PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ 6120

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6

P A R S A
17-09-2008, 20:56
من رم 2 گیگ Trancend گذاشتم. هنگ بی هنگ!

Punisher_2008
17-09-2008, 21:10
6120 سی پی یو قوی داره 4 گیگ هم مشکلی واسش پیش نمیاد بابا گوشی قدیمی که نیست

MOHAMMAD2010
17-09-2008, 21:13
6120 سی پی یو قوی داره 4 گیگ هم مشکلی واسش پیش نمیاد بابا گوشی قدیمی که نیست

بابا خودم میدونم
ولی متاسفانه مال من خیلی هنگ میکنه که به احتمال زیاد مال همون رم هست
حالا اگه شد عوضش میکنم ببینم نتیجه چی میشه

Punisher_2008
17-09-2008, 21:42
بابا خودم میدونم
ولی متاسفانه مال من خیلی هنگ میکنه که به احتمال زیاد مال همون رم هست
حالا اگه شد عوضش میکنم ببینم نتیجه چی میشه
رم رو فرمت کردین؟ یا گوشی تقلبیه یا رم. خوشم میاد مثل بعضی ها نیستید گوشی میخرن هنگ زیاد میکنه میرن فورا ردش میکنند میگن گوشی اشغال بود خدا وکیلی الان دیگه گوشی های نوکیا از هنگ تو کارشون نیست الان n73me با م 2گیگ که فابرکشه که هیج 4 گیگ هم بزاری هنگ نمیکنه راستی گوشیتون اخرین ورژن باشه ها

nima912
17-09-2008, 22:01
رم شما چیه ؟ ( مارکو ظرفیت )

یک گیگ micro sim
احتمالا با فرمت مشکل حل میشه.

nima912
17-09-2008, 22:04
کسی اینجا گوشیش ورژن 5.11 هست؟ واسه من 4.21 هست و مشکلی نداره (جز همون دوربین کذایی)
می‏خوام بدونم چه فرقی پیدا میکنه با آپدیت!

ahmad72
17-09-2008, 23:30
گوشی من 3 یا 4 بار توی 3 ماه هنگ کرده اما این هم شده که گوشیم خود به خود ریست بشه.

MOHAMMAD2010
18-09-2008, 00:47
رم رو فرمت کردین؟ یا گوشی تقلبیه یا رم. خوشم میاد مثل بعضی ها نیستید گوشی میخرن هنگ زیاد میکنه میرن فورا ردش میکنند میگن گوشی اشغال بود خدا وکیلی الان دیگه گوشی های نوکیا از هنگ تو کارشون نیست الان n73me با م 2گیگ که فابرکشه که هیج 4 گیگ هم بزاری هنگ نمیکنه راستی گوشیتون اخرین ورژن باشه ها

نه فرمت نکردم
گوشی که محاله تقلبی باشه همون رمش 100 % مشکل داره
ببینین اینکه میگم هنگ فقط بعضی موقع ها که موزیک پلیرشو باز میکنم این جوری میشه اونم وقتی رمشو در میارم دویاره جا میزنم درست میشه جای دیگه ای مشکل نداره
در ضمن ورژن گوشی هم خیلی قدیمیه : 3.83

sina1363
18-09-2008, 05:17
کسی اینجا گوشیش ورژن 5.11 هست؟ واسه من 4.21 هست و مشکلی نداره (جز همون دوربین کذایی)
می‏خوام بدونم چه فرقی پیدا میکنه با آپدیت!
سلام بله من امروز آپدیت کردم و ورژن گوشیمم شد 5.11 فرقی که نکرده شاید از نظر صدا یا دوربین یا کیفیت صفحه تقویت شده باشه ولی من چیزی حس نکردم زبان که همونا هستن فارسی نداره منو هم همین طور تغییر نکرده فقط فکر کنم یه آهنگ به قسمت آهنگ های گوشی اضافه شده
البته گوشیم هنگ میکرد البته نه زیاد شاید مشکلش بر طرف بشه فعلا که تا الان 6 ساعته که آپدیت کردم البته سرعتشم بیشتر شده.
ضمنا این ورژن نه اس ام اس نه دفترچه تلفن و نه برنامه ها را پاک نمی کنه
الان من همه برنامه ها و اس ام اسا و تلفن ها را دارم
بازم خبرتون میدم که مشکل هنگش حل شده یا نه :46:

deluge28
18-09-2008, 09:00
ميشه بگيد چه جوري آپديت ميكنيد؟؟؟؟؟

nima912
18-09-2008, 11:55
سلام بله من امروز آپدیت کردم و ورژن گوشیمم شد 5.11 فرقی که نکرده شاید از نظر صدا یا دوربین یا کیفیت صفحه تقویت شده باشه ولی من چیزی حس نکردم زبان که همونا هستن فارسی نداره منو هم همین طور تغییر نکرده فقط فکر کنم یه آهنگ به قسمت آهنگ های گوشی اضافه شده
البته گوشیم هنگ میکرد البته نه زیاد شاید مشکلش بر طرف بشه فعلا که تا الان 6 ساعته که آپدیت کردم البته سرعتشم بیشتر شده.
ضمنا این ورژن نه اس ام اس نه دفترچه تلفن و نه برنامه ها را پاک نمی کنه
الان من همه برنامه ها و اس ام اسا و تلفن ها را دارم
بازم خبرتون میدم که مشکل هنگش حل شده یا نه :46:

واسه من با ورژن 4.21 فارسی داره (هم تایپ هم کل گوشی میشه زبانش فارسی بشه)

nima912
18-09-2008, 12:29
ميشه بگيد چه جوري آپديت ميكنيد؟؟؟؟؟

به کمک نرم افزار Nokia Software Updater که میتونی از لینک زیر دانلود کنی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

توضیحات بیشتر هم تو این تاپیک:

hbm_7052
18-09-2008, 13:02
طوري ميشه با كامپيوتر كه به انترنت وصله از طريق كابل Usb گوشي 6120 رو به اينترنت متصل كرد؟

sina1363
18-09-2008, 13:35
سلام اگه اجازه بدین همین جا هم یه مختصر توضیح بدیم بد نیست
آره برنامه را دانلود می کنی همون برنامه Nokia Software Updater فقط قبل از نصب باید Nokia PC Suite نصب کرده باشی که گوشی را از طریق مد PC Suite بالا بیاری بعد همین کافی دیگه با Nokia PC Suite کاری نداری وقتی وصل شد.
وقتی برنامه Nokia Software Updater نصب کردی 3 تا مرحله را باید رد کنه مرحله دوم نوع گوشی را مشخص میکنه وهمینطور ورژن گوشی را زیر عکس گوشی میذاره اگه ورژن جدیدم امده باشه زیرش میزنه مثلا الان میزنه
V:4.21 و زیرش میزنه
V:5.11

و مرحله سوم شروع به آپدیت میکنه بعدم که باید صبر کنی تا تمام بشه که گوشی بالا بیاد بعد میتونی جدا کنی.و حالا گوشیت ورژن 5.11 شده.
میتونی واسه دیدن ورژن گوشی رو گوشی کد #0000#* وارد کنی تاریخ ورژنم هم هست اونجا
چند تا نکته

1.گوشی را تا آپدیت تمام نشده جدا نکنین.

2.گوشی نباید زنگ بخوره میتونید از یه سیم کارت دیگه که زنگ خور نداره استفاده کنید.مثلا ایرانسل بذارین رو گوشی یا گوشی را تو فویل آلومینیوم بپیچید.

3.گوشی باید رویه پروفایل جنرال باشه

4.ممکنه اول گیر بده بگه نمیشه آپدیت کرد ولی چند بار تکرار کنید من فکر کنم 6 یا 7 بار امتحان کردم تا قبول کرد.زمانی که قبول کنه هر دو ورژن را براتون مشخص میکنه طبق چیزی که بالا واستون نوشتم.

5.اگه با ADSL وصل بشین بهتر چون اینترنت سرعت بالا میخواد من با 256 تقریبا 50 دقیقه شد.

6.اگه وسط کار اینترنت قطع شد نگران نباش چون وقتی برنامه را از اول باز کنی ادامه کارشا انجام میده البته اگه گوشی را جدا نکرده باشین و کامپیوترا خاموش نکرده باشین.برای من این اتفاق افتاد و ادامه کارشا رفت البته من سریع باز وصل شدم.

7.زمانی که دانلودش تمام میشه شروع به ریختن برنامه رو گوشی میکنه که 3 یا 4 بار گوشی حالت خاموش روشن میشه اشتباه نکنید گوشی را جدا کنین حتما بذارین گوشی کامل بیاد بالا بعد جدا کنین.

8.اطلاعات گوشی من را پاک نکرد نه برنامه ها. نه اس ام اس و نه دفترچه تلفنم ولی بازم اول با Nokia PC Suite یه بک آپ بگیرین

9.آخر خلاصه نویسی بودا دیدین که شرمنده اگه طولانی بود.نشد کمتر توضیح بدم خواستم کامل باشه
موفق باشین

P A R S A
18-09-2008, 13:38
یه توضیحات مهمی رو یادت رفت.
اینکه گوشی ابدا نباید زنگ بخوره.
پروفایلش حتما باید General باشه.
بهترین راهش اینه که دایورت کنید!

خلاصه اصلا این کار رو شوخی نگیرید. چون یه دفعه دیدی فریمویر گوشیت پرید و بدبخت شدی! باید ببری بده فلش کنن!

sina1363
18-09-2008, 14:06
آره دیدم فارسی هم رو بعضی از این گوشی ها هست یکی از دوستام داشت فارسی هم بود ولی باهاش مشکل داشت اکثرا رو مد انگلیسی بود آخه میگفت زمانی که تماش میگیره و میخواد قطع کنه یه مدت طول میکشه تا اسم یا شماره از رو صفحه بره یه جورایی سرعتشا پایین آورده بود شما ها این مشکلا ندارین با فارسی ؟؟؟
و بازم میپرسم کسی قاب استیل این گوشی را تو ایران دیده؟؟؟؟؟؟

sina1363
18-09-2008, 14:24
اااا من که نوشتم اینا را به بند های 2 و 3 یه نگاه بنداز البته آره اول یادم رفت ولی فورا ویرایش کردم
بازم مرسی که یاد آوری کردی

nima912
18-09-2008, 14:38
طوري ميشه با كامپيوتر كه به انترنت وصله از طريق كابل Usb گوشي 6120 رو به اينترنت متصل كرد؟

منم دنبال روشی هستم فعلا که راهی نیست که با usb وصل بشه و فقظ از طریق بلوتوث. (یه تاپیک هست راجع به روشش و برنامش)

آره دیدم فارسی هم رو بعضی از این گوشی ها هست یکی از دوستام داشت فارسی هم بود ولی باهاش مشکل داشت اکثرا رو مد انگلیسی بود آخه میگفت زمانی که تماش میگیره و میخواد قطع کنه یه مدت طول میکشه تا اسم یا شماره از رو صفحه بره یه جورایی سرعتشا پایین آورده بود شما ها این مشکلا ندارین با فارسی ؟؟؟
و بازم میپرسم کسی قاب استیل این گوشی را تو ایران دیده؟؟؟؟؟؟

فارسی واسه من که مثل انگلیسیه سرعتش عادیه و همه چیز رو فارسی میکنه.
قاب هم من جز قابهای فابریک سفید و مشکی تا حالا جور دیگه‏ای ندیدم... شما تو اینترنت جایی دیدید؟

sina1363
18-09-2008, 14:45
نه تو اینترنت که نه یکی از دوستان که شیرازی بود گفت اونجا دیده گفتم شاید امده باشه این قاب. آخه منم هر جا گشتم ندیدم قاب استیل این گوشی اگه باشه فکر کنم باید جالب باشه احتمالا باید به گوشی بیاد و شیک باشه

P A R S A
18-09-2008, 14:45
اااا من که نوشتم اینا را به بند های 2 و 3 یه نگاه بنداز البته آره اول یادم رفت ولی فورا ویرایش کردم
بازم مرسی که یاد آوری کردی
پست بنده قبل از ویرایش شما ارسال شده!

sina1363
18-09-2008, 17:48
دوستان یه پیشنهاد اگه موافق بودین اجراش کنیم
از اونجایی که همه یه مدل گوشی داریم و دنبال برنامه ها.تم.بازی.و.... هستیم اگه موافق باشین یه گروه تشکیل بدیم گروهی که از طریق یاهو هم به هم خبر بدیم شاید کسی برای باز دید از مطالب سایت زیاد نیاد ولی اکثرا مسنجرشونا در هفته حداقل 5 بار چک میکنن. هر کسی برنامه جدیدی یا تمی از این چیزا پیدا کرد به بقیه هم بگه البته اگه موافق باشین میتونیم این تاپیک را بهترین کنیم تو بقیه تاپیک ها آخه تو این تاپیک از برنامه یا تم خبری نیست هر یه قرنی یه برنامه ایجا پیدا میشه چون همه هم یه مدل گوشی داریم پس هر برنامه ای که پیدا کنیم به کار بقیه دوستان هم میاد.
البته در حد یه پیشنهاد بود اگه موافق بودین اجرا کنیم

P A R S A
18-09-2008, 23:19
از اونجایی که همه یه مدل گوشی داریم و دنبال برنامه ها.تم.بازی.و.... هستیم اگه موافق باشین یه گروه تشکیل بدیم گروهی که از طریق یاهو هم به هم خبر بدیم شاید کسی برای باز دید از مطالب سایت زیاد نیاد ولی اکثرا مسنجرشونا در هفته حداقل 5 بار چک میکنن. هر کسی برنامه جدیدی یا تمی از این چیزا پیدا کرد به بقیه هم بگه البته اگه موافق باشین میتونیم این تاپیک را بهترین کنیم تو بقیه تاپیک ها آخه تو این تاپیک از برنامه یا تم خبری نیست هر یه قرنی یه برنامه ایجا پیدا میشه چون همه هم یه مدل گوشی داریم پس هر برنامه ای که پیدا کنیم به کار بقیه دوستان هم میاد.

من به شدت پایه ام. حتی می تونیم یه امضا مشترک بسازیم. هم گروهمون مشخص میشه، هم می تونیم بقیه 6120 دار هارو جمع کنیم!
من که کلی تم و بازی و نرم افزار توپ دارم. آموزش ان.گیج هم می تونیم بذاریم.

akhoond
20-09-2008, 14:38
سلام
دوستان ، کسی مدل فرم ویر گوشی شو آپدیت کرده از توسایت ؟ می خوام ببینم که فایده و خیر داره ، یا وقتم رو هر ندم ؟

مرسی

mefmef
20-09-2008, 14:42
دوستان سلام
یه نرم افزار امتحان شده و مناسب برای زیاد کردن زمان ضبط صدا می خوام کسی سراغ داره ؟

ahmad72
20-09-2008, 15:32
[QUOTE=nima912;2967764]منم دنبال روشی هستم فعلا که راهی نیست که با usb وصل بشه و فقظ از طریق بلوتوث. (یه تاپیک هست راجع به روشش و برنامش)

آقا این حرف ها چیه!؟من خودم از طریق کابل usb به اینترنت وصل شدم.از طریق Pc suite.یه کانکشن هم با نام Nokia GSM Phone USB Modem (OTA) مخصوص اتصال گوشی به اینترنت از طریق کابل usb ایجاد شد.سرعتش پایین هست.شخصا ترجیح میدم از Dial up استفاده کنم(درسته که سرعتش افتضاح هست ولی از سرعت اتصال با گوشی بیشتره!!!)

sina1363
20-09-2008, 16:55
دوستان سلام
یه نرم افزار امتحان شده و مناسب برای زیاد کردن زمان ضبط صدا می خوام کسی سراغ داره ؟

با سلام خدمت شما این برنامه برای ضبط صدا هست که واست گذاشتم

ALON MP3 Dictaphone ضبط و پخش صدا بدون بوق و موزیک پلیر

مزایا:

* فرمتهای زیر رو پخش میکنه : MP3, OGG, AAC/MP4/M4A, AMR, WAV

* رادیو اینترنتی داره و اکثر ایستگاههای رادیویی را میگیره

* زنگ هشدار وقت خواب داره

* مجهز به اکولایزرهای کامل و استاندارد برای تنظیم دقیق فرکانسهای صوتی

* قادر به ضبط مکالمه تلفنی شما بدون بوق و بیپ

* قادر به ضبط نمودن صدای رادیوی گوشی هم هست

* و.....
اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم عکس این برنامه
ولی من با گوشیم بیشتر از 1 دقیقه هم صدا ضبط میکنم البته بیشتر از 4 یا 5 دقیقه ضبط نکردم ولی فکر کنم باید ضبط کنه

P A R S A
20-09-2008, 22:19
ولی من با گوشیم بیشتر از 1 دقیقه هم صدا ضبط میکنم البته بیشتر از 4 یا 5 دقیقه ضبط نکردم ولی فکر کنم باید ضبط کنه
نهایتا 1 ساعت میگیره!

nima912
20-09-2008, 23:37
[quote=nima912;2967764]منم دنبال روشی هستم فعلا که راهی نیست که با usb وصل بشه و فقظ از طریق بلوتوث. (یه تاپیک هست راجع به روشش و برنامش)

آقا این حرف ها چیه!؟من خودم از طریق کابل usb به اینترنت وصل شدم.از طریق Pc suite.یه کانکشن هم با نام Nokia GSM Phone USB Modem (OTA) مخصوص اتصال گوشی به اینترنت از طریق کابل usb ایجاد شد.سرعتش پایین هست.شخصا ترجیح میدم از Dial up استفاده کنم(درسته که سرعتش افتضاح هست ولی از سرعت اتصال با گوشی بیشتره!!!)

عزیزم:10: اونو که میدونم که کامپیوتر با کابل از GPRS گوشی استفاده کنه و کانکت بشه (که واسه من سرعتش از دایال آپ بالاتر بوده معمولا)
منظور ما تو صحبت وصل کردن گوشی به اینترنت از طریق USB و کامپیوتره!! (درست برعکس بالا) که تا حالا به غیر از بلوتوث و یه برنامه خاص روش USB هنوز نیومده!

sina1363
21-09-2008, 00:33
نهایتا 1 ساعت میگیره!
البته من گذاشتم که روی مموری کارت ذخیره کنه و زمان ضبط مکالمه را مثلا الان میزنه 14 ساعت که بستگی به حجم خالی مموریم داره که کم و زیاد میشه و از اونجایی که گفتم من زیاد صدا ضبط نمی کنم با گوشی خبر ندارم که میشه بیشتر از یک ساعت ضبط کرد یا نه بازم برای اونایی که میخوان بیشتر ضبط کنند برنامه ضبط نامحدودا گذاشتم براشون
باز مرسی که راهنمایی کردی:46:

P A R S A
21-09-2008, 11:04
البته من گذاشتم که روی مموری کارت ذخیره کنه و زمان ضبط مکالمه را مثلا الان میزنه 14 ساعت که بستگی به حجم خالی مموریم داره که کم و زیاد میشه و از اونجایی که گفتم من زیاد صدا ضبط نمی کنم با گوشی خبر ندارم که میشه بیشتر از یک ساعت ضبط کرد یا نه بازم برای اونایی که میخوان بیشتر ضبط کنند برنامه ضبط نامحدودا گذاشتم براشون
باز مرسی که راهنمایی کردی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مطمئنی.مال من با دوگیگ مموری خالی هم 1 ساعت میزنه! گرچه من اصلا ضبط نمی کنم.

راستی هنوز پایه اون قضیه کلوپ هستید؟

sina1363
21-09-2008, 12:37

آره من 100% مطمئنم ولی میگم نمی دونم بعد از یک ساعت قطع میکنه و 1ساعت به 1 ساعت ضبط می کنه یا یکسره ضبط میکنه و بیشتر از 1ساعت ضبط میکنه تا حالا امتحان نکردم باز صبر کن یه بار میزارم ضبط کنه ببینم چیکار میکنه.

در مورد قضیه کلوپ هم آره من هستم ولی مثل اینکه که دوستان زیاد مایل نیستند من نظرم این بود که تمام برنامه هایی که تست شده.تمام تم هایی که جالبه. تمام آموزش هایی که مربوط 6120c هست و..... مثلا برای نمونه تم گوشی را که عوض میکنم سه پوشه applications.my own.game تغییر نمی کنه ولی با یه برنامه هست که اونا هم تغییر میکنند شاید خیلی ها از این خبر داشته باشن ولی به همون اندازه هم افرادی هستن که خبر ندارن پس میتونه کار جالبی باشه اگه هم اینا را یک جا جمع کنیم
بازم اگه دوستان مایل هستن اعلام کنن من هستم :10:
تا جایی که بتونم کمک می کنم:10:

akhoond
21-09-2008, 12:37
سلام
دوستان ، کسی مدل فرم ویر گوشی شو آپدیت کرده از توسایت ؟ می خوام ببینم که فایده و خیر داره ، یا وقتم رو هر ندم ؟

مرسی

نبــــــــــود ؟ :5:
می خوام این کار رو انجام بدم ، کسی این کار رو نکرده تا حالا ؟
مرسی

sina1363
21-09-2008, 13:02
نبــــــــــود ؟ :5:
می خوام این کار رو انجام بدم ، کسی این کار رو نکرده تا حالا ؟
مرسی

آره من این کارا کردم الانم ورژنش 5.11 هست فرق زیادی نکرده یعنی اصلا از نظر منو و امکانات فرقی من ندیدم نه منو اضافه ای نه برنامه ای هیچی فقط گوشیم یه مقدار هنگ میکرد که تا حالا تو این 4 روز هنگ نکرده البته یه ذره همچین بگی نگی فکر کنم صداشم بیشتر شده خیلی کم:8:

akhoond
21-09-2008, 16:20
آره من این کارا کردم الانم ورژنش 5.11 هست فرق زیادی نکرده یعنی اصلا از نظر منو و امکانات فرقی من ندیدم نه منو اضافه ای نه برنامه ای هیچی فقط گوشیم یه مقدار هنگ میکرد که تا حالا تو این 4 روز هنگ نکرده البته یه ذره همچین بگی نگی فکر کنم صداشم بیشتر شده خیلی کم:8:

اوکی ، که این طور، راضی بودی پس شما ؟ :46:
مرسی ، اگه کس دیگه ای ، نظری داره ، بگه ، می خوام فردا ، پس فردا دست به کار شم

سینا جان ، از شما هم ممنونم
مرسی
یا حق :11:

sina1363
22-09-2008, 13:35
اوکی ، که این طور، راضی بودی پس شما ؟ :46:
مرسی ، اگه کس دیگه ای ، نظری داره ، بگه ، می خوام فردا ، پس فردا دست به کار شم

سینا جان ، از شما هم ممنونم
مرسی
یا حق :11:
آره میگم تا حالا که دیگه هنگ نکرده و من باهاش مشکلی نداشتم ولی اگه فکر کنی فرق زیادی میکنه نه :13:شاید مشکلاته گوشی را حل کنه همین :5:

mefmef
22-09-2008, 17:39

راستی این ضبط صدا تبظیم داره اخه گو شی من فقط یک دقیقه رو ضبط می کنه چه با حافظه گوشی چه با مموری چیکار کنم ؟

P A R S A
22-09-2008, 20:48
فکر کنم یه حالتی داره مخصوص MMS تو تنظیماتش می تونی پیدا کنی!

ولی از یه نرم افزار استفاده کنی، خیلی خیلی بهتره! می تونی همون Alone رو استفاده کنی. (من فارسی اش رو دارم. خواستی بگو)

mefmef
23-09-2008, 09:20
ولی از یه نرم افزار استفاده کنی، خیلی خیلی بهتره! می تونی همون Alone رو استفاده کنی. (من فارسی اش رو دارم. خواستی بگو)
ممنون دوست عزیز
نیکی و پرسش

P A R S A
23-09-2008, 15:38
Alone Mp3 Dictaphone فارسی شده

توضیحات سازنده و توضیحات مترجم برنامه :

این برنامه، جدا از اینکه یه برنامه ی فوق العاده در پخش موسیقی هست ، یه برنامه ی عالی برای ضبط صدا با کیفیت بالا و همچنین ضبط مکالمات، بدون بوق ، به حساب میاد.

امکانات برنامه برای پخش موسیقی که عبارتند از چرخش و تکرار آهنگ ، حالت Random و همچنین ایکولایزر، سبب تمایز اون از سایر برنامه های پخش موسیقی شده.

تعدد فرمتهایی که پشتیبانی میکنه، و ضبط صدا با فرمت های گوناگون رو هم، به این امکانات اضافه کنید.

WHAT IS NEW

Auto archive of recorded phone calls.
Expanded support of sample rates for recording (from 8kHz to 48kHz depending on phone model).
Now you may record phone calls without beeps!
Append option for recorded files.
An opportunity of record phone calls in MP3 format.
Bookmarks. Now you may add/edit/delete bookmarks.
Expanded opportunity of loading M3U playlists.
Sleeping time option for playback.
Improved option of choosing play folder.
Full support of Nokia E90.
Free Internet Radio! You may use Internet Radio for free even after ending of trial period

لینک دانلود :

منبع برنامه : موبایلستان

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Psiloc Xelnex Lite
این نرم افزار جدید محصول Psiloc هست. نرم افزار های دیگه ی این شرکت خیلی عالین. این هم احتمالا مثل بقیه عالی هست. (من خودم تست نکردم. داغه داغه)

لینک دانلود:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

دوتاش توی موبایلستان پیوست شده بود، گفتم شاید عضو نباشی برات آپ کردم!:11:

ad_k
23-09-2008, 19:44
سلام...
اینم درایور 6120 کلاسیک

راستی LCD شما اون مشکل منو نداره ؟

این لینک کار نمیکنه !

لطفا اگه لینک دیگه ای دارین بزارین .

P A R S A
23-09-2008, 20:14

لینک PC Suite نسخه 7 ویندوز XP و ویستا.

goldenmasoud
23-09-2008, 20:18
بدجور پایتم:27:.یه امضا مشترک بزاریم تا همه بفهمند.:21:
بگید امضامون چی بزاریم؟

goldenmasoud
23-09-2008, 20:30
سلام دوستان.من وقتی که بعضی تمها روش میندازم دکمه های پلیرش کوچیک میشه.ماله شما هم همینطوره؟

P A R S A
23-09-2008, 21:30
بدجور پایتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یه امضا مشترک بزاریم تا همه بفهمند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگید امضامون چی بزاریم؟

یه عکس خوشگل از گوشی + یه سری شعار مربوط به گوشی + یه سری تعریف از فعالیت های کلوپمون
:15: :15:

سلام دوستان.من وقتی که بعضی تمها روش میندازم دکمه های پلیرش کوچیک میشه.ماله شما هم همینطوره؟
بستگی به تم داره ربطی به گوشی نداره. این یه موردیه که از توی تم مشخص میشه. :rambo:

goldenmasoud
24-09-2008, 09:26
بستگی به تم داره ربطی به گوشی نداره. این یه موردیه که از توی تم مشخص میشه. :rambo:
این مشکل برای شما هم پیش اومده؟

sina1363
24-09-2008, 12:18
بدجور پایتم:27:.یه امضا مشترک بزاریم تا همه بفهمند.:21:
بگید امضامون چی بزاریم؟
سلام به دوستان من چندتا عکس گرفتم باید روش کار کنم یه مقداری یکی از عکس ها هم مخلوط دو تا عکس هست اگه دوست داشتین روی اون عکس کار کنم ببینم چی میشه عکس ها را با کیفیت میذارم بعدا از سایزش کم میکنم فعلا برای اینکه خوب باشه این جوری میذارم

*اولی

*دومی

*سومی

***و اینم چهارمی که نظر من اینه
اینه که میگه این گوشی چه ابوهتی داره چه غولی هست :46::27:این یعنی عظمت حتی تو جمع نوکیا
دوست داشتین رو این کار کنیم البته بدونه عکس گوشی بود که عکس گوشی هم گذاشتم کنارش:5:

sina1363
24-09-2008, 12:23
ااااااا یادم رفت عکس چهارمی را با گوشی مشکی هم میشه گذاشت ولی سفیدش فکر کنم جالب تر باشه بازم بهم بگین تا زودتر یه عکسی را واسه امضا انتخاب کنیم

goldenmasoud
24-09-2008, 13:13
دومی و سومی به نظر من خوبه!!
همینطوری امضام رو عوض کردم تا موقعی که یه امضا خوب پیدا کنیم.

ad_k
24-09-2008, 17:32
درایور این گوشی رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟ هرچی گشتم پیدا نکردم !
چرا این گوشی سی دی نداره ؟!

P A R S A
25-09-2008, 00:37
درایور این گوشی رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟ هرچی گشتم پیدا نکردم !
چرا این گوشی سی دی نداره ؟!

PC Suite 7 رو بگیر. عالیه. کلا گوشی های جدید بدون CD عرضه می شن. (معمولا)

در مورد عکس باید بیشتر روش کار کنیم. ترکیب مموری هشت گیگ با یه 6120 که بازی خفن ان.گیج روش به صورت افقی اجراست فکر کنم خوب باشه.

goldenmasoud
25-09-2008, 09:12
آره یه بازی توپ ngage تا کیفیت lcd و بازیهای اجرایی رو ببینند.

sina1363
25-09-2008, 11:25
PC Suite 7 رو بگیر. عالیه. کلا گوشی های جدید بدون CD عرضه می شن. (معمولا)

در مورد عکس باید بیشتر روش کار کنیم. ترکیب مموری هشت گیگ با یه 6120 که بازی خفن ان.گیج روش به صورت افقی اجراست فکر کنم خوب باشه.

نظرت در مورد این چیه؟:5::21:

sina1363
25-09-2008, 11:39
خوب اگه خوبه باز جایی کار داره اگه چیزی هم کم داره بگید اضافه کنم.

saayeh
25-09-2008, 14:37
سلام !
یه مشکلی چند وقته برام به وجود اومده :
الان یه مموری 1 گیگ رو گوشیم هست تقریبا هم پره و هر وقت که گوشیم رو خاموش و روشن می کنم تا وقتی توش مموری هست بالا نمیاد . یعنی کلا هنگ می کنه ! باید باطری شو در بیارم و بعد از اون مموری رو در بیارم و بعد روشنش کنم تا بالا بیاد . نظرتون چیه ؟ چی کار باید بکنم ؟

P A R S A
25-09-2008, 20:40
سلام !
یه مشکلی چند وقته برام به وجود اومده :
الان یه مموری 1 گیگ رو گوشیم هست تقریبا هم پره و هر وقت که گوشیم رو خاموش و روشن می کنم تا وقتی توش مموری هست بالا نمیاد . یعنی کلا هنگ می کنه ! باید باطری شو در بیارم و بعد از اون مموری رو در بیارم و بعد روشنش کنم تا بالا بیاد . نظرتون چیه ؟ چی کار باید بکنم

شما نرم افزار خاصی نصب نکردی که بعدش اینطوری شده باشه؟ احتمال زیاد مشکل همینه! شما با یه مموری کارت دیگه تست کن. ببین اگه حل نشد. راه دیگه اش هم اینه که مموری و فون مموری رو فرمت کنی. بعد دوباره فایل هاتو بریزی. اینطوری اگه نرم افزاری خرابی داشته باشی، پاک میشه.(من یه بار آپدیت آفیس رو نصب کردم گوشی ام دیگه بالا نیومد تا با سه تا دکمه گوشی رو فرمت کردم) شاید مشکل سخت افزاری باشه.

------------------------------------------
در مورد عکس:
1. یه کم شلوغه.
2. زیبایی نداره.(یه رنگی ، فونتی ، ...)
3. باید پایین عکس خودمون لینک بذاریم. چون کسی این آدرس اجق وجق رو از روی عکس تایپ نمی کنه! به اضافه اینکه نمای عکس ضایع میشه.
امیدوارم ناراحت نشید از اینکه بی پرده گفتم!

من یه چیزی با این عکس ها درست می کنم. میذارم.

آره یه بازی توپ ngage تا کیفیت lcd و بازیهای اجرایی رو ببینند.
به روی چشم چشم!

sina1363
26-09-2008, 14:49
شما نرم افزار خاصی نصب نکردی که بعدش اینطوری شده باشه؟ احتمال زیاد مشکل همینه! شما با یه مموری کارت دیگه تست کن. ببین اگه حل نشد. راه دیگه اش هم اینه که مموری و فون مموری رو فرمت کنی. بعد دوباره فایل هاتو بریزی. اینطوری اگه نرم افزاری خرابی داشته باشی، پاک میشه.(من یه بار آپدیت آفیس رو نصب کردم گوشی ام دیگه بالا نیومد تا با سه تا دکمه گوشی رو فرمت کردم) شاید مشکل سخت افزاری باشه.

------------------------------------------
در مورد عکس:
1. یه کم شلوغه.
2. زیبایی نداره.(یه رنگی ، فونتی ، ...)
3. باید پایین عکس خودمون لینک بذاریم. چون کسی این آدرس اجق وجق رو از روی عکس تایپ نمی کنه! به اضافه اینکه نمای عکس ضایع میشه.
امیدوارم ناراحت نشید از اینکه بی پرده گفتم!

من یه چیزی با این عکس ها درست می کنم. میذارم.

به روی چشم چشم!

سلام چرا ناراحت بشم اتفاقا نظر خودم هم همین هست که شلوغ شده عکس
گفتم که نظر بدین منم درستش میکنم باشه نوشته ها را که حذف میکنم یکی از عکسهای سفید گوشی را هم حذف میکنم ببینم چی میشه دیگه

sina1363
26-09-2008, 15:27
اینم سه تا عکس البته پایه و بیسش یکی هست اینا را نگاه کنید بازم جالب نبود بتاید صبر کنید تا ببینم با فلش میسشه جالبتر در آورد ولی من زیاد عکس جالبه این گوشی را ندیدم که هم زیبا باشه هم سایز مناسبی داشته باشه اگه پیدا کردین بذارین تا ببینم چی میشه شاید فلش جالبتر باشه بازم این عکسها را ببینید همون قبلی هست ولی ساده تر شده

nima912
26-09-2008, 17:20
باز هم سلام به دوستان خوب در 6120c (اون c مخفف Club هستش!!:5:)
1- آیا حالت DUAL MODE توی تنظیمات شبکه در مصرف باتری تأثیر داره؟ (یعنی گوشی دنبال شبکه UMTS میگرده؟)
2- گوشی دوستان هم وقتی به USB وصل میکنید قاب فلزی دورش کمی برق دار میشه؟ راستش این موضوع رو از این جهت میگم که خودم وقتی گوشی وصل بود و زنگ خورد و من برداشتم حس کردم برق گرفت منو:27::27: بعد که دقت کردم دیدم کنار پورت USB گوشی یه زائده فلزی (توی گوشی) اونو به این قاب وصل کرده!
3- من تمام تلاشم رو کردم برای روشن نگهداشتن فلاش اما نشد، کسی تا حالا تونسته؟
4- چجوری این گوشی رو وبکم کنیم؟ با برنامه Mobiola web camera usb که هر کار کردم نشد با کرک هم نشد باز هم! کسی تا حالا تونسته؟

P A R S A
26-09-2008, 23:46
باز هم سلام به دوستان خوب در 6120c (اون c مخفف Club هستش!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1- آیا حالت DUAL MODE توی تنظیمات شبکه در مصرف باتری تأثیر داره؟ (یعنی گوشی دنبال شبکه UMTS میگرده؟)
2- گوشی دوستان هم وقتی به USB وصل میکنید قاب فلزی دورش کمی برق دار میشه؟ راستش این موضوع رو از این جهت میگم که خودم وقتی گوشی وصل بود و زنگ خورد و من برداشتم حس کردم برق گرفت منو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد که دقت کردم دیدم کنار پورت USB گوشی یه زائده فلزی (توی گوشی) اونو به این قاب وصل کرده!

1. تاثیرش فوق حد تصوره !
2. بعضی وقت ها هم برق گرفته منو ناجور. ولی خیلی کم پیش میاد

نیما جان تصویر امضات خیلی قشنگه!

دو تا عکس برای امضا درست کردم :
این اولیش. سایزش بزرگه. اگه تصویب شد، کوچیکشو می ذارم.
این هم دومیش که جمع و جور تره :

P A R S A
26-09-2008, 23:47
اِ ببخشید متن اولیه آپلود نشده. اولیه هم یه متن قرمز مثل مال دومیه داره. خودتون تصور کنید! حال ندارم دوباره آپ کنم.

goldenmasoud
27-09-2008, 12:47
هر دوتاش قشنگه
دوست عزیز جواب منو ندادی.شما وقتی تم عوض میکنی میری موزیک پلیر دکمه ها کوچیک میشند؟(بعضی از تمها)

P A R S A
27-09-2008, 21:46
دوست عزیز جواب منو ندادی.شما وقتی تم عوض میکنی میری موزیک پلیر دکمه ها کوچیک میشند؟(بعضی از تمها)

این کاملا مربوط به تمه. شما یه تم بذار من بهت بگم دکمه هاش چه اندازه است!

shadli_m7
27-09-2008, 22:38
سلام بر همه.
منم یه 6120 خوشگل دارم . فک کنم تنها مشکلی که این گوشی داره اینه که رنگ دکمه 4 جهتش زود میره .:13: البته بیچاره گناهی هم نداره انقدر باهاش گیم بازی کردم که این شکلی شد:31:

اگه مموری 8 گیگ بندازم روش ، سرعتش پایین میاد؟ کسی امتحان کرده؟

و یه سوال دیگه در مورد تم . اکثر تم هایی که تو نت هستن ، یا مدیا رو عوض نمی کنن ، یا اینکه با یه رنگی جدا از رنگ تم عوض می شه، یا اصلا آیکونای گوشی خوب نیست . میشه یه راهنمایی کنین کجا میتونم بیشتر از تم های کامل پیدا کنم .:20:

شاد باشید :10:

nima912
27-09-2008, 22:47
1. تاثیرش فوق حد تصوره !
2. بعضی وقت ها هم برق گرفته منو ناجور. ولی خیلی کم پیش میاد

نیما جان تصویر امضات خیلی قشنگه!

پارسا جان نظر لطفته!:11: :10: این جمله رو دوست دارم چون من قبلا 6600 داشتم!:27: عکس‏هایی که تو درست کردی هم جالب هستن با کیفیت روش کار شده ، منم یه ایده دیگه غیر از امضای الانم تو ذهنم هست فرصت بشه انجام میدم و اینجا میذارم. موفق باشی.

nima912
27-09-2008, 23:00
سلام بر همه.
منم یه 6120 خوشگل دارم . فک کنم تنها مشکلی که این گوشی داره اینه که رنگ دکمه 4 جهتش زود میره .:13: البته بیچاره گناهی هم نداره انقدر باهاش گیم بازی کردم که این شکلی شد:31:

اگه مموری 8 گیگ بندازم روش ، سرعتش پایین میاد؟ کسی امتحان کرده؟

و یه سوال دیگه در مورد تم . اکثر تم هایی که تو نت هستن ، یا مدیا رو عوض نمی کنن ، یا اینکه با یه رنگی جدا از رنگ تم عوض می شه، یا اصلا آیکونای گوشی خوب نیست . میشه یه راهنمایی کنین کجا میتونم بیشتر از تم های کامل پیدا کنم .:20:

شاد باشید :10:
واسه من هنوز یه ماهش نشده که رنگ دکمه های 4 جهتش رفته (امان از NGAGE):8::21:
راستش من فکر نکنم با مموری بالا این گوشی موردی داشته باشه! قطعا اگه 8 گیگ پر باشه سرعت لود شدن عکسها آهنگها و ... به خاطر اینکه سیستم باید کل مموری رو چک کنه پایین میاد اما اینکه مثل گوشیهای قدیمی درصد هنگ کردنش بالا بره اینجور نیست به دو دلیل (به نظر من)
1- بالا بودن میزان حافظه فون مموری (35 مگابایت برای کاربر و 64 مگابایت SDRAM)
2- قوی بودن CPU که سرعتی برابر 396 MHz و از نوع ARM11 هستش

برای نمونه : من Music Player رو همراه Ngage همراه پخش ویدیو با Core player با هم اجرا کردم و SMS هم تایپ و فرستادم گوشی هنوز با سرعت عادی برنامه ها رو اجرا میکرد (البته استفاده از CPU به شدت شارژ رو تحت تأثیر قرار میده و گوشی داغ میشه):46: موفق باشی.

shadli_m7
27-09-2008, 23:10
ممنون نیما خان.
اگه می شه یه توضیحی هم در مورد تم ها بدین .مــــــــــرسی

nima912
28-09-2008, 10:40
ممنون نیما خان.
اگه می شه یه توضیحی هم در مورد تم ها بدین .مــــــــــرسی
راستش راجع به تم زیاد دنبالش نیستم... تو فروم تم بری سریع‏تر جواب میگیری اما در کل یه توضیح راجع به تم بدم اینکه به نظرم تم‏های S60 3rd از یه سری قالب (یا فضا) تشکیل شده که کسی که تم رو میسازه حداکثر میتونه تصویر اون قالب رو عوض کنه (مثلا ساعت یه قالب هست با یه اندازه کسی که تو تم که درست میکنه ساعت رو عوض میکنه فقط میتونه تصویر رو عوض کنه) در مورد music player و دکمه‏های اون هم همینطوره. کوچیک شدن دکمه‏ها واسه اینه که تم ساز:31: عکس کوچیکتری رو گذاشته به جای دکمه‏های اصلی (**بزرگتر شدن محاله به نظرم چون از محدوده در نظر گرفته شده نمیتونه خارج بشه!!:20:) و در مورد آیکون‏ها هم تم‏هایی رو دانلود کن که حجم بالا (در حدود 1.5 مگابایت) دارن چون تمهای با آیکون اصلی نوکیا (یا آیکونهای خیلی ساده و پیش و پا افتاده) تا اونجا که من دیدم 700 800 کیلوبایت بیشتر نبودن.:11: موفق باشی.

P A R S A
28-09-2008, 17:21
خب دوستان راجع به تم :

اولا در تم های حرفه ای سعی میشه حجم کار تاجایی که میشه پایین بیاد. ممکنه یه تم حرفه ای حجمش از یک تم غیرحرفه ای پایین تر باشه ولی معمولا تو مایه 1 مگابایت به بالا هستند.
Pizero ، Ivanov , Bendaz بهترین تم ساز ها هستند. مخصوصا من به پیزرو و ایوانو ارادت خاصی دارم! طبق برنامه کلوپ چندتا تم مناسب و تست شده اینجا میذارم.

P A R S A
28-09-2008, 17:25
دانلود:
لینک اول : تم با آیکون های مخصوص تم
لینک دوم : تم با آیکون های خود گوشی
لینک سوم : اسکرین سیور مخصوص تم

P A R S A
28-09-2008, 17:39
برای دانلود تم های پیزرو می تونید به صفحات اول این تاپیک برید :

یا از سایت خود پیزرو به آدرس :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید استفاده کنید.
پیشنهاد می کنم همه رو از تاپیکی که گفتم بردارین بعد با سرزدن به سایتش مجموعه تون رو کامل کنید.

چند نمونه از تم های پیزرو (همه رو روی گوشیم تست کردم):
دانلود:

دانلود:

دانلود:

---------------------------------------------------------------------------------
دانلود:

P A R S A
28-09-2008, 17:48
تم هایی که خودم ساختم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

----------------------------------------------

Hesam08
03-10-2008, 20:06
سلام، آقا كسي قيمت اين گوشي رو الان تو بازار نداره؟
و اگر كسي از دوستان 6120 تميز و سالم دارند براي فروش؛ به من Pm بدن و قيمت هم اعلام كنند. ممنون

P A R S A
03-10-2008, 22:41
سلام، آقا كسي قيمت اين گوشي رو الان تو بازار نداره؟

حدود 210 - 230 قیمتش نوش هست.
شما کجا زندگی می کنی؟ من تمیز و نو دارم اگه بخوام بفروشم چه حدود می خری؟

SIR MAMAD
03-10-2008, 22:50
حدود 210 - 230 قیمتش نوش هست.
شما کجا زندگی می کنی؟ من تمیز و نو دارم اگه بخوام بفروشم چه حدود می خری؟

سلام

من ساله پیش همین موقع این گوشی رو خریدم 235 از علائدین

الانم دارمش.

اون وقت بعد از یک سال قیمت فقط 20 نوسان داشته؟!

مطمئنید نوش زیره 200 نیست؟

تم هاتون هم قشنگ به نظر میان ..سره فرصت یه تست می کنم.

Hesam08
03-10-2008, 23:16
P A R S A ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان من تو سايت ها قيمت هارو حدود 200 ديدم البته نو! كه 100% تو بازار پايين تر ولي من كار كرده لازم دارم ؛و دوم اينكه من تهرانم همون سمت جمهوري چندتا چهار راه بالا پايين D: (چون پرسيديد كجا زندگي مي كنم گفتم )
و دوم ابنكه قيمت رو شما بگيد يه جور با هم كنار مياييم...

nima912
04-10-2008, 21:02
من تمیز و نو دارم اگه بخوام بفروشم چه حدود می خری؟
پارسا یعنی میخوای بفروشیش؟ دلم گرفت!! البته تو کله منم وسوسه رفت اما من مطمئنم که بهتر از این گوشی (در کل نه فقط امکانات) واسه من وجود نداره!
قیمت هم گارانتی نیا هنوز 235 هست متفرقه حدود 200

P A R S A
04-10-2008, 21:13
پارسا یعنی میخوای بفروشیش؟ دلم گرفت!! البته تو کله منم وسوسه رفت اما من مطمئنم که بهتر از این گوشی (در کل نه فقط امکانات) واسه من وجود نداره!
قیمت هم گارانتی نیا هنوز 235 هست متفرقه حدود 200

شاید بخوام بزنم تو کار N82 . چون قابلیت هایی که من می خوام رو داره (سیمبین ، رم و سی.پی.یو قوی ، چیپست گرافیکی ، شتابسنج ، دوربین عالی و ...) البته خودمم وقتی فکرش رو می کنم دلم نمیاد 6120 رو ول کنم. اگرم خواستم عوض کنم سعی می کنم 6120 رو حفظ کنم!

سلام
من ساله پیش همین موقع این گوشی رو خریدم 235 از علائدین
الانم دارمش.
اون وقت بعد از یک سال قیمت فقط 20 نوسان داشته؟!
مطمئنید نوش زیره 200 نیست؟
این یکی از «ثابت قیمت» ترین گوشی های بازار بوده و هست. زیر 200 نشده.

و دوم ابنكه قيمت رو شما بگيد يه جور با هم كنار مياييم...
قصد فروش جدی ندارم می خواستم یه قیمتی دستم بیاد ببینم صرف داره یا نه؟ شما روی من حساب نکن.

nima912
04-10-2008, 21:53
شاید بخوام بزنم تو کار N82 . چون قابلیت هایی که من می خوام رو داره (سیمبین ، رم و سی.پی.یو قوی ، چیپست گرافیکی ، شتابسنج ، دوربین عالی و ...) البته خودمم وقتی فکرش رو می کنم دلم نمیاد 6120 رو ول کنم. اگرم خواستم عوض کنم سعی می کنم 6120 رو حفظ کنم!
سری ان کلا یه چیز دیگست، اگه خواستی کلاسیک بمونی:5: و اسپورت نشی:27: روی 6220 یه فکری کن!:10:

P A R S A
04-10-2008, 22:03
سری ان کلا یه چیز دیگست، اگه خواستی کلاسیک بمونی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اسپورت نشی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی 6220 یه فکری کن![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اتفاقا زیاد بهش فکر کردم ولی به این دلایل ، N82 رو ترجیح میدم.

1. سری ان همونطور که خودت گفتی از هر نظر یه سر و گردن بالاتره
2. قیافه 6220 اصلا گویای امکانات درونش نیست (به نظر میاده یه گوشی 200 تومنیه)
3. چیپست گرافیکی و شتابسنج نداره و ان.گیج ساپورت رسمی نیست. (مناسب ان.گیج نیست)
4. یه اشکال بزرگ 6120 که کوچک بودن LCD هست در 6220 هم دیده میشه!
5. و ...

Punisher_2008
05-10-2008, 08:18
اتفاقا زیاد بهش فکر کردم ولی به این دلایل ، N82 رو ترجیح میدم.

1. سری ان همونطور که خودت گفتی از هر نظر یه سر و گردن بالاتره
2. قیافه 6220 اصلا گویای امکانات درونش نیست (به نظر میاده یه گوشی 200 تومنیه)
3. چیپست گرافیکی و شتابسنج نداره و ان.گیج ساپورت رسمی نیست. (مناسب ان.گیج نیست)
4. یه اشکال بزرگ 6120 که کوچک بودن LCD هست در 6220 هم دیده میشه!
5. و ...
تایید میشه 6220 با اینکه 5 مگاپکسل هست فلش xenon هم داره کیفیتش به n82 نمیرسه ولی فراموش نکن n82 در آستانه خز شدن هست پارسا جان در ضمن 6120 سرعت بالاتر و cpu قویتری نسبت به n82 داره

P A R S A
05-10-2008, 22:56
دوستان آپدیت شد:

تم های زیبای سیمبین سری 60 ویرایش 3 ساخت سان (خودم):
کد:

تایید میشه 6220 با اینکه 5 مگاپکسل هست فلش xenon هم داره کیفیتش به n82 نمیرسه ولی فراموش نکن n82 در آستانه خز شدن هست پارسا جان در ضمن 6120 سرعت بالاتر و cpu قویتری نسبت به n82 داره
اگه ان.گیج برام مهم نبود قطعا 6220 می خریدم. در مورد خزیت هم اطراف ما اصلا خز و این حرف ها نیست.(قم) تهران هم کم دست ملت دیدم تعجب می کنم همه میگن خز شده از N95 که بدتر نیست!

Punisher_2008
06-10-2008, 11:35
دوستان آپدیت شد:

اگه ان.گیج برام مهم نبود قطعا 6220 می خریدم. در مورد خزیت هم اطراف ما اصلا خز و این حرف ها نیست.(قم) تهران هم کم دست ملت دیدم تعجب می کنم همه میگن خز شده از N95 که بدتر نیست!
الان همه دارن n82 میخرن یا n78 که معلومه که حسابی خز میشه با اون قیمتش ارزونش وقتی n82 که حدود 400تومان هست داره خز میکنند دیگه معلومه .....

در مورد n82 ببین پارسا جان داره رو به خزیت پیش میره ولی به این چیزا توجه نکن تو گوشیتو بخر حالا چچون فلان گوشی خز شده مجبوری یک مدل پایینتر برداری باید افتخار کنی گوشیت خیلی خوب هست و همه دارند میخرند :40::40::40:

nima912
06-10-2008, 17:51
کسی که گوشی مثل 6120 میخره به خزیت و اینجور چیزها توجهی نخواهد داشت! حتی اگه ان95 رو مناسب بدونی خواهی خرید!!! و یه نظر شخصی دارم اونم اینه که همیشه گوشی از نظر سیستم عاملش باید به روز باشه! به عبارت دیگه بین ان 82 و 6220 من 6220 رو میخرم چون هنوز زیاد واسه این ورژن از سیمبین نرم افزار نیومده و خو باعث میشه تو 2 سال آینده باز هم چیزای جدید براش بیاد! (البته این کاملا بستگی به نظر هر کس داره) و دیگه اینکه گوشی های سری ان به نظرم به خاطر مارک و کیفیت ظاهر خوب قیمت بالاتری نسبت به امکاناتشون دارن. (نظر شما چیه؟)

P A R S A
06-10-2008, 23:54
کسی که گوشی مثل 6120 میخره به خزیت و اینجور چیزها توجهی نخواهد داشت! حتی اگه ان95 رو مناسب بدونی خواهی خرید!!! و یه نظر شخصی دارم اونم اینه که همیشه گوشی از نظر سیستم عاملش باید به روز باشه! به عبارت دیگه بین ان 82 و 6220 من 6220 رو میخرم چون هنوز زیاد واسه این ورژن از سیمبین نرم افزار نیومده و خو باعث میشه تو 2 سال آینده باز هم چیزای جدید براش بیاد! (البته این کاملا بستگی به نظر هر کس داره) و دیگه اینکه گوشی های سری ان به نظرم به خاطر مارک و کیفیت ظاهر خوب قیمت بالاتری نسبت به امکاناتشون دارن. (نظر شما چیه؟)

من برای گوشی زیاد تحقیق کردم. سری ان بهتر هست چون : 1. کیفیت بدنه و کلا قطعاتشون بهتره. 2. پشتیبانی فوق العاده ای دارن.
حالا بین 6220 و N82 یه مقایسه ای بکنیم:

دوربین:
دوربین هردو عالی هست و تقریبا تفاوتی نداره. گرچه N82 از لنز های آلمانی کارل زایس بهره میبره که بهتره لنز جهان هست!
سیستم عامل:
6220 به روز تر هست.
بدنه، طراحی، کیفیت ساخت:
بدنه 6220 به یه گوشی 200 تومنی بیشتر میخوره یا یه گوشی 400 تومنی. که البته یکی از عومل کاهش قیمت هم همین هست.
دیگر امکانات:
N82 دارای شتابسنج ، چیپست گرافیکی ، ارتباط Wifi هست که 6220 فاقد اونهاست. البته فکر کنم سرعت اینترنت N82 در حالت GPRS سریع تر باشه. با توجه به افزایش بازی های گرافیکی که نیاز به چیپست گرافیکی دارن (ان.گیجی و غیر ان.گیج) چیپست قطعه مهمی محسوب بشه. بازی ها و نرم افزار های فوق العاده مربوط به شتابسنج هم نباید از قلم بیفته!

nima912
07-10-2008, 12:02
من برای گوشی زیاد تحقیق کردم. سری ان بهتر هست چون : 1. کیفیت بدنه و کلا قطعاتشون بهتره. 2. پشتیبانی فوق العاده ای دارن.
حالا بین 6220 و N82 یه مقایسه ای بکنیم:

دوربین:
دوربین هردو عالی هست و تقریبا تفاوتی نداره. گرچه N82 از لنز های آلمانی کارل زایس بهره میبره که بهتره لنز جهان هست!
سیستم عامل:
6220 به روز تر هست.
بدنه، طراحی، کیفیت ساخت:
بدنه 6220 به یه گوشی 200 تومنی بیشتر میخوره یا یه گوشی 400 تومنی. که البته یکی از عومل کاهش قیمت هم همین هست.
دیگر امکانات:
N82 دارای شتابسنج ، چیپست گرافیکی ، ارتباط Wifi هست که 6220 فاقد اونهاست. البته فکر کنم سرعت اینترنت N82 در حالت GPRS سریع تر باشه. با توجه به افزایش بازی های گرافیکی که نیاز به چیپست گرافیکی دارن (ان.گیجی و غیر ان.گیج) چیپست قطعه مهمی محسوب بشه. بازی ها و نرم افزار های فوق العاده مربوط به شتابسنج هم نباید از قلم بیفته!

کاملا تایید میکنم حرفات رو. ان 82 گوشی عالی هست و طراحی نسبتا خوبی داره. در کل هر خریدار گوشی نوکیا با توجه به بودجه و سلیقه و نیازش یه سری رو انتخاب میکنه! بعضیا مثل من سری 6 و اونایی که دنبال ظاهرن سری 7 و اونایی که بودجه دارن:27: سری8! شمایی هم که مشخصات فنی و ظاهر و کیفیت برات مهمه سری ان!:10:

mefmef
09-10-2008, 09:58
دوستان سلام
چندتا سوال دارم ممنون می شم جواب بدید
1-کسی می دونه واژه خزشدنریشه اش چی هست واصلا چرا این واژه بکاربرده می شه ؟
2-چطور می تونم زمان ضبط صدا را افزایش بدم فعلا یک دقیقه هست ؟
3-بازیهای N.gage رااز کجا می شه گیر اورد و چطور رو گوشی نصب می شه ؟
4-تمهایی رو که نصب می کنم چطوری می شه حذف کرد ؟

nima912
09-10-2008, 14:16
دوستان سلام

1- سؤال جالبیه اما جواب مستقیمی نداره. از نظر معنی نمیدونم اما گوشی خز میشه که به خاطر خریدن زیاد ملت دست همه دیده بشه (6600 - ان 95 و ...)
2- تو تنظیمات یه حالت واسه ام.ام.اس داره و یه حالت واسه کیفیت بالا شما رو دومی تنظیم کنی تا 1 ساعت ضبط میکنه
3-برو به انجمن خودش کامل توضیحات و همه چی هست راجع بهش

4- تو app.manager مثل باقی برنامه ها, از اونجا پاک میشه.
موفق باشس:10:

P A R S A
10-10-2008, 12:56
دوستان سلام

1. آقا نیما جواب دادن!
2. بهتره که از نرم افزار های دیگه استفاده کنی (توی صفحات قبلی همین تاپیک پیدا می کنی)
3. همونطور که آقا نیما توضیح دادن انجمن اختصاصی داره.
4. از توی App.Manager میشه ولی خیلی از تم ها توی اون قسمت نمیان. باید از راه های دیگه بری که بعدا سر فرصت توضیح میدم.

jamil_a
10-10-2008, 17:26
سلام
آقا يكي بگه اين 6120 داراي Gps مي باشد يا نه؟
تو برنامه هاش كه موجوده ولي كار نميده. اگه كسي اطلاعي داره در مورد نحوه كاركردن و فعالسازي اون توضيح بده.

Punisher_2008
10-10-2008, 18:23
نه gps نداره ولی با gps بولوتوث اگه بیگیری میتونید کار کنید

P A R S A
10-10-2008, 19:44
سلام
آقا يكي بگه اين 6120 داراي Gps مي باشد يا نه؟
تو برنامه هاش كه موجوده ولي كار نميده. اگه كسي اطلاعي داره در مورد نحوه كاركردن و فعالسازي اون توضيح بده.

نه! نداره. اون برنامه برای اینه که بتونی از دستگاه GPS اکسترنال (بلوتوث) استفاده کنی.

nima912
11-10-2008, 18:19
یه سؤال: تأثیر چیپ گرافیکی تو گوشی چیه؟ به زبون ساده آیا کیفیت و سرعت بازی های ان.گیج تو 6120 و ان82 با هم کلی فرق داره؟ لطفا با مدرک بگین دوستان عزیز. ممنون

Legend
11-10-2008, 20:16
یه سؤال: تأثیر چیپ گرافیکی تو گوشی چیه؟ به زبون ساده آیا کیفیت و سرعت بازی های ان.گیج تو 6120 و ان82 با هم کلی فرق داره؟ لطفا با مدرک بگین دوستان عزیز. ممنون

تو انگيج فعلا" نه....ولي بازي Global Racing رو نصب كن ميفهمي....:20:

mefmef
13-10-2008, 00:14
. از توی App.Manager میشه ولی خیلی از تم ها توی اون قسمت نمیان. باید از راه های دیگه بری که بعدا سر فرصت توضیح میدم.
ممنون که حداقل قولش رو دادید ولی بعدا یعنی کی ؟

nima912
13-10-2008, 22:07
mefmefجان این رو تو همینجا پیدا کردم تست کن خبر بده

شايد براي شما هم پيش اومده باشه كه تمي نصب كنين و بعد از يه مدت كه بخواين پاكش كنين،
پاك نشه و گزينه اي هم در app.manager براي پاك كردنش نباشه و خلاصه اينكه مثل سريش بچسپه به موبايل.
با روش زير ميتونين بدون هيچ مشكلي از شر اين جور تمها خلاصي پيدا كنين:
به وسيله رم ريدر يا كابل خود گوشي در حالت mass storage وارد مموری كارت ميشويم.
روي پوشه private كليك راست كرده و گزينه propertise رو انتخاب ميكنيم.
نكته:((برای اینکه بتونید پوشه private رو ببینید در فولدر آپشن كامپيوتر فایلها رو از حالت هیدن بردارید))
حالا در پنجره اي كه باز شده تيك گزينه Hidden رو برداريد و Ok كنيد.
حالا مموری كارت را داخل گوشی می اندازيم و اين مسير را ميرويم:
menu/tools/file manager/memory card
سپس از منوي option گزينه find روی memory card را انتخاب ميكنيم.
حالا در قسمت find text كلمه private را تايپ ميكنيم.
بعد وارد پوشه private شده و پوشه 10207114 را پيدا كرده و بازش ميكنيم.
با وارد شدن داخل پوشه import یه سری فولدر با اسمی ترکیب از عدد و حروف ديده ميشود كه داخل هر كدام سه الی چهار فايل ميباشد.
برای این که ببینیم کدوم تم رو میخواهیم پاک كنيم روی فایلهای با پسوند mbm. رفته و بعد از مشاهده عكس تمی كه ميخواهيم پاك كنيم يك مرحله به عقب بر ميگرديم و پوشه مخصوص همان تم را پاك ميكنيم.

راستی استید گرامی کسی میتونه آپدیت جدید این گوشی رو پارت پارت بذاره؟ بقیه گوشیها رو دیدم اینجا اینکار رو کنن! ممنون.

monester_MP
14-10-2008, 13:29
با سلام خدمت دوستان و مدیران از اینکه این تاپیک تا این حد فعاله خوشهالم چون خودم 6120 دارم.
لطفا به من بگین مشکل باطری این گوشی رو نمیشه یه جوری حل کرد؟چون من واقا باهاش خیلی مشکل دارم آخه برام خیلی زجر آوره که نمیشه از امکانات خیلی خوب این گوشی زیاد استفاذه کرد.لازم میدونم بگم که شارج گوشیم(کیبوردم ر با سه تا نقطه نمی نویسه) نصف روز هم نمیره و خاموش میشه.
با تشکر فراوان

nima912
14-10-2008, 21:27
با سلام خدمت دوستان و مدیران از اینکه این تاپیک تا این حد فعاله خوشهالم چون خودم 6120 دارم.
لطفا به من بگین مشکل باطری این گوشی رو نمیشه یه جوری حل کرد؟چون من واقا باهاش خیلی مشکل دارم آخه برام خیلی زجر آوره که نمیشه از امکانات خیلی خوب این گوشی زیاد استفاذه کرد.لازم میدونم بگم که شارج گوشیم(کیبوردم ر با سه تا نقطه نمی نویسه) نصف روز هم نمیره و خاموش میشه.
با تشکر فراوان
باتری کارکردش چقدره؟ از اول هم چنین مشکلی داشتی؟
من خودم تقریبا 1.5 ماهه گوشی رو دارم اگه معمولی (زنگ-اس.ام.اس-ور رفتن با تنظیمات-و مقداری آهنگ با صدای اسپیکر) کار کنم تا 2 روز جواب داده اما به محض اینکه ان.گیج یا دیدن فیلم طولانی کار بشه به زور میشه 1 روز:27:
باتری این گوشی نسبت به امکانات ضعیفه. اما اگه گوشیت فول شارژه بعد یه هو 3 4 خط کم میکنه باتری یا ایراد داره یا عمرش داره تموم میشه.
موفق باشی:40:

P A R S A
14-10-2008, 23:59
با تشکر فراوان

اگه مشکلت خیلی حاده باید پیگیری کنی! من با استفاده معمولی تا 3 روز هم جواب گرفتم. ولی ان.گیج و فیلم و غیره میشه همون 1 روز!

ممنون که حداقل قولش رو دادید ولی بعدا یعنی کی ؟
به شدت مشغولم و کمبود وقت دارم. ان شاالله تا آخر هفته توضیح کامل کامل با تصویر مینویسم.

باتشکر.

Djhamid2007
16-10-2008, 02:51
آقا هیچ راه حلی برای باتری این گوشی نیست؟آخه من میخام بخرم اول از باتریش میترسم دوم از اینکه لکه میگیره و رنگ جویستیک میره و شنیدم که دکمه هاش بعد یه مدت صدا میده،درسته؟
یک سوال بچه گانه:میشه باطری n95 gig یا n81 روی این گوشی گذاشت؟

nima912
16-10-2008, 13:53
آقا هیچ راه حلی برای باتری این گوشی نیست؟آخه من میخام بخرم اول از باتریش میترسم دوم از اینکه لکه میگیره و رنگ جویستیک میره و شنیدم که دکمه هاش بعد یه مدت صدا میده،درسته؟
یک سوال بچه گانه:میشه باطری n95 gig یا n81 روی این گوشی گذاشت؟

عزیزم باتریش اونقدرها هم ترسناک نیست! منم قبل اینکه بخرم ترس شما رو داشتم:20: باتری این گوشی مدل قدیمی Standard battery, Li-Ion 890 mAh (BL-5B) هستش که ابدا باتری ان81 و 95 بهش نمیخوره.
رنگ اون کلید چهار جهته کرومی هم بالاخره میره و مات میشه و به نظر من ماتش قشنگتره! واسه من یه ماهه رفت!:31::31: (فیفا 2008 و آسفالت:5:)
لکه هم هم زیاد میگیره و هم راحت پاک میشه! اما دکمه هاش معمولیه (نرم نیست) و صدای آزار دهنده نداره زیاد.

پیام بازرگانی: تا مدتها وقتی به گوشیت نگاه میکنی و موقعی که باهاش کار میکنی باورت نمیشه سیمبین باشه! این یعنی کوچک و سریع:8::5::40::40:

reza021120
16-10-2008, 14:46
چند سوال در مورد هک گوشی
1_آیا هک کردن به گوشی آسیب میرساند
2_می شود هک را از بین برد مثلا با ریست کردن

nima912
16-10-2008, 15:55
چند سوال در مورد هک گوشی

1- خود هک خیر اما به دلیل دسترسی به فایلهای سیستمی اگه اشتباها اونارو پاک یا دستکاری کنید از نظر نظر نرم افزاری گوشی آسیب میبینه(ممکنه رون نشه مثلا)

2- روشی که من استفاده میکنم (استفاده از برنامه secman ) بسیار ساده گوشی رو به حالت هک میبره و در میاره و نیاز به ریست نیست.:46:

P A R S A
16-10-2008, 20:15
پیام بازرگانی: تا مدتها وقتی به گوشیت نگاه میکنی و موقعی که باهاش کار میکنی باورت نمیشه سیمبین باشه! این یعنی کوچک و سریع
باهات موافقم!
نوکیا این شعار ها رو برای این گوشی داره :
کی میگه نمیشه همه چیزو با هم داشت؟
ساخته شده برای سرعــــــــــــــــــت
---------------------------------------------------------------------

من هم مثل شما می ترسیدم قبل از اینکه هک کنم. هک در واقع دسترسی به پوشه های سیستمی هست که در حال عادی شما نمی تونی توشون بری و دستکاری کنی! مثل پوشه Private . وقتی بتونی به اون ها دسترسی داشته باشی می تونی تغییرات دلخواهت رو بدی.
اگر از راه هک BiNPDA بری، یه نرم افزار اضافه می کنه به نرم افزار هات که هروقت خواستی "دسترسی به پوشه های سیستمی" رو فعال یا غیر فعال کنی. در واقع گوشی رو در حالت عادی (انگار نه انگار) یا "دسترسی به پوشه های سیستمی" قرار بدی.

ولی قضیه استفاده از پچ فرق میکنه. به نظر من اون یکم می تونه خطرناک باشه ولی هک کردن امن امنه!

MOHAMMAD2010
17-10-2008, 17:19
دوستان نظرتون درباره عوض کردن گوشی با N78 چیه ؟

nima912
17-10-2008, 17:49
دوستان نظرتون درباره عوض کردن گوشی با N78 چیه ؟
یه کم مقایسه سری ان با سری 6 منطقی نیست! منظورم اینه ان 78 رو باید با ان 73-81-82 مقایسه کنی! اگه با 6120 بخوای قیاس کنی چون تو یه کلاس نیستن جواب درستی نمیگیری:10:
با وجود این من ان78 رو (از نظر امکانات به قیمت) در حد 6120 میبینم.کیفیتش رو نمیدونم.

P A R S A
17-10-2008, 18:45
به نظر من خوبه!
خودمم شاید N78 گرفتم.

یه کم مقایسه سری ان با سری 6 منطقی نیست!
ایشون هم نمی خوان مقایسه کنن. میگن کسی 6120 داره بره N78 بگیره، چطوره؟

MOHAMMAD2010
17-10-2008, 22:57

دقیقا ......

nima912
18-10-2008, 00:31
به نظر من خوبه!
خودمم شاید N78 گرفتم.
:10:آخه منم منظورم مقایسه نبود! در کل ان78 انتخاب اول من قبل از آشنایی با 6120 بود! اما اگه امروز بخوام اینو عوض کنم یا 6220 یا ان82 میگیرم! ان 78 رو به خاطر طراحی و دوربینش نمیپسندم ولی اف.ام ترانسمترش چیز جالبیه که داره! 6120 دل شماهارو زده؟:mellow:

hbm_7052
18-10-2008, 07:59
با تشکر فراوان

منم مشكل همين دوستم رو دارم كاري خاصي هم نميكنم شايد روزي 30 دقيقه موزيك گوش يدم
كسي ياطري خوبي براش سراغ داره كه بخرم ؟

P A R S A
18-10-2008, 19:06
نقل قول:
نوشته شده توسط monester_MP [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با تشکر فراوان

منم مشكل همين دوستم رو دارم كاري خاصي هم نميكنم شايد روزي 30 دقيقه موزيك گوش يدم

شما حتما باطری رو به تعمیرکار نشون بدین مشکلتون خیلی خیلی حاده!
-------------------------------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آخه منم منظورم مقایسه نبود! در کل ان78 انتخاب اول من قبل از آشنایی با 6120 بود! اما اگه امروز بخوام اینو عوض کنم یا 6220 یا ان82 میگیرم! ان 78 رو به خاطر طراحی و دوربینش نمیپسندم ولی اف.ام ترانسمترش چیز جالبیه که داره! 6120 دل شماهارو زده؟:mellow:
دل منو که نزده ولی انسان موجودی تنوع طلبه! منم 6220 رو خیلی دوست دارم!

P A R S A
19-10-2008, 16:41
نقل قول:
نوشته شده توسط monester_MP [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با تشکر فراوان

شما حتما باطری رو به تعمیرکار نشون بدین مشکلتون خیلی خیلی حاده!
-------------------------------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آخه منم منظورم مقایسه نبود! در کل ان78 انتخاب اول من قبل از آشنایی با 6120 بود! اما اگه امروز بخوام اینو عوض کنم یا 6220 یا ان82 میگیرم! ان 78 رو به خاطر طراحی و دوربینش نمیپسندم ولی اف.ام ترانسمترش چیز جالبیه که داره! 6120 دل شماهارو زده؟:mellow:
دل منو که نزده ولی انسان موجودی تنوع طلبه! منم 6220 رو خیلی دوست دارم!

shadli_m7
20-10-2008, 20:05
قاب گوشی من خراب شده .
کجا می تونم یکی پیدا کنم که مث همین باشه و چند قیمتن ؟
مــرسی

Saman-tci
20-10-2008, 21:21
اگه تهران هستین یه مغازه ای بهتون معرفی میکنم که فقط قاب فابریک انواع گوشیها رو داره ....
پاساژ علالدین - وارد که میشید درست اولین مغازه سمت چپ قاب فابریک انواع گوشیها رو داره

MOHAMMAD2010
30-10-2008, 12:00
بالاخره گوشیمو اپدیت کردم از 3.83 به 6.01
یه مقدار سرعتش بالا رفته

در ضمن در مورد اون مشکلی هم که میگفتم دکمه وسطش خیلی سفته چند روز پیش گوشی یکی از بچه ها رو نگاه میکردم دیدم خیلی نرمه ( حالا فهمیدم چرا همتون میگفتید خیلی نرمه مشکلی نداره )
یه نظرتون چی کار کنم ؟
قابشو عوض کنم ؟
جهت چپ و راستش خیلی سفته

nima912
30-10-2008, 14:46
بالاخره گوشیمو اپدیت کردم از 3.83 به 6.01
یه مقدار سرعتش بالا رفته

در ضمن در مورد اون مشکلی هم که میگفتم دکمه وسطش خیلی سفته چند روز پیش گوشی یکی از بچه ها رو نگاه میکردم دیدم خیلی نرمه ( حالا فهمیدم چرا همتون میگفتید خیلی نرمه مشکلی نداره )
یه نظرتون چی کار کنم ؟
قابشو عوض کنم ؟
جهت چپ و راستش خیلی سفته

6.01 یا 5.01؟ تا اونجا که یادمه آخرین آپدیت 5.01 بود! فارسی داره این ورژنی که آپدیت کردی؟
در مورد کلیدهای جهتی، قاب رو بده باز کنن (من قاب پشت رو باز کردم اما جلو رو نمیدونم چجوری باز میشه) شاید چیزی گیر کرده و...
خبر بده

پی نوشت: بعد عمری کلوپ اومد بالا:41:یعنی دوره 6120 هم سراومد:13:

MOHAMMAD2010
30-10-2008, 15:23
6.01 یا 5.01؟ تا اونجا که یادمه آخرین آپدیت 5.01 بود! فارسی داره این ورژنی که آپدیت کردی؟
در مورد کلیدهای جهتی، قاب رو بده باز کنن (من قاب پشت رو باز کردم اما جلو رو نمیدونم چجوری باز میشه) شاید چیزی گیر کرده و...
خبر بده

پی نوشت: بعد عمری کلوپ اومد بالا:41:یعنی دوره 6120 هم سراومد:13:

نه 6.01 هست ( فارسی هم داره )
قاب جلوشو باز کردم نه چیزی گیر نکرده بوده
همینطوری برای امتحان دو تا تیکه کاغذ زیر این دو تا کلید گذاشتم خوب شدن ولی برای کلید های دیگه مشکل پیش اومد ( بالا و پایین ) ( سفت شدن )
برشون داشتم

nima912
30-10-2008, 15:30
در مورد آپدیت، درسته 6.01 الان چک کردم
قاب جلوش رو چجوری باز کردی؟
دکمه های زیر اون کلید چهار جهتی رو فشار بده ببین سالم عمل میکنن(مثل باقی کلیدها با یه کم فشار وصل میشن و فشار رو برداری به سرعت قطع) نباید لق باشن! خود کلید رو زیرش رو چک کن شکستگی نداره؟

MOHAMMAD2010
30-10-2008, 17:01
در مورد آپدیت، درسته 6.01 الان چک کردم
قاب جلوش رو چجوری باز کردی؟
دکمه های زیر اون کلید چهار جهتی رو فشار بده ببین سالم عمل میکنن(مثل باقی کلیدها با یه کم فشار وصل میشن و فشار رو برداری به سرعت قطع) نباید لق باشن! خود کلید رو زیرش رو چک کن شکستگی نداره؟

نه مشکلی نداره اون 4 تا کلید جهت
قابش رو هم خیلی راحت با دست
ناخن خودم رو زیر اون قسمت اهنی کردم ( از همه جاها ) راحت جدا شد

P A R S A
30-10-2008, 19:13
دوستان برید حال کنید:
بازی ONE ان.گیج اومد!
دارم حال می کنم. گرافیک رو ببینید کفتون میبره! نور پردازی ، فیزیک بازی ، هوش مصنوعی محشره! از روی اسکرین شات هم نمیشه به خفنی بازی پی برد. روی 6120 هم راحت اجرا میشه. البته هنوز کرک نشده!
------------------------
آپدیت 6.01 چه تفاوت هایی ایجاد میکنه؟

-------------------------

پی نوشت: بعد عمری کلوپ اومد بالا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یعنی دوره 6120 هم سراومد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگران نباش. عمر این گوشی بیشتر از این صحبت هاست!
این هم تا من و شما و ... رو داره که پایین نمیاد!

ahmad72
30-10-2008, 20:57
قبلا بازی های n.gage با آموزش نصبش بود اما حالا نیست.کلوپ بازی های n.gage کجاست؟لطف کن آدرس بازی one رو بذار

nima912
30-10-2008, 22:56
دوستان برید حال کنید:
بازی ONE ان.گیج اومد!
دارم حال می کنم. گرافیک رو ببینید کفتون میبره! نور پردازی ، فیزیک بازی ، هوش مصنوعی محشره! از روی اسکرین شات هم نمیشه به خفنی بازی پی برد. روی 6120 هم راحت اجرا میشه. البته هنوز کرک نشده!

میخواستم ازت بپرسم که میگی با 6120 میشه! من منتظر میشم کرکش بیاد! (پس فعلا چیپ گرافیک کشک؟)
میدونی چکار کردم کل بازیم رو پاک کردم چون همه تکراری شدن!!!پیش به سوی نامبر وان!

P A R S A
30-10-2008, 23:11
چیپ گرافیکی کشک کشک!
به نظر من تریال رو هم دان کن. ارزششو داره. به علاوه که معلوم نیست کی کرک میشه!

nima912
31-10-2008, 00:04
به نظر من تریال رو هم دان کن. ارزششو داره. به علاوه که معلوم نیست کی کرک میشه!
مخم زده شد! آخرین پارت داره دانلود میشه! فردا گزارش بازی رو میدم!

ahmad72
31-10-2008, 13:06
کسی نبود جواب من رو بده.کلوپ بازی های N.gage کجاست؟

ahmad72
31-10-2008, 13:09
یه سوال دیگه:بازی Call of duty واسه N.gage اومده یا اینکه در حال ساخت هستش؟

nima912
31-10-2008, 14:06
کسی نبود جواب من رو بده.کلوپ بازی های N.gage کجاست؟

پارسا من وان رو دان کردم!:8::8::8::8: پسر عجب محشریه! :40::40::40::40:راستی میدونی تو نسخه کاملش چه زمینهایی هست(یعنی غیر این سه تای الان بازهم هست؟) دیشب انقدر بازی کردم که صبح شد:18: گرافیک و ضربات واقعا خیره کنندست! بازی کاملا طبیعی هستش و صداها بسیار خوب! چیپ گرافیکم که نمیخواد:27:
اینم یه اسنپ شات از بازی:

loyal280
31-10-2008, 19:02
من گوشیمو به ورژن 6.01 آپدیت کردم ولی فارسی اضافه نشد

nima912
01-11-2008, 00:28

با ورژن قبلی فارسی داشتی؟ (چه ورژنی بود؟) ممکنه مربوط به پروداکت کد گوشی باشه

Legend
01-11-2008, 09:36
چیپ گرافیکی کشک کشک!

بهت قول ميدم روزي مياد كه بازي ها به چيپ نياز داشته باشند...:46:

nima912
01-11-2008, 12:44
بهت قول ميدم روزي مياد كه بازي ها به چيپ نياز داشته باشند...:46:
یونس جان با دیدن وان با نظرت موافقم! فکر کنم این شروعیه برای نسل جدید بازیهای ان.گیج
البته این بازی رو 6120 خیلی عالی و با سرعت اجرا میشه فقط بعضی موقع که تعداد ضربات طرفین زیاد و پشت همه سرعت افت میکنه ( برای 1 ثانیه):10:

ahmad72
01-11-2008, 18:07
آقا من هیچی نوفهمم.بگید بازی ONE کجاست که میخوام دانلود کنم.
در ضمن جواب سوالمو در مورد بازی call of duty ندادید.مرامی بذارین و جواب بدید.

Legend
01-11-2008, 19:27
آقا من هیچی نوفهمم.بگید بازی ONE کجاست که میخوام دانلود کنم.
در ضمن جواب سوالمو در مورد بازی call of duty ندادید.مرامی بذارین و جواب بدید.

بخش با اين عظمت اسمش N-Gage هست...:31:

تو تاپيك اخبار و مباحث مربوط به بازي هاي انگيج و در صفحه 8 هم بازي ONE به صورت كرك نشده قرار گرفته....

Call Of Duty هم قرار نيست براي N-Gage بياد...:46:

abi_del_61
01-11-2008, 21:33

:10:
دوست عزیز برای اینکه زبون فارسی اضافه بشه باید
پروداکت کد گوشیت رو به 0547930 تغییر بدید.
اینجوری 6120 شما تمام لذتهای نوکیا رو کامل بهتون عرضه میکنه.:31:

akhoond
02-11-2008, 13:52
سلام دوستان
کسی آنتی ویروس خوب می شناسه برای 6120 ؟

مرسی

P A R S A
02-11-2008, 16:53
آخوند، آواتارت عوض شده، نشناختمت!

من از Kaspersky 7 استفاده میکنم. هم آپدیت میشه. هم اسکن دستی و اتو داره (مثلا میزنی سه شنبه ها ساعت 3 نصف شب همه رو اسکن داره) از فضای رم هم چیزی اشغال نمیکنه! خلاصه امکانات زیادی داره!

akhoond
02-11-2008, 17:37
آخوند، آواتارت عوض شده، نشناختمت!

من از Kaspersky 7 استفاده میکنم. هم آپدیت میشه. هم اسکن دستی و اتو داره (مثلا میزنی سه شنبه ها ساعت 3 نصف شب همه رو اسکن داره) از فضای رم هم چیزی اشغال نمیکنه! خلاصه امکانات زیادی داره!

ما مخلصیم :10:
پیر شدیم دیگه بابا ، زندگی با کسی شوخی نداره بابا جون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وگرنه من همان رضا مارمولک هستم که بودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دي
دستت درد نکنه که ریپلای کردی .
لینک اش رو بهم می دی ؟ مرسی
چطوری رجیستر کردی ؟ هک ؟

مرسی ( اگه اینجا فکر می کنی که جاش نیست ، و من هم فکر می کنم که نیست ، یا پ خ کن برام ، یا ویزیتور مسیج ، مرسی )

P A R S A
02-11-2008, 18:47
چرا خوبه، اتفاقا!
بقیه ملت هم استفاده می کنن!
الان لینک ندارم. سعی می کنم برات آپ کنم.
من گوشیم هک شده هست (BiNPDA) و مشکلی با آپدیت نداشتم.

akhoond
02-11-2008, 19:12
چرا خوبه، اتفاقا!
بقیه ملت هم استفاده می کنن!
الان لینک ندارم. سعی می کنم برات آپ کنم.
من گوشیم هک شده هست (BiNPDA) و مشکلی با آپدیت نداشتم.

اوکی ، مرسی ...
یعنی راهی نداره ، باید هک اش کنم حتما ؟

باز هم مرسی :10: :11:

ahmad72
02-11-2008, 19:26
ممنونم یونس جان اما در صفحه 8 که هیچ در صفحات 1-7-9-80-110 الی 128 هم نبود.
من رو عذاب نده لینک دانلود بازی one رو واسم بذار.یهو دیدی سکته کردم.

ahmad72
02-11-2008, 19:36
شرمنده ام واقعا.من به تاپیک مشکلات رفته بودم.بالاخره one رو پیدا کردم.
در مورد بازی call of duty هم باید بگم که من فقط ویدیو مربوط به نسخه N.Gage این بازی رو توی یوتوب دیدم.

abi_del_61
02-11-2008, 19:49
اه !!!!!!!!!!!!!!!
پیدا کردید؟؟؟؟؟؟؟؟
خب کجاست؟؟؟؟؟؟؟
بگو منم دانلود کنم

hbm_7052
03-11-2008, 07:58
آقا يه باطري خوب واسه اين 6120 معرفي كنيد
گوشيم گارانتي داره اما فكر نميكنم باطري گارانتي باشه
خيلي اين باطري اذيتم ميكنه !:19:

Legend
03-11-2008, 10:23
شرمنده ام واقعا.من به تاپیک مشکلات رفته بودم.بالاخره one رو پیدا کردم.
در مورد بازی call of duty هم باید بگم که من فقط ویدیو مربوط به نسخه N.Gage این بازی رو توی یوتوب دیدم.

:18:
ميتوني لينكشو اينجا بزاري؟؟؟ نكنه Brothers In Arms رو ديدي؟

P A R S A
03-11-2008, 17:03
احتمال 90% اون Brothers In Arms بوده!
شما برای اینکه از همه عنوان های ان.گیج مطلع بشی به سایت خودش، بخش Showroom یه سری بزن!
N-GAGE.COM

ahmad72
04-11-2008, 01:55
:18:
ميتوني لينكشو اينجا بزاري؟؟؟ نكنه Brothers In Arms رو ديدي؟
راستشو بخوای بلد نیستم لینک بذارم.
یه جا یه لینک برای ویدیو one گذاشته بودی روش کلیک کردم(پست نهم از تاپیک آموزش نصب كلاينت ).صفحه ای که باز شد پایین سمت راستش چند تا ویدیو دیگه بود که یکیش call of duty برای N.Gage بود.شاید هم اشتباه میکنم.:2:

ahmad72
04-11-2008, 02:00
دوباره چک کردم نبودش.سرچ کردم پیدا شد.حالا لینکشو میذارم درست در مییاد یا نه.قبلا یه لینک میخواستم قرار بدم نمیشد اینکه میگم بلد نیسم به این علته.ببینم حالا میشه بذاری یا نه.

ahmad72
04-11-2008, 02:01
خدا را شکر.انجام شد.

ahmad72
04-11-2008, 07:11
یونس جان اگه راستشو بخوای خودمم باور نمیکنم یه خبر مربوط به N.Gage رو زودتر از تو فهمیده باشم!

ahmad72
04-11-2008, 07:15
اه !!!!!!!!!!!!!!!
پیدا کردید؟؟؟؟؟؟؟؟
خب کجاست؟؟؟؟؟؟؟
بگو منم دانلود کنم
این هم برای شما دوست عزیز

Legend
04-11-2008, 11:12
دوباره چک کردم نبودش.سرچ کردم پیدا شد.حالا لینکشو میذارم درست در مییاد یا نه.قبلا یه لینک میخواستم قرار بدم نمیشد اینکه میگم بلد نیسم به این علته.ببینم حالا میشه بذاری یا نه.

:31:
بايد حدس ميزدم....اين بازي واسه انگيج 1 بوده...واسه 2 نيست..

ahmad72
04-11-2008, 14:46
بد شد واقعا.ای کاش که Call of duty مربوط به N.Gage 2 هم بیاد.نسخه PC اون که خیلی جذابه.

ahmad72
04-11-2008, 14:52
یه سوال دیگه هم از 6120دار ها داشتم.آیا میشه فونت گوشی رو عوض کرد؟
آقا یونس یه جا یه عکس از برنامه SecMan گذاشته بودی که فونتش غیر معمول بود.یه چیزی توی اون مایه میخوام.

sastwhc
04-11-2008, 15:30
سلام
من در حال تصمیم گیری برای خرید یه گوشی هستم تا رسیدم به 6120.
مشخصات مورد نظر من :
سبکی/مکالمه طولانی/حمایت از فارسی/دیکشنری/نمایش کتاب ها الکترونیکی پرنیان lite و fbook
با تشکر

پ.ن. راستی PDF فارسی نشون میده؟

P A R S A
04-11-2008, 16:59
سلام
من در حال تصمیم گیری برای خرید یه گوشی هستم تا رسیدم به 6120.
مشخصات مورد نظر من :
سبکی/مکالمه طولانی/حمایت از فارسی/دیکشنری/نمایش کتاب ها الکترونیکی پرنیان lite و fbook
با تشکر

پ.ن. راستی PDF فارسی نشون میده؟

وزنش که عالیه
باطری خیلی عالی نیست!
اگه نسخه مال ایران رو بگیری هم کیبرد هم منوی فارسی داره (+دفترچه راهنمای فارسی)
من کتاب زیاد باش می خوندم (هم پرنیان هم PDF) که هیچ مشکلی نداشت.

PDF و فایل های Word فارسی هم نشون میده (حتی نسخه های انگلیسی و عربی اش)

P A R S A
04-11-2008, 17:03
فونتش هم عوض میشه!
فقط باید نرم افزار Font Router رو نصب کنی و فونت مورد نظر رو بریزی تو آدرسی که بهت میگه!

1. البته باید یه فونت فارسی رو با یه فونت انگیسی به وسیله یه نرم افزار ترکیب کنی (که تو اینترنت انواع فونت ها ریخته!)
2. حتما تو مموری کارت نصب بشه. چون ممکنه با بعضی فونت ها مشکل پیدا کنه و بالا نیاد که در صورتی تو مموری نصب کرده باشی ، سه سوت مموری رو در میاری و گوشی بالا میاد. اونوقت مموری رو می ذاری و فونت پاک! بعد یه فونت دیگه! ولی اگه روی مموری نصب نکنی ، محبور میشی با سه کلید سبز و ستاره و ... حافظه داخلی رو فرمت کنی!

من هم این کار رو کردم. خیلی حال میده. مخصوصا که فونت فارسی-عربی گوشی خیلی ضایع هست!

Legend
04-11-2008, 20:03
یه سوال دیگه هم از 6120دار ها داشتم.آیا میشه فونت گوشی رو عوض کرد؟
آقا یونس یه جا یه عکس از برنامه SecMan گذاشته بودی که فونتش غیر معمول بود.یه چیزی توی اون مایه میخوام.

فونتش هم عوض میشه!
فقط باید نرم افزار Font Router رو نصب کنی و فونت مورد نظر رو بریزی تو آدرسی که بهت میگه!

1. البته باید یه فونت فارسی رو با یه فونت انگیسی به وسیله یه نرم افزار ترکیب کنی (که تو اینترنت انواع فونت ها ریخته!)
2. حتما تو مموری کارت نصب بشه. چون ممکنه با بعضی فونت ها مشکل پیدا کنه و بالا نیاد که در صورتی تو مموری نصب کرده باشی ، سه سوت مموری رو در میاری و گوشی بالا میاد. اونوقت مموری رو می ذاری و فونت پاک! بعد یه فونت دیگه! ولی اگه روی مموری نصب نکنی ، محبور میشی با سه کلید سبز و ستاره و ... حافظه داخلی رو فرمت کنی!

من هم این کار رو کردم. خیلی حال میده. مخصوصا که فونت فارسی-عربی گوشی خیلی ضایع هست!

اينم تاپيكش....

sastwhc
04-11-2008, 20:34
وزنش که عالیه
باطری خیلی عالی نیست!
اگه نسخه مال ایران رو بگیری هم کیبرد هم منوی فارسی داره (+دفترچه راهنمای فارسی)
من کتاب زیاد باش می خوندم (هم پرنیان هم PDF) که هیچ مشکلی نداشت.

PDF و فایل های Word فارسی هم نشون میده (حتی نسخه های انگلیسی و عربی اش)

فایل فلش هم پخش میکنه؟فرمت ipod رو چطور ؟ M4یا یه همچی چیزیه

ahmad72
04-11-2008, 21:35
فایل های فلش رو هم پخش میکنه.سوال دومت رو نمیدونم.اگه منظورت فرمت Mp4 هست آره اون رو هم پخش میکنه.

mentoos
05-11-2008, 14:59
سلام
آقا من یه 6120 دارم که دوتا مشکل داره. یکی اینکه inbox ام را نمیتونم از فون مموری روی مموری کارد ست کنم. دوم اینکه چند روز پیش چندتا برنامه نصب کردم، حالا گالریم رو خالی نشون میده. در صورتی که مموریم پره! در ضمن اون برنامه ها رو پاک کردم فرقی نکرد. جز فرمت راهی هست؟ ممون میشم راهنماییم کنیید. اگه اینجای جای مطرح کردن مشکل نیست لطفا لینک تاپیک مخصوصش رو بهم بدید. با تشکر!

nima912
06-11-2008, 02:03
سلام بروبچز 6120 دار!
سوال: دیکشنری unidic ورژن 2 رو این گوشی نصب نمیشه؟ من 2 تاشو دان کردم (یکی مخصوص ان95 و دیگه ان73) نشد! نصب میشه میخوام بازش کنم میگه incompatible device لطفا یاری کنید سپاس!

sastwhc
06-11-2008, 12:06
برای ارتقا فریم ویر احتیاج به باکس هست یا با کابل usb قابل انجامه؟

من هنوز بین e51 و 6120 مرددم.گرچه تقریبا خیلی به هم شبیه اند و کارایی wifi و voip شاید اینجا چندان قابل استفاده نباشه ولی خب از قیافه e51 هم یه کم بیشتر خوشم میاد.

این جور که متوجه شدم برای نصب برنامه های کرک شده و تغییر فونت باید حتما فریم ویر اصلی کرک شه.

و یه سوال ، این یعنی چی؟

تفاوت نرم افزای شون هم در Active Standby هست: ولی E51 تماس های از دست رفته و پیامک های جدید رو در Active Standby نمایش می ده ولی 6120 نه (صرفاً یک Popup میاد)
Gallery و Music Player شون هم مثل همه.

nima912
06-11-2008, 13:06
برای ارتقا فریم ویر احتیاج به باکس هست یا با کابل usb قابل انجامه؟

من هنوز بین e51 و 6120 مرددم.گرچه تقریبا خیلی به هم شبیه اند و کارایی wifi و voip شاید اینجا چندان قابل استفاده نباشه ولی خب از قیافه e51 هم یه کم بیشتر خوشم میاد.

این جور که متوجه شدم برای نصب برنامه های کرک شده و تغییر فونت باید حتما فریم ویر اصلی کرک شه.

و یه سوال ، این یعنی چی؟

برای به روز کردن فریم ویر با کمک نرم افزار nokia software updater و کابل usb اینکار انجام میشه! برای نصب برنامه ها و کرک و هک و ... همش کارهای نرم افزاریه به فریم ویر ما کاری نداریم!
اما بین E51 و 6120 ، از نظر مشخصات فنی E51 یه کم بالاتره (از نظر حافظه داخلی - سیستم عامل و WiFi)
اینم لینک مقایسه دو گوشی:

ahmad72
06-11-2008, 14:20
جدیدا یه مشکل دارم با X-plore.تا برنامه رو باز میکنم میگه میخوای نسخه جدیدتر چک بشه.منم میزنم نه.دنبال هر گزینه ای هم میگردم که این سوال رو غیر فعال کنم پیداش نمیکنم.میشه اون رو غیر فعال کرد یا حتما باید نسخه جدیدتر رو نصب کنم.ورژنش هم 1.21 هست.

ahmad72
06-11-2008, 14:28
شخصا 6120 رو ترجیح میدم.خود 6120 از عکسش خوشکل تره.بد عکسه بنده خدا.توی اینطور مواقع فقط قیمت هست که میتونه کمکت کنه.
ببین کدوم یکی ارزونتره همون رو بردار.

sastwhc
06-11-2008, 15:01
تفاوت نرم افزای شون هم در Active Standby هست: ولی E51 تماس های از دست رفته و پیامک های جدید رو در Active Standby نمایش می ده ولی 6120 نه (صرفاً یک Popup میاد)

یادتون رقت معنیش کنید؟

البته رادیو و پخش صدا و کیفیت عکس 6120 یه کم بهتره؟آیا؟

P A R S A
06-11-2008, 15:19
سوال: دیکشنری unidic ورژن 2 رو این گوشی نصب نمیشه؟ من 2 تاشو دان کردم (یکی مخصوص ان95 و دیگه ان73) نشد! نصب میشه میخوام بازش کنم میگه incompatible device لطفا یاری کنید سپاس!
این دیکشنری فقط برای همین دو گوشی آماده شده منم تست کردم ، نشد!

درسته. کلا گوشی های سری E همچین امکاناتی دارن. امکانات مخابراطی و شرتکات های مربوط به تماس و ایمیل و کار و ... ولی هسته سیمبینش یکی هست!

البته رادیو و پخش صدا و کیفیت عکس 6120 یه کم بهتره؟آیا؟
تقریبا اینطوره!

در کل به نظر من E51 بگیر!
چون همون رم و WiFi خیلی مهمه. مخصوصا رم. دیگه مشکلی با اجرای کار های سنگین مثل N-GAGE پیدا نمی کنی!
البته 6120 هم مشکلی نداره ولی اگه بخوای مثل من N-GAGE بازی کنی، برات خیلی مهم میشه ولی توی اجرای نرم افزار ها و بازی ها هیچ ، تکرار می کنم هیچ مشکلی نداره!

جدیدا یه مشکل دارم با X-plore.تا برنامه رو باز میکنم میگه میخوای نسخه جدیدتر چک بشه.منم میزنم نه.دنبال هر گزینه ای هم میگردم که این سوال رو غیر فعال کنم پیداش نمیکنم.میشه اون رو غیر فعال کرد یا حتما باید نسخه جدیدتر رو نصب کنم.ورژنش هم 1.21 هست.
آخرین نسخه اش 1.22 هست. آپدیت کن هم راحت میشی هم با باگ های کمتری رو به رو خواهی شد!

باتشکر - سان!

sastwhc
06-11-2008, 17:13
ا
درسته. کلا گوشی های سری E همچین امکاناتی دارن. امکانات مخابراطی و شرتکات های مربوط به تماس و ایمیل و کار و ... ولی هسته سیمبینش یکی هست!

/COLOR][/B][/I]

سان عزیزم من اصلا متوجه این توضیح نمیشم یعنی E51 چطوری missed callرو نشون میده که 6120 نشون نمیده.من الان 6600 دارم وقتی کسی زنگ میزنه اگه نو phone book باشه اسمش میاد اگه نباشه شمارش. و اگه متوجه نشده باشم تا منویی که نشون دهنده missed call و sms خونده نشده باشه رو خودم باز نکنم آیکون های missed call و sms جدید روی LCD نشون داده میشه.در مورد 6120 E51 چه فرقی میکنه؟

راستش من فکر نکنم از موبایل برای بازی استفاده کنم(یعنی دیگه از ما گذشته) ولی باهاش کتاب میخونم.Ebook
ولی از قیافه E51 بیشتر خوشم میاد پیره مردی تره.واسه من بهتره ولی خب 6120سبک تره(دقیقا قیافشون باندازه وزنشون با هم فرق میکنه)

nima912
06-11-2008, 18:35
سان عزیزم من اصلا متوجه این توضیح نمیشم یعنی E51 چطوری missed callرو نشون میده که 6120 نشون نمیده.من الان 6600 دارم وقتی کسی زنگ میزنه اگه نو phone book باشه اسمش میاد اگه نباشه شمارش. و اگه متوجه نشده باشم تا منویی که نشون دهنده missed call و sms خونده نشده باشه رو خودم باز نکنم آیکون های missed call و sms جدید روی LCD نشون داده میشه.در مورد 6120 E51 چه فرقی میکنه؟

راستش من فکر نکنم از موبایل برای بازی استفاده کنم(یعنی دیگه از ما گذشته) ولی باهاش کتاب میخونم.Ebook
ولی از قیافه E51 بیشتر خوشم میاد پیره مردی تره.واسه من بهتره ولی خب 6120سبک تره(دقیقا قیافشون باندازه وزنشون با هم فرق میکنه)

منم مثل شما 6600 داشتم تا 2 ماه پیش، آی سی بلوتوثش سوخت کلا گوشی فنا رفت، به نظر من که 4 سال 6600 داشتم، 6120 و ایی 51 در نظرت فرق زیادی نخواهد کرد (جز ظاهر که سلیقه ای هست) 6120 تماسها و اس ام اس های اومده رو درست عین 6600 نشون میده (تنها یه ایراد داره اگه مثلا شما missed call داشته باشی و پنجره که نشون میده miss داری رو ببندی اینجا بر خلاف 6600 دیگه اون فلش که نشون میده تماس داشتی روی صفحه نمیاد! اما با زدن دکنه منو فلش رو نشون میده! :20: اینقدرها متفاوت نیستش!) شما یه بار با این گوشیها کار کن تفاوتش با 6600 ما:10: اینقدر هست که اس ام اس و missed call و ... رو فراموش کنی!(سرعت و اجرای بدون هنگ برنامه ها):40:

P A R S A
06-11-2008, 21:06
E51 توی Active Stand-By به صورت یه بخش نشون میده. زیر تقویم. ولی 6120 به صورت پنجره Pop-Up نشون میده!

P A R S A
09-11-2008, 18:01
آیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ی دارم می پکم از خوشحالی!

عجب حالی داد. بعد از اینکه دیدم رم گوشی کم میاره و بعضی وقت ها وسط بازی میپره بیرون. یه حالی دادم و گوشی و مموری رو فرمت نمودم! بعد با این کلاینت جدید(1381) تست کردم. دیدم، به به! مشکل کاملا حل شد! فکر نکنم N85 بتونه به این روونی اجرا کنه! Dirk Dagger که عمرا اجرا نمیشه حالا خیلی روون و ردیف اجرا میشه! تازه قبل از اجرا شدن بازی ها (سوییچ بین کلاینت و بازی) چند بار صفحه می پرید و چند ثانیه طول می کشید. حالا مستقیم و بدون درنگ میره تو بازی خلاصه خیلی با این کلاینت جدید حال کردم!
استفاده از این کلاینت جدید رو به همه 6120 داران پیشنهاد می کنم!

ahmad72
09-11-2008, 20:01
آیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ی دارم می پکم از خوشحالی!

عجب حالی داد. بعد از اینکه دیدم رم گوشی کم میاره و بعضی وقت ها وسط بازی میپره بیرون. یه حالی دادم و گوشی و مموری رو فرمت نمودم! بعد با این کلاینت جدید(1381) تست کردم. دیدم، به به! مشکل کاملا حل شد! فکر نکنم N85 بتونه به این روونی اجرا کنه! Dirk Dagger که عمرا اجرا نمیشه حالا خیلی روون و ردیف اجرا میشه! تازه قبل از اجرا شدن بازی ها (سوییچ بین کلاینت و بازی) چند بار صفحه می پرید و چند ثانیه طول می کشید. حالا مستقیم و بدون درنگ میره تو بازی خلاصه خیلی با این کلاینت جدید حال کردم!
استفاده از این کلاینت جدید رو به همه 6120 داران پیشنهاد می کنم!
این کلاینت جدید رو بذار ببینیم چی هست.میتونه خیلی به کمک من بیاد.
اگه بشه چی میشه.:20:

P A R S A
10-11-2008, 16:50
توی پست دوم تاپیک زیر ، طریقه آپدیت از نسخه قبلی به نسخه جدید رو نوشته! ولی از من میشنوی فرمت کن و نرم افزار هایی که همیشه باید اجرا باشن (مثل cClock و N82 Smart و Full Screen Caller و ...) نصب نکن!

ALIA2007
12-11-2008, 13:22
سلام دوستان
توی سایت gsmarena زده رم ساپورت تا 8گیگ، خواستم ببیتم کسی از دوستان هست رم 8 انداخته باشه؟
با گوشی مچه؟ مشکل خاصی مثلا از نظر سرعت و... نداره؟ و قیمت روز رو اگر دارید؟
ممنون

P A R S A
12-11-2008, 20:15
سلام دوستان
توی سایت gsmarena زده رم ساپورت تا 8گیگ، خواستم ببیتم کسی از دوستان هست رم 8 انداخته باشه؟
با گوشی مچه؟ مشکل خاصی مثلا از نظر سرعت و... نداره؟ و قیمت روز رو اگر دارید؟
ممنون
8 که سهله ، تا بیشتر هم ساپورت می کنه! یکی از قابلیت های سیستم جدید که در گوشی های سیمبین دار هست همینه که محدودیت ساپورت رم به اون صورت وجود نداره!

sastwhc
14-11-2008, 17:23
و یه سوال

من بالاخره برای تصمیم گیری بین 6120 کلاسیک و E51 مردد بودم.یعنی wifi و ظاهر بهتر E51 و قیمت بهتر 6120.
اما متوجه شدم در قسمت نصب کلاینت که E51 جزء گوشی های پشتیبانی نمیباشد.
کد:

آیا در این مورد اطلاعاتی دارید؟من فکر میکردم چون سیستم عامل و cpuهر دو یکی است از این لحاظ تفاوتی وجود ندارد؟!

و یه سوال دیگه اگر اینجا کسی E51 دارد بالاترین رمی که امتحان کرده چقدر است؟آیا رم micro SD است یا pro یا M2 ؟(آیا این انواع رم از لحاظ نوع پایه و شکل فیزیکی با هم فرق دارند؟ )
:
کد:

P A R S A
14-11-2008, 18:18
E51 رم های Micro SD می خوره! و فکر کنم مثل 6120 محدودیت نداره!
Pro که قدیمی هست و بزرگ. در واقع معادل SD هست!. ولی M2 و Micro SD تقریبا یه اندازه هستند!
Pro و M2 مخصوص سونی هستند ولی SD و میکرو SD عموما استفاده میشه!
کلا سیستم عامل های سری E ، یه کوچولو متفاوت هست و برای ور رفتن بدقلق!

sastwhc
14-11-2008, 18:47
E51 رم های Micro SD می خوره! و فکر کنم مثل 6120 محدودیت نداره!
Pro که قدیمی هست و بزرگ. در واقع معادل SD هست!. ولی M2 و Micro SD تقریبا یه اندازه هستند!
Pro و M2 مخصوص سونی هستند ولی SD و میکرو SD عموما استفاده میشه!
کلا سیستم عامل های سری E ، یه کوچولو متفاوت هست و برای ور رفتن بدقلق!

ممنون از جوابت

و اینکه منظورا از بدقلق اینه که بازی روش نصب میشه(کلاینت) و اگه میشه کدوم ورژن؟

Legend
14-11-2008, 22:48
ممنون از جوابت

و اینکه منظورا از بدقلق اینه که بازی روش نصب میشه(کلاینت) و اگه میشه کدوم ورژن؟

روي تمامي گوشي هاي سري 60 ورژن 3 كلاينت انگيج نصب ميشه...همشون...:46:

sastwhc
15-11-2008, 11:04
روي تمامي گوشي هاي سري 60 ورژن 3 كلاينت انگيج نصب ميشه...همشون...:46:

ممنون
راستش از اونجایی که در صفحه آموزش نصب کلاینت N gage نوشته :

اين آموزش فقط رو گوشي هاي :

Nokia E60
Nokia E62
Nokia E65
Nokia E70
Nokia N71
Nokia N73 / N73 Music Edition
Nokia N77
Nokia N80
Nokia N92
Nokia N93 / N93i
Nokia 5700 XpressMusic
Nokia 6110 Navigator
Nokia 6121 classic
Nokia 6120 classic
Nokia 6290
Nokia E71
Nokia E90 Communicator
Nokia N76
Nokia N81 / N81 8GB
Nokia N82
Nokia N95 / N95 8GB

و اثری از E51 نیست فکر کردم اول مطمئن شو بعد E51 بخرم وگرنه همون 6120 رو می خرم.پس با وجودیکه اسمش در لیست نیست ولی N gage نصب میشه؟

Legend
15-11-2008, 11:20
ممنون
راستش از اونجایی که در صفحه آموزش نصب کلاینت N gage نوشته :

و اثری از E51 نیست فکر کردم اول مطمئن شو بعد E51 بخرم وگرنه همون 6120 رو می خرم.پس با وجودیکه اسمش در لیست نیست ولی N gage نصب میشه؟

واسه اينكه مطمئن شي ميخواي اضافه كنم؟:31: رو E65 نصب و اجرا ميشه..رو E51 هم تو فروم هاي خارجي همه نصب كردند...پس خيالت راحت...
تنها مشكلي كه ممكنه پيش بياد عدم هك فريمور هاي جديده....82 و 96 هم الان هك نميشن...(آخرين آپديت)
E51 رو مطمئن نيستم...
البته روش هكشون هم مياد...بايد منتظر بود..

sastwhc
17-11-2008, 22:16
و یه سوال دیگه(شاید آخریش باشه :) )
E51 به کدوم گوشی معروفتر که در فروم هم کلوپ داشته باشه نزدیک تره (از نظر سازگاری نرم افزاری)؟6120 یا E71?

Legend
17-11-2008, 22:25
و یه سوال دیگه(شاید آخریش باشه :) )
E51 به کدوم گوشی معروفتر که در فروم هم کلوپ داشته باشه نزدیک تره (از نظر سازگاری نرم افزاری)؟6120 یا E71?

6120...
شاد باشي:40:

sastwhc
17-11-2008, 23:35
ممنون
راستش اومدم پست قبلی ام رو تغییر بدم و یه سوال دیگه هم اضافه کنم که دیدم جواب دادید.از پاسخ های بلادرنگ شما بسیار ممنون و متشکرم.انشالا من هم بتونم براتون مفید باشم.

راستش چند ساعت قبل یه e51 خریدم.اون موقع میخواستم 4 گیگ رم توشیبا هم براش بگیرم گفتن کندش میکنه 2 گیگ کافیه.

نظر شما چیه؟

Legend
17-11-2008, 23:37
ممنون
راستش اومدم پست قبلی ام رو تغییر بدم و یه سوال دیگه هم اضافه کنم که دیدم جواب دادید.از پاسخ های بلادرنگ شما بسیار ممنون و متشکرم.انشالا من هم بتونم براتون مفید باشم.

راستش چند ساعت قبل یه e51 خریدم.اون موقع میخواستم 4 گیگ رم توشیبا هم براش بگیرم گفتن کندش میکنه 2 گیگ کافیه.

نظر شما چیه؟

خب ميپرسيدي از ما عزيزم...حرف الكي زدند...8 رو خودم رو 6120 گذاشتم مثه ساعت كار ميكرد...اين ديگه 100% ساپوت ميكنه...2 به نظر من واقعا" كمه...

sastwhc
18-11-2008, 09:28
خب ميپرسيدي از ما عزيزم...حرف الكي زدند...8 رو خودم رو 6120 گذاشتم مثه ساعت كار ميكرد...اين ديگه 100% ساپوت ميكنه...2 به نظر من واقعا" كمه...

اگه برند رم خودتون رو بفرمایید ممنون میشم.
الان تو بازار sandisk(14 تومن) و (17 تومون)Toshiba و (با رم ریدر 19 تومن بدون رم ریدر قیمت ندارم)Silicon Power هستش.

Legend
18-11-2008, 10:28
اگه برند رم خودتون رو بفرمایید ممنون میشم.
الان تو بازار sandisk(14 تومن) و (17 تومون)Toshiba و (با رم ریدر 19 تومن بدون رم ریدر قیمت ندارم)Silicon Power هستش.

من سانديسك گرفتم...8 گيگ رو چند ماه پيش 49 تومان با يه رم ريدر نقلي خوشگل...تو پكش هست...
اگه بتوني با رم ريدر گير بياري عاليه...حدود 40 تومان يا كمتر بايد باشه...
بگرد ببين پيدا ميكني...فقط دقت كن رمريدرش اين شكليه:

شاد باشي:40:

sastwhc
18-11-2008, 12:31
خب راستش چون از این به بعد من خودم رو عضو کلوپ 6120 مینودنم تا یه مدتی اینجا زیاد پیدام میشه:

1-راستش من دیروز زیاد 8 گیگ قیمت نکردم.آیا شما فکر میکنید 4 گیگ هایی که قیمت کردم و سن دیسک 4 گیگ رو گفتن 14 تومن،کاملا نامرغوب بودند؟
2-از بین مارک ها و قیمت هایی که بالا ذکر کردم کد.م ها رو پیشنهاد میکنید؟

3-من احتیاج به این نرم افزار ها دارم:
* دیکشنری

و این ها رو تویه فروم پیدا کردم:
بارگذاري مجدد صفحه دیکشنری فارسی گویا (هیبل دیکشنری)

######### دیکشنری انگلیسی <=> فارسی slovoed برای گوشی های سیمبیان #########

دانلود دیکشنری های همراه با تلفظ برای نوکیا سری60 ویرایش سوم

و این هم دیشکنری انگلیسی به انگلیسی اکسفورد:

*تقویم شمسی:
احتمالا باید فلش باشه

*اپرا مینی

اول اینکه چه نرم افزار هایی را پیشنهاد میکنید.یعنی مثلا بین این دیکشنری ها کدومشون روی e51 نصب میشه و اصولا استفاده از کدومشون رو پیشنهاد میکنید؟همین طور در مورد تقویم ، اپرا(احتمالا ورژن 4.1 باید با E51سازگار باشه)؟

یه سری ساعت فلش برای سری W اریکسون وجود دارد:

آیا اینها روی E51 قابل استفاده هست؟

و یه سوال متفرقه ،آیا E51 دارای GPS هست؟(البته که نداره و اون ایکون ماله GPS خارجی است که با بلوتوث وصل میشه)غلط گفتم؟

P A R S A
18-11-2008, 17:04
و یه سوال متفرقه ،آیا E51 دارای GPS هست؟(البته که نداره و اون ایکون ماله GPS خارجی است که با بلوتوث وصل میشه)غلط گفتم؟
کاملا درسته!

*تقویم شمسی

من یه تقویم ردیف می شناسم به اسم نفحات (خیلی زیبا هست و مناسبت ها رو هم داره) بگردی ، پیدا می کنی!

*اپرا مینی
نسخه سیمبین رو با کرک پیدا و نصب کن! از جاوا خیلی بهتره!

* دیکشنری
شما MSDic رو نصب کن بعد آکسفورد با صدای طبیعی انسان (فقط 57 مگابایت) روش نصب می کنی. MSDic یه نرم افزار پایه است که خودش اطلاعاتی نداره می تونی انواع دیکشنری ها رو تحت این برنامه اجرا کنی!

در مورد ساعت : شما هر فایل فلشی رو می تونی اسکرین سیور قرار بدی!

لینک همه رو دارم. ولی توی موبایلستان، اگه عضو هستی بگو برات بفرستم!

sastwhc
18-11-2008, 17:48
1-راستش من دیروز زیاد 8 گیگ قیمت نکردم.آیا شما فکر میکنید 4 گیگ هایی که قیمت کردم و سن دیسک 4 گیگ رو گفتن 14 تومن،کاملا نامرغوب بودند؟
2-از بین مارک ها و قیمت هایی که بالا ذکر کردم کد.م ها رو پیشنهاد میکنید؟

و البته اونجا هم امروز عضو شدم:5:

ahmad72
19-11-2008, 01:20
به نظر من بهترین دیکشنری با توجه به حجمش Pmd هستش که واقعا دیکشنری کارآمدی هست.کار باهاش راحته و تقریبا هر کلمه ای که بخوای داره.

mentoos
19-11-2008, 15:10
سلام
آقا من این پست را چند صفحه قبل دادم. کسی جوابم رو نداد. حالا دوباره مشکلم رو مطرح میکنم. یه 6120 دارم که دوتا مشکل داره. یکی اینکه inbox ام را نمیتونم از فون مموری روی مموری کارد ست کنم. دوم اینکه چند روز پیش چندتا برنامه نصب کردم، حالا گالریم رو خالی نشون میده. در صورتی که مموریم پره! مموریم ویروس هم نگرفته که فایل ها مخفی باشن. در ضمن اون برنامه ها رو پاک کردم فرقی نکرد. جز فرمت راهی هست؟ ممون میشم راهنماییم کنید. اگه اینجای جای مطرح کردن مشکل نیست لطفا لینک تاپیک مخصوصش رو بهم بدید. با تشکر!

babak81
19-11-2008, 16:16
سلام
چه جوری میشه فارسی کرد این گوشی رو؟
برای اس ام اس

P A R S A
19-11-2008, 21:33
سلام
چه جوری میشه فارسی کرد این گوشی رو؟
برای اس ام اس
راه های زیادی هست از جمله نرم افزار Crystal Farsi که کارش اضافه کردن زبان فارسی هست! ولی اگه می خوای گوشیت رو از بیخ و بن فارسی (به همراه اس.ام.اس فارسی) کنی باید پروداکت کد گوشی رو به یه پروداکت کد فارسی تبدیل و سپس آپدیت کنی که یه کم پیچیده می شه!
از همون Crystal Farsi استفاده کن بهتره!

babak81
19-11-2008, 22:35
راه های زیادی هست از جمله نرم افزار Crystal Farsi که کارش اضافه کردن زبان فارسی هست! ولی اگه می خوای گوشیت رو از بیخ و بن فارسی (به همراه اس.ام.اس فارسی) کنی باید پروداکت کد گوشی رو به یه پروداکت کد فارسی تبدیل و سپس آپدیت کنی که یه کم پیچیده می شه!
از همون Crystal Farsi استفاده کن بهتره!

یا سلام و عرض تشکر
اگه آدرس دانلودش رو هم دارید ممنون میشم بذارید

ahmad72
19-11-2008, 23:57
یا سلام و عرض تشکر
اگه آدرس دانلودش رو هم دارید ممنون میشم بذارید
این هم لینک برنامه

برنامه نیاز به ساین داره که اگه گوشیت رو هک کردی هیچی.
برنامه و کرکش رو نصب میکنی-یه ریست-دیگه همه چی حله.
برای فارسی نوشتن در هر جایی option رو زده و Enable farsi.

nima912
20-11-2008, 00:22
بعد از مدتی باز هم سلام!:11:
کار ما تو این مدت شده بود درس واسه کنکور one واسه تفریح و الی آخر...:19:
زد به سرم گوشی رو مستر ریست کنم:18: اونم ریست سه دکمه‏ای ( گفتم ببینم این روش ریست رو این گوشی کار میکنه یا باید 7370 رو بزنم که دیدم کار میکنه!)
یه سری برنامه هایی که رو فن مموری بود رو دیگه نصب نکردم سرعت گوشی مخصوصا واسه ان.گیج عالی شده!
راستش گوشی دلم رو داره میزنه از بس گیر و ایراد نداره:13: فکر کنم پروژه بعدی آپدیتش باشه ... در آینده:21:
شاد یاشید همگی:40:

abi_del_61
20-11-2008, 08:42
بعد از مدتی باز هم سلام!:11:
کار ما تو این مدت شده بود درس واسه کنکور one واسه تفریح و الی آخر...:19:
زد به سرم گوشی رو مستر ریست کنم:18: اونم ریست سه دکمه‏ای ( گفتم ببینم این روش ریست رو این گوشی کار میکنه یا باید 7370 رو بزنم که دیدم کار میکنه!)
یه سری برنامه هایی که رو فن مموری بود رو دیگه نصب نکردم سرعت گوشی مخصوصا واسه ان.گیج عالی شده!
راستش گوشی دلم رو داره میزنه از بس گیر و ایراد نداره:13: فکر کنم پروژه بعدی آپدیتش باشه ... در آینده:21:
شاد یاشید همگی:40:

:10:

توجه توجه

از آپدیت گوشی به فریمور جدید فعلا خودداری کنید چون ظاهرا نوکیا درایو c رو بدجوری چهار قفله کرده
پس اگه عاشق هک و دشمن ساین هستید واسه آپدیت فعلا عجله نکنید.:41:

starn
20-11-2008, 16:40
خوب خوب خوب خوب سلام به همه ی برو بکس
من ی n95 داشتم که امروز به علت مشکل مالی اونو فروختم و حالا می خوام ی گوشی تا حدود 200 تمن بگیرم که 6120 هم مد نظرمه چون قیمتش خیلی خوب و پایین فکر کنم آخریم قیمتی که ازش دارم 190 بوده
می خواستم ببینم نظر کلیتون در مورد گوشی چی و معایب اصلیش چی؟؟؟
من از ان 95 راضی بودم ولی بزرگترین مشکلش باطیش بود که خیلی زود خالی می شد (من با گوشی زیاد بازی می کنم مخصوصا ان گین و موسیقی گوش می دم)
باطری گوشی چطوره؟؟؟؟
واسه ان گیج مناسب هست؟؟؟؟؟
بین 6120 و 5320 به نظر شما کدام یک بهتره (انصافا)
و راستی قابل ارتقا تا چند گیگ؟؟ توی سایت ها خوندم تا 2 گیگ یعنی 2 گیگ بیشتر رو ساپورت نمی کنه؟؟؟؟
راستی آخرین اپدیتی که براش اومده چنده؟؟؟؟ وقتی گوشی رو می خره روش چه ورژن؟؟؟
و داحل جعبه چه جیزای می ده؟

P A R S A
20-11-2008, 17:43
خوب خوب خوب خوب سلام به همه ی برو بکس
من ی n95 داشتم که امروز به علت مشکل مالی اونو فروختم و حالا می خوام ی گوشی تا حدود 200 تمن بگیرم که 6120 هم مد نظرمه چون قیمتش خیلی خوب و پایین فکر کنم آخریم قیمتی که ازش دارم 190 بوده
می خواستم ببینم نظر کلیتون در مورد گوشی چی و معایب اصلیش چی؟؟؟
من از ان 95 راضی بودم ولی بزرگترین مشکلش باطیش بود که خیلی زود خالی می شد (من با گوشی زیاد بازی می کنم مخصوصا ان گین و موسیقی گوش می دم)
باطری گوشی چطوره؟؟؟؟
واسه ان گیج مناسب هست؟؟؟؟؟
بین 6120 و 5320 به نظر شما کدام یک بهتره (انصافا)
و راستی قابل ارتقا تا چند گیگ؟؟ توی سایت ها خوندم تا 2 گیگ یعنی 2 گیگ بیشتر رو ساپورت نمی کنه؟؟؟؟
راستی آخرین اپدیتی که براش اومده چنده؟؟؟؟ وقتی گوشی رو می خره روش چه ورژن؟؟؟
و داحل جعبه چه جیزای می ده؟

باتری گوشی متوسط هست (از N95 بهتر ولی کلا یه خورده اذیت می کنه)
من هم ان.گیج بازی هستم و از این نظر عالیه! (گرچه باید حواست باشه که رم کم نیاری!)
انصافا باید بگم 5320
قابل ارتقا فعلا تا 32 گیگ! این اطلاعات سایت ها هیچ وقت قابل اعتماد نیست! با سیستمی که نوکیا توی گوشی های سیمبین دارش به کار بسته، فعلا محدودیت رم ، معنایی نداره!!!!
آپدیت 6.01 فکر کنم ، خلاصه 6 و خرده ای بود! بستگی داره، ممکنه طرف گوشی رو از 2 سال پیش داشته باشه ، ممکنه همون وقتی که میخری تازه وارد شده باشه!
داخل جعبه :
1. گوشی
2. دفترچه راهنما و چند تیکه کاغذ!
3. باطری
4. شارژر
5. کارت Micro SD 256 MB

و اما 5320 ، من میگم 5320 بهتره چون:
1. سیمبین جدیدتر داره...
2. رمش بالاتره ، این خیلی مهمه چون من هر وقت می خوام ان.گیج بازی کنم باید چک کنم رم چقدر خالی هست و ...
3. دکمه مخصوص ان.گیج داره (بالای LCD ، جون میده برای بازی افقی)

و حالا برتری های 6120 :
1. شیک بودن و طراحی کلاسیک (که البته سلیقه ای هست)
2. کلید های بهتر

-----------------------------------------------------------------------------

از آپدیت گوشی به فریمور جدید فعلا خودداری کنید چون ظاهرا نوکیا درایو c رو بدجوری چهار قفله کرده
پس اگه عاشق هک و دشمن ساین هستید واسه آپدیت فعلا عجله نکنید.
در مورد بعضی گوشی ها این بحث هست ولی توی 6120 ، فکر کنم هک بدون مشکل انجام بشه!؟!؟!؟!؟!؟
-----------------------------------------------------------------------

راستش گوشی دلم رو داره میزنه از بس گیر و ایراد نداره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کنم پروژه بعدی آپدیتش باشه ... در آینده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همین کارو کردم ، گوشی حال میاد! نرم افزار هایی که همیشه باید اجرا باشن ، نصب نکن! هم سرعت رو می گیره ، هم فضای رم برای ان.گیج کم میاد!
منم تو فکر آپدیت هستم ولی نه اینترنت سرعت بالا دارم ، نه جرئت ریسکش رو!

sajadblog.blogfa
20-11-2008, 19:59
اين ريست سه دکمه اي چيه اون وقت

nima912
20-11-2008, 21:20

وقتی گوشی بالا نمیاد و میخوای مستر ریست کنی باید دکمه های 3 + ستاره + سبز (دکمه برداشتن تلفن) رو همزمان بگیری و پاور رو فشاد بدی و 7 8 ثانیه نگهداری (ترجیحا مموری کارتم در بیاری)
پی نوشت: جالبیه ریست 6120 اینه که سرعت ریست اینقذر بالا هست که مثل روشن شدن عادیه گوشیه!:27:

sastwhc
20-11-2008, 21:36

سلام
ببخشید که من جواب میدم.چون مشکل من اورژانسی ،اول جواب این دوستمون رو بدم که بقیه بتونن برای من فرصت داشته باشند.

عزیز جون تویه حالتی که لازمه دوباری سیستم عامل گوشی رو از روی ROM نصب کنی از این روش استفاده میکنی.تمام sms خا و برنامه های نصبی ات هم از بین میره(باید نسخه پشتیبان داشته باشی)

اول گوشی رو خاموش میکنی بعد در حالیکه کلیدها :call (green key), * (star key), 3 (three گرفتی گوشی رو روشن میکنی،یادت باشه باید باتری پر باشه و چند دقیقه هم طول میکشه.

اما سوال من:

خب اولین مشکل با E51 پیش اومد.همون طوری که میدونید گوشی ام هنوز هک نشده.خواستم دیکشنری soloved بریزم که هم فارسی داره هم تلفظ نشد.از همین انجمن و چند جایه دیگه دانلود کردم ولی اجازه نصب نداد.در ضمن تنظیم app.manager رو به ALL تغییر دادم.
1-آیا حتما باید گوشی هک باشه؟
2-روش SWMail فقط برای UIQ3 است یا برای E51 هم صادقه؟

3-اگه فروم خوبه انگلیسی یا اسپانیایی زبون سراغ داری که کلوپ E51 داشته باشند و معرفی کنید دیگه اصلا مزاحم نمیشم.چندتا عضو هستم اما E51 اونجا مظلوم واقع شده:46:

sajadblog.blogfa
20-11-2008, 22:23
بچه ها ممنون يه سوال ديگه هم دارم اين سه دکمه اي اساسي تره يا *#7370# ؟

sastwhc
20-11-2008, 23:55
سلام
ببخشید که من جواب میدم.چون مشکل من اورژانسی ،اول جواب این دوستمون رو بدم که بقیه بتونن برای من فرصت داشته باشند.

اما سوال من:

خب اولین مشکل با E51 پیش اومد.همون طوری که میدونید گوشی ام هنوز هک نشده.خواستم دیکشنری soloved بریزم که هم فارسی داره هم تلفظ نشد.از همین انجمن و چند جایه دیگه دانلود کردم ولی اجازه نصب نداد.در ضمن تنظیم app.manager رو به ALL تغییر دادم.

3-اگه فروم خوبه انگلیسی یا اسپانیایی زبون سراغ داری که کلوپ E51 داشته باشند و معرفی کنید دیگه اصلا مزاحم نمیشم.چندتا عضو هستم اما E51 اونجا مظلوم واقع شده:46:

بچه ها ممنون يه سوال ديگه هم دارم اين سه دکمه اي اساسي تره يا *#7370# ؟

فقط فلش کردن از سه دکمه ای اساس تره

آقا منو فراموش نکنید

P A R S A
21-11-2008, 11:47

3-اگه فروم خوبه انگلیسی یا اسپانیایی زبون سراغ داری که کلوپ E51 داشته باشند و معرفی کنید دیگه اصلا مزاحم نمیشم.چندتا عضو هستم اما E51 اونجا مظلوم واقع شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ارور مشکل امنتی و این حرف ها داد (Certificate Erro)؟ اگه این بوده یا باید گوشی رو هک کنی (که خیلی بهتره) یا این که نرم افزار رو ساین کنی و ...
اگه می خوای Gmail رو تو گوشی داشته باشی ، باید Imap4 رو توی جی.میل فعال کنی ، بعد از طریق خود گوشی راحت OK میشه ، یه تاپیک هم در این رابطه هست!

sastwhc
22-11-2008, 11:53
ارور مشکل امنتی و این حرف ها داد (Certificate Erro)؟ اگه این بوده یا باید گوشی رو هک کنی (که خیلی بهتره) یا این که نرم افزار رو ساین کنی و ...
اگه می خوای Gmail رو تو گوشی داشته باشی ، باید Imap4 رو توی جی.میل فعال کنی ، بعد از طریق خود گوشی راحت OK میشه ، یه تاپیک هم در این رابطه هست!
بله روی بعضی برنامه ها این error رو میده و روی بعضی دیگه عدم سازگاری رو

جایی رو-فروم خارجی-برای E51 میشناسید؟

P A R S A
22-11-2008, 17:58
بله روی بعضی برنامه ها این error رو میده و روی بعضی دیگه عدم سازگاری رو
مشکل همون ساین هست ، شما این تاپیک رو ببین ، روشن میشی!

ولی اگه می خواستی ، هک کنی ، حتما از روش BiNPDA و بعد هم کپی Install Server.EXE استفاده کن! اگه با روش دیگه هک کردی ، شب میام تو خوابت و ...!!!

sastwhc
22-11-2008, 23:12
مشکل همون ساین هست ، شما این تاپیک رو ببین ، روشن میشی!

ولی اگه می خواستی ، هک کنی ، حتما از روش BiNPDA و بعد هم کپی Install Server.EXE استفاده کن! اگه با روش دیگه هک کردی ، شب میام تو خوابت و ...!!!

1-ممنون تاپیک خوبی بود
2-یه مشکل مسخره دارم.نمیتونم با Xplore فایل کپی کنم.میرم انتخابش میکنم از منو کپی رو انتخاب میکنم اما نه از من محل کپی رو میپرسه نه گزینه past رو پیدا میکنم.در سالیان دور وقتی کپی رو میزدم میپرسید کجا میخوای کپی کنی . . .

Menu>Mark>Selected برای انتخاب و Menu>File>Edit (1) برای کپی

ورژن 1.22

3-راستش تمایلی به هک گوشی ندارم.شاید بعدا که از عوارض احتمالیش مطلع شدم انجامش بدم
4-راستش SlovoED یه Engine داره ,و یه Database.میزنه Database نصب نشده.فعلا هم که نمیتونم فارسی رو اونجا کپی کنم.

ahmad72
23-11-2008, 00:06
1-ممنون تاپیک خوبی بود
2-یه مشکل مسخره دارم.نمیتونم با Xplore فایل کپی کنم.میرم انتخابش میکنم از منو کپی رو انتخاب میکنم اما نه از من محل کپی رو میپرسه نه گزینه past رو پیدا میکنم.در سالیان دور وقتی کپی رو میزدم میپرسید کجا میخوای کپی کنی . .
شما وقتی کپی رو انتخاب کردی با فلش دادن به سمت چپ و راست(برای باز و بسته کردن پوشه ها) به پوشه مورد نظر میرسی و اونوقته که کلید Action (چه میدونم اسمش چیه.همون کلید انتخاب)رو فشار میدی.به همین سادگی به همین ...
شرتکات کپی هم کلید 1 هستش.

nima912
23-11-2008, 00:19
1-ممنون تاپیک خوبی بود
2-یه مشکل مسخره دارم.نمیتونم با Xplore فایل کپی کنم.میرم انتخابش میکنم از منو کپی رو انتخاب میکنم اما نه از من محل کپی رو میپرسه نه گزینه past رو پیدا میکنم.در سالیان دور وقتی کپی رو میزدم میپرسید کجا میخوای کپی کنی . . .

Menu>Mark>Selected برای انتخاب و Menu>File>Edit (1) برای کپی

ورژن 1.22

3-راستش تمایلی به هک گوشی ندارم.شاید بعدا که از عوارض احتمالیش مطلع شدم انجامش بدم
4-راستش SlovoED یه Engine داره ,و یه Database.میزنه Database نصب نشده.فعلا هم که نمیتونم فارسی رو اونجا کپی کنم.

1-دوست عزیز برای کپی مثلا فایل X (یا چند تا فایل که برای مارک کردن باید دکمه # رو بگیری و بالا یا پایین رو فشاد بدی) دکمه 1 رو بزن (برای move کزدن دکمه 2) بعد میری اون فولدری که میخوای فایل رو بریزی دکمه وسط (ok) رو فشاد میدی (برای رفتن به subfolder ها هم از سمت راست و برای خارج شدن از اونا سمت چپ رو بزن)
2-در مورد هک عوارض ندارد!! اما وقتی گوشی هک شده به فایلهای سیستمی توی C:\private دسترسی داده میشه که اگه اونجا دستکاری غیر علمی صورت بگیره (مثلا فایلی رو پاک کنید) گوشی دیگه فنا میره و بالا نمیاد که با مستر ریست درست میشه! البته کارایی که بچه ها تو این فروم و فرومهای مشابه در مورد هک انجام میدن تست شده هست.(پیشنهادم برای شما تحقیق بیشتر تو همین انجمن و تاپیک های هک- ساین و ... هست تا با روح قضیه که ساده هم هست آشنا بشی)
3- من رو موبایلم دو تا دیکشنری دارم که کاملا راضیم میکنه (الان دارم واسه ارشد میخونم و برای تست های زبان به دیکشنری ها بسیار مراجعه میکنم) اولی unidic 1.2 هست که انگلیسی به فارسی و بلعکسه و دومی Msdict5.0 هست که با دانلود دیکشنریهای مختلفش (oxford :business-medical-concise-idioms-) و حتی شنیدم یه دیکشنری با 240.000 لغت و سخنگو نیاز شما رو بر طرف میکنه. (تو موبایلستان یه سرچ کنی لینکش به سرعت پیدا میشه)
شاد باشی.:40:

sastwhc
23-11-2008, 10:56
1-دوست عزیز برای کپی مثلا فایل X (یا چند تا فایل که برای مارک کردن باید دکمه # رو بگیری و بالا یا پایین رو فشاد بدی) دکمه 1 رو بزن (برای move کزدن دکمه 2) بعد میری اون فولدری که میخوای فایل رو بریزی دکمه وسط (ok) رو فشاد میدی (برای رفتن به subfolder ها هم از سمت راست و برای خارج شدن از اونا سمت چپ رو بزن)
2-در مورد هک عوارض ندارد!! اما وقتی گوشی هک شده به فایلهای سیستمی توی C:\private دسترسی داده میشه که اگه اونجا دستکاری غیر علمی صورت بگیره (مثلا فایلی رو پاک کنید) گوشی دیگه فنا میره و بالا نمیاد که با مستر ریست درست میشه! البته کارایی که بچه ها تو این فروم و فرومهای مشابه در مورد هک انجام میدن تست شده هست.(پیشنهادم برای شما تحقیق بیشتر تو همین انجمن و تاپیک های هک- ساین و ... هست تا با روح قضیه که ساده هم هست آشنا بشی)
3- من رو موبایلم دو تا دیکشنری دارم که کاملا راضیم میکنه (الان دارم واسه ارشد میخونم و برای تست های زبان به دیکشنری ها بسیار مراجعه میکنم) اولی unidic 1.2 هست که انگلیسی به فارسی و بلعکسه و دومی Msdict5.0 هست که با دانلود دیکشنریهای مختلفش (oxford :business-medical-concise-idioms-) و حتی شنیدم یه دیکشنری با 240.000 لغت و سخنگو نیاز شما رو بر طرف میکنه. (تو موبایلستان یه سرچ کنی لینکش به سرعت پیدا میشه)
شاد باشی.:40:

1-وقتی OK میکنم میزنه can't open the file
2-اگه یا مستر ریست برگرده که مشکلی نیست
3-از چهار لینک مختلف دانلود کردم فقط یکیش نصب شد-بفیه نیاز به گوشی هک شده داشتند- ولی engine نصب شد ولی دیتا بیس ها باید دستی نصب شه که ظاهرا شاید X-plore من مشکل داره

ممنون از راهنمایی تان

armin_software
27-11-2008, 16:01
سلام
تو گوشی تو قسمت connecitivy گزینه ی sync ماله چیه؟

shadli_m7
27-11-2008, 19:36
سلام
من میخوام یخ هندزفری بگیرم. چی بگیرم به نظرتون؟چند قیمت هستند؟

P A R S A
27-11-2008, 21:54
سلام
تو گوشی تو قسمت connecitivy گزینه ی sync ماله چیه؟

برای سینک کردن بین کامپیوتر و گوشی یا بین هر دستگاه سازگار با گوشی هست!

--------------

برای هندزفری به نظرم از حرفه ای های نوکیا بگیری ، بهتره!

armin_software
28-11-2008, 13:20
به نظر شما این 6120 تا چه حافظه ای رو ساپورت میکنه؟

ahmad72
28-11-2008, 23:11
به نظر شما این 6120 تا چه حافظه ای رو ساپورت میکنه؟
تا 8 گیگ رو که رفقا تست زدن بدون هیچ مشکل و هنگی جواب داد اما میگن تا 32 هم که بذاری بهت جواب میده!

armin_software
29-11-2008, 15:08
Ptt چیه؟
کارش چیه؟

P A R S A
29-11-2008, 16:47
Ptt چیه؟
کارش چیه؟

یه امکان مخابراطی هست مثل بیسیم ، بین گوشی ها که در انحصار نوکیا هست! و امکان استفاده برای ما نیست. چون هم گوشی هامون ثبت نشده و کشکی هست ، هم امکانات مخابراطی...

کارت حافظه ، بیشترین مقداری که در نوع MicroSD وجود داره ، 32 گیگ هست که 6120 هم ساپورت می کنه!

ahmad72
29-11-2008, 18:28
دوستان بگید که چندتا بازی (به جز N.Gage)و نرم افزار و تم (به جز تم های اصلی گوشی) روی گوشیتون نصب کردید.
اول هم خودم :89 تا نرم افزار
47 تا بازی
13 تا تم

P A R S A
29-11-2008, 20:11
نرم افزار : 18 تا
بازی : 14 تا
تم : 18 تا

قبلا اینقدر بازی و نرم افزار و تم داشتم که نمی تونستم ، چیزی که می خوام توش پیدا کنم! بعد از فرمت کردن گوشی دیگه رحم کردم بهش!

armin_software
29-11-2008, 22:43
تو قسمت بلوتوث گزینه ی remote mode sim چیه؟

Meisam Khan
30-11-2008, 09:53
سلام دوستان
عرضم به حضور شریف شما که من می خواستم یه سری نرم افزار رو که توی گوشیم هست رو اپدیت کنم. ولی حجمشون بالا هست و سرعت gprs گوشی هم و هزینش هم زیاد میشه.
سوال من اینه که ایا میشه گوشی رو به کامپیوتر وصل کرد و به جای استفاده از اینترنت ایرانسل از اینترنت کامپیوتر برای اپدیت نرم افزار ها استفاده کرد؟

ahmad72
30-11-2008, 14:07
کسی لینک نرم افزار lcg jjukebox v2.40 نداره واسه ما بذاره؟نمیخوام که به اینترنت نیاز داشته باشه.

Legend
30-11-2008, 14:18
کسی لینک نرم افزار lcg jjukebox v2.40 نداره واسه ما بذاره؟نمیخوام که به اینترنت نیاز داشته باشه.

نه...نيست...من الان با همون 2.17 سر ميكنم...:20:

armin_software
30-11-2008, 15:06
لطفا جواب بدین.

nima912
30-11-2008, 15:13
لطفا جواب بدین.
نقل قول از راهنمای گوشی:

حالت سیمکارت از راه دور> روشن:برای اینکه یک دستگاه دیگر بتواند با استفاده از سیمکارت موجود در تلفن شما به شبکه مخابراتی متصل شود.

nima912
30-11-2008, 15:16
سلام دوستان
عرضم به حضور شریف شما که من می خواستم یه سری نرم افزار رو که توی گوشیم هست رو اپدیت کنم. ولی حجمشون بالا هست و سرعت gprs گوشی هم و هزینش هم زیاد میشه.
سوال من اینه که ایا میشه گوشی رو به کامپیوتر وصل کرد و به جای استفاده از اینترنت ایرانسل از اینترنت کامپیوتر برای اپدیت نرم افزار ها استفاده کرد؟
راستش منم دنبال چنین قضیه ای بودم و نرم افزارهایی مثل gnubox رو امتحان کردم اما نشد که نشد.(البته من با کابل یو.اس.بی امتحان کردم و نه با بلوتوث)

Majid393
30-11-2008, 15:21
سلام دوستان

راستش منم دنبال چنین قضیه ای بودم و نرم افزارهایی مثل gnubox رو امتحان کردم اما نشد که نشد.(البته من با کابل یو.اس.بی امتحان کردم و نه با بلوتوث)

باید از دستگاه بلوتوث استفاده کرد ....... با usb نمیشه .......

nima912
30-11-2008, 16:00
باید از دستگاه بلوتوث استفاده کرد ....... با usb نمیشه .......
گزیه usb تو تنظیماتش بود اما کانکت نمیشد....یحتمل مثل ورژنهای قدیمی این نرم افزار فقط بلوتوثی باید بشه.

armin_software
30-11-2008, 21:10
حالت سیمکارت از راه دور> روشن:برای اینکه یک دستگاه دیگر بتواند با استفاده از سیمکارت موجود در تلفن شما به شبکه مخابراتی متصل شود.
یعنی چی؟
میشه بهتر توضیح بدین.

filtrmiltr
04-12-2008, 15:32
دوستان سلام من 6120 دارم که اونو با پرداکت0547929 به ورژن 6.01آپدیت و فارسی کردم .
1-کسی هست که روش هک کردنشو به من بگه.
2-یه برنامه هم برای یادآوری تماس می خوام.
3-چه جوری میشه مثل گوشیهای سری 40 عکس پس زمینه تمام صفحه انتخاب کرد.

ahmad72
04-12-2008, 18:38
دوستان سلام من 6120 دارم که اونو با پرداکت0547929 به ورژن 6.01آپدیت و فارسی کردم .
1-کسی هست که روش هک کردنشو به من بگه.
2-یه برنامه هم برای یادآوری تماس می خوام.
3-چه جوری میشه مثل گوشیهای سری 40 عکس پس زمینه تمام صفحه انتخاب کرد.
1-به این تاپیک مراجعه کن

2-منظورت رو نمیفهمم.چطور نرم افزاری هست؟
3-نمیشه.مگر این که از یه عکس تم بسازی که پارسا جون استادشه.
درضمن بهت پیشنهاد میکنم بازی های N.Gage رو حتما رو گوشیت نصب کنی

ahmad72
04-12-2008, 18:42
دنبال یه لایتنر خوب و رایگان برای موبایل میگردم.کسی سراغ نداره؟

filtrmiltr
04-12-2008, 23:28
...................
..................ش
2-منظورت رو نمیفهمم.چطور نرم افزاری هست؟
...............
..............
ببین دوست عزیز تو قسمت calender گوشی مثلا 5610 گزینه make a not تظیم call داره .منم یه برنامه calender می خام که اونو داشته باشه.

P A R S A
05-12-2008, 11:41
توی Organizer خود گوشی هست! از توی تقویم ، میری توی روز مورد نظر ، Option بعد New Entry ...!

reza021120
05-12-2008, 16:07
سلام
حجم فایل update چقدر است ؟

filtrmiltr
05-12-2008, 19:31
توی Organizer خود گوشی هست! از توی تقویم ، میری توی روز مورد نظر ، Option بعد New Entry ...!

.......................................
گزینه call نداره

P A R S A
05-12-2008, 21:47
مجبوری از Memo یا Meeting استفاده کنی!

filtrmiltr
05-12-2008, 23:27
مجبوری از Memo یا Meeting استفاده کنی!

به خاطر همین دنبال یه برنامه ام که گزینه call داشته باشه

P A R S A
06-12-2008, 20:28
چه فرقی داره ، Call با Memo ؟
برای برنامه می تونی به موبایلستان سر بزنی (الان بن میشم!) البته بخش درخواست برنامه P30 عزیز و گرامی هم هست!

vanish
07-12-2008, 12:59
آخرین قیمت؟؟

nima912
07-12-2008, 14:02
آخرین قیمت؟؟
گارانتی اصل هنوز 235 هست
متفرقه 200 حدودا

ahmad72
08-12-2008, 00:39
خداییش خوب حفظ قیمت کرده.زیاد افت نکرده.

nima912
08-12-2008, 15:51
خداییش خوب حفظ قیمت کرده.زیاد افت نکرده.
سیاست بازار نوکیاست! نمونه هایی از افت قیمت ان78 -ان85 و ... نمونه هایی از ثبات قیمت :6630-6120 و 6600 و ان 73 و...
به هر حال هدف ماکزیمم کردن سود هست:27:

ahmad72
09-12-2008, 18:09
یادمه موقعی که امکان نصب N.Gage روی گوشی ما فراهم شد روش یونس جواب نمیداد و از این روش استفاده میکردیم:

پارسا جون تو که گوشیت رو چند وقت پیش فرمت کردی روش الآن اقا یونس جواب میده یا باید از همون روش استفاده کرد؟
میخوام یه حالی به گوشی بدم و فرمتش کنم.

MOHAMMAD2010
09-12-2008, 23:45
اقا گوشیم یه مشکل پیدا کرده :
وقتی دارم باهاش فیلم نگاه میکنم ( 3gp ) وسط فیلم ها گیر میکنه بعد چند ثانیه دوباره ادامشو میخونه
جدیدا اینطوری شده
به نظرتون چی کار کنم ؟
مرسی

ahmad72
10-12-2008, 17:34
یادمه موقعی که امکان نصب n.gage روی گوشی ما فراهم شد روش یونس جواب نمیداد و از این روش استفاده میکردیم:

پارسا جون تو که گوشیت رو چند وقت پیش فرمت کردی روش الآن اقا یونس جواب میده یا باید از همون روش استفاده کرد؟
میخوام یه حالی به گوشی بدم و فرمتش کنم.
چی شد جوابم؟
گوشیم رو فرمت کردم.2 بار با کد 7370 و یه بار با 3 تا دکمه اما هنوز برنامه ها و بازی ها رو گوشی هست!!!!:18:!!!!
نه اجرا میشن و نه پاک به جز 9 تاشون.
دارم فکری میشم.کمکم کنید.

Majid393
10-12-2008, 18:14
چی شد جوابم؟
گوشیم رو فرمت کردم.2 بار با کد 7370 و یه بار با 3 تا دکمه اما هنوز برنامه ها و بازی ها رو گوشی هست!!!!:18:!!!!

مموری رو هم فرمت کن ........:27:

P A R S A
10-12-2008, 19:51
وقتی دارم باهاش فیلم نگاه میکنم ( 3gp ) وسط فیلم ها گیر میکنه بعد چند ثانیه دوباره ادامشو میخونه
جدیدا اینطوری شده
به نظرتون چی کار کنم ؟
مرسی
احتمالا مموریت خیلی خیلی پره. (مخصوصا فایل های کوچولو کوچولو)

-----

چی شد جوابم؟
گوشیم رو فرمت کردم.2 بار با کد 7370 و یه بار با 3 تا دکمه اما هنوز برنامه ها و بازی ها رو گوشی هست!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!!!!

چون نرم افزار ها رو روی مموری ریختی (نصب کردی) اینجوری شده. با فرمت کردن مموری حل میشه (از طریق کامپیوتر یا خود گوشی)

nima912
10-12-2008, 21:12
جدیدا اینطوری شده
به نظرتون چی کار کنم ؟
مرسی
پست 1000 به من رسید:27:
احتمالا رم باید باشه(تم گوشی سنگینه-مموری پره-برنامه ای در حال اجراست و...). من تو پخش فایلهای طولانی ام.پی4 این مشکل رو دارم با coreplayer راحتتره