مشاهده نسخه کامل
: بحث در مورد فلش مموري ها
صفحه ها :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
سلام
تو اين تاپيك هم قراره در مورد Flash Memory ها صحبت و تبادل نظر بشه
اولين سوال رو هم خودم بپرسم
بين فلش مموري هاي تو بازار ايران كدومشون از نظر سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات و دوام از بقيه بهترن ؟
يه دوستمون ميگفت OCZ
قيمت 4 گيگش چنده ؟
و اينكه واقعا از بقيه بهتره ؟
با اجارت سودا جان منتقلش كردم به زير بخش مربوطه .
===============================
OCZ دو مدل بسيار خوب داره با نام هاي Roadster و Rally2 /.
قيمتشون هم تقريبا نزديك بهم هست ( شايد اختلاف 2 3 هزار تومني )
مهمترين مواردي كه به نظر من بايد در خريد Flash Memory بهش توجه كرد ايناست :
Access Time - Average Read/Write Speed
و Burst Speed
اون دو مدل OCZ كه اشاره شد مدل Rally 2 زير 2 ميلي ثانيه Access Time داره و Read/Write مناسب .
Roadster زمان بالاي Access Time داره و در كل مناسب به نظر نمي رسه و تنها مزيتش ( به نظر من البته ) كوچك بودنشه ( اندازه بند انگشت )
يه مدل بسيار عالي كه توي بازار يه مدت كمياب شد PD7 هست ( Adata My Flash ) كه تقريبا سريعترين هستش
Adata يه مدل Football Disk هم داره كه اونم به نسبت از OCZ بهتر عمل كرده ( البته در مقابل Roadster )
X Porter از Patriot هم هست همچنين Voyager از Corsair كه مدل هاي خوب و جالبي هستن .
meysam2145
25-05-2007, 16:20
به نظر من فقط: King stone و SanDisk
به نظر من فقط: King stone و SanDisk
دليل لطفا /.
لطفا قوانين بخش سخت افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را ببينيد /.
پست هاي بدون دليل و يك خطي كه بيشتر جنبه ابراز نظر شخصي داشته باشد در صورت عدم ارايه دليل از طرف نويسنده پاك خواهد شد .
اجازه ما هم دست شما
پس پيشنهاد ميشه كه OCZ Rally2 بخرم ؟
در درجه اول پيشنهاد من A-Data My Flash مدل PD7 هست .
zonealarm
25-05-2007, 23:50
ظاهرا که مناسبترین همینه
یه فلش با Access time پایین تو ویستا هم می تونه عصای دستتون باشه
meysam2145
26-05-2007, 01:39
دليل لطفا /.
لطفا قوانين بخش سخت افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را ببينيد /.
شرمنده:
1.هر دو جزو برترین سازندگان حافظه های فلش در جهان هستند.
2.سرعت نسبتا خوب خواندن و نوشتن
3.استفاده خودم از هر دوتا و مقایسه اونها با A-Data و...
ضمنا OCZ Rally2 فکر کنم U3 نداره!!
سلام
یه ویژگی تو ویندوز ویستا هست به اسم Ready Boost ( اگه درست گفته باشم ) که اگه فلش مموری از این
قابلیت پشتیبانی کنه شما می تونی سرعت رابانه رو ببری بالا . فکر کنم دو تا از مدل های Patriot این توانایی رو
داشتند
alirafaat
26-05-2007, 23:52
سلام
از یکی از فروشندگان شنیدم که هر جی حجم (اسمی) فلاش بالاتر میره تفاوت بین حجم واقعی و اسمی بیشتر می شه
یعنی یه فلاش 4 گیگ حدود 3.5 گیگ اطلاعات می گیره (هرچند در مورد فلاش 2 گیگ من اینطوری نیست)
ایا این درسته ؟
با تشکر
meysam2145
26-05-2007, 23:59
فکر کنم به خاطر همون 1024mb=1000mb تو ویندوزه
سلام
چند تا ؟؟؟؟؟؟؟
موقع خرید به چه نکاتی توجه شود
چه مارکی توصیه میشود
2و3و4 گیگ حدودا چه قیمتی داره و هر چی که میدونید باید در نظر گرفته شود
الهی خیر از جوونیتون ببینید
موقع خرید به اینا توجه می کنی : سرعت خواندن ( Read Speed ) ، سرعت نوشتن ( Write Soeed ) ، وجود نرم
افزار قفل گذاری برای محافظت از دسترسی دیگران به فایل ها ( البته به اندازه ی دوتای اولی مهم نیست ) ،
نوع طراحی فلش مموری ( رنگ ، اندازه ، جنس بدنه برای جلوگیری از ورود آب و محافظت دربرابر ضربه ) ، گارانتی
و شرایطش ، پشتیبانی از ویژگی Ready Boost برای استفاده در ویندوز ویستا
امیدوارم به دردت بخوره
ممنون
دستت درد نكنه
حتما بدرد ميخوره
دست گلت درد نکنه
حالا چه مارکی توصیه میکنید؟
ممنون
mohammadaz
02-06-2007, 17:40
سلام
یکی به داد من برسه :19:
فلش مموری و کارت مموری موبایلم هر دو با هم از کارافتادن. وقتی به کامپیوتر وصلشون می کنم شناخته می شن ولی وقتی می خوام بازشون کنم پیغام میده که هیچ دیسکی درون درایو قرار نداره. به دادم برسین همه اطلاعاتم از دست رفت.
noon_o_sokoot
02-06-2007, 19:03
سلام
ميخواستم بپرسم واسه وصل كردن فلش به كامپيوتر اگه نخوام مثل بدبخت ها سرمو پشت كيس ببرم بايد چكار كنم كه اين جلويي ها فعال بشن؟؟؟؟؟؟؟
سلام
ميخواستم بپرسم واسه وصل كردن فلش به كامپيوتر اگه نخوام مثل بدبخت ها سرمو پشت كيس ببرم بايد چكار كنم كه اين جلويي ها فعال بشن؟؟؟؟؟؟؟
=========
اين جلويي ها رو بر اساس اطلاعات دفترچه مادربوردت متصل مي كني .
در ضمن معمولا فلش مموري ها يه كابل Usb دارن كه به پشت وصل ميشه و تقريبا تا جلوي كيس مي رسه
sltavakoli
03-06-2007, 19:53
پيشنهاد من فقط فلشpny
چون:
1-ضد اب2-ضد ضربه(كه بيشتره فلش ها بر اثر ضربه خوردن خراب ميشه)3-سرعت و .........
mostafaeshghi
03-06-2007, 21:38
اقا بهترین مدل 4 گیگی کدام مدل است که سرعت و کیفیت و قیمتش به هم بیارزه. من نظرم آدیتا مدل فکرکنم Pd-7 باشه؟!؟
نظر شما چیه؟!؟؟! میخاوم بگم که از خارج یکی از اقوام برام بیاره چون قیمتش تو این سایتهای فورش تقریبا نصف قیمتهای ایرانه!
سلام
به نظر من Memonex و PNY و Apacer مارک های خوبی هستند . من خودم Memonex دارم و ازش راضیم ، مدل
های جدیدش سرعت های بالاتری داره
danielrod
08-06-2007, 02:18
===============================
OCZ دو مدل بسيار خوب داره با نام هاي Roadster و Rally2 /.
قيمتشون هم تقريبا نزديك بهم هست ( شايد اختلاف 2 3 هزار تومني )
مهمترين مواردي كه به نظر من بايد در خريد Flash Memory بهش توجه كرد ايناست :
Access Time - Average Read/Write Speed
و Burst Speed
اون دو مدل OCZ كه اشاره شد مدل Rally 2 زير 2 ميلي ثانيه Access Time داره و Read/Write مناسب .
Roadster زمان بالاي Access Time داره و در كل مناسب به نظر نمي رسه و تنها مزيتش ( به نظر من البته ) كوچك بودنشه ( اندازه بند انگشت )
يه مدل بسيار عالي كه توي بازار يه مدت كمياب شد PD7 هست ( Adata My Flash ) كه تقريبا سريعترين هستش
Adata يه مدل Football Disk هم داره كه اونم به نسبت از OCZ بهتر عمل كرده ( البته در مقابل Roadster )
X Porter از Patriot هم هست همچنين Voyager از Corsair كه مدل هاي خوب و جالبي هستن .
---------------------------------------------------------
مدل ocz rally2 در عمل دارای سرعت خواندن 23.5 مگا بایت در ثانیه و سرعت نوشتن 14 مگابایت در ثانیه است
این فلش با قیمت حدود 58 هزار تومان با ظرفیت 2 gb توسط انفورماتیک گستر وارد بازار شده است
با توجه به اینکه تعدادی از مصرف کنندگان در فروم های خارجی مدعی شدند که اطلاعات روی فلش بدون هیچ گونه دلیلی محو شده خرید ان توصیه نمی شود
مدل patrior xpottet xt که مدل 2gb ان با قیمت حدود 55 هزار تومان و 4 gb ان حدود 83 هزار تومان با گارانتی ایمانتک در بازار تهران یافت میشه . سرعت خواندن ان بنا بر ادعا سازنده 200x ( هر x برابر 150kb است )است ولی در عمل سرعت خواندن حدود 29 مگابایت بر ثانیه و سرعت نوشتن 12 مگابایت می باشد . دارای بدنه با روکش لاستیک می باشد
(نتایج تست از طرف سایت hardwaresecrets)
فلش PQI مدلهای u330 و u339pro هر دو باسرعت 170x و با گارانتی DH و یا SD قابل تهیه است قیمت مدل 2 گیگ u330 حدود 31000 هزار تومان می باشد
فلش adata مدل football sport RB17 (نه مدل rb16) باسرعت 120x و مدل pd7 با سرعت200x به ادعا سازنده
در مورد pqi خیلی تحقیق کردم ولی الان یادم نبود که بنویسم فرصت شد جدا پست میزنم
amir_gtv
08-06-2007, 02:35
من امروز یکی خریدم مارکشم توشیبا هستش با
usb 1.1 هم امتحان کردم سرغتش خوب بود
فقط یه قابلیت داره به نامه u3که زیاد ازش سر در نیاوردم
اگه کسی در این مورد میدونه بگه تا با u3 هم اشنا بشیم
danielrod
08-06-2007, 03:27
پيشنهاد من فقط فلشpny
چون:
1-ضد اب2-ضد ضربه(كه بيشتره فلش ها بر اثر ضربه خوردن خراب ميشه)3-سرعت و .........
---------------------------------------------
1- همه فلشها ضد آب هستند
2- به علت وزن کم و بدن فلزی (الومینیومی ) یا پلاستیک تقویت شده و یا پوشش
لاستیک همشون در ضربه خوردن و یا زمین خوردن مقاومند
3- اگه یه کامیون از روش رد بشه له میشه حالا لاستیکی باشه یا فلزی یا پلاستیکی:31: فقط مدلهای خاصی (که خیلی گرانه و در ایران پیدا هم نمیشه) مثل یه مدل از مارک crosiar ضد گلوله ساخته شده و فوقالعاده محکم است
4- مدلهای pny اکثرا سرعت متوسط رو به ضعیفی دارند مثل ان مدل لاستیکی
5- با پول یه pny میشه یه مدل سریع pqi یا adata خرید
6- سوکت usb سر pny ها جنس مرغوبی نداره و مجبورید چند باری فلش را تکون بدید تا اتصال بر قرار بشه
خریدش توصیه نمیشه
danielrod
08-06-2007, 03:41
من امروز یکی خریدم مارکشم توشیبا هستش با
usb 1.1 هم امتحان کردم سرغتش خوب بود
فقط یه قابلیت داره به نامه u3که زیاد ازش سر در نیاوردم
اگه کسی در این مورد میدونه بگه تا با u3 هم اشنا بشیم
------------------------------------------------------------
یه نگاه به این بکن
U3 Smartware
workspace to be taken with them wherever they go. Install your favorite game or playback (video/ audio) software onto the
drive for instant action on any PC.
Pre loaded Software Feature:
-Professional virus protection software
-Intelligent email management
-Personal portable desktop
-Personal document protection
More fun on PQI U3 website
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
-A comprehensive backup utility to HD, DVD
-Practical multi-language translation
, UFD, etc
software
-Online digital magazine – keeps you up to date
-Organize and edit your photos for
with the latest news, technology, fashion…
a slide show
-The ultimate account and password
management software
*Software are available in trial version only
Lord_theOne
09-06-2007, 02:44
تست سرعت Flash Memory ها شركت كنيد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترينهاي OCZ
OCZ Roadster USB 2.0 Flash Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
OCZ VBoost USB 2.0 Flash Drive (Optimized for Vista ReadyBoost) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
OCZ Rally2 USB 2.0 Dual Channel Flash Memory Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
majid_kntu
09-06-2007, 20:58
فلش مموري فقط u3
آقایون و اساتید محترم
من یه فلش مموری میخوام که قیمتش حداکثر 30000 تومان و یک گیگ باشه .....لطفا در مرود خرید و نوع آن بهم کمک کنید................
مطالب پست هاي قبلي رو بخون - تا حدودي كمكت مي كنه
Hamed-Dehghani
19-06-2007, 11:38
سلام می خواستم یه فلش مموری بخرم
از بین مدل های زیر کدومش بهتره ؟
AData
JetFlash
Transcend
LG
خودم روی Adata با ظرفیت 4 گیگابایت که 54 هزار تومن بهم میده نظر دارم
به نظر شما مدل خوبیه ( عمر و دوارم داره ؟ )
یه دونه LG دو گیگا بایتی هم هست
به هر حال هر کدوم که عمرش بیشتره رو بهم توصیه کنید؛ ممنون میشم
شاد و پاینده باشید
Lord_theOne
20-06-2007, 02:58
عزيز اينجا بچه ها تست گذاشتند
هم Adata هم JetFlash
از نظر سرعتي JetFlash خيلي بهتر است البته دوام نمي دونم كدومشون
P.A.Y.T.O.N
21-06-2007, 10:26
آقا من توشيبا 4 گيگ گرفتم 40 تومن از پايتخت
كينگ استونشو ميداد 38 تومن
اين روش سيستم u3 هست كه زياد ازش سر در نيوردم...
كسي به زبون مادري مي دونه به چه درد مي خوره؟؟؟؟؟؟
البته حدود 3.7 جا ميگيره .... يه مدل سوني هم داشت روش نوشته بود فشرده سازي تا 6 گيگ!!!!
اونو قيمت نكردم ... قيافشم خيلي ريزه ميزه بود...
badterojan
26-06-2007, 11:45
سلام
آقا پیشنهاد می کنم اونهایی که می خوان فلش بخرن KINGSON نخرن
همین دیروز خودم می خواستم یه فلش برای دوستم بخرم
فروشنده ها می گفتن تا 6 ماه پیش KINGSTON ها از تایوان می اومد اما الآن از چین. بجای بدنه فلزی بدنه پلاستیکی می زنن دو سوم بیشتر پرشون بکنین هنگ می کنن. 1G 13 تومن 2 G18 تومن .
اما مثلا hp تو رنج 1G 18 تومن 2G 26 تومن یا pqi تورنج 2-3 تومن پاین تر بود (پاساژ ایران) . من خودم Kingston 6 ماه پیش 22 تومن. شما بگین در عرض 6 ماه این همه افت قیمت ناشی از افتضلح در کیفیت نیست. jet flash و adata بود اما بیشتر رو این دوتا مانور دادم. آخر سر برای دوستم hpخریدم 27 تومن. ولی اگر پول دارین sony بخرین. 1G 23 تومن و 2G 37 تومن اما اونهایی که نمی دونن : sony تا 3 برابر اطلاعات رو فشرده می کنه پشت 2G نوشته بود 3-6G و باترین سرعت رو داره فکر می کنم 27MB/s:5:
badterojan
26-06-2007, 11:51
آقا من توشيبا 4 گيگ گرفتم 40 تومن از پايتخت
كينگ استونشو ميداد 38 تومن
اين روش سيستم u3 هست كه زياد ازش سر در نيوردم...
كسي به زبون مادري مي دونه به چه درد مي خوره؟؟؟؟؟؟
البته حدود 3.7 جا ميگيره .... يه مدل سوني هم داشت روش نوشته بود فشرده سازي تا 6 گيگ!!!!
اونو قيمت نكردم ... قيافشم خيلي ريزه ميزه بود...
اگه فلشت رنگ نقره ای هست چیز خوبی خریدی اما در مورد این این U3 چیز زیاد به درد بخوری نیست بیشتر کلاس داره حجم فلش رو به صورت دیسک نشون می ده می تونی به وسیله اون password رو فلشت بزاری browser دارخ و از این جور چرت و پرت ها گفتم بیشتر کلاس داره من که استفاده زیادی ازش نکردم:41:
javadshahvand
26-06-2007, 17:43
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تازه عضو اين سايت شدم و نميدانستم سوالم رو كجا وارد كنم شرمنده.
من يه flashmemory Kingstone 1GB داشتم كه حالا وقتي به سيستم وصل مي كنم شناخته نمي شه و پيغام Not recobnize مي زنه.البته فكر مي كنم به اين خاطر بوده كه كابل هاي USB سيستمي كه به اون وصل كردم اشتباه وصل شده.حالا مي خوام بدونم ميشه درستش كرد ؟ يا نه ؟ :41:
روي يه سيستم ديگه امتحان كن ببين شناخته ميشه يا خير
Behroooz
27-06-2007, 19:16
من كينگ استون دارم . مشكلي هم نداره . شايعه درست نكنيد .
Lord_theOne
28-06-2007, 07:02
چرا بعضي ها فكر مي كنند كه فلا قطعه چون مشكل ندارد بهترين است؟
عزيز اينجا منظور سرعت است نه مشكل داشتند
سرعتش جالب نيست
يا در سطح پايينتري است نسبت به Flashهاي پرسرعت
badterojan
28-06-2007, 15:56
من كينگ استون دارم . مشكلي هم نداره . شايعه درست نكنيد .
اگه منظورتون حرف منه همين امروز يه چرخ تو بازار بزنيد و ببينيد اون مغازه هايي كه غير از كينگ استون فلش ديگه اي دارن باز هم كينگ استون رو پيشنهاد ميدن يا نه؟
badterojan
28-06-2007, 15:59
سلام
آقا پیشنهاد می کنم اونهایی که می خوان فلش بخرن KINGSON نخرن
همین دیروز خودم می خواستم یه فلش برای دوستم بخرم
فروشنده ها می گفتن تا 6 ماه پیش KINGSTON ها از تایوان می اومد اما الآن از چین. بجای بدنه فلزی بدنه پلاستیکی می زنن دو سوم بیشتر پرشون بکنین هنگ می کنن. 1G 13 تومن 2 G18 تومن .
اما مثلا hp تو رنج 1G 18 تومن 2G 26 تومن یا pqi تورنج 2-3 تومن پاین تر بود (پاساژ ایران) . من خودم Kingston 6 ماه پیش 22 تومن. شما بگین در عرض 6 ماه این همه افت قیمت ناشی از افتضلح در کیفیت نیست. jet flash و adata بود اما بیشتر رو این دوتا مانور دادم. آخر سر برای دوستم hpخریدم 27 تومن. ولی اگر پول دارین sony بخرین. 1G 23 تومن و 2G 37 تومن اما اونهایی که نمی دونن : sony تا 3 برابر اطلاعات رو فشرده می کنه پشت 2G نوشته بود 3-6G و باترین سرعت رو داره فکر می کنم 27MB/s:5:
از ما گفتن بود
چرا بعضي ها فكر مي كنند كه فلا قطعه چون مشكل ندارد بهترين است؟
عزيز اينجا منظور سرعت است نه مشكل داشتند
سرعتش جالب نيست
يا در سطح پايينتري است نسبت به Flashهاي پرسرعت
حرف شما کاملا درسته
اما در این مورد خاص این بنده خدا راست میگه
Flash Memory های KingStone خیلی بد هستند
من تو شرکتمون حداقل از 20 تایی که فروختیم 4 تاش بعد از مدت کمی سوختن و خراب شدند
من که یه فلش مموری KingStone 2GB گرفتم که خیلی خوب کار میکنه!
از نوع U3 هست و مدلش Data Traveler Smart هست و سرعتش واقا عالی و راضی کنندست.
البته از بین مارک های جدید فلش های 1GB PNY هم خیلی پر سرعت هستن من سری OutDoor رو امتحان کردم و یکی گرفتم.
badterojan
29-06-2007, 00:52
من که یه فلش مموری KingStone 2GB گرفتم که خیلی خوب کار میکنه!
از نوع U3 هست و مدلش Data Traveler Smart هست و سرعتش واقا عالی و راضی کنندست.
البته از بین مارک های جدید فلش های 1GB PNY هم خیلی پر سرعت هستن من سری OutDoor رو امتحان کردم و یکی گرفتم.
دوست عزيز من كه گفتم KingStone نخرين خودم هم گفتم 6 ماه قبل KingStone خريدم و مثل مال شما U3 است.
اين مدل خوب كار ميكنه اما باز هم ميگم الآن يه چرخ توبازار بزنين مي بينين چه افتزاحي شده
KingStone هاي سفيد رنگ پلاستيكي نخرين
من هم كينگ استون 512mb داشتم و بعد از سه ماه سوخت ,همين جوري الكي!
P.A.Y.T.O.N
04-07-2007, 21:41
بچهها الكي رو چيزي تعصب نداشته باشيد.. بهتره با ملايمت از تجربيات هم استفاده كنيد!
alidanger_202
10-07-2007, 17:52
با سلام
می خواستم یک فلش با قیمت حداکثر 15 تومان ( 512 mb ) معرفی کنید
تنها چیزی که مهم است ماندگاری زیاد اطلاعات در اون باشه و سرعت و ..... برام مهم نیست چون برای نگهداری تحقیقاتم می خواهم .... لطفا یک مارک خوب رو معرفی کنید..... با تشکر
badterojan
11-07-2007, 05:14
با سلام
می خواستم یک فلش با قیمت حداکثر 15 تومان ( 512 mb ) معرفی کنید
تنها چیزی که مهم است ماندگاری زیاد اطلاعات در اون باشه و سرعت و ..... برام مهم نیست چون برای نگهداری تحقیقاتم می خواهم .... لطفا یک مارک خوب رو معرفی کنید..... با تشکر
دوست عزيز 15 تومن كف قيمت است و تنها چيزي كه به ذهن من مي رسد kingeton چيني است اما اگر يك روز ديدي خداي نكرده اطلاعاتت پريد ناراحت نشو اگه يك 5 تومن ديگه رو پولت بذاري باز ميشه يه كارايي كرد
alidanger_202
11-07-2007, 13:20
دوست عزيز 15 تومن كف قيمت است و تنها چيزي كه به ذهن من مي رسد kingeton چيني است اما اگر يك روز ديدي خداي نكرده اطلاعاتت پريد ناراحت نشو اگه يك 5 تومن ديگه رو پولت بذاري باز ميشه يه كارايي كرد
سلام
ممنون ولی حجمش زیاد مهم نیست ( kingeston یک گیگش 13 تومنه ) 512 می خوام .... .. 128 هم خوبه ( اگه ارزون تر باشه وگر نه حرف شما صحیح است )
چون فقط برای نگهداری فایلهای نوشتاری word ازش استفاده می کنم......... متشکرم
اگه حجم کمترا هم ارزونتر نبود یک خوبشو معرفی کنین تا 25 تومان
badterojan
12-07-2007, 11:00
سلام
ممنون ولی حجمش زیاد مهم نیست ( kingeston یک گیگش 13 تومنه ) 512 می خوام .... .. 128 هم خوبه ( اگه ارزون تر باشه وگر نه حرف شما صحیح است )
چون فقط برای نگهداری فایلهای نوشتاری word ازش استفاده می کنم......... متشکرم
اگه حجم کمترا هم ارزونتر نبود یک خوبشو معرفی کنین تا 25 تومان
فكر مي كنم همين دو هفته پيش بود براي دوستم يك 2 گيگ HP خريدم 26 تومن .فكر مي كنم 1 گيگش 18 تومن بود درست يادم نيست اما pqi هم ديديم اونم خوب بود توهمين رنج هم بود اگر تو تهران هستي يه سر پاساژ ايرانيان برو همه چي دستت مياد
abdolreza
14-07-2007, 14:41
با سلام
من فلش مموری King stone خریدم ولی هر کاری میکنم قادر به حذف نرم افزار ان کهcd درایو مجازی میسازد نیستم حتی با فرمت
از دوستان اگر کسی این مشکل حل کرده لطفا به من هم یاد بدهید.
با تشکر
javadshahvand
14-07-2007, 16:42
یعنی چی میخواهی درایو مجازی رو پاک کنی؟
abdolreza
14-07-2007, 17:28
یعنی چی میخواهی درایو مجازی رو پاک کنی؟
دوست عزیز می خواهم کاملا خالی شود حتی قادر به نصب درایو مجازی نباشد
با سلام به همه دوستان
من یک فلش مموری سونی یک گیگ دارم. به مشکلی برخوردم و اون انه که وقتی فایل وردی را روی آن می ریزم و به کامپیوتر دیگری منتقل می کنم متن داخل اون فایل ورد به صورت مجموعه ای از اعداد صفر در می آید. دلیل آون چیه؟ البته با همه فایلهای ورد این کارو نمیکنه.
ali_w810_es
17-07-2007, 22:50
كسي قيمت اين فلش رو داره؟
PNY micro
ali_w810_es
17-07-2007, 22:53
ali_w810_es
17-07-2007, 23:03
اينم عكسهاش
ali_w810_es
19-07-2007, 10:25
كارم فوريه ، كسي نسيت جوابم رو بده؟ :47::42:
سلام دوستان
فلش من کینگستون 2 گیگه. ویروسی شده و الان هر کاری می کنم اولا روش کلیک می کنم بازش نمی شه و فقط حالت اتوران باز می شه که اگه بعد یه مدت که به کامپیوتر زدمش دیگه نمی تونم بازش کنم و دوباره باید درش بیارم و دوباره بزنمش و یه چیز دیگه هم فرمت نمی شه. چی کار کنم؟
Lord_theOne
19-07-2007, 13:19
يك انتي ويروس آپديت شده روي سيستمت نصب كن مشكلت حل مي شود
و راست كليك كن روي آيكون فلشت بعد گزينه Open را بزن
با سلام به همه دوستان
کسی نبود جواب سوال چند پست بالاتر ما رو بده؟
farhang_khatary
16-08-2007, 23:05
سلام دوستان
فلش من کینگستون 2 گیگه. ویروسی شده و الان هر کاری می کنم اولا روش کلیک می کنم بازش نمی شه و فقط حالت اتوران باز می شه که اگه بعد یه مدت که به کامپیوتر زدمش دیگه نمی تونم بازش کنم و دوباره باید درش بیارم و دوباره بزنمش و یه چیز دیگه هم فرمت نمی شه. چی کار کنم؟
از منوی استارت
start->run
درایوی را که فلش دیسکت هست را بزن این طوری
مثلا اگر درایو G است
بزن
g:
یا
g:\
دیروز توی flash memory چند تا file و یه فیم ریختم ولی امروز
کلا باز نمی شه چراغشم روشن نمی شه:41:
چه کار کنم؟
سلام
الان بالاترین ظرفیت فلش مموری ( Usb ) موجود در ایران 4 گیگابایته ؟
Hamed-Dehghani
21-08-2007, 20:54
با اينكه مي دونم كسي جواب نمي ده ولي مي پرسم
بالاخره بهترين مارك فلش مموري چيه ؟
سلا م
ایا فلش ها بدرد ذخیره کردن فایلها با حجم زیاد می خورن ؟
خوب من چند وقت می خواهم ویندوز ویستا نصب کنم ولی همین طور که می دانید ویندوز ویستا روی dvd من به این نتیجه رسیدم یک dvd writer بخرم.
حالا با این توصیفات این سوال برای من ÷یش امده اصلا فلش 4 گیگ می تواند فایلهای ویندوز را ذخیره کنه و کلا میشه از روی ftp یا یک سیستم یک برنامه را روی ان ریخت وبعد از چند بار خالی و پر شدن خراب نشود و به غیر از ویندوز ویستا برنامه های دیگه من فکر می کنم تا 2 گیگ بیشتر نیستن 2 گیگ فضا کافی
در ضمن من حدود 20 تومن می خوام خرج کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
Lord_theOne
08-09-2007, 07:38
مشكلي ندارد اگر بخواهي ويستا را روي انها نصب كني
براي 20 تومان هم TwinMos حافظه خوبي است
2گيگ هم خوب است براي برنامه
DVD رايتر هم حتما بگير خيلي لازم مي شود مخصوصا براي BackUp گرفتن از هارد
سلام
حافظه فلش من دچار یک مشکل شده.
زمانیکه به کامپیوتر وصلش میکنم کامپیوتر میشناستش اما پیام میده هیچ دیسکی در درایو وجود نداره.چطوری میشه این مشکلو حل کرد.و اینکه آیا اطلاعات داخل حافظه از بین رفته یا نه؟
rouzbehshahgaldi
16-09-2007, 02:14
سلام:
من یه فلش 1 گیگ دارم که جدیدا حجمشو 4mb نشون میده...بیشتر از این مقدار هم توش جا نمیشه.علتش چیه و چی کارش کنم؟فرمتش کردم دزست نمیشه!!!
Lord_theOne
16-09-2007, 07:02
4039 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) روي يك سيستم ديگه وصل كن ببين همين مشكل را دارد احتماله زياد از ويندوزت هست
rouzbehshahgaldi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با برنامه Flash Memory Toolkit اسكن بگير يا ببين چكارش كردي فرمتش كن درستش كن
[quote=Lord_theOne;1583648]4039 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) روي يك سيستم ديگه وصل كن ببين همين مشكل را دارد احتماله زياد از ويندوزت هست.
جناب لرد ممنونم از پاسختون اما من روی 3تا سیستم امتحانش کردم همین پیامو میداد.بنظر شما باید برم گارانتی تعویض یا نه؟آخه فقط یکماه بیشتر نمیشه خریدمش.
rouzbehshahgaldi
17-09-2007, 02:37
rouzbehshahgaldi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با برنامه Flash Memory Toolkit اسكن بگير يا ببين چكارش كردي فرمتش كن درستش كن[/QUOTE]
با این برنامه هم امتحان کردم.هیچ مشکلی نداره ظاهراً!!!:41:تو همین ظرفیت 4 مگابایت به راحتی کار میکنه و فایل هائی هم که می ریزم روش اجرا می کنه.ولی ظرفیتش شده 4 مگ؟؟؟:18:تا حالا کسی به این مورد بر نخورده؟در ضمن ویروس هم نداره.با کسپر اسکنش کردم ویروسی پیدا نمی کنه روش.فرمت هم می شه.برنامه ای نیست که سکتور های اینو بررسی کنه ببینه خراب شده یا نه؟
من یک مشکل دارم ... فلش مموری من 2 گیگا است .یه فایل عجیب با پسوند قاتی پاتی توش چسبیده ... فرمت نمیشه .. آنتیویروس نمیشه ... چیکارش کنم؟
Lord_theOne
21-09-2007, 14:09
اسم فايل را نگفتي
ehsan_p30world
22-09-2007, 11:45
می خواهم فلش دیسک 2 گیگ بخرم، توشیبا را قیمت کردم 23 هزار تومان. توصیه میکنید بخرم یا نه؟
می خواهم فلش دیسک 2 گیگ بخرم، توشیبا را قیمت کردم 23 هزار تومان. توصیه میکنید بخرم یا نه؟
توشيبا ازش Review خوندم اكثرا تعريف كردند ولي من يكي دارم به معناي واقعي افتضاح هست از همين دو گيگ ها Trans Memory
Lord_theOne
22-09-2007, 20:18
من توشيبا كار نكردم
اما TwinMOS كار كردم عالي بوده
JetFlash هم عاليتر بوده
OCZ هم فقط تستهاشو ديدم عاليتر از اينها بوده
Corsair هم عالي هست مثل OCZ هست
اينهايي كه گفتم بجز دوتاي اولي گرون هستند
Hamed-Dehghani
23-09-2007, 07:57
.......
با اينكه مي دونم كسي جواب نمي ده ولي مي پرسم
بالاخره بهترين مارك فلش مموري چيه ؟
:46:
Lord_theOne
23-09-2007, 19:12
بهترين نمي شود يك مارك را گفت
اينهايي كه ديدم خوب بودند
OCZ Corsair Flash Jet
بهترين نمي شود يك مارك را گفت
اينهايي كه ديدم خوب بودند
OCZ Corsair Flash Jet
من هم OCZ ديدم خوب بوده.
سلام
درسته که میگند اگه فلش مموری رو eject نکنی و از کامپیوتر دربیاری، فلش میسوزه؟
با سلام
متاسفانه تمام پست ها رو خوندم ولی مشکلات حل نشده بودند به هر حال ما هم مشکلمون رو میگیم شاید یکی حلش کنه فلاش مموری من ویروسی شده بود با کاسپر اسکنش کردم فایل اتورانش رو ویروسی اعلام کرد و پاکش کرد حالا دیگه اصلا باز نمی شه مشکلش چیه و راه حلش چیه
Lord_theOne
02-10-2007, 21:40
يعني راست كليك كه مي كني Open مي زني باز نمي شود؟
با برنامه فرمتش كن
با سلام
متاسفانه تمام پست ها رو خوندم ولی مشکلات حل نشده بودند به هر حال ما هم مشکلمون رو میگیم شاید یکی حلش کنه فلاش مموری من ویروسی شده بود با کاسپر اسکنش کردم فایل اتورانش رو ویروسی اعلام کرد و پاکش کرد حالا دیگه اصلا باز نمی شه مشکلش چیه و راه حلش چیه
احتمالاً شما دوبار روی آیکون فلش مموری که در هنگام اتصال توی My Computer ایجاد میشه کلیک میکنید. اگه این جور هست باید بگم که این ویروس علاوه بر فایل اتوران Exe که ویروسی هست، فایل متنی دیگه هم میسازه که اصلاً خطری نداره. دلیل ساخته شدن این فایل متنی این هست که اصلاً اجرای اتواران به این فایل بستگی داره و شما با این فایل میتونید به منویی که در هنگام راست کلیک کردن بر روی آیکون باز میشه، گزینههایی اضافه (و شاید کم) کنید. این فایل از نوع مخفی است. اول توی تنظیمات ویندوز نمایش فایلهای مخفی رو فعال کنید. بعد برید توی خود فلش مموری. ( روش راست کلیک کنید و open رو انتخاب کنید. اگه توی منوی باز شده نمیتونید open رو ببینید، از منوی start گزینه run رو انتخاب کنید و بعد توش نام درایوی که فلش مموری رو میشناسه و : تایپ کنید و کلیک enter رو فشار بدید. برای مثال اگه فلش مموری رو درایو i میشناسه، :i رو وارد کنید.) حالا اون فایل متنی با نام AutoRun (ولی پسوندش Exe نیست) اون رو پاک کنید.
یه بار فلش مموری رو در بیارید و دوباره بزنید توی کامپیوتر. کارتون راه میافته.
ولی اگه مشکلتون با روش بالا حل نشد، با یه آنتی ویروس دیگه بدید فلش مموری رو بگرده. (KasperSky آنتی ویروس آن چنان خوبی نیست.:46:)
سلام
میشه ارزونترین فلش مموری و قیمتش رو معرفی کنید ؟
4 گیگ و 1 گیگ و 2 گیگ
kaveh1589
08-10-2007, 22:37
آقا یه فلش A data یک گیگ دارم یه فایل صوتی ریختم روش حالا هرکاری میکنم دیلیت نمیشه ، فرمت هم نمیشه ، هرفایل جدید هم که میخوام بریزم ارور میده ، با کاسپر هم اسکن کردم ویروسی پیدا نکرد
خواهش میکنم کمک کنید
اگه کاسپر اسکای خوب نیست چی توصیه می کنید؟
کسی تاد حالا فلش مموزی به شکل خودنویس دیده یا شکل های دیگه
Lord_theOne
09-10-2007, 12:18
فلشها شکلهای زیادی دارند
kaveh1589
09-10-2007, 22:33
کسی نبود جواب ما رو بده؟
Lord_theOne
09-10-2007, 22:39
روي يك سيستم ديگه فلشت را امتحان كن
برنامه فلش مموريت نداره براي فرمت؟
kaveh1589
10-10-2007, 06:32
روی چند تا سیستم دیگه هم تست کردم به همین صورت بود
قسمت دوم رو متوجه نشدم میشه یه کم بیشتر توضیح بدین ؟
در ضمن ما هم شهری هستیما
Lord_theOne
10-10-2007, 07:19
منظورم فلش مموريت Cd همراش نبود؟
kaveh1589
11-10-2007, 00:22
منظورم فلش مموريت Cd همراش نبود؟
دوست عزيز متأسفانه cd همراش نيست
Lord_theOne
11-10-2007, 03:36
ببين مدل فلش چي هست
از اينجا مي توني برنامه شو بگيري ببيني برنامه فرمت دارد يا نه
سلام
حافظه فلش من دچار یک مشکل شده.
زمانیکه به کامپیوتر وصلش میکنم کامپیوتر میشناستش اما پیام میده هیچ دیسکی در درایو وجود نداره.چطوری میشه این مشکلو حل کرد.و اینکه آیا اطلاعات داخل حافظه از بین رفته یا نه؟
فلشمو دادم گارانتی یکدونه جدیدترشو بهم دادن .اینو برا این نوشتم که اگه بقیه هم به این مشکل برخورد کردن تنها راهش گارانتیه و هیچ جوری درست نمیشه.
در ضمن کسی میدونه علت بوجود اومدن اینجور مشکلات چیه؟
من وقتی فلش را در پرت usb میزارم هیچ اتفاقی نمی افته.یعنی تا صبح درست بود اما الان اینجوری شده.رو 5 تا کامپیوتر تست کردم نشد.سوخته؟گارانتی "شاب" داره برام درست می کنه؟
Lord_theOne
26-10-2007, 06:50
بله سوخته ببرش گارانتي
mobiledead
02-11-2007, 20:25
دو هفته نمیشه که یه فلش 4 گیگ کینگستون گرفتم
الان توش نمیره
میگه فرمت کنم؟
وقتی میگم فرمت کن میگه write Protect
شورشو در آورده
سوخته؟
چندتاسوال دیگم دارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبل اینم دوتا فلش مموریه دیگم داشتم
با اینکه اینارو safe remove میکنم ولی بازم میسوزن
میخواستم بدونم چرا اینا اینطورین؟
چرا اینقدر ضعیفن؟
به خاطر ولتاژ پایینشونه؟
به جای فلش مموری چی بگیرم که اینقد درگیر سوختنش نباشم؟(یا چه مارکی بگیرم؟)
Lord_theOne
02-11-2007, 23:17
يك فلش مموري خوب بگير
ارزون Twinmos قيمتش خوبه سرعتشم خوبه
JetFlash هم سرعت خوبي دارد سرعتش بهتره بالايي هست و قيمت رو ندارم
OCZ و Corsair هم عالي هستند قيمت كمي بالا
Team سری Fusion Plus هم خیلی خوبه ...
2.5.8.14.1.13
06-11-2007, 23:59
سلام دوستان
یه فلش مموری میخوام بگیرم تا 50 60 تومان
به نظرتون چی بگیرم بهتره؟؟
میتونم 8گیگ بگیرم؟؟ اگه نشه هم 4گیگ
لطفا راهنمایی کنین
مرسی
نظرتون در مورد مارک pqi و a data چیه؟؟؟
سلام خدمت همگی من می خواهم یک فلش مموری خوب بگیرم با حجم دو گیگ
به نظرتون چی بگیرم کلا سرعت خوندن و نوشتن روی فلش ها چجوری باشه
بیشترین متوسط و کمترین
و این برنامه هایی که براشون هست چی هستن کلا قیمتش هم خوب باشه
یک مشکلی هم دارم که کلا با مموری ها پیدا کردم چه فلش و چه مموری گوشیم اونم اینه که بازش نمیکنه
وقتی راست کلیک هم می کنم به جای open یک سری حروف نامشخص می نویسه
BEHZAD2007
15-11-2007, 12:37
سلام دوستان
یه فلش مموری میخوام بگیرم تا 50 60 تومان
به نظرتون چی بگیرم بهتره؟؟
میتونم 8گیگ بگیرم؟؟ اگه نشه هم 4گیگ
لطفا راهنمایی کنین
مرسی
نظرتون در مورد مارک pqi و a data چیه؟؟؟
سلام دوست عزیز مثل اینکه شما تو بازار نیستی با این قیمت فلش هایی با حجم کم و اکثرا چینی و با سرعت
رایت فوق العاده پایین.ممنون
مدل V30 از jetflash به نظرتون خوبه؟
و این مدل
و اون جت فلش usb 2.0 هست دیگه؟
A r c h i
16-11-2007, 14:30
مدل V30 از jetflash به نظرتون خوبه؟
و اون جت فلش usb 2.0 هست دیگه؟
من دارمV30، خیلی راضیم :31: فقط سرعت رایتش یک کم پایینه،ولی برای من که مسئله ای نیست، قبلا هم از همین جت فلش 2 گیگش را داشتم ، به نظرم که عالیه
ممکنه با برنامه ی Flash Memory Toolkit
یک تست ازش بگیرید ببینید سرعت خواندن و نوشتنش چقدر هست؟
armin_mxs
16-11-2007, 17:48
دوستان سلام من فلش مموری 4گیگی دارم امروز که تو سیستم گذاشتم کسپر اسکا ویروس شناخت و الان که نگاه میکنم دیگه درایور نداره و اصلا شناخته نمیشه تو سیدشم درایورش نیست کسی درایور فلش رو نداره یا روشی که بشه به حالت قبل برش گردوند
birang1357
22-11-2007, 18:34
دوستان سلام من فلش مموری 4گیگی دارم امروز که تو سیستم گذاشتم کسپر اسکا ویروس شناخت و الان که نگاه میکنم دیگه درایور نداره و اصلا شناخته نمیشه تو سیدشم درایورش نیست کسی درایور فلش رو نداره یا روشی که بشه به حالت قبل برش گردوند
با سلام متاسفانه دقيقا من هم فلش 4 گيگي دارم كه با همين مشكل مواجه شدم و از طرفي عصباني شدم با ويندوز فرمتش كردم ولي ديگه الان تا مي خوام باز كنم پيغام ميده كه بايد فرمت بشه .از طرفي فرمت هم نمي شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mehdiney navaz
27-11-2007, 12:56
سلام من از صفحه اول خوندم
موندم الان بین این مدلها کدوم حرف او ل رو میزنه
a data -pqi -ocz -jetflash -corsair
خودم اول مارک corsair رو اول پسندیدم یه مدل هم هست
OCZ ATV Turbo 4G
این مدل تو ایران هست قیمتش چنده
من یه فلش مموری چهار گیگ میخوام قیمتم 60 تومان بیشتر ندارم
بالا غیرت یه مارک و مدل رو بهم پیشنهاد بدین
در ضمن تهران کجا جای منبع فلش مموری که تنوع انتخاب و مطمئنی بشه خرید کرد ؟
tankyo very mach
mostafaeshghi
28-11-2007, 16:43
سلام من از صفحه اول خوندم
موندم الان بین این مدلها کدوم حرف او ل رو میزنه
a data -pqi -ocz -jetflash -corsair
خودم اول مارک corsair رو اول پسندیدم یه مدل هم هست
OCZ ATV Turbo 4G
این مدل تو ایران هست قیمتش چنده
من یه فلش مموری چهار گیگ میخوام قیمتم 60 تومان بیشتر ندارم
بالا غیرت یه مارک و مدل رو بهم پیشنهاد بدین
در ضمن تهران کجا جای منبع فلش مموری که تنوع انتخاب و مطمئنی بشه خرید کرد ؟
tankyo very mach
بازار رضا: خ ولعصر چهار راه ولیعصر
اگر بازار رضا را به سمت میدان ولیعصر بیای بالا پاساژ ایران هم هست که خوبه.
مشكل رمهايي كه فرمت نميشوند ويا فرمت كذايي ميشوند هنوز حل نشده است --آيا نرم افزار ي براي اين كار وجود ندارد ؟
دوستان من یه فلش مموری توپ کله خور با سرعت نسبتاً بالا میخوام از 2 گیگ به بالا. اگه گارانتیش هم خوب باشه دیگه عالی میشه.
لطف کنید مارکها و مدلهای موجود در بازار ایران که این ویژگیها رو داشته باشند، معرفی کنید.
ممنون
pax_eisa shademani
12-12-2007, 12:54
سلام
تو اين تاپيك هم قراره در مورد Flash Memory ها صحبت و تبادل نظر بشه
اولين سوال رو هم خودم بپرسم
بين فلش مموري هاي تو بازار ايران كدومشون از نظر سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات و دوام از بقيه بهترن ؟
يه دوستمون ميگفت OCZ
قيمت 4 گيگش چنده ؟
و اينكه واقعا از بقيه بهتره ؟
PNY چيز توپي اه
کسی مارک Adata داشته ببینه چجوریه؟
از بین این سه تا کدوم انتخاب کنم ؟
toshiba kingstone transcend
mamaly_1368
19-12-2007, 14:15
با سلام
با عرض سلام
دوست عزيز شما مي توانيد اين مشكل را با ريختن آنتي ويروس symantec از شركت نورتون حل كنيد البته با آپديت كامل.
mamaly_1368
19-12-2007, 14:43
با عرض سلام من فلش 2G twinmos دارم سرعتش هم بالا است و عالي هم است و درضمن 2 گيگش 19 تومان است .
من سوالي دارم آيا نرم افزاري مانندU3سراغ داريد كه بر روي فلش بريزم و يا نرم افزاري جهت قفل گذاشتن هست.اگر مي شود راهنمائي كنيد.
با سلام بچه ها من یک فلاش مموری 2 گیگ twinmos دارم که فکر کنم ویروس توش افتاده وقتی میخوایی چیزی توش کپی کنی میکه the disk is write protect ولی ازش میشه چیزی خوند ضمنا دگمه رایت پروتکت هم نداره با چی میتونم فورمتش کنم ویندوز که نمیتونه فرمتش کنه چند تا فایل هم توش افتاده که جمعش 202 گیگ نشون میده
لطفا کمکم کنید به خدا خیلی گیرشم مرسی ؟؟؟
با سلام بچه ها من یک فلاش مموری 2 گیگ twinmos دارم که فکر کنم ویروس توش افتاده وقتی میخوایی چیزی توش کپی کنی میکه the disk is write protect ولی ازش میشه چیزی خوند ضمنا دگمه رایت پروتکت هم نداره با چی میتونم فورمتش کنم ویندوز که نمیتونه فرمتش کنه چند تا فایل هم توش افتاده که جمعش 202 گیگ نشون میده
لطفا کمکم کنید به خدا خیلی گیرشم مرسی ؟؟؟
مطمئنی دکمه محافظت در برابر نوشتن نداره؟ اصلاً دکمهای روی خود فلش نیست؟
اگه هیچ دکمهای بر روی فلش نیست، میتونید برای فرمت کردن از داس هم به عنوان یکی از آخرین راهها استفاده کنی.:11:
shahab_blaster
29-12-2007, 17:42
سلام
adata pd7 بهترين بالاترين سرعت خواندن و نوشتن رو داره
خيلي توپه گارانتي خوبي هم داره
hamed2222
30-12-2007, 10:06
سلام
من اخیراً پس از تحقیقات زیاد فلش corsair 4G را خریدم سرعت بسیار خوب و قابلیت و توانایی زیادی هم دارد.
1- ضد آب، 2- ضد شُک، 3- قابلیت رمز گذاری، 4- آسان و سریع، 5- ضد ضربه
البته این فلش مدل voyager، corsair است با قیمت 60 هزار تومان که آمریکایی می باشد و تنها نمایندگی آن شرکت آسمان رایانه در تهران است که با 5 سال گارانتی این فلش را عرضه می کند.
مدلی دیگر با سرعت بیشتر وجود دارد که با همین نام می باشد با این تفاوت که از نوع GT است یعنی Voyager GT که سرعت خواندن و نوشتن آن 34و28مگابيت در ثانیه است که در ایران فعلاً نیست.
در پایان کسانی که به دنبال فلش خوب هستند corsair را بگیرند که فوق العاده است.
9/10/86
سلام
adata pd7 بهترين بالاترين سرعت خواندن و نوشتن رو داره
خيلي توپه گارانتي خوبي هم داره
دوست گرامی لطف کنید و نام گارانتی و قیمت خریداری شده رو ذکر کنید تا ما هم بخریم. راستی چند گیگه؟
سلام
من اخیراً پس از تحقیقات زیاد فلش corsair 4G را خریدم سرعت بسیار خوب و قابلیت و توانایی زیادی هم دارد.
1- ضد آب، 2- ضد شُک، 3- قابلیت رمز گذاری، 4- آسان و سریع، 5- ضد ضربه
البته این فلش مدل voyager، corsair است با قیمت 60 هزار تومان که آمریکایی می باشد و تنها نمایندگی آن شرکت آسمان رایانه در تهران است که با 5 سال گارانتی این فلش را عرضه می کند.
مدلی دیگر با سرعت بیشتر وجود دارد که با همین نام می باشد با این تفاوت که از نوع GT است یعنی Voyager GT که سرعت خواندن و نوشتن آن 34و28مگابيت در ثانیه است که در ایران فعلاً نیست.
در پایان کسانی که به دنبال فلش خوب هستند corsair را بگیرند که فوق العاده است.
9/10/86
من 2 گیگ میخوام. پول 4 گیگی ندارم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین مارک 2 گیگش چنده؟
فلش مموری 2 گیگ چی بگیرم خوبه ؟ مهمترین عاملش سرعت باشه !
shahab_blaster
01-01-2008, 21:51
دوست گرامی لطف کنید و نام گارانتی و قیمت خریداری شده رو ذکر کنید تا ما هم بخریم. راستی چند گیگه؟
گارانتيش چند مدل هستش گارانتي متفرقه ارزونتره و گارانتي كه من ديدم مال شركت ايزي بود حجمش رو هم بايد در بيارم به همراه قيمتش و اگه گارانتي جديدي هم هست برات در ميارم
کل تاپیک رو خوندم !
فهمیدم کینگ استون بدرد نمی خوره !
من فلش 2GB می خوام ! سرعتش خوب باشه ! گرونم نباشه !
تو همین تاپیک یعضی ها twinmos رو پیشنهاد کردن ! چطوره ؟ قیمتش ؟ سرعتش ؟ گارانتیش ؟
shaparake_shomal
03-01-2008, 14:54
تازگی ها وقتی flash رو میزنم به پورت usb پیغام میده access denid!!
علت چیه؟
کل تاپیک رو خوندم !
فهمیدم کینگ استون بدرد نمی خوره !
من فلش 2GB می خوام ! سرعتش خوب باشه ! گرونم نباشه !
تو همین تاپیک یعضی ها twinmos رو پیشنهاد کردن ! چطوره ؟ قیمتش ؟ سرعتش ؟ گارانتیش ؟
فکر کنم Adata بگیری خوب باشه. یکی از دوستان من هرچی دستش بیاد رو داغون میکنه (البته بدون فشار یا ضربه بر قطعه) یعنی اگه چیزی بیش از 2 3 هفته پیشش سالم موند، باید جنس خوبی معرفی بشه!:18::27:
حالا این دوستم حدود 1 ماهی هست که فلش ADATA 2GB داره و تا حالا سالمه!!!:31:
Adata قیمتش بالاست !
بین Apacer , Twin mos ,Future کدوم رو پیشنهاد می کنید !
Adata قیمتش بالاست !
بین Apacer , Twin mos ,Future کدوم رو پیشنهاد می کنید !
دوست عزیز شما کجا قیمت گرفتید؟
من اصفهان قیمت گرفتم، 2 گیگ AData رو میگفت 21 تومن و 4 گیگش 39 تومن
ولی Twinmos قیمت 4 گیگش 56 تومن!
انگار Adata ارزونتره نه گرونتر:31:
مشیه مدل و گارانتیشو بگید ؟ منظورم Adata هست
مشیه مدل و گارانتیشو بگید ؟ منظورم Adata هست
والا نمیدونم. چون تموم کرده بود. ولی وقتی یکیش رو خریدم، تمام مشخصات رو مینویسم.:10:
REGISTERED USER
10-01-2008, 17:30
من مارک A-Data 8 gig مدل MyFlash از دبی خریدم 13 هزار تومن ...
REGISTERED USER
10-01-2008, 17:31
شاید بزودی خودم هم اوردم ... اگه آوردم برای خرید اطلاع میدم
ALISONY2007
11-01-2008, 01:03
با عرض سلام و خسته نباشید .
من یک فلش مموری 2 گیگ Sony دارم که یکم مشکل داره . مشکلش هم اینطوری هست که وقتی از یک حجم خاص که از حدود 70 یا 80 مگابایت به بالا اطلاعات ( از هر نوع اطلاعات ) روی اون میریزم اگر یک فایل تصویری با حجم بالا باشه ، ( مانند یک Cd از یک فیلم ) موقه Play کردن اون فقط چند دقیقه اول اون فایل تصویری سالم است . همچنین اگر تعدادی فایل صوتی و یا یک نرم افزار داخلش بریزم که از حجم گفته شده زیادتر بشه بعد از یکبار قطه و وصل کردن فلش از کامپیوتر اطلاعاتش مشکل پیدا میکنه و اطلاعات رو به همان صورت قبلی نشون میده ولی اونهارو کد بندی کرده مثلا به صورت 00099 و دیگه اون فایل رو باز نمیکنه که در این حالت باید فلش رو فرمت کنم تا درست بشه .
میخواستم من رو راهنمایی کنید که آیا میشه اون رو درست کنم .
با تشکر .
شاید بزودی خودم هم اوردم ... اگه آوردم برای خرید اطلاع میدم
اگه بخوای بفروشی واسه ما چند در میاد ؟
راستی تو ایران قیمتش چنده؟
میشه بگی سرعت write چقدره؟
shahramcat
11-01-2008, 02:48
کدوم شرکت فلش مموری مخصوص Readyboost برای ویندوز ویستا تولید کرده ؟
مثله اینکه با معمولیها فرق داره و مخصوص این کار هست .
mahdi1535
12-01-2008, 16:29
یه فلاش مموری 1گیگ Adata دارم وتازگیها یه مشکلی براش پیش اومده و وقتی یه فایل بیشتر از 200 مگابایت را میخوام روش بریزم پیغام زیر را میده . کسی میدونه مشکل از کجاست
arman_linkin
12-01-2008, 19:31
سلام
1.سایتی سراغ ندارید که از کول دیسک ها bench گرفته باشه؟
2.کسی تا حالا از این فلش هایی که اندازه یک کارت memory stick ولی با ضخامت بیشتر هستند رو توی ایران ندیده که مستقیما میره توی پورت usb?
سرعت و کیفیتشون چطوره؟
3.به نظرتون من چه فلشی بگیرم؟
اولا سرعتش بالا باشه مخصوصا سرعت رایت
دوما ضد ضربه و تر جیحا {ضد ...} های دیگه هم داشته باشه!
سوما دو یا 4 گیگ باشه
چهارما تست شده باشه یعنی بعد یک مدتی شروی نکنه به error دادن.
پنجما فناوری U3 رو داشته باشه.
لطفا قیمت ها رو هم بگید.
مرسی
یه فلاش مموری 1گیگ Adata دارم وتازگیها یه مشکلی براش پیش اومده و وقتی یه فایل بیشتر از 200 مگابایت را میخوام روش بریزم پیغام زیر را میده . کسی میدونه مشکل از کجاست
میگه که فلش مموری شما در برابر نوشتن، محافظت شده. با همه فایلها چنین مشکلی داره یا با بعضی از فایلها؟
سلام
1.سایتی سراغ ندارید که از کول دیسک ها bench گرفته باشه؟
2.کسی تا حالا از این فلش هایی که اندازه یک کارت memory stick ولی با ضخامت بیشتر هستند رو توی ایران ندیده که مستقیما میره توی پورت usb?
سرعت و کیفیتشون چطوره؟
3.به نظرتون من چه فلشی بگیرم؟
اولا سرعتش بالا باشه مخصوصا سرعت رایت
دوما ضد ضربه و تر جیحا {ضد ...} های دیگه هم داشته باشه!
سوما دو یا 4 گیگ باشه
چهارما تست شده باشه یعنی بعد یک مدتی شروی نکنه به error دادن.
پنجما فناوری U3 رو داشته باشه.
لطفا قیمت ها رو هم بگید.
مرسی
1- اول اینکه کول دیسک نه. بلکه فلش مموری.:31:
دوم اینکه توی انجمن پرشین تولز تاپیکی هست که بعضی دوستان مقل خودم هرچی فلش دم دست داشتند رو سرعتگیری کردند و نتایج رو توی اونجا گذاشتند.
2- چرا یکیش رو یکی از دوستانم داشت. AData بود. سرعتش تقریباً خوب بود و 2 گیگ حدود 24 تومن خریده بود. سرعتش خوب بود و کیفیتش رو قبلاً هم گفتم که چون هنوز دست این دوست من هست و سالمه، پس باید جنس خوبی باشه.:31:
ALISONY2007
13-01-2008, 00:03
با عرض سلام و خسته نباشید .
من یک فلش مموری 2 گیگ Sony دارم که یکم مشکل داره . مشکلش هم اینطوری هست که وقتی از یک حجم خاص که از حدود 70 یا 80 مگابایت به بالا اطلاعات ( از هر نوع اطلاعات ) روی اون میریزم اگر یک فایل تصویری با حجم بالا باشه ، ( مانند یک Cd از یک فیلم ) موقه Play کردن اون فقط چند دقیقه اول اون فایل تصویری سالم است . همچنین اگر تعدادی فایل صوتی و یا یک نرم افزار داخلش بریزم که از حجم گفته شده زیادتر بشه بعد از یکبار قطه و وصل کردن فلش از کامپیوتر اطلاعاتش مشکل پیدا میکنه و اطلاعات رو به همان صورت قبلی نشون میده ولی اونهارو کد بندی کرده مثلا به صورت 00099 و دیگه اون فایل رو باز نمیکنه که در این حالت باید فلش رو فرمت کنم تا درست بشه .
میخواستم من رو راهنمایی کنید که آیا میشه اون رو درست کنم .
با تشکر .
آقا کسی جواب ما رو نمیده .
آقایون سلام ...
یه فلش جدید گرفتم ..
super talent 4gig usb 2.0
که سرعتش نسبتا خوبه و قابل recovery هست و یه قسمت به نام private zone داره که میتونی اونجا اطلاعات سری رو بریزی ...
خریدم 30 تومن ...
آقا یون به نظرتون چطوره ؟ آیا میسرفه و نسبت به مموری های دیگه کاراییش چه طوره ؟
mahramasrar2
13-01-2008, 13:38
--------------------------------------------------------------------------------
احتمالا اين مشكل ممكن است براي بسياري از دوستان پيش بيايد كه هنگامي كه فلش مموري خود يا همان
USB Flash Drive را از كامپيوتر جدا مي كنند احتمالا فراموش كنند كه آنرا safe يا stop كنند واحتمالا ممكن است مشكلي پيش بيايد
من هم دچار همين مشكل شده ام من فلش را از يو اس پي بيرون كشيدم واكنون كامپيوتر قادر به تشخيص يا حتي برقراري ارتباط با USB Flash Drive جديد من با حجم 4 گيگ نيست
مي خواستم بدانم بايد چه كنم ؟
آيا راهي براي تعمير يا پروگرم كردن چه توسط من يا متخصصان وجود دارد؟
متشكر مي شوم اگر كمك كنيد
در ضمن من بروي چند سيستم تست كردم هيچ اتفاقي نمي افتد چكار كنم؟
ضمنآ من از جائي كه خريدم به من كاغذ گارانتي نداد حالا يعني من نمي توانم آنرا از طرق مراكز ديگري هم تعويض كنم؟ بچه ها كمك كنيد اينها نمايندگي ندارند؟
فلش مموري من مدل toshiba u3 smart 4 GB است
mahdi1535
13-01-2008, 15:44
میگه که فلش مموری شما در برابر نوشتن، محافظت شده. با همه فایلها چنین مشکلی داره یا با بعضی از فایلها؟
فقط یه حجم محدودی روش کپی میشه و اگر یه فایل یه مقدار بیشتر باشه این پیغام را میده مثل اینکه یه قسمتی از فلش بدسکتوری باشه و نشه روش کپی کرد
bagherigi
15-01-2008, 08:56
اقا فعلا برید یه فلش جدید بخرید تا کارتون راه بیافتد و برای به وجود نیامدن همچین مشکلاتی همون کاری که دوستمون گفت انجام بدید یعنی روی ایکن فلاش بغل ساعت روی نوار وظیفه راست کلیک کرده گزینه ای که ظاهر می شود را انتخاب سپس پنجره ای برای ما باز می شه که از ان جا باید stop را بزنیم تا فلشمون جون سالم به در ببره
ضمنا فلش خوب فعلا فقط PNY
برای به وجود نیامدن همچین مشکلاتی همون کاری که دوستمون گفت انجام بدید یعنی روی ایکن فلاش بغل ساعت روی نوار وظیفه راست کلیک کرده گزینه ای که ظاهر می شود را انتخاب سپس پنجره ای برای ما باز می شه که از ان جا باید stop را بزنیم تا فلشمون جون سالم به در ببره
من هنوز جای معتبری ندیدم که Eject نکردن یا Safe Remove نکردن باعث مشکلی برای فلش مموری بشه.
مثلاً یکی از دوستان من MP3 Player داشت و بدون این کارها، MP3 Player رو بیرون میکشید و میگفت USB 2 این مشکل رو نداره. البته MP3 Player با فلش تفاوت داره ولی هردوشون توی یه چیزهایی مثل هماند.
شما منبعی دارید که حرف شما یا حرف دوست من رو تایید کنه؟:11:
patmatpat
16-01-2008, 12:12
من یک فلش مموری Kingstonدارم با ویندوز Xp فرمت نمیشه با چی باید فرمتش کنم؟ لطفا کمک کنید؟ اصلاً باز هم نمیشه به هیچ وجه
باید چی کار کنم؟
shahab_blaster
16-01-2008, 19:34
فلش مموري ها رو ميگن نبايد با ويندوز فرمت كني چون فرمت درايوش تغيير ميكنه از طوي مموري فايلها رو پاك كن
worldshaker
17-01-2008, 15:41
بعضی وقتا که میخوایم flash رو safely remove کنیم error میده که برنامه دیگه ای در حال استفاده از فلشه و نمیشه که با استفده از اون ایکون رو نوار وظیفه safely remove کرد
با این برنامه usb safely remove ئیشه این کارو انجام داد.
به این صورت که میاد دنباله همه process هایی که از فلش استفاده می کنن می گرده و اونا رو میبنده.
برنامه خیلی جالبیه .portable هم هست و نیازی به نصب نداره
اینم لینکه دانلودش
shahab_blaster
19-01-2008, 01:39
من هنوز جای معتبری ندیدم که Eject نکردن یا Safe Remove نکردن باعث مشکلی برای فلش مموری بشه.
مثلاً یکی از دوستان من MP3 Player داشت و بدون این کارها، MP3 Player رو بیرون میکشید و میگفت USB 2 این مشکل رو نداره. البته MP3 Player با فلش تفاوت داره ولی هردوشون توی یه چیزهایی مثل هماند.
شما منبعی دارید که حرف شما یا حرف دوست من رو تایید کنه؟:11:
پورت usb داراي ولتاژ خاصي هست پس اگه فلش رو همينطوري ازش جدا كنيم ممكنه نوسان برق يا قطع يك لحظه آن به قطعه شك برساند و قطعه دچار مشكل بشه
آقایون سلام ...
یه فلش جدید گرفتم ..
super talent 4gig usb 2.0
که سرعتش نسبتا خوبه و قابل recovery هست و یه قسمت به نام private zone داره که میتونی اونجا اطلاعات سری رو بریزی ...
خریدم 30 تومن ...
آقا یون به نظرتون چطوره ؟ آیا میسرفه و نسبت به مموری های دیگه کاراییش چه طوره ؟
لطفا ... بگید که این مدل مدل کار بکنی هست ؟
بیشترین حافظه فلش مموری تو ایران چند گیگابایت؟ و قیمتش چنده؟
worldshaker
27-01-2008, 01:07
ارژنگ جان فکر نمی کنم کسی جواب این سوال شما رو بدونه
سلام دوستان ...
شما میدونین که کدوم سیستم واسه فرمت Flash یا Cool Disk بهتره؟
Fat یا Fat32؟
..hamed..
28-01-2008, 11:26
اقا یکی بهم بگه کدومفلش مموریه با ریدی بوست ویستا سازگاری داره بهترین نتیجه رو میده
ahadpoolghahat
04-02-2008, 17:58
سلام
من میخوام یه فلش مموری 2 گیگ بخرم.به نظر شما از این دو مارک کدوم بهتره؟
apacer یا twinmos
با تشکر
linkinkurd
10-02-2008, 20:48
سلام دوستان
ما یه فلش 8 گیگ مارک A-data داریم که تقریبا 85 تومانی هم بهش دادیم. اما بعد از اینکه به یکی از دوستان دادم و ازش گرفتم دیگه کار نکرد و پیغام USB devise not recognised رو میده. رو هر سیستمی هم امتحان کردم همینه. خواهشا کمک کنید و بگید چیکارش میشه کرد ! ممنون میشم.
mahakkak
21-02-2008, 12:37
بیشترین حافظه فلش مموری تو ایران چند گیگابایت؟ و قیمتش چنده؟
فكر كنم بيشترين ظرفيت رو الان فلش مموري Apacer مدل AH320 با ظرفيت 8GB داره با 2 سال گارانتي سازگار. اگه تمايل داشته باشي مي توني از لينك ذير مشخصاتش رو هم ببيني. موفق باشي
mahakkak
21-02-2008, 12:39
فكر كنم بيشترين ظرفيت رو الان فلش مموري Apacer مدل AH320 با ظرفيت 8GB داره با 2 سال گارانتي سازگار. اگه تمايل داشته باشي مي توني از لينك ذير مشخصاتش رو هم ببيني. موفق باشي
mahakkak
21-02-2008, 12:52
اقا یکی بهم بگه کدومفلش مموریه با ریدی بوست ویستا سازگاری داره بهترین نتیجه رو میده
دوست عزيز من بهترين فلش مموري رو دراين زمينه بهت معرفي مي كنم .
Apacer مدل هاي HA202 , HT203 كاملا ردي بوست رو ساپورت مي كنه با 2 سال گارانتي سازگار.
مشخصاتش هم از لينك زير مي توني دنبال كني.
موفق باشي
ردی بوست چیه دیگه؟
ضمنا من امروز از پاساژ ایران سراغ گرفتم مدل های 8گیگ دیگه ای هم داست مثل کینگستون 43 تومن
shahab_blaster
21-02-2008, 16:35
سلام دوستان
ما یه فلش 8 گیگ مارک A-data داریم که تقریبا 85 تومانی هم بهش دادیم. اما بعد از اینکه به یکی از دوستان دادم و ازش گرفتم دیگه کار نکرد و پیغام USB devise not recognised رو میده. رو هر سیستمی هم امتحان کردم همینه. خواهشا کمک کنید و بگید چیکارش میشه کرد ! ممنون میشم.
كاري از دست شما بر نمياد بفرستش گارانتي
mpmostafa
21-02-2008, 18:44
سلام
دوستان چند وقته به مشكل برخوردم. وقتي ميخوام فلش رو safely remove كنم اين اخطار رو ميده:
the device 'generic voume' stopped right now. try stopping later
به خاطر همين چند وقته ازش استفاده نميكنم و كارام لنگه. خواهشا راهنمايي كنيد
shahab_blaster
21-02-2008, 18:58
سلام
دوستان چند وقته به مشكل برخوردم. وقتي ميخوام فلش رو safely remove كنم اين اخطار رو ميده:
يه برنامه هست كه به فلشت كاار داره بايد اونو ببندي
mpmostafa
21-02-2008, 23:27
آقا دستت درد نكنه ولي ميشه بگي مثلا چه برنامه اي؟
shahab_blaster
22-02-2008, 09:32
آقا دستت درد نكنه ولي ميشه بگي مثلا چه برنامه اي؟
مثلا وقتي فلش رو ميزني مديا پلير فايلهاي فلش رو سرچ مي كنه يا يه پروسس كه انجام ميدي مثلا كپي ظاهرا برا شما تموم شده ولي از نظر سيستم بايد تا انتها بره يه برنامه تو يكي از فروم ها بود كه پروسس هايي كه به فلش مربوط ميشه رو ميبنده تا بتوني فلش رو از سيستم قطع كني
A r c h i
22-02-2008, 10:14
سلام
شما هر وقت کامپیوتر را روشن خاموش می کنی انگار فلش مموریت را قطع و وصل کردی، چه جوری چند وقته که ازش استفاده نمی کنی پس؟؟؟؟؟
معمولا وقتی این اخطار را می ده باید تمام برنامه هایی که باهاش کار می کردی را ببندی، بعد از چند دقیقه مشکلت حل میشه
mpmostafa
22-02-2008, 20:00
دستتون درد نكنه
دوستان من دیروز یه فلش گرفتم Adata 2gig به قیمت 20500 مدلش هم RB1 هستش نظرتون چیه؟
یارو میگفت اصل تایوان هستش
The A-DATA RB1 is a USB 2.0 flash disk. With a special design and material, RB1 has unique waterproof and shock resistance characteristics as well as a colorful look to create a sporty and stylish image. RB1’s aesthetic and extraordinary design achieved the Good Design Award, Taiwan Symbol of Excellence, and the G-Mark Award 2003 from Japan! RB1 can support one NAND flash memory and up to 16GB disk space for mass data storage application. As a result of its waterproof and shock resistance functions, users can easily carry the flash disk anywhere for data storage.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ضمن یه مارک دیگه هم بود به اسم (ترانس سند) که اونم 4 گیگش رو میگفت 20000 تومن در ضمن با گارانتی لایف تایم ولی من شک کردم نظرتون در مورد این چیه؟
فلاشهای 2 گیگ towinmos چه طورن. همون چرمی ها ؟
Mahdi_Moosavi
23-02-2008, 19:30
دوستان من دیروز یه فلش گرفتم Adata 2gig به قیمت 20500 مدلش هم RB1 هستش نظرتون چیه؟
The A-DATA RB1 is a USB 2.0 flash disk. With a special design and material, RB1 has unique waterproof and shock resistance characteristics as well as a colorful look to create a sporty and stylish image. RB1’s aesthetic and extraordinary design achieved the Good Design Award, Taiwan Symbol of Excellence, and the G-Mark Award 2003 from Japan! RB1 can support one NAND flash memory and up to 16GB disk space for mass data storage application. As a result of its waterproof and shock resistance functions, users can easily carry the flash disk anywhere for data storage.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ضمن یه مارک دیگه هم بود به اسم (ترانس سند) که اونم 4 گیگش رو میگفت 20000 تومن در ضمن با گارانتی لایف تایم ولی من شک کردم نظرتون در مورد این چیه؟
من هم همین مدل رو دارم ! البته 1 ساله پیش 33 تومان برام آب خورد !! :31:
کارش خوبه .
shahab_blaster
23-02-2008, 20:00
گارانتيش مال كدوم شركت ليبل گارانتيش بخون بيشتر جنسها مال چين
گارانتی فلش من ماله شرکت اونگ هستش که تا تاریخ 89/12/29 اعتبار داره
در ضمن احتمالا یکی هم از این رمهای trancesend یا apecer بگیرم نظرتون در بارش چیه میخوام یه رم ارزون با حجم 4 گیگ بگیرم اگه مارکه دیگه ای هم سراغ دارین بگین؟
shahab_blaster
23-02-2008, 21:46
گارانتی فلش من ماله شرکت اونگ هستش که تا تاریخ 89/12/29 اعتبار داره
در ضمن احتمالا یکی هم از این رمهای trancesend یا apecer بگیرم نظرتون در بارش چیه میخوام یه رم ارزون با حجم 4 گیگ بگیرم اگه مارکه دیگه ای هم سراغ دارین بگین؟
من فلشاش رو ديدام از نظر كيفيت از بقيه وارد كننده هاي اين مارك بهتر بود
سلام.
من می خوام بین این مدلا یکی بخرم.
1-ocz rally2 4GB
2-corsair voyager 4GB
3-ocz ATV 4GB
4-A-data PD7 4GB
5-A-data PD7 2GB
من خبر دارم که تاریخ 5-27-2007 PD7 2GB بیست و نه تومن 29000 خریداری شده و در تاریخ 3-12-2007 هم 4GB همین مدل 63 تومن.
با توجه به write speed بالا و access time پایینی که A-data داره نمی دونم کسی اطلاع داره قیمت فعلی این دو تا چنده.
من تهران نیستم اگه از دوستان کسی مرکز فروش هر کدوم از brand های گفته شده رو می دونه و Tel ازشون داره ممنون میشم برام Pm بذاره خیلی ضروریه.:11:
اینم 2 تا بنچ از فلش رم Adata
کدوم فلاش A-data رو تست کردید؟
کدوم فلاش A-data رو تست کردید؟
مدلش RB1 هستش که بالا تر هم عکسش هستش
خوب من یه سری مزایا و معایب برا اون فلاشهایی که ردیف کردم می نویسم:
Corsair voyager 4GB: w:13MB/s R:19MB/S
Pos:
rubber housing
water resistance
fast
durable
format,partition,security software
readyboost
Cons:
attract dust easily
end cap can be easily lost
password limited to 8 character
chain holder loop can break
OCZ ATV 4GB: W:14-15MB/S R:30-34 MB/S
Pos:
fast durable
antishock
water resistence
duall channel
cons:
Bulky and mask teh other usb port
Cap slides off too easily
OCZ rally2 4GB: W:13MB/S R:25MB/S (Tested
Pos:
fast
aluminum box
cons:
No readyboost
A-Data PD7: W:19MB/s max:28.6MB/S
cons:
Expensive!in our country!!
سلام
من می خوام یه دستگاه رم خون بگیرم که نمام رمهارو بخونه ..می تونید یه مدل خوب با قیمتش بهم معرفی کنید.. یا بگید حدهقل باید چند تا اسلات برای رم های مختلف داشته باشه که همه رم هارو بخونه......
یه سوال دیگه هم داشتم .من یه دوربین دیجیتال کانن دارم یه دفه فرمتش کردم و عکساش پاک شد ..می خاستم بدونم چه نرم افزاری می تونم استفاده کنم که عکسارو از مموری فلشش برگردونم..؟؟؟؟؟؟کمک:41:
shahab_blaster
29-02-2008, 18:48
سلام
من می خوام یه دستگاه رم خون بگیرم که نمام رمهارو بخونه ..می تونید یه مدل خوب با قیمتش بهم معرفی کنید.. یا بگید حدهقل باید چند تا اسلات برای رم های مختلف داشته باشه که همه رم هارو بخونه......
leono انواع مختلف مموري رو مي خونه 5 مدل كارت جواب ميده قيمتشم ارزونه زير 7 تومان
سلام دوستان
بهترین فلش مموری که زیر 50 تومن باشه از لحاظ کیفیت و دوام خوب باشه چی پشنهاد میکنید ؟
pny من از اين مارك يك 4 گيگ خريدم (مدل اسپرت لاستيكي) با گارانتي دائمي ولي 30 روز كار نكرد بدليل سست بودن اتصال بدنه لاستيكي با سوكت يو اس بي فلش از كار افتاد و گارانتي هم اين نقيصه رو قبول نداره.
pqi نزديك به دوسال نوع 250 با ظرفيت 1گيگ برام كار كرد و بعد سوخت.
اينم بگم با هر دو در كمال دقت كار مي كردم و قصور از بابت من نبود.
به نظر من فلش مموري هاي apacer نسبت به بقيه كه من استفاده كردم از كيفيت و سرعت بيشتري برخورداره.
چند وقت پيش يه دو گيگ گرفتم 27 تومن . از لحاظ شكل هم ظاهري زيبا و جمع وجور داره
hamed-pc
12-03-2008, 12:28
transcent jetflash 8gig v30
سرعت خوندن 13 مگابایت در ثانیه
سرعت نوشتن 8.5 مگ حداکثر 12 مگ در ثانیه
قیمت 42 تومان
دوستان سلام من دنبال یه فلش 4 گیگ با سرعت رایت بالا میگردم لطفا یکی برا م معرفی کنید یه 2 هفته پیش یه Adata با ظرفیت 2 گیگ گرفتم که بکارم نیومد حالا بازم میخوام یکی بگیرم لطفا منو راهنمایی کنید
در ضمن برا ضبط فیلم از ----- میخوامش قبلیه درست کار نکرد لطفا اگه بشه سریعتر بگین ممنون میشم
mojtaba_2006
12-03-2008, 17:40
سلام دوستان
من یک فلش مموری 2GB حدود دو هفته پیش خریدم مارک Kingstone .
اون را فرمت کردم و بعد از آن دیگر نمیتونم حجم بالایی از اطلاعات را روی آن بریزم و باید یکی یکی فایلها را کپی کنم. آیا این مشکل برای فرمت کردن بوده یا از جای دیگه ای خراب شده؟
متشکرم
hamed-pc
13-03-2008, 02:43
دوستان سلام من دنبال یه فلش 4 گیگ با سرعت رایت بالا میگردم لطفا یکی برا م معرفی کنید یه 2 هفته پیش یه Adata با ظرفیت 2 گیگ گرفتم که بکارم نیومد حالا بازم میخوام یکی بگیرم لطفا منو راهنمایی کنید
در ضمن برا ضبط فیلم از ----- میخوامش قبلیه درست کار نکرد لطفا اگه بشه سریعتر بگین ممنون میشم
ocz rally 2 بگیر 4 گیگش 45 تومان هستش . سرعت رایتش 10 مگ در ثانیه و خوندنش 23 مگ در ثانیه است
saeed258s
13-03-2008, 11:38
دوستان با بودجه حداکثر 30 تومن،می خوام فلش بگیرم،راهنمایی کنید لطفا!
و یه سوال دیگه،آیاالان وقت نا مناسبی برای خرید هست؟(بخاطر آخر سال و ..):11:
یه پیشنهاد به تمام دوستانی که میخواهند فلش مموری بخرند، دارم:
تا اطلاع بعدی از خریدن فلش مموری های Kingstgone خودداری کنید.
چون در بیشتر موارد، خراب از آب درمیاند.
دوستان با بودجه حداکثر 30 تومن،می خوام فلش بگیرم،راهنمایی کنید لطفا!
و یه سوال دیگه،آیاالان وقت نا مناسبی برای خرید هست؟(بخاطر آخر سال و ..):11:
4gb trancend v30
قیمتها افت کرده الان وقت خوبیه
4gb trancend v30
دوست عزیز شما از این فلش راضی هستین سرعتش چجوره
من میخواستم بخرم از تبریز قیمت 4 گیگش 20000 تومن بود با گارانتی مادام العمر و لی من ترسیدم که درست کار نکنه حالا من میخوام یه رم دیگه بخرم نظر شما چیه؟:21:
رم رو هم برا ضبط از ----- میخوام
دوست عزیز شما از این فلش راضی هستین سرعتش چجوره
من میخواستم بخرم از تبریز قیمت 4 گیگش 20000 تومن بود با گارانتی مادام العمر و لی من ترسیدم که درست کار نکنه حالا من میخوام یه رم دیگه بخرم نظر شما چیه؟:21:
رم رو هم برا ضبط از ----- میخوام
این فلاش سرعتش خیلی خوبه قیمتشم عالیه
اینجا 19 تومنه
مقایسه کردم با towinmos بهتر بود
saeed258s
16-03-2008, 19:18
4gb trancend v30
درود!
دوست گرامی آیا پیشنهاد دیگه ای ندارید که بهتر باشه؟
و بعد در مورد اون قسمتی رو که قرمز کردم،منظورتون رو نفهمیدم آیا این ورژنی خاص از این برند هست؟
در ضمن با چه گارانتی تو بازار پیدا میشه؟
سپاس:11:
تو رشت 4gb trancend تقریباً 25000 تومن !
شما قیمت کجا رو میدیت !
راستی گارانتیش معتبر هست ؟ سرعت خوندن و نوشتنش چطوره !
درود!
دوست گرامی آیا پیشنهاد دیگه ای ندارید که بهتر باشه؟
و بعد در مورد اون قسمتی رو که قرمز کردم،منظورتون رو نفهمیدم آیا این ورژنی خاص از این برند هست؟
در ضمن با چه گارانتی تو بازار پیدا میشه؟
سپاس:11:
من اینو تست کردم خیلی خوب بود . یه جنس خوبه خیالت راحت همه چیش خوبه این برند . رمهای sd برای دوربین دیجیتال هم من همین برند رو پیشنهاد میکنم.
V30 مدلشه اره دقیقا اینه
trancend 4gb jet flash
تو رشت 4gb trancend تقریباً 25000 تومن !
شما قیمت کجا رو میدیت !
راستی گارانتیش معتبر هست ؟ سرعت خوندن و نوشتنش چطوره !
قیمت کرمانشاه 19 تا 23 تومن
23 هم بگیری خوبه چون قیمت همکار 18.500 شما 22 بگیر
گارانتیشم مادالعمر .
سلام.
دوستان يه فلش 4 گيگ دارم مي زنم به پي سي نمي شناستش.
چي كار كنم؟
سلام
اسم فلش مموری رو هم میگفتی دیگه.
اسم فلش مموریت چیه؟
شاید مشکل از ویندوز هست.
4gb trancend بدیش اینه که تو ویندوز 98 نیاز به درایور داره !
راستی این مموری رو فقط یه شرکت گارانتی کرده ؟ مشابه که نداره اشتبا بخریم ؟گارانتیش باید مال کدوم شرکت باشه ؟
سلام.
دوستان يه فلش 4 گيگ دارم مي زنم به پي سي نمي شناستش.
چي كار كنم؟
شاید زده باشیش پرت های جلو کیس . احتمال داره
پرت های usb سیستم رو وصل نکرده باشی
saeid_linker
02-04-2008, 23:49
شاید پرت های جلو کیس درست وصل نباشه
فلش سوخته !
saeid_linker
02-04-2008, 23:55
پیغامی مبنی بر نشناختن دیوایس نمی ده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی می تونه 4gb trancend v30 رو با قیمت مناسب برام ارسال کنه ؟ اخه اینجا قیمتاش درهمه !
نمی تونم هیچ فایلی توش کپی کنم یا پاک کنم یا کل flash رو فرمت کنم هر وقت می خوام این کارا رو بکنم میگه
the disk is write protected
فقط میتونم از اطلاعات داخل flash تو کامپیوترم بریزم.
اسم flash هستش jogr چون روی flash همین نوشته.
البته flash ویروسی هم هست و آنتی ویروس اونو میگیره ولی همون ارورر رو میده و پاکش نمیکنه.!
Captain_Nemo
06-04-2008, 08:51
فلش مموري MicroSys چطوره؟
الان قيمت 2GB اين فلش مموري چنده؟
با عرض سلام عرض کنم که من چند تا فلش گرفتم که با این مشکل مواجه شدم بعد از کپی اطلاعاتی وقتی فلشمو از سیستم جدا می کنم و دوباره وصل می کنم اکثر اطلاعاتش یا پاک شده یا کار نمیکنه و چک هم کردم ویروسی هم نیستن حتی با فرمت کردن هم درست نشدن لطفا یکی بگه من چی کار کنم
در ضمن فلشم هم 4 و 32 گیگ هستن
amsjavan
11-04-2008, 23:17
من یه فلش مموری 4گیگ زیر 20 تومن می خوام این طور که تو پست ها گفته شده trancend بهترینه. آیا مدل بهتری هم هست ؟ برای من بیشتر ماندگاری مهمه چون اطلاعات مهمی توش می ریزم. ممنون میشم اگه جواب بدید
time prince
14-04-2008, 12:08
دوستان من یک مموری دارم که خوب کار نمی کنه واطلاعات درست روش ریخته نمی شه و بعدا می خوام از او اطلاعات استفاده کنم نمی تونم:19:
میشه بگین باهاش چکار کنم و اگه مشکلی داره میشه حلش کنم ؟:10:
hossein-p30-f
14-04-2008, 15:40
سلام دوستان
من یه فلش 4 گیگ "سوپر تانت" خریدم نرم افزار سکوریتیش حالش خوب نیست دوتا گزینه داره یکی برای مشخص کردن مقدار بدون رمز و بارمزش و یکی هم برای عوض کردن پسورد ((که عوض نمیکنه هی میگه پسورد اشتباهه:41:)) یه گزینه دیگه هم باید داشته باشه برای دیدن قسمت با رمز که نداره :18:حالا اگه نرم افزارش رو دارین ممنون میشم برام بزارین
shahab_blaster
14-04-2008, 16:36
دوستان من یک مموری دارم که خوب کار نمی کنه واطلاعات درست روش ریخته نمی شه و بعدا می خوام از او اطلاعات استفاده کنم نمی تونم:19:
میشه بگین باهاش چکار کنم و اگه مشکلی داره میشه حلش کنم ؟:10:
با fat دوباره فرمتش كن اگه بازم مشكل داشت حافظه فلشت خراب شده و بايد بري از گارانتي استفاده كني
ganje nahofte
15-04-2008, 00:31
کی میدونه لایف تایم گارانتی یعنی چه؟ یعنی تا که؟ تا بی نهایت یا اینکه یه محدودیتی براش قائل شدن.
اگر دقت کرده باشید مینویسند life time waranty limited.
کی میتونه یکم توضیح بده. من خودم یه چیزایی میدونم ولی نه خیلی کامل برا همین خواهش میکنم کسی که اطلاعات کامل داره یکم راجعش توضیح بده . . .
ganje nahofte
15-04-2008, 00:46
کی میدونه لایف تایم گارانتی(برا کول دیسک) یعنی چه؟ یعنی تا که؟ تا بی نهایت یا اینکه یه محدودیتی براش قائل شدن.
کی میتونه یکم توضیح بده. من خودم یه چیزایی میدونم ولی نه خیلی کامل برا همین خواهش میکنم کسی که اطلاعات کامل داره یکم راجعش توضیح بده . . .
hossein-p30-f
15-04-2008, 10:51
با fat دوباره فرمتش كن اگه بازم مشكل داشت حافظه فلشت خراب شده و بايد بري از گارانتي استفاده كني
یکی اول گرفته بودم اونم همین مشکل رو داشت رفتم عوض کردم ((همونجا تو مغازه نه گارانتی:21:)) اینهم مشکل داره ازش پرسیدم گفت احتمالا نرم افزارش مشکل داره حالا اگه کسی نرم افزارش رو لطف کنه ممنون میشم
کی میدونه لایف تایم گارانتی(برا کول دیسک) یعنی چه؟ یعنی تا که؟ تا بی نهایت یا اینکه یه محدودیتی براش قائل شدن.
یعنی گارانتی مادم العمر
هر وقت خراب شد میبری گارانتی
arman_linkin
17-04-2008, 20:30
سلام
من از یک فروشنده پرسیدم گفت معمولا فقط تا وقتی که این محصول تولید می شود گارانتی lifetime اعتبار دارد.
اینم تعبیر ایرانی ها از lifetime !!!!
راستی من دیروز یک فلش transcend Jetflash V30 4gig خریدم
به نظرتون خوبه؟
سلام
من از یک فروشنده پرسیدم گفت معمولا فقط تا وقتی که این محصول تولید می شود گارانتی lifetime اعتبار دارد.
اینم تعبیر ایرانی ها از lifetime !!!!
راستی من دیروز یک فلش transcend Jetflash V30 4gig خریدم
به نظرتون خوبه؟
بله ترانسند خیلی خوبه مدل v30 هم من دارم راضیم
kopol_420
18-04-2008, 19:48
سلام كوول ديسك من از رو سيستم removeنميشه مي شه كمكم كنيد
fereshte222
20-04-2008, 21:32
سلام
من از بحث هایی که در این تاپیک شد به این نتیجه رسیدم که مدال transcend مدل خوبیه
البته قیمت پایینش در مقایسه به بقیه فلش ها برام عجیبه با توجه به اینکه خیلی هم ازش تعریف میشود
در ضمن شما بین pny و transcend کدوم را توصیه میکنید؟
ganje nahofte
21-04-2008, 15:15
یعنی گارانتی مادم العمر
هر وقت خراب شد میبری گارانتی
نه، درسته که هروقت خراب بشه میبری گارانتی ولی اینجوری هم نیست که تا بینهایت هروقت خراب شد ببریش گارانتی، چون این گارانتی به یه چیزی بستگی داره.
شرکت های گارانتی کننده، فلش رو کاملا گارانتی نمی کنند بلکه . . .
(اگر کسی نمی دونه خودم توضیح بدم!؟)
FaithForce
22-04-2008, 14:52
سلام بچه ها
فلش مموری تو ویندوز شناسایی میشه ولی نه باز میشه و نه میشه فرمتش کرد باید چیکار مکرد؟ نرم افزار خاصی برای فرمت سراغ دارید؟
reza2pars
22-04-2008, 16:20
سلام فلش 4 گيگ توشيبا الان چنده و اينكه ميگن u3 هست يعني چه؟ به نظرتون كدوم فلش بهترين كيفيت رو داره؟
reza2pars
22-04-2008, 16:27
سلام فلش 4 گيگ توشيبا الان چنده و اينكه ميگن u3 هست يعني چه؟ به نظرتون كدوم فلش بهترين كيفيت رو داره؟
reza2pars
22-04-2008, 16:34
ganje nahofte
26-04-2008, 14:25
کی با فلش 4 گیگ کینگستون با رنگ مشکی کار کرده؟
کیفیتش چجوریه؟
من 20 تا خریدم(از دوبی) و قصد دارم خودم گارانتیشون کنم.
لطفا زود تر راهنماییم کنید تا کار از کار نگذشته.
به نظر شما گارانتی تعویض یک ساله بدم یا نه؟
با سلام فلاش مموری من بعد از فرمت فضای خالی را بجای 512 عدد125 نشان میدهد ودر همین اندازه جا میگیرد لطفا راهنمایی کنید ایا میتوان انرا درست کرد وچه اتفاقی برای بقیه فضای ان افتاده
با سلام
من امروز یه فلش مموری transcend jetflash v30 8gb با ضمانتنامه itr(meraat) از نوع lifetime warranty خریدم فقط به یه نکته دقت نکردم این که ساخت چین هست میخوام بدونم این نوع فلشهای ساخت چین قابل اطمینان هستند؟و آیا این ضمانتنامه معتبر هست؟
در ضمن 36 تومن خریدم
با سلام
من امروز یه فلش مموری transcend jetflash v30 8gb با ضمانتنامه itr(meraat) از نوع lifetime warranty خریدم فقط به یه نکته دقت نکردم این که ساخت چین هست میخوام بدونم این نوع فلشهای ساخت چین قابل اطمینان هستند؟و آیا این ضمانتنامه معتبر هست؟
در ضمن 36 تومن خریدم
مشکلی نیست . ساخت چنین هستن و ضمانت itr قیمتم خوب گرفتی
چرا اینجا حرفی از مارک hp نیست ؟
میشه یه عکس ازش بذاری ؟
میشه یه عکس ازش بذاری ؟
در درجه اول پيشنهاد من A-Data My Flash مدل PD7 هست .
من قبلا" یه مدل از my flash dashtam مدل pd1 256mb که 16 تومن خریده بودمش خیلی راضی بودم از ظاهرش هم خوشم میومد.
ولی گم شد ! الآن hp 2 gig دارم که چند روز پیش 9 تومن از دوستم خریدم البته رفیقم یه مدل 8 گیگ خریده با مارک king max که سرعتش خوبه .
اگه اطلاعاتی در مورد این سه تا مدل که گفتم خصوصا" hp داری لطفا" بم بگو تا بروبکس هم حال کنن .
Amin_0913
10-05-2008, 17:20
گارانتیش چیه؟
کجاییی؟
یه سوال فنی داشتم :
اگه یه فلش که به پورت usb وصله و داره انتقال اطلاعات می کنه تو این حالت تکون بخوره چی میشه ؟ (منظورم اینه که مثلا" با دست به طرف بالا و پایین توی پورت usb بشدت تکون ش بدیم) ممکنه آسیب ببینه یا سرعتش برای استفاده های بعدی کند بشه ؟
کسایی که الکترونیک بلدن باس بدونن یکی جواب بده .
گارانتیش چیه؟
کجاییی؟
life time
گارانتیشم ATR هست . قبلیا تایوانی بودن . جدیدا چینی . ولی کیفیتش عالیه
hojat54i
12-05-2008, 08:05
با سلام و خسته نباشيد به اساتيد بزرگوار
من ديروز يه فلش transcent jetflash 8gig v30 خريدم كه چند تا فيلم روي اون ريختم و بردم خونه روي dvd نگاه كنم كه dvd اصلا اونو نمياورد بالا لازم به ذكر هست كه تا چند دقيقه اصلا لامپ فلش روشن نمي شد و بعد از مدتي لامپ اون روشن مي شد ولي فايلي رو بالا نمي اورد لطفا منو راهنماي كنيد كه مشكل از منه يا از فلش ضمانت اون هم اي تي ار هستش و اونو 42 گرفتم رو كامپيوتر خوب كار مي كنه ولي روي dvd اصلا بالا نمي ياد خواهشن سريع جواب منو بديد منتظرم با تشكر
hojat54i
12-05-2008, 15:08
با سلام :
كسي توي اين سايت نيسصت منو راهنماي كنه ايا فلشي كه من خريدم مشكل داره يا نه خواهشن جواب منو بديد منتظرم
alizshah
12-05-2008, 16:07
یک فلش مموری با کیفیت و حجم 3 Gb معرفی کنید ؟
توضیحات رو هم بدید ؟
shahab_blaster
12-05-2008, 16:14
با سلام و خسته نباشيد به اساتيد بزرگوار
من ديروز يه فلش transcent jetflash 8gig v30 خريدم كه چند تا فيلم روي اون ريختم و بردم خونه روي dvd نگاه كنم كه dvd اصلا اونو نمياورد بالا لازم به ذكر هست كه تا چند دقيقه اصلا لامپ فلش روشن نمي شد و بعد از مدتي لامپ اون روشن مي شد ولي فايلي رو بالا نمي اورد لطفا منو راهنماي كنيد كه مشكل از منه يا از فلش ضمانت اون هم اي تي ار هستش و اونو 42 گرفتم رو كامپيوتر خوب كار مي كنه ولي روي dvd اصلا بالا نمي ياد خواهشن سريع جواب منو بديد منتظرم با تشكر
دوست خوب فلش ها به ولتاژ ورودي حساس هستند
با يه فلش حجم پائينتر و مارك ديگه رو دستگاهتون چك كن بعد بگو چي شد
ببين فايل ها رو باز مي كنه يا نه
shahab_blaster
12-05-2008, 16:15
یک فلش مموری با کیفیت و حجم 3 Gb معرفی کنید ؟
توضیحات رو هم بدید ؟
فلش با حجم 3 كه نيست معمولا مضربي از 2 هست پس يا بايد 4 گيگ بخري يا 2 گيگ
مارك transcend بد نيست سرعتشم خوبه گارانتيشم همينطور
shahab_blaster
12-05-2008, 16:20
یه سوال فنی داشتم :
اگه یه فلش که به پورت usb وصله و داره انتقال اطلاعات می کنه تو این حالت تکون بخوره چی میشه ؟ (منظورم اینه که مثلا" با دست به طرف بالا و پایین توی پورت usb بشدت تکون ش بدیم) ممکنه آسیب ببینه یا سرعتش برای استفاده های بعدی کند بشه ؟
کسایی که الکترونیک بلدن باس بدونن یکی جواب بده .
اول بگو تو پورت usb چطور ميشه تكونش داد
ممكن فلش يا پورت آسيب ببينه
hojat54i
12-05-2008, 17:52
دوست خوب فلش ها به ولتاژ ورودي حساس هستند
با يه فلش حجم پائينتر و مارك ديگه رو دستگاهتون چك كن بعد بگو چي شد
ببين فايل ها رو باز مي كنه يا نه
استاد عزيز اونو با يه فلش كينگ 2 گيگ امتحان كردم و هيچ مشكلي نداشت و با سرعت اون باز كرد ولي با اين ترنسند 8 گيگ باز نمي كنم ايا مشكل از فلش ترنسند است و بايستي ببرم تعويض كنم ممنون ميشم سريع جواب منو بديد با تشكر
shahab_blaster
12-05-2008, 18:26
استاد عزيز اونو با يه فلش كينگ 2 گيگ امتحان كردم و هيچ مشكلي نداشت و با سرعت اون باز كرد ولي با اين ترنسند 8 گيگ باز نمي كنم ايا مشكل از فلش ترنسند است و بايستي ببرم تعويض كنم ممنون ميشم سريع جواب منو بديد با تشكر
عزيز اشكال از فلشت نيست همونطور كه حدس مي زدم اشكال بخاطر سرعت فلش هست
ما تو فلش هاي ظرفيت بالا افت سرعت داريم تو خوندن و نوشتن
hojat54i
12-05-2008, 20:36
عزيز اشكال از فلشت نيست همونطور كه حدس مي زدم اشكال بخاطر سرعت فلش هست
ما تو فلش هاي ظرفيت بالا افت سرعت داريم تو خوندن و نوشتن
استاد گرامي ايا راهي هست كه بشه سرعت اونو افزايش داد
hojat54i
12-05-2008, 21:07
استاد عزيز اينم تست اين دومدل فلش اولي مربوط به كينگستون هست و دومي مربوط به ترنسند كه ترنسند بيشتره باز با اين عكسها ايا مشكل از سرعته فلش هستش ممنون ميشم بازم راهمنايم كنيد با تشكر
hojat54i
13-05-2008, 07:28
با سلام
كسي نبود بگه من چه كار كنم ايا با تعويض اون با يكي ديگه از اين مدل مشكل حل ميشه يا نه
shahab_blaster
13-05-2008, 07:41
با سلام
كسي نبود بگه من چه كار كنم ايا با تعويض اون با يكي ديگه از اين مدل مشكل حل ميشه يا نه
نه عزيز مشكل حل نميشه يه فلش با حجم پائينتر بگير كه به افت ولتاژ هم زياد حساس نباشه
hojat54i
13-05-2008, 14:34
دوست عزيز شما چه نوع فلشي رو معرفي مي كنيد كه اين نوع مشكلي رو نداشته باشه البته تورنج قيمت 50 هزار تومان باشه
shahab_blaster
13-05-2008, 16:11
دوست عزيز شما چه نوع فلشي رو معرفي مي كنيد كه اين نوع مشكلي رو نداشته باشه البته تورنج قيمت 50 هزار تومان باشه
فلش هاي TwinMos من باهاشون مشكلي نداشتم با پخش ماشين استفاده كرديم
pny هم فلاش های خوبی زده
از لحاظ ضاهر هم عالین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.