PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : .::. گروه ساخت بازی GTA Tehran .::.

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6]

mirmohammad
29-05-2007, 14:05
دراگون جان تجربه ادیت بازی جی تی ای تون 8 سال بیشتره ؟؟؟؟
شما مطمئن باش که حدر نمیره . چون اگه میرفت خود دولت که نمیومد که بازی رانندگی در تهران رو بسازه.
شما به من نقشه بدید من تمام خیابوناشو میسازم. این کار برای من به هیچ دلیلی مشکل نیست.
شما به من بگو بزرگ راه آزادگان کولشو بساز من می سازم مشکل برای من نداره ...
جی تی ای برلین نوز داره کارشو ادامه میده اینم سایتش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه این کار تموم بشه خود من براتون پخش میکنم دیگه توی این کار مهارت دارم با شرکت ها صحبت کنم چون من با یک شرکت صحبت کردم گفت کم کم 1 میلیون میخره تازه 1 شرکت ...

dragonboy
29-05-2007, 14:13
دراگون جان تجربه ادیت بازی جی تی ای تون 8 سال بیشتره ؟؟؟؟
شما مطمئن باش که حدر نمیره . چون اگه میرفت خود دولت که نمیومد که بازی رانندگی در تهران رو بسازه.
شما به من نقشه بدید من تمام خیابوناشو میسازم. این کار برای من به هیچ دلیلی مشکل نیست.
شما به من بگو بزرگ راه آزادگان کولشو بساز من می سازم مشکل برای من نداره ...
جی تی ای برلین نوز داره کارشو ادامه میده اینم سایتش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه این کار تموم بشه خود من براتون پخش میکنم دیگه توی این کار مهارت دارم با شرکت ها صحبت کنم چون من با یک شرکت صحبت کردم گفت کم کم 1 میلیون میخره تازه 1 شرکت ...

در مورد سوال اولت اینکه بله از زمانی که جی تی ای 3 وارد بازار ایران شد تا حالا من مشغول بودم بعدشم تجربه بازی جی تی ای رو نگفتم تجربه در مورد اینچنین موضوع هایی رو می گم و اینکه حالا که شما می گید مشکلی نداره باشه من حرفی ندارم من فقط واسه اینکه به مشکل برنخوریم گفتم در حال از همه و از شما معذرت می خوام که خواستم به مشکل برنخوریم

mirmohammad
29-05-2007, 14:22
ببینید کودوم حوبه ؟
1. توی نقشه های بزرگ تهران یه گوشش نوشته مناطق 22 گانه تهران در یک نگاه اما در این نقشه فقط خیابان های اصلی هستش اما خوبیش اینکه کل تهران هستش.
2.
این مناطق به دلایل زیر و کنار هم بودن خوبن
9- آزادی - مهراباد
10- بزرگ راه نواب صفوی
11- پادگان حر
12- بازار-پارک شهر-مجلس -باغ ملی-خیابان پاستور
6-پارک لاله- بزرگراه شهید گمنام-مدرس
2-برج میلاد-یادگار امام-شیخ فضل الله نوری- چمران-پارک جنگلی پردیسان (بسیار بزرگ)
7-میدان امام حسین- مجموعه ورزشی شیرودی-مصلی تهران- عباس آباد

mirmohammad
29-05-2007, 14:38
با سلام.
من و رضا می خوایم روی مپ تمام وقت روش کار کنیم به همین دلیل زیاد اینجا آنلین نمیشیم و هر از گاهی هم میایم و عکس از کارامون میزاریم. من مپ میسازم و رضا object میسازه. فعلا من از آزادی شروع میکنم کمی به سمت شرق خیابون کشی میکنم تا ببینیم چی مشه.

dragonboy
29-05-2007, 14:39
ببینید کودوم حوبه ؟
1. توی نقشه های بزرگ تهران یه گوشش نوشته مناطق 22 گانه تهران در یک نگاه اما در این نقشه فقط خیابان های اصلی هستش اما خوبیش اینکه کل تهران هستش.
2.
این مناطق به دلایل زیر و کنار هم بودن خوبن
9- آزادی - مهراباد
10- بزرگ راه نواب صفوی
11- پادگان حر
12- بازار-پارک شهر-مجلس -باغ ملی-خیابان پاستور
6-پارک لاله- بزرگراه شهید گمنام-مدرس
2-برج میلاد-یادگار امام-شیخ فضل الله نوری- چمران-پارک جنگلی پردیسان (بسیار بزرگ)
7-میدان امام حسین- مجموعه ورزشی شیرودی-مصلی تهران- عباس آباد

آقا جان بجای اینکارا با اعضای گروه درست صحبت کنید .شوخی کردم منظورت از این نوشته بالایی چیه ؟:31: مخواید منم واستون کول و مپ بسازم

M o h a m m a d
29-05-2007, 15:23
:31:
با سلام.
من و رضا می خوایم روی مپ تمام وقت روش کار کنیم به همین دلیل زیاد اینجا آنلین نمیشیم و هر از گاهی هم میایم و عکس از کارامون میزاریم. من مپ میسازم و رضا object میسازه. فعلا من از آزادی شروع میکنم کمی به سمت شرق خیابون کشی میکنم تا ببینیم چی مشه.

مپ تا میدون امام حسین میرسه به نظر تو ؟:31:
کروکی :

...........................................چها راه ولیعصر
م امام حسین................................. ||............. م انقلاب......... م آزادی
0======================== =========O=========O
................................................. ||
==============================================
...........................................خ جمهوری
به نظر من از این محدوده بیاد بالا

میرمحمد جان می خوای ما رو ترک کنی ؟؟
بابا شاید اتفاق جدیدی افتاد شما نباید بیای ؟ :19:

M o h a m m a d
29-05-2007, 15:30
بعدش هم میشه مثلا یک پلیس کار کشته واسه یک دختر خانوم بوق بزنه و سوارش کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif .. 100 % به همچین چیزی مجوز نمیدن

بزار پلیسمون دلش خوش باشه :31:
من اتفاقا فکری هم برای این کردم :31:
از توی GXT نوشته ی You want a good time honey ? رو حذف می کنیم و همینطور با MASK مشکی گذاشتن روی علامت قلب ( GF )
در این صورت وقتی کنار یه دختر شخصیت وایسه و پایین چیزی ننویسه مردم راهشون رو ادامه میدن میرن از اونجا و اون یارو هم وقت نمی کنه سوار شه :31:
دوم ، توی نقشه هم خبری از GF نیست !

M o h a m m a d
29-05-2007, 15:41
اگه این کار تموم بشه خود من براتون پخش میکنم دیگه توی این کار مهارت دارم با شرکت ها صحبت کنم چون من با یک شرکت صحبت کردم گفت کم کم 1 میلیون میخره تازه 1 شرکت ...

شما لازم نیست بفروشی !!!!! :2: دارن سرت کلاه میزارن بد جــــــــــور :31:
من خودم می فروشم ...
پدرم نمایندگی امپرور و نوین و سازگار ارقامه ( البته سازگار ارقام ربطی نداشت !)

-------------------------------------

ببخشید 3 تا پست پشت سر هم شد ...
این برلینی ها چی کار میکنن ؟؟؟؟ بابا کارشون درسته ..... 10 تای Battlefild گرافیک داره این GTA Berlin که میسازن :31:
ما هم باید مثل اونا از تکسچر های قوی استفاده کنیم ... مثلا اون میدون آزادی با یک تکسچر کوچیک و داغون ساخته شده
مثلا این که برلینی ها ساختن (طبیعی ترین تکسچر ممکن)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رضا جان اگه دوربین قوی تری داری با اون عکس بگیر اگه دوربین قوی تر نداری به من بگو برات عکس میگیرم

T O O M A J
29-05-2007, 16:16
شما لازم نیست بفروشی !!!!! :2: دارن سرت کلاه میزارن بد جــــــــــور :31:
من خودم می فروشم ...
پدرم نمایندگی امپرور و نوین و سازگار ارقامه ( البته سازگار ارقام ربطی نداشت !)

-------------------------------------

ببخشید 3 تا پست پشت سر هم شد ...
این برلینی ها چی کار میکنن ؟؟؟؟ بابا کارشون درسته ..... 10 تای Battlefild گرافیک داره این GTA Berlin که میسازن :31:
ما هم باید مثل اونا از تکسچر های قوی استفاده کنیم ... مثلا اون میدون آزادی با یک تکسچر کوچیک و داغون ساخته شده
مثلا این که برلینی ها ساختن (طبیعی ترین تکسچر ممکن)
رضا جان اگه دوربین قوی تری داری با اون عکس بگیر اگه دوربین قوی تر نداری به من بگو برات عکس میگیرم
من چند ماهه كارشون رو دنبال مي كنم.اونها چند نفر رو دارند كه مي رند از ساختمونها و ... عكس ميگيرند.در ضمن نسخه ي بتاي كارشون در ماه اكتبر حاضره.:31:

M o h a m m a d
29-05-2007, 16:55
کسی نظر نداشت ؟؟؟
مدلش مهم نیست فقط اون تکسچرش مهمه که خودم با فتوشاپ طراحی کردم می خوام بدونم خوبه یا نه تا ازش استفاده کنیم :31:

dragonboy
29-05-2007, 17:01
کسی نظر نداشت ؟؟؟
مدلش مهم نیست فقط اون تکسچرش مهمه که خودم با فتوشاپ طراحی کردم می خوام بدونم خوبه یا نه تا ازش استفاده کنیم :31:

محمد جان من تکستر اینو به رضا دادم اگه دیدی می خوایش بهم بگو تا واست بفرستمش

YAHYA-PRO
29-05-2007, 19:35
عالیه....بترکونید و برید پیش....کسی نمی دونه این یحی خان چیکار کرد ...یحیی خان اون تاپیک ها رو خواستارم ..باشه به همونا هم قانعم من ..بیارشون.....

بابا من که گفتم الان رسیده به سی صفحه
شما گفتی خارجی نمیخوام
امتحاناتم تموم شد دلتون بسوزه :22:
بزار دقیقا برات توضیح بدم ببین الان من 26 صفحه از کدها رو گرفتم که به این صورت که کد رو آورده و کارش رو هم جلوش توضیح داده اگه اینو میخوای تا برات بفرستم
اینم مثال اگه بده از من اشکال نگیر همینها رو نوشتن

Function GetAbsoluteDegrees(ByVal sngXGrad As Single, ByVal sngYGrad As Single) As Single
On Error Resume Next
'Zero Points: Normalization:
' 0 1 180° + + 180 - ArcSin(X°)
' 1 0 90° + - ArcSin(X°)
' 0 -1 0° - + 180 - ArcSin(X°)
'-1 0 270° - - 360 + ArcSin(X°)
'!!Division by Zero happens when sngXGrad=-1 (at this time sngYGrad is somewehere around zero (but not always equal to zero)
Select Case TrueBool
Case sngXGrad = -1 ' And sngYGrad = 0 '-0 0 270° OK (Division by Zero happens when sngXGrad=-1 )
GetAbsoluteDegrees = 270
Case sngXGrad = 0 And sngYGrad > 0 '0 1 180° OK
GetAbsoluteDegrees = 180
Case sngXGrad = 0 And sngYGrad < 0 '0 -1 0° NullPoint OK
GetAbsoluteDegrees = 0
Case sngXGrad = 1 '1 0 90° OK
GetAbsoluteDegrees = 90
Case sngXGrad > 0 And sngYGrad > 0 '++ OK
GetAbsoluteDegrees = 180 - Atn(sngXGrad / Sqr((0 - sngXGrad) * sngXGrad + 1)) * 180 / mathPI
Case sngXGrad > 0 And sngYGrad < 0 '+- OK
GetAbsoluteDegrees = Atn(sngXGrad / Sqr((0 - sngXGrad) * sngXGrad + 1)) * 180 / mathPI
Case sngXGrad < 0 And sngYGrad > 0 '-+ OK
GetAbsoluteDegrees = 180 - Atn(sngXGrad / Sqr((0 - sngXGrad) * sngXGrad + 1)) * 180 / mathPI
Case sngXGrad < 0 And sngYGrad < 0 '-- OK
GetAbsoluteDegrees = 360 + Atn(sngXGrad / Sqr((0 - sngXGrad) * sngXGrad + 1)) * 180 / mathPI
End Select
Err.Clear
End Function

Function GetDegrees(ByVal sngGrad As Single) As Single
On Error Resume Next
'Zero Points:
' 0 0°
' 1 90°
Select Case TrueBool
Case sngGrad = 0
GetDegrees = 0
Case sngGrad = 1
GetDegrees = 90
Case sngGrad = -1
GetDegrees = 270
Case Else
GetDegrees = Atn(sngGrad / Sqr((0 - sngGrad) * sngGrad + 1)) * 180 / mathPI
End Select
Err.Clear
End Function

Function GetGrad(ByVal sngDegrees As Single) As Single
On Error Resume Next
GetGrad = Sin(sngDegrees * mathPI / 180)
Err.Clear
End Function

YAHYA-PRO
29-05-2007, 19:41
خوب از فردا ما هم پر کار میشویم
آقا در مورد صداها نظر بدین خیلی نامردین من از اول کار تا حالا دارم میگم در مورد آهنگها نظر بدین که چه آهنگی بزارم ولی حتی یه نفر هم نظر نداده( حالا که اینجوریه من این گروه رو ترک مکنم تا کارتون لنگ بمونه:34: )
راستی دمو ساز کیه یه تیکه موسیقی سفارشی داریم برای دمو که یکی از دوستان درست کرده بگه تا براش Pm کنم

MORINIO
29-05-2007, 20:01
ببخشید وسط حرفتون می پرم .میخواستم بدونم ساخت این بازی در چه مرحله ای هست؟

dragonboy
29-05-2007, 20:01
آقا در مورد صداها نظر بدین خیلی نامردین من از اول کار تا حالا دارم میگم در مورد آهنگها نظر بدین که چه آهنگی بزارم ولی حتی یه نفر هم نظر نداده( حالا که اینجوریه من این گروه رو ترک مکنم تا کارتون لنگ بمونه:34: )
راستی دمو ساز کیه یه تیکه موسیقی سفارشی داریم برای دمو که یکی از دوستان درست کرده بگه تا براش Pm کنم

داداشت ، کوچیکت کارای گرافیکی با منه ولی دارم یه فیلم تبلیغاتی درست می کنم به موزیک احتیاج دارم اگه تونستی یه موزیک هستش که تو فیلم معجزه سوم نمی دونم دیده باشی یا نه یه حالتی تو این مایه هاس
دی دی دی هه هه هه شوخی کردم فقط یه آهنگ ترایلر اسپایدر من 3 رو اگه تونستی واسم بفرست:20:

T O O M A J
29-05-2007, 21:12
ببخشید وسط حرفتون می پرم .میخواستم بدونم ساخت این بازی در چه مرحله ای هست؟
اگه پست اول رو نگاه كني مي بيني چه خبره.:20:

آقا در مورد صداها نظر بدین خیلی نامردین من از اول کار تا حالا دارم میگم در مورد آهنگها نظر بدین که چه آهنگی بزارم ولی حتی یه نفر هم نظر نداده( حالا که اینجوریه من این گروه رو ترک مکنم تا کارتون لنگ بمونه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](7).gif )
آهنگهاي رپ خارجي هم اگه بشه(نمي دونم مجوز مي دن يا نه؟)

آرش 3d
29-05-2007, 23:16
دوباره سلام!

میگم چرا انقدر درختاتون ضایست!
چرا از مدلهای درخت مکس استفاده نمیکنید!؟:46:

M o h a m m a d
30-05-2007, 09:08
آهنگهاي رپ خارجي هم اگه بشه(نمي دونم مجوز مي دن يا نه؟)

چشم حتما مجوز میدن ... آهنگ ایرانی هم بزاریم بهمون گیر میدن چه برسه رپ خارجی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](28).gif

hghhgh
30-05-2007, 15:59
آقا سلام
من از روی اون عکس افسر پلیس که یکی از بچه ها داده بود (که با فتو شاپ ساخته شده بود) این عکس رو برای نیم رخ افسر پلیس کشیدم نظرتون رو بگین ممنون :5:

dragonboy
30-05-2007, 16:17
[quote=hghhgh;1139268]آقا سلام
من از روی اون عکس افسر پلیس که یکی از بچه ها داده بود (که با فتو شاپ ساخته شده بود) این عکس رو برای نیم رخ افسر پلیس کشیدم نظرتون رو بگین ممنون :5:

خوبه ولی این دقیقا واسه چه کاریه فکر کنم شما قرار بود مدل 3d تصویرو در بیارید نه تصویرو بکشید

hghhgh
30-05-2007, 16:22
[quote=hghhgh;1139268]آقا سلام

خوبه ولی این دقیقا واسه چه کاریه فکر کنم شما قرار بود مدل 3d تصویرو در بیارید نه تصویرو بکشید

عزیزم خوب من باید مدل سه بعدی رو از روی یه چیزی بکشم دیگه ..
من یک عکس دیکه که از روبرو هست هم باید بکشم که بعد از روی اونها کار Modeling رو شروع کنم .. این دو عکس (که یکی شو بعدا میکشم ) نشون میدن که شکل سه بعدی به چه صورت در میاد .. اگه لازم بود بگو بیشتر توضیح بدم :10:

dragonboy
30-05-2007, 16:25
[quote=dragonboy;1139319]

عزیزم خوب من باید مدل سه بعدی رو از روی یه چیزی بکشم دیگه ..
من یک عکس دیکه که از روبرو هست هم باید بکشم که بعد از روی اونها کار Modeling رو شروع کنم .. این دو عکس (که یکی شو بعدا میکشم ) نشون میدن که شکل سه بعدی به چه صورت در میاد .. اگه لازم بود بگو بیشتر توضیح بدم :10:
میدونم چی داری میگی ولی این عکسی که کشیدی فقط سر شخصیته یا بدنشم میسازی :13:

dragonboy
30-05-2007, 16:28
آقا فقط کی تو حیطه تبلیغات سایتی وارده یه چند تا کار هست که می خوام بزارم واسه تبلیغ

M o h a m m a d
30-05-2007, 16:29

اینو روی کاغذ کشیدی ؟؟؟؟ :31:

dragonboy
30-05-2007, 16:32
اینو روی کاغذ کشیدی ؟؟؟؟ :31:

آقا محمد خداییش خیلی سست کار می کنی من منتظره چیزایی که گفتم هستم ها :20:

T O O M A J
30-05-2007, 16:56
سلام به همگي
خوب اين هم از سردر باغ ملي كه منتقلش كردم به بازي(البته تكسچرش ايراد داره اما درستش مي كنم:46: ):

littledemon
30-05-2007, 17:10
کارهای عالی ..پشت سر هم....خوبه.....خیلی خوبه هم پلیسه و هم این....این یکی تکستچرش باید درست بشه همونطور که گفتید....

آقا در ضمن دعا کنید این دست من خوب بشه همون 4 ساعت پیش زرتی شکست.:37:!!!!این یحیی کجا یبش زد؟؟؟:19:

M o h a m m a d
30-05-2007, 17:25
آقا محمد خداییش خیلی سست کار می کنی من منتظره چیزایی که گفتم هستم ها

نظر لطفتونه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](36).gif

خب عزیزم من دارم فیلمبرداری می کنم هنوز ... فعلا از یه صحنه لایی کشی با پراید فیلم گرفتم !![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](36).gif

dragonboy
30-05-2007, 17:49
نظر لطفتونه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](36).gif

خب عزیزم من دارم فیلمبرداری می کنم هنوز ... فعلا از یه صحنه لایی کشی با پراید فیلم گرفتم !![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](36).gif

شوخی کردم گریه نکن منم گریم می گیره ها در ضمن ممنون :31:

dragonboy
30-05-2007, 17:51
سلام به همگي
خوب اين هم از سردر باغ ملي كه منتقلش كردم به بازي(البته تكسچرش ايراد داره اما درستش مي كنم:46: ):

توماج عزیز تو که خودت سر دم دار گرافیک بالای بازی بودی پس این چیه دیگه میدونم می خوای درستش کنی ببینم واسش چیکار می کنی ها :20:

hghhgh
30-05-2007, 18:10
[quote=hghhgh;1139341]
میدونم چی داری میگی ولی این عکسی که کشیدی فقط سر شخصیته یا بدنشم میسازی :13:

البته که بدنشم میسازم و لی چون داره امتحانات دانشگاهم شروع میشه یکم وقت میبره

اینو روی کاغذ کشیدی ؟؟؟؟
آره رو کاغذ کشیدم بعد اسکن کردم

T O O M A J
30-05-2007, 18:43
توماج عزیز تو که خودت سر دم دار گرافیک بالای بازی بودی پس این چیه دیگه میدونم می خوای درستش کنی ببینم واسش چیکار می کنی ها :20:
خواهش مي كنم.نظر لطفتونه:31:

Geeksboy
30-05-2007, 19:33
حالا شما اینقدر دارید وقت و سرمایه میزارید چرا اسمش رو Gta گزاشتید؟
یه اسم دیگه بزارید...
اگر هم با Gta میخواید بسازید بهتره روی انگلیسیش هم کار کنید...همینطور برای رمزهاش.

Soheil-Green
30-05-2007, 19:39
سلام آقا رضا لینکه تکسچرا خرابه یکی دیگه بذار!
در ضمن جواب ما چی شد؟
منتظر جوابم!

Soheil-Green
30-05-2007, 20:03
راستی ماشین پلیس+آمبولانس+آتش نشانی ایرانی کسی ساخته؟!

dragonboy
30-05-2007, 21:48
تا زمانی که سایتشو راه می ندازیم هر کی خواست بگه تا با هم راش بندازیم در ضمن هرکی می تونه فلش بصورت حرفه ای درست کنه بگه کارش دارم

YAHYA-PRO
30-05-2007, 22:57
یکی به من بگه چرا وقتی به pdf تبدیل میکنم این شکلی میشه اونی که قرمزه نوشتس که اینجوری شده تو رو خدا یکیک کمک کنه

Soheil-Green
31-05-2007, 17:46
سلام ببینم راستی اسپانسر نداریم؟!
یکی بره سراغ اسپانسرا!
در ضمن یه اکانت پرشین گیگ برای بازی درست کردم
بگید مسئول ساخت سایت کیه که من پسوردو بدم بهش!

dragonboy
31-05-2007, 19:01
سلام ببینم راستی اسپانسر نداریم؟!
یکی بره سراغ اسپانسرا!
در ضمن یه اکانت پرشین گیگ برای بازی درست کردم
بگید مسئول ساخت سایت کیه که من پسوردو بدم بهش!

نوکرتم اول بالا رو می دیدی بعد پست می دادی این می گم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saeed_cpu_full
31-05-2007, 19:22
بچه ها به نظر من یه انجمن درست کنید و مطالبتون رو توی اون انجمن بزارید. اینجا هم بکنید برای خبراش راستی مطالبو نفرستادین که :13:

Soheil-Green
31-05-2007, 19:35
نوکرتم اول بالا رو می دیدی بعد پست می دادی
یعنی ما هیچ چیزی رو نمی خوایم آپلود کنیم؟:13:
این اکانتو درست کردم تا هر چی داریم این تو آپ کنیم!
در ضمن تا این وبلاگ تو آماده بشه یه صفحه درست کردم!(فعلا با پروژه آشنا بشن!):31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راستی (ادعا نمی کنم!) اگه فلش خواستی ما در خدمتیم(البته نه در حد حرفه ای!):31:

dragonboy
31-05-2007, 19:58
یعنی ما هیچ چیزی رو نمی خوایم آپلود کنیم؟:13:
این اکانتو درست کردم تا هر چی داریم این تو آپ کنیم!
در ضمن تا این وبلاگ تو آماده بشه یه صفحه درست کردم!(فعلا با پروژه آشنا بشن!):31:
راستی (ادعا نمی کنم!) اگه فلش خواستی ما در خدمتیم(البته نه در حد حرفه ای!):31:
پس سهیل جان اگه تونستی به اندازه قالب بقل لوگوی تو وبلاگ یه فلش بساز بزارم اونجا منتها خوشکل بسازی نه پایه علکی

Rockstar-Perisnan ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Soheil-Green
31-05-2007, 20:12
این راک استار پرشین قضیش چیه؟
اسم گروه که چیز دیگس!

Soheil-Green
31-05-2007, 20:14
نگفتی؟
ببین این بدرد میخوره:(برای فلش)
همه ی کارای جدید به صورت تصویری رو اونجا بذاریم؟

dragonboy
01-06-2007, 01:10
نگفتی؟
ببین این بدرد میخوره:(برای فلش)
همه ی کارای جدید به صورت تصویری رو اونجا بذاریم؟
سهیل جان کودوم رو می گی چیزی که نزاشتی در ضمن آزه یه همچین چیزی از والپیپر تا عکس و مدل خلاصه هر چیز جدیدی که داشتیم در ضمن اسم راکستار پرشین رو قبلا ثبت کرده بودم ولی چون فعلا بخش ثبت سایتش کار نمی کنه رو این گذاشتم

YAHYA-PRO
01-06-2007, 16:20
بچه ها به نظر من یه انجمن درست کنید و مطالبتون رو توی اون انجمن بزارید. اینجا هم بکنید برای خبراش راستی مطالبو نفرستادین که :13:

اقا سعید با این همتی که بچه ها دارن شاید برای دو شماره ی بعدی بتونیم مطالب رو بفرستیم
نمیدونم چند خط چیز نوشتن چقدر سخته که شما بعد از یک هفته هیچی نفرستادین بعد هم میان میگن ما اینیم و اونیم :41:

hojjat_game_carbon
01-06-2007, 23:21
سلام
سناریو نویس نمیخواین؟:20:

T O O M A J
02-06-2007, 08:53
سلام
سناریو نویس نمیخواین؟:20:
فعلا نه خير

مرد مباح
02-06-2007, 09:02
دوستان ،
1. از چه برنامه اي براي ساخت استفاده ميكنين ؟؟
2. چندتا گرافيست دارين ؟؟
3. سبك بازي قراره چي باشه ؟؟ 3d ويا از بالا.

شايد بتونيم با هم همكاري كنيم. البته اگه مايليد. من و چندتا از دوستام تو كار برنامه نويس دلفي هستيم و نميدونم به درد كار شما ميخوريم يا نه . شما هم در چند مورد ميتونين به ما كمك كنيد.
لطفا مسئول تيم جواب پست منو به پيغام خصوصي من بفرسته.

ممنونم

littledemon
02-06-2007, 09:19
به به چشم ما به جمال شما روشن شد مباح جان ...شما کجا این جا کجا ؟ پس خونه اصلی شما اینجا بود نه مجید ....

باید بگم که برنامه نویسی این بازی یه نوع اسکریپت خاص خودش هست و به هیچ زبانی نرفته متاسفانه.....خیلی خیلی خیلی کم شرط ها و حلقه ها و اینهاش مثل سی هست...
حالا بازم دوستان بگن شاید کمکی باشی شما.....

مرد مباح
02-06-2007, 10:32
ميدونم توي اين انجمنها با انجينهاي آماده كار ميكنن.

ولي من خيلي با اين موضوع موافق نيستم.

ضمنا منو از كجا ميشناسي ؟؟
اشتباه نگرفتي ؟؟

hojjat_game_carbon
02-06-2007, 13:08
فعلا نه خير
چشم پس هر وقت سناریو نویس خواستید به من پیغام خصوصی بدید در خدمتم!

hghhgh
02-06-2007, 14:41
آقايون براي اينكه از جريان كار عقب نمونن من مرحله آخر طراحي 2D آبجكت رو گزاشتم ببينيد .. انشا الله كه توي پست بعدي آبحكت 3D رو براتون ميزارم كه ببينيد .. البته همون طور كه گقتم چون امتحان هاي دانشگام شروع شده طول ميكشه .. اميد وارم كه هرچه زود تر اين كار به سر انجام برسه .. التماس A2

T O O M A J
02-06-2007, 14:43
آقايون براي اينكه از جريان كار عقب نمونن من مرحله آخر طراحي 2D آبجكت رو گزاشتم ببينيد .. انشا الله كه توي پست بعدي آبحكت 3D رو براتون ميزارم كه ببينيد .. البته همون طور كه گقتم چون امتحان هاي دانشگام شروع شده طول ميكشه .. اميد وارم كه هرچه زود تر اين كار به سر انجام برسه .. التماس A2
خوبه اما يه كم پير به نظر مياد.چهره اش رو يه كم جوونتر كن.

hghhgh
02-06-2007, 14:48
خوبه اما يه كم پير به نظر مياد.چهره اش رو يه كم جوونتر كن.
آره خوب .. البته وقتي 3D ايش آماده بشه همه كاري ميشه كرد .. همينطور با انداختن تكسچر مناسب .. ميخواي يه كاري كنم 13 ساله بنظر برسه !! :27:

M o h a m m a d
02-06-2007, 14:59

انجمن هاي رايگان فرستادن مطلبش خيلي طول ميكشه :20:

M o h a m m a d
02-06-2007, 15:03
ببخشيد من نتونستم بيام چند روزي اثاث كشي داشتيم نشد ! :31:

من فاطي كماندو و چندتا از اينا كه ارازل اوباش هارو جمع مي كنن ساختم قبل از اثاث كشي كه الان كافي نتم ...

بعدا اونارو ميزارم . در ضمن اين ماشين پرايد رو هم توي سايت gta.gamigo.de با اسم Irankhodro Pride گذاشتم .... مي خواستم ايران خودرو بياد بالا براي همين سايپا نزاشتم :31: بايد 4 تا ارين خودرو بزاريم تا اضافه بشه ولي ميتونيد تو سايت سرچ كنيد و پيداش كنيد و بدانلوديد ... تا الان هم 99 بار دانلود شده .....

فعلا ............

M o h a m m a d
02-06-2007, 15:13
دوستان ،
1. از چه برنامه اي براي ساخت استفاده ميكنين ؟؟
2. چندتا گرافيست دارين ؟؟
3. سبك بازي قراره چي باشه ؟؟ 3d ويا از بالا.

شايد بتونيم با هم همكاري كنيم. البته اگه مايليد. من و چندتا از دوستام تو كار برنامه نويس دلفي هستيم و نميدونم به درد كار شما ميخوريم يا نه . شما هم در چند مورد ميتونين به ما كمك كنيد.
لطفا مسئول تيم جواب پست منو به پيغام خصوصي من بفرسته.

ممنونم

1 . از برنامه هاي مختلف زيادي استفاده ميشه .... :31: در چه زمينه اي ميخواي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2. همه ي گروه
3. اكشن ، 3 بعدي

M o h a m m a d
02-06-2007, 15:15
سلام به همگي

خيلي خوبه :40: :5:
Col داره ؟ اگه داره يه عكس بزار كه موجوديتش ثابت بشه ( مثلا روي ديوارش وايساده) :31:

اي واي ببخشيد 4 تا پست شد معذرت .... من هيچ موقع حواسم ( يا هواسم) نيست همينجوري ميفرستم خودمم نميفمم :31:

dragonboy
02-06-2007, 15:22
آقا محمد اول اینکه این کارای ما چی شد بعدشم اینو یه نگاه بنداز

Rockstar-Perisnan ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

YAHYA-PRO
02-06-2007, 19:27
به به چشم ما به جمال شما روشن شد مباح جان ...شما کجا این جا کجا ؟ پس خونه اصلی شما اینجا بود نه مجید ....

باید بگم که برنامه نویسی این بازی یه نوع اسکریپت خاص خودش هست و به هیچ زبانی نرفته متاسفانه.....خیلی خیلی خیلی کم شرط ها و حلقه ها و اینهاش مثل سی هست...
حالا بازم دوستان بگن شاید کمکی باشی شما.....

littledemon من چیزهای خیلی زیادی از کد ها فهمیدم البته من چون برنامه نویسی بلد نیستم نمیتونم درست و حسابی رابطه ی بین کدها رو توضیح بدم ولی دو روز دیگه ساعت 4 بعد از ظهر حتما با یاهو بیا بالا تا م مرجعی رو که خودم دارم بهت بدم هم اینکه تا جایی که بتونم بهت میگم قضیه ی کدها چیه :10:
راستی آیدیت رو ندارم هر وقت اومدی برام PM کن .
یه چیز دیگه دوستان زحمت نکشن برای ساخت خیابونو این جور چیزها من ساختممممممممم
حالا بعدا همه ش رو مینویسم

hojjat_game_carbon
03-06-2007, 23:12
ببخشید ولی هروقت به یه سناریو نویس لازم داشتین به من بگین هنوز که نمی خواین!؟

*PiNk PaNTHeR*
04-06-2007, 04:38
بووم
چند روز نبودم روی مپ کار میکردم.
یک گوشه ی کوچیک رو ساختم. طرف میدون آزادی جلوتر کل لوس سنتوس رو بدون مقیاس گرفت.
مقیاس خود بازی رو نمیدونم... در هر صورت ما به مقیاس یک صفر هم بدیم به فکر نکنم بکشه.
مقیاس یک به 10 کیلومتر چطوره؟(1/1000000)

iil-iran-lii
05-06-2007, 09:00
سلام وستان .. یک مدت نبودیم ( منو میر محمد )
یک سری کار تو این مدت انجام دادیم .. و البته یک مشکل بزرگ هم داریم ..
اول میشکل را میگم
این جوری که از میر محمد شنیدم .. میگه بازی بالا نمیآد
یعنی میر محمد اینو درست کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و از اون به بعد دیگه بالا نیامد
این آزادی جدید هست با تکسچر توپ :46:

و این هم چند تا کارم تو این مدت

فقط بچه ها اگر کسی میدونست چه طور این مشکل حل میشه
این مشکلو میگم

اول میشکل را میگم
این جوری که از میر محمد شنیدم .. میگه بازی بالا نمیآد
یعنی میر محمد اینو درست کرد

کمک کنه !! :2:

littledemon
05-06-2007, 12:14
باید دید ارور خاصی میده یا نه .....
احتمال زیاد شماره اشیاء قاطی شده و یا حجم مشکل ساخته ....
باید دقیقا مطرح کنید چی میشه ...وقتی بازی رو اجرا می کنید ...

mirmohammad
05-06-2007, 13:44
با سلام. شرمنده یه مدت نبودم سخت درگیر آزادی بودم.
خوب اون قسمت بالای آزادی که خیابان هستش 2 لاینه اونجا و پایین آزادی رو میندازم نمیاد IDE میسازم مشکل نداره اما IPL که میدم بالا نمیاد باقی مشکل نداره وقت این مشکل دار کرده کار رو.

بعد یه برنامه می خوام که light از zmodelr اگسپورت کنه با فرمت DFF ممنون.

dragonboy
05-06-2007, 16:01
هی بچه ها یه مدته کسی مطلب جدید نمی زاره و کار کند شده جریان چیه

T O O M A J
05-06-2007, 17:22
با سلام. شرمنده یه مدت نبودم سخت درگیر آزادی بودم.
خوب اون قسمت بالای آزادی که خیابان هستش 2 لاینه اونجا و پایین آزادی رو میندازم نمیاد IDE میسازم مشکل نداره اما IPL که میدم بالا نمیاد باقی مشکل نداره وقت این مشکل دار کرده کار رو.

بعد یه برنامه می خوام که light از zmodelr اگسپورت کنه با فرمت DFF ممنون.
راستش اگه مي شه فايلها رو به من هم بفرستيد شايد تونستم بذارم.

mirmohammad
06-06-2007, 09:34
برای اینکه فعلا گروه تا 24 خرداد هماهنگ باشه بیاد اینجا کار کنیم تا باز گشای persian-gta.ir
منتظر دارم رو قالب کار میکنم شما فقلا اینجا بیاد تا هماهنگ بشیم.

T O O M A J
06-06-2007, 10:02
برای اینکه فعلا گروه تا 24 خرداد هماهنگ باشه بیاد اینجا کار کنیم تا باز گشای persian-gta.ir
منتظر دارم رو قالب کار میکنم شما فقلا اینجا بیاد تا هماهنگ بشیم.
مير محمد لطفا فايلها رو براي من هم بفرست.

عــــلی
06-06-2007, 13:28
سلام دوستان مثل اينكه كارتون خيلي درسته وقت كردين به تاپيك انيميشن ها هم يه سري بزنين.

آرش 3d
06-06-2007, 22:29
آقای توماج شما اخراج شدید!؟؟؟:18:

akharwarbaz
07-06-2007, 10:19
اخراج نشدن
بلکه از سایت بن شدن!
یهنی دیگه نمیتونن پست بدن و فقط میتونن به فورم و تاپیک نگاه کنند

مگر اینکه یه user دیگه درست کنن(که نمیدونم بشه یا نه)

mirmohammad
07-06-2007, 11:35

saeed_cpu_full
07-06-2007, 12:06
آقای توماج شما اخراج شدید!؟؟؟:18:

نگران نباشید تا دو روز بن هستن :46:

mirmohammad
07-06-2007, 14:26
سلام
به طور رسمی آغاز شد سری عضو شید تا مدیران و گروه ها رو مشخص کنیم تا کاملا هماهنگ بشیم.
منتظر هستم محمد هم اومد و از بقیه بچه ها هم دعوت به عمل میارم.

dragonboy
07-06-2007, 15:18
سلام
به طور رسمی آغاز شد سری عضو شید تا مدیران و گروه ها رو مشخص کنیم تا کاملا هماهنگ بشیم.
منتظر هستم محمد هم اومد و از بقیه بچه ها هم دعوت به عمل میارم.

بابا این که افقی می ندازه چیزی نمی یاره بالا

M o h a m m a d
07-06-2007, 16:46
بابا این که افقی می ندازه چیزی نمی یاره بالا

مال منم همینطوری میشه

آقای دراگون ببخشید اینقدر لفتش میدم یه فیلم بزارم :11:

آخه به خدا درایو C و D بد سکتور گرفت مجبور شدم فرمت کنم کلهم پرید 1 هفته هم که نتونستم به خاطر اساس کشی بیام :41:

mirmohammad
07-06-2007, 19:43
منظورتونو نمیگیرم چیه بیشتر توضیح بدید واسه من راه میاره

آرش 3d
07-06-2007, 23:01
سلام من فکر کنم عضو شدم!:5:

M o h a m m a d
08-06-2007, 06:00
منظورتونو نمیگیرم چیه بیشتر توضیح بدید واسه من راه میاره

درست شد :31: :11:

mirmohammad
08-06-2007, 08:04
سلام من فکر کنم عضو شدم!:5:

شما باید برید از Email خودتون فعال کنید .

M o h a m m a d
08-06-2007, 13:03

T O O M A J
08-06-2007, 20:25
سلام به همگي.
بعد از مدتها اومدم.واقعا خودم هم نمي دونم چرا بن شده بودم.
به هر حال...
آقا مير محمد چرا اين برج آزادي رو براي من نمي فرستي؟

عــــلی
08-06-2007, 22:44
سلام دوستان Gta تهران کارتون خیلی خوب پیش میره تبریک میگم اگه تهرانی بودم کمکتون میکردم. در هر حال موفق و سر بلند باشید.

عشق نمیگه دوستم داری عشق فقط میگه دوستت دارم.

YAHYA-PRO
08-06-2007, 23:31
از بچه های گروه کی پرشین گیگ نداره تا براش بفرستم

hojjat_game_carbon
08-06-2007, 23:57
امید وارم موفق بشین هر وقت سناریو نویس خواستید رو من حساب کنید!

mirmohammad
09-06-2007, 09:32
چشم آقا توماج چند روزه سرم شلوغه بیا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عضو بشو عزیز
یحیی جان شما هم بفرمایید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آرش 3d
09-06-2007, 22:09
mr.mirmohamad
چطوری مدلهام رو برات بفرستم با تکسچیر یا بدون تکسچیر با چه فرمتی 3ds ,dff ,max ؟
اگر dff تکسچیرش رو چیکار کنم؟:5:

*PiNk PaNTHeR*
10-06-2007, 00:23
سلام

Soheil-Green
10-06-2007, 06:27
بچه ها سلام!
کار گروه چقدر کند شده!
اصلا 2هفتس رو همین صفحه موندیم!
پلنگ کاره توهم خوب شده!(اما یکم حجابشو بیشتر کن)

*PiNk PaNTHeR*
10-06-2007, 20:51
پلنگ کاره توهم خوب شده!(اما یکم حجابشو بیشتر کن)

میکنم.
اگه کسی از بچه ها خواست در مورد پدها کمک کنه فقط و فقط پدها gta3.img رو ادیت کنه.

Ali-Bahal
11-06-2007, 12:02
اگه کارتون خوب شد و مشتی بود با ما درمیون بزارید تا برای انتشارش فکری بکنیم

راستی نقشش واقعا مثل تهرانه؟ ماشیناش؟ مغازه؟
یه پیش نمایش از این کارتون تهیه کنید

*PiNk PaNTHeR*
11-06-2007, 22:28

اولین پد.
دو سه تا دیگه هستن روشون کار میکنم. فقط زنهاش مهمن وگرنه 8-9 تا مرد بیشتر احتیاج به ادیت شدن ندارن.

mirmohammad
12-06-2007, 15:31
*PINK PANTHER*
ایت موضوع منتقل شده به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rezapassword
17-06-2007, 19:33
منم ميخوام كمك كنم فقط يادم بديد خواهش ميكنم

masoud_bn
18-06-2007, 20:57
يك برنامه اي است به نام saat براي تغيير و استخراج صدا وراديوي gta5 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif كه مي خوام براتون بگذارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](6).gif

اين هم لينك دانلودش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

راستي خسته نباشيد.:10:

masoud_bn
18-06-2007, 21:13
اين هم عكس يادم رفته بود:19:

ehsan30
22-06-2007, 10:03
سلام
متاسفانه شاهد این هستیم که کار گروه کند شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دلیلش هم فقط به خاطر امتحاها هستش احتمالا،
من که خوشحال شده بودم چنین گروهی تشکیل شده :)
به امید روزی که این بازی را ما بازی کنیم :) :)
بای

*PiNk PaNTHeR*
22-06-2007, 10:55
متاسفانه شاهد این هستیم که کار گروه کند شده
و دلیلش هم فقط به خاطر امتحاها هستش احتمالا،
من که خوشحال شده بودم چنین گروهی تشکیل شده
به امید روزی که این بازی را ما بازی کنیم
سلام
نگران نباش الان توی سایت gtairan.1talk.netکار داره به خوبی پیش میره.

hojjat_game_carbon
25-06-2007, 19:06
اين گروه تعطيل شد؟

YAHYA-PRO
26-06-2007, 19:33
اين گروه تعطيل شد؟

نه حجت جان بچه الان اینجان و کار داره به خوبی پیش میره

MeMri
27-06-2007, 19:54
ما که خیلی منتظریم تا این بازی بیرون بیاد

همه ی دوستان که زحمت می کشن ایشاالله موفق باشن

hojjat_game_carbon
27-06-2007, 19:56
يه سوال:
شما موافقيد با گره Parse Game Studio همكاري كنين؟؟
اون موقع افردا بيشتري ميان كار كنن!
سناريو نويسم خواستين مارو صدا كنين (با كمك ديگران!!!)

shuhin
30-06-2007, 10:57
با سلام من اموزش مپ ادیتور رو تهیه کردم ببینید خوبه؟

لینک دانلود-([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

YAHYA-PRO
30-06-2007, 15:23
با سلام من اموزش مپ ادیتور رو تهیه کردم ببینید خوبه؟

لینک دانلود-([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

ممنون از آموزشی که گذاشتین
منم آموزش زدمودلر
اسکریپت نویسی رو دادم به میر محمد تا تصحیح کنه هر وقت بهم داد براتون میزارم

Tom Clancy's
30-06-2007, 22:10
با سلام
چرا وقتی یک گاراژ رو کپی میکنی درش باز نمیشه اگه ممکن منو راهنمایی کنید

hojjat_game_carbon
30-06-2007, 22:25
يه سوال:

*PiNk PaNTHeR*
30-06-2007, 22:27
چرا وقتی یک گاراژ رو کپی میکنی درش باز نمیشه اگه ممکن منو راهنمایی کنید
مثل اینکه قبلا توضیح دادم.
در واقع باید توی اسکریپتهای فایل Ide دست ببری...
با توجه به هر نقطه از نقشه ای که هستی.

Tom Clancy's
30-06-2007, 22:45
مثل اینکه قبلا توضیح دادم.
در واقع باید توی اسکریپتهای فایل Ide دست ببری...
با توجه به هر نقطه از نقشه ای که هستی.

میشه توضیح بدی چجوری میشه این کارو کرد

*PiNk PaNTHeR*
01-07-2007, 00:04
میشه توضیح بدی چجوری میشه این کارو کرد
با همون MEd بازش کن.
ببین مثلا میخوایم گاراژ خونه ی مادر cj رو بذاریم وسط خیابون.
فایل مخصوص اون قسمت(فکر کنم LAe2.ipl) رو باز میکنیم.
گاراژ رو کپی میکنیم وسط خیابون و براش یک اسم میذاریم.
بعد میریم توی LAe2.IDE رو با MEd باز میکنیم و اسم اون آبجکت رو به عنوان گاراژ میدیم.
البته زیاد مطمئن نیستم این روشش باشه اما دور و بر همینهاست.

hojjat_game_carbon
01-07-2007, 00:10
كسي به اين پيشنهاد من توجه نميكنه؟
چطوره؟
ما الان 3 سناريو نويس يه طراح صدا و 2 طراح 3D داريم!

shuhin
01-07-2007, 21:10
سلام
چه جوری باید برای قسمتهای مختلف بازی جای سیو کردن درست کرد؟

vahooli
02-07-2007, 21:03
دوستان من اتفاقی بر خوردم به این تاپیک یه چند صفحه شم دیدم بچه ها واقـــــــعــــــا خسته نباشید عالیــــــه ! فقط کاش میشد همه طراحیاتونا یه جا میذاشتید ! من خفن منتظر بازیم !

marmolak kocholo
03-07-2007, 01:58
ببخشید یه سوال شما دارید چی درست میکنید،gta tehran

دوستم این بازی رو تو یه سی دی فروشی دیده و گرفته من هم می خواستم بگیرم دیدم قیمتش شیش هزار تومنه بیخیال شدم!!!!!!!

نمی دونم ولی اینو شماها درست کردین یا یه شرکت دیگه????????

همه ی ماشین های ایرانی هم توشه (این سی دی رو با چشمایه خودم دیدم)

YAHYA-PRO
03-07-2007, 10:42
ببخشید یه سوال شما دارید چی درست میکنید،gta tehran

دوستم این بازی رو تو یه سی دی فروشی دیده و گرفته من هم می خواستم بگیرم دیدم قیمتش شیش هزار تومنه بیخیال شدم!!!!!!!

نمی دونم ولی اینو شماها درست کردین یا یه شرکت دیگه????????

همه ی ماشین های ایرانی هم توشه (این سی دی رو با چشمایه خودم دیدم)

شما مطمئنی این بازی رو دیدی اخه خودبنده حق بازی رو خریدم کسی دیگه ای نمیتونه اینبازی رو بده بیرون اگه داده باباشو درمیاریم :31:

hojjat_game_carbon
03-07-2007, 10:44
ببينم تو رو خدا يكي به اين بگه نه يا آره كه من علاف نشم!!

كسي به اين پيشنهاد من توجه نميكنه؟
چطوره؟
ما الان 3 سناريو نويس يه طراح صدا و 2 طراح 3D داريم!

shuhin
03-07-2007, 13:04
تو جی تی ای کی می تونه دوستاشو(gang) بیاره تو خونه؟؟؟؟؟؟؟
وقتی داری وارد خونه میشی دکمه (g)رو بزن بعد برو بازی به سمت جای سیو و هنگامی که وارد فلاپی سیو شدی(سریع) دکمه (g)رو بزن بعد میان تو خونه
هرکی این کارو کرد بگه جواب داد یا نه

marmolak kocholo
03-07-2007, 14:39
شما مطمئنی این بازی رو دیدی اخه خودبنده حق بازی رو خریدم کسی دیگه ای نمیتونه اینبازی رو بده بیرون اگه داده باباشو درمیاریم :31:

بله آقا یحیا خودم دیدم تازه می خوام پول جمع کنم بخرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shuhin
04-07-2007, 10:34
اموزش zmodeler اماده نشد

Tom Clancy's
04-07-2007, 17:28
سلام
ماشین های nfs carbon رو نمیشه بیاری تو جی تی ای؟
در ضمن میدونین ماشین هاش چه جوری باز میشه که بشه ادیت کرد؟

icewallgroup
09-07-2007, 08:17
شركت روكستار همه را سر كار گذاشته چون گفته بود ديگه جي تي ا در كار نيست و جديد تر از جي تي ا 5 سن اندرس نميده ولي شروع به ساخت كرده!جلل خالق!

Creeping Death
09-07-2007, 20:25
چه ربطی به این تاپیک داره ؟؟؟

J A V I D
11-07-2007, 03:21
اساتيد محترم ببخشيد تو اين تاپيك اين مسئله رو مطرح مي كنم فكر كردم اينجا زود تر به جواب مي رسم من يه چهل پنجاه تا ماشين با تري دي مكس درست كردم مي خوام ببينم اينا رو چجوري بايد به فورمتي كه بازي مي خونه تبديل كنم و وارد بازي كنم ؟!؟ بعدشم من اين ماشين ها رو سالم ساختم يعني تو بازي بكوبونيمشون به در ديوار اين ماشين ها چيزيشون نمي شه ؟!

اگر هم به هر دليلي نم يخوايد وسط تاپيك جواب بديد ممنون مي شم تو پيغام خصوصي جواب منو بديد .

موفق و پيروز باشيد

جاويد

Soheil-Green
12-07-2007, 21:24
برای اینکه بخوای ماشینارو وارد بازی کنی(فرمتشو dff کنی)باید یه convertor پیدا کنی
میتونی از convertorهای مختلف استفاده کنی
بعدشم باید از اون ماشینت 3تا بسازی:
یکی سالم
یکی دربه داغون
یکی آتیش گرفته(ترکیده!)

3dmax
16-07-2007, 11:21
سلام
من کلی تکسچر از آجر و دیوار های آجری و کف زمین دارم
اگه می خواین بگین

iman_allahyari_rad
17-07-2007, 12:59
سلام من ایمان و کارم برای تغیرات در دمو بازی وصدا گذاری روی شخصیت هاست اگر کمکی از من نیاز داشتی برای ادی من به نام :abyss_knight2006@yahoo.com در یاهو بفرست من مشتاق دیدن بازی ایرانی هستم.:46: :31:

YAHYA-PRO
18-07-2007, 12:47
سلام من ایمان و کارم برای تغیرات در دمو بازی وصدا گذاری روی شخصیت هاست اگر کمکی از من نیاز داشتی برای ادی من به نام :abyss_knight2006@yahoo.com در یاهو بفرست من مشتاق دیدن بازی ایرانی هستم.:46: :31:

با سلام
آقا ایمان مسئول صدا منم و کار صدا ها تموم شده :31:
ولی اگه میتونی تو کار دوبله کمک کنی حتما با من تماس بگیر
AHSAN_1992M@YAHOO.COM

iman_allahyari_rad
25-07-2007, 14:16
دوستان می توانید از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید کمک بگیرید.

w700
25-07-2007, 18:54
آقا من موبایل بازم ولی اگه بخواهید از هر جا که بگی براتون با google earth نقشه میذارم(فقط برای همکاری با شما دوستان گل)

Soheil-Green
28-07-2007, 02:46
؟؟؟؟؟!!!!
چه ربطی داشت به این تاپیک؟
داری تبلیغ میکنی؟

پارتیزان
30-07-2007, 16:03
اقا یحیی یک برنامه برای ساخت لباس با اموزش بگذار واگر لباس پلیس مخفی را نیز داری برای Cj ان را هم بگذار

با تشکر فروان از شما دوست عزیز:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1:

YAHYA-PRO
30-07-2007, 22:46
اقا یحیی یک برنامه برای ساخت لباس با اموزش بگذار واگر لباس پلیس مخفی را نیز داری برای Cj ان را هم بگذار

با تشکر فروان از شما دوست عزیز:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1:

با نرم افزار TXD WORKSHOP میتونی یکی از لباس های موجود در بازی رو استخراج کنی و با فتوشاپ یا هر نرم افزار دیگه ای اون رو تغییر بدی و بزاری جای یکی از لباس های اصلی بازی :10:
آموزشش هم اینجاست

hormoz72
01-08-2007, 17:18
گروه نمیخواد پیشرفت کنه؟

هنگ کردین رو 16.1؟

Soheil-Green
01-08-2007, 17:47
بابا به خدا کار گروه نخوابیده!!!!!
همه ی بچه ها اینجا مشغوله کارن!
دیگه اینجا پست نمیدن!!
آدرسه سایت:

amin_k700
02-08-2007, 22:39
خیلی وقته منتظریم بابا زودتر.موفق باشید

iman_allahyari_rad
04-08-2007, 13:57
من ایمان هستم به خواطر رفاقت یه سایت می گم بهت آخر حال :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید وقتی وارد می شی به قسمت دانلود می روی و در قسمت دانلود به روی تولس بازی سان آندریاس می
روی و برنامه های بسیاری دارد که می توانی دانلود کنی.نظرت چیه؟
:7::11:

Linux Learner
05-08-2007, 17:12
سلام بچه ها
من اومدم بهتون سر بزنم
چرا اینقدر کند پیش میرین؟

اخه شماها مشکلوتون چیه؟
نمی خوام ضد حال بزنما ولی اگه اینجوری پیش برید نمیرسین
یه دفعه دیدید Gta Iv اومد و Sa منقرض شد
به هر حال اگه جایی گیر کردین و مشکلی داشتید در خدمتم
خدا پشت و پناه تان:40:

Oracle_Eldorado
05-08-2007, 17:40
میگم هنوز کار این بازی تموم نشده ؟ منتظریم ببینیم چیکار میکنیداااااااااااااا.....

p3yman_xl
05-08-2007, 18:43
بابا ای ول!!!:31: امیدوارم یه بازی خیلی توپ بشه.:8:
موفق باشید.

Soheil-Green
06-08-2007, 22:14
بابا چرا نمی فهمید!
گروه داره پیشرفت میکنه!
بزودی هم بازی ساخته میشه:
برید اینجا

iman_allahyari_rad
08-08-2007, 09:01
به نظر من که خیلی خوب کار می کنید از دوستان که در این کار کمک می کنند تشکر می کنم.راستی بازی چند در صد پیشرفت داشته؟:31:

bababozorg
14-08-2007, 12:40
:40::27::27::10::8::21::10:ببخشيد بازي چند درصد پيشرفت کرده اميدوارم زودتر تموم بشه

bahdar
15-08-2007, 13:27
اگر پست اول همین تایپیک را بخوانید می بینید که 16.1 درصد پیشرفت کرده است.

Viren
18-08-2007, 21:58
فقط 16.1 درصد؟
از 100 در صد؟

به نظر ن شما برید تو کار GTA IV بهتره
GTA IV زودتر Release میشه!

pooria_k2
28-08-2007, 04:55
اگه میشه بگین چه جوری به gta san andreas ماشین یا چیزای دیگه اضافه کرد؟؟؟:46:

SH@HIN
02-09-2007, 18:58
باسلام
لطفا هرکی که zmodeler بلده بگه من چند تا سوال دارم اگه کمک کنید ممنون میشم.:20:

mohammadrezams
03-09-2007, 20:41
سلام خدمت اعضاي عزيز انجمن . ببخشيد يه درخواست داشتم اگه ميشه دوباره ماشين پليس رو كه قبلا گذاشته بوديد و ايراني بود دوباره قرار بديد . لطفا اگه ميشه سمند پليس هم قرار بديد . با تشكر فراوان . :20:

Linux Learner
04-09-2007, 23:47
باسلام
لطفا هرکی که zmodeler بلده بگه من چند تا سوال دارم اگه کمک کنید ممنون میشم.:20:

سوالاتو بپرس.
تونستم کمکت می کنم.:5:

sabasistem_co
07-09-2007, 17:24
چرا این تایپیک خوابیده

J A V I D
10-09-2007, 10:07
با عرض معذرت از همون اول مشخص بود اين تاپيك به هيچ جايي نمي رسه اگه يه تاپيك مي زديد و فقط براي بازي ماشين داخلي طراحي مي كردين فكر كنم نتيجه جالب تري داشت !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

hnme_bnd
13-09-2007, 21:02
این تاپیک اصاصی خوابیده از بهمن تا حالا تکون نخورده

Borhan72
19-09-2007, 18:16
كسی ميتونه به من ساختن ماشين رو ياد بده؟
اگر كسي ميتونه تو وبلاگم (تو نظر ها)خبر بده.

M o h a m m a d
21-09-2007, 13:53

گروه ما خودش يه سايت داره براي چي بيايم آويزون يه سايت ديگه بشيم ؟؟؟؟؟؟؟

ماشين ساختن هم به همين راحتي ها نيست

M o h a m m a d
21-09-2007, 13:54
با عرض معذرت از همون اول مشخص بود اين تاپيك به هيچ جايي نمي رسه اگه يه تاپيك مي زديد و فقط براي بازي ماشين داخلي طراحي مي كردين فكر كنم نتيجه جالب تري داشت !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

متاسفانه كاملا اشتباه پيش بيني كردين :5:

Linux Learner
30-09-2007, 12:26
:40:کار کنید.
ان شا الله موفق می شید.:40:
ولی اگه می تونستید تو یه مجتمع دور هم جمع بشید کارتون خیلی سرعت می گرفت.:31:

daeialborz
11-10-2007, 15:07
نمی خواهم دلسردتون کنم ولی نتیجه ای اینجوری پشت کار باد بخوره نسخه بعدی جی تی ای هم می آد و هنوز شما کاری نکرده اید

کچی
07-11-2007, 15:16
امکان میل زدن سیو gta براتون هست

p3140
13-11-2007, 15:32
شما هم كه ثانيه به ثانيه يه سايت ميزنين اخر ما نفهميديم كدوم سايت اصليتونه

M o h a m m a d
21-01-2008, 11:29
من می خوام دوباره این تاپیک رو زنده کنم !!
می خوام دوباره کار رو ادامه بدم !! به طور جـــــــــــــــــــــدی
هرکی هست یاعلی

Soheil-Green
22-01-2008, 10:55
چی شد پس؟
سایتتون پاشید؟
من فکر کردم دیگه کارو تموم کردی
نمیخوام دل سردت کنما ولی دیگه خیلی دیر شده
چند وقت دیگه GTA IV هم میاد اونوقت دیگه کسی زیاد San Andreas بازی نمی کنه

YAHYA-PRO
25-01-2008, 11:30
من می خوام دوباره این تاپیک رو زنده کنم !!
می خوام دوباره کار رو ادامه بدم !! به طور جـــــــــــــــــــــدی
هرکی هست یاعلی

آقا محمد چه عجب شما کجا و اینجا کجا :31:
در مورد ادیت بازی تا وقتی از اسکریپتها چیزی نمیدونیم ادیت بازی بی معنیه بازی بدون مرحله که بدرد نمیخوره :41:

amirala7
28-01-2008, 17:59
من تمام ماشین ها رو تغییر دادم و همش هم کار می کرد یکدفعه که وارد بازی شدم دیدم توی خیابان ها هیچ ماشینی نیست چه کنم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

majid_sd2009
03-02-2008, 13:13
چی شده بهتون بر خورد
دوباره شروع به کار کردین دیدین ما هم داریم چندتا چیز آشغال میزاریم فکر کردین اذتون جلو میزنیم
اما شما بدون میرمحمد هیچی نیستید

YAHYA-PRO
03-02-2008, 18:03
چی شده بهتون بر خورد
دوباره شروع به کار کردین دیدین ما هم داریم چندتا چیز آشغال میزاریم فکر کردین اذتون جلو میزنیم
اما شما بدون میرمحمد هیچی نیستید
کل کار ها رو اون انجام میداد به اسم شما تموم می شد
احترام شما و تمام دوستان دیگه واجبه ولی .....
آقا مجید من فکر نمیکردم شما همچین آدمی باشین :41:
چی بهمون بر بخوره ؟؟؟ :5:
با چند تا چیز آشغال که نمیتونید از ما جلو بزنید :31:
ما که هیچ ادعایی نداشتیم و با بودنش هم هیچی نبودیم
راستی بهتر بدونی میر محمد بود که یه دفعه رفت فکر کنم درس داشت :31:

majid_sd2009
04-02-2008, 09:57
احترام شما و تمام دوستان دیگه واجبه ولی .....
آقا مجید من فکر نمیکردم شما همچین آدمی باشین :41:
چی بهمون بر بخوره ؟؟؟ :5:
با چند تا چیز آشغال که نمیتونید از ما جلو بزنید :31:
ما که هیچ ادعایی نداشتیم و با بودنش هم هیچی نبودیم
راستی بهتر بدونی میر محمد بود که یه دفعه رفت فکر کنم درس داشت :31:ببخشید من منظوری نداشتم
فقط می خواستم بگم ما تا 10سال دیگه هم به پای شما نمیرسیم فقط فکر کنم با لهن تند گفتم
منظورم از بهتون بر خورد یعنی اینکه شما دیدید که ما شروع به کار کردیم و گفتید دوباره شروع کنیم که پوز اینا رو بزنیم
از اون حرف دیگه که گفتم ناراحت نشین من منظوری نداشتم مگه چی گفتم گفتم آقا میر محمد سر دستون هست و از همه شما بیشتر چیزی حالیش بود اگه اون نباشه فکر کنم تاپیکتون لنگ باشه همین

YAHYA-PRO
04-02-2008, 10:52
ببخشید من منظوری نداشتم
فقط می خواستم بگم ما تا 10سال دیگه هم به پای شما نمیرسیم فقط فکر کنم با لهن تند گفتم
منظورم از بهتون بر خورد یعنی اینکه شما دیدید که ما شروع به کار کردیم و گفتید دوباره شروع کنیم که پوز اینا رو بزنیم
از اون حرف دیگه که گفتم ناراحت نشین من منظوری نداشتم مگه چی گفتم گفتم آقا میر محمد سر دستون هست و از همه شما بیشتر چیزی حالیش بود اگه اون نباشه فکر کنم تاپیکتون لنگ باشه همین

مجید جان مگه ما چیکار کردیم که نمیتونی به ما بررسی واقعیت اینه که گروه ما چون افراد متخصص داشت تونست کارش رو شروع کنه ولی از اونجایی که تنها 1% این کارا به مرحله ی آخر میرسه ما هم از هم پاشیدم :31:
اصلا نمیدونم چطوری شد که محمد اون پست و داد و رفت
ببین آقا مجید اگه از اول تایپک رو دیده باشین متوجه میشین که میر محمد تازه وسطای کار اومد تازه خود من ایشون رو دعوتش کردم بیاد تو گروه و گرنه فکر نمیکنم ایشون اصلا متوجه وجود گروه ما میشد و فکر نمیکنم تا اون موقع که میر محمد اومد کار ما لنگ بوده باشه :46:
البته در مهارت میر محمد هم شکی نیست :10:
حالا میگم نکنه فامیل میر محمد باشی :31:

majid_sd2009
06-02-2008, 20:12
مجید جان مگه ما چیکار کردیم که نمیتونی به ما بررسی واقعیت اینه که گروه ما چون افراد متخصص داشت تونست کارش رو شروع کنه ولی از اونجایی که تنها 1% این کارا به مرحله ی آخر میرسه ما هم از هم پاشیدم :31:
اصلا نمیدونم چطوری شد که محمد اون پست و داد و رفت
ببین آقا مجید اگه از اول تایپک رو دیده باشین متوجه میشین که میر محمد تازه وسطای کار اومد تازه خود من ایشون رو دعوتش کردم بیاد تو گروه و گرنه فکر نمیکنم ایشون اصلا متوجه وجود گروه ما میشد و فکر نمیکنم تا اون موقع که میر محمد اومد کار ما لنگ بوده باشه :46:
البته در مهارت میر محمد هم شکی نیست :10:
حالا میگم نکنه فامیل میر محمد باشی :31:
ببخشید غلط کردم
دیگه هیچی نمی گم هر چی شما بگید:11::11:
یک چیزی اگه میشه بگید چطوری از 3d max فایل dffاکسپرت کنم
اگه جواب دادید یعنی اینکاره هستید اگه جواب نداید یعنی بلد نیستید
جمله بالا رو از دستی گفتم تا شما تحریک بشید و جواب بدید:31::31:
ولی میدونم همتون بلدین و به من یاد نمی دید:21::21::27:

dear_2007
07-02-2008, 20:32
سلام
یکی لینک gta 5 بده

YAHYA-PRO
08-02-2008, 16:47
ببخشید غلط کردم
دیگه هیچی نمی گم هر چی شما بگید:11::11:
یک چیزی اگه میشه بگید چطوری از 3d max فایل dffاکسپرت کنم
اگه جواب دادید یعنی اینکاره هستید اگه جواب نداید یعنی بلد نیستید
جمله بالا رو از دستی گفتم تا شما تحریک بشید و جواب بدید:31::31:
ولی میدونم همتون بلدین و به من یاد نمی دید:21::21::27:

این چه حرفیه میزنی مگه من چی گفتم ؟؟؟ :21:
این که خیلی آسونه اول این پلاگین رو برای تریدی مکس بگیر بعدش I/O (وارد کن & خروجی بگیر :31:)

اینم آموزش تصویری تو یوتاب

راستی شما تا حالا کی از من سوال پرسیدی و جواب نگرفتی ( این قدر چاخان نکن میدمت لولو بخوردت ها )

How to Install & Run؟؟؟:
=====================
** If you want to use the new 'GTA Material', place the
'GTA_Material.ms' in %Max%\scripts\Statrup\ folder

REMOVE my old 'DFFin_Fn.ms' and 'DFFout_Fn.ms' form your scripts folder

Put these 'saDFFin_Fn.ms' and 'saDFFout_Fn.ms' into:
%Max%\scripts\GTA_Tools\ folder

You can place 'SA_DFF_IO_beta.ms' in anywhere, this is the only script
you have to run manually.

In Max menu->MAXScript->run script...->select 'SA_DFF_IO_beta.ms'

How to Export:
==============
To use this beta you should have this in mind:
For all SA vehicle DFF(others I don't know). You need to have
collision file(COL3/COLL) ready before use my exporter script!

- It could be COL3 form original SA DFF. Or
- Single COLL file from GTA3/VC/your own. But the shadows didn't
look right! What I mean a 'Single COLL file' is a *.col contains
only 1 COLL inside. You can use my 'COL IO' import the COL to MAX
^^^^^^^^^^^^^
and SaveAs to a 'Single COLL file'.

Now fire up you Max and import/create your vehicles. Be aware that
the SA vehicles have different dummies from GTA3/VC. so you might
need to delete/add new dummies. BE CAREFUL about the HIERARCHY link
are DIFFERENT as well.

Ready to export? Run my SA_DFF_IO_beta script. In the export rollout
check the SA(green) button, 'MMC'(which allow color change ingame)
and press 'COL3 Model' to select collision file. You can either choose
DFF or COL, see above! Press 'Export DFF'اینا تو ردمی بود :10:

MohammadZero
12-02-2008, 04:57
يحيي من 1سال پيش به تو گفتم آموزشي از ماشين سازي به من بد بخت فلاكت زده بده ديگه رفتي پشت شرت رو نگاه نكردي آخه چرا!

محمد گل
12-02-2008, 23:13
سلام
گرافیک دو بعدی ، سه بعدی ، فلش و انیمشین در خدمتم

majid_sd2009
16-02-2008, 08:49
این چه حرفیه میزنی مگه من چی گفتم ؟؟؟ :21:
این که خیلی آسونه اول این پلاگین رو برای تریدی مکس بگیر بعدش I/O (وارد کن & خروجی بگیر :31:)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم آموزش تصویری تو یوتاب

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی شما تا حالا کی از من سوال پرسیدی و جواب نگرفتی ( این قدر چاخان نکن میدمت لولو بخوردت ها )

How to Install & Run؟؟؟:
=====================
** If you want to use the new 'GTA Material', place the
'GTA_Material.ms' in %Max%\scripts\Statrup\ folder

REMOVE my old 'DFFin_Fn.ms' and 'DFFout_Fn.ms' form your scripts folder

Put these 'saDFFin_Fn.ms' and 'saDFFout_Fn.ms' into:
%Max%\scripts\GTA_Tools\ folder

You can place 'SA_DFF_IO_beta.ms' in anywhere, this is the only script
you have to run manually.

In Max menu->MAXScript->run script...->select 'SA_DFF_IO_beta.ms'

How to Export:
==============
To use this beta you should have this in mind:
For all SA vehicle DFF(others I don't know). You need to have
collision file(COL3/COLL) ready before use my exporter script!

- It could be COL3 form original SA DFF. Or
- Single COLL file from GTA3/VC/your own. But the shadows didn't
look right! What I mean a 'Single COLL file' is a *.col contains
only 1 COLL inside. You can use my 'COL IO' import the COL to MAX
^^^^^^^^^^^^^
and SaveAs to a 'Single COLL file'.
the SA vehicles have different dummies from GTA3/VC. so you might
need to delete/add new dummies. BE CAREFUL about the HIERARCHY link
are DIFFERENT as well.

Ready to export? Run my SA_DFF_IO_beta script. In the export rollout
check the SA(green) button, 'MMC'(which allow color change ingame)
and press 'COL3 Model' to select collision file. You can either choose
DFF or COL, see above! Press 'Export DFF'
اینا تو ردمی بود :10:
سلام خیلی ممنون
ولی من فکر نکنم بتونم چیز زیادی برای بازی بسازم راستی یک بازی جای خونه ما اومده یک سی دس هست
مال شرک بارسا گیم روش نوشته gta5.9999که رو جعبش نوشته ماشینهای ایرانی مراحل جدید و......
می خواستم بدونم کار شماست اگر کار شماست برم بخرم
اگه سیدی رو دادین به بازار من مشتریشم
به این آقا محمد بگو :(البته اگه اون سی دی مال شما نیست)سریع کارشو تموم کنه بده به بازار چون بعید می دونم چند ماه دیگه کسی اینارو بخره!!!!!!!!!!!!!!!:20:
از من گفتن بود یا لااغل شما که نمی خواین بفروشین بزارین اینجا ماهم حال کنم

Danoosh Pichgahe
16-02-2008, 15:32
منم GTA Danoosh City رو ساختم و با این سایت نسبتاً اون رو مشهور کردم؛ هر کاری داری من در خدمتم...

rezapassword
20-02-2008, 19:19
منم بیام تو گروهتون ؟
تخصص مورد نیاز شما : تری دی مکس

majid_sd2009
21-02-2008, 12:18
منم بیام تو گروهتون ؟
تخصص مورد نیاز شما : تری دی مکس
شما مگه خودتون عضو گروه دیگه ای نیستید؟
ولش کن اینا که فکر نکنم گروه رو تشکیل بدن:41::41::41::41:

majid_sd2009
21-02-2008, 12:21
:31::31::18::18::18::11::11:بچه ها یه سر به اینجا بزنید!!!!!!!!!!!!!
حتما سر بزنید:31:

befermatooo
24-02-2008, 16:14
بچه ها کی این بازی آماده میشه اگه میشه زمان تقریبی اون را اعلام کنید

aRThaS_08
24-02-2008, 17:02
befermatooo جان این بازی فعلا خوابیده و فکر نکنم آماده بشه

Danoosh Pichgahe
24-02-2008, 21:36
راست میگه!!

mirmohammad
24-02-2008, 22:03
سلامممممممم به همه بچه باحالا ی تایپیک.
یحیی جان کجا بودی یک مدت ... ( این چند وقته بدجوری واسه من گذشت واسه جی تی ای . همنطوری که می دونی یک سری آدم که نمیشه گفت کارهارو ورداشتن دزدیدن بدون منبع ... یک سری که هرچی می خواستن بههممون گفتن . یک مدت داشتم با این مشکلات مقابله می کردم که اینترنتم به مدت 3 ماه قطع شد و من هم از همه موندم عقب و حالا هم همه داران توی سایت داران فقط عضو می شن و هیچ چیزی و کاری هم نمی کنن. منظورم : persian-gta.org هستش.)
بای

YAHYA-PRO
26-02-2008, 15:09
سلامممممممم به همه بچه باحالا ی تایپیک.
یحیی جان کجا بودی یک مدت ... ( این چند وقته بدجوری واسه من گذشت واسه جی تی ای . همنطوری که می دونی یک سری آدم که نمیشه گفت کارهارو ورداشتن دزدیدن بدون منبع ... یک سری که هرچی می خواستن بههممون گفتن . یک مدت داشتم با این مشکلات مقابله می کردم که اینترنتم به مدت 3 ماه قطع شد و من هم از همه موندم عقب و حالا هم همه داران توی سایت داران فقط عضو می شن و هیچ چیزی و کاری هم نمی کنن. منظورم : persian-gta.org هستش.)
بای

سلام
من کجا بودم یا شما ؟؟؟ :20:
آره جریان رو از رضا شنیدم و یه چیز جالب اینکه من اون شخص رو قبلا ادد کرده بودم همینطوری بهش گفتم یه آدم نامردی وسایل ساخت بچه های ما رو دزدیده و داده بیرون یارو گفت فکر کنم منو میگی چون اون سیدی کار من هست ولی کاملا با اجازه ی سازندهاش بوده که حالا هم این همه سر و صدا میکنن!!! حالا دقیقا جریان چیه شما گفتی از ماشینها استفاده کنه ؟؟؟

mirmohammad
26-02-2008, 21:49
سلام
من کجا بودم یا شما ؟؟؟ :20:
آره جریان رو از رضا شنیدم و یه چیز جالب اینکه من اون شخص رو قبلا ادد کرده بودم همینطوری بهش گفتم یه آدم نامردی وسایل ساخت بچه های ما رو دزدیده و داده بیرون یارو گفت فکر کنم منو میگی چون اون سیدی کار من هست ولی کاملا با اجازه ی سازندهاش بوده که حالا هم این همه سر و صدا میکنن!!! حالا دقیقا جریان چیه شما گفتی از ماشینها استفاده کنه ؟؟؟

نه بابا اینطوری نیستش.
قرار بود که ما بعضی کار هارو که واسه دانلود از قبل گذاشته بودیم رو به ایشون بفروشیم ( فقط دانلودی ها رو ) ایشون رفت سی دی رو تکثیر کرد و پولی هم نداد و حتی منبع هم معرفی نکرد. ( کلا همه ایرانی ها ... ) حالا من کاری با این کار ندارم دیگه تصمیم گرفتم که دیگه کار هامو به صورت دانلود بگذارم و کسی هم که دانلود کنه و بخواهد بفروشه ازش شکایت کنم که نمی دونم چه طوری می تونم این کارو انجام بدم.
( از این آدم های ... توی ایران خیلی زیاد پیدا میشه) بازم بچه های با مرام این تایپیک که نرفتن بازی رو تکثیر کنند.

البته بازی هم نمیشه گفت ...

majid_sd2009
04-03-2008, 12:52
خوب شما نباید به این سرعت به کسی اعتماد می کردید و همه کارهاتون رو در اختیارش بگذارید
شما اگه میرفتین و برای بازی تون مجوز می گرفتین این اتفاقات نمی افتاد و می تونستید به راحتی ازش شکایت کنید
حالا این یارو کی بوده ؟ اسمشو بگو ما هم بفهمیم.
یک سیدی هم بارسا گیم زده اون چی مال شما نیست؟
یکی دیگه هم داره اینترنتی بازی رو میفروشه تو مشهد
لینگشو صفحه پیش زدم.اگه بخواین میتونم برم ببینم کی هست چون من تو مشهدم
ولی فکر کنم اگهیش از تو سایت آفتاب پاک شده!

aRThaS_08
04-03-2008, 16:04
بله منم دیدم و خریدم اون فارسیه برای من تو مرحله بلک پروجکت گیر میکنه و من مجبور شدم برم یه زبون اصلی بخرم

Danoosh Pichgahe
06-03-2008, 14:25
خب حالا اسمش چیه؟
جالبه یه کپی رایت اینقدر دردسر ایجاد می کنه در ضمن من دیگه ماشین های خارجی رو میگم "ویرایش"میکنم و کلمه "ساختم" دیگه به کار نمی برم تا دیگه موضوع اون بنز درست نشه.

aRThaS_08
06-03-2008, 16:08
اولش مینویسه از سری بازیهای VNVGames بعد هم این عکس میاد

sotude
06-03-2008, 18:43
کسی اینجا هست؟:10::10:

pejmangame
07-03-2008, 01:44
سلام ايول يان كار را به اخر برسونيد

mirmohammad
11-03-2008, 18:54
من به شخصه از همتون دعوت میکنم که هر کاری که در این سایت می زارین توی سایت persian-gta.org هم بگذارید تا این سایت بتونه کار های شما رو در آرشیو خودش داشته باشه...
1 نکته دیگه این سایت هم مال من نیست فقط مدیریتش دسته منه و رضا و محمد و ... و هیچ تبلیغاتی هم انجام نمی دم. فقط معرفی می کنم.

Linux Learner
22-03-2008, 02:31
به به برو بکس gta tehran!!!!!
کارا رو خوابوندین دیگه؟!
اگه بخوای تا پایان 2008 همینطور وعده بدید و حرف بزنید، gta tehran در بیا نیست!
محمد جان هم که میاد یه چیزی میگه بعد میره!
راستی محمد الآن که دیگه درس نداری، چرا نیستی؟
چطور نام کاربری خودتو عوض کردی؟

بجای این دست دست کردنا بگردید دنبال یه اسکریپ نویس!!!!

playstation 3
23-03-2008, 19:19
همش فيكه فيك

majid_sd2009
28-03-2008, 17:56
]اینم سمند جدید
با بدبختی تا اینجا پیش رفتم
کار بعدی بعد از این tسمندLX وسورن
:18::18::18::18::18::18:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/quote]

امضا ام را بخونین
29-03-2008, 21:14
اینم سمند جدید
با بدبختی تا اینجا پیش....
اون فایل سمند که قفل بود؛لطفا چگونه باز کردنش رو توضیح بده
در ضمن به تمامی افراد بگم که من "دانوش پیچگاه" هستم...برای اتلاعاط بیشتر امضا یم را بخونین»»

behdeh3000
30-03-2008, 20:44
ماشین ریو ویرایش شده توسط :محمد گودرزی
Behdeh3000
خیلی جالب نشده دیگه ببخشید
اگه خواستید بگید بزارم
راستی عقبش هم یکم کار داره

majid_sd2009
01-04-2008, 14:51
دیدم تاپیک صوت کور شده گفتم کار جدیدم رو بزارم من برای این کار 6 روز وقت صرف کردم و حداقل روزی 9 ساعت داشتم روش کار می کردم تا این شده.البته هنوز کامل نیست و هنوز نقص هایی داره که در ورژن بعدی برطرفش می کنم.
اینم عکسش

اینم خودش برای دانلود :
دوباره تاکید می کنم استفاده غیر قانونی ازش نشه .
فکر فروش رو هم از سرتون بیرون کنید (با شما ها نیستم ها با کسانی هستم که میان این کارها رو می کنن مثل شرکت.....گیم).
الان شما فکر می کنید چرا گروه جی تی ای تهران ادامه نمی دن به خاطر اینکه یک نفر کل چیزهایی رو که ساختن زده رو سی دی و فروخت،ه کی دیگه می آد از اونا بخره.
با حجم 1 مگابایت.
لینگ غیر مستقیم کد:

لینگ مستقیم: کد:

اینم پسورد: کد:

aRThaS_08
01-04-2008, 15:12
مجید میتونی اون آفتابگیرها که براش گذاشتی رو برداری ؟ چون اونطوری خیلی ضایع شده

وحيد پنجعلي
04-04-2008, 02:21
ایجاد پچ کلی = M O H A M M A D

وضعیت : در حال کار به روی شخصیت و ساختمان

مراحل بعد‌:
شخصیت ها
مپ و شهر
مراحل بازی
منو ها

مراحل گذشته : ماشین ها ،

لصفا اين برنامه هارو اپلود كنيد و بگذاري تروخدا شمارو التماس مي كنم

esi_zholly
04-04-2008, 15:18
majid_sd2009 جون این سمندت رو به نظر من قسمت پایین بدنه یعنی از زیر شیشه های رو یکم لاغرتر بگیری بهتره اینجوری یکم ببو گلابی شده :27: کارتم خیلی درسته داداش دمت غیژژژژژژژژژژژژژژژ . . ...:31:

وحيد پنجعلي
05-04-2008, 18:36
اقا من برنامه اي ميخوام براي ساخت ساختمان و چيز هايي مثل سطل اشغال در gta5:10:

majid_sd2009
07-04-2008, 21:47
اقا من برنامه اي ميخوام براي ساخت ساختمان و چيز هايي مثل سطل اشغال در gta5:10:
با با جان صد بار گفتم برنامش زدمودلر هست و هزار بار تو تمام تاپیکها گذاشتند

Rohallah_tavakoli
07-04-2008, 21:53
با عرض خسته نباشی خدمت طراحان .............. این بازی آخرش کی عرضه میشه!!!!؟؟؟؟؟؟:41::41:

Masterpiece
08-04-2008, 11:20
احتمالا واسه ps4 منتشر میشه

majid_sd2009
11-04-2008, 22:14
احتمالا واسه ps4 منتشر میشه
دیگه قرار نشد مسخره کنید
بعدشم کسانی که این بازی رو درست می کردند دیگه اینجا نمیان
شما می تونید این بازی رو از بیشتر مغازه ها بخرید البته من خودم که ندیدم ولی میدونم که سیدیش تو بازار هست

mirmohammad
12-04-2008, 09:14
من هم می گم نخرید چون اون سی دی مال ما نیست .....

don mohsen
14-04-2008, 15:25
اگه مي شه نقش اول رو tommy gta4بزاريد

براتون از مشهد دعا مي كنم....

Masterpiece
15-04-2008, 03:53
ببخشید قصد توهین نداشتم
موفق باشین

mirmohammad
15-04-2008, 18:39
با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز
در صورتیکه بازی از گرافیک و استحکام لازم در ساخت و طراحی برخوردار باشه ، من می تونم با کمک یک گروه فوق حرفه ای از گوینده های رادیو و تلویزیون که در حالت عادی قرار داد های نجومی می بندند، کیفیت بازی را تا حد فوق العاده و غیر قابل مقایسه ای بالا تر ببرم . در صورت نیاز ایمیل arayanaria@gawab.com پاسخگوی سوالات شما دوستان عزیز خواهد بود

دوست عزیز و دوستان عزیز اگر دوست دارید با ما همکاری کنید .
فقط از این طریق :
که بار ها گفته شده ...

FerineFast
30-05-2008, 22:30
میر محمد جان خسته نباشی ! نا امید نشیو .... ( سر بعضی موضوع هایی در مورد پخش و اینا بود )
یادت باشه ما پشتتیم - قول می دم اگه این تابستون کارش رو تموم کنید فروش توپی بکنه .

مخلص - یه دوست

FerineFast
12-06-2008, 15:21
بچه ها برنامتون برای این تابستون چیه ؟!

ali_gamer
27-06-2008, 21:28
اگه مي خوايد بازي بسازيد چرا از فايل gta3 . 4 .5 كمك مي گيريد
داريد اونا رو تغيير مي ديد مي گيد مي خوايد بازي بسازيد بهتره بگيد مي خوايد گند بزنيد به بازي هاي قبلي اسمشم بزاريد tehran
gta

A-Perspolis
20-07-2008, 11:46
سلام كارتون خيلي عاليه متشكر فقط چرا پيشرفتتون اينقدر كنده؟البته مي دونم سخته ولي خوب

djelyas2006
20-07-2008, 20:41
فکر کنم خیلی طول کشید این بازی جی تی ای تهران شما....

gladiator group
23-07-2008, 09:36
آقا من هم اگه کارتون جدی باشه هستم!!!

من تو ضمینه گرافیک و مدلینگ هستم........

king of the kings
25-07-2008, 01:00
Gta Tehran چی شد؟

king of the kings
28-07-2008, 10:06
کسی نیست جوابمو بده

king of the kings
28-07-2008, 10:07
این تاپیک بسته شده!!!!!!!!!!!!

king of the kings
28-07-2008, 10:07
هر وقت باز شد به ما خبر بدید !!!!!

king of the kings
28-07-2008, 10:08
gta tehran کسی برای دانلود نمیزاره؟

king of the kings
28-07-2008, 10:10
:8:gta tehran کسی برای دانلود نمیزاره؟

king of the kings
28-07-2008, 10:11
اقا مجید شما پراید دو نمیزاری؟

king of the kings
28-07-2008, 10:12
اینجا چه قدر صوت و کوره؟

king of the kings
28-07-2008, 10:13
کسی چیزی برای دانلود نمیزاره؟

king of the kings
28-07-2008, 10:16
این تاپیک مثل اینکه بسته شده!!!

king of the kings
04-08-2008, 20:41
کسی نیست جواب بده؟

king of the kings
04-08-2008, 20:43
این تابیک بسته شده؟

king of the kings
04-08-2008, 20:43
این تابیک بازه اصلآ؟؟؟؟؟؟؟؟

king of the kings
04-08-2008, 20:44
gta ساخته شده؟؟؟؟

king of the kings
04-08-2008, 20:45
اینجا کسی نیست جواب بده؟

king of the kings
04-08-2008, 20:46
این تابیک بازه اصلآ؟

king of the kings
04-08-2008, 20:46
بابا چرا جواب نمیدین؟

Mohsen EA
04-08-2008, 22:42
آقا اينقدر اسپم نديده عزيز

Mohsen EA
04-08-2008, 22:44
بعدش مگه شما اينترنتتون 2 گيگه كه اينقدر بخواي دانلود كني حجم بازي حدود 9 . 10 گيگه چطوري مي خواي دانلود كني

SnoWall
06-08-2008, 18:06
من زیاد توی ساخت بازی مهارت ندارم ولی یک سایت میشناسم که شاید یک سری اطلاعاتش بهتون کمک کنه مثلا:

. گوشی I Phone یا یک سری پک لباس و خیلی چیزهای دیگه...

Mohsen EA
06-08-2008, 19:05
من زیاد توی ساخت بازی مهارت ندارم ولی یک سایت میشناسم که شاید یک سری اطلاعاتش بهتون کمک کنه مثلا:

. گوشی I Phone یا یک سری پک لباس و خیلی چیزهای دیگه...

دستت درد نكنه ولي فكر كنم اينا بخوان خودشون درست كنن

king of the kings
10-08-2008, 21:13
بعدش مگه شما اينترنتتون 2 گيگه كه اينقدر بخواي دانلود كني حجم بازي حدود 9 . 10 گيگه چطوري مي خواي دانلود كني
من ميتونم دانلود كنم

امین گرامی
13-08-2008, 21:37
سلام.

دوستان کسی میتونه اون سمند اقا مجید را در صفحه ی 145 هستش را یه جای دیگر آپلود کنه؟

امین گرامی
13-08-2008, 21:38
خواهش مندم زودتر آپلود کنید.

امین گرامی
14-08-2008, 18:52
کسی به اینجا سر میزنه؟

Armin 2008
14-08-2008, 23:07
این تاپیک شده جایی برای spamming کسی بدونه جوابتو می ده دیگه.یعنی چی
کسی به این جا سر می زنه .
محسن جان رسیدگی شود بهتره این تاپیک قفل بشه و بقیه بحث ها اونجا دنبال بشه چون دیگه گروهی بر روی gta tehran کار نمی کنه و بحث ها عمومیه.

behzad1374
17-08-2008, 17:27
اينجا ديگه خبري از gta نميشه به تاپيك اديت و پچ براي gta sanandreas بريد اونا خيلي كار هاي با حال تري نصبت ب اينا ميكنن.:5::46:

Moh3en_DDD
18-08-2008, 14:35