مشاهده نسخه کامل
: کلوپ 6120
سلام . :20:
من چند وقتی میشه که این گوشی رو با قابلیت های خوبش پیدا کردم :46:، اما هر چی سرچ کردم ، چیزی در موردش پیدا نکردم :13:، جالا اگه کسی گرفته یا اطلاعاتی در موردش داره ، بیاد و اینجا بذاره ، تا من و بقیه هم آگاه بشیم .
مرسی .
صفحه نمايش 16 ميليون رنك
cpu 365 mhz
سيمبين 9.2 (مثل N95
دوربين 2
قيمت ارزان
مثل 5700 هم قسمتي وولولكي نداره كه خراب بشه
وزن كم
طراحي زيبا
شما خریدی ؟
من از همه جزییات این گوشی ، تقریبا کم و بیش اطلاع دارم ، می خوام بیشتر از معایب احتمالی ( بیشتر ) و محاسن این گوشی مطلع بشم .
البته بزرگترین مزیت این گوشی اینه که مثل 5700 وولوولک نداره و بعد از 1 ماه 2 تیکه نمیشه .
سرعتش دقیقا مثل سرعت 5700 می مونه ؟ مثل اون divx می خونه ؟ مثل اون رم 1 روشه ؟ مثل اون wma می خونه ؟ و . . .
مرسی
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
یک سال گذشت ، بابا یکی جوبمو بده دیگه ، آقای mos2010 پس چی شد ؟ منتظر جواب تو هم هستم ها . . .
سلام . :20:
بالاخره تنبلی رو گذاشتم کنار :5: و به قول اون دوستمون رفتم و user opinions سایت gsmarena رو خوندم .
بد ترین چیزی که پیدا کردم و همه افراد ازش ناراضی بودند و نظرم و خیلی راجع به این گوشی به خودش مشغول کرد :19: این بود که باتری این گوشی در عرض 1 الی 2 روز خالی میشه (استفاده عادی ) :
On the 6120, I can greatly increase battery life by selecting GSM only standby (instead of UMTS/GSM or UMTS only). On a typical charge - without using the phone at all (nothing - no calls, no texting, no playing around with it), the battery will last 4 days on standby. With slight usage (15-20mins conversation, 30-40 txt msgs) the battery life decreased to 2 1/2 days standby. Slight usage (like above) and listening to radio - charge lasts 2 days. All the above and watching some video movie previews and listen to 10 mp3 songs - battery lasts only 1 1/2 days. So keep your charger handy or carry a second battery.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
( فکر می کنم این نوشته برای همه قابل فهم باشه :31: )
یه Review هم پیدا کردم ، پیدا کردم Review تو این وضعیت که سایت mobile- review هک شده ، کار ساده ای نبود...:11:
البته چیز خاصی نداشت . و به این نکته اشاره ای نشده بود . . .
من آدم هوس بازی نیستم ، اما میل کار با یه گوشی که cpu داشته باشه و خیلی سریع باشه ، می تونه بر سختی دشارژ شدن باتری غلبه کنه ، ان شاالله هفته دیگه می رم و می خرمش . . . :27::8:
یا حق
راستی یه چیزی رو یادم رفت بگم ، یکی از این که نمی تونه باهاش mp4 ببینه شاکی بود ، می گفت که هر چیزی با این فرمت پخش می کنه ، stop میشه . بقیه بهش امیدواری می دادند که ان شاءالله با آمدن فرم ور جدید حل بشه . . .
تو یه فروم دیگه ، یکی هست که این گوشی رو گرفته ، اگه از نظر مدیرا ایرادی نداره ، لینک بدم ، اگه نه که اگه کسی سوالی داره ، بگه تا ازش بپرسم . . .
منتظر جواب مدیران هستم . . .
این کاره نیستید ، خوب بگید تا من وقتمو تلف نکنم . . .
Mohammad
25-08-2007, 23:47
دوست من بهتر از نظرات شخصی استفاده کنید گرچه پست 4 هم کپی پیست بود!
سوالی در مورد این گوشی دارید بفرمایید...
من خريدم ازشم راصيم
البته بغير از cpu وزن كمش رو هم در نظر داشته باش
من كه عاشقشم
سلام .
هنگ می کنه ؟
صدای هدفونش چطوره ؟
باتری چند وقت یک بار خالی میشه ؟
مرسی
Mohammad
26-08-2007, 10:08
سلام...
با توجه به اینکه از سیمبین ورژن 9.2 بهره می بره و این ورژن واقعا پایدار به نسبت سری های قبل به ندرت هنگ می کنه.
هدفونش در حد قابل قبوله...بستگی داره با چی مقایسه کنی.
باطریش هم که مسلما به نحوه استفاده بستگی داره ولی در کل اونم قابل قبوله و مشکل خاصی نداره.
سلام.
صدای این گوشی در چه حدیه؟منظورم از اسپیکر خود گوشیه نه هدفون.(در مقایسه با 6630)
سرعت کارکرد گوشی؟(در مقایسه با 6630)
طول عور باتری؟(در مقایسه با 6630)
کیفیت عکس و فیلم(مسلما از گوشی خودم که 6630 است بهتره ولی مثلا فیلم برداریش تو کامپیوتر چطوره؟)
حالتی که مثل فلش مموری میشه داره؟یعنی ویندوز بدون درایور بشناسش؟
کیفیت دیدن عکس و فیلمش روی خود گوشی چطوره؟
ببخشید فراموش کرده بگم.....کار با دکمه هاش مخصوصا دکمه چهار طرفی(در مقایسه با 6630)چطوره؟
rainysky50
26-08-2007, 16:45
یه خواهش دارم ازت.نرم افزار spmark06 رو روی گوشیت نصب کن و ببین که ایا در قسمت information سی پی یوی گوشیتو 192 مگاهرتز نشون میده؟؟؟!!چون برای 5700 که سی پی یوی 369 مگاهرتزی داره نیز 192 مگاهرتز نشون میده!!!خواهشا این کار رو بکن.اگه لینک نرم افزار spmark06 رو پیدا نکردی بهم بگو تا خودم برات لینکشو بزارم!
Mohammad
26-08-2007, 16:52
گوشی اسپیکر استریو نداره ولی با این وجود از 6630 بهتر.
سرعت کارکرد همونطور که توضیح دادم بدلیل سیمبین 9.2 خیلی خوبه.
طول عمر هم بستگی به نوع استفاده داره ولی قابل قبوله.نمیشه با 6630 مقایسه کرد چون امکاناتشون فرق می کنه.
کیفیت فیلم برداری که Qvga هست از 6630 بهتر ولی خب خیلی خوبم نیست.
تا اونجایی که میدونم کلا سری سیمبین 9.2 حالت فلش مموری رو دارن.
با توجه به داشتن صفحه 2" و کیفیت رنگ 16m کیفیت عکس و فیلم ها روی خود گوشی خوبه.
دکمه های 6630 راحت تر هستن و کار با دکمه های چهار جهت بدلیل قرار داشتن در وسط یه کم گذشت زمان می خواد تا عادت کنی.
Mohammad
26-08-2007, 16:55
یه خواهش دارم ازت.نرم افزار spmark06 رو روی گوشیت نصب کن و ببین که ایا در قسمت information سی پی یوی گوشیتو 192 مگاهرتز نشون میده؟؟؟!!چون برای 5700 که سی پی یوی 369 مگاهرتزی داره نیز 192 مگاهرتز نشون میده!!!خواهشا این کار رو بکن.اگه لینک نرم افزار spmark06 رو پیدا نکردی بهم بگو تا خودم برات لینکشو بزارم!
این درخواست رو باید دوست عزیزمون mos2010 انجام بدن...:20:
اطلاعاتی که من به دوستان میدم حاصل مطالعه مقاله و بحث های ایرانی و خارجی در مورد این گوشی هست.
پست 5 رو هم ببینید:
سلا دوستان .
یه عکس از هندز هری تون می زاریم برام ، بی زحمت کامل .
میشه به جای هدفونش یه هدفون دیگه وصل کرد ، چه جوریاس . . ؟
راستی دوست عزیز mos2010 ، محتوایت جعبه رو بگو .
آیا سی دی و سیم داشتی ؟
نه سیدی داشت و نه سیم
سیمش که از نوع miniUSB هستش که با قیمت کمی تو بازار پیدا میشه
و البته در بسیاری از mp3Player ها و دوربین دیجیتالها کاربرد داره
نیازی هم به سی دی نداره (در xp ) اگر PCsuite رد در هنگام اتصال گوشی انتخاب نکنید
والا باید NOKIA PCsuite رو دانلود کنید
در ضمن رین اسکای جان فهمیدم جوابتو گرفتی دیگه تست نکردم
این برنامه قدیمی است و cpu گوشی های جدید را نمی شناسد
Mohammad
28-08-2007, 13:30
صحبت های mos2010 عزیز حرف من رو تایید کرد و حالا دیگه مطمئن شدم که سیمبین ورژن 9.2 مثل فلش مموری عمل می کنه.
اینم اضافه کنم که هدفونش از نوع HS-47 هست و کابلش از نوع DKE-2.البته سی دی باید همراش باشه!
اگه اشتباه نکنم جک 2.5mm هم داره که اگه 3.5 بود خیلی بهتر بود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amirtaker
28-08-2007, 15:12
فنلاندی هم داره؟ آخه توی یک جا تو هم این فروم نوشته بودهمش مجاری بید
Gangster_Benington
28-08-2007, 23:24
سلام. من این کلوپو ندیده بودم.الان دیدم.من یه تاپیک دیگه زده بودم برا همین گوشی که یه سری مسائل توش مطرح شده بود :
تو این دو تا سایت هم اطلاعات کاملی در موردش پیدا میشه : gsm.ir , gsmarena.com
نیازی هم به سی دی نداره (در xp ) اگر PCsuite رد در هنگام اتصال گوشی انتخاب نکنید
والا باید NOKIA PCsuite رو دانلود کنید
منظورتون چیه که نیاز نداره میشه بیشتر توضیح بدین؟؟ یعنی حتی برای Synchronise هم نیاز نداره؟مگه میشه؟؟
فنلاندی هم داره؟ آخه توی یک جا تو هم این فروم نوشته بودهمش مجاری بید
برا من که مجاریه فکر کنم نوکیا رفته تو کار مجارستان.5700 هم مجاریه.
گه اشتباه نکنم جک 2.5mm هم داره که اگه 3.5 بود خیلی بهتر بود.
یعنی هیچ نوع هدفون معمولی بهش نمی خوره؟؟
ممنون
Mohammad
29-08-2007, 12:03
منظورتون چیه که نیاز نداره میشه بیشتر توضیح بدین؟؟ یعنی حتی برای Synchronise هم نیاز نداره؟مگه میشه؟؟
فکر نمی کنم اینطوری باشه یعنی نیاز به برنامه خواهد داشت ولی مثلا شما می تونید بدون نصب هیچگونه برنامه ای گوشی رو به هر کامپیوتری وصل کنید و بعنوان فلش مموری استفاده کنید.
یعنی هیچ نوع هدفون معمولی بهش نمی خوره؟؟
در این مورد مطمئن نیستم...سعی می کنم حتما جواب رو پیدا کنم .
محتویات جعبه به نقل از سایت نوکیا که البته بسته به فروشنده متفاوته:
Nokia 6120 classic
Transceiver
Nokia Travel Charger AC-4
Nokia Battery BL-5B (890mAh)
Short User Guide (full User Guide online + CS help)
Nokia Stereo Headset HS-47
CD-Rom
Data cable DKE-2
Gangster_Benington
29-08-2007, 16:06
ولی کابل و سیدیش تو مدلایی که به ایران میاد نیست.من خریدم نبود.چند جا هم پرسیدم هیچ کدوم نداشتن.
Gangster_Benington
30-08-2007, 13:12
من به وسیله کابل Card Reader موبایلمو به کامپیوتر وصل کردم (مینی یو اس بی بود) در دو حالت Data Transfer , Media Player کامپیوتر گوشیمو شناخت و به خوبی کار کرد. ولی در حالت PC Suite کامپیوتر گوشیمو نشناخت(نرم افزار PC Suite هم نداشتم).
بعد از این همه ور رفتن به گوشی و ریختن برنامه های مختلف و ... برای اولین بار به یه مشکل کوچیک برخوردم :
یه فایل فلش 1.4 مگی ریختم رو گوشیم (خودش فلش پلیر داشت از اول) ولی وقتی میزدم فایلو باز کنه میگفت : No Enough Memory To Open The File! در حالی که 6120 15 مگ رم داره. به نظر شما مشکل چیه؟ اینم بگم که من تا حالا شده 20 تا برنامه با هم باز کنم و همه رم پر بشه. ولی در این حالت همه رمش خالی بود؟؟!
DJ_IT_110
01-09-2007, 12:19
صدای 6120 در چه حدیه ؟
اگر میشه با چند تا گوشیه دیگه مقایسه کن...
دستت درد نکنه
Gangster_Benington
01-09-2007, 13:31
صداش؟
بلند گو: بد نیست.از لحاظ ولوم (بلندی) خوبه ولی استریو نیست مثل N73.کلا خوبه. قابل قبول.
ولی تو هدفون کیفیتش عالیه. مثل یه پلیر تمام عیار. چند نوع اکولایزر داره و Stereo Widening , Reverb , Bass Boost.
من به وسیله کابل Card Reader موبایلمو به کامپیوتر وصل کردم (مینی یو اس بی بود) در دو حالت Data Transfer , Media Player کامپیوتر گوشیمو شناخت و به خوبی کار کرد. ولی در حالت PC Suite کامپیوتر گوشیمو نشناخت(نرم افزار PC Suite هم نداشتم).
بعد از این همه ور رفتن به گوشی و ریختن برنامه های مختلف و ... برای اولین بار به یه مشکل کوچیک برخوردم :
یه فایل فلش 1.4 مگی ریختم رو گوشیم (خودش فلش پلیر داشت از اول) ولی وقتی میزدم فایلو باز کنه میگفت : No Enough Memory To Open The File! در حالی که 6120 15 مگ رم داره. به نظر شما مشکل چیه؟ اینم بگم که من تا حالا شده 20 تا برنامه با هم باز کنم و همه رم پر بشه. ولی در این حالت همه رمش خالی بود؟؟!
اینم یکی جواب بده ممنون میشم.
Gangster_Benington
02-09-2007, 14:48
سلام
ميخواستم از شما بپرسم كه اين گوشي را داريد و از اون راضي هستيد يا نه
در مورد دكمه هاش يك جايي خوندم سفت هستند آيا اينطوره و آيا عيب و ايراد ديگه اي هم داره يا نه چون من هم مي خوام اين گوشي را بخرم
ممنون
بله من این گوشی رو دارم و واقعا ازش راضیم. یکی از مهمترین امتیازات این گوشی اینه که هنوز کسی اونو نمیشناسه و اصلا تو دست کسی نمیبینیش.همونجور که میبینی فعلا هم تو این تاپیک من دارم فعالیت می کنم و کسی دیگه ای نگفته من این گوشی رو دارم.N73 , N70 , 6600 , 6300 , K750 , W810... اینا دست همه هست.
من یه بار دیگه مشخصات فنی گوشی رو اینجا می نویسم :
حدود قيمت ( تومان )
گارانتی اصلی 265000
جدول مشخصات گوشي
مشخصات وضعیت گوشی :
موجود در بازار
نام گوشي: 6120classic
تاريخ معرفي : ماه آوریل سال 2007
باند فركانس:
باند :
HSDPA / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
سيستم عامل نوع: Symbian OS v9.2, S60 rel. 3.1
مشخصات ظاهري وزن: 89 گرم
سايز (میلی متر) : طول : 105 عرض : 46 ضخامت : 15
رنگ بندي گوشي : مشکی - نقره ای
مشخصات صفحه نمايش نوع: TFT با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
ابعاد: 240x 320 پیکسل
صفحه نمايش لمسي: ندارد
حالت اسكرين سيور: دارد
تصوير زمينه: دارد
مشخصات دوربين نوع: 2 مگاپیکسل و دوربین دوم QVGA
قابليت بزرگنمايي: 4 برابر
ابعاد عكس : 1600x1200 پیکسل
قابليت فيلمبرداري: دارد QVGA
مدت فيلمبرداري: به میزان حافظه
فلاش: دارد
مشخصات صداي زنگ نوع: پلی فونیک 64 کاناله
قابليت دريافت زنگ: دارد
پخش MP3 به جاي زنگ: دارد
مشخصات پخش كننده موزيك نوع: MP3 player
قابليت پخش: MP3, M4A, eAAC+ , WMA
مشخصات حافظه حافظه گوشي: 35 مگابایت
حافظه مموري كارت : دارد (microSD (TransFlash با قابلیت ارتقا تا 2 گیگا بایت
دفترچه تلفن: دارد
نمايش تصوير تماس گيرنده: دارد
ابزار ارتباطي گوشي پورت: miniUSB
بلوتوث: دارد نسخه 2 با A2DP
اينفرارد: ندارد
GPRS : دارد Class 11
EDGE : دارد Class 32, 296 / 177.6 kbits
HSCSD : دارد 43.2kbps
: 3G
دارد HSDPA
Wireless LAN: ندارد
بازي نام بازي : دارد
مرورگر اينترنت WAP : دارد نسخه 2
xHTML : دارد
HTML : ندارد
ساير مشخصات
messaging : SMS, MMS, Email, Instant Messaging
تايپ هوشمند T9 : دارد
ويبره : دارد
آيفون : دارد
منشي تلفني : ندارد
سيستم ضبط صدا: دارد
سيستم شماره گيري با صوت: دارد
فرمان صوتي : دارد
راديو : دارد FM stereo
چراغ قوه: ندارد
فن آوري Push to talk : دارد
مكالمه تصويري: دارد
قابليت ويرايش آفيس: ندارد قابلیت نمایش فایل های آفیس
قابليت نمايش Pdf : دارد
قابليتهاي ديگر: Java MIDP 2.0
مشخصات باتري نوع: Standard battery, Li-Ion 820 mAh (BL-5B)
زمان مكالمه مداوم: 3 ساعت
زمان آماده به كار: 250 ساعت
همینجور که نگاه می کنید امتیازات خیلی خوبی توی این گوشی هست.ولی خوب اینم مثل هر گوشی دیگه یه سری امتیازات منفی هم داره که میشه با امتیازات مثبتش از اونا صرف نظر کرد:
1-عمر باتری تقریبا کم. مصرف معمولی تقریبا دو روز (کمی بیشتر)
2-نداشتن درپوش لنز.
3-براق بودن اکثر جاهای گوشی و با تجه به اینکه مشکیه خیلی جای انگشت روش می مونه.
4-دکمه های کمی کوچک که البته یه کم کار کنید راه می افته.
یه سری امتیازات مثبتی که این گوشی داره و جایی هم ذکر نشده :
1-پردازنده 369 مگا هرتز که حتی کمی بیش از N95 معمولی هست. با این پردازنده درسته که کمی مصرف باتری کمی بالا میره ولی با این پردازنده سرعت گوشی در اجرای Symbian 9.2 بسیار بالاست.
2-Ram حدود 16 مگابایت که برای Multi Tasking خیلی مناسبه (N95 20 مگابایته)
3-Symbian 9.2 که بسیار پایدارتر از 9.1 هست که خیلی کم ممکنه که هنگ کنه.
امیدوارم این گوشی رو بخرید و ازش راضی باشید.
در ضمن یکی به این سوالای من جواب بده:
Mohammad
02-09-2007, 18:20
دوستان سایت Gsmarena این گوشی رو بررسی کرده:
پیشنهاد می کنم حتما بخونید...
در یک کلمه باید گفت این گوشی فوق العادست!
البته من یه ایراد به بررسی Gsmarena وارد میدونم اونم اینکه این سایت نداشتن دکمه مداد رو یه ایراد میدونه در صورتی که در گوشی های جدید این دکمه داره حذف میشه و کارهایی رو که انجام میده با دکمه # ادغام کردن...
در مورد مشکلتونم به نظر من در این جور مواقع باید گوشی رو یه بار خاموش روشن کرد و معمولا هم درست میشه اگه درست نشد با فایل مشکل داره چون فکر نمیکنم هر جور فایل فلشی رو بخونه.
saeid_linker
04-09-2007, 11:10
5700 كاملتره يا 6020
saeid_linker
04-09-2007, 11:11
ميگن صداي 5700 بهتر وكاملتره؟؟؟؟؟؟؟؟
درسته؟؟؟؟؟؟؟
5700 كاملتره يا 6020
ميگن صداي 5700 بهتر وكاملتره؟؟؟؟؟؟؟؟
درسته؟؟؟؟؟؟؟
اولا سلام .
دوما 6120 نه 6020 .
سوما بله ، صدای 5700 نسبت به 6120 بهتره ، اما 5700 هم عیب بزرگی داره ، من و چند تایی دیگرو به 6120 مایل کرده ، خراب و لق شدن قسمت چرخان 5700 ، البته 6120 هم معایبی داره ( باتری ) اما باز هم بستگی به استفاده ات داره .
باید ببینی استفاده ات زیاده یا نه ؟ حرف زدن و آهنگ و . . . اگه زیاده که 5700 بگیر ، اما اگه نه ، بهت 6120 رو توصیه می کنم این نظر منه ، نطر بقیه دوستان رو هم بگیر ، بعد خودت تصمیم بگیر :46:
Mohammad
04-09-2007, 12:27
5700 از سری گوشی های موزیکال نوکیا یعنی Xpress Music هست و قاعدتا باید دارای کیفیت بهتری در این زمینه باشه.
من که عاشقشم و با هیچی عوضش نمی کنم (بقیر از N77 )
Gangster_Benington
05-09-2007, 23:21
سوما بله ، صدای 5700 نسبت به 6120 بهتره ، اما 5700 هم عیب بزرگی داره ، من و چند تایی دیگرو به 6120 مایل کرده ، خراب و لق شدن قسمت چرخان 5700 ،
اینو تو کلوپ 5700 نگیا چون اونا معتقدند که این اتفاق اصلا نمی افته!!
البته 6120 هم معایبی داره ( باتری ) اما باز هم بستگی به استفاده ات داره .
من تو پستهای بالایی هم گفتم با استفاده معمولی رو به زیاد 2 روز نگه می داره. ولی ضبط صدا ، بازی سه بعدی ، ضبط فیلم یا فلاش زدن یه هویی مصرفو می بره بالا.
بگیر ، بعد خودت تصمیم بگیر
اینو موافقم. این ملاکها رو هم در انتخاب بین 5700 و 6120 در نظر بگیر:
1-قیافه گوشی (کلاسیک یا اسپرت)
2-اندازه گوشی
3-کار کردن با جوی استیک یا کلید چهار جهته(با توجه به اینکه جوی استیک زودتر خراب میشه و چهار جهته 6120 یه کم ارگونومیش پایینه)
4-استفاده از گوشی به عنوان پلیر(البته اینو در نظر داشته باش که 6120 توی هدفون تفاوت چندانی با 5700 نداره.)
همین. امیدوارم کمکتون کرده .
rainysky50
05-09-2007, 23:34
من اینجا هم میگم که این اتفاق(یعهنی خراب شدن قسمت چرخان 5700 )یک چیز محال هست و حرف ادمهای اماتوره!!
rainysky50
05-09-2007, 23:41
ال سی دی 6120 نوکیا 2 اینچه در حالی که مال 5700 2.2 اینچه.5700 اینفرارد داره و باتری قویتری داره در حالی که 6120 اینگونه نیست!!چیپ موزیک 5700 بسیار قویه در حالی که 6120 اینگونه نیست!!اما در بقیه ی موارد این دو گوشی یکسانند!!
Mohammad
06-09-2007, 00:47
من اینجا هم میگم که این اتفاق(یعهنی خراب شدن قسمت چرخان 5700 )یک چیز محال هست و حرف ادمهای اماتوره!!
نه دوست من..اینطور نیست!
افراد زیادی رو دیدم که گوشی رو واسه تعمیر آوردن!ضمن اینکه اینجا کلوپ 6120 هست...
rainysky50
06-09-2007, 01:45
خوب شما هرطور میخواهید فکر کنید!!چیزی به من نمیرسه پس با همون 6120 حال کنید!!
Mohammad
06-09-2007, 11:09
خوب شما هرطور میخواهید فکر کنید!!چیزی به من نمیرسه پس با همون 6120 حال کنید!!
مطمئنا به من هم چیزی نمیرسه!
دلیل نمیشه حقیقت رو نگفت...
نرم افزار برای نوکیا 6300 می خواهم
قيمت امروزه گوشي 6120 را مي خواستم اگه كسي مي دونه بگه ممنون ميشم
قيمت امروزه گوشي 6120 را مي خواستم اگه كسي مي دونه بگه ممنون ميشم
كسي نيست جوابمون بده:19:
Mohammad
10-09-2007, 14:23
آخرین قیمتی که من داشتم265 بوده و الان شاید حدود 300 باشه...
امروز قيمت چند بوده دقيق مي خواهم چون قصد خريد دارم
arian_pboy
12-09-2007, 09:36
قیمت تقریبا 245
قیمت تقریبا 245
با گارانتي يا بدون گارانتي(چون من يه جا با گارانتي18 ماهه ارس 244 ديدم)
Gangster_Benington
17-09-2007, 16:54
با گارانتی اتصالات تقریبا 248 هزار تومان البته اگه گیر بیاری
Mohammad
17-09-2007, 19:35
سلام...شیراز هست,خواستید pm بدید...
ضمن اینکه اکثر سایت ها ریوو در مورد این گوشی دادن و ارزشش بیش از پیش مشخص شده.
من شرمنده اينقدر سوال مي كنم مي خواستم بدونم دوربينش بدرده فيلم برداري مي خوره يا اينكه كيفيت پايين فيلم برداري مي كنه
Mohammad
18-09-2007, 11:41
فیلم برداری 6120 در حد قابل قبولی هست...240 در 320.اگه بخوایم مقایسه کنیم مثل 5700 هست-از 6630 بهتر و از N70 پایین تر.
roteal2007
18-09-2007, 12:14
دوربینش فوکوس اوتوماتیک داره؟
Mohammad
18-09-2007, 19:11
نه دوست من...نداره.
دوربینش فوکوس اوتوماتیک داره؟
دوست من
به نظر من اصلا گوشی رو برای دوربین نخر...
دوربین هیچ کوشیی به درد نمیخوره...هیچ گوشی...
امکانات و صدای گوشی به نظر من مهمتره...
دوربین 2 ساده هم کارت رو راه میندازه....
roteal2007
19-09-2007, 17:26
دوست من
به نظر من اصلا گوشی رو برای دوربین نخر...
دوربین هیچ کوشیی به درد نمیخوره...هیچ گوشی...
امکانات و صدای گوشی به نظر من مهمتره...
دوربین 2 ساده هم کارت رو راه میندازه....
خب میرم یه HTC میگیرم:46:
Amin_0913
21-09-2007, 23:24
منم این گوشی رو خیلی دوست دارم ولی مشکلات مالی و ...........
بابا اصلا تو بازار نيست !
من تو كل تهران باور كن 2 تا نديدم !
چرا اينطوري شده !
بعدشم قيمتش تا 220 فكر ميكنيد مياد پايين !
Mohammad
23-09-2007, 12:23
چرا اينطوري شده !
با توجه به اینکه این گوشی روز به روز داره بیشتر ارزش خودش رو نشون میده و تقاضا بیشتر میشه فکر نمی کنم قیمتش پایین بیاد!
اگه خواستی می تونم برات بگیرم...شیراز هم موجود و هم ارزون!خواستی pm بده...
Amin_0913
23-09-2007, 13:53
چرا اينطوري شده !
اصفهان 280000تومنه
فکر نکنم تا سال دیگه قیمتش 220تومن برسه
loyal280
23-09-2007, 16:24
منم این گوشی رو خریدم ،البته از طریق اینترنت چون کل موبایل فروشی های شهرمون رو زیر پا گذاشتم ،حتی یک نمونه پیدا نکردم،رفتم از سایت دیجی کالا خریدم 244 تومن،الان موجودیشون تموم شده..
در مورد عملکرد این گوشی باید بگم در حد خیلی خوبیه ..فقط باتریش میتونست قوی تر باشه که زیاد مهم نیست.دوربینشم بد نیست ولی نباید انتظار زیادی ازش داشت،من قبلا طرفدار سونی اریکسون بودم و معتقد بودم گوشی های نوکیا زیادی گرونه،ولی الان نظرم عوض شده:20:
منم این گوشی رو خریدم ،البته از طریق اینترنت چون کل موبایل فروشی های شهرمون رو زیر پا گذاشتم ،حتی یک نمونه پیدا نکردم،رفتم از سایت دیجی کالا خریدم 244 تومن،الان موجودیشون تموم شده..
در مورد عملکرد این گوشی باید بگم در حد خیلی خوبیه ..فقط باتریش میتونست قوی تر باشه که زیاد مهم نیست.دوربینشم بد نیست ولی نباید انتظار زیادی ازش داشت،من قبلا طرفدار سونی اریکسون بودم و معتقد بودم گوشی های نوکیا زیادی گرونه،ولی الان نظرم عوض شده:20:
درسته...
گوشی های نوکیا نسبت به قیمتشون ارزش دارند....
Gangster_Benington
23-09-2007, 23:53
می بینید که هر کی این گوشی رو گرفته راضیه.
دوست منم 3شنبه هفته پیش کل جمهوری رو زیر و رو کرده بود نتونسته بو گوشی رو گیر بیاره.من که خریدم 245 ولی فکر کنم گرون شه.
با توجه به اینکه این گوشی روز به روز داره بیشتر ارزش خودش رو نشون میده و تقاضا بیشتر میشه فکر نمی کنم قیمتش پایین بیاد!
اگه خواستی می تونم برات بگیرم...شیراز هم موجود و هم ارزون!خواستی pm بده...
محمد جان از لطفت ممنونم !
گوشيه خوبي كه هست منتها با اين وضعيت بد بازار كه همه گوشيهاي جديد اومده قيمتشون ثابت شده ولي اين مدل اينطوريه ميخوام بپرسم كه در شيراز قيمتش دقيقا چنده !؟
به نظر من در كل زيادم نبايد قيمتش بالا باشه !
من فكر ميكردم قيمتش پايين باشه ولي با اين وضعين نميشه !
دوستان كسي نيست !؟
به نظرتون قيمتش ارزون تر ميشه !
جديدا تو علاالدينم زياد شده اين گوشي بعد از ركودش !
دوستان كسي نيست !؟
به نظرتون قيمتش ارزون تر ميشه !
جديدا تو علاالدينم زياد شده اين گوشي بعد از ركودش !
چرا دوست من مطمئنا ارزون تر میشه...
صبر کن درست میشه....
ممنون
يه سوال تو شيراز قيمتشو داري !؟
1. اول بايد از مسئولين سايت تشكر كنم كه بخش 6120 را راه اندازي كردند و باعث شدند در مورد اين گوشي بشود تحقيق كرد.
2. من اين گوشي را در شيراز روز چهارم مهرماه خريدم 242 تومان ( البته با كلي چونه زني) الان هم كاملا راضيم
3 محاسن گوشي(از نظر من) : اين گوشي تمام امكانات يك گوشي مدرن را دارد ولي قيمت آن زياد نيست.
بعضي از سايت ها ( كه معروف هم هستند ؟!!!) نوشتند كه امكان مشاهده برنامه هاي آفيس office را ندارد در حالي كه اين موضوع اشتباه است و من خودم فايلهاي Word , powerpoint exell را با اون باز كردم. از اون مهمتر اينكه فايل pdf را هم باز مي كند.
صفحه نمايش اين گوشي داراي كيفيت بسيار بالايي است. به خاطر رزولوشن بالا (240 در 320) و كيفيت رنگ بالا (16 ميليون رنگ) در آفتاب هم اين صفحه نمايش كاملا واضح است ( شايد گوشي هاي جديد ديگر هم همين طور باشد و من نمي دونم؟)
اندازه گوشي با وجود صفحه بزرگ در مجموع كوچك است و وزن بسيار كمي دارد كه همين موضوع ظاهر بسيار زيبايي را به آن داده كه البته از روي عكس هاي آن مشخص نيست و بهتر است گوشي را از نزديك ببيند.
كيفيت عكس عالي است و از سوني اليكسون هايي كه آنها هم 2 مگا هستند خيلي بهتر است ( كلا كيفيت دوربين فقط به چند مگا پيكسن بودن نيست)
عكس سه بعدي مي گيرد (panorama mo) كه خيلي جالب است.
داراي سيمبين ورژن 9.2 ويرايش 3 است كه تازه اومده و حالا حالا ها براش برنامه هست.
4. معايب گوشي(از نظر من):
چون تازه اومده تو بازار راحت گير نمياد من تمام شيراز را گشتم دو سه تا مغازه بيشتر نداشتند
صفحه كليد طراحي زيبايي دارد ولي براي كساني كه انگشتان ظريفي دارند مناسب تر است. راستش كمي كار با صفحه كليد سخت است و ممكن است بعضي از دكمه ها را اشتباه بزنيد ( البته بعد مدتي عادت مي كنيد)
باطري با كار معمولي 3-4روزه تمام است و زياد باهاش كار كنيد زودتر تمام مي شود علتش هم اين است كه باطري از نوع قديمي و يك مقدار هم از نظر اندازه كوچك است ولي در مجموع عيب محصوب نمي شود.
براي كساني كه mp3 زياد گوش مي دهند مي توانند يك باطري چيني 4 توماني زاپاس داشته باشند!
رنگ سفيد اين گوشي روي سايت نوكيا هست ولي تو بازار نديدم.
1. اول بايد از مسئولين سايت تشكر كنم كه بخش 6120 را راه اندازي كردند و باعث شدند در مورد اين گوشي بشود تحقيق كرد.
2. من اين گوشي را در شيراز روز چهارم مهرماه خريدم 242 تومان ( البته با كلي چونه زني) الان هم كاملا راضيم
3 محاسن گوشي(از نظر من) : اين گوشي تمام امكانات يك گوشي مدرن را دارد ولي قيمت آن زياد نيست.
بعضي از سايت ها ( كه معروف هم هستند ؟!!!) نوشتند كه امكان مشاهده برنامه هاي آفيس office را ندارد در حالي كه اين موضوع اشتباه است و من خودم فايلهاي Word , powerpoint exell را با اون باز كردم. از اون مهمتر اينكه فايل pdf را هم باز مي كند.
صفحه نمايش اين گوشي داراي كيفيت بسيار بالايي است. به خاطر رزولوشن بالا (240 در 320) و كيفيت رنگ بالا (16 ميليون رنگ) در آفتاب هم اين صفحه نمايش كاملا واضح است ( شايد گوشي هاي جديد ديگر هم همين طور باشد و من نمي دونم؟)
اندازه گوشي با وجود صفحه بزرگ در مجموع كوچك است و وزن بسيار كمي دارد كه همين موضوع ظاهر بسيار زيبايي را به آن داده كه البته از روي عكس هاي آن مشخص نيست و بهتر است گوشي را از نزديك ببيند.
كيفيت عكس عالي است و از سوني اليكسون هايي كه آنها هم 2 مگا هستند خيلي بهتر است ( كلا كيفيت دوربين فقط به چند مگا پيكسن بودن نيست)
عكس سه بعدي مي گيرد (panorama mo) كه خيلي جالب است.
داراي سيمبين ورژن 9.2 ويرايش 3 است كه تازه اومده و حالا حالا ها براش برنامه هست.
4. معايب گوشي(از نظر من):
چون تازه اومده تو بازار راحت گير نمياد من تمام شيراز را گشتم دو سه تا مغازه بيشتر نداشتند
صفحه كليد طراحي زيبايي دارد ولي براي كساني كه انگشتان ظريفي دارند مناسب تر است. راستش كمي كار با صفحه كليد سخت است و ممكن است بعضي از دكمه ها را اشتباه بزنيد ( البته بعد مدتي عادت مي كنيد)
باطري با كار معمولي 3-4روزه تمام است و زياد باهاش كار كنيد زودتر تمام مي شود علتش هم اين است كه باطري از نوع قديمي و يك مقدار هم از نظر اندازه كوچك است ولي در مجموع عيب محصوب نمي شود.
براي كساني كه mp3 زياد گوش مي دهند مي توانند يك باطري چيني 4 توماني زاپاس داشته باشند!
رنگ سفيد اين گوشي روي سايت نوكيا هست ولي تو بازار نديدم.
دوست عزيز ممنون بابت توضيحات !
هدفونش براي موزيك گوش دادن مناسبه !؟
Mohammad
03-10-2007, 18:36
دوستان قیمت شیراز حدود 245 هست...
ضمن اینکه واقعا این گوشی به نسبت قیمتش شاهکاره!
همه راضی هستن..
dwxx جان...از کجا گرفتی؟
loyal280
04-10-2007, 00:33
245 با گارانتی یا بدون گارانتی؟
qasem2007
04-10-2007, 11:17
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hast ke 6120 gerefte bashad
sedaye goosi dar che hadi ast[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mamnon
Mohammad
04-10-2007, 15:07
بدون گارانتی هست...
گارانتی گوشی به درد نمیخوره...یعنی ارزش این همه نفاوت قیمت نداره...
والا به نظرم گرونه تازه بدونه گارانتي هست !
اگر بياد پايين خيلي بهتر ميشه !
البته نشه مثل 5700 كه گرونترم شد !
نه دوست من گرون نیست..مناسبه...اگر با6300 که 200 تومن هست مقایسه کنیم...میبینیم که خیلی بهتره...و می ارزه !!
Mohammad
05-10-2007, 04:56
نه دوست من...شما یه نگاهی به بقیه گوشی های موجود بنداز...6120 قیمتش نسبت به امکاناتش خیلی خوبه...
يعني به خاطر يه سيبميان 50 تومن گرونتر به نظرم درست نيست !
تازه تو اين رنج همه خوبن حالا مگه اينكه سيمبيان نداشته باشن !
Mohammad
05-10-2007, 07:16
آرش جان نظر شما محترم ولی نداریم همچین گوشی که این همه امکانات داشته باشه:
Conservative and elegant design
Impeccable construction
Symbian 9.2, S60 3rd Edition graphic upgrade and Feature Pack
Remarkable size and weight for a smartphone
2-megapixel camera without autofocus
Instant response of user interface
Brilliant QVGA display with reflexive surface
35 MB of internal memory, microSD card slot
GPRS, EDGE, HSCSD, UMTS, HSDPA
Document viewer: Quickoffice and PDF
Bluetooth with A2DP support
Solid and robust body
MiniUSB connector
Very good keypad
Voice recorder with 60-minute limit
آخرین ورژن سیمبین...همونی که N95 داره...دوربین قابل قبول و پشتیبانی از این همه پروتکل ارتباطی...
به هر حال به نظر من با این قیمت واقعا عالیه!
mehdi_ag
06-10-2007, 11:17
سلام به همگي... بالاخره بعد از كلي مردد موندن بين SE W950 و Nokia 6120 بالاخره Nokia رو انتخاب كردم و به جمع 6120 دارا پيوستم. هورا........
اطلاعات تكميلي ::46:
پنجشنبه از جمهوري با گارانتي ايرافون 248
تا 275 هم قيمت مي دادن البته با همين گارانتي:13:
دوستان قیمت شیراز حدود 245 هست...
ضمن اینکه واقعا این گوشی به نسبت قیمتش شاهکاره!
همه راضی هستن..
dwxx جان...از کجا گرفتی؟
من از خيابان عفيف آباد شيراز خريدم 242 تومان بدون گارانتي ولي چند روز پيش توي همون خيابان از يك مغازه ديگه قيمت كردم 240 تومان بود.( البته يه جاي ديگه تا 250 هم مي گفتن )
راستي خاصيت panorama mode(عكس 360 درجه) اين دوربين از نمونه هاي ديگه خيلي كاملتره به اين صورت كه لازم نيست چند بار عكس بگيريد و كنار هم بگذاريد كافي است يك بار دكمه عكس رو بزنيد و دوربين را آرام حركت دهيد ( مثل فيلم برداري كردن) بعد خود گوش اتوماتيك عكس مي گيرد و به هم مي چسباند.( كه خيلي جالب است)
ديروز اين 6120 رو با يه n73 مقايسه كردم :
كيفيت صفحه نمايش و شفافيت آن به مراتب از n73 بالاتر است ولي اندازه فيزيكي آن كمي كوچكتر است( چون رزولوشن هر دو 240 در 320 است ولي اندازه n73 بزرگتر . تعداد رنگ 6120 هم 16 ميليون رنگ است)
سرعت باز شدن منو ها و وارد شدن به هر برنامه اي به صورت محسوسي از n73 بالاتر است ( به خاطر سيستم عامل و cpu )
ولي كيفيت صداي بلند گوي n73 بهتر است چون استريو است.
در ضمن در جواب دوستمان كيفيت صدا6120 درون هدفون عالي است و چون هدفون به صورت سوزني به گوشي وصل مي شود اتصال و جدا كردن آن هم راحت است.
؟؟ اگر سوال ديگري در مورد اين گوشي داشتيد بگوييد تا جواب بدم .....:11: ( هادي dwxx )
Farshadd
06-10-2007, 12:19
سلام دوستان
من یه کم اطلاعات در مورد اینگوشی میخواستم.
میخواستم بیشتر در مورد معایب این گوشی بدونم.
چرا این گوشی با این همه امکانات (16 میلیون رنگ، پردازنده مرکزی بالا،سیمبیان جدید و...) قیمتش 245 تومنه؟ این باعث شده که من یه کم چپکی به این گوشی نگاه کنم.
صداش چقدره در حد چه گوشیه؟
Mohammad
06-10-2007, 12:53
اول اینکه 245 نه 345...
منم اوایل مثل شما فکر می کردم ولی وقتی چندین ریوو داده شد و خوندم دیدم اینطور هم نیست و واقعا یه شاهکاره!
معایب:
No Wi-Fi
No "pencil" key
Susceptible to fingerprints
No indication of missed events after certain period of time
Navigation and operation keys not ergonomic enough
Gangster_Benington
06-10-2007, 14:14
آخرین ورژن سیمبین...همونی که N95 داره...دوربین قابل قبول و پشتیبانی از این همه پروتکل ارتباطی...
به هر حال به نظر من با این قیمت واقعا عالیه!
تازه به این چیزایی که در مورد مقلایسه اون با ان 95 گفتی این رو هم اضافه کن که پردازنده این گوشی(396 Mhz) از ان 95 (320 Mhz) بهتره و رمش هم همون اندازه ان 95.یعنی در پیمایش همون سیمبین سریعتر عمل میکنه!!
سلام به همگي... بالاخره بعد از كلي مردد موندن بين SE W950 و Nokia 6120 بالاخره Nokia رو .....
من واقعا تعجب می کنم که شما بین این دو تا گوشی می خواستی انتخاب کنی!! درسته که 850 تاچ اسکرین و امکانات سری دبلیو داره ولی اصلا قابل مقایسه نیست با این گوشی. البته امیدوارم ادامه بحث در مورد 850 در کلوپ خودش باشه.
در این 1.5 ماهی که این گوشی رو دارم واقعا عیبی جز ظاهر براق و موندن جای انگشت روش ندیدم.اون دکمه مدادم جنگولک بازیه! همه کارهایی که می کنه با ستاره و مربع هم میشه انجام داد.
دکمه های جهتش هم خیلی ارگونومیکه با یه کمی کار کردن بهشون عادت می کنید. به نظر من که خیلی از جوی استیک 73 و... بهتره. این سری جدید دکمه های جهت نوکیاست که تا حالا دکمه های جهتی به این راحتی نداشته.
Mohammad
06-10-2007, 16:34
صحبت های Gangster_Benington عزیز کاملا تایید میشه...
Farshadd
06-10-2007, 22:25
اول اینکه 245 نه 345...
منم اوایل مثل شما فکر می کردم ولی وقتی چندین ریوو داده شد و خوندم دیدم اینطور هم نیست و واقعا یه شاهکاره!
معایب:
ببخشید
اصلاح شد
من واقعا تعجب می کنم که شما بین این دو تا گوشی می خواستی انتخاب کنی!! درسته که 850 تاچ اسکرین و امکانات سری دبلیو داره ولی اصلا قابل مقایسه نیست با این گوشی. البته امیدوارم ادامه بحث در مورد 850 در کلوپ خودش باشه.
.
850 اشتباهه 950.(کسی نیست ایرادای خودمو بگیره من ایرادای دیگران رو میگیرم)
از تمامي دوستان ممنونم اطلاعات خوبي بود !
انشالله قيمتش بياد پايينتر و نره بالاتر ما هم بخريم !
Farshadd
07-10-2007, 10:22
راستی دوستان در کارتون این گوشی چه چیزایی هست؟؟؟
به نظرتون به فروشگاه اینترنتی میشه اطمینان کرد؟( گوشی شاپ؟) 245 میده اما شهر ما دیروز فقط یه مغازه داشت میداد 275 تومن
به قول دوستمون کاش گرونتر نشه تا من دو روز دیگه پول بریزم حساب تا برام بیارن.
در مورد سرعت اين گوشي ( حالا عدد Cpu هرچي مي خواد باشه) فقط اين رو بگم كه براي عوض كردن تم گوشي تا كليك كرديد تم عوض مي شود در حالي كه خيلي از گوشي هاي گرون قيمت براي تعويض تم گاهي تا 10 ثانيه معطل مي كنند.
در ضمن من تا حالا شايد بيش از 30 برنامه و بازي نصب كردم اصلا سرعت گوشي پايين نيومده
توي كارتن اين گوشي: يك شارژر - هدفون - دفترچه - مموري و جلد مموري (256) هست
اين طور كه من فهميدم چيزهايي كه توي سايت نوكيا براي درون كارتن اين گوشي نوشته اصلا به ايران نيومده.؟!
(هادي DWXX)
كسي از دوستان قيمت روزشو مي دونه؟
در تهران از 245 شروع شده البته اگر گرون نتر نشه تا 260 من ديدم !
mehdi_ag
07-10-2007, 13:57
w950 رو به خاطر تاچ اسكرين و ظاهرش انتخاب كرده بودم ... ولي خوب كارايي + جمع و جور بودن غلبه كرد به جينگولك بازي :46:
ادامه بحث w950 هم همونطور كه گفنتيد باشه جاي خودش
در این 1.5 ماهی که این گوشی رو دارم واقعا عیبی جز ظاهر براق و موندن جای انگشت روش ندیدم.اون دکمه مدادم جنگولک بازیه! همه کارهایی که می کنه با ستاره و مربع هم میشه انجام داد.
دکمه های جهتش هم خیلی ارگونومیکه با یه کمی کار کردن بهشون عادت می کنید. به نظر من که خیلی از جوی استیک 73 و... بهتره. این سری جدید دکمه های جهت نوکیاست که تا حالا دکمه های جهتی به این راحتی نداشته.
تائيد ميشه
Farshadd
07-10-2007, 18:25
براي عوض كردن تم گوشي تا كليك كرديد تم عوض مي شود
(هادي DWXX)
اگه اینجوریه که خیلی سرعت بالایی داره
توي كارتن اين گوشي: يك شارژر - هدفون - دفترچه - مموري و جلد مموري (256) هست
(هادي DWXX)
دستت درد نکنه. همه جا مموری روش هست یا بستگی به بسته بندی داره؟؟؟
بعد از مدتها جستجو تو مدل هاي Nokia اين مدل رو پسند كردم
ولي نمي دونم چرا اينقدر تو بازار كمه؟
كسي مي دونه چطوري ميشه تهيش كرد؟
سريع - قيمت مناسب - مطمئن
امير جان مشكلش همينه !
به نظرم مخصوصا براي اينكه 6300 فرومش بره اين تو بازار كم هست !
البته تو اين هفته باز بهتر شده !
تو تهران پاساژ علاالدين تقريبا زياد شده !
منتها قيمتش نوسان داره !
ممنون
پس بايد حتما يه سفري تا تهران بيام
راستي اتصالات اين گوشي رو داره؟
Farshadd
08-10-2007, 12:11
بعد از مدتها جستجو تو مدل هاي Nokia اين مدل رو پسند كردم
ولي نمي دونم چرا اينقدر تو بازار كمه؟
كسي مي دونه چطوري ميشه تهيش كرد؟
سريع - قيمت مناسب - مطمئن
سلام آقا امیر.
این گوشی تازه اومده اگه بتونی بری تهران که خوبه. اگه هم نه میتونی سفارش اینترنتی بدی.
من دو روز پیش تمام شهر خودمون(خرم آباد) رو گشتم یکی دو مغازه بیشتر نداشتن (تازه یه مغازه بود ولی میگم شاید یکی دیگه داشته که ما ندیدیم)275 میداد. البته امروز هم میرم به نظرم بیشتر شده باشه چون معمولا 1 شنبه و 2 شنبه بار میارن.
اصلا بالاي 250 نمي ارزه به فكر پايينترش باشيد !
به نظرم اين قيمتا نخريد بهتره تا اونا هم گرونترش نكنن !
Gangster_Benington
08-10-2007, 22:21
صلا بالاي 250 نمي ارزه به فكر پايينترش باشيد !
به نظرم اين قيمتا نخريد بهتره تا اونا هم گرونترش نكنن !
چطور N73 فقط با یه دوربین بالاتر(که به نظر من دوربین برا موبایل مفت نمی ارزه) 310 می ارزه و ان 70 240؟؟؟
این گوشی 10 برابر سریعتر از N73 هست و تصویرش هم بسیار شفاف تر از اون.تازه سیمبینش هم جدیدتر و بهتره.فقط جینگولک بازیهای سری N رو نداره که به هیچ دردی نمی خوره.تازه می تونی این جینگولک بازیا رو با ریختن نرم افزار تامین کنی. حالا بگو می ارزه یا نه.
سلام . :31:
امروز بالا خره داداشم خریدش . . . :8:
خیلی خوشگل تر و جمع و جورتر و کوچیک تر از اونیه فکرش رو می کنید :40::40::40::40::40::40::46:
چطور N73 فقط با یه دوربین بالاتر(که به نظر من دوربین برا موبایل مفت نمی ارزه) 310 می ارزه و ان 70 240؟؟؟
این گوشی 10 برابر سریعتر از N73 هست و تصویرش هم بسیار شفاف تر از اون.تازه سیمبینش هم جدیدتر و بهتره.فقط جینگولک بازیهای سری N رو نداره که به هیچ دردی نمی خوره.تازه می تونی این جینگولک بازیا رو با ریختن نرم افزار تامین کنی. حالا بگو می ارزه یا نه.
دوست عزيز قيمت ان 73 بالاست ربطي به اين نداره !!؟؟
از نظر ابعاد lcd خب بزگرته ان 73 !
من ميگم كه خب اگر كسي بالا نخره گرونشم نميكنن !
اگه اینجوریه که خیلی سرعت بالایی داره
همانطور كه گفتم سرعتش بالاست الان هم با برنامه cpuMonitor تست كردم اگر يك Mp3 با كيفيت بالا را روي بلند گو پخش كني فقط 4 تا 6 درصد ( متغيير است) از وقت cpu را مشغول مي كند در حالي كه يك كامپيوتر P4 فول 3200 ???!!! هم 3 تا 4 درصد براي يك mp3 لازم دارد.
ادستت درد نکنه. همه جا مموری روش هست یا بستگی به بسته بندی داره؟؟؟
من منظور شما رو متوجه نشدم لطفا دوباره بنويسيد. ( من فقط سعي كردم محتويات كارتن را كامل بنويسم)
همچنين در تاييد حرف دوستان بايد بگم براي ديدن اندازه گوشي بايد اون رو از نزديك ببينيد و مطمئن باشيد كه كوچكتر از اوني است كه فكر مي كنيد.
من چند تا مغازه رفتم كيف مناسب براش پيدا نكردم چون اين گوشي واقعا لاغر است؟!
اندازه گوشي بيشتر به گوشي ها Motorola شباهت دارد تا نوكيا
دوستي كه خريداري كرده بود، مي توني قيمت خريد رو بگي؟
از كدوم مغازه گرفتي؟
آقاي Akhoond
loyal280
10-10-2007, 22:01
بیشتر گوشی ها وقتی مموری کارتشو پر میکنی سرعتش افت میکنه و تو خوندن فایلها یک مقدار کند می شن،ولی من گوشیمو 2gb پر کردم ،نه تنها سرعتش کم نشده بلکه بیشتر هم شده:20:
راستي پليرش قابليت ساخت به دلخواه آلبوم رو داره !؟
و اينكه عكسهاي موزيكارو نشون ميده تو پليرش !؟
farredsky
12-10-2007, 23:44
سلام
من هم به این گوشی علاقمند شدم.
چند سوال از اونایی که این گوشی را دارند<اینها از مشکلاتی که تو سایتهای مختلف دیدم :
1- کار با کلید 4 جهته و صفحه کلید راحته؟
2- بالاحره زیادی گرم میشه یا نه؟
3-رنگ کلیدها زود میره؟
4 - دفترچه نام های سیم کارت و حافظه تلفن را با هم نشان نمیده؟
با تشکر
سلام، یه سوال تو 6120 میشه بک گراندو فول اسکرین گذاشت یا از اسکرین سیور استفاده کرد، من الان 6630 دارم که متاسفانه فقط با تم میشه یه عکسو کامل تو صفحه داشت...
یه چیز دیگم اینکه کیفیت دوربینش خیلی پایینه؟ عکسایی که تو اینترنت ازش دیدم از گوشی خودمم بدتر بود!!!
مرسی
راستی یه سوال دیگه اگه فایل گیف بک گراند بزاری فقط یه عکس ثابت نشون میده یا متحرکه؟!!!
سلام
من هم به این گوشی علاقمند شدم.
چند سوال از اونایی که این گوشی را دارند<اینها از مشکلاتی که تو سایتهای مختلف دیدم :
1- کار با کلید 4 جهته و صفحه کلید راحته؟
2- بالاحره زیادی گرم میشه یا نه؟
3-رنگ کلیدها زود میره؟
4 - دفترچه نام های سیم کارت و حافظه تلفن را با هم نشان نمیده؟
با تشکر
سلام .
کار با کلید 4 جهته آسونه ، برا من که سخت نبود . . .
گرم که میشه، شک نکن ، البته با کار زیاد ، ( برادرم داره ) وقتی بازی می کنه ، بعد 20 دقیقه گرم میشه ، ولی با استفاده عادی ،نه مشکلی نداریم . . .
از رنگ کلیدها خبر ندارم ، تازه گرفتم ، ولی شنیدم میره . . .
آخری رو نمی دونم ، می بینم ، میگم . . .
یکی هم پیدا شه جواب مارو بده....
BEHZAD2007
15-10-2007, 11:39
با سلام به همه دوستان لطفا چند تا عکس با کیفیت هم بزارید ببینیم چطوری هاست. ممنون
loyal280
15-10-2007, 21:43
راستی یه سوال دیگه اگه فایل گیف بک گراند بزاری فقط یه عکس ثابت نشون میده یا متحرکه؟!!!
ثابت نشون میده
sajjad kharrazi
16-10-2007, 16:09
سلام یه خواهشی دارم لطفا به سوالام جواب بدید
1- آیا 6120 classic بدون سیم کارت روشن میشه؟
2- آیا 6500 classic کسی نا حالا دیده و اگه دیده یه اطلاعاتی بده(اطلاعاتی که تو سایت ها هست رو نمی خوام) مثلا این که بدون سیم کارت روشن میشه ، صداش خوب هست ، فیمتش چنده و ....
سلام یه خواهشی دارم لطفا به سوالام جواب بدید
1- آیا 6120 classic بدون سیم کارت روشن میشه؟
2- آیا 6500 classic کسی نا حالا دیده و اگه دیده یه اطلاعاتی بده(اطلاعاتی که تو سایت ها هست رو نمی خوام) مثلا این که بدون سیم کارت روشن میشه ، صداش خوب هست ، فیمتش چنده و ....
آره ، 6120 بدون سیم هم کار می کنه . . .
امروز بالاخره خریدمش...
h_b1985 عزيز
ميشه بگين چقدر؟
با يا بدون گارانتي؟
از كجا؟
بازم سلام
1. 6120 همونطور که آخوند گفتن بدون سیم کارت روشن میشه
2. از 6500 چیزی نشنیدم
3. 235 هزار تومن
4. بدون گارانتی
5. پاساژ علاالدین
اگه بازم سوالی هست خوشحال میشم کمک کنم...
فقط یه چیزی 6500 سیمبین نیست، وزنش بیشتره از 6120، کیفیت صفحه یکسان با 6120، مموری نمی خوره!!! ولی خودش 1 گیگ حافظه داره...
بازم سلام
1. 6120 همونطور که آخوند گفتن بدون سیم کارت روشن میشه
2. از 6500 چیزی نشنیدم
3. 235 هزار تومن
4. بدون گارانتی
5. پاساژ علاالدین
اگه بازم سوالی هست خوشحال میشم کمک کنم...
دوست عزيز مبارك باشه !
بدون گارانتي گرفتيد مشكلي نداشتيد !!؟؟؟
ميشه دقيقا بگيد كدوم مغازه علاالدين آدرشو ميخوام !
دوست عزيز مبارك باشه !
بدون گارانتي گرفتيد مشكلي نداشتيد !!؟؟؟
ميشه دقيقا بگيد كدوم مغازه علاالدين آدرشو ميخوام !
برادر با گارانتی گرفته ، البته با 5 تومان بیشتر ، یعنی 240 تومان ، به نظر بنده ارزششو داره ...:46:
یه وقت خدای نکرده یه اتفاقی بیفته ، میدونی گجا بری و دست این مغازه دارها حداقل نمیدی :13: و یه کم ، یه کم خیالت راحته . . .
البته این نظر بنده بود . . .
یا حق
آخوند :11::31:
طبقه چهارم یا پنجم پاساژ علا الدین، اونجا کلا رنج قیمت بین 235 بود تا 242 باید بگردی
در ضمن اگه نظر منو بخوای این کارتای ارس و امثال اون هیچ ارزشی نداره، من قبلا یه سونی اریکسون با گارانتی الرمس داشتم وقتی بردمش گارانتی به خاطره یه خط افتادگی گوشه بالاش برگشت گفت ضربه خورده شامل گارانتی نمیشه...!!! چه برسه یه اینا، این کارتارو میدن گوشیت خراب شد ببری که دیگه پیش تعمیر کاره دیگه ای نری وگرنه گارانتی نیستش
اقا این گوشی اصلیش مال کجاست(تو سایت آرنا زده کره درسته؟)
کیفیتش نسبت به 5700 وn70 چجوره؟(صدا و دوربین)
من فکر کنم واسه مجارستان باشه، معمولا یه محصول اول تو کشورای اروپایی میزنن بعد میاد تو خط تولید آسیا به غیر از یه سری که از اولش تو آسیاست، در هر صورت برای من واسه مجارستانه...
من قبل از این گوشی 6630 داشتم به مدت 3 سال که به نظر خودم از n70 بهتره، n70 دیگه قدیمی شده...
ولی خوب 5700 مشخصاتش به غیر از چند مورد جزیی مثل 6120 هستش و البته موزیک اکسپرس ولی 6120 اسمشم روشه کلاسیکه، به نظر من رو سایز صفحه و سایز خود گوشی تصمیمتو بگیر تفاوت خاصی ندارن...
راستی یه مطلبه دیگه اینم تبدیل 2.5 به 3.5 واسه هدفونای معمولی که پس از کلی جستجو تو همون پاساژ علاالدین پیدا کردم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان راستی یه سوال کسی برنامه واسه استفاده از فلش به عنوان چراغ قوه واسه 6120 داره؟!!!
farredsky
22-10-2007, 07:04
سلام h_b مبارک باشه
چند تا سوال داشتم:
گرم شدن گوشی حین پخش موزیک هم اتفاق می افته و آیا باعث میشه مجبور به قطع ادامه کار بشید؟ اصلا مال شما هم گرم میشه؟
آیا تقویم شمسی با خودش داره؟
آیا نرم افزار براش تو بازار هست و راحت روش نصب میشه؟
4 - دفترچه نام های سیم کارت و حافظه تلفن را با هم نشان میده؟
5-از خرید این گوشی راضی هستی؟
ممنون
1. گرم شدن اين گوشي زياد نيست و موقع پخش آهنگ اتفاق نمي افتد بلكه بيشتر زماني گرم مي شود كه يك بازي سه بعدي با گرافيك بالا را بازي كنيد يا زماني كه يك فايل تصويري با كيفيت بالا را نگاه كنيد البته اين گرم شدن هميشه نيست و به نظر من گوشي گرم نمي شود بلكه باطري!!! است كه گرم مي شود.
2.تقويم شمسي ندارد ولي برنامه اش را من نصب كردم
3. همه نرم افزار هاي جاواي جديد و Sis هايي كه ورژن 9.2 هستند روي آن نصب مي شود (كه توي همه سايتها پيدا مي شود) البته مسلم است كه نرم افزار ورژن 9.2 هنوز به اندازه 8 و 9.1 توي بازار نيامده ولي برنامه هاي جديد خواهد آمد.
4. خير كه به نظر من مهم نيست چون مي توانيد دفترچه سيم كارت را توي حافظه تلفن كپي كنيد!!!!
5. 400 در صد.
در واقع اگر به يك نفر آشنا به موبايل مشخصات اين گوشي را بدهيد قيمت آن را باور نخواهد كرد
(هادي)
1. به ظر من گوشی گرمای خاصی نداره شاید وقتی باهاش زیاد صحبت کنی که اونم طبیعه...، در ضمن من با smart movie فیلمم نگاه کردم گرمای زیادی متوجه نشدم
2. تقویم شمسی نداره همونطور که دوستمون گفت ولی گیر میاد براش
3. نرم افزارای اصلی هستن من تا حالا چیزایی که می خواستم راحت گیر آوردم زیاد نگران نباش
4. دفترچه تلفنش شماره های سیم کارت و با گوشی یه جا نشون نمیده ولی تو setting یه قسمت هست sim contacts بعدشم sim directory کخ می تونه به شماره های سیم کارتت دسترسی داشته باشی
5. از خریدش راضیم 100 درصد
ولی خوب یه سری معایبی هم داره :
1. باطری حداکثر دو روز جواب می ده یه جورایی تو مایه های 6630 هستش تقریبا با کار معمولی یه کم رو به بالا باید هر روز شارِش کنی
2. فلشش فقط موقع عکس گرفتن به طور لحظه ای روشن می شه و هنوزم هیچ برنامه ای واسه تبدیلش به چراغ قوه نیومده، تو یه سری از فروما نوشته بودن به خاطره سخت افزارشه که نمیشه این کارو کرد ولی خوب باید صبر کرد ببینیم چی می شه
3. کیفیت دوربینش شدیدا وابسته به نوره، کلا تصویرایی که می گیره نویز داره که وقتی نور کم میشه شدیدا افزایش پیدا می کنه
4. شاید یه مقدار اثر انگشتی که روش میمونه اذیتت کنه ولی بعد چند وقت نسبت بهش بی تفاوت میشی
qasem2007
22-10-2007, 14:46
با عرض سلام
من میخوام ببینم که بلندی صدای 6120 بیشتر یا؟k750
اگه کسی 6120 داره پاسخ بده ممنون میشم
یه جورایی سوال سختیه؟!!!
باید بگم صدای 6120 واقعا خیلی واضح و بلندیشم بلنده شاید تو همون مایه های k750 بلکن یکم بیشتر ولی صداش واضح تره...
farredsky
23-10-2007, 07:10
تقویم شمسی که نصب میشه جای تقویم اصلی گوشی رو میگیره. یعنی reminder گوشی با اون کار میکنه؟ یا خودش reminder جدا داره؟
راستی یک مطلب در مورد فرق 6120 با 6121
The Nokia 6120 and the 6121 have only one difference in terms of functionality – the Nokia 6120 comes with support for 3G networks WCDMA/HSDPA 850/2100, while the Nokia 6121 employs 900/2100 frequencies. Actually, there is one more thing – color schemes, five for the Nokia 6121 (black, white, blue, pink, sand gold) against the 6120 two
qasem2007
23-10-2007, 12:21
سلام
بچه ها خسته نباشید من چند تا سوال داشتم اگه جواب بدید ممنون میشم
1.ایا 6120 گزینه flight mode (حالت هواپیما) داره
2.ایا فایل های htmlرا میتونه باز کنه و textچطور
3. تمامی برنامه های جاوا رو ش نصب میشه یا نه
4.ایا رادیوی 6120 داخل گوشی است
5.و داخل جعبه ان هدست استریو هست
واینکه شما 6120 دارید از خریدش راضی هستید
بی نهایت ممنون
در جواب qasem2007
1. اين گزينه كجا هست تا چك كنم ( اگر مربوط به دوربين است ندارد..)
2. البته كه اين فايلهاي html , txt را باز مي كند و پيمايش اين فايلها نيز به زيبايي و راحتي انجام مي شود.
همچنين فايل ها swf فلش pdf اكروبات xls اكسل ppt پاور پوينت doc ورد و انواع ديگري را نيز مي تواند باز كند.
3. البته بعضي از برنامه هاي جاوا خيلي قديمي و خراب هستند كه ممكن است نصب نشود ( روي هيچ گوشي ) ولي فايلهاي جاواي معمول همه قابل نصب هستند و به خوبي جواب مي دهند.
4. براي گوش دادن به راديو بايد هدفن وصل باشد
5. بله ولي بلنگوي خود گوش مثل اكثر گوشي ها Mono است.
6. باز هم مي گم بله
يك خاطره بد و خوب:
جمعه رفتيم خارج از شهر براي تفريح جاي شما خالي به درخت تاب بستيم و من هم مثل بچه ها سوار شدم بعد از تاب پريدم كه كيف گوشي به بند تاب گير كرد و گوشي يه 2 متري به هوا بلند شد و توي زمين سنگ لاخ با صفحه فرود آمد................
بعد ديدم متعصفانه شيشه جلوي قاب گوشيم بد جوري شكسته. ولي شكستگي آنقدر نبود كه به LCD برسد
و باوجود اين ضربه هولناك خود گوشي هيچ آسيبي نديده و مثل روز اول كار ميكند ولي هنوز قاب براش گير نياوردم چون توي بازار (شيراز) نيومده. راستي كسي تا حالا قاب فروشي اين گوشي را ديده؟؟؟؟
2 نكته ديگر :
--صداي اين گوشي شايد بسيار بلند نباشد ولي داراي كيفيت بالايي است و با صداي بلند گوش كردن آهنگ گوش را آزار نمي دهد.
-- تصوير ضبط شده اين گوشي MP4 است و مي تواند اين پسوند را پخش كند شما با تبديل آهنگ هاي تصويري خود به پسوندMP4 و رزولوشن 320 در 240 در نرم افزار هايي مثل Ulead VideoStudio 10 مي توانيد كيفيت LCD كه داراي 16 ميليون رنگ هست را مشاهده كنيد.
1. بله flight mode داره که همون پروفایل offline میشه
2 و 3 همون جواب دوستمون dwxx
4. بله داخل گوشی هستش visual radio داره که اگه سیم کارتت ایرنسل باشه میتونه تمام کانالای کشور و شهرتو برات بیاره جالبه که هم ایرانو داره هم تمام شهراشو....!!!
5. هدفون استریو همراش هست کیفیتشم خوبه
6. منم راضیم 100٪ فقط کاش دوربینش بهتر بود...
تسلیت میگم dwxx عزیز به خاطره اتفاق ناگواری که افتاده واقعا آخره ضد حال گوشی نو آدم اینجوری بشه، تهران پاساژ علاالدین باید باشه من قاب 6300 و کلا گوشی های رایج نوکیا تو حال حاضر دیدم احتمالا باید 6120 هم باشه...
qasem2007
24-10-2007, 00:14
دوستان ممنون که سوالات منو بی پاسخ نذاشتید و dwxxعزیز این اتفاق, تصور کردنش خیلی سخته برات تسلیت میگم
دوستان من یک سوال دیگه دارم ایا برنامه هایی که روی n73 نصب میشند روی 6120 هم نصب میشه
با تشکر
چرا اين گوشي اينقدر كمه؟
دوستاني كه خريدنش ممكنه بگن از كدوم مغازه خريدن؟
سلام
من الان یه هفته هست سخت درگیرم واسه انتخاب گوشی و خریدنش
(اخه معمولا دیر به دیر تعویض میکنم و همیشه انتخابم خیلی خوبه)
از p990 و n73 و w950 تا هرچی بخوای رو تو اینترنت گشتم تا بلکه درست انتخاب کنم
با نیت یکی از انا رفتم یه مغازه و 6120 نظرمو جلب کرد دیدم با این همه ویژگی های نرم افزاری و
سخت افزاری خوب و با این قیمت خیلی می ارزه
یه بار تو مغازه تست کردم خیلی خوب بود فقط وقتی صداشو شنیدم یکم بم بود من از موبایل امکانات و سرعت خوب و
خوش دست بودن و ارزون بودن میخواهم که همش تو این گوشی جمع شده
فقط میخوام دوستان نظرشون رو هم در این موارد و مهمتر از همه صدا ( اسپیکر نا هد ست) بگن
تا به انتخاب من کمک کنند هر جوری که میتونید کیفیت و قدرت صداشو بگید (با مقایسه با دیکران)
دلم نمیخواد بعد از خریدنش پشیمون بشم
mehdi_ag
27-10-2007, 16:39
دوستان يه مشكل و سوال: ...
من روي گوشيم دو نسخه از بازي city bloxx بود ... نمي دونم مال شما هم همينطوره يا نه (البته هيچكدوم با هم فرق نداشت)
بعد من يكيش رو از توي صفحه گيم remove كردم (نه از تو app. manager)
حالا اون يه بازي ريمو شده و تو app. manager نيست (فقط يكي هست)
ولي short cut ش توي بازي ها هست . يعني دو تا city bloxx دارم كه يكيش كار نمي كنه. به علاوه ظاهرا هنوز كاملا از همه جا نرفته، چون وقتي مثلا short cut هاي كليد هاي چپ و راست رو مي خوام تنظيم كنم تو ليست موجود دوبار city bloxx هست. كسي مي دونه چه جور مي تونم اون اضافيه رو پاك كنم؟
Amin_0913
28-10-2007, 20:17
سلام
من قصد خرید این گوشی را دارم
لطفا در مورد کیفیت دوربین و صدا و کیفیت تصویر و .... منو راهنمایی کنید
یه سوال دیگه:فیلمهاشو 3gp میگیره یا Mp4؟ ؟؟؟؟؟؟
دوربين در ماکسيمم وضوح QVGA ( ٢٤٠ × ٣٢٠ پيکسل ) و ١٥ Frame در هر ثانيه فيلمبرداری نيز می کند . اين ميزان فشردگی ، کيفيت را کاهش می دهد اما با اين حال ويدئو ها را می توان روی کامپيوتر نيز مشاهده کرد .
این که این بالا گفتم یعنی چه؟؟؟
farredsky
29-10-2007, 07:09
1-تقویم شمسی که نصب میشه جای تقویم اصلی گوشی رو میگیره ؟یعنی reminder گوشی با اون کار میکنه؟ یا تقویم شمسی خودش reminder جدا داره؟
2- فیلم رو تمام صفحه نشون میده؟
3- فیلم رو راحت عقب یا جلو میبره؟
4- هنگام پخش فیلم صدا را کم وزیاد میشه کرد؟
5- باتری با عمر بیشتر میشه براش خرید؟
ممنون
farhad1390
30-10-2007, 15:52
کسی میتونه این گوشی رو با 6300 مقایسه کنه به جز سیستم عامل
والا بعضي ها ميگن هدفونش و در كل صداي اين گوشي زياد جالب نيست !
نظرتون چيه !
Blade II
01-11-2007, 00:41
خسته نباشید دوستان
واقعا کارتون عالیه من که خیلی استفاده بردم
بازم ادامه بدین
موفق باشین.
1-تقویم شمسی که نصب میشه جای تقویم اصلی گوشی رو میگیره ؟یعنی reminder گوشی با اون کار میکنه؟ یا تقویم شمسی خودش reminder جدا داره؟
2- فیلم رو تمام صفحه نشون میده؟
3- فیلم رو راحت عقب یا جلو میبره؟
4- هنگام پخش فیلم صدا را کم وزیاد میشه کرد؟
5- باتری با عمر بیشتر میشه براش خرید؟
ممنون
1- اگر برنامه تقويم جاوا باشد نه.
2-بله ( كيفيت فيلم و تصوير به خاطر LCD با كيفيت 16 ميليون رنگ و رزولوشن بالا مثال زدني است. من كه هنوز هيچ LCD با اين كيفيت نديده ام)
3- با realplayer خودش كه فكر كنم نمي شه شايد با برنامه بشه (دوستان كمك كنند)
4-بله و جالب اينكه بدون اين كه تصوير را كوچك كند فقط صدا را كم و زياد مي كند ( به نظر من بهترين حالت)
5-عمر باطري آنقدرها هم كه فكر مي كنيد كم نيست من الان به جاي ضبط ماشين! دارم از اين گوشي استفاده مي كنم 2-3 روز يك بار شارژ لازم دارد.
كيفيت صدا به نظر من خوب است ولي به بلندي بعضي از گوشي ها نيست به نظر من كيفيت و وضوح صدا از ميزان بلندي آن مهمتر است.
در جواب Amin_0913: پسوند Mp4 ضبط مي كند
(هادي)
mahdimadad
01-11-2007, 18:13
سلام دوستان..
به نظر شما بهتره 6120 رو بگیرم یا n72 را؟
loyal280
01-11-2007, 23:42
سلام دوستان..
به نظر شما بهتره 6120 رو بگیرم یا n72 را؟
100% 6120 بگیر
در جواب دوستمون farredsky باید بگم که مدیا پلیر خود گوشی هم فیلمو جلو عقب میبره.برای این کار فقط کافیه کلید بالا و پایین رو فشار بدی و نگه داری..برای جلو بردن کلید بالا و عقب بردن کلید پایین
1. اگه میخواین شو، فیلم، کلیپ یا هر فایل تصویری رو مستقیم از کامپیوتر Convert کنین حتما با Smart Movie کار کنین که روونترین پخش و بهترین کیفیتو داره...
2. به نظر منم 6120 از N72 بهتره...
دوستان هدفون 6120 مشابه هدفون هاي قديمي نوكيا مثل هدفون 6630 هست يا مثل ماله ان 73 ميمونه !؟
داخل جعبه چه رمي با چه ماركي قرار داشت !؟
1. هدفون 6120 از نوع 2.5mm هستش و مثل 6630 سوکتی نیستش عکس تبدیلشم تو صفحه 13 گذاشتم
2. رم داخل جعبه مارکش نوکیاست از نوع میکرو اس دی و حجمش 256 مگ هستش
. هدفون 6120 از نوع 2.5mm هستش و مثل 6630 سوکتی نیستش عکس تبدیلشم تو صفحه 13 گذاشتم
خيلي ممنون !
حالا ميخوام بدونم هدفونش به غير از سوزني بودنش مشابه چه مدلي هست !؟
ye_mosafer
02-11-2007, 21:54
سلام به همه دوستان
چندتا سوال داشتم درباره 6120 ممنون میشم اگه کمکم کنید.
چون من تا حالا گوشی سیمبین نداشتم تو بعضی از چیزا مشکل دارم .
1-بعضی از تم ها و برنامه های سیمبین رو که نصب میکنم موقع پاک کردن از تو اپلیکیشین منجر میبینم اونجا وجود نداره که پاک کنم .چطوری میتونم پیداشون کنم و رمووشون کنم؟
2_نرم افزار پیسی سویت این گوشی رو از کجا دان کنم و اینکه سیدیش گیر میاد؟ و اینکه ورجنِ ِ پیسی سویتش چنده؟و آیا پیسی سویتِ اِن73 بهش میخوره یا نه؟
3_ آیا این امکان وجود داره که توی مسیره (گالری/ تراکز/) بتونم فلدر بسازم واسه زنگها و موزیکهایی که میریزم
توی ایمیج و ویدیو کلیپ میشه اما توی قسمت تِراکز هر راهی رو رفتم نشد.
البته غیر از توی فایل منجرکه اونم باز از توی خوده گالری که میری فولدرهارو نشون نمیده!!
4_من هر کاری کردم نتونستم عکسی رو که واسه والپیپر میزارم تمام صفحه رو بگیره- بالا و پایین صفحه همش خالی میمونه .آیا راهی داره؟:40::11::20:
خيلي ممنون !
حالا ميخوام بدونم هدفونش به غير از سوزني بودنش مشابه چه مدلي هست !؟
تا اونجایی که من میدونم گوشی های فعلی نوکیا مثل 5700، 5300 و... یعنی اونایی که سوزنی هستن مشابه همدیگن غیر از مدلایی که فیش هدفون معمولیه مثل N81
مطمئنا N73 هم اگه سوزنی ریز باشه به 6120 میخوره
1. احتمالا نام اصلی برنامه با نام فایلی که نصب می کنی تفاوت داره واسه همین نمی تونی پیداشون کنی یعنی هستش ولی با یه اسم دیگه، تو این ورژن از سیمبین تو میتونی رو آیکن هر برنامه که هستی گزینه Options رو بزنی بعد گزینه Remove رو بزنی تا برنامه یا بازیت پاک شه...
2. از تو خود سایت نوکیا می تونی دانلود کنی فکر کنم حول و حوش 23 مگی باشه، اگه دوستات گوشی نوکیای جدید دارن می تونی از اونا بگیری الان فکر کنم جدیدش 6.84 باشه، احتماله خیلی زیاد واسه N73 همین ورژنه...
3. نه توی ترک نمیتونی فولدر درست کنی فقط میشه Track List ساختش که یه سری آهنگو می تونی توش قرار بدی مثل فایل M3U، اگه با برنامه LCG JukeBox کار کنی خیلی راحتی...
4. بدون برنامه متاسفانه نمیشه بک گراندو Full Screen کرد، ولی اگه از برنامه Theme DIY استفاده کنی خیلی راحت میشه اینکارو انجام داد...
امیدوارم توضیحاتم کافی باشه
ye_mosafer
03-11-2007, 01:14
1. احتمالا نام اصلی برنامه با نام فایلی که نصب می کنی تفاوت داره واسه همین نمی تونی پیداشون کنی یعنی هستش ولی با یه اسم دیگه، تو این ورژن از سیمبین تو میتونی رو آیکن هر برنامه که هستی گزینه Options رو بزنی بعد گزینه Remove رو بزنی تا برنامه یا بازیت پاک شه...
2. از تو خود سایت نوکیا می تونی دانلود کنی فکر کنم حول و حوش 23 مگی باشه، اگه دوستات گوشی نوکیای جدید دارن می تونی از اونا بگیری الان فکر کنم جدیدش 6.84 باشه، احتماله خیلی زیاد واسه N73 همین ورژنه...
3. نه توی ترک نمیتونی فولدر درست کنی فقط میشه Track List ساختش که یه سری آهنگو می تونی توش قرار بدی مثل فایل M3U، اگه با برنامه LCG JukeBox کار کنی خیلی راحتی...
4. بدون برنامه متاسفانه نمیشه بک گراندو Full Screen کرد، ولی اگه از برنامه Theme DIY استفاده کنی خیلی راحت میشه اینکارو انجام داد...
امیدوارم توضیحاتم کافی باشهممنون از کمکت دوست عزیز .
اما فقط یه مشکل میمونه و اون اینکه: برای پاک کردن تمها مشکل دارم چون م÷لا من 20 تا تم ریختم اما8-7 تاشو بیشتر تو app.mgr. نشون نمیده این راهی هم که واسه رمو کردن برنامه ها گفتی که توی سیمبین جدید هست رو تمهاکار نمیکنه
هیچ راه دیگه ای نداره؟؟
2_برنامه theme diy رو نمیدونی از کجا میتونم دان کنم و اینکه اسم کامل برنامه همینه ؟:11::11::11::7:
ye_mosafer
03-11-2007, 01:22
[QUOTE=h_b1985;1773757]1. هدفون 6120 از نوع 2.5mm هستش و مثل 6630 سوکتی نیستش عکس تبدیلشم تو صفحه 13 گذاشتم
[من رم گوشیم 128 بود وقتی که خریدم اما روش زده nokia پایینشم غیر از micro sd یه شماره سریال داره که کنارش نوشته japan از تو جمهوری هم خریدم یعنی میگی یارو عوض کرده رمشو?
:18::45::question::question:
ye_mosafer
03-11-2007, 01:40
1. هدفون 6120 از نوع 2.5mm هستش و مثل 6630 سوکتی نیستش عکس تبدیلشم تو صفحه 13 گذاشتم
من رم گوشیم 128 بود وقتی که خریدم اما روش زده nokia پایینشم غیر از micro sd یه شماره سریال داره که کنارش نوشته japan از تو جمهوری هم خریدم یعنی میگی یارو عوض کرده رمشو؟:18:
خواهش می کنم دوست عزیز
1. برای تم باید از تو app.mgr پاکش کنی، قبلا می شد تم رو delete کرد ولی تو سیمبین جدید نمیشه!!!
2. اسم کامل برنامه همینه اگه به سایت gsmaria یه سری بزنی کلی برنامه مفید میتونی پیدا کنی ولی انتظار نداشته باش همه کار کنن یا بدرد بخور باشن بهتره اول بری تو قسمت نوکیا بعد مدل گوشیتو انتخاب کنی به بری قسمت نرم افزار تا فقط نرم افزارای مربوط به مدل تورو بیاره
در مورد رمم نمیدونم چی بگم، من هر چی علاالدین گشتم غیر از یه مغازه تو هیچ کدوم از جعبه ها Cd و کابل نبودش در صورتی که باید باشه آخرم خودم بدون Cd و کابل گرفتم...!!!
مموریم چیزی مهمی نیستش معمولا کسی زیاد با 128 یا 256 دووم نمیاره من همونجا یه مموری 1 گیگ کینگستون گرفتم 12 تومن مموری خودشم همونجوری نو جعبش هست...
ye_mosafer
03-11-2007, 23:48
خواهش می کنم دوست عزیز
1. برای تم باید از تو app.mgr پاکش کنی، قبلا می شد تم رو delete کرد ولی تو سیمبین جدید نمیشه!!!
2. اسم کامل برنامه همینه اگه به سایت gsmaria یه سری بزنی کلی برنامه مفید میتونی پیدا کنی ولی انتظار نداشته باش همه کار کنن یا بدرد بخور باشن بهتره اول بری تو قسمت نوکیا بعد مدل گوشیتو انتخاب کنی به بری قسمت نرم افزار تا فقط نرم افزارای مربوط به مدل تورو بیاره
ممنون از راهنماييت دوست عزيز اما همونطور که گفتم براي پاک کردن تم تو app.mgr که ميرم 8-7 تا از تم هامو بيشتر نشون نميده در صورتي که من 15 تا تم نصب کردم . واسه مموري هم فلان يجور باهاش کنار ميام.:13:
حالا از مموري kingstone که خريدي راضي هستي 1gb واقعي رو نشون ميده؟:11:
خواهش می کنم
1. در رابطه با مشکل تم نمی دونم چی باید بگم...!!!
2. من تا حالا هیچ مموری ندیدم که چیزی که روش می نویسه با حجمی که سیستم نشون میده یکی باشه حتی مموری های 100 درصد اصل حتی دقت کنی هارد کامپیوترم همینه مثلا هارد 120 فقط 113 گیگ جا داره و غیره...
در کل مموری من 982 مگا بایت نشون میده، ولی از لحاظ سرعت کاملا ازش راضیم...
ببينم يعني داخل جعبش نرم افزار و Cd نيست !؟
اينطوري كه نميشه !؟
تو دفترچه نوشته باید CD و کابل همراش باشن منتها من هر مغازه ای که رفتم همراش نبود، فقط یه مغازه بود که پکش کامل بود اونم می گفت 260 تومن...!!!
از تو CD که فقط یه PC Suite به درد می خوره که تقزیبا 20 مگه راحت دانلود میشه یا میشه از دوستانی که NOKIA دارن گرفت، کابلشم که کابل معمولیه USB هستش که فکر کنم تو خونه همه پیدا میشه...
h_b1985 ممنون كه قضيه رو روشن كردي !
ye_mosafer عزیز من مشکل تمتون تو تاپیک دیگه ای مطرح کردم اونجام انگار این قضیه حل نشده بود، اگه تمارو رو مموری کارتت نصب کردی عکسا، ویدیو، آهنگ یا کلا چیزایو که میخوای رو کامپیوتر کپی کن بعدش مموریتو با گوشی فرمت کن و چیزایی رو که کپی کردی برگردون سر جاش...!!!
من هم رو تمها مشكل دارم ولي اگه سوال ديگه اي داشتيد بنويسيد
سعي مي كنم زود به زود بيام
كار داشتم
ye_mosafer
05-11-2007, 03:06
خواهش می کنم
1. در رابطه با مشکل تم نمی دونم چی باید بگم...!!!
2. من تا حالا هیچ مموری ندیدم که چیزی که روش می نویسه با حجمی که سیستم نشون میده یکی باشه حتی مموری های 100 درصد اصل حتی دقت کنی هارد کامپیوترم همینه مثلا هارد 120 فقط 113 گیگ جا داره و غیره...
در کل مموری من 982 مگا بایت نشون میده، ولی از لحاظ سرعت کاملا ازش راضیم...
خيلي ممنون دوست عزيز از راهنماييات .از بچه هاي ديگه هم همينطور. واسه راه حل تم هم ممنون.:11::10:
خواهش می کنم یه مسافر عزیز...
farredsky
07-11-2007, 14:08
1-برنامه چراغ قوه برا ی این گوشی پیدا شد یا نه ؟
2-تقویم شمسی که روی سیستم عامل نصب بشه چطور؟ یعنی با هاش بشه روزهای خاصی الارم تنظیم کرد
(reminder)؟
3-موقعی که چراغ صفحه خاموش است ساعت و نوشته های دیگه قابل خواندن است یا حتما باید قفل صفحه کلید را باز کرد تا چراغش روشن بشه ؟
1-برنامه چراغ قوه برا ی این گوشی پیدا شد یا نه ؟
2-تقویم شمسی که روی سیستم عامل نصب بشه چطور؟ یعنی با هاش بشه روزهای خاصی الارم تنظیم کرد
(reminder)؟
3-موقعی که چراغ صفحه خاموش است ساعت و نوشته های دیگه قابل خواندن است یا حتما باید قفل صفحه کلید را باز کرد تا چراغش روشن بشه ؟
1. نه، متاسفانه هنوز براش برنامه چراغ قوه نیومده، مجبوری تند تند عکس بگیری به جاش :46:
2. نه، متاسفانه این یکیم نیومده خودمم خیلی دنبالشم... :41:
3. بله :31:، خوشبختانه جواب این سوال مثبت و میتونی به راحتی بخونی، ولی اگه بعد یه مدت اصلا به گوشت دست نزنی کلا صفحه خاموش می شه اون موقع دیگه باید یه دکمه ای بزنی که بخوای ساعت ببینی یا بینی مسج یا میس کال داری یا نه...
ye_mosafer
08-11-2007, 06:29
سلام دوستان
من چند روزي اومدم مسافرت و با pc transfer گوشيم مشکل پيدا کردم نميدونم اشکال از اين پيسي دوستمه يا از گوشي وقتي که کابل رو وصل ميکنم eror ميده ميگه مموري کارت شما درگيره برنامست و مشغوله و نميتونين با data transfer کار کنين قبلا هم گاهي اوقات اين مشکل رو داشتم اما با يه بار on/off گوشي درست ميشده اما نميدونم چرا on / off هم ديگه جواب نميده .ممنون ميشم راه حل پيشنهاد کنين . البته غير از فرمت مموري کارد چون الان تو سفرم و ستاپ برنامه هامو همراهم ندارم.
سلام
گفتم یه نظری دررابطه با این گوشی بدم بد نیست.من خودم این گوشی رو ندارم ولی امروز (17/08/86)دارم میرم بگیرم.پس فکرمی کنم حق اظهارنظرداشته باشم.
اینطور که فهمیدم بزرگترین ایراد این گوشی عبارتند از:
1. شارژ کم.
2. عدم وجود گوشی با پکیج کامل وبا گارانتی معتبر(مثل اتصالات)درکشور
لازم به ذکراست که دوستان بدونند این گوشی قیمتش بالاترمیره البته بقول یکی ازدوستان بعدازفروش فرم 6300و5700 که فقط یه بار تو تلوزیونیاروزنامه تبلیغ بشه... پس یک توصیه حتی شده اگه قرض کنید برید این گوشی رو بخیرید
باتشکرفراوان
سلام
گفتم یه نظری دررابطه با این گوشی بدم بد نیست.من خودم این گوشی رو ندارم ولی امروز (17/08/86)دارم میرم بگیرم.پس فکرمی کنم حق اظهارنظرداشته باشم.
اینطور که فهمیدم بزرگترین ایراد این گوشی عبارتند از:
1. شارژ کم.
2. عدم وجود گوشی با پکیج کامل وبا گارانتی معتبر(مثل اتصالات)درکشور
لازم به ذکراست که دوستان بدونند این گوشی قیمتش بالاترمیره البته بقول یکی ازدوستان بعدازفروش فرم 6300و5700 که فقط یه بار تو تلوزیونیاروزنامه تبلیغ بشه... پس یک توصیه حتی شده اگه قرض کنید برید این گوشی رو بخیرید
باتشکرفراوان:20:
سلام دوستان
من چند روزي اومدم مسافرت و با pc transfer گوشيم مشکل پيدا کردم نميدونم اشکال از اين پيسي دوستمه يا از گوشي وقتي که کابل رو وصل ميکنم eror ميده ميگه مموري کارت شما درگيره برنامست و مشغوله و نميتونين با data transfer کار کنين قبلا هم گاهي اوقات اين مشکل رو داشتم اما با يه بار on/off گوشي درست ميشده اما نميدونم چرا on / off هم ديگه جواب نميده .ممنون ميشم راه حل پيشنهاد کنين . البته غير از فرمت مموري کارد چون الان تو سفرم و ستاپ برنامه هامو همراهم ندارم.
اين كه ميكه مموري كارت در گير برنامه هست شايد تنظيمات دوربين به صورتي است كه وقتي عكس مي گيريد عكس روي مموري مي رود نه حافظه گوشي يا اينكه فايل هاي دريافتي از بلوتوث برروي مموري دريافت مي شود كه در اين صورت نيز قابل اتصال نيست.
ضمنا اگر در حالت pcsuite وصل شويد مشكلي ندارد
poshtekonkoori68
08-11-2007, 12:46
گوشی زیر 180 تومن، نوکیا بهتره یا سونی اریکسون؟
در مورد سوال ye_mosafer
اگر فونت توي رم ريخته باشي اين مشكل پيش مياد
يا اينكه برنامه در حال اجرا تو رم داشته باشي مثل منشي تلفني ها و بعضي چيزهاي ديگه كه باز مي مونن:10:
ye_mosafer
09-11-2007, 02:33
از همتون ممنون دوستان مشکلم حل شد از منشي تل بود -:11:
آقایون ماهم بالاخره اومدیم
6120 خریداری شد ... از علاالدین .... به قیمت 238000 تومان با گارانتی 24 ماهه پارس تل(که همش چرته)
ساخت مجارستان ... شماره سریالشم رقم هفتم وهشتمشم 01 بود...
ایرادای اصلیش فقط :
دکمه های سفت و ریز (ولی قالب چشم پوشی)
نداشتن کابل miniUSB وسی دی(که البته از توبازار میشه خریداری کرد)
--------------------------------------------------------------------------------
وسایل همراه :
رم 256
شارژر
دفترچه راهنما
هنسفری استریو
-------------------------------------------------------------------------------
درکل درعین کمترین معایب ... بهترینه
hesabdar_xt
09-11-2007, 09:19
سلام از اساتیدی که این گوشی رو دارن خواهشا بدون تعصب پاسخ بدن این گوشه خوش تایپ هست یا نه؟ یعنی هم کار با کلیدها راحت باشه و هم موقعی که تایپ میکنی دستت رو دو تاکلید نره خیلی واسم مهمه راست و حسینی وصادقانه پاسخ بدین
hesabdar_xt
09-11-2007, 09:38
آقا یک سوال 6120 کدوم یکی از اینها رو داره عین همینها یا بهترش رو لطفا یکی یکی بگین ممنو فکر کنم راهنمای خوبی باشه میخام وقتی خریدم پشیمون نشم.
1: تيپ
2:خوش دستی
4:جك هدفون مجزا از درگاه كابل
5:استفاده از استاندارد USB (با هر كابلي به كامپيوتر وصل ميشه)
7:فراوان بودن تم و متفاوت شدنش
8:صداي با كيفيت
9:LCD بسيار با كيفيت و روشنايي آلي
10:خروجي هدفون بسيار قوي
11:سازگاري با كامپيوتر به عنوان Audio Enhacment
12:به هيچ عنوان قفل نميكنه
14: پشتيباني از شبكه خانگي با بلوتوث Personal Area Networking
17:نوت پد آلي با امكان انداختن نوت رو صفحه و سند نوت با بلوتوث با پسوند TXT
18:نداشتن محدوديت تعداد SMS (به اندازه مموري)
19:امكان ارسال فلش مسج
20:امكان copy و paste ردن متن بين همه جاي گوشي
21:داشتن كنتور اس ام اس
22:اجراي فايل هاي فلش يا همون SWF
24:تنظيم پروفايل جدا واسه هر فيش يا كابل حتي شارژر
25:داشتن اكو لايزر بسيار جالب و حالت Stereo Widening
26:امكان ظبط مكالمات تلفني
27:دارا بودن حالت پارازيت گير مكالمه يا Voice Clarity
28:كارت گرافيك بسيار قوي و CPU قوي و آجراي روان بازي هايي مانند 2Fast .Arthur.Worms 3D
29:امكان تغييرات و جابجايي فايل ها توسط فايل منجر هاي جانبي و نصب شده مانند RAR,Zip,7Z Extract
30:ساپورت 2Gig مموري Micro بدون كم شدن سرعت
31:گوش دادن به فايل هاي MP3 كه هنوز در حال گرفتن با بلوتوث هستين
سلام از اساتیدی که این گوشی رو دارن خواهشا بدون تعصب پاسخ بدن این گوشه خوش تایپ هست یا نه؟ یعنی هم کار با کلیدها راحت باشه و هم موقعی که تایپ میکنی دستت رو دو تاکلید نره خیلی واسم مهمه راست و حسینی وصادقانه پاسخ بدین
دوست عزيز ببين يخورده كليداش كوچيكه و نزديك به هم و كار باهاش در اول سخته تا اينكه عادت كني !
آقا یک سوال 6120 کدوم یکی از اینها رو داره عین همینها یا بهترش رو لطفا یکی یکی بگین ممنو فکر کنم راهنمای خوبی باشه میخام وقتی خریدم پشیمون نشم.
1: تيپ
2:خوش دستی
4:جك هدفون مجزا از درگاه كابل
5:استفاده از استاندارد USB (با هر كابلي به كامپيوتر وصل ميشه)
7:فراوان بودن تم و متفاوت شدنش
8:صداي با كيفيت
9:LCD بسيار با كيفيت و روشنايي آلي
10:خروجي هدفون بسيار قوي
11:سازگاري با كامپيوتر به عنوان Audio Enhacment
12:به هيچ عنوان قفل نميكنه
14: پشتيباني از شبكه خانگي با بلوتوث Personal Area Networking
17:نوت پد آلي با امكان انداختن نوت رو صفحه و سند نوت با بلوتوث با پسوند TXT
18:نداشتن محدوديت تعداد SMS (به اندازه مموري)
19:امكان ارسال فلش مسج
20:امكان copy و paste ردن متن بين همه جاي گوشي
21:داشتن كنتور اس ام اس
22:اجراي فايل هاي فلش يا همون SWF
24:تنظيم پروفايل جدا واسه هر فيش يا كابل حتي شارژر
25:داشتن اكو لايزر بسيار جالب و حالت Stereo Widening
26:امكان ظبط مكالمات تلفني
27:دارا بودن حالت پارازيت گير مكالمه يا Voice Clarity
28:كارت گرافيك بسيار قوي و CPU قوي و آجراي روان بازي هايي مانند 2Fast .Arthur.Worms 3D
29:امكان تغييرات و جابجايي فايل ها توسط فايل منجر هاي جانبي و نصب شده مانند RAR,Zip,7Z Extract
30:ساپورت 2Gig مموري Micro بدون كم شدن سرعت
31:گوش دادن به فايل هاي MP3 كه هنوز در حال گرفتن با بلوتوث هستين
سولات خیلی زیادن واسه همین دسته جمعی جوابشون میدم :46:
موارد 3، 6، 13، 15، 16، 23 وجود ندارند....:18:
پاسخ به موارد 4، 5 ، 7، 8، 9، 12(بابا کامپیوترم دیگه یه جاهایی قفل میکنه از گوشی چه انتظاری داری)، 18، 19(با برنامه)، 20، 22، 26(با برنامه)، 29، 30، 31 مثبت هستش....
موارد 14، 17، 21، 24 متاسفانه خیر...
موارد 1، 2، 10 به نظر من به سلیقه، عادت و... بستگی داره و نمیشه کلی صحبت کرد
موارد 11، 27(مگه واسه هندز فری نیس؟!!)، 28(این گوشی یکی از قویتریناس تو گوشی های سیمبین) اطلاعات کافی ندارم... :31: دقیق تر بگو شاید بتونم کمکت کنم
در مورد سوال 25 باید بگم نفهمیدم اکولایزر بسیار جالب یعنی چی...؟!!!!:18: ولی خوب STEREO WIDENIN رو داره
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم...
حالا ما این گوشی رو گرفتیم دنبال برنامه هاشم باید باشیم؟؟؟(منظور برنامه های سازگار با سیمبین 9.2)
برنامه های مربوط به این گوشی که لازم دارم:
1. منشی تلفن
2. قفل گذاری روی فولدرها
3. قفل گذاری روی صفحه کلید
farredsky
11-11-2007, 14:05
در این سایت یک برنامه برا ی تبدیل فلاش به چراغ قوه آمده ببینید کار میکنه؟ خودش نوشته برای 6120 هم کار میکنه؟(من هنوز 6120 رو نخریدم. )
اگه کسی تقویم reminder دار براش پیدا کرد خبر بده؟ممنون.
سلام دوستان من دارم میرم این گوشی رو بگیرم. یعنی 6120 classic ...برای قیمت گرفتن برای فروش قطعات کامپیوترم رفته بودم مجتمع علاء الدین...طبقه 1 هم برای گوشی قیمت کردم...این نتیجش بود:یک نفر 235 میداد..چند تا 238..چند تا240...243 ..244...تا248!!!!!!!
یعنی توی یه جا 20 تومان اختلاف قیمت داشت.
من احساس کردم قیمت این گوشی به قابلیت هاش خیلی مناسبه..این طور نیست؟؟؟
چند نفری رو هم میشناسم که ازش راضی بودن...شما چی ازش راضی هستید؟؟؟
میخواستم از شما بپرسم این گوشی تقلبیش هست؟؟؟ وقتی گوشی رو گرفتم سریال اون رو با پشت جعبه و چه چیزی تطبیق بدم؟؟؟؟..خیلی وقته گوشیم رو عوض نکردم ..دقیقا در جریان این کارا نیستم!!
خلاصه اگه نکته ی خاصی هستش که باید رعایت کنم تا کلاه سرم نره بفرمایید.
پیشنهادتون چیه؟؟؟ به نظرتون این اختلاف قیمت سر چیه؟؟همون 235 رو بگیرم ..خوبه؟؟؟ شما چند گرفتید؟؟؟؟
رمش اگه درست گفته باشم تا 2 گیگ قابل ارتقا هستش؟؟؟ الان خودش چقدر مموری داره؟؟؟
ممنون یه کمکی کنید.:40:
mehdi_ag
12-11-2007, 11:40
تفاوت قيمت ها از چندتا چيز ناشي ميشه
1- اختلاف قيمت گارانتي
2- قيمت خريد فروشنده
3- انصاف و طمع فروشنده
4- ...
مموري روي خودش 256 هست
mehdi_ag
12-11-2007, 11:41
دوستان يه مشكل و سوال: ...
من روي گوشيم دو نسخه از بازي city bloxx بود ... نمي دونم مال شما هم همينطوره يا نه (البته هيچكدوم با هم فرق نداشت)
بعد من يكيش رو از توي صفحه گيم remove كردم (نه از تو app. manager)
حالا اون يه بازي ريمو شده و تو app. manager نيست (فقط يكي هست)
ولي short cut ش توي بازي ها هست . يعني دو تا city bloxx دارم كه يكيش كار نمي كنه. به علاوه ظاهرا هنوز كاملا از همه جا نرفته، چون وقتي مثلا short cut هاي كليد هاي چپ و راست رو مي خوام تنظيم كنم تو ليست موجود دوبار city bloxx هست. كسي مي دونه چه جور مي تونم اون اضافيه رو پاك كنم؟
كسي نمي تونه اين سوال منو جواب بده؟
farredsky
12-11-2007, 14:11
ببنید این تقویم امکانات کامل و reminder شمسی داره؟
در جواب mehdi_ag
يك نكته جالب در مورد اين بازي كه گفتي براي من نيز اتفاق افتاد
من تعداد زيادي بازي نصب كردم و بعد شروع كردم به پاك كردن بازي هاي بدرد نخور از طريق app.manager بعد اشتباها بازي city boxx و بازي highroller را كه بازي هاي خود گوشي هستند به جاي يك بازي ديگر عوضي پاك كردم.
بعد هم پشيمان شدم و كلي دنبال اين بازي (city boxx) در سايتها گشتم كه نبود.
حالا نكته جالب اين است كه بعد از اين كه چند بازي جديد را دوباره نصب كردم ديدم كه اين بازي دوباره در پوشه games ظاهر شده است!!!!!
از آنجايي كه مطمئن هستم كه بازي را پاك كردم و بعد به دنبال اين بازي گشتم و نبود بنابراين فقط اين نتيجه را مي توانم بگيرم كه فايل نصب بازي هايي كه روي اين گوشي است درون حافظه گوشي تعبيه شده و درصورت پاك كردن بازي قابل بازگرداندن است.
mehdi_ag عزيز . به نظر من يكي از كار هاي زير ممكن است بازي را برگرداند:
1-بازي را از app manager پاك كن
2- گوشي را خاموش كن و بعد مموري را خارج كن دو باره روشن كن و بعد باز خاموش كن و اين بار مموري را درون گوشي قرار بده
3-نصب يك بازي ديگر و پاك كردن آن
در جواب Zokoo :
شك نكن و ارزان ترين نوع را بخر هنوز وقت نشده كه تقلبي اين گوشي بيايد
در ضمن چك سريال گوشي براي گوشي هاي جديد نوكيا لزومي ندارد چون قابل حك كردن نيستند در ضمن قانون سريال گوشي فعلا لغو شده و همه گوشي ها حتا سوني اريكسون هم در شبكه جواب مي دهد
من هنوز قاب گوشي 6120 را كه توي بازار نديدم آيا كسي ديده ؟؟؟؟؟
آخر من قاب شكسته تا كي بايد بگردم!!!!!!
دوستاني كه دنبال معايب اين گوشي مي گردند نبود لوزام جانبي به علت جديد بودن مدل گوشي را هم اضافه كنند.
mehdi_ag
12-11-2007, 16:19
من قبلا هم اينكار رو كردم ولي دومي رو كه ريمو مي كنم كامل پاك ميشه و حتي ايكون و شورت كات و همه چي ولي بازم ايكون اون نسخه دوميه كه از تو خود گيم فولدر پاكش كردم مي مونه. البته همونطور كه گفتيد اصل بازي دوباره برمي گرده و اينستال ميشه ولي اون نسخه اضافي رو هيچ كاريش نمي تونم بكنم
farredsky
12-11-2007, 22:54
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/
کسی این برنامه ها را امتحان نکرد (چراغ قوه و تقویم برای سیستم عامل) ؟
/
چرا من امتحان كردم هيچ كدام كار نمي كنند. بعد از نصب چراغ قوه من يك عكس با فلش گرفتم گوشي كلا به هم ريخت در آخر مجبور شدم باطريش را دراورم. بعد برنامه چراغ قوه را Remove كردم گوشي درست شد. توصيه مي كنم هيچ كدام را نصب نكنيد.
farredsky
13-11-2007, 13:38
پس به درد بخور نبودند. شرمنده...!
با سلام -این گوشی را اتصالات با قیمت 305 هزار تومان میفروشد. انتهای بهشتی سر عباس آباد .
با سلام -این گوشی را اتصالات با قیمت 305 هزار تومان میفروشد. انتهای بهشتی سر عباس آباد .
سلام ..مرکز خرید ونک هم میده305 .:18::18:.مثلا خواستم از تخفیف دانشجویی برای ایرانسل استفاده کنم!!! :27::27:در فروشگاه اتصالات!!!!! وقتی گفت 305 پشیمون شدم!!!!!!!
اخه همین گوشی رو توی علا ءالدین میدن 235 تومان!!! ..گارانتی هم که هیچی!!! حالا برای چی باید 305 تومان پول داد؟؟پول چی؟؟؟:13:
آقا ینفر این برنامه هارو واسه این گوشی بزاره ... لطفاً
1. تقویم هجری شمسی .... کلاً ازبیخ وبن شمسی بشه حتی تاریخ شماره های گرفته شدهواینجورچیزا
2. قفل گذاری روی گالری یا فولدرها
3. یه منشی تلفن خوب
درآخر خواهشاً همشون کرک شده باشن
خیلی خیلی ممنون
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، چین بار دیگر گوشی های نوکیا را کپی کرد و این بار مدل 6120 کلاسیک مشکی نوکیا به این منظور انتخاب شد. در کپی گوشی در واقع قاب جلو ، پشت و حتی کناره های گوشی تغییر نکرده است. مواد سازنده آن مانند نوکیا 6120 کلاسیک اصلی است و فقط آرم نوکیا در قاب جلوی گوشی وجود ندارد.
در ویژگی های گوشی نیز تغییری مشاهده نمی شود و از میان آنها می توان به صفحه نمایش QVGA در اندازه 2.6 اینچ و با قابلیت نمایش 260K رنگ ، دوربین 1.3 مگاپیکسل ، محل کارت حافظه microSD ، بلوتوث 2 با پشتیبانی A2DP و بلندگوی استریو اشاره کرد. ابعاد گوشی ۱۱۱ x ۴۸ x ۱۶ میلی متر و وزن آن 85 گرم است. اطلاعاتی در مورد قیمت گوشی در دست نیست اما انتظار نمی رود که این گوشی به زودی در امریکا موجود شود.
.:. این متن کپی پیست است.:.
باسلام -اتصالات میگه گوشی رو با یک سال گارانتی تعویض و خدمات نرمافزاری و تعمیر مادام العمر می فروشد. یک ماه قبل 270 هزار تومان میداد. ولی حالا گرونش کرده[/b].
jooje_chater84
17-11-2007, 08:14
بايد بگم كه با پر شدن كل مموري هيچ تغييري در سرعتش مشاهده نميكنين
اينش وافعا جالبه
jooje_chater84
17-11-2007, 08:16
روش مموري نيست ولي تا 2 گيگ ساپورت ميكنه
jooje_chater84
17-11-2007, 08:20
فارسي ساز مي خوام واسش كسي سراغ داره؟
سلام دوستان
من روي گوشيم ويروس ياب FSC ريختم كه از سايت GsmAria گرفتم
ولي نمي دونم كد فعال ساز رو چطوري بهش بدم.
لطفا راهنمايي كنيد.
يا اگه ويروس ياب بهتري مي شناسين به ما هم معرفي كنيد.
فیمبرداریش mpeg4 یا همون mp4 هستش؟؟؟
administrat0r
18-11-2007, 17:18
سلام امروز خواستم برم این نازنین رو بخرم اما وقتی این نوشته ها رو که از یکی از فروم ها خوندم سر درد بدی گرفتم : معایب 6120c با سلام من این گوشیو خریدم میخوام چند تا از معایبشو که من تو استفاده ازش بر خوردم بگم 1- اول اینکه همونجور که همه گفتن وقتی که خریدم فاقد کابل و سی دی بود 2 - در مدت خیلی کوتاهی رنگ قسنت هایی از arrow key اون رفت 3- شارژ گوشی خیلی دوام نمیاره یعنی در حالت استفاده معمولی 1 - 2 روز حداکثر شارژ دارید 4 - اگه مکالمه طولانی داشته باشید بشدت داغ میکنه حتی حرارتش به گوشتون هم منتقل میشه 5 - کیفیت دوربینش خیلی ضعیف شاید مال من اینجوری باشه اولا اینکه عکسهاتون به سبزی میزنه هر چقدر که هوا تاریک تر باشه این سبزی بیشتره ثانیا عکسهاتون کیفیت مناسبی نداره و پیکسل پیکسل هستش 6 - صدای هدفونش خوبه اما مدل هدفونش از نظر من خوب نیست یعنی با اینکه گوش رو اذیت نمیکنه اما اون چیزیم نیست که من انتظارشو دارم وش این باعث میشه یکم افت صدا داشته باشه 7- وقتی به کامپیوتر وصل میشه دیتای مموریتون رو از تو گوشیتون نمیتونید ببینید دیگه 8- یه بازی داره به اسم city bloxx که اگه یکم بازی کنید و به یه جایی برسید دیگه اون بازی بالا نمیاد(این مشکل چند نفر دیگه هم بوده حالا نمیدونم مشکا game یا گوشی) 9- یکمی هم من با گالریش مشکل دارم اینجوری که اگه تعداد عکسها زیاد باشه و شروع به دیدن عکسها بکنید مثلا اگه از عکس اول شروع بکنید ببینید و تا عکس n ام ببینید وقتی که بک back رو میزنید تا thumb هش رو ببینید مجداا میپره رو عکسی که اول بازش کردید 10 - فکر میکنم یک مقدار هم با رطوبت مشکل داشته باشه چون من چند وقی رفتم مسافرت که تو اون مدت اتفاقهای عجیبی می افتاد مثلا یکدفه restart میشد گوشی اوونم نه 1 با چند بار پشت سر هم اینا چند تا موردی بود که من بهش برخوردم البته با تمام این چیزا محاسنی هم داره که دوستان اشاره کردن من چون گوشی باز نیستم باهاش مشکلی ندارم و کلا ازش راضیم جز کیفیت دوربینش
سلام، دوست عزیز موردایی که اشاره شد از نظر من هم درسته هم اشتباه و یه چندتاییشیم ایراد نیس...
مورد 1 و 6 و 8 به نظر من ایرائ محسوب نمیشه
مورد 3 و 4 و 5و 9 تایید میشه که در توضیح بگم شارِش اگه خیلی اهل مسافرت و بیرون رفتنای طولانی نباشی اذیتت نمی کنه، داغ شدن گوشی هست ولی گوشی قبلی من 6630 بود که اونم همینطور بود وقتی صحبت می کردی داغ میشد فکر نکنم اونقدرام غیر طبیعی باشه، دوربینش اگه نور محیط خوب باشه عکسای خوب میگیره ولی خوب اگه نور کم باشه نویز زیادی داره ولی در کل برا اینکه یه دوربین باهات باشه تا وقتی با دوستات میری بیرون عکس بگیری کیفیتش قابل قبول، در مورد 9 هم که خوب هستش دیگه..!!!
مورد 2و 7و 10 تایید نمیشه در توضیح اینام بگم که :من همش با گوشه ناخنم با کلیدا کار می کنم ولی هنوز هیچ آسیبی ندیده، اگه با وضعیت Pc Suite گوشیتو وصل کنی مشکلی نداره و با تلفن میتونی مموریتو ببینی ولی اگه با وضعیت Mass Storage وصل کنی اونوقت نمی تونی مموریتو ببینی، در مورد 10 بگم که من هم شمال رفتم هم کیش به هیچ مشکل خاصی برنخوردم...
امیدوارم توضیحاتم مفید و کافی باشه اگه باز هم سوالی هست خوشحال می شم جواب بدم
بله فیلمبرداریش Mp4 هستش با رزولوشن 240*320
فارسي ساز مي خوام واسش كسي سراغ داره؟
فارسی یاز برای چی؟!!! این ورِژن از سیمبین به طور پیش فرض زبان فارسی پشتیبانی ما کنی اگه بری تو setting گوشی تو قسمت language میتونی زبان فارسی انتخاب کنی...
روش مموري نيست ولي تا 2 گيگ ساپورت ميكنه
باید بگم که داخل جعبه یه مموری 256 مگا بایتی هستش!!!
farredsky
20-11-2007, 00:30
با تشکر ازh_b1985.
فقط بعضی از 6120 ها فارسی ساز داره یا همشون؟ چون مثلا 6300 بعضی هاشون رو صفحه کلید حروف گژپچ را دارند و بعضی ندارند. ایا وقتی فارسی بشه تقویم شمسی نمیشه؟
خواهش می کنم، اینو والا دقیق نمی دونم که همشون دارن یا نه، کلا زبون فارسی داره یعنی تمام منوهام فارسی میشه، ولی خوب متاسفانه تقویم شمسی نمیشه!!! خودمم خیلی دنبال یه تقویم شمسی سیمبینم که هنوز گیر نیاوردم
آقايون گوشي من زبان فارسي رو ساپورت نميكنه لطفا اگه فارسي ساز داريد بزاريد....
با تشكر
آقايون گوشي من زبان فارسي رو ساپورت نميكنه لطفا اگه فارسي ساز داريد بزاريد....
با تشكر
به این تاپیک یه سر بزن یه چیزایی گذاشتن منتها چون گوشی من فارسی ساپورت می کنه من امتحان نکردم، لطفا نتیجشم بگو تا بقیم بدونن....
به این تاپیک یه سر بزن یه چیزایی گذاشتن منتها چون گوشی من فارسی ساپورت می کنه من امتحان نکردم، لطفا نتیجشم بگو تا بقیم بدونن....
دوست من نبود لطفا يه جاي ديگه رو بگيد....اگه لينك داري خيلي بهتره........
تايپ اس ام اس فارسي
FarsiSMS_v1.2.0.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (831.8
FarsiSMS_v1.1.0_signed_N71.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (192.1
سلام دوستان...
راستش من میخوام یه گوشی ارزون و خوب بگیرم تا موقعی که این n82 بیاد ایران و قیمتش هم معقول بشه تو دستم باشه..
با 6120 خیلی حال می کنم فقط مشکلم صداش ...میخوام ببینم کیفیت صداش در چه حدیه؟
دوست عزیز بلندی و کیفیت صدای (مخصوصا کیفیت) 6120 واقعا خوبه در کل گوشی سبک، شیک و سریعیم هست از خریدش پشیمون نمی شی...
البته کیفیت عکسشو در نظر نگیر :46:
H A M E D
25-11-2007, 15:45
ممنون از راهنمايي هاي شما دوستان من امروز رفتم ولي متاسفانه اين گوشي رو هيچكدوم از مغازه ها نداشتن. بايد سفارش بدم از تهارن برام بيارن.
گویا تبلیغات این گوشی شروع شده، احتمالا قیمتش میکشه بالا...!!!
farredsky
26-11-2007, 00:25
ببینید این تقویم چه طوره؟
farredsky
26-11-2007, 13:32
h_b1985 ،صفحه کلید گوشی شما حروف گژپچ را دارند؟
ببینید این تقویم چه طوره؟
دوست عزیز من قبلا این برنامه رو، رو 6630 داشتم برنامه خیلی خوبیه، ولی متاسفانه واسه ورژن جدید سیمبین هنوز طراحی نشده، که اگه بشه همونیه که همه دنبالشن،تشکر بابت معرفی... :10:
h_b1985 ،صفحه کلید گوشی شما حروف گژپچ را دارند؟
نه عزیز صفحه کلید من حروف گژپچ نداره، ولی گوشیم زبون فارسی رو داره...
سلام بچه ها بخدا خسته شدم رو هر گوشی دست میگذارم مورد داره
شما کمک کنید بین این گوشی ها انتخاب کنم
K550 ، 6120 ، W810 ، K800
لطفا به قیمت هم توجه کنید من فقط تا 210 -220 می توانم پول بدم
برای من صدا و دوربین خیلی مهمه همینطور فیلم برداری
من گوشی میخوام که بتونه با 3250 کل بندازه
اگر گوشی دیگه ای سراغ دارید که رم خور باشه سیمبین داشته باشه اونم 9.1 زنگ خفن هم داشته باشه بگید
قابل ذکر است من زیاد از قیافه 3250 خوشم نمی یاد و قبلا 3 روز دستم بوده
من K550 رو خیلی دوست دارم از W810 هم خوشم میاد ولی خیلی ها میگن صداش خیلی کم هست از یک موبایل فروش
هم پرسیدم گفت K550 خوبه واز از NEC هم بهتره :hmm:
ترو خدا کمکم کنید مخک Error داد :18:
یا حق قربون همتون:blink:
دوست عزيز اكثر گوشي هاي كامل نيستند !
لطفا به قیمت هم توجه کنید من فقط تا 210 -220 می توانم پول بدم
با اين پول كا 800 كه نميشه 6120 هم نميشه ! ( البته 6120 يكمي بالاتره )
دبليو 810 رو بيخيال !
كا 550 اسپيكرش خيلي قوي نيست !
ولي كارت رو راه مي ندازه !
تو اين قيمت كه بخواهي فقط اسپيكر قوي داشته باشي دبليو 550 قديمي گزينه ي خوبي هست !
ولي نظر من اينه كه بري سراغ n70 nokia
آقايون كسي فارسي ساز 6120 رو گير نياورد بزاره.........
خيلي ممنون ميشم اگه ............
سلام دوستان من چیزی که میخواستم پیدا کردم اسمشقیمتش 205 هزار تومن هم دوربینش خوبه هم صداش بعد با( K550 ، W550 ، W580 ، K750 و ... ) مقایسه کردم همه این ها رو توی صدا میخواره و حرقی برای گفتن ندارن
در ضمن پدرم (n72 ) داره و نمی خواستم سری ( N ) بگبرم
دست همتون درد نکنه:11:
دوستان اگر خواستید می تونم براتون برنامه های سری 7و 8 رو به 9 تبدیل کنم تا توی گوشیهاتون بخونه فقط قایل رو پیوست کنید تا براتون درستش کنم البته فایل رو باید کپی پیس کنید توی مموری
یا حق
دوستان اگر خواستید می تونم براتون برنامه های سری 7و 8 رو به 9 تبدیل کنم تا توی گوشیهاتون بخونه فقط قایل رو پیوست کنید تا براتون درستش کنم البته فایل رو باید کپی پیس کنید توی مموری
یا حق
دوست عزیز اگه بتونی اون تقویم رو به راه کنی ازت ممنون می شم، می شیم، می شن... :46:
سلام دوستان من چیزی که میخواستم پیدا کردم اسمشقیمتش 205 هزار تومن هم دوربینش خوبه هم صداش بعد با( K550 ، W550 ، W580 ، K750 و ... ) مقایسه کردم همه این ها رو توی صدا میخواره و حرقی برای گفتن ندارن
در ضمن پدرم (n72 ) داره و نمی خواستم سری ( N ) بگبرم
دست همتون درد نکنه:11:
حالا حداقل می گفتی چی خریدی، اینجور که میگی باید چیز خوبی باشه...
راستی یادم رفت بگم گوشیم 6233 هست البته نسخه ارتقا یافته اش که برای برج 5 سال 2007 است
می تونم بگم باتری و بلندگو هاش بهتر شده و همینطور هدفونش البته بازم به سری و نمیرسه ولی کیفیت پخشش خیلی زیاده سیستم عاملشS40 3rd است و دوربینش خوبه هرچی باشه کیفیت عکسش از 6300 خیلی بهتره این گوشی رو فقط توی پاساژ الاالدین میتونید پیدا کنید و اکثر موبایل فروشی ها حتی اسمش هم نشنیدن
من گوشیم رو با N73 هم تست کردم صدای جفتشون یکی ولی گوشی من صداش صاف تره اما توی زنگ هرچی نگاه کردم دیدم انگار یکم صدای N73 بیشتره
بشر چرا اون تقویم رو اپلود نکردی من که ندارمش خودت بده من برات بسازمش توی گوشی N73 امتحان کردم درست بود
لینک تقویم لطف می کنی اگه زحمتشو بکشی...
سلام دوباره عزیز این لینک قایل با فرمت Rar فایل رو از حالت فشرده خارج کن بعد بریز توی مموریت
یا علی
ye_mosafer
02-12-2007, 04:07
سلام دوستان 2 تا سوال دارم ممنون میشم کمکم کنید
1:توی contact وقتی میخوای یه اسم جدید وارد کنی اخره منو یه گزینه به اسم synchronistaion داره که توش 3 تا گزینه داره که در حالت معمول private است میشه بگین هر کدوم ماله چیه؟
2: کسی میتونه درباره push to talk وکاربردش که 6120 هم داره یه توضیحی بده وتوضیح درباره تنظیم ستینگش اگه کارایی داره؟
گوشی من نمی دونم چش شده بعضی از cantact ها را با وجودی که شماره اش را هم توی لیست دارد نام را نمی اندازد و شماره را می نویسد.
ضمنا من با 98+ و بدون آن هم امتحان کردم فایده ای نداشت مثل این که از اسم بعضی ها خوشش نمی آید نشان نمی دهد..؟؟
کسی می داند چاره اش چیست؟؟؟
!!!!!!!!!!! من قاب گوشی شکسته هنوز بی قابم !!!!!!!!! گرت از قاب 6120 خبری شد بکن یادم !!!!!!!!!
(شعر از هادی قاب و دل شکسته)
farredsky
04-12-2007, 15:04
6120 نمیتونه شماره های داخل سیم کارت ومموری را همزمان نشون بده فکر میکنم برای همین مثلا وقتی روی سیم کارت تنظیم هست اسم شماره ها ی مموری را نشون نمیده و بالعکس باید همه رو روی یک جا save کنی
این گوشی توش کابل و سی دی هست یا باید جدا بخریم
من خریدم نه کابل داره نه سی دی
این گوشی توش کابل و سی دی هست یا باید جدا بخریم
من خریدم نه کابل داره نه سی دی
نداره باید خودت بگیری
البته برنامه اش (همون پیسی سویت)می تونی ازهمین انجمن دانلود کنی
کابلشم که وقتی یه رم ریدر بخری کابلش به این گوشی ام می خوره ...mini Usb
.
.
.
مگر اینکه با گارانتی اتصالات گوشیهاتونو بخرید...300000 تومان
delnavazan
10-12-2007, 14:49
سلام به همگي دوستان
كسي نتونست يه فارسي ساز خوب و كامل براي اين گوشي پيدا كنه ؟ جستجوها و تقاضاهاي زيادي تو اين دهكده كوچولو براي اين مورد ديده شده ولي نتيجه ؛ خير !!!
يا علي ! ببينيم شيرمرد ميدون كيه !
DJ_IT_110
11-12-2007, 22:19
لطفا اگه میشه یه عکس با دوربین این گوشی بذارید ...
تا به حال کسی قاب کریستالی این گوشی رو تو بازار دیده ؟
HKaseghy
12-12-2007, 00:03
کسی تنظیمات gprsوmmsدر 6120 بلده هر کاری کردم وصل نشد
سلام به همگي دوستان
كسي نتونست يه فارسي ساز خوب و كامل براي اين گوشي پيدا كنه ؟ جستجوها و تقاضاهاي زيادي تو اين دهكده كوچولو براي اين مورد ديده شده ولي نتيجه ؛ خير !!!
يا علي ! ببينيم شيرمرد ميدون كيه !
به نظر من که فارسی نکنی بهتره آخه هر کی تا حالا فارسی کرده پشیمونه .سرعت گوشیت کم میشه و مشکلات دیگه ... مخصوصا که سیمبیان هم هست .من تو چند مدل گوشی هایی که دستی فارسی شده بود مشکلات ناجوری دیدم .مثلا 5300 از 4 تایی که تو بارمون (موبایل فروشی) بود هر 4تاش غیر قابل استفاده بود و پس فرستادیم ...
سلام دوستان
من میخوام این گوشی رو بخرم فقط یک سوال دارم. از این گوشی میشه به جای فلش مموری استفاده کرد؟ یعنی بدون نصب پی سی سوئیت میشه به مموری دسترسی داشت؟
کسی تنظیمات gprsوmmsدر 6120 بلده هر کاری کردم وصل نشد
اگه از ایرانسل استفاده میکنی mms که الان نداره ولی تو قسمت gprs همه رو باید خالی بزاری بعد بری تو وب خودش یه پیغام میده که ok کنی خودش کانکت میشه ...
سلام دوستان
من میخوام این گوشی رو بخرم فقط یک سوال دارم. از این گوشی میشه به جای فلش مموری استفاده کرد؟ یعنی بدون نصب پی سی سوئیت میشه به مموری دسترسی داشت؟
فکر کنم بشه .تو قسمت mass storage .
حالا صبر کن دوستان بیان مطمئنتر شو من خودم زیاد دقت نکردم الانم ندارمش ....
loyal280
12-12-2007, 09:16
سلام دوستان
آره عزیز میشه ،وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل کنی 3 تا گزینه میاد :
1-pc suite
2-data transfer
3-media player
با انتخاب data transfer گوشی مثل فلش مموری عمل مکنه ولی نمیتونی همزمان رو گوشی اطلاعات مموری رو بخونی ،ولی با pc suite مشکلی نیست و میتونی همزمان هم روی گوشی و هم رو کامپیوتر اطلاعات مموری رو بخونی
iRANARIA
12-12-2007, 21:23
سلام
رو اين گوشي كابلشو نميدن مشكل كابل رو چطوري ميشه حلش كرد؟منظورم ممكنه كابل گوشيهاي ديه بهش بخوره.
loyal280
13-12-2007, 00:42
سلام
رو اين گوشي كابلشو نميدن مشكل كابل رو چطوري ميشه حلش كرد؟منظورم ممكنه كابل گوشيهاي ديه بهش بخوره.
خوشبختانه کابل این گوشی از نوع mini usb هست و همه جا پیدا میشه ،گرون هم نیست و بیشتر دوربین ها و دستگاههای الکترونیکی از این درگاه استفاده میکنن،نگران کابلش نباش
ye_mosafer
13-12-2007, 04:27
سلام دوستان 2 تا سوال دارم ممنون میشم کمکم کنید
1:توی contact وقتی میخوای یه اسم جدید وارد کنی اخره منو یه گزینه به اسم synchronistaion داره که توش 3 تا گزینه داره که در حالت معمول private است میشه بگین هر کدوم ماله چیه؟
2: کسی میتونه درباره push to talk وکاربردش که 6120 هم داره یه توضیحی بده وتوضیح درباره تنظیم ستینگش اگه کارایی داره؟ :13:
DJ_IT_110
13-12-2007, 13:19
لطفا اگه میشه یه عکس با دوربین این گوشی بذارید ...
تا به حال کسی قاب کریستالی این گوشی رو تو بازار دیده ؟
لطفا هرچه زودتر جوابمو بدید ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.