مشاهده نسخه کامل
: یزدیها بیان تو!!!
senjed1349
10-02-2008, 17:46
بچوکا اینم یتا ترانه یزدی.(مدیر کلاس):27:
سيامك جان سلام
دستت درد نكنه
خيلي خش بود من خو حض بردم
ماشالا.... ها والا ... نه والا...:31:
senjed1349
10-02-2008, 17:50
ادامه » صنایع دستي استان يزد
شعربافی: از مهمترين صنايع دستي يزد، شعربافي و محصولات مختلف اين صنعت است. شعربافي در ابتدا توسط زنان انجام مي شد، اما رفتهرفته اين هنر به يک كار كارگاهي و مردانه تبديل شد. تا چند سال پيش صداي كار دستگاههاي شعربافي در بيش تر كوچههاي يزد شنيده میشد. كارهاي شعربافي متنوع و دستبافتههاي آن عبارت اند از: ترمه زریبافی، شمد، دستمال، مخمل، دارايی، چادرشب، قناويز و دندانی.
ترمه: ترمهبافي در استان يزد سابقهاي بيش از دويستوپنجاه سال دارد و همواره جزو سوغات مهم اين شهر و يكي از اقلام صادراتي آن بوده است. ترمه پارچهاي است در نهايت زيبايي كه تار آن از ابريشم طبيعي و پودش از ابريشم نخ، پشم و كرک الوان است. در گذشته ترمه را با دست میبافتند، از اين رو به آن «انگشتباف» نيز میگفتند. اما در حال حاضر توليد آن نيمه دستي است. انواع ترمه عبارتند از: شال چارقدی، شال بندی، شال راهراه، شال محرمات، شال اتابكی، شال كشميری، شال رضايی، شال اميري و شال يزدی. معروفترين نقشهاي ترمه عبارتند از: طرح جام، بته كشميری، بته اژدری، رضا تركی، گلزار، قاب قرآن، خجسته،تاجي و نقوش جديد.
زریبافی: زریبافي از بافتههاي قديمي است كه قدمت آن به دوره ساسانيان میرسد. در گذشته مراكز عمده توليد آن شهرهاي اصفهان، ابيانه، يزد و كاشان بود.
شمد: نوعي پارچه ابريشمي است كه به عنوان روانداز در فصل تابستان استفاده میشود. شمد اغلب داراي نقشهاي ساده و چهارخانه است.
دستمال: دستمالبافي در كارگاههاي كوچک صورت میگيرد. دستمال يزدي در ابعاد و طرحهاي متنوع در تمام نقاط كشور خريدار دارد. معروفترين طرحهاي دستمال يزدي عبارت اند از:عشايری، ابريشمی، مرسريزه. در حال حاضر، ماده اوليه اين بافتهها ابريشم مصنوعي (ويسكوز) است.
مخمل: توليد اين پارچه به طور دستبافت در يزد انجام میشود. در بافت مخمل يزدي از ابريشم استفاده میكنند.
دارايی: دارايي از بافتههاي زيبا و ويژه يزد است. براي تهيه دارايی، نخهاي تار را قبل از بافت به روشهاي خاصي رنگ میكنند، به طوري كه پس از بافت، نقشهاي متنوعي در آن پياده میشود. ماده خام دارايي قبلاً ابريشم خالص بود و اكنون ابريشم مصنوعي است.
چادرشب: در يزد و اردكان دو نوع چادرشب بافته میشود. گونه نخست، نازک و نقشدار است و به چادر شب رختخواب پيچ معروف است. گونه دوم، ضخيمتر بوده و براي حمل علوفه و فرآوردههاي كشاورزي به كار مي رود و به آن چادرشب بياباني میگويند.
قناويز: قناويز از پارچههايي است كه با ابريشم بافته میشد و امروز به فراموشي سپرده شده است.
دندانی: دنداني يا گل خورد پارچهاي است كه بافت آن ساده به نرمي رسد، اما زحمت بسيار دارد. اين پارچه به پارچه جامه زرتشتيان شهرت دارد.
گيوهبافی: بافتني و سرگرمي زنان روستايي هنگام فراغت از كار است. زنان با استفاده از نخ پنبهاي و سوزن گيوه میبافند. در مناطقي مانند تفت، مهريز، خوانزا، نير، بهاباد هنوز گيوهبافي ادامه دارد. پس از آن كه بافت رويه گيوه توسط زنان به اتمام رسيد، مردان كار دوخت آن را انجام میدهند. به اين عمل تختكشي میگويند. در گذشته تخت گيوه را از چرم و لته (پارچههاي سر قيچي) درست میكردند؛ اما در سالهاي اخير از تخت لاستيكي استفاده میكنند.
حصيربافی: حصيربافي يا بافت بوريا كه با استفاده از الياف درخت خرما است، در مناطق مختلف استان يزد چون بافق، طبس، بهاباد، مباركه و ورستاني «زردين» اردكان رواج دارد. مهمترين مراكز توليد اين صنعت در مناطق طبس و بافق متمركز است. انواع توليدات حصيري عبارت اند از: انواع كلاه، بادبزن، جارو، سبد و پادری.
خورجينبافی: لبافي يا خورجينبافي از ديرباز در شهرهاي اشكذر و اردكان رواج دارد. خورجين بيش تر مورد استفاده روستاييان است. ماده اوليه خورجين، نخ پنبه است كه آن را مانند زيلو بردارهاي عمودي ميبافند و نسبت به زيلو نقش كم تري دارد.
روفرشی: پارچه نخي يا پنبهاي ضخيمي است كه به صورت راهراه در رنگهاي سياه و سفيد و يا آبي و سفيد بافته میشود.
سفره: پارچه چهارگوش پنبهاي است كه توسط زنان روستا بافته و رنگ رزي میشود. از اين بافته براي سفره خميري يا موارد ديگر استفاده میكنند.
احرامی: پارچهاي است پنبهاي در اندازههاي 100×70 سانتي متر كه براي مصرف حجاج بافته میشود.
از ديگر صنايع دستي استان میتوان به قلمزنی، شيشهگری، چرمسازی، موتابي و نمدمالي اشاره كرد.
ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد
Persian Warrior
11-02-2008, 09:39
اقا هيچ كه مره راهپيمايي؟
sonata20
11-02-2008, 12:10
اقا هيچ كه مره راهپيمايي؟
من امرو رفتم با چند تا از دوستام .
اقه حال داد .:46:
یتا گروه اورده بودن شیپورک مزد شعر به لاله در خون خفته را مخوندن.:21:
فکر کنم یکی از تفریحات یزدی جماعت، رفتن به راهپیمایی، روضه و مراسمات اینچنینی باشه!
Persian Warrior
12-02-2008, 17:58
راسم ميگي خوبه خو ني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مانم رفتم همراه زيرو سكتور و بقيه فاميلا.............
روضه خشه راهپيمايي علاوه تر خشه....................
مگم سناتا اين اواتارت منو ياد قبرسون مندازه (ببخشتا)
senjed1349
12-02-2008, 18:14
منم موافقم
اگه نگاتيوش كني عين عكساي رو سنگ قبر ميشه :31:
اينم نمونش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.نقشه خیابونهای یزد رو دارید؟؟ آدرس بدید ممنون میشیم..
2. کرایه تاکسی مسیرهای مختلف یزد رو اگر بذارید :11:
منم دارم میام یزد ...
senjed1349
14-02-2008, 07:37
1.نقشه خیابونهای یزد رو دارید؟؟ آدرس بدید ممنون میشیم..
منم دارم میام یزد ...
خيلي خوش اومدي
چن تا آدرس برا نقشه يزد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نقشه يزد برا موبايل:
Persian Warrior
16-02-2008, 17:23
اقا مس اين كه اگه من نباشم اي تاپيك زير گله نه
چرا هيش تاتون نميد اههههههههههههههههههه.
hossein-p30-f
17-02-2008, 19:02
اقا مس اين كه اگه من نباشم اي تاپيك زير گله نه
چرا هيش تاتون نميد اههههههههههههههههههه.
هییییییییی یادش به خیر که جوونیام همرا سوناتا ((و دوستان دیگه)) تاپیک زیر گل که چه عرض کنم تو آسمونا نگه داشته بودم :27: ((به جزء اون چند روزی که جوک و اینا مزاشتم رو مگم))
سوناتا دیگه قرار ملاقات نهشتی:31:
sonata20
18-02-2008, 16:18
فکر کنم یکی از تفریحات یزدی جماعت، رفتن به راهپیمایی، روضه و مراسمات اینچنینی باشه!
آره احتمال زیاد همین طوره .
ولی من یزدی نیستم.
من راهپیماییش رو هستم (البته با چند تا دوست با حال و شوخ)نه چند تا بچه آخوندک.:27:
ولی اونای دیگش رو نیستم.:41:
sonata20
18-02-2008, 16:23
راسم ميگي خوبه خو ني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مانم رفتم همراه زيرو سكتور و بقيه فاميلا.............
روضه خشه راهپيمايي علاوه تر خشه....................
واقعن که :13::13::13::13::13::13::13::13:
من رو این چیزا خیلی حساسم.نمیدونستم اینقد برو بچ تا پیک بی........ هستند.
من دوست دارم آواتورم این یا هر چیز دیگه ای باشه به کسی چه ربطی داره:5:(ببخشتا)
در ضمن این یکی از طراحی های خودم هست .اجازه نمیدم کسی به من یاکارای من توهین کنه.
sonata20
18-02-2008, 16:34
هییییییییی یادش به خیر که جوونیام همرا سوناتا ((و دوستان دیگه)) تاپیک زیر گل که چه عرض کنم تو آسمونا نگه داشته بودم :27: ((به جزء اون چند روزی که جوک و اینا مزاشتم رو مگم))
سوناتا دیگه قرار ملاقات نهشتی:31:
ای بابا این یزدیا که خیرشون به کسی نمیرسه .حتی یه تاپیک پکسنی.
نه همون قرار مون که دو نفری بودیم کافیه.
در ضمن دوستان من دیگه بسمه.هر چی پست گذاشتم .آخه نه که خیلی ازم تعریف میشه منم تشویق میشم.
من دیگه نمیام زیاد تاپیک ماهی یه دفعه میام .برای تجدید دیدار با دوستان.که نگید بی معرفتم.:10:
تعداد پستها 210 پست در چهار ماه.(برای حسن نیت)
Persian Warrior
19-02-2008, 18:36
اههههههههههههههههه
اهههههههههههههههههههههه
سناتا جون ببخشد چرا نا راحت ميشي من كه حرف بدي نزدم خوب همون اول مگفتي كار خودته
قهر نكن ديه اه .چرا مسله بچكا شدي من كه از تو كوچيكترم قهر نمكنم
راستيييييييييي قرا ر كجا هه
قضيه چيچيه هان
كجا هه
من و زيرو سكتور هم چون بيكارم ميم
sonata20
24-02-2008, 21:54
[
quote=Persian Warrior;2116073]اههههههههههههههههه
اهههههههههههههههههههههه
سناتا جون ببخشد چرا نا راحت ميشي من كه حرف بدي نزدم خوب همون اول مگفتي كار خودته
حرف راست رو میگن از بچه باید بشنوی:20:
قهر نكن ديه اه .چرا مسله بچكا شدي من كه از تو كوچيكترم قهر نمكنم
کی گفته من قهر کردم ؟ فقط یه مقدار زیادی بدم اومد.:13:
راستيييييييييي قرا ر كجا هه
قضيه چيچيه هان
كجا هه
من و زيرو سكتور هم چون بيكارم ميم
خیلی هم بر و بچ تو تاپیک فعالن که دیگه قرارهم بزاریم.من که به حساب خودم میخواستم ماهی یه دفعه به تاپیک سر بزنم حالا اوندم دیدم یک پست بعد از پست من گذاشته شده.:13:
قرارمون 3 آذز فکر کنم بود که فقط من و حسین رفتیم.:41:
در ضمن سوناتا نه سیامک..
Persian Warrior
02-03-2008, 15:44
[
حرف راست رو میگن از بچه باید بشنوی:20:
کی گفته من قهر کردم ؟ فقط یه مقدار زیادی بدم اومد.:13:
خیلی هم بر و بچ تو تاپیک فعالن که دیگه قرارهم بزاریم.من که به حساب خودم میخواستم ماهی یه دفعه به تاپیک سر بزنم حالا اوندم دیدم یک پست بعد از پست من گذاشته شده.:13:
قرارمون 3 آذز فکر کنم بود که فقط من و حسین رفتیم.:41:
در ضمن سوناتا نه سیامک..
سناتا چه كنم ديه اينجا شبات قبرسون نمده خود قبرسونه نه؟:19::13:
معلوم ني كجا هسن...........:13:
اخرشم نگفتي كجا كجا كجا كجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:20:
تازه اون بچه ايم كه توگفتي به بچه 4 ساله ها مگن ولي من 15 سالمه روشن شدي؟:27:
Persian Warrior
02-03-2008, 15:48
اي تاپيك يزد بيا بالا بيا بالا ...................................
senjed1349
04-03-2008, 07:23
اي تاپيك يزد بيا بالا بيا بالا ...................................
بالا بالا بالاتر از ابر هم بالاتر
هرچي بالاتر بهتر
هرچي بهتر زيباتر
senjed1349
05-03-2008, 07:29
» موسیقي و نمایش هاي محلي استان يزد
مردم يزد به دليل موقعيت اين شهر و اطلاق نام «دارالعباده» به آن، كم تر به موسيقي توجه نشان دادهاند. بيش تر كساني كه صداي خوب و خوش دارند، هنر خود را از طريق مجالس عمومي روضهخواني و مداحي عرضه میكنند. از طرفی، چون فضاي جغرافيايي اين شهر در مقايسه با موقعيتهاي جغرافيايي هم جوار، از طراوت و نشاط چنداني برخوردار نبوده، مردم آن كار و تلاش را بر تفريحات ديگر ترجيح دادهاند. تنها سازي كه در يزد به عنوان ساز بومي و محلي نواخته میشود «عربانه» است. عربانه همان دايره است كه يزدیها در مجالس شادماني و عروسي مینوازند و سايرين با كف زدن و گاهاً با خواندن ترانههاي محلي و رقص اين ساز را همراهي میكنند.
بازیهاي محلي استان يزد که در طول سالیان مختلف در این خطه رایج بوده است امروزه کم تر رواج دارد و مهم ترین این بازي ها عبارت اند از:
حوضك حوضکابيزه(بازي مخصوص کودکان)، کولي گرفتن(نوعي بازي زورآزمایي است)، اسابدو، اساي زنجيرباف، درنگ درنگ، لشكركشي (كشتی)، كلاغ پر پر، غزغزک، يغل دوغل، دزد و جلادبازی، چشم قايم بازی، شيطان بازی، خرک بازی، پرپرک، پالكي اک، كولوغک، كرتک بازی، اتلک توت تلک،ترش ترشک، گو، اين چي شبيه؟، آغل بازی، گوبيگير بالا بيا، گرگم به هوا، گوي و چفته بازی، برفي قته لولو، حمون ما مورچه داره، بلالک، باقلا به چند من؟، بقچه بازی، لپر انداز لپرالتلنگ، اوستا بدو، گندم گل گندم، تو رو نه بازی، اتوک كلی، كل بازيک، كره خرک، پشه كش، تلجهی، شاالا يا قرعهكشی، چرخ و چاهوک، دم دوک بازی، اساي لنگ سرتراش، پهلوان بازی، هندونه بری، شيطونبازي و اضاف بازی.
» لباس هاي محلي استان يزد
آثار باستاني به دست آمده در سراسر استان يزد سوابق زندگي در اين منطقه را به سالهاي بسيار دور میرساند. اين آثار خود به عنوان بهترين راهنماي ما براي شناخت چگونگي زندگي اسلاف در اين آب و خاک است. پوشاک يزديان در گذشتههاي دور نيز بر اين شناخت میافزايد.
پوشاک مردان يزدي موارد زیر را شامل مي شده است. پيراهن مردان از جنس چلوار يا مكمل بود يک نوع پارچه نازک سفيد با آستين گشاد كه مچ نداشت با يقه زبانهدار كه از روي شانه بسته مي شد.
تنبون: شلوار مردانهاي كه جنس آن از چلوار سفيد، كرباس رنگ سره، متقال بود كه به جاي كمربند و زيپ و دكمه داخل بند گاهش بند میكشيدند.
شال: مردان به جاي كلاه امروزي شال ميبستند كه انواع مختلف داشت شال هراتي حاشيهدار، شال شير و شكری.
عرقچين: عرقچين از پارچه چلوار بود كه دور آن را با قلم نقش و نگار میكشيدند و دستدوزي میكردند. بهترين نوع عرقچين فلفل نمكي بود.
قبا: قبا لباس تابستاني بود كه از پارچه چلوار آبي يا شكري رنگ دوخته میشد.
ارخالق: لباسي از جنس نخي يا ابريشمي بود كه معمولاً زير قبا میپوشيدند.
ردا يا عبا: معمولاً مردان روي قبا به تن میكردند كه هم نازک و هم كلفت بود.
لباده: فراخ و بلند بود و مردان كه در برخي از اوقات به تن میكردند.
شال كمر: مردان معمولاً روي لباس شال كمر میبستند كه از جنسهاي مختلف از جمله شال ترمه، شال چلوار، شال سفيد مكمل، شال سبز جنس رفس، دبيت.
كفشهايي كه مردان قديم در يزد میپوشيدند شامل گيوه ملكي سفيد رنگ، گيوه چينی، نعلين كه از چرم خوب زرد يا سفيد، نخودي رنگ بود.
پوشاک زنان يزدي نیز شامل موارد زیر مي شده است. پيراهن بانوان در دورههاي گذشته كوتاه بود و تا روي زانو میآمد. جنس آن بيش تر از چيت و آستين اين پيراهن گشاد بود، دور بقيه آن يا بند میكشيدند و يا با قيطون به جاي دكمه گره میزدند و زير آن شلوا پا میكردند كه جنس اين شلوارها شلر مشكی، پارچه مي و گاندي يزدي بود.
شليته: يک نوع دامن پرچين كه معمولاً از پارچه چيت گلدار بود.
چارقد: زنان يزدي از روسري استفاده نمیكردند بلكه به جاي آن چارقد میبستند كه معمولاً مثلثي بود و انواع متعددي داشت از جمله تور مرواريد، تور اشرفی، تور خياباني يا عاليم پسند و چارقد چيتدار گلدار.
چاقچور: چاقچور شبيه دامن شلواري است كه دو تا پاچه دارد كه دور مچ پاچين میخورد كه با كفي و روپايي بسته میشد كه معمولاً از پارچه مشكي يا آبي بود.
چادر: در گذشته چادر زنان از پارچه پشمي بود كه در زمستان و از پارچههاي فاق يا مسی، تافته مشكي يزدي در ايام ديگر استفاده میكردند.
كفش هايي كه زنان قديم میپوشيدند میتوان، نعلين، ساغری، پاشنهدار، ارسی، پاشنه صناری، ترا،گالش، گالش نو سرج، راسي و گيوه را نام برد.
روبند: روبند معمولاً پارچه چلوار سفيد دراز و باريک بود كه تا حدود كمر میرسيد كه از روي چادر با قلاب به روسري بسته میشد.
پيچه: پيچه از موي اسب مشكي بافته میشد كه كوتاه به اندازه صورت بود.
پوشاک مردان زرتشتي شامل پنج تكه است و عبارت اند از: سربند، پيراهن زير، پيراهن رو، شلوار و كفش.
سربند: به طور كلي سربند مردان زرتشتي به چادر شب معروف است و طبق رنگ و نوع بافت، هر كدام اسم خاصي را به خود گرفته است. مانند: چادرشب خرده نباتی، چادر شب وزيري كه معمولاً با نخهاي پنبهاي بافته ميشود و زمينه آن چهارخانه و تركيبي از رنگهاي حنايي، سفيد، قرمز، عنابي و مشكي است.
پيراهن زير: اين پيراهن از پارچه سفيد كتاني با آستين كوتاه و قد كوتاه تهيه میشود و يقه آن در جلو نيمدايره و چاكي دارد. لباس زير به سده هم معروف است.
پيراهن رو: پيراهني يک دست سفيد از پارچه كتاني است. يقه پيراهن گرد و چاكي در وسط،جلو يا در كنار گردن دارد كه با دكمه بسته میشود. قد پيراهن تا بالاي زانو بوده و در دو طرف جيب دارد و شالي دور كمر روي آن بسته میشود.
شلوار: شلوار مردان زرتشتي به غير از رنگ كه سفيد بود،تفاوت ديگري با شلوار مسلمانان نداشت.
كفش: كفش مردان زرتشتي شكل خاصي نداشت و معمولاً از نوع كفشهاي موجود در بازار بود.
پوشاكي كه زنان زرتشتي از آن استفاده میكنند؛ عبارت اند از: كلاهک، سدره (پيراهن زير)، پيراهن مولی، روسری، شلوار و كفش.
كلاهک: كلاهک زنان زرتشتي از پارچههاي الوان و زري تهيه میشود و از لحاظ تركيب و تزيينات شبيه كلاههاي زنان بندري است.
سدره: پيراهني است گشاد با آستين كوتاه و بدون يقه كه از پارچه سفيد دوخته شده و زرتشتيان آن را زير لباسهاي ديگر میپوشند. جلو سدره از گريبان تا سينه چاك دارد و در زير چاک كيسه كوچكي به نام «كيسه كرفه». به معني ثواب و كار نيک قرار دارد. واژههايي كه در اوستا براي سدره آمده، «هومنو» و «ستره» است. به معني لباس نيکانديشی. سدره جامه ستايش و بندگي اهورامزدا و به منزله زره و جوشني است كه پوشنده را از شر تمايلات نفساني و صفات نادرست حفظ میكند.
پيراهن مولی: پيراهني يقه گرد با آستينهاي راسته و سرآستين حاشيهدار است كه معمولاً در پشت و جلو چاكي كوتاه دارد. دامن اين پيراهن فراخ است و معمولاً پايين و دور تا دور آن را حاشيه میدهند. اين پيراهن از زير سينه تا پايين با تكههاي مختلف تركيب میشود.
روسری: پارچهاي رنگين با نقش و نگار و به طول سه متر و نيم و عرض يک متر است. آن را روي كلاهک میگذارند و براي ثابت ماندن بر سر، روي آن را با دستمال كلاغي میبندند.
شلوار: پاچههاي شلوار را از تكههاي باريک پارچههاي الوان و نقش و نگاردار میدوزند و بدين ترتيب جلوه خاصي به شلوار میدهند. دم پاي شلوار را نيز به وسيله بند و به دور ساق و مچپا جمع میكنند و كمر آن ليفي است.
» سایر ویژگي هاي فرهنگي استان يزد
ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد
شاید این خبر بد نباشه:
از بدشانسی کسانی که انتخابات را برگزار میکنن، امروز یزد پر از گرد و خاک شده و چنان بادی داره میوزه که نگو.
البته به نظر من باز هم برای اونایی که پای صندوق هستن میصرفه. یه روز میان پا صندوق یه سی الی چهل تومنی میگیرن تازه کلی هم احساس غرور میکنن که در انجام این وظیفه ملی سهیم هستن!
مردم يزد به دليل موقعيت اين شهر و اطلاق نام «دارالعباده» به آن، كم تر به موسيقي توجه نشان دادهاند.
دقیقا درسته. به نظر من یزد کمترین فعالیت را در زمینه موسیقی در کل کشور داره.
بيش تر كساني كه صداي خوب و خوش دارند، هنر خود را از طريق مجالس عمومي روضهخواني و مداحي عرضه میكنند.
شاید به همین خاطر "چاووشی خوانی های" یزد معروف میباشد
از طرفی، چون فضاي جغرافيايي اين شهر در مقايسه با موقعيتهاي جغرافيايي هم جوار، از طراوت و نشاط چنداني برخوردار نبوده، مردم آن كار و تلاش را بر تفريحات ديگر ترجيح دادهاند.
آی گفتی! منتها بدیش اینه که الان که دیگه مثل قدیمها خیلی با مشکلاتی مثل خشکسالی و ...مواجه نیستن ولی این عادت یعنی - همش به فکر کار بودن- توشون جا افتاده و ول کن هم نیستن. این عادت و رویه از یک نظر مفید هست و اون اینکه باعت رشد اقتصادی یزدیها میشه.
شاید به همین خاطره کهنرخ بیکاری در یزد خیلی کمه و مردمش از تمکن مالی بیشتری نسبت به سایر استانها برخوردارند
اما از طرفی این روحیه ژاپنی! باعث شده که از خیلی جهات دیگه مردم یزد رشد پیدا نکنن. از جمله مسائل هنری و ورزشی و ...
اگر تعادلی در این میان برقرار بشه واقعا عالیست.
تنها سازي كه در يزد به عنوان ساز بومي و محلي نواخته میشود «عربانه» است. عربانه همان دايره است كه يزدیها در مجالس شادماني و عروسي مینوازند و سايرين با كف زدن و گاهاً با خواندن ترانههاي محلي و رقص اين ساز را همراهي میكنند.
عربونه همان دایره هست. که به نظر من کلا سازهای کوبه ای در نقاط کویری بیشتر استفاده میشه ومن شخصا معتقدم که در مناطق کویری از نظر روحی و احساسی سازهای کوبه ای ارتباط بیشتری با انسان بر قرار میکنند.
senjed1349
15-03-2008, 07:31
sise جان سلام
بازم دم خودت گرم كه يه سر ميزني
senjed1349
15-03-2008, 07:47
» سایر ویژگي هاي فرهنگي استان يزد
مردم استان يزد به زبان فارسي رايج، با پارهاي ويژگيهاي گويشي سخن میگويند. برخي ويژگیهاي گويشي در ميان شهرستانهاي اين استان محسوس است. زبانشناسان نيم زبانهاي (لهجههاي) جديد ايراني را به دو دسته باختري و خاوري تقسيم كردهاند. لهجه يزدي جزو نيمزبانهاي مركزي دسته باختري است كه در بخش باختري فلات ايران، تا حدود مرزهاي عراق رواج دارد.
در بيش تر نيمزبانهاي مركزي از جمله لهجه شيرين يزدی، اثر آميختگي كم تري با زبان عربي ديده میشود. زرتشتيان يزد به زبان نياكان خويش ـ زبان فارسي دري ـ سخن میگويند. زبان زرتشتيان يزد به دليل پارهاي عوامل اجتماعی، فرهنگي و اقتصادي آميختگي بسيار با زبان فارسي پيدا كرده،به طوري كه آهنگ ناتوان شدن و حتا، فراموش شدن آن روز به روز تندتر مي شود؛ ولي گونه زبان دري برخي از روستاهاي يزد از جمله روستاي «زينآباد» كه كم تر زير رخنه اين عوامل بوده، پاکتر از گونه ي دري شهرستان يزد باقي مانده است.
دو بيتیهاي يزدي بخش مهمي از ادبیات شفاهي و عامه ي مردم استان يزد را تشکیل مي دهند.
لالاييهاي يزدي نیز بخش دیگري از ادبیات شفاهي مردم استان يزد را تشکیل مي دهند. برخي از آن ها در زیر آورده مي شود.
ـ لالا لالا گل زيره / چرا خوابت نمیگيره / بخواب اين نازنين من/ ننه قربون تو ميره / لالا لالا حبيب من / به درد دل طبيب من.
ـ لالا لالا گل فندوق / بابات رفته سر صندوق / لالا لالا گل پونه / بابات حالا میياد خونه.
ـ لالا لالاعزيز ترمه پوشم / كجا بردي كليد عقل و هوشم / لالا لالا گل باغ بهشتم / براي بابات كاغذ نوشتم / نور ديده من عزيزه / دو چشمونش شو و روز سرمه ريزه.
ضربالمثلها:
ـ او كج نی، نو كجه
(Owkajni; Nowkaj _ e/a)
نو عبارت است از آبراهه زيرزمين يا آبراهه قنات. اين ضربالمثل را براي اثبات امري میگويند كه از اصل و منشأ اشكال داشته باشد. نظير ضربالمثل معروف «آب از سرچشمه گلآلود است».
ـ ارسي پايين كرده، تيجرم كشيده
(Orosi pain kerde/a tijiram kashid _ e/a)
اين ضربالمثل بيان حال شخص بد اخلاق و اخمويي است كه روزنهاي براي برقراري ارتباط باز نگذاشته است.
ـ اين روزا زودي حوض پر مشه
(in ruza zudi howz _ es por meshe/a)
در بيان حال كسي گفته میشود كه وضع و حال مساعدي دارد و بخت با او يار است.
ـ ترمه كه كهنه مشه، پالون خر لر مش
(tteme/a ke kone /a mese palune /a xar _ ela lor mese a)
در بيان گذر عمر و رسيدن به سن كهولت و پيري است. همچنين در بيان حق ناشناسي نيز به كار میرود.
ـ خدا شترلوک را نصيب كلاغ كور مكنه
(Xoda sotor _e/a luk ra nasib e/a kelag _e/a kur mokone/a)
به كسي میگويند كه ثروت بادآوردهاي نصيبش شده و يا از بخت مساعد، نصيبي يافته است و شايستگي آن را ندارد.
ـ شولي به سرم ريز كه مجال خوردنم نيس
(Suli be sar_om riz ke magal_e xordanom nis)
شولي غذاي سنتي و مورد علاقه مردم يزد است. در بيان حال كسي است كه انجام كاري را میخواهد و فرصت آن را ندارد.
ـ گرمي گفته تا هند مبرمت، سردي گفته تا در خونه
(garmi gofte/a ta hand membaram_et sardi gofte/a ta dar_e/a xune/a)
» درباره شهرستان ابركوه
شهرستانابركوهدر يك صدوچهل كيلومتري باختر شهرستان يزد قرار دارد. مركز اين شهرستان، شهر ابركوه با وسعت شش كيلومتر مربع است و بيشتر اهالي آن به كشاروزي اشتغال دارند. ابركوه يكي از شعب راه ابريشم است كه در گذشته آباد و پر جمعيت بود. نام آن در منابع قديم و جديد به صورتهاي «ابرقو»، «ابرقويه»،«برقوه» و «دركوه»آمده است. در نزديكي ابركوه تپههاي سياهرنگي وجود دارد كه به آن «تل خاكستر» نيز ميگويند. برخي از مردم معتقدند كه آتش «ابراهيم(ع)» در اين مكان افروخته شد و عدهاي نيز آنها را به آتش «سياوش» نسبت ميدهند. اگرچه اين روايات جنبه افسانه دارد، اما «سرو پنج هزار ساله» ابركوه نشاه از قدمت و ديرينگي اين شهر ميدهد. از صنايع دستي اين شهرستان مي توان كرباسبافي، گليمبافي، صابون شيري را نام برد. قالي بافي از قديمي ترين صنايع دستي رايج در اين شهرستان است اغلب زنان اين شهرستان به قالي بافي اشتغال دارند و طرح هاي مختلف نايين و اصفهان و كاشان در اين شهرستان رايج است. اين منطقه از مكانهاي ديدني متعددي برخوردار است كه گنبد عالي، مزار پير حمزه سبزپوش، مقبره حسنبن كيخسرو، گنبد سيدون و گنبد گل سرخي، قطبيه، مسجد حاجي كامل،امامزاده احمد بن جعفر(ع)، منارههاي مسجد نظاميه، مسجد جامع ابرقو، مسجد بيرون يا مسجد امام رضا(ع)، پريشك يا پير صدق، پير حسين، مقبره اشرفالدوله حسن بن شمسالدين مهر، امامزاده عباس بنعلي بنالحسن بنعلي ابيطالب(ع)، يخچال دوره قاجاري، تلهاي خاكستري، بيبي سارا خاتون، بناهاي كوه صفه، بادگيرها، محلههايقديمي چون:درقلعه،بنادان،جرمدين، فاييه، جهانستان، دروازه ميران. گلكاران، نظاميه، طاووس، بازار، پشت آسياب، محله خواجه از جمله مهمترين آنها به شمار ميآيند
» درباره شهرستان بافق
شهرستان بافق با مركزيت شهر بافق، در فاصله يكصدوبيست كيلومتري جنوبخاوري يزد و در ارتفاع 927 متر از سطح دريا قرار دارد. مردم بافق علاوه بر استفاده از خرما، از الياف و شاخه هاي اين درخت پادري، بادبزن، كلاه حصيري، ريسمان تهيه مي کنند. مهم ترين صنايع دستي اين شهرستان را قاليبافي، صابون پزي، كرباس بافي، جارو، بادبزن، حصير و پادري تشكيل ميدهد كه به مناطق ديگر نيز صادر مي شود. به علت وجود درختان خرما در اين منطقه؛ صنايع دستي وابسته به نخل در اين شهرستان رونق فراوان دارد. همچنين اين شهرستان به لحاظ وجود معادن غني بسيار داراي اهميت بوده و شغل بسياري از مردم آن معدنكاري است. شهرستان بافق از مكانهاي تاريخي و ديدني متعددي برخوردار است. امامزاده عبداللهبن موسيبنجعفر(ع)، مسجد جامع (قرن 12 هـ.ق)، مسجد سراستخر، مسجد امام حسين(ع)، مسجد حاج حسين، مسجد چهارده معصوم(ع)، مسجد فاطميه بافق و مسجد فاطميه آهنشهر، مسجد صاحبالزمان(ع) مباركه،حسينيه امامزاده و مسجدحاجي سيد حسن از جمله ديدني هاي اين منطقه محسوب ميشوند.
مکان هاي ديدني و تاريخي
آرامگاه عبدالله، باغ تيتو، پير مراد، چشمه پيروزي، خانه هاي پيشين، خانه هاي وحشي بافقي، قاضي مير جعفر، قلعه كافر، مسجد جامع، مدرسه علميه و محله لرد از مهمترين مكانهاي ديدني و تاريخي شهرستان بافق به شمار ميآيند.
صنايع و معادن
از معادن بافق مي توان معدن آهن چغارت، در 14 كيلومتري شمال خاوري شهر بافق، معدن آهن چادرملو، معدن آهن سه چاهون، معدن ناريگان و معدن سرب و روي كوشك در شمال خاوري شهر بافق و معادن زير زميني مس، سرب، روي و زغال سنگ را نام برد.
کشاورزي و دام داري
جايگاه جغرافيايي اين ناحيه سبب شده كه هميشه دستخوش كم آبي باشد. شوره زارها نه تنها با خاك هاي شور و قليايي خود، عامل ركورد كار كشاورزي مي شوند، بلكه كاهش بازدهي فرآورده هاي كشاورزي را به دنبال دارند. با وجود اين شغل بيش تر مردم بافق كشاورزي بوده است. از مهم ترين فرآورده هاي كشاورزي اين شهرستان مي توان گندم، جو، پنبه، روناس، نارنج، پسته و خرما را نام برد که هرساله مقداري از اين فراورده ها به نقاط ديگر صادر ميشود. نخلستان هاي بافق بيش از 400 هزار اصله درخت خرما دارند، كه در شكوفايي اقتصاد آن تأثير زيادي داشته اند.
مشخصات جغرافيايي
شهرستان بافق در جنوب خاوري استان يزد و در كنار راه آهن تهران – كرمان قرار دارد. اين شهرستان از شمال به شهرستان اردكان، از باختر به شهرستان هاي يزد و مهريز، از جنوب به استان كرمان و كوير لوت و از خاور به كوير لوت محدود مي گردد. آب و هواي شهر بافق، در تابستان ها گرم، اما در زمستان ها ملايم تر از ديگر نواحي استان يزد است. ريزش باران بيش تر در زمستان و بهار روي مي دهد. در بخش باختر و جنوب خاوري بافق تپه هاي ريگ روان وجود دارد، كه بلندي آن ها از چند متر تجاوز نمي كند. بزرگترين نمك زار استان يزد، يعني كوير درانجير و در شمال باختري اين شهرستان، در اثر شوراب هاي رود شور به وجود آمده است. مراتع شهرستان بافق از گونه فقير است و بودن تبخير و نامناسب بودن ميزان بارندگي سبب شده است، كه مراتع خوب نيز دوام چنداني نداشته باشند. مراتع لرد شيطور جزو بهترين مراتع استان يزد مي باشند. طبق سرشماري سال 1375جمعيت شهرستان بافق 41835 نفر شامل 9027 خانوار بوده است، كه از اين شمار 20738 نفر مرد و 21097 نفر زن بوده اند. مردم بافق سخت كوش، متدين، ميهمان نواز، پاك انديش، آزاده و وطن دوست هستند. بافقي ها ايراني الاصل و آريايي نژادند و به زبان فارسي و لهجه شيرين محلي سخن مي گويند. همه مسلمان و پيرو مذهب شيعه جعفري مي باشند. فاصله هوايي بافق تا تهران 599 كيلومتر و فاصله زميني آن تا يزد 117، تا چغارت 7، تا زرند 157، تا تهران 794، تا اردكان 17 كيلومتراست. با گشايش راه آهن بافق – بندرعباس و انجام طرح راه آهن بافق- مشهد، اين شهر از جايگاه اقتصادي ويژه اي برخوردار شده و رونق تازه اي يافته است.
وجه تسميه و پيشينه تاريخي
بافق از شهرهاي پيشين و تاريخي استان يزد به دليل جايگاه طبيعي، جغرافيايي و ارتباطي خود در دوران هاي گوناگون مورد توجه بوده و بارها مورد چپاول سركشان و كشورگشايان قرار گرفته است. اين شهرستان پيش از اسلام جزو قلمرو هخامنشيان، اشكانيان و ساسانيان بوده است. در روزگار ساسانيان منطقه يزد، از جمله شهر بافق رو به آباداني نهاد و از جايگاه ويژه اي برخوردار شد. بافق، در روزگار عثمان بن عفان به دست مسلمانان گشوده شد و در نيمه دوم سده سوم هـ. ق، يعقوب ليث صفاري بر اين منطقه دست يافت. در روزگار ديلميان، فخر الدوله ديلمي و از سال 536 تا 718 هـ . ق اتابكان يزد بر اين ناحيه حكومت كردند و نماينده اي به بافق فرستادند. در زمان آل مظفر، صفويان و حاكمان دوره تيموري، شهر بافق گسترش يافته و آباد شد. در حمله افغان ها به ايران، به مردم منطقه يزد، از جمله شهر بافق خسارت وارد شد و اين شهر، به قلمرو محمود و اشرف افغان درآمد. در دوره نادرشاه افشار و جانشينان او، شهر بافق تابع ايالت يزد بود و محمد تقي خان و بازماندگانش بر اين ناحيه حكمراني داشتند.
شهرستان اردكان
جان senjed1349
يكمي هم در مورد مركز آموزش خاتمي بنويس ...
بد شهري دارين ( از نظر آب و هوا ) خيلي داغونه !!! (البته نسبت به آب و هواي گلستان)
مردمش هم كه چي بگم ..... :40::40::40::40::10:
جان senjed1349
بد شهري دارين ( از نظر آب و هوا ) خيلي داغونه !!! (البته نسبت به آب و هواي گلستان)
1.همون جایی که سربازها به خودشون میگن : ......(این کلمات بر پایه حروف مقطع روی لباس سربازها ساخته شده. )
2.هواش داغون نیست وحشتناکه!
3.مردمش خوووووووووووووووووووووووو وووووب!:31:
senjed1349
17-03-2008, 10:26
جان senjed1349
xmanp30 غزيز
متاسفانه من اطلاعاتي از مركز آموزش خاتمي ندارم و:41:
خوشبختانه پي اونجا به تنم ماليده نشده:31:
ولي اميدوارم از مردم يزد خاطره خوبي داشته باشي:10:
بچوکا سلام من امرو مخاسم یتا تایپک بزنم که یزدیکا را جمع کنم دیدم sise زده گفتم دمش گرم باااا من وحید 17 سالومه بچه ناف یزد(باغگندم) که حالا دیگه اومدم شهرک دانشگاه کاری دارد نشکتون شم بای بای
سلام ...
آقا ما هر آدرسی می پرسیدیم جواب درستی نمی دادن !!!
با لباس آشخوری هم بودیم که هیچی .... کرایه ها دوبل !!!
اما روزگاری داشتیم ... اون 2 ما هی که اونجا بودیم .... در کل شهر خوبیه...
sonata20
18-03-2008, 16:29
سناتا چه كنم ديه اينجا شبات قبرسون نمده خود قبرسونه نه؟:19::13:
معلوم ني كجا هسن...........:13:
اخرشم نگفتي كجا كجا كجا كجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:20:
تازه اون بچه ايم كه توگفتي به بچه 4 ساله ها مگن ولي من 15 سالمه روشن شدي؟:27:
اولا ساناتا نه و سوناتا
دوما سوناتا نه سیامک
سوما بچه بچه است سن چه فرقی داره.منم هنوز بچه هستم.
چهارما سعی کنید برای بالا اوردن تا پیک از یه موضوعی یاد بشه.
تا بعد از عید بای
در ضمن دوستان به خصوص جلال جوون و محمد رضا جوون ببخشید که من کم فعالیت شدم.زندگی اجازه نمیده:19:
AEZ_Best
19-03-2008, 10:08
4 شنبه سوری چه کار کردِد؟
چار شنبه سوری جاتون خالی اقه خش بود که نگو الکی هی آمبولانس خالی مرفتن که بترسونون نمیدونه ما چه تیره ی هستم
به نظر شما بهترین جا واسه سیزده رفتن کجا هست؟
نایین بهترین جاست
البته تا بیایید سیزده تموم شده
سیدجعفر:31:
دروازه قرآن هم خوبه:31:
نایین بهترین جاست
شما هم بیاین یزد تو وسط راه همدیگه را میبینیم:46:
اگه خواستی تک من بزن (تک زنگ بزن) من سیارما(نوعی موتور) روشن مکنم مث جت میام:27:
M_Abieteh
31-03-2008, 21:34
سلام دوستان عزیز یزدی
لطفا در نظرسنجی شرکت کنید.
من که اندازه پنجاه نفر تو این نظر سنجی شرکت کردم معلومه دیگه کی میبره استقلال
خب من به این نتیجه رسیدم که خونه خودمون بهترین جا هست واسه سیزده !!!
من روز سیزده تولدمه همه بچکا شب میرزن خونمون چاره ای نبود تو خونه بمونم
من روز سیزده تولدمه همه بچکا شب میرزن خونمون چاره ای نبود تو خونه بمونم
شب به روز چه؟:31::46:
ربط داره ببین صبح مدیر تدارکات بودم باید همه چی را راس و ریس مکردم
sonata20
02-04-2008, 17:01
نایین بهترین جاست
DAMET GARM HAM SHAHRI.
MANAM NAINIAM.
TO EID 2 ROZ OMADIM ONJA.
EID HAMEGI MOBARAK .
ENSHAALAH SAL KHOBI PISH RO DASHTEH BASHIN
sonata20
08-04-2008, 15:33
ای بابا کجائئد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا هیشکه یتا پست نمله؟
Asalbanoo
08-04-2008, 18:48
سلام
به لهجه خودتون که دیدم نوشتید
بچوکا امروز تولد sise یا همان داش جلال بود...
تولدش مبارک.....
--------------
راستی شما می دونید نمایندگی ها برند های لباس مثل زارا منگل و مارکهای ورزشی نایک و پوما
و البته نمایندگی هایی تفال،کنوود و غیره کجاست توی یزد؟
hossein-p30-f
13-04-2008, 15:01
اوردن تاپیک به صفه اول:5:
sonata20
16-04-2008, 10:11
quote=Asalbanoo;2282096]
سلام
تولدش مبارک.....
[/QUOTE]
ای بابا چرا نگفتی زودتر یتا کادوئی چیزی براش بخرم.
:11:تولدت مبارک:11:
اوردن تاپیک به صفه اول:5:
حسین جون چه عجب سر زدی.
یزدیها کجا رفتین!
تاپیک نره پایین یه وقت ها!
سلام
تولدش مبارک.....
--------------
راستی شما می دونید نمایندگی ها برند های لباس مثل زارا منگل و مارکهای ورزشی نایک و پوما
و البته نمایندگی هایی تفال،کنوود و غیره کجاست توی یزد؟
یادم رفته بود اینجا هم بهم تبریک گفتن دوستان.
ممنون:11:
اصلا این مارکهایی که گفتین تو یزد نمایندگی ندارن. فروشگاه مرکزیشون تو یزده:31:
حالا میگردم بهتون مبگم
خشونه مبارک باشه
quote=Asalbanoo;2282096]
سلام
تولدش مبارک.....
ای بابا چرا نگفتی زودتر یتا کادوئی چیزی براش بخرم.
:11:تولدت مبارک:11:
حسین جون چه عجب سر زدی.[/QUOTE]
یزدیها کجا رفتین!
تاپیک نره پایین یه وقت ها!
اومد بالا:31:
sonata20
30-04-2008, 11:20
دوستان خیلی بی معرفتین.:13:
از اول سال 87 تا الان که11 اردیبهشته فقط10 الی 15 تا پست.واقعا که .:13:باز هم صد رحمت به آقا جلال و عسل بانو.چند تا پست گذاشتند.:45:
وقتی اومدم تو تاپیک دیدم دو سه تا پست بعد از آخرین پست من که وسطای فروردین گذاشتم بود خیلی ناراحت شدم.:4::37:
اینه اینقدر معرفتی که همتون ((38 نفرتون )) ازش دم میزدید.:37::37::37:
ولی من میام (تا جایی که بتونم.:46:
hossein-p30-f
03-05-2008, 11:09
دوستان خیلی بی معرفتین.:13:
از اول سال 87 تا الان که11 اردیبهشته فقط10 الی 15 تا پست.واقعا که .:13:باز هم صد رحمت به آقا جلال و عسل بانو.چند تا پست گذاشتند.:45:
وقتی اومدم تو تاپیک دیدم دو سه تا پست بعد از آخرین پست من که وسطای فروردین گذاشتم بود خیلی ناراحت شدم.:4::37:
اینه اینقدر معرفتی که همتون ((38 نفرتون )) ازش دم میزدید.:37::37::37:
ولی من میام (تا جایی که بتونم.:46:
عزیز من آدم باید یهمعرفتی ببینه تا بیاد معرفت خرج کنه :41::41::41: ..............
sonata20
03-05-2008, 15:07
عزیز من آدم باید یهمعرفتی ببینه تا بیاد معرفت خرج کنه :41::41::41: ..............
خوب اگه منظورت منم که من هر وقت نباشی و بیای میگم کجایی کم پیداو...
تازه اگه هرکدوم از بچه ها (اونایی که زیاد میان)مدت زیادی نباشن براشون پیغام خصوصی میزنم که ببینم چرا نمیان.
دیگه حرفی مونده حسین جوون:31:
این چند وقتی که تو یزد زندگی کردم به یه نتیجه رسیدم:خودرو (اعم از ماشین و موتور و ...) 100 سال دیگه باید به یزد میومد.
از نظر دانشجوهای غیر بومی رد شدن از خیابون در یزد یک نوع عملیات انتهاری هست
سلام بچه ها شرمنده چند روزی نمتونستم بیام:46:
نه داداش چی میگی
این چند وقتی که تو یزد زندگی کردم به یه نتیجه رسیدم:خودرو (اعم از ماشین و موتور و ...) 100 سال دیگه باید به یزد میومد.
اولین باره این نظر حمل و نقلی(!) را در مورد یزد میشنوم. اما کلا موتور در یزد زیاده.
sise جان چه خبر نیستی کم پیدا؟!!
اولین باره این نظر حمل و نقلی(!) را در مورد یزد میشنوم. اما کلا موتور در یزد زیاده.
موتورهای چراغ خاموش!!! ماشینهایی که باسرعت 120 تا میرن تو میدون! خدا خودش رحم کنه وگرنه تو این 4 سال دهنمون آسفالته!!
همین دو هفته پیش تو تفت یه سمندیه زده بود به جدول از روی چمن ها رد شده بود و افتاده بود توی حوض وسط میدون!!!!!!!!!!!!!!!!! خدود 3 متر پرواز کرده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه داداش چی میگی
مگه آواتار رو نمیبینی؟ من دادشم یا آبجی؟؟:31:
hossein-p30-f
10-05-2008, 10:40
خوب اگه منظورت منم که من هر وقت نباشی و بیای میگم کجایی کم پیداو...
تازه اگه هرکدوم از بچه ها (اونایی که زیاد میان)مدت زیادی نباشن براشون پیغام خصوصی میزنم که ببینم چرا نمیان.
دیگه حرفی مونده حسین جوون
حالا چراناراحن میشی :20:
موتورهای چراغ خاموش!!! ماشینهایی که باسرعت 120 تا میرن تو میدون! خدا خودش رحم کنه وگرنه تو این 4 سال دهنمون آسفالته!!
همین دو هفته پیش تو تفت یه سمندیه زده بود به جدول از روی چمن ها رد شده بود و افتاده بود توی حوض وسط میدون!!!!!!!!!!!!!!!!! خدود 3 متر پرواز کرده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه آواتار رو نمیبینی؟ من دادشم یا آبجی؟؟:31:
رانندگی که تقریبا حق با شماست به جز عده محدودی بقیه بایدبرن((ببخشین)) به گاری بخرن یهخر هم ببندن بهش و سوار بشن :41:
چه آبجیییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییی ((البته آواتار رو میگم سوء تفاهم نشه)) :21:
sonata20
11-05-2008, 11:04
جوون
حالا چراناراحن میشی :20:
کی حالا ناراحت شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:29:
رانندگی که تقریبا حق با شماست به جز عده محدودی بقیه بایدبرن((ببخشین)) به گاری بخرن یهخر هم ببندن بهش و سوار بشن :41:
چه آبجیییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییی ((البته آواتار رو میگم سوء تفاهم نشه)) :21:
حق با شماهاست رانندگی تو یزد افتضاحه. ولی اگه رانندگی تهرون رو ببینید:24: به همین یزدمون راضی میشید.
سلام به همشهری های عزیزم.
:
موتور که زیاد باشه چراغ خاموشش هم زیاده. البته شما توی تفت هستید نه خود یزد.
120 دور میدون؟
ایول عجب راننده ای داشته؟:31:
هر وقت حرف شهر و دیار آدمیزاد میرسه ملت همون منطقه معمولا خودشونو خفه میکنند که "به به چه شهر خوبی داریم" تا مبادا از جاهای دیگه کم نیارن. البته وقتی همه دیار خودشونو خوب و عالی فرض میکنن این موضعگیری هم طبیعیه.
اما من شخصا همچین دیدی ندارم. البته به همون مقدار هم از افراد خودباخته و بیگانه پرست هم بدم میاد.
اما همیشه بر این باورم که گفتن ضعفها هم میتونه کمک کنه به بهتر ساختن و بهتر کردن همون منطقه.
حالا با این توضیحات این خبر را بخونید:
یزد به شهرام ناظری اجازهی برگزاری كنسرت موسیقی سنتی نداد.
به گزارش خبرنگار بخش موسیقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در منطقهی یزد، قرار بود كنسرت شهرام ناظری پنجشنبه و جمعه 26 و 27 اردیبهشتماه - در شهر یزد برگزار شود، اما در پی صادر نشدن مجوز اجرای كنسرت شهرام ناظری اجرای برنامهی مولویخوان ایران لغو شد.
بقیه خبر را میتونید اینجا بخونید
اما اونچه مهمه اینه که
شهرهای دیگه با هزار ضرب و زور میخوان کنسرت مردان بزرگ موسیقیایی خود را برگزار کنند و نمیتونن اونوقت مسئولین یزد کنسرت استاد بزرگی مثل شهرام ناظری را لغو میکنن!!
البته میدونید مشکل از کجاست؟
اصلا این مسئول یا مسئولینی که اینو لغو کردن نمیدونن موسیقی چیه. و بد بختی اینکه یه آدم درست حسابی هم کنارشون نیست که بهشون بگه!
..."روزها در پی یافتن مدیر كل فرهنگ و ارشاد اسلامی گذشت... معاون اداره كل ارشاد پیشنهاد داد برنامه در یك سالن 700-600 نفره برگزار كنیم با 30-20 اجرا؛ وقتی این حرف را به شهرام ناظری گفتیم كلی خندید و گفت پس من یك ماهی را باید در یزد بمانم!..."
پیشنهاد مدیر کل را حال کردین؟!!!
ایشون فکر میکنن مثلا نمایشگاه آثار قرآنی هست که یه جا را اجاره کنن هر روز درشو باز کنن چنتا بیان قدم بزنن شب هم درشو ببندند.
خلاصه کلام:
استان یزد از نظر فرهنگ موسیقیایی ضعیف هست. این ضعف را هم در دیدگاه این مسئولین میشه دید و هم در دیدگاه عمومی مردن نسبت به موسیقی.
این بر میگرده به شرایط محیطی و سبک زندگی یزدیها که کلا با امور احساسی زیاد سر و کار ندارند. البته نه فقط موسیقی بلکه همه امور هنری.
من مطمئنم که اگه استاد ناظری در یزد کنسرت هم اجرا میکرد اولا خیلی ها خبر دار نمیشدن و دیگه اینکه همه بلیطها به فروش نمیرفت.
البته در چند سال اخیر بهتر شده و خیلیها فهمیده اند که زندگی چیزهای دیگه ای هم بغیر از کار کردن و زیارت اهل قبور داره!
hossein-p30-f
17-05-2008, 13:22
هر وقت حرف شهر و دیار آدمیزاد میرسه ملت همون منطقه معمولا خودشونو خفه میکنند که "به به چه شهر خوبی داریم" تا مبادا از جاهای دیگه کم نیارن. البته وقتی همه دیار خودشونو خوب و عالی فرض میکنن این موضعگیری هم طبیعیه.
اما من شخصا همچین دیدی ندارم. البته به همون مقدار هم از افراد خودباخته و بیگانه پرست هم بدم میاد.
اما همیشه بر این باورم که گفتن ضعفها هم میتونه کمک کنه به بهتر ساختن و بهتر کردن همون منطقه.
حالا با این توضیحات این خبر را بخونید:
به گزارش خبرنگار بخش موسیقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در منطقهی یزد، قرار بود كنسرت شهرام ناظری پنجشنبه و جمعه 26 و 27 اردیبهشتماه - در شهر یزد برگزار شود، اما در پی صادر نشدن مجوز اجرای كنسرت شهرام ناظری اجرای برنامهی مولویخوان ایران لغو شد.
بقیه خبر را میتونید اینجا بخونید
اما اونچه مهمه اینه که
شهرهای دیگه با هزار ضرب و زور میخوان کنسرت مردان بزرگ موسیقیایی خود را برگزار کنند و نمیتونن اونوقت مسئولین یزد کنسرت استاد بزرگی مثل شهرام ناظری را لغو میکنن!!
البته میدونید مشکل از کجاست؟
اصلا این مسئول یا مسئولینی که اینو لغو کردن نمیدونن موسیقی چیه. و بد بختی اینکه یه آدم درست حسابی هم کنارشون نیست که بهشون بگه!
..."روزها در پی یافتن مدیر كل فرهنگ و ارشاد اسلامی گذشت... معاون اداره كل ارشاد پیشنهاد داد برنامه در یك سالن 700-600 نفره برگزار كنیم با 30-20 اجرا؛ وقتی این حرف را به شهرام ناظری گفتیم كلی خندید و گفت پس من یك ماهی را باید در یزد بمانم!..."
پیشنهاد مدیر کل را حال کردین؟!!!
ایشون فکر میکنن مثلا نمایشگاه آثار قرآنی هست که یه جا را اجاره کنن هر روز درشو باز کنن چنتا بیان قدم بزنن شب هم درشو ببندند.
خلاصه کلام:
استان یزد از نظر فرهنگ موسیقیایی ضعیف هست. این ضعف را هم در دیدگاه این مسئولین میشه دید و هم در دیدگاه عمومی مردن نسبت به موسیقی.
این بر میگرده به شرایط محیطی و سبک زندگی یزدیها که کلا با امور احساسی زیاد سر و کار ندارند. البته نه فقط موسیقی بلکه همه امور هنری.
من مطمئنم که اگه استاد ناظری در یزد کنسرت هم اجرا میکرد اولا خیلی ها خبر دار نمیشدن و دیگه اینکه همه بلیطها به فروش نمیرفت.
البته در چند سال اخیر بهتر شده و خیلیها فهمیده اند که زندگی چیزهای دیگه ای هم بغیر از کار کردن و زیارت اهل قبور داره!
هییییییییییییییییییییی بابا کار ما از این حرفهابه دره
باور کن این مسئولین اصلا نمیدونستن شهرام ناظری کی هست به قول شما فکرمیکرن که میخواد نمایشگاه آثار قرآنی بزنه
ولی جدا از شهر ما همه شهر ها اینجوریه حالا یه کم ، کم وزیاد دارن ولی همشون یه کرباسن
شما مصاحبه استاد شجریان رو آخر هم نوا با بم ببین آدم تا تهش میسوزه
دیگه نمیشه کاریش کرد باید سوخت تو ساخت
از یه لحاظ هم بهتر شد چون اگه برگزار میشد هیشکی نمیرفت آبرو ریزیش بیشتر میشد
rachineh
20-05-2008, 18:02
سلام
همگي خوبيد؟؟؟
چه خبر از يزد وحومه؟؟!!!
آقا جلال خيلي مخلصم. باكيد خو نيس؟؟؟؟!!!
sonata20
21-05-2008, 13:48
سلام
همگي خوبيد؟؟؟
چه خبر از يزد وحومه؟؟!!!
آقا جلال خيلي مخلصم. باكيد خو نيس؟؟؟؟!!!
کجایی کم پیدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اووو چق یزی:31:
ما هم هستیم
:11:
sonata20
07-06-2008, 17:40
به سلامتی همه بر وبچ غیبشون زده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
موتور که زیاد باشه چراغ خاموشش هم زیاده. البته شما توی تفت هستید نه خود یزد.
120 دور میدون؟
ایول عجب راننده ای داشته؟:31:
1.من تو یزدم . اطراف میدون باهنر - بلوار :8: نزدیک :40: روبروی :5: طبقه بالای :2:
2. با سرعت 120 به میدون و نه دور میدون!
3.مخلصیم جمیعا!
sonata20
20-06-2008, 14:43
علت ایجاد پست بالا آوردن تاپیک از زیر خاک!
------------------------------------------------
برای خالی نبودن عریضه یه سایت یزدی (پایگاه اطلاع رسانی املاک )رو به حضورتون معرفی میکنم.
sonata20
20-06-2008, 14:53
راستی دوستان طراحی چهره پذیرفته میشه.
چون اکثرا تو یزدن بعد از کشیدن میتونید طراحی چهرتون رو تحویل بگیرید.
قیمت نسبتا ارزون هست.اگه کسی مایل بود میتونه به این آدرس عکسش رو برام بفرسته:
tarahichehre@yahoo.com
sonata20
20-06-2008, 15:15
00000000000000000000000000000000000000
1.من تو یزدم . اطراف میدون باهنر - بلوار :8: نزدیک :40: روبروی :5: طبقه بالای :2:
2. با سرعت 120 به میدون و نه دور میدون!
3.مخلصیم جمیعا!
1و 2و 3: شما احتمالا میخواستی از وسط میدون بزنی بری اونور این همه احتمال داره ماشین بهت بزنه.
حالا یکی با سرعت 120 نه 220 زده به قول شما "به" میدون. که چی؟ خب احتمالا خواب بوده و حواسش نبوده.
من اگه یه وقتی بیام شهر شما و حتی تو یه خیابون یهو ببینم 10 تا ماشین هم زدن به هم و داغون شدم اینو نمیگم که رانندگیشون بد هست. چرا که:
بد بودن رانندگی تو ایران کلی هست و مشکل همه شهرها. منتها بعضی جاها مشهورترند که من اولین باره یزد را تو این لیست شهرت(!) اون هم از زبون شما میشنوم.
در مورد موتور هم وقتی موتور زیاد باشه چراغ خاموشش هم زیاده.
ما بیشتر!
tarahichehre@yahoo.com
به معامله املاک سری میزنیم. ( پست قبلیتو باید نقل قول میکردم حال ندارم عوضش کنم):31:
رفیق این پست بالایی چیه!
یعنی یکی نمیخواد بیاد تو ایت تاپیک چیزی بنویسه؟:46:
hossein-p30-f
20-06-2008, 19:28
tarahichehre@yahoo.com
سلام
یه نمونه کار بذار بیبینم :31:
seied-taher
20-06-2008, 19:44
سلام
من از طرف مادرم نسبم یزدیه .....
واقعآ که!!!
یک پست الکی هم نمیایین بزنین!!!
سلام به همه پروفسورهای یزدی دلم براتون تنگ شده بود دیه درس امتحان بود دیه نتونستم بیام این تایپکم که دیگه فکر کنم زیر مین دشمنان مفقود الاثر شده بود که حاجی آقا در اورد حالا حالاها ما اینجا هستم سروم بید بقول یارو گفتنی دوستون دارم تغار تغار
سلام به همه دوستان چرا نیستین بابا یخرده مرام داشته باشد بید این تایپک را ببرم بالا اه اه اه
hossein-p30-f
28-06-2008, 12:25
حتما همه کنکور دارن که نمیان:20:
مثل خود من که 21/4 کنکور دارم:31: ((برام دعا کنید:19::19::19:))
حتما همه کنکور دارن که نمیان
مثل خود من که 21/4 کنکور دارم ((برام دعا کنید
یک پست هم نمی تونند بدند یعنی!!!!
sonata20
28-06-2008, 14:48
رفیق این پست بالایی چیه!
زیاد سخت نگیر چیز خاصی نیست سیستمم مشکل داشت:31:
sonata20
28-06-2008, 14:51
سلام
یه نمونه کار بذار بیبینم :31:
اینم نمونه ولی این عکسش از یه زاویه است طراحیش از یه زاویه دیگه. آخه عکس اصلیه رو پاک کردم.:41:
حتما همه کنکور دارن که نمیان:20:
مثل خود من که 21/4 کنکور دارم:31: ((برام دعا کنید:19::19::19:))
بابا خودت یه پا پروفسوری . بدبخت ما که ساپورتیکال(درست نوشتم؟؟؟:13:) مغزمون کشش نمده:41:
اینم نمونه ولی این عکسش از یه زاویه است طراحیش از یه زاویه دیگه. آخه عکس اصلیه رو پاک کردم.:41:
به به
hossein-p30-f
28-06-2008, 17:53
یک پست هم نمی تونند بدند یعنی!!!!
چرا وقتش رو دارن ولی وقتی آدم فکرش مشغول باشه دیگه به اینکارها نمیرسه :41:
من که میبینی آخه این خیالم هم نیست:20:
به به خیییییییییلی ممنون:20:
حالا چند درمیاد برامون:31:
بابا خودت یه پا پروفسوری . بدبخت ما که ساپورتیکال(درست نوشتم؟؟؟:13:) مغزمون کشش نمده:41:
به به
اینقدر نشکن این نفس رو :31:
sonata20
30-06-2008, 18:41
به به خیییییییییلی ممنون:20:
حالا چند درمیاد برامون:31:
مرسی.
شما اول قیمت بدید.چند میرزه.
یه کار تقریبا تو همین مایه روی مقوای a4 با مداد.؟؟؟؟؟؟
بروبچ یزدی گروه نساختت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چطرت شما؟؟؟؟چرا ایروووووووووو مکند
hossein-p30-f
30-06-2008, 20:21
مرسی.
شما اول قیمت بدید.چند میرزه.
یه کار تقریبا تو همین مایه روی مقوای a4 با مداد.؟؟؟؟؟؟
از کی تا حالا مشتری نرخ مده که ما خبر ندارم :20:
100 تومن خوبه:31: (شوخی)
من که نمیدونم چه قدر کار میبره چند ساعت باید براش وقت بزارین همینجوری که نمیتونم یه چیزی بپرونم :20:
بروبچ یزدی گروه نساختت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چطرت شما؟؟؟؟چرا ایروووووووووو مکند
گروه بسازم که چطو بشه مشه یلک توضح بدد :8:
Like Honey
02-07-2008, 16:15
سلام دوستای عزیز من خودم یزدی نیستم ولی شنیدم یه اتوبوس که از یزد اومده تو راه یه حادثه واسش پیش اومده تو اتوبان تهران قم
30 نفر هم مردن
به همتون تسلیت میگم
کسی از جزئیاتش خبر داره؟
روز عزاي عمومي در يزد
اتوبوس مسافري كه از يزد به مقصد سوريه حركت كرده بود، روز گذشته در فاصله 35 كيلومتري عوارضي اتوبان تهران-قم در محدوده حافظيه بر اثر به خواب رفتن راننده از سمت راست جاده از مسير خارج ميشود و از روي پل به ارتفاع حدود 20 متر به پايين سقوط ميکند.
آمار كشته شدگان حادثه واژگوني اتوبوس به 36 نفر رسيد.
معاون سياسي امنيتي فرماندار بافق آمار كشته شدگان حادثه واژگوني اتوبوس حامل زائران يزدي به سوريه را 32 نفر اعلام كرد و افزود: اين در حالي است كه 5 تا 6 زخمي بيمارستان هفت تير نيز به بيمارستان ديگري منتقل شدهاند كه از اين تعداد نيز فوت 4 نفر اعلام شده است.
حسين ندافيان كه به همراه اكيپ استان يزد در حال پيگيري تلفات سانحه ديروز در تهران به سر ميبرد، در گفتوگو با ايسنا-منطقه يزد، اظهار داشت: احتمال حضور 51 نفر در اتوبوس وجود دارد كه با آمار 32 كشته، 25 جسد در پزشك قانوني تهران و 7 جسد در بيمارستان هفت تير نگهداري شده است كه در حال شناسايي براي تشخيص هويت هستند.
وي افزود: اكيپ استاني در حال انجام مراحل قانوني جهت تحويل اجساد و انتقال آنها به استان يزد و شهرستان بافق جهت مراسم تشييع ميباشد كه با روند پيشرفت كار، احتمال برگزاري مراسم خاكسپاري فردا بعدازظهر است.
ندافيان عنوان داشت: راننده اتوبوس تا شب گذشته در Icu تحت مراقبتهاي ويژه بوده است كه بنا بر اعلام وي نيز فوت شده است اما كمك راننده مجروح ميباشد.
شايان ذكر است؛ يك دستگاه اتوبوس مسافري مربوط به تعاوني 4 ميهن نور يزد كه از يزد به مقصد سوريه حركت كرده بود، روز گذشته در فاصله 35 كيلومتري عوارضي اتوبان تهران-قم در محدوده حافظيه بر اثر به خواب رفتن راننده از سمت راست جاده از مسير خارج ميشود و از روي پل به ارتفاع حدود 20 متر به پايين سقوط ميکند.
3 روز عزاي عمومي در يزد
استاندار يزد به مناسبت درگذشت جمعي از مردم بافق بر اثر سانحه تصادف پيام تسليتي صادر كرد.
به گزارش روابط عمومي استانداري يزد، محمدرضا فلاح زاده در اين پيام آورده است:
«انا لله و انا اليه راجعون
خبر بسيار دردناك حادثه اتوبوس زائران مشتاق و مخلص شهرستان بافق در مسير سفر به سوريه كه منجر به رحلت و زخمي شدن تعدادي از عزيزان هم استاني ما گشته است، استان را يكپارچه عزادار و در اندوهي بزرگ فرو برد و دلها را جريحهدار ساخت.
داغ اين شيفتگان عقيلة بني هاشم، حضرت زينب كبري(س) و دلباختگان حضرت رقيه(س) كه از سرزمين آفتاب و نخل و ولايت در مهاجرتي عاشقانه و سفري الي الله دچار حادثه شده و به ديدار حق نائل گشتند براي همه ما تحمل ناپذير و براي بافق، جگرگداز و استخوان سوز است.
اينجانب اين ضايعه اسفناك را به پيشگاه امام زمان(عج)، رهبر عظيم الشان انقلاب اسلامي(مدظله العالي)، امام جمعه محترم شهرستان بافق و اهالي شريف و مومن دار العباده بويژه مردم صبور، سختكوش و مهربان بافق و خصوصا به خانواده هاي داغدارشان تسليت عرض نموده و تاثر عميق و هم دردي خويش را با بازماندگان اعلام مينمايم و برايشان صبري جميل و اجري جزيل از خداوند قادر متعال آرزو ميكنم.
به همين مناسبت در استان سه روز را عزاي عمومي اعلام كرده و مردم عزيز را جهت شركت در مراسم تشييع و ترحيم دعوت مينمايم».
گفتني است، امروز پیام تسلیت نمایندگان استان در مورد حادثه اخیر هم در مجلس شورای اسلامی توسط دکتر لاریجانی قرائت شد.
احتمال حضور 51 نفر در اتوبوس وجود دارد كه با آمار 32 كشته، 25 جسد در پزشك قانوني تهران و 7 جسد در بيمارستان هفت تير نگهداري شده است كه در حال شناسايي براي تشخيص هويت هستند.
اگه این قسمتش درست باشه یعنی 51 نفر تو یه اتوبوس خیلی دوست دارم بدونم پلیس راه چرا جلوش را نگرفته!!
تسلیت به همه بازماندگان
بنده خداها با چه شور و شوقی میخواستن برن زیارت.
یه زمونی خیلی از این خبرا ناراحت و بعدا عصبانی میشدم که چرا؟
چرا باید به خاطر سهل انگاری یکی اینهمه آدم قربانی بشن؟ مقصر اصلی کیه؟ ساده دلی هست بگی راننده.
اون بدبخت هم که کارش همینه و هزار بار رفته و اومده تا یه بار هم خوابش برده و خودش هم که فوت شده
اما چون میدونم که این حادثه هم چون باد به فراموشی سپرده میشه فقط میشه به بازماندگان تسلیت گفت.
sonata20
07-07-2008, 09:07
از کی تا حالا مشتری نرخ مده که ما خبر ندارم :20:
100 تومن خوبه:31: (شوخی)
من که نمیدونم چه قدر کار میبره چند ساعت باید براش وقت بزارین همینجوری که نمیتونم یه چیزی بپرونم
منظورت 100هزار تومنه:21:آره خوبه .کارای من از کارای وانگوگ ولئوناردو وپیکاسو ورامبراند و... بیشتر میرزه.(شوخی بود.آخه شاید ناراحت شن)
کاریی که من میکنم حدودا سه ساعت بیشتر یاکمتر روش وقت میزارم.در ضمن عکس خانومها هم پذیرفته میشه ها:46:
حالا دوباره قیمت بده.:31:
تسلیت به همه بازماندگان
بنده خداها با چه شور و شوقی میخواستن برن زیارت.
یه زمونی خیلی از این خبرا ناراحت و بعدا عصبانی میشدم که چرا؟
چرا باید به خاطر سهل انگاری یکی اینهمه آدم قربانی بشن؟ مقصر اصلی کیه؟ ساده دلی هست بگی راننده.
اون بدبخت هم که کارش همینه و هزار بار رفته و اومده تا یه بار هم خوابش برده و خودش هم که فوت شده
اما چون میدونم که این حادثه هم چون باد به فراموشی سپرده میشه فقط میشه به بازماندگان تسلیت گفت.
منم به بازماندگان تسلیت میگم.:41:
sonata20
07-07-2008, 09:45
خوب من یه سایت دیگه میخوام معرفی کنم.نیازمندیهای یزد هست هر چی که فکرشو کنی. حنما یه سر بزنید.
yazd.niazerooz.com
hossein-p30-f
07-07-2008, 12:48
منظورت 100هزار تومنه:21:آره خوبه .کارای من از کارای وانگوگ ولئوناردو وپیکاسو ورامبراند و... بیشتر میرزه.(شوخی بود.آخه شاید ناراحت شن)
کاریی که من میکنم حدودا سه ساعت بیشتر یاکمتر روش وقت میزارم.در ضمن عکس خانومها هم پذیرفته میشه ها:46:
حالا دوباره قیمت بده.:31:
منم به بازماندگان تسلیت میگم.:41:
10 الی 15 هزار تومن :20:
sonata20
24-07-2008, 08:22
10 الی 15 هزار تومن :20:
نه بابا چه خبره .من ایقد گیرون فروش نیستم.
اگه با مقوای اشتنباخ یا فابریانو بخوای. و با مداد مرغوب یه چیزی تو مایه های 5000 تومن شایدم کمتروک مشه.
البته یه تعرفه دارم اگه عکس خانوم باشه نصف این مقداره.یا شایدم هیچی.:20:
حالا تصمیم با خودتونه.
اگه مخت کارای طراحی منو بیبینت تا یه هفته ده رو دیه مزارم تو تاپیک خودوم .همین که تو امضام آدرسش هه.
sonata20
24-07-2008, 08:43
این پست هیچ ارزشی ندارد فقط برای رفع مشکل سیستم زده شده است.
hossein-p30-f
16-08-2008, 18:39
سلام دوستان
کسایی که کنکور داشتن بگن ببینیم چیکار کردن :27:
من شدم 702 ((البته فقط با 10 روز درس خوندن:31:))
mahdi7610
26-12-2008, 17:14
سلام بر بروبچ گل یزدی
اقا ما این ترم یه درس گرفتیم به اسم نظریه محاسبات که مولفش استاد دانشگاه یزد هست .
می خواستم ببینم کسی از بچه های کامپیوتر این درس را گرفته .
می خوام بدونم این کتاب حل المسائل داره یا نه
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.