ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش نحوه آپگرید گوشیهای نوکیا

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10

DJ.Mamal
02-05-2009, 17:59
با سلام خدمت اساتید

من تو سایت نوکیا واسه 5800 فقط آپدیت 20.0.012 رو پیدا کردم و آپ دیگه ای رو ندیدم اما دوستان میگن ورژن 21 اومده اما من تو سایت نوکیا پیدا نکردم دوستان اگه لینکی دارن بزارن تا ما هم استفاده کنیم .

یه سوال دیگه اینکه کابل usb رو باید مستقیم به مادربرد وصل بشه ؟ و سوال اینکه میشه که با سیم کارت ایرانسل آپ کرد دیگه ؟ آخه سیم کارت همراه اول من خیلی زنگ خور داره

ممنونم از راهنمایی شما
شما با Nsu ميتوني آخرين ورژن رو بگيري...تو سايت بعضي مواقع اشتباه ميشه
بله بايد مستقيما وصل بشه بدون واسطه
سيمكارت فرقي نميكنه...فقط بايد باشه و رو پروفايل جنرال باشه
مواظب زنگ خورات هم باش كار دستت نده!

p30fin
02-05-2009, 18:09
ممنونم ممل جان خیلی کمک کردی دستت طلا . من با برنامه NSU کار میکنم و تو برنامه هم مینویسه که ورژن 20.0.012 هست و جدید تر رو نداره و ورژن فعلی من هم 20.0.012 هست ولی سوال دیگه ای که درام اینه که من اگه دوباره با همین ورژن آپدیت کنم سرعت گوشیم خوب میشه ؟ آخه احساس میکنم گوشیم کند شده . آخه یه جا خوندم ( فکر کنم خود شما گفتید ) که آپدیت با همون ورژن یعنی فلش کردن . میخواستم بدونم که سرعت گوشیم خوب میشه اگه با همین ورژن فعلی Reinstall کنم ؟

DJ.Mamal
02-05-2009, 19:59
ممنونم ممل جان خیلی کمک کردی دستت طلا . من با برنامه nsu کار میکنم و تو برنامه هم مینویسه که ورژن 20.0.012 هست و جدید تر رو نداره و ورژن فعلی من هم 20.0.012 هست ولی سوال دیگه ای که درام اینه که من اگه دوباره با همین ورژن آپدیت کنم سرعت گوشیم خوب میشه ؟ آخه احساس میکنم گوشیم کند شده . آخه یه جا خوندم ( فکر کنم خود شما گفتید ) که آپدیت با همون ورژن یعنی فلش کردن . میخواستم بدونم که سرعت گوشیم خوب میشه اگه با همین ورژن فعلی reinstall کنم ؟
آره فلش ميشه...اگه بتوني دوباره همين ورژن رو بريزي
احتمالا ورژن جديد واسه پروداكت كد گوشيت نيومده
بذار ببينم يه كد واست ميتونم پيدا كنم كه آپديت كني

DJ.Mamal
02-05-2009, 22:49
اينم يه سري كد واسه 5800

0581337
0559394
0575887
0559052
0559297

ببين كدوم به دردت ميخوره...اينم بگم اينا همگي مال اروپا هستن و ممكنه زبان فارسي يا عربي نداشته باشن

reza_r
03-05-2009, 11:08
دوستان پروداکت کد فارسی e63 قرمز رو لطفا بزارین!
خیلی ضروریه

Saman-tci
04-05-2009, 00:06
خیلی ضروریه

سلام دوست عزیز

متاسفانه پروداکت فارسی برای گوشیتون جائی ندیدم و امیدوارم با کمک دوستان بتونیم یه پروداکت کد فارسی براتون پیدا کنیم

اما پروداکت کد عربی برای گوشی قرمز رنگ e63 این هستش

0569390

البته با این پروداکت کد و روشهائی که در مقالات آموزشی و ترفند هائی که اونجا آورده شده و هک سیمبیان و حتی نصب نرم افزار کریستال فارسی ، شما امکان تایپ حروف گ ، ژ ، چ ، پ ، را در متون نوشتاری گوشیتون ، بخصوص مسیج ها ، خواهید داشت و تا حدودی میتونید منوی گوشیتون را فارسی کنی

rooholla_86
04-05-2009, 02:14
منویه فارسی خوبه؟
من که دارم ازش استفاده نمیکنم. سخت کار کردن باهاش .مثلا مضامین به جایه themes یا نواخت به جایه tone

Saman-tci
04-05-2009, 03:21
دوست من بیشتر کسانی که زبان فارسی روی گوشیشون نصب میکنن فقط به خاطر تایپ sms فارسی هست ....

حسین2008
04-05-2009, 08:07
خانمها و آقايان سلام
ببخشيد که بنده مبتدي هستم من با وضعيت مبتدي بودن گوشي خودم را که نوکيا ان 95 8 گيگ است را به ورژن 31.0.015 آپ ديت کردم حالا منوي فارسي و آنتي ويروس آن حذف شده است اگر کسي وارد است لطفا مرا راهنمايي کند . من زاهدان زندگي ميکنم و اينجا کسي نيست که برنامه نصب کند

Saman-tci
04-05-2009, 11:15
دوست من شما وقتی گوشیتون از همون اول زبان فارسی رو داشته , با آپدیت از بین نمیره ....
شما باید از داخل تنظیمات گوشیتون زبان فارسی رو ست کنید الان زبان انگلیسی روی گوشیتون ست هست ....
.
در ضمن آنتی ویروس نصب نکنی بهتره چون خود این آنتی ویروسها , ویروسهایی دارن که با Scan کردن با همون برنامه قابل شناسایی نیستن .......

XirowN
04-05-2009, 12:03
سلام !
من n81 دارم !
میشه مموری رو در بیاری بعد آپدیت کنی ؟!
موقع آپدیت اگه اس ام اس برات بیاد چی میشه !؟
با تشکر

reza_r
04-05-2009, 12:24
دوستان مرسی اما وجود داره!چون ورژن فارسی گوشی هم اومده

Saman-tci
04-05-2009, 12:42
سلام !
من n81 دارم !
با تشکر

بله میتونی دربیاری .... ولی در هم نیاری مشکلی نداره چون وقتی کار آپدیت تموم شد sms برات میاد ...

DJ.Mamal
04-05-2009, 22:00
خانمها و آقايان سلام
ببخشيد که بنده مبتدي هستم من با وضعيت مبتدي بودن گوشي خودم را که نوکيا ان 95 8 گيگ است را به ورژن 31.0.015 آپ ديت کردم حالا منوي فارسي و آنتي ويروس آن حذف شده است اگر کسي وارد است لطفا مرا راهنمايي کند . من زاهدان زندگي ميکنم و اينجا کسي نيست که برنامه نصب کند
هيچكدوم مشكلي ندارن..انتي ويروس هم به كارت نمياد..اگه فارسي واست ضروريه اين نرم افزار sms فارسي رو نصب كن روش

خیلی ضروریه
فارسي نداره...همون عربي كه دوستمون دادان تست كن ببين ميشه؟فعلا كه چيزي پيدا نكردم

دوست من شما وقتی گوشیتون از همون اول زبان فارسی رو داشته , با آپدیت از بین نمیره ....
شما باید از داخل تنظیمات گوشیتون زبان فارسی رو ست کنید الان زبان انگلیسی روی گوشیتون ست هست ....
.
در ضمن آنتی ویروس نصب نکنی بهتره چون خود این آنتی ویروسها , ویروسهایی دارن که با scan کردن با همون برنامه قابل شناسایی نیستن .......

نه..گوشيهايي هست كه با اپديت زبان فارسيش رفته..حالا اين دوستمون بايد چك كنه ببينه تو تنظيمات هنوز زبان فارسي هست يا نه
من 6300 رو كه فارسي داشت اپديت كردم فارسيش پريد...5610 و 5220 هم داشتم همينطوري شد

DJ.Mamal
04-05-2009, 22:04
دوستان مرسی اما وجود داره!چون ورژن فارسی گوشی هم اومده
پس پرواكت كد اون گوشي رو بنويس با اون آپديت كن

سلام !
من n81 دارم !
با تشکر
اپديت هيچ ارتباطي به مموري كارت نداره
در مورد sms هم فقط مرحله نهايي نبايد اتفاقي بيفته..كه بعيد ميدونم..چون اون موقع انتن نميده...ولي احتمالش هست..پس ريسك نكيند

بله میتونی دربیاری .... ولی در هم نیاری مشکلی نداره چون وقتی کار آپدیت تموم شد sms برات میاد ...

ها.....ايني كه گفتي يعني چه؟

حسین2008
05-05-2009, 09:50
با سلام و تشکر از توجه جنابالي
DJ جان من برانامه کريستال فارسي را نصب کرده بودم که ميشد با آن فارسي تايپ کرد ولي حالا نياز به License دارد اگر ممنکن است يک فارسي ساز کرک شده برايم توي سايت بگذاريد ممنون از تمامي همکاران سايت و تشکر از سايت پرمحتوا و فعال تون

babialex
05-05-2009, 11:12
من ان 79 دارم
ورژن نرم افزارم 11.049 هستش
25.11.2008

آیا جدیدترش اومده ؟ آپدیت جدید تر و بهتر ؟

DJ.Mamal
05-05-2009, 11:36
با سلام و تشکر از توجه جنابالي
DJ جان من برانامه کريستال فارسي را نصب کرده بودم که ميشد با آن فارسي تايپ کرد ولي حالا نياز به License دارد اگر ممنکن است يک فارسي ساز کرک شده برايم توي سايت بگذاريد ممنون از تمامي همکاران سايت و تشکر از سايت پرمحتوا و فعال تون
ميتوني از سايت MCI دانلود كني..بدون نياز به كرك يا چيزي...نرم افزار ديگه اي نميشناسم...چون كار نكردم
اينجا هم جاي معرفيش نيست

من ان 79 دارم
ورژن نرم افزارم 11.049 هستش
25.11.2008

آیا جدیدترش اومده ؟ آپدیت جدید تر و بهتر ؟

صفحه اول همين تاپيك رو ببين...خودت چك كن
نتيجه رو بهم بگو

iman_s
06-05-2009, 00:23
فرق آپدیتی که با کامپیوتر و کابل انجام میشه با آپدیتی که بوسیله اینترنت خود گوشی انجام میشه(Wireless,GPRS) چیه؟
آخه میگن حجم فایل دانلودی تو دومی 3-4 مگ بیشتر نیست.

Saman-tci
06-05-2009, 12:12
بله درسته ....
شما با گوشی فایلی معادل 6 7 مگ رو دانلود و نصب میکنید ولی اگه بخواین این کارو با کامپیوتر و اینترنت انجام بدین بالای 100 مگ باید دانلود کنید ...
چون با گوشی فقط فایلهای که نیاز به آپدیت شدن رو داره دانلود میکنه ولی با کامپیوتر شما دوباره کل فریمور قبل + آپدیتهای جدید رو دانلود میکنید ...

iman_s
07-05-2009, 00:13
درسته.
میدونم اینطوره.
فقط کدومش توصیه میشه؟
آخه ممکنه تو دومی بعضی مشکلات مثل کندی برطرف نشه ولی با کامپیوتر همه چیز از اول شروع میشه.

mohammad20ali20
07-05-2009, 00:17
بله درسته ....
شما با گوشی فایلی معادل 6 7 مگ رو دانلود و نصب میکنید ولی اگه بخواین این کارو با کامپیوتر و اینترنت انجام بدین بالای 100 مگ باید دانلود کنید ...
چون با گوشی فقط فایلهای که نیاز به آپدیت شدن رو داره دانلود میکنه ولی با کامپیوتر شما دوباره کل فریمور قبل + آپدیتهای جدید رو دانلود میکنید ...

این که خیلی بهتره :5:
گوشی من n79 از چه روشی می توانم گوشی رو از طریق خودش اپدید کنم؟

کلا یکم در موردش توضیح بدید ممنونم

Saman-tci
07-05-2009, 00:23
ببینید دوستان با آپدیت کردن به روش مستقیم از خود گوشی هیچ ایرادی که نداره هیچ , تازه در زمان هم صرفه جویی میشه ...
در ضمن مشکلاتی که با آپدیت از طریق کامپیوتر ممکنه بوجود بیاد مثل قطع شدن اینترنت یا کابل در زمان نصب فریمور هم در این روش وجود نداره ...
کلاً اگه شرایط آپدیت از طریق گوشی رو دارید مثل اینترنت ایرانسل و یا اینترنتی که از کامپیوترتون روی گوشی Share کردین بهتره با خود گوشی آپدیت کنید ...

nemesis
07-05-2009, 01:51
دوستان من پروداکت کد گوشی رو عوض کردم
با NSU آپدیت کردم ولی وقتی میرسه به زمانی که باید فایل رو بریزه رو گوشی این پیغام رو میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گوشی رو بصورت مستقیم وصل کردم و از هاب استفاده نکردم
در ضمن من فایل رو با NSU دانلود کردم !

اینم پرداکت کدی که استفاده کردم

N78-1 RM-235 CTR FARSI COCOA BROWN 0548520

اگه بروز نشه باچی راحت تره بروزش کنم؟چون فایل هاشو دارم !

حسین2008
07-05-2009, 08:00
[quote=Saman-tci;3748611]دوست من شما وقتی گوشیتون از همون اول زبان فارسی رو داشته , با آپدیت از بین نمیره ....

سلام دوست عزيز من گوشي را که گرفتم نميدانم فارسي داشت يا فروشنده کاري کرد که منوها فارسي شد ولي پس از آپديت فقط چند زبان (6 يا 7) زبان دارد و حتي عربي هم ندارد چه برسد به فارسي
با اين اوصاف اگر تنظيمات ديگري به کارم مياد لطفا مرا راهنمايي کنيد
با تشکر فراوان :18:

AVH
08-05-2009, 14:27
آخرین ورژن NSU الان چنده؟
برا من 1.5.12 هست موقع اجرا میخواد به ورژن جدید آپدیت کنه که ارور میده و پیش نمیره!!

rooholla_86
09-05-2009, 00:14
سلام دوست عزيز من گوشي را که گرفتم نميدانم فارسي داشت يا فروشنده کاري کرد که منوها فارسي شد ولي پس از آپديت فقط چند زبان (6 يا 7) زبان دارد و حتي عربي هم ندارد چه برسد به فارسي
با اين اوصاف اگر تنظيمات ديگري به کارم مياد لطفا مرا راهنمايي کنيد
با تشکر فراوان :18:[/quote]

بیزحمت مدل گوشی ، پروداکت کد و سایر اطلاعات لازم.
بعدشم همین جوری که زبونش عوض نمیشه که (با آپدیت ) یا نرم افزار فارسی ساز داشته یا من نمیدونم.

با NSU آپدیت کردم ولی وقتی میرسه به زمانی که باید فایل رو بریزه رو گوشی این پیغام رو میده

گفته دیگه . گوشت رو باید مستقیم به pc وصل کنی . منظورم usb های پشت رایانه میباشد.

gigi_alex
09-05-2009, 10:42
سلام دوستان خسته نباشید.
من گوشی یکی از دوستامو که 6300 بود آپدیت کردم . حالا میگه دیگه زبان فارسی نداره. مشکلش چیه ؟
میشه درستش کرد. راهنمایی کنید.

Best N95
09-05-2009, 11:38
سلام دوستان خسته نباشید.
من گوشی یکی از دوستامو که 6300 بود آپدیت کردم . حالا میگه دیگه زبان فارسی نداره. مشکلش چیه ؟

سلام :
گوشی وقتی وارد ایران میشه ، از طریق باکس زبان فارسی رو هم توش میریزن.
به همین دلیل شما وقتی بعدا میخوای گوشی رو آپدیت کنی، باید حواست به پروداکت گوشی باشه.

چون گوشی قبل از این که به ایران بیاد،با پروداکت خارجیش اومده و الان که شما آپدیت میکنی باید اول پروداکت مربوط به حوزه خلیج فارس رو که زبان فارسی داره با نرم افزار NSS تغییر بدی ، بعد شروع به آپدیت کردن کنی .
تو این حالت زبان فارسی رو هم ساپورت خواهد کرد

با این نرم افزار با شرح زیر پروداکت گوشی رو عوض کن.........

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموقع نصب یه جا چند تا گزینه میاد که باید همون گزینه اولی باشه وگرنه کار نمیکنه ...گزینه هم این باید باشه Virtual usb device
بعد از نصب گوشی رو وصل کنید به کامپیوتر و بعد نرم افزار رو اجرا کنید
برنامه nss رو اجرا میکنیم در گوشه سمت راست بالا بر روی ذره بین یا همون scan for new device کلیک کنید تا صفحه کامل بشه بعد از قسمت بالا به گزینه phone info رفته و در سمت راست این صفحه یک قسمت به نام product code هست بعدش جلوی اون enable رو تیک زده و شماره جدیدی که داریم وارد میکنیم.سپس write رو بزنید تقریبا 2 ثانیه طول میکشه تا سمت چپ پایین صفحه میزنه write .... Done
یادتون باشه به تنظیمات دیگه این نرم افزار دست نزنین
بعد هم از نرم افزار خارج بشید
در ضمن بعد از این کار باطری گوشی رو در نیارین
حالا گوشی رو آپگرید کنید

DJ.Mamal
09-05-2009, 20:41
آخرین ورژن NSU الان چنده؟
برا من 1.5.12 هست موقع اجرا میخواد به ورژن جدید آپدیت کنه که ارور میده و پیش نمیره!!
وقتي ارور ميده بايد ورژن جديد رو از سايتش بگيري...با خودش دانلود نكني

با باكس هم ميشه...روشهاي ديگه اي هم هست...اينجا جاش نيست
از اين ارورها زياد ميده...دوباره امتحان كردي؟

سلام دوستان خسته نباشید.
با يه كد ديگه اپديتش كن

سلام :
گوشی وقتی وارد ایران میشه ، از طریق باکس زبان فارسی رو هم توش میریزن.
به همین دلیل شما وقتی بعدا میخوای گوشی رو آپدیت کنی، باید حواست به پروداکت گوشی باشه.

چون گوشی قبل از این که به ایران بیاد،با پروداکت خارجیش اومده و الان که شما آپدیت میکنی باید اول پروداکت مربوط به حوزه خلیج فارس رو که زبان فارسی داره با نرم افزار NSS تغییر بدی ، بعد شروع به آپدیت کردن کنی .
تو این حالت زبان فارسی رو هم ساپورت خواهد کرد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموقع نصب یه جا چند تا گزینه میاد که باید همون گزینه اولی باشه وگرنه کار نمیکنه ...گزینه هم این باید باشه Virtual usb device
برنامه nss رو اجرا میکنیم در گوشه سمت راست بالا بر روی ذره بین یا همون scan for new device کلیک کنید تا صفحه کامل بشه بعد از قسمت بالا به گزینه phone info رفته و در سمت راست این صفحه یک قسمت به نام product code هست بعدش جلوی اون enable رو تیک زده و شماره جدیدی که داریم وارد میکنیم.سپس write رو بزنید تقریبا 2 ثانیه طول میکشه تا سمت چپ پایین صفحه میزنه write .... Done
حالا گوشی رو آپگرید کنید

ممنون از همكاريتون
يه اشاره كوچيك به صفحه اول ميكردي مجبور به اين كارا نميشدي
واسه همه نميشه توضيح داد

gigi_alex
10-05-2009, 07:01
سلام :

حالا گوشی رو آپگرید کنید

ممنون عزیز ، میشه لطف کنی یه Product Code که فارسی پشتیبانی کنه بذاری . :31:

حسین2008
10-05-2009, 12:38
روح الله جان
مدل گوشي من نوکيا ان 95 8 گيگ است براي پرداکت کد هم دارم NSS را دانلود ميکنم که به سمع نظر شما مي رسد ولي ساير توضيحات ديگه چيه بيشتر توضيح بدهيد ممنون

DJ.Mamal
10-05-2009, 21:12
روح الله جان
مدل گوشي من نوکيا ان 95 8 گيگ است براي پرداکت کد هم دارم NSS را دانلود ميکنم که به سمع نظر شما مي رسد ولي ساير توضيحات ديگه چيه بيشتر توضيح بدهيد ممنون
صفحه اول همين تاپيك همه چيزو توضيح دادم

ببينم چي واست پيدا ميكنم

rooholla_86
10-05-2009, 22:36
Best N95 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان
ولی من فکر میکنم که گوشی ها برای هر منطقه که فرستاده میشن ، با کد مخصوص خودشون فرستاده میشن .
این در حالیه که قیمت ها هم در کشور های مختلف با هم فرق میکنه.
نمونه بارزش شزکت dell که هیچ وقت اون اپراتورش ( مشاور آنلاین) قیمت رو به شما نمیگه ( قیمت نهایی) .

CinemaTik
11-05-2009, 20:19
سلام دوستان :11:
من گوشیم 6220 کلاسیک نوکیا هستش . می خواستم ببینم چطوری میشه اینترنت کامپیوتر رو با گوشی Share کنم تا بتونم از طریق خود گوشی ، گوشی رو آپدیت کنم ؟!؟

DJ.Mamal
11-05-2009, 21:15
Best N95 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان
ولی من فکر میکنم که گوشی ها برای هر منطقه که فرستاده میشن ، با کد مخصوص خودشون فرستاده میشن .
این در حالیه که قیمت ها هم در کشور های مختلف با هم فرق میکنه.
نمونه بارزش شزکت dell که هیچ وقت اون اپراتورش ( مشاور آنلاین) قیمت رو به شما نمیگه ( قیمت نهایی) .
درسته ..هر منطقه كد خودشو داره..اما قيمتا ثابته..اين ارزش پول كشوراس كه باعث تغيير قيمت ميشه وگرنه تفاوتي نداره

سلام دوستان :11:
من گوشیم 6220 کلاسیک نوکیا هستش . می خواستم ببینم چطوری میشه اینترنت کامپیوتر رو با گوشی Share کنم تا بتونم از طریق خود گوشی ، گوشی رو آپدیت کنم ؟!؟

به اينجا يه سر بزن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

pooreya_2008
11-05-2009, 21:53
با برنامهNSU میشه پروداکت کد گوشی رو عوض کرد????

CinemaTik
12-05-2009, 02:40
سلام دوستان :20:

من همین الان گوشیم رو آپدیت کردم . (۶۲۲۰ کلاسیک) . فقط الان این آیکون اس.ام.اس اومده اون بالا هی داره چشمک میزنه ! باید چکار کنم ؟ برای چی اینجوری میشه ؟

حسین2008
12-05-2009, 10:57
صفحه اول همين تاپيك همه چيزو توضيح دادم

ببينم چي واست پيدا ميكنم
مرسي گلم
با پرداکت کد 0553640 مشکل فارسي کردن منوهاي گوشيم حل شد
ممنانم
با تازه کارها بايد بسازي و حوصله داشته باشي

حسین2008
12-05-2009, 11:02
اگر گوشي تون نوکيا است يه سري به اين آدرس بزن

pooreya_2008
12-05-2009, 12:57

sin2x=2sinxcosx
12-05-2009, 20:56

نه فکر نکنم .

ضمنا من يه سوالي داشتم . همه مراحل رو رفتم و آخر سر که همه فايل ها رو دانلود کرد و خواست آپديت کنه نوشت نمي تونه به گوشي دسترسي پيدا کنه . بار ديگه امتحان کنين و خارج شد . مشکل چيه ؟
گوشي هم دقيقا وصل بود . موقعي که مي خواست آپديت کنه مي نوشت disconnected که خود NSU ميگه يه امر عاديه ...

DJ.Mamal
12-05-2009, 22:12
با NSS كد رو عوض ميكنن

نه فکر نکنم .

ضمنا من يه سوالي داشتم . همه مراحل رو رفتم و آخر سر که همه فايل ها رو دانلود کرد و خواست آپديت کنه نوشت نمي تونه به گوشي دسترسي پيدا کنه . بار ديگه امتحان کنين و خارج شد . مشکل چيه ؟
گوشي هم دقيقا وصل بود . موقعي که مي خواست آپديت کنه مي نوشت disconnected که خود NSU ميگه يه امر عاديه ...

بله..پيش مياد...طبق كارايي كه نوشته بود عمل كن

sin2x=2sinxcosx
12-05-2009, 22:48
با NSS كد رو عوض ميكنن

بله..پيش مياد...طبق كارايي كه نوشته بود عمل كن

دقيقا همون جوري رفتم . چندين بار هم امتحان کردم . نشد . :41:

SAME_406@YAHOO.COM
13-05-2009, 12:46
گوشی من 6630 هستش پروداکت کد گوشی رو تغییر دادم تا فریمویر گشی موزیکال بشه . دانلود هم تموم شد اما قسمت نصب انجام نمیشه لطفا کمک کنیدplease help me

DJ.Mamal
13-05-2009, 13:41
دقيقا همون جوري رفتم . چندين بار هم امتحان کردم . نشد . :41:
مثل اينكه بايد از اول شروع كني ودوباره اپديت كني

گوشی من 6630 هستش پروداکت کد گوشی رو تغییر دادم تا فریمویر گشی موزیکال بشه . دانلود هم تموم شد اما قسمت نصب انجام نمیشه لطفا کمک کنیدplease help me

چه اروري داد؟

abbas_dante2oo8
13-05-2009, 16:18
سلام
من گوشی قبلیم نوکیا ان73 بود و 3 4 بار هم اپدیتش کردم.
حالا میخواستم بدونم ایا برای اپدیت گوشی های دیگه مثل ان96 و ان85 هم مثل روشی که من رفتم هست یا فرق میکنه؟
با تشکر

DJ.Mamal
13-05-2009, 18:49
سلام
من گوشی قبلیم نوکیا ان73 بود و 3 4 بار هم اپدیتش کردم.
حالا میخواستم بدونم ایا برای اپدیت گوشی های دیگه مثل ان96 و ان85 هم مثل روشی که من رفتم هست یا فرق میکنه؟
با تشکر
همشون يكيه
با NSU به يه روش آپديت ميشه

CinemaTik
13-05-2009, 19:48
سلام دوستان :20:

من همین الان گوشیم رو آپدیت کردم . (۶۲۲۰ کلاسیک) . فقط الان این آیکون اس.ام.اس اومده اون بالا هی داره چشمک میزنه ! باید چکار کنم ؟ برای چی اینجوری میشه ؟

چرا کسی جواب منو نمیده !
مستر ریست هم کردم ولی بازم درست نشد :41: ! باید چکار کنم آخه !؟

pooreya_2008
13-05-2009, 20:04
باچه برنامه ای میشه پروداکت کد 5800 رو عوض کرد؟
من با برنامهNSS امتحان کردم ارور میداد
میخوام برنامش یک جوری باشه که با دیال آپ بشه دانلودش کرد در حد 6.7 مگ باشه

Saman-tci
13-05-2009, 21:48
دوست من برای تغییر پروداکت کد برنامه های Jaf و nss پیشنهاد میشه ...
.
در موقع اتصال با برنامه nss چه اروری میده ..؟

DJ.Mamal
13-05-2009, 22:14
چرا کسی جواب منو نمیده !
مستر ریست هم کردم ولی بازم درست نشد :41: ! باید چکار کنم آخه !؟
شايد فضاي كافي واسه اس ام اس ها نداري و وقتي اس ام اس مياد اونطوري چشمك ميزنه
چند تا از اس ام اس هاتو پاك كن ببين درست ميشه؟

CinemaTik
13-05-2009, 22:31
شايد فضاي كافي واسه اس ام اس ها نداري و وقتي اس ام اس مياد اونطوري چشمك ميزنه
چند تا از اس ام اس هاتو پاك كن ببين درست ميشه؟

فکر نمی کنم مال این باشه !
Inbox گوشی که خالیه ، همش 56 تا دونه اس.ام.اس ذخیره شده هم دارم . فون مموری هم 48 مگا بایت خالی داره ... !

Saman-tci
13-05-2009, 22:35
دوست من شما برو حافظه sms رو از فون مموری به مموری کارت تغییر بده ... مشکلت حل میشه

CinemaTik
13-05-2009, 23:41
دوست من شما برو حافظه sms رو از فون مموری به مموری کارت تغییر بده ... مشکلت حل میشه

چطوری باید این کار رو بکنم ؟

pooreya_2008
14-05-2009, 13:50
دوست من برای تغییر پروداکت کد برنامه های Jaf و nss پیشنهاد میشه ...
.
در موقع اتصال با برنامه nss چه اروری میده ..؟

توی نوار وضعیت مینویسه Error
چکار کنم

Saman-tci
14-05-2009, 14:34
چطوری باید این کار رو بکنم ؟

MENU - MESSAGING - OPTION - SETTING - OTHER - MEMORY IN USE رو از فون مموری به مموری کارت تغییر بدین

CinemaTik
14-05-2009, 21:37
MENU - MESSAGING - OPTION - SETTING - OTHER - MEMORY IN USE رو از فون مموری به مموری کارت تغییر بدین

دوست من با این کار هم درست نشد ...
خودم تونستم مشکل رو حل کنم . مشکلم این بود که خودم تنبلی می کردم و حال نداشتم بهش به قول معروف ور برم !
مشکل این بود که نمی دونم چطوری حدود چهل تا اس.ام.اس داخل سیم کارت ذخیره شده بودن ! و به همین خاطر بود که آیکون اس.ام.اس هی چشمک میزد . وقتی که همه‌ی اون اس.ام.اس ها رو پاک کردم اون آیکون هم محو شد ...

rooholla_86
14-05-2009, 23:34
توی نوار وضعیت مینویسه Error
چکار کنم

شما باید اول از همه دقت کنی.
گوشی باید با حالت pc suit به رایانه متصل باشه .
اصلا گوشیت شناخته شده باشه برای رایانه.
حالت گوشی normal باشه .نه test || local
.
اگه کارت راه نیوفتاد ، بگو که :
موقع خوندن اطلاعات ارور میده یا رایت کردن اطلاعات.
تو کدوم قسمت ارور میده؟

yazdankhah
14-05-2009, 23:56
سلام

دوستان گوشی من Nokia E66هست و با گارانتی حدود 10 روزه خریدم. بعضی روزها وسط کارهام که قبلش تلفن صحبت کردم وقتی میخوام شماره (از دفتر تلفن یا log) بگیرم هیچ عکس العملی انجام نمیده یعنی هیچ طریقی نمیتونم شماره بگیرم و دگمه سبز رنگ هیچ عکس العملی انجام نمیده. منم مجبور میشم گوشی رو خاموش روشن کنم که بعدش درست میشه. با خودم فکر کردم شاید نرم افزارش بروز نیست که اون رو هم ارتقاع دادم و الان نرم افزارش به روزه اما گاهی اوقات این اتفاق می افته به نظر شما چکار کنم و چه راه حلی رو پیشنهاد میدید.

با تشکر

becareful
15-05-2009, 10:05
سلام

دوستان گوشی من Nokia E66هست و با گارانتی حدود 10 روزه خریدم. بعضی روزها وسط کارهام که قبلش تلفن صحبت کردم وقتی میخوام شماره (از دفتر تلفن یا log) بگیرم هیچ عکس العملی انجام نمیده یعنی هیچ طریقی نمیتونم شماره بگیرم و دگمه سبز رنگ هیچ عکس العملی انجام نمیده. منم مجبور میشم گوشی رو خاموش روشن کنم که بعدش درست میشه. با خودم فکر کردم شاید نرم افزارش بروز نیست که اون رو هم ارتقاع دادم و الان نرم افزارش به روزه اما گاهی اوقات این اتفاق می افته به نظر شما چکار کنم و چه راه حلی رو پیشنهاد میدید.

با تشکر
مشکل از گوشیتون نیست...یه مدته اینطوری شده اپراتور همراه اول... ایرانسل که نیست؟

yazdankhah
15-05-2009, 12:40
مشکل از گوشیتون نیست...یه مدته اینطوری شده اپراتور همراه اول... ایرانسل که نیست؟

سلام
دوست عزیز 0912 دارم. چون جدیدا این گوشی رو خریدم و آپگرید کردم گفتم شاید مشکل از گوشی هست و بایستی ببرم گارانتی شاید نرم افزارشو تغییر بدند.

ممنون از راهنماییتون:40:

pooreya_2008
15-05-2009, 14:11
شما باید اول از همه دقت کنی.
گوشی باید با حالت pc suit به رایانه متصل باشه .
اصلا گوشیت شناخته شده باشه برای رایانه.
حالت گوشی normal باشه .نه test || local
.
اگه کارت راه نیوفتاد ، بگو که :
موقع خوندن اطلاعات ارور میده یا رایت کردن اطلاعات.
تو کدوم قسمت ارور میده؟

گوشیمو در حالت pc suitمتصل میکنم
همه چیز هم روی حالت نورمال هست
ممکنه که مشکل از ویندوز ویستا باشه؟

M@hdi-B
15-05-2009, 17:51
گوشیمو در حالت pc suitمتصل میکنم
همه چیز هم روی حالت نورمال هست
ممکنه که مشکل از ویندوز ویستا باشه؟

احتمال قوی مشکل از همون ویستاست. منم با ویستا مشکل داشتم. تو xp تست کن.

pooreya_2008
15-05-2009, 21:16
احتمال قوی مشکل از همون ویستاست. منم با ویستا مشکل داشتم. تو xp تست کن.

تست کردم ولی نشد
موقع اسکن ارور داد
چیکار کنم

Saman-tci
15-05-2009, 21:47
پوریا جان شرمنده من از وسطای راه رسیدم ...
.
دقیقاً مشکلت چیه ...؟

pooreya_2008
15-05-2009, 21:58
پوریا جان شرمنده من از وسطای راه رسیدم ...
.
دقیقاً مشکلت چیه ...؟

با برنامه nssمیخام پروداکت کدو عوض کنم ولی نمیشه ارور میده(موقع اسکن)
نمیدونم چیکار کنم خیلی هم واجبه
با ویندوزه اکس پی هم تست کردم ولی نشد

Saman-tci
15-05-2009, 22:15
میتونی یه عکس از اروری که میده به اضافه صفحه اول خود برنامه رو بزاری ....؟
.
شما قبلا با همین گوشی اینکارو کرده بودی ...؟ جواب داده بود یا نه ..؟

pooreya_2008
16-05-2009, 00:07
میتونی یه عکس از اروری که میده به اضافه صفحه اول خود برنامه رو بزاری ....؟
.
شما قبلا با همین گوشی اینکارو کرده بودی ...؟ جواب داده بود یا نه ..؟

اینم اون دو تا عکسی که گفته بودید
قبلا این کارو نکرده بودم برای باره اوله:31:

Saman-tci
16-05-2009, 00:39
برنامه آنیستال کن و دوباره نصب کن ....
برای من بارها همچین مشکلی پیش اموده که با همین راه حل درست شده ...

rooholla_86
16-05-2009, 01:05
موقع نصب برای انتخاب کابل من اولی رو میزدم.و ادامه مراحل نصب . ..

gigi_alex
16-05-2009, 06:46
ببينم چي واست پيدا ميكنم

پس چی شد؟؟؟؟؟؟ :13:

pooreya_2008
16-05-2009, 15:11
کسی درایور 5800 رو نداره
هر کاری میکنم درایو نصب نمیشه تا کامپیوتر گوشی رو بشناسه
وقتی هم میخوام درایو خود nssنصب کنم ارور میده
اگه کسی درایو اونم داره لطف کنه بده

yas_6969
17-05-2009, 17:20
سلام e71 آیا با اینترنت بی سیم (وایرلس) آپدیت میشه؟

pooreya_2008
17-05-2009, 18:53
کسی نیست جواب بده

Saman-tci
17-05-2009, 23:14
پوریا جان شما خیلی راحت میتونی از توی خود سایت نوکیا Cable Drive گوشیتو دانلود و نصب کنی ...
.
من بارها برای گوشیه خودم این کارو کردم

pooreya_2008
18-05-2009, 19:08
من خود درایو مربوط به برنامه nss میخام که در آدرس زیر قرار داره
اگه کسی داره لطف کنه بزاره
c/program file/nss/driver/usb
من وقتی میخام نصب کنم ارور میده

sasha6363
20-05-2009, 19:54
دوستان سلام
من ان 79 دارم آخرین ورجن آپدیتور و پی سی سوییت رو نصب کردم و فایل 140 مگی رو با خود آپدیتور دانلود کردم و کامل دانلود شد ولی وقتی می خواست گوشی رو آپدیت کنه پیغام زیر رو داد در صورتی که من گوشی رو با کابل اصل نوکیا به پشت کامپیوتر وصل کردم و ارتباط بین گوشی و کامپیوتر قطع نبود... لطفا راهنمایی کنید. ممنون

rooholla_86
21-05-2009, 00:50
دوباره سعی کن ببین چی میشه/
منم خواستم
آپ کنم نشد (با دوتا گوشی). شاید اشکال برای ایرانی بودنمون باشه.

pooreya_2008
21-05-2009, 09:43
من خود درایو مربوط به برنامه nss میخام که در آدرس زیر قرار داره
اگه کسی داره لطف کنه بزاره
c/program file/nss/driver/usb
من وقتی میخام نصب کنم ارور میده

کسی نیست که اینو اینجا بزاره

nokia_6253
21-05-2009, 14:22
من فریمور جدید n85 رو دان کردم ولی نمیدونم چیکارش باید بکنم.اگه میشه برای یه مبتدی توضیح بدید چیکار کنم:31:

Hamed_forum
23-05-2009, 23:02
من 6120 ورزن 6 دارم ميخواستم اين بازي ها كه فابريك گوشي هست رو پاك كنم چكار كنم؟

rooholla_86
23-05-2009, 23:48
کسی نیست که اینو اینجا بزاره

هر چی تو اون فایل بود رو برات گذاشتم:

پس چرا لینک نمیشه؟ !

Saman-tci
24-05-2009, 00:11
من 6120 ورزن 6 دارم ميخواستم اين بازي ها كه فابريك گوشي هست رو پاك كنم چكار كنم؟

شما هم از طریق فرمت کردن مموری کارت میتونی پاک کنی و هم اینکه اگه نمیخوای اطلاعاتت پاک بشه بری و از توی app manager هر کدوم رو که میخوای Remove کنی ...

nokia_6253
24-05-2009, 08:19
من فریمور جدید n85 رو دان کردم ولی نمیدونم چیکارش باید بکنم.اگه میشه برای یه مبتدی توضیح بدید چیکار کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

Hamed_forum
24-05-2009, 11:13
شما هم از طریق فرمت کردن مموری کارت میتونی پاک کنی و هم اینکه اگه نمیخوای اطلاعاتت پاک بشه بری و از توی app manager هر کدوم رو که میخوای Remove کنی ...

اينا فابريك گوشي من رفتم داخل جايي كه ميگيد اما خبري از ليست اين برنامه ها نبود دوتا بازي يكي خانه ساري يكي هم توپ؟

mf.designing
25-05-2009, 15:24
دوستان من میخوام گوشیم رو (N85) به فریمور جدید آپ کنم که فارسی هم داشته باشه + اینکه گوشی من مستقیم از اروپا اومده و دست ایران بش نخورده ! پراکدم هم 0572869 هست . اگه با همین کد آپ کنم فارسی رو دارم ؟ چطوری و با کدوم روش آپ کنم ؟

Saman-tci
26-05-2009, 00:41
دوست من شما خودتون دارید میگید مستقیم از اروپا اومده , پس مسلماً با آپدیت زبان فارسی نخواهید داشت ...
.
تنها راه شما تغییر پروداکت کد گوشیتون به کد خاورمیانه و در نهایت آپدیت گوشیتون هست که در اون صورت زبان فارسی به زبانهای گوشیتون اضافه میشه ....
.
با استفاده از اینترنت پرسرعت و با استفاده از برنامه Nokia Software Upddater میتونید گوشیتون رو آپدیت کنید ...
در ضمن برای تغییر پروداکت کد هم از برنامه nss استفاده کنید ....

mohsen770
26-05-2009, 02:07
من چند ماه پيش N82 رو آپديت كردم(از ver20 به ver30.0.019) ولي هيچ تغييري نكرد.....
يكي از دوستام وقتي N82 خريد ورژنش 30 بود.و وقتي ميرفت تو gps كمتر از 10 ثانيه connect ميشد .
ولي من كه آپديت كردم 2،3 دقيقه طول ميكشه تا connect بشه.(مثل قبل)
مشكل كجاست؟ من بايد چه كنم؟مدل سخت افزارشون با هم فرقي نداره؟

Hamed_forum
26-05-2009, 10:57
اينا فابريك گوشي من رفتم داخل جايي كه ميگيد اما خبري از ليست اين برنامه ها نبود دوتا بازي يكي خانه ساري يكي هم توپ؟

راستش يكي رو اين طوري پاك كردم اما يكش رو هرچي گشتم نبود
كارتش رو هم در اوردم ديدم اين بازي باز هست؟

mf.designing
26-05-2009, 22:08
دوست من شما خودتون دارید میگید مستقیم از اروپا اومده , پس مسلماً با آپدیت زبان فارسی نخواهید داشت ...
.
تنها راه شما تغییر پروداکت کد گوشیتون به کد خاورمیانه و در نهایت آپدیت گوشیتون هست که در اون صورت زبان فارسی به زبانهای گوشیتون اضافه میشه ....
.
با استفاده از اینترنت پرسرعت و با استفاده از برنامه Nokia Software Upddater میتونید گوشیتون رو آپدیت کنید ...
در ضمن برای تغییر پروداکت کد هم از برنامه nss استفاده کنید ....

ممنون . اینا رو باهم قبلا بحث کرده بودیم ، میخوام بدونم که به کدوم پراکد تغییر بدم ؟

Saman-tci
26-05-2009, 23:30
ممنون . اینا رو باهم قبلا بحث کرده بودیم ، میخوام بدونم که به کدوم پراکد تغییر بدم ؟

اینم پروداکت کد فارسی برای N85 :

0561234

33108g
27-05-2009, 01:51
سلام.
بچه ها n82 رو با چه پروداکت کدی آپدیت کنم که فارسی شه

Majid393
27-05-2009, 13:24
سلام.
بچه ها n82 رو با چه پروداکت کدی آپدیت کنم که فارسی شه

پروداکت کد فارسی N82 :

0551525

abbas_dante2oo8
27-05-2009, 15:20
سلام
دوستان من میخوام گوشیم رو اپدیت کنم اما همش این ارور رو میده!!

من از خط adsl استفاده میکنم .حتی در ساعت های 3 و 5 صبح هم امتحان کردم امانشد.!
فایروال ویندوز و انتی ویروسم رو خاموش کردم اما باز.....
البته اینم بگم که من از ویندوز7 استفاده میکنم و فایل های ورژن 20 رو هم دارم
لطفا منو راهنمایی کنید دیگه دارم کلافه میشم
با تشکر

محمدجواد
29-05-2009, 10:58
من میخوام گوشیمو آپگرید کنم (n95) برنامه nokia software updater دانلود کردم از سایت نوکیا، ولی موقع update بعد از اینکه حدود 45 مگ دانلود میکنه error زیرو میده !!!!!!!!!
Downloading update failed
for optimum connectivity , your USB cable should be connected to the PC , and not via a USB hub , USB keyboard or laptop docking station.
nokia Software Updater has attempted to download your software your software but has failed more than three times .
This could be because of a poor-quality , slow or intermittent internet connection .
This could also be because of problems with our servers.
Please try again later.

خط adsl دارم . سیستم هم laptop DELL Inspiron 6400 هست .
4 تا پورت usb داره به هر کدوم که وصل کردم بازم همین error رو میده .
ممنون میشم راهنماییم کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

amirhoseinmehri
31-05-2009, 08:56
من میخوام گوشیمو آپگرید کنم (n95) برنامه nokia software updater دانلود کردم از سایت نوکیا، ولی موقع update بعد از اینکه حدود 45 مگ دانلود میکنه error زیرو میده !!!!!!!!!
Downloading update failed
for optimum connectivity , your USB cable should be connected to the PC , and not via a USB hub , USB keyboard or laptop docking station.
nokia Software Updater has attempted to download your software your software but has failed more than three times .
This could be because of a poor-quality , slow or intermittent internet connection .
This could also be because of problems with our servers.
Please try again later.

خط adsl دارم . سیستم هم laptop DELL Inspiron 6400 هست .
4 تا پورت usb داره به هر کدوم که وصل کردم بازم همین error رو میده .
ممنون میشم راهنماییم کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من هم دقيقا همين مشكلو دارم ،به نظر شما مشكل از سايت نوكيا هست؟

saeed35
31-05-2009, 09:26
سلام ودورود ب دوستان.
کوشی من n82 با فریم ور 30بود و زبان فارسی روش نصب بود،با آپگرید کردنش به فریم ور31 بدون بهم خوردن تنظیمات ،آپگرید انجام شده ولی متاسفانه دیگه تو تنظیمات تایین زبان فارسی وجود ندارد.تنها زبانهای موجود،انگلیسی-فرانسه-عربی وگزینه اتوماتیک می باشد.وبه نظرم بعد از آپگرید گوشی بزبان فرانسه بالا اومد.در آموزش تغییر کد توسط نرم افزار NSS نوشته شده که بعد از تغییر کد ،آپگرد بشه .پس در اینصورت بازهم زبان فارسی از بین خواهد رفت. لطفا راهنمایی بفر مایید .در ضمن پروداکت کد فارسی برای n82 را از کجا باید پیدا کنم.باتشکر

M@hdi-B
31-05-2009, 19:34
سلام ودورود ب دوستان.
کوشی من n82 با فریم ور 30بود و زبان فارسی روش نصب بود،با آپگرید کردنش به فریم ور31 بدون بهم خوردن تنظیمات ،آپگرید انجام شده ولی متاسفانه دیگه تو تنظیمات تایین زبان فارسی وجود ندارد.تنها زبانهای موجود،انگلیسی-فرانسه-عربی وگزینه اتوماتیک می باشد.وبه نظرم بعد از آپگرید گوشی بزبان فرانسه بالا اومد.در آموزش تغییر کد توسط نرم افزار NSS نوشته شده که بعد از تغییر کد ،آپگرد بشه .پس در اینصورت بازهم زبان فارسی از بین خواهد رفت. لطفا راهنمایی بفر مایید .در ضمن پروداکت کد فارسی برای n82 را از کجا باید پیدا کنم.باتشکر

شما پروداکت کد رو عوض کن و آپدیت کن زبان فارسی بهش اضافه میشه(100%)
پروداکت کد رو هم آقا مجید تو پست 1094 گفته.
اینم کد گوشیه خودمه: 0561032
هر کدومو خواستی استفاده کن.

saeed35
31-05-2009, 22:57

باتشکر از جوابتون.یعنی با این حساب چون با فزیم ور 31 آپگرد شده این سری فلش بحساب میاد،درسته؟مشکلی که پیش نمیاد؟

Hamed_forum
31-05-2009, 23:01
من يك بازي رو از طريق قسمت نصب و پاك كردن برنامه ها پاك كردم اما يكي ديگش اصلان پاك نميشه چكار كنم

KinSlayer
02-06-2009, 14:00
سلام دوستان
خسته نباشین.
من یه 5800 دارم،سرعت اینترنتم هم بد نیست.
ولی به 3 یا 4 مگ که میرسه failed میزنه.
ورژن گوشیم هم 11 و آپدیت موجود 20 هستش.
حجم آپدیت 131.4 مگابایت هست.
نمیدونم چیکار کنم.
به خاطر مشکلاتی که دارم با بچه ها صحبت کردم گفتن باید گوشیتو آپدیت کنی تا مشکلاتت حل شه.
چه جوری میتونم آپدیت رو جدا بگیرم؟
یعنی جدا دانلود کنم و تو فولدر مخصوصش بذارم؟
ممنون.

saeed35
02-06-2009, 17:56

سلام و دورود
دوست عزیز با راهنمایی شما زبان فارسی اضافه شد.در جایی خوندم که بعد از آپدیت باید فون مموری فرمت بشه.با توجه به اینکه تنظیمات و برنا مه های من بهم نخورده ،احتیاج هستش؟در ضمن تا حال گوشی من هنگ نکرده بود ولی بعد از آپدیت یک بار هنگ کرده ،مسشه از فرمت نکردن باشه؟اگه نظر بدین خوشحال میشم.

sanatoramir
05-06-2009, 22:50
سلام اقا من گیج شدم نمی دونم چه کار کنم من گوشیم n70می خوام ابدیت کنم سرعت بره بالا اگر زحمتی نیست برای من بگین چه جوری ابدیت کنم نرم افزار چی می خواد فریمر از کجا دانلود کنم حجمش هر چی باشه اشکال نداره فقد برام همین جا لینک بزارید هرچی لازم داره

Saman-tci
05-06-2009, 23:15
دوست من شما حتی به خودت زحمت ندادی صفحه اول و پست 3 این تاپیک رو بخونی تا متوجه بشی ....

gisha
07-06-2009, 09:30
سلام.
گوشی من 5700 است با فریم ور 3.27.
بالاترین ورژن موجود هم 03.83.1 است ولی نرم افزار NSU میگه که no software updates available for your phone
چه کار کنم؟

Saman-tci
07-06-2009, 17:28
پروداکت کد گوشیتو یه بار در این لینک وارد کن ببین فریمور درست همینه یا نه ....

اگه همین بود یه بار nokia software updater رو آنیستال و دوباره نصب کن ....

gisha
08-06-2009, 07:05
پروداکت کد گوشیتو یه بار در این لینک وارد کن ببین فریمور درست همینه یا نه ....

اگه همین بود یه بار nokia software updater رو آنیستال و دوباره نصب کن ....

سلام.
مشکل با توصیه شما حل نشد.

p30pro
08-06-2009, 21:48
آپدیت آفلاین نمی شه یعنی برنامه ابتدا همه ی فایل های مورد نیاز رو دانلود کنه بعد یه جا رو گوشی آپدیت کنه نمی شه؟

gisha
09-06-2009, 07:19
آپدیت آفلاین نمی شه یعنی برنامه ابتدا همه ی فایل های مورد نیاز رو دانلود کنه بعد یه جا رو گوشی آپدیت کنه نمی شه؟

سلام.
نه چیزی رو دانلود نمیکنه!!!

amin khan
10-06-2009, 00:21
سلام
نرم افزار pc suite و updater رو نصب کردم
حالا میخوام آپدیت کنم این پیغام میاد
چه کنم ؟

gisha
10-06-2009, 08:01
سلام
نرم افزار pc suite و updater رو نصب کردم
حالا میخوام آپدیت کنم این پیغام میاد
چه کنم ؟

سلام.
برای من هم دقیقا همینه!

Hammer
10-06-2009, 08:07
سلام اقا من گیج شدم نمی دونم چه کار کنم من گوشیم n70می خوام ابدیت کنم سرعت بره بالا اگر زحمتی نیست برای من بگین چه جوری ابدیت کنم نرم افزار چی می خواد فریمر از کجا دانلود کنم حجمش هر چی باشه اشکال نداره فقد برام همین جا لینک بزارید هرچی لازم داره

بهتره روجوع کنی به صفحه اول و 3 تا پست اول رو بخونی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MOHAMMAD2010
10-06-2009, 20:52
دوستان در مورد وصل کردن گوشی N78 به کامپیوتر با نرم افزار pc suite مشکل دارم
وقتی میزنم که گوشی رو بشناسه اون صفحه که کابل رو میشناسه ( به صورت گرافیکی یه کابل رو به گوشی وصل میکنه ) هی میره و میاد و هیچ اتفاق خاصی نمیفته
مشکل از چیه ؟
قبلش باید درایو خاصی رو نصب کنم ؟

amin khan
11-06-2009, 02:25
باز هم سلام
من بالاخره با زدن یه پروداکت جدید موفق شدم که آپدیت بکنم گوشیم رو
منتها یه مشکلی هست
زیادی عادیه وضعیت
یعنی من برنامه هام هم حتی پاک نشدن
حتی شماره هام و نت هام و اس ام اس هام که توی حافظه تلفن هم هستن پاک نشدن
نمیدونم چرا
البته زبون عربی متاسفانه پرید از رو گوشی
حالا آپدیت به چه درد میخوره؟

nakhle007
11-06-2009, 15:10
سلام پروداکت فارسی برای 3110 کلاسیک و 6300 کسی سراغ داره؟؟

Saman-tci
11-06-2009, 16:03
سلام پروداکت فارسی برای 3110 کلاسیک و 6300 کسی سراغ داره؟؟

بر اساس رنگ گوشی 3110 کلاسیک چند تا پروداکت کد فارسی براتون میذارم که بر اساس رنگ گوشیتون باتید از یکی از اونها استفاده کنید :

پروداکت کد های گوشی نوکی 3110 کلاسیک

0544344: = Black مشکی
0554195: = blue آبی
0554082: = dusk pink صورتی تیره
0552754: = orange نارنجی
0552713: = purple زرشکی

در ضمن 6630 فقط عربی داره و پروداکت فارسی برای این گوشی وجود نداره ......

ashkan102030
11-06-2009, 22:37
با سلام.
با تشکر از این مطالب بسیار مفید.
بنده 2 سوال داشتم:

1.من چند روزه گوشی n85 گرفتم وورژن گوشی یازده وخورده ای بود.اما تو سایت با توجه به کد5رقمی بیست وخورده ای اومده بود .الان چندان مشکلی ندارم. آیا کسی می دونه اگه آپدیت کنم چه تغییراتی اعمال میشه؟(یعنی کسی رو n85 به تازگی امتحان کرده؟)
وآیا منوی فارسی من امکان داره پاک بشه؟چون گوشیم شرکتیه...

2.سوال دومم اینه که 3500 کلاسیک آپدیت میشه؟

با تشکر.
اشکان

MOHAMMAD2010
11-06-2009, 23:02
دوستان در مورد وصل کردن گوشی N78 به کامپیوتر با نرم افزار pc suite مشکل دارم
وقتی میزنم که گوشی رو بشناسه اون صفحه که کابل رو میشناسه ( به صورت گرافیکی یه کابل رو به گوشی وصل میکنه ) هی میره و میاد و هیچ اتفاق خاصی نمیفته
مشکل از چیه ؟
قبلش باید درایو خاصی رو نصب کنم ؟

کسی جواب نمیده ؟
ورژنش هم 7.0.8.2 هست
این صفحه منظورمه :

33108g
12-06-2009, 09:03
بچه ها من گوشیمو آپدیت کردم (n82) بعد 4-5 ساعت کار کرد بعد lcd سوخت!!!!!
به نظر شما اینم از عوارض آپدیته؟؟

Crespo
12-06-2009, 13:36
سلام. آقا من می خوام 5610 رو فارسی کنم، پروداکت فارسی رو از کجا بگیرم؟؟!!!

Xx Hossein xX
12-06-2009, 13:47
سلام کسی تا حالا با GPRS گوشیشو UPDATE کرده ؟ خلی بهتر ....خطرشم کمتر ... حجم دانلودم خیلی کمتر .....
من الان دارم ورژن 21 رو برای 5800 میگیرم حجمش 2 مگابایته ! کسایی که را PC دانلود کردن حجمش چقدر بود ؟؟؟؟

Crespo
12-06-2009, 14:09
مشخصات گوشی هم اینجوریه (از طریق کد #0000#*):
NOKIA 5610d-1
V 09.40
07-11-08
RM-242
می خوام گوشی رو فارسی کنم. آیا باید بعدش آپگرید هم بشه یا نه؟
آیا 5610 هک هم میشه یا نه؟

پ.ن: لطفاً به طور کامل و جامع در مورد فارسی کردنش، راهنمائیم کنید.

amin khan
12-06-2009, 15:56
سلام پروداکت فارسی یا عربی 5500sport رو کسی داره؟
برای تغییر زبان حتما باید آپدیت کنیم؟

M@hdi-B
12-06-2009, 17:27
سلام پروداکت فارسی یا عربی 5500sport رو کسی داره؟
برای تغییر زبان حتما باید آپدیت کنیم؟

بله حتما باید آپدیت کنید.

aj_m_65
13-06-2009, 13:50
من وقتی با USB کانکت میکنم گوشیمو بعد تا میخوام باNokia Updater اپدیت کنم علامت USB از رو گوشی میره. انگار نه انگار که اصلا وصل بوده.هم Ovi رو مجددا نصب کردم هم Updater ولی نشد بازم.چی کار کنم؟

amin khan
14-06-2009, 22:29
من وقتی با USB کانکت میکنم گوشیمو بعد تا میخوام باNokia Updater اپدیت کنم علامت USB از رو گوشی میره. انگار نه انگار که اصلا وصل بوده.هم Ovi رو مجددا نصب کردم هم Updater ولی نشد بازم.چی کار کنم؟

توی خود برنامه آپدیتر هم گوشیت رو نمیشناسه؟
از آخرین ورژن pc suite و updater استفاده میکنی؟

aj_m_65
15-06-2009, 08:52
نه مشکل همینه که نمیشناسه خود updater نوکیا
اره همش اخرین ورژنه.
اون علامت USB هم search میکنه واسه usb میره

ashkan102030
19-06-2009, 12:25
با سلام.
با تشکر از این مطالب بسیار مفید.
بنده 2 سوال داشتم:

1.من چند روزه گوشی n85 گرفتم وورژن گوشی یازده وخورده ای بود.اما تو سایت با توجه به کد5رقمی بیست وخورده ای اومده بود .الان چندان مشکلی ندارم. آیا کسی می دونه اگه آپدیت کنم چه تغییراتی اعمال میشه؟(یعنی کسی رو n85 به تازگی امتحان کرده؟)
وآیا منوی فارسی من امکان داره پاک بشه؟چون گوشیم شرکتیه...

2.سوال دومم اینه که 3500 کلاسیک آپدیت میشه؟

با تشکر.
اشکان

کسی جواب مارو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟:10:

mf.designing
20-06-2009, 12:29
دوستان گویا میگن فریمور 30 هم واسه N79 و N85 اومده ؟ کسی امتحان کرده ؟ چنتا سوال: 1-بعد 30 هم فریمور میاد ؟ 2- چه تغییراتی کرده ؟ صداش بهتر شده ؟ 3-اشکالات قبلی رفع شده ؟

DJ.Mamal
26-06-2009, 01:25
کسی جواب مارو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟:10:
تغييرات انچنان محسوس نيست...اما اپديت كن ضر نميكني

دوستان گویا میگن فریمور 30 هم واسه N79 و N85 اومده ؟ کسی امتحان کرده ؟ چنتا سوال: 1-بعد 30 هم فریمور میاد ؟ 2- چه تغییراتی کرده ؟ صداش بهتر شده ؟ 3-اشکالات قبلی رفع شده ؟

تا جايي كه تمام مشكلات رفع بشه فيرم ور مياد
تغييراتش هم انچنان مشخص نيست و صدا انچنان تغييري نميكنه

noisymind
26-06-2009, 11:53
آقا خود نرم افزار پي سي سويت چه طوري آپديت ميشه؟؟؟ هر دفعه اون پايين ميگه ورژن جديد تر موجود هست و ميزنم ميره دانلود ميكنه ولي بعد از اينكه 20-30 مگي دانلود كرد و 100 % شد انگار نه انگار!! و باز دفعه بعد ميگه ورژن جديد موجود هست و روز از نو و روزي از نو!

ahmad_66a
27-06-2009, 21:36
سلام
یه N78 دارم با فریمور 12.046 نمی خوام ورژن جدیدش کنم فقط می خوام فارسی بهش اضافه کنم آیا راهی داره ؟
با تشکر از همه دوستان

Saman-tci
27-06-2009, 23:47
شما با تغییر دادن کد گوشیتون به کد فارسی میتونید زبان فارسی رو به گوشیتون اضافه کنید ...

rooholla_86
28-06-2009, 19:27
سلام
یه N78 دارم با فریمور 12.046 نمی خوام ورژن جدیدش کنم فقط می خوام فارسی بهش اضافه کنم آیا راهی داره ؟
با تشکر از همه دوستان

شما باید بری یه موبایل فروشی ( خدمات موبایل ) که دانا و توانا باشه ، بعد بهش بگی که ابن گوشی رو با همین ورژن برام فارسی کن ( البته یاد آور بشی که فیرمورش رو فارسی کنه نه نرم افزار برات بریزه ) ، همین دیگه ، فکر کنم یه 5-6 تومنی برات خرج بزاره.
موفق باشی.

ahmad_66a
29-06-2009, 13:45
شما با تغییر دادن کد گوشیتون به کد فارسی میتونید زبان فارسی رو به گوشیتون اضافه کنید ...
کد گوشی را از کجا میشه تغییر داد ؟

شما باید بری یه موبایل فروشی ( خدمات موبایل ) که دانا و توانا باشه ، بعد بهش بگی که ابن گوشی رو با همین ورژن برام فارسی کن ( البته یاد آور بشی که فیرمورش رو فارسی کنه نه نرم افزار برات بریزه ) ، همین دیگه ، فکر کنم یه 5-6 تومنی برات خرج بزاره.
موفق باشی.
اگر خودم بخوام این کار را انجام بدم با نرم افزار NSU و اینترنت dialup امکانپذیره ؟

meka
30-06-2009, 08:37
سلام
من مي خوام گوشي رو به وسيله فايل هايي كه از قبل دانلود شده اپديت كنم مراحل كارو هم بلدم وقتي برنامه NSU رو باز مي كنم كه وصل بشه اول مياد برنامه خود NSU رو اپديت كنه ونميره فايل هاي اپديت رو بگيره وحجم اونم 24 mb است حالا مي خواستم بپرسم چه جوري اين عمل رو غير فعال كنم يعتي نره سراغ اپديت NSU بلكه بره سراغ اپديت گوشي!!
ممنون

aj_m_65
30-06-2009, 10:34
5800 به اين روش Update نميشهوراه ديگه اي داره؟

Saman-tci
30-06-2009, 11:37
تا موقعی که خود برنامه nsu آپدیت نباشه به هیچ صورتی گوشی رو آپدیت نمیکنه ...
پس اول nsu رو آپدیت کنید .....

ali shah
30-06-2009, 13:23
سلام
اپگرید و فریم ور چی هستند؟ایا حتما برای اپگرید کردن باید برنامه اپگرید رواز سایت دانلود کرد؟یا با همون برنامه که رو cd هست میشه؟

Sajad2006
30-06-2009, 13:49
سلام
اپگرید و فریم ور چی هستند؟ایا حتما برای اپگرید کردن باید برنامه اپگرید رواز سایت دانلود کرد؟یا با همون برنامه که رو cd هست میشه؟
فریمور همان سیستم عامل گوشیه و آپگرید هم یعنی ارتقا دادن آن.
بله میتونید از سایت دانلود کنید یا از لینک هایی که سایتها خودشون آپ می کنند.

Ali.Mirzaie
30-06-2009, 21:47
سلام بر اساتيد.
من براي بالا آوردن برنامه NSU به اين مشكل برخوردم!
ممنون ميشم پاسخ بدين.

M@hdi-B
01-07-2009, 19:05
به احتمال زیاد یا از سرعت اینترنتت ایراد میگیره یا از فایروال.

hassan_magic2000
06-07-2009, 10:36
دوستان این فریم ویر 31 برای 5800 نیومد ؟

اخه خبرایی شنیده میشد ؟

من تو کلوپ خودش پرسیدم جواب ندادن

شما وارد ترین

Saman-tci
06-07-2009, 11:56
این ارور برای زمانی هست که سرعت اینترنت اینقدر پائینه که برنامه نمیتونه با سرور ارتباط برقرار کنه ....
.
شما با دایال آپ میخواین گوشیتون رو آپدیت کنید ....؟؟؟

SAME_406@YAHOO.COM
09-07-2009, 17:37
تبدیل رو شروع کردم(بوسیله اینترنت خانگی)18/4/1388 6:35pm

DJ.Mamal
09-07-2009, 20:46
فریمور همان سیستم عامل گوشیه و آپگرید هم یعنی ارتقا دادن آن.
بله میتونید از سایت دانلود کنید یا از لینک هایی که سایتها خودشون آپ می کنند.
فيرم ور سيستم عامل نيست...رابط بين سيستم عامل وسخت افزار گوشيه

به احتمال زیاد یا از سرعت اینترنتت ایراد میگیره یا از فایروال.
مشكل هميشگي فايروال

اخه خبرایی شنیده میشد ؟

شما وارد ترین
وقت ندارم وگرنه جواب ميدادم

تبدیل رو شروع کردم(بوسیله اینترنت خانگی)18/4/1388 6:35pm
خيره ان شا الله

SAME_406@YAHOO.COM
12-07-2009, 23:48
قفل گوشی رو بردار دوباره امتحان کن نترس گوشیت هیچی نمیشه نرم افزار ان اس یو رو پاک نکن همه چیز را دوباره چک کن

ksjvk
13-07-2009, 11:42
سلام
فایلای دانلود جدیدترین آپدیت n80 با ساپورت فارسیو کسی داره بذاره؟

ورژن 30 n85 اومده؟

golmohammadi
13-07-2009, 13:08
من ميخواستم n95 معمولي را اپديت كنم
بعد متوجه شدم خودش اپديت شده هست
و يا اينكه اپديتي براش نيست
خلاصه ادامه دادم چون ميخواستم با اپديا درواقع فلش بزنم
ولي ارور ميداد
چطوري ميتونم اينكارو بكنم ؟

M@hdi-B
13-07-2009, 18:22

اخه خبرایی شنیده میشد ؟

شما وارد ترین

شما خودتون باید چک کنید. ممکنه واسه پروداکت کد شما هنوز نیومده باشه...

mf.designing
13-07-2009, 18:28
دوستان N85 رو از چه طریقی به ورژن 30 آپ کنم ، بهتره ؟! اصلا آپ کنم یا نه ؟

golmohammadi
13-07-2009, 21:02
اگه پاديتي نباشه
به هيچ روشي نميشه اپدين و يا فلش كرد ؟
حتما بايد باكس باشه ؟ يا با پي سي ميشه كاري كرد ؟

DariushGreat
13-07-2009, 23:27
سلام دوستان
یکی به من بگه برای این 3250 همیشه پنچر (!) بلاخره سیستم عامل با پشتیبانی کامل از زبان پارسی ( نه عربی ) اومده یا نه؟!
اگه اومده پروداکت کدش چیه؟
شاید اگه پارسی داشته باشه، حداقل دیرتر بکوبمش به دیوار و خورد و خمیرش کنم! :13:

Saman-tci
14-07-2009, 08:25
به نظر من بجای اینکه بکوبی به دیوار و یه آسیبی هم به دیوار خونتون بزنی ببر اولین مغازه علاالدین با دعا و صلوات بفروشش ..
.
بعد برو عابربانک همون روبرو 100 چوق برداشت کن و بعد دوباره برو همون مغازه یه گوشی خوب که زبان پارسی هم داشته باشه بخر و برو خونه حالشو ببر ....
دیگه اینجوری تخریب اموال شخصی هم نمیکنی و پول نقاش و بنا نمیدی ...

The Black Dahlia
14-07-2009, 21:58
شما خودتون باید چک کنید. ممکنه واسه پروداکت کد شما هنوز نیومده باشه...
مگه میشه برا یه پرو داکت کد فیرم ویر اومده باشه برا یکی نه

nss تکرار یا try again داره تا اگه اینترنت قطع شد ادامه بدم؟

DariushGreat
14-07-2009, 23:17
مگه میشه برا یه پرو داکت کد فیرم ویر اومده باشه برا یکی نه

nss تکرار یا try again داره تا اگه اینترنت قطع شد ادامه بدم؟

آره می شه. برای همین 3250 همیشه پنچر من(!) یکی دو مورد که خواستم آپگرید کنم برخوردم به همین موضوع. برای یک سری از پروداکت کدها ورژن تازه اومده بود و برای یک سری دیگه ( که شامل زبان های عربی، چینی، ژاپنی، عبری و زبانهای شبه جزیره بالکان می شد ) نیومده بود.

هرچی باشه سخته بابا! من همین گوشی تخیلیم رو خواستم فارسی کنم دیدم باس بشینم 200 فایل که هر کدومشون کلی متن و نوشته دارن رو ترجمه کنم.:18: حالا خودتون حساب کنین که شرکت بخواد به بیشتر زبان های دنیا این فرمویر رو بزنه. اگه 1000 نفر رو هم به کار بگیره باز هم حداقل 2 - 3 ماهی کار می بره!!! :31:

gigi_alex
16-07-2009, 08:48
سلام
یک پرداکت کد فارسی برای 6300 می خواستم. کسی می تونه واسم بذاره؟

Saman-tci
16-07-2009, 08:51
سلام
یک پرداکت کد فارسی برای 6300 می خواستم. کسی می تونه واسم بذاره؟

بفرمائین :

0537631

The Black Dahlia
16-07-2009, 18:15
[quote=Necron;3970954
nss تکرار یا try again داره تا اگه اینترنت قطع شد ادامه بدم؟[/quote]
داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

M@hdi-B
16-07-2009, 18:26
داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه منظورت NSU هست بله داره...!

rooholla_86
16-07-2009, 23:06
داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داره ولی اینم بدون که ریسوم داره که البته وقتی 17 مگ از وایل 17.1 مگ رو دانلود کنی و قطع بشه اینترنت، باز از اول برمیگرده.

Majid-6120
16-07-2009, 23:18
سلام

من میخوام N78 رو به ورژن 30 آپدیت کنم.......میخوام با GPRS گوشی این کار رو بکنم......قبلآ با این روش به ورژن 21 آپ کردم ولی ایندفعه هر چی برای آپدیت جدید جستجو میکنم میگه نیست...

چیکار کنم؟

ممنون

DariushGreat
17-07-2009, 00:08
سلام

من میخوام N78 رو به ورژن 30 آپدیت کنم.......میخوام با GPRS گوشی این کار رو بکنم......قبلآ با این روش به ورژن 21 آپ کردم ولی ایندفعه هر چی برای آپدیت جدید جستجو میکنم میگه نیست...

چیکار کنم؟

ممنون

شاید هنوز برای پروداکت کد گوشی شما ورژن تازه نیومده باشه. صبر کنی میاد.

بعد یه چی بپرسم بهم نمی خندی؟؟؟ چجوری با این gprs تخیلی می خوای 100 مگابایت فرمویر گوشیت رو بروز کنی...؟ :18:

M@hdi-B
17-07-2009, 08:38
شاید هنوز برای پروداکت کد گوشی شما ورژن تازه نیومده باشه. صبر کنی میاد.

بعد یه چی بپرسم بهم نمی خندی؟؟؟ چجوری با این gprs تخیلی می خوای 100 مگابایت فرمویر گوشیت رو بروز کنی...؟ :18:

حجم آپدیت با Gprs کمه داریوش جان. فکر نکنم از 5مگ بیشتر باشه.:46:

Majid-6120
17-07-2009, 10:20

درسته......حق با مهدی......دفعه قبلی با 10 مگابایت گوشیم به ورژن 21 آپدیت شد......حالا برای ورژن 30 اگه پروداکت کد میخواد لطف کنید برام بذارید...

ممنون

mehdi_08
17-07-2009, 15:28
سلام
من می خوام گوشیم رو آدیت کنم n79
پی سی سویت رو نصب کردم گوشی رو با کابل وصل کردم اما برنامه نمی تونه با گوشی ارتباط بر قرار کنه ارور می ده
چی کار کنم ویندوز هم عوض کردم درست نشد توویندوز های قبلی درست کار می کرد

ali shah
17-07-2009, 16:32
سلام دوستان من گوشی n96رو میخوام فارسی کنم در ضمن گوشی مشکل های نرم افزاری زیادی داره که فکر کنم باید اپدیت بشه ایا اول باید nss رو نصب کنم وتغیرپروداکت بدم یا بعداز اپدیت کردن این کار رو انجام بدم؟

Markus
17-07-2009, 18:39
من که هر کاری میکنم ،آپدیت نمیشه! همش قطع میشه!
هم کابل به USB مادربورد وصل هست
هم ADSL دارم (512)

rooholla_86
17-07-2009, 21:49
خود سایت نوکیا خدمات نمیده. منم ورژن گوشیم 11 ،21 ش اومده میخوام آپ کنم ،میگه آپدیت وجود نداره . . .

mehdi_08
17-07-2009, 22:53
خود سایت نوکیا خدمات نمیده. منم ورژن گوشیم 11 ،21 ش اومده میخوام آپ کنم ،میگه آپدیت وجود نداره . . .
حتما برای پروداکت کد گوشی شما آپدیت نیومده می تونی کد رو عوض کنی بعد آپدیت

DariushGreat
18-07-2009, 09:19

درسته......حق با مهدی......دفعه قبلی با 10 مگابایت گوشیم به ورژن 21 آپدیت شد......حالا برای ورژن 30 اگه پروداکت کد میخواد لطف کنید برام بذارید...

ممنون

عجب... پس باس حسابی خر پول باشی گلم که می خوای با استفاده از جی پی آر اس بروز کنی :46: ( مگه این که با ایرانگل این کار رو بکنی که تازه اون هم قیمتش زیاده )

و اما پروداکت ها:

RM-235 CTR FARSI COCOA BROWN >>> 0548520
RM-235 CTR FARSI PEARL WHITE >>> 0548537
RM-235 CTR Music FARSI (Black) R1150 >>> 0569752

The Black Dahlia
18-07-2009, 18:58
عجب... پس باس حسابی خر پول باشی گلم که می خوای با استفاده از جی پی آر اس بروز کنی :46: ( مگه این که با ایرانگل این کار رو بکنی که تازه اون هم قیمتش زیاده )

و اما پروداکت ها:

RM-235 CTR FARSI COCOA BROWN >>> 0548520

RM-235 CTR FARSI PEARL WHITE >>> 0548537
RM-235 CTR Music FARSI (Black) R1150 >>> 0569752

ببینم عمو اینا رو اگه با پروداکت ورژن 30؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی اگه با اینا آپ کنم (پروداکت غیر از ماله خودم) گوشیم چیزیش نمیشه

M@hdi-B
18-07-2009, 19:54
ببینم عمو اینا رو اگه با پروداکت ورژن 30؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی اگه با اینا آپ کنم (پروداکت غیر از ماله خودم) گوشیم چیزیش نمیشه

نه دوست عزیز چیزیش نمیشه:46:

Majid-6120
18-07-2009, 21:09
مهدی جان گفتن بعد از تغییر پروداکت کد و قبل از آپدیت باطری رو در نیارین.......اگه این کار رو بکنیم.مشکل خاصی بوجود میاد؟

rooholla_86
18-07-2009, 21:37
مهدی جان گفتن بعد از تغییر پروداکت کد و قبل از آپدیت باطری رو در نیارین.......اگه این کار رو بکنیم.مشکل خاصی بوجود میاد؟
فکر کنم منظورش وسط آپدیت کردن بوده . چون کاری که میخواستیم انجام شده دیگه.
نه؟!
فکر کنم برای بعضی گوشی ها وقتی باطری رو در بیارین، ساعت و تاریخش خراب شه که اونم ربطی به پروداکت کد نداره . .

Majid-6120
18-07-2009, 22:12
داریوش جان ممنون ولی جواب نداد پروداکت کد ها........حالا چرا پروداکت کد فارسی؟من فارسی نمیخوام....فقط بشه این 78 رو آپدیت کنی برام بسه...

DariushGreat
18-07-2009, 23:36
داریوش جان ممنون ولی جواب نداد پروداکت کد ها........حالا چرا پروداکت کد فارسی؟من فارسی نمیخوام....فقط بشه این 78 رو آپدیت کنی برام بسه...

مگه فارسی زبون رسمی ایران نیست؟! :20: خوب وقتی فرمویر فارسی هست چرا بریم سراغ دیگر زبون ها...؟:10: فکر مشکلات دریافت پیامک به شکل فارسی رو کردی؟

عمری صبر کردیم تا نوکیا فارسی رو به رسمیت بشناسه، حالا هم که شناخته... :13:این شرط انصاف نیست که فارسی رو نخوایم...

اینم برای دیگر زبون ها (!):

برای RM-235:

RM-235 CTR AFRICA COCOA BROWN <<< 0548511
RM-235 CTR AUSTRALIA COCOA BROWN <<< 0548614
RM-235 CTR BALKANS WARM SLVR/BRN R1150 <<< 0545623
RM-235 CTR EURO 3 WRM SILVER/WHITE R1150 <<< 0547723
RM-235 CTR SOUTH AFRICA COCOA BROWN <<< 0548518
RM-235 CTR TURKEY WARM SILVER/BROWN <<< 0545493
RM-235 CTR UAE COCOA BROWN <<< 0555804
RM-235 SWAP CTR Greece, cold silver <<< 0557878

برای RM-236 :
RM-342 CTR Movistar Argentina CB R1150 <<< 0570833
RM-342 CUST.TRX US CV CB <<< 0565615

Majid-6120
19-07-2009, 17:12
ممنون داریوش جان اینا هم جواب ندادن......نمیدونم چه مرگشه....حالا چیکار کنم؟

DariushGreat
19-07-2009, 17:45
ممنون داریوش جان اینا هم جواب ندادن......نمیدونم چه مرگشه....حالا چیکار کنم؟

با NSS پروداکتت رو عوض می کنی دیگه...؟!

Majid-6120
19-07-2009, 18:49
با NSS پروداکتت رو عوض می کنی دیگه...؟!

آره.....اون پایینم مینویسه done.......ولی من خیلی آماتورم......اگه نکته ای چیزی داره حتمآ بگید.....وقتی گوشیم رو وصل میکنم و اسکن میکنم با NSS تویه قسمت Device Info اون پایین مینویسه:

->Products Dir('products').......Not Found.....ولی بقیش هیچ مشکلی نداره...ماله این نیست؟تویه قسمت Phone Info هم سمت چپ هیچی نیست و سفیده......اینم مشخصات کامل گوشیم:

Software version:21.002
Software version date:10-03-09
Custom Version:21.002.051.1
Model:N78
Type:RM 235
رنگ گوشیم هم COCOA BROWN.....

خیلی ممنون میشم اگه مشکلم رو حل کنید.

DariushGreat
19-07-2009, 20:37
آره.....اون پایینم مینویسه done.......ولی من خیلی آماتورم......اگه نکته ای چیزی داره حتمآ بگید.....وقتی گوشیم رو وصل میکنم و اسکن میکنم با NSS تویه قسمت Device Info اون پایین مینویسه:

->Products Dir('products').......Not Found.....ولی بقیش هیچ مشکلی نداره...ماله این نیست؟تویه قسمت Phone Info هم سمت چپ هیچی نیست و سفیده......اینم مشخصات کامل گوشیم:

Software version:21.002
Software version date:10-03-09
Custom Version:21.002.051.1
Model:N78
Type:RM 235
رنگ گوشیم هم COCOA BROWN.....

خیلی ممنون میشم اگه مشکلم رو حل کنید.

یعنی وقتی پروداکتت رو سرچ می زنی چیزی نمیاره...؟! شاید به همین خاطره! نمی تونه پروداکت گوشیتون رو عوض کنه. جدیدترین ورژنش رو داری؟ یا مال عهد دقیانوسه؟!

البته یه چیز دیگه هم هست. نوکیا می دونه هر پروداکتی برای چه منطقه ای هست؛ به همین خاطر اگه پروداکت غیر معقولی وارد کنی، قبول نمی کنه!

مشکل یکی از همین دوتاست

mf.designing
19-07-2009, 20:45
دوستان من قصد آپديت گوشيمو (N85) از ورژن 11 به 30 دارم :
1-آپ كنم يا نه ؟!
2- بهترين روش واسه آپ چيه كه ايمن هم باشه !!(ADSL هم دارم)
3-گوشيه من كاملا انگليسي هست ، برا فارسي اصلي ترين كد كدومه ؟
4-لينك دانلود جديدترين NSS واسه تغيير پراكد ؟!

mf.designing
19-07-2009, 21:08
راستي يه چيزي ، تمام نكته هايي رو كه بايد در آپديت كردن رعايت كرد رو هم يه ياد آوري بكنيد !
يكي هم اينكه واسه آپديت N85 چه كار كنم كه بعد آپديت هم بشه گوشي رو هك كرد ؟! قبلا هك شده باشه ، بازم هك ميشه ؟؟

Majid-6120
20-07-2009, 12:02
داریوش جان پروداکت ورژن 30 رو که با 057 شروع بشه میتونی پیدا کنی؟

ممنون

mf.designing
20-07-2009, 14:07
بچه ها پراكد اصلي فارسي رو هم واسه N85 بزاريد . ممنون

M@hdi-B
20-07-2009, 15:33
بچه ها پراكد اصلي فارسي رو هم واسه N85 بزاريد . ممنون

RM-333 CTR FARSI COPPER 0561232

RM-333 CTR FARSI COPPER/DARK GREY 0561241

RM-333 CTR FARSI WARM BLACK/CHERRY BLACK 0561257

RM-333 CTR FARSI WARM BLACK/DARK GREY 0561285

RM-333 CTR FARSI WARM BLACK/BURNT ORANGE 0561249

mf.designing
20-07-2009, 16:39

مهدي جان تفاوت اين پسوند ها در چيه ؟ از كجا بدونم كدوم رو بزنم ؟!

M@hdi-B
20-07-2009, 16:57
مهدي جان تفاوت اين پسوند ها در چيه ؟ از كجا بدونم كدوم رو بزنم ؟!

:31:
گوشیت چه رنگیه؟

mf.designing
20-07-2009, 17:13
:31:
گوشیت چه رنگیه؟

آخه مهدي خان رنگ مگه به آپديت و سخت افزار مربوطه ؟ در ثاني N85 كه فقط يه رنگه !

DariushGreat
20-07-2009, 18:42

جنابعالی فقط یه رنگش رو دیدی. وگرنه گوشی رنگ بندی داره
در ضمن، رنگ گوشی مربوط به آپگرید هست؛ چون ممکنه مثلا رنگ نقره ایش، برتری سخت افزاری نسبت به رنگ آلبالوییش داشته باشه. (مثلا در چیپ وایرلس لنش).

پس لطف کن با توجه به رنگ گوشیت پروداکت رو گزینش کن

DariushGreat
20-07-2009, 18:54
دوستان من قصد آپديت گوشيمو (N85) از ورژن 11 به 30 دارم :
1-آپ كنم يا نه ؟!
2- بهترين روش واسه آپ چيه كه ايمن هم باشه !!(ADSL هم دارم)
3-گوشيه من كاملا انگليسي هست ، برا فارسي اصلي ترين كد كدومه ؟
4-لينك دانلود جديدترين NSS واسه تغيير پراكد ؟!

راستي يه چيزي ، تمام نكته هايي رو كه بايد در آپديت كردن رعايت كرد رو هم يه ياد آوري بكنيد !
يكي هم اينكه واسه آپديت N85 چه كار كنم كه بعد آپديت هم بشه گوشي رو هك كرد ؟! قبلا هك شده باشه ، بازم هك ميشه ؟؟

برای اولی:

1. والا چی بگم؟ یه عده می گن بکن! یه عده می گن نکن! :31: بستگی به خودت داره. ولی معمولا نقص های نرم افزاری در نگارش های تازه رفع می شن
2. بهترین روش بهره گیری از برنامه بروز رسانی نرم افزاری نوکیا یا همون Nokia Software Updater هست که به اختصار بهش می گن NSU
3. در پست های پیشین اشاره شد
4. توی اینترنت یه سرچ بزنی بهش می رسی! :46:

برای دومی:

نکته هایی که می باس در هنگام بروزرسانی نرم افزاری رعایت کنی:
آ. باطریت کاملا شارژ باشه و محظ احتیاط هم شارژر رو به اون وصل کن (وسط فلش کردن شارژ خالی بشه گوشی می ره توی سطل آشغال!!! :41:)
ب. پروفایل گوشیت می باس روی عمومی General باشه
پ. در هنگام دانلود فرمویر (همون پلتفرم گوشیت) نباس کابل USB قطع بشه
ت. در هنگام فلش شدن، گوشی به حالت هوش مضاعف فرو می ره. یعنی تو هیچ کاری نمی تونی باهاش بکنی (مگر تماس های ضروری و اورژانسی) ولی گوشیت توانایی های دریافت پیام های گوناگون رو داره و تازه زنگ خور هم هست. اگر در هنگامی که گوشیت در هوش مضاعف هست و مشغول فلش کردن خودشه زنگ بخوره و یا پیامکی بیاد، خطر خرابی براش هست. پس موقعی این کار رو بکن که نه زنگ خور داشته باشی و نه پیامی برات بیاد.

معمولا یکی از دلایل شرکت های گوشی سازی برای ارایه نگارش های تازه نرم افزاری، بهبود نقاط امنیتی نگارش های پیشین در راستای مقابله با نفوذ (هک) در گوشی است... احتمال داره نگارش تازه رو نتونی هک کنی. اما نگران نباش؛ بعد از 2 - 3 ماه نرم افزار هکش میاد به بازار!!! :27:

DJ.Mamal
21-07-2009, 00:19
جنابعالی فقط یه رنگش رو دیدی. وگرنه گوشی رنگ بندی داره
در ضمن، رنگ گوشی مربوط به آپگرید هست؛ چون ممکنه مثلا رنگ نقره ایش، برتری سخت افزاری نسبت به رنگ آلبالوییش داشته باشه. (مثلا در چیپ وایرلس لنش).

پس لطف کن با توجه به رنگ گوشیت پروداکت رو گزینش کن
ممنون از شما دوست عزيز كه به بچه ها كمك ميكني
اما تيكه انداختن و تمسخر يا به هر نحوي دست انداختن كار درستي نيست
يه مقدار مسايل كاري باعث شده نتونم زياد بيام
از كساني كه تو اين تاپيك راهنمايي ميكنن ممنونم...فقط رعايت كنيد
بازم ممنون

DJ.Mamal
21-07-2009, 00:28
رنگ هيچ تاثيري نداره..مشكلي نيست از هر كدوم از كدها ميخواي استفاده كن

بله...پروداكت كد دوباره به حالت اول برميگرده

فکر کنم منظورش وسط آپدیت کردن بوده . چون کاری که میخواستیم انجام شده دیگه.
نه؟!
فکر کنم برای بعضی گوشی ها وقتی باطری رو در بیارین، ساعت و تاریخش خراب شه که اونم ربطی به پروداکت کد نداره . .

يه بار امتحان كن ببين..وقتي كد رو عوض كردي...باطري رو در بيار بعد با nss اسكن كد
نتيجه رو ببين
البته قبل از اپديت ...وگرنه بعدش مشكلي نيست

mf.designing
21-07-2009, 14:17
دوستان ميخوام گوشي رو آپ كنم و با اين ارور NSU مواجه ميشم !
چيزي كه من از اون متوجه شدم در مورد فايروال كه اون رو هم بستم ولي بازم اين ارور رو ميده !:

بچه ها چيكار كنم ؟؟

mf.designing
21-07-2009, 15:08
دوستان يه كمكي به من كنيد بدك نيستش !

Majid-6120
21-07-2009, 15:48
دوستان ميخوام گوشي رو آپ كنم و با اين ارور NSU مواجه ميشم !
چيزي كه من از اون متوجه شدم در مورد فايروال كه اون رو هم بستم ولي بازم اين ارور رو ميده !:

بچه ها چيكار كنم ؟؟

سرعت اتصالت پایینه.........دایل آپ داری؟......میگه نمیتونه به سرور وصل بشه..

mf.designing
21-07-2009, 15:50
دوستان عكسي كه در پست قبليم بود مربوط به NSU همراه گوشي يا همون OVI بود . نسخهي جديد رو از سايت نوكيا گرفتم كه متاسفانه اون هم اين ارور رو ميده ! :

خواهشن كسي چيزي ميدونه اگه ، راهنمايي كنه

mf.designing
21-07-2009, 15:51
سرعت اتصالت پایینه.........دایل آپ داری؟......میگه نمیتونه به سرور وصل بشه..

نه ديال آپ نيستم ! ADSL 128 هست:41:

DariushGreat
21-07-2009, 16:12
ممنون از شما دوست عزيز كه به بچه ها كمك ميكني
اما تيكه انداختن و تمسخر يا به هر نحوي دست انداختن كار درستي نيست
يه مقدار مسايل كاري باعث شده نتونم زياد بيام
از كساني كه تو اين تاپيك راهنمايي ميكنن ممنونم...فقط رعايت كنيد
بازم ممنون

من غلط بکنم به شما تیکه بندازم؟!!! :18::18::18::18:
بدی این جور جاها همینه! احساس منتقل نمی شه یا این که طرف مقابل بد برداشت می کنه... :13:

شرمنده اگر ناراحت شدی... :41: منظور بدی نداشتم! :45:

در مورد این چیزی که گفتم رنگ مربوط به کارایی گوشی هست، توی یه سایت چینی خونده بودم. مثلا همونطور که گفته بودم رنگ آلبالویی ممکنه یه رده پایین تر از نقره ای باشه (البته بعید هم نیست کلک خود نوکیا باشه تا برخی از رنگ ها رو گرون تر بفروشه!!! )

mf.designing
21-07-2009, 17:16
اي بابا دوستان شب شد ، ميخوام آپ كنم آخه !! راهنمايي كنيد . مشكل اين NSU چيه ؟!

mf.designing
21-07-2009, 17:46
اي بابا ! از نوكيا بازهاي حرفه اي كسي نيست برسه به داده ما ؟!

M@hdi-B
21-07-2009, 18:24
اي بابا ! از نوكيا بازهاي حرفه اي كسي نيست برسه به داده ما ؟!

حرفه ای های فروم سالی یه بار میان نطق می کنن میرن. شما باید منتظر باشید تا صاحابش بیاد:27:

mf.designing
21-07-2009, 18:26
حرفه ای های فروم سالی یه بار میان نطق می کنن میرن. شما باید منتظر باشید تا صاحابش بیاد:27:
آخه مهدي جون ميدوني ، وضعيت هادده !! به شدت عجله دارم .
كسي از ساير روشهاي آپديت چيزي ميدونه ؟! اونا موردي دارن ؟

rooholla_86
22-07-2009, 02:08
من نتونستم عکس ها رو ببینم .
ولی:
نکاتی که باید بدونی اینه .
سرعتی که من گوشیم رو آپ دیت کردم ، همین سرعت دایل آپ بود . فقط اگه آخرش کارتت تموم بشه ، زار زار میشینی گریه میکنی.
usb مستقیم به main board وصل بشه. باطری تا حد امکان پر باشه، پروفایل جنرال باشه. فایر وال و نرم افزار های امنیتی ( تا حد امکان ) خاموش باشه. یه وقتی برو سراغ آپ دیت که سر سرور ها خلوت باشه ، مثلا صبح تا ظهر بدترین موقعه. سعی کن موقع آپ دیت کسی بهت زنگ نزنه ;-) .

ببینم چکار میکنی !!

Majid-6120
22-07-2009, 10:06
آقا با دایل اپ امکان نداره...!اگه میشد الان گوشیم ورژن 60 بود...!:دی.......هر چی میزنم هی همون اروری رو میده که دوستمون تویه عکس اول گذاشته......هی میگه فایر وال و.......من فایر وال رو هم خاموش میکنم ولی باز ارور میده.....خدایی کسی با دایل آپ آپدیت کرده؟

mf.designing
22-07-2009, 11:09
دوستاني عكسها واسشون نمياد يه 2 بار رفرش كنند مياد مشكل از سرورش هست
حالا كسي نميتونه كمكي كنه ؟!

omidsys
22-07-2009, 19:48
دوستاني عكسها واسشون نمياد يه 2 بار رفرش كنند مياد مشكل از سرورش هست
حالا كسي نميتونه كمكي كنه ؟!
برای من هم همین ارورر رو میداد با jef فلش کردم راحت :20:
شما فایل های فلش رو دانلود کن با نرم افزار jef گوشیتو فلش کن

mf.designing
22-07-2009, 20:23
برای من هم همین ارورر رو میداد با jef فلش کردم راحت :20:
شما فایل های فلش رو دانلود کن با نرم افزار jef گوشیتو فلش کن

خوب دوست گل مشكل همينجاست كه من نميتونم از طريق جف يا فونيكس آپ كنم ، چون ديگه نميشه گوشي رو هك كرد و گوشي من N85 هست و اگر تو آپديت به ورژن 30 از طريق NSU اقدام نكرد ، ديگه نميشه گوشي رو هك كرد !:19:

rooholla_86
22-07-2009, 20:52
آقا با دایل اپ امکان نداره...!اگه میشد الان گوشیم ورژن 60 بود...!:دی.......هر چی میزنم هی همون اروری رو میده که دوستمون تویه عکس اول گذاشته......هی میگه فایر وال و.......من فایر وال رو هم خاموش میکنم ولی باز ارور میده.....خدایی کسی با دایل آپ آپدیت کرده؟
من انجام دادم ، الان هم پشیمونم :41::19:

amin123
22-07-2009, 21:00
product number من 0551527 است..... من الان این فایل های مربوط به آپ فریمور را دانلود کردم از رپیدشیر و روش آپ را هم از توی فروم ها خوندم اما نمیدونم چرا فایل های آپ را که من در مسیر ریختم نمیشناسه..........

البته بگم این فایل های آپی که من از رپید دانلود کردم مال پروداکت 0551525 هست...... یعنی من نمیتونم ازش استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنون میشم از کمک شما........

مهدی جان ممنون

rooholla_86
22-07-2009, 21:30
همون طور که گفتی ، مال یه کد دیگه رو دانلود کردی ، یا کد گوشی خودت رو عوض کن ، یا برو فایل های مربوط به گوشی خودت رو پیدا کن
موفق باشی

ali shah
23-07-2009, 08:21
سلام دوستان من نرم افزار NSSوNSU رو ازدانشگاه دان کردم ولی اجازه نصب کردن برنامه برای اپدیت کردن گوشی N96 داده نشد اگر بخوام در کافی ادامه کار رو انجام بدم چقدر زمان نیاز داره؟

ali shah
23-07-2009, 08:26
لطفا حذفش کنید

Majid-6120
23-07-2009, 10:21
سلام

دوستان یکی به ما کمک کنه لطفآ..............این ارور فایروال ول بکن نیست.......هر کاری میکنم همش هی میاد.......به خدا تنظیمات سکوریتی کامپیوترم همش روی Low هستند ولی باز هی این ارور رو میده.

mf.designing
23-07-2009, 10:45
سلام

دوستان یکی به ما کمک کنه لطفآ..............این ارور فایروال ول بکن نیست.......هر کاری میکنم همش هی میاد.......به خدا تنظیمات سکوریتی کامپیوترم همش روی Low هستند ولی باز هی این ارور رو میده.

مجيد جان ، دقيقا مشكل من رو داري . من در پستاي قبليم عكس رو هم گذاشتم ! اگه راهه حلي پيدا كردي مارم بي نصيب نزار . :40:
راستي ميگم چطوره يه بار هم با V P N اي ، پــروكــسي ، چيزي تست كنيم !؟

M@hdi-B
23-07-2009, 15:34
product number من 0551527 است..... من الان این فایل های مربوط به آپ فریمور را دانلود کردم از رپیدشیر و روش آپ را هم از توی فروم ها خوندم اما نمیدونم چرا فایل های آپ را که من در مسیر ریختم نمیشناسه..........

البته بگم این فایل های آپی که من از رپید دانلود کردم مال پروداکت 0551525 هست...... یعنی من نمیتونم ازش استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنون میشم از کمک شما........

مهدی جان ممنون

فایل دانلودی واسه هر پروداکت کدی باشه مهم نیست و احتیاج به تعویض پروداکت کد نیست.

مسیر ذخیره فایل تو ویندوز ویستا:

C:/ProgramData/Nokia/Nokia Service Layer/A/nsl_service_module_00001/vpls/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و تو ویندوز ایکس پی قبل از نوکیا میشه :
C:/Documents and Settings/All users/Application Data/و ادامه مسیر

اینم اضافه کنم که Show Hidden Files از منوی Folder Options تب View باید تیک دار باشه.

Ali_BlueBoy
24-07-2009, 20:21
اقا ما یه مشکلی داریم این برنامه ی ان اس یو ..ما رو یعنی گوشیمونو (ان 82) نمیشناسه ( البته من اینجوری فکر میکنم....)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/2009-07-24/09:38:02)

اینم عکس از ارورش ...در ضمن این ان اس یو و 20 بار نصبش کردم نشد و همین طور 2 3با هم دانلود کردمش...

M@hdi-B
24-07-2009, 20:52
علی جان این ارور میگه nsu رو دوباره نصب کن....تو یه ویندوز دیگه تست کن.

Ali_BlueBoy
24-07-2009, 21:24
اقا فکر کنم فهمیدم مشکل از کجاست....از اونجائیکه ..من الان خونه فاملمون مهمونم نمیتونم ویندوز عوض کنم ولی اگه یکی از بچه ها این فایل رو واسم آپ کنه مشکل ام حل میشه فایل pdh.dll توی مسیر...

C:\Program Files\Nokia\Nokia Software Updater

تنکس...!!!

M@hdi-B
25-07-2009, 06:16
اقا فکر کنم فهمیدم مشکل از کجاست....از اونجائیکه ..من الان خونه فاملمون مهمونم نمیتونم ویندوز عوض کنم ولی اگه یکی از بچه ها این فایل رو واسم آپ کنه مشکل ام حل میشه فایل pdh.dll توی مسیر...

C:\Program Files\Nokia\Nokia Software Updater

تنکس...!!!

همچین فایلی تو این مسیر وجود نداره

ali shah
25-07-2009, 07:51
روی گوشی من فارسی هست اگه بخوام بعداز اپدیت دوباره فارسی باشه باید چکار کنم.n96

*M!L4D*
25-07-2009, 13:35
جنابعالی باید با استفاده از کد پرودامت فارسییت که الان رو گوشیته آپدیت کنی تا فارس برات بمونه ...

Saman-tci
25-07-2009, 15:04

دوست من اگه بوسیله تغییر پروداکت کد زبان فارسی رو به گوشیتون اضافه کردین با آپدیت از بین نمیره ولی اگه با نرم افزار این کارو کردین بله پاک میشه ...

DJ.Mamal
25-07-2009, 18:44
آخه مهدي جون ميدوني ، وضعيت هادده !! به شدت عجله دارم .
كسي از ساير روشهاي آپديت چيزي ميدونه ؟! اونا موردي دارن ؟
بچه ها يه مدت هست كه نوكيا واسه كاربراي ايراني از اين بهونه ها مياره...از فايروال نيست..با يه سيستم ديگه امتحان كن دوست عزيز..اگه نشد Ip سيستمتو عوض كن..اپ كن

بله...ممنون از شما...

با كد فارسي اپديت كن

mf.designing
25-07-2009, 19:01
بچه ها يه مدت هست كه نوكيا واسه كاربراي ايراني از اين بهونه ها مياره...از فايروال نيست..با يه سيستم ديگه امتحان كن دوست عزيز..اگه نشد Ip سيستمتو عوض كن..اپ كن
DJ جان آخه با چه برنامه اي عوض كنم ؟ اكثر اين برنامه ها مورد داره ! شما برنامه تست شده اي سراغ داري ؟

DariushGreat
25-07-2009, 21:42
DJ جان آخه با چه برنامه اي عوض كنم ؟ اكثر اين برنامه ها مورد داره ! شما برنامه تست شده اي سراغ داري ؟

فکر نکنم نوکیا این کار رو بکنه... اون هم وقتی که بازارش توی ایران به این داغی باشه... اما با این حال برنامه هایی که می خوای:

Hide IP platiniom
Invisible Browsing
...
اما یه چیزی بهت می گم آویزه گوشت کن. این برنامه ها فقط برای سایت های پیش پا افتاده و مبتدی هست. سایت هایی مانند نوکیا و مک آفی گول این برنامه ها رو نمی خورن و ظرف 3 سوت آی پیت رو پیدا می کنن... :13:

اگه می بینی این جوریه، یه V.P.N خوب از نوع 10 ساعته با آی پی آمریکا یا انگلیس بگیر و بعد گوشیت رو آپ کن.

DJ.Mamal
25-07-2009, 23:34
بازارش داغه...درست
اما دليل نميشه..پس چرا ارور داده كه اين سرويس موقتا در دسترس نيست؟
البته ناگفته نمونه تو اين چند هفته اخير اينترنت يكم مورد پيدا كرده
حالا با يه سيستم ديگه تست كن ببين چي ميشه

superior
26-07-2009, 06:25
به نام او

دوستان سلام! چند تا سوال ابتدایی برام پیش اومده لطفا یکی جواب بده!:

1.فلش کردن چیست؟

2. فرق بین فلش کردن و آپگرید کردن گوشی چیست؟

3.منN95 8G دارم. چطور فارسیش کنم؟ پروداکت فارسی چیه؟

Saman-tci
26-07-2009, 07:36
به نام او

دوستان سلام! چند تا سوال ابتدایی برام پیش اومده لطفا یکی جواب بده!:

1.فلش کردن چیست؟

2. فرق بین فلش کردن و آپگرید کردن گوشی چیست؟

3.منN95 8G دارم. چطور فارسیش کنم؟ پروداکت فارسی چیه؟

سلام ..
.
1- فلش کردن گوشی یعنی از بین بردن فریمور قبلی ( با هر ایراد و مشکلی که داشته باشه ) و ریختن فریمور جدید . که بیشتر بوسیله برنامه JAF و Phonix انجام میشه ...

2- فرقشون اینه که شما یا فلش کردن میتونی فریمور گوشیتو به یک فریمور پائین تر هم نزول بدی .. مثلاً الان فریمور گوشیت 31 هست چون ازش راضی نیستی میخوای برگردونی به 30 با فلش اینکار اینجام میشه . آپدیت هم که از اسمش معلومه یعنی ارتقاء دادن . مثلاً فریمور 30 گوشی رو به 31 که جدید عرضه شده آپدیت میکنی .. آپدیت کردن گوشی کار زیاد سختی نیست و میشه تو یخونه و با خط اینترنت پرسرعت انجام داد ولی فلش کردن یه مقدار دردسرش بیشتره و بهتره توی تعمیرگاه مجاز انجام بشه ...

3- اگه میخوای زبان فارسی در هر شرایطی ( غیر از فلش ) روی گوشیت بمونه و از بین نره بهترین راهش تغییر پروداکت کد گوشیت به کدی هست که فارسی رو ساپورت میکنه که این کد برای گوشی N95 8gb هست : 0553640

M @ j i d
30-07-2009, 10:48
Nokia Software Updater آپدیت شد...!

میتونین با استفاده از ورژن قبلی یا مراجعه به سایت نوکیا اونو آپدیت کنید.

خوش باشید

mf.designing
30-07-2009, 14:54

سلام مهدی خان . نجورسان ؟!:31:
واسه آپدیت N85 شما این کدها رو گفتید و دوست من هم میگه کد فارسی 0561234 هست ! حالا من با کدوم آپ کنم ؟؟!

shifter
30-07-2009, 15:40
اقا من تو تغيير پروداكت كد مشكل دارم!
nss رو كه نصب ميكنم و باز ميكنم گوشيو پيدا نميكنه!:41:
چند بار هم remove and install كردمش اما درست نشد!
البته بعد از تمام شدن نصب خودش يه پيغام ميده كه بايد يه كاري بعد از نصب انجام بديم [ميگه كه يه پنجره install new hardware] باز ميشه اما براي من همچين چيزي نمياد اصلا....!
كمك...:41:

shifter
30-07-2009, 18:37
اقا من تو تغيير پروداكت كد مشكل دارم!
nss رو كه نصب ميكنم و باز ميكنم گوشيو پيدا نميكنه!:41:
چند بار هم remove and install كردمش اما درست نشد!
البته بعد از تمام شدن نصب خودش يه پيغام ميده كه بايد يه كاري بعد از نصب انجام بديم [ميگه كه يه پنجره install new hardware] باز ميشه اما براي من همچين چيزي نمياد اصلا....!
كمك...:41:
دوستان شرمنده !
اين مشكل رو خودم حل كردم!:31:
اما حالا يه مشكل ديگه دارم!:31:
وقتي گوشيو در حالت پي سي سوست به كامپيوتر وصل ميكنم و nss رو باز ميكنم براي تغيير پروداكت كد وقتي read رو ميزنم اول مينويسه reading values... اما بعد ميينويسه error !!!!!
چيكار كنم؟:41:
با عرض معذرت مشکل حل شد!

mf.designing
31-07-2009, 11:51
یه سوال از حرفه ای های عزیز : چرا باید برای آپدیت سیم کارت روی گوشی باشه ؟ آخه من شب و روز مزاحم دارم ، اینطوری که نمیشه آپ کرد ! میشه ؟

DariushGreat
31-07-2009, 12:03
یه سوال از حرفه ای های عزیز : چرا باید برای آپدیت سیم کارت روی گوشی باشه ؟ آخه من شب و روز مزاحم دارم ، اینطوری که نمیشه آپ کرد ! میشه ؟

شاید یک سری از قواعدی هست که خود شرکت ها تعریف می کنن... به همین خاطر هست که می گن باس سیمکارت باشه و پروفایل جنرال باشه... شاید!!! :31:

mf.designing
31-07-2009, 13:30
بچه ها الان گوشیم در حالت آپدیت هست و حدود 20 مگ دانلود کرده . راستش یادم رفت پراکد فارسی رو وارد کنم و الان هم نمیتونم آپدیت رو کنسل کنم ، حالا چیکار کنم ؟؟؟!!!

mf.designing
31-07-2009, 13:30
بچه خواهشا کمکم کنید . اضطرای و فوری هست !

mf.designing
31-07-2009, 13:32
یعنی میشه بعد آپدیت دوباره با پراکد دیگه آپ کرد ؟!

DariushGreat
31-07-2009, 13:35
بچه ها الان گوشیم در حالت آپدیت هست و حدود 20 مگ دانلود کرده . راستش یادم رفت پراکد فارسی رو وارد کنم و الان هم نمیتونم آپدیت رو کنسل کنم ، حالا چیکار کنم ؟؟؟!!!

بچه خواهشا کمکم کنید . اضطرای و فوری هست !

یعنی میشه بعد آپدیت دوباره با پراکد دیگه آپ کرد ؟!

اگر الان داری با پروداکت خودت آپ می کنی، و پروداکتت فارسی هست، دیگه مشکلی نیست.
اما اگر نیست بعدا هم می شه با تغییر پروداکت دوباره آپ کرد.

اگر هم دوست داری کنسل کن، پروداکت رو وارد کن و بعد دوباره آپگرید کن

mf.designing
31-07-2009, 15:15
حالام وسط آپدیت ADSL ام قطع شد !!! واسه گوشی موردی پیش نیومده ! چی کار کنم ؟

M@hdi-B
31-07-2009, 15:29
حالام وسط آپدیت ADSL ام قطع شد !!! واسه گوشی موردی پیش نیومده ! چی کار کنم ؟

ببین عزیزم آپدیت دو مرحله داره: 1-دانلود فریمور 2-انتقال به گوشی

اگه وسط دانلود فریمور دیسکانکت بشی موردی نداره ولی موقع انتقال فریمور به گوشی این اتفاق افتاد کارت به باکس و فلش می کشه.
الان اگه اینترنتت قطع شده مشگلی نیست.

پروداکت کدتو عوض کن دوباره ادامه بده....فایلهای مربوط به زبان دوباره دانلود می شن.

اون پروداکت کدهایی که من گذاشتم همشون فارسین بسته به رنگ گوشیت یکیشون رو انتخاب کن.:10:

mf.designing
31-07-2009, 18:27
مهدی یه چیزی ، بعد آپ گوشی ، گوشی کند شده !! عوض بیشتر شدن صدا صداش کمتر هم شده !! چه کار کنم ؟

mf.designing
31-07-2009, 18:30
یه مستر ریست بکنم حل میشه ؟

M@hdi-B
31-07-2009, 18:44
یه مستر ریست بکنم حل میشه ؟

کلا قبل و بعد از آپدیت بهتره یه 7370 بکنید....مموریتم فرمت کن(البته قبلش فایلهایی که می خوای بریز تو کامی)

mf.designing
31-07-2009, 18:55
کلا قبل و بعد از آپدیت بهتره یه 7370 بکنید....مموریتم فرمت کن(البته قبلش فایلهایی که می خوای بریز تو کامی)
مهدی جان ممنون . ولی وقتی اینطوری ریست میکنم ، مثله قبل نمیشه که کلا از اول بیاد و ... یه ریست میشه بازم برمیگرده سره جای اول !! هارد ریست کنم ؟ راستی این با 3 دکمه معروف * و 3 و سبز ریست نمیشه !

mf.designing
31-07-2009, 20:48
بچه ها یه مرد دیگه ! همونطوری که گفتم بعد از آپ صدای گوشیم کم شده ، حالا تو موزیک پلیر هر موزیکی که بازمیکنم و میبخوام تنظیمات اکولایزر رو امتحان کنم ، روی هر کدوم ار مدها میزارم ، صدا کوچکترین تغییری نمیکنه ! مشکل از کجاست ، چرا بعد آپ عوض درست شدن قاطی کرده ؟ عکسهارو هم تو گالری گاتی پاتی نشون میده و پیکسل پیکسل و عکس گویا کامل لود نمیشه !!

ali racer
31-07-2009, 20:55
سلام
آخرين ورژني كه واسه 82 اومده چيه ؟

پرداكت فارسي اش رو هم محبت كنين

M@hdi-B
31-07-2009, 21:10
سلام
آخرين ورژني كه واسه 82 اومده چيه ؟

پرداكت فارسي اش رو هم محبت كنين

آخرین ورژن 31.0.016

پروداکت کد فارسی هم 0561032 :11:
0551525 هم هست

مخلص علی جان هم هستیم.

DariushGreat
31-07-2009, 21:16
بچه ها یه مرد دیگه ! همونطوری که گفتم بعد از آپ صدای گوشیم کم شده ، حالا تو موزیک پلیر هر موزیکی که بازمیکنم و میبخوام تنظیمات اکولایزر رو امتحان کنم ، روی هر کدوم ار مدها میزارم ، صدا کوچکترین تغییری نمیکنه ! مشکل از کجاست ، چرا بعد آپ عوض درست شدن قاطی کرده ؟ عکسهارو هم تو گالری گاتی پاتی نشون میده و پیکسل پیکسل و عکس گویا کامل لود نمیشه !!

مطمئنی RM گوشیت با RM آپگرید یکسانه؟؟؟؟ :blink: