ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث و راهنمايی درباره ی انواع آلات موسيقی (قيمت، کاربرد، آموزشگاه‌ها و ...)

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5

cao-cao
25-04-2009, 11:36
دوستان چه جوری میتونی دف یاد بگیرم اموزشکاه نزدیک میدون فردوسی هست؟

pooria_k2
25-04-2009, 19:52
یه سه تار خوب چند در مییاد؟ و به نظر شما تار بهتره یا سه تار؟:31:

vioman
27-04-2009, 08:30
یه سه تار خوب چند در مییاد؟ و به نظر شما تار بهتره یا سه تار؟:31:

دوست عزیز
در مورد موارد تعین کننده در کیفیت یک سه تار در صفحات قبلی بحث شده.
قیمت سه تار از حدود 30 هزار تومان شروع میشه به بالا
طبیعتا یک سه تار نسبتا مرغوب بالای 100 تا 150 هزار تومان قیمت داره:20:

سول شما در مورد تعین یک ساز برتر میان تار سه تار برای من نا مفهومه !:13:
چون ساز اول اینکه سلیقه ای هستش و دوم اینکه اصلا 2 تا ساز با هم قابل مقایسه نیستند.:20:

موفق باشید:11:

احمد ترابی
02-05-2009, 08:03
سلام
من به موسیقی خیلی علاقه دارم و دلم میخواد یکی از آلات موسیقی رو کار کنم
حالا موندم کدومش
حالا به نظر شما یاد گرفتن کدومش راحتتره؟
پولش هم مسئله ای نیست
ممنون میشم راهنماییم کنید
سربلند باشید

kiwi
02-05-2009, 08:40
سلام
حالا موندم کدومش
پولش هم مسئله ای نیست
سربلند باشید

:18::18::18:
:18::18::18:
تاحالا همچون سوالي نشنيده بودم.كه كسي از 1نفر ديگه بپورسه من چه سازي بزنم.اخه چه جور سازي دوست داري بادي كوبه‌اي زهي؟؟؟؟
يا حداقل بگو چه سبك اهنگي دوس داري؟
خودت چند تا گزينه بگو .

root professional
02-05-2009, 11:34
سلام
حالا موندم کدومش
پولش هم مسئله ای نیست
سربلند باشید

از همه راحت تر گیتار پاپ هست.
اما موسیقی فقط به علاقه مربوطه یکی رو میبینی از بس علاقه داره یه ساله ویولن یاد میگیریه.
به نظر من قبل انتخاب ساز چندتا تک نوازی از نوازندگان بزرگ سازهای مختلف گوش کن تا ببینی به کدوم علاقه داری.

Gamemaster
02-05-2009, 14:04
دوست من با ابن اوصاف ساز نگيريد بهتره چون هر چي بگيزيد بعدا رهاش ميكنيد چيزي كه ميگم ديدم هنرجو داشتم اينجوري بوده ولي بگم كه استثنا هم هست
در كل اگه شروع كردين تو كارتون موفق باشين

vioman
02-05-2009, 14:28
سلام
حالا موندم کدومش
پولش هم مسئله ای نیست
سربلند باشید

دوست عزیز
به نظر من شنونده بودن هم یک هنره!

تصمیم عجولانه و پیشنهاد گونه ، اون هم در مورد هنری والا چون موسیقی و کاری صعب چون نوازندگی نتیجه ای جز کسل شدن شما و دور شدنتون از دنیای ساز و یا حتی موسیقی نداره.

به نظر من بهتره گوش کنید ، زیاد گوش کنید
اینکه چی گوش کنید بر میگرده به سلیقه ی شما اما روزی میرسه که صدایی از صداها شما جذب میکنه ، انقدر این جذابیت افزایش پیدا میکنه که حاضر میشید هر سختی رو به خاطر رسیدن به این صدا تحمل کنید .

اون موقع شما 3 حسن در کارتون هست.
اول اینکه گوشتون با موسیقی بیش از پیش آشنا شده.
دوم اینکه ساز رو خودتون انتخاب کردید .
سوم اینکه اون پشتکار لازم رو برای اون ساز بدست آوردید.

امیدوارم نظر شخصی من شما رنجیده خاطر نکرده باشه:10::20:

موفق باشید
یا علی:11:

GiggleClub
11-05-2009, 20:01
سلام خدمت اساتید محترم

من گیتار کلاسیک میزنم
حالا میخوام ساز جدیدی رو شروع کنم
بین ویلون و گیتار الکتریک موندم شدیدا
تصمیم دارم هر دو رو یاد بگیرم. به نظرتون کدوکو اول شروع کنم؟
اصلا باهم میشه کار کرد؟ با توجه به اینکه وقت آزادم زیاده
اینم بگم نهایتن تا ۵۰۰ بابت ساز میتونم هزینه کنم
با ۵۰۰ ویولون بهتر گیر میاد یا گیتار و آمپلی؟

کلن تا ۴۰۰-۵۰۰ یه گیتار و آمپلی / یه ویولون معرفی کنید
یه ویولونم حدود ۲۰۰ معرفی کنید واسه یکی از دوستام

ممنون میشم راهنمایی کنید

vioman
13-05-2009, 02:30
سلام خدمت اساتید محترم

من گیتار کلاسیک میزنم
حالا میخوام ساز جدیدی رو شروع کنم
بین ویلون و گیتار الکتریک موندم شدیدا
تصمیم دارم هر دو رو یاد بگیرم. به نظرتون کدوکو اول شروع کنم؟
اصلا باهم میشه کار کرد؟ با توجه به اینکه وقت آزادم زیاده
اینم بگم نهایتن تا ۵۰۰ بابت ساز میتونم هزینه کنم
با ۵۰۰ ویولون بهتر گیر میاد یا گیتار و آمپلی؟

کلن تا ۴۰۰-۵۰۰ یه گیتار و آمپلی / یه ویولون معرفی کنید
یه ویولونم حدود ۲۰۰ معرفی کنید واسه یکی از دوستام

ممنون میشم راهنمایی کنید

دوست عزیز
به نظر من شما در صورتی که ساز گیتار الکتریک رو ادامه بدید موفقیت های بیشتری خواهید داشت
ساز ویولن یک ساز زهی هستش که خیلی سخت میشه بر اون مسلط شد
بهتره که سازی انتخاب کنید که هم خانواده ی ساز قبلیتون باشه ، اینطوری هم بهتر با ساز ارتباط بر قرار میکنید هم سریعتر پیشرفت میکنید:20:
در مورد ساز گیتار بهتره که از اهل فن این ساز سوال کنید اما ویولن..

ساز ویولن مشقی از قمیت هایی حدود 100 هزار تومان شروع میشه به بالا
تنوع مارک های ویولن خیلی زیاده و 70 درصد اونها چینی هستند!!! فقط اسماشون فرق میکنه
البته به این معنی نیست که کیفیت های برابری داشته باشند.
اگر ظاهر ساز غلط انداز شما رو مجذوب نکنه از صدای ساز میشه پی به محدوده ی قیمت اون برد.

با حدود قیمت 200 هزار تومان میتونید ساز های آماتی تهیه کنید.
بعضی ساز های کره ای هم همین حدود قیمت رو دارند اما باید در خرید اونها دقت کنید.
ساز های کره ای خوب بالای 600 هزار تومان قیمت دارند:46:

موفق باشید
:11:

GiggleClub
14-05-2009, 21:34
ممنون بابت توضیحاتتون

از چند نفر دیگه هم پرسیدم گفتند بهتره همین گیتارو ادامه بدی
پس بیخیال ویولون فعلن

حالا اساتید گیتار من یه گیتار کلاسیک خوب میخوام تا 500 تومن. پیکاپم داشته باشه

Gamemaster
14-05-2009, 22:01
يكي هست مال استيو وي مارك ايبانز با طرح خاص خودش با پيكاپ 700 تومن

GiggleClub
15-05-2009, 00:21
ممنون دوست عزیز

عکسی ازش دارید؟
گیر میاد راحت؟

بدون پیکاپ بخوام تا ۵۰۰-۶۰۰ چی هست؟

pandemonium
17-05-2009, 12:14
سلام...
من میخوام گیتار الکتریکی کار کنم...میخواستم بدونم یه گیتار الکتریکی (Fender Stratocaster) که برای شروع به کارم بیاد و خیلی هم گرون نباشه (در حد 200-250) هست؟

با 200 تومن میخوای Fender بگیری ؟! اونم برای شروع کار ؟

ّfender که تهشه !

Grand
22-05-2009, 03:03
سلام

من علاقه زیادی به موسیقی سنتی به خصوص صدای "سه تار" دارم. از این رو قصد خرید و یادگیری این ساز رو دارم.

لطفاً در این مورد من رو راهنمایی کنید.

vioman
22-05-2009, 11:09
سلام

من علاقه زیادی به موسیقی سنتی به خصوص صدای "سه تار" دارم. از این رو قصد خرید و یادگیری این ساز رو دارم.

لطفاً در این مورد من رو راهنمایی کنید.

تکرار شد...

دوست عزیز
در صفحات قبل (نچندان زیاد:46:) در مورد ساز سه تار ، ساختار اون و ... بحث های مفیدی صورت گرفته
اگر با مطالعه ی اونها باز هم سوالی باقی موند ، بفرمایید تا من یا دوستان از خجالتتون در بیاییم:20:

Grand
22-05-2009, 12:54
دوست عزیز
در صفحات قبل (نچندان زیاد:46:) در مورد ساز سه تار ، ساختار اون و ... بحث های مفیدی صورت گرفته
اگر با مطالعه ی اونها باز هم سوالی باقی موند ، بفرمایید تا من یا دوستان از خجالتتون در بیاییم:20:

52 صفحه هست این تایپیک نمیشه همش رو مطالعه کرد. تا چهار پنج صفحه قبل هم سر زدم اما خبری نبود! سرچ هم کردم که نشد...

Layken
23-05-2009, 00:17
سلام خسته نباشید من می خاستم یک گیتار الکتریک بخرم
ودر مورد این نوع گیتار هیچ اطلاعاتی ندارم تو تاپیکو هم یه نگاهی
کردم ولی صفحات زیادی داشت پیدا نکردم ..
اگه ممکنه منو راهنمایی کنید در مورد همه چیزاش..
و خودم هم چون بار اولمه می خوام یه چیزی در حدود 150 یا170 تومنیشو
بخرو...؟؟با تشکر

vioman
28-05-2009, 02:00
52 صفحه هست این تایپیک نمیشه همش رو مطالعه کرد. تا چهار پنج صفحه قبل هم سر زدم اما خبری نبود! سرچ هم کردم که نشد...

دوست عزیز
از صفحه ی 41 تا 48 بحث های مفیدی در مورد ساز سه تار صورت گرفته
میتونید اونهارو مطالعه کنید.:20:

bof
28-05-2009, 05:28
سلام,در مورد ترومپت و انواع اون و قیمت ها و کاراییهاش و همین طور اینکه از کجاهای تهران میشه خریداریش کرد یه توضیح کامل میدین؟لطفا این پست منم نقل قول نکنید چون میخوام ویرایشش کنم.

vioman
31-05-2009, 00:33
سلام,در مورد ترومپت و انواع اون و قیمت ها و کاراییهاش و همین طور اینکه از کجاهای تهران میشه خریداریش کرد یه توضیح کامل میدین؟لطفا این پست منم نقل قول نکنید چون میخوام ویرایشش کنم.

دوست عزیز

ترومپت یک ساز فلزی (معروف به برنجی ، ساخته شده بیشتر از برنز یا مس) از خانواده ی ساز های بادی بدون زبانه است.
لوله ی مخروطی و قوس دار این ساز فاقد سوراخه و از طریق 3 دکمه ی متصل به 3 درچه ، صدای ساز رو یک ، نیم ، و یک و نیم پرده جابجا میکنه.
لب نوازنده در این ساز نقش زبانه رو ایفا میکنه ، هر دو طرف لوله ی ساز حالت فنجانی شکل داره که در خروجی اندازه ی بیشتری به خودش میگیره.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

صدای ترومپت خیلی نافذه و به نظر من خیلی زیباست و از لحاظ حجم صدا با گروه 10 نفری زهی رقابت میکنه.
در ضمن وسعت صدای این ساز انتقالی در کلید سل حدود 3 اکتاوه (از می دیز تا تا ر)
در ترومپت سی بمل هم تقریبا همین وسعت صدایی وجود داره.

اطلاعات دقیق تر این ساز رو باید از نوازندگان این ساز سراغ گرفت ، قمیت این ساز رو هم باید از بازار فروش ساز مطلع شد .
فکر میکنم ساز های مشقی از حدو د 150 هزار تومان شروع بشه تا ... قیمت های بالاتر.

برای خرید ساز میتونید به خیابان بهارستان یا خیابان جمهوری (از تقاطع پل حافظ تا تقاطع سعدی ) مراجعه کنید.:20:

cescjoon
02-06-2009, 06:50
دوستان خسته نباشید.

من می خواستم بدونم قیمت درامز در حد آماتور برای تمرین چنده؟

با تشکر

Hammer
02-06-2009, 10:04
ساتم دوستان . من یه سوال داشتم . به نظر شما چه مدل ضربی خوبه من تازه می خواهم شروع کنم . من نمی دونم چی بخرم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

GiggleClub
02-06-2009, 12:46
آمپلی فایر در حد ۱۰۰ تومن برای گیتار چی بگیرم؟
راحت گیر بیاد فقط

ممنون

vioman
02-06-2009, 13:07
ساتم دوستان . من یه سوال داشتم . به نظر شما چه مدل ضربی خوبه من تازه می خواهم شروع کنم . من نمی دونم چی بخرم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز سلام

امیدوارم منظور شما از ضرب همون تمبک باشه:46: (تنبک هم اشتباهه ، صحیحش تمبک هستش)

ضرب یک اصطلاح صحیح هستش اما ضرب از گل ساخته میشه و خیلی سایز بزرگتری نسبت به تمبک داره ، ضرب بیشتر در ورزش های باستانی کاربرد داره:20:

شما برای خرید تمبک به چند عامل باید توجه کنید.

چوب
چوب تمبک باید فاقد گره و زدگی باشه ، توپر و سنگین باشه ، باید دقت کنید که یک تکه باشه و از چند نوع چوب به هم چسبیده نباشه.
معمولا تمبک ها از چوب گردو یا توت ساخته میشن ، رنگ چوب نقشی در کیفیت اون نداره
کیفیت چوب رو باید حس کرد :46:

پوست تمبک باید کاملا سالم و فاقد زدگی باشه ، وقتی روی پوست فشار وارد کنید نباید بیشتر از چند میلیمتر پایین بره ، به عبارت دیگه باید خوب روی ساز کشیده شده باشه و شل نباشه.
رنگ پوست هم در کیفیت صدا تاثیری نداره اما قطر پوست (کلفتی یا نازکی) خیلی در صدا تاثیر گذاره.
معمولا برای تمبک از پوست حیواناتی مثل شتر ، بز یا گوساله استفاده میشه :8:(البته بیشتر از پوست شتر استفاده میشه که تا حدودی تیره رنگه)

ساز تمبک باید خوش استیل باشه ، به عبارت دیگه تراش خوبی خورده باشه
قانون خاصی برای این استیل زیبا وجود نداره اما در تمبک های خوب معمولا اندازه ی دهانه ی ساز با طول نفیر برابره.
کاسه ی ساز هم نباید کاملا استوانه ای شکل باشه ، بهتره یک مقداری قوس داشته باشه.

تمبک های چند نوع صدا دارند :
زیر صدا
بم صدا
و تمبک های کوکی (از این مدل صرف نظر کنید:46:)

اگر فراگیری این ساز رو نزد استادی میگذرونید بهتره که خرید ساز رو به استادتون بسپارید ، بعد ها که با صدا ی ساز انس گرفتید و ساز دستتون اومد خودتون به راحتی میتونید یک ساز مناسب تر تهیه کنید.

اگر هم خودتون به بازار خرید ساز مراجعه کنید با 2 مدل معمول تمبک روبرو خواهید شد.
تمبک های حلمی و تمبک های شیرانی(اصفهان)

اگر قصد دارید زیر 150 الی 200 تومان برای ساز هزینه کنید بهتره که از تمبک های شیرانی یک مدل انتخاب کنید
اما اگر تمبک خوش نقش و نگار و گرون قیمت رو ترجیح میدید سراغ مدل های حلمی برید.
متاسفانه مدل های مشقی و ارزون قیمت حلمی یکی دو سالیه که کیفیت خودش رو از دست داده ، اما شیرانی ها در مدل های مشقی هنوز تمبک های خیلی خوبی داره.

این هم چند نمونه از تمبک های مشقی و حرفه ای

نمونه مشقی شیرانی

نمونه خاتم شیرانی

نمونه مشقی حلمی

نمونه منبت حلمی

نمونه خاتم حلمی

موفق باشید

GiggleClub
10-06-2009, 19:07
دو تا سوال دارم
ممنون میشم جواب بدین:

اول برای خرید گیتار الکتریک دست دو به چه نکاتی باید توجه کنم؟

دوم با ۳۰۰-۴۰۰ تومن میشه ارگ درست حسابی گرفت؟

vioman
11-06-2009, 05:26
دو تا سوال دارم
ممنون میشم جواب بدین:

اول برای خرید گیتار الکتریک دست دو به چه نکاتی باید توجه کنم؟

دوم با ۳۰۰-۴۰۰ تومن میشه ارگ درست حسابی گرفت؟

دوست عزیز
در مورد گیتار باید دوستان متخصص پاسخ شما رو بدهند
اما در مورد ارگ
اگر نیازتون رو از دستگاه ارگ بفرمایید دوستان بهتر میتونند شما رو راهنمایی کنند.

اگر تصمیم دارید از ارگ برای کاربری هایی چون MIDI کنترلر یا امور و دروس ابتدایی آهنگ سازی و سلفژ استفاده کنید میتونید با هزینه ی مد نظرتون یک ارگ تهیه کنید.
اما دستگاه های ارنجر و ارگ های حرفه ای قیمت های بالاتری دارند.:20:

GiggleClub
11-06-2009, 07:32
ممنون Vioman جان عزیز

حقیقتش واسه خواهرم میخوام
تازه میخواد موسیقی رو شروع کنه و یه چیزی که خلاصه بشه شروع کرد

بهترین چیزی که میشه گرفت با این قیمت چیه؟

vioman
12-06-2009, 03:45
ممنون Vioman جان عزیز

حقیقتش واسه خواهرم میخوام
تازه میخواد موسیقی رو شروع کنه و یه چیزی که خلاصه بشه شروع کرد

بهترین چیزی که میشه گرفت با این قیمت چیه؟

دوست عزیز

اینکه خواهرتون چه رشته ای از موسیقی رو قصد آغاز دارند خیلی مهم و تعین کنندست.

چند دسته از افراد هستند که اقدام به خرید ارگ میکنند.

دسته اول کسانی هستند که تصمیم به نوازندگی دستگاه ارگ دارند

دسته ی دوم کسانی هستند که تصمیم به نوازندگی ساز پیانو دارند اما توانایی خرید گراند پیانو یا پیانوی دیجیتال رو ندارند.

دسته ی سوم کسانی هستند که از قابلیت های آهنگسازی و صداسازی همچنین دستگاه هایی استفاده میکنند.

و دسته ی چهارم کسانی هستند که تئوری موسیقی و آهنگسازی رو مطالعه میکنند و نیاز به وسیله ای برای تولید اصوات و ریتم ها دارند.

گروه اول باید یک دستگاه خوب تهیه کننند ، شاید ابتدای کار یک دستگاه ساده کارشون رو راه بندازه اما در آینده نیازشون به دستگاه حرفه ای روزافزون میشه.

گروه دوم باید دستگاهی تهیه کنند که حدالقدور شباهت های بیشتری به پیانو داشته باشه
مثلا صدای های کاملا ژوستی داشته باشه ، کلاویه های کشیده و سنگین داشته باشه (ترجیحا پیانویی) ،قابلیت حسایت به فشار کلاویه رو داشته باشه (Touch) ، پدال بهش وصل بشه و ...

گروه سوم باید دستگاه های حرفه ای تری تهیه کنند ، اقلبت انتخاب یک سینتی سایزر رو به ارگ ترجیح میدن ، البته این 2 در کنار هم کامل میشه. (سینتی سایزر دستگاهیه که قابلیت صدا سازی بالایی داره)

گروه چهارم کار ساده تری پیش رو دارند ، چون دستگاه ساده هم کارشون رو راه میندازه (محدوده ی قیمت های زیر 200 هزار تومان)

میشه پیش بینی کرد که شما از گره سوم نیستید ، اگر لطف کنید از 3 فرضی باقی مونده یکی رو انتخاب کنید به جواب نهایی خواهیم رسید:46:

موفق باشید

GiggleClub
12-06-2009, 08:55
سلام
واقعن ممنون

با توضیحاتتون جزو گروه اول میشیم
فعلن قیمتی که میتونم بدم تا ۴۰۰ تومنه

Leyth
12-06-2009, 17:46
گروه دوم باید دستگاهی تهیه کنند که حدالقدور شباهت های بیشتری به پیانو داشته باشه
مثلا صدای های کاملا ژوستی داشته باشه ، کلاویه های کشیده و سنگین داشته باشه (ترجیحا پیانویی) ، پدال بهش وصل بشه
و ...

و حتما قابلیت Touch هم داشته باشه.

با تشکر از دوست گرامی ام Vioman

vioman
13-06-2009, 06:03
سلام
واقعن ممنون

با توضیحاتتون جزو گروه اول میشیم
فعلن قیمتی که میتونم بدم تا ۴۰۰ تومنه

دوست عزیز

شما میتونید هم دستگاه نو تهیه کنید هم دست دوم!

براند های پیش روی شما Roland - Casio - Yamaha - Korg - GEM و ... هستند.

فکر میکنم اگر تصمیم داشته باشید دستگاه نو تهیه کنید با هزینه ی مد نظرتون براند هایی مثل Yamaha و Casio مناسب تر باشند.

اگر هم قصد خرید دستگاه دست دوم (تمیز و سالم) رو داشته باشید باز هم با براند هایی مثل Yamaha و Korg روبرو هستند.

متاسفانه دور بودن از بازار فروش قیمت دقیق هر دستگاهی رو ندارم ، برای خرید دستگاه دست دوم باید به بازار فروش مراجعه کنید ، البته بهتره که بهمراه یک اهل فن راهی بازار بشید.
قیمت دستگاه های دست دوم با پرس جو از مغازه ها و تخمین کیفیت دستگاه بدست میاد.

اما دستگاه های نو
دستگاه های نو با قیمت های زیر 400 تومان خیلی زیاد نیست و انتخاب سختی رو ندارید.
مثلا یکی از دستگاه های پر فروش تو این یکی 2 سال دستگاه Yamaha َA300 بوده که با توجه به قیمتش امکانات جالب رو خوبی داره و برا شروع مناسبه.

متاسفانه در باز کردن سایت یاماها با مشکل مواجه شدم .
میتونید مشخصات اون رو در سایت یاماها مشاهده کنید.:20:

و حتما قابلیت Touch هم داشته باشه.

با تشکر از دوست گرامی ام Vioman

دوست عزیز سلام

واقعا ازتون تشکر میکنم :11::40:
من دیشب این نکته ی خیلی مهم یادم نیومد ، با اجازه ی شما در ویرایش پست این نکته رو اضافه میکنم:10:

باز هم ممنونم:20:

GiggleClub
13-06-2009, 06:52
یک دنیا ممنونم
ایشالا جبران کنیم

ali_gamer
13-06-2009, 12:18
سلام
قیمت این سینتی سایزر چنده و حتما باید به ارگ وصل شن؟

vioman
15-06-2009, 12:42
سلام
قیمت این سینتی سایزر چنده و حتما باید به ارگ وصل شن؟

دوست عزیز
من در مورد این دستگاه ها اطلاعات جامع و کاملی ندارم.

در این حد میدونم که ساختار متفاوتی با ارگ ها و ارنجر ها دارند و اخیرا پیشرفت های خیلی زیادی داشتند.

اینترفیس های پروسس صوتی ، افکتور ها ، میکسرهای آنالوگ و دیجیتال ، I/O های مختلف ، رابط های بسیار گسترده برای اتصال به PC ها و Music Farm ها(مثل اسکازی) شماری از آخرین افزودنیها به دستگاه های سینتی سایزر هستند !
البته ناگفته نمونه که قمیت این دستگاه ها خیلی خیلی بالاتر از ارگ هاست.:46:

موفق باشید

soroshea
04-07-2009, 08:55
من یه گیتار الکتریک خوب میخوام که قشنگ هم باشه ولی :5: قیمتش خیلی بالا نباشه ( کم تر از 800-900 تومن ) :41: .
ممنون می شم اگه کسی برای خریدش کمکم کنه . :40:

mojtaba182003
04-07-2009, 13:14
آموزش گام به گام مي خوام واسه يادگيري سنتور

كسي ميتونه در اختيارم بزاره

با تشكر

dsa
04-07-2009, 15:45
سلام

من ميخواستم سيم (String) گيتار برقيم و عوض كنم. ميشه يه راهنمايي درباره مارك ها و قيمتا به من بكنيد.

ممنون

vioman
05-07-2009, 00:23
آموزش گام به گام مي خوام واسه يادگيري سنتور

كسي ميتونه در اختيارم بزاره

با تشكر

دوست عزیز
این مسلمه که هیچ چیز نمیتونه جای استاد رو بگیره اما تو عصر فناوری و تکنولوژی نرم افزار های آموزش ساز های مختلف تا حدودی میتونند کمکتون کنند.
شرکت افرارایان آموزش های نسبتا مناسبی رو تهیه کرده
میتونید از اونها استفاده کنید

honeyxp
06-07-2009, 22:49
سلام. همگی خوبین؟؟؟
یکی نام این ساز هارو با توضیخات (با ذکر نام عکس) و مشخصات کامل با حرکت گذاری نام ساز برام بنویسه...:13:
با تشکر
سریع لطفا:20:ً

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

vioman
07-07-2009, 02:52
سلام. همگی خوبین؟؟؟
یکی نام این ساز هارو با توضیخات (با ذکر نام عکس) و مشخصات کامل با حرکت گذاری نام ساز برام بنویسه...:13:
با تشکر
سریع لطفا:20:ً

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wnload%2F5430082%2F19006_20070604181.jpg.html)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wnload%2F5430083%2F1223470803.jpg.html)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wnload%2F5430084%2FUnknown.bmp.html)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wnload%2F5430085%2FUnknown2.bmp.html)

دوست عزیز سلام

در مورد ساز اولی که مثال زدید برای خودم هم سوال پیش اومد!

این ساز هم شبیه ساز لوت هستش و هم شبیه ساز گیتار (Cutaway guitar)

من ترکیب ساز لوت و گیتار رو به این شکل دیده بودم اما این ساز دقیقا نیمی از لوته و نمی از گیتار!

همیشه ابتکارات زیادی در زمینه ی ساز سازی وجود داشته ، در این میان ساز گیتار و هم خانواده هاش رکورد دار هستند ، این هم میتونه جزو اون ابتکارات باشه:20:

اما میشه مطمئن بود که در بین ساز های معمول استاندارد جایی نداره

شاید دوستان گیتاریست بهتر بتونند راهنمایی کنند:46:

تصویر دوم شما یک ساز بادی و یک ساز کوبه ای رو نشون میده

ساز بادی نی انبان (Ney Anbaan) یک ساز محلی هستش که ریشه در جنوب ایران (بوشهر) داره
به غیر از نی انبان به این ساز "نی هنبونه" ، "نی مشکی" و ... هم گفته میشه .
از یک پوست (معمولا پوست بز یا آهو ) و 2 نی معمولا 6 سوراخ تشکیل شده
میگن که قدیم در خارج از ایران هم رواج داشته
این عکس ها هم یک جورایی سند این گفته هستش

مدل های دیگه ای از این ساز هم وجود داره (Bagpipes یا Uilleann pipes)

(ششم نی انبان است که قلندر ساز ها گویند و طبع او سرد و خشک است و مقوی! است ، در ساعت پنجم به حد وسط مسافات بنوازد...رساله ی موسیقی ، حاجی حسین ظهیری ، بر گرفته از ساز های ایران ، محمد تقی مسعودیه)

ساز کوبه هم نواز با نی انبان به احتمال خیلی دمام هستش.(دمام بوشهر)
این ساز به دهلک بلوچ هم خیلی شبیه هستش اما نمیتونه دهلک باشه چون هم چهره ی افراد نشون میده که بلوچ نیستند هم ساختار ساز شبیه دمام هستش(دمام کشیده تر از دهلک هستش)

نام ساز سومی که تصویرش رو قرار دادید فراموش کردم اما تا این حد میدونم که بیشتر کاربرد هارمونی داره و برای نواختن آکورد ها بکار میره.
البته ملودی های جالبی هم باهاش نواخته میشه.
فقط تونستم از Roland دستگاه AX-Synth رو شبیه دستگاه منظور شما مثل بزنم

شنیدم که یه اصطلاحی مثل گیو (GIV) یا همچین کلمه ای به این ساز اطلاق میشه ، اما من نتونستم چیزی در خور ارائه پیدا کنم
باز هم اگر اطلاعاتی رو پیدا کردم حتما با ویرایش پست در اختیارتون میگذارم:46:

موفق باشید

honeyxp
07-07-2009, 14:25
آقای Vioman به شدت از شما ممنونم.
بسیار مفید واقع شد.

TripleS
07-07-2009, 14:34
با تشکر از vioman میخواستم بگم که ساز سوم احتمالا ملودیکا باشه!:31:

k2l
07-07-2009, 16:40
سلام
میخواستم ببینم برنامه ای برای یادگیری گیتار کلاسیک دارین؟
بعد جایی رو تو دبی سراغ ندارین(آموزشگاه)...که معلماش ایرانی باشن و تدریس کنن؟!
---
یک سوال دیگه،اگر اول گیتار کلاسیک یاد بگریم بعدا اگه خواستم گیتار برقی مثلا بزنم کارم راحت تر میشه؟!

sorry اگه سوالام بی مورد و اینا بود : د ی

vioman
08-07-2009, 01:30
با تشکر از vioman میخواستم بگم که ساز سوم احتمالا ملودیکا باشه!:31:

دوست عزیز

ملودیکا یک ساز بادی هستش

ساختاری شبیه ساز دهنی داره با این تفاوت که هوای مورد نیاز برای تحریک زبانه ها رو از یک منبع میگیره و توسط کلاویه های کوچیک فواصل رو تغییر میده .
زبانه های این ساز هم از لحاظ ساختاری شباهت زیادی به ساز آکاردئون داره.:20:

TripleS
08-07-2009, 02:40
سلام
میخواستم ببینم برنامه ای برای یادگیری گیتار کلاسیک دارین؟
بعد جایی رو تو دبی سراغ ندارین(آموزشگاه)...که معلماش ایرانی باشن و تدریس کنن؟!
---
یک سوال دیگه،اگر اول گیتار کلاسیک یاد بگریم بعدا اگه خواستم گیتار برقی مثلا بزنم کارم راحت تر میشه؟!

sorry اگه سوالام بی مورد و اینا بود : د ی
در باره ی سوال اول و دوم چیزی نمیدونم ولی در مورد سوال سوم بله کارت راحت تر میشه!:8:

Gamemaster
08-07-2009, 12:17
سلام

من ميخواستم سيم (String) گيتار برقيم و عوض كنم. ميشه يه راهنمايي درباره مارك ها و قيمتا به من بكنيد.

ممنون

ماركها كه متنوع
ولي من چون ESP دام سيم خودشو پيشنهاد ميكنم در 3 درجه
ككه با نيازتون خريداري كنيد
اخرين قيمت هم 15 هزار تومن بود

honeyxp
10-07-2009, 19:35
سلام
یکی بگه Arrangement کردن تو موسیقی و توی آلبوم های خواننده ها یعنی چی؟؟؟
بعد هم یگی طرز عوض کردن سیم گیتار و کاملا واضح بگه. تو یه قسمتاییش سوال دارم...
مرسی

Gamemaster
10-07-2009, 19:49
براي تعويض سيم از قيمت بريج گيتار استفاده ميشه
يراي گيتار برقي 2 حالت:
1-اگه فلويد بود از فقط پيچهاي باز و بسته ميكنيد
2-بدون فلويد از زير بريج به بالا و به انتها وصل ميشه

honeyxp
11-07-2009, 15:53
منظورم الکتریک نیست.
گیتار cutaway دارم 5، 6 ماه میشه خریدمش. می خواستم ببینم اصلاً کی عوض کردن می خواد؟

Gamemaster
11-07-2009, 17:33
هر وقت كه انعطافشو از دست بده

dsa
15-07-2009, 10:48
سلام

من حدود 4 سال كه الكتريك ميزنم و فقط 4 ماه اول استاد بالا سرم بود و چيزاي اوليه رو بهم گفت.، حالا دوباره ميخوام برم پيش كسي كه تكنيك هاي حرفه‌اي تر بهم ياد بده.

ميشه اگه كسيو ميشناسيد با شرايطش به من پ.خ بديد.

XirowN
16-07-2009, 22:12
من میخوام گیتار الکترونیک رو شروع کنم !
من حدود 2 3 ماه گیتار معمولی رو زدم و تو کودکی ارفمو کامل کردم گرچه الان هیچی یادم نیست :دی
برا یادگیری گیتار الکتریکی باید گیتار معمولی رو کامل بلد باشی ؟!
برای شروع چه نوع گیتاری خوبه و چه قیمتیه ؟

Gamemaster
17-07-2009, 16:39
اين 2 ساز ربطي بهم ندارن
خير لازم نيست
هر اسم و ماركي كه بگيرين مهم نيست

sepid12ir
22-07-2009, 22:41
قیمت گیتار یاماها C70 را میخواستم...
ممنون...

kiwi
23-07-2009, 14:25
دوستان شرمنده من 1 سوال كوچولو دارم.
من 1 نفرو تو آلمان دارم كه ميتونه برام گيتار بياره.1 مدل گيبسن ديدم در حد تيم ملي ولي دسته ويبره نداره به عبارتي كلا سيستمشو نداره.ميخوخام بدونم ميشه به خود كمپاني سفارش داد كه همچون چيري روش نسب كنه يا بعدا بدمش جايي كه بهش اضافه كنن؟؟؟؟؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

vioman
24-07-2009, 01:44
قیمت گیتار یاماها C70 را میخواستم...
ممنون...

دوست عزیز

قیمت مدل C70 در حدود 90 هزار تومانه ، البته با یک کمی بالا و پایین:46:

در کل اینجا سوال نامه هستش! حقیقتش جوابی وجود نداره!

دوست عزیز
میتونم بپرسم سوال بی پاسخ شما در این بخش چی بوده؟

Leyth
24-07-2009, 14:04
دوستان شرمنده من 1 سوال كوچولو دارم.
من 1 نفرو تو آلمان دارم كه ميتونه برام گيتار بياره.1 مدل گيبسن ديدم در حد تيم ملي ولي دسته ويبره نداره به عبارتي كلا سيستمشو نداره.ميخوخام بدونم ميشه به خود كمپاني سفارش داد كه همچون چيري روش نسب كنه يا بعدا بدمش جايي كه بهش اضافه كنن؟؟؟؟؟

عرضم به حضورت که ...

این مدلی که چشم شما رو گرفته مدل خوبیه. اون طورام در حد تیم ملی نیست. ولی اگه تازه میخواهی شروع کنی، بهتره همینو بگیری.

این چهارتا پیکاپی که میبینی در اصل 3 تاست. چون اون دو تا که نزدیک پل هستند، با هم یک نوع پیکاپ نویز گیر تشکیل میدن. و دو تا پیکاپ نزدیک دسته هم خیلی به هم نزدیکن و عملا در صدا دهی فرقی با هم ندارن. (با اون کلیدی که نوشته هاش به رنگ زرد هستند میتونی از پیکاپ 1 به 2 و بعد از اون هم به پیکاپ های جفتی 3و4 سوئیچ کنی). پس این 4 تا پیکاپ شد 2 تا!.
روی دسته رو نگاه کن(Fretboard) فقط اومده برای فرت دوازدهم یک علامت XII گذاشته که مشخص باشه. اگه کسی می خواد شروع کارش با گیتار راحت تر باشه، بهتره از این مدلی استفاده کنه که فرت های اصلی رو با نقطه مشخص کرده باشه. البته این مشکلی برات پیش نمیاره و درواقع آب دیده میشی!

این مدل برای کسی که میخواد تازه شروع به یادگیری گیتار کنه خیلی به درد بخوره.

اما اصل سوالت: ویبره، سیستم پیچیده ای نیست و گذاشتن یا برداشتنش مشکلی نداره،
اما ویبره می خوای چه کار؟ اگر برای شروع آموزش این گیتار رو می خری (یعنی هنوز با گیتار کار نکردی) مطمئن باش تا 2 سال دیگه هم نیازی به ویبره نداری. هنوز باید یادبگیری چه طور گیتار رو بگیری دستت، چه طور مضراب (پیک = Pick) رو دستت بگیری. چه طور ... . پس به ویبره نیازی نداری.

این نظر من بود. ببین حالا خودت چه نظری داری!

عجیبه که هرکس می خواد گیتار بخره، یا به کات اوی بودن آکوستیک کار داره یا ویبره ی الکتریک.
به جای توجه به جنس فرت بورد، سبکی بدنه، قدرت پیکاپ ها، ...

kiwi
24-07-2009, 17:22
این چهارتا پیکاپی که میبینی در اصل 3 تاست. چون اون دو تا که نزدیک پل هستند، با هم یک نوع پیکاپ نویز گیر تشکیل میدن. و دو تا پیکاپ نزدیک دسته هم خیلی به هم نزدیکن و عملا در صدا دهی فرقی با هم ندارن. (با اون کلیدی که نوشته هاش به رنگ زرد هستند میتونی از پیکاپ 1 به 2 و بعد از اون هم به پیکاپ های جفتی 3و4 سوئیچ کنی). پس این 4 تا پیکاپ شد 2 تا!.
عجب؟؟؟؟
نميدونستم

روی دسته رو نگاه کن(Fretboard) فقط اومده برای فرت دوازدهم یک علامت XII گذاشته که مشخص باشه. اگه کسی می خواد شروع کارش با گیتار راحت تر باشه، بهتره از این مدلی استفاده کنه که فرت های اصلی رو با نقطه مشخص کرده باشه. البته این مشکلی برات پیش نمیاره و درواقع آب دیده میشی!

مهم نيست نه گيتار خودم(اكوستيك)نه مال دوستم( يه الكتريك ياماهاي داغون) هيچ كدون علامت ندارن

این مدل برای کسی که میخواد تازه شروع به یادگیری گیتار کنه خیلی به درد بخوره.
چه جروي به اين نتيجه رسيدي تازه كارم؟؟؟؟
تازه كار هستم ولي تازه وارد نستم(به دنياي نوازندي)

اما اصل سوالت: ویبره، سیستم پیچیده ای نیست و گذاشتن یا برداشتنش مشکلی نداره،
آخه توي مدلايي كه دسته ويبره دارن ( مخصوصا تو گيبسون) كلا مدل و شكل خرك عوض ميشه.

اما ویبره می خوای چه کار؟ اگر برای شروع آموزش این گیتار رو می خری (یعنی هنوز با گیتار کار نکردی) مطمئن باش تا 2 سال دیگه هم نیازی به ویبره نداری. هنوز باید یادبگیری چه طور گیتار رو بگیری دستت، چه طور مضراب (پیک = Pick) رو دستت بگیری. چه طور ... . پس به ویبره نیازی نداری.

این نظر من بود. ببین حالا خودت چه نظری داری!

عجیبه که هرکس می خواد گیتار بخره، یا به کات اوی بودن آکوستیک کار داره یا ویبره ی الکتریک.
به جای توجه به جنس فرت بورد، سبکی بدنه، قدرت پیکاپ ها، ...
اين جوري كه تو گفتي من تازه كار نيستم،همين الآن از تو قبر در اومدم. تا حلا به عمرم الكتريك نديدم
اوني كه قراره بره برام گيتار بگيره كارش رديفه
حلا نظرت راجع به G-400 چيه

Gamemaster
24-07-2009, 18:48
حالا چرا گيبسون ؟
بيا يه ESP يا LTD اين وردار حالشو ببر
اگه خاستي يه esp f-250 پيشنهاد ميكنم
اگه خوشت نيومد مدلهاي ديگشم با اون خوصوصياتي كه ميخاي موجوده

بازم نظر نظر خودت

kiwi
24-07-2009, 22:16
حالا چرا گيبسون ؟
بيا يه ESP يا LTD اين وردار حالشو ببر
اگه خاستي يه esp f-250 پيشنهاد ميكنم
اگه خوشت نيومد مدلهاي ديگشم با اون خوصوصياتي كه ميخاي موجوده

بازم نظر نظر خودت

من شيفتۀ استايل SG گيبسونم.واسه بار اول اين تيپ گيتارو دست يانگ ديدم(AC\DC)
سايت ESP رو هم ريرو رو كردم حتي تو سايت ايبانز و كرت هم رفتم ولي هيچ كدوم به دلم نشست.تازه هركي از 1 برند تعريف ميكنه از بقيه بد ميگه من ديدم كسي به گيبسن فحش نميده از چند نفر هم شنيدم كارش رديفه ديدم خوب همينو ميگيرم.
اين به اوني كه من مي‌خوام بگيرم چه شباهتي داره؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا اگه بازم پشنهاد بدبد خوشحال ميشم

Leyth
25-07-2009, 03:43
عجب؟؟؟؟
نميدونستم

مهم نيست نه گيتار خودم(اكوستيك)نه مال دوستم( يه الكتريك ياماهاي داغون) هيچ كدون علامت ندارن

آخه توي مدلايي كه دسته ويبره دارن ( مخصوصا تو گيبسون) كلا مدل و شكل خرك عوض ميشه.

اين جوري كه تو گفتي من تازه كار نيستم،همين الآن از تو قبر در اومدم. تا حلا به عمرم الكتريك نديدم
اوني كه قراره بره برام گيتار بگيره كارش رديفه
حلا نظرت راجع به G-400 چيه

خوب حالا که فرت بورد رو میشناسی پس مشکلی نداری.

چه طور بگم ... خوب یه جوری معلومه دیگه!
امیدوارم ناراحت نشی، منظورم این بود که به هر حال گیتار الکتریک رو نمیشناسی.

خرک؟ نه بیشتر خرک ها یک شکل هستند.
شاید منظورت سیم گیر (انتهای بدنه) باشه؟ خوب طبیعتا عوض میشه. چون سیستم ویبره در گیتار الکتریک مکانیکی هست و باید این سیم گیر تعویض بشه تا یک سیم گیر مدل لغزشی بیاد بشینه جاش، و با چرخش سیم ها رو بکشه تا ویبره ایجا بشه (یه چزی تو مایه های ویبره ی سنتور!)

اگه طرف کارش درسته پس میتونی بهش اعتماد کنی.

kiwi
25-07-2009, 09:36
چه طور بگم ... خوب یه جوری معلومه دیگه!
امیدوارم ناراحت نشی، منظورم این بود که به هر حال گیتار الکتریک رو نمیشناسی
يعني انقدر داغونم؟؟؟

خرک؟ نه بیشتر خرک ها یک شکل هستند.
شاید منظورت سیم گیر (انتهای بدنه) باشه؟ خوب طبیعتا عوض میشه. چون سیستم ویبره در گیتار الکتریک مکانیکی هست و باید این سیم گیر تعویض بشه تا یک سیم گیر مدل لغزشی بیاد بشینه جاش، و با چرخش سیم ها رو بکشه تا ویبره ایجا بشه (یه چزی تو مایه های ویبره ی سنتور!)
eeeeeeeeeeeee اره منظورم همون سيم گيرست
من ديگه ستتورو نديدم

نفتي نظرت راجع‌به G-400 چيه؟؟؟

dsa
25-07-2009, 11:55
اين كه اين بالا گذاشتي خيلي از اون قبلي بهتره ، همين كه پيكاپاش هومباكر به همه چي ميزه و نويز خيلي ميگيره و صدا شفاف تر ميشه ، اين گيتار هم فك كنم گيتار گيتاريست System of down بود تو آلبوم آخريشون

البته شنيدم اين سري epiphone از سري هاي ديگه gibson يه لول پايين تره

قيمتش چند هست حالا.

سلام

من حدود 4 سال كه الكتريك ميزنم و فقط 4 ماه اول استاد بالا سرم بود و چيزاي اوليه رو بهم گفت.، حالا دوباره ميخوام برم پيش كسي كه تكنيك هاي حرفه‌اي تر بهم ياد بده.

ميشه اگه كسيو ميشناسيد با شرايطش به من پ.خ بديد.

راستي اگه ميشه يه كمكي هم به ما بكنيد.....

kiwi
25-07-2009, 23:10
البته شنيدم اين سري epiphone از سري هاي ديگه gibson يه لول پايين تره

اونايي كه يه لول بالا ترن قيمتاشون زير 1500 دلار نيست

قيمتش چند هست حالا
تو سايتش قيمت زده 665 دلار
برو تو سايتش همه قيمتارو زده

Leyth
06-08-2009, 10:18
يعني انقدر داغونم؟؟؟

:31:
نه رفیق! داغون چیه!
ببین... مثلا من اگه بیام سوال کنم یه سه تار دیدم که پرده ی پشت شیطونک نداشت، خوب بچه ها درک می کنن که این شخص نمی دونه قضیه ی این پرده چیه و در نتیجه شاید چیزهای دیگه ای رو هم ندونه، خب پس باید طوری حرف بزنیم که طرفمون گیج نشه و کاملا منظور ما رو بفهمه.

نفتي نظرت راجع‌به G-400 چيه؟؟؟

اگه قیمتشون نزدیک به هم باشه ، این بهتره.تمام مشخصات یک گیتار خوب رو داره.
بعدا هم اگه خواستی ویبره یاد بگیری گیتار همکلاسی ات رو بگیر ، یه خورده ویبره بزن یاد بگیر بعد بهش پس بده برو تکنیک های نوازندگی استیوی ری وان و استادش جویی کچل رو بزن بگو گور بابای ویبره.:18:

Shredder
10-08-2009, 21:49
سلام به همگی دوستان..
من تاپیکی که درون درباره خرید وسائل و اداوت موسیقی بحث و تبادل نظر باشه پیدا نکردم.و برای همین این پست رو ایجاد کردم.
اگر این بحث جایی دیگر دارد مدیران گرامی با عفو بنده این پست رو به مکان مناسب انتقال بدن..
:blush:

من مدتی هست کعه برای خرید گیتار الکتریک درحال کسب اطلاعات هستم..
و الان بین 2 برند یاماها و آیبانز مردد هستم..البته من جنس صدای گیتارهای خانواده استارتوکستر بیشتر میپسندم.
البته شاید دوستان بگن که پیک آپهای آیبانز زیر، هامبوکر هست،ولی خب در عوض پیک آپهای یاماهای پاسیفیا هم از برند Alnico هست...ولی در عین حال آیبانز ذیل دارای نگهدارنده کوک و همچنین قابلیت حرکت ویبراتور به سمت بالا و پائین رو داره(در یاماها فقط حرکت رو به بالا امکان پذیر است)

Yamaha PACIFICA 112V

&

Ibanez GRG 270 B

همگی در محدوده 300 تا 350 هستند.البته یاماها پاسیفیا قیمتش به مراتب بالاتر هست..

من از کیفیت گیتارهای یاماها بی خبرم..
ممکنه منرو راهنمایی کنن..
آیبانز و یا یاماها؟!

نمیخوام پولی بابت برند بدم.برای من کیفیت مهمتر هیست تا اسم دهان پرکن.اما مسئله اینجاست که از کیفیت یاماها بی خبرم..

خب ممنون میشم کمکم کنید.

منتظر نظرتاتون هستم.:rolleyes:

YAMAHA

و Ibanez

swastika
17-08-2009, 21:19
من حدود 5 سال پيش يه Ibanez RG370DX با نقش دندون كوسه اي گرفتم خيلي ازش راضيم.
گيتاراي Ibanezاصولا صداشون از ساير مدل ها علي الخصوص گيبسون sharp تره.پس اگه به فكر تك نوازي و Soloو اين حرفا هستي Ibanez بگير. البته اينو بهت بگم كه تو Rythemهم اصلا كم نمياره.
نوازنده هاي Kornهم از Ibanez استفاده مي كنند.
گيتاراي ESPهم گيتاراي خوبي هستند.به خصوص Signatureهاي James Hetfield و Kirk Hammet.
اگه مي خواي حرفه اي ار عمل كني سراغ Dean هم ميتوني بري.(مخصوصا مدل V)
شخصا به YAMAHA علاقه اي ندارم. ولي ازش نميتوننم بد بگم.

pooria_k2
19-08-2009, 20:20
میشه چنات سنتور در محدوده ی 150 تا 200 معرفی کنین؟
و سایتی برای آموزش هست؟

DJ POLESTAR
19-08-2009, 20:26
سلام
دوستان برای رفتن به آموزش گیتار, از خودمون باید گیتار داشته باشیم؟

Gamemaster
19-08-2009, 20:56
پس تو خونه براي تمرين چه ميكنيد؟
داشتنش بهتر

DJ POLESTAR
19-08-2009, 22:15
پس تو خونه براي تمرين چه ميكنيد؟
داشتنش بهتر
نه, منظورم اینه که تو آموزشگاه واست گیتار میدن یا باید مال خودت رو ببری و بیاری؟
و اینکه قیمتش از کمترین تا بالاترین ... چنده؟

Gamemaster
19-08-2009, 22:29
فكر نكنم اموزشگاه هچين كاري بكنه مگر چه امزشگاهي باشه

چرا ميخاي بري امزشگاه تو امضامو نگاه:
فقط يه چت ميخاد كه اونم حتام داري

Leyth
19-08-2009, 23:38
نه, منظورم اینه که تو آموزشگاه واست گیتار میدن یا باید مال خودت رو ببری و بیاری؟
و اینکه قیمتش از کمترین تا بالاترین ... چنده؟

حتما باید گیتار خودتون رو داشته باشید. ولی در بسیاری از مواقع لازم نیست سازتون رو به آموزشگاه ببرید.

به اینها هم توجه داشته باشید:
1. بستگی مستقیم به آموزشگاه داره. 2. بعضی آموزشگاه‌ها یکی دو تا ساز دارن ولی برای دکوره.
3. کنسرواتوار تهران ازین چیزا داره و برای دانشجوهاش هم گذاشته. ولی نمی دن بگذاری رو کولت بیاری خونه تمرین کنی. :31:

از 100 هزار تومن (دست دوم تا 50 60 هم گیر میاد) تا 3 میلیون و پانصد. و بالاتر (که زیاد به کار نوازنده نمیان).

pooria_k2
20-08-2009, 11:21
میشه چنات سنتور در محدوده ی 150 تا 200 معرفی کنین؟
و سایتی برای آموزش هست؟
بی زحمت به این سوال ما هم جواب بدین. و میشه یه سایت خوب برای معرفی انواع گیتار های الکتریکی
و قسمت های مختلفش و............ بگین. و آموزش اولیه ی گیتار الکتریکی با اکوستیک یکیه؟

Gamemaster
20-08-2009, 11:39
اموزش اوليشون يكيه
براي معرفي هم ميتونيد يه سر به كلاس مجازي من بزنيد

Shredder
20-08-2009, 13:49
انگار پست من فقط یک گره بود که راه تاپیک رو بسته بود....:27:
سوال من سوال نبود؟؟:20:

Gamemaster
20-08-2009, 14:03
دوست عزيز swastika
كه بهتون پاسخ دادن-
اگه بازم سوال دارين پبرسين

pooria_k2
24-08-2009, 23:54
دوستان میتونید یکم اطلاعات در مورد کیبرد (ارگ) مثل قیمت و مدل و .... بدین؟(اگه یه سایت معرفی منین بهتره).

amanofnoname
26-08-2009, 13:14
الان قیمت پیانو چنده؟

هم قیمت grand هم upright ؟

یه چیزی میخوام خوب باشه، و صداش با کیفیت باشه. اصلا تو ایران گیر میاد؟

می خوام یکبار بری همیشه بخرم، واسه همین نمیخوام چیزی کم داشته باشه. حدس میزنم چند میلیونی باید خرج کنم.

almamor
26-08-2009, 19:51
اقایون من میخوام برم کلاس گیتار!
16 سالم هستش و میخوام ببینم دیر نیست؟
یه سوال دیگه :
یه کلاس هست هفته ای 30 دقیقه و 1 ماه 45 تومن و ایا گرون نیست؟
گیتار برای یک مبتدی چند خوبه؟

almamor
26-08-2009, 20:09
اقایون یه سوال دیگه:
ترو خدا بگید من باید به چه مسائلی توجه کنم تو خرید گیتار؟
من تازه کارم و رسمآ هیچی نمیدونم:31::31::31:
چه چیز هایی تو خری گیتار مهمن{ترو خدا کامل بگید}مثلآ میگید وزن یعنی چقدر؟ :20::20:
در ضمن من فهمیدم که گیتار برقی به امپیلی فایر وسل میشه پس اگه درست هست به کار من نمیاد یعنی درباره اگوستیک بگید!!
چه مدل گیتاری رو پیشنهادد میکنید؟ C80 یا C70 چه فرقی دارن ؟من فقط عکسشون رو تو کامپیوتر دیدم :31::31::31:
در ضمن فلامینو چیه؟:19::19::19::19::19::19::19::19::19:
تشکر {ترو خدا کامل}:40::40::40::40::40:

almamor
26-08-2009, 20:24
یه چیز دیگه :
اهنگ KHANE {خانه} ابی {EBI { توش چه نوع گیتاری زده میشه و چه سبکی؟
جووووووووووووووووووووون من جواب درست
ممنون

pooria_k2
27-08-2009, 00:29
برای شروع که دیر نیست ولی باید پشتکار داشته باشی.
راسیتش به نظر من 45 تومن زیاده. تو دهات ما هفته ای 16 میگیرن.
برای شروع همون c70 خوبه قیمتشم حدود 90 هست.
این گیتار برقی هم سخته یه نمه و اگه میخوای یاد بگیری باید از همین اکوستیک شروع کنی. و به نظر من بیشتر از 100 تومن
واسه گیتار خرج نکن.

Leyth
27-08-2009, 01:32

اگر اراده و علاقه و پشتکار داشته باشی، 40 سالگی هم دیر نیست.

هفته ای 30 دقیقه در کلاس کافی به نظر نمی رسه... 1 الی 1.5 ساعت مناسب تره.
اما من از قیمت ها بی خبر هستم. به نظر زیاد می رسه برای 2 ساعت 45 تومن پیاده شدن!
دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارن حتما به شما کمک می کنند.

گیتار برای مبتدی حداکثر 100 تومن. قیمت مهم نیست، مهم اینه که درکی به شما بده از یک صدای خوب. یعنی شما گوشتون با صدای گیتار آشنا بشه نه عادت کردن به یک صدای ناهنجار...

ترو خدا بگید من باید به چه مسائلی توجه کنم تو خرید گیتار؟
من تازه کارم و رسمآ هیچی نمیدونم
چه چیز هایی تو خری گیتار مهمن{ترو خدا کامل بگید}مثلآ میگید وزن یعنی چقدر؟
در ضمن من فهمیدم که گیتار برقی به امپیلی فایر وسل میشه پس اگه درست هست به کار من نمیاد یعنی درباره اگوستیک بگید!!
چه مدل گیتاری رو پیشنهادد میکنید؟ C80 یا C70 چه فرقی دارن ؟من فقط عکسشون رو تو کامپیوتر دیدم

چندین بار در همین تاپیک توصیه شده که با یک آشنا به خرید ساز برید.
مقوله ی "وزن" در گیتار آکوستیک و مخصوصا سبک کلاسیک - به علت اینکه نوازنده میشینه و تمرین میکنه - اهمیت چندانی نداره. این قضیه اصولا تخصصی هست و بیشتر چالشی برای سازندگان گیتار هست و نه نوازندگان. شما هم که گیتار الکتریک نمی خواهید...
اما اگر وارد این عرصه شدید و حرفه ای، اونوقت خودتون تشخیص می دید که حالا من میخوام گیتارم سبک باشه به چند علتی که خودتون می دونید... مثلا ایستادهنواختن و ... در مورد گیتار مشقی خودتون لازم نیست زیاد به این مسائل اهمیت بدید. فقط سالم بودن از نظر ظاهر و صدای شفاف و مناسب (که همراه تون اگه آشنا به این مسائل باشه تشخیص میده).

در ضمن فلامینو چیه؟

فلامینگو سبک نوازندگی هست و اسم نوعی گیتار هم هست.
این مسائل در ابتدای کار زیاد مهم نیستند و شما باید اوایل به فکر درست گرفتن مضراب و استیل درست داشتن و یادگیری نت ها و بعدها شناختن آکوردها و یادگیری وزن موسیقیای و اصطلاحات و خیلی چیزهای دیگه باشید.

اهنگ KHANE {خانه} ابی {EBI { توش چه نوع گیتاری زده میشه و چه سبکی؟

آهنگ خونه از آلبوم باتو؟ گیتار درش کم استفاده شده... زیاد به سازبندی اون آهنگ دقت نکردم ولی فکر می کنم از سازهای خوانواده ی ویولن درش استفاده شده...
سبک که پاپ هست. و گیتار هم کلاسیک.
اینجا یک نکته به ذهنم رسید. اگر فقط می خواهید به خاطر این آهنگ گیتار یاد بگیرید کمی بیشتر فکر کنید. بعدها شاید سختی کار و طولانی بودن تمرین ها باعث بشه از این کار زده بشید و چون هدفتون نهایتا رسیدن به درجات موسیقی نیست دست از این کار می کشید.
علاقه به یک ساز و علاقه به موسیقی، علاقه به نواختن آهنگی خاص نیست. باید در ساز غرق بشید تا به ان چیزی که می خواهید برسید. ... ...

Leyth
27-08-2009, 01:47
برای شروع که دیر نیست ولی باید پشتکار داشته باشی.
راسیتش به نظر من 45 تومن زیاده. تو دهات ما هفته ای 16 میگیرن.
برای شروع همون c70 خوبه قیمتشم حدود 90 هست.
این گیتار برقی هم سخته یه نمه و اگه میخوای یاد بگیری باید از همین اکوستیک شروع کنی. و به نظر من بیشتر از 100 تومن
واسه گیتار خرج نکن.

شرمنده افلاین بودم ندیدم شما جواب دادی... همین طوری بی هوا ارسال رو زدم...:41:
ولی نظراتمون شبیه هم بود :31:

فکر نمی کردم نوشتن این پست یک ساعت طول بکشه! :18:

almamor
27-08-2009, 09:50
آهنگ خونه از آلبوم باتو؟ گیتار درش کم استفاده شده... زیاد به سازبندی اون آهنگ دقت نکردم ولی فکر می کنم از سازهای خوانواده ی ویولن درش استفاده شده...
سبک که پاپ هست. و گیتار هم کلاسیک.
اینجا یک نکته به ذهنم رسید. اگر فقط می خواهید به خاطر این آهنگ گیتار یاد بگیرید کمی بیشتر فکر کنید. بعدها شاید سختی کار و طولانی بودن تمرین ها باعث بشه از این کار زده بشید و چون هدفتون نهایتا رسیدن به درجات موسیقی نیست دست از این کار می کشید.
علاقه به یک ساز و علاقه به موسیقی، علاقه به نواختن آهنگی خاص نیست. باید در ساز غرق بشید تا به ان چیزی که می خواهید برسید. ... ...

سلام و تشکر
من برای این اهنگ علاقمند نشدم
2 سالی هست که علاقه دارم ولی مشکل مالی داشتیمو....{پس احتمالآ تو جو هم نیستم}
در ضمن فکر کنم اولش کلآ با گیتار شروع میشه ها {اینظور نیست؟}شما یه بار دیگه گوش کن لطفآ
بازم تشکر!

almamor
27-08-2009, 10:04
شرمنده اسم اون خانه نبود مال من اشتباه بود نوشته بود khaneo
اما متنش اینه:
من برای زنده بودن جستو جو تازه میخواهم:20:
خالییم از عشقو خاموشم :41:
های و هوی تازه میخواهم:31:
خانه ام گلخانه یاس است :19:
رنگ و بوی تازه میخواهم :20:
ای خدا ای خدا :19:
بی ارزو موندم ارزوی تازه میخواهم:46:
عشق تازه حرف تازه قصهی تازه کجاست:40::40::11:

این تیکه رو سرچ کنید!!
ای خدا بی ارزو موندم ارزوی تازه میخواهم
فکر کنم اسمش جستجو باشه:(
آلبوم عطر تو ابی!:13::20::20:
ولی انصافآ گیتاریستش حرفه ایه:40::31::11:
ترو خدا کمک!!!!!

almamor
27-08-2009, 10:06
این تیکه رو سرچ کنید!!
آلبوم عطر تو ابی
{شرمنده من اینو تو بالایی ویرایش کردم بعد خواستم حذف کنم ولی نشد!}

almamor
27-08-2009, 10:14
از اینجا میتونید دانلو کنید:

!Bikhaneman!
27-08-2009, 15:42
سلام
کسی از دوستان می دونه اسم این ساز چیه و آیا تو تهران پیدا میشه و آموزش میدن یا نه ؟

در کل، اگرم این نشد، بهترین آموزشگاه یا استاد برای آموزش فلوت کجاست ؟

pooria_k2
27-08-2009, 16:51
شرمنده افلاین بودم ندیدم شما جواب دادی... همین طوری بی هوا ارسال رو زدم...:41:
ولی نظراتمون شبیه هم بود :31:

فکر نمی کردم نوشتن این پست یک ساعت طول بکشه! :18:

این چه حرفیه شما اوسای مایی

almamor
27-08-2009, 17:51
مام نوکر همهای فقط ترو خدا جواب بدین وقت تنگه!!

Gita
27-08-2009, 23:12
سلام
کسی از دوستان می دونه اسم این ساز چیه و آیا تو تهران پیدا میشه و آموزش میدن یا نه ؟

سلام
اسم این ساز پن فلوت (pan flute) است.

در مورد آموزشگاه اطلاعات ندارم. امیدوارم دیگران بتونن راهنمایی کنن.

Leyth
27-08-2009, 23:21
سلام و تشکر
من برای این اهنگ علاقمند نشدم
2 سالی هست که علاقه دارم ولی مشکل مالی داشتیمو....{پس احتمالآ تو جو هم نیستم}
در ضمن فکر کنم اولش کلآ با گیتار شروع میشه ها {اینظور نیست؟}شما یه بار دیگه گوش کن لطفآ
بازم تشکر!

خب پس خیالم راحت شد.:46:
البته جو زده بودن تو موسیقی شاید استارتی باشه برای یادگیری. فقط خواستم بهتون اطلاع بدم که اگر هنرآموز جو زده باشه، بعدها که اثر جوزدگی از بین رفت دلسرد میشه و موسیقی رو می گذاره کنار. زیاد از این طور شاگردها دیدم. معمولا استعدادشون هم اوایل کار خوبه، یعنی پیشرفت زیادی دارن و حتی لازم نیست بیشتر از 5 دقیقه یا یک ربع باهاشون کار کنی. ولی نمی دونم به خاطر چی ول می کنن و دیگه اثری ازشون پیدا نمیشه. :13:

شرمنده اسم اون خانه نبود مال من اشتباه بود نوشته بود khaneo
اما متنش اینه:
من برای زنده بودن جستو جو تازه میخواهم:20:
خالییم از عشقو خاموشم :41:
های و هوی تازه میخواهم:31:
خانه ام گلخانه یاس است :19:
رنگ و بوی تازه میخواهم :20:
ای خدا ای خدا :19:
بی ارزو موندم ارزوی تازه میخواهم:46:
عشق تازه حرف تازه قصهی تازه کجاست:40::40::11:

این تیکه رو سرچ کنید!!
آلبوم عطر تو ابی!:13::20::20:
ولی انصافآ گیتاریستش حرفه ایه:40::31::11:
ترو خدا کمک!!!!!

خب همینه. با گیتار و افکت و ویولن و ... نواخته شده...:8:

pooria_k2
این چه حرفیه شما اوسای مایی

ما کوچیک شمائیم...

almamor
فقط ترو خدا جواب بدین وقت تنگه!!

چیزی مونده مگه؟:31:

almamor
28-08-2009, 10:15
با کمال تشکر از اقای Leyth و باقی دوستان:11::11::11::11:
میخواستم بدون اون تیکه اهنگ که گفتم :
1 چه سبکی هست ؟
2 با چه گیتاری زده میشه؟:10:
الن میگید گیر عجب گاگولی افتادیم:31::31::31::31::31::20:
خرسند شدیم از این که امروز رنگ دگر است نه رنگ دیروز تا شب نشده رنگ دگر شو

گفتند از این نکته هزار نکته بیاموز...

thecrow
28-08-2009, 12:40
سلام

ساز فوق العادهايه
خيلي صداي قشنگي داره
معمولا كسايي كه فلوت رو كامل ياد مي گيرن و اساتيد فلوت اين ساز رو هم مي زنن
فكر مي كن براي يادگيري اين ساز بهتر باشه اول فلوت رو ياد بگيريد

Azot
28-08-2009, 13:21
اقایون من میخوام برم کلاس گیتار!
یه سوال دیگه :

سلام ، من 2 سالی میشه گیتار رو شروع کردم ...

من به شما پیشنهاد میکنم در خرید اولتون از Yamaha C70 استفاده کنید یا اگه بیشتر پول دارید میتونید گیتار های Alhambra یا Antonio Aparicio رو در نظر بگیرید . ولی همون C70 یا حتی C45 هم کافیه ...

من خودم هر هفته نیم ساعت کلاس دارم ، هر جلسه 7 تومان که در کل میشه 28 تومان (البته بعضی ماه ها 3 یا 5 روزه که فرق میکنه و به قوانین آموزشگاه بر میگرده)

گیتار رو هر وقت شروع کنید دیر نیست ... 16 سال که سنی نیست ... ملت از 40 سالگی شروع میکنن ... در کل اگه الان شروع کنید طی 4 تا 5 سال اگه با یه استاد خوب کار کنید به یه نوازنده ی مطرح تبدیل میشید .

ضمنا اگه درباره ی استاد موسیقی هم سوالی داشتید یا بین چند مورد گیر کردید من در این مورد میتونم راهنمائیتون کنم ... .

almamor
28-08-2009, 15:37
چیزی مونده مگه؟:31:

اینجا جو گیر شدم:31::31::31::31::20:

almamor
28-08-2009, 15:38
با تشکر از همه اساتید.
من رفتم گیتاریست شم!:31::31::31::31::26::26::34::15::thumbsup::26 :

kiwi
28-08-2009, 17:41
دوستا من گيتارم زود كوكش نابود ميشه چيكار كنم؟؟؟؟
مشكل از كجاست؟؟؟؟
شايد چون سيماي خودش روشه اينتوريه؟!!؟
البته كوكهاشم به شدت شله و راحت ميچرخه
چيكارش كنم؟؟؟

Gamemaster
28-08-2009, 17:47
به بلخره گيتار خريدي-چي خريدي؟
سيماي كه اول روي خودشن براي تستن و براي كار توصيه نميشن
يهتره يه بسته سيم بگيري

BLACK-BLACK
28-08-2009, 20:13
دوستان سلام
من میخام انشا الله اگه خدا بخاد یه گیتار الکتریک بگیرم میخاستم بدونم دلیل تفاوت قیمت این نوع گیتار چیه؟ یعنی مثلا اون 500 تونیش چه فرقی با 300 تومنیش داره؟

اگرم یه جنس خوب برند معروف تا 350 میشناسید معرفی کنید لطفا.

kiwi
28-08-2009, 21:15
به بلخره گيتار خريدي-چي خريدي؟
سيماي كه اول روي خودشن براي تستن و براي كار توصيه نميشن
يهتره يه بسته سيم بگيري

بابا همون اكوستيكست.الكتريك نگرفتم
حالا سيم چي بگيرم؟؟؟؟
چنده؟؟؟؟

بردیا
01-09-2009, 18:48
اینجا کسی ویولن باز هستش؟
من خوشم اومده میخوام شروع کنم
ترکاشم گوش دادمم و دیدم
خیلی حال کردم
ولی آماتور آماتورم
در حدی که حتی یه ویولن رو از نزدیک ندیدم
درباره آموزشگاها و قیمتا اطلاعی دارید؟
یه سرچی تو تاپیک زدم قیمت معمولیاش 100 هستش به بالا

Navid.H
01-09-2009, 23:15
مشكل از كجاست؟؟؟؟
چيكارش كنم؟؟؟

شاید به خاطر سیم ها باشه
یا کهنه ی یا جنسش خوب نیست:11:

vioman
02-09-2009, 05:53
اینجا کسی ویولن باز هستش؟
من خوشم اومده میخوام شروع کنم
ترکاشم گوش دادمم و دیدم
خیلی حال کردم
ولی آماتور آماتورم
در حدی که حتی یه ویولن رو از نزدیک ندیدم
درباره آموزشگاها و قیمتا اطلاعی دارید؟
یه سرچی تو تاپیک زدم قیمت معمولیاش 100 هستش به بالا

دوست عزیز
آغاز فراگیری این ساز خوش نغمه سخت نیست اما ادامه و پیشبرد نوازندگی این ساز بسیار مشکله
پشتکار زیادی میخواد و باید واقعا عاشق این ساز باشید ، در غیر این صورت ممکنه ازش بیزار بشید.

ساز های مشقی چینی از قیمت هایی حدود 70-80 هزار تومان شروع میشن .
برای آموشگاه هم خیلی راه پیش رو دارید که بستگی به بودجه ی شما داره:46:

بردیا
02-09-2009, 13:06
خوب آموزشگاها تو چه رنجی هستن
من تو سرچی که تو گوگل داشتم یکی 2تا پیدا کردم
شهریه ماهانه 18هزارتومن ولی فقط 1 جلسه در هفته
آیا یه جلسه در هفته کافیه برای یادگیری ویولن؟
مکانهایی رو هم که میشه ساز رو خرید اگه میشه معرفی کنید
البته تو تاپیک گفته شده که برای خرید ساز به طور کلی با آشنا برید که نندازن چیزی رو بهمون،ولی خب کلا من دوروبرم هیچ کس نیست که با موسیقی آشنا باشه به این شکل که بخوام باش برای خرید ساز برم

Rude Boy
02-09-2009, 14:32
تا اونجا که من می دونم همه کلاس های موسیقی یه روز تو هفته هست ، خود من هم الان 5-6 ساله می رم کلاس همون 1 روز تو هفته هست ...
در مورد خرید ساز فکر کنم ساز های کارخونه ساز (غیر ایرانی) اونقدر ها نشه دقل بازی در آورد . البته در مورد سازهای ایرانی مثل تار و ... که سازهایی هستند که توسط دست ساخته می شن و شاید هیچ دو تا سازی مثل هم نباشند می شه به کسی که سر در نمیاره (به قول شما ) انداخت .

vioman
03-09-2009, 08:37
خوب آموزشگاها تو چه رنجی هستن
من تو سرچی که تو گوگل داشتم یکی 2تا پیدا کردم
شهریه ماهانه 18هزارتومن ولی فقط 1 جلسه در هفته
مکانهایی رو هم که میشه ساز رو خرید اگه میشه معرفی کنید
البته تو تاپیک گفته شده که برای خرید ساز به طور کلی با آشنا برید که نندازن چیزی رو بهمون،ولی خب کلا من دوروبرم هیچ کس نیست که با موسیقی آشنا باشه به این شکل که بخوام باش برای خرید ساز برم

دوست عزیز

آموشگاه های درجه 1 هنری شهریه هایی بالاتر از 18 هزار تومان دارند.

معمولا کلاس های هنرستان روزانه هست و کلاس های آموزشگاه های هنر هفتگی
برای هنرجوهای کم سن و سال ارف و سازهای پایه 2 جلسه در هفته پیشنهاد میشه ، بعضی از دوستان هم کلاسهاشون رو 2 تایمه میگرین که این هم باعث میشه هر ماه 2 شهریه رو پرداخت کنند.
شهریه ها در تهران از ماهی 15 هزار تومان شروع میشه تا حدود 200 هزار تومان! (مستر کلاس ها)
شهریه ی هنر آموزان خانم و آقا هم مقداری متفاوته (البته همه جا و در مورد همه ی ساز ها اینطور نیست)

یک جلسه در هفته زیاد نیست اما کافیه :46:، به شرطی که حداقل روزی 1 ساعت تمرین با تمرکز کامل داشته باشید(برای ویلون 1 ساعت تمرین در روز خیلی خیلی کمه)

برای خرید ساز در تهران میتونید به خیابان جمهوری (تقاطع حافظ) و خیابان بهارستان مراجعه کنید.
خرید سازهای مشقی زیاد مشکل نیست ، اگر از برند های معتبر خرید کنید تقریبا صدای های یک شکلی خواهدی شنید اگر هم از برند های متفرقه خرید کنید با مقداری گوش دادن میتونید صدای بهتر رو تشخیص بدید.

برای ساز مشقی بیشتر از 200 هزار تومان هزینه نکنید ، اگر هم در خرید ساز شک دارید اون رو به هنرآموز یا استادتون محول کنید:20:
در هر حال گوش یک هنرآموز به صدا آشناتره ، هرچند درصدی برقیمت افزوده میشه:46:

میتویند یک ساز T.F ، Student یا 142 تهیه کنید ، چون اکثرا صداهای یک شکلی دارند و شکی بهشون نیست.
برند های دیگه مثل Renato ، Amati و ... هم سازهای خوبی دارند.(همه ی این ساز ها چینی هستند)

پرنغمه باشید

thecrow
06-09-2009, 15:37
من حدود دو ماه هست كه شروع كردم و سازدهني مي زنم كلاس خصوصي مي رم و با كتاب آقاي پاك نژاد كار مي كنم
اول خواستم بپرسم به جز اين كلاس هاي خصوصي راه اساسي تري براي وارد شدن به دنياي موسيقي وجود داره؟ احساس مي كنم اين كلاس هاي خصوصي جاي پيشرفت نداره
دوم اينكه من عاشق سازهاي بادي هستم و خيلي دوست دارم بعد از اينكه سازدهني رو ياد گرفتم فلوت بزنم اصلا سازدهني رو ياد گرفتم تا شروعي باشه براي اينكه راحت تر سازهاي ديگه رو ياد بگيرم (البته خود سازدهني رو هم خيلي دوست دلرم)
الان كه به كتاب دوم آقاي پاك نژاد رسيدم استادم مي گه كه بهتره يه ساز خوب hohner بگيرم كه قيمتش حدود 140 هست خواستم بپرسم من كه در اصل مي خوام فلوت بزنم واجبه يه ساز دهني گرون قيمت بخرم و نمي تونم با همين ساز خودم كامل سازدهني رو ياد بگيرم؟؟؟

a.z.p.z
06-09-2009, 15:41
دوستان ببخشید برای اینکه فلامینگو بزنم قبلش باید کلاسیک کار بکنم ؟
ممنون

kiwi
06-09-2009, 22:27
من حدود دو ماه هست كه شروع كردم و سازدهني مي زنم كلاس خصوصي مي رم و با كتاب آقاي پاك نژاد كار مي كنم
اول خواستم بپرسم به جز اين كلاس هاي خصوصي راه اساسي تري براي وارد شدن به دنياي موسيقي وجود داره؟ احساس مي كنم اين كلاس هاي خصوصي جاي پيشرفت نداره
مركز سازدهني در ايران خانۀ سازدهنيه برو تو سايت

دوم اينكه من عاشق سازهاي بادي هستم و خيلي دوست دارم بعد از اينكه سازدهني رو ياد گرفتم فلوت بزنم اصلا سازدهني رو ياد گرفتم تا شروعي باشه براي اينكه راحت تر سازهاي ديگه رو ياد بگيرم (البته خود سازدهني رو هم خيلي دوست دلرم)
الان كه به كتاب دوم آقاي پاك نژاد رسيدم استادم مي گه كه بهتره يه ساز خوب hohner بگيرم كه قيمتش حدود 140 هست خواستم بپرسم من كه در اصل مي خوام فلوت بزنم واجبه يه ساز دهني گرون قيمت بخرم و نمي تونم با همين ساز خودم كامل سازدهني رو ياد بگيرم؟؟؟
كلا سازدهني ربطي به فلوت نداره اگه ميخواي سازدهني رو ادامه بدي بايد 1 ساز بهتر بگيري چون كتاب اول منصور پاكنژاد مال سازدهنيه ترمولو هست ولي كتاب دومش مال سازدهنيهاي دياتونيك و كروماتيكه كه صداشون با ترمولو تفاوت داره و البته خيلي هم گرونه
براي مثال يه سازدهني ترمولوي HOHNER حدود 25 تا 30تومنه ولي كروماتيكش تا 600 تومن هم ميره
كلا براي ادامۀ سازدهني بايد 1 سازدهنيه خوب بگيري چون در نواختن سازدهنيه كروماتيك مسئلۀ كار با كيليد كنار ساز هم هست كه نميشه با ترمولو يادش گرفت

arsenal19
06-09-2009, 22:31
دوستان ببخشید برای اینکه فلامینگو بزنم قبلش باید کلاسیک کار بکنم ؟
ممنون

سلام
گيتار داراي سبک هاي زيادي است که در ايران فقط سه سبک فلامينکو ، کلاسيک و موسيقي ايراني که اصطلاحا بهش پاپ گفته ميشه وجود داره که هيچ ربطي هم به يکديگه ندارن
اگر شما ميخواي فلامينکو کار کني نيازي نيست که اول کلاسيک ياد بگيري ولي بايد اول تئوري موسيقي رو ياد بگيري که با آهنگهاي ساده سبک کلاسيک يادت ميدن ولي بعد از اون کلا وارد تکنيکهاي فلامينکو ميشي که سواي موسيقي کلاسيکه
من حدود دو سال فلامينکو کار کردم ولي الآن به اين نتيجه رسيدم که اگر کلاسيک کار ميکردم جاي بيشتري براي پيشرفت داشتم چون سبک کلاسيک يه جورايي موسيقي بين الملليه که با همه سازها کار ميشه و ارزش موسيقيايي بيشتري داره ولي فلامينکو فقط سبک گيتار و چند تا ساز محلي اسپانيا به اضافه فلوته که ارزش موسيقياييش فقط براي خود نوازنده و گروه محدود فلامينکو کار ها شناخته شده هست . ضمنا موسيقي کلاسيک عامه پسند تر از فلامينکو هست و رابطه نزديکتري با موسيقي و طبع شرقي و ايراني داره .

اميدوارم که تونسته باشم در مورد سوالت کمکي کرده باشم

Gamemaster
06-09-2009, 22:48
برقي مگه سبك حساب نميشه؟

arsenal19
07-09-2009, 22:32
برقي مگه سبك حساب نميشه؟

اگه منظورت گيتار الکتريک بود که سبک ملوديش تقريبا با گيتار کلاسيک و آکوستيک يکيه ولي گيتار بيس کلا سبکش فرق ميکنه

Leyth
07-09-2009, 23:14
برقي مگه سبك حساب نميشه؟

سبک نوازندگی گیتار الکتریک بر می گرده به استاید به نام این عرصه، مثل بی بی کینگ، جیمی هندریکس و یا جو ساتریانی...

این ساز رو میشه در هر سبکی نواخت، اما از اون لحاظ، بیشتر در سبک های راک، متال، جز و ... استفاده میشه.

Gamemaster
08-09-2009, 00:13
اهان
از اين لحاظ ميگين درسته
ممنون

thecrow
08-09-2009, 01:55
مركز سازدهني در ايران خانۀ سازدهنيه برو تو سايت

كلا سازدهني ربطي به فلوت نداره اگه ميخواي سازدهني رو ادامه بدي بايد 1 ساز بهتر بگيري چون كتاب اول منصور پاكنژاد مال سازدهنيه ترمولو هست ولي كتاب دومش مال سازدهنيهاي دياتونيك و كروماتيكه كه صداشون با ترمولو تفاوت داره و البته خيلي هم گرونه
براي مثال يه سازدهني ترمولوي HOHNER حدود 25 تا 30تومنه ولي كروماتيكش تا 600 تومن هم ميره
كلا براي ادامۀ سازدهني بايد 1 سازدهنيه خوب بگيري چون در نواختن سازدهنيه كروماتيك مسئلۀ كار با كيليد كنار ساز هم هست كه نميشه با ترمولو يادش گرفت

توي سايت مركز سازدهني قبلا هم رفته بودم
زياد چيز جالبي توش نيست
ساز من ترمولو نيست سازمن كليد داره ولي golden cup چيني هست كه زياد به دردبخور نيست (با همين ساز هم فكر كنم بشه كتاب دوم رو كار كرد)

kiwi
09-09-2009, 13:25
توي سايت مركز سازدهني قبلا هم رفته بودم
زياد چيز جالبي توش نيست

شما در مورد كلاس سوال پرسيدي منم ميگم ميتوني بري كلاس هاي خود خانۀ‌سازدهني.وگر نه سايتش كه چرنده

ساز من ترمولو نيست سازمن كليد داره ولي golden cup چيني هست كه زياد به دردبخور نيست (با همين ساز هم فكر كنم بشه كتاب دوم رو كار كرد)

با همون ميشه كتاب دوم رو هم تموم كرد
كتاب سوم هم كه اصلا ربطي به آموزش سازدهني نداره.آموزش هم نوازيه گيتار و سازدهنيه
ولي اگه ميخواي خوب سازدهني بزني برو 1 ساز خوب بگير تو نوازندگيه سازدهني ساز خيلي تاثير داره.

salazarsnape
17-09-2009, 16:52
سلام دوستان
من 18 سالمه از موسيقي و ساز و نت هم تقريبا هيچي نميدونم.و به شدت علاقه به ياد گرفتن يه ساز دارم.ويولون هم خيلي دوست دارم.ميتونم خودم تو خونه ياد بگيرم؟اگه ميشه يكم توضيح بديد در مورد قيمت و اينكه چقدر طول ميكشه تا يكم را بيفتم
(اصلا ميشه تو اين سن ويولون ياد گرفت؟!!)
راستي:استعدادم خيلي زياده!

Gamemaster
17-09-2009, 17:05
براي هيچزي دير نيست
يعني چي تو خونه ياد گرفت؟؟

salazarsnape
17-09-2009, 17:08
براي هيچزي دير نيست
يعني چي تو خونه ياد گرفت؟؟
يعني با كتاب و سي دي بدون استاد

Gamemaster
17-09-2009, 17:19
در مورد اين ساز نميدونم ميشه يا نه
ولي داشته باشه بهتره

Leyth
17-09-2009, 21:04
سلام دوستان
من 18 سالمه از موسيقي و ساز و نت هم تقريبا هيچي نميدونم.و به شدت علاقه به ياد گرفتن يه ساز دارم.ويولون هم خيلي دوست دارم.ميتونم خودم تو خونه ياد بگيرم؟اگه ميشه يكم توضيح بديد در مورد قيمت و اينكه چقدر طول ميكشه تا يكم را بيفتم
(اصلا ميشه تو اين سن ويولون ياد گرفت؟!!)
راستي:استعدادم خيلي زياده!

به خاطر این اعتماد به نفستون مطمئنا موفق خواهید شد.
چون از تئوری چیزی نمی دونید، توصیه می کنم یک کتاب بخونید. تا بفهمید نت چیه، ساز چیه، سل چیه، :46:

هیچ ربطی به سن نداره.

توی خونه راحت نیست ولی ممکنه.:20:
اگر این طوری بیشتر می پسندید، حتما کتب متنوعی داشته باشید و شدیدا توصیه میشه سی دی در کنارشون گوش داده بشه.
اگر در این راه وارد شدید و به این شیوه جلو رفتید اما احساس کردید که کند پیش می رید، ناامید نشید و به یک استاد مراجعه کنید.

چقدر طول می کشه:
اول چند تا کتاب بخونید. (تئوری موسیقی مصطفی کمال پور تراب توصیه میشه) . بستگی داره. شاید 1 هفته شاید 1 ماه طول بکشه. (سرسری نخونید که بعدا به ضررتون نشه)
بعد ساز رو بخرید (ساز مشقی) . وبعد از اون تا دو ماه باید با تکنیک های اولیه آرشه کشی-انگشت گذاری روی بالای دسته و ... آشنا بشید (در این زمینه دوستمون vioman می تونند کمک بزرگی بکنن.)
بعد هم بستگی داره چقدر پشتکار در تمارین داشته باشید و بعد از دو یا سه سال احتمالا بتونید خوشمزه بنوازید.
بعد هم دیگه هرچقدر بیشتر بنوازید، تکنیکتون بالا میره و ... طی چند سال میشید استاد:31:

tirdad_60
17-09-2009, 22:59
به نظر من برای آموزش صحیح و اصولی موسیقی وجود یک معلم با تجربه به امر آموزش واقعا مهمه

به ویژه در سازی مثل ویولون که پرده بندی مشخصی هم نداره به نظرم معلم ضروریه

درسته که میشه توی خونه تمرین کرد و ساز رو یاد گرفت اما در بیشتر مواقع به خاطر سختی شروع کار و جا نیفتادن مبانی باعث دلسردی میشه

تجربه نشون میده با داشتن استعداد که خدا رو شکر شما استعداد خوبی دارید حتی با داشتن یه معلم معمولی میشه به سرعت پیشرفت کرد
و وقتی نت خوانی و ضربهای مختلف رو یاد گرفتید اگر از لحاظ رفتن به کلاس مشکل داشتید میتونید به تنهایی با تمرین و ممارست پیشرفت کنید
ساز برای شروع فکر کنم تا 150 تومن میشه یه ساز خوبی تهیه کرد

نیکی پناهتان:40:

roohi_rsh
18-09-2009, 15:09
سلام
میخواستم یه سه تار بخرم البته من تو شهرستان هستم یعنی ساوه ولی خوب راهی هم نیست تا تهران برایه خرید البته اینجا هم دارن اما نمیشه اعتماد کرد !

حالا میخوام بدونم یه سه تاره خوب معمولا تو چه رده قیمتی هست
میخوام بدونم بودجم میرسه یا نه لطفا خوبشو بگید اگر میدونید یعنی هم چوبه خوبی داشته باشه هم سیم های خوبی داشته باشه کلا برایه کسی که میخواد تازه شروع کنه خوب باشه دردسر ساز نباشه

tirdad_60
18-09-2009, 15:54
سلام
میخواستم یه سه تار بخرم البته من تو شهرستان هستم یعنی ساوه ولی خوب راهی هم نیست تا تهران برایه خرید البته اینجا هم دارن اما نمیشه اعتماد کرد !

میخوام بدونم بودجم میرسه یا نه لطفا خوبشو بگید اگر میدونید یعنی هم چوبه خوبی داشته باشه هم سیم های خوبی داشته باشه کلا برایه کسی که میخواد تازه شروع کنه خوب باشه دردسر ساز نباشه

تبریک میگم دوست عزیز
سه تار ساز بسیار شیرین و دلنوازی هست و نوای لطیف و زیبایی داره

اما برای تهیه سه تار خوب اگر آشنایی ندارید یا باید به آموزشگاه مراجعه کنید و از مربی انتخابیتون کمک بگیرید
یا باید یه سه تار از سازندگان معروف رو تهیه کنید که به نظرم برای شروع لازم نیست و باید هزینه زیادی متحمل بشید
یا بیاید تهران که ساز فروشی بیشتر داره و راحتتر میتونید خرید کنید

برای شروع با توجه به بودجه ای که دارید حدود 50 تا 150 تومن کافیه

timsar jackson
18-09-2009, 15:57
سلام

من چند وقتی هست که گیتار سبک کلاسیک کار میکنم ولی تئوری موسیقی رو خیلی عمیق یاد ندارم

میخواستم یه کتاب بهم معرفی کنید واسه تئوری موسیقی...

tirdad_60
18-09-2009, 18:02
سلام

من چند وقتی هست که گیتار سبک کلاسیک کار میکنم ولی تئوری موسیقی رو خیلی عمیق یاد ندارم

میخواستم یه کتاب بهم معرفی کنید واسه تئوری موسیقی...

تئوری موسیقی مصطفی کمال پورتراب
تئوری بنیادین موسیقی پرویز منصوری

البته به نظر من تئوری بنیادین موسیقی کاملتر و با توضیحات بیشتر هست

Leyth
18-09-2009, 20:26
سلام

سلام
سه تار از 15 هزار تومن هست تا 1 میلیون تومن.
سه تار مشقی (برای شروع کار) 100 تومن بیشتر نباید خرج کرد.

خصوصیات ظاهری یک سه تار خوب:

نداشتن رنگ جلا روی چوب (یعنی برق نزنه). چون رنگ جلا صدا رو زایل می کنه.
ترک روی چوب نداشته باشه.
سیم سه تار انواع مختلف نداره. هر چیز بخرید درسته. فقط نگاه کنید خوردگی نداشته باشه که زود پاره میشه.
انحراف دسته رو دقت کنید. از هر زاویه ای که نگاه می کنید باید صاف باشه.
پرده ها رو چک کنید شل نباشه (همین زرد ها که در عرض دسته ردیف شدن) . اگه بود بگید فروشنده درست کنه.
گوشی ها (بالای دسته برای کوک) رو چک کنید راحت بلغزند. در عین حال محکم باشن. (منظورم اینه که سفت نباشند و یهو نچرخند)

سه تار هیچ دردسری نداره جز کوک کردن. که البته ساده ترین کوک کردن در تمام سازهای دنیا مال سه تار هست.
هیچ وقت با دست عرق کرده سه تار ننوازید.
توی جایی که نوسانات دمایی زیاد هست نگه ندارید.
اگر نمی نوازید در قاب یا کیف مخصوص قرارش بدید.
به صورت خوابیده روی زمین نگذارید (نمی خواهید که یکی بیاد لگد کنه؟)

خوب اینا دیگه مال بعد سه تار خریدنه...:31:

roohi_rsh
18-09-2009, 20:34
خیلی ممنون تیرداد جان اما خوب چون من هنوز نرفتم جایی برایه یاد گیری مربییی ندارم اگر لطف کنی جایی رو تو تهران میشناسی که من برم سراغش ممنون میشم جایی که بشه بهش اعتماد کرد وکلا سره آدم نره

از شما هم ممنون Leyth جان عالی توضیح دادی

فقط یه نفر بیاد بگه از کجای تهران بخرم از کی که قابل اعتماد باشه خیلی خوب میشه
بازم پیشاپیش ممنون

timsar jackson
18-09-2009, 20:36
تئوری بنیادین موسیقی پرویز منصوری

میشه بگین کتاب مال کدوم انتشاراته؟ و اگه لینک خرید اینترنتی شم داشته باشین خوبه

XirowN
19-09-2009, 00:16
گیتار الکترونیک خوب میشه تو150 200 تومن پیدا کرد؟
یادگیریش آسونه ؟!
یعنی باید یه چیزایی بلد باشی ؟
یا میشه هیچی بلد نبشای و بری بخری؟

بردیا
19-09-2009, 00:46
دوست عزیز

آموشگاه های درجه 1 هنری شهریه هایی بالاتر از 18 هزار تومان دارند.

معمولا کلاس های هنرستان روزانه هست و کلاس های آموزشگاه های هنر هفتگی
برای هنرجوهای کم سن و سال ارف و سازهای پایه 2 جلسه در هفته پیشنهاد میشه ، بعضی از دوستان هم کلاسهاشون رو 2 تایمه میگرین که این هم باعث میشه هر ماه 2 شهریه رو پرداخت کنند.
شهریه ها در تهران از ماهی 15 هزار تومان شروع میشه تا حدود 200 هزار تومان! (مستر کلاس ها)
شهریه ی هنر آموزان خانم و آقا هم مقداری متفاوته (البته همه جا و در مورد همه ی ساز ها اینطور نیست)

یک جلسه در هفته زیاد نیست اما کافیه :46:، به شرطی که حداقل روزی 1 ساعت تمرین با تمرکز کامل داشته باشید(برای ویلون 1 ساعت تمرین در روز خیلی خیلی کمه)

برای خرید ساز در تهران میتونید به خیابان جمهوری (تقاطع حافظ) و خیابان بهارستان مراجعه کنید.
خرید سازهای مشقی زیاد مشکل نیست ، اگر از برند های معتبر خرید کنید تقریبا صدای های یک شکلی خواهدی شنید اگر هم از برند های متفرقه خرید کنید با مقداری گوش دادن میتونید صدای بهتر رو تشخیص بدید.

برای ساز مشقی بیشتر از 200 هزار تومان هزینه نکنید ، اگر هم در خرید ساز شک دارید اون رو به هنرآموز یا استادتون محول کنید:20:
در هر حال گوش یک هنرآموز به صدا آشناتره ، هرچند درصدی برقیمت افزوده میشه:46:

میتویند یک ساز T.F ، Student یا 142 تهیه کنید ، چون اکثرا صداهای یک شکلی دارند و شکی بهشون نیست.
برند های دیگه مثل Renato ، Amati و ... هم سازهای خوبی دارند.(همه ی این ساز ها چینی هستند)

پرنغمه باشید

ممنون
انشالله قراره از مهر بعد از مشخص شدن دقیق کلاسای دانشگاهم برم کلاس
یه کلاس توی خیابان ششم نیروی هوایی توی پیروزی میرم
پسرخالم قبلا اونجا دف یادگرفته
3تا استاد ویولن مثل اینکه دارن
شهریشونم ماهی 25هزارتومن هستش و هفته ای 1جلسه
ساز برای خرید رو هم خودشون گفتن بعد ثبت نام معرفی میکنن و گفتن حدود 80-90تومن برای خرید ساز باید صرف بکنم

Gamemaster
19-09-2009, 01:54
گیتار الکترونیک خوب میشه تو150 200 تومن پیدا کرد؟
یادگیریش آسونه ؟!
یعنی باید یه چیزایی بلد باشی ؟
یا میشه هیچی بلد نبشای و بری بخری؟

خوبو نميدونم چي معني كنم ولي براي شروع خوبه
فقط تمرين بايد داشته باشي
خودم كه اول چيزي بلد نبودم ولي بعدش ياد گرفتم

Mohammad gh sh
19-09-2009, 12:09
من اگه بخوام یه کیبورد خوب اصلآ ریتمش مهم نیست میخام ملودی قوی داشته باشه زیادم پول ندارم . اگه راهنمایی کنین ممنونم .

roohi_rsh
19-09-2009, 21:16
بالاخره یه نفر پیدا نشد بگه از کجا بخرم اگر فکر میکنید تلیغ میشه پیغام خصوصی بدید خوب
دمتون گرم

ostooreh
21-09-2009, 05:52
سلام من از گیتارالکتریک های بدنه توخالی خوشم میاد. می خواستم در مورد قیمتش و جایی که بشه بخرم اطلاعات کسب کنم(تهران).توی سایت ebay که رفتم قیمتا 1.2 میلیون بود.

ممنونم

XirowN
21-09-2009, 14:57
خوبو نميدونم چي معني كنم ولي براي شروع خوبه
فقط تمرين بايد داشته باشي
خودم كه اول چيزي بلد نبودم ولي بعدش ياد گرفتم

برای شروع باید چیکار کرد ؟!
آموزشگاهی چیزی سراغ داری تو غرب تهران ؟!

Gamemaster
21-09-2009, 15:03
منكه تهران نيستم ولي ميتوني از كلاس مجازي من استفاده كني
براي اطلاعات بيشتر به ياهو مراجعه شود

مجتبی_1366
22-09-2009, 01:46
سلام رفقا

من قصد دارم تا چند ماه آینده یه تار خوب بخرم (تا الانم حدود 3 ساله که 3 تار می زنم) منتها هیچی راجع به تار

خوب و اینکه یه تار خوب باید چه مشخصاتی داشته باشه نمیدونم...گفتم بیام و از شما کمک بگیرم

راستی یه سؤال دیگه هم دارم من به سنتور هم خیلی علاقه دارم ولی اصلاً ذهنیتی نه نسبت به سازش و نه

نسبت به یادگیریش ندارم

پیشاپیش ممنون از پاسخ هاتون

tirdad_60
23-09-2009, 20:18
سلام دوست عزیز

راجع به تار خوب و خرید اون مهمترین گزینه میزان بودجه ای هست که دارید اگه بگید بهتر میتونم کمکتون بکنم

XirowN
24-09-2009, 23:41
من امروز یه گیتار یاماها دیدم !
گفت با پکیجش ( کابل و آمپیلی و ... ) میشه 320
خوبه به نظر شما ؟!

GodFatherAmin
26-09-2009, 20:33
سلام نمی دونم اینجا درسته این موضوع رو مطرح کنم یا نه می خواستم ببینم تو تهران آکادمی موسیقی داریم یا آموزشگاه موسیقی که به صورت آکادمیک باشه.من سازم پیانو. 4 ،5 تا آموزشگاه رفتم که متاسفانه همشون آشغال بودن یا استاده معتاد بود یا تو 30 دقیقه کلاس 25 دقیقه خاطره تعریف می کرد یا 10 دقیقه درس و تند تند میداد و می پیچوند بره یا ...
مرسی.

tirdad_60
26-09-2009, 20:49
سلام نمی دونم اینجا درسته این موضوع رو مطرح کنم یا نه می خواستم ببینم تو تهران آکادمی موسیقی داریم یا آموزشگاه موسیقی که به صورت آکادمیک باشه.من سازم پیانو. 4 ،5 تا آموزشگاه رفتم که متاسفانه همشون آشغال بودن یا استاده معتاد بود یا تو 30 دقیقه کلاس 25 دقیقه خاطره تعریف می کرد یا 10 دقیقه درس و تند تند میداد و می پیچوند بره یا ...
مرسی.

سلام دوست عزیز
به نظرم بد نیست مطرح کنید اما اون تیکه های بعدیش شاید :46:

بله کنسرواتور داریم که همون موسسه خوش نهاد پیمان میشه و میتونید یصورت آکادمیک اونجا
آموزش ببینید اما مثله دانشگاه هست و باید برید سر کلاس که فکر نکنم هدف شما این باشه
آدرسش هم توی خیابون کریم خان هست

اما اگه نظر منو بخوای میگم یکی از اساتید خوب و سرشناس رو پیدا کن و برو در کلاسهای آزاد شرکت کن کم کم خودت میتونی یه استاد ثابت پیدا کنی که ثابت تا دوره پیشرفته آموزش ببینی

GodFatherAmin
26-09-2009, 20:58
سلام دوست عزیز
به نظرم بد نیست مطرح کنید اما اون تیکه های بعدیش شاید :46:

بله کنسرواتور داریم که همون موسسه خوش نهاد پیمان میشه و میتونید یصورت آکادمیک اونجا
آموزش ببینید اما مثله دانشگاه هست و باید برید سر کلاس که فکر نکنم هدف شما این باشه
آدرسش هم توی خیابون کریم خان هست

اما اگه نظر منو بخوای میگم یکی از اساتید خوب و سرشناس رو پیدا کن و برو در کلاسهای آزاد شرکت کن کم کم خودت میتونی یه استاد ثابت پیدا کنی که ثابت تا دوره پیشرفته آموزش ببینی

سلام لطف کردی شما استاد پیانو خوبی میشناسید؟
من آخرشو واقعا گفتم و اغراق نکردم چون اصل در نوازندگی و هر چیزی خود آدمه ولی عرفا حرف قشنگی می زنن می گن هر کی نصف عمرشو بزاره پایه پیدا کردنه استا ضرر نکرده(البته این پیرامونه عرفانه:31:)
ولی در کل من فکر می کنم در هر جا می شه تعمیم داد.
امیدوارم یه جای خوب پیدا بشه، چون واقعا کلافه شدم.

tirdad_60
26-09-2009, 21:54
سلام لطف کردی شما استاد پیانو خوبی میشناسید؟
من آخرشو واقعا گفتم و اغراق نکردم چون اصل در نوازندگی و هر چیزی خود آدمه ولی عرفا حرف قشنگی می زنن می گن هر کی نصف عمرشو بزاره پایه پیدا کردنه استا ضرر نکرده(البته این پیرامونه عرفانه:31:)
ولی در کل من فکر می کنم در هر جا می شه تعمیم داد.
امیدوارم یه جای خوب پیدا بشه، چون واقعا کلافه شدم.

راستش چون بصورت تخصصی دنبال پیانو نبودم شاید نتونم نظر خوبی بهت بدم اما چند تا آموزشگاه که مورد تایید خانه موسیقی هم هستند و اساتید معتبری توشون تدریس میکنند رو بهت معرفی میکنم شاید بتونی بهتر به نتیجه برسی

آموزشگاه پارت.آموزشگاه وزیری.آموزشگاه سرایش.آوای مهربانی

آدرس و تلفنشون رو هم از سایتشون میتونی بگیری:46:

GodFatherAmin
27-09-2009, 09:53
راستش چون بصورت تخصصی دنبال پیانو نبودم شاید نتونم نظر خوبی بهت بدم اما چند تا آموزشگاه که مورد تایید خانه موسیقی هم هستند و اساتید معتبری توشون تدریس میکنند رو بهت معرفی میکنم شاید بتونی بهتر به نتیجه برسی

آموزشگاه پارت.آموزشگاه وزیری.آموزشگاه سرایش.آوای مهربانی

آدرس و تلفنشون رو هم از سایتشون میتونی بگیری:46:

ببخشید انقدر مزاحمتون می شم می تونید یکم پیرامون این موسسه خوش نهاد پیمان توضیح بدید؟

Leyth
27-09-2009, 11:41
سلام رفقا

من قصد دارم تا چند ماه آینده یه تار خوب بخرم (تا الانم حدود 3 ساله که 3 تار می زنم) منتها هیچی راجع به تار

خوب و اینکه یه تار خوب باید چه مشخصاتی داشته باشه نمیدونم...گفتم بیام و از شما کمک بگیرم

راستی یه سؤال دیگه هم دارم من به سنتور هم خیلی علاقه دارم ولی اصلاً ذهنیتی نه نسبت به سازش و نه

نسبت به یادگیریش ندارم

پیشاپیش ممنون از پاسخ هاتون

سلام رفیق.

اینکه شما سه ساله سه تار کار می کنید خیلی در یادگیری تار کمک خواهد کرد.
چون سیستم پرده بندی تار با سه تار یکی هست (البته گاهی اوقات در پایین دسته یک ربمل اضافه میشه و یا پرده ها تا روی کاسه ادامه پیدا می کنند تا گام کامل بشه)

در مضراب نوازی مطمئنا روزهای سختی خواهید داشت. چون تا به حال با ناخن می نواختید. ولی این برای یک نوازنده بسیار طبیعی است و باید اراده کنید و تمرین رو برای نواختن ریز و دراب با مضراب ادامه بدید.

اما از نظر ظاره، چون اشنا به موسیقی هستید:

پرده های تار باید کلفت تر از سه تار باشند. (در بعضی مواقع اندازه برابر دارند ولی در سه تار معمولا نازک تر می بندند)
چوب نباید ترک داشته باشد.
پوس نباید زخم شده باشد. (توصیه میشه که بعد از خرید روی قسمتی از پوست که با مضراب برخورد داره، چسب بزنید تا به پوست اسیبی نرسه.
گوشی ها باید نرم بچرخند.
خرک تار با سه تار متفاوت هست.به شکل و شیار های اون دقت کنید تا اشکالی نداشته باشه.

--

سنتور سازی جادویی هست.
تا پشتش نشینید درکش نمی کنید.
متاسفانه نواختن سه تار باعث نمیشه که نوازنده،ساعد و مچ دستش رو برای نواختن سازهایی چون سنتور تمرین بده. پس در شروع مشکل بیشتر میشه (و مزید بر اون، ذهنیت شکل گرفته نوازنده در مورد ساز قبلی که همیشه روی یادگیری سازهای دیگه تاثیر می گذاره (هم مثبت هم منفی)

GodFatherAmin
27-09-2009, 18:29
اینجا یعنی یه نفر پیانو کار نمی کنه؟

iranian_ boy
28-09-2009, 20:49
سلام همگی.
دوستان من ی چندتا سوال داشتم فقط اگر میشه زود جواب بدین ک باید سریع تهیه کنم ولا از دستم میره.
1. قیمت zoom effect GFX5 چنده تو ایران؟
2. قیمت آمپیلی فایر مدل roland فکر کنم 30 وات باشه .. چنده؟
یکی از دوستام این دو مدل رو داره میخولد بفروشه چون میخواد بره....... من دیدمشون در حد نو هستند کاملا تمیز و حرفه ای آمپیلی رو که 2 ماه خرید. ... میخواستم ببینم چند خوبه بخرم ازش؟

tirdad_60
29-09-2009, 21:01
ببخشید انقدر مزاحمتون می شم می تونید یکم پیرامون این موسسه خوش نهاد پیمان توضیح بدید؟

کنسرواتوار تهران، هم اکنون تحت عنوان مرکز آموزش علمی – کاربردی فرهنگ و هنر واحد 19 تهران درحوزه آموزش عالی کشور و با مجوز دانشگاه جامع علمی – کاربردی در رشته های ساز ایرانی، ساز جهانی، آواز ایرانی و آواز جهانی مقطع کاردانی مقطع کاردانی در سیستم پودمانی دانشجو می پذیرد.

با توجه به امکانات منحصر به فرد و حضور و همکاری استادان مجرب موسیقی کشور و نیز برخی از اساتید شاخص و چهره های ماندگار موسیقی کشور در این مرکز و نیز بهره گیری از تجارب مراکز بزرگ کنسرواتواری موسیقی خارج کشور در قالب تفاهم نامه های فرهنگی و موسیقائی و نیز بهره مندی از تکنولوژی روز آموزش همچون کارگاه موسیقی و آهنگسازی رایانه ای و الکترونیک، آزمایشگاه تکنولوژی صدا و نیز آموزشهای مجازی و از راه دور با همکاری دانشگاهها و کنسرواتوارهای معتبر خارجی در رشته های مورد نیاز، مشاهد می شود که فارغ التحصیلان این مرکز از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده و تقریباً تمامی آنها هم اکنون در حوزه های مرتبط با موسیقی مشغول به کار می باشند. موسسه فرهنگی هنری خوش نهاد پیمان کنسرواتوار تهران هم اکنون بازوی اجرائی دوره های کنسرواتواری موسسه آموزش عالی آزاد نهاوند به شمار می آید و مفتخر است که توانسته است اعتماد جامعه موسیقی را کسب کرده و در راستای اعتلای فرهنگ و موسیقی ایران اسلامی قدم های اساسی بردارد.
رئیس مؤسسه فرهنگي ، هنري و آموزشي خوش نهاد پيمان
كنسرواتوار تهران

به نقل از سایت خود کنسرواتور بود

s_paliz
30-09-2009, 00:05
دوستان یه تار برای شروع نوازندگی تار میخواستم

تار چه قیمتی رو پیشنهاد میکنید و ساخت کدوم استاد بهتره (توی تهران)

huti_421
30-09-2009, 18:53
سلام خدمت برادرا و خواهرا بخش پر فیض موسیقی :دی

عرضم به حضور شریفتون بعد از گذشت مدتی طولانی از نواختن گیتار کلاسیک و آکوستیک ، بر آن شدم که یه گیتار الکتریک تهیه کنم

حالا من هیچ اطلاعاتی از مسائل فنی ، فیزیکی ، مدلی و امثالهم ندارم :دی

بعد واسه شروع و با توجه به اینکه قصد ادامه ی کار رو دارم با مرز 400 هزار تومان لطف کنید یه گیتار الکتریک بهم معرفی کنید سپاس میگذارم

بیشتر Solo میزنم و با توجه به نمونه کار هایی که از گیتار Stratocaster شنیدم ، از تون صداش خوشم اومد ... حالا Flying V و اینا هم به درد تک نوازی میخوره یا نه

بعد یه بابای به ما گفت افکت هم باید بخری همراهش :دی دیگه نمیدونم اگه اینطوریه کلا خرج ما زیر 400 بشه :دی

ممنون میشم نام و مدل کامل رو ذکر کنید

بعد خودم این مدل رو دیدم بد نیس ، به بودجه مام میخوره : Ibanez GRG270B ، چطوریاس حالا ؟

آمپلیفایرم معرفی کنید دیگه عالی میشه :-ایکس

فوری - فوتی :دی

tirdad_60
30-09-2009, 19:03
دوستان یه تار برای شروع نوازندگی تار میخواستم

تار چه قیمتی رو پیشنهاد میکنید و ساخت کدوم استاد بهتره (توی تهران)

بودجه چقدره؟
میدونی که پول حرف اول رو میزنه:46:

Leyth
30-09-2009, 22:17
کنسرواتوار تهران، هم اکنون تحت عنوان مرکز آموزش علمی – کاربردی فرهنگ و هنر واحد 19 تهران درحوزه آموزش عالی کشور و با مجوز دانشگاه جامع علمی – کاربردی در رشته های ساز ایرانی، ساز جهانی، آواز ایرانی و آواز جهانی مقطع کاردانی مقطع کاردانی در سیستم پودمانی دانشجو می پذیرد.

با توجه به امکانات منحصر به فرد و حضور و همکاری استادان مجرب موسیقی کشور و نیز برخی از اساتید شاخص و چهره های ماندگار موسیقی کشور در این مرکز و نیز بهره گیری از تجارب مراکز بزرگ کنسرواتواری موسیقی خارج کشور در قالب تفاهم نامه های فرهنگی و موسیقائی و نیز بهره مندی از تکنولوژی روز آموزش همچون کارگاه موسیقی و آهنگسازی رایانه ای و الکترونیک، آزمایشگاه تکنولوژی صدا و نیز آموزشهای مجازی و از راه دور با همکاری دانشگاهها و کنسرواتوارهای معتبر خارجی در رشته های مورد نیاز، مشاهد می شود که فارغ التحصیلان این مرکز از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده و تقریباً تمامی آنها هم اکنون در حوزه های مرتبط با موسیقی مشغول به کار می باشند. موسسه فرهنگی هنری خوش نهاد پیمان کنسرواتوار تهران هم اکنون بازوی اجرائی دوره های کنسرواتواری موسسه آموزش عالی آزاد نهاوند به شمار می آید و مفتخر است که توانسته است اعتماد جامعه موسیقی را کسب کرده و در راستای اعتلای فرهنگ و موسیقی ایران اسلامی قدم های اساسی بردارد.
رئیس مؤسسه فرهنگي ، هنري و آموزشي خوش نهاد پيمان
كنسرواتوار تهران

به نقل از سایت خود کنسرواتور بود

:31:
تو ویکی پدیا به این می گن منبع نامستقل!
خودش که نباید از خودش تعریف کنه!

در کل برای کسی که می تونه ترمی 500 الی 600 هزارتومان بده، و در عین حال قصد داره موسیقی رو به صورت آکادمیک و فنی و کامل یاد بگیره، کنسرواتوار تهران شدیدا بهش پیشنهاد میشه.:46:

s_paliz
01-10-2009, 00:18
بودجه چقدره؟
میدونی که پول حرف اول رو میزنه:46:

تا 400-500 تومن خدا بزرگه:20:

واسه یادگیری که فکر نمیکنم تار گرون لازم باشه

میگن تار دست دوم هم بهتره

iranian_ boy
01-10-2009, 14:34
سلام همگی.
دوستان من ی چندتا سوال داشتم فقط اگر میشه زود جواب بدین ک باید سریع تهیه کنم ولا از دستم میره.
1. قیمت zoom effect GFX5 چنده تو ایران؟
2. قیمت آمپیلی فایر مدل roland فکر کنم 30 وات باشه .. چنده؟
یکی از دوستام این دو مدل رو داره میخولد بفروشه چون میخواد بره....... من دیدمشون در حد نو هستند کاملا تمیز و حرفه ای آمپیلی رو که 2 ماه خرید. ... میخواستم ببینم چند خوبه بخرم ازش؟

tirdad_60
02-10-2009, 22:23
تا 400-500 تومن خدا بزرگه:20:

واسه یادگیری که فکر نمیکنم تار گرون لازم باشه

میگن تار دست دوم هم بهتره

400تا500 بنظرم مبلغ خوبیه اما اگه یکم بیشتر بذاری مثلا تا 800(البته اگه مطمئنی میخوای حالا حالاها ساز بزنی ) تا چند سالی راحتی اگه نه که تو همین محدوده میتونی سازهای مناسبی تهیه کنی
بهترین راه خریدش اینه که از خود سازنده بخری

Leyth
03-10-2009, 16:03
سلام

با پانصد تومن میشه تار خوبی خرید. برای شروع 200 تا 300 هم کافیه.
فقط نیاز هست که تار زدن یاد بگیرید... قرار نیست کنسرت بزارید که ... :)

بعد از یاد گرفتن یه هزینه ی مناسبی می کنید و تاری می خرید که باهاش جادو کنید :31:

Doyenfery
04-10-2009, 01:28
iranian_ boy

عزیز قیمت اون مولتی افکت حدود 400

امپ هایه 30 وات (اگه ترانزیستوری باشن ) حدود 150 الی 200

______

من دیدمشون در حد نو هستند کاملا تمیز و حرفه ای آمپیلی رو که 2 ماه خرید. ... میخواستم ببینم چند خوبه بخرم ازش؟

بین نصف تا 2/3 قیمت نو . ( این عرف بازار دست ِ دو ِ ;)

Doyenfery
04-10-2009, 01:33
من امروز یه گیتار یاماها دیدم !
گفت با پکیجش ( کابل و آمپیلی و ... ) میشه 320
خوبه به نظر شما ؟!

من این پکیج ها رو اصلا قبول ندارم .. .

مجزا تهیه کن.

در ضمن یا ماها تو کیفیت گیتار الکتریک حرفی برا گفتن نداره ( عین آریا)

ولی این برند واسه پیانو هایه الکتریک و گیتار کلاسیک به ترتیب مارکه عالی و متوسطیه .

موفق باشی

BLACK-BLACK
05-10-2009, 19:16
اقا من همون اشتباه دفعه قبلو مرتکب شدم که اومدم تو تاپیک خوانوادگی تون دخالت کردم.حالا هم این اشتباهو تصحیح میکنم .شما عادتتونه جز به رفقاتون به کس دیگه جواب نمیدید

iranian_ boy
06-10-2009, 23:32
y

عزیز قیمت اون مولتی افکت حدود 400

امپ هایه 30 وات (اگه ترانزیستوری باشن ) حدود 150 الی 200

مرسی از راهنمایی.... ولی خودمونیما یدقه افسردگی گرفتم:31: آخه اینقدر ها آمپیلیم بد نیست... بابا اینو از ایران نگرفته خودش رفته بوده انگلیس از اونجا خریده... اینجا رو نگاه کن قیمتش رو زده در حال حاضر فقط 299 دلار تو خارج از کشور یعنی اگر بیاد ایران کمتر 400 نمیدنش ....
من خریدمش 230 تومن.خداییشم راضیم... لامسب میترکونه... نویزم نداره.... ولی ایول که جواب سوالم رو دادی... ممنون
این لینک:

مدلش:
Roland Cube-30 Bass Combo 1X10 Amp

Doyenfery
08-10-2009, 01:06
دوستان سلام
من میخام انشا الله اگه خدا بخاد یه گیتار الکتریک بگیرم میخاستم بدونم دلیل تفاوت قیمت این نوع گیتار چیه؟ یعنی مثلا اون 500 تونیش چه فرقی با 300 تومنیش داره؟

اگرم یه جنس خوب برند معروف تا 350 میشناسید معرفی کنید لطفا.

اینی که قیمت ها انقدر تفاوت می کنه می تونه :

- به چوب دسته
- کوئل پیکاب ها
- تعداد پیکاب ها
- لک(lock) سردسته (داشتن یا نداشتن)
و
و
بستگی داشته باشه و البته تکنیک هایی که می تونی رو یه گیتار 1.5 ملیونی پیاده کنه قطعا رو یه گیتار 300 تومنی نمیشه پیاده کرد .

____

اینی که شما بخوای به سبک چه گیتاریستی بزنی تو انتخاب برند و سری گیتار مهمه

اینو سلیقه شما و روش تدریس استادتون تعین می کنه ...

ممکنه شما بخوای کارایه تکنیکی بکنی .. امثال جان پتروچی و ساتریانی بزنی .. خب این مهمه گه سازی که انتخاب میکنی 24 فرت باشه حتما یا بخوای تریپ گیلمور بزنی اون موقع باید دنبال ساز فندر باشی .. که زیر 1 تومن گیرت نمیاد که با بودجه سما همخونی نداره.

موفق باشی و بازم اگه سوالی بود در خدمتم .

Doyenfery
08-10-2009, 01:14
مرسی از راهنمایی.... ولی خودمونیما یدقه افسردگی گرفتم:31: آخه اینقدر ها آمپیلیم بد نیست... بابا اینو از ایران نگرفته خودش رفته بوده انگلیس از اونجا خریده... اینجا رو نگاه کن قیمتش رو زده در حال حاضر فقط 299 دلار تو خارج از کشور یعنی اگر بیاد ایران کمتر 400 نمیدنش ....
من خریدمش 230 تومن.خداییشم راضیم... لامسب میترکونه... نویزم نداره.... ولی ایول که جواب سوالم رو دادی... ممنون
این لینک:

مدلش:
Roland Cube-30 Bass Combo 1X10 Amp

دیدم امپ ِ عالیی هست - خوب گرفتی .

یه قانون همیشه هست تو خرید تجهیزات و سازها .. که اگه سالم باشن .. دست ِ دو خریدنشون خیلی خیلی به صرفست.

اگر بیاد ایران کمتر 400 نمیدنش ....

برو بالا .. گمرک سازها برای ایران 100% هست . یعنی هرچقدر پول میدی برای ساز همونقدر هم باید دو دستی تقدیم کنی به مامور ارزیابی گمرک :) [هورااا]

لامسب میترکونه... نویزم نداره....

نوییز به کابل بستگی داره نه امپ .. معمولا بهترین کابل ها ، کابل هایی هستن که تو خلا به فیش ارتباطیشون لحیم شده باشن . ;)
- در ضمن 30 وات هم کم توانی نیست ( برای تمرینایه خونگی) .

Have good time

iranian_ boy
08-10-2009, 21:23
نوییز به کابل بستگی داره نه امپ .. معمولا بهترین کابل ها ، کابل هایی هستن که تو خلا به فیش ارتباطیشون لحیم شده باشن . ;)
- در ضمن 30 وات هم کم توانی نیست ( برای تمرینایه خونگی) .

میگم این که تو خلا لحیم شده باشه یعنی چی؟ یه توضیح میدی لطفا.؟ میخوام ببینم مال خودم همینطور ه یا نه...
بعد یچیز دیگه دوست عزیز..
اون افکتی که گفته بودم رو هنوز ازس نخریدم.... به نظرت چند خوبه بگیرمش؟
مدلش اگر اشتباه نکنم:::
zoom gfx 5
میگه 150 میدمش(حالا باز میشه بالا پایینش کرد قیمت رو).... به نظرت خوبه؟

Gamemaster
08-10-2009, 22:23
يونيت بگير بجاش

kiwi
10-10-2009, 10:52
اقا من همون اشتباه دفعه قبلو مرتکب شدم که اومدم تو تاپیک خوانوادگی تون دخالت کردم.حالا هم این اشتباهو تصحیح میکنم .شما عادتتونه جز به رفقاتون به کس دیگه جواب نمیدید

شما کی سوال پرسیدی؟؟؟؟
من گشتم نبود
1 بار دیگه بپرس
اگه بازم جواب ندادن خوب یعنی کسی نمیدونه!
تیکه هاتم قشنگ بود

Hamid_311
10-10-2009, 23:58
دوستان سلام. الان قیمت گیتار اسپانیش یاماها C-70 (اندونزی) تو تهران چنده؟
و اینکه کسی دست دوم نداره بخواد بفرشه؟

Doyenfery
12-10-2009, 17:55
میگم این که تو خلا لحیم شده باشه یعنی چی؟ یه توضیح میدی لطفا.؟ میخوام ببینم مال خودم همینطور ه یا نه...
بعد یچیز دیگه دوست عزیز..
اون افکتی که گفته بودم رو هنوز ازس نخریدم.... به نظرت چند خوبه بگیرمش؟
مدلش اگر اشتباه نکنم:::
zoom gfx 5
میگه 150 میدمش(حالا باز میشه بالا پایینش کرد قیمت رو).... به نظرت خوبه؟

خلا = Vacuum

کابل هایی هستن که سیم هاشون به فیش ارتباطیشون در خلا ( جایی که هوا نیست ) لحیم شده ان.

این نوع کابل ها پِرِسی هستن و شما مثلا نمی تونید اونا رو باز کنید ( یعنی این شکلی نیستن که با چرخونده فیش

بتونید بازشون کنید ) . این نوع کابل ها رویه امپ نوییز تولید نمی کنن یا نوییزشون خیلی کمه.

______

این افکت هم فوق العادست ... به عنوان نمونه شما می تونی با مولتی افکت G2.1 با همین برند مقایسه کنی و

ببینی چه امکانات ِ زیادی داره.. ، حالا از لحاظ قیمت .. قیمت ِ این مولتی افکت (Zoom G2.1) هست 215 تومان!

________

دوستان سلام. الان قیمت گیتار اسپانیش یاماها C-70 (اندونزی) تو تهران چنده؟
و اینکه کسی دست دوم نداره بخواد بفرشه؟

C40تومان 90
C70 تومان 110

kiwi
12-10-2009, 19:54
C40تومان 90
C70 تومان 110

جدا 110 تومن شده؟!؟؟!؟؟!؟؟؟!؟؟!؟؟!!!؟!؟؟!؟؟ !؟؟!؟!!!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟؟!؟!؟!

سال پیش 82 تومن بود.!!!!!!!!!!!!

Amin_0913
13-10-2009, 23:06
سلام

من میخوام برم کلاس گیتار

لطف کنید یه گیتار مناسب و قیمت پایین معرفی کنید فقط فقط برای یادگیری میخوام

hosienmax100
13-10-2009, 23:43
دوستان میتونید در مورد خرید ویولن راهنمایی ام کنید ؟

من حقیقتش دیگه دارم دیونه میشم اینقدر ویولن گوش میدم تو اتاقم تنهایی /

مدتیه احساس میکنم اگه یکی رو بخرم حداقل بزنم به دیوار برام خیلی خوب میشه /:روانی

حالا ویولن برای شخصی مثله من که زیادم نمی تونم هزینه کنم اصلا وجود داره ؟

قیمت هاش چه جوریه ؟

معیار خرید دقیق یک ویولن چیه ؟ من دستی میخرم جای معتبر اصولا برا هیچ کاری نمیرم !

Doyenfery
14-10-2009, 01:22
1. آره - از پارسال تا امسال خیلی رو قیمت سازها اومد .. 2-3 سال پیش همین ساز دورو بره 60 تومن بود .

2. والا ارزون تر از یاماها C40 دیگه خیلی بعیده . Aria Ak20 هم قیمتش امکان داره از این کم تر باشه (قیمت ندارم)

3.درباره ویولون اطلاعات جناب "vioman" خیلی خوبه .. امیدوارم این تاپیکو ببینن.

(فقط میدوننم (نا امیدت نکنم ) سازیه که یادگیریش پشتکار آنچنانی می خواد و گرنه زود دلتو میزنه )

موفق باشید / فرهاد

hosienmax100
14-10-2009, 09:22
فرهاد جان ممنونم بابت راهنمایی ات / در مورد یادگیری تلاشمو میکنم تا دلمو نزنه /

قیمت ها همین حدوداس ولی من چون آشنا به ویولن (ویولون درست ترشه ؟) ندارم نمیدونم باید کدومو بخرم !

خدا کنه این دوستمون vioman اینجا سر بزنن /منتظرم !

بازم ممنون

aria_electric_fars
14-10-2009, 21:18
سلام دوستان
من مي خواستم ني انبان ياد بگيرم و چند سوال داشتم:
1- قيمت ني انبان چنده؟؟؟
2- چقدر طول مي كشه كه ني انبان ياد بگيرم؟؟؟
3- با ني انبان چند نوع ساز مي شه زد؟؟؟
4- آموزشگاه ني انبان توي شيراز كجا هست و اگر هست توي نت مطلبي در مورد آموزش ني انبان بهم بديد

با تشكر
باي

Doyenfery
15-10-2009, 01:07
فرهاد جان ممنونم بابت راهنمایی ات / در مورد یادگیری تلاشمو میکنم تا دلمو نزنه /

قیمت ها همین حدوداس ولی من چون آشنا به ویولن (ویولون درست ترشه ؟) ندارم نمیدونم باید کدومو بخرم !

خدا کنه این دوستمون vioman اینجا سر بزنن /منتظرم !

بازم ممنون

پستایه 607 و 610 فک کنم مقداری کمکت کنه

نه همون ویولن / اشتباه از من بود .

ساز فوق العادهايه
خيلي صداي قشنگي داره
معمولا كسايي كه فلوت رو كامل ياد مي گيرن و اساتيد فلوت اين ساز رو هم مي زنن
فكر مي كن براي يادگيري اين ساز بهتر باشه اول فلوت رو ياد بگيريد

نه اصلا نیازی نیست!

وقتی کسی یه ساز رو یاد میگیره به احتمال زیاد ریتم و نت خونی رو یاد میگیره ... بنابراین فقط به همین تک دلیل

وقتی می خواد ساز های دیگه ای کار کنه ، کارش تنها از همین یه جهت راحت تره ;

ولی تکنیک نوازندگی هر سازی حتی اگه در یک دسته ( تقسیم بندی 4 دسته ای ) هم باشن تفاوت دارن.

فراگیری سازی پیش نیاز ساز دیگه نیست !

من معمولا صفحه های قبل رو باز نمی کنم .. ولی این یه بار که باز کردم .. .

مشكل از كجاست؟؟؟؟
چيكارش كنم؟؟؟

احتمالا سیم هات شل بسته شدن. از سر دسته سفت کن ، تا حدی که با فشار آوردن روی سیم ها با انگشت ،

بیشتر از نیم بند ِ انگشت انعطاف پذیری نداشته باشن.

تغیر آب و هوا ، رطوبت هم تو از تظیم خارج شدن ساز تاثیر داره.

______

سلام
اسم این ساز پن فلوت (pan flute) است.

در مورد آموزشگاه اطلاعات ندارم. امیدوارم دیگران بتونن راهنمایی کنن.

آره تو تهران پیدا میشه . زیر 50 تومن . ساز سازه سرخپوستیه (اصالتا).

thecrow
15-10-2009, 12:48
نه اصلا نیازی نیست!

وقتی کسی یه ساز رو یاد میگیره به احتمال زیاد ریتم و نت خونی رو یاد میگیره ... بنابراین فقط به همین تک دلیل

وقتی می خواد ساز های دیگه ای کار کنه ، کارش تنها از همین یه جهت راحت تره ;

ولی تکنیک نوازندگی هر سازی حتی اگه در یک دسته ( تقسیم بندی 4 دسته ای ) هم باشن تفاوت دارن.

فراگیری سازی پیش نیاز ساز دیگه نیست !

من معمولا صفحه های قبل رو باز نمی کنم .. ولی این یه بار که باز کردم .. .

بله كاملا درسته...
من منطور اي بود كه معمولا كسايي كه استاد فلوت هستند و فعاليتشون زياده مي رن دنبال اين كه اين ساز هم ياد بگيرن و كمتر پيش مياد كه يك آدم عادي كه زياد هم از موسيقي سر در نمياره بره panflue ياد بگيره اونم به عنوان اولين ساز...
ولي حرف شما هم درسته فراگيري ساز مرحله اي نيست...

------------------------------------------------------------------------------

حالا من خودم چند وقته كه يگه تقريبا سازدهني رو ياد گرفتم و كتاب آقاي پاكنژاد رو تموم كردم...
ولي از اونجايي كه سازدهني يك مقدار ساز محدوديه و زياد آهنگ هاي مختلف نمي شه باهاش زد دلم مي خواد يه چيز ديگه هم ياد بگيرم....
البته خودم سازهاي بادي رو ترجيه مي دم ولي فكر مي كنم گيتار م ساز خوبي باشه هم صداش قشنگه هم جاي مانور زياد داره
نظر شما چيه؟؟؟

Doyenfery
16-10-2009, 04:51
حالا من خودم چند وقته كه يگه تقريبا سازدهني رو ياد گرفتم و كتاب آقاي پاكنژاد رو تموم كردم...

[تحسین]

1.ولي از اونجايي كه سازدهني يك مقدار ساز محدوديه و زياد آهنگ هاي مختلف نمي شه باهاش زد دلم مي خواد يه چيز ديگه هم ياد بگيرم....

2.گيتار م ساز خوبي باشه هم صداش قشنگه هم جاي مانور زياد داره

قسمت اول سوالت بود - قسمت دوم جواب خودت و من

.
.
ببین مهیار جان چیزی که اینجور مواقع باید بگم اینه که اگه شما فقط همون ساز دهنی رو تنها هم بخوای بزنی و نخوای بری سراغ

ساز دیگه این مشکل که احساس می کنی اینکه قدرت مانور نداری و محدود شدی تقصیر تو نیست ، مشکل ازینجاست که از یه ساز

تکمیلی انتظار زدن یه قطعه ( یا شاید هم بیشتر ) داشته باشی .. چیزی که مثلا 4 دقیقه باشه . این صحیح نیست .

[پیشنهاد من] سعی کن یه گروه باشید یه گروه که مثلا آخر هفته ها جمع شید و با هم همنوازی کنید . این بهتره .

موفق باشی

thecrow
17-10-2009, 01:31
من متاسفانه زياد با افرادي كه در زمينه موسيقي فعليت دارند ارتباط ندارم
حالا اگر بخوام گيتار كار كنم به نظرتون كلاسيك بهتره يا الكتريك؟

dani.flight
17-10-2009, 12:45
دوستان من ميخوام يك گيتار الكتريك البته دست چپ بگيرم اما اصلا قيمت ها دستم نيست اگه ميشه راهنمايي كنيد.
البته قيمت پايين لطف كنين بدين من قلبم ضعيفه...:31:

Doyenfery
17-10-2009, 15:19
من متاسفانه زياد با افرادي كه در زمينه موسيقي فعليت دارند ارتباط ندارم
حالا اگر بخوام گيتار كار كنم به نظرتون كلاسيك بهتره يا الكتريك؟

بستگی به این داره که صدای کدومشون بیشتر روت تاثیر میذاره و هنرمندایی که دوست داری بیشتر الکتریک کارن یا کلاسیک (سازِ کلاسیک )

______

دوستان من ميخوام يك گيتار الكتريك البته دست چپ بگيرم اما اصلا قيمت ها دستم نيست اگه ميشه راهنمايي كنيد.
البته قيمت پايين لطف كنين بدين من قلبم ضعيفه...

رنج قیمتی گیتار های الکتریک معمولا از 100 -120 شروع میشه تا ... الا ماشاللا.

آیبانز سری های مبتدی - آریا - Star sun

اینا قیمت های 100 -150 توشون گیر میاد .

و افکت هم ZOOM 707 II حدود 110 که 74 Sample voice داره - یا Zoom 505 که 36 تا Sample Voice داره ( این مدل کمی ارزونتره )

حالا صدا رو می خوای از اسپیکر های pcیت در بیار ، از سیستم های صوتی خونگی یا یه امپ ارزون 10 -15 وات بگیر ( زیر 100 قیمت

دارن)

موفق باشی

Doyenfery
17-10-2009, 15:23
اینم : official site آیبانز :

توصیه هم می کنم به دوستان قبل از مطرح کردن سوال یا مطلبشون صفحات قبل هم یه مرور داشته باشن .

dani.flight
17-10-2009, 19:53
______

و افکت هم ZOOM 707 II حدود 110 که 74 Sample voice داره - یا Zoom 505 که 36 تا Sample Voice داره ( این مدل کمی ارزونتره )

حالا صدا رو می خوای از اسپیکر های pcیت در بیار ، از سیستم های صوتی خونگی یا یه امپ ارزون 10 -15 وات بگیر ( زیر 100 قیمت

دارن)

موفق باشی

ممنون از راهنمايي "505 zoom رو هم قيمتش رو ميشه بگيد.

يا اگه ميشه عكسهاي گيتار هارو بذاريد ببينم چه شكلي هست...

Doyenfery
18-10-2009, 01:41
دست ِ 2 حدود 60-70 - نو نهایت 90 - 100

واسه عکس ها خوذت هم می تونی سرچ بزنی ..

بهر حال اگه مشکلی داشتی .. من فردا اینجا سر می زنم .. الان دیگه خستم

mamad_chagho
23-10-2009, 22:47
سلام

من واقعا به موسیقی علاقه دارم ولی متاسفانه تا بحال نتونستم فعالیتی داشته باشم .

به نظر شما با چه سازی شروع کنم ؟ نظر خودم گیتاره

گیتاره كلاسيك ارزون واسه یه مبتدی چنده ؟ بهترین جا واسه خرید کجاست ؟

و اینکه چقدر طول میکشه تا بتونم یه ترانه بنوازم که بشه ازش لذت برد ؟ ( منظورم اینه یه حداقل از نواختن یاد بگیرم ؟ )

Doyenfery
24-10-2009, 23:12
-

-

- 100 تومنی لاقل / (تهرانی ) برو جمهوری .

- با هوش متوسط و همینطور پشتکار متوسط تو 8 هفته می تونی چن تا آکورد یاد بگیری و به همراه ریتم خیلی از آهنگ های پاپ

رو بزنی و بخونی. پیشنهاد من : 4 هفته اول رو بذار سر حرکات انگشت تا انگشتات قوی شه .. ضمنش کمی تئوری کار کن : ریتم

واست کافیه . بعد برو آکورد ها رو بشناس و گرفتنشون رو تمرین کن . از خیلی از کتابایی که پر از ترانه و ریتمو آکورد ه می تونی

استفاده بکنی .

ساز گرفتی تمرین بهت می دم

موفق باشی .

dani.flight
28-10-2009, 00:59

موفق باشی

تو رشت كه اصلا دست چپ پيدا نميشه يا اگر باشه قيمتش خيلي بالاست "حالا تو تهران جمهوري مخصوصا دست چپ قيمت پايين پيدا ميشه ؟؟؟
اين عشق موسيقي هم پدرمو داره در مياره اولش كه 11 سالم بود درام رو شروع كردم تا الان كه 7 سال ميشه چند ماه پيش گيتار كلاسيك شروع كردم زياد بهم حال نميده آخه روحيم خشنه خوب اينم كلاسيك "بخواطر همين ميخوام يه الكتريك ارزون بگيرم بلكه كمي به دانش موسيقيم اضافه بشه كمي هم حال بكنيم:31:

Doyenfery
29-10-2009, 01:40
چپ دست / راست بودن تاثیری گمون نمی کنم رو قیمت داشته باشه...

فردا واست تو همین رشت یه پرس جو می کنم (چون الان دیر وقته بخوام تماس بگیرم - یکی از دوستایه من هم چپ دسته /الکتریک

می زنه / رشت هم میشینه(دیگه چی میخوای) )

ولی فروشگاه ماهور (تو گلسار ) رو فراموش کن ;)

دلیلشو فک کنم خودت بدونی.

Doyenfery
02-11-2009, 00:40
تو رشت كه اصلا دست چپ پيدا نميشه يا اگر باشه قيمتش خيلي بالاست "حالا تو تهران جمهوري مخصوصا دست چپ قيمت پايين پيدا ميشه ؟؟؟
اين عشق موسيقي هم پدرمو داره در مياره اولش كه 11 سالم بود درام رو شروع كردم تا الان كه 7 سال ميشه چند ماه پيش گيتار كلاسيك شروع كردم زياد بهم حال نميده آخه روحيم خشنه خوب اينم كلاسيك "بخواطر همين ميخوام يه الكتريك ارزون بگيرم بلكه كمي به دانش موسيقيم اضافه بشه كمي هم حال بكنيم

واست دو شب پیش تماس گرفتم عزیز ..

گفت که رشت گیرت نمیاد .

باید بری تهران .. اینطور نیست که تو اولین مغازه که بری ببینی.

dani.flight
06-11-2009, 19:43
واست دو شب پیش تماس گرفتم عزیز ..

گفت که رشت گیرت نمیاد .

باید بری تهران .. اینطور نیست که تو اولین مغازه که بری ببینی.

ممنون :20:

rozy_1500
06-11-2009, 23:10
سلام دوستان خوبم
میشه یه آموزشگاه پیانو خوب تو اصفهان معرفی کنید؟
کلا هر آموزشگاه خوب تو اصفهان میشناسید بگید
پیشاپیش ممنونم

Only 50#3!14
09-11-2009, 00:16
سلام
لطفا یک مدل گیتار خوب (واسه پاپ خوندن، کلاسیک) معرفی کنید بخرم که هرکسی که ادعای گیتاریستی می کنه، از این گیتار خوشش بیاد.
قیمت گیتار ها هم تو دستم نیست، شما معرفی کنین، ببینم قیمتش در چه حدودی هست.
mehdi-2009
09-11-2009, 18:14
دوستان عزیز هنرمند سلام من یه خواهر کوچولو هفت ونیم ساله دارم که چندماهیه میره کلاس بلز وچند روز پیش کلاسش تموم شده والان باید یک الت جدید برای ادامه کارش انتخاب کنه .یکی از مربیا گفته سراغ گیتار نره چون غربیه و اینده ای نداره حالا بین تار ، سه تار ،سنتور و ویالون به نظر شما کدام را انتخاب کنیم؟ ممنون میشم زود راهنمایی کنین

kiwi
09-11-2009, 21:17
دوستان عزیز هنرمند سلام من یه خواهر کوچولو هفت ونیم ساله دارم که چندماهیه میره کلاس بلز وچند روز پیش کلاسش تموم شده والان باید یک الت جدید برای ادامه کارش انتخاب کنه .یکی از مربیا گفته سراغ گیتار نره چون غربیه و اینده ای نداره حالا بین تار ، سه تار ،سنتور و ویالون به نظر شما کدام را انتخاب کنیم؟ ممنون میشم زود راهنمایی کنین

در درجه اول علاقه خودش مهمه ولی نظر شخصی من اینه که بره سمت پیانو چون 1 جورایی اگه در آینده بخواد موسیقی رو اکادمیک ادامه بده خیلی به دردش میخوره.
ساز هایی مثل ویولون و پیانو رو معمولا افراد از بچگی شروع به یاد گیری میکنن ولی مثلا 3تار یا گیتار یا .... چون مکانیزم پیچیده ای نداره میشه از دوران نوجوانی هم اقدام به یادگیری کرد
(100%نظر شخصی من)

rozy_1500
09-11-2009, 21:57
کسی نبود به ما کمک کنه؟

Doyenfery
10-11-2009, 00:36
سلام
لطفا یک مدل گیتار خوب (واسه پاپ خوندن، کلاسیک) معرفی کنید بخرم که هرکسی که ادعای گیتاریستی می کنه، از این گیتار خوشش بیاد.
قیمت گیتار ها هم تو دستم نیست، شما معرفی کنین، ببینم قیمتش در چه حدودی هست.
می تونی یه میلیون هزینه کنی؟

dsa
15-11-2009, 18:22
سلام

آقا من در به در دنبال استاد گيتار الكتريك خفن ميگردم.

شماره اردوان انزابي پور داشتم ولي گمش كردم حالا ميدونم داره تو يه آموزشگاه تو گيشا تدريس ميكنه .

كسي ميدونه كجاست اين آموزشگاه؟؟؟ يا اصلا كسي استاد خوب سراغ داره؟؟؟؟؟؟؟

dogtag
22-11-2009, 12:50
سلام.
احتمالاً انقدر راجع بهش بحث شده که حد اقلش اینه که فحش کشم کنید!
ولی میشه یکی یه CD تایید شده واسه آموزش 3 تار معرفی کنه؟

یه مدته که بد جوری می خوام برم تو کار 3 تار.
می خوام یه چیزی باشه که توپ بهم یاد بده.

+

می خوام سوادش رو هم یاد بگیرم. منظورم خوندن نت و این چیز هاست.

میشه یه لطفی بکنید؟

ممنون

+

می خوام 3 تار هم بخرم، شنیدم از 15 تومنه، کسی توصیه ای داره؟
ممنون

Leyth
22-11-2009, 14:36
سلام.
احتمالاً انقدر راجع بهش بحث شده که حد اقلش اینه که فحش کشم کنید!
ولی میشه یکی یه CD تایید شده واسه آموزش 3 تار معرفی کنه؟

یه مدته که بد جوری می خوام برم تو کار 3 تار.
می خوام یه چیزی باشه که توپ بهم یاد بده.

+

می خوام سوادش رو هم یاد بگیرم. منظورم خوندن نت و این چیز هاست.

میشه یه لطفی بکنید؟

ممنون

+

می خوام 3 تار هم بخرم، شنیدم از 15 تومنه، کسی توصیه ای داره؟
ممنون

اگه می خواهید توپ یاد بگیرید باید کتب تئوری موسیقی رو بخونید و بعد آموزش ساز. (یا هم زمان)
در مورد سه‌تار آموزش چهار جلدی جلال ذوالفنون چیز مناسبیه. از روی نت و ... هست.

درسته سه تار از 15 تومن هست تا 1 میلیون.
سه تار 15 تومنی نخر که بدجوری ستمه.
حداقل 50 تومن برای سه تار بگذار کنار که از ابتدا با صدای "واقعی" ساز اشنا بشی.
ترجیحا با یک آشنا به ساز به خرید برید که صدای ساز رو بشناسه.

dogtag
22-11-2009, 18:11
خیلی لطف کردید.

ولی اینی که معرفی کردید، کتابه، می خوام CD / DVD باشه که با طرز نواختن هم آشنا بشم.

باز هم بسیار بسیار ممنون

dsa
22-11-2009, 18:41
سلام

آقا من در به در دنبال استاد گيتار الكتريك خفن ميگردم.

شماره اردوان انزابي پور داشتم ولي گمش كردم حالا ميدونم داره تو يه آموزشگاه تو گيشا تدريس ميكنه .

كسي ميدونه كجاست اين آموزشگاه؟؟؟ يا اصلا كسي استاد خوب سراغ داره؟؟؟؟؟؟؟

كسي نميدونست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

jamshidjap
24-11-2009, 14:25
سلام
من یه گیتار مارک بارسلونا چند روز پیش خریدم(110 تومن) ازش راضیم ولی سیم شماره چهارش یکم گز میزنه ولی بقیه مشکلی ندارن.
چیکارش کنم؟ یه نفر میگفت که باید خرکشو عوض کنم ویه خرک بلندتر از جنس استخوان بندازم.
نظر شما چیه؟

Doyenfery
25-11-2009, 03:18
خرک استخوانی تاثیرش اینه که صدای سیم هارو خیلی بیشتر در میاره اونم بخاطر اینکه لرزش سیم روی این خرک بیشتره

ولی تاثیری رویه گز صدا نمیزاره.

چک کن ببین انتهای این سیم از سمت خرک با بدنه گیتار در تماسه یا نه ...

kiwi
25-11-2009, 09:10
سلام
من یه گیتار مارک بارسلونا چند روز پیش خریدم(110 تومن) ازش راضیم ولی سیم شماره چهارش یکم گز میزنه ولی بقیه مشکلی ندارن.
چیکارش کنم؟ یه نفر میگفت که باید خرکشو عوض کنم ویه خرک بلندتر از جنس استخوان بندازم.
نظر شما چیه؟

دسته گیارت رو هم چک کن ببین سالمه - رو دسته برامدگیی چیزی هست یا نه شاید مشکل از یکی از فرت ها باشه

jamshidjap
25-11-2009, 15:27
اره kiwi جان فکر کنم اشکال از فرت سوم باشه. حالا باید چیکارش کنم؟
Doyenfery جان از راهنماییت ممنونم.

dsa
25-11-2009, 18:58

بايد بدي سوهان بزنن برات ، به هيچ وجه هم خودت نزن كه گيتار به فنا ميره . ( ببر يه جاي مطمئن كه اول ببينه اصلا اشكال از فرت هست يا نه بد برات سوهان بزنه )

kiwi
25-11-2009, 22:13

اگه گیتارو تازه گرقتی برو بزن تو سر فروشندش منم گیتارم(مال منم بارسلوناست)وقتی گرفتم تو پرده 4 یا 5 گز میزد رفتم گفتم یارو این اینجوریه گرفت درستش کرد پسم داد.ولی منم موافقم خودت اصلا بهش دست نزن

jamshidjap
26-11-2009, 11:42
اره حتما همین کارو می کنم. تشکر

iranian_ boy
27-11-2009, 18:47
سلام همه.
دوستان کسی میونه قیمت گیتار acoustic مدل yamaha ll36 یا ls26 چنده؟
خیلی ممنون میشم زود پاسخ بدین چون میخوام به کسی بگم واسم بیاره از تهران... . ممنون.

Scary Feelings
11-12-2009, 10:55
سلام...
میشه یه مدل گیتار Base معرفی کنید فعلا برای یاد گیری؟ حدود 300-400 باشه.
راستی..گیتار باس با الکتریک چقدر فرق داره؟

rozy_1500
20-12-2009, 18:30
دوباره سلام به دوستان گلم
میخواستم اگه زحمتی نیست سیم های گیتار رو از نظر قیمت و کیفیت معرفی کنید(اسم و مارکشون رو)
و این که گرون ترین و با کیفیت ترین سیم گیتار چیه؟
چجوری اصل بودن و کیفیتشونو تشخیص بدم
و در آخر هم چه سیم گیتاری روی گیتار یاماها c40 ام بندازم تا گیتارم یه گیتار نمونه بشه؟

kiwi
22-12-2009, 22:25
سلام...
میشه یه مدل گیتار Base معرفی کنید فعلا برای یاد گیری؟ حدود 300-400 باشه.
300-400 با امپ و لوازم یا فقط گیتار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مطمئنی میدونی گیتار بیس چیه؟؟؟؟
بیس یه چیزه الکتریک یه چیزه دیگه دقیقا منظورت رو از فرق رو نمیفهمم توضیح بده

دوباره سلام به دوستان گلم
میخواستم اگه زحمتی نیست سیم های گیتار رو از نظر قیمت و کیفیت معرفی کنید(اسم و مارکشون رو)
و این که گرون ترین و با کیفیت ترین سیم گیتار چیه؟
چجوری اصل بودن و کیفیتشونو تشخیص بدم
و در آخر هم چه سیم گیتاری روی گیتار یاماها c40 ام بندازم تا گیتارم یه گیتار نمونه بشه؟
منم این سوالو داشتم ولی سیم های گیتار تنوع بسیار بسیار زیادی داره
سیمی به نام دی ادریانو (D'Addario) با قیمت حدود 60 - 70 تومن گندشونه
کلا خیلی سیم گیتار مهم نیست یه سیم معمولی حدود 15-20 تومن کارو تموم میکنه
بله اگه گیتارت الحمبرای 800 تومنی بود سیم خوب بهت صدای عالی میداد ولی برای گیتارای ارزون(C40-C70-بارسلونایی که خودم دارم و .........) سیم 20 تومنی با سیم 60 تومنی فرقی نداره
برای گیتار خودت میتونی مارتینز بگیری چیزای خوبین

Leyth
23-12-2009, 19:37
سلام...
...

سلام.
گیتار باس جزو همون الکتریکاست اما 4 تا سیم داره (به جای 6 تا ) و سیم هاش بسیار ضخیم تر از گیتار الکتریکه و همون طور که از اسمش پیداست، صدای خیلی بم تری نسبت به گیتار الکتریک داره.

-=--=--=-

خیلی لطف کردید.

ولی اینی که معرفی کردید، کتابه، می خوام CD / DVD باشه که با طرز نواختن هم آشنا بشم.

باز هم بسیار بسیار ممنون

این که گفتم دارای نوار هم هست.
اما CD اموزش سه تار فکر می کنم فقط یه دونست که اونم همه جا موجوده.

rozy_1500
28-12-2009, 20:49
منم این سوالو داشتم ولی سیم های گیتار تنوع بسیار بسیار زیادی داره
سیمی به نام دی ادریانو (D'Addario) با قیمت حدود 60 - 70 تومن گندشونه
کلا خیلی سیم گیتار مهم نیست یه سیم معمولی حدود 15-20 تومن کارو تموم میکنه
بله اگه گیتارت الحمبرای 800 تومنی بود سیم خوب بهت صدای عالی میداد ولی برای گیتارای ارزون(C40-C70-بارسلونایی که خودم دارم و .........) سیم 20 تومنی با سیم 60 تومنی فرقی نداره
برای گیتار خودت میتونی مارتینز بگیری چیزای خوبین
خیلی خیلی ممنونم از جوابت
آره میدونم تنوع های زیادی داره منم میخوام تمام مدل هاش رو بدونم و بهترینشونو که خودت گفتی انتخاب کنم
الان روی گیتارم سیم آلیس(alice) هست که قیمتش فقط 4 تومنه و در حد خیلی معمولیه
حالا فروشنده گفته یه سیم گیتار خوب دارم که 15 تومنه اما یادم رفت مارکشو بپرسم
شاید همین مارتینزی باشه که خودت میگی
یعنی واقعا هیچ فرقی نمیکنه اگه سیم مارتینز بگیرم یا دی ادریانو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستی از کجا تشخیص بدم که سیم گیتارم اصله یا نه؟
هر چی باشه بالاخره یه سیم گیتار خوب و قیمتی میخوام بگیرم
مثلا برا همین آلیسی که گرفتم اصلا وسواس نداشتم چون ست کاملشو فقط 4 تومن گرفتم

و اگه میشه بگین از کجا سیم گیتار خوب بگیرم که اصل باشه و یارو کلاهبردار نباشه و قیمتش مناسب باشه و...(البته تو اصفهان)

kiwi
31-12-2009, 10:54
4 تومن هر 6 تا؟؟؟؟
من وقتی گیتارم دست دوستم بود برد سیمهارو عوض کرد.هر کدوم 1500 تومن رو هم شد 9 تومن پشیمونم چرا سیم بهتر نگرفتم.
اون وقت تو به 4 تومنی میگی معمولی
چرا سیم دی ادریانو با مارتینز فرق میکنه ولی تو اگه گیتارتو بفروشی , 70 تومن هم پول سیم رو بهش اضافه کنی میتونی یه گیتار بهتر بخری که صدای خیلی خیلی بهتری بهت میده تا یه گیتار ساده با سیم 70 تومنی
تاره 1 سیم اگه خیلی خوب کار کنه 2 ساله ولی یه گیتار خوب مدتهاکار میکنه

راه تشخیص اصل رو نمیدونم

اگه تهرانی برو جمهوری بین خیابان میرزا کوچک خان و پل حافظ (بهارستان نرو)

Переклад не
31-12-2009, 12:47
سلام
میشه یکی از رفقا بگه برای خرید یک گیتار چه آیتم هایی رو باید بهش دقت کنیم؟ و باید در چه کیفیتی باشن؟(یعنی از کجا بدونیم گیتاراصیل هستش یا مثلا چه میدونم کاری کنیم فکر کلاه برداری به سر صاحب مغازه نزنه)

(یک فرد ساده که برای اولین بار میخواد گیتار بخره ، باید به چه نکاتی خیلی دقت کنه؟)

Gamemaster
31-12-2009, 14:25
منظور از گيتار كدام گزينه هست؟
گيتار كلاسيك
گيتار اكوستيك
گيتار الكتريك
گيتار بيس

rozy_1500
31-12-2009, 16:09
4 تومن هر 6 تا؟؟؟؟
من وقتی گیتارم دست دوستم بود برد سیمهارو عوض کرد.هر کدوم 1500 تومن رو هم شد 9 تومن پشیمونم چرا سیم بهتر نگرفتم.
اون وقت تو به 4 تومنی میگی معمولی
چرا سیم دی ادریانو با مارتینز فرق میکنه ولی تو اگه گیتارتو بفروشی , 70 تومن هم پول سیم رو بهش اضافه کنی میتونی یه گیتار بهتر بخری که صدای خیلی خیلی بهتری بهت میده تا یه گیتار ساده با سیم 70 تومنی
تاره 1 سیم اگه خیلی خوب کار کنه 2 ساله ولی یه گیتار خوب مدتهاکار میکنه

راه تشخیص اصل رو نمیدونم

اگه تهرانی برو جمهوری بین خیابان میرزا کوچک خان و پل حافظ (بهارستان نرو)
بازم ازت ممنونم کیوی جان
آره خودم متوجه شدم
حالا اگه پیشنهاد دیگه ای تو همون رنج قیمت نداری تا برم همون مارتینزی که گفتی بخرم! اگه داری بگو
راستی نگفتی قیمت دقیقش چنده؟

الان تنها مشکلی که دارم تشخیص اصل بودن و یه مغازه ی خوب تو اصفهانه

thecrow
06-01-2010, 21:35
منظور از گيتار كدام گزينه هست؟
گيتار كلاسيك
گيتار اكوستيك
گيتار الكتريك
گيتار بيس

می شه گزینه ی سوم یعنی الکتریک رو کمی توضیح بدید
چون سوال من هم هست

dogtag
06-01-2010, 21:49
میشه یکی هم برای من فرق گیتار کلاسیک و آکوستیک رو بگه؟
--
در شمن، هارمونیکا، رنج قیمتش چجوریاس؟ و آموخته شدنش در حد Professional چقدر طول می کشه؟

ممنون

Gamemaster
06-01-2010, 22:22
می شه گزینه ی سوم یعنی الکتریک رو کمی توضیح بدید
چون سوال من هم هست
براي خريد يا توضيح كامل دربارش؟

میشه یکی هم برای من فرق گیتار کلاسیک و آکوستیک رو بگه؟

كلاسيك سيماش نايلونيه
اكوستيك سيماش استيل
اندازه فرتاش با هم فرق داره

dogtag
06-01-2010, 22:39
ممنون از پاسخ.

اندازه فرتاش با هم فرق داره
کلاً نفهمیدم!
این مال هارمونیکا بود؟

Gamemaster
06-01-2010, 22:40
نه مال همون بحث بود :31:

music6808
06-01-2010, 23:27
سلام
چند صفحه از تاپیک رو خوندم که دوستان در مورد قیمت تار پرسیده بودن
بهشون جواب داده بودن که حداقل 160
ولی پست ها قدیمی بودن
الان که جدیدا خودم رفتم قیمت کردم گفتن زیر 300 تومن نخرم
نظر شما چیه؟
واسه مبتدی
میشه کمکم کنید یه مقدار در مورد خرید تار
تار هم مثل گیتار مارک خای داره؟
در ضمن
من یک گیتار دارم با مارک sanchez
می خواستم بدونم حدودا بر اساس مارک چقدر می ارزه؟
ممنون

Lichtenstein
06-01-2010, 23:54
چه قیمتا بالاست

thecrow
07-01-2010, 12:08
--
در شمن، هارمونیکا، رنج قیمتش چجوریاس؟ و آموخته شدنش در حد Professional چقدر طول می کشه؟

ممنون

من خودم با golden cup چینی شروع کردم که خیلی قیمتش پایینه در حد 12 یا 15 تومن :31:
golden cup تا آخر کتاب اول آقای پاکنژاد می تونه همراهیتون کنه

بعد از اون اگر بخواهید ساز خوب داشته باشید باید hohner بگیرید
اسم نمایندگی hohner هم فکر کنم سرنا بود

فکر میکنم hohner ساز 10 سوراخش حدود 130 تومن باشه الان ولی صدای بسیار زیبایی داره
سازهای چینی مختلف هم زیاد تو بازار هست قیمت های 30 تومن یا 40 تومن و ...

اگر قبلا موسیقی کار کرده باشید خیلی سریع تر می تونید این ساز رو یاد بگیرید

من که 1 ترم رفتم آموزشگاه بعد دیگه خودم کار کردم

thecrow
07-01-2010, 12:10
براي خريد يا توضيح كامل دربارش؟

نه برای خرید لطفا

dogtag
07-01-2010, 13:36
خیلی ممنون از thecrow عزیز بابت توضیح کامل.

Gamemaster
07-01-2010, 15:24
نه برای خرید لطفا
چشم ا:
1-مارك مهم (ولي براي شروع نه)
2-ويبره با بي وييره كه برميگرده به انتخاب شخص
3-در اين ساز پيكابها نقش ضروري ايفا ميكنه
4-قيمت هم از 100 برو تا بالا
5-به افكت و امپ لازم ميشه
حالا موقع خريد:
از مشكلات ترك و ... بگذريم بايد موقع تست سر بلند بيرون بياد(دست 2 مي گم)
بازم سوالي بود بپرس:31:

victorman
10-01-2010, 19:35
سلام دوستان
بنده شدیدا به دو ساز ویالون سل و گیتار الکتریک علاقه مندم .
میشه بفرمایید هر کدوم از سازها با یک کیفیت متوسط حدودا قیمتشون چنده و هر کدام چقدر طول میکشه که یه نفر حرفه ای بشه ؟

dogtag
10-01-2010, 19:57
ببخشید که قبل از جواب، سوال می پرسم:
من آموزش 3 تار مبتدی افرا رایانه رو گرفتم.
افتضاح بود!

مثلاً داره به مبتدی یاد میده! واقعاً هیچ چیزی نفهمیدم!

کسی آموزش بهتر نمیشناسه؟

ممنون

MOHAMMAD2010
10-01-2010, 20:09
ببخشید از بین این 3 تا ساز یاد گرفتن کدوم سخت تره ؟
( به ترتیبم اگه میشه هر 3 تا رو بگین )

گیتار
تار
سه تار

Gamemaster
10-01-2010, 20:15
سلام دوستان
بنده شدیدا به دو ساز ویالون سل و گیتار الکتریک علاقه مندم .
میشه بفرمایید هر کدوم از سازها با یک کیفیت متوسط حدودا قیمتشون چنده و هر کدام چقدر طول میکشه که یه نفر حرفه ای بشه ؟
تا حرفه اي بودن در چه حد مي بينيد
هنرجويايي داشتم كه از كلاس هميشه جولتر بودن اصل كارشون هم تمرين تمرين تمرين و علاقه اينجور افراد راه چند سالرو يكسال يا كمتر ميرن
ولي در مقابل هم بوده كه طرف بعد از گذشت رمان زيادي هنوز در پابه مشكل داره
گيتار متوسط و نو ميشه 300 منهاي ابزار ديگش

victorman
10-01-2010, 21:25
تا حرفه اي بودن در چه حد مي بينيد
هنرجويايي داشتم كه از كلاس هميشه جولتر بودن اصل كارشون هم تمرين تمرين تمرين و علاقه اينجور افراد راه چند سالرو يكسال يا كمتر ميرن
ولي در مقابل هم بوده كه طرف بعد از گذشت رمان زيادي هنوز در پابه مشكل داره
گيتار متوسط و نو ميشه 300 منهاي ابزار ديگش

ممنون دوست عزیز از جواب سریعتون در مورد ویالون سل و قیمتش هم میشه توضیح بدید ؟

toliveistodie
10-01-2010, 22:15
سلام.
گیتار i banez 370
الان قیمتش چنده ؟ چندین ماه پیش 470 بود.
از لحاظ کیفیت چی ؟
اگه میشه در مورد DTT700 و GRGM21L هم توضیح بدید .
ممنون.

Gamemaster
10-01-2010, 22:56
ممنون دوست عزیز از جواب سریعتون در مورد ویالون سل و قیمتش هم میشه توضیح بدید ؟
والا من فقط تو گيتار اطلاع دارم :31:

Leyth
11-01-2010, 11:51
ببخشید از بین این 3 تا ساز یاد گرفتن کدوم سخت تره ؟
( به ترتیبم اگه میشه هر 3 تا رو بگین )

گیتار
تار
سه تار

از آسون به سخت:

سه‌تار
گیتار
تار

tirdad_60
11-01-2010, 13:00
با اینکه یاد گرفتن ساز به عوامل مختلفی بستگی داره
به نظر من :
تار
سه تار
گیتار
(از سخت به آسون)

tirdad_60
11-01-2010, 13:04
اصولا آموزشهای تصویری موجود با هدف آموزش تکمیلی
ارائه شدند
برای کسی که قصد داره تازه ساز رو شروع کنه
رفتن به کلاس لازمه

dogtag
11-01-2010, 13:21
شما دو بزرگوار میشه دلیلتون رو بگید؟
آخه واقعاً جواب هاتون با هم فرق داره وگیج کننده است!

--

در ضمن برای جواب دوم هم ممنون.

Leyth
11-01-2010, 13:39

--

جواب‌ها زیاد فرق ندارن.
فقط ایشون گیتار رو آسون‌تر از سه‌تار می‌دونند.

مطمئنا تار از سه‌تار سخت‌تره.
توی سه‌تار میشه به سرعت ریزمضراب رو یاد گرفت. اما با تار به این علت که ریز با مچ انجام میشه خیلی سخت تره.
تار جفت سیمه و سه‌تار تک سیم. انگشت‌گذاری با اینکه شبیه به همه ولی توی جفت سیم سخت تره. و خیلی چیزای دیگه.

دلیل آسون‌تر بودن سه‌تار از نظر من برای اینه که گیتار توی ایران آسون «نشون» میده. یعنی چند تا آکورد یاد بگیری گلیمت رو از آب میکشی بیرون. اما برای سه تار حد اقل باید دو سال کار کنی تا بتونی «خوشمزه» بنوازی...
اما در اصل برای پیشرفت و رسیدن به سطح حرفه‌ای مطمئنا گیتار به تلاش بیشتری نیاز داره.

dogtag
11-01-2010, 13:47
باز هم ممنون.

--

یعنی واقعاً تا حالا هیچ آموزشی درست نشده که عالی باشه و نیاز به استاد رو از بین ببره؟

واسه Violin من یه 20 CD ه دیدم که باید چیز خیلی توپی باشه. (البته قیمتش 200 تومنه!)
ولی 3تار که بیشتر با روحیه ایرانی سازگار ه چی؟
هیچ استادی تا حالا هیچ CD خوبی طراحی نکرده؟

ممنون

tirdad_60
11-01-2010, 20:54

--

اگر هدف از یادگیری ساز در حد تفنن باشه پس گیتار خیلی بهتره
چون با 6 ماه تا یک سال آموزش گیتار پاپ براحتی میشه
اهنگهای رایج رو بنوازید
در صورتیکه برای نواختن یه 4 مضراب یا تصنیف معمولی
باید 4 سال سه تار بنوازید تا بتونید از پسش بر بیاید

پس در این شرایط گیتار راحتتره مسلما

اما اگه هدف نوازندگی حرفه ای باشه که قضیه فرق میکنه
و برای هر کدوم از سازها باید چندین سال وقت گذاشت

در کل در گیتار شما سریعتر رشد میکنید
یا بهتر بگم سریعتر میتونید آهنگ بنوازید

باید بگم در یادگیری ساز به نظر من
علاقه پشتکار و استعداد
فاکتورهای اصلی هستند
و راحت و سخت بودن ساز در صورت وجود این فاکتور ها نقش زیادی نداره

dogtag
11-01-2010, 22:16
ممنون.
ولی از نظر منطقی اش هم 3تار، نصف گیتار، سیم داره! (البته به لطف یکی که اسمش یادم نیست، یه سیم بهش اضافه شده! :دی)
پس باید زدنش راحت تر باشه.
انگشت گذاری در گیتار هم همه می گن که خیلی سخته.

ولی تجربه شما چیز دیگه ای میگه.

البته منظورتون رو تقریباً فهمیدم. باید خیلی التماس 3تار رو بکنی تا یه چیز خوب ازش در بیاد، اما گیتار رو یه دست الکی هم بهش بزنی، باهات حرف می زنه. (منظورتون تقریباً همین بود دیگه؟)

AmiRreZA_RAcEr
11-01-2010, 22:24
از سخت به آسون
گیتار
تار
سه تار
گیتار پاپ

دلیل آسون‌تر بودن سه‌تار از نظر من برای اینه که گیتار توی ایران آسون «نشون» میده. یعنی چند تا آکورد یاد بگیری گلیمت رو از آب میکشی بیرون. اما برای سه تار حد اقل باید دو سال کار کنی تا بتونی «خوشمزه» بنوازی...
اما در اصل برای پیشرفت و رسیدن به سطح حرفه‌ای مطمئنا گیتار به تلاش بیشتری نیاز داره.

این چیزی که شما میگید در مورد گیتار پاپ تقریبا درسته ولی گیتار کلاسیک به نظر بنده اصلا قابل مقایسه با دو ساز محدود سه تار و تار نیست ! گیتار یک دنیاست و هزاران برابر سه تار و تار کارایی داره !
من که به هیچ وجه حتی حاضر نیستم گیتار رو با تار و سه تار مقایسه کنم !!!!!

tirdad_60
12-01-2010, 22:52
از سخت به آسون
گیتار
تار
سه تار
گیتار پاپ

این چیزی که شما میگید در مورد گیتار پاپ تقریبا درسته ولی گیتار کلاسیک به نظر بنده اصلا قابل مقایسه با دو ساز محدود سه تار و تار نیست ! گیتار یک دنیاست و هزاران برابر سه تار و تار کارایی داره !

این نظر شخصی شماست
من هم حاظر نیستم تار و سه تار و یا هر ساز موسیقی ایرانی رو با گیتار مقایسه کنم
اما دلیلی نداره که به یه نفر که تازه دنبال آشنایی اولیه هست
این طور مطلب رو انتقال داد

گیتار یک دنیاست و هزاران برابر سه تار و تار کارایی داره !
:31::31:

Leyth
13-01-2010, 18:00
از سخت به آسون
گیتار
تار
سه تار
گیتار پاپ

بحث در مورد سبکه یا ساز؟ و در مورد سختی سازه یا خوب بودن ساز؟
طبیعتا سبک راک با پاپ فرق میکنه. پاپ مردمی‌تر و ساده تره. اما اینجا بحث در مورد خود ساز هست نه سبک .

شما گفتید «من حاضر نیستم مقایسه کنم» اما مقایسه کردید!
و با اینکه بحث سر سلیقه من و شما نبود سازها رو از خوب به بد (طبق سلیقه خودتون) چیدید.

آیا ما داریم در مورد سختی نوازندگی در ساز حرف می‌زنیم یا در مورد محدودیتش؟
محدودیت ساز رو از چه نظر می دونید؟ از نظر تکنیک؟ آیا مارش ترک موتزارت رو با صدای تار کیوان ساکت شنیدید؟
از نظر وسعت صوتی؟ سازی که 6 تا سیم داره می‌تونه با سازی که 3 تا سیم واخوان داره وسعت صوتی برابر داشته باشه؟ بم ترین نت سه تار دوئه و بم ترین نت گیتار می. میشه بگیم گیتار محدود تره؟