مشاهده نسخه کامل
: بحث و راهنمايی درباره ی انواع آلات موسيقی (قيمت، کاربرد، آموزشگاهها و ...)
Tyler Durden
24-01-2010, 14:42
میخوام سه تار بخرم باید به چه چیزایی توجه کنم؟
siyasiya
26-01-2010, 22:43
كدوم گزينه ؟
Ibanez GRG270
ESP LTD MH50
ممنون
tirdad_60
26-01-2010, 23:36
کلا اگه بتونید از لحاظ ظاهری ساز رو کاملا بررسی کنید
فکر کنم قدم اصلی رو برداشتید
مواردی مثله:
نداشتن ترک روی کاسه ساز
نداشتن فاصله بین هر کدوم از ترک ها (چوبهای کاسه ساز باید کاملا به هم چسبیده باشند)
نداشتن انحنا در دسته ساز
صاف بودن صفحه ساز
در همگام نواختن نباید صدایی بجز صدای شفاف نت مورد نظر شنیده بشه
یا در اصطلاح صدای( گز) نده
در کل با فردی که کمی تجربه داره برید واسه خرید خیلی بهتره
نیکی پناهتان:40:
AmiRreZA_RAcEr
27-01-2010, 00:00
بحث در مورد سبکه یا ساز؟ و در مورد سختی سازه یا خوب بودن ساز؟
طبیعتا سبک راک با پاپ فرق میکنه. پاپ مردمیتر و ساده تره. اما اینجا بحث در مورد خود ساز هست نه سبک .
شما گفتید «من حاضر نیستم مقایسه کنم» اما مقایسه کردید!
و با اینکه بحث سر سلیقه من و شما نبود سازها رو از خوب به بد (طبق سلیقه خودتون) چیدید.
آیا ما داریم در مورد سختی نوازندگی در ساز حرف میزنیم یا در مورد محدودیتش؟
محدودیت ساز رو از چه نظر می دونید؟ از نظر تکنیک؟ آیا مارش ترک موتزارت رو با صدای تار کیوان ساکت شنیدید؟
از نظر وسعت صوتی؟ سازی که 6 تا سیم داره میتونه با سازی که 3 تا سیم واخوان داره وسعت صوتی برابر داشته باشه؟ بم ترین نت سه تار دوئه و بم ترین نت گیتار می. میشه بگیم گیتار محدود تره؟
نه نمیشه !!
اگه بخوایم بحث کنیم که فکر کنم بحثمون هیچوقت به هیچ نتیجه ای نرسه !! من قبلا چند بار سعی کردم با سنتی نواز ها بحث کنم ولی متاسفانه آخرشم به جای اینکه قانع بشن عصبی میشن و بشدت تعصب دارن روی سازشون و چشمشون رو بر روی حقیقت میبندن !!
من خودم اولین سازم سنتور بوده و با موسیقی اصیل آشنایی دارم ولی بازهم میگم گیتار کجا و تار و سه تار کجا !! اگه بحث سلیقه نباشه مسلما گیتار بهتر از اون دوتا سازه ...
امیررضا جان من با دلیل حرف زدم اما شما فقط حرف خودتون رو زدید: «مسلما گیتار بهتر از اون دو تا سازه»
خب کدومش متعصبانه است؟
wordship
28-01-2010, 14:42
اینجا یعنی یه نفر پیانو کار نمی کنه؟
منم همین و میگم فقط مثل اینکه اینجا فقط من رفتم رشته موسیقی که البته خواه و ناخواه باید پیانو رو یاد بگیرم الان سال سومم و سال دیگه دیپلم میگرم دورش تو هنرستان 3 ساله بر عکس همه رشته ها که دو ساله
از سال اول جای دروس فیزیک وشیمی و ..... دارم دروس اواز گروهی. ارکستر. ارکستر موسقی ایرانی. ارکستر موسیقی جهانی. پیانو و ساز دوم تاریخ موسیقی جهانی ساختار موسیقی ایران. ساختار موسیقی جهانی . ساز تخصصی ایرانی ساز جهانی . ساز دوم. سرایش و تربیت شنوایی . فیزیک صوت و آزمایشگاه . هماهنگی تخصصی رو دارم پاس میکنک الانه به صورت حرفه ای پیانو میزنم. البته این دروس دروس تخصصیش بود
منم همین و میگم فقط مثل اینکه اینجا فقط من رفتم رشته موسیقی که البته خواه و ناخواه باید پیانو رو یاد بگیرم الان سال سومم و سال دیگه دیپلم میگرم دورش تو هنرستان 3 ساله بر عکس همه رشته ها که دو ساله
از سال اول جای دروس فیزیک وشیمی و ..... دارم دروس اواز گروهی. ارکستر. ارکستر موسقی ایرانی. ارکستر موسیقی جهانی. پیانو و ساز دوم تاریخ موسیقی جهانی ساختار موسیقی ایران. ساختار موسیقی جهانی . ساز تخصصی ایرانی ساز جهانی . ساز دوم. سرایش و تربیت شنوایی . فیزیک صوت و آزمایشگاه . هماهنگی تخصصی رو دارم پاس میکنک الانه به صورت حرفه ای پیانو میزنم. البته این دروس دروس تخصصیش بود
اونوقت این چه ربطی به موضوع داشت؟
siyasiya
29-01-2010, 11:25
كدوم گزينه ؟
Ibanez GRG270
ESP LTD MH50
ممنون
چرا كسي به من جواب نميده؟؟؟!!
Gamemaster
29-01-2010, 14:20
استيلت چيه تا بهت بگم چي بگيري
سبكتم بگو
كدوم گزينه ؟
Ibanez GRG270
ESP LTD MH50
ممنون
قیمتای اینا رو هم میتونی بگی؟؟
ما هم گیتاریست شدیم ... :31:
دیروز رفتم یه گیتار بخرم. از یه جایی نزدیک خونمون.
طبق توصیه های دوستان عزم خود را جزم کرده بودم که یک گیتار مدل c70 بگیرم.
ولی مغازه دار یک گیتار بهم نشون داد و گفت این مدل رو تازه آورده. قیمتش 140 بود.
خیلییی تاکید می کرد که گیتار فوق العاده ای هست و خودش گارانتیش می کرد و می گفت کار فوق العاده ایه.
بنده هر چی به این ساز با دقت نگاه کردم و قسمت های مختلفش رو تا اونجایی که می دونستم تست کردم دیدم واقعا گیتار بی نقصیه. تنها مشکلی که داشت این بود که اسمش رو تا حالا نشنیده بودم.
یه گیتار c70 هم آورد آخر سر گفت برای من فرقی نداره هر کدومو خودت می خوای بردار قیمتاشونم زیاد فرق نداره.
هر چی نگاه کردم دیدم واقعا به نظر کاردرست تر از c70 میاد.
سرانجام با ضمانتش خودش این ساز رو خریدم.
اسمش renome هست مدل 30s روش هم made in indonesia زده .
اساتید نظرشون چیه؟ :20:
با تشکر
:11:
بچه ها، 3 تار «ماهور» چجوریاس؟
خوبه؟
اگه از 0 تا 20 بخواین بهش نمره بدین، چند میدین؟
مرسی
68vahid68
03-02-2010, 18:34
بچه ها، 3 تار «ماهور» چجوریاس؟
خوبه؟
اگه از 0 تا 20 بخواین بهش نمره بدین، چند میدین؟
مرسی
من زیاد دست کسی ندیدم ولی جز سه تار های نسبتا خوبه
ممنون.
ولی بهش 1 نمره هم می دادین، بد نبود!
60 تومن می ارزه؟
68vahid68
03-02-2010, 18:46
بستگی داره واقعا می خوای سه تار بزنی یابرای دکور می خوای
اگر میخوای سه تار بزنی
بهترین پیشنهاد من اینه از استادت بخوای برات بخره( اگر کلاس نمیری اول برو 1جایی اسم بنویس بهد ساز بخر)
اولین تار منو استاد ظریف برام خرید که به عنوان یک تار مشقی (تمرینی) فوق العاده بود
اگر هم خودت خواستی بخری سعی کن از جایی بخری که ضمانت داشته باشه. رسم ساز فروشی های معتبر اینه که تو شارت رو می خری تا یک هفته فرصت داری به استادت نشون بدی اگر مرود تایید قرار نگیره بدون کثر هیچ هزینه ای ساز رو پس میگرن و پولت رو پس میدن
در کل موردهایی هم که tirdad60 نوشته رو مورد نظر قرار بده
68vahid68
03-02-2010, 18:58
نه نمیشه !!
اگه بخوایم بحث کنیم که فکر کنم بحثمون هیچوقت به هیچ نتیجه ای نرسه !! من قبلا چند بار سعی کردم با سنتی نواز ها بحث کنم ولی متاسفانه آخرشم به جای اینکه قانع بشن عصبی میشن و بشدت تعصب دارن روی سازشون و چشمشون رو بر روی حقیقت میبندن !!
من خودم اولین سازم سنتور بوده و با موسیقی اصیل آشنایی دارم ولی بازهم میگم گیتار کجا و تار و سه تار کجا !! اگه بحث سلیقه نباشه مسلما گیتار بهتر از اون دوتا سازه ...
هیچ دلیلی برای چنین صراحتی برای بهتر بودن گیتار از سه تار یا تار وجود نداره
حتی من سنتور رو به گیتار ترجیح میدم شوری که سنتور می تونه به پا کنه رو من هرگز با هیچ گیتاری نشنیدم اما سنتور نوازی به مراتب سخت تر از گیتاره و مسلط شدن به این ساز خیلی بیشتر از گیتار طول می کشه
tirdad_60
04-02-2010, 19:38
ه نمیشه !!
من خودم اولین سازم سنتور بوده و با موسیقی اصیل آشنایی دارم ولی بازهم میگم گیتار کجا و تار و سه تار کجا !! اگه بحث سلیقه نباشه مسلما گیتار بهتر از اون دوتا سازه
من دوست ندارم این بحث رو ادامه بدم چون این نوع قیاس اصلا از پایه مشکل داره
اما... بین موسیقی ایرانی و غربی تفاوت بسیاره هم از لحاظ صدا دهی سازها و هم گام و هم تفکری که به خلق موسیقی منتهی میشه
این کجا و آن کجا ؟ اگه از نظر وسعت ساز هست که اصلا ملاک در مقایسه موسیقی این نیست اگر هم سلیقه شخصی هست که واسه خودتون محترمه و حکم قطعی نمیتونید صادر کنید
نیکی پناهتان:40:
68vahid68
05-02-2010, 16:58
ممنون.
ولی بهش 1 نمره هم می دادین، بد نبود!
60 تومن می ارزه؟
اگر تازه شروع کردی تا 1سال- 1سال و نیم جوابت رو میده ، نمره نمی تونم بدم چون ساز تخصصیم سه تار نیست هر از چند گاهی سه تار می گیرم دستم
قیمتش هم جاهای مختلف همون حدود 60 تومن دیدم
tirdad_60
09-02-2010, 15:41
به نظرم اگر از لحاظ فیزیکی مشکلی نداره بگیر چون بالاخره باید این ساز رو عوض کنی و به عنوان ساز مشقی خوبه
Doyenfery
11-02-2010, 16:23
ما هم گیتاریست شدیم ... :31:
دیروز رفتم یه گیتار بخرم. از یه جایی نزدیک خونمون.
طبق توصیه های دوستان عزم خود را جزم کرده بودم که یک گیتار مدل c70 بگیرم.
ولی مغازه دار یک گیتار بهم نشون داد و گفت این مدل رو تازه آورده. قیمتش 140 بود.
خیلییی تاکید می کرد که گیتار فوق العاده ای هست و خودش گارانتیش می کرد و می گفت کار فوق العاده ایه.
بنده هر چی به این ساز با دقت نگاه کردم و قسمت های مختلفش رو تا اونجایی که می دونستم تست کردم دیدم واقعا گیتار بی نقصیه. تنها مشکلی که داشت این بود که اسمش رو تا حالا نشنیده بودم.
یه گیتار c70 هم آورد آخر سر گفت برای من فرقی نداره هر کدومو خودت می خوای بردار قیمتاشونم زیاد فرق نداره.
هر چی نگاه کردم دیدم واقعا به نظر کاردرست تر از c70 میاد.
سرانجام با ضمانتش خودش این ساز رو خریدم.
اسمش renome هست مدل 30s روش هم made in indonesia زده .
اساتید نظرشون چیه؟ :20:
با تشکر
واسه گیتار گارانتی بی معناست (البته کلاسیک که مد نظر شماست )
اینی که تاکید می کرد که اینو بگیری دلیلش اینه (احتمالا میخواست برند هایه جدید هم جا بیوفتن/که کار خوبیه) و این موضوع انتخاب مارک گیتار که کلیشه ای شده و همه سراغ چند جور مارک کلیشه ای میرن.
میدونی چیه مهیار جان ...
برا یه دسته از سازها البته با رنج قیمتی بالاتر ازین رقم ها ، گیتار وقتی ساخته شد تازه روش قیمت میذارن!
این یعنی اینکه کار به مارک و مدل نداشته باش با یه دوست و یا یه استاد مورد اطمینان برو خرید .. اگه گفت ساز خوش صداست مطمئن باش اگه قیمتش هم پایین تر از حد معقول بود بگیر.
واسه من هم درست همچین چیزی اتفاق افتاد و به این نتیجه رسیدم دیگه.
موفق باشی
MOHAMMAD2010
11-02-2010, 18:55
دوستان منم احتمالا تا چند روز دیگه میخوام یه C70 یاماها بخرم
متاسفانه کسیو ندارم که تو کار گیتار باشه باهاش برم بخرم
مجبورم تنها بخرم
حالا میخواستم بگین چه چیزایی رو رعایت کنم یه یه گیتار داغون نده بهم ؟ ( اصلا میشه داغون بده ؟ یعنی میشه یه گیتار نو مشکل داشته باشه ؟ )
این چیزایی که تو اینترنت هست رو خوندم اگه چیز جدیدی هست بگین
c70 تقلبیم داره ؟
ممنون
wordship
12-02-2010, 19:53
خلا = Vacuum
کابل هایی هستن که سیم هاشون به فیش ارتباطیشون در خلا ( جایی که هوا نیست ) لحیم شده ان.
این نوع کابل ها پِرِسی هستن و شما مثلا نمی تونید اونا رو باز کنید ( یعنی این شکلی نیستن که با چرخونده فیش
بتونید بازشون کنید ) . این نوع کابل ها رویه امپ نوییز تولید نمی کنن یا نوییزشون خیلی کمه.
______
این افکت هم فوق العادست ... به عنوان نمونه شما می تونی با مولتی افکت G2.1 با همین برند مقایسه کنی و
ببینی چه امکانات ِ زیادی داره.. ، حالا از لحاظ قیمت .. قیمت ِ این مولتی افکت (Zoom G2.1) هست 215 تومان!
________
C40تومان 90
C70 تومان 110
جنابDoyenfery یه پیغام خصوصی زدم وقت کردی نگاش کن
ایا کسی سایتی در مورد اموزس تمپوی عربی سراغ داره
ایا کسی سایتی در مورد اموزس تمپوی عربی سراغ داره
اگه فارسی بخواهید که فکر نکنم سایتی پیدا بشه.
اما به انگلیسی شاید اینا کمک کنه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه فارسی بخواهید که فکر نکنم سایتی پیدا بشه.
اما به انگلیسی شاید اینا کمک کنه:
ببخشید ودیو ها را چگونه باید دید با دانلود کرد
Doyenfery
16-02-2010, 02:57
حالا میخواستم بگین چه چیزایی رو رعایت کنم یه یه گیتار داغون نده بهم ؟ ( اصلا میشه داغون بده ؟ یعنی میشه یه گیتار نو مشکل داشته باشه ؟ )
گز نداشتن فرت ها هنگامی که میگیریشون و ضخمه میزنی به سیم / تاب نداشتن دسته ساز .
نه نمیشه ! نو بودن ساز مشخصه .. از رویه رنگش و .. .
c70 تقلبیم داره ؟
خیر . مورچه چیه که کله پاچش چی باشه !!!!
ببخشید ودیو ها را چگونه باید دید با دانلود کرد
خب روی اسمش کلیک می کنی بعد صفحش باز میشه دیگه.
مثلا
با برنامههای دانلودر مثل Orbit یا برنامههای دانلود Flv میشه دانلود کرد.
سلام
خسته نباشيد
دوستان
معروف ترين و خوش صدا ترين ساز هاي تركي رو ميشه نام ببريد؟
محض اطلاعات عمومي ميخوام
مرسي...
واسه تمبک به نظر شما به صورت سی دی افرا رایان خوبه؟
Gamemaster
07-03-2010, 16:31
بنظرمن اموزش زنده باشه بهتره
amirala7
09-03-2010, 21:14
سلام دوستان.من یه گیتار Ibanez gio دارم که مدلشو دقیق نمی دونم.الان 3 ساله دارم می زنم.خلاصه الان 1 و نیم میلیون جمع کردم می خوام یه گیتار بگیرم.
راهنمایی کنید !
چند تا نکته :
از گیتار V اصلا خوشم نمیاد.
از مدل گیتار های EX از شرکت ESP خیلی خوشم میاد.(همون که شبیه X ولی یه کم کج و معوجه)
اون پیکاپ ها که 6 تا نقطه داره با اونا که یه صفحه ی کامله چه فرقی داره و من کدومو بگیرم؟
با این بودجه و اینا یه چیزی پیشنهاد بدین
Thank u
دوستان من یه گیتار Cort G200 خریدم طرح Fender هستش !
گیتار خوبیه ولی آمپلی فایرم خیلی مزخرفه !
یه 10وات کرت هستش که کیفیت صداش افتضاحه !
من یه امپلی همون 10 وات میخوام چون اپارتمان زندگی میکنم !
کیفیت صدا مهمه برام !
قیمتشم هر چی کمتر بهتر !
میشه یه راهنمایی بکنید ؟!
ممنون
من می خوام گیتار یاد بگیرم.ولی با سبکهاش آشنایی ندارم.میشه نوضیح بدید؟و اینکه میشه خود آموز یاد گرفت یا باید کلاس رفت؟
در ضمن من حدود 15 ساله که پیانو سبک کلاسیک کار می کنم.
amin_fixfox
23-03-2010, 06:32
سلام
از اساتید گرام چند تا سوال دارم:
اولا: الآن ویلن سل کبالت دارم بسیار سالم و دارای ارزش های معنوی (چون اولین سلوی من بوده) بفروشمش یا نگهش دارم؟ الآن همچین سازی رو بخواهیم بخریم چنده؟!:20:
دوما: تازگی ها به گیتار علاقه مند شدم! یه گیتار برای یه تازه کار چنده؟ ظاهرا اسمش گیتار ESP EXP هست:(همون گیتار جیمز هتفیلدی) چنده؟
دو و نیمما!: سازهای زهی کلاسیک اگه "دست استاد" بوده باشه بهتر و گرونتره؛ گیتار الکتریک هم با توجه به "برقی!" بودنش همینطوره؟
سوما: یه کالیفن خوب معرفی کنید! الآن یه ایرانی دارم فکر کنم اسمش پرستو یا همچین چیزیه؛ افتضاحه!:2:
چهارما: خب خودت چطوری؟!:10:
amirala7
26-03-2010, 12:02
سلام
از اساتید گرام چند تا سوال دارم:
اولا: الآن ویلن سل کبالت دارم بسیار سالم و دارای ارزش های معنوی (چون اولین سلوی من بوده) بفروشمش یا نگهش دارم؟ الآن همچین سازی رو بخواهیم بخریم چنده؟!:20:
دوما: تازگی ها به گیتار علاقه مند شدم! یه گیتار برای یه تازه کار چنده؟ ظاهرا اسمش گیتار ESP EXP هست:(همون گیتار جیمز هتفیلدی) چنده؟
دو و نیمما!: سازهای زهی کلاسیک اگه "دست استاد" بوده باشه بهتر و گرونتره؛ گیتار الکتریک هم با توجه به "برقی!" بودنش همینطوره؟
سوما: یه کالیفن خوب معرفی کنید! الآن یه ایرانی دارم فکر کنم اسمش پرستو یا همچین چیزیه؛ افتضاحه!:2:
چهارما: خب خودت چطوری؟!:10:
1.من اصلا در رابطه با ویلن سل و اینا چیزی نمی دونم ولی هیچ وقت سازتو نفروش من خودم هیچ وقت هیچ سازیمو نفروختم.:31:دلیلشم نی دونم ولی خودت می گی دارای ارزش معنویه پس نگهش دار.
2.منظورت گیتار الکتریک برای شروعه؟ خب اگه می خوای ارزون در بیاد یه پک Ibanez بگیر (yamaha رو فراموش کن :دی) افکت هم بعدا که پیشرفت کردی بگیر.ولی اگه می خوای کامل شروع کنی یه گیتار Ibanez gio با یک افکت zoom و یک آمپ (هر مارکی خواستی ) بگیر جمعا 650 در میاد.
جیمز هتفیلد 1000 تا گیتار داره کدومو میگی؟ اون که یه صلیب روشه رو میگی من تو تهران دیدم 3.5 میلیون ولی اصلش و از خود ESP بگیری 7 میلیون فک کنم باشه(دوستان اگه اشتباه گفتم لطفا فحش ندید :20:)
2.5. نفهمیدم چی میگی !!
3.نی دونم
4.مرسی شما چطوری؟؟:31:
amin_fixfox
01-04-2010, 04:37
این گیتار هم عجب بدبختی داره؛ هزارتا مدل داره و هزار تا وسیله!
جیمز هتفیلد 1000 تا گیتار داره کدومو میگی؟ اون که یه صلیب روشه رو میگی من تو تهران دیدم 3.5 میلیون ولی اصلش و از خود ESP بگیری 7 میلیون فک کنم باشه
منظورم این شکلیه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من از این پولا ندارم که! منظورم این بود فقط ظاهرش اینجوری باشه...
توی رشت گشتم چیزی ندیدم:19:
--------------
در کل هرچی ارزونتر بهتر؛ من هشصد و خورده ای پول دارم:13:
Doyenfery
01-04-2010, 20:37
توان زیاذ امپ حتما به معنای صدای زیاد نیستش که . شما می تونی یه امپ 250 وات رو هم با مستر ولوم امپ و ولوم پیکاب
گیتار طوری کم کنی که صداش 0.1 این امپ 10 واتت هم نشه.
در کل امپ ها با وات دورو بره 10-15 همین شکلن من Aria ,Laney و ... دیدم که صداش خیلی مسخرست .
ببین سبک گستردگی خاصی داره .. کلی بخوام بگم :
کلاسیک و فلامنکو ..
الکتریک گیتار (پاپ میگند راحت میکنند): از خود الکتریک گیتار تو سبکای پاپ راک متال هیپ هاپ استفاده میشه بسته به علاقتون داره
معمولا با کلاسیک شروع میکنند که هم نت ياد بگيري هم ضرب ها و سكوت ها رو ولی شما چون 15 ساله پیانو کار میکنی مشکلی نخواهی داشت .. شما که 15 ساله پیانو کار میکنی مسلما با خودآموزها پیشرفت زیادی میکنه اما بنده شدیدا اعتقاد دارم اگر میخوای در موسیقی پیشرفت کنی باید استاد خوب بالا سرت باشه
wordship
08-04-2010, 22:04
من می خوام گیتار یاد بگیرم.ولی با سبکهاش آشنایی ندارم.میشه نوضیح بدید؟و اینکه میشه خود آموز یاد گرفت یا باید کلاس رفت؟
پیانو ؟؟
ساز اصلی منم همینه اخه رشتم موسیقیه
شما در چه سطحی کار میکنین؟
شاید بخندین ولی هستن کسانی که 10 سال کار میکنن و هنوز انداره کسی که دوساله میاد این رشته بلد نیستن.
حالا که کلاسیک کار میکنین
از سونات ها هم چیزی بدین؟
مثلهlove story
منظورم در سطح حرفه ایه
شاگرد هم دارین؟؟
نمونه ای از کارتون رو هم ضبط شده دارین
؟
ترجیحا Mid باشه
پیانو ؟؟
ساز اصلی منم همینه اخه رشتم موسیقیه
شما در چه سطحی کار میکنین؟
شاید بخندین ولی هستن کسانی که 10 سال کار میکنن و هنوز انداره کسی که دوساله میاد این رشته بلد نیستن.
حالا که کلاسیک کار میکنین
از سونات ها هم چیزی بدین؟
مثلهlove story
منظورم در سطح حرفه ایه
شاگرد هم دارین؟؟
نمونه ای از کارتون رو هم ضبط شده دارین
؟
ترجیحا Mid باشه
love story مگه سوناته؟!
بله شاگرد هم دارم.
اینجا یکی از کارای لیستو زدم به اسم لاکامپانلا.البته مال 4سال پیشه.
A.M.D.D.E.V.I.L
09-04-2010, 21:46
ببخشید میشه بگید قیمت پیانو های رویال steinway and sons چنده؟
من قیمت ندارم.
راستی می دونستی از شوپن یه عکس هم وجود داره؟نقاشی نه ها.عکس.اگه واسه آواتورت می خوای بهم بگو بهت بدم.
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
من فکر می کنم اگر گیتار YAMAHA بخری بهتره
A.M.D.D.E.V.I.L
16-04-2010, 13:48
کسی نبود؟
از 200 میلیون که بیشتر نمیشه؟
powerslave
16-04-2010, 23:49
سلام. من یکی دوتا سئوال دارم:
1. من یک گیتار الکتریک Ibanez با تروملو یونیت تک حالته دارم. اول اینکه تروملو آرم (ویبراتور) توش گیر کرد و شکست. یعنی موقعی که سعی کردم با آروم پیچوندن درش بیارم بریده شد. چه کار کنم؟
2. راهی هست که یک تروملو یونیت تک حالته رو به دو حالته تبدیل کرد؟
music6808
17-04-2010, 00:19
ماشالله اینجا همه گیتاریست هستن.....
سلام به همه ی موسیقی دانان گل!
اینجانب هفته ی پیش یه دونه تار با مهر استاد غلامرضا میرزایی خریدم
600 تومن
اطلاعات زیادی درمورد سازها ندارم و تازه می خوام شروع کنم
ولی جدا خوش صدا هستش و از صداش لذت می برم
اینم از عکساش
ساز شناس های عزیز نظرتون چیه؟
در ضمن
ممنون میشم توی این تاپیک بهم کمک کنید:46:
tirdad_60
19-04-2010, 22:36
والا از ظاهر ساز که نمیشه متوجه شد قیمتش چندهست
در ساز اصل صدا هست و بعد موارد دیگه
اگر خطوط چوب در روی کاسه و نقاره ساز ایجاد گل های منظمی کرده باشند از لحاظ ساخت ساز خیلی خوبی هست
اگر چه باز هم دلیلی بر تایید قیمت نیست
شخصا سازهایی رو با ساخت بسیار زیبا دیدم که از لحاظ صدا واقعا مایوس کننده بوده اند
در هر صورت حال که خریده اید مبارکتون باشه
و امیدوارم در راه پر پیچ و خم یادگیری موسیقی ایرانی خسته و مایوس نشید
powerslave
20-04-2010, 08:02
1. من یک گیتار الکتریک Ibanez با تروملو یونیت تک حالته دارم. اول اینکه تروملو آرم (ویبراتور) توش گیر کرد و شکست. یعنی موقعی که سعی کردم با آروم پیچوندن درش بیارم بریده شد. چه کار کنم؟
نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من یه گیتار Cort G200 خریدم طرح Fender هستش !
کیفیت صدا مهمه برام !
قیمتشم هر چی کمتر بهتر !
میشه یه راهنمایی بکنید ؟!
ممنون
حدود قیمت مد نظرتون چقدره؟
فکر کنم مارشال خوب باشه کیفیتش!
GiggleClub
26-04-2010, 21:04
گیتاریست های عزیز لطفا یه کتاب قطعات کلاسیک میخوام
سطح متوسط باشه
آهنگاش خیلی قشنگ باشه
آموزش نباشه فقط قطعات کلاسیک
مرسی
سلام دوستان
یک سوال داشتم
اگه یک نفر بخواد زیر نظر استاد گیتار یاد بگیره و هیچ چیزی از موسیقی ندونه :
میشه که یاد بگیره ؟
از چه سبکی باید شروع کنه ؟ ( کلاسیک ؟ پاپ ؟ ... )
یه ساز متوسط ( نه بد نه خوب ) چقدر در میاد ؟
خلاصه یکم توضیح بدین برام
با تشکر
سلام دوستان
یک سوال داشتم
اگه یک نفر بخواد زیر نظر استاد گیتار یاد بگیره و هیچ چیزی از موسیقی ندونه :
میشه که یاد بگیره ؟
یه ساز متوسط ( نه بد نه خوب ) چقدر در میاد ؟
خلاصه یکم توضیح بدین برام
با تشکر
سلام دوست عزیز
فکر کنم اول تئوری موسیقی رو یاد بگیرید خیلی بهتره. بعد برید سراغ یه ساز. این طوری پیشرفتتون بهتر و سریع تر میشه. چون برای آموزش و تمرین گیتار باید بتونید نت ها رو از روی کاغذ بخونید که بلد باشید خیلی به نفعتونه البته اگه به روش تبلچر خوانی بخواید یاد بگیرید راحت تر اما خیلی سطحی خواهد بود.
در مورد سبکشم باید بگم که فرقی بین این سبک ها نیست چون هر سبکی پیچیدگی های خاص خودش رو داره باید ببینید کدوم سبکو بیشتر دوست دارید و می خواید توش ادامه بدین کارتونو.
در مورد ساز هم اگر می خواید یه سازی باشه که راحت باهاش تمرین کنید و زود پیشرفت کنید-چون کیفیت ساز توی پیشرفت شما خیلی مهمه و یکی از فاکتور های با اهمیته- حداقل دوبست، دویست و پنجاه تومن باید هزینه کنید. اون هم خودش راهنمایی می خواد که اگه کمک خواستید در خدمتم.
موفق باشید
دوستان کسی آموزشگاه موسیقی آفاق رو میشناسه ؟
توی خیابون ایران زمین هستش ( شهرک غرب )
من پیش استاد طاهری گیتار کار میکنم
کسی اسم ایشون رو شنیده ؟
ببخشید میشه بگید قیمت پیانو های رویال steinway and sons چنده؟
میتونید تماس بگیرید با نمایندگیهاشون من یه yamaha قیمت کرده بودم 60 میلیون بود
سلام دوست عزیز
فکر کنم اول تئوری موسیقی رو یاد بگیرید خیلی بهتره. بعد برید سراغ یه ساز. این طوری پیشرفتتون بهتر و سریع تر میشه. چون برای آموزش و تمرین گیتار باید بتونید نت ها رو از روی کاغذ بخونید که بلد باشید خیلی به نفعتونه البته اگه به روش تبلچر خوانی بخواید یاد بگیرید راحت تر اما خیلی سطحی خواهد بود.
در مورد سبکشم باید بگم که فرقی بین این سبک ها نیست چون هر سبکی پیچیدگی های خاص خودش رو داره باید ببینید کدوم سبکو بیشتر دوست دارید و می خواید توش ادامه بدین کارتونو.
در مورد ساز هم اگر می خواید یه سازی باشه که راحت باهاش تمرین کنید و زود پیشرفت کنید-چون کیفیت ساز توی پیشرفت شما خیلی مهمه و یکی از فاکتور های با اهمیته- حداقل دوبست، دویست و پنجاه تومن باید هزینه کنید. اون هم خودش راهنمایی می خواد که اگه کمک خواستید در خدمتم.
موفق باشید
به نظر من تئوری موسیقی رو با یه ساز راحت تر می شه یاد گرفت...
اکثرا حوصله ی این که یه مدت فقط تئوری کار کنند رو ندارن و در ضمن با ساز راحت تر می شه تئوری رو یاد گرفت...
تبلچر اصلا توصیه نمی شه چون واقعا چیز مسخره ایه ... کسی که می خواد موسیقی یاد بگیره باید انقدر تصمیمش جدی باشه و انقدر علاقه داشته باشه که اصلا به فکر این مسخره بازیا نیفته...
سبک هم یه قول این دوستمون به علاقه ربط داره ... فقط یه نکته در مورد سبک ها وجود داره , کامل ترین و سخت ترین سبک گیتار , کلاسیک هست که حوصله و علاقه و زمان زیادی رو برای یادگیریش باید صرف کرد توصیه می کنم اگر علاقه ندارید اصلا سمتش نرید چون زود از گیتار زده می شید...
ساز هم تو قیمت های 250 می شه یه ساز خوب برای شروع پیدا کرد. ولی به نظر من با یه ساز 150 تومنی معمولی هم شروع کرد... جدیدا اندونزی یک سری ساز توی همین رنج قیمت زده که که به مراتب از سازهای c70 که همیشه تو این رنج قیمت توصیه می شدن بهتر هستند... ولی باید زیر نظر یک حرفه ای خریداری بشن توصیه می کنم از همون کسی که می خواد بهتون آموزش بده درخواست کنید تا یه ساز براتون انتخاب کنه
rh.mohammad
01-05-2010, 19:35
سلام.
کسی سایتی میشناسه نحوه ی قرار گرفتن انگشتا واسه اجرای نتای فلوت رو آموزش داده باشه؟
من خودم پیانو میزنم و میخوام یه کم به صورت خود آموز فلوت یاد بگیرم دنبال یه سایتی میگردم که بگه واسه هر نت انگشتا رو روی کدوم سوراخا باید قرار داد. یه ورق پیدا کردم بعضی سوراخا رو نصفه گرفته یا اینکه محکم نگرفته و اینکه نتا رو دو دسته کرده :
Soprano Tenor و Sopranino Alto
اگه کسی سر در میاره یه کم راهنمایی کنه
این جا اسم سایت بگیم تبلیغ میشه داداش!!!! شرمنده من که نمی تونم بگم مگه این که بگن میشه اسم سایت رو نام برد!!!!
این جا اسم سایت بگیم تبلیغ میشه داداش!!!! شرمنده من که نمی تونم بگم مگه این که بگن میشه اسم سایت رو نام برد!!!!
دوست عزیز شما می تونید اسم سایت رو به صورت پیغام خصوصی براشون بفرستید.
Doyenfery
09-05-2010, 08:59
فکر کنم اول تئوری موسیقی رو یاد بگیرید خیلی بهتره. ب
بهتر هست ولی یطورایی ریاضت کشیدنه.. در ضمن کسی که هدفش نوازندگیه اونم در حد متوسطه نیاز به تئوریه چندان قوی نداره.
البته اگه به روش تبلچر خوانی بخواید یاد بگیرید راحت تر اما خیلی سطحی خواهد بود.
تبلچر اصلا توصیه نمی شه چون واقعا چیز مسخره ایه ...
1.سطحی نیست عزیز ، تبلچر لازمه برا گیتار .
2.مسخره که نیست ، لازم هم هست . دلیلشو هم خواستی بگو تا منطقی تو 2-3 جمله بهت بگم.
_______
اکثرا حوصله ی این که یه مدت فقط تئوری کار کنند رو ندارن و در ضمن با ساز راحت تر می شه تئوری رو یاد گرفت...
این صحیحه نه تنها نظر من ناچیز بلکه نظر چند استاد هم که من دیدم این بوده.
کسی که می خواد موسیقی یاد بگیره باید انقدر تصمیمش جدی باشه و انقدر علاقه داشته باشه که اصلا به فکر این مسخره بازیا نیفته...
واسه این هم من می گم آد تا آدم فرق می کنه ... هستن کسایی که چند تا آکورد یاد گرفتنو و وریتم، وشروع به زدن کردن دیگه
باصطلاح Satisfy شدن . شاید هدفشون زدن برایه یه جمعه دوستانه باشه . ( ما که نمی دونیم) دیگه اینا چیکار دارن که گام چیه ،
تیراندو اپریاندو پیکادو زدن چیه یا لگاتو ، گیلسادو فلاژوره و .....و....و....
ساز هم تو قیمت های 250 می شه یه ساز خوب برای شروع پیدا کرد. ولی به نظر من با یه ساز 150 تومنی معمولی هم شروع کرد... جدیدا اندونزی یک سری ساز توی همین رنج قیمت زده که که به مراتب از سازهای c70 که همیشه تو این رنج قیمت توصیه می شدن بهتر هستند... ولی باید زیر نظر یک حرفه ای خریداری بشن توصیه می کنم از همون کسی که می خواد بهتون آموزش بده درخواست کنید تا یه ساز براتون انتخاب کنه
تایید :)
سلام دوستان
سبک مورد علاقت چیه ؟ کلاسیک از پاپ دشوار تره .. ولی خب میتونی راهشو طولانی تر طی کنی و یه کلاسیک کار بشی (
اگه این علاقت باشه)
مرسی
Gamemaster
09-05-2010, 18:48
تب و نت در كنار هم خوبه
دوستان منظور بنده رو اشتباه نگیرید!!!
powerslave
12-05-2010, 00:29
بابا اینجا من خودم چند نفر رو میشناسم که دارن گیتار کار میکنن حالا اونایی رو که نمیشناسم بماند. یعنی کسی نمیخواد جواب بده؟ ما اینجا که لوتیر نداریم باید از آدمهایی مثل شما بپرسم دیگه!
دوستان کسی آموزشگاه موسیقی آفاق رو میشناسه ؟
توی خیابون ایران زمین هستش ( شهرک غرب )
من پیش استاد طاهری گیتار کار میکنم
کسی اسم ایشون رو شنیده ؟
ااا اتقاقا منم همونجا پیانو یاد میگیرم آموزشگاه خوبیه
satrianism
13-05-2010, 23:41
سلام دوستان یک گیتار الکتریک Aria STG که 8 ساله کار کرده از دوستم میخام بخرم قیمتش چقدره؟؟
اینم عکسش:
زیرش هم یکم ضربه دیده:
خودش می گه 130 تومن!!
سلام دوستان یک گیتار الکتریک Aria STG که 8 ساله کار کرده از دوستم میخام بخرم قیمتش چقدره؟؟
اینم عکسش:
زیرش هم یکم ضربه دیده:
خودش می گه 130 تومن!!
من خودم یه Ibanez GIO داشتم سالم و 4 سال کار کرده تمیز دادم 100 به رفیقم، شما به هیچ وجه بیشتر از 90-100 پول نده مخصوصا با اون ضربه ای که تهش هست.
اگه تا 200 پول داری چیزای خیلی بهتری میتونی تو بازار پیدا کنی (دست دو البته!)
joe_satriani
14-05-2010, 09:45
من خودم یه Ibanez GIO داشتن سالم و 4 سال کار کرده تمیز دادم 100 به رفیقم، شما به هیچ وجه بیشتر از 90-100 پول نده مخصوصا با اون ضربه ای که تهش هست.
اگه تا 200 پول داری چیزای خیلی بهتری میتونی تو بازار پیدا کنی (دست دو البته!)
منم با dsa جان موافقم
بيشتر از 100 تومن اصلا نمي ارزه. :27:
اما گيتار خوبي به نظرم :27:
به نظر منم داره گرون میده. همین سری STG رو شما با 150 تومن نوشو می تونی بخری. این که دست دو هست و 8 ساله داره کار می کنه!!!! بعدنم نظر شخصی بنده اینه (دوستان دقت کنن نظر شخصی بنده که بعدا سوء تفاهم پیش نیاد.) که اصلا سراغ Aria نرو. چیز خوبی نیست. مخصوصا این ها که ارزونن و زیر 200 قیمت دارن. با بودجه ی 200 تومان همون که دوستمون گفتن، میشه یه چیز قابل قبول اما در سطح پایین تهیه کرد. اون جا هم که ضربه خورده دیگه هیچی!:31:
satrianism
15-05-2010, 12:34
سلام ممنون از راحنماییتون.
این افکت را هم اگه میتونید نظر بدید چقدر میارزه 8 سال کار کرده.4 تا باطری قلمی میخوره30 تا صدا داره.ریتم نداره.
اینم عکس هاش:
اینم ورودیش:
Mohammad_es66
15-05-2010, 15:31
اقا کسی میدونه سنتور مارک کفاش زاده چقدره
خوب اینکه 505 معروفه !! برعکس گیتار زمان اهمیتی نداره رو افکت ولی حتما فیش ورودی و خروجی چک کن ببین قطع و وصل نداشته باشه. آداپتورشم همراهش باشه
الآن دیگه 505 و 707 تولید نمیشن و جاشون به g1 وg1x دادن که قیمتاشون هم 95 و 140
فقط یکم داغونه پشتش اگه بتونی 30-40 ازش بخری خوبه و تا مدت مدیدی کارت راه میندازه!
اقا کسی میدونه سنتور مارک کفاش زاده چقدره
مارک خیلی خوبیه؛ از تهران یا از خود اصفهان؟
سلام من میخوام یک ویولون بگیرم تا 110 تومن چی پیشنهاد میدید .؟؟؟؟
من گیتار کار میکنم و تا حالا ویولون نزدم سختی کارش چطوره سخت تر از گیتاره ؟؟
چند مدل خوب بگید برای شروع کار با ویولون .
مثلا مثل گیتار که برای شروع C70 Yamaha چیزی خیلیخوبیه ویولون چی باید گرفت؟؟
چند سوال هم دارم ویولون فرت بندی نداره ؟ یعنی مثل گیتار 3تار و ... مشخص نیست تیکه به تیکه فرت ها ؟؟
کلا ساز سختیه چطوره کمی اطلاعات خوب و دقیق میخوام
amin_fixfox
16-05-2010, 10:30
سلام من میخوام یک ویولون بگیرم تا 110 تومن چی پیشنهاد میدید .؟؟؟؟
من گیتار کار میکنم و تا حالا ویولون نزدم سختی کارش چطوره سخت تر از گیتاره ؟؟
چند مدل خوب بگید برای شروع کار با ویولون .
مثلا مثل گیتار که برای شروع C70 Yamaha چیزی خیلیخوبیه ویولون چی باید گرفت؟؟
چند سوال هم دارم ویولون فرت بندی نداره ؟ یعنی مثل گیتار 3تار و ... مشخص نیست تیکه به تیکه فرت ها ؟؟
کلا ساز سختیه چطوره کمی اطلاعات خوب و دقیق میخوام
سلام
-سازهای کلاسیک مثل ویولن اسمشون خیلی مهم نیست. (حداقل ۶ سال پیش که اینجوری بود..) باید با یکی که کار بلده بری بخری یا از یه استاد آدرس یه جای مطمئن رو بگیری. خیلی از ویولن هایی که ایرانی هستن و حتی مارک هم ندارن بد نیستن.
ایرانی ها رو نمیدونم اما خارجی ها: مارشال (Marshall) ویلن های خوبی داره. من خودم ویلن سل کار میکنم و زیاد در مورد ویولن اطلاع ندارم, ولی ببین اگه Cobalt ویولن هم تولید میکنه گزینه خوبی میتونه باشه. حداقل ویولن سل هاش خوبه و نسبت به Marshall ارزونتره. ولی بازم فکر کنم ویولنش (اگه باشه) بیشتر از ۱۱۰ هست.
شبیه گیتار نباید چوبش ترک خورده باشه یا گره داشته باشه. چوب پشتش یه خطهایی داره که اینا هر چی به هم نزدیک تر باشن بهتره. در مورد جنس چوب من چیزی نمیدونم دوستان کمک کنن! آرشه حتما تراز باشه اولین آرشه ای که من خریدم افتضاح بود:31:
-آره فرت بندی نداره. یکی از دلایل سختیش همینه. ااما با تلاش زیاد و تجربه آسون میشه! نمی تونی توی یکی دو سال خدای ویولن بشی.
-خب واقعا ساز سختیه من اولش رفتم ویولن, چون سخت بود رفتم ویولن سل! بر خلاف ویلن سل, ویبریشن ویولن خیلی سخته! خوبیش اینه که ساز کاملیه. با کلاسه:31:
پیشنهاد میکنم صبر کن! اول ثبت نام کن و یکی دو جلسه رو بدون ویولن برو کلاس. اونجا استادت بهت ویلن میده ببینی چطوریاست... بعد اگه خوشت اومد بهش بگو یه جای خوب برای فروش معرفی کنه.
ممنون .
حالا یک که از این داداش ما یکم اطلاعات بیشتر در مورد ویولون داره به من یکم اطلاعات دقیق تر بده
Alireza_SA
16-05-2010, 13:18
منم اطلاعات راجع به ویولن میخوام
ضمنا از 20 سالگی میشه شروع کرد؟
الان شروع کنم چند سالگی جواب میگیرم؟
Mohammad_es66
16-05-2010, 15:38
مارک خیلی خوبیه؛ از تهران یا از خود اصفهان؟
از اصفهان ادرس کارگاهش رو اگه بدید ممنون میشم
از اصفهان ادرس کارگاهش رو اگه بدید ممنون میشم
والا آدرس کارگاهشو که من نمیدونم. ولی توی خود شهر اصفهان اگه از مارکش اسم ببرید سازفروشیها حتما دارن. خیلی ارزونتر از تهرانم در میاد.
دوستان نت های ارگ میخوام اگه دارید بزارید برام . اگه هم سایتی میشناسید بگید لطفا نیاز دارم
1سوال هم دارم نت های پیانو رو میشه واسه ارگ استفاده کرد
Gamemaster
16-05-2010, 23:07
در بعضي ار موارد ميشه
grand theft auto
17-05-2010, 07:09
سلام.
من یک سالی میشه که دارم در کنار استاد خوبم گیتار یاد میگیرم.
سوالم در مورد پیکاپ های گیتار الکتریکه،می خوام بدونم دقیقا هر سبکی چه نوع پیکاپ هایی بیشتر توش استفاده میشه؟مثلا پیکاپ های امریکن متال با الترناتیو متال تفاوت زیادی داره؟
بعضی از موزیک ها مثل کارهای متالیکا صدای گیتار بم تر و قوی تری دارن و بعضیا مثل کارهای ستریانی صدای زیر تر و آروم تری دارن که من حدث میزنم به دلیل پیکاپ باشه.گرچه با افکت و ... و تغیراتی که میشه بعد از ضبط موزیک داد این کارو کرد اما برای اجرای زنده؟؟
سوال دیگم هم اینه که شما تا حالا از فروشگاه گیتار دونی خرید کردین؟
مطمئنه؟
و آخرین سوال.من گیتار آریا مدل STG-006 رو انتخاب کردم.گیتار خوبی هست؟
من قبلا یه گیتار کلاسیک یاماها C70 داشتم و واقعا ساز خوبی بود و خیلی خیلی خیلی بیشتر از قیمتش کار میکرد برام.الان هم که می خوام الکتریک بخرم دنبال چیزیم که بیشتر از مبلق پرداختی ارزش داشته باشه مثل C70.
راستی به کسایی که می خوان گیتار شروع کنن پیشنهادم اینه که به هیچ وجه سراغ سازهای 200 هزار تومنی و بالاتر نرن،یه C70 با حدود 120 تومن قیمت همون کارو میکنه.
اگه خواستین گیتار گرون تر بخرین یه مدت صبر کنین و یه گیتار 500-600 تومنی دست ساز اسپانیش بخرین.
Gamemaster
17-05-2010, 13:22
تمام محصولات چينيه
سلام.
سوالم در مورد پیکاپ های گیتار الکتریکه،می خوام بدونم دقیقا هر سبکی چه نوع پیکاپ هایی بیشتر توش استفاده میشه؟مثلا پیکاپ های امریکن متال با الترناتیو متال تفاوت زیادی داره؟
بعضی از موزیک ها مثل کارهای متالیکا صدای گیتار بم تر و قوی تری دارن و بعضیا مثل کارهای ستریانی صدای زیر تر و آروم تری دارن که من حدث میزنم به دلیل پیکاپ باشه.گرچه با افکت و ... و تغیراتی که میشه بعد از ضبط موزیک داد این کارو کرد اما برای اجرای زنده؟؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمطمئنه؟
من قبلا یه گیتار کلاسیک یاماها C70 داشتم و واقعا ساز خوبی بود و خیلی خیلی خیلی بیشتر از قیمتش کار میکرد برام.الان هم که می خوام الکتریک بخرم دنبال چیزیم که بیشتر از مبلق پرداختی ارزش داشته باشه مثل C70.
راستی به کسایی که می خوان گیتار شروع کنن پیشنهادم اینه که به هیچ وجه سراغ سازهای 200 هزار تومنی و بالاتر نرن،یه C70 با حدود 120 تومن قیمت همون کارو میکنه.
اگه خواستین گیتار گرون تر بخرین یه مدت صبر کنین و یه گیتار 500-600 تومنی دست ساز اسپانیش بخرین.
سوال اولتون باشه بقیه جواب بدن طولانیه یه کم:31:
در مورد سوال دوم باس بگم فکر کنم اینجا تبلیغ نکنید بهتره. ولی من عوامل سایت رو می شناسم. خیالتون راحت.
به نظر شخصی بنده سراغ گیتار های آریا البته اون ارزون قیمتاش نرید چون کیفیت قابل قبولی ندارند مگر برای مبتدی ها. اگر می خواید یه چیز خوب بگیرید 450 تومن 500 تومن هزینه کنید و Yamaha Cort Ibanez چیزای خوبی دارن. این جا دیگه فکر کنم این طور نشه قضاوت کرد که: "به هیچ وجه سراغ سازهای 200 هزار تومنی و بالاتر نرن،یه C70 با حدود 120 تومن قیمت همون کارو میکنه." در مورد الکتریک و حتی کلاسیک این قضیه صدق نمی کنه توجه کنید که ممکن شانسی خوب از آب دربیان.
درکل بودجه تون رو برای خرید الکتریک ذکر کنید بهتر می شه راهنمایی کرد و همچنین سبک مورد علاقتون رو!
سلام.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمطمئنه؟
برای شروع گیتار الکتریک معمولا طرف کل پولی که داره میگه و بقیه میگن مثلا اینقدر بزار باسه آمپ و اینقدر باسه ساز و بقیه هم مثلا بزار جیبت !!!
شما که کلاسیک کار کردید پس چشم و گوش بسته طرف الکتریک نمایین ، الآن بهترین سازی که برای شروع میشه انتخاب کرد و واقعا از قیمتش سر تره rg350 , rg370 هستش که قیمتاش هم طرفای 400 هست.و یا GRG170 که 250 هست ولی اگه مبلغتون کمتره باید رفت سراغ سازهای کم قیمت تر.
طرف آریا و کٌرت هم نرو که هرکی گرفته پشیمون شده .
در مورد پیکاپ هم معروف ترین سازنده ها emg , dimarzio ,seymour duncan, ... هستند. هرکدوم هم به یه چیز معروفا مثلا emg به دیستروشن تمیز و کلین نه زیاد خوب که Metallica , خیلی گروه های دیگه از این پیکاپ استفاده میکنند.
dimarzio هم که joe satriani,steve vai,john petrucci,yngwie malmsteen,andy timmons , ... استفاده میکنند.
seymour هم طرفدارای خاص خودش داره که هم دیستروشن عالی و هم کلین عالی داره.
A.M.D.D.E.V.I.L
17-05-2010, 16:51
قیمت پیانو های GRAND
steinway & sons
توی ایران چقدر هست؟
دوستان یک ارگ ( کیبورد ) مناسب که قیمت تا 200 تومن قیمتش باشه بهم معرفی کنید که کارایی خوبی هم داشته باشه و اگر هم حافظه بخوره که چه بهتر .
2. نت های ارگ رو از جا میتونم پیدا کنم کمکم کنید
2. آموزش ارگ ( شرکت افرا رایان )
grand theft auto
19-05-2010, 06:47
در مورد سوال دوم باس بگم فکر کنم اینجا تبلیغ نکنید بهتره. ولی من عوامل سایت رو می شناسم. خیالتون راحت.
تبلیغ؟من هیچ وابستگی به اونا ندارم خیالتون راحت!هدفم تبلیغ نبود.ممنون برای جواب.
این جا دیگه فکر کنم این طور نشه قضاوت کرد که: "به هیچ وجه سراغ سازهای 200 هزار تومنی و بالاتر نرن،یه C70 با حدود 120 تومن قیمت همون کارو میکنه." در مورد الکتریک و حتی کلاسیک این قضیه صدق نمی کنه توجه کنید که ممکن شانسی خوب از آب دربیان.درسته،ولی به نظر اونقدر ها هم بد نیست.
درود،
کسی میدونه اسم ساز زیر چیه؟
کنسرتِ دیوید گیلمور در Royal Albert بهنام Remember That Night
درود،
کسی میدونه اسم ساز زیر چیه؟
کنسرتِ دیوید گیلمور در Royal Albert بهنام Remember That Night
منظور ساز تو کنسرته؟
منظور ساز تو کنسرته؟
فک کنم عکس لود نشده، دوباره آپ میکنم.
Doyenfery
20-05-2010, 13:59
پست 818 #
این افکت تا جایی که من می دونم 36 تا صدا داره .. قیمتش هم 100 تا 110 (البته نو) و لی پیشنهاد می کنم اینو نگیری و اینکه
افکتی بگیری که پورت USB داشته باشه.. حداقل G2.1
ولی بهر حال اون افکت حد اکثر 35-40 تومن و ساز هم حداکثر میگم 80 می ارزن .. موفق باشی .
شکل عجیبی داره، ممکنه بیشتر توضیح بدی؟
تابستون تفننی گفتم برم یکم هنر یاد بگیرم!: دی
حالا به نظرتون تنبک یا دف؟
Doyenfery
20-05-2010, 17:29
1.یه گیتار رو ( حتی گیتار کلاسیک و فلامنکو ) رو به همین شکل رو پاهات یا یه میز قرار بده
2. یه چیزی مثل یه <ساعت مچی > پیدا کن و شیشه اش رو رو دسته گیتار
(منظورم فرت ها هست ) بکش .. ضخمه بزن به سیم و بکش متوجه میشی .
Phonix Live
20-05-2010, 19:35
فایل آموزش نت رو میخواستم
ممنون
Alireza_SA
20-05-2010, 20:07
منم اطلاعات راجع به ویولن میخوام
ضمنا از 20 سالگی میشه شروع کرد؟
الان شروع کنم چند سالگی جواب میگیرم؟
جوابمو نگرفتم ...
Gamemaster
20-05-2010, 23:07
خوب برادر اطلاعت چي ؟ از خلقتش بگم با روشش
براي يادگيري هيچ وقت دير نيست
اگه الان يا هر موقغ شروع كني و 3 عامل در پيشرفت تاثير داره-
تمرين-تمرين-تمرين-
halflife g
20-05-2010, 23:16
جوابمو نگرفتم ...
به قول دوستمون برای یادگیری هیچوقت دیر نیست.............فقط وقتی شروع کردی به کلاس رفتن حتما حتما روزانه و به طور مستمر تمرین داشته باش....حداقل یک ساعت در روز....رمز موفقیت همینه.
Phonix Live
20-05-2010, 23:27
ممنون
کسی نداره ؟
ممنون
البته بهتره یه کتاب تئوری موسیقی از پورتراب تهیه کنید و بخونید.
خوندن این صفحه و بقیش خالی از لطف نیست:
grand theft auto
21-05-2010, 08:05
1.یه گیتار رو ( حتی گیتار کلاسیک و فلامنکو ) رو به همین شکل رو پاهات یا یه میز قرار بده
آره،میشه یه گیتار رو اونجوری زد.ولی سازی که اون مرده توی کنسرت دستشه که گیتار الکتریک نیست،شاید یه نوع خاص باشه اما بازم بعید میدونم،خیلی دستش کوتاهه.
بچه ها من صفحه ی 84 سوال کردم کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟؟
یک سوال دیگه هم دارم اگه بخوام گیتار الکتریک بگیرم چه مدلی که خوب باشه رو پیشنهاد میکنید ؟؟
قیمت گرون نگیدا
Gamemaster
21-05-2010, 12:24
بودجت مشخص كن
من یه افکت میخوام بگیرم قیمتش مناسب باشه
برای شروع
اولین گیتارم هست و الان 6 ماهه که دارم میزنم
مارک گیتارم Cort هستش
ممنون
Gamemaster
21-05-2010, 22:36
تا 300 یا 350
دوست عزیز با این بودجه انتظار نداشته باش یه گیتار مدل دار گیرت بیاد ، ولی شاید بتونی یه گیتار دسته دو مارک دار پیدا کنی،
هیچ گیتاری در نوع خودش بد نیست ، فقط کاربرد ها متفاوته
اين ماركها تو بازارن :
اريا
ايبانز
ل تي دي -يي اس پي
من اي اس پي پيشنهاد ميدم بهت
من توصيم به هنرجويام اينه كه براي بار اول خرج زياد روي ساز نكن چون اگه خوششون نيومد از ساز ضرر نكن
شما تو دست 2 ميتوني اريا انتخاب كني
تا 300 یا 350
بهترین گزینه برای شروع Ibanez GRG170DXL هست، قیمت 240 تومن.
اگر تا 400 می تونی هزینه کنی Ibanez RG350EX بگیر.
بهترین گزینه ها با قیمت هایی که گفتم همین 2 تا هستند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amin_fixfox
22-05-2010, 00:27
سلام
به این نتیجه رسیدم فعلا پول بیشتری جمع کنم و بعد کنکور برم گیتار...
این برای تازه کار خوبه؟ Cort VX-2X
بدنه از جنس چوب آگاتیس (Agathis)؛
دسته پنج تکه با آرماتور (میله ای که از میان دسته می گذرد و باعث استحکام دسته می شود)؛
صفحه انگشت گذاری از جنس چوب روزوود (RoseWood) ؛
دارای پل Tune-o-matic bridge ؛
گوشی های Die Cast ؛
دارای دو پیک آپ هامبوکر EMG-HZ ؛
دارای دو کنترلر Volume و Tone ؛
سویچ تنظیم پیک آپ 3 حالته؛
مجهز به سیم D`Addario ؛
22فرته؛
دارای فرت های جامبو ( ابعاد فرت های جامبو بیشتر از فرت های معمولی است و نوازندگی را راحت تر می کند)؛
دسته ی خاتم کاری شده ؛
----با گارانتی تعویض یک ساله---
گیتاردونی میفروشه حدود 500. قیمتش چطوره؟
با بقیه وسایل متوسط چقدر میشه؟
grand theft auto
22-05-2010, 05:52
من تا چند وقت دیگه دارم میرم آریا STG-006 بگیرم نتیجشو بهتون میگم تا اگه بد بود شما نخرین!
balaban25
22-05-2010, 10:12
یه سوال داشنم خدمت دوستان یه کوزه هایی هست که روش پوست کشیدن ....اونا چنده؟؟؟و کجا دارن؟؟
دوستان این سایت گیتار دونی قیمت های گیتارش به ریال هست ؟؟؟؟؟؟
قیمت های این گیتاردونی فضایی هستش !
من دقیقا همین مدل امپ رو قبل عید خریدم 60 تومن الان زده 171 !!!
Gamemaster
22-05-2010, 12:28
بله قيمتاش اونيكه تو بازار نيست
grand theft auto
22-05-2010, 12:55
لطفا اگه سری به بازار زدید STG-006 آریا رو برای من قیمت بگیرید.ممنون میشم.
این آمپ رو هم همینطور لطفا:
balaban25
22-05-2010, 22:02
یه سوال داشنم خدمت دوستان یه کوزه هایی هست که روش پوست کشیدن ....اونا چنده؟؟؟و کجا دارن؟؟
کسی اطلاع نداره...
سلام!
با 2 میلیون تومن میشه یه پیانو ی نو خرید؟
سلام!
با 2 میلیون تومن میشه یه پیانو ی نو خرید؟
پیانوی آکوستیک یا دیجیتال؟؟ نوع اون رو مشخص کنید تا جواب دقیقتری بتونم بهتون بدم.
Dr.FANOOS
29-05-2010, 00:04
سلام بر همه ی اساتید و دوستان!
می خواستم یه اطلاعات جامع در مورد ویولون بهم بدید.از قیمت گرفته تا کلاس هاییش و همچنین راجع به خود ساز هم اطلاعاتی می خواستم بدونم.
Scary Feelings
29-05-2010, 13:11
برای شروع کار میخوای؟
سلام بر همه ی اساتید و دوستان!
می خواستم یه اطلاعات جامع در مورد ویولون بهم بدید.از قیمت گرفته تا کلاس هاییش و همچنین راجع به خود ساز هم اطلاعاتی می خواستم بدونم.
این همه چیز که شما راجع به این ساز می خوای خودش میشه یه وبلاگ با یه عالمه پستای عریض و طویل!!!!:31:
فقط قیمتش از 60 تومن داره به بالا...
---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------
دوستان یک ارگ ( کیبورد ) مناسب که قیمت تا 200 تومن قیمتش باشه بهم معرفی کنید که کارایی خوبی هم داشته باشه و اگر هم حافظه بخوره که چه بهتر .
2. نت های ارگ رو از جا میتونم پیدا کنم کمکم کنید
1-می تونی مدِلی بگیری حرفه ای شو می شه 190 تومن
این دوتا مدل از مدِلی: Medeli MC-70 و بعدیش: Medeli M-10
اینم چیزی قابل قبولیه:
Yamaha PSR-E213 کاراییش هم در حد شروع کار خوبه اگر تازه می خواید شروع کنید البته و قیمت 220 تومن
---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------
جااااااااااااااااان؟؟؟ فکر نکنما:31:
---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------
تابستون تفننی گفتم برم یکم هنر یاد بگیرم!: دی
حالا به نظرتون تنبک یا دف؟
دف به نظر من:46:
Dr.FANOOS
29-05-2010, 21:11
دوستان من می خوام شروع کنم.هیچی هم نمی دونم فقط وقتی صداش رو می شنوم من رو می بره به یه عالمه دیگه!
برای من که مبتدی هستم با چه قیمتی خوب هست . کلاس هاش چه جوریه؟ شهریه اش و زمان برگزاری شون و .....
من دنبال یه افکت برای گیتار الکتریک میگردم !
مبتدی هستم !
دوستان من می خوام شروع کنم.هیچی هم نمی دونم فقط وقتی صداش رو می شنوم من رو می بره به یه عالمه دیگه!
برای من که مبتدی هستم با چه قیمتی خوب هست . کلاس هاش چه جوریه؟ شهریه اش و زمان برگزاری شون و .....
در حال حاضر اکثر ویولون های توی بازا چینی هستند و مارکTF بیشترین استفاده رو داره. علاوه بر ویولن های TF ، ویولن های دست ساز هم در بازار موجوده که خیلی از اساتید اونها رو پیشنهاد میکنند که حدود قیمت این ساز ها هم از 500 هزار تومان به بالاست.
برای شروع TF-142 خوبه و کفاف میده اما اگه تصمیمت واسه ادامه دادن نوازندگی قطعی هست مدلهای بالاتر رو انتخاب کن چرا که بعد از مدتی مجبور میشی سازت رو عوض کنی و قیمت ساز هم افزایش پیدا میکنه و هم ساز و در نتیجه ساز خوب تو بازار کم میشه.
در مورد کلاس هم این جا نمیشه تبلیغ کرد تمایل داشتید پیام خصوصی بدید تا راهنماییتون کنم اما ترم 3 ماهه اش حدود 60 هزار تومن میشه که برای اطلاع از آموزشگاه می تونید پی ام خصوصی بدید.
موفق باشید.
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
من دنبال یه افکت برای گیتار الکتریک میگردم !
مبتدی هستم !
سبکتون چیه؟؟
Gamemaster
30-05-2010, 13:11
يونيت باشه يا مولتي؟
پیانوی آکوستیک یا دیجیتال؟؟ نوع اون رو مشخص کنید تا جواب دقیقتری بتونم بهتون بدم. دیجیتال!آخه با این قیمت آکوستیک نو که گیر نمیاد اگرم بیاد معمولیه...
حالا با 2 تومن چه پیانوی دیجیتالی بگیرم؟
نظرتون در مورد سمیک dx-200 چیه؟
با تحقیقاتی که انجام دادم بهترین گزینه به نظرم yamaha-clp-340 هست.
نظر شما چیه؟
متال و راک
جواب ندادید که مولتی باشه یا سینگل & بودجه تون؟؟
من فرق مولتی و سینگل رو نمیدونم !
بودجه هم زیر 100 تومن
دیجیتال!آخه با این قیمت آکوستیک نو که گیر نمیاد اگرم بیاد معمولیه...
حالا با 2 تومن چه پیانوی دیجیتالی بگیرم؟
نظرتون در مورد سمیک dx-200 چیه؟
با تحقیقاتی که انجام دادم بهترین گزینه به نظرم yamaha-clp-340 هست.
نظر شما چیه؟
دوست عزیز تو این رنج قیمت nordiska و kawai بسیار عالی هستند اگرجه به پای یاماها نمی رسن 7، 8 سال بهت سرویس میدن ولی خوب پیانو پیانو دیگه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی به نظر من اکوستیک بگیر چون دیجیتال ارزوناش که به درد نمی خورن مارک های خوبی مثل رولند پیانوی دیجیتال خوبش از 2 میلیون شروع میشه ولی اگه بتونی یه rd700gx بخری، واقعا خوبه. هم حملش راحته و هم صدای خوبی داره اکشنشم خیلی به اکوستیک نزدیکه.
بعضی از دوستامم پیشنهاد میدی کنترلر دادن با مخلّفاتش. حالا انتخاب با خودته! در مورد dx-200 هم بهت میگم!
---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
من فرق مولتی و سینگل رو نمیدونم !
بودجه هم زیر 100 تومن
با حدود این بودجه اینارو می تونی بگیری:
افكت zoom g1
افكت Digitech RP50
که هر دو حدود 110 تومن هستش.
می تونیم بری سراغ دست 2.:11::46:
---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
گیتاریست های عزیز لطفا یه کتاب قطعات کلاسیک میخوام
سطح متوسط باشه
آهنگاش خیلی قشنگ باشه
آموزش نباشه فقط قطعات کلاسیک
مرسی
کتاب 60 قطعه ی ساده، زیبا و مشهور برای گیتار کلاسیک (John Mills):27::11:
grand theft auto
04-06-2010, 19:55
یکی لطف میکنه برای من از مغازه ای جایی اگه رفت گیتار STG-006 قیمت بگیره؟(آریا)
یکی لطف میکنه برای من از مغازه ای جایی اگه رفت گیتار STG-006 قیمت بگیره؟(آریا)
چند جا قیمت کردم همون حدود 180-185 تومنه!
موفق باشید:11:
grand theft auto
05-06-2010, 05:49
ممنون!خیالم راحت شد!من قبلا خیال میکردم حول و حوش 220 هه!
فروشگاه گیتار دونی باز نمیشه.منم نمیتونم سازم رو سفارش بدم.کسی میدونی کی باز میشه؟
ممنون!خیالم راحت شد!من قبلا خیال میکردم حول و حوش 220 هه!
فروشگاه گیتار دونی باز نمیشه.منم نمیتونم سازم رو سفارش بدم.کسی میدونی کی باز میشه؟
البته وقتی می خوای قیمت بگیری باس بری از یکی بگیری که سرت کلاه نذاره.:19:
Doyenfery
05-06-2010, 21:31
نوشته شده توسط Doyenfery مشاهده تاپيک
جااااااااااااااااان؟؟؟ فکر نکنما:31:
چیو فکر میکنی یا نمیکنی !؟
grand theft auto
06-06-2010, 07:07
من امروز دارم میرم بالاخره سازم(گیتار الکتریک STG-006) رو بخرم. البته اگه گیرم بیاد!
باید تاب نداشتن دسته و خوب کار کردن ویبراتو و جای فرت ها و صدای گز ندادن فرت ها رو چک کنم.
چیز دیگه؟؟
ادیت:رفتم،004 داشت اما 006 نداشت.
باید بازم بگردم.
من امروز دارم میرم بالاخره سازم(گیتار الکتریک STG-006) رو بخرم. البته اگه گیرم بیاد!
باید تاب نداشتن دسته و خوب کار کردن ویبراتو و جای فرت ها و صدای گز ندادن فرت ها رو چک کنم.
چیز دیگه؟؟
ادیت:رفتم،004 داشت اما 006 نداشت.
باید بازم بگردم.
به نظر من با یه بلد برو. خودت تنهایی نرو!
دوستان گیتار سایلنت چی هستش ؟!
grand theft auto
07-06-2010, 20:02
این گیتار بهش میگن سایلنت چون کاسه صدا نداره و صداش کمه و به آمپ وصل میشه.
اما کاربردش توی اینه که اون میله های بقلش جمع میشه و میتونی بزاریش توی چمدون و ... و جای کمتری اشغال میکنه.
البته مدل هایی هستن که گوشی هاشون هم با جای بالای گردن گیتار اون پایینه و اینجوری طولش هم کم میشه و واقعا توی یه چمدون متوسط جا میشه.
راستی من رفتم یه جایی بالاخره گیتاری که می خواستم رو پیدا کردم.اما فروشنده پکیج آیبانز GRX70DXJU رو پیشنهاد کرد(این آیبانز هم اسمش یه خطه!)
نظرتون چیه؟ ا310 تومن پولش بود یعنی دو برابر STG !
راستی من رفتم یه جایی بالاخره گیتاری که می خواستم رو پیدا کردم.اما فروشنده پکیج آیبانز GRX70DXJU رو پیشنهاد کرد(این آیبانز هم اسمش یه خطه!)
نظرتون چیه؟ ا310 تومن پولش بود یعنی دو برابر STG !
اولا که گیتار، گیتار خوبیه یعنی متوسطه از STG خیلی بهتره.
به هرحال Ibanez کجا Aria کجا.
Ibanez هرچی باشه واسه فروشش هم در آینده به مشکل بر نمی خوری چون Ibanez هستش. پیشنهاد من اگه بودجه رو مشکل نداری Ibanez هست.
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------
دوستان گیتار سایلنت چی هستش ؟!
یک نکته رو من بگم اونم این که این گیتار خودش به عنوان یک جزء آهنگ کاربرد داره. چون صدای خاصی رو ساز داراست. واسه شبام که بخوای تمرین کنی خوبه به درد می خوره:31:
grand theft auto
08-06-2010, 10:29
من اصلا قصد فروشش در آینده رو ندارم یعنی چه STG بگیرم چه Ibanez نمیفروشمش هیچ وقت.
STG توی دنیای گیتار الکتریک در حد یاماها C70 کلاسیک هست؟
آیبانز مگه مارک معتبریه؟من فکر میکردم معمولیه.
پکیجی که گفتم دقیقا چیا توش هست؟
سلام دوستان
من قبلا هم یکبار پست دادم حالا چون امتحانام داره تموم میشه میخوام مشورت نهایی رو انجام بدم
من میخوام برم آموزشگاه و گیتار آکوستیک یاد بگیرم
از ساز و موسیقی هم چیزی نمی دونم ( نت بلد نیستم و ساز هم ندارم )
حالا میخوام بدونم خودشون نت یاد میدن ؟ مشکلی نخواهم داشت ؟
برای انتخاب ساز خودشون راهنمایی میکنن ؟
بعد از اینها موندم که بین کلاسیک و پاپ کدوم رو انتخاب کنم
اگه میشه با مثال این سبک هارو برام معرفی کنید که بتونم انتخاب درستی داشته باشم
خیلی ممنون
من اصلا قصد فروشش در آینده رو ندارم یعنی چه STG بگیرم چه Ibanez نمیفروشمش هیچ وقت.
STG توی دنیای گیتار الکتریک در حد یاماها C70 کلاسیک هست؟
آیبانز مگه مارک معتبریه؟من فکر میکردم معمولیه.
پکیجی که گفتم دقیقا چیا توش هست؟
اگه بخواهید در همین حد معمولی کار کنید بله نیازی به تعویض ساز نیست اما این راهبرد که می گویید به هیچ وجه سازتون رو عوض نمی کنید، در صورتی که بخواید پیشرفته تر کار کنید اصلا درست نیست.
در مقایسه هم نمی شود گیتار الکتریک را با گیتار کلاسیک مقایسه کرد. چون سیستم هرکدام کاملا با دیگری متفاوت است.
در مورد پکیج هم باید روی جعبه محتویات درونی آن نوشته شده باشد!
grand theft auto
09-06-2010, 18:37
نگفتم ساز رو عوض نمی کنم.گفتم نمیفروشمش! چون ساز اولمه همیشه نگهش میدارم وانگهی ممکنه در کنارش فندر هم بگیرم!
قضیه حل شد فردا با استادم میرم خودمو راحت میکنم.
من کاملا گیج شدم !
چند تا سوال داشم !
افکت چیه ؟ ( گیتار )
سینگل و مولتی چه فرقی میکنن ؟
پدال افکت چی هستش ؟
grand theft auto
10-06-2010, 21:29
من فقط یکی از کاربرد های افکت رو میدونم و شاید کاربرد دیگه ای هم داشته باشه من نمیدونم.
میدونید که ترانزیستور وقتی اومد قطعات الکترونیکی لامی رو ترکوند!و دیگه تغریبا هیچ استفاده ای از اون لامپ های پر مصرف و گرون نمیشد جز در موارد معدودی مثل صدا که ترانزیستور صدای لامپ رو نمیده.
خرید آمپ لامپی هم برای خیلی ها ممکن نیست چون گرونه.افکت میتونه صدای گیتار رو به چیزی به نزدیکی آمپ لامپی برسونه و کیفیت و خلاصه هرچی که مهمه رو بهبود میده.
سوال های دیگت رو نمیدونم
سلام دوستان
من قبلا هم یکبار پست دادم حالا چون امتحانام داره تموم میشه میخوام مشورت نهایی رو انجام بدم
من میخوام برم آموزشگاه و گیتار آکوستیک یاد بگیرم
از ساز و موسیقی هم چیزی نمی دونم ( نت بلد نیستم و ساز هم ندارم )
حالا میخوام بدونم خودشون نت یاد میدن ؟ مشکلی نخواهم داشت ؟
برای انتخاب ساز خودشون راهنمایی میکنن ؟
بعد از اینها موندم که بین کلاسیک و پاپ کدوم رو انتخاب کنم
اگه میشه با مثال این سبک هارو برام معرفی کنید که بتونم انتخاب درستی داشته باشم
خیلی ممنون
میشه یه کمکی بکنید ؟ آخه عجله دارم
بازم ممنون
1-منظورت از گیتار اکوستیک گیتا اکوستیکه یا کلاسیک
(1 گیتار کلاسیک گیتاریه که همه جا میشه پیدا کرد یا همون گیتار با سیمهای نایلونی و فلزی
2 گیتار اکوستیک اون گیتاریه که کاسش بزرگتره و تمام سیماش فلزیه)
2-بعضی از اساتید با نت یاد میدن(خیلی کم) و بعضی ها با تبلچر که در هر دو حالت نیازی نیست از قبل چیزی بدونی
3-بهترینش اینه که مخ استادو بزنی با خودش بری گیتار بگیری.
4 - باید یاد اور بشم که در سبک کلاسیک 99% اساتید به تو نت زدن یاد میدن و در پاپ 99% ارساتید اصلا نمیدونن نت چی هست
شرمنده مثال تو دستو بالم نیست.
grand theft auto
13-06-2010, 13:14
البته درستش اینه که استاد هم نت یاد بده هم تبلیچر،گیتاریستی که جفت اینا رو بلد نباشه استاد که هیچی،سرباز 0 هم نیست.
البته درستش اینه که استاد هم نت یاد بده هم تبلیچر،گیتاریستی که جفت اینا رو بلد نباشه استاد که هیچی،سرباز 0 هم نیست.
تبلچر که یاد دادن نمیخواد !
آدم همینطوری بلده خود به خود
grand theft auto
16-06-2010, 18:48
بله اون که درست.منظورم اینه که باید هر دوتاش رو بلد باشی! با تب خالی کار راه نمیفته،نت خونی هم لازمه.
Your Friend
20-06-2010, 10:54
سلام
من مي خوام برا پسر خواهرم كه 13 سال داره گيتار اكوستيك بخرم. تا 150 تومن چي پيشنهاد ميكنين؟
سلام دوستان.
میخواستم بدونم که ارسلان درگاهی ساز میساخته یا نه؟!!:20:
اگه کسی می دونه لطفاً کمک کنه.
مرسی.
سلام
من مي خوام برا پسر خواهرم كه 13 سال داره گيتار اكوستيك بخرم. تا 150 تومن چي پيشنهاد ميكنين؟
ترجیحا با یه آدمی که حرفه ای هست برید تا براتون یه گیتار خوب براتون پیدا کنه. خیلی گیتارهای خوب و مرغوب با این قیمت پیدا می شه که اصلا اسمشون معروف نیست فقط یه حرفه ای می تونه تشخیص بده.
اگر کسی هم سراغ ندارید همونجا که می خواید ثبت نامش کنید بگید استادش براتون تهیه می کنه.
-------------------------------------
یکی از سیم های گیتار من امروز قطع شد. :13: چه سیمی الان خوبه بخرم؟ خودم می تونم عوضش کنم؟؟؟؟
soheildolatabadi
21-06-2010, 17:17
یکی از سیم های گیتار من امروز قطع شد. :13: چه سیمی الان خوبه بخرم؟ خودم می تونم عوضش کنم؟؟؟؟
سیم های لابلا (La Bella) چیزای خوبی هستند که بسته به مقداری که هزینه می کنید انواع مختلف داره. مثل 820 یا 900. از این پایین تر سیم های D'Addario هست که اونم بدک نیست. بازم برید تو بازار مارکهای دیگه هم هست انتخاب کنید.
بله اگه دقت و حوصله داشته باشین تعویضش خیلی راحته. کافیه به بقیه سیم ها دقت کنید و از روی اونها الگو بگیرید.
اگه تو گوگل جستجو کنید هم اطلاعات خوبی پیدا میشه
اینجا رو حتما چک کنید تصویری توضیح داده
:46:
سلام دوستان
میخوام گیتار کلاسیک یاد بگیرم کلا در زمینه موسیقی هم بی سواد هستم
با چه گیتاری شروع کنم یک مارک خوب و قیمت پایین و مناسب باشه
بعد به نظر شما میشه تنها با آموزش تصویری شروع کرد؟ اگر میشه پس لطف کنید بگید آموزش تصویری خوب الان تو بازار هست؟
ممنون
سلام دوستان
میخوام گیتار کلاسیک یاد بگیرم کلا در زمینه موسیقی هم بی سواد هستم
با چه گیتاری شروع کنم یک مارک خوب و قیمت پایین و مناسب باشه
بعد به نظر شما میشه تنها با آموزش تصویری شروع کرد؟ اگر میشه پس لطف کنید بگید آموزش تصویری خوب الان تو بازار هست؟
ممنون
در مورد گیتارهای خوب و قیمت های مختلف و ... زیاد اینجا بحث شده سرچ کنید اطلاعات خوبی کسب می کنید.
گیتار کلاسیک رو هم نمی شه با آموزش تصویری یاد گرفت اگر بخواید پاپ یاد بگیرید شاید بشه.
----------------------------------
دوستان توی تهران جایی رو سراغ ندارید که کلاس های گروهی آموزش گیتار برگزار بشه؟؟
در مورد گیتارهای خوب و قیمت های مختلف و ... زیاد اینجا بحث شده سرچ کنید اطلاعات خوبی کسب می کنید.
گیتار کلاسیک رو هم نمی شه با آموزش تصویری یاد گرفت اگر بخواید پاپ یاد بگیرید شاید بشه.
ممنون دوست عزیز از جوابتون
میخوام پاپ یاد بگیرم آموزشی سراغ دارین؟
ممنون دوست عزیز از جوابتون
میخوام پاپ یاد بگیرم آموزشی سراغ دارین؟
یاد گرفتن گیتار پاپ به نظر من خیلی ساده هست و باز هم به نظر من بدون استاد می شه یاد گرفت. هر کتاب یا سی دی آموزشی که تهیه کنید فرقی نداره گیتار پاپ چیز خاصی نداره تمام روش ها یکیه.
البته اگر بتونید پیش استاد برید که بهتر هست.
mamad gonzo
24-06-2010, 18:55
بروبچ این سازی که پشتش میشینی 2 چوب در دست میکوبونی روش !!!!!!!!!!
اسمش دارم هستش؟
یه چند مدلشو معرفی کنین واسه کسی که میخواد تازه شروع کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمتاشم بگین؟؟؟؟؟
اسمش درامز یا درام کیت هست .برای شروع اکثرا از حالت عادی و درامز چینی شروع میکنن که میشه با 350 -400 تومن یکی خرید همشونم بیخودن.بعد که کم کم حرفه ای شد پارت ها رو به دلخواه عوض میکنی و یه چیز مخصوص خودت میسازی
و البته اگر تو اپارتمانی انتخابی به نام درامز الکتریک هم داری
Gamemaster
25-06-2010, 11:42
از دارم مشقي هم ميتونه استقاده كنه
اين دارم موچود در انبار:
yamaha-tama-mapex
من یه Effect دارم مدل Zoom505II اینو وصل میکنم به آمپلی و گیتارم و صدای Distouration رو انتخاب میکنم خیلی صدای بدی ازش در میاد !
وقتی یه اهنگ رو میزنی انگار داری یک نت رو پشت سر هم میزنی و هیچ فرقی نداره !
افکت خود آمپلی هم بستس !
مشکل چیست ؟
grand theft auto
25-06-2010, 16:23
قبلا هم صدای دیستوریشن از دستگاهی که مشکلی نداشته باشه شنیدی؟ ممکنه دستگاهات مشکلی نداشته باشن فقط خودت خیال میکنی بده صداش.چونکه هرچی باشه از اسمش معلومه چه بلایی باید سر صدا بیاره!
بله دیدم چطوری هستش !
تو آهنگ ها هم کاملا مشخصه که چطوره !
soroshea
26-06-2010, 20:11
بچه ها قیمت این مدل ها رو میخواستم از Ibanez :
RG3520ZE
RG1420F
RG770DX
RG4570Z
RG7321FM
رو میخواستم ... ممنون میشم!
:40:
capitan black
05-07-2010, 18:06
دوستان کسی از قیمت پن فلوت اطلاع داره ..ممنونم..
timsar jackson
07-07-2010, 12:41
سلام
دوستان با چند تومن میشه یه گیتار الکتریک و آمپلی و...متوسط واسه شروع خرید؟
capitan black
09-07-2010, 22:31
سلام
دوستان با چند تومن میشه یه گیتار الکتریک و آمپلی و...متوسط واسه شروع خرید؟
تقریبا با 400 میتونی یه ست واسه شروع ببندی...:20:
timsar jackson
10-07-2010, 12:28
تقریبا با 400 میتونی یه ست واسه شروع ببندی...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با 600 تومن یه ست معرفی کنین لطفا
tajrobenik
06-07-2011, 14:24
............................... به نام خدا .............................
شروع این تایپیک بعد از 362 .... تبریک می گم ...
امید وارم تایپیک ی فعال و خوب باشه.
سوال:کیتار توی مشهد از کجا بگیرم؟ ( اگه نمایندگی معتبری هست آدرس بدین؟)
نمایندگی آكوستيك نايلون تو ایران هست؟ ( اگه تهران ه کجا؟)
چه قیمت و چه مارکی پیشنهاد می دین : برای کسی که تازه می خواد شروع کن ه ؟
SIMON137
06-07-2011, 20:57
یک ویلون آموزشی چه مدل و مارکی خوبه ؟ برای شروع ، مثلا برای گیتار C70 خوب هست
قیمتش حدود چقدر میشه ؟ در خریدش باید به چه نکاتی دقت کرد ؟
کجا توی تهران خوبه برای خرید ؟ از یکی سوال کردم گفت 110 داریم 140 داریم 180 هم داریم
Dark Shine
07-07-2011, 11:06
سوال:کیتار توی مشهد از کجا بگیرم؟ ( اگه نمایندگی معتبری هست آدرس بدین؟)
میتونی بری سعدی ، تو پاساژ مهناز پیدا میکنی :20:
یک ویلون آموزشی چه مدل و مارکی خوبه ؟ برای شروع ، مثلا برای گیتار C70 خوب هست
قیمتش حدود چقدر میشه ؟ در خریدش باید به چه نکاتی دقت کرد ؟
قیمت رناتو 320 می تونه مناسب باشه
پیشنهاد می کنم در هنگام خرید حتما با فردی که در این زمینه تجربه و اطلاعات کافی رو داره به خرید برید.
نکاتی هم که باید مد نظر داشته باشید:دقت کنید که گریف تاب نداشته باشه و زیادی بالا یا پایین نباشه.روی ساز شکستگی یا باز شدگی نباشه.خرک مرغوبی روی ساز باشه.ترجیحا خودتون آلمانی و مارک روی ساز بزارید.در انتخاب آرشه هم دقت داشته باشید که تاب نداشته باشه.البته تشخیص این موارد همونطور که عرض کردم از کسی بر میاد که تخصص کافی رو در این زمینه داشته باشه.
SIMON137
07-07-2011, 12:04
با 140 اینا نمیشه یه ساز خوب گرفت ؟
تو این رنج نیاز هست حتما صدای ساز دربیاد یعنی کسی باشه که ازش صدا بگیره ؟
برای مبتدی می خوام تازه شروع کنه چند ماه بعد که راه افتاد سازشو عوض کنه
Hamid Hamid
07-07-2011, 12:14
با 140 اینا نمیشه یه ساز خوب گرفت ؟
تو این رنج نیاز هست حتما صدای ساز دربیاد یعنی کسی باشه که ازش صدا بگیره ؟
برای مبتدی می خوام تازه شروع کنه چند ماه بعد که راه افتاد سازشو عوض کنه
سلام دوست عزيز ...
والا من همين ديروز داشتم قيمت ميگرفتم ... گيتار كلاسيك و آكوستيك رو ...
ميگفتن كه كلاسيك ( سيم هاي پلاستيكي ) از حدود 200 هست به بالا ...
و آكوستيك ( سيم فلزي ) هم قيمتش كمي از كلاسيك بالاتره ...
ولي براي شما كمي پولت رو جمع كن و با 200 يه ساز نسبتا خوب بخر ... شايد با 140 دست دوم جور بشه ... مطمئن نيستم.
موفق باشي
SIMON137
07-07-2011, 12:30
سلام دوست عزيز ...
والا من همين ديروز داشتم قيمت ميگرفتم ... گيتار كلاسيك و آكوستيك رو ...
ميگفتن كه كلاسيك ( سيم هاي پلاستيكي ) از حدود 200 هست به بالا ...
و آكوستيك ( سيم فلزي ) هم قيمتش كمي از كلاسيك بالاتره ...
ولي براي شما كمي پولت رو جمع كن و با 200 يه ساز نسبتا خوب بخر ... شايد با 140 دست دوم جور بشه ... مطمئن نيستم.
موفق باشي
مرسی حمید جان لطف کردی
البته من منظورم ویلون بود ، گیتار رو من برای شروع کلاسیک C70 رو خوب می بینم.
می خواستم ببینم با توجه به اینکه این ویلون کاملا مبتدی و آموزشی هست میشه تو قیمت 140 اینا جمش کرد یا خیر ، می خوام ساز رو هدیه بدم ، طرف علاقه منده می خوام فقط هلش داده باشم برای شروع کار
SA3EDLORD
07-07-2011, 14:20
کاش مطالب مهم و جامع تاپیک رو در پست اول فهرست کنید:11:
powerslave
07-07-2011, 14:55
در مورد گیتار که حمید گفت حد اقل 200:
حمید جان طرف میخواست بفروشه. گیتار آکوستیک برای شروه همون C70 که گفتن یا شنیدم C40 هم خوبه. فکر کنم حدود 90 تا 110 بشه پیداش کرد. تازه خدا وکیلی به نظرم پول اضافی هست. چون آموزشی ها تا فرت 12 امشون قابل دسترسی مطلوب هستن (اگه کات اوی نداشته باشه) که به این ترتیب کلاً به درد آموزش میخورن. به نظرم با همون 50-60 تومنی هاش هم میشه نایلونی خوب متوسط رو به بالا پیدا کرد.
در مورد وایلِن: من هیچ تخصصی ندارم اما فکر کنم اون موقع ها تو همین تاپیک بحث رنج قیمت وایلِن برای شروع بود که از 80 تا 120 گفته بودن. این حدی هست که حافظۀ من یاری میکنه. ولی به هر حال، حتماً یه نفر که وارد باشه رو باید با خودت ببری و اصلاً اصلاً به حرف فروشنده ها اطمینان نکن.
smallfrank
07-07-2011, 17:44
سلام
ببخشید من تازه میخام گیتار کلاسیک یاد بگیرم
به نظرتون چی بگیرم خوبه و چه قیمتی باشه ؟
و اینکه برای شروع ویلون بهتره یا گیتار ؟ به هردوشون علاقه دارم ولی میترسم ویلون سخت باشه.
ممنون
SIMON137
07-07-2011, 18:58
ویولن برای شروع فکر می کنم کمی سخت و مشکل هست.
و اما گیتار به نظرم مناسبه برای شروع ، می تونید از c40 یا c70 استفاده کنید که فکر می کنم 135 تومن این حدودا باشه . پیشنهاد اساتید فن این هست.
SADEGH 7
07-07-2011, 19:58
مرسی حمید جان لطف کردی
البته من منظورم ویلون بود ، گیتار رو من برای شروع کلاسیک C70 رو خوب می بینم.
می خواستم ببینم با توجه به اینکه این ویلون کاملا مبتدی و آموزشی هست میشه تو قیمت 140 اینا جمش کرد یا خیر ، می خوام ساز رو هدیه بدم ، طرف علاقه منده می خوام فقط هلش داده باشم برای شروع کار
شما با 150 تومن می تونی یه ساز بخری، ولی خوب نمی شه زیاد ازش انتظار داشت. واسه شروع حداقل یه ساز 200 تومنی بگیرید. بعد از حداکثر 1 سال هم چه بخواد چه نخواد مجبور می شه سازش رو عوض کنه. چون وقتی آدم احساس کنه می تونه یه آهنگ قشنگ رو بزنه ولی سازش یاری نمی کنه ، شدیدا برای خرید یه ساز بهتر احساس نیاز می کنه. برای خرید هم حتـــــــــما از یه نفر با تجربه کمک بگیرید. چون مغازه دارها به شدت دنبال افرادی می گردن که اطلاعاتشون کمه تا بتونن سود بیشتری ببرن.بعد از خرید ساز هم برای بهتر شدن صداش می تونید سیم هاش رو عوض کنید که سیم هم از 7-8 تومن هست تا 30-40 تومن (البته برای آماتور ها.برای حرفه ای ها که قیمت ها می ره بالاتر.)
اگه دست دوم هم بخواین بخرین دیگه واجب می شه از یه آدم با تجربه کمک بگیرید.که معمولا هنرجو ها برای خرید به استادشون مراجعه می کنن.(در مورد ساز دست دوم اگه خواستید تو پیغام خصوصی می تونم بیشتر راهنماییتون کنم.)
باز هم اگه سوالی بود در خدمتیم.
موفق باشی:11:
سلام
ببخشید من تازه میخام گیتار کلاسیک یاد بگیرم
به نظرتون چی بگیرم خوبه و چه قیمتی باشه ؟
و اینکه برای شروع ویلون بهتره یا گیتار ؟ به هردوشون علاقه دارم ولی میترسم ویلون سخت باشه.
ممنون
اگه منظورتون از "برای شروع" اینه که یکی رو شروع کنید و بعد برید سراغ یکی دیگه به نظر من کار اشتباهیه.
هر دو ساز دشواری های خاص خودشون رو دارن و مهمترین فاکتور اینه که شما به کدوم بیشتر علاقه دارید. چون این علاقه باعث میشه بتونید اون دشواری ها رو سپری کنید و پیشرفت خوبی داشته باشید. من خودم در وضعیتی مثل شما گیر کرده بودم چند سال پیش و در نهایت گیتار رو انتخاب کردم
tajrobenik
08-07-2011, 18:17
میتونی بری سعدی ، تو پاساژ مهناز پیدا میکنی
ببینید ...
موردی که خیلی تو ی این تایپیک اشاره می شه این ه که بایک نفر حرفه ای بریم و گیتار بخریم ...
خوب من اون شخص حرفه ای رو ندارم و نمی شناسم ...
بخاطرم همون ...
یک نمایندگی معتبر برای فروش گیتار می خوام
که با گفتن یک مدل خاص دقیقیا همون مدل رو بده و مطمئن باشم به همون اندازه ای که پول می دم گیتارم می ارزه ..
======
همین:
خوب حالا نمایندگی اصلی آیا تو ایران هست؟
joe_satriani
08-07-2011, 18:37
ببینید ...
موردی که خیلی تو ی این تایپیک اشاره می شه این ه که بایک نفر حرفه ای بریم و گیتار بخریم ...
بخاطرم همون ...
که با گفتن یک مدل خاص دقیقیا همون مدل رو بده و مطمئن باشم به همون اندازه ای که پول می دم گیتارم می ارزه ..
======
همین:
با سلام
اگه برند گیتاری که شما میخواید بگیرید واقعا حرفه ای و معتبر باشه میتونید از روی خاصیت های این مدل بفهمید.
مثلا اینکه نام و مدل گیتار روی بدنه و دسته معمولا هــک میشه.
کد و شماره دارن که میتونید از طریق سایت معتبر و نامعتبر بودنش رو پیدا کنید.
از همه مهمتر اگه تابحال اون ساز رو کار کرده باشید میتونید همونجا باهاش امتحان کنید و از صدا و ریتمی که داره متوجه بشید که کیفیت همون مدل واقعی رو داره یا خیر
موفق باشید.
mohamad skystar
08-07-2011, 20:41
سلام.
درام ها و پرکاشن های یاماها هنوزم اصلیشون هستن؟
اگر هستن قیمتش چنده و ساخت ژاپن هست یا جای دیگه؟
به نظر من شما برو کلاس ثبت نام کن خود استادت راهنماییت میکنه شاید خودش برات پیدا کرد یا اینکه اون بهت میگه چه مدلی بگیر و میتونی ازش بپرسی این مدل چه قیمتی داره
powerslave
09-07-2011, 00:00
ببینید ...
بخاطرم همون ...
======
همین:
به نظر من شما برو کلاس ثبت نام کن خود استادت راهنماییت میکنه شاید خودش برات پیدا کرد یا اینکه اون بهت میگه چه مدلی بگیر و میتونی ازش بپرسی این مدل چه قیمتی داره
کلاً وقتی گفته میشه که با یه کسی که تبحر داشته باشه برو، منظور همینه که با استادت برو.
ولی در کل: گیتار ماست چکیده نیست که همشون همون مزه رو بدن. اینجا که ایرانه. شما اگه تو یه کشور پیشرفته هم بری یه ساز فروشی و دو تا گیتار فندر استرتوکستر اصل آمریکا هم بزاره جلوت (از یه مدل) باز اینها با هم کمی فرق دارن. تو بزرگترین فروم های گیتار دنیا (مثل UltimateGuitar.com) تو بخش راهنماییش میگن که اگه یه ساز رو امتحان کردی و پسندیدی، مطمئن شو که همون رو میزارن تو جعبش و بهت میدن و نذارین که برن از تو انبار یکی مثل اون رو براتون بیارن. حالا در مورد وضعیت داخل که دیگه خودتون تا تهش رو بخونید.
خرید گیتار مراحل زیادی داره. مثلاً تمام فرت ها رو باید تک تک برای هر سیم امتحان کنی. و بند بدی تا صدای نافرم تولید نکنه (فرت ها یه دست باشن) خود فرت بورد رو باید نگاه کنی که سطحش نرم و یکدست باشه و اینکه تاب هم نداشته باشه. پیک آپ هاش رو در هر 5 حالت ممکن امتحان کنی. اصلاً از اینکه تو فروشگاه از یارو درخواست کنی واهمه نداشته باشین. گیتار الکتریک رو حتماً حتماً به یه آمپ در حد آمپ خودتون متصل کنین و با صدای کم، زیاد، کلین، دیستورشن و .. امتحان کنید. اگه فروشنده جلوتون رو گرفت و نذاشت کارتون رو انجام بدید محترمانه بهش بگین که دارم پول زیادی خرج میکنم و این حق شماست. اگه باز شاخ و شونه کشید، قمه رو در بیارین .. نه! :31: برین یه فروشگاه دیگه. اون ضرر میکنه نه شما.
در ضمن در کشور های دیگه بعد از اینکه گیتار خریداری شد، باید ببرنش پیش لوتیر (استاد ساخت سازهای زهی) که برات فرت ها رو یکدست کنه و شکمبه هاش رو بگیره و به اصطلاح اکشن فرت بورد رو میزان کنه و شاید سیمهای مناسب برات بزاره. اینجا البته از این خبرها نیست. حد اقل من ندیدم.
میبینید که مراحل داره و همینطوری نمیشه بری تو نمایندگی. هزار تا گیتار فندر استرتوکستر مشکی تولید شده. ولی هیچ کدومشون Black Strat (گیتار گیلمور) نمیشن.
سلام
میخوام گیتار آکوستیک ( سیم فلزی) پیکاپ دار بخرم
بودجه حدود 400
چی پیشنهاد میکنید؟؟
tajrobenik
16-07-2011, 13:52
.................
تایپیکی با این موضوع ندیدم ...:::
پس همین جا می پرسم::: ( حدودا در ادامه ی بحث قبلیم هست )
:::
کلاس گیتار خوب در مشهد کجاست و استاد خوب کیست>؟
powerslave
17-07-2011, 00:10
سلام
میخوام گیتار آکوستیک ( سیم فلزی) پیکاپ دار بخرم
بودجه حدود 400
چی پیشنهاد میکنید؟؟
من تو این مورد تجربۀ درستی ندارم. اما یکی بود که زمانی رفته بودم پیشش خودش درس میداد رفت برای خودش یه مارک Peavy گرفت. تازه دست دوم خریده بود 320 و خیلی هم راضی بود. منم با گیتاره یکم ور رفتم.
amin_fixfox
27-07-2011, 21:31
سلام:20:
شرمنده اینجا میپرسم!
یکی از دوستان میخواد ویلن (ویولون یا هر اسم دیگه ای که داره!) بخره و نگران صداش هست.
خواستم ببینم صدای ویلن خیلی وحشتناکه؟ من خودم به اینکه توی آپارتمان چلو رو از کیفش در بیارم فکر هم نمیکنم. خواستم ببینم ویلن هم همینطوره؟
(اگه آره؛) ارزش داره اتاق رو عایق کنه؟ با چی؟ هزینه اش چنده؟
+
طرف علاقه داره، اما نمی دونه استعدادش رو داره یا نه! پیشنهاد میدین ویلن رو توی چه رنج قیمتی بخره؟
تنکس:20:
linkin_park
27-07-2011, 23:17
سلام ... من 1 ماهه یه Ibanez GRG 270 گرفتم ... سیم سوم اش از فرت 7 به پایین گز میزنه ... گارانتی هم داره ... ولی یه خورده دوره حال ندارم ببرم فعلن ...
فقط میخوام بدونم مشکل گز اینجوری رو چطوری درست میکنن ؟! چون نمیخوام اکشن اش رو دست بزنن ...
سلام:20:
شرمنده اینجا میپرسم!
یکی از دوستان میخواد ویلن (ویولون یا هر اسم دیگه ای که داره!) بخره و نگران صداش هست.
خواستم ببینم صدای ویلن خیلی وحشتناکه؟ من خودم به اینکه توی آپارتمان چلو رو از کیفش در بیارم فکر هم نمیکنم. خواستم ببینم ویلن هم همینطوره؟
(اگه آره؛) ارزش داره اتاق رو عایق کنه؟ با چی؟ هزینه اش چنده؟
+
طرف علاقه داره، اما نمی دونه استعدادش رو داره یا نه! پیشنهاد میدین ویلن رو توی چه رنج قیمتی بخره؟
تنکس:20:
آره ، ویولون خیلی صداش وحشتناکه اگه دست یه آدم ناشی باشه. به نظر من اگه بره یه جای خلوت بیرون از خونه بهتره...
rh.mohammad
10-08-2011, 18:06
سلام
متاسفانه تاپیکی در این مورد پیدا نکردم ولی فکر کنم بی ربط با این تاپیک نباشه.
کسی از دوستان یه استاد حرفه ای برای پیانو میشناسه.کسی که بتونم زیر نظرش اتودای شوپن رو بزنم؟
ترجیحا کسی باشه که خودش چند تا اتود سخت زده باشه.
امیدوارم کسی همچین استادی توی ایران سراغ داشته باشه.
GHAGHALEELEE
12-08-2011, 10:43
سلام.ببخشید نزدیکترین تالاری که میتونستم سوال بپرسم همین جا بود.پیشاپیش عذرخواهی اگه به تالار ربطی نداره.
خواهرم میخواد سه تار بخره.میخوام ببینم اگه اکبند بخره بهتره یا سازی که دو سالی دست یه نوازنده کار کرده؟:11:
نه عزیزم... 100 آکبند بهتره...
A.M.D.D.E.V.I.L
13-08-2011, 21:17
البته اگه آموزش گاه داری و میخوا ی بهتره دست دوم بخری که ضرر نکنی
کلاسی که من میرم پیانو مون 43 سال عمر داره :20:
Persival
13-08-2011, 22:25
سلام دوستان، من میخوام گیتار بگیرم، بودجه 100 هزار تومن، تازه کار هم هستم ، چه مدلی پیشنهاد میدین؟
سلام دوستان، من میخوام گیتار بگیرم، بودجه 100 هزار تومن، تازه کار هم هستم ، چه مدلی پیشنهاد میدین؟
سلام
چون تازه کــاری پیشنهاد من اینه که از مدلهای ارزونتر استفاده کنی .
چون در این مورد مهارت دستهاس که جواب میده نه مدل گیتار که حالا حرفه ای باشه یا نباشه !!
یك استاد آموزش گیتار در مورد تهیه ساز میگفت ما به همه هنرجوها توصیه میكنیم برای شروع گیتار زدن، از یك ساز ارزان قیمت تا حداكثر 100هزار تومان استفاده كنند. وی معتقد بود خیلیها دمدمی مزاج هستند و مرتب سازشان را عوض میكنند. برخی جوانها هم به نسبت مد روز سراغ گیتار میروند. این افراد بعد از مدتی خسته شده و فراگیری این ساز ساده را نیمهكاره رها میكنند. اما اگر فردی واقعا علاقهمند باشد و یادگیری این ساز را ادامه دهد، میتواند بعد از مدتی گیتار 100هزار تومانی خود را بفروشد و به فكر گیتاری حرفهای باشد.
برای خرید این ساز میتوان از 60هزار تا بالای 5میلیون تومان هزینه كرد. این تفاوت قیمتها بیشتر مربوط به نوع چوب به كار رفته در بدنه ساز، نشان و همچنین طنین صدای سازها هستند. اگر تصمیم به خرید گیتار دارید، گذشته از موجودی جیبهایتان!! و مدلی كه انتخاب میكنید، باید به چند نكته توجه داشته باشید كه بین همه گیتارها یكسان است.
اولین قدم چك كردن ظاهر گیتار مخصوصا در قسمت اتصالات و دسته گیتار نباید هیچ لكه و یا خوردگی و خط و توررفتگی در آن وجود داشته باشد. چراكه هر كدام باعث ناهمگنی در صدای ساز میشود. دیگر اینكه باید دسته ساز صاف باشد و هیچگونه انحنایی در آن وجود نداشته باشد و فرمتهای گیتار (میلههای فلزی كه بر روی دسته گیتار قرار دارند) به صورت موازی قرار گرفته باشند و از كنارههای دسته بیرونزدگی نداشته باشند. پشت دسته باید كاملا گرد نباشد. نكته مهم بعدی آزمایش صدای سیمها است كه اصطلاحا گز نداشته باشد. راهحلش هم این است كه از فرت اول سیم یك شروع كرده و تا فرت 13 و 14 و... صداها را امتحان كنید و همین كار را برای 5سیم دیگر نیز تكرار كنید
(البته وقتی از فروشندهای در مورد صدای گز سیمها سوال كردم، بسیار ناراحت شد و گفت این حرفها برای سازهای ارزان قیمت است و این وصلهها به سازهای 200هزار تومان به بالا نمیچسبد).
دیگر اینكه پل به صورت كاملا عمود بر روی ساز قرار گرفته باشد؛ چرا كه اگر كمی مایل باشد، احتمال شكستن پل زیاد است. گیتار باید سبك هم باشد. توصیه دیگری كه بعضی افراد میكنند، گیتارهای خوشرنگ با سیمهای فلزی است كه میگویند با قیمت پایین میخری و بعد سیمهایش را عوض میكنید و از سیم نایلونی استفاده میكنید. اما مرتكب این اشتباه نشوید، چرا كه جعبه ساز و طنین صدایی كه ایجاد میكند، بسیار مهم است. برای خرید و شروع یادگیری، وسایل جانبی هم وجود دارند؛ مانند پایه نگهدارنده نت، دیاپازون یاتیونر برای كوك كردن ساز و پایه نگهدارنده گیتار برای استراحتهای بین تمرین و كیف گیتار. كیفهایی كه برای گیتار در بازار موجود است دارای قیمتی از 10هزار تا 100هزار تومان هستند.
قیمت گیتارهای آنتونیو سانچز Antonio Sanchez (تومان)
Mod.flamenco de 1018 قیمت : 540000
Mod.profesor 1015 قیمت : 600000
Mod.profesor 3000 قیمت : 650000
Mod.studio 1010 قیمت : 450000
Mod.studio 1005 قیمت : 390000
Mod.studio s-20 قیمت : 338000
Mod.studio s-10 قیمت : 298000
Concierto 1035 قیمت : 1800000
Concierto 1030 قیمت : 1200000
Mod.Lamenco 1027 قیمت : 980000
Mod.concierto 1026 قیمت : 800000
Mod.concierto 1025 قیمت : 1000000
Mod.profesor 1023 قیمت : 770000
Mod.profesor 1020 قیمت : 600000
Mod.cut-away flamenco 3250 قیمت : 870000
Mod.cut-away 3450 قیمت : 1480000
Mod.cut-away 3050 قیمت : 500000
Mod.Gran Concierto 2500 قیمت : 3900000
Mod.Gran 2000 قیمت : 3400000
Concierto 1500 قیمت : 2000000
قیمت گیتارهای یاماها YAMAHA (تومان)
C45 قیمت : 65000
C40 قیمت : 67000
C80 قیمت : 105000
C70 قیمت : 89000
C40m قیمت : 70000
مدل های دیگر
المانزا Almanza 40z قیمت : 340 هزار تومان
مارتینز Martinez 1040 قیمت : 210 هزار تومان
الحمرا alhamra قیمت : 280 هزار تومان
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ba maram
18-08-2011, 22:38
دوستان من ساز های سنتی مثل سنتور و سه تار رو خیلی بهش علاقمندم
چون خودم سنتی دوست دارم بخونم:31:
سه تار رو چند وقته یاد میگیرم بنظرتون؟
علاقم هم زیاده
کلاسای آموزشیش ساعتی چنده ؟ چجوریاست؟
همه چیز بستگی به استعداد و علاقه و پشتکار (تمرین) خودتون داره. فقط هم سه تار نیست همه سازها همینطورن.
کلاس آموزشی هم بستگی به آموزشگاهش داره قیمت صنفی فکر نکنم داشته باشه :31:
tajrobenik
19-08-2011, 14:55
در مورد مدل ها : مثل
قیمت گیتارهای آنتونیو سانچز Antonio Sanchez (تومان)
Mod.flamenco de 1018 قیمت : 540000
Mod.profesor 1015 قیمت : 600000
Mod.profesor 3000 قیمت : 650000
Mod.studio 1010 قیمت : 450000
Mod.studio 1005 قیمت : 390000
Mod.studio s-20 قیمت : 338000
Mod.studio s-10 قیمت : 298000
Concierto 1035 قیمت : 1800000
Concierto 1030 قیمت : 1200000
Mod.Lamenco 1027 قیمت : 980000
Mod.concierto 1026 قیمت : 800000
Mod.concierto 1025 قیمت : 1000000
Mod.profesor 1023 قیمت : 770000
Mod.profesor 1020 قیمت : 600000
Mod.cut-away flamenco 3250 قیمت : 870000
Mod.cut-away 3450 قیمت : 1480000
Mod.cut-away 3050 قیمت : 500000
Mod.Gran Concierto 2500 قیمت : 3900000
Mod.Gran 2000 قیمت : 3400000
Concierto 1500 قیمت : 2000000
قیمت گیتارهای یاماها YAMAHA (تومان)
C45 قیمت : 65000
C40 قیمت : 67000
C80 قیمت : 105000
C70 قیمت : 89000
C40m قیمت : 70000
مدل های دیگر
المانزا Almanza 40z قیمت : 340 هزار تومان
مارتینز Martinez 1040 قیمت : 210 هزار تومان
الحمرا alhamra قیمت : 280 هزار تومان
این که این مدل ها چیه ؟! (مثل تفاوت نوکیا با سامسونگ ه )
مثلا مقایسه ی این مدل ها با هم ؟
ba maram
19-08-2011, 15:15
همه چیز بستگی به استعداد و علاقه و پشتکار (تمرین) خودتون داره. فقط هم سه تار نیست همه سازها همینطورن.
کلاس آموزشی هم بستگی به آموزشگاهش داره قیمت صنفی فکر نکنم داشته باشه :31:
آره خوب ! :31:
سوال دیگم اینکه قیمت یه سه تار معمولی چنده از چه قیمتایی تا چه قیمتایی هست ؟؟! من کاملا مبتدی ام اینم لحاظ کن
راستی از کجا باید خرید ؟
نسبت یه گیتار سختره تا بخوایم یه نت رو بزنیم باهاش؟
سوال دیگم اینکه قیمت یه سه تار معمولی چنده از چه قیمتایی تا چه قیمتایی هست ؟؟! من کاملا مبتدی ام اینم لحاظ کن
راستی از کجا باید خرید ؟
نسبت یه گیتار سختره تا بخوایم یه نت رو بزنیم باهاش؟
والا من قیمت تولید کننده رو دارم که بستگی به کیفیت سه تار از 15 تومن هست تا 200 تومن. البته به طور میانگین 50 تومن یه سه تار معمولی قیمتشه. حالا دوستان میتونن قیمت فروشگاه رو هم بذارن. نظر من اینه که یه سه تار بگیر که بعدا نخوای عوضش کنی. یعنی چون مبتدی هستی دلیل نمیشه که بخوای سه تار مثلا بیست تومنی بخری. ولی یه چیز معمولی خوب بخر. سعی کن نقش و نگار هم نداشته باشه چون پول نقش و نگار رو هم ازت میگیره بعد میبینی کلی پول دادی ولی کیفیت نداره.
نسبت به گیتار به نظر من میتونه مشکل تر باشه ولی در کل این دوتا قابل مقایسه نیستند.
در مورد مدل ها : مثل
این که این مدل ها چیه ؟! (مثل تفاوت نوکیا با سامسونگ ه )
مثلا مقایسه ی این مدل ها با هم ؟
راستــش اگه بخوایم بشینیم در مورد این تفاوتــها و شباهتــــ های این مدلــها صحبت کنیم ؛
خیلی باید وقتــــ صرف تایپ کردن و سوالات موجود بکنیم یا به اصطلاح خیلی وقت گیره !
شما برای بررسی و مقایسه میتونید آبجکت های مورد نظرتون رو مشخص و به مراکز آموزشی موسیقی سر بزنید و با [آدمش] در مورد موضوع مورد نظرتون به گفتگو بپردازید . :20:
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، نمیدونم این جا، جاش هست یا نه، ولی قصد تهیه یه پیانو الکتریک داشتیم، برای کسی که تازه میخواد شروع کنه، دور و بر 1.500.000 حالا کمی بالا پایین مشکلی نیست.
غبر از برند های معروف مثل یاماها، از Dynatone هم تعریف شنیدیم( از فروشنده) میخواستم ببینم این چه طوره...؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
موفق باشید.
joe_satriani
24-08-2011, 18:53
سلام دوستان.
به نظرتون مدل افکت Zoom G2 چه قیمت هست؟
سالمه سالم هست. اینم عکسش:
لینک ابعاد بزرگ تصویر:
موفق باشید.
سلام، نمیدونم این جا، جاش هست یا نه، ولی قصد تهیه یه پیانو الکتریک داشتیم، برای کسی که تازه میخواد شروع کنه، دور و بر 1.500.000 حالا کمی بالا پایین مشکلی نیست.
غبر از برند های معروف مثل یاماها، از Dynatone هم تعریف شنیدیم( از فروشنده) میخواستم ببینم این چه طوره...؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
موفق باشید.
دوستان لطف میکنین؟؟؟!:11:
satrianism
27-08-2011, 12:58
سلام دوستان.
به نظرتون مدل افکت Zoom G2 چه قیمت هست؟
سالمه سالم هست. اینم عکسش:
لینک ابعاد بزرگ تصویر:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید.
130 تومنه .مگه میخوای بفروشی؟؟:31:
joe_satriani
27-08-2011, 15:58
130 تومنه .مگه میخوای بفروشی؟؟:31:
با سلام
آره :31: میخوام یه دونه پدال دار بگیرم :20: :31:
SIMON137
27-09-2011, 00:08
یک گیتار آکوستیک 6 سیم می خوام که کات دار هم باشه ، حدود 800 تومن
چی پیشنهاد میدید ؟
powerslave
27-09-2011, 02:46
چی پیشنهاد میدید ؟
من راهنمایی قطعی نمیتونم بکنم. فقط همینقدر بگم که من گیتار آکوستیک کات اوی پیک آپ دار خوب دیدم از 300 تا 450 . با 800 تومن میشه سازهای خیلی عالی ای گرفت. یه سر به Amazon بزن. گیبسون آکوستیک های خیلی خوبی میسازه که خیلی ها (مثلاً دیوید گیلمور) ازشون استفاده میکن. فکر کنم اسم مدل هم جی 200 باشه. قیمتش رو نمیدونم و تو آمازون دات کام یا میوزیشن فرندز دات کام میتونی قیمتش رو ببینی و قیمتش در ایران رو باید حدس بزنی.
SIMON137
28-09-2011, 01:59
یکسری بست ها هست کاره باره گیری رو در گیتار انجام میده ، کل سیم هارو در یک فرت می بنده ، اسمش چیه ؟
powerslave
28-09-2011, 02:42
یکسری بست ها هست کاره باره گیری رو در گیتار انجام میده ، کل سیم هارو در یک فرت می بنده ، اسمش چیه ؟
کاپو.
فنریش هست که مثل انبر دست، دسته داره و فنر باعث میشه که ثابت بمونه. ارزونتر هست ولی ایرادش اینه که ممکنه ساز رو از کوک خارج کنه ولی کار باهاش خیلی سریع هست و میشه موقع اجرا هم به راحتی برش داشت و گذاشتش.
نوع دیگش که پیچی هست، گرونتره و نصب کردنش وقت گیره ولی صدای تمیزتری میده (وقتی قدیمی بشه، فنری ها شایو گز بدن).
قیمت ها هم از 7-8 هزار تومان هست تا 30-40 تومن. من خودم یه 12 تومنی فنری دارم. بد نیست. خیلی ازش استفاده نمیکنم.
چی پیشنهاد میدید ؟
من یه James Neligan پیک آپ دار cutaway گرفتم 450 از سر تخت طاووس ، اون مغازه یاماها، البته با استادم رفتم و تخفیف زیاد داد
سازای گرونترش آکوستیکای یاماها بودن ، 700- 600 تومن به بالا
joe_satriani
21-10-2011, 13:49
با سلام
دوستان این افکت رو کجا میشه تعمیرش کرد؟؟
مشکلش اینه که روشن نمیشه.
به احتمال زیاد توی بردش تداخل الکتریکی رخ داده باشه..........
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. :11:
peyman_nn
23-10-2011, 17:40
کسی در مورد سنتور سوال داشت در خدمتیم
دوستان کسی راجع به اسپیکر های بزرگ و پرقدرت اطلاعاتی داره ؟!
اونهایی که پایه داره بیشتر تو کنستر های کوچیک ازش استفاده میشه !
راجع به قیمتش و اینا !
برای وصل کردن ساز بهش احتیاج دارم !
mpirayesh
06-11-2011, 02:39
ببخشید میدونم که اینجا جاش نیست
من هیچ اطلاعاتی درباره موسیقی و نوازنوگی ندارم
اما یه سوال داشتم درباره ساز بادی مربوط به شمال خراسان به نام قوشمه
آیا میشود با یک ارک صدا و نوای این ساز را شبیه سازی کرد
اینم توضیحی در مورد آن
دوما اینکه کجا میشه برای یادگیری این ساز رفت
البته مشهدم
پیشاپیش از راهنماییهاتون ممنونم
powerslave
06-11-2011, 17:31
شما همین درخواست رو تو یه تاپیک دیگه هم ارسال کردی. اگه من اینجا نباید جواب بدم، دوستان زحمت بکشن پستم رو به جای درستش منتقل کنن.
از لحاظ تئوری، با کیبرد های دیجیتال هر صدایی رو میشه شبیه سازی کرد. حالا یا باید از یه نتش مثل C4 سمپل بگیری و بقیه نت ها رو با توجه به فرکانس نت ها و با تغییر فرکانس سمپلت ایجاد کنی. راه دوم اینه که سعی کنی با یه نرم افزار ماتریسی، یه سینت دیجیتال، یا یه سینت آنالوگ صدای اون ساز رو برای یه نت بسازی، و مجدداً باید مراحل تغییر فرکانس برای هر نت رو مثل راه اول انجام بدی.
گروه های بزرگ خیلی این کار ها رو کردن مثل پینک فلوید که صدای سگ رو ایجاد کردن و یا خیلی گروه های دیگه که صدای رعد و یا بارون رو ایجاد میکنن. البته فکر کنم در این موارد اخیر بیشتر حالت حافظه و جرا انجام میشه.
adamebikarr
12-11-2011, 14:33
کسی در مورد سنتور سوال داشت در خدمتیم
آقا جان!
علاقه مند به سه چیزم!
ویلون.سه تار و سنتور
ویلون که سخته!!!!!!!!
حالا سه تار و سنتور رو می خوام جفتش برم
به نظرت اول کدومش رو برم که زودتر یاد می گیریم؟
در ضمن یه ته صدای هم دارم. کدومش بهتره اول؟
بچه ها منکلی گشتم نبود.. می خواستم یک درام بخرم... با حداقل بودجه... دسته دوم هم بود بود...کیت استاندارد هم باشه... یکم دربارش و قیمتاش رو می تونید بگید؟ از چند شروع میشه تا چند؟ چطوریه؟ لوازم موازم جداگونه هم می خواد؟ دسته دوم بگیرم یا نو؟ گفتم هم دیگه! حداقل بودجه! هرچی کمتر بهتر ( ولی نه دیگه جنس مضخرفی باشه... جنسش عالی هم نبود نبود....)
shahriar_669
25-11-2011, 11:55
سلام
دوستان میشه لطف کنید توضیحاتی در باره انواع گیتار الکتریک همراه با عکس و زمینه استفاده ساز رو بگید اگه خدا بخاد میخوام وارد جمع گیتار الکتریک داران بشم:8::8::10::11:
powerslave
25-11-2011, 20:27
سلام
دوستان میشه لطف کنید توضیحاتی در باره انواع گیتار الکتریک همراه با عکس و زمینه استفاده ساز رو بگید اگه خدا بخاد میخوام وارد جمع گیتار الکتریک داران بشم:8::8::10::11:
خوب به گونه ای میشه گیتار رو به دو دوستل کلی آکوستیک و الکتریک تقسیم کرد.
و توضیحاتش هم که مشخصه. آکوستیک بدون تقویت صدا و فقط با لرزش سیم ها و بدنه گیتار صدا تولید میشه ولی در گیتار الکتریک، با استفاده از القا شار الکتریکی، سیگنالهایی در پیک آپ های گیتار تولید میشه که به آمپلی فایر میره و در اونجا تقویت میشه و از طریق بلندگو شنیده میشه. الکتریک رو میشه به صورت Unplug هم برای تمرین های ساده تر استفاده کرد ولی خوب صداش 2 متر اونور تر شنیده نمیشه و فقط برای تمرین تو جایی که باید ساکت باشه به درد میخوره. این از تقسیم بندی کلی.
حالا ممکنه کسای دیگه جور دیگه صحبت کنن که باز همش میره زیر همین دو تا شاخه. گیتار فلامنکو و گیتار کلاسیک و گیتار پاپ همشون آکوستیک هستن. منتهی از این بین گیتار فلامنکو جنس سیم (رشته هاش هم میشه گفت چون اکثر آکوستیک ها رشتۀ نایلونی استفاده میکنن.) هاش خاص هست و همچنین یکم چوب سبکتری استفاده میکنه و یکسری خصوصیات دیگخه هم داره. گیتار آکوستیک میتونه در اندازه ها و نام های مختلف با جنس رشتۀ متفاوت (نایلونی یا فلزی) بیاد. میتونه خودش پیک آپ داشته باشه یا نداشته باشه. دیگه میتونه کات اِوی داشته باشه یا نداشته باشه. این توضیحاتیه که من میتونم در مورد گیتار کلاسیک بدم.
تصویر بالا یه گیتار کلاسیک با رشته ها یا سیم های نایلونی هست که کات اوی هم نداره.
بعدش هم گیتار الکتریک رو داریم. اصول اولیه همشون همونیه که بالاگفتم. برند های مختلفی وجود داره. از فندر و گیبسون گرفته تا..... آیبنز و گرتچ و جکسون و ESP و ...... خیلی هستن. اونقدر که نمیشه لیستش کرد.
گیتار الکتریک به این صورت نیست که یه برندش برای یه سبک باشه. مثلاً معروفترین گیتار الکتریک که استرتوکستر فندر باشه در سبک های مختلفی مثل جز، انواع راک، پاپ، انواع متال و ... استفاده میشه. همینطور بقیه گیتار ها که باز گیبسون لز پال خیلی مشهوره. منتهی بعضی ها میخوان صداشون شبیه یه گروه خاص بشه، میرن اون تجهیزات رو میخرن.
عکس پائین از ویکیپدیا گرفته شده:
خیلی میتونم برات توضیح بدم ولی ترجیح میدم شما سئوال کنی.
بچه ها منکلی گشتم نبود.. می خواستم یک درام بخرم... با حداقل بودجه... دسته دوم هم بود بود...کیت استاندارد هم باشه... یکم دربارش و قیمتاش رو می تونید بگید؟ از چند شروع میشه تا چند؟ چطوریه؟ لوازم موازم جداگونه هم می خواد؟ دسته دوم بگیرم یا نو؟ گفتم هم دیگه! حداقل بودجه! هرچی کمتر بهتر ( ولی نه دیگه جنس مضخرفی باشه... جنسش عالی هم نبود نبود....)
کسی نمی دونه؟
mojtaba6682
14-12-2011, 20:33
سلام به دوستان عزیز من تازه با این تاپیک آشنا شدم من عاشق ویولن هستم ولی متاسفانه ندارم و میخوام بخرم چند تا سوال دارم اگه کسی میدونه لطفا جواب بده
یه ویولن خوب نه در حد خیلی حرفه ای در حد کسی که میخواد تازه یاد بگیره حدودا چقدره؟؟ قیمت ها رو دقیق نمیدونم ولی منظورم اینه که مثلا اونایش که در حدود 60 هزار هستند مشخصه که زیاد خوب نیستن و مثلا از یکی پرسیدم میگفت زیر 120 تومن خوب نیستن . اگه اسم دارن که میدونم دارن یه مدل خوبش رو بهم معرفی کنین و یه سوال دیگه اینکه من الان در شرف خدمت هستم ولی امریه گرفتم یعنی عصر خونه هستم ،میتونم خوب یاد بگیرم؟؟
با نام خدا و سلام
دوستان بنده عاشق سنتورم و بالاخره تصمیم گرفتم این ساز رو بخرم و یاد بگیرم :) . حالا چند تا سوال دارم :
1- قیمت این ساز چقدره
2 - من که الان مبتدی هستم سنتور حرفه ای بگیرم یا معمولی بودجه ای که میخوام خرج کنم تا 300 تومن
3 - امکان این که بدون رفتن به کلاس و با کتاب و یا فیلم آموزشی یاد بگیرم هست یا نه
4 - باید روزی چقدر واسه یاد گرفتنش وقت بزارم و چند وقته میتونم یه صدایی ازش در بیارم
5 - اگه یه راهنمایی واسه خرید کنید عالیه
6 - یه جا هم اگه واسه خرید معرفی کنید که دیگه چه بهتر
peyman_nn
19-12-2011, 14:47
با نام خدا و سلام
دوستان بنده عاشق سنتورم و بالاخره تصمیم گرفتم این ساز رو بخرم و یاد بگیرم :) . حالا چند تا سوال دارم :
1- قیمت این ساز چقدره
بین 100 هزار تا 8 میلیون ساز استاد مرحوم ناظمی ( همونی که دست استادان بزرگ بوده و الان پیدا نمیشه)
2 - من که الان مبتدی هستم سنتور حرفه ای بگیرم یا معمولی بودجه ای که میخوام خرج کنم تا 300 تومن
نه ضعیف بگیر که هیچی حالیت نشه و نه حرفه ای بگیر که بعدا پشیمون بشی . کسی که رانندگی بلد نیست نمیره ماکسیما بخره ، با پراید باید شروع کنه
3 - امکان این که بدون رفتن به کلاس و با کتاب و یا فیلم آموزشی یاد بگیرم هست یا نه
اصلا امکانش نیست ، اصلا رغبتی در تو ایجاد نمیکنه ، حتما باید پیش استاد بری
4 - باید روزی چقدر واسه یاد گرفتنش وقت بزارم و چند وقته میتونم یه صدایی ازش در بیارم
شما یک سنتور خوب متوسط بگیر با راهنمایی من ، بعد یک اموزشگاه خوب اسم نویسی کن ، اگر این اوایل روزی 1 ساعت کار کنی تا راه بیوفتی کافیه ، بعد از 3 تا 4 ماه ( بستگی به نحوه ی تدریس استاد ) به درس هایی میرسی که وقتی میزنی خودم کیف میکنی ولی شاید برای بقیه ساده باشه . پس از پایان کتاب اول در عرض 8 ماه تا 1 سال : راحت میتونی بری به کتاب دوم که هر اهنگش برای من خاطره ای است
5 - اگه یه راهنمایی واسه خرید کنید عالیه
اینا رو بخون ، بعدش چشم ، هر چند که من شهرستان دوری هستم ولی تجربه زیادی دارم ، لطفا در سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هم عضو شو تا بیشتر یاد بگیری
6 - یه جا هم اگه واسه خرید معرفی کنید که دیگه چه بهتر
چشم
پوریا خان
20-12-2011, 10:03
سلام به دوستان عزیز من تازه با این تاپیک آشنا شدم من عاشق ویولن هستم ولی متاسفانه ندارم و میخوام بخرم چند تا سوال دارم اگه کسی میدونه لطفا جواب بده
یه ویولن خوب نه در حد خیلی حرفه ای در حد کسی که میخواد تازه یاد بگیره حدودا چقدره؟؟ قیمت ها رو دقیق نمیدونم ولی منظورم اینه که مثلا اونایش که در حدود 60 هزار هستند مشخصه که زیاد خوب نیستن و مثلا از یکی پرسیدم میگفت زیر 120 تومن خوب نیستن . اگه اسم دارن که میدونم دارن یه مدل خوبش رو بهم معرفی کنین و یه سوال دیگه اینکه من الان در شرف خدمت هستم ولی امریه گرفتم یعنی عصر خونه هستم ،میتونم خوب یاد بگیرم؟؟
برای شروع حداقل 150 تا 200 تومن خرج کنی بهتره. مارک های مختلفی توی بازار هستند با کیفیت مختلف.
مارک هافنر الان هست که مدل های ارزونش که چینی هستند از 200 تومن به بالا هست و آلمانیهاش از حدود 1 میلیون به بالا.
برای شروع تا چند ماه حدود 1 ساعت تمرین دقیق در روز کفایت می کنه ولی نکته مهم اینه که باید اصولی یاد بگیری و معلم خوبی داشته باشی امری باشه در خدمتیم. اگر خواستی می توم برات پ.خ کنم.
سلام دوستان
من علاقه زیادی به نواختن کمانچه دارم اما متاسفانه توی شهرم کرمان استاد ماهری تا الان پیدا نکردم ..
به نظرتون شروع با یه استاد متوسط دست آدم رو از همون اول خراب نمیکنه ؟
بعد قیمت یک کمانچه معمولی به سمت خوب چند هست حدودا ؟ اگه دوستان کسی اطلاع داره ممنون میشم نظرشو بگه .
mojtaba6682
20-12-2011, 20:11
برای شروع حداقل 150 تا 200 تومن خرج کنی بهتره. مارک های مختلفی توی بازار هستند با کیفیت مختلف.
مارک هافنر الان هست که مدل های ارزونش که چینی هستند از 200 تومن به بالا هست و آلمانیهاش از حدود 1 میلیون به بالا.
اگر خواستی می توم برات پ.خ کنم.
این تیکه از صحبتتون رو متوجه نشدم. ببینید من مدل چینی نمیخوام و مدل 200 به بالا هم نمیخوام در حد همون 150 تا 200 یه مارک خوب اگه سراغ دارین معرفی کنین خیلی ممنون
پوریا خان
26-12-2011, 11:34
این تیکه از صحبتتون رو متوجه نشدم. ببینید من مدل چینی نمیخوام و مدل 200 به بالا هم نمیخوام در حد همون 150 تا 200 یه مارک خوب اگه سراغ دارین معرفی کنین خیلی ممنون
منظور چینی ساخت کشور چین بود. با قیمتی که شما گفتید ویولن چینی هست فقط.
victorman
28-12-2011, 23:33
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
من مدت زیادی هست که علاقه به نوازندگی دارم اما متاسفانه شرایطش جور نبود. که جور شد خدارو شکر.
من علاقه ی خیلی زیادی به دو ساز ویلنسل و گیتار الکتریک دارم.
متاسفانه به خاطر نبود ویلنسل الکتریک در شیراز من باید سفارش بدم برام بیارن که تا جایی که فهمیدم یه ساز رو باید اول صداشو شنید بعد خرید. به نظر شما من این مورد رو چیکار کنم ؟
و مورد دوم اینکه تو شیراز استاد ویلنسل به خوبی پیدا نمیشه. آیا این ساز سازی هست که بشه بدون وجود استاد حرفه ای و با تمرین زیاد یاد گرفت ؟؟
shabgard1373
05-01-2012, 20:05
کسی نمی دونه؟
این قیمتش شنیدم از 400 شروع میشه که این 300 یا 400 تومنیاش خیلی مارک های خوبی نیست. ولی اگه بخوای یه مارک درست حسابی بخری مثلا tama باید کم کم 1 تومن پول خرج کنی توی ایران هم تاما یه نمایندگی داشت که اسمشو یادم نمیاد
ارزون میتونی 300 پیدا کنی:46:
aria_electric_fars
06-01-2012, 19:52
سلام
من می خوام نی انبان بخرم و نمی دونم قیمتش چنده و در شیراز کجا هست !!!
سی دی آموزشی هم جایی هست من بگیرم؟؟ می خوام اول سی دی رو ببینم بعد اگر دیدم می شه یاد گرفت برم کلاس
اگر لینک دانلود داره بزارید واسم
با تشکر
به نظر من شما كه علاقه به ساز داري بهتره كه يكي رو انتخاب كني يا گيتار يا سه تار چون طبع اين سازها با هم جور در نمياد.الكتريك غربي.سه تار شرقي :20:
بعدشم بدون اينكه بخواهي كلاسيك بزني هم ميتوني الكتريك بزني پس بهتره از اول وقتت رو بذاري واسه الكتريك(دوستانه بود)
powerslave
07-01-2012, 01:06
دوستای گلم من نظر کلی و تجربۀ شخصیم رو میگم.
هر چقدر هم که استعداد داشته باشین، با استاد بهتر و سریع تر و صحیح تر یاد میگیرین.
استاد حالا حتی اگر یه فرد جوانی هم باشه که مثلاً 5-6 سال باشه اون ساز رو میزنه باز یه ریزه کاری هخایی بهتون یاد میده که تو هیچ سی دی آموزشی ای پیدا نمیکنید.
داشتن استاد یه خوبی داره که از ایجاد عادت اشتباه در ذهن و عضلاتتون هم جلو گیری میکنه. من حتی میتونم بگم که چند تا فیلم از چند کشور دنیا در مورد موسیقی دیدم که فرد با استعدادی پیدا شده بود که بعد از مدتی استادی اون رو کشف کرده بود ولی عادت بد در هنرجو پدید اومده بود که برطرف کردن اون عادت خیلی خیلی کار سختیه تا اینکه از اول صحیحش رو یاد بگیرین. فکر نکنین که فیلم بوده و .. چون چند تاشون از روی زندگی واقعی اون افراد بوده. و باز اینکه تجربل شخصی من در نواختن سازه که الان دارم به سختی عادت های اشتباه رو کنار میزنم.
اما دلیل اصلی پستم اینه که ببینم کسی میتونه یه اطلاعاتی در مورد قیمت و نوع محصولات تو برند کیبرد Korg و kurzweil بهم بده؟
تمام گروه هایی که من کارشون رو دنبال میکنم، از هردوشون استفاده میکنن ولی در نهایت بیشترشون به kurzweil رو آوردن.
در نظر داشته باشین که ساز اصلیم گیتار هست و میخوام فقط بدونم که مدل های خوبشون (نه عالی و گرونقیمت) چند هستن و در حد ایجاد چند تا آکورد یرای پس زمینه و .. میخوام. و اینکه الان اینها رو خودشون سینتِ سایزر دیجیتال هم دارن؟ یا باید جدا گانه براشون تهیه کرد؟ هر گونه اطلاعاتی در این موارد یا اطلاعات دیگه ای برام مفیده. پیشاپیش ممنون.
aria_electric_fars
07-01-2012, 10:59
سلام
ببینید هزینه کلاس های موسیقی نمی دونم چرا اینقدر بالا هستن مثلا جلسه ای که 1 ساعت باشه شاید حداقل 15000 یا 20000 تومن می گیرن آخه این انصافه؟؟!!!
بعد به جای اینکه انگیزه و روحیه بدن تو ذوق آدم می زنن !!!
به نظر من اگر آدم دوست و رفیق داشته باشه که بلد باشن بره ازشون یاد بگیره بهتره تا بره کلاس !!! البته کلاس بهتره ولی خب پول و از جون و دل یاد نمی دن
powerslave
07-01-2012, 18:01
خوب آخه آدم داریم تا آدم.
من از کسی که این دورو ور استودیوی رکورد موسیقی قانونی داره، که از صدا و سیمای استان میان تو استودیوش برای رکورد آدرس کسی رو گرفتم که برم پیشش برای آموزش. توصیه کرد که این کارش درسته. من هم یه جلسه رفتم باهاش صحبت کردم و گفتم نه تعریف بیخود میخوام و نه غر غر بیخود. پول میدم و آموزش میخوام و ایراد ها رو هم باید بگی.
حالا ایسن کسی که پیشش میرم، با من دوست شده و حتی الان میشینم باهاش دمو های ؟آلبومش رو گوش میکنم و نظر میپرسه ازم. قیمتش هم مناسبه و مهم تر از همه اینکه واقعاً عاشق موسیقی هست. حتی شده من در یک روز دوبرابر زمانی که باید میموندم موندم ولی اون پولی که با هم طی کردیم رو میگیره. چون که موسیقی براش مهم تر هست تا پول. ولی خودش هم از آموزش گاه ها میگه که مدتشون کم هست و پول زیادی میگیرن.
بعد از اینکه پست قبلی رو دادم، رفتم یکم تحقیق کردم. kurzweil تمام کیبرد هاش در اصل سینتِ سایزر دیجیتال هستن که معروفترین مدلش که K2600 باشه که امثال جوردن رودس از Dream Theater ازش استفاده میکردن، حدود 8600 دلار قیمتش بود. البته دیگه تولیدش قطع شده. این هم یه مدل کاملاً حرفه ای هست که در اصل یه DSP و یک کیبرد و یک کامپیوتر شخصی رو با هم ترکیب کردن. حتماً تو کنسرت دریم دیدین دیگه که یه مونیتور لمسی هم داره که میشه توش نت ها رو دئید یه افکت ها رو از توش انتخاب کرد. همچنین گفته میشه که بهترین شبیه سازی صدای پیانو رو داره.
من خودم که دنبال یه چیز خیلی ارزونترم ولی گفتم این اطلاعات رو بنویسم شاید به درد کس دیگه ای بخوره.
MOHAMMAD2010
22-01-2012, 20:57
بچه ها قیمت روز گیتار c70 یاماها رو کسی داره ؟ _ دست دومشو چند میخرن ؟ )
MOHAMMAD2010
01-02-2012, 18:09
کسی اطلاعی نداره !؟
camaro lt
03-02-2012, 21:25
به نظر من 18 سال زیاده واسه این کار :happy:
چاک شولدینر رو می شناسی ؟
این مرد بزرک تو سن 18 سالگی بند Death رو درست کرد و وکالیستش شد
لیدر بند هم بود
به حر حال کار نشد نداره
موفق باشی دووست من
سلام بر همگي. چند سالي هست كه دنبال يادگيري گيتار هستم و البته به نظر من اول از همه بايد سواد اين كار رو داشت، يعني نُت خواني و نوشتن نُت موسيقي كه تقريبا هيچ گيتاريستي رو نديدم كه اين را بلد باشه و هروقت پرسيدم جوابهاي بي سر و ته و نامشخص دادن! و در ادامه از زبان كسي كه سالها گيتار كار كرده بود و نُت خواني بلد نبود شنيدم كه ميگفت: همش اشتباه بود! بجاي يادگرفتن اصولي و علمي فقط از راه شنيدن و پياده كردن اون موسيقي روي سازم و تقليد از آهنگهاي اين و اون عمرم رو هدر دادم در حاليكه بايد از روز اول نت خواندن رو ياد ميگرفتم.
حرف در اين مورد زياده.
از اول تاپيك شروع كردم به خواندن تا رسيدم به اين پست كه نوشته 18 سالگي زياده!!
چرا زياده؟! هيچوقت براي ياد گرفتن دير نيست، اگر اينجوريه كه بفرض 18 سالگي خيلي ديره پس بايد بدونين اريك كلاپتن توي 18 سالگي اولين گيتار خودشو هديه جشن تولد از مادر بزرگش گرفت..و حالا هم تمام جزو برترينهاست..
خب فعلا پستها رو ميخونم تا ببينم چقدر از جوابهام رو ميتونم اينجا پيدا كنم؟
تشكر
camaro lt
03-02-2012, 23:03
خب رسيدم به اين پست كه به واقع حرف منطقي و درستي زده شده. چيزي كه من مدتهاست بهش رسيدم و دنبال يادگيري اون هستم..نت خواني.
فكر كنم تكرار پستهاي اينچنيني بتونه پاسخي براي همه اونهايي كه سوالاتي در اين مورد دارند باشه.
اما شما با گذراندن دوره ی سلفژ خیلی راه هارو میون بر میزنی
از طرفی با تئوری موسیقی ، خطوط حامل و نت خوانی آشنا میشی
از طرف دیگه گوش های شما با صدا ها آشنا میشه و میتونه اونهارو تشخیص بده
در خارج از کشور قبل از اینکه دست به ساز ببرند حداقل دوره ی کوتاهی سلفژ کار میکنند تا به سطح آمادگی لازم برسند. اما متاسفانه در ایران به این علم توجهی نمیشه و هنر جو باید خیلی سخت تر به اون نقطه ی اوج برسه.
شما میتونی از کتاب Pozzoli شماره 1151 شروع کنی
معمولا این کتاب رو میباستی به همراه وسیله ای که صداهای ثابت و ژوست یک با دو اکتاو رو بتونه تولید کنه کار کرد. اساتید تئوری دروس این کتاب رو با پیانو تدریس میکنند که خیلی در پیشرفت ذهنی هنرجو تاثیر مثبت داره.
کتاب پوزولی شامل 2 بخش پارلاتی(Parlati)و کانتاتی هستش (Cantati ) هستش که بخش اول یعنی پارلاتی شامل آشنایی با تئوری هستش و بخش دوم که کانتاتی باشه بخش آوازی هستش که شما رو به این وادار میکنه که تک تک صدا هارو با هنجره تمرین کنید. این باعث میشه که ضمیر ناخودآگاه شما صدا هارو حفظ کنه و در هنگام نوازندگی به کمک شما بیاد.
البته این بهترین راه برای شروع
شروع از یک ساز ساده و زیبا مثل سه تار هم میتونه فوق العاده باش
ساز مشقی اصطلاحیه که برای ساز های آماتور بکار برده میشه
معمولا برای ابتدای کار لازم نیست که زیاد هزینه کنید
البته در مورد ساز های مختلف این مساله متفاوته اما شما برای شروع کار با سازهای سه تار یا گیتار میتونید از سازهای آماتور (مشقی) استفاده کنید
MOHAMMAD2010
05-02-2012, 21:36
خب خودم فهمیدم
قیمتش الان 280 تومنه !!!
هر کی دست دومشو در حد آک بدون هیچ استفاده ای خواست بگه
سلام دوستان
پیانو در حد 3-4 میلیون چی میشه خرید؟
به نظر شما دیجیتال چطوره؟
در ضمن من تاحالا کار نکردم و اصلا بلد نیستم
Pessimist
17-02-2012, 18:32
سلام دوستان
الان در مورد قیمت ها چیزی نمیدونم اما یکی از دوستانم سه چهار سال پیش یه پیانوی دیجیتال خرید به قیمت یک و نیم میلیون تومان.
پیانوی دیجیتال بیشتر به درد کسانی میخوره که تازه میخوان شروع کنن یه خوبی دیگه هم که داره اینه که فضای کمتری رو اشغال میکنه.
الان در مورد قیمت ها چیزی نمیدونم اما یکی از دوستانم سه چهار سال پیش یه پیانوی دیجیتال خرید به قیمت یک و نیم میلیون تومان.
پیانوی دیجیتال بیشتر به درد کسانی میخوره که تازه میخوان شروع کنن یه خوبی دیگه هم که داره اینه که فضای کمتری رو اشغال میکنه.
مرسی
در مورد کیفیت صدا چطوره؟
قابل مقایسه با یه پیانوی آکوستیک ارزون هست یا نه؟
Pessimist
17-02-2012, 21:36
مرسی
در مورد کیفیت صدا چطوره؟
قابل مقایسه با یه پیانوی آکوستیک ارزون هست یا نه؟
نخیر اصلا قابل مقایسه نیست.
ببین خوبی پیانوی دیجیتال اینه که نیاز به کوک کردن نداره ما یه معلم زبان داریم که پیانوی آکوستیک داره و میگه سالی یه بار میبره واسه کوک کردن بعدش حمل و نقل پیانوی دیجیتال هم خیلی راحته.
من خودم دقیقا خبر ندارم اما فکر کنم با 3 یا چهار میلیون تومن میشه یه پیانوی خوب خرید حالا دیجیتال یا آکوستیکش رو نمیدونم.
شما چند روز صبر کن شاید بعضی ها باشن که اطلاعاتشون از من بیشتر باشه.
نخیر اصلا قابل مقایسه نیست.
ببین خوبی پیانوی دیجیتال اینه که نیاز به کوک کردن نداره ما یه معلم زبان داریم که پیانوی آکوستیک داره و میگه سالی یه بار میبره واسه کوک کردن بعدش حمل و نقل پیانوی دیجیتال هم خیلی راحته.
من خودم دقیقا خبر ندارم اما فکر کنم با 3 یا چهار میلیون تومن میشه یه پیانوی خوب خرید حالا دیجیتال یا آکوستیکش رو نمیدونم.
شما چند روز صبر کن شاید بعضی ها باشن که اطلاعاتشون از من بیشتر باشه.
باز هم مرسی وقت گذاشتی
rh.mohammad
26-03-2012, 17:51
سلام دوستان
الان قیمت ها خیلی رفته بالا .
اگه واسه شروع کار میخوای میتونی با پیانوی دیجیتال شروع کنی . با 2 تومن میتونی یه چیز خوب بخری
ولی به نظر من بهترین گزینه اینه که یه پیانو آکوستیک دست دوم خوب بخری. نو اگه بخری تو سال اول باید چندین بار کوکش کنی . با همون 3 - 4 تومن هم میتونی یه چیز خوب بخری . من خودم چند سال پیش که پیانومو عوش کردم به جاش یه پیانوی نو خریدم ولی اگه برگردم عقب حتما دست دوم میخرم .
گزینه زیاده ولی به نظرم با یه نفر که وارده برو که بتونه پیانو رو چک کنه برات
Переклад не
27-03-2012, 09:49
دوستان با بودجه ی 200 تمن چه آلت موسیقی میشه خرید؟
rh.mohammad
27-03-2012, 18:56
دوستان با بودجه ی 200 تمن چه آلت موسیقی میشه خرید؟
خیلی چیزا میشه خرید .
خیلی از سازای بادی به اضافه ی ویولون و گیتار و خیلی از سازای ایرانی
شما به کدوم ساز علاقه دارید؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.