مشاهده نسخه کامل
: آموزش نحوه آپگرید گوشیهای نوکیا
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
سلام ملت من حسابی ترسیدم
گوشی قبلیم 6120بود اپدیت کردم عالی شد
چند روزه e51 گرفتم 3 تا کد داشت برای گوشی های
e51 silver
e51 rose
e51 black
من roze بود هرچی زدم تا فرم ور چدید فارسی برام دان کنه نکرد مجبور شدم کد e51 silver farsi رو بزنم
و زدم همچی عالی بود تا دان کرد و رفت سر نصب 15 دقیقه کمکم شد 6 دقیقه اما وایستاد گوشی خاموش کرد
نبودی احساسم رو ببینی یک دفعه برنامه اپدیت پیغام داد باتری گوشی رو دوباره جا بزنم و زدم
چشمت روز بد نبینه دکمه پاور رو زدم روشن نشد .ولی یک صدایی از کامپیوتر امد.دوباره روشن کردم البته با فشار بیشر پاور :18::18::18::18::18::18:
اخیش:20::20: اومد بالا ورپن 2008 به نظر دوستان دوباره انجام بدم یا خیر
DJ.Mamal
25-08-2008, 21:07
سلام ملت من حسابی ترسیدم
گوشی قبلیم 6120بود اپدیت کردم عالی شد
چند روزه e51 گرفتم 3 تا کد داشت برای گوشی های
e51 silver
e51 rose
e51 black
من roze بود هرچی زدم تا فرم ور چدید فارسی برام دان کنه نکرد مجبور شدم کد e51 silver farsi رو بزنم
و زدم همچی عالی بود تا دان کرد و رفت سر نصب 15 دقیقه کمکم شد 6 دقیقه اما وایستاد گوشی خاموش کرد
نبودی احساسم رو ببینی یک دفعه برنامه اپدیت پیغام داد باتری گوشی رو دوباره جا بزنم و زدم
چشمت روز بد نبینه دکمه پاور رو زدم روشن نشد .ولی یک صدایی از کامپیوتر امد.دوباره روشن کردم البته با فشار بیشر پاور :18::18::18::18::18::18:
اخیش:20::20: اومد بالا ورپن 2008 به نظر دوستان دوباره انجام بدم یا خیر
احتياجي نيست
The Black Dahlia
29-08-2008, 13:46
ببخشید من اگه بدم بیرون برام آپدیت کنن چه قدر پام در میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گوشیم هم n73 music edit هست.
راستی ببینم این nsu هر وقت بخوای آپدیت کنی خودش جدیدترین ورژن رو آپ می کنه؟؟؟؟؟؟؟/
سلام.میخاستم ببینم که اگه ورژن nokia software updater ماله 2006 باشه اشکالی نداره؟مرسی
arian021ir
30-08-2008, 02:00
سلام - من یک گوشی n77 دارم که از مالزی برای من آوردن اما متاسفانه کلمات عربی یا فارسی در sms یا هرجای دیگه موبایل نشون داده نمیشه و موبایل فقط زبان انگلیسی و چینی داره، می خواستم از دوستان خواهش کنم که راهنماییم کنید.
پیشاپیش سپاسگزارم
The Black Dahlia
30-08-2008, 12:36
راستی ببینم این nsu هر وقت بخوای آپدیت کنی خودش جدیدترین ورژن رو آپ می کنه؟؟؟؟؟؟؟/
کسی جواب مارو نمیده
DJ.Mamal
30-08-2008, 21:11
هزينش بستگي به طرفت داره
بله جديدترين رو اپديت ميكنه
سلام.میخاستم ببینم که اگه ورژن nokia software updater ماله 2006 باشه اشکالی نداره؟مرسی
مشكل داره و اول بايد اپديترت به روز باشه
سلام - من یک گوشی n77 دارم که از مالزی برای من آوردن اما متاسفانه کلمات عربی یا فارسی در sms یا هرجای دیگه موبایل نشون داده نمیشه و موبایل فقط زبان انگلیسی و چینی داره، می خواستم از دوستان خواهش کنم که راهنماییم کنید.
پیشاپیش سپاسگزارم
ان 77 مال خاورميانه نيست و زبانهاي اين منطقه رو نداره و ساپورت نميكنه
arian021ir
30-08-2008, 23:39
ان 77 مال خاورميانه نيست و زبانهاي اين منطقه رو نداره و ساپورت نميكنه
یعنی هیچ راهی نیست که N77 فونت عربیو در sms نشون بده؟!!!! :41:
romass100
31-08-2008, 06:58
سلام دوستان عزیز.من هم مدت ها بود که می خواستم گوشیم را که 6120 کلاسیک نوکیا بود اپدیت کنم ولی چون توی کافینت های محلمون نمی گذاشتند نرم افزار نصب کنیم و سرعت اینترنت در خونمون هم به دلیل دیال اپ بودن فوق العاده پایین بود از انجام این کار منصرف شدم.اما چند روز پیش توی یک سایتی یک ادم مهربونی به اسم غزل که گوشیش عین من بود و اپدیتش کرده بود ، لینک فایل های فیریمویر گوشیش را در 10 قسمت حدودا 4.5 مگابایتی اپلود کرده بود که جمعا می شد 50 مگ.من هم رفتم کافینت و دانلودشون کردم.پسوند فایل ها رار بود.من وقتی خواستم اکستراکتشون (بازشون)کنم متوجه شدم که در هر فایل را تعدادی از فایل ها یکی هستند و چون اسمشون یکی هستش نمیشه پهلوی هم دیگه ریخت و هم برای ریخته شدن یک فایل باید قبلی را پاک کرد.اولا می خوام بدونم که دقیقا در مسیری که فایل های اپدیت مشخص می شه چه فولدر هایی هست.یعنی اینکه چون این 2 تا گروه فایل یکی هستند ایا باید فولدر های خاصی داشته باشند یا باید همشون را روی همدیگه کپی کرد؟دوما اصلا میشه فایل ها به صورت رار باقی بمونند ؟یعنی اینکه nsu اینقدر سرش می شه که خودش فایل های مورد نظرش را از فایل های را بیرون بیاره و استخراجش کنه؟اخه یک جا خوندم که فقط کافیه پارت یک را (اولین فایل رار از 10 قسمت را)باز کنی و بقیش را نیاز نیست.خوب حتما می دونید که گاهی وقط ها فایل های رار بازی در میارند و باز نمی شند.ایا حرفش درست بوده؟حالا من با این 10 تا فایل رار چیکار کنم؟بازشون کنم یا نه؟اصلا کجا بریزم؟توی همه ی اموزش ها هم فقط می گند بریزید توی همون فولدری که خود سایت نوکیا میسازه.خوب باز کنیمش نکنیم؟اصلا کسی به این نکات ریز توجه نمی کنه.خواهشا اگه کسی میتونه دقیقا من را را هنمایی کنه دریق نکنه.اما دقیق جواب من را بدید ها.کامل کامل.دستتون هم درد نکنه.
romass100
31-08-2008, 19:24
پس چی شد؟چرا کسی جوابم را نداد؟یعنی سوالم اینقدر تخصصی بود؟
DJ.Mamal
01-09-2008, 19:42
یعنی هیچ راهی نیست که N77 فونت عربیو در sms نشون بده؟!!!! :41:
با نرم افزار ميشه...اما خود گوشي ساپورت نميكنه
سلام دوستان عزیز.من هم مدت ها بود که می خواستم گوشیم را که 6120 کلاسیک نوکیا بود اپدیت کنم ولی چون توی کافینت های محلمون نمی گذاشتند نرم افزار نصب کنیم و سرعت اینترنت در خونمون هم به دلیل دیال اپ بودن فوق العاده پایین بود از انجام این کار منصرف شدم.اما چند روز پیش توی یک سایتی یک ادم مهربونی به اسم غزل که گوشیش عین من بود و اپدیتش کرده بود ، لینک فایل های فیریمویر گوشیش را در 10 قسمت حدودا 4.5 مگابایتی اپلود کرده بود که جمعا می شد 50 مگ.من هم رفتم کافینت و دانلودشون کردم.پسوند فایل ها رار بود.من وقتی خواستم اکستراکتشون (بازشون)کنم متوجه شدم که در هر فایل را تعدادی از فایل ها یکی هستند و چون اسمشون یکی هستش نمیشه پهلوی هم دیگه ریخت و هم برای ریخته شدن یک فایل باید قبلی را پاک کرد.اولا می خوام بدونم که دقیقا در مسیری که فایل های اپدیت مشخص می شه چه فولدر هایی هست.یعنی اینکه چون این 2 تا گروه فایل یکی هستند ایا باید فولدر های خاصی داشته باشند یا باید همشون را روی همدیگه کپی کرد؟دوما اصلا میشه فایل ها به صورت رار باقی بمونند ؟یعنی اینکه nsu اینقدر سرش می شه که خودش فایل های مورد نظرش را از فایل های را بیرون بیاره و استخراجش کنه؟اخه یک جا خوندم که فقط کافیه پارت یک را (اولین فایل رار از 10 قسمت را)باز کنی و بقیش را نیاز نیست.خوب حتما می دونید که گاهی وقط ها فایل های رار بازی در میارند و باز نمی شند.ایا حرفش درست بوده؟حالا من با این 10 تا فایل رار چیکار کنم؟بازشون کنم یا نه؟اصلا کجا بریزم؟توی همه ی اموزش ها هم فقط می گند بریزید توی همون فولدری که خود سایت نوکیا میسازه.خوب باز کنیمش نکنیم؟اصلا کسی به این نکات ریز توجه نمی کنه.خواهشا اگه کسی میتونه دقیقا من را را هنمایی کنه دریق نکنه.اما دقیق جواب من را بدید ها.کامل کامل.دستتون هم درد نکنه.
معمولا يكيشو اكستركت كني بعد از اتمام اولي ادرس بعدي رو ميخواد...حالا اينجا جاي بحث فايل رار نيست...با nss هم ميتوني اپديت كني...من ادرس محلي كه بايد كپي كني نميدونم
H.Operator
01-09-2008, 20:06
لينك دانلود nsu جديدترين ورژن رو برام بزاريد با قابليت resume.
DJ.Mamal
03-09-2008, 18:18
لينك دانلود nsu جديدترين ورژن رو برام بزاريد با قابليت resume.
صفحه اول لينكش هست....ريزوم هم ساپورت ميكنه
masoud_r_14
04-09-2008, 00:30
سلام
من از آپگرید جيزي سردر نميارم ممكنه توضيح بدين؟
جه فرقي با ابديت ميكنه؟
اكه كوشي آپگرید بشه جه جيزي بهش افزوده ميشه؟
شرمنده هاززززززززززززز
DJ.Mamal
04-09-2008, 16:12
سلام
من از آپگرید جيزي سردر نميارم ممكنه توضيح بدين؟
جه فرقي با ابديت ميكنه؟
اكه كوشي آپگرید بشه جه جيزي بهش افزوده ميشه؟
شرمنده هاززززززززززززز
آپديت و آپگريد فرقي ندارن....اموزشش تو صفحه اول هست..سوال ديگه اي هست در خدمتيم
shahramcat
05-09-2008, 01:30
آقا میشه با کمک بلوتوث گوشی رو آپدیت کرد یا حتما باید کابل داشته باشه ؟
آخه بعضی از مدلها مثل 5000 فقط بلوتوث دارن !
masoud_r_14
05-09-2008, 22:33
سلام
چنتا سوال دارم که اگه ميشه جواب بدين
1-*اگه آپگريد درست انجام نشه چه مشکلي براي گوشي پيش مياد-*منظورم اينه که خطري براي سخت افزار گوشي هم هست يا فقط اطلاعات رم فرمت ميشه
2-فقط گوشي هاي اصلي آپگريد ميشه يا گوشي هاي چيني هم ميشه؟
3-آپگريد چه مزايايي براي گوشي داره
4-ن82 آپگريد ميشه؟
ممنون از شما
DJ.Mamal
06-09-2008, 23:56
آقا میشه با کمک بلوتوث گوشی رو آپدیت کرد یا حتما باید کابل داشته باشه ؟
آخه بعضی از مدلها مثل 5000 فقط بلوتوث دارن !
امتحان نكردم ولي فكر كنم بشه...ببين اگه تو ليست اپديت باشه ميشه...لينك ليست صفحه اوله
سلام
چنتا سوال دارم که اگه ميشه جواب بدين
1-*اگه آپگريد درست انجام نشه چه مشکلي براي گوشي پيش مياد-*منظورم اينه که خطري براي سخت افزار گوشي هم هست يا فقط اطلاعات رم فرمت ميشه
2-فقط گوشي هاي اصلي آپگريد ميشه يا گوشي هاي چيني هم ميشه؟
3-آپگريد چه مزايايي براي گوشي داره
4-ن82 آپگريد ميشه؟
ممنون از شما
مشكل خاصي پيش نمياد...با فلش درست ميشه...گوشي جيني رو نميدونم
بقيه جوابات هم صفحه اول
سلام قربا من 6680 دارم که ورژنش 3و خوردهای هست ورژن جدیدش 5و خورده ای هستش
1- میخوام بدونم چقدر وقت طول میکشه
2- حجمش چقدره
3- از کجا بفهمم کد گوشیم ماله خاورمیانه هست و فارسی رو بعد اپدیت ساپورت میکنه( البته الان فارسی نداره)
4- اگه بخوام بعد آپدیت فارسی داشته باشه باید چه کدی وارد کنم؟
خیلی ممنونم
DJ.Mamal
09-09-2008, 17:46
سلام قربا من 6680 دارم که ورژنش 3و خوردهای هست ورژن جدیدش 5و خورده ای هستش
1- میخوام بدونم چقدر وقت طول میکشه
2- حجمش چقدره
3- از کجا بفهمم کد گوشیم ماله خاورمیانه هست و فارسی رو بعد اپدیت ساپورت میکنه( البته الان فارسی نداره)
4- اگه بخوام بعد آپدیت فارسی داشته باشه باید چه کدی وارد کنم؟
خیلی ممنونم
1-بستگي به حجم فيرم ور و سرعت اينترنتت داره
2-نميدونم
3-كدت چيه؟
4-بايد سرچ كنم...يكم صبر كن
کدم فکر کنم 0521640 یا 0521644 باشه الان دقیق نمیدونم
ممنونم
من N70 را می خوام آپدیت کنم اا بعد از دانلود 40 مگ با این پیغام روبرو میشم که
phone recovery
1-remove battry and charger from phone
2- insert battry and connect charger
3- press phone`s power buttomn for few second
retry
اما من هر چی این کار ها را می کنم باز هم همین پیغام میاد چیکار کنم
ممنون
DJ.Mamal
12-09-2008, 23:34
من N70 را می خوام آپدیت کنم اا بعد از دانلود 40 مگ با این پیغام روبرو میشم که
phone recovery
1-remove battry and charger from phone
2- insert battry and connect charger
3- press phone`s power buttomn for few second
retry
اما من هر چی این کار ها را می کنم باز هم همین پیغام میاد چیکار کنم
ممنون
نگران 40 مگ نباش چون ريزوم داره....اروري كه نوشتي تا حالا نديده بودم...شما گوشي رو با شارژ كامل وصل كن كه ارور نده..وقتي ارور داد كابل گوشي رو جدا كن....گوشي رو خاموش كن و باطريشو دربيار....و دوباره گوشي رو روشن و وصل كن و ادامه بده..
اين كار رو وقتي ميكني كه گوشي تازه ميخواد فلش بشه اما مشكل پيش مياد و علت در اوردن باطري همون ريكاوري فيرم ور قبليه...همه مراحل اپديت رو چك كن صحيح باشه و مطمئن باش كه كسي اون موقع بهت زنگ نزنه يا اس ام اس نده
چند بار سعي كن درست ميشه
ali racer
12-09-2008, 23:53
دی جی جان یکم در مورد آپ دیت اف لاین و عوض کردن پرودیوس کد تو این آپ دیت توضیح بده لطفا
می خوام ان 78 آپ کنم با دیال آپ !!
higrade61
13-09-2008, 14:16
سلام!
من دیشب گذاشتم گوشیم(N82) آپدیت بشه گذاشتم خودش با NSU از نوکیا دانلود کنه، روش اصلی یعنی.
بعد از چند ساعت کارش تموم شد و NSU زد UPDATE SUCCESSFULL اما گوشی بنده همینجور چشمک میزد!
حالا که روشنش میکنم فقط صفحه سیاه سفید میشه (چشمک میزنه). مرد یعنی؟؟؟ چه جوری HARD RESET کنم؟ (روش دکمه سبز * 3 رو امتحان کردم) .
فکر میکنم باید فلش بشه.اگه فلش کنن چه Version میشه؟؟ همون 11؟؟؟
سوال اینه که اصلا چی شد که همچین شد؟؟؟
DJ.Mamal
13-09-2008, 19:32
دی جی جان یکم در مورد آپ دیت اف لاین و عوض کردن پرودیوس کد تو این آپ دیت توضیح بده لطفا
می خوام ان 78 آپ کنم با دیال آپ !!
رو چشم عليي جون...در اسرع وقت
بيخيال با دايل اپ؟من 5610 رو 5 ساعت طول كشيد اپگريد كردم...بخاطر 43 مگ!!!
سلام!
من دیشب گذاشتم گوشیم(N82) آپدیت بشه گذاشتم خودش با NSU از نوکیا دانلود کنه، روش اصلی یعنی.
بعد از چند ساعت کارش تموم شد و NSU زد UPDATE SUCCESSFULL اما گوشی بنده همینجور چشمک میزد!
حالا که روشنش میکنم فقط صفحه سیاه سفید میشه (چشمک میزنه). مرد یعنی؟؟؟ چه جوری HARD RESET کنم؟ (روش دکمه سبز * 3 رو امتحان کردم) .
فکر میکنم باید فلش بشه.اگه فلش کنن چه Version میشه؟؟ همون 11؟؟؟
سوال اینه که اصلا چی شد که همچین شد؟؟؟
نميدونم؟شايد lcd مشكل داشته..البته بعيده..با فلش درست ميشه..ورژنش هم بستگي به طرف داره كه كدومو داشته باشه..
farshad-v3x
13-09-2008, 21:50
سلام. من گوشیم n95 8gb هست. گذاشتم واسه اپگرید. 105 مگا بایت رو کامل دانلود کرد. بعد که خواست نصب کنه پیغام داد باتری کمه. شاژر رو هم زدم. از برنامه خارج نشدم. گوشی هم خاموش نشد. حالا try again که میزنم باز باید از اول 105 مگابایت رو دانلود کنه؟؟؟؟؟؟؟
DJ.Mamal
14-09-2008, 14:48
سلام. من گوشیم n95 8gb هست. گذاشتم واسه اپگرید. 105 مگا بایت رو کامل دانلود کرد. بعد که خواست نصب کنه پیغام داد باتری کمه. شاژر رو هم زدم. از برنامه خارج نشدم. گوشی هم خاموش نشد. حالا try again که میزنم باز باید از اول 105 مگابایت رو دانلود کنه؟؟؟؟؟؟؟
خوب اينم شانس توه ديگه...بايد گوشي رو موقعي ميزدي كه باطري فول بود...يا اصلا ميتونستي تو شارژ بذاري از اولش..چاره اي نيست بايد دوباره دان كني...
آقا ما رو که یادت نرفته؟
6680 - کد - فارسی و ...
DJ.Mamal
15-09-2008, 22:27
آقا ما رو که یادت نرفته؟
6680 - کد - فارسی و ...
فازسي كه نبود و فكر نكنم ساپورت كنه...اما اين كد مال امارات هستش
0520999
اگه مال خودت عربي داره همونو اپديت كن
بسیار عالی و ممنون
من آپگرید کردم 5310 رو
صداش افزایش پیدا کرد ؛ مشکل هنگ رو هم تاحالا نداشتم
farshad-v3x
17-09-2008, 11:25
سلام. من گوشیم که n98 8gb باشه رو اپگرید کردم ولی زبان فارسی اضافه نشد. باید چکار کنم؟ راهی هست که بدون اپگرید فارسی بشه گوشیم؟؟؟؟
فازسي كه نبود و فكر نكنم ساپورت كنه...اما اين كد مال امارات هستش
0520999
اگه مال خودت عربي داره همونو اپديت كن
مال خودم عربی نداره
از شما ممنونم
DJ.Mamal
17-09-2008, 20:21
سلام. من گوشیم که n98 8gb باشه رو اپگرید کردم ولی زبان فارسی اضافه نشد. باید چکار کنم؟ راهی هست که بدون اپگرید فارسی بشه گوشیم؟؟؟؟
نه فقط با اپگريد يا فلش ميشه...خوب زودتر ميگفتي كدشو بهت ميدادم...اصلا تاپيك جداگونش كه بود
مال خودم عربی نداره
از شما ممنونم
قابل نداشت با اون كد اپديت كن ببين ميشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
farshad-v3x
18-09-2008, 13:34
سلام. من گوشیم رو با ورزن 30 اپگرید کردم. فارسی نداره. شنیدم با nss میشه بهش اضافه کرد. میشه اموزشش رو بذارید؟
H.Operator
18-09-2008, 19:12
خبر ویژه !!! ورژن جدید فیرمور 4.0812.4.2.1 برای N73 Me
سلام دوستان
نوکیا دوباره ورژن جدیدی برای N73 ME ارائه کرده
v : 4.0812.4.2.1
بالاخره این ورژن برای گوشیهای با پروداکت کد عربی هم اومد و شما میتوانید گوشی خود را با پرودداکت کد 0539295 آپدیت کنید
حجم فایل آپدیت 51.2 MB هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تغییرات :
1 - دوباره Mobile TV اومده توی Applications
2 - نرم افزار جدید Dictionary اومده در داخل پوشه Office ولی هنوز کلمه ، قابل استفاده ای نداره و فکر کنم باید بعداً با نرم افزاری ، لغات را به اون اضافه کرد
3 - RAM گوشی که تغییری نکرده و فضای آزاد که زیاد نشده بود
4-در این ورژن سرعت باز شدن منو ها ، بخصوص در گالری گوشی و سرعت بازشدن عکسها ، از قرار معلوم زیادتر شده و همچنین ما شاهد ، افزایش سرعت عملکرد دوربین خواهیم بود.
تاحالا اينها ديده شده...
Mahyar25
20-09-2008, 16:37
سلام
من الان کافینتم .گوشی ان 70 رو آپدیت کردم . حالا یه مسکلی باهاش دارم . نمیئونم چجوری فارسیش کنم
من فک کردم با آپ تو زبان هاش فارسی هم میاد . فک کنم الان باید کئشو عوض کنم ولی چه کدی نمی دونم . (عدد رو میگم )
ممنون میشم اگه زود جواب بدین
Mahyar25
20-09-2008, 18:15
سلام
من الان کافینتم .گوشی ان 70 رو آپدیت کردم . حالا یه مسکلی باهاش دارم . نمیئونم چجوری فارسیش کنم
من فک کردم با آپ تو زبان هاش فارسی هم میاد . فک کنم الان باید کئشو عوض کنم ولی چه کدی نمی دونم . (عدد رو میگم )
ممنون میشم اگه زود جواب بدین
پیدا کردم . آپدیت هم شد (عربی و میوزیک)
ببخشید که 2 تا پست دادم
DJ.Mamal
20-09-2008, 20:30
سلام. من گوشیم رو با ورزن 30 اپگرید کردم. فارسی نداره. شنیدم با nss میشه بهش اضافه کرد. میشه اموزشش رو بذارید؟
با nss كدشو عوض كن بعد اپديت كن
توضيحات صفحه اول
farshad-v3x
20-09-2008, 23:22
با nss كدشو عوض كن بعد اپديت كن
توضيحات صفحه اول
پروداکت کد رو عوض کنم بذارم با برنامه نوکیا اپدیت. اپدیت بشه؟؟ خودش فارسی رو اضافه میکنه؟؟؟
DJ.Mamal
21-09-2008, 21:44
پروداکت کد رو عوض کنم بذارم با برنامه نوکیا اپدیت. اپدیت بشه؟؟ خودش فارسی رو اضافه میکنه؟؟؟
آره با اين كداپديت كن
0550803
HAMID-3138
22-09-2008, 05:53
سلام
آقا برا تبدیل نوکیا معمولی به موزیک ادیشن در قسمت product code چه کدی رو باید وارد کنم
HAMID-3138
22-09-2008, 06:07
آقا ببخشید من دوباره یه پست اضافه کردم
با توضیحاتی که در صفحه اول دیدم ترسیدم برای آپگرید کردن گوشیم بی محابا عمل کنم
من n73 معمولی دارم میخوام با آپگرید کردنش اولا اونو به موزیکال تبدیل کنم و همچنین زبانش رو هم فارسی کنم منظورم اینه که فارسی رو هم ساپورت کنه مثلا برای اس ام اس نوشتن
اون کدی که این دوتا کار رو برام انجام بده از کجا باید بذارم
Linux Learner
22-09-2008, 14:09
پروداکت کد گوشیمو وارد کردم و گوشیمو N70 نشون میده!!! چرا؟
گوشیم N82-1 هست
سلام
شرمنده من زیاد وقت دارم فردا مدرسه باز میشه.اگ لطف کنین نحوه آپگرید کردن n72 رو توضیح بدین
(روش انجام همه عملیاتشو)
مرسی
سلام. گوشي من N73me هست و ميخوام ورژن اون رو از 4.0727.2.2.1 به 4.0812.4.2.1 ارتقا بدم. با برنامه NSS پروداكت كد گوشي رو به 0539295 تغيير دادم تا پروداكت كدش عربي باشه. تموم فايلهاي فريمور جديد كه حدود 70 مگ ميشه رو هم دانلود كردم و نرم افزار NSU رو هم همينطور. فايلهاي آپديت رو در آدرس درستش كپي كردم و گوشي رو با PC suite به كامپيوتر وصل كردم و اينترنت هم كانكت هست.
فايلهاي آپديت رو ميشناسه... تا اينجا همه چيز ok. بعد از اينكه ازم تاييد ميگيره و در شروع آپديت پيغام زير رو نشون ميده:
طبق همون عمل ميكنم يعني 1.باطري رو درميارم و كابل رو ميكشم. 2.باطري رو ميذارم و كابل رو نصب ميكنم. 3.يه 7-8 ثانيه اي دكمه پاور رو نگه ميدارم تا دوباره استارت بزنه. گوشي عين حالت معمولي روشن ميشه و دوبارهpc suiteرو انتخاب ميكنم و Retry] رو كليك ميكنم. بعد از چند لحظه پيامي بصورت زير نشون ميده
طبق پيام كابل رو ميكشم و دوباره كانكت ميكنم و Retryرو ميزنم. بعد از چند لحظه دوباره همون پيغام اول رو نشون ميده و اين فرايند همينجوري تكرار ميشه. كجاي كارم اشتباهه، نميدونم.!! لطفا راهنماييم كنيد.
در ضمن گوشيم رو هم تازه با كد #7370#* مستر ريست كردم.
خيلي واجبه. اساتيد كمكم كنند.
کسی نبود مشکل مارو حل کنه؟
ice.cloud
23-09-2008, 03:53
این مرحله ها خیلی محسوس نیست و هر دو توسط نرم افزار آپدیتر انجام میشه
با دایل آپ توصیه نمیشه ولی بازم بستگی به مدل گوشیت داره...مثلا من برای 5700 حدود 76 مگ دانلود کردم ولی برای 6630 -40 مگ بود...
این مقدار که دانلود میشه بلافاصله گوشی خاموش میشه و فیرم ور نصب میشه
اگه میشه برای n95 هم بگو چند مگ هست
HAMID-3138
23-09-2008, 16:04
من n73 معمولی دارم میخوام با آپگرید کردنش اولا اونو به موزیکال تبدیل کنم و همچنین زبانش رو هم فارسی کنم منظورم اینه که فارسی رو هم ساپورت کنه مثلا برای اس ام اس نوشتن
آقا کسی نیست به داد ما برسه :19::19::13:
HAMID-3138
24-09-2008, 02:32
با سلام
من در تبدیل پروداکت کدم به مشکل زیر برخوردم
قسمتی که کلمه ی ready نوشته شده مرتبا در حالت چشمک زن میباشد و پروسه کامل نمیشه
آیا میشه بدون توجه به اون کار رو ادامه بدم یا باید راهکاری رو در پیش بگیرم ؟؟؟؟
سلام. گوشي من N73me هست و ميخوام ورژن اون رو از 4.0727.2.2.1 به 4.0812.4.2.1 ارتقا بدم. با برنامه NSS پروداكت كد گوشي رو به 0539295 تغيير دادم تا پروداكت كدش عربي باشه. تموم فايلهاي فريمور جديد كه حدود 70 مگ ميشه رو هم دانلود كردم و نرم افزار NSU رو هم همينطور. فايلهاي آپديت رو در آدرس درستش كپي كردم و گوشي رو با PC suite به كامپيوتر وصل كردم و اينترنت هم كانكت هست.
فايلهاي آپديت رو ميشناسه... تا اينجا همه چيز ok. بعد از اينكه ازم تاييد ميگيره و در شروع آپديت پيغام زير رو نشون ميده:
طبق همون عمل ميكنم يعني 1.باطري رو درميارم و كابل رو ميكشم. 2.باطري رو ميذارم و كابل رو نصب ميكنم. 3.يه 7-8 ثانيه اي دكمه پاور رو نگه ميدارم تا دوباره استارت بزنه. گوشي عين حالت معمولي روشن ميشه و دوبارهpc suiteرو انتخاب ميكنم و Retry] رو كليك ميكنم. بعد از چند لحظه پيامي بصورت زير نشون ميده
طبق پيام كابل رو ميكشم و دوباره كانكت ميكنم و Retryرو ميزنم. بعد از چند لحظه دوباره همون پيغام اول رو نشون ميده و اين فرايند همينجوري تكرار ميشه. كجاي كارم اشتباهه، نميدونم.!! لطفا راهنماييم كنيد.
در ضمن گوشيم رو هم تازه با كد #7370#* مستر ريست كردم.
خيلي واجبه. اساتيد كمكم كنند.
H.Operator
24-09-2008, 12:26
تو تاپيك خودم چند تا كار گفتم كه انجام بدي سر زدي:5:
DJ.Mamal
24-09-2008, 20:52
طبق ارور گوشيت شناسايي نميشه...يعني درايور كابل درست نصب نشده..Nsu رو دوباره نصب كن و امتحان كن
DJ.Mamal
24-09-2008, 21:00
اگه میشه برای n95 هم بگو چند مگ هست
دقيقا نميدونم
سلام
شرمنده من زیاد وقت دارم فردا مدرسه باز میشه.اگ لطف کنین نحوه آپگرید کردن n72 رو توضیح بدین
(روش انجام همه عملیاتشو)
مرسی
صفحه اول همين تاپيك همه چيزو توضيح دادم
پروداکت کد گوشیمو وارد کردم و گوشیمو N70 نشون میده!!! چرا؟
گوشیم N82-1 هست
چون كدت رو اشتباه وارد كردي...وگرنه يه موردي داره..
n73 فارسي ساپورت نميكنه...عربي موزيكال هست...اگه بلدي كدشو بهت بدم اپديت كن
توضيحات نحوه اپديت و تعويض كد...صفحه اول همين تاپيك هست
Linux Learner
25-09-2008, 22:17
عجب! یعنی اینقدر کورم؟:18:
نه عزیزم. اشتباه وارد نکردم. ولی احتمال داره روی برچسبش اشتباه باشه!
الآن دارم NSS رو نصب میکنم تا خود گوشی رو تست کنم.
HAMID-3138
26-09-2008, 03:06
توضيحات نحوه اپديت و تعويض كد...صفحه اول همين تاپيك هست[/quote]
ممنون میشم اگه زحمتشو بکشید
یعنی با این کد خلاصه میشه اس ام اس های فارسی رو خوند؟
اگه میشه کدشو لطف کنید
Linux Learner
26-09-2008, 10:58
همونطور که گفتم برچسبش تقلبیه!!! خود گوشی کدش 0551525 هست که آپدیت هم براش اومده. فقط وقتی مطمئن شدم ایرادی یا بگی چیزی نداره آپدیت رو شروع میکنم. متشکر از همگی
سلام
من گوشیم 3250 است v.4.14 ولی توسایت نوکیا اخرین ورزنش 3.13 بود مشکل از کجاست یکی راهنمایم کنه.
سلام
من گوشیم 3250 است v.4.14 ولی توسایت نوکیا اخرین ورزنش 3.13 بود مشکل از کجاست یکی راهنمایم کنه.
HAMID-3138
26-09-2008, 16:01
دقيقا نميدونم
آقا دمت گرم ما منتظریم
اگه ممکنه کد رو بذار
اینم عکسش.[QUOTEمن گوشیم 3250 است v.4.14 ولی توسایت نوکیا اخرین ورزن3.23 بود مشکل از کجاست یکی راهنمایم کنه. [/QUOTE
Linux Learner
26-09-2008, 21:23
اینم عکسش.[QUOTEمن گوشیم 3250 است v.4.14 ولی توسایت نوکیا اخرین ورزن3.23 بود مشکل از کجاست یکی راهنمایم کنه. [/QUOTE
الآن پروداکت چند تا 3250 دیگه رو تست کردم، همشون همین بودن. من نمیدونم. توی تاپیک 3250 از بچه ها بپرس، احتمالا" اونجا بهتر جواب میگیری.
فکر نکنم تیپیکی برای 3250 باشه.
HAMID-3138
27-09-2008, 04:43
نقل قول:
نوشته شده توسط DJ.Mamal [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دقيقا نميدونم
آقا دمت گرم ما منتظریم
اگه ممکنه کد رو بذار
آقا ممنون میشم اگه کمکم کنید
تو رو خدا خیلی عجله دارم داره آبروم میره
کد مربوط به فارسی یا عربی کردن موزیکال هستش که قرار بود بذارید رو لطف کنید
DJ.Mamal
30-09-2008, 19:13
عجب! یعنی اینقدر کورم؟:18:
نه عزیزم. اشتباه وارد نکردم. ولی احتمال داره روی برچسبش اشتباه باشه!
الآن دارم NSS رو نصب میکنم تا خود گوشی رو تست کنم.
من قصد توهين نداشتم
همونطور که گفتم برچسبش تقلبیه!!! خود گوشی کدش 0551525 هست که آپدیت هم براش اومده. فقط وقتی مطمئن شدم ایرادی یا بگی چیزی نداره آپدیت رو شروع میکنم. متشکر از همگی
ديدي كه مورد داشت ...اپديت كن مشكلي نيست
سلام
منم داشتم ورژنش 3.21 بود مال رفيقم 4.21 بود...فكر كنم داده بود فلش كرده بودن...مشكلي نيست بذار باشه مگه اتفاقي افتاده؟
DJ.Mamal
30-09-2008, 19:18
آقا ممنون میشم اگه کمکم کنید
تو رو خدا خیلی عجله دارم داره آبروم میره
کد مربوط به فارسی یا عربی کردن موزیکال هستش که قرار بود بذارید رو لطف کنید
N73 Music Edition Arabic Special Edition--- Ramadan
- 0555266
اينم كد ان 73 موزيكال با ساپورت زبان عربي..به همراه نرم افزارهاي اسلامي
ghahremanimehdi
30-09-2008, 20:39
آقا من نوکیا 6233 دارم .
1) من که اینترنت پرسرعت ندارم چیکارکنم تا Firmware گوشیم رو آپدیت کنم؟
2) نمیشه این فایل آپدیت رو جدا از اینترنت بگیرم ؟
3) این نرم افزار Nokia RM برای چی هست ؟
DJ.Mamal
01-10-2008, 10:27
آقا من نوکیا 6233 دارم .
1) من که اینترنت پرسرعت ندارم چیکارکنم تا Firmware گوشیم رو آپدیت کنم؟
2) نمیشه این فایل آپدیت رو جدا از اینترنت بگیرم ؟
3) این نرم افزار Nokia RM برای چی هست ؟
ميتوني ببري كافي نتي جايي..
ميشه منتهي بايد پيدا كني...تو سايت رپيد شير هستش ممكنه پيدا كني
اين نرم افزار كجا هستش ؟تو گوشيه؟
ghahremanimehdi
01-10-2008, 17:46
ميتوني ببري كافي نتي جايي..
ميشه منتهي بايد پيدا كني...تو سايت رپيد شير هستش ممكنه پيدا كني
اين نرم افزار كجا هستش ؟تو گوشيه؟
یه سری نرم افزار هست تو اینترنت به نام مثلا
RM-67_Phone_Data_Package
که حجمش هم زیاده از 60 مگ تا 200 مگ دیدم
والا من خودم اصلا نمیدونم اینا چی هست ولی فقط میدونم که برای Firmware گوشهای نوکیاست اگه کسی اطلاعات بیشتری داره بده . :20:
DJ.Mamal
01-10-2008, 23:17
یه سری نرم افزار هست تو اینترنت به نام مثلا
RM-67_Phone_Data_Package
که حجمش هم زیاده از 60 مگ تا 200 مگ دیدم
والا من خودم اصلا نمیدونم اینا چی هست ولی فقط میدونم که برای Firmware گوشهای نوکیاست اگه کسی اطلاعات بیشتری داره بده . :20:
Rm معمولا نوع پردازنده گوشي رو مشخص ميكنه..حالا تو طبق گوشيت بايد دنبالش بگردي
كد #0000#* رو بزني نوع پردازندتو مينوسه...ولي ببري كافي نتي جايي با NSU اپديت كني راحت تري
ميتوني فلش هم بكني
bihal_gua jingg
03-10-2008, 12:38
سلام
من يه سوالي برام پيش امد...
اون هم بايد از كجا اپديت كنيم ؟؟؟
چه قدر طول مي كشه؟؟؟؟؟؟؟؟
DJ.Mamal
03-10-2008, 12:51
سلام
من يه سوالي برام پيش امد...
اون هم بايد از كجا اپديت كنيم ؟؟؟
چه قدر طول مي كشه؟؟؟؟؟؟؟؟
صفحه اول همين تاپيك رو بخون..متوجه ميشي
darkangel85
04-10-2008, 17:06
گوشی من E65 هست و ورژن فریمور گوشی 2.0633.65.00 هستش که وقتی توی سایت نوکیا میرم میگه ورژن 3.0633.69.00 برای کدی که وارد میکنم موجوده، و وقتی میخوام آپدیت کنم میگه آپدیتی برای گوشی شما موجود نیست!!!!!!
چرا اینجوریه؟!!!!
گوشیمو گفتم آپدیت کنم شاید سرعتش بالاتر بره!! خیلی کنده!!!
DJ.Mamal
04-10-2008, 20:02
گوشی من E65 هست و ورژن فریمور گوشی 2.0633.65.00 هستش که وقتی توی سایت نوکیا میرم میگه ورژن 3.0633.69.00 برای کدی که وارد میکنم موجوده، و وقتی میخوام آپدیت کنم میگه آپدیتی برای گوشی شما موجود نیست!!!!!!
چرا اینجوریه؟!!!!
گوشیمو گفتم آپدیت کنم شاید سرعتش بالاتر بره!! خیلی کنده!!!
از اين مشكلا زياده...با اين امتحان كن
پروداكت كدتو عوض كن
0515712
اموزشش هم صفحه اول همين تاپيك هست
darkangel85
04-10-2008, 23:57
از اين مشكلا زياده...با اين امتحان كن
پروداكت كدتو عوض كن
0515712
اموزشش هم صفحه اول همين تاپيك هست
این مثل اینکه بادی بود، امروز زدم بلاخره آپدیت کرد!!!
bihal_gua jingg
05-10-2008, 10:59
عزیز خوندم اما متوجه نشدم...
نمی تونی یه بار دیگه بدی؟؟؟؟؟
DJ.Mamal
05-10-2008, 17:59
عزیز خوندم اما متوجه نشدم...
نمی تونی یه بار دیگه بدی؟؟؟؟؟
چيو دوباره بگم...يه نرم افزار دانلود ميكني ..بعد گوشي رو وصل ميكني و اپديتش ميكني..كار سختيه؟
يه بار ديگه با دقت بخون متوجه ميشي
higrade61
07-10-2008, 14:06
سلام. گوشی من N82 هستش.
من برای version 20 که با اینترنت wireless 128K خواستم آپدیت کنم ،بعد از 3-4 ساعت گوشیم زایید آخر کار و 12000 تومن پیاده شدم واسه فلش. با اینکه update successful داد.
الان میخوام ورژن 30 آپدیت کنم. ADSL 256K دارم تو دفترم. سرعت دانلودش تا 30KB میشه. به نظر شماها با این آپدیت کنم؟؟؟ بچه هایی که آپدیت کردن با چه اینترنتی اینکارو کردن؟؟ چقدر طول میکشه؟؟؟
higrade61
07-10-2008, 14:09
یه سوال دیگه! Nsu برا من تو ویستا کار نمیکنه. کسی هست که مثل من یاشه مشکلش؟؟
از شما اساتید کسی هم میدونه این مشکل چیه و چطوری حل میشه !؟
برنامه NSU رو که اجرا میکنم این میاد ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DJ.Mamal
07-10-2008, 19:25
سلام. گوشی من N82 هستش.
من برای version 20 که با اینترنت wireless 128K خواستم آپدیت کنم ،بعد از 3-4 ساعت گوشیم زایید آخر کار و 12000 تومن پیاده شدم واسه فلش. با اینکه update successful داد.
الان میخوام ورژن 30 آپدیت کنم. ADSL 256K دارم تو دفترم. سرعت دانلودش تا 30KB میشه. به نظر شماها با این آپدیت کنم؟؟؟ بچه هایی که آپدیت کردن با چه اینترنتی اینکارو کردن؟؟ چقدر طول میکشه؟؟؟
با 128 سه ساعت طول كشيد؟واقعا؟
من با دايل اپ 5610 رو 5 ساعته اپگريد كردم..يه 5700 داشتم يه ربعه اپديت شد..با سرعت 60 كيلو بايت بر ثانيه
یه سوال دیگه! Nsu برا من تو ویستا کار نمیکنه. کسی هست که مثل من یاشه مشکلش؟؟
طبق گفته خود نوكيا نبايد مشكلي داشته باشه...نميدونم
از شما اساتید کسی هم میدونه این مشکل چیه و چطوری حل میشه !؟
برنامه NSU رو که اجرا میکنم این میاد ![I]
از اينترنتته..
اگه درست نشد نرم افزارو دوباره نصب كن
از اينترنتته..
اگه درست نشد نرم افزارو دوباره نصب كن
سلام ! ممنون که جواب دادی !
والا برنامه رو 5 - 6 بار نصب کردم ! 3 بار هم دانلودش کردم که مبادا یوقت دانلودم مشکل داشته باشه !
آنتی ویروس و فایروال هم خاموشه !
خلاصه نمیشه !
چیکار کنم ؟! :41:
کمک :40:
DJ.Mamal
08-10-2008, 00:22
سلام ! ممنون که جواب دادی !
والا برنامه رو 5 - 6 بار نصب کردم ! 3 بار هم دانلودش کردم که مبادا یوقت دانلودم مشکل داشته باشه !
آنتی ویروس و فایروال هم خاموشه !
خلاصه نمیشه !
چیکار کنم ؟! :41:
کمک :40:
سيستمتو يه ريست كن..دوباره امتحان كن.
از اين ارورا زياد ميده...الكيه
ویندوز ویستا این مشگل رو داره با ایکس پی امتحام کن
amir2011
08-10-2008, 03:04
من اگه بخوام 5610 رو از ورژن 4.2 به 6.6 آپذیت کنم با دیال آپ حدودا چقدر طول میکشه..؟
با adsl 100 کیلوبایت چطور..؟
اقا یک سوال ایا گوشی های ن.کیا رو می خوای آپدیت کنی باید برای هر گوشی برنام اپدیت خودشو دانلود کنی یا مثل سونی اریکسون که برنامه آپدیت رو دانلود می کنی و در اخر که می خواد شروع به اپ دیت کنه باید مدل گوشی رو انتخاب کنی؟؟؟؟
سلام دوستان
امروز داشتم گوشيمو ( N73) آپگريد ميكردم كه بعد از 60 مگ دانلود ارتباط pc با گوشي قطع شد.فايل آپديت 70 مگي بود.
گوشي روشن ميشه ولي سيستم بالا نميايد.pc هم نمي شناسدش.چيكار بايد بكنم؟گوشي هنوز قابل استفاده هست؟ گارانتيش اتصالاته.
Majid393
08-10-2008, 22:59
سلام ....
من هر کاری میکنم Nsu ارور میده و باز نمیشه ....
آخرین ورژن پی سی سوئیت (7.0.8) و آخرین ورژن Nsu رو هم دارم ....
فایروال و آنتی ویروس هم خاموش کردم ...... سرعت اینترنتم هم خوبه ....
ایراد کار از کجاست ؟؟؟ چرا ارور میده ؟؟؟؟
سلام ....
سلام !
احیانا همون اروری نیست که من توی صفحه قبل عکسش رو گذاشتم ؟! :46:
راستی ! این پی سی سوییت حتما باید نصب باشه ؟!
آخه ربطش به آپدیت چیه !؟
نه نیازی به نصب پس سی سوئیت نیست ولی اگه ویستا هستش برید روی xp چون ویستا محدودیت هایی ایجاد میکنه که نرم افزار update نوکیا نمی تونه اجرا بشه
DJ.Mamal
10-10-2008, 02:02
من اگه بخوام 5610 رو از ورژن 4.2 به 6.6 آپذیت کنم با دیال آپ حدودا چقدر طول میکشه..؟
با adsl 100 کیلوبایت چطور..؟
با دايل اپ حدود 5 ساعت...با adsl ت حدود 10 دقيقه
اقا یک سوال ایا گوشی های ن.کیا رو می خوای آپدیت کنی باید برای هر گوشی برنام اپدیت خودشو دانلود کنی یا مثل سونی اریکسون که برنامه آپدیت رو دانلود می کنی و در اخر که می خواد شروع به اپ دیت کنه باید مدل گوشی رو انتخاب کنی؟؟؟؟
نرم افزار NSU كليه گوشيهايي كه قابليت اپديت شدن رو دارن ساپورت ميكنه..براي مدل خاصي نيست
سلام دوستان
امروز داشتم گوشيمو ( N73) آپگريد ميكردم كه بعد از 60 مگ دانلود ارتباط pc با گوشي قطع شد.فايل آپديت 70 مگي بود.
گوشي روشن ميشه ولي سيستم بالا نميايد.pc هم نمي شناسدش.چيكار بايد بكنم؟گوشي هنوز قابل استفاده هست؟ گارانتيش اتصالاته.
مشكلي نيست...ببر گارانتي برات فلش كنن..ببين اگه nsu ميشناستش دوباره اپديتش كن
سلام ....
چه اروري ميده؟
Majid393
10-10-2008, 10:36
چه اروري ميده؟
همون ارور معروف دیگه .... این :
همون ارور معروف دیگه .... این :
برادر عزیز روی ویندوز xp اجرا کن ویستا حواب نمی ده
faravahar
10-10-2008, 14:24
ماله من هم همین ارور رو می ده.
روی xp هم هست اما بازم این ارور رو میدهو
صد بار امتحان کردم.
برنامه رو هم سه چهار بار دوباره نصب کردم اما نشد که نشد.
DJ.Mamal
10-10-2008, 15:22
دوستان عزيز اين ارور مربوط به سيستم خودتونه و پيدا كردن دليلش هم همينطور...از دست من و بقيه كاري بر نمياد
بعضي مواقع با ريست سيستم حل ميشه...كمك ديگه اي نميتونم بكنم
mr_khodaei2008
15-10-2008, 12:28
سلام من گوشیم n95 8g است ورژن 20.2.005 است آپدیتش هست و اگه آپدیتش کنم sms هام فارسی میشه و میتونم فارسی بفرستم کمکم کنید لطفا توضیح هم بدید که چطوری این کار رو بکنم
DJ.Mamal
15-10-2008, 23:20
سلام من گوشیم n95 8g است ورژن 20.2.005 است آپدیتش هست و اگه آپدیتش کنم sms هام فارسی میشه و میتونم فارسی بفرستم کمکم کنید لطفا توضیح هم بدید که چطوری این کار رو بکنم
صفحه اول همين تاپيك همه توضيحات رو دادم
mr_khodaei2008
20-10-2008, 17:10
میخوام بدونم آپدیتش کنم فارسی میشه یا نه
DJ.Mamal
20-10-2008, 18:28
آهان...خوب صبر كن پروداكت كد فارسيشو بهت بدم
DJ.Mamal
22-10-2008, 14:19
با كد 0550803 اپديت كن..
SADEGH 7
27-10-2008, 22:54
سلام
به این دو تا عکس نگاه کنید :
همونطور که تو عکس ها مشخصه من تو سایت نوکیا پروداکت کدم رو چک کردم و متوجه شدم که ورژن 7 آخرین ورژنی هست که برای گوشی من اومده.ورژن گوشیم 5.53 هست.البته قبلا 5.50 بود که آپدیتش کردم و شد 5.53. حالا مشکل اینجاست که وقتی می خوام آپدیت کنم می گه آپدیتی برای گوشی شما نیست.دفعه ی قبل هم همین مشکل رو داشتم ولی چند بار که try again رو زدم درست شد ولی الآن حدود یک ربعه که دارم این دکمه رو می زنم و هیچ فرقی هم نکرده.nsu رو هم همین الآن دانلود کردم.به نظر شما این مشکل چجوری حل می شه؟
DJ.Mamal
01-11-2008, 00:19
احتمالا ورژن 7 براي منطقه اي هست كه گوشيت شاملش نميشه..يكم صبر كن يه پروداكت كد برات پيدا كنم اپديت كني
becareful
01-11-2008, 11:26
سلام... گوشیم روش ورژن t mobile ریخته شده و فارسی نیست اما قبلا بود حالا توی nemesis پروداکت کد رو به همونی که خودش قبلا بود (و فارسی بود) تغییر دادم...الان اگه آپدیت کنم فارسی میشه؟ لازم به ذکره قبلا گوشیم ترکید(با همین آپدیت) و هیچ جا نمیتونستن فلشش کنن و آخر هم 50 تومن خرجش شد...
DJ.Mamal
01-11-2008, 18:57
سلام... گوشیم روش ورژن t mobile ریخته شده و فارسی نیست اما قبلا بود حالا توی nemesis پروداکت کد رو به همونی که خودش قبلا بود (و فارسی بود) تغییر دادم...الان اگه آپدیت کنم فارسی میشه؟ لازم به ذکره قبلا گوشیم ترکید(با همین آپدیت) و هیچ جا نمیتونستن فلشش کنن و آخر هم 50 تومن خرجش شد...
آره فارسي ميشه...مگه قبلا چيكار كردي اينقدر خرج ورداشت؟راستي گوشيت چيه؟
becareful
01-11-2008, 23:41
آره فارسي ميشه...مگه قبلا چيكار كردي اينقدر خرج ورداشت؟راستي گوشيت چيه؟
گوشی n73 me اگه یادت باشه قبلا هم گفته بودم..همین آپدیت کردم موبایل خراب شد و هیچ جا نمیتونستن فلشش هم کنن...الان باز رفتم آپدیت کردم:31: ولی به خیر گذشت و آپدیت شد کد رو هم به همونی که فارسی بود تغییر دادم ولی الان دوباره فارسی نداره...
DJ.Mamal
02-11-2008, 22:42
گوشی n73 me اگه یادت باشه قبلا هم گفته بودم..همین آپدیت کردم موبایل خراب شد و هیچ جا نمیتونستن فلشش هم کنن...الان باز رفتم آپدیت کردم:31: ولی به خیر گذشت و آپدیت شد کد رو هم به همونی که فارسی بود تغییر دادم ولی الان دوباره فارسی نداره...
N73 فارسی ساپورت نمیکنه...احتمالا عربی بوده..حالا خدا رو شکر بخیر گذشته
becareful
03-11-2008, 14:12
همون عربی منظورم حالا عربی هم نیست!!!
iman-crystal
04-11-2008, 00:19
سلام
من 5610 دارم می خوام به ورژن 8.30 ارتقا بدم این ورژن فارسی داره مثلا برایsms?
چجوری ارتقا بدم ممنون؟
DJ.Mamal
04-11-2008, 18:51
سلام
من 5610 دارم می خوام به ورژن 8.30 ارتقا بدم این ورژن فارسی داره مثلا برایsms?
چجوری ارتقا بدم ممنون؟
آموزش نحوه آپدیت صفحه اول همین تاپیک هستش..فعلا بخون تا ببینم فارسی داره یا نه
سلام .بچه ها من 96n رو آپدیت کردم وسط کار گوشی خاموش شد دیگه روشن نمیشه .
وقتی 118 مگابایت دانلود شد گوشی خاموش شد و بعد از مدتی پیغام عدم دسترسی به گوشی داد و چند مورد ازجمله
در آوردن باطری و اتصال مجدد.
ضمنا" همه موارد و توصیه هارا کاملا" رعایت کردم.
سلام می خواستم بگم اگه وسط دانلود اینترنت قطع بشه چیزی میشه؟ اگه موقع نصب فریموراینترنت قطع بشه چیزی میشه؟
نصب فریمور(بدون در نظر گرفتن زمان دنلود) چند Min هست؟
H.Operator
06-11-2008, 14:58
اگر كسي لينك برنامه nss رو داره بهم بده با ريزوم حتمآ باشه(از سايت شركت سازنده و 4shared وrapidshare و اينجور سايت ها هم نمي خوام باشه.....)
SADEGH 7
07-11-2008, 00:34
سلام .وای بچه ها من 96n رو آپدیت کردم وسط کار گوشی خاموش شد دیگه روشن نمیشه .
وقتی 118 مگابایت دانلود شد گوشی خاموش شد و بعد از مدتی پیغام عدم دسترسی به گوشی داد و چند مورد ازجمله
رفیق من 5200 دارم.همین مشکل برام پیش اومد.دادم واسه تعمیر با فلش درست نشد.چند تا کار نرم افزاری دیگه هم کرد ولی باز درست نشد.گفت نتیجتا باید یه سری ic هاش عوض بشه که حدود 30 تومن برام خرج داره.شما هم اگه گوشیت گارانتی نداره زودتر بده تعمیر تا مثل من حدود 2 هفته بدون گوشی نمونی.
موفق باشی
سلام قربان
قبلا برای گوشیم(6680) یه کد داده بودی که عربی بود(مال امارات) حالا 3 تا سوال دارم:
1- فارسی نداره؟
2- از کجا میشه فهمید؟
3- میشه بپرسم شما از کجا این کدها رو پیدا میکنی؟
راستی صبتهای دوستان در بالا چقدر محتمله؟
DJ.Mamal
07-11-2008, 23:29
---------------
DJ.Mamal
07-11-2008, 23:33
سلام .وای بچه ها من 96n رو آپدیت کردم وسط کار گوشی خاموش شد دیگه روشن نمیشه .
خوب وقتی خاموش شد چه کار کردی؟
سلام می خواستم بگم اگه وسط دانلود اینترنت قطع بشه چیزی میشه؟ اگه موقع نصب فریموراینترنت قطع بشه چیزی میشه؟
نصب فریمور(بدون در نظر گرفتن زمان دنلود) چند Min هست؟
اگه موقع دانلود قطع بشه مشکلی نیست ولی موقع نصب قطع بشه باشد بدی فلش کنن...مدت نصبش هم بستگی به سایزش داره
اگر كسي لينك برنامه nss رو داره بهم بده با ريزوم حتمآ باشه(از سايت شركت سازنده و 4shared وrapidshare و اينجور سايت ها هم نمي خوام باشه.....)
صفحه اول همین تاپیک هستش...حجم آنچنانی نداره که ریزوم بخواد...ولی فکر کنم داره
رفیق من 5200 دارم.همین مشکل برام پیش اومد.دادم واسه تعمیر با فلش درست نشد.چند تا کار نرم افزاری دیگه هم کرد ولی باز درست نشد.گفت نتیجتا باید یه سری ic هاش عوض بشه که حدود 30 تومن برام خرج داره.شما هم اگه گوشیت گارانتی نداره زودتر بده تعمیر تا مثل من حدود 2 هفته بدون گوشی نمونی.
موفق باشی
روشهای جدید تیغ زدن ملت...
سلام قربان
قبلا برای گوشیم(6680) یه کد داده بودی که عربی بود(مال امارات) حالا 3 تا سوال دارم:
1- فارسی نداره؟
2- از کجا میشه فهمید؟
3- میشه بپرسم شما از کجا این کدها رو پیدا میکنی؟
راستی صبتهای دوستان در بالا چقدر محتمله؟
6680 فارسی؟فکر نکنم ساپورت کنه...ولی دنبالش میگردم...فهمیدنش سخته ولی پروداکت کد مربوط به منطقه مشخص میکنه....در ضمن جوینده یابندس...زیاد سخت نیست
اگه نکته ها رو دقیقا طبق دستورات نرم افزار رعایت کنن...صفر درصد
semaphor_001
08-11-2008, 19:22
سلام دوستان
گوشيمو ( N70 ) به كامپيوتر كه وصل ميكنم برنامه ي NSS نميشناسش...
مثل اينكه كلاً گوشي وصل نيست...
ولي با PC Suite گوشي وصله و ميتونم كار كنم...
به نظر اساتيد مشكل از كجاست؟؟؟
ورژن NSS هم : 1.0.38.14
موقعي كه Device info ميزنم ميگه:
ممنون ميشم راهنمايي كنيد...
semaphor_001
08-11-2008, 23:05
با يك N70 ديگه هم تست كردم ولي بازم جواب نداد...
با يك N70 ديگه هم تست كردم ولي بازم جواب نداد...
cd نرم افزار گوشی رو دوباره روی ویندوز نصب کن احتمالا" فایلهای درایورها خراب شدن.
مشکل من حل شد.به همون کامپیوتری که آپدیت کرده بودم وصل کردم و آپدیت رو دوباره تکرار کردم.
ممنون از همه.تجربه خوب ولی تلخی بود.
من وقتي مي خوام 6630 رو آپديت كنم يك همچين پيغامي رو ميده لطفا راهنماييم كنيد ( فايروال هم خاموش است)
سلام قربان منم همين مشكلو دارم
اينترنتم پر سرعته
فايروال خاموش
شونصد بار هم اين نرم افزارا رو نصب كردم
چي كار كنم
با دایال آپ هم امتحان کردم همین آش بود و همین کاسه
فکر کنم باید یه کار اساسی انجام داد
راستي كد فارسي برا 6680 نبود؟
DJ.Mamal
09-11-2008, 22:29
سلام دوستان
گوشيمو ( N70 ) به كامپيوتر كه وصل ميكنم برنامه ي NSS نميشناسش...
مثل اينكه كلاً گوشي وصل نيست...
ولي با PC Suite گوشي وصله و ميتونم كار كنم...
به نظر اساتيد مشكل از كجاست؟؟؟
ورژن NSS هم : 1.0.38.14
موقعي كه Device info ميزنم ميگه:
ممنون ميشم راهنمايي كنيد...
ببین پروداکت کد رو میتونی عوض کنی یا نه؟
مشکل من حل شد.به همون کامپیوتری که آپدیت کرده بودم وصل کردم و آپدیت رو دوباره تکرار کردم.
ممنون از همه.تجربه خوب ولی تلخی بود.
یعنی چی ؟ گوشیت درست شد؟
با دایال آپ هم امتحان کردم همین آش بود و همین کاسه
فکر کنم باید یه کار اساسی انجام داد
راستي كد فارسي برا 6680 نبود؟
کدوم اش و کاسه...در ضمن فعلا خبری از کد نیست
سلام قربان منم همين مشكلو دارم
اينترنتم پر سرعته
فايروال خاموش
شونصد بار هم اين نرم افزارا رو نصب كردم
چي كار كنم
بارها جواب دادم...مشکل از سیستم خودتونه
بارها جواب دادم...مشکل از سیستم خودتونه
:41::41::41::41:
اگه بگم از دانشگاه امتحان کردم اونم با 3 تا سیستم چی؟
یعنی هر 3 تا مشکل داشته:9::9::9::9:
:34::34::34::34::34::34::34::34::34:
tina salehe
10-11-2008, 21:50
دوستان فايلهاي 72 مگي تو Application Data نبود من ميخوام يه بار ديگه يه گوشي ديگه رو هم آپديت كنم به نظرتون فايلهاي آپديت كجا ممكنه باشه؟
DJ.Mamal
11-11-2008, 00:44
:41::41::41::41:
اگه بگم از دانشگاه امتحان کردم اونم با 3 تا سیستم چی؟
یعنی هر 3 تا مشکل داشته:9::9::9::9:
:34::34::34::34::34::34::34::34::34:
اگه مشکل اینترنتی باشه چرا که نه ...چون معمولا شبکه کلی بهم میریزه
دوستان فايلهاي 72 مگي تو Application Data نبود من ميخوام يه بار ديگه يه گوشي ديگه رو هم آپديت كنم به نظرتون فايلهاي آپديت كجا ممكنه باشه؟
وقتی اپدیت میشه فکر نکنم فایل رو نگهداره...حالا بلافاصله بعد از یکی اون یکی رو بزن ببین چی میشه
semaphor_001
11-11-2008, 15:03
ببین پروداکت کد رو میتونی عوض کنی یا نه؟
نه نميتونم...
اصلاً هيچ فرقي با اينكه گوشي وصل نباشه نداره...:41:
با يك گوشي ديگه هم امتحان كردم ولي اون يكي هم نشناخت...:19:
tina salehe
11-11-2008, 16:57
اگه مشکل اینترنتی باشه چرا که نه ...چون معمولا شبکه کلی بهم میریزه
وقتی اپدیت میشه فکر نکنم فایل رو نگهداره...حالا بلافاصله بعد از یکی اون یکی رو بزن ببین چی میشه
من با ورژن قبلي همين كار رو كردم و تونستم 3 4 گوشي ديگه رو با همين روش آپديت كنم اما الان اون فايلها نيست يعني حتي سيستم نميذاره كه يك پوشه به نام Application Data به صورت دستي بسازم :18:
tina salehe
11-11-2008, 17:01
اگه كسي آپديت كرده نام فايلهاي آپديتي رو بي زحمت بذاره تا با سيستم يه search بزنم ببينم پيدا ميشه
اسم فايلهاشو لطفا دقيق بذارين تا سيستم با search بتونه آپديت كنه
مرثيييي
iman-crystal
11-11-2008, 21:15
سلام
یه سوال پرسیدم هیچکس جواب نداد
ورژن 8.30 قابلیت دریافت و ارسال sms فارسی داره یا نه؟
DJ.Mamal
11-11-2008, 23:46
نه نميتونم...
اصلاً هيچ فرقي با اينكه گوشي وصل نباشه نداره...:41:
با يك گوشي ديگه هم امتحان كردم ولي اون يكي هم نشناخت...:19:
پس یا مشکل از NSS یا از درایور کابل گوشی...
من با ورژن قبلي همين كار رو كردم و تونستم 3 4 گوشي ديگه رو با همين روش آپديت كنم اما الان اون فايلها نيست يعني حتي سيستم نميذاره كه يك پوشه به نام Application Data به صورت دستي بسازم :18:
کدوم فایلا نیست؟دفعه قبلی رو همین سیستم بود؟
حالا چه کاریه خودت فولدرشو بسازی؟اصلا معلوم هست چیکار داری میکنی؟
سلام
یه سوال پرسیدم هیچکس جواب نداد
ورژن 8.30 قابلیت دریافت و ارسال sms فارسی داره یا نه؟
قابلیت دریافت رو که داره..اما ارسال رو نمیدونم..دوست عزیز مشخص نمیکنه که جوابتو بدم
بعضی مواقع فیرم ور جدید برای یه منطقه میاد و ممکنه زبانهای دیگه رو ساپورت نکنه...
tina salehe
12-11-2008, 09:35
شرمنده يه خورده گنگ گفتم
جواب سوال اول اينكه آره روي همين سيستم بود اما ويندوز اون ويندوز قبلي نيست چون ويندوز قبلي 2007 بود اما اين ويندوز كه اصلا پوشه Application Data رو نميسازه 2008 هست كه محصول شركت نسل جوان هست
جواب سوال دوم اينكه منظورم از فايلها اون 70 مگي هست كه تو پوشه Application Data ذخيره ميشه مثل اين فايلهاي آپديتي كه در ويندوز قبليم در همين پوشه ذخيره شده بود
اما الان ويندوز پوشه Application Data نداره و وقتي هم كه ميخواي بسازي اجازه نميده
اين پوشه All Users هست كه پوشه Application Data داخلش نيست
این پوشه مخفی هست! واسه همینه که نمیذاره شما درست کنی. چون وجود داره
tina salehe
12-11-2008, 12:11
این پوشه مخفی هست! واسه همینه که نمیذاره شما درست کنی. چون وجود داره
فكر كنم حق با شما باشه چون وقتي ميخوام درست كنم اين ارور رو ميده
semaphor_001
12-11-2008, 19:32
پس یا مشکل از NSS یا از درایور کابل گوشی...
وقتي كه با PC SUITE گوشي كانكت ميشه درايور گوشي چه مشكلي ميتونه داشته باشه؟؟؟
DJ.Mamal
13-11-2008, 01:54
وقتي كه با PC SUITE گوشي كانكت ميشه درايور گوشي چه مشكلي ميتونه داشته باشه؟؟؟
خوب پس نتیجه میگیریم مشکل از NSS هستش....
شرمنده يه خورده گنگ گفتم
جواب سوال اول اينكه آره روي همين سيستم بود اما ويندوز اون ويندوز قبلي نيست چون ويندوز قبلي 2007 بود اما اين ويندوز كه اصلا پوشه Application Data رو نميسازه 2008 هست كه محصول شركت نسل جوان هست
جواب سوال دوم اينكه منظورم از فايلها اون 70 مگي هست كه تو پوشه Application Data ذخيره ميشه مثل اين فايلهاي آپديتي كه در ويندوز قبليم در همين پوشه ذخيره شده بود
اما الان ويندوز پوشه Application Data نداره و وقتي هم كه ميخواي بسازي اجازه نميده
اين پوشه All Users هست كه پوشه Application Data داخلش نيست
خواهش میکنم...میدونستم منظورت چیه...اما تو که جواب خودتو داری میدی
خوب وقتی ویندوز عوض کردی انتظار نداشته باش مثل ویندوز قبلی باشه
semaphor_001
15-11-2008, 20:19
خوب پس نتیجه میگیریم مشکل از NSS هستش....
ممكنه...
اگر ممكنه كسي كه پروداكت گوشيشو عوض كرده مراحل و اصول كارو توضيح بده...
سلام
من طبق فرمول گفته شده، قیرم جدید رو دانلود کردم، آخر دانلود یهو گوشی خاموش شد، دیگه روشن هم نشد،
چکار باید بکنم؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
higrade61
16-11-2008, 11:07
من وقتی product code گوشیمو که زیر باطری زده تو سایت نوکیا میزنم میگه آپدیت Available هستش.( n82 , نسخه من 20 هست میخوام 30 رو بریزم)
اما به NSU که میزنم میگه نیازی نیست!
یه بار دادم بیرون فلشش کردن . ممکنه product code عوض کرده باشن؟ کدی هستش که بزنیم تو موبایل و product code رابگه؟؟ روشی بجز استفاده از NSS?
DJ.Mamal
17-11-2008, 20:12
ممكنه...
اگر ممكنه كسي كه پروداكت گوشيشو عوض كرده مراحل و اصول كارو توضيح بده...
صفحه اول همین تاپیک تو قسمت تبدیل به ادیشن های دیگه توضیح دادم
سلام
من طبق فرمول گفته شده، قیرم جدید رو دانلود کردم، آخر دانلود یهو گوشی خاموش شد، دیگه روشن هم نشد،
چکار باید بکنم؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
چه اروری داد؟ دوباره تست کردی برای اپدیت؟
من وقتی product code گوشیمو که زیر باطری زده تو سایت نوکیا میزنم میگه آپدیت Available هستش.( n82 , نسخه من 20 هست میخوام 30 رو بریزم)
اما به NSU که میزنم میگه نیازی نیست!
یه بار دادم بیرون فلشش کردن . ممکنه product code عوض کرده باشن؟ کدی هستش که بزنیم تو موبایل و product code رابگه؟؟ روشی بجز استفاده از NSS?
پشت گوشی هستش...روش دیگه ای برای فهمیدنش نمیدونم...با NSS ببین چنده...اگه نمیشه اپ کنی بگو یه کد دیگه بهت بدم
سلام
من نوکیا E66 دارم. موقع آپدیت یه مشکلی پیش میاد، اونم اینکه وسط دانلود ارور میده و میگه کانکشن مشکل داره یا سرور نوکیا دچار اختلال شده. شاید 15-20 بار امتحان کردم، حتی software updater رو دوباره دانلود و نصب کردم، ولی بازم ارور میده. اینترنتم adsl هست و مشکلی هم نداره، چون باهاش فایلهای حجیم رو بدون مشکل دانلود کردم. حجم firmware که باید دانلود بشه 98.6 مگ هست و بیشترین مقداری که تا حالا دانلود کرده و بعدش ارور داده، 33.3 مگ بوده.
کسی راه حلی به ذهنش میرسه؟
sinasafari
18-11-2008, 15:29
سلام
به احتمال زیاد این سوال مربوط به اینجا نیست چون کلوپ5610را پیدا نکردم اینجا گفتم که معذرت میخوام
میخواستم ببینم اپدیتی برای 5610اومده که زبان فارسی به زبانهای گوشی اضافه بشه؟
و اگه پاسخ مثبته همه چیش اعم از منو و غیره فارسی میشه یا صفحه کلید؟چون صفحه کلید که عربی هست خودش.!
DJ.Mamal
18-11-2008, 20:20
سلام
من نوکیا E66 دارم. موقع آپدیت یه مشکلی پیش میاد، اونم اینکه وسط دانلود ارور میده و میگه کانکشن مشکل داره یا سرور نوکیا دچار اختلال شده. شاید 15-20 بار امتحان کردم، حتی software updater رو دوباره دانلود و نصب کردم، ولی بازم ارور میده. اینترنتم adsl هست و مشکلی هم نداره، چون باهاش فایلهای حجیم رو بدون مشکل دانلود کردم. حجم firmware که باید دانلود بشه 98.6 مگ هست و بیشترین مقداری که تا حالا دانلود کرده و بعدش ارور داده، 33.3 مگ بوده.
کسی راه حلی به ذهنش میرسه؟
والا از این جور مشکلات رو نمیتونم حل کنم...چون مربوط به سیستم خودته
سلام
به احتمال زیاد این سوال مربوط به اینجا نیست چون کلوپ5610را پیدا نکردم اینجا گفتم که معذرت میخوام
میخواستم ببینم اپدیتی برای 5610اومده که زبان فارسی به زبانهای گوشی اضافه بشه؟
و اگه پاسخ مثبته همه چیش اعم از منو و غیره فارسی میشه یا صفحه کلید؟چون صفحه کلید که عربی هست خودش.!
فکر کنم ورژن 8.30 اومده باشه...اما معلوم نیست که فارسی رو ساپورت کنه یا نه...چون مشخص نمیکنه...گوشی خودت فارسی داره؟
sinasafari
18-11-2008, 22:54
نه روش فارسی نیست
یکی از بستگانم هم n76داره :دی برای این گوشی فارسی ساز رسمی از نوکیا نیومده؟
میگم این فارسیساز ها میان رسمی هستند و از طرف نوکیا هستند دیگه؟
DJ.Mamal
19-11-2008, 11:47
نه روش فارسی نیست
یکی از بستگانم هم n76داره :دی برای این گوشی فارسی ساز رسمی از نوکیا نیومده؟
میگم این فارسیساز ها میان رسمی هستند و از طرف نوکیا هستند دیگه؟
ان 76 که اصلا ساپورت نمیکنه
گوشی خودتم میشه با فارسی اپدیت کرد منتهی نمیدونم ورژن جدید داره یا نه
nakhle007
20-11-2008, 00:22
آقا من برنامه updater رو با حجم 22 مگ گرفتم
حالا وقتی مراحل رو طی میکنم این پیغام رو میده
DJ.Mamal
20-11-2008, 05:37
آقا من برنامه updater رو با حجم 22 مگ گرفتم
حالا وقتی مراحل رو طی میکنم این پیغام رو میده
تو حالت safe mode که نیست
پس باید نرم افزار windows installer رو دوباره نصب کنی
nakhle007
20-11-2008, 12:26
تو حالت safe mode که نیست
پس باید نرم افزار windows installer رو دوباره نصب کنی
از کجا باید فهمید که تو حالت safe mode هستت یا نه؟
من برنامه windows installer رو ندارم
از کجا باید بگیرم
اگه شما دارین لطفا بذارین
DJ.Mamal
20-11-2008, 15:45
از کجا باید فهمید که تو حالت safe mode هستت یا نه؟
من برنامه windows installer رو ندارم
از کجا باید بگیرم
اگه شما دارین لطفا بذارین
safe mode نیست...
یه سرچ بزن پیدا میکنی..اینجا جای معرفی نیست
nakhle007
20-11-2008, 18:32
آقا اگه برنامه updater رو بگیری ولی pc suite نصب نباشه نمیشه آپدیت کرد؟
راستی مگه چند نرم افزار updater هست؟ من یکی دیدم با حجم 22مگ و یکی دیگه 15 مگ ، کدوم رو بگیرم؟
سوال دیگه اینه که من طبق مراحل رفتم جلو و پیغام زیر اومد چیکار کنم؟
DJ.Mamal
20-11-2008, 22:25
آقا اگه برنامه updater رو بگیری ولی pc suite نصب نباشه نمیشه آپدیت کرد؟
راستی مگه چند نرم افزار updater هست؟ من یکی دیدم با حجم 22مگ و یکی دیگه 15 مگ ، کدوم رو بگیرم؟
سوال دیگه اینه که من طبق مراحل رفتم جلو و پیغام زیر اومد چیکار کنم؟
اره فکر کنم بشه
22 مگه اما تو سایت نوکیا زده 15 مگ
ارور هم بخاطر اینه که برای پروداکت کد گوشیت ورژن جدید نیست صبر کن تا کد بهت بدم
Tehranshahr
21-11-2008, 15:17
دوستان خبر دارین که گوشیهاتون رو میتونید خیلی راحت با GPRS ایرانسل و با حجم پایین آپدیت کنید؟ (البته گوشی هایی که این قابلیت رو پشتیبانی میکنن)
توی ایران که اینترنت ها افتضاحه ، این روش بهترین روشه آپدیته که حجم آپدیت بیشتر از 1-2مگ نیست.
اینم یک نمونه برای آپدیت N96
و این هم فیلم مربوطه
nakhle007
21-11-2008, 23:13
اره فکر کنم بشه
22 مگه اما تو سایت نوکیا زده 15 مگ
ارور هم بخاطر اینه که برای پروداکت کد گوشیت ورژن جدید نیست صبر کن تا کد بهت بدم
میگم برنامه updater که توی pc suite هست با این برنامه چه فرقی داره
منظورم اینه که با pc suite به تنهایی نمیشه آپدیت کرد؟ که دیگه نریم 22 مگ بگیریم؟
حالا این جمله ای که گفتین " برای پروداکت کد گوشیت ورژن جدید نیست " یعنی چی؟ و شما از کجا کد میارین؟
DJ.Mamal
22-11-2008, 22:39
میگم برنامه updater که توی pc suite هست با این برنامه چه فرقی داره
منظورم اینه که با pc suite به تنهایی نمیشه آپدیت کرد؟ که دیگه نریم 22 مگ بگیریم؟
حالا این جمله ای که گفتین " برای پروداکت کد گوشیت ورژن جدید نیست " یعنی چی؟ و شما از کجا کد میارین؟
تو پی سی سوئیت اپدیتر نیست...فقط لینک دانلودشه...
هر گوشی یه پروداکت کد داره که طبق اون مشخص میشه مال کدوم منطقه س و چه زبانهایی رو ساپورت میکنه...یکم بگردی خودتم میتونی پیدا کنی
DJ.Mamal
22-11-2008, 22:42
دوستان خبر دارین که گوشیهاتون رو میتونید خیلی راحت با gprs ایرانسل و با حجم پایین آپدیت کنید؟ (البته گوشی هایی که این قابلیت رو پشتیبانی میکنن)
توی ایران که اینترنت ها افتضاحه ، این روش بهترین روشه آپدیته که حجم آپدیت بیشتر از 1-2مگ نیست.
اینم یک نمونه برای آپدیت n96
و این هم فیلم مربوطه
درسته میشه...اما با این تعرفه فضایی...تازه حجمش هم مشخص نیست ولی راحت و بی دردسره..
سلام قربان
من اونجایی که از اینترنت پر سرعت استفاده میکنم بعد از وارد کردن نام سایت یوزر نیم و پس ازم می خاد
میگم میشه علت اومدن پیغام عدم اتصال
به خاطر همین باشه
ممنونم
nakhle007
24-11-2008, 15:35
تو پی سی سوئیت اپدیتر نیست...فقط لینک دانلودشه...
هر گوشی یه پروداکت کد داره که طبق اون مشخص میشه مال کدوم منطقه س و چه زبانهایی رو ساپورت میکنه...یکم بگردی خودتم میتونی پیدا کنی
خب بی زحمت یه کم توضیح بدین...
من توی گوگل یه سرچ زدم چند تا کد برای گوشیم توی یه سایتی پیدا کردم
حالا این کدها مطمئن هستن؟
اصلا این کدها رو کجا باید وارد کنم ؟ و چه ربطی به اون پیغامی داره که موقع آپدیت میادش؟
ali_agha1981
24-11-2008, 16:33
سلام
ایا با اپگرید گوشی n82 روی دوربین و صدا و سرعت گوشی هم تاثیر میذاره و بهترش میکنه یا این اپگرید که میگن فقط واسه برنامه های پیش فرض نوکیا هست که روی گوشی هست مثل Flash و Adobe ؟؟؟
ورژن گوشی من این هست آیا واجب هست من گوشیم رو اپگرید کنم ؟؟؟
V 10.0.046
24-10-07
RM-313
NOKIA N82 23.01
faravahar
24-11-2008, 19:47
سلام . اگه همچین امکانی برای e65 هم هست لطفا بگین چه شکلی و امکان روشن نشدن گوشی چقدره.
آخه با کامپیوتر که همیشه همون پیغام معروف رو میده. با وای فای هم میشه آپدیت کرد دیگه؟
rooholla_86
25-11-2008, 00:02
گوشیم
nokia n81 8gb
v 21.0.008
این تو ورژن 11.0 فارسی به طور مادر زاد داشت.
الان که آپدیتش کردم فارسی نداره. ( با هزار تا بلای دیگه که سرم آورد)
پروداکت کدی هست که مستقیم فارسیم رو راه بندازه؟
یا راهی هست که با دست کاری ،کارم راه بیفته؟
یا راهی هست که آپدیتش رو برگردونم به همون 11.0
؟؟؟
DJ.Mamal
26-11-2008, 19:37
گوشیم
nokia n81 8gb
v 21.0.008
این تو ورژن 11.0 فارسی به طور مادر زاد داشت.
الان که آپدیتش کردم فارسی نداره. ( با هزار تا بلای دیگه که سرم آورد)
پروداکت کدی هست که مستقیم فارسیم رو راه بندازه؟
یا راهی هست که با دست کاری ،کارم راه بیفته؟
یا راهی هست که آپدیتش رو برگردونم به همون 11.0
؟؟؟
پروداکت کدت برای خاورمیانس و فارسی داشته...اما الان نداره...پس مشخص میشه تو ورژن جدید اصلا ساپورت نمیکنه
داونگرید نمیشه...مگه ببری بگی با ورژن 11 فلش کنن
DJ.Mamal
26-11-2008, 19:43
خب بی زحمت یه کم توضیح بدین...
من توی گوگل یه سرچ زدم چند تا کد برای گوشیم توی یه سایتی پیدا کردم
حالا این کدها مطمئن هستن؟
اصلا این کدها رو کجا باید وارد کنم ؟ و چه ربطی به اون پیغامی داره که موقع آپدیت میادش؟
کدها باید معلوم باشه مال کدوم منطقه س...توضیحاتش صفحه اول همین تاپیک
سلام
ایا با اپگرید گوشی n82 روی دوربین و صدا و سرعت گوشی هم تاثیر میذاره و بهترش میکنه یا این اپگرید که میگن فقط واسه برنامه های پیش فرض نوکیا هست که روی گوشی هست مثل flash و adobe ؟؟؟
ورژن گوشی من این هست آیا واجب هست من گوشیم رو اپگرید کنم ؟؟؟
v 10.0.046
24-10-07
rm-313
nokia n82 23.01
صفحه اول رو بخون فوایدش رو میفهمی
سلام . اگه همچین امکانی برای e65 هم هست لطفا بگین چه شکلی و امکان روشن نشدن گوشی چقدره.
آخه با کامپیوتر که همیشه همون پیغام معروف رو میده. با وای فای هم میشه آپدیت کرد دیگه؟
صفحه ی اول همین تاپیک رو بخون
بله با وای فای که فوق العادس
nakhle007
27-11-2008, 18:06
آقا من هنوز نفهمیدم پروداکت گوشیم رو از کجا باید پیدا کنم که مطمئن باشه
من گوشیم 5500 هست حالا نمیدونم اصلا پروداکت فارسی داره یا نه؟ عربی چطور ؟
از کجا باید فهمید که پروداکتی که پیدا میکنیم مربوط به گوشی خودمون و به زبون فارسیه ؟
با سلام خدمت اساتيد محترم تاپيك
گوشي من N78 است كه بتازگي خريده ام. وقتي توي سايت نوكيا نگاه كردم ورژن جديد داره به اين تصوير نگاه كنيد
حالا وقتي براي آپديت اقدام كردم پيام زير را ميده
ورژن گوشي هم 43/11 هست به من بگيد مشكل چيه؟ بايد چه كار كنم
و ضمنا گوشي من الان كاملا فارسي است. آيا نسخه جديد N78 كه روي سايت نوكيا است فارسي است يا نه؟ و اگر فارسي نيست پروداكت فارسي اين نسخه جديد چيه؟ پيشاپيش از راهنمايي شما ممنونم.
DJ.Mamal
28-11-2008, 17:05
آقا من هنوز نفهمیدم پروداکت گوشیم رو از کجا باید پیدا کنم که مطمئن باشه
من گوشیم 5500 هست حالا نمیدونم اصلا پروداکت فارسی داره یا نه؟ عربی چطور ؟
از کجا باید فهمید که پروداکتی که پیدا میکنیم مربوط به گوشی خودمون و به زبون فارسیه ؟
یکم صبر کن خودم پیدا میکنم
با سلام خدمت اساتيد محترم تاپيك
گوشي من n78 است كه بتازگي خريده ام. وقتي توي سايت نوكيا نگاه كردم ورژن جديد داره به اين تصوير نگاه كنيد
حالا وقتي براي آپديت اقدام كردم پيام زير را ميده
ورژن گوشي هم 43/11 هست به من بگيد مشكل چيه؟ بايد چه كار كنم
و ضمنا گوشي من الان كاملا فارسي است. آيا نسخه جديد n78 كه روي سايت نوكيا است فارسي است يا نه؟ و اگر فارسي نيست پروداكت فارسي اين نسخه جديد چيه؟ پيشاپيش از راهنمايي شما ممنونم.
برای پروداکت کد شما اپدیت نیومده..معلوم هم نیست ورژن جدید فارسی رو ساپورت میکنه یا نه...اگه فارسی برات خیلی مهمه ریسک نکن وگرنه خواستی یه کد بهت بدم اپدیت کن
rooholla_86
30-11-2008, 01:56
سلام
می تونین از آدرسه زیر پروداکت کد گوشیتون رو پیدا کنین:10:
منتظرم ببینم چکار میکنین
خبرش رو بدین
سلام قربان
من اونجایی که از اینترنت پر سرعت استفاده میکنم بعد از وارد کردن نام سایت یوزر نیم و پس ازم می خاد
به خاطر همین باشه
ممنونم
:20::20::31:
V E S T A
02-12-2008, 20:38
سلام گوشی منn95 8gig هست آخرين ورژن هم هست...برای اينکه زبان فارسی بهش اضافه کنم بايد آپگرِيد شه؟؟من باید
چی کار کنم؟
DJ.Mamal
03-12-2008, 20:27
سلام گوشی منn95 8gig هست آخرين ورژن هم هست...برای اينکه زبان فارسی بهش اضافه کنم بايد آپگرِيد شه؟؟من باید
چی کار کنم؟
با کد 0550803 اپدیت کن
توضیحات هم صفحه اول همین تاپیک
سلام با عرض خسته نباشید خدمت محمد عزیز:11:
امروز ورژن جدید آپدیت برای N95 اومد...برید آپدیت کنید...
البته اینو اضافه کنم این ورژن هم متاسفانه هک نمیشه...:41:
متاسفانه نرم افزار آیگریدم حذف شده
نمیتونم آخرین ورژن رو برای 5310 ببینم ؛ الان 8.32 رو دارم
بالاتر هم برای 5310 امده ؟
مرسی
DJ.Mamal
05-12-2008, 11:27
متاسفانه نرم افزار آیگریدم حذف شده
نمیتونم آخرین ورژن رو برای 5310 ببینم ؛ الان 8.32 رو دارم
بالاتر هم برای 5310 امده ؟
مرسی
نه هنوز خبری نیست
nakhle007
05-12-2008, 17:32
دوستان این پیغام مربوط به چیه ؟
یعنی من باید دوباره این برنامه رو دانلود کنم؟
نمیشه با همین ورژن آپدیت کرد؟
DJ.Mamal
05-12-2008, 23:16
دوستان این پیغام مربوط به چیه ؟
یعنی من باید دوباره این برنامه رو دانلود کنم؟
نمیشه با همین ورژن آپدیت کرد؟
بله متاسفانه...دوباره باید دانلود کنی
nakhle007
06-12-2008, 00:49
بله متاسفانه...دوباره باید دانلود کنی
:18::19::18::19:
دوباره 24 مگ با دیال آپ بگیرم؟
من رفتم که دوباره بگیرم وقتی 3 - 4 مگ رو میگیره این پیغام میاد چه کار کنم؟
البته آنتی ویروس و فایر وال هم خاموش کردم
DJ.Mamal
06-12-2008, 21:07
:18::19::18::19:
دوباره 24 مگ با دیال آپ بگیرم؟
من رفتم که دوباره بگیرم وقتی 3 - 4 مگ رو میگیره این پیغام میاد چه کار کنم؟
البته آنتی ویروس و فایر وال هم خاموش کردم
با خود نرم افزار دانلود نکن...برو صفحه اول همین تاپیک لینکش هست
اقا دستم به دامنتون گوشیم بالا نیومد کمک کنید
کمک کنید n78 نوکیا هستش
اپدیت کردم
صفحه صفید شد بعد چند دقیقه نرم افزار یه لینک به هم داد گفت برو اینجا فرم رو پر کردم
گوشی بالا نمیاد شارژ هم نمیشه اصلا بالا نمی یاد
DJ.Mamal
09-12-2008, 23:28
اقا دستم به دامنتون گوشیم بالا نیومد کمک کنید
کمک کنید n78 نوکیا هستش
اپدیت کردم
صفحه صفید شد بعد چند دقیقه نرم افزار یه لینک به هم داد گفت برو اینجا فرم رو پر کردم
گوشی بالا نمیاد شارژ هم نمیشه اصلا بالا نمی یاد
لینک داد بری فرم پر کنی؟ عجب؟ یعنی چه؟
درست و کامل توضیح بده ببینم
Ship Storm
10-12-2008, 10:58
دوستان یک گوشی n73 هست که زبان فارسی نداره چکار کنیم که زبان فارسی بیاد روش؟
یادمکه دوستان قبلا میگفتن کدی که پشت باطری گوشی کسی که فارسی داره رو تو سایت نوکیل بزنید و از او طریق گوشی ای که فارسی نداره فارسی میشه,این صحت داره؟
DJ.Mamal
10-12-2008, 20:41
دوستان یک گوشی n73 هست که زبان فارسی نداره چکار کنیم که زبان فارسی بیاد روش؟
یادمکه دوستان قبلا میگفتن کدی که پشت باطری گوشی کسی که فارسی داره رو تو سایت نوکیل بزنید و از او طریق گوشی ای که فارسی نداره فارسی میشه,این صحت داره؟
درسته اما نه هر گوشیی...ان 73 عربی ساپورت میکنه اما فارسی نداره..تو همین تاپیک سرچ بزنی کدش هست
Ship Storm
10-12-2008, 21:00
درسته اما نه هر گوشیی...ان 73 عربی ساپورت میکنه اما فارسی نداره..تو همین تاپیک سرچ بزنی کدش هست
زبان گوشی ولی فارسی میشه حالا نمیدونم دیگه عربی که میگی منظورت اینه که حروف گ چ پ ژ رو در هنگام نوشتن اس ام اس نمینویسه
iman-crystal
10-12-2008, 21:27
سلام .شرمنده انقدر سوال می پرسم.این اخزیشه
گوشی من 5610 و ورژنش می خوام اونو به8.30 تغییر بدم .کی پد گوشیم فارسی داره و خود گوشی هم زبانهای فارسی انگلیسی و عربی ساپورت می کنه
حالا می خوام به ورژن 8.30 که فارسی داره اگه نشد .همون انگلیسیشم بسه .
کد پروداکت گوشیمو به چه کدی باید تغییر بدم؟
DJ.Mamal
12-12-2008, 20:45
زبان گوشی ولی فارسی میشه حالا نمیدونم دیگه عربی که میگی منظورت اینه که حروف گ چ پ ژ رو در هنگام نوشتن اس ام اس نمینویسه
درسته...خوب عربی که گژپچ نداره
سلام .شرمنده انقدر سوال می پرسم.این اخزیشه
گوشی من 5610 و ورژنش می خوام اونو به8.30 تغییر بدم .کی پد گوشیم فارسی داره و خود گوشی هم زبانهای فارسی انگلیسی و عربی ساپورت می کنه
حالا می خوام به ورژن 8.30 که فارسی داره اگه نشد .همون انگلیسیشم بسه .
کد پروداکت گوشیمو به چه کدی باید تغییر بدم؟
5610 منم فارسی داشت اما پرید..مشخص نمیکنه که ورژن جدید فارسی داشته باشه یا نه..حالا اگه ریسک میکنی آپدیت کن
amir-shakh
12-12-2008, 21:53
من رو قسمت کد گوشیم برچسب گارانتیمو زدن حالا چجوری باید کدو بدست بیارم
DJ.Mamal
12-12-2008, 23:05
من رو قسمت کد گوشیم برچسب گارانتیمو زدن حالا چجوری باید کدو بدست بیارم
با NSS ..لینک دانلودش صفحه اول همین تاپیک هستش
درست مثل عوض کردن کدش..منتهی بجای وارد کردن کد فقط دکمه ی read روی از قسمت Product code میزنی
nakhle007
13-12-2008, 01:28
آقا برنامه updater هر چند وقت یه بار باید آپدیت بشه ؟
الان دارم میگیرمش ، شاید تا یکی دو هفته دیگه نتونم گوشیم رو آپدیت کنم
تا کی فرصت دارم ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
آقا بعد از سه ساعت بالاخره updater رو گرفتم
حالا اومدم آپدیت کنم میبینم این پیغام رو میده
یعنی چی که گوشیم رو پیدا نمیکنه؟
من رو حالت general و pc suite گذاشتم و با کابل هم وصل کردم
حتی pc suite هم گوشیم رو میشناسه ولی updater نمیشناسه ، چه کار کنم ؟
راستی حجم تقریبی آپدیت برای 5500 چقدره ؟
از 60 مگ بیشتره ؟
DJ.Mamal
13-12-2008, 20:23
آقا برنامه updater هر چند وقت یه بار باید آپدیت بشه ؟
الان دارم میگیرمش ، شاید تا یکی دو هفته دیگه نتونم گوشیم رو آپدیت کنم
تا کی فرصت دارم ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
آقا بعد از سه ساعت بالاخره updater رو گرفتم
حالا اومدم آپدیت کنم میبینم این پیغام رو میده
یعنی چی که گوشیم رو پیدا نمیکنه؟
من رو حالت general و pc suite گذاشتم و با کابل هم وصل کردم
حتی pc suite هم گوشیم رو میشناسه ولی updater نمیشناسه ، چه کار کنم ؟
راستی حجم تقریبی آپدیت برای 5500 چقدره ؟
از 60 مگ بیشتره ؟
[]
نمیدونم والا اینا هم مسخره کردن تا حالا 10 بار دانلود کردم..فکر کنم هر ماه دارن ورژن جدید میدن...قبلیه هم نقشش میشه هویج!!
اما در مورد ارور..دوباره نصب کن بلکه درست شد..سیستمت رو هم ریست کن بد نیست
حجمش رو نمیدونم چقدره اما فکر نکنم به 50 یا 60 مگ برسه
iman-crystal
14-12-2008, 11:34
درسته...خوب عربی که گژپچ نداره
5610 منم فارسی داشت اما پرید..مشخص نمیکنه که ورژن جدید فارسی داشته باشه یا نه..حالا اگه ریسک میکنی آپدیت کن
می خوام به 8.30 اپدیت کنم ولی میگه در حال حاظر فقط اپدیت 6.6 برای گوشیه شما هست یه کد می خوام ک بتونم با اون گوشیمو 8.30 کنم
می گم کسی نمی دونه چه طوری میشه آپگرید N-gage رو از روی یه گوشی به اون یکی منتقل کرد ؟؟؟
می گم میشه با این وسیله گوشی رو فلش کرد ؟؟؟ یعنی با یو اس بی می شه فلش کرد ؟ اگه میشه کجا باید برم ؟
fam_jam_teh
14-12-2008, 23:51
سلام
تویه صفحات اول نوشته بودید که امکان نداره بتونیم آ=دیت رو بگیریم و بعد اون رو روی موبایل نصب کنیم؟ آیا هنوز هم همین رو می گید؟ آخه هستن سایت هایی که فایل های آ=دیت رو برای دانلود می گذارند مثلا همین جا هم برای n95 گذاشتن :
چند تا سوال در مورد این فایل ها داشتم:
1- آیا می شه بهشون اعتماد کرد؟
2- این فایل ورژن 30 هست و ورژن موبایل من 10 هست . امکان داره چون ورژن 20 رو نگرفتم نتونم از این فایل ها استفاده کنم؟
و یک سوال دیگه که داشتم:
من از pc منزل می تونم به گوشیم وصل بشم اما چند بار سعی کردم برای آپدیت به خاطره سرعت پایین نتونستم موفق بشم، از دانشگاه هم که خواستم وصل بشم بعد از کلی مصیبت به خاطر firewall و چیزای دیگه بعد از نصب همه چیز خوب پیش می ره به جز اینکه نمی تونه موبایل رو بشناسه و همون جایی که nakhle007 مشکل داشت ، می مونه؟
vatanema
16-12-2008, 07:37
گوشي من N78 هست.آقا من خواستم گوشي رو آپديت كنم.كد گوشي رو كه توي سايت نوكيا ميدم ميگه گوشي ات n76 هست و اينها رو ميده:
Latest available software for Nokia N76, product code 0543096
Version: 31.0.014
Compare numbers
If this version is greater than your current software version, update now to get the latest features, applications and improvements. Go to Nokia Software Updater download
نظرتون چيه؟براي شما هم همين اتفاق افتاده؟
ببخشيد اين سوال رو اول به اشتباه توي تاپيك خود گوشي مطرح كردم.
سلام قربان
به خاطر همین باشه
راستي خودم برا 6680 گشتم نتونستم پرداكت كد فارسي پيدا كنم شما چطور؟
ممنونم
fam_jam_teh
16-12-2008, 11:17
سلام جناب amineng ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منم این مشکل رو داشتم البته برای وارد شدن به سایت این مشکل رو ندارم که هر بار username ازم بگیره اما برای مشکل firewall باید بگم که باید xp commander firewal مربوط version 3.5 رو از اینتر نت بگیرید و فایل های مربوط به nokia software updater رو بهش اضافه کنید.باید دقت کنید که اضافه کردن فایل ها حتما با اسم خودشون باشه.nsu_ui_client.exe و nsl_host_process.exe
که به ترتیب تویه پوشه های (با فرض اینکه windows در c باشه)
C:\Program Files\Nokia\Nokia Software Updater
و
C:\Program Files\Common Files\Nokia\Service Layer\A
است.
در ضمن باید web browser خودتون رو internet explorer قرار بدید و در
tools>internet option>connection>lansetting
قسمت automaticly detect setting رو علامت بزنید این کار باعث می شه زمانی که نرم افزار می خواد به اینترنت وشل بشه اطلاعات رو از اینجا بخونه.
اگر از dail up استفاده می کنید در
tools>internet option>connection
روی اون dial up مربوطه کلیک کنید و setting رو بزنید دوباره قسمت automaticly detect setting رو علامت بزنید.
یک چیز دیگه هم چک کنید و اون اینه که تاریخ سیستم شما درست باشه مثلا 2007 نباشه.
موبایلتون حتما باید روی general باشه و شارژ کافی داشته باشه.
DJ.Mamal
17-12-2008, 14:57
می گم کسی نمی دونه چه طوری میشه آپگرید n-gage رو از روی یه گوشی به اون یکی منتقل کرد ؟؟؟
می گم میشه با این وسیله گوشی رو فلش کرد ؟؟؟ یعنی با یو اس بی می شه فلش کرد ؟ اگه میشه کجا باید برم ؟
کدوم انگیج؟با یو اس بی میشه منتهی گوشیت باید قابلیتشو داشته باشه...کجا میخوای بری؟
سلام
تویه صفحات اول نوشته بودید که امکان نداره بتونیم آ=دیت رو بگیریم و بعد اون رو روی موبایل نصب کنیم؟ آیا هنوز هم همین رو می گید؟ آخه هستن سایت هایی که فایل های آ=دیت رو برای دانلود می گذارند مثلا همین جا هم برای n95 گذاشتن :
چند تا سوال در مورد این فایل ها داشتم:
1- آیا می شه بهشون اعتماد کرد؟
2- این فایل ورژن 30 هست و ورژن موبایل من 10 هست . امکان داره چون ورژن 20 رو نگرفتم نتونم از این فایل ها استفاده کنم؟
و یک سوال دیگه که داشتم:
من از pc منزل می تونم به گوشیم وصل بشم اما چند بار سعی کردم برای آپدیت به خاطره سرعت پایین نتونستم موفق بشم، از دانشگاه هم که خواستم وصل بشم بعد از کلی مصیبت به خاطر firewall و چیزای دیگه بعد از نصب همه چیز خوب پیش می ره به جز اینکه نمی تونه موبایل رو بشناسه و همون جایی که nakhle007 مشکل داشت ، می مونه؟
اون موقع کم بود و من نمیدونستم..شرمنده..
1-چرا که نه اعتماد کن
2-اره میشه پله ای نیست که اول 20 بعد به 30 اپدیت کنی....
3-تو دانشگاهها به دلیل مسایل امنیتی شبکه به مشکل برمیخورید..من نمیتونم کمکی کنم
گوشي من n78 هست.آقا من خواستم گوشي رو آپديت كنم.كد گوشي رو كه توي سايت نوكيا ميدم ميگه گوشي ات n76 هست و اينها رو ميده:
Latest available software for nokia n76, product code 0543096
version: 31.0.014
compare numbers
if this version is greater than your current software version, update now to get the latest features, applications and improvements. Go to nokia software updater download
نظرتون چيه؟براي شما هم همين اتفاق افتاده؟
ببخشيد اين سوال رو اول به اشتباه توي تاپيك خود گوشي مطرح كردم.
احتمالا کد رو اشتباه وارد کردی
سلام قربان
به خاطر همین باشه
راستي خودم برا 6680 گشتم نتونستم پرداكت كد فارسي پيدا كنم شما چطور؟
ممنونم
گفتم که تو اماکن عمومی بدلیل مسائل امنیتی مشکل سازه..من نمیتونم کمکی کنم..6680 فارسی پیدا نکردم..عربی دارم میخوای؟
DJ.Mamal
17-12-2008, 22:27
می خوام به 8.30 اپدیت کنم ولی میگه در حال حاظر فقط اپدیت 6.6 برای گوشیه شما هست یه کد می خوام ک بتونم با اون گوشیمو 8.30 کنم
اینم چند تا کد..ببین کدومش بدردت میخوره
0552281 EURO_C, Latin, Warrior_Blue
0552316 APAC_U, Thai, Warrior_Blue
0552226 MEA1, Arabic, Sakura_Red
0552229 MEA4, Urdu, Sakura_Red
0556839 RM-242 RED APAC-T LATIN CTV_PH
0556867 RM-242 BLUE APAC-P BOPOMO CTV_TW
0553992 MEA1, Arabic, Sakura_Red
0552302 MEA8, Latin, Warrior_Blue
saeedmogadamy
20-12-2008, 13:11
سلام دوستان من انتی ویروس رو کلا از سیستم حذف کردم فیروال رو هم خاموش کردم ولی بار ارور کانکشن:
nokia software updater has attemped to connect but has filed threee time ..........................
......................
firewall
.....
..
nsl_host_process.exe
nsu_ui_client
اینو می ده خوب
اینم ورژن نرم افزار هام:
1.4.70 nokia software updater
0.pcsuite 7.1.18
ممنون می شم زود کمکم کنین می خوام n85 رو اپگرید کنم
adsl دارم سرعتم خوبه
DJ.Mamal
20-12-2008, 14:02
سلام دوستان من انتی ویروس رو کلا از سیستم حذف کردم فیروال رو هم خاموش کردم ولی بار ارور کانکشن:
Nokia software updater has attemped to connect but has filed threee time ..........................
......................
Firewall
.....
..
Nsl_host_process.exe
nsu_ui_client
اینو می ده خوب
اینم ورژن نرم افزار هام:
1.4.70 nokia software updater
0.pcsuite 7.1.18
ممنون می شم زود کمکم کنین می خوام n85 رو اپگرید کنم
adsl دارم سرعتم خوبه
همه چیز واضح و مشخصه..مشکل از اتصال به اینترنته
بارها و بارها گفتم این ارورها مربوط به سیستم خودتونه و من نمیتونم کمکی کنم..خواستی صفحات قبلی نمونه این ارور زیاده یه مطالعه کن
saeedmogadamy
20-12-2008, 14:50
همه چیز واضح و مشخصه..مشکل از اتصال به اینترنته
بارها و بارها گفتم این ارورها مربوط به سیستم خودتونه و من نمیتونم کمکی کنم..خواستی صفحات قبلی نمونه این ارور زیاده یه مطالعه کن
ولی من فکر می کنم یک تنظیم از سیستم من اشتباه است به خاطر اون پرسیدم
راستی می شه قبل از اپگرید یک بکاپ از حالت فعلی گرفت تا اگر از فریم ویر جدید خوشمون نیومد به حالت اول برگردونیم؟
linuxboy
20-12-2008, 23:08
اینم چند تا کد..ببین کدومش بدردت میخوره
0552281 euro_c, latin, warrior_blue
0552316 apac_u, thai, warrior_blue
0552226 mea1, arabic, sakura_red
0552229 mea4, urdu, sakura_red
0556839 rm-242 red apac-t latin ctv_ph
0556867 rm-242 blue apac-p bopomo ctv_tw
0553992 mea1, arabic, sakura_red
0552302 mea8, latin, warrior_blue
سلام
این کدها را باید کجا نوشت؟
چون میگن برای e65 روژن 4 هست ولی برای من فقط میگه 3 هست
این کدها تو e65 هم کار می کنه یا کد های دیگه می خواد؟
یا علی
دوستان من n95 دارم. می خواستم آپدیتش کنم. نرم افزارهای مورد نیاز رو دانلود کردم.از adsl هم استفاده می کنم.ولی مشکلی واسم پیش اومده.من کار آپدیت رو شروع کردم و نرم افزار کانکت شد و شروع به آپدیت کرد فایل آپدیتی که موجود بود حجمش 113مگا بایت بود.آپدیت شروع شد ولی بعد از دانلود 60مگابایت error داد و پیغام داد که اتصال گوشی با کانپیوتر قطع شده. در صورتیکه اتصال برقرار بود و گوشی وصل بود به کامپیوتر.
میشه راهنمایی کنید مشکل از چیه؟
به کمکتون احتیاج دارم.ممنون از کمکتون.
با خود نرم افزار دانلود نکن...برو صفحه اول همین تاپیک لینکش هست
منم همین مشکل رو دارم.منظور از صفحه اول چیه؟مگه نباید با آپدیتر اونو دانلود کرد؟
اگه با نرم افزار آپدیتر نباید دانلود کرد پس چطوری میشه آپدیت کرد گوشیرو؟
لطفا کمک کنید.
befermatooo
21-12-2008, 15:58
دوستان
من شنیدم اگه گوشی آپدیت بشه کارایی سابق را نداره و ممکنه گوشی زیاد هنگ کنده
گوشی من N73 Me
DJ.Mamal
21-12-2008, 18:28
ولی من فکر می کنم یک تنظیم از سیستم من اشتباه است به خاطر اون پرسیدم
راستی می شه قبل از اپگرید یک بکاپ از حالت فعلی گرفت تا اگر از فریم ویر جدید خوشمون نیومد به حالت اول برگردونیم؟
نه نمیشه..بک آپ فقط از تنظیمات و سایر موارد میشه گرفت..من تنظیمات سیستمتو نمیدونم بخاطر همین نمیتونم کمک کنم
سلام
این کدها را باید کجا نوشت؟
چون میگن برای e65 روژن 4 هست ولی برای من فقط میگه 3 هست
این کدها تو e65 هم کار می کنه یا کد های دیگه می خواد؟
یا علی
یکی از این کدها رو میتونی انتخاب کنی..توضیحات کامل صفحه اول همین تاپیک هست
دوستان من n95 دارم. می خواستم آپدیتش کنم. نرم افزارهای مورد نیاز رو دانلود کردم.از adsl هم استفاده می کنم.ولی مشکلی واسم پیش اومده.من کار آپدیت رو شروع کردم و نرم افزار کانکت شد و شروع به آپدیت کرد فایل آپدیتی که موجود بود حجمش 113مگا بایت بود.آپدیت شروع شد ولی بعد از دانلود 60مگابایت error داد و پیغام داد که اتصال گوشی با کانپیوتر قطع شده. در صورتیکه اتصال برقرار بود و گوشی وصل بود به کامپیوتر.
میشه راهنمایی کنید مشکل از چیه؟
به کمکتون احتیاج دارم.ممنون از کمکتون.
از این موارد زیاد پیش میاد...موقعی که قطع میشه دوباره امتحان کن..چون ریزوم داره ادامه میده..من یه بار بعد از 3 روز از ریزوم استفاده کردم
منم همین مشکل رو دارم.منظور از صفحه اول چیه؟مگه نباید با آپدیتر اونو دانلود کرد؟
اگه با نرم افزار آپدیتر نباید دانلود کرد پس چطوری میشه آپدیت کرد گوشیرو؟
لطفا کمک کنید.
منظورم اینه که لینک دانلود آپدیتر تو صفحه اول همین تاپیک هستش که با دانلود منیجر دانلود کنی نه با خود آپدیتر
دوستان
من شنیدم اگه گوشی آپدیت بشه کارایی سابق را نداره و ممکنه گوشی زیاد هنگ کنده
گوشی من n73 me
اصلا اینطور نیست..اتفاقا کاملا بر عکس این قضیه س که گفتی
بالاخره موفق شدم n95 رو آپدیت کنم.از پست های قبلی دوستان به خاطر کمک تشکر می کنم.
ولی مردم و زنده شدم 113 مگابایت بود.2 بار هم رو 60و 40 مگابایت قطع شد مجبور شدم از اول شروع کنم.
دوستان من تازه n95 خریدم. امروز موفق شدم آپدیتش کنم به ورژن 20.2.011 ولی متوجه شدم این آخرین ورژن نیست.در ضمن گوشی من زبان فارسی رو هم نداره.
می خواستم بدونم چطوری میشه آخرین ورژن رو گرفت و همچنین چطوری میشه زبان فارسی رو اضافه کرد بهش.جهت تایپ فارسی.
ممنون از کمکتون.
DJ.Mamal
21-12-2008, 23:15
بالاخره موفق شدم n95 رو آپدیت کنم.از پست های قبلی دوستان به خاطر کمک تشکر می کنم.
ولی مردم و زنده شدم 113 مگابایت بود.2 بار هم رو 60و 40 مگابایت قطع شد مجبور شدم از اول شروع کنم.
پس بالاخره موفق شدی
دوستان من تازه n95 خریدم. امروز موفق شدم آپدیتش کنم به ورژن 20.2.011 ولی متوجه شدم این آخرین ورژن نیست.در ضمن گوشی من زبان فارسی رو هم نداره.
می خواستم بدونم چطوری میشه آخرین ورژن رو گرفت و همچنین چطوری میشه زبان فارسی رو اضافه کرد بهش.جهت تایپ فارسی.
ممنون از کمکتون.
با یکی از این کدها اپدیت کن..ورژن 30 هستش و فارسی هم ساپورت میکنه..روش تعویض پروداکت کد هم صفحه اول همین تاپیک هست..
موفق باشی
0534856
یا
0534860
سلام یه مشکلی با گوشیم دارم هر چند میدونم جای مطرح کردنش اینجا نیست ولی چاره ای نبود گوشی من n96 است درست حالا مشکلش اینکه تو اجرای بعضی از نرم افزار ها اشکال داره اونم به این صورت که نصب میشه ولی اجرا نمیشه مثلا من بازی murble که از شتاب سنج گوشی استفاده میکنه رو نصب کردم ایکونش هم است ولی باز نمیشه بعدم بعضی از برنامه های جاوا رو هم اجرا نمیکنه و خطای استارت برنامه میگیره مثل برنامه ایران دارو که همونو تو n82 نصب کردم داره کار میکنه همون بازی هم تو n82 اجرا میشه به نظرتون چه مرگش شده
پس بالاخره موفق شدی
با یکی از این کدها اپدیت کن..ورژن 30 هستش و فارسی هم ساپورت میکنه..روش تعویض پروداکت کد هم صفحه اول همین تاپیک هست..
موفق باشی
0534856
یا
0534860
من با نرم افزار nss ،از کد 0534860 برای product key استفاده کردم ولی موقعیکه می خوام با nsu آپدیت کنم میگه آپدیت جدیدی نیومده و موجود نیست ورژن گوشی من 20.2.011 هستش.
لطفا راهنماییی کنید.
این هم لینک مربوط به تصویر error:
DJ.Mamal
22-12-2008, 20:02
من با نرم افزار nss ،از کد 0534860 برای product key استفاده کردم ولی موقعیکه می خوام با nsu آپدیت کنم میگه آپدیت جدیدی نیومده و موجود نیست ورژن گوشی من 20.2.011 هستش.
لطفا راهنماییی کنید.
این هم لینک مربوط به تصویر error:
خوب اون یکی کد رو امتحان کن
سلام من میخوام گوشی خودم 3110 را آپدیت کنم باید چیکارکنم؟؟؟
میخوام فارسیشم بکنم طوری که سرعتش کم نشه.............
خوب اون یکی کد رو امتحان کن
اونم امتحان کردم نمیشه.
این لینک عکس مربوط به Error هستش.
DJ.Mamal
22-12-2008, 23:30
سلام من میخوام گوشی خودم 3110 را آپدیت کنم باید چیکارکنم؟؟؟
میخوام فارسیشم بکنم طوری که سرعتش کم نشه.............
شما صفحه اول همین تاپیک رو بخون...همه چیزو متوجه شدی به من بگو کمکت کنم
اونم امتحان کردم نمیشه.
این لینک عکس مربوط به error هستش.
باشه یکم صبر کن یه کد دیگه برات پیدا کنم
DJ.Mamal
23-12-2008, 00:10
اونم امتحان کردم نمیشه.
این لینک عکس مربوط به error هستش.
بفرما..هر جا رفتم همون 2 تا کد بود..نمیدونم چرا نتونستی..خوب اشکال نداره این کد رو امتحان کن
0536078
بفرما..هر جا رفتم همون 2 تا کد بود..نمیدونم چرا نتونستی..خوب اشکال نداره این کد رو امتحان کن
0536078
ممنون ولی با این کد هم نشد.نمیدونم مشکل ازچیه.دیروز آپدیت کردم از ورژن 11به 20 ولی الان دیگه نمیشه.
آیا بعد از تغییر product key با NSS کار خاصی باید بکنیم؟
وقتی گوشی آپدیت میشه ،زمانیکه میاد بالا کدوم کشور رو باید انتخاب کرد؟
این error ای هست که موقع آپدیت میده:
Please note that your mobile service provider, operator or carrier may not have approved this latest Nokia device firmware. Nokia produces many different variants of each product (for different countries and languages) and not all variants have updated Nokia device firmware. It is our priority to update all variants as quickly as possible, and we apologize for any delay. Please note that not all operators endorse the latest software versions available. To check if Nokia device firmware is available for your specific model, see the europe.nokia.com Nokia Software Update page”
برای آپدیت n72 شامل گفته های صفحه اول میشه ؟ و 1 سوال با آپدیت کردن فارسی هم میشه یا نه منظور عربی نیست البته (فارسی) ممنون
DJ.Mamal
23-12-2008, 20:06
ممنون ولی با این کد هم نشد.نمیدونم مشکل ازچیه.دیروز آپدیت کردم از ورژن 11به 20 ولی الان دیگه نمیشه.
آیا بعد از تغییر product key با NSS کار خاصی باید بکنیم؟
وقتی گوشی آپدیت میشه ،زمانیکه میاد بالا کدوم کشور رو باید انتخاب کرد؟
این error ای هست که موقع آپدیت میده:
Please note that your mobile service provider, operator or carrier may not have approved this latest Nokia device firmware. Nokia produces many different variants of each product (for different countries and languages) and not all variants have updated Nokia device firmware. It is our priority to update all variants as quickly as possible, and we apologize for any delay. Please note that not all operators endorse the latest software versions available. To check if Nokia device firmware is available for your specific model, see the europe.nokia.com Nokia Software Update page”
شما گوشیتو ببر با یه سیستم دیگه اپدیت کن
برای آپدیت n72 شامل گفته های صفحه اول میشه ؟ و 1 سوال با آپدیت کردن فارسی هم میشه یا نه منظور عربی نیست البته (فارسی) ممنون
بله..برای تمام گوشیهایی که اپگرید میشن
n72 فارسی ساپورت نمیکنه و فقط عربی هستش
مرسی ممنون . راستی گوشیه من فلش شده مشکلی که توی آپدیت پیش نمیاد؟( اما چجوری روش عربی بریزم ؟ میشه راهنماییم کنید؟)
DJ.Mamal
23-12-2008, 22:32
مرسی ممنون . راستی گوشیه من فلش شده مشکلی که توی آپدیت پیش نمیاد؟( اما چجوری روش عربی بریزم ؟ میشه راهنماییم کنید؟)
با این کد آپدیتش کن..توضیحات هم صفحه اول همین تاپیک هست
0534977
سلام به همه.... من گوشی 7500 دارم که ورژن الان 4.62 وای وقتی میرم کد پشت گوشی رو میدم توی سایت میزنه ورژن 3.50 این یعنی چی؟ تا کی باید برای آپدیت جدید صبر کنم؟
DJ.Mamal
24-12-2008, 18:51
سلام به همه.... من گوشی 7500 دارم که ورژن الان 4.62 وای وقتی میرم کد پشت گوشی رو میدم توی سایت میزنه ورژن 3.50 این یعنی چی؟ تا کی باید برای آپدیت جدید صبر کنم؟
گوشیتو فلش کردی؟
سلام dj.mamal چطوری فریمور30.0.18 گوشیمو دوباره آپدیت کنمRiinstall ممنون از راهنماییت.
nakhle007
27-12-2008, 00:45
سلام
آقا حداقل سیستم مورد نیاز برای نصب آپدیتر چقدره ؟
توی سایت نوکیا دیدم که زده بود
cpu :1ghz
ram :256mb
و در مورد کارت گرافیک هم چیزی ننوشته
حالا یه مشکل اینکه یه سیستم ذغالی هست که میخوام باهاش گوشیم رو آپدیت کنم که مشخصاتش هم رم 256 و کارت گرافیک 32 و سی پی یو 1 گیگ هست ولی وقتی که طبق مراحل میرم جلو به مقدار رم گیر میده و یه پیغام میاد که میگه حداقل رم مورد نیاز 256 هست حالا مشکل از چیه ؟
نه! خودم که نه! گوشی رو هم نو خریدم!
bahmansh
27-12-2008, 12:07
سلام اقایون خسته نباشید
میتونید منو راهنمایی کنید؟
من یه پروداکت کد میخوام که بتونم باهاش n81 8gb خودم رو آپگرید کنم به 21.0.008 الان روی گوشیم نسخه 11.0.045 هستش و پروداکت کد من هم 0545898
لطفا یه پروداکت واسم یکی پیدا کنه که بشه باهاش به نسخه 21 آپگرید کرد
در ضمن من واسم فارسی مهم نیست جز در مورد مرورگر اینترنت
یعنی اگه نسخه ای باشه که فارسی ساپورت نمیکنه مرورگر هم فارسی رو نشون نمیده؟
bahmansh
27-12-2008, 14:10
سلام اقا
من گوشیم n81 8 gb هستش
و مشکلم اینه که کد 0545898 رو وارد میکنم میگه آخرین نسخه موجود واسه این کد 11.0.045 هستش در صورتی که توی سایت های مختلف دیدم که نوشته بود این کد نسخه 21.0.008 رو ساپورت میکنه
کسی میتونه کمک کنه؟
و در واقع اگه میتونید کدی در اختیارم بزارین که نسخه 21 رو ساپورت کنه
در ضمن منوی فارسی نمیخوام ولی میخوام بدونم اگه یه نسخه ای رو بریزم روی گوشی که فارسی نداره میتونم اس ام اس فارسی بخونم؟ فقط خوندن حتی نمیخوام بنویسم
و از اون مهمتر میشه توی اینترنت وقتی باگوشی وارد سایتهای فارسی میشم فارسی اون سایتها رو بخونم؟
اگه اینجوری باشه حاضرم نسخه غیر فارسی رو بریزم
DJ.Mamal
27-12-2008, 20:43
سلام dj.mamal چطوری فریمور30.0.18 گوشیمو دوباره آپدیت کنمriinstall ممنون از راهنماییت.
هیچی گوشی رو وصل کن و به روش همیشگی اپدیت کن..خودش دوباره همون ورژن رو میریزه
سلام
آقا حداقل سیستم مورد نیاز برای نصب آپدیتر چقدره ؟
توی سایت نوکیا دیدم که زده بود
cpu :1ghz
ram :256mb
و در مورد کارت گرافیک هم چیزی ننوشته
حالا یه مشکل اینکه یه سیستم ذغالی هست که میخوام باهاش گوشیم رو آپدیت کنم که مشخصاتش هم رم 256 و کارت گرافیک 32 و سی پی یو 1 گیگ هست ولی وقتی که طبق مراحل میرم جلو به مقدار رم گیر میده و یه پیغام میاد که میگه حداقل رم مورد نیاز 256 هست حالا مشکل از چیه ؟
شما خودت که جوابتو دادی..خوب رمت کمه دیگه..نمیشه
نه! خودم که نه! گوشی رو هم نو خریدم!
با این کد اپدیت کن ببین میشه
0515161
سلام اقا
من گوشیم n81 8 gb هستش
و مشکلم اینه که کد 0545898 رو وارد میکنم میگه آخرین نسخه موجود واسه این کد 11.0.045 هستش در صورتی که توی سایت های مختلف دیدم که نوشته بود این کد نسخه 21.0.008 رو ساپورت میکنه
کسی میتونه کمک کنه؟
و در واقع اگه میتونید کدی در اختیارم بزارین که نسخه 21 رو ساپورت کنه
در ضمن منوی فارسی نمیخوام ولی میخوام بدونم اگه یه نسخه ای رو بریزم روی گوشی که فارسی نداره میتونم اس ام اس فارسی بخونم؟ فقط خوندن حتی نمیخوام بنویسم
و از اون مهمتر میشه توی اینترنت وقتی باگوشی وارد سایتهای فارسی میشم فارسی اون سایتها رو بخونم؟
اگه اینجوری باشه حاضرم نسخه غیر فارسی رو بریزم
سلام اقایون خسته نباشید
میتونید منو راهنمایی کنید؟
من یه پروداکت کد میخوام که بتونم باهاش n81 8gb خودم رو آپگرید کنم به 21.0.008 الان روی گوشیم نسخه 11.0.045 هستش و پروداکت کد من هم 0545898
لطفا یه پروداکت واسم یکی پیدا کنه که بشه باهاش به نسخه 21 آپگرید کرد
در ضمن من واسم فارسی مهم نیست جز در مورد مرورگر اینترنت
یعنی اگه نسخه ای باشه که فارسی ساپورت نمیکنه مرورگر هم فارسی رو نشون نمیده؟
بفرما اینم کد
0557872
nakhle007
27-12-2008, 23:51
شما خودت که جوابتو دادی..خوب رمت کمه دیگه..نمیشه
نه دیگه....
رم مورد نیاز 256 هست
این سیستم هم 256 هست
ولی بازم گیر میده
چرا؟
DJ.Mamal
28-12-2008, 18:18
نه دیگه....
رم مورد نیاز 256 هست
این سیستم هم 256 هست
ولی بازم گیر میده
چرا؟
دوست عزیز 256 تا فقط به درد اجرای ویندوز میخوره..
الکی ارور نمیده که...
DJ POLESTAR
28-12-2008, 22:46
با این سرعت اینترنتی که تو کشور عزیزتر از جانمان داریم, باید بی خیالش بشیم!!!
نه نمیشه! باز میزنه ورژن 3.50!!!
DJ.Mamal
30-12-2008, 19:55
با این سرعت اینترنتی که تو کشور عزیزتر از جانمان داریم, باید بی خیالش بشیم!!!
من 5610 به حجم 45 مگ و دوبار 6300 به حجم 24 مگ و 5220 به حجم 39 مگ رو با دایل آپ اپگرید کردم..تا حالا هم 3 بار nsu رو دانلود کردم هر دفه 24 مگ...حالا چی میگی؟
نه نمیشه! باز میزنه ورژن 3.50!!!
یکم صبر کن برات یه کد پیدا کنم
DJ POLESTAR
02-01-2009, 19:29
من 5610 به حجم 45 مگ و دوبار 6300 به حجم 24 مگ و 5220 به حجم 39 مگ رو با دایل آپ اپگرید کردم..تا حالا هم 3 بار nsu رو دانلود کردم هر دفه 24 مگ...حالا چی میگی؟
یکم صبر کن برات یه کد پیدا کنم
آقای محترم شما بچه پولداری و با سرعت دیال آپ میذاری دانلود 1روز تول میکشه به ما چه!!!
اصل بیان من دانلود در کمترین زمان بود/حالا چی میگی؟؟؟:21:
آقا یه مشکلی برا من پیش اوومده :
NokiaSoftwareUpdaterSetup_en.exe رو با حجم 23 مگابایت گرفتم از سایت نوکیا
دفعه ی اولی که خواست اجرا بشه یه چند دقیقه ای مکث کرد و باز نشد
منم رفتم پروسسش رو از تسک منیجر بستم دوباره خواستم اجراش کنم یه پیام اومد که می خواد NSU _Clint رو بگیره ولی فایروال نمیذاره ( دروغ میگفت بابا ! )
تو تا پیک برا یکی این مشکل پیش اوومده بوود که گفتی بره برنامه رو دستی بگیره
مگه nsu همان NokiaSoftwareUpdater نیست ؟
مگه برای آپدیت این لازم نیست ؟
خب منم این رو دانلود و نصب کردم دیگه
حالا این از جون من چی میخواد ؟
DJ.Mamal
03-01-2009, 00:28
آقای محترم شما بچه پولداری و با سرعت دیال آپ میذاری دانلود 1روز تول میکشه به ما چه!!!
اصل بیان من دانلود در کمترین زمان بود/حالا چی میگی؟؟؟:21:
اگه مایه دار بودم که وایرلس داشتم مرد حسابی...بگذریم..منظورم این بود با دایل اپ هم میشه..من تو 6 ساعت 45 مگ رو اپدیت کردم..عجله داری برو کافی نت..حالا چی میگی؟؟؟
آقا یه مشکلی برا من پیش اوومده :
nokiasoftwareupdatersetup_en.exe رو با حجم 23 مگابایت گرفتم از سایت نوکیا
دفعه ی اولی که خواست اجرا بشه یه چند دقیقه ای مکث کرد و باز نشد
منم رفتم پروسسش رو از تسک منیجر بستم دوباره خواستم اجراش کنم یه پیام اومد که می خواد nsu _clint رو بگیره ولی فایروال نمیذاره ( دروغ میگفت بابا ! )
تو تا پیک برا یکی این مشکل پیش اوومده بوود که گفتی بره برنامه رو دستی بگیره
مگه nsu همان nokiasoftwareupdater نیست ؟
مگه برای آپدیت این لازم نیست ؟
خب منم این رو دانلود و نصب کردم دیگه
حالا این از جون من چی میخواد ؟
اینجا مشکل از اتصال اپدیتر به اینترنته..بقیه به خودت بستگی داره که بتونی حلش کنی...چون تنظیمات سیستم خودته..ولی گیر داده به فایروالت...ببین چه خبره..امارشو بده
pedram_sad
03-01-2009, 01:12
من از این موضوع خبر نداشتم چون تاحالا با نوکیا کار نکردم
من گوشیم motorola بود اون خیلی راحت بود چون Monster Pack هاش حالا 50 یا 55 مگی رو جدا دانلود میکردی میتونستی تیکه تیکه دانلود کنی و بعد یا Motokup یا RDS اون رو UP کنی
من میخواستم نوکیا بگیرم با این توصیفات به کل زده شدم چون UP کردن Firmware یکی از اصلی ترین کار هاست
DJ.Mamal
03-01-2009, 19:51
من از این موضوع خبر نداشتم چون تاحالا با نوکیا کار نکردم
من گوشیم motorola بود اون خیلی راحت بود چون monster pack هاش حالا 50 یا 55 مگی رو جدا دانلود میکردی میتونستی تیکه تیکه دانلود کنی و بعد یا motokup یا rds اون رو up کنی
من میخواستم نوکیا بگیرم با این توصیفات به کل زده شدم چون up کردن firmware یکی از اصلی ترین کار هاست
شما گوشیت چیه..اون روش هم برای گوشیهای نوکیا صدق میکنه عزیزم
این تاپیک روش ساده و بی دردسر آپدیت کردنه
pedram_sad
04-01-2009, 01:20
شما گوشیت چیه..اون روش هم برای گوشیهای نوکیا صدق میکنه عزیزم
این تاپیک روش ساده و بی دردسر آپدیت کردنه
من بین 6500 slide و 7390 یکی رو خواهم خرید هنوز در مرحله تحقیقم
اما مطمنم brand ایندم nokia خواهد بود
hajijia7
04-01-2009, 20:23
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
بنده عضو جدید سایت می باشم
امیدوارم با همکاریشما عزیزان مشکلاتم را حل کنم
با تشکر
hajijia7
04-01-2009, 20:28
با سلام خدمت شما عزیزان
بنده عضو جدید سایت می باشم
امیدوارم در کنار شما پیش کسوتان مشکلاتم را حل کنم وبرای سایت مفید باشم
با تشکر:40:
hajijia7
04-01-2009, 21:06
من کلیه مراحل آپگریت رو درست انجام دادم اما متاسفا نه دانلود که به 90 mb رسید پیغام زیر می آد ودیگه ادامه نمیده لطفا منو راهنمایی کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Settings\User\Desktop\untitled.JPG
Behnam_A
05-01-2009, 21:19
سلام به بروبچس خوب پی30 خوب من دنبال فریمور 6630 هستم که اگر هم شد فارسی رو ساپورت کنه اگر هم که بشه با فونیکس اپدیت بشه که چه بهتر (بدون نیاز به اینترنت آپ بشه ) هرچه زودتر راهنمایی کنید ممنون میشم
فرا رسیدن تاسوا و عاشورا حسینی بر عموم شیعیان تسلیت باد
ehsanfar
05-01-2009, 21:48
دوستان عزیز اگه میشه منم راهنمایی کنید
من ان 95 8گیگ رو به ورژن 30 آپدیت کردم اما حالا یه دفه آنتنش میپره و دوباره میاد.
مینویسه insert sim card
یا پیغام ریجیستر میده اما دوباره وصل میشه
تو و خدا کمک کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Saman-tci
05-01-2009, 23:49
دوست من این سوال رو یه جا دیگه هم پرسیده بودین که اونجا هم گفتم شما بهتره یه بار دیگه گوشیتونو آپدیت کنید .. یعنی دوباره Reinstall کنید ....
Behnam_A
06-01-2009, 12:04
سلام به بروبچس خوب پی30 خوب من دنبال فریمور 6630 هستم که اگر هم شد فارسی رو ساپورت کنه اگر هم که بشه با فونیکس اپدیت بشه که چه بهتر (بدون نیاز به اینترنت آپ بشه ) هرچه زودتر راهنمایی کنید ممنون میشم
اگه میشه یه نفر ما رو هم راهنمایی کنه واقعا لازمه
DJ.Mamal
07-01-2009, 13:51
من کلیه مراحل آپگریت رو درست انجام دادم اما متاسفا نه دانلود که به 90 mb رسید پیغام زیر می آد ودیگه ادامه نمیده لطفا منو راهنمایی کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and settings\user\desktop\untitled.jpg
من كه چيزي از ارور نميبينم..دوست عزيز عكس ميزاري بايد يه جا آپلود كني بعد...
تا اونجايي كه من ميدونم 6630 فارسي ساپورت نميكنه...اگه فيرم ورشو ميخواي تو انجمن نوكيا تاپيك بزن درخواست بده
دوستان عزیز اگه میشه منم راهنمایی کنید
من ان 95 8گیگ رو به ورژن 30 آپدیت کردم اما حالا یه دفه آنتنش میپره و دوباره میاد.
مینویسه insert sim card
یا پیغام ریجیستر میده اما دوباره وصل میشه
تو و خدا کمک کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
يا ببر فلش كن يا دوباره آپگريدش كن
اگه میشه یه نفر ما رو هم راهنمایی کنه واقعا لازمه
راهنمايي شد..شما هم استفاده كن
گوشی من 5800 هست و فارسی نداره یعنی اس ام اس فارسی نمیتونم بفرستم ولی اس ام اس های فارسی که میاد نشون میده ایا باید اپدیتش کنم تا فارسی هم بشه ؟ اصلا ورزن جدید اومده براش ؟ الان 10.0.010 هستش
DJ.Mamal
07-01-2009, 19:21
گوشی من 5800 هست و فارسی نداره یعنی اس ام اس فارسی نمیتونم بفرستم ولی اس ام اس های فارسی که میاد نشون میده ایا باید اپدیتش کنم تا فارسی هم بشه ؟ اصلا ورزن جدید اومده براش ؟ الان 10.0.010 هستش
صبر کن ببینم فارسی پیدا میکنم
ممل جون دستت درد نکنه
یه سوال هم راجع به ان 73 تو تاپیک خودش کردم چون اطلاعاتت زیاده بیزحمت یه کمکی کن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.