مشاهده نسخه کامل
: كلوپ v3i,v3x
anti_girl
26-11-2007, 21:21
سلام قول دادید یه مدیا پلیر بذارین من وقتی گوشیمو میبندم دیگه آهنگ پخش نمیکنه ضمنا روش نصب اونو هم بگین ممنون .
منم دنبال همون چيزي هستم كه مستانه هست
البته پليرهاي مختلفي دارم ولي v3i باز نميكنه و يا خيلي كند باز ميشه
ممنون منتظريم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشكلي بود بگين كه كمك كنم
بايد ببخشيد كه نتونستم زود تر بزارم
روش نصب:
connection> usb settings> memory card
اول اين عمل رو انجام بدين وبعد گوشي رو به كامپيوتر وصل كنين
سپس فايل رو كه دانلود كردين در فولدري به نام kjava كپي كنين
نكته:( اين فايل شايد مخفي باشد و بايد اون رو ظاهر كنين اگه نبود)
حالا گوشي رو از pc قطع كنين و مسير زير رو دنبال كنين
game & apps> install new
و حالا فايل رو نصب كنين
موفق باشين
beckham7
26-11-2007, 22:01
در تکمیل فرمایشات antigirl عزیز بگم این برنامه یه سری اسکین بسیار زیبا هم داره عیبشم اینکه با درب بسته اجرا نمیشه بعدشم فقط mp3 ساپورت میکنه
beckham7
26-11-2007, 22:05
در ضمن نمیدونم antigirl جان فایلو با چه پسوندی گذاشتن فقط اگه پسوندش zip هست خارجش کنید وهمون فایل بدست اومده که پسوندش jar هست رو همنطور که antigirl عزیز گفتن انجام بدید اگه هم خودش jar هست دیگه لازم نیست از اون حالت خارجش کنید
mastaneeh
27-11-2007, 00:10
سلام آنتی گرل جان بابت زحمت آپلود فایل مدیای پلیر ممنون من نصب کردم اجرا هم شد ولی متسفانه فایلهای آهنگ تو گوشی رو پیدا نمیکنه و پلی لیست خالیه چه کار کنم؟تشکر
golmohammadi
27-11-2007, 02:39
سلام آنتی گرل جان بابت زحمت آپلود فایل مدیای پلیر ممنون من نصب کردم اجرا هم شد ولی متسفانه فایلهای آهنگ تو گوشی رو پیدا نمیکنه و پلی لیست خالیه چه کار کنم؟تشکر
منم همين مشكل را دارم
فايلها اد نميشوند
چيكار بايد كرد ؟
وقتي ميخوام play list درست كنم بعد از زدن add هيچ اتفاقي نميفتد يعني اون پوشه مربوط به اهنگ يا ويدئو هيچكدوم را نشون نميده
BARAN BARAN
27-11-2007, 07:24
با سلام. گوشي V3x من ضبط مكالمه نداره ايا با فلش كردن مشكلش حل ميشه .......... لطفا يكي كمك كنه.
anti_girl
27-11-2007, 12:28
با سلام. گوشي V3x من ضبط مكالمه نداره ايا با فلش كردن مشكلش حل ميشه .......... لطفا يكي كمك كنه.
سلام
تا اونجا كه من اطلاع دارم نه نميشه مكالمات رو ضبط كرد
anti_girl
27-11-2007, 12:30
با تشكر از مجتبي گل كه مطالب ناقص من رو تكميل كرد
و با عرض معذرت از دوستان گل بازم سعي ميكنم كه يكي ديگه واستون بزارم
anti_girl
27-11-2007, 12:40
اينم يكي ديگه
اميد وارم كه با اين يكي مشكلي نباشه
anti_girl
27-11-2007, 12:44
راستي يه چيزه ديگه يادم رفت
دوسته عزیز احتمالا شما باید firmware گوشیتون رو عوض کنید تا این قبیل برنامه ها که
نیاز به دسترسی به حافظه رو دارند رویه گوشیتون نصب بشه. تنها راهش همینه.
اينو يادم رفته بود الان يادم اومد
منظور از firmware همون فلش هست اطه خواستين اين كار رو بكنين بطين تا نرم افزار و اموزش رو واستون بزارم
golmohammadi
27-11-2007, 13:48
اينم يكي ديگه
اميد وارم كه با اين يكي مشكلي نباشه
اين برنامه را خود گوشي داره
اصلا يه دكمه داره براي همين برنامه
اما هيچي باز نميكنه
در ضمن من تازه فلش اورجينال را ريختم
اگر با فلش حل بشه لطفا اون فلش را معرفي كنيد
anti_girl
27-11-2007, 21:38
اره بايد با فلش درست بشه اما با پكي كه هك شده باشه
مدل گوشي به همراه ورژن بوت لودر رو بگو تا كمك كنم
mastaneeh
27-11-2007, 22:35
سلام ضمن تشکر بخاطر وقتی که میذارین.نه ورژن گوشی رو میدونم نه بوت لودر از کجا باید بفهمم؟ضمنا آموزش فلش رو هم بذارین به همراه برنامه مربوطه ممنونم.گوشی من v3i
Corvette
27-11-2007, 22:47
اين برنامه را خود گوشي داره
اصلا يه دكمه داره براي همين برنامه
اما هيچي باز نميكنه
در ضمن من تازه فلش اورجينال را ريختم
اگر با فلش حل بشه لطفا اون فلش را معرفي كنيد
ببینید دوسته عزیز برایه اینکه به برنامه هایه جاوا اجازه ی دسترسی به حافظه را بدین باید رویه سیستم عامله
گوشیتون دستکاری کنید. یا یک فلشه کامل. به طوره معمول این کار ممکن نیست.
Corvette
27-11-2007, 22:52
سلام ضمن تشکر بخاطر وقتی که میذارین.نه ورژن گوشی رو میدونم نه بوت لودر از کجا باید بفهمم؟ضمنا آموزش فلش رو هم بذارین به همراه برنامه مربوطه ممنونم.گوشی من v3i
سلام عزیز. کلید هایه # و * و قرمز رو به ترتیب نگه دار تا گوشیت بیاد رویه بوت لودر. از اونجا مشخصات رو
ببین. برایه سیستم ورژنه گوشی هم برو به setting و phone status . از اونجا s\w , ... رو چک کن. اینم
آموزشه فلشه بخون . عجله هم نکن.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
beckham7
27-11-2007, 23:56
سلام
یه سوال
چرا بعضی عکسها که سایزشون بزرگه رو نشون نمیده عکسی که خود گوشی میندازه رو نشون میده ولی یه عکس دیگه کپی کنی نه چرا؟البته با همون اندازه ایا محدودیت داره؟ که داره چقدره؟ یعنی تا چه سایزی رو با v3x میشه دید ؟
زیاد توجه نکردم ولی فک کنم بعضی عکسه با سایز کوچیک رو هم نشون نمیده
bmp هم که اصلا
golmohammadi
28-11-2007, 11:17
ببینید دوسته عزیز برایه اینکه به برنامه هایه جاوا اجازه ی دسترسی به حافظه را بدین باید رویه سیستم عامله
گوشیتون دستکاری کنید. یا یک فلشه کامل. به طوره معمول این کار ممکن نیست.
ميشه اين دستكاري را به ما هم بگين ؟
يا اون فلشي را كه مشكلو حل ميكنه بگي تا فلش كنيم ؟
Corvette
28-11-2007, 23:49
سلام
یه سوال
چرا بعضی عکسها که سایزشون بزرگه رو نشون نمیده عکسی که خود گوشی میندازه رو نشون میده ولی یه عکس دیگه کپی کنی نه چرا؟البته با همون اندازه ایا محدودیت داره؟ که داره چقدره؟ یعنی تا چه سایزی رو با v3x میشه دید ؟
زیاد توجه نکردم ولی فک کنم بعضی عکسه با سایز کوچیک رو هم نشون نمیده
bmp هم که اصلا
سلا آقا مجتبی. بله درست میگین. نهایت سایز هم فکر کنم همون 1200 * 1600 باشه. ندیدم کسی این سوال
رو مطرح کنه. یه تحقیقه کوچیک میکنم ببینم راهی داره.. البته فکر نمی کنم! اما اگر راهی بود همینجا مطرح
می کنم:12:
Corvette
28-11-2007, 23:54
ميشه اين دستكاري را به ما هم بگين ؟
يا اون فلشي را كه مشكلو حل ميكنه بگي تا فلش كنيم ؟
بله عزیز حتما. آموزشه ساختنه ریفلش توسط آقا ناصر تو سایته p 3 0 m o b هستش.
اما در مورده مانستر پک شما ورژنه بوت لودرت رو بگو تا یه مانستر پک با این قابلیت البته اگر بود برات پیدا کنم
عزیز.:12:
golmohammadi
29-11-2007, 00:16
بله عزیز حتما. آموزشه ساختنه ریفلش توسط آقا ناصر تو سایته p 3 0 m o b هستش.
اما در مورده مانستر پک شما ورژنه بوت لودرت رو بگو تا یه مانستر پک با این قابلیت البته اگر بود برات پیدا کنم
عزیز.:12:
Boot Loader 0A.30.
SW Version : R47A_g_08.D8.35R
دستت درد نكنه اگر مانستر پك كه مشكل ما را حل كنه پيدا كني خيلي ممنون ميشم
در ضمن اگر آموزشه ساختنه ریفلش در قاب PDF موجود هست لطفا همينجا لينكشو بزار ممنون
Corvette
29-11-2007, 00:21
Boot Loader 0A.30.
SW Version : R47A_g_08.D8.35R
دستت درد نكنه اگر مانستر پك كه مشكل ما را حل كنه پيدا كني خيلي ممنون ميشم
در ضمن اگر آموزشه ساختنه ریفلش در قاب PDF موجود هست لطفا همينجا لينكشو بزار ممنون
خاهش. دوسته عزیز این ورژنه بوت لودرت نیست. * و # و قرمز رو به ترتیب نگه دار تا بری رویه بوت لودر از
اونجا ورژن رو بخون. مثلا 6.8.2
در ضمن آموزش هم به این صورت متاسفانه موجود نیست.
beckham7
29-11-2007, 10:52
سلا آقا مجتبی. بله درست میگین. نهایت سایز هم فکر کنم همون 1200 * 1600 باشه. ندیدم کسی این سوال
رو مطرح کنه. یه تحقیقه کوچیک میکنم ببینم راهی داره.. البته فکر نمی کنم! اما اگر راهی بود همینجا مطرح
می کنم:12:
سلام
مرسی مسعود جان میدونم سرتون خیلی شلوغه زیاد مهم نیست گفتم شاید یه راهی از پیش کسی بلد باشه
golmohammadi
29-11-2007, 11:43
خاهش. دوسته عزیز این ورژنه بوت لودرت نیست. * و # و قرمز رو به ترتیب نگه دار تا بری رویه بوت لودر از
اونجا ورژن رو بخون. مثلا 6.8.2
در ضمن آموزش هم به این صورت متاسفانه موجود نیست.
اينكار را در حالت روشن بكنم ؟
چون من در حالت روشن امتحان كردم اتفاقي نيفتاد
واسه همين گوشي را خاموش كردم و كليدها را زدم و اين پيغام اومد.
Corvette
29-11-2007, 23:29
نه همون خاموش. یعنی ورژنه بوت لودرت اینه عزیز 0A.30 ! مطمئنی؟؟ یکم نا آََشناست؟
مدله گوشیت v3x بود دیگه؟
anti_girl
30-11-2007, 12:10
مسعود جان ورژن گوشي اين دوست اگه اشتباه نكنم v3i بود
golmohammadi
30-11-2007, 13:09
نه همون خاموش. یعنی ورژنه بوت لودرت اینه عزیز 0A.30 ! مطمئنی؟؟ یکم نا آََشناست؟
مدله گوشیت v3x بود دیگه؟
مدل گوشي من v3i هست
ورژن بوت لودر را هم هموني هست كه گفتم
براي احتياط همين الان گوشي را خاموش و از نوع كليدها را ميزنم
اينم ورژن بوت لودر :
Boot Loader
0A.30.
SW Version :
R47A_G_08.35R
OK to Program Connect USB Data Cable
اينا تمام چيزهايي بود كه رو صفحه نوشته
anti_girl
30-11-2007, 22:15
درسته دوست عزيز فكر كنم مسعود گل فكر كرده گوشيت v3i هست و اينو گفته وگرنه اقا مسعود واسه خودش استاديه و منم همه چيزو از اون ياد گرفتم
ارادت خواصي بهش دارم
Corvette
30-11-2007, 23:42
مدل گوشي من v3i هست
ورژن بوت لودر را هم هموني هست كه گفتم
براي احتياط همين الان گوشي را خاموش و از نوع كليدها را ميزنم
اينم ورژن بوت لودر :
Boot Loader
0A.30.
SW Version :
R47A_G_08.35R
OK to Program Connect USB Data Cable
اينا تمام چيزهايي بود كه رو صفحه نوشته
ok.ببخشید فکر کردم مدله گوشیتون v3x هست. گفتم آخه v3x همچین بوت لودری نداره!!!:18:
ممنون تورج جان لطف داری. حالا برایه v3i راهی هست یا نه . اطلاعه کاملی ندارم. فعلا شما این فایل رو
بگیر و در این مسیر کپی کن'a/mobile/certs/root/x509/kjava' ببین جواب چیه؟؟ در صورته نیاز بک آپ یادت نره.
golmohammadi
01-12-2007, 19:34
ok.ببخشید فکر کردم مدله گوشیتون v3x هست. گفتم آخه v3x همچین بوت لودری نداره!!!:18:
ممنون تورج جان لطف داری. حالا برایه v3i راهی هست یا نه . اطلاعه کاملی ندارم. فعلا شما این فایل رو
بگیر و در این مسیر کپی کن'a/mobile/certs/root/x509/kjava' ببین جواب چیه؟؟ در صورته نیاز بک آپ یادت نره.
اين مسر كجا قرار داره ؟
anti_girl
01-12-2007, 20:46
اين مسير رو با نرم افزارledare GL بايد بري البته اگه درست حدس زده باشم
Corvette
01-12-2007, 23:55
اين مسر كجا قرار داره ؟
ببین دوسته عزیز این مسیر مربوط به سیستم فایلهایه گوشیت میشه. شما باید به یه نرم افزار مثله p2k یا
LeaderGL FlexEditor که تورج جان فرمودن به درایوه a یا همون فایلهایه سیستمیت دسترسی پیدا کنی.
البته قبلش باید گوشیت با درایوره صحیح به سیستم شناسایی بشه.
p2k
L GL
آموزشه نصبه درایور
Samad_GH
04-12-2007, 11:42
سلام
گوشی من (v3x) خیلی خاموش میکنه مخصوصا وقتی وارد قسمت application and games میشم، لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره منو راهنماییم کنه ممنون
anti_girl
04-12-2007, 21:41
دوست عزيز ايا اروري هم مياد رو صفحه يا اين كه بدون ارور خاموش ميشه در ضمن شما بگين ايا گوشي ضربه خورده يا نه؟
Corvette
04-12-2007, 23:02
سلام
گوشی من (v3x) خیلی خاموش میکنه مخصوصا وقتی وارد قسمت application and games میشم، لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره منو راهنماییم کنه ممنون
سلام. یعنی کاملا خاموش میشه؟؟
این چند مورد رو تست کنید
1.مموری کارته گوشی رو..
2.ممکنه ایراد از باطری باشه.
3.یه اسکینه سالم نصب کنید..
4.در نهایت شاید ایراد از سیستم عامله گوشی باشه. که با فلش حل میشه.
k1_rostamy
05-12-2007, 13:07
سلام
مشکل صفحه کلید من درست شد ولی من برای ریختن اسکین به کامپیوتر
وصل کردم و چهار تا اسکین ریختم و با کمک نرم افزارflex editor زمان
فیلمبرداری بردم بالا ولی یکهو قطع شد و کلا صفحه نمایش خاموش/روشن
می شد.دادم بیرون برای تعمیر گفت که ic فلشش سوخته و باید تا هفته بعد
دوشنبه صبر کنم تا از تهران براش قطعه بیاد.
به نظر شما مشکل از کجاست؟
منتظرم ها...
anti_girl
05-12-2007, 18:44
دوست عزيز شما اگه اسكين ريختي و گوشيت اين جوري شده احتمال داره اسكين خراب بوده گوشي رو اين جوري كرده اون اسكين رو پاك كن و يه اسكين درست نصب كن درست ميشه در ضمن دوست عزيز ic فلش ميسوزه در صورتي كه زياد فلش كني با چند بار فلش كردن كاريش نميشه دوست عزيز گوشي رو دست هر كسي نده بده به كسي كه در مورد گوشي اطلاع داشته باشه( يعني سرش از موتورولا در بياد)
Corvette
06-12-2007, 01:10
سلام
منتظرم ها...
ببین دوسته من. بیچاره این گوشیت!!:20:!! اول بگو ببینم مشکله صفحه کلیدت چجوری حل شد؟؟
شما باید در انتخابه اسکینه مخصوصه گوشی یا برنامه یا فلشی که میخای رو گوشیت بریزی(همخانی با بوت
لودر یا وررژنه فریمور) کاملا دقت کنی. چون ریخته برنامه ای که با مدله گوشی همخونی نداره ممکنه برات
مشکلاته بزرگی ایجادکنه!!(مثله شما)
اگر بوت لودرت بالا نیاد باید اول بدی برایه تست پویت. در مرحله ی بعد که به ندرت اتفاق میفته
ic فلش رو تعویض میکنن. حالا دیگه خودت میدونی عزیز.:46:
naser maldini
07-12-2007, 10:23
سلام
منتظرم ها...
دوست عزيز به هيچ وجه گوشي رو واسه تعمير بيرون نديد. اين يك مشكل شايع و ساده هست كه موقع خطا در كپي كردن و يا تنظيمات جديد ظاهر ميشه و ربطي به ic نداره شما اين كار ها رو براي فلش كردن دوباره انجام بديد.
اين مشكل فقط و فقط يك راه حل داره اون هم اينه: (ترتيب كار ها به شدت مهم هست)
1 -ابتدا دكمه * رو به مدت 2 يا 3 ثانيه نگه داريد
2- سپس دكمه # رو به مدت 3 ثانيه نگه داريد
3- در حالي كه دكمه هاي # و * رو نگه داشتيد دكمه پاور رو نگه داريد. صفحه بوت كه ظاهر شد ابتدا دكمه پاور و بعد دكمه هاي # و * رو ول كنيد.
4- دقت كنيد كه بايد گوشيتون به كامپيوتر وصل باشه و برنامه RSD LITE هم در حال اجرا باشه.
اگه جواب نده يعني درايور ها تو كامپيوتر ايراد داره( كه البته بعيده ). شما در اين صورت ميتونيد روي يك كامپيوتر ديگه داريور ها رو نصب كنيد ( به صورت دستي: يعني بريد به بخش دايور ها تو ويندوز و فايل داريور رو تو اين بخش كپي كنيد ) و بعد كارهاي بالا رو شروع كنيد.
سلام.دوستان v3x من یه مشکل خیلی عجیب پیدا کرده که امیدوارم بهم کمک کنین.مشکل من اینه که موقع مکالمه با گوشی بعد از چند ثانیه صدای طرف مقابل شنیده میشه ولی صدای من دیگه قطع میشه و طرف مقابل نمیتونه بشنوه.گوشی رو واسه ی تعمیر بردم ولی گفتن هیچ عیبی نداره.لطفا اگه کسی راه حلی به ذهنش میرسه راهنماییم کنه.ممنون
Corvette
07-12-2007, 14:11
سلام.دوستان v3x من یه مشکل خیلی عجیب پیدا کرده که امیدوارم بهم کمک کنین.مشکل من اینه که موقع مکالمه با گوشی بعد از چند ثانیه صدای طرف مقابل شنیده میشه ولی صدای من دیگه قطع میشه و طرف مقابل نمیتونه بشنوه.گوشی رو واسه ی تعمیر بردم ولی گفتن هیچ عیبی نداره.لطفا اگه کسی راه حلی به ذهنش میرسه راهنماییم کنه.ممنون
سلام. خوش اومدی. پیدا کرده؟؟ تقویته صدا کردید؟؟
اگر نه فعلا یه master reset کنید تا ببینیم حل میشه.:12:
Corvette
07-12-2007, 14:15
دوست عزيز به هيچ وجه گوشي رو واسه تعمير بيرون نديد. اين يك مشكل شايع و ساده هست كه موقع خطا در كپي كردن و يا تنظيمات جديد ظاهر ميشه و ربطي به ic نداره شما اين كار ها رو براي فلش كردن دوباره انجام بديد.
اين مشكل فقط و فقط يك راه حل داره اون هم اينه: (ترتيب كار ها به شدت مهم هست)
1 -ابتدا دكمه * رو به مدت 2 يا 3 ثانيه نگه داريد
2- سپس دكمه # رو به مدت 3 ثانيه نگه داريد
3- در حالي كه دكمه هاي # و * رو نگه داشتيد دكمه پاور رو نگه داريد. صفحه بوت كه ظاهر شد ابتدا دكمه پاور و بعد دكمه هاي # و * رو ول كنيد.
4- دقت كنيد كه بايد گوشيتون به كامپيوتر وصل باشه و برنامه RSD LITE هم در حال اجرا باشه.
اگه جواب نده يعني درايور ها تو كامپيوتر ايراد داره( كه البته بعيده ). شما در اين صورت ميتونيد روي يك كامپيوتر ديگه داريور ها رو نصب كنيد ( به صورت دستي: يعني بريد به بخش دايور ها تو ويندوز و فايل داريور رو تو اين بخش كپي كنيد ) و بعد كارهاي بالا رو شروع كنيد.
بعد از این مشکل هم مستر ریست و مستر کلیر رو امتحان کردم و بعد فلاش قبلی رو که بک آپ کرده بودم ریختم بازم مشکل حل نشد. حتی وقتی هم با هندز فری صحبت میکنم این مشکل پیش میاد پس فکر میکنم عیب از دهنی هم نباشه؟شما فکر میکنین ایراد این گوشی نرم افزاریه یا سخت افزاری؟در ضمن اگه کسی توی اصفهان تعمیرکار خوب واسه موتو میشناسه لطف کنه معرفی کنه.ببخشید پستم طولانی شد آخه فکر میکنم توی پست اول به حد کافی توضیح نداده بودم.بازم از راهنمایی ها تون ممنون.
anti_girl
08-12-2007, 21:52
دوست عزيز شما بعد از ريختن بك اپ فايل تقويت صدا رو ريختي؟ اگه نريختي بريز و با نرم افزار leader GL يكبار گوشي رو ريست كن چون در حال حاضر نرم افزار رو pc نصب نيست يادم رفته ادرسه ريست كردنو اما فكر كنم
phon> reastart phon
باشه
Corvette
09-12-2007, 02:02
دوست من ممنون که سریع پاسخ منو دادین.راستش من دو هفته پیش گوشی رو خریدمو چون فورا فلش+تقویت صدا+پک فارسی رو روش ریختم نمیدونم که آیا این مشکل از اول توی گوشی بوده یا به خاطر این موارد پیش اومده
بعد از این مشکل هم مستر ریست و مستر کلیر رو امتحان کردم و بعد فلاش قبلی رو که بک آپ کرده بودم ریختم بازم مشکل حل نشد. حتی وقتی هم با هندز فری صحبت میکنم این مشکل پیش میاد پس فکر میکنم عیب از دهنی هم نباشه؟شما فکر میکنین ایراد این گوشی نرم افزاریه یا سخت افزاری؟در ضمن اگه کسی توی اصفهان تعمیرکار خوب واسه موتو میشناسه لطف کنه معرفی کنه.ببخشید پستم طولانی شد آخه فکر میکنم توی پست اول به حد کافی توضیح نداده بودم.بازم از راهنمایی ها تون ممنون.
در ادامه ی حرفهایه تورج جان....
خاهش عزیز. ببین دوسته من اگر شما بک آپ رو قبل از همه ی این کارها که گفتی گرفتی که هیچی اما اگر
نه شما این فایله اورجیناله صدا رو هماننده قبل در آدرسه صحیح رو گوشیتون بریزید. جوابرو بگین. دسته تعمیر
کارم ندین فعلا.. چون یه ریسکه!! به نظره من نرم افزاریه...:12:
golmohammadi
10-12-2007, 23:46
من اين كار را كردم ولي نتيجه نگرفتم
البته اين مسير بدون برنامه هم ميشه توش رفت و فايل اونجا كپي كرد اما چون شما گفتين a واسه همين منو كمي منو به شك انداختين
لطفا كمكم كنيد
چيكار كنم كه موقع بسته شدن درب گوشي پخش موزيك قطع نشه ؟
يعني كسي نبلده ؟
v3i همه اينجوريه ؟ :19:
Corvette
11-12-2007, 01:11
من اين كار را كردم ولي نتيجه نگرفتم
البته اين مسير بدون برنامه هم ميشه توش رفت و فايل اونجا كپي كرد اما چون شما گفتين a واسه همين منو كمي منو به شك انداختين
لطفا كمكم كنيد
يعني كسي نبلده ؟
v3i همه اينجوريه ؟ :19:
دوسته من اون مسیر رو من مخصوصا نوشتم a. چون راهه دیگری نیست!! و جوره دیگه غیر از اونی که گفتم
قابله دسترس نیست..
ما سه تا درایو داریم
A : که مربوط میشه به حافظه ی داخلی مختصه سیستم فایل ها
E : حافظه ی داخلی که گوشی در اختیارت میزاره (مثلا در v3x.... 64mb یا در v3i... 10mb )
B : مموری کارت(حافظه ی جانبی)
توجه کن که ممکنه با برداشتنه این تیک ......hide protected operatin بتونی مسیره مشابه رو در B درایوت
پیدا کنی ولی اون مسیر اشتباه هستش!!!.
شما این کارو لنجام بده اگر بعد برای هر نرم افزاره جاوا
این مسیر رو برو
option>premissions>user data related>never ask
تا اجازه ی خوندنه مموری رو بش بدی.
Corvette
11-12-2007, 01:51
راستی مگه iTunes نداری؟؟؟ من v3i ندارم اما فکر کنم وقتی گوشیرو ببندی موزیک باز هم توسطه این نرم
افزار پخش میشه ؟؟ نه؟؟
anti_girl
11-12-2007, 12:04
دوست عزيز تا اون جايي كه من ميدونم v3i يه پلير داره در قسمت game كه در هنگام بسته بدن درب گوشي هم ميتونه بخونه به اونجا يه سر بزن
omid_ezraeil
11-12-2007, 12:26
salam anti azia mishe link download motorola phone tools v(v3x) baram bezari
سلام من با برنامه p2ktools با گوشی ور رفتم. icon هاحذف شده menu دیگر به صورت ماتریس نمی شود.
anti_girl
11-12-2007, 22:24
اميد عزيز حجم اين نرم افزار بالاست به نظره من اگه cd اون رو بگيري بهتره و دانلودش كمي مشكله اما اگه خيلي مشتاقي ميتونم يه لينك واسط پيدا كنم
Corvette
12-12-2007, 00:26
سلام من با برنامه p2ktools با گوشی ور رفتم. icon هاحذف شده menu دیگر به صورت ماتریس نمی شود.
سلام. اصلا کاره درستی نکردی:13:. ور رفتن بدونه اطلاعات ممکنه کار دستت بده.
شما یه اسکینه سالم + فایلهایه mma_dcp و mma_ucp. رو گوشیت بریز. احتماله بسیار زیاد مشکلت حل
میشه(به نصبه اسکین مراجعه کن). اینکه به صورته ماتریکس نشون نمیده. در این مسیر میتونی درستش کنی
main menu>personalise>main menu>view>icon
البته مدله گوشیت رو هم نگفتی!این مسیر برایه v3x هستش:12:
anti_girl
12-12-2007, 17:15
طبق معمول مسعود گل با پست هاي اموزندش يه مطلب ديگه به ما ياد داد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](18).gif
golmohammadi
12-12-2007, 22:57
Itunes خود گوشي داره اما هيچي باز نميكنه
هيچي نمياره
نميدونم چيكار بايد كرد تا كار كنه
Corvette
12-12-2007, 23:08
طبق معمول مسعود گل با پست هاي اموزندش يه مطلب ديگه به ما ياد داد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](18).gif
قربانه لطفت تورج جان.کوچیکتم عزیز.:11:
Corvette
12-12-2007, 23:10
Itunes خود گوشي داره اما هيچي باز نميكنه
هيچي نمياره
نميدونم چيكار بايد كرد تا كار كنه
منظورت چیه که کار نمیکنه عزیز؟؟
مشکل کجاست؟ مشخصاته گوشیت رو هم بزار..
anti_girl
12-12-2007, 23:31
دوست عزيز ituns معمولا وقتي اولين بار باز ميشه خودش سرچ ميكنه و فايل ها رو مياره
شما اين ituns رو نصب كردي يا ماله خوده گوشي هست؟
D o l f i n
13-12-2007, 16:14
دوستان سلام
یه کمک حیاتی حیاتی
یه v3i امانتی دست ما بود بعد یه تماس بهم ریخت و مدام می خواست به اینترنت متصل بشه هر کاری کردم درست نشد بعد یه چند ساعتی کلید های بالایی قفل کرد ولی اعداد هنوز فعال بود
دادمش واسه فلش بنده خدا نتونسته بود فلشش کنه(اندازه خرم فکر کنم حالیش نبود) بعد گوشی رو داد به خودم گفت فلش قبول نمی کنه و خاموش میشه حالا داده دست خودم
روشن دیگه نمیشه
حالا یه راهنمایی کنید که امانتیه و شرمندگی
pedram_sad
13-12-2007, 18:34
سلام
من گوشي V3X الان حدوده 5 ماه خريدم عالي كار ميكرد تا حدوده 1 ماه قبل كه وقت هايي كه خاموشش ميكردم وقتي دوباره روشن ميكنم وقتي گوشي مياد بالا تو بعضي از بخش ها كه ميرم كادر please wait ... مياد و همين جوري رو loading ميمونه
اين بخشها مخصوصا
recieved calls
dialled calls
game and applications
بعدش هر كس sms ميزنه يا زنگ ميزنه بهم به شمارش ميفته و اون اسمي كه تو phone book دادم نميفته
يعني تو خود phonebook هم كه ميرم please wait مياد و همينجوري تا بي نهايت load ميكنه
تو اين 1 ماه حدودا 4 يا 5 بار خاموش كردم كه هر بار اين جوري ميشد تنها راه درست شدنش اين بود كه در حالت روشن باتري گوشي رو در بيارم و دوباره جا بزارم و رو شن كنم
اما از ديشب ديگه اين روش جواب نميده
و هر چي خاموش روشن ميكنم يا حتي با نرم افزار p2ktools گوشي رو restart ميكنم بازم همين وضعه
خواستم گوشي رو master reset كنم كه بعد از زدن yes اونجا هم رو please wait ميمونه با اين تفاوت كه اصلا load نميكنه و يك بار اون ساعت شني ميچرخه و وا ميسه
ولي گوشي به هيچ وجه قفل نميكنه و تماس و sms كار ميكنه اما تو اون قسمت ها كه گفتم نميره
كسي ميدونه مشكل از كجاست ؟
براي flash كردن گوشي غير از نرم افزار Motorola RSD Lite به چه چيزهاي ديگه احتياج دارم ؟
Corvette
13-12-2007, 18:49
دوستان سلام
یه کمک حیاتی حیاتی
یه v3i امانتی دست ما بود بعد یه تماس بهم ریخت و مدام می خواست به اینترنت متصل بشه هر کاری کردم درست نشد بعد یه چند ساعتی کلید های بالایی قفل کرد ولی اعداد هنوز فعال بود
دادمش واسه فلش بنده خدا نتونسته بود فلشش کنه(اندازه خرم فکر کنم حالیش نبود) بعد گوشی رو داد به خودم گفت فلش قبول نمی کنه و خاموش میشه حالا داده دست خودم
روشن دیگه نمیشه
حالا یه راهنمایی کنید که امانتیه و شرمندگی
سلام عزیز..
شما صفحه ی بوت لودرت باید بالا بیاد.. باتری که داری؟؟؟
ابتدا * سپس#و در ادامه دکمه ی قرمز رو نگه دار(3 تا رو) تا گوشیت با بوت مد بالا بیا.حالا مشخصاته این صفحرو
بنویس برام.. شما باید فلشش کنید.. به یک مانستر پک نیاز داریم که مشخصات رو بدین امیدوارم براتون پیداش
کنم..:12:
Corvette
13-12-2007, 18:57
سلام
من گوشي V3X الان حدوده 5 ماه خريدم عالي كار ميكرد تا حدوده 1 ماه قبل كه وقت هايي كه خاموشش ميكردم وقتي دوباره روشن ميكنم وقتي گوشي مياد بالا تو بعضي از بخش ها كه ميرم كادر please wait ... مياد و همين جوري رو loading ميمونه
اين بخشها مخصوصا
recieved calls
dialled calls
game and applications
بعدش هر كس sms ميزنه يا زنگ ميزنه بهم به شمارش ميفته و اون اسمي كه تو phone book دادم نميفته
يعني تو خود phonebook هم كه ميرم please wait مياد و همينجوري تا بي نهايت load ميكنه
تو اين 1 ماه حدودا 4 يا 5 بار خاموش كردم كه هر بار اين جوري ميشد تنها راه درست شدنش اين بود كه در حالت روشن باتري گوشي رو در بيارم و دوباره جا بزارم و رو شن كنم
اما از ديشب ديگه اين روش جواب نميده
و هر چي خاموش روشن ميكنم يا حتي با نرم افزار p2ktools گوشي رو restart ميكنم بازم همين وضعه
خواستم گوشي رو master reset كنم كه بعد از زدن yes اونجا هم رو please wait ميمونه با اين تفاوت كه اصلا load نميكنه و يك بار اون ساعت شني ميچرخه و وا ميسه
ولي گوشي به هيچ وجه قفل نميكنه و تماس و sms كار ميكنه اما تو اون قسمت ها كه گفتم نميره
كسي ميدونه مشكل از كجاست ؟
براي flash كردن گوشي غير از نرم افزار Motorola RSD Lite به چه چيزهاي ديگه احتياج دارم ؟
سلام. master clear چی جواب نمیده..؟؟؟
احتمالا اطلاعاته رو یه حافظه ی داخلیتون آسیب دیده(اگر اشتباه نکنم!).. آیا با نرم افزاره خاصی کاری ..چیزی
رو گوشیتون انجام دادین؟؟؟
مثله پسته قبلی که نوشتم اطلاعاته بوت لودر رو بزارید.. در ضمن غیر از این نرم افزار یه مانستر پک هم میخایم..:12:
golmohammadi
13-12-2007, 19:04
دوست عزيز ituns معمولا وقتي اولين بار باز ميشه خودش سرچ ميكنه و فايل ها رو مياره
شما اين ituns رو نصب كردي يا ماله خوده گوشي هست؟
نه بابا خود گوشي ITunes داره
يه دكمه هم براي همين داره
اما كار نميكنه
گوشي را هم يه برا فلش كردم
البته فكر كنم فلش اورجينال بود : R47A_G_08.D8.35R_PDS005_LP0034_DRM0101_VSTUK_ENGLI SH206_JPJAVA_G_08_V3iiT_07_00_06R_GSPSLQAT677DY061 _1FF
بازم مشكل حل نشد
D o l f i n
13-12-2007, 21:24
سلام عزیز..
ابتدا * سپس#و در ادامه دکمه ی قرمز رو نگه دار(3 تا رو) تا گوشیت با بوت مد بالا بیا.حالا مشخصاته این صفحرو
بنویس برام.. شما باید فلشش کنید.. به یک مانستر پک نیاز داریم که مشخصات رو بدین امیدوارم براتون پیداش
تا همین عصری میومد الان دیگه بوت لودر هم نمی یاد حالا میزنم شارژ شاید از باتری باشه
چه غلطی کردیم ما
pedram_sad
13-12-2007, 23:52
سلام. master clear چی جواب نمیده..؟؟؟
احتمالا اطلاعاته رو یه حافظه ی داخلیتون آسیب دیده(اگر اشتباه نکنم!).. آیا با نرم افزاره خاصی کاری ..چیزی
رو گوشیتون انجام دادین؟؟؟
مثله پسته قبلی که نوشتم اطلاعاته بوت لودر رو بزارید.. در ضمن غیر از این نرم افزار یه مانستر پک هم میخایم..:12:
با سلام
master clear رو نگفتم master reset رو گفتم
نه كاري انجام ندادم . گفتم كه يك ماهي ميشه اينجوري شده
بوت لودر رو با همون 3 تا كليد زدم
اينا رو نوشته :
boot loader
0.6.8.2
sw version
R252211LD_U_85
.9B.C0R
زيرشم نوشته battery ok
تو خود گوشي هم اين اطلاعات هست :
flex version
USRAZRV3XBNLRTR2522100F
اگه FLASH كنم دفتر چه تلفن و SMS ها هردو از بين ميرن ؟
farshidshd
14-12-2007, 10:55
فقط اون اطلاعاتی که تو گوشی هیتن از بین میره
شماره هاتو ذخیره کن تو سیم کارت
و در مورد اس ام اس ها : تعدادی از اس ام اس ها تو سیم کارت ذخیره میشن ( شاید همشون )
پس اس ام اس ها از بین نمیره (( البته فقط Inbox منظورم هست )):11:
anti_girl
14-12-2007, 12:19
اما كار نميكنه
البته فكر كنم فلش اورجينال بود : R47A_G_08.D8.35R_PDS005_LP0034_DRM0101_VSTUK_ENGLI SH206_JPJAVA_G_08_V3iiT_07_00_06R_GSPSLQAT677DY061 _1FF
بازم مشكل حل نشد
دوست عزيز به نظره من ان پكي كه باهاش فلش كردي مشكل داشته كه اين جوري شده يه پك كه مشكل نداشته باشه بريز درست ميشه
anti_girl
14-12-2007, 12:23
تا همین عصری میومد الان دیگه بوت لودر هم نمی یاد حالا میزنم شارژ شاید از باتری باشه
چه غلطی کردیم ما
دوست عزيز من احتمال ميدم كه با شارژر خودش شارژ نشه البته اگه اون طرفي كه دادي فلش كنه گوشي كله بار كد ها رو پاك كرده باشه بده به يكي كه باتري رو واسط شارژ كنه براي فلش هم بايد rsd lite يه مانستر پك داشته باشي البته درايور رو هم لازم داري تا گوشي رو به pc بشناسوني انقدر نگران نباش درست ميشه چيزي نشده(win كامپيوتر رو هم عوض من و يه سرويس پك 2 رو نصب كن)
موفق باشي
anti_girl
14-12-2007, 12:27
با سلام
اينا رو نوشته :
boot loader
0.6.8.2
sw version
R252211LD_U_85
.9B.C0R
زيرشم نوشته battery ok
flex version
USRAZRV3XBNLRTR2522100F
ببين دوست عزيز با فلش كردن فقط هر چيزي كه در خوده گوشي باشه پاك ميشه اگه شماره تلفنها روي سيم كارت باشه پاك نميشه در ضمن sms ها پاك نميشه در صورتي كه شما با refresh كردن گوشي اون ها رو در memory ريخته باشي
anti_girl
14-12-2007, 12:34
این مانستر پک عالی. الان جزوه بهترین ها تو سایته modmymoto هستش.
بفرما اینم
کد:
اگر عضو نیستی از اینا استفاده کن.
corvette
12345
بهتره توضیحاته سازندش هم بخونی.
کد:
یادت باشه حتما با MotoKup فلشش بزنی. اینم برنامش
کد:
من با اجازه اقا مسعود اين رو گذاشتم اخه اين لينك ها رو طبق معمول ايشون زحمت كشيدن
pedram_sad
14-12-2007, 13:42
با سلام
من نرم افزار Motorola RSD Lite رو دارم . اما از وقتي كه گوشي اين جوري شدن با كامپيوتر كه وصل ميكنم وMotorola RSD Lite گوشي رو ميشناسه و اسم اون رو مينويسه اما اون گزينه device information رو كه ميزنم از وقتي اينجوري شده همه گزينه ها رو N/A ميده
در ضمن فايل flash رو از كجا بايد بگيرم ؟ اصلان اين Monster pack چي هست ؟
كدوم version به گوشي من ميخوره ؟ ميشه link رو بگذارين ؟
anti_girl
14-12-2007, 15:08
pedram عزيز
احتمالا بار كد ها پاك شده يا مشكلي پيدا كرده كه اين جوري ميشه
من تو پست بالا واسط يه پك به همراه moto cup گذاشتم
اين پك اخرين پكي است كه واسه v3x اومده
دوست عزيز شما بايد يه پك كه با ورژن بوت لودرت همخوني داره رو دانلود كني و بعد با نرم افزاري كه معمولاrsd هست گوشي رو فلش كني اما بعضي از پك ها مثل بالايي فقط با motocup بايد رو گوشي ريخته بشه
راستي مانستر پك يكسري بار كدهايي هست كه نقش سيستم عامل رو اجرا ميكنه(تقريبا)
pedram_sad
14-12-2007, 17:05
pedram عزيز
احتمالا بار كد ها پاك شده يا مشكلي پيدا كرده كه اين جوري ميشه
من تو پست بالا واسط يه پك به همراه moto cup گذاشتم
اين پك اخرين پكي است كه واسه v3x اومده
دوست عزيز شما بايد يه پك كه با ورژن بوت لودرت همخوني داره رو دانلود كني و بعد با نرم افزاري كه معمولاrsd هست گوشي رو فلش كني اما بعضي از پك ها مثل بالايي فقط با motocup بايد رو گوشي ريخته بشه
راستي مانستر پك يكسري بار كدهايي هست كه نقش سيستم عامل رو اجرا ميكنه(تقريبا)
با سلام و تشكر فراوان
يعني براي اين پكي كه لينكش رو گذاشتين حتما بايد نرم افزار motocup رو داشته باشم يا همون rsd elite كافيه :eh:
حجم اين فايل حدوده 25 مگابايته !!!!!:44:
من اينترنت معمولي دارم بعني هر 3 مگابايت 45 دقيقه طول ميكشه:37:
كه براي اين ميشه حدود 6 ساعت !!!:grrr::23::42:
anti_girl
14-12-2007, 23:06
درسته دوست عزيز منم اين پك رو حدود 6 ساعت طول كشيد كه دانلود كردم pc رو روشن كردم و 6 صبح كه ميخواستم برم كلاس خاموش كردم و خودش دانلود كرده بود
در ضمن اين پك بايد حتما با motocup ريخته بشه با rsd امتحان كردم EROR ميده و نميريزه
D o l f i n
15-12-2007, 11:43
سلام عزیز..
بزوره شوک دادن به باطری تونستم بوت لودر رو بیارم
boot loader
0A.30
SW version:
R3443H3_G_GE_C
4.2IR
PHONE CODE SIG
ERROR
اینا رو نوشته بود
anti_girl
15-12-2007, 12:13
دوست عزيز براي فلش كردن سعي كن باتري رو شارژ كني چون لازمه
pedram_sad
15-12-2007, 12:48
درسته دوست عزيز منم اين پك رو حدود 6 ساعت طول كشيد كه دانلود كردم pc رو روشن كردم و 6 صبح كه ميخواستم برم كلاس خاموش كردم و خودش دانلود كرده بود
در ضمن اين پك بايد حتما با motocup ريخته بشه با rsd امتحان كردم EROR ميده و نميريزه
با سلام
خدا براي هيچ كدومتون پيش نياره جريان ديشب منو:13:
من رفتم اين فايل رو دانلود كنم بعد از اونهاي بود كه با نرم افزار DAP گزينه RESUME رو SUPPORT نميكرد يعني اگه به هر دليلي تو طوله دانلود connection با اينترنت قطع ميشد بايد از اول دانلود ميكردم:13:
مجبور شدم با مرورگر opera دانلود كنم از ساعت 2 شروع شد و ساعت 5 صبح تموم شد
خودم هم نشستم پاي كام
و البته تونست 2 تا فيلم محشر هم با كارت --- ببينم :27::27:
ولي دنيا رو سرم خراب شد وقتي نوشت download complete و بعدش كه فايل رو ميخوام باز كنم مينويسه
the archive is either in unknow format or damaged
:41::18::18::18::18:
حالم اساسي گرفته شد:41:
حجم فايل دقيقا همون 24.7 . كامل دانلود شده ولي باز نميشه
كاش ميشد يكي برام اين فايل رو روي سي دي ميزد ميفرستاد چون تو طوله روز كه نميتونم همچين مدت زماني رو تلفن رو اشغال كنم واسه دانلود دوباره و خيلي فوري هم به فايل نياز دارم:41:
گوشي miss call ها رو ديگه نشون نميده :41:
Corvette
15-12-2007, 14:05
اما كار نميكنه
بازم مشكل حل نشد
نصبه itunes دردسر داره... شما با یه مانستره خوب یه فلش بزن .حل میشه...:12:
Corvette
15-12-2007, 14:07
با سلام
اينا رو نوشته :
boot loader
0.6.8.2
sw version
R252211LD_U_85
.9B.C0R
زيرشم نوشته battery ok
flex version
USRAZRV3XBNLRTR2522100F
ok.دفترچه تلفن ار بین نمیره.. اما sms هات چرا ..البته میتونی از هر دو بک آپ بگیری...
Corvette
15-12-2007, 14:11
با سلام و تشكر فراوان
يعني براي اين پكي كه لينكش رو گذاشتين حتما بايد نرم افزار motocup رو داشته باشم يا همون rsd elite كافيه :eh:
حجم اين فايل حدوده 25 مگابايته !!!!!:44:
من اينترنت معمولي دارم بعني هر 3 مگابايت 45 دقيقه طول ميكشه:37:
كه براي اين ميشه حدود 6 ساعت !!!:grrr::23::42:
حتما با motocup باید فلش کنی.. در غیره این صورت ممکنه گوشیت break بشه...
Corvette
15-12-2007, 14:30
بزوره شوک دادن به باطری تونستم بوت لودر رو بیارم
boot loader
0A.30
SW version:
R3443H3_G_GE_C
4.2IR
PHONE CODE SIG
ERROR
اینا رو نوشته بود
ok.اول بدون که باتریت باید فول شارژ باشه و بعد شروع کنی به فلش زدن... !!
در ضمن ظاهرا گوشیت v3t هستش!!! اگر اشتباه نکنم..
Corvette
15-12-2007, 14:36
با سلام
خدا براي هيچ كدومتون پيش نياره جريان ديشب منو:13:
من رفتم اين فايل رو دانلود كنم بعد از اونهاي بود كه با نرم افزار DAP گزينه RESUME رو SUPPORT نميكرد يعني اگه به هر دليلي تو طوله دانلود connection با اينترنت قطع ميشد بايد از اول دانلود ميكردم:13:
مجبور شدم با مرورگر opera دانلود كنم از ساعت 2 شروع شد و ساعت 5 صبح تموم شد
خودم هم نشستم پاي كام
و البته تونست 2 تا فيلم محشر هم با كارت --- ببينم :27::27:
ولي دنيا رو سرم خراب شد وقتي نوشت download complete و بعدش كه فايل رو ميخوام باز كنم مينويسه
the archive is either in unknow format or damaged
:41::18::18::18::18:
حالم اساسي گرفته شد:41:
حجم فايل دقيقا همون 24.7 . كامل دانلود شده ولي باز نميشه
كاش ميشد يكي برام اين فايل رو روي سي دي ميزد ميفرستاد چون تو طوله روز كه نميتونم همچين مدت زماني رو تلفن رو اشغال كنم واسه دانلود دوباره و خيلي فوري هم به فايل نياز دارم:41:
گوشي miss call ها رو ديگه نشون نميده :41:
با دانلود manager خوده IE دانلودش کن... اونم از این لینک.. حتما موفق میشی...
در ضمن میتونی بری یه کافینت که ADSL داره و راحت کارو تموم کنی..:12:
anti_girl
15-12-2007, 18:11
pedram عزيز شما اهل كدوم شهر از سرزمين پهناور ايران هستي؟
منم با مسعود موافقم لينك رو به يك كافينت بده بگو واسط دانلود كنه
pedram_sad
15-12-2007, 23:51
pedram عزيز شما اهل كدوم شهر از سرزمين پهناور ايران هستي؟
منم با مسعود موافقم لينك رو به يك كافينت بده بگو واسط دانلود كنه
با سلام و تشكر فراوان از همگي
من امروز عصري از همين خونه از ساعت 2 تا 5 طول كشيد و فايل رو دانلود كردم:5:
بعد از اون نرم افزار motokup 2.0 رو هم كه حجمش حدود 750 kb بود رو هم دانلود كردم:5:
نرم افرار motorola sms manager رو هم كه حجمش حدود 900 كيلو بايت بود رو هم دانلود كردم:5:
جالب ميدونين چيه ؟:8:
اين كه گوشيم يهو درست شد . درست وقتي همه چيو با بد بختي دانلود كردم درست شد . چندين بار خاموش روشن كردم اما خوبه و ديگه اونجوري نميشه:31:
اما با اين حال فكر كنم فلش كنم بهتره چون بعدا ممكنه بازم اينجوري بشه:21:
فقط ميخواستم بدونم من اس ام اس هام برام خيلي مهمه . من با p2ktools كاري كردم كه حجم sms هام بره بالا و الان حدود 110 تا sms تو inbox دارم كه با اين sms manager كه گرفتم فقط 16 تاي اخر رو كه lock نكردم رو ميشناسه:18:
ميخواستم بدونم با اين تغيير ظرفيت الان sms هام پاك ميشه ؟:11:
چون يك سيم كارت ديگه گذاشتم رو گوشيم ولي بازم inbox هام بود پس فكر كنم رو گوشي save شدن
Corvette
16-12-2007, 08:00
با سلام و تشكر فراوان از همگي
من امروز عصري از همين خونه از ساعت 2 تا 5 طول كشيد و فايل رو دانلود كردم:5:
بعد از اون نرم افزار motokup 2.0 رو هم كه حجمش حدود 750 kb بود رو هم دانلود كردم:5:
نرم افرار motorola sms manager رو هم كه حجمش حدود 900 كيلو بايت بود رو هم دانلود كردم:5:
جالب ميدونين چيه ؟:8:
اين كه گوشيم يهو درست شد . درست وقتي همه چيو با بد بختي دانلود كردم درست شد . چندين بار خاموش روشن كردم اما خوبه و ديگه اونجوري نميشه:31:
اما با اين حال فكر كنم فلش كنم بهتره چون بعدا ممكنه بازم اينجوري بشه:21:
فقط ميخواستم بدونم من اس ام اس هام برام خيلي مهمه . من با p2ktools كاري كردم كه حجم sms هام بره بالا و الان حدود 110 تا sms تو inbox دارم كه با اين sms manager كه گرفتم فقط 16 تاي اخر رو كه lock نكردم رو ميشناسه:18:
ميخواستم بدونم با اين تغيير ظرفيت الان sms هام پاك ميشه ؟:11:
چون يك سيم كارت ديگه گذاشتم رو گوشيم ولي بازم inbox هام بود پس فكر كنم رو گوشي save شدن
سلام. عجب!!
خب sms هات رویه گوشیه عزیز ..110 تا sms که رو سیم جا نمیشه اصلا...
برایه کپی گرفتن از همشون یه راه ساده و کارا داری.
اگه از روی فایل MDSM_FAT_FILE و MDSM_MSG_BLK_FILE و mdsm_file توی شاخه a/mobile روی گوشی یه کپی روی سیستم بگیرید و بعد از ، از دستدادن SMS ها دوباره اون و تو همین شاخه کپی کنید کلیه SMS های شما به inbox , draft , outbox روی گوشی بر می گرده.
از somayehns
:12:
anti_girl
16-12-2007, 14:44
مرسي مسعود جان از راهنمايي هات واقعا اموزنده هست
pedram_sad
16-12-2007, 19:34
سلام. عجب!!
خب sms هات رویه گوشیه عزیز ..110 تا sms که رو سیم جا نمیشه اصلا...
برایه کپی گرفتن از همشون یه راه ساده و کارا داری.
اگه از روی فایل MDSM_FAT_FILE و MDSM_MSG_BLK_FILE و mdsm_file توی شاخه a/mobile روی گوشی یه کپی روی سیستم بگیرید و بعد از ، از دستدادن SMS ها دوباره اون و تو همین شاخه کپی کنید کلیه SMS های شما به inbox , draft , outbox روی گوشی بر می گرده.
از somayehns
:12:
با سلام و تشكر زياد از همه شما
امروز گوشيمو فلش كردم و اول با motokup يك backup گرفتم كه حدود 35 دقيقه طول كشيد و بعد از اون فلش زدم كه حدود 20 دقيقه طول كشيد . گوشيم خيلي باحاتر از قبل شد از فونت جديد گرفته تا اسكين هاي جديد و انيميشين خاموش روشن شدن جديد و تغيير icon ها:8::8:
از همگي متشكر كه كمك و راهنمايي كردن:10:
از اقا مسعود هم ممنون كه اون روش رو گفتن چون با كپي اون فايل ها و بعد دوباره ريختن اونها نمام sms هام برگشت:20:
بازم ممنون:10::11::11::11:
anti_girl
16-12-2007, 23:21
پدرام عزيز
فقط يه نكته مهم ميمونه
زياد فلش نكن (بعضي از دوستان خوششون مياد وقتي ميبينن فلش ميكنن اين كار رو زياد انجام ميدن)
اين كار باعث سوختن يك برد در گوشي ميشه كه بهش ميگن PCB BOARDS اين بورد حدود 20 تومان هست اما خوب بستگي به طرف داره كه بهت چند بفروشه
اينم عكس برد هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosti ng
اينم لينكش
Corvette
16-12-2007, 23:49
پدرام عزيز
فقط يه نكته مهم ميمونه
زياد فلش نكن (بعضي از دوستان خوششون مياد وقتي ميبينن فلش ميكنن اين كار رو زياد انجام ميدن)
اين كار باعث سوختن يك برد در گوشي ميشه كه بهش ميگن PCB BOARDS اين بورد حدود 20 تومان هست اما خوب بستگي به طرف داره كه بهت چند بفروشه
اينم عكس برد هست
اينم لينكش
ممنون از آقا تورج... کاملا درسته .. ابته این روهم اضافه میکنم که این برد اصلا گیر نمیاد!!! پس خیلی مراقب
باش آقا پدرام:12:
pedram_sad
17-12-2007, 01:21
پدرام عزيز
فقط يه نكته مهم ميمونه
اينم عكس برد هست
اينم لينكش
ممنون از آقا تورج... کاملا درسته .. ابته این روهم اضافه میکنم که این برد اصلا گیر نمیاد!!! پس خیلی مراقب
باش آقا پدرام:12:
با سلام و تشكر هم از شما هم از اقا تورج:11:
بله كاملا ميدونم:20:
دليل اين بار فلش كردن هم مشكلي بود كه پيش اومده بود من از گوشيم فوق العاده راضي بودم با اين پك جديد چندين برابر راضي شدم:8::8::8:
در كل از هر دو شما عزيزان نهايت تشكر رو دارم به خاطر راه نمايهاتون:10::10::11:
سلام. ببخشيد .. من هي سوال ميپرسم ... در ادامه مشكلاتم بعد از ور رفتن با گوشي با برنمه p2ktools ديگه menue (صفحه اصلي) صفحه كار نمي كنه و برنامه هايي كه روي memory مي رزم تو app java نشون نمي ده و اصلا نصب نمي شه
atlas_aram2210
17-12-2007, 14:26
كسي مستر كد براي v3i نداره
anti_girl
17-12-2007, 14:34
سلام. ببخشيد .. من هي سوال ميپرسم ... در ادامه مشكلاتم بعد از ور رفتن با گوشي با برنمه p2ktools ديگه menue (صفحه اصلي) صفحه كار نمي كنه و برنامه هايي كه روي memory مي رزم تو app java نشون نمي ده و اصلا نصب نمي شه
سلام خواهش ميكنم دوست عزيز جواب دادن به سوالات شما باعث خوشبختيه كه كمكي به شما ميكنيم
دوست عزيز بايد بگم كه شما یه اسکینه سالم + فایلهایه mma_dcp و mma_ucp رو در گوشي بريز درست ميشه
موفق باشي
anti_girl
17-12-2007, 14:39
كسي مستر كد براي v3i نداره
سلام دروست عزيز
مستر كد: 000000
شش عدد صفر مستر كد گوشي هست
موفق باشيد
abbas_amiri
19-12-2007, 12:06
با سلام به همه دوستان
من میخوام گوشیمو فلش کنم و به یه مانستر پک نیاز دارم لطفا کمک کنید:41:
boot loader
0.6.8.2
sw version
R252211LD_U_85.9B.COR
بازم ممنون
اگه میشه یه کم بیشتر در مورد فلش کردن توضیح بدین:40::40:
farshidshd
19-12-2007, 13:23
با سلام به همه دوستان
من میخوام گوشیمو فلش کنم و به یه مانستر پک نیاز دارم لطفا کمک کنید:41:
boot loader
0.6.8.2
sw version
R252211LD_U_85.9B.COR
بازم ممنون
اگه میشه یه کم بیشتر در مورد فلش کردن توضیح بدین:40::40:
دوست عزیز اگه به پست های بالایی هم یه نگاه بندازی همه چی هست :46:
abbas_amiri
19-12-2007, 14:51
دوست عزیز اگه به پست های بالایی هم یه نگاه بندازی همه چی هست :46:
ممنون كه جواب دادين!!!
ولي من يه monester pack واسه گوشي v3x خودم با مشخصات ذكر شده ميخواستم
لطفا اگه ميتونيد در اين مورد كمك كنيد:40::40::40:
boot loader
0.6.8.2
sw version
R252211LD_U_85.9B.COR
flex version
USRAZRV3XBNLRTR2522100F
Corvette
19-12-2007, 15:15
ممنون كه جواب دادين!!!
ولي من يه monester pack واسه گوشي v3x خودم با مشخصات ذكر شده ميخواستم
لطفا اگه ميتونيد در اين مورد كمك كنيد:40::40::40:
boot loader
0.6.8.2
sw version
R252211LD_U_85.9B.COR
flex version
USRAZRV3XBNLRTR2522100F
خوش اومدی...
سلام دوسته عزیز میشه دلیله فلش زدن رو توضیح بدید؟؟ تا من براتون بزارم مانستره مورده نیازتون رو..
abbas_amiri
19-12-2007, 15:44
خوش اومدی...
سلام دوسته عزیز میشه دلیله فلش زدن رو توضیح بدید؟؟ تا من براتون بزارم مانستره مورده نیازتون رو..
سلام ممنون از اينك جواب دادين!!!!!!!!!!!!1
راستش گوشيم يه چند روزيه هنگ ميكنه وقتي ميخواي بري روي دفترچه تلفن)loading...) يا بخش صدا و تصوير(please wait) و همين طور دوربين عكاسي(please waite و تقويم پيغام busy) ميده.و ديگه درست نميشه. با ريست هم بعضي موقع ها و موقتا حل ميشه!!!!!!
واسه اينك از دست اين مشكلات راحت بشم بايد چكار كرد :41:
D o l f i n
19-12-2007, 18:09
anti_girl و Corvette عزیز من باتری رو شارژ کردم اگه میشه توضیح بدید که چیکار کنم در ضمن اگه شد همه مراحل رو در یک پست بزارید چون نمی تونم فعلا سر بزنم ممنون
anti_girl
19-12-2007, 21:43
بفرما اینم
کد:
corvette
12345
کد:
کد:
امير جان اميد وارم كه موفق باشي
abbas_amiri
19-12-2007, 23:28
بفرما اینم
کد:
corvette
12345
کد:
کد:
امير جان اميد وارم كه موفق باشي
با تشکر از جواب
میخواستم بدونم MPمعرفی شده با مشخصات گوشی من میخونه یا نه
بازم ممنون:11::11:
Corvette
20-12-2007, 00:00
anti_girl و Corvette عزیز من باتری رو شارژ کردم اگه میشه توضیح بدید که چیکار کنم در ضمن اگه شد همه مراحل رو در یک پست بزارید چون نمی تونم فعلا سر بزنم ممنون
سلام عزیز .ok.همونطور که گفتم گوشیت v3t هستش اگر اشتباه نکنم..
برایه شروع این دو تا آموزش رو بخون..
نصبه درایور...
آموزشه فلش..
تا من هم یه مانستره مناسب برات پیدا کنم..
Corvette
20-12-2007, 00:21
با تشکر از جواب
میخواستم بدونم MPمعرفی شده با مشخصات گوشی من میخونه یا نه
بازم ممنون:11::11:
بله کاملا به گوشیت میخوره.. توضیحات رو خوب بخون ..فراموش نکن که حتما باید با motocup فلش کنی این
مانستر رو.. اگر خاستی مانستر هایه دیگری ببینی اینجا
فقط به بوت لودرت دقت کن باید همخونی داشته باشه.. همچنین سریه 85 و 86..هم همینطور..
این هم stock ها..
در ضمن بهتره اون مانستری که تورج جان گزاشتند رو از این لینک بگیری(اگر dial up داری)..
abbas_amiri
20-12-2007, 00:59
خیلی ممنون از حسن توجهتون
ببخشید این لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای motokup کار نمیکنه اگه ممکنه یه لینک سالم بذارید
با تشکر زیاد:11::11::11:
Corvette
20-12-2007, 12:17
خیلی ممنون از حسن توجهتون
ببخشید این لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای motokup کار نمیکنه اگه ممکنه یه لینک سالم بذارید
با تشکر زیاد:11::11::11:
لینک سالمه عزیز یه بار دیگه چک کن.. فقط باید کاربر باشی که اطلاعات رو تورج جان گذاشته..
naser maldini
20-12-2007, 16:07
با تشكر فراوان از مسعود جان. كارت حرف نداره عزيز.
بچه ها بايد قدر اين دوست خوبمون و همچنين antigirl رو بدونيد واقعا دارن زحمت ميكشن.
دستتون درد نكنه.
D o l f i n
20-12-2007, 17:05
سلام عزیز .ok.همونطور که گفتم گوشیت v3t هستش اگر اشتباه نکنم..
برایه شروع این دو تا آموزش رو بخون..
نصبه درایور...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآموزشه فلش..
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتا من هم یه مانستره مناسب برات پیدا کنم..
سلام عزیز من اینا رو دانلود کردم فقط یه سوال
باید این نرم افزار هایی که واسه دانلود معرفی شده رو مثل RSD رو دانلود کنم
در ضمن ساده ساده برام توضیح بدی که اولین باریه که اینکار رو میکنم
Corvette
20-12-2007, 17:09
سلام عزیز من اینا رو دانلود کردم فقط یه سوال
باید این نرم افزار هایی که واسه دانلود معرفی شده رو مثل RSD رو دانلود کنم
در ضمن ساده ساده برام توضیح بدی که اولین باریه که اینکار رو میکنم
بله به rsd نیاز دازی...
شما آموزش هارو خوب بخون مشکلی بود در خدمتیم..
Corvette
20-12-2007, 17:11
بچه ها بايد قدر اين دوست خوبمون و همچنين antigirl رو بدونيد واقعا دارن زحمت ميكشن.
دستتون درد نكنه.
قربونه لطفت آقا ناصر..ما کوچیکتیم....;)
anti_girl
20-12-2007, 19:58
دستتون درد نكنه.
مرسي ناصر جان منم به قول مسعود كوچيكتم
در ضمن مسعود داره اين كلوپ رو ميتر كونه با اين پستهاي اموزندش
Corvette
21-12-2007, 00:52
مرسي ناصر جان منم به قول مسعود كوچيكتم
در ضمن مسعود داره اين كلوپ رو ميتر كونه با اين پستهاي اموزندش
بارها گفتم ...بازم میگم این نظره لطفه شماست به من تورج جان..به هر حال ممنونم رفیق:11:
Corvette
21-12-2007, 01:11
@ D o l f i n
اینم یه مانستر برا گوشیه شما..
abbas_amiri
21-12-2007, 01:26
لینک سالمه عزیز یه بار دیگه چک کن.. فقط باید کاربر باشی که اطلاعات رو تورج جان گذاشته..
واقعا ممنون من نمیدونم چه چوری زحمات شما رو جبران کنم
من فایل ها رو دان کردم وفلش هم شد ولی.......
ولی بعد از چند ساعت itunes(مدیا پلیرش )از کا افتاد و بعد از مستر ریست هم کلا شکل و order ایکن ها با دفعه اول بعد از فلش فرق کرد itunes هم دیگه کار نکرد:18:
به نظر شما چی شده؟؟؟؟؟؟/
anti_girl
21-12-2007, 09:59
دوست عزيز اين پك تنها مشكلش همينه كه itunes اون خوب كار نميكنه نه تنها شما بلكه خيلي از دوستان ديگه هم با اين برنامه مشكل دارن از جمله خودم
بابت اون زياد نگران نباش و بهش گير نده من الان دنبال يه پك ميگردم كه بدون اين برنامه باشه ولي پكي پيدا نكردم كه با اين امكانات باشه و اين بر نامه رو نداشته باشه
موفق باشي
abbas_amiri
21-12-2007, 12:03
مرسی
اگر پیدا کردی ما رو هم بی خبر نذار
Corvette
21-12-2007, 14:31
واقعا ممنون من نمیدونم چه چوری زحمات شما رو جبران کنم
من فایل ها رو دان کردم وفلش هم شد ولی.......
ولی بعد از چند ساعت itunes(مدیا پلیرش )از کا افتاد و بعد از مستر ریست هم کلا شکل و order ایکن ها با دفعه اول بعد از فلش فرق کرد itunes هم دیگه کار نکرد:18:
به نظر شما چی شده؟؟؟؟؟؟/
سلام.خاهش.. همون طور که تورج گفت itunes در این پک و کلا در V3x مشکل داره... شما نیازی هم بش
نداری. چون dap کاره itunes رو برات میکنه... در ضمن از مستر ریست و مستر کلیر کردن گوشیت تا حد امکان
خوداری کن.چون مشکل ساز هستند..:12:
D o l f i n
22-12-2007, 11:41
@ D o l f i n
اینم یه مانستر برا گوشیه شما..
عزیز دستت درد نکنه فقط اگه میشه یه لینک بده که ریسیوم داشته باشه
که با این سرعت زغالی دو بار دیس شدم نتونستم دانلود کنم
در ضمن نرم افزار خاصی دیگه ای نمی خواد همینا اگه لازم هست لینک اون رو هم بزار ممنون
Corvette
22-12-2007, 14:31
عزیز دستت درد نکنه فقط اگه میشه یه لینک بده که ریسیوم داشته باشه
که با این سرعت زغالی دو بار دیس شدم نتونستم دانلود کنم
در ضمن نرم افزار خاصی دیگه ای نمی خواد همینا اگه لازم هست لینک اون رو هم بزار ممنون
خاهش عزیز. ببین شرمنده لینکه بهتر سراغ ندارم... اگه به کافینت که adsl داره بری سه سوت مشکلت حل
میشه..
در ضمن نرم افزاره دیگه نمیخاد..
1. RSD
2.Monster pack
3.Drivers
که همرو گذاشتم برایه شما..
D o l f i n
23-12-2007, 11:42
Corvette جان اسمتون رو بگید ممنون میشم
فدات دستت درد نکنه یه دنیا ممنون کارم راه افتاد هم گوشی درست شد هم یه تجربه با ارزش رو بدست اوردم و دوست خوبی مثل شما پیدا کردم
23-12-2007, 12:33
Corvette جان اسمتون رو بگید ممنون میشم
فدات دستت درد نکنه یه دنیا ممنون کارم راه افتاد هم گوشی درست شد هم یه تجربه با ارزش رو بدست اوردم و دوست خوبی مثل شما پیدا کردم
قربانه عزیز.مسعود هستم..:46:.. قابلترو نداشت..:12:
D o l f i n
23-12-2007, 12:36
سلام
ببخشید دوباره مزاحم شدم یه چند تا سوال داشتم
1:چطوری میشه رو این گوشی تم ریخت
2:آیا تمهای v3x به این گوشی میخوره
و یه مشکل دارم
یه رم هستش وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم میشناسه ولی وقتی وارد گوشی میشم اثری ار رم نیست یعنی نه عکسی نه آهنگی هیچی نیست
Corvette
23-12-2007, 19:58
سلام
ببخشید دوباره مزاحم شدم یه چند تا سوال داشتم
1:چطوری میشه رو این گوشی تم ریخت
2:آیا تمهای v3x به این گوشی میخوره
و یه مشکل دارم
یه رم هستش وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم میشناسه ولی وقتی وارد گوشی میشم اثری ار رم نیست یعنی نه عکسی نه آهنگی هیچی نیست
سلام.. خاهش.
آموزشه ریختنه اسکین رو سرچ کنی همینجا پیدا میکن..زیاد در موردش صحبت شده..
2.خیر. حتما باید مخصوصه گوشیه خودت باشه.. از ریختنه skin اشتباهی جدا خوداری کن.. چون دردسر ساز هست.
این رم فقط با گوشی مشکل داره یا؟؟... باید گوشی رم رو ببینه.. شما یک بار با رم ریدر فرمتش کن...
بعد بزارش تو گوشی و اگر شناسایی شد برو به قسمته setting>phone status>storage Device
و از ایونجا مموری کارت رو انتخاب کن و options>format .. احتماله زیاد مشکلت حل میشه.. در ضمن
ساپورته رم هم تا 512 هستش حواست به این موضوع هم باشه..:12:
anti_girl
23-12-2007, 21:42
با اجازه مسعود جان
شما در connectio> usb setting >default connection رو مموري ميزاري؟
يا data؟
D o l f i n
24-12-2007, 10:35
با تشکر از مسعود و anti_girl عزیز مشکلم حل شد شناسوندمش ولی
دوباره همون مشکل قبل هستش یعنی یهو شکل کره زمین میاد می خواد به اینترنت وصل بشه یه صفحه میاد میگه شبکه موجود نیست قفل میکنه وباید گوشی باز و بسته کنی تا دوباره فعال بشه
ولی فعلا رم رو برداشتم خوب شده یعنی همون صفحه وصل شدن به اینترنت میاد ولی دیگه قفل نمی کنه
یه نکته رو هم بگم که قبلا رو این گوشی سیم کارت ایرانسل بوده
تمام این گوشی رو گفتم فکر می کنید مشکل از کجاست؟
anti_girl
24-12-2007, 14:32
دوست عزيز اگه شما رم رو ورداشتي و ديگه هنگ نميكنه بايد بگم كه مشكل از همينه با يك رم ديگه امتحانش كن ببين هنگ ميكنه؟
Corvette
24-12-2007, 14:51
با تشکر از مسعود و anti_girl عزیز مشکلم حل شد شناسوندمش ولی
دوباره همون مشکل قبل هستش یعنی یهو شکل کره زمین میاد می خواد به اینترنت وصل بشه یه صفحه میاد میگه شبکه موجود نیست قفل میکنه وباید گوشی باز و بسته کنی تا دوباره فعال بشه
ولی فعلا رم رو برداشتم خوب شده یعنی همون صفحه وصل شدن به اینترنت میاد ولی دیگه قفل نمی کنه
یه نکته رو هم بگم که قبلا رو این گوشی سیم کارت ایرانسل بوده
تمام این گوشی رو گفتم فکر می کنید مشکل از کجاست؟
منم نظره تورج رو تایید میکنم... مشکل باید از رم باشه.. یا یه تنظیماته اضافی که نمی دونم چی هست!!
شما فعلا با یه رمه دیگه تست کن ببینیم نتیجه چیه..؟!
D o l f i n
24-12-2007, 16:25
نه بابا انگار این گوشی گوشی نمیشه
بدون رم هم طاقت نیاورد قاط زد بدم قاطی کرد
کلا قفل کرد دیگه حتی با باز و بسته کردن هم گوشی خوب نمیشه مگه باطری رو ورداری هی خطا میده میگه امکان بازیابی url نیست
Corvette
24-12-2007, 19:59
نه بابا انگار این گوشی گوشی نمیشه
بدون رم هم طاقت نیاورد قاط زد بدم قاطی کرد
کلا قفل کرد دیگه حتی با باز و بسته کردن هم گوشی خوب نمیشه مگه باطری رو ورداری هی خطا میده میگه امکان بازیابی url نیست
دوسته عزیز پیشنهاد میکنم برین تو این سایت و مشکلتون رو اونجا مطرح کنید.. در کلوپه موتو، بلکه دوستان
بتونن اونجا مشکلترون رو حل کنن.
golmohammadi
24-12-2007, 22:48
نصبه itunes دردسر داره... شما با یه مانستره خوب یه فلش بزن .حل میشه...:12:
خوبitunes گوشي من از اولش كار نميكرد منم واسه همين فلش اورجينال را ريختم همون ورژن كه در پست قبليم گفتم اما هنوزم مشكل حل نشده و همچنان براي گوش دادن به موزيك بايد درب گوشي باز بمونه تازه بدون داشتن مديا پلير وقتي آهنك به آخر رسيد ديگه استپ ميشه و آهنگ بعدي پخش نميشه
بابا اين مشكل را همه دارند يا فقط من دارم؟
يه راهنمايي كنيد يا گوشي را دستكاري كنيم و يا يك منستر پك كه اين مشكل را نداره معرفي كنيد
احتمالا اگه اين مشكل حل نشه بفروشمش
منتظرم
anti_girl
25-12-2007, 11:15
دوست عزيز با ساخت play list امتحان كن شايد درست بشه
multimedia>sound>option>create new>paly list
اهنگ ها رو انتخاب كن ببين بازم با درب بسته مشكل داري يا نه
naser maldini
25-12-2007, 16:18
بهترين راه براي اينكه با در بسته بتوني به آهنگ ها گوش بدي اينه كه. گوشيتون رو به كامپيوتر وصل كرده و با استفاده از برنامه motomidman روي برنامه ايتونز دابل كليك كرده و گزينه flipintensive رو انتخاب كنيد. با اين كار مشكلتون حل ميشه.
abbas_amiri
25-12-2007, 23:32
سلام به همه دوستان
من چند وقت پیش گوشیمو فلش کردم با راهنمایی دوستان در همین سایت ولی الان فارسی نه میخونه نه مینویسه
چه جوری language pack پیدا و نصب کنم
ایا مشکل حل میشه؟؟؟؟
naser maldini
25-12-2007, 23:58
گوشيتون چيه عزيز؟
اگه به p30mob سر بزنيد ميتونيد پك هاي فارسي رو پيدا كنيد. اول p30mob عبارتwww و آخرش هم com رو اضافه كنيد. اگه به بخش موتو سر بزنيد ميتونيد مشكلتون رو رفع كنيد.
golmohammadi
26-12-2007, 22:51
دوست عزيز با ساخت play list امتحان كن شايد درست بشه
multimedia>sound>option>create new>paly list
اهنگ ها رو انتخاب كن ببين بازم با درب بسته مشكل داري يا نه
چنين چيزي در جايي كه شما گفتين وجود نداره
مطمئني كه اشتباه نكردي؟
گوشي V3i
Corvette
26-12-2007, 23:04
چنين چيزي در جايي كه شما گفتين وجود نداره
مطمئني كه اشتباه نكردي؟
گوشي V3i
دوسته عزیز شما کاری که آقا ناصر گفت انجام بدیم مشکلتون حل میشه..
golmohammadi
26-12-2007, 23:33
بهترين راه براي اينكه با در بسته بتوني به آهنگ ها گوش بدي اينه كه. گوشيتون رو به كامپيوتر وصل كرده و با استفاده از برنامه motomidman روي برنامه ايتونز دابل كليك كرده و گزينه flipintensive رو انتخاب كنيد. با اين كار مشكلتون حل ميشه.
من اين كارو كردم اما اينكار براي چي بود
راستي اونيكي گزينه چيكار ميكنند ؟
اگه ميشه يه توضيح مختر راجب برنامه بديد چون برنامه مفيدي به نظر ميرسه
يه درخواست ديگه من Itunes v3x را نصب كردم و الان باز نميشه
لطفا يكي Itunes v3i را هم بزاره ممنون
Corvette
27-12-2007, 10:18
من اين كارو كردم اما اينكار براي چي بود
راستي اونيكي گزينه چيكار ميكنند ؟
اگه ميشه يه توضيح مختر راجب برنامه بديد چون برنامه مفيدي به نظر ميرسه
يه درخواست ديگه من Itunes v3x را نصب كردم و الان باز نميشه
لطفا يكي Itunes v3i را هم بزاره ممنون
در مورده این نرم افزار باید خوده آقا ناصر توضیح بدن چون من تجربه ای باش ندارم!
اما برایه itunes اینجا برو
naser maldini
27-12-2007, 11:14
اين پايين يه چيز هايي در اين مورد نوشتم. اگه p30mob بييايد ميتونيد در اين مورد چيز هاي ديگه اي هم ياد بگيريد.
در مورد برنامه هاي جاوا با استفاده از برنامه motomidman شما ميتونيد 6 حالت و ويژگي رو براي برنامه جاواي نصب شده به كار ببريد كه اين موارد عبارت اند از :
Background – flip insensitive – Resident – signed – CORElet – Protection
معمولا در اكثر برنامه هاي جاوا همه ي گزينه ها به غير از گزينه هاي CORElet و Protection براي انتخاب آزاد گذاشته شده اند. اين 2 گزينه فقط براي برنامه هاي جاوايي كه CORElet هستند آزاد گذاشته شده است.
همون طور كه ميدونيد برنامه هاي جاوا به دو شكل موجود هستند: 1- MIDElet كه يك برنامه ساده جاوا هست و براحتي از داخل گوشي قابل نصب و اجرا هست. 2- CORElet كه يك برنامه جاوا با يك سري از اطلاعات سيستمي هست كه به راحتي از داخل گوشي نصب نميشود و يا اگر نصب شود اجرا نميشود مثل برنامه هاي itune ، mediaviewer. براي نصب اين چنين برنامه هايي لازم هست كه شما كد گروپ 1 خود رو تغيير بديد كه براي اطلاعات بيشتر ميتونيد اينجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو مطالعه كنيد.
و اما توضيح در مورد ويژگي هاي بالا:
حالت Backgrand در واقع حالتي هست كه اگه انتخاب بشه برنامه به صورت پنهان در پشت صحنه اجرا ميشه و معمولا برنامه هاي CORElet چنين ويژگي هايي رو دارند. مثلا برنامه itune كه يك برنامه موزيك پلير هست ميتونه پشت صحنه اجرا بشه بدون اينكه از آيكون برنامه خبري باشه كه براي برگشتن به حالت اوليه نيازمند يك كليد ميانبر هستيد ( همون طور كه در v3i ايتونز دار اينچنين هست البته با اندكي تفاوت ) تا برنامه رو صدا بزنيد در غير اين صورت برنامه در بك گراند اجرا ميشه و شما نميتونيد دوباره به برنامه وارد و يا از آن خارج شويد. در v3x كه كليد شورت كات (ميانبر ) غير فعال هست شما فقط ميتونيد با اعمال تغييرات در Seem اين گزينه رو فعال كنيد كه مبحث پيچيده اي هست. با اين تفاسير هيچ وقت در برنامه هاي جاوا از اين گزينه استفاده نكنيد مگر اينكه خود برنامه داراي چنين ويژگي باشد كه با تنظيمات خاصي بتونيد دوباره به برنامه دسترسي پيدا كنيد. كه معمولا توي Help برنامه به اين موضوع اشاره ميشه.
گزينه Signed و Resident هم زياد به درد نمي خورند و برنامه بايد خودش داراي چنين ويژگي باشه. اگر اين گزينه ها رو تيك بزنيد برنامه خراب ميشه و ديگه كار نميكنه.
بيشترين كاربرد مربوط به گزينه Filipinsensitive هست كه با تيك زدن اون ميتونيد برنامه ها رو با در بسته هم اجرا كنيد.
همون طور كه قبلا هم اشاره كردم گزينه CORElet و Protection براي برنامه هاي CORElet كاربرد دارند كه اگه برنامه ايي CORElet باشه اين گزينه به طور اتوماتيك تيك خواهد خورد. ( اگه نياز باشه بعدا در مورد نحوه نصب CORElet هم مطالبي رو عنوان ميكنم.)
براي اعمال تغييرات بالا در Attribute لازم هست كه برنامه motomidman رو باز كنيد و روي برنامه مورد نظر دابل كليك كنيد و از پنجره باز شده ويژگي مورد نظر رو انتخاب كنيد. و يا ميتونيد روي برنامه مورد نظر راست كليك كرده و گزينه Attribute رو انتخاب كنيد و حالت دلخواه رو تنظيم كنيد. اين از Attribute برنامه هاي جاوا!!
abbas_amiri
27-12-2007, 11:25
گوشيتون چيه عزيز؟
اگه به p30mob سر بزنيد ميتونيد پك هاي فارسي رو پيدا كنيد. اول p30mob عبارتwww و آخرش هم com رو اضافه كنيد. اگه به بخش موتو سر بزنيد ميتونيد مشكلتون رو رفع كنيد.
گوشيم v3xضمنا من طريقه نصب language pack بلد نيستم
اگر ميشه در مورد نصب اون توضيح بديد!!!
من mp براي فلش كردن را از سايت mod my motoگرفتم!!!!
البته لينكش از اقا تورج گرفتم
با نصب language pack فارسي مشكلي واسه mp فبلي پيش نمياد؟؟؟
anti_girl
27-12-2007, 11:34
نه دوست عزيز مشكلي پيش نمياد رختن پك فارسي هم مثل ريختن mp هست
موفق باشي اما فقط يادت باشه به نرم افزار rsd بريزيش ok
golmohammadi
27-12-2007, 12:04
در مورده این نرم افزار باید خوده آقا ناصر توضیح بدن چون من تجربه ای باش ندارم!
اما برایه itunes اینجا برو
خيلي ممنون اما من هر كاري كردم نتونستم تو اين سايت رجيستر كنم
در ضمن از آقا ناصر هم ممنونم
abbas_amiri
27-12-2007, 18:27
نه دوست عزيز مشكلي پيش نمياد رختن پك فارسي هم مثل ريختن mp هست
موفق باشي اما فقط يادت باشه به نرم افزار rsd بريزيش ok
عزیز من mp رو با motokup ریختم
ممکن مشروح نصب language pack بذارید
naser maldini
27-12-2007, 23:18
همون طور كه تورج جون گفتند هيچ فرقي با مونستر پك نميكنه. فقط اين دفعه به جاي مونستر پك آدرس لنگوييج پكتون رو ميديد.
Corvette
28-12-2007, 00:46
خيلي ممنون اما من هر كاري كردم نتونستم تو اين سايت رجيستر كنم
در ضمن از آقا ناصر هم ممنونم
از اینها استفاده کن
corvette
12345
Corvette
28-12-2007, 00:46
ممنون ناصر جان ، بسیار مفید بود:12:
golmohammadi
28-12-2007, 23:53
از اینها استفاده کن
corvette
12345
ممنون
من چند تا دانلود كردم اما موقع نصب خطا داد
ديدم نميشه دوباره فلش كردم
الان وقتي رو گوشي دكمه مربوط به ITunes را ميزنم برنامه باز ميشه اما هيچي نمياره
الان بگين چيكار كنم
بابا اين گوشي كشت مارو
حداقل يكنفر كه v3i داره و ITunes گوشيش كار ميكنه يه بكاپ از گوشي بگيره و آپ كنه واسه ما
golmohammadi
29-12-2007, 19:21
بعد از جستجو ها يك راه بسيار مناسب پيدا كردم اونم استفاده از برنامه mototunes هست
واسه همين آموزش كار با اين برنامه را ميذارم تا هر كس ديگه اي هم كه اين مشكلو داره بتونه حل كنه
ابتدا برنامه mototunes را دانلود ميكنيم لينك دانلود :
براس كار با اين نرم افزار ابتدا وارد removable disk ( درايوي كه در my computer بعد از اتصال گوشي ايجاد مي شود) شده سپس وارد فولدر Mobile\audio شده فايل هاي موزيك خود را در اينجا بريزيد ( فايلهاي صوتي در هر جاي گوشي كه باشند بايد در اين مسير انتقال يابند)
سپس برنامه فوق را اجرا كرده در بالاي پنجره ابتدا scan mobile رو زده سپس فايل هاي صوتي از حافظه گوشي خوانده مي شود. دقت كنيد اگر موقع زدن scan mobile پيغام زير را داد !you cant choose flappy drive بايد برويد به قسمت Actions و بجاي فلاپي گوشي را انتخاب كنيد
حال آهنگ هاي مورد نظر را select كرده سپس update mobile را بزند. حالا ديگه كار تمومه ...
اكنون مي تونيد آهنگهارو در قسمت itunes گوشي خودتون گوش بديد.
اينم يه عكس از برنامه :
موفق باشيد
anti_girl
29-12-2007, 22:26
مرسي دوست عزيز خيلي جالب و خوندني بود
Corvette
29-12-2007, 22:48
@ golmohammadi
ممنون از پسته آموزنده ی شما:12:
....عاقبت جوینده یابنده شود....:46:
naser maldini
30-12-2007, 00:43
ممنون ناصر جان ، بسیار مفید بود:12:
قابل شما رو نداشت مسعود جون.:11:
k1_rostamy
30-12-2007, 01:03
سلام به همه. امیدوارم حالتون خوب باشه.
غید غدیر خم بر همه مبارک!!؟؟:11:
یا علی...:11:
golmohammadi
30-12-2007, 14:49
@ golmohammadi
ممنون از پسته آموزنده ی شما:12:
....عاقبت جوینده یابنده شود....:46:
خواهش ميكنم
خداييش پدرم درومد تا آخرش پيدا كردم :46:
anti_girl
30-12-2007, 20:48
خواهش ميكنم
خداييش پدرم درومد تا آخرش پيدا كردم :46:
دركت ميكنم چقدر وقت گيره تا بتوني پيدا كني:31:موفق باشي
سلام. مشکل ایکن حل شد ولی برنامه هایی که فخ مموری هست رو نمی شناسه
anti_girl
04-01-2008, 11:34
ببين دوست عزيز فقط بر نامه ها رو نميشناسه يا اين كه موسقي عكس و كليپ ها رو هم نميشناسه؟
اگه هيچي رو نميشناسه بايد مموري رو فرمت كني
menu>setting>phon status>stronge devices>options>format
موفق باشي
pedram_sad
04-01-2008, 21:08
با سلام
بعد از اون flash كه انجام دادم به يك سري مشكلات و سوالات بر خوردم كه ميخوام نظر شما رو بدونم
1 - يكي از improvment هاي اون MP نوشته بود 5 درصد بهبود كارايي باتري ولي انگار بر عكس شده چون احساس ميكنم خيلي سريع تر از قبل كم ميشه باتريش
در كل واقعا باتري ضعيفي داره موتورولا و مخصوصا اين v3x چون رسما مثله اينه كه من گوشي 1100 دستمه و عملا هيچ استفاده اي نميكنم 48 ساعته خاموش ميشه ( بدون هيچ استفاده اي يعني فقط در حالت stand by )
واقعا بعد از 7 ماه كه اين گوشي رو خريدم ميتونم به جرات بگم بزرگترين مشكل و نقطه ضعف عصبي كننده و سرسام اور اين گوشي همينه
2 - بازي 3 بعدي جاوا رو تونستم بريزم ولي واقعا frame rate اونها پايينه و به شدت كند ميشه fr حدودا 6 يا 7
مثلا بازيهاي shado fighter يا epos
3 - من يه گوشي L7 ديدم كه بعد از فلش كردن و upgrade كردن MP در بخش SMS گزينه Deliveri اون هميشه روشن ميمونه
ميخواستم بدونم براي v3x همچين چيزي نيست ؟ چون اين مورد هم اذيت ميكنه
با تشكر از همگي
naser maldini
04-01-2008, 23:35
آره ميتوني دليوري رو براي هميشه فعال كني. به اينجا سر بزن:
pedram_sad
05-01-2008, 01:39
آره ميتوني دليوري رو براي هميشه فعال كني. به اينجا سر بزن:
با سلام
مرسي از جوابتون ولي اون يك monster pack جديده كه حجمش حدود 28 مگابايته:13:
من mp ريختم و فقط ميخوام deliverish رو فعال كنم:20:
دستوري يا ترفند ديگه نداره ؟ بايد seem رو تغيير بديم اما ادرسشو نميدونم
اخه اين mp جديد زنگ بين sms و ringtone رو تو ringer ID جدا كرده كه اگه بريزم ديگه براي كسي كه زنگ گذاشتم sms اون طرف هم با زنگ sms پخش ميشه كه من نميخوام اينجوري باشه:13:
anti_girl
05-01-2008, 23:31
فكر نكنم پدرام جان همچين چيزي باشه
ولي خوب شايد بشه با سيم اين كار رو كرد ولي تا حالا نديدم بتونن اين كار رو بكنن
beckham7
06-01-2008, 00:01
سلام به همه دوستان خصوصا مسعود و تورج جان یه مدت نبودم حال دوستان که خوبه انشاالله
mp جدید heartless اومده ورژن 3 توسایت mymoto خودم چون دسترسی به اینترنت پرسرعت ندارم دانلود نکردم البته چون نبودم نمیدونم خبر جدیده یا نه
anti_girl
06-01-2008, 01:10
سلام عزيزم
حجمش چقدره من خبر نداشتم اما فكر كنم مسعود خبر داشته اخه اونجا زياد ميره
به هر حال ممنون هم از خبر هم از اين كه حالمونو پرسيدي منم دلم واسط تنگ شده بود
pedram_sad
06-01-2008, 01:25
سلام عزيزم
حجمش چقدره من خبر نداشتم اما فكر كنم مسعود خبر داشته اخه اونجا زياد ميره
به هر حال ممنون هم از خبر هم از اين كه حالمونو پرسيدي منم دلم واسط تنگ شده بود
با سلام
حجمش حدود 27 مگابايت
دليل اصلي اين كه من اين mp رو نگرفتم اينه كه ور داشتن sms و ringtone رو جدا كردن توش وقتي براي كسي ring ميگذاري ديگه زنگ sms اون ميشه مثله زنگ sms خود گوشي و ديگه اون زنگ ringtone ID پخش نميشه كه من دوست ندارم اينجوري :13::13:
ولي چيزي كه وسوسه ميكنه ادم رو اينه كه توش تونستن كاري كنن كه deliveri زو هميشه ON كني :10:
Corvette
06-01-2008, 15:40
سلام مجتبی جان.. کم پیدایی!!.. بله اومده عزیز.. خیلی هم جدید نیست... تو پسته 907 ناصر جان لینکش رو
گذاشته..
abbas_amiri
06-01-2008, 17:10
دوستان لطف کنید یه لینک سالم برای language packبرای فارسی کردن v3x بذارید:10:
beckham7
06-01-2008, 17:48
سلام دوباره :10:
چی بگم مسعود جان
بودن ما که بجز دردسر واسه دوستان چیزی نداره:11:
naser maldini
06-01-2008, 18:26
دوستان لطف کنید یه لینک سالم برای language packبرای فارسی کردن v3x بذارید:10:
دوست عزيز ميتونيد از لينك زير پيدا كنيد. البته چون پي سي موب لينك هاش ----- ميشه مجبور شدم لينك خارجي بزارم:
در ضمن تو سايت بايد عضو بشيد.
البته اگه مايل نيستيد تو سايت عضو بشيد و نوع فونت هم واستون مسا له اي نداره ميتونيد از لينك هاي زير پك فارسي با فونت هاي مختلف دانلود كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
anti_girl
07-01-2008, 10:46
ناصر جان تو پي سي موب اموزش ساخت فونت رو دارين؟
من نديدم اگه يه توضيحي بدي ممنون ميشم اخه ميخوام ياد بگيرم
abbas_amiri
09-01-2008, 22:26
[quote=naser maldini;1968463]دوست عزيز ميتونيد از لينك زير پيدا كنيد. البته چون پي سي موب لينك هاش ----- ميشه مجبور شدم لينك خارجي بزارم:
در ضمن تو سايت بايد عضو بشيد.
البته اگه مايل نيستيد تو سايت عضو بشيد و نوع فونت هم واستون مسا له اي نداره ميتونيد از لينك هاي زير پك فارسي با فونت هاي مختلف دانلود كنيد.
دوست عزیز این لینکها بعد دانلود error میده
the archive is either in unkmown format or damage
naser maldini
09-01-2008, 23:06
احتمالا برنامه اي كه زيپ رو باز ميكنه ايراد داره و يا فايل رو با دانلود منيجر دانلود ميكنيد. بهتره شما فايل رو با خود ويندوز دانلود كنيد. در ضمن ميتونيد به p30mob هم سر بزنيد. اول سايت www و آخرش هم com بزار. بيا تو بخش موتورولا ميتوني دانلود كني.
naser maldini
09-01-2008, 23:07
ناصر جان تو پي سي موب اموزش ساخت فونت رو دارين؟
من نديدم اگه يه توضيحي بدي ممنون ميشم اخه ميخوام ياد بگيرم
:11:
آره عزيزم. ميتوني از p30mob آموزش ساخت فونت رو دانلود كني.
romixery
11-01-2008, 14:20
سلام دوستان عزيزم
من گوشي V3i گرفتم ولي يه مشكلي داره اونم اينكه مثل V3x با در بسته آهنگ پخش نمي كنه. البته V3i من برنامه Ituns رو داره كه نمي دونم چجوري كار مي كنه. يعني وقتي Mp3 روي گوشيم مي ريزه توي ليست خودش چيزي نمايش نميده. اگه كسي مي دونه كه اين Itune چه فرمتهايي رو ميخونه و چجوري بايد آهنگ براش ريخت بگه ممنون ميشم.
منتظر جوابتون هستم دوستان. (مخصوصاً با در بسته آهنگ پخش كنه)
موفق باشين
باي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
zzzzesht
11-01-2008, 20:24
سلام.
من دیروز گوشیمو با یه مونستر پک فلش کردم ،بعد از بالا اومدن ازم Subsity Password
خواست.چند بار زدم بعد نوشت Contact Oporator و دیگه هر 15 دقیقه یه بار میشه پسورد زد.
هر چی با فلش اصلی یه با فایلای دیگه فلش میکنم درست نمیشه. مشکا چیه؟؟؟
قفل شده.؟؟ لطفل منو راهنمایی کنین.
با چه نرم افزاری ؟ از کجا؟؟
سریال گوشیمم هست: IMEI: 359184-00-479095-1
خیلی ضروریه. ممنون میشم.:41:
naser maldini
12-01-2008, 15:48
گوشيتون قفل شده. گوشيتون رو يا بايد تست پوينت بكنيد. و يا بدون تست پوينت از نرم افزار هايي مثل got و يا smart moto استفاده كنيد. اوليه پوليه دومي هم نياز به smart clip داره. با اين حساب بهتره گوشيتون رو ببريد بيرون واستون با باكس تعميرش كنن. ضمن اينكه تو خونه خودتون ميتونيد با تست پوينت مشكلتون رو رفع كنيد ولي بايد دقت كنيد كه مونستري كه استفاده ميكنيد قفل شده نباشه كه madnessv2 بهترين هست.
abbas_amiri
12-01-2008, 17:46
با تشكر از اقا ناصر بابت language pack
اما يه مشكلي هست وقتي مسيج فارسي ميفرستي توي out box و همينطور براي طرف مورد نظر چند تا
نقطه به جاي مسيج مياد
ولي مسيج فارسي تويiinbox مشكلي نداره
من از فونت تبسم استفاده كردم وگوشيم v3xهست
anti_girl
12-01-2008, 22:19
:11:
آره عزيزم. ميتوني از p30mob آموزش ساخت فونت رو دانلود كني.
مرسی ناصر جان اما راستش این روزا حال و روز خوبی ندارم نمیتونم بیام اما حتما سر میزنم:40:
anti_girl
12-01-2008, 22:27
سلام.
من دیروز گوشیمو با یه مونستر پک فلش کردم ،بعد از بالا اومدن ازم Subsity Password
خواست.چند بار زدم بعد نوشت Contact Oporator و دیگه هر 15 دقیقه یه بار میشه پسورد زد.
هر چی با فلش اصلی یه با فایلای دیگه فلش میکنم درست نمیشه. مشکا چیه؟؟؟
قفل شده.؟؟ لطفل منو راهنمایی کنین.
با چه نرم افزاری ؟ از کجا؟؟
سریال گوشیمم هست: IMEI: 359184-00-479095-1
خیلی ضروریه. ممنون میشم.:41:
دوست عزیز شما نمیتونی بوت لودر رو بالا بیاری؟
اگه نمیتونی منم همون راهی که ناصر جان پیشنهاد کردن رو پیشنهاد میکنم
anti_girl
12-01-2008, 22:29
با تشكر از اقا ناصر بابت language pack
اما يه مشكلي هست وقتي مسيج فارسي ميفرستي توي out box و همينطور براي طرف مورد نظر چند تا
نقطه به جاي مسيج مياد
ولي مسيج فارسي تويiinbox مشكلي نداره
من از فونت تبسم استفاده كردم وگوشيم v3xهست
یک فونت دیگه رو هم امتحان کن ببین همین مشکل رو داری؟
naser maldini
14-01-2008, 01:02
اين مشكل ربطي به فونت نداره. بايد يونيكد رو فعال كنيد. اين هم آموزشش هست كه توسط دوست عزيزم sam fisher عنوان شده.
با استفاده از برنامه p2k advanced editore
به این ترتیب اقدام نمایید.
- ابتدا برنامه p2k advanced editore را نصب كن.روي connect in p2k mode در بالاي صفحه كليك كن تا دايره سمت چپ از رنگ قرمز به سبز تغيير كنه و در گوشه پايين صفحه اسم گوشيت را بنويسه.
2- از منوي بالاي صفحه روي phone services كليك كن. بعد seem function بعد seem32 function.
3- حالا از پايين صفحه روي read from phone كليك كن تا اطلاعات گوشيت خوانده شه.
4- حالا بگرد تا گزينه Unicode_MOSMS_AVAILABLE را پيدا كني. بعد تيك جلوي گزينه press space key to switch function رو فعال كن.
5- حالا از پايين صفحه روي write to phone كليك كن.بعد از بالا روي reset phone يكبار كليك كن.
سعی کنید تمام مراحل را با دقت انجام دهید این کار روی l7 و V3x تست شده وجواب داده
anti_girl
14-01-2008, 08:48
مرسی ناصر جان مثل همیشه کامل و اموزنده بود
romixery
14-01-2008, 12:15
سلام
دوستان اگه ميشه كمكم كنيد. به خدا واجبه. پست قبليه من رو ببينين. چي كار كنم كه گوشيم با در بسته آهنگ بخونه. همين كه يه آهنگ رو ميارم و درب گوشي رو مي بندم آهنگ قطع مي شه. اشكال از چيه؟
سلام
دوستان اگه ميشه كمكم كنيد. به خدا واجبه. پست قبليه من رو ببينين. چي كار كنم كه گوشيم با در بسته آهنگ بخونه. همين كه يه آهنگ رو ميارم و درب گوشي رو مي بندم آهنگ قطع مي شه. اشكال از چيه؟
درود.بخدا من وی تری ایکس دارم وبا در بسته هم میخونه.راستی از کدوم مانستر پک استفاده میکنی؟آیا از پلیر خود گوشی استفاده میکنی یا پلیر دیگری نصب کردی؟
Corvette
14-01-2008, 14:01
دوسته عزیز شما باید با itunes کار کنید... مشکلتوتن حل میشه.. اگرم itunes ایراد داره یه مانستره دیگه نصب کنید
که سالم باشه ....
zzzzesht
14-01-2008, 18:03
سلام به بروبکس حرفه ای...
من گوشیمو با نرم افزار Moto Kup فلش کردم.
فرم ور خودم بود: R252211LD-AS_U_85.9B.D0R
فرم ور جدید بود: HeartlessMOD@V3XV2_with_ITUNES
یه مونستر پک خفن V2 که قبلا چند بار رو گوشی خودم و رو گوشی های دیگه با MOTO Kup و RSD Lite 3.7
امتحان کرده بودم و هیچ مشکلی نداشت.
ولی ایندفعه بعد از فلش ، همه چی آلی بود ولی بعد از ری استارت گوشی دیگه گوشی روشن نشد.
فقط وقتی کابل USB رو بهش وصل میکنی چراغ آبی پایین گوشی همینتور روشن میمونه و صفحه خاموشه.
کامپیوتر هم میزنه USB Not Recognize و نمیشناستش.
باتریمم فول شارژ بوده و مشکلی نداشته.
هر کاری کردم نشد.پورت USB رو عوض کردم،به شارژر وصلش کردم...
نشد که نشد.
تا حالا به این مشکل تو V3x کسی برخورده؟؟؟؟
راح حلش چیه؟؟!!!
لطفا منو راهنمایی کنین....
anti_girl
14-01-2008, 21:56
شما خودتون گوشی رو ریست کردین که این جوری شده یا نه؟
شاید احتیاج به تست پوینت داشته باشه
naser maldini
15-01-2008, 02:24
ورژن بوت لودرتون چند بود؟ ورژن مونستري كه فلش كرديد چند بودۀ
آخه مونستري كه شما فلش كرديد حتما بايد با فلش گوسيتون سازگار باشه. در ضمن شما گوشي براي فلش رو حالت بوت بالا ميياريد يا نه؟ بهتره اگه تونستيد يه بار ديگه فلش كنيد. فلش رو با همون موتوكاپ انجام بديد. ولي يادتون باشه ترتيب گرفتن دكمه ها رو موقع حالت بوت فراموش نكنيد يعني : اول * بعد # و بعد دكمه پاور. اگه گوشيتون رفت رو حالت بوت فلش كنيد. در ضمن اگه ورژن بوتلودرتون فرق ميكرد هيچ راهي به غير از تست پوينت واستون وجود نداره.
arsniyas
15-01-2008, 08:22
سلام و خسته نباشيد
من مي خوام گوشي v3i بخرم . اين گوشي مشكل و ايراد خاصي نداره ؟ قيمتش حدود چنده ؟ و توي تهران از كجا مي تونم خوبش رو گير بيارم ؟
Corvette
15-01-2008, 14:38
سلام و خسته نباشيد
من مي خوام گوشي v3i بخرم . اين گوشي مشكل و ايراد خاصي نداره ؟ قيمتش حدود چنده ؟ و توي تهران از كجا مي تونم خوبش رو گير بيارم ؟
سلام .. مشکلی که نداره....تا مشکل رو چی تعریف کنی!..... تهرانم همه جا گیر میاد ..اما بهترین جاش سمته
پاساژ علاعدینه.... قیمت هم بینه 150 تا 160 باید باشه..
zzzzesht
15-01-2008, 19:31
اول: گوشي من بعد از فلش باتريش به صورت ناگهاني دشارژ شده بود.
باتري رو شارژ كردم رو بوت لودر بالا اومد و فلش شد.
اين مشكل رو تو L7 قبلا زياد ديده بودم ولي V3x خيلي خطري تر بود. واسه تجربه خوب بود.
دوم: واقعا V3i گوشي توپيه ولي واقعا قيمتش زيادي بالا رفته.V3x منهاي كلفتيش واقعا از لحاظ فني
از V3i بالاتره.
سوم: يه آدم با مرام اگه رفت طرف بازار موبايلو اين جور چيزا يه V3xx هم واسه ما قيمت كنه.
چهارم: V3xx هم كاربريه V3x رو داره(منهاي دوربين) هم زيباييه V3i و اگه به گفته ي GSM.ir 210 نومن باشه
مفته مفته...
و اصلا اگه بحث قيمت نباشه تا V3xx هست V3i از لحاظ مقايسه اي جايي نداره واسه خريد.
Corvette
16-01-2008, 17:03
سلام دوسته عزیز.ممنون از انتقاله تجربتون...
قیمته این گوشی رو میتونی تو سایته
ببینی... که تقریبا دقیقه...
ولی منهایه باریک بودنش برتری نسبت به v3x نداره..
saeed-gh
16-01-2008, 21:54
با سلام بچه ها من یه مشکلی با گوشی وی تری آی دارم اگر کسی می تونه کمکم کنه ممنون میشم.من از نرم افزار موبایل فون تولز استفاده میکنم ولی موقعی که میخوام از کامپیوتر به گوشی چیزی بفرستم پیغام "قطع ارتباط از طرف گوشی را میده" در ضمن درایور را هم باید خودم دستی نصب کنم واز ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 استفاده میکنم و وقتی از منوی گوشی محل ذخیره سازی اطلاعات را عوض میکنم پیغام"احتمال صدمه دیدن مموری را میدهد" لطفا کمک کنید.
zzzzesht
17-01-2008, 00:45
راستي يه سوال كه البته فكر كنم يه كوچولو جاش نباشه ولي خارج از بحث نيست:
من تقريبا تمام مراحل تست پوينت رو گير آوردم،اصلا احتياجي به باكس نديدم،ولي برد گوشي بايد باز بشه:
فقط نرم افزاري به نام Smart Moto رو نميدونم چيه؟؟ اصلا اسم اصليه يا اصطلاح؟
ميدونم كه واسه ديتكت كردن گوشي تو تست پوينت استفاده ميشه؟
مجانيه يا پولي؟
كسي ديده؟
naser maldini
17-01-2008, 01:16
اين برنامه رايگان هست ولي اين فقط نرم افزار يه دستگاه به نام smart clip هست يعني عملا smart moto به دردت نميخوره مگر اينكه دستگاه smart clip رو هم داشته باشي.
zzzzesht
17-01-2008, 10:22
دمت گرم.
اینو واسه این پرسیدم چون چنجا آموزش Test Point V3x رو گیر آورده بودم .
فقط یه سیم میخواست رو برد لحیم کنی .
ننوشته بود Usb رو به باکس وصل کنید.فقط میخواست گوشی توسط Smart Moto یا یه نرم افزار دیگه که
اسمش یادم نیستو پولی بود دیتکت کنید. بعدش با RSD Lite فلش بزنی.
!!!!!!
حتما باکس میخواد.!!
دمه همتون گرم.
saeed-gh
19-01-2008, 21:52
بچه ها کسی نمی تونه مشکل منو حل کنه.
anti_girl
20-01-2008, 00:18
با سلام بچه ها من یه مشکلی با گوشی وی تری آی دارم اگر کسی می تونه کمکم کنه ممنون میشم.من از نرم افزار موبایل فون تولز استفاده میکنم ولی موقعی که میخوام از کامپیوتر به گوشی چیزی بفرستم پیغام "قطع ارتباط از طرف گوشی را میده" در ضمن درایور را هم باید خودم دستی نصب کنم واز ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 استفاده میکنم و وقتی از منوی گوشی محل ذخیره سازی اطلاعات را عوض میکنم پیغام"احتمال صدمه دیدن مموری را میدهد" لطفا کمک کنید.
سعید جان اولا شما چرا از راه مستقیم استفاده نمیکنی و اطلاعات رو راست رو مموری نمیریزی دوست عزیز
مسیر زیر رو دنبال کن:
menu>setting>connection>usb>memory card
در ضمن نصب درایور در موتو به صورت دستی است در حقیقت من نتونستم تا حالا اونو به صورت اتومات به pc بششناسونم
در مورد اخری هم شما یکبار مموری رو فرمت کن احتمالا درست میشه
zzzzesht
22-01-2008, 21:00
سلام؛کسی رو V3x برنامه iTunes نصب کرده؟ من یه مشکل دارم.
من iTunes رو نصب میکنم.حتی بعد از اجرا Data Base هم درست میکنه.
ولی بعد که میبندمش دیگه هیچ جا آیکونی ازش نیست که اجراش کنی...
کسی نمیدونه چطوری میشه؟
دیدم تو این مونستر پک جدیدا که دکمه ی Voice Command رو میزارن واسه اجرای iTunes.
اگه بشه کلی حال میده.
راستی جسارت نشه ولی هرکی گوشیشو با فایل Cor3 E5P فلش نزده نصف عمرش بر فناست.
واسه کسایی که نمیدونن: اسم یه نرم افزاره که یه Reflash به شما میده (بر حسب بوت لودرتون،که اونو
تو تنظیمات نرم افزار تایین میکنین) که بعد از فلش زدن گوشی با اون فایل(حتما با MotoKup)
میتونین این امکانات رو به صورت اختیاری به گوشی اضافه کنین:
1.ذخیره مسیج روی مموری کارت
2.Find Me ماندن بلوتوث از 1 دقیقه تا 166 ساعت(قابل تنظیم)
3.حذف امکان دسترسی جاوا به فایل های گوشی(Unlock RSA) بعد از حذف امکان دسترسی شما
میتونین هر نوع نرم افزاری که از فایل گوشی استفاده میکنه(iTunes.File Explorerو...)
رو داشته باشین.
و کارای باحال دیگه...
Corvette
22-01-2008, 23:12
ببین دوسته من اگر از Heartless استفاده میکنی
video call و بلافاصله 1 رو بزنی itunes اجرا میشه..
HITLER_fashist
23-01-2008, 06:14
از آقایون و خانوما کسی نمیدونه که کلا کاور و کیبورد وی 3ای چنده با نصبش؟
farhad1390
23-01-2008, 16:18
دوستان باتری v3x نسبت به 3250 چه طوره؟؟؟
farhad1390
23-01-2008, 16:22
1>>باتری v3x با15 دقیقه مکالمه 1 ساعت گوش دادن به آهنگ و 30 دقیقه بازی و30 دقیقه کار باقسمتهای دیگه باتری چقدر دوم میاره
2>>باتری نسبت به l6 موتورلاچه طوره
3>>اگه از برنامه های کاهش مصرف باتری استفاده کنم چقدر تو مصرف فرق میکنه
Corvette
23-01-2008, 19:00
فکر کنم..1.5 vروز طاقت بیاره.....
یکمی از 3250 ضعیف تره.... مخصوصا اگر نوره lcd بالا باشه....
l6 هم چون lcd کوچیکی داره بیشنر دوم میاره... و باتریشم اکثرا یکه...با v3x....
rahman_kirmizigul
24-01-2008, 11:00
سلام
چرا وی 3 آی تم قبول نمیکنه ؟
Corvette
24-01-2008, 11:50
سلام
چرا وی 3 آی تم قبول نمیکنه ؟
سلام ..خوش اومدی...
چرا قبول نکنه.. شما مراحله نصبه skin رو رفتین؟؟؟
کجا مشکل دارید؟؟
kelvinator
26-01-2008, 08:38
سلام تو اینباکس وی تری ایکس من 220 تا مسیج بیشتر جا نمیشه . باید چی کار کنم تا 1000 تا جا شه .
سلام
من 1 گوشي موتورولا V3x دارم كه حدود 9 ماه پيش شروع كرد به هنگ كردن. از اون موقع به چند تا تعميركار درست و حسابي هم نشونش دادم، هر كدوم مبلغي گرفتند و باز هم گوشيم هنگ مي كنه! از فلش و نصب نسخه هاي متعدد سيستم عامل گوشي و حتي چك سخت افزاري همه كار روش انجام شده! اما بازم هنگ مي كنه! هر چه پول دارم خرجش مي كنم، شده كفش هاي ميرزا نوروز! نمي دونم چه كارش كنم.... كسي ميتونه كمكم كنه؟ ممنون ميشم...
البته ازش استفاده زيادي هم نمي كنم، چون از اون وقتي كه شروع كرد به هنگ كردن، 1 گوشي ديگه گرفتم و از اون استفاده مي كنم...
منتظر جواب هستم..
بازم ممنون
Corvette
26-01-2008, 14:52
سلام تو اینباکس وی تری ایکس من 220 تا مسیج بیشتر جا نمیشه . باید چی کار کنم تا 1000 تا جا شه .
شما باید با cor3 گوشیتون رو فلش کنین تا مسیج ها رو مموری ذخیره شه..
Corvette
26-01-2008, 14:55
سلام
من 1 گوشي موتورولا V3x دارم كه حدود 9 ماه پيش شروع كرد به هنگ كردن. از اون موقع به چند تا تعميركار درست و حسابي هم نشونش دادم، هر كدوم مبلغي گرفتند و باز هم گوشيم هنگ مي كنه! از فلش و نصب نسخه هاي متعدد سيستم عامل گوشي و حتي چك سخت افزاري همه كار روش انجام شده! اما بازم هنگ مي كنه! هر چه پول دارم خرجش مي كنم، شده كفش هاي ميرزا نوروز! نمي دونم چه كارش كنم.... كسي ميتونه كمكم كنه؟ ممنون ميشم...
البته ازش استفاده زيادي هم نمي كنم، چون از اون وقتي كه شروع كرد به هنگ كردن، 1 گوشي ديگه گرفتم و از اون استفاده مي كنم...
منتظر جواب هستم..
بازم ممنون
ببین دوسته من این هنگ کردن ها میتونه به گفته ی تجربه ی دوستان از باتری باشه... که با تعویضه باتری ممکنه
مشکلتون حل بشه..
zzzzesht
26-01-2008, 18:14
آقا راهی هست که من فونت فارسی رو گوشیم نشون بده ولی فونت انگلیسی عوض نشه.
منظورم اینه که من گوشیمو با هرتلس V3 فلش زدم.از فونتش خیلی خوشم میاد ولی فارسی ساپورت
نمیکنه.وقتی فارسیش میکنم فونت انگلیسی عوض میشه. نمیشه فونت فارسی رو
به LanguegePack اضاف کرد؟؟؟
Corvette
26-01-2008, 18:26
آقا راهی هست که من فونت فارسی رو گوشیم نشون بده ولی فونت انگلیسی عوض نشه.
منظورم اینه که من گوشیمو با هرتلس V3 فلش زدم.از فونتش خیلی خوشم میاد ولی فارسی ساپورت
نمیکنه.وقتی فارسیش میکنم فونت انگلیسی عوض میشه. نمیشه فونت فارسی رو
به LanguegePack اضاف کرد؟؟؟
بله شما برو به این سایت.. کلوپه موتو... آقا ناصر زحمته کلی فونته زیبا برایه v3x رو کشیدن... همچنین آموزشه
ساخته فونت رو..
anti_girl
26-01-2008, 23:50
باید به پشته کارت افرین گفت مسعود جان متاسفانه همه مشکلات دست به دست هم دادن و من نمیتونم بیام اینجا امید وارم هرچه زودتر بتونم بیام و زیز سایه تو وبقیه به دوستان کمک کنم
zzzzesht
28-01-2008, 12:46
بچه ها لطفا یکی که V3i داره یه لطفی به بنده بکنه و
آهنگی به نام Ambient که فابریک تو مموری گوشی V3i هست واسه من آپلود کنه.
حجمش خیلی کمه،اگه لطف کنین خیلی دمتون گرم میشه.V3i خودم دستم نیست.
دمتون گرم...:31:
saeed-gh
28-01-2008, 22:41
anti_girl عزیز ببخش که دیر جوابت رو دادم ممنون از جوابت.
anti_girl
28-01-2008, 23:18
anti_girl عزیز ببخش که دیر جوابت رو دادم ممنون از جوابت.
خواهش میکنم سعید جان اگه بازم مشکلت حل نشد من در خدمتم
ABDOLLAH.A.Dَ
04-02-2008, 22:03
سلام
من دو مدل اسپیلت اسکین به نامهای Hellomoto و Mod_my_moto از این سایت دانلود کردم و رو گوشیم نصب کردم ولی بعد از هر بار نصب گوشیم بهم می خورد و مجبور می شدم گوشیمو فلش کنم .می خوام خواهش کنم اگه کسی این اسکینها رو نصب کرده یه توضیح کاملی راجع به نصبش بده.
خیلی ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه . مرسی
naser maldini
06-02-2008, 12:01
تو پوشه اين اسكين ها فولدري است كه فايل ايي با پسوند gif هست كه بايد همه اين عكس ها رو به بخش e/icon گوشي كپي كنيد اگه اين بخش وجود نداره خودتون ايجاد كنيد. حتما بايد فايل هاي سيستمي رو هم نصب كنيد (mma_ucp و mma_dcp). بعد هم با روش هاي معمول اسكين رو نصب كنيد.
akbar-2007
07-02-2008, 09:44
آقا من یک v3i دارم.وقتی رم میکرو اس دی را داحل رم ریدر میذارم که آهنگ توش بریزم نه میشه ازش کپی کرد نه اطلاعات توش ریخت.پیغام میده:
write-protector
باید چکار کرد؟ خواهشا یکی کمک کنه؟
anti_girl
07-02-2008, 15:48
دوست عزیز اون دکمهlock که در کنار خشاب قرار داره رو نگاه کن شاید از اون باشه
akbar-2007
09-02-2008, 14:43
من یک مشکل دیگه دارم.وقتی با برنامه p2k می خوام اسکین نصب کنم بعد از وارد شدن در شاخه a/mobile باید skin وجود داشته باشه که فایلهای اسکین مورد نظر را در آنجا کپی کرد و لی این skin اونجا نیست باید چکار کرد؟ من یک فولدر skin اونجا ایجاد کردم و فایلها را داخلش کپی کردم ولی بازم بعد از ریست کرن اسکینی درست نشد.میشه کمک کنید؟
Corvette
09-02-2008, 20:02
من یک مشکل دیگه دارم.وقتی با برنامه p2k می خوام اسکین نصب کنم بعد از وارد شدن در شاخه a/mobile باید skin وجود داشته باشه که فایلهای اسکین مورد نظر را در آنجا کپی کرد و لی این skin اونجا نیست باید چکار کرد؟ من یک فولدر skin اونجا ایجاد کردم و فایلها را داخلش کپی کردم ولی بازم بعد از ریست کرن اسکینی درست نشد.میشه کمک کنید؟
اسمه فولدر اگر اشتباه نکنم... Skins هستش.. که باید وجود داشته باشه!!! شما از چه ورژنی از این برنامه
استفاده میکنید؟؟؟ تو برنامه هایه دیگه هم این فولدر وجود نداره!!!!؟
akbar-2007
10-02-2008, 08:06
فکر کنم ورژن 2.9 باشه.آقای شما یک ورژنی برام بذارید که مطمئنن این فولدر را نشان بده.خیلی ممنونم
Corvette
10-02-2008, 16:13
فکر کنم ورژن 2.9 باشه.آقای شما یک ورژنی برام بذارید که مطمئنن این فولدر را نشان بده.خیلی ممنونم
خب. بفرما...
anti_girl
11-02-2008, 23:01
خیلی ممنون مسعود جان بازم گل کاشتی
با سلام خدمت شما اقا من از این نرم افزارskin manager استفاده میکنم ولی تا گوشمو به کامپیوتر وصل میکنم قطع میشه نمسشه بدون نصب بریزمش تو گوشی از اونجا نصب کنم؟؟؟اسکینها رو میگم گوشیم v3i
anti_girl
26-02-2008, 10:04
نه دوست عزیز همچین امکانی در گوشی های موتو وجود نداره میتونین از نرم افزار های دیگه ای استفاده کنین مثل p2k (اگه اشتباه نکرده باشم اسمش همینه)
Corvette
26-02-2008, 13:23
با سلام خدمت شما اقا من از این نرم افزارskin manager استفاده میکنم ولی تا گوشمو به کامپیوتر وصل میکنم قطع میشه نمسشه بدون نصب بریزمش تو گوشی از اونجا نصب کنم؟؟؟اسکینها رو میگم گوشیم v3i
سلام.. مشکلت درایور گوشی هست...اینو بخون عزیز..
pedram_sad
05-03-2008, 00:42
سلام
از شما هايي كه V3x دارين كدوم هاتون از باتري Bc70 استفاده ميكنين ؟
چون خود V3x كه همراهش bc60 هست
ميخواستم بدونم اگه اين باتري رو دارين درست كار ميكنه ؟
چه قد فرق ميكنه با اون Bc60 ؟ اصلا محسوس هست ؟
hoka2006
05-03-2008, 06:04
سلام دوستان .
من یه v3x دارم که با آخرین ورژن مونستر پک فلش کردم و با تنها فایل فلش فارسی سازه موجود هم فارسی کردم.
ولی مشکلی که دارم اینه نمی تونم پیام فارسی را برای دیگران بفرستم . چون خالی می قرسته !!
اگه در draft هم ذخیره کنم باز خالی ذخیره میکنه.
ممنون میشم از دوستان کسی کمکم کنه :10:
Corvette
05-03-2008, 15:16
سلام
از شما هايي كه V3x دارين كدوم هاتون از باتري Bc70 استفاده ميكنين ؟
چون خود V3x كه همراهش bc60 هست
ميخواستم بدونم اگه اين باتري رو دارين درست كار ميكنه ؟
چه قد فرق ميكنه با اون Bc60 ؟ اصلا محسوس هست ؟
سلام... من استفاده نکردم... چون اصلشو پیدا نکردم..!...
اما مسلما تفاوت میکنه.. چون یکی 840 میای آمپر هست و دیگری 1030....
Corvette
05-03-2008, 15:29
سلام دوستان .
من یه v3x دارم که با آخرین ورژن مونستر پک فلش کردم و با تنها فایل فلش فارسی سازه موجود هم فارسی کردم.
ولی مشکلی که دارم اینه نمی تونم پیام فارسی را برای دیگران بفرستم . چون خالی می قرسته !!
اگه در draft هم ذخیره کنم باز خالی ذخیره میکنه.
ممنون میشم از دوستان کسی کمکم کنه :10:
بله درست میگی... این یه راه حله ساده داره.. اما چون من نیازی بش نداشتم یادم نمیاد چی بود..!!
تو سایته p 3 0 m o b دیده بودم اما این سایت الان مشکل داره ظاهرا ورگرنه برات لینک میکردم... تو همین کلوپ
هم یه سرچ بزن.... فکر کنم یکی مطلب رو اینجا هم منتقل کرده بود...
anti_girl
05-03-2008, 23:52
ابتدا نرم افزار p2k advanced editor رو نصب كن روي connect in p2k mode در بالاي صفحه كليد كن تا دايره سمت چپ قرمز به سبز تبديل بشه و در پايين سمت چپ اسم گوشي رو بنويسه:1***-از منوي بالا روي phone services كليك كن بعدseem function بعد seem 32 function رو پيدا و كليك كن****2-حالا از پايين رويread from phone كليك كن تا اطلاعات گوشيت خونده بشه****3- حالا بگرد تا گزينه Unicode-MOSMS-AVAILABLEرا پيدا كني****.4- تيك جلوي گزينه press space key to switch function رو فعال كن*****.5-حالا از بالاي صفحه رو write to phone كليك كن. بعد از بالا روي reset phone يكبار كليك كنموفق باشي دوست عزيز
Corvette
06-03-2008, 00:12
ابتدا نرم افزار p2k advanced editor رو نصب كن روي connect in p2k mode در بالاي صفحه كليد كن تا دايره سمت چپ قرمز به سبز تبديل بشه و در پايين سمت چپ اسم گوشي رو بنويسه:1***-از منوي بالا روي phone services كليك كن بعدseem function بعد seem 32 function رو پيدا و كليك كن****2-حالا از پايين رويread from phone كليك كن تا اطلاعات گوشيت خونده بشه****3- حالا بگرد تا گزينه Unicode-MOSMS-AVAILABLEرا پيدا كني****.4- تيك جلوي گزينه press space key to switch function رو فعال كن*****.5-حالا از بالاي صفحه رو write to phone كليك كن. بعد از بالا روي reset phone يكبار كليك كنموفق باشي دوست عزيز
به به آقا تورج.... همینه که تورج گذاشته... ممنون
hoka2006
06-03-2008, 05:39
واقعا ازتون ممنونم . واقعا
میرم یه امتحانی بکنم و خبرش رو بهتون میدم . بازم ممنونم. دمتون گرم
anti_girl
06-03-2008, 14:29
به به آقا تورج.... همینه که تورج گذاشته... ممنون
قوربونت مسعود جان
anti_girl
06-03-2008, 14:35
واقعا ازتون ممنونم . واقعا
میرم یه امتحانی بکنم و خبرش رو بهتون میدم . بازم ممنونم. دمتون گرم
درست ميشه مطمئن باش اگه بازم مشكلي بود در خدمتم
hoka2006
07-03-2008, 06:08
قبل از اینکه بخوام روش شما رو امتحان کنم این روش رو که یکی از دوستان بهم گفتند را امتحان کردم و موفقیت آمیز بود .
به قسمت other feature رفته و sms unicode رو فعال كنید و set رو بزنید .
ساده و راحت .:)
anti_girl
07-03-2008, 12:02
ok.!!! اينم راه حله خوبيه خوشحالم كه گوشيت درست شد موفق باشي
beckham7
08-03-2008, 01:19
سلام
یه مشکل
وقتی یه صدای ضبط شده چه خودم ضبط کرده باشم چه گرفته باشم بخام از گوشی پاک کنم
گوشی پیغام میده !!!که این صدا به عنوانه رینگتون استفاده شده پاک بشه !!!
در حالی که اصلا این صدا نه پیش فرض زنگه نه ringer id
فقط واسه صداهایی که پسونشون amr هست این پیغامو میده
mp:heartless v.3
فک کنم از اولی که فلش کردم با این mp همین طور بود ولی رو گوشیهای دیگه اینجور نیس
نمیدونم شاید اشتباهی سیمی رو دس کاری کرده باشم یا..؟؟؟
با سلام خدمت دوستان.
گوشی v3x من اصلا بالا نمیاد.یعنی وقتی روشنش میکنم صفحه کلید برای یک لحظه روشن میشه و دوباره خود گوشی خاموش میشه. همه اطلاعات مربوط به فلش کردن گوشی رو هم خوندم ولی وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم و درایورهای مربوطه رو وصل میکنم در برنامه RSD lite 3.0 ارور میده :
phone failed initial seciurity verification checks.HAB error 0xFF
لطفا اگه کسی میدونه بگه من چیکار کنم ؟ !!!
در ضمن من تا حالا چندین بار فلش کردم یا دادم بیرون برام درست کنند ولی کمتر از 1 هفته گوشیم خراب شده و بالا نمیاد.از این monster pack هم استفاده میکنم. :
R252211LD_U_85.98.A0R_LP0032_DRM0001_VSTU_206_0C_J PAE_R25221GENERIC_03_UCRAZRV3XT677APR25221009_1.sh x
با سلام خدمت دوستان.
گوشی v3x من اصلا بالا نمیاد.یعنی وقتی روشنش میکنم صفحه کلید برای یک لحظه روشن میشه و دوباره خود گوشی خاموش میشه. همه اطلاعات مربوط به فلش کردن گوشی رو هم خوندم ولی وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم و درایورهای مربوطه رو وصل میکنم در برنامه RSD lite 3.0 ارور میده :
phone failed initial seciurity verification checks.HAB error 0xFF
لطفا اگه کسی میدونه بگه من چیکار کنم ؟ !!!
در ضمن من تا حالا چندین بار فلش کردم یا دادم بیرون برام درست کنند ولی کمتر از 1 هفته گوشیم خراب شده و بالا نمیاد.از این monster pack هم استفاده میکنم. :
R252211LD_U_85.98.A0R_LP0032_DRM0001_VSTU_206_0C_J PAE_R25221GENERIC_03_UCRAZRV3XT677APR25221009_1.sh x
عزیزم ورژم بوت لودر شما با SW سازگاری نداره گوشی شما باید Full flash بشه و شاید هم بوت لودرش رودوباره بنویسی از MP های دیگه استفاده کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اگه نشد برات فول فلش رو لینکمیدم...
anti_girl
09-03-2008, 10:45
سلام
یه مشکل
وقتی یه صدای ضبط شده چه خودم ضبط کرده باشم چه گرفته باشم بخام از گوشی پاک کنم
گوشی پیغام میده !!!که این صدا به عنوانه رینگتون استفاده شده پاک بشه !!!
در حالی که اصلا این صدا نه پیش فرض زنگه نه ringer id
فقط واسه صداهایی که پسونشون amr هست این پیغامو میده
mp:heartless v.3
فک کنم از اولی که فلش کردم با این mp همین طور بود ولی رو گوشیهای دیگه اینجور نیس
نمیدونم شاید اشتباهی سیمی رو دس کاری کرده باشم یا..؟؟؟
اول بگو با چه نرم افزاري صدا رو ضبط ميكني عزيزم؟ در ضمن اگه سيمس رو دست كاري كردي خوب با بك اپ برگردونش به روز اول
anti_girl
09-03-2008, 10:50
دوست عزيز اول روي يه pc ديگه امتحان كن در ضمن ورژن بوت لودرت رو هم چك كن ميتوني از moto cup هم براي فلش استفاده كني
pedram_sad
10-03-2008, 21:36
سلام
ميخواستم بدونم چرا نميشه تو v3X عكس متحرك يا همون GIF رو براي baclground انتخاب كرد ؟
فقط ميشه براي screen saver انتخاب كرد و اگه براي back انتخاب كني تصوير رو ثابت نشون ميده
مثله عكس هاي معمولي و ديگه متحرك نيست
Corvette
10-03-2008, 23:34
سلام
ميخواستم بدونم چرا نميشه تو v3X عكس متحرك يا همون GIF رو براي baclground انتخاب كرد ؟
فقط ميشه براي screen saver انتخاب كرد و اگه براي back انتخاب كني تصوير رو ثابت نشون ميده
مثله عكس هاي معمولي و ديگه متحرك نيست
خب همچین قابلیتی نداره دیگه!!!:20: اما اگر اشتباه نکنم با دست کاری میشه همچین کاری کرد... که یکمی
باید پبچبده باشه.. اگر اشتباه نکنم... البته من بت پیشنهاد نمیکنم همچین کاری کنی چون همون طور که میدونی
این کار مصرفه باتری رو بالا میبره و ارزشی نداره!!
beckham7
10-03-2008, 23:49
اول بگو با چه نرم افزاري صدا رو ضبط ميكني عزيزم؟ در ضمن اگه سيمس رو دست كاري كردي خوب با بك اپ برگردونش به روز اول
فرقی نفوکوله گفتم چه ضبط کرده باشم چه با بلوتوس بگیرم
بکاپ هم نگرفتم در ضمن هنوز مطمئن نیستم مربوط به سیم ها باشه
nihilnigritude
15-03-2008, 10:54
درود
V3i دلیوری نداره ؟؟!!!
pedram_sad
15-03-2008, 11:23
درود
V3i دلیوری نداره ؟؟!!!
.سلام دوست عزيز
چرا داره
ولي براي هر دفعه فرستادن sms بايد اون رو on كني
از اين مسير برو
وقتي رفتي رو گزينه text messeage برو توي option و برو تو گزينه messeage option و اونجا deliveri report رو on كن :10:
farshidshd
15-03-2008, 16:32
خب همچین قابلیتی نداره دیگه!!!:20: اما اگر اشتباه نکنم با دست کاری میشه همچین کاری کرد... که یکمی
باید پبچبده باشه.. اگر اشتباه نکنم... البته من بت پیشنهاد نمیکنم همچین کاری کنی چون همون طور که میدونی
این کار مصرفه باتری رو بالا میبره و ارزشی نداره!!
آره مصرف باتری رو خیلی بالا میبره
ولی اگه بشه و یه راه حلی پیدا کنیم واسه این موضوع خوبه
.سلام دوست عزيز
چرا داره
از اين مسير برو
وقتي رفتي رو گزينه text messeage برو توي option و برو تو گزينه messeage option و اونجا deliveri report رو on كن :10:
اینم از امکانات v3x هست دیگه!!!!:27:
pedram_sad
15-03-2008, 21:39
اینم از امکانات v3x هست دیگه!!!!:27:
اره
البته بعضي ها خوش شانس هستن monster pack جديد گيرشون مياد كه توش delivery هميشه on هست :46:
anti_girl
16-03-2008, 00:24
فرقی نفوکوله گفتم چه ضبط کرده باشم چه با بلوتوس بگیرم
بکاپ هم نگرفتم در ضمن هنوز مطمئن نیستم مربوط به سیم ها باشه
اين پك با اين پسوند ها مشكل نداره به نظر من شما سيم ها رو دست زدي وگرنه همچين مشكلي وجود نداره يعني من كه تا حالا نديدم اين جوري بشه
nihilnigritude
16-03-2008, 11:53
.سلام دوست عزيز
چرا داره
از اين مسير برو
ممنون :11: :10: بهتر از هیچیه :31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.