ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث در مورد فلش مموري ها

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8

asbfrooshan
10-04-2009, 10:09
سلام دوستان به خیر از ozc چه مارکی دیگری را توصیه می کنید؟؟؟ دیگه ozc را گارانتی نداره ؟؟؟ فردا میرم بگیرم لطفا زودتر راهنمایی کنیدبا تشکر

mhaf
10-04-2009, 11:48
سلام دوستان به خیر از ozc چه مارکی دیگری را توصیه می کنید؟؟؟ دیگه ozc را گارانتی نداره ؟؟؟ فردا میرم بگیرم لطفا زودتر راهنمایی کنیدبا تشکر
پاتریوت اکسپورتر بوست یا دش یا ...
یا کرسیر

Majid393
10-04-2009, 16:16
سلام

فلش مموری 8گیگ ترنسند بهتره یا کینگستون ؟؟؟

اینم عکساشون که بدونید کدوم مدل رو میگم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mhaf
10-04-2009, 20:13
سلام

فلش مموری 8گیگ ترنسند بهتره یا کینگستون ؟؟؟

اینم عکساشون که بدونید کدوم مدل رو میگم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترنسند
یه سر به وبلاگ من بزنی یه سری تست گذاشتم

iranmdp
21-04-2009, 14:15
دوست عزیز اینی که شما می گین اصلا هیچ ربطی به فلش شما نداره Kingeston جزو بهترین مارک های فلش جهانه
زلازلا یک ویروس کامپیوتریه که فکر کنم جزو دسته ی کرم ها باشه . در حقیقت هم فایل رو پاک نمی کنه نام فایل رو به نام های فارسی بی ربط و فرمت فایل رو پاک می کنه و بعد در داخل فایل شما در سطر های اول چند کلمه زلازلا می نویسه بعد هم دیگه فایل شما اجرا نمی شه .
راه برگردوندن فایل های خراب رو تا الان فقط خود شرکت سازنده می دونه ولی آنتی ویروس Avira می تونه ویروس رو برای شما پاک کنه .
دوست عزیز اگه این رو نصب کنی دوباره این جوری نمی شی .

می تونید این آنتی ویروس رو از آدرس زیر با لینک مستقیم دانلود کنید در ضمن آپدیتش هم می شه کرد یعنی ما ایرانی ها رو ----- نکرده .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

badal1388
23-04-2009, 00:21
یه هارد 320 اکسترنال مکستور دارم که خیلی راحت با usb به سیستم وصل می شد و قابل استفاده بود اما بعداز یک مدت با نرم افزار خودش روی اون رمز گذاشتم حالا که ویندوزم خراب شده و عوضش کردم علامت شناسایی هارد تو پائیین صفحه سمت راست میاد و توی devic managr در قسمت disk drives کاملا شناخته میشه اما داخل my computer درایوی باز نمیشه
ضمنا اطلاعات زیادی داخلش هست که برای من خیلی مهمه

adameh_bahal
26-04-2009, 15:58
بهترين مدل ترنسند چيه؟ v10 v30 v60?
و اينکه کدوم گارانتيش بهتره؟

ebi66_boukan
29-04-2009, 12:43
سلام دوستان.میخواستم یک فلاش مموری 8 گیگ بگیرم.این 5 تا مدل مد نظرمه که قیمت همه حول و حوش 21 تومنه.
توشیبا.ترنست و سیلیکون پاور و اینتگرال.
به نظرتون کدوم بهتره و سرعت بالاتری داره.
اینتگرال میگن ساخت انگلیسه چطور مارکیه؟؟؟
ترنست هم میگن چینیه؟
لطف کنید راهنمایی کنید.

دوستان اگه کسی قیمت 8GB OCZ rally 2turbo و OCZ atv turbo 8GBرو داره ممنون میشم بگه.اینم به گزینه هام اضافه شد.

mrmostafa
30-04-2009, 15:04
پاتریوت اکسپورتر بوست یا دش یا ...
یا کرسیر

دوست عزیز بین این مارک هایی که گفتی و مارک های کوآنتوم - سیلیکون پاور - سوزوکی کدوم بهتر و سرعت بالاتری داره.
سونی 8 گیگ 24 هزار تومان . چطوره ؟؟؟ خوبه ؟؟؟؟

کلا بین این مارک ها کدوم خوبه؟؟؟ البته من سیلیکون پاور رو شنیدم خیلی سرعتش عالیه.

Mr.ahad
30-04-2009, 18:53
دوست عزیز بین این مارک هایی که گفتی و مارک های کوآنتوم - سیلیکون پاور - سوزوکی کدوم بهتر و سرعت بالاتری داره.
سونی 8 گیگ 24 هزار تومان . چطوره ؟؟؟ خوبه ؟؟؟؟
سلام
من یه کوآنتوم 16gig Mr.leatherدارم خیلی ازش راضیم حرف نداره... یه نرم افزار هم مخصوص همین برند هست که پیش فرض روی مموری هاش نصب هستش و روی هیچ فلش دیگه ای نصب نمیشه و کار هایی مثله پسورد گذاری و ... رو انجام میده می تونی برای اطلاعات بیشتر به بخش فارسی سایت کوآنتوم بری >:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

gggmail
30-04-2009, 19:14
دوستان یه فلش به من معرفی کنید که بشه روش پسورد گذاشت و کسی نتونه فزولی کنه؟

ebi66_boukan
30-04-2009, 20:33
سلام دوستان.میخواستم یک فلاش مموری 8 گیگ بگیرم.این 5 تا مدل مد نظرمه که قیمت همه حول و حوش 21 تومنه.
توشیبا.ترنست و سیلیکون پاور و اینتگرال.
به نظرتون کدوم بهتره و سرعت بالاتری داره.
اینتگرال میگن ساخت انگلیسه چطور مارکیه؟؟؟
ترنست هم میگن چینیه؟
لطف کنید راهنمایی کنید.

دوستان اگه کسی قیمت 8GB OCZ rally 2turbo و OCZ atv turbo 8GBرو داره ممنون میشم بگه.اینم به گزینه هام اضافه شد.

??????????????

mrmostafa
30-04-2009, 20:48
سلام
من یه کوآنتوم 16gig mr.leatherدارم خیلی ازش راضیم حرف نداره... یه نرم افزار هم مخصوص همین برند هست که پیش فرض روی مموری هاش نصب هستش و روی هیچ فلش دیگه ای نصب نمیشه و کار هایی مثله پسورد گذاری و ... رو انجام میده می تونی برای اطلاعات بیشتر به بخش فارسی سایت کوآنتوم بری >:

منونم ازت. 16 گیگ رو چند خریدی؟؟؟؟ از کجا بخریم قیم مناسب هست؟؟؟

Mr.ahad
30-04-2009, 23:57
دوستان یه فلش به من معرفی کنید که بشه روش پسورد گذاشت و کسی نتونه فزولی کنه؟
با برنامه های جانبی میتونی روی فلشت پسورد بزاری اما توی کوآنتوم یه برنامه پیش فرض هست ( UDF Utility ) که می تونی پسورد بزاری اونم هر مقدار از حافظه رو که دوست داری مثلن فلش 8 gig داری می خوای 2 gig اونو همه ببینن و 6 گیگ دیگه رو فقط خودت بتونی ببینی ( با داشتن پسورد ) یعنی 6 گیگ رو به وسیله ی پسورد محافظت می کنی که این میزان حفاظت رو میتونی تغییر بدی ... .

منونم ازت. 16 گیگ رو چند خریدی؟؟؟؟ از کجا بخریم قیم مناسب هست؟؟؟
خواهش می کنم راستش کسه دیگه ای برام خریده بود ( قبلن آ ) قیمت دقیقشو ندارم اما طرفای 50 تومن باید باشه /
پایتخت فکر کنم رنج قیمت ها زیاد نوسان نداشته باشه .

nasser_pczone
04-05-2009, 19:12
من یه فلش 4 گیگ سونی دارم که یهو حجمش از 4 گیگ به 6 مگ کم شد.البته ویروس گرفته بود.هر کاریش کردم به حالت اول برنگشت.حتی فرمت کردم و ویروس رو گرفتم.جالب اینجاست از 6 مگ 2 مگ هم پر است ولی تو فلش چیزی نیست.حتی superhidden هم کردم ولی چیزی نیست.مشکل کجاست؟یه 2تا فایل هم توی فلش به اسم e2.cmd و autorun.inf کپی میشن تو فلش ولی نمیدونم چی هستند وتو فلش دیده نمیشن.
ممنون میشم راهنماییم کنید واسم مهمه اطلاعاتش

bkalantary
16-05-2009, 09:29
سلام
دوستان فلش مموری Apacer 16G بنده بدلیل Write Protect شدن فرمت نمی شود ولی میتوان اطلاعات جدید را روی آن کپی کرد .
در ضمن مکافی تعدادی ویروس از جمله (iqe68o.bat) را شناسایی کرده ولی بدلیل فوق اجازه پاک کردن نمیدهد حتی هیچ فایلی که ر وی فلش کپی شده قابل پاک کردن نیست لطفا راهنمایی بفرمایید.
متشکرم

mrmostafa
16-05-2009, 18:44
فرق رالی و atv در ضد اب و خش و ایناست ... بدنه atv ها خیلی خوفه. یه جور پلاستیک چند لایه نسوز ! خیلی هم خوشگلتره !

بله حتما ارزش داره ... گفتم بودم قبلا فلش بجز ocz ارزش پول دادن نداره !

قیمت رو هم ندارم چون همیشه در حال تغییر هست

دوست عزیز بالا نوشتی که rally2 گرون هست ولی میگی Atv ها ضد ضربه و اینا هستن بهتر هستش. الان تو فلش های OCZ همش خوب هست ولی کدوم مدلش ارزونتر هستش مثلا 8 گیگش چند هست؟؟؟ منونم

bkalantary
17-05-2009, 12:28
سلام
دوستان فلش مموری Apacer 16G بنده بدلیل Write Protect شدن فرمت نمی شود ولی میتوان اطلاعات جدید را روی آن کپی کرد .
در ضمن مکافی تعدادی ویروس از جمله (iqe68o.bat) را شناسایی کرده ولی بدلیل فوق اجازه پاک کردن نمیدهد حتی هیچ فایلی که ر وی فلش کپی شده قابل پاک کردن نیست لطفا راهنمایی بفرمایید.
متشکرم

سلام مجدد
کسی نبود پاسخ بنده رو بدهد.
لطفا کمک کنید خیلی مهمه
ممنون

piroooz
20-05-2009, 11:28
توی Command Prompt ( محیط داس ویندوز ) تست کردی فرمت میشه یا نه اگه تست نکردی مثلا: format + : نام درایو فلش(K)
بعد از چند ثانیه فرمت میشه

bkalantary
20-05-2009, 16:39
سلام
دوست خوبم این راه رو هم امتحان کردم متاسفانه فلش Write Protect هست نمیدونم چکار کنم.
دوست عزیز راه دیگری بلدی ؟؟

متشکرم

||SIAVASH||
22-05-2009, 08:59
سلام
دوست خوبم این راه رو هم امتحان کردم متاسفانه فلش Write Protect هست نمیدونم چکار کنم.
دوست عزیز راه دیگری بلدی ؟؟

متشکرم

من هم همین مشکل رو داشتم ولی با توجه به تجربه میدونم که اگه یکم انگلیسی سرچ کنید برای مشکلات همیشه راحتتر جواب میگیرید . خوب من از اینجا تونستم مشکل رو حل کنم

ولی در کل page بالا میگه شما این رو دانلود کن :

برنامه 150 کیلوبایت و بسیار ساده هست . اجرا که کردی یک برنامه باز میشه و روی فرمت کلیک کن !((فقط یادت باشه اگه به جز او فلش ، فلش دیگه ای به کیس وصله اون ها رو در بیار چون شاید اون ها رو هم فرمت کنه))

در نهایت یک بار فلش رو در بیار و دوباره بزن و یک فرمت هم با خود PC بکن

hummer_1990
26-05-2009, 09:55
patriot . patriot . patriot
corsair
OCZ

mrmostafa
26-05-2009, 16:29
آقا يه فلش Sony 8 gig به ما كادو دادن . چه جور فلشي هستش؟؟؟ خوبه ؟؟؟؟ از كوآنتوم بهتر هستش؟؟؟؟ قيمتش از كوآنتوم بيشتر؟؟؟ ميخواستم با كوآنتوم عوض كنم چون كوآنتوم پسورد گذاري داره قشنگ ولي هر فلشي رو ما پسورد گذاشتيم نشد جوري كه وصل ميكني به يه دستگاهي پسورد بخوادش.
مدل فلش سوني MicroVault Click USM8GL هستش. نرم افزار پسورد گذاري داره؟؟؟؟؟ تو سايتش كه چيزي نديدم.
ممنونم

mrmostafa
28-05-2009, 11:00
يكي نيست جواب ما رو بده تا حالا اينجا فعال بودا حالا هيچكس جواب نميده

IceLord
28-05-2009, 12:09
دوست عزیز بالا نوشتی که rally2 گرون هست ولی میگی Atv ها ضد ضربه و اینا هستن بهتر هستش. الان تو فلش های OCZ همش خوب هست ولی کدوم مدلش ارزونتر هستش مثلا 8 گیگش چند هست؟؟؟ منونم

سلام عزیز

من حدود 3 هفته پیش یه OCZ Rally2 8 GB خریدم با گارانتی انفورماتیک گستر 33 تومن. البته این قیمت مشهد هست که فقط هم یک مغازه این فلش رو داشت بود.

Hammer
30-05-2009, 13:12
من هم همین مشکل رو داشتم ولی با توجه به تجربه میدونم که اگه یکم انگلیسی سرچ کنید برای مشکلات همیشه راحتتر جواب میگیرید . خوب من از اینجا تونستم مشکل رو حل کنم

ولی در کل page بالا میگه شما این رو دانلود کن :

برنامه 150 کیلوبایت و بسیار ساده هست . اجرا که کردی یک برنامه باز میشه و روی فرمت کلیک کن !((فقط یادت باشه اگه به جز او فلش ، فلش دیگه ای به کیس وصله اون ها رو در بیار چون شاید اون ها رو هم فرمت کنه))

در نهایت یک بار فلش رو در بیار و دوباره بزن و یک فرمت هم با خود PC بکن

آقا دستت درد نکنه فلش من درست شد .
اما یه مشکل دیگه دارم اونم اینه که هر فلشی رو که به دستگاهم می زنم میگه Write Protected هست و نمی تونم توش چیزی بریزم

mrmostafa
30-05-2009, 16:47
سلام عزیز

من حدود 3 هفته پیش یه OCZ Rally2 8 GB خریدم با گارانتی انفورماتیک گستر 33 تومن. البته این قیمت مشهد هست که فقط هم یک مغازه این فلش رو داشت بود.

چطوريه؟؟؟ سرعتش جطوره؟ راضي هستي؟؟؟؟

IceLord
30-05-2009, 17:08
چطوريه؟؟؟ سرعتش جطوره؟ راضي هستي؟؟؟؟

سلام عزیز

سرعتش عالیه!!! حرف نداره. اینجا هم تستش رو گذاشتم:

سیستم آنتی شک هم داره که اگه فلشت رو safely remove نکردی مشکلی براش پیش نمی یاد.
البته خوب قیمتش هم نسبت به بقیه بالاست.

mrmostafa
30-05-2009, 20:19
آقا يه فلش Sony 8 gig به ما كادو دادن . چه جور فلشي هستش؟؟؟ خوبه ؟؟؟؟ از كوآنتوم بهتر هستش؟؟؟؟ قيمتش از كوآنتوم بيشتر؟؟؟ ميخواستم با كوآنتوم عوض كنم چون كوآنتوم پسورد گذاري داره قشنگ ولي هر فلشي رو ما پسورد گذاشتيم نشد جوري كه وصل ميكني به يه دستگاهي پسورد بخوادش.
مدل فلش سوني MicroVault Click USM8GL هستش. نرم افزار پسورد گذاري داره؟؟؟؟؟ تو سايتش كه چيزي نديدم.
ممنونم

در مورد سوني كه بالا توضيح دادم كسي چيزي ميدونه؟؟؟

mrmostafa
30-05-2009, 20:21
patriot . patriot . patriot
corsair
OCZ

پاتريوت چطوريه؟؟؟؟ سرعتش؟؟؟ قيمت 8 گيگ چند هست؟؟؟ 16 چطور؟؟؟
corsair كجايي هست؟؟؟ عكس هاشون رو داري بزاري؟؟؟ از نظر كاركرد كه اول OCZ هستش. البته من TDK دارم هم راضي هستم. سيليكون پاور و كوآنتوم هم خوبه سرعتشون بالاست

ebi66_boukan
01-06-2009, 23:30
سلام دوستان.منم رالی 2 ocz خریدم 31500.چیز بسیار عالی هست.سرعتش هم که حرف نداره.قیمتش حدود 7-8 تومن از بقیه گرونتره اما انصافا ارزش داره.

rghb3000
02-06-2009, 16:26
با سلام به همه دوستان عزیز ، من یه فلش 32 گیگ کینگ استون گرفتم. وقتی اطلاعاتی مثل فیلم روش میریزم فیلمه یا پخش نمیشه یا خراب میشه. داخل فولدرها هم یکسری فولدرهایی با اسمهای عجیب ایجاد میشه. بعلاوه بعضی مواقع یکسری فایلهای با اسم زلا زلا ایجاد میشه که پاک نمیشه. حتما هم باید فرمتش کنم. کسی راه حلشو بلده. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

mrmostafa
02-06-2009, 16:42
سلام دوستان.منم رالی 2 ocz خریدم 31500.چیز بسیار عالی هست.سرعتش هم که حرف نداره.قیمتش حدود 7-8 تومن از بقیه گرونتره اما انصافا ارزش داره.

از كجا خريدي؟؟؟؟؟ آدرس دقيق بده من هم بخرم. من ضبط ماشين دوستم پايونير هست بعد فلش خودم TDK هست براي خودش trnsend هست ولي فولدر كه داخلش موزيك زياد هستش بعد مدتي هنگ ميكنه البنه اگه بزني موزيك هاي بعدي بعد بايد فيوز رو ريست كنه تا بالا بيا بخونه ازاينا هم هست كه كابل از پشت ميخوره همه اينا باعث ميشه سرعت ديتا كم بشه. حالا اين فلشي كه شما خريدي سرعتش بالاست اين مشكل رو حل ميكنه؟؟؟ ضبط سريع ميخونه ديتا رو ؟؟؟؟

ebi66_boukan
02-06-2009, 22:57
از كجا خريدي؟؟؟؟؟ آدرس دقيق بده من هم بخرم. من ضبط ماشين دوستم پايونير هست بعد فلش خودم TDK هست براي خودش trnsend هست ولي فولدر كه داخلش موزيك زياد هستش بعد مدتي هنگ ميكنه البنه اگه بزني موزيك هاي بعدي بعد بايد فيوز رو ريست كنه تا بالا بيا بخونه ازاينا هم هست كه كابل از پشت ميخوره همه اينا باعث ميشه سرعت ديتا كم بشه. حالا اين فلشي كه شما خريدي سرعتش بالاست اين مشكل رو حل ميكنه؟؟؟ ضبط سريع ميخونه ديتا رو ؟؟؟؟

راستش من از نمایندگی انفورماتیک گستر تو تبریز خریدم
.نمایندگی تهرانشو سرچ کنید اونجا بخرید
.راستش من یه کینگ استون 2 گیگ دارم.سرعتش از اون خیلی بالاتره.ولی این مشکلی که گفتید من نمی دونم مشکل از کجاست.چه بسا مشکل از ضبط باشه.باید تست کرد تا فهمید.ولی فایل های 1-2 گیگ رو براحتی در 2-3 دقیقه ریختم.
البته یکی از دوستام که ترنست 2 گیگ داره میگفت اگه فول بشه کامپیوتر هنگ میکنه.

SuB
07-06-2009, 13:18
با سلام به همه دوستان عزیز ، من یه فلش 32 گیگ کینگ استون گرفتم. وقتی اطلاعاتی مثل فیلم روش میریزم فیلمه یا پخش نمیشه یا خراب میشه. داخل فولدرها هم یکسری فولدرهایی با اسمهای عجیب ایجاد میشه. بعلاوه بعضی مواقع یکسری فایلهای با اسم زلا زلا ایجاد میشه که پاک نمیشه. حتما هم باید فرمتش کنم. کسی راه حلشو بلده. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

ببخشید که این حرف رو می‌زنم ولی سرت کلاه گذاشتن!!!
این جور فلش مموری‌ها زیاد توی بازار هست ولی من چندتاییش رو به شخصه تست کردم و فقط از 512 مگابایتش می‌تونین بدون دردسر استفاده کنین. به محض بالا رفتن حجم فایلها از این مقدار چنین عواقبی پیش میاد.

این جور فلش‌ها معمولاً فلش‌هایی هستند که در هنگام ساختن درست ساخته نشده اند (در تولید چند هزار فلش حتماً یکی دو تاش خراب هست)

در مواقعی که با فلشی برخورد می‌کنین که قیمتش یا حجمش براتون تعحب‌آور هست، قبل از خرید این تضمین رو از طرف بگیرین که اگه خراب بود باید پس بگیره بعدش به اندازه تمام حجم فلش، توش فیلم برزین و بعد اجراش کنین. ببینین نتیجه‌اش چی میشه (فیلم حساس‌ترین فایلی هست که به راحتی می‌تونه صحت فلش رو بررسی کنه)
:11:

SuB
07-06-2009, 13:21

ببخشید ظرفیتش چقدر هست?

ebi66_boukan
07-06-2009, 13:31
ببخشید ظرفیتش چقدر هست?
8 گیگا بایت

SuB
07-06-2009, 14:21
با سلام

نظر دوستان در مورد فلش‌های سیلیکون پاور چی هست?

ebi66_boukan
07-06-2009, 17:54
با سلام

نظر دوستان در مورد فلش‌های سیلیکون پاور چی هست?

به نظرم سیلیکون پاور کاملا معمولیه.
بدون تعصب بهترین های بازار ocz و پاتریوت هستن.و ocz بهترینه و رقیبی نداره.

ssz1370
12-06-2009, 15:44
با سلام
الا قیمت فلش sandisk 16 و 8 گیگ چنده؟

capitan raul
21-06-2009, 02:06
در حال حاضر حداکثر ظرفیتی که واسه فلش مموری ها اومده چند گیگابایته ؟

Lord_theOne
22-06-2009, 15:52
فکر کنم توی بازار 32 گیگ بتونی پیدا کنی
ببین وقتی حجم بالا می رود سرعت فلش خیلی مهم می شود
مثلا با این سرعت کمی که اکثر فلاشها دارند اگر بخواهی 32 گیگ پر کنی فکر کنم 10 ساعتی طول بکشد سرعتهای Write را بالای 10 مگابیت بگیر مثله OCZ که بالای 12 هست

glileh
06-07-2009, 09:24
من یه مشکلی دارم با usb هر وقت یه فلش مموری یا mp3 وصل می کنم که باید یه درایو جدید درست کنه درایوی نمیاد تو my computer ولی با موبایلم که با usb وصل می شه مشکل ندارم کسی می دونه باید چه کنم؟

Networker2020
06-07-2009, 15:55
دوستان سلام

یه Kingston Datatraveler 8GB دارم PC نمی تونه شناسایی کنه،راه حلی سراغ دارید؟
ممنون

V A H í D
06-07-2009, 15:58
از پشت کیس هم امتحان کردی ؟؟

erno256
07-07-2009, 07:38
دوستان یه مشکل برای یکی از همکلاسی هام پیش اومده فلشش رو که به کامپیوتر وصل میکنه نه میشه روش چیزی ریخت و نه خوند پیغام write- protectمیده مدل فلشش هم ترنسنت هست من یه چنتا پیشنهاد دادم بهش
1- از یه پورت دیگه وصل کن ( پشت کیس بهتره)
2- با cmd فرمتش کن
3- با یه سیستم دیگه فرمتش کن
4- شاید ویروسی شده اگه میتونه با یکی از سیستم عامل های لینوکس مثل ubuntu درستش کنه

حالا اگه میشه دوستان هم پیشنهاد بدن

soroush1362
07-07-2009, 20:41
دوست عزیز 2 صفحه قبلتر رو خوندی :20:

erno256
08-07-2009, 10:36
عزیزم خودم توی اینترنت به زبان انگلیسی سرچ کردم توی همین سایت هم رفتم اما دانلود نمیده دوستان اگه قبلا دانلود کردن لطفا برای بقیه هم آپلود کنند تا دانلود کنیم خیلی فوریه

soroush1362
08-07-2009, 13:38
بفرمائید:

nemesis
08-07-2009, 13:41
دوستان من یه kingstone 8G دارم !
هر عکس یا اهنگی میریزم روش بصورت نصفه نشون میه !
آهنگ ها قاطی میشن ! عکسها نصفه میشن !

مشکل از کجاست !

IceLord
08-07-2009, 13:47
در حال حاضر حداکثر ظرفیتی که واسه فلش مموری ها اومده چند گیگابایته ؟

من 64 گیگی OCZ RALLY2 رو به شخصه خودم تو مغازه دیدم. البته تو مشهد
که تو تهران هم مطمئنا پیدا میشه.

ولی قضیه ای که دوستون گفت رو جدی بگیر. برای فلش های بالاتر از 8 گیگ حتما به سرعت Write توجه ویژه ای داشته باش.

erno256
12-07-2009, 07:55
بفرمائید:

دوست عزیزم از اینکه این نرم افزار رو آپلود کردی ممنون:11:

erno256
12-07-2009, 08:07
من 64 گیگی OCZ RALLY2 رو به شخصه خودم تو مغازه دیدم. البته تو مشهد
که تو تهران هم مطمئنا پیدا میشه.

ولی قضیه ای که دوستون گفت رو جدی بگیر. برای فلش های بالاتر از 8 گیگ حتما به سرعت Write توجه ویژه ای داشته باش.

ببخشید این فلش 64 گیگی چند بود؟ سرعتش رایتش چند بود ؟
اما به نظر من اگه یه cooldisk ( اونطور که اسمشو مغازه داره میگفت ) بگیریم به صرفه تره چون مثلا مارک silicon power با گارانتی و حجم 320 گیگش میداد 67000 تومن البته من فکر کنم این به قول مغازه داره cooldisk یه نوع هارد اکسترنال بود اما حجم خیلی کمی داشت شاید اندازه mp3 player خیلی کوچیک :8:

erno256
12-07-2009, 08:24
راستی دوستان چرا برنامه میگه usb flash disk not found ?

منکه فلشم وصله ؟ لطفا راهنمایی کنید فلشم ترنسند 4 گیگ:18::41::13:

soroush1362
12-07-2009, 10:05
دوست عزیز من این برنامه رو تست نکردم، یعنی تا حالا فلشم Write Protect نشده که بخوام تست کنم.
فقط نقل قولی بود از اون پست که ظاهرا دوستان اونجا جواب گرفته بودن.

soroush1362
20-07-2009, 12:21
این Kingston هم شاخ شده ها :27::21:

DataTraveler 300

DataTraveler 200

hamidhassas
21-07-2009, 08:02
یک فلش 32 یا 64 گیگابایتی لازم دارم کدام مارک بهتر است با حدود قیمت

کسی در مورد فش های 32 یا 64 کینگاستون مدل Data Travel 150 که به تازگی در بازار آمده اطلاعاتی داره قیمت در شیراز 35 برای 32 و برای فلش 64 هم 45 تومان است .

من یک 32 خریدم سرعت کپی آن برای یک فایل 50 مگابایتی که خیلی بد بود بعد از اتصال به یک کامپیوتر دیگه اول که بد شناخته شد و دوم بعد از فرمت کردن نه فایلی روی آن کپی شد و نه پاک شد و نه فرمت در هر 3 حالت پیغام Write not Copy داده می شد جالب اینجا است که لین اتفاق برای فلش نو بود که یک ساعت هم از خریدش نگزشته بود و با بار اول این اتفاق افتاده بود

این هم لینک توضییحات شرکت کینگ استون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ata-sd
28-07-2009, 10:11
به نظر من فقط: King stone و SanDisk

من هم اول فکر می کردم kingston DTxxx و.. خیلی خوب هستن ولی وقتی دیدم تقلبیش تو بازار زیاده و گارانتی نداره واقعا ناراحت شدم چون از سرعت خوبی برخوردار بود.:41:

الان هم از Patriot Xporter 8GB استفاده می کنم و خیلی هم راضی هستم (سرعت 200X):8:
ولی در موقع کپی می نویسه:
Transfer Rate: 5-7 MB/S

ata-sd
28-07-2009, 10:17
سلام
ميخواستم بپرسم واسه وصل كردن فلش به كامپيوتر اگه نخوام مثل بدبخت ها سرمو پشت كيس ببرم بايد چكار كنم كه اين جلويي ها فعال بشن؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم نمی دونم چقدر از سخت افزار می دونی ولی در هر حال اگه راهنمایی من سود مند نبود معذرت می خوام.
یک دسته سیم 8 پینی در داخل کیس وجود داره که اگه تو بازار اسمبل شده باشه حتما وصل شده ولی اگه اینطور نبود خودت می تونی به ترتیب رنگ های سیاه-سبز-سفید-و قرمز وصلشون کنی. (روی مادر بورد یه قسمت 10 پینی به نام USB_F2 وجود داره که باید به اونجا وصل بشه و از جلو استفاده کنی.:10:

worldm
28-07-2009, 10:46
مشکل من ا فلش
verbatim 8 gig mini
هست که چند وقتی پیغام
write protect میده چی کار کنم؟فلشم سوخته؟باید عوض کنم؟

pooyan.tt
06-08-2009, 01:11
سلام
من یه فلش Tranced 4 GB مدل JF V30 دارم. الان چند روزه که به هر کامپیوتری می زنم ، ویندوز پیغام می ده که نمی شناسش؟ راهی واسه درست کردنش هست یا شوخته؟

می خوام یه فلش 8 گیگ یا 16 گیگ OCZ بخرم. نظر دوستان در مورد این برند چیست؟ و اگه موافقید کدوم مدلش رو پیشنهاد می دید؟
اولویت ها:
سرعت انتقال بالا
عدم متحرک بودن پورت USB
رایت پروتکتور
ظاهر مناسب

با تشکر

javad1361839
06-08-2009, 23:52
دوستان ، بهترین فلش 8 گیگ که الان تو بازار موجود باشه و تقلبی هم نداشته باشه کدوم مارک است و با چه گارانتی ای ؟؟؟

ahmadn73
07-08-2009, 00:09
من ترنسند رو تایید می کنم دوست عزیز
گارانتی لایف تایم هم داره ( یعنی تا موقعی که این شرکت در حال کار کردن باشه ، گارانتی تعویض داره و زود هم برات عوض می کنن در صورت سوختن )

pooyan.tt
09-08-2009, 04:34
سلام
من یه فلش Tranced 4 GB مدل JF V30 دارم. الان چند روزه که به هر کامپیوتری می زنم ، ویندوز پیغام می ده که نمی شناسش؟ راهی واسه درست کردنش هست یا شوخته؟

می خوام یه فلش 8 گیگ یا 16 گیگ OCZ بخرم. نظر دوستان در مورد این برند چیست؟ و اگه موافقید کدوم مدلش رو پیشنهاد می دید؟
اولویت ها:
سرعت انتقال بالا
عدم متحرک بودن پورت USB
رایت پروتکتور
ظاهر مناسب

با تشکر

کسی از دوستان نظری نداره؟

soroush1362
10-08-2009, 19:44
دوست عزیز OCZ یکی از بهترین مارک های فلش محسوب میشه و مطمئنا از خریدش پشیمون نمیشی. چون سرعت انتقال بالا برات مهمه 2 مدل پیشنهاد میشه:
1. OCZ ATV Turbo
2. OCZ Rally2 Turbo
مدل اول ضد ضربه هست، به همین خاطر سایزش بزرگه.
هیچکدوم رایت پروتکتور ندارن
سرعت انتقالشون خیلی بالاست.
پورت USB هر دو هم ثابته.
متاسفانه قیمت دقیقشونو ندارم.
موفق باشی :20:

REGISTERED USER
10-08-2009, 20:02
آشغالترین نوع فلش ترنسند هست ... واقعا بی خوده !

rasoul2005
10-08-2009, 20:07
دوستان يه فلش 8 گيگ قيمت مناسب و سرعتشم خوب باشد بهم معرفي كنيد

موفق باشيد

REGISTERED USER
10-08-2009, 20:24
8 گیگابایتی OCZ rally2

بهترین و با کیفیت ترین و سریعترن هست
با گارانتی انفورماتیک گستر : 25 تومن

smallfrank
11-08-2009, 09:32
ببخشید این Write Protect چیه؟چیز بدیه یا خوبه ؟
بهترین فلش 16 و 8 گیگ چیه الان قیمتش چنده ؟
ممنون

hamid480
11-08-2009, 18:20
دوست عزیز اینی که شما می گین اصلا هیچ ربطی به فلش شما نداره Kingeston جزو بهترین مارک های فلش جهانه
زلازلا یک ویروس کامپیوتریه که فکر کنم جزو دسته ی کرم ها باشه . در حقیقت هم فایل رو پاک نمی کنه نام فایل رو به نام های فارسی بی ربط و فرمت فایل رو پاک می کنه و بعد در داخل فایل شما در سطر های اول چند کلمه زلازلا می نویسه بعد هم دیگه فایل شما اجرا نمی شه .
راه برگردوندن فایل های خراب رو تا الان فقط خود شرکت سازنده می دونه ولی آنتی ویروس Avira می تونه ویروس رو برای شما پاک کنه .
دوست عزیز اگه این رو نصب کنی دوباره این جوری نمی شی .

می تونید این آنتی ویروس رو از آدرس زیر با لینک مستقیم دانلود کنید در ضمن آپدیتش هم می شه کرد یعنی ما ایرانی ها رو ----- نکرده .

سلام
من سعی کردم با آنتی ویروس avira از شر این کرم خلاص شم اما از روی کامپیوترم پاک نمیشه و به محض وصل شدن به کامپیوتر دوباره این کرم روی مموریم وارد میشه و تمام اطلاعات و از بین میبره لطفا اگر راه دیگری برای ازبین بردنش دارین راهنمایی کنید.

mili_k
12-08-2009, 12:13
سلام
من سعی کردم با آنتی ویروس avira از شر این کرم خلاص شم اما از روی کامپیوترم پاک نمیشه و به محض وصل شدن به کامپیوتر دوباره این کرم روی مموریم وارد میشه و تمام اطلاعات و از بین میبره لطفا اگر راه دیگری برای ازبین بردنش دارین راهنمایی کنید.

پس AVAST نصب کن تا سیستم رو وقتی داره بوت میشه SCAN کٌنه.

rasoul2005
12-08-2009, 19:05
8 گیگابایتی OCZ rally2

بهترین و با کیفیت ترین و سریعترن هست
با گارانتی انفورماتیک گستر : 25 تومن

دوستان میشد یه عكس از مدل 8 گیگش بزارید
دوستان 8 گیگش یكیه منظورم v30 و v60 ندارد

موفق باشید

moderntalk
12-08-2009, 19:48
من یه فلش 16 pqi گرفتم .وقتی حدود یک گیگش پر میشه میخوام یک فلدر موسیقی بهش اضافه کنم این ارور رو میده:
" can not creat or replace foreign new.the request could not be preformed because of an I/o device error"
داشتم فایل های music ام رو که حدود 2.8 گیگ بود می ریختم که وقتی حجم فایل هام به حدود یک گیگ رسید این ارور رو داد .
راستی این فلشم هم write protect داره.
امروز حدود 44 تومان خریدمش با گارانتی مادام العمر

smallfrank
13-08-2009, 07:58
قیمت فلش OCZ Rally 2 Turbo و 8 گیگ و 16 گیگ چنده؟

masoud_cpu
15-08-2009, 04:10
king max Stick 8 GiG
گارانتی آواژنگ خریداری شد 21 تومان وجه رایج مملکت !

nihilnigritude
18-08-2009, 20:25
درود
یکی، یه فلش 16gb کینگستون از پشت کوه برام آورده !!! ... تا 150 مگ اولش مشکلی نداره ولی بقیش فایلا خراب می شن ...
این ینی فلشه خرابه !؟
gl

D^D
18-08-2009, 20:31
قیمت فلش OCZ Rally 2 Turbo و 8 گیگ و 16 گیگ چنده؟

8gig 35000 تومان . من 16 گیگ Rally 2 Turbo ندیدم اما 16 گیگ Team گرفتم 36000 تومان خیلی خوبه هم سرعت نوشتن هم سرعت خواندن .

yonsen
22-08-2009, 16:33
فلش سونی 32 گیگ (کوچک) چنده

ashkan1360
23-08-2009, 18:05
سلام
شركتي كه توش كار ميكنم ، يو اس بي رو بسته به صورتي كه نميتونيم مموري به سيستم وصل كنيم يا حتي هارد اكسترنال
فكر ميكنم با آنتي ويروس نود همچين كاري كرده باشن ولي مطمئن نيستم
ولي اگه يه فلشي كه براي اولين باره به سيستم ميزني رو بزني ، پورتش باز ميشه و تا اولين لاگ آف باز ميمونه
كسي راه حل دائمي براي اين قضيه سراغ نداره ؟

amin3k
24-08-2009, 22:17
سلام
من می خوام ocz turbo 8gb بگیرم.ولی هیچ جا پیدا نمیشه.
لطفا آدرس بدبد
ممنون

saeidajor
26-08-2009, 21:50
سلام امروز از پايتخت يك فلش 8 گيگ او سي زد گرفتم 35000 تومان دنبال توربو نگرد كه پيدا نميكني 8 گيگ هم چند تا دونه بيشتر نمونده براشون

ashkan1360
27-08-2009, 16:28
یکی از دوستام میگه فلشمو که میزنم به کامپیوتر یه پیامی میاد میگه insert disk to drive K
کسی میدونه چشه ؟

Masoud.Neshat
04-09-2009, 14:50
برام سوال بود که یه کول دیسک سریعتره یا کارت SD یا میکرو SD ؟ البته همش بستگی داره، نوع کول دیسک زمین تا آسمون فرق داره مثلا OCZ Rally 2 خیلی با Kingstone فرق داره، یا مثلا کلاس سرعت خیلی از کارتهای حافظه اصلا مشخص نشده روش. حتی در یک کلاس مشخص مثلا همین Class 6 خودش 8 مدل داره که در زیر می بینید: ( ستون دوم سرعت بر حسب mb/s هستش؛ نقل از en.wikipedia.org/wiki/Secure_Digital_card آورده شده )

40x 6.0 6
66x 10.0 6
100x 15.0 6
133x 20.0 6
150x 22.5 6
200x 30.0 6
266x 40.0 6
300x 45.0 6

من خودم اومدم دست بکار شدم یه تست انجام دادم: یه فایل 852 مگابایتی رو با برنامه Total Commander ( شبیه نورتون کامندر عهد بوق ) کپی کردم روی مموری مورد تست و با همون از روش برگردوندم رو هارد. این برنامه این قابلیت رو داره که سرعت رو بطور متوسط نشون میده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسه چیز رو تست کردم:

1 - Transcend JetFlash TS4GJFV30 یه کول دیسک 4 گیگ ترنسند که تو بازار خیلی زیاده.
2 - Toshiba SDHC Class 2 4GB یه مموری اس دی کلاس 2 ( استاندارد ) توشیبا 4 گیگ.
3 - PNY MicroSDHC 4GB Class 6 با گارانتی اهتمام.

این هم شد نتیجه عجیب بدست اومده ( آزمایش در شرایط یکسان با یک Mempry Reader Transcend P8 انجام شده و دو سه بار هم تکرار کردم ):

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سرعت نوشتن روی او کول دیسک ترنسد بسیار پایینه! توجه داشته باشین که مادربرد USB2.0 هستش و با چندتا پورت USB مختلفش تست کردم.
توشیبا با اینکه کلاسش 2 هست از کلاس 6 پی ان وای سریعتره! حالا سوال اینجاست که : آیا اساسا میکرو اس دس از اس دی کندتره؟

نتایج خیلی مهم:
1 - موقع خریدن کول دیسک به سرعت نوشتن و خواندن توجه کنید. سرعت نوشتن بعضی کول دیسکها خیلی پایینه مثل همین سری V30 از ترنسند.
2 - میشه بجای خریدن کول دیسک کارت حافظه SD یا میکرو SD خرید و از رم ریدرهایی که مستقیم به پورت میخورند استفاده کرد، اینجوری با گذشت زمان و اومدن حافظه های بالاتر که ارزونتر هم هستن نیاز به خریدن مجدد کول دیسک نیست.

نتایج تست با نرم افزار HD Tune Pro 3.50 هم اینجاست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعلاوه بر مواردی مثل سرعت خوندن و زمان دستیابی (access time) ، سرعت نوشتن اهمیت بیشتری داره، چون اولا اساسا سرعت نوشتن پایینتر از سرعت خوندنه و دوم اینکه تفاوت سرعت نوشتن تو فلش ها و مموری ها بیشتره نسبت به سرعت خوندن. بعلاوه سرعت بسته به اندازه فایل فرق میکنه برای همین بهترین و جامعترین روش تست استفاده از برنامه HD Tune قسمت File Benchmark هست که سرعت خوندن و نوشتن رو در ازای سایزهای مختلف نشون میده. به عنوان مثال ازین تست میشه نتیجه گرفت سرعت خوندن حدود 15 مگ بر ثانیه و سرعت نوشتن حدود 10 مگ برثانیه هستش:

توجه کنید که بعضی نرم افزارهای دیگه مثل sisoft sandra روش های دیگری برای تست دارند و در نتایجشون Device Index رو برحسب ops/minute ( عملیات در دقیقه) میدن. بعلاوه فاکتوری به اسم endurance factor هم توسط Sisoft Sandra اندازه گیری میشه که:

The Endurance Factor represents the wear and life expectancy of a flash device. According to SiSoft, this number is computed by "dividing the average performance (normal condition, i.e. sequential write) to the lowest performance (high-stress condition, i.e. same block re-write)."
نقل از cdrlabs.com

خیلی جالبه! خلاصش یعنی عمر مفید فلش! نرم افزار سیسافت سندرا با تقسیم مثلا سرعت نوشتن پیاپی در شرایط نرمال به حداقل سرعت نوشتن ( بازنویسی یک بلوک اطلاعاتی یا شرایط با استرس زیاد) این عدد رو محاسبه میکنه.

تفاوت یک مموری ریدر اصل و باکیفیت با یک مموری ریدر بی نام و نشان چینی با کیفیت نامعلوم در خواندن یه مموری اس دی اچ سی چهار گیگابایتی توشیبا (اصل ژاپن) کلاس دو ، در شرایط یکسان :

:Transcend P8

SIYOTEAM SY-269:

پس ریدر هم مهمه.:::happy:::

saeidajor
08-09-2009, 08:59
یکی از دوستام میگه فلشمو که میزنم به کامپیوتر یه پیامی میاد میگه insert disk to drive K
کسی میدونه چشه ؟

سلام
ویروس داره و خیلی هم قوی هست

yonsen
08-09-2009, 17:58
فلش سونی 32 گیگ (کوچک) چنده

چی ش پس .............

mojtaba57
14-09-2009, 19:08
دوستان عزیز
من فلش 4 گیگه ترنسند دارم . به کامپیوتر یکی از بچه ها وصل کردم. بوق شناختنش رو زد ولی محتویات رو نیاورد و علامت سیف ریمولی هم نیومد. از اون به بعد فلشم رو هیچ کامپیوتری نمیشناسه! به نظرتون سوخته یا کاریش میشه کرد؟

moderntalk
16-09-2009, 17:41
کسی میدونه چشه ؟

حافظه ی فلش شما سوخته ببرش گارانتی برات عوض کنن.

ashkan1360
16-09-2009, 18:48
سلام
ویروس داره و خیلی هم قوی هست

حافظه ی فلش شما سوخته ببرش گارانتی برات عوض کنن.

حالا کدومشه ؟

mori-barca
17-09-2009, 09:22
با سلام
یکی از دوستام یک فلش 32 ترنسند بهم داده میگفت خرابه من تستش کردم این مشکلات داره:
1-وقتی چیزی روش میریزی همون موقع تا آخر میریزه ولی وقتی اجرا میکنی ناقص اجرا میکنه و همه چیز بهم میریزه
2-وقتی فلش مموریو در میاری دوباره میزنی همه چیز پریده و تبدیل به یک سری فایل ناشناس با خجم 1 کیلو بایتی شده
آیا امیدی به درست کردنش هست؟
با تشکر از دوستان لطفا جواب بدید

Masoud.Neshat
17-09-2009, 16:53
با سلام
یکی از دوستام یک فلش 32 ترنسند بهم داده میگفت خرابه من تستش کردم این مشکلات داره:
1-وقتی چیزی روش میریزی همون موقع تا آخر میریزه ولی وقتی اجرا میکنی ناقص اجرا میکنه و همه چیز بهم میریزه
2-وقتی فلش مموریو در میاری دوباره میزنی همه چیز پریده و تبدیل به یک سری فایل ناشناس با خجم 1 کیلو بایتی شده

با این برنامه format کن ایشالا درست میشه:

این low level format میکنه و مخصوص کول دیسک های Transcend هستش. هر کارخانه ای نرم افزار خودش رو برای فورمت سطح پایین کول دیسک هاش داره، مثلا Pqi نرم افزار Dr.UFD رو داره.

arash2006
18-09-2009, 11:07
با سلام
کول دیسک : data traveler 16gb kingston
مشکل : هرچی فایل توش میریزم وقتی از فلش رو از کیس خارج میکنم و دوباره وصل میکنم تمام فایل ها از بین میره فضا رو اشغال کرده بصورت هیدن و 2 تا تیک هیدن هم برمیدارم نگاه میکنم ولی بازم چیزی توش نیست فکر کنم بد فرمت کردم ویروس کشی هم کردم هرچی بود نابود شد با آپدیت دیروز چیکار کنم ؟؟؟؟؟

harrypotter
20-09-2009, 18:53
فلش های سیلیکون پاور چه جور فلش هایی هستن؟
از نظر سرعت ریختن اطلاعات؟
سری MiniLux بالاتر هست یا Ultima

REGISTERED USER
20-09-2009, 19:28
با سلام
کول دیسک : data traveler 16gb kingston
مشکل : هرچی فایل توش میریزم وقتی از فلش رو از کیس خارج میکنم و دوباره وصل میکنم تمام فایل ها از بین میره فضا رو اشغال کرده بصورت هیدن و 2 تا تیک هیدن هم برمیدارم نگاه میکنم ولی بازم چیزی توش نیست فکر کنم بد فرمت کردم ویروس کشی هم کردم هرچی بود نابود شد با آپدیت دیروز چیکار کنم ؟؟؟؟؟

نیمسوز شده :41:

neverhood66
25-09-2009, 09:25
نیمسوز شده :41:

تایید میشه منم 2 تا 2 گیگشو داشتم هردو شون اینطوری شدن دیگه هیچ کاریش نتونستم بکنم چند نفر از دوستان هم همین مشکل براشون پیش اومد

asire_eshgh
25-09-2009, 18:49
با سلام

سلام منم دقیقا همین مشکل رو ذارم با این تفاوت که فلش من silicon power 32gig است

mojtaba182003
27-09-2009, 18:58
يه تعداد از عكسام روي رو موبايلم پاك شده

بهترين نرم افزار در زمينه برگردوندنش چيه ؟

Masoud.Neshat
28-09-2009, 13:38
چندتا از سریعترین کول دیسکهای موجود در بازار مشهد:

Patriot Xporter XT Boost 200X
8 گیگ از 23 تا 26 تومان

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Apacer Handy Steno AH522 200X
8 گیگ با گارانتی سازگار 26 تا 29 تومان

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Silicon Power LuxMini 920
8 گیگ با گارانتی 25 تا 30 تومان

PQI Cool Drive U339 Pro 200X
8 گیگ با گارانتی 25 تا 30 تومان

این هم یه مموری ریدر فوق العاده! موجود در بازار مشهد با یک سال گارانتی تعویض 15 تومن.

Canyon CNR-CARD5

CHAPTER
29-09-2009, 14:41
سلام
دوستان من یه فلش مموری 4گیگ بگریم ولی موندم از کدوم برند بگریم
میشه یه برند درست درمون بگید

Masoud.Neshat
29-09-2009, 21:03
سلام
دوستان من یه فلش مموری 4گیگ بگریم ولی موندم از کدوم برند بگریم
میشه یه برند درست درمون بگید

اگه یه نگاه به پست قبلی بکنی...:46:

khosro100
04-10-2009, 02:40
یک مدل جدید از Flash Drive مدل KANGURU که با اثر انگشت کار میکنه و قیمت 1 گیگا بایت اون حدود 100 دلار در میاد 2 گیگ اون 130 دلار و 4 گیگ اون 176 دلار است کی میخواد بخره؟؟؟؟!!!!!

iMbaQ_SiR
05-10-2009, 01:44
تایید میشه منم 2 تا 2 گیگشو داشتم هردو شون اینطوری شدن دیگه هیچ کاریش نتونستم بکنم چند نفر از دوستان هم همین مشکل براشون پیش اومد

:27: من که فک کنم ی نوع ویروس به نام NewFolder باشه.
با nodo اینام حل نمیشه .
روش رو خودمم دقیقاً نمی دونم ولی نیم سوز فک نکنم.:13:

seke
06-10-2009, 11:19
با سلام
من یک فلش Adata 32 گیگ به تازگی خریده ام و فایل هایی که کپی کرده ام به درستی اجرا نمی شوند (مشکل دارند)
میشه راهنمایی کنید چه باید بکنم
با تشکر

future423
10-10-2009, 22:09
با سلام خسته نباشید:
من یک فلاش Transcend 16 GJFV85 دارم.امروز در حال کپی کردن اظلاعات از یک فلش دیگه روی فلشم بودم که با قطع شدن ناگهاننی اون فلش فلش مموری منم قطع شد و بعد از اون به هر سیستمی که وصلش میکنم خطای usb device not recognized لطفا کمک کنید .آیا راهی برای درست کردنش هست؟ممنون

amd>intel
12-10-2009, 13:10
twinmos Mobile Disk F1
شرکتTwinMOS با قرار دادن یک تیغه شناسایی اثر انگشت در این محصول یک ویژگی فوق العاده برای دیسکهای همراه خلق کرده است. در Mobile Disk F1شرکتTwinMOS همانند دیگر محصولات مشابه در بازار از تکنولوژیUSB 2.0استفاده شده است که این امر باعث استفاده سریع و بی دردسر کاربران می شود و استفاده کنندگان این محصول می توانند در اولین اتصالF1 به کامپیوتر خود به راحتی و مطمئن از آن استفاده نمایند، چرا که ویژگی دیگر این محصول ، عدم نیاز به منبع تغذیه جانبی می باشد که لذت استفاده از آن هرجا که کامپیوتری وجود دارد مهیاست.

یکی دیگر از قابلیتهای منحصر به فردF1 ثبت و بازیابی خودکارweb accountهاوpassword های آنها در تمام صفحات وب است. یعنی یک کاربرF1 می تواند تمامUserID وPassword های ورود به سایتهای مختلف اینترنتی خود را در این محصول ثبت کند. حال هر بار که مجدداً وارد این سایتها شود ، عمایات شناسایی وی راF1 بطور کاملاً امن و خودکار انجام می دهد. با بهره گیری از این تکنیک دیگر هیچ کاربری نیاز ندارد کهUserID وPassword های خود را به خاطر بسپارد ،F1فرمانبردار شماست و تمام این اطلاعات مهم را برای شما کاملاً محفوظ نگه میدارد و بهمحض قطع کردن ارتباط F1با کامپیوتر ، کلیه اطلاعات سایتموردنظرتان به همراهUserIDوPasswordهای آن، کامپیوتر را به مقصدی امن تر(Mobile Disk F1) باقابلیت حمل آسان به هر دستگاه دیگری ، ترک می کنند.

رمزگذاري ورمزبرداري (Encryption & Decryption) یکی دیگر از خصایصF1 است. این خصیصه به کاربران این اجازه را می دهد که فایل ها و فولدرهاي مهم خود را با استفاده از رمزي كه با جرات مي توان گفت تا كنون هيچ كس دردنيا قادر به شكستن آن نبوده است (اثر انگشت) ، رمزگذاري كرده و اجازه استفاده ازآنها را تنها با ارائه اثر انگشت معتبر صادر نمايد .علاوه بر اين F1 با در نظرگرفتن یک بخش فوق امنیتی (security partition) که تنها با شناساییاثر انگشت معتبر دسترسی به آن میسر است ،اطلاعات سري شما را در محلي جدا ازاطلاعات معمولي نگهداری مي كند.
به هر حالF1 آنقدرتوانمند و قدرتمند است که به راحتی و سریع بین بخش فوق امنیتی و بخش عادی نگهداریاطلاعات حرکت کرده و پاسخگوی سریع به نیازهای یک کاربر باشد. البته لازم است بدانیمکه ذخیره سازی اطلاعات در بخش فوق امنیتیF1تنها با شناسایی اثر انگشت کاربر مجاز امکان پذیر است. پس کاربر هیچ نیازی نیست که نگران رخنه کردنافراد نا شناس به اطلاعات خود باشد. وقتي شما يك F1 مي خريد ، در ابتدا ظرفيت F1 شما به دو قسمت مساوي تقسيم شده است و اگر درMy Computer روي Removable كليك راستكرده و Properties را جهت مشاهده ظرفيت F1 خود بزنيد ، تنها نيمي از ظرفيت به شمانشان داده مي شود،چرا كه نيم ديگر آن جهت استفاده بخش فوق امن در نظر گرفته شده است

لابد حالا مي پرسيد چطور مي توان ظرفيت اين دو بخش ( Secure & Public Partition) را تغيير داد ؟ جواب شما استفاده از برنامه Partition Resizer است.

تامین امنیت اطلاعات شخصی و سازمانی با بالاترین سطح امنیت جهان (اثر انگشت)
قابلیت ثبت 10 اثر انگشت
امکان جداسازی اطلاعات عادی و محرمانه تنها با شناسایی اثر انگشت
قابلیت تغییر حجم بخش فوق امن و معمولی با شناسایی اثر انگشت
قابلیت قفل کردن هر نوع فایل و فولدر و بازخوانی آنها فقط با اثر انگشتهای تعریف شده
پشتیبانی از تکنیک EZ-Login جهت ذخیره آدرسهای دلخواه web برای همراه داشتن همیشگی آنها
ذخیره و بازیابی خودکار تمام username و password های مصرفی در صفحات وب با شناسایی اثر انگشت
نصب و استفاده کلیه امکانات بدون نیاز به CD

leilash
13-10-2009, 06:54
دوستان ميخوام يه فلش پرسرعت بخرم چي پيشنهاد ميكنين؟؟؟

patriot خوبه يا sandisk؟؟؟

leilash
13-10-2009, 18:27
كسي نبود تو اين سايت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

fmps
13-10-2009, 19:31
سلام دوست عزیز
من حدود یه سالی هست که سونی 4gig دارم که ازش خیلی راضی هستم
سرعتش هم خوبه

Masoud.Neshat
14-10-2009, 10:31
دوستان ميخوام يه فلش پرسرعت بخرم چي پيشنهاد ميكنين؟؟؟

patriot خوبه يا sandisk؟؟؟

این دو پست رو بخون با دقت.

mahdi_ctr
14-10-2009, 19:29
سلام من فلش رو وقتی از پورت جلوی کیس به سیستم وصل میکنم بعد از 1 دقیقه پیغام زیر رو میده و فلش نمیاد

چیکار کنم که بتونم از USB جلوی کیس برای فلش استفاده کنم؟

shahbandari
16-10-2009, 17:41
سلام من یک فلش کینگستون 8 گیگ دارم ولی نمیوانم نرم افزار روش کپی کنم بعد از کپی میلینم پوشه ها خالیند آیا عیب فلش کینگستونه یا اینکه نرم افزار نباید کپی کنیم

ila
16-10-2009, 19:37
اگر کامپوترت نتونی باش سیف ریمو کنی آیا ایرادی داره که سیتم رو خاموش کنی و بعد فلش رو جدا کنی؟
اصلا دلیل اینکه نمیشه روی بعضی سیستمها سیف ریمو کرد چیه..با اینکه تمام برنامه های اون هم بسته است؟

mahdi_ctr
17-10-2009, 10:39
کسی نیست به ما کمک کنه؟

Ghaioom
17-10-2009, 10:46
سلام من یک فلش کینگستون 8 گیگ دارم ولی نمیوانم نرم افزار روش کپی کنم بعد از کپی میلینم پوشه ها خالیند آیا عیب فلش کینگستونه یا اینکه نرم افزار نباید کپی کنیم
شاید ویروسی چیزی هست تو فلش
همه چی میشه تو فلش کپی کرد :31:

amd>intel
17-10-2009, 12:29
USB Safely Remove v.4.0.9.779
برنامه مخصوص خارج سازی مطمئن دستگاه های USB

ila
18-10-2009, 12:11
USB Safely Remove v.4.0.9.779
برنامه مخصوص خارج سازی مطمئن دستگاه های USB

ممنون عزیزم ولی من سوالم چیز دیگه ای بود مهربونم

amd>intel
18-10-2009, 15:07
TWINMOS Mobile disk B1
کول دیسک های B1 از شرکت TwinMos از نوع super-mini USB 2 طراحی شده برای سیستم عامل Windows Vista با از میان برداشتن تمام محدودیت های در سَبک و اندازه نسبت به کول دیسک های سنتی توانسته است توقعات مشتریان را برآورده نماید. نمایشگر LED در کول دیسک های B1 در بدنۀ آن جاسازی شده و اندازه واقعی آن فقط 42.6 x 14.7 x 2.8 mm می باشد. با اینکه این کول دیسک اندازۀ کوچکی دارد، ولی ظرفیت 8 گیگابایتی ضبط اطلاعات برروی آن بسیار حجیم می باشد. ضمن داشتن طراحی بدون کلاهک برای جلوگیری از گم شدن کلاهک توسط افراد، این "پسر کوچولوی بزرگ" در رنگهای شیک از قبیل: مشکی، سفید، زرد ملایم، صورتی، آبی آسمانی و سبز ملایم، برای همگرایی با مُد شخصی افراد قابل ارائه می باشد.

اولاً، قطر 2.8 mm این محصول برای افرادی که به دنبال کول دیسک بسیار نازک و قابل حمل می باشند مناسب است، برای اینکه این محصول آنقدر نازک بوده که قابل جاسازی درون کیف پول و یا کیف دستی می باشد. ثانیاً، حلقۀ برای حمل و زنجیر آبکاری نقره شده که همراه این محصول ارائه می گردد به افراد امکان حمل آن بروی جاکلیدی، تلفن همراه، کیف پول، کیف زنانه، یا هر یک از وسایل شیک قابل حمل دیگر مورد علاقه اشخاص را می دهد.

به این وسیله ، شما می توانید تمام اطلاعات شخصی، فایل های عمومی، فایل های موسیقی MP3 ، عکسهای دیجیتالی، یا فایل های چندرسانه ای (Multimedia ) خود را با گیرایی بالا با دیگران به اشتراک بگذارید

mahdi_ctr
19-10-2009, 14:59
سلام من فلش رو وقتی از پورت جلوی کیس به سیستم وصل میکنم بعد از 1 دقیقه پیغام زیر رو میده و فلش نمیاد

چیکار کنم که بتونم از USB جلوی کیس برای فلش استفاده کنم؟

کسی جواب مارو نمیدونه؟
دوستان لطفا کمک کنید

hassanshaikhi
19-10-2009, 16:49
اگر کامپوترت نتونی باش سیف ریمو کنی آیا ایرادی داره که سیتم رو خاموش کنی و بعد فلش رو جدا کنی؟
اصلا دلیل اینکه نمیشه روی بعضی سیستمها سیف ریمو کرد چیه..با اینکه تمام برنامه های اون هم بسته است؟

سلام
اگه کامپیوترت رو خاموش کنی بعد فلش رو در بیاری هیچ مشکلی پیش نمیاد یا اگه ریست کنی بعد درش بیاری
safe remove برای این هست که وقتی فلش رو جدا میکنی مطمن باشی که برنامه ای از فلش استفاده نمی کنه و یا فایلی از اون باز نیست
اگه wirte cashing غیر فعال باشه میتونی همین جوری فلش رو در بیاری نیازی به Safe Reomve هم نیست
برای فعال یا غیر فعال کردنش وارد properties درایو فلش بشو tab hardware بعد فلشت رو لنتخاب کن properties بعد tab polices بعد optimize for quick romovl

(اگه write cashing فعال باشه کارایش بالاتر میره)

دلیل اینکه نمیشه بعضی فلش هارو Safe Remove کرد اینه که اون سیستم ویروسی هست و اون ویروسی که داخل فلش هست فعال هست
( اگه داخل فلش ویروس باشه ولی سیستم ویروسی نباشه راحت safe remove میشه)

و یا یک برنامه ای داره از فلش استفاده میکنه بعضی برنماه های مخفی هستن باید از توی task manager نگاه کرد
اگه سیتمت ویروسی نباشه بعضی وقتا با یه logof درست میشه
اگرم نشد cmd رو باز کن این دستور رو وارد کن به فرض درایو فلش u: هست

chkdsk u:/x که این فرمان اون درایو رو dismount میکنه

behjooei
19-10-2009, 17:23
کسی جواب مارو نمیدونه؟
دوستان لطفا کمک کنید

اين سوال من هم هست.

king 2009
21-10-2009, 15:38
سلام.
ببخشید من یک فلش genx 16 gb دارم که وقتی به کامپیوترم وصل می کنم درایورش رو میشناسه.
ولی وقتی می خوام فایل با حجم بالای 1 gb از فلش به کامپیوتر یا از کامپیوتر به فلش کپی کنم در حین کپی قطع میشه.مثل اینکه فلش رو از کامپیوتر خارج کرده باشم.
درایورش رو هم آپدیت کردم ولی مشکل حل نشد.
جالب اینجاست روی کامپیوتر دوستم با سرعت 40 mb/s فایل ها رو کپی می کنه.
لطفا راهنمایی کنید.:13:

king 2009
21-10-2009, 15:40
اين سوال من هم هست.
احتمالا کابل های جلوی usb به مادربورد وصل نیست.
از عقب استفاده کنید مطمئنتره.

behjooei
21-10-2009, 17:38
وصله.
فكر كنم فلش مموري من سوخته.

king 2009
21-10-2009, 18:45
از عقب هم کار نمی کنه؟

mahdi_ctr
21-10-2009, 21:13
احتمالا کابل های جلوی usb به مادربورد وصل نیست.
از عقب استفاده کنید مطمئنتره.
ببین برادر من فقط من در مورد فلش و MP3 player مشکل دارم
با چیزایی مثل کابل گوشی کابل رم ریدر گیم پد و ... مشکل ندارم

Gune Baxan
23-10-2009, 15:13
با سلام،

آیا امکان این هست که یک فلش رو به دو درایو مجزا تقسیم کرد؟

ممنون.

behjooei
24-10-2009, 08:41
از عقب هم کار نمی کنه؟

نه از هيچكدوم از 4 پورت كار نميكنه و همون پيغام رو ميده.

davy jones
24-10-2009, 13:04
ببخشید، قیمت انواع فلش مموری رو هم اینجا میتونم بپرسم؟
من تا حدود 20 هزار تومن میخوام بهترین فلش مموری رو بخرم. لطفا با ذکر دلیل و مشخصات پیشنهاد بدین.
ممنون.

mili_k
24-10-2009, 14:53
نه از هيچكدوم از 4 پورت كار نميكنه و همون پيغام رو ميده.

با یک کامپیوتر دیگر، امتجان کنید؛ اگر کار نکرد که دیگه...:41:

behjooei
24-10-2009, 17:13
دقيقا" همين كار رو كردم و ...
فاتحه!

mili_k
24-10-2009, 19:36
دقيقا" همين كار رو كردم و ...
فاتحه!

برای اطمینان کامل، بهتره از یکی که در مورد سخت افزار اطلاعات خوبی داره، هم سوال کنی.

amirpers
25-10-2009, 02:14
دوستان من سه تا سوال دارم که شاید قبلا هم سوال شده باشه که ممنون میشم جواب بدید :
1) می خوام بدونم اگه فلش رو فورمت کنیم مشکلی براش پیش میاد ؟
2) کاهی اوقات که نمیشه Safe Remove کرد و میگه که یه برنامه ای بازه ، آیا اگه ویندوز رو Log Off کنیم یا Restart کنیم و فلش رو جدا کنیم ، مشکلی ایجاد میکنه و یا آیا راه حل دیگه ای هم داره ؟
3) این تروجان Autorun که گاهی اوقات وارد فلشم میشه رو با آنتی ویروسهای Eset و Kaspersky از بین میبرم ، هیچ فایل اتورانی هم دیگه توی فلش وجود نداره ، اما نمی تونم با دابل کلیک کردن فلش رو باز کنم و ارور میده ، میدونم که سوالم تکراریه اما اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

mili_k
25-10-2009, 03:05
دوستان من سه تا سوال دارم که شاید قبلا هم سوال شده باشه که ممنون میشم جواب بدید :
1) می خوام بدونم اگه فلش رو فورمت کنیم مشکلی براش پیش میاد ؟
2) کاهی اوقات که نمیشه Safe Remove کرد و میگه که یه برنامه ای بازه ، آیا اگه ویندوز رو Log Off کنیم یا Restart کنیم و فلش رو جدا کنیم ، مشکلی ایجاد میکنه و یا آیا راه حل دیگه ای هم داره ؟
3) این تروجان Autorun که گاهی اوقات وارد فلشم میشه رو با آنتی ویروسهای Eset و Kaspersky از بین میبرم ، هیچ فایل اتورانی هم دیگه توی فلش وجود نداره ، اما نمی تونم با دابل کلیک کردن فلش رو باز کنم و ارور میده ، میدونم که سوالم تکراریه اما اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

با فرمت کردن مشکلی پیش نمیاد اگر reset کنید هم همینطور؛ ولی Logoff رو تا حالا امتحان نکردم. (ولی فکر نکنم مشکلی باشه)

اتوران هم یه کرم هستش که اگه آنتی ویروس هایی که گفتی به روز باشن میتونن شناسایی کنن این کرم رو.

amirpers
25-10-2009, 13:43
ممنون دوست من .
این کرم اتوران را همونطور که گفتم با آنتی ویروسهای کاملا به روز شده از بین می بره اما گاهی اوقات (فقط گاهی اوقات) با دایل کلیک نمیتونم فلش رو باز کنم.

davy jones
25-10-2009, 15:52
من تا حدود 20 هزار تومن میخوام بهترین فلش مموری رو بخرم. لطفا با ذکر دلیل و مشخصات پیشنهاد بدین.
ممنون.

کسی نبود جواب سوال من رو بده؟:19:

mili_k
25-10-2009, 18:54
کسی نبود جواب سوال من رو بده؟:19:

میتونی بین ترنسند و سیلیکون پاور انتخاب داشته باشی با گارانتی بخری بهتره.
ترنسند - گارانتی مرآت
سیلیکون پاور - گارانتی داده پرداز رایانه متین
سایت هم دارند سرچ کن پیدا می کنی

mili_k
25-10-2009, 18:59
ممنون دوست من .
این کرم اتوران را همونطور که گفتم با آنتی ویروسهای کاملا به روز شده از بین می بره اما گاهی اوقات (فقط گاهی اوقات) با دایل کلیک نمیتونم فلش رو باز کنم.

قبل از اینکه درایو فلش رو باز کنی اسکنش کن بعد از اسکن، این مشکلی که گفتی ممکن هست پیش بیاد؛ که بعضی وقت ها با reset کردن حل میشه اگه نشد از راه کلیک راست و explore محتوای فلش رو میشه دید.

babak_gww
25-10-2009, 19:07
سلام دوستان خسته نباشید
من تا فلش دارم یکیش ترسکند 1 گیگ و یکیش sony 8 گیگ هستش
وقتی 1 گیگی رو وصل میکنم به ----- و میخوام روش ضبط کنم.... انقدر سرعتش افتضاحه که اصلا نمیشه روش ضبط کرد
میخواستم ببینم میشه کاریش کرد؟ مثلا دفرگمنتی چیزی؟

mdolia
26-10-2009, 16:26
سلام من یه فلش kingmax 8G خریدم هر چند وقت یه بار فایلهای که روش دارم خراب میشه مثلا بعضیهاشون دیگه accssess denide میزنه یا مثلا اسم فایلها تبدیل میشه به یه سری کاراکتر درهم برهم با حجم خیلی زیاد یا حجم صفر دیگه نه کپی میشد نه پاک میشند و نه چیز دیگه فقط باید فلش رو فرمت کنم که درست شه بعید هم میدونم ویروس باشه چون با انتی ویروس تست کردم آنتی ویروسم هم kaspersky internet security 2009 که همیشه اپدیتش میکنم من خودم فکر میکنم فلش مشکل داره و ایراد از جدول فایلشه اگه راهنماییم کنید ممنون میشم در ضمن اگه بخوام یه فلش مطمئن بخرم چی بخرم بهتره ممنون:11:

jalali2s
26-10-2009, 18:30
سلام دوست من فلش ویا هر ذخیره کننده دیگری نظیر فلش اگه سکتور های اون خراب باشه اطلاعات روش قرارنمیگیره و اگرهم بگیره یا از ابتدا فایل مذکور مشکل داره و یا سالم میمونه بنابراین به نظر من مشکل از فلش نیست و مشکل از ویروس شما یه برنامه انتی ویروس دیگری تست کن (البته آپدیت)%

Arsene
27-10-2009, 15:24
سلام. آقایون من این فلشم یه مشکلی پیدا کرده! میزنم به سیستم, سیستم نمیتونه بازش کنه. فرمت هم نمیشه دیگه. یه درایو میاد واسش ولی نمیتونه بازش کنه. تو هر سیستم دیگه ای هم که این کارو کردم نشد. از وقتی هم این طوری شد که زدمش به یکی از سیستمایه دانشگاه(که قطعا پر از ویروسه) بعد هرکاری کردم سیف ریموو نمیشد مجبور شدم همینجوری بکنمش. برنامه ای نیست که بشه باهاش مثلا اینو فرمت کرد کاریش کرد؟
کارم حسابی گیره این فلشه یکی لطفا یه کمکی برسونه!

mostafaeshghi
28-10-2009, 13:06
ممنون.

من اصلا مارکهای کمتر معروف و نا شناخته را معرفی نمیکنم.

فقط سعی کنید مارکهای معتبر بگیرید. من به شما اینو معرفی میکنم

Patriot Xportet XT 8 GB

قیمتش الآن باید حدود 21 باشه. سرعتش عالی است.

mansour5550
29-10-2009, 23:56
بچه ها سلام من چند تا مموری فلش به اسم Transcend دارم که در حجمهای متفاوتین ولی مشکلشاشون یکیه که اصلن نمیشه توشون رفت و این پیغامو میدن : ||| Please Insert A Disk Into Drive I |||
اینم فایل تصویری از ارور :

mg74
31-10-2009, 13:42
سلام
ببخشید من یک فلش مموری 32 گیگ ترنسند دیدم که قیمتش 30 هزار تومان بود به نظر شما بگیرمش یا نه ؟
البته یکی از دوستام از اونور آب آورده بود و گارانتی هم نداشت ؟؟///////؟؟؟؟؟

mjzaret
31-10-2009, 15:08
بچه ها سلام من چند تا مموری فلش به اسم Transcend دارم که در حجمهای متفاوتین ولی مشکلشاشون یکیه که اصلن نمیشه توشون رفت و این پیغامو میدن : ||| Please Insert A Disk Into Drive I |||

مشکل شما اینه که فلشتون در اثر نارسایی ولتاژ خراب شده و دیگه نمیشه براش کاری کرد. اگه گارانتی داره بهتره بفرستی گارانتی. خودت رو اذیت نکن مثل من که هر موقع مشکلی برای قطعاتم پیش میاد میدم گارانتی برام تعمیر یا تعویضش کنه. گارانتی برای همین روزا خوبه دیگه!!!

mjzaret
31-10-2009, 15:10
سلام
ببخشید من یک فلش مموری 32 گیگ ترنسند دیدم که قیمتش 30 هزار تومان بود به نظر شما بگیرمش یا نه ؟
البته یکی از دوستام از اونور آب آورده بود و گارانتی هم نداشت ؟؟///////؟؟؟؟؟

من پیشنهاد می‌کنم که این فلش رو نگیری. آخه بعضی از دوستانم فلشهایی رو که از اون ور آب آوردند رو گرفتند اونم با چه قیمت‌هایی برام باورکردنی نبود. با این حال می‌گفتند از این کارشون پشیمون هستند. مشکلشون این بود که هر چی فایل اجرایی می‌ریختند توش دچار مشکل می‌شد. یا فایلهایی رو که توش کپی می‌کردند می‌دیدند فایلی در کار نیست و فلش خالیه.

javad1361839
02-11-2009, 19:51
با سلام

دوستان آیا تو هر فلشی میشه نرم افزارهای پرتابل رو نصب کرد و ازش استفاده کرد ؟؟؟ یا اینکه فلش مورد نظـر بایـد قابلیت خاصی برای این کار داشته باشه ؟؟؟

بـا تــشــــکـــــــــــر

javad1361839
07-11-2009, 11:54
UP ... ... ...

ice_man_sh
11-11-2009, 00:54
با سلام
دوستان من قصد خرید یه فلش مموری 8 GB رو دارم (بودجه 30 - 40 تومن). مطمئنا شرایطش سرعت بالا - عمر بالا و پشتیبانی خوب هست.

نظر خود من بین OCZ و Sony هستش ولی اونطور که دیدم OCZ زو همه تعریف میکنند.

چند سوال:
1- آیا OCZ انتخاب مناسبیه؟
2- کدوم سی و مدل OCZ بهتره؟ (در صورت امکان قیمت تقریبی رو بدین)
3- گارانتی OCZ برا کدوم شرکته؟

am
11-11-2009, 01:40
با سلام
دوستان من قصد خرید یه فلش مموری 8 GB رو دارم (بودجه 30 - 40 تومن). مطمئنا شرایطش سرعت بالا - عمر بالا و پشتیبانی خوب هست.

نظر خود من بین OCZ و Sony هستش ولی اونطور که دیدم OCZ زو همه تعریف میکنند.

چند سوال:
1- آیا OCZ انتخاب مناسبیه؟
2- کدوم سی و مدل OCZ بهتره؟ (در صورت امکان قیمت تقریبی رو بدین)
3- گارانتی OCZ برا کدوم شرکته؟
ددوست من ocz دیگه وارد نمیشه.
شرکت انفورماتیک گستر وارد میکرد که حالا فلشهای ocz رو برای گارانتی با مارک ممونکس تعویض میکنه.

horaman
11-11-2009, 21:16
با سلام یه فلش خوب معرفی کنید 8 گیگ با این مشخصات
1- دارای قتبلیت finger point همونی که تا اثر انگشت نباشه باز نمیشه
2- گارانتی مادام العمر داشته بشه
3- در ضمن در برخی فلش ها خود ش امکان پسورد گذاری رو داره

ice_man_sh
12-11-2009, 01:37
ددوست من ocz دیگه وارد نمیشه.
شرکت انفورماتیک گستر وارد میکرد که حالا فلشهای ocz رو برای گارانتی با مارک ممونکس تعویض میکنه.

با تشکر

حال اگه دوستان با اون مشخصات بالا کدوم رو پیشنهاد میکنند؟ Sony - Patriot و یا برند دیگه؟

دوستان من قصد خرید یه فلش مموری 8 GB رو دارم (بودجه 30 - 40 تومن). مطمئنا شرایطش سرعت بالا - عمر بالا و پشتیبانی خوب و گارانتی خوب هست.

و سوال دیگه اینکه اگه از OCZ پیدا کردم با گارانتی انفورماتیک گستر خریدش به صلاح هست یا نه؟

Vahid67
18-11-2009, 19:05
سلام دوستان
امروز یکی از دوستانم یه مطلبی رو برام تعریف کرد کفم برید میگفتش که (دکتره) توی بیمارستان فلش خودشو و دوستشو میزنه توی سیستم و وقتی که یه سری فایل از فلش دوستش کپی میکنه توی فلش خودش ... بعدش فلش خودشو میکشه بیرون میبینه که یه سری فایل از فلش خودش رفته توی فلش دوستش ( یه سری عکس شخصی بوده ) !!!!!

به نظر شما دلیل این اتفاق چی بوده؟؟؟؟؟؟؟

Gesher
18-11-2009, 20:16
با درود.امروز به نمایندگی اصلی فروش محصولات OCZ یکی از شهرهای بزرگ مراجعه کردم و گفته شد که واردات فلش مموری این مارک بدلیل چیپ های آمریکایی آن دچار محدودیت ناشی از تحریم شده! حال آنکه سال قبل به وفور در بازار وجود داشت.دوستان در سایر شهرها اعلام نظر کنند.

سلام دوستان
امروز یکی از دوستانم یه مطلبی رو برام تعریف کرد کفم برید میگفتش که (دکتره) توی بیمارستان فلش خودشو و دوستشو میزنه توی سیستم و وقتی که یه سری فایل از فلش دوستش کپی میکنه توی فلش خودش ... بعدش فلش خودشو میکشه بیرون میبینه که یه سری فایل از فلش خودش رفته توی فلش دوستش ( یه سری عکس شخصی بوده ) !!!!!

به نظر شما دلیل این اتفاق چی بوده؟؟؟؟؟؟؟

قرار دادن برنامه های جاسوسی خاص در فلش مموری یا نوشتن کدهای خاص در یک فایل bat که کاری ساده هم میباشد میتواند چنین کارهایی را بطور کاملاً خودکار انجام دهد و هیچ جای تعجب نیست

ice_man_sh
28-11-2009, 19:21
پر رویی نشه ولی دوستان در این بخش اصلا فعال نیستد، حداقل در مورد من.

البته از am بابت پاسخی که دادند تشکر میکنم.

من دوباره سوالم رو تکرار میکنم:
سونی = 1 سال گارانتی
پاتریوت = ? ????
A DATa = گارانتی مادام العمر آونگ

و اگه OCZ پیدا کردم (با اینکه دیگه وارد نمیشه) به صلاح هست بگیرم (گارانتی با تعویض ممونکس)

V.Valizadeh9
04-12-2009, 17:38
سلام دوستان من یک فلش 32 گیگ kingstone دارم که سیستم میشناسدش ولی بازش نمیکنه (دابل کلیک که میکنم سیستم قفل میکنه) و گزینه ی فرمت هم در ویندوز 7 هر چی میزنم نمیادو در ویندوز xp کلا سیستم هنگ میکنه .
خواستم ببینم راهی هست که درست شه یا باید بندازمش دور ؟

VahidDG2007
05-12-2009, 23:19
با سلام خدمت دوستان عزیز

ممنون میشم راهنمایی کنید:46:

sunFarshid
06-12-2009, 08:37
مقايسه سرعت فلش مموريهاي مختلف :

ساسان مهاجم
14-12-2009, 14:12
سلام . براي من يه فلش مموري 30 گيگ از چين آوردن KingStone.
ميترسم اطلاعات بريزم روش بسوزه. چه كنم؟؟؟؟؟؟؟؟

AHMAD.FT83
16-12-2009, 08:03
با سلام خدمت دوستان عزيز
من يه فلش transcend 8GB دارم كه چند وقتي است به مشكل خورده. وقتي فولدري رو كپي مي كنم محتويات فولدر رو تغيير ميده و گاهي يك فولدر با حجم بالا 30 تا 40 گيگ مي سازه. حتي با ساخت يك new folder هم اينكار رو مي كنه. با برخي فايلها و فولدر ها هم مشكلي نداره. هر چه قدر هم كه فرمت مي كنم بي فايده ست.
لطفاً راهنمايي كنيد؟

aj
16-12-2009, 12:50
دقیقتر توضیح بده نوعش و گارانتیش؟

AHMAD.FT83
16-12-2009, 13:57
مدل TS8GJFV33
گارانتيش هم ايرانيان رهجوگستر IRG

مشكلش رو كه توضيح دادم مثلاً اگه يك فيلم بخواي روش كپي كني بجاي پوشه فيلم يك فولدر با فايلها و فولدر هاي نامشخص مي سازه كه حجم فولدر رو سيستم گاهي 30 تا 40 گيگا بايت نشون ميده و مشكل اينجاست كه ديلت هم نميشه و فقط بايد فرمت كني.

Gesher
17-12-2009, 19:10
با سلام خدمت دوستان عزيز
من يه فلش transcend 8GB دارم كه چند وقتي است به مشكل خورده. وقتي فولدري رو كپي مي كنم محتويات فولدر رو تغيير ميده و گاهي يك فولدر با حجم بالا 30 تا 40 گيگ مي سازه. حتي با ساخت يك new folder هم اينكار رو مي كنه. با برخي فايلها و فولدر ها هم مشكلي نداره. هر چه قدر هم كه فرمت مي كنم بي فايده ست.
لطفاً راهنمايي كنيد؟
با درود.باید چیپهایش ایرادمند شده باشد.ببرید به گارانتی و عوض کنید

kaveh.VB
20-12-2009, 20:59
سلام آقا این گارانتی ماله کجاست کسی اسمشو شندیه آدرسش کجاست:
A Data 8GB Turbo Micro SD HC
گارانتی IT WArranty

آقا تورو خدا هر کی میدونه بگه این ماله کجاست ؟
مموریم سوخته میخوام برم عوض کنم

kiuna
21-12-2009, 14:49

من یه فلش ترنستند با این مشکل رو درست کردم شما باید برنامه از تو سایت زیر مخصوص فلش خودت پیدا کنی و
با اون مشکلش درست میشه 90 درصد فلشهای ترسند با این برنامه ها درست میشه اگه مشکل نرم افزاری باشه
اینم لینک

hhsaeidhh
22-12-2009, 14:27
بچه ها من میخوام transcend 2a بگیرم چطوره

mostafaeshghi
22-12-2009, 20:58
بچه ها من میخوام transcend 2a بگیرم چطوره

تا وقتی OCZ و پاتریوت هستند ترنسند حرفی برای گفتن نداره ! پس ترجیحا از این دو برند تهیه کنید به نفعه خودتونه

arta2008
26-12-2009, 22:59
سلام

من میخام silicon power model touch 820 بگیرم .کسی تا حالا ازش استفاده کرده یا نه؟

سرعتش چطوریه؟

arta2008
26-12-2009, 23:00
راستی یادم رفت بگم

ظرفیتش:8GB

mostafaeshghi
26-12-2009, 23:28
سلام

من میخام silicon power model touch 820 بگیرم .کسی تا حالا ازش استفاده کرده یا نه؟

سرعتش چطوریه؟

راستی یادم رفت بگم

ظرفیتش:8GB

دوست عزیز بارها گفته شده و بازهم میگیم ! پاتریوت ایکس پورتر ایسک تی بگیرید و خودتونو خلاص کنید دیگه. از بهترین برندها و بهترین مدلها است و بعد از ا سی زد بالاترین سرعت را داره و هم اینکه قیمت همگی تقریبا در یه حدوده.

alone_boy
29-12-2009, 19:47
سلام دوستان
من یه فلش 4 گیگ دارم که وقتی فایلها رو توش کپی میکنم و فلش رو جدا میکنم و بعد دوباره وصلش میکنم از فضای فلش کم میشه ولی هیچ محتویاتی ازش نشون نمیده
دوبار هم فرمتش کردم درست نشد
خیلی کارمم فوریه
خواهشا کمک کنین

gggmail
31-12-2009, 11:38
دوستان من یه مشکل نرم افزاری دارم:
دوستان فلش من 8 گیگ TDK هست
اینطوری شده:

Hewlett
01-01-2010, 15:01
سلام
كسي در مورد فلش pqi اطلاعات داره كه بگه خوبه يا نه؟

1misscall
03-01-2010, 00:39
با سلام

کسی در مورد فلشهای supertalent چیزی میدونه ؟؟ سرعتشون چطوره و در کل با کدوم یک از فلشهای توی بازار مقایسه میشه؟

ممنون

toolhelp
03-01-2010, 13:10
سلام
كسي در مورد فلش pqi اطلاعات داره كه بگه خوبه يا نه؟

فلشهاي pqi سرعت خواندن بسيار بالايي دارن در حد فلشهاي حرفه هاي ocz يعني 30 mb در ثانيه ولي سرعت نوشتن پايين هست تقريبا 10 mb در ثانيه و علاوه بر اين پايداري خيلي كمي دارن يعني اطلاعات روي فلش خود به خود خراب ميشن و شما مرتب مجبوري فلش رو فرمت كني....

به نظر من فعلا بهترين فلشها سري XPorter از پاتريوت هستند.

dvb2sat
03-01-2010, 14:13
فلش پاترویت سری XPorter Xt گارانتی معتبرش چی هست ؟لایف تایم هست؟
فلش OCZ تو بازار گیر میاد اگه گیر میاد گارانتی معتبرش چی هست ؟لایف تایم هست؟

قیمت هم لطفا" اگه میدونید ذکر کنید.

از 4 گیگ تا 32 گیگ.

baby
05-01-2010, 09:48
سلام
من هم مشکل gggmail رو دارم یه نرم افزار برای فرمت یو اس بی معرفی کنید یا اگه قبلا معرفی شده آدرس صفحه رو بدین .
ممنون

amd>intel
05-01-2010, 10:06
این بد نیست

saeed4055
05-01-2010, 10:23
نظرتون در مورد فلش 16 گیگ کینگمکس مدل PD-07 چیه؟
کیفیتش چطوره؟
شنیدم سرعت خواندن 30 و نوشتن 10 داره و گارانتی مادام العمر داره
ممنون

saeed258s
05-01-2010, 15:23
با دروود
یک فلش مموری 4 گیگ کینگ دارم که دچار ایراد جالبی شده است،این فلش را اگر مدتی در پورت یو اس بی کیس رها کنیم خود به خود کار می کند اما اگر آن را همان دم که می خواهیم به کیس متصل کنیم کار نمی کند و حتمن باید چند دقیقه ای آن را رها کنیم!!
مشکل از کجا است؟

babyzebel
06-01-2010, 12:43
دوستان من یه مشکل نرم افزاری دارم:
دوستان فلش من 8 گیگ TDK هست
اینطوری شده:

منم همین مشکل رو دارم
فلش من Transcend 4 GB
JetFlash v85

nima_pw
06-01-2010, 17:39
فلش منم همین مشکلی که دوستان گفتن براش پیش اومده
Kingston 4GB
با هر چی هم بگید فرمت کردن رو امتحان کردم،با Low level Format، برنامه ای که دوستمون بالا گذاشتن
اما فرمت نمیشه.
دقیقا مثل عکس بالا، کل حافظه رو پر نشون میده، باز نمیشه، فرمت نمیشه.
کسی نمیتونه راهنمایی کنه

Hewlett
11-01-2010, 09:28
فلش sony بهتره يا transcend؟

smahdih
11-01-2010, 11:36
درود

راهی وجود داره که بشه روی فلش رمز گذاشت ؟

kiuna
13-01-2010, 23:54
من دنبال خرید فلش هستم
می خوام از خارج از کشور بگیرم چون اونجا تنوع زیاده و راحت میشه خرید
چه فلشی رو پیشنهاد میدید ؟
جنس خوب و با کیفیت می خوام

MasoudBJ
14-01-2010, 08:01
با سلام

کسی در مورد فلشهای supertalent چیزی میدونه ؟؟ سرعتشون چطوره و در کل با کدوم یک از فلشهای توی بازار مقایسه میشه؟

ممنون
یکی از دوستام پارسال 8GB رو خرید. خیلی ازش راضی هستش، سرعتش هم خیلی بالای.
در کل عالیه.

DaRyUsH AkRaMi
15-01-2010, 18:51
سلام دوستان.
من میخوام یک فلش خوب و ترجیحن تا حدودی لوکس کادو بدم..:46:
8 یا 16 باشه..
رفتم پایتخت یک مارکی معرفی کرد که تا حالا نشنیده بودم(a-tech) ولی قیافه دار بود:31:
ممنون میشم راهنماییم کنید که چی خوبه واسه این مورد..
تا 50 یا 60 هم پول میدم براش..

rozy_1500
16-01-2010, 23:24
سلام دوستان گلم حالتون چطوره

اگه زحمتی نیست بهترین فلش مموری جهان از لحاظ کیفیت جنس مقاومت سرعت و... معرفی کنید
قیمت و حجم محدود شده هم مهم نیست(مثلا OCZ 16 وجود نداره اشکال نداره)

من خودم میخوام OCZ rally2 turbo بگیرم (فقط خدا کنه گیرم بیاد)(به نظرتون گیرم میاد؟)
شنیدم بهترین مارک همینه اگه چیز بهتری هست خواهشا بگین(توروخدا تعصبی نگین)
اگه بهتر نیست بهم پیشنهاد میکنین همین ocz رو بگیرم؟

راستی فرق turbo با معمولی چیه؟کلاََ مدلاش چه فرقایی با هم دارن؟ اگه کامل توضیج بدین ممنون میشم

در ضمن ocz ساخت کجاست؟و اینکه چجوری باید تشخیص بدم که اصله؟

فقط اگه زحمتی نیست سریع جواب بدین چون تو خریدش عجله دارم
مرسی مرسی

rozy_1500
17-01-2010, 16:51
تو رو خدا سریع جواب بدین باید هر چه زودتر بگیرم

mili_k
20-01-2010, 15:58
بروبکس اگر هنوز قیمت بازار دستشونه بگن قیمت ترنسند 8 و 16 گیگ چقدره؟ و همینطور silicon power ؛ مرسی اگه بگین

mili_k
22-01-2010, 17:38
نظرتون در مورد فلش 16 گیگ کینگمکس مدل PD-07 چیه؟
کیفیتش چطوره؟
شنیدم سرعت خواندن 30 و نوشتن 10 داره و گارانتی مادام العمر داره
ممنون

سرعت خواندن و نوشتن از سایت سازنده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فلش sony بهتره يا transcend؟

اگر سونی اصل و با گارانتی باشه که بله ؛ ولی ترنسند هم خوبه - با گارانتی

درود

راهی وجود داره که بشه روی فلش رمز گذاشت ؟

بله با نرم افزار های مخصوص این کار ؛ البته بعضی از فلش درایو ها خودشون در این زمینه یک امکاناتی دارند

من دنبال خرید فلش هستم
می خوام از خارج از کشور بگیرم چون اونجا تنوع زیاده و راحت میشه خرید
چه فلشی رو پیشنهاد میدید ؟
جنس خوب و با کیفیت می خوام

ocz rally 2 turbo

سلام دوستان.
من میخوام یک فلش خوب و ترجیحن تا حدودی لوکس کادو بدم..:46:
8 یا 16 باشه..
رفتم پایتخت یک مارکی معرفی کرد که تا حالا نشنیده بودم(a-tech) ولی قیافه دار بود:31:
ممنون میشم راهنماییم کنید که چی خوبه واسه این مورد..
تا 50 یا 60 هم پول میدم براش..

پاتریوت xporter شاید گزینه خوبی باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام دوستان گلم حالتون چطوره

اگه زحمتی نیست بهترین فلش مموری جهان از لحاظ کیفیت جنس مقاومت سرعت و... معرفی کنید
قیمت و حجم محدود شده هم مهم نیست(مثلا OCZ 16 وجود نداره اشکال نداره)

من خودم میخوام OCZ rally2 turbo بگیرم (فقط خدا کنه گیرم بیاد)(به نظرتون گیرم میاد؟)
شنیدم بهترین مارک همینه اگه چیز بهتری هست خواهشا بگین(توروخدا تعصبی نگین)
اگه بهتر نیست بهم پیشنهاد میکنین همین ocz رو بگیرم؟

راستی فرق turbo با معمولی چیه؟کلاََ مدلاش چه فرقایی با هم دارن؟ اگه کامل توضیج بدین ممنون میشم

در ضمن ocz ساخت کجاست؟و اینکه چجوری باید تشخیص بدم که اصله؟

فقط اگه زحمتی نیست سریع جواب بدین چون تو خریدش عجله دارم
مرسی مرسی

ocz از بهترین ها ست اگر با گارانتی اصلی گیر آوردی شک نکن که اصله
متوجه این حرف شما نشدم؟؟؟!!! ""اگه بهتر نیست بهم پیشنهاد میکنین همین ocz رو بگیرم؟""

فرق turbo با معمولی رو هم قبلاً میدونستم ولی الآن یادم نمیاد

ظاهراً که ساخت آمریکا ست مثل فلش های HP

Good Luck My friend's

M.R.2
23-01-2010, 14:29
سلام دوستان
ببخشید سوالم رو اینجا مطرح کردم.
کسی نحوه کار با WindowsEnablerv1.1 (برای پارتیشن بندی فلش مموری)رو بلده.
میشه یهتوضیحی در موردش بدین.

kiuna
25-01-2010, 01:20
فلش با گارانتی مادام العمر تو ایران چی پیدا میشه ؟

bigman
01-02-2010, 01:03
دليل اينكه روي بعضي از فلاشهاي 8 گيگ نميشه يك فايل حجيم 4 گيگ به بالا را كپي كرد چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چطوري ميشه اين فلاشها را تعمير كرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

transfire
02-02-2010, 10:55
سلام من می خوام یه فلش 8 گیگ تو رنج زیر 30000 تومن بخرم اگه مدل خوبی میشناسید با دلیل و مشخصاتش بهم معرفی کنید
ممنون میشم
البته من خودم بیشتر USB Flash 8GB X-PORTER XT BOOST 150X رو می پسندم چون
•ضد آب و ضد ضربه
•قابلیت پارتیشن بندی
•رمز گذاری و Security
•سرعت بالا 180X
•امکان دریافت ایمیلها بصورت off line
•گارانتی مادام العمر
اینا رو داره قیمتشم 22600 تومنه اگه چیز بهتری زیر 30000 تومن هست معرفی کنید.

mahditavakoli
02-02-2010, 17:03
من میخام بتونم سرعت فلش رو محاسبه کنم به صورت دقیق.اگه نرم افزار یا متد می دونید لطف کنین به من بگید

mehshad
03-02-2010, 21:22
شما میتونید از نرم افزاز hd tune pro استفاده کنید
از این اینجا میشه دانلودش کرد

goraaa
10-02-2010, 02:28
يك فلش genxدارم كه هر كاري مي كنم فرمت نميشه مي نويسه write protectedاست واسه فرمت كردنش چي پيشنهاد مي كنين

reza5210
10-02-2010, 08:31
سلام.
یه فلش مموری ترنسند 2 گیگ دارم که پلیز اینسرت دیسک میزنه!
خواستم با onlinrecovery خود شرکت که از سایتش گرفتم اونو اصلاح کنم اما موقع اجرا کردن برناه رکاوری یه پیغام خطا با عنوان
شماره سریال فلشم میده.
کسی تجربشو داره

#joker#
10-02-2010, 13:50
سلام دوستان من يه فلش 4 گيگ ترنسند دارم.براي تلويزيون گرفته بودم.ولي اصلا ضبط نمي كنه.ممكنه كمكم كنين.

mehdi*golestan
10-02-2010, 15:33
سلام خسته نباشید من یک فلش 32 گیگ توشیابا گرفتم درایو رو شناسایی میکنه
حتی فایل داخلش کپی میکنه اما داخل فلش فایل اجرا نمیشه مثلا موسیقی بعدشم میپره
کسی راهی بلده لرای درست کردنش

ali_3d
10-02-2010, 16:12
سلام

یه فلش مموری میخوام.

فقط OCZ یا Patriot

و میخواستم خریدم رو از اینترنت انجام بدم

فروشگاهی میشناسین که این فلش ها رو موجود داشته باشه ؟ با قیمت مناسب ؟ (در صورتی که گزاشتن اسم فروشگاه خلاف قوانین فروم هست لطفا پ.خ بفرمائید )

ممنون

امیر نمخسث
14-02-2010, 13:57
سلام من یک فلش مموری 8گیگ kingston دارم وقتی به کامپیوتر متصل میکنم چیزی نشان نمیدهد اما حدود 7گیگ را پر اعلام میکند چرا؟

0015351971
17-02-2010, 19:49
سلام من یک فلش مموری 8گیگ kingston دارم وقتی به کامپیوتر متصل میکنم چیزی نشان نمیدهد اما حدود 7گیگ را پر اعلام میکند چرا؟

ویروس گرفته یا فایلاتون hidden شدن
ریسک نکن و فرمتش کن

Milad4171
18-02-2010, 10:10
دوستان. کسی فلش سونی 64 گیگ قیمت داره. کلا فلش 64 یا 32 چه مدلی خوبه و اگه قیمت دارین بگین!

fmps
18-02-2010, 10:22
دوستان. کسی فلش سونی 64 گیگ قیمت داره. کلا فلش 64 یا 32 چه مدلی خوبه و اگه قیمت دارین بگین!

سلام دوست عزیز
به نظر من خرید فلش 64 گیگ ارزش نداره
چون الان فلش 16 گیگ سونی قیمتی دو رو بر 55 تومن داره(اصلا سونی فلش 64 گیگ داره مگه؟)
عوض اون میتونی با همون قیمت شاید هارد اکسترنال 1 ترا هم بگیری
موفق باشی

mostafaeshghi
18-02-2010, 10:35

پاتریوت مدل ایکسپورتر سری ایک تی توصیه مشیود شدیدا

32 گیگ حدود 40 تومان و 64 گیگ حدود 85 تومان.

ghahremanimehdi
18-02-2010, 10:43

32 گیگ 40 تومن ؟
من دیروز کل پاساژ ایران و بازار رضا رو زیرورو کردم. تخم پاتریوت رو ملخ خرده بود! اخرش 8 گیگ Xporter XT رو 24500 خریدم.
قیمت 16 گیگش هم 42 تومن بود شما چطور 32 گیگ رو این قیمت داری ؟ از کجا قیمت گرفتی؟

mostafaeshghi
18-02-2010, 16:18
32 گیگ 40 تومن ؟
من دیروز کل پاساژ ایران و بازار رضا رو زیرورو کردم. تخم پاتریوت رو ملخ خرده بود! اخرش 8 گیگ Xporter XT رو 24500 خریدم.
قیمت 16 گیگش هم 42 تومن بود شما چطور 32 گیگ رو این قیمت داری ؟ از کجا قیمت گرفتی؟

اوه اوه چه سوتی ای ! :دی کله سحر ساعت 10:30 پاشیم پست بزنیم همین میشه دیگه :دی

من به ترتیب 16 و 32 را گفتم :) و البته قیمت هم ماله 2هفته پیش بود شرمنده فقط من باب کمک قیمتها را حدودی عرض کردم.

حالا اگر امروز تو بازار دیدم میپرسم حتما :)

آنتی
18-02-2010, 16:34
سلام خسته نباشید من یک فلش 32 گیگ توشیابا گرفتم درایو رو شناسایی میکنه
حتی فایل داخلش کپی میکنه اما داخل فلش فایل اجرا نمیشه مثلا موسیقی بعدشم میپره
کسی راهی بلده لرای درست کردنش
مشکل شما احتمالا با check disc حل بشه

amir_rahmani
18-02-2010, 16:35
آقا من فلش 128 از بانه خریدم ولی مثل اینکه کار نمی کنند درست و حسابی
یعنی هم 2 الی 3 گیگ ذخیره می کنند و هم اینکه بعد از مدتی فایل ها را پاک می کنند
علت چیست؟

mostafaeshghi
18-02-2010, 20:13
آقا من فلش 128 از بانه خریدم ولی مثل اینکه کار نمی کنند درست و حسابی
یعنی هم 2 الی 3 گیگ ذخیره می کنند و هم اینکه بعد از مدتی فایل ها را پاک می کنند
علت چیست؟

سلام

علتس تو پست خودتون هست دیگه :دی میگید از بانه خریدید ! خب جنسهای اونجا که نباید انتظار داشت اصل باشه و با قیمتی حتی کمتر از نصف اصلش بخری که ! خب این هم از مشکلاتشه که جنس تقلبیه و حجم واقعی فلش یه موقعهایی کمتر از یک دهم هم هست و هیچ کاریش هم نمیشه کرد.

راستی امروز پاتریوت ایکسپورتر سری ایکس تی پریسدم 8 گیگ 25 تومان !!!

Milad4171
18-02-2010, 20:21

ببینم این اکستورتر همونه که قرمز و مشکلیه؟ و یه ایکس بزرگ داره؟
چون من اسمشو نمیدونستم دقیقا.
آره. منم خیلی بهم گفته بودن میخوای بخری اینو بخر. ولی خوب گرونه!!:31:
پولمون رو جمع کنم هارد اکسترنال ضد ضربه واینا قیمت کردم 120 تومن بخرم. ولی خوب چون اطلاعاتم و اینو و اونو میبرم لازم دارم. حدودا 32!!!!

amir_rahmani
18-02-2010, 22:52
اینا با ویندوز 7 مشکل ندارند؟
آخه توی مدرسه که زدم بیشتر هم جا گرفت و هیچ مشکلی هم نداشت

regedit021
19-02-2010, 00:43
دوستان نظر شما درباره فلش a-dataچيه؟

0015351971
19-02-2010, 08:47
دوستان نظر شما درباره فلش a-dataچيه؟

من یکی از دوستام داره
ازش گرفته بودم سرعت قابل قبولی داشت (از ترنسد بیشتر بود)

abfat
19-02-2010, 09:26
سلام دوستان-یکی از دوستانم از بانه داره واسه منو دوستان فلش 32GB میاره دونای 10،به نظر شما عاقلانه هست؟؟؟ بگیرم؟؟؟

ali.comp.eng
19-02-2010, 13:25
سلام، من هم یه سوال داشتم. هر چی حجم فلش مموری ها باللاتر میره آیا کیفیتش میاد پایین؟

mostafaeshghi
19-02-2010, 15:40
ببینم این اکستورتر همونه که قرمز و مشکلیه؟ و یه ایکس بزرگ داره؟
چون من اسمشو نمیدونستم دقیقا.
آره. منم خیلی بهم گفته بودن میخوای بخری اینو بخر. ولی خوب گرونه!!:31:
پولمون رو جمع کنم هارد اکسترنال ضد ضربه واینا قیمت کردم 120 تومن بخرم. ولی خوب چون اطلاعاتم و اینو و اونو میبرم لازم دارم. حدودا 32!!!!

بله همونه که مشکی و قرمز هست :)

گرون نیست جدیدا گرون شده وگرنه زمانی که ترنسند با سرعت پایینتر هست مثلا 16-17 واقعا 3-4 تومان ارزش خرید اینو داره و اگر من باشم باز هم ترجیح میدم 8-9 تومان بیشتر بدم جنس خوب بگیرم .

سلام دوستان-یکی از دوستانم از بانه داره واسه منو دوستان فلش 32GB میاره دونای 10،به نظر شما عاقلانه هست؟؟؟ بگیرم؟؟؟

عاقلانه بودنش که به خودتون مربوطه ولی بهتره از دوستانی که همچنین کاری کردند و از داستانهای پشیمانیشون بپرسید متوجه میشید داشتان از چه قراره :دی (نمی خوسایتم بگم که ناعقلی است وللی نشد وجدانم نگذاشت :11: )

من حتی یکی از دوستانم جوگیرانه رفت ترنسند 600 گیگ با کمتر از نصف قیمت از بانه خرید ولی به اندازه یک دهم هم نتونست از فضاش استفاده کنه چون حجم را 55 گیگ نشون میداد :دی که تازه اونهم با سرعتی کند که آخر هم بعد از چند ماه سوخت !

---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------

سلام، من هم یه سوال داشتم. هر چی حجم فلش مموری ها باللاتر میره آیا کیفیتش میاد پایین؟

خیر اصا همچنین چیزی نیست.

بلکه خیلی مواقع بر عکس هم هست چون با افزایش حجم مسلما گذر زمان خورده و تکنولوژی بالاتر رفته و چه بسا که ممکنه سرعتوشن بسیار هم بالاتر باشه.

آنتی
19-02-2010, 16:53
این فلش ها فقط به درد جا سوییچی میخوره (تازه اگر شکلشون قشنگ باشه )
حالا خودتون بگید جاسویچی این قدر ارزش داره
تاکیدا نخرید

---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------

نه
هرچی حجم فلش مموری بالاتر و قیمت ارزانتر کیفیت میاد پایین

Milad4171
21-02-2010, 10:56
آقا قیمت دقیق این فلش اکسپروتر 32 چنده!!!؟ کسی قیمت داره ؟

Ebi Bag
21-02-2010, 23:03
سلام دوستان
لطفا یکی کمک کنه و بگه این پیغام خطا برای چیست و چه جوری می شه رفعش کرد ؟

Morteza.co
23-02-2010, 00:14
لطفا قبل از خرید فلش حتما از دیگران پرس و جو کنید و از جای معتبر خریداری کنید که به مشکل من گرفتار نشید.
من از نمایشگاه بین المللی مشهد 3تا فلش A-data خریداری کردم که هر کدوم 8 گیگ بود .
اما وقتی آوردم که استفاده کنم اطلاعات رو با سرعت کم ذخیره می کرد و وقتی که می خواستی اطلاعات رو ببینی فقط 2 گیگ اون رو نشون می داد
بردم پس بدم گفت باید بفرستیم تهران. هنوز که جوابی نرسیده.
فلش قلابی زیاد شده.

mostafaeshghi
24-02-2010, 18:06
آقا قیمت دقیق این فلش اکسپروتر 32 چنده!!!؟ کسی قیمت داره ؟

خیلی کمیاب شده من امروز خیلی گشتم فقط 8گیگ دیدم به قیمت 25 تومان !

باید منتظر موند و یا به همین برندهای موجود اعتماد کرد که اصلا توصیه نمیشه !!!

telemarket
25-02-2010, 14:50
سلام دوستان
اگه کسی فلش tdk داره حتما توش نرم افزار flash lock v2.22 رو دیده
من تو بخش درخواست نرم افزار ، در خواست این نرم افزار رو دادم ولی کسی این نرم افزارو نداشت اگه کسی اینجا اونو داره لطف کنه تو بخش درخواست نرم افزار لینک دانلود اونو بزاره آدرسه اون بخش هم هست :

ممنون

hamidreza.sn
02-03-2010, 17:20
با سلام چندي پيش كه براي تفريح و خريد به شهرستان بانه رفته بوديم در استان كردستان من يك فلش 32gig kingeston خريدم بدون گارانتي بود ولي به همون طرف گفتم امتحانش كنه و اون هم چندتا فايل آهنگ توش ريخت و ظرفيت اون هم نگاه كردم كه كمتر نباشه كه خدا رو شكر 32 بود بعد كه از مسافرت برگشتيم وقتي خواستم فايل جديد توش بريزم و ببرم جايي ديگه فايل به راحتي ريخته شدند ولي زماني كه خواستم از فايل ها استفاده كنم براي باز شدن فايل ارور مي داد من با خودم گفتم شايد در داخل فلش اين مشكلو دارن بعد كه كپي هم كردم توي سيستم باز هم همون ارور رو ميداد ميشه كسي من رو راهنمايي كنه!!!

ali1223
03-03-2010, 11:21
سلام دوستان من 1 فلش 32 گیگ دارم ولی ظاهرا درسته ولی وقتی چیزی روش میریزی بعد که از سیستم جداش میکنی دوباره وصل میکنی هر چی روش بوده پاک شده منو راهنمایی کنید کاریش میتونم بکنم؟

0015351971
04-03-2010, 01:50
میتونم بپرسم مارک فلشتون چیه؟

ali1223
05-03-2010, 00:03
میتونم بپرسم مارک فلشتون چیه؟

والا پشتش نوشته کینگستون اما هالا اصل بودنش اینا رو مطمون نیستم:13:

behz4d
05-03-2010, 14:08
فلش ۴ گیگ چی پیشنهاد میکنین؟

0015351971
05-03-2010, 15:32
فلش به نظر من فقط ترنسند
میدونی برای چی؟
چون فلش سوختش رو هم خودت میتونی تعمیر کنی و دوباره عین اوش کنی.
خودم این کارو کردم.
فلش 2 کامل سوخته بود برشگردوندم
به خاطر همین میگم ترنسند بگیر
---------------------------------------------------------------------------------------
برای شما رو هم نمیدونم من ترنسند کار میکنم و تاجالا به این مشکل بر نخردم

behz4d
05-03-2010, 17:05
فلش به نظر من فقط ترنسند
میدونی برای چی؟
چون فلش سوختش رو هم خودت میتونی تعمیر کنی و دوباره عین اوش کنی.
خودم این کارو کردم.
فلش 2 کامل سوخته بود برشگردوندم
به خاطر همین میگم ترنسند بگیر
---------------------------------------------------------------------------------------
برای شما رو هم نمیدونم من ترنسند کار میکنم و تاجالا به این مشکل بر نخردم

نظرتون در مورد patriot , sony چیه ؟

Lord_theOne
05-03-2010, 22:24
سونی که بدرد نمی خوره البته این نومنشو که دارم
پاتریوت خوبه

behz4d
05-03-2010, 23:01
سونی که بدرد نمی خوره البته این نومنشو که دارم
پاتریوت خوبه

kingmax چطوره؟
خیلی از مغازه ها اینو پیشنهاد میکنن

Lord_theOne
06-03-2010, 14:59
KINGSTONE یا KingMax بود تست کردم نسبت به قیمتش خیلی خوبه
چون ریدش حدود 26 بود و رایتشم نزدیکای 11 بود ارزش داره حتی فلششم خراب شده بود که یک برنامه رکاوری داشت درستش کرد

san82
06-03-2010, 18:59
چرا یه چیزیو انقدر سخت می کنید؟
من یه silicon power 4 gig گرفتم 12000وگارانتی مادام العمر!!!!!!!وسرعتشم خوبه .البته به patriot نمی رسه
ولی چرا پول اضافه می خواین بدین؟ من که ازش راضیم

younesramzi
06-03-2010, 21:36
یک فلش خوب 16 گیگ چی پیشنهاد میشه ؟؟

قیمتشم مهم نیست

طبیعتا گارانتی مادام العمر هم دراره دیگه؟

behz4d
06-03-2010, 22:59
چرا یه چیزیو انقدر سخت می کنید؟
من یه silicon power 4 gig گرفتم 12000وگارانتی مادام العمر!!!!!!!وسرعتشم خوبه .البته به patriot نمی رسه
ولی چرا پول اضافه می خواین بدین؟ من که ازش راضیم

خب پاتریوت ۴ گیگش ۳ ۴ تومان گرونتره. یعنی ارزش نداره همینم براش بیشتر بدیم؟

san82
07-03-2010, 00:43
خب پاتریوت ۴ گیگش ۳ ۴ تومان گرونتره. یعنی ارزش نداره همینم براش بیشتر بدیم؟

به نظر من که تو حجم 4 گیگ تفاوت سرعتشون خیلی به صرفه نیست. چون سرعت سیلیکون پاورم خوبه

0015351971
08-03-2010, 13:33
نظرتون در مورد patriot , sony چیه ؟

اگه از من بپرسین فقط میگم ترنسند
به خاطر همونی که گفتم
حد اقل خیالت راحته که بسوزه هم میشه برش گردوند برنامشم دارم.

CHOLI
09-03-2010, 17:43
دوست عزیز می شه برنامه رو برای ما هم بگذارید آخه فلش مموری من دچار مشکل شده

AhmadReza.
10-03-2010, 20:03
سلام من یه فلش 32 گیگ خریدم 9 تومن ...بدون گارانتی..
حالا کار میکنه ولی وقتی از کامپیوتر خارج میشه و دوباره میزنم هیچی داخلش نیست ..
به نظر شما میشه درستش کرد؟؟؟؟:41:
ممنون...:11:
KINGSTONE هم هست.

armin_punisher6
10-03-2010, 23:06
KINGSTONE هم هست.
دوست منم یه 32gb از بانه آورده بود اونم دقیقا همین مشکلو داشت.فکر نکنم درست شه.

AhmadReza.
11-03-2010, 13:26
دوست منم یه 32gb از بانه آورده بود اونم دقیقا همین مشکلو داشت.فکر نکنم درست شه.
اتفاقا منم از بانه خریدم ..کردستان
ممنون از راهنمایی تون..:40:

P‌C
23-03-2010, 14:13
KINGSTONE هم هست.
مطمئن باش تقلبیه. اون حجم 32 گیگ هم واقعی نیست.

abfat
23-03-2010, 17:03
سلام دوستان من از بانه می خوام سفارش 32 گیگ ADATA بدم.حالا واقعیه یا نرم افزاری؟

mostafaeshghi
23-03-2010, 18:49
سلام دوستان من از بانه می خوام سفارش 32 گیگ ADATA بدم.حالا واقعیه یا نرم افزاری؟

خیر کاملا نرم افزاری است. و اصلا وابدا توصیه نمشه چون پول درو ریختنه یعنی کاش که این باشه همش میشه دردسر و حسرت پول از دست رفته :27:

abfat
24-03-2010, 10:04
خیلی ممنون.16 بگیرم مطمئنه.32 چه مارکی واقعیه؟

regedit021
24-03-2010, 12:32
از بانه اصلا فلش نخريد!
فلش باظرفيت بيشتر از 16توصيه نمي شه!
اگر32يا بيشتر مي خواهيد بخريد هارد اكسترنال به صرفه تره!

abfat
24-03-2010, 12:39
یعنی 16 بگیرم دیگه.

mostafaeshghi
24-03-2010, 14:00
خیلی ممنون.16 بگیرم مطمئنه.32 چه مارکی واقعیه؟

خیر کلا از بانه خرید نکنید که فکر کنید زرنگی کردید :دی اونها از شما زرنگترند.

قیمت معقول فلش 8 دوروبر 20 تومان و 16 دوروبر 40 و 32 دوروبر 80 هست!

بهتر است از بازارهای اصلی شهر و با ضمانت خریداری شود :46: