ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : .::. گروه ساخت بازی GTA Tehran .::.

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6

M o h a m m a d
15-05-2007, 16:25
با این اطلاعات بسیار کم از کدنویسی نمیشه ادامه داد............ من امتحان کردم اگه ساختمونا سر جایی که توی کد معرفی شده نباشن بازی بالا نمیاد

کل مپ رو پاک کردم :31: ولی کار خراب شد

M o h a m m a d
15-05-2007, 16:26
کسی میدونه کدهای جی تی ای مربوط به کدوم زبون برنامه نویسی میشه ؟

M o h a m m a d
15-05-2007, 16:35
نقل قول : t O O M A J
از همه معذرت مي خوام نمي تونم به سوالها پاسخ بدم.فقط يه كار جديد از خودم رو نشون مي دم:

این واقعا کار خودته ؟

Soheil-Green
15-05-2007, 17:02
سلام بچه ها!:11: :20: :10:
دلم براتون تنگ شده بود:10: :19:
راستش امروز بیکار بودم و خبری از درس نبود!
آقایون من یه آیکن واسه بازی ساختم(زیاد باحال نشده)
فقط ببینید و نظر بدید(تو پست بعدی میذارم!)

T O O M A J
16-05-2007, 08:20
با این اطلاعات بسیار کم از کدنویسی نمیشه ادامه داد............ من امتحان کردم اگه ساختمونا سر جایی که توی کد معرفی شده نباشن بازی بالا نمیاد

کل مپ رو پاک کردم :31: ولی کار خراب شد
چرا نه.ميشه و بايد ادامه داد.من خودم بلدم كار كنم و ميشه.با استفاده از map editor. تخصص اصلي من تو map editor هستش.:5: شما چطوري نقشه رو پاك كردي؟؟؟اگه با استفاده از كدها پاك كرده باشه خراب مي شه.اما اون يه برنامه داره كه من دارم.من مي تونم نقشه رو بسازم اگه بخواهيد.:10: فقط شما ساختمون ها رو به صورت dff و txd به من بديد.بقيه اش با من.:31: :21:

این واقعا کار خودته ؟
بله

سلام بچه ها![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
دلم براتون تنگ شده بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
منتظرم ببينم.
آقا رضا واقعا كارت عاليه.:11: خوب چرا لينك دانلود اين ساختمونها رو نمي ذاري؟؟(به صورت پيام خصوصي)
بايد عجله كنيم هااااااااااا!!!

dragonboy
16-05-2007, 21:58
سلام آقایون این سایت پرشین جی تی ای واسه همیشه تعطیل شد

T O O M A J
17-05-2007, 07:08
سلام آقایون این سایت پرشین جی تی ای واسه همیشه تعطیل شد
فكر نكنم براي هميشه.در ضمن ميرمحمد جان كجاست؟؟

iil-iran-lii
17-05-2007, 08:35
منتظرم ببينم.
آقا رضا واقعا كارت عاليه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif خوب چرا لينك دانلود اين ساختمونها رو نمي ذاري؟؟(به صورت پيام خصوصي)
بايد عجله كنيم هااااااااااا!!!

ممنونم
شرمنده سه .. چهار روز بود امتحان داشتم و کارت اینترنت نداشتم
قول میدم فردا اینارو ( ساختمان هارو ) آپلود کنم :10:
قول میدم :20:

سلام بچه ها![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
دلم براتون تنگ شده بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif

سلام .. چرا نمیزاری ؟؟

بدرود ..
رضا .. ایران :40:

T O O M A J
17-05-2007, 10:11
منتظرم تا فردا:31:

YAHYA-PRO
17-05-2007, 10:31
منتظرم تا فردا:31:

آقا توماج هر وقت تونستی با آیدی من تماس بگیر اطلاعاتی در مورد مای رید ایسلند میخوام
در ضمن شما WEB-Slayers رو میشناسی تو دارینوسه

littledemon
17-05-2007, 10:59
دوستان ....متفرقه......میخواستم یه پیشنهاد بدم....قبلا به Yahay عزیز هم گفتم....
بنده میگم ...به جای وبلاگ سایت بزنیم ...چطوره ؟ یه سایت تر و تمیز.....فقط یه گرافیست میخوایم برای سایت ....راه اندازی و مدیریت اولیه برای تستش با خود من ...بعدا تصمیم میگیریم که دست کی باشه ....فقط یکی رو میخوام که قالب سایت رو اون طوری که خودتون دوست دارید طراحی کنه ......اگه کسی بود بیاد که جریان جزئیات قالب و ...سرور و ....بگم....اگه موفقید البته ..اگه هم میخواید وبلاگ باشه و جمع و جور که هیچی مابریم...البته من یا میتونم آخر خرداد طی مدت 6 روز کار رو یکسزه کنم و یا از 5 مرداد به بعد که کنکور رو دادم...

iil-iran-lii
17-05-2007, 13:25
دوستان ....متفرقه......میخواستم یه پیشنهاد بدم....قبلا به Yahay عزیز هم گفتم....
بنده میگم ...به جای وبلاگ سایت بزنیم ...چطوره ؟ یه سایت تر و تمیز.....فقط یه گرافیست میخوایم برای سایت ....راه اندازی و مدیریت اولیه برای تستش با خود من ...بعدا تصمیم میگیریم که دست کی باشه ....فقط یکی رو میخوام که قالب سایت رو اون طوری که خودتون دوست دارید طراحی کنه ......اگه کسی بود بیاد که جریان جزئیات قالب و ...سرور و ....بگم....اگه موفقید البته ..اگه هم میخواید وبلاگ باشه و جمع و جور که هیچی مابریم...البته من یا میتونم آخر خرداد طی مدت 6 روز کار رو یکسزه کنم و یا از 5 مرداد به بعد که کنکور رو دادم...

کاملا موافقم :10:

منتظرم تا فردا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

میدان آزادی 20 مگا بایت هست ... !!! :19:
باید برم کافی نت تا بتونم آپلود کنم .... امید وارم امروز بتونم برم کافی نت و هر سه تا رو آپلود کنم

( 1 : میلاد ......... 2 : آزادی ......... 3 : مسجد )

بدرود ...
رضا . ایران :40:

ALt3rnA
17-05-2007, 14:18
بهنظرم بهتره یک سایت بزنین....اینطور نیست؟؟؟ :)

M o h a m m a d
17-05-2007, 14:51

من FLASH & HTML & تا حدودی PHP کا رمی کنم اگه بخواین من میسازم:31:

obi-wan
17-05-2007, 15:23
اگه اشتباه نكنم قرار بود من سايت رو بسازم.

dragonboy
17-05-2007, 18:07
دوستان نمیدونم شما واقعا مشغول هستید یا....
چرا کسی مثل قدیم کار ارئه نمیده در ضمن قرار بود شخصیتهای بازی که ساخته شد به من بدن تا لودینگها رو بسازم چی شد ساخته شد یا نه؟
نمیدونم کی اینجا مدیره به من بگید بدونم

mirmohammad
17-05-2007, 18:41
سلام سایت که من دارم چرا سایت بسازید.
یه چیز جالب در کنار این کار این کار برای همه آزاد همه می تونند مطلب بفرستند.
اما چون شبیه روز نامه هست اسمشو گذاشتیم روز نامه اما هروز این کار انجام نمیدیم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره 1
منتظر نظراتتون هستم.
لطفا شما هم شرکت کنید این کار سردبیر اصلی نداره.

ALt3rnA
17-05-2007, 19:00
واقعا ایده ی جالبیه تبریک میگم

littledemon
17-05-2007, 19:01
باشه ..باشه ....با خودم بودم.....غلط کردم..من نمی دونستم بابا ....

حالا نزنید خواهشا...اومدیم ثواب کنیم کباب شدیم و بعدشم زغال و خاکستر و پوچ!!!

یعنی یکی خواست یه چیز بگه حتما باید 76 صفحه رو کامل بخونه حفظ کنه ؟ بعد بنویسه ؟..
بابا ول کنید دیگه حالا معلوم شد که کی باید بسازه .........قبلا معلوم شده ...خوب ادامه بدید ...ول کنید دیگه....
عجب ها .....ما بریم تو نخ همون کد نویسی سایت به ما نمیاد ......

dragonboy
17-05-2007, 19:19
شماره 1
منتظر نظراتتون هستم.

سلام اول اینکه سایت شما بسته شده وگرنه ما که حرفی نداریم سایت شما هم خوب بود
دوم اینکه این روزنامه ای که می گید چی هست شوخیه یا جدی می گید

*PiNk PaNTHeR*
17-05-2007, 19:28
San Fierro نه San Fransico.
اگه میگفتن سن فرانسیکو همشون توی رختخواب کشته شده بودن که!
میگم Los Santos شبیه به تهرانه یا San Fierro؟
آخه برای مپ باید دوتا شهر رو حذف کرد.
من میگم لوس سنتوس.

T O O M A J
17-05-2007, 20:04
شماره 1
منتظر نظراتتون هستم.
خيلي جالبه:31:
خيلي خنده دار بود.دمت گرم.

دوستان نمیدونم شما واقعا مشغول هستید یا....
چرا کسی مثل قدیم کار ارئه نمیده در ضمن قرار بود شخصیتهای بازی که ساخته شد به من بدن تا لودینگها رو بسازم چی شد ساخته شد یا نه؟
نمیدونم کی اینجا مدیره به من بگید بدونم
باهات موافقم.آقا محمد مديره.

Soheil-Green
17-05-2007, 20:07
سلام:31:
اینم از آیکن بازی(:2: )
البته ببخشیدها(گفتم که این امتحانی است و همینطوری ساختم(زیاد وقت نداشتم)و وقت امتحان است و...)
به هرحال ببخشید دیگر(به بزرگی خودتان:11: )
اینم از آیکن:

T O O M A J
17-05-2007, 20:12
سلام:31:
اینم از آیکن بازی(:2: )
البته ببخشیدها(گفتم که این امتحانی است و همینطوری ساختم(زیاد وقت نداشتم)و وقت امتحان است و...)
به هرحال ببخشید دیگر(به بزرگی خودتان:11: )
اینم از آیکن:
اگه همينطوري ساخته باشي كه خوبه.

Soheil-Green
17-05-2007, 20:16
آقا چی شد پس این شخصیت؟
زود باشید بسازید دیگه؟
در ضمن کاری اگه مونده بگین؟(برای بعد امتحانا!)

YAHYA-PRO
17-05-2007, 21:22
اگه اشتباه نكنم قرار بود من سايت رو بسازم.

آقاشرمنده من به ایشون گفتم که با همدیگه یه سایت بسازین کار بدی که نکردم به هر حال ببخشید اگه بدت اومد ولی من بخاطر گروه گفتم الان که خیلی خوب داریم پیش میریم باید یه تبلیغات درست و حسابی برای بازی بکنیم
حالا میگم اگه با همکاری هم درستش کنین فکر نمیکنم اشکالی داشته باشه حالا هر طور خودت صلاح میدونی

Creeping Death
17-05-2007, 21:31
می گم حالا پروژتون در چه مرحله ای است . در ضمن اگه یکی دوتا عکس باحال هم بگذارید بد نیست...

Soheil-Green
17-05-2007, 22:07
هنوز نقشه بازی رو نساختیم از چی عکس بزاریم؟!
اما یکی دوتا عکس از برج میلاد و میدون آزادی هست(تو چند صفحه قبل!)

Soheil-Green
17-05-2007, 22:16
آقای yahay پس صداها چی شد؟
اگه حاضر شده برای ما هم بفرست!

YAHYA-PRO
17-05-2007, 22:29
آقای yahay پس صداها چی شد؟
اگه حاضر شده برای ما هم بفرست!

ای بابا چرا این جوری میگی پس چی شد انگار قراره به شما جواب پس بدم :41: آخه یه بزرگتری گفتن کوچیکتری گفتن
حاضر هم شده ولی ببینم شما میخوای من 3گیگ صدا رو برای همتون بفرستم :18:
صداها حاضره ولی باید نظر همه در مورد آهنگها پرسیده بشه و وقتی تموم شد من میفرستم برای محمد و وقتی بازی اومد بیرون اونوقت برو بخر :31:

nezamdoobarareh
18-05-2007, 01:57
آقا من اومدم یه کم در مورد پیشرفت کارم صحبت کنم، ساخت کاراکتر برای من مشکلی ایجاد نمیکنه ( فقط اون کله هاشون مشکله ) ولی من با این DFFExporter مشکل دارم، یعنی اون با کار من مشکل داره و خوب تبدیل و اکسپورت نمیکنه.
باید مدلها از همون اول با ZModeler ساخته بشه و بعد در مکس استخوان بندی بشه و بعد اکسپورت بشه.

من تویه مکس از EditPoly برای ساخت شخصیت استفاده میکنم ولی این اکسپورتر خوب اکسپورت نمیکنه. ( دلیلش هم غیر حرفه ای بودن من در ساخت کارکاتر هستش. )
این کاراکتر ها باید در زد مودلر ساخته بشن، چون که زد مودلر از همون ابتدا بافتها و فیس و .. رو جوری میسازه که اکسپورت کردنش هیچ تغییری در کار ایجاد نمیکنه.
اینها رو گفتم تا که یه کم در مورد این زد مودلر برام توضیح بدید. من با سلکت اجزای یک شیپ تویه برنامه و همچنین جابجایی اون مشکل دارم.
لطفا زودتر توضیح بدید که من بتونم لااقل یه دو تا کاراکتر رو برای بازی طراحی کنم.

mirmohammad
18-05-2007, 07:16
آقای اسم این روز را می توانیم عوض کنیم. سان مانا رو ولش کنید همین تهران میزارم این روزنامه شوخی هم داره جدی هم داره برنامه هاش ایناست :
1. اخبار جالب
2. اخبار جدی در باره جی تی ای
3. عکس
4. پروکرافی ایدتور ها از بالا به پایین
5. مساحبه با یکی از ادیتور ها
6. برترین ادیتور هفته چون می خوام هفته نامش کنم
7.آگهی رایگان
8. کار های جدید ادیتور ها
9. پیشرفت کلی جی تی ای تهران
10. معرفی سایت های ادیت جی تی ای

سایت هم درست میشه اگه شما ایده دارید بگید حتما تا اصافه کنم.
مطلب هم بنویسید جالب یا جدی برام پیام خصوصی کنید تا من بزارم همه حال کنیم. البته با درج نام شما در زیرش.
من سمند تاکسی رو ردیفش کردم. خیلی خوب ر اومده و سمند فینال ورژن هم دارم روش کار میکنم که تکس های با کیفیت آقا محمد خیلی ممنون که کمک کرد بزودی عکس سمند تاکسی و سمند ورژن فینال رو می زارم.
به امید دیدار

T O O M A J
18-05-2007, 09:41
خيلي خوب ميشه.:31:

maxoud
18-05-2007, 09:55
اقایون من به عنوان پیشنهاد نقشه یه قسمتی از تهران که به نظرم مهمترین قسمت شهر هم هست و خیابونها و میدانها و اتوبانهای اصلی شهر همه تو این قسمتن رو درست کردم.در ضمن قسمتهایی هم که تا حالا ساخنه شده(میدان آزادی و مجلس و برج میلاد )هم تو همین قسمت شهر هستن .نقشه هم که خیابون های فرعی توش حذف شدن زیاد نقشه بزرگی نشده و میتونه تقریبا اندازه شهر اول GTA باشه .

خوب من اینو همین طوری چون به کارتون علاقه داشتم درست کردم امیدوارم به دردتون بخوره:20:

mirmohammad
18-05-2007, 09:55
شمار 2 هفته نامه :
نظراتتونو بپید و بپید که تو شماره بعدی کدوم ادیتور رو معرفی کنیم آقا یون مطالب جالب بفرستید باری ما.
راستی مدل هفته نامه شاید بازم تغیییر کنه و ممکن تا 24 خرداد بسته باشه.
با تشکر .
من منتظر مطلالب و نظراتتون هستم. همچنین انتقادات.
جون من خبر نگاری کنید تو این هفته نامه. برای پبام خصوصی کنید کار راتون که قرار بزارید همچنین مطالبتونو

T O O M A J
18-05-2007, 10:05
به نظر من كه هفته نامه عاليه و سمند هم خيلي خوب دراومده.:10: بهتره كه آقا محمد رو به عنوان اديتور هفته معرفي كني.:20: .

iil-iran-lii
18-05-2007, 13:14
درود بر همه دوستان گلم ....
یکی به من یک سایت واسه آپلود فایل های Rar معرفی کنه ..
این سه کار را فشرده کردم و میخوام آپلود کنم و بهتون بدم
فقط همین جا واسه دانلود بزارم ؟؟

میر محمد کارت خوبه .. مخصوصا سمند :40:

بدرود .. رضا . ایران :40:

صبر کنید یک جا زدم دارم این فایل را آپلود میکنم ... واسید ببینم میشه اینو آپلود کرد ؟؟؟ :20:

مثل این که داره میشه ..
ولی خداییش دم Win Rar گرم .. یک فایل 30 مگابایتی را فشرده کرد .. شد 1.5 مگابایت ...
36 % آپلود شده ...

راستی Yahya عزیز .... اون صداهارو ضبط کردم ... تا امروز عصر اونارو هم آپلود میکنم ... :46:
اون صدا ها هم یک 3 مگابایتی شده

74 % آپلود شده ...

راستی دوستان ... اوناییتون که در تهران زندگی میکنید .. اگر تهران یک فلکه یا ساختمان یا چیزی معروفی داره .. عکسشو بذارید تا من بسازمش ... مثل ساهتمان فوامین یا حالا هر چی .. آثار باستانی و ...

خوب آپلود شد ...
فقط بگید لینک همین جا بذارم ؟؟

بدرود

maxoud
18-05-2007, 13:20
راستی دوستان ... اوناییتون که در تهران زندگی میکنید .. اگر تهران یک فلکه یا ساختمان یا چیزی معروفی داره .. عکسشو بذارید تا من بسازمش ... مثل ساهتمان فوامین یا حالا هر چی .. آثار باستانی و ...

سر در دانشگاه تهران

سر در باغ ملی

میدان انقلاب

T O O M A J
18-05-2007, 13:30
درود بر همه دوستان گلم ....
یکی به من یک سایت واسه آپلود فایل های Rar معرفی کنه ..
این سه کار را فشرده کردم و میخوام آپلود کنم و بهتون بدم
فقط همین جا واسه دانلود بزارم ؟؟

میر محمد کارت خوبه .. مخصوصا سمند :40:

صبر کنید یک جا زدم دارم این فایل را آپلود میکنم ... واسید ببینم میشه اینو آپلود کرد ؟؟؟ :20:

مثل این که داره میشه ..
ولی خداییش دم Win Rar گرم .. یک فایل 30 مگابایتی را فشرده کرد .. شد 1.5 مگابایت ...
36 % آپلود شده ...

راستی Yahya عزیز .... اون صداهارو ضبط کردم ... تا امروز عصر اونارو هم آپلود میکنم ... :46:
اون صدا ها هم یک 3 مگابایتی شده

74 % آپلود شده ...

خوب آپلود شد ...
فقط بگید لینک همین جا بذارم ؟؟

بدرود

به صورت پيغام خصوصي بذار.

سر در دانشگاه تهران

سر در باغ ملی

میدان انقلاب
اگه مي شه عكس هم بذار.

Soheil-Green
18-05-2007, 16:10
سلام بچه ها!:11:
آقایون سناریو نویس نداریم؟
اگه بخواید من مینویسم!(اما کلشو نه!حدود 40-50 درصدشو!):31:
درضمن یه تکسچر واسه مپ درست کردم(همون تکسچر کارل جانسونو عوض کردم!)بجاش لوگوی نیروی انتظامی رو گذاشتم!(زیاد باحال نشده....چون وقت امتحانا.....!:31: )
اینجا همون پاسگاهه!
حالا اگه سناریو نویس خواستید ما هستیم!(مینویسم بعد پیغام خصوصی میکنم!):46:

YAHYA-PRO
18-05-2007, 16:18
شمار 2 هفته نامه :
نظراتتونو بپید و بپید که تو شماره بعدی کدوم ادیتور رو معرفی کنیم آقا یون مطالب جالب بفرستید باری ما.
راستی مدل هفته نامه شاید بازم تغیییر کنه و ممکن تا 24 خرداد بسته باشه.
با تشکر .
من منتظر مطلالب و نظراتتون هستم. همچنین انتقادات.
جون من خبر نگاری کنید تو این هفته نامه. برای پبام خصوصی کنید کار راتون که قرار بزارید همچنین مطالبتونو

کارت درسته :31:
ببین فکر کنم اگه یه خورده زیادتر کنی مطالبش رو خیلی خوب میشه :5:
به نظر من ادیتور هفته ی بعد M O H A M M A D باشه کاراش رو که همه دیدیم و همه قبول دارن محمد کارش حرف نداره :10:
منم بازار برای آخر :31:

YAHYA-PRO
18-05-2007, 16:21
سلام بچه ها!:11:
آقایون سناریو نویس نداریم؟
اگه بخواید من مینویسم!(اما کلشو نه!حدود 40-50 درصدشو!):31:
درضمن یه تکسچر واسه مپ درست کردم(همون تکسچر کارل جانسونو عوض کردم!)بجاش لوگوی نیروی انتظامی رو گذاشتم!(زیاد باحال نشده....چون وقت امتحانا.....!:31: )
اینجا همون پاسگاهه!

سهیل جان خیلی خوب میشه اگه قبل از انجام کاری ببینی یکی دیگه اونو انجام داده یا نه البته ناراحت نشی ولی من تمام آیکونها رو عوض کردم چه آیکونهای داخل بازی چه آیکونهای بیرونی ولی اگه آیکونهای قشنگ میتونی درست کنی ممنون میشم کمک کنی

YAHYA-PRO
18-05-2007, 16:31
اقایون من به عنوان پیشنهاد نقشه یه قسمتی از تهران که به نظرم مهمترین قسمت شهر هم هست و خیابونها و میدانها و اتوبانهای اصلی شهر همه تو این قسمتن رو درست کردم.در ضمن قسمتهایی هم که تا حالا ساخنه شده(میدان آزادی و مجلس و برج میلاد )هم تو همین قسمت شهر هستن .نقشه هم که خیابون های فرعی توش حذف شدن زیاد نقشه بزرگی نشده و میتونه تقریبا اندازه شهر اول GTA باشه .

خوب من اینو همین طوری چون به کارتون علاقه داشتم درست کردم امیدوارم به دردتون بخوره:20:

ممنون کاش یه جورده عکست با کیفیت بود
عکسهای بیشتری لازمه اگه داری حتما بزار

Soheil-Green
18-05-2007, 16:35
شرمنده!نمیدونستم!
باشه حالا چیکار کنم؟
همه کارا انجام شده!
حالا سناریورو بنویسم یا نه؟؟؟!؟؟؟

Soheil-Green
18-05-2007, 16:41
شرمنده!نمیدونستم!
باشه حالا چیکار کنم؟
همه کارا انجام شده!

YAHYA-PRO
18-05-2007, 16:54
شرمنده!نمیدونستم!
باشه حالا چیکار کنم؟
همه کارا انجام شده!

فکر کنم دو تا پست پشت سر هم فرستادی خدا به دادت برسه الان سر و کله ی محسن خان پیدا میشه :31:
شما اگه آیکونهای قشنگ میتونیدرست کنی برای من بزار در ضمن شما این ساختمونهای معروف رو درست کن با یه سرچ کوچولو هزار تا عکس ازشون پیدا میکنی :10:

Soheil-Green
18-05-2007, 16:55
آقایون شرمنده!:11: (سیستمم یهو هنگید بعد دیدم جواب نمیاد چند بار زدم....!):31:
در ضمن آقا m o h a m m a d من تو گروه هستم یا نه؟؟
اگه نیستم بگید که الاف نشم!:13:
اگه هستم پس چرا اسمم تو پست اول نیست؟:19:
در ضمن(اگه هستم!:31: )بگید منه بدبخت چیکار کنم؟
بیشتر کارا انجام شده!
سناریو بنویسم یا نه؟؟:19:
بعدشم اون پست اول تاپیکو ویرایش کن(الان 25% کامل شده:برج میلاد.....)
البته فقط یه نظر بود!:46:

T O O M A J
18-05-2007, 17:31
آقایون شرمنده!:11: (سیستمم یهو هنگید بعد دیدم جواب نمیاد چند بار زدم....!):31:
در ضمن آقا m o h a m m a d من تو گروه هستم یا نه؟؟
اگه نیستم بگید که الاف نشم!:13:
اگه هستم پس چرا اسمم تو پست اول نیست؟:19:
در ضمن(اگه هستم!:31: )بگید منه بدبخت چیکار کنم؟
بیشتر کارا انجام شده!
سناریو بنویسم یا نه؟؟:19:
بعدشم اون پست اول تاپیکو ویرایش کن(الان 25% کامل شده:برج میلاد.....)
البته فقط یه نظر بود!:46:
راستش فعلا ما مرحله نويس نداريم.پس فعلا سناريو نويس لازم نيست.شما مي تونيد چند تا از كاراتون رو تو 3dmax برامون بذاري.(خانه هاي ايراني)

فکر کنم دو تا پست پشت سر هم فرستادی خدا به دادت برسه الان سر و کله ی محسن خان پیدا میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
آقا يحيي شما خودت 3 تا پست پشت سر هم فرستادي.:31: :41:

Soheil-Green
18-05-2007, 17:57
ببخشید(چرا من هرکاری می کنم یکی ایراد میگیره؟:41: ):37:
حالا من سناریو رو نوشتم فقط نظر بدین!
اینم از سناریو:
----------------------------------
سناریو بازی جی تی ای تهران
قسمت:اول
نویسنده:سهیل گرین
-----------------------------------
دمو اول بازی:
تهران 1386
(اسم شخصیت اول مثلا ستوان عسگری است)
ستوان در حال صحبت کردن با موبایل در رستوران:الو سرهنگ! چی شده؟ باشه،باشه اومدم!
-------------------------------
بازی شروع میشود:
او دم در رستوران است(شما باید به پاسگاه بروید!)
-----------------------------------------------------
دمو داخل پاسگاه:
سرهنگ:ستوان عسگری عجله کنید!
ستوان:چی شده جناب سرهنگ؟
سرهنگ:چند دزد وارد بانک(ملی ایران!)شده اند و مردم را گروگان گرفته اند!
----------------------------------------------
شرح مرحله:
او دم در پاسگاه است(این مرحله تایمر دارد!)
وقتی به دم در بانک(ملی ایران!)رسیدید...........(ادامه دارد!)
----------------------------------------------------------------
تا اینجا رو نوشتم ببینم نظرتون چیه؟
خوبه یا عوضش کنم؟(منظورم پایه داستانه!)
یا اینکه یه تغییراتی بدم؟
یا اصلا بدرد نمیخوره!:31:

dragonboy
18-05-2007, 18:00
میر محمد جان میخوای ارای روزنامه رو انجام بدم آخه من صفحه آرای یه روزنامه هم بودم که الان تعطیل شده اگه خواستی بگو تا این رونامه رو را بندازیم البته بصورت حرفه ای در ضمن من خیلی بیکارم بابا یکی یه طرحی چیزی بده تا ما بسازیم البته گرافیکی

dragonboy
18-05-2007, 18:01
سهیل جان سناریو باحالی بار زدی ایول فقط یه ذره ساده نیست

dragonboy
18-05-2007, 18:04
در ضمن دوستان من یه دوره کلاسای آموزش کارگردانی هم رفتم اگه خواستید برای سناریو بازی هم می تونم کمکتون کنم

Soheil-Green
18-05-2007, 18:09
ممنون از اینکه نظر دادی!:31:
آره ساده هست چون:
1-همینجوری نوشتم خواستم ببینم جواب میده یا نه(بعدشم این اولین سناریو منه!)
2-مرحله اول بازی باید ساده باشه(و گرنه عین رانندگی در تهران کسی زیاد خوشش نمیاد)!
باید عین خود جی تی ای عمل کنیم مراحل از ساده شروع بشه تا سخت سخت!:31: :27:
بعدشم آخر بازی مثلا مدال شجاعت میگیره یا سرهنگی چیزی میشه....!:31:

Soheil-Green
18-05-2007, 18:13
براتون تو پست بعدی چند مدل خونه میزارم نظر بدین(هنوز نساختم الان dc میشم میرم میسازم!)
در ضمن اگه بعد شد....(دیگه توضیح نمیدم خودتون میدونید!):31:

T O O M A J
18-05-2007, 18:18
اینم از سناریو:
دمو اول بازی:
تهران 1386
بازی شروع میشود:
دمو داخل پاسگاه:
شرح مرحله:
به نظر من كه خوبه و با امكانات جي تي اي جور در مياد.:31:
آقا من موندم اينجا چرا همه 2 تا 2تا يا سه تا سه تا پست مي دند؟؟:41:

dragonboy
18-05-2007, 18:21
به نظر من كه خوبه و با امكانات جي تي اي جور در مياد.:31:
آقا من موندم اينجا چرا همه 2 تا 2تا يا سه تا سه تا پست مي دند؟؟:41:

بابا کسی دوست نداره 2 تا 2 تا یا بیشتر پست بده دستگاه خودش میزنه و 2 رو می گیره آخه اگه یه بار بزنی نمیره 2 بار بزنی 2 تا میگیره

dragonboy
18-05-2007, 18:23
ممنون از اینکه نظر دادی!:31:
آره ساده هست چون:
1-همینجوری نوشتم خواستم ببینم جواب میده یا نه(بعدشم این اولین سناریو منه!)
2-مرحله اول بازی باید ساده باشه(و گرنه عین رانندگی در تهران کسی زیاد خوشش نمیاد)!
باید عین خود جی تی ای عمل کنیم مراحل از ساده شروع بشه تا سخت سخت!:31: :27:
بعدشم آخر بازی مثلا مدال شجاعت میگیره یا سرهنگی چیزی میشه....!:31:

درسته مرحله اول باید ساده باشه اما منظور من سناریو بود که یه مقدار ساده است اگه یه مقدار مغز پختش بکنی باحال تر در می یاد

T O O M A J
18-05-2007, 19:37
بابا کسی دوست نداره 2 تا 2 تا یا بیشتر پست بده دستگاه خودش میزنه و 2 رو می گیره آخه اگه یه بار بزنی نمیره 2 بار بزنی 2 تا میگیره
آقا شما وقتي گير كرد بدون كه پستت ارسال شده.من خودم امتحان كردم.

درسته مرحله اول باید ساده باشه اما منظور من سناریو بود که یه مقدار ساده است اگه یه مقدار مغز پختش بکنی باحال تر در می یاد
موافقم.اما يه چيز ديگه هم هست كه بايد يك داستان درست و حسابي هم داشته باشه.(اما به نظر من الان نبايد رو اين چيزا كار كنيم.)

Soheil-Green
18-05-2007, 22:59
سلام ممنون از نظرهای دلگرم کنندتون(منظور همون تشویقاتونه!):31:
بابا تورو خدا حداقل فیس بازیگر(شخصیت اول)بازیو بدید ببینیم چجوریه!(واسه تبلیغات و دمو!)
راستی دموهای بین مرحله هارو کی میسازه؟
هنوز اسمی برای تیم انتخاب نکردید(مثلا گروه بازی سازان p30world !:2: مثلا!)
بعدشم یه لوگو برای تیم(نه برای بازی(لوگوی بازیو dragon ساخته)برای تیم)
هنوز هیچ تبلیغی ندادیم(اگه بخوایم اینجوری پیش بریم:تاریخ عرضه بازی=سال 1399!)
در ضمن اینم از خونه(این اولین خونه هست!این خونه ستوانه!برای سیو!):31:
---------------------------------
زیاد باحال نیست!(جزئیات نداره همینطوری ساختم......!):31:
نظرتونو بگین!
بعدشم من شدیدا احتیاج به تکسچر دارم!:19:
در ضمن درباره سناریو هم یه کمکی کنید بد نیست!(بگید پایه چجوری باشه بعدشم یه اسم واسه شخصیت بگین+مشخصات شخصیت مثل:سن-وضعیت تاهل-مدرک-سابقه و ......!):27:

dragonboy
19-05-2007, 07:32
[quote=Soheil-Green;1100640]سلام ممنون از نظرهای دلگرم کنندتون(منظور همون تشویقاتونه!):31:
بابا تورو خدا حداقل فیس بازیگر(شخصیت اول)بازیو بدید ببینیم چجوریه!(واسه تبلیغات و دمو!)
راستی دموهای بین مرحله هارو کی میسازه؟
هنوز اسمی برای تیم انتخاب نکردید(مثلا گروه بازی سازان p30world !:2: مثلا!)
بعدشم یه لوگو برای تیم(نه برای بازی(لوگوی بازیو dragon ساخته)برای تیم)
هنوز هیچ تبلیغی ندادیم(اگه بخوایم اینجوری پیش بریم:تاریخ عرضه بازی=سال 1399!)
در ضمن اینم از خونه(این اولین خونه هست!این خونه ستوانه!برای سیو!):31:

عجب خونه ای ساختی یه نفره اس خیلی کوچیکو بی محتواس ما شنیده بودیم آپارتمانی شبیه قوطی کبریته ولی بابا تو خیلی مدرن کار می کنی.
طراحی ساختمان خوندی. ولی کارت خوبه خواستم یه ذره شوخی کرده باشم :10:
در ضمن با بچه ها هماهنگی کنیم یه اسم واسه گروه بزاریم اینو خوب اومدی

M o h a m m a d
19-05-2007, 08:12

جون من از یه Alpha استفاده کن به خدا ثواب داره!

سناریو نویس فعلا نمی خوایم .... ما هنوز به علم مرحله نویسی دست نیافتیم . آقا یحیی شما که انگیلیسیتون خوبه برید توی سایت های خارجی بپرسین:11:

M o h a m m a d
19-05-2007, 08:21
اون نقشه مقیاسش کوچیکه خودش کوچیک نیست !

از برج میلاد تا میدون آزادی جا نمیشه ! مگر اینکه فرعیارو برداریم که خیلی مسخره میشه

M o h a m m a d
19-05-2007, 08:22
اینم از سناریو:
دمو اول بازی:
تهران 1386
بازی شروع میشود:
دمو داخل پاسگاه:
شرح مرحله:

خیلی خوبه :31: :11:

M o h a m m a d
19-05-2007, 08:25
soheil-green پس یه نمونه کار درست و حسابی بزار ....... :31:

T O O M A J
19-05-2007, 08:34
:41: آقا محمد يه سوال ازت دارم.چرا چهار تا پست پشت سر هم دادي؟؟:41:
اگه همه بخوان اونجوري پست بدن كه ديگه...:28:
آقا سهيل كار شما هم خوبه اما يه جورايي قوطي كبريتي هستش.(حياط و...)

YAHYA-PRO
19-05-2007, 11:14
جون من از یه Alpha استفاده کن به خدا ثواب داره!

سناریو نویس فعلا نمی خوایم .... ما هنوز به علم مرحله نویسی دست نیافتیم . آقا یحیی شما که انگیلیسیتون خوبه برید توی سایت های خارجی بپرسین:11:

باشه میرم ولی من اول بهتون این کار رو بکنیم شما گفتین میریم تو انجمن برنامه نویسی درخواست میدیم پس تقصیر خودتونه :31:
فقط یه نفر کمکی میخوام خواهشا پشت گوش نندازین اخه باید سوال پیچشون کنیم چون برنامه نویسی مثل کارای دیگه نیست خودت که میدونی یه جواب میدن که ده تا سوال دیگه از پشتت درمیاد:31: :31: برای همین باید مدام اونجا باشیم و تا حوصلشون سر نرفته سوال هامون رو بپرسیم

maxoud
19-05-2007, 11:16
اگه مي شه عكس هم بذار.

اینم عکساشون:
سر د باغ ملی(خیابان امام خمینی)

لینک1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لینک2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سر در دانشگاه تهران(خیابان انقلاب)

:میدان انقلاب
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

--------------------------------------------------------------------------------

اون نقشه مقیاسش کوچیکه خودش کوچیک نیست !

از برج میلاد تا میدون آزادی جا نمیشه ! مگر اینکه فرعیارو برداریم که خیلی مسخره میشه

.

به نظر من که خیابونهای اصلی خیلی مهمتر از فرعیاس.ولی همه چیز با خودتونه

YAHYA-PRO
19-05-2007, 11:45
میر محمد جان ببین یه پیشنهاد باری مجله جی تی ای بهتره مجله رو به صورت هفته نامه بدی و هر هفته یه آموزش تخصصی رو من قول میدم که بهت بدم و میزاریم تو مجله این جوری مجله خیلی غنی تر میشه

T O O M A J
19-05-2007, 13:05
اینم عکساشون:
سر د باغ ملی(خیابان امام خمینی)

سر در دانشگاه تهران(خیابان انقلاب)

:میدان انقلاب
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

--------------------------------------------------------------------------------

به نظر من که خیابونهای اصلی خیلی مهمتر از فرعیاس.ولی همه چیز با خودتونه
خيلي ممنون.

میر محمد جان ببین یه پیشنهاد باری مجله جی تی ای بهتره مجله رو به صورت هفته نامه بدی و هر هفته یه آموزش تخصصی رو من قول میدم که بهت بدم و میزاریم تو مجله این جوری مجله خیلی غنی تر میشه
عالي ميشه.

M o h a m m a d
19-05-2007, 14:45
بلد نبودم پاک کنم این شکلی شد:31:

T O O M A J
19-05-2007, 17:12
آقا مير محمد يه نفر تو دارينوس عكس بزرگ اون ماشين سفيد(كار آرش لشگري) رو مي خواد مي شه بذاري؟؟

mirmohammad
19-05-2007, 17:33
چشم آقا من به خاطر اون پست آقا محمد به توماج جان یه خبر تو هفته نامه نوشتم پاکش کنم یا باشه ؟
لینک دارنویس رو هم بما هم بدید.
هر کاری کردم آپ نشد بعدا آپ میکنم میدم بهت.

T O O M A J
19-05-2007, 18:42
چشم آقا من به خاطر اون پست آقا محمد به توماج جان یه خبر تو هفته نامه نوشتم پاکش کنم یا باشه ؟
لینک دارنویس رو هم بما هم بدید.
هر کاری کردم آپ نشد بعدا آپ میکنم میدم بهت.
پاك كن . اون يه اشتباه كوچيك بود.
بفرماييد:
هر چه سريعتر بهتر.

littledemon
19-05-2007, 19:07
آقا منابعی که یکی از دوستان معرفی کردن برای برنامه نویسی خیلی پراکنده است و من بچه برنامه نویسه جقله نمی تونم بشینم تازه ترجمه کنم..جای دیگه ای نیست؟
من میگم که چون سابقه یک و نیم خط برنامه نویسی دارم...بهم کمک کنید ...دستمو بگیرید بزرگان تا شروع کنم...فعلا به عرض آقا محمد گل برسونم که العتش!!!! آتیش گرفتم بیاید مراجعه کنید به مسنجر ...کار واجب دارم باهاتون.......بعدش هم یکی بگه ما چی بکنیم.....یه چیزایی من فهمیدم....ولی نیاز به مکمل دارم....
خیلی دوست دارم جریانش رو بفهمم کدهای مراحل رو دیدم توابع و اسکریپت های خارجیه همش....کسی نمی دونه بقیه اسکریپت ها کجا هستند..
یا حد اقل نمونه آماده مرحله ای که ساخته شده باشه تا حالا نیست ؟آقا به نفع خودتونه ها ...دست من بیچاره رو بگیرید..

YAHYA-PRO
19-05-2007, 22:03
آقا منابعی که یکی از دوستان معرفی کردن برای برنامه نویسی خیلی پراکنده است و من بچه برنامه نویسه جقله نمی تونم بشینم تازه ترجمه کنم..جای دیگه ای نیست؟
من میگم که چون سابقه یک و نیم خط برنامه نویسی دارم...بهم کمک کنید ...دستمو بگیرید بزرگان تا شروع کنم...فعلا به عرض آقا محمد گل برسونم که العتش!!!! آتیش گرفتم بیاید مراجعه کنید به مسنجر ...کار واجب دارم باهاتون.......بعدش هم یکی بگه ما چی بکنیم.....یه چیزایی من فهمیدم....ولی نیاز به مکمل دارم....
خیلی دوست دارم جریانش رو بفهمم کدهای مراحل رو دیدم توابع و اسکریپت های خارجیه همش....کسی نمی دونه بقیه اسکریپت ها کجا هستند..
یا حد اقل نمونه آماده مرحله ای که ساخته شده باشه تا حالا نیست ؟آقا به نفع خودتونه ها ...دست من بیچاره رو بگیرید..

ببین شما که مسول مرحله نویسی هستی بیا با من همکاری کن تا یه تایپک تو فروم اصلی جی تی ای بزنیم و در مورد کدهای برناه ازشون بپرسیم من خودم همین الان متن رو تموم کردم شما فقط باید بری ببینی چی جواب میدن و سوالاتت رو بپرسی اگه نمیتونی انگلیسی بنویسی pm کن برای من تا برات انگلیسیش کنم

آرش 3d
19-05-2007, 22:19
ببخشید مدل نهایی برج میلاد کدومه !؟(همون که قراره تو بازی باشه!)میشه ببینمش!؟

dragonboy
20-05-2007, 06:16
آقا جان این شخصیت بازی چی شد اصلا کی شخصیتها رو میسازه در ضمن این سایت بازی چی شد راه می افته یا نه؟

mirmohammad
20-05-2007, 06:24
پس من اخبار چی بنویسم ؟

*PiNk PaNTHeR*
20-05-2007, 06:31
سلام

1- کار هندلینگ- ست جدول رنگ- و... شروع شد.(آقا یحیی یک اموزش حرفه ای نداری بذاری؟ فقط آلمانی نباشه)
2- من یک مود دیدم که شعاع رندر رو 10 برابر میکرد. اما رم 2 گیگ میخواست. میگم بازی رو تو دوتا پک بزنیم توی یکیش ازین استفاده کنیم.

T O O M A J
20-05-2007, 08:24
سلام

1- کار هندلینگ- ست جدول رنگ- و... شروع شد.(آقا یحیی یک اموزش حرفه ای نداری بذاری؟ فقط آلمانی نباشه)
2- من یک مود دیدم که شعاع رندر رو 10 برابر میکرد. اما رم 2 گیگ میخواست. میگم بازی رو تو دوتا پک بزنیم توی یکیش ازین استفاده کنیم.
اونو من كه رمم 512 هستش ديدم و باز كردم.
آقا مير محمد از بابت عكس ممنون.

آقا جان این شخصیت بازی چی شد اصلا کی شخصیتها رو میسازه در ضمن این سایت بازی چی شد راه می افته یا نه؟
آره آقاي pinkpanther مگه شما مسئول شخصيتها نيستي؟؟؟
فكر كنم دارن رو سايت كار مي كنند.

ببخشید مدل نهایی برج میلاد کدومه !؟(همون که قراره تو بازی باشه!)میشه ببینمش!؟
(منظورت اينه كه مال شما باشه يا مال رضا جان)هنوز معلوم نيست.

*PiNk PaNTHeR*
20-05-2007, 09:25
آره آقاي pinkpanther مگه شما مسئول شخصيتها نيستي؟؟؟
من خیال کردم دادین به نظام.
من هم دیدم اون بیشتر بلده چیزی نگفتم.
راستی با مشکل تیک زدن بازی بعد از نصب تعداد زیادی فایل چیکار میکنین؟

T O O M A J
20-05-2007, 09:47
من خیال کردم دادین به نظام.
من هم دیدم اون بیشتر بلده چیزی نگفتم.
شما خودت هم يه نمونه درست كن.
منظورت رو نمي فهمم.

hojjat_game_carbon
20-05-2007, 09:49
سلام به همه ی بازی نویسان
آقا ساخت این بازی کی تموم میشه من خیلی کنجکاوم بدونم چطوریه؟!؟!!
در ضمن یه چتد تا عکس از بازی هم بدارید اگه حجمش زیاد بود لینکشو بدید.
ممنون

T O O M A J
20-05-2007, 10:41
سلام به همه ی بازی نویسان
آقا ساخت این بازی کی تموم میشه من خیلی کنجکاوم بدونم چطوریه؟!؟!!
در ضمن یه چتد تا عکس از بازی هم بدارید اگه حجمش زیاد بود لینکشو بدید.
ممنون
هنوز معلوم نيست و ما هنوز ساختمونها رو در بازي نگذاشته ايم.
آقا رضا پس چي شد اين برجها؟؟؟
در ضمن آقا مير محمد منتظر اخبار داغ داغ از من براي رهفته نامه باشيد.(عصر به صورت پيام خصوصي مي دم):8:

iil-iran-lii
20-05-2007, 11:46
سلام به همه دوستان ...
شرمنده این مدت امتخان داشتم .. نبودم ( برنامه نویسی و عربی )

ولی فایل هارو تو 4shared آپ لود کردم ... الان میزارم

این هم واسه T O O M A J عزیز ... ( ببخشید دیر شد )

بدرود ..

T O O M A J
20-05-2007, 11:53
سلام به همه دوستان ...

بدرود ..
خيلي ممنون.عالي شده.
بهتر بود تو mega upload آپلود كني.اما به هر حال.

mirmohammad
20-05-2007, 12:53
سلام به همه دوستان ...

بدرود ..

آقای توماج خود نمی تونستی خود از رو کارم این پلاکو بر داری چرا آقا رضا رو به زحمت میندازی ؟

T O O M A J
20-05-2007, 13:23
آقای توماج خود نمی تونستی خود از رو کارم این پلاکو بر داری چرا آقا رضا رو به زحمت میندازی ؟
آخه پلاكها كه نبايد تكراري باشه.
آقا مير محمد پيغام خصوصيت رو چك كن.:31:

mirmohammad
20-05-2007, 13:57
آخه پلاكها كه نبايد تكراري باشه.
آقا مير محمد پيغام خصوصيت رو چك كن.:31:

عزیز جان خوب این پلاکی هستش که من میزارم برای کارام دیگه !!

iil-iran-lii
20-05-2007, 15:17
ا و ه ه ه ه :18:

یک اشتباه از من .. من نمیدونستم که نباید شماره پلاک هر کس مختص ه خودش هست .. واسه همین از TXD میر محمد عزیز این پلاک را دادم به T O O M A J گل :46:

من شرمنده هستم ... ببخشید :11: !!!

بیا Toomaj عزیز .. اینا دیگه تکراری نیست :46: :40:

بدرود ..

iil-iran-lii
20-05-2007, 15:24
ا و ه ه ه ه :18:

یک اشتباه از من .. من نمیدونستم که نباید شماره پلاک هر کس مختص ه خودش هست .. واسه همین از TXD میر محمد عزیز این پلاک را دادم به T O O M A J گل :46:

من شرمنده هستم ... ببخشید :11: !!!

بیا Toomaj عزیز .. اینا دیگه تکراری نیست :46: :40:

بدرود ..

M o h a m m a d
20-05-2007, 15:47
سلام به همه دوستان ...

بدرود ..

جون هرکی دوست دارین این پلاکو بی خیال شین :41:

به خدا این پلاک ماشین ماست اینقدر رد و بدلش میکنین :31:

Arshia001
20-05-2007, 17:30
آقا من واقعا تبریک میگم.هم به پشتکارتون که 85 صفحه دنبالشو گرفتین،هم به استعدادتون.:11:
فقط عاجزانه خواهش می کنم،نذارین این کار هم به سرنوشت طرح های دولت و شهرداری دچار شه...

T O O M A J
20-05-2007, 17:39
آقا من واقعا تبریک میگم.هم به پشتکارتون که 85 صفحه دنبالشو گرفتین،هم به استعدادتون.:11:
فقط عاجزانه خواهش می کنم،نذارین این کار هم به سرنوشت طرح های دولت و شهرداری دچار شه...
چشم.سعيمون رو مي كنيم.:31:
آقا رضا از بابت پلاكها هم ممنون.

littledemon
20-05-2007, 18:54
.

جریان چیه ؟ اگه درست فهمیده باشم...با من ...حله ....

M o h a m m a d
20-05-2007, 19:13
رضا جان واقعا کار برج میلاد و آزادی و مسجد عالی بود

ill-Iran-Ill به اعضای گروه اضافه شد

در صورتی که توماج و PINKPANTHER نمونه کار ندن دیگه عضو گروه نیستند (مهلت 1 روز):31:

iil-iran-lii
20-05-2007, 19:50

سپاسگزارم ... :46:

راستی M o o h a m m a d عزیز تونستی این ساختمان هارو توی بازی جا بدی ؟؟ :40:
و این که کسی هست این جا بتونه پسوند Bin رو به Dff تبدیل کنه ؟
اگه همچین کاری بشه کرد میتونم هر نوع صورت و هر نوع Texture واسه صورت را طراخی کنم ( میر مخمد هم تو این ضمینه میتونه کمک کنه :46: )

iil-iran-lii
20-05-2007, 19:51

اگه همچین کاری بشه کرد میتونم هر نوع صورت و هر نوع Texture واسه صورت را طراخی کنم ( میر مخمد هم تو این ضمینه میتونه کمک کنه :46: )

راستی دارم باغ ملی اگه اسمشو اشتباه

iil-iran-lii

راستی دارم باغ ملی اگه اسمشو اشتباه نگفته باشم میسازم ... جالب شده..
با اطمینان میتونم

iil-iran-lii

با اطمینان میتونم بگم

iil-iran-lii

با اطمینان میتونم بگم حتی

iil-iran-lii

با اطمینان میتونم بگم حتی از

iil-iran-lii

با اطمینان میتونم بگم حتی از آزادی

iil-iran-lii

با اطمینان میتونم بگم حتی از آزادی بهتر ش

iil-iran-lii

با اطمینان میتونم بگم حتی از آزادی بهتر شده

iil-iran-lii
20-05-2007, 19:56
وا بچه ها شرمنده هستم بخدا .... من داشتم پست میزاشتم یک دفه نگاه کردم دیدم 10 تا گذاشته .. به خدا شرمنده هستم .. ببخشید .. میدونم تو سرت اینه که از عمد کردم ( که تعداد پستهم بره بالا ) ولی نه بخدا

اگه زمانشو نگاه کنید میبینید همش تو یک دقیقه این همه پست فرستاده شد ... والا

من معغرت می خوام ....

:40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40:
ببخشید
:40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40:

Soheil-Green
20-05-2007, 20:06
آقا محمد و بقیه....!
تورو خدا یه تکسچر بدین تا منم یه نمونه کار بدم(بدون تکسچر که نمیشه نمونه کار داد!):41:
در ضمن :
1-ممنون از نظراتون!
2-تورو خدا یه اسم واسه گروه انتخاب کنید بعدشم لیست اسپانسرارو تهیه کنید!

nezamdoobarareh
20-05-2007, 20:09
دوستان من از فردا فرجم برای امتحانات میان ترم شروع میشه، قرار بود که یه آموزش دو صفحه ای از نحوه سلکت کردن اجزای یک شکل و همینطور جابجایی و تکثیر اون رو برای من بفرستید. ( یعنی من درخواست کردم. )

برای برنامه Zmodeler میخوام. این اکسپورتر که برای مکس هستش زیاد جالب نیست و خیلی پراکنده است.
اصلا سر هم بندی نشده، من یکی از کاراکتر های بازی رو برای تست یک مقدار ساده دستکاری کردم تا ببینم که اصلا اکسپورتر خوبه یا نه، ولی کلا زد داغون کرد اون شخصیت رو.
زد و مدافیر Skin کارکاتر رو خراب کرده، موقعی که تویه خود مکس با ایمپورتر انیمیشن شخصیتها رو باز کردم کل کاراکتر تنظیاتش به هم خورد.

لطفا همین چند کاری رو که بالا در مورد Zmodeler گفتم برام توضیح بدید.
خودم وقت ندارم که در اینترنت جست و جو کنم و براش آموزش گیر بیارم.

راستی در مورد کار تغییر شخصیت ها فکر نکنم هنوز آقا محمد من رو عضو کرده باشه ( چون من هنوز نمونه کار نذاشتم !! ) پس بهتره که شما هم یه فعالیتی تویه این زمینه انجام بدید. بنده تا نمونه کار از خودم ارائه ندم عضو گروه نشده ام. پس کار خودتون رو هم بذارید. :d

راستی یه سوال، برنامه های زیادی برای ساخت شخصیت وجود داره، یکیش برنامه پوزر هستش که حیوانات و انسان باهاش ساخته و انیمیشن می شوند.
به نظر من بهتره که از این برنامه استفاده کنید. مدل ساخته شده با برنامه رو به مکس انتقال میدیم و اونجا به صورت Low-Poly درش میاریم و بعدش هم اکپورتش میکنیم. چطوره ؟؟ اگر بلد باشید با پوزر کار کنید، هر کاراکتر 1 ساعت وقت میبره ساختنش.
این یک پیشنهاد بود.

iil-iran-lii
20-05-2007, 21:07
سلام به همه دوستان ....
این کار جدید من هست .. همون طور که گفتم .. ( امید وارم منو بخشیده باشین :40: )

راستی یه سوال، برنامه های زیادی برای ساخت شخصیت وجود داره، یکیش برنامه پوزر هستش که حیوانات و انسان باهاش ساخته و انیمیشن می شوند.
به نظر من بهتره که از این برنامه استفاده کنید. مدل ساخته شده با برنامه رو به مکس انتقال میدیم و اونجا به صورت Low-Poly درش میاریم و بعدش هم اکپورتش میکنیم. چطوره ؟؟ اگر بلد باشید با پوزر کار کنید، هر کاراکتر 1 ساعت وقت میبره ساختنش.

من با پوزر کا کردم ولی اینو که من میگم اصلا یم چیز دیگه هست .. همه چیز میشه درست کرد ( مو ... گوشواره و .... )
اسم برنامه هم هست O Edit ( میر محمد هم آشنایی کامل با این برنامه داره !!! :40: )

تورو خدا یه تکسچر بدین تا منم یه نمونه کار بدم(بدون تکسچر که نمیشه نمونه کار داد!)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif

سهیل جان Texture چی میخوای ... بگو تا برات بذارم :10:

T O O M A J
20-05-2007, 21:26
خيلي خوب در اومده رضا جان.
آقا محمد من فردا يه مگان بدون صندوق رو كه ويرايش كردم (خوب شد؟:31: ) براتون مي ذارم.

mirmohammad
20-05-2007, 22:29
شماره جديد هفته نامه ...
شماره 3
منتظر پيشنهاد ها هستم و مشخص کنيد نفر بعدي براي معرفي کي باشه.
مطلب هم بفرستيد تا به صفحه هاي بعدي هم چاپ

mirmohammad
20-05-2007, 23:01
کار جدیدم هستش که خودتون تو عکس می بینید.

آرش 3d
20-05-2007, 23:03
میشه منم تو هفته نامتون جل کنید!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستی بهمه پرسپولیسی های گروه تبریک میگم!(به خاطر باخت استقلال!)

رنگ قهوهای برازندشه!(خودتون میدونید!):27:

*PiNk PaNTHeR*
20-05-2007, 23:47
نامردا!
نمیشه مهلت دو روز باشه.
در مورد تیک هم فقط کافیه فایلهای ضد و نقیض نریزیم. حله.

iil-iran-lii
21-05-2007, 08:35
درود بر دوستان عزیزم ....
من یک لوگو واسه GTA Tehran ساختم
همون طور که میدونید لوگو نباید مثلا با یک فونت خاص فقط اسم بازی رو بنویسید .. بلکه باید یک لوگو توش به کاررفته باشه

مثل اینا ...

ببینید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لوگو متالیکا

.................................................. ..........

یک سری لوگو

.................................................. .................................................. .....

و این هم لوگوی Sony Ericson

همون طور که میبینید هر کودوم یک شکل گرافیکی هست و توش متن به کار نرفته ...
حالا من یک لوگو خوب طراحی کردم البته رو کاغذ و به زوری میبرمش تو کامپیوتر و میزارم ببینید ..
اگه خوشتون اومد میتونید ازش استفاده کنید .....

اشکالات اینو هم بگید تا من سریع درستش کنم و پروژه اینو ببندم ...

بدرود ...

.. راستی میر محمد سمند عالی شده ولی تا حالا 5 بار اینو نشون دادی و گفتی این جدید ترین کاره من هست
و پشت سمند را اگه تونستی روش کار کن :46:

آقا محمد من فردا يه مگان بدون صندوق رو كه ويرايش كردم (خوب شد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif ) براتون مي ذارم

ممنون
منتظزیم ببینیم چی کردی با مگان :40: :40:

بدرود ...

M o h a m m a d
21-05-2007, 08:58
آقا محمد من فردا يه مگان بدون صندوق رو كه ويرايش كردم (خوب شد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif ) براتون مي ذارم.

بازم کارتو داری تکرار می کنی ؟؟؟؟؟؟؟
خب عزیزم اگه اینطوریه که همه بلدن وردارن پلاک ایرانی بزارن ... شما تخصصتون تو اینه ؟؟ ماشالا

نامردا!
نمیشه مهلت دو روز باشه.
در مورد تیک هم فقط کافیه فایلهای ضد و نقیض نریزیم. حله.
یعنی شما این همه وقت هیچ کاری نکردین ؟؟؟؟؟؟

آرش 3D و سهیل عزیز لطفا بگین تخصصتون تو چیه و نمونه کار................
البته کار سهیل گرین ، تکسچر بود ولی مثل اینکه زیاد تجربه نداره :31:(به دلیل اینکه MASK نذاشته بود)

T O O M A J
21-05-2007, 10:21
سلام به همگي.
آقا ميرمحمد خيلي خوب شده.هم تاكسي و هم هفته نامه.
آقا رضا از لوگوها به نظر من اولي خوبه (اما حيف حركت مي كنه).
در ضمن آقا رضا شما بايد اون برج ها و ساختمانهايي رو كه ساختي سايزش رو كوچكتر كني چون كه تو جي تي اي خيلي بزرگتر از اون هستش.
و اما آقا محمد.
اول از شما خواهش مي كنم كه ديگه اينجوري حرف نزنيد.:13:
راستش اگه همه بلد بودن تا حالا كرده بودند.:46:
آقا يون به نظر من بهتره كه از اين به بعد هرچي رو كه ساختيم يا ويرايش كرديم با نام گروه جي تي اي تهران بذاريم.چطوره؟؟هيچ كس ديگه اسمش رو ننويسه.
دوما تخصص من تو Map editor و بعضي برنامه هاي جانبي GTA هست.:20:
اين هم از مگان(لينك دانلودش رو براي اعضا فرستادم):

dragonboy
21-05-2007, 10:32
[quote=iil-iran-lii;1106866]درود بر دوستان عزیزم ....
من یک لوگو واسه GTA Tehran ساختم
همون طور که میدونید لوگو نباید مثلا با یک فونت خاص فقط اسم بازی رو بنویسید .. بلکه باید یک لوگو توش به کاررفته باشه

مثل اینا ...

ببینید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لوگو متالیکا

.................................................. ..........

یک سری لوگو

.................................................. .................................................. .....

و این هم لوگوی Sony Ericson

همون طور که میبینید هر کودوم یک شکل گرافیکی هست و توش متن به کار نرفته ...
حالا من یک لوگو خوب طراحی کردم البته رو کاغذ و به زوری میبرمش تو کامپیوتر و میزارم ببینید ..
اگه خوشتون اومد میتونید ازش استفاده کنید .....

دوست عزیز با این کار درسته کار قشنگ میشه ما هم می تونیم لوگو بسازیم البته ما خواستیم لوگو بازی درست مثل جی تی ای باشه همونجوری بدیم بیرون البته این نظر منه اگه بقیه هم می خوان میتونیم لوگو رو عوض کنیم

maxoud
21-05-2007, 10:55
اشکالات اینو هم بگید تا من سریع درستش کنم و پروژه اینو ببندم ...

آقا این دروازه شمالی جنوبی هست ولی خیابون کناریش شرقی غربیه یعنی قدیم استفاده دروازه ای داشته الان فقط دکوره کناره خیابونه.

اوون درختای جلوییشو باید پاک کنی چون دروازه الان کناره پیاده رو هست.

M o h a m m a d
21-05-2007, 10:56
خب توماج یه نمونه کار از مپ ادیتور بزار که توش تخصص داری

dragonboy
21-05-2007, 11:08
آقایون لوگوی بازی رو عوض کنم یا نه؟

M o h a m m a d
21-05-2007, 11:24
آقایون لوگوی بازی رو عوض کنم یا نه؟

مگه اصلا لوگو داشتیم که میخوای عوض کنی ؟ :31:

dragonboy
21-05-2007, 11:38
مگه اصلا لوگو داشتیم که میخوای عوض کنی ؟ :31:
بابا دستخوش

هزار بار نشون دادم باشه چند صفحه برو عقبم می بینی
اگه هم بخواید شماره 3 هفته نامه رو تو قالب جدید بزارم تا ببینید

iil-iran-lii
21-05-2007, 11:59
بابا دستخوش

هزار بار نشون دادم باشه چند صفحه برو عقبم می بینی
اگه هم بخوای شماره 3 هفته نامه رو تو قالب جدید بزارم تا ببینید

به نظر من همین لوگو خداییش خیلی قشنگ هست ..
من میتونم از این لوگو یک انیمیشن سه بعدی توپ 10 ثانیه ای بسازم واسه اول بازی ..

این کارو بکنم ؟؟ :40:

آقا این دروازه شمالی جنوبی هست ولی خیابون کناریش شرقی غربیه یعنی قدیم استفاده دروازه ای داشته الان فقط دکوره کناره خیابونه.

اوون درختای جلوییشو باید پاک کنی چون دروازه الان کناره پیاده رو هست.

اصلا نفهمیدم چی شد .. والا من تا خالا این جارو ندیده بودم ...
از روی یک عکس داشتم اینو ساختم

:20:

در ضمن آقا رضا شما بايد اون برج ها و ساختمانهايي رو كه ساختي سايزش رو كوچكتر كني چون كه تو جي تي اي خيلي بزرگتر از اون هستش.

والا توماج عزیز از اینکه من دوباره کوچیکش کنم و آپدیت کنم یک کار علکی هست ..
شما 3D Max تو کامپیوترت نصب هست ؟؟؟ :40:

اگه هست بگو تا خیلی سریع سر سه سوت بهت بگم جه جوری کوچیکش کنی ...
:40:

اين هم از مگان(لينك دانلودش رو براي اعضا فرستادم):

خداییش خیلی قشنگ شده :20: :40: :20:

dragonboy
21-05-2007, 12:22
[quote=iil-iran-lii;1107303]به نظر من همین لوگو خداییش خیلی قشنگ هست ..

این کارو بکنم ؟؟ :40:

خوب دوست عزیز بساز ما هم حالشو ببیرم کی گفته نسازی

T O O M A J
21-05-2007, 12:51

این کارو بکنم ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
نيكي و پرسش:31:
dragon جان اين لوگو خوبه ولي بهتره يه كم رنگيش كني.

خداییش خیلی قشنگ شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
خواهش مي كنم.

خب توماج یه نمونه کار از مپ ادیتور بزار که توش تخصص داری
چشم.حتما:31: :10:

mirmohammad
21-05-2007, 12:55
کسی نظر نداره واسه هفته نامه شماره 3

c0rd3r
21-05-2007, 12:56
این بازی قراره بیاد بازار ؟

میشه بگید کی میاد ؟ ممنون .

T O O M A J
21-05-2007, 13:11
کسی نظر نداره واسه هفته نامه شماره 3
مثلا چه نظري؟؟
من خودم برات مطلب مي فرستم.

این بازی قراره بیاد بازار ؟

میشه بگید کی میاد ؟ ممنون .
احتمالا تا تابستون مياد.

c0rd3r
21-05-2007, 13:14
احتمالا تا تابستون مياد.

اگه با فوتوشاپ کاری هست من هستم ها ...

خوشحال میشم کمکی کرده باشم . :46:

T O O M A J
21-05-2007, 13:22
اگه با فوتوشاپ کاری هست من هستم ها ...

خوشحال میشم کمکی کرده باشم . :46:
ديگه اين سوالت رو بايد محمد جان جواب بده(اون سرگروه هستش).

littledemon
21-05-2007, 13:47
دوستان یه احتیاجاتی پیدا کردم به اون نرم افزاری که میومد و مختصات یه محل رو تو بازی به ما می داد.....یادتونه؟

یعنی هرجایی ما استادیم همون جا رو مختصاتش رو می داد ...برای مرحله سازی بهش احتیاج دارم...اگه بزارید ممنون میشم...و یه چیز آیا این محدوده ای مختصات میده یا نقطه ای ؟

T O O M A J
21-05-2007, 13:53
دوستان یه احتیاجاتی پیدا کردم به اون نرم افزاری که میومد و مختصات یه محل رو تو بازی به ما می داد.....یادتونه؟

یعنی هرجایی ما استادیم همون جا رو مختصاتش رو می داد ...برای مرحله سازی بهش احتیاج دارم...اگه بزارید ممنون میشم...و یه چیز آیا این محدوده ای مختصات میده یا نقطه ای ؟
بله من دارم.اين نقطه اي مختصات مي ده:
در ضمن آقا رضا من 3دي مكس دارم.اگه ميشه بگيد چطوري كوچيك كنم.:20:

iil-iran-lii
21-05-2007, 14:23
در ضمن آقا رضا من 3دي مكس دارم.اگه ميشه بگيد چطوري كوچيك كنم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif

خوب دوست عزیز

یک آموزش تا امروز عصر درست میکنم برات میزارم

بدرود :40:

T O O M A J
21-05-2007, 14:28
خوب دوست عزیز

یک آموزش تا امروز عصر درست میکنم برات میزارم

بدرود :40:
ممنون.منتظرم.

mirmohammad
21-05-2007, 14:46
بهتر نیست این صحبت های کوچک رو با پیام خصوصی انجام بدید البته این یه نظریه هستش تا در اینجارو تخته نکنند

YAHYA-PRO
21-05-2007, 15:53
بهتر نیست این صحبت های کوچک رو با پیام خصوصی انجام بدید البته این یه نظریه هستش تا در اینجارو تخته نکنند

چرا دیگه جواب ما رو نمیدی میر محمد :41:
فکر کنم تا حالا سه دفعه در مورد مجله ات گفتم که اگه میخوای من کمکت کنم ولی جواب نمیدی :13:
آقا توماج لینک رو برای من نفرستادی جریان چیه ؟

iil-iran-lii
21-05-2007, 16:45

واسه این چیزا در اینجا رو تخته نمیکنن :19: .. ولی باشه .. دیگه تکرار نمیشه :20: :10:

ممنون.منتظرم.

اینم واسه دوست عزیزم .. آموزش کوچیک کردن توی 3D Max
فیلم هست !! :20:

داره آپلود میشه
حجمش هم کم هست ...

بدرود

رضا .. ایرن :40:

T O O M A J
21-05-2007, 17:31
ببخشيد.چشم.

چرا دیگه جواب ما رو نمیدی میر محمد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
فکر کنم تا حالا سه دفعه در مورد مجله ات گفتم که اگه میخوای من کمکت کنم ولی جواب نمیدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
ببخشيد.فرستادم.

اینم واسه دوست عزیزم .. آموزش کوچیک کردن توی 3D Max
فیلم هست !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif

داره آپلود میشه
حجمش هم کم هست ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بدرود

خيلي ممنون.
در ضمن احتمالا ديگه از فردا نيام.

M o h a m m a d
21-05-2007, 19:21
رضـــــــا یه خبر بد :31:

ای خدااااااااااااااااااااااا اااا
هر کاری کردم اون برج میلاد ، مسجد ، میدون آزادی نیومد تو مپ ........

این مکس اسکریپت برای اکسپورت DFF خیلی اذیت میکنه

فقط گنبد مسجده شد :31:

اگه میتونی با Zmodeler بساز من میدونم که میتونی
ما هم که نتونستیم از کار تو کپی بگیریم . اومدم برج میلاد بسازم شبیه لوله خودکار بیک شد

iil-iran-lii
21-05-2007, 19:57
رضـــــــا یه خبر بد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

ای خدااااااااااااااااااااااا اااا
هر کاری کردم اون برج میلاد ، مسجد ، میدون آزادی نیومد تو مپ ........

این مکس اسکریپت برای اکسپورت DFF خیلی اذیت میکنه

فقط گنبد مسجده شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

اگه میتونی با Zmodeler بساز من میدونم که میتونی
ما هم که نتونستیم از کار تو کپی بگیریم . اومدم برج میلاد بسازم شبیه لوله خودکار بیک شد

:41: :19: :41:

یعنی هیچ کاری نمیشه کرد .. ؟؟
شاید توماج بتونه کاری کنه .. نمیدونم .. پاک قاطی کردم ...
با Zmodeler که اصلا نمیشه همچین چیزی ساخت
این ماشینهارو هم که میبینید مدلشو با 3D Max میزنن
تازه اون ماشینه .. چه برسه به ساختمان

من امتخان میکنم .. ببینم چی میشه
یک انیمیشین سه بعدی خیلی قشنگ هم ساهتم .. ( فایل تصویری هست .. الحمدالله نیازی به تبدیل نیست )
این انیمیشن را توی سایت ژاپنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشتم و نمره 8 از 10 گرفتم ..
یک نمره عجیب که خودم باورم نمیشد
آخه این سایت بالا ترین نمره هایی که میده 5 یا 6 هست
براتون لینک دانلود اینجا بذارم یا پیغام خصوصی بدم ؟؟؟ :40:

خیلی اصابم خورد شد :19:
واصه همین .. ساهتمان ها ..
حالا من با فرمت 3DS سیو میکنم و تو ZModeler .. ایمپورت میکنم .. شاید شد
این انیمیشنی هم که ساختم حدود 6 ثانیه هست .. ولی خیلی طول کشید تا Render شد

من امتحان میکنم خبرتون میدم :40:

بدرود

رضا .. ایرن :40:

T O O M A J
21-05-2007, 20:55
راستش من اين كار رو كردم . تو مپ اديتور مياد اما وقتي مي رم تو بازي هيچ خبري از اون ساختمون كه گذاشتم نيست.در ضمن txd هم نداره.(تو مپ اديتور).
در ضمن آقا رضا اون انيميشن رو به صورت پيغام خصوصي بذاري بهتره.همچنين اين رو هم بگم كه اگه مي خواي تو اول بازي باشه بايد فرمتش avi باشه.

mirmohammad
21-05-2007, 22:30
چرا دیگه جواب ما رو نمیدی میر محمد :41:
فکر کنم تا حالا سه دفعه در مورد مجله ات گفتم که اگه میخوای من کمکت کنم ولی جواب نمیدی :13:

شرمنده ندیدم عزیز
یه آمکوزش کم بده بزارم دیگه

mirmohammad
21-05-2007, 22:32
رضا بده شاید تونستم از روش تو zmoder طراحی کنم حالا بده ...

آرش 3d
21-05-2007, 23:00
برج میلاد!(بازم بگید بده!)دیگه من از این بهتر نمیتونم بسازم انتخاب با خودتون!:13:

:2: :2: :2:

iil-iran-lii
22-05-2007, 06:37
درود ... اینو دقیقا از تو GTA Inside برداشتم .... ببینید . این ساختمان با 3D Max ساخته شده ... و الان هم توی GTA هست ... پس میشه .. فقط باید بدونیم چه طوری ..

مثالا Yahya عزیز که زبانش Full هست میتونه تو Forum های خارجی بپرسه تا سر سه صوت جوابشو بدن :20:

.................................................. .................................................. ........................

Lنngere Zeit war es wieder still um GTA Berlin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), doch trotz oder gerade wegen GTA IV rückt auch die deutsche Modifikation wieder stنrker ins Rampenlicht. So berichtet das Spiele-Magazin PLAYZONE in seiner Mai-Ausgabe ausführlich über GTA IV und fügt diesem Artikel auch einen kurzen Text zu GTA Berlin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) an. Wنhrend wir keine neuen Informationen zu GTA IV erwarten kِnnen (der Kauf des Magazins lohnt aber sicher schon allein wegen der schicken Screenshots!), verِffentlichte das Mod-Team zahlreiche Impressionen aus der Hauptstadt.

Beginnen wir zunنchst mit der Umsetzung der Humboldt Universitنt, für die Sonny_Black verantwortlich ist:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .................................................. .................................................. .....................
رضا بده شاید تونستم از روش تو zmoder طراحی کنم حالا بده ...باشه .. دستت درد نکنه ولی این طوری خوب نیست .. ببین Convertor این هومده .. همون Max Script عوضی ... اگه از توی ZModeler دوباره بخواهیم طراحی کنیم .. هم نمیشه ( قدرت 3D Max ده برابر ZModeler هست ) و هم کاره بیخودی هست .. الان خارجی ها با Max میسازن و بعد هم یک Convert .. فقط باید ببینیم که چه جوری این کارو میکنن ( منظورم Convert هست )من الان برات پیغام خصوصی اون ساختمانهارو میفرستم ... :10: .................................................. .................................................. ..................... من تو 3D Max با پسوند 3DS سیو میکنم .. بعد تو ZModeler ایمپرت میکنم ولی نمیاد ...البته گروه بندیهاش میاد ولی هودش نمیاد :41: .................................................. .................................................. .....................
در ضمن آقا رضا اون انيميشن رو به صورت پيغام خصوصي بذاري بهتره.همچنين اين رو هم بگم كه اگه مي خواي تو اول بازي باشه بايد فرمتش avi باشه. .. توماج عزیز.. Avi هست .. ولی مشکل آپلود هست ..3 MB دارم آپلود میکنم .. :40: بدرود:40: رضا .. ایران :40:

dragonboy
22-05-2007, 07:44
سلام این هفته نامه با قالب جدید زیاد ناراحت نشید ها در ضمن ما رو عضو گروه می کنید یا ول معطلیم

dragonboy
22-05-2007, 09:05
[quote=آرش 3d;1109224]برج میلاد!(بازم بگید بده!)دیگه من از این بهتر نمیتونم بسازم انتخاب با خودتون!:13:

سلام کی میگه بده خیلی هم خوبه منتها اگه بتونی دوتا ستون بالایی رو (توی شکل هست) بیاری واسه پایین اولی ستون هم بزاری بهتر میشه:27: :27: :27:

mirmohammad
22-05-2007, 10:13
دراگون جان خیلی خوب شده اما یکمی روی سربرگ کار کن من فردا هفته نامه 4 دو صفحه ی رو میزارم آدیت 3 هستش.

aydink
22-05-2007, 11:31
بچه ها من كمي فتو شاب بلدم اگه طرح بسازم بدم شما براي جي تي اي ميزنيد

M o h a m m a d
22-05-2007, 12:54
بچه ها من كمي فتو شاب بلدم اگه طرح بسازم بدم شما براي جي تي اي ميزنيد

اول نمونه کار.......

c0rd3r
22-05-2007, 13:13
اول نمونه کار.......

مثلا چی ؟

مخم کار نمیکنه .

شما بگو من برات نمونه کار هم میزارم .

dragonboy
22-05-2007, 13:35
دراگون جان خیلی خوب شده اما یکمی روی سربرگ کار کن من فردا هفته نامه 4 دو صفحه ی رو میزارم آدیت 3 هستش.

اینو زدم ببین خوبه اگه که نه تا عوضش کنم

dragonboy
22-05-2007, 14:02
واسه گروهم یه اسم انتخاب کردم ببینید خوبه pg Group نظرتون چیه واسش لوگو درست کنم
در ضمن بابا :42: می کنم جواب مارو بدید مارو عضو گروه میکنید یا نه

saeed_cpu_full
22-05-2007, 14:02
سلام دوستان عزیز
من به دلیل گرفتاری در ساخت یک مجله نتونستم با شما دوستان همکاری کنم. ولی از یه نظر باهاتون همکاری می کنم اونم تبلیغ شما در مجلمون.
مجله ی ما الکترونیکی هست. شماره ی اولشه. اسمش بازیخور هست. می خوایم درباره ی گروه شما مطالبی در مجله همراه با عکس بزاریم. آقا محمد و آقا یحیی لطفا مطالب به همراه تمامی عکس ها رو برام با پیغام خصوصی بفرستند اگر دمویی دارید یا پوستر یا ... اونا رو هم بفرستید. امیدوارم کارتون به مرحله ی فروش برسه. اگر هم خواستید یه چند صفحه از مجله رو می زارم. می تونید به اون مصاحبه هایی که توی هفته نامتون می زارید برام بفرستید توی مجله می زارم. این هم کمکی هست که من از دستم بر می یاد.

ممنون از همگی
ســــعـــــیــد :10: :46:

iil-iran-lii
22-05-2007, 14:12
واسه گروهم یه اسم انتخاب کردم ببینید خوبه pg Group نظرتون چیه واسش لوگو درست کنم
در ضمن بابا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](41).gif می کنم جواب مارو بدید مارو عضو گروه میکنید یا نه

همین خوبه .. دستت درد نکنه .. فقط .. لوگو را بساز و بده من تا ازش یک انیمیشن توپ بسازم
:10:

سلام دوستان عزیز
من به دلیل گرفتاری در ساخت یک مجله نتونستم با شما دوستان همکاری کنم. ولی از یه نظر باهاتون همکاری می کنم اونم تبلیغ شما در مجلمون.
مجله ی ما الکترونیکی هست. شماره ی اولشه. اسمش بازیخور هست. می خوایم درباره ی گروه شما مطالبی در مجله همراه با عکس بزاریم. آقا محمد و آقا یحیی لطفا مطالب به همراه تمامی عکس ها رو برام با پیغام خصوصی بفرستند اگر دمویی دارید یا پوستر یا ... اونا رو هم بفرستید. امیدوارم کارتون به مرحله ی فروش برسه. اگر هم خواستید یه چند صفحه از مجله رو می زارم. می تونید به اون مصاحبه هایی که توی هفته نامتون می زارید برام بفرستید توی مجله می زارم. این هم کمکی هست که من از دستم بر می یاد.

ممنون از همگی
ســــعـــــیــد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif

ممنون :40:

saeed_cpu_full
22-05-2007, 14:21
ممنون :40:

خواهش می کنم فقط زودتر نظراتتون رو بدید اگر موافقید بگید

YAHYA-PRO
22-05-2007, 16:20
سلام دوستان عزیز

ممنون از همگی
ســــعـــــیــد :10: :46:

ممنون سعید جان
اگه محمد موافق باشه من از قبل چند صفحه ای در مورد بازی نوشتم که همون رو بدیم بهت که تو مجلتون بیاری
حالا اعضای گروه در مورد خودشون هر چی دارن بفرستن مهم نیست چقدر میشه من خودم مطالب مهم رو میزارم و بقیه رو حذف میکنم و حتما در مورد کاری که مسئولشن بنویسن که چه کارهایی انجام دادن یا قرار انجام بدن
مثلا من که مسئول صداها هستم این کارها رو کردم
گذاشتن آهنگ های ایرانی بجای آهنگ های اصلی بازی و به این صورت شروع میشه که اول میگه این آهنگ مال کی هست و اسمش چیه و مال چه البومیه و مال چه سالیه
چون قرار شد من چیزهای اضافی برای بازی دانلود کنم منم خیلی گشتم و بهترین پک اسلحه ها رو دانلود کردم و برای این اسلحه ها بهترین صداها رو با کیفیت عالی پیدا کردم و برای اسلحه گذاشتم
تمام صداهای قبلی بازی عوض شده البته بخاطر اینکه تکراری نباشه ولی من تمام تلاش خودم رو کردم که عالی در بیاد و به کار خودم از 10 نمره 9.99 رو میدم :31:
شما هم اینجوری بنویسین و بفرستین برای من تا متن رو درست کنم و بفرستم برای آقا سعید
راستی عکس های کارهایی که اینجا نزاشتین رو برام بفرستین ولی اگه اینجا هست خودم همه رو دارم
از آقا سعید هم تشکر میکنم که به فکر گروه قدیمیشون هستن مطمئنا کمک بزرگی برای تبلیغ بازی است

YAHYA-PRO
22-05-2007, 16:26
ببخشید دو تا پشت سر هم اومد
تقصیر من نیست فروم خرابه

M o h a m m a d
22-05-2007, 16:33
یه مجله الکی ساختم
:31:

در ضمن DRAGON شما اگر لودینگ برای بازی بسازید توی گروه عضو میشی :31:

M o h a m m a d
22-05-2007, 16:38
مثلا چی ؟

مخم کار نمیکنه .

شما بگو من برات نمونه کار هم میزارم .

فکر کنم دیگه کسی با فتوشاپ کار میکنه نیازی نباشه....

M o h a m m a d
22-05-2007, 16:39
آخ اینم یادم رفت بزارم براتون
این عدد های بالا سمت راست رو فارسی کردم :31:

dragonboy
22-05-2007, 16:48
در ضمن Dragon شما اگر لودینگ برای بازی بسازید توی گروه عضو میشی :31:

اول اینکه مدل آدمها رو تموم کنید . واسه بازی داستان طرح کنید . بعد بدید به من که لودینگ درست کنم آخه مگه من نمونه لودینگ واستون درست نکرده بودم که حالا وایستم ببینم کی اینکارا رو انجام میدید تا منم عضو گروه شم :41:

Soheil-Green
22-05-2007, 17:28
آخ اینم یادم رفت بزارم براتون
این عدد های بالا سمت راست رو فارسی کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
خیلی باحال شده فقط بجای علامت دلار بنویس(ریال یا تومان!):31:
در ضمن این 2 هفته رو دندون رو جیگر بذارین(صبر کنین!)تا بعد!
تخصص من هم در همچی هست!(اما گرافیک بیشتر!)
این کارهایی هم که گذاشتم (به دلیل امتحانا!)زیاد خوب در نیومد!(یعنی الکی ساختم!)اونارو حساب نکنید!:31:
بگید چی میخواید نمونه کار براتون بفرستم!:46:
راستی رضا جان ممنون از لطفت صبرکن آقا محمد بگه من چیکار کنم منم بهت می گم چه تکسچری بده!:27:
تا پنجشنبه بای!(شاید وقت گیربیارم بیکارشم!):11:

M o h a m m a d
22-05-2007, 17:48
اول اینکه مدل آدمها رو تموم کنید . واسه بازی داستان طرح کنید . بعد بدید به من که لودینگ درست کنم آخه مگه من نمونه لودینگ واستون درست نکرده بودم که حالا وایستم ببینم کی اینکارا رو انجام میدید تا منم عضو گروه شم

آدم و شخصیت نخواستیم که :31:
هر چی می خوای همین جوری یه دونه درست کن فقط
فعلا هم عضو هستی اگه صفحه ی اول رو ببینی

saeed_cpu_full
22-05-2007, 17:57
زودتر بفرستید تا 5 روز دیگه مهلت دارید :46:

YAHYA-PRO
22-05-2007, 18:01
آقا محمد جواب ندادی میخوای توضیحات بازی رو که نمشتم بفرستم برای سعید

YAHYA-PRO
22-05-2007, 18:11
من تونستم یه 7.8 صفحه در مورد کدهای بازی پیدا کنم حالا بازم میگردم و بیشتر جمع میکنم چون یه دفعه یه تایپک پیدا کردم خیلی زیاد بود ولی الان هر چی میگردم پیدا نمیشه
littledemon فردا صبح ساعت 10 تا 10.5 بیا من آن میشم و بهت میدمشون البته انگلیسیه

Soheil-Green
22-05-2007, 18:32
آقا پس جواب ما چی شد؟!

YAHYA-PRO
22-05-2007, 18:34
فکر کنم دیگه کسی با فتوشاپ کار میکنه نیازی نباشه....

نه بابا خیلی کارهای فتوشاپی داریم با یه نفر اصلا نمیشه کار کرد اولا طرحها تکراری میشه دوما من الان هزار تا طرح دارم :31: با یه نفرکه نمیشه میخواد چند تا رو درسته کنه یه نفری :18:

saeed_cpu_full
22-05-2007, 18:44
آقا ما کلی گشتیم یه عکس واستون پیدا کردیم. GTA Tehran فقط نوشته هاش رو تغییر بدید. حال می کنید :21: البته یه خورده خنده داره :31:

saeed_cpu_full
22-05-2007, 18:57
یعنی نظر نداشتید !!!!
من این همه گشتم تا اینو پیدا کردم.
می دونم ضایع هست. حالا بعدا بهترشو گیر می یارم

--------------------------------------------------------------

راستی می تونید پلیس های بین راه رو از روی عکس زیر طراحی کنید

YAHYA-PRO
22-05-2007, 19:28
یعنی نظر نداشتید !!!!
من این همه گشتم تا اینو پیدا کردم.
می دونم ضایع هست. حالا بعدا بهترشو گیر می یارم

--------------------------------------------------------------

راستی می تونید پلیس های بین راه رو از روی عکس زیر طراحی کنید

ممنون سعید جان این پلیسه خیلی خوبه :11:

saeed_cpu_full
22-05-2007, 19:40
ممنون سعید جان این پلیسه خیلی خوبه :11:

خواهش می کنم
اگر کاری داشتی بگو ما در خدمتیم :46:

dragonboy
22-05-2007, 19:42
آقا ما کلی گشتیم یه عکس واستون پیدا کردیم. GTA Tehran فقط نوشته هاش رو تغییر بدید. حال می کنید :21: البته یه خورده خنده داره :31:

ممنون عزیزم اینو قبلا تغییر دادیم ودیدیمش تو سایت پرشین جی تی ای ما خودمون بهتر از اینا رو درست می کنیم البته ناراحت نشید ها از بابت سرچتون هم ممنون
به سفارش آقا محمد هم تا پس فردا چند تا لودینگ درست می کنم می زارم واسه بالا بردن روحیه بچه ها

YAHYA-PRO
22-05-2007, 19:43
خواهش می کنم
اگر کاری داشتی بگو ما در خدمتیم :46:

ببین سعید جان کسی رو نمیشناسی که از کدهای بازی سر در بیاره من خودم الان دو روزه تمام فروم جی تی ای رو زیرو رو کردم هیچی پیدا نکردم :41:

@R3Z
22-05-2007, 19:45
با سلام وخسته نباشید
شما میتونین یه جوری کار کنین که مثلا پلیسا با بی سیم حرف بزنن یا مردم با موبایل صحبت کنن؟؟؟
اگه اینجوری بشه خیلی باحاله

YAHYA-PRO
22-05-2007, 19:49
با سلام وخسته نباشید
شما میتونین یه جوری کار کنین که مثلا پلیسا با بی سیم حرف بزنن یا مردم با موبایل صحبت کنن؟؟؟
اگه اینجوری بشه خیلی باحاله

این کارها فقط با کد نویسی درست میشه و ما فعلا به قسمت کدها نرسیدیم

saeed_cpu_full
22-05-2007, 19:49
ببین سعید جان کسی رو نمیشناسی که از کدهای بازی سر در بیاره من خودم الان دو روزه تمام فروم جی تی ای رو زیرو رو کردم هیچی پیدا نکردم :41:

باشه ببینم چی میشه میرم فروم خارجی شاید اونجا پیدا کردیم :31:

راستی طراحی تلفن عمومی یادتون نره :46:

littledemon
22-05-2007, 19:51
جالبه امیدوارم دوستان عنایات خودشون رو سرازیر کنن البته این میره جزو یکی از لوگو هایی که تو لودینگ هست
و البته در صورت پذیرفته شدن.از سوی بزرگان....و وجود داشتن پلیس های زن در بازی که فکر نمی کنم وجود داشته باشه:31:

دوستان یه سوال کسی نمی دونه جریان ای مراحل رو نمی دونه...؟؟ شما وقتی به یه محل باید برید .....تو مرحله اگه نزدیکش هم بشید حله....مرحله شروع میشه....درست ؟ یعنی تو یه نقطه خاص حتما نباید بایستید ..خوب این یکم ذهن منو مشغول کرده..میی دونم چه طوری ولی تو کدنویسی مراحل بازی که نگاه کردم محدوده نبود!!!!!!!!!!:18: میخوام ببینم شی تعریف شده ؟ آقایون ادیتور خواهشا برند اگه میتونند دنبال یه شی استوانه بگردند تو مدل های بازی ببینند پیدا می کنند یا نه ...

تو بازی دیدید وقتی میخواید وارد یه نوع مراحل بشید تو یه استوانه قرمز باید بایستید.....من اونو رو میخوام متوجه شدم که یه رویداد برخورد هنگام برخوردشخصیت بازی با اون شی استوانه بارگزاری میشه و با اون رویداد می تونیم یکی از اجزای ساده مرحله رو پیاده سازی کنیم ...حالا دوستانی که مدل های بازی رو میدونند کجاست خیلی حرفه ای بگردند واون شی رو پیدا کنند یه استوانه که رنگ اون یه Gradient قرمز به Trancparency هست ...حتی اگه تکستچر اون رو هم پیدا کنید خوبه از روی اسمش میشه فهمید...... سریع نیاز دارم.....:19:

-----------------------در ضمن آقا یحیی پس چی شد ....برام قرار شد آف بزارید ها .....من هم خودم تاپیک ها رو دانلود کردم ولی خودتون اگه برای ترجمه دست به کار بشید ممنون میشم ..

M o h a m m a d
22-05-2007, 19:59
اینم آرم ناجا به جای ستاره :31:
هرکاری کردم دلار تبدیل به تومان نشد ... .لی بعدا سعی میکنم درستش کنم

M o h a m m a d
22-05-2007, 20:02
جالبه امیدوارم دوستان عنایات خودشون رو سرازیر کنن البته این میره جزو یکی از لوگو هایی که تو لودینگ هست
و البته در صورت پذیرفته شدن.از سوی بزرگان....و وجود داشتن پلیس های زن در بازی که فکر نمی کنم وجود داشته باشه:31:

دوستان یه سوال کسی نمی دونه جریان ای مراحل رو نمی دونه...؟؟ شما وقتی به یه محل باید برید .....تو مرحله اگه نزدیکش هم بشید حله....مرحله شروع میشه....درست ؟ یعنی تو یه نقطه خاص حتما نباید بایستید ..خوب این یکم ذهن منو مشغول کرده..میی دونم چه طوری ولی تو کدنویسی مراحل بازی که نگاه کردم محدوده نبود!!!!!!!!!!:18: میخوام ببینم شی تعریف شده ؟ آقایون ادیتور خواهشا برند اگه میتونند دنبال یه شی استوانه بگردند تو مدل های بازی ببینند پیدا می کنند یا نه ...

تو بازی دیدید وقتی میخواید وارد یه نوع مراحل بشید تو یه استوانه قرمز باید بایستید.....من اونو رو میخوام متوجه شدم که یه رویداد برخورد هنگام برخوردشخصیت بازی با اون شی استوانه بارگزاری میشه و با اون رویداد می تونیم یکی از اجزای ساده مرحله رو پیاده سازی کنیم ...حالا دوستانی که مدل های بازی رو میدونند کجاست خیلی حرفه ای بگردند واون شی رو پیدا کنند یه استوانه که رنگ اون یه Gradient قرمز به Trancparency هست ...حتی اگه تکستچر اون رو هم پیدا کنید خوبه از روی اسمش میشه فهمید...... سریع نیاز دارم.....:19:

-----------------------در ضمن آقا یحیی پس چی شد ....برام قرار شد آف بزارید ها .....من هم خودم تاپیک ها رو دانلود کردم ولی خودتون اگه برای ترجمه دست به کار بشید ممنون میشم ..

من سعی میکنم که این کارو انجام بدم و شی استوانه ای رو پیدا کنم
ولی فکر نکنم توی مدل های GTA بشه Gardient گذاشت . شاید تکسچرش بوده که اونم Trancparency میشه که با MASK نمیشه ( چی گفتم ؟!!):20:

فرق opacity با trancparency چیه ؟؟؟؟؟؟؟

saeed_cpu_full
22-05-2007, 20:29

دستت درست فقط آیکن اسلحه هارو هم تغییر بدی توپ میشه :46:

T O O M A J
22-05-2007, 21:58

خوبه اما محمد جان آخه مگه شخصيت اول پليس نيست؟؟پس به اونها هم احتياجي نيست.در ضمن خواهش مي كنم دوتا دوتا پست نديد.اين بار هزارم مي گم.:41:

iil-iran-lii
22-05-2007, 22:20
درود ...
از آقای M o h a m m a d گل تشکر میکنم که پست اول را ویرایش کردن :46:
راستی تونستین ساختمان هارو ببرین تو Map ؟؟؟

میر مخمد به یک جاهایی رسیده بود .. دستش درد نکنه .. آخرین مکالماتی که با هم داشتیم .. به نظرم گفت میشه ولی مثل اینکه Ram کم آورده ... ( یک همچین چیزایی )

من تو ساخت منو و .... میتونم کمکتون کنم ....
البته کاره دوست عزیزم Dragon صد در صد از من بهتره ولی گفتم منم هستم و حالا لوگو آخر چی شد ؟؟ :20:
لوگو را بدید تا یکی از روش بزتم ببینید چه طوره .. :10:

M o h a m m a d کارت خیلی خوبه !!!

دستت درست فقط آیکن اسلحه هارو هم تغییر بدی توپ میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif

به نظر من آیکنهای خودش خوبه !! :40:

راستی همون طور که گفتم این لوگو بدید تا اون انیمیشنی که گفتم را با لوگو جدید بسازم :40:

بدرود

mirmohammad
23-05-2007, 01:10
برج میلاد رو تبدیل کردم.
حال کنید فقط تکسچر هست که ردیفش میکنم. بعد هم Col که رد نشه از ساختمون ها
ببینید و حال کنید. پدرم در اوم از اول تیکه تیکه آوردم تو زمودر و همشون سکن کردم آخه بصورت فجیهی نا منظم شده بودن فقط 3 بار از برنامه اومدم بیرون چون اونقدار زوم کرده بودم.

mirmohammad
23-05-2007, 01:19
شماره جدید هفته نامه آپدیت شماره قبلی ....
صفحه اول

صفحه دوم

منتظر نظراتتون هستم.

*PiNk PaNTHeR*
23-05-2007, 03:21
شخصیت اصلی نسخه ی 1:

M o h a m m a d
23-05-2007, 07:50
شخصیت اصلی نسخه ی 1:

خیلی عالی شده فقط لینکشو بزار ..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif

M o h a m m a d
23-05-2007, 07:57
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif

برج میلاد رو تبدیل کردم.
حال کنید فقط تکسچر هست که ردیفش میکنم. بعد هم Col که رد نشه از ساختمون ها
ببینید و حال کنید. پدرم در اوم از اول تیکه تیکه آوردم تو زمودر و همشون سکن کردم آخه بصورت فجیهی نا منظم شده بودن فقط 3 بار از برنامه اومدم بیرون چون اونقدار زوم کرده بودم.

میر محمد واقعا خوب شد برج میلادو درست کردی ... منم امتحان کردم دونه دونه ولی هنگ کرد کامپیوتر نمی دونم چرا اینقدر کشش پایینه خیر سرش رم 1024 و سی پیو 3000 64 بیت داره ولی هی هنگ میکنه

خوبه اما محمد جان آخه مگه شخصيت اول پليس نيست؟؟پس به اونها هم احتياجي نيست

خب اگه یه پلیس بگیره یکیو اون وسط بکشه هیچی بهش نمیگن ؟ میگن آفرین ماشالا بازم بکش چون پیلیسی .

نمونه اش هم اتفاق افتاده ...

ببخشید به خدا حواسم (هواسم) نبود 2 تا پست شد

dragonboy
23-05-2007, 08:11
سلام در مورد اون برج میلاد بگم که عالیه منتها تو بازی قدش اینقدر کوتاس یا بد عکس گرفته شده در ضمن شما اگه با وایس سیتی هم ادیت کرده باشید به برنامه ای بود که وقتی ساختمونی رو به بازی اضافه می کردی باید هم حجم ساختمون به بازی هم فضا می دادی فکر کنم گیر کردن بازی واسیه این باشه شما به بازی حجم اضافه می کنید یا نه؟
در ضمن شما با چی ساختمونا رو وارد بازی می کنید خودش برنامه مخصوص داره ها ؟

saeed_cpu_full
23-05-2007, 08:19
محمد جان تلفن عمومی ساختید؟ راستی ما توی گروه قبلیمون به این مشکل بر خوردیم که مپ اونقدر سنگین شده بود که هر لحظه افت فریم شدیدی رو شاهد بودیم. رستوران هم یادتون نره. راستی منتظر مطالبتون برای انتشار در مجله هستم :46: :10:

dragonboy
23-05-2007, 08:24
محمد جان تلفن عمومی ساختید؟ راستی ما توی گروه قبلیمون به این مشکل بر خوردیم که مپ اونقدر سنگین شده بود که هر لحظه افت فریم شدیدی رو شاهد بودیم. رستوران هم یادتون نره. راستی منتظر مطالبتون برای انتشار در مجله هستم :46: :10:

اگه بچه ها قبول کنن لوگوی تیم ولوگوی بازی رو واستون می فرستم شاید لازمتون بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M o h a m m a d
23-05-2007, 08:53
اگه بچه ها قبول کنن لوگوی تیم ولوگوی بازی رو واستون می فرستم شاید لازمتون بشه

بفرست.
-----------------

littledomn مثل اینکه شما از کدهای بازی سر در آوردین :31: لطفا اگه میتونید کدنویسی کنید بگین.

iil-iran-lii
23-05-2007, 09:16
درود ..
اول از همه یک تشکر توپ از میر محمد عزیز کنم که این برج میلاد ما رو برد تو بازی ..
امید وارم اون مسجد را هم بتونی ببری و ... راستی آزادی را هم دارم فایل 3DS را برات آپلود میکنم ... زهمت اونم بکش :10:

اگه بچه ها قبول کنن لوگوی تیم ولوگوی بازی رو واستون می فرستم شاید لازمتون بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حتما این کارو بکن :40:

برج میلاد بگم که عالیه منتها تو بازی قدش اینقدر کوتاس

آره منم موافقم :40: ( میر محمد اون آزادی را الان برات پیغام خصوصی کردم :40: )

بچه ها این خوبه .. یعنی دیگه تمامش کنم یا مشکلی اگه داره بگید تا من اینو ببندم برم سر چیزای دیگه

بدرود

T O O M A J
23-05-2007, 09:31
شخصیت اصلی نسخه ی 1:
خيلي خوبه فقط بايد يه فكري به حال تكسچرش كنيد.

محمد جان تلفن عمومی ساختید؟ راستی ما توی گروه قبلیمون به این مشکل بر خوردیم که مپ اونقدر سنگین شده بود که هر لحظه افت فریم شدیدی رو شاهد بودیم. رستوران هم یادتون نره. راستی منتظر مطالبتون برای انتشار در مجله هستم
فكر نكنم تو جي تي اي اينطوري بشه .وقتي اينجوري ميشه كه نقشه اي كه ما ميسازيم بزرگتر از خود سان آندرياس باشه.
آقا ميرمحمد هم منتظريم تا برج ميلاد رو با تكسچر ببينيم.در ضمن هفته نامه هم خوب شده.

YAHYA-PRO
23-05-2007, 11:14

ترجمه رو که نمیتونم شرمنده من خودم الان یه همه درس دارم و تازه خیلی از آموزش های قبلی رو نتونستم تموم کنم الان من روزانه یک ساعت با کامپیوترم کار میکنم نصفش رو به تایپک سر میزنم و بقیه اش رو ترجمه میکنم
باید برای مجله میر محمد هم ترجمه کنم
راستی من حدود 26 صفحه توضیح در مورد کدهای مختلف بازی رو پیدا کردم میخوای لینکش رو بعدا میزارم چون الان نمیدونم چی بود چیزهای خوبی بود
اون شیئ استوانه ای رو من ندیدم ولی یه علامت سبز بزرگ هست که تو مراحل بالای سر ماشین و آدم هاست رو میدنم کجاست

YAHYA-PRO
23-05-2007, 11:22
دستت درست فقط آیکن اسلحه هارو هم تغییر بدی توپ میشه :46:

آقا سعید من همه ی آیکونهای بازی رو عوض کردم یعنی هرچی افتاد جلوی دستم تغییر دادم
محمد جان خواهشا فایل فونت خودت رو برام آپ کن چون من یاد گرفتم چند تا کلمه رو بهش اضافه کنم راستی از چه فونتی استفاده کردی اول ببینم میشه اگه شد برات میفرستم این کلمه ها رو میتونی اضافه کنی :10:

T O O M A J
23-05-2007, 11:42
سلام
محمد جان اين هم از نمونه كاري كه خواسته بودي.فقط 10 دقيقه روش كار كردم.(وقتم خيلي كمه)فقط چند تا ساختمون و دو تا جاده هست .(باز هم ميگم خيلي ايراد داره)
مي توني از لينك زير دانلود كني:
اين هم از محل نقشه:

saeed_cpu_full
23-05-2007, 12:15
راستی یادم رفت بگم اگر دقت کرده باشید توی Gta 5 وقتی یه ماشینی از کنارتون رد می شد بعد دنبالش می کردید می دیدید نیست. این یه کده برای جلوگیری از افت فریم ولی اگر دست به این کد ها زده بشه ..................... تهران بی تهران :31:

iil-iran-lii
23-05-2007, 12:20

خیلی قشنگ شده :40:

من این پروژه را بستم .. لینکشو واسه اعضای گروه میفرستم :40:

آقا سعید من همه ی آیکونهای بازی رو عوض کردم یعنی هرچی افتاد جلوی دستم تغییر دادم

یحیی جان یک سوال ازت دارم .. شما گفتی که همه چیشو عوض کردم .. ایکن .. صدا و .... Texture و خلاصه همه چی ..
درسته ؟
خوب خالا به نظر خود شما این صدا و Texture و ایکن و ... را که عوض کردی افت حاصل نشده .. یعنی بد نشده ...
از هود بازی بهتر شده ؟
ایت سوال را از خودت پرسیدم چون تو عوض کردی و من ندیدم چه جوری شده ...
میخواستم بدونم یعنی از مال بازی بهتر شده یا تو همون مایه ها هست ؟ :40: :11: :46:

سپاسگذارم ..
الان لینک اون ساختمان را برای همتون میزارم
با دو تا فرمت
یکی Max
و 3DS

بدرود ..

T O O M A J
23-05-2007, 12:26
میخواستم بدونم یعنی از مال بازی بهتر شده یا تو همون مایه ها هست ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
مگه ميشه بد بشه.كار يحيي جان چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟...................:31: درسته:31: :11:

saeed_cpu_full
23-05-2007, 12:31
مگه ميشه بد بشه.كار يحيي جان چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟...................:31: درسته:31: :11:

منم اینو قبول دارم. ولی آهنگ حزب الله نزارید :31:

dragonboy
23-05-2007, 12:37
دوستان یه لوگو واسه تیم ساختم ببینید چه جوریه؟
ولی خداییش اگه خراب شده بگید تا یکی دیگه درست کنم در ضمن زود که می خوام بفرستم واسه مجله
اینم لوگوی بازی که واسه آخرین بار گفتم ببیند بگید که چیز دیگه ای نمیخواد در ضمن من چند تا لودیگ ساختم که فردا یکیشو نشونتون میدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeed_cpu_full
23-05-2007, 12:41
ولی خداییش اگه خراب شده بگید تا یکی دیگه درست کنم در ضمن زود که می خوام بفرستم واسه مجله

خوبه فقط این G بزرگه یه خورده بده :46:

این لوگو دومیت هم عالیه

dragonboy
23-05-2007, 12:44
[quote=saeed_cpu_full;1113701]خوبه فقط این G بزرگه یه خورده بده :46:
منظورت اینکه که کلا عوضش کنم یا کوچیکش کنم

T O O M A J
23-05-2007, 12:44
منم اینو قبول دارم. ولی آهنگ حزب الله نزارید :31:
موافقم.

خوبه اما به نظر من اسم گروه بشه Professional GTA makers (سازندگان حرفه اي جي تي اي).خلاصش هم ميشه:PGM چطوره؟چون همونطور كه من قبلا گفته بودم تو ايران فقط پرشين ها نيستند كه.

dragonboy
23-05-2007, 12:49
خوبه اما به نظر من اسم گروه بشه Professional GTA makers (سازندگان حرفه اي جي تي اي).خلاصش هم ميشه:PGM چطوره؟چون همونطور كه من قبلا گفته بودم تو ايران فقط پرشين ها نيستند كه.[/quote]

خوبه ولی خداییش من نمیدونم باید بچه ها هم بگم که خوبه یا نه خلاصه هرچی باشه ما که می سازیم

saeed_cpu_full
23-05-2007, 13:17
خوبه اما به نظر من اسم گروه بشه Professional GTA makers (سازندگان حرفه اي جي تي اي).خلاصش هم ميشه:PGM چطوره؟چون همونطور كه من قبلا گفته بودم تو ايران فقط پرشين ها نيستند كه.

من که موافقم حالا باید بقیه ی دوستان نظر بدند

iil-iran-lii
23-05-2007, 14:00

این خیلی بهتره :40:

آره این اسم بهتره ولی به نظر من اینم میتونه باشه
Persian Prodessional GTA Maker
و به مختصر میشه P2GM
درسته پارسها کم هستند و کرد . لر . بلوچ . ترک و ... خیلی بیشتر هستن ولی همه زیر پرچم Persian هستیم ..
چه پار باشیم چه نباشیم ... کسی این روزا دیگه ایران را نمیشناسه ( حتی تو نقشه ) و اونایی هم که میشناسن واسه خاطر ابر مردهای 7000 سال تا 2500 سال پیش میشناسن ( آریایی ه و پارسها )

پس به نظر من Persian هم توش باشه

اسم مختصر گرده هم قشنگ میشه ... P2GM

هر جور حالا بقیه نظر میدن :40:

بدرود .. راستی اعضای گروه GTA Tehran نظرات شخصی تون را بخونید :40:

بدرود

S a f a 6 4
23-05-2007, 14:13
ببخشید وسط حرفتون میپرم
میدونم به من هم ربطی نداره
ولی اگه میخواین این بازی رو به ثبت برسونید باید بیخیال این جور اسمها بشین ,با این اسمها شدیدا مخالفت میشه!!!
دنبال یه اسم ایرانی با فونت فارسی باشید تا بتونید ثبتش کنید
البته میتونید از فونتهای فارسی عجیب غریب استفاده کنید

mirmohammad
23-05-2007, 14:33
به نظر شما یه تاپیک بزنم برای هفته نامه اینترو همه می بینند ؟

dragonboy
23-05-2007, 14:38
به نظر شما یه تاپیک بزنم برای هفته نامه اینترو همه می بینند ؟

من که موافقم در ضمن کار سایت چی شد درست می شه یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mirmohammad
23-05-2007, 14:58
بله اگه هم نشد می خوام سرور رو عوض کنم یه هاست 1 گیگ بندازم و سیستمش رو mybb کنم همه بریزیم توش

M o h a m m a d
23-05-2007, 15:23
اینم پراید هاچبک که خیلی وقت روش گذاشتم

در ضمن من هرچی تا حالا ساختم هفته ی دیگه برای همه گروه میفرستم...

dragonboy
23-05-2007, 15:25
بله اگه هم نشد می خوام سرور رو عوض کنم یه هاست 1 گیگ بندازم و سیستمش رو mybb کنم همه بریزیم توش

خوبه ما منتظر می مونیم

دوستان اینم از لوگوی جدید با اسم professional gta makers برای تیم یه لوگو که هر سه تا حرف توشه ببینید چطوره قابل قبوله یا بازم بزنم
البته بازم دستکاریش می کنم
اینام یه چند تا رنگ دیگش

M o h a m m a d
23-05-2007, 15:33
خوبه ما منتظر می مونیم

دوستان اینم از لوگوی جدید با اسم professional gta makers برای تیم یه لوگو که هر سه تا حرف توشه ببینید چطوره قابل قبوله یا بازم بزنم

خیلی عالی شده واقغا کارت دسته

mirmohammad
23-05-2007, 15:44
محمد پرایدت خوبه
دراگون شبیه لوگو های ژاپنی شده

M o h a m m a d
23-05-2007, 15:50
محمد پرایدت خوبه

چاکریم... دیگه کسی نظر نداشت ؟ :31:

saeed_cpu_full
23-05-2007, 15:57
محمد جان پرایدت خیلی خوب شده :46:

خوبه ما منتظر می مونیم

ایول به این میگن لوگو

dragonboy
23-05-2007, 15:58
محمد پرایدت خوبه
دراگون شبیه لوگو های ژاپنی شده
منظورت چیه خوب شده یا بد؟:20:
در ضمن آقا محمد ایولا داری بابا کارتو که از ما درسته تره

T O O M A J
23-05-2007, 16:14
خوبه ما منتظر می مونیم

اینام یه چند تا رنگ دیگش
خيلي عالي شده دراگون جان.به اين مي گن لوگو.در ضمن اسم واقعي شما چيه؟
آقا محمد پرايد خيلي خوب شده:10: اما فقط چراغهاي جلوش يه كم......

dragonboy
23-05-2007, 16:18
خيلي عالي شده دراگون جان.به اين مي گن لوگو.در ضمن اسم واقعي شما چيه؟
آقا محمد پرايد خيلي خوب شده:10: اما فقط چراغهاي جلوش يه كم......
اسم من پویان ولی همون دراگون بگید بهتره با اون خوشتریم:31:

T O O M A J
23-05-2007, 16:32
اسم من پویان ولی همون دراگون بگید بهتره با اون خوشتریم:31:
بابا مگه چيه؟اسم به اين خوبي:20:
در ضمن بهتره اون رنگها رو سياه و قرمز كني.فكر كنم بهتر مي شه.:46:

dragonboy
23-05-2007, 16:48
بابا مگه چيه؟اسم به اين خوبي:20:
در ضمن بهتره اون رنگها رو سياه و قرمز كني.فكر كنم بهتر مي شه.:46:

قرمز و سیاه فکر نکنم بشه آخه خط دورش سیاه ببین خاکستری و قرمز چطوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

T O O M A J
23-05-2007, 16:58
قرمز و سیاه فکر نکنم بشه آخه خط دورش سیاه ببین خاکستری و قرمز چطوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب خط دورش رو عوض كن.:31: مثلا فسفري كن.

dragonboy
23-05-2007, 17:32
خوب خط دورش رو عوض كن.:31: مثلا فسفري كن.

:20: ok ولی فکر کنم قبلیه قشنگتر شده بود

saeed_cpu_full
23-05-2007, 19:18
منم لوگو رو یه خورده خشنش کردم :31: :27: :21:

نظر بدید :40:

dragonboy
23-05-2007, 19:30
منم لوگو رو یه خورده خشنش کردم :31: :27: :21:

نظر بدید :40:
دوست عزیز با این کارت لوگو رو کلا عوض کردی چون لوگو ساخته شده از حرف pgm بود ولی دمت گرم واستا الان درستشو می زارم
در ضمن به نظر من قبلی قشنگتره

saeed_cpu_full
23-05-2007, 19:32
دوست عزیز با این کارت لوگو رو کلا عوض کردی چون لوگو ساخته شده از حرف pgm بود ولی دمت گرم واستا الان درستشو می زارم

دراگون جان من این لوگو رو برای شوخی گذاشتم :31:

dragonboy
23-05-2007, 19:35
دراگون جان من این لوگو رو برای شوخی گذاشتم :31:
گفتم که دمت گرم منم واسه شوخی درستش کردم:27:

T O O M A J
23-05-2007, 19:51
:20: ok ولی فکر کنم قبلیه قشنگتر شده بود
باشه قبلي.:46: :10:

dragonboy
23-05-2007, 20:14
خوب پس آقای iil-iran-iil می خواستی انیمیشن درست کنی یه میل به من بزن کارت دارم در ضمن همه اعضا لوگو این شد

iil-iran-lii
23-05-2007, 21:02
درود

پیام جان خیلی قشنگ شده .. آفرین ..
منم دو تا طراحی کردم .. اینارو هم ببینید بد نیست :40:

کم روش کار کردم .. با پدرم اینارو طراحی کردم ( بابام رشته گرافیک هست )
مخشو زدم 2 دقیقه کنارم نشوندمش .. یک چیزهای از لوگو هارو خودم زدم .. یک چیزاییش بابام بهم گفت

خوب پس آقای iil-iran-iil می خواستی انیمیشن درست کنی یه میل به من بزن کارت دارم در ضمن همه اعضا لوگو این شد

باشه من Addet میکتم .. اسم ID هست ....> Ebsilon_R_Raper
سپاسگذارم :40: ( ولی من ID شمارم ندارم .. اگه میشه بذارید )

......................................

اگه این Persian ناراحتتون میکنه .. بگید تا برش دارم

بدرود

dragonboy
23-05-2007, 21:24
درود

مخشو زدم 2 دقیقه کنارم نشوندمش .. یک چیزهای از لوگو هارو خودم زدم .. یک چیزاییش بابام بهم گفت

بدرود
ایول دمت گرم کارات عالیه البته فکر نکنی محض خالی نبودن عریضه میگم ها نه خداییش باحال کار کردی در ضمن من نمیدونم که پرشین کسی رو ناراحت می کنه یا نه ولی باز دمت گرم آیدی منم papy_ercat اگه تونستی یه زمانی رو هم معین کن :31:

T O O M A J
23-05-2007, 21:28
درود

بدرود
اگه پاك كني ممنون مي شم:10: .(من كه خيلي ناراحت مي شم):41: در ضمن خيلي خوب در اومده اما اگه بجاي تلويزيون از كامپيوتر استفاده مي كردي بهتر مي شد.

dragonboy
23-05-2007, 21:38
دوستان اگه تونستید ماشینای پلیسم درست کنید درضمن اینم درست کنید قشنگه

MohammadZero
23-05-2007, 21:53
انشاالله این بازی را کی عرضه می کنید ما هم یه حالی ببریم

MohammadZero
23-05-2007, 21:57
من یکبار چند تا مدل از ماشین های gta san andrreas را گرفتم ولی نمی دانم کجا بریزمشون
تا عمل کنه

MohammadZero
23-05-2007, 22:02
گروه ساخت بازی GTA Tehran
چند % از بازی را پیش بردین

T O O M A J
23-05-2007, 22:15
انشاالله این بازی را کی عرضه می کنید ما هم یه حالی ببریم
احتمالا در تابستون.در ضمن دادن پستهاي پشت سر هم خلاف قوانين هست.لطفا مقررات رو رعايت كنيد:20:

من یکبار چند تا مدل از ماشین های gta san andrreas را گرفتم ولی نمی دانم کجا بریزمشون
تا عمل کنه
سوالت رو بايد در تاپيك مخصوص به اديت و پچ اين بازي بگويي.

گروه ساخت بازی GTA Tehran
چند % از بازی را پیش بردین

اگر پست اول رو نگاه كني مي بيني.
حدود 15%.
موفق باشي.

آرش 3d
23-05-2007, 22:22
یک عکس جالب از gta IV

mirmohammad
23-05-2007, 22:30
من برج میلاد رو آورم تو بازی با تکسچر اما 1 مشکل هستش اونهم فاصلش تا زمین میشه گفت به صورت طبیعی 5 متر با زمین فاصله داره من تو mapeditor فاصله رو 0 کردم اما بلد نیستم سیو کنیم. سیو هم میزنم تو بازی باز بالاست. کسانی که map editor کار میکنند راهنمای کنند مشکل از IPL هستش.

mirmohammad
23-05-2007, 22:38
happy 1000th post
مبارک

dragonboy
23-05-2007, 22:46
دوستان واسه ساخت یکی از لودینگا به مدل لباس پلیس البته از نوع سربازش نیاز دارم کسی می تونه جورش کنه خودم هرچی گشتم پیدا نکرم

T O O M A J
23-05-2007, 22:47
من برج میلاد رو آورم تو بازی با تکسچر اما 1 مشکل هستش اونهم فاصلش تا زمین میشه گفت به صورت طبیعی 5 متر با زمین فاصله داره من تو mapeditor فاصله رو 0 کردم اما بلد نیستم سیو کنیم. سیو هم میزنم تو بازی باز بالاست. کسانی که map editor کار میکنند راهنمای کنند مشکل از IPL هستش.
آقا مير محمد من مي تونم كمكتون كنم.همونطور كه قبلا هم گفته بودم تخصص من تو مپ اديتور هستش:5: .
يكي از ايرادات عمده ي Map editor همين مشكلي هستش كه شما داريد.براي اينكه سيو بشه بايد يك آبجك ديگر نيز همراه آن اضافه كنيد.ولي اگه فقط حركتش بدي وسيو رو بزني سيو نمي كنه و حتما بايد يه چيز همراهش add كني مثل :مثلا يك درخت يا بوته.مطمئن باش كه درست مي شه.بعد از اينكه مثلا يك درخت هم به بازي اضافه كردي و برج رو هم از جاش تكون دادي سيو رو بزن مطمئن باش كه درست ميشه و اگه نتونستي فايل dff و txd رو برام بذار تا درستش كنم. :46: :10:در كل مشكل مهمي نيست.راحت قابل حله.

happy 100th post
مبارک
:31:

mirmohammad
23-05-2007, 22:57
من اگه بخوام آزادی رو رو add کن مشکل سرعتی که بوجود نمیاد ؟

iil-iran-lii
24-05-2007, 06:18
پیام جان من Adder کردم
میر محمد یک بار دیگه ازت تشکر مینک که تونستی کارهای منو ببری تو بازی :40: :46:

من اگه بخوام آزادی رو رو add کن مشکل سرعتی که بوجود نمیاد ؟

بستگی به کامپیوترت داره !!! :10:

بدرود .. راستی این لوگو هارو چیکارش کنم .. اگه قسمتیشو که میدونید بده بگید تا عوض کنم :11:

بدرود
رضا . ایران .. ( راستی اون Persian را برمیدارم و Iran میزارم ... (IPGM) دیگه فکر نکنم ایران کسی را ناراحت کنه ... آخه همه ایرانی هستیم :40: )

Maximillion
24-05-2007, 06:24
سلام
میشه بگید تقریبا چند در صد از کار انجام شده؟

dragonboy
24-05-2007, 07:27
پیام جان من Adder کردم
میر محمد یک بار دیگه ازت تشکر مینک که تونستی کارهای منو ببری تو بازی :40: :46:

بستگی به کامپیوترت داره !!! :10:

بدرود .. راستی این لوگو هارو چیکارش کنم .. اگه قسمتیشو که میدونید بده بگید تا عوض کنم :11:

بدرود
رضا . ایران .. ( راستی اون Persian را برمیدارم و Iran میزارم ... (IPGM) دیگه فکر نکنم ایران کسی را ناراحت کنه ... آخه همه ایرانی هستیم :40: )

خوبه و در مورد کارت اصلا دست بهش نزن کارتو خراب نکن واستا تا بگم چی جوری راش بندازی
در ضمن دوستان اینو داشته باشید