ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث و راهنمايی درباره ی انواع آلات موسيقی (قيمت، کاربرد، آموزشگاه‌ها و ...)

صفحه ها : 1 2 3 4 [5]

Переклад не
27-03-2012, 23:05
خیلی چیزا میشه خرید .
خیلی از سازای بادی به اضافه ی ویولون و گیتار و خیلی از سازای ایرانی
شما به کدوم ساز علاقه دارید؟

من خیلی علاقه دارم به نواختن ساز اما تنها فرصتی که برای اینکار دارم تو گردش ها و کمپینگ هاست
مثلا وقتی پیک نیک میریم و کمپ میزنیم دورهمی جای یه ساز مناسب خالیه.سازی که در این مواقع حال میده چی میتونه باشه؟

rh.mohammad
28-03-2012, 10:04
من خیلی علاقه دارم به نواختن ساز اما تنها فرصتی که برای اینکار دارم تو گردش ها و کمپینگ هاست
مثلا وقتی پیک نیک میریم و کمپ میزنیم دورهمی جای یه ساز مناسب خالیه.سازی که در این مواقع حال میده چی میتونه باشه؟
به نظر من گیتار توی این مواقع از همه بیشتر حال میده .
هم حمل کردنش سادس هم صداش خیلی خوب پخش میشه تو همچین جمع هایی
در مورد مدلش من زیاد اطلاعات ندارم.بقیه دوستان اگه میدونن با این بودجه چه مدلایی میشه خرید لطفا راهنمایی کنن

Amir Hossein
25-04-2012, 22:49
سلام
من علاقه وافری به گیتار دارم...
اما اصلا هیچ جوری نمیتونم کلاس برم
حالا امکان داره که با سی دی های آموزشی و از این قبیل چیز ها گیتار یاد بگیرم

بودجم هم 150 تومنه
میشه با این بودجه یه چیز به درد بخور خرید؟
ممنون

Pessimist
26-04-2012, 13:02
سلام

بودجم هم 150 تومنه
ممنون

اگه نمیتونید کلاس برید پس باید بیخیال یادگیری گیتار باشید چون این سی دی های آموزشی هر چقدر هم که خوب باشن بازم به درد نمیخورن.اصولا وقتی یه نفر تو کلاس شرکت میکنه انگیزش برای یادگیری دو برابر میشه چون تجربه یه همچین چیزی رو بهم ثابت کرده.دقیقا مثل زبان انگلیسی میمونه بعضی ها میخوان با نرم افزار و غیره زبان یاد بگیرن اما آخرش دست خالی برمیگردن.
به نظر من فقط و فقط کلاس رفتن میتونه مفید باشه و وقت خودتون با این مدل سی دی ها تلف نکنید.

در مورد بودجه ای هم که دارید به نظرم این مقدار پول کافی نیست حداقل یک میلیون تومن جور کنید و یه گیتار خوب بگیرید.اینو یکی از دوستانم میگفت که خودش نوازنده گیتاره.

موفق باشی

مانی 22
26-04-2012, 13:11
اگه نمیتونید کلاس برید پس باید بیخیال یادگیری گیتار باشید چون این سی دی های آموزشی هر چقدر هم که خوب باشن بازم به درد نمیخورن.اصولا وقتی یه نفر تو کلاس شرکت میکنه انگیزش برای یادگیری دو برابر میشه چون تجربه یه همچین چیزی رو بهم ثابت کرده.دقیقا مثل زبان انگلیسی میمونه بعضی ها میخوان با نرم افزار و غیره زبان یاد بگیرن اما آخرش دست خالی برمیگردن.
به نظر من فقط و فقط کلاس رفتن میتونه مفید باشه و وقت خودتون با این مدل سی دی ها تلف نکنید.

در مورد بودجه ای هم که دارید به نظرم این مقدار پول کافی نیست حداقل یک میلیون تومن جور کنید و یه گیتار خوب بگیرید.اینو یکی از دوستانم میگفت که خودش نوازنده گیتاره.

موفق باشی

با قسمتی که گفتید باید حتما کلاس برن موافقم .
کلاس رفتن باعث می شه آدم انگیزه پیدا کنه . ولی تو خونه بشینی و روزی ده ساعتم کار کنی نمی فهمی چقدر پیشرفت کردی و ایرادات کجاست.

اما در مورد ساز ، حداقل یک میلیون برای گیتار خیلی خیلی بالاست.
برای شروع یه گیتار کلاسیک معمولی هم بگیرن خوبه .
بعد ها که پیشرفت کردن یه گیتار میلیونی هم بگیرن .

powerslave
26-04-2012, 16:57
سلام

بودجم هم 150 تومنه
ممنون

موفق باشی

در مورد سئوال اول: به هیچ وجه همچین کاری نکن. از روی CD های آموزشی میشه یه چیزایی یاد گرفت ولی در نوازندگی یه مسائلی وجود داره که به هیچ وجه اونطوری نمیتونی یاد بگیری. من برات مثال میزنم. حتی زاویه ای که پیک رو دستت میگیری تاثیر زیادی داره. الان متوجه نمیشی چون اولش ساده هست. وقتی رفتی بالاتر اونوقت ایراد هات یکی یکی تاثیرشون رو نشون میدن. من خودم عادت بدی داشتم که با انگشت شصتم پیک میزدم. 4 ماه طول کشید تا یهو متوجه شدم دیگه این کار اشتباه رو انجام نمیدم. اون رو هم اصلاً نمیدونستم و هیچوقت هم نمیفهمیدم تا اینکه استادم گفت این کار رو نکن. نکته های ریز خیلی خیلی زیاده.
در مورد کلاس. اگه بودجۀ کافی داری، تک نفره برو کلاس. آموزش گاه های ما آموزشگاه نیستن. 1 ساعت بین 10-15 نفر تقسیم بشه کجا تا اینکه همش مال شما باشه. شما یک نفر پیدا کن که جوان باشه ولی کارش خوب باشه. تا سطح خوبی میتونی پیشش اصولی یاد بگیری. استاد های مسن تر معمولاً گرون تر حساب میکنن.

در مورد ساز: اگه آکوستیک میخوای، میشه با گشتن زیاد ساز در حد خوب پیدا کرد. و میشه دست دوم های خیلی خوبی پیدا کرد به شرطی که یک بلد باهات باشه تا چیز خوبی بگیری. اگه صحبت سر الکتریک هست، بودجت کمه. حد اقل 400 لازم میشه و این کفِ کفش هست. با 400 تومن یه گیتار استارتر میتونی بخری با یه آمپ 10 وات بدون افکت.

یک نصیحت ناشی از تجربه: اگه جایی رفتی و سازی به دلت نچسبید، به حرف فروشنده نخرش. اگه میخری جنس خیلی ارزون نخر. بعضی ها میگن حالا این رو بگیر بعداً عوض میکنی. این اشتباهه. اگه موسیقیث دوست داشته باشی، ساز برات عزیز میشه. یک ساز ناقص و نه چندان دلنشین کمتر عزیز میشه. آکوستیک حتماً کات اوی دار بگیر. از اینا که پائینش یک ربع دایره خالی داره. شما ربات نیستی که همیشه تمرین کنی. گاهی دلت میخواد یه آهنگی رو شبیه سازی کنی ولی اونطوری نمیتونی.
گیتار آکوستیک رنگ شده به هیچ وجه نخر. فقط جلا خورده که بافت چوبش مشخص باشه. الن نمیفهمی و بعدا تو رزوننس صدا تاثیر زیادی داره. و باز حتماً با یسه نفر که حالیش باشه برو بخر. رفتی خرید، خجالت نکش! اگه یارو رو یکم اذیت کردی (یکم ها!) چپ چپ نگات کرد هل نشی بگی باشه. قشنگ گیتار رو کامل امتحان کن. اگه یه ساز رو امتحان کردی و خوشت اومد، نذار برن برات یدونه همون مارک و مدل رو از تو انبار بیارن!! همونی که امتحان کردی رو بردار. هم الکتریک و هم آکوستیک. برای خرید افکت و آمپ هم حتماً با ساز خودت امتحانشون کن نه با یه گیتار 1 ملیون تومانی. و برای خرید الکتریک هم با همون امپی که بودجت میرسه امتحان کن نه با یه آمپ هایوت 3 ملیونی یا بلک استار 5 ملیونی!!
باز اگه سئوالی داشتی هستیم.

Kurosh
27-04-2012, 20:44
در مورد سئوال اول: به هیچ وجه همچین کاری نکن. از روی CD های آموزشی میشه یه چیزایی یاد گرفت ولی در نوازندگی یه مسائلی وجود داره که به هیچ وجه اونطوری نمیتونی یاد بگیری. من برات مثال میزنم. حتی زاویه ای که پیک رو دستت میگیری تاثیر زیادی داره. الان متوجه نمیشی چون اولش ساده هست. وقتی رفتی بالاتر اونوقت ایراد هات یکی یکی تاثیرشون رو نشون میدن. من خودم عادت بدی داشتم که با انگشت شصتم پیک میزدم. 4 ماه طول کشید تا یهو متوجه شدم دیگه این کار اشتباه رو انجام نمیدم. اون رو هم اصلاً نمیدونستم و هیچوقت هم نمیفهمیدم تا اینکه استادم گفت این کار رو نکن. نکته های ریز خیلی خیلی زیاده.
در مورد کلاس. اگه بودجۀ کافی داری، تک نفره برو کلاس. آموزش گاه های ما آموزشگاه نیستن. 1 ساعت بین 10-15 نفر تقسیم بشه کجا تا اینکه همش مال شما باشه. شما یک نفر پیدا کن که جوان باشه ولی کارش خوب باشه. تا سطح خوبی میتونی پیشش اصولی یاد بگیری. استاد های مسن تر معمولاً گرون تر حساب میکنن.

در مورد ساز: اگه آکوستیک میخوای، میشه با گشتن زیاد ساز در حد خوب پیدا کرد. و میشه دست دوم های خیلی خوبی پیدا کرد به شرطی که یک بلد باهات باشه تا چیز خوبی بگیری. اگه صحبت سر الکتریک هست، بودجت کمه. حد اقل 400 لازم میشه و این کفِ کفش هست. با 400 تومن یه گیتار استارتر میتونی بخری با یه آمپ 10 وات بدون افکت.

یک نصیحت ناشی از تجربه: اگه جایی رفتی و سازی به دلت نچسبید، به حرف فروشنده نخرش. اگه میخری جنس خیلی ارزون نخر. بعضی ها میگن حالا این رو بگیر بعداً عوض میکنی. این اشتباهه. اگه موسیقیث دوست داشته باشی، ساز برات عزیز میشه. یک ساز ناقص و نه چندان دلنشین کمتر عزیز میشه. آکوستیک حتماً کات اوی دار بگیر. از اینا که پائینش یک ربع دایره خالی داره. شما ربات نیستی که همیشه تمرین کنی. گاهی دلت میخواد یه آهنگی رو شبیه سازی کنی ولی اونطوری نمیتونی.
گیتار آکوستیک رنگ شده به هیچ وجه نخر. فقط جلا خورده که بافت چوبش مشخص باشه. الن نمیفهمی و بعدا تو رزوننس صدا تاثیر زیادی داره. و باز حتماً با یسه نفر که حالیش باشه برو بخر. رفتی خرید، خجالت نکش! اگه یارو رو یکم اذیت کردی (یکم ها!) چپ چپ نگات کرد هل نشی بگی باشه. قشنگ گیتار رو کامل امتحان کن. اگه یه ساز رو امتحان کردی و خوشت اومد، نذار برن برات یدونه همون مارک و مدل رو از تو انبار بیارن!! همونی که امتحان کردی رو بردار. هم الکتریک و هم آکوستیک. برای خرید افکت و آمپ هم حتماً با ساز خودت امتحانشون کن نه با یه گیتار 1 ملیون تومانی. و برای خرید الکتریک هم با همون امپی که بودجت میرسه امتحان کن نه با یه آمپ هایوت 3 ملیونی یا بلک استار 5 ملیونی!!
باز اگه سئوالی داشتی هستیم.
البته اینایی که گفتی بیش‌تر برای کسیه که حداقل با گیتار یه آشنایی نسبی داره و می‌تونه ساز خوب رو از بد تشخیص بده ...
بعید می‌دونم دوستمون در این سطح باشه ...

بهتره دنبال یه کسی بگردید که این کاره باشه و باهاش برید گیتار بخرید ...

+

راستی الان قیمت کلاس خصوصی، به طور میانگین چنده ؟!‌

thecrow
27-04-2012, 23:46
البته اینایی که گفتی بیش‌تر برای کسیه که حداقل با گیتار یه آشنایی نسبی داره و می‌تونه ساز خوب رو از بد تشخیص بده ...

+

آموزشگاه ها دیگه معمولی هاشون ماهی 50 تومن رو می گیرن فکر کنم.

powerslave
28-04-2012, 01:50

+

آره دیگه اگه دقت کنی منم گفتم که باید با یک بلد بری یکسی که بدونه داره چکار میکنه.
در مورد کلاس و آموزشگاه هم حتماً میدونید که آموزشگاه ها اکثراً هر جلسشون نیم ساعت یا 45 دقیقه هست. جدا از بحث تئوری، من فکر نمیکنم مکان مناسبی برای حوضۀ عملی باشه. آدم وقتی به این وضع فکر میکنه یاد جملۀ معروف کلی دود شمع خوردیم تا به اینجا رسیدیم میفته.
حد اقل اینطوری که من شنیدم از اموزشگاه ها تعریف خوبی نمیکنن. حالا باز همه جا که یک شکل نیست. شاید باشن جاهایی که زحمت خوبی برای هنر جوهاشون بکشن.

Kurosh
28-04-2012, 02:26
آره دیگه اگه دقت کنی منم گفتم که باید با یک بلد بری یکسی که بدونه داره چکار میکنه.
آری، اون رو دیدم، اما منظورم بیش‌تر رو بخش "یک نصیحت ناشی از تجربه" بود که خب بیش‌تر به درد کسی می‌خورد که خودش این کاره باشه ...

قیمت کلاس خصوصی هم دارین شما !؟
یعنی همون تک نفره که گفتی ...

استاد جوون الان چند می‌گیره جلسه‌ای ؟! (چند دقیقه است هر جلسه؟)
چند جلسه در ماه لازمه ؟! 5-4 جلسه کافیه یا کمه ؟!

و اینکه آیا کسایی که گیتار بلدن، لزوماً استادای خوبی هم هستن یا نه ؟!

مثلاً بین دوستای خودم دو سه نفر هستن که ساز می‌زنن ... اگه ازشون بخوام بهم یاد بدن، ممکنه که مثلاً گیتار رو اشتباه آموزش ببینم ؟!‌

Pessimist
28-04-2012, 19:51
کوروش جان به نظر من خوب آموزش دادن هم خودش یه هنره یه استاد امکان داره خیلی گیتاریست خوبی باشه اما نتونه خوب آموزش بده اینجوری که قطعا به درد نمیخوره!

یه بنده خدایی رو میشناسم که پیانیست خیلی خوبیه و کارهای کلاسیک رو خیلی خوب میزنه اما کسی حاضر نیست بره تو کلاس هاش شرکت کنه چون تو آموزش دادن ضعف داره البته چند تایی که نمیشناختنش اومده بودن اما بعد از یه مدت پشیمون شدن!

Mohammad-Hashemi
04-05-2012, 23:04
سلام دوستان.

آقا ما یه گیتار آنتونیو سانچز هشت نه سال پیش گرفتیم دویست و پنجاه تومن. این گیتار الان قیمتش چنده؟

Mohammad-Hashemi
09-05-2012, 19:43
کسی جواب منو نمیدونه؟

moh72
13-05-2012, 23:58
کسی میدونه از این پیکا از کجا میشه گیر آورد؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

boy1367
16-05-2012, 22:55
سلام
من موندم بین این دو تا کدومو برا تابستون شروع کنم به رفتن به کلاس و یادگیری
از گیتار خوشم میاد از صداش ولی میخام چیزی انتخاب کنم که تک باشه
گیتار تو دست هر بچه ای هست چه برسه به بزرگا
ویالون هم میگن سخته زدنش
برام سختی مهم نیست
ولی از دوستان نظرشون رو میخام بگم که کدومش خوبه؟
یه جورای بعد از علاقه که دارم برا یادگیری دلیل دیگم برای پوز دادن برا دیگرون و فامیل هست !
حالا با این اوصاف نظر بدین لطفا!!!!!!!!!

Amir_na
17-05-2012, 10:22
سلام دوستان عزیز پی سی ورلد

خیلی خوشحالم از اینکه بعد از حدود تقریبا دو سه سال دوباره اومدم تو این انجمن دوست داشتنی و دارم پست میدم دلم واس همتون تنگ شده بود. امیدوارم حال همه بچه های قدیمی و جدید خوب باشه!دوستون دارم:40::40::11:

یک سالی هست که ساز الکتریک خریدم تو خونه واسه خودم خیلی میزنم اما بدون امپلی چون هم خونواده اعصاب ندارند هم همسایه ها به خاطر همین با کلاسیک کارهای استاد های الکتریک میزنم!

من علاقه زیادی به دیوید گیلمور دارم به خاطر همین اکثر لیدهای اونو تمرین کردم و تقریبا میشه گفت اکثر لید گیتارهاشو میتونم بزنم. اما از آنجایی که تا نباشد چوب استاد فرمان نبرد.... حافظا ! خواستم خواهش کنم اگر کسی از دوستان استادی را در این زمینه میشناسه بهم معرفی کنه من چند نفری رو پیدا کردم اما راستش هیچ کدوم حرفه ایهای این کار نبودند ممنون میشم اگه کمکم کنید دوستان! فداتون:20:

leonredfield
22-05-2012, 17:13
سلاممن علاقه وافری به گیتار دارم...اما اصلا هیچ جوری نمیتونم کلاس برمحالا امکان داره که با سی دی های آموزشی و از این قبیل چیز ها گیتار یاد بگیرمبودجم هم 150 تومنهمیشه با این بودجه یه چیز به درد بخور خرید؟ممنون
دوست عزیز شما میتونی خودت یاد بگیری. باید سی دی معتبری تهیه کنید. مثلا این رو دانلود کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد گیتار هم با بودجه شما میشه گیتار خوبی گرفت. پیشنهاد من Yamaha C45 چند وقت بعد که حرفه ای شدین میتونین گیتار بهتری تهیه کنید. فعلا این گیتار زیادی هم هست.
تنها دو چیز در یاد گیری موسیقی مهمه: علاقه و پشتکار.پشتکاری که به خاطر کلاس رفتن و کلاس گذاشتن و شهرت ... ایجاد شده باشه رو باید ریخت توی سطل زباله. بسیاری از گیتاریست های بزرگ تاریخ خودشون یاد گرفتن. و در ضمن این که سن بالا بره نمیشه یاد گرفت و این جور حرف ها هم بهونه کسانیه که پشتکار کافی ندارن.
فقط پیشنهاد میکنم (در صورت امکان) یک ماه (8 جلسه) برید کلاس تا نحوه نگه داشتن گیتار و انگشت گذاری صحیح رو یاد بگیرید و اوایل جلوی آینه تمرین کنید تا بد عادت نگیرین.
موفق باشید.

Amir_na
29-05-2012, 17:17
"یک سالی هست گیتار خریدم...." یک سالی هم هست منتظر جواب تو پی سی ام !....:9: دوستان اگه استاد خوب میشناسید معرفی کنید ! ممنون همتون

Kurosh
01-06-2012, 00:27
بچه‌ها من می‌خوام تا یه ماه دیگه یه سه تار خوب بگیرم ...
اما چون هدیه است، نمی‌تونم بودجه‌ی خیلی زیادی براش بذارم ...

نهایتاً 70-60 تومن ... دیگه پُر پُرش 80 ! : دی

با این بودجه میشه چیز مناسبی پیدا کرد ؟!
واسه مبتدی می‌خوام، ولی خب اگه بعداً در سطح حرفه‌ای هم خوب باشه که چه بهتر ! : دی

Mool Tee
07-06-2012, 00:18
سلام من جدیدن تصمیم گرفتم گیتار رو یاد بگیرم ولی فعلا هنوز قصد رفتن به کلاس های موسیقی رو ندارم یعنی وقتشو ندارم.می خوام یه گیتار ارزون بخرم(خوب اول کاره)بین 200 تا 350 تومن می خوام بدونم هر کدوم چجورین کدوم بهتره؟کلاسیک؟ارگوستیک؟یا الکتریک؟به عنوان یه تازه کار می خوام!یه توضیحاتی بدین لطفا ممنون میشم!.
با تشکر:19:

leonredfield
16-06-2012, 00:19
سلام من جدیدن تصمیم گرفتم گیتار رو یاد بگیرم ولی فعلا هنوز قصد رفتن به کلاس های موسیقی رو ندارم یعنی وقتشو ندارم.می خوام یه گیتار ارزون بخرم(خوب اول کاره)بین 200 تا 350 تومن می خوام بدونم هر کدوم چجورین کدوم بهتره؟کلاسیک؟ارگوستیک؟یا الکتریک؟به عنوان یه تازه کار می خوام!یه توضیحاتی بدین لطفا ممنون میشم!.با تشکر:19:
نوع گیتار کاملا بستگی به سلیقه هنری شما داره. در واقع همش خوبه. برای آشنایی بیشتر با انواع گیتار میتونین سبک های مختلف موسیقی رو گوش کنین
از گیتار کلاسیک بیشتر تو سبک های گیتار پاپ، کلاسیک و فلامینکو استفاده میشه. (فلامینکو گیتار مخصوص داره که خیلی شبیه گیتار کلاسیکه) برای آشنایی با صداش: آهنگ آمور میو از گروه جیپسی کینگز
گیتار آکوستیک خیلی شبیه گیتار کلاسیکه ولی سیم فلزی داره. این گیتار در واقع گیتار "غیر الکتریک" غربی هاست و هر آهنگ پاپ یا راک غربی که گیتار غیر الکتریک میشنوی همون گیتار steel stringed acoustic هستش. برای آشنایی avril lavigne
گیتار الکتریک هم به صورت clean میتونی ازش صدا بگیری و هم distorted. در سبک های راک، متال، گرانج، پانک، بلوز و همه سبک هاس سنگین استفاره میشه. (استفاده کمتر تقریبا تو بیشتر سبک ها داره) برای آشنایی با صدای clean آهنگ nothing else matters از گروه متالیکا که بسیار محبوبه. و برای صدای distorted آهنگ the end of the line از متالیکا (سنگین) و the unforgiven 2 (آروم تر) باز هم از متالیکا.
سبک گرانج آهنگ Animal از pearl jam رو گوش کن. وبرای راک کلاسیک back in black از ac dc . برای راک امروزی تر آهنگی از green day گوش کن.
هر سبکی رو که بیشتر دوست داری ساز مریوطشو بگیر.
درباره قیمت تو محدوده مالی که گفتی میشه یه کلاسیک خوب، یه آکوستیک معمولی و یه الکتریک نسبتا بد گرفت (با حساب آمپ)درباره یاد گیری یه ماه حتما برو کلاس بقیشو به منبع خوب پیدا کن برای یاد گیری خودت.

M0RTEZA_R
30-06-2012, 22:01
سلام
من میخوام گیتار یاد بگیرم.بین کلاسیک و فلامینگو و اگوستیک موندم.اگه یکیشو یاد بگیرم اون دوتا هم میتونم بزنم؟

Ali_Best
15-07-2012, 01:16
دوستان گل،
بنده بسیار بسیار به ویولون علاقمندم. از بچگی هم همین طور بودم
وقتی صداش میاد تنم مور مور میشه! باور کنید!

الآن هم فرصت شده برم کلاس!
میدونم هم که یادگیریش از آلات دیگه سخت تره ولی پاش هستم! آدم صبوری هم هستم

میخوام بدونم قیمت یه ویولون خوب چنده؟ نمیخوام بهم بندازند!
کلا هرچی اطلاعات دارید راجع به این که تو خرید به دردم بخوره بهم بگید
به آموزشگاهه گفتم میگه مسئولش خودش از تهران برات میخره (کاشان هستم)
400 بهم قیمت داده
بگید خلاصه هرچی که میدونید !
مرسی :)

Ali_Best
17-07-2012, 00:19
چه فعاله اینجا :(

Ezel
14-08-2012, 16:23
سلام
من میخوام گیتار یاد بگیرم.بین کلاسیک و فلامینگو و اگوستیک موندم.اگه یکیشو یاد بگیرم اون دوتا هم میتونم بزنم؟ا

سلام /

ببینید اگر منظورتون نوع گیتار هست تفاوتهایی وجود داره بین آکوستیک و کلاسیک ، در آکوستیک تمامی سیمها فلزی هستند ولی در کلاسیک سه سیم فلزی و سه سیم نایلونی داریم که سیمهای نایلونی برای تولید صداهای زیر تر استفاده میشه ، و البته کاسه رزونانس گیتار آکوستیک از گیتار کلاسیک بزرگتر هست و نوع صدا هم متفاوت /

ضمن اینکه دسته ی آکوستیک به نسبت کلاسیک عرض کمتری داره و البته برخی تکنیکها مثل باره گرفتن روی دسته آکوستیک راحت تر از گیتار کلاسیک هست اما برای ملودی نوازی و حتی ریتم چون تمام سیمهای گیتار آکوستیک فلزی هستند نیروی بیشتری لازم دارند برای گرفتن تا نت تمیز اجرا بشه و به اصلاح صدای "گز" نداشته باشیم .

از لحاظ سبکها بخوایم بررسی کنیم ، نواختن در سبکهای مختلف بیش از اینکه به تکنیک نواختن نیاز داشته باشه به سواد موسیقیایی و نت خوانی و آشنایی با علایم و اختصارات نتها بستگی داره .

در کل من برای شروع پیشنهاد میکنم با یک گیتار کلاسیک شروع کنید و یک مساله ای که بین مدرس های گیتار رایج هست اینه که معمولا اول سعی میکنند حتی بدون اینکه خیلی وارد مسائل تئوریک موسیقی بشن به هنرآموز ها چند قطعه ی پاپ خوب رو آموزش بدن تا به قولی هنرجو با ساز " حال کنه " و بعد به سراغ قسمتهای پیچیده تر برن ، هرچند که من این روش رو خیلی خوب نمیدونم اما از لحاظ ایجاد انگیزه برای هنرجو روش خوبیه .

و اینکه مهم هست که شما با چه هدفی قصد دارید آموزش رو شروع کنید ؛ به قول دوستان اگر فقط میخواید ریتم-آکورد "اگه یه روز بری سفر " :دی و بزنید و تو جمع های خونوادگی بزنید و بخونید و یا برای خودتون و در خلوت خودتون ، یک گیتار کلاسیک آموزشی نظیر سی 40 یاماها هم کفایت میکنه ، اما اگه اهداف جدی تری دارید من هم مثل دوستان آموزش اصولی رو بهتون پیشنهاد میکنم .

amin khan
22-08-2012, 13:33
سلام دوستان سنتور رو چند وقته میشه توی آموزشگاه یاد گرفت؟؟؟
تو رو خدا الان نیاید بگین بستگی به خودت داره
آدم خنگی نیستم ، علاقه هم تا دلتون بخواد دارم ، در حدی که بشه چند تا تکنوازی با سنتور اجرا کرد و متوسط رو به بالا چند ماه یا سال طول میکشه....
آموزشگاه خوب هم اگه سراغ دارین با ذکر شهریه اش ممنون میشم معرفی کنید
قیمت یه سنتور نسبتا خوب ( نه دیگه خیلی گرون ) چقدره؟ چه نکاتی باید رعایت بشه موقع خرید؟

Masoud-Susa
28-08-2012, 09:45
سلام دوستــان:20:

من قــصد خــرید یه ســه تار خوب با قیمــت مناسب رو دارم. اگه کسی هست که مشخصات و ویژگی های یه سه تار خوب رو بده ممنونش میشم .

اسلان
14-09-2012, 08:40
نظره تون در مورد ترومپت چیه ارزش یاد گیری داره ؟ اموزشگاهی که ترومپت اموزش بده کجا میشه یافت ؟
اهنگ سرزمین شمالی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].zip)

اینم یه فیلم از نواختن ترومپت

یکی از بهترین اهنگ هایی که در تاریخ جهان ساخته شده برای فیلم

Hamid Hamid
14-09-2012, 11:39
نظره تون در مورد ترومپت چیه ارزش یاد گیری داره ؟ اموزشگاهی که ترومپت اموزش بده کجا میشه یافت ؟
اهنگ سرزمین شمالی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].zip)

اینم یه فیلم از نواختن ترومپت

یکی از بهترین اهنگ هایی که در تاریخ جهان ساخته شده برای فیلم

سلام ...

خب من نظرم رو در مورد ترومپت بگم. به نظرم ساز خيلي خوبي هستش اگه كسي واقعا استعداد يادگيريش رو داشته باشه.

يه چيزی كه توی يادگيري ترومپت به نظرم مهم هستش اينه كه مهمترين خصوصيت واسه كار كردن با اين ساز اينه كه شما نفس خيلي خوبي داشته باشي. ريه های سالمی داشته باشي ... و خلاصه نفس كم نياری.

اگه واقعا علاقه دارين شما و يه كلاس و استاد خوب سراغ داريد حتما بريد.

براي انتخاب استاد هم حتما و حتما با چند تا موزيسين حرفه ای صحبت كنيد ... چون درجه ی استادی توي اين ساز رو كمتر كسی توی‌ ايران داره و خيلی مسلط نداريم

موفق باشيد

Vahid67
24-11-2012, 11:29
سلام دوستان من به تازگی از یکی از اقوام یک گیتار قرض گرفتم (کلاسیک Aria AK-20) و خیلی هم مبتدی هستم ....
1- این گیتار سیم چهارمش پاره شده !!! چه سیمی بگیرم که هم قیمت مناسبی داشته باشه و هم کیفیت خوبی ...
2- میخوام با آموزش های آقای عربیان شروع کنم به نظرتون خوبه یا نه ؟

tirdad_60
24-11-2012, 14:44
سلام دوستان سنتور رو چند وقته میشه توی آموزشگاه یاد گرفت؟؟؟
تو رو خدا الان نیاید بگین بستگی به خودت داره
آدم خنگی نیستم ، علاقه هم تا دلتون بخواد دارم ، در حدی که بشه چند تا تکنوازی با سنتور اجرا کرد و متوسط رو به بالا چند ماه یا سال طول میکشه....
آموزشگاه خوب هم اگه سراغ دارین با ذکر شهریه اش ممنون میشم معرفی کنید
قیمت یه سنتور نسبتا خوب ( نه دیگه خیلی گرون ) چقدره؟ چه نکاتی باید رعایت بشه موقع خرید؟

سلام
برای یادگیری موسیقی ایرانی شاید ده سال هم زمان کمی باشه اما برای اینکه بتونید واسه خودتون ساز بزنید
با 5 تا 7 سال میشه موفق شد
چیزی که کار رو سخت میکنه بداهه نوازی هست اگر نه قطعات رو راحت میتونید یاد بگیرید
قیمت سنتور از 200-300 تومان شروع میشه به بالا بستگی به بودجه شما داره
آموزشگاههای چاوش و عارف معتبر هستند

نیکی پناهتان

سلام دوستــان:20:

من قــصد خــرید یه ســه تار خوب با قیمــت مناسب رو دارم. اگه کسی هست که مشخصات و ویژگی های یه سه تار خوب رو بده ممنونش میشم .

قیمت مد نظر شما چقدر هست؟
سه تار خوب ابتدا باید ساخت استاندارد داشته باشه
یعنی ترکه های کاسه فاصله نداشته باشند
صفحه صاف باشه و تاب نداشته باشه
دسته ساز یکنواخت تراش خورده باشه و تاب نداشته باشه

اینها رو باید کسی ببینه که تجربه داره کار یک تازه وارد نیست چون مساله بعدی و مهم ساز صدای اون هست که نمیشه به راحتی تشخیص داد
و نیاز به سالها تجربه داره

نیکی پناهتان

Masoud-Susa
25-11-2012, 21:24
قیمت مد نظر شما چقدر هست؟
سه تار خوب ابتدا باید ساخت استاندارد داشته باشه
یعنی ترکه های کاسه فاصله نداشته باشند
صفحه صاف باشه و تاب نداشته باشه
دسته ساز یکنواخت تراش خورده باشه و تاب نداشته باشه

اینها رو باید کسی ببینه که تجربه داره کار یک تازه وارد نیست چون مساله بعدی و مهم ساز صدای اون هست که نمیشه به راحتی تشخیص داد
و نیاز به سالها تجربه داره

نیکی پناهتان

تیرداد عزیز خیلی ممنون بابت راهنمایی هاتون.

حقیقتش این پستم مربوط به دو سه ماه پیش بود . من الان یه ماهی هست که سه تار خریدم ولی از اونجا که آشنایی در این زمینه نداشتم(و اینجا هم کسی راهنمایی نکرد) مجبوری از خود فروشنده مشاوره گرفتم.

ساز رو به قیمت 150 تومن خرید کردم.البته ساز با قیمت های مختلف از 80 تا 480 داشت. فروشنده گفتش که این سازی رو که بهت میدم تا وقتی که تو ساز زدن پیشرفت کنی هم میتونه مناسبت باشه و پیش هر استادی هم ببری حتما تاییدش می کنه.خود فروشنده هم سه تار میزد و با همین ساز دو سه تا قطعه اجرا کرد.به نظرم که مشکلی نداشت. (و البته واضحه هیچوقت ماست فروش نمیگه ماستم ترشه ...ولی خب دیگه گرفتم.)

-----

حالا یه چیزی ؛من وقت پیش استاد و آموزشگاه رفتن رو ندارم و دارم به صورت خود آموز و با استفاده از ویدیو های آموزشی استاد فریدون فراهانی یاد گیری سه تار رو جلو میرم و به نظرم تا اینجاش که موفق بودم.به نظرتون حتما نیازه که زیر نظر کسی تمریناتم رو ادامه بدم یا به صورت خودآموز ادامه بدم کفایت میکنه؟

ممنون

tirdad_60
26-11-2012, 21:01
سلام امیدوارم ساز خوبی خریده باشید البیته سازهای مشقی زیاد تفاوتی ندارند بیشتر در رده های بالا اهمیت جنس صدا و ... مطرح میشه
در مورد کلاس هم بحث طولانی داره و فکر میکنم در تاپیک دیگه ای باید دنبال بشه اگر علاقه داشتید

اما به صورت کلی اصولا آموزش موسیقی ایرانی فقط به صورت سینه به سینه و در حضور استاد و بدون نت بیشترین تاثیر رو داره که البته در آینده نوازندگی شما نمود پیدا میکنه
هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد

حال شما دنبال طاووس هستید یا مرغ خانگی یا ...؟؟

نیکی پناهتان

Vahid67
27-11-2012, 11:42
سلام دوستان من به تازگی از یکی از اقوام یک گیتار قرض گرفتم (کلاسیک Aria AK-20) و خیلی هم مبتدی هستم ....
1- این گیتار سیم چهارمش پاره شده !!! چه سیمی بگیرم که هم قیمت مناسبی داشته باشه و هم کیفیت خوبی ...
2- میخوام با آموزش های آقای عربیان شروع کنم به نظرتون خوبه یا نه ؟

دوستان منتظر راهنمایی هاتون هستم

ba maram
27-12-2012, 19:48
سلام دوستان
آموزشگاه خوب واسه 3 تار کسی می شناسه ؟
در تهران
ترجیحا شرق تهران
لطفا استاد و آموزگاهی باشه که جواب پس داده و نخوام عوض کنمش
با تشکر از شما اساتید گرامی

iyannahi
27-01-2013, 08:03
سلام دوستان
ساز ترکی اسمش باگلاما با بگلم یه همچین چیزی اسم دقیقش چیه؟
اگه یه سادشو بخوام برخرم چنده قیمتش؟
ممنون

powerslave
27-01-2013, 16:59
دوستان منتظر راهنمایی هاتون هستم
الان که قیمت ها صاحب نداره. هر روز یه چیزی میگن.
از اونجا که شما میگی مبتدی هستی، بهتره که هر 6 تا سیم رو عوض کنی تا گوشت با صدای یک دست عادت کنه. ضمناً سیم پاره میشه. فکر نگه داشتنش رو بیرون کن. دیگه خیلی نگهشون داری 2-3 ماه یه بار باید عوض کنی.
و من خودم هم کلاسیک ندارم. دقیق نمیتونم بگم ولی اسم هایی که شنیدم Alice و D'Addario شاید خوب باشن. حد اقل این دومی برای الکتریک که سیم های قابل قبولی میزنه. قیمت هاشون هم بستگی داره.

مهران هستم
05-03-2013, 11:53
سلام دوستان من سه سال گیتار میزنم به سبک فلامنکو ، دیگه از بس که با گیتار بد کار کردم خسته شدم و دنبال یک گیتار خوب میگشتم که یکی پیدا کردم ولی تاحالا این گیتارو ندیدم اسمش arlequin de luxeبه معنی سگ خالدار که اصلا اطلاعاتی چندانی درباره این ساز ندارم و قیمتش 900 تومان هست همراه باکیس و البته دست دوم ولی کاملا سالم و دست ساز اصلا این ساز برد فلامنکو میخوره لطفا خیلی زود کمک کنید چون در حال به فروش رفتنه :n13:

مهران هستم
05-03-2013, 12:15
کسی نیست کمک کنه:33:

a_z-0-9
09-03-2013, 14:51
کلاسیک فقط تو کشور هایی مثل سوییس طرفدار داره ولی پاپ، جوون پسنده و طرفداره بیش تری داره.

a_z-0-9
09-03-2013, 14:57
سلام خدمت اساتید گرامی...لطفا پیشنهادتون رو راجع به سوال من بگید خیلی ممنون میشم...من میخوام گیتار رو شروع کنم :rolleye: اما بین اینکه برم پاپ یا کلاسیک توی 2 راهی موندم...کلا دوست دارم هر چیزی رو کامل و دقیقشو یاد بگیرم..اما نمی دونم که کلاسیک دقیقا فرقش با پاپ چیه...؟؟؟چند سال پیش 2 ترم پاپ رفتم ولی کلاسیک رو امتحان نکردم..پیشنهادتون+دلیلشو برام بگید...خیییییییییییلیییییی ی ممنون :happy: :)

پاپ طرفدار بیشتری داره

Jeff hardy M
17-03-2013, 18:08
سلام
هیچ جایی برای ارسال این تایپک پیدا نکردم، اگر جاش درست نیست، انتقال بدید !

می خوام یه گیتار آکوستیک بخرم. اطلاعات زیادی ندارم
تنها چیزی که می دونم اینه که می خوام این شکلی باشه :n02:

ممنون میشم بگید که با هزینه 500 هزار تومان چی بخرم خوبه و به چی توجه کنم، بهتره :n01:

m2fard
27-03-2013, 11:31
الان قیمت سازدهنی کروماتیک هوهنر یا سوزوکی چنده؟

Honor27
27-03-2013, 18:12
سلام دوستان
کسی جایی رو میشناسه که بشه ویولنسل دس دوم خرید ؟!! یا حدود قیمت ویولونسل دست دوم رو کسی می دونه ؟
مرسی

مانی 22
01-04-2013, 01:39
سلام خدمت اساتید گرامی...لطفا پیشنهادتون رو راجع به سوال من بگید خیلی ممنون میشم...من میخوام گیتار رو شروع کنم :rolleye: اما بین اینکه برم پاپ یا کلاسیک توی 2 راهی موندم...کلا دوست دارم هر چیزی رو کامل و دقیقشو یاد بگیرم..اما نمی دونم که کلاسیک دقیقا فرقش با پاپ چیه...؟؟؟چند سال پیش 2 ترم پاپ رفتم ولی کلاسیک رو امتحان نکردم..پیشنهادتون+دلیلشو برام بگید...خیییییییییییلیییییی ی ممنون :happy: :)

سلام
دوست عزیز با اینکه پستتون مال یک ماه پیشه اما میخوام راهنماییتون کنم.
اول، شما باید هدف خودتون رو از گیتار زدن مشخص کنید.
فرق پاپ و کلاسیک خیلی زیاده! ولی بخوام کوتاه بگم، کلاسیک یعنی اصولی. یعنی نت خونی باید بلد بشین. از دوره های مختلف موسیقی (باروک، کلاسیک و ...) کار بنوازید . اتود (قطعاتی برای اجرای حرکت های تکنیکی) تمرین کنید. و البته باید وقت بگذارید. مثلا روزی دو سه ساعت. و در ادامه بیشتر.
اما پاپ خیلی ساده تره. و البته زودتر به نتیجه میرسه.
اینجا میرسیم به بحث هدف! شما اگه میخوای بری کلاس که بعد یه مدت کوتاه ، آهنگ های یگانه یا افرادی از این قبیل که پاپ میخونن (ابی، داریوش و اساتید دیگه ی این زمینه!) رو بخونید و بزنید، پاپ خوبه.
اما اگه میخواید حرفه ای کار کنید و موزیک جدی رو یاد بگیرید، کلاسیک خوبه. توی موزیک کلاسیک سالها زمان میبره تا شما بتونید واقعا نوازنده بشید. و اگر صبر نداشته باشید و زورکی بخواید کار کنید، لذت نداره.

موزیک کامل و دقیق، کلاسیکه.
بازم سوالی بود کاملا میتونم توضیح بدم بهتون . ;)

مانی 22
01-04-2013, 01:47
دوستان سوالی بود، من تا جایی که بتونم به همه کمک می کنم. (البته برای مبتدی ها!) مخصوصا توی پیانو :)

Armin.Computer
20-04-2013, 13:15
سلام دوستان درام نمی دونید تو چه قیمتی هست؟

Doyenfery
27-04-2013, 03:18
سلام

ممنون میشم بگید که با هزینه 500 هزار تومان چی بخرم خوبه و به چی توجه کنم، بهتره :n01:

راست دستی ؟

کاتاوی شش سیم که معلوم نیستسیم نایلوننیه یا فلزی - ظاهرا نایلونیه ..

توقعت از سازو بیان کن تا بهتر راهنمایی بشی

powerslave
02-05-2013, 08:16
درود دوستان.
من چند روزه دارم دنبال افکت میگردم ولی نه قیمت ها مشخصه و از اون بدتر اینه که مثل اینکه تا گرون شدن دل*ار خبری از فروش نیست. ZOOM G9 میخواستم که همه جوره قیمت دادن که البته هیچکی هم برای فروش نداره!!!!!
کسی خبر درستی داره؟ یا احتمالاً کسی قصد فروش افکتش رو نداره؟ یه جوری با هم تا میکنیم که نه سیخ بسوزه و نه کباب. و احتمالاً یا آمپ خوب؟ نه خیلی خوبش:31: یه مارشال MG50FX هم کفایت میکنه.

abol fazl
02-05-2013, 18:30
سلام من یه گیتار پرو نصب کردم و کرکم شد اما نمیدونم چرا صداش در نمیاد ؟ کسی مسدونه مشکل کجاست ؟ ممنون میشم کمک کنید

veg7
04-05-2013, 15:43
بورس ساز های دست دوم کجاست ؟ همه نوع ساز داشته باشن. نه فقط گیتار و ویلون که همه جا هست :n02: مرسی

mya89
10-05-2013, 12:12
سلام

با 500 تومن الانا میشه بیشتر دست دوم خرید دیگه...البته اگه تازه کار هستید یاماها c 60 یا c70 واست بدکی نیست...
واسه گیتار خریدن به صدای کاسه گیتار توجه کن...به فاصله سیما از دسته گیتار...به جنس سیم...و واسه همه اینا هم باید یه نفر که سر در میاره از گیتار همرات باشه..
این گیتاری هم که نشون دادی به نظرم مارک valencia باشه که خیلی گیتار خوبیه...اگه بالاتر از 500 بخوای به نظرم بهتر از اریا و الحمرا پیدا نمیکنی...من یه آریا ac20 دست دوم خریدم 790...

OSEN
10-05-2013, 14:15
سلام دوستان...

منم علاقه ی شدیدی به گیتار الکتریک دارم و به فکر افتادم که اگر بشه برم سراغش...

نیتم اینه که تو تنهایی باش صفا کنم فقط :n02:. با این اوصاف الکتریک ساز مناسبی هست ؟ منظورم از بابت سختی کار و قابلیت تک توازی و لذت بردن ازش هست در سطح مبتدی...

یا برم سراغ پاپ سنگین تره ؟

mya89
10-05-2013, 16:15
سلام دوستان...

منم علاقه ی شدیدی به گیتار الکتریک دارم و به فکر افتادم که اگر بشه برم سراغش...

نیتم اینه که تو تنهایی باش صفا کنم فقط :n02:. با این اوصاف الکتریک ساز مناسبی هست ؟ منظورم از بابت سختی کار و قابلیت تک توازی و لذت بردن ازش هست در سطح مبتدی...

یا برم سراغ پاپ سنگین تره ؟

به نظر من اگه فقط واسه خوشگذرونی میخوای بری برو سراغ یه ساز اسونتر مثه پیانو/..سازای زهی یه کم سخت تر یاد گرفته میشن...اما پیانو نه که از قبل نت هاش کوک شده واسه همین راحت تر میشه یه قطعه رو باهاشون یاد گرفت...پیانوهای الکتریک معمولی دست دومش تا 200-300 هم پیدا میشه..
اما اگه به گیتار علاقه داری برو سراغ گیتارای معمولی یا اکوستیک

maverick100
18-05-2013, 00:59
درود دوستان عزیز

کسی میدونه کریس دی برگ چه نوع گیتاری می نوازه ؟ من توی اکثر ویدیوهاش یه گیتار مشکی رنگ 12 سیمه و بعضی وقتا هم 6 سیمه دیدم که خیلی شبیه گیتار باس و یا شایدم الکتریک باشه کسی میدونه مدلش چیه ؟ آخه من از الکتریک و باس و جز و ... زیاد سر در نمیارم

حالا این گیتار رو میشه بدون امپلیفایر و از این بند و بساط نواخت یا کلی هم باید واسه اونا هزینه کرد ؟

ممنون

Doyenfery
18-05-2013, 14:14
اگه 12 سیمه دیدی ،طبیعتا آکوستیک یا آکوستیکه الکتریکه ..
من خیلی زیاد از کریس کنسرت ندیدم ولی تو هیچ کدوم باسس گیتار دستش ندیدم.

یه گیتار مشکی رنگ 12 سیمه

حالا این گیتار رو میشه بدون امپلیفایر و از این بند و بساط نواخت؟
اصولا 12 سیمه کردن گیتار براده بوجود اومدن حجم صدای بیشتر هستش - هر کدوم از سیم ها یکی مثل خودش هم جفتش داره دو تا "می" دو تا "لا" ....- بنابراین لزوما به امپ و افکت احتیاج ندارید.

maverick100
18-05-2013, 20:51
ممنون از پاسختون

والا من فعلا اینترنتم داغونه و با اینترنت ذغالی دایال آپ میام انجمن وگرنه خدمتتون نشون می دادم اون مدل رو اما اگر سرچی بفرمایید حتما پیداش می کنید

حالا با توجه به فرموده های شما ، کسی که علاقه به نواختن این گیتار داشته باشه باید از کجا شروع کنه ؟ باید ابتدا یک گیتار نایلونی تهیه کنه و کلاسیک آموزش ببینه و بعد سراغ این گیتار بیاد یا خیر از ابتدا میشه همین گیتاری که شما فرمودید رو کار کرد ؟ شما چی پیشنهاد میدید ؟

پ.ن : شرمنده من نمیدونم دکمه ی تشکر این انجمن کجاست شاید روی مرورگر من نشونن داده نمیشه بنابراین ببخشید که نتونستم از پستتون تشکر کنم :n16:

Doyenfery
19-05-2013, 14:26
معمولا اساتیدی که آموززش میدن میگن که از پایه شروع کنید (یعنی از 6 سیمه)

البته منم نظرم هینه تا دستتون کمی روون بشه بعد یه پایه سخت تر کنید کارو برید سراغ 12 سیمه

باید ابتدا یک گیتار نایلونی تهیه کنه و کلاسیک آموزش ببینه

نایلونی یا فلزی زیاد مهم نیست

پست 1045 رو بخون جوابتو تکمیل می گیرید.

banii
19-05-2013, 23:31
سلام دوستان
من میخوام یه دونه گیتار دست دوم بخرم
خودم هیچ آشنایی در مورد گیتار و غیره ندارم
رفیق آشنا در این زمینه هم ندارم
چه بکنم ؟
میتونید همینجا بهم یه چیزایی بگید بدرد بخوره ؟ (یعنی اینکه در هنگام خرید به چه مواردی توجه بکنم؟)

mya89
21-05-2013, 19:36
سلام دوستان
چه بکنم ؟
میتونید همینجا بهم یه چیزایی بگید بدرد بخوره ؟ (یعنی اینکه در هنگام خرید به چه مواردی توجه بکنم؟)
4 تا پست بالاتر توضیح دادم یه کم...:n18:

mohammadrm
27-05-2013, 14:19
سلام
از بچه های رشت کسی آموزشگاهی سراغ داره که عود آموزش بده ؟

Doyenfery
28-05-2013, 08:14
سلام دوستان
چه بکنم ؟

شما به من بگو که حالا به هر ترتیب ساز خریدی می خوای باهاش چیکار کنی ؟

آموزشگاه میری - کسی بهت آموزش میده ؟ یا ...

banii
28-05-2013, 13:08
شما به من بگو که حالا به هر ترتیب ساز خریدی می خوای باهاش چیکار کنی ؟

آموزشگاه میری - کسی بهت آموزش میده ؟ یا ...
بله .... خب که چی ؟ :n01:

banii
28-05-2013, 21:50
با سلام به دوستان
یه سوال تخصصی دارم ازتون
من میخام شروع کنم به آموزش گیتار و خرید گیتار
در مورد خریدش که اصلا نه آشناییتی در زمینه ی گیتارها دارم و نه رفیقی دارم که سرش تو کار گیتار و ... باشه ... نمیدونم چی باید بخرم ؟
و سوال دیگه اینکه یک بنده خدایی هست هم ساز میفروشه و هم گیتار و ویولون آموزش میده به نظر شما پیش ایشون یاد بگیرم بهتره یا آموزشگاه ؟
مرسی
سپاسگذارم
:n12:

Gregar
28-05-2013, 22:28
سلام به دوستان گرامی

دوتا سوال داشتم :

1.خیلی دلم میخواد برم یک ساز رو یاد بگیرم منتهی واقعا نمیدونم برم دنبال چه سازی . علاقه ام بیشتر به موسیقی خارجی هست و سبکشو بیشتر از موسیقی ایرانی دوست دارم . البته خیلی سر در نمیارم هنوز از سبکهای مختلف موسیقی غربی اما به صورت کلی از موسیقی خارجی مخصوصا پاپ و راک و کانتری بیشتر خوشم میاد .
به صورت حرفه ای هم نمیخوام کار کنم فقط واسه علاقه ای که به موسیقی دارم . ایا گیتار خوبه که برم سراغش ؟ صرف این میگم که نمیخوام به صورت حرفه ای کار کنم . اونجور که از صفحات قبل خوندم نظرم رفته روی گیتار اکوستیک . دیگه اگه میشه بیشتر راهنمایی کنین .

2.قبلا ها میخواستم برم کلاس گیتار ولی از لحاظ هزینه مشکل داشتم مخصوصا قیمت گیتار . چون اون زمان قیمت کرده بودم به گمونم بالای یک میلیون در میومد . اما حالا چند وقته یه جایی رو دیدم طرف خودش انواع ساز میفروشه . گیتار کلاسیک از 100 تومن به بالا داره . گفته خصوصی اموزش هم میدم 20 جلسه هم نت شناسی هم خود ساز با هم هر جلسه 45 دقیقه . منتهی گقته تمرینش با خودته که قوی بشی . کلا هم 250 تومن گفته میگیره واسه کلاس . اونجور که دیدم قیمت کلاسهای بیرون خیلی بیشتره . حالا میشه راهنمایی کنین که میارزه یا نه ؟ چون اینجور که طرف گفت حس میکنم داره کم وقت میزاره واسه اموزش .

شرمنده از تازه کار هم تازه کار ترم . هیچی از سازها نمیدونم . دیگه ببخشید

Doyenfery
28-05-2013, 22:48
سلام دوستان
چه بکنم ؟

خب اگه آشنایی نداری کارت کمی سخته . بطور کلی دقت کن دسته گیتار تاب نداشته باشه (چشتو انتهای باک گیتار بزار و سر دسته گیتار رو نگاه کن ) - تمام فرت هارو انگشت گذاری کن و ضخمه بزن ببین صدای گز نمیده

..(یه صدای زنگ دار که مزاحم صدای نت هستش. و در نهایت ببین خوش صدا هست نسبت به قیمتش .

موفق باشی

Doyenfery
28-05-2013, 23:02
و سوال دیگه اینکه یک بنده خدایی هست هم ساز میفروشه و هم گیتار و ویولون آموزش میده به نظر شما پیش ایشون یاد بگیرم بهتره یا آموزشگاه ؟
مرسی

آموزشگاه

کسایی که چند ساز کار می کنن معمولا نمی تونن تو یه ساز قوی باشن ..چنین چیزیو تجربه هم کردم (حدود 8 ساله پیش). پس آموزشگاه.

banii
28-05-2013, 23:02
سلام به دوستان گرامی

دوتا سوال داشتم :

1.خیلی دلم میخواد برم یک ساز رو یاد بگیرم منتهی واقعا نمیدونم برم دنبال چه سازی . علاقه ام بیشتر به موسیقی خارجی هست و سبکشو بیشتر از موسیقی ایرانی دوست دارم . البته خیلی سر در نمیارم هنوز از سبکهای مختلف موسیقی غربی اما به صورت کلی از موسیقی خارجی مخصوصا پاپ و راک و کانتری بیشتر خوشم میاد .
به صورت حرفه ای هم نمیخوام کار کنم فقط واسه فانش . ایا گیتار خوبه که برم سراغش ؟ صرف این میگم که نمیخوام به صورت حرفه ای کار کنم . اونجور که از صفحات قبل خوندم نظرم رفته روی گیتار اکوستیک . دیگه اگه میشه بیشتر راهنمایی کنین .

2.قبلا ها میخواستم برم کلاس گیتار ولی از لحاظ هزینه مشکل داشتم مخصوصا قیمت گیتار . چون اون زمان قیمت کرده بودم به گمونم بالای یک میلیون در میومد . اما حالا چند وقته یه جایی رو دیدم طرف خودش انواع ساز میفروشه . گیتار کلاسیک از 100 تومن به بالا داره . گفته خصوصی اموزش هم میدم 20 جلسه هم نت شناسی هم خود ساز با هم هر جلسه 45 دقیقه . منتهی گقته تمرینش با خودته که قوی بشی . کلا هم 250 تومن گفته میگیره واسه کلاس . اونجور که دیدم قیمت کلاسهای بیرون خیلی بیشتره . حالا میشه راهنمایی کنین که میارزه یا نه ؟ چون اینجور که طرف گفت حس میکنم داره کم وقت میزاره واسه اموزش .

سلام دوست عزیز
منم مث خودتم دقیقا ... میخام گیتار یاد بگیرم و بخرم و کاملا تازه کار و ناشی هستم :n02:
من از دو تا آموزشگاه پرسیدم یک ماه پیش یادم نیست اما حدود 130 140 میگفتند برای 10 جلسه
با یک فروشنده ی ساز هم آشنا شدم که خودش هم آموزش میده گفت 120 (10 جلسه + 3 جلسه رفع اشکال و ...) اما اینجوری که من از صحبتاش فهمیدم فکر کنم نمیتونه در حد آموزشگاه خوب آموزش بده

@Doyenfery
ممنون از راهنمایی شما دوست گرامی

Doyenfery
28-05-2013, 23:48
به صورت حرفه ای هم نمیخوام کار کنم فقط واسه فانش . ایا گیتار خوبه که برم سراغش ؟ صرف این میگم که نمیخوام به صورت حرفه ای کار کنم . اونجور که از صفحات قبل خوندم نظرم رفته روی گیتار اکوستیک . دیگه اگه میشه بیشتر راهنمایی کنین .

با این اوصاف انتخابتون درسته [گیتار] ..ببین خیلی از کسایی که در ابتدای راه هستن دید درستی از خودشون برای آینده نداره.. چیزی که من بارها دیدم تو این 8-9 سال اخیر(تجربه خودم) معمولا افراد با شور شوق شروع

می کنن .. ولی متاسفانه متاسفانه بعد یه مدت افراد میلشون رو از دست میدن . نمی دونم شما چجوری هستید و قصدتون چه مدت کار کردنه و به کجا رسیدنه..از خودت مطمین بشو من کنارت هستم

شما می تونید به زمان خارجی بخونید ؟

2.

حالا میشه راهنمایی کنین که میارزه یا نه ؟ می ارزه

هر جلسه 45 دقیقهخوبه 30 تا 45 دقبقه هستش .. و با ضرب و تقسیم متوجه شدم که جلسه ای 12.5 هزینشه.

منتهی گقته تمرینش با خودته که قوی بشی

دقیقا حرفی که من زدم بهت

چون اینجور که طرف گفت حس میکنم داره کم وقت میزاره واسه اموزش .

اینو دیگه من نمی توونم چیزی بگم. حس خودتونه

موفق باشید

Doyenfery
29-05-2013, 00:02

با این اوصاف انتخابتون درسته [گیتار] ..ببین خیلی از کسایی که در ابتدای راه هستن دید درستی از خودشون برای آینده نداره.. چیزی که من بارها دیدم تو این 8-9 سال اخیر(تجربه خودم) معمولا افراد با شور شوق شروع

می کنن .. ولی متاسفانه متاسفانه بعد یه مدت افراد میلشون رو از دست میدن . نمی دونم شما چجوری هستید و قصدتون چه مدت کار کردنه و به کجا رسیدنه..از خودت مطمین بشو من کنارت هستم

2.

حالا میشه راهنمایی کنین که میارزه یا نه ؟ می ارزه

هر جلسه 45 دقیقهخوبه 30 تا 45 دقبقه هستش .. و با ضرب و تقسیم متوجه شدم که جلسه ای 12.5 هزینشه.

منتهی گقته تمرینش با خودته که قوی بشی

دقیقا حرفی که من زدم بهت

چون اینجور که طرف گفت حس میکنم داره کم وقت میزاره واسه اموزش .

موفق باشید

Doyenfery
29-05-2013, 00:11
خودش هم آموزش میده گفت 120 (10 جلسه + 3 جلسه رفع اشکال و ...)

رفع اشکال ؟؟؟؟؟ [فک می زنییم] مگه کلاس ریاضیه که رفع اشکال راه انداخته .

اصلا اصولی نیست چون میبایست در حین همین 10 جلسه که می گید باید راه بیفتید ، و اگه مفید نبود دیگه رفع اشکال کاری نمی تونه برا شما بکنه .این موسیقیه نه ریاضی

همون بهتر که تصمیم گرفتید نرید سراغش

موفق باشید

قربانتون فرخ

mya89
29-05-2013, 09:32
سلام به دوستان گرامی

دوتا سوال داشتم :

به صورت حرفه ای هم نمیخوام کار کنم فقط واسه علاقه ای که به موسیقی دارم . ایا گیتار خوبه که برم سراغش ؟ صرف این میگم که نمیخوام به صورت حرفه ای کار کنم . اونجور که از صفحات قبل خوندم نظرم رفته روی گیتار اکوستیک . دیگه اگه میشه بیشتر راهنمایی کنین .

در جواب سوال 1:گیتار ساز قشنگیه که با چند بار خوندن آکوردها و چند هفته تمرین میتونی خودت بدون نیاز به کلاس یه قطعه ساده (تکرار میکنم ساده)رو بنوازی...واسه سرگرمی ساز خوبیه...اما واسه حرفه ای شدنش حتما باید کلاس بری...
سوال 2:گیتار اولت باید مشخصات خاصی رو داشته باشه...نه زیاد گرون باشه چون هنوز گیتار تو دستت نیست و بلد نیستی باهاش بنوازی و شاید خوشت نیومد که در اون صورت پول گیتار رو از دست دادی...اما گیتار اولت باید جوری هم باشه که از گیتار زده نشی...پس باید بگردی یه گیتار خوب و قیمت مناسب پیدا کنی...بعضیا میگن که واسه شروع یه ارزونش رو پیدا کن که کامللا اشتباهه...گیتار باید خوب باشه تا کم کم ازش خوشت بیاد...
تو تهران شهرام فقیهی من دیدم کلاس میذاره آموزشگاه پارت....شهرام فقیهی واقعا استاد بزرگیه واسه گیتار...من خودم نرفتم اما یکی از دوستام که میره پیشش میگه واقعا کارش درسته...به نظرم واسه 8 جلسه 144 میگیرفت(الانشو نمیدونم)

mya89
29-05-2013, 09:35
خودش هم آموزش میده گفت 120 (10 جلسه + 3 جلسه رفع اشکال و ...)

رفع اشکال ؟؟؟؟؟ [فک می زنییم] مگه کلاس ریاضیه که رفع اشکال راه انداخته .

اصلا اصولی نیست چون میبایست در حین همین 10 جلسه که می گید باید راه بیفتید ، و اگه مفید نبود دیگه رفع اشکال کاری نمی تونه برا شما بکنه .این موسیقیه نه ریاضی

همون بهتر که تصمیم گرفتید نرید سراغش

موفق باشید

قربانتون فرخ
دوستمون راست میگه....مگه میخوای مستر کلاس بری که رفع اشکال بذاره واست؟...واسه یاد گرفتن 30%بستگی به استادت داره....70% به تمرین خودت بستگی داره...من اوایل میشد کلاس که میرفتم روزی 4-5 ساعت فقط تمرین میکردم....تمرینای تکراری و خسته کننده...اما وقتی که جلو بری میفهمی همین تمرینا چقدر واست مفید بودن...

mahyar1333
29-05-2013, 09:59
سلام
در مورد ساز درامز چند تا سوال داشتم(میخوام تازه شروع کنم)
اول در مورد استاد که خصوصی بهتره یا آموزشگاه بعد هم اساتید خوب تهران رو اگه میشناسین بهم معرفی کنین(خودم اسمایی رو شنیدم مثل آرش پژند مقدم , الیار خسروی , آبتین یغماییان یا عين اله کيوان شکوه نظرتون در موردشون چیه)
دوم خود ساز:تا چند وقت میشه ساز رو نخرید و با پد تمرینی تمرین کرد؟
بعد هم درامز الکتریکی چجوریه یعنی اینکه خیلی از آکوستیک بدتره و قیمتشم اگه میدونین بهم بگین
در کل هرچی برای شروع درامز میدونین بهم بگین.
ممنون
در ضمن اگه اینجا جای درستی برای این سوال نیست فروم تخصصیش رو بهم معرفی کنین.

Gregar
29-05-2013, 10:28

2.
می ارزه

خوبه 30 تا 45 دقبقه هستش .. و با ضرب و تقسیم متوجه شدم که جلسه ای 12.5 هزینشه.

دقیقا حرفی که من زدم بهت

موفق باشید

در جواب سوال 1:گیتار ساز قشنگیه که با چند بار خوندن آکوردها و چند هفته تمرین میتونی خودت بدون نیاز به کلاس یه قطعه ساده (تکرار میکنم ساده)رو بنوازی...واسه سرگرمی ساز خوبیه...اما واسه حرفه ای شدنش حتما باید کلاس بری...
سوال 2:گیتار اولت باید مشخصات خاصی رو داشته باشه...نه زیاد گرون باشه چون هنوز گیتار تو دستت نیست و بلد نیستی باهاش بنوازی و شاید خوشت نیومد که در اون صورت پول گیتار رو از دست دادی...اما گیتار اولت باید جوری هم باشه که از گیتار زده نشی...پس باید بگردی یه گیتار خوب و قیمت مناسب پیدا کنی...بعضیا میگن که واسه شروع یه ارزونش رو پیدا کن که کامللا اشتباهه...گیتار باید خوب باشه تا کم کم ازش خوشت بیاد...
تو تهران شهرام فقیهی من دیدم کلاس میذاره آموزشگاه پارت....شهرام فقیهی واقعا استاد بزرگیه واسه گیتار...من خودم نرفتم اما یکی از دوستام که میره پیشش میگه واقعا کارش درسته...به نظرم واسه 8 جلسه 144 میگیرفت(الانشو نمیدونم)

ممنون از کمکتون . پس با این اوصاف گیتار بهتره که یاد بگیرم . چون همونطور که گفتم واقعا نمیخوام خیلی سخت باشه در حد ویولون و ... که چنان وقتم رو بگیره و از درس و دانشگاه بندازه . اگه بتونم روزی سه تا 4 ساعت تمرین کنم به نظر کافی باشه . البته فکر کنم اولاش همین قدر تمرین لازمه . علاقه ام به موسیقی هم اینقدر هست که هیچ وقت دل زده نشم ازش . چون همینطوری الان هر روز کلی با پیانو مجازی ور میرم و بعضی وقتها هم با موسیقیهای instrumental میخونم و اصلا خسته نمیشم . چند تایی از دوستام بودن که رفتن گیتار یاد بگیرن از سختیش دیگه جا زدن .

فقط اگه میشه راهنمایی کنین که اگه رفتم سراغش سراغ کدوم نوی گیتار برم و انواع گیتار چجورین و چه فرق خاصی با هم دارن . من علاقه ام همونطور که گفتم بیشتر به موسیقی خارجی (بیشتر پاپ و کمی راک و کانتری) هستش . ولی اینکه بخوام موسیقیش رو کار کنم نمیدونم از چه سازی باید شروع کرد .

Doyenfery
29-05-2013, 23:48
فقط اگه میشه راهنمایی کنین که اگه رفتم سراغش سراغ کدوم نوی گیتار برم و انواع گیتار چجورین و چه فرق خاصی با هم دارن . من علاقه ام همونطور که گفتم بیشتر به موسیقی خارجی (بیشتر پاپ و کمی راک و کانتری) هستش . ولی اینکه بخوام موسیقیش رو کار کنم نمیدونم از چه سازی باید شروع کرد .

اولین دسته بندی که میتونم بکنم 1. کلاسیک 2. فلامنکو3.آکوستیک ( سیم نایلونی و سیم فلزی)4.باس گیتار 5. الکتریک گیتار

به من بگو صدایه سازارو میتونی از درون یک قطعه تشخیص بدی؟ اگخ آره تمابلت به کدوم یکی ازیناست .. جون حالا من واقعا کلی دسته بندی کردم وگرنه همین 5 دسته هم کلی توضیحات دارن .

عضی وقتها هم با موسیقیهای instrumental میخونم و اصلا خسته نمیشم .

12 ساله همین کارو می کنم .. البته با بند های انگلیسی زبان

دوست عزیز وقتی پاسخ سوالمو دادی درست راهنماییت می کنم ..

Doyenfery
30-05-2013, 00:00
خصوصی بهتره یا آموزشگاه

خصوصی

خصوصی بهتره یا آموزشگاه

متاسفانه فقط هومن غفار ی رو می شناسم . رو اینا شناخت ندارم.

دوم خود ساز:تا چند وقت میشه ساز رو نخرید و با پد تمرینی تمرین کرد؟

زمانی که رو تمام ریتم ها و میزان از همه نوع اشراف پیدا کردی برو سراغ آکوستیک

بعد هم درامز الکتریکی چجوریه یعنی اینکه خیلی از آکوستیک بدتره و قیمتشم اگه میدونین بهم بگین

هیچی صداش زنده نیست البته V Drum منظورتونه دیگه. کلا اگه دوست داری وقتی می کوبی رو ساز صداش رو بشنوی آکوستیک براتون مناسبه .

البته می تونی با یه ست V Drum دست دوم تهیه کنی و فعلا ریتم هارو فرا بگیری تا بعد برسی به مراحل بالاتر .

در ضمن اگه اینجا جای درستی برای این سوال نیست فروم تخصصیش رو بهم معرفی کنین.

درست اومدی .

لطفا دوستان منو با نام " فرخ" خطاب کنن (نه Doyenfery) که نام کاربریمه!

Doyenfery
30-05-2013, 00:18
سلام
از بچه های رشت کسی آموزشگاهی سراغ داره که عود آموزش بده ؟
برو انتهای پاساژ بیستون سمت راست سوال کن - حامد فکر کنم .. از دوستامه
جواب نگرفتی برو بزرگمهر اونجا دبگه همه چی دستت میاد

موفق باشی فرخ

Gregar
30-05-2013, 16:03
اولین دسته بندی که میتونم بکنم 1. کلاسیک 2. فلامنکو3.آکوستیک ( سیم نایلونی و سیم فلزی)4.باس گیتار 5. الکتریک گیتار

به من بگو صدایه سازارو میتونی از درون یک قطعه تشخیص بدی؟ اگخ آره تمابلت به کدوم یکی ازیناست .. جون حالا من واقعا کلی دسته بندی کردم وگرنه همین 5 دسته هم کلی توضیحات دارن .

12 ساله همین کارو می کنم .. البته با بند های انگلیسی زبان

دوست عزیز وقتی پاسخ سوالمو دادی درست راهنماییت می کنم ..

مرسی . قدیم خیلی به صدای ساز توی موسیقی توجه نمیکردم . اما جدیدا که به خود موسیقی جدا از خوانندگی علاقه مند شدم نسبتا دست و پا شکسته میتونم صدای سازها از هم تشخیص بدم . مثلا اکوستیک یا کلاسیک رو با کمی دقت میشه فهمید یا حتی الکتریک گیتار که توی سبک متال یا راک تابلوئه . اما فلامنکو و باس صداش واسم نا اشناس . البته فکر کنم فلامنکو اسپانیایی باشه مثل اینایی که توی اهنگهای اسپانیایی میزنن . باس هم به احتمال زیاد از اسمش میشه فهمید صدای باس از گیتار تولید میکنه . دیگه شرمنده اطلاعاتم در همین حده فعلا :n02: .

از لحاظ علاقه من خودم چون عاشق اوریل هستم و حس میکنم که با اکوستیک بیشتر رابطه داره واسه همین نظرم روی اکوستیکه . برای مثال اهنگ when ur gone رو به صورت inst که گوش دادم صدای گیتار اکوستیک توش بود . حالا اگه اشتباه کردم شما راهنمایی کنین . البته اکوستیک مگه تماما فلزی نیست ؟

gipsy2009
30-05-2013, 21:45
افسوس که میون این همه ساز هیچکس از سلطان سازها دمی نزد :n15:

Doyenfery
30-05-2013, 23:45
برای مثال اهنگ when ur gone رو به صورت inst که گوش دادم صدای گیتار اکوستیک توش بود

اشتباه نکردید درسته

دیگه شرمنده اطلاعاتم در همین حده فعلا

این جه حرفیه شرمندگی واسه چی

البته اکوستیک مگه تماما فلزی نیست ؟

منظورت از تماما بعنی تمام اجزای سازه ؟
چنین چیزی نیست . استرینگ (سیم) داریم با جنس نایلون و فلز

قربانتون فرخ

Doyenfery
30-05-2013, 23:47
افسوس که میون این همه ساز هیچکس از سلطان سازها دمی نزد :n15:

پیانو ؟

Gregar
31-05-2013, 00:19
اشتباه نکردید درسته

این جه حرفیه شرمندگی واسه چی

منظورت از تماما بعنی تمام اجزای سازه ؟
چنین چیزی نیست . استرینگ (سیم) داریم با جنس نایلون و فلز

قربانتون فرخ

خیلی ممنون . ولی راجع به جنس سیم فکر میکردم که کلاسیک تمام سیما نایلونیه و اکوستیک تمام سیماش فلزی یا مخلوط هر دوشه ؟ مثلا سه سیم نایلونی سه سیم فلزی ؟ یا هر سیم از هر دو نوع تشکیل شده ؟

gipsy2009
31-05-2013, 19:50
پیانو ؟

نه عزیز ویلن رو میگم

پی.نوشت:پیانو کجاش سلطانه؟

Doyenfery
04-06-2013, 04:33
انواع گیتار

Classic guitar گیتار کلاسیک (Nylon string acoustic guitar) یا (Classic guitar) این ساز، شناخته شده ترین و مرسوم ترین نوع گیتار در ایران است.
ساختار گیتار کلاسیک از سه سیم نایلونی و سه سیم ابریشمی که با سیم پیچ فلزی پیچیده شده است تشکیل گردیده است. به همین دلیل طنین صدای آن نسبت به انواع دیگر نرم تر و لطیف تر بوده و به خاطر نوع سیمهای آن نوازندگی با آن و انگشت گذاری روی فرتها، نسبتاً راحت تر است. هر چند دسته (neck) گیتار کلاسیک از انواع دیگر پهن تر است و تکنیکهایی مثل باره گرفتن روی دسته آن نیاز به تمرین بیشتری دارد. دسته این ساز معمولاً (نه همیشه) دارای ۱۲ فرت تا بدنه و ۱۸ فرت تا سوراخ صدا است

Acoustic guitar گیتار آکوستیک (Acoustic guitar) ظاهر این ساز شبیه به گیتار کلاسیک است. سیمهای این گیتار فلزی است و کاسه صدای آن بزرگتر می باشد. به همین دلیل صدای گیتار آکوستیک دارای یک زنگ خاص است و به دلیل همین طنین زنگدار بیشتر در آهنگهای بلوز، کانتری، فولک و راک به کار می رود (و شاید به همین دلیل این نوع گیتار در ایران طرفداران چندانی ندارد). اما اگر از طرفداران موسیقی بلوز، کانتری یا فولک هستید بهتر است این نوع گیتار را انتخاب کنید.
دسته گیتار آکوستیک نسبت به گیتار کلاسیک باریکتر است و سیمها به یکدیگر نزدیک ترند. لذا تکنیکهایی مثل باره گرفتن روی این ساز راحت تر است و حتی بعضاً تکنیکهایی روی این ساز قابل اجرا است که با گیتار کلاسیک امکان پذیر نیستند. مثلاً بعضی از نوازندگان آکوستیک، از انگشت شست دست چپ خود برای گرفتن سیمهای بالاتر استفاده می کنند.
البته اجرای صحیح و شفاف نتها با این ساز قدرت بیشتری لازم دارد. چرا که سیمهای این ساز فلزی هستند و حتی در سازهای با اکشن پایین، نسبتاً به نیروی بیشتری برای نواختن نت یا بند کردن (Bending) احتیاج دارند.
جنس این نوع ساز، در انواع مرغوب از جنس Rosewood یا چوب افرا Maple است و دسته آن معمولاً دارای ۱۴ فرت تا لبه بدنه و ۲۰ فرت تا سوراخ صدا است. انواع پیکاپ دار این ساز نیز در بازار وجود دارد.
۱۲ String Acoustic guitarگیتار آکوستیک ۱۲ سیم (۱۲ String Acoustic guitar) این نوع گیتار کاملاً شبیه به گیتار آکوستیک است. با این تفاوت که دارای ۱۲ سیم بوده، اما هر ۲ سیم دارای یک کوک می باشند و با هم نواخته می شوند، لذا حجم صدای تولید شده آن بالاتر از آکوستیک است و به همین دلیل مناسب اجرای ریتم در موسیقی هستند و از آنها برای نواختن سولو استفاده نمی کنند.
نواختن این نوع گیتار نیاز به قدرت زیاد و تمرین فراوان دارد. (بهتر است هرگز این ساز را به عنوان ساز اول خود انتخاب نکنید).

mya89
04-06-2013, 20:38
نه عزیز ویلن رو میگم

پی.نوشت:پیانو کجاش سلطانه؟
دوست عزیز پیانو رو به عنوان مادر تموم سازها میشناسن...نه اینکه بگی بهترین سازه...مثه ورزش دو که میگن مادر تمتم ورزشاست..
اما واقعا دنیایی که پیانو داره رو هیچ سازی نداره

Doyenfery
06-06-2013, 01:07
دیگه حوصله ندارم که با کسی سر کله بزنم که سلیقش یا علاقه کورکورانش باعث میشه که یه سری واقعیات رو در اظهار نظرش تغیر بده .

پیانو مادر ساز هاست . تا هر مقطعی که موسیقی تحصیل کنی پیانو جز لاینفک درسته - رهبر ارکستر ها می بایست حتما نواختن پیانو رو بلد باشن -7 و خورده ای اکتاو پهنای صدا داره (البته ساز داریم مثل ارگ کلیسا که 11

اکتاو پهنا داشته باشه) ولی داستان پیانو ازین قراره که خدمتتون عرض کردم .

در ثانی باید خدمتتون عرض کنم که این تاپیک با هدف پاسخگویی و راهنمایی بوجود اومده شما اگه سوالی دارید روشن مطرح کنید جناب gipsy2009

قربان شما فرخ

تاتانی
09-06-2013, 13:38
سلام به همه عزیزان
من تصمیم گرفتم موسیقی الکترونیک + ترنس رو شروع کنم و یاد بگیرم
( من از سبک Schiller خوشم میاد حالا امیدوارم ژانر موسیقیمو درست انتخاب کرده باشم )
اول اینکه از کجا باید شروع کنم؟
به نظرتون تئوری پرویز منصوری اصلا به دردم میخوره؟
یادمه یه بار داشتم کتابشو میخوندم یه نفر که خودش موسیقی کار کرده بود گفت : کار تو عین اینه که یه نفر میخواد زبان یاد بگیره و دیکشنری رو گرفته دستش داره لغات حفظ میکنه ، این مباحث رو باید همراه با سازت یاد بگیری
اگه اینطوریه از چه منبعی باید استفاده کنم ؟ اصلا منبعی هست ؟
اون از اون
دوم اینکه برای شروع چه قدر باید هزینه کنم که حداقل تا 3 - 4 سال دیگه به چیزی نیاز نداشته باشم ؟
و آخرین سوال اینکه برای این سبک از موسیقی باید استودیو داشته باشم ؟
مرسی

gipsy2009
11-06-2013, 02:04
دیگه حوصله ندارم که با کسی سر کله بزنم که سلیقش یا علاقه کورکورانش باعث میشه که یه سری واقعیات رو در اظهار نظرش تغیر بده .

پیانو مادر ساز هاست . تا هر مقطعی که موسیقی تحصیل کنی پیانو جز لاینفک درسته - رهبر ارکستر ها می بایست حتما نواختن پیانو رو بلد باشن -7 و خورده ای اکتاو پهنای صدا داره (البته ساز داریم مثل ارگ کلیسا که 11

اکتاو پهنا داشته باشه) ولی داستان پیانو ازین قراره که خدمتتون عرض کردم .

در ثانی باید خدمتتون عرض کنم که این تاپیک با هدف پاسخگویی و راهنمایی بوجود اومده شما اگه سوالی دارید روشن مطرح کنید جناب gipsy2009

قربان شما فرخ

به نظر شما سلیقم یا علاقه کورکورانه باعث شده تا من که 18ساله دارم پیانو کار میکنم (گرچه هنوز خیلی مونده تا پیانیست بشم)
یه سری واقعیات رو تغییر بدم؟؟؟؟!!!!!!!

2-بله تمام نکات بالایی که گفتین درسته .اما همه چیز نیست.فقط میتونم بگم که هیچ سازی از لحاظ ظرافت و تکنیک اجرا توانایی مقابله با ویلن رو نداره

در ضمن ما هرچی ارگ کلیسا دیدیم 9 اکتاو بود.ارگ خونگی هم 5اکتاو.

P.S:بابت اینکه این بحث در این تاپیک مطرح شد از شما عذر میخام فرخ عزیز

elena1993
14-06-2013, 15:32
سلام.من یه مدت کیبرد میرم.امتحان داشتم دیگه نرفتم.تا الان.گام پایین رونده رو شک دارم سمت چپ باید میرفتیم دیگه؟
بالای نت اش نوشته:توجه محدوده ی اکتاو جدید د-لا(A-C)
هرکسی میدونه لطفا کمک کنه

Sent from my GT-P1000 using Tapatal

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk 2

elena1993
14-06-2013, 22:40
کسی بلد نیست که جواب منو بده؟

Atefe_72
25-06-2013, 23:32
سلام به همه دوستان
من میخام سازدهنی رو شروع کنم
جالا سوالای من اینه:
کلن یاد گرفتنش آسونه یا نه؟؟
چقد زمان میبره تا بتونم 2,3تا آهنگ خوب بزنم؟؟
واسه شروع چه سازدهنی بخرم؟؟
ممنوم از کمکتون:n16:

gipsy2009
05-07-2013, 02:42
سلام به همه دوستان
جالا سوالای من اینه:

سلام 3نوع ساز دهنی(هارمونیکا) داریم:کروماتیک-هارمونیک و یه دونه دیگه که یادم نیست الان

یاد گرفتن هر ساز 80 درصد بسته به تمرین خودتون داره و البته 20درصد دیگش هم به استادتون ,گرچه 20درصد کمه ولی
کلیدیترین نقش همون استاده که متاسفانه استادای خوب هارمونیکا انگشت شمارن ,اونم تازه تو تهران
بدیش هم اینه که هارمونیکاها اکثرا کارخونه ای هستن و دستساز تو ایران ندیدم تا حالا شما هم موقع
خرید نمیتونید تست کنید سازو برای همین درمورد نوع ساز حتما با استادتون مشورت کتید
اگه واقعا مطمئنید که میخواید برید هارمونیکا با یه کروماتیک شروع کنید که یه اماتوریش از 240 هزار تومان شروع میشه تازه
اونا هم اون صدایی که باید بده رو نمیده. تا 400هزار تومان یه معمولیش رو میتونید پیدا کنید که تا 2سالی میتونه کار کنه

بازم میگم یادگرفتنش بستگی به تلاش خودتون و ظرفیتتون داره.معمولا به 6ماه نرسیده اکثرا سازدهنی رو ول میکنن
چون یه جورایی با مزاج ایرانی نمیخونه ولی با 3سال کارکردن و روزی 2-4ساعت تمرین به سطح خوبی میشه رسید

اهنگ خوب زدن هم بازم به سطح انتظارات شما بستگی داره مثلا اگه اهنگ "ای ایران ایران "برای شما اهنگ خوب تلقی میشه
بعد 2ماه میتونید بزنیدش.همیشه سعی کنید یه رفیق گیتاریست هم موقع قطعه زدن باهاتون بزنه چون این دوتا ساز خیلی
با هم مچ هستن

m hsh m
05-07-2013, 05:29
سلام به همه دوستان
جالا سوالای من اینه:

سلام
آقا ممنون منم دقیقا همین سوالو داشتم شما کارمو راحت کردی. راستی اگه خواستید با هم شروع کنیم!
پیشاپیش از جواب دوستان مچکرم!!

hamoon64
05-07-2013, 16:14
سلام
می خواستم در مورد خرید گیتار الکتریک اگر دوستان اطلاعاتی دارن به بنده بدن
خودم گیتار کلاسیک می زنم. البته نه حرفه ای امام علاقم از اول گیتار الکتریک بوده و هست.
چه مدل گیتار الکتریک خوبه برای منی که خیلی حرفه ای نیستم؟ مشکلات عمده گیتار الکتریک چیه؟ گز گز کردن هم داره؟ چه لوازم جانبی نیاز داره؟ حتما باید آمپلی فایر جدا داشته باشه؟ یعنی اسپیکر edifier من که خودش آپملی فایر داره نمیشه؟ افکت هاش چجورین؟ از نرم افزارهای افکت گذاری کامپویتری نمیشه استفاده کرد به جای افکت های پدالی؟

Untouchable
15-07-2013, 15:42
سلام دوستان یه آموزشگاه میخوام واسه گیتار کلاسیک غرب تهران ترجیها نزدیک صاقیه :n01: ممنون میشم معرفی کنید

و اینکه همه ی آموزشگاه ها سیستمشون خصوصیه یا جایی هم هست که کلاس های گروهی تشکیل بدن ؟

ممنون

rh.mohammad
15-07-2013, 15:57
آموزشگاه موسیقی پارت توی ستارخان خیلی عالیه .
اگه بتونی پیش آقای فقیهی بری و خوب تمرین کنی خیلی خوب و سریع پیشرفت می کنی . نمیدونم جای خالی دارن یا نه . دکتر پاکباز هم عالیه ولی نمیدونم به شما درس میدن یا خیر .
کلاسا اکثرا خصوصیه . در مورد آموزش ساز کلاس گروهی رو توصیه نمیکنم . کلاس گروهی برای آهنگسازی خیلی مفیده .

lelelolo
17-07-2013, 10:26
قيمت الان گيتار yamaha c40 چنده؟ من يك جايي رفتم ميگه 470 تومن. ميگه اصله! زياد ميگه؟ :n13:

من تازه ميخوام گيتار زذن را ياد بگيرم. يه گيتار تا سقف 500 تا 600 تومن ميخوام. چي را پيشنهاد ميكنين؟

banii
17-07-2013, 11:56
قيمت الان گيتار yamaha c40 چنده؟ من يك جايي رفتم ميگه 470 تومن. ميگه اصله! زياد ميگه؟ :n13:

من تازه ميخوام گيتار زذن را ياد بگيرم. يه گيتار تا سقف 500 تا 600 تومن ميخوام. چي را پيشنهاد ميكنين؟

c40
430 تومان

c70
530 تومان

با کسیکه آشنا هست به گیتار برو بخر که نندازند بهت :)

lelelolo
17-07-2013, 15:29
يك سوال ديگه دارم:
اين كه ميگن ياماها بعد از يه مدت دستش تاب ور ميداره درسته؟:n29:

Переклад не
17-07-2013, 15:31
سلام
قصد خرید baglama دارم .لطفا راهنمایی کنید.چه نوع هایی موجوده و ...

lelelolo
17-07-2013, 16:43
يك سوال ديگه دارم:
اين كه ميگن ياماها بعد از يه مدت دستش تاب ور ميداره درسته؟:n29:
Please help!:n30:

Amir_na
17-07-2013, 17:54
سلام دوستان

من 2 سالی هست که گیتار الکتریک میزنم ... بیشتر هم علاقه به کاور کردن دارم ....با گیتار پرو زیاد کار میکنم بیشتر کارهای متالیکا رو و پینک فلوید و چند تای دیگه هم میزنم اما کلاس نرفتم یعنی دنبالش رفتم ولی استاد خوب پیدا نمیکنم کسی که بتونه همه فو تو فنشو یادم بده ......
کسی که اسپید بلد باشه حرفه ای باشه....جایی رو یا کسی رو میشناسید شما؟

ممنون میشم بهم معرفی کنید ! واقعا احتیاج به راهنمایی یک حرفه ای دارم

rh.mohammad
19-07-2013, 00:18
Please help!:n30:
نه دوست عزیز.
کاملا بستگی به نوع نگهداری شما داره . همچین مسائلی در حالت عادی هیچ وقت رخ نمیده .

banii
19-07-2013, 00:25
نه دوست عزیز.
کاملا بستگی به نوع نگهداری شما داره . همچین مسائلی در حالت عادی هیچ وقت رخ نمیده .
چی باعث میشه دسته ی گیتار تاب برداره ؟ میشه در مورد نگهداری صحیحش یه کم توضیح بدید ... ؟

rh.mohammad
19-07-2013, 00:39
در حالت عادی این موضوع پیش نمیاد .
اول از همه دقت کنید موقع خرید که ساز کاملا سالم باشه . گیتارو از کاسه ی تهش بگیرید جلو صورتتون طوری که تمام سیمای دسته رو توی یه سطح ببینید . در این حالت میتونید ببینید تاب داره یا نه . اگه سیما تو یه سطح نبودن هم دسته تاب داره .
یه نکته دیگه اینکه تمام باره ها رو امتحان کنید و مثلا 4تا4تا برید جلو . اگه گز داد تاب داره . البته یه سری گرا با رگلاژ درست میشه منظور من گز بی کیفیت و اذیت کنندس .
مهمترین عاملی که باعث تاب برداشتن میشه آب و هواس . رطوبت زیاد ضرر داره . جلو باد و هوای سرد و کولر گذاشتن ضرر داره . نور آفتاب ضرر داره . تغییر آب و هوا روش ضرر داره (مثلا زمستون توی خونه ی گرم باشه بعد یهو ببریدش بیرون)
مسائل تکنیکی سبب تاب اوردن نمیشن مگر اینکه دست یه آدم شدیدا ناشی باشه :n01:

Untouchable
22-07-2013, 13:29
سلام دوستان
من یه مدت کوتاهی قبلا گیتار کار کردم حالا میخوام دوباره شروع کنم ولی اینبار به دلایلی نمیخوام کلاس برم
خواستم ببینم شما کتابی , خودآموزی چیزی میشناسید که خیلی ساده و مختصر آموزش داده باشه , جای نت ها رو بگه و خلاصه از این جور چیز ها ؟

ممنون:n16:

MMM52
22-07-2013, 17:47
سلام دوستان...

اگه کسی اینجا در مورد سنتور اطلاع داره لطفا راهنمایی کنه...

میخواستم بدونم یه سنتور خوب که ساز مشق نباشه و اصلی باشه تا چقد گیر میاد؟؟؟

ساده هم باشه از این بزک شده ها نباشه چه میدونم طرح مینیاتور و سفارشی و دو مهر و اینا نباشه..

در حد حرفه ای هم نمیخوام یه چیز معمولی و معقولی باشه..

Untouchable
26-07-2013, 11:59
سلام دوستان
من یه مدت کوتاهی قبلا گیتار کار کردم حالا میخوام دوباره شروع کنم ولی اینبار به دلایلی نمیخوام کلاس برم
خواستم ببینم شما کتابی , خودآموزی چیزی میشناسید که خیلی ساده و مختصر آموزش داده باشه , جای نت ها رو بگه و خلاصه از این جور چیز ها ؟

ممنون:n16:

رفقا کسی نیست به ما کمک کنه ؟

vahid93
27-07-2013, 23:18
دوستان من يه مدته رفتم تو كف سينتي سايزر.مارك و مدل و قيمت كسي تو بساطش هست؟به اين خاطر سينتي سايزر رو به كيبورد و پيانو ترجيح ميدم چون تو سبك الكترونيك كار ميكنه.و اينكه ايا لازمه قبلش كيبورد ياد بگيريم يا ميتونيم مستقيم بريم سراغ اين ساز؟؟؟ممنون

rh.mohammad
28-07-2013, 00:51
دوستان من يه مدته رفتم تو كف سينتي سايزر.مارك و مدل و قيمت كسي تو بساطش هست؟به اين خاطر سينتي سايزر رو به كيبورد و پيانو ترجيح ميدم چون تو سبك الكترونيك كار ميكنه.و اينكه ايا لازمه قبلش كيبورد ياد بگيريم يا ميتونيم مستقيم بريم سراغ اين ساز؟؟؟ممنون
سینتا خیلی گستردن . بودجتون چقدره دوست عزیز ؟ کاربردتون ؟
شما به چشم یه ساز بهش نگاه کنید که علاوه بر اصول نوازندگی کیبورد باید اصول صداسازی رو هم یاد بگیرید . نیازی به یادگیری کیبورد نیست (منظورم از کیبورد یه ساز کلاویه داره نه الزاما کیبورد)
در ضمن باید یه سیستم ضبط خوب هم داشته باشید . اگر ندارید به نظرم یه میدی کنترلر بگیرید و با سینتای نرم افزاری کار کنید .

rh.mohammad
28-07-2013, 01:05
رفقا کسی نیست به ما کمک کنه ؟
کتاب واسه گیتار خیلی زیاده پیشنهاد من اینه که یه دایره المعارف از آکوردا بگیرید (که هم کتابش موجوده هم میتونید نرم افزارش رو دانلود کنید) و در کنارش یه کتاب مبتدی مثل آموزش گام به گام گیتار کلاسیک از جیسون ولدرون یا آموزش تخصصی دوره ابتدایی گیتار از مهران دیلمی رو بگیرید .

vahid93
30-07-2013, 01:41
دوست عزيز من الان خوشم اومده برم دنبال يادگيري اين ساز.هيچ چيز خاصي هم در مورد اين ساز ندارم.هر راهنمايي و هر نكته و امكاناتي كه لازمه رو بهم بگو لطفا.بودجه ي خاصي فعلا مد نظرم نيست.بهترين مارك چيه و قيمتش؟در مورد اصول صداسازي هم توضيح بدين.منظورتون ميكس و مسترينگه؟در مورد سيستم ضبط هم بگين لطفا.ممنونم

rh.mohammad
02-08-2013, 01:13
ببخشید من حواسم به این تاپیک نبود .
توضیحش خیلی طولانیه . به طور خلاصه عرض میکنم .
اگه بودجه مشخص نکنید من میگم یه Kronos بگیرید . شاید با حدود 17 تا 20 تومن بتونید تهیه کنید . یه سینت حرفه ایه که امثال جوردن رودس باهاش اجرا و ضبط دارن .
منظورم از صداسازی اینه که شما مثلا یه صدای Preset رو بردارید و تغییرات روش اعمال کنید و صدا رو مال خودتون کنید . یا اینکه لایه های صدایی مختلف رو روی هم بچینید . مثلا صداهای زهی و بادی برنجی و کر و ... رو در غالب یک Path روی هم سوار کنید . که اینا هم علم میخواد هم تجربه
سیستم ضبط هم اصولا دو تا میکروفن میخواید و یه کارت صدای خوب + یک پری امپ . همینطور یک محیط ضبط مناسب . در ضمن هم میتونید مستقیم از Kronos صدا بگیرید هم واسش امپ تهیه کنید و از اون صدا بگیرید که مسلما حالت دوم بهتره ولیهزینش بالا تره .
اگه یه کار حرفه ای بخواید انجام بدید حدود 20 تومن هم خرج این مسائل میشه .
من یه حالت خیلی ایده آل رو گفتم که شاید تو ایران کمتر کسی داشته باشه . شما اگه دقیقا هدف و بودجتون رو بگید بهتر میشه بحث کرد و به نتیجه رسید . من خودم کارم رو با وسایلی شروع کردم که جمعشون حدود 4 تومن شد :n02:

پ ن : شما اگه اجرای زنده روی صحنه ندارید به نظر من یه میدی کنترلر بگیرید و با سینتای نرم افزاری کار کنید . همین سیروان عزیز خودمون با سینتای نرم افزاری بهترین کارا رو داره میسازه . مهمترین مسئله علمشه . اگه بخواین با سینت نرم افزاری کار کنید با 2 تومن یه سیستم خوب میتونید ببندید یا حتی کمتر .

vahid93
03-08-2013, 01:00
ممنون محمد عزيز.توضيحاتت خوب بود.اتفاقا من كاراي سيروان رو خيلي گوش ميدم و خواننده و موزيسين محبوبم هم هست.چون ديدم سينتي سايزر ميزنه يك دفعه به اين ساز علاقه پيدا كردم.من اصلا از قيمتها اطلاعي نداشتم.خيلي بالاست.فكركنم همون دور و بر 2تومن .هدفم فعلا يادگيري اين سازه.بعدش خدا عالمه.شايد رفتم تو گروه سيروان.(شوخي)
جالب شد گفتين سيروان هم با سينتاي نرم افزاري كارميكنه.ميشه درباره سينت نرم افزاري توضيح بدين؟ميدي كنترلر چي هست؟و همچنين پري امپ؟

rh.mohammad
04-08-2013, 00:50
فرق اصلی سینتی سایزر با پیانو در نوع صداسازیه وگرنه یه پیانیست میتونه بشینه پای سینتی سایزر و به راحتی بنوازه .
ببینید ، میکروفن ها برای اینکه صدا رو ضبط کنن نیاز دارن تقویت بشن که پری امپها این وظیفه رو بر عهده میگیرن و در واقع صدای وروری از میکروفن رو میگیرن و اونو تا حد استاندارد که بهش میگن Line Level تقویت میکنن .
سینتا نرم افزاری همون کار سینتای سخت افزاری رو تا حدود زیادی انجام میدن و چه بسا اگه کار باهاشونو بلد باشین خیلی بیشتر هم بتونید ازشون استفاده کنید . ولی برای استفاده از این سینتا نیاز به یک رابط دارید . میدی کنترلر نقش این رابط رو بازی میکنه . میدی کنترلر یه وسیله ایه همانند پیانو با این تفاوت که کلاویه ها کمتره و از خودش صدایی نداره . شما این وسیله رو به کامپیوترتون متصل میکنید و بعد سینتای نرم افزاری رو روی کامپیوترتون نصب میکنید و روی میدی کنترلر مینوازید و صدای سینت ها رو میشنوید .
سعی کردم ساده توضیح بدم . اگه متوجه نشدید بفرمایید .

vahid93
05-08-2013, 00:20
ممنون.توضيحاتت عالي بود.فقط يه جا رو دقيق متوجه نشدم.شما فرمودي كه سيروان با سينت نرم افزاري كار ميكنه.يعني اون دستگاهي كه دستشه و مينوازه ميدي كنترلره؟يا به ميدي كنترلر كه گفتي وصله؟؟؟

rh.mohammad
05-08-2013, 23:52
نمیدونم کجا رو میگید . ممکنه در اجراهای زنده از سینت سخت افزاری استفاده کنه ولی آلبوماش اکثرا سینتای نرم افزاریه .
شما لزوما به واسه اینکار میدی کنترلر نیاز ندارید . میتونید یه پیانو دیجیتال هم بگیرید به شرطی که رابط متصل کننده به کامپوتر داشته باشه . یا حتی کیبورد .
شما این ویدئو رو ببینید که جوردن رودس داره با یکی از بهترین سینتای نرم افزاری کار میکنه . Omnisphere .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

vahid93
06-08-2013, 01:53
ممنون.دقيقا من دنبال سينت سخت افزاري هستم كه تو كنسرت دستشه و مينوازه.بيزحمت مارك و رنج قيمتارو از كمترين تا بيشترين برام بگو.مرسي

rh.mohammad
06-08-2013, 11:35
خیلی گستردن وحید جان . من قیمت تک تکشون رو نمیدونم و متاسفانه قیمتا رو تو سایت هم نمیزنن چون تغییر میکنه . اگه برای کنسرت میخوای هزینه زیاد میبره و با 2-3 تومن نمیشه . قیمتای دقیق و به روزش رو یه سر به وارد کننده های کورگ و رولند بزنی پیدا میکنی . تو خیابون لارستان خیلیاشون هستن . روبه روی استودیو موسیقی بل یه مغازس که هر محصولی از کورگ بخوای داره .
ولی یه موضوعی که باید دقت کنی اینه که حتی تو اجراهای زنده هم میشه از سینتای نرم افزاری استفاده کرد .

vahid93
07-08-2013, 00:15
ممنونم محمدجان.خيلي استفاده كرديم.همه چيز درمورد اين ساز رو متوجه شدم.خدا خيرت بده.

اذاذیل
17-08-2013, 02:15
سلام به همه دوستان تایپیک بسیار عالی هست .

A.M.D.D.E.V.I.L
28-08-2013, 02:37
با سلام به همه دوستان ، میشه یکی منو راهنمایی کنه؟
بنده قصد یک پیانو ی جدید تر رو دارم ، خودم 5 سال پیانو کار کردم 1 سال خودم تنهایی ، 1 سال با یک کی بورد ، 1 سال با یاماها دیجیتال CLP340 ، و پیانو ی فعلی که دارم و 2 سال هست که دارمش یک پیانو ی Otto Meister کنسولی هست ، مسئله ی اینجاست که دیگه من خدود 1 سال هست که از این پیانو هم خسته شدم ، چون دیگه تقریبا میشه گفت تک تک میلی مترش برام رام شده و دیگه چیز تازه ی برام نداره ، به طوری میشه گفت داره منو محدود میکنه ، مخصوصا وقتی از کنسواتوار وین برگشتم و مجبور شدم ایران بمونم دیگه واقعا دیدم این پیانو در مقایسه با Steinway ها و Fazioli ها و Bösendorfer هایی که ما تو کنسرواتوار داشتیم کشک هم نیست ، به خصوص این که انگشت هام به پیانو یی که تو خوابگاهمون خریده بودیم (یک یاماها GB1k ) عادت کرده بودن دیگه این Otto meister دیگه برام مرده الان ، البته پیانو ی خیلی خوبی بود و هست و خاطرات زیادی باهاش دارم (لیست و شوپن و باخ و شوبرت و ...) ولی دیگه من مرحله ی otto meister رو گذشتم ، خلاصه میخوام حرفمو اینجا برسونم که ، الان من دنبال یک پیانو ی گرند هستم.
بودجه ای که دارم زیاد نیست ، 40 میلیون هست
اولویت هام هم این طوری هست
1-از 160 سانت کوتاه تر نباشه
2-رژیستر بالایی صدا (اکتاو 6 و 7 و 8 ) صدای مستقلی داشته باشن ، و مثل اکثر پیانو های گرند که توسط کمپانی های کوچک ساخته میشن صدا ی مثل پشمک نداشته باشن
3-رژیستر پایین (اکتاو های 1 2 3 ) صدا ی طبیعی پیانو بدن ، نه صدا ی یه زندونی گردن کلفت که سرما خورده
4-حد اقل 1 سال تیون برداره و نگه داره ، افت فرکانس تا 3 ، 4 سنت اشکالی نداره
5-ترجیحا دست اول باشه ولی اگه دست دوم تمیز و بدون ترک باشه مشکلی نیست
6-کلاویه ها خییلی خیلی هم نرم نباشن ، مثل بعضی پیانو ها ...
7-پدال وسط داشته باشه
8-عمق پدال ها زیاد باشه و نیم پدال روش ممکن و راحت باشه
9- رنج دینامیکی از ffff تا pppp رو واقعا داشته باشه
10- گارانتتی داشته باشه

از آنجایی که من اهل تبریزم و پیانو فروشی های تبریز هم امکان این رو ندارن که تست کنی پیانو رو پس میخوام بپرسم آیا شما در شهر های دیگه جایی رو میشناسید که پیانو های خوب نو یا کار کرده بشه تا سقف 40 تومن گیر آورد؟

Kurosh
29-08-2013, 15:31
کسی نبود جواب مارو بده؟

من تا جواب نگیرم دست بر نمیدارم
A.M.D.D.E.V.I.L ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز

مخاطب این تاپیک و کسانی که می‌تونن پاسخ شما رو بدن اشخاص محدودی هستن (به خاطر تخصصی بودن مبحث)

این افراد هم هر وقت به تاپیک سر بزنن، مسلماً سؤال شما رو می‌بینن و در صورت توان، بهش پاسخ میدن

مطمئن باشید کسی سؤال شما رو نادیده نمی‌گیره و اگه بلد باشه، کمک می‌کنه :20:

نیازی به تکرار چند باره درخواست نیست :n16:

Kurosh
31-08-2013, 22:15
با سلام به همه دوستان ، میشه یکی منو راهنمایی کنه؟
بنده قصد یک پیانو ی جدید تر رو دارم ، خودم 5 سال پیانو کار کردم 1 سال خودم تنهایی ، 1 سال با یک کی بورد ، 1 سال با یاماها دیجیتال CLP340 ، و پیانو ی فعلی که دارم و 2 سال هست که دارمش یک پیانو ی Otto Meister کنسولی هست ، مسئله ی اینجاست که دیگه من خدود 1 سال هست که از این پیانو هم خسته شدم ، چون دیگه تقریبا میشه گفت تک تک میلی مترش برام رام شده و دیگه چیز تازه ی برام نداره ، به طوری میشه گفت داره منو محدود میکنه ، مخصوصا وقتی از کنسواتوار وین برگشتم و مجبور شدم ایران بمونم دیگه واقعا دیدم این پیانو در مقایسه با Steinway ها و Fazioli ها و Bösendorfer هایی که ما تو کنسرواتوار داشتیم کشک هم نیست ، به خصوص این که انگشت هام به پیانو یی که تو خوابگاهمون خریده بودیم (یک یاماها GB1k ) عادت کرده بودن دیگه این Otto meister دیگه برام مرده الان ، البته پیانو ی خیلی خوبی بود و هست و خاطرات زیادی باهاش دارم (لیست و شوپن و باخ و شوبرت و ...) ولی دیگه من مرحله ی otto meister رو گذشتم ، خلاصه میخوام حرفمو اینجا برسونم که ، الان من دنبال یک پیانو ی گرند هستم.
بودجه ای که دارم زیاد نیست ، 40 میلیون هست
اولویت هام هم این طوری هست
1-از 160 سانت کوتاه تر نباشه
2-رژیستر بالایی صدا (اکتاو 6 و 7 و 8 ) صدای مستقلی داشته باشن ، و مثل اکثر پیانو های گرند که توسط کمپانی های کوچک ساخته میشن صدا ی مثل پشمک نداشته باشن
3-رژیستر پایین (اکتاو های 1 2 3 ) صدا ی طبیعی پیانو بدن ، نه صدا ی یه زندونی گردن کلفت که سرما خورده
4-حد اقل 1 سال تیون برداره و نگه داره ، افت فرکانس تا 3 ، 4 سنت اشکالی نداره
5-ترجیحا دست اول باشه ولی اگه دست دوم تمیز و بدون ترک باشه مشکلی نیست
6-کلاویه ها خییلی خیلی هم نرم نباشن ، مثل بعضی پیانو ها ...
7-پدال وسط داشته باشه
8-عمق پدال ها زیاد باشه و نیم پدال روش ممکن و راحت باشه
9- رنج دینامیکی از ffff تا pppp رو واقعا داشته باشه
10- گارانتتی داشته باشه

از آنجایی که من اهل تبریزم و پیانو فروشی های تبریز هم امکان این رو ندارن که تست کنی پیانو رو پس میخوام بپرسم آیا شما در شهر های دیگه جایی رو میشناسید که پیانو های خوب نو یا کار کرده بشه تا سقف 40 تومن گیر آورد؟
واسه این مسئله براتون پرس و جو کردم، نتیجه‌اش رو از طریق پیغام خصوصی به اطلاع می‌رسونم :20:

jujushow
02-09-2013, 09:26
سلام و خسته نباشید .
توی اهنگ جدید انریکه به اسم Loco که جدید اومد بیرون اهنگ که به زمان 2:25 میرسه خیلی زیبا میشه . خودم احتمال میدم یه ساز ناب اسپانیایی باشه . کسی اسمش و قیمتشو میدونه ؟ گیر میاد ؟

دانلود اهنگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](feat%20Romeo%20Santos).mp3)

aria_electric_fars
17-09-2013, 22:23
سلام دوستان

اين همه آموزش تصويري تو اينترنت هست به جزء ني انبان

از كجا مي تونم آموزش تصويري ني انبان رو دانلود كنم؟؟؟

با تشكر

a_mehrabi_70
21-09-2013, 00:13
سلام من میخوام ویلن یاد بگیرم . :n01:سبک کلاسیک میخوام. بعد میخواستم ببینم کجا برم بهتره؟‌ ترجیحا شهرک غرب- شهرآرا- امیرآباد یه چی تو همین مایه ها باشه آموزشگاهش. اگه میشه راهنماییم کنید:n01:پیشاپیش ممنون

Ramin khuzestan
29-09-2013, 11:17
سلام
چند وقت پیش واسه دوستم مشکلی مالی پیش اومد و مجبور شد خیلی از وسایلشو با عجله بفروشه منم واسه کمک بهش یه گیتار ازش خریدم با اینکه هیچ تخصص ، سررشته و آشنایی با ساز ها نداشتم حالا میخواستم بدونم حدود قیمت این گیتار چنده؟ گیتار تمیزی هست فقط چندتا خط و خش کوچیک داره که زیاد تو چشم نیست و پشتش هم یه نقطه کوچیک چوبش پف کرده
اگر اساتید از حدود قیمت این گیتار خبر دارن بگن شاید خواستم بفروشمش چون استفاده ای ازش نمیکنم
اگر مدل دقیقش رو هم میدونید بگین
با تشکر :n16:

Alishmas
29-09-2013, 18:03
نمیدونستم سوالم رو کجا بپرسم.
واسه ساختن آهنگ برای کسی که علمی از موسیقی به صورت حرفه ای نداره و فقط موزیک گوش میده چه نرم افزاری رو پیشنهاد میکنید ؟ منظورم اینه که نرم افزاری باشه که کار کردن باهاش ساده باشه

golbarg900
07-10-2013, 18:45
تو رو خدا ببخشید که اینجا میپرسم؟
آیا کسی برای یک دختر 6 ساله یک آموزشگاه خوب در تهران سراغ داره؟

Ramin khuzestan
07-10-2013, 19:05
سلام
چند وقت پیش واسه دوستم مشکلی مالی پیش اومد و مجبور شد خیلی از وسایلشو با عجله بفروشه منم واسه کمک بهش یه گیتار ازش خریدم با اینکه هیچ تخصص ، سررشته و آشنایی با ساز ها نداشتم حالا میخواستم بدونم حدود قیمت این گیتار چنده؟ گیتار تمیزی هست فقط چندتا خط و خش کوچیک داره که زیاد تو چشم نیست و پشتش هم یه نقطه کوچیک چوبش پف کرده
اگر اساتید از حدود قیمت این گیتار خبر دارن بگن شاید خواستم بفروشمش چون استفاده ای ازش نمیکنم
اگر مدل دقیقش رو هم میدونید بگین
با تشکر :n16:

کسی نظری نداشت ؟ :n13:
اگر کسی میدونه از کدوم سایت میشه راهنمایی گرفت لطفأ اسم سایت رو پی ام کنه
ممنون

Rahe Kavir
04-12-2013, 17:56
میگم تو انجمن موسیقی تاپیکی در مورد سازها و صبحت اون نداریم
مثلا سنتور نوازها که نظرات همدیگه رو بشنویم:n02:

Kurosh
04-12-2013, 18:46
میگم تو انجمن موسیقی تاپیکی در مورد سازها و صبحت اون نداریم
مثلا سنتور نوازها که نظرات همدیگه رو بشنویم:n02:
به به :40:
ستاره جان چطوری ؟!
راه گم کردی :n01:
از این ورا ؟! :دی

والا ظاهراً علاقه مندان و نوازندگان اون قدری زیاد نیستن که بخوان فعالیت جدی داشته باشن

و الا تاپیک مخصوص سازای مختلف تو انجمن هست :

البته واسه سنتور نداریم، که اونم اگه فکر می کنی هستن دوستان سنتورنواز، بزن خودت تاپیکشو ;)

SA3EDLORD
04-12-2013, 19:28
سلام دوستان.
من پیش هنر هستم و تقریبا هیچ از موسیقی و تئوریش نمیدونم!
میخواستم بپرسم اگه کتابی میشناسید برای همچین فردی که بتونه با خوندنش حداقل 20 درصد از خلاقیت موسیقی رو تو کنکور بزنه معرفی کنید.
ینی یک کتاب که خیلی ساده تئوری موسیقی رو برا یه فرد مبتدی توضیح یده!

s@har
31-12-2013, 01:50
سلام. میشه یه نفر فرق فلوت و پن فلوت رو واسم توضیح بده ؟ و اینکه من میتونم بدون یادگیری فلوت ،پن فلوت رو یاد بگیرم؟

GOLDFINCH
18-01-2014, 00:37
سلام دوستان..

من یه کیبورد Yamaha PSR 2100 دارم.
قدیمیه. فلش خور نیست. کابل midi هم دم دست ندارم. فقط بهش فلپی می خوره :( ...
البته خروجی USB داره.

یه آهنگ توش دارم، می خوام اون رو به دستگاه دیگه ای انتقال بدم.

حالا می خواستم بدونم که با استفاده از کابل USB، چطور میشه به کامپیوترم چیزی انتقال داد؟

باتشکر

PLAΨMID
20-01-2014, 21:05
سلام
ببخشید کسی میدونه سیم های باس گیتار رو باید از رطوبت حفظ کرد یا نه ؟ آخه من دو هفته نیست یه دست سیم جدید با کلی تعریف و تمجید و به قیمت خون بابام خریدم ولی الان تمام سیم های باس سیاه شدن !! صداش هم خوب در نمیاد . گیتار رو روی پایه نگهداری می کنم . یعنی توی کیف نمیذارم .
اصولا عمر یه دست سیم خوب چه مدت زمانیه ؟ چطوری باید ازش نگهداری کرد یا تمیزش کرد؟ آخه نمیشه هر ماه هفتاد تومن بدی سیم بگیری !!!!!
الان سیمی که بشه بهش اعتماد کرد و تقلبی نباشه چه مارکیه ؟ از لابلا که خیری ندیدیم . . . .

با تشکر .

powerslave
21-01-2014, 01:52
سلام دوستان.
من پیش هنر هستم و تقریبا هیچ از موسیقی و تئوریش نمیدونم!
میخواستم بپرسم اگه کتابی میشناسید برای همچین فردی که بتونه با خوندنش حداقل 20 درصد از خلاقیت موسیقی رو تو کنکور بزنه معرفی کنید.
ینی یک کتاب که خیلی ساده تئوری موسیقی رو برا یه فرد مبتدی توضیح یده!
درود.
راستش میخواستم یه کتاب بهت معرفی کنم ولی گفتم شاید چیزای ساده تری هم باشن. اولاً میتونی از ویکی پدیا استفاده کنی البته انگلیسیش ولی خوب سری کتاب های for dummies هم میتونه به کارت بیاد. یه عنوانی مثل music theory for dummies یا music theory for complete idiots/ beginners رو سرچ کن (:31:)
اگه نشد خبر بده تا شاید یه چیز مشخص برات پیدا کنم ولی بگردی پیدا میشه.

thecrow
10-02-2014, 13:59
سلام. میشه یه نفر فرق فلوت و پن فلوت رو واسم توضیح بده ؟ و اینکه من میتونم بدون یادگیری فلوت ،پن فلوت رو یاد بگیرم؟

قطعاً شما می تونید نواختن هر سازی که دوست دارید رو بدون واسطه یاد بگیرید.
اما اگر هیچ چیزی از موسیقی نمی دونید باید ابتدا تئوری موسیقی و نت خوانی
و گام ها و ضرب ها رو یاد بگیرید تا بتونید از سازتون استفاده کنید.
و من فکر نمی کنم آموزشگاهی باشه که به عنوان هنرجوی پن فلوت شما رو ثبت نام
کنه.
معمولاً کسانی که با نواختن فلوت و یا نی و یا کلاً سازی که از نظر ساختاری به
پن فلوت نزدیک باشه آشنا هستند به سراغ یادگیری این ساز می رن که در اون مرحله
فکر نمی کنم نیازی هم به آموزگار داشته باشن. یعنی کسی که نی می زنه می تونه
به صورت خودآموز به راحتی نواختن این ساز رو یاد بگیره.
بنابراین توصیه می کنم اول یه ساز دیگه رو یاد بگیرید تا کلاً با موسیقی آشنایی پیدا کنید
اینجوری راحت تر خواهید بود.

---------------------------------------

فلوت یه ساز بادی چوبی هست که انواع و اقسام مختلفی داره:

پن فلوت یکی از انواع این ساز هست که ساز محلی آمریکای جنوبی حساب می شه و از قدیم بیشتر
مکزیکی ها رو در حال نواختن این ساز خوش صدا می دیدیم. Gheorghe zamfir به نظر من نقش به سزایی
در معرفی بیشتر این ساز به تمام دنیا داشته(مخصوصاً از طریق سینمای آمریکا) به طوری که الان می بینیم
افراد زیادی علاقه مند به یادگیری و نواختن این سازشده اند:

thecrow
10-02-2014, 14:05
سلام
ببخشید کسی میدونه سیم های باس گیتار رو باید از رطوبت حفظ کرد یا نه ؟ آخه من دو هفته نیست یه دست سیم جدید با کلی تعریف و تمجید و به قیمت خون بابام خریدم ولی الان تمام سیم های باس سیاه شدن !! صداش هم خوب در نمیاد . گیتار رو روی پایه نگهداری می کنم . یعنی توی کیف نمیذارم .
اصولا عمر یه دست سیم خوب چه مدت زمانیه ؟ چطوری باید ازش نگهداری کرد یا تمیزش کرد؟ آخه نمیشه هر ماه هفتاد تومن بدی سیم بگیری !!!!!
الان سیمی که بشه بهش اعتماد کرد و تقلبی نباشه چه مارکیه ؟ از لابلا که خیری ندیدیم . . . .

با تشکر .

سیم های باس خیلی حساس هستند و فکر می کنم باید از رطوبت حفظ بشن. البته تغییر رنگشون فکر نمی کنم یک مشکل جدی باشه
اما اگر صداشون بعد از مدت کوتاهی تغییر کرده فکر نمی کنم شما سیم خوبی تهیه کرده باشید.
بنده حدود سه سالی هست که سیم های گیتارم (به جز سیم لا) تعویض نشدن و حتی رنگشون هم تغییر آنچنانی نکرده.
البته من گیتار رو توی کیفش نگه می دارم و فکر می کنم بهترین جا برای اینکه زنگ نزنه و در معرض تغییر دما و پاره شدن نباشه همون
کیفش باشه.

thecrow
10-02-2014, 14:08
تو رو خدا ببخشید که اینجا میپرسم؟
آیا کسی برای یک دختر 6 ساله یک آموزشگاه خوب در تهران سراغ داره؟

کدوم منطقه تهران؟؟؟ :n13:

unitedd
17-02-2014, 18:26
لطف کنید یه گیتار الکتریکی خوب معرفی کنید..!

ali_looloo
28-04-2014, 14:01
سلام ، این گیتار آکوستیک که شما میگید مگه همون گیتار هایی نیست که سیم های فلزی داره و صداش هم خشن هست و سبک موسیقی ش هم با گیتار کلاسیک فرق داره ؟
قیمت این گیتار آکوستیک که میگم از چند تومن شروع میشه ؟

manya-atashin
11-05-2014, 20:21
اين چيه؟

EhsanCPU
11-05-2014, 20:26
اين چيه؟

فکر کنم یک ساز الکترونیک باشه
من این رو در مجموعه شوخی کردم دیدم ...

manya-atashin
11-05-2014, 20:31
درسته منم از اونجا ديدم و عكس گرفتم !
اسم دقيقش رو ميخوام
قيمت
مشخصات
و توضيحاتش

MILAD MGH
11-05-2014, 20:48
فکر کنم یه توع سینتی سایزر باشه.
من به این رسیدم:
Bliptronic 5000 LED Synthesizer

maverick100
23-05-2014, 16:00
درود بر دوستان

چندتا سوال داشتم

میشه از ابتدای فراگیری گیتار با سار دوازده سیمه شروع کرد ؟ مشکلی پیش نمیاد یا اینکه شش سیمه باشه حتما ؟

اسم اون لوله ی فلزی یا شیشه ای که نوازندگان بلوز در انگشت حلقه ی دست چپ می کنند و مینوازند چیه ؟

ممنون :n16:

Zlatan_ibra
24-05-2014, 08:31
سلام...دوستان گیتار گونزالس چطور گیتاری هستش؟ bc100

powerslave
24-05-2014, 17:28
درود بر دوستان

چندتا سوال داشتم

میشه از ابتدای فراگیری گیتار با سار دوازده سیمه شروع کرد ؟ مشکلی پیش نمیاد یا اینکه شش سیمه باشه حتما ؟

اسم اون لوله ی فلزی یا شیشه ای که نوازندگان بلوز در انگشت حلقه ی دست چپ می کنند و مینوازند چیه ؟

ممنون :n16:
من تا حالا 12 سیم از نزدیک ندیدم ولی خوب تا حالا هم ندیدم کسی باهاش اقدام به تک نوازی کنه. بیشتر برای ریتم و آکورد گیری به کار میره. از طرفی خیلی از تمرین حای اولیه و مسائل تئوری با نواختن تک نت و آزمون/خطا انجام میشه. فکر نکنم روش مناسبی باشه. البته فکر کنم راحت بشه سیم هاش رو از حالت جفتی دربیاری و 6 سیم استفادش کنی. از نزدیک ندیدم. میپرسم میگم.

اون لوله بهش میگن اسلایدر. ازش برای اسلاید کردن نت ها استفاده میشه (نه بابا :31:) یعنی به جای اینکه مثلاً رو یک سیم از فرت 2 یهو بپری به فرت 12 و یا اینکه با انگشت اسلاید کنی (که تو سرعت پائین جواب نمیده چون صدای رد شدن انگشت از روی فرت ها مشخص میشه) از اون استفاده میکنی و صدا به صورت یکسان تغییر میکنه. نکتش هم اینه که نباید اونو فشار بدی روی فینگر بورد. باید روی سیم بزاریش ولی سیم معلق بمونه و دوباره اینکه درست بالای فرت باید نواخته بشه.
تو هر سبکی میشه ازش استفاده کرد ولی اصلش تو همون بلوز هست. بعضی مواقع اصلاً یه ساز دیگه مثل گیتار ولی کوچکتر استفاده میشه که فرت نداره و بهش میگن لپ استیل گیتار که باز تو بلوز، کانتری، بلو گرس، بعضی سبک های موسیقی آمریکای جنوبی و تو موسیقی هووایی کاربد داره و البته دیوید گیلمور هم تو موسیقی پینک فلوید ازش زیاد استفاده کرده که باید دیده باشی.

مُعین
20-08-2014, 16:19
با عرض سلام...
دوستان در حال حاضر قیمت ارگ korg pa 50 معمولی دست دوم و نه تبدیلی به 80 و ... چند هست ؟
ترجیحا معمولی و نه اس دی ... ایا تا 1.400 گیر میاد ؟
خیلی ممنون.

chaharnazm
27-08-2014, 13:08
با سلام.
دنبال کیبوردی با مشخصات زیر هستم اگر از دوستان کسی داشت لطفا اطلاع دهد:
GEM-SK 880
یا
GEM-SK 760

mohammad varaste
18-12-2014, 16:06
سلام دوستان
دنبال یه آموزشگاه خوب و ارزون تو تهران میگردم واسه یه دختر15-16 ساله که ازصفر یه سازی رو یاد بگیری(ترجیحا پیانو)
آدرسش هرچه به میدون ولیعصر نزدیکتر بهتر !

Hamed-M1
16-01-2015, 13:59
سلام من کاملا مبتدی هستم ( حتی تاحالا گیتار دستم نگرفتم) میخواستم بدونم برای شروع چه گیتاری مناسبه . تو نت خوندم که میگن یاماها c40 یا c70 خوبه . اگه میشه بگید قیمت نو ودست دو چنده ؟ ایا مارک دیگه ای هم هست . دنبال گیتار اشغال نیستما . مثلا میگن گیتار هست نو 250 تومن .
به نظر شما این اگهی چه طوره ؟

چه نکاتی رو باید بدونم موقع خرید؟ البته تخصصی نمیخوام مثلا میگن فلان جاش بیش از حد قوس نداشته باشه و...

Zeitgeist
02-02-2015, 19:43
آیا جایی در تهران هست که مثلاً حق عضویت بگیره (مثل کتابخونه) و سازهای مختلف رو در اختیار اعضا بزاره برای تمرین؟

بیشتر پیانو مدنظرمه؛ مثلاً یه هزینه ی عضویت بدی و روزی 2-3 ساعت یا حتی بیشتر بتونی با دستگاه تمرین کنی.

negar00
16-03-2015, 23:02
سلام دوستان من پیانومو دارم میفروشم :

پیانو آکوستیک سه پداله پرل ریور(Pearl River)
4 سال کارکرده
به رنگ قهوه ای به همراه صندلی فابریک. بسیار بسیار تمیز .در حد آکبند.
قیمت: 10/700/000 تومان

negar00
16-03-2015, 23:03
سلام دوستان من پیانومو دارم میفروشم :

پیانو آکوستیک سه پداله پرل ریور(Pearl River)
4 سال کارکرده
به رنگ قهوه ای به همراه صندلی فابریک. بسیار بسیار تمیز .در حد آکبند.
قیمت: 10/700/000 تومان

GiggleClub
23-03-2015, 19:09
نمی دونم اینجا کسی فعالیت داره اصلا یا نه
ولی سوالمو میپرسم به هر حال ایشالا که دوستان راهنمایی کنند

من بعد از سالها دوری از سال میخوام یه ساز جدید شروع کنم
نوازنده متوسط گیتار کلاسیک بودم و عضو یه بند و همچنین پیانو هم میزدم

به گیتار الکتریک و ویولن خیلی علاقه دارم
حالا سوالم اینه به نظرتون کدوم ساز زودتر توش راه میفتم و قیمت ساز نسبتا خوب که قیمت مناسبی داشته باشه چنده (هم ویولن هم الکتریک+آمپلی)

ممنون

A E
26-03-2015, 01:35
نمی دونم اینجا کسی فعالیت داره اصلا یا نه
ولی سوالمو میپرسم به هر حال ایشالا که دوستان راهنمایی کنند

من بعد از سالها دوری از سال میخوام یه ساز جدید شروع کنم
نوازنده متوسط گیتار کلاسیک بودم و عضو یه بند و همچنین پیانو هم میزدم

به گیتار الکتریک و ویولن خیلی علاقه دارم
حالا سوالم اینه به نظرتون کدوم ساز زودتر توش راه میفتم و قیمت ساز نسبتا خوب که قیمت مناسبی داشته باشه چنده (هم ویولن هم الکتریک+آمپلی)
ممنون

منم به ویولن و گیتار الکتریک علاقه داشتم و در نهایت ویولن رو برای شروع انتخاب کردم
یادگیری ویولن اوایل کار خیلی زمانبر هست و نیاز به صبر و حوصله زیاد داره و علاوه بر این برای شما که قبلا گیتار کلاسیک کار کردین کاملا واضحه که شروع گیتار الکتریک راحتتره
البته اگه قبلا سلفژ کار کرده باشین یا گوشتون به خوبی نت ها رو بشناسه یادگیری ویولن هم آسونتر میشه و سریعتر پیش میره ، چون قسمت زیادی از سختی ویولن به خاطر نداشتن فرت هست
برای شروع ، ویولن های چینی در حدود 400 هزار تومن مثل آماتی 150 مناسب هستن که البته حدود 100 تومن هم باید برای سیم و خرک مرغوب هزینه کنید ، ولی خب اگه میتونید بیشتر هزینه کنید و مدل دست ساز بخرید که چه بهتر . اما از اینا مهمتر اینه که حتما با یه آدم باتجربه مثل استادتون برای خرید ویولن برید
درباره گیتار الکتریک تجربه ی زیادی ندارم ، بهتره دوستان باتجربه بیان و نظر بدن

GiggleClub
26-03-2015, 18:43
منم به ویولن و گیتار الکتریک علاقه داشتم و در نهایت ویولن رو برای شروع انتخاب کردم
یادگیری ویولن اوایل کار خیلی زمانبر هست و نیاز به صبر و حوصله زیاد داره و علاوه بر این برای شما که قبلا گیتار کلاسیک کار کردین کاملا واضحه که شروع گیتار الکتریک راحتتره
البته اگه قبلا سلفژ کار کرده باشین یا گوشتون به خوبی نت ها رو بشناسه یادگیری ویولن هم آسونتر میشه و سریعتر پیش میره ، چون قسمت زیادی از سختی ویولن به خاطر نداشتن فرت هست
برای شروع ، ویولن های چینی در حدود 400 هزار تومن مثل آماتی 150 مناسب هستن که البته حدود 100 تومن هم باید برای سیم و خرک مرغوب هزینه کنید ، ولی خب اگه میتونید بیشتر هزینه کنید و مدل دست ساز بخرید که چه بهتر . اما از اینا مهمتر اینه که حتما با یه آدم باتجربه مثل استادتون برای خرید ویولن برید
درباره گیتار الکتریک تجربه ی زیادی ندارم ، بهتره دوستان باتجربه بیان و نظر بدن

خیلی ممنون بابت توضیحات
بله سولفژ هم کار کردم و گوشم خوبه
در کل انتخاب خیلی سختیه. آخرشم ۲تاشو باید بگیرم :n02:

ویولن دست ساز خیلی صداش فرق داره با چینیا؟
از چند قیمت شروع میشه تقریبا؟

A E
27-03-2015, 14:52
خیلی ممنون بابت توضیحات
بله سولفژ هم کار کردم و گوشم خوبه
در کل انتخاب خیلی سختیه. آخرشم ۲تاشو باید بگیرم :n02:

ویولن دست ساز خیلی صداش فرق داره با چینیا؟
از چند قیمت شروع میشه تقریبا؟

کف قیمت دست سازها فکر کنم حدود 1 میلیون باشه
فرق صدا برای افراد مبتدی معمولا زیاد نیست و متوجه نمیشن ، اما به مرور زمان و بعد از یکی دو سال تمرین ، آدم متوجه میشه که فرق زیادی دارن . شما هم که قبلا موسیقی کار کردید تا حدودی متوجه اختلاف میشید. البته چینی های بهتر با قیمت بالاتر هم پیدا میشن

mehrdadb3
27-03-2015, 18:02
گیتار الکتریک epiphone تو تهران پیدا میشه کسی قیمت ازش داره؟

mahmodcomputer92
28-03-2015, 13:09
سلام عزیزان
من کوک گیتارم به هم خورده
خواستم راهنمایی بفرمایید چطوری کوکش کنم؟
یک نرم افزاری تو اندروید هست برای تنظیم کوک گیتار به نام gstring لطف میفرمایید راهنمایی بفرمایید؟
ممنون

A E
28-03-2015, 14:48
سلام عزیزان
من کوک گیتارم به هم خورده
خواستم راهنمایی بفرمایید چطوری کوکش کنم؟
یک نرم افزاری تو اندروید هست برای تنظیم کوک گیتار به نام gstring لطف میفرمایید راهنمایی بفرمایید؟
ممنون

اول وارد setting بشید و گزینه optimize for رو روی Guitar قرار بدید
گزینه Note Naming رو هم روی Southern European قرار بدید
به صفحه اصلی برنامه برگردید و Tune Auto رو بزنید ، بعد به سیم ها ضربه بزنید و ببینید عقربه چه نتی رو نشون میده . با احتیاط گوشی ها رو شل و سفت کنید و دوباره امتحان کنید تا جایی که نت درست رو نشون بده

behvandi
20-06-2015, 16:31
کف قیمت دست سازها فکر کنم حدود 1 میلیون باشه
فرق صدا برای افراد مبتدی معمولا زیاد نیست و متوجه نمیشن ، اما به مرور زمان و بعد از یکی دو سال تمرین ، آدم متوجه میشه که فرق زیادی دارن . شما هم که قبلا موسیقی کار کردید تا حدودی متوجه اختلاف میشید. البته چینی های بهتر با قیمت بالاتر هم پیدا میشن

ویولونو اگه میتونی هافنر بگیر ، نمی دونم آلمانیش گیر میاد یا نه ولی چینی هاش هم خیلی بد نبودن ، من یه مدل 360 دارم قدیمیه خیلی عالیه

arei74
14-07-2015, 09:20
دوستان هر کی خواست بنده اموزش رایگان اهنگ سازی میدم

GiggleClub
23-07-2015, 20:18
دوستان گیتار آکوستیک زیر ۱ ت چی پیشنهاد میدید؟
یاماها ۳۱۰ - آیبنز وی۵۰ - یه مدل هافنر هم تست کردم که خوشم نیومد

یاماها F310 نظرتون چیه؟ کسی داره؟

arei74
23-07-2015, 20:25
بد نیس. قیمتشم630
برا فروش من دارم

5743422
23-08-2015, 20:44
با عرض سلام و خسته نباشید
من مدت دوسال هست که گیتار کار میکنم ولی وقتی سرکلاس میرم که بخوام تمرینمو با استادم کارکنم (کتاب مل بی کار میکنم بصورت دونوازی با استادم کار میکنم ) دچار استرس زیاد میشم و تمرینمو خراب میکنم - خیلی ناراحتم از این اتفاق

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید تا بتونم این استرسمو کم کنم و بتونم خوب کار کنم

باتشکر

- - - Updated - - -

من مدت دوسال هست که گیتار کار میکنم ولی وقتی سرکلاس میرم که بخوام تمرینمو با استادم کارکنم (کتاب مل بی کار میکنم بصورت دونوازی با استادم کار میکنم ) دچار استرس زیاد میشم و تمرینمو خراب میکنم - خیلی ناراحتم از این اتفاق

باتشکر

Zeitgeist
23-08-2015, 22:36

باتشکر

باید روی افزایش اعتماد به نفس و غلبه بر ترس از اجتماع کار کنید. میتونید به جلسات مشاوره ی روانشناسی برید برای اینکه تکنیک هایی رو بهتون یاد بدن برای کمک به وضعتون.

باید خوب تمرین کنید و به کار خودتون اعتماد داشته باشید. این اعتماد به توان انجام کاری، میتونه کمک کنه. تصورتون از دیگران هم یک سری غول ترسناک نباشه چون اغلب درواقع یه سری ابلهند! تصور کنید دارید برای یک جمع میمون های کور اجرا میکنید و اهمیت ندید که حالا چطور به نظر میاید و آیا فلانی درموردتون ممکنه چه فکری بکنه چون اصولاً who gives a fuq about others! کار خودتون رو بکنید.

نفس عمیق کشیدن و بدون عجله رو هم تمرین کنید. آروم از بینی نفس عمیق بکشید، بعد از ثانیه ای، آروم از بینی یا دهان بیرون بدینش.

5743422
25-08-2015, 21:50
با سلام و خسته نباشید

خواستم ببینم بهترین روش تمرین باید چطور باشه - تمرین باید به چه صورت انجام بگیره که بتونی کارتو خوب انجام بدی مثلا کتاب اول رو تموم کردی و رفتی کتاب دوم ولی بعد از یمدت اگه دوباره بخوای همون کتاب اول رو تمرین کنی بتونی خیلی راحت بزنی بدون مشکل - در هر روز به چند ساعت تمرین نیاز هست -

باتشکر

- - - Updated - - -

Arsham.room
20-09-2015, 18:20
سلام دوستان بزرگوار
قصد دارم شروع کنم به یادگیری گیتار الکتریک برای سبک راک و قبلش چند تا سوال از خدمتتون داشتم: (اینم بگم که آشنایی خیلی کوچیکی با گیتار دارم و چندین سال پیش، یه چند ماهی کلاسیک کار کردم)
1 - چه گیتاری بخرم که بتونه واسه چند سال ساپورتم کنه؟
2 - لطفا در مورد ملزومات دیگه مثل افکت و امپلی، یه توضیح مختصری بدید که چی بخرم بهتره؟ ( خودم آمپلی‌فایر فندر مدل Mustange i (V2) 2300106900 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](V2)-2300106900-Guitar-Amplifier/%D8%A2%D9%85%D9%BE%D9%84%DB%8C%E2%80%8C%D9%81%D8%A 7%DB%8C%D8%B1-%D9%81%D9%86%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%AF%D9%84-Mustange-i-(V2)-2300106900) و افکت ووکس مدل Tonelab EX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مد نظرمه)
3 - به نظر شما گیتار
Fender Squier Bullet Strat with Tremolo Black Electric Guitarگیتار خوبیه واسه شروع و یکی، دو سالی استفاده؟
4 - به نظرتون خرید گیتار از دیجی کالا، کار درستیه یا برم از مغازه تهیه کنم؟
پیشاپیش ممنونم از وقتی که واسه خوندن کامنتم گذاشتید.

EternalWanderer
05-01-2016, 13:59
سلام دوستان من 20 سالمه و میخوام تازه سه تار رو شروع کنم. چند تا سوال داشتم: اولا این که با توجه به سنم الان واسه شروع سه تار دیر نیست که؟ بعدش اگه کلاس برم و تمرین کنم، واسه سه تار چه قدر طول میکشه که بتونم یه نت رو بدون نقص اجرا کنم؟ و سوال آخر این که من حداکثر میتونم تا 800 تومن واسه خرید ساز هزینه کنم، با این قیمت میشه ساز خوب و خوش صدایی خرید؟ چه اسم و مدلی به نظرتون با این قیمت میتونه ساز خوبی باشه؟

M_i_L_i
07-01-2016, 10:19
سلام دوستان

یه برنامه هست برای اینکه موبایل رو بزاری جلوت باهاش آکورد بزنی و جالبتر اینکه آکوردها حین زدن شما حرکت میکنه

مجموعه ای کامل از متن و آکورد بهترین ترانه ها و آلبوم ها جهت خوانندگی و نواختن با گیتار همراه با آپدیت هفتگی

Keyvan99
25-01-2016, 12:21
با سلام
من به کمانچه علاقه دارم می خوام برم کلاس آموزش کمانچه . کجا کلاسش هست؟ و با چه قیمتی میشه کمانچه مناسب تهیه کرد که به درد سطح حرفه ای هم بخوره؟
ممنون از راهنماییتون

gone girl
22-05-2016, 20:17
سلام دوستان
من خیلی علاقه ب گیتار دارم و در طی هفته اتی شروع ب رفتن کلاسام میکنم
الان ی چنتا سوال ذهتمو مشغول کرده
۱-در حین خرید گیتار همونجا سیمشم عوض کنیم یا ن؟اخه شنیدم سیم فابریکش واسه تسته
۲-سیم لابلا ۸۲۰ واسه یاماه سی ۷۰ خوبه؟
۳-هنوز نمیدونم چ سبکی میخام بزنم‎:-\‎
علاقم بیشتر پاپه
لطف کنید این ویدیو ببینید من از این سبک خوشم اومده باید پاپا برم یا ی چی دیگه؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید‎:)‎

bijandarbari
23-05-2016, 12:32
سلام

برای شروع همون سیم های فابریک گیتار خوبه و نیازی به تعویض نیست.
علتش هم اینه که سیم های فابریک گیتار نسبت به سیم های با مارک معتبر ( لابلا و داداریو و...) خشک تر هستش و باعث میشه دستاتون قوی تر بشه. ولی اگه سیم گیتار رو عوض کنید دستتون از همون اول به نرمی اش عادت می کنه و باعث میشه دستتون تنبل بشه.

bijandarbari
23-05-2016, 12:39
برای شروع اگر می خواین اصولی یاد بگیرین سبک کلاسیک رو شروع و کنید و از روی نت جلو برید ولی بگین در کنارش چند تا ریتم و اکورد هم برای تنوع بگه.
سبک پاپ تنها ارزشی نداره. ( کلیپ هاش تو اپارات هستش )

gone girl
24-05-2016, 21:22
دوستان
من الان بعداز ی عالمه تحقیق میخام سبک فینگر استایل کار کنم ولی متاسفانه اموزشگاهی نمیشناسم ک این سبک تدریس کنه
واقعا چرا اینقدر به گیتارای سیم فلزی بی توجهی میشه خیلی جای تعجب داره
حتی گیتارای سیم فلزی (اکوستیک)هم تو بازار نسبت ب کلاسیک کمتره

SajjadKAZ2003
31-08-2016, 01:27
سلام

با توجه به اینکه سر و صدای ناشی از تمرین با سازهای مختلف ممکنه برای اطرافیان آزار دهنده باشه فکر میکنم تنها راه حلش وصل کردن هدفون به ساز باشه که این قابلیت در پیانو وجود داره

حالا سوالم اینه که آیا همه پیانوها (آگوستیک، دیجیتال،...) خروجی هدفون دارن؟ یعنی تنها با وصل کردن یه فیش هدفون معمولی میشه صدا رو تو هدفون داشته باشیم؟

موضوع دیگه اینکه، من هیچ سر رشته و تجربه ای از موسیقی و ساز ندارم و حالا قصد دارم پیانو رو در حد معمولی یاد بگیرم برای این کار میتونم با پیانوی دیجیتال در حد 1700-1800 تومن شروع کنم؟

ممنون از پاسخهای اساتید

powerslave
20-11-2016, 21:29
سلام

با توجه به اینکه سر و صدای ناشی از تمرین با سازهای مختلف ممکنه برای اطرافیان آزار دهنده باشه فکر میکنم تنها راه حلش وصل کردن هدفون به ساز باشه که این قابلیت در پیانو وجود داره

حالا سوالم اینه که آیا همه پیانوها (آگوستیک، دیجیتال،...) خروجی هدفون دارن؟ یعنی تنها با وصل کردن یه فیش هدفون معمولی میشه صدا رو تو هدفون داشته باشیم؟

موضوع دیگه اینکه، من هیچ سر رشته و تجربه ای از موسیقی و ساز ندارم و حالا قصد دارم پیانو رو در حد معمولی یاد بگیرم برای این کار میتونم با پیانوی دیجیتال در حد 1700-1800 تومن شروع کنم؟

ممنون از پاسخهای اساتید

درود.
پیانو آکوستیک که نداره اگر هم ورژن دوگانه ای ازش موجود باسه باز اون صدای آکوستیکش در اونجا پخش میشه. دیجیتال ها دارن.
موسیقی در حد پیشرفته و استادی هم که بخوای یادبگیری باید از صفر شروع کنی. اینکه تا کجا استعداد و تلاشت قد بده سطح کار رو تعیین میکنه. برو شروع کن.
میتونی بگی در این سبک دوست دارم برای نمونه کلاسیک یا جز یا کلاسیک ایرانی یا .....

SajjadKAZ2003
21-11-2016, 02:39
درود.
پیانو آکوستیک که نداره اگر هم ورژن دوگانه ای ازش موجود باسه باز اون صدای آکوستیکش در اونجا پخش میشه. دیجیتال ها دارن.
موسیقی در حد پیشرفته و استادی هم که بخوای یادبگیری باید از صفر شروع کنی. اینکه تا کجا استعداد و تلاشت قد بده سطح کار رو تعیین میکنه. برو شروع کن.
میتونی بگی در این سبک دوست دارم برای نمونه کلاسیک یا جز یا کلاسیک ایرانی یا .....

ممنون از راهنماییت بلاخره یه نفر پیدا شد جواب ما رو بده
در رابطه با یاماها ydp-142 و ydp-143 اطلاعی دارید؟ با توجه به منسوخ شدن ydp-142 آیا ارزش خرید داره با توجه به قیمتش؟ یا حتی ydp-103 با آپشن های کمتر

esi222
14-03-2017, 14:08
سلام به همه دوست داران موسیقی
میخوام یه ویولن برای یکی از عزیزان هدیه بخرم که تازه شروع به کار کنه باهاش.
قیمتش هم حدود 400 اینا باشه
ممنون میشم راهنماییم کنید:n40:

SajjadKAZ2003
14-03-2017, 14:54
سلام به همه دوست داران موسیقی
میخوام یه ویولن برای یکی از عزیزان هدیه بخرم که تازه شروع به کار کنه باهاش.
قیمتش هم حدود 400 اینا باشه
ممنون میشم راهنماییم کنید:n40:

متاسفانه این تاپیک سوت و کوره!
راستش من در این زمینه اطلاعی ندارم ولی شما میتونی با فروشگاههای معتبر تماس بگیری و مشاوره رایگان تلفنی بگیری، یه تعداد از سایتها در این زمینه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

stryk3r
26-09-2017, 15:13
دوستان گیتار آکوستیک زیر ۱ ت چی پیشنهاد میدید؟
یاماها ۳۱۰ - آیبنز وی۵۰ - یه مدل هافنر هم تست کردم که خوشم نیومد

یاماها F310 نظرتون چیه؟ کسی داره؟

یادش بخیر ، دیگه الآن گیتار آکوستیک زیر 1 تومن نیست ، اونایی که میبینید حتما مدل های استگ و ... هستش که همشون در حد اسباب بازی هم نیستند و متاسفانه توی دیجی کالا پر شده از این استگ های بی یکفیت !!!
آکوستیک خوب بخوای بخری که حداقل بشه اسمشو گیتار گذاشت باید از مدل های Cort بخری که حدود 1 میلیون و 500 تا 2 میلیون تومن قیمتشونه ، تازه کورت هم خیلی خوب نیست ولی میشه اسمشو گیتار گذاشت ، یه پله بالاتر از cort اگه بخواین برین باید حدود 3 تومن حداقل پول داشته باشید و برید سراغ گتیار های لاکچری PRS که خیلی ساز های خوبی هستش و ارزونترین آکوستیک PRS الان مدل Prs Angelus se a10 هستش که قیمتش حدود 500 600 دلار هستش که توی ایران حدود 3 تومن فروش میره .
آکوستیک در حد 3 تومنی مدل Fender Paramount PM3 Standard هم خیلی ساز خوبیه ولی قیمتش حدود 600 700 دلاره و توی ایران حدود 3600 فروش میره ، البته فندر فقط الکتریک هاش خیلی خفنه و فقط همین چند مدل آکوستیک پارامونتش خفنه و واقعا ارزش خرید داره ، هم پیکاپ داره هم هارد کیس داره هم ساز تمام چوب هستش.
اگه دیگه خیلی پول داشته باشین و بخواین واقعا یکی از بهترین گیتار آکوستیک های جهان رو داشته باشید که صداشون رو هر کی هر جا بشنوه روح و روانش بره و مبهوط صدای ساز شما بشه و خودتون هم هیچ وقت از ساز زدن خسته نشید فقط و فقط برید سراغ 2 تا برند : یکی تیلور ( Taylor ) و یکی مارتین ( Martin ) این دو تا برند به صورت تخصصی گیتار آکوستیک ساز هستند و کارشون محشره ، ساز های بسیار بسیار خوبی میسازند که آرزوی هر آکوستیک نوازی هست که یه روزی یکی از این گیتار ها رو داشته باشه.
تیلور ارزون ترین سازش که تقریبا 500 دلار قیمتشه GS MINI هستش و مارتین هم ارزونترین سازش تقریبا میشه گفت Martin DJR هستش که قیمتش حدود 500 دلاره . البته اینو در نظر داشته باشید که مدلای ارزون این دو تا برند خیلییی خفن نیستند و باید سعی کنید از مدل های بالای 1000 دلار این ساز ها رو بخرید یا حداقل بالای 700 800 دلاری تا اون صدای خاص مارتین یا تیلور رو حس کنید.
من خودم عاشق مارتین هستم و انشالله اگه قسمت بشه دارم یه دونشو میخرم.
توی ساز فروشی های خوب تهران حداقل هر مغازه یه دونه مارتین یا تیلور داره برا فروش ، قیمتاشونم زیر 3 تومن نیست ( ارزونترین ساز تیلیور و مارتین 500 دلاره دیگه خودتون حساب کنید )
هیچ موقع ساز ارزون قیمت نخرید ، چون هم به اون صورت پیشرفتی نخواهید کرد و هم اینکه لذتی از زدن ساز نمیبرید. از همون شروع یادگیری یه ساز خوب داشته باشید تا کارتون راحت باشه و از تمریناتتون کلی لذت ببرید.
بزرگترین اشتباه اینه که برای شروع یه ساز آشغال در حد اسباب بازی بخرید ، من خودم به دور و بری هام گه میخوان وارد موسیقی بشن میگم یا باید پول داشته باشی ساز خوب بخری یا کلا شروع نکن ، تو که پول نداری کلا سمت موسیقی نیای بهتره ، برو کار کن یه چند وقت دیگه بیا که بتونی یه ساز خوب بخری، حالم از گیتار های ارزون قیمت که صدای 17 کیلویی روغن نباتی میدن به هم میخوره میدونی چرا ؟ چون هم با قیمت ارزونشون باعث میشن هر کَسی که نمیدونه گیتار و موسیقی چیه یه دونه از این ارزونا میخره دستش میگیره بعد دو تا ریتم پاپ و آکورد یاد میگیره میزنه بعد میگن فلانی هم گیتار میزنه و گیتار رو به نوعی خز کردن شدید ( زمانی که گرون باشه فقط و فقط عاشقای این ساز هستن که حاضرن براش چند میلیون خرج کنند ، از روی باد معده نمیان با 500 تومن یه ساز بخرن بعد بگن فوقش بعد از چند ماه توی دکور خونه ازش استفاده میکنم ) و از طرف دیگه بزرگترین ضربه رو گیتار های ارزون به عاشقای واقعی این ساز میزنه چه طوری؟ اینطوری که خودم دیدم طرف عاشق گیتاره ولی چون سازش خوب نیست و ساز خیلی خوب از نزدیک ندیده و دستش نگرفته میگه من چند ساله گیتار کار میکنم ولی صداش اصلا قشنگ نیست و سنتور و ویلون یا فلان ساز قشنگتره ، یا بعد از 6 ماه میرن سراغ ساز های دیگه چون صدای ساز به گوششون قشنگ نیومده ! خب معلومه عزیز من گیتار 500 تومنی صدای گیتار نمیده که ، صدای یه چیزی میده که نمیتونی اسمش رو آلت موسیقیایی حتی بذاری چه برسه به گیتار! گیتار خوب شما داشته باشین یه جا بزنید توی یه جمعی بزنید حداقل چند نفر عاشق این ساز میشن و دوست دارن یادش بگیرن اما ساز ارزون قیمت هم نوازندگی شما رو زیر سوال میره هم کل اعتبار اون ساز رو . طرف 3 ماه گیتار کار نکرده ولی چون سازش 3 میلیون تومن قیمتشه صدایی از سازش در میاد که بنده خدایی که 5 سال گیتار کار کرده با یه ساز 500 تومنی پدر و مادر خودشم در بیاره نمیتونه در بایره ، اینارو میگم چون با چشم و گوش خودم دیدم و شنیدم ( این سینه پرِ دردِ )

stryk3r
26-09-2017, 15:31
بچه ها قیمت روز گیتار c70 یاماها رو کسی داره ؟ _ دست دومشو چند میخرن ؟ )

c70 قیمت پلمپش چند تومنه که باز شما میخوای دست دومشو بخری !؟!!! الان در حال حاضر قیمت پلمپش حدود 500 تا 550 و دست دوم تمیز بدون مشکل و ... حدود 400 350
دوستان عزیزم اگه جایی شنیدید که C70 برای شروع یادگیری خوبه در نظر داشته باشید گه شروع یعنی زیر 1 سال یا 6 ماه نه 5 سال 10 سال.
اگه بودجه ی کافی برای خرید سازِ خوب ندارید دست نگه دارید تا بودجه به این حد برسه و گرنه تجربه نشون داده طرف برای شروع ساز ارزون میخره و تا 10 سال با همون ساز کار میکنه :n27:

stryk3r
26-09-2017, 15:47
گیتار c70در اصل یه ساز 100 هزار تومنیه ، چون خودم 100 تومن خریدم میگم البته 10 سال پیش ، حالا اگه الآن میبینید دلار رفته بالا و ... شده 500 تومن فک نکنید ساز خفنیه و 500 تومن قیمتشه نه ، فک کنید دارید ساز 100 تومنی میخرید ، 100 تومن برا گیتار !!!؟؟ :n02:
اون موقع که c70 رو خریدم ساز های خوب تقریبا 800 تومن قیمتشون بود و ملت میخریدن ، بعد الآن دوستان با گذشت 10 سال هنوز هم حاضر نیستند 2 تومن بابت ساز بدن ؟!!:n09: به خدا 10 سال پیش که c70 رو خریدم 100 تومن با برجی 15 هزار تومن درِ یه شرکت کامپیوتری کار میکردم ، کل 3 ماه تعطیلی رو کار کردم شد 50 هزار تومن از آخرم به کمک خانواده گیتار رو خریدم ، الان که کمترین حقوق هر جا آدم کار کنه دیگه 600 700 تومن میدن تازه توی شهرستانا ، توی تهران که 2 3 تومن کمتر فایده نداره.
الآن کسی بخواد گیتار کار کنه اول یه 2 3 تومن کنار گذاشته باشه وگرنه کلا دنبال گیتار نیاد سنگین تره. توی سال 2018 دلاری 4000 تومن کی میاد 500 هزار تومن بابت ساز بده ؟ آخه با 100 دلار چی به آدم میدن ( c70 حدود 100 دلاره ) ؟ وقتی یه لیوان یخ در بهشت 30 یورو هستش ( البته در مناطق توریستی خارج ) یعنی به پول ایران حدود 120 هزار تومن. اینو در نظر داشته باشید و از ساز فروشی ها و اساتید و گیتاریست های خفن که دستشون تو کاره سوال کنید ، گیتار های زیر 5 میلیون تومن جزو گیتار های ارزون قیمت دنیا حساب میشن بعد بعضی از دوستان الآن دنبال گیتار c70 دست دوم هستن !!!!

stryk3r
26-09-2017, 16:02
متاسفانه اینقدر ارزش موسیقی و نوازندگی توی مملکتمون پایین اومده و کسی ارزش کار هنرمندا رو نمیدونه و کلی به نوازنده ها بی مهری و کم لطفی میشه و شاید برخی فرق بین یه هنرمند و یه نفر که 2 ماه نمیشه گیتار دستش گرفته رو نمیدونن ، خب معلومه کسی نمیاد 4 میلیون تومن پول ساز بده ! از درآمد نمیشه خورده گرفت چون تا بوده همین بوده ، همیشه خرید ساز خوب زحمت داشته ، باید بابت خریدش از کلی چیزا بزنی تا به دستش بیاری.
معمولا فروشنده ها چون قدرت خرید مردم ایران پایین اومده و کمتر کسی دنبال ساز خفن میگرده ، خب ناچار هستن که ساز های ارزون قیمت بیارن و تبلیغ همین ساز های ارزون رو هم میکنند ، تازه اینو در نظر داشته باشید ساز های ارزون قیمت سودشون از ساز های گرون قیمت خیلی بیشتره ( برا فروشنده ) اما شما به عنوان یه خریدار دنبال ساز خوب باشید چون معمولا اولین سازی که میخرید میشه اولین و آخرین سازتون ( میگم معمولا یعنی بالای 60% 70% ) از اینکه شاید از مثلا گیتار خوشتون نیاد و پولتون حروم بشه و ساز رو دستتون بمونه هم به هیچ وجه نترسید چون اتفاقا ساز خوب خیلی زودتر و با قیمت بهتر به فروش میره تا یه ساز ارزونِ بی کیفیت .
گیتارِ خوب تمام چوب باشه با گدشت زمان صداش دلنشین تر و بهتر میشه ولی گیتار ارزون قیمت برعکس هرچی میگذره صداش بدتر میشه.

aminollah.talebian
04-11-2018, 05:08
باسلام خدمت دوستان و عزیزان علاقمند به ساز ویلن.
بنده طالبیان هستم سازنده ویلن و عضو کوچکی از فعالان این رشته.
اگر کسی در زمینه خرید وفروش ،تعمیرات ،وارتقای سطح کیفی ساز ویلن هرگونه مشکل یا سوالی داره بنده تا حد توان در خدمتش هستم .
مشاور خرید ساز
راهنمایی ورفع عیوب ساده از راه دور
پذیرش سفارشات ساخت وارتقای ساز
تعمیرات کلیه سازها به صورت حرفه ای
انجام کلیه خدمات بصورت حضوری و غیر حضوری
وارسال به‌همه نقاط کشور
۰۹۱۳۲۳۸۵۳۳۷
موید وپیروز باشید

FatemeShakibamehr
18-12-2021, 19:46
سلام میتونید به جای خرید یه گیتار ارزون یه گیتار خیلی خوب با قیمت پایین تر کرایه کنید.