PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ 6120

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6

filtrmiltr
12-12-2008, 14:19
چجوری میشه به فریمور قبلی برگشت

Majid393
12-12-2008, 18:45
چجوری میشه به فریمور قبلی برگشت

با باکس ... باید بدی گوشیتو فلش کنن ........ البته ممکنه بعد از دانگرید کردن ، گوشی بالا نیاد و روشن نشه .....

P A R S A
12-12-2008, 19:39
پست 1000 به من رسید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
999 هم به من رسید!!!

ahmad72
12-12-2008, 19:43
یادمه موقعی که امکان نصب N.Gage روی گوشی ما فراهم شد روش یونس جواب نمیداد و از این روش استفاده میکردیم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پارسا جون تو که گوشیت رو چند وقت پیش فرمت کردی روش الآن اقا یونس جواب میده یا باید از همون روش استفاده کرد؟
میخوام یه حالی به گوشی بدم و فرمتش کنم.
چی شد پس؟چه کنم؟روش یونس جون جواب میده یا نه؟من N.Gage میخوام.میخوام متال بازی کنم.

ahmad72
14-12-2008, 19:18
اگه این گزینه Back up phone memor تو قسمت memory توی Data manager رو بزنی از چه چیزهایی Back up میگیره؟

P A R S A
14-12-2008, 20:51
چی شد پس؟چه کنم؟روش یونس جون جواب میده یا نه؟من n.gage میخوام.میخوام متال بازی کنم.
آره عزیز ، جواب میده. عالی هم جواب میده!

اگه این گزینه back up phone memor تو قسمت memory توی data manager رو بزنی از چه چیزهایی back up میگیره؟

نمی دونم...توی help گوشی باید نوشته باشه!!!

hbm_7052
15-12-2008, 13:46
آقا اين فسمت دانلود سايت نوكيا ----- شده!!
تورو خدا يكي برنامه nokia updater رو يه جايي غيرا رپيدشير آپلود كنه

nima912
15-12-2008, 14:47
اگه این گزینه Back up phone memor تو قسمت memory توی Data manager رو بزنی از چه چیزهایی Back up میگیره؟
کل فن مموری رو بک آپ میگیره.(برنامه-اس.ام.اس و....)البته با pc suit هم این امکان هست اما ای روش رو مموری کارت مطمئنتره:10:**البته من امتحان نکردم رو این گوشی اما رو سری 60 قبلی مثل 6600 اگه بکاپ میگرفتم و ری استور میکردم برنامه ها هم که رو فن مموری نصب بود بی ایراد اجرا مشد.

ahmad72
15-12-2008, 18:00
کل فن مموری رو بک آپ میگیره.(برنامه-اس.ام.اس و....)البته با pc suit هم این امکان هست اما ای روش رو مموری کارت مطمئنتره:10:**البته من امتحان نکردم رو این گوشی اما رو سری 60 قبلی مثل 6600 اگه بکاپ میگرفتم و ری استور میکردم برنامه ها هم که رو فن مموری نصب بود بی ایراد اجرا مشد.
اونوقت کجا ذخیره میشه؟

MOHAMMAD2010
15-12-2008, 21:02
اونوقت کجا ذخیره میشه؟

تو مموری گوشی

tootooo
15-12-2008, 22:14
آقا اين فسمت دانلود سايت نوكيا ----- شده!!
تورو خدا يكي برنامه nokia updater رو يه جايي غيرا رپيدشير آپلود كنه

این هم برنامه nokia software updater تقدیم دوستان ازنوکیا
این برنامه23.5 مگابایت هست و برروی XP-Vista نصب می شود

تشکر هم خوب چیزی هست

filtrmiltr
15-12-2008, 22:59
دوستان من دیگه خسته شدم هرکاری که کردم گوشیم(6120 ورژن 6.01) هک نشد پس می خوام اونو دانگرید کنم اگه بتونیین آموزش اونو بزارین ممنون میشم. در ضمن از هرراهنمایی وتوصیه ای استقبال می کنم.

Gune Baxan
15-12-2008, 23:51
سلام،

دو تا سوال ساده داشتم.

دوست بنده یه گوشی 6120 خریده. فروشنده چند تا تم رو مموری گوشی ریخته بود ولی هر کاری کردم تم ها نصب نشد و پیغام Expired Certificate رو نشون داد. دلیل این پیغام چیه؟

تم ها برای این گوشی باید در سایز خاصی باشه یا تم دیگر گوشی های نوکیا سری 60 رو میشه روش نصب کرد؟

nima912
16-12-2008, 00:40
سلام،

دو تا سوال ساده داشتم.

دوست بنده یه گوشی 6120 خریده. فروشنده چند تا تم رو مموری گوشی ریخته بود ولی هر کاری کردم تم ها نصب نشد و پیغام Expired Certificate رو نشون داد. دلیل این پیغام چیه؟

تم ها برای این گوشی باید در سایز خاصی باشه یا تم دیگر گوشی های نوکیا سری 60 رو میشه روش نصب کرد؟
تاریخ گوشی رو قبل نصب بکش عقب یکسال(2007 یا 2006 امتحان کن) درست میشه بعد نصب تاریخ رو بیار سر جاش
تمهای این گوشی s60v3 و اندازشم 240 در 320 هستش.:10:

ahmad72
16-12-2008, 01:17
تو مموری گوشی
ممنونم دوست عزیز.:10:
این که درسته اما کجای مموری Save میشه؟چطور Restore میشه؟این مهمه.

nima912
16-12-2008, 01:22
ممنونم دوست عزیز.:10:
این که درسته اما کجای مموری Save میشه؟چطور Restore میشه؟این مهمه.
دنبال فولدر backup باش.یه تست میکنم ببینم رو این گوشی چجوریه خبر میدم:10:
ویرایش:restore هم مثل بک آپ تو همون مسیره.گوشی مثل موقعی که با پی سی ری استور میکنی رفتار میکنه.

ahmad72
16-12-2008, 23:27
تاریخ گوشی رو قبل نصب بکش عقب یکسال(2007 یا 2006 امتحان کن) درست میشه بعد نصب تاریخ رو بیار سر جاش
تمهای این گوشی s60v3 و اندازشم 240 در 320 هستش.:10:
ولی من به دوستام که این مشکل رو داشتن میگفتم تاریخ گوششیشون رو به تاریخ دقیق میلادی تغییر بدن که این کار جواب میداد:18:

P A R S A
17-12-2008, 10:31
سلام،

دو تا سوال ساده داشتم.

این مساله مربوط به ساین و این حرف ها هست. به این تاپیک مراجعه کن :

Gune Baxan
17-12-2008, 10:47
با روشی که نیما خان گفتند مشکل حل شد ولی به فکر ساین هم باید باشم. ممنون از لطف دوستان که راهنمایی فرمودین.

nima912
17-12-2008, 16:26
ولی من به دوستام که این مشکل رو داشتن میگفتم تاریخ گوششیشون رو به تاریخ دقیق میلادی تغییر بدن که این کار جواب میداد:18:
اونم بعضی موارد جواب میده اگه تم 2008 باشه تاریخ رو بکشی عقب (2007) مثلا بازم ارور میده! به قول پارسا ساین کنین راحت:10:
در مورد موضوع بکاپ رو مموری کارت من تست کردم تو E:\backup یه فایل با پسوند arc ذخیره میشه که واسه من جدود 16 مگ بود (یعنی کلاینت انگیج رو هم بکاپ گرفته بود و برنامه های رو فن و ...) بازم سوالی بود در خدمتیم.:40:

tootooo
17-12-2008, 22:11
دوستان من دیگه خسته شدم هرکاری که کردم گوشیم(6120 ورژن 6.01) هک نشد پس می خوام اونو دانگرید کنم اگه بتونیین آموزش اونو بزارین ممنون میشم. در ضمن از هرراهنمایی وتوصیه ای استقبال می کنم.

شما با مراجعه به یکی از تعمیرات موبایل گوشی خود را با box2008 فلش کنید تا به ورژن قبلی باز گردد

tootooo
17-12-2008, 22:13
لطفا اموزش باز کردن 6120 را بگزارید

nima912
18-12-2008, 00:04
لطفا اموزش باز کردن 6120 را بگزارید

باز کردن کامل؟ راستش من فقط قاباشو باز کردم. قاب بالای باتری (همون که قاب نقره ای 2.0 مگاپیکسل روشه) و قاب جلویی. جفتشم با ناخن میندازی بین فاصله قاب تا فریم اصلی باز میکنی (**توصیم اینه که تا اونجا که ممکنه با احتیاط و آروم مخصوصا قاب پشتی ظریفتره)
در مورد باز کردن کامل: پشتش که پیچ نداشت فکر کنم برد گوشی با پیچ از جلو به فریم اصلی وصل باشه. اگه عکس یا مطلب پیدا کردم پستم رو ویرایش میکنم.:40:
ویرایش:این فیلم باز کردن قاب ال.سی.دی هست.تنها چیزی که پیدا کردم این بود.:10:

amin fear
18-12-2008, 01:06
سلام دوستان

يه برنامه براي 6120 ميخوام كه بم اجازه بده با Voice Recorder گوشي بيشتر از يك دقيقه صدا رو ضبط كنم

آخه ماله خودش بيشتر از يك دقيقه صدا رو ضبط نمي كنه !؟؟؟

مطمئنم يه همچين برنامه اي هست قبلا ديدم اما اسمش يادم نيست....

nima912
18-12-2008, 02:53
سلام دوستان

يه برنامه براي 6120 ميخوام كه بم اجازه بده با Voice Recorder گوشي بيشتر از يك دقيقه صدا رو ضبط كنم

آخه ماله خودش بيشتر از يك دقيقه صدا رو ضبط نمي كنه !؟؟؟

مطمئنم يه همچين برنامه اي هست قبلا ديدم اما اسمش يادم نيست....
دوست من برو تو voice rcorder>option گزینه اول دو حالت داره یکی مخصوص ام.ام.اس که تا 1دقیقه ضبط میکنه و دیگری کیفیت بالا که تا 1 ساعت ضبط میکنه.شما رو دومی تنظیم کن.:10:
اگرم برنامه ضبط خواستی برو اینجا:

shadli_m7
18-12-2008, 13:17
سلام دوستان
می خوام رم جدید برا گوشیم بگیرم. 8 گیگ بگیرم؟ به راحتی میشه باش کار کرد؟ سرعتش که زیاد پایین نمیآد؟
و اینکه چه مارکی خوبه؟

و یه سوال دیگه در مورد هدفون ، چون برا 6120 ، 2.5 میلی هستش . به نظرتون چی بگیرم؟
مرسی:10:

ahmad72
18-12-2008, 18:18
سلام دوستان
می خوام رم جدید برا گوشیم بگیرم. 8 گیگ بگیرم؟ به راحتی میشه باش کار کرد؟ سرعتش که زیاد پایین نمیآد؟
و اینکه چه مارکی خوبه؟

و یه سوال دیگه در مورد هدفون ، چون برا 6120 ، 2.5 میلی هستش . به نظرتون چی بگیرم؟
مرسی:10:
سرعتش پایین بیاد؟پایین که نمیاد هیچ بالا هم میره:31:
شوخی کردم.اگه می خوای می تونی مموری 8 بگیری.به راحتی میشه باهاش کار کرد و خیلی از سرعتش کم نمی شه.
اگه هدفونی مث هدفون اصلی 5700 گیرت بیاد خیلی خوبه.

mahsai
18-12-2008, 18:37
دوستان قیمت گوشی الان چقدره؟

nima912
18-12-2008, 23:21
گارانتی نیا 235
متفرقه 200

ahmad72
20-12-2008, 21:12

190 تا 200 هم گیرت میاد.:27:

romass100
22-12-2008, 13:22
دوستان خواهشا بگید چطوری میشه با 6120 کلاسیک صدای رادیو را ضبط کرد.
من که هر روشی را امتحان کردم جواب نداد.خواهشا یه نرم افزار خوب معرفی کنید.
الون ام پی تیری دیکتوفون را که معروفترین بود امتحان کردم ولی اصلا فایده ای نداشت.اصلا امکانش هست که بشه همچین کاری کرد؟چرا بقیه می تونند و فقط 6120 ها نمی تونند ضبط کنند؟

talabeh3
22-12-2008, 13:28
مهندسان محترم 6120،
در حالت بی صدا (سایلنت)، موقع عکس گرفتن صدای دیافراگم گوشی قطع نمیشه، راه حلش چیه؟

romass100
22-12-2008, 13:37
مهندسان محترم 6120،
در حالت بی صدا (سایلنت)، موقع عکس گرفتن صدای دیافراگم گوشی قطع نمیشه، راه حلش چیه؟

عزیزم هیچ راهی واسه ی این کار نیست.البته یه نرم افزار بود که صدای شات دوربین قطع می شد ولی باید تحت نرم افزار عکس می گرفتیم که کیفیت عکس فوق العاده میومد پایین و به درد نمی خورد.تنها راهش اینه که موقع عکس گرفتن انگشت شصتت را بزاری جلوی بلندگوش تا صدای شات بشه یک پنجم.من مدت ها دنبال همچین چیزی بودم که اخر هم پیداش نکردم و حالا از این روش استفاده می کنم.

ahmad72
22-12-2008, 16:05
مهندسان محترم 6120،
دوستمون درست میگه.من که هیچ راهی رو پیدا نکردم.
یه بار یه پچ دیدم برای این کار ولی اون هم جواب نداد.

P A R S A
22-12-2008, 17:32
سلام به دوستان عزیز ،
این چند وقته اصلا فرصت پیدا نمی کردم بیام و جواب بدم و ... الان هم خیلی وقت ندارم بشینم. فقط چند تا سوال خیلی فوری داشتم:

رم میکروsd هشت گیگ جواب میده روی 6120 ؟
سرعت پایین نمیاد؟
مشکل ایجاد نمی کنه؟
قیمتش چنده؟
چه مارکی بگیرم؟
تبدیل جک هدفون 2.5 به 3.5 کیفیت رو پایین میاره؟
تبدیل با هدفون خوب بهتره یا بگردم هندزفری 2.5 خوب گیر بیارم؟

لطفا سریع بجوابید که برام مهم و فوریه!
Tnx

DiDiSks
22-12-2008, 18:31
سلام به دوستان عزیز ،
این چند وقته اصلا فرصت پیدا نمی کردم بیام و جواب بدم و ... الان هم خیلی وقت ندارم بشینم. فقط چند تا سوال خیلی فوری داشتم:

سرعت پایین نمیاد؟
مشکل ایجاد نمی کنه؟
قیمتش چنده؟
چه مارکی بگیرم؟

Tnx

رم 8 gb رو ساپورت نميكنه فقط تا 4 رو ساپورت ميكنه

P A R S A
22-12-2008, 19:40
فکر کنم دوستان توی همین تاپیک ، گفته بودن ، رم 8 تست کردیم کار کرده؟

romass100
22-12-2008, 20:56
ما که هرچی بخوایم هیچ کسی نداره و هرچی بپرسیم هیچ کسی نمیدونه.اخه یعنی چی؟یعنی اینقدر دانش من بالا هستش که هنمه کم میارند جواب بدن؟

کسی نرم افزار تست شده ای که بشه فلش گوشی 6120 کلاسیک را روشن نگه داره نداره؟

P A R S A
22-12-2008, 21:09
کسی نرم افزار تست شده ای که بشه فلش گوشی 6120 کلاسیک را روشن نگه داره نداره؟
نه نیست !

nima912
22-12-2008, 22:21
دوستان خواهشا بگید چطوری میشه با 6120 کلاسیک صدای رادیو را ضبط کرد.
من که هر روشی را امتحان کردم جواب نداد.خواهشا یه نرم افزار خوب معرفی کنید.
الون ام پی تیری دیکتوفون را که معروفترین بود امتحان کردم ولی اصلا فایده ای نداشت.اصلا امکانش هست که بشه همچین کاری کرد؟چرا بقیه می تونند و فقط 6120 ها نمی تونند ضبط کنند؟
دوست من، منم هر برنامه‏ای رو تست کردم نشده چون با هر عملی برای ضبط رادبو دیگه پخش نمیشه.برنامه جدید بیاد شاید این مسئله رو رفع کنه

مهندسان محترم 6120،
شما باید گوشی رو هک کنی و از روشی که در زیر گفته شده استفاده کنی. من اینکارو کردم و الان تو 2 تا از پروفایلها (silent-meeting) صدای شاتر و بیپ موقع ضبط صدا ندارم:
(به نقل از موبایلستان)

--------------------------

قطع صدای Shutter

با سلام

این بار یه سورپرایز برای دوستان عزیز

من که خیلی منتظر این لحظه بودم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای اولین بار، میتونی صدای دوربین گوشی رو، تنها با ویرایش یه فایل متنی ساده، قطع کنید.

با این روش، زمانی که گوشی روی پروفایل Silent هست، صدای shutter قطع میشه و با تغییر پروفایل، صدا برمیگرده. درست مثل گوشی های سونی اریکسون.

و اما روش ساده ی انجام این کار:

گوشی رو در وضعیت هک قرار بدید.

در برنامه ی xplore ، به قسمت تنظیمات رفته ( با زدن کلید صفر در محیط برنامه ) و سپس گزینه های Show Rom Drives و Show system files/folders رو تیک بزنید.

حال، به مسیر زیر برید :

Z:\Private\10202be9

فایل 101F8809.txt رو از مسیر فوق کپی کرده و در مسیر زیر ، Paste نمایید.

C:\Private\10202be9

سپس این فایل متنی رو با برنامه ی xplore باز کنید ( برای ویرایش ). برای ویرایش کردن فایل، میتونید، روی این فایل متنی، کلید 8 رو بزنید.

سپس به خط آخر این فایل مراجعه کنید.

در خط آخر، متن زیر رو باید ویرایش نمایید

0x7 int 1 0 cap_rd=alwayspass
cap_wr=alwaysfail

به عکس توجه فرمایید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در خط فوق، تنها باید، عدد یکی که پر رنگ نوشته شده را، به صفر تغییر بدید.

یعنی متن به این صورت در میاد.

0x7 int 0 0 cap_rd=alwayspass
cap_wr=alwaysfail

تغییرات را Save کنید و از xplore خارج بشید.

حالا گوشی رو Restart کنید.

پس از بالا اومدن گوشی، مشاهده خواهید کرد که در پروفایل silent، بدون صدای دوربین، میتونید عکس بگیرید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستانی که گوشی N95 دارن، میتونن به جای ویرایش، فایل ضمیمه ی زیر رو دانلود کنند و در مسیر ذکر شده کپی کنند. ( شاید روی سایر گوشی ها هم این فایل جواب بده، ولی شما خطر نکنید و خودتون ویرایش کنید )

نکته : حتما برای قطع صدا، گوشی رو در وضع Silent قرار بدید.

در ضمن، این روش روی n95 ، N82 ، N73 ، 5700 کاملا تست شده.

موفق و پیروز باشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------

کسی نرم افزار تست شده ای که بشه فلش گوشی 6120 کلاسیک را روشن نگه داره نداره؟قلش گوشی رو با یه نرم افزار تحت Python میشه به صورت روشن خاموش دراورد(**نکته اینجاست که من اونو امتجان کردم و فلش گوشی که به صورت عادی روشن خاموش میشد --مثل عکس گرفتن 6تایی که خود گوشی داره با اون فاصله زمانی--ظرف 20 ثانیه داغ شد.قاب پشت گوشی رو که باز کردم جالت سوختگی رو برد کنار فلش led دیده میشد.اگه واقعا میخوای بدونی چقدر داغ میشه قاب پشت رو باز کن و دستتو بزار رو فلش و فقط یه فلش بزن!!:19: توصیه اکید دارم با فلش گوشی از این کارا نکنی!)

nima912
22-12-2008, 22:48
سلام به دوستان عزیز ،

سرعت پایین نمیاد؟
مشکل ایجاد نمی کنه؟
قیمتش چنده؟
چه مارکی بگیرم؟

Tnx
یاالله پارسا خان! صفا آوردی برادر:10:
راستش جواب سوالات سخته!
در مورد مموری تا 4گیگ که 100% جواب میده اما من جایی نخوندم که کسی 8گیگ گذاشته باشه! همه میگن جواب میده پس اگه واقعا میخوای باید یه مموری گیر بیاری و امتجان کنی قبل از خریدت.سرعتم قائدتا میاد پایین مثلا اگه گالری رو باز کنی یا بخوای لیست آهنگارو وا کنی (نکته اینه تو تجهیزات جانبی سایت نوکیا برای 6120 رم 16گیگ هم هست! جالا آیا کار میکنه؟!:13:) مارک خوب transcend یا sandisk و ...
راجع به تبدیل 2.5 به 3.5 ترجیجا اینکارو نکن!واسه اینکه گوشی ممکنه بگه تجهیزات جانبی بهش نمیخوره و صدایی نده بیرون (این پیش بینی نمیدونم تا چه حد درست باشه) اما خود نوکیا داره هدفونای خوب یه نگاه به این مدلها بنداز:

به نظرم نمایندگی باید داشته باشه اینارو
--------
من خودم دارم به این فکر میکنم.نظرت چیه؟:27:

LD-4W

tootooo
22-12-2008, 23:19
مهندسان محترم 6120،

قطع صدای Shutter

برای اولین بار، میتونی صدای دوربین گوشی رو، تنها با ویرایش یه فایل متنی ساده، قطع کنید.

با این روش، زمانی که گوشی روی پروفایل Silent هست، صدای shutter قطع میشه و با تغییر پروفایل، صدا برمیگرده. درست مثل گوشی های سونی اریکسون.

و اما روش ساده ی انجام این کار:

گوشی رو در وضعیت هک قرار بدید.

در برنامه ی xplore ، به قسمت تنظیمات رفته ( با زدن کلید صفر در محیط برنامه ) و سپس گزینه های Show Rom Drives و Show system files/folders رو تیک بزنید.

حال، به مسیر زیر برید :

Z:\Private\10202be9

فایل 101F8809.txt رو از مسیر فوق کپی کرده و در مسیر زیر ، Paste نمایید.

C:\Private\10202be9

سپس این فایل متنی رو با برنامه ی xplore باز کنید ( برای ویرایش ). برای ویرایش کردن فایل، میتونید، روی این فایل متنی، کلید 8 رو بزنید.

سپس به خط آخر این فایل مراجعه کنید.

در خط آخر، متن زیر رو باید ویرایش نمایید

0x7 int 1 0 cap_rd=alwayspass
cap_wr=alwaysfail

به عکس توجه فرمایید:

در خط فوق، تنها باید، عدد یکی که پر رنگ نوشته شده را، به صفر تغییر بدید.

یعنی متن به این صورت در میاد.

0x7 int 0 0 cap_rd=alwayspass
cap_wr=alwaysfail

تغییرات را Save کنید و از xplore خارج بشید.

حالا گوشی رو Restart کنید.

پس از بالا اومدن گوشی، مشاهده خواهید کرد که در پروفایل silent، بدون صدای دوربین، میتونید عکس بگیرید.

ahmad72
23-12-2008, 13:59
قطع صدای shutter

با این روش، زمانی که گوشی روی پروفایل silent هست، صدای shutter قطع میشه و با تغییر پروفایل، صدا برمیگرده. درست مثل گوشی های سونی اریکسون...
.
.
.

دوست عزیز تو صفحه ی قبل نیما جان همین آموزش رو گذاشته :2:
-----------------------------------------------------------------------------
به جان خودم یادمه که تو همین تاپیک یکی امتحان کرده بود و مموری 8 رو گوشیش ساپورت کرده بود.اگه سرعت هم پایین بیاد به علت اینه که فایل های بیشتری رو روی اون ذخیره می کنی.
در مورد بقیه ی سوال ها هم نطری ندارم.نیما هم که اونارو جواب داد...

ahmad72
23-12-2008, 14:21
این رو هم داشته باش :

P A R S A
23-12-2008, 16:30
خیلی خیلی ممنون!

اون که آخر عکسش رو گذاشتی ، دستگاه gps ؟ حدود قیمت داری؟ این هدفون هایی هم که گذاشتی عالی هستن ولی مشکل اینه که توی تهران پیدا نمیشه چه برسه به قم!

nima912
23-12-2008, 18:04
خیلی خیلی ممنون!

اون که آخر عکسش رو گذاشتی ، دستگاه gps ؟ حدود قیمت داری؟ این هدفون هایی هم که گذاشتی عالی هستن ولی مشکل اینه که توی تهران پیدا نمیشه چه برسه به قم!
اون آخری که gps blue tooth هست و حدود 60 یورو قیمت داره! البته مدل گارمین توی سایت (رایانه.کام) زده بود 82000تومان!خلاصه این باید بالای 100 باشه اگه پیدا بشه! خلاصه بین 6120+LD-4W و یه گوشی Gpsدار مثل ان82 موندم! (البته در آینده:27:)
راجع به هدفون من انشالا 5شنبه برم علائدین سوال کنم.اگه رفتم خبرشو بهت میدم. :10:
یه سوال:هدفون 5700 چه مدلی هست؟ به 6120 میخوره؟هدفون فابریک گوشیم بد نیست صداش فقط به خاطر اینکه خوب داخل گوش چفت نمیشه نمیکوبه (علت دیگشم وجود 2 لایه توری مانند روشه که من جفتش رو کندم!صدا بهتر میاد بیرون)

ahmad72
23-12-2008, 23:25
هدفون 5700 چه مدلی هست؟ به 6120 میخوره؟هدفون فابریک گوشیم بد نیست صداش فقط به خاطر اینکه خوب داخل گوش چفت نمیشه نمیکوبه (علت دیگشم وجود 2 لایه توری مانند روشه که من جفتش رو کندم!صدا بهتر میاد بیرون)
آره می خوره بهش.مدلش رو نمی دونم ولی من که امتحان کردم به نظرم فرقی نداشت شاید هم صداش پایین تر اومد.رو خود 5700 هم فرقی نداشت با 6120.ولی هدفون 5610 که به گوشیمون می خوره رو امتحان کردم.نسبت به خود 5610 فوق العاده صداش کم شد(روی 6120 نسبت به هدفون خودش فرقی نکرد در حالی که رو خود 5610 گوشت رو کر می کرد از بلندی).
پس یه نتیجه گرفتم که به هدفون مربوط نیست و به مدل گوشی بستگی داره.:41:
این صفحه از تاپیک گوشی خودمون هم می تونه کمکتون کنه:

nima912
24-12-2008, 00:15
آره می خوره بهش.مدلش رو نمی دونم ولی من که امتحان کردم به نظرم فرقی نداشت شاید هم صداش پایین تر اومد.رو خود 5700 هم فرقی نداشت با 6120.ولی هدفون 5610 که به گوشیمون می خوره رو امتحان کردم.نسبت به خود 5610 فوق العاده صداش کم شد(روی 6120 نسبت به هدفون خودش فرقی نکرد در حالی که رو خود 5610 گوشت رو کر می کرد از بلندی).
پس یه نتیجه گرفتم که به هدفون مربوط نیست و به مدل گوشی بستگی داره.:41:
این صفحه از تاپیک گوشی خودمون هم می تونه کمکتون کنه:

ممنون احمد جان! منم با نظرت موافقم. میزان صدا (کوبش) بستگی به سخت افزار صوتی گوشی داره که سری XM مثل 5610 و 5700 برتر هستند.اما 6120 ما هم در حد و اندازه‏های خودش خوبه:46: فکر کنم روش بهتر کردن صدای اونم بلد باشین (باز کردن فایل صوتی با LCG jukebox و همزمان play کردن یه فایل تو music player گوشی و انگولک اکولایزرها):8:
پی نوشت: اگه واقعا کوبش بخوای اصلا با گوشی نمیشه (جالا هر گوشی که باشه) تنها راهش یه دونه MP3 player و یه هدفون 30 تا 80 هزار تومنیه. (من خودم یه creative با یه هدفون Philips دارم که مخ رو میترکونه)

P A R S A
24-12-2008, 16:35
در نتیجه من هم بیخیال هدفون میشم و میرم مموری 8 گیگ رو می گیرم.
آهنگ هم با همون Creative Zen Vision:M 30GB خودم گوش میدم ، صفاش دو برابر گوشیه!

ahmad72
24-12-2008, 22:25
منم با نظرت موافقم. میزان صدا (کوبش) بستگی به سخت افزار صوتی گوشی داره که سری xm مثل 5610 و 5700 برتر هستند.
گفتم که خود 5700 هم مث 6120 هست صداش (اینطور بگم که همونم مالی نیست)

nima912
24-12-2008, 23:39
گفتم که خود 5700 هم مث 6120 هست صداش (اینطور بگم که همونم مالی نیست)
چه جالب پس بین مدلهای مختلف سری اکسپرس موزیک هم تفاوت هست! من تا الان فکر میکردم چیپ صدای اونا یکی هست و کیفیت صداشون مثل همه!:20:

ahmad72
25-12-2008, 00:38
چه جالب پس بین مدلهای مختلف سری اکسپرس موزیک هم تفاوت هست! من تا الان فکر میکردم چیپ صدای اونا یکی هست و کیفیت صداشون مثل همه!:20:
شاید هم اینجور نباشه.من فقط روی گوشی دوستم تست زدم.شاید خراب بوده...
البته شاید ...:10:

P A R S A
26-12-2008, 01:13
دوستان امشب یه مموری 8گیگ خریدم ، گذاشتم روی 6120 . عین ساعت کار می کنه. هیچ مشکلی هم پیدا نکرده. حتی توی گالری! طرف مغازه داره کف کرد دید روی این گوشی مموری8 گیگ گذاشتم (آخه 6120 به قیافش نمیخوره!)

Majid393
26-12-2008, 01:30
دوستان امشب یه مموری 8گیگ خریدم ، گذاشتم روی 6120 . عین ساعت کار می کنه. هیچ مشکلی هم پیدا نکرده. حتی توی گالری! طرف مغازه داره کف کرد دید روی این گوشی مموری8 گیگ گذاشتم (آخه 6120 به قیافش نمیخوره!)

مبارکه ........

چقدر خریدی ؟؟؟ ساندیسک ؟؟؟ پکیج داره ؟؟؟ رم ریدر چی ، داره یا نه ؟؟؟

P A R S A
26-12-2008, 11:47
مبارکه ........

چقدر خریدی ؟؟؟ ساندیسک ؟؟؟ پکیج داره ؟؟؟ رم ریدر چی ، داره یا نه ؟؟؟

سلامت باشيد ....
28 تومن - سانديسك - بدون پكيج - رم ريدر هم نداره !

nima912
26-12-2008, 17:18
سلامت باشيد ....
28 تومن - سانديسك - بدون پكيج - رم ريدر هم نداره !
مبارکه پارسا جان! حالا گوشیت شده 6120-8Gb :10:راستی من 5شنبه فقط تونستم یه ربع تو علائدین دور بزنم! و هیچ کدوم از اونایی که تو چند پست قبل (هدفون-جی.پی.اس) رو پیدا نکردم فقط یه 6220 و یه 5800 دستم گرفتم. جالبه واسه 6120 خودمون قاب آبی فابریک دیدم!(خود نوکیا مرکزی)

deluge28
26-12-2008, 21:00
بچه ها برای این گوشی چه رنگ قابهایی اومده؟؟؟؟؟؟؟

ahmad72
26-12-2008, 21:03
مبارک باشه:20:
یکی دیگه هم تو این فروم مموری 8 رو روی 6120 تست کرد.
کی باشه 16 گیگ رو تست کنید.(و جواب بده که در این مورد هم مدرک داشته باشیم)
راستی پارسا حالا هم تاپیک برای گوشی کشویی و ... میدی؟:31::10:

P A R S A
27-12-2008, 12:03
راستی پارسا حالا هم تاپیک برای گوشی کشویی و ... میدی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا کی گفته گوشی های کشویی رم 8 گیگ نمیساپورتن؟

هیچ کدوم از اونایی که تو چند پست قبل (هدفون-جی.پی.اس) رو پیدا نکردم
اینجا هدفون عادی گوشی هم پیدا نمیشه چه برسه به تجهیزات حرفه ای تر!

جالبه واسه 6120 خودمون قاب آبی فابریک دیدم!(خود نوکیا مرکزی)

واقعا جالبه!

راستی دوستان ، برید بازی های جدید ان.گیج رو دان کنید ، خیلی باحل هستن! کسی Evil رو بازی کرده؟ مال من موقع نصب Corrupted میده!

ahmad72
27-12-2008, 12:24
کسی evil رو بازی کرده؟ مال من موقع نصب corrupted میده!
رو گوشی من نصب شد...:20:

nima912
27-12-2008, 15:37
راستی دوستان ، برید بازی های جدید ان.گیج رو دان کنید ، خیلی باحل هستن! کسی Evil رو بازی کرده؟ مال من موقع نصب Corrupted میده!
من boom blox و resident رو تموم کردم مشکلی نداشت اما واقعا بی خود بود به نظرم!(دو تا دیگه هم بی ارور نصب و باز شدن ولی هنوز بازیشون نکردم)

Majid-6120
27-12-2008, 20:23
من تمام بازی های N-Gage رو روی 6120 نصب کردم.به جز FIFA 09 همه عالی اجرا میشن!
(البته فیفا روی N 95 هم مشکل داره:27:)
6120 هم به نظر من بهترین گوشی هست و من حتی مشکل باتری این گوشی رو هم رد میکنم چون تقریبآ 4 الی 5 روز خالی شدنش طول میکشه.فقط تنها ایرادش دوربینشه که کیفیت جالبی نداره.
ماله من قسمت های تیره رو متمایل به سبز نشون میده.نمیدونم ماله شما هم باید این طوری باشه؟:13:

P A R S A
27-12-2008, 20:56
من تمام بازی های n-gage رو روی 6120 نصب کردم.به جز fifa 09 همه عالی اجرا میشن!
(البته فیفا روی n 95 هم مشکل داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
6120 هم به نظر من بهترین گوشی هست و من حتی مشکل باتری این گوشی رو هم رد میکنم چون تقریبآ 4 الی 5 روز خالی شدنش طول میکشه.فقط تنها ایرادش دوربینشه که کیفیت جالبی نداره.
ماله من قسمت های تیره رو متمایل به سبز نشون میده.نمیدونم ماله شما هم باید این طوری باشه؟

سلام
منم مشکلی نداشتم تا حالا فقط این اویل داره اذیت میکنه...
ولی من ضعف بطری رو تایید می کنم.
مشکل دوربین هم عمومی هست.

بیشتر نمیتونم تایپ کنم. کیوردم خیس شده. دارم با موس به کمک کیبرد ویندوز تایپ می کنم.

nima912
27-12-2008, 21:40
من تمام بازی های N-Gage رو روی 6120 نصب کردم.به جز FIFA 09 همه عالی اجرا میشن!
(البته فیفا روی N 95 هم مشکل داره:27:)
ماله من قسمت های تیره رو متمایل به سبز نشون میده.نمیدونم ماله شما هم باید این طوری باشه؟:13:

در مورد ان.گیج آره فقط همون یه دونه به حاطر رم اجرا نمیشه
مشکل باتری رو چجوری حل کردی؟ با گوشی چقدر کار میکنی که 4-5 روز شارژ داره؟ به طور نرمال با یه کم بازی و موسقی و ور رفتن باید 2 روز باشه (اگه بشینی2 ساعت وان بازی کنی گوشی با شارژ پر خاموش میشه!)
دورببین گوشی واسه قشنگیه! :2:عکساش نسبت به 2Mp دیگه بی کیفیت ترند. وسط عکس به قرمزی و گوشه ها به سبزی میزنه. اما در کل به خاطر قیمت-شیکی و سرعت گوشی راجت و بی دردسریه!

سلام
منم مشکلی نداشتم تا حالا فقط این اویل داره اذیت میکنه...
ولی من ضعف بطری رو تایید می کنم.
مشکل دوربین هم عمومی هست.

بیشتر نمیتونم تایپ کنم. کیوردم خیس شده. دارم با موس به کمک کیبرد ویندوز تایپ می کنم.

مطمئنی مشکل از دانلود فایلت نیست؟ یا شایدم کلاینتت قاط زده.
چایی ریختی رو کیبورد؟:18:

Ali&G
27-12-2008, 22:10
سلام بچه ها شرمنده منم خیلی وقته 6120 دارم ولی بازی های N-Gage رو نتونستم روش نصب کنم دوستانی که خودشون از مطالب تاپیکهای دیگه استفاده کردن و روی این گوشی جواب گرفتن بگن تا ما هم یه استفاده ای ببریم
با تشکر کامل

Majid393
27-12-2008, 22:30
سلام بچه ها شرمنده منم خیلی وقته 6120 دارم ولی بازی های N-Gage رو نتونستم روش نصب کنم دوستانی که خودشون از مطالب تاپیکهای دیگه استفاده کردن و روی این گوشی جواب گرفتن بگن تا ما هم یه استفاده ای ببریم
با تشکر کامل

همه چیز در تالار n-gage به طور کامل آموزش داده شده :

ahmad72
27-12-2008, 23:12
من boom blox و resident رو تموم کردم مشکلی نداشت اما واقعا بی خود بود به نظرم!(دو تا دیگه هم بی ارور نصب و باز شدن ولی هنوز بازیشون نکردم)
برو ببینم درباره متال چی میگی :27:

Legend
27-12-2008, 23:15

يه بازي مسخره...بي گرافيك...فك كنم همينو بگه...:27:

بازم تاكيد ميكنم..انتظارا رفته بالا...:20:

P A R S A
27-12-2008, 23:45
چایی ریختی رو کیبورد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا! از کجا فهمیدی؟

راستی ، تم های محرم :

nima912
28-12-2008, 01:30

يه بازي مسخره...بي گرافيك...فك كنم همينو بگه...:27:

بازم تاكيد ميكنم..انتظارا رفته بالا...:20:
من به متال 8 از 20 هم شاید ندم:21: اعصاب منو این لود شدن پی در پی (از هر دری میری تو یه صفحه لود میاد- باز تو اویل کمتره) زاویه دید 90 درجه که مثل جاوا شده بازی!و اینکه ....فکر نکنید اولشم که اینارو میگم دارم با نیکیتا اون یارو رو میزنم:27:تنها بازی خوب ان.گیج ماهیگیریه!البته شاید به سن ما بخوره:20:

دقیقا! از کجا فهمیدی؟
راستش تنها دو گزینه وجود داشت!یا با کیبوردت رفتی آبتنی که خوب زمستونه و این گزینه رد میشه یا هیجان فروم گرفتتو چایی دم دستو کیبورد در نزدیکی...خلاصه حدس زدم!:10:

ahmad72
28-12-2008, 11:32
زاویه دید 90 درجه که مثل جاوا شده بازی!

نیما چی داری میگی؟سبک بازی متال طوریه که از بالا نشون میده.حتما تو pc بازی نکردی که اینو میگی.
به هر حال من چاکرشمام...:10:
بذا بقیه ی بحث رو تو تاپیک خودش انجام بدیم که اونجا هم پربارتر بشه...:11:

Majid-6120
28-12-2008, 13:49
دوستان این 6120 vodafone چه فرقی با معمولی داره؟
ظاهرش که قشنگ تره.:27:

ahmad72
28-12-2008, 14:06
نمی دونم
-------------------------------------------------------
موزیک پلیر گوشیم خراب شده.هروقی می رم توش هنگ میکنه و حتی با JBak Taskman هم بسته نمیشه.:41:
فک کنم از زمانی که پلیر TTPod رو نصب کردم اینطوری شده.فک کنم.

Majid-6120
28-12-2008, 14:20
نمی دونم
موزیک پلیر گوشیم خراب شده.هروقی می رم توش هنگ میکنه و حتی با jbak taskman هم بسته نمیشه.:41:
فک کنم از زمانی که پلیر ttpod رو نصب کردم اینطوری شده.فک کنم.
سلام
من فکر نمیکنم مشکل از این پلیر باشه چون خودم این پلیر رو چند بار بدون مشکل روی گوشیم نصب و تست کردم:46:
مستر ریست هم کردی؟اگه مشکلت باز هم حل نشد مطمئنم مشکل از مموریه.چندگیگه؟چند تا آهنگ رو گوشیت داری؟

nima912
28-12-2008, 15:09
نیما چی داری میگی؟سبک بازی متال طوریه که از بالا نشون میده.حتما تو pc بازی نکردی که اینو میگی.
به هر حال من چاکرشمام...:10:
بذا بقیه ی بحث رو تو تاپیک خودش انجام بدیم sکه اونجا هم پربارتر بشه...:11:d
ما مخلصیم! بریم اونور ادامه بدیم:10:

نمی دونم
موزیک پلیر گوشیم خراب شده.هروقی می رم توش هنگ میکنه و حتی با JBak Taskman هم بسته نمیشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک کنم از زمانی که پلیر TTPod رو نصب کردم اینطوری شده.فک کنم.

شاید دلیلش اون باشه! یادمه یه بار سر coreplayer این مشکل هنگ واسه گالری من پیش میومد! پاکش کردم درست شد (مثلا وقتی coreplayer نصب بود عکسارو نمیشناخت و ویرایشگر عکس نمیومد و ....) شاید اینم به خاطر تداخل این برنامه باشه!:20:

MOHAMMAD2010
28-12-2008, 16:50
دوستان من چی کار کنم ؟
وقتی دارم کلیپ نگاه میکنم وسطشون گیر میکنه بعد چند ثانیه دوباره خوب میشه
یه بار مموری رو فرمت کردم واسه 2-3 روز خوب بود بعد دوباره همین مشکل پیش اومد
یه مشکل دیگه هم دارم وقتی با نرم افزار LCG آهنگ پخش میکنم وقتی میخوام یه اهنگو جلو ببرم تا 3 - 4 بار این کارو میکنم مشکلی پیش نمیاد ولی وقتی بیشتر این کارو میکنم ( یعنی مثلا 10 تا اهنگ تو play list هست ) میخوام برم اهنگ 7 وقتی اون کلید اهنگ بعدی رو میزنم خود به خود از نرم افزار خارج میشه و وقتی دوباره وارد نرم افزار میشم اون play list پاک شده

ahmad72
29-12-2008, 00:01
دوستان من چی کار کنم ؟
وقتی دارم کلیپ نگاه میکنم وسطشون گیر میکنه بعد چند ثانیه دوباره خوب میشه
یه بار مموری رو فرمت کردم واسه 2-3 روز خوب بود بعد دوباره همین مشکل پیش اومد
یه مشکل دیگه هم دارم وقتی با نرم افزار lcg آهنگ پخش میکنم وقتی میخوام یه اهنگو جلو ببرم تا 3 - 4 بار این کارو میکنم مشکلی پیش نمیاد ولی وقتی بیشتر این کارو میکنم ( یعنی مثلا 10 تا اهنگ تو play list هست ) میخوام برم اهنگ 7 وقتی اون کلید اهنگ بعدی رو میزنم خود به خود از نرم افزار خارج میشه و وقتی دوباره وارد نرم افزار میشم اون play list پاک شده
شما یه مستر ریست بکن ببین چی میشه.
درمورد lcg باید بگم که مشکل شما که چیزی نیست.موقعی که من اجراش میکردم اوایل همون آهنگ اولی صفحه آبی میشد و یه ارور مسخره می داد.
Lcg رو هم دوباره نصب کن شاید حل شه...:10:

MOHAMMAD2010
29-12-2008, 00:06
شما یه مستر ریست بکن ببین چی میشه.
درمورد lcg باید بگم که مشکل شما که چیزی نیست.موقعی که من اجراش میکردم اوایل همون آهنگ اولی صفحه آبی میشد و یه ارور مسخره می داد.
Lcg رو هم دوباره نصب کن شاید حل شه...:10:

هم مستر ریست کردم هم lcg رو دوباره نصب کردم ولی متاسفانه هیچ کدومش برطرف نشد

Majid-6120
29-12-2008, 15:09
هم مستر ریست کردم هم lcg رو دوباره نصب کردم ولی متاسفانه هیچ کدومش برطرف نشد
دوست عزیزم:10:
این برنامه lcg روی اکثر گوشی های s60 v3 همین مشکل رو داره وتا الان هم حل نشده.من روی n95 و n82 هم تست کردم ولی بازم میپره بیرون!:13:فکر نکنم کسی باشه که این مشکل رو نداشته باشه!:13:
موفق باشی:11:

Majid393
29-12-2008, 18:36
دوست عزیزم:10:
این برنامه lcg روی اکثر گوشی های s60 v3 همین مشکل رو داره وتا الان هم حل نشده.من روی n95 و n82 هم تست کردم ولی بازم میپره بیرون!:13:فکر نکنم کسی باشه که این مشکل رو نداشته باشه!:13:

اینو نصب کنید ... احتمالا" دیگه خارج نمیشه .... اون صفحه ی آبی هم نمیاد ....... :دی .... :

در ضمن : چرا lcg 2.30 نصب نمیکنید ؟؟؟

تازه ورژن 2.40 هم اومده که نصبش یه خرده دردسر داره و پایتون و مادل پکها رو میخواد :

موفق باشید .....

romass100
29-12-2008, 19:22
سلام دوستان.من نرم افزار یونیدیک را که بهترین دیکشنری واسه ی مو بایل هستش را اومدم کوچیکش کردم و تا مرز 4 مگابایت رسوندمش.این نسخه فقط روی گوشی های 6120 کلاسیک کار میده.

از مزایاش میشه به :

1-کم شدن فضای اشغالی در گوشی
2-کم شدن سرعت نصب
3-حذف زبان های زاید از جمله اردو
4-پیدا کردن زبان مورد نظر با سرعتی چند برابر به دلیل حذف زبان های زاید
5-بالا رفتن سرعت لود شدن
6-اجرا شدن از ابتدا با زبان فارسی

دوستان من این نرم افزار را روی 6120 خودم امتحان کردم و کار داد.اما روی ان 95 هشت گیگ ارور داد و نصب نشد.
خواهشا یکی از شما دوستان عزیز زحمت دانلودش را بکشه و اگه خوب بود و کار داد بگه تا بقیه هم دانیود کنن و اگه خدایی نکرده کار نداد بقیه حسرت نخورن.پس خواهشا خبرش را هرچه زود تر به بقیه هم بدید.
یک بار دیگه هم می گم،من خودم این را روی گوشی 6120 خودم نصب کردم و هیچ مشکلی نداشت.پس اگه مشکل داشت نیاید از دست من شاکی بشید ها ، من بهتون اخطار دادم که ممکنه توی نصب ارور بده.

و نکته ای که واقع مهم هستش اینه که حتما شما باید قبل از نصب گوشیتون را هک کرده باشید و فایل اینستال سرور مخصوص 9.2 را روی گوشی ریخته باشید.

اگه در موقع باز کردن فایل زیپ هم پسووردی خواست پسووردش اینه :

romass100

Majid-6120
29-12-2008, 20:13
اول از مجید جون داش گلم به خاطر مشکل LCG تشکر میکنم.:40::11:که مشکل رو حل کرد.
دوم از دوست عزیزم romass100 به خاطر ادیت دیکشنری و قابلیت های جدیدش.:11::40:
سوم هم خودم بگم که قاب فابریک سفید 6120 رو تویه علاالدین میشه پیدا کرد یا نه؟:46:

P A R S A
29-12-2008, 20:54
دوست عزیز این کدوم نسخه یونیدیک هست؟ نسخه 1.2 هست یا 2 ؟ تلفظ داره؟

Majid-6120
29-12-2008, 21:02
دوست عزیز این کدوم نسخه یونیدیک هست؟ نسخه 1.2 هست یا 2 ؟ تلفظ داره؟
من خودم دان نکردم ولی احتمالآ 1.2 هست.تلفظ هم نداره:46:

amanofnoname
30-12-2008, 09:46
با سلام

برنامه های جاوا بالای یک مگ رو 6120 نصب میشه؟ از این نظر محدودیتی نداره؟ برنامه های سیمبین سری n به این گوشی میخوره؟

به طور کلی این گوشی چه محدودیت ها و معایبی داره؟ اگه وقت دارین خوبی هاش رو هم بگید.

اگر جواب بدید ممنون میشم.

Majid-6120
30-12-2008, 13:34
با سلام

برنامه های جاوا بالای یک مگ رو 6120 نصب میشه؟ از این نظر محدودیتی نداره؟ برنامه های سیمبین سری n به این گوشی میخوره؟

به طور کلی این گوشی چه محدودیت ها و معایبی داره؟ اگه وقت دارین خوبی هاش رو هم بگید.

اگر جواب بدید ممنون میشم.
سلام دوست عزیز
این گوشی برنامه های جاوای بالای 1مگ که هیچی 10 مگ رو هم ساپورت میکنه.هیچ محدودیتی هم نداره.
اکثر برنامه های سری n رو حتی بهتر از خود سری n اجرا میکنه.
سرعت گوشی بسیار بالا هست و نسبت به قیمتش فوق العاده است.هیچ عیبی نمیشه روی این گوشی گذاشت جز دوربینش که اصلآ جالب نیست.البته دوربین گوشی انواع تنظیمات رو داره ولی کیفیت نهایی چنگی به دل نمیزنه.
بچه ها مموری 8 گیگ هم تست کردن و مثل 512 سرعت گوشی بالا مونده وبه راحتی ساپورت کرده.:5:

P A R S A
30-12-2008, 18:16
سلام دوست عزیز
این گوشی برنامه های جاوای بالای 1مگ که هیچی 10 مگ رو هم ساپورت میکنه.هیچ محدودیتی هم نداره.
اکثر برنامه های سری n رو حتی بهتر از خود سری n اجرا میکنه.
سرعت گوشی بسیار بالا هست و نسبت به قیمتش فوق العاده است.هیچ عیبی نمیشه روی این گوشی گذاشت جز دوربینش که اصلآ جالب نیست.البته دوربین گوشی انواع تنظیمات رو داره ولی کیفیت نهایی چنگی به دل نمیزنه.
بچه ها مموری 8 گیگ هم تست کردن و مثل 512 سرعت گوشی بالا مونده وبه راحتی ساپورت کرده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با این پست خفنی که دادی ما دیگه جرئت نمیکنیم اینجا پست بدیم! شوخی کردم...
کاملا درست میگن!

Mojtaba-MCI
30-12-2008, 20:32
سلام دوستان!
یه سوال دارم فوری فوتی...
لطفا زود جواب بدید.یکی از آشناهامون میخواد گوشی بگیره!بهتر بگم یه گوشی ای می خواد که بتونه تووش از نرم افزار UniDic 2.0 استفاده کنه.
خب حتما همتون می دونید چیه دیگه!همون برنامه ی دیکشنری ای که چندتا زبان رو به هم ترجمه می کرد و البته تلفظ هم داشت...
این دوستمون هم فقط به خاطر تلفظ این برنامه می خواد یه گوشی سری 60 ورژن 3 بگیره.منم بهش 6120 کلاسیک معرفی کردم.
البته هنوز نگرفته!
من اومدم اینجا تا از شما دوستان بپرسم که آیا این برنامه روی 6120 کلاسیک به راحتی نصب میشه؟!تلفظ ها رو خوب انجام می ده؟؟؟مثل ان95 ساده و 8گیگ؟؟؟
ممنون میشم یکی سریع جوابمو بده ، یکی که این برنامه رو نصبش کرده...
با تشکر!

Legend
30-12-2008, 20:35
سلام دوستان!
یه سوال دارم فوری فوتی...
لطفا زود جواب بدید.یکی از آشناهامون میخواد گوشی بگیره!بهتر بگم یه گوشی ای می خواد که بتونه تووش از نرم افزار UniDic 2.0 استفاده کنه.
خب حتما همتون می دونید چیه دیگه!همون برنامه ی دیکشنری ای که چندتا زبان رو به هم ترجمه می کرد و البته تلفظ هم داشت...
این دوستمون هم فقط به خاطر تلفظ این برنامه می خواد یه گوشی سری 60 ورژن 3 بگیره.منم بهش 6120 کلاسیک معرفی کردم.
البته هنوز نگرفته!
من اومدم اینجا تا از شما دوستان بپرسم که آیا این برنامه روی 6120 کلاسیک به راحتی نصب میشه؟!تلفظ ها رو خوب انجام می ده؟؟؟مثل ان95 ساده و 8گیگ؟؟؟
ممنون میشم یکی سریع جوابمو بده ، یکی که این برنامه رو نصبش کرده...
با تشکر!

سلام مجتبی جان...اینم فوری فوتی...3 دقیقه ای...:31:

با توجه به این تاپیک باید مثه هلو جواب بده...:31:

Mojtaba-MCI
30-12-2008, 20:43
ممنون داش یونس!
فقط یه مشکل ، من چجوری ساینش کنم؟!

Legend
30-12-2008, 21:06
ممنون داش یونس!
فقط یه مشکل ، من چجوری ساینش کنم؟!

با فایل Cer و key...:31:
اگه نداری تو 3 ثانیه هکش کن...

romass100
30-12-2008, 21:14
دوستان پس چرا جواب من را صلا ندادید؟این یونیدیکی که من ساختم روی گوشی هاتون نصب شد و کار داد؟اگه روی گوشیتون کارداد به هیچ کسی پیشنهادش نکنید.چون مخصوص 6120 کلاسیک هستش.جونم در اومد تا ساختمش.لا مذهب خیلی کوفتی بود.برای اولین بار در دنیا این دیکشنری تا این حد مفید تر شده.
باور کنید واسه ی ساختنش نزدیک به 100 بار گوشیم را خاموش روشن کردم.بدجوری پوستم کنده شد.مخم هم ترکید.
حالا روی گوشیتون کار داد یا نه؟
مفید بود یا نه؟
بهتر شده بود یا نه؟
خدایی اگه خوب بود حداقل یه اس ام اس بهم بزنید.لطفا نقدش کنید تا اگه در اینده خواستم چیز دیگه ای بسازم از نظراتتون کمک بگیرم.در ضمن من یه نرم افزار دیگه هم قبلا ساخته بودم که جدول کامل بازی های یورو 2008 بودش.اون 1500 تا دانلودی داشت.خوشحالم که تونستم رضایتتون را جلب کنم.ادم وقتی 6120 می خره از بس فکر می کنه چیزهای جالبی اختراع می کنه.

P A R S A
31-12-2008, 09:24
دوستان پس چرا جواب من را صلا ندادید؟این یونیدیکی که من ساختم روی گوشی هاتون نصب شد و کار داد؟اگه روی گوشیتون کارداد به هیچ کسی پیشنهادش نکنید.چون مخصوص 6120 کلاسیک هستش.جونم در اومد تا ساختمش.لا مذهب خیلی کوفتی بود.برای اولین بار در دنیا این دیکشنری تا این حد مفید تر شده.
باور کنید واسه ی ساختنش نزدیک به 100 بار گوشیم را خاموش روشن کردم.بدجوری پوستم کنده شد.مخم هم ترکید.
حالا روی گوشیتون کار داد یا نه؟
مفید بود یا نه؟
بهتر شده بود یا نه؟
خدایی اگه خوب بود حداقل یه اس ام اس بهم بزنید.لطفا نقدش کنید تا اگه در اینده خواستم چیز دیگه ای بسازم از نظراتتون کمک بگیرم.در ضمن من یه نرم افزار دیگه هم قبلا ساخته بودم که جدول کامل بازی های یورو 2008 بودش.اون 1500 تا دانلودی داشت.خوشحالم که تونستم رضایتتون را جلب کنم.ادم وقتی 6120 می خره از بس فکر می کنه چیزهای جالبی اختراع می کنه.
متاسفانه من هر کاری کردم دانلود نشد. خیلی مشتاقم که ازش استفاده کنم...
اینو خوب اومدی!

romass100
31-12-2008, 13:27
متاسفانه من هر کاری کردم دانلود نشد. خیلی مشتاقم که ازش استفاده کنم...
اینو خوب اومدی!
خواهشا دوباره امتحان کن.توی یه ساعت خلوت.می خوام از کار دادنش مطمئن بشم.

ahmad72
01-01-2009, 10:51
خواهشا دوباره امتحان کن.توی یه ساعت خلوت.می خوام از کار دادنش مطمئن بشم.
اینکه ریسوم نداره:19:
اصلا فکرشو نکن دایل آپ دارها بگیرنش مث من.
ولی نهایت سعیمو می کنم.:11:
سعیمو کردم ولی گفتم که با دایل آپ...

MOHAMMAD2010
01-01-2009, 12:45
یه مشکل دیگه
امروز وقتی یه فایل فلش رو باهاش باز کردم ( که توش اهنگ بود )
دیدم صدای خواننده کند شده البته فلش خوب اجرا میشد ولی صدا کند شده بود
نمیدونم دلیلش چیه ؟
مموری رو در اوردم بازم فرقی نکرد
مستر ریست هم کردم ولی بازم هیچی
بعد یادم اومد از وقتی firmware 6.01 رو ریختم فکر کنم اینجوری شده
بازی city bloxx هم همینطور به شدت کند شده ( بعد از ریختن همون firmware 6.01 )
کسی میدونه چرا ؟
firmware گوشی کسی این هست ؟

ahmad72
01-01-2009, 18:16
یه مشکل دیگه
نمیدونم دلیلش چیه ؟
کسی میدونه چرا ؟
آقا محمد مثل اینکه شما تنها کسی هستی که این مشکلا رو داره.
اگه از من می شنوی علاوه بر گوشی مموری رو هم یه فرمت بکن.خداییش گوشی حال میاد.
من این کار رو کردم.گوشیم نفس کشید.
N.Gage که با تم دلخواه با هم اجرا نمی شد حالا با باز بودن دو تا برنامه ی دیگه هم اجرا می شه.

MOHAMMAD2010
01-01-2009, 20:38
آقا محمد مثل اینکه شما تنها کسی هستی که این مشکلا رو داره.
اگه از من می شنوی علاوه بر گوشی مموری رو هم یه فرمت بکن.خداییش گوشی حال میاد.
من این کار رو کردم.گوشیم نفس کشید.
N.gage که با تم دلخواه با هم اجرا نمی شد حالا با باز بودن دو تا برنامه ی دیگه هم اجرا می شه.

آره تو رو خدا میبینی شانس منو !
اونم فرمت کردم ولی تاثیری نداشته

nima912
02-01-2009, 00:19
یه مشکل دیگه
نمیدونم دلیلش چیه ؟
کسی میدونه چرا ؟

با flsh lite2 صدا اینجوریه شما ورژن 3رو نصب کن درست میشه (تو برنامه های سری 60 ورژن 3 یه دور بزنی گیرش میاری)
فقط اون بازی کند شده یا برنامه های جاوا کلا کندتر شده؟ (واسه منم آخه نسبتا کند اجرا میشه فقط اون) ورژن من واسه دوران ژوراسیکه:27: (4.21)

Mary Anne
02-01-2009, 03:08
می خواستم ببینم برای این گوشی رم 4 گیگ میخوره؟ اگر آره چه مارکهایی هست و کدومش بهتره و قیمت هر کدوم چیه؟
رم دو گیگ چه طور؟ قیمت و مارکهای اونا چیه؟
ممنون میشم.

Legend
02-01-2009, 11:25
می خواستم ببینم برای این گوشی رم 4 گیگ میخوره؟ اگر آره چه مارکهایی هست و کدومش بهتره و قیمت هر کدوم چیه؟
رم دو گیگ چه طور؟ قیمت و مارکهای اونا چیه؟
ممنون میشم.

رم 8 گيگ سان ديسك رو خودم روش تست كردم...به راحتي جواب ميده...قيمت الانش رو ندارم...

MOHAMMAD2010
02-01-2009, 12:49
با flsh lite2 صدا اینجوریه شما ورژن 3رو نصب کن درست میشه (تو برنامه های سری 60 ورژن 3 یه دور بزنی گیرش میاری)
فقط اون بازی کند شده یا برنامه های جاوا کلا کندتر شده؟ (واسه منم آخه نسبتا کند اجرا میشه فقط اون) ورژن من واسه دوران ژوراسیکه:27: (4.21)

نه فقط همون بازیه با همین صدای فایل های فلش که قبل از اونکه اپدیت کنم با هیچ کدوم مشکلی نداشتم
از وقتی اپدیت کردم که ای کاش نمیکردم

ahmad72
02-01-2009, 13:49
رم 8 گيگ سان ديسك رو خودم روش تست كردم...به راحتي جواب ميده...قيمت الانش رو ندارم...
فک کنم پارسا تو قم گرفته بود 29 تومن.باید همین قیمتا باشه...

P A R S A
03-01-2009, 11:50
دوستان سلام

شما هم مشکل کند شدن بازی های جاوا رو دارین؟ بعد از اینکه یه مدتی از ریست کردن گوشی گذشت...بازی های جاوا به طرز اعصاب خورد کنی کند شدن! شما می دونین راهش چیه؟گ

----------
رم 8 گیگ بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه...من 28 تومن گرفتم از قم...میگن گرون شده...من قبل از گرون شدن رو گرفتم...مارک sandisk

nima912
03-01-2009, 15:32
سلام
گوشی من جدیدا هنگش زیاد شده مخصوصا تو message و MsDict نمیدونم چرا!یعنی بعضی موقع که اس.ام.اس میاد تا بازش میکنم ریست میشه و تو دیکشنری هم رو یه لغت کلیک میکنم همینطور! فکر کنم وقت مستر ریستش شده باشه (واسه بار دوم تو 4 5 ماه)
یه نکته که به ذهنم اومد! بعد از مستر ریست تا اونجا که ممکنه از فایلهای restore که قبلا تهیه کردین برای بازگردانی اطلاعات استفاده نکنین! یا اگرم اینکارو میکنین فقط برای پیامها و شماره ها باشه!چون اگه settings رو هم restore کنین اونوقته که گوشی یکم کندتر میشه و نسبتا قاط میزنه! (از رو تجربه شخصیم میگم) چون شما گوشیتونو قبلا هک کردین و فایلهای private رو دستکاری کردین!وقتی restore میکنین به جای فایلهای اصلی اون فایلها تو private قرار میگیره!
به عنوان مثالی از این ایراد تغییر صدای استارتاپ گوشی! من این کارو کردم بعد گوشی رو مستر ریست کردم و بعد با pc suit اونو restore کردم و بعد خواستم دوباره صدای استارتاپ رو عوص کنم هرکار کردم نشد!
کسی نظری داره؟

پی نوشت: امضات منو وسوسه میکنه پارسا

My Phone : Nokia 6120 8GB

ahmad72
03-01-2009, 17:20
با وجود N.Gage و بازی های سیمبین دیگه خیلی کم بازی جاوا دارم.آخریش BB جاوا بود که کند بود البته فک کنم از خود بازی بود...

Mary Anne
04-01-2009, 04:39
دوستان آیا این گوشی توی ویستا راحت شناسایی میشه؟؟ یا درایوری چیزی می خواد؟

P A R S A
04-01-2009, 22:14
دوستان آیا این گوشی توی ویستا راحت شناسایی میشه؟؟ یا درایوری چیزی می خواد؟

مال من که راحت شناسایی میشه!

-----------
امروز رفتم که دستگاه بلوتوث + یه کارت میکرو سندیسک (قرمز کوچولو ها) گرفتم. ولی این بلوتوثه اذیت میکنه. وصل میشه به PC Suite ولی سریع قطع میشه! پدرم در اومد با 60 نسخه Blue Soleil تست کردم فایده نداره. با نسخه جدید ترش که اصلا دستگاه رو نمیشناسه!
خلاصه اگه کسی این کار رو کرده که راهنمایی بکنه!

Mary Anne
05-01-2009, 15:11
یه سوال دیگه دوستان: کسانیکه اخیرا علاءالدین بودن آیا قیمت اخیر این گوشی رو دارن؟
ممنونم

ahmad72
05-01-2009, 20:43
یه سوال دیگه دوستان: کسانیکه اخیرا علاءالدین بودن آیا قیمت اخیر این گوشی رو دارن؟
تو علاءالدین رو نمی دونم ولی 190 بدون گارانتی تا فک کنم 230 با گارانتی گیر میاد...

ahmad72
05-01-2009, 21:49
هیچ راهی هست که عکس ها رو از تو کامپیوتر دسته بندی کنیم؟یعنی می شه عکسا رو تو پوشه های مختلف ریخت بعد همون دسته بندی ها رو تو گالری اعمال کرد؟آخه کی حوصله داره 867 تا عکس رو دونه دونه مارک کنه بعد بریزه تو چندتا فلدر؟
عصری داشتم این کارو می کردم که یهو از گالری پرید بیرون حالمو گرفت...
-----------------------------------------------------------------------------------
پست 1111 هم به من رسید...

P A R S A
06-01-2009, 13:56
هیچ راهی هست که عکس ها رو از تو کامپیوتر دسته بندی کنیم؟یعنی می شه عکسا رو تو پوشه های مختلف ریخت بعد همون دسته بندی ها رو تو گالری اعمال کرد؟آخه کی حوصله داره 867 تا عکس رو دونه دونه مارک کنه بعد بریزه تو چندتا فلدر؟
-----------------------------------------------------------------------------------
متاسفانه نه!
من که از گالری خیلی کم استفاده می کنم

armin_software
06-01-2009, 14:05
چه طوری می تونم بعضی برنامه ها رو که نصب نمیشه نصب کنم؟
من هرکاری می کنم بعضی برنامه ارور میده که تاریخ برنامه گذشته است.
باید چی کار کنم؟

nima912
06-01-2009, 14:20
پست 1111 هم به من رسید...
منم اوایل تلاشم این بود!نمیشه!من فقط همه عکسارو میریزم تو یه فلدر که وقتی گالری رو میزنی همه عکسها صفحه اول نباشه و فقط یه فلدر باشه!(واقعا گالری اینجوری افتضاحه!):41: البته خدا پدر X-plore رو بیامرزه!عکس دیدن باهاش واقعا بی دردسر و لذت بخشه:5:

چه طوری می تونم بعضی برنامه ها رو که نصب نمیشه نصب کنم؟
من هرکاری می کنم بعضی برنامه ارور میده که تاریخ برنامه گذشته است.
باید چی کار کنم؟
یا باید گوشی رو هک کنی یا باید برنامه رو ساین کنی! اگه تم که میخای نصب کنی این ایرادو میده باید تاریختو بکشی عقب. یه سر به این تاپیک بزن:

romass100
07-01-2009, 20:25
سلام دوستان.من یه مموری 256 فابریک روی گوشیم بود.همون روز های اولی که خریدمش اون مموری خودش را جمع کردم و به جاش یه مموری یک گیگ خریدم.تقریبا میشه گفت که از همه چیز این مموری راضی بود.اما بعد از یه مدت فهمیدم که وقتی با گوشیم فیلمبرداری می کنم از هر 5 بار 4 بار در موقع استوپ کردن فیلمبرداری گوشیم هنگ می کرد و فقط یک بار مثل ادم فیلمبرداری می کرد.هنگ کردنش هم به این صورت بود که دیگه نمی شد استوپش کنه فیلم را و تقریبا یه هنگ کامل می کرد و نه می شد گوشی را با اکسپلورر ریستارت کرد و نه می شد گوشی را خاموشش کرد و تنها راه نجات در اوردن باطری بود.اولش خیلی ناراحت بودم چون فکر می کردم ایراد از گوشیم هستش.یک بار امتحانی محل حافظه ی ذخیره شدن فیلم های دوربین را به فون مموری تغییر دادم و متوجه شدم که مشکل از گوشی نیست و یه جورایی مشکل فقط از مموری کارت هستش.چون من عشق نرم افزار هستم تمام نرم افزار ها را با مستر ریست کردن گوشیم پاک کردم.بعدش هم چون من نزدیک به 3000تا اس ام اس روی گوشیم داشتم همش را پاک کردم و حتی مموری کارتم را فرمت کردم.ولی باز هم مشکل حل نشد.حالا واقعا مونندم چیکار کنم.رفتم ورزشگاه که فیلمبرداری کنم نزدیک به 100 بار گوشیم را خامئش روشن کردم و تعداد زیادی از کیلیپ هام به خاطر ذخیره نشن و هنگ گوشیم بریدند.
نکته ی ابهام امیز اینجاست که ایا اون دوستمون که مموری 8 گیگ انداخته روی گوشیش و کاملا هم ازش راضی هستش با چنین مشکلی رو به رو نیست؟

خواهشا من را راهنمایی کنید،هرچند فکر نکنم که کسی بتونه مشکلم را حل کنه.

لازم به ذکر هستش که تکرار کنم وقتی مکان ذخیره ی فیلم ها را روی فون مموری می ریزم هیچ مشکلی پیش نمیاد.اما مشکل اینجاست که فون مموری در بهترین شرایط هم نمیتونه بیش از 10 دقیقه فیلمبرداری کنه.تازه من مجبورم تمام نرم افزار هام را بریزم توی فون مموری و دیگه جایی برای ذخیره کردن فیلم های دوربین نمیمونه.من هم3-4 ماه پیش گوشیم را فلش کردم ولی سرعتش از 6120 دوستم پایین تر هستش.واقعا نمی دونم مشکل کجاست و چطور رفع میشه.

با تشکر

nima912
07-01-2009, 20:53
سلام دوستان.من یه مموری 256 فابریک روی گوشیم بود.همون روز های اولی که خریدمش اون مموری خودش را جمع کردم و به جاش یه مموری یک گیگ خریدم.تقریبا میشه گفت که از همه چیز این مموری راضی بود.اما بعد از یه مدت فهمیدم که وقتی با گوشیم فیلمبرداری می کنم از هر 5 بار 4 بار در موقع استوپ کردن فیلمبرداری گوشیم هنگ می کرد و فقط یک بار مثل ادم فیلمبرداری می کرد.هنگ کردنش هم به این صورت بود که دیگه نمی شد استوپش کنه فیلم را و تقریبا یه هنگ کامل می کرد و نه می شد گوشی را با اکسپلورر ریستارت کرد و نه می شد گوشی را خاموشش کرد و تنها راه نجات در اوردن باطری بود.اولش خیلی ناراحت بودم چون فکر می کردم ایراد از گوشیم هستش.یک بار امتحانی محل حافظه ی ذخیره شدن فیلم های دوربین را به فون مموری تغییر دادم و متوجه شدم که مشکل از گوشی نیست و یه جورایی مشکل فقط از مموری کارت هستش.چون من عشق نرم افزار هستم تمام نرم افزار ها را با مستر ریست کردن گوشیم پاک کردم.بعدش هم چون من نزدیک به 3000تا اس ام اس روی گوشیم داشتم همش را پاک کردم و حتی مموری کارتم را فرمت کردم.ولی باز هم مشکل حل نشد.حالا واقعا مونندم چیکار کنم.رفتم ورزشگاه که فیلمبرداری کنم نزدیک به 100 بار گوشیم را خامئش روشن کردم و تعداد زیادی از کیلیپ هام به خاطر ذخیره نشن و هنگ گوشیم بریدند.
نکته ی ابهام امیز اینجاست که ایا اون دوستمون که مموری 8 گیگ انداخته روی گوشیش و کاملا هم ازش راضی هستش با چنین مشکلی رو به رو نیست؟

خواهشا من را راهنمایی کنید،هرچند فکر نکنم که کسی بتونه مشکلم را حل کنه.

لازم به ذکر هستش که تکرار کنم وقتی مکان ذخیره ی فیلم ها را روی فون مموری می ریزم هیچ مشکلی پیش نمیاد.اما مشکل اینجاست که فون مموری در بهترین شرایط هم نمیتونه بیش از 10 دقیقه فیلمبرداری کنه.تازه من مجبورم تمام نرم افزار هام را بریزم توی فون مموری و دیگه جایی برای ذخیره کردن فیلم های دوربین نمیمونه.من هم3-4 ماه پیش گوشیم را فلش کردم ولی سرعتش از 6120 دوستم پایین تر هستش.واقعا نمی دونم مشکل کجاست و چطور رفع میشه.

با تشکر

با تشکر از توضیح کامل راجع به مشکلت.دوست من شما با یه مموری دیگه امتجان کن (همون 256 فابریک) ببین چنین مشکلی داری.مموری 1گیگت رو با خود گوشی فرمت کن ببین تاثیری داره.دست آخر مارک مموریت چیه؟احتمال میدم از خود مموریت باشه که کیفیت لازم رو نداشته.منم 1گیگ رو گوشیمه (sandisk) و تا حالا نه سرعت گوشی کم شده و نه این ایراد رو داشته!
موفق باشی:40:

romass100
08-01-2009, 12:50
خیلی ممنون دوست عزیز.اوایل مشکلی با رم 256 مگیم نداشتم.از وقتی این مموری 1 گیگ را خریدم این اتفاق افتاده.من مموریم را با قیمت 10 هزار تومن خریدم.(در گذشته)
روی خود مموری نوشته میکرو اس دی.جعبش هم که یه تیکه پلاستیک هستش و هیچ چیزی روش ننوشته.ایا این مارک مارک خوبی هستش؟اگه خواستم عوضش کنم بهترین مارک چیه؟
مطمئنی که گوشی شما موقع فیلمبرداری هنک نمی کنه؟
چند تا اس ام اس روی گوشیت داری؟
چه چیز هایی روی گوشیت نصبه؟
من از وقتی خیلی ناراحت شدم که دوستم روی 6120 خودش یک مموری 2 گیگ انداخت و هیچ مشکلی باهاش نداشت.حتی با این که مموریش را تا ته پر کرد.
من با خود گوشی هم فرمت کردم ولی مشکلم برطرف نشد.

با تشکر فراوان

P A R S A
08-01-2009, 19:58
سلام
احتمال 90 درصد مشکل از مموریت هست. چون No Mark هست. باید یه مموری مارک معتبر بگیری مثل ترنسند یا SanDisk. من مموری 8 گیگ گذاشتم روی گوشی. مارک سندیسک بدون مشکل و بدون ساعت کار میکنه

nima912
08-01-2009, 21:18
خیلی ممنون دوست عزیز.اوایل مشکلی با رم 256 مگیم نداشتم.از وقتی این مموری 1 گیگ را خریدم این اتفاق افتاده.من مموریم را با قیمت 10 هزار تومن خریدم.(در گذشته)
روی خود مموری نوشته میکرو اس دی.جعبش هم که یه تیکه پلاستیک هستش و هیچ چیزی روش ننوشته.ایا این مارک مارک خوبی هستش؟اگه خواستم عوضش کنم بهترین مارک چیه؟
مطمئنی که گوشی شما موقع فیلمبرداری هنک نمی کنه؟
چند تا اس ام اس روی گوشیت داری؟
چه چیز هایی روی گوشیت نصبه؟
من از وقتی خیلی ناراحت شدم که دوستم روی 6120 خودش یک مموری 2 گیگ انداخت و هیچ مشکلی باهاش نداشت.حتی با این که مموریش را تا ته پر کرد.
من با خود گوشی هم فرمت کردم ولی مشکلم برطرف نشد.

با تشکر فراوان
من همون 2تا مارک transcend و Sandisk که پارسا جان گفت رو پبشنهاد میکنم!من 1گیگ رو همون تاریخ خرید گوشی 12000 تومن با گارانتی مادام العمر خریدم. من فیلم 33 دقیقه‏ای با گوشی گرفتم(حجم 130مگابایت) فقط گوشی موقع ذخیره کردن 10 15 ثانیه لفت داد که خوب طبیعیه (حتی میتونم بگم عالیه)
من اس.ام.اس زیاد دارم البته مجل ذخیرم فون هست که هر از چند گاهی میریزم تو مموری کارت
رو گوشیم قبلا برنامه‏هایی که با استارتاپ میومد بالا زیاد نصب بود سرعتش اومده بود پایین.(همشون رو فون نصب میشدن مثل Advance device lock و ...الان 10 15 تا برنامه معمولی ضروری دارم.الان 34 مگابایت مموریم خالی داره اما سرعت عادیه!
خلاصه با نظر پارسا جان منم موافقم مموریتون ایراد read.write پیدا کرده اونم به دلیل کیفیت پایینش بوده!برای اطمینان خاطر و تست نهایی اونو تو یه گوشی دیگه چک کن(همون فیلم برداری) ببین اون گوشیه هم قاط میزنه یا نه!
شاد باشید :40:

armin_software
09-01-2009, 00:09
می تونم صفحه ی 6120 رو تاچ اسکرین کنم.
میشه؟

nima912
09-01-2009, 01:14
می تونم صفحه ی 6120 رو تاپ اسکرین کنم.
میشه؟

منظورتون از تاپ اسکرین چیه دوست عزیز؟

armin_software
09-01-2009, 13:18
اشتباه چاپی بود.
تاچ اسکرین (لمسی)

nima912
09-01-2009, 13:38
اشتباه چاپی بود.
تاچ اسکرین (لمسی)
:18::18::18::18::18:
6120 لمسی نیست!چجوری میخوای تاچ اسکرینش کنی

armin_software
10-01-2009, 14:21
پس چه طوری n73 رو لمسی می کنند؟

nima912
10-01-2009, 18:06
پس چه طوری n73 رو لمسی می کنند؟

این چیزی که شما میگی عملا غیر ممکنه!تفاوت یه گوشی عادی با لمسی زمین تا اورانوسه! (lcd -mainboard- و از همه مهمتر سیستم عامل)
همونطور که یه گوشی لمسی مثل آیفون رو نمیشه به صورت 6120 عادیش کرد برعکسشم غیر ممکنه!شما کچا دیدی n73 تاچ اسکرین؟منبع؟
شاد یاشید.:40:

hbm_7052
12-01-2009, 09:46
كيفيت دوربين 6120 خيلي پايينه حتا از k750 قبليم پايين تره
كسي ميدونه چيكارش ميشه كرد؟
فريموز گويشم هم آخرين ورژنه !

cronaldo
12-01-2009, 13:29
با سلام . میخواستم گوشیمو که 6120 هست به صورت دستی rotate کنم . چون دیدم یکی از بچه ها n73 رو به صورت landscape در می اره با استفاده از rotate me البته یه versione خاص بود ... ممنون میشم کمکم کنین.:41:

P A R S A
12-01-2009, 13:33
كيفيت دوربين 6120 خيلي پايينه حتا از k750 قبليم پايين تره
كسي ميدونه چيكارش ميشه كرد؟
فريموز گويشم هم آخرين ورژنه !

هیچ کار! فقط می تونی باهاش کنار بیای!

nima912
12-01-2009, 16:01
با سلام . میخواستم گوشیمو که 6120 هست به صورت دستی rotate کنم . چون دیدم یکی از بچه ها n73 رو به صورت landscape در می اره با استفاده از rotate me البته یه version خاص بود ... ممنون میشم کمکم کنین.:41:
راستش rotate me رو 6120 من که جواب نداده آیکون داره اما اصلا تو برنامه نمیره! یه ورژن هم نصب کردم تو برنامه میرفت اما دریغ از یک درجه چرخش:41:خلاصه که کار نکرد!

romass100
12-01-2009, 21:30
دوستان کسی جدیدا گوشیش را اپدیت نکرده؟من 1 سری زدم به سایت نوکیا اخرین ورژن 6.01 بودش.راضی هستید؟فرقش با قبلی چیه؟یکی از دوستان توی سایت داشت دو دستی توی سر خودش می زد که این ورژن را اپدیت کرده.
می گفت از وقتی با این ورژن این کار را کرده دیگه نمی تونه گوشیش را هک کنه.راست می گه؟
هک لازمه ی نصب نرم افزار هستش.اگه هک نشه فقط و فقط می تونه اکسپلورر را نصب کنه.

پس اگه کس اپدیت کرده نتیج را به ما هم بده.البته من می خوام فلشش کنم نه اپدیت.

P A R S A
13-01-2009, 11:12
دوستان کسی جدیدا گوشیش را اپدیت نکرده؟من 1 سری زدم به سایت نوکیا اخرین ورژن 6.01 بودش.راضی هستید؟فرقش با قبلی چیه؟یکی از دوستان توی سایت داشت دو دستی توی سر خودش می زد که این ورژن را اپدیت کرده.
می گفت از وقتی با این ورژن این کار را کرده دیگه نمی تونه گوشیش را هک کنه.راست می گه؟
هک لازمه ی نصب نرم افزار هستش.اگه هک نشه فقط و فقط می تونه اکسپلورر را نصب کنه.

پس اگه کس اپدیت کرده نتیج را به ما هم بده.البته من می خوام فلشش کنم نه اپدیت.

هک لازمه نصب نرم افزار نیست. اگه هک نباشه باید نرم افزار هارو ساین کنی ورژن 6 هم هک نمیشه.

----------------

راستش rotate me رو 6120 من که جواب نداده آیکون داره اما اصلا تو برنامه نمیره! یه ورژن هم نصب کردم تو برنامه میرفت اما دریغ از یک درجه چرخش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خلاصه که کار نکرد!

نسخه مخصوص گوشی های بدون شتابسنج باید نصب بشه. من خودم دارم و بدون مشکل کار میده. سعی می کنم آپ کنم براتون.

romass100
13-01-2009, 21:35
به نظرت میشه با ساین کردن نرم افزاری مثل کیریستال فارسی را نصب کرد؟خب پس با ساین خالی نمیشه هر چیزی را نصب کرد.پس لازمه ی نصب خیلی از نرم افزار ها هک هستش.پس دیدی درست گفتم.

P A R S A
14-01-2009, 21:39
هک لازمه نصب نرم افزار نیست. اگه هک نباشه باید نرم افزار هارو ساین کنی ورژن 6 هم هک نمیشه.

به نظرت میشه با ساین کردن نرم افزاری مثل کیریستال فارسی را نصب کرد؟خب پس با ساین خالی نمیشه هر چیزی را نصب کرد.پس لازمه ی نصب خیلی از نرم افزار ها هک هستش.پس دیدی درست گفتم.

اولا که کریستال فارسی احتیاجی به هک نداره! خودم تست کردم...!
ثانیا نگفتم همه نرم افزارها بدون هک نصب میشه...(که نصب هم میشه...رجیرسترش مشکل داره) گفتم هک لازمه نرم افزار نیست. همه از این نرم افزار ها استفاده نمی کنن. هک رو رجیستر کردن یه سری نرم افزار خاص لازم که عده معدودی ازش استفاده می کنن. پس لازمه نصب نرم افزار هک نیست! لازمه نصب بعضی نرم افزار ها هک هست!

P A R S A
15-01-2009, 18:52
راستی دوستان امروز به یه مشکل جدید برخوردم...وقتی میزنم بری توی X-Plore ؛ نیم ساعت طول میکشه! توی فون مموری هم نصب کردم حل نشد!

H@mid-Vista
16-01-2009, 16:16
پيشنهاد مي كنم همه 6120 دارها برن 6220 بگيرن كه 6120 ديگه افت كلاس هست

nima912
17-01-2009, 01:59
شما لطفا پیشنهاداتو برای خودت نگهدار و عمومی نکن!مطمئنم همه 6120دارها با چشم باز این گوشی رو خریدن و به کلاس و مدرسه توجهی نداشتن!6220 گوشی خوبیه اما فقط از لحاظ تئوری!

Saman-tci
17-01-2009, 22:20

دوست من شما اومدی اینجور بحثها رو توی خود کلوپ 6120 داری انجام میدی ...!!
خوب معلومه آخرش اینجور بحثها دعوا میشه ...
شما اگه به نظرت 6220 گوشیه خوبیه مبارک خودت باشه به بقیه چیکار داری ...؟

armin_software
18-01-2009, 16:24
من میتونم یک وا فای بلوتوث دار بخرم و به 6120 وصل کنم؟
اصلا وای فای بلوتوثی هست؟

Legend
18-01-2009, 16:28
من میتونم یک وا فای بلوتوث دار بخرم و به 6120 وصل کنم؟
اصلا وای فای بلوتوثی هست؟

گمان نكنم باشه...يه گشتي تو گوگل زدم نبود...

amanofnoname
18-01-2009, 23:58
این گوشی نسبت به 5320 چه وضعیتی داره؟ امکاناتش که یکیه، ولی حافظه ی داخلی 5320 بیشتره. میتونین در انتخاب بین این دو گوشی کمکم کنید؟ آیا برتری ای نسبت به 5320 داره؟

Meisam Khan
19-01-2009, 14:37
راستی دوستان امروز به یه مشکل جدید برخوردم...وقتی میزنم بری توی x-plore ؛ نیم ساعت طول میکشه! توی فون مموری هم نصب کردم حل نشد!
هر موقع همچین مشکلی پیش اومد گوشیت رو ریست کن مشکل حل میشه.

P A R S A
19-01-2009, 16:25
هر موقع همچین مشکلی پیش اومد گوشیت رو ریست کن مشکل حل میشه.
این رو که می دونستم...ریست هم کردم...ولی مشکل از Real Protection نرم افزار Kaspersky 7.0 بود که باعث پایین اومدن سرعت شده بود!

talabeh3
20-01-2009, 21:16
سلام
یکی از دکترهای موبایل کمک کنه
گوشی من خودبخود ریست میشه، جالبه که بعضی وقتا هم خودبخود تغییر حالت میده مثلا از سایلنت به حالت جلسه میره!
ویروسی شده؟ برای سری 60 ورژن سه که ویروسی ننوشتن

Hamed-Beckham
20-01-2009, 22:24
با سلام !
من هم 6120 کلاسیک دارم .
همه چی این گوشی حله فقط نمی دونم چطوری می تونم فایل ( اس ام اس عکسی ) OTA رو تو پوشه های Messeaging قرار بدم و بفرستمشون . یکی از دوستام دقیقا این کارو کرده بود . ولی متاسفانه نتونستم ازش بپرسم .
ممنون میشم اگه یکی کمکمون کنه .

romass100
20-01-2009, 23:00
سلام دوستان.بهترین منشی تلفنی واسه ی 6120 که جدید هم باشه و اصلا بوق نزنه چیه؟نظرتون راجع به mobigenie چیه؟بوغ نمی زنه؟
راستی اگه ما بخواهیم که به مدت مثلا یک سال هر روز ساعت 8 صبح ساعت زنگ بزنه و این کار مدام تکرار بشه و در روزهای خاصی زنگ بزنه مثلا از شنبه ت پنج شنبه،چیکار باید انجام بدیم؟
البته می خوام موضوع را هم به یادم بندازه،مثلا رفتن به کتابخانه.

armin_software
21-01-2009, 16:40
من می خوام واسه 6120 یک کارت 8 گیگ بخرم.
خوبه؟
8 گیگ چه قدره؟

P A R S A
21-01-2009, 18:59
من 8 گیگ رو از قم 28 تومن گرفتم...مارک SANDISK ، البت می گن گرون شده...!

سلام دوستان.بهترین منشی تلفنی واسه ی 6120 که جدید هم باشه و اصلا بوق نزنه چیه؟نظرتون راجع به mobigenie چیه؟بوغ نمی زنه؟
راستی اگه ما بخواهیم که به مدت مثلا یک سال هر روز ساعت 8 صبح ساعت زنگ بزنه و این کار مدام تکرار بشه و در روزهای خاصی زنگ بزنه مثلا از شنبه ت پنج شنبه،چیکار باید انجام بدیم؟
البته می خوام موضوع را هم به یادم بندازه،مثلا رفتن به کتابخانه.
نرم افزار Voice Inbox بهترین منشی تلفنی هست که من مدت زیادی استفاده می کردم و راضی بودم...نسخه فارسی اش هم هست...!
شما یه زنگ تنظیم می کنی با تکرار Daily ... هر روز برات میزنه!
برای روز های خاص باید WorkDay رو بذاری روی روز های مورد نظر و تکرار زنگ رو به Workdays تنظیم کنی!

البته پیشنهاد من نرم افزار Handy Alarm Pro هست...(نسخه جدید البته) که امکانات متنوعی و عالی داره و علاوه بر Alarm ، دارای Reminder هم هست!

دوستان...خداحافظ...تا یکشنبه نمیام...با مدرسه داریم میریم مشهد...!

Hamed-Beckham
22-01-2009, 00:22
با سلام !
من هم 6120 کلاسیک دارم .
همه چی این گوشی حله فقط نمی دونم چطوری می تونم فایل ( اس ام اس عکسی ) ota رو تو پوشه های messeaging قرار بدم و بفرستمشون . یکی از دوستام دقیقا این کارو کرده بود . ولی متاسفانه نتونستم ازش بپرسم .

یکی نیست به ما کمک کنه ؟؟؟؟؟؟:19::19::19::19:

MOHAMMAD2010
22-01-2009, 11:44
این مشکل ما اخر حل نشد
مشکل گیر کردن فیلم وقتی دارم باهاش میبینم
میخواستم ببینم امکان داره مربوط به مموری باشه ؟ ( چون من یه مموری 2 گیگ روش دارم که نه اسمی داره نه هیچی دیگه )
عکسم رو گوشی زیاد دارم ولی اگه قرار باشه با عکس زیاد فیلما اینجوری بشن نمیشه که
مثلا اون دوستانی که اینجا 4 گیگ با 8 گیگ دارن چه قد عکس رو گوشیشون هست ؟
اینم بگم فیلما با CorePlayer راحت اجرا میشن

armin_software
22-01-2009, 17:03
6120 می تونه 16 گیگ رو ساپورت کنه؟

MOHAMMAD2010
22-01-2009, 17:06
6120 می تونه 16 گیگ رو ساپورت کنه؟

آره ساپورت میکنه

deluge28
22-01-2009, 22:27
با سلام !
من هم 6120 کلاسیک دارم .
همه چی این گوشی حله فقط نمی دونم چطوری می تونم فایل ( اس ام اس عکسی ) OTA رو تو پوشه های Messeaging قرار بدم و بفرستمشون . یکی از دوستام دقیقا این کارو کرده بود . ولی متاسفانه نتونستم ازش بپرسم .

نرم افزار drawsms رو داری رو گوشیت؟؟؟؟؟اگه نداری از سایت gsmaria داونلود کن...

armin_software
22-01-2009, 23:34
من میخوام بدون هک گوشی نرم افزارها رو راحت اجرا کنم
چی کار باید بکنم؟

Majid393
23-01-2009, 11:12
من میخوام بدون هک گوشی نرم افزارها رو راحت اجرا کنم
چی کار باید بکنم؟

منظورت از راحت اجرا کردن برنامه ها چیه ؟؟؟ نصب برنامه های ساین نشده بدون ساین کردن اونا ؟؟؟
میتونی با hellocarbide گوشیتو به صورت موقتی ( که با خاموش روشن کردن گوشی حالت هک از بین میره ) هک کنی و فایل InstallServer بریزی و بدون ساین کردن ، تمامیه برنامه ها رو نصب کنی ........

Meisam Khan
25-01-2009, 11:50
سلام دوستان
من می خوام گوشیم رو اپدیت کنم.
شنیدم توی ورژن جدید(6.01) گوشی رو نمیشه هک کرد.
اصلا چه چیز جدیدی بهش اضافه میشه.
ممنون میشم هر چه سریعتر جواب بدین.

mr saad
26-01-2009, 00:17
سلام دوستان.
من رفتم تو قسمتی که آپدیت جدید گوشیو بررسی میکنه.حدود دو ماه پیش بود . دیدم که همین ورژنه 06.01 رو زده برا آپدیت.
با خط ایرانسلم شروع کردم به دانلودش.تموم که شد سوال پرسید که میخوای آپدیت الان انجام بشه و من بله رو زدم.گوشیم بعد از عملیاتی ری استارت شد و یک 3-4 دقیقه ای طول کشید تا روشن بشه و بعد که ورژنشو چک کردن دیدم ورژنش جدید شده.سرعت گوشیم بعد از آپدیت به این صورت کمی بیشتر شد.
تا حالا کسی اینجوری آپدیت کرده؟
من n73 رو امتحان کردم که ببینم میشه اینطوری یا نه .ولی اون گوشیی که باهاش امتحان کردم تنظیمات سرور آپدیت رو نداشت روش.
تغییراتی که حس کردم فقط سرعتش بود و یک سری چیزهای کوچیک.
شما هم امتحان کنید.البته بک آپ یادتون نره.گوشی هم موقع آپدیت به این صورت رو حالت اصلی باشه.

Saman-tci
26-01-2009, 01:58
به همین روشی که مشا گفتید من n96 رو آپدیت کردم .... یعنی از خود گوشی ....
حجمش خیلی کمتر از موقعی هست که با کامپیوتر میخوایم آپدیت کنیم .... ولی به نظر منم روش خوبیه

Meisam Khan
26-01-2009, 15:50
سلام دوستان.
من رفتم تو قسمتی که آپدیت جدید گوشیو بررسی میکنه.حدود دو ماه پیش بود . دیدم که همین ورژنه 06.01 رو زده برا آپدیت.
با خط ایرانسلم شروع کردم به دانلودش.تموم که شد سوال پرسید که میخوای آپدیت الان انجام بشه و من بله رو زدم.گوشیم بعد از عملیاتی ری استارت شد و یک 3-4 دقیقه ای طول کشید تا روشن بشه و بعد که ورژنشو چک کردن دیدم ورژنش جدید شده.سرعت گوشیم بعد از آپدیت به این صورت کمی بیشتر شد.
تا حالا کسی اینجوری آپدیت کرده؟
من n73 رو امتحان کردم که ببینم میشه اینطوری یا نه .ولی اون گوشیی که باهاش امتحان کردم تنظیمات سرور آپدیت رو نداشت روش.
تغییراتی که حس کردم فقط سرعتش بود و یک سری چیزهای کوچیک.
شما هم امتحان کنید.البته بک آپ یادتون نره.گوشی هم موقع آپدیت به این صورت رو حالت اصلی باشه.

سلام دوست عزيز
يه چند تا سوال داشتم.
حجم دانلودش چقدر بود؟ چقدر از شار‍ژ ايرانسلتون كم شد؟
اون تغييرات كوچيك كه مي گفتيد چي بود؟
الان مي تونيد گوشيتون رو هك كنيد؟
به نظر خودتون ارزش داره كه اپديتش كنم.

P A R S A
26-01-2009, 16:35
سلام دوستان!

این چند روز مسافرت بودم...نتونستم بیام تو سایت...!

من رفتم تو قسمتی که آپدیت جدید گوشیو بررسی میکنه.حدود دو ماه پیش بود . دیدم که همین ورژنه 06.01 رو زده برا آپدیت.....

!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه حجمش چقدر بود؟
بعد از آپدیت هک شد؟
چه تغییری داشت؟

shadow of fear
26-01-2009, 18:46
سلام دوستان
من می خوام گوشیم رو اپدیت کنم.
شنیدم توی ورژن جدید(6.01) گوشی رو نمیشه هک کرد.
اصلا چه چیز جدیدی بهش اضافه میشه.
ممنون میشم هر چه سریعتر جواب بدین.
درسته عزیز
من گوشی خودم رو اپدیت کردم سرعتش خیلی بهتر از قبل شده
حتما اپدیتش کن:11:

armin_software
26-01-2009, 20:07
منظورت از راحت اجرا کردن برنامه ها چیه ؟؟؟ نصب برنامه های ساین نشده بدون ساین کردن اونا ؟؟؟
میتونی با hellocarbide گوشیتو به صورت موقتی ( که با خاموش روشن کردن گوشی حالت هک از بین میره ) هک کنی و فایل installserver بریزی و بدون ساین کردن ، تمامیه برنامه ها رو نصب کنی ........
همه ی کسانی که 6120 دارن باید هک کنن.
اصلا هک برای چیه؟

romass100
26-01-2009, 22:46
کسی که گوشی با سیستم عامل سیمبین می خره فقط به خاطر نصب نرم افزار می خره.نسل جدید نرم افزار ها خیلی پیشرفته هستند و حتی تاریخ مصرف دارند.هکرها میان و این نرم افزار های پولی را دستکاری می کنند و دائمیش می کنند.حالا به دلیل امنیت سیستم عامل سیمبین خیلی هاشون روی موبایل کار نمی دند که ما به کمک هک کردن گوشی می تونیم نرم افزار های مختلف را نصب کنیم وگرنه با مشکل روبه رو می شیم.به عبارت دیگه تا هک نباشه نرم افزار مفتی هم نیست.ما به راحتی در عرض یک دقیقه می تونیم گوشی را هک بکنیم.

Meisam Khan
26-01-2009, 23:34
درسته عزیز
من گوشی خودم رو اپدیت کردم سرعتش خیلی بهتر از قبل شده
حتما اپدیتش کن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
الان هم گوشیتون هک میشه؟

romass100
28-01-2009, 22:55
دوستان خدایی بس کنید.من که دیگه از پرسیدن سوال راجع به 6120 خسته شدم.بابا دم نوکیا گرم که همچین گوشی توپی واسه ی ما سیمبین باز ها ساخته.اما دیگه بسه.ما هی باید بپرسیم کابل داره؟خوب اگه کسی سوال جدید داره بپرسه.اگه هم سوال قدیمی داره برگرده توی سفحات قبل و جواب سوالش را ببینه.
باید جو اینجا را عوض کنیم.خواهشا بیایم و اموزش و لینک کامل بهترین نرم افزار ها را واسه ی 6120 بزاریم.الان خیلی ها دنبال بهترین نرم افزار ها واسه ی 6120 می گرند.هر کس به اندازه ی وسعش یک نرم افزار خوب زاره.البته با اموزش کامل.اگه شد من کم کم شروع به انجام این کار خواهم کرد.

P A R S A
29-01-2009, 14:03
دوستان خدایی بس کنید.من که دیگه از پرسیدن سوال راجع به 6120 خسته شدم.بابا دم نوکیا گرم که همچین گوشی توپی واسه ی ما سیمبین باز ها ساخته.اما دیگه بسه.ما هی باید بپرسیم کابل داره؟خوب اگه کسی سوال جدید داره بپرسه.اگه هم سوال قدیمی داره برگرده توی سفحات قبل و جواب سوالش را ببینه.
باید جو اینجا را عوض کنیم.خواهشا بیایم و اموزش و لینک کامل بهترین نرم افزار ها را واسه ی 6120 بزاریم.الان خیلی ها دنبال بهترین نرم افزار ها واسه ی 6120 می گرند.هر کس به اندازه ی وسعش یک نرم افزار خوب زاره.البته با اموزش کامل.اگه شد من کم کم شروع به انجام این کار خواهم کرد.

از قبل قرار بود یه کار اساسی توی کلوپ انجام بشه ولی کار موند روی زمین!
امضای مشترک و معرفی نرم افزار و ...

در کل من پایه ام ولی معرفی نرم افزار بدون لینک به درد نمی خوره...منم اینترنتم dial-up هست وگرنه می ترکوندم! چون تقربیا هر روز نرم افزار ها و بازی های جدید رو دانلود می کنم...ولی آپلود کردن دوباره خیلی مصیبته...لینکی که خودم دان می کنم رو هم نمی تونم بدم چون از یه فروم ایرانی هست و مشکلات خاص خودش رو داره! ولی معرفی رو من انجام میدم پیدا کردن لینک با خودتون! خوبه؟ شروع کنم؟

armin_software
29-01-2009, 14:43
اگه گوشی هک بشه چه مشکلاتی رو به رو میشه؟

Legend
29-01-2009, 16:55
اگه گوشی هک بشه چه مشکلاتی رو به رو میشه؟
اين هك با اون هكي كه تو ذهن اكثر مردم هست فرق داره...ميشه گفت هك مفيده...
گوشيتو اونجور كه دوست داري ميكني...

romass100
29-01-2009, 18:28
از قبل قرار بود یه کار اساسی توی کلوپ انجام بشه ولی کار موند روی زمین!
امضای مشترک و معرفی نرم افزار و ...

در کل من پایه ام ولی معرفی نرم افزار بدون لینک به درد نمی خوره...منم اینترنتم dial-up هست وگرنه می ترکوندم! چون تقربیا هر روز نرم افزار ها و بازی های جدید رو دانلود می کنم...ولی آپلود کردن دوباره خیلی مصیبته...لینکی که خودم دان می کنم رو هم نمی تونم بدم چون از یه فروم ایرانی هست و مشکلات خاص خودش رو داره! ولی معرفی رو من انجام میدم پیدا کردن لینک با خودتون! خوبه؟ شروع کنم؟
اگه شما پایه باش حله.هدف ما گذاشتن تاپ ترین نرم افزارهاست.نباید ارزش کارمون را الکی با گذاشتن چیزهای بد بیاریم پایین.کار باید اصولی و کامل باشه.

zhy
30-01-2009, 10:28
salam man 6120 darm
hamash hange
taze alan 1haftas bad az sente sms mige unable
kasi nazari nadare
shayad ruzi 1bar 1dune sent she
komak konid

ahmad72
30-01-2009, 10:43
salam man 6120 darm
hamash hange
taze alan 1haftas bad az sente sms mige unable
kasi nazari nadare
shayad ruzi 1bar 1dune sent she
komak konid
سلام ورودتو به p30 تبریک می گم.همین حالا بگم که لطفا از این به بعد فارسی تایپ کن (از قوانینه)
گوشیت هنگ می کنه؟:18:واقعا 6120ه گوشیت؟بابا تو دیگه کی هستی؟تا حالا سابقه ی هنگ اونم دائمی:18: نداشتیم...شاید گوشیت با یه ریست درست شه.اگه نشد چارش فلشه و باکس و پول و ...
درمورد پیامک ها هم نظری ندارم چون میگی که بعضی وقتا ارسال می شه فقط شاید خط ها شلوغه که اینم بعیده...

armin_software
30-01-2009, 12:44
سلام
من می خوام گوشیم رو بفروشم
من یک مدت از phone memory گوشی استفاده می کردم می خواستم بدونم اگه بفروشم طرف مقابل می تونه phone memory رو بازیابی کنه و اطلاعات رو بیاره؟
من از 1 سال تا الان:
10 با فرمت گوشی
و 1 بار گوشی رو فلش کردم.

romass100
30-01-2009, 22:53
خب امروز می خوام اموزش راحت ترین و سریع ترین راه هک کردن گوشی 6120 کلاسیک را بهتون اموزش بدم.اما قبلش باید بهتون بگم که هک هیچ نوع خطری واسه ی گوشی نداره و فقط یک سری از محدودیت هایی را که سازنده ی سیستم عامل نرم افزار سیمبین به بهانه ی امنیت واسه ی نصب نرم افزار ها گذاشته را بر طرف می کنه.مثلا : یکی از این محدودیت ها مهلت استفاده از نرم افزار هستش که معمولا 6 ماهه هستش.یعنی بعد از ارائه ی نرم افزار توسط سازنده اگه ما دوباره بعد از مدتی بخواهیم این نرم افزار را نصب کنیم بهمون میگه تاریخ انقضای نرم افزار تموم شده و باید ورژن جدیدش را نصب کنی و به عبارتی ارور میده که نرم افزارت اکسپایر شده.خب این چه ارور مسخره ایه؟معمولا این ارور موقع نصب بازی ها،نرم افزار ها و تم های سری شصت ورژن 3 که با فرمت SIS یا SISX هستش نمایش داده میشه و نصب فایل های جاوا با پسوند جار هیچ مشکلی پیش نمیاد.
در گذشته میومدن تاریخ گوشی را می کشیدند عقب تا موقع نصب گوشی را خرش کنند.اما واقعا همین کار اعصاب ادم را خورد می کرد.
یکی دیگه از محدودیت ها ساین نرم افزار ها بود.خدایی ساین خیلی بیخود و مسخرست و فقط واسه ی مسخره بازی این کار را کردند.اصولا باید 90 درصد فایل ها را ساین کرد و بعد نصب کرد و فقط نصب 10 درصد اون ها بدون ساین ممکن بود.واسه ی ساین هم باید هفت خان رستم را طی می کردی و می رفتی سایت سیمبین ساین تا بتونی یه نرم افزار را نصب کنی.
از هرکی بپرسی ساین به چه دردی می خوره؟میگه : موجب بالا رفتن امنیت گوشیت میشه.یکی نیست که بگه چطور از طریق سریال نامبر گوشی میشه موجب امنیت شد؟اخه اصلا سریال نامبر یک چیز جدا از خود گوشی هستش.
اما خوشبختانه با وجود هکر های خارجی دیگه هیچ مشکلی واسه ی نصب نرم افزار ها نیست.واقعا دستشون درد نکنه.هک گوشی راه های مختلفی داره.اوایل به وسیله ی 1000 تا دردسر و از طریق کامپیوتر باید هک می کردی.اما خوشبختانه امروزه از طریق نصب یک نرم افزار ساده میشه گوشی را هک کرد و هیچ نیازی به وجود کامپیوتر هم نیست.
خب با ارزوی قبولی طاعات و عبادت های شما بریم سر اصل مطلب.

اگه بخوام به صورت خیلی کلی بهتون یک توضیح بدم باید بگم که : شما باید یک نرم افزار کوچولو روی گوشیتون نصب کنید و بعد یک فایل کوچولو با پسونده EXE را روی گوشیتون توی درایو C کنید.
فایلی را که روی گوشی نصب می کنید موجب میشه که :

شما بتونید به پوشه هایی که در حالت عدی مخفی هستند را ببینید و محتویات این پوشه ها را که در حالت عادی محافظت شده هستند را ویرایش و تغییر دهید.

اما فایل EXE ای را که روی گوشیتون کپی می کنید موجب میشه که :

دیگر هیچ مشکلی موقع نصب نرم افزار ها نداشته باشید.به عبارتی این فایل کلیه ی دستورات مخصوص به نصب نرم افزار ها را به نفع ما تغییر میده.

برای شروع کار شما نیاز به یک فایل منیجر قوی دارید.درحال حاضر بهترین فایل منیجر دنیا اکسپلورر(X-plore) هستش که از مزیت هاش ری استارت کردن گوشی واسه ی اعمال تغییرات هستش.با وجود این دیگه نیاز نیست گوشیتون را خاموش و روشن کنید و موجب خراب شدن دکمه ی خاموش گوشیتون بشید.
ایراد این نرم افزار اینه که همیشه باید موقع استفاده ازش 3 ثانیه منتظر بمونی و یا نسخه ی کرک شدش را بخری تا دیگه منتظر نمونیم.اما نسخه ی 1.22 این نرم افزار کرک شده ولی وقتی سال 2009 میلادی شروع شد این ورژن دیگه قابل استفاده نبود و فقط باید ورژن جدیدش را نصب می کردی که ورژن X-plore_3rd1.30 بودش و مشکل این ورژن این بود که دیگه مثل قبلی کرک نمی شد و باید یا می خریدیش و یا 3 ثانیه منتظر می موندی.اما این ورژن مزیت هایی مثل : تم ساپورت بودن هم داشت.اخه ورژن قبلیش فقط می شد رنگ پس زمینش را از چند رنگ محدود انتخاب کرد اما این ورژن با تمت یکی می شد و دیگه ازش خسته نمی شدی چون هر وقت خسته می شدی کافی بود تمت را عوض کنی.
قبلش بهتون بگم که اگه این ورژن را نصب کنید دیگه نمی تونید ورژن قبلیش را نصب کنید پس قبلش خوب فکراتون را بکنید.

نرم افزاری که ما باهاش قراره گوشیمون را هک کنیم اسمش سک من (SecMan.v1.1.SiS) هستش و ما بوسیله ی اون می تونیم به پوشه های مخفی و سیستمی گوشی دسترسی پیدا کنیم.
خب اول یک بک اپ از شماره تلفن هاتون و مسیج ها وبه طور کلی هر چیزی که روی فون مموری یا همون حافظه ی گوش دارید بگیرید.(اگه مستر ریست کنید همه ی اطلاعات و تنظیمات فون مموریتون مثل روز اول می شه)
بعد گوشیتون را مستر ریست کنید.چه طوری؟فقط کافیه روی صفحه ی اصلی گوشیتون این شماره ها را شماره گیری کنید :

ستاره-مربع-0-6-مربع

*#06#

خووب بعد از بالا اومدن گوشیتون تاریخ میلادی گوشیتون را تنظیم کنید.بعدش اکسپلورر را نصب کنید.و بعدش نرم افزار سک من را.بعد به پوشه ی اپلیکیشن )ََAPPLICATIONS) بروید و از اون جا به پوشه ی مای اون (MY OWN) بروید و وارد نرم افزار سک من بشید.
وقتی که وارد نرم افزار سک من شدید یک پیغام خوش امد گویی به شما نمایش داده می شود که باید OK بزنید.بعد از ان یک پیغام دیگر به شما نمایش داده می شود که می گوید : نصب کامل شد و شما باید یک بار گوشی را ری استارت کنید.شما باید دوباره این پیغام را OK کنید.بعد از انجام این کار گوشی شما خود به خود ری استارت می شود.(امیدوارم در این لحظه یکدفعه الکی نترسید.)
بعد از اینکه گوشی شما به طور کامل بالا اومد وارد نرم افزار سک من بشید و گزینه ی اپشن را انتخاب کنید و از ان گزینه ی اول را که TURN PLAT.SECURITY OFF را انتخاب کنید کنید و در اخر گزینه ی OK را انتخاب کنید.با زدن این دکمه دیگر می توانید محتویات فولدر های سیستمی گوشی خود را ببینید و حتی دستکاری کنید.سپس وارد اکسپلورر شوید.وقتی وارد شدید دکمه ی صفر را بزنید و تمام چهار مربع اول را تیک دار کنید.سپس دکمه ی بک را بزنید.به درایو E که همان مموری کارت شما هست بروید و روی فایل installserver.exe بایستید و دکمه ی یک صفحه کلید را بزنید.در این موقع شما اماده ی کپی کردن این فایل هستید.سپس به حافظه ی گوشی یا فون مموری و به عبارتی همان درایو C بروید و روی پوشه ی SYS بایستید و وارد ان شوید و سپس وارد پوشه ی BIN شوید و ان فایل را داخل این فولدر کپی کنید.
خب هک گوشی دیگر تمام شد.فقط کافیه که وارد نرم افزار سک من شوید و گزینه ی TURN PLAT.SECURITY ON را انتخاب کنید.دیگر می توانید نرم افزار ها را بدون نیاز به ساین نصب کنید و از شر ارور های مختلف در موقع نصب نرم افزار ها راحت شوید.

چند نکته ی اساسی :

دقت کنید که فایل installserver.exe را دقیقا در پوشه ی BIN کپی کنید و ان را بیرون این پوشه کپی نکنید.
این installserver.exe مخصوص سیستم عامل های 9.2 می باشد،پس برای گوشی های دیگر استفاده نکید.
هرگز نام این فایل را تغییر ندهید چون دیگر وظیفه ی خود را انجام نمی دهد.
این فایل تا سال های زیادی قابل استفاده می باشد.
از طریق خود سک من هم می شود مشکل ساین را حل کرد اما نه به طور کامل پس طبق اموزش عمل کنید.
نرم افزار سک من هم حالا حالا قابل استفاده هستش.
جو گیر نشید حالا که مشکل نصب نرم افرار ها حل شد هی زرت و زرت نرم افزار بی خود نصب کنید ها.اگه یک کم صبر کنید بهترین نرم افزار ها را واستون در اینده خواهم گذاشت.
این اموزش اینقدر کامله که دیگه نیازی به سوال پرسیدن نیست اما واقعا اگه سوال ضروری ای واستون پیش اومد می تونید بهم اس ام اس بزنید.شماره ی من : 09133278275
فقط زنگ ، چون من دوست ندارم با گوشیم زیاد حرف بزنم.

شما می تونید تمام فایل های مورد نیاز را از لینک های پایین دانلود کنید.

امیدوارم دوستان یک سایت اپلود خوب معرفی کنند تا لینک نرم افزار ها از روش پاک نشه.پس فعلا این ها را زود دانلود کنید.

اولیش مال اکسپلورر هستش.
دومیش مال نرم افزار هک سک من هستش.
سومیش هم فابل اینستال سرور هستش.
چهارمیش هم عکس های اومزش هستش.

armin_software
31-01-2009, 15:09
سلام
من می خوام گوشیم رو بفروشم
من یک مدت از phone memory گوشی استفاده می کردم می خواستم بدونم اگه بفروشم طرف مقابل می تونه phone memory رو بازیابی کنه و اطلاعات رو بیاره؟
من از 1 سال تا الان:
10 با فرمت گوشی
و 1 بار گوشی رو فلش کردم.
یکی جواب بده.

P A R S A
31-01-2009, 17:23
یکی جواب بده.
نرم افزار موبایل هست که اطلاعات رو بازیابی کنه ولی فکر نکنم بعد از چند بار فرمت کردن و ... بتونه...!

------------
بهترین روش هک استفاده از روش Quick ---- Kit هست! که امشب آموزشش رو میذارم...با نصب یک نرم افزار همه مراحل هک BinPDA و Hello Carbide رو انجام بدید!

armin_software
31-01-2009, 22:01
نرم افزار موبایل هست که اطلاعات رو بازیابی کنه ولی فکر نکنم بعد از چند بار فرمت کردن و ... بتونه...!

پس من با خیال راحت گوشی رو بفروشم؟

romass100
31-01-2009, 23:41
خب در راستای اصل 44 قانون اساسی امروز قراره اموزش قطع صدای شات دوربین نوکیا 6120 کلاسیک را بهتون اموزش بدم.صادقانه بگم که خودم تا 2 روز پیشم بلد نبودم و نمی دونستم میشه همچین کاری کرد.اما خوشبختانه تونستم از همین تایپیک یاد بگیرم و من الان می خوام اموزش ساده و راحت این کار را اموزش بدم.پس قبل از هر چیز باید از دوستان تشکر کنم.
شات دوربین همون صدای چیلیکی هست که موقع گرفتن عکس میاد و همون صدای بوقی هستش که موقع فیلم گرفتن به صدا در میاد.در کل خوبه ولی نه واسه ی هر جا.مثلا : اگه شما بخواید یواشکی از کلاستون فیلمبرداری کنید یا عکس بگیرید.یا توی کتابخونه و یا موقع یک مسابقه ی حساس شطرنج و...
سونی اریکسونی ها همش به ما نوکیایی ها می خندیدند چون ما نمی تونستیم بی صدا عکس بگیریم اما اون ها به راحتی و با گذاشتن گوشی روی سایلنت می تونستند این کار را انجام بدند.
نوکیا واسه ی این که مردم نیان به صورت مخفی فیلم برداری یا عکس برداری کنند این قابلیت را از روی سری جدید گوشی ها برداشته.اما خوشبختانه این مشکل هم حل شد و به راحتی دیگه میشه به صورت مخفی و بی صدا فیلم برداری و عکس برداری کرد.
شما اول باید فولدر 10202be9 را از لینک زیر دانلود کنید.و این فولدر را از حالت زیپ خارج کنید.(اکسترکتش کنید)

نکته :

حتما با اکسپلورر موبایل از حالت زیپ خارجش کنید و از کامپیوتر استفاده نکنید.

یکی دیگه از مزایای دیگه ی هک هم توی این ضمینه هستش.فقط کافیه ما مثل قبل یک فولدر را کپی کنیم توی یک فولدر.برای انجام این کار گوشی را در حالت هک قرار دهید.

نکته :

از این به بعد هر وقت گفتم که گوشی را در حالت هک قرار بدید یعنی وارد نرم افزار سک من بشید (SecMan.v1.1.SiS) و گزینه ی اول را که TURN PLAT.SECURITY OFF را بزنید تا بتونید فایل های سیستمی و مخفی توی گوشیتون را ببینید.

سپس وارد نرم افزار اکسپلورر شوید.و پوشه ی 10202be9 را که توسط اکسپلورر از حالت زیپ خارج کردید را با وایسادن بر روی اون و زدن دکمه ی 1 در روی صفحه کلید کپی کنید و درایو C را را انتخاب کنید و در درایو C دنبال پوشه ی Private بگردید و پوشه ی 10202be9 را در پوشه ی Private کپی کنید.

خب کار تمام شد.فقط کافیه با زدن دکمه ی TURN PLAT.SECURITY ON در برنامه ی سک من از حالت هک خارج شوید.بعد از تموم شدن کار گوشیتون را بزارید روی سایلنت و عکس و فیلم بگیرید اون هم بدون هیچ صدایی.

توجه :

این روش بر روی ورژن 5.11 گوشی 6120 جواب داده ولی معلوم نیست بشه برای ورژن های بعدی هم استفاده کرد.

این اموزش اینقدر کامله که دیگه نیازی به سوال پرسیدن نیست اما واقعا اگه سوال ضروری ای واستون پیش اومد می تونید بهم اس ام اس بزنید.شماره ی من : 09133278275
فقط زنگ ، چون من دوست ندارم با گوشیم زیاد حرف بزنم.

لینک اول فایل 10202be9 هستش و فایل دوم اموزش تصویری.

mr saad
01-02-2009, 00:31
سلام دوست عزيز
يه چند تا سوال داشتم.
حجم دانلودش چقدر بود؟ چقدر از شار‍ژ ايرانسلتون كم شد؟
اون تغييرات كوچيك كه مي گفتيد چي بود؟
الان مي تونيد گوشيتون رو هك كنيد؟
به نظر خودتون ارزش داره كه اپديتش كنم.

سلام
ببخشید دیر جواب میدم.
در مورد حجمش دقیق یادم نیست ولی حدود 400-500 کیلوبایت بود.
از شارژمم خیلی کم نکرد.خودتون حساب کنید ببینید با نرخ ایرانسل یا هر اپراتور دیگه ای چقدر در میاد.
البته فقط اون فایل نیست.چک کردن برای ورژن جدید هم حجم میگیره.
هک رو امتحان نکردم.
به نظر من اگه سرعت گوشیتون کم شده آپدیت زیادش میکنه.از من که زیاد شد سرعتش.
فقط من یک سوال برام مونده که این آپدیت چیه و اون آپدیت پر دردسر چیه؟ و چه فرقایی با هم دارن.یعنی به اونیکی روش چه چیزایی آپدیت میشه که اینقدر حجمش زیاده و این روش چی که اینقدر حجمش کمه؟
ممنون میشم.

romass100
01-02-2009, 12:14
دوستان من یک مثال ساده واستون می زنم تا بفهمید فرق این اپدیت با اون اپدیت چیه.بعضی نرم افزار ها هستند(مخصوص کامپیوتر)که وقتی ورژن جدیدش میاد که یک سری تغییرات داشته میاد و فقط تغییرات را دانلود می کنه.نمیاد کل نرم افزار را دانلود کنه.
این تغییراتی که توی ورژن جدید دادند را توی فایل 500 کیلوبایتی گذاشته.حالا هرکسی کامل گوشیش مشکل داشت می تونه کامل از اول اپدیت کنه که کامل عوض بشه.

دوست عزیز این مغوله خیلی مهمه.هک شدن یا نشدن واقعا مهمه.یه نگا بنداز ببین هک میشه یا نه.اخه ما زندگیمون با نرم افزار می چرخه.اگه نشه هک کرد خیلی از نرم افزار ها را دیگه نمیشه روش نصب کرد.

کی اینجا هم کیریستال فارسی را داره و هم اسکیرین شات؟منظورم اینه که روی گوشیش نصبه؟اگه کسی هست چند تا عکس کامل از کیریستال فارسی بزاره اینجا.

naini
01-02-2009, 19:08
سلام
من شهریور86 (با کلی گشتن تو علاءالدین با یکی از دوستان) 6129کلاسیک خریدم(239هزار تومان). تا الآن هم خیلی راضی بودم...
اتفاقی در حال جستجو برای نرم افزار، با این کلوب آشنا شدم و بیشتر صفحات را نگاهی انداختم.:wac: همگی خسته نباشید...:33:حالا عضو شدم و دوست دارم در بحث ها شرکت کنم...
شنیدم این مدل اشعه های مضر بیش از حد داره:18: و به همین علت، 6121 ارائه شده! کسی در این مورد اطلاعاتی داره؟
بازم ممنونم.
یاعلی

ahmad72
01-02-2009, 22:31
سلام
من شهریور86 (با کلی گشتن تو علاءالدین با یکی از دوستان) 6129کلاسیک خریدم(239هزار تومان). تا الآن هم خیلی راضی بودم...
اتفاقی در حال جستجو برای نرم افزار، با این کلوب آشنا شدم و بیشتر صفحات را نگاهی انداختم. همگی خسته نباشید...حالا عضو شدم و دوست دارم در بحث ها شرکت کنم...
شنیدم این مدل اشعه های مضر بیش از حد داره و به همین علت، 6121 ارائه شده! کسی در این مورد اطلاعاتی داره؟
بازم ممنونم.
یاعلی
به p30 خوش اومدی...
فک نکنم حقیقت داشته باشه...
اصلا با عقل جور در نمیاد...
علی یارت

MOHAMMAD2010
01-02-2009, 22:56
سلام
اتفاقی در حال جستجو برای نرم افزار، با این کلوب آشنا شدم و بیشتر صفحات را نگاهی انداختم.:wac: همگی خسته نباشید...:33:حالا عضو شدم و دوست دارم در بحث ها شرکت کنم...
شنیدم این مدل اشعه های مضر بیش از حد داره:18: و به همین علت، 6121 ارائه شده! کسی در این مورد اطلاعاتی داره؟
بازم ممنونم.
یاعلی

نه اصلا همچین چیزی نیست

راستی دوستان میشه مزایای 6220 نسبت به 6120 رو بنویسین ؟ ( به غیر از دوربین )

Majid393
01-02-2009, 23:06
نه اصلا همچین چیزی نیست

راستی دوستان میشه مزایای 6220 نسبت به 6120 رو بنویسین ؟ ( به غیر از دوربین )

امکانات و مزایای 6220 نسبت به 6120 :

GPS
RAM بیشتر
سیستم عامل جدیدتر ( fp2 یا سیمباین 9.3 )
داشتن TV Out و باتری بهتر و چند چیز جزیی دیگه ...... :دی
+ ( دوربین 5 مگاپیکسل و فلاش زنون )

مهمترینش همون سه تای اولی هستن ....... :46:

naini
02-02-2009, 16:56
به p30 خوش اومدی...
فک نکنم حقیقت داشته باشه...
اصلا با عقل جور در نمیاد...
علی یارت

ممنون از این سرعت در پاسخگویی:).
پس یه سوال دیگه: با وجود نداشتن اختلاف ظاهری، نرم افزاری، سخت افزاری و... در 6120کلاسیک و 6121کلاسیک، چرا این گوشی تولید شده؟!!:sad:

علاوه بر مزایایی که Majid393 نام بردند:
حافظه داخلی128،
سنسور تنظیم نور صفحه نمایش و صفحه کلید
و در پوش دوربین، رو هم اضافه کنید.
_به نظر من مهمترین تفاوت، gps و دوربین 5 مگاست، که درصورتی که دستگاه gps و دوربین جداگانه داشته باشید، تمایلی به استفاده از این امکانات مبایل را نخواهید داشت؛ مگر در موارد ضروری...

ahmad72
02-02-2009, 18:34
ممنون از این سرعت در پاسخگویی.
پس یه سوال دیگه: با وجود نداشتن اختلاف ظاهری، نرم افزاری، سخت افزاری و... در 6120کلاسیک و 6121کلاسیک، چرا این گوشی تولید شده؟!!
خواهش می کنم وظیفمه...
این دو تا گوشی دو تا باند متفاوت رو پشتیبانی می کنن:
6120:
Gsm 850 / 900 / 1800 / 1900
hsdpa 850 / 2100
و 6121
gsm 850 / 900 / 1800 / 1900
hsdpa 900 / 2100

P A R S A
02-02-2009, 22:25
البته به نظر من مهمترین تفاوت این دو گوشی ، رم بیشتر 6220 هست!!!

naini
02-02-2009, 22:58
اگر امکان داره, یک نرم افزار برای ضبط رادیو معرفی کنید.
بازم می گم, اگر در این کلوب امکان داره...

Legend
03-02-2009, 11:42
اگر امکان داره, یک نرم افزار برای ضبط رادیو معرفی کنید.
بازم می گم, اگر در این کلوب امکان داره...
امكان كه داره...ولي شما نبايد بخواي...چون با يه سرچ ساده يا حتي تاپيك فهرست تو بخش برنامه ها ميونستي پيداش كني....

شاد باشي:40:

romass100
03-02-2009, 12:51
امكان كه داره...ولي شما نبايد بخواي...چون با يه سرچ ساده يا حتي تاپيك فهرست تو بخش برنامه ها ميونستي پيداش كني....

دوست عزیز مگه تو نمی دونی با این برنامه نمیشه رادیوی 6120 را ضبط کرد؟هنوز چنین نرم افزاری نیومده.

Legend
03-02-2009, 13:34
دوست عزیز مگه تو نمی دونی با این برنامه نمیشه رادیوی 6120 را ضبط کرد؟هنوز چنین نرم افزاری نیومده.
تو نه، شما...یاد بگیر ...
اگه یه کوچولو فکر میکردی و میرفتی عنوان تاپیک رو میدیدی و اینکه کی ایجادش کرده انقدر ادعا نمیکردی...
متاسفم.

naini
03-02-2009, 14:28
اشتباه از من بود...:11: فقط چون در همین تاپیک درخواست یکی از اعضا رو برای نرم افزار مذکور دیده بودم, و کسی ایرادی نگرفته بود, این موضوع رو مطرح کردم...
در هر صورت جوابم رو گرفتم.
لطفا این موضوع ادامه پیدا نکنه. ممنون
راستی, بازم شرمنده (که بی جهت فضا اشغال شد).

ahmad72
03-02-2009, 15:48
تو نه، شما...یاد بگیر ...
اگه یه کوچولو فکر میکردی و میرفتی عنوان تاپیک رو میدیدی و اینکه کی ایجادش کرده انقدر ادعا نمیکردی...
متاسفم.
یونس جون شما ببخش.اشتباهیه که پیش اومده!!!!بنده خدا گفته "دوست عزیز" ولی "تو" رو ...

راس میگه دیگه."تو" ینی چی؟اینجا p30 هست.ما اینجا اینطور چیزا نداشتیم...لطفا تکرار نشه...
از هر دو تون هم خواهش می کنم همینجا تمومش کنین و دیگه کشش ندین و هر چه زودتر رفیق شین...

P A R S A
03-02-2009, 16:35
از هر دو تون هم خواهش می کنم همینجا تمومش کنین و دیگه کشش ندین و هر چه زودتر رفیق شین...
بابا ایول... قرار نیست دعوا بشه که!!!

MOHAMMAD2010
03-02-2009, 16:41
دوستان اینجا جاش نیست
ولی
قیمت میکرو اس دی 8 گیگ یه مارک خوب چنده ؟

ahmad72
03-02-2009, 19:53
قیمت میکرو اس دی 8 گیگ یه مارک خوب چنده ؟
فک کنم پارسا گرفته 29 تومن از قم.حالا خودش بهتر جوابتو می ده...

P A R S A
03-02-2009, 21:32
فک کنم پارسا گرفته 29 تومن از قم.حالا خودش بهتر جوابتو می ده...

مشخصات مموری که من گرفتم»

برنـــد : SANDisk (مثل اسم خودم!)
نوع : MicroSD - HC
ظرفیت اسمی : 8GB
ظرفیت قابل استفاده کاربر : 7.5GB
وضعیت پکیج : ناقص (فقط محفظه پلاستیکی)
وضعیت Ram Reader همراه : وحود نداشت
قیمت : 28,000
وضعیت گارانتی : یکسال گارانتی فروشنده!

romass100
03-02-2009, 22:05
یونس جون شما ببخش.اشتباهیه که پیش اومده!!!!بنده خدا گفته "دوست عزیز" ولی "تو" رو ...

راس میگه دیگه."تو" ینی چی؟اینجا p30 هست.ما اینجا اینطور چیزا نداشتیم...لطفا تکرار نشه...
خدایی من حرف بدی زدم؟اگه قبلش نمی گفتم دوست عزیز ناراحت نمی شدم.مشکل شما اینه که شما جمله ی من را با یه لحن دیگه ای خوندی.من فقط خواستم جملم سوالی باشه.من رفتم عنوان تایپیک را خوندم و باز هم نفهمیدم منظورت چیه.
اما اینجور صحبت کردن شما درست نیست.این نرم افزار تا ورژن 2.88 هم رادیو را ضبط نمی کرد.من 2.89 را هنوز امتحان نکردم.اگه واقعا این ورژن رادیو را ضبط می کنه بگو تا ما هم استفاده کنیم.
تو گفتی 1 ذره ولی من ساعت ها فکر کردم بازم نفهمیدم چطور شما می گی این ضبط می کنه.
من هیچ گونه ادعایی ندارم و دیدم که تایپیک را مجتبی درست کرده.حالا که چی؟خوب چرا شما الکی دعوا را می اندازی اون هم به خاطر بی احترامی ای که من انجام ندادم؟
من تا یک ماه قبل هم پرسیدم از همین تایپیک ولی همه گفتند : فعلا همچین چیزی نیومده.
من واقعا دیگه نمی دونم چی بگم.

بازم می گم من هیچ ادعایی ندارم فقط از حرف شما خیلی ناراحت شدم.

من نمی دونستم :تو: حرف رکیک هستش.دیگه چه حرف هایی اینجا رکیکه؟

romass100
03-02-2009, 22:24
واسه ی اینکه مطمئن بشم خودم همین حالا ورژن 2.89 را هم نصب کردم و امتحان کردم ولی باز هم رادیو را ضبط نکرد.یکی به ما بگه پس این دوستمون چی می گه که این رادیو را ضبط می کنه؟نکنه منظورت رادیوی اینترنتیه؟اون که به مفت هم نمی ارزه.اینقدر جی پی ار اس گرونه که حتی ادم جرات نمی کنه باهاش وصل بشه چه برسه به گوش کردن رادیو.ما هم که سیمکارتمون دائمی هستش.

nima912
03-02-2009, 22:26
خدایی من حرف بدی زدم؟اگه قبلش نمی گفتم دوست عزیز ناراحت نمی شدم.مشکل شما اینه که شما جمله ی من را با یه لحن دیگه ای خوندی.من فقط خواستم جملم سوالی باشه.من رفتم عنوان تایپیک را خوندم و باز هم نفهمیدم منظورت چیه.
اما اینجور صحبت کردن شما درست نیست.این نرم افزار تا ورژن 2.88 هم رادیو را ضبط نمی کرد.من 2.89 را هنوز امتحان نکردم.اگه واقعا این ورژن رادیو را ضبط می کنه بگو تا ما هم استفاده کنیم.
تو گفتی 1 ذره ولی من ساعت ها فکر کردم بازم نفهمیدم چطور شما می گی این ضبط می کنه.
من هیچ گونه ادعایی ندارم و دیدم که تایپیک را مجتبی درست کرده.حالا که چی؟خوب چرا شما الکی دعوا را می اندازی اون هم به خاطر بی احترامی ای که من انجام ندادم؟
من تا یک ماه قبل هم پرسیدم از همین تایپیک ولی همه گفتند : فعلا همچین چیزی نیومده.
من واقعا دیگه نمی دونم چی بگم.

بازم می گم من هیچ ادعایی ندارم فقط از حرف شما خیلی ناراحت شدم.

من نمی دونستم :تو: حرف رکیک هستش.دیگه چه حرف هایی اینجا رکیکه؟
گذری رد شدم گفتم این حرفو تایید کنم که تا این لحظه هیچ برنامه ای نتونسته رادیوی 6120 منو ضبط کنه!ببخشید یهو شد بعد کنکورم حتما برمیگردم:40:

التماس دعا داریم:10:

romass100
03-02-2009, 22:37
گذری رد شدم گفتم این حرفو تایید کنم که تا این لحظه هیچ برنامه ای نتونسته رادیوی 6120 منو ضبط کنه!ببخشید یهو شد بعد کنکورم حتما برمیگردم:40:

التماس دعا داریم:10:

دمت گرم دوست عزیز.واقعا که به موقع اومدی.خیلی ازت ممنونم که حرفم را تایید کردی.

Legend
03-02-2009, 22:37
يه كوچولو لحنت تند بود فقط...a little.. منم حتما" يه چيزي ديدم يا شنيدم كه دارم ميگم...پست 3 اون تاپيك رو نخوندي تو اون قسمتي كه داشتي ساعت ها فكر ميكردي؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شبکه فرهنگ آهنگ های سنتی و زیبایی می ذاره . من خیلی هاش رو ضبط کردم.

انگار خيلي تمركز كردي...!
منم برنامه رو نصب نكردم..چون احتياج ندارم...تاپيك رو ميگم مجتبي زده...چون مجتبي كسي نيست كه يه چيزي رو بيخود بزاره رو عنوان تاپيك..
دعوا واسه چي راه بندازم؟ مگه بيكارم؟ لينك اوني كه تو همون تاپيك گفته همچين برنامه اينيومده رو پيدا كردي بده ..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

"تو" هم گاهي وقتا ركيك ميشه...گوينده بايد بدونه كجا استفاده كنه..

يكم الان فكر كن...رو پستت و پستام ببين چه نتيجه اي ميگيري...:10:

ويرايش بعد از 2 پست بالا‌ :

اينكه رو 6120 جواب نميده معجزس تا اتفاق...چون سيستم عاملش با N82 يكيه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

romass100
03-02-2009, 23:17
دوست من ای کاش شما هم یه ذره فکر می کردی و می دیدی که بقیه ی پست ها در صفحات بعد هم نتونستند با هاش کار کنن.چون شما عمیق فکر نکردی.
من مجتبی را نمی شناسم اما با این تعریفی که شما کردی باید حرفه ای باشه.اما مشکل پست اون این بود که نگشته بود ببینه ایا روی همه ی گوشی ها کار می کنه یا نه.ظاهرا این نرم افزار فقط روی ان82 کار می کنه.
ان82 که سهله ، خود ان95 که کاملا با این سیستم عامل مچ هستش بعضی نرم افزار هارا ساپورت نمی کنه.
ای کاش شما هم نصب می کردی بعد می گفتی.

اصولا فقتی میزان رفاقت توی جایی زیاد می شه میشه خودمونی شد و از کلمه ی تو استفاده کرد.اما ظاهرا اینجا رفاقت ها به اون حد نرسیده و من اشتباه کردم.

نتیجه می گیریم که : این نرم افزار صدای رادیوی 6120 را ضبط نمی کنه و هنوز چنین چیزی نیومده.و ما وقتمون را هدر دادیم که ورژن جدیدش را نصب کردیم.با تشکر از شما دوست عزیز.

1سوال

شما چه نتیجه ای گرفتی؟

Legend
03-02-2009, 23:28
دوست من ای کاش شما هم یه ذره فکر می کردی و می دیدی که بقیه ی پست ها در صفحات بعد هم نتونستند با هاش کار کنن.چون شما عمیق فکر نکردی.
من مجتبی را نمی شناسم اما با این تعریفی که شما کردی باید حرفه ای باشه.اما مشکل پست اون این بود که نگشته بود ببینه ایا روی همه ی گوشی ها کار می کنه یا نه.ظاهرا این نرم افزار فقط روی ان82 کار می کنه.
ان82 که سهله ، خود ان95 که کاملا با این سیستم عامل مچ هستش بعضی نرم افزار هارا ساپورت نمی کنه.
ای کاش شما هم نصب می کردی بعد می گفتی.

اصولا فقتی میزان رفاقت توی جایی زیاد می شه میشه خودمونی شد و از کلمه ی تو استفاده کرد.اما ظاهرا اینجا رفاقت ها به اون حد نرسیده و من اشتباه کردم.

نتیجه می گیریم که : این نرم افزار صدای رادیوی 6120 را ضبط نمی کنه و هنوز چنین چیزی نیومده.و ما وقتمون را هدر دادیم که ورژن جدیدش را نصب کردیم.با تشکر از شما دوست عزیز.

1سوال

شما چه نتیجه ای گرفتی؟
ميشه لينك يكيشونو لطف كني...؟!
ضمنا" اگه ممكنه يه نرم افزار رو هم بديد كه رو 95 كار نكنه ورو 82 كار بده...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](ميخوام يكم بيشتر ياد بگيرم)
من خودم هم 82 دارم...دردي رو دوا نميكنه...

فروعا" ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ميزان رفاقت دسته جمعي زياد نميشه...ميشه؟ بنا نيست شما مثلا" با 4 نفر دوستي با 10 تاي ديگه هم مثه اونا صحبت كني...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نتيجه: ياد ميگيريم هر جاييي با هر كسي يه جور رفتار نميكنند. و اينكه خداييش من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شدم وقتي ديدم ميگيد رو 6120 جواب نميده...

اگه...اگه...اگـــــــه من تند رفتم يه نمه ،عذر ميخوام...

Majid393
03-02-2009, 23:50
دوست عزیز : romass100
اینکه یه برنامه روی 6120 جواب نده و روی ان82 کار کنه خیلی عجیب هست ........ چون سیستم عامل هردوشون یکیه ...... :20:
Legend عزیز هم تست نکرده و نمیدونسته که این برنامه روی 6120 جواب نمیده ....... به همین دلیل به پست قبلی جواب داد ......
حالا دیگه لازم نیست دعوا راه بیفته ....... البته قبول کن که شما هم لحنت یه خرده تند بود ........ :46:

:11:

nima912
04-02-2009, 00:01
ضمنا" اگه ممكنه يه نرم افزار رو هم بديد كه رو 95 كار نكنه ورو 82 كار بده...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](ميخوام يكم بيشتر ياد بگيرم)

فروعا" ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ميزان رفاقت دسته جمعي زياد نميشه...ميشه؟ بنا نيست شما مثلا" با 4 نفر دوستي با 10 تاي ديگه هم مثه اونا صحبت كني...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نتيجه: ياد ميگيريم هر جاييي با هر كسي يه جور رفتار نميكنند. و اينكه خداييش من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شدم وقتي ديدم ميگيد رو 6120 جواب نميده...

یونس جان ببخش من دخالت میکنم اما به غیر از این رادیو برخی دیگه از برنامه ها مثل unidic2 یا برخی هک ها (مثلا تغییر استارتاپ) رو 6120 جواب نداده و رو 82 جواب داده.شاید در آینده برنامه‏ای بیاد که رادیو رو ضبط کنه (همونطور که خود شما روش هک جدید و 100% برای همه گوشیها گذاشتی و تا همین چند وقت پیش بعید به نظر میرسید):11:
شاد زی - مهر افزون - بدرود:40:

ahmad72
04-02-2009, 00:33
بابا ایول... قرار نیست دعوا بشه که!!!
دیدی حالا...
دعوا که شد (به نظر من حالا نگین این دعوا نبوده و استدلال بیارین) ولی نیومدی مجید پرید وسط و (با تلاش های من :دی) تمومش کرد...

منم اینجا هلو بودم و اینو برا خنده گفتم...

Legend عزیز هم تست نکرده و نمیدونسته که این برنامه روی 6120 جواب نمیده ....... به همین دلیل به پست قبلی جواب داد ......
حالا دیگه لازم نیست دعوا راه بیفته ....... البته قبول کن که شما هم لحنت یه خرده تند بود ........
منم همینو می گم والا...:10:

اینکه یه برنامه روی 6120 جواب نده و روی ان82 کار کنه خیلی عجیب هست ........ چون سیستم عامل هردوشون یکیه ......
آره مجید جون...برا شما گوشی خوب دارا (البته از 6120 بدتر :دی) بایدم عجیب باشه...
اما ما 6120 دارا تجربشو داریم...:2:
جون من نه اصلا جون این مجید :دی عاجزانه ازتون درخواست می کنم دیگه کشش ندین و این پسته (posteh نه Pesteh) آخرین پستی باشه که در این رابطه ارسال می شه.اگه ارسال بشه اون موقع هست که از بزرگترمون (استادمون یونس)یاد می گیریم هی اسپم بفرستیم بعد بهمون گیر بدن که اسپم نفرست!!!!
بابا عصبانی هستین از حرفای من یکی دیگه ناراحت نشین تو رو خدا...:10::40::10::40::10::40::10:بابا دیگه چی بذارم که از این حرفام دلگیر نشین؟!؟!؟!؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا برای اینکه از این حال و هوا در بییاین یه سوال می کنم:
در حالیکه بازی ها و برنامه های جاوا رو سیمبینا جواب می دن چرا تم ها اینجوری نیستن؟
چرا هیچ تم سیمبینی رو من ندیدم که بک گراندش مث تم های جاوا تو جاهای مختلف عوض شه؟هست این طور تمی؟

Legend
04-02-2009, 09:59
احمد جان اينا اسپم نيست...پست ميديم تا حساب كارشون بياد دستشون...بعد از اون هم خودم درخواست و كليه پستها پاك ميشه...

حالا ميتونيم شاد باشيم:40:

ahmad72
04-02-2009, 12:52
احمد جان اينا اسپم نيست...پست ميديم تا حساب كارشون بياد دستشون...بعد از اون هم خودم درخواست و كليه پستها پاك ميشه...

حالا ميتونيم شاد باشيم:40:
شاد می شوییییییییییییییم!:31::40::10::40 ::31:

در حالیکه بازی ها و برنامه های جاوا رو سیمبینا جواب می دن چرا تم ها اینجوری نیستن؟
چرا هیچ تم سیمبینی رو من ندیدم که بک گراندش مث تم های جاوا تو جاهای مختلف عوض شه؟هست این طور تمی؟
این چیه جوابش؟

armin_software
04-02-2009, 19:01
من می خوام یک رم 16 گیگ بندازم.
میشه؟
سرعت پایین نمی یاد؟
قیمت؟
از کجا بخرم؟

Legend
04-02-2009, 19:33
من می خوام یک رم 16 گیگ بندازم.
میشه؟
سرعت پایین نمی یاد؟
قیمت؟
از کجا بخرم؟
هنوز تو بازار درست حسابي پخش نشده...ولي كمتر از 70-80 تومان گمان نكنم باشه...

armin_software
04-02-2009, 20:02
رم 8 گیگ چه قدره؟

Legend
04-02-2009, 20:05
رم 8 گیگ چه قدره؟
25-30 تومان...سان ديسك...

armin_software
04-02-2009, 21:08
بعد از 8 گیگ چند گیگ هست؟
10 گیگ هست؟

ahmad72
04-02-2009, 21:28
بعد از 8 گیگ چند گیگ هست؟
10 گیگ هست؟
نه.بعدش همو 16 گیگه...

armin_software
04-02-2009, 22:13
برنامه برای 6120 هست که اینترنت کامپیوتر رو با بلوتوث به 6120 بده؟

romass100
04-02-2009, 23:16

بیا.نمونش همین نرم افزار ضبط رادیو که روی گوشی 6120 و ان95 کار نمی کنه.(البته اگه در ان 95 از لن استفاده کنند می تونند احتمالا اینترنتیش را ضبط کنند.)

اگه با گفتن تو ادم خودمونی میشه حق با شماست و حرفتون کاملا درسته.

بابا به باور کن جواب نمی ده.اخه من تنها که نمی گم.همه ی 6120 ها می گن.

من هم عذر می خوام.

خدایی ما که با هم مشکلی نداریم و فقط یه بحث کوچولو بود که تموم شد.

romass100
04-02-2009, 23:30
حالا برای اینکه از این حال و هوا در بییاین یه سوال می کنم:

چون اصولا پسوند تم های گوشی های جاوا جار نیست.پسوند تم ها اگه اشتباه نکنم ان تی اچ هستش که مخصوص همون نوع گوشیه.مثلا : تم 6300 رو کا750 سونی اریکسون کار نمی کنه.هرچند هر دو جاوا هستند.
اگه از تمی که گوشیت اون را ساپورت نمیکنه (به شرط معروف بودن تم) خوشت بیاد می تونی همون تم را برای 6120 پیدا کنی.اما اگه از محتویاتش خوشت اومد (مثل : فایل فلشی که داخلشه،عکس گیفی که داخلشه)میشه اون ها را استخراج کرد.

مبحث تم واقعا پیچیده هستش.اصولا بهترین تم واسه ی گوشی همون تمی هستش که به صورت پیش فرض روی گوشی هستش.چون این جور تم ها واقعا مهندسی ساز هستند.

ای کاش نرم افزار کوچکی بود که می شد با اون تم ها را تغییر داد.مثلا : ایکون ها همیشه مورد پسند نیستند.یا عکس پس زمینه ادم زا دجار مشکل می کنه.یا موقع تایپ اس ام اس ادم نمی تونه به درستی کاراکتر ها را ببینه.
یا ترکیب رنگ استفاده شده همخون نیست.

پس چه خوبه که کسی که تم می سازه به این مسائل توجه کنه.

ahmad72
05-02-2009, 13:05
خیلی ممنون

پسوند تم ها اگه اشتباه نکنم ان تی اچ هستش که مخصوص همون نوع گوشیه
نه thm هستن اونا...

اگه از تمی که گوشیت اون را ساپورت نمیکنه (به شرط معروف بودن تم) خوشت بیاد می تونی همون تم را برای 6120 پیدا کنی.اما اگه از محتویاتش خوشت اومد (مثل : فایل فلشی که داخلشه،عکس گیفی که داخلشه)میشه اون ها را استخراج کرد.
چطوری؟

ای کاش نرم افزار کوچکی بود که می شد با اون تم ها را تغییر داد
هیییییییی.نگو که دلم کبابه...

P A R S A
05-02-2009, 17:32
چون اصولا پسوند تم های گوشی های جاوا جار نیست.پسوند تم ها اگه اشتباه نکنم ان تی اچ هستش که مخصوص همون نوع گوشیه.مثلا : تم 6300 رو کا750 سونی اریکسون کار نمی کنه.هرچند هر دو جاوا هستند.

مبحث تم واقعا پیچیده هستش.اصولا بهترین تم واسه ی گوشی همون تمی هستش که به صورت پیش فرض روی گوشی هستش.چون این جور تم ها واقعا مهندسی ساز هستند.

ای کاش نرم افزار کوچکی بود که می شد با اون تم ها را تغییر داد.مثلا : ایکون ها همیشه مورد پسند نیستند.یا عکس پس زمینه ادم زا دجار مشکل می کنه.یا موقع تایپ اس ام اس ادم نمی تونه به درستی کاراکتر ها را ببینه.
یا ترکیب رنگ استفاده شده همخون نیست.

پس چه خوبه که کسی که تم می سازه به این مسائل توجه کنه.

تم های تمساز های معروف مثل Pizero - Supertonic - Valepantu - Iceman و خودم (!!!) رو اگه دیده باشید واقعا بهتر از تم های خود گوشی هستند...از هر لحاظ...خوانایی SMS ها ... زیبایی آیکن ها ... قشنگی و شیک بودن بکگراند ها و ...
منم اول ها فقط از تم های اصلی گوشی استفاده می کردم چون تم خوشگل و بی نقص پیدا نمیشد...ولی بعد که تم های درست و حسابی و حرفه ای سیمبین رو پیدا کردم نظرم عوض شد...
تم های سیمبین مثل جاوای سونی اریکسون نیست که راحت از سایت های مختلف پیدا بشه...تم های حرفه ای کم هست و به نظر من علتش اینه که تمسازی برای سیمبین کار خیلی مشکلی هست (به نسبت بقیه) و ملت حال ندارن وقت زیادی پای کار کردن با یه نرم افزاری مثل Carbid که پیچیده و حرفه ای هست بذارن...طرف یه بکگراند خوشگل پیدا می کنه...میذاره روی تم و چهار تا آیکن بیکیفیت ناجور و ...!

آره زیاد هست...ولی معمولا تمساز های حرفه ای این کار رو نمی کنن...فقط بکگراند منو ها رو یکم محو می کنن که خونده بشه ولی تم اونجوری هم هست مثل Dimension از SuperTonic

romass100
06-02-2009, 00:02
من درست نفهمیدم که کدوم قسمت را گفتی چطوری.اما اگه منظورت شکستن تم هست من خودم با نرم افزار تاگ زیپ (tug) شکوندمش.

اما اگه منظورت دانلودش هستش کافیه که اسم اون تم را(تاکید می کنم دوباره که اگه معروف باشه) را کپی کنی و یا به اخرش نقطه سیس اضافه کنی و یا اسم خالی را بزنی و دونبالش بنویسی برای سری 60 ورژن 3.هر چند کار واقعا دشواری هستش.

من با پارسا موافقم.اینقدر این تم های 6120 فلکسیبل هستش که هر جاش را خواستی می تونی انتخاب کنی.نشون به اون نشون که تم ساز سونی اریکسون 5 مگابایت هستش اما تم ساز نوکیا تقریبا 150 مگابایته.

اره.مهندس ها که زیاد می شن تم های مهندسی ساز هم زیاد می شند.واقع یکی از سخت ترین کار های دنیا ساخت تم هستش.ادم وسواس عجیبی روی تم داره و تا هرکس خودش تم مورد نظرش را نسازه دلش اروم نمی گیره.

mohamad_reza72
08-02-2009, 16:37
سلام من چند روزه گوشی 6120 کارکرده خریدم وقتی با یو اس بی به کامبیوتر وصلش میکنی قسمن فلزی کناره ال سی دی جریان ضعیف برق داره علتش چیه؟؟
اشکال محسوب میشه یا نه؟؟؟
150 گرفتم قیمتش خوبه؟؟؟

Saman-tci
08-02-2009, 16:44
دوست من مربوط به گوشی نیست .... برای منم همینطوره ...
مربوط میشه یه قدرت پاور سیستمتون ... منم از وقتی پاور سیستمم رو عوض کردم اینجوری شده ..... مشکلی نداره

romass100
08-02-2009, 21:45
راستش اخرین کسی که 6120 خریدش 187 تومن نوش را خرید.بستگی به ترو تمیزیش داره.

romass100
09-02-2009, 19:52
دوستان بهتریم فریمویر واسه ی 6120 کلاسیک تا به امروز 5.11 هستش و 6.11 اصلا به درد نمی خوره چون نمی تونی گوشی را هک کنی و نرم افزار نصب کنی.پس گوشیتون را به 6.11 ارتقا ندهید مگر اینکه قصد نصب هیچ نرم افزاری را نداشته باشید.

اگه کسی هم خواست گوشیش را به 6.11 ارتقا بده و قید نصب نرم افرار را بزنه به من بگه تا با 500 کیلو فایل گوشیش را سه سوته واسش اپدیت کنم.
فقط کافیه دانلودش کنید.

armin_software
09-02-2009, 21:58
می خوام 6120 رو بفروشم نو هست.
همه چی هم داره (شارژر+هندرزفری+کارتون)
به نظر شما چه قدر بفروشم؟

ehsan_update
10-02-2009, 00:05
با سلام
من 5ماه پيش يه 6120 خريدم . اما نميدونم چرا بعد از 3ماه صفحات وبي رو كه به زبان فارسي هستند نميتونه بخونه و به جاي حروف مربع ميذاره ، يونيكدش رو هم تغيير دادم و كلي هم باهاش ور رفتم ! ولي فايده اي نداشت. حالمو حسابي گرفته اگه امكانش هست زودتر كمكم كنيد
ممنون ميشم.

ahmad72
10-02-2009, 00:24
می خوام 6120 رو بفروشم نو هست.
همه چی هم داره (شارژر+هندرزفری+کارتون)
به نظر شما چه قدر بفروشم؟
بدون داشتن هیچ اطلاعی از وضعیت بازار می گم اگه 125 بفروشی هنر کردی!!!!!!
این نظر شخصیمه...

ehsan_update
10-02-2009, 00:52
من وب اكسپلورر گوشيم مشكل داره ، نميتونه صفحات فارسي رو بخونه ، يعني به جاي حروف مربع و مستطيل ميذاره، كسي ميدونه چه جوري درست ميشه؟
اگه فلشش كنم درست ميشه به نظرتون؟
با تشكر

MOHAMMAD2010
10-02-2009, 01:32
بدون داشتن هیچ اطلاعی از وضعیت بازار می گم اگه 125 بفروشی هنر کردی!!!!!!
این نظر شخصیمه...

دیگه فکر نکنم این قد کم بشه فروخت

ehsan_update
10-02-2009, 10:23
با سلام
من يه 6120 دارم كه نميدونم چرا بعد از چند ماه نميتونه صفحات وب فارسي يا عربي رو بخونه يعني به جاي حروف ، مربع نشون ميده.
مي خواستم ببينم چه جوري درست ميشه، بايد فلش بزنم يا آپديت كنم يا راه ديگه اي هم هست؟

armin_software
10-02-2009, 13:59
دیگه فکر نکنم این قد کم بشه فروخت
پس به نظر شما چه قدر بفروشم؟

P A R S A
10-02-2009, 17:32
پس به نظر شما چه قدر بفروشم؟
به مغازه ها که بالای 100 نمی تونی بفروشی...باید که آشنایی چیزی پیدا کنی به اون بفروشی در غیر این صورت اصلا صرف نداره...

armin_software
10-02-2009, 23:13
من اگه 130 بفروشم خیلی خوبه؟
به آشنا

romass100
11-02-2009, 08:24
با سلام
من 5ماه پيش يه 6120 خريدم . اما نميدونم چرا بعد از 3ماه صفحات وبي رو كه به زبان فارسي هستند نميتونه بخونه و به جاي حروف مربع ميذاره ، يونيكدش رو هم تغيير دادم و كلي هم باهاش ور رفتم ! ولي فايده اي نداشت. حالمو حسابي گرفته اگه امكانش هست زودتر كمكم كنيد
ممنون ميشم.
دوست عزیز به احتمال خیلی زیاد مال اینه که گوشیت زبان فارسی ندلاره.می تونی اس ام اس فارسی بفرستی؟اگه گوشیت را اپدیت کنی به ورژن 5.11 فارسی یا بدی بیرون واست فلش کنند اونوقت مشکلت حل می شه.اگه هم دوست نداری 1 هفته صبر کن چون یه طرفند هست اگه جواب داد اموزشش را واست می زارم.این ترفند هنوز 100 درصد امتحان نشده.فقط یک هفته فرصت بهم بده.

ehsan_update
11-02-2009, 22:02
دوست عزیز به احتمال خیلی زیاد مال اینه که گوشیت زبان فارسی ندلاره.می تونی اس ام اس فارسی بفرستی؟اگه گوشیت را اپدیت کنی به ورژن 5.11 فارسی یا بدی بیرون واست فلش کنند اونوقت مشکلت حل می شه.اگه هم دوست نداری 1 هفته صبر کن چون یه طرفند هست اگه جواب داد اموزشش را واست می زارم.این ترفند هنوز 100 درصد امتحان نشده.فقط یک هفته فرصت بهم بده.

چرا، فارسي داره ، ميتونم فارسي اس ام اس بنويسم . در ضمن از اول كه اينجوري نبود! يه ماهه اينطوري شده (فقط توي صفحات اينترنت به جاي حروف مربع ميذاره)
ممنون ميشم اگه كمك كنيد، چون حسابي بهش احتياج دارم. :40:

P A R S A
12-02-2009, 14:22
مال من هم Gulf Edition هست و فارسی نداره ولی وب رو درست و روون نشون میده.
اگه گوشی عربی یا فارسی داشته باشه کافیه...

amirvafa
15-02-2009, 03:58
سلام
من تازه یه 6120 خریدم ،
دنبال یه نرم افزار که روی پوشه هام کد عبور بذاره میگردم.
ممنون میشم
bye

Saman-tci
15-02-2009, 04:34
دوست من شما اول از هر چیز یا باید گوشیتون رو هک کنید یا درخواست فایل cer بدین .....
شما بهترین برنامه ها توی این زمینه همشون برای نصب احتیاج به ساین دارن .....
مثل PhoneGuardian

armin_software
15-02-2009, 17:18
تو قسمت مموری کارت گزینه ای به نام back up phone memory وجود داره.
چیه؟

amirkhan405
15-02-2009, 18:29
armin_software اگه قصد فروش داري من ميخرم

P A R S A
15-02-2009, 18:38
تو قسمت مموری کارت گزینه ای به نام back up phone memory وجود داره.
چیه؟

از موارد دلخواهتون مثل مسیج ها و برنامه ها و ... که روی فون مموری هستند بکآپ می گیره میریزه روی Memory Card.

armin_software
16-02-2009, 21:20
زمانی که می خوام زنگ بزنم گزینه ای وجود داره به نام send dtmf
این چیه؟

Saman-tci
20-02-2009, 02:14
آقا اسماعیل بهتره با کسی که حداقل 600 برابر شما توی این فروم پست داده و از شما قدیمی تر هست بهتر صحبت کنی ...
.
.
در ضمن شما اگه جواب یه سوای رو نمیدونید بهتره اظهارنظر نکنید ... چون ایشون فقط یه سوال کردن و حقشون هم هست که جواب سوالشون رو بدونن .....

armin_software
20-02-2009, 11:22
آقا اسماعیل بهتره با کسی که حداقل 600 برابر شما توی این فروم پست داده و از شما قدیمی تر هست بهتر صحبت کنی ...
.
.
در ضمن شما اگه جواب یه سوای رو نمیدونید بهتره اظهارنظر نکنید ... چون ایشون فقط یه سوال کردن و حقشون هم هست که جواب سوالشون رو بدونن .....
دوست عزیز از حمایت شما تشکر می کنم.

حالا سوال خودم:
زمانی که می خوام زنگ بزنم گزینه ای وجود داره به نام send dtmf
این چیه؟

Saman-tci
20-02-2009, 12:33
ببین دوست من dtmf همان آشكار ساز كليد گوشيه.
یعنی در اين روش از دو فركانس صوتي در هم مخلوط شده استفاده مي كنند(DTMF) و براي هر يك از اعداد 0 الي 9 يك فركانس استاندارد در دنيا قرارداد شده . اين صدا همون صدائي هست كه در اكثر شماره گير تلفن ها مي شنويد. اين روش سرعت بالائي داره و خطا هم نميكنه. يك نكته جالب: اين صدا از اكثر موبايل ها بيرون مياد و چون شما ميتونيد از طريق دهني هر صدائي رو سوار خط كنيد و به مخابرات برسونيد در نتيجه ميتونيد با قرار دادن گوشي موبايلتون روي دهني تلفن عمليات شماره گيري رو از موبايل به تلفن منتقل كنيد. تا چند سال پيش كه اكثر تلفن ها تن نداشتند ....
در ضمن فعلاً مخابرات ایران اجازه چنین کاری رو نداده و نمیشه استفاده کرد ....

esmail194
20-02-2009, 12:54
.
.

مگه شما تو این فروم مبنا رو گذاشتید رو تعداد پست ها منم میتونم در عرض 20 روز پستامو ببرم بالا 1000.
این که نشد. تازه عضویت من زودتر از ان بوده گرچه این هم دلیل قانع کننده ای نیست ولی ادعا خیلی چیز بدی هست

armin_software
20-02-2009, 13:29
مگه شما تو این فروم مبنا رو گذاشتید رو تعداد پست ها منم میتونم در عرض 20 روز پستامو ببرم بالا 1000.
این که نشد. تازه عضویت من زودتر از ان بوده گرچه این هم دلیل قانع کننده ای نیست ولی ادعا خیلی چیز بدی هست
لطفا قوانین رو رعایت کنید.
این تاپیک 6120 هست و کاربران از این تاپیک استفاه می کنند.
لطفا پست spam ندید.

Saman-tci
21-02-2009, 02:27
آرمین جان توضیحات من در مورد dtmf به دردت خورد .......؟
متوجه شدی که نمیشه ازش توی ایران استفاده کرد .....

paradis
24-02-2009, 23:53

سلام دوستان

اینم لینک دانلود چراغ قوه برای این گوشی

P A R S A
25-02-2009, 07:16
شما تست کردی؟
کار میکنه؟
آخــه من هرچی از اینها امتحان کردم ، فلش رو روشن نمی کنن

paradis
25-02-2009, 12:57