مشاهده نسخه کامل
: آموزش نحوه آپگرید گوشیهای نوکیا
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
nirvana60
08-01-2009, 15:14
سلام من nokia5800 دارم ميخواستم update كنم با فونيكس اما product code ميخواستم...
چطوري ببينم product key من چيه؟با nss هم رفتم نتونست بخونه رو lable كه گفتم كد:0533137 نوشته اما تو ليست product key phoenix نيست.
DJ.Mamal
11-01-2009, 19:14
سلام من nokia5800 دارم ميخواستم update كنم با فونيكس اما product code ميخواستم...
چطوري ببينم product key من چيه؟با nss هم رفتم نتونست بخونه رو lable كه گفتم كد:0533137 نوشته اما تو ليست product key phoenix نيست.
0575378
0575407
0575378
0559276
ببین هر کدوم بدردت میخوره استفاده کن...در ضمن فارسی ساپورت نمیکنه
آقا محمد چیزی واسه ما پیدا نکردی؟
mehdiyan
14-01-2009, 12:35
با سلام خدمت مديران سايت
در صورت امكان يه توضيحي در خصوص برنامه nsu بدين اين برنامه كارش چي هست
mehdiyan
14-01-2009, 12:37
با سلام خدمت مديران سايت
در صورت امكان توضيحاتي در خصوص برنامه nsu بدين كه كارش چي هست
DJ.Mamal
14-01-2009, 13:09
آقا محمد چیزی واسه ما پیدا نکردی؟
چرا بیا اینو تست کن....برای خاورمیانس..احتمالا فارسی هم داشته باشه
0515182
ghahremanimehdi
15-01-2009, 20:09
من میخوام بدونم آیا میشه با استفاده از gprs فرمویر گوشی رو آپدیت کرد؟ من گوشیم نوکیا 6233 هستش. شنیدم با استفاده از gprs میشه سریع فرمویرش رو آپدیت کرد میخوام بدونم این کار چطوری ممکنه؟
DJ.Mamal
15-01-2009, 22:26
من میخوام بدونم آیا میشه با استفاده از gprs فرمویر گوشی رو آپدیت کرد؟ من گوشیم نوکیا 6233 هستش. شنیدم با استفاده از gprs میشه سریع فرمویرش رو آپدیت کرد میخوام بدونم این کار چطوری ممکنه؟
بله میشه..البته گوشیهایی که قابلیتشو داشته باشن...یعنی گزینه Software update یا software download داشته باشه..باید هزینه gprs رو هم مد نظر داشته باشی..
با سلام خدمت مديران سايت
در صورت امكان توضيحاتي در خصوص برنامه nsu بدين كه كارش چي هست
این نرم افزار برای آپگرید کردن فیرم ور گوشیهای نوکیا هستش...اگه توضیحاتی راجع به نحوه اپدیت میخوای صفحه اول همین تاپیک هستش
آپدیت جدید 5800 ( ورژن 11.0.08.112.01 ) با NSU آپدیت کنید !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Meisam Khan
19-01-2009, 15:08
سلام دوستان
من م ی خوام گوشیم رو اپدیت کنم.(گوشیم 6120 )
توی ورژن جدید چه چیزای جدیدی داره.
راستش شنیدم توی ورژن جدید نمیشه گوشی رو هک کرد. درسته؟
DJ.Mamal
19-01-2009, 20:09
سلام دوستان
من م ی خوام گوشیم رو اپدیت کنم.(گوشیم 6120 )
توی ورژن جدید چه چیزای جدیدی داره.
راستش شنیدم توی ورژن جدید نمیشه گوشی رو هک کرد. درسته؟
مشخص نمیکنه که چی اضافه میشه اما اگه پیدا کردم خبرت میکنم
راجع به هک کردنش هم تو تاپیک خودش مطرح کن
arealsin
25-01-2009, 00:58
سلام
من هم میخواستم آپ کنم ولی کلی نرم افزار رو گوشیم نصبه که نمیخوام بپره.میشه بگید باید چکار کنم؟
اگه مموری رو قبل از آپ در بیارم اطلاعاتم باقی میمونه؟
SHERVIN1983
26-01-2009, 00:49
نحوه اپدیت فریمور nokia n71 لطفا
vahab2005
26-01-2009, 16:49
من بعد از این که نرم افزار اپدیت رو از سایت نوکیا دریافت کردم نمی تونم اون رو به اینترنت متصل کنم . در ضمن من از یک اینترنت با ------ استفاده می کنم . کجا باید ------ رو به nokia software update اضافه کنم؟ممنون میشم جواب بدبد
DJ.Mamal
28-01-2009, 12:13
سلام
من هم میخواستم آپ کنم ولی کلی نرم افزار رو گوشیم نصبه که نمیخوام بپره.میشه بگید باید چکار کنم؟
اگه مموری رو قبل از آپ در بیارم اطلاعاتم باقی میمونه؟
اطلاعاته رو رم باقی میمونه...اما مموری گوشی پاک میشه..شما میتونی یه بک آپ از فون مموری بگیری...هم میتونی با گوشی بگیری هم با کامپیوتر
نحوه اپدیت فریمور nokia n71 لطفا
صفحه اول همین تاپیک همه چیزو توضیح دادم
من بعد از این که نرم افزار اپدیت رو از سایت نوکیا دریافت کردم نمی تونم اون رو به اینترنت متصل کنم . در ضمن من از یک اینترنت با ------ استفاده می کنم . کجا باید ------ رو به nokia software update اضافه کنم؟ممنون میشم جواب بدبد
من نمیتونم مشکلات مربوط به سیستم شما رو حل کنم...ولی خواستی دقیقا ارورهایی رو که میده بگو شاید تونستم کمکی کنم
cheetoz_motori
29-01-2009, 17:12
سلام و خسته نباشيد به دوستان
من امروز گوشيم رو (5320 xpressmusic) رو از طريق آن لاين سايت نوكيا آپديت كردم از ورژن 3.8 به 4.13
بعد از پايان يافتن آپديت توقع داشتم كلاً گوشي حداقل به حالت كارخانه بالا بياد چون تو خود سايت نوكيا هم گفته بود قبل از آپديت backup بگيريد ولي زماني كه كار آپديت تموم شد و گوشي بالا آمد ديدم تم قبلي كه موجود هست 1 سري برنامه هم كه روي گوشي داشتم بود ولي بعضي برنامه ها نبود يعني كلاً در فايل منيجر هم نبود.
سوالي در اينجا مي خواهم بدونم اينكه اين حالت عادي هست؟چك هم كردم نرم افزار قشنگ آپديت شده ورژن اش هم درج شده در منو.
نكته عجيبي كه من قبل از آپديت فكر نمي كردم اصلاً اينطور باشه اينكه الان آن سري از برنامه ها كه غيب شدند را خواستم نصب كنم ايراد file corrupt ميده با اينكه برنامه secman 1.1 جزو آن دسته برنامه هايي هست كه روي گوشيم هست هنوز و غيب نشده ( در كل برنامه هايي كه روي مموري بودند پاك شدند آنهايي كه روي گوشي بودند هستند)
الان يعني اگر آخرين ورژن رو روي گوشيم بخواهم بايد قيد نصب برنامه رو بزنم؟
ديگه بقول معروف هك كردن نميشه كرد كه بعدش بري برنامه راحت مثل زمانيكه روي ورژن قديمي بودم نصب كنم؟
اگر اينطوره كه مفت نمي ارزه.
من خيلي بيشتر برايم مهمه كه بتونم راحت برنامه نصب كنم و استفاده كنم تا فريمور گوشيم آپديت باشه.هرچند الويت دوم ام آپديت بودنه.
لطفي كنيد و راهنمايي كنيد كه اگر در حالت آپديت گوشي هك نميشه من آپديت را uninstall كنم.
البته این برگشتن به ورژن قبلی هم یکی دیگه از سوالاتم هست چطور میشه برگشت به ورژن قبلی خودمون؟
الان خیر سرش کلی ورژن اش رفته بالا الان که نگاه می کردم 1 فایل ngage هم بود در فولدر بازی آن هم نیست.یعنی با ارتقا بع ورژن بالاتر این قابلیت هم از بین رفته؟
اصلاً از کجا می توانم ببینم این ورژن جدید که قابلیتهایی اضافه کرده و تغییرات چی هست؟
با تشكر
DJ.Mamal
29-01-2009, 23:57
سلام و خسته نباشيد به دوستان
من امروز گوشيم رو (5320 xpressmusic) رو از طريق آن لاين سايت نوكيا آپديت كردم از ورژن 3.8 به 4.13
بعد از پايان يافتن آپديت توقع داشتم كلاً گوشي حداقل به حالت كارخانه بالا بياد چون تو خود سايت نوكيا هم گفته بود قبل از آپديت backup بگيريد ولي زماني كه كار آپديت تموم شد و گوشي بالا آمد ديدم تم قبلي كه موجود هست 1 سري برنامه هم كه روي گوشي داشتم بود ولي بعضي برنامه ها نبود يعني كلاً در فايل منيجر هم نبود.
سوالي در اينجا مي خواهم بدونم اينكه اين حالت عادي هست؟چك هم كردم نرم افزار قشنگ آپديت شده ورژن اش هم درج شده در منو.
نكته عجيبي كه من قبل از آپديت فكر نمي كردم اصلاً اينطور باشه اينكه الان آن سري از برنامه ها كه غيب شدند را خواستم نصب كنم ايراد file corrupt ميده با اينكه برنامه secman 1.1 جزو آن دسته برنامه هايي هست كه روي گوشيم هست هنوز و غيب نشده ( در كل برنامه هايي كه روي مموري بودند پاك شدند آنهايي كه روي گوشي بودند هستند)
الان يعني اگر آخرين ورژن رو روي گوشيم بخواهم بايد قيد نصب برنامه رو بزنم؟
ديگه بقول معروف هك كردن نميشه كرد كه بعدش بري برنامه راحت مثل زمانيكه روي ورژن قديمي بودم نصب كنم؟
اگر اينطوره كه مفت نمي ارزه.
من خيلي بيشتر برايم مهمه كه بتونم راحت برنامه نصب كنم و استفاده كنم تا فريمور گوشيم آپديت باشه.هرچند الويت دوم ام آپديت بودنه.
لطفي كنيد و راهنمايي كنيد كه اگر در حالت آپديت گوشي هك نميشه من آپديت را uninstall كنم.
البته این برگشتن به ورژن قبلی هم یکی دیگه از سوالاتم هست چطور میشه برگشت به ورژن قبلی خودمون؟
الان خیر سرش کلی ورژن اش رفته بالا الان که نگاه می کردم 1 فایل ngage هم بود در فولدر بازی آن هم نیست.یعنی با ارتقا بع ورژن بالاتر این قابلیت هم از بین رفته؟
اصلاً از کجا می توانم ببینم این ورژن جدید که قابلیتهایی اضافه کرده و تغییرات چی هست؟
با تشكر
بعضی مواقع اینطوریه..یعنی نرم افزارای روی گوشی میمونه...ورژن جدید در مقابل هک مقاومه...البته تا زمانی که یکی هکش کنه
حالا الان نرم افزارهایی که داری نصب نمیشه؟فکر نکنم اینطوری باشه ها...
داونگرید نمیشه..مگر ببری فلش کنن به ورژن پایین تر
تغییرات ورژن جدید زیاد مشخص نیست جز مواردی که نرم افزاری به گوشی اضافه میشه...بقیش کارکردیه
ali_sani58
01-02-2009, 22:03
با سلام خيلي خوب بود
00990099
04-02-2009, 21:22
بچه ها ، من گوشیم ان95 8گیگ هست ، ورژنش هم 11 هست تا حالا هم آپدیت نکردم ، بنظر شما آپدیت کنم ؟
00990099
05-02-2009, 10:47
بچه ها ، من دیشب گوشیم رو آپدیت کردم ( از ورژن 11 به ورژن 31 ) خیلی باحال شده .
بر سرعتش افزون گردیده است ، امکان چرخش تصویر افزوده گردیده است . خلاصه خیلی خوب شده است :دی
DJ.Mamal
05-02-2009, 16:30
بچه ها ، من گوشیم ان95 8گیگ هست ، ورژنش هم 11 هست تا حالا هم آپدیت نکردم ، بنظر شما آپدیت کنم ؟
اینم جواب سوال شما و بقیه..........
بچه ها ، من دیشب گوشیم رو آپدیت کردم ( از ورژن 11 به ورژن 31 ) خیلی باحال شده .
بر سرعتش افزون گردیده است ، امکان چرخش تصویر افزوده گردیده است . خلاصه خیلی خوب شده است
saeid_1363
06-02-2009, 13:25
سلام و تشکر از این همه راهنمایی
من نرم افزارupdaterرو دانلود کردم نصب هم کردم
ضمنا اینترنت پر سرعت هم دارم
مدل گوشیه من همn73است ولی موقع اپدیت این پیغام رو میده لطفا راهنماییم کنید
No software updates available for your phone
ممنون:11:
DJ.Mamal
06-02-2009, 17:29
سلام و تشکر از این همه راهنمایی
من نرم افزارupdaterرو دانلود کردم نصب هم کردم
ضمنا اینترنت پر سرعت هم دارم
مدل گوشیه من همn73است ولی موقع اپدیت این پیغام رو میده لطفا راهنماییم کنید
no software updates available for your phone
ممنون:11:
کدش رو عوض کن با این کد آپدیت کن
0555266
mohmad_ka
07-02-2009, 00:26
گوشي n82ورژن20خريدم اما مي گويند lcd ان رنگها را خراب و رنگهايش قاطي وخراب ميشود لطفا كمكم كنيد اگر در پست ديگري است معذرت مي خواهم بسيار دست پاچه شدم خداوند يارتان
total_overdose
07-02-2009, 12:17
سلام
می خواستم بدونم ان 82 رو هم میشه مثله ان 78 با wifi خود گوشی آپدیت کرد.ازتویه device manager
اگه میشه تنظیماتشو هم بگید .
ممنون
moderntalking123
07-02-2009, 18:19
من کد گوشی n70 رو عوض کردم به 0539237 (برای تبدیل به نسخه me و داشتن زبان فارسی) اما وقتی میخوام آپدیتش کنم میگه نیازی به آپدیت نیست (یعنی فریم ویرش جدیده)، در حقیقت اصلا متوجه کد جدید گوشی نمیشه (یا یه همچین چیزی)!! :41:
در ضمن گوشیمو هم حدود یکی دو سال پیش آپدیت کرده بودم به جدیدترین نسخه یعنی : 5.0705.3.0.1
موقع آپدیت هم همین کد رو نشون میده! حالا من چجوری مجدد آپدیت کنم؟؟؟ :41:
DJ.Mamal
07-02-2009, 19:59
سلام
می خواستم بدونم ان 82 رو هم میشه مثله ان 78 با wifi خود گوشی آپدیت کرد.ازتویه device manager
اگه میشه تنظیماتشو هم بگید .
ممنون
یکم صبر کن ببینم چکار میکنم
من کد گوشی n70 رو عوض کردم به 0539237 (برای تبدیل به نسخه me و داشتن زبان فارسی) اما وقتی میخوام آپدیتش کنم میگه نیازی به آپدیت نیست (یعنی فریم ویرش جدیده)، در حقیقت اصلا متوجه کد جدید گوشی نمیشه (یا یه همچین چیزی)!! :41:
در ضمن گوشیمو هم حدود یکی دو سال پیش آپدیت کرده بودم به جدیدترین نسخه یعنی : 5.0705.3.0.1
منتظر باش یه کد برات پیدا کنم
acmilan308
08-02-2009, 01:10
سلام
من گوشیم 5700 هست با ورژن 03.83.1
آیا آپدیت براش اومده ؟ اگه اومده چجوری وکجا باید برم؟
ممنون
سلام DJ.Mamal
ممنون از تاپیک خوبت,
من میخوام 5700 اپدیت کنم برای اولین بار,NNSرو نصب کردم وقتی میخوام پروداکت کد گوشی رو عوض کنم ارور میده( میخوام فارسی اپدیت کنم با این کد0515760 ) مشکل از کجاست؟؟؟؟ لطفا کمکم کن خیلی فوریییه
مرسی
DJ.Mamal
09-02-2009, 21:45
سلام
من گوشیم 5700 هست با ورژن 03.83.1
آیا آپدیت براش اومده ؟ اگه اومده چجوری وکجا باید برم؟
ممنون
صفحه اول همین تاپیک رو مطالعه کن
سلام dj.mamal
ممنون از تاپیک خوبت,
من میخوام 5700 اپدیت کنم برای اولین بار,nnsرو نصب کردم وقتی میخوام پروداکت کد گوشی رو عوض کنم ارور میده( میخوام فارسی اپدیت کنم با این کد0515760 ) مشکل از کجاست؟؟؟؟ لطفا کمکم کن خیلی فوریییه
مرسی
چه اروری میده؟بنویس
وقتی product code رو enable میکنم و روی write کلیک میکنم,گوشه ی پایین سمت چپ پنجره مینویسه writing ...Error
................ لطفا پاک شود..................
DJ.Mamal
10-02-2009, 13:29
وقتی product code رو enable میکنم و روی write کلیک میکنم,گوشه ی پایین سمت چپ پنجره مینویسه writing ...Error
موقعی که میخوای نحوه ی اتصال usb رو انتخاب کنی اول روی Media برو و مکث کن تا کامپیوترت پیغام بده بعد برو رو حالت پی سی سوییت و انتخاب کن...بعد کد رو بنویس ببین قبول میکنه...خبرشو بده
سلام. میشه یکی لینکه آموزش فلش گوشیا رو بده ممنون.
اگه فلش میخوای اینجا جاش نیست
اما اگه میخوای آپدیت کنی صفحه اول همین تاپیک هست
DJ.Mamal
10-02-2009, 13:56
0536418
بفرما
خیییییییییلی ممنون DJ.Mamalجون
درست شد. اول اپدیت NNSرو دانلود کردم بعد همون کاری که گفتی بعدش هم writing new values...Done
دیشب نوکیا سافت ویر اپدیتر رو دانلود کردم,اگه امشب بتونم اپدیت کنم خیلی توپ میشه.
فقط یه سوال,اگه موقع اپدیت پروفایل روی جنرال باشه و من networkرو به umtsعوض کنم که زنگ نخوره مشکلی پیش نمیاد؟؟
واااااااااااای این چرا اینجوری کرد:18:
مثل بچه ادم داشت میرفتا!!! نیم ساعت که شد رسید به 44mg یهو یه ارور مسخره داد:9:
نوشته بود علت ناموفق بودنش یا از کابل یا از پایین بودن کیفیت اینترنت بوده...که جفتشون جوک بودن.اخه توی 20 دقیقه نزدیک 60%رفته بود کابل هم سالمه سالم,وقتی retryکردم هم باز همونو گفت ,یه بار کلا از اول شروع کردم باز هم... یعنی اشکال از کجاست؟؟
:37:
DJ.Mamal
11-02-2009, 17:48
واااااااااااای این چرا اینجوری کرد:18:
مثل بچه ادم داشت میرفتا!!! نیم ساعت که شد رسید به 44mg یهو یه ارور مسخره داد:9:
نوشته بود علت ناموفق بودنش یا از کابل یا از پایین بودن کیفیت اینترنت بوده...که جفتشون جوک بودن.اخه توی 20 دقیقه نزدیک 60%رفته بود کابل هم سالمه سالم,وقتی retryکردم هم باز همونو گفت ,یه بار کلا از اول شروع کردم باز هم... یعنی اشکال از کجاست؟؟
:37:
اپدیتر رو دوباره نصب کن...سیستم رو ریست کن و دوباره تست کن...
باید درست بشه
اگه نشد متن ارور رو بنویس
با موفقیت به 9.42 آپدیت کردم :دی
5310
ghahremanimehdi
11-02-2009, 18:17
با استفاده از بلوتوث نمیشه آپدیت کرد ؟ آخه من کابل گوشی رو ندارم و قیمتش هم 7 تومنه...
اگر بخوام بدم بیرون برام آپدیتش کنن باید کجا برم ؟ و چند میگیرن ؟( من یکبار رفتم نمایندگی خدمات طلایی نوکیا گفت آپدیت نمیکنیم...)
DJ.Mamal
11-02-2009, 21:14
با موفقیت به 9.42 آپدیت کردم :دی
5310
خوبه
با استفاده از بلوتوث نمیشه آپدیت کرد ؟ آخه من کابل گوشی رو ندارم و قیمتش هم 7 تومنه...
اگر بخوام بدم بیرون برام آپدیتش کنن باید کجا برم ؟ و چند میگیرن ؟( من یکبار رفتم نمایندگی خدمات طلایی نوکیا گفت آپدیت نمیکنیم...)
مدل گوشیت چیه؟
سلام دوستان...
من گوشيم نوكيا 5610d-1 هست
ورژن گوشي من زده 4.81 به نظر شما آپديت كنم يا خوبه؟
اولاش هنگ زياد ميكرد اما الان خيلي خوب و روون هست سرعتش هم سريع هست...
فقط موقع پخش بعضي آهنگها يه تيك تيكي ميكنه...
اگر بايد آپديت بشه لطف ميكنيد بگيد چجوري....اين ورژن 8.30 چجوريه؟
ممنون اگر راهنماييم كنيد
دوستان سلام /گوشی من 5610 هست و ورژن اون 04.81 هست /الان که به سایت نوکیا رفتم ورژن09.40 او ن اومده/ایا با اپدیت کردن ورژن جدید فارسی بودن گوشیم از بین میره/ممنون میشم راهنماییم کنید؟
اپدیتر رو دوباره نصب کن...سیستم رو ریست کن و دوباره تست کن...
باید درست بشه
اگه نشد متن ارور رو بنویس
اره امشب حتما :5:
فقط خدا کنه مثل دیشب ضد حال نزنه:2:
ghahremanimehdi
12-02-2009, 00:14
خوبه
مدل گوشیت چیه؟
6233 هستش.
سلام سلام :31:
اپدیت با موفقیت انجام شد :8:
باتشکر خفن از راهنمایی های DJ.Mamal:10:
دوستان سلام/گوشی من 5610 هست/ من برای اپدیت به سایت نو کیا رفتم گوشی من رو شناخت و برای اپدیت اقدام کردم/حجم تقریبی 42 مگ برای اپدیت بود ولی بعد از حدود 28 مگ ارتیاط قطع شد یعنی من اینترنت داشم ولی ظاهرا از طرف نوکیا قطع شد /مجدد اقدام کردم و بعد از 28 مگ شروع به اپدیت کرد و تا به 32 مگ رسید دوبره قطع شد .باز هم مجدد اقدام کردم ولی بعد از چند دقیقه پیغام عدم اپدیت اومد و ارور داد /دوستا کسی میدونه علت چیه /از سرعت اینترنت (دایال اپ) یا سایت نوکیا؟
ghahremanimehdi
12-02-2009, 21:05
دوستان سلام/گوشی من 5610 هست/ من برای اپدیت به سایت نو کیا رفتم گوشی من رو شناخت و برای اپدیت اقدام کردم/حجم تقریبی 42 مگ برای اپدیت بود ولی بعد از حدود 28 مگ ارتیاط قطع شد یعنی من اینترنت داشم ولی ظاهرا از طرف نوکیا قطع شد /مجدد اقدام کردم و بعد از 28 مگ شروع به اپدیت کرد و تا به 32 مگ رسید دوبره قطع شد .باز هم مجدد اقدام کردم ولی بعد از چند دقیقه پیغام عدم اپدیت اومد و ارور داد /دوستا کسی میدونه علت چیه /از سرعت اینترنت (دایال اپ) یا سایت نوکیا؟
وای ! آپدیت با دایل آپ فاجعه هست به نظر من ...:18:
salam :duste aziz baraye taghire product gofty ke ghabl az zadan ba ruye dokmeye Write bayad shomare ye jadid ro vared konim , ama in shomare ye jadid koja hast ? az koja bayad be dastesh biarim ?mamnoon misham ....
DJ.Mamal
15-02-2009, 21:37
سلام دوستان...
من گوشيم نوكيا 5610d-1 هست
ورژن گوشي من زده 4.81 به نظر شما آپديت كنم يا خوبه؟
اولاش هنگ زياد ميكرد اما الان خيلي خوب و روون هست سرعتش هم سريع هست...
فقط موقع پخش بعضي آهنگها يه تيك تيكي ميكنه...
اگر بايد آپديت بشه لطف ميكنيد بگيد چجوري....اين ورژن 8.30 چجوريه؟
ممنون اگر راهنماييم كنيد
الان 9.40 هست طبیعیه که با اپدیت بهتر میشه
دوستان سلام /گوشی من 5610 هست و ورژن اون 04.81 هست /الان که به سایت نوکیا رفتم ورژن09.40 او ن اومده/ایا با اپدیت کردن ورژن جدید فارسی بودن گوشیم از بین میره/ممنون میشم راهنماییم کنید؟
احتمال زیاد فارسیش بره...
معمولا ریزوم داره...حالا اینم شانس شماس...دوباره دانلود کن...من یه دفعه بعد از 2 روز از ادامه ش دانلود کردم
DJ.Mamal
15-02-2009, 21:41
6233 هستش.
تو خود گوشی گزینه ی software update هستش؟
salam :duste aziz baraye taghire product gofty ke ghabl az zadan ba ruye dokmeye Write bayad shomare ye jadid ro vared konim , ama in shomare ye jadid koja hast ? az koja bayad be dastesh biarim ?mamnoon misham ....
شما یه لطفی کنین اول فارسی تایپ کنین
بعدش من مدل گوشی شما رو نمیدونم
ghahremanimehdi
15-02-2009, 21:59
تو خود گوشی گزینه ی software update هستش؟
نه نیستش:41: ...
DJ.Mamal
16-02-2009, 12:29
نه نیستش:41: ...
پس حتما باید کابلشو پیدا کنی
armin_software
16-02-2009, 14:18
اگه آپگرید بشه چه مزیت هایی داره؟
DJ.Mamal
16-02-2009, 17:32
اگه آپگرید بشه چه مزیت هایی داره؟
صفحه اول همین تاپیک یه سری توضیحات دادم
armin_software
16-02-2009, 21:26
صفحه اول همین تاپیک یه سری توضیحات دادم
من دیدم ولی شما فقط نحوه ی آپگرید رو نوشتید!
حالا اگه آپدیت بشه چه سودی برای گوشی داره.
با سلام خدمت دوستان
گوشي من نوكيا 5310 قرمز رنگ است كه من امروز ان را با نرم افزار خود نوكيا آپديت كردم و ورژن ان را به 9.42 تبديل شد ولي پس از اپديت متوجه شدم كه زبان فارسي براي ان وجود دارد از يك از سايتها كه حجم ان 19 مگا بايت بود دانلود كردم تا با ترفندش ان را بازهم اپديت كنم ولي نشد در سايت ذكر شده بود كه بايد كد پرادكت ان را با برنامه NSS به 0547372 تغيير دهم ولي تبديل غير ممكن شد.
برنامه ان اس اس پس از نصب اررور مي داد نه در موقع نصب بلكه در موقع خواندن و اسكن كد پرادكت البته من راههاي زير را دنبال كردم
در ابتداي نصب برنامه ان اس اس اول از شماميپرسد كدام يك از گزينه را براي نصب انتخاب مي كنيد من همه گزينه را به نوبت انتخاب كردم با احتمال اينكه شايد گزينه صحيح را پيدا كنم ولي باز مشكل حل نشد
when NSS software installs, it presents a screen on which the user can choose one of the following options:
( ) Virtual USB Device
( ) F1 USB Device
( ) Nemesis USB Multi-flashing Device
( ) Diamond protective Device
( ) Prodigy LPT Device
بعد از نصب كامل يك صفحه اينترنت اكسپلور باز مي شود كه محتوي اين پيغام و تصوير است
NSS USB Driver installation step by step
Federal one USB device در تصوير نصب گام به گام يك درايور را نشان داده كه وجود ندارد
و وقتي من گام به گام براي نصب ميروم همچين قسمتي را نمي توانم پيدا كنم
البته من برنامه پي سي سويت را قبلا كاملا ريمو كرده بودم ولي باز مشكل حل نشد باز اررور در اسكن
مثل اينكه نمي توان كد پرادكت اين مدل را تغيير داد و زبان فارسي را نصب كرد
آيا راهي براي تغيير كد و اپديت اين مدل به زبان فارسي است يا نه
با تشكر
DJ.Mamal
17-02-2009, 01:19
من دیدم ولی شما فقط نحوه ی آپگرید رو نوشتید!
حالا اگه آپدیت بشه چه سودی برای گوشی داره.
کلی فرق میکنه..مدل گوشیت چیه؟
با سلام خدمت دوستان
گوشي من نوكيا 5310 قرمز رنگ است كه من امروز ان را با نرم افزار خود نوكيا آپديت كردم و ورژن ان را به 9.42 تبديل شد ولي پس از اپديت متوجه شدم كه زبان فارسي براي ان وجود دارد از يك از سايتها كه حجم ان 19 مگا بايت بود دانلود كردم تا با ترفندش ان را بازهم اپديت كنم ولي نشد در سايت ذكر شده بود كه بايد كد پرادكت ان را با برنامه NSS به 0547372 تغيير دهم ولي تبديل غير ممكن شد.
برنامه ان اس اس پس از نصب اررور مي داد نه در موقع نصب بلكه در موقع خواندن و اسكن كد پرادكت البته من راههاي زير را دنبال كردم
در ابتداي نصب برنامه ان اس اس اول از شماميپرسد كدام يك از گزينه را براي نصب انتخاب مي كنيد من همه گزينه را به نوبت انتخاب كردم با احتمال اينكه شايد گزينه صحيح را پيدا كنم ولي باز مشكل حل نشد
when NSS software installs, it presents a screen on which the user can choose one of the following options:
( ) Virtual USB Device
( ) F1 USB Device
( ) Nemesis USB Multi-flashing Device
( ) Diamond protective Device
( ) Prodigy LPT Device
بعد از نصب كامل يك صفحه اينترنت اكسپلور باز مي شود كه محتوي اين پيغام و تصوير است
NSS USB Driver installation step by step
Federal one USB device در تصوير نصب گام به گام يك درايور را نشان داده كه وجود ندارد
و وقتي من گام به گام براي نصب ميروم همچين قسمتي را نمي توانم پيدا كنم
البته من برنامه پي سي سويت را قبلا كاملا ريمو كرده بودم ولي باز مشكل حل نشد باز اررور در اسكن
مثل اينكه نمي توان كد پرادكت اين مدل را تغيير داد و زبان فارسي را نصب كرد
آيا راهي براي تغيير كد و اپديت اين مدل به زبان فارسي است يا نه
با تشكر
موقعی که میخوای نحوه ی اتصال usb رو انتخاب کنی اول روی Media برو و مکث کن تا کامپیوترت پیغام بده بعد برو رو حالت پی سی سوییت و انتخاب کن...بعد کد رو بنویس ببین قبول میکنه...خبرشو بده
ali_hitler
17-02-2009, 08:04
سلام به همه دوستان من می خواستم گوشی 5220 را فارسی کنم ولی در تنضیمات زبان گوشی زبان فارس وجود ندارد آیا راهی برای این کار ؟
هست لطفا من را راهنمای کنید .
Hamid_311
17-02-2009, 16:56
سلام دوستان.
من چه جوری میتونم بفهمم آخرین ورژن گوشیم چیه؟ نوضیحاتی که صفحه اول گذاشتین رو دیدم ولی توی لینکها چیزی ندیدم در این رابطه.
DJ.Mamal
17-02-2009, 18:09
سلام به همه دوستان من می خواستم گوشی 5220 را فارسی کنم ولی در تنضیمات زبان گوشی زبان فارس وجود ندارد آیا راهی برای این کار ؟
هست لطفا من را راهنمای کنید .
باید دید که ورژن جدید فارسی ساپورت میکنه یا نه
اگه خواستین باید با یه پروداکت کد دیگه گوشی رو آپدیت کنین
سلام دوستان.
من چه جوری میتونم بفهمم آخرین ورژن گوشیم چیه؟ نوضیحاتی که صفحه اول گذاشتین رو دیدم ولی توی لینکها چیزی ندیدم در این رابطه.
هستش یکم دقیق نگاه کن
armin_software
17-02-2009, 21:12
مدل گوشیت چیه؟
6120
آپگرید میشه؟
DJ.Mamal
18-02-2009, 21:10
6120
آپگرید میشه؟
بله...چرا که نه...اپگرید که شد خودت تغییراتشو به من بگو
armin_software
19-02-2009, 13:58
بله...چرا که نه...اپگرید که شد خودت تغییراتشو به من بگو
می دونم
می خوام ببینم اگه آپگرید کنم چی میشه!
به خطرش می ارزه یا نه!
شما بگو چی میشه تا من ببینم خوبه یا نه؟
ظاهرا خطرناکه و اگه اینترنت قطع بشه مشکل به وجود می یاره!
منم اینترنتم قطع و وصلی داره.
DJ.Mamal
19-02-2009, 22:26
می دونم
می خوام ببینم اگه آپگرید کنم چی میشه!
به خطرش می ارزه یا نه!
شما بگو چی میشه تا من ببینم خوبه یا نه؟
ظاهرا خطرناکه و اگه اینترنت قطع بشه مشکل به وجود می یاره!
منم اینترنتم قطع و وصلی داره.
دایل اپی یا Adsl؟
انچنان خطری نداره...با اپدیت کارکرد گوشی تو هر زمینه ای بهتر میشه
باگهای گوشی برطرف میشه
Saman-tci
20-02-2009, 02:31
دوست من اگه دایال آپی که فکرشو دیگه نکن ....
اگه هم adsl داری , فقط مواظب باش وقتی دانلود تموم شد و موقع نصب فایل روی گوشیت رسید اگه ارتباط کابل با گوشیت قطع بشه دیگه گوشیت بالا نمیاد و باید ببری برات فلش کنن ....
الته با فلش هم گوشیت آپدیت میشه .....
armin_software
20-02-2009, 17:53
الته با فلش هم گوشیت آپدیت میشه .....
من چند ماه پیش فلش کردم یک سری بازی رو موبایل اضافه شد.
ولی از نظر ظاهری تغیری نکرد.
دایل اپی یا adsl؟
وایرلس 128
خوبه؟
Saman-tci
21-02-2009, 02:25
به نظر من وایرلش بهتر از adsl هست البته از نظر قطع نشدن ...
چون adsl بعضی اوقات Discconect میشه ......
من خودم 6 ماه اکانت وایرلس از داتک داشتم راضی هم بودم فقط هزینش بالا یود ......
armin_software
21-02-2009, 15:23
باگ چیه؟
استفادش چیه؟
DJ.Mamal
21-02-2009, 23:15
باگ چیه؟
استفادش چیه؟
باگ...يه جور خطاي كاركرد گوشي حساب كن..توضيح كامل نميدم
رفع خطاهاي گوشي...مشكلات نرم افزاري...تقويت يا بهتر شدن كيفيت صدا و ...اضافه شدن نرم افزار يا بازي
اينا چند تا از مزيتهاي آپديته
وايرلس داري ديگه از چي ميترسي؟بزن 3 سوت اپديت كنه
armin_software
21-02-2009, 23:29
وايرلس داري ديگه از چي ميترسي؟بزن 3 سوت اپديت كنه
آپدیت کنم باید از دوباره گوشی رو هک کنم؟
DJ.Mamal
22-02-2009, 20:59
آپدیت کنم باید از دوباره گوشی رو هک کنم؟
بله...البته اگه ورژن جديد هك بشه
بعضي مواقع هم طول ميكشه تا ورژن جديد رو هك كنن
unreal_s2002
22-02-2009, 21:30
ورژن 31 براي n82 هك شده؟
armin_software
23-02-2009, 00:30
بله...البته اگه ورژن جديد هك بشه
بعضي مواقع هم طول ميكشه تا ورژن جديد رو هك كنن
اگر هک کردم ورژن هکش نبود چی؟
meghdaad
23-02-2009, 05:20
کسایی که مموری خریدن رو بسته بندیش سرعت MB/s چه عددی نوشته؟ و چه کلاسی هست؟
1-microSD 80X با کلاس 6 چه فرقی میکنه؟
2-سرعتشون MB/s چقدره؟
3-از اینا سریعتر هم تو بازار هست؟
4-چه مارکهایی وجود داره؟
5-قیمتشون چقدره؟
کی میدونه این 2 چه فرقی باهم دارن؟
(1) microSDHC: Secure Digital
(2) microSDHC: Secure Digital High Capacity, Class 6
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
DJ.Mamal
23-02-2009, 11:45
دوست عزيز قبل از اين كه بنويسيد يه نگاه به عنوان تاپيك بندازين
farzad.sharifi
23-02-2009, 17:08
سلام
تو سایت زیر که برای دریافت نرم افزار updater معرفی کردید انواع گوشی ها هست الا 5800 !
mea.nokia.com/A4705211
ورژن جدیدشو چک کردم اما نرم افزار آپدیت شو پیدا نکردم
اگه راهمایی کنید ممنون میشم
mostafa.m
23-02-2009, 19:32
سلام
تو سایت زیر که برای دریافت نرم افزار updater معرفی کردید انواع گوشی ها هست الا 5800 !
Mea.nokia.com/a4705211
پیشنهاد می کنم از فونیکس یا جف استفاده کنید - چون از همه نظر بهتره...لینکها و آموزشهاش هم تو انجمن هست:)
mostafa.m
23-02-2009, 19:34
کسایی که مموری خریدن رو بسته بندیش سرعت mb/s چه عددی نوشته؟ و چه کلاسی هست؟
1-microsd 80x با کلاس 6 چه فرقی میکنه؟
2-سرعتشون mb/s چقدره؟
3-از اینا سریعتر هم تو بازار هست؟
4-چه مارکهایی وجود داره؟
5-قیمتشون چقدره؟
کی میدونه این 2 چه فرقی باهم دارن؟
(1) microsdhc: secure digital
(2) microsdhc: secure digital high capacity, class 6
با اینکه جاش اینجا نیست ولی سوال خوبیه--اگه کسی جوابشو میدونه بگه:)
DJ.Mamal
23-02-2009, 22:49
اگر هک کردم ورژن هکش نبود چی؟
تا چه حدي هك كردن برات مهمه؟ريسكه ديگه بايد بپذيري
سلام
Mea.nokia.com/a4705211
آپديتر 5800 رو ساپورت ميكنه...فكر نكنم ورژن مخصوص بخواد
DJ.Mamal
23-02-2009, 22:51
با اینکه جاش اینجا نیست ولی سوال خوبیه--اگه کسی جوابشو میدونه بگه
دوست عزيز لطف كنيد خارج از موضوع تاپيك پست ندين...ممنون
armin_software
24-02-2009, 13:56
تا چه حدي هك كردن برات مهمه؟
اگر هک نکنم که دیگه نرم افزار نمی تونم نصب کنم.
esmail194
24-02-2009, 14:20
اگر هک نکنم که دیگه نرم افزار نمی تونم نصب کنم.
میبینی سیمبیان چه بالاهایی به روز آدم میاره!!!!!!!!
---- حذف شد ---
Saman-tci
25-02-2009, 00:12
آرمین جان گوشیت چیه ....؟
محض اطلاع الان برای بیشتر گوشیهای سیمبین هک اومده و میشه با نصب یه برنامه ساده و کمتر از 2 دقیقه گوشی رو هک کرد ....
.
من گوشیهای N95 معمولی , N95 8gb , N96 , N73 Music , N 82 رو به راحتی هک کردم .... نگران نباش
online_mei
25-02-2009, 00:36
سلام دوستان
من تازه عضو این سایت شدم
یه سوال داشتم.اگه میشه بطور خلاصه برام توضیح بدید
من این تاپیک رو خوندم.یه سوال برام پیش اومده
منظورتون از هک کردن گوشی و آپدیت کردن از طریق باکس چیه؟؟
واینکه این موضوع چه فرقی با آپدیت کردن گوشی از طریق سایت نوکیا داره؟؟(چون من هیشه گوشیامو از طریق سایت نوکیا آپدیت میکنم)؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدید
unreal_s2002
25-02-2009, 02:43
به نظر من بهترن روش واسه هك استفاده از نرم افزار hellox هستش
محض اطلاع الان برای بیشتر گوشیهای سیمبین هک اومده و میشه با نصب یه برنامه ساده و کمتر از 2 دقیقه گوشی رو هک کرد ....
.
من گوشیهای n95 معمولی , n95 8gb , n96 , n73 music , n 82 رو به راحتی هک کردم .... نگران نباش
ببخشید این برنامه اسمش چیه؟؟روی 5700 جواب میده؟؟
roxana72
25-02-2009, 13:43
سلام
ببخشید گوشی من هک شده هست اگه بخوام آپدیتش کنم مشکلی که پیش نمی یاد ؟
Saman-tci
25-02-2009, 14:01
شما به چه روشی گوشیتون رو هک کردین ....؟ Hellox ..؟؟؟؟
.
بیشتر مواقع با آپدیت کردن گوشی تمام اطلاعات گوشی از جمله هک کردن گوشی از بین میره و دوباره باید هک کنید ....
.
الان گوشیتون چه ورژنی هست ....؟ و یه چه ورژنی میخواهید آپدیت کنید ....؟؟؟
roxana72
25-02-2009, 14:39
الان گوشی من ورژن v12.0.013 می خوام v31.0.017
hellox هست .
منم 5700 دارم و با SecMan هکش میکنم. خیلی ساده هست.
unreal_s2002
25-02-2009, 23:38
[right]
HelloOX.1.03 رو 90 درصد گوشيها جواب داده خيلي هم راحت نصب ميشه:5:
rooholla_86
26-02-2009, 14:18
چرا باور نمیکنین ؟؟؟؟
اگه گوشی رو آپ گرید کنین هک نمیشه .. مگه روش جدیدی ابداع شده باشه .
به همین دلیل من گوشیم رو با باکس دانگرید کردم.
ولی اگه مشکلتون فقط تو نصب نرم افزاره که راه حل دیگه ای سراغ دارم.
mostafa.m
26-02-2009, 15:44
چرا باور نمیکنین ؟؟؟؟
اگه گوشی رو آپ گرید کنین هک نمیشه .. مگه روش جدیدی ابداع شده باشه .
به همین دلیل من گوشیم رو با باکس دانگرید کردم.
ولی اگه مشکلتون فقط تو نصب نرم افزاره که راه حل دیگه ای سراغ دارم.
خوب روش جدید اختراع شده دیگه :دی
این فریمورهای جدید هک میشه....
Saman-tci
26-02-2009, 19:03
آقای روح الله باید خدمتتون بگم تمام گوشیها بافریمور جدید هم هک میشن .....
فقط باید ببینید کدوم ورژن از Hellox روی گوشیتون نصب میشه .....
armin_software
03-03-2009, 14:34
دوستان من میخوام گوشیم رو آپگرید کنم.
6120
با وایرلس 128 بدون قطعی
اگر آپگرید کنم گوشیم هک میشه؟
armin_software
03-03-2009, 23:54
یک اتفاق:
آپدیت نشد ولی گوشی بالا اومد.
چرا ارور داد؟
shabakeh110
06-03-2009, 02:47
سلام دوستان
من گوشی 5800 خودم رو که از دبی گرفتم از طریق برنامه nokia software updater به نسخه 20 آپدیت کردم.مشکل من اینه که نمیتونم اس ام اس فارسی بزنم اما میتونم فارسی بگیرم. من با تغییر پروداکت کد و اینجور مسایل آشنا نیستم. راهی داره که من بتونم با اطمینان بالا گوشیمو فارسی کنم؟باتشکر
دفترچه راهنماي فارسي ان81
armin_software
06-03-2009, 17:04
سلام دوستان
من گوشی 5800 خودم رو که از دبی گرفتم از طریق برنامه nokia software updater به نسخه 20 آپدیت کردم.مشکل من اینه که نمیتونم اس ام اس فارسی بزنم اما میتونم فارسی بگیرم. من با تغییر پروداکت کد و اینجور مسایل آشنا نیستم. راهی داره که من بتونم با اطمینان بالا گوشیمو فارسی کنم؟باتشکر
کلوپ 5800:
دفترچه راهنماي فارسي ان81
کلوپ n81:
چطور ميشه قبل از آپديت گوشي يه نسخه پشتيبان از فريمور قبلي گرفت تا اگه آپديت نشد همون رو نصب كرد؟
Saman-tci
07-03-2009, 14:25
اینکار عملی نیست ..... شما نمیتونید از فریمور گوشیتون بک آپ بگیرید ....
اگه گوشي وسط آپديت مشكلي براش پيش اومد گفته شده بايد فلش كرد براي فلش كردن سخت افزار خاص لازمه يا فقط با نرم افزار هم ميشه؟
Saman-tci
07-03-2009, 20:39
برای فلش احتیاج به دستگاه باکس هست که قیمتش هم طرفای 70 80 تومن هست ....
برای همین کار من و شما نیست و باید ببری بیرون برات انجام بدن
Persiandc
07-03-2009, 21:10
برای گوشی 5310 میتونم از بلوتوس هم آپگرید کنم ؟
من وقتی در nss گوشی 5310 express music رو وصل میکنم و scan میکنم گوشی رو پیدا میکنه اما وقتی read رو میزنم اون پایین مینویسه error!
آیا میشه با این روش product code رو عوض کرد تا بشه از طریق سایت نوکیا فارسیش کرد؟
و همچنین لطفا پروداکت کد فارسي 6220 classic رو هم معرفي کنيد
armin_software
08-03-2009, 14:32
اگه گوشي وسط آپديت مشكلي براش پيش اومد گفته شده بايد فلش كرد براي فلش كردن سخت افزار خاص لازمه يا فقط با نرم افزار هم ميشه؟
از نظر من خطر نکن.
می خوای گوشیت آپدیت بشه برو 5 تومن بده فلش کن!
من آپدیت کردم وسط آپدیت ارتباط قطع شد ارور داد.
45 تومن هزینه ی تعمیرش شد!
DJ.Mamal
08-03-2009, 22:51
برای گوشی 5310 میتونم از بلوتوس هم آپگرید کنم ؟
بله اول فيرم ور رو دانلود ميكني و بعد از طرق بلوتوث انتقال ميدي
من وقتی در nss گوشی 5310 express music رو وصل میکنم و scan میکنم گوشی رو پیدا میکنه اما وقتی read رو میزنم اون پایین مینویسه error!
آیا میشه با این روش product code رو عوض کرد تا بشه از طریق سایت نوکیا فارسیش کرد؟
و همچنین لطفا پروداکت کد فارسي 6220 classic رو هم معرفي کنيد
موقعی که میخوای نحوه ی اتصال usb رو انتخاب کنی اول روی Media برو و مکث کن تا کامپیوترت پیغام بده بعد برو رو حالت پی سی سوییت و انتخاب کن...بعد کد رو بنویس
براي كد 6220 فارسي بايد صبر كني پيدا كنم برات
از نظر من خطر نکن.
می خوای گوشیت آپدیت بشه برو 5 تومن بده فلش کن!
من آپدیت کردم وسط آپدیت ارتباط قطع شد ارور داد.
45 تومن هزینه ی تعمیرش شد!
بله چنين خطراتي هم هست
DJ.Mamal
08-03-2009, 22:55
یک اتفاق:
آپدیت نشد ولی گوشی بالا اومد.
چرا ارور داد؟
اين اتفاق آخر آپديت افتاد؟
M.AMIN-USA
09-03-2009, 15:25
5800 روي خودش به صورت شركتي زبان فارسي رو داره اگه اونو به وسيله نرم افزار آپديت خود نوكيا آپديت كنم به آخرين ورژن موجود آيا زبان فارسي هم همچنان وجود داره !
اين سوال رو از كساني كردم كه آپديت كردن
armin_software
09-03-2009, 21:18
اين اتفاق آخر آپديت افتاد؟
بله آخر آپدیت افتاد.
یک ارور عجیب!
45 تومن هزینش شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DJ.Mamal
10-03-2009, 14:29
5800 روي خودش به صورت شركتي زبان فارسي رو داره اگه اونو به وسيله نرم افزار آپديت خود نوكيا آپديت كنم به آخرين ورژن موجود آيا زبان فارسي هم همچنان وجود داره !
اين سوال رو از كساني كردم كه آپديت كردن
ممكنه باشه ممكنه نباشه....اين يه ريسكه
بله آخر آپدیت افتاد.
یک ارور عجیب!
45 تومن هزینش شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از طرف سوال نكردي گوشي چش شده بود؟
armin_software
10-03-2009, 15:11
از طرف سوال نكردي گوشي چش شده بود؟
گفت سریالش پریده.
به هر روشی فلش کردیم نشد!
esmail194
10-03-2009, 15:44
گفت سریالش پریده.
نمیشه اعتماد کرد به همین سادگی سریال گوشی نمیپره
بیشتر تحقیق کن
یا علی
NINTENDO_DS
10-03-2009, 22:57
دوستان آخرین آپدیت که قابلیت ژئوتگینگ داره چیه میخوام 5800 رو بدم بیرون آپدیت کنن چون سرعت اینترنتم کمه
فقط برام ژئوتگینگ مهمه
DJ.Mamal
11-03-2009, 11:34
گفت سریالش پریده.
نه...درست نيست..من يه جا خوندم يه چيپ مخصوص تشخيص فلش هست كه توسط كابل و درايور شناخته ميشه و گوشي فلش ميشه..موقع اپديت اگه مشكلي پيش بياد اين چيپ مشكل پيدا ميكنه و ديگه به راحتي فلش نميشه..اما نميدونم ارتباط اين با روشن نشدن گوشي چيه؟من اينو تو يه فروم خارجي ديدم اما واسم منطقي نبود..حالا بپرس ببين علت اصليش چي بوده؟
دوستان آخرین آپدیت که قابلیت ژئوتگینگ داره چیه میخوام 5800 رو بدم بیرون آپدیت کنن چون سرعت اینترنتم کمه
فقط برام ژئوتگینگ مهمه
پروداكت كد گوشيتو بنويس
armin_software
11-03-2009, 13:57
نه...درست نيست..من يه جا خوندم يه چيپ مخصوص تشخيص فلش هست كه توسط كابل و درايور شناخته ميشه و گوشي فلش ميشه..موقع اپديت اگه مشكلي پيش بياد اين چيپ مشكل پيدا ميكنه و ديگه به راحتي فلش نميشه..اما نميدونم ارتباط اين با روشن نشدن گوشي چيه؟من اينو تو يه فروم خارجي ديدم اما واسم منطقي نبود..حالا بپرس ببين علت اصليش چي بوده؟
من دادمش مغازه!
شاید هم نتونه درستش کنه!
esmail194
11-03-2009, 15:06
آرمین جان اول باید پیش بچه ها مشکل گوشیتو متوجه میشدی بعد میدادی تعمییر!!
یا علی
DJ.Mamal
11-03-2009, 23:37
من دادمش مغازه!
شاید هم نتونه درستش کنه!
بعيد ميدونم بتونه...كار سختيه..ميدادي نمايندگي نوكيا...
سلام
مشکلی که من دارم اینه که وقتی nsu دنبال آپدیت میگرده چیزی برای من پیدا نمیکنه و میگه که فعلا آپدیت جدیدتری برای دستگاه شما نیومده و به جای دکمه reinstall دکمه try again میاد . تو حالت معمولی با پروداکت کد فعلی دستگاه و پروداکت کد فارسی تست کردم در هر دو حالت نتیجه یکیه و دکمه try again میاد.
نکنه به خاطر تحریم برنامه نمیتونه برنامه update رو بروز رسانیش کنه
من گوشیم n78 هستش و تا اونجا که من میدونم اصله (اگر بهم ننداخته باشن) و ورژن اون هم 12.046 هستش
Saman-tci
12-03-2009, 14:36
منم چند بار به این مشکل برخورد کردم ...
بهته یه بار برنامه رو آنیستال و دوباره نصب کنی ... من یه بار اینکارو کردمو درست شد
armin_software
12-03-2009, 14:51
بعيد ميدونم بتونه...كار سختيه..ميدادي نمايندگي نوكيا...
جدی؟!
پس اگر بتونه یارو حرفه ای هست.
امروز برم ببینم چیکار کرده.
DJ.Mamal
12-03-2009, 15:03
سلام
مشکلی که من دارم اینه که وقتی nsu دنبال آپدیت میگرده چیزی برای من پیدا نمیکنه و میگه که فعلا آپدیت جدیدتری برای دستگاه شما نیومده و به جای دکمه reinstall دکمه try again میاد . تو حالت معمولی با پروداکت کد فعلی دستگاه و پروداکت کد فارسی تست کردم در هر دو حالت نتیجه یکیه و دکمه try again میاد.
نکنه به خاطر تحریم برنامه نمیتونه برنامه update رو بروز رسانیش کنه
من گوشیم n78 هستش و تا اونجا که من میدونم اصله (اگر بهم ننداخته باشن) و ورژن اون هم 12.046 هستش
البته تحريم هم بي تاثير نيست...
منم چند بار به این مشکل برخورد کردم ...
بهته یه بار برنامه رو آنیستال و دوباره نصب کنی ... من یه بار اینکارو کردمو درست شد
اين كارو هم بكني بد نيست...ممكنه درست بشه
Street.Boy
12-03-2009, 22:56
فایالهای فلش (MCU-PPM-CNT) گوشیم رو می خوام:
Nokia 7610 Supernova
RM-354
Ver: 05.72
rooholla_86
12-03-2009, 23:12
تحریم ؟؟
زبون فارسی رو فکر نکنم به این زودی بزارن. چون ما کپی رایت نداریم ( با اینکه رایگان در اختیاره ما قرار میدن ).
مثال بارزش همون اضافه کردن فارسی به بازی های n-gage ، که طبق اطلاعات قدیمیم با 1400 رای هنوز در حال بررسیه و روسی با 800 رای کارش رو شروع کردن .:41:
فایالهای فلش (MCU-PPM-CNT) گوشیم رو می خوام:
Nokia 7610 Supernova
RM-354
Ver: 05.72
نمیدونم ولی فکر کنم اینجا قسمته آموزش باشه.
DJ.Mamal
13-03-2009, 15:06
فایالهای فلش (mcu-ppm-cnt) گوشیم رو می خوام:
Nokia 7610 supernova
rm-354
ver: 05.72
دوست عزيز اينجا جاش نيست
تحریم ؟؟
زبون فارسی رو فکر نکنم به این زودی بزارن. چون ما کپی رایت نداریم ( با اینکه رایگان در اختیاره ما قرار میدن ).
مثال بارزش همون اضافه کردن فارسی به بازی های n-gage ، که طبق اطلاعات قدیمیم با 1400 رای هنوز در حال بررسیه و روسی با 800 رای کارش رو شروع کردن .
اشكال نداره...ما كار خودمونو ميكنيم
منم فکر نمیکنم فارسی رو تحریم بکنن ولی IP ما از ایرانه و شاید پیدا نکردن آپدیت برای من بخاطر همین IP باشه. نمی دونم امتحان کردید یا نه ولی جدیدا سایتهایی مثل java و Microsoft مستقیما نمیگن که برای کشور شما خدمات ارائه نمیکنیم بلکه یه صفحه خطا میاد که صفحه رو پیدا نکرده . اما ف ی ل ت ر شک() ن یا هر چیز دیگه رو اجرا کنید و همون صفحه رو refresh کنی دانلودت شروع میشه!عجب! فقط زمانی که IP از ایران باشه فایل رو پیدا نمیکنه.
الان مشتری مداریشون اونقدر زده بالا که با یه پیام الکی خرت میکنن و بهت مستقیم نمیگن که آدم حسابت نمیکنیم. یه مشکل فنی و الکی میارن که اگر اینکاره نباشی نمی فهمی .
خیلی جالبه . آخرین بار که میخواستم از سایت sum microsystem فایل جاوا دانلود کنم خطای 404 میداد!
تو این دوره زمونه --- و ف ی ل تر شکن حرف اساسی و لازم میزنه . هنوز با این دو آیتم نوکیا رو امتحان نکردم ولی فکر کنم محترمانه دارن بهمون فهش میدن
Tornado2800
14-03-2009, 10:55
من اخرین نسخه ( فارسی) frimware برای nokia 5800 دانلود کردم
فکر می کنم الا دیگه نصبش راحت باشه
چه طوری نصبش کنم ؟
DJ.Mamal
14-03-2009, 21:17
منم فکر نمیکنم فارسی رو تحریم بکنن ولی IP ما از ایرانه و شاید پیدا نکردن آپدیت برای من بخاطر همین IP باشه. نمی دونم امتحان کردید یا نه ولی جدیدا سایتهایی مثل java و Microsoft مستقیما نمیگن که برای کشور شما خدمات ارائه نمیکنیم بلکه یه صفحه خطا میاد که صفحه رو پیدا نکرده . اما ف ی ل ت ر شک() ن یا هر چیز دیگه رو اجرا کنید و همون صفحه رو refresh کنی دانلودت شروع میشه!عجب! فقط زمانی که IP از ایران باشه فایل رو پیدا نمیکنه.
الان مشتری مداریشون اونقدر زده بالا که با یه پیام الکی خرت میکنن و بهت مستقیم نمیگن که آدم حسابت نمیکنیم. یه مشکل فنی و الکی میارن که اگر اینکاره نباشی نمی فهمی .
خیلی جالبه . آخرین بار که میخواستم از سایت sum microsystem فایل جاوا دانلود کنم خطای 404 میداد!
تو این دوره زمونه --- و ف ی ل تر شکن حرف اساسی و لازم میزنه . هنوز با این دو آیتم نوکیا رو امتحان نکردم ولی فکر کنم محترمانه دارن بهمون فهش میدن
منم همينو گفتم...منظور من زبان فارسي نبود...اما بازم ما ايراني هستيمو...كاربلد
من اخرین نسخه ( فارسی) frimware برای nokia 5800 دانلود کردم
فکر می کنم الا دیگه نصبش راحت باشه
چه طوری نصبش کنم ؟
با nsu كه خيلي مشكله..روش ديگه اي انتخاب كن
rooholla_86
15-03-2009, 01:48
آخ دهن اینا سر . . .
پیرو این چیزایی که امیر گفت ، داشتم گشت میزدم که به این رسیدم. . .
دیگه هیچ حرفی برای گفتن نیست .
بد مسخره کردن . قبول کنید. . .
DJ.Mamal
15-03-2009, 10:43
خوب ديگه...بچه ها كافيه.....
خارج از موضوع بحث نكنيد
ممنون
armin_software
15-03-2009, 20:13
سلام
من میتونم به جای آپگرید فلش کنم.
منظورم این هست که با هم هیچ فرقی نمی کنن؟
حتی یک فرق کوچیک؟!
mostafa.m
15-03-2009, 20:37
سلام
من میتونم به جای آپگرید فلش کنم.
منظورم این هست که با هم هیچ فرقی نمی کنن؟
حتی یک فرق کوچیک؟!
نه
چون دوتایی از فایلای مخصوص شبیه به هم برای هر فریمور استفاده میکنن...
sajadblog.blogfa
18-03-2009, 17:58
دوستان آخرین فریمور 6120 رو میدونید چنده؟
armin_software
18-03-2009, 18:22
دوستان آخرین فریمور 6120 رو میدونید چنده؟
آخرین ورزنش 6.1 هست
farzad.sharifi
19-03-2009, 09:51
سلام دوستان پیشاپیش عیدتون مبارک
اگه امکان داره در مورد روشی که گوشی رو بدون نیاز به اینترنت آپدیت می کنه توضیح بدید؟
آیا این روش مطمئنه؟ کسی امتحان کرده؟
ممنون
armin_software
19-03-2009, 12:04
اگه امکان داره در مورد روشی که گوشی رو بدون نیاز به اینترنت آپدیت می کنه توضیح بدید؟
بدون اینترنت؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منظورت فلش هست؟!
rooholla_86
20-03-2009, 01:08
اگه منظورت اینه که مثل من دایل آپ داری و نمیخوای 80 مگابایت دانلود کنی ، یه راه جالب هست که فایلایه گوشیت رو با حجم کمتر دانلود کنی و تو درایو c:\doc..\all program\nokia .... کپی کنی و با کمترین استفاده از اینترنت گوشیت رو آپ دیت کنی.
عید مبارک . . .
irani2006
25-03-2009, 21:13
سلام
من اينو قبلا تو يه جاي ديگه پرسيده بودم اما هيچ كس جواب نداد!
من در مورد آپگريد گوشي n73 خودم هيچ مشكلي نداشتم. چون كامل انجام شد. فقظ قبلش خود برنامه گفت از گوشيت با پي سي سوئيت بك آپ بگير كه منم همين كارو كردم. اما بعد از آپگريد هر كاري كردم بك آپه برنگشت. حالا هم موندم! چون نزديك 150 تماس مهم داشتم كه جاي ديگه ازشون بك آپ نگرفته بودم. حالا سوالم اينه كه چرا بك آپ تو گوشي نمي شينه؟حتي حاضرم گوشيمو فلش يا داون گريدم بكنم اما تماسام برگرده.
در ضمن مي خواستم بدونم حالا با چه برنامه اي مي شه گوشيمو هك كنم تا روش انگيج2 نصب كنم؟
Opera-Baz
29-03-2009, 02:02
نوکیا 5800 رو اپدیت کردم میخواستم بدونم چه جیزایی یهش اضافه شده . ممنون میشم
ساله خوبی داشته باشین
armin_software
29-03-2009, 15:52
نوکیا 5800 رو اپدیت کردم میخواستم بدونم چه جیزایی یهش اضافه شده . ممنون میشم
آپدیت کردی دیگه.
خودت بیبین!
منظورت چیه؟
Opera-Baz
29-03-2009, 21:24
منظورم اینه چی بهش اضافه شده . اصلا سایتی هست بشه دید چی اضافه شده بهش؟
armin_software
29-03-2009, 22:13
یک سری مشکلات گوشی بر طرف میشه!
سرعتشم بهتر میشه!
Opera-Baz
29-03-2009, 23:52
یک سری مشکلات گوشی بر طرف میشه!
سرعتشم بهتر میشه!
مرسی از این راهنمایی جامع !
armin_software
30-03-2009, 01:00
مرسی از این راهنمایی جامع !
مسخره می کنی؟
Opera-Baz
31-03-2009, 03:29
مسخره می کنی؟
تشکر کردم عزیز:40:
سلام دوستان .من یه گوشی N72 دارم که وقتی یه pc suite وصلش می کنم این ارور رو میده
some files of pc suite is missing .turn off device and try again خاموش روشن هم میکنم بازم مشکلم حل نمیشه .نمی دونم چی کار کنمش..pc suite می شناسش یعنی میگه که n72 کانکت شده ولی با هیچ فایلی رو نمی تونه توش بریزه !!!
نمی دونم چه جوری درستش کنم ..لطفا کمکم کنید
karajboy
31-03-2009, 13:12
سلام، میخوام n96 رو از 11.018 به 12.043 آپدیت کنم. تو خود گوشی که میخوام آپدیت کنم (check for updates) سایز آپدیت رو 2527 کیلوبایت! مینویسه. بعد حجم آپدیت هایی که شما دوستان تو این تاپیک نوشتید خیلی از این بیشتره. آیا من دارم اشتباه میکنم؟ یا آپدیت از طریق خود گوشی به صورت دیگه ای هست؟
سلام، میخوام n96 رو از 11.018 به 12.043 آپدیت کنم. تو خود گوشی که میخوام آپدیت کنم (check for updates) سایز آپدیت رو 2527 کیلوبایت! مینویسه. بعد حجم آپدیت هایی که شما دوستان تو این تاپیک نوشتید خیلی از این بیشتره. آیا من دارم اشتباه میکنم؟ یا آپدیت از طریق خود گوشی به صورت دیگه ای هست؟
ببین دوست عزیز اگه بخوای با خود گوشی مثلا از طریق وایرلس اپدیت کنی حجم اپدیت خیلی کمه مثلا من امروز گوشی n79 خودمو در عرض 10 دقیقه اپدیت کردم
دلیل اینکه حجم اپدیت مثلا اگه بخوای با nsu اپدیت کنی یا از جای دیگه بگیری به این دلیل هست که مثلا کل فریمور اپدیت ورژن 12 رو از اول دانلود میکنند اما با گوشی فقط اپدیت های مورد نیاز رو
مثل این هست که شما یک نرم افزار دارید و وقتی نسخه جدیدش میاد و روی اپدیت کلیک میکنی حدودا به طور مثال چندمگابایت دانلود میکنه تا به ورژن جدید تبدیل بشه اما اگه بخوای نسخه جدید رو دانلود کنی باید کل نسخه جدید رو دانلود کنی که حجم زیادی داره
برای همین مطمعن باش اگه از طریق خود گوشی اپدیت کنی هم حجمش کمه و هم اطلاعات روی گوشی پاک نمیشه در حالی که اگه بخوای از طریق دیگه اپدیت کنی هم حجم اپدیت زیاده هم زمانش هم اینکه کل اطلاعات روی گوشی هم معمولا از بین میره و هزار تا خطر دیگه پیشنهاد میکنم از طریق وایرلس اپدیت کنی که سرعتش زیاده
karajboy
31-03-2009, 18:00
ببین دوست عزیز اگه بخوای با خود گوشی مثلا از طریق وایرلس اپدیت کنی حجم اپدیت خیلی کمه مثلا من امروز گوشی n79 خودمو در عرض 10 دقیقه اپدیت کردم
دلیل اینکه حجم اپدیت مثلا اگه بخوای با nsu اپدیت کنی یا از جای دیگه بگیری به این دلیل هست که مثلا کل فریمور اپدیت ورژن 12 رو از اول دانلود میکنند اما با گوشی فقط اپدیت های مورد نیاز رو
مثل این هست که شما یک نرم افزار دارید و وقتی نسخه جدیدش میاد و روی اپدیت کلیک میکنی حدودا به طور مثال چندمگابایت دانلود میکنه تا به ورژن جدید تبدیل بشه اما اگه بخوای نسخه جدید رو دانلود کنی باید کل نسخه جدید رو دانلود کنی که حجم زیادی داره
برای همین مطمعن باش اگه از طریق خود گوشی اپدیت کنی هم حجمش کمه و هم اطلاعات روی گوشی پاک نمیشه در حالی که اگه بخوای از طریق دیگه اپدیت کنی هم حجم اپدیت زیاده هم زمانش هم اینکه کل اطلاعات روی گوشی هم معمولا از بین میره و هزار تا خطر دیگه پیشنهاد میکنم از طریق وایرلس اپدیت کنی که سرعتش زیاده
خیلی ممنون، توضیحات خیلی کامل بود. فقط یه سوال داشتم چون دوستان میگفتن که با این آپدیت(یعنی 11 به 12) سرعت گوشی کمی ارتقا پیدا میکنه، آیا با آپدیت از طریق خود گوشی این ارتقا سرعت دیده میشه یا نه؟
بازم تشکر میکنم!
خیلی ممنون، توضیحات خیلی کامل بود. فقط یه سوال داشتم چون دوستان میگفتن که با این آپدیت(یعنی 11 به 12) سرعت گوشی کمی ارتقا پیدا میکنه، آیا با آپدیت از طریق خود گوشی این ارتقا سرعت دیده میشه یا نه؟
بازم تشکر میکنم!
تغییرات انجام گرفته در ورژن 12
Main changes for v12.043:
* General operation is faster, smoother and with less glitches (obviously. This is patently mainly a fix-up update - see the comments below for a fuller list)
* Improvements to camera operation (better focussing) and (possibly) to video capture quality, although it’s still demonstrably not as good as video capture on the N95 and N82, for example.
* Improved Wi-Fi performance. Connects faster, and Range Improved
* Now 45MB RAM free after boot. (Anyone know what it was before? 45MB doesn’t seem enough
همانطور که میبینید در نسخه جدید هم سرعتش افزایش یافته هم فوکوس دوربین بهتر شده بنابرین فرق نمیکنه از چه طریق اپدیت کنی حتما این تغییرات اعمال میشه از من میشنوی با توجه به این تغییرات حتما اپدیت کن
hamijoon
01-04-2009, 16:01
بچه ها سلام . من گوشيم 5800 ورژن 11 . ميخوام با nsu آپديت كنم . كشت منو . اين چي ميخواد؟:41::41:
100 بار زدم اما .....
:11::11:
armin_software
01-04-2009, 16:55
عکس لود نشد!
hamijoon
01-04-2009, 18:04
اين ارور و ميده اطفا راهنمايي كنيد . سر درد گرفتم .
Sorry , The nokia sofware updater Service is currrently unavailable . Please Try again later.
اين ارور و ميده اطفا راهنمايي كنيد . سر درد گرفتم .
Sorry , the nokia sofware updater service is currrently unavailable . Please try again later.
پروداکت کدتو تو سایت وارد می کنی آپدیت جدیدو نشون می ده؟
در ضمن تو xp بهتر جواب میده .
hamijoon
02-04-2009, 23:57
آره . اينو ميگه
Latest available software for Nokia 5800 XpressMusic, product code 0574325
Version: 20.0.012
Compare numbers
چيكار كنم ؟
آره . اينو ميگه
latest available software for nokia 5800 xpressmusic, product code 0574325
version: 20.0.012
compare numbers
چيكار كنم ؟
خوب آپدیت جدید موجوده دیگه. Nsu آخرین ورژنه؟ در ضمن حتما تو xp اینکار رو بکن. ویستا همیشه یه گیری میده.
hamijoon
03-04-2009, 12:20
بله آخرين ورژنه. من هم تو Xp اينكارو انجام ميدم . كاره خاصي نبايد بكنم ؟. فقط بايد كابل وصل كنم و Nsu اجرا كنم؟
بله آخرين ورژنه. من هم تو Xp اينكارو انجام ميدم . كاره خاصي نبايد بكنم ؟. فقط بايد كابل وصل كنم و Nsu اجرا كنم؟
بله.
کابل رو وصل می کنی به حالت pc suite . بعد کانکت میشی به اینترنت بعد nsu رو اجرا می کنی و..........
فایروالت غیر فعاله؟ اگه نیست غیر فعالش کن ببین جواب میده.
mostafa.m
03-04-2009, 18:16
بله آخرين ورژنه. من هم تو xp اينكارو انجام ميدم . كاره خاصي نبايد بكنم ؟. فقط بايد كابل وصل كنم و nsu اجرا كنم؟
آقا با فونیکس یا جف بکن
این دردسرهارو نداره
nokia_6253
04-04-2009, 08:49
من وقتی گوشی n85 خودم رو از طریق قسمت device manager میخوام اپدیت کنم با این پیغام مواجه میشم خواهشا یاری رسانید.server not responding
mostafa.m
04-04-2009, 16:18
من وقتی گوشی n85 خودم رو از طریق قسمت device manager میخوام اپدیت کنم با این پیغام مواجه میشم خواهشا یاری رسانید.server not responding
از اونجا نباید آپدیت کنید که..!!
Opera-Baz
04-04-2009, 16:53
نوکیا 5800 رو اپدیت کردم میخواستم بدونم چه جیزایی بهش اضافه شده . ممنون میشم
ساله خوبی داشته باشین
lifeless
04-04-2009, 20:42
سلام.
من شنیدم آپدیت کردن گوشی ضرر داره و یه سری
مشکلات پیش میاره و رایج ترینش اینه که دیگه نمیتونید
هک کنید گوشیتونو.
لطفا راهنمایی کنید.
parastar63
04-04-2009, 20:59
ايا گوشي 6300 اپگريد ميشه يا نه؟
DJ.Mamal
04-04-2009, 23:25
سلام.
من شنیدم آپدیت کردن گوشی ضرر داره و یه سری
مشکلات پیش میاره و رایج ترینش اینه که دیگه نمیتونید
هک کنید گوشیتونو.
لطفا راهنمایی کنید.
نه جديدترين ورژن ها هم هك ميشن
ايا گوشي 6300 اپگريد ميشه يا نه؟
بله ميشه
نوکیا 5800 رو اپدیت کردم میخواستم بدونم چه جیزایی بهش اضافه شده . ممنون میشم
ساله خوبی داشته باشین
چيز خاصي اضافه نميشه...كاركرد گوشي بهتر ميشه
DJ.Mamal
04-04-2009, 23:29
سلام دوستان .من یه گوشی N72 دارم که وقتی یه pc suite وصلش می کنم این ارور رو میده
some files of pc suite is missing .turn off device and try again خاموش روشن هم میکنم بازم مشکلم حل نمیشه .نمی دونم چی کار کنمش..pc suite می شناسش یعنی میگه که n72 کانکت شده ولی با هیچ فایلی رو نمی تونه توش بریزه !!!
نمی دونم چه جوری درستش کنم ..لطفا کمکم کنید
Pc suite رو دوباره نصب كن
nokia_6253
05-04-2009, 09:48
از اونجا نباید آپدیت کنید که..!!
چرا؟؟؟؟؟وقتی گزینهء chek for updates وجود داره پس چرا نباید اپدیت کرد؟اصلا از کجا باید اپ کنم؟
یا حق
DJ.Mamal
05-04-2009, 14:07
چرا؟؟؟؟؟وقتی گزینهء chek for updates وجود داره پس چرا نباید اپدیت کرد؟اصلا از کجا باید اپ کنم؟
یا حق
قسمتي بايد باشه كه Software Update يا چيزي مثل اين باشه..شما دقيقا ادرس جايي كه تو گوشيت رفتي براي اپديت بنويس ببينم درسته يا نه؟
NINTENDO_DS
05-04-2009, 17:29
بچه ها مگر با برنامه nokia software updater گوشیتون رو آپدیت نمی کنید؟
من میخوام آپدیت کنم به جای اینکه گوشی رو آپدیت کنه می گرده ورژن های بالاتر nokia software updater رو پیدا می کنه و حجمشون 21 مگه و نمی خوام آپدیت کنه ولی بعد که اونو کنسل می کنم از برنامه میاد بیرون چیکار کنم که بتونم 5800 رو آپدیت کنم؟
mostafa.m
05-04-2009, 18:27
من میخوام آپدیت کنم به جای اینکه گوشی رو آپدیت کنه می گرده ورژن های بالاتر nokia software updater رو پیدا می کنه و حجمشون 21 مگه و نمی خوام آپدیت کنه ولی بعد که اونو کنسل می کنم از برنامه میاد بیرون چیکار کنم که بتونم 5800 رو آپدیت کنم؟
مراحل رو درست میرید؟؟
سلام
من گوشیمو با nsu آپدیت میکردم 120 مگ رو دانلود کرد.موقع آپدیت نرم افزار گوشی ارور زیر رو داد
Phone recovery
Nokia Software Updater has lost its connection with your device.Follow these steps to help reconnect your device:
1.Remove the battery,charger and USB cable from your device.
2.Re-insert the USB cable,then the battery and finally the charger.
3.Press the phones power button for 1 second.
4.Click "Retry" below to continue updating,or click "Cancel" to stop the updating procedure,
چندبار همین کاری که گفت رو انجام دادم.ولی باز همین ارور رو میداد.
الانم درگیر همین مشکلم.
چیکار کنم؟
وقتی گوشی روشن میشه ازم میپرسه که چطور به کامپیوتر وصل بشه. منم یه بار هیچی نزدم یه بار زدم pc suit بعد data transfer یه بار هم زدم mass storage که هیچ کودوم جواب نداد.
چیکار کنم؟
گوشیمم 5800 قرمز ورژن خودشم 11... میخوام بشه 20...
nokia_6253
05-04-2009, 19:14
قسمتي بايد باشه كه Software Update يا چيزي مثل اين باشه..شما دقيقا ادرس جايي كه تو گوشيت رفتي براي اپديت بنويس ببينم درسته يا نه؟
.tools/utilities/device mgr
baback656
05-04-2009, 19:41
برای 5800 با آپدیت آیا وضعیت ژئوتکنیک فعال میشه و دیگه اینکه حجم آپدیتش چقدره؟ با خود گوشی میشه آپدیت کرد؟ چقدر طول میکشه؟
برای آپدیت ورژن nsu هم باید جدید باشه. با ورژن قدیمی که نمی تونید آپدیت کنید. اول ورژن جدید nsu رو باید دانلود ونصب کنید سپس اقدام به آپدیت کنید.
سلام
من گوشیمو با nsu آپدیت میکردم 120 مگ رو دانلود کرد.موقع آپدیت نرم افزار گوشی ارور زیر رو داد
phone recovery
nokia software updater has lost its connection with your device.follow these steps to help reconnect your device:
1.remove the battery,charger and usb cable from your device.
2.re-insert the usb cable,then the battery and finally the charger.
3.press the phones power button for 1 second.
4.click "retry" below to continue updating,or click "cancel" to stop the updating procedure,
الانم درگیر همین مشکلم.
چیکار کنم؟
وقتی گوشی روشن میشه ازم میپرسه که چطور به کامپیوتر وصل بشه. منم یه بار هیچی نزدم یه بار زدم pc suit بعد data transfer یه بار هم زدم mass storage که هیچ کودوم جواب نداد.
چیکار کنم؟
این مشکل رو منم تو ویستا داشتم. احتمالا شما هم تو ویستا با این ارور مواجه شدید. آپدیت رو همیشه تو xp انجام بدید. اینو تجربم میگه:5:
در ضمن فایلها رو نمی خواد دوباره دانلود کنید. من خودم نوکیا ندارم و مسیر ذخیره فایلهای فریمور یادم رفته شما می تونید فایلهای دانلود شده رو یه جا ذخیره کنید و از همون فایلها تو ایکس پی استفاده کنید.
خیر من همه اینکارارو تو xp انجام دادم.
هنوزم نتونستم کاریش کنم
rooholla_86
06-04-2009, 09:06
سلام
از اطلاعاتت که بکاپ گرفتی ، گوشی رو با #7370#* مستر ریست کن.
شارژ باطری هم باید از 2/3(دو سوم) بیشتر باشه. و همزمان به شارژ هم وصل باشه.
گوشی هم باید با pc suite به کامپیوتر وصل باشه.و پروفایل هم باید general انتخاب شده باشه.
درایور گوشی و کابل هم باید نصب باشه ( nsu همراه خودش نصب میکنه ولی برای اطمینان nokia pc suite رو میتونی نصب کنی)
اگر یه بار کامل دانلود کرد(آپ دیتایه گوشی رو) دیگه نباید دوباره دانلود کنه وگرنه یه مشکل دیگه ای هست.
اگر فایر وال یا نرم افزار امنیتی دیگه ای داری میتونه مشکل ایجاد کنه.
چقد حرف زدم دهنم کف کرد . . .
Pc suite رو دوباره نصب كن
سلام عزیزم روی سیستم که چند بار دوباره pc suiet رو نصب کردم فرقی نکرد..روی گوشی منظورته ؟ چه جوری این کار رو بکنم
DJ.Mamal
06-04-2009, 23:53
سلام عزیزم روی سیستم که چند بار دوباره pc suiet رو نصب کردم فرقی نکرد..روی گوشی منظورته ؟ چه جوری این کار رو بکنم
نه رو خود سيستم...مشكل از اونه
.tools/utilities/device mgr
نه مسير اشتباهه
DJ.Mamal
06-04-2009, 23:55
سلام
phone recovery
nokia software updater has lost its connection with your device.follow these steps to help reconnect your device:
1.remove the battery,charger and usb cable from your device.
2.re-insert the usb cable,then the battery and finally the charger.
3.press the phones power button for 1 second.
4.click "retry" below to continue updating,or click "cancel" to stop the updating procedure,
الانم درگیر همین مشکلم.
چیکار کنم؟
چیکار کنم؟
الان ورژن گوشيت چنده؟آپديت نشد؟يا موقع آپديت قطع شد؟
nokia_6253
07-04-2009, 00:42
نه رو خود سيستم...مشكل از اونه
نه مسير اشتباهه
خوب بگو چی کار کنم؟اصلا چه جوری اپ کنم؟
DJ.Mamal
07-04-2009, 10:58
خوب بگو چی کار کنم؟اصلا چه جوری اپ کنم؟
دقيقا نميدونم اما
Setting->Phone software->Software Update
شايدم چنين آدرسي نباشه...اما بايد دنبال دو قسمت يا حداقل قسمت نهايي ادرس بالا باشي
الان ورژن گوشيت چنده؟آپديت نشد؟يا موقع آپديت قطع شد؟
بالاخره آپدیتش کردم.
با جف
ورژن گوشیم 11 بود
میخواستم بکنمش 20
فایهای آپدیت رو گرفت.موقع آپدیت نرم افزار گوشی میگفت
conection lost
phone recovery
یه همچین چیزایی.فکر کنم کابل usb گوشی مشکل داشت.
با جف خیلی راحت مشکلم حل شد.
از همه کسایی که کمکم کردن تشکر میکنم.
NINTENDO_DS
08-04-2009, 21:56
برای آپدیت ورژن nsu هم باید جدید باشه. با ورژن قدیمی که نمی تونید آپدیت کنید. اول ورژن جدید nsu رو باید دانلود ونصب کنید سپس اقدام به آپدیت کنید.
با وای فای بخوام آپدیت کنم یا با جی پی آر اس می شه؟
مثلا با ایرانسل؟
DJ.Mamal
09-04-2009, 00:36
با وای فای بخوام آپدیت کنم یا با جی پی آر اس می شه؟
مثلا با ایرانسل؟
بله ميشه...بستگي به مدل گوشي هم داره
با Wi-Fi يكم سخته
بله ميشه...بستگي به مدل گوشي هم داره
با Wi-Fi يكم سخته
گوشیشون 5800 هست.
با gprs بچه های تاپیک 5800 سعی کردن ولی نتونستن. ولی باید بشه امتحان کن. حجم آپدیتشم فکر کنم 4-5 مگ بیشتر نیست.
peyman_nn
11-04-2009, 17:29
ببخشید من کلی مسج سیو کردم
از اونا چی جوری بک آپ بگیرم
توی فولدر ( پوشه های من ) هستش
hamijoon
11-04-2009, 18:57
دوستان منم بالاخره آپ كردم اما به يه مشكل شديد برخورد كردم اونم اينكه الان ميخوام گوشيمو مستر ريست كنم كد ميخواد . هر كدي ميزنم نميشه ميگه Code error . چيكار كنم ؟ 12345 رو هم ميزنم باز ميگه اررور. لطفا راهنمايي كنيد
دوستان منم بالاخره آپ كردم اما به يه مشكل شديد برخورد كردم اونم اينكه الان ميخوام گوشيمو مستر ريست كنم كد ميخواد . هر كدي ميزنم نميشه ميگه code error . چيكار كنم ؟ 12345 رو هم ميزنم باز ميگه اررور. لطفا راهنمايي كنيد
سلام.
قبل از آپدیت سکیوریتی کد رو عوض نکردی؟
نمی دونم با آپدیت عوض میشه یا نه ولی تست کن.
hamijoon
11-04-2009, 19:26
آخه آقا مهدي ديگه چيو تست كنم . قبل آپديت Hamed بود اونم زدم باز ميگه Code error .
DJ.Mamal
11-04-2009, 20:59
ببخشید من کلی مسج سیو کردم
از اونا چی جوری بک آپ بگیرم
توی فولدر ( پوشه های من ) هستش
مسيج ها رو فون مموريه يا رو رم؟
دوستان منم بالاخره آپ كردم اما به يه مشكل شديد برخورد كردم اونم اينكه الان ميخوام گوشيمو مستر ريست كنم كد ميخواد . هر كدي ميزنم نميشه ميگه code error . چيكار كنم ؟ 12345 رو هم ميزنم باز ميگه اررور. لطفا راهنمايي كنيد
آخه آقا مهدي ديگه چيو تست كنم . قبل آپديت hamed بود اونم زدم باز ميگه code error .
معمولا ريست ميشه به 12345 اما گاهي وقتا همون كد قبلي ميمونه
كدت 42633 بوده؟
peyman_nn
11-04-2009, 22:29
فرمودید : مسيج ها رو فون مموريه يا رو رم؟
نمیدونم ، از کجا بفهمم ؟
Majid393
11-04-2009, 22:33
فرمودید : مسيج ها رو فون مموريه يا رو رم؟
نمیدونم ، از کجا بفهمم ؟
از اینجا :
Menu>Messaging>Options>Settings>Other>Memory In Use
peyman_nn
11-04-2009, 22:45
متاسفانه در حافظه تلفن
حالا چی کار کنم ؟
کجاست که ازش بک آپ بگیرم
Majid393
11-04-2009, 22:52
متاسفانه در حافظه تلفن
حالا چی کار کنم ؟
کجاست که ازش بک آپ بگیرم
از روش این تاپیک استفاده کن :
rooholla_86
11-04-2009, 23:47
با نرم افزاره نوکیا پی سی سوییت میتونی راحت از هر چی تو گوشی داری بکاپ بگیری
براي من اين error رو ميده و نرم افزار nsu اصلا بالا نمياد مشکل چيه (البته من با سيستماي دانشکده ميخوام اپديت کنم)
خواهشا کمک کنيد
DJ.Mamal
13-04-2009, 22:00
براي من اين error رو ميده و نرم افزار nsu اصلا بالا نمياد مشکل چيه (البته من با سيستماي دانشکده ميخوام اپديت کنم)
خواهشا کمک کنيد
مشكل هميشگي...مشكل سيستم امنيتي كامپيوتر مربوطه
از خيرش بگذر و جاي ديگه امتحان كن..يا بايد كلي با سيستم ور بري
armin_software
13-04-2009, 23:07
سلام
dj maml خوبی؟
یادته یک 6120 داشتم گفتم rpl مشکل پیدا کرده!
باورت میشه هنوز تعمیر نشده!
میگن ic flash سوخته!
مشكل هميشگي...مشكل سيستم امنيتي كامپيوتر مربوطه
از خيرش بگذر و جاي ديگه امتحان كن..يا بايد كلي با سيستم ور بري
میشه بیشتر توضیح بدی یعنی چی ور بری؟؟ +اگه روی یه سیستم دیگه امتحان کنم احتمالش هست درست بشه؟
DJ.Mamal
14-04-2009, 17:45
سلام
dj maml خوبی؟
یادته یک 6120 داشتم گفتم rpl مشکل پیدا کرده!
باورت میشه هنوز تعمیر نشده!
میگن ic flash سوخته!
سلام
متاسفانه بله...يادمه..خدا رحمتش كنه
میشه بیشتر توضیح بدی یعنی چی ور بری؟؟ +اگه روی یه سیستم دیگه امتحان کنم احتمالش هست درست بشه؟
معمولا سيستم امنيتي دانشگاهها مانع ميشه...اگه ميتوني فايروال و بقيه رو خاموش كني كه بهتر و گرنه بيخيال
Xx Hossein xX
14-04-2009, 21:28
بلاخره با کلی ترس و لرز گوشی رو اپدیت کردم !!!
با تشکر از دی جی ممل !
DJ.Mamal
14-04-2009, 23:47
بلاخره با کلی ترس و لرز گوشی رو اپدیت کردم !!!
با تشکر از دی جی ممل !
اميدوارم اين تاپيك هميشه اموزنده و مفيد باشه منم از بكس نوكيا كه همكاري ميكنن تشكر ميكنم
Elyas_kh69
16-04-2009, 20:17
من هر کاری میکنم نرم افزار NSU رو باز کنم با خطای
,sorry, the nokia update software service is currently unavailable,pleas try again later
مواجه میشم.
لطفا راهنماییم کنید.
ممنونم.
ممنون دي جي ممل جان
من كه بي خيالش شدم
70 مگ ميخواد با ديال آپ ما دانلود كه كه هيچ 6 ماه طول ميكشنه
منم باهات موافقم. با دیال آپ نمیشه کاری کرد.... فقط میشه تم و برنامه گرفت:31:
DJ.Mamal
18-04-2009, 21:57
من هر کاری میکنم نرم افزار nsu رو باز کنم با خطای
,sorry, the nokia update software service is currently unavailable,pleas try again later
مواجه میشم.
لطفا راهنماییم کنید.
ممنونم.
يكم با كاربراي ايراني مشكل دارن...يه چند بار امتحان كن...سيستمو ريست كن..ببين اگه نشد بگو يه فكري كنيم
منم باهات موافقم. با دیال آپ نمیشه کاری کرد.... فقط میشه تم و برنامه گرفت:31:
دوست عزيز من تا حالا چند تا گوشي با دايل اپ آپگريد كردم...بدون مشكل...البته سخته و به ريسكش نمي ارزه ولي در مواقع ضروري چاره اي نيست
peyman_nn
19-04-2009, 11:51
ممنون از دی جی ممل عزیز
منم آپ کردم
خودش شبیه ساز بازی های ان گیگ رو نصب کرده
HOOSEIN 105
20-04-2009, 15:04
یه سوال داشتم
اگه وسط ابدیت گوشی اینترنت قطع بشه مگه چه اتفاقی می افته
همچنین دوستان بگن برای ابدیت n95 معمولی چه کار کنم .
با تشکر .
یه سوال داشتم
اگه وسط ابدیت گوشی اینترنت قطع بشه مگه چه اتفاقی می افته
همچنین دوستان بگن برای ابدیت n95 معمولی چه کار کنم .
با تشکر .
وسط دانلود فریمور قطع بشه هیچی نمیشه تو اون 15 دقیقه آخرش که فریمور رو انتقال میده به گوشی اگه ارتباط به هر نحوی قطع بشه گوشی دیگه بالا نمیاد و باید بدید با باکس فلش کنن براتون. و احتمالا با فونیکس هم می تونید این کار رو انجام بدید که اونم باید به تاپیکش سر بزنید.
برای آپدیت ان95 هم Nokia Software Updater رو دانلود می کنید(برای نصبش نیاز به رم بالای 256 و NetFramework ورژن 2به بالا دارید+اینترنت پر سرعت) پی سی سوئیت آخرین ورژن هم داشته باشید بهتره.
1.گوشی و فول شارژ می کنید
2.خط رو دایورت می کنید که زنگ نخوره(پروفایل حتما جنرال باشه)
3.گوشی رو به حالت پی سی سوئیت کانکت می کنید
4.کانکت می شید به اینترنت و NSU رو اجرا می کنید
5.START
6.صبر می کنید تا دانلود و انتقال فریمور به گوشی تموم شه و گوشی خاموش و مجددا راه اندازی بشه. تمام.
اگه چیزی از قلم افتاده بود ممل جان زحمتشو می کشه.
DJ.Mamal
20-04-2009, 21:31
وسط دانلود فریمور قطع بشه هیچی نمیشه تو اون 15 دقیقه آخرش که فریمور رو انتقال میده به گوشی اگه ارتباط به هر نحوی قطع بشه گوشی دیگه بالا نمیاد و باید بدید با باکس فلش کنن براتون. و احتمالا با فونیکس هم می تونید این کار رو انجام بدید که اونم باید به تاپیکش سر بزنید.
برای آپدیت ان95 هم nokia software updater رو دانلود می کنید(برای نصبش نیاز به رم بالای 256 و netframework ورژن 2به بالا دارید+اینترنت پر سرعت) پی سی سوئیت آخرین ورژن هم داشته باشید بهتره.
1.گوشی و فول شارژ می کنید
2.خط رو دایورت می کنید که زنگ نخوره(پروفایل حتما جنرال باشه)
3.گوشی رو به حالت پی سی سوئیت کانکت می کنید
4.کانکت می شید به اینترنت و nsu رو اجرا می کنید
5.start
6.صبر می کنید تا دانلود و انتقال فریمور به گوشی تموم شه و گوشی خاموش و مجددا راه اندازی بشه. تمام.
اگه چیزی از قلم افتاده بود ممل جان زحمتشو می کشه.
نه داداش گلم چيزي كم نبود...ممنون از همكاريت اما واسه هر نفر بخواي زحمت بكشي انقدر توضيح بدي خسته ميشي
يه اشاره به صفحه اول ميكردي
بازم ممنون
جسارت نباشه ها !!
در ضمن موقع اپديت يعني چند دقيقه ي پاياني كه فيرم ور نصب ميشه گاهي مواقع پيش اومده كه حتي Ic فلش گوشي سوخته پس دوستان نهايت دقت رو بكنن كه خدايي نكرده گوشيشون بي مصرف نشه يا خرج زيادي نتراشه كه پشيمون بشن
HOOSEIN 105
21-04-2009, 14:09
از دوستان بابت راهنمایی نهایت تشکر را دارم
با تشکر
jaber1361
22-04-2009, 09:41
ببخشید کسی فایل آپگرید گوشی 6220c فارسی رو نداره بهم بده؟
الآن ورژن گوشیم 3.23 , type: RM-328 هست.
DJ.Mamal
22-04-2009, 10:39
ببخشید کسی فایل آپگرید گوشی 6220c فارسی رو نداره بهم بده؟
الآن ورژن گوشیم 3.23 , type: Rm-328 هست.
دوست عزيز اينجا جاي درخواست نيست
يا تو كلوپ 6220 مطرح كن يا تو همين انجمن نوكيا
Mohammad King
24-04-2009, 15:29
سلام
من برای آپدیت n81 هم باید با pc suit nseries این کار کنم؟ داخل سی دی گوشی من nsu بود من اون را نصب کردم؟ حالا باید چه کار کنم؟
اگه بشه میخوام برم توی یک شرکت که اینترنش سرعتش خیلی بالا گوشیم را آپدیت کنم!
ممنون
Saman-tci
24-04-2009, 20:09
برنامه nsu که توی جعبه گوشی هست ورژنش پائینه و برای آپدیت هم باید آخرین ورژن رو دانلود و نصب کنید ....
شما میتونی این برنامه رو از این آدرس دانلود و نصب کنی ...
در ضمن برای آپدیت احتیاط واجب اینه که از adsl استفاده کنی ... چون قطعی کمتری داره ....
rooholla_86
24-04-2009, 20:11
برای آپدیت کردن فقط nsu لازمه ولی اینی که توی سی دیه شمایه احتمالا قدیمیه که هم به سایت وصل بشی میگه که ورژن جدید هست و باید دانلود کنی.
برای آپدیت کردن فقط nsu لازمه ولی اینی که توی سی دیه شمایه احتمالا قدیمیه که هم به سایت وصل بشی میگه که ورژن جدید هست و باید دانلود کنی.
پی سی سوئیت هم لازمه:46:
noisymind
24-04-2009, 23:34
خب N95 8gig من هم كه تازه دو روزه گرفتمش تو آپديت به ملكوت پيوسته فعلا!!!
اون 15 دقيقه آخر ( قسمت اصلي ) كه خودش اومد ريستارت بشه ولي روشن نشد و پيغام داد كه گوشي وصل نيست!!
حالا فردا ببرم فلش ببينم چه خاكي تو سرم بريزم! فلش كردن جقدر طول ميكشه؟ همونجا گوشي رو ميدن؟
noisymind
24-04-2009, 23:59
خبر جديد! گوشيم زنده شد. بعد از اين همه ارور برنامه كه من هم ديگه مجبور شدم گوشي رو بكشم كه ديگه روشن هم نميشد. باز من از رو نرفتم و دوباره گوشي رو همينجوري در حالت خاموش وصل كردم و دوباره NSU رو اجرا كردم. بعد از اينكه يك ساعت در مرحله پيدا كردن گوشي و كانكشن مونده بود و منم نا امدي بومد ، يك دفعه يك صفحه ديگه اومد كه نرم افزار شما اسيب ديده و دوباره بايد نصب بشه و از اين جور چيزا! باز اون صفحه كه كنار نوارش 15min زده باز شد و چندين بار پر شد و خالي شد تا گوشي دوباره زنده شد.
با وجود اينكه گوشي بالا اومد و ورژن رو هم درست ميزنه ( يعني 31 ) ولي NSU يك ارور داده كه Software update fail !!!!
و گزينه try again داره كه ديگه عمرا بزنمش!!!
بعدشم پايين توضيح داده كه كابل بايد مستقييم به USB مين بورد وصل بشه و نه هاب و كيبورد و اينا . من به كيبورد وصل كرده بودم!!! شايد مشكل اينجا بوده. البته هيچ وقت با كيبورد مشكل نداشتم.
به هر حال ما كه رفتيم با خيال راحت بخوابيم . دي
Saman-tci
25-04-2009, 00:11
برو بخواب که جداً جستی .... عزرائیل تا دم در خونتون امد و مثل اینکه آخرین لحظه بی خیال شد عمر گوشیت به این دنیا بود ...
.
خوب بابا جان چرا عاقل کند کاری که بازآرد پشیمانی ...؟؟؟ هان چرا ..؟ نه چرا ..؟ بگو دیگه چرا ...؟؟؟ هان
.
برو خوب بخواب فردا هم از طریق Hellox 1.3 هکش کن و بعد هم Gps و Ngage بعد برو حالشو ببر .....
DJ.Mamal
25-04-2009, 19:41
خبر جديد! گوشيم زنده شد. بعد از اين همه ارور برنامه كه من هم ديگه مجبور شدم گوشي رو بكشم كه ديگه روشن هم نميشد. باز من از رو نرفتم و دوباره گوشي رو همينجوري در حالت خاموش وصل كردم و دوباره nsu رو اجرا كردم. بعد از اينكه يك ساعت در مرحله پيدا كردن گوشي و كانكشن مونده بود و منم نا امدي بومد ، يك دفعه يك صفحه ديگه اومد كه نرم افزار شما اسيب ديده و دوباره بايد نصب بشه و از اين جور چيزا! باز اون صفحه كه كنار نوارش 15min زده باز شد و چندين بار پر شد و خالي شد تا گوشي دوباره زنده شد.
با وجود اينكه گوشي بالا اومد و ورژن رو هم درست ميزنه ( يعني 31 ) ولي nsu يك ارور داده كه software update fail !!!!
و گزينه try again داره كه ديگه عمرا بزنمش!!!
بعدشم پايين توضيح داده كه كابل بايد مستقييم به usb مين بورد وصل بشه و نه هاب و كيبورد و اينا . من به كيبورد وصل كرده بودم!!! شايد مشكل اينجا بوده. البته هيچ وقت با كيبورد مشكل نداشتم.
به هر حال ما كه رفتيم با خيال راحت بخوابيم . دي
بله اين مسئله رو البته اون اول بايد اضافه كنم
چون خودمم به اين شكل برخوردم
كابل usb بدون هيچ واسطه اي به سيستم متصل بشه
اينم شانس شم بوده به خير گذشته
rooholla_86
26-04-2009, 00:56
پی سی سوئیت هم لازمه:46:
من تو رایانه یه بنده خدایی که از نرم افزار تهی یه ، از جمله pc suite ، فقط با سورس nsu گوشیم رو آپ کردم.
mamad_hv
27-04-2009, 11:53
سلام
امیدوارم از سوالم خندتون نگیره.من n82 دارم هکش کردم.نمیدونم آبگرید کردن لازم داره یا نه چون 1سال پیش گرفتم.شخصا دوست دارم آبگرید کنم ولی میترسم.چون خیلی جاها گفتن اگه هک کرده باشید وقتی آبگرید میکند دیگه قایل هک نیست.وقتی برنامه pc suite را باز میکنی اون پایینش یک گزینه میاد که software update اون برا چی هست؟به نظر شما گوشیم را آبگرید کنم؟کلی برنامه روش نصب کردم همه پاک میشه؟
darya_2006
27-04-2009, 17:55
چرا واسه من آپگرید نمیشه؟
این پیغام خطارو میده!
Sorry!the nokia software updater service is currently unvaliable, please try later again.
علتش چیه؟
گوشیم ان 73. خط اینترنتم آی دی اس اله.
نوکیا پیسی سوییتم نصب کردم.
چکار کنم؟کجایه کارم اشکال داره؟!
یه سوال دیگه هم داشتم.تقریبا چند دقیقه آپگریدش طول میکشه؟
Saman-tci
27-04-2009, 18:33
این ارور میگه در اون لحظه به هر علتی قادر به آپدیت گوشیتون نبوده ....
.
یه بار سیستمتون رو رستارت کنید و دوباره برنامه رو باز کنید و آپدیت کنید ...
.
بستگی به حجم فایل آپدیت داره ... با Adsl فکر نکنم بیشتر از 45دقیقه طول بکشه
jaber1361
28-04-2009, 13:17
کسی فایل های آپگرید برای n71 رو نداره ؟
DJ.Mamal
28-04-2009, 16:34
من تو رایانه یه بنده خدایی که از نرم افزار تهی یه ، از جمله pc suite ، فقط با سورس nsu گوشیم رو آپ کردم.
درسته بدون PC Suite هم ميشه..ولي باشه بهتره
سلام
امیدوارم از سوالم خندتون نگیره.من n82 دارم هکش کردم.نمیدونم آبگرید کردن لازم داره یا نه چون 1سال پیش گرفتم.شخصا دوست دارم آبگرید کنم ولی میترسم.چون خیلی جاها گفتن اگه هک کرده باشید وقتی آبگرید میکند دیگه قایل هک نیست.وقتی برنامه pc suite را باز میکنی اون پایینش یک گزینه میاد که software update اون برا چی هست؟به نظر شما گوشیم را آبگرید کنم؟کلی برنامه روش نصب کردم همه پاک میشه؟
نه...چرا خنده...اتفاقا سوال خيلياس...شما بدون هيچ نگراني آپگريد كن..ورژنهاي جديد هم براحتي هك ميشن
کسی فایل های آپگرید برای n71 رو نداره ؟
فعلا كه خبري نيست..چرا بروش معمولي آپديت نميكني؟
Ali_BlueBoy
28-04-2009, 21:23
اقا ما هر کاری کردیم نشد همش این ارور رو میده
مشکل چیه ...!؟!
mamad_hv
29-04-2009, 00:11
من میتونم اول از گوشیم و مموری بکاپ بگیرم بعد آبدیت کنم؟در ضمن من n82 هک شده دارم اول باید چیکار کنم تا بعد از اینکه آبدیت کردم دوباره بتونم هک کنم؟
Saman-tci
29-04-2009, 01:18
بله با برنامه Pc Suite میتونید ..
از اینکه گوشیتونو آپدیت کردید دوباره از همون روش Hellox 1.03 به راحتی میتونید گوشیتونو هک کنید ...
Saman-tci
29-04-2009, 01:19
مشکل چیه ...!؟!
دوست من موقع نصب این برنامه احتمالاً یکی از فایلها درست نصب نشده ...
.
یه بار آنیستال کنید و دوباره نصب کنید ...
mamad_hv
29-04-2009, 11:12
من این سوال را چند بار کردم ولی متاسفانه کسی جواب منو نداد.گوشی من هک شده اسا آیا با همین هک شده بودنش گوشی را آبدیت کنم یا اول باید کار دیگه ای انجام بدم؟
mamad_hv
29-04-2009, 11:14
من این سوال را چند بار کردم ولی متاسفانه کسی جواب منو نداد.گوشی من هک شده اسا آیا با همین هک شده بودنش گوشی را آبدیت کنم یا اول باید کار دیگه ای انجام بدم؟در ضمن آخرین ورژن فریمور گوشیمو از کجا بیارم؟n82 دارم
Ali_BlueBoy
29-04-2009, 11:37
دوست من موقع نصب این برنامه احتمالاً یکی از فایلها درست نصب نشده ...
.
یه بار آنیستال کنید و دوباره نصب کنید ...
من برنامه 20 پاک کردم و نصب کردم ولی بازم همین ارور رو داد...:41:
حتی برنامه رو یه بار دیگه هم دان کردم
ولی نشد............
mamad_hv
29-04-2009, 13:18
سلام
من توی این مرحله اینترنتم قطع شد حالا چیکار کنم؟
در ضمن وقتی دوباره شروع کردم وسط کار کابل پیغام دیسکانکت داد.بدبخت شدم رفت
Saman-tci
29-04-2009, 13:56
من این سوال را چند بار کردم ولی متاسفانه کسی جواب منو نداد.گوشی من هک شده اسا آیا با همین هک شده بودنش گوشی را آبدیت کنم یا اول باید کار دیگه ای انجام بدم؟
دوست من اگه صفحه قبل رو به دقت بخونی میبینی که جواب سوالت داده شده ...
Saman-tci
29-04-2009, 14:00
سلام
من توی این مرحله اینترنتم قطع شد حالا چیکار کنم؟
در ضمن وقتی دوباره شروع کردم وسط کار کابل پیغام دیسکانکت داد.بدبخت شدم رفت
دوست من نگران نشو
.
در ایم مرحله اگه اینترنت قطع یا ارتباط کابل هم از بین بره برای گوشی مشکلی پیش نمیاد ...
در موقع نصب فایلهاس که ایراد داره ...
در ضمن شما میتونی از طریق آپدیت آف لاین اینکارو انجام بدی ....
احمد ترابی
29-04-2009, 14:54
سلام
من با n73 چند دقیقه ای رو فیلم برداری کردم
دفعه ی اول که play کردم برای دیدن جواب داد اما دیگه نتونستم اون رو ببینم
وقتی play میکنم پیغام میده میگه unable to play media player:41:
احمد ترابی
29-04-2009, 14:56
یادم رفت بگم
اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه بسم الله
ممنون میشم
mamad_hv
29-04-2009, 14:56
دوست من نگران نشو
.
در ایم مرحله اگه اینترنت قطع یا ارتباط کابل هم از بین بره برای گوشی مشکلی پیش نمیاد ...
در موقع نصب فایلهاس که ایراد داره ...
در ضمن شما میتونی از طریق آپدیت آف لاین اینکارو انجام بدی ....
آبدیت گوشی تموم شد فایل ها هم نصب شد و پیغام کامپیلیت داد ولی جالی اینجاست که تنظیمات گوشی بهم نخورد نمیدونم چرا؟نمیدونم آیا دوباره میشه هکش کرد چون دوستان میگفتند گوشی از حالت هک در میاد و دیگه نمیشه هکش کرد.نظر شما چیه؟من n82 دارم که قبلا هکش کرده بودم و در حالت هم آبدیتش کردم. ورژن گوشی هم چک کردم ارتقا یافته.اگه میتونم هکش کنم لطفا کامل راهنماییم کنید.آیا برنامه hello را که قبلا برای هک نصب کرده بودم باید پاکش کنم؟
اگه میشه لینک آبدیت هم بدید
Saman-tci
29-04-2009, 20:09
خودتون ببینید اگه برنامه Hellox هنوز هم روی گوشیتون هست فکر نکنم احتیاجی به نصب مجدد داشته باشه ...
.
ولی اگه نبود میتونید با نصب برنامه دوباره این برنامه گوشیتون رو به راحتی هک کنید ....
mamad_hv
29-04-2009, 21:44
خودتون ببینید اگه برنامه Hellox هنوز هم روی گوشیتون هست فکر نکنم احتیاجی به نصب مجدد داشته باشه ...
.
ولی اگه نبود میتونید با نصب برنامه دوباره این برنامه گوشیتون رو به راحتی هک کنید ....
داداش با hellox دیگه هک نمیشه البته اسم برنامه ای که من توی گوشیم داریم holloCorbide هست.هر کار مینونم نمیشه اون 2تا فایلی که باید کپی کنم توی پوشه c/sys/bin یعنی اصلا اجازه دسترسی به پوشه های داخل sys را ندارم
Saman-tci
29-04-2009, 22:02
چرا دوست من هک میشه ... شما احتمالاً یادت رفته اون فایل رو قبل از نصب ساین کنید ....
mamad_hv
29-04-2009, 22:10
چرا دوست من هک میشه ... شما احتمالاً یادت رفته اون فایل رو قبل از نصب ساین کنید ....
داداشم من با hollocarbide قبلا هک کردم نه با hellox .اگه بخوام با hellox هک کنم اول باید ساینش کنم؟من اصلا تا حالا تو زندگیم فایلی را ساین نکردم هر چی هم مقالاتش را میخونم چیزی متوجه نمیشم.الان اول از همه برا ساین باید چیکار کنم؟تروخدا کمکم کنید.
Saman-tci
29-04-2009, 22:13
بله باید قبلش ساین کنید ....
DJ.Mamal
29-04-2009, 22:16
مشکل چیه ...!؟!
والا 2 تا اروره...اولي مال نشناختن گوشيه..كه درايور كابل درست نصب نيست
دومي هم مربوط به مشكل هميشگي فايرواله..كه خودت بايد حلش كني
سلام
من با n73 چند دقیقه ای رو فیلم برداری کردم
دفعه ی اول که play کردم برای دیدن جواب داد اما دیگه نتونستم اون رو ببینم
وقتی play میکنم پیغام میده میگه unable to play media player:41:
دوست عزيز موقع نوشتن مطلب دقت كن
تو كلوپ خودش مطرح ميكردي
آبدیت گوشی تموم شد فایل ها هم نصب شد و پیغام کامپیلیت داد ولی جالی اینجاست که تنظیمات گوشی بهم نخورد نمیدونم چرا؟نمیدونم آیا دوباره میشه هکش کرد چون دوستان میگفتند گوشی از حالت هک در میاد و دیگه نمیشه هکش کرد.نظر شما چیه؟من n82 دارم که قبلا هکش کرده بودم و در حالت هم آبدیتش کردم. ورژن گوشی هم چک کردم ارتقا یافته.اگه میتونم هکش کنم لطفا کامل راهنماییم کنید.آیا برنامه hello را که قبلا برای هک نصب کرده بودم باید پاکش کنم؟
اگه میشه لینک آبدیت هم بدید
برخي مواقع اينطوريه ديگه..تنظيمات و يه سري چيزا ميمونه
اما شما با hellox هك كني راحت تري...روش بهتريه
داداشم من با hollocarbide قبلا هک کردم نه با hellox .اگه بخوام با hellox هک کنم اول باید ساینش کنم؟من اصلا تا حالا تو زندگیم فایلی را ساین نکردم هر چی هم مقالاتش را میخونم چیزی متوجه نمیشم.الان اول از همه برا ساین باید چیکار کنم؟تروخدا کمکم کنید.
اين ديگه جاش اينجا نيست...تو تاپيك خودش مطرح كن
mamad_hv
01-05-2009, 04:46
سلام
من که گوشیمو آبدیت کردم ولی یه سوال دارم شما واقعا آبدیت کردن گوشی را پیشنهاد میکنید به کسی که تا حالا این کارو نکرده؟یا بهتر سوال مو بگم اصلا آبدیت کردن کردن گوشی به چه دردی میخوره؟نگید که باگ های نرم افزاری درست میشه؟
Ali_BlueBoy
01-05-2009, 12:49
والا 2 تا اروره...اولي مال نشناختن گوشيه..كه درايور كابل درست نصب نيست
دومي هم مربوط به مشكل هميشگي فايرواله..كه خودت بايد حلش كني
ن که دیگه بیخیال شدم چون با همین ورژن 20 هم مشکلی ندارم....
به هر حال ممنون
DJ.Mamal
01-05-2009, 16:34
سلام
من که گوشیمو آبدیت کردم ولی یه سوال دارم شما واقعا آبدیت کردن گوشی را پیشنهاد میکنید به کسی که تا حالا این کارو نکرده؟یا بهتر سوال مو بگم اصلا آبدیت کردن کردن گوشی به چه دردی میخوره؟نگید که باگ های نرم افزاری درست میشه؟
اتفاقا درست گفتی..باگ های گوشی برطرف میشه
مطمئنا به نفع خودتون و گوشی هست...منم بار اول هیچی نمیدونستم..فقط با کمک از خود nsu تونستم..الان هم که میبینی به شماها کمک میکنم..همه که از اول بلد نیستن..تازه این روش فراگیره و مبتدیا هم میتونن..
ن که دیگه بیخیال شدم چون با همین ورژن 20 هم مشکلی ندارم....
به هر حال ممنون
خواهش میکنم
هر طور میلته..اما توصیه میکنم اپدیت کن
با سلام خدمت اساتید
من تو سایت نوکیا واسه 5800 فقط آپدیت 20.0.012 رو پیدا کردم و آپ دیگه ای رو ندیدم اما دوستان میگن ورژن 21 اومده اما من تو سایت نوکیا پیدا نکردم دوستان اگه لینکی دارن بزارن تا ما هم استفاده کنیم .
یه سوال دیگه اینکه کابل usb رو باید مستقیم به مادربرد وصل بشه ؟ و سوال اینکه میشه که با سیم کارت ایرانسل آپ کرد دیگه ؟ آخه سیم کارت همراه اول من خیلی زنگ خور داره
ممنونم از راهنمایی شما
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.