مشاهده نسخه کامل
: آموزش نحوه آپگرید گوشیهای نوکیا
صفحه ها :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
DJ.Mamal
10-09-2007, 19:29
در این تاپیک به موضوعات زیر رسیدگی می کنیم
1-آموزش نحوه آپگریدگوشیهای نوکیا
2-رفع مشکل و پاسخگویی به سوالات
3-افزايش زبان فارسي با آپدیت گوشي
این روزها تاپیک های متعددی در مورد آپدیت زده میشه و بعضی مواقع دوستان به جواب نمیرسن..
این تاپیک برای جلوگیری از پراکندگی انجمن زده شده پس از دوستان خواهشمندیم مسائل مربوطه رو اینجا بیان کنن
با توجه به اضافه شدن روش آپديت آفلاين و اينكه اكثر مراجعات به اينجاس بد نيست اينجا حق انتخاب رو به خودتون بديم
دوستاني كه آماتور هستن روش آنلاين يا همون NSU پيشنهاد ميشه كه آموزشش اينجا هست
روش آفلاين-روش آنلاين...
روش آنلاين فقط با چند بار كليك كردن و توسط نرم افزار آپديتر خود نوكيا انجام ميشه..
روش آفلاين هم يكم پيچيده تر و توسط نرم افزار جف یا فینيكس انجام ميشه كه توضيحاتش در تاپيك خودش داده شده..
حالا دوستان ميتونن بسته به نياز و توانايي خودشون يكي از اين 2 روش رو انتخاب و گوشيشونو آپديت كنن
ان شا ا... كه دقيقا متن اموزش رو بخونيد و رعايت كنيد تا مشكلي پيش نياد
با تشکر
DJ.Mamal
10-09-2007, 19:48
روش آپديت آفلاين
ابتدا فيرم ور گوشيتونو رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود كنيد...
بعد طبق روشي كه گفته ميشه آپديت كنيد
آموزش فلش با نرم افزار فینیکس Phoenix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فلش با نرم افزار جف ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک دانلود نرم افزارهای فلشر
لینک دانلود جدیدترین ورژن نرم افزار فینیکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .rar)
لینک دانلود جدیدترین ورژن جف ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این دو فایل هم برای فلش با جف و فینیکس بهتره نصب کنید
دانلود درایور کابل گوشی های نوکیا ورژن 7.1.48 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود درایور کابل مخصوص فلش ورژن 8.47 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ابتدا گوشی رو با نرم افزار شناسایی میکنیم..
بعد از نوار ابزار بالای نرم افزار گزینه Product رو انتخاب میکنیم و بعد گزینه Production data edit رو انتخاب میکنیم.
پنجره جدیدی باز میشه ..روی دکمه Read کلیک میکنیم تا مشخصات فعلی گوشی که شامل پروداکت کد فعلی هم میشه به نمایش در بیاد...ابتدا در قسمت Order Number که خالیست پروداکت کد فعلی را وارد می کنیم و سپس کد جدیدی رو که میخواهیم وارد کنیم در قسمت Product code وارد می کنیم و دکمه Write رو میزنیم..با این کار کد ما عوض میشه..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای تست هم میتونید گوشی رو دوباره وصل کرده و دکمه read (همین قسمت) رو بزنید تا مطمئن بشید
پروداکت کد فارسی گوشی های نوکیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
DJ.Mamal
10-09-2007, 20:34
ملزومات آپگرید
* پردازشگر سازگار با Pentium با سرعت 1GHz یا بیشتر
* حداقل 256 مگابایت RAM (حافظه)
* Windows XP یا Windows Vista
* حق مدیریت سیستم برای نصب(اگه تو کافی نت یا دانشگاه هستید)
* اینترنت با سرعت بالا
ملزومات ارتباط
* دستگاه سازگار نوکیا
* کابل سازگار ارتباط USB نوکیا
* درگاه سازگار USB بر روی دستگاهتان(بدون واسطه و مستقیما به برد اصلی)
نکاتی که قبل از آپگرید باید رعایت بشه
سرعت اینترنت خوب باشه و بین آپگرید اتصالتون قطع نشه
از لحاظ برق مطمئن باشین یا یو پی اس داشته باشین
شارژ گوشی پر باشه (موقع آپگرید هم میشه شارژر رو وصل کرد )
از مموری گوشی بک آپ بگیرین
هنگام آپگرید بهیچ وجه به گوشی یا کابل دست نزنید
گوشی رو پرفایل General باید باشه و سيم كارت حتما بايد داخل گوشي باشه
هر گونه مشکلی که برای گوشی شما هنگام آپگرید پیش بیاد مسئولیتش بعهده خود شماست...
دوستانی که اطلاع ندارند:فون مموری با این کار فرمت میشه ...قبلش از فون مموري بک آپ بگیرید
شروع کار:
اول از همه با کد #0000#* میتونین از ورژن فیرم ور گوشیتون مطلع بشین
بعد برید به این آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و در کادر پایین صفحه کد 7 رقمی رو که پشت گوشی نوشته وارد کنید (شکل زیر محل نوشته شدن پروداکت کد)
بعد دکمه GO رو میزنین..آخرین ورژنی که موجود هست رو می نویسه
براي دانلود نرم افزار آپديتر يا همون NSU به اينجا مراجعه كنيد
حجمش 22 مگابايت هستش
پس از دانلود برنامه رو نصب کنید، PC Suite نصب باشه بهتره..اگه نبود نصب كنيد
گوشی رو با کابل وصل کنید..نرم افزار رو اجرا و طبق فرامین نرم افزار مراحل رو طی کنید و منتظر بمونید تا آپگرید تموم بشه
به ارورها توجه کنید و خونسرد باشید و کار غیر معقولی نکنید..صبور باشید و فقط طبق نرم افزار پیش برید
پس از آپگرید هم منتظر بمونید تا گوشی ریست بشه بعد کابل رو جدا کنید
حالا گوشی شما آپگرید شده و بهتر از قبل کار خواهد کرد...
روش جدید
با کامپیوتر
گوشی رو با کابل به نرم افزار نوکیا سوییت وصل کنید....سربرگ Software Update رو انتخاب کنید..حالا بطور اتوماتیک ورژن شما چک میشه و ورژن جدید رو اگه باشه براتون نمایش میده و با چند تا کلیک ساده میتونید آپدیت کنید
لینک دانلود نوکیا سوییت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با گوشی
کد #0000#* رو با گوشی وارد کنید و گزینه check for update رو بزنید...تعداد خاصی از گوشیها این قابلیت رو دارند
hamid_1367
10-09-2007, 21:13
آقا من چند تا سوال داشتم:
1- اینو که میگی تو کافی نت ها یا تو دانشگاه گوشیتون رو آپ کنین... آقا وقتی تو با یوزر ادمین وارد نشی نمیتونی برنامه نصب کنی و به همین دلیل هم نمیتونی گوشیتو آپ کنی حالا شما راه حلی داره واسه اینجور مکانها؟؟؟
مثلا من تو دانشگاه نمی تونم برنامه نصب کنم، به نظزتون چه باید بکنم؟
2- حالا اگه مثلا موقع آپ یه اتفاقی افتاد و عملیات قطع شد، این مشکل رفع شدنی هست یا نه کلا گوشیت میره لالا؟؟؟ منظورم اینه که با باکس درست میشه یا نه؟
3- بیرونم موبایلی ها واست گوشیت رو آپ می کنن؟
DJ.Mamal
10-09-2007, 21:41
آقا من چند تا سوال داشتم:
1- اینو که میگی تو کافی نت ها یا تو دانشگاه گوشیتون رو آپ کنین... آقا وقتی تو با یوزر ادمین وارد نشی نمیتونی برنامه نصب کنی و به همین دلیل هم نمیتونی گوشیتو آپ کنی حالا شما راه حلی داره واسه اینجور مکانها؟؟؟
مثلا من تو دانشگاه نمی تونم برنامه نصب کنم، به نظزتون چه باید بکنم؟
2- حالا اگه مثلا موقع آپ یه اتفاقی افتاد و عملیات قطع شد، این مشکل رفع شدنی هست یا نه کلا گوشیت میره لالا؟؟؟ منظورم اینه که با باکس درست میشه یا نه؟
3- بیرونم موبایلی ها واست گوشیت رو آپ می کنن؟
در جواب سوال اول ..میتونی با مسئولش صحبت کنی ببینی بهت این اجازه رو میده یا نه
سوال دوم: آپگرید دو مرحله داره یکی دانلود فیرم ور و دیگری نصب فیرم ور در مرحله اول اگر قطع بشه مشکلی نیست ولی در مرحله دوم که موقع نصبش گوشی خاموش میشه اگه مشکلی پیش بیاد دیگه من نمیدونم چکار باید بکنی ولی به احتمال زیاد با باکس حل بشه
سوال سوم: باید باشه..
در ضمن من چند روز پیش 5700 رو ری اینستال (نصب مجدد فیرم ور) کردم...موقع نصب فیرم ور گوشی خاموش شد
بعد صفحه ش ابی شد (مثل موقعی که کامپیوتر کرش میکنه) بعد مرحله به مرحله روی گوشی مینوشت چیکار داره میکنه...خیلی باحال بود
سلام ممنون كه جواب مي دي
خواستم بدونم مدت زمان آپديت برايه قسمت دوم گوشي چقدره البته با سرعت ديال آپ 54
والا من كه سيستم هاي كافي نتم همه ادمين هستند وهيچ محدوديتي براي كربرام نذاشتن حتي همه كمبو دارن چون من خودم از اين محدوديت ها بدم مياد . ويك چيزي كه خيلي مهمه اگه بين آپگريد كردن به هر نحوي ارتباط قطع بشه گوشيتون بايد فلش بشه!! پس دنبال يك ارتباط مطمئن باشيد!!
DJ.Mamal
10-09-2007, 23:17
سلام ممنون كه جواب مي دي
خواستم بدونم مدت زمان آپديت برايه قسمت دوم گوشي چقدره البته با سرعت ديال آپ 54
این مرحله ها خیلی محسوس نیست و هر دو توسط نرم افزار آپدیتر انجام میشه
با دایل آپ توصیه نمیشه ولی بازم بستگی به مدل گوشیت داره...مثلا من برای 5700 حدود 76 مگ دانلود کردم ولی برای 6630 -40 مگ بود...
این مقدار که دانلود میشه بلافاصله گوشی خاموش میشه و فیرم ور نصب میشه
دستت درد نکنه آموزش جالبی بود.
ممنون دي جي ممل جان
من كه بي خيالش شدم
70 مگ ميخواد با ديال آپ ما دانلود كه كه هيچ 6 ماه طول ميكشنه
ممنون ممل خان
من یکی که اصلا از نحوه آپگرید چیزی نمیدونستم و خیلی هم لازم داشتم !!
DJ.Mamal
11-09-2007, 20:06
ممنون ممل خان
من یکی که اصلا از نحوه آپگرید چیزی نمیدونستم و خیلی هم لازم داشتم !!
خواهش میکنم..
واقعا جای این تاپیک تو کلوپ نوکیا خالی بود
ببخشيد ميشه فريم ور رو از كافينت يا هر جايه ديگه دانلود كرد و بعد اونو آوورد خونه وبا ديال آپ خونه مرحله آخر كه آپديت گوشه رو انجام داد
اينو بخاطر اين ميگم كه تو موبايلستان لينك فريم ور رو گذاشته بود
hamidrezaaa
11-09-2007, 22:12
ببخشيد ميشه فريم ور رو از كافينت يا هر جايه ديگه دانلود كرد و بعد اونو آوورد خونه وبا ديال آپ خونه مرحله آخر كه آپديت گوشه رو انجام داد
اينو بخاطر اين ميگم كه تو موبايلستان لينك فريم ور رو گذاشته بود
دوست عزیز همیچن چیزی امکان نداره که بشه فریم ویر رو به صورت جدا دانلود کرد چون وقتی داری با برنامه NSU اپدیت وقتی فایل اپدیت رو کامپیوتر میریزه بعد از اتمام آپدیت اون فایل به صورت اتوماتیک پاک میشه و نمیشه SAve اش کرد و به خاطر این امکان نداره کسی بتونه توی اینترنت بزاره اونی های رو هایی که میبینی رو Cd میفروشن نسخه های غیر رسمی و قابل اعتماد نیست اونی که شما دیدی لینک دانلودش رو گذاشتن مربوط به برنامه NSU بوده نه فریمور
sarmast65_ata
11-09-2007, 22:41
من گوشیم نوکیا نیست ولی DJ.Mamal به خاطر این تاپیکی که درست کردی ازت ممنونم واقعآ به قول خودت جای همچین چیزی تو این کلوپ خالی بود.
فقط یه سوال داشتم ازت داشتم قبل از اینکه به سایت نوکیا می خوای بری باید گوشیت به کامپیوتر وصل باشه دیگه نه؟چون همینطوری وقتی کد رو وارد کنی صفحه جدیدی باز نمی شه
بازم ازت ممنونم
DJ.Mamal
11-09-2007, 23:29
من گوشیم نوکیا نیست ولی DJ.Mamal به خاطر این تاپیکی که درست کردی ازت ممنونم واقعآ به قول خودت جای همچین چیزی تو این کلوپ خالی بود.
فقط یه سوال داشتم ازت داشتم قبل از اینکه به سایت نوکیا می خوای بری باید گوشیت به کامپیوتر وصل باشه دیگه نه؟چون همینطوری وقتی کد رو وارد کنی صفحه جدیدی باز نمی شه
بازم ازت ممنونم
نه لازم نیست گوشی متصل باشه...در صورتی که کد درست باشه بعد از وارد کردنش Enter بزن..صفحه جدید باز نمیشه بلکه تو همون صفحه و زیر کادری که کد رو وارد کردی ورژن آخرین نسخه موجود رو می نویسه
چنین چیزی ممکن نیست
آقابابت آموزش خوبتون دست شما درد نکنه یه توضیح درمورد اینکه بعد از اپدیت چه امکاناتی به گوشی اضافه میشه هم بدین یعنی جه فایده ای داره؟
hamidrezaaa
12-09-2007, 14:56
آقابابت آموزش خوبتون دست شما درد نکنه یه توضیح درمورد اینکه بعد از اپدیت چه امکاناتی به گوشی اضافه میشه هم بدین یعنی جه فایده ای داره؟
با اجازه ممل خان من یک توضیح مختصری بدم ببین دوست عزیز اپدیت گوشی فایدش اینه که سرعت گوشی بالا میره بعضی از باگها که در فریمور قبلی بوده ترمیم میشه در بعضی موارد صدای گوشی وهمچنین کیفیت عکس برداری و فیلمبرداری بالا میره اشکالات فریمور قبلی برطرف میشه این رو هم بگم که آپدیت فریمور مطمعن باش که خیلی توی گوشیت تاثیر مثبت داره و به آپدیت کردنش میارزه
با اجازه ممل خان من یک توضیح مختصری بدم ببین دوست عزیز اپدیت گوشی فایدش اینه که سرعت گوشی بالا میره بعضی از باگها که در فریمور قبلی بوده ترمیم میشه در بعضی موارد صدای گوشی وهمچنین کیفیت عکس برداری و فیلمبرداری بالا میره اشکالات فریمور قبلی برطرف میشه این رو هم بگم که آپدیت فریمور مطمعن باش که خیلی توی گوشیت تاثیر مثبت داره و به آپدیت کردنش میارزه
درسته ..
من که خیلی منتظر این هستم...
DJ.Mamal
12-09-2007, 20:10
درسته
در واقع فیرم ور جدیدتر بهتر از سخت افزار گوشی کار میکشه...البته در برخی موارد قسمتهایی هم به منوهای گوشی اضافه میشه که کمتر دیده شده..
در کل خیلی موثره
hamidrezaaa
12-09-2007, 22:10
درسته
در واقع فیرم ور جدیدتر بهتر از سخت افزار گوشی کار میکشه...البته در برخی موارد قسمتهایی هم به منوهای گوشی اضافه میشه که کمتر دیده شده..
در کل خیلی موثره
کاملا درسته ........ تایید میشه :10:
من N91 رو آپگرید کردم ، دیگه اصلا هنگ نمیکنه ( مشکل معروف N91 ها !!) نزدیک به 1 ماه پیش این کارو کردم . جمعا 70 مگابات فایل دانلود شد ( 30 مگ برنامه ، 40 مگ آپگرید اصلی )
ای کاش زودتر اینکارو میکردم ، چون میخوام بفروشمش !!!
قبل از آپگرید لازمه مموری و سیم کارت خارج بشه ؟
من میخام همین که گوشی رو گرفتم بیارم خوونه آپگریدش کنم مشکلی که نیست ؟
Mr_Hamid_Media
13-09-2007, 09:38
اگه وسط کار برق قطع شد چی؟ چه اتفاقی برای گوشی میفته و آیا درست شدنی هست؟
hamidrezaaa
13-09-2007, 12:33
اگه وسط کار برق قطع شد چی؟ چه اتفاقی برای گوشی میفته و آیا درست شدنی هست؟
اگر وسط دانلود فریمور باشه اتفاقی نمی یوفته و اشکالی پیش نمی اید اما اگر او 5 دقیقه اخر باشه که داره فریمور رو میریزی رو گوشیت اگر برق رفت باید بدی برات فلش کنند
hamidrezaaa
13-09-2007, 12:35
نه لازم نیست در بیاری
نه مشکلی نیست
من گوشیم زیاد هنگ می کنهبا آپگرید درست می شه یا نه؟
hamidrezaaa
13-09-2007, 16:10
من گوشیم زیاد هنگ می کنهبا آپگرید درست می شه یا نه؟
دوست عزیز شما مدل گوشیت چیه 100 % مشکل هنگ با اپدیت برطرف میشه
DJ.Mamal
13-09-2007, 18:18
رم لازم نیست ...ولی اگه سیم کارت نباشه گوشی تو حالت General نمیره و توسط نرم افزار شناخته نمیشه
در ضمن اکثر گوشیها خودشون آخرین ورژن رو دارن...شما میتونی چک کنی
من گوشیم زیاد هنگ می کنه با آپگرید درست می شه یا نه؟
مدل گوشیت چیه؟
DJ.Mamal
13-09-2007, 18:22
فلش کردن گوشی بوسیله نصب مجدد فیرم ور
یه مطلبی یادم رفته بود این که توسط این نرم افزار میشه گوشی ها رو فلش کرد
موقع آپگرید اگه ورژن فیرم ور پایین تر باشه که آپگرید میشه..اما اگر ورژن گوشی آپ تو دیت باشه باز هم میشه همون فیرم ور رو دوباره نصب کرد که خودش یه نوع فلش کردن گوشیه...البته بطرز صحیح و مطمئن تر
hamid_1367
13-09-2007, 19:10
فلش کردن گوشی بوسیله نصب مجدد فیرم ور
یه مطلبی یادم رفته بود این که توسط این نرم افزار میشه گوشی ها رو فلش کرد
موقع آپگرید اگه ورژن فیرم ور پایین تر باشه که آپگرید میشه..اما اگر ورژن گوشی آپ تو دیت باشه باز هم میشه همون فیرم ور رو دوباره نصب کرد که خودش یه نوع فلش کردن گوشیه...البته بطرز صحیح و مطمئن تر
یعنی اینجوری اگه یهو وسط کار برق رفت و موبایل از پیشمون پر کشید می تونیم دوباره کار رو از اول شرع کنیم؟؟؟!!!
یعنی دوباره وصل شیم و دوباره تمام کارا رو از اول شروع کنیم؟؟؟
عجیبه!!!!
مدل گوشی که از اسمم معلومه اما N71 ....
یعنی مشکلش حل می شه ؟
hamidrezaaa
14-09-2007, 17:15
عجیبه!!!!
مدل گوشی که از اسمم معلومه اما N71 ....
یعنی مشکلش حل می شه ؟
دوست عزیز به فریمور جدید اپدیت کن 100 % مشکلت حل میشه
DJ.Mamal
14-09-2007, 20:14
یعنی اینجوری اگه یهو وسط کار برق رفت و موبایل از پیشمون پر کشید می تونیم دوباره کار رو از اول شرع کنیم؟؟؟!!!
یعنی دوباره وصل شیم و دوباره تمام کارا رو از اول شروع کنیم؟؟؟
اگه گوشی پر بکشه که دیگه توسط نرم افزار شناخته نمیشه
اون موقع باید با باکس فلش بشه
خیلی ممنون....
اما53.8 مگا بایت می خواست داشتم دانلود می کردم به 11 مگا بایت که رسید اخطار داد و کنسل داشت و Try egain من try egain رو زدم از اول شروع شد 3 بار این کار رو کردم همین طوری بود.
لطفا کمکم کنید.:41:
DJ.Mamal
15-09-2007, 20:07
خیلی ممنون....
اما53.8 مگا بایت می خواست داشتم دانلود می کردم به 11 مگا بایت که رسید اخطار داد و کنسل داشت و Try egain من try egain رو زدم از اول شروع شد 3 بار این کار رو کردم همین طوری بود.
لطفا کمکم کنید.:41:
مشکل از اتصال یه اینترنت بوده...دوباره سعی کن
نرم افزار آپگرید رو دوباره نصب کن
از این موردا زیاد پیش میاد
DJ.Mamal
18-09-2007, 14:56
ما این تاپیک رو زدیم که دوستان مشکلاشونو اینجا مطرح کنن
بعد میبینم هنوز هم تاپیک های جدا برای یه سوال زده میشه
واقعا که..
mani 203
28-09-2007, 15:35
دوست گلم من سریال گوشی رو که به سایت میدم ارور میده یه
چیز تو مایه های این که برنامه ای برای این گوشی نیست گوشیم 95 نوکیا است
mani 203
28-09-2007, 15:42
وقتی روی Getit کیلیک میکنم برنامه ای برای دانلود نمیاد !!!!؟؟
DJ.Mamal
01-10-2007, 23:07
وقتی روی Getit کیلیک میکنم برنامه ای برای دانلود نمیاد !!!!؟؟
سریال رو اشتباه وارد کردی
راستی بر و بچ فیرم ور جدید 5700 اومده ...ورژن 3.83.1
!Bikhaneman!
02-10-2007, 00:20
سلام به همگی
دوستان از اونجایی که بنده به اینترنت پرسرعت دسترسی ندارم و امکان آپدیت گوشی وجود نداره...آیا کسی هست که این کار رو با دریافت هزینه انجام بده ؟
یا جایی رو میشناسید اینکارو انجام بدن ؟
هزینش مهم نیست فقط انجام بشه .
راستی..گوشیم N93 هست ورژن فعلی هم 11 هست . البته از ورژن 10 خیلی راضی بودم اما نتوستم فیرم ویرشو گیر بیارم .
ممنون
my_consort_is_my_life
02-10-2007, 20:52
آقا با توجه به اینکه الان رجیستر آزاده آیا برای آپدیت کردن نیاز سریال پشت گوشی با کارتونش بخونه؟
DJ.Mamal
02-10-2007, 21:53
نه مشکلی نداره
گوشیهای چنج شده هم آپگرید میشن...منتهی سریال گوشی برمیگرده به حالت اولش(همونی که چنج کرده بودن)
Ship Storm
02-10-2007, 23:26
ممنون دوستان خیلی مفید بود واعا استفاده کردیم
{HICHKAS & EBLIS}
03-10-2007, 13:42
آقایون من گوشیم 5700 می خوام گوشیمو اپ کنم ولی می ترسم من سرعت ایترنتم 52 هست لطفا بگید آیا به ریسکش میارزه یا نه و بگید حدودا چقدر طول می کشه
{HICHKAS & EBLIS}
03-10-2007, 13:53
ببخشید چون من خیلی می ترسم گوشیمو آپ کنم احتمالن بدم بیرون برام آپ کنن لطفا بگید قیمت آپ کردن 5700 چقدره ؟؟؟؟
اطفا کمکم کنید
Ebrahim202003
03-10-2007, 14:36
بچه ها من امشب میخوام با ایرانسل 5700 ام رو آپدیت کنم ، میخوام بدونم میشه با خود 5700 که کانکت میشم
آپدیتش کنم یا اینکه باید یه گوشیه دیگه هم داشته باشم ؟
البته گوشی رو به pc وصل میکنم که سرعتم هم 10 تا 11 کیلوبایت بر ثانیه است . نظر شما چیه ؟ آیا میشه ؟
به نظر خودم که نمیشه چون یه بار دایال آپ امتحان کردم ، موقعی که شروع میکنه به دانلود کردن اتوماتیک از حالت
PC suite دیس کانکت میشه ! آیا روشی هست که با خود گوشیم آپدیت کنم ؟
DJ.Mamal
03-10-2007, 19:11
بچه ها من امشب میخوام با ایرانسل 5700 ام رو آپدیت کنم ، میخوام بدونم میشه با خود 5700 که کانکت میشم
آپدیتش کنم یا اینکه باید یه گوشیه دیگه هم داشته باشم ؟
البته گوشی رو به pc وصل میکنم که سرعتم هم 10 تا 11 کیلوبایت بر ثانیه است . نظر شما چیه ؟ آیا میشه ؟
به نظر خودم که نمیشه چون یه بار دایال آپ امتحان کردم ، موقعی که شروع میکنه به دانلود کردن اتوماتیک از حالت
PC suite دیس کانکت میشه ! آیا روشی هست که با خود گوشیم آپدیت کنم ؟
با خود گوشی هم میشه ...
اگر هم گوشی رو به سیستم وصل کردی که چه بهتر
در ضمن موقع آپگرید گوشی از Pc suite دیس کانکت میشه.
DJ.Mamal
03-10-2007, 19:13
ببخشید چون من خیلی می ترسم گوشیمو آپ کنم احتمالن بدم بیرون برام آپ کنن لطفا بگید قیمت آپ کردن 5700 چقدره ؟؟؟؟
اطفا کمکم کنید
قیمت خاصی نداره
چرا نمی بری کافی نت ...هم سرعتش خوبه هم از برقش مطمئنی
آقا یکی بگه باید تا آخرین مراحل آپدیت وصل بود به اینتر نت یا فقط برای دانلود 70 مگابایت فریمور؟
Saman-tci
03-10-2007, 21:30
بنابر احتیاط واجب تا اخرین مرحله نصب ..... اما اگه بعد از دانلود هم قطع کنی اتفاقی نمیافته ...
Mr_Hamid_Media
04-10-2007, 06:47
من میخوام آپیدیت کنم.گوشیم n73 هست.ولی در موقع دانلود از PC Suite ,دیس کانکت میشه.این معمولیه یا نه و آیا مشکلی در آپگرید گوشی بوجود میاره یا نه.ممنون.
{HICHKAS & EBLIS}
04-10-2007, 16:08
قیمت خاصی نداره
اگه قیمت خاصی نداره لطفا بگو قیمتش چنده؟؟؟؟؟
DJ.Mamal
04-10-2007, 19:01
من میخوام آپیدیت کنم.گوشیم n73 هست.ولی در موقع دانلود از PC Suite ,دیس کانکت میشه.این معمولیه یا نه و آیا مشکلی در آپگرید گوشی بوجود میاره یا نه.ممنون.
مشکلی نیست..طبیعیه
اگه قیمت خاصی نداره لطفا بگو قیمتش چنده؟؟؟؟؟
خواستی میتونم برات آپگرید کنم
پیغام خصوصی بده
site_hamid
05-10-2007, 06:55
من وقتی با ADSL وصل میشم تا N80 رو upgrade کنم وسط کار یعنی رو 48 مگ قطع میش و یه موقع ها هم اصلا تشخیص نمیده اینترنت رو اما با Dialup اینطوری نیست!!!
مشکل از برنامه است یا از اینترنت؟
site_hamid
05-10-2007, 07:04
مثل اینکه این Nsu خیلی حساس هستش، هر از گاهی باید یه دور بازو بسته بشه!!! خوبیش اینه که رزوم داره! البته من از ورژن 1.4 استفاده میکنم
من چند جا آپدیت فریم ویر رو بصورت مجزا دیدم که اونها هم همین اندازه ای بودند که Nsu میگه اما ترسیدم برم سراغشون! اگر در مورد اون ها هم اطلاعاتی دارید بگین.
ممنون
DJ.Mamal
05-10-2007, 08:37
من وقتی با ADSL وصل میشم تا N80 رو upgrade کنم وسط کار یعنی رو 48 مگ قطع میش و یه موقع ها هم اصلا تشخیص نمیده اینترنت رو اما با Dialup اینطوری نیست!!!
مشکل از برنامه است یا از اینترنت؟
مشکل از اینترنت هست..گاهی پیش میاد ..دوباره امتحان کن
مثل اینکه این Nsu خیلی حساس هستش، هر از گاهی باید یه دور بازو بسته بشه!!! خوبیش اینه که رزوم داره! البته من از ورژن 1.4 استفاده میکنم
من چند جا آپدیت فریم ویر رو بصورت مجزا دیدم که اونها هم همین اندازه ای بودند که Nsu میگه اما ترسیدم برم سراغشون! اگر در مورد اون ها هم اطلاعاتی دارید بگین.
ممنون
فرقی ندارن
فقط اون یکی برای حرفهای تر هاست که تنظیمات بیشتری داره
با عرض سلام و خسته نباشيد .
گوشي من 5700 هست ولي وقتي كه ميخوام آپگريد كنم . اين پيغام رو ميده . ميشه زود تر كمكم كنيد؟
DJ.Mamal
05-10-2007, 18:39
با عرض سلام و خسته نباشيد .
گوشي من 5700 هست ولي وقتي كه ميخوام آپگريد كنم . اين پيغام رو ميده . ميشه زود تر كمكم كنيد؟
اتفاقا یه چنین مشکلی رو من امروز با یه n93 داشتم
همه مراحل آپگرید رو یه بار دیگه امتحان کن و دقیقا چک کن کارا رو درست انجام میدی
باید بشه....غیر ممکنه
DJ.Mamal
05-10-2007, 18:54
-----------------------------
hamid_1367
06-10-2007, 08:25
آقا اگه هنگام آپدیت گوشی زنگ بخوره واقعا مشکلی پیش میاد>؟؟؟؟
اگه sms بیاد چی؟
سلام
طريقه آپديت 5700:
1-اول از اين لينك [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نرم افزار Nokia Software Updater رو دانلود كنيد.(سايز 23 مگابايت)
(قبل از اجراي برنامه گوشي رو از طريق Pc-Suite به كامپيوتر متصل كنيد)
2-بعد از نصب و اجراي برنامه اين صفحه باز ميشه و يكم بايد صبر كنيد.(در ضمن حداقل رم سيستم بايد 256 باشه)
سپس دكمه start رو بزنيد
اين صفحه باز ميشه:
دكمه Next رو بزنيد
در اين مرحله برنامه به دنبال گوشي و آپديت جديد ميگرده:
خوب اين مرحله مرحله اصلي است كه صفحه اي باز ميشه و از شما ميپرسه كه آيا مايل به آپديت هستيد يا نه.
و در گوشه تصوير ورژن فعلي(كه 3.27)هست رو با ورژن آپديت(كه 3.83)هست نوشته.
وشما ميتونيد با زدن گزينه Update شروع به دانلود برنامه كنيد.(متاسفانه از اين قسمت عكسي ندارم)
توجه داشته باشيد در حين دانلود فايل به سايز 73 مگابايت اگر تلفن يا كابل قطع شد هيچ اتفاقي براي گوشي پيش نمياد.(بر خلاف چيزي كه خود نرم افزار نوشته.پس از اين بابت نگران نباشد)
در اين مرحله برنامه شروع به دانلود فايل آپديت ميكنه(در اين مرحله اگر ديسكانكت شديد يا برق رفت هيچ مشكلي بوجود نمياد)
**
خوب رسيديم به حساس ترين مرحله در اين مرحله گوشي در حال آپديت(فلاش)شدن هستش.
در اين مرحله بايد مواظب باشيد كه گوشي رو تكون نديد.يا كابل جدا نشه.چون اين مرحله فوق العاده حساسه
و در صورت رفتن برق گوشي ديگه روشن نميشه وشما بايد گوشي رو فلاش كنيد.
بعد از اتمام اين مرحله صفحه زير باز ميشه:
حالا ميتونيد با خيال راحت گوشي رو جدا كنيد و از آپديت جديد لذت ببريد.
نكته جالب در مورد آپديت اين گوشي اينه كه تمامي تنضيماتي كه قبلا انجام داده بوديد سر جاش ميمونه.
منیع:
DJ.Mamal
06-10-2007, 14:35
آقا اگه هنگام آپدیت گوشی زنگ بخوره واقعا مشکلی پیش میاد>؟؟؟؟
اگه sms بیاد چی؟
فقط در مرحله آخر که قسمت اصلی آپگرید هست نباید هیچ کاری با گوشی انجام بدین یا زنگ بخوره و اس ام اس بیاد
در مرحله دانلود مشکلی نداره
بهتره در اين مرحله يكبار گوشي رو خاموش و روشن كنيد.
خود گوشی بعد از آپگرید ریست میشه و احتیاجی به خاموش کردن گوشی نیست
hamid_1367
06-10-2007, 14:50
حالا اگه اس ام اس اومد به طور حتم گوشی داغون میشه؟
DJ.Mamal
06-10-2007, 15:00
حالا اگه اس ام اس اومد به طور حتم گوشی داغون میشه؟
ای بابا چند بار بگم
hamid_1367
06-10-2007, 15:15
ای بابا چند بار بگم
ممنون
میخواستم مطمین شم آخه من زنگ و اس ام اس خورم خیلی زیاده .... مطمئنم هستم که متوسط تو هر 5 مین یه بار گوشی حالا یا زنگ میخوره یا اس ام اس میاد...
ali111122223333
11-10-2007, 05:52
سلام
من میخوام گوشیمو که n73 معمولی هست به اینترنت ادیتیشن تبدیل کنم (اگه تاپیکی هست که توش توضیح داده شده لطف کن لینکشو واسم بزار)
ایا باید product code تغییر بدم؟
فکر کنم باید یه چیزی رو با nss عوض کنم نه؟
DJ.Mamal
11-10-2007, 16:50
سلام
من میخوام گوشیمو که n73 معمولی هست به اینترنت ادیتیشن تبدیل کنم (اگه تاپیکی هست که توش توضیح داده شده لطف کن لینکشو واسم بزار)
ایا باید product code تغییر بدم؟
فکر کنم باید یه چیزی رو با nss عوض کنم نه؟
آره ...Product code گوشیتو تو نرم افزار nss باید به موزیکال تغییر بدی...بعد گوشیتو آپگرید کنی...به همین سادگی
آموزش آپگرید و تغییر کد هم تو همین تاپیک هست
این هم چند تا کد موزیک ادیشن...
N73 EURO Music Edition
0537289 Euro 1
0536418 Italia
0539193 France
0539207 Alps
0539239 Euro 2
0539256 Turkey
0539265 South Africa
0539269 Scandanavia
0539278 Baltains
0539279 Russia
0539284 Ukraine
0539285 Bulgaria
0539289 Hungary
0539291 Balkans
0539293 Greece/Cypurs
0539294 Lebanon
0539295 Gulf
0539298 Israel
0539299 Romania
0539341 Belarus
ali111122223333
12-10-2007, 01:44
آره ...Product code گوشیتو تو نرم افزار nss باید به موزیکال تغییر بدی...بعد گوشیتو آپگرید کنی...به همین سادگی
آموزش آپگرید و تغییر کد هم تو همین تاپیک هست
این هم چند تا کد موزیک ادیشن...
N73 EURO Music Edition
0537289 Euro 1
0536418 Italia
0539193 France
0539207 Alps
0539239 Euro 2
0539256 Turkey
0539265 South Africa
0539269 Scandanavia
0539278 Baltains
0539279 Russia
0539284 Ukraine
0539285 Bulgaria
0539289 Hungary
0539291 Balkans
0539293 Greece/Cypurs
0539294 Lebanon
0539295 Gulf
0539298 Israel
0539299 Romania
0539341 Belarus
mamal جان کد اینترنت ادیت رو میخوام اصلا این اینترنت ادیت وجود خارجی داره؟
چون من از موزیکال خوشم نمیاد
DJ.Mamal
12-10-2007, 04:49
mamal جان کد اینترنت ادیت رو میخوام اصلا این اینترنت ادیت وجود خارجی داره؟
چون من از موزیکال خوشم نمیاد
آره هستش
Internet Edition
اینم کدش
0539366
یا
0539364
گرچه هیچ فرقی با موزیک ادیشن نداره
ali111122223333
12-10-2007, 09:29
آره هستش
Internet Edition
اینم کدش
0539366
یا
0539364
گرچه هیچ فرقی با موزیک ادیشن نداره
داره فرق داره فرقشم تو اون دکمه اس اخه اون دکمه واسه من خیلی مهمه یه جورایی ازش خوشم میاد:46:
در کل ممنون از راهنمایت :10:
اگه با ايرانسل هم برم ميشه گوشيم رو update كنم ؟
البته به كامپيوتر وصلش ميكنمااا ..
آخه ايرانسل 5شنبه جمعه ها مجانيه سرعتشم خوبه :8:
ميشه ؟
DJ.Mamal
12-10-2007, 13:22
اگه با ايرانسل هم برم ميشه گوشيم رو update كنم ؟
البته به كامپيوتر وصلش ميكنمااا ..
آخه ايرانسل 5شنبه جمعه ها مجانيه سرعتشم خوبه :8:
ميشه ؟
من تا حالا به سیستم وصل نکردم ببینم چجوریه...اگه از اینترنتش مطمئنی که قطع و وصل نمیشه آپگرید کن
راستی میتونی بگی چجوری به سیستم وصل میکنی...من یکی دوبار تست کردم یهو ریست شد
من تا حالا به سیستم وصل نکردم ببینم چجوریه...اگه از اینترنتش مطمئنی که قطع و وصل نمیشه آپگرید کن
راستی میتونی بگی چجوری به سیستم وصل میکنی...من یکی دوبار تست کردم یهو ریست شد
سلام من update رو شروع كردم يعني الان تو قسمت 78 مگ هست .
كاري نداره وصل كردنش .pc suite رو نصب ميكني بعد اينكه گوشيتو شناخت توي منوي اول برنامه pc suite يه گزينه داره كه نوشته connect to the internet بعد از اينكه اين گزينه رو زدي يه پنجره باز ميشه به اسم
one touch access تو اين پنجره دقت كن كه توي setting گوشيت رو شناخته باشه بعد هم connect رو ميزني 3سوت ميره تو اينترنت .از اين پنجره نبايد خارج شي آخه اينتر نتت قطع ميشه .
موفق باشي ....
wrackful
12-10-2007, 14:43
سلام دوستان من ان70 خودمو اپدیت کردم البته قبلا هم اپدیت کرده بودم یکبار اون موقع بعد اپدیت گوشی من خیلی وضعیتش بهتر شد یک سری تغییرات چشمگیر کرده بود ولی دیروز که اپدیت کردم به نظر میاد تغییر انچنانی نکرده می خواستم بپرسم دوستان کسی اپدیت کرده تغییراتش بدونه؟ممنون
DJ.Mamal
12-10-2007, 18:45
كاري نداره وصل كردنش .pc suite رو نصب ميكني بعد اينكه گوشيتو شناخت توي منوي اول برنامه pc suite يه گزينه داره كه نوشته connect to the internet بعد از اينكه اين گزينه رو زدي يه پنجره باز ميشه به اسم
one touch access تو اين پنجره دقت كن كه توي setting گوشيت رو شناخته باشه بعد هم connect رو ميزني 3سوت ميره تو اينترنت .از اين پنجره نبايد خارج شي آخه اينتر نتت قطع ميشه .
موفق باشي ....
اینو امتحان کرده بودم اما نشد
سلام دوستان من ان70 خودمو اپدیت کردم البته قبلا هم اپدیت کرده بودم یکبار اون موقع بعد اپدیت گوشی من خیلی وضعیتش بهتر شد یک سری تغییرات چشمگیر کرده بود ولی دیروز که اپدیت کردم به نظر میاد تغییر انچنانی نکرده می خواستم بپرسم دوستان کسی اپدیت کرده تغییراتش بدونه؟ممنون
اون موقع ورژن گوشی پایین بوده و مشکلات فراوون
اما آپگرید که کردی بهتر شده...معمولا تو ورژنهای نزدیک بهم زیاد نشون نمیده
ali4561m
13-10-2007, 15:43
سلام من وقتی #0000#* رو میزنم یه ورژن اول نشون میده به این صورت v03.27 آیا همین ورژن فریم منه بعد ممکنه بعد آپگرید مشکل گوشیم حل شه مشکل گوشیم اینه که موقعی که اینباکس رو رو ی رم میزارم نه اس ام اس رو نشون میده نه میفرسته اصلا error -20 میده کمک کنید
آیا ورژن آپگرید من خیلی قدیمیه
DJ.Mamal
13-10-2007, 18:23
سلام من وقتی #0000#* رو میزنم یه ورژن اول نشون میده به این صورت v03.27 آیا همین ورژن فریم منه بعد ممکنه بعد آپگرید مشکل گوشیم حل شه مشکل گوشیم اینه که موقعی که اینباکس رو رو ی رم میزارم نه اس ام اس رو نشون میده نه میفرسته اصلا error -20 میده کمک کنید
آیا ورژن آپگرید من خیلی قدیمیه
مشکل احتمالا از رم هستش
یه بار فرمتش کن..گوشی رو هم یه بار با کد #7370#* ریست کن ببین درست میشه یا نه
گوشیت 5700
اونم ورژن فیرم ورته 3.27
الان ورژن 3.83.1 اومده یکم از باگهای گوشی رفع شده
اگه با روشهای بالا درست نشد آپگریدش کن
موفق باشي ....
سلام
يادم رفت بگم گاهي اوقات كه زياد شلوغ باشه نميره .البته اگه گير بدي ميره راستي من ننتونستم گوشيمو update كنم وسطش حالمو گرفت اينترنت قطع نشدا ولي error داد بيخيال ميرم كافي نتي جايي آپ ميكنم الان ميخوام يه بار با ديال آپ امتحان كنم خدا رو چه ديدي شايد شد ...
سلام.من موقعی که میخوام اپدیت کنم نرم افزار nsu ورزن جدید رو نمی تونه تشخیص بده. گوشی من5700(3.27v).
لطفا راهنمایی کنید تا بلکه بتونم اینو اپدیت کنم .ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DJ.Mamal
18-10-2007, 20:40
سلام.من موقعی که میخوام اپدیت کنم نرم افزار nsu ورزن جدید رو نمی تونه تشخیص بده. گوشی من5700(3.27v).
لطفا راهنمایی کنید تا بلکه بتونم اینو اپدیت کنم .ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
product code گوشی رو عوض کن
همه چیزو تو این تاپیک آموزش دادم
Mostafa.yey
05-11-2007, 16:45
سلام دوستان عزیز
من گوشیم 5300 با ورژن نرم افزاری 5.0 هست.
وقتی شماره سریال گوشیمو تو سایت نوکیا وارد کردم دیدم ورژن 5.5 اومده.
نرم افزار Nokia Software Updater رو دانلود کردم .
بعد از کانکت شدن میگه هیچ آپدیتی واسه گوشی شما پیدا نمیشه!!!
شما میگید اشکال از چیه؟
Saman-tci
05-11-2007, 18:54
دوست من برنامه رو آنیستال کن و دوباره دانلود و نصب کن مشکلت حل میشه....
سلام دوستان
من وقتی میرم تو سایت نو کیا میگه این ورژن 4.0642.1.05 وجود داره و موبایل من ورژنش 2.0613.1.12.1 است ولی دانلود نمیشه
DJ.Mamal
06-11-2007, 10:08
سلام دوستان
من وقتی میرم تو سایت نو کیا میگه این ورژن 4.0642.1.05 وجود داره و موبایل من ورژنش 2.0613.1.12.1 است ولی دانلود نمیشه
دوباره سعی کن
اگه نشد یه بار نرم افزار رو ان اینستال کن و ریست کن و دوباره نصب کن..اگه بازم نشد Product code گوشیتو عوض کن
مدل گوشیتم بگو تا کدهای دیگه رو بهت بدم
صفحات قبلی هم چند نفر مشکل تو رو داشتن ...همه چی رو توضیح دادم
خوب دوستان من الان تو کافی نتم و دارم اپدیت میکنم دعا کنید که درست آپدیت بشه
راستی من موبایلم رو پر از المینیوم کدرم ولی باز هم زنگ میخوره . همینجوری دارم آپدیت میکنم اگه خراب بشه چه میشه فقط دعا کنید که بشه
توکل به خدا
یا محمد
یا فاطمه
یا محمد
یا علی
یا حسن
یا حسین
.
.
.
DJ.Mamal
06-11-2007, 11:56
خوب دوستان من الان تو کافی نتم و دارم اپدیت میکنم دعا کنید که درست آپدیت بشه
راستی من موبایلم رو پر از المینیوم کدرم ولی باز هم زنگ میخوره . همینجوری دارم آپدیت میکنم اگه خراب بشه چه میشه فقط دعا کنید که بشه
توکل به خدا
یا محمد
یا فاطمه
یا محمد
یا علی
یا حسن
یا حسین
.
.
.
ان شاء الله که میشه
مشکلی نیست زنگ بخوره...فقط موقع آپگرید که عملیات اصلی شروع میشه نباید زنگ بخوره
Mostafa.yey
06-11-2007, 13:36
منم تو کافی نت دارم واسه 5300 دانلود میکنم ولی وسط کار دانلود گوشی با pc suite دیسکانکت میشه.
نمیدونم چیکار کنم!!
بعد دانلود هم موقع آپگرید گوشی دیسکانکت شد و آپگرید نصفش رفته بود که ارور داد!!
چه کار کنم که گوشی ارتباطش با pc suite دیسکانکت نشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
DJ.Mamal
06-11-2007, 14:16
منم تو کافی نت دارم واسه 5300 دانلود میکنم ولی وسط کار دانلود گوشی با pc suite دیسکانکت میشه.
نمیدونم چیکار کنم!!
بعد دانلود هم موقع آپگرید گوشی دیسکانکت شد و آپگرید نصفش رفته بود که ارور داد!!
چه کار کنم که گوشی ارتباطش با pc suite دیسکانکت نشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هزار با بچه ها پرسیدن که چرا ارتباط با پی سی سوئیت قطع میشه
بابا خود نرم افزار آپدیتر اینکار رو میکنه..مشکلی نیست
اگر هم وسط دانلود قطع شد دوباره اجرا کنید از ادامه اون مقدار دانلود شده میاد..قابلیت ریزوم داره
Mostafa.yey
06-11-2007, 14:54
دوست من برنامه رو آنیستال کن و دوباره دانلود و نصب کن مشکلت حل میشه....
صد بار این کار رو کردم ولی نشد!
DJ.Mamal
06-11-2007, 14:58
صد بار این کار رو کردم ولی نشد!
پست شماره 85 رو بخون
Mostafa.yey
06-11-2007, 15:07
دوباره سعی کن
اگه نشد یه بار نرم افزار رو ان اینستال کن و ریست کن و دوباره نصب کن..اگه بازم نشد Product code گوشیتو عوض کن
مدل گوشیتم بگو تا کدهای دیگه رو بهت بدم
صفحات قبلی هم چند نفر مشکل تو رو داشتن ...همه چی رو توضیح دادم
مدل گوشیم هست 5300
من اپدیت ردم ولی هیچ اتاقی نیوفتاد و هیچی ندیدم چه افاقی میوفته
اقا خيلي دمت گرم......ممنون............
Mostafa.yey
06-11-2007, 17:13
سلام ممل جان
می بخشید می تونی Product code 5300 رو واسم بزاری؟
DJ.Mamal
06-11-2007, 17:48
من اپدیت ردم ولی هیچ اتاقی نیوفتاد و هیچی ندیدم چه افاقی میوفته
اتفاق خاصی نمی افته ..ولی گوشی بهتر کار میکنه
سلام ممل جان
می بخشید می تونی Product code 5300 رو واسم بزاری؟
فعلا اینو داشته باش
0551011
اقا خيلي دمت گرم......ممنون............
قابل نداشت..البته نمیدونم برای چی و به کی گفتی!
Mostafa.yey
06-11-2007, 20:41
سلام
بعد از نصب نرم افزار NSS این کد(0551011) رو وارد کردم و Write done اومد و نرم افزار رو بستم ولی بازم نشد!!
آپدیت نرم افزار رو پیدا نمی کنه؟؟
کمکم کنین خواهش میکنم.
DJ.Mamal
06-11-2007, 21:01
سلام
بعد از نصب نرم افزار NSS این کد(0551011) رو وارد کردم و Write done اومد و نرم افزار رو بستم ولی بازم نشد!!
آپدیت نرم افزار رو پیدا نمی کنه؟؟
کمکم کنین خواهش میکنم.
یکی دیگه
0537657
Mostafa.yey
06-11-2007, 23:23
آقا ممل دستست درد نکنه
خیلی ازت ممنونم!
اگه میشه چند تا کد دیگه واسم بنویس!!
خیلی خیلِِِِِِِِیییی ممنونم.
Mostafa.yey
07-11-2007, 10:04
آقا من یه کد دیگه می خوام
با این کد(0537657) هم نمی تونم آپدیت کنم.
تو رو خدا کمک کنید.
خواهش می کنم.
DJ.Mamal
07-11-2007, 19:14
بفرما این هم کد ...
0535638 EURO-A, Latin, RED
0537655 EURO-A, Latin, DARK GREY
0535639 EURO-B, Latin, RED
0537656 EURO-B, Latin, DARK GREY
0532158 EURO-C, Latin, RED
0537657 EURO-C, Latin, DARK GREY
0535643 EURO-C France, Latin, RED
0537659 EURO-C France, Latin, DARK GREY
0535647 EURO-C Turkey, Latin, RED
0537661 EURO-C Turkey, Latin, DARK GREY
0532161 EURO-C UK, Latin, RED
0537658 EURO-C UK, Latin, DARK GREY
0535645 EURO-C ALS, Latin, RED
0537660 EURO-C ALS, Latin, DARK GREY
0537603 EURO-D, Latin, RED
0537662 EURO-D, Latin, DARK GREY
0537604 EURO-E, Latin, RED
0537663 EURO-E, Latin, DARK GREY
0537607 EURO-F, Hebrew, RED
0537665 EURO-F, Hebrew, DARK GREY
0537615 EURO-H, Greek, RED
0537670 EURO-H, Greek, DARK GREY
0537618 EURO-I, Cyrillic, RED
0537812 EURO-I, Cyrillic, DARK GREY
0537651 EURO-I UKR, Cyrillic, RED
0537814 EURO-I UKR, Cyrillic, DARK GREY
0537653 EURO-I BRMD, Cyrillic, RED
0537825 EURO-I BRMD, Cyrillic, DARK GREY
0537652 EURO-I RU, Cyrillic, RED
0537834 EURO-I RU, Cyrillic, DARK GREY
0542756 EURO-D T-MOBILE CZ, GREY
0542757 EURO-D T-MOBILE CZ, RED
0542769 EURO-C T-MOBILE GERMANY, GREY
0542772 EURO-C T-MOBILE UK, RED
0542779 EURO-C T-MOBILE NL, RED
0542778 EURO-C T-MOBILE NL, GREY
0542784 EURO-C CTV UK, RED
0542785 EURO-C CTV UK, GREY
0540649 MEA-1, Arabic, RED
0540652 MEA-1, Arabic, DARK GREY
0540660 MEA-2, Arabic, RED
0540662 MEA-2, Arabic, DARK GREY
0540664 MEA-3, Latin, RED
0540663 MEA-3, Latin, DARK GREY
0540665 MEA-4, Urdu, RED
0540666 MEA-4, Urdu, DARK GREY
0540667 MEA-5, Farsi, RED
0540668 MEA-5, Farsi, DARK GREY
0540669 MEA-6, Latin, RED
0540670 MEA-6, Latin, DARK GREY
0540678 MEA-7, Latin, RED
0540679 MEA-7, Latin, DARK GREY
0540680 MEA-8, Latin, RED
0540681 MEA-8, Latin, DARK GREY
0540682 MEA-9, Latin, RED
0540683 MEA-9, Latin, DARK GREY
0540684 MEA-10, Latin, RED
0540685 MEA-10, Latin, DARK GREY
0540686 MEA-11, Latin, RED
0540687 MEA-11, Latin, DARK GREY
0540688 MEA-12, Latin, RED
0540689 MEA-12, Latin, DARK GREY
0540690 MEA-13, Latin, RED
0540691 MEA-13, Latin, DARK GREY
0542737 RM-146 5300 EURO-C O2 POSTPAY UK RED
0542743 RM-146 5300 EURO-C E-PLUS GERMANY RED
0542746 RM-146 5300 EURO-C VODAFONE GERMANY
0542753 RM-146 5300 EURO-A TDC DENMARK
0542763 RM-146 5300 EURO-C SWISSCOM CH RED
0542764 EURO-C, Latin, Swisscom GREY
0542767 RM-146 5300 EURO-D T-MOBILE SK
0542768 EURO-D, Latin, T-Mobile_SK RED
0542770 RM-146 5300 EURO-C T-MOBILE AUSTRIA
0542771 EURO-C GV, Latin, T-Mobile A RED
0543525 RM-146 5300 EURO-C ONE AUSTRIA RED
0543651 RM-146 5300 EURO-B ERA POLAND RED
0543652 EURO-C, Latin, PL ERA GREY
0543936 RM-146 5300 EURO-C TIM ITALY GREY
0543937 EURO-C, Latin, TIM Italy RED
0544003 RM-146 5300 EURO-D T-MOBILE CROATIA
0544805 EURO-C POST-PAY, Latin, O2_UK GREY
0544982 EURO-A, Latin, TDC_DK RED
APAC
0536221 APAC-P, BoPoMoFo, RED
0536682 APAC-P, BoPoMoFo, DARK GREY
0536667 APAC-Q, Stroke, RED
0536684 APAC-Q, Stroke, DARK GREY
0536668 APAC-Q MA, Stroke, RED
0536685 APAC-Q MA, Stroke, DARK GREY
0536669 APAC-R, Stroke, RED
0536686 APAC-R, Stroke, DARK GREY
0532162 APAC-S, Stroke, RED
0536695 APAC-S, Stroke, DARK GREY
0536687 APAC-S MALAYSIA, Stroke, RED
0536688 APAC-S MALAYSIA, Stroke, DARK GREY
0532164 APAC-T, Latin, RED
0536696 APAC-T, Latin, DARK GREY
0536671 APAC-T NZS, Latin, RED
0536689 APAC-T NZS, Latin, DARK GREY
0536674 APAC-T PHILIPPINES, Latin, RED
0536690 APAC-T PHILIPPINES, Latin, DARK GREY
0536679 APAC-V, Stroke, RED
0536692 APAC-V, Stroke, DARK GREY
0536675 APAC-W, Latin, RED
0536693 APAC-W, Latin, DARK GREY
0537232 APAC-R RED STROKE CTV_CN
0538094 APAC-R DARK GREY STROKE CTV_CN
0538096 APAC-P DARK GREY BOPOMOFO CTV_TW
0538095 APAC-P RED BOPOMOFO CTV_TW
0538114 APAC-Q RED STROKE CTV_HK
0538115 APAC-Q DARK GREY STROKE CTV_HK
0538117 APAC-T RED LATIN CTV_AU
0538118 APAC-T DARK GREY LATIN CTV_AU
0538124 APAC-S DARK GREY STROKE CTV_MY
0538123 APAC-S RED STROKE CTV_MY
0542582 APAC-U RED THAI OPV_MLINK
0542583 APAC-U DARK GREY THAI OPV_MLINK
0542611 APAC-T DARK GREY LATIN OPV_OPTUS
0542610 APAC-T RED LATIN OPV_OPTUS
0542621 APAC-U DARK GREY THAI OPV_AIS
0542614 APAC-U RED THAI OPV_AIS
0542622 APAC-U DARK GREY THAI OPV_DTAC
0542615 APAC-U RED THAI OPV_DTAC
0543263 APAC-T DARK GREY LATIN OPV_VIRGIN
0543262 APAC-T RED LATIN OPV_VIRGIN
0543354 APAC-S DARK GREY STROKE OPV_SINGTEL
0543353 APAC-S RED STROKE OPV_SINGTEL
0538139 RM-146 APAC-W RED LATIN CTV_INDIA
0538141 APAC-W, Latin, CTR_INDIA DARK GREY
بهترینش اون قرمزس که زبان فارسی هم داره
زیریش هم خوبه
من هنوز متوجه نشدم این کدها چیه مگه این ها کدهای پشت گوشی نیست پس چرا این همه مال یه موبایلی
من هنوز متوجه نشدم این کدها چیه مگه این ها کدهای پشت گوشی نیست پس چرا این همه مال یه موبایلی یعنی میشه یه کد دیگه بدی زبونش عوض بشه
Mostafa.yey
07-11-2007, 21:07
سلام آقا ممل
من با این کد(0537657) آپدیت کردم منوی فارسی و قابلیت تایپ فارسی گوشیم ازبین رفت.
تازه بعد از دانلود فایل 23 مگ شروع به آپدیت گوشی کرد و که حدودا یک دقیه مونده بود تموم بشه پیغام Phone Conection Lost رو داد و قطع شد.
وقتی کد *#0000# رو زدم گفت ورژن گوشی شما 5.5 یعنی آپدیت شد.
می خواستم بپرسم که واقعا آپدیت شد. مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟؟
سوال دوم اینکه اگه این کد فارسی رو با نرم افزار NSS نصب کنم می تونم گوشی را زبان فارسی آپدیت کنم؟؟
Mostafa.yey
07-11-2007, 21:18
ممل جان من این دو تا کد فارسی رو امتحان کردم ولی میگه هیچ آپدیتی واسه گوشی وجود نداره!!:41::41:
کد های دیگه که بتونم آپدیت فارسی رو بگیرم نداری:11:؟؟؟؟؟
DJ.Mamal
07-11-2007, 21:48
سلام آقا ممل
من با این کد(0537657) آپدیت کردم منوی فارسی و قابلیت تایپ فارسی گوشیم ازبین رفت.
تازه بعد از دانلود فایل 23 مگ شروع به آپدیت گوشی کرد و که حدودا یک دقیه مونده بود تموم بشه پیغام Phone Conection Lost رو داد و قطع شد.
وقتی کد *#0000# رو زدم گفت ورژن گوشی شما 5.5 یعنی آپدیت شد.
می خواستم بپرسم که واقعا آپدیت شد. مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟؟
سوال دوم اینکه اگه این کد فارسی رو با نرم افزار NSS نصب کنم می تونم گوشی را زبان فارسی آپدیت کنم؟؟
اپدیت شده و مشکلی نیست
این کدها هر کدوم مال یه گوشیه که هر کدومش تو یه منطقه به فروش رفته..یعنی عرضه شده
اون کد قرمز هم مال خاورمیانه س و زبون فارسی داره ...اگه با اون آپگرید کنی گوشیت فارسی میشه
ممل جان من این دو تا کد فارسی رو امتحان کردم ولی میگه هیچ آپدیتی واسه گوشی وجود نداره!!:41::41:
کد های دیگه که بتونم آپدیت فارسی رو بگیرم نداری:11:؟؟؟؟؟
فعلا همینا رو پیدا کردم...2 تا قرمزا فارسی هستن...بالاخره یکیش کار میکنه
اگه بود خبرت میکنم
Mostafa.yey
07-11-2007, 22:24
ممل جون من هر دو رو چندین بار امتحان کردم ولی نشد اگه پیدا کردی حتما واسم بذار.
خواهش می کنم من تمام پیامک هایی!! که می فرستم فارسی ولی با این آپدیت قابلیت فارسی نویسی از بین رفت.
دستم به پیراهنت!!
Mostafa.yey
08-11-2007, 19:24
سلام
آقا یکی جواب ما رو بده
چکار کنم دیگه نمی تونم پیامک فارسی بفرستم:41::41::41:
fawad_qadri
13-11-2007, 21:19
سلام
من یک گوشی نوکیا مدل 6270 دارم می خواهمی که گوشی ام را ریست کنم ولی کد حفاظتی مو خواهد این مشکل را حل داردا اگر گوشی انتن دهیش ضعیف باشد چکار کنم لطف" برایم بگید ممنون
rani_holoo_bozorg
22-11-2007, 01:22
ممنون از آموزش خوبت
آقا ممل عزیز درود و صد درود بر شما که با حوصله به سئوالات جواب کامل میدهید و اما بنده یک پیشنهاد به دوستمون که تلفونش زنگ خور زیاد داره یک راهنمائی میکنم که گوشیش روشن باشه ولی زنگ نخوره، حتمآ خودتون هم میدونید و اون اینکه کد #094*21* را وارد کنه و تا زمانی که کد #21# را وارد نکنه تلفنشون زنگ نخواهد خورد در حالیکه روشن است،
و اما بنده یک گوشی N73 خریده ام که مطمنم چینی باید باشه اینو از قیمتش میگم، هر چند که عد هفتم و هشتم کدش 01 است، و حال عیبش اینه که اولآ فونتش خیلی کوچک است باید با ذره بین نگاهش کنم، نمیدونم با آپگرید کردن درست خواهد شد یا نه؟؟
دوم اینکه به قصد آپگرید کردن هر چه سعی میکنم با USB کابل ، PC SUITE را نصب کنم، متاسفانه همانگونه که توی عکس میبینید با وجودیکه کابل به کامپیوتر وصله، ولی از نظر برنامه نشون میده وصل نیست، آیا راه و چاره ای سراغ دارید؟؟؟C:\Documents and Settings\PARS OHM\My Documents\AAA
من عکسی را که وارد کرده ام را نمیبینم، نمیدونم شما میبینید؟؟
با سلام
مشکل در آپگرید n73 music
من فایل NokiaSoftwareUpdaterSetup_en رو دانلود کردم .بعد از نصب ایکن Nokia Software Updater رو دسکتاپ ایجاد شد.حالا که رو آیکون جدید کلیک میکنم این پیغام میده!
network connection lost.chek your network connection or whether a firewall is preventing the application from working properly
فایر واال رو هم خاموش میکنک باز فایده نداره.
unblock هم فایده نداره !
چی کار کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
ali4561m
25-11-2007, 00:32
آپگرید 5700
سلام
گوشیه من N95 و من همه ی مراحل رو درست میرم ولی تو مرحله ی step 2/3 گزینه ی update رو فعال نمیکنه لطفا راهنمایی کنید.
مرسی
ورژن نرم افزار updater من v1.4.14en و
گوشی:
current:12.0.013
update:20.0.015
اینهم عکس از مشکله من
Arash_XL7710i_207
30-11-2007, 07:27
آقا یه توضیحی هم بما بدین ما هم در نمونیم
Upgrade کردن,گوشی یعنی چجوری میشه ؟؟؟ در سیستم سخت افزاری یا نرم افزاری این اتفاق می افته؟؟؟
mehrdad.2008
07-12-2007, 15:58
خوب یه سوال دارم خواهشا جواب بدید
میشه از طریق برنامهNSS پروداکت کد N93 رو به N93i تبدیل کرد؟؟؟؟؟
حالا اگه میشه این پروداکت کدهاش چیه و چطوری عوض کنم؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
mehrdad.2008
07-12-2007, 23:58
خواهشا جواب بدید
ehsssssan
09-12-2007, 05:51
آقا چون تو اولین پست تاپیک گفته بودین پاسخگویی به مشکلات من می پرسم.
آی 95 داران خواهشا
:هر چی می خوام نصب کنم میگه "اعتبار منقضی شده یا تنظیمات تاریخ تلفن اشتباه هست"هر چی تاریخو عقب جلو کشیدم نمیشه که که که که که که که نمیشه .
آخه من چی کار کنم
کمک تورو خدا
ehsssssan
09-12-2007, 05:52
خواهشاااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ا
ehsssssan
09-12-2007, 05:55
Upgrade کردن,گوشی یعنی چجوری میشه ؟؟؟ در سیستم سخت افزاری یا نرم افزاری این اتفاق می افته؟؟؟
نه تو نرم افزار.شما که بورلند دلفی 7 کار میکنی.یعنی مثلا نرم افزار گوشی یا همون مثل اینکه ویندوزت سرویس پک 1 هستش آپگرید می کنی می شه سرویس پک2
ببخشی ها:40:
ehsssssan
09-12-2007, 05:56
آرش جان حالا بورلند واقعا دلفی کار می کنی؟
mehrdad.2008
09-12-2007, 12:53
ممنون
میشه این کارو کرد؟؟؟؟:19:
DJ.Mamal
09-12-2007, 16:03
دوستان عزیز شرمنده همتون هستم ...وقت ندارم ..
ان شاء الله چند روز دیگه به همتون جواب میدم
مرسی
DJ.Mamal
27-01-2008, 20:30
حیف این تاپیک نیست خاک بخوره؟
من برگشتم ...سوالی بود در خدمتم
Ship Storm
28-01-2008, 07:30
آقا من از تیر ماه که 5700 خریدم تا الآن هنوز اپدیت نکردم به نظر شما آپدیت کنم؟
با سلام
مشکل در آپگرید n73 music
من فایل NokiaSoftwareUpdaterSetup_en رو دانلود کردم .بعد از نصب ایکن Nokia Software Updater رو دسکتاپ ایجاد شد.حالا که رو آیکون جدید کلیک میکنم این پیغام میده!
فایر واال رو هم خاموش میکنک باز فایده نداره.
چی کار کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنی network connection lost.chek your network connection or whether a firewall is preventing the application from working properly unblock هم فایده نداره !د
سلام به همه
دوست عزیز شما در یه ساعت دیگه این کار و انجام بده.اگه از دیال آپ استفاده میکنی کارتت رو عوض کن آنتی ویروس و فایر وال رو هم غیر فعال کن.البته اگه فایروالی غیر از فایر وال ویندوز هم داری در هر دو این نرم افزار رو تایید کن که قابل اطمینان هست تا به راحتی به اینترنت وصل بشه .
سلام
گوشیه من N95 و من همه ی مراحل رو درست میرم ولی تو مرحله ی step 2/3 گزینه ی update رو فعال نمیکنه لطفا راهنمایی کنید.
مرسی
ورژن نرم افزار updater من v1.4.14en و
گوشی:
update:20.0.015
اینهم عکس از مشکله من current:12.0.013
دوست عزیز عکسی که آپلود کردی نشون داده نمیشه و پاک شده.
اگه اینترنت پر سرعت داری بگو من لینک دانلود این ورژن رو برات بزارم تا دانلود کنی
بعدا اونو میتونی به پوشه مربوطه در ویندوز انتقال بدی تا فقط مرحله سوم رو ظرف
چند دقیقه ناقابل انجام بدی و راحت شی
آرش جان مثل این میمونه که ویندوزت رو عوض کنی و ویندوز بالاتری بریزی
هر وقت که ورژن جدیدی از فریمور برای گوشی میاد مشکلات قبلی رو مرتفع میکنه
مثلا در همین N95 مصرف باتری رو بهبود میبخشه امکانات دوربین اضافه تر میشه
سرعت اجرا و کارکرد گوشی فوق العاده بالا میره.
ممنون
اینو نمیدونم ولی به احتمال خیلی زیاد امکان پذیره.بله یکی از کارایی های این
نرم افزار تغییر کد پروداکت گوشیه.این کد رو میتونی از کسانی که دارن ویا اینکه
تو اینترنت جستجو کنی.البته باید زبان عربی رو پیدا کنی.چون تو بسته زبان عربی
زبان فارسی هم موجوده و اگه هم فارسی نداره با تغییر پروداکت و انتخاب این
بسته زبان گوشی رو فارسی کنی.کد پروداکت رو میتونی زیر باتری پیدا کنی
که با عدد صفر شروع میشه و 6 رقمی هم هست.
آقا چون تو اولین پست تاپیک گفته بودین پاسخگویی به مشکلات من می پرسم.
آی 95 داران خواهشا
:هر چی می خوام نصب کنم میگه "اعتبار منقضی شده یا تنظیمات تاریخ تلفن اشتباه هست"هر چی تاریخو عقب جلو کشیدم نمیشه که که که که که که که نمیشه .
آخه من چی کار کنم
کمک تورو خدا
احسان جان ظاهرا گوشی شما فارسیه.
ارور خطای مجوز به این معنیه که باید برنامه رو قبل از نصب ساین کنی
اعتبار منقضی شده برای اینکه که مدت زمانی که برای استفاده از نرم افزار در
نظر گرفته شده گذشته.در اکثر مواقع با عقب بردن تاریخ گوشی معمولا یک سال
کفایت میکنه . که بعد از نصب نرم افزار باید دوباره باید تاریخ و درست کنی
ارور تنظیمات تاریخ اشتباهه هم مربوط به همونه که گفتم بعد از تغییر تاریخ و نصب
نرم افزار باید تاریخ گوشی رو تنظیم و به روز کنی .
:11:
آقا من از تیر ماه که 5700 خریدم تا الآن هنوز اپدیت نکردم به نظر شما آپدیت کنم؟
کد پروداکت گوشیت رو از پشت باتری بردار و یادداشت کن
به این لینکی که گذاشتم پایین برو و کد رو وارد کن تا چک کنه ببینه
ورژن جدید برای گوشی اومده یا نه.البته همیشه این مورد جواب نمیده
و فایل های آپدیت برای همه کد ها و زبان ها ارائه نمیشه
Ship Storm
28-01-2008, 21:24
ممنون دوست عزیز :11::40::10::20:
ببینم من قبلا وقتی گوشی رو خریدم زبان فارسی روش نصب بود و تمام حروف رو مینوشت حتی حرف پ یعنی عربی نبود و فارسی کامل بود اگه آپدیتش کنم امکان داره که فارسیش از بین بره یا نه؟:13:
ببینم من قبلا وقتی گوشی رو خریدم زبان فارسی روش نصب بود و تمام حروف رو مینوشت حتی حرف پ یعنی عربی نبود و فارسی کامل بود اگه آپدیتش کنم امکان داره که فارسیش از بین بره یا نه؟:13:
-----------------------------------------------------------------------------------------------
خیر
گوشی هایی که به طور پیش فرض زبان فارسی رو نصب شده دارن شرکتی هستن و
خود نوکیا برای این منطقه زبان ها رو نصب کرده.اون کد پروداکت هم نشون دهنده زبان
و منطقه هستش . امیدوارم از آپدیت جدید در صورت موجود بودن لذت ببری
فقط قبل از آپدیت گوشی رو کامل شارژ کن یه بار مستر ریست کن
البته دوستان وارد تر هم در سایت موبایلستان پیشنهاد کردن که بعد از آپدیت کامل
گوشی رو یک بار مستر ریست و بعد از اون هارد ریبوت کنی.یعنی اینکه بعد از مستر ریست
گوشی رو خاموش کنی و باتری رو دربیاری و بعد از چند دقیقه بتری رو جا بزنی و از گوشی
استفاده کنی.ضمنا مطمئن باش که یه اتصال دائمی و با کیفیت خوب با اینترنت داشته باشی
که در مرحله آخر موردی برای گوشی پیش نیاد
موفق باشی
Ship Storm
29-01-2008, 19:43
x_boy این مستر ریست چیه؟ یعنی همه فایل هامون میپره یا نه؟
DJ.Mamal
29-01-2008, 19:57
بله ممکنه از بین بره...
-----------------------------------------------------------------------------------------------
خیر
گوشی هایی که به طور پیش فرض زبان فارسی رو نصب شده دارن شرکتی هستن و
خود نوکیا برای این منطقه زبان ها رو نصب کرده.اون کد پروداکت هم نشون دهنده زبان
و منطقه هستش . امیدوارم از آپدیت جدید در صورت موجود بودن لذت ببری
فقط قبل از آپدیت گوشی رو کامل شارژ کن یه بار مستر ریست کن
البته دوستان وارد تر هم در سایت موبایلستان پیشنهاد کردن که بعد از آپدیت کامل
گوشی رو یک بار مستر ریست و بعد از اون هارد ریبوت کنی.یعنی اینکه بعد از مستر ریست
گوشی رو خاموش کنی و باتری رو دربیاری و بعد از چند دقیقه بتری رو جا بزنی و از گوشی
استفاده کنی.ضمنا مطمئن باش که یه اتصال دائمی و با کیفیت خوب با اینترنت داشته باشی
که در مرحله آخر موردی برای گوشی پیش نیاد
موفق باشی
جالب بود ...استفاده کردند!
x_boy این مستر ریست چیه؟ یعنی همه فایل هامون میپره یا نه؟
هر چی که تو مموری گوشیت هست میپره
قبلش بک آپ بگیر
جالب بود ...استفاده کردند!
منظور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
amir-vampire
30-01-2008, 09:19
ای بابا خیر سرمون ADSL داریم.الان دو ماه هست میخوام گوشیتمو آپ کنم دیگه فوقش تا 5 درصدش که پر شد این error رو میده:
ای بابا خیر سرمون ADSL داریم.الان دو ماه هست میخوام گوشیتمو آپ کنم دیگه فوقش تا 5 درصدش که پر شد این error رو میده:
آقا من هم همين مشكل رو دارم اما مال من پنج ماهه!!!!:40:
Ship Storm
30-01-2008, 09:47
x_boy این پیغام رو داد :
Latest available software for Nokia 5700, product code
Version: 03.83.1
Compare numbers
If your current version is dated earlier,then update now to get the latest features,applications and improvements. Go to Nokia Software Updater download
Ship Storm
30-01-2008, 09:48
DJ.Mamal جان یعنی فارسیش میپره!!!؟؟؟
x_boy این پیغام رو داد :
Version: 03.83.1
Compare numbers
If your current version is dated earlier,then update now to get the latest features,applications and improvements. Go to Nokia Software Updater download Latest available software for Nokia 5700, product code
سلام
این پیغام به شما میگه که آخرین ورژن موجود با این کد پروداکت روی گوشی شما نصبه
ولی خب اگه گوشیت مشکل داشته باشه میتونی همین ورژن خودت رو دوباره بریزی
ضمنا وقتی اونجا ورژن نرم افزار رو هم بهت میده خودت به راحتی میتونی با ورژن گوشیت
مطابقت بدی ببینی که جدیدتر هستش یا نه.برای دیدن ورژن گوشیت این کد رو وارد کن
ستاره مربع چهار تا صفر مربع
#0000#*
DJ.Mamal جان یعنی فارسیش میپره!!!؟؟؟
نه مشکلی نیست . قبلا هم گفتم اون کد پروداکت نشون دهنده منطقه و بسته زبان نصب شده
روی گوشی هستش.برای ما میشه بسته زبان عربی که شامل چند نوع زبان از جمله فارسی
هستش.با همین کدها میشه گوشیهایی رو هم که زبان فارسی رو ندارن با پیدا کردن و تغییر اونها
و سپس آپدیت گوشی زبان فارسی رو هم بهشون اضافه کرد.
گوشی من N95 8G هستش. زبان فارسی رو هم داشت.تو این مدت دوبار آپدیتش کردم
یه بار آپدیت به ورژن 11 و یک بار هم به ورژن 15 که آخرین ورژن هست.
گوشی یکی از آشنا ها رو هم که N95 معمولی و بدون زبان فارسی بود رو هم با تغییر کد
پروداکتی که زبان فارسی رو هم داخلش داشت آپدیت کردم و فارسی شد
امیر جان سعی کن در ساعت های مختلف امتحان کنی.خیلی وقت ها به خاطر شلوغ بودن
سایت آپدیت نوکیا هستش.بعضی وقت ها هم به خاطر ----- دار بودن اینترنتت هست
چون در بعضی از آپدیتها حروف هایی وجود داره که سبب ----- شدنشون میشه مثل همین :
RM320_15.0.009_014_xxx_U06_uda.fpsx
این مشکل برای من و خیلی دیگه از دوستان که میخواستن آپدیت کنن به وجود اومد.
نهایتا اگه نشد باید بگردی و فایل آپدیت رو پیدال کنی و جداگانه دانلود کنی و بعد به پوشه
مربوطه در ویندوز انتقال بدی و فقط مرحله آخر رو که نصب فایلهای آپدیت روی گوشی هست
رو انجام بدی که زمان خیلی کمی در حد چند دقیقه میبره
Ship Storm
30-01-2008, 18:09
x_boy جان کد رو زدم رو گوشی بهم گفت V3.27
یعنی الآن برم تو کار آپدیت گوشی دیگه چون ورژن موجود تو سایت از این بالاتره درسته؟
DJ.Mamal
30-01-2008, 20:23
x_boy جان کد رو زدم رو گوشی بهم گفت V3.27
یعنی الآن برم تو کار آپدیت گوشی دیگه چون ورژن موجود تو سایت از این بالاتره درسته؟
آره ...الان ورژن 3.83 اومده...اپديت كن
آقا من هم همين مشكل رو دارم اما مال من پنج ماهه!!!!:40:
مشكل جفتتون هم از اينترنتتونه ...دوباره سعي كنيد
صفحات اول تاپيك رو هم بخونيد بد نيست
نهایتا اگه نشد باید بگردی و فایل آپدیت رو پیدال کنی و جداگانه دانلود کنی
داداش شما تا حالا اين كار رو كردي؟:13:
اگه تونستي آمارشو به منم بده...
Ship Storm
30-01-2008, 20:53
ممنون DJ.Mamal جان:11:
amir-vampire
30-01-2008, 22:39
نهایتا اگه نشد باید بگردی و فایل آپدیت رو پیدال کنی و جداگانه دانلود کنی و بعد به پوشه
مربوطه در ویندوز انتقال بدی و فقط مرحله آخر رو که نصب فایلهای آپدیت روی گوشی هست
مگه میشه ؟ اگه میشه به ما هم بگین چجوریه خدا خیرتون بده :31:
داداش شما تا حالا اين كار رو كردي؟:13:
اگه تونستي آمارشو به منم بده...
مگه میشه ؟ اگه میشه به ما هم بگین چجوریه خدا خیرتون بده :31:
آره عزیزم این کار و کردم .صد در صد و تایید شده هستش.
آپدیت گوشی از راه نرم افزار Nokia Spftwar Updater سه مرحله داره :
1- چک کردن کد پروداکت گوشی با دیتابیس اصلی برای پیدا کردن ورژن جدید فریمور
2- دانلود و انتقال اون به پوشه اصلی در ویندوز
3- انتقال فایل های دانلود شده به روی گوشی و نصب اونها
برای خودمو از طریق معمول و همونطور هم که گفتم برای یکی از آشناها رو از طریق دانلود
جداگانه فایل آپدیت آپدیتش کردم .تو این روش فقط مرحله سوم رو انجام دادم.خوبی این روش
اینه که مشکل شلوغی سرور نوکیا و یا مشکل فیلترینگ و ... رو ندارین.
کارش خیلی راحته.سختی کار فقط پیدا کردن فایل آپدیت و کد پروداکت اون فایل هستش .
آپدیت N95 رو با کد پروداکت زبان فارسی یکی آپلود کرده بود .منم دانلود کردم با تغییر کد
پروداکت گوشی اونو هم آپدیت کردم و هم فارسی .ببین مسیر فایل آپدیتی که
نرم افزار Nokia Spftwar Updater اونو ذخیره میکنه اینه :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Nokia\Nokia Service Layer\A\nsl_service_module_00001\
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m-320
البته پوشه آخر بستگی به نوع گوشی داره و مال شما ها فرق میکنه.اما مسیر کلی همینه.
شما فایل آپدیت رو که احتمالا یا همین مسیر فشرده و آپلود شده رو دانلود میکنید و بعد از Extract
تو همین مسیر کپی میکنید اگه هم نیاز بود پوشه رو با نام های موجود همسان سازی و
اضافه میکنید وقتی این کار و انجام دادین گوشی رو وصل میکنید
و Nokia Spftwar Updater اطلاعات فایل رو از همون پوشه میگیره و ظرف چند دقیقه فقط
مرحله سوم رو که انتقال فایل آپدیت یاهمون فلش کردن هست رو انجام میده .
بعد از آپدیت با هر دو روش شما میتونید گوشیه بقیه رو هم از همین مدل گوشی خودتون ظرف
چند دقیقه آپدیت کنید .چون الان دیگه فایل آپدیت در کامپیوتر شما ذخیره شده و فقط چند
دقیقه زمان برای انجام مرحله سوم نیاز دارید.
نکته :
بعد از آپدیت حتما از اون آپدیت یه کپی بگیرین و ذخیره کنید البته تمامی پوشه رو. از همون
مسیر اول ذخیره کنید تا وقتی ویندوز عوض کردین داشته باشین .
موفق باشید .
DJ.Mamal
31-01-2008, 19:47
اين كه شد كلك رشتي ...
همچين گفتي من فكر كنم جداگونه دان كردي و با يه چيز ديگه اپ كردي
amir-vampire
03-02-2008, 00:21
اقا ما که سر در نیوردیم.برنامه این اطلاعاتو به من میده.منم سرچ کردم اما آپدیتو جداگانه پیدا نکردم .x-boy جان اگه زحمتی نیس یه سرچ واسه ما بزن شاید فرجی شه ...
nokia n91 [RM-43)
firmware version
current: 2.10.013
update: 2.20.008
Ship Storm
03-02-2008, 07:09
x_boy جان سلام
تو پست 139 گفته بودید :
اون فایلی که گفتید از کجا باید دانلودش کنیم سایتی وجود داره؟ اگه وجود داره ممنون میشم آدرسش رو بهم بدی.
در ضمن گفته بودید :
نه مشکلی نیست . قبلا هم گفتم اون کد پروداکت نشون دهنده منطقه و بسته زبان نصب شده
روی گوشی هستش.برای ما میشه بسته زبان عربی که شامل چند نوع زبان از جمله فارسی
هستش.با همین کدها میشه گوشیهایی رو هم که زبان فارسی رو ندارن با پیدا کردن و تغییر اونها
و سپس آپدیت گوشی زبان فارسی رو هم بهشون اضافه کرد.
گوشی من N95 8G هستش. زبان فارسی رو هم داشت.تو این مدت دوبار آپدیتش کردم
یه بار آپدیت به ورژن 11 و یک بار هم به ورژن 15 که آخرین ورژن هست.
گوشی یکی از آشنا ها رو هم که N95 معمولی و بدون زبان فارسی بود رو هم با تغییر کد
پروداکتی که زبان فارسی رو هم داخلش داشت آپدیت کردم و فارسی شد
حالا اگه بخواهیم اون فایل رو از اینترنت دانلود کنیم از کجا بفهمیم که فارسی داره یا نه؟
ممنون
Ship Storm
05-02-2008, 16:46
آقا من رفتم اپدیت کنم این ارور رو میده بگید چکار کنم
ممنون
Ship Storm
05-02-2008, 16:47
ممنون
DJ.Mamal
05-02-2008, 19:15
ممنون
شما كه سواد داري
نوشته مشكل از اينترنته...دوباره سعي كن..
Ship Storm
05-02-2008, 21:24
شما كه سواد داري
نوشته مشكل از اينترنته...دوباره سعي كن..
مشکل سواد نیست مشکل اینه که بعد از 46 بار سعی مجدد تونستیم مشکل رو رد کنیم ولی شانس ما گوشیمون 2 شارژش تهش بود مجبور شدیم انصراف بدیم رفت برای پنجشنبه چون امروز رفته بودم دانشگاه با مسئول سایت هم خیلی رفیقم پشت خود سرور اصلی نشستم سرعتش هم واقعا عایه 180 الی 240 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلود داره کل حجم دانلود چقدره و چقدر طول میکشه؟
ممنون
adj200635
06-02-2008, 20:34
مشکل سواد نیست مشکل اینه که بعد از 46 بار سعی مجدد تونستیم مشکل رو رد کنیم ولی شانس ما گوشیمون 2 شارژش تهش بود مجبور شدیم انصراف بدیم رفت برای پنجشنبه چون امروز رفته بودم دانشگاه با مسئول سایت هم خیلی رفیقم پشت خود سرور اصلی نشستم سرعتش هم واقعا عایه 180 الی 240 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلود داره کل حجم دانلود چقدره و چقدر طول میکشه؟
ممنون
مي توني درحين كارشارژر راوصل كني من امتحان كردم جواب داد براي 95
Ship Storm
07-02-2008, 09:32
آقا من گوشی رو امروز دوباره اومدم اپدیت کنم با این ارور مواجه شدم مبگخ که نرم افزار جدید و یا آپدین جدیدی برای گوشی شما موجود نمیباشد. بگید چکار کنم در صورتی که من کد گوشی رو تو سایت نوکیا وارد کردم گفت که آپدی جدید موجوده.
Ship Storm
07-02-2008, 09:43
بلاخره بعد از تلاش حدود 20 بار زدم که اپدیت بشه سرعت دانلود حدود 40 کیلوبایت در ثانیه هستش حجم فایل دانلودی رو زده 74.6 مگابایت!!!! جای سواله آخه این مقدار برنامه چجوری توی این گوشی جا میگیره؟؟؟!!! این که حافظه داخلیش 38 مگابایته.
DJ.Mamal
07-02-2008, 16:55
با اون سرعت وحشتناك تقريبا 5 دقيقه اي دانلود ميشه
از اين مشكلا تو سايت نوكيا زياده...نرم افزار هم دقيق سرچ نميكنه تا ورژن رو پيدا كنه...
حالا اپگريد شد يا نه..
Ship Storm
07-02-2008, 20:48
با اون سرعت وحشتناك تقريبا 5 دقيقه اي دانلود ميشه
از اين مشكلا تو سايت نوكيا زياده...نرم افزار هم دقيق سرچ نميكنه تا ورژن رو پيدا كنه...
حالا اپگريد شد يا نه..
ممنون Djmamal جان تو این مدته خیلی زحمت دادیم :11:
vahidmed
08-02-2008, 14:20
سلام خدمت شما دوستان عزیز ممنون اطلاعات کاملتون من با خوندن این تاپیک تونستم گوشی N72 رو آپدیت کنم اما متاسفانه نتونستم فارسیش کنم میشه من رو راهنمایی کنید آیا باید پروداکت کد رو عوض کنم یا نه؟
ممنون از راهنمایی سریع شما دوستان
مشخصات گوشی
v 5.0706.4.0.1
05-02-07
RM-180
CODE:0530869
shahinSssS
09-02-2008, 13:24
سلام
من گوشی نوکیا 6500 اسلاید
V 03.80
10-09-07
RM-240
variant:00.00
language:
v 03.80
10-09-07
rm-240
m1
میشه بگید از کجا باید چک کنم د سایت نوکیا برای آپدیت و تغییر زبان به فارسی
و یک سوال بی ربط:من با پاکت پیسیم از طریق کامپیوتر به نت وصل میشدم منظورم کابل ولی الان چه طوری می تونم به نت وصل شم؟
DJ.Mamal
09-02-2008, 19:28
سلام خدمت شما دوستان عزیز ممنون اطلاعات کاملتون من با خوندن این تاپیک تونستم گوشی N72 رو آپدیت کنم اما متاسفانه نتونستم فارسیش کنم میشه من رو راهنمایی کنید آیا باید پروداکت کد رو عوض کنم یا نه؟
ممنون از راهنمایی سریع شما دوستان
مشخصات گوشی
v 5.0706.4.0.1
05-02-07
RM-180
CODE:0530869
بله بايد پروداكت كدشو عوض كني....سعي ميكنم برات پيدا كنم...منتظر باش
سلام
من گوشی نوکیا 6500 اسلاید
V 03.80
10-09-07
RM-240
variant:00.00
language:
v 03.80
10-09-07
rm-240
m1
میشه بگید از کجا باید چک کنم د سایت نوکیا برای آپدیت و تغییر زبان به فارسی
و یک سوال بی ربط:من با پاکت پیسیم از طریق کامپیوتر به نت وصل میشدم منظورم کابل ولی الان چه طوری می تونم به نت وصل شم؟
تو تاپيك همه چي توضيح داده شده...3 صفحه اول رو بخون
منظورتو نفهميدم ..سوالتو واضح تر بگو
vahidmed
09-02-2008, 19:31
ممنون از لطفت
من بي صبرانه منتظرم
مرسي
shahinSssS
10-02-2008, 00:39
مرسی که پاسخ دادید
منظورم با برنامه اکتیو ساینس میشد وقتی به نت وصل هستی از طریق کابل گوشی گوشی هم به نت وصل شه
من با پاکت پیسی این کار رو میکردم. با گوشی معمولی منظورم گوشی خودم میشه اینکار رو کرد یا فقط از طریق gprs میشه به نت وصل شد.
این لینک اول صفحه برای دانلود
کار نمیکنه منظورم مستقیم میره به :
DJ.Mamal
10-02-2008, 21:19
مرسی که پاسخ دادید
منظورم با برنامه اکتیو ساینس میشد وقتی به نت وصل هستی از طریق کابل گوشی گوشی هم به نت وصل شه
من با پاکت پیسی این کار رو میکردم. با گوشی معمولی منظورم گوشی خودم میشه اینکار رو کرد یا فقط از طریق gprs میشه به نت وصل شد.
این لینک اول صفحه برای دانلود
کار نمیکنه منظورم مستقیم میره به :
اين روشي كه گفتي Share كردن اينترنت Pc با گوشيه ...چند وقت پيش با چند تا از برو بچ روش بحث ميكرديم كه نا تموم موند...يادمه يكيشون يه نرم افزار داشت كه باهاش ميشد اينكارو كرد ...ديگه ازش خبري ندارم
حالا من تو برعكسش موندم...كه چطوري GPRS رو با Pc بندازم...
لينك هم تصحيح شد...از دقتت ممنون
Tornado2800
11-02-2008, 00:58
کسی گوشی n73 ME رو به روز کرده ؟
و اخرین فریم ورش چنده ؟
و اینکه در صورت به روز رسانی چه مزایایی رو به دنبال داره برای این گوشی
یا حق.
DJ.Mamal
11-02-2008, 11:22
کسی گوشی n73 ME رو به روز کرده ؟
و اخرین فریم ورش چنده ؟
و اینکه در صورت به روز رسانی چه مزایایی رو به دنبال داره برای این گوشی
یا حق.
دوست عزيز 2 صفحه اول رو بخوني همه جواباتو ميگيري
vahidmed
11-02-2008, 14:55
بله بايد پروداكت كدشو عوض كني....سعي ميكنم برات پيدا كنم...منتظر باش
دوست نازنين پر داكت كي پيدا نكردي؟
ميشه راهنمايي كني از كجا ميتونم پيداش كنم؟ :11::11:
سلام.بالاخره n73 ام رو آپدیت کردم.البته 2 بار وسط کار از فایر وال ایراد گرفت.اما off شون کردم.
ولی پلیر جدیدش چنگی بدل نمیزنه.همون قبلیه بهتر بود.پیشنهادی دارین!
DJ.Mamal
14-02-2008, 14:43
دوست نازنين پر داكت كي پيدا نكردي؟
ميشه راهنمايي كني از كجا ميتونم پيداش كنم؟ :11::11:
نه پيدا نكردم ...فكر نكنم ورژني باشه كه فارسي داشته باشه
سلام.بالاخره n73 ام رو آپدیت کردم.البته 2 بار وسط کار از فایر وال ایراد گرفت.اما off شون کردم.
ولی پلیر جدیدش چنگی بدل نمیزنه.همون قبلیه بهتر بود.پیشنهادی دارین!
چه پيشنهادي؟
اگه ميخواي داونگريد كني بايد ببري فلش كنن ...
نه پيدا نكردم ...فكر نكنم ورژني باشه كه فارسي داشته باشه
چه پيشنهادي؟
اگه ميخواي داونگريد كني بايد ببري فلش كنن ...
نه بابا فلش!!!!!!!!! اما نمیدونستم پلیرش نسبت به قبل بد میشه.تازه اکسای چندتایی هم که میگرفت 6یا 5 تا پشت سرهم تبدیل شده به 2تا.میخواستم بدونم شما هم همینجور شده گوشیتون؟
DJ.Mamal
18-02-2008, 19:30
نه بابا فلش!!!!!!!!! اما نمیدونستم پلیرش نسبت به قبل بد میشه.تازه اکسای چندتایی هم که میگرفت 6یا 5 تا پشت سرهم تبدیل شده به 2تا.میخواستم بدونم شما هم همینجور شده گوشیتون؟
شايد تنظيماتش بهم خورده...در غير اينصورت بايد از نوكيا شكايت كني كه چرا اينطوري فيرم ور ميده بيرون
من n73 ندارم
Sasan Info
19-02-2008, 00:53
سلام
میخواستم n73 رو تبدیل به n73 me کنم و بعد n73 me رو آپگرید کنم
باید nss رو از کجا بگیرم
اگه میشه بگین چی کار کنم؟
سلام به همگی .
من گوشیم 3110clasic هست و ورژن خودش هم 4.91 هست و ورژن 5.5 رو خودش پیشنهاد می کنه و چند بار تا 10 تا 15 مگ ار 21.4 مگ هم رفته ولی قطع شده . اینتر نت هم خط مستقیمه (قطعی نداره ). ولی نرم افزار زیاد قطع می شه شاید حدود 10- 20 بار قطع شد ه و از اول شروع کرده.
نکته :
اگه باطری کمتر از نصف باشه خودش قطع می کنه ومی گه شارژر رو وصل کنید.
سوال :
1- آیا راهی هست که بعدا ز قطع دانلود از بقیه اش ادامه بده؟
2- آیا واقعاً فایل آماده اش نیست که دانلود کنیم؟
pesar_dehati
19-02-2008, 12:16
سلام دوستان. من یه گوشی n70 معمولی دارم.میخواستم بدونم میتونم اونو به n70موزیکال تبدیل کنم یا نه..اگه میشه باید چه کارایی رو انجام بدم ایا فقط با آپگرید خودش تبدیل میشه یا باید کار دیگه ایی هم انجام بدم.اینترنتمم پر سرعت هست...لطفا راهنمایم کنید
shahinSssS
19-02-2008, 12:31
سلام من آپدیت کردم دستت درد نکنه
راستی احتیاجی به Nokia Software Updater نیست چون در خود Nokia PC Suite هست
البته ورژن Nokia PC Suite 6 و 2.0.0.581
حجم فایل هم 38 مگابایت بود 5 دقیقه هم بیشتر طول نکشید
گوشیم هم 6500 slide
مرسی.موفق باشی
DJ.Mamal
19-02-2008, 22:51
سلام به همگی .
من گوشیم 3110clasic هست و ورژن خودش هم 4.91 هست و ورژن 5.5 رو خودش پیشنهاد می کنه و چند بار تا 10 تا 15 مگ ار 21.4 مگ هم رفته ولی قطع شده . اینتر نت هم خط مستقیمه (قطعی نداره ). ولی نرم افزار زیاد قطع می شه شاید حدود 10- 20 بار قطع شد ه و از اول شروع کرده.
نکته :
اگه باطری کمتر از نصف باشه خودش قطع می کنه ومی گه شارژر رو وصل کنید.
سوال :
1- آیا راهی هست که بعدا ز قطع دانلود از بقیه اش ادامه بده؟
2- آیا واقعاً فایل آماده اش نیست که دانلود کنیم؟
شكل از نرم افزاره...يه بار ديگه نصبش كن...اگه درست نشد...دوباره دانلود كن و نصب كن
تا هر جا دانلود كني فكر كنم دوباره از همونجا شروع كنه...ريزوم ساپورت...البته فاصله بينشون نبايد زياد باشه
فايل امادش نيست
سلام دوستان. من یه گوشی n70 معمولی دارم.میخواستم بدونم میتونم اونو به n70موزیکال تبدیل کنم یا نه..اگه میشه باید چه کارایی رو انجام بدم ایا فقط با آپگرید خودش تبدیل میشه یا باید کار دیگه ایی هم انجام بدم.اینترنتمم پر سرعت هست...لطفا راهنمایم کنید
بله ..من خودم گوشي رفيقمو موزيكالش كردم ...داره پرواز ميكنه...اينكار رو به همه ي ان 70 داران توصيه ميكنم...
شما 3 صفحه اول تپيك رو بخون...همه چي دستگيرت ميشه..بايد پروداكت كد گوشيتو عوض كني...هر موقع اماده بودي بگو تا كد رو بهت بگم
Sasan Info
20-02-2008, 00:34
سلام
میخواستم n73 رو تبدیل به n73 me کنم و بعد n73 me رو آپگرید کنم
باید nss رو از کجا بگیرم
اگه میشه بگین چی کار کنم؟
کسی نمیخواد جواب ما رو بده؟
ممل جان دستت درد نکنه مشکل حل شد.
گوشیمو آپ کردم . ولی فارسیش پرید. البته فوتنهای فارسی رو نشون می ده ولی نمی شه فارسی تایپ کرد.در ضمن تو language هم فارسی نداره.
لطفاٌ بفرمایید کجابرم وچی کار کنم؟
یه سؤال دیگه می شه رو گوشی 3110 clasic برنامه 3110 evolve نصب کرد؟
DJ.Mamal
20-02-2008, 23:00
کسی نمیخواد جواب ما رو بده؟
آقا ساسان لينكش تو تاپيك هست ...يه سرچ بزن
تازه تو وقتي موزيكالش كني ديگه احتياجي به آپگريد مجدد نيست..
ممل جان دستت درد نکنه مشکل حل شد.
گوشیمو آپ کردم . ولی فارسیش پرید. البته فوتنهای فارسی رو نشون می ده ولی نمی شه فارسی تایپ کرد.در ضمن تو language هم فارسی نداره.
لطفاٌ بفرمایید کجابرم وچی کار کنم؟
یه سؤال دیگه می شه رو گوشی 3110 clasic برنامه 3110 evolve نصب کرد؟
جاي خاصي نداره كه بري....فارسيش پريده ..
اگه سيستماشون يكي باشه نرم افزاراشون بهم ميخوره...كه فكر كنم يكيه
Sasan Info
20-02-2008, 23:37
آقا ساسان لينكش تو تاپيك هست ...يه سرچ بزن
تازه تو وقتي موزيكالش كني ديگه احتياجي به آپگريد مجدد نيست
ممنون
یعنی فقط از nss استفاده کنم و تموم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی خودش میره با آخرین ورزن موزیک ادیشن؟
من میخوام آخرین ورزن موزیک ادیشن باشه
D o l f i n
21-02-2008, 12:24
خب سلام به همه
منم مي خوام آپديت كنم n81 دوستان يه راهنمايي بكنن ممنون ميشم
ali racer
21-02-2008, 12:42
سلام
میخواستم بدونم واسه ان73 و ان82
وقتی آپ میکنی گوشیتو
1.کانتکس پاک میشه (روی خود گوشی)
اگه رو مموری کارت باشه چی؟
2.فون مموری فرمت میشه ؟ مموری کارت چی؟
3. اگه مموری کارت رو در بیاری بعد گوشی رو آپ کنی
بعد از جا زدن مموری کارت
برنامه های اینستال شده رو مموری رو می تونی اجرا کنی؟
DJ.Mamal
22-02-2008, 17:04
ممنون
یعنی فقط از nss استفاده کنم و تموم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی خودش میره با آخرین ورزن موزیک ادیشن؟
من میخوام آخرین ورزن موزیک ادیشن باشه
بايد پروداكت كد رو با nss عوض كني بعد اپگريد كني...همين ..منتظر باش كدشو برات پيدا ميكنم....يا اگه رفيقات موزيكال دارن از كد اونا استفاده كن
خب سلام به همه
منم مي خوام آپديت كنم n81 دوستان يه راهنمايي بكنن ممنون ميشم
ان 81 تازه اومده و نيازي به اپگريد نيست
سلام
میخواستم بدونم واسه ان73 و ان82
وقتی آپ میکنی گوشیتو
1.کانتکس پاک میشه (روی خود گوشی)
اگه رو مموری کارت باشه چی؟
2.فون مموری فرمت میشه ؟ مموری کارت چی؟
3. اگه مموری کارت رو در بیاری بعد گوشی رو آپ کنی
بعد از جا زدن مموری کارت
برنامه های اینستال شده رو مموری رو می تونی اجرا کنی؟
براي كل گوشيها ...هر چي تو فون مموري باشه پاك ميشه...اما با رم كاري نداره
نرم افزارها هم بعضيهاش دوباره نصب ميشه...شايد هم همش..اما بايد دوباره نصب كني
pesar_dehati
22-02-2008, 22:05
من همه چیزو دانلود کردم اگهه ممکنه کد تبدیل n70 رو به موزیکال برام بزارید. متشکرم
DJ.Mamal
23-02-2008, 19:09
من همه چیزو دانلود کردم اگهه ممکنه کد تبدیل n70 رو به موزیکال برام بزارید. متشکرم
بفرما
0543026
يا
0543027
DJ.Mamal
24-02-2008, 18:56
اينم براي داش ساسان
كد ان 73 موزيكال
0539343
pesar_dehati
28-02-2008, 19:00
آقا من گوشيمو كدش رو اوني رو كه داده بودي كردم و بعدش هم آپ ديت كردمش اما الان از كجا بفهمم كه موزيكال شده يا نهمن هيچ تغييري توش نميبينم
؟؟؟؟ كمكم كنيد لطفا
Saman-tci
29-02-2008, 01:14
کد گوشیت چند شده ...؟
H A M E D
29-02-2008, 06:45
من براتون آپديت ورژن 3.83.1 گوشي 5700 رو آپلود ميكنم. نسخه فارسيش هم هست براي دوستاني كه سرعت بالا ندارن و مثلا ميخوان از كافينت دانلود كنن خوبه.
DJ.Mamal
29-02-2008, 17:45
آقا من گوشيمو كدش رو اوني رو كه داده بودي كردم و بعدش هم آپ ديت كردمش اما الان از كجا بفهمم كه موزيكال شده يا نهمن هيچ تغييري توش نميبينم
؟؟؟؟ كمكم كنيد لطفا
يكي از علائمش نصب شدن دو تا تم (يكي سبز و يكي قرمز) روي فون مموريه..كه پاك نميشه...يكي ديگش دكمه ي مربع رو كه بزني موزيك پلير باز ميشه...دليل سوم اطمينان نسبت به كدي كه بهت دادم
من براتون آپديت ورژن 3.83.1 گوشي 5700 رو آپلود ميكنم. نسخه فارسيش هم هست براي دوستاني كه سرعت بالا ندارن و مثلا ميخوان از كافينت دانلود كنن خوبه.
جالبه...حتما اين كارو بكن..:46:
amir-vampire
29-02-2008, 19:50
من فکر کنم بمیرم و آرزوی آپدیت شدن گوشیمو به گور ببرم . همش تا 5 درصد میره بعدش یا از کانکشن ایراد میگیره یا از فایروال.فایروالم خاموش کردم اما فایده ای نداشت. نمی شه یکی مثل آقا حامد لطف کنه آپدیت n91 رو .......
DJ.Mamal
01-03-2008, 20:26
من فکر کنم بمیرم و آرزوی آپدیت شدن گوشیمو به گور ببرم . همش تا 5 درصد میره بعدش یا از کانکشن ایراد میگیره یا از فایروال.فایروالم خاموش کردم اما فایده ای نداشت. نمی شه یکی مثل آقا حامد لطف کنه آپدیت n91 رو .......
نرم افزار updater رو دوباره نصب كن...يه ريست هم بكن...اگه بازم مورد داشت دوباره دانلود كن و نصب كن..
حتما درست ميشه...
amir-vampire
01-03-2008, 20:44
دوست عزیز نه یک بار بلکه سه بار نرم افزار رو دانلود کردم. N بار هم نصبش کردم N+1 بار هم ریست کردم و N+2 بار این ارور رو دیدیم .آخه من چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
DJ.Mamal
01-03-2008, 20:48
دوست عزیز نه یک بار بلکه سه بار نرم افزار رو دانلود کردم. N بار هم نصبش کردم N+1 بار هم ریست کردم و N+2 بار این ارور رو دیدیم .آخه من چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ان 91 و ان 93 يكم كه چه عرض كنم ..خيلي بد قلق هستن(البته تو اپديت)...به نظر من ببر بيرون برات با اخرين ورژن فلش كنن..
Saman-tci
01-03-2008, 21:30
اقا کسی اینترنت adsl نداره برم پیشش گوشیو آپدیت کنیم ...؟
با این اینترنت ذغالی دایال آپ به هیچ وجه نمیشه گوشیرو آپدیت کرد ...
اگه هر کدوم از دوستان اینترنت Adsl داره یه لطفی کنن پیغام خصوصی بده میام پیشش که بتونم گوشیرو آپدیت کنم ... البته از خجالتش درمیام ... ممنون
mohamad.hejazi
02-03-2008, 00:06
سلام.
دوستان کسی میدونه frimware 4.81 برا گوشی 5610 چه تغیراتی رو ایجاد میکنه؟؟
ممنون.
amir-vampire
02-03-2008, 12:52
dj جان به دادم برس.بالاخره تلسم شکسته شد ! فقط 10 مگ مونده بود که تموم شه اما این ارور اومد ! این چی میگه ؟؟
amir-vampire
02-03-2008, 23:19
بچه ها نمی خواین تبریک بگین .... بالاخره تموم شد
tina salehe
03-03-2008, 11:27
ميخواستم بدونم آخرين version گوشي n73 me چنده؟ مال من الان v4.0727.2.2.1 هست ممنون
Saman-tci
03-03-2008, 11:35
شما از پشت گوشیت و زیر باتری کد گوشیت رو بگو ....
DJ.Mamal
04-03-2008, 18:27
سلام.
دوستان کسی میدونه frimware 4.81 برا گوشی 5610 چه تغیراتی رو ایجاد میکنه؟؟
ممنون.
تغييراتش در بهبود كاركرد گوشيه ...يكم بگذره خودت متوجه ميشي
بچه ها نمی خواین تبریک بگین .... بالاخره تموم شد
به سلامتي:46:
DJ.Mamal
04-03-2008, 18:40
ميخواستم بدونم آخرين version گوشي n73 me چنده؟ مال من الان v4.0727.2.2.1 هست ممنون
فعلا اين ورژن موجوده
4.0736.3.2.1
Mostafa.yey
05-03-2008, 12:17
سلام
product code فارسی 5300 رو که قابلیت آپدیت داشته باشه (یعنی کار کنه) رو می خواستم!!!!
ممنون.
salarnight
05-03-2008, 18:14
سلام
آقا گوشی رو که آپدیت کنی
اگه پشیمون بشی نمیشه دوباری به همون فریم ویر اولیه برگردوندش ؟
DJ.Mamal
05-03-2008, 18:39
سلام
product code فارسی 5300 رو که قابلیت آپدیت داشته باشه (یعنی کار کنه) رو می خواستم!!!!
ممنون.
0540667
0540668
سلام
آقا گوشی رو که آپدیت کنی
اگه پشیمون بشی نمیشه دوباری به همون فریم ویر اولیه برگردوندش ؟
بله منتهي بايد ببري بيرون فلش كنن
Mostafa.yey
06-03-2008, 11:29
آقا ممل این کدها رو قبلا بهم داده بودین ولی اینا کار نمی کنن!!
کد های دیگه ای واسه فارسی سازی گوشی نیست؟؟
hermione
06-03-2008, 14:24
من گوشیم 6630 هست و می خوام مستر ریست کنم کسی می تونه منو راهنمایی کنه چه کدی رو باید بزنم ؟
DJ.Mamal
06-03-2008, 14:57
آقا ممل این کدها رو قبلا بهم داده بودین ولی اینا کار نمی کنن!!
کد های دیگه ای واسه فارسی سازی گوشی نیست؟؟
يعني چي كار نميكنن...ممكن نيست..حتما جواب ميده..
من گوشیم 6630 هست و می خوام مستر ریست کنم کسی می تونه منو راهنمایی کنه چه کدی رو باید بزنم ؟
با اين كه اينجا جاش نيست...
كد #7370#*
tina salehe
06-03-2008, 15:17
[فعلا اين ورژن موجوده
4.0736.3.2.1[/quote]
ورژن جديدترش رو شما ميدونين چند ماه ديگه مياد؟ چون ميخوام همينكه ورژن جديدش اومد آپديت كنم
Mostafa.yey
06-03-2008, 19:59
يعني چي كار نميكنن...ممكن نيست..حتما جواب ميده..
یعنی اینکه وقتی پرودکت کد گوشی رو عوض می کنم میگه هیچ آپدیتی وجود نداره!!!
Arvin Shayan
07-03-2008, 12:48
سلام Dj.mamal
من گوشیم 5700 هست .مثل اینکه شما هم 5700 داشتین.
فریمور جدید واسه این گوشی نیومده (بعد از 3.83)
آخه تو گوگل که سرچ می کنم مثل اینکه فریمور 4.21 واسه این گوشی اومده.
یه نفر هم تو کلوپ 5700 گفته که 4.21 اومده.
ولی مثل اینکه واسه کشور چین هست.
می تونی زحمت بکشی ببینی جریان چیه ؟و چه تغییراتی نسبت به فریمور قبلی صورت گرفته؟
خیلی خیلی ممنون...
DJ.Mamal
07-03-2008, 17:12
ورژن جديدترش رو شما ميدونين چند ماه ديگه مياد؟ چون ميخوام همينكه ورژن جديدش اومد آپديت كنم
معلوم نيست كي بياد...فعلا همينو اپگريد كن...تا بعدي خدا بزرگه
یعنی اینکه وقتی پرودکت کد گوشی رو عوض می کنم میگه هیچ آپدیتی وجود نداره!!!
دوباره سعي كن...نرم افزار اپديتر رو دوباره نصب كن...ريست كن..نشد دوباره نرم افزارو دانلود كن...
منم بگردم ببينم كد ديگه اي پيدا ميكنم
سلام Dj.mamal
من گوشیم 5700 هست .مثل اینکه شما هم 5700 داشتین.
فریمور جدید واسه این گوشی نیومده (بعد از 3.83)
آخه تو گوگل که سرچ می کنم مثل اینکه فریمور 4.21 واسه این گوشی اومده.
یه نفر هم تو کلوپ 5700 گفته که 4.21 اومده.
ولی مثل اینکه واسه کشور چین هست.
می تونی زحمت بکشی ببینی جریان چیه ؟و چه تغییراتی نسبت به فریمور قبلی صورت گرفته؟
خیلی خیلی ممنون...
فعلا كه خبري نيست...همون 3.83.1 هستش..
mostafa_khan001
07-03-2008, 23:11
اقا شما به فلش کردن میگید اپگرید؟!بی شوخی معنیش رو برام مشخص کنید..منظورتون اپدیت که نیست؟من میخوام فلش کنم و نه اپدیت
یعنی نرم افزار بگیرم...فریمور رو بگیرم و بعد فلش کنم...واسه نوکیا میشه اینجوری؟مثل گوشی های سونی اریکسون؟
شرمنده سوالهام مبتدیانه هست..از نوکیا هیچی نمیدونم!
بگذریم
برای 3250 میشه فریمورهای جدیدش رو بگید..مثلا 3 تا ورزن اخرش
مرسی
DJ.Mamal
08-03-2008, 14:34
اقا شما به فلش کردن میگید اپگرید؟!بی شوخی معنیش رو برام مشخص کنید..منظورتون اپدیت که نیست؟من میخوام فلش کنم و نه اپدیت
یعنی نرم افزار بگیرم...فریمور رو بگیرم و بعد فلش کنم...واسه نوکیا میشه اینجوری؟مثل گوشی های سونی اریکسون؟
شرمنده سوالهام مبتدیانه هست..از نوکیا هیچی نمیدونم!
بگذریم
برای 3250 میشه فریمورهای جدیدش رو بگید..مثلا 3 تا ورزن اخرش
مرسی
فلش كردن همون اپگريد يا داون گريده...شق القمر نيست كه...فيرم ور رو از نو رو گوشي بريزي ميشه فلش ..حالا ورژن بالاتر از گوشي باشه ميشه اپگريد...
شما كه سر در نمياري بهتره به همين روش ساده اپگريد كني...
براي 3250 هم تا ورژن 4.21 هستش...
pesar_dehati
08-03-2008, 20:34
اوکی آقا حق با شماست...گوشیم تبدیل شده به :8: ای ول
pesar_dehati
08-03-2008, 20:55
راستی من فایل هایی رو که باهاش گوشیم آپ شد رو تو کامپیوترم دارم 6 تا فایل هست که کلا حجمشون شد 46 مگ... اگه بخوام میتونم با اون فایل ها گوشی افراد دیگری رو هم آپ کنم؟
DJ.Mamal
08-03-2008, 21:04
راستی من فایل هایی رو که باهاش گوشیم آپ شد رو تو کامپیوترم دارم 6 تا فایل هست که کلا حجمشون شد 46 مگ... اگه بخوام میتونم با اون فایل ها گوشی افراد دیگری رو هم آپ کنم؟
نرم افزار بطور خودكار فايلها رو بعد از اپگريد پاك ميكنه...حالا اگه مونده شايد بشه يه كاري كرد
mostafa_khan001
09-03-2008, 09:12
فلش كردن همون اپگريد يا داون گريده...شق القمر نيست كه...فيرم ور رو از نو رو گوشي بريزي ميشه فلش ..حالا ورژن بالاتر از گوشي باشه ميشه اپگريد...
شما كه سر در نمياري بهتره به همين روش ساده اپگريد كني...
براي 3250 هم تا ورژن 4.21 هستش...
دستت مرسی!
اقا اسم کامل فریمورش رو میگی؟میخوام دنبال فریمورش بگردم تا دان کنم...نمیشه یه عدد رو سرچ کنم که:19:
مثلا فریمور دبلیو 810 یه اسم کامل داره راحت سرچ میشه:
w810_main_r4ea031_generic....
حالا یا لطفا لینک بدین من فریمور رو از اونجا دان کنم..یا اسم کامل فریمور رو بدین تا برم بگردم ببینم از کجا میشه گیرش اورد
اها میگم فریمور نوکیا فقط یه فایله؟از اینجا میپرسم که مثلا سونی اریکسون 2 تا فایله..مین و اف اس
نوکیا چی؟
شاد باشید:20:
alisahaf70
09-03-2008, 14:22
اقا
ممنون
DJ.Mamal
09-03-2008, 19:40
دستت مرسی!
اقا اسم کامل فریمورش رو میگی؟میخوام دنبال فریمورش بگردم تا دان کنم...نمیشه یه عدد رو سرچ کنم که:19:
مثلا فریمور دبلیو 810 یه اسم کامل داره راحت سرچ میشه:
w810_main_r4ea031_generic....
حالا یا لطفا لینک بدین من فریمور رو از اونجا دان کنم..یا اسم کامل فریمور رو بدین تا برم بگردم ببینم از کجا میشه گیرش اورد
اها میگم فریمور نوکیا فقط یه فایله؟از اینجا میپرسم که مثلا سونی اریکسون 2 تا فایله..مین و اف اس
نوکیا چی؟
شاد باشید:20:
صفحه اول تاپيك رو بخون...
اقا
ممنون
بابت چي ؟
mostafa_khan001
09-03-2008, 22:44
بابا خدا خیرت بده..ما رو گذاشتی سر کار
من دنبال اموزش فلش بودم و سوال کردم شما لینک این تاپیک رو دادی...مطالب رو که خوندم دیدم اپدیت با استفاده از اینترنته
من که اپدیت نمیخوام کنم..میخوام فلش کنم
واسه فلش گوشی نوکیا فقط باکس باید باشه؟
اگه اینجوری باشه که خیلی مسخرست
چه هکر های ضعیفی داره نوکیا
ممنون ولی من نمیدونم که این آپدیت چه فایده ای داره
H A M E D
10-03-2008, 14:46
ممنون ولی من نمیدونم که این آپدیت چه فایده ای داره
دوست عزيز شركت هاي سازنده قطعات الكترونيكي و از جمله موبايل با عرضه آپديت مشكلات گوشي هاي رو رفع و امكانات بيشتري به اونها اضافه مي كنن.
DJ.Mamal
10-03-2008, 20:37
بابا خدا خیرت بده..ما رو گذاشتی سر کار
من دنبال اموزش فلش بودم و سوال کردم شما لینک این تاپیک رو دادی...مطالب رو که خوندم دیدم اپدیت با استفاده از اینترنته
من که اپدیت نمیخوام کنم..میخوام فلش کنم
واسه فلش گوشی نوکیا فقط باکس باید باشه؟
اگه اینجوری باشه که خیلی مسخرست
چه هکر های ضعیفی داره نوکیا
هكرهاي قوي اريكسون به خاطر فلش كردن گوشي ميرن 100 تومن ميدن باكس ميخرن اما با اينترنت اپديت نميكنن...
شما رو به خير و ما رو به سلامت ...
هدف من كمك بود..خوش اومدي
mostafa_khan001
10-03-2008, 22:34
هكرهاي قوي اريكسون به خاطر فلش كردن گوشي ميرن 100 تومن ميدن باكس ميخرن اما با اينترنت اپديت نميكنن...
شما رو به خير و ما رو به سلامت ...
هدف من كمك بود..خوش اومدي
عزیزم جهت اطلاع بگم..دیگه تو برند سونی اریکسون نیازی به باکس نیست...با کابل معمولیش ..بدون پرداخت حتی 1 ریال هزینه گوشی فلش میشه
دیگه کسی وقتش رو صرف اپدیت با اینترنت نمیکنه..اونم با هزار استرس که خدایا این لحظات اخر ارتباط قطع نشه بدبخت بشم
در هر صورت ممنون دوست عزیز:20:
شادباشید:20:
5300 رو هم میشه آپ کرد
آیا میشه بصورت دستی آپ کنمش یعنی نبرمش بازار
چطوری می تونم اینکار رو کنم یعنی روش کارش چطوری چیزی
باید دان کنم نرم افزاری باید نصب کنم کدی باید به گوشیم بدم آخه یه مدته
وقتی کلیپ تصویری باش اجرا میکنم صداش با تصویرش یکی نیست اصلا اگه ببرمش بیرون
چقدر میگیرن فلشش کنند اگه این کاره کنم مشکلش بر طرف میشه یا نه ؟؟؟
DJ.Mamal
11-03-2008, 19:12
آیا میشه بصورت دستی آپ کنمش یعنی نبرمش بازار
چطوری می تونم اینکار رو کنم یعنی روش کارش چطوری چیزی
باید دان کنم نرم افزاری باید نصب کنم کدی باید به گوشیم بدم آخه یه مدته
وقتی کلیپ تصویری باش اجرا میکنم صداش با تصویرش یکی نیست اصلا اگه ببرمش بیرون
چقدر میگیرن فلشش کنند اگه این کاره کنم مشکلش بر طرف میشه یا نه ؟؟؟
صفحه اول تاپيك رو بخون...
یه سوال میکنم هیچ ربطی به این تاپیک نداره ولی خواهشن کمک کنید
من گوشی 6270 بعد رمزش رو از 0000 تغییر دادم وحالا رمز یادم رفته میشه بگید باید چی کار کنم؟
البته رمز رو برای ابگرید گوشی میخوام
DJ.Mamal
13-03-2008, 15:26
ميتوني آپگريدش كني...پسوردش هم ريست ميشه...موقع اپگريد هم لاك كد نميخواد.
دوستان حجم آپدیت چقدره؟
یعنی من با اینترنت 33.6 چقدر باید صبر کنم؟
Saman-tci
13-03-2008, 23:24
با این سرعت بی خیال آپدیت بشی بهتره ...
یا ببر بیرون برات آپ کنن یا یه دوستی آشنایی ....
JUDYABBOT
14-03-2008, 15:04
سلام
من گوشیمو تازه فلاش کردم اما زبان عربی نداره میخواستم آپدیتش کنم بلکه این زبانش درست بشه که بتونم فارسی بنویسم موقع آپدیت هم یه پیام اومد که گوشی من احتیاجی به آپدیت نداره و اونو آپدیتش نکرد
میخواستم بدونم که چطوری میشه زبان فارسی رو بهش اضافه کرد
DJ.Mamal
14-03-2008, 17:42
سلام
من گوشیمو تازه فلاش کردم اما زبان عربی نداره میخواستم آپدیتش کنم بلکه این زبانش درست بشه که بتونم فارسی بنویسم موقع آپدیت هم یه پیام اومد که گوشی من احتیاجی به آپدیت نداره و اونو آپدیتش نکرد
میخواستم بدونم که چطوری میشه زبان فارسی رو بهش اضافه کرد
وقتي من نميدونم گوشيت چيه چطوري كمك كنم؟
JUDYABBOT
14-03-2008, 18:19
وقتي من نميدونم گوشيت چيه چطوري كمك كنم؟
آخ یادم رفت مدلشو بنویسم DJ. Mamal جان
N73 ME
کافیه؟
V4.0743.2.8.2
16/11/2007
RM- 133
Nokia N73(71.01)
عین همین روژن رو همین امروز 24 اسفند خواستم آپدیت کنم پیعام رو داد که نیازی به آپدیت نداره عکس رو ندارم وگر نه میدید تازه توی تاپیک n73 me خوندم که آپدیت ورژن جدیدش )2008( معرفی شده!
با کلی مکافات مخصوص دیال آپ اون 15.5 مگ رو دانلودش کردم اما آپدیت نمیکنه
در اصل من به آپدیت اون نیازی ندارم گفتم که من تازه فلشش کردم اما زبان عربی ( برای نوشتن پیام فارسی) نداره
و امکانات اینترنت برای دسترسی به اون
در ضمن بر عکس دفعات قبل که فلش کرده بودم اینبار بعد از لوگوی نوکیا یه لوگو جدید از T mobile اضافه شده
فکر کردم شاید با آپدیت و آپگرید حل بشه
با اون دوستی که برا من فلشش کرد صحبت کردم جواب درستی بهم نداد گفت میگرده که فایلشو برام پیدا کنه
شما میتونید کمکم کنید؟
متشکر
DJ.Mamal
14-03-2008, 22:10
ورژن فيرم ور ت بالاس
شايد اخريش باشه كه اپگريد نميكنه..
تو سايت نوكيا ميزنه
4.0736.3.2.1
البته فلش كه ميكنن اينطوري ميشه.
در ضمن من كه تا حالا نديدم سري n فارسي ساپورت كنه...
همون عربيش هم غنيمته.
اون t mobile هم براي اپراتورهاي اروپاييه..فيرم ور براي اون شركت بوده..مشكلي نداره
JUDYABBOT
14-03-2008, 23:15
ورژن فيرم ور ت بالاس
شايد اخريش باشه كه اپگريد نميكنه..
تو سايت نوكيا ميزنه
4.0736.3.2.1
البته فلش كه ميكنن اينطوري ميشه.
در ضمن من كه تا حالا نديدم سري n فارسي ساپورت كنه...
همون عربيش هم غنيمته.
اون t mobile هم براي اپراتورهاي اروپاييه..فيرم ور براي اون شركت بوده..مشكلي نداره
DJ.Mamal جان از لطفت ممنونم
من که نگفتم N73 فارسی ساپورت میکنه!!! اگه یه خورده به پست بالاییم دقت کنی نوشتم زبان عربی برای ( نوشتن پیام فارسی) نداره یعنی توی قسمت Language اون زبان عربی نداره!!!! و توی همین یه نکتهش موندهم! که برای اضافه کردن زبان عربی چیکار باید بکنم یه سری زبانهای دیگه داره ولی عربی نداره!
به نظر شما چجوری میتونم اونو اضافه کنم.
باز هم ممنون
farhangian-1355
15-03-2008, 01:27
با سلام.... من حدودا" یک سال پیش n70را به موزیک ادیشن تبدیل کردم ایا اپگرید میشه؟ در صورت امکان لطفا"راهنمایی بفرمایید.....باکمال تشکر
DJ.Mamal
15-03-2008, 20:58
DJ.Mamal جان از لطفت ممنونم
من که نگفتم N73 فارسی ساپورت میکنه!!! اگه یه خورده به پست بالاییم دقت کنی نوشتم زبان عربی برای ( نوشتن پیام فارسی) نداره یعنی توی قسمت Language اون زبان عربی نداره!!!! و توی همین یه نکتهش موندهم! که برای اضافه کردن زبان عربی چیکار باید بکنم یه سری زبانهای دیگه داره ولی عربی نداره!
به نظر شما چجوری میتونم اونو اضافه کنم.
باز هم ممنون
اوه...شرمنده حواسم نبود..منتظر باش ببينم چيزي پيدا ميكنم.
با سلام.... من حدودا" یک سال پیش n70را به موزیک ادیشن تبدیل کردم ایا اپگرید میشه؟ در صورت امکان لطفا"راهنمایی بفرمایید.....باکمال تشکر
مشكلي نيست...بصورت معمولي اپگريد كن.
ali racer
16-03-2008, 00:06
دجی ممل جان ان 95 8 گیگ
و ان 82 با ساپورت کامل پارسی و منو پارسی
تو بازار موجود هستند !
در مورد آپگرید نوکیا ان 70 کسی اطلاعی داره ؟؟؟
Saman-tci
16-03-2008, 18:09
مثل بقیه گوشیها برنامه Pc suite و NSU رو نصب کن و آپدیت کن ....
hamid_b98
17-03-2008, 13:32
با سلام خدمت مدیریت و کلیه دوستان گرامی من یک n77 با زحمت زیاد خریدم که فقط زبان انگلیسی و ژاپنی داره لطفا پروداکت کدی که بتونه زبانهای عربی یا احیانا فارسی اضافه کنه تا فونت عربیشم اضافه کنه لطف بفرمایید با تشکر
DJ.Mamal
17-03-2008, 20:26
دجی ممل جان ان 95 8 گیگ
و ان 82 با ساپورت کامل پارسی و منو پارسی
تو بازار موجود هستند !
ممنون ..نميدونستم...
خوب گوشيهاي جديدن....
با سلام خدمت مدیریت و کلیه دوستان گرامی من یک n77 با زحمت زیاد خریدم که فقط زبان انگلیسی و ژاپنی داره لطفا پروداکت کدی که بتونه زبانهای عربی یا احیانا فارسی اضافه کنه تا فونت عربیشم اضافه کنه لطف بفرمایید با تشکر
حالا از كجا گرفتي و چند...منم تو كفشم..اين گوشي براي خاورميانه نيومده و كلا عربي و فارسي رو ساپورت نميكنه
DJ.Mamal
19-03-2008, 10:32
firmware for the N73 Music Edition Arabic Special Edition--- Ramadan
- 0555266
- RM-133, v4.0727.2.2.1
اينم كد ان 73 موزيكال با ساپورت زبان عربي..به همراه نرم افزارهاي اسلامي
starpars
19-03-2008, 18:31
سلام من دو تا سوال داشتم:
اوليش اينه كه چند وقت پيش بود كه مخابرات براي جلوگيري از قاچاق سريال گوشي ها رو ثبت ميكرد بعد يه سري مي اومدن گوشي رو رفرش ميكردن بعد گوشي تو ايران كارميكرد . ميخواستم بدونم اون بحث رفرش كردن ربطي به فلش كردن يا آپگريد كردن داره يا اون قضيش فرق ميكنه؟
راستي يه خبر شنيدم كه مخابرات دوباره مي خواد سريال گوشي ها رو ثبت كنه واقعيت داره؟
دوميش درمورد پورداكت كي هستش : ميشه يه گوشي نوكيا مثل 6680 كه سيستم عاملش OS60 V.2 هست پورداكت كيش رو عوض كني و مثلا پورداكت كي N73 كه سيستم عاملش OS60 3rd edition هست رو بزاري و بعد آپگريد كني تا سيستم عاملش 3rd edition بشه؟
starpars
19-03-2008, 19:30
راستي اينم لينك يه فریم ور براي n73 me نميدونم جديده يانه ولي در تاريخ 4 بهمن پستش زده شده بود.
rv05wk.47v38.1 RM-133
51 مگابايته مگه n73 me داراي 40 مگابايت حافظه نيست چطوري 51 مگابايت جامي گيره؟
DJ.Mamal
19-03-2008, 23:45
سلام من دو تا سوال داشتم:
اوليش اينه كه چند وقت پيش بود كه مخابرات براي جلوگيري از قاچاق سريال گوشي ها رو ثبت ميكرد بعد يه سري مي اومدن گوشي رو رفرش ميكردن بعد گوشي تو ايران كارميكرد . ميخواستم بدونم اون بحث رفرش كردن ربطي به فلش كردن يا آپگريد كردن داره يا اون قضيش فرق ميكنه؟
راستي يه خبر شنيدم كه مخابرات دوباره مي خواد سريال گوشي ها رو ثبت كنه واقعيت داره؟
دوميش درمورد پورداكت كي هستش : ميشه يه گوشي نوكيا مثل 6680 كه سيستم عاملش OS60 V.2 هست پورداكت كيش رو عوض كني و مثلا پورداكت كي N73 كه سيستم عاملش OS60 3rd edition هست رو بزاري و بعد آپگريد كني تا سيستم عاملش 3rd edition بشه؟
قضيه رفرش فرق ميكنه...اما اگه منظورت چنجه ..كه سريال گوشي رو عوض ميكنن تا رجيستر بشه...حالا سريال كم مياوردن...ميرفتن سراغ گوشيهاي بدرد نخور و سريال اونا رو مينداختن رو اين گوشيا..ميگن رفرش (Refresh)
فعلا مخابرات معلوم نيست چيكار ميخواد بكنه...
در ضمن با اپگريد فقط ميشه ارتقا داد...اين حرف تو مثل اينه كه بخواي رو پنتيوم 2 ويستا نصب كني..:18:
راستي اينم لينك يه فریم ور براي n73 me نميدونم جديده يانه ولي در تاريخ 4 بهمن پستش زده شده بود.
rv05wk.47v38.1 RM-133
51 مگابايته مگه n73 me داراي 40 مگابايت حافظه نيست چطوري 51 مگابايت جامي گيره؟
اونشو نميدونم...براي 5700 حدود 75 مگ بود..
اين فيرم ور كه معرفي كردي..معلوم نيست كدوم ورژنه...ورژن 38.1 نداريم!!!
starpars
21-03-2008, 13:20
ممنون ولي يه سوال ديگه :
اون باكسي كه ميگي داستانش
چيه چطوري كار ميكنه _ يعني اگه رو گوشي هيچي نباشه سيستم عامل گوشي رو نصب ميكنه _ به كامپوتر وصل ميشه _ با چه پورتي
به گوشي وصل ميشه _ هر باكسي مخصوص برند خاصي از گوشي هاست؟
فريمور رو نميدونم اونجا هم همينطوري نوشته شده بود منم اينجا گذاشتم گفتم شايد شما بفهميد
DJ.Mamal
23-03-2008, 16:22
ممنون ولي يه سوال ديگه :
اون باكسي كه ميگي داستانش
چيه چطوري كار ميكنه _ يعني اگه رو گوشي هيچي نباشه سيستم عامل گوشي رو نصب ميكنه _ به كامپوتر وصل ميشه _ با چه پورتي
به گوشي وصل ميشه _ هر باكسي مخصوص برند خاصي از گوشي هاست؟
فريمور رو نميدونم اونجا هم همينطوري نوشته شده بود منم اينجا گذاشتم گفتم شايد شما بفهميد
حقيقتش با باكس زياد سر و كار ندارم...اما اگه اطلاعاتي ازش داشتم حتما تو تاپيك مطرح ميكنم...
اين فيرم ور هايي هم كه جدا گونه دانلود ميشه..توصيه نميكنم..چون بعضياش با گوشي سازگار نيست و ساختار گوشي رو بهم ميريزه....يادمه يكي از بچه ها رو 6630 موزيك پلير ان 70 رو انداخته بود و هي هنگ ميكرد...ته توهشو در اوردم ديدم از اينا گرفته داده واسش ريختن...حالا نميدونم همش اينطوريه يا نه؟
cyrus3000
24-03-2008, 00:43
سلام من تازه نوکیا ان 70 ام رو به موزیک ادیتیشن تبدیل و آپدیتش کردم...ولی فقط دو تا تم اضافه شد و دگمه مولتی به موزیک پلیر تبدیل شد ولی از اکولایزر equalizer و مدیا پلیر موزیک مخصوص موزیک ادیتیشن خبری نیست...:18::41:
DJ.Mamal
26-03-2008, 16:59
سلام من تازه نوکیا ان 70 ام رو به موزیک ادیتیشن تبدیل و آپدیتش کردم...ولی فقط دو تا تم اضافه شد و دگمه مولتی به موزیک پلیر تبدیل شد ولی از اکولایزر equalizer و مدیا پلیر موزیک مخصوص موزیک ادیتیشن خبری نیست...:18::41:
اگه همه چيزش ميشد موزيكال ...كه ديگه نوكيا سري موزيكش رو توليد نميكرد...فقط فيرم ور رو عوض ميكرد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.