ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یزدیها بیان تو!!!

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5

sonata20
04-12-2007, 16:25
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hossein-p30-f
04-12-2007, 16:31
اینم پراید وانته که تازه وارد بازار شده.

سمند وانت رو شنیده بودمولی ندیده بودم حالا اینم اومده
بعد میگن خدرو سازان ما خلاقیت و ابتکار نداره :41:
حتما می خوان صادر هم بکنن :31:

sonata20
04-12-2007, 16:36
:31::31::31::31::31:

sise
04-12-2007, 16:54
سمند وانت رو شنیده بودمولی ندیده بودم حالا اینم اومده
بعد میگن خدرو سازان ما خلاقیت و ابتکار نداره :41:
حتما می خوان صادر هم بکنن :31:

خیلی جالب بود. کلی خندیدم:27:

sonata20
04-12-2007, 17:06
يه روز اقا گرگه ميره دم خونه شنگول منگول
زنگ ميزنه ميگه شنگول منگول هستن؟
مامانشون ميگه نه كسي خونه نيست بيا بالا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sonata20
04-12-2007, 17:09
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه آقایی نماز قضا زیاد داشته، زیر سجاده اش کاربن میگذاره. :lol: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه یارو میره عربستان حج، وقتی بر میگرده میگن خونه خدا چه خبر؟ میگه والله ما رفتیم خونه خدا، خودش اینگار خونه نبود همه تو ایوون ولو بودن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :lol:

hossein-p30-f
04-12-2007, 17:11
يه روز اقا گرگه ميره دم خونه شنگول منگول
زنگ ميزنه ميگه شنگول منگول هستن؟
مامانشون ميگه نه كسي خونه نيست بيا بالا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:15:

یه یارو میره عربستان حج، وقتی بر میگرده میگن خونه خدا چه خبر؟ میگه والله ما رفتیم خونه خدا، خودش اینگار خونه نبود همه تو ایوون ولو بودن
:39::39:

sonata20
04-12-2007, 17:13
تلویزیون داشته گل خداداد عزیزی به استرالیا را به صورت صحنه آهسته چند بار پخش میکرده. آخر لره قاطی میکنه میگه: اینقدر این گل را نشان بدهید تا آخر دروازه بان استرالیا بگیره.

ترکه عصبانی از این همه جوک گفتن در موردشون میره تو بیابون یه لحاف هم روش میاندازه. یه یارو میاد تکونش میده آقا شما ترکی؟ ترکه میگه: ترک بودن من از زیر لحاف هم معلومه؟!؟

sonata20
04-12-2007, 17:16
رشتيه ازدواج ميكنه... بچه اولو ميگه.. دوستان لطف دارن..
بچه دومو ميگه دوستان شرمنده كردن..
بچه سومو ميگه..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان شورشو در آوردن..... :lol:

sonata20
04-12-2007, 17:20
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رشتيه اکس ميخوره شب ميره خونه ميبينه هيچکس با زنش نيست ميگه اووو چه توهمی . :lol

sonata20
04-12-2007, 17:25
يه روز صبح اصفهانيه و زنش از خواب بيدار ميشن . اصفهانيه به زنش ميگه تا تو واسه صبحونه تخم مرغ درست کنی من ميرم پشت بوم آنتن رو درست کنم . خلاصه داشت با آنتن ورميرفته که پاش سر ميخوره ميفته پايين . توی راه وقتی داشته ميفتاده پايين دم پنجره آشپزخونه که ميرسه داد ميزنه : يکی بپز يکی بپز . :lol:

sonata20
04-12-2007, 17:27
يك خانوم آگهي ميده توي روزنامه كه من خانومي هستم با چهره فوق العاده زيبا !
قد 185 با موهاي بسيار بلند و زيبا , چشمهاي عسلي , ورزشكار , داراي 3 تا
ليسانس , 2 تا دكترا , به 4 زبان زنده دنيا صحبت ميكنم و .............
دنبال شوهري ميگردم با قد 190 و ورزشكار و مو خورمايي و حد اقل تحصيلات فوق
دكترا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به 5 زبان زنده دنيا صحبت كنه و چشماش آبي باشه و موهاي پرپشت
داشته باشه !
آقا اين همشهري ما زنگ ميزنه به اين خانوم ! ميگه :
سلامن عليم ! زنه ميگه سلام ! همشهري ميگه : شما اگهي براي شوهر كرده بوديد
زنه ميگه بلههههههه بفرماييد !
ميگه ايلده من زنگ زدم بگم نه گدم بلنده نه هيكل دارم , نه چشمام آبي
به زبان مادري هم به زور حرف ميزنم , ننم منو 3 كلاس بيشتر نفرستاد مدرسه و ..
زن ميگه خوب اقا پس براي چي زنگ زديد به من ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همشهري ميگه : زنگ زدم بگم دور من يكي خط بكشي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sonata20
04-12-2007, 17:29
آقا اگه خيلي بي ادبانه است ....بگید پاكش كنم....با رضايت كامل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرگه گشاد گشاد راه ميرفت....بهش ميگن: چي شده؟... ميگه: رفتم خونه شنگول و منگول...گفتم مامانتون هستم....
از بخت بدم باباشون خونه بود!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sonata20
04-12-2007, 17:31
این خیلی باحاله
به يه رزمنده ميگن شما تو جبهه چيكار ميكردين
ميگه:
حاجي شبها با رويا مخوابيديم
صبحها با سپيده بيدار ميشديم
عملياتو با سحر اغاز ميكرديم
حاجي ميپريد رو مينا
من سيما رو لخت ميكردم

sonata20
04-12-2007, 17:32
يه همشهري ميره دكتر..
ميگه: من صد سال عمر ميكنم؟
دكتر:سيگار ميكشي؟
همشهري: نه!
دكتر: مشروب ميخوري؟
دكتر: ترياك ميكشي؟
دكتر: غذاي چرب ميخوري؟
دكتر: خا.... بازي ميكني؟
دكتر: پس صد سال عمر ميخواي كه چه غلطي بكني؟!!!

hossein-p30-f
04-12-2007, 18:20
آقا اگه خيلي بي ادبانه است ....بگید پاكش كنم....با رضايت كامل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرگه گشاد گشاد راه ميرفت....بهش ميگن: چي شده؟... ميگه: رفتم خونه شنگول و منگول...گفتم مامانتون هستم....
از بخت بدم باباشون خونه بود!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با حال بود :15:
من مشکلی باش ندارم
حالا کی می خواد بره خونه شنگول اینا :31:

Asalbanoo
05-12-2007, 13:04
دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد روز پنجشنبه 15 آذرماه میزبان مسعود کیمیایی و جواد طوسی می‌شوند.
امیرحسین خداداد دبیر انجمن اسلامی دانشگاه آزاد یزد به خبرنگار مهر گفت: "این برنامه تحت عنوان بررسی آثار مسعود کیمیایی کارگردان پیشکسوت سینمای ایران روز پنجشنبه با نمایش فیلم دندان مار برگزار می‌شود. پس از نمایش فیلم هم جلسه نقد و بررسی با حضور کیمیایی و طوسی در تالار شهید آوینی دانشگاه برگزار خواهد شد."

این برنامه به همت انجمن اسلامی دانشگاه آزاد یزد ساعت 14 روز پنجشنبه 15 آذرماه آغاز می‌شود و کیمیایی و طوسی چهارشنبه 14 آذر وارد یزد خواهند شد. "دندان مار" داستان کارگر یک چاپخانه است که با یادگارهای مادر و پلاک برادر گمشده‌اش در مسافرخانه‌ای ساکن می‌شود ... فرامرز صدیقی، گلچهره سجادیه، احمد نجفی، فریبا کوثری و ... بازیگران فیلم هستند.

sonata20
05-12-2007, 16:20
خوب چون دوستان اشاره ای داشتند که این جوکها و عکسا ربطی به یزد نداره گفتم یه خاطره از خودم در وکنم که تو یزد باشه.

یه با رفته بودیم پیتزافروشی.اونجا منتظر بودیم تا پیتزامون آماده شه بعد یه یارویی نشسته بود اونجا پیتزا هم جلوش بود ولی نمیخورد .وقتی صاحب مغازه از اونجا رد شد یارو بهش گفت آقا ببخشید قاشق چنگال یادتون رفته بیارید.:31:
بی مزه بود ولی دیگه...(ببینید چقدر مردم یزد بافرهنگن).:21::27::21::27:

hossein-p30-f
05-12-2007, 16:47
یه با رفته بودیم پیتزافروشی.اونجا منتظر بودیم تا پیتزامون آماده شه بعد یه یارویی نشسته بود اونجا پیتزا هم جلوش بود ولی نمیخورد .وقتی صاحب مغازه از اونجا رد شد یارو بهش گفت آقا ببخشید قاشق چنگال یادتون رفته بیارید.:31:
بی مزه بود ولی دیگه...(ببینید چقدر مردم یزد بافرهنگن).:21::27::21::27:

:24::17::ohno::blink::wac::ohno::blink::wac::17::1 8:

sonata20
05-12-2007, 16:55
:24::17::ohno::blink::wac::ohno::blink::wac::17::1 8:
کاریش نمیشه کرد دیگه.:31:

sonata20
05-12-2007, 17:39
يارو نشسته بوده پشت بنز آخرين سيستم، داشته صد و هشتاد تا تو اتوبان ميرفته، يهو ميبينه يك موتور گازي ازش جلو زد! خيلي شاكي ميشه، پا رو ميگذاره رو گاز، با سرعت دويست از بغل موتوره رد ميشه. يك مدت واسه خودش خوش و خرم ميره، يهو ميبينه متور گازيه غيييييژ ازش جلو زد! ديگه پاك قاط ميزنه، پا رو تا ته ميگذاره رو گاز، با دويست و چهل تا از موتوره جلو ميزنه. همينجور داشته با آخرين سرعت ميرفته، يهو ميبينه، متور گازيه مثل تير از بغلش رد شد!! طرف كم مياره، راهنما ميزنه كناره به متورويه هم علامت ميده بزنه كنار. خلاصه دوتايي واميستن كنار اتوبان، يارو پياده ميشه، ميره جلو موتوريه، ميگه: آقا تو خدايي! من مخلصتم، فقط بگو چطور با اين موتور گازي كل مارو خوابوندي؟! موتوريه با رنگ پريده، نفس زنان ميگه: والله ... داداش.... خدا پدرت رو بيامرزه واستادي... آخه ... كش شلوارم گير كرده به آينه بغلت!!!

hossein-p30-f
05-12-2007, 17:42
پسره به دختره ميگه : چقدر امشب خوش بگذره ، سه تا بليط سينما گرفتم ! دختره ميگه : چرا سه تا ؟ من و تو که 2 نفر بيشتر نيستيم ؟ پسره ميگه : نه ، سه تا بليط گرفتم واسه بابا و مامان و داداشت :blink::wac::blink:

جشنواره فیلم یزد:
خشونه بوزون بگزه ((مستند حیوانات))
کچو کوچتا هم ممالم ((رزمی
زنیکه کجایی ((خانوادگی))
نشکت چم ((عشقی))

کاملش رو نداشتم پیدا می کنم میزارم

sonata20
05-12-2007, 17:43
به انسان اول ۳۰ سال عمر داده بودند كه انسان ميره پيش خدا ميگه كمه خدا هم ميگه باشه يه ۲۰ سال از عمر خره ميگيرند و به انسان ميدند.
باز دوباره انسان ميره پيش خدا ميگه كمه ! اين بار ۲۰ سال از عمر سگه ميگيرند و به انسان ميدند.
باز انسان ميره ميگه كمه !!!! اين بار ۱۰ سال از عمر ميمون ميگيرند و به ادم ميدند.
حالا همونطور كه ميبينيد فقط ۳۰ سال اول رو مثل ادم زندگي ميكنيم بعدش ۲۰ سال مثل خر بايد كار كني تا يه زندگي درست كني و ۲۰ سال ديگه هم مثل سگ بايد از اون چيزي كه به دست اوردي نگهباني بدي تا از دستش ندي. اون ۱۰ سال اخر هم مثل ميمون يه جا ميشيني وهي اينور و اونور رور نگاه ميكني و سرت رو ميخاروني. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hossein-p30-f
05-12-2007, 17:45
ليس راهنماييي جلو ترکه رو ميگيره ميگه: کارت ماشين گواهينامه معاينه فني بيمه ... ترکه ميگه : چيکار کنم ؟ جمله بسازم

مواد به كار رفته در ساخت زنان:گوشت و استخوان40 تا60كيلو-لوازم ارايش يك من- عشوه4 خروار-قرقر5 دور در دقيقه-زبان 14متر-توانايي بيان 2000 اسب بخار- قدرت اشك ريزي 5ليتر در ساعت- عقل نيم مثقال.!!

البته به کسی جسارت نشه استثناء هم داره :31:

sonata20
05-12-2007, 17:45
پسره به دختره ميگه : چقدر امشب خوش بگذره ، سه تا بليط سينما گرفتم ! دختره ميگه : چرا سه تا ؟ من و تو که 2 نفر بيشتر نيستيم ؟ پسره ميگه : نه ، سه تا بليط گرفتم واسه بابا و مامان و داداشت :blink::wac::blink:

جشنواره فیلم یزد:
خشونه بوزون بگزه ((مستند حیوانات))
کچو کوچتا هم ممالم ((رزمی
زنیکه کجایی ((خانوادگی))
نشکت چم ((عشقی))

کاملش رو نداشتم پیدا می کنم میزارم

بابا تو دیگه کی هستی.:27::27::27:

sonata20
05-12-2007, 17:47
يه خانمي ۱۳ قلو حامله بوده... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (۱۲ تا پسر يه دختر)
بعد ۹ ماه مي بينن بچه هاش به دنيا نيومدن ... سونوگرافي مي كنن مي بينن يكي از پسرا دسشو گذاشته جلو رحم مي گه: جونه داداش، اگه بذارم يكيتون لخت از اين در برين بيرون.

sonata20
05-12-2007, 17:52
دختر زرنگ + پسر زرنگ = هميشه دعوا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دختر زرنگ + پسر كودن = Love [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دختر كودن + پسر زرنگ = اينو نميگم !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دختر كودن + پسر كودن = ازدواج

sonata20
05-12-2007, 17:53
و آنگاه كه ابراهيم سر اسماعيل را بر زمين گذاشت تا فرزند خود را قرباني كند....
ندا آمد كه اي ابراهيم...ولش كن...تو در مقابل دوربين مخفي هستي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hossein-p30-f
05-12-2007, 17:55
دختر زرنگ + پسر زرنگ = هميشه دعوا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دختر زرنگ + پسر كودن = Love [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دختر كودن + پسر زرنگ = اينو نميگم !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دختر كودن + پسر كودن = ازدواج

:27::27::27:

hossein-p30-f
05-12-2007, 17:56
رشتيه به دوستش ميگه : خاک بر سر بي غيرتت کنن....زنم خالکوبي عکس خواهرتو رو شيکم اصغر اقا ديده

مجموعه نوشته هاي پشت تريلي هاي جاده::::::::1-به حرمت اشک مادر توبه کردم --2 -داني که چرا راز نهان با تو نگفتم / طوطي صفتي طاقت اسرار نداري --3 -بوق نزن شاگردم خوابه --4 -بي تو هرگز.......باتو؟؟؟؟عمرا-- 5 -از عشق تو ليلي.......رفتم زير تريلي(واسه گريسکاري) --6 -اگه مي توني اين تابلو رو بخوني يعني فاصلت خيلي کمه فاصله رو رعايت کن -7-- دنبالم نيا اسيرم مي شي-- 8 -گشتم نبود .......نگرد نيست-- 9 -سر پاييني برنده سر بالايي شرمنده-10--اينم عاقبت محصل بازيگوش

sonata20
05-12-2007, 17:56
كي چه ماشيني سوار ميشه؟
قزويني: پيكان
زنداني: فراري
قمارباز: رنو۲۱
نانوا: آردي
شلخته: چروكي چيف
رشيته: آووودي...

sonata20
05-12-2007, 18:00
به مرغه ميگن چرا تخم نميذاري....ميگه به خاطر ۶۰ تومان هيكلمو خراب كنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!!؟!

به يه ترکه ميگند: شنيدي خونه عفاف باز شده؟..
ميگه: خدا رو شكر...خانم ما يه شغل دولتي پيدا كرد..

--ببخشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hossein-p30-f
05-12-2007, 18:01
به ژاپنيه ميگن قزوين رو در يه جمله توصيف کن ميگه : ناشي باشي تا شي توشه :18:

کاهش سهم ايران در درياي خزراز 48% به 12 % را به مردم هميشه در صحنه تبريک عرض ميکنيم. فتحعلي شاه آسوده بخواب که احمدي نژاد بيدار است

hossein-p30-f
05-12-2007, 18:06
به يه ترکه ميگند: شنيدي خونه عفاف باز شده؟..
ميگه: خدا رو شكر...خانم ما يه شغل دولتي پيدا كرد..

--ببخشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:16::16::16::16::16::16:

hossein-p30-f
05-12-2007, 18:09
عشق کليد شهر قلب است , به شرط آنکه قفل دلت هرز نباشد که با هر کليدي باز شود

اگه احساس كردي گناه يه نفراينقدربزرگه كه قابل بخشش نيست بدون اون گناه بزرگ نيست بلكه قلب تو خيلي كوچيكه!!!!!

افلاطون مي گه: " اگه با دلت چيزي يا کسي رو دوست داري زياد جدي نگيرش، چون ارزشي نداره، چون کار دل دوست داشتنه، مثل کار چشم که ديدنه، اما اگه يه روز با عقلت کسي رو دوست داشتي، اگه عقلت عاشق شد، بدون که داري چيزي رو تجربه مي کني که اسمش عشقه

sonata20
05-12-2007, 18:09
اشتباه نکنید این احمدی نژاد نیست بلکه شباهت زیاده.

امیدوارم به کسی بر نخوره!

hossein-p30-f
05-12-2007, 18:11
در قلبتو واسه كسي باز نكن اونيكه دوستت داره خودش كليد داره

به يه ني ني ميگن عشق يعني چي؟ ميگه عخش يعني بذالي اونم از پفکت بخوله اما فقط تو تا دونه

وفا داري را بايد از نيلوفري آموخت که به دور هر شاخه اي ميپيچد در آغوشش ميميرد

زندگي قصه مرديخ فروشي است که ازاو پرسيدند:فروختي؟ گفت:نخريدند تمام شد.

hossein-p30-f
05-12-2007, 18:17
خوب برا امروز دیگه بسه :31:

دست Sonata هم درد نکنه بابت جکاش کلی خندیدم :39::16::16::39::16::16::39:

sonata20
05-12-2007, 18:19
خوب برا امروز دیگه بسه :31:

دست Sonata هم درد نکنه بابت جکاش کلی خندیدم :39::16::16::39::16::16::39:
وظیفه هست :31:

hossein-p30-f
05-12-2007, 22:03
دوستان اینهایی که میزارم اصطلاحاتی هست که توی منشاد((مشا)) گفته میشه هر کی معنی هرکدوم رو می دونه بگه ((البته من مشائی نیستم یکی از دوستان گفته منم نوشتم))

1- چیریک
2- سدر
3- گاس
4- یغلوی ((Yaghlavi))
5- یخینی
6- پته
7- شر
8- میرکفکون
9- لوغذ
10- مخته
11- وقتبن
12- دسک ((Dasak))
13- نغار کردن
14- لته کش
15- پاسار

حالا بیبینم چند مرده حلاجت :27:

sonata20
06-12-2007, 10:39
:31:
دوستان اینهایی که میزارم اصطلاحاتی هست که توی منشاد((مشا)) گفته میشه هر کی معنی هرکدوم رو می دونه بگه ((البته من مشائی نیستم یکی از دوستان گفته منم نوشتم))

1- چیریک
2- سدر
3- گاس
4- یغلوی ((Yaghlavi))
5- یخینی
6- پته
7- شر
8- میرکفکون
9- لوغذ
10- مخته
11- وقتبن
12- دسک ((Dasak))
13- نغار کردن
14- لته کش
15- پاسار
حالا بیبینم چند مرده حلاجت :27:

2- سدر :اسم یه داروی گیاهی:31:
8- میرکفکون :میکروفن
12- دسک ((Dasak)) :دسته:31:
15- پاسار :پاستور

امتیازم چند شد؟

sise
06-12-2007, 13:26
دوستان لطفا اینجا را جک کده نکنن.:31:

هر چی مربوط به یزده بزارین. مثل همین دو تا پست قبلی:31::31::46:

hossein-p30-f
06-12-2007, 13:31

2- سدر :اسم یه داروی گیاهی:31:
8- میرکفکون :میکروفن
12- دسک ((Dasak)) :دسته:31:
15- پاسار :پاستور

امتیازم چند شد؟

اگه از 15 نمره حساب کنیم - 1 - :21:
فقط شماره 8 درست بود

دیگه کسی نبود :21::27::21:

senjed1349
06-12-2007, 14:57

:thumbsup:دير گفتی ولی :11: گل گفتی:thumbsup:

senjed1349
06-12-2007, 15:03
» جاذبه هاي اجتماعي استان يزد
هر يک از جوامع ايرانی؛ از جاذبه هاي اجتماعي خاص خود برخوردار هستند. شيوه هاي معيشت، جشن ها و آيين هاي سنتي و باستانی، غذاهاي محلی، شيريني هاي خانگي و آداب و رسوم حاكم بر مراسم هاي مختلف از جمله جاذبه هاي اجتماعي مناطق مختلف ايران هستندكه همگي برآيند شيوه‌ي زندگي اجتماعي مردمان هر ناحيه است. زيست بوم هاي كويري و شيوه‌ي معيشت مردم كوير از فضاهاي جالب توجه استان يزد است كه مي تواند در خدمت توسعه گردشگري قرار بگيرد. در استان يزد همانند دیگر مناطق ایران جشن ها و آیین ها به سه دسته ي ملی، محلي و مذهبي تقسیم مي شوند که در میان جشن هاي ملی؛ نوروز باستاني از اهمیت بسیار زیادي برخوردار است. به علت اسكان تعداد زيادي از زرتشتيان در اين استان، جاذبه هاي اجتماعي و جشن ها و آيين هاي آن ها نيز از اهميت و جاذبه‌ي زيادي برخوردار است. شيريني‌پزي يزد در سراسر ايران شهرت فراوان دارد. شيريني‌پزان يزد از هفتاد سال پيش با دقت و مهارت، اين سوغات معروف يزد را به ساير نقاط ايران و حتي كشورهاي جهان عرضه مي‌كنند. استان يزد در لايه هاي مختلف اجتماعي خود از جاذبه هاي كم نظير و زيبايي برخوردار است كه آشنايي با آن ها از مهم ترين ويژگي هاي گردشگري اجتماعي اين ناحيه است.

» عشایر استان يزد
استان يزد از مدنيت و شهر نشيني ديرينه اي برخوردار بوده و به دليل موقعيت خاص جغرافيايي خود از عشاير منسجم با ويژگي هاي خاص عشاير برخوردار نيست ولي خانه هاي خشتي و گلي استان يزد كه در محورهاي بياباني و كويري گسترده شده اند يكي از زيباترين شيوه هاي همزيستي با طبيعت را به نمايش گذاشته اند كه براي گردشگران بسيار جذاب وديدني است.
» جشن ها و آیین هاي استان يزد
جشن ها و آیین هاي استان يزد که يکي از مهم ترین جاذبه هاي اجتماعي مردم استان به شمار مي آیند به جشن هاي ملی، خصوصي و مذهبي تقسیم مي شوند. در بيش‌تر نقاط استان؛ مراسم اعياد ملي و مذهبي برگزار می‌شوند. اين نوع مراسم مانند: جشن‌هاي ملي چهارشنبه سوری، عيدنوروز، سيزده به در و عيدهاي مذهبي قربان، فطر، غدير خم، نيمه شعبان، روز مبعث پيغمبر(ص)، روز تولد ائمه اطهار و ... با شور و شوق از طرف مردم برگزار می‌شوند. عيد نوروز و مراسم مربوط به آن نيز مانند ساير نقاط ايران جشن گرفته مي ‌شود. جشن هاي خصوصي نیز شامل مراسم هاي مخصوص عروسي و آیین هاي محلي مي شوند که در این استان رایج هستند.
نوروز: تدارك رسيدن نوروز از اوايل اسفندماه با خاته تكاني آغاز مي‌شود. تميز كردن خانه و شستن تمام وسايل از اعتقادات مردم اين سرزمين و نشان از تغييري اساسي در زندگي است. چيدن سفره هفت‌سين يكي ديگر از اركان اصلي اين جشن است. در اين سفره، نمادهاي سبزي، آب و هم چنين نمادهاي مذهبي ديده مي‌شود. هنگام تحويل سال، افراد خانواده دور سفره هفت‌سين مي‌نشينند و بزرگ خانواده دعاي تحويل سال را مي‌خواند.
غذاي سنتي اين روز، سبزي‌پلو با گوشت است. بعد از تحويل سال، كوچك‌ترها به ديدن بزرگ‌ترها مي‌روند و با تبريك سال نو، از آن‌ها عيدي مي‌گيرند. در اين ديد و بازديدها، با شيريني و شكلات از مهمانان پذيرايي مي‌كنند. ديد و بازديدهاي عيد تا روز سيزدهم فروردين به طول مي‌انجامد.
سيزده ‌به در:
ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد

senjed1349
06-12-2007, 15:09
1- چیریک= يه مشت آب
2- سدر
3- گاس
4- یغلوی ((Yaghlavi)) =كاسه يا قابلمه كوچك
5- یخینی = يقينا
6- پته =شل و وله
7- شر = شعر
8- میرکفکون =ميكرفن
9- لوغذ =حرف مفت
10- مخته =مقطع
11- وقتبن
12- دسک ((Dasak))
13- نغار کردن
14- لته کش =حمال
15- پاسار

حسين جان به نظر من بهتره تلفظ تمام كلمات را بصورت فينگليش هم بنويسيد.
دستت درد نكنه

hossein-p30-f
06-12-2007, 15:27

دوستان گرامی
اگه ما این چند تا جک یاعکس روهم نذاریم که شما هر وقت اومدین باید تاپیک رو از صفحه 5 انجمن در بیارین:13:

حالا یه هفته امتحان می کنیم :27:

hossein-p30-f
06-12-2007, 15:35
1- چیریک= يه مشت آب
2- سدر
3- گاس
4- یغلوی ((Yaghlavi)) =كاسه يا قابلمه كوچك
5- یخینی = يقينا
6- پته =شل و وله
7- شر = شعر
8- میرکفکون =ميكرفن
9- لوغذ =حرف مفت
10- مخته =مقطع
11- وقتبن
12- دسک ((Dasak))
13- نغار کردن
14- لته کش =حمال
15- پاسار

1- :thumbsup:
4- :thumbsup:
5- :34:
6-:34:
7-:34:
8-:thumbsup:
9-:thumbsup:
10-:34:
14-:34:

راهنما

:thumbsup: = درسته
:34: = اشتباه

hossein-p30-f
06-12-2007, 15:43
1- چیریک = 20 لیتری آب
2- سدر = این اشتباه نوشته بودم همون سر خودمون هست :31:
3- گاس ((Gas))
4- یغلوی ((Yaghlavi)) = ماهیتابه ؛ قابلمه
5- یخینی ((yakhini))
6- پته ((pata))
7- شر ((Shar))
8- میرکفکون = میکروفن
9- لوغذ = متلک
10- مخته ((Makhta))
11- وقتبن ((Vaghtaban))
12- دسک ((Dasak))
13- نغار کردن ((Neghar Kardan))
14- لته کش ((Latakash))
15- پاسار ((Pasar))

sonata20
06-12-2007, 18:59

آقا جلال فکر کنم ما قبلا با هم هماهنگی کرده بودیم.:13:

گفتی مشکلی نداره.:13:
گفتم باید راضی باشی تا من جوک و عکس بزارم.نگفتم؟:18::18::18::18::18:
حالا هم اگه راضی نباشی مشکلی نیست میرم یه گوشه دیگه:45::45::37::37::37:

sonata20
06-12-2007, 19:33
آره دیر گفت ولی گل نگفت. آخه اگه من و حسین تو تاپیک چیزی نزاریم که دیگه کسی نمیزاره.
جلال هفته ای سه چهار تا میزاره.تو هم به همچنین.ولی اگه نگاه کنی میبینی که توی این چند روز(یه هفته نشده)ده تا صفحه پر شده تازه روح آدمم با اینا شاد میشه:31:
مقصر منم که میخوام هم شهریام رو شاد کنم :13:وگرنه میتونستم تو متفرقه یه تاپیک جداگونه بزنم تازه چقدم مشتری داشت.

sise
07-12-2007, 01:16
آقا جلال فکر کنم ما قبلا با هم هماهنگی کرده بودیم.:13:

گفتی مشکلی نداره.:13:
گفتم باید راضی باشی تا من جوک و عکس بزارم.نگفتم؟:18::18::18::18::18:
حالا هم اگه راضی نباشی مشکلی نیست میرم یه گوشه دیگه:45::45::37::37::37:

سلام:
نظر من جک و مثلهایی بود که مربوط به فرهنگ و لهجه یزدی بشه. نه هر جکی.
در ضمن جکهای بالای 18 سال خطرناکه حسن:31::46:

من ارز همه کسانی که - همجون شما - تلاش میکنن تشکر میکنم(تشکر رسمی را حال کردین؟):46::11::11:

sadaf158
08-12-2007, 14:09
سلام .بچه ها تو یزد چندتاisp سرویس ADSL میده؟اسماشون؟هرکدم هم محدودیت دانلود داره لطف کنید مشخص کنید.از همه مهمتر پولش؟:31:

senjed1349
10-12-2007, 07:31
1- چیریک = 20 لیتری آب
2- سدر = این اشتباه نوشته بودم همون سر خودمون هست :31:
3- گاس ((Gas))
5- یخینی ((yakhini))
6- پته ((pata))
7- شر ((Shar))
8- میرکفکون = میکروفن
9- لوغذ = متلک
10- مخته ((Makhta))
11- وقتبن ((Vaghtaban))
12- دسک ((Dasak))
13- نغار کردن ((Neghar Kardan))
14- لته کش ((Latakash))
15- پاسار ((Pasar))

حسين آغا فكر كنم ديه بهتره جوابا را خودت بگي.
دستت درد نكنه.:46:

senjed1349
10-12-2007, 09:21
مگم دو كلوم هم از زبون مادر شوهر بشنود:(البته با اجازه sise ، صاب ملك)
با توجه به بحثهاي چند روز اخير موخواستم مطالبي را بگم.
بنظر من براي درج مطلب در اين تاپيك بايد موارد زير رعايت بشه (اين نظر شخصي بنده س و اصراري براش نيست فقط به عنوان چغورك پارسالي اينا را مگم)
1- رعايت قوانين p30world (غيب گفتم اين خو خيلي واضح بود):31:
2- با توجه به اينكه هر تاپيكي بايد در محدوده موضوعي خودش فعاليت كنه بنظر ميرسه تاپيك يزد هم بايد شامل مسائل و موضوعاتي در مورد استان يزد باشه (تاكيد ميكنم كه حتما به يزد ربط داشته باشه)مثلا :
تاريخي- اقتصادي- فرهنگي-اجتماعي- تفريحي-ورزشي- علوم تخصصي- ادبيات- طنز- اخبار گوناگون - عكس- شعر- موسيقي- خاطره-بانوان- كودكان- دانشگاه-توريست-آداب و سنن- مشاغل و حرف مختلف-هنر- دوستيابي- بررسي مشكلات يزد- سياست- حوادث-خانوادگي-راهنمايي ديگران (بخصوص كساني كه قصد مسافرت به يزد رو دارند)- . . . . .
بنا براين هدف ما در اينجا بالا آوردن تاپيك به هر وسيله ني و اينكه بعضي از دوستان از سر دلسوزي زحمت مكشن (دستشون درد نكنه) و موخوان هر طوري شده تاپيكو زنده كنن منطقي نيس.
حالا شما چچي مگد؟؟
بگد تا مام ياد بگيرم.:10:

R10MessiEtoo
10-12-2007, 12:50
حالا شما چچي مگد؟؟

خداييش راست مگي... به قول اينجه يي ها تاييد مشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sadaf158
10-12-2007, 21:18
سلام .بچه ها تو یزد چندتاisp سرویس ADSL میده؟اسماشون؟هرکدم هم محدودیت دانلود داره لطف کنید مشخص کنید.از همه مهمتر پولش؟:31:
یعنی همتون دیال آپ دارید؟ کسی ADSL نداره؟

senjed1349
15-12-2007, 07:42
ادامه » جشن ها و آیین هاي استان يزد

سيزده ‌به در: مردم استان يزد در روز سيزدهم فروردين به سوي باغ‌ها، مراتع و سبزه‌زارها مي‌روند و به پخت و پز غذا و شادي و تفريح مي‌پردازند. دخترها در اين روز سبزه گره مي‌زنند و در دل آرزوي ازدواج مي‌كنند.روز سيزده به در براي عروس‌ها و دختران طلبيده(شيريني‌خورده) نيز روز بسيار خوشي است؛ زيرا، در اين روز مادرشوهر، خواهران شوهر و ساير اقوام داماد با دايره زنگي به خانه عروس رفته و او را براي گردش و در كردن نحسي روز سيزده، به باغ و سبزه مي‌برند.
اعياد مذهبي: مردم استان يزد اعياد و جشن‌هاي مذهبي مانند عيد فطر، عيد قربان، عيد غدير خم، ميلاد حضرت محمد(ص)، ‌نيمه شعبان و ... را گرامي داشته و آن‌ها را به طرز باشكوهي برگزار مي‌كنند. برخي از مردم در روزهاي عيد فطر و قربان پس از خواندن نماز مخصوص اين روزها، به ديد و بازديد پرداخته و برخي ديگر به گورستان رفته و براي درگذشتگان فاتحه مي‌خوانند. مردم يزد عيد غدير را عيد «سادات» مي‌نامند و به ديدار خانواده‌هاي سيد مي‌روند و اين روز را به آنان تبريك مي‌گويند. معمولاً بزرگان سادات در اين روز پول يا چيز ديگري را به عنوان عيدي به مهمانان مي‌دهند.
در نيمه شعبان، جشن‌هاي باشكوهي در سطح شهر برگزار مي‌شود. جوانان با آذين‌بندي و چراغاني كوچه‌ها و خيابان‌ها و تشكيل گروه‌هاي نمياش خياباني، ساخت آب‌نما و شربت‌خانه‌هاي موقت، مقدمات برگزاري روز جشن را آماده مي‌كنند. در روز نيمه شعبان، هزاران نفر از مردم يزد در خيابان حضرت مهدي(عج) تجمع مي‌كنند و به اين ترتيب انتظار خود را نسبت به ظهور حضرت مهدي(ع) نشان مي‌دهند. هنگام غروب آفتاب نيز با پخش شربت، شيريني و شير از يك ديگر پذيرايي مي‌كنند.
هم چنين بازاري «غلامعلي سياه» در نزديكي ميدان «اميرچقماق»، چهارراه «مهديه» و خيابان «مسجد جامع» نيز از جمله مكان‌هاي تجمع مردم در اين روزها هستند. البته ساير خيابان‌هاي شهر نيز در اين روزها مالامال از جمعيت مي‌شود.
مراسم عروسي: مراسم ازدواج و جشن عروسي در شهرها و روستاهاي مختلف استان يزد با اندكي تفاوت به يك ديگر شبيه‌اند. نخست خواهر و مادر پسر براي ديدن دختر به خانه آن‌ها مي‌روند؛ اگر دختر را پسنديدند و دختر نيز موافقت كرد، هفته بعد با يك حلقه انگشتر، يك جفت كفش و يك جعبه شيرين دوباره به خانه آن‌ها رفته و دختر را خواستگاري مي‌كنند. چند روز پس از خواستگاري، اقوام داماد همراه با روحاني (عاقد) به خانه عروس رفته و عروس را بر سر سفره مي‌نشانند. در سفره عقد، بادام، گردو، فندق، فلفل سياه، زنجبيل، دارچين، نقل، نبات، عسل، روغن، نان، پنير و سبزي خوردن، ماست و ميوه مي‌گذارند.
در روز عقدكنان، عاقد از عروس «بله» را مي‌گيرد. سپس سفره سفيدي به نشانه سپيدبختي روي سر عروس مي‌گيرند و دو كله يا دو تكه قند را به هم مي‌سايند و مي‌خوانند:
شخصي كه قند مي‌سايد مي‌خواند: مسابم، مسابم
دخترها و زنان دسته جمعي مي‌پرسند: چي‌چي مسابي؟
ـ مهر محبت مسابم
ـ دخترها و زنان مي‌پرسند: براي كي؟
ـ برا عروس و دوماد. بعد از عروس و داماد از زن و شوهران جوان ديگر نيز اسم مي‌برد.
بعد با نخ و سوزن پارچه سفيدي را مي‌دوزند (البته انتهاي اين نخ گره ندارن و اين عمل نشانه‌اي از دوختن است نه دوختن واقعي) و مي‌خوانند:
ـ چي‌چي مي‌دوزي؟
ـ مهر و محبت مي‌دوزم.
ـ برا كي مي‌دوزي؟
ـ برا عروس و دوماد.
به اين مراسم پيش از آمدن داماد نزد عروس «روس كردن» مي‌گويند. آن گاه داماد را كنار عروس، رو به روي آيينه مي‌نشانند. داماد براي ديدن عروس رونما مي‌دهد و خويشاوندان عروس و داماد به آن دو رونما مي‌دهند. مادرزن حلقه انگشتر را به دست داماد مي‌كند و داماد هم به دست عروس حلقه مي‌گذارد. سپس يكي از نزديكان عروس، ظرف آبي آورده و انگشت شست پاي عروس و داماد را درون تشت با آن آب مي‌شويد و داماد مشتي پول درون آب مي‌ريزد. آب را درون راهرو ريخته و پول را به عنوان شگون برمي‌دارند. رقص، آواز، شادي و عربونه زدن ساعت‌ها ادامه مي‌يابد. حال اگر داماد بخواهد عروس را به خانه خود ببرد، همه با ساز و آواز به راه مي‌افتند و مي‌خوانند:
عاروس قشنگه بله
اين كوچه تنگه بله
دست به زلفش نكنيد مرواري بنده بله
سر عاروس گل بريزيد
سر دوماد اشرفي
هنگام بردن عروس، سر هر كوچه يكي از نزديكان دامان پيش مي‌آيد و با گفتن جمله‌هايي نظير «عروس‌خانم خوش آمدي»، «كوچه و محله ما را روشن كردي»، پا اندازي نظير يك قطعه طلا يا سفرهاي تفريحي و يا سراندازي مانند سفرهاي زيارتي مثل حج يا سفر به مشهد مقدس را به عروس تقديم مي‌كند.
معمولاً در همان شب يا شب پيش از عقد، سيني مي‌برند. بدين ترتيب كه برنج، روغن،‌قند، پارچه و ديگر لوازم را داخل سيني‌هاي بزرگ گذاشته، روي آن‌ها را با پارچه‌هاي رنگي زيبا پوشانده و سيني‌ها را روي سر گذاشته و به خانه عروس مي‌برند. (اين رسم امروزه بيش تر در روستاها برگزار مي‌شود).
دو روز بعد، ساير اقوام عروش و داماد، لوازمي مثل ظرف و وسايل خانه را به رسم پيش كش به حجله داماد مي‌برند. به اين پيش كش‌ها «جاخالي» مي‌گويند. در مرحله بعد خانواده عروس و داماد هر يك به نوبت عروس و داماد را به خانه خود دعوت كرده و مهماني مي‌دهند. به اين مهماني‌ها «پاگشا» مي‌گويند.
جشن‌هاي زرتشتيان: جشن‌هايي كه امروزه زرتشتيان يزد برگزار مي‌كنند، همان جشن‌هاي ايران باستان است. زرتشتيان در هر ماه، هنگامي كه نام روز و ماه با هم يكي مي‌شد، جشن برگزار مي‌كردند و آن ‌جشن را به نام همان ماه مي‌ناميدند. اين جشن‌ها عبارت اند از: فروردين‌گاه،ارديبهشت‌گاه ، خوردادگان،‌تيرگان،مردادگ ن، شهريورگان، آبان‌گان، آذرگان، دي‌گان، بهمن‌گان و اسفندگان. از اين ميان جشن نوروزگان (فروردين‌گاه) و جشن‌هاي مهرگان و سده از همه مهم‌تر است.
جشن نوروز زرتشتيان: زرتشتيان در شب قبل از نوروز، زماني كه تاريكي آخرين شب سال رنگ مي‌بازد، بر بام خانه‌هاي خود آتش مي‌افروزند و فرداي آن روز با گستردن سفره‌ هفت‌سين و چيدن خواركي‌هايي كه از قبل آماده كرده‌اند، جشن نوروز را آغاز مي‌كنند. يكي از اين خوردني‌ها، پالوده مرواريد است كه از اوايل زمستان براي تهيه گندم و نشاسته آن دست به كار مي‌شوند. ششه يا سبزه از ضروري‌ترين لوازم سفره هفت‌سين است. از پنجه كوچك (20 تا 24 اسفند) زنان با همكاري هم، به تهيه خوراكي‌هاي سنتي مانند نان، شير، كماج شيرين، نان پيه‌پياز،‌حلواي سن، حلواي شكر مي‌پردازند. هم چنين آش هفت‌دونار يا ججه (gaga) را از هفت نوع غلات و حبوبات تهيه مي‌كنند و درمراسم مذهبي خاص خود مصرف مي‌كنند.
جشن مهرگان: جشن مهرگان به مناسبت پيروزي ايرانيان بر «ضحاك» ستمگر به رهبري «كاوه آهنگر» بر پا شد. ايرانيان به شكرانه اين پيروزي كه در روز «مهر» (دهم) ماه مهر روي داد، جشني بزرگ برپا كردند. اين جشن شش روز به طول مي‌انجامد. در برخي از روستاها جشن مهرگان با ساز و شادماني نيز همراه است و در روز پنجم جشن، گروهي از جوانان در محل آدريان يا سرچشمه قنات جمع شده و به شادماني مي‌پردازند.
جشن سده:
ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد

sonata20
15-12-2007, 09:06
سلام:
نظر من جک و مثلهایی بود که مربوط به فرهنگ و لهجه یزدی بشه. نه هر جکی.
در ضمن جکهای بالای 18 سال خطرناکه حسن:31::46:

من ارز همه کسانی که - همجون شما - تلاش میکنن تشکر میکنم(تشکر رسمی را حال کردین؟):46::11::11:
اگه ترک بودیم جوک زیاد بود برامون :27:
ما جوک بالاتر از 18 سال نزاشتیم. میخوای برات بزارم ببینی چیه؟:21:
مرسی از تشکرت:46:

sonata20
15-12-2007, 09:13
:27:
مگم دو كلوم هم از زبون مادر شوهر بشنود:(البته با اجازه sise ، صاب ملك)
با توجه به بحثهاي چند روز اخير موخواستم مطالبي را بگم.
بنظر من براي درج مطلب در اين تاپيك بايد موارد زير رعايت بشه (اين نظر شخصي بنده س و اصراري براش نيست فقط به عنوان چغورك پارسالي اينا را مگم)
1- رعايت قوانين p30world (غيب گفتم اين خو خيلي واضح بود):31:
2- با توجه به اينكه هر تاپيكي بايد در محدوده موضوعي خودش فعاليت كنه بنظر ميرسه تاپيك يزد هم بايد شامل مسائل و موضوعاتي در مورد استان يزد باشه (تاكيد ميكنم كه حتما به يزد ربط داشته باشه)مثلا :
تاريخي- اقتصادي- فرهنگي-اجتماعي- تفريحي-ورزشي- علوم تخصصي- ادبيات- طنز- اخبار گوناگون - عكس- شعر- موسيقي- خاطره-بانوان- كودكان- دانشگاه-توريست-آداب و سنن- مشاغل و حرف مختلف-هنر- دوستيابي- بررسي مشكلات يزد- سياست- حوادث-خانوادگي-راهنمايي ديگران (بخصوص كساني كه قصد مسافرت به يزد رو دارند)- . . . . .
بنا براين هدف ما در اينجا بالا آوردن تاپيك به هر وسيله ني و اينكه بعضي از دوستان از سر دلسوزي زحمت مكشن (دستشون درد نكنه) و موخوان هر طوري شده تاپيكو زنده كنن منطقي نيس.
حالا شما چچي مگد؟؟
حالا کی میاد تو این تاپیک ؟
غیر از من و تو وحسین و جلال دیگه کسی نمیاد تو این تاپیک :19:از شهر دیگه هم که فقط عسل بانو میاد اونم برای پست گذاشتن میاد نه سفر به یزد و اطلاعات
اگه کسی بخواد بیاد مسافرت یزد که نمیاد تو تاپیک ما ببینه یزد چه طوریه :41:

sonata20
15-12-2007, 09:18
تو این 10 روز که من و حسین پست نزاشتیم فقط 7 پست گذاشته شده:41:حتی یه صفحه هم نشده

خوب برای اینکه نگید در مورد یزد چیزی نمیگی اینا میگم که دیگه نگید.(ولی اگه به کسی برخورد مقصر من نیستم من رفتم تو نت گشتم چیزی در مورد یزد پیدا نکردم غیر از یه چیزایی مثل این:
دخترای یزدی سالی دو بار به غیر از مدرسه بیرون از خونه میرن یه دفعه برای عاشورا یه دفعه هم نیمه شعبان (اونم برای پیدا کردن شوهر):27::21::27::21:البته اونایی که مدرسه نمیرن میرن سر کار اونم برای ......
اینا گفتم چون دختر تو جمعمون نیست.:46:

Asalbanoo
15-12-2007, 09:23
فقط عسل بانو میاد اونم برای پست گذاشتن میاد نه سفر به یزد

از کوجا می دونی من نمی خوام بیام شهرتون؟دی:

ali54mir
15-12-2007, 10:19
لته کش === شن کش

sise
15-12-2007, 11:53

سلام:
فکر کنم اصلش همون پیشگامان کویر باشه.
من یه ماهه محدودیت 1 گیگ سرعت 64 میگیرم 12500

بدک نیست:46:

senjed1349
15-12-2007, 13:14
براي دانلود نرم افزار موبايل - نقشه يزد به اينجا بريد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

senjed1349
15-12-2007, 13:58
براي دريافت نقشه کوچک یزد به اينجا بريد:

senjed1349
15-12-2007, 13:59
براي دريافت نقشه بزرگ و دو رو شهر يزد به اينجا بريد:

senjed1349
15-12-2007, 14:05
:27:
حالا کی میاد تو این تاپیک ؟
غیر از من و تو وحسین و جلال دیگه کسی نمیاد تو این تاپیک :19:از شهر دیگه هم که فقط عسل بانو میاد اونم برای پست گذاشتن میاد نه سفر به یزد و اطلاعات
اگه کسی بخواد بیاد مسافرت یزد که نمیاد تو تاپیک ما ببینه یزد چه طوریه :41:

اگه كل تاپيك رو مرور كنيد ميبينيد كه خيليها براي گرفتن اطلاعات اومدن اينجا !!

sonata20
15-12-2007, 18:06
اگه كل تاپيك رو مرور كنيد ميبينيد كه خيليها براي گرفتن اطلاعات اومدن اينجا !!
جالبه من کل تاپیک رو قبلا مرور کردم بیشترشون یزدی بودن و بعد از چند تا پست به علت بی محتوا بودن تاپیک رفتن دیگه پشت سرشون رو نگاه نکردن.:41:آخه چرا باید اینجوری باشه؟:19::13::19::13:

خوب شما یه اقدامی کنیم ما که کردیم جوابی نگرفتیم جز توپ و تشرتون:46:

sonata20
15-12-2007, 18:08
از کوجا می دونی من نمی خوام بیام شهرتون؟دی:

تشریف بیارین قدمتون رو چشم
اگه خواستی بیای خبرم کن اطلاعات تمام یزد و مردماش رو برات روشن کنم.:46:

hossein-p30-f
15-12-2007, 19:54
لته کش === شن کش

نههههههههههه

hossein-p30-f
15-12-2007, 19:55
سلام:
من یه ماهه محدودیت 1 گیگ سرعت 64 میگیرم 12/500

چیییییییییییی:19: ((اونی که پر رنگ کردم))

hossein-p30-f
15-12-2007, 19:58
تو این 10 روز که من و حسین پست نزاشتیم فقط 7 پست گذاشته شده:41:حتی یه صفحه هم نشده

خوب برای اینکه نگید در مورد یزد چیزی نمیگی اینا میگم که دیگه نگید.(ولی اگه به کسی برخورد مقصر من نیستم من رفتم تو نت گشتم چیزی در مورد یزد پیدا نکردم غیر از یه چیزایی مثل این:
دخترای یزدی سالی دو بار به غیر از مدرسه بیرون از خونه میرن یه دفعه برای عاشورا یه دفعه هم نیمه شعبان (اونم برای پیدا کردن شوهر):27::21::27::21:البته اونایی که مدرسه نمیرن میرن سر کار اونم برای ......
اینا گفتم چون دختر تو جمعمون نیست.:46:

:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

hossein-p30-f
15-12-2007, 20:13
1- چیریک = 20 لیتری آب
2- سدر = این اشتباه نوشته بودم همون سر خودمون هست
3- گاس ((Gas)) = شاید
5- یخینی ((yakhini)) = یه موقه
6- پته ((pata)) = کاغذ
7- شر ((Shar)) = یزد ((شهر))
8- میرکفکون = میکروفن
9- لوغذ = متلک
10- مخته ((Makhta)) = قنتورات
11- وقتبن ((Vaghtaban)) = ساعت 6 بعد از ظهر
12- دسک ((Dasak)) = پله استخر
13- نغار کردن ((Neghar Kardan)) = کم شدن آب ((به اصطلاح میگن آب نغار کرده
14- لته کش ((Latakash)) = آب پر زور
15- پاسار ((Pasar)) = ته کرت

حال اومدد یا نه :27::21::21::27::21::21::27:

Asalbanoo
15-12-2007, 22:13
چیییییییییییی:19: ((اونی که پر رنگ کردم))

سلام
دوزاده هزار و پانصد منظورش بوده خوب:31::31:

خوبه که

hossein-p30-f
15-12-2007, 23:24
سلام
دوزاده هزار و پانصد منظورش بوده خوب:31::31:

خوبه که

چيكار كنيم سوادي خو نخونديم :31:

يه شركت جديد تا چند هفته ديگه مياد
سرعت 128 محدوديت دانلود 2.5 گيگ ماهانه تقريبا 14000 تومن :21:
اين شركت الان تئ تهران فعاليت داره و مي خواد يزد هم بياد ((اينايي كه گفتم شرايطي هست كه الان تو تهرانه اگه بياد يزد ديگه نمي دونم چطور ميشه))

البته ما كه بايد با ديال آپ:2: بسوزيم و بسازيم امروز اينقدر مذخرف :2: بود كه چند تا پست قبليم رو تو كافي نت دادم اين پست هم قريب به 15 دقيق س كه دارم ميذارم :41:

sonata20
16-12-2007, 10:06
سلام:
من یه ماهه محدودیت 1 گیگ سرعت 64 میگیرم 12/500

جلال جون شما تو یزدین؟
من یه ساله گرفتم اولش 60000 تومان دادم ماهیانه 12500 وماهیانه 1 گیگ سرعتش عالی عالی جون میده واسه پست گذاشتن ،چت کردن ، و بقیه چیزا:46:
از پیشگامان کویر خدماتش هم حرف نداره.
شماره تماسش رو بدم:21:(بازاریابی رو حال میکنین):21:

sonata20
16-12-2007, 10:08
یه سوال نفلک تو زبون یزدی یعنی چی؟

senjed1349
16-12-2007, 13:02
یه سوال: نفلک تو زبون یزدی یعنی چی؟
نفلک (neflok) به آدم رنجور و لاغر مردني مگن:24:
دوستان سعي كنيد فينگليشش رو هم بنوسد:20:

senjed1349
18-12-2007, 07:52
ادامه جشن ها و آیین هاي استان يزد
جشن سده: جشن سده همان جشن پيدايش آتش است كه از عهد باستان تاكنون رواج داشته است. چون اين جشن را در صدمين روز زمستان برگزار مي‌كنند، آن را جشن «سده» مي‌نامند. ايرانيان باستان، سال را به دو فصل تابستان بزرگ هفت ماهه و زمستان بزرگ پنج ماهه تقسيم مي‌كردند. چون از روز اول آبان كه زمستان بزرگ آغاز مي‌شود تا دهم بهمن كه روز برگزاري اين جشن است صد روز مي‌گذرد، اين جشن را سده ناميده‌اند.
جشن گاهان‌بار: در آيين زرتشت اعتقاد بر اين است كه «اهورامزدا» جهان مادي را در شش مرتبه آفريد و آن را «شش گاهان‌بار» مي‌گويند و با زمزمه سرودي آن را جشن مي‌گيرند و خدا را ستايش مي‌كنند. مراسم هر «گاهان‌بار» به مدت پنج روز ادامه مي‌يابد. گاهان‌بارها را جشن‌هاي فصلي نيز مي‌نامند، زيرا به طبيعت و كشاورزي مربوط است و نشان دهنده‌ي شش مرحله آفرينش آسمان، آب، زمين، گياهان، جانوران و انسان است. جشن‌هاي گاهان‌بار جزو جشن‌هاي مذهبي زرتشتيان محسوب مي‌شود. در بامداد روز اول هر گاهان‌بار، در آدريان يا آتش ورهرام هر شهر، موبدان و مردم گرد هم مي‌آيند و سرودهاي اوستا را مي‌خوانند. پس از آن، «لرك» ـ مخلوطي از هفت ميوه خشك ـ پخش مي‌كنند. «لرك» را روي چادري پهن آن را با دانه انار و چند شاخه درخت مورد تزيين مي‌كنند.
گاهان‌بارها عبارت اند از:
گاهان‌بار يوزرم (از دهم تا چهاردهم ارديبهشت‌ماه، آفرينش آسمان)
گاهان‌بار ميديوشهم‌گاه (Medio shahem)(از هشتم تا دوازدهم تيرماه، آفرينش آب)
گاهان‌بار پيته شهم‌گاه(paete shahem) (از بيست‌ويكم تا بيست‌و‌پنجم شهريورماه،‌آفرينش زمين)
گاهان‌بار اياثرم‌گاه (Yathrwm) (از بيستم تا بيست‌و‌پنجم مهرماه، آفرينش گياهان)
گاهان‌بار ميدياريم‌گاه (Maeiarem) از دهم تا چهاردهم دي‌ماه، آفرينش جانوران)
گاهان‌بار همس‌پت ميديم‌گاه (Hamas Path Meadem) از بيستم تا بيست‌وچهارم اسفندماه، آفرينش انسان)
جشن هيرومبا: هيرومبا جشني است شبيه آتش‌افروزي جشن سده كه هر سال در روستاي «شريف‌آباد» اردكان برگزار مي‌شود. تاريخ برگزاري اين جشن با گاه‌شماري بدون كبيسه، هفته آخر ماه فروردين است. زرتشتيان شريف‌آباد براي تهيه هيزم آتش هيرومبا به نيايشگاه «پير هريشت» مي‌روند. آن‌ها زماني حركت مي‌كنند كه پيش از غروب آفتاب به پير هريشت برسند. آن‌ها اسباب و اثاثيه خود را با وانت يا الاغ مي‌برند و شب در همان جا اقامت مي‌كنند. سپيده‌دم روز بعد، مردان و جوانان پس از نيايش به صحرا مي‌روند و بوته‌هاي خار را براي آتش هيرومبا جمع‌آوري مي‌كنند. بانواني كه در پير هريشت مانده‌اند، ناشتايي تهيه كرده و آن را به صحرا مي‌فرستند. پس از آن كه هيزم آماده شد، مردان به پير هريشت بر‌مي‌گردند و مراسم چوب‌زني انجام مي‌شود. مراسم چوب‌زني اين گونه برگزار مي‌شود:
كساني را كه براي اولين‌بار در مراسم جمع‌آوري هيزم شركت كرده‌اند يا در آن سال صاحب فرزند شده‌اند، بر سر دست بلند مي‌كنند و با شادي و سرور به او چوب مي‌زنند. بستگان اين شخص بايد كله قندي تقديم كنند تا او رها شود. با اين كله قند شربت درست مي‌كنند و آن را مي‌نوشند.
به هنگام عصر، هيزم‌ها را با وانت يا الاغ به شريف‌آباد مي‌برند و در ميدان كنار آدريان انباشته مي‌سازند. سپس آتش مي‌افروزند و مراسم مذهبي را گرداگرد آتش برگزار مي‌كنند.
بامداد روز بعد، زنان شريف‌آبادي به محل آتش هيرومبا مي‌آيند. خاكسترها را كنار مي‌زنند. گلوله‌هاي سرخ آتش را در آتشدان گذاشته، به خانه خود مي‌برند. در خانه با چوب سندل، كندر دود كرده و آن را دور خانه مي‌چرخانند، آن گاه خارج مي‌شوند و به سوي آدريان شريف‌‌آباد باز‌مي‌گردند و آتش را به آتش‌بند (مسيول نگهباني از آتش) مي‌سپارند. جشن هيرومبا در گذشته در روستاي «مزرعه گلانتر» برگزار مي‌شد.
اين مراسم با اندك تفاوت در روستاهاي «الله‌آباد» و «نرسي‌آباد» به نام «هيبدوگ» و در روستاي «خرمشاه» به نام «شاخ‌شاخ دربن» برگزار مي‌شود.
مراسم سدره‌پوشي: هنگامي كه دختر يا پسر به سن سدره‌پوشي مي‌رسد (سن تكليف، هفت تا ده سالگي) مراسم جشني از طرف والدين او برپا مي‌شود. در اين مراسم كه بيش تر افرادفاميل در آن حضور دارند، سفره رنگيني پهن مي‌كنند و آن را با انواع نقل و شيريني، خشكبار و يك مجمر آتش مي‌آرايند. سپس دختر يا پسر كه قبلاً حمام كرده، سدره مي‌پوشد و بر سر سفره حاضر مي‌شود. در اين موقع، ‌موبد در حين خواندن دعاي «اورمزد» بند بلند و باريكي را كه به «گشتي» معروف است، به پشت كمر سدره‌پوش مي‌بندد و در پايان مراسم نقل و شيريني تعارف مي‌كنند.
مراسم عروسي در ميان زرتشتيان: ...

sise
18-12-2007, 09:02
چيكار كنيم سوادي خو نخونديم :31:

يه شركت جديد تا چند هفته ديگه مياد
سرعت 128 محدوديت دانلود 2.5 گيگ ماهانه تقريبا 14000 تومن :21:
اين شركت الان تئ تهران فعاليت داره و مي خواد يزد هم بياد ((اينايي كه گفتم شرايطي هست كه الان تو تهرانه اگه بياد يزد ديگه نمي دونم چطور ميشه))

البته ما كه بايد با ديال آپ:2: بسوزيم و بسازيم امروز اينقدر مذخرف :2: بود كه چند تا پست قبليم رو تو كافي نت دادم اين پست هم قريب به 15 دقيق س كه دارم ميذارم :41:

حالا بزار بیاد یزد ببین چند حساب میکنه. بیشتر هست که کمتر نیست.:13:

جلال جون شما تو یزدین؟
من یه ساله گرفتم اولش 60000 تومان دادم ماهیانه 12500 وماهیانه 1 گیگ سرعتش عالی عالی جون میده واسه پست گذاشتن ،چت کردن ، و بقیه چیزا:46:
از پیشگامان کویر خدماتش هم حرف نداره.
شماره تماسش رو بدم:21:(بازاریابی رو حال میکنین):21:

بله. چطور مگه؟
اون 60000 تومن اولی واسه چی بوده؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sonata20
18-12-2007, 16:44
حالا بزار بیاد یزد ببین چند حساب میکنه. بیشتر هست که کمتر نیست.:13:

بله. چطور مگه؟
اون 60000 تومن اولی واسه چی بوده؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه دستگاه:31:

sise
18-12-2007, 16:47
واسه دستگاه:31:

فکر کنم منظورت مودم هست.

sonata20
18-12-2007, 16:50
فکر کنم منظورت مودم هست.

من گفتم دستگاه که همه درک کنن.:46:

sise
18-12-2007, 16:58
من گفتم دستگاه که همه درک کنن.:46:

من درکم پایینه. میشه بگی چیه؟!:31:

Asalbanoo
18-12-2007, 17:35
من درکم پایینه. میشه بگی چیه؟!

چیز بخصوصی نیست
دستگاه غذا ساز مدل جدید هست:دی

sonata20
20-12-2007, 16:20
من درکم پایینه. میشه بگی چیه؟!

چیز بخصوصی نیست
دستگاه غذا ساز مدل جدید هست:دی

حالا ديگه كارتون به جايي رسيده كه منا مسخره ميكنيد:18::13::41::19::13::41::19::18:
من رو باش كه بعد از اين همه پست (165)كه تو يزديها گذاشتم )حالا چه جوري مسخرم ميكنن:13::37::45::37::45::37::45::37::45::37: :45::37::45::37::45::37::45::37::45::37::45::37::4 5::45::45::37::45::37::45::45::37::45::37::45::45: :37::45::37::45::37::45::37::45::37::37::45::37::3 7::45::37::45::37::45::37::45:
حالا صبر كنيد يه سوتي از خودتون گيرم بياد ببينيد چه كارتون ميكنم:21::27:

sonata20
20-12-2007, 16:23
يه سوال:
يزديها براي شب يلدا سنت خاصي دارن يا نه؟؟؟؟؟
مسخره نكنيد باور كنيد بعداز 18 سال كه تو يزديم هنوز نميدونم.:13:

Asalbanoo
20-12-2007, 18:23
حالا ديگه كارتون به جايي رسيده كه منا مسخره ميكنيد:18::13::41::19::13::41::19::18:
من رو باش كه بعد از اين همه پست (165)كه تو يزديها گذاشتم )حالا چه جوري مسخرم ميكنن:13::37::45::37::45::37::45::37::45::37: :45::37::45::37::45::37::45::37::45::37::45::37::4 5::45::45::37::45::37::45::45::37::45::37::45::45: :37::45::37::45::37::45::37::45::37::37::45::37::3 7::45::37::45::37::45::37::45:
حالا صبر كنيد يه سوتي از خودتون گيرم بياد ببينيد چه كارتون ميكنم:21::27:

سلام
وا من با شما نبودم که
با جلال بودم......تازه جلال را هم مسخره نمی کردم....داشتم شوخی می کردم:11::40:

در هر حال بهتون برخورده ببخشید

sise
21-12-2007, 15:03
يه سوال:
يزديها براي شب يلدا سنت خاصي دارن يا نه؟؟؟؟؟
مسخره نكنيد باور كنيد بعداز 18 سال كه تو يزديم هنوز نميدونم.:13:

سنت؟ نه بابا. تا چند سال پیش که اصلا یادشون نبود که شب یلدا هست یا نه:31:
الان هم که خب همون مراسمات معمول دیگه. هندونه و مهمونی و ...:31:

سلام
وا من با شما نبودم که
با جلال بودم......تازه جلال را هم مسخره نمی کردم....داشتم شوخی می کردم:11::40:

در هر حال بهتون برخورده ببخشید

نه بابا بهش برنخورده. او هم داشته شوخی میکرده:27::31:

sonata20
22-12-2007, 17:32
سنت؟ نه بابا. تا چند سال پیش که اصلا یادشون نبود که شب یلدا هست یا نه:31:
الان هم که خب همون مراسمات معمول دیگه. هندونه و مهمونی و ...
:27::27::27::27::27::27:ایول دمت گرم:46:

نه بابا بهش برنخورده. او هم داشته شوخی میکرده:27::31:
تو از کجا میدونی بهم برنخورده.:13:به حرحال مهم نیست بالاخره هرچی باشه ما با هم دوستیم این چیزا مهم نیست مهم دل آدمه:10::10:

Asalbanoo
22-12-2007, 21:03
تو از کجا میدونی بهم برنخورده

سلام
اخه ایشون(جلال را می گم)جادوگر شهر از(oz) هست..از همه چیز خبر داره..بیخودی نیست کمرنگ شده:31::31::5::10::8::11:

Pario
23-12-2007, 00:45
سلام!!!!!!!!

یه واحد مسکونی (زیر زمین یا طبقه 50 هیچ فرقی نمیکنه)در یزد
حدودا بین 35 تا 60 متر با یک اتاق-آشپزخونه-سرویس بهداشتی کامل
در یک محله معمولی که دسترسی مناسبی به ملزومات شهرنشینی داشته باشه و جای پرتی هم نباشه
نانوایی-سوپر مارکت-روزنامه فروشی-میوه فروشی-مرغ فروشی و ... در فاصله حداکثر 5 دقیقه

اجاره چقدر میگیرن؟ پول پیش چقدر؟

نکته:بعضی محله ها که خیلی با کلاس هستند (و یا شهرکها و محله های نوساز)اصلا دسترسی مناسبی به اون فروشگاههایی که بالا گفتم ندارن
لطفا با ذکر اسم محله اطلاعات بدید

2...

3.ترم دوم دارم میام یزد .خودتون رو برای مراسم استقبال آماده کنید:31::31::31:

senjed1349
23-12-2007, 13:24
ادامه جشن ها و آیین هاي استان يزد

مراسم عروسي در ميان زرتشتيان: مادر، خواهر و چند تن از بستگان داماد، براي طلبيدن عروس به خانه آن‌ها مي‌روند. آن‌ها با خود شاخه‌هايي از سرو، دولگ (كيسه ابريشمي) پر از نقل و شيريني، يك كله قند و دستمال سبزي كه داخل آن يك عدد انار شيرين و مقداري آويشن و سنجد ريخته‌اند، مي‌برند. پس از جلب رضايت خانواده عروس، مادر داماد چند شاخه سرو را به دست پدر و مادر عروس مي‌دهد، دستمال سبز را باز مي‌كند، انار شيرين و شاخه‌هاي سرو را به دست عروس مي‌دهد،‌قند را در دامنش مي‌گذارد و مقداري برگ آويشن را بر سر و رويش مي‌ريزد. روي او را مي‌بوسد و برايش آرزوي سبزبختي مي‌كند. بستگان عروس و داماد با آواي كشيده مي‌گويند: ها برو شاباش (به معني‌هاي برو شاد باش).
در روز نامزدي، خانواده پسر يك حلقه، يك سيني پر از نقل، چند كله قند، چند متر پارچه، آيينه و گلاب و برگ آويشن را به خانه عروس مي‌برند و نامزدي علني مي‌شود. در باور برخي از زرتشتيان نامزدي تا سي‌وسه روز و حداكثر سه‌ماه ادامه دارد تا خانواده‌ها با يك ديگر آشنا شوند.
گواه‌گيري همان عقدكنان است كه در اين روز، عروس لباس سبز مي‌پوشد، تور يا پارچه‌اي سبزرنگ روي سر مي‌اندازد و داماد در كنار او مي‌نشيند. داماد نيز كلاه سبزي بر سر دارد و بر روي شانه راست او دستمال سبزي مي‌اندازند كه به آن «كشتي» مي‌گويند. جلوي داماد و عروس سفره‌اي پهن مي‌كنند و با گلدان‌هاي گل و سرو، نقل و شيريني و ... آن را مي‌آرايند. برادر داماد يا يكي از نوجوانان اقوام او، ‌در پشت سر دادماد مي‌ايستد. اين نوجوان نيز دستمال سبزرنگي بر سر دارد و سيني كوچكي را بالاي سر داماد نگه مي‌دارد كه درون آن كتاب اوستا، دستمال سبزرنگ، يك عدد انار شيرين، يك عدد تخم‌مرغ، قيچي، مقداري شيريني، برگ‌هاي آويشن و دانه‌هاي سنجد قرار دارد.
در مراسم گواه‌گيري بايد حداقل هفت‌نفر شاهد پيوند عروس و داماد باشند. سپس موبد در حالي كه لباس سفيد پوشيده به جمع گواه‌گيران مي‌آيد. او در كنار داماد مي‌ايستد و با خواندن قسمتي از اوستا، عروس و داماد را به عقد هم درمي‌آورد. آن‌ها را نصيحت مي‌كند و بر سر و دوش آن‌ها دانه‌هاي برنج، جو و آويشن مي‌ريزد و برايشان آرزوي خوشبختي مي‌كند.
زرتشتيان به جشن عروسي «سور» نيز مي‌گويند. در اين مراسم با گلاب، نقل و شيريني از مهمانان پذيرايي مي‌كنند. بوي عود و سندل فضاي عروسي را عطرآگين مي‌كند و مردم به پاي كوبي مشغول مي‌شوند. هنگام بردن عروس، سر او را با پارچه سبزي مي‌پوشانند و يك مرد ميان سال به نمايندگي از سوي خانواده داماد و يك نفر نيز به نمايندگي از طرف خانواده عروس در حالي كه تعدادي سكه، برگ آويشن و دانه سنجد را در چادرشب دور كمر خودگذاشته‌اند، ‌پيشاپيش عروس حركت مي‌كنند. خويشان عروس با نواختن عربانه (دايره) شعر مي‌خوانند و پي‌درپي نماينده عروس همه را از حركت باز مي‌دارد و تقاضاي پاانداز مي‌كند. نماينده داماد مقداري از هداياي داخل دستمال را به نماينده عروس مي‌دهد و همه با هم «ها برو شاباش» مي‌گويند. وقتي به خانه داماد رسيدند، داماد دستمال سبز را از روي چهره عروس برمي‌دارد و جشن به پايان مي‌رسد.
بعد از ظهر روز بعد از عروسي، مراسم پاتختي انجام مي‌شود. در اين روز، داماد به همراه موبد و چند نفر ديگر بر سر آب‌روان مي‌روند و ظرفي با خود مي‌برند كه در آن شير و مقداري برگ آويشن خشك شده ريخته‌اند. آن گاه به سوي روشنايي مي‌ايستند،‌داماد كلاه سبز خود را از سر بر‌مي‌دارد و موبد «اوستا» مي‌خواند، به هنگام بازگشت، عروس به همراه چند نفر به پشت‌بام مي‌رود و دولگي را كه در آن برگ‌هاي آويشن و دانه‌هاي سنجد ريخته‌اند، در دست مي‌گيرد و هنگامي كه داماد خواست رد شود، برگ‌هاي آويشن و دانه‌هاي سنجد را بر سر و روي او مي‌ريزد، سپس از بام پايين مي‌آيد و هديه‌اي از مادر داماد مي‌گيرد.
خانواده داماد هنگام آمدن به پاتختي با خود ظرف شير، گياه سبز و گلاب مي‌آورند و يكي از خويشاوندان با شير و گياه مورد پاي عروس و داماد را مي‌شويد و آن را با گلاب خوش‌بو مي‌كند. آن‌ها معتقدند كه با اين كار يك رنگي عروس و داماد افزون و مهر و دوستي آن‌ها بيش تر مي‌شود. سپس خويشان عروس و داماد هداياي خود را پيش كش مي‌كنند و مي‌روند.
» غذاهاي محلي استان يزد
مردم استان يزد به غذاهاي با طبيعت گرم علاقه زيادي دارند. خوراكي‌هايي نظير نبات و شيريني جزيي از برنامه روزانه آن‌ها است. ولي تمام غذاهاي رسمي و رايج در كشور كه در غذاهاي ايران به آن اشاره شده در اين استان نيز تهيه و در اختيار گردشگران قرار مي گيرد. شولي يكي از انواع غذاهاي محلي استان يزد است كه نوعي آش است كه در بين مردم يزد محبوبيت بسيار دارد و با حبوبات سبزي و سركه پخته مي‌شود. انواع آش‏، آبگوشت، پلوها و خورش ها در اين استان تهيه مي شوند. ‏
شيريني‌پزي يزد در سراسر ايران شهرت فراوان دارد. شيريني‌پزان يزد را در اصطلاح «خليفه» يا «حاج‌خليفه» مي‌نامند. اين خليفه‌هاي هنرمند از هفتاد سال پيش ـ كه كار شيريني سازي و شيريني‌پزي با دست انجام مي‌شد تا به امروز كه قسمت زيادي از آن توسط ماشين‌آلات انجام مي‌شودـ با دقت و مهارت، اين سوغات معروف يزد را به ساير نقاط ايران و حتي كشورهاي جهان عرضه مي‌كنند.
شيريني‌هاي معروف و خوش مزه يزدي عبارت اند از: باقلوا، لوز بيدمشك، لوز پسته، لوز نارگيل، قطاب، پشمك، نان برنجي و حاجي بادام. هم چنين زولبيا و گوش‌فيل از شيريني‌هاي خاص اين استان در ماه رمضان هستند. علاوه بر اين، قند و نبات يزدي نيز در مقايسه با نمونه‌هاي مشابه از كيفيت بهتري برخوردار است. نبات يزدي بيش تر در دو نوع «كاسه‌نبات» و «نبات پرده» عرضه و قند يزدي تنها به صورت «كله‌قند» ارايه مي‌شود. انواع شيريني هاي يزدي يكي از مهم ترين سوغاتي هاي مسافران اين استان به ساير نقاط است.
» ویژگي هاي مردم نگاري استان يزد

sonata20
23-12-2007, 14:21
سلام!!!!!!!!

یه واحد مسکونی (زیر زمین یا طبقه 50 هیچ فرقی نمیکنه)در یزد
حدودا بین 35 تا 60 متر با یک اتاق-آشپزخونه-سرویس بهداشتی کامل
در یک محله معمولی که دسترسی مناسبی به ملزومات شهرنشینی داشته باشه و جای پرتی هم نباشه
نانوایی-سوپر مارکت-روزنامه فروشی-میوه فروشی-مرغ فروشی و ... در فاصله حداکثر 5 دقیقه

اجاره چقدر میگیرن؟ پول پیش چقدر؟

نکته:بعضی محله ها که خیلی با کلاس هستند (و یا شهرکها و محله های نوساز)اصلا دسترسی مناسبی به اون فروشگاههایی که بالا گفتم ندارن
لطفا با ذکر اسم محله اطلاعات بدید

2...

3.ترم دوم دارم میام یزد .خودتون رو برای مراسم استقبال آماده کنید:31::31::31:

ای بابا چقدر کلاست بالاست بابا:18:
ولی مشکلی نیست یه محله هست با همین مشخصات.
اجاره ط هم کف 100 متر با حیات 2 خوابه نو ساز :پول پیش 400 تا 500 هزار تومن، اجاره ماهی 130تا 170 هزار تومن(البته برای دانشجوئی بزرگه ) مکانش هم تو صفائیه بلوار پاسداران هست (نزدیکای خودمون)
کوچکترش هم گیر میاد با پیش همون قدر و اجاره 60 تا100 هزار تومن.
تمام این مغازه ها رو هم داره:8:

Pario
23-12-2007, 17:52
ما با کلاس نیستیم!! یه الان در محل زندگیمون که اول منطقه نیروگاه هست (منطقه 2 (متوسط رو به پایین) محله 2 (کاملا مجهز) )تمام اون چیزایی که گفتم این جوری موجوده

در فاصله 5 دقیقه از محل زندگی ما بیشتر از 10 تا مارکت( خوار و بار فروشی ) و بیشتر از 5 تا سوپر مارکت (همه چی دارن از پوشک بچه تا دی وی دی فیلم تا مجله تایم) و حدود 4 تا فروشگاه زنجیره ای هست

روزنامه فروشی در 5 فروشگاه و دکه

در حدود 8 نانوایی ( دو تا سنگگ یه بربری 4 تا لواش یه تافتون)
در حدود 4 مغازه مرغ فروشی

و ...

یک کلانتری در فاصله 2 دقیقه (پیاده روی)
یک مجتمع قضایی در فاصله 3 دقیقه
بیش از 5 بانک
در حدود 10 فروشگاه خدمات موبایل ( 2*3 تا شون زنجیره ای هستند)
و ....

ولی محله ما اصلا با کلاس نیست که هیچ ، اسمش به عنوان یه محله خطرناک معروف شده :13:

hossein-p30-f
23-12-2007, 21:55
سلاممممم جگرا :10:
چه خبر
نیست ( niset ) کم پیدا :31:

این رفیق ما (Sonata) را اذیتش نکند بچه مظلوم گیر اوردد :evil2:
اگه تکرار بشه ....... :4:

مجید ایساتیس
25-12-2007, 10:40
سلام
:santa:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](5).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif

sonata20
25-12-2007, 11:12
سلاممممم جگرا :10:
چه خبر
نیست ( niset ) کم پیدا :31:

این رفیق ما (Sonata) را اذیتش نکند بچه مظلوم گیر اوردد :evil2:
اگه تکرار بشه ....... :4:
ای بابا مگه مظلومتر از ما اینجا پیدا میشه که دست از سر ما بردارن:13::41:
مرسی از همدردیت کاشکی همه مثل شما بودن.:46:

sonata20
25-12-2007, 11:13
سلام
:santa:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](5).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif

آقا مجید شما فکر کنم سالی یه پست بزارید. درست نمیگم ؟:46:

hossein-p30-f
25-12-2007, 11:39
آقا مجید شما فکر کنم سالی یه پست بزارید. درست نمیگم ؟:46:

avril_1989
25-12-2007, 15:18
من یزدی نیستم اومدم ببینم مهمون نوازیتون چه طوره؟
اومدم ببینم میندازینم بیرون یا خوش آمد میگین ؟
اینجا نشون بدین با معرفتین :10:

senjed1349
25-12-2007, 15:57
من یزدی نیستم اومدم ببینم مهمون نوازیتون چه طوره؟
اومدم ببینم میندازینم بیرون یا خوش آمد میگین ؟
اینجا نشون بدین با معرفتین :10:

السلام (آخه جواب سلام واجبه)
حالا بوگو بيوينم كجايي هستي.
اقك از خودت بوگو.
ايروكه تو درشت درشت منوسي ما جا كم ميارم جونام.
ريزك بنويس كه تو مصرف جوهر هم صرفه جويي بشه

avril_1989
26-12-2007, 13:19
السلام (آخه جواب سلام واجبه)
حالا بوگو بيوينم كجايي هستي.
اقك از خودت بوگو.
ايروكه تو درشت درشت منوسي ما جا كم ميارم جونام.
ريزك بنويس كه تو مصرف جوهر هم صرفه جويي بشه
shiraz:11:

senjed1349
27-12-2007, 08:12
كاكو خيلي خوش اومدي
فلكه گازو يخ نزده؟
به همه شيرازيهاي خونگرم سلام برسون
از طرف من تو حافظيه يه فاتحه بخون
يا علي مدد
مگم حالا زياد هم ريزك ننويس چشت ضعيف مشه

sonata20
27-12-2007, 11:07
خوش اومدی.:10:
از شیراز بگو.
من خیلی شیراز رو دوست دارم.
مخصوصا تخت جمشید رو:31:

avril_1989
27-12-2007, 15:19
vayyyyyy azatoon mamnoonam darin roo daste ma shirziaye mehmoonnavaz mizanin:21::31:

zerosector
27-12-2007, 17:57
vayyyyyy azatoon mamnoonam darin roo daste ma shirziaye mehmoonnavaz mizanin:21::31:

مگه ، ريزك بنويس نگفت كه فينگليشي بنويسي :31:
مگم ، چرا عدد تعداد پستاد صفره ؟؟

sonata20
28-12-2007, 15:09
مگه ، ريزك بنويس نگفت كه فينگليشي بنويسي :31:
مگم ، چرا عدد تعداد پستاد صفره ؟؟
فکر کنم فقط با متفرقه حال مکنه.:21:
بچکا کجات؟
بیت با دوسا یخدوک گف بزنت.یوختی دیدی بگن ما مهمون نواز نیسم.:46:

sonata20
28-12-2007, 21:32
رهبر میخواد بیاد یزد!!!!!!!!!!:31::41::20::13::46::5::19::10::8: :18::27::21::11::40::2:
احتمالا اونایی که تو یزدن شنیدن.:21:

zerosector
28-12-2007, 21:54
رهبر میخواد بیاد یزد!!!!!!!!!!:31::41::20::13::46::5::19::10::8: :18::27::21::11::40::2:

خيلي خشونه ، همه جا خو تبليغوكا بن كردند

sonata20
28-12-2007, 22:33
خيلي خشونه ، همه جا خو تبليغوكا بن كردند
حالا کی مخات بیات؟؟هو کجا؟؟
به قوبل شاعر کی وکجا وعده دیدار ما؟

sise
29-12-2007, 18:44
:27::27::27::27::27::27:ایول دمت گرم:46:

تو از کجا میدونی بهم برنخورده.:13:به حرحال مهم نیست بالاخره هرچی باشه ما با هم دوستیم این چیزا مهم نیست مهم دل آدمه:10::10:

بهت برخورده پس؟ بی خیال. :27:

سلام
اخه ایشون(جلال را می گم)جادوگر شهر از(oz) هست..از همه چیز خبر داره..بیخودی نیست کمرنگ شده:31::31::5::10::8::11:

اره. به محل سکونتم اگه نیگاه کنن میفهمن:31:

نه سفر به دلایل امنیتی لغو شد. عامل اصلی لغو سفر ترور بی نظیر بوتو بوده(چه ربطی داره؟!):27::31:

sonata20
30-12-2007, 15:48
نه سفر به دلایل امنیتی لغو شد. عامل اصلی لغو سفر ترور بی نظیر بوتو بوده(چه ربطی داره؟!)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

نه میگن چهارشنبه میاد.
مراسم استقبال از چهار راه دولت آباد تا امیر چخماقه.
بیایید یه قرار دسته جمعی بزاریم.(برای استقبال از رهبر.):27:ما که واسه هفت پشتمون بسه.:41:

sonata20
30-12-2007, 15:49
نه سفر به دلایل امنیتی لغو شد. عامل اصلی لغو سفر ترور بی نظیر بوتو بوده(چه ربطی داره؟!)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

نه میگن چهارشنبه میاد.
مراسم استقبال روز چهارشنبه ساعت 8 صبح از چهار راه دولت آباد تا امیر چخماقه.
بیایید یه قرار دسته جمعی بزاریم.(برای استقبال از رهبر.):27:ما که واسه هفت پشتمون بسه.:41:

Asalbanoo
30-12-2007, 16:26
سلام
ایول دوستان یزدی عجب افتخاری نصیبتون شده
التماس دعا دارم..چهره نورانیشون را دیدید یاده من کنید:31::31::31::31:

sonata20
31-12-2007, 11:03
نه میگن چهارشنبه میاد.
مراسم استقبال روز چهارشنبه ساعت 8 صبح از چهار راه دولت آباد تا امیر چخماقه.
کیا مین بر استقبال از رهبر؟؟؟؟؟
ما خو مرم:46:هر که پایه هه خودش بر خودش بیات.:21::27:
ما خو مرم اون گوشکا تا نبینتون.
یعنین اگه بعد از 22 سال که رهبر میات شهرتون اگه نرت پیشش خیلیییییییییییییییی:13:
بعضیا از شهرای نزدیک یزد یکاره مین یزد که رهبرشون بیبینن.
فکر کنت یه قرار دسته جمعیه.ولی از هم پراکندهم.
کجت بچکا یه چیزی بگت دیه . ناسلامتی رهبر مخاد بیات یزدا.
به قول یکی از دوستان p30اوهوم(خودش میدونه:21:)

sonata20
31-12-2007, 11:06
سلام
ایول دوستان یزدی عجب افتخاری نصیبتون شده
التماس دعا دارم..چهره نورانیشون را دیدید یاده من کنید:31::31::31::31:
دیه چه کار کنم.:21:
محتاجم به دعا.
ای بابا تو ایقه جمعیت مگه مشه چهرش بیبینم.
(دوستان اگه کسی میاد یه دوربین ببره با خودش چند تا عکس بگیره وبیاره بزاره تو تاپیک)
ناسلامتی رهبر مخات بیات.:8:

rachineh
02-01-2008, 11:17
salame mojadad
man hamun majid isatisam
dalile inke kheili kam miam inja ine ke hamisha mogof name karbariye shoma eshtebaha
be hamin dalil ham avazesh kerdam
omidvaram ke az in be baad bitunam bishtar biam inja
senjed jan eradat darim kheili ziad

M.R.S.F.T
02-01-2008, 11:44
خواستار قرار ملاقات میباشیم !!دی:!!

sonata20
02-01-2008, 12:36
خواستار قرار ملاقات میباشیم !!دی:!!
اشتباه پست نزدی اینجا یزدیا هستن نه تبریزیها:46:

sonata20
02-01-2008, 12:48
خوب بریم سر اصل مطلب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
امروز قدوم رهبر بر خاک یزد گذاشته شد:3:
منم امرو رفتم پیشواز.
ولی چه فایده ما که ندیدیمش.
ای همه راه رفتم اوجا دور تا دور خیابونایی که به امیر چخماق منتهی مشه بسه بودن .:29::45::37::24:فقط عده ای که کارت داشتن موتونستن برن خود امیر چخماق روبروی جمال رهبر بیشینن.(اون عده شامل خونواده شهدا و عده ای آخوندکا و ...و...و...بودن ):4:
ما خو از تو تلویزنوکایی که دور تا دور میر جخماتق بود دیدمش .:15:
ایقه لفتش دادن تا موخواست رهبر بیاد که ذله شدم.:47:ما خوپای گفاش ننشستم:28:.حالیاحوال که کرد وخسیدم اومدم.:27:
یتا عکسم گرفتم که براتون بعدا مزارم.:40:

zerosector
02-01-2008, 12:56
من خو همين الان از اونجا اومدم ، چقه شلوغ پلوغ شده بود خيال مكردي كل ملت ايرون اومدند اونجا :18:، من رديف جلوها نشسته بودم:31: :31::31:

senjed1349
02-01-2008, 17:44
salame mojadad
man hamun majid isatisam
dalile inke kheili kam miam inja ine ke hamisha mogof name karbariye shoma eshtebaha
be hamin dalil ham avazesh kerdam
omidvaram ke az in be baad bitunam bishtar biam inja
senjed jan eradat darim kheili ziad
راچينه جون سلام
از اينكه دوباره اينورا پيدات شده خيلي خشم شد
عمرت دراز باد(تعداد راچينه هات زياد عين راچينه هاي اب انبارهاي گودال يزد)
جونام چرا خارجكي منوسي ايرو سخ مشه بوخونن (بقول يزيا آدموار بنويس)

senjed1349
02-01-2008, 18:16
خوب بریم سر اصل مطلب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
امروز قدوم رهبر بر خاک یزد گذاشته شد:3:
منم امرو رفتم پیشواز.
ولی چه فایده ما که ندیدیمش.
ای همه راه رفتم اوجا دور تا دور خیابونایی که به امیر چخماق منتهی مشه بسه بودن .:29::45::37::24:فقط عده ای که کارت داشتن موتونستن برن خود امیر چخماق روبروی جمال رهبر بیشینن.(اون عده شامل خونواده شهدا و عده ای آخوندکا و ...و...و...بودن ):4:
ما خو از تو تلویزنوکایی که دور تا دور میر جخماتق بود دیدمش .:15:
ایقه لفتش دادن تا موخواست رهبر بیاد که ذله شدم.:47:ما خوپای گفاش ننشستم:28:.حالیاحوال که کرد وخسیدم اومدم.:27:
یتا عکسم گرفتم که براتون بعدا مزارم.:40:
سوناتا دستت درد نكنه گزارش توپي دادي بقيشم بيا دارمت

sonata20
03-01-2008, 15:42
سوناتا دستت درد نكنه گزارش توپي دادي بقيشم بيا دارمت

دیه برات از کجاش بگم؟؟؟؟؟؟؟:31:
تموم یزدیا خو رخته بودن اوجا!!!!!!!!
رهبرم بعد یه ساعت تاخیر ساعت 30/9 باسی پیداش مشد ساعت 30/10 تازه هموارهموارک اومد.
مرم انگار که مخواسن مطمئن شن که رهبر اومده یه دلیل دیه برا اینکه خسه شده بودن همی که رهیر اومدن وخسیدن رفتن خونهاشون.:27::21::27::21:
خیابونا خیال مکردی آش پخش مکنن اقه شلاغ بود که نگو:31:

rachineh
03-01-2008, 18:44
شرمنده اين كامپيوتر فارسي نداش
چش دلتون روشن رهبر هم كه اومد اونجا
ولي خدايي پُكوندد ،دولخ كردد
من خو كف كردم‌ ، اي ول

sise
03-01-2008, 18:50
اتفاقا من هم استقبال کردم منتها یه جور دیگه. امروز یه 7 8 تایی هلیکوپتر از بالای سر خونه ما رد شد که فکر کنم رهبر توی پنجمی بود. آخه من دست تکون دادم هلیکوپتره هم چراغ داد:31:

Pario
04-01-2008, 01:15
فقط عده ای که کارت داشتن موتونستن برن خود امیر چخماق روبروی جمال رهبر بیشینن.(اون عده شامل خونواده شهدا و عده ای آخوندکا و ...و...و...بودن ):4:

اگه اینکارها رو نمیکردن تا حالا ...

اتفاقا من هم استقبال کردم منتها یه جور دیگه. امروز یه 7 8 تایی هلیکوپتر از بالای سر خونه ما رد شد که فکر کنم رهبر توی پنجمی بود. آخه من دست تکون دادم هلیکوپتره هم چراغ داد:31:

چون هلی کوپترها هنوز بوق 10/11 ندارن براتون چراغ زدم :31:

sise
04-01-2008, 09:38
چون هلی کوپترها هنوز بوق 10/11 ندارن براتون چراغ زدم :31:

نه شما تو ششمی بودی چون برف پاک کنو یه بار زدی. :27:

zerosector
04-01-2008, 13:34
اگه اشتباه نكنم هيلوكوپتر پنجمي ، مال اصغرو پسر اسا حسين همسايمون بوده البته يتا كوچه اوتتر خونشونه ، اون از بچگي هيلوكوپتر دوس داشت سوار بشه

sise
04-01-2008, 16:21
پس بالاخره اصغر اقا هم به آرزویش رسید!:31:
پس اقا تو همون ششمی بوده. تو رو خدا نگی یهو ششمی مال مش رمضونو دومادشه:31:

sonata20
04-01-2008, 20:55
پس بالاخره اصغر اقا هم به آرزویش رسید!:31:
پس اقا تو همون ششمی بوده. تو رو خدا نگی یهو ششمی مال مش رمضونو دومادشه:31:
نا .اشتباه مکنت.:13:
هلیکوپترا بر بارور کردن ابرا بوده احتمالا.:27::27::27::21::21::21:
آخه هوا ابریه که.
راستی جلال جوون شما خو یزد نبودت.:21:

sonata20
04-01-2008, 20:57
اگه اشتباه نكنم هيلوكوپتر پنجمي ، مال اصغرو پسر اسا حسين همسايمون بوده البته يتا كوچه اوتتر خونشونه ، اون از بچگي هيلوكوپتر دوس داشت سوار بشه
راستی معمولا هرکه میاد تو تاپیک یزدیا اول خودش را معرفی مکنه.
خودتونو معرفی مکنت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:21:
البته من بعداز این همه پست خودم رو معرفی نکردم .:41:
ولی اگه مخت معرفی مکنما.:21:

sise
04-01-2008, 21:06
نا .اشتباه مکنت.:13:
هلیکوپترا بر بارور کردن ابرا بوده احتمالا.:27::27::27::21::21::21:
آخه هوا ابریه که.
راستی جلال جوون شما خو یزد نبودت.:21:

نه من قبلا تو راه دیده بودمشون:31:

راستی معمولا هرکه میاد تو تاپیک یزدیا اول خودش را معرفی مکنه.
خودتونو معرفی مکنت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:21:
البته من بعداز این همه پست خودم رو معرفی نکردم .:41:
ولی اگه مخت معرفی مکنما.:21:

نه نمیخواد خودتو معرفی کنی:27::31:

sonata20
04-01-2008, 21:12
نه من قبلا تو راه دیده بودمشون:31:

نه نمیخواد خودتو معرفی کنی:27::31:

آره واسه تو که نه .آخه تو که میشناسیم.:46::27::31::21:
من گفتم شاید ........

rachineh
06-01-2008, 20:31
چرا هيشكه ايجا نيس؟؟؟؟؟؟
مِخِد موضوع بحث رهبري با تمام حواشيش!(حاشيه ها) اعم از بوق زدن ،چراغ دادن،برف پاكن زدن،رديف اول نشسن،هلي كوپتر اَصغرُك!و... رو ولش كُنِد يا نا؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
يزد هوا چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

senjed1349
07-01-2008, 07:57
» ویژگي هاي مردم نگاري استان يزد
مردم استان يزد از نژاد آريايي و ايراني هستند و به علت موقعيت جغرافيايي ويژه اين استان،‌از آميختن با نژادهاي غير ايراني تا اندازه‌اي مصون مانده‌اند. در روزگار باستان و آغاز مدنيت و آبادي در اين سامان، نژادهاي ديگري در اين ناحيه مي‌زيستند و با نژادهاي اصلي آن درآميختند. اين آميزش بي گمان بعدها در سرگذشت اجتماعي، فرهنگي و حتي تركيب نژادي مهاجران تازه رسيده آريايي نيز تأثير بسيار داشته است.
در نيمه هزاره دوم پيش از ميلاد، آريايي‌ها به فلات مركزي ايران از جمله منطقه يزد كه در دل اين فلات قرار دارد، روي آوردند. در دوره‌هاي بعد نيز، گروه‌هاي عرب، ترك، ‌مسيحي و كليمي به اين منطقه آمدند. در سده اخير نيز اعراب مهاجر به اين استان آمده و در آن ساكن شدند.
پيش از ورود مسلمانان به ايران، مردم استان يزد نيز مانند مردم ساير نقاط ايران زرتشتي بودند. با انقراض حكومت ساسانيان در نيمه نخست سده اول هـ.ق، مردم بيش تر نقاط ايران از جمله استان يزد نيز به دين اسلام گرويدند؛ ولي برخي از آنان با پرداخت جزيه، آيين خود را حفظ كردند و زرتشتي باقي ماندند. قريب به اتفاق مردم استان يزد، مسلمان و پيرو مذهب شيعه جعفري هستند.
از اقليت‌هاي مذهبي كه در اين استان زندگي مي‌كنند، مي‌توان از زرتشتيان، يهوديان و مسيحيان نام برد. در سرشماري عمومي نفوس و مسكن سال 1375 هجري شمسي استان يزد، تعداد 3879 نفر زرتشتي، 78 نفر مسيحي، 100 نفر كليمي و 704 نفر نيز از ساير اديان وجود داشته‌اند.
آيين‌هاي سوگواري در استان يزد به دو دسته آيين هاي سوگواري خصوصي و عمومي تقسيم مي شوند. در آيين هاي سوگواري خصوصي پس از به خاك سپردن متوفا و خواندن نماز،‌به خانه صاحب‌عزا مي‌روند و آش يا شعله‌زرد مي‌خورند. اين آش كه زردرنگ است و از ماش، برنج و روغن تهيه مي‌شود، آش «پشت‌تابوت» نام دارد.
روز سوم در مسجد پرسه مي‌گذارند و براي شادي روح متوفا قرآن مي‌خوانند و از مهمانان با قهوه پذيرايي مي‌كنند. بعد از ظهر به مزار رفته و فاتحه مي‌خوانند.
روز هفتم به گورستان رفته وسر خاك كندر و نبات دود كرده و روضه مي‌خوانند. سپس به خانه صاحب‌عزا برگشته و در اتاق متوفا، شمع روشن كرده، پارچه سياهي پهن و روضه‌خواني مي‌كنند. روز چلهم نيز اصبح زود شروع به پختن «سوروك» (كه نوعي نان روغني زردرنگ است و از آرد و روغن ارده تهيه مي‌شود) مي‌كنند. اين نان را بر سر مزار مي‌برند، با نقل و شيرين به مردم مي‌دهند و روضه‌خواني مي‌كنند.
آيين هاي سوگواري هاي عمومي و مذهبي بر بزرگان ديني انجام مي شود كه باشكوه ترين آن ها بر سيد و سالار شهيدان حضرت امام حسين(ع) و يارانشان برگزار مي شود. يكي از آيين‌ها و مراسم ويژه ماه محرم كه در تمام نقاط يزد برگزار مي‌شود، آيين نخل‌بندي و نخل‌گرداني است. نخل از جنس چوب است و آن را به شكل برگ درخت و يا سرو مي‌سازند. معمولاً وزن نخل زياد است و جابه‌جا كردن آن نياز به كمك ده‌ها نفر دارد. نخل را به عنوان تابوت «سيدالشهداء» يا نمادي ازتابوت شهداي كربلا مي‌شناسند و ريشه سنتي كهن دارد. مردم يزد در گويش محاوره‌اي به آن «نقل» مي‌گويند و معتقدند كه «نخل» يا «نقل» نشاني از اقامت برافراشته شهدا است.
دكتر «اسلامي ندوشن» مي‌نويسد: با آن كه نخل هيچ شباهتي به درخت خرما ندارد، آن را به نام اين درخت مي‌نامند. شايد به علت آن كه اصلش از جنوب‌غربي و بين‌النهرين است. نخل شباهت بسياري به درخت سرو دارد و سرو در فرهنگ عامه يعني جاودانگي و رشادت و زندگي اخروي و آزادگي كه يادآور روحيات و خصايل امام حسين(ع) است. هم چنين اين مراسم بازتابي است از «نقل» حكايت كربلا.
مراسم نخل‌بندي و نخل‌گرداني در يزد بدين صورت است كه چند روز پيش از شروع ماه محرم، «باباهاي» (خادمان) ميدان شروع به تزيين و آذين بستن نخل مي‌كنند. آذين‌بندي نخل حداقل يك هفته طول مي‌كشد. در طول اين مدت، باباهاي ميدان، زيورآلات و وسايل مربوط به تزيين نخل را ـ كه قدمت آن‌ها به دوره صفويه مي‌رسد ـ از انبار بيرون آورده و تمام روز را با پاهاي برهنه به اين امر مي‌پردازند. بستن نخل نياز به مهارت و سليقه خاص دارد و خادمان ميدان، شيوه‌هاي آن را از پدر و اجداد خود آموخته‌اند. آن‌ها ابتدا بدنه نخل را با پارچه سياه مي‌پوشانند، آن گاه روي پارچه سياه را شمشيربندان مي‌كنند. براي اين كار، صدها شمشير، قمه و خنجر برهنه ـ بعضي از آن‌ها جنس بسيار عالي دارد و نام سازنده آن‌ها بر روي آن‌ها نقر شده ـ را در دو رديف بر دو بدنه نخل مي‌بندند. به طوري كه هر دو طرف نخل، شمشيربندان مي‌شود و هيچ جاي خالي در آن باقي نمي‌ماند.
سپس تزيينات ديگري از قبيل آيينه‌هاي بزرگ قاب‌دار، منگله‌ها و دستمال‌هاي ابريشمي رنگي و زري را در دو سوي نخل مي‌بندند و بر تارك آن جقه‌هاي فلزي از جنس فولاد و برنج و هم‌رنگ آن‌ها پرهاي طاووس يا ميوه انار مي‌گذارند و نخل را مانند يك حجله، زيبا و خوش‌بو مي‌كنند. در داخل آن نيز زنگ‌هاي بزرگي را با طناب مي‌آويزند و بچه‌ها هنگام حركت، آن‌ها را به صدا در مي‌آورند.
در روز بلند كردن نخل، ده‌ها تن از مردان محله، زير پايه‌هاي نخل رفته، آن را با عظمت تمام به حركت درمي‌آورند و چون جنازه‌اي با شكوه، آن را از ميان موج جمعيت عبور مي‌دهند. نخل گردانان نخل را تا مسيري مي‌برند و يا آن را چند بار دور حسينيه محل مي‌چرخانند.
در اطراف يزد رسم بر اين است كه درختان را وقف مي‌كنند تا پس از كهن سال شدن، ساقه‌هاي آن‌ها را ببرند و نخل را مرمت كنند. نخل‌سازي صنعت ظريفي است كه همگان از عهده آن بر نمي‌آيند. استادان اين رشته شيوه‌هاي ساخت آن را به ديگران مي‌آموزند. به دليل اهميت نخل و نخل‌گرداني در يزد، هم‌اكنون خانواده‌هايي در اين منطقه وجود دارند كه شهرت آن‌ها «نخل‌بند» و «نخل‌ساز» است.
دسته سقا: در مراسم عزاداري امام حسين(ع)، گروهي از نوجوانان لباس سياه مي‌پوشند و لنگ قرمزي دور كمر خود مي‌بندند. آن‌ها مشك روي دوش گذاشته و بازوبندي از قرآن‌مجيد را كه با پولك‌هاي رنگارنگ و برگ‌هاي فلزي نقره‌اي رنگ تزيين شده، بر كتف خود مي‌بندند و در صفي منظم با ذاكر و سردسته خود هم خواني مي‌كنند. اگر فصل گرما باشد يكي دو نفر هم در پشت صف با مشك پر از آب و يا شرب گلاب به اهل مجلس و عزاداران آب مي‌دهند. آن‌ها آب را در جام ابوالفضل(ع) ريخته و به مردم تعارف مي‌كنند. دسته سقاي يك علم چهارگوش دوپايه و يا يك علم سه‌گوش با تمثال حضرت ابوالفضل(ع) را با خود حمل مي‌كنند.
كتل بستن: در يزد به اسب زين كرده‌اي كه به طرز خاص آراسته شده و پيشاپيش دسته عزاداري حركت مي‌كند، «كتل» مي‌گويند. گاهي به گردن اين اسب چند شال،‌ترمه يا ابريشمي به رنگ‌هاي سبز و سرخ آويزان كرده و سر و صورت حيوان را با چند قطعه آيينه كوچك، نگين، قرآن و ... آذين مي‌نمايند و گاه بنا بر سليقه شخصي و به تعبيري ديگر، پارچه سفيد خون‌آلودي را بر پشت حيوان مي‌كشند و چند قطعه چوب رنگ شده قرمز به نشانه تير و پيكان در پارچه فرو مي‌كنند. هم چنين كبوتر زنده‌اي را كه با رنگ قرمز آغشته شده نيز بر پشت اسب مي‌گذارند. افسار اين اسب يا كتل همواره در دست محافظ آن است و جلو دسته سينه‌زني حركت مي‌كند و محافظ آن مرتب سر و صورت حيوان را نوازش مي‌كند. اين حركت نمادين را «اسب و كتل» مي‌نامند.

» جاذبه هاي فرهنگي استان يزد
استان‌ يزد از لحاظ‌ كنش‌هاي فرهنگي نيز جالب‌ توجه‌ است‌. اين‌ منطقه‌ از لحاظ‌ رفتارهاي فرهنگي مردم‌كانون‌ گوناگونی‌هاست‌ و در اين‌ بين‌ خصوصيات‌ فرهنگي زرتشتيان‌ از پيشينه‌ تاريخي درخشاني برخوردار است‌. زرتشتيان‌ طبق‌ آیين‌ زرتشت‌ مراسم‌ ويژه‌اي را در روزهاي معيني از سال‌ برگزار مي‌كنند كه‌ از ديدگاه‌ جهانگردي ‌براي افراد مسلمان‌ و پيروان‌ ساير اديان‌ جالب‌ توجه‌ و ديدني است. این استان کویري از صنایع دستي منحصر به فرد و مخصوص خود برخوردار است و صنایع دستي يکي از مهم ترین جاذبه هاي فرهنگي این منطقه به شمار مي آید. هم چنین نوع لباس هاي محلي و تعدد و گوناگوني آن ها همراه با موسیقي و نواهاي سنتي این دیار از مهم ترین و جالب توجه ترین جاذبه هاي فرهنگي استان يزد به شمار مي آیند.

» صنایع دستي استان يزد

senjed1349
07-01-2008, 08:01
چرا هيشكه ايجا نيس؟؟؟؟؟؟
مِخِد موضوع بحث رهبري با تمام حواشيش!(حاشيه ها) اعم از بوق زدن ،چراغ دادن،برف پاكن زدن،رديف اول نشسن،هلي كوپتر اَصغرُك!و... رو ولش كُنِد يا نا؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
يزد هوا چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راچينه جون سلام
مثل اينكه هوا بس ناجوانمردونه سرده سلاموتا نمگن پاسخ سرا در گريبونه.
چه بخواي چه نخواي اين بحثها (بحث رهبري با تمام حواشيش!(حاشيه ها) اعم از بوق زدن ،چراغ دادن،برف پاكن زدن،رديف اول نشسن،هلي كوپتر اَصغرُك!و... ) خيلي سريع فراموش ميشن و ابها از اسيو ميوفته.
بيشتر آفتابي شو مجلس گرم شه

Asalbanoo
07-01-2008, 08:36
سلام
رفقای یزدی
از آقا چه خبر؟
نکنه از فرط عشق و علاقه نگهش داشتین برای خودتون؟

که البته اگه این کارو کردید بسیار ممنون و سپاسگذاریم

sooshiyanet
07-01-2008, 09:04
رفقای یزدی
از آقا چه خبر؟
نکنه از فرط عشق و علاقه نگهش داشتین برای خودتون؟

که البته اگه این کارو کردید بسیار ممنون و سپاسگذاریم

پست 30یا30 , اخطار بن شدن

من زود تر اومدم اینجا این موضوع رو بگم

==

همشهری ما رو اونجا با سیانور و DDT و گاز خردل و پونز روی صندلی و صابون توی سوپ پذیرایی کنین

یه کاری کنین عید دیگه نیاد اینجا (( هر سال میاد دم سال تحویل میره حرم , جز چند تا در و دهاتی و زواری که میخواستن برن حرم موقع سال تحویل , هیچکس دیگه نمیره )) :خنده:

==

آقا من یزدی یاد میگیرم , خیلی شیرینه , (( mO mOkham yazdi yad begirOm ))

==

اردکان و تفت و کاشان و همه شهر های یزد و مردمش سالم و سلامت باشن

طبس ما رو هم پس بدین :چشمک

==

در هر صورت شهرتون رو دوست دارم , حتی اگه فوق الذکر پاش به اونجا باز شده باشه , پذیرایی یادتون نره

ببخشید اگه مزاحم شدم , یاشاسین یزد

senjed1349
07-01-2008, 14:31
اردکان و تفت و کاشان و همه شهر های یزد و مردمش سالم و سلامت باشن

sooshiyanet جون خوش اومدي
عجب همشهري روده درازي داريد
ولي كاشون مال يزد نيس
مال بد (كاشون و فوق الذكر) بيخ ريش صاحبش

sonata20
10-01-2008, 16:12
چرا هيشكه ايجا نيس؟؟؟؟؟؟
يزد هوا چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ای بابا :18:ما به ساز کی برقسیم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به ماگفتن در مورد یزد بگت ماهم دارم درمورد یزد مگم.
دیه خویزد چیزی نداره ای روزا:41:
هوای یزدم بسیار سرد هست ویخبندان!!!!!!!!!!!
یکشنبه شب یرف اومد(30 الی 40 سانت)
هنو توکوچه پس کوچه ها یخ بسته.
دمای هوا هم 6- الی 4 هست.

sonata20
12-01-2008, 18:56
بدون شرح:31:
کادواتون رو بفرست به اینیلم:27:

Asalbanoo
12-01-2008, 19:34
بدون شرح:31:
کادواتون رو بفرست به اینیلم:27:

سلام
دیدم امروز تولدتون هست
تولدتون مبارک
همیسه سبز و خرم باشید

Persian Warrior
12-01-2008, 19:58
بچكا سلام منم اگه بذارت يزديم
من عضو جديدتونم و مخوام بيبينم اصالا بحث سر چي چيه؟
اگه مشه ما هم را تحويل گيرد باشه؟
خوشحال شدم ديدمتون

sonata20
12-01-2008, 22:05
سلام
دیدم امروز تولدتون هست
تولدتون مبارک
همیسه سبز و خرم باشید
mer30
از تبریکت

sonata20
12-01-2008, 22:07
خوشحال شدم ديدمتون
خوش اومدی:11:
اول از همه خودت رو کامل باید معرفی کنی.:21:
ما بحث خاصی ندارم.:27:

sise
12-01-2008, 22:27
من هم تولد sonata20 را تبریک میگم.
امیدوارم همیشه زندگی خوب و خرمی داشته باشند.

Persian Warrior
12-01-2008, 23:08
با عرض تشكر خدمت تو دوست عزيزم . من 14/5 سالمه(اول دبيرستانم) بچه ي صفائيه هم هستم وخوشحالم كه ور دل شما هستم مدرسه ي شاهد هم مرم .:5:
علاوه بر اين فوروم به يه فوروم ديگه كه ادماي كله گنده ي خارجي هستند هم مرم با يكي از يزديهاي خودون به نام زيرو سكتور :10:
اصلا هيچ كه همسن من تو اين تاپيك هه؟من كه فكر نمكنم:13:

Persian Warrior
12-01-2008, 23:13
راستي اين فوروم قانونه دوبل پست نداره نه؟ يعني دو تا پست دونبال سر هم بدم اشكالي كه نداره؟:23:

senjed1349
13-01-2008, 07:47
:10::8:تولد:40:تولد:40:تولدت:40:مب رك:8::10:
sonata جان ايشالا هممون 120 سالگيتا همين جا تبريك بگم
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*^*^*(همش خش باشی)*^*^
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:40: :santa: :40: :santa: :40: :santa: :40: :santa: :40: :santa: :40: :santa: :40: :santa: :40: :santa: :40:

senjed1349
13-01-2008, 08:01
*^*^*(همش خش باشی)*^*^
:40: :santa: :40: :santa: :40: :santa: :40: :santa: :40: :santa: :40: :santa: :40: :santa: :40: :santa: :40:
اينا دوبار ه زدم كه جواب Persian Warrior را داده باشم - يه تير و دو نشون

senjed1349
13-01-2008, 08:09
خوشحال شدم ديدمتون
پارسي دلاور خوش اومدي :7:
قدم رو تخم چشام هشتي:34:آخ چشام

sonata20
13-01-2008, 16:12
من هم تولد sonata20 را تبریک میگم.
امیدوارم همیشه زندگی خوب و خرمی داشته باشند.
mer30
ان شاالله تولد شما:27:

sonata20
13-01-2008, 16:16

*^*^*(همش خش باشی)*^*^

وایییییییییییییییییییی سنجد جوون مرسی:10:
چه سلیقه ای واقعا:8:

sonata20
13-01-2008, 16:19
راستي اين فوروم قانونه دوبل پست نداره نه؟ يعني دو تا پست دونبال سر هم بدم اشكالي كه نداره؟:23:
نه .همچین قانونی وجود نداره میبینی که من چند تا پست پشت هم گذاشتم.:8:
راستی من تا قبل از این کوچکترین عضو این تاپیک بودم.:41:با 21 سال سن(تازه رفتم 21):31:

senjed1349
13-01-2008, 16:46
وایییییییییییییییییییی سنجد جوون مرسی:10:
چه سلیقه ای واقعا:8:
قابل شما را ندش :11:

senjed1349
13-01-2008, 16:47
ننه یادش بخیر اوروزا برف میومد که نمشد دیه از خونه در بیری؛ مردا صب که مشُد مرفتن رو بوم و برفا را میروفتن مرختن تو کوچه؛ دوباره برا اینکه این دیوارا خشت وگلی خراب نشه مرفتن همه برفا رو مکردن وسط کوچه رو هم؛ معلوم نبود دیه کی این برفا تموم شه؛ اگر دی بود تا آخرا اسفند مشد تا تموم شه. ای روزگار!!! .......... حالام زمستون به زمستون میاد و مره هیشکه رنگ برف نمیبینه این بچکا خو اصلا نمیدونن برف چیچیه..یادش بخیر برف نو که میومد همه برف و شیره موخوردن..اوخ حالا کو نه برفش هه دو نه آدماش که بیتونن بوخورن............... (از سمپاديا تقلب كردم )

sonata20
13-01-2008, 17:14
ننه یادش بخیر اوروزا برف میومد که نمشد دیه از خونه در بیری؛ مردا صب که مشُد مرفتن رو بوم و برفا را میروفتن مرختن تو کوچه؛ دوباره برا اینکه این دیوارا خشت وگلی خراب نشه مرفتن همه برفا رو مکردن وسط کوچه رو هم؛ معلوم نبود دیه کی این برفا تموم شه؛ اگر دی بود تا آخرا اسفند مشد تا تموم شه. ای روزگار!!! .......... حالام زمستون به زمستون میاد و مره هیشکه رنگ برف نمیبینه این بچکا خو اصلا نمیدونن برف چیچیه..یادش بخیر برف نو که میومد همه برف و شیره موخوردن..اوخ حالا کو نه برفش هه دو نه آدماش که بیتونن بوخورن............... (از سمپاديا تقلب كردم )
ماشا الله ایقه برف:31:
چشاتون واکنت میبینت.:21:

Persian Warrior
13-01-2008, 20:41
خيلي ممنون بروبچز من خوشال شدم كه همي حالا كوچيكترين عضو اينجام
مگه بچكا دل ندارن؟:40:
نميدونم چرا بچاي همسن من هيچ جا نيستن عجبببببببب:41::18::20:
تولدsonata جون هم مباركش باد ايشالا:10::11:

(FOROUGH)
14-01-2008, 10:23
سلام
امتحانات دانشگاه آزاد که یک هفته عقب افتاد حالا بجای اینکه 1 بهمن برم اهواز باید تا 17 ام صبر کنم.
این برف واسه همه خوب بود بجز من.
دلم واسه بارون های اهواز تنگ شده. امیدوارم بیشتر از این امتحاناتمون عقب نیوفته.

راستی سوناتا خان ببخشید دیر رسیدم ولی با نمی دونم چند روز تاخیر تولدتون مبارک امیدوارم سال خوبی رو پیش رو داشته باشین

Persian Warrior
14-01-2008, 12:26
سلام
امتحانات دانشگاه آزاد که یک هفته عقب افتاد حالا بجای اینکه 1 بهمن برم اهواز باید تا 17 ام صبر کنم.
این برف واسه همه خوب بود بجز من.
دلم واسه بارون های اهواز تنگ شده. امیدوارم بیشتر از این امتحاناتمون عقب نیوفته.

راستی سوناتا خان ببخشید دیر رسیدم ولی با نمی دونم چند روز تاخیر تولدتون مبارک امیدوارم سال خوبی رو پیش رو داشته باشین

غصه نخور رفيق دنيا دو روز بيشتر نيست:27:
البته كه باروناي اهواز خشه ولي يزدم هواي خاص خودش را داره كه من خيلي پسندم هه:20:
بيبينم مگه تو برف دوست نداري؟:18::13:
كسي هم را اينجا تو يزد دارد؟:46:

ULF_VB6
14-01-2008, 15:31
سلام به همه.
من راستشو بخوايد يزدي نيستم.
ولي يزديان هستم.

مي‌خواستم ببينم منم تو بحثتون راه ميديد؟

Asalbanoo
14-01-2008, 22:16
عکس‌های کودک 9 ساله یزدی از سفر اخیر مقام معظم رهبری به استان یزد در قالب نمایشگاه "آن روز که رهبر آمد" تا پایان دی‌ماه در معرض دید علاقمندان قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری مهر، واحد خبر حوزه هنری اعلام کرد این کودک عکاس که سیدسروش پیغمبری نام دارد 30 قطعه عکس رنگی از دیدار مقام معظم رهبری از شهر یزد تهیه کرده و در قالب نمایشگاهی به نمایش گذاشته است.

نمایشگاه "آن روز که رهبر آمد" ویژه آثار این کودک هنرمند از 22 دی‌ماه افتتاح شده و تا پایان نخستین ماه فصل زمستان در نگارخانه حوزه هنری واقع در یزد، خیابان آیت‌الله کاشانی، کوچه آزادی پذیرای علاقمندان است.

sise
14-01-2008, 23:46
عکس‌های کودک 9 ساله یزدی از سفر اخیر مقام معظم رهبری به استان یزد در قالب نمایشگاه "آن روز که رهبر آمد" تا پایان دی‌ماه در معرض دید علاقمندان قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری مهر، واحد خبر حوزه هنری اعلام کرد این کودک عکاس که سیدسروش پیغمبری نام دارد 30 قطعه عکس رنگی از دیدار مقام معظم رهبری از شهر یزد تهیه کرده و در قالب نمایشگاهی به نمایش گذاشته است.

نمایشگاه "آن روز که رهبر آمد" ویژه آثار این کودک هنرمند از 22 دی‌ماه افتتاح شده و تا پایان نخستین ماه فصل زمستان در نگارخانه حوزه هنری واقع در یزد، خیابان آیت‌الله کاشانی، کوچه آزادی پذیرای علاقمندان است.

خیلی ممنون که این خبرو دادین. چون من میتونم برم ببینم.:46:
بچه ها چطوره یه قرار دسته جمعی بزاریم واسه دیدن از این نمایشگاه؟:31:

Asalbanoo
15-01-2008, 00:38

سلام خواهش می کنم دادا
واسه قرارتون که نیومدم
اما واسه این نمایشگاه حتما میام

خدا در اسمون رحمت را تاق باز گذاشته
به خاطر این نمایشگاه:31::31::31::31:

senjed1349
15-01-2008, 07:24
سلام خواهش می کنم دادا
واسه قرارتون که نیومدم
اما واسه این نمایشگاه حتما میام

خدا در اسمون رحمت را تاق باز گذاشته
به خاطر این نمایشگاه:31::31::31::31:
ما را بوگو كه چون كرجم نمتونم بيايم يزد چه توفيق عظمايي رو از دست مدم :31:
حالا اونايي كه مرن بيوينن برا مام تعريف كنن شايد يخدك خشمون شه :27:

rachineh
15-01-2008, 09:40
salam
manam tavallode sonata ro ba kami!takhir tabrik megam
be dalile emtehanat namitunam ziad biam inja
sharmande man 2bare iro neveshtam
safhe kili barcsbe farsi nadara
ozae jade ha chetura-yazd-mashad-??????

sise
15-01-2008, 10:30

اوه. چه توفیقی از دست میدی!
خب من میرم و برات تعریف میکنم. منتها انتظار نداشته باش که بتونم هر چه دیدمو واست تعریف کنم. چون احتمالا در بیان نخواهد گنجید. :46:

Persian Warrior
15-01-2008, 11:14
سلام به همه.
ولي يزديان هستم.

بله اقا اختيار دارد هر وخ كه خواستد بياين قدمتون رو چش ما :27::46:

senjed1349
15-01-2008, 17:13
اوه. چه توفیقی از دست میدی!
خب من میرم و برات تعریف میکنم. منتها انتظار نداشته باش که بتونم هر چه دیدمو واست تعریف کنم. چون احتمالا در بیان نخواهد گنجید. :46:
برا همينه كه قديميا گفتن:
:8:شنيدن كي بود مانند ديدن :18:

Persian Warrior
16-01-2008, 18:17
برا همينه كه قديميا گفتن:
:8:شنيدن كي بود مانند ديدن :18:
اقا يه بار ديه مشه ادرسش را بر ما هم بگد؟:20::31::23:

(FOROUGH)
16-01-2008, 18:37
غصه نخور رفيق دنيا دو روز بيشتر نيست:27:
البته كه باروناي اهواز خشه ولي يزدم هواي خاص خودش را داره كه من خيلي پسندم هه:20:
بيبينم مگه تو برف دوست نداري؟:18::13:
كسي هم را اينجا تو يزد دارد؟:46:

برف دوست دارم ولی بارون رو با هیچی عوض نمی کنم.
ببخشید منظور این جمله ای که قرمز کردم رو نفهمیدم.

S!LENCE
16-01-2008, 23:34
سلام دوستان
من الآن ساکن اصفهان هستم ولی اصلیتم مال یزده یعنی پدرم متولد سریزده یکی از روستا های سریزد
خیلی خوشحال شدم این تاپیک رو پیدا کردم
اگه می خواید اطلاعاتی در باره سریزد بدونید به این دو تا آدرس می تونید برید
w w w . s a r y a z d . c o o . i r
w w w . s a r y a z d . b l o g f a. c o m
این دو تا مال دو نفره
اولیش مال منه
خ.شحال می شم تو بحثاتون باشم

Persian Warrior
17-01-2008, 10:18
برف دوست دارم ولی بارون رو با هیچی عوض نمی کنم.
ببخشید منظور این جمله ای که قرمز کردم رو نفهمیدم.

يعني تو يزد هيچ فاميلي نداريد؟:20:

Persian Warrior
17-01-2008, 10:22
سلام دوستان
من الآن ساکن اصفهان هستم ولی اصلیتم مال یزده یعنی پدرم متولد سریزده یکی از روستا های سریزد
این دو تا مال دو نفره
اولیش مال منه

من حتما مرم و ميبينم شما هم هر وقت خواستد بيايد اينجا ما خوشحال مشم تاپيكون پر جمعيت باشه
بيبينم شما يزدي بلدد؟:13::5::20:

sonata20
23-01-2008, 10:17
خيلي ممنون بروبچز من خوشال شدم كه همي حالا كوچيكترين عضو اينجام
مگه بچكا دل ندارن؟:40:
نميدونم چرا بچاي همسن من هيچ جا نيستن عجبببببببب:41::18::20:
تولدsonata جون هم مباركش باد ايشالا:10::11:
مرسی عزیزم:31:
حالا فعلا همین جا باش تا یه خایی واسه خودت پیدا کنی:21::27:

sonata20
23-01-2008, 10:45
سلام به همه.
ولي يزديان هستم.

بله بفرمت تو .دم در بده:11:

الکی زحمت نکش . :27:

قصه نخور الان 3 بهمن هست و کسی هنوز به تاپیک سر نزده چه برسه به قرار:27:

سلام دوستان
این دو تا مال دو نفره
اولیش مال منه
بفرمت.:11:

sonata20
23-01-2008, 10:47
salam
manam tavallode sonata ro ba kami!takhir tabrik megam
be dalile emtehanat namitunam ziad biam inja
sharmande man 2bare iro neveshtam
safhe kili barcsbe farsi nadara
ozae jade ha chetura-yazd-mashad-??????
مرسی.

ozae jade ha chetura-yazd-mashad

منظورت از این چیه نفهمیدم؟

hossein-p30-f
23-01-2008, 16:33
سلامممممممممممممم:10:
این پست فقط برای ابراز وجود بود وهیچ ارزش قانونی ندارد:31:

rachineh
26-01-2008, 09:49
مرسی.

منظورت از این چیه نفهمیدم؟
هيچي ،چون مي خواستم بيام يزد پرسيدم.
اومدم و برگشتم

sonata20
26-01-2008, 10:57
سلامممممممممممممم:10:
این پست فقط برای ابراز وجود بود وهیچ ارزش قانونی ندارد:31:
ای بابا مردیم و زنده شدیم. کجایی تو حسین آقا.
این آخه رسم رفاقته.چند هفته هست نیستی.

Persian Warrior
26-01-2008, 22:06
اقا مانم دوباره اومدم چرا اين تاپيك ايقه خلوته هان؟
هيش تاتون نميد.اصلا چه معني داره هان يزديا اينجا باد حرفي برا گفتن داشته باشن نه؟
مگم راسي حسين اقا يزديه؟

Persian Warrior
26-01-2008, 22:07
يك تا ديه پست برا بالا اومدن تاپيك.

senjed1349
28-01-2008, 09:05
» صنایع دستي استان يزد
استان يزد يکي از مهم ترین استان هاي کویري ایران است که صنایع دستي آن را سرامیک و سفال، کاشي سازی، زرگری، زیلوبافی، شعربافی، ترمه بافی، فرش بافی، شمد، دستمال، مخمل، دارایی، چادرشب بافی، قناویز، دندانی، گیوه بافی، حصیر بافی، خورجین بافی، روفرشی، سفره، احرامی، قلم‌زنی، شيشه‌گری، چرم‌سازی، موتابي و نمدمالي تشکیل مي دهند.
سراميک و سفال: هنر سفال‌گري در استان يزد به ويژه در شهر ميبد داراي طرح‌هاي ويژه‌اي است و از حال و هواي كوير نشأت گرفته است. در اصطلاح محلي به توليدات سفال ”كواره“ می‌گويند. سفال و سراميک ميبد با نقش‌هاي اصيل «خورشيد خاتم» و «مرغ و ماهی» شهرت فراوان دارد. «خورشيد» سمبل آفتاب درخشان كوير، «مرغ» نماد گونه‌اي از گنجشكان نواحي كويري و «ماهی» كنايه از كم آبي اين سرزمين است. طرح سراميک ميبد با نقش خورشيد، مر و ماهي در نمايشگاه بين‌المللي مونيخ در سال 1971 ميلادي (1350 هـ..ش) برنده مدال طلا شد و در ساير نمايشگاه‌ها با استقبال بازديدكنندگان و تاييد صاحب‌نظران روبه رو شد. كوزه‌ها و كاسه‌هاي ساخت استان يزد، به ويژه ساخته‌هاي شهر ميبد از ظرافت و زيبايي خاصي برخوردارند و نمونه‌هاي آن در سفال‌هاي ساير نقاط ايران به چشم نمی‌خورد. كواره‌هاي ساخت ميبد عبارتند از:سفال ساده بي لعاب، سفال لعاب دار، اشياي كاشي و سراميک.
كاشی‌سازی: كاشی‌سازي عبارت از به كارگيري كاشی‌هاي زيبا و گوناگون سنتي در معماري بناها است. اين هنر در استان يزد قدمتي هفت صد ساله دارد. هنرمندان ابتدا اشكال دل خواه كاشي را تهيه و سپس روي آن‌ها را نقاشي می‌كنند و بعد آن‌ها را لعاب داده و پخت می‌كنند.انواع كاشي اين استان عبارت اند از: كاشي يزدی، كاشي كمک، كاشي شبكه، كاشي شش گوش، كاشي حاشيه، كاشي اكمند، كاشي هفت‌رنگ و كاشي جوک.
زرگری: زرگري يكي از هنرهاي دستي استان يزد است. زرگرها با طرح‌هاي بسيار زيبا از نقوش ساده هندسي و نمادين با تلفيق سنگ‌ها و گوهرهاي قيمتي زيورهاي بسيار متنوع براي زينت زنان و دختران می‌آفرينند.اين زيورآلات شامل گوشواره، گردن بند و سينه‌ريز، دست بند، انگشتر، ‌حلقه و النگو است. در استان يزد سال‌ها است كه راسته‌اي تحت عنوان راسته زرگرها در بازار خان ساخته شده است. از جمله ابزار زرگري كه تا پنجاه سال پيش مورد استفاده بود و در حال حاضر منسوخ شده، می‌توان به ترازوهاي مثقالی، بوته، كوره‌هاي گلی، انبر سركج،‌ رجه با شيارهاي كوچک و بزرگ، حديده با سوراخ‌هاي متعدد در انواع ياقوتي و الماس اشاره كرد. در حال حاضر از وسايل بسيار مدرن استفاده می‌شود كه در يک ساعت چند كيلوگرم طلا و نقره را به مفتول و تسمه تبديل مي کند.
زيلوبافي (پلاس‌بافی): اين دست‌بافته زيبا، خاص مناطق حاشيه كويري است. اين فرش با نوع زندگي مردم منطقه تطابق دارد و بخشي از اعتقادات مذهبی، تاريخ، معماری، طبيعت و گويش مردم اين نواحي نيز، بر تار و پود آن نقش بسته است. زيلوبافي در شهر ميبد سابقه‌اي ديرينه دارد. برخي سابقه زيلوبافي در شهر ميبد را به قرن هشتم هـ.ق و دوره ي مظفريان نسبت می‌دهند. قديمی‌ترين و در عين حال نفيس‌ترين زيلوهاي ميبد، به قرن دوازدهم هـ.ق تعلق دارد و بر روي آن بيست‌وچهار سجاده طراحي شده است. در مجموع رنگ‌هاي آن با اندكي اختلاف،‌ يكسان و چشم‌نواز است. در حاشيه اين زيلو، نام واقف و تاريخ 1188 هـ.ق نقش شده است. سه تخته زيلو در مسجد جامع «هفتادر» در عقدا وجود دارد كه در نوع خود بي نظير است. دوتخته آن بافته «حاجي باقر ميبدی» در سال‌هاي 1070 و 1083 هـ. ق است و زيلوي فرسود ديگر، مربوط به سال 1023 هـ.ق است. از ديگر زيلوهاي تاريخي ميبد مي توان به زيلوي آويخته مسجد اميرچقماق (مربوط به سال 1279 هـ.ق) و زيلوهاي كهنه مسجد ركن‌آباد ميبد اشاره كرد.
نقش‌هاي زيلو در ميبد به سه نوع تقسيم می‌شوند: پنج‌تايي (مجي)، هفت‌تايي و سيزده‌تايی.
پنج‌تايي شامل: چشم بلبلی، پرگ و مهرگ.
هفت‌تايي شامل:بافتوگ، پرت‌توره (ردشغال)، زلف، مفرش حلقه، زنجير وگ، تالوگ، ركن‌الدينی، چاركلگ، سروگ خزن قللی، چشم بلبلی.
سيزده‌تايي شامل: گره، بندرومی، كلی، گچ كند، تالوگ، سرو، سينه‌ريز، كمري و پرت گرگ (ردگرگ).
فرش‌بافی: عمده‌ترين صنعت دستي استان يزد، صنعت فرش‌بافي است. اين صنعت تقريباً در تمام شهرها و روستاهاي آن رواج دارد. قالی‌هاي دست‌بافت يزدي در اندازه‌هاي 4×3، 5/3×5/2،2×3، 5/2×5/2، و1×1 توليد می‌شود. نقشه‌هاي اصيل فرش يزد به نام‌هاي «هراتی»، «گل و ماهی»، «سردار جنگل» و «كرمانی» است. 75% از فرش‌هاي اين استان با خامه پشم و 25% از خامه كرک بافته می‌شود. صنايع توليد رنگ، خامه و رنگ رزي از جمله صنايع جنبي است كه مكمل صنعت فرش‌بافي اين استان است.

sonata20
28-01-2008, 10:35
اقا مانم دوباره اومدم چرا اين تاپيك ايقه خلوته هان؟
هيش تاتون نميد.اصلا چه معني داره هان يزديا اينجا باد حرفي برا گفتن داشته باشن نه؟
مگم راسي حسين اقا يزديه؟
دیه از برو بچ بیشتر از این نمیشه انتظار داشت. تو اعصاب خودت رو خورد نکن:21:
حسین آقا هم یزدیه :46:

sonata20
28-01-2008, 10:38
دوستان من فکر میکنم اینجوری جو دوستانه نیست.
پس برا اینکه دوستانه بشه هر یک از دوستان اسم خودشون رو با اسم معرفی کنن.
اسم من سیامک هست.
معرفی کنید خودتون رو
لطفا

Persian Warrior
28-01-2008, 16:17
اي حقه باز ما را بگو تا حالا فكر مكردم تو زنيكه هستي........................................
منم محمدم .... اسمم خشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگم اقا سيامك شما منزلتون كجاهههههههههههه؟نه ادرس دقيق نمخوام دزد كه نيستم
اينجا شبات خولدبرين مده نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

senjed1349
29-01-2008, 07:33
دوستان من فکر میکنم اینجوری جو دوستانه نیست.
پس برا اینکه دوستانه بشه هر یک از دوستان اسم خودشون رو با اسم معرفی کنن.
اسم من سیامک هست.
معرفی کنید خودتون رو
لطفا
من هم محمد رضا هستم.
يا علي مدد است

senjed1349
30-01-2008, 08:13
مسوول كانون قرآن الزهراء (س) روستاي " حاجي‌آباد زردين" شهرستان اردكان يزد گفت: اين روستاي دو هزار نفري ، ‪ ۱۶‬حافظ كل قرآن مجيد دارد.
حجت‌الاسلام " محمد حسين ثقفي " روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: شش نفر از مردم اين روستا نيز حافظ پنج تا ‪ ۱۰‬جزء اين كتاب آسماني هستند.
وي تصريح كرد: حافظان قرآن در اين روستا علاوه بر كسب امتياز و رتبه در مسابقات شهرستاني و استاني ، حائز رتبه‌هاي برتر كشوري نيز شده‌اند.
به گفته ثقفي ، خانم‌ها " زهرا ثقفي ، فاطمه ثقفي و اعظم خدايي" ، حائز رتبه‌هاي ممتاز كشوري و منطقه‌اي هستند.
وي تعداد قرآن آموزان فعلي در اين كانون در روستاي ياد شده را يكصد نفر اعلام كرد.
ثقفي ، هدف از فعاليت كانون متبوع خود و برپايي كلاس‌هاي قرآني را آموزش كلام وحي و ترويج فرهنگ قرآني در ميان نسل جوان اعلام كرد.
روستاي حاجي‌آباد زردين در ‪ ۱۴۰‬كيلومتري شمال غربي اردكان و حدود ‪۲۰۰‬ كيلومتري شهر يزد قرار دارد.
شهرستان اردكان ‪ ۶۰‬روستاي داراي سكنه دارد

Persian Warrior
30-01-2008, 16:27
ايول ببين استان ما چه قدر معنوي خيلي خوشحال شدم

ak_hiro
30-01-2008, 17:59
همگی خسته نباشید من تازه واردم

ak_hiro
30-01-2008, 18:01
من هستم (یزدی خالص)

ak_hiro
30-01-2008, 18:02
من هستم (یزدی خالص)

ak_hiro
30-01-2008, 18:17
محمد جان چه خبر

Persian Warrior
30-01-2008, 18:17
به به يه يزديه ديگه هم اومد
اقا چتد سال داري واسمت چيه؟

ak_hiro
30-01-2008, 18:20
عباس 17

ak_hiro
30-01-2008, 18:23
کجا می شینید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Persian Warrior
30-01-2008, 18:29
ما تو صفائيه ميشينم
و خواهش مكنم ايقد نوشتت را طولاني ننوس باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Pario
31-01-2008, 00:51
سلام به همه ی یزدیهای عزیز

یه تقاضا تکراری داشتم

اجاره آپارتمانهای کوچک ( سوییت زیر 50 متر ) و خوابگاههای دانشجویی در یزد و تفت چقدره؟؟ اگر به تفکیک محله و ... که دیگه خیلی ممنون میشویم!

senjed1349
31-01-2008, 08:10
يزد يعنی
قنات، قنوت، قناعت

ak_hiro
01-02-2008, 12:39
ما تو بلوار جمهوری میشینیم

Persian Warrior
01-02-2008, 15:54
سلام به همه ی یزدیهای عزیز

یه تقاضا تکراری داشتم

اجاره آپارتمانهای کوچک ( سوییت زیر 50 متر ) و خوابگاههای دانشجویی در یزد و تفت چقدره؟؟ اگر به تفکیک محله و ... که دیگه خیلی ممنون میشویم!
پاريو جان از سوئالت ممنون .
بستگي داره به جاش .
جايي كه من ميگم كناراي دانشگاه يزده(بلوار پروفوسور حسابي) .واسه اجاره پيش پرداختش 1_2 ميليون و اجارش 120000تومن
اگه اپارتمان را دوست داري نزديكاي دخمه ي يزد اون طرف اطلسي يه مجموعيه ي مسكونيه فرهنگ هستش كه واقعا قيمتش مقرون به صرفه هست .پيش پرداخت:1مييليون واجارش ماهي 150000 هزار تومن (ماهيانه) با شارژ 20000 تومن. با كليه ي امكانات مثل : اسانسور-ابگرمكن-شوفاژ-كابينت-كمد-اود-ظرف شويي. البته از 60 متري پايين تر نيست.:13:
در مورد خوابگاه هم من نميدونم...............:41:

sonata20
03-02-2008, 15:53
اي حقه باز ما را بگو تا حالا فكر مكردم تو زنيكه هستي........................................
منم محمدم .... اسمم خشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگم اقا سيامك شما منزلتون كجاهههههههههههه؟نه ادرس دقيق نمخوام دزد كه نيستم
اينجا شبات خولدبرين مده نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوشبختم.
ما خونمون پاسدارانه(اولکاش)
حالا خو بهترک شده چند ماه پیش نبودی ببینی چه خبره.:27:

sonata20
03-02-2008, 16:03
خوب پس تا حالا شده:
ak-hiro عباس
persian warrior محمد
hossin-p30-f حسین
sonata20 سیامک
senjed1349 محمد رضا
sise جلال
اینا رو سه ترتیب کار کشتگی نوشتم از آقا جلال که کار کشته تر از همه تو تاپیک هست تا عباس آقا که تازه اومده.
البته تو تاپیک حدود 40نفر یزدی بودند ولی بی معرفت بودن و ول کردن رفتن.:41:

راه كوير
03-02-2008, 16:16
جديدا"sise رو اين طرفانديدين ؟؟؟

Persian Warrior
03-02-2008, 16:21
غصه نخور من دعوت مكنم چند تا يزدي را.موافقت؟
والا ما كه از سي سه خبري نداريم.................

Persian Warrior
03-02-2008, 16:22
همونطور كه عباس اقا را دعوت كردم...............
اخه ايشون با اجازه پسر خاله من هستند.خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما فك و فاميل ندارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Persian Warrior
03-02-2008, 16:33
دست درد نكنه توقات نداشتمzero sector چه طو اون كه يزديه خالصه

sonata20
03-02-2008, 16:33
جديدا"sise رو اين طرفانديدين ؟؟؟
من سه چهار روز پیش دیدمش.
آقا جلال سرش سنگین شده این ورا نمیاد:31:

Persian Warrior
03-02-2008, 16:35
كجا از نزديك ديدتش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما هم رابطه دارد؟

sonata20
03-02-2008, 16:36
همونطور كه عباس اقا را دعوت كردم...............
اخه ايشون با اجازه پسر خاله من هستند.خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما فك و فاميل ندارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
محمد آقا فانیلای ما که مثل فامیلای شما نیستن
تا جایی که من خبر دارم پنج نفر از فامیلامون توپی سی عضون ولی تو این تاپیک نمیان.:13:

sonata20
03-02-2008, 16:37
كجا از نزديك ديدتش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما هم رابطه دارد؟
نه بابا تو فروم دیدمش:27:

sonata20
03-02-2008, 16:39
دست درد نكنه توقات نداشتمzero sector چه طو اون كه يزديه خالصه
منظورت از این چیه؟؟؟؟؟؟؟؟

Persian Warrior
03-02-2008, 16:42
اوشون هم پسر دايي من هستند اگه پستهاي پيشين را نگاه كني چندين پست داده
ما هم كم كم دارم پر فاميل پيدا مكنم نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اوشون سابقش از من و شما و همه اينجا بيشتره.
3-4 سال هه كه اينجا هه

راه كوير
03-02-2008, 17:08
من سه چهار روز پیش دیدمش.
آقا جلال سرش سنگین شده این ورا نمیاد:31:

ممنون ، الان خودم سه سوت امارشو درميارم بافن اوري روز :27::27::27::27:

senjed1349
03-02-2008, 18:14
اين خو همش شد فاميل بازي

Persian Warrior
04-02-2008, 15:05
اين خو همش شد فاميل بازي

اقا جون شما هم اگه فاميلي داري روكن مگه اشكالي داره :8::20:
اگه ما همين فاميلا را نداشتم الان يزد اون تها بود نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
تازه شما واقعني تو كرج هستي يا دروغ ميگي:46:

ak_hiro
04-02-2008, 19:28
persian warrior جون کم نیاریا خودم مثل کوه پشتت وایسیدم

ak_hiro
04-02-2008, 19:29
:5:مشکل داشتی خبرم کن

senjed1349
05-02-2008, 07:36
اقا جون شما هم اگه فاميلي داري روكن مگه اشكالي داره :8::20:
اگه ما همين فاميلا را نداشتم الان يزد اون تها بود نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
تازه شما واقعني تو كرج هستي يا دروغ ميگي:46:

حالا چرا مترسي ما خو چيزي نگفتم :46:
واقعني تو كرج هستم - فرديس
حالا پدر خوندتون كيه؟:4:

logos
05-02-2008, 11:50
سلام دوستان گل
منم اصالتا یزدیم اما متولد و ساکن تهرانم

hossein-p30-f
06-02-2008, 12:39
خوب پس تا حالا شده:
ak-hiro عباس
persian warrior محمد
hossin-p30-f حسین
sonata20 سیامک
senjed1349 محمد رضا
sise جلال
اینا رو سه ترتیب کار کشتگی نوشتم از آقا جلال که کار کشته تر از همه تو تاپیک هست تا عباس آقا که تازه اومده.

من هنو هسممممممممممممممممممممممم ممممممممم :19::19:
دوستان خبري ني ((يا به قول قديميا تازه اي ني))

Persian Warrior
07-02-2008, 16:04
سلام دوستان گل
منم اصالتا یزدیم اما متولد و ساکن تهرانم
سلام اقا يا خانوم با محبت از نظر لطفتون كه اينجا اومدد ممنونم.:10:
ما يزديا مهمون نواز هستم هر وخ خواستد بيايد باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(البته اين كلمات اگر خوندنش براتون سخته ببخشيد اخه به زبون يزديه):27::11::46:

logos
07-02-2008, 17:08
سلام اقا يا خانوم با محبت از نظر لطفتون كه اينجا اومدد ممنونم.:10:
ما يزديا مهمون نواز هستم هر وخ خواستد بيايد باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(البته اين كلمات اگر خوندنش براتون سخته ببخشيد اخه به زبون يزديه):27::11::46:
من پسرم رفیق !
یکی از جاذبه های این تاپیک نوشتن به لهجه زیبای یزدی هست که منو مشتاق کرد به اینجا سر بزنم و از خوندن اینا لذت ببرم

AEZ_Best
07-02-2008, 21:07
سلام منم هستم اینجا زارچی نداره؟

logos
07-02-2008, 23:57
زارچی یعنی چی؟

Asalbanoo
08-02-2008, 08:13
زارچی یعنی چی؟

سلام
یعنی کسی که اهل شهر زارچ باشه..
ببخشید گفتم شاید دلتون واسه من تنگ شده باشه
این پست را دادم
یادم کنید:31::31::11:

zerosector
08-02-2008, 09:06
خوب پس تا حالا شده:
ak-hiro عباس
persian warrior محمد
hossin-p30-f حسین
sonata20 سیامک
senjed1349 محمد رضا
sise جلال

آقايون خانوما سلام منم دوباره اومدم ، لطفا اسم منم تو اين ليست اضافه كُنِد ، اسمُم سعيد :31:

بله كه دارم جونُم ،ما زارچي هم دارم اوني كه من مِشناسم ak_hiro است

البته خودُم يزدي خالص خالص هستم خونه ما هم محله چهار مناره ، اونطرفا اومدد در خدمتِم:11: :46:

logos
08-02-2008, 10:24
سلام
یعنی کسی که اهل شهر زارچ باشه..
ببخشید گفتم شاید دلتون واسه من تنگ شده باشه
این پست را دادم
یادم کنید:31::31::11:
زارچ کجاست ؟ چرا من تاحالا اسمشو نشنیده بودم؟

Asalbanoo
08-02-2008, 10:47
زارچ کجاست ؟ چرا من تاحالا اسمشو نشنیده بودم؟

سلام
والا محل دقیقش را نمی دونم
اونو دیگه باید دوستان یزدی زحمتشو بکشن بهتون بگن

AEZ_Best
08-02-2008, 10:49
logos شما مال کجایی زارچ شهری باصفا در 20 کیلومتری یزد است

zerosector
08-02-2008, 13:15
بچُكا من يَتا فلش كوچيكوك براي شبكه تابان قبلنا وختي كه مُخواست افتتاح بشه درست كِردم اينا اينجا هِشتم تا همه ببينن البته بايد بگم كه تو تلويزيون هم پخش كِردن
اينم لينك دانلود :

Persian Warrior
08-02-2008, 15:28
بله زارچيم داريم ak-hiro جان پسر خاله ي بنده :10:زارچي هستند وبايد بگم .زارچ در غرب استان يزده وبعد از شهرستان شاهديه يا گرد فرامرز در استان يزده.:8:
حالا هدف از اين سوالتون چي بود؟:46::20:
اگر اطلا عات بيشتري ميخواهيد بگيد:19:

Persian Warrior
08-02-2008, 15:33
بچُكا من يَتا فلش كوچيكوك براي شبكه تابان قبلنا وختي كه مُخواست افتتاح بشه درست كِردم اينا اينجا هِشتم تا همه ببينن البته بايد بگم كه تو تلويزيون هم پخش كِردن
اينم لينك دانلود :

ايول واقعن ما باد به پسر دايمون افتخار كنم .با اين كه پسر عمه تم خودم خبر نداشتم .سعيد كارت خشه يعني باش حال مكنم:27::8:

دادشتم خو يكي ديه درست كرده بود نا؟
اون كجا هه؟

zerosector
08-02-2008, 16:38
ايول واقعن ما باد به پسر دايمون افتخار كنم .با اين كه پسر عمه تم خودم خبر نداشتم .سعيد كارت خشه يعني باش حال مكنم:27::8:

نظر لطفتونه ، خوشحال شدم كه استقبال كردي :11: :31:

دادشتم خو يكي ديه درست كرده بود نا؟
اون كجا هه؟
ولي اون فايل يَختوك حجمش زياده :13:سعي مكنم سر فرصت اونم بللم اينجا :20:

rachineh
08-02-2008, 16:48
سلام به همگي

AEZ_Best
08-02-2008, 20:12
بله زارچيم داريم ak-hiro جان پسر خاله ي بنده :10:زارچي هستند وبايد بگم .زارچ در غرب استان يزده وبعد از شهرستان شاهديه يا گرد فرامرز در استان يزده.:8:
می شه اسم پسر خالتون یا خودتونو بگید

AEZ_Best
08-02-2008, 20:12
می شه اسم پسر خالتون یا خودتونو بگید؟

AEZ_Best
08-02-2008, 20:14

می شه اسم پسر خالتون یا خودتونو بگید؟

Persian Warrior
09-02-2008, 15:20
من محمدم و پسر خاله ي من عباس
چرا مگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Persian Warrior
09-02-2008, 15:24
سلام به همگي
اسلام پسر خش چه خبر بابا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:46::31::20:
شما يزدي هستي يا مخواي ديد بزني و فلنگ را ببندي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:46::20::2 7:

sonata20
09-02-2008, 15:29
اسلام پسر خش چه خبر بابا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:46::31::20:
شما يزدي هستي يا مخواي ديد بزني و فلنگ را ببندي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:46::20::2 7:
نه بابا راچینه جون چند وقت یه بار سری میزنه

Persian Warrior
09-02-2008, 15:39
اههههههههههههههه
من نميدونستم مگم سيامك جون خونت كجا هه؟؟؟؟:46:

Persian Warrior
09-02-2008, 15:41
اوخ اوخ ببخشد سوالم تكراري بود يادم نبود پاسداراني ................................

Persian Warrior
09-02-2008, 15:42
راستي معنيه راچينه به زبون يزديا مشه پله نا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو ميدونستي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستي تو به غير از اين بخش ديه كجا ها ميري؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sonata20
09-02-2008, 15:48
اههههههههههههههه
من نميدونستم مگم سيامك جون خونت كجا هه؟؟؟؟:46:
خونمون صفاییه.پاسداران. خ .... . ک .... . پ ...... .
بچوکا اینم یتا ترانه یزدی.(مدیر کلاس):27:

sonata20
09-02-2008, 15:51
راستي معنيه راچينه به زبون يزديا مشه پله نا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو ميدونستي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستي تو به غير از اين بخش ديه كجا ها ميري؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کی من ؟
من میرم گرافیک.تاپیک طراحی با مداد.
مشاعره تو متفرقه و....

zerosector
09-02-2008, 16:01
بچوکا اینم یتا ترانه یزدی.(مدیر کلاس):27:

اقا سيامك دستت درد نكنه خيلي جالبه ، دارم گوش مكنم:31: :31:
حالا كه اينطور شد منم بزودي موسيقي هاي سنتي يزد را آپلود مكنم و مللم اينجا تا همه كيف كنن