ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث و راهنمايی درباره ی انواع آلات موسيقی (قيمت، کاربرد، آموزشگاه‌ها و ...)

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5

kiwi
31-05-2008, 07:33
دوست عزیز سلام
من یه سوال برام پیش اومده
میشه لطف کنی کن رو راهنمایی کنی
میخوام بدونم اگه توی آهنگ رپ آهنگ عقب تر از صدا قرار بگیره با صدا عقب تر از آهنگ ، کار به هم میریزه؟:19:

ميتوني بعدآ با Sound Forge درستش كني

yasser1680
02-06-2008, 00:18
دوست عزیز سلام
من یه سوال برام پیش اومده
میشه لطف کنی کن رو راهنمایی کنی
میخوام بدونم اگه توی آهنگ رپ آهنگ عقب تر از صدا قرار بگیره با صدا عقب تر از آهنگ ، کار به هم میریزه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif

شما میکروفنت چیه؟

من با Voice ظبط میکنم 2 هزار تومن گرفتم.اگه نمونه صدا خواستی برات میزارم.

ولی خب کیفیتش عالی نیست.واسه همین میخوام یه میکروفن بگیرم زیر 60 تومن.کسی اگه میتونی راهنمایی کنه که چه میکروفنی با قیمت زیر 60 تومن خوبه؟

vioman
02-06-2008, 03:48
:9::exclamati:20:

netlcom
02-06-2008, 14:36
سلام
می خواستم سوال کنم که این مدل ارگ ها قیمتش چنده و کجا می شه گیر اورد
Yamaha PSR1000 Keyboard
Yamaha PSR2000 Keyboard
Yamaha PSR3000 keyboard

negar00
02-06-2008, 15:40
مرسی Negar که وقت گزاشتی جواب دادی.فقط یه چیز دیگه چند تا عکس و قیمت روز از این دو مدل میخواستم.تشکر.راستی من بیشتر میخوام آهنگ رپ کار کنم...خوبه؟

راستی یه میکروفن که بهاش تو کامپیوتر صدا ضبط کنم در حد قیمت پایین چی خوبه؟میکروفونی که موقع ضبط صدا صدا از آهنگ عقب نمونه و صدام رو همون لحظه که میخونم ضبط کنه.بعضی میکروفن ها صدا رو چند میلی ثانیه ای از آهنگ عقب ظبط میکنند که با آهنگ جور در نمیاد.
خواهش میکنم.
راستش من خیلی ساله ارگ کار نمیکنم و قیمت دقیقو اصلا نمیدونم.و لی فکر میکنم اینا که گفتم براتون بد نباشه.
در مورد آهنگ رپ هم من وارد نیستم.
در مورد میکروفن واسه ضبط خانگی کارت صدای M-Audio Audiophile 2496 و میکروفون Shure PG58 پیشنهاد میشه.(البته از یکی از دوستان که وارد بودن پرسیدم) برای ضبط صدا هم نرم افزارهای Cubase Sonar Nuendo LogicPro گفتن خوبه.
موفق باشید.

netlcom
03-06-2008, 00:13
کسی نبود برای مارو جواب بده

kiwi
03-06-2008, 09:16
کسی نبود برای مارو جواب بده

اينجا بيستو خورده اي صفحه سواله كلا 10 تا جواب. خودت برو جمهوري قيمت بگير

MeHrDaD_MeNaY
03-06-2008, 13:23
وقت همگي بخير
ما يه C40m داريم دو ساله. حالا ميخوام با يه فولك عوض كنمو 40 تومنم بدم. فولكه پيك داره و تميزه
دوستان نظرشونو بگن ممنون ميشم

yasser1680
04-06-2008, 00:11
خواهش میکنم.
راستش من خیلی ساله ارگ کار نمیکنم و قیمت دقیقو اصلا نمیدونم.و لی فکر میکنم اینا که گفتم براتون بد نباشه.
در مورد آهنگ رپ هم من وارد نیستم.
در مورد میکروفن واسه ضبط خانگی کارت صدای M-Audio Audiophile 2496 و میکروفون Shure PG58 پیشنهاد میشه.(البته از یکی از دوستان که وارد بودن پرسیدم) برای ضبط صدا هم نرم افزارهای Cubase Sonar Nuendo LogicPro گفتن خوبه.
موفق باشید.

باز هم تشکر میکنم.

hermione
20-06-2008, 11:27
سلام .

از اونجایی که علاقه ی بسیاری به سنتور دارم می خوام برم یاد بگیرم . از اساتید می خواستم بپرسم سنتور ساز سختیه یعنی یاد گیری کاملش چقدر وقت می گیره .امروز که رفتم ثبت نام کنم استاد گفت عصر بیا یه سری سوال ازت بپرسم ببینم اصلاً استعدادشو داری یا نه . حالا می ترسم بزنه تو ذوقم و بگه استعداد نداری چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟

Actros
20-06-2008, 19:28
نه زیاد سخت نیست
چون مثل سازهای دیگه نیست
شما هر چی بزنی داخل دستگاه هست
ولی مثلا تار و 3 تار 1 پرده اشتباه بگیری خارج میشه

hermione
20-06-2008, 19:57
چند تا سوال در مورد سنتور دارم :

1- با توجه به این که 16 سالمه شروع کردنش دیر نیست ؟
2- کلاً ساز سختیه ؟ تو چند سال میشه کامل یاد گرفت( تعریف نباشه ولی استعداد دارم )؟
3- قیمتش چجوریه ؟
4- مدل هاش فرق داره ؟ اصل و تقلبی داره ؟
5- تا هفته ی دیگه می خوام بخرم چه معیار هایی باید داشته باشم سرم کلاه نره ؟
6- اصفهان زندگی می کنم از کجا می تونم تهیه کنم ؟

جان هر کس که دوست دارین جواب بدید . ضرورییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یه!!!

zooey
24-06-2008, 10:52
سلام دوستان
کسی آموزشگاه موسیقی حوالی فاطمی یا میدون ولیعصر و یا فلسطین اگه میشناسه ممنون می شم بهم معرفی کنه...؟!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

javad.ranjbar
06-07-2008, 09:32
سلام دوستان من ميخواهم در اين تاپيك به بحث و تبادل نظر در مورد كيبوردهاي مارك kORG بپردازم و همچنين برنامه هاي آموزشي اين نوع كيبوردها و نرم افزار ها و سخت افزارهاي سازگار البته با همكاري شما پس هر نظرات و مواردي را كه ميدونيد ميتونه به اين تاپيك كمك برسونه برامون ارسال كنيد.
با تشكر:10:

vioman
09-07-2008, 04:42
چند تا سوال در مورد سنتور دارم :

1- با توجه به این که 16 سالمه شروع کردنش دیر نیست ؟
2- کلاً ساز سختیه ؟ تو چند سال میشه کامل یاد گرفت( تعریف نباشه ولی استعداد دارم )؟
3- قیمتش چجوریه ؟
4- مدل هاش فرق داره ؟ اصل و تقلبی داره ؟
5- تا هفته ی دیگه می خوام بخرم چه معیار هایی باید داشته باشم سرم کلاه نره ؟
6- اصفهان زندگی می کنم از کجا می تونم تهیه کنم ؟

جان هر کس که دوست دارین جواب بدید . ضرورییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یه!!!

دوست عزیز سلام
این جواب سوال های شما از نظر خودم
1-هیچ وقت برای هیچ کاری دیر نیست
درسته که اگر موسیقی از دوران طفولیت در ذهن کودک جا بگیره خیلی خیلی بهتره
اما ماهی رو هروقت که از آب بگیری تازست:46:

2-ساز سنتور بیشتر با پیانو مقایسه میشه به این دلیل که ساختار صدا دهی هردوی اونها به یک روشه
جزو سازهای مضرابی هستش و اصطلاحا ساز چابکیه
از لحاظ فیزیکی چیره شدن بر سنتور به نسبه راحت تر از ساز های دیگست
اما از لحاظ تئوریک پیچیدگی های خاص خودش رو به همراه داره(تسلط بر ریاضی خیلی به شما کمک میکنه)
متاسفانه یا خوشبختانه بعد فیلم آقای مهرجویی سیل علاقه مندان به سنتور دهها برابر شد . همه بی اطلاع از موانع راه و مجنون طنین خیره کننده صدای ساز.
اگر از من میشنوی هیچ وقت برای آموزش هر وسیله ای اعم از ساز یا هر چیز دیگه انتظار پیشرفت زمانی نداشته باش
چون ممکنه شما هفت دستگاه ایرانی و 2 دستگاه غرب رو با سنتور ظرف 5 سال فرا بگیری اما اون بینش و تجربه عمر میطلبه:46:

3-قیمت ساز از 100 هزار تومان هست تا15 الی 20 میلیون تومان!
اما ساز مشقی که برای اول راه خوب باشه قیمتی حدود 100 تا 300 هزار تومان داره.

4-سنتور سازیه دست ساز که درجه و اعتبار اون بر اساس نوع چوب ، سبک ساخت و سازنده تعیین میشه.

5 و 6 - اگر خرید ساز رو به استادی که برای آموزش انتخاب کردید بسپارید به نفع شماست
شاید در نگاه اول این کار جالب به نظر نرسه ، چون به هر حال ساز رو با درصد حق الزحمت استاد میخرید
اما گوش اهل فن به صدا آشنا تر از شماست
سنتور ساز حساسیه که باید توسط اهل فن خریداری بشه
چون کوک کردن هر سیم باید نسبت به فاصله خرک ها و طول ساز محاسبه بشه و اینجاست که فقط تجربه میتونه کمک کنه
به عنوان پیشنهاد دوستانه توصیه میکنم از ابتدا با یک استاد خوب یا بهتر بگم عالی کار رو شروع کنید
چون همیشه میگن
خشت اول چون نهد معمار کج....تا ثریا میرود دیوار کج

موفق باشی
یا علی:11:

ya30n
11-07-2008, 23:43
ساز دهني رو از كجا بخرم؟
فروشگاه اينترنتي باشه بهتره
واسه كسي ميخوام

گيتار برقي سخت تره از معمولي؟

يا حق (:

vioman
12-07-2008, 00:54
ساز دهني رو از كجا بخرم؟
فروشگاه اينترنتي باشه بهتره
واسه كسي ميخوام

گيتار برقي سخت تره از معمولي؟

يا حق (:

دوست عزیز شما سازدهنی دیاتونیک میخواهید یا کروماتیک؟
و تا چه حدود قیمتی؟

ya30n
12-07-2008, 01:04
دادا شايد باور نكني
ولي تازه همين الان اسم اينا رو ميشونم!!!
نميدونستم ساز دهني هم از اين قرتي بازي ها داره
خودت قيمت و مدلش رو بگو
گرون نباشه
يا حق (:

ya30n
12-07-2008, 17:49
داداش يه توضيحي در مورد كار
دیاتونیک و کروماتیک
هم بده

يا حق (:

ugly_girl_a
12-07-2008, 19:20
کسی گیتار gonzales BC100 داره؟

vioman
13-07-2008, 01:13
داداش يه توضيحي در مورد كار
دیاتونیک و کروماتیک
هم بده
يا حق (:

دادا شايد باور نكني
ولي تازه همين الان اسم اينا رو ميشونم!!!
نميدونستم ساز دهني هم از اين قرتي بازي ها داره
خودت قيمت و مدلش رو بگو
گرون نباشه
يا حق (:

دوست عزیز ساز دهنی از اون دسته سازهاییه که از 200 تومانی که برای بچه ها ساخته میشه داره تاااا (حداکثرش رو نمیدونم:46:)
چون ساز تخصصی من نیست نظری در مورد مارک ها و قیمت دقیق اونها ندارم اما اگر عزم شما جزمه براتون از اساتید فن میپرسم:20:

اصولا این سازها حالت هارمونیک دارند و مثل تمام هم خانواده هاش کوک پذیر نیست
در بعضی مدل ها نت با دمش و نیم پرده های کرماتیک فیمابین اونها با مکش تولید میشه
اما در بعضی مدل های دیگه کلیدی در یک طرف ساز تعبیه شده که همه صداهارو نیم پرده کرماتیک تغییر میده.

اما کرماتیک(باید یک کمی از تئوری رو مسلط باشی:10::46:)
هرگاه فاصله نیم پرده بین 2 نت هم نام باشه ، اون رو نیم پرده کرماتیک میگن و اگر همنام نباشه دیاتونیک.

راستش از گفتن نمیدونم خیلی نیمترسم:19: من باید سوال کنم که سازدهنی ها کلید دار حالت دیاتونیک دارند یا نه
الان خودم خیلی روش فکر کردم اما چون اونی که من دارم هارمونیکه درست متوجه نشدم(هنگ کردم:46:)

پس بگذار دقیق مشخصات قیمت هاشو براتون بپرسم بهتون خبر میدم:11:

ya30n
13-07-2008, 11:29
لطف كردي عزيزم

خيلي ممنونم

شاد باشي
يا حق (:

Havbb
17-07-2008, 08:41
دوستان کسی قیمت بربت و کمانچه را میدونه؟ ممنون

vioman
18-07-2008, 02:01
لطف كردي عزيزم

خيلي ممنونم

شاد باشي
يا حق (:

دوست عزیز من واقعا از تاخیری که داشتم معذرت میخوام
راستش براتون پرسیدم اما متاسفانه فراموش کردم بیام براتون بگم:43:

چون من تهران نیستم نتونستم از نزدیک مارکها و مدل ها رو ببینم
اما از یکی از نمایندگی های معتبر که پرسیدم گفت قیمت ها از 4 هزار تا 400 هزار تومانه
با تقریبا در حدود 15 به بالا میشه یک ساز خوب خرید
بعد در مورد نام براند ها پرسیدم گفتند که دیاتونیک ها حدود 70 مدله و کروماتیک ها 200 مدل!!!
خودم هم متوجه این شدم که اصلا تلفنی کاری از پیش نمیره:46:

اما پیشنهاد خودم
من فکر نمی کنم که نمایندگی ها حاضر بشن که فقط یک ساز دهنی رو پستی بفروشن مگر اینکه مدل های حرفه ای و گرون قیمت باشه
پیشنهاد میکنم تصمیمتون رو در مورد دیاتونیک بودن یا کروماتیک بودن بگیرید و با فروشگاه صوت آذین هماهنگ کنید
فروشگاه صوت آذین تنها فروشگاه موسیقی اینترنتی ایرانه و من تا به حال از خرید از این فروشگاه پشیمون نشدم:46:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید:11:

دوستان کسی قیمت بربت و کمانچه را میدونه؟ ممنون

دوست عزیز کمانچه از لحاظ ساختاری و سختی مراحل ساخت به نسبه کمتر از عود کار میبره اما قیمت های مدل های خوب اون خیلی بالاست
طوری که وقتی من 4 سال پیش تصمیم به انتخاب کمانچه به عنوان ساز تخصصی گرفتم، قیمت این ساز من رو منصرف کرد:46:
کمانچه مشقی از حدود 100 تومان شروع میشه
کمانچه ی خوب هم از حدود 600 -700 تومان!
متاسفانه قیمت عود رو ندارم اما فکر می کنم جزو ساز ها گرون قیمت باشه:13:

ya30n
18-07-2008, 13:45
قربونت برم عزيز
واقعا لطف كردي
بي نهايت سپاسگزارم...

چشم ميرم تو سايت ببينم چه خبره

راستي واسه خودم ميخوام سنتور بخرم
توضيحاتت رو تو صفحه قبل هم خوندم و مفيد بود...

قيمتش هم نميخوام زياد باشه حول و حوش 100-150 چيز خوبي گير مياد ديگه؟

شاد باشي
يا حق (:

vioman
19-07-2008, 03:21
قربونت برم عزيز
واقعا لطف كردي
بي نهايت سپاسگزارم...

چشم ميرم تو سايت ببينم چه خبره

راستي واسه خودم ميخوام سنتور بخرم
توضيحاتت رو تو صفحه قبل هم خوندم و مفيد بود...

قيمتش هم نميخوام زياد باشه حول و حوش 100-150 چيز خوبي گير مياد ديگه؟

شاد باشي
يا حق (:

خواهش میکنم:43:فقط ببخشید اگر ناقص بود:happy:

فقط من فکر نمی کنم ساز دهنی تو لیست آماده سایت باشه
بهتره که باهاشون تماس بگیری:46:

سنتور از لحاظ قیمت ساز جالبیه!
من متاسفانه این سعادت رو ندارم که دست به مضراب سنتور ببرم اما پارسال برای درک ساختار این ساز دنبال نمونه های دست دوم بودم که به سنتور های جالبی برخوردم.
سنتور های زیادی رو پیدا کردم که مشکلاتی داشت که فقط اهل فن اونهارو تشخیص میدادند و پی به ضعف صداییه اون میبردند.
این ضعف ها به گوش من که کاملا از لحاظ درک صدای سنتور شفاف در سطح بی سواد هستم نمیرسید و تونستم سنتور هایی رو به قمیت های 10 هزار تومان و حداکثر 20 هزار تومان بخرم
جالب اینجا بود که برای من صدای خیره کننده ای داشت و خیلی ازش لذت بردم ، البته بعدا جوری از هم بازشون کردم که دیگه نتونستم سر همشون کنم:31:

تو رنج قیمتی که شما مد نظر دارید سنتور های مشقی خوبی میتونید پیدا کنید
اما باز هم تاکید میکنم برای خرید سنتور با اهل فن مشورت کنید.
اکثر ساز فروشی ها بعد از فروش یک ساز یک هفته مهلت تعویض میدن که اگر ساز به هر نحوی مورد تایید استاد قرار نگرفت اون رو عوض کنند، حتما از این امتیاز برای خرید استفاده کنید:46:

موفق باشید:10:

ya30n
19-07-2008, 14:25
خواهش ميكنم عزيز بسيار كامل بود...

تونستم سنتور هایی رو به قمیت های 10 هزار تومان و حداکثر 20 هزار تومان بخرم
جالب اینجا بود که برای من صدای خیره کننده ای داشت و خیلی ازش لذت بردم ، البته بعدا جوری از هم بازشون کردم که دیگه نتونستم سر همشون کنم

جدا؟ خيلي جالب شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

شما هم چيزي از يه اهل فن و استاد كم نداري دوست من[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif

بابت همه چي سپاسگزارم...

شاد باشي
يا حق (:

Arman Dinarvand
19-07-2008, 15:34
سلام دوستان.من pa-500 دارم.تو چندتا سایت خوندم تبدیله 500 به 800.میخواستم ببینم شما عزیزان اطلاعی در این مورد دارین؟

vioman
21-07-2008, 04:54
سلام دوستان.من pa-500 دارم.تو چندتا سایت خوندم تبدیله 500 به 800.میخواستم ببینم شما عزیزان اطلاعی در این مورد دارین؟

دوست عزیز من در همین حد اطلاع دارم که به دستگاه Pa500 دستگاهی اضافه میکنند و این دستگاه PA500 رو به Pa800 نزدیک میکنه اما تا اونجایی که میدونم هزینه ی بالایی داره:20:

denzelmovie
27-07-2008, 18:56
با سلام به دوستان عزیز
من یک خواهش داشتم
من میخواهم یک گیتار الکترونیک خریداری کنم
ولی نمی دانم چه مدلی بهتر است؟
اگر کسی اطلاعاتی در اختیار من بگذارد من رو شرمنده ی خودش کرده
چه مدل گیتاری بهتر است و قیمت آن چقدر است؟
با تشکر
پیروز و موفق باشید

:40::40::40:

time prince
27-07-2008, 21:22
اگه منظورت نوع گیتار هست که باید بگم دو نوع گیتار الکترونیک داریم
یکی گیتار جاز
یکی گیتار راک
اطلاعات بیشتر در مورد گیتار الکترونیک

اگه منظورت مارک شرکت سازنده هست خبر ندارم . معمولا همشون خوبن .
بری مغازه لوازم موشیقی یا بری از یک استاد بپرسی بهتر راهنماییت می کنن .

ahmads
02-08-2008, 01:08
سلام دوستان ! من میخواستم ساز زدن رو شروع کنم ! گفتم اول با سه تار شروع کنم و بعد برم سراغ گیتار ! حالا میخواستم بدونم اگه شما هم با من موافق هستید یعنی از سه تار شروع کنم اگه مسئله ای رو باید بدونم لطفا بهم بگید و درمورد قیمت ها هم توضیحی اگه میتونید در اختیارم بزارید ! راستی منظورم گیتار الکتریک نیست

vioman
02-08-2008, 01:36
سلام دوستان ! من میخواستم ساز زدن رو شروع کنم ! گفتم اول با سه تار شروع کنم و بعد برم سراغ گیتار ! حالا میخواستم بدونم اگه شما هم با من موافق هستید یعنی از سه تار شروع کنم اگه مسئله ای رو باید بدونم لطفا بهم بگید و درمورد قیمت ها هم توضیحی اگه میتونید در اختیارم بزارید ! راستی منظورم گیتار الکتریک نیست

دوست عزیز به نظر من اگر قصد شروع نوازندگی دارید از سلفژ شروع کنید.
بعد از تمام کردن یک کتاب (Pozzoli 1151) توانایی تشخیص تمامی صدا ها رو دارید و مشکلی با خطوط حامل ندارید و به راحتی میتونید هر سازی رو برای نواختن اننخاب کنید:11:

موفق باشید

ahmads
02-08-2008, 14:01
ببخشید اگه ممکنه یکم بیشتر توضیح بدید !

vioman
02-08-2008, 14:46
ببخشید اگه ممکنه یکم بیشتر توضیح بدید !

دوست عزیز سلفژ در معنی لغت به معنای نت خوانی هستش
اما شما با گذراندن دوره ی سلفژ خیلی راه هارو میون بر میزنی
از طرفی با تئوری موسیقی ، خطوط حامل و نت خوانی آشنا میشی
از طرف دیگه گوش های شما با صدا ها آشنا میشه و میتونه اونهارو تشخیص بده
در خارج از کشور قبل از اینکه دست به ساز ببرند حداقل دوره ی کوتاهی سلفژ کار میکنند تا به سطح آمادگی لازم برسند. اما متاسفانه در ایران به این علم توجهی نمیشه و هنر جو باید خیلی سخت تر به اون نقطه ی اوج برسه.
شما میتونی از کتاب Pozzoli شماره 1151 شروع کنی
معمولا این کتاب رو میباستی به همراه وسیله ای که صداهای ثابت و ژوست یک با دو اکتاو رو بتونه تولید کنه کار کرد. اساتید تئوری دروس این کتاب رو با پیانو تدریس میکنند که خیلی در پیشرفت ذهنی هنرجو تاثیر مثبت داره.
کتاب پوزولی شامل 2 بخش پارلاتی(Parlati)و کانتاتی هستش (Cantati ) هستش که بخش اول یعنی پارلاتی شامل آشنایی با تئوری هستش و بخش دوم که کانتاتی باشه بخش آوازی هستش که شما رو به این وادار میکنه که تک تک صدا هارو با هنجره تمرین کنید. این باعث میشه که ضمیر ناخودآگاه شما صدا هارو حفظ کنه و در هنگام نوازندگی به کمک شما بیاد.
البته این بهترین راه برای شروع
شروع از یک ساز ساده و زیبا مثل سه تار هم میتونه فوق العاده باشه:46:

موفق باشید

alil1369
02-08-2008, 15:04
سلام به همگی !
یه سوال داشتم میشه یه کم بیشتر در مورد گیتار اکوستیک توضیح بدید !!
خیلی ممنون

alil1369
02-08-2008, 15:08
راستی یادم رفت بپرسم که رنج قیمت مدل ها خوب گیتار الکتریک چنده !!

thecrow
02-08-2008, 16:17
دوست عزیز سلفژ در معنی لغت به معنای نت خوانی هستش
اما شما با گذراندن دوره ی سلفژ خیلی راه هارو میون بر میزنی
از طرفی با تئوری موسیقی ، خطوط حامل و نت خوانی آشنا میشی
از طرف دیگه گوش های شما با صدا ها آشنا میشه و میتونه اونهارو تشخیص بده
در خارج از کشور قبل از اینکه دست به ساز ببرند حداقل دوره ی کوتاهی سلفژ کار میکنند تا به سطح آمادگی لازم برسند. اما متاسفانه در ایران به این علم توجهی نمیشه و هنر جو باید خیلی سخت تر به اون نقطه ی اوج برسه.
شما میتونی از کتاب Pozzoli شماره 1151 شروع کنی
معمولا این کتاب رو میباستی به همراه وسیله ای که صداهای ثابت و ژوست یک با دو اکتاو رو بتونه تولید کنه کار کرد. اساتید تئوری دروس این کتاب رو با پیانو تدریس میکنند که خیلی در پیشرفت ذهنی هنرجو تاثیر مثبت داره.
کتاب پوزولی شامل 2 بخش پارلاتی(Parlati)و کانتاتی هستش (Cantati ) هستش که بخش اول یعنی پارلاتی شامل آشنایی با تئوری هستش و بخش دوم که کانتاتی باشه بخش آوازی هستش که شما رو به این وادار میکنه که تک تک صدا هارو با هنجره تمرین کنید. این باعث میشه که ضمیر ناخودآگاه شما صدا هارو حفظ کنه و در هنگام نوازندگی به کمک شما بیاد.
البته این بهترین راه برای شروع
شروع از یک ساز ساده و زیبا مثل سه تار هم میتونه فوق العاده باشه:46:

موفق باشید

دوست عزیز من 18 سالمه و تازه می خوام موسیقی یاد بگیرم
به سازهای فلوت و گیتار هم علاقه دارم
به نظرتون برای شروع یه کم دیر نیست؟؟

vioman
02-08-2008, 19:17
دوست عزیز من 18 سالمه و تازه می خوام موسیقی یاد بگیرم
به سازهای فلوت و گیتار هم علاقه دارم
به نظرتون برای شروع یه کم دیر نیست؟؟

دوست عزیز
هییییچ وقت برای هیچ کاری دیر نیست:46:

درسته که موسیقی بهترین ثمر رو وقتی داره که ریشه ی اون در کودکی کاشته بشه اما خیلی از بزرگان موسیقی موسیقی رو از نوجونی شروع کردند. شرط موفقیت شما سن نیست ، پشتکار و ارادست که مطمئنن ازش سود میبرید:10:
شما حتی بدون گذروندن دوره ی تئوری یا سلفژ میتونین سازی رو شروع کنید اما راه شما برای هدفتون طولانی تر میشه

خوشبختانه دوره ی آموزش موسیقی به صورت سینه به سینه که در زمان گذشته رواج داشت تا حدود زیادی منسوخ شده و شما بعد از چند جلسه موظفید که قطعاتی رو که مشق میگیرید با اصول از روی نت اجرا کنید.
اگر با نت ، ریتم ، و صدا از قبل آشنا باشید سرعت شما در یادگیری ده ها برابر میشه

حالا فرقی نمیکنه که چه سازی رو برای نواختن انتخاب کنید سلفژ و تئوری مثل شناژ بندی یک ساختمانه که اگر محکم ساخته بشه صدها طبقه رو هم میتونه کنترل کنه:46:

time prince
03-08-2008, 21:24
راستی یادم رفت بپرسم که رنج قیمت مدل ها خوب گیتار الکتریک چنده !!

از صد و خرده ای برو بالا:31:

ahmads
04-08-2008, 14:40
ببخشید می خواستم بدونم قیمت گیتار و 3تار آموزشی چقدر هست ؟

vioman
04-08-2008, 15:53
ببخشید می خواستم بدونم قیمت گیتار و 3تار آموزشی چقدر هست ؟

قیمت سه تار از 30 ،35 تومان شروع میشه و قیمت گیتار از 70 ،80 تومان
البته این قیمت سازهای مشقی هستش:11::46:

ahmads
04-08-2008, 16:22
ببخشید متوجه نشدم ! منظورتون از مشقی چیه ؟ خب غیر مشقیش چطور ؟:دی

mostafaeshghi
04-08-2008, 18:43
سلام دوستان من یه سوال اساسی برام پیش اومده !

فرق جاز و درام چیه !؟

ممنون میم مصور برام توضیح بدید که قشنگ متوجه بشم !

متعاقبا از دوست پاسخ دهنده متشکرم !

time prince
04-08-2008, 19:31
یعنی جنس زیاد خوبی نیست . کمتر از سطح متوسطه . فقط برای تمرین .:46:

ahmads
04-08-2008, 20:12
خب خوبش چطور ؟ منظورم اینه که به درد آهنگ زدن بخوره !؟

vioman
05-08-2008, 01:54

دوست عزیز ساز مشقی اصطلاحیه که برای ساز های آماتور بکار برده میشه
معمولا برای ابتدای کار لازم نیست که زیاد هزینه کنید
البته در مورد ساز های مختلف این مساله متفاوته اما شما برای شروع کار با سازهای سه تار یا گیتار میتونید از سازهای آماتور (مشقی) استفاده کنید

موفق باشید
:11:

time prince
05-08-2008, 09:24
خب خوبش چطور ؟ منظورم اینه که به درد آهنگ زدن بخوره !؟
اگه موسيقي بلد باشي با سيم ترمز دوچرخه هم مي توني آهنگ بزني .:31:
در مورد قيمت هم من اطلاع دقيق ندارم . بايد بري يك لوازم موسيقي پيدا كني و ازش بپرسي .:46:
به نظرم سه تار خوب از 50 -60 تومان به بالا و گيتار هم از 100 -120 تومن به بالا تقريبا خوب باشه .:10:
اما بازم مي گم بايد از فروشنده اطلاعات درست بگيري .:27:
مثلا من خودم ديروز رفتم يك گيتار الكترونيك با پكيج بگيرم گفت از 300 تومن به بالا :5:

ahmads
05-08-2008, 19:38
وست عزیز ساز مشقی اصطلاحیه که برای ساز های آماتور بکار برده میشه
معمولا برای ابتدای کار لازم نیست که زیاد هزینه کنید
البته در مورد ساز های مختلف این مساله متفاوته اما شما برای شروع کار با سازهای سه تار یا گیتار میتونید از سازهای آماتور (مشقی) استفاده کنید

اگه موسيقي بلد باشي با سيم ترمز دوچرخه هم مي توني آهنگ بزني .
در مورد قيمت هم من اطلاع دقيق ندارم . بايد بري يك لوازم موسيقي پيدا كني و ازش بپرسي .
به نظرم سه تار خوب از 50 -60 تومان به بالا و گيتار هم از 100 -120 تومن به بالا تقريبا خوب باشه .
اما بازم مي گم بايد از فروشنده اطلاعات درست بگيري .
مثلا من خودم ديروز رفتم يك گيتار الكترونيك با پكيج بگيرم گفت از 300 تومن به بالا

خیلی ممنون از کمک هاتون !

ولی فقط یک سوال دیگه و تموم ! دیگه این طرفا پیدام نمیشه !:دی

من منظورم این بود که چرا یه گیتار آموزشی بخرم و بعد برم یه درست و حسابی بخرم !؟ خب از همون اول یه درست و حسابی میخرم که هم باهاش یاد بگیرم و هم باهاش بزنم !

منظوره شما این بود که یه درست و حسابیش 120 تومنه ؟! راستی من اینا رو میپرسم چون اینجا تو شهرمون یه فروشنده ابزار موسیقی درست و حسابی پیدا نمیشه و گفتم که از تهران بخرم !!!

vioman
06-08-2008, 00:53
خیلی ممنون از کمک هاتون !

ولی فقط یک سوال دیگه و تموم ! دیگه این طرفا پیدام نمیشه !:دی

من منظورم این بود که چرا یه گیتار آموزشی بخرم و بعد برم یه درست و حسابی بخرم !؟ خب از همون اول یه درست و حسابی میخرم که هم باهاش یاد بگیرم و هم باهاش بزنم !

منظوره شما این بود که یه درست و حسابیش 120 تومنه ؟! راستی من اینا رو میپرسم چون اینجا تو شهرمون یه فروشنده ابزار موسیقی درست و حسابی پیدا نمیشه و گفتم که از تهران بخرم !!!

دوست عزیز شما هزار تا سوال دیگه هم بپرسی هیچ اشکالی نداره:46:
پرسیدن که عیب نیست ، ندونستن عیبه:10:

Ahmads عزیز قیمت سازهای خوب و حرفه ای خیلی خیلی بالاتر از این حرفاست
بهترین سازها ، سازهای دست ساز هستند که قیمت های فوق العاده بالایی دارند . من در مورد قیمت های گیتار دست ساز اطلاع دقیقی ندارم اما مثلا یه ویولن مشقی رو میشه با 100 تومان خرید اما یه ویولن دست ساز تازه دست ساز درجه 2 یا 3 حداقل 1.5 تا 2 میلیون قیمتشه!:19:
اما به 2 دلیل احتیاج نیست که ساز گرون قیمت بگیرید
اول اینکه گوش شما در ابتدای کار تقاوت صدای ساز مشقی و حرفه ای رو اونطور که باید تشخیص نمیده و فقط امکان داره طنین بهتری رو بشنوید.
دوم اینکه هزینه زیادی میبره و ممکنه شما در نواختن اون ساز ضعف هایی داشته باشید که در چند ماه اول خودش رو نشون بده
مثلا کسی که میخواد پیانو شروع کنه نباید اول بره یه دونه گراند پیانو آکوستیک بگیره چون ممکنه اصلا نتونه ادامه بده و 10 ، 15 میلیون پول بی زبون حیف میشه:13:
برای همین بهتره که یک ساز نچندان ارزون و نچندان گرون بخرید و 2 ، 3 سالی باهاش تمرین کنید تا ایشالا وقتی حرفه ای تر شدید ساز درجه 1 تهیه کنید:46:

نوازنده اگر نوازنده باشه با هر سازی شاهکار خلق میکنه:11:

Hazy
06-08-2008, 17:43
يه گيتار دست ساز ايتاليايي من دارم 6 سال ژيش گرفتم 165 تومن الان فكر كنم بالاي 300 تومنه!
قيمت ويلون كسي داره؟ ويلونم رو من شكسم!! يه ويلون حرفه اي مي خوام با زه طبيعي!

zooey
13-08-2008, 12:27
سلام دوستان... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به راهنمایی در مورد خرید ساز دهنی احتیاج دارم ....اگه به سوالاتم جواب بدید خیلی ممنون می شم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1.من چند تا مطلب راجع به ساز دهنی خوندم و تا اونجایی که فهمیدیم ساز دهنی انواع مختلف دارده مثل دیاتونیک و کروماتیک و ... می خواستم بدونم برای آموزش کدوم نوع آسون تر و بهتره....؟!

2. من ترجیحا می خوام این ساز رو خودم تو خونه یاد بگیرم و به کلاسی برای یاد گیری نرم حالا می خواستم بپرسم که یاد گیری این ساز چه قدر سخته و آیا می تونم خودم به تنهایی یاد بگیرم و آیا کتاب های آموزشش در بازار هست یا نه ؟! و به طور کلی آموزشش چه قدر کار و زمان می بره...؟!

3. چه مارک و مدلی اش خوبه و قیمتش چه قدره....؟!

با سپاس فراوان....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان من به اطلاعات زیر هرچه سریعتر احتیاج دارم...لطفا اگه کسی اطلاعاتی در باره سازدهنی داره اینجا بذاره فوری یه.......خیلی ممنون ..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Linux Learner
16-08-2008, 19:39
سلام

من امروز شروع به یاد گرفتن پیانو کردم. تو شهر ما موسسه های زیادی برای آموزش وجود نداره!
توی یه موسسه ثبت نام کردم و امروز اولین جلسم بود. نت ها رو یاد گرفتم و باید تمرین کنم. چون ساز پیانو رو ندارم، استادم گفت که نمیشه درس داد و فقط باید پیانو داشته باشم تا تمرین کنم. حالا هم قیمتش 2 میلیون تومنه!!! من میخواستم میز بیلیارد بخرم ولی پشیمون شدم و حالا باید پول جمع کنم یا هر روز به بابا جونم گیر بدم تا واسم پیانو بخره. حالا با این همه سختی ها نمیخوام آخرش یه پیانویی گیرم بیاد که بدرد نخوره!!!

پس، کمکم کنید تا یه مارک عالی و با کفیت و با دوام و استاندارد بخرم. من هیچی از ساز و موسیقی و پیانو نمیدونم و این تاپیک رو برای درخواست کمک زدم.

هرطور که میتونید کمکم کنید فقط، اطلاعات درست بدید تا گمراه نشم. ممنونم!

LeBron
17-08-2008, 00:47
سلام دوستان من یه سوال اساسی برام پیش اومده !

فرق جاز و درام چیه !؟

ممنون میم مصور برام توضیح بدید که قشنگ متوجه بشم !

متعاقبا از دوست پاسخ دهنده متشکرم !
Jazz یه سبک موسیقی و هنری آمریکایی هست که ریشه تو جوامع افرو امریکن یا همون سیاهپوستایی داره که در جنوب ایالات متحده زندگی میکردن.
نوازنده های جاز هم دقیقا یادم نیست ولی اینا اصل کارین:
1- نوازنده بیس (که خیلیا باس تلفظ میکنن) 2- درامر 3-گیتاریست 4- پیانیست 5-ساکسوفونیست (که خیلیا ساکسیفون تلفظ میکنن که غلطه) و 6-نوازنده ترومپت
ولی درام مجموعه از Drum ، سنج و بعضی مواقع پرکاشن های دیگه ای هست که توسط درامر و با درام استیک نواخته میشه.

تو ایران معمولا به اشتباه به درام، جاز اطلاق میشه که یه غلط مصطلحه.
اینم عکس درام کیت:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vioman
17-08-2008, 00:53
سلام

من امروز شروع به یاد گرفتن پیانو کردم. تو شهر ما موسسه های زیادی برای آموزش وجود نداره!
توی یه موسسه ثبت نام کردم و امروز اولین جلسم بود. نت ها رو یاد گرفتم و باید تمرین کنم. چون ساز پیانو رو ندارم، استادم گفت که نمیشه درس داد و فقط باید پیانو داشته باشم تا تمرین کنم. حالا هم قیمتش 2 میلیون تومنه!!! من میخواستم میز بیلیارد بخرم ولی پشیمون شدم و حالا باید پول جمع کنم یا هر روز به بابا جونم گیر بدم تا واسم پیانو بخره. حالا با این همه سختی ها نمیخوام آخرش یه پیانویی گیرم بیاد که بدرد نخوره!!!

پس، کمکم کنید تا یه مارک عالی و با کفیت و با دوام و استاندارد بخرم. من هیچی از ساز و موسیقی و پیانو نمیدونم و این تاپیک رو برای درخواست کمک زدم.

دوست عزیز به نظر من لازم نیست که از همون ابتدا گراند پیانو آکوستیک! تهیه کنید
چون واقعا قیمتشون بالاست
شما میتونید با حدود 1 تا 1.5 میلیون یک پیانو دیجیتال خوب تهیه کنید
فکر میکنم زیر یک میلیون هم گزینه های خوبی وجود داشته باشه

درسته که پیانو های آکوستیک بهترین گزینه هستند اما مشکلاتی دارند که بیشتر به درد تهران میخوره
خدایی نکرده اگر کوک ول کنه باید حدود 150 هزار تومان هزینه کنید تا براتون کوک کنند
و مشکلات دیگه ای هم داره مثل قیمت زیاد ، سازگار نبودن با هرنوع آب و هوا و ...
اما به نظر من ابتدای کار پیانوی دیجیتال خوب بهتره:46:

Linux Learner
17-08-2008, 11:42
1- اگه قیمت پیانوی دیجیتال 1 میلیون تومنه، پس آکوستیک قیمتش چنده؟
2- پیانوی دیجیتال فرقش با آکوستیک چیه؟ صداش فرق میکنه؟
3- شخصی که قراره بهم آموزش بده، گفت زیر 1 میلیون بدرد نمیخوره، حرفش درست بود؟
4- یه پیانو توی آموزشگاهمون هست، از کجا بفهمم دیجیتاله یا آکوستیک؟

mostafaeshghi
17-08-2008, 14:34
Jazz یه سبک موسیقی و هنری آمریکایی هست که ریشه تو جوامع افرو امریکن یا همون سیاهپوستایی داره که در جنوب ایالات متحده زندگی میکردن.
نوازنده های جاز هم دقیقا یادم نیست ولی اینا اصل کارین:
1- نوازنده بیس (که خیلیا باس تلفظ میکنن) 2- درامر 3-گیتاریست 4- پیانیست 5-ساکسوفونیست (که خیلیا ساکسیفون تلفظ میکنن که غلطه) و 6-نوازنده ترومپت
ولی درام مجموعه از Drum ، سنج و بعضی مواقع پرکاشن های دیگه ای هست که توسط درامر و با درام استیک نواخته میشه.

تو ایران معمولا به اشتباه به درام، جاز اطلاق میشه که یه غلط مصطلحه.
اینم عکس درام کیت:

سلام

دوست عزیز بسیار ممنون از راهنمایی کامل و گویا و همهتر مصورتان

دقیقا به خاطر همین اصطلاح بیجا و بیخودی که شکل گرفته بود برام سوال شده بود که فرق این دو چیه که با توضیحات کامل شما روشن گشتیم !

vioman
17-08-2008, 17:50

دوست عزیز سلام
قیمت پیانو های آکوسیتک از 4-5 میلیون شروع میشه به بالا
خوبش حدود 8 تا 10 میلیون تومانه ، البته قیمت های خیلی بالا هم داره و کمتر هم میشه گیر آورد ، بستگی به مارکش ، نوع چوبش و خیلی چیزهای دیگه داره:46:

پیانوی دیجیتال با برق کار میکنه و شباهتش با پیانوی آکوستیک کلاویه های اونه
صداش به شفافیت آکوستیک نیست و در بعضی از مدل ها توش ریتم هم داره

اما آکوستیک صداش کاملا طبیعیه و شما صدا رو از خود سیم ها میشنوید اما قیمتش تنها ضعف اونه.

همه ی زیر 1 میلیون تومان ها بد نسیتند باید خودشون ببینید و صداشو بشنوید و خودتون قضاوت کنید
یکی از دوستان من دیجیتال موکو گرفت که خیلی ازش تعریف یمشد اما جالب نبود با یک یاماها عوض کرد که تعریفی ازش نبود اما مدل یاماها خیلی بهتر بود:20:

این یک مدل از پیانوی دیجیتال

و این هم گراند آکوستیک

Linux Learner
17-08-2008, 18:08
پس این پیانو چیه؟

عزضش کلا یک متر هم نمیشه!

Öracle
17-08-2008, 21:16
با سلام دوستان .
از اونجایی که من علاقه ی شدیدی به این 2 ساز دارم ( گیتار برقی و ویولن )
خواستم ببینم من اگه بخوام هرکدوم رو بخرم قیمتشون جدا جدا چقدر در میاد ؟
نه خیلی گرون باشه ، نه خیلی ارزون .
ممنون میشم کمک کنید (:

negar00
17-08-2008, 21:59
دوست عزیز آکوستیک حدود 2 میلیون هست و دیجیتال 1 میلیون
پیانوهای دیجیتال امروزی چه از لحاظ صدا و چه از لحاظ کیفیت لمس و پاسخ کلاویه ها به اندازه های یک پیانو آکوستیک بسیار نزدیک هستند حتی در استادیوم های ضبط صدا هم از ذیجیتال استفاده میکنند بعضی اوقات.
شما با هزینه ای که برای خیرد یک پیانو زیرمتوسط آکوستیک می پردازید می توانید یک پیانو خوب دیجیتال خریداری کنید. بعنوان مثال شما هرگز نخواهید توانست با حدود دو میلیون تومان یک پیانو آکوستیک قابل قبول خریداری کنید، اما با همین مبلغ می توانید یکی از بهترین پیانو های دیجیتال موجود را خریداری کنید.
این پیانوها معمولآ دارای بانک صوتی گسترده تری هستند و معمولآ علاوه بر انواع پیانوهای آکوستیک، صدای انواع پیانوهای الکتریک قدیمی از انواع دهه 60 گرفته تا صدای زیبای پیانو های Rhodes را نیز شامل می شوند.

پیانوهای دیجیتال در انواع مبله و Stage ساخته می شوند. نوع مبله دقیقآ در ابعاد پیانوهای آکوستیک است اما نوع Stage پایه ندارد و تنها یک بدنه است که کیبرد را شامل می شود.

سلام

من به شما پیشنهاد میکنم دیجیتال استفاده کنید
اولا بخاطر قیمت مناسب ترش
دوما بخاطر اینکه مراقبت ازش راحت تره
سوما حتی اگر بخواهید پیانو آکوستیک بخرید البته از نوع دست دوم امکان داره خیلی ایرادات داشته باشه که امکان نداره شما متوجه بشید.
در ضمن نگهداری از پیانو آکوستیک مشکله جاش نباید حتی المغدور عوض بشه آب و هوا و میزان رطوبت جایی که پیانو درش گذاشته میشه تاثیر دارند.

negar00
17-08-2008, 22:17
پس این پیانو چیه؟

عزضش کلا یک متر هم نمیشه!
این پیانو یک پیانوی آکوستیک دیواری هست.
دوست عزیز در واقع عرض پیانو های دیواری زیاد تفاوتی با هم ندارند و ارتفاع ساز هست که بیشتر مورد توجه .
اون پیانو یی که دوستمون در بالا به عنوان گراند آکوستیک(رویال) معرفی کردند حدود 8 میلیو ن فکر ممیکنم قیمتش باشه.و از نوع پیانو های بزرگ هستند.

vioman
18-08-2008, 03:34
با سلام دوستان .
ممنون میشم کمک کنید (:

دوست عزیز قیمت ویولن از حدود 80 هزار تومان شروع میشه ، در مورد گیتار برقی بی اطلاع هستم:20:

dsa
26-08-2008, 23:59
سلام دوستان

میخواستم اگه ممکنه یه کمکی در باره گیتار الکتریک به من بکنید.
من3 سال پیش شروع کردم و بعد از کمتر 1 سال ول کردم تو این مدت هم استادم خیلی خیلی عالی بود به من چیزای مقدماتی و نیمه آماتور کامل گفت. بعدشم رفت خارج از کشور ومن هم دیگه بش دسترسی نداشتم . بعدشم خوردم به کنکور و درس و .... تا الآن که میخوام با یه استاد خوب شروع کنم.
حالا میخواستم بدونم شما کسی رو سراغ دارید که کارش دیگه عالی باشه چون تو این مدت خودم خیلی تمرین کردم .
بعدشم اینکه اصلاً در مورد قیمت چیزی نمیدونم اونموقع من جلسه ای 6 تومن میدادم. الان چه جوریاس؟
بعد هم طرفای شمال تهران باشه ، تجریش این ورااا
و چند تا سوال دیگه .....

خیلی خیلی ممنون

time prince
27-08-2008, 08:34
با سلام دوستان .
ممنون میشم کمک کنید (:
من دو سه هفته ی پیش قیمت کردم گیتار الکترونیک ( برقی ) + پکیج کامل ( افکت و ... ) از 250 -300 به بالا
ویولنه قیمت نکردم :27:

dsa
27-08-2008, 09:19
درباره قیمت گیتار الکتریک هم هر چی پول بدی آش میخری اِ
یعنی خود گیتار با آمپ از 250 شروع میشه میییییییییییییییره تا ....

یه چیز خوب که یه مدت باهاش کار کنی تا حرفه ای تر شی حدود 550-600 تومن برات آب میخره 400 تومن گیتار و آمپ + 200 تومن افکت

mpirayesh
05-09-2008, 00:34
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز

من در زمینه آلات موسیقی هیچگونه اطلاعات وسر رشته ای ندارم

از صدای پیانو خوشم میاید اما زمانی که از قیمت آن جویاشدم به من پاسخ داده شد بالای800

من توانایی پرداخت چنین پولی را ندارم

از دوستان عزیز سئوالی دارم آیا میتوان پیانو با قیمت ارزانتر فراهم نمود چون من واقعا از این ساز خوشم میاید

negar00
05-09-2008, 22:15

از صدای پیانو خوشم میاید اما زمانی که از قیمت آن جویاشدم به من پاسخ داده شد بالای800

از دوستان عزیز سئوالی دارم آیا میتوان پیانو با قیمت ارزانتر فراهم نمود چون من واقعا از این ساز خوشم میاید

پیشنهاد میکنم یه مدتی پول پس انداز کنید تا بتونید یه پیانوی قابل قبول بخرید
به نظرم مهم اینه که پیانویی که میخرید مناسب باشه و بتونید با توجه به مبلغی که میپردازید ساز خوب بخرید که عمر بیشتری هم داشته باشه.
توضیحاتی که درچند پست قبلی دادم هم مطالعه کنید شاید کمک کنه.

vioman
06-09-2008, 06:18

دوست عزیز همینطور که دوست خوبمون (Negar) گفتند یک ساز پیانوی خوب قیمت نسبتا زیادی داره و به صرفست که ساز خوب تهیه کنید
البته کیبوردهای الکترونیک اولین قابلیتشون داشتن صدای پیانو هستش و بیشترین شباهت رو با پیانو دارند
اما نه صداشون به پیانو میرسه و کلاویه ها اون چینش و احوال رو دارند
به نظر من هم حداقل یک پیانوی دیجیتال نسبتا خوب تهیه کنید:20:

موفق باشید

root professional
14-09-2008, 03:29
من جدیدا با یک گیتار الکتریک آشنا شدم به نام Jammate که یه ویژگی خیلی باحال داره یعنی خروجی USB!! این گیتار مستقیما به کامپیوتر وصل میشه و آمپ و افکت نمیخواد!! ظاهرا تو جهان مشهور شده اما جدیده می خواستم ببینم خوبه؟

یه چیز دیگه Pickup های Humbucker و Single Coil چقدر با هم فرق دارن مثلا با اون اولیه Jm300S میشه آهنگای Stratocaster های معمولی رو زد؟ اصولا فرق این HumBucker ها با SingleCoil ها تو چیه؟ مرسی

شیوا
27-09-2008, 15:47
سلام
من یه ویولن دارم که همون اوایل خرید بخاطر استفاده از کولیفون آکبند خودش (که واقعا آشغال بود) قسمت نزدیک به خرکش چسبناک شده. کولیفون ریز ریز میشد میریخت رو ساز...منم حواسم نبوده یه مدت میمونده واسه همین اون قسمت رو کدر و چسبناک کرده!
حالا نمیدونم میشه به یه نحوی تمیزش کرد؟ اگه ببرم جلا میزنن رو کل ساز که اون قسمت هم با بقیه چوب ساز یه دست بشه؟؟؟!

the undertaker
28-09-2008, 21:44
با درود فراوان
من 3 سال هست ارگ میزنم ... میخوام ارگم رو عوض کنم
به نظر شما از نظر قدرت و کیفیت کدوم یکی رو بهتره بگیرم؟؟؟؟
Pa 50
Yamaha 2000

با سپاس فراوان

vioman
28-09-2008, 22:56
سلام
من یه ویولن دارم که همون اوایل خرید بخاطر استفاده از کولیفون آکبند خودش (که واقعا آشغال بود) قسمت نزدیک به خرکش چسبناک شده. کولیفون ریز ریز میشد میریخت رو ساز...منم حواسم نبوده یه مدت میمونده واسه همین اون قسمت رو کدر و چسبناک کرده!
حالا نمیدونم میشه به یه نحوی تمیزش کرد؟ اگه ببرم جلا میزنن رو کل ساز که اون قسمت هم با بقیه چوب ساز یه دست بشه؟؟؟!

دوست عزیز سلام
بهنرین کولیفن ها انواعی هستند که بیشترین چسبندگی رو داشته باشن و بهترین سیم ها اوهایی هستند که بیشترین نوسان رو داشته باشن و این باعث میشه که کولیفن و از آرشه جدا بشه و روی ساز بشینه.
اگر شما بهترین کولیفن رو هم تهیه کنید این اتفاق رخ میده و در بین اهالی تمرین این مزیته(نشونه تمرینه زیاده:46::31:)
اما برای رفع مشکل میتونید از یک پارچه ی نرم استفاده کنید که مرطوب باشه (البته خیلی خیلی کم) اگر هم قصد استفاده از مواد تمیز کننده رو دارید انواع مرغوب اون رو تهیه کنید چون ممکنه به لاک روی چوب صدمه بزنه که جبرانش مشکله.
اگر بتویند سیم ، سیم گیر و خرک رو باز کنید فرآیند تمیز شدن ساز بهتر و سریعتر پیش میره:46:

با درود فراوان
من 3 سال هست ارگ میزنم ... میخوام ارگم رو عوض کنم
به نظر شما از نظر قدرت و کیفیت کدوم یکی رو بهتره بگیرم؟؟؟؟
Pa 50
Yamaha 2000

با سپاس فراوان

دوست عزیز
نظر شخصی من PA 50 رو تایید میکنه:20:

دستگاه های یاماها بیشتر ارنجر هستند و برای اجرای زنده مناسبترند.

البته اگر بتویند PA80 تهیه کنید دیگه نور الانوره:46:

Snow Storm
28-09-2008, 22:58
pa 50 بهتره
Yamaha2000 دیگه قدیمی شده

the undertaker
04-10-2008, 19:30
اینجا کسی ریتم درخواستی میذاره؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

شیوا
05-10-2008, 22:40
دوست عزیز سلام
بهنرین کولیفن ها انواعی هستند که بیشترین چسبندگی رو داشته باشن و بهترین سیم ها اوهایی هستند که بیشترین نوسان رو داشته باشن و این باعث میشه که کولیفن و از آرشه جدا بشه و روی ساز بشینه.
اگر شما بهترین کولیفن رو هم تهیه کنید این اتفاق رخ میده و در بین اهالی تمرین این مزیته(نشونه تمرینه زیاده:46::31:)
اما برای رفع مشکل میتونید از یک پارچه ی نرم استفاده کنید که مرطوب باشه (البته خیلی خیلی کم) اگر هم قصد استفاده از مواد تمیز کننده رو دارید انواع مرغوب اون رو تهیه کنید چون ممکنه به لاک روی چوب صدمه بزنه که جبرانش مشکله.
اگر بتویند سیم ، سیم گیر و خرک رو باز کنید فرآیند تمیز شدن ساز بهتر و سریعتر پیش میره:46:

مرسی از راهنماییتون :11:
اما آخه خیلی ناجوره!...چسبنده و زمخته! الان یه کولیفون آلمانی خریدم (پاگانی نی) خیلی خوبه اون!

vioman
06-10-2008, 00:58
مرسی از راهنماییتون :11:
اما آخه خیلی ناجوره!...چسبنده و زمخته! الان یه کولیفون آلمانی خریدم (پاگانی نی) خیلی خوبه اون!

معمولا کولیفن های بورس بازار یا Piarstro هستش یا Paganini .
هردو هم کیفیت قابل قبولی دارند فقط باید مواظب باشید که از همه ی سطح اون استفاده کنید تا دیرتر خورد بشه و خیلی هم مواظب باشید که ضربه نخوره یا خدایی نکرده از دستتون نیوفته . یک بار کالیفن از دست من افتاد زمین وقتی برداشتم بازش کردم با گرد کولیفن مواجه شدم:31:تکه بزرگش 1 میکرون بود:5:

اما یک پیشنهاد
اگر میخواهید کمتر از کولیفون استفاده کنید باید آرشه رو از رطوبت دور نگه دارید.
برای این کار میتوید وقتی کارتون با آرشه تموم شد اون رو توی کاور قرار بدید و اگر کاور هم در محیط مرطوبیه مقداری(حدود 500 گرم) نمک رو توی یک کیسه ی پارچه ای بریزد و توی کاور قرار بدید!.:46:
نمک جذب رطوبت خیلی خوبی داره.

شیوا
08-10-2008, 21:46
معمولا کولیفن های بورس بازار یا Piarstro هستش یا Paganini .
هردو هم کیفیت قابل قبولی دارند فقط باید مواظب باشید که از همه ی سطح اون استفاده کنید تا دیرتر خورد بشه و خیلی هم مواظب باشید که ضربه نخوره یا خدایی نکرده از دستتون نیوفته . یک بار کالیفن از دست من افتاد زمین وقتی برداشتم بازش کردم با گرد کولیفن مواجه شدم:31:تکه بزرگش 1 میکرون بود:5:

اما یک پیشنهاد
اگر میخواهید کمتر از کولیفون استفاده کنید باید آرشه رو از رطوبت دور نگه دارید.
برای این کار میتوید وقتی کارتون با آرشه تموم شد اون رو توی کاور قرار بدید و اگر کاور هم در محیط مرطوبیه مقداری(حدود 500 گرم) نمک رو توی یک کیسه ی پارچه ای بریزد و توی کاور قرار بدید!.:46:
نمک جذب رطوبت خیلی خوبی داره.

:31:آره کولیفون بیفته که خورد خورد میشه اصلا!!!
یه کولیفون بود اما .... همون اول که ساز رو خریدم باهاش بود...مارک هم نداشت:31:....اون اصلا نه ضربه خورد...نه افتاد نه هیچی!! همین جوری نگاش میکردی پودر میشد:41:

Ssarshar
10-10-2008, 18:14
سلام دوستان

میخوام ارگ بخرم البته مبتدی هستم ! یه ارگ خوب که بتونه آدمو راه بندازه ! با 50 تا میشه یه چیز ساده و جمع و جور خرید ؟

vioman
11-10-2008, 00:00
سلام دوستان

میخوام ارگ بخرم البته مبتدی هستم ! یه ارگ خوب که بتونه آدمو راه بندازه ! با 50 تا میشه یه چیز ساده و جمع و جور خرید ؟

دوست عزیز با مبلغ مورد نظر شما فقط میشه کیبورد های 2 یا 3 اکتاوی رو خریداری کرد که بیشتر برای اجرای چند دامنه ی صداست و بیشتر کاربرد آموزشی داره:20:

فکر میکنم حداقل بالای 200 هزار تومان باید هزینه کنید:11:

thecrow
18-10-2008, 22:13
سلام دوستان
من خیلی دوست دارم panflute یاد بگیرم
قیمت این ساز چنده؟
هر جایی آموزش این ساز رو داره؟

vioman
19-10-2008, 06:18
سلام دوستان
من خیلی دوست دارم panflute یاد بگیرم
قیمت این ساز چنده؟
هر جایی آموزش این ساز رو داره؟

دوست عزیز
قیمت این ساز از حدود 15 هزار تومان شروع میشه و فکر میکنم توی شما باید حدود 25 الی 30 هزار تومان برای یک ساز خوب هزینه کنید.
بیشتر اساتید ساز های بادی که خودشون به این ساز علاقه داشتن این ساز رو میزنین ، در ایران کمتر کسی این ساز رو تخصصی انتخاب میکنه:46:
اگر یک کمی حوصله به خرج بدید میتونید خودتون این ساز رو بسازید.

rozy_1500
19-10-2008, 21:42
سلام دوستان من برای مدت کمی با کلاریتن کار کردم و عاشقش شدم
با توجه به این که سر رشته کمی تو موسیقی داشتم تونستم بدون هیچ آموزش چند تا آهنگ باهاش بزنم
نظرتون در مورد خرید این ساز چیه
قیمتش چنده؟
من قیمتشو ندارم ولی شنیدم که گرونه! راست میگن؟
کلا تو این مدل ساز ها بجز این چه چیزی پیشنهاد میکنید که در همین حد باشه(مثلا ترومپت نباشه!!!!!!!چون خیلی بد بود)

thecrow
19-10-2008, 23:23
دوست عزیز
قیمت این ساز از حدود 15 هزار تومان شروع میشه و فکر میکنم توی شما باید حدود 25 الی 30 هزار تومان برای یک ساز خوب هزینه کنید.
بیشتر اساتید ساز های بادی که خودشون به این ساز علاقه داشتن این ساز رو میزنین ، در ایران کمتر کسی این ساز رو تخصصی انتخاب میکنه:46:
اگر یک کمی حوصله به خرج بدید میتونید خودتون این ساز رو بسازید.

آموزش ساختش کجا هست
من عاشق موسیقی هستم ولی تا به حال فرصت نکردم نواختن هیچ سازی رو یاد بگیرم
فکر کنم همین که این ساز رو کاملا می شناسم نشون بده که چقدر به موسیقی و صدای سازهای مختلف علاقه مندم
این ساز صدای فوق العاده زیبا و دل نشینی داره
از خود flute هم خیلی خوشم میاد به نظر شما بهتره اول اونو یاد بگیرم؟

vioman
20-10-2008, 01:38
سلام دوستان من برای مدت کمی با کلاریتن کار کردم و عاشقش شدم
با توجه به این که سر رشته کمی تو موسیقی داشتم تونستم بدون هیچ آموزش چند تا آهنگ باهاش بزنم
نظرتون در مورد خرید این ساز چیه
قیمتش چنده؟
من قیمتشو ندارم ولی شنیدم که گرونه! راست میگن؟
کلا تو این مدل ساز ها بجز این چه چیزی پیشنهاد میکنید که در همین حد باشه(مثلا ترومپت نباشه!!!!!!!چون خیلی بد بود)

دوست عزیز اسم ساز مورد نظر شما کلارینت هستش:20:
این ساز از ساز های مهم در ارکستر به حساب میاد و در ایران به "قره نی" معروفه.
طبیعتا به خاطر ساختارش قمیت پایینی نداره اما ساز خوش آتیه ایه و مقداری مشکل تر از ساز های بادی دیگه مثل فلوت.:46:
ساز های دیگری هم هستند که صدایی با رنگ و بوی کلارینت دارند و از یک خانواده اند ، که از میان اونها میشه به
باس کلارینت
ابوا
کرآنگله
فاگوت و کنتر فاگوت اشاره کرد.
البته ساکسفون هم جزو خانواده ی کلارینت به حساب میاد اما جنس صداش مقداری به ساز های برنجی نزدیک تره.

آموزش ساختش کجا هست
من عاشق موسیقی هستم ولی تا به حال فرصت نکردم نواختن هیچ سازی رو یاد بگیرم
فکر کنم همین که این ساز رو کاملا می شناسم نشون بده که چقدر به موسیقی و صدای سازهای مختلف علاقه مندم
این ساز صدای فوق العاده زیبا و دل نشینی داره
از خود flute هم خیلی خوشم میاد به نظر شما بهتره اول اونو یاد بگیرم؟

دوست عزیز
بعید میدونم ساخت پیچیده ای داشته باشه
شما اگر قصد ساخت این ساز رو دارید باید گوشتون با صدا آشنا باشه تا بتونید لوله ها رو طوری سایز بندی کنید که فواصل صدا ژوست(صحیح) باشند.
فکر میکنم در مدل های تنور بزرگ تا 2 اکتاو وصعت صدا دارند.
این ساز بیشتر یک ساز بومی هستش و قابلیت های اجرای هر ملودی رو نداره و بیشتر به خاطر ساختار ساده مورد توجه انسان های نخستین بوده ، الان ساز های بادی بسیار پیشرفت کردند و صدای پن فلوت خیلی دور از صدای فلوت های چوبی نیست.
به نظر من اگر شما با فلوت شروع کنید خیلی بهتره.
چون فلوت یک ساز استاندارد هستش و نگارش های زیادی برای آموزش پیش رو دارید ، وقتی یک ساز بادی مثل فلوت رو یاد بگیرید با کمی تمرین به ساز های بادی متفرقه مسلط میشید:20:

rozy_1500
20-10-2008, 16:42
دوست عزیز اسم ساز مورد نظر شما کلارینت هستش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
این ساز از ساز های مهم در ارکستر به حساب میاد و در ایران به "قره نی" معروفه.
طبیعتا به خاطر ساختارش قمیت پایینی نداره اما ساز خوش آتیه ایه و مقداری مشکل تر از ساز های بادی دیگه مثل فلوت.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
ساز های دیگری هم هستند که صدایی با رنگ و بوی کلارینت دارند و از یک خانواده اند ، که از میان اونها میشه به
باس کلارینت
ابوا
کرآنگله
فاگوت و کنتر فاگوت اشاره کرد.
البته ساکسفون هم جزو خانواده ی کلارینت به حساب میاد اما جنس صداش مقداری به ساز های برنجی نزدیک تره.

بله منظورم همون کلارینت بود اشتباه تایپی شد :31:
از فلوت که صد در صد سخت تره ولی با این حال سازش طوریه که به دل من نشست من برای زدنش ابراز علاقه میکنم
راستش این ساز هایی که گفتی تا حالا هیچکدومشون رو ندیدم و فقط این باس کلارینت رو فقط عکسشو تو گوگل دیدم
اگه میشه یه توضیح مختصر دربارشون بدی و یه عکس هم بذاری ممنون میشم
اگر هم قیمت هاشون رو هم بگی که چه بهتر
راستی نگفتی قیمت کلارینت چنده؟

mohsen_frn
20-10-2008, 18:10
قیمت کلاس ستار و خود ستار(ستارخوب) چقدر در می اد

یک کلاس خوب در صادقیه برای ستار سراغ ندارید

vioman
21-10-2008, 01:16
قیمت کلاس ستار و خود ستار(ستارخوب) چقدر در می اد

یک کلاس خوب در صادقیه برای ستار سراغ ندارید

دوست عزیز
قیمت سه تار از حدود 50 تومان شروع میشه تا زیر 1 میلیون!
سه تار های خوب معمولا بیشتر از 150 تومان قیمت دارند ، اما کیفیت ساز برای شروع خیلی تعین کننده نیست.
برای شروع میتونید با اساتید زیادی شروع کنید ، اما در رده ی حرفه ای پیدا کردن استاد خوب سخت میشه، و این نکته رو توجه داشته باشید که استاید خوب سه تار در تهران کم نیستند اما در رده ی مستر کلاس هستند و واقعا این وقت رو ندارند که بتونند با هنرجو از ابتدا کار کنند ، این مساله در مورد همه ی رشته ها صادقه.:20:

vioman
21-10-2008, 02:23
بله منظورم همون کلارینت بود اشتباه تایپی شد :31:
از فلوت که صد در صد سخت تره ولی با این حال سازش طوریه که به دل من نشست من برای زدنش ابراز علاقه میکنم
راستش این ساز هایی که گفتی تا حالا هیچکدومشون رو ندیدم و فقط این باس کلارینت رو فقط عکسشو تو گوگل دیدم
اگه میشه یه توضیح مختصر دربارشون بدی و یه عکس هم بذاری ممنون میشم
اگر هم قیمت هاشون رو هم بگی که چه بهتر
راستی نگفتی قیمت کلارینت چنده؟

دوست عزیز
من مهمترین ساز های خانواده ی ( بادی ، چوبی) با عکس و مختصری توضیح معرفی میکنم تا شما بیشتر آشنا بشید.:20:
این ساز ها معمولا از جنس چوب ساخته میشن و به 3 دسته تقسیم میشن
1 - ساز های بی زبانه
2 - سازهای زبانه دار ساده
3 - ساز های دو زبانه ای

اما معرفی تعدادی از ساز ها...

1- فلوت کوچک

این ساز جزو ساز های بی زبانه است ، با طول نسبی 30 سانت ، با تعدادی سوراخ و در مدل های جدید با تعدادی کلید ساخته میشه ، در حدود 3 اکتاو دامنه ی صدایی که میتونه تولید کنه.

2 - فلوت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] lla6.jpg
فلوت هم جزو ساز های بدون زبانه محسوب میشه ، با وجودی که در رده ساز های "بادی ، چوبی " به حساب میاد اما امروزه بیشتر فلزی(نقره ) ساخته میشه و مانند فلوت کوچک بیشتر مدل های کلید دار این ساز مرسومه. وصعت صدای این ساز حدود 3 تا 3.5 اکتاوه (دقیق نمیدونم)

3-کلارینت (قره نی)

کلارینت جزو ساز های کاملا انتقالی هستش که در انواع مختفلی ساخته شده ، این ساز یک زبانه است و تعداد کلید های بیشتری نسبت به فلوت داره برای همین یک کمی مشکل تر نواخته میشه ، وصعت صدای این ساز حدود 3.5 اکتاو است.
(این نکنه رو اضافه کنم که بعضی از ساز های بادی اصطلاحا انتقالی هستند ، یعنی اجرای صداشون با اون چیزی که در نت نوشته شده متفاوته.)

4 - باس کلارینت

این ساز اصولی مانند قره نی معمولی داره اما صدای اون 1 اکتاو بم تره.

5 - ابوا

این ساز یک ساز دو زبانه است و شکل مخروطی شکل دارد. وصعت صدای این ساز حدود 3 اکتاو است.

6 - کرآنگله

این ساز دو زبانه با حدود 75 سانت طول ، صدایی بم تر از صدای ابوا دارد و سازی انتقالی است.
وصعت صدای این ساز حدود3 اکتاو است.

7 - فاگوت

این ساز 3 متری که در رده ی ساز های بم صدا قرار میگیره یک ساز دو زبانه است.
نت برای این ساز در کلید فا نوشته میشه و حدود 3 اکتاو توانایی صدا دهی داره.

8 - کنتر فاگوت

این ساز بم ترین ساز این خانواده است و طولی حدود 5 متر داره که باعث شده اون رو به حالت چند لوله ی کنار هم بسازند.
این ساز هم انتقالی هستش و روی کلید فا نوشته میشه و عملا یک اکتاو بم تر اجرا میشه. وصعت صدای این ساز حدود 3.5 اکتاو است.

9 - ساکسفون

این ساز از ابتدا فلزی ساخته شده و ظاهری مانند کلارینت باس دارد .
این ساز خیلی گسترش زیادی در دنیا پیدا کرده و در 6 مدل یا 6 کوک ساخته شده. در همه ی مدل ها وسعت صدا حدود 3 تا 3.5 اکتاوه.

متاسفانه از قیمت این سازها بی اطلاع هستم اما تا همین حدود یا یک کمی بیشتر باهاشون آشنایی تئوریک دارم.
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم:20:

rozy_1500
22-10-2008, 19:41
خیلی خیلی خیلی ممنونم
واقعا عالی بود
راستش من با خیلی هاشون کار نکردم و این که نمیدونم کدوم بهتره

vioman
23-10-2008, 02:01
خیلی خیلی خیلی ممنونم
واقعا عالی بود
راستش من با خیلی هاشون کار نکردم و این که نمیدونم کدوم بهتره

دوست عزیز
طبیعتا شما برای آشنایی با این صداها باید با تک تک اونها کار کنید اما تقریبا این امکان خیلی وجود نداره
شما اگر بتونید در ارکستر سمفونیک شرکت کنید با یه مقدار تمرکز میتونید صدای همه ی این ساز ها رو تشخیص بدید.
این نکته رو هم توجه داشته باشید که اصول کلی این سازها یکی هستش و بیشتر تفاوت در نوع صدادهی اونهاست ، بعضی از اونها مناسب گروه نوازی هستند و بعضی دیگه این قدرت رو دارند که تکنوازی هم داشته باشن ، مثل فلوت یا ساکسفون.
از اگر ساز هایی مثل فلوت و ساکسفون صرف نظر کنیم (به علت نوازندگان زیاد) بقیه ی ساز ها در ایران خیلی خوش آتیه هستند.
شما برای شروع باید از یکی از سازهایی بیشتر روی اون کار شده شروع کنید به مرور با رفت آمد با نوازندگان دیگر سازهای بادی با بقیه ی صدا ها آشنا میشید.:20:
مثلا بیشتر نوازندگان ساز های زهی بم صدا مثل کنترباس ، از ویولن شروع کردند و در مراحل بعدی رو به ساز های بم صدا تر مثل کنترباس یا ویولن سل آوردند.

البته اگر ساکن تهران باشید میتونید با یکی از آموزشگاه هایی که ساز های فوق رو تدریس میکنند هماهنگ کنید و سر کلاس هر ساز یک جلسه برای آشنایی حضور داشته باشید. آموزشگاه های درجه 1 این کار رو برای هنرجویان به طور رایگان انجام میدن:46:

موفق باشید

rozy_1500
27-10-2008, 21:25
دستت درد نمیکنه
قیمت کلارینت رو پرسیدم یه چیز در حد معمولی رو میداد 150 تومن
فلوت هم 120 تومن بود
راستی ویولن هم قیمت کردم از 30 40 تومن داشت به بالا
اگه میشه یه کم درباره ی قیمت ها و وضعیت اونا تو بازار و... توضیح بدین
راستش رو بخواین یه جورایی بیخیال اونا شدم

راستی یه سوال هست که فقط میخوام بدونم
قیمت ویولن سل از چه قیمتی شروع میشه و تو چه رنج قیمتی مناسبه
و این که برای یادگیری اون باید اول ویولن معمولی رو یاد بگیریم یا نه؟

rozy_1500
29-10-2008, 23:39
کسی نبود به من کمک کنه
من فردا دارم میرم ویولن بخرم !

vioman
30-10-2008, 00:29
کسی نبود به من کمک کنه
من فردا دارم میرم ویولن بخرم !

دوست عزیز
اگر یک کمی صبر کنید (حداکثر 24 ساعت:20:) من معرفی کاملی از سازهای زهی براتون آماده و ارسال میکنم .
متاسفانه این چند روزه فرصت نکردم
پیشنهاد میکنم در خرید سازی مثل ویولن به هیچ وجه عجله نکنید چون امکان به همین سرعت از ویولن و شاید هم از موسیقی دلزده بشید!:46:

vioman
30-10-2008, 16:19
دوست عزیز سلام:20:
امیدوارم حالتون خوب باشه
:10:
من در این پست سازهای (زهی -آرشه ای) ایران و غرب رو براتون معرفی میکنم .:46:

سازهای (زهی-آرشه ای) ایران شامل
کمانچه و قیژک
و سازهای( زهی آرشه ای) غرب شامل
ویولن
ویولن آلتو (ویولا)
وبولن سل
کنترباس

سازهای زهی جزو مهمترین ساز های دنیا هستند و از اعضای اصلی ، ثابت و بسیار ضروری ارکستر ها به حساب میان. از چند نوازی های کوچک گرفته تا ارکستر سمفونیک های بزرگ دنیا.
این ساز های به علت نداشتن پرده قابلیت اجرای تمامی فواصل صدا رو دارند یعنی میشه بین دو صوت هم صدایی اجرا کرد که این قابلیت قدرت این سازها رو بالا میبره .
این سازها با آرشه نواخته میشن و به خوبی از اجرای کشش های طولانی مدت یک صدا بر میان ، البته در اجرا انواع دیگه ی صدا هم مشکلی ندارند.
من اول سازهای غربی رو معرفی میکنم

1 - ویولن
وقتی حدودا 400 سال پیش ویولن ساخته شد این احتمال قابل پیشبینی بود که یک روزی مثل امروز این ساز به سلطان سازهای دنیا تبدیل بشه.
قدرت این ساز در حدی که به مهمترین ساز در ارکستر های دنیا تبدیل شده و نوازندگی اون بسیار مشکله.
بزرگان موسیقی این عقیده رو دارن که فقط عده ی محدودی از کسانی که تصمیم به نوازندگی این ساز میگیرن میتونین این ساز رو رام کنند و از عهده ی اون بر بیان.
کوچک ترین ساز خانواده ی ساز های آرشه(ویولن) به طور نرمال 3.5 اکتاو هستش و بعد از ورود اون به ایران اصول قواعدی برای نوازندگی در سبک ایرانی برای این ساز تدوین شد و اکنون در ایران این ساز در 2 متد ایرانی و کلاسیک تدریس میشه.

ویلن 4 سیم داره که با فاصله ی پنجم کوک میشه (می - لا - ر - سل) البته در موسیقی ایران کوک های دیگه ای هم برای این ساز در نظر گرفته شده. ( نت برای این ساز در کلید سل نوشته میشه)
ویلون هم در نقش تکنواز و هم در نقش گروه نوازی در ارکستر ها با تمام قدرت ظاهر میشه.

2 - ویلن آلتو (ویولا)
ویولا ساختار و ظاهری دقیقا شبیه ویلون داره با این تفاوت که ویولا از ویولن چند سانتی بزرگ تره و وسعت صدا در اون متفاوته ، نت این ساز رو در کلید دو مینویسند(با کوک سل - دو - فا - سی) و این نشون میده که صدای این ساز از ویولن بم تره.
معمولا نوازندگان ویولنی که از استیل انگشتان بلند برخوردار باشند بهتر میتونند نوازندگی این ساز رو به عهده بگیرند.
این ساز در نقش تکنواز کمتر ظاهر میشه اما یکی مهمترین همنواز های ارکستر هاست.

(ساز سمت راست ویولا است در قیاس با ویولن)

3- ویولن سل
ویولن سل از ویولا و ویولن خیلی بزرگتره ، در حدی که نوازنده باید پشت اون قرار بگیره و ساز رو جلوی خودش روی زمین بگذاره . این ساز صدای خیلی بم تری نسبت به دو ساز قبلی داره و در کلید فا(صداهای بم)
کلید دو (صداهای میانی) و کلید سل( صداهای زیر) نوشته میشه، با کوک (لا - ر - سل - دو).

نقش همنوازی در این ساز بیشتر از تکنوازی هستش.

4- کنترباس
شکل بم ترین و بزرگترین ساز آرشه ای دنیا مقداری با سازهای قبلی متفاوته.
انحنای کاسه ی این ساز در نزدیکی دسته بازر ترین تفاوت این ساز در ظاهر هستش.

4 سیم این ساز با فاصله ی چهام (سل - ر - لا - می) کوک میشه و نت برای اون در کلید فا نوشته میشه و عملا صدایی که از اون خارج میشه یک اکتاو بم تره.
بعضی از انواع این ساز با 5 سیم با کوک (سل - ر - لا - می - دو) بسته میشه. (در 2 قرن پیش این ساز با 3 سیم بسته میشد)

این ساز صدای خیلی خیلی بمی داره و این بم بودن صدا نقش تکنوازی این ساز رو خیلی کم رنگ کرده.

ساز های (زهی - آرشه ای ) ایران

1 - کمانچه
این ساز مهمترین ساز آرشه ای و جزو ساز های اصیل ایرانه.

از یک دسته و کاسه تشکیل شده و امروزه سیم های اون رو مانند ویولن با فاصله پنجم بسته و کوک میکنند.
تفاوت نوازندگی زیادی با ویلن نداره و در بعضی موارد از ویولن کمی ساده تره .
کمانچه در ایران انواع بومی-محلی هم داره و نوازندگان اون روز به روز در حال افزایشه.
آرشه ی این ساز مانند ویلون حالت فنری نداره و نوازنده باید با انگشت موهای آرشه رو در حد نیاز بکشه .
این ساز نقش همنواز و تکنواز رو به خوبی اجرا میکنه.

2 - قیژک(قیچک)
بیان شکل ظاهری قیژک کمی مشکله و شکلی خاص و منحصر به فرد داره.
در 3 سایز سوپرانو(معمولی) ، آلتو و باس ساخته میشه .

قیژک بیشتر ساز محلی بوده و امروزه در میان ساز های شهری ایران جایگاه خوبی پیدا کرده ، نوع سوپرانو بیشتر برای تکنوازی و دو نوع دیگر بیشتر برای همنوازی استفاده میشه.
بومیان جنوب ایران برای این ساز احترام زیادی قائل هستند و عقیده دارند که برای معلاجه بیماری ها مفیده!
این ساز کوک مختلفی داره اما کمتر با فاصله ی پنجم کوک میشه.
برای این ساز امروزه بیشتر از آرشه ی ویولن استفاده میشه.

ضمیمه:
وسیله ی اصلی صدادهی سازهای زهی ، آرشه هستش.

آرشه عبارت از یک چوب با انهناست که یک طرف اون با زه (مو) بسته شده و این زه ها (که قدیم از دم اسب بوده و امروزه مواد پلاستیکی هستند) باعث صدا دهی ساز میشن.

برای اینکه مو های آرشه با سیم های ساز اصطکاک بیشتری داشته باشه ماده ای به نام کولیفن به اون میمالند که باعث چسبنده شدن موی های آرشه میشه ، این ماده بیشتر از صمغ درختان ساخته میشه.

امیدوارم این توضیحات برای شما مفید باشه:20:
موفق باشید.:11:

Ssarshar
31-10-2008, 12:33
آموزشگاهي هست كه معتبر باشه و گيتار الكتريك آموزش بده ؟؟؟

قيمت گيتار الكتريك براي يه فرد مبتدي چنده ؟ ممنون

rozy_1500
04-11-2008, 18:21
از دوست عزیزم vioman بابت زحمات فراوانشون تشکر میکنم
فقط لطف کنید قیمت فلوت بزرگ رو بهم بگین و در باره این بیشتر توضیح بدین و بگین که من میتونم براحتی ازش استفاده کنم
و این که به عنوان یه ساز جانبی مناسبه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] lla6.jpg
راستی منظورتون رو از نقره نهمیدم
یعنی جنس این فلوت از نقرست ؟!!!!!!!!!!!

vioman
05-11-2008, 02:30
از دوست عزیزم vioman بابت زحمات فراوانشون تشکر میکنم
فقط لطف کنید قیمت فلوت بزرگ رو بهم بگین و در باره این بیشتر توضیح بدین و بگین که من میتونم براحتی ازش استفاده کنم

دوست عزیز سلام

راستش من حس میکنم هنوز شما تصمیم خودتون رو نگرفتید و در جادوی بی نظیر صدا گرفتار شدین:46:

فلوت سازی بدون زبانه و غیر انتقالیست

صدایی بسیار دل انگیز و عاشقانه داره که واقعا هر شنوندی ای رو مجذوب خودش میکنه
طبیعتا این ساز باید از نقره ساخته بشه اما برای اینکه قیمت اون بالا نره فقط از روکش نقره استفاده میکنند و روی اون لعاب نقره میدن
قیمت این ساز از حدود 100 هزار تومان شروع میشه تا... ، حداکثر قیمت این ساز رو نمیدونم:10:
اگر نوازنده ی این ساز لب هایی کلف و بد فرم داشته باشه نمیتونه در نوازندگی این ساز موفق باشه.

داشتن لب های ترجیحا کوچک و ظریف ، نفسی در خور نوازندگی ساز های بادی و پشتکار از موارد بدیهی مورد نیاز برای شروع کاره:20:(البته من به این ها عقیده ندارم و فقط پشتکار و علاقه رو دلیل موفقیت میدونم:46:)

منظور شما رو از ساز های جانبی متوجه نشدم اما فلوت از اعضای اصلی و مهم ارکستر های کوچک و بزرگ هستش که هم در نقش تکنواز و هم در نقش هم نواز با تمام قدرت ظاهر میشه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pg
انواعی از فلوت رو در لینک زیر مشاهده کنید

DaRiOuShJh
05-11-2008, 13:47
دوستان و اساتیده همچینی:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میخواستم بدونم تو تهران کجا بورس گیتار هست که برای خرید و دیدن مدل ها و قیمت های مختلف به اونجا ها مراجعه کنیم همی و بسی

Amorphis\1996 - Elegy\08___WEEPER_ON_THE_SHORE.MP3

و همیطور یه سوال کشککی:!

آکوستیک با پاپ و کلاسیک چه فرقی دارند همی؟

rozy_1500
05-11-2008, 17:25
دوست عزیز سلام

راستش من حس میکنم هنوز شما تصمیم خودتون رو نگرفتید و در جادوی بی نظیر صدا گرفتار شدین:46:

فلوت سازی بدون زبانه و غیر انتقالیست

صدایی بسیار دل انگیز و عاشقانه داره که واقعا هر شنوندی ای رو مجذوب خودش میکنه
طبیعتا این ساز باید از نقره ساخته بشه اما برای اینکه قیمت اون بالا نره فقط از روکش نقره استفاده میکنند و روی اون لعاب نقره میدن
قیمت این ساز از حدود 100 هزار تومان شروع میشه تا... ، حداکثر قیمت این ساز رو نمیدونم:10:
اگر نوازنده ی این ساز لب هایی کلف و بد فرم داشته باشه نمیتونه در نوازندگی این ساز موفق باشه.

داشتن لب های ترجیحا کوچک و ظریف ، نفسی در خور نوازندگی ساز های بادی و پشتکار از موارد بدیهی مورد نیاز برای شروع کاره:20:(البته من به این ها عقیده ندارم و فقط پشتکار و علاقه رو دلیل موفقیت میدونم:46:)

منظور شما رو از ساز های جانبی متوجه نشدم اما فلوت از اعضای اصلی و مهم ارکستر های کوچک و بزرگ هستش که هم در نقش تکنواز و هم در نقش هم نواز با تمام قدرت ظاهر میشه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pg
انواعی از فلوت رو در لینک زیر مشاهده کنید

بازم ازت ممنونم
نمیدونم جریان چیه ولی من یه مدلی دیدم که رنگ طلایی داشت(برنجی بود)
آیا درست دیدم یا چشمام اشتباه دیده ؟!
خوبه همینو به احتمال زیاد میگیرم
ببینم تفاوت قیمتشون به چیه؟ اگه فرق زیادی نمیکنن تا همین 100 تومنیشو بگیرم

vioman
06-11-2008, 01:39
دوستان و اساتیده همچینی:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میخواستم بدونم تو تهران کجا بورس گیتار هست که برای خرید و دیدن مدل ها و قیمت های مختلف به اونجا ها مراجعه کنیم همی و بسی

Amorphis\1996 - Elegy\08___WEEPER_ON_THE_SHORE.MP3

و همیطور یه سوال کشککی:!

آکوستیک با پاپ و کلاسیک چه فرقی دارند همی؟

دوست عزیز
اول تشکر میکنم که امضای من رو در کمال آرامش به عکسی متحرک و بی ثبات تبدیل کردید:13:!!!!!
برای خرید ساز در تهران میتونید به خیابان جمهوری و خیابان بهارستان مراجعه کنید
خیابان جمهوری بیشتر سازهای غیر ایرانی دارند و خیابان بهارستان تقریبا خیلی کاملتره.
اما برای خرید گیتار خیابان جمهوری تقاطع پل حافظ مناسب تره

بازم ازت ممنونم

دوست عزیز سلام

در مورد رنگ و جنس ساز باید بگم که ، فلز (برنج) در تولید خیلی از ساز ها، اللخصوص ساز های بادی نقش داره.
درصد بزرگی از سازهای بادی دنیا به (بادی - برنجی ) معروف هستند . با توجه به این مساله خیلی بعید نیست که فلوت رو هم از برنج بسازند.:46:
من ساکن تهران نیستم اما امروز تهران بودم تو بهارستان قیمت کردم گفتند مدل های چینی از 70 تومان شروع میشه .
شما برای خرید ساز 2 راه دارید
یا اینکه شما عزمتون جزمه برای انتخاب این ساز برای همیشه ، خوب در این صورت بهتره که یه ساز خوب بگیرید یا اینکه از ساز های ارزون قیمت استفاده کنید.

اما من توصیه میکنم شما هر سازی رو که خواستید انتخاب کنید در ابتدا از ساز های گرون شروع نکنید.
چون واقعا این موضوع قابل پیشبینی نیست که بتونید به طور کامل بر ساز مسلط بشید و ممکنه بعدا به هر دلیلی شما مجبور باشید اون ساز رو کنار بگذارید و هزینه ی زیاد شما به هدر میره.:20:
مثلا بعضی ها به محض شنیدن صدای پیانو به شدت محو این ساز میشن و هنوز شب نشده یه پیانو به قیمت های بسیار بالا تهیه میکنند و بی خبر از این موضوع هستند که نوازندگی این ساز کار هرکسی نیست:46:

صدا از روح نوازنده بلند میشه ، نه از ساز . نوازنده اگه نوازنده باشه ساز براش مهم نیست:46:(البته نه همیشه:10:)
موفق باشید

DaRiOuShJh
06-11-2008, 01:49
دوست عزیز
اول تشکر میکنم که امضای من رو در کمال آرامش به عکسی متحرک و بی ثبات تبدیل کردید:13:!!!!!
برای خرید ساز در تهران میتونید به خیابان جمهوری و خیابان بهارستان مراجعه کنید
خیابان جمهوری بیشتر سازهای غیر ایرانی دارند و خیابان بهارستان تقریبا خیلی کاملتره.
اما برای خرید گیتار خیابان جمهوری تقاطع پل حافظ مناسب تره

دوست عزیز سلام

در مورد رنگ و جنس ساز باید بگم که ، فلز (برنج) در تولید خیلی از ساز ها، اللخصوص ساز های بادی نقش داره.
درصد بزرگی از سازهای بادی دنیا به (بادی - برنجی ) معروف هستند . با توجه به این مساله خیلی بعید نیست که فلوت رو هم از برنج بسازند.:46:
من ساکن تهران نیستم اما امروز تهران بودم تو بهارستان قیمت کردم گفتند مدل های چینی از 70 تومان شروع میشه .
یا اینکه شما عزمتون جزمه برای انتخاب این ساز برای همیشه ، خوب در این صورت بهتره که یه ساز خوب بگیرید یا اینکه از ساز های ارزون قیمت استفاده کنید.

اما من توصیه میکنم شما هر سازی رو که خواستید انتخاب کنید در ابتدا از ساز های گرون شروع نکنید.
چون واقعا این موضوع قابل پیشبینی نیست که بتونید به طور کامل بر ساز مسلط بشید و ممکنه بعدا به هر دلیلی شما مجبور باشید اون ساز رو کنار بگذارید و هزینه ی زیاد شما به هدر میره.:20:
مثلا بعضی ها به محض شنیدن صدای پیانو به شدت محو این ساز میشن و هنوز شب نشده یه پیانو به قیمت های بسیار بالا تهیه میکنند و بی خبر از این موضوع هستند که نوازندگی این ساز کار هرکسی نیست:46:

صدا از روح نوازنده بلند میشه ، نه از ساز . نوازنده اگه نوازنده باشه ساز براش مهم نیست:46:(البته نه همیشه:10:)
موفق باشید

دوسته عزیز خودش ثابت شده بود
من که کاری نکردم
بنده خداها شاید خسته شده بودن!
الان متحرکه!!!

دسته شما درد نکنه:10::40:

فقط من موندم چرا تا به حال اونورا این همه رفتم چرا تا به حال به یکیشم چشم نیافتاده

mehdi_360
06-11-2008, 10:34
بچه ها من تازه میخوام برم 3تار یاد بگیرم قیمتش چنده الان؟
ممنون

vioman
07-11-2008, 01:05
دوسته عزیز خودش ثابت شده بود
من که کاری نکردم
بنده خداها شاید خسته شده بودن!
الان متحرکه!!!

دسته شما درد نکنه:10::40:

فقط من موندم چرا تا به حال اونورا این همه رفتم چرا تا به حال به یکیشم چشم نیافتاده

منظور من عدم رعایت کپی رایتش بود:46:

بچه ها من تازه میخوام برم 3تار یاد بگیرم قیمتش چنده الان؟
ممنون

دوست عزیز در مورد سه تار در صفحات قبلی همین گفتگو زیاد بحث شده
اگر در مورد مسائل فنی سه تار سوال دارید من میتونم تا حدودی راهنماییتون کنم اما در مورد قیمت در این حد میدونم که قیمت این ساز از حدود 20 هزار تومان شروع میشه تا حدود 1 میلیون تومان.

kiwi
09-11-2008, 15:04
عزيزان من ميخوام سيم هاي گيتارمو عوض كنم.
1-چه ماركي خوبه؟؟؟؟
2-قيمتش چنده؟؟؟؟؟؟
3-بستش چه جوريه؟؟

DaRiOuShJh
10-11-2008, 16:17
اینم گفتم اینجا بزارم بلکه فرجی شد:

بچه ها راستی!!!

دیروز بینه کلاسام 4 ساعت وقت داشتم رفتم جمهوری ببنیم گیتار خوردنیه یا بو کردنی!!!

رفتیم دمش گرم یکیشون با مرام بود همه چی رو تا حدی که راه بیافتم برام توضیح داد

البته اول دنباله آکوستیک رفته بودم ولی نم نم رفتم سراغه الکتریک:

دیدم آکوستیک طرفای 70-80 پیاده میشم یه چیزه متوسطه خوب!

پس چند جا آمارش رو گرفتم که الکتریک چی به چیاس:

prince طرفایه 170
jam mate که یو اس بی خور هست به صورته پکیج 230 تومن
cort یه جا تخفیف بود حلا اینطور گفت که: 280 هست ولی 200 میتونه بهم بده!!! اندونزی هم هست
Ibanez هم پکیجش که ارزونترینشون هم هست ولی همه تعریف میکردن --> 230 بدونه amp و ... اش تکیش 180-190

شما ها چی میگید؟

البته فقط رسیدم 5-6 جا برم بپرسم

الانم یه مقدار تو نت دارم میگردم بلکه دسته دوی ژاپنی چیزی گیر بیارم که نم نم ما هم بله!×![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(یعنی با گیتار تنبک بزنیم!×!)

Amorphis\1994 - Tales From A Thousand Lakes\05___BLACK_WINTER_DAY.MP3

roohi_rsh
10-11-2008, 16:48
سلام عزیزان جان
من میخوام یک سنتور بگیرم
حالا از کجا بگیرم بهتره و چه نوعی باشه خوبه
هیچی هم از ساز نیمدونم میخوام یواش یواش کارم رو شروع کنم
میگن کوک کردن سنتور سخته اما من از صداش خیلی خوشم میاد به نظر شما چی سخته و اصلا چه طوریه

vioman
10-11-2008, 22:24
سلام عزیزان جان
من میخوام یک سنتور بگیرم
حالا از کجا بگیرم بهتره و چه نوعی باشه خوبه
هیچی هم از ساز نیمدونم میخوام یواش یواش کارم رو شروع کنم
میگن کوک کردن سنتور سخته اما من از صداش خیلی خوشم میاد به نظر شما چی سخته و اصلا چه طوریه

دوست عزیز در مورد سنتور در صفحات قبل به طور مفصل بحث شده :20::11:

mohsen_blid
13-11-2008, 15:30
من سنتور دارم میخوام شروع کنم به کار این طرفا استاد نیست به همین دلیل هم میخوام اول با سی دی اموزشی شروع کنم یادمه داخل شبکه ipn یک شرکت بود که اموزش رو یاد داده بود که واقعا هم قشنگ بود میخواستم بدونم کسی از دوستان نمیدونه من از کجا میتونم سی دی اش رو جور کنم

vioman
14-11-2008, 01:06
من سنتور دارم میخوام شروع کنم به کار این طرفا استاد نیست به همین دلیل هم میخوام اول با سی دی اموزشی شروع کنم یادمه داخل شبکه ipn یک شرکت بود که اموزش رو یاد داده بود که واقعا هم قشنگ بود میخواستم بدونم کسی از دوستان نمیدونه من از کجا میتونم سی دی اش رو جور کنم

دوست عزیز
نرم افزار تا حدودی فرد رو با ساز آشنا میکنه ، اما نباید از نرم افزار این انتظار داشته باشید که سازی رو به شما یاد بده. حداکثر کاری که یک نرم افزار آموزش موسیقی میتونه انجام بده یاد دادن چند آهنگ از هر ساز و مختصری از تئوری اون ساز هستش.
در این زمینه شرکت افرا رایان برای اکثر سازها آموزش هایی تهیه و تدوین کرده که به صورت پک عرضه میشه و میتونید از طریق اینترنت هم اون رو بخرید.
اما من پیشنهاد میکنم ساز سنتور رو با نرم افزار کار نکنید ، چون احتمال اینکه ضرر داشته باشه بیشتر از سود اون هستش.
سنتور از لحاظ فیزیک نوازندگی جزو سازهای ساده به حساب میاد ، اما لحاظ تئوریک و صدا دهی ژوست(صحیح) خیلی مشکله.
سنتور زیاد کوک خالی میکنه و کوک کردن سنتور هم فقط کار استاید این سازه. شما شاید حداکثر کاری که بتونید انجام بدید اینکه یا از تیونر استفاده کنید یا اینکه هر هفته این ساز رو به یک استاد بدید که ساز رو کوک کنه اما به دلایلی این کار هم تقریبا امکان پذیر نیست.

پیشنهاد میکنم تا قبل از نوازندگی نزد یک استاد، از نرم افزار کمتر استفاده کنید و بیشتر، گوش کنید.
خوب گوش دادن صدای یک ساز که توسط که نوازنده ی خوب زده شده باشه خیلی به آینده ی یک هنرآموز کمک میکنه.
شما در صورتی که تصمیم داشته باشید در آینده سنتور رو آکادمیک دنبال کنید بایستی آثار مکتوب استاتیدی چون استاد فرامز پایور و استاد پرویز مشکاتیان رو بزنید. آلبوم های صوتی این آثار مکتوب ضبط شده و در فروشگاه های موسیقی موجوده ، این آثار خیلی به شما کمک میکنه:46:

roohi_rsh
14-11-2008, 12:35
ای بابا میگفتی کدوم صفحه من 3 یا 4 صفحه رو گشتم نبود با اینترنت نفتی چه کنم

mohsen_blid
14-11-2008, 23:05
سلام خدمت دوستان می خواستم بدونم ایا چنین فلوتی وجود داره در ایران و قیمتش چند هست
برای اطلاعات بیشتر به این ادرس سر بزنید

vioman
15-11-2008, 02:22
ای بابا میگفتی کدوم صفحه من 3 یا 4 صفحه رو گشتم نبود با اینترنت نفتی چه کنم

دوست عزیز
شما این صفحه رو مطالعه بفرمایید ، اگر باز هم سوالی بود من در خدمتم:11:

mahdi200hell
20-11-2008, 13:17
سلام دوستان ایا کسی رو در تهران می شناسید که بتونه ساز نی رو درست کنه

cescjoon
20-11-2008, 15:59
دوستان من میخواستم بدونم قیمت یک درام آماتور برای آموزش چنده

g.reza23
20-11-2008, 20:20
کمک
فیمت روز گیتار را می خواهم ؟

*PARASTOO*
25-11-2008, 12:44
دوستان من میخواستم یه افکت گیتار الکتریک بخرم , راستش مارک خوب نمیشناسم.
خودم یدونه دارم ولی همش صدای گز میده.
خوشحال میشم کمکم کنید.

pandemonium
26-11-2008, 07:06
برای اولین بار هست که به این تاپیک سر میزنم .

دوست عزیز سلام

موفق باشید

با عرض معذرت باید بگم که راهنمایی شما به ایشان کاملا اشتباه هست .

شما از کلیاتی صحبت میکنید در مورد سازها و تصور میکنید این کلیات واقعا در مورد همه سازها صدق میکند و واقعا "کلی" هستند .
در صورتی که در خیلی از موارد اصلا اینها صدق نمیکنند .

در مورد فلوت Boehm به نظر من پیشنهاد شما اصلا درست نیست .

این فلوت ساز بسیار بسیار ظریف و حساسی هست و در ساخت آن تکنولوژی و دقت و ظرافت بالایی بکار گرفته شده .

کیفیت در این فلوت حرف اول را میزند .(فارغ از بحث نوازنده فلوت - بحثم در مورد خود ساز هست)
مرغوبیت و جنس فلوت در اینجا بسیار مهم هستند .

چه خوشایندمان باشد چه نباشد باید قبول کرد که این فلوت یک ساز گران قیمت هست .
(در حالی که مثلا فلوت چوبی(فلوت عربی) در بهترین نمونه خود-ساخت خود استاد وزیری - بین 80 تا 120 تومان قیمت دارد - نمونه های تقلبی و بی کیفیت فلوت کلید دار 100-150 قیمت دارند و نمونه های در حد قابل قبول این فلوت تازه از حدود 250 تومان شروع میشوند و به بالا میروند و سقف قیمتی هم برای این قلوت وجود ندارد )

و کسی که بخواهد از زیبایی صدای جادویی این فلوت بهره مند شود باید هزینه آن را هم متحمل شود .
وگرنه همان بهتر که طرف این ساز نرود .

نواختن این فلوت تصمیم جدی و عزم بلند میخواهد ...
و بهایی که هنرآموز در قبال زیبایی و سحر این فلوت باید متقبل شود.

اگر مشکل مالی وجود دارد و برطرف نشدنیست به نظر من یا از خرید این نوع فلوت صرف نظر شود .
(و مثلا به سراغ فلوت دیگری مثل فلوت چوبی بروند)

و یا نمونه دست دوم از مارکهای معتبر و قابل قبول این فلوت خریده شود . (به شرط سالم و بدون نقص بودن)

ولی به هیچ وجه سراغ نمونه های ارزان قیمت این فلوت نروید .

کیفیت فلوت کلید دار به شدت تابع بهایی هست که برای این فلوت میپردازید .

pandemonium
26-11-2008, 07:39

منظور شما از ساز جانبی چیست ؟

- اگر منظورتان این است که فلوت کلید دار یک ساز جانبی و حاشیه ایست باید بگویم که اصلا چنین چیزی نیست .

این فلوت در بسیاری از آثار فوق العاده زیبا به عنوان جوهره اصلی آهنگ استفاده میشود .

برای نمونه میشود از هنر بینظیر نوازندگی فلوت کلید دار جیمز گالوی در آثار موسیقی کلاسیک نام برد .
که اتفاقا به عنوان "تک نواز" ارکستر سمفونیک های عظیم به نوازندگی پرداخته است .( و نه مثلا به عنوان یک صدای حاشیه ای در بک گراند موسیقی کار ! )

و در مورد موسیقی های مدرن مثل New Age , Contemprory Instrumental هم این فلوت واقعا تاثیر سحر آمیزی دارد . مثل آلبوم های نیکلاس گان ...آلبوم های متعددی داده که در تمامی آهنگهای این آلبوم ها فلوت کلید دار نقش اصلی و کلیدی رو ایفا میکنه .

پس اینکه این فلوت رو کلا سازی جانبی بدانید درست نیست .

------------------------
و اگر منظورتان اینست که بعنوان سازی جانبی -در کنار ساز اصلیتان- میخواهید از این فلوت استفاده کنید . به نظر من تصمیم درستی نیست .

یادگیری این فلوت واقعا وقت -حوصله و انرژی فراوانی میطلبد ...

و چون فاقد زبانه(دهنی) هست نواختن آن از خیلی از سازهای بادی زبانه دار مشکل تر هست .(نه حالا همه سازهای زبانه دار!)

شما شاید در ابتدای کار یکی دو هفته با این فلوت سر و کله بزنید و حتی نتوانید هیچ صدایی از این فلوت -حتی در حد صدایی ناهنجار و ناشی ! - در بیاورید !! (ساز کاملا ساکت و بیصدا باشد!)

پیاده کردن نتها بر روی این فلوت هم در ابتدا کار ساده ای نیست .

هرچند بهره مندی از کلاسها و استادان مناسب یادگیری را تسریع میکند و مهارت را بالا میبرد ولی باز هم با این حال :
یادگیری این فلوت وقت و انرژی و ذوق فراوان میخواهد ...

و بنابراین به نظر من استفاده از این ساز به عنوان ساز فرعی تان تصمیم درستی نیست .

pandemonium
26-11-2008, 09:07

نظر من :

- به هیچ وجه فلوت کلید دار چینی(و کلا نمونه های قیمت پایین) نخرید .

آلیاژهای استفاده شده در این نمونه های ارزان قیمت و چینی آلیاژهای نامرغوبی هستند و علاوه بر اینکه در کیفیت ساز تاثیر سوئی میگذارند هیچ حسابی روی دوام ساز نخواهد بود و نکته مهمتر اینکه این آلیاژها برای سلامتی انسان بسیار مضر هستند .
همچنین فلوت های ارزان قیمت چینی معمولا در نواختن برخی نتها دچار نقص و مشکل هستند .

و بر خلاف گفته جناب Vioman باید بگویم که اتفاقا اگر فکر میکنید احتمالا این فلوت موقتتان خواهد بود و مدتی دیگر این فلوت را خواهید فروخت به هیچ وجه فلوت چینی ارزان قیمت نخرید .

چون موقع فروش به شدت به مشکل برمیخورید و دیگر کسی این فلوت را از شما نمیخرد . و تازه اگر هم بخرند به قیمتی بسیار نازل و مفت ...کسی زیر بار فلوت چینی دست دوم نمیرود .
در صورتی که فلوت های مرغوب و اسم و رسم دار موقع فروش هم خریدار دارد هر چند با قیمتی پایین تر .

پس اگرچه بهای کمتری بابت فلوت های چینی میدهید ولی متوجه باشید که پولی که در این لحظه میدهید کاملا غیر قابل برگشت خواهد بود . همچنین بابت چیزی پول داده اید که کیفیت بسیار نازلی داشته و روی عمر آن چیز حسابی نیست و مهمتر اینکه برای سلامتی شما مضر است .

استفاده از نقره - حداقل در حد روکش - اصلا مساله فرعی و یا تشریفاتی نیست .

روکش این فلوت "باید" از جنس بسیار مرغوب مثل نقره باشد .

در ساخت این فلوت حدود 150 قطعه بکار گرفته شده است .

ساز بسیار بسیار ظریفی هست و باید حداقل در روکش از جنس مرغوب استفده شود .

علاوه بر این سلامتی شما را مورد تهدید قرار نمیدهد .(بر خلاف نمونه های ارزان قیمت)

--------------

با این اوصاف - اگر هنوز خرید نکرده اید - خودتان میتوانید تصمیم گیری کنید که چه کالایی میخواهید بخرید و چه بهایی بپردازید ...

در مورد مارک های مختلف در بازار ایران :

* نمونه های چینی ارزان قیمت - که کیفیت نازلی دارند - حدود 100- 150 تومان

* نمونه های قابل قبول (با روکش نقره ای) :
از حدود 250 تومن شروع میشوند به بالا .

برخی مارک های قابل قبول - در ایران :

- یاماها : ژاپن - کیفیتش رو میتوان قابل قبول دانست . بسته به مدل و نوع فلوت خانواده کلید دار قیمتش مختلف .
یاماها 300 حدود 250 تومان هست .

- ژوپیتر : یک مارک فرانسوی معتبر و اسم و رسم دار هست در فلوت کلید دار . کیفیت مناسبی دارد .
معمولا از نمونه های معادلش در یاماها تا حدی گرانتر است .
برای نمونه : ژوپیتر 411 حدود 400-450 تومان .

نمونه های آمریکایی معتبر هم بسته به مارک و نوع فلوت 600 - 800 و بالاتر ...

نمونه های آمریکایی مثل وینستون - امرسون و ...

و ...

در مورد سقف قیمت باید بگویم میشود گفت تقریبا سقف قیمتی برای این فلوت وجود ندارد .
به راحتی قیمتش از یک میلیون فراتر میرود و به چند میلیون نیز میرسد ...

جالب اینکه اساتید بنام فلوت کلید دار در دنیا معمولا جنس فلوتشان از طلاست ...! آن هم طلای ناب (عیار 24)

البته اینها در ایران همی یافت نشوند ! مگر به ندرت ...شاید!

-------------------------------

در ضمن علاوه بر مارک - بستگی به نوعی (کلاسی) که میخواهید از خانواده فلوت کلید دار انتخاب کنید باز قیمت ها متفاوت خواهد بود .

توضیح : خانواده فلوت کلید دار دارای چهار کلاس فلوت هست .
(هر چقدر اندازه و طول فلوت بزرگتر شود صدای فلوت بم تر خواهد بود )

*** اعضای خانواده فلوت کلید دار (بترتیت از کوچک (صدای زیر) به بزرگ (صدای بم) ) :

- پیکولو
(صدای بسیار زیر)

-کنسرتو (C Flute)
در موسیقی کلاسیک و اجرای کنسرت ها زیاد استفاده میشود .

- آلتو
بم تر از کنسرتو

- باس
بزرگترین عضو خانواده که بم ترین صدا را دارد .

کنسرتو معمولا متداول ترین نوع این فلوت هستند و بعد از آن آلتو.
(مخصوصا در ایران)

گستره صدایی فلوت کلید دار 3 اکتاو هست .
-----------------------------------
در مورد خرید :

تصمیم با خودتان که چه بهایی بابت چه کالایی بپردازید .

ولی اگر با پرداخت هزینه بالا واقعا مشکل دارید چه میشود کرد ؟؟

به نظر من :

- باز هم به هیج وجه طرف نمونه های ارزان قیمت و چینی نروید !!

بجای اینکار یک نمونه دست دوم از یک مارک معتبر و اسم و رسم دار بخرید .

یک فلوت دست دوم از یک مارک معتبر از همه نظر شرف دارد به یک فلوت چینی نو و آکبند !

و در ضمن با این کار اگر بعدا شما قصد فروش فلوت را داشتید کمترین ضرر ممکن را میکنید .
(نه چینی هست که کسی زیر بارش نرود و نه جنس نو هست که کلی از قیمتش بیتفد )

برای مثال یک نمونه نسبتا قابل قبول کره ای دست دوم در بازار دیده بودم حدود 150 تومن .

-----------
(در مورد قیمتهایی که در این پست ذکر کردم : قیمت ها به روز نیستند . ممکن است الان تا حدودی قیمتها فرق داشته باشند )

----------------

این را هم اضافه کنم "بالاخص" در مورد فلوت کلید دار :
برای خرید حتما حتما یک فرد خبره - که خود نوازنده فلوت باشد - همراه ببرید و به تنهایی خرید نکنید که احتمال پشیمانی زیاد است .
حتی اگر فلوت مورد نظر نو و آکبند و مارک معتبری باشد .

همان طور که گفتم ساز بسیار ظریف و حساسیست . کلید ها و قطعات باید کاملا چک شوند که دچار مشکلی نباشند .
حتی نمونه های نو و مرغوب هم ممکنست ضربه خورده یا دچار اشکالی شده باشد .

این موضوع در مورد نمونه های دست دوم که بیشتر تاکید میشود .

-----------
در نهایت اینکه :

اینجا ایران است !!

option های زیادی پیش روی شما نیست ...

بالاخص در مورد سازی مثل فلوت که به مراتب در بازار سازها در ایران کمتر هست تا مثلا ویلن و گیتار و کیبرد و ...
(تازه فلوت کلید دار یک ساز جهانیست و به نسبت خیلی از فلوت از متداول ترین فلوتها در ایران هست !! چه برسد به فلوتهای بومی ! )

نهایتا زیاد حق انتخاب ندارید ...که هر کلاسی و هر مارکی از این فلوت را با گستره وسیعی از قیمتها در پیش رو داشته باشید ...

.

linkin_park
28-11-2008, 18:33
اقا یه برنامه کم حجم بدین که صدای نت ها رو برام در آره . میخوام سه تار رو باهاش کوک کنم .

ugly_girl_a
01-12-2008, 20:56
سلام من 5 ماهه که گیتار کار میکنم و تصمیم دارم ادامه بدمش.6 سال پیش گیتارمو(Gonzales BC100) خریدم و 3 ماه باهاش پاپ کار کردم و دیگه کار نکردم تا الان.الان میخوام یه گیتار تا سقف 250000 بخرم.میشه راهنمایی کنین لطفا ؟

vioman
04-12-2008, 02:52
برای اولین بار هست که به این تاپیک سر میزنم .

با عرض معذرت باید بگم که راهنمایی شما به ایشان کاملا اشتباه هست .

شما از کلیاتی صحبت میکنید در مورد سازها و تصور میکنید این کلیات واقعا در مورد همه سازها صدق میکند و واقعا "کلی" هستند .
در صورتی که در خیلی از موارد اصلا اینها صدق نمیکنند .

در مورد فلوت boehm به نظر من پیشنهاد شما اصلا درست نیست .

این فلوت ساز بسیار بسیار ظریف و حساسی هست و در ساخت آن تکنولوژی و دقت و ظرافت بالایی بکار گرفته شده .

کیفیت در این فلوت حرف اول را میزند .(فارغ از بحث نوازنده فلوت - بحثم در مورد خود ساز هست)
مرغوبیت و جنس فلوت در اینجا بسیار مهم هستند .

چه خوشایندمان باشد چه نباشد باید قبول کرد که این فلوت یک ساز گران قیمت هست .
(در حالی که مثلا فلوت چوبی(فلوت عربی) در بهترین نمونه خود-ساخت خود استاد وزیری - بین 80 تا 120 تومان قیمت دارد - نمونه های تقلبی و بی کیفیت فلوت کلید دار 100-150 قیمت دارند و نمونه های در حد قابل قبول این فلوت تازه از حدود 250 تومان شروع میشوند و به بالا میروند و سقف قیمتی هم برای این قلوت وجود ندارد )

و کسی که بخواهد از زیبایی صدای جادویی این فلوت بهره مند شود باید هزینه آن را هم متحمل شود .
وگرنه همان بهتر که طرف این ساز نرود .

نواختن این فلوت تصمیم جدی و عزم بلند میخواهد ...
و بهایی که هنرآموز در قبال زیبایی و سحر این فلوت باید متقبل شود.

اگر مشکل مالی وجود دارد و برطرف نشدنیست به نظر من یا از خرید این نوع فلوت صرف نظر شود .
(و مثلا به سراغ فلوت دیگری مثل فلوت چوبی بروند)

و یا نمونه دست دوم از مارکهای معتبر و قابل قبول این فلوت خریده شود . (به شرط سالم و بدون نقص بودن)

ولی به هیچ وجه سراغ نمونه های ارزان قیمت این فلوت نروید .

کیفیت فلوت کلید دار به شدت تابع بهایی هست که برای این فلوت میپردازید .

دوست خوب من:10:

متاسفانه شما با یک جمله کلیت پست های من رو زیر سوال بردید ، در صورتی که اختلاف نظر شما با من فقط در مورد قیمت یک سازه!

شما اگر یک کمی در تصمیمات دوست خوبمون دقت میکردین متوجه عدم وجود تصمیمی جدی برای یک ساز میشدید و اگر شما هم جای من بودید توصیه ای اینچنین رو دور از دسترس نمیدیدید:20:

من هم به این موضوع اعتقاد دارم که یک ساز خوب یک صدای خوب رو به همراه داره و طبیعتا قیمتی مضاعف ، اما باید منطقی بود.
هرجایی و هر موقعی نمیشه یک ساز اعلا خرید.

باور کنید من کسانی رو دیدم که مجنون وار عاشق یک ساز میشن ، و با قدرت خرید میکنند و کمتر از 6 ماه این پروسه ی عشق و عشق بازی تموم میشه
دیدم کسی رو که 7 میلیون تومان پول پیانو داد و الان فقط جنبه ی یک میز رو براش داره .

یا مثلا یکی از دوستانم ویولن رو دست من دید گفت منم علاقه دارم ، بهش گفتم ساز خوب بگیر ، رفت حدود 1.5 میلیون تومان پول ساز داد
اما الان فقط روی دیوار خاک میخوره

به همین علت من یا توصیه ی ساز به کسی نمیکنم یا میگم از ساز های مشقی شروع کنه ، البته بهتره که هر کسی هر سازی رو نزد اساتید اون ساز حتی شده برای یک بار تجربه کنه ، اینطوری بهتر میتونه انتخاب کنه:46:

امیدوارم گفتار من شما رو دلخور نکرده باشه:20:

موفق باشید

Ramin Khan
06-12-2008, 22:12
من چند ساليه كه يك ارگ ياماها a3 دارم
خيلي هم باحاش حال مي كنم
چند تا هم مجلس خودموني باهاش رفتم
خيلي خوب جواب ميده

اما الآن چند وقتيه كه فروختمش و تو فكر يه مدل بالاترم
اگه كسي سراغ داره خبرم كنه

يه ويولن هم دارم كه چند ساليه به نواختن اون هم مشغولم

در كنار اين ساز ها هم كمي سه تار ميزنم

من موسيقيو ياد گرفتم تا در مواقعي كه دلم ميگيره يا نميگيره واسه خودم بزنم

Doyenfery
21-12-2008, 22:28
اقا یه برنامه کم حجم بدین که صدای نت ها رو برام در آره . میخوام سه تار رو باهاش کوک کنم .

خواستم یه ایمیج از برنامه بذارم .. ولی ظاهراtinypic واسم ف.ی.ل.ت.ر.ه

Excel-VB
26-12-2008, 12:03
سلام دوستان
آیا با 500 هزار تومان می توان یک پیانو برقی سالم و ترتمیز خریداری نمود؟؟؟ از کجا؟
با احترام
کاویان

pandemonium
28-12-2008, 15:03
دوست خوب من:10:

متاسفانه شما با یک جمله کلیت پست های من رو زیر سوال بردید ، در صورتی که اختلاف نظر شما با من فقط در مورد قیمت یک سازه!

شما اگر یک کمی در تصمیمات دوست خوبمون دقت میکردین متوجه عدم وجود تصمیمی جدی برای یک ساز میشدید و اگر شما هم جای من بودید توصیه ای اینچنین رو دور از دسترس نمیدیدید:20:

من هم به این موضوع اعتقاد دارم که یک ساز خوب یک صدای خوب رو به همراه داره و طبیعتا قیمتی مضاعف ، اما باید منطقی بود.
هرجایی و هر موقعی نمیشه یک ساز اعلا خرید.

باور کنید من کسانی رو دیدم که مجنون وار عاشق یک ساز میشن ، و با قدرت خرید میکنند و کمتر از 6 ماه این پروسه ی عشق و عشق بازی تموم میشه
دیدم کسی رو که 7 میلیون تومان پول پیانو داد و الان فقط جنبه ی یک میز رو براش داره .

یا مثلا یکی از دوستانم ویولن رو دست من دید گفت منم علاقه دارم ، بهش گفتم ساز خوب بگیر ، رفت حدود 1.5 میلیون تومان پول ساز داد
اما الان فقط روی دیوار خاک میخوره

به همین علت من یا توصیه ی ساز به کسی نمیکنم یا میگم از ساز های مشقی شروع کنه ، البته بهتره که هر کسی هر سازی رو نزد اساتید اون ساز حتی شده برای یک بار تجربه کنه ، اینطوری بهتر میتونه انتخاب کنه:46:

امیدوارم گفتار من شما رو دلخور نکرده باشه:20:

موفق باشید

سلام

نه من که دلخور نشده بودم .

ولی از این دلخور هستم که من این همه با تفصیل به همه این موضوعات پرداختم و شما باز اومدید همون موضوعات که کاملا جواب و راه حل براشون گفتم رو مطرح میکنید ...

مشخصه شما پست های من رو کامل و با دقت نخونده بودید .

من دقیقا به همین موضوع مورد اشاره شما هم پرداخته بودم و راه حل هم پیشنهاد دادم .

کاملا تمام اینها رو روشن کردم .

ولی شما دوباره اومدید همون موضوع رو مطرح کردید .

گفتم که اگر مشکل بودجه هست بهترین کار خریدن یک فلوت مرغوب دست دوم هست (به شرط تست )

گیر آوردنش هم دیگه خیلی سخت و غیر ممکن نیست . خودم چندین مورد تا حالا دیده ام ...

تعجب میکنم که شما این همه توضیحات من رو نادیده گرفته اید .
من دقیقا پاسخ این موضوعی که مطرح کرده اید رو به تفصیل و در چند پست بهش جواب داده ام .

شما اصلا اینها رو مطالعه نکرده اید و باز دوباره همون موضوعی که من کاملا بهش جواب داده ام رو مطرح کرده اید .

من اسم این فلوت های ارزان قیمت چینی رو جنس "تقلبی" میذارم .
به دلیل اینکه علاوه بر کیفیت بسیار پایین در اجرای نتها هم دچار مشکل و نقص هستند .
و ضمنا گفتم برای سلامتی شخص هم ضرر دارند .
جنس تقلبی با جنس ارزان کیفیت پایین فرق داره .

باز هم میگویم از نظر من خریدن فلوت کلید دار چینی (فلوت تقلبی) اشتباه و ضرر محض هست .

----------------------

اتفاقا با خرید یک فلوت مرغوب دست دوم شخص کمترین هزینه را پرداخت میکند و در ضمن اگر به قول شما دلسرد
شد و چند وقت بعد خواست بفروشد کمترین ضرر ممکن را کرده است .
(نه جنس نو و گرانقیمت بوده که کلی از قیمتش بیفتد و نه جنس چینی که هیچ کس زیر بار خریدنش نرود)

اتفاقا اگر خریدارفلوت چینی تصمیم به فروش فلوتش بگیرد دیگر کسی حاضر به خرید چنین فلوتی نخواهد بود . و دیگر پولی برگشت پذیر نیست .

این مطلب رو در پستهام کاملا روشن کرده ام .

و ضمنا این تاپیک یک بخش مهمش در مورد قیمت و بازار هست و اصلا یک مقوله فرعی نیست .

بودجه خریدار تعیین کننده خیلی پارامتر ها خواهد بود .

پس این یک مساله فرعی نیست که نوشتید مورد اختلافی من و شما صرفا قیمت بوده ...

من تمامی اینها را در پستهام به تفصیل نوشته و توضیح داده ام ولی شما دوباره همان موضوعاتی که کاملا روشن کرده بودم رو مطرح میکنید ...!

لطفا زین پس نوشته هایی که کاربران روشون وقت صرف کرده اند رو با دقت بیشتر بخوانید .

vashka_overloaded
05-01-2009, 10:53
با درود فراوان

قيمت ويلون سل رو مي خواستم (بهترين مارك تا مارك هاي متوسط و پايين ) و قيمت دسته دوم اين ساز رو هم مي خواستم

و قيمت دوبل پدال باس درام(Double Pedal Bass Drum) رو هم مي خواستم بهترين مارك و مارك هاي ديگه

دوبل پدال باس درام : 2 پدالي كه براي يك باس درام استفاده مي كنند

vioman
08-01-2009, 09:19
سلام

نه من که دلخور نشده بودم .

ولی از این دلخور هستم که من این همه با تفصیل به همه این موضوعات پرداختم و شما باز اومدید همون موضوعات که کاملا جواب و راه حل براشون گفتم رو مطرح میکنید ...

مشخصه شما پست های من رو کامل و با دقت نخونده بودید .

من دقیقا به همین موضوع مورد اشاره شما هم پرداخته بودم و راه حل هم پیشنهاد دادم .

کاملا تمام اینها رو روشن کردم .

ولی شما دوباره اومدید همون موضوع رو مطرح کردید .

گفتم که اگر مشکل بودجه هست بهترین کار خریدن یک فلوت مرغوب دست دوم هست (به شرط تست )

گیر آوردنش هم دیگه خیلی سخت و غیر ممکن نیست . خودم چندین مورد تا حالا دیده ام ...

تعجب میکنم که شما این همه توضیحات من رو نادیده گرفته اید .
من دقیقا پاسخ این موضوعی که مطرح کرده اید رو به تفصیل و در چند پست بهش جواب داده ام .

شما اصلا اینها رو مطالعه نکرده اید و باز دوباره همون موضوعی که من کاملا بهش جواب داده ام رو مطرح کرده اید .

من اسم این فلوت های ارزان قیمت چینی رو جنس "تقلبی" میذارم .
به دلیل اینکه علاوه بر کیفیت بسیار پایین در اجرای نتها هم دچار مشکل و نقص هستند .
و ضمنا گفتم برای سلامتی شخص هم ضرر دارند .
جنس تقلبی با جنس ارزان کیفیت پایین فرق داره .

باز هم میگویم از نظر من خریدن فلوت کلید دار چینی (فلوت تقلبی) اشتباه و ضرر محض هست .

----------------------

اتفاقا با خرید یک فلوت مرغوب دست دوم شخص کمترین هزینه را پرداخت میکند و در ضمن اگر به قول شما دلسرد
شد و چند وقت بعد خواست بفروشد کمترین ضرر ممکن را کرده است .
(نه جنس نو و گرانقیمت بوده که کلی از قیمتش بیفتد و نه جنس چینی که هیچ کس زیر بار خریدنش نرود)

اتفاقا اگر خریدارفلوت چینی تصمیم به فروش فلوتش بگیرد دیگر کسی حاضر به خرید چنین فلوتی نخواهد بود . و دیگر پولی برگشت پذیر نیست .

این مطلب رو در پستهام کاملا روشن کرده ام .

و ضمنا این تاپیک یک بخش مهمش در مورد قیمت و بازار هست و اصلا یک مقوله فرعی نیست .

بودجه خریدار تعیین کننده خیلی پارامتر ها خواهد بود .

پس این یک مساله فرعی نیست که نوشتید مورد اختلافی من و شما صرفا قیمت بوده ...

من تمامی اینها را در پستهام به تفصیل نوشته و توضیح داده ام ولی شما دوباره همان موضوعاتی که کاملا روشن کرده بودم رو مطرح میکنید ...!

لطفا زین پس نوشته هایی که کاربران روشون وقت صرف کرده اند رو با دقت بیشتر بخوانید .

دوست عزیز سلام:20:

امیدوارم کدورتی از من در دل شما نباشه
من هم به نوعی خواستم تا الان به دوستانمون کمک کنم ، اگر سوء تفاهمی پیش اومده به حتم از علم کم من هستش .
من متاسفانه از قیمت ها اطلاعات کلی دارم و دلم نمیخواد این موضوع باعث اختلاف بین من و دیگران بشه.:10:

موفق باشید

ra_music
13-01-2009, 00:05
كسي ميدونه قيمت ويولون بيژن مرتضوي چنده؟

vioman
18-01-2009, 02:05
كسي ميدونه قيمت ويولون بيژن مرتضوي چنده؟

دوست عزیز

منظور شما از ویولون آقای بیژن مرتضوی ، همون سازی هست که باهاشون نوازندگی میکنن ، یا ساز های سفید رنگ شبیه اون؟!

vashka_overloaded
18-01-2009, 08:37
با درود فراوان

قيمت ويلون سل رو مي خواستم (بهترين مارك تا مارك هاي متوسط و پايين ) و قيمت دسته دوم اين ساز رو هم مي خواستم

و قيمت دوبل پدال باس درام(double pedal bass drum) رو هم مي خواستم بهترين مارك و مارك هاي ديگه

دوبل پدال باس درام : 2 پدالي كه براي يك باس درام استفاده مي كنند

درود
كسي قيمت اين وسيله ها رو نداره؟

arte
20-01-2009, 23:24
سلام
من یه چند تا سوال داشتم که امیدوارم دوستانی که در این مورد سررشته دارن بهم کمک کنند.
من تا همین چند وفت پیش گیتار فلامنکو کار میکردم و بعد همه تمرین هام را به خاطر درسم ول کردم . الان می خوام دوباره به دنیای نوازندگی برگردم ولی نمیدونم بهتره همون ساز خودم را ادامه بدم یا ساز مورد علاقه ء دیگه ام سه تار که خیلی هم صداش رو دوست دارم را بخرم و از اول شروع کنم...
با توجه به تفاوت های این دو ساز با هم واینکه من هم آدمی هستم که یک بار از زیر بار مسولیت تمرین مداوم فرار کرده فکر میکنید.ممکنه اگه سه تار هم بخرم بعد از مدتی تمریناتش کلافه ام کنه!البته الان یه خورده مصمم تر هستم.

ahmads
22-01-2009, 19:53
سلام دوستان ! یه سوال داشتم ولی تاپیک مناسبش رو پیدا نکردم ! فکر کنم به همین جا مربوط بشه !!!

من دارم سه تار کار میکنم ولی شما فکر کنید من صفرم !!!! یعنی هیچی بلد نیست ! مثلا جتی نحوه صحیح دست گرفتنش رو !
می خواستم آموزشگاه برم ولی اینجا آموزشگاه دوتا بیشتر نیست و زمان شروع کلاس ها هم طوری هست که من نمیتونم شرکت کنم !
از یه طرف هم شدیدا علاقهمندم ! حالا دوحالت دارم ! یا باید خودم یاد بگیرم یا باید صبر کنم تابستون بیاد و بعد برم کلاس !

می خواستم بدونم برای اینکه خودم یاد بگیرم باید چیکار کنم ؟ مثلا تو YouTube فیلم های زیادی هست ولی نمیدونم باید اول به کدومشون مراجعه کنم ! گفتم که اگه ممکنه راهنماییم کنید ! :)

black sky
23-01-2009, 17:28
گیتار کلاسیک تو قیمت های 100 تا 120 چی پیشنهاد میکنید؟

sia-saketi
24-01-2009, 01:11

سلام دوست عزیز من هم گیتار کلاسیک کار می کنم (تعجب می کنم که یه نفر پیدا شد که گیتار کلاسیک کار می کنه):18:
من توصیه می کنم اگر تازه کار هستی دنبال گیتار با این قیمت باش چون کیفیت صدای گیتار های زیر 300 هزار تومن خیلی تعریفی نداره و بعدا پشیمونی میاره

شاید اولش به نظرت فرقی نکنه ولی بعد از این که سازت حسابی پخته شد (یعنی مدتی از کار کردن باهاش گذشت-مثلا 1 در صورت کم کار بودنت یا 6 ماه در صورت پر کار بودنت) اون موقع خیلی خیلی پشیمون می شی...
این یه تجربه ی عالی از من و دوستای دیگم هست که اونا هم توی همون آموزشگاهی هستن که من هستم

اگر سوالی بود بگو:11::40:

YAMAHA-FZ16
29-01-2009, 00:19
سلام نمیدونستم اینو کجا مطرح کنم!!!!میخواستم بدونم از کجا میتونم قیمت این دستگاه های turn table رو بگیرم؟؟؟منظورم از تو نت هست![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کلاسهای اموزشی این دستگاه چه قیمت هستند و دوره هاشون چند وقته هستن؟؟؟؟
چه شرکتهایی این نوع دستگاه ها رو تولید میکنند؟؟از pioneer و یاماها اطلاع دارم!شرکتهای دیگه چی؟
!تشکر![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو کف موزیک میخوام برم!اول تو کف ارگ بودم ولی میگن ارگ خزه و کسی سراغش نمیره دیگه!برو تو کار turn table!!به خاطر همینه پیگیر این نوع دستگاه شدم!نظر شما چیه؟؟!از اطلاعات و راهنمایی شما پیشاپیش ممنونم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rozy_1500
29-01-2009, 18:30
سلام دوستان
ساز دهنی ها تو چه رنج قیمتی هستن؟

vioman
30-01-2009, 03:48
سلام دوستان ! یه سوال داشتم ولی تاپیک مناسبش رو پیدا نکردم ! فکر کنم به همین جا مربوط بشه !!!

من دارم سه تار کار میکنم ولی شما فکر کنید من صفرم !!!! یعنی هیچی بلد نیست ! مثلا جتی نحوه صحیح دست گرفتنش رو !
می خواستم آموزشگاه برم ولی اینجا آموزشگاه دوتا بیشتر نیست و زمان شروع کلاس ها هم طوری هست که من نمیتونم شرکت کنم !
از یه طرف هم شدیدا علاقهمندم ! حالا دوحالت دارم ! یا باید خودم یاد بگیرم یا باید صبر کنم تابستون بیاد و بعد برم کلاس !

می خواستم بدونم برای اینکه خودم یاد بگیرم باید چیکار کنم ؟ مثلا تو YouTube فیلم های زیادی هست ولی نمیدونم باید اول به کدومشون مراجعه کنم ! گفتم که اگه ممکنه راهنماییم کنید ! :)

احمد جان
دوست عزیز من سلام:46:
امیدوارم حالتون خوب باشه

راستش گفتم شاید توضیحات من تکراری باشه
صبر کردم تا دوستان دیگه کمک کنم اما دیدم ز حد وقت گذشت:46:

من تو دل خودم گفتم الان دیگه ردیفم باید تموم کرده باشید اما فکر کنم یه کمی تاخیر ایجاد شده باشه:10:

دوست عزیز
طبیعتا مخالفت من با خود آموزی شاید یه مقداری منطقی باشه اما خود آموزانی داشتیم که الان کمتر از مستر کلاس برگذار نمیکنند!

در زمینه ی محصولات آموزش موسیقی یکی از شرکت هایی که میشه گفت پرکار تر از بقیه بوده شرکت افرا رایان هستش که آموزش 3 تار رو هم آماده کرده و خیلی بهتر از فیلم های متفرقه میتونه به شما کمک کنه
اگر تونستید از مغازه های محل سکونتتون تهیه کنید که عالی میشه
اما اگر در دسترستون نبود از سایت صوت آذین کمک بگیرین
باز هم اگر نشد من شخصا این محصول براتون ارسال میکنم:46:

اینم آدرس سایت صوت آذین

موفق باشید

vioman
30-01-2009, 04:02
سلام
من یه چند تا سوال داشتم که امیدوارم دوستانی که در این مورد سررشته دارن بهم کمک کنند.
من تا همین چند وفت پیش گیتار فلامنکو کار میکردم و بعد همه تمرین هام را به خاطر درسم ول کردم . الان می خوام دوباره به دنیای نوازندگی برگردم ولی نمیدونم بهتره همون ساز خودم را ادامه بدم یا ساز مورد علاقه ء دیگه ام سه تار که خیلی هم صداش رو دوست دارم را بخرم و از اول شروع کنم...
با توجه به تفاوت های این دو ساز با هم واینکه من هم آدمی هستم که یک بار از زیر بار مسولیت تمرین مداوم فرار کرده فکر میکنید.ممکنه اگه سه تار هم بخرم بعد از مدتی تمریناتش کلافه ام کنه!البته الان یه خورده مصمم تر هستم.

دوست عزیز سلام

امیدوارم بتونم بهتون کمک کنم:20:

راستش انتخاب یک ساز اصلا چیزی نیست که بشه کسی به کسی پشنهاد کنه
مخصوصا وقتی انتخاب سر یک دوراهی قرار میگیره که هر دوراه روشنه:46:

با توجه به اینکه شما قبلا گیتار میزدین سه تار میتونه تغییر مسیر مناسب و شیرینی باشه
چون گوش شما با صدا آشناست و همینطور دستتون با ساز ، پیشرفت پر سرعت تری رو خواهید داشت اما این به این معنی نیست که تمرین رو دست کم بگیرین
موسیقی و تمرین مداوم الفت دیرینه ای دارند
البته سه تار هم ساز بی وفایی نیست و تمریناتش اونقدرا هم آزار دهنده نیست مخصوصا در موسیقی ایرانی که اساتید گوشی نوازی رو هم توصیه می کنند:20:

vioman
30-01-2009, 04:05
سلام دوستان

دوست عزیز
ساز دهنی از قمیت هایی حدود 3 یا4 هزار تومان در مدل های خیلی آماتور شروع میشه تا قیمت های بالا:20:

bleu2u4u
30-01-2009, 05:34
کسی اطلاعات و یا عکس از ساز قانون داره؟

vioman
31-01-2009, 07:02
کسی اطلاعات و یا عکس از ساز قانون داره؟

دوست عزیز سلام
خیلی خوشحال شدن از اینکه یاد ساز بی نظیر قانون رو زنده کردین

قانون یک ساز بسیار قدیمی و اصیل ایرانیه

من زیاد شنیدم که در زمان دور ، سازی به نام ارگانون وجود داشته که از تجزیه ی اون 2 ساز ارگ (کلیسایی) و قانون بوجود اومده.
ساز قانونی کاملا ایرانیه و طرح امروزی اون متعلق به فارابی میدونن
متاسفانه عدم توجه به این ساز ملی باعث شده که کشور های همجوار الل خصوص اعراب و ترک ها اون به خودشون نسبت بدن
از حق هم نباید گذشت ، خیلی روی این ساز کار کردن اما اصالت اون مربوط به مردمان ایران زمینه:46:

ساز قانون در ظاهر شبیه به ساز های مضرابی هستش اما در رده ی ساز های زخمه ای-مضرابی طبقه بندی میشه

ظاهر ذوزنقه ای این ساز از دیگر ساز ها متمایز کرده

تقریبا طولی حدود 40 تا 50 سانت در ضلع بزرگ خودش داره
در قسمت راست این ساز پوست هایی نازک( مانند پوست تار) به صورت مستطیلی کشیده شده و خرک بلند چوبی این ساز با ارتفاع نسبتا کم با چند پایه روی این پوست ها قرار داره.

روی این ساز 78 سیم کشیده شده که به صورت 3 تایی با هم کوک میشن که حاصل اون 26 صدا برای این سازه
این سیم ها در سمت راست ساز بسته شده ، بعد از عبور از روی خرک وارد قسمتی از ساز میشه که برای کوک موقت یا تغییر موقت صدا ( زیر و بم کردن در حد 1.5 پرده ) تعبیه شده ، بعد هم به گوشی های کوک ختم میشه.

قانون قابلیت تطابق با کلیه فواصل کروماتیک موسیقی شرق و غرب رو داره ، برای قانون روی کلید فا برای دست چپ و کلید سل برای دست راست نت نویسی میکنند.
نوازندگی این ساز با ناخن انگشتان سبابه ی دو دست صورت میگره و به جای اون میشه از انگشدانه هایی هم استفاده کرد که بری این ساز ساخته شده .

امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم:20:

bleu2u4u
31-01-2009, 11:32
خیلی عالی بود من اصلا باورم نمیشد که بتونم از این ساز اطلاعاتی بدست بیارم
من تنها چیزی که از این ساز میدونستم این بود که جزو دسته سازهای زهی هست
راستی اسم انگلیسی این ساز چیه؟

vioman
01-02-2009, 06:39
خیلی عالی بود من اصلا باورم نمیشد که بتونم از این ساز اطلاعاتی بدست بیارم
من تنها چیزی که از این ساز میدونستم این بود که جزو دسته سازهای زهی هست
راستی اسم انگلیسی این ساز چیه؟

دوست عزیز سلام

اصلا قابل شما رو نداشت ، من باید عذر خواهی کنم از اینکه اطلاعاتم در حد کمی بود:43:

انگلیسی زبان ها این ساز رو Kanoon مینامند:20:

mohsen_blid
01-02-2009, 19:55
میشه قیمتی درباره قانون بدید در چه حدودی هست این ساز فوق العاده ( صداش بسیار زیباست)

سلام دوستان یه سوال دارم اونم اینه که قیمت تیونر برای کوک سنتور چند هست و میشه عکس بزارید ممنون
و کتاب اموزشی یا فایل اموزشی نت سنتور رو هم دارید ممنون؟(برای دانلود)

kiwi
02-02-2009, 09:21
با اجازۀ vioman
منم به چند تا از سوالا 1 جوابي ميدم

سلام

مگه كلاس هاي موسيقي بيشتر از 1 يا 2 روز تو هفته ان؟؟؟؟؟
من بودم هر دو رو ميرفتم.سه تار رو كه دوست داري پس تمرين خواهي كرد.گيتار مثل قبل ادامه بده.

من يه barcelona LC-3900C NL دارم براي را افتادن خوبه .اتفاقا يكي از دوستام هم گيتارو برا اجرا از من گرفته بود ميگفت گيتار خوبيه.

سلام دوستان
اكسر جاها براي ياد دادن سازدهني از ترمولو شروع ميكنن
كه براي شروع ميتوني SAW كه چيني هست با قيمت 18000تومن بگيري يا
HOHNER مدلOCEAN STAR بگيري كه 24000/25000 تومنه
من خودمم HOHNER-OCEAN STAR دارم خيلي باحاله
ولي يادت باشه هيچ وقت ساز دهني با بدنۀ فلزيه رنگ شده نگير.

vioman
03-02-2009, 01:37
میشه قیمتی درباره قانون بدید در چه حدودی هست این ساز فوق العاده ( صداش بسیار زیباست)

دوست عزیز
متاسفانه من از قیمت دقیق قانون بی خبر هستم اما فکر میکنم قیمت اون حوالی سنتور بگرده ، فقط شاید قمیت های خیلی پایین نداشته باشه:20:

سلام دوستان یه سوال دارم اونم اینه که قیمت تیونر برای کوک سنتور چند هست و میشه عکس بزارید ممنون

قیمت تیونر از 7 ، 8 هزار تومان (فقط تیونر) شروع میشه تا حدود 30 هزار تومان(تیونر ، مترونوم-دیاپازون)
اگر به فواصل ربع پرده تسلط ندارین دستگاهی بگیرین که ربع پرده رو نشون بده ، مثل دستگاه رهاب (شرکت صوت آذین) و سعی کنید دستگاهی بگیرین با برق و باطری کار کنه
چون بعضی از دستگاه ها وقتی باطریشون تا حدی ضعیف میشه خطای کارشون زیاد میشه.

جواب سوال مرا در مورد turn table کسی نبود بده؟؟؟به خدا دارم فارسی تایپ میکنم!
دوست عزیز

بهتره شما سوالتون رو در تاپیک هایی مطرح کنید که در روی موسیقی الکترونیک تبادل نظر میکنند
سوالات اینجا بیشتر در مورد ساز های موسیقی هستش:20:

Mahdi/s
16-02-2009, 13:56
سلام.....يه سوال .......ببخشيد اساتيد گوشاشونو بگيرن.......سوالم در حد كودكستانه..............
گيتار اسپانيايي.......همون كلاسيكه.....يا فلامينگو.................................. .......................
بعد......من اگر بخوام اسپانيايي ياد بگيرم....و .......بخرم از كجا شروع كنم........بازم ببخشيد...:11:

roohi_rsh
16-02-2009, 22:01
سلام به همه
من یکه سوال داشتم اونم اینکه که شاید شاید بخوام یک ساز بخرم حالا موندم چی بخرم یعنی بین سه تار و سنتور موندم به نظر شما کدوم ذو بخرم که هم در کوتاه مدت وهم دراز مدت خراب نشه آخه شنیدم که سنتور ممکنه خودش خراب بشه البته با بودجه کمی که من دارم مثلا 70 تومن حالا به نظر شما کدوم رو بخرم خیلی ممنون میشم که یک توضیح خوب و قانع کننده بدید بازم ممنون و متشکر

vioman
17-02-2009, 00:22
سلام به همه
من یکه سوال داشتم اونم اینکه که شاید شاید بخوام یک ساز بخرم حالا موندم چی بخرم یعنی بین سه تار و سنتور موندم به نظر شما کدوم ذو بخرم که هم در کوتاه مدت وهم دراز مدت خراب نشه آخه شنیدم که سنتور ممکنه خودش خراب بشه البته با بودجه کمی که من دارم مثلا 70 تومن حالا به نظر شما کدوم رو بخرم خیلی ممنون میشم که یک توضیح خوب و قانع کننده بدید بازم ممنون و متشکر

دوست عزیز سلام

انتخاب ساز فقط میتونه به تصمیم شما بستگی داشته باشه و مطمئنا پیشنهاد دیگران سلیقه ی دیگرانه و ممکنه در مشقت های فرآیند آموزش شما رو خسته کنه:20:

اما در مورد طول عمر ساز
همونطوری که میدونید ساز ها عمدتا چوبی هستند و چوب هم به عومل طبیعی خاصی واکنش نشون میده مثل روطوبت ، سرما ، گرما ، فشار و ....

هر سازی در طول زمان اگر خوب نگهداری نشه ممکنه خراب بشه
سرما و گرما رو میشه راحت کنترل کرد ، رطوبت هم با موادی مثل لاک و پلی استر تا حدود زیادی کنترل میشه اما فشار
بشترین فشار روی چوب ساز از سیم هاست ، مخصوصا سازی مثل سنتور که فشار روی صفحه ی اون خیلی زیاده ،
این میتونه در دراز مدت ساز رو از چهارچوب خارج کنه و در بیشتر موارد صفحات ساز قوس برمیداند (اصطلاحا شکم میدن )
وقتی شما با ساز مینوازید چاره ای نیست و ساز باید همیشه کوک باشه ، اما وقتی قصد کنار گذاشتن ساز رو داشته باشید میتونید کوک های اون پایین بیارید .
البته در ساز های درجه 1 این مشکل خیلی کم پیش میاد:20:

iman_n21
17-02-2009, 00:42

قانون خوب حدود 2 ميليون (تقريبا پول يه پيانو خوب) قيمت داره و همين قيمت بالا باعث شده خيلى‌ها سمتش نرن و به جاش رو به سنتور بدن، متـــــــــــــــاسفانه

roohi_rsh
17-02-2009, 00:45
واقعا ممنون از نظر دقیقتون همین طور هست
حالا یک چیزی من از هیچ کدوم از این دوتا نمیتونم بگذرم لامذهب هردوشون صدایه دیوانه کننده ای به من میدن حالا به نظر شما من اگر بخوام سه تار بگیرم حدود 60 یا 70 میتونه خوب باشه یعنی چه از نظر چوب وچه از نظر سیم ها ؟
بازم ممنون از جواب خیلی خوبتون

iman_n21
17-02-2009, 11:48
واقعا ممنون از نظر دقیقتون همین طور هست
حالا یک چیزی من از هیچ کدوم از این دوتا نمیتونم بگذرم لامذهب هردوشون صدایه دیوانه کننده ای به من میدن حالا به نظر شما من اگر بخوام سه تار بگیرم حدود 60 یا 70 میتونه خوب باشه یعنی چه از نظر چوب وچه از نظر سیم ها ؟
بازم ممنون از جواب خیلی خوبتون

همونطور كه دوست عزيزمون vioman هم فرمودن، همه چيز بستگى به نظر و طبع شما داره
امـــــــــــــا
از اونجايى كه ظاهرا شما رو دو راهى گير افتادين و تصميم گيرى براتون سخت پس بهتره اين چند نكته گفته بشه كه :

با 70 ميتونى يك سه‌تار خوب و خوش صدا بگيرى ولى براى سنتور پول خيلى كميه (سنتور مشقى حدود 140 هست)
اگـــــــر ميخواى واسه دلت ياد بگيرى سه‌تار يادگيريش راحتره از سنتور و نسبت به سنتور زمان كمترى رو ميخواد صرف كنى
كوك كردن سنتور بسيار سخت تر از سه تاره تا جايى كه مشهوره : برابر نیمهٔ عمر تمرین سنتور نوازان، به کوک کردن آن می گذرد

هر دو ساز هم قدرت تكنوازى خوبى دارند و هم همنوازى اما به نظر من اگر بيشتر از اين نميخواى بودجه بزارى و نميخواى به صورت حرفه‌اى دنبال كنى سه‌تار بگير

و ديگه اينكه : تا دلت بخواد سه‌تار و سنتور گير مياد پس واسه خريد اصلا عجله نكن، خوب فكر كن و واقع بين باش

تذكر: با تمام اين حرفها شما اگـــــــــر از پيانو (يه ساز گرون) خوشت مياد و هيچ صدايى جز اون ارضات نميكنه بايد برى پيانو بزنى

چند سالته ؟

roohi_rsh
17-02-2009, 12:50
خیلی ممنون واقعا کارشناسانه جواب دادی دمت گرم البته نه اینکه من تو همین سه یا چهارماه علاقه پیدا کردم به سازهای سنتی نه من 4 یا 5 ساله پیش میخواستم بگیرم اما مشکلات نذاشت ونشد

من 20 سالم هست از اون موقعی که آهنگ های افتخاری رو گوش میکردم دیوونه سنتور شدم بعد این جدیدا هم سراج گوش دادم واقعا آهنگ هایی قشنگی داره که بیشتر با سه تار زده میشه خیلی زیباست منو به اوج میره سونه!

حالا علاقه پیدا کردم که یکی رو شروع کنم یاد بگیرم همونطور که گفتی نه به صورت حرفه ای فقط فعلا به صورت تفریحی تا بعد از دانشگاه بتونم کلاساش رو هم برم
بعد یه نمه تحقیق کردم دیدم سنتور به همون دلایلی که گفتی و مشکلات نمیصرفه برایه منی که میخوام همین طوری برایه دله خودم بزنم تا ارضاع بشم به نظر خودمم همون سه تار خوبه اما یکی از رفقا میگفت اگر تاره خوب بخوای بگیری یه چیزی حدود 70 تومن فقط تارهاش میشه یا همون سیم هاش و یه چیزی حدود 100 تومن هم خودش میشه

ولی در کل با راهنمایی هایی که شما دوستان کردین به این نتیجه رسیدم که خرج الان و بعد یا آینده سه تار کمتره
حالا با این 70 تومن چه از نظر چوب چه از نظر سیم هاش چی بگیرم واقعا موندم چون هیچی نمیدونم میترسم کلاه سرم بزارن
اگر میدونید یه نمه در مورد چوب و تارها یا سیم ها راهنمایی کنید ممنون میشم
بازم ممنون که جواب دادید

iman_n21
17-02-2009, 17:13
خیلی ممنون واقعا کارشناسانه جواب دادی دمت گرم البته نه اینکه من تو همین سه یا چهارماه علاقه پیدا کردم به سازهای سنتی نه من 4 یا 5 ساله پیش میخواستم بگیرم اما مشکلات نذاشت ونشد

من 20 سالم هست از اون موقعی که آهنگ های افتخاری رو گوش میکردم دیوونه سنتور شدم بعد این جدیدا هم سراج گوش دادم واقعا آهنگ هایی قشنگی داره که بیشتر با سه تار زده میشه خیلی زیباست منو به اوج میره سونه!

حالا علاقه پیدا کردم که یکی رو شروع کنم یاد بگیرم همونطور که گفتی نه به صورت حرفه ای فقط فعلا به صورت تفریحی تا بعد از دانشگاه بتونم کلاساش رو هم برم
بعد یه نمه تحقیق کردم دیدم سنتور به همون دلایلی که گفتی و مشکلات نمیصرفه برایه منی که میخوام همین طوری برایه دله خودم بزنم تا ارضاع بشم به نظر خودمم همون سه تار خوبه اما یکی از رفقا میگفت اگر تاره خوب بخوای بگیری یه چیزی حدود 70 تومن فقط تارهاش میشه یا همون سیم هاش و یه چیزی حدود 100 تومن هم خودش میشه

ولی در کل با راهنمایی هایی که شما دوستان کردین به این نتیجه رسیدم که خرج الان و بعد یا آینده سه تار کمتره
حالا با این 70 تومن چه از نظر چوب چه از نظر سیم هاش چی بگیرم واقعا موندم چون هیچی نمیدونم میترسم کلاه سرم بزارن
اگر میدونید یه نمه در مورد چوب و تارها یا سیم ها راهنمایی کنید ممنون میشم
بازم ممنون که جواب دادید

تصميم خوبى بود

هنوز هم كه سنى ندارى (ماشااله - گوش شيطون كر - بزنم به تخته ...)
ساز اولت رو با دقت ياد بگير بعد برو سراغ سازهاى ديگه، وقت هست عجله نكن

تار و سه‌تار خيلى به هم شبيه هستن و معمولا هر دو رو از روى يك كتاب هم درس ميدن ( بهتره بگم سه‌تار شبيه به تار هست)
كسى كه بتونه تار بزنه، سه تار رو هم ميزنه (زود راه ميافته و بالعكس)
تار نسبت به سه تار كامل تره و يه مقدار هم سختره به دليل وزن ساز و ضخامت دسته و اينكه در پرده گيريها بايد دو سيم گرفته بشه ولى به نظر من براى ياد گيرى نت و درك نت بهتر از سه‌تاره، وقتى مثلا ميزنى "مى" خود ساز به وضوح تلفظ ميكنه !! در صورتى كه تو سه‌تار اينجور نيست (البته به نظر من)
تار صداش هم بلندتر از سه تاره، صداى سه‌تارى كه تو كاست ميشنوى به خاطر ميكروفنيه كه استفاده كردن
قيمت هم، مشقى خوبش حدود 250 هست كه هر چى بهتر باشه گرونتره ديگه، تا 4-5 ميليون
يعنى از لحاظ قيمت گرونتر از سنتوره

نتيجه : فعلا خودت رو با تار درگير نكن و اينقدر از اين شاخه به اون شاخه نپر، سه تار كه ياد گرفتى 2-3 ماهه رو تار هم دستت روون ميشه
لينك زير رو هم يه نگاه بنداز

مگه ميخواى خودت تو خونه كار كنى ؟
يه كلاس خوب و مطمئن تو آموزشگاهى جايى پيدا كن، ثبت نام كن، خودشون برات ساز مناسب پيدا ميكنن (البته اطمينان مطلق هيچ وقت خوب نيست)
ساز بايد دستش صاف و بدون هيچ تورفتگى يا برجستگى باشه
ساز رو از قسمت سيم‌گير(زير كاسه) مماس با چشمت بگير ببين دسته صافه ؟
كاسه تركى چيزى نداره ؟
جايى كه دسته به كاسه وصل ميشه خيلى خيلى حساسه و نبايد شكستگى داشته باشه
گوشيها هم همينطور (ببين از كوك خارج ميشه يا نه ؟)
پرده ها معمولا عمر مفيدشون يك ساله و هر بار تعويضش 8-15 خرج داره (چك كن ببين پوسيده نباشه)
كاسه نبايد زياد بزرگ يا كوچيك باشه
تو ساز از همه چيز مهمتر صداست كه ديگه اينو نميدونم چه طور توضيح بدم

اگر تا حالا ساز نخريدى و نزدى حتما حتما يكى رو كه مورد اعتمادته و اين كارست ببر با خودت (جو نگيرت تنها برى :46: )

جورى تصميم بگير كه پس فردا اگر كسى نشست كنارت سنتور زد، نگى اى كاش رفته بودم سنتور ! ( و برعكس)
موفق باشى :11:
-------------------------

باز نياى بگى كمانچه ؟! :31:

Mahdi/s
17-02-2009, 20:16
سلام.....يه سوال .......ببخشيد اساتيد گوشاشونو بگيرن.......سوالم در حد كودكستانه..............
گيتار اسپانيايي.......همون كلاسيكه.....يا فلامينگو.................................. .......................
بعد......من اگر بخوام اسپانيايي ياد بگيرم....و .......بخرم از كجا شروع كنم........بازم ببخشيد...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif

roohi_rsh
17-02-2009, 21:42
عجب شرمنده فکر کنم اشتب شد ولی باز خوبه توضیح دادی من که تار نمیخواستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من سه تار رو گفتم یعنی سیم های سه تار سیمش یعنی سیمه رویه سه تار شرمنده که اشتباهی متوجه شدی شاید من بدجوری نوشتم
بازم ممنون از توضیحات

گفتی برم کلاس آخه من تو شهرستان هستم یعنی ساوه فکر نمیکنم آدم درست حسابیی اینجا پیدا کنم یه جورایی آدمو اگر ساده گیر بیارن میخوان بندازن به طرف منم که چیزی از ساز نمیدونم میخوام برم تهران بخرم البته با یکی دیگه حالا شما میگی از کجایه تهران بگیرم یعنی کجایه تهران منبع هست
بازم ممنون

شرمنده این سوال آقای alone boy هم اگر میدونید بدید بنده خدا دومین باره که میپرسه بازم ممنون واقعا که مشاوره خوبی دادید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

iman_n21
18-02-2009, 01:16
بعد......من اگر بخوام اسپانيايي ياد بگيرم....و .......بخرم از كجا شروع كنم........بازم ببخشيد...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif

من از گيتار زياد سر در نميارم، خواهرم گيتار ميزنه كه فعلا نيستش
بايد صبر كنى بقيه دوستان جواب بدن
امــــــــا
براى شروع فرق زيادى نداره كه با كدوم شروع كنى و گول رنگ رو هم نخور كه اين روزا مد شده همه افتادن دنبال گيتار مشكى !!

عجب شرمنده فکر کنم اشتب شد ولی باز خوبه توضیح دادی من که تار نمیخواستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من سه تار رو گفتم یعنی سیم های سه تار سیمش یعنی سیمه رویه سه تار شرمنده که اشتباهی متوجه شدی شاید من بدجوری نوشتم
بازم ممنون از توضیحات

گفتی برم کلاس آخه من تو شهرستان هستم یعنی ساوه فکر نمیکنم آدم درست حسابیی اینجا پیدا کنم یه جورایی آدمو اگر ساده گیر بیارن میخوان بندازن به طرف منم که چیزی از ساز نمیدونم میخوام برم تهران بخرم البته با یکی دیگه حالا شما میگی از کجایه تهران بگیرم یعنی کجایه تهران منبع هست
بازم ممنون

شرمنده این سوال آقای alone boy هم اگر میدونید بدید بنده خدا دومین باره که میپرسه بازم ممنون واقعا که مشاوره خوبی دادید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خير، شما درست و روشن فرموديد بنده هم خوب متوجه شدم
گفتم يه ريزه بگم كه فردا دو دل نشى
بالاى لينكى كه گذاشتم پر حرفى من درباره تار بود كه بايد ببخشيد و پايين اون موضوع شما

خودت رو با سيم و اين حرفها درگير نكن كه بهتره، از بابت سم هم كلاه سرت نميره، چوب و بدنه اصله

من هم تهران نيستم و جايى رو نميشناسم اما اگر اومدى اهواز در خدمتت هستم
دوره ابتدايى و مقدماتى رو هر جايى ميتونى برى، ديگه هر جايى تار و سه‌تار و سنتور درس ميدن
ايشالا واسه دوره‌هاى حرفه‌اى برو جاهاى ديگه
در مورد استادها حتما تحقيق كن
خواستى سه‌تار بگيرى به استاده بگو چند وقته ديگه كه دستم باز شد بايد واسم عوضش كنى (مخش و بزن، گرفتى؟) و ببين خودش بر ميداره ساز رو يا نه (اينجورى احتمالش كمتره كه كلاه سرت بره) ؟

چند جا برو سئوال كن، خوب و بد كن، بگو سازى ميخوام حدود 50 ، اگر چيز خوبى داشته باشن كه بيشتر بيارزه خودشون پيشنهاد ميدن !!

راستى جعبش هم حدودا 8-10 قيمتشه، كاور هم اصلا نگير

شب خوش

vioman
18-02-2009, 10:41
بازم ممنون از توضیحات

بازم ممنون

دوست عزیز

اول من جا داره از دوست خوبمون "آقا ایمان " تشکر کنم که توضیحات بی نظیری دادند.
شما میتوند در تهران به خیابان بهارستان مراجعه کنید ، البته با کسی برید که کار بلد باشه و دستی بر ساز و ساز شناسی داشته باشه ، بهارستان عمده فعالیت ساز در تهرانه (بیشتر سازهای ایرانی) و اونجا هم خیلی آدمهای بازاری زیاده ممکنه دل شما رو به ظاهر ساز خوش کنند.

wild_dragon
24-02-2009, 12:12
با سلام خدمت دوستان
من یک سه تار می خوام بخرم با قیمت 150 تومان
اما نمی دونم قیمتش همین قدره یا نه
کاسه و دسته ساز منبت کاریه این هم عکسشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظر شما چقدر می ارزه ؟
ممنون

vioman
24-02-2009, 23:59
با سلام خدمت دوستان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظر شما چقدر می ارزه ؟
ممنون

دوست عزیز
لینک عکس به درستی باز نمیشه ، لطف کنید عکس رو روی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید آپلود کنید.

درسته که از روی عکس به هیچ وجه نمیشه در مورد سازی نظر داد اما اگر بتونید سازنده ی ساز رو بفرمایید شاید دوستان بتونند کمکتون کنند.:20:

Benygh
25-02-2009, 00:35
این هم عکسی که در پست قبلی درخواست کردید و نیومده بود 1

vioman
25-02-2009, 02:54
با سلام خدمت دوستان

به نظر شما چقدر می ارزه ؟
ممنون

(ضمن تشکر زیاد از دوست عزیزم Beney-Nvidia :11:)

دوست عزیز
مهر سازنده ی این ساز به چه نامیه؟
مطمئنی طرح ها نقاشی یا عکس نیست؟

wild_dragon
25-02-2009, 08:34
سلام
ممنون
مهر سازندش سهرابی هست
یکمیش نقاشیه اما بیشترش منبت

iranian_ boy
25-02-2009, 09:32
سلام دوستان.
من یک گیتار برقی مدل aria stg series 004 خریدم به قیمت 200 هزار تومن . خواستم ببینم چطوره از لحاظ قیمت؟ خوب خریدم؟
در ضمن از لحاظ کیفیت چطور؟
یک سوال دیگه میخواستم یک افکت هم بخرم اگه میشه بگید چه مدلی بخرم. بعضی ها میگن multi effect مدل zoom بخر بعضی ها هم میگن zoom نویز داره .bos بهتره. خلاصه من موندم چی بگیرم. ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

vioman
26-02-2009, 04:52
سلام
ممنون
مهر سازندش سهرابی هست

راستش فکر میکنم نشناختن این مهر از اطلاعات کم منه ، البته شاید سازندش پرکار نباشه:46:
بهتر میدونم دوستان با تجربه تر در زمینه ی ساز شناسی در مورد این ساز نظر تخصصی و نهایی رو بدن ، البته نظر در مورد ساز فقط از روی صدای اون امکان پذیره .
ظاهر این ساز (بدون احتساب کیفیت صدا) به نظر شخصی من حداکثر زیر 100 هزار تومان قیمت داره:20:

موفق باشید

iman_n21
26-02-2009, 11:20
سلام
ممنون
مهر سازندش سهرابی هست

راستش فکر میکنم نشناختن این مهر از اطلاعات کم منه ، البته شاید سازندش پرکار نباشه:46:
بهتر میدونم دوستان با تجربه تر در زمینه ی ساز شناسی در مورد این ساز نظر تخصصی و نهایی رو بدن ، البته نظر در مورد ساز فقط از روی صدای اون امکان پذیره .
ظاهر این ساز (بدون احتساب کیفیت صدا) به نظر شخصی من حداکثر زیر 100 هزار تومان قیمت داره:20:

موفق باشید

تاييد ميشه
اگر اين اولين باره كه سه‌تار ميخريد شديدا توصيه ميكنم بيخيال اين ساز بشيد

iranian_ boy
26-02-2009, 12:32
دوستان کسی نیست جواب من رو بده؟
نکنه اصلا گیتار الکتریک باز نداریم.:41:
من یک گیتار برقی مدل aria stg series 004 خریدم به قیمت 200 هزار تومن . خواستم ببینم چطوره از لحاظ قیمت؟ خوب خریدم؟
یک سوال دیگه میخواستم یک افکت هم بخرم اگه میشه بگید چه مدلی بخرم. بعضی ها میگن multi effect مدل zoom بخر بعضی ها هم میگن zoom نویز داره .bos بهتره. خلاصه من موندم چی بگیرم. ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

Mahdi/s
12-03-2009, 23:53
مثل اينكه همه منو فراموش كردن..................فكر ميكردم سوالم خيلي ساده هست...........اگر كسي ميدونه لطف كنه

reza2008m
15-03-2009, 23:06
با سلام دوستان من ميخوام يه گيتار ارزون خوب بخرم
پيشنهاده شما چيه؟
ممنون

بستگی داره به چی بگی ارزون؟؟؟؟
بزار زیر 100 البته تو قیمت فروش ما به صورت تک فروشی....بگم!!!
55t wolf
lagona 65t
roadrigoez 75
valencia cg160 cg150 75 85
barcelona 75
barcelona c 80
barcelona ce 95
yamaha c40 98
c40m 100
:31:

black sky
16-03-2009, 12:15
بستگی داره به چی بگی ارزون؟؟؟؟
بزار زیر 100 البته تو قیمت فروش ما به صورت تک فروشی....بگم!!!
55t wolf
lagona 65t
roadrigoez 75
valencia cg160 cg150 75 85
barcelona 75
barcelona c 80
barcelona ce 95
yamaha c40 98
c40m 100
:31:

رفیق میشه یه لیست از گیتار الکتریکای ارزون بگی؟

FarzadSport
16-03-2009, 22:33

سلام دوست عزیز...
فلامینگو در اسپانیایی به معنای اتش زا ولی آنچه مسلم است از کولی ها آمده از Gitano که بمعنی کولی است .

در کل دنیا ۲ سبک فلامنکو وجود دارد فلامنکو قدیم و جدید در فلامنکوی جدید یک سریها دارند سرک میکشند به سبکهای دیگر از جاز بلوز گرفته تا گامهای هنری و ریتمهای آفریقایی

اما فلامنکوی قدیم یک سری گامهایی است که کولی ها استفاده کردند و محدودتر از آن چیزی است که فلامنکوی جدید است . در سبک فلامنکو هیچ چیزی از قبل تنظیم نمیشود و موزیسین به صورت بداهه میزند حتی خودش هم نمیداند که چه چیزی خواهد نواخت در واقع فلامنکوی قدیم کلاسه شده است اما در فلامنکوی جدید حتی سازها یی که استفاده میکنند هم فرق دارد .

در کل به نظر من اگه از صفر میخواهید شروع کنید زیاد مهم نیست که الان سبکتون رو انتخاب کنید چون نواختن گیتار هم مثل هر چیزه دیگه ای مقدماتی داره که جدا از سبک باید هر نوازنده ای بلد باشه و شما خود به خود پس از مدتی که با اون مقدمات آشنا شدید میتونید سبک مورد علاقه خودتون رو انتخاب کنید و تفاوت های اون رو حس کنید اما به نظر من در ابتدای امر مهم نیست که چه سبکی رو انتخاب میکنید و همچنین بهتره که با یک گیتار معمولی کارتون رو شروع کنید و با پیشرفت و تسلط به مرور زمان سازتون رو هم ارتقا بدین...

به هر حال این نظر شخصی من بود ...
و در انتها این شما هستین که تصمیم میگیرید...

امیدوارم این راهنمایی های اندک من مورد استفاده شما و سایر دوستان قرار گرفته باشه...

موفق باشید...
فـــــــــــــــرزاد

Mahdi/s
17-03-2009, 00:51
اول تشكر............خيلي لطف كردي...فكر كردم........همه منو به دست فراموشي دادن......................
من اينطوري برداشت كردم كه فلامينگو...............و..............ك اسيك.............و............اسپانيا يي هركدوم يه سبك مجزا هست....................سوال دومم................من ميخوام گيتار بخرم.......به يارو بايد چي بگم.....4تا اصطلاح يادم بديد تابلو نشه..يا.....اول كلاس برم ....و اونا ميگن چي بخرم.......يا بخرم بعد برم كلاس.............يه سري هاشون رو ديدم كه بالاي اونها كه انحنا داره...فرقشون با اونايي كه نداره چيه.........سوالام زياد شد.......ببخشيد

mafia69
17-03-2009, 05:31
گیتارالکتریک خوب بخوام بگیرم چند میوفته؟میگن از دویست سیصدتومن شروع میشه تا یک میلیون.
اون یک میلیون تومن و قیمت های بالاتر فکر نمیکنم الان به کارم بیاد.
توصیتون چیه واسه خرید یه گیتار الکتریک خوب؟

vioman
18-03-2009, 02:39
اول تشكر............خيلي لطف كردي...فكر كردم........همه منو به دست فراموشي دادن......................
من اينطوري برداشت كردم كه فلامينگو...............و..............ك اسيك.............و............اسپانيا يي هركدوم يه سبك مجزا هست....................سوال دومم................من ميخوام گيتار بخرم.......به يارو بايد چي بگم.....4تا اصطلاح يادم بديد تابلو نشه..يا.....اول كلاس برم ....و اونا ميگن چي بخرم.......يا بخرم بعد برم كلاس.............يه سري هاشون رو ديدم كه بالاي اونها كه انحنا داره...فرقشون با اونايي كه نداره چيه.........سوالام زياد شد.......ببخشيد

دوست عزیز:20:
مطمئنا اگر سوال شما در تخصص هر یک از دوستان باشه بدون جواب نخواهد موند:46:
متاسفانه من برای ساز گیتار در حد یک شنونده هستم و تخصصی در این زمینه ندارم :41:

:11:

Mahdi/s
18-03-2009, 09:50
متاسفانه من برای ساز گیتار در حد یک شنونده هستم و تخصصی در این زمینه ندارم
مشكلي نيست..............100البته...همين طوري هست كه ميگي هركي بدونه...جواب ميده...............ممنون

Leyth
21-03-2009, 17:40

به نظر من اول کار نه کلاس برید و نه ساز بخرید. باید کتاب بخرید و بخونید. تئوری موسیقی و حتی ساز شناسی.
این طوری اشنایی اولیه ای پیدا می کنید که شما رو توی تمام شرایط کمک میکنه.

گیتار هم یا الکتریکی هست یا آکوستیکی. شما هم گیتار آکوستیک می خواهید. آکوستیک هم دو نوع سیم بهش می بندن: نایلون و استیل. اون انحنایی که می گید اگه منظورتون همونیه که بالای صفحه ی ساز هست، بهش می گن کات او وی . چیز مهمی نیست! برای اینه که دست نوازنده روی فرت های پایین دسته سریعتر و راحت تر حرکت کنه.

نیازی به حفظ کردن اصطلاح نیست. مغازه دار ها و فروشنده های ایرانی اون قدر در این زمینه تبهر دارند که تا شما پاتون رو داخل مغازه گذاشتید می فهمن که آشنایی زیادی با گیتار ندارید. بهتره با یک نفر وارد برید که خیالتون راحت تر باشه. یا فعلا صبر کنید تا اطلاعات بیشتری کسب کنید.

فکر کنم باید روش خریدن از سازفروشان ایرانی رو یاد بگیرید.
من 95 درصد این عزیزان رو نا آشنا با ساز و موسیقی دیدم. اون ها خودشون هم نمیدونن دارن چی می فروشن. پس بهتره که حداقل شما بدونید می خواهید چی بخرید!

گیتارالکتریک خوب بخوام بگیرم چند میوفته؟میگن از دویست سیصدتومن شروع میشه تا یک میلیون.
اون یک میلیون تومن و قیمت های بالاتر فکر نمیکنم الان به کارم بیاد.
توصیتون چیه واسه خرید یه گیتار الکتریک خوب؟

سلام
گیتار الکتریک خوب بستگی به شما داره. باید به کارتون بیاد.
گیبسون میخواهید یا فندر؟ یا دست ساز؟ فکر نکنید صدای اینها شبیه به هم دیگه هست. هرکدوم مجزا هستند.

اگر برای راک موزیک می خواهید، همین Fender Stratocaster خیلی مناسب و پر استفاده هست برای راک نواز ها.
سبک وزن هست و صدای روشنی داره.البته تو خیلی از سبک ها هم استفاده میشه.
یا گیبسون که برای همه سبکی اعم از بلوز و جز و راک و... استفاده میشه.
Gibson L5 واقعا صدای قشنگ و روح نوازی داره!

یک توصیه: از ایران نخرید! اگر آشنایی کسی خارج از کشور دارید بگید از آمریکا سفارش بدن.
خوشبختانه این طور سازها کارخونه ای هستند و شما برای خرید مشکل ما رو در مورد تار و تمبک ندارید! یه فندر استراتوکستر سفارش میدید و تمام!
برای اینکه بدونید باید چه گیتاری بخرید یا قیمت ها رو بدونید بهتره که به سایت هاشون مراجعه کنید.
مثلا
Instrumentpro.com

تو یه همچین سایتهایی به راحتی می تونید به اون چیزی که دنبالشید برسید.

Mahdi/s
21-03-2009, 19:45
گیتار هم یا الکتریکی هست یا آکوستیکی
تشكر لطف كردي..............شما ميگي گيتار اسپانيايي.. جزء آكوستيكي هست.........اون انحنابيي كه بالاي گيتار هست چي بعضي هاشون داره بعضي نه....اون چيه.....

Leyth
21-03-2009, 20:33
تشكر لطف كردي..............شما ميگي گيتار اسپانيايي.. جزء آكوستيكي هست.........اون انحنابيي كه بالاي گيتار هست چي بعضي هاشون داره بعضي نه....اون چيه.....

سلامی دوباره.
اون بالایی نصفه اومده بود... ادیت شد.

Mahdi/s
21-03-2009, 23:18
تا شما پاتون رو داخل مغازه گذاشتید می فهمن که آشنایی زیادی با گیتار ندارید. بهتره با یک نفر وارد برید که خیالتون راحت تر باشه. یا فعلا صبر کنید تا اطلاعات بیشتری کسب کنید
دوست عزيز ..دقيقا مشكل من هم همينه.................ميخوام اول 4تا چيز ياد بگيرم كه رفتم .......تابلو نباشه ....ما شوته...شوتيم...........چيزاي زياديم...خوندم....هموناهم منو گيچ كردن.......من از بچگي عشق اسپانيا..بودم...با اون گيتارشون....الانم.......يه 16سالي هست ميخوام ياد بگيرم...اما از تنبلي خودم نميشه......ميگيد چيكار كنم.......همون سوال اولم.......برم كلاس بعد بخرم.....يا اول بخرم..بعد برم كلاس........تو اين مملكتم....كه به هيچكس اعتماد نميشه كرد

Leyth
22-03-2009, 23:17
دوست عزيز ..دقيقا مشكل من هم همينه.................ميخوام اول 4تا چيز ياد بگيرم كه رفتم .......تابلو نباشه ....ما شوته...شوتيم...........چيزاي زياديم...خوندم....هموناهم منو گيچ كردن.......من از بچگي عشق اسپانيا..بودم...با اون گيتارشون....الانم.......يه 16سالي هست ميخوام ياد بگيرم...اما از تنبلي خودم نميشه......ميگيد چيكار كنم.......همون سوال اولم.......برم كلاس بعد بخرم.....يا اول بخرم..بعد برم كلاس........تو اين مملكتم....كه به هيچكس اعتماد نميشه كرد

واقعا حیفه که این همه سال علاقه دارید ولی دنبال علاقه تون نرفتید.

توصیه ها:
باید ساز داشته باشید بعد برید کلاس.
بدون ساز کاری از پیش نمی برید. چون موسیقی = ساز .

نباید در مورد خرید ساز زیاد وسواس به خرج داد. فقط باید توجه کنید که سازی که می خرید متناسب با نیاز های شما باشه.
برید بازار یه خورده قیمت کنید در مورد گیتارهای اکوستیک. نوع نایلونی-فلزی (کلاسیک). با 60 70 تومن یه ساز برای تمرین بخرید. بعد هم برید کلاس.

امروز و فردا هم نکنید. تصمیم که گرفتید چی بخرید، برید بخرید. هرچه زود تر هم برید کلاس.
فقط یادتون باشه که باید تلاش کنید و تمرین. نه خریدن ساز 10 میلیونی، نه کلاس رفتن شما و نه حتی استعداد شما در موسیقی، برای پیشرفتتون نقشی نداره. فقط تمرینه که باعث پیشرفت میشه نه چیز دیگه.

اما یک نیم نگاهی هم به صدای ساز داشته باشید. صدا باید خوب باشه تا یک درکی هم از صدای خوب به شما بده. شفافیت صدا و گز نزدن روی برخی فرت ها خیلی مهم هستند. برای شما، وزن ساز زیاد مهم نیست. چون شما برای تمرین می نشینید و استایل کلاسیک رو استفاده میکنید.

اصطلاح خاصی لازم نیست یاد بگیرید. میرید میگید حاج اقا من یه گیتار کلاسیک می خوام. قیمت می کنید و میگید ممنون بعد میاید بیرون! از چند تا مغازه دیگه هم قیمت می گیرید چون شاید اون اولیه قیمت رو گرون بگه.بعد به یک نتیجه ای میرسید.
به این نکته توجه داشته باشید که به هر حال سر مشتری کلاه خواهد رفت. شما می خواهید این کلاهه گنده نباشه.

اما توصیه هایی برای خرید:
دسته ساز نباید انحنا داشته باشه. صاف ِ صاف. به دسته ساز میگن: فینگر بورد : FingerBoard
البته منظورم قوس پشت دسته نیست. قسمت جلوی دسته (همون قسمت سیاه رنگ.) باید عاری از هرگونه شکستگی یا خمیدگی باشه.

این میله های کوچیکی که در عرض دسته کشیده شدن و با نزدیک شدن به کاسه، فاصله شون کمتر میشه "فرت" هستند: Frets
این ها باید به دسته کاملا عمود باشن. فاصله شون هم هرچه پایین تر میایم کمتر میشه و این طور نیست که یه دفعه یه فاصله ای زیاد تر باشه.

در گیتاری که شما می خواهید، سه تا از سیم های پایینی نایلونی هستند و سه تا بالایی ها نایلون با روکش فلزی. این گیتار کلاسیک هست. دقت داشته باشید که گیتار با سیم های تماما استیل نخرید چون به کارتون نمیاد و برای سبک های کانتری و بلوز مناسبه.

و:
این رو هم باید دقت کنید که ساز دست دوم رو به عنوان ساز نو بهتون قالب نکنند. کهنگی، کثیفی، زخم داشتن سیم ها، ترک های ریز روی دسته، و خیلی چیزهای دیگه رو دلیل بر این بدونید که ساز استفاده شده هست.
(میدونید که توی خرید هر چیزی باید این چیزها رو در نظر بگیرید. چه گیتار چه یخچال.)

Mahdi/s
23-03-2009, 00:30
واقعا مفيد بود.........يه تشكر خشكو خالي جواب نميداد..........كمك خيلي بزرگي كردي......ميرم دنبالش خبرشو حتما ميدم...چقدر كلاه رفته...........بازم ممنون

iranian_ boy
23-03-2009, 01:08
سلام دوستان.
میخواستم یک افکت هم بخرم اگه میشه بگید چه مدلی بخرم. بعضی ها میگن multi effect مدل zoom بخر بعضی ها هم میگن zoom نویز داره .bos بهتره. خلاصه من موندم چی بگیرم. ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
میخوام یک گیتار آگوستیک هم بخرم لطفا در مورد قیمت راهنمایی کنین و اینکه چه مدلی برای شروع خوبه؟

Leyth
23-03-2009, 15:54
سلام دوستان.
میخواستم یک افکت هم بخرم اگه میشه بگید چه مدلی بخرم. بعضی ها میگن multi effect مدل zoom بخر بعضی ها هم میگن zoom نویز داره .bos بهتره. خلاصه من موندم چی بگیرم. ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
میخوام یک گیتار آگوستیک هم بخرم لطفا در مورد قیمت راهنمایی کنین و اینکه چه مدلی برای شروع خوبه؟

Aria مدل 003 نزدیکای 300 چهارصد تومن هست. در مورد این مدل...
یه بار دوست من قصد خرید یک همچین مدلی رو داشت، فروشنده می گفت قطعاتش از آمریکا اومده و داخل مونتاژ شده. حالا به نظر شما این راست هست؟ ... یه همچین چیزی خیلی خنده دار به نظر میاد...

از لحاظ قیمت با توجه به اطلاعات بالا میشه گفت خوبه.

ولی من با این مدل زیاد موافق نیستم. وزنش زیاد هست.
توجه کنید که وزن اگر کمی هم زیاد باشه باز هم مضره. برای گیتار الکتریک وزن یکی از چند فاکتور مهم و پایه ای برای خرید هست. چون شما ایستاده می نوازید و بند گیتار به شونه ی شما فشار وارد می کنه و باعث ناراحتی هایی میشه.

صدای این گیتار بد نیست (به قول یکی از بچه ها شیرین نیست ولی خوشمزه است). مدل آمپلی تون چی هست؟ با یک امپلی فایر خوب میشه صدای قابل قبولی ازش گرفت. توجه کنید که گیتار رو به ضبط نزنید چون از Distortion به صورت واضح و قابل قبول محروم میشید. (بعضی از ضبط ها کمی دیستورشن ول میدن). در کل صدای بدی نداره اون هم برای تمرین. (نباید صداش رو با مدل های دیگه مقایسه کنید :8:).

در مورد افکت هم باید ببینید چی می خواهید. شاید اصلا افکت لازم نداشته باشید. آمپلی فایر ها حداقل افکت Overdriven رو دارند. Clean هم همیشه هست. شاید دیستورشن (Distortion ) هم داشته باشه. خوب در این صورت به افکت دیگه ای نیاز ندارید. شاید افکت wah wah (یا یه همچین چیزی) بخواهید. که در اون صورت به Multi Effect نیاز ندارید!
در کل سه افکت Clean و Overdriven و Distortion کافی به نظر میاد.

افکت های Boss واقعا عالی هستند.
در مورد نویز ِ زوم... نویز یک نقطه ضعف هست. ولی چه طوری میشه که این مدل نویز داشته باشه... اگه نویز داشته باشه که به درد نمی خوره اصلا کارخونه روش میشه یه مدل نویز دار بده بیرون؟
به نظر من ضرر نمی کنید اگه برای خرید زوم برید و به یک گیتار وصل کنید و ببینید نویز داره یا نه... این طوری مطمئن تره.

در مورد قیمت آکوستیک باید عزیزان ِ صاحب نظر یا مغازه دار راهنمایی کنن. ولی بری شروع نمیشه مدل خاصی رو پیشنهاد داد. یک گیتار ِ سالم شاید کافی باشه! گیتاری که شما بتونید باهاش راحت تمرین کنید. مدل Yamaha خوبه.
باز هم میگم گیتار ِ گرون نیست که شما رو جلو می بره. با یه گیتار 50 هزار تومنی هم میشه تمرین کرد و تمرین کرد تمرین کرد و ... پاکودلاچیا شد.

iranian_ boy
24-03-2009, 00:15
بابا دمت گرم. کجا بودی تو من دنبالت میگشتم:d بالاخره یکی سوال من رو جواب داد. ممنون از بابت راهنماییت.
وقتی گیتار رو خواستم بگیرم اول تصمیم داشتم همون مدل 003 رو بگیرم اما دیدم 004 یک مدل بالاتره و یک پیکاپ اضاف داره و کاملتره و خوب گرونتر هم بود. خلاصه 004 رو گرفتم . ازش را ضیم .(هر چقدر پول بدی آش میخوری) . تنها مشکلم همین آمپیلی یا افکت است نمیدونم چی بخرم . آمپیلی یا افکت.!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟!! چند بار سعی کردم با این برنامه guitar rig کار کنم اما متاسفانه کارت صدام ضعیف و وقتی پیک میزنم تاخیر داره تازه پر از نویز هم است. اگه میشه راهنمایی کن چی بخرم؟

Leyth
24-03-2009, 06:45
بابا دمت گرم. کجا بودی تو من دنبالت میگشتم:d بالاخره یکی سوال من رو جواب داد. ممنون از بابت راهنماییت.
وقتی گیتار رو خواستم بگیرم اول تصمیم داشتم همون مدل 003 رو بگیرم اما دیدم 004 یک مدل بالاتره و یک پیکاپ اضاف داره و کاملتره و خوب گرونتر هم بود. خلاصه 004 رو گرفتم . ازش را ضیم .(هر چقدر پول بدی آش میخوری) . تنها مشکلم همین آمپیلی یا افکت است نمیدونم چی بخرم . آمپیلی یا افکت.!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟!! چند بار سعی کردم با این برنامه guitar rig کار کنم اما متاسفانه کارت صدام ضعیف و وقتی پیک میزنم تاخیر داره تازه پر از نویز هم است. اگه میشه راهنمایی کن چی بخرم؟

خواهش دارم...

_

یعنی Aria STG-003 زیر 200 تومن بود؟ نمیشه که بالام جان... اصلا راه نداره.
اگه بخواهیم بدون سود حساب کنیم باید معادل 250 الی 300 هزار تومن در بیاد. حالا هیچی ام روش نکشیدن... (گمرک و واسطه و ...)

به هر حال احتمال اینکه قلابی باشه هم زیاده (همون قضیه ی تو ایران مونتاژ شده و ... )

__

به هیچ وجه این رو به کامپیوتر وصل نکنید! ضبط رو میشه تحمل کرد ولی کامپیوتر رو نه. بسیاری از خصوصیات صدا و ... با این کار از بین میره.

_

آمپلی و افکت یکی نیستند. اگر امپلی فایر ندارید افکت هم نخرید. افکت بدون آمپ مثل پالون بدون خر میمونه. (یعنی می خواستید افکتی مثل Boss یا حتی Zoom رو وصل کنید به کامپیوتر؟)

اول یک آمپلی فایر خوب بخرید، با قابلیتهای متناسب با نیازهاتون. برای تمرین دو افکت Overdriven و Distortion بسته. (افکتها مال خود آمپ هستند.)

آمپلی فایر Vox AD30VT چیز خوبیه ولی فکر کنم گرون باشه! یعنی آمپلی فایر گرون تر از گیتار (مثل ِ گردنبند ِ شتر ِ ملا نصرالدین ...)
11 تایی افکت داره. قابلیت ذخیره ی ولوم ها و برنامه ریزی رو داره (مثلا میتونید مکان ولوم Gain رو ذخیره کنید و اون رو بچرخونید، برای برگشتن به میزان قبلی، لود می کنید.)

برای تمرین معرکه است! یک قابلیت هم داره که باهاش می تونید نصف شب پاشید ساز بزنید یا حتی ضبط کنید (صدا بیرون نمیره) اسمش این قابلیت Late at Night هست (یا یه همچین چیزی)

ولی نباید یک چیز خاص رو پیشنهاد داد...

این مدل های امپلی های خوب:

Fender
Marshall
Ibanez
Johnson
Vox

اینها رو همین جوری گفتم... برندهای زیادی هستن، من اینها رو بهتر میشناسم.

نکات:
1. اگر فروشنده ای یک جنس رو (مثل آمپلی فایر) بهتون پیشنهاد داد، برید حداقل تو اینترنت یه سرچ بزنید. این طوری بالاخره می فهمید این مدل وجود داره یانه...

2. سعی کنید یک چیز نرمال بخرید. جنس خوب با قابلیتهای کافی (نه قابلیتهای زیاد).

dsa
24-03-2009, 09:11
آمپيلي زير 100 تومن تو جمهوري Ibanez و Marshal چيزاي خوبي ميتونيد پيدا كنيد.

اگه تازه كاريد كلا دور آمپيلي گرون خط بكش ، افكت هم تا يه 3-4 ماهي بيخيال شو تا دستت راه بيفته چون كه افكت خودش عالمي

باسه خودش اگه همون اول يه افكت هم بخري زياد جالب نيست . اول تا انگشت گذاري و فرت گيري و اصول اوليه رو ياد بگيري بعد

بري دنبال افكت و جنگولك بازي خيلي بهتره ( يه شاگرد داشتم همون روز اول با گيتار و آمپيلي و افكت اومد پيشم ، انقد كه جو افكت

هاي ديستروشن و صداي خفن به قول خودش گرفته بودش كه چيزايي كه همه تا 2 ماه ياد ميگيرن و 1 سال لفت داد) اگه دلت هواي

صداي خفن! كرد هم ميتوني Gain ببري بالا فعلا!!

براي افكت هم كي گفته zoom نويز داره. اتفاقا بهترين پيشنهاد به شما Zoom 707II هستش كه خودم 6-7 سال پيش 200 تومن

خريدم و تا 4 سال مثل بنز كار كرد تازه بعدشم همون 200 تومن فروختمش! .

در مورد خود گيتار هم كه هيچي.... (مثه كه خريدي و مباركت باشه)

sltavakoli
24-03-2009, 15:34
سلام دوستان.من یه مشکل خیلی بزرگ دارم.پس از کلی تحقیقات فهمیدم که توی سنتی سه تار رو دوست دارم و توی پاپ هم گیتار رو.می خوام هر دو ساز رو هم یاد بگیرم.به نظر شما اول گیتار رو باد بگیرم بعد سه تار رو یا برعکس؟اگه فرقی نمیکنه فکر میکنم بهتر باشه اول گیتار رو یاد بگیرم.چون میگن سه تار سخته و یاد گرفتنش زمان میبرهنظرتون چیه؟

iranian_ boy
24-03-2009, 16:04
ممنون.
راست میگی گیتار 003 گرونه. زیر 200 نیست . 004 هم گرونتر درواقع 004 250 تومن است اما این که من ازش خریدم رفیق صمیمم است (خونه یکیم با هم:31: ) واسه این من 200 ازش خریدم البته لازم به ذکر من چون خودم تو کار کامپیوترم یکدفعه واسش سیستم گرفتم اما دستمزد نگرفتم ازش. اونم جبران کرد.هرچند که دستمزد من 60 تومن بود اما این 50 تخفیف داد:31:
در حال حاضر آمپیلی فایر من ضبط است. ولی با این چیزایی که گفتین فکر کنم باید برم آمپیلی بخرم و قید افکت رو بزنم تا بعدا.
باببت راهنمایی ممنون.
یه سوال دیگه دارم البته ببخشید سرتون رو درد اووردم:blush::
اگر تو قیمت این آمپیلی ها هستین بگید تو چه مایه هایی هستند؟؟؟ مثلا همین مدلی که گفتین..(من تازه واردم ولی نمیخوام هم یک چیزی بخرم که سال دیگه مجبور شم عوضش کنم).( مناسب پرکاربرد ارزون)( میدونم حالا بم میخندین مگه میشه همچین چیزی. ارزون و خوب:31:)

Gamemaster
24-03-2009, 16:16
دوست من الان از قيمتا خبر ندارم ولي مارك مارشال در نظر
بگير
دركل اين توصيه عمو گيتاري به تو ::31:
وقتي امپ گرفتي (هر ماركي يا مدلي) نوبت به افكت ميرسه
يه افكت مولتي بگير مثل zoom g2u
بعدش 2 تا يونيت بهت معرفي ميكنم بزن تنگش
هردو مدل باس boos
DS2 -Metal zone
اينايي كه بهت گفتم گير خودم گفتم و مورد تاييد:10:

Leyth
25-03-2009, 04:04
سلام دوستان.من یه مشکل خیلی بزرگ دارم.پس از کلی تحقیقات فهمیدم که توی سنتی سه تار رو دوست دارم و توی پاپ هم گیتار رو.می خوام هر دو ساز رو هم یاد بگیرم.به نظر شما اول گیتار رو باد بگیرم بعد سه تار رو یا برعکس؟اگه فرقی نمیکنه فکر میکنم بهتر باشه اول گیتار رو یاد بگیرم.چون میگن سه تار سخته و یاد گرفتنش زمان میبرهنظرتون چیه؟

سلام
سازهای سنتی کلن برای یاد گیری زمانبر هستند. سه تار هم از این مقوله مجزا نیست ولی در عوض سه تار یکی از راحت ترین سازهای سنتی هست. برای شروع، یادگیری همزمان دو یا چند ساز به هیچ وجه توصیه نمیشه. مطمئنا این طوری، بعد از گذشت چند روز به کل از هردو زده خواهید شد.

این دو سازی هم که شما علاقه دارید، هر کدوم از یک دنیای متفاوت هستند. شما، هم باید تئوری موسیقی کلاسیک رو یاد بگیرید و هم تئوری موسیقی ایرانی. یاد گیری همزمان این دو ساز برای کسی که می خواد تازه شروع کنه خیلی سخت هست.

بسته به علاقه تون ، یک ساز رو انتخاب کنید. و اون رو ادامه بدید... سر آخر خودتون درک می کنید که آیا یادگیری یک ساز دیگه (و یا حداقل اشنایی با اون) براتون مقدور هست یا نه.

sltavakoli
25-03-2009, 16:06
سلام
سازهای سنتی کلن برای یاد گیری زمانبر هستند. سه تار هم از این مقوله مجزا نیست ولی در عوض سه تار یکی از راحت ترین سازهای سنتی هست. برای شروع، یادگیری همزمان دو یا چند ساز به هیچ وجه توصیه نمیشه. مطمئنا این طوری، بعد از گذشت چند روز به کل از هردو زده خواهید شد.

این دو سازی هم که شما علاقه دارید، هر کدوم از یک دنیای متفاوت هستند. شما، هم باید تئوری موسیقی کلاسیک رو یاد بگیرید و هم تئوری موسیقی ایرانی. یاد گیری همزمان این دو ساز برای کسی که می خواد تازه شروع کنه خیلی سخت هست.

بسته به علاقه تون ، یک ساز رو انتخاب کنید. و اون رو ادامه بدید... سر آخر خودتون درک می کنید که آیا یادگیری یک ساز دیگه (و یا حداقل اشنایی با اون) براتون مقدور هست یا نه.

دوست عزیز.منم همین رو گفتم دیگه.

گفتم میخوام دوتاش رو یاد بگیرم و لی نه با هم دیگه.میخوام مثلا اول سه تار رو یاد بگیرم بعد گیتار رو یا برعکس.

ولی نمیدونم چی کار کنم.اول برم سه تار یا اول برم گیتار ؟

راستی یه سوال دیگه:

به نظر شما اگه من برم پیش یکی که سه تار رو به صورت عملی (یعنی کاری به نت و .... نداره و فقط یاد میگیری

که چه جوری سه تار بزنی)یاد میده خوبه؟یا برم کلاس که هم عملی باشه هم تیوری؟

Gamemaster
25-03-2009, 16:13
اين خيلي بده كه فقط ياد بگيري يه چيزي رو بزني اينجوري هميشه محدودي ودر اينده دچار مشكل ميشي

Leyth
25-03-2009, 18:53

گفتم میخوام دوتاش رو یاد بگیرم و لی نه با هم دیگه.میخوام مثلا اول سه تار رو یاد بگیرم بعد گیتار رو یا برعکس.

راستی یه سوال دیگه:

به نظر شما اگه من برم پیش یکی که سه تار رو به صورت عملی (یعنی کاری به نت و .... نداره و فقط یاد میگیری

والا چی بگم... این سؤال جواب خاصی نداره.
اگر جواب می خواهید: برید گیتار یاد بگیرید.

اما بازهم این رو میگم:

[/unquote]

__
اما سؤال بعد:
به هیچ وجه این کار رو نکنید.

[QUOTE]اين خيلي بده كه فقط ياد بگيري يه چيزي رو بزني اينجوري هميشه محدودي ودر اينده دچار مشكل ميشي

دقیقا!
ایشون باید تئوری رو حتما همگام با عملی یاد بگیرند.

sltavakoli
25-03-2009, 19:14
راستی با این cd های اموزشی کار ادم راه می افته؟

لطفا یه شرکت خوب که اموزش گیتار یا سه تار رو به صورت cd داده معرفی کنید.

vioman
26-03-2009, 02:51

راستی یه سوال دیگه:

دوست عزیز سلام

من فکر میکنم بهتر باشه اول به آینده ی حاصل از نوازندگی هرکدام از این ساز ها نیم نگاهی داشته باشید.

درسته که هر 2 ساز زهی-زخمه ای هستند دوئت هایی که در دهه ی اخیر با این 2 ساز نواخته شده بی نظیر از آب در اومده اما انتهای راه هر کدام از این ساز ها با یک دیگه یه فاصله ی 90 درجه ای داره.

نوازنده شدن تو هر سازی سالها تمرین میخواد و هیچ وقت نمیتونید به خودتون بگید که دیگه این ساز رو کامل شدم حالا میرم سراغ ساز دیگه!
تو این تمرینات سخت ، فرد با ساز مانوس میشه و کمتر کسی پیدا میشه که ساز اول خودش رو عوض کنه.
شما میتویند یک ساز رو انتخاب کنید...
سه تار به عنوان راه ورود به موسیقی (ابتدا شرقی، سپس غربی)
گیتار به عنوان راه ورود به موسیقی (ابتدا غربی ، بعد از اون شرقی)

وقتی در یک ساز تا حدودی پیشرفت کردید ، ساز دوم رو انتخاب کنید
جالبه بدونید که پیمودن راه ساز دوم در صورتی که تو ساز اولتون موفق بوده باشید ، خیلی سرعت بیشتری داره.

گیتار فاقد فواصل موسیقی ایرانی هستش و فقط قابلیت تطابق با موسیقی جهانی یا غرب رو داره (بدلیل حداقل فاصله ی نیم پرده)
اما سه تار هم از پس فواصل موسیقی ایرانی بر میاد هم از پس ماژور و مینور.
کلا از قدیم مرسومه که میگن سه تار برا یک نفر زیاده بر 2 نفر کم! این به این معنیه که سه تار یک ساز تو دل برو و یک نفرست:46:
البته امروزه انقدر سبک نوازندگی این ساز پیشرفت داشته که از این حالت در اومده:8:

فکر میکنم دیگه دوران یاد گیری سینه به سینه و عملی ساز ها به سر اومده باشه ، به نطر من نوازنده و آهنگسازی که نت ندونه مثل نویسنده ای میمونه که الفبا ندونه !
البته این نظر شخصی منه :46:

موفق باشید

sltavakoli
26-03-2009, 22:38
اقا ما که کیج تر شدیم.واقعا نمیدونم چی کار کنم.دو تاش رو اندازه ی هم دوست دارم.ولی چون با گیتار ادم زودتر راه ما افته (اسون تره) اول میرم گیتار.دست همگی درد نکنه.

iranian_ boy
27-03-2009, 10:27
سلام دوباره خدمت اساتید محترم.
همونطور که قبلا گ فته بودم من گیتار الکتریک دارم اما هنوز کلاس نرفتم که یاد بگیرم .به خاطر علاقه ای که دارم خودم با گوش دادن به آهنگ ها تو نستم بعضی آهنگ ها رو بزنم. اما نه زیاد خوب. خلاصه اینکه تا تابستون سرم شلوغ و نمیتونم برم کلاس اما میخوام خودم تا اون موقع یه تمریناتی داشته باشم. اگر کتاب یا هر چیزی برای آموزش گیتار الکتریک و نت خوانی سراغ دارید بگید تا من تهیه کنم .
جان من حتما معرفی کنید من بی گیتار میمیرم.:41::31:

Gamemaster
27-03-2009, 17:05
سبك تو بگو تا بهتر بشه راهنمايت كنم

Leyth
27-03-2009, 17:19
همونطور که قبلا گ فته بودم من گیتار الکتریک دارم اما هنوز کلاس نرفتم که یاد بگیرم .به خاطر علاقه ای که دارم خودم با گوش دادن به آهنگ ها تو نستم بعضی آهنگ ها رو بزنم. اما نه زیاد خوب. خلاصه اینکه تا تابستون سرم شلوغ و نمیتونم برم کلاس اما میخوام خودم تا اون موقع یه تمریناتی داشته باشم. اگر کتاب یا هر چیزی برای آموزش گیتار الکتریک و نت خوانی سراغ دارید بگید تا من تهیه کنم .

اون طوری که شما نواختید کار اصولی ای نیست. ولی گوش کردن بسیار کمک کننده هست. اگر وقت کلاس رفتن ندارید بهتره تا اون موقع اطلاعات موسیقیایی خودتون رو بالا ببرید. کتاب رو که خودتون طالب هستید. کتاب های تئوری موسیقی و تاریخ موسیقی راک و ... بسیار کمک کنندهن هستند.

فعلا:
تئوری موسیقی مصطفی کمال پورتراب (ویراستهای جدید)

بسیار به دردتون میخوره برای یادگیری تئوری.

vioman
28-03-2009, 10:57

من تخصصم گیتار نیست
اما به این ایمان پیدا کردم که گوشی نواختن در ابتدای کار خیلی در آینده مشکل ساز میشه
گوشی نواختن وقتی میتونه مفید باشه که ساختار موسیقیایی ذهن شکل گرفته باشه ، در غیر این صورت ما رو به ملودی های شخصی نزدیک و از موسیقی دور میکنه (البته این نظر شخصی منه ، چون چند هیچی اندازه ی پاک کردن گوشی نوازی از ذهنم من رو اذیت نکرد:19:)

دوست خوبمون Lyth اشاره ی بجایی کردند.
بالا بردن دانش تئوریک موسیقی کمک خیلی زیادی در آینده به شما میکنه ،
در کنار کتاب استاد پورتراب میتونید از
مبانی موسیقی ( مهندس محسن جوکار)
تئوری بنیادی ( استاد پرویز منصوری ) استفاده کنید.
اگر هم قصد آشنایی با موسیقی ملی ایران رو داشته باشید بهتره از کتاب نظری به موسیقی (استاد روح الله خالقی) استفاده کنید.
به نظر من برای شروع مبانی موسیقی خیلی کتاب مناسبیه:20:

iranian_ boy
28-03-2009, 12:42
ممنون از راهنمایی. درست میگید اتفاقا من هم از یکی از دوستام شنیدم که میگفت گوش نوازی در ابتدای کار خوب نیست. خودش هم این وضعیت رو تجربه کرده بود.

Gamemaster
28-03-2009, 14:33
شما هنوز سبكتونرو نگفتيد چون شروع با پايه درست ولي بعدا كه بايد بريد تو تخصص خودتون مشكل پيدا ميكنيد ها
از ما گفتن بود

sltavakoli
30-03-2009, 00:06
اقا من تعداد زیادی سوال توی ذهنم فوران کرده:

1- کسی تا حالا گیتار با مارک پویا دیده؟خوبه؟

2-گیتار فقط یه جور کوک میشه؟یعنی فقط یه استاندارد خاص داره و به هرکی بدی همون جوری یرات کوک میکنه یا نه چند تا کوک

متفتوت داره و هر کدومشو یه جا استفاده میکنن؟

3-برای کوک گیتارم یه دیاپازون خربدم.میخواستم ببینم خوب هست یا نه؟یعنی دقیق کوک میکنه؟راستی روی عدد دیاپازون رو

روی چند بزارم؟الان روی 442 هست.

4-اگه خواستم برم کلاس گیتار کدوم رشتشو برم؟یه توضیحی بدید.مثلا اگه رفتم پاپ دیگه نمیتونم با ناخون گیتار بزنم؟

یا اگه رفتم فلامینگو دیگه نمیتونم اهنگ های ایرانی رو بزنم؟

دستتون درد نکنه.

Gamemaster
30-03-2009, 00:57
1-نميدونم
2-كوك 2 نوع داريم :استاندارد-كاستوم كه بستگي به شخص يا اهنگ داره
3-بله دقيق كوك ميكنه
4-رشته؟ در كل ما 2 نوع تيوري داريم يكي كلاسيك يكي الكتريك
كلاسيك به الكتريك نميشه
الكتريك به كلاسيك ميشه
بعدش اين فلامينگو چيه كه ميگيد؟ ما كه همجين چيزي نداريم
كلا گيتار به 4 گروه تقسيم ميشه:
كلاسيك
اكوستيك
الكتريك
بيس

Leyth
30-03-2009, 14:16
1. قلابیه. نخرید ... نخرید ... نخرید.
2. برای گیتار کوک زیاد هست، ولی کوک استاندارد همون ملا رسول سیمی ِ خودمون هست!
Mi , la , re , sol , si , mi
(از بالا به پایین و از بم به زیر)

و یک کوک آلترناتیو هست که :
بم ترین سیم، از بم ترین سیم درِ کوک استاندارد بم تر هست.
و زیر ترین سیم هم از زیر ترین سیم در کوک استاندارد زیر تر هست.

Do , sol , re , la , mi , sol

و کوک نشویل که یک اکتاو زیر تر از کوک استاندارد هست.

3. بسامد لا 440 هست. (توی دیاپازون می نویسه: A=440
دیاپازون کوک نمی کنه! شما کوک می کنید! اگر دیاپازون الکتریکی باشه، شما بسامد نت لا رو بهش میدید، و اون با توجه به صدایی که از تک تک سیم های شما در میاد، رنگ چراغش سبز و یا قرمز میشه.
پیشنهاد می کنم از این دیاپازون استفاده نکنید.
دیاپازون الکترونیکی گوش شما رو تنبل میکنه. وابستگی به یک دستگاه جلوی پیشرفت شما رو میگیره. بهتره که خودتون توسط یک دیاپازون غیر الکتریکی (یا دیاپازون لا با بسامد 440، و یا دیاپازون سوتی که یک اکتاو از نت های کروماتیک رو داره) کوک کنید.
در هر صورت میل خودتون هم هست، هرجور که راحتید!

4. نه. هرجوری بزنید، هر جور دیگه ای هم میتونید بزنید.
در یادگیری یک ساز، رشته معنی نداره. مگر تقسیم آموزش به دو بخش نوازندگی و آهنگ سازی.

كلا گيتار به 4 گروه تقسيم ميشه:
كلاسيك
اكوستيك
الكتريك
بيس

فکر نکنم.
در حالت کلی گیتار به دودسته تقسیم میشه.
اکوستیک
الکتریک

بیس جزئی از الکتریک و کلاسیک جزئی از اکوستیک هست.

اصلا بگذارید شفاف سازی کنم: آکوستیک یعنی غیر الکتریک. ما کلاسیک رو از زیر مجموعه ی آکوستیک بیرون نمیاریم. فقط به گیتار آکوستیکی - که مثل گیتار الکتریک دارای سیم های فلزی هست - می گیم Steel-String Acoustic Guitar

و در مقابل به گیتار آکوستیکی که داراری سیم های نایلونی (به سبک قدیم که به جای نایلون از روده استفاده میشد) هست می گیم Nylon-String Acoustic Guitar یا کلاسیک.

Havbb
30-03-2009, 14:20
بعدش اين فلامينگو چيه كه ميگيد؟ ما كه همجين چيزي نداريم
فلامینکو یه سبک موسیقیه.... یه جور دستگاه موسیقی...

Gamemaster
30-03-2009, 14:21
من بازترش كردم وگرنه اوني گفتين درست بود
ولي در يادگيري گفتين يك كلاسيك كار چطوري ميتونه الكتريك بزنه؟ايا بنظر شما ميشه؟

sltavakoli
30-03-2009, 16:21
اقا من نفهمیدم دیاپازون الکتریکی و غیر الکتریکی چیه.

اینی که من دارم یه دستگاه کوچیک (اندازه ی موبایل) که میزاریش روی بدنه ی گیتار.بعد هی یکی یکی سیم ها رو به صدا در میاری

تا چراغش سبز بشه (البته به ترتیب : A e و ....)

این بده یا خوبه؟

Gamemaster
30-03-2009, 16:24
ميزاريش؟
مگه ورودي سيم نداره؟ گيتارت چيه؟(كلاسيك يا الكتريك)

Leyth
30-03-2009, 20:10
من بازترش كردم وگرنه اوني گفتين درست بود

بله حرف شما درسته. ولی بهتره که ابتدا به دو دسته تقسیم بندی کنیم.

دوست عزیز :31:
اول باید مشخص کنیم که منظور هرکدوم از ما "سبک" هست یا "ساز" !!

اونی که گیتار کلاسیک کار کرده، می تونه همون سبک رو روی گیتار الکتریک اجرا کنه. ولی نمی تونه سبک راک یا بلوز یا هوی متال رو با اون گیتار الکتریک اجرا کنه. مگر اینکه اون سبک ها رو یاد بگیره.
البته یک کلاسیک کار، می تونه از روی نت یک قطعه ی راک یا بلوز رو اجرا کنه. ولی چون با تکنیک ها آشنایی نداره، کارش سخت هست و باید تکنیک ها رو یاد بگیره.
حالا ممکنه این یک سوء تفاهم ایجاد کنه: آیا وجه تمایز دو تا سبک فقط تکنیک هست؟ خیر!
خیلی چیزها هستند که دو تا سبک رو از هم متمایز می کنن. و بهتره که نوازنده یک سبک رو بیشتر کار کنه و اون رو سبک اصلی خودش بدونه.

اینی که من دارم یه دستگاه کوچیک (اندازه ی موبایل) که میزاریش روی بدنه ی گیتار.بعد هی یکی یکی سیم ها رو به صدا در میاری

این بده یا خوبه؟

زیاد مفروق نیست! یعنی فرقی نداره. دیاپازون غیر الکتریکی رو بهش میگن؟ تیونر!
حالا بحث روی گذاشتن روی بدنه یا نذاشتن نیست... میکروفون داره و اون صدا رو میگیره.
من به شما گفتم که این طوری، این تیونره که به شما میگه گیتارتون کوک هست یا نیست. و توصیه کردم که هرچه زودتر از زیر یوغ این لامصب بیاید بیرون!

سبز هم خوبه یعنی کوک شده.

sltavakoli
30-03-2009, 20:42
پس چه جوزی کوک کنم؟

sltavakoli
30-03-2009, 20:46
ميزاريش؟
مگه ورودي سيم نداره؟ گيتارت چيه؟(كلاسيك يا الكتريك)

چرا.هم سیم به دستش وصل میشه هم میشه خودشو روی بدنش بزاری.ولی من نمیفهمم چرا ادمو تنبل میکنه.

یعنی منظور شما اینه که ادم باید خودش با گوشش بفهمه که کی گیتار کوک هست؟

راستی شما مطمین هستید که گیتار پویا تقلبی هست؟البته فقط توی اصفهان تولید میشه.6 ماه ضمانت+برگه

فروش داره.

Gamemaster
30-03-2009, 21:32
من نگفتم اينو منظورم من اين بود با اين هم ميشه كوك كرد با گوش هم ميشه كوك كرد
الان مگه كوك نكردي باهاش ؟
الان من سوالي پيش اومد سوال شما اين بود كه اين كار چطوري صورت ميگيره يا اينكه انجام بدين يا ندين؟
گيج شدم خودم هم:31:

sltavakoli
30-03-2009, 22:46
بلدم چه جوری انجام میگیره.

این که انجام بدم یا ندم مهمه.

اصلا هیچی.

سوالم اینه:

گستار پویا خوب هست یا نه؟چون دیگه همین 3 ساعت پیش خریدمش.فکر کنم خوب باشه.در ضمن فقط توی اصفهان تولید میشه.

Gamemaster
30-03-2009, 22:55
ديگه خريديش الان ميپرسي.:31:
چند خريدي؟ يه عكس بگير ما هم لذت ببريم اگه ممكنه:10:

Leyth
31-03-2009, 03:16
بلدم چه جوری انجام میگیره.

این که انجام بدم یا ندم مهمه.

معذرت...

انجام بدید. با تیونر کوک کنید ولی سعی کنید که گوشتون رو تمرین بدید تا هرچه سریع تر بتونید با گوش کوک کنید.

vioman
31-03-2009, 05:50

این بده یا خوبه؟

دوست عزیز

دیاپازون ها 3 نوع هستند

1-دیاپازون های U شکل تک نت که با ضربه صدا تولید میکنند و بیشتر روی نت لا تراش خوردند.

2- دیاپازون های مالتی نت که با جریان هوا چند صدای خاص یا یک اکتاو کامل رو تولید میکنند.

3- دستگاه های الکترونیکی دیاپازون که با دریافت فرکانس از طرف ما صدای اون رو تولید میکنند.
(دیاپازون های نرم افزاری هم جزو این رده هستند)

اما تیونر ها همه الکتریکی هستند ، در اصل تیونر ساختاری عکس دیاپازون داره
دیاپازون (مخصوصا نوع الکتریکی) فرکانس رو به صورت عدد از ما دریافت میکنه و صدای اون رو تولید میکنه
اما تیونر دستگاهیه که صدا رو دریافت میکنه و عدد فرکانس اون رو به ما میده .

manya-atashin
02-04-2009, 00:23
در مورد قيمت و ... اطلاعات ميخواستم
ممنون

vioman
04-04-2009, 23:41
در مورد 3 تار و قيمت و ... اطلاعات ميخواستم
ممنون

دوست عزیز

شما تا چه حد از سه تار اطلاعات احتیاج دارید؟

ساز سه تار یک ساز سبک از سری ساز های زهی زخمه ای هستش که شباهت ظاهری و ساختاری به ساز تار داره.
با این تفاوت که از یک کاسه ی گلابی شکل تشکیل شده.
دارای 4 سیم (2 سیم هم صدا کوک می شود) کاملا چوبی و پرده بندی شده است(28 پرده)
کوک استاندارد سیم های سه تار (دو - سل - دو) هستش و بوسیله ی ناخن انگشت سبابه نواخته میشه ( اصطلاحا مضراب زده میشه)
صدای این ساز به دلیل نوع نوازندگی و ساختار آکوستیکی اون به نوعی ضعیف هستش و خیلی اون رو سازی یک نفره میدونن.
امروزه سبک نوازندگی این ساز به حدی پیشرفت داشته که ارکستر های ملی و گروه های بزرگ موسیقی هم از این ساز استفاده میشه .

قیمت این ساز بسته به کیفیت اون از حدود 30 هزار تومان شروع میشه تا قیمت های بالا.:20:

Scary Feelings
07-04-2009, 10:09
سلام...
من میخوام گیتار الکتریکی کار کنم...میخواستم بدونم یه گیتار الکتریکی (Fender Stratocaster) که برای شروع به کارم بیاد و خیلی هم گرون نباشه (در حد 200-250) هست؟

Gamemaster
07-04-2009, 13:45
دوست من حالا چه اين چه غير از اين كارتون راه ميندازه
مارك اريا هستش
استارسان هستش
حتي esb قلابي هستش با اين قيمت
دست دو كه ميتوني گير بياري
ايبانز هم هستش ولي 100-200 گرونتر ميشه
سوالي بود بپرس

Scary Feelings
07-04-2009, 17:55
دوست من حالا چه اين چه غير از اين كارتون راه ميندازه
مارك اريا هستش
استارسان هستش
حتي esb قلابي هستش با اين قيمت
دست دو كه ميتوني گير بياري
ايبانز هم هستش ولي 100-200 گرونتر ميشه
سوالي بود بپرس
خوب شما کدومش رو پیشنهاد میکنید؟! من هیچ اطلاعاتی از گیتار الکتریکی ندارم...اگه رفتم مغازه بگم چه مدلی میخوام؟!

Gamemaster
07-04-2009, 18:40
كلا براي گيتار برقي بايد به چند اصل توجه كرد:
1.نوع چوپ دسته
2.ضخامت دسته
3.پيكاباش(مهمترين قسمت)
اين فاكتورها 100 توي اون مدلها با اين رنج قيمت نميشه پيدا كرد
چون شما تازه شروع ميكنيد بود و نبود اين فكتورها مهم نيست ولي در اينده براي سطح فوق حرفه اي(كه در اصطلاح ما گيتار برقي كاران بهش Speed Killing ميگيم اين فاكتورها لازم ميشه)
از اون مدلها هر كدوم رو گرفتين مهم نيست مهم در اينده

به مغازه دار بگين من اين ماركو ميخام اونم به شما ميده همين
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D

The_Last_Samurai
08-04-2009, 15:07
سلام..
دوستان می خوام یه کیف جدید برا ویولنم بخرم..من اهوازم..اینجا این کیفی که من می خوام زیاد نیست و همه میگن باید سفارش بدیم بیارن....الان یه کیف دور فلزی شیک رمز دار خوشگل چه قیمت توی تهران؟؟؟؟؟می خوام ببینم اگه اختلاف زیاده که بزارم هروقت اومدم تهران بخرم....اگه عکس هم بذارید ممنون میشم...اگر شاپ اینترنتی هم هست که بفروشه بازم ممنون میشم معرفی کنید..
ممنون.

راستی...بعد از 3 سال کار کردن فکر کنم دیگه وقتشه که سازم عوض کنم..من زیاد توی کار خرید و فروش نبودم..
چه مارکی برا ویولن خوبه؟؟و ساخت کجاست؟؟؟؟قیمت مهم نیست..البته اگه قیمت هم بگید ممنون میشم!...

root professional
08-04-2009, 23:04
خوب شما کدومش رو پیشنهاد میکنید؟! من هیچ اطلاعاتی از گیتار الکتریکی ندارم...اگه رفتم مغازه بگم چه مدلی میخوام؟!

برای گیتار الکتریک خریدن باید خیلی چیزا رو بدونی پس اصلا عجله نکن.
بهتره که یکم صبر کنی و با قیمت حدود 700 800 میتونی چیزی پیدا کنی که یکم بدرد بخور باشه.
اساسی ترین اصل مسئله روانیه یعنی ظاهر گیتار باید با نوع آهنگی که میخوای بزنی بخونه بقیه چیزا تقریبا با همین مورد اول مشخص میشن.
اول از همه باید یه سری اطلاعات پایه ای داشته باشی مثل اینکه Pickup چیه Whammy چیه و مدلهاش چه فرقی با هم دارن.که خوب نمیشه همش رو توضیح داد و خیلی برای چیزی که من میخوام بگم لازم نیست.
انواع گیتار الکتریک از نظر ظاهر اینها هستند(پیشاپیش اگر کم و کاستی در لیست هست خواهش میکنم دوستان کمک کنند):

سری Fender:
این سری دست آدمهای بسیار معروفی بوده از جمله Eric Johnson (عشق من) و Malmsteen (عشق استادم!) و David Gilmour و خیلیای دیگه

سری Gibson:
این سری خیلی قدیمیه و دست آدمهای معروفی بوده (مثل اسلش و کارلوس سانتانا) و بیشتر برای زدن آهنگهای تو مایه بلوز استفاده شده اما میشه باهاش هوی متال هم زد ولی همون که گفتم از لحاظ روانی جواب نمیده.

سری ESP:
این سری هم دست کرک همت و جان پتروچی و خیلیای دیگه هست بسیار برای هوی متال و سرعتی جواب میده.

یه مدل دیگه ای هم هست که فکر نمیکنم خیلی طرفدار داشته باشه اون هم مدل الکتروآکوستیکه

كلا براي گيتار برقي بايد به چند اصل توجه كرد:
1.نوع چوپ دسته
2.ضخامت دسته
3.پيكاباش(مهمترين قسمت)
اين فاكتورها 100 توي اون مدلها با اين رنج قيمت نميشه پيدا كرد
چون شما تازه شروع ميكنيد بود و نبود اين فكتورها مهم نيست ولي در اينده براي سطح فوق حرفه اي(كه در اصطلاح ما گيتار برقي كاران بهش Speed Killing ميگيم اين فاكتورها لازم ميشه)
از اون مدلها هر كدوم رو گرفتين مهم نيست مهم در اينده

به مغازه دار بگين من اين ماركو ميخام اونم به شما ميده همين
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D

این چیزایی که شما میگین درست اما کسی که هنوز ساز نخریده از کجا باید بفهمه مثلا Ash - Rose Wood بگیره یا چیزه دیگه؟!
اگه قرار به تبلیغات باشه دوست عزیز بهترین مدل گیتار رو در امضای من مشاهده می کنی برو همینو بگیر!!

Gamemaster
08-04-2009, 23:37
يه جيزو اضافه كنم كه خود ساز ساز يعني نميشه گفت اين براي اين اهنگ خوبه يا نه(در مقياس باز)
تنها چيزي كه سازوهارو از هم متمايز ميكنه كه 2 پست قبل گفتم در موردش

black sky
13-04-2009, 09:47
سلام.کسی در مورد گیتار اسپانیش valencia B-106 N اطلاعی از قیمت و کیفیتش نداره؟

Gamemaster
13-04-2009, 15:05
دوست من ماركشو اشتباه نوشتي؟
چ.ن با اين مشخصات چيزي پيدا نكردم

black sky
13-04-2009, 16:08
دوست من ماركشو اشتباه نوشتي؟
چ.ن با اين مشخصات چيزي پيدا نكردم

مارکشو مطمئنم چون از روی خوده گیتارش دیدم.صدای خیلی خوبی داره ماله خوده اسپانیا هم هستش دسته دوم هست میخاستم ببیتم 200 تومن ارزش داره.با یه استاد رفتم دیدیمش گفت گیتاره خوبیه قیمتش گفت 250 که چون آشنابود 200 راضی شد

Gamemaster
13-04-2009, 16:11
اگه استادت تاييد كرده كه خوبه
حتي 200 خوبه چون تا 400 هم سراغ دارم

با اين 200 كاورهم بگير كه برد تو كرده باشي

Oracle_Eldorado
13-04-2009, 22:03
ببخشید دوسان کسی آموزش ارگ داره ؟
ممنون میشم واسم بزاره اگه هست .

Gamemaster
13-04-2009, 23:14
2 تا لينك تصويري ببينين بكارتون مياد:

pooria_k2
20-04-2009, 10:29
سلام من میخوام پرکاشن بگیرم میشه راهنماییم کنین؟:46:

Gamemaster
20-04-2009, 13:27
پرکاشن اون دوتا تبل بزرگهايها اينو ميخاين يا درام؟؟

pooria_k2
23-04-2009, 16:56
منظورتون رو متوجه نمیشم! (درام دیجیتالی یا همون v drum منظورمه)

Gamemaster
23-04-2009, 19:15
از ديجيتالي چيزي نميدونم
اگه انالوگي خاستي در خدمتم

vioman
24-04-2009, 05:46
سلام من میخوام پرکاشن بگیرم میشه راهنماییم کنین؟:46:

منظورتون رو متوجه نمیشم! (درام دیجیتالی یا همون v drum منظورمه)

دوست عزیز
سوال شما از پرکاشن شروع شد و تا الان به درام دیجیتال ختم شده.
تقریبا میشه گفت سوال شما به 3 یا 4 ساز مختلف اشاره میکنه
منظور دقیق شما کدوم سازه؟

pooria_k2
24-04-2009, 12:39
بهتره بگم درام دیجیتالی چون تومبا و تبل هم جز پرکاشن حساب میشن!:31:

Gamemaster
24-04-2009, 14:12
دوست من همنطور كه گفتم من از ديجيتالش چيزي نميدونم ولي ميخاستم بگم كه اگه ميتوني يه انالوگشو بگير اگه مشكل جا نداري چون حالي كه اين ميده اون فكر نكم بده يه پيشنهاد از طرف كسي كه تست كرده انالوگو :31:

kiwi
24-04-2009, 14:40
بهتره بگم درام دیجیتالی چون تومبا و تبل هم جز پرکاشن حساب میشن!:31:

ايني كه شما ميگي دارم ديجيتاله ارزون ترين مدل چينيش كه سداي اسباب بازي ميده 450.000 تومنه تا 5 مليون به اي مدل توي برند رولند ميگن v-drums كه از 2.000.000 تومن شروع ميشه

pooria_k2
24-04-2009, 16:31
من خودم آنالوگو بیشتر دوست دارم ولی دوستم تو یه گروه (میرن تو عروسیا:31:) اون گفت چون برای گروه
پرکاشن زن لازم داریم دیجیتالی بگیری بهتره! با خودم گفتم اگه یه 1.5 خرجش کنم بعد از یه مدتی پولش درمیاد!
حالا با 1تومن چی میتونم بگیرم (هم انالوگ هم v drum)

حالا برای شروع کدوم خوبه!

Gamemaster
24-04-2009, 16:42
يه مارك هستش 5 تيكه بدرد راك ميخوره بنام پالس اين جنس ورقهاش خوب كار كرده و پدالشم خوبه
اينم كه الان ميگم تو گروه خودم هستش
ماپكث دوبل پدال مخصوص متال سري كامل پك هستش
واقعا جنسشم خوبه
اينو قيمتش اون موقع كه خريد 1.500 خرديد الان قيمت ندارم
(منم وسوسه شدم بگيرم :31:)

pooria_k2
24-04-2009, 23:48
به درد عروسی(!) میخوره؟؟! آخه اگه 1.5 خرج کنم که بزارم تو خونه چه فایده داره!
برای شروع اینی که گفتین خوبه؟ (پایین تر مدل خوب چی هست؟)
و برای آموزش چی کارکنم؟خودم بزنم یاد میگیرم؟:8:

Gamemaster
25-04-2009, 00:32
اخه عروسي جاي اين چيزاست(شوخي)
پاينترين قيمت ميتونين از 300-400 پيدا كنيد
براي يادگيري هم يه چيزاي اوليه داره كه بايد ياد بگيريد
براي شروع هر چيزي بگيرين فرقي نداره

pooria_k2
25-04-2009, 00:52
میشه یکم بیشتر توضیح بدین!
چه مدلی بگیرم! و برای آموزش چیکار کنم! آخه اینجا آموزش درام نمیدن!

Gamemaster
25-04-2009, 01:07
چيرو توضيح بدم؟
اخه يه اشكال تو كاره كه اين ساز با سبكها كاراييش فرق ميكنه
الان براي شما چند تيكه خوبه خوب همونو بگيريد
براي مارك هم من همون 2تا رو ميشناسم با توجه به بوجتون انتخاب كنيد
اموزشم هم كه هر سازي يه اموزشه اوليه ميخاد
يه پيشنهاد:اگه واقعا علاقه دارين اين سازو بگيرد صرفا براي گفته كسي نباشه چون هم نسبتا گرون هم جاگير
براي مصرف در عروسي فكرنكنم كه احتياج به خرج زيادي باشه تو عروسا كه الان بيشتريا كيبورد ميارن
اگه واقعا هدف جديه بريد از يه اين كاره تو عروسها ميره بپريسن اگه براي گروه متال بود ميدونستم بيشتر كمك كنم شرمنده

kiwi
25-04-2009, 08:36

میشه یکم بیشتر توضیح بدین!
چه مدلی بگیرم! و برای آموزش چیکار کنم! آخه اینجا آموزش درام نمیدن!

خوب تو قبرستون كه كلاس نيست

ولي من ميگم 1 درام انالوگ معمولي بگير.اگه اقتصادي هم حساب كني 1 درام 5تكۀ ژاپني واسه تو 500تومن با 1 دست سنج رديف كلا 800 تومن ميشه اگه تو خونه اتاق شخصي داري عايق كردن درو ديوار با بهترين مواد هم خيلي خرج برداره 400 تومن كه كلا ميشه 1.200
تو عروسي هم درام بهتر جواب ميده

pooria_k2
25-04-2009, 11:27
میشه یه مدل خوب بگین:10: و برای آموزش چی؟خودم یاد میگیرم؟
چون اینجا (همون طور که حاجی کیوی گفت)آموزش نمیدن!(سایتی برای آموزش هست؟)

چيرو توضيح بدم؟
الان براي شما چند تيكه خوبه خوب همونو بگيريد
براي مارك هم من همون 2تا رو ميشناسم با توجه به بوجتون انتخاب كنيد
اموزشم هم كه هر سازي يه اموزشه اوليه ميخاد
يه پيشنهاد:اگه واقعا علاقه دارين اين سازو بگيرد صرفا براي گفته كسي نباشه چون هم نسبتا گرون هم جاگير
براي مصرف در عروسي فكرنكنم كه احتياج به خرج زيادي باشه تو عروسا كه الان بيشتريا كيبورد ميارن
اگه واقعا هدف جديه بريد از يه اين كاره تو عروسها ميره بپريسن اگه براي گروه متال بود ميدونستم بيشتر كمك كنم شرمنده

من خودم به این ساز علاقه دارم و کسی بهم نگفته.فقط چون v drum صداش رو میشه تنظیم کرد گفتم
برای شروع اونو بگیرم که دیگه پشیمونش شدم! راستی این صدای درام در چه حده؟