ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث در مورد فلش مموري ها

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8

osmaan
28-03-2010, 09:04
سلام قیمت silicon power micro SDHC class4 8gb الان چنده؟

h_zaman06
29-03-2010, 23:23
با سلام
یه سئوال داشتم
من 2-3 روز قبل از عید یه فلش 8 کینگ مکس با گارانتی آواژنگ گرفتم
دیروز بردم زدم توی یو اس بی کامپیوتر ... کامپیوتر زد نمیشناسه و یه پیغامی داد ... درش که آوردم دیدم داغ شده ... بعدش دیگه هر بار که زدم اصلا فلش را نمی شناسه ...

می خواستم بدونم این الان شامل گارانتی میشه ؟ برام تعویضش میکنند ؟ یا 20 تومن رفت توی پاچم ؟

با تشکر

ghahremanimehdi
29-03-2010, 23:34
با سلام
یه سئوال داشتم
من 2-3 روز قبل از عید یه فلش 8 کینگ مکس با گارانتی آواژنگ گرفتم
دیروز بردم زدم توی یو اس بی کامپیوتر ... کامپیوتر زد نمیشناسه و یه پیغامی داد ... درش که آوردم دیدم داغ شده ... بعدش دیگه هر بار که زدم اصلا فلش را نمی شناسه ...

می خواستم بدونم این الان شامل گارانتی میشه ؟ برام تعویضش میکنند ؟ یا 20 تومن رفت توی پاچم ؟

با تشکر

باید تعویض کنند.

mohammadbagi
30-03-2010, 22:22
من یک فلش کینگستون 8گیگ دارم اطلاعات داخل فلش بعد ازمدتی یا صفر میشه یا تبدیل به چیز دیگری که توش خالی است میشه ممکنه عیب از ویروس باشه .وبا چه ویروس کشی حسابش برسم ...باتشکر

Sarvona
31-03-2010, 23:26
بچه ها خسته نباشید من یه فلش خریدم 32 گیگ مارک transcend بعد که فرمتش کردم و برای اولین بارم ازش استفاده کردم وقتی هر فایلی (عکس ، فیلم، آهنگ،آفیس و....) توش می ریزم بعد یک بار فلش از کامپیوتر جدا می کنم بعد د.باره به کامپیوتر یا هر وسیله ی دیگه ای می زنم فایل خراب می شه......یعنی همون فایل وجود داره ولی دیگه باز نمی شه؟ می شه بگید باید چی کار کنم؟

daneshtabriz
01-04-2010, 20:59
سلام دوستان
فلش مموری 4 adat دارم که رایت پروتکت شده چطوری می تونم از رایت پروتکت در بیارمش ؟

seied-taher
03-04-2010, 11:02
بچه ها خسته نباشید من یه فلش خریدم 32 گیگ مارک transcend بعد که فرمتش کردم و برای اولین بارم ازش استفاده کردم وقتی هر فایلی (عکس ، فیلم، آهنگ،آفیس و....) توش می ریزم بعد یک بار فلش از کامپیوتر جدا می کنم بعد د.باره به کامپیوتر یا هر وسیله ی دیگه ای می زنم فایل خراب می شه......یعنی همون فایل وجود داره ولی دیگه باز نمی شه؟ می شه بگید باید چی کار کنم؟

سلام منم همین مشکل و دارم...
اما من 50 تا فلش 500 گیگ از بانه گرفتم آوردم بفروشم هر کدومو باز میکنم همینطوریه...
از فرمت exfat پشتیبانی میکنه که ویندوز اکس پی این فرمتو نداره و باید از ماکروسافت دانودش کنی و من این کارو کردم و تو ویندوز اکس پی هم میتونم فایلا رو مشاهده کنم اما وقتی یه فایل میریزم توش فایلا آسیب میبینن و اجرا نمیشن....
کسی میتونه یه راهنمایی کنه که من 500 هزار تومن ضرر نکنم؟

h_zaman06
03-04-2010, 14:21
اما من 50 تا فلش 500 گیگ از بانه گرفتم آوردم بفروشم هر کدومو باز میکنم همینطوریه...
از فرمت exfat پشتیبانی میکنه که ویندوز اکس پی این فرمتو نداره و باید از ماکروسافت دانودش کنی و من این کارو کردم و تو ویندوز اکس پی هم میتونم فایلا رو مشاهده کنم اما وقتی یه فایل میریزم توش فایلا آسیب میبینن و اجرا نمیشن....

آخه اصلا فلش 500 گیگ داریم .. که تو رفتی 50 تاشو خریدی ؟

بعید میدونم بالاتی 64 یا ماکزیمم 128 گیگ دیگه فلشی با ظرفیت بیشتر ساخته شده باشه
آخه اگه اینطور بود که دیگه ملت مرض نداشتن برن هارد بخرند ... می رفتن فلش مموری میخریدند می زاشتن جای هارد هم سرعتش بیشتره هم طول عمرش هم بی صداست و هزارتا مورد دیگه

---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------

باید تعویض کنند.

رفتم دادم یکی از این نمایندگی هاش گفت سوختگی قابل مشاهده داره خارج از گارانتیه :41:
20 تومن رفت تو پاچم ... البته یه فکری کردم ... ببینم اگه اینطوری بشه که فلشم زنده میشه :27:

ای خدا یعنی میشه !

mostafaeshghi
03-04-2010, 15:34
آخه اصلا فلش 500 گیگ داریم .. که تو رفتی 50 تاشو خریدی ؟

بعید میدونم بالاتی 64 یا ماکزیمم 128 گیگ دیگه فلشی با ظرفیت بیشتر ساخته شده باشه
آخه اگه اینطور بود که دیگه ملت مرض نداشتن برن هارد بخرند ... می رفتن فلش مموری میخریدند می زاشتن جای هارد هم سرعتش بیشتره هم طول عمرش هم بی صداست و هزارتا مورد دیگه

---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------

رفتم دادم یکی از این نمایندگی هاش گفت سوختگی قابل مشاهده داره خارج از گارانتیه :41:
20 تومن رفت تو پاچم ... البته یه فکری کردم ... ببینم اگه اینطوری بشه که فلشم زنده میشه :27:

ای خدا یعنی میشه !

دوست عزیز فلش 64 گیگی تو بازار ایران هم یافت میشود. و رکورد بالاترین ظرفیت هم اکنون در دست شرکت کینگستون است با فلش مموری 256 گیگابایتی :18: که چند وقت پیش معرفی کرد :8:

seied-taher
03-04-2010, 18:08
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دوست خوبم بگذارید متخصصین نظراتشون رو اعلام کنند...
اگر به این لینک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مراجعه کنید در مورد فلشهای ترانس مدل v30 بیشتر اطلاعات کسب مبکنید....

ممنون.....

لطفا دوستان یه یه تسلای خاطری بدن 500 تومان ما به فنا رفت :دی

join me
04-04-2010, 00:12
اشتباه کردی گرفتی این ها همش تقلبین دوست عزیز / بعضی ها پول ندارن خرج کنن بعضی ها که پول دارن پولشون به باد میدن
:40::40::40:

h_zaman06
04-04-2010, 00:20

اگر به این لینک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون.....

ما کوچیک شما متخصصین هم هستیم ... اما توی این لینکی که دادی قرار بود من چه اطلاعاتی کسب کنم ؟
که فلش 512 گیگ وجود نداره ؟ ما اطلاعاتمون ماله چند وقت پیش بود گفتیم 128 ، حالا یکی از دوستان گفت بالاترین 256 گیگ هست .. که اونم فکر کنم معرفی شده باشه ولی هنوز وارد بازار نشده باشه (نمی دونم شایدیم شده)
اما از تو این لینکی شما دادید من مبتدی فقط فهمیدم این مدل بیشتر از 16 گیگ نداره ...
حالا شمای متخصص چی ازش میفهمی ؟ بگو ما هم مطلع بشیم بر معلومات نداشتمون افزوده بشه
با تشکر

mostafaeshghi
04-04-2010, 00:34

اگر به این لینک

ممنون.....

خب دوست عزیز مشکل کجاست !؟ تو این لینکی که خودتون دادید دقت کنید میبینید فلش سری وی30 ترنسند بالاتر از 16گیگ نداره دیگه !

تسلا خاطر که والله چه عرض کنم ما داریم اینجا جار میزنیم که بابا همشون خالی بندیه گول نخورید ولی متاسافنه چرب زبانی دغل بازان مثل اینکه غالب است!:41:

seied-taher
04-04-2010, 10:04

آقا من چشمام قیلی بیلی رفت 512 مگ رو 512 گیگ دیدم......
عجب........نامردایین
من قصد جسارت نداشتم....که گفتم متخصصین جواب بدن..... معذرت میخوام داداشی....

آخه ما فکر نمیکردیم گول بخوریم .. چون اونجا چنتا فلش رو با لپ تاب تست کردیم و اطلاعات و داخل و خارج کردیم ازشون اما مشکل اینجا بود که اون اطلاعات رو اجرا نکردیم...
چون مشکل این فلشها اینه که تو تراسفر اطلاعات به فایل اسیب میزنن...
یعنی فایلها ورود و خروج میشن و حجم 500 گیگابایتی نشون داده میشه اما فایها غیر قابل اجرا میشن.

فدای سرت.........:27:

mehshad
04-04-2010, 15:24
دوست عزیز اگه ضمیمه کلیک شماره 275 رو خونده باشی میبینی که کینگستون یه فلش معرفی کرده که 256 گیگابایت ظرفیت کرده ولی قیمتش هم جالبه بدونید : 837 دلار ! البته واضحه که کار این سازنده بیشتر جنبه تبلیغاتی داره وگرنه هیچ ادم عاقلی اینقدر پول بابت یه فلش نمیده !
حالا یه عده با چه منطقی فکر میکنن که فلش 500 گیگ رو میتونن با قیمت 50 تومن بخرن خدا میدونه . باید از خودشون پرسید !

در ضمن توصیه میشه بجای خرید فلش با مارکهایی مثل کینگستون و ترنسد (که اجناس تقلبی و به درد نخورش به دست ما میرسه ) از برندهای OCZ یا patriot فلش بخرین که هم سرعت بالایی دارن و هم دوام خوب و هم گارانتی معتبر

Juventus FC
10-04-2010, 21:29
سلام

من یک فلش مموری 32 گیگابایت خریدم وقتی مثلا یک آهنگ میریزیم روی فلش تا موقعی که فلش به کامپیوتر متصل است موزیک را اجرا میکند ولی موقعی که از کامپوتر جداش میکنیم و بار دیگر به کامپیوتر متصلش میکنیم همون موزیک را دیگر اجرا نمیکند!!!!

مشکل چیست؟

mjzaret
10-04-2010, 22:49
سلام

من یک فلش مموری 32 گیگابایت خریدم وقتی مثلا یک آهنگ میریزیم روی فلش تا موقعی که فلش به کامپیوتر متصل است موزیک را اجرا میکند ولی موقعی که از کامپوتر جداش میکنیم و بار دیگر به کامپیوتر متصلش میکنیم همون موزیک را دیگر اجرا نمیکند!!!!

مشکل چیست؟

چند احتمال می‌دم:
اول اینکه ویروسی شده باشه. در این صورت اون رو با یه آنتی‌ویروس آپدیت شده اسکن کنید.
دوم اینکه فلشتون از لحاظ سخت‌افزاری دچار مشکل شده. در این صورت اگه گارانتی داره از گارانتیش استفاده کن.
سوم اینکه فلشتون از نوع تقلبی و بدون گارانتی هست که دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد.

ali_3d
10-04-2010, 23:24
آقا ما میخوایم واسه یه بنده خدایی یه فلش OCZ ATV معمولی بخریم

به علت تمایل شدید خریدار ها به جنس ارزون به جای جنس با کیفیت دیگه فلش های OCZ به سختی پیدا میشن

میخواستم بدونم در کل 8 گیگ این مدل 40 تومن می ارزه ؟ D:

meshkiposh2200
10-04-2010, 23:50
دوستان من سرعت فلشم کم شده اینجا توضیحات کامل است

فقط چون این فروم تخصصیه گفتم بپرسم اصلا همچین چیزی ممکنه؟

mehshad
11-04-2010, 00:02
آقا ما میخوایم واسه یه بنده خدایی یه فلش OCZ ATV معمولی بخریم

به علت تمایل شدید خریدار ها به جنس ارزون به جای جنس با کیفیت دیگه فلش های OCZ به سختی پیدا میشن

میخواستم بدونم در کل 8 گیگ این مدل 40 تومن می ارزه ؟ D:

نه نمی ارزه خیلی گرونه با این پول میشه یه Patriot Xporter XT Boost 16GB گرفت که از بهترین های بازاره
از همین مدل میشه 8 گیگش هم بخری به قیمت 22 تومن

arman4459
11-04-2010, 13:34
سلام خدمت همه دوستان خصوصا آقا مصطفی گل از دوستان قدیمی و اس ام اس باز

من یکی از دوستام برام یک فلش کینگستون 4 گیگ دیتا تراولر گرفته 11 تومن.به نظر شما قیمتش مناسب و خوب گرفته.البته خودش گفت به قیمت همکار برات خریدم

mehshad
11-04-2010, 22:34
قیمتش مناسبه و همین حدوداس

mjzaret
13-04-2010, 15:09

من یکی از دوستام برام یک فلش کینگستون 4 گیگ دیتا تراولر گرفته 11 تومن.به نظر شما قیمتش مناسب و خوب گرفته.البته خودش گفت به قیمت همکار برات خریدم

قیمتش بسیار مناسب بود. قیمتش در حد همکاری بوده.

petr-cech
14-04-2010, 13:14
سلام دوستان
من اخيرا يك فلش 32 g گرفتم
اما وقتي كه توش فايلي مي ريزم نشون داده نمي شه
مشكل از كجاست؟

mjzaret
14-04-2010, 22:36
سلام دوستان
من اخيرا يك فلش 32 g گرفتم
اما وقتي كه توش فايلي مي ريزم نشون داده نمي شه
مشكل از كجاست؟

- با یه آنتی ویروس آپدیت شده فلشتون رو چک کنید.

-- اگه از ویروسی نبودن فلشتون مطمئن هستید پس مشکلتون سخت افزاریه.

--- اگه فلشتون گارانتی داره ببرید گارانتی

---- شاید هم فلشتون تقلبی باشه. یه نگاه بندازید که آیا شماره سریال داره یا نه؟

mostafaeshghi
15-04-2010, 00:25

به به ارادتمند داش آرمان گل ! :)

والله این دوره زمونه خیلی نامرده :دی هیچ چیزش حساب کتاب نداره :ی.

ولی به نظر میاد سالم و درست باشه ولی حتما تست کنید بریزید پاک کنید و فرمت کنید تا بفهمیدسالمه یا نه ؟

ارادتمندیم آقای سرگروه:11:

ForumName
15-04-2010, 16:14
سلام
من یه عضو جدیدم ... ممنون می شم اگر کمکم کنید :)
راستش من دنبال یه فلش 16 گیگ قوی بودم . خیلی از مغازه ها رو پرسیدم و در نهایت Patriot -Xporter XTboost خریدم . تو تمام سرچایی که زدم و حدود 15 صفحه ای که اینجا نظرات دوستان رو خوندم همه اون رو تایید می کنن حسابی ! منتها من یه مشکل کوچیک دارم و اون ظاهرش هست که بنظرم یه مقدار پسرونه ! هست .. راستش ظرافت فلش برام مهمه البته نه به اون اندازه که کیفیت رو خیلی پایین بیاره . می تونم این فلش رو با یه دونه سیلیکون پاور عوض کنم ( اختلاف قیمتشون 5000 هست ) منتها نمی دونم چقدر کیفیت رو از دست می دم . منظورم اینه که سیلیکون مخصوصا از نظر سرعت نسبت به اکسپورتر چقدر پایین تر هست و ارزش این رو داره که من به خاطر ظاهرش عوضش کنم ؟
راستش فقط تا شنبه وقت دارم تصمیم بگیرم ! ممنون

mjzaret
16-04-2010, 00:20
سلام
راستش من دنبال یه فلش 16 گیگ قوی بودم . خیلی از مغازه ها رو پرسیدم و در نهایت Patriot -Xporter XTboost خریدم . تو تمام سرچایی که زدم و حدود 15 صفحه ای که اینجا نظرات دوستان رو خوندم همه اون رو تایید می کنن حسابی ! منتها من یه مشکل کوچیک دارم و اون ظاهرش هست که بنظرم یه مقدار پسرونه ! هست .. راستش ظرافت فلش برام مهمه البته نه به اون اندازه که کیفیت رو خیلی پایین بیاره . می تونم این فلش رو با یه دونه سیلیکون پاور عوض کنم ( اختلاف قیمتشون 5000 هست ) منتها نمی دونم چقدر کیفیت رو از دست می دم . منظورم اینه که سیلیکون مخصوصا از نظر سرعت نسبت به اکسپورتر چقدر پایین تر هست و ارزش این رو داره که من به خاطر ظاهرش عوضش کنم ؟

من نظرم اینه که کیفیت رو فدای زیبایی نکنید و از همین فلش Patriot استفاده کنید.

mehshad
16-04-2010, 09:50
سلام
سرعت فلش patriot 16 GB دو برابر silicon power 16 GB هستش ( طبق تستهای که دوستان از فلش هاشون کردن و اینجا گذاشتن )
پس تعویض این دو تا چندان عاقلانه به نظر نمیرسه
در ضمن فلش پاتریوت به خاطر اون پوشش هم ضد آبه و هم ضد ضربه
حالا شما خیلی سخت نگیر :31:

Hitman-Group
18-04-2010, 12:13
سلام
من میخوام یک حشفقهخف 32 بگیرم !
راینه صبا تموم کرده!
دوستان جای دیگه سراغ ندارن!

amir082
19-04-2010, 12:30
من فلش 32 سوني گرفتم كه اطلاعات نگه نمي داره . چيپستش هم سامسونگه . با نرم افزار hp فرمت هم نمي شه راهي هست اين فلش درست بشه يا فلش قلابيه ؟ اينم 4 عكس ازش:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mjzaret
19-04-2010, 19:34
آیا شماره سریال داره؟

چاپی هست یا حک شده؟

میشه بگید چقدر خریدید؟

amir082
19-04-2010, 20:16
شماره سريال تو عكس مشخص كردم حك شده بغير از اين شماره سريالي ديگه اي پيدا نكردم.
اين فلش رو برام هديه از كيش اوردن.

amd>intel
22-04-2010, 22:27
TwinMOS Mobile Disk L2 32GB Flash Drive

طراحی های کامپکت
+ ظرفیت بزرگ
سرعت خواندن و نوشتن + عملکرد
+ اتصال و اجرا
+ به دنبال خوب
+ 2 سال ضمانت

پانوشت من مدل 16 گيگابايتي اين فلش رو دارم سريعترين فلشي بوده كه داشتم . گاانتي خوب تعويض 5 دقيقه اي . زيبائي ظاهري عالي . فقط نبايد از پنل جلوي كيس استفاده كنيد . درصد بالاي ريكاوري و بر گشتي كم

s_sarvi
23-04-2010, 08:13
من فلش 32 سوني گرفتم كه اطلاعات نگه نمي داره . چيپستش هم سامسونگه . با نرم افزار hp فرمت هم نمي شه راهي هست اين فلش درست بشه يا فلش قلابيه ؟ اينم 4 عكس ازش:

آقا صد درصد فلش قلابیه من یه 16 گیگ شو از کیش آوردن که یک ماه نکشید سوخت...
در ضمن اینا 32 گیگ یا 16 گیگ نیستند یه نرم افزار خاص روی فلش نصب میکنن که این فلش رو به سیستم عامل 32 گیگ یا 16 گیگ معرفی میکنه و ما غافل از اینیم که اینا 2 گیگ هم نیستن شما اگه فلشت هنوز زندس یا فایل با حجم بالا توش بریز میبینی جا نمیشه یه فایل مثلا 5 گیگا بایتی....:5:

amir082
26-04-2010, 13:50
آقا صد درصد فلش قلابیه من یه 16 گیگ شو از کیش آوردن که یک ماه نکشید سوخت...
در ضمن اینا 32 گیگ یا 16 گیگ نیستند یه نرم افزار خاص روی فلش نصب میکنن که این فلش رو به سیستم عامل 32 گیگ یا 16 گیگ معرفی میکنه و ما غافل از اینیم که اینا 2 گیگ هم نیستن شما اگه فلشت هنوز زندس یا فایل با حجم بالا توش بریز میبینی جا نمیشه یه فایل مثلا 5 گیگا بایتی....:5:

راهي نيست بشه از همون 2 گيگش هم استفاده كرد ؟

BEBETO1
30-04-2010, 12:09
با سلام من یه فلش 4 گیگ کینگ مکس دارم که اخیرا وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم اونو میشناسه ولی وقتی می خوام بازش کنم میگه باید فرمت بشه؟؟؟
وقتی این کار رو می کنم تا آخر فورمت میره ولی بعدش میگه نمی تونه فورمت رو کامل تموم کنه؟؟؟

و دوباره که اجکت میکنم و واردش میشم همین مشکل رو داره؟؟؟
آیا قابل تعمیر هست؟؟؟

نکته:من با توجه به گذراندن دوره تعمیرات موبایل و داشتن وسایلی مثل هیتر و ابزار جانبی توانایی تعویض قطعات smd رو دارم؟؟
اگه با تعویض قطعه درست میشه لطفا راهنمایی کنید؟؟؟

shahinfarasystem
30-04-2010, 13:04
با سلام من یه فلش 4 گیگ کینگ مکس دارم که اخیرا وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم اونو میشناسه ولی وقتی می خوام بازش کنم میگه باید فرمت بشه؟؟؟
وقتی این کار رو می کنم تا آخر فورمت میره ولی بعدش میگه نمی تونه فورمت رو کامل تموم کنه؟؟؟

آیا قابل تعمیر هست؟؟؟

نکته:من با توجه به گذراندن دوره تعمیرات موبایل و داشتن وسایلی مثل هیتر و ابزار جانبی توانایی تعویض قطعات smd رو دارم؟؟

سلام

فکر می کنم بتونی از توی safe mode درستش کنی برادر

یعنی اونجا فرمتش کن //

s_sarvi
30-04-2010, 14:31
راهي نيست بشه از همون 2 گيگش هم استفاده كرد ؟

من 2 گیگ رو مثال زدم این نوع فلشها مشکلش اینجاست فایلی که روش میریزی رو نگهنمیداره!!!!!!!
یعنی روی سیستمی که باهاش داری روش میریزی خوبه و باز میشه(چون سورس فایل تو اون سیستم هسن) ولی روی یک سیستم دیگه نه!

hadihama
30-04-2010, 23:10

آیا قابل تعمیر هست؟؟؟

نه نمیشه اصلا نمیصرفه که بخوای بگردی که قطعاتش رو گیر بیاری که بخوای تعمیر بکنی خیلی از قطعاتش اصلا تو بازار پیدا نمیشه دلیلش هم اینه که چیزی که نهایتا 10000 تومن هست ارزش وقت گذاشتن رو نداره

faraways
07-05-2010, 13:45
سلام من چند صفحه از این بحث ها رو که خوندم فهمیدم فلش ocz خوبه درسته ؟ اونم چند تا از بچه ها یه مدل به اسم rally 2 turbo usb 2.0 رو معرفی کرده بودند 1 . میخواستم ببینم این فلش اصلا تو ایران هست ؟ 2 . شرکت ocz تو ایران نمایندگی داره ؟ 3 . قیمت این فلش چنده ؟ 2گیگ یا 4گیگ 4 . اگه فلشی بهتر از این سراغ دارین اسمشو بگین و قیمتشو ؟ 5 . اگه سریع جوابمو بدین ممنون میشم ...... راستی بهترین مارک atata الان چیه و قیمتش اگه زحمتی نیس .... و بازهم اگه سریع جوابمو بدین ممنون میشم ......

faraways
08-05-2010, 16:59
سلام

مثل اینکه کسی نیس جواب ما رو بده ؟؟؟؟؟؟

یه سوال کوچیک دیگه داشتم

من یه فلش 4 گیگ خوب میخواستم در حدود قیمت 40 تومن با این مشخصات زیر

---------- سرعت : از متوسط یه کم بالاتر
----------- مقاومت : محکم باشه
----------- زیبایی : زیاد مهم نیس ولی زیبا باشه بهتره
----------- اندازه : نمیخوام کوچیک باشه
----------- لطفا معرفی کنید ........................

faraways
09-05-2010, 12:01
کسی نیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسسس ؟؟؟

حداقل مدیران این بخش یه جوابی بدن ؟ !!!!!!!!!

mohsen_frn
09-05-2010, 13:44
من یک فلش 32 گیگ دارم که هر چی برنامه توش ذخیره می کنی فضا اشغال می کنه ولی فایل داخل فلش رو نشون نمی ده.می شه راهنمایی کنید.tnx
مارکش هم transend هست

tago236
09-05-2010, 14:14
فلش ocz دیگه به ایران وارد نمیشه چون ایران از این محصول از تاریخ حدود پاییز 88 تحریمه! من خودم 1 سالی هست که از مدل 8 گیگش استفاده میکنم! معرکه است!

البته معرکه بود و شاید الان مارک ها و تکنولوژی های جدیدتری اومده باشه! یک سال پیش این فلش جزء بهترینها بود!

Farshid72
09-05-2010, 16:58
فلش ocz دیگه به ایران وارد نمیشه چون ایران از این محصول از تاریخ حدود پاییز 88 تحریمه! من خودم 1 سالی هست که از مدل 8 گیگش استفاده میکنم! معرکه است!

البته معرکه بود و شاید الان مارک ها و تکنولوژی های جدیدتری اومده باشه! یک سال پیش این فلش جزء بهترینها بود!

قاچاقی هم نمیارن ؟؟/

مثلا تو بازار کیش و قشم نیس یا توییه بنادر ؟

0015351971
09-05-2010, 17:36
سلام

مثل اینکه کسی نیس جواب ما رو بده ؟؟؟؟؟؟

یه سوال کوچیک دیگه داشتم

من یه فلش 4 گیگ خوب میخواستم در حدود قیمت 40 تومن با این مشخصات زیر

---------- سرعت : از متوسط یه کم بالاتر
----------- مقاومت : محکم باشه
----------- زیبایی : زیاد مهم نیس ولی زیبا باشه بهتره
----------- اندازه : نمیخوام کوچیک باشه
----------- لطفا معرفی کنید ........................

کسی نیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسسس ؟؟؟

حداقل مدیران این بخش یه جوابی بدن ؟ !!!!!!!!!

ترنسد بدرد شما میخوره دوست عزیز

Farshid72
09-05-2010, 19:09
ترنسد بدرد شما میخوره دوست عزیز

ترسند داشتم چند تا بدرد نمیخورد ....

کسی اینو جواب نمیده

قاچاقی هم نمیارن ؟؟/

مثلا تو بازار کیش و قشم نیس یا توییه بنادر ؟ (( فلش ocz ((

اینجا کسی از بندر ها هست به من کمک کنه ؟؟

احتمالا توییه کیش و قشم و اون دور رو ورا هست

کسی از اونجا داریم ؟

byta_1
13-05-2010, 21:34
سلام دوستان
تو یک سایت فروشگاهی در مورد فلش xporter نوشته بود که امکانات زیر را دارد:

قابليت پارتيشن بندي

قابليت قرار دادن رمز عبور

قابليت استفاده به عنوان قفل سخت افزاري

قابليت دريافت اي ميل به صورت آفلاين

چطور می شود به این قابلیت ها دست پیدا کرد یا به عبارتی اجراشون کرد؟ مخصوصا طریقه رمز گذاری. ممنون می شوم راهنمایی بفرمائید. سپاس

byta_1
14-05-2010, 16:25
لطفا راهنمایی کنید

sokote mordab
15-05-2010, 11:26
سلام
من یک فلش مموری 400 گیگ سونی هدیه گیرم امد (از اروپا) خواستم بدونم قیمتش چند است؟
2-همچین فلش مموری ها با این ظرفیت در بازار هست؟
ممنون

ghahremanimehdi
15-05-2010, 11:45
سلام
من یک فلش مموری 400 گیگ سونی هدیه گیرم امد (از اروپا) خواستم بدونم قیمتش چند است؟
ممنون
فلش 400 گیگ :18: منظورت هارد اکسترنال نیست ؟مگه فلش 400 گیگ هم تولید شده ؟

byta_1
15-05-2010, 13:55
هیچ کس راهنمایی نمی کنه؟

sokote mordab
15-05-2010, 15:27
منظورم همان فلش مموری ( کول دیسک ) است بله تولید شده 600 و 900 گیگش هم است.

h_zaman06
15-05-2010, 17:55
منظورم همان فلش مموری ( کول دیسک ) است بله تولید شده 600 و 900 گیگش هم است.

تا اونجایی که من میدونم تقلبیه ... همچین فلشی نداریم

حالا شما یه لینک سایت بده که ببینیم این فلش ها کجا تولید شده ... اطلاعات ما زیاد بشه

faraways
15-05-2010, 18:19
سلام
ممنون

من میدونم یکی از شرکت ها ( الان مارکش یادم رفته ) یه فلش دورو وره 200 و 300 گیگ زده که قیمتش حدود 800 هزار تومن هست

راستی کسی جواب من رو ندددددددااااااااااااااااا ادددددددددددددددد

فلش ocz توییه بنادر نمیارن ؟؟؟ (توی بنادر هست ؟ )

sokote mordab
15-05-2010, 18:29
از نظر حجم که تا 390 گیگ را پر کرد ولی فعالا 2 ماه دارمش مشکلی نداره.

emad_67
15-05-2010, 22:51
سلام دوستان
من دو مدل کول دسک مد نظرم هست اما نمیدونم دقیقا از نظر سرعت چه جورین؟ در این دو مدل زیر اگه کسی میدونه سرعت هاشون چقدره ممنون میشم بگه. از نظر کیفیت A-data خوبه؟
A-data RB1:

silicon power touch 810:
ممنون

mjzaret
15-05-2010, 23:34
سلام دوستان
من دو مدل کول دسک مد نظرم هست اما نمیدونم دقیقا از نظر سرعت چه جورین؟ در این دو مدل زیر اگه کسی میدونه سرعت هاشون چقدره ممنون میشم بگه. از نظر کیفیت A-data خوبه؟
A-data RB1:

silicon power touch 810:
ممنون

پیشنهادم خرید A-data هست. سرعت و کارش خیلی خوبه. البته سیلیکون پاور هم مارک خوبی و تا حالا خوب جواب داده و مشکلاتش کمه

emad_67
16-05-2010, 15:49
پیشنهادم خرید A-data هست. سرعت و کارش خیلی خوبه. البته سیلیکون پاور هم مارک خوبی و تا حالا خوب جواب داده و مشکلاتش کمه خیلی ممنون دوست عزیز
شما خودت مدل rb1 رو داشتی؟ دقیقا میدونی سرعت write ئش چقدره؟
من تو سایت های انگلیسی که review ها رو خودندم بعضی جاها گفته بودن زیاد سرعتش خوب نیست و از این حرف ها. تو یه سایت هم زده بود سرعت رایت 3.3 مگ در ثانیست و سرعت read 13 مگ.
خلاصه دقیقا نفهمیدم آخر سرعتش خوبه یا نه. چون اگه 3 مگ باشه که کمه سرعتش.

mostafaeshghi
16-05-2010, 23:36
سلام دوستان
A-data RB1:

silicon power touch 810:
ممنون

اگر فقط و فقط میخواید از این دوتا بگیرید که هیچی :)
ولی اگر واقعا دنبال سرعت و کیفیت هستید این دو تا برند خیلی حرفه ای نیستند تو OCZ و Patriot بگردید :)

OCZ که گیر نمیارید تقریبا به خاطر تحریم !

Patriot سری Xporter XT بسیار توصیه میشه سرعت خوبی داره :)

faraways
17-05-2010, 14:05
بچه ها این فلش هایی که میشه روش پسورد گذاشت جریانش چیه ؟

روی یه قسمتی از فلش پسورد میذاره یا روی کل فلش منظورم از کل فلش اینه که وقتی فلش رو میزنی به یک کامپیوتر دیگه حتما باید پسورد رو بزنی تا فلش بیاد بالا و داخلشو ببینیم یا اینکه فلش خودش میاد بالا اما روی چند تا فایلش پسورد هست

بچه ها فلش های xporter خوب هست کارایشون و سرعتشون ؟ ؟

یه فلش 8 گیگ از این مدل دورو وره 40 تومن با کارایی بالا یه مدل معرفی کنین //

faraways
17-05-2010, 17:36
دوستان کسی میدونه چرا قیمت فلش xporte ارزونه با اینکه میگن میشه روش پسورد گذاشت ؟؟؟

در ضمن کسی جواب ما رو نداد

روی یه قسمتی از فلش پسورد میذاره یا روی کل فلش منظورم از کل فلش اینه که وقتی فلش رو میزنی به یک کامپیوتر دیگه حتما باید پسورد رو بزنی تا فلش بیاد بالا و داخلشو ببینیم یا اینکه فلش خودش میاد بالا اما روی چند تا فایلش پسورد هست

mostafaeshghi
17-05-2010, 21:01
دوستان کسی میدونه چرا قیمت فلش xporte ارزونه با اینکه میگن میشه روش پسورد گذاشت ؟؟؟

در ضمن کسی جواب ما رو نداد

اون یه امکانیه که ممکنه فلشهای ارزونتر هم داشته باشند :)

در مورد پسورد گذاری اطلاع خاصی ندارم :)

ولی در مورد فلشها : بهترین فلش از نظر سرعت و اینها که در بازار موجودند همین پاترویت ایسک پورتر سری ایکس تی هست که در بین فلشهای موجود بالاترین سرعت خواندن و نوشتن را داراست:)
فکر کنم الآن 8گیگش دوروبر 25 اینوطرا باسه و با 40 تومان یه ذره لبالاتر میشه 16 گیگشو هم خرید :8:

انشاءالله که باشد و پیدا کنید :) خریدید بیایید اینجا نظرتون بگید :)

basketball
17-05-2010, 23:54
سلام
دوستان حتما شنیدید تو بندرعباس و قشم فلش مموری ارزان قیمت است و یکی پلمپه یکی پلمپ نیست یکی سالمه یکی سالم نیست و.....شانسیه
حالا داداشم میخواد واسم بیاره میگه 32 گیگ 8 هزارتومان و مدل های دیگر ولی میگه شانسیه
چون دوستم 4 تا خریده بود 2 تاش سوخت
حالا کسی تاحالا خرید کرده راهنماییی کنید ممنون میشم
و چند گیگ بخرم
سپاس

amir2011
18-05-2010, 00:19
یه سوال فنی اینکه من فلشم وقتی به PC وصله درسته ولی وقتی از PC جداش میکنم دیگه انگار هیچی توش نیست !
خراب شده دیگه ؟!

s.hidden
18-05-2010, 00:25
یه سوال فنی اینکه من فلشم وقتی به PC وصله درسته ولی وقتی از PC جداش میکنم دیگه انگار هیچی توش نیست !
خراب شده دیگه ؟!

خب به احتمال خیلی بالا فلشت یا کینگستونه یا ترنسند ( 100% چینی )
من تو چنتا فروم خارجی خوندم گفته بودن که به پورت های جلوی کیس نزنید.
من خودم همین مشکلو دارم . ولی حالا فعلا که با این راه دارم کار میکنم.
یه فرمت بده و با این راه ازش استفاده کن ببین میشه یا نه.

mjzaret
18-05-2010, 01:08
خراب شده دیگه ؟!

به احتمال زیاد فلشتون دچار مشکل شده و شما هم نمی‌تونید کاری انجام بدید.

اگه فلشتون گارانتی داره بدید گارانتی براتون تعمیر یا تعویض کنه.

:11:

---------- Post added at 02:08 AM ---------- Previous post was at 02:03 AM ----------

سلام
دوستان حتما شنیدید تو بندرعباس و قشم فلش مموری ارزان قیمت است و یکی پلمپه یکی پلمپ نیست یکی سالمه یکی سالم نیست و.....شانسیه
حالا داداشم میخواد واسم بیاره میگه 32 گیگ 8 هزارتومان و مدل های دیگر ولی میگه شانسیه
چون دوستم 4 تا خریده بود 2 تاش سوخت
حالا کسی تاحالا خرید کرده راهنماییی کنید ممنون میشم
و چند گیگ بخرم
سپاس

پیشنهادم اینه که از اینجور فلشها نخری.

داییم رفته بود قشم. یه فلش 32 گیگ خریده بود 4 هزارتومن.

آورد همون اول گفتم که پول 8 تا پفک لینا رو هدر دادی!!!:31:

دیدم فلش کار می‌کنه فایل داخلش می‌ره اما وقتی درش می‌آری و دوباره وصلش می‌کی دیگه اثری از فایلها نیست.:13:

بازم می‌گم که از اینجور فلشها نخر که ضرر می‌کنی:27:

iviehran
18-05-2010, 12:55
سلام دوستان
ميخوام يه فلش مموري 8GBبخرم, به نظر شما كدوم يكي silicon power Touch 830 يا patroit XT BOOST رو بخرم؟

basketball
18-05-2010, 13:50

---------- Post added at 02:08 AM ---------- Previous post was at 02:03 AM ----------

دیدم فلش کار می‌کنه فایل داخلش می‌ره اما وقتی درش می‌آری و دوباره وصلش می‌کی دیگه اثری از فایلها نیست.:13:

ممنون
حجم های پایینش چی مثل 8 گیگ اوناهم همین مشکلو دارند؟ پس خود ساکنین فلشاشونو از کجا تهیه می کنند؟
سپاس

---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------

ممنون
حجم های پایینش چی مثل 8 گیگ اوناهم همین مشکلو دارند؟ پس خود ساکنین قشم و... فلشاشونو از کجا تهیه می کنند؟
سپاس

mehshad
19-05-2010, 01:54
سلام دوستان
ميخوام يه فلش مموري 8GBبخرم, به نظر شما كدوم يكي silicon power Touch 830 يا patroit XT BOOST رو بخرم؟
بدون شک اون فلش patriot xt
البته من شنیدم این فلشهای پاتریوت جدیدا نایاب شدن

s_sarvi
19-05-2010, 04:56
دوستان کسی میدونه فلش پاتریوت xporter تو بازار گیر میاد؟اگه هست قیمتش چنده؟ از کجا بفهمم که اصله؟ عکسی چیزی ازش کسی نداره؟

سوال دوم: به نظر شما یه فلش پاتریوت 8 گیگ بگیرم یا اینکه یه کم دیگه پول بذارم روش و یه هارد اکسترنال 250 یا 320 گیگ بخرم؟چرا؟

ممنون از تمام دوستان فعال تاپیک...

mehshad
19-05-2010, 14:56
دوست عزیز اگه منظورت هاردهای 2.5 اینچی که باید بگم ارزونترین هاردی که دیدم 160 گیگی بود که حدود 65 تومن قیمتشه دیگه از این ارزونتر فکر نکنم پیدا کنی بهر حال بستگی به خودت داره چون این هاردها سایزشون به اندازه یه موبایله در حالی که فلش خیلی سایزش کوچکتره ولی خب از طرف دیگه اگه ظرفیت رو در نظر بگیریم یه هارد اکسترنال خیلی با صرفه تره
بهر حال اگه با سایز مشکلی نداری به نظر من بهتره همون هارد رو بخری
در مورد سوال اولت هم باید بگم که یکی از دوستام که چند روز پیش رفته بود فلش پاتریوت بگیره میگفت که اصلا تو بازار نبوده

safa125
22-05-2010, 20:00
دوستان کسی میدونه فلش پاتریوت xporter تو بازار گیر میاد؟اگه هست قیمتش چنده؟ از کجا بفهمم که اصله؟ عکسی چیزی ازش کسی نداره؟

سوال دوم: به نظر شما یه فلش پاتریوت 8 گیگ بگیرم یا اینکه یه کم دیگه پول بذارم روش و یه هارد اکسترنال 250 یا 320 گیگ بخرم؟چرا؟

100 در 100 هارد اکسترنال بخر:47:
منم مثل شما سال پیش تو این فکر بودم که فلاش 8 گیگ بهتره یا یه هارد اکسترنال ?
که آخر هارد رو خریدم والانم فوق الاده راضیم.:10:
اصلا هاردو با فلاش نباید مقایسه کنی:4:
بهترین فلاش ها 20mb سرعت رید دارن اما هارد تا 59mb هم میاد (پرواز میکنه):1:
اگه احیانا به سرت زد فلاش بخری بعد پشیمون میشی
بازهم تحقیق کن

armdvd
24-05-2010, 10:15
سلام دوستان
شما کودوم رو پیشنهاد میکنید
patgrion
یا
tdk
ممنون

pooyan.saj
25-05-2010, 19:50
سلام دوستان.
بین فلش های موجود در بازار مثل kingstone , supertalent , transcent و غیرم کدوم بالاترین سرعت انتقال رو داره؟ می خام یه چیزی باشه که لازم نباشه خیلی دنبالش بگردم و همچنین گارانتیش هم موجود باشه

armdvd
25-05-2010, 23:14
سلام دوستان.
بین فلش های موجود در بازار مثل kingstone , supertalent , transcent و غیرم کدوم بالاترین سرعت انتقال رو داره؟ می خام یه چیزی باشه که لازم نباشه خیلی دنبالش بگردم و همچنین گارانتیش هم موجود باشه

داداش من یه دونه XPORTER داشتم که میگند سرعتش خیلی بالا هست
با یه برنامه تستش کردم
WRITE:7.56
READ:25
ولی امروز یه TDK خریدم
write:11.12
read:26.34

مدل اولیه لینکه زیر:

basketball
27-05-2010, 20:30

آره من xporter تو مشهدم 8 گیگ بود 22 تومان
حالا یه سوال
اگه بخوام یه 8 گیگ بخرم سیلیکون بهتره یا xporter؟
چون سیلیکون گارانتیش مادام است ولی xporter یکساله!
راستی xporter که من دیدم آبی رنگه ئ کوچیکه رویش حالت پلاستیکیه!؟
سپاس

mjzaret
27-05-2010, 23:55
آره من xporter تو مشهدم 8 گیگ بود 22 تومان
حالا یه سوال
اگه بخوام یه 8 گیگ بخرم سیلیکون بهتره یا xporter؟
چون سیلیکون گارانتیش مادام است ولی xporter یکساله!
راستی xporter که من دیدم آبی رنگه ئ کوچیکه رویش حالت پلاستیکیه!؟
سپاس

من پيشنهاد مي‌كنم كه Silicon Power بگيري كارش خيلي خوبه و گارانتيش هم حرف نداره.

سرعت انتقال داده‌هاي اون هم عاليه.

من كه تا حالا باهاش هيچ مشكلي نداشتم.

:40:

Navid.H
31-05-2010, 11:09
سلام.
من یه فلاش Silicon Power دارم اما فرمت نمیشه
این Error رو میده

خواهشا زودتر کمک کنید

a1985
02-06-2010, 11:02
با سلام
دو ستان من از شركت رايانه متين ارائه دهنده گارانتي سيليكون پاور به صورت مادام العمر سرعت بعضي از انواعش رو پرسيدم ، گفتند كه :
مدل 830 چهار گيگ هر گيگ را در 4 درقيقه كپي ميكند .
مدل 920 هم هر گيگ را در 1 الي 2 دقيقه كپي مي كند .
مدل 810 و 850 هم سرعتشون يه ذره از 830 كمتر است .
همچنين در شكل هم سرعت بعضي از فلش ها آمده است .

حالا كدوم يك از اينا بهتره ؟
بين X-Porter XT Boost و X-Porter XT mini چه فرقي است ؟ در شكل كه ظاهر و سرعتشون يكي است .

نوشته شده توسط iviehran [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان

دوست عزيز ، من كه X-Porter XT رو در بازار ديدم . فقط شنيدم كه ميگن X-Porter XT اصلش خيلي خوب است .
خوب اصلش براي كجاست ؟
از كجا بفهميم اصله يا غير اصل ؟

pemy
04-06-2010, 13:36
دوستان و اساتید عزیز . من میخوام یه فلش بخرم . ولی اطلاعات زیادی تواین ضمینه ندارم. یه 8 گیگ میخوام . لطفا بهترین مارک رو که سرعت و کیفیتش خوب باشه معرفی کنید .

پاینده باشید

majid123a
05-06-2010, 16:37
دوستان مدل Transcend 600 كه جديد اومده رو كسي تست كرده ؟

ريد : 32
رايت : 18

اگه ميشه سريعتر جواب بدين كه ميخوام برم بگيرم

a1985
05-06-2010, 16:59
با سلام
دو ستان من از شركت رايانه متين ارائه دهنده گارانتي سيليكون پاور به صورت مادام العمر سرعت بعضي از انواعش رو پرسيدم ، گفتند كه :
مدل 830 چهار گيگ هر گيگ را در 4 درقيقه كپي ميكند .
مدل 920 هم هر گيگ را در 1 الي 2 دقيقه كپي مي كند .
مدل 810 و 850 هم سرعتشون يه ذره از 830 كمتر است .
همچنين در شكل هم سرعت بعضي از فلش ها آمده است .

حالا كدوم يك از اينا بهتره ؟
بين X-Porter XT Boost و X-Porter XT mini چه فرقي است ؟ در شكل كه ظاهر و سرعتشون يكي است .

نقل قول:
نوشته شده توسط iviehran [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان
دوست عزيز ، من كه X-Porter XT رو در بازار ديدم . فقط شنيدم كه ميگن X-Porter XT اصلش خيلي خوب است .
خوب اصلش براي كجاست ؟
از كجا بفهميم اصله يا غير اصل ؟

عكسش رو يادم رفته بود بگذارم. :20:

با تشكر

pemy
16-06-2010, 10:19
عجب اساتیدی داره این تالار. ما یه سوال کردیم مثل اینکه ما رو قابل ندونستن

پاینده باشید

nasrGod
16-06-2010, 17:09
بهترين فلشي كه ميشه با 25 تومن خريد چيه خواهشا" راهنمايي كنيد

amd>intel
17-06-2010, 11:22
من twinmos مدل l2 رو بهت توصيه ميكنم . سرعتش مناسبه و خودم روزي به اندازه ظرفيتش دارم فايل روش ميريزم و خالي ميكنم

nasrGod
17-06-2010, 11:44
من twinmos مدل l2 رو بهت توصيه ميكنم . سرعتش مناسبه و خودم روزي به اندازه ظرفيتش دارم فايل روش ميريزم و خالي ميكنم

ممنون چند گيگ

amd>intel
17-06-2010, 12:13
از 4 تا 32 داره

arman665
17-06-2010, 12:17
دوستان و اساتید عزیز . من میخوام یه فلش بخرم . ولی اطلاعات زیادی تواین ضمینه ندارم. یه 8 گیگ میخوام . لطفا بهترین مارک رو که سرعت و کیفیتش خوب باشه معرفی کنید .

Transcend Model 600 High Speed
قيمت : 20 هزار تومان
كار و كيفيت عالي (تست شده)

---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------

دوستان مدل Transcend 600 كه جديد اومده رو كسي تست كرده ؟

ريد : 32
رايت : 18

اگه ميشه سريعتر جواب بدين كه ميخوام برم بگيرم

حرف نداره عاليه (تست شده)
قيمت 16 گيگش : 40 تومان
قيمت 8 گيگ : 20 تومان

amd>intel
17-06-2010, 12:24

[IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/IMG

nasrGod
17-06-2010, 12:53
از 4 تا 32 داره

اونوقت با 25 تومن چند گيگ ميشه خريد

majid123a
17-06-2010, 15:47
تست فلش جدید من واقعا سرعتش عالیه

16 گیگ
Memonex Race Turbo
Read : 35
Write : 25

majid123a
17-06-2010, 16:28

---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------

میشه یه تست با HDTune Pro از این فلش بگیری ؟

مرسی

siavashsiavash
17-06-2010, 19:22
سلام
من می خوام فلش 16g تا 40000t بخریم چی پیشنهاد می کنید
من فلش tdkدیدم37000tسرعت بالا هم بود خوبه؟؟
از کجا میشه فهمید سرعت بلا هست یا نه؟؟؟روی جلدش نوشته یا نه؟؟ساخت چین با تایوان چی فرقی داره

siavashsiavash
19-06-2010, 21:48

سلام
من تومیدان ولیعصروچهارراه ولیعصر گشتم پیدا نکردم
کجا این600highرا می فروشند
اخر مجبور شدم سریv70را بخرمالبته16gرا

amd>intel
19-06-2010, 22:00
اونوقت با 25 تومن چند گيگ ميشه خريد

شما يك لطفي كن تو سايت دريا شماره نماينده هاش هست . زنگ بزن از نظر قيمت هماهنگ كن :11:

m_saeed63
20-06-2010, 10:21
سلام به دوستان و اساتيد اين بخش. اساتيد من يه فلش 32 دارم نميدونم از چه ماركيه و هيچيم روي خود فلش نوشته نشده سرعتش خوبه ولي يه مشكل كوچيك داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه فايلي رو بصورت پوشه بريزم بعد از اتصال دوباره به كامپيوتر اون فايل نيست!!!!!!!!!
ولي اگه همون فايل رو بدون پوشه بريزم گم نميشه!
بعبارت ديگه مجبورم واسه اينكه اطلاعاتمو داشته باشم همه رو بدون تفكيك با فولدر بريزم
حالا ميخوام بدونم راهي هست كه فلشم درست بشه
با تشكر از همه اساتيد

amd>intel
20-06-2010, 10:51
با این برنامه یکبار فرمتش کن
HP USB Disk Storage Format Tools

fabulous
20-06-2010, 17:17
سلام
لطفا کمک کنید
بنده یه فلش 8 گیگ kingmax داشتم.دیروز اعضای خانواده زدن به ----- و تقریبا تو همون زمان ----- رو خاموش کردن.
تا قبل از اون فلش بدون مشکل کار می کرد. اما بعد از این مورد ، الان وقتی فلش رو به کامپیوتر میزنم درایوش تو my computer ظاهر نمیشه.
یعنی در حد یک ثانیه یا کمتر یه لحظه میاد تو مای کامپیوتر و بعدش میره.
اون پایین هم پشت سر هم فلش رو میشناسه usb kingmax بعدش دوباره لیست خالی میشه.لیست safely remove رو میگم
چراغش هم بعضی وقتا چشمک میزند.
خواهشا راهنمایی کنید.امیدی هست من بتونم دوباره از فلش استفاده کنم

fabulous
20-06-2010, 17:18
سلام
لطفا کمک کنید
بنده یه فلش 8 گیگ kingmax داشتم.دیروز اعضای خانواده زدن به ----- و تقریبا تو همون زمان ----- رو خاموش کردن.
تا قبل از اون فلش بدون مشکل کار می کرد. اما بعد از این مورد ، الان وقتی فلش رو به کامپیوتر میزنم درایوش تو my computer ظاهر نمیشه.
یعنی در حد یک ثانیه یا کمتر یه لحظه میاد تو مای کامپیوتر و بعدش میره.
اون پایین هم پشت سر هم فلش رو میشناسه usb kingmax بعدش دوباره لیست خالی میشه.لیست safely remove رو میگم
چراغش هم بعضی وقتا چشمک میزند.
خواهشا راهنمایی کنید.امیدی هست من بتونم دوباره از فلش استفاده کنم

us5_x
27-06-2010, 09:33
سلام
من یه فایل بازی که حجمش 7 گیگ هست رو میخوام به فلشم انتقال بدم. حجم فلش هم 16 گیگه ولی در همون ابتدای کپی کردن ارور میده که فضا برای کپی کردن توی فلش نیست در حالی که فلش کاملا خالیه.به نظر شما مشکل از کجاست و راه حلش چیه.:20:

amd>intel
27-06-2010, 13:29
نوع فلشتون چی هست. شما باید با کپی کردن فایلهای مختلف عملا ببینید اصلا این فلش 16 گیگ هست یا خیر ؟

silviyna
28-06-2010, 12:54
من یه فلش 4gig دارم که توش تو دو تا عکس خیلی مهم ریخته بودم که مربوط به کارمه،
با چه برنامه ای می تونم این فایلهای پاک شده رو برگردونم؟
با power data recovery نتونستم برگردونم

amd>intel
28-06-2010, 15:23
recover my files امتحان کنید

meshkiposh2200
28-06-2010, 15:37
نوع فلشتون چی هست. شما باید با کپی کردن فایلهای مختلف عملا ببینید اصلا این فلش 16 گیگ هست یا خیر ؟

شما فلشت را ان تی اف اس فرمت کن درست میشه

mostafaeshghi
29-06-2010, 14:16
سلام
من یه فایل بازی که حجمش 7 گیگ هست رو میخوام به فلشم انتقال بدم. حجم فلش هم 16 گیگه ولی در همون ابتدای کپی کردن ارور میده که فضا برای کپی کردن توی فلش نیست در حالی که فلش کاملا خالیه.به نظر شما مشکل از کجاست و راه حلش چیه.:20:

تا آنجا که من اطلاعات دازم وقتی فایل سیستم فلش مموری FAT32 باشه نمیشه فایلهای بالای 4گیگ را جا به جا کرد !

که حالا دلیل و راه حلش چیه خودمم نمیدونم ولی در عمل که اینچنین است.

دوستان نظری دارند ممنون میشم ارائه بدند :)

ocz
29-06-2010, 16:39
تا آنجا که من اطلاعات دازم وقتی فایل سیستم فلش مموری FAT32 باشه نمیشه فایلهای بالای 4گیگ را جا به جا کرد !

که حالا دلیل و راه حلش چیه خودمم نمیدونم ولی در عمل که اینچنین است.

دوستان نظری دارند ممنون میشم ارائه بدند :)
راه حل اینست که فایل را مثلاً با winrar چند تکه کنند
راه بهتر اینست که فرمت فایل فلش را NTFS کنند تا معضل نشناختن فایلهای بالای 4 گیگ حل شود

amd>intel
29-06-2010, 21:17
با برنامه hp format tools بصورت ntfs فورمت كنيد

fate27
30-06-2010, 18:51
دوستان کمک کنیداطلاعات مهمی داخل فلش مموری4گیگPNYدا رم
اول ویروسی شده بودویر وس کشی کر دمش وقتی فلش ممور ی بهUSBوصل بود
سیستم ری استار ت کردم وبعدفایلهای داخل فلش ممو ری داخل کامپیوتردیده نمیشه د رصو رتیکه حجم فلش ممو ری پرنشون میده

shabloo
02-07-2010, 22:29
با سلام به همه
یه فلش 8 گیگ می خوام بگیرم.قیمتش مهم نیست.بهترین مارک موجود در بازار از نظر کیفیت و سرعت چیه؟
من تو بازار کامپیوتر اصفهان گشتم Patriot Xporter XT Boost و مدل جدید hp رو پیدا کردم.هر دو ضد ضربه و ضد آب هست.قیمتش هم یکیه. خود فروشنده ها hp رو پیشنهاد می کنن.
میشه کسایی که واقعا اطلاعات دارن راهنمایی کنن. ممنون

siavashsiavash
03-07-2010, 21:55
سلام
من زمانی که کی خوام فلش را از سیستم جدا کنم وسمت راست pc کلیک می کنم و می خوام stop کنم این ارور را می دهد در بعضی مواقعه می دهد بعضی وقت ها اجازه stopرا نمی دهد
چرا؟؟؟در چند تا pc امتحان کردم
این هم عکس از ارور

با تشکر

amd>intel
03-07-2010, 22:35
پاتريوت بگير XPORTER .
HP خودش توليد كننده نيست .

البته TWINMOS Q7 سرعتش بالاتره

asme
14-07-2010, 19:14
با سلام،
من یه فلش kingstone 32 G دارم ولی سرعت کپی کردنش خیلی پایینه! همچنین بعد از 4 تا 5 گیگ دیگه کپی نمیکنه!
چند دفعه فورمتش کردم ولی فایده ای نداشت. لطفا در این باره راهنمایی کنید. ممنون

peyman_nn
21-07-2010, 11:24
سلام
شرمنده وقت نیست همه رو بخونم
یک مغازه فلش 16 گیگ tdk داره میده 39 تومان
اولا این مارک خوبه ؟ اصله ، و 4 سال هم گارانتی داره
قیمتش چی ، مناسبه ؟
برم سراغ مارک دیگه ای ؟
خداییش یک فلش 4 گیگ ترنسکند اصل دارم که سال 1384 به قمیت 100 هزار خریدم از بازار رضا به نرخ امریکایی اصل ، خدا ازش راضی باشه ، فقط پرواز نمیکنه ، الان همه چینیه

amd>intel
21-07-2010, 12:31
من twinmos دارم راضي هستم مخصوصا q7 عاليه . تا 64 گيگش هم هست

shabloo
21-07-2010, 23:37
بچه ها من می خوام یه فلش8 گیگ Patriot Xporter XT Boost بخرم ولی شنیدم با ضبط ماشین و ریسیور مشکل داره یعنی نمی شناسنش.آیا واقعیت داره؟

kiyani_behzad
22-07-2010, 00:08
سلام
شرمنده وقت نیست همه رو بخونم
یک مغازه فلش 16 گیگ tdk داره میده 39 تومان
اولا این مارک خوبه ؟ اصله ، و 4 سال هم گارانتی داره
قیمتش چی ، مناسبه ؟
برم سراغ مارک دیگه ای ؟
خداییش یک فلش 4 گیگ ترنسکند اصل دارم که سال 1384 به قمیت 100 هزار خریدم از بازار رضا به نرخ امریکایی اصل ، خدا ازش راضی باشه ، فقط پرواز نمیکنه ، الان همه چینیه
سلام
TDK از برند های فوق العاده قدیمی سازنده ی حافظه ی جانبی هست فلش مموریش جدیداً اومده توی بزار و به نظر چیز خوبی هست ولی من تست و ریویو ازش روی نت پیدا نکردم که بدونم از نظر سرعت چجور هست

peyman_nn
22-07-2010, 08:57
ممنون
میشه بفرمایید حالا چی بگیرم بهتره ؟

saeid127
22-07-2010, 09:22
بچه ها من می خوام یه فلش8 گیگ Patriot Xporter XT Boost بخرم ولی شنیدم با ضبط ماشین و ریسیور مشکل داره یعنی نمی شناسنش.آیا واقعیت داره؟

نه نداره!
من یه دونشو دارم.هم با پخش ماشین و هم با ----- مشکلی نداره.تنها اشکال این فلش اینه که یه کم بزرگه.

kiyani_behzad
22-07-2010, 12:57
ممنون
میشه بفرمایید حالا چی بگیرم بهتره ؟
خواهش میکنم
شما همون Patriot Xporter XT رو بگیر فلش خوبی هست امتحانش رو پس داده، همونجوری که گفتم از این TDK تست و ریویو نید در موردش نمیشه نظر داد ولی از نظر کیفیت ساخت باید جنسش خوب باشه

amd>intel
22-07-2010, 15:07
گارانتي TWINMOS , پاتريوت خوبه ولي TDK نه . به اصل بودنش شك دارم

Penryn
23-07-2010, 20:19
با سلام،
من یه فلش kingstone 32 G دارم ولی سرعت کپی کردنش خیلی پایینه! همچنین بعد از 4 تا 5 گیگ دیگه کپی نمیکنه!
چند دفعه فورمتش کردم ولی فایده ای نداشت. لطفا در این باره راهنمایی کنید. ممنون
این مدل فلشها دیگه روی فلش تقلبی ها رو هم سفید کردن
ملت میرن بازار و 1-2 کیلو از این فلشا میریزن تو زنبیل میخرن هر من 10 تومن شاید آی از توش یکی در بیاد مردونگی کنه 2 هفته کار کنه
باقیش رو باید بدی ماشینهای بازیافت شهرداری جاش پلاستیک زباله بگیری

amd>intel
23-07-2010, 20:41
قصد خريد فلش داريد از برندهاي بگيريد كه گارنتي معتبري دارند متاسفانه سيل عظيمي از فلشهاي تقلبي وارد ايران شده

mitra2006
31-07-2010, 20:29
سلام
من یک کول دیسک گیرم اومده که وقتی اون رو به پورت یو اس بی می زنم ویندوز اون رو میشناسه و نصب می کنه ولی درایوی براش نمیسازه
نکته اینجاست که قبلا روی این کول دیسک اطلاعات ریختن ولی نمیشه اون ها رو دید یا اطلاعات جدیدی روی کول دیسک ریخت
از این کول دیسک ها در انتخابات برای وارد کردن کد ملی استفاده میشه
می خوام بدونم چجوری روی این ها داده می ریزن؟ چه روش خاصی داره؟

SAEEDSAMSUNG
05-08-2010, 18:15
مارک TRANSEND تقلبی داره؟

singleguy
10-08-2010, 20:16
سلام
میشه بگید فلش silicon power Luxmini 920 16GB درکل چطور فلشی هست؟
اگه میشه قیمتش هم بدید

amd>intel
10-08-2010, 21:48
فعلا در حال حاضر ترنسند با گارانتي مرات پاتريوت با فرآيند . TWINMOS با گارانتي ذزژريا بقيش تقبژليسه

bas ali
11-08-2010, 08:40
دیروز رفتم که یک فلش بگیرم (در مشهد ) متاسفانه قیمت پاتریوت 4گیگ 19 تومان بود برای همین مجبور شدم سیلیکون بگیرم به قیمت 14 تومان البته جدیدترین مدلش

Penryn
11-08-2010, 09:08
دیروز رفتم که یک فلش بگیرم (در مشهد ) متاسفانه قیمت پاتریوت 4گیگ 19 تومان بود برای همین مجبور شدم سیلیکون بگیرم به قیمت 14 تومان البته جدیدترین مدلش
اشتباه محض کردی عزیز.اگه به ارزونی باشه میرفتی ترنسد 500 گیگ که مثل ریگ گوشه خیابون همجا ریخته میگرفتی به قیمت 3 تومن:13: فقط بدرد کیلویی فروختن به نمکی میخوره
فکر نکردی گرونتر بودن پاتریوت دلیل داره?؟
ocz و patriot بهترین مارکهای بازار بودن:5:
ocz بخاطر تحریمها از پارسال نایاب شده پاتریوت هم چند وقتیه کمیاب شده و بزودی نایاب میشه:9:
بازار میمونه دست آشغالها:34:

IRAN_KING
11-08-2010, 09:29
سلام: فلش با این مارک چطوره ساخت آلمان هم هست ... این نوع قلابی هم داره ... چون من یکی داشتم بعد یک ماه مشکل عجیبی پیدا کرد 16 گیگ بود ولی موقع رایت 3.8 دیگه کپی نمی کرد و خطا میداد ؟

takems

این سایتش ...

BEHZAD2007
11-08-2010, 19:28
سلام دوستان بهترین فلش های 16 و 8 گیگا بایتی رو معرفی کنید
ممنون

Penryn
11-08-2010, 19:30
ممنون
patriot
هر مدلی از پاتریوت باشه عالیه
Patriot Xporter XT بیشتر از بقیه مدلهاش وجود داره

IRAN_KING
11-08-2010, 21:39
ممنون

مارکOCZ هم خوبه ..ولی مارک های معروف کم یاب شده ... چند نوع از این فلش را با سرعت برای دوستان میزارم ...:21: سرعت کم رایته هست بالا سرعت خواندن .....

OCZ ATV USB Device 14.92 GB 325 ac02 25.76 MB/Sec 7.43 MB/Sec

OCZ Diesel 16GB Kingston Technology Company Inc. 14.92 GB 13fe 1f23 21.90 MB/Sec 6.45 MB/Sec
OCZ DIESEL 16GB USB Device Kingston Technology Company Inc. 14.93 GB 13fe 1f00 19.59 MB/Sec 8.56 MB/Sec barnfish
OCZ DIESEL USB Device Kingston Technology Company Inc. 14.93 GB 13fe 1f00 18.72 MB/Sec 5.08 MB/Sec mal
OCZ DIESEL USB Device Kingston Technology Company Inc. 14.91 GB 13fe 3100 28.70 MB/Sec 7.25 MB/Sec
OCZ DIESEL USB Device Kingston Technology Company Inc. 14.93 GB 13fe 1f00 28.94 MB/Sec 10.45 MB/Sec sirius
OCZ DIESEL USB Device Kingston Technology Company Inc. 14.92 GB 13fe 1f00 17.04 MB/Sec 7.67 MB/Sec
OCZ RALLY2 16GB 14.92 GB 325 ac02 28.52 MB/Sec 12.39 MB/Sec Radius

OCZ RALLY2 USB Device Alcor Micro Corp. 14.94 GB 58f 6387 27.09 MB/Sec 11.07 MB/Sec

OCZ RALLY2 USB Device 14.93 GB 325 ac02 28.37 MB/Sec 8.83 MB/Sec

OCZ RALLY2 USB Device 14.93 GB 325 ac02 30.69 MB/Sec 8.69 MB/Sec

OCZ RALLY2 USB Device 13.88 GB 325 ac02 30.53 MB/Sec 9.31 MB/Sec Travis
OCZ RALLY2 USB Device Kingston Technology Company Inc. 14.93 GB 13fe 1f00 30.15 MB/Sec 7.41 MB/Sec slow system
OCZ RALLY2 USB Device Kingston Technology Company Inc. 14.93 GB 13fe 1f00 30.20 MB/Sec 7.97 MB/Sec Win7-SlowPC
OCZ RALLY2 USB Device 14.94 GB 325 ac02 19.66 MB/Sec 7.96 MB/Sec
OCZ RALLY2 USB Device 14.93 GB 324 bc06 23.41 MB/Sec 6.96 MB/Sec BlackCat

OCZ RALLY2 USB Device 14.94 GB 325 ac02 22.45 MB/Sec 8.23 MB/Sec JasonC

OCZ RALLY2 USB Device 14.92 GB 325 ac02 15.07 MB/Sec 7.79 MB/Sec Comy

OCZ RALLY2 USB Device 14.92 GB 325 ac02 30.85 MB/Sec 8.92 MB/Sec

OCZ RALLY2 USB Device 14.92 GB 325 ac02 30.84 MB/Sec 9.22 MB/Sec chuckbam

OCZ RALLY2 USB Device 14.92 GB 325 ac02 25.64 MB/Sec 9.78 MB/Sec

Aristar
11-08-2010, 22:14
من قبلا rally 2 اسی زد رو داشتم ولی یه اتفاقی افتاد که خراب شد برای همین فرستادم گارانتی ولی در جواب یه فلش از کمپانی ممونکس برای اومد (دلیل : تحریم ا سی زد )
الان هم Xporter XT 8G رو از پاتریوت دارم سرعت ریدش بهتر از رالی 2 هستش ولی سرعت رایتش خیلی افتضاحه !
جدیداً می خوام یه مدل از ممونکس به نام Race بگیرم اون طور که سایتها گفتن خیلی فلش توپیه !
اینجا رو ببینین :

REGISTERED-USER
11-08-2010, 23:20
من خودم یه 16 گیگ OCZ ATV Tubo دارم زرد رنگ .... فقط بگم تو این دو ساله عین خر کار میکنه و سرعتش هم وحشتناکه .... یادم نمیاد تا حالا Safety Remove کرده باشم

فقط بگم عالیه و به نظرم بهترین فلش مموری های جهان رو داره OCZ میزنه

ولی حیف ، بسیار کمیابه و کمی هم گران

amd>intel
12-08-2010, 01:01
بهترين فلش رو corssair ميزنه . البته خودم با q7 twinmos حال ميكنم . عاليه

leo1980a
12-08-2010, 11:47
سلام: فلش با این مارک چطوره ساخت آلمان هم هست ... این نوع قلابی هم داره ... چون من یکی داشتم بعد یک ماه مشکل عجیبی پیدا کرد 16 گیگ بود ولی موقع رایت 3.8 دیگه کپی نمی کرد و خطا میداد ؟

takems

این سایتش ...

دوست من من هم این مشکل رو دازم تو کپی کردن ارور میده راه حلی واسش پیدا کردی آره؟

IRAN_KING
12-08-2010, 17:18
دوست من من هم این مشکل رو دازم تو کپی کردن ارور میده راه حلی واسش پیدا کردی آره؟

سلام دوست عزیز : لطفا نوع فلش خود را بگو و چند گیگ هست کی خریدی نام گارانتی و دقیق مشکلش رو بیان کن تا کمکت کنم چون من هم همین مارک را دارم ..؟ ؟ ؟

مال من این خطا ها رو می دهد ! ! !

خطایی که در سمن رات تسک بار می دهد این است:
windows-delayed write failed
windows was unable to save all the data for the file H:.the data has been lost.
this error may be caused by a failure of your computer hardware or network
connection
please try to save this file elsewhere
در این پیغام H نام درایو فلشم است
بعد این پیغام را میدهد
windows-write protected error
the disk can not be written to be cause it is write protected.
please remove the write protection from the
volume in drive\device\Harddisk2\DR6
cancel try again continue
و اگر try a gain را بزنم یا بخواهم دوباره اطلاعات بریزم این پیغام را میدهد:
can not copy pic12:the disk is write-protected
remove the write-protection or use another disk

amd>intel
12-08-2010, 23:01

با برنامه HP USB Disk Storage Format Tools
يكبار ntfs فرمتش كن

leo1980a
12-08-2010, 23:15
سلام دوست عزیز : لطفا نوع فلش خود را بگو و چند گیگ هست کی خریدی نام گارانتی و دقیق مشکلش رو بیان کن تا کمکت کنم چون من هم همین مارک را دارم ..؟ ؟ ؟

مال من این خطا ها رو می دهد ! ! !

خطایی که در سمن رات تسک بار می دهد این است:
windows-delayed write failed
windows was unable to save all the data for the file H:.the data has been lost.
this error may be caused by a failure of your computer hardware or network
connection
please try to save this file elsewhere
در این پیغام H نام درایو فلشم است
بعد این پیغام را میدهد
the disk can not be written to be cause it is write protected.
please remove the write protection from the
volume in drive\device\Harddisk2\DR6
cancel try again continue
و اگر try a gain را بزنم یا بخواهم دوباره اطلاعات بریزم این پیغام را میدهد:
can not copy pic12:the disk is write-protected
remove the write-protection or use another disk

سلام مرسی بابت پاسخ شما .
فلش من از مارک takeMS و 16GB از نوع MEM-Drive Rubber هستش و با گارانتی فارس FARESS اونم از نوع Life Time همراه با هلوگرام . یه 3 ماه میشه خریدمش اما همش حال گیری میکنه تا می خوام یه فایل حجیم کپی کنم یا چندتا فایل رو با هم کپی کنم با این مشکل روبرو میشم .
جالب اینجاست که فولدری رو که میسازه دیگه نمیشه پاک کرد و باید فرمت بشه تا درستش کرد و پاک بشه .
فروشنده هم میگه تا نسوزه نمیشه واسه گارانتی ارسال کنه زده به سرم بسوزونمش به نظر شما اینکارو بکونم؟
the disk can not be written to be cause it is write protected

sanaz_German
12-08-2010, 23:29
من یه فلش ضد آب 2گیگ و یه فلش معمولیه 32 گیگ می خوام . ولی اصلا نمیدونم چه مارکی بگیرم
میشه راهنمایی کنید؟

IRAN_KING
13-08-2010, 10:19
leo1980a
سلام. راستی این گارانتی سایت نداره با خودشون در میان بزاری بهتره بهد هم شما تهرانی ..و چند گیگ کپی میکنی و خطا میده ؟

من آلان مال خودم رو دادم گارانتی مشهد اونا هم از دروغ گفتن مشکل نداره دیگه زور کردیم دادن تهران گارانتی فارس حالا تو گارانتی هست ... چند روز دیگه هم معلوم میشه چی شده بعد بهت خبر میدم ... فعلا فلش رو دادشته باش ..

شاید این مشکل با نرم افزار مخصوص خود شرکتش درست بشه .

راستی شما فایل ها تو 3 گیگ 3 گیگ کپی کنی باز هم همین مشکل رو داره یک تست کن ... یکی یکی کپی کن بزار یکی دیگه تمام شه بعد بعدی

این فلش شما داخل خود شرکت سازندش هست ..

راستی سرعت فلش در خواندن و رایت چند هست ... مال من که خیلی بعده !

فعلا خداحافظ .

leo1980a
16-08-2010, 10:48
سلام دوست من نه متاسفانه سایت نداره
میدونید من با نرم افزار Tera Copy Pro هم باهاش کپی کردم اما جواب نگرفتم .
اگه تک تک کپی کنم چندتا کپی میکنه بعد ارور میده تازه یه فایل 350 MB رو در مدت زمان 1 دقیقه و 27 ثانیه کپی میکنه که به نظرم زمان زیادیه.
بعد هم سرعت کپی با 3.5 MB/s شروع میشه و به 4 تا در نهایت به 4.5 MB/s هم میرسه.
آقا کلا خیلی حالگیری میکنه...
با تشکر

leo1980a
سلام. راستی این گارانتی سایت نداره با خودشون در میان بزاری بهتره بهد هم شما تهرانی ..و چند گیگ کپی میکنی و خطا میده ؟

من آلان مال خودم رو دادم گارانتی مشهد اونا هم از دروغ گفتن مشکل نداره دیگه زور کردیم دادن تهران گارانتی فارس حالا تو گارانتی هست ... چند روز دیگه هم معلوم میشه چی شده بعد بهت خبر میدم ... فعلا فلش رو دادشته باش ..

شاید این مشکل با نرم افزار مخصوص خود شرکتش درست بشه .

راستی شما فایل ها تو 3 گیگ 3 گیگ کپی کنی باز هم همین مشکل رو داره یک تست کن ... یکی یکی کپی کن بزار یکی دیگه تمام شه بعد بعدی

این فلش شما داخل خود شرکت سازندش هست ..
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی سرعت فلش در خواندن و رایت چند هست ... مال من که خیلی بعده !

فعلا خداحافظ .

IRAN_KING
16-08-2010, 10:55
سلام دوست من نه متاسفانه سایت نداره
میدونید من با نرم افزار Tera Copy Pro هم باهاش کپی کردم اما جواب نگرفتم .
اگه تک تک کپی کنم چندتا کپی میکنه بعد ارور میده تازه یه فایل 350 MB رو در مدت زمان 1 دقیقه و 27 ثانیه کپی میکنه که به نظرم زمان زیادیه.
بعد هم سرعت کپی با 3.5 MB/s شروع میشه و به 4 تا در نهایت به 4.5 MB/s هم میرسه.
آقا کلا خیلی حالگیری میکنه...
با تشکر

سلام خوبی: با این نرم افزار ها تست کن ماله من که فعلا گارانتی هست شاید ماله شما درست بشه ...

باید به اینترنت وصل باشی بعد فلش بزن به کامپیوتر بعد فرمت کن بعد هم تست کن بیبن درست شده ؟
... 2تا یه

این هم هست

نرم افزار

راستی من سایت این گارانتی رو پیدا کردم و سایت داره شما تهران هستید .... اگه با این نرم افزار ها درست نشد یه زنگ به زن به گارانتی بگو این مشکل رو دارم کمکت می کنن بعد یه خبر هم به من بده که چی گفتن باشه ... اینجا بورو زیر گارانتی فارس حتما زنگ بزن ....

leo1980a
16-08-2010, 11:08
سلام ساناز جون اینم واسه شم
فلش مموری ضد اب

شرکتSuper Talentامریکا کوچکترین حافظه فلش جهان را تولید و عرضه نموده است. این حافظه که از سری PICO می باشد در سه مدل PICO-C, PICO-B, PICO-A تولید شده است. حافظه های سری PICO ظرفیتهایی از 1 تا 8 گیگا بایت دارند و وزن آنها کمتر از 6 گرم می باشد و کوچکترین مدل این محصول یعنی PICO-C وزنی معادل 4.7 گرم دارد. مدلهای A,C ضد آب و مدل B به صورت بازشو ساخته شده است (در شکل فوق نمایی از این سری حافظه ها مشاهده می شوند.) سرعت خواندن اطلاعات 200X یا 30MBps می باشد. این حافظه ها از لحاظ ساخت بسیار زیبا و مقاوم در برابر ضربه می باشد و اطلاعات بر روی آنها تا 10 سال می توانند باقی بمانند.
این فلش دارای یک برنامه در داخل خود می باشد که محافظ امنیتی کامل بر روی اطلاعات را بر عهده دارد و اگر فلش را فرمت کنیم آن قسمت از حافظه که با کد امنیتی محافظت شده از بین نمی رود .

ابعاد مدلهای سه گانه سری PICO را در زیر مشاهده می کنید:

من یه فلش ضد آب 2گیگ و یه فلش معمولیه 32 گیگ می خوام . ولی اصلا نمیدونم چه مارکی بگیرم
میشه راهنمایی کنید؟

IRAN_KING
16-08-2010, 11:16
پس فقط مونده با گارانتی صحبت کنی .... اگه نشد ... ! ! ! س و ز ا ن د ن!

مثله اینکه 16 گیگ های این مارک مشکل داره ...

با زخبری شد بگو من که دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه....

موفق باشی بای .....

leo1980a
16-08-2010, 11:18
سلام خوبی: با این نرم افزار ها تست کن ماله من که فعلا گارانتی هست شاید ماله شما درست بشه ...

باید به اینترنت وصل باشی بعد فلش بزن به کامپیوتر بعد فرمت کن بعد هم تست کن بیبن درست شده ؟
... 2تا یه

این هم هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنرم افزار
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی من سایت این گارانتی رو پیدا کردم و سایت داره شما تهران هستید .... اگه با این نرم افزار ها درست نشد یه زنگ به زن به گارانتی بگو این مشکل رو دارم کمکت می کنن بعد یه خبر هم به من بده که چی گفتن باشه ... اینجا بورو زیر گارانتی فارس حتما زنگ بزن ....

سلام دوست من هیچ کدوم از این برنامه ها جواب نمیدن هر دو رو تست کردم ok من یه فلش 1GB kingston قدیمی دارم واقا محشر اما هر چقدر اون خوبه این یکی مزخرفه.

emad_67
22-08-2010, 10:49
دوستان نظرتون راجع به transcend jetflash 600 چیه؟
از نظر سرعت کسی تست کرده؟ (بیشتر سرعت write منظورمه)
گارانتی معتبری داره این مارک ترنسند اصلا؟

در مورد گارانتی a-data هم توضیحی بدید ممنون میشم که مال کجاست.

اگه 4 گیگ مارک kingmax هم چیزی سراغ دارید که سرعت بالایی داشته باشه ممنون میشم معرفی کنید.

kiyani_behzad
22-08-2010, 11:36

اگه 4 گیگ مارک kingmax هم چیزی سراغ دارید که سرعت بالایی داشته باشه ممنون میشم معرفی کنید.
A-Data شرکت آونگ فلش مموری و هارداشو وارد میکنه:

ms2007
22-08-2010, 16:05
فرمت شدن فلش مموری 4gb سلام فلش 4 گیگ من فرمت نمیشه و Eject نمیشه و باز هم نمیشه آیا سوخته؟
ممنون لطفا راهنمایی کنید

IRAN_KING
22-08-2010, 16:06

transcend قلابی زیاد داره ... اصلاشم مشکل فرمت پیدا می کنه .....

آلان A-DATA بگیر که خیلی توپه..... مشکلاتم نداره .....گارانتی شم معتبره ..با گارانتی بگیر ...

اینم مدل های فلش a-data ....

Penryn
22-08-2010, 16:17
هر کی فلش پاتریوت گیر اورد رو هوا هم که شده بخره وگرنه دیگه به خواب شبش هم نمیبینه
در حال حاضر بهترین بازار ایران فقط پاتریوت
کم یاب شده و بزودی نایاب...

mesmaeil2
22-08-2010, 17:21
سلام
سرعت رایت این مدل چقدره
Super Talent Pico_A 16 GB

خواهشا جواب بدید

BEHZAD2007
22-08-2010, 17:36
سلام دوستان نظرتون رو در مورد a data c905 رو بگید و قیمتش چنده
ممنون

IRAN_KING
22-08-2010, 21:27
سلام دوستان نظرتون رو در مورد a data c905 رو بگید و قیمتش چنده
ممنون

چند گیگ رو می خوای من 4 گیگ دارم ... عالیه ....سرعت رایتم سایتش زده 4گیگ 8 رایت 15 سرعت خواندن هست ...
سرعت 8 .16گیگاشم .... خیلی بالاست
از نظر ظاهر هم بستگی به سلیقه داره در کل خوبه ...

با گارانتی بگیر که اصل باشه ..

IRAN_KING
23-08-2010, 09:22
سلام
سرعت رایت این مدل چقدره
Super Talent Pico_A 16 GB

خواهشا جواب بدید

سرعت های
Super Talent Pico_C 16 GB
سرعت های خوبی دارن مدل C مدل A هم باید خوب باشه ...

این هم چند تا از سرعت های مدل C
Super Talent Pico-C 32GB Alcor Micro Corp. 30.38 GB 58f 6387 26.59 MB/Sec 10.05 MB/Sec Alex

SUPER TALENT Pico_C 8GB Flash Drive 7.45 GB 0 0 30.00 MB/Sec 10.38 MB/Sec iostechs.com

SUPER TALENT Pico_C 8GB Flash Drive Transcend Information, Inc. 7.53 GB 1307 165 30.64 MB/Sec 6.44 MB/Sec mkloosterman

Super Talent Pico_C Flash Drive AU USB20 USB Device Alcor Micro Corp. 15.18 GB 58f 6387 29.59 MB/Sec 13.32 MB/Sec

emad_67
23-08-2010, 14:34
transcend قلابی زیاد داره ... اصلاشم مشکل فرمت پیدا می کنه .....

آلان A-DATA بگیر که خیلی توپه..... مشکلاتم نداره .....گارانتی شم معتبره ..با گارانتی بگیر ...

اینم مدل های فلش a-data ....

ممنون دوست عزیز
مدل ها رو نگاه کردم اما به نظر سرعت های خوبی ندارن، بعصی ها رو که زده پایین سرعتش بعضی ها رو هم اصلا نزده. من 4 گیگ می خوام.
مدل Rb19 به نظر سرعت بهتری باید داشته باشه، چون زده ready boost رو ساپرت می کنه.
کسی این مدل رو داشته و تست کرده؟

BEHZAD2007
23-08-2010, 17:47
چند گیگ رو می خوای من 4 گیگ دارم ... عالیه ....سرعت رایتم سایتش زده 4گیگ 8 رایت 15 سرعت خواندن هست ...
سرعت 8 .16گیگاشم .... خیلی بالاست
از نظر ظاهر هم بستگی به سلیقه داره در کل خوبه ...

با گارانتی بگیر که اصل باشه ..

ممنون دوست عزیز 8 گیگش رو خریدم 31 تومان فکر کنم بهم انداخته بی انصاف
بازم ممنون
فلشی هست که بهش اعتماد کرد یا نه

IRAN_KING
23-08-2010, 21:18
ممنون دوست عزیز 8 گیگش رو خریدم 31 تومان فکر کنم بهم انداخته بی انصاف
بازم ممنون
فلشی هست که بهش اعتماد کرد یا نه

فلش خوبی هست من دارم پر قدرته ..
ولی گرون داده که به شما چونه نزدی ... گارانتی آونگ که داره ....

REGISTERED-USER
23-08-2010, 21:33
هر کی فلش پاتریوت گیر اورد رو هوا هم که شده بخره وگرنه دیگه به خواب شبش هم نمیبینه
در حال حاضر بهترین بازار ایران فقط پاتریوت
کم یاب شده و بزودی نایاب...

تایید میشه ... Patriot و Turbo OCZ فوق العاده هستند

فقط خیلی کم یاب هستن ! من خودم الان دنبال ATV Turbo 16G هستم گیرم نمیاد :41:

نیگا کن آدم خوف میکنه :دی

تو عمرم حاضر نیستم سراغ آشغال هایی مثل کینگ استون و ترنسند و a-Data و ... برم کلا فلش های بیخود و سرعت پایینی دارند ... ابدا هم مقاوم نیستند

kiyani_behzad
24-08-2010, 10:26
تو عمرم حاضر نیستم سراغ آشغال هایی مثل کینگ استون و ترنسند و a-Data و ... برم کلا فلش های بیخود و سرعت پایینی دارند ... ابدا هم مقاوم نیستند
A-Data کیفیت محصولاتش خوبه و قیمتشون هم مناسب هست و خوبیش اینه که متفرقه نداره، کینگ استون یا متفرقه هستند توی بازار یا قدیمی و سرعت پایین، ترنستند هم از اول برند خاصی نبود

Penryn
24-08-2010, 11:27
صحبتهای مستر رجیستر کامل تآیید میشه.متآسفانه بازار متقلبهای چینی رو خود ما ملت گرم نگهداشتیم
طوریکه بعد از سرازیر کردن انوع پلاستیک کهنه به اسم فلش مموری با برچسب ترنسد و.... حالا بیشرمانه اومدن فلش به اسم 500 گیگ میفرستن بازار ما!!! یعنی شعور ایرانی جماعت رو در حد کودک پیش دبستانی که هیچی حالیش نیست فرض کردن
فکر کنم 4 روز دیگه دمپایی و لنگ کفشهایی که اینجا نمکیهای افغانی جمع میکنن میبرن رو بگیرن آب کنن به اسم فلش 1 ترا پس بفرستن بازار بی در و پیکر ایران((کاروونسرا))
این حرف قدیمیها رو موقع خرید فلش آویزه ی گوش کنید:هیچ ارزونی بی علت و هیچ گرونی بی حکمت نیست

panther99
27-08-2010, 18:17
آقا فلش من اینه !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . حالا اگه بخوام یه دونه 8 گیگ با سرعت رید و رایت بالاتر از این بگیرم پاتروت xporter ها گزینه های خوبین ؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیشتر به ----- میزنم و فیلم ظبط میکنم . میخوام سرعتش از اینیکی بالاتر باشه . ممنون .

kiyani_behzad
28-08-2010, 16:19
آقا فلش من اینه !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . حالا اگه بخوام یه دونه 8 گیگ با سرعت رید و رایت بالاتر از این بگیرم پاتروت xporter ها گزینه های خوبین ؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیشتر به ----- میزنم و فیلم ظبط میکنم . میخوام سرعتش از اینیکی بالاتر باشه . ممنون .

سلام
شما از سری جدید پاتریوت به اسم Xporter Rage بگیر که سرعت رایت بالایی داره برای رکورد ر سی ور خیلی عالیه

panther99
30-08-2010, 10:00
ممنون . قیمت 8 گیگش چنده اینا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amd>intel
30-08-2010, 10:12

TwinMOS Mobile Disk Q7

roteal2007
30-08-2010, 10:37

TwinMOS Mobile Disk Q7

قیمت؟ USB چنده؟

amd>intel
30-08-2010, 10:54
متاسفانه ندارم . USB 2.0 ولي سرعتش بالاست

A.IvI.I.N
05-09-2010, 20:04
دوستان 1 سوال در مورد هارد اکسترنال داشتم ولی تاپیک در این مورد ندیدم به همین خاطر اینجا مطرح میکنم.
الان هارد اکسترنال با یو اس بی ورژن 3 اومده تو بازار...؟؟؟
چه مارکی هست..؟؟؟

Penryn
05-09-2010, 23:14
دوستان 1 سوال در مورد هارد اکسترنال داشتم ولی تاپیک در این مورد ندیدم به همین خاطر اینجا مطرح میکنم.
الان هارد اکسترنال با یو اس بی ورژن 3 اومده تو بازار...؟؟؟
چه مارکی هست..؟؟؟
تو بازار ایران?!؟ از نمایندگیشهاشون مثل سازگار ارقام و.... باید بپرسی ولی اینا رو کارخونههاشون داره میسازه
My Book 3.0

Seagate
دو مدل BlackArmor و FreeAgent GoFlex با یه کابل آپگرید USB3 داده میشوند

kiyani_behzad
14-09-2010, 16:42
یدونه فلش مموری TDK مدل Trans-it Mini گرفتم با گارانتی 3 ساله شرکت وارد کننده محصولات TDK تو ایران که اصل بودن رو مشخص میکنه به قیمت 20 تومن! فقط این مدلش سرعت بالایی نداره سرعت ریدش حدود 16-17 هست رایتش هم فکر کنم نزدیک 10 باشه ارزش نداره به این قیمت، روی جعبه چیزی در مورد سرعت ننوشته بود روی سایتش هم همینجور به خودشون هم که ایمیل زدم هی پیچوندن میگفت فقط مدل Edge سرعتش از Mini بیشتره :دی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F4ZAtVqhMSdKq0DZ4atHUJhddTNKFVeDFeqY/Photo0367.jpg?psid=1

Special User
18-09-2010, 16:24
سلام.
فلش های با حافظه ی بالا میگن اومده ( توی وب سایت های خارجی خودم)
تو ایران هم هست؟!
آیا کسی داره اینجا؟

ofathollahzadeh
22-09-2010, 11:57
سلام، من یه فلش Transcend 4GB دارم بعد از اینکه با یه نرم افزار Format اون را به NTFS در آوردم سرعتش نصف شد. بعد از این هم که دوره FAT32 کردمش درست نشد. حالا اگه کسی میتونه بگه چطوری می شه درستش کرد.

mansour_hotboy
22-09-2010, 21:18
با سلام و خسته نباشید.فرق فلش مموری های کوچک و بزرگ(از لحاظ اندازه) با یک مارک و حافظه یکسان در چیه؟
منظورم اینه از لحاظ کیفیت باهم فرق میکنن؟

saeid 22
23-09-2010, 05:37
سلام
من چند ماه پیش یک فلش kingmax 16 gig مدل Bj-01 به مبلغ 40 تومن از نمایندگی گیگابایت با گارانتی آواژنگ مادام العمر خریدم در کل چیزه متوسط و خوبی هستش و از نظر گارانتی هم خیالت راحته ولی سرعتش Read : 21MB/s(Max) ; Write : 10MB/s(Max هستش وقتی که می خوام داخل فلش چیزی بریزم زمان زیادی میبره اعصاب را یخورد خود میکنه مخصوصا که حجم فایلت زیاد باشه ولی انتقال به هاردش سریعتر هستش و خوب کار میکنه یک کینگستون 2 گیگ دارم چند سال پیش خریده بودم کینگ مکس از نظر سرعت از گینگستون سریع تر هستش میگم راهی نداره سرغت کول دیسک را یخورده ببرم بالا؟

یکبار فردایش رفتم همونجا که کول دیسک را گرفتم گفتم چرا نمیشه کول دیسک را از طریق راست کلیک eject کرد گفت از طریق safely remove hardware این کار را بکن گفت خودم هم کینگ مکس دارم همینطوری فلش مموری را ازسیستم میکشم گفتم چرا فرمت را یخورده دیر آنجام میده گفت 16 گیگ هستش و طبیعی هستش خلاصه هر چی گفتم یک جوابی دادو مارو دست به سر کرد گفت مشکلی نداره هر وقت مشکلی پیش اومد واسمون بیار فقط جعبه و برچسب گارنتی را نگه دار من هم دیگه چیزی نگفتم اومدم بیرون تنها چیزی که باعث شد پس ندم فقط گارانتیش بود وگرنه تا حالا صد بار فلش را پس داده بودم

به نظر شما سرعتش خیلی پایینه و در کل نظر شما در مورد برند گینگ مکس چی هستش با توجه به برند های دیگر که در بازار وجود داره؟

در کل توی این مدتی که ازش استفاده کردم من ازش راضی بودم و مثل خر کار میکنه فقط سرعتش یک خورده بیشتر بود دیگه عالی میشد اون دوستانی که یک فلش معمولی میخوان و گارانتی چیزه خوبی هستش

water_lily_2012
26-09-2010, 11:24
دير زمانی است که رقابت شرکت های سازنده حافظه فلش در ارایه محصولات مبتنی بر USB 3.0 آغاز شده. و بالاخره شرکت Kingstone اولین فلش مموری خود را که از اين فن آوری بهره برده روانه بازار کرده است.

این محصول با عنوان Data Traveler Ultimate 3.0 می تواند با سرعت 80MB/sec اطلاعات را خوانده و با سرعت 60MB/sec در حافظه ذخيره کند. در صورتی که آن را به یک ورودی از نوع USB 2.0 متصل کنید سرعت انتقال اطلاعات 30 مگابایت در ثانیه خواهد بود. هر چند این اعداد در عمل هنگام کار مقداری متفاوت خواهند بود.

البته فراموش نکنید برای داشتن چنین سرعتی باید کامیپوتر شما هم دارای پورت USB 3.0 باشد. بنابراین برای بسیاری از کاربران خرید چنین حافظه ای کمی زود و البته گران محسوب می شود. این محصول در سه حجم 16، 32 و 64 گيگا بایت به ترتیب با قیمت های 80$، 138$ و 270$ روانه بازار شده تا نسل جدید حافظه های فلش، چند صباحی بازار را به دست خود بگیرد.

hasanpix
09-10-2010, 23:51
دوستان سلام
کسی از این شرکت داده پرداز رایانه متین که گارانتی فلش های سیلیکون هست شماره یا آدرسی داره. فکر کنم فلش ما سوخته ممنون

Sunderlan
10-10-2010, 07:52
فلش مموری های داخل همه متاسفانه چینی هستند . فقط توشون کمی TDK خوب هستش .

amd>intel
10-10-2010, 12:10
سلام، من یه فلش Transcend 4GB دارم بعد از اینکه با یه نرم افزار Format اون را به NTFS در آوردم سرعتش نصف شد. بعد از این هم که دوره FAT32 کردمش درست نشد. حالا اگه کسی میتونه بگه چطوری می شه درستش کرد.

برو سايت Transcend و بصورت آنلاين فرمت كن .

seseli
16-10-2010, 00:46
فلش مموری من ارورر فرمت شدن میده.وقتی فرمت میزنم ارورر windows was unable to complare the format

water_lily_2012
17-10-2010, 08:26
فلش مموری A-DATA C905 چطور فلشی هست؟
ارزش خرید داره؟

amd>intel
17-10-2010, 09:17
فلش بدي نيست . من خودم twinmos l2 16gb دارم واقعا راضي هستم .

mehrdad_a
17-10-2010, 11:34
به نظر من بهتره فلش Apacer یا kingmax یا PNY بخری هم گارانتی خوب داره و هم سرعت خوب با توجه به قیمتش فوق العاده است
البته مارک OCZ هم خیلی عالیه ولی گرونه

water_lily_2012
17-10-2010, 13:34
کدوم فلش سرعتش بیشتر از بقیه هست؟

amd>intel
17-10-2010, 16:54
دوست من فلش ها آنچنان فرقي ندارن ولي تو ايران بايد به گارانتي معتبر بيشتر توجه كني .

water_lily_2012
17-10-2010, 21:44
خوب کدوم فلش گارانتی معتبر داره.

hakhamansh
23-10-2010, 10:23
سلام
لطفا راهنمايي كنيد
فلش من براي انجام هر عملياتي R/W پيغام ميده در برابر نوشن حفاظت شده است و حتي فرمت هم نميشود
يه ويروس كه اسم فايلش شماره با پسوندEXE پيدا كردم ولي به خاطر حفاظتش آنتي هم نميتونه پكش نكه از DOS هم سعي كردم نشد كه بشه
حالا چه كنم ؟؟؟؟؟؟؟:46:

samanajan
23-10-2010, 16:41
سلام بین فلش های با ظرفیت 16 گیگابایت کدام بهتره .

patriot xtboost 16G

OR

ADATA

OR

چیزی دیگر

amd>intel
23-10-2010, 17:17
twinmos Q7 به نظر من عاليه

h-y2009
27-10-2010, 20:35
من میخوام دو تا فلش 4 گیگ بگیرم
بنظر شما چی بگیرم ؟

elhaaam
28-10-2010, 00:55
دوستان محترم
می دونم بحثم جاش اینجانیست
پس
فقط یک بلی و خیر بگید که مدیرانمون هم ناراحت نشوند
یک فلش 8 گیگ به نام PNY دارم خود به خود از کار افتاده آخرین بار خیلی قشنگ با حالت سیف کشیدمش اما سری بعد که وصل کردم می گه لطفا دیسک را وارد کنید
با برنامه های JetFlash Online Recovery v1.0 و SDFormatter V2.0 و HPUSBFW
هم چکش کردم اما آب از آب تکان نخورد
اما به عنوان یک درایو Removable Disk می شناستش ولی فورمت و باز نمی شود
حالا می خوام بدونم امیدی به زنده بودنش هست یا خیر
مرســــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــی

c30tehran
30-10-2010, 19:19
یکی امروز به من گفت فلش های جدید این قابلیت رو دارند که نیاز به safe move نداره و همچین چیزی خبری هست یا نه؟

و به این قابلیت و یا تکنولوژی چه چیزی گفته میشه؟

---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------

دوستان محترم
می دونم بحثم جاش اینجانیست
پس
فقط یک بلی و خیر بگید که مدیرانمون هم ناراحت نشوند
یک فلش 8 گیگ به نام PNY دارم خود به خود از کار افتاده آخرین بار خیلی قشنگ با حالت سیف کشیدمش اما سری بعد که وصل کردم می گه لطفا دیسک را وارد کنید
با برنامه های JetFlash Online Recovery v1.0 و SDFormatter V2.0 و HPUSBFW
هم چکش کردم اما آب از آب تکان نخورد
اما به عنوان یک درایو Removable Disk می شناستش ولی فورمت و باز نمی شود
حالا می خوام بدونم امیدی به زنده بودنش هست یا خیر
مرســــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــی

به نظر من شما این تایپک مراجعه می کردید

pooriya_hp
30-10-2010, 19:40
بنظر شما چی بگیرم ؟
به نظر من ترانسند برند خوبی هست.
با توجه به گارانتی عالی که داره.
من 3 ساله دارم خیلی راضیم

santamove
30-10-2010, 20:40
بنظر شما چی بگیرم ؟

من چهار گیگ سونی usm-n دارم،خیلی عالیه
سرعت بیست!
کیفیت بیست!

هیچ وقت safe-remove هم نکردمش،
یه بارم مونده بود تو جیبم تو لباسشویی!!! یک ساعت با آب بسیار سرد و بسیار گرم شسته بودنش و با خشکن 1000دور خشکش کرده بودنش ،
وقتی فهمیدم از فلاشم نامید شدم،ولی وقتی وصلش کردم،دیدم هیچ چیش نشده!!!!

البته سونی هایی که حالت فشاری دارن رو نخرین،
فلاش من از نوع هولدینگه(سری جدیده)هست...

ساخت چین هم هست!!!! با گارانتی ایران رهجو16تومن دادم....

water_lily_2012
30-10-2010, 20:57
َA-Data هم برند خوبیه. هم در زمینه هارد و هم در زمینه فلش.

mesmaeil2
07-11-2010, 20:30
من میخوام یه فلش 16 گیگ بخرم بهترین ما رک چیه
از نظر سرعت و مقاوم بودن

amd>intel
08-11-2010, 10:08
twinmos q7 بگير

nelahe
08-11-2010, 10:27
سلام دوستان

فلشی که ویروس دارد و به سیستم میزنیم

آنتی ویروس فایل های ویروسی را پاک می کند

بعد بردم به یک کامپیوتری نشان دادم فایل ها را کاملاً برگرداند و دیگر ویروسی نبودند

چطور این کار را کنیم (فایلی را که آنتی ویروس پاک کرده است چطور برگردانیم و البته ویروسی نباشد):11:

alireza1411
09-11-2010, 00:06
سلام دوستان

فلشی که ویروس دارد و به سیستم میزنیم

آنتی ویروس فایل های ویروسی را پاک می کند

بعد بردم به یک کامپیوتری نشان دادم فایل ها را کاملاً برگرداند و دیگر ویروسی نبودند

چطور این کار را کنیم (فایلی را که آنتی ویروس پاک کرده است چطور برگردانیم و البته ویروسی نباشد):11:

خب یه محیط قرنظینه دارن همشون. quartinate که میشه از توش رو فایلها راست کلیک کرد و یه کارایی کرد.

تازه از هارد و فلش پاک بشه میشه ریکاوری هم کرد البته کامل جواب نمیده ولی تا حدی میشه فایل های دیلیت شده رو ریکاور کرد.

:11::11::11:

amd>intel
09-11-2010, 10:20
Flash Memory Toolkit 1.2 Pro.rar

samira_googleOne
09-11-2010, 14:38
اینتل قرار است تکنولوژی ارتباط اپتیکال Light Peak که سرعت انتقال اطلاعات آن نسبت به USB 3.0 بسیار بیشتر است را عرضه کند و همچنین به زودی در طیف وسیعی از وسایل الکترونیکی استفاده شود.

براساس گزارش CNet: در اوایل سال 2011 میلادی محصولات بسیار زیادی با فناوری Light Peak وارد بازار خواهد شد. تسریع زمان استفاده Light Peak در محصولات مختلف ممکن است USB 3.0 را برای همیشه محو کند. طی سال های اخیر USB 1.0 و USB 2.0 اصلی ترین راه انتقال اطلاعات در ابراز الات مختلف به شمار می رفت. براساس اطلاعات منتشر شده سرعت انتقال اطلاعات در Light Pick حدود 10Gps است که دو برابر سریعتر از USB 3.0 است. (سرعت انتقال اطلاعات در USB 3.0 حدود 5.0Gps است.)

منبع و ادامه مطلب

nelahe
09-11-2010, 18:01
خب یه محیط قرنظینه دارن همشون. quartinate که میشه از توش رو فایلها راست کلیک کرد و یه کارایی کرد.

تازه از هارد و فلش پاک بشه میشه ریکاوری هم کرد البته کامل جواب نمیده ولی تا حدی میشه فایل های دیلیت شده رو ریکاور کرد.

درسته میشه ری ستور کرد، ولی خب در سیستمی که فلش زده میشه ری ستور کرد دیگه درسته

میخوام ببینم با کدوم برنامه به بهترین وجه میشه ریکاوری کرد

---------- Post added at 08:01 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------

Flash Memory Toolkit 1.2 Pro.rar

این برنامه چکار می کنه؟!

alireza1411
09-11-2010, 22:24

---------- Post added at 08:01 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------

این برنامه چکار می کنه؟!

نه من فلش یکی از دوستام رو که فایلهاش پاک شده بود و لازم داشت با یه برنامه ی ریکاوری تونستم رو کامپیوتر خودم ریکاور کنم. فکر نمیکنم ربطی داشته باشه به اینکه به چی وصل بوده. مهم اینه که اطلاعات همچنان روش هست و باید سعی کرد شاید ریکاور بشه.

BEHZAD2007
09-11-2010, 23:07
سلام دوستان میشه بهترین مدل a data در ظرفیت 8 و 16 و 32 بگید از همه لحاظ بهتر باشه سرعت رایت و خوندن و غیره حق انتخاب ندارم ممنون میشم کمکم کنید

parsa205
11-11-2010, 13:31
کسی میدونه علت قیمت بالای رم های سونی چیه؟

hirondelle
12-11-2010, 14:59
دوستانی که پاتریوت دارن،تا حالا بوتیبلش کردن؟یه امتحانی می کنین لطفا؟
نحوه بوتیبل کردن:

---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------

بعد یه سوال دیگه،فرق می کنه مدلهاش؟ مثلا 8 یا 4 کدوم مدل بهتره؟(راستی از ر ی س ی و ر میشه مستقیم روش ریخت؟)

hirondelle
13-11-2010, 01:04
قیمت هم از میهن پرست بدین ممنون میشم.برا 2 ،4 و 8 و16 و 32

hirondelle
13-11-2010, 16:16
کاش یه نظرسنجی بذارید ،من چند صفحه از این تاپیک خوندم،الان دارم سر به بیابون می ذارم!(هر کی یه چیزی میگه)

maj87
20-11-2010, 12:09
سلام

سريعترين فلش مموري ترنسند چه مدلي هست؟

amd>intel
20-11-2010, 16:51

این برنامه چکار می کنه؟!

اين برنامه براي فرمت و ريكاوري فلش ميباشد

sasanzz
22-11-2010, 00:37
با سلام خدمت تمامی دوستان من این مدل فلش میخوام بخرم لطفا اگه کسی خریده وتست کرده یه جواب به من بده:20:
(Flash Patriot 32GB XT Rage
1-سرعت
2-کیفیت
3-قیمت

nelahe
30-11-2010, 10:40
سلام دوستان عزیز

راستش فلش مموری که درایوش رو در مای کامپیوتر نداریم، اما وقتی نوار بالای MAYCOMPUTER که درایوها را نمایش می دهد را باز می کنیم درایو این فلش هم هست

2- یه کتابی، سایتی معرفی کنید که مشکلات مربوط به فلش مموری ها را داشته باشد :11:

kertob
04-12-2010, 15:29

داداش اينو چي كار كنم از فلشم ميگيره

farid_frd
05-12-2010, 16:09
سلام دوستان
الان بهترین فلش 16 گیگ چیه و قیمتش چنده ؟

hirondelle
05-12-2010, 16:15
سلام دوستان
الان بهترین فلش 16 گیگ چیه و قیمتش چنده ؟
من پاتریوت گرفتم ،ازش راضی ام

kertob
06-12-2010, 15:09

داداش اينو چي كار كنم از فلشم ميگيره
جواب ندادينا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:19::19::19::19::19::19::19::1 3::11::11::11::11::11::11::11::18::20::41::31::31: :31::31::31::40::40::40::40::40::40::40::19::19::1 9::19::19::19::19::13::11::11::11::11::11::11::11: :18::20::41::31::31::31::31::31::40::40::40::40::4 0::40::40::19::19::19::19::19::19::19::13::11::11: :11::11::11::11::11::18::20::41::31::31::31::31::3 1::40::40::40::40::40::40::40::19::19::19::19::19: :19::19::13::11::11::11::11::11::11::11::18::20::4 1::31::31::31::31::31::40::40::40::40::40::40::40: :19::19::19::19::19::19::19::13::11::11::11::11::1 1::11::11::18::20::41::31::31::31::31::31::40::40: :40::40::40::40::40::19::19::19::19::19::19::19::1 3::11::11::11::11::11::11::11::18::20::41::31::31: :31::31::31::40::40::40::40::40::40::40:

shahab_blaster
06-12-2010, 18:04
جواب ندادينا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:19::19::19::19::19::19::19::1 3::11::11::11::11::11::11::11::18::20::41::31::31: :31::31::31::40::40::40::40::40::40::40::19::19::1 9::19::19::19::19::13::11::11::11::11::11::11::11: :18::20::41::31::31::31::31::31::40::40::40::40::4 0::40::40::19::19::19::19::19::19::19::13::11::11: :11::11::11::11::11::18::20::41::31::31::31::31::3 1::40::40::40::40::40::40::40::19::19::19::19::19: :19::19::13::11::11::11::11::11::11::11::18::20::4 1::31::31::31::31::31::40::40::40::40::40::40::40: :19::19::19::19::19::19::19::13::11::11::11::11::1 1::11::11::18::20::41::31::31::31::31::31::40::40: :40::40::40::40::40::19::19::19::19::19::19::19::1 3::11::11::11::11::11::11::11::18::20::41::31::31: :31::31::31::40::40::40::40::40::40::40:

سيستمت رو از لحاظ داشتن ويروس چك كن

shahab_f
06-12-2010, 19:24
من وقتی فلش رو به پورت های جلوی مادربوردم وصل میکنم ، اون زیر پیغام میده This device can perform faster و سرعت فلشم هم خیلی پایینه ، انگار به جای usb 2.0 ، یو اس بی 1 کار میکنه .اما پورت های پشتی خوبن. چیکار باید کرد؟

shahab_blaster
07-12-2010, 09:51
من وقتی فلش رو به پورت های جلوی مادربوردم وصل میکنم ، اون زیر پیغام میده This device can perform faster و سرعت فلشم هم خیلی پایینه ، انگار به جای usb 2.0 ، یو اس بی 1 کار میکنه .اما پورت های پشتی خوبن. چیکار باید کرد؟

به پورت هاي جلو وصل نكن پرسيدن نداره كه
به جاي پورت هاي جلو كابل ارتقا با جنس خوب تهيه كن و به پورت هاي پشت وصلش كن
معمولا تو كيس ها پورت جلو از كيفيت مناسبي زياد برخوردار نيست البته بسته به مدل و برند كيس هم داره

shahab_f
07-12-2010, 22:52
راست میگی ، نمیدونم چرا به فکر خودم نرسید .
بنده منظورم این بود که اگه پورت های جلو رو «اشتباها» usb1 تشخیص میده ، میشه درستش کرد یا خیر

shahab_blaster
08-12-2010, 09:15
راست میگی ، نمیدونم چرا به فکر خودم نرسید .
بنده منظورم این بود که اگه پورت های جلو رو «اشتباها» usb1 تشخیص میده ، میشه درستش کرد یا خیر

اشتباها تشخيص ميده يا اينكه بوردي كه در جلو براي usb قرار دادن جنسش خوب نيست
ميتوني از طريق بايوس سيستمت ببيني پورت هاي usb رو چه ورژني قرار داده شدن

alimisaghian
09-12-2010, 22:55
سلام به همگی. من مشکل با رم SD واسه دوربین ip camera دارم. نمیدونم جای درستی مطرح کردم یا نه . یه رم 8 گیگ silicon power sdhc میذارم تو دوربین میشناسش ولی فرمت نمیکنه میگه write protecte. با کامپیوتر رمو فرمت کردم ولی دوربینم باید خودش فرمت کنه تا روش ضبط کنه. چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟:41:

mahdi_ctr
21-12-2010, 21:46
سلام
من میخوام برنامه برنامه VirtualExpander_v26 که مخصوص فلش مموری هست رو اجرا کنم ولی پیغام زیر رو میده

ویندوزم 7 هست
به نظرتون مشکل از چی هست؟
راستی فلشم کینگ استون 8 گیگ هست

ADRIEN
21-12-2010, 22:58
سلام به همگی. من مشکل با رم SD واسه دوربین ip camera دارم. نمیدونم جای درستی مطرح کردم یا نه . یه رم 8 گیگ silicon power sdhc میذارم تو دوربین میشناسش ولی فرمت نمیکنه میگه write protecte. با کامپیوتر رمو فرمت کردم ولی دوربینم باید خودش فرمت کنه تا روش ضبط کنه. چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟:41:

این پیغامی که میده یعنی محافظت شده
فرمت فول بزن با کامپیوتر
روی فایل سیستم هم دقت کن

amirarsalaan
22-12-2010, 00:22
سلام ، آیا میشه یک یو اس بی ۳ رو به ورودی یو اس بی ۲ وصل کرد؟

shahab_blaster
22-12-2010, 18:26
سلام ، آیا میشه یک یو اس بی ۳ رو به ورودی یو اس بی ۲ وصل کرد؟

بله ميشه وصل كرد فقط وسيله با سرعت usb2 قابل استفاده ميشه

alimehraeew
29-12-2010, 23:29
آقایون ارور Delayed Write Failure رو چه جوری می شه repair کرد؟؟؟؟؟

armin_punisher6
30-12-2010, 07:49
بچه ها الان پر سرعت ترین فلش چیه؟قیمتشم اصلا مهم نیست.

Tenacious
02-01-2011, 15:03
آقا این فلش‌های hp خوبن؟
کوچیک‌ها.
بخوام یه فلش خوب بخرم چی پیشنهاد می‌کنید؟
پولش هم مهم نیست. حجم هم حداقل 8 می‌خوام.

جاسم کدخدایی بنت
02-01-2011, 15:17
سلام من یک فلش 64 گیگ transecend دارم

همین که فایل تو ش میکنم وبرمیدارم دوباره میزنه می بینم که فایلار و خود به خود پاک کرده

چَــکـکار کنم درس شه

please help me

thanks

Tenacious
02-01-2011, 17:57
سلام من یک فلش 64 گیگ transecend دارم

همین که فایل تو ش میکنم وبرمیدارم دوباره میزنه می بینم که فایلار و خود به خود پاک کرده

چَــکـکار کنم درس شه

please help me

thanks
آشغال‌ترین فلش ها transecend ها هستن.
من 2 تا داشتم که هر دو تا همین مشکلو داشتن. آخرشم سوختن.
هیچ کس هم نتونست کاری کنه!

farzin1986
02-01-2011, 18:12
درود..
دوست من، من هم این مشکل رو داشتم.. دلیل خیلی مسخره ای داره..
وقتی رم رو داری جا میزنی کوچکترین فشاری به اید کلید موقعیتش رو تغییر میده و این یعنی قفل شدن رم در برابر نوشتن..:13:
به عکس دقت کن.. جهت قفل شدن و جهت حرکت رم در خشاب دوربین....:5:
دقت کنی موقع جا زدن حله..

Tenacious
06-01-2011, 20:30
کسی نبود به این سوال ما جواب بده؟

آقا این فلش‌های hp خوبن؟
کوچیک‌ها.
بخوام یه فلش خوب بخرم چی پیشنهاد می‌کنید؟
پولش هم مهم نیست. حجم هم حداقل 8 می‌خوام.

join me
11-01-2011, 15:18
کسی نبود به این سوال ما جواب بده؟

فلش خوب میخوای کینگ مکس با گارانتی 3 ساله گیگابایت ، من الان 5 ساله دارم کوچکترین مشکلی نداره منتظرم بسوزه یا گم کنم برم یه حجم بالا تر بگیرم/

ghadami2005
11-01-2011, 15:34
به نظر من pqi خيلي عاليه گارانتي مادام العمر داره

caca_caca888
11-01-2011, 15:49
دوستان هنوزم patriot rage یکی از بهترین مارکاست؟
الان فلش 16 چی خوبه؟

amirpers
11-01-2011, 17:05
دوستان اين فلش هاي Patriot Xporter جديدي كه تو بازار اومدند و كوچكتر از قبليها هستند و شكلشون هم يه خورده فرق مي كنه ، چه جوريند ؟

zeynolabedin
13-01-2011, 00:52
سلام
من مدتی پیش یه فلش مموری سونی 8 گیگ خریدم (Micro vault) یه مدتیه که کامپیوتر pc خونمون این فلش رو نمیشناسه،کمکم کنید(جالب اینجاست که کامپیوتر فلش های دیگه رو-که البته سونی نیستند-میشناسه و جالبتر اینکه کامپیوتر های دیگه هم این فلش سونی رو میشناسن!!!)چه کنم؟!

Tenacious
14-01-2011, 12:45
سلام
من مدتی پیش یه فلش مموری سونی 8 گیگ خریدم (Micro vault) یه مدتیه که کامپیوتر pc خونمون این فلش رو نمیشناسه،کمکم کنید(جالب اینجاست که کامپیوتر فلش های دیگه رو-که البته سونی نیستند-میشناسه و جالبتر اینکه کامپیوتر های دیگه هم این فلش سونی رو میشناسن!!!)چه کنم؟!

خودتو آزار نده، ویندوزتو عوض کن!

jetjacket
17-01-2011, 00:08
سلام

تو ايران فلش مموري هست كه گارانتي اينترنشنال داشته باشه؟ يعني اينجا بخري چند وقت ديگه بخواي ببري خارج.

(نمي دونم سوالم جاي درستي پرسيدم يا نه)

amd>intel
17-01-2011, 10:25
شما هر فلشي بگيري تو هر كشوري نماينده و برات عوض يا تعمير ميكنند

Highbury
23-01-2011, 00:54
سلام دوستان. فلش با حجم 4- یا 8 گیگ میخوام. که کیفیت خوب و سرعت بالایی داشته باشه. چی توصیه میکنید؟چه گارانتی داشتهب اشه؟سرعت و کیفیت خیلی مهمه.
اگه سایتی خرید اینترنتی میشناسید بگید

roteal2007
23-01-2011, 09:22
سلام دوستان يه فلش 8 گيگ معرفى کنيد که زياد گرون نباشه واسه هديه ميخوامش....

Highbury
23-01-2011, 10:20
اگه برای هدیه میخوای سیلیکون پاور خوبه.
--------
امروز فردا میخوام برم بخرم. اگه ایکسپارتر گیرم نیومد. نظرتون در مورد فلش Adata و apacer چیه؟کدوم مدلش رو بخرم؟ نظرتون در مورد سیلیکون پاور و pqi چیه؟ کلا یک فلش 8 گیگ میخوام برم بخرم شاید هم 16 با کیفیتترین رو معرفی کنید. و اینکه با چه گارانتی خوبه؟

water_lily_2012
24-01-2011, 16:03
گارنتی فلش های A-Datao خوبه یا نه.
می خواهم مدل C 905 را بخرم چطوره؟

One Mania
24-01-2011, 16:11
مدل بدی نیست. قشنگ هم هست. ولی از گارانتی اون خبر ندارم.

Highbury
24-01-2011, 18:49
گارانتی اصلیش فکر کنم آونگ و 3 ساله باشه

Help118
26-01-2011, 01:17
فلش مموریم سن دیسک u3 smart من ریکوکنایز میشه ولی فرمت نمیشه برنامه فرمتر دارید؟
یادمه با دیسک پارت تو کامند پرامت کار می کردم که حوصلم سر رفت و کشیدمش. بعد اینجوری شد!

nelahe
04-02-2011, 20:25
یه سوال
بعضی اوقات وقتی روی یک فلش کلیک می کنیم برای باز شدن و می پرسد که با چه برنامه ای باز می شود

مثل فایل هایی با آن برخورد می کند که نمی شناسد
و من اون فلش را از نوار بالای مای کامپیوترم باز می کنم

با این جور فلش ها باید چکار کرد