مشاهده نسخه کامل
: كلوپ v3i,v3x
naser maldini
17-05-2007, 23:01
بايد اين مسير رو بريد:
option>manage>copy>bluetooth>look for devices
rozysara
17-05-2007, 23:45
مرسی
از راهنماییتون
yaser_58
20-05-2007, 00:05
من یه v3i دارم الان یه مدتی هستش وقتی دارم صحبت میکنم باهاش خصوصا وقتی یه کم مکالمه طول بکشه گوشی خودکار خاموش میشه!در حالیکه مثلا دو خط شارژ داره گرفتارم کرده اما وقتی میزنم به شارژ ودر حالت شارژ شدن حرف میزنم این مشکل پیش نمیاد.مشکل از باتری هستش؟ یا دلیل دیگه داره؟ باتری خوب از کجا بخرم؟
skyboyyy
20-05-2007, 01:30
دوستم يه وي تري آي داره. ميگه وقتي كه گوشي رو باز ميكني ميبيني كه برجستگي ها و فرو رفتگي هاي گوشي روي ال سي دي مشخصه مثلا روي ال سي دي ميتوني چهار ينج تا خط ببيني (دوستم اين گوشي رو دست دوم خريده.)
خواستم سوال كنم كه عزيزاني كه اين گوشي رو دارن و باهاش كار كردن به اين مشكل برخوردن يا نه
ممنون
naser maldini
20-05-2007, 01:40
آره معمولا اين مشكل تو وي تري آي و وي تري ايكس هست. ولي اگه از همون اول روي ال سي دي برچسب مخصوص بزنه ديگه اين مشكل پيش نمياد.
skyboyyy
20-05-2007, 12:20
ناصر جون مرسي از جوابي كه دادي. اين برچسبهايي كه گفتي اندازه ي خود ال سي دي هست يا بايد با قيچي كوچيكش كرد.
راستش از وي تري آي خوشم اومده شايد يكي خريدم. قيافش حرف نداره
خیلی ظریف و شیکن ولی میگن خراب شدن قطعه ای ازشون گیر نمیاد
yaser_sh58
22-05-2007, 01:05
اگه ممکنه یکی جواب سوال منو که پرسیدم بده.
Tornado2800
22-05-2007, 10:29
خیلی ظریف و شیکن ولی میگن خراب شدن قطعه ای ازشون گیر نمی
اگه خراب شد راست می فرستیم دوبی ! برای ما که نزدیکه :d
در مورد این بر چسبا ! به فروشم هست تهران؟
Tornado2800
22-05-2007, 10:30
من یه v3i دارم الان یه مدتی هستش وقتی دارم صحبت میکنم باهاش خصوصا وقتی یه کم مکالمه طول بکشه گوشی خودکار خاموش میشه!در حالیکه مثلا دو خط شارژ داره گرفتارم کرده اما وقتی میزنم به شارژ ودر حالت شارژ شدن حرف میزنم این مشکل پیش نمیاد.مشکل از باتری هستش؟ یا دلیل دیگه داره؟ باتری خوب از کجا بخرم؟
راستش طبق تجربه ای که من دارم اره
اشکال از باتری هستش ! سعی کن یه باتری خوب بگیری
hasanzx13
22-05-2007, 16:22
گوشي فقط v3x عالي خوب
از شما هم ممنونم
yaser_sh58
22-05-2007, 16:41
یه باتری خوب برای موتورولا کجا می تونم تهیه کنم که دیگه این مشکلات باتری خودش پیش نیاد؟
hasanzx13
22-05-2007, 16:50
جمهوري------------------ پل حافظ----------------- پاساژ---------(xxxxxxxx)
naser maldini
22-05-2007, 23:29
ناصر جون مرسي از جوابي كه دادي. اين برچسبهايي كه گفتي اندازه ي خود ال سي دي هست يا بايد با قيچي كوچيكش كرد.
راستش از وي تري آي خوشم اومده شايد يكي خريدم. قيافش حرف نداره
خواهش ميكنم عزيزم .نه، احتياج به قيچي نداره! در ضمن اين برچسب ها سه قطعه آماده توي پاكت هستند. يكي براي ال سي دي داخلي، يكي براي صفحه ي بيروني و يكي هم براي روي دوربين. در ضمن اين برچسب ها رو اگه بشوري هم خراب نميشن فقط كافي بزاري خشك شن بعد دوباره استفاده كني.اگه با دقت بچسبوني جايه هيچ حبابي هم ديده نميشه.:20:
ممنون دوست عزیز.. ایده جالبه....
leonvh82
24-05-2007, 10:12
سلام بچه ها. من یک گوشی v3i itunes دارم برای همین player خود گوشی گزینه های playlist,hide,shuffle و از این قبیل امکانات رو نداره آیا راه حلی است(مثلا دستکاری seem ) که تو این مدل گوشی ها این گزینه ها رو آورد یا نه.اگر نیست آیا نرم افزار player سازگار با این گوشی سراغ دارین در ضمن من یه ورژن از DAP رو هم امتحان کردم جواب نداد.
naser maldini
24-05-2007, 13:45
ممنون دوست عزیز.. ایده جالبه....
خواهش ميكنم دوست عزيزم. من هر چي ياد گرفتم از حضرت عالي ياد گرفتم. اينو جدي ميگم.
اميدوارم هميشه اكتيو باشي....
موفق باشي... :40: :11:
samboliya
24-05-2007, 22:14
سلام بچه ها. من یک گوشی v3i itunes دارم برای همین player خود گوشی گزینه های playlist,hide,shuffle و از این قبیل امکانات رو نداره آیا راه حلی است(مثلا دستکاری seem ) که تو این مدل گوشی ها این گزینه ها رو آورد یا نه.اگر نیست آیا نرم افزار player سازگار با این گوشی سراغ دارین در ضمن من یه ورژن از DAP رو هم امتحان کردم جواب نداد.
عزیز itune همه این امکانات رو که گفتی خودش داره برنامه کاملی هستش:8:
چه جوری میگی نداره که دنبال یه برنامه دیگه میگردی:18: فقط یه محدودیت داره که اونم زیاد خیالی نیست:21:
skyboyyy
25-05-2007, 13:14
خواهش ميكنم عزيزم .نه، احتياج به قيچي نداره! در ضمن اين برچسب ها سه قطعه آماده توي پاكت هستند. يكي براي ال سي دي داخلي، يكي براي صفحه ي بيروني و يكي هم براي روي دوربين. در ضمن اين برچسب ها رو اگه بشوري هم خراب نميشن فقط كافي بزاري خشك شن بعد دوباره استفاده كني.اگه با دقت بچسبوني جايه هيچ حبابي هم ديده نميشه.:20:
ناصر جان ممنون كه جوابم رو دادي مرسي.
يه سوال ديگه هم دارم:
از كجا بايد فهميد كه گوشي itune رو داره؟ چون از چندتا فروشنده پرسيدم اونها نميدونستن.
آيا همه ي گوشي هاي وي تري آي itune رو دارن. ممنون
naser maldini
26-05-2007, 00:59
خواهش ميكنم عزيزم. راستش من وي تري آي ندارم. ولي تا اون جايي كه من ميدونم اگه سريال ورژن گوشيت با عبارت R479 شروع شده باشه بدون itune ولي اگه با عبارت R47A شروع شده باشه از نوع itune داره. البته من تا اين حد ميدونم. واسه اينكه مطمئن بشي از gsm جون كمك بگير كه آخرشه. در ضمن براي فهميدن سريال ورژن گوشي اين مسير رو برو:
setting>phon status>other information>s/w version
samboliya
26-05-2007, 13:26
عزیز اینکه تابلو هستش اگه رو صفحه کلیدت عکس یه کلید به صورت ملودی بود ایتونز دار هستش اگه شکل مسیج بود بدون ایتونز اون سریال هم برا مواقع فلش هست که بدونی اون فلش ماله گوشی ایتونز دار هست یا که نه که اشتباه فلش نکنی گوشی خراب بشه
naser maldini
26-05-2007, 19:03
ممنون دوست عزيز. گفتم كه وي تري آي ندارم. همين قدر ميدونستم. فروم جايي براي همين جور چيز هاست ديگه. راستي با اون چيزي هم كه گفتم ميشه اين موضوع رو تشخيص داد؟!!
samboliya
26-05-2007, 21:48
خواهش میکنم عزیز منم منظوری نداشتم درسته از اونم میشه فهمید
skyboyyy
28-05-2007, 13:56
samboliya و ناصر عزيز از اينكه راهنماييم كردين يك دنيا ممنونم
ولي من امروز هر گوشي وي تري آيي كه ديدم صفحه كليدش مثل اين عكسي بود كه لينكش رو گذاشتم. مثل اينكه هيچ كدوم Itunes ندارن. درست ميگم؟ (اطلاعات فروشنده ها هم كه...) ممنون ميشم كمكم كنين.
عكس صفحه كليد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FMotorolaV3i&file=%2F27.jpg
sinderelabita
30-05-2007, 21:15
سلام
کمکم کنید
bluetooth گوشیم کار نمی کنه v3x دارم
فقط به گوشی هایی که قبلا بلوتوس داده می تونه وصل شه
دیوانه ام کرده کمک کنید
چی کارش کنم؟
amir2011
31-05-2007, 01:39
سلام
کمکم کنید
دیوانه ام کرده کمک کنید
چی کارش کنم؟
همینکه به گوشی هایی که قبلا بلوتوث داده وصل میشه نشون میده مشکل بزرگی نیست.اگه میتونی کارهایی که میکونی و یا پیغامهایی که میده رو یکبار توضیح بده شاید بتونم کمکت کنم.
degree24
31-05-2007, 08:41
سلام به همه
من دو تا سوال در مورد v3i دارم:
۱)چرا گوشی من sms هایی رو که از یکی بیشتره یعنی مثلا یک sms طولانی دو تایی رو نمی گیره ؟
مخصوصا اگه فارسی باشه.
۲)چطوری تنظیمات مربوط به نشون دادن اسم هر مکان رو فعال کنم؟منظورم اون نوشته هایی که می گه
الان تو چه محدوده ای هستیم.
ممنون...
amertad2000
31-05-2007, 14:16
سلام
کمکم کنید
دیوانه ام کرده کمک کنید
چی کارش کنم؟
Found Devises رو پاک کن حل میشه.
amir2011
01-06-2007, 15:08
سلام به همه
من دو تا سوال در مورد v3i دارم:
۱)چرا گوشی من sms هایی رو که از یکی بیشتره یعنی مثلا یک sms طولانی دو تایی رو نمی گیره ؟
مخصوصا اگه فارسی باشه.
۲)چطوری تنظیمات مربوط به نشون دادن اسم هر مکان رو فعال کنم؟منظورم اون نوشته هایی که می گه
الان تو چه محدوده ای هستیم.
ممنون...
در مورد سوال اولت این یک امر طبیعیه که تو بیشتر گوشیهای موتو هست البته در مورد sms های فارسی.
وبرای سوال دومت هم کسانی که v3i یا v3x دارند بهتر میتونند بهت کمک کنند.
sinderelabita
02-06-2007, 11:59
همینکه به گوشی هایی که قبلا بلوتوث داده وصل میشه نشون میده مشکل بزرگی نیست.اگه میتونی کارهایی که میکونی و یا پیغامهایی که میده رو یکبار توضیح بده شاید بتونم کمکت کنم.
ممنون
search می کنه و بلوتوس هایه روشن رو پیدا می کنه ولی وقتی می خواد connect شه می گه
unable to connect
همین
ولی اون راه حل که found divise رو پاک کنم رو هنور امتحان نکردم
naser maldini
02-06-2007, 18:50
اگه اين كار رو بكني درست ميشه. يعني به ازاي هر چند تا اسم كه پاك ميكني، يكي جديد ميتوني اضافه بكني.
Tornado2800
02-06-2007, 21:16
ممنون
search می کنه و بلوتوس هایه روشن رو پیدا می کنه ولی وقتی می خواد connect شه می گه
unable to connect
سلام
گوشی های خیلی ها دیدم همینطوره !
وقتی چند بار این عمل انجام میدند اینطوری میشه
البته اینطوری که من فهمیدم با نوکیا اینطوریه !!!!!!
یعنی بیشتر این اتفاق می افته به گفته ی خودشون
Mostafa_Amol
02-06-2007, 22:02
مبدلی وجود داره که بشه v3i را به بلندگو (ی کامپیوتر یا ....) وصل کرد؟!!!
amir2011
03-06-2007, 00:26
ممنون
unable to connect
همین
ولی اون راه حل که found divise رو پاک کنم رو هنور امتحان نکردم
اون راه حل رو هم امتحان کن ببین چی میشه؟
amir2011
03-06-2007, 00:28
مبدلی وجود داره که بشه v3i را به بلندگو (ی کامپیوتر یا ....) وصل کرد؟!!!
آره مبدلهایی وجود داره که به محل اتصال هدفون میخوره و یک خروجی مثل فیشهای هدفون یا شایدم اسپیکر کامپیوتر بهت میده
Mostafa_Amol
03-06-2007, 10:45
آره مبدلهایی وجود داره که به محل اتصال هدفون میخوره و یک خروجی مثل فیشهای هدفون یا شایدم اسپیکر کامپیوتر بهت میده
ممنونم
حالا می شه بگین کجا می شه گیر آورد در آمل که من پیدا نکردم؟
counselor
03-06-2007, 17:06
سلام
من الآن دو روزه یه v3x خریدم تا حالا دوبار شارژش کردم خیلی سریع شارژ تموم میکنه کمتر از 24 ساعت
ای گوشی اینطوریه یا مال من مشکل داره؟
naser maldini
03-06-2007, 22:16
نه عزيز 2 ، 3 روز اول مال من هم همين طوري بود. ولي بعد از چند روز شارژ كردن كامل درست ميشه.
amir2011
04-06-2007, 02:18
سلام
من الآن دو روزه یه v3x خریدم تا حالا دوبار شارژش کردم خیلی سریع شارژ تموم میکنه کمتر از 24 ساعت
ای گوشی اینطوریه یا مال من مشکل داره؟
البته این بستگی به استفاده شما از گوشی داره ولی در کل این گوشی باتوجه به LCD با کیفیت بالا و حجم باتری نسبتا کم کمی زودتر شارژ تموم میکنه
Doyenfery
07-06-2007, 16:35
سلام دوستان
تو پک V3i چیا باید باشه ؟
(سرچ کردم چیزی پیدا نکردم)
ممنون
musketeer
07-06-2007, 17:40
سلام آقایون و خانومها (اگه باشن!)
من یه V3X دارم که دوسه هفته دادم دست کسی و الآن خراب شده بهم تحویل داده.
خرابیش مثل این میمونه که ویندوز یه کامپیوتر کند شده باشه و نیاز باشه دوباره ریختش... ولی وقتی یه بار فلشش کردم, یه بار بک آپ چند ماه قبلشو روش ریختم (با motokup) و یه بار هم مستر ریست زدم درست نشد!
حالا چی کار میتونم بکنم؟!
مرسی
doyenfox
07-06-2007, 22:44
با سلام...
ايا v3i كه ايتونز از اول روش نصب نبوده....ميشه روش ريخت؟
حافظه ي اس ام اس v3i چقدره؟
Doyenfery
08-06-2007, 05:01
جواب پست 290 تو پست 153# پیدا کردم ممنون دوستان
:happy:
;)
Mostafa_Amol
10-06-2007, 13:57
سلام آقایون و خانومها (اگه باشن!)
من یه V3X دارم که دوسه هفته دادم دست کسی و الآن خراب شده بهم تحویل داده.
خرابیش مثل این میمونه که ویندوز یه کامپیوتر کند شده باشه و نیاز باشه دوباره ریختش... ولی وقتی یه بار فلشش کردم, یه بار بک آپ چند ماه قبلشو روش ریختم (با motokup) و یه بار هم مستر ریست زدم درست نشد!
حالا چی کار میتونم بکنم؟!
مرسی
من هر وقت گوشی ام حافظه اش پر میشه این طوری میشه ..... شاید مال شما هم همین طور باشه .....
Mostafa_Amol
10-06-2007, 13:58
من یه رم 512 برای گوشیم(v3i) می خوام بخرم و چندتا سوال داشتم
1- گوشی با این رم جواب می ده یا دچار مشکل می شه؟
2-رم های مختلف (از نظر مارک) با هم فرق چندانی از نظر سرعت و کیفیت دارند؟
3- اگه فرق دارن کدومشون (مارک)بهتره؟
4-قیمتش چنده؟
ممنونم
doyenfox
10-06-2007, 18:10
من توي گوشيم(v3i) بعضي اس ام اس ها رو كه ميخوام فوروارد كنم قفل ميكنه هم روي فارسي هم انگليسيش -چه كنم؟
amir2011
11-06-2007, 02:20
من یه رم 512 برای گوشیم(v3i) می خوام بخرم و چندتا سوال داشتم
1- گوشی با این رم جواب می ده یا دچار مشکل می شه؟
2-رم های مختلف (از نظر مارک) با هم فرق چندانی از نظر سرعت و کیفیت دارند؟
3- اگه فرق دارن کدومشون (مارک)بهتره؟
4-قیمتش چنده؟
ممنونم
ره با 512 مشکلی نداره.
مارکهای مختلفی هست که همش چینیه شما بگرد ارزونترینشو بخر
حدود 9 هزار تومان.
amir2011
11-06-2007, 02:23
من توي گوشيم(v3i) بعضي اس ام اس ها رو كه ميخوام فوروارد كنم قفل ميكنه هم روي فارسي هم انگليسيش -چه كنم؟
شما یکبار مستر ریست رو امتحان کن اگه هنوز مشکلت حل نشد باید فلش کنی.
doyenfox
11-06-2007, 23:06
شما یکبار مستر ریست رو امتحان کن اگه هنوز مشکلت حل نشد باید فلش کنی.
توی مستر ریست حافظه فون فرمت میشه؟اگه نمیشه:
فون رو چه جوری میشه فرمت کرد؟
amir2011
12-06-2007, 01:55
توی مستر ریست حافظه فون فرمت میشه؟اگه نمیشه:
فون رو چه جوری میشه فرمت کرد؟
نه با مستر ریست فرمت نمیشه برای اینکار باید یا مستر کلیر کنی یا هم گوشیتو فلش کنی.
leonvh82
12-06-2007, 12:10
سلام، رم 1GB هم رو V3i جواب میده یا نه؟
babakstar
13-06-2007, 13:16
می خواستم بدونم v3i برنامه خور هست یا نه ؟ اگه هست از کجا تهیه کنم؟
Mostafa_Amol
13-06-2007, 15:51
سلام، رم 1GB هم رو V3i جواب میده یا نه؟
تا اونجا که من می دونم 512 آخرشه ......اما بهتره یه نفر دیگه هم حرفمو تایید کنه (چون یه 2% شک دارم)
Mostafa_Amol
13-06-2007, 16:03
می خواستم بدونم v3i برنامه خور هست یا نه ؟ اگه هست از کجا تهیه کنم؟
برنامه های جاوا بهش می خوره (یعنی پسوندشون jar یا jad )
تا اونجا که من متوجه شدم اکثر برنامه هایی که به v3x می خوره به v3i هم می خوره و اگه شما در همین کلوپ موتورولا بگردید برنامه های زیادی وجود دارد
یکی از اینها رو خودم می گذارم بقیه ی شان رو خودتون بگردید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این رو هم بگم که برنامه هایش محدود هست و مثل برنامه هایی با پسوند sis نیست که تعدادشون .....
این هم چند سایت دیگه :(توشون بگرد تا ....)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]***********
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]***********
yaser_sh58
13-06-2007, 21:55
من یه موتورولا v3i دارم زمستون پارسال خریدمش. الان یه ماهه که یه مشکلی پیدا کرده و حسابی کلافم کرده.اونم اینه که خیلی وقتها (بالای 80 درصد) تا گوشیم زنگ میخوره دو تا اتفاق بد میفته یا اینکه به محض زنگ خوردن پیام no service میده و یهو گوشی restart میشه یا اینکه بعد حدود یک یا دو دقیقه صحبت کردن restart یا خاموش میشه.ا و باتری هم خالی نشون میده!ما وقتی به شارژ هستش و صحبت میکنم خاموش نمیشه! با دوستان تو این سایت و جاهای دیگه مشورت کردم و یه باتری جدید مثل مال خودش (BR50) از پاساژ علاء الدین به قیمت 17000 تومان براش خریدم اما به هیچ وجه مشکلم حل نشد.بدجوری اعصابم رو خورد کرده واقعا نمیدونم چه بلایی سرش اومده.ضربه هم اصلا نخورده.یه بار هم master clear کردم که شاید مشکل حل بشه اما فقط اطلاعات روی حافظه گوشی پاک شد و مشکل حل نشد.من اصلا نمیتونم با گوشیم صحبت کنم.لطفا به داد من برسیدو بگید چه کنم؟؟؟
Mostafa_Amol
13-06-2007, 23:00
راستش من چیز زیادی در این مورد نمی دونم فقط اونچه به ذهنم می رسه رو به شما می گم و فقط یه حدس هست .....
1-چرا گارانتی نبردید؟
2-برنامه ای نصب کردید ....اگه نصب کردید اون رو پاک کنید تا ببینید خوب می شه یا نه
3-آیا از برنامه های از برنامه های تغییر seem استفاده کردین؟
4-آیا فلشش کردین؟ و اگه کردین قبل از فلش هم خراب بود یا نه؟
yaser_sh58
13-06-2007, 23:10
مرسی بابت پاسخ اما عرض کنم که خودتونم میدونید این گوشی ها معمولا گارانتی ندارند. برنامه خاصی نریختم که مشکل ایجاد کنه.فلش نکردم از تغییر seem هم استفاده نکردم.
Mostafa_Amol
13-06-2007, 23:24
من دقیقا متوجه نشدم 12 ماه شد یا نشد (از وقتی که خریدید)....بی خیال...... من خودم الآن گوشیم رو فرستادم گارانتی ....
باز هم می گم این فقط نظر من است و ممکنه درست نشه :
من اگه جای شما بودم : یا می فرستادم گارانتی یا فلشش می کردم و اگه با فلش کردن درست نشد مطمئنا مشکل سخت افزاری داره
شرمنده که کاری از دستم بر نیومد
من هم دقیقا 7 ماهه که خریده ام
yaser_sh58
13-06-2007, 23:33
من ممنونم بابت پاسخهات دوست عزیز.هنوز بیش از 6 الی7 ماه از خریدنش نگذشته.اما گارانتی نداره.موقع خرید هر جا رفتم گفتند v3i گارانتی نداره.
motofarzad
14-06-2007, 01:25
آقايون و خانوما سلام.من تازه واردم.گوشي من از وقتي كمي با lg editor دستكاريش كردم نمايشگر بيرونيش فقط wallpeper نشون ميده و ساعت،ميزان آنتن،شماره ي تماس گيرندرو نشون نميده.خواهش ميكنم كمك كنيد.
amir2011
14-06-2007, 02:18
آقايون و خانوما سلام.من تازه واردم.گوشي من از وقتي كمي با lg editor دستكاريش كردم نمايشگر بيرونيش فقط wallpeper نشون ميده و ساعت،ميزان آنتن،شماره ي تماس گيرندرو نشون نميده.خواهش ميكنم كمك كنيد.
شما میشه بگی از طریق این برنامه چه دست کاریهای کردی.
amir2011
14-06-2007, 02:21
مرسی بابت پاسخ اما عرض کنم که خودتونم میدونید این گوشی ها معمولا گارانتی ندارند. برنامه خاصی نریختم که مشکل ایجاد کنه.فلش نکردم از تغییر seem هم استفاده نکردم.
بهترین کار برای شما اینه که گوشی رو فلش کنی.
motofarzad
14-06-2007, 14:25
بهترین کار برای شما اینه که گوشی رو فلش کنی.
هيچي.قسمت settingمن skin نبود.اونو از قسمت سمت چپ برنامه زدم .نميدونم چيزاي ديگر اضافي زدم يا نه.مي خواستم فلش كنم.ولي ترسيدم خرابش كنم.اگه ميشه يه راه حل ديگه نشون بدي.
amir2011
15-06-2007, 01:56
هيچي.قسمت settingمن skin نبود.اونو از قسمت سمت چپ برنامه زدم .نميدونم چيزاي ديگر اضافي زدم يا نه.مي خواستم فلش كنم.ولي ترسيدم خرابش كنم.اگه ميشه يه راه حل ديگه نشون بدي.
بهترین راه اینه که نترسی و فلش کنی اگر هم فکر میکنی نمیتونی! بهتره به یک مغازه یا نمایندگی چیزی بدی.
rozysara
15-06-2007, 08:51
بهتره نترسي فلش كرىن خيلي راحته از اين سايت استفاىه كن من 2 هفته هست وي3ايكس كرفتم تا حالا 2 بار فلشش كرىم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rozysara
16-06-2007, 13:09
سلام به اساتيد من تازه 1 هفته هست يه مموري 512 خريدم اما بعد از مدتي كه با گوشي كار ميكنم گوشي اطلاعات مموري رو مموري توسط گوشي نشون داده ميشه ولي تو بخش كليپ تصويري اهنگ و يا بخش تصاوير هيچ چي نشون نميده و من نميتونم رو مموري عكس اينا سيو كنم انگار مموري هنگ كنه ولي وقتي فرمت ميكنم درست ميشه مشكل از كجاست چطوري حلش كنم ايا مموري سوخته
anti_girl
16-06-2007, 17:39
سلام به همه اساتید محترم
من یک v3xدارم اما نمیدونم چه طوری باید نرم افزار توش بریزم لطفا راهنمهیی کنین
amir2011
16-06-2007, 22:39
سلام به اساتيد من تازه 1 هفته هست يه مموري 512 خريدم اما بعد از مدتي كه با گوشي كار ميكنم گوشي اطلاعات مموري رو مموري توسط گوشي نشون داده ميشه ولي تو بخش كليپ تصويري اهنگ و يا بخش تصاوير هيچ چي نشون نميده و من نميتونم رو مموري عكس اينا سيو كنم انگار مموري هنگ كنه ولي وقتي فرمت ميكنم درست ميشه مشكل از كجاست چطوري حلش كنم ايا مموري سوخته
به احتمال زیاد مشکل از مموری است.در ثانی شما یکبار مموری رو فرمت کن و 4 تا پوشه با نامهای Audio .video.picture. kjava بساز و فایلهای مربوطه رو بریز ببین درست نمیشه.
سلام به همه اساتید محترم
من یک v3xدارم اما نمیدونم چه طوری باید نرم افزار توش بریزم لطفا راهنمهیی کنین
شما باید فایلهای جاوا رو در مموری گوشی در پوشه ای تحت عنوان kjava بریزی که ممکنه این پوشه بصورت مخفی در مموری باشه.اگه اینطور بود تو همون صفحه اول مموری که 3 تا پوشه دیگه هم هست بریز بعد از توی گوشی میتونی نصبش کنی.
anti_girl
17-06-2007, 09:49
خیلی ممنون از راهنماییتون امیر جان
از دوستان یک سوال فنی داشتم
هنگامیکه برای یکی از contact ها یا همان افرادی روکه در دفترچه تلفن گوشی ذخیره کردم یک زنگ اختصاصی برای یک شخص میگذارم ، وقتی آن شخص برام SMS هم میفرسته بازم صدای همون زنگ میاد
آیا راه حلی وجود داره که به هنگام دریافت SMS از اون شخص صدای ملودی اس ام اسی که برای همه فعال هست بیاد ؟
با تشکر
amir2011
17-06-2007, 21:17
خیلی ممنون از راهنماییتون امیر جان
خواهش میکنم
هنگامیکه برای یکی از contact ها یا همان افرادی روکه در دفترچه تلفن گوشی ذخیره کردم یک زنگ اختصاصی برای یک شخص میگذارم ، وقتی آن شخص برام SMS هم میفرسته بازم صدای همون زنگ میاد
آیا راه حلی وجود داره که به هنگام دریافت SMS از اون شخص صدای ملودی اس ام اسی که برای همه فعال هست بیاد ؟
با تشکر
ببخشید من الان این گوشی رو ندارم از دوستان دیگه اگه دارند میتونن به ایشون کمک کنند ضمن اینکه اگه یکم باهاش ور بری شاید بتونی درست کنی البته شایدم همچین قابلیتی نداشته باشه!
anti_girl
19-06-2007, 17:08
استادان عزیز میخواستم بدونم master clear چه عملی انجام میده؟
amir2011
19-06-2007, 21:40
استادان عزیز میخواستم بدونم master clear چه عملی انجام میده؟
کل حافظه داخلی گوشیت رو پاک میکنه.
naser maldini
19-06-2007, 22:28
نوشته شده توسط amir tv:
نقل قول از خودم!
نه عزيز راهي براي اين كار وجود نداره و هم موقع اس ام اس و هم ساير تماس ها همون ملودي كه انتخاب كرديد ميياد.
anti_girl
19-06-2007, 23:46
بازم امیر جان منو شرمندهی خودت کردی خیلی ممنون باید ببخشی اخه من دفه اولم motorola دستم میگیرم
rozysara
20-06-2007, 18:39
كسي فلش جىيى واسه v3x ىاره R252211LD_U_85.9B.E5P_MadnessV2_by_pro.----.sbf
anti_girl
21-06-2007, 20:38
اگه کسی راه چاره ای در باره نگرفتن sms فارس واسه v3x داره ممنونش میشم
naser maldini
21-06-2007, 22:37
منظورتون اينه كه ميخواهين اس ام اس فارسي دريافت نكنين! يا نميتونين دريافت كنين؟ اگه نميتونين اس ام اس فارسي دريافت كنين يعني اينكه گوشيتون لنگوييج پك عربي روش نصب نيست و بايد خودتون اقدام به اين كار بكنيد. كه ميتونيد به بخش آموزش هاي مربوطه مراجعه كنيد.
در پناه حق...
MOSHAVER AMIN
22-06-2007, 22:35
دیکشنری ، قرآن ، استخاره ، whois ، فال حافظ ، زمان پخش برنامه های تلوزیون ، مکان های دیدنی هر شهر ، محاسبه مسافت بین شهر ها ، ساعت کشور ها ، سرویس نهج البلاغه ، سرویس عاشقانه ، پیام سلامتی ، 6 تیم اول لیگ برتر و بسیاری از خدمات دیگر! کلیه این خدمات تنها با ارسال یک SMS! با استفاده از این ترفند شما میتوانید با ارسال SMS به شماره مخصوصه هر سرویس ، از اطلاعات آن که به شکل SMS برای شما ارسال میشود کاملأ رایگان و تنها با هزینه یک پیامی که میفرستید ، استفاده کنید. به شماره مربوط به هر سرویس یک SMS خالی ارسال کنید ، سپس اندکی صبر کنید تا خدمات مربوطه برای شما SMS شود:
۱۰۰۰۳۸۰: جک، با ارسال یک اس ام اس که در آن تعداد جک درخواستی نوشته شده است برای شما یک جک ارسال میشود.
۱۰۰۰۳۸۱: سرویس حدیث.
۱۰۰۰۳۸۲: سرویس نهج البلاغه.
۱۰۰۰۳۸۳: سخن روز.
۱۰۰۰۳۸۴: آیا میدانید؟
۱۰۰۰۳۸۵: سر کاری.
۱۰۰۰۳۸۶: سرویس عاشقانه.
۱۰۰۰۳۸۷: سرویس پند آموز.
۱۰۰۰۳۸۸: فال حافظ.
۱۰۰۰۳۹۱:اس ام اس چیستان.
۱۰۰۰۳۹۲: ساعت کشور ها.
۱۰۰۰۳۹۳: ترین ها (بهترین ها و بد ترین ها).
۱۰۰۰۳۹۴: مکان های دیدنی هر شهر.
۱۰۰۰۳۹۵: پیام سلامتی.
۱۰۰۰۳۹۶: محاسبه مسافت بین شهر ها.
۱۰۰۰۳۹۷: فیلم های روی پرده سینما.
۱۰۰۰۳۹۸: زمان پخش برنامه های تلوزیون.
۱۰۰۰۳۹۹: شش تیم اول لیگ فوتبال کشور.
۱۰۰۰۴۰۰: بازی پیشنهادی.
۱۰۰۰۴۰۱: جدید ترین نرم افزار.
۱۰۰۰۳۵۵: اس ام اس whois در صورتی که نام سایت مورد نظر خود را برای این سرویس ارسال کنید مشخص میشود که این سایت Available است یا خیر.
۱۰۰۰۳۵۷: استخاره با ارسال یک اس ام اس به این شماره سیستم به طور خود کار برای شما استخاره میگیرد ( ترفندستان ) و جواب استخاره را برای شما ارسال میکند.
۱۰۰۰۳۵۸: آب و هوا، با ارسال نام شهر مورد نظر به این شماره وضعیت آب و هوای آن شهر برای شما ارسال میشود.
۱۰۰۰۳۵۹: قرآن، با ارسال یک اس ام اس که ابتدا شماره سوره و سپس شماره آیه و سپس حرف F یا A (برای فارسی یا عربی بودن آیه) در آن باشد.
۱۰۰۰۳۷۰: دیکشنری، با ارسال یک لغت انگلیسی به این شماره معنی فارسی آن برای شما ارسال میگردد
naser maldini
22-06-2007, 22:44
ممنون. خوب بود. استفاده كرديم.
kamelkon
25-06-2007, 15:25
باسلام
من يك گوشي v3x خريدم ولي تو جعبش هيچ سي دي يا نرم افزاري نبود مي خواستم درخواست كنم ان دوستاني كه ادرسي از نرم افزارش دارند براي دانلود بزارند وديگه اين كه ايا اين گوشي تو جعبش سي دي داره يانه نه اگه ممكنه محتويات داخل جعبه اين گوشي رو بفرماييد و سوال ديگه اينكه ايا اين گوشي نوع تقلبي هم داره يانه اگه داره راه تشخيصش چه جوري است
rozysara
25-06-2007, 16:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
kamelkon
26-06-2007, 14:05
سلام دوست عزيز
نرم افزار ليدر را گرفتم ولي هر كاري ميكنم و روي نرمال كليك ميكنم كانكت نميشه همه داخل گوشي هم در قسمت تنظيمات usb روي ديتا كانكشن گذاشتم لطفا راهنمايي كنيد چيكار كنم
kamelkon
26-06-2007, 15:21
خواهش ميكنم جواب بدبد اگه نياز به نرم افزار يا درايور ديگري هست بگوييد لطفا تمام درايور هاي مورد نياز و همچنين روش نصبشان هم بگوييد
naser maldini
26-06-2007, 19:58
آره بايد درايور داشته باشي. ميتوني از درايورهاي برنامه p2k استفاده كني. اگه سرچ كني ميتوني پيدا كني. ببخشيد بيشتر از اين نميتونم كمكتون كنم.
MOSHAVER AMIN
27-06-2007, 22:44
گوشی های آب خورده چه باید کرد؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]زیاد اتفاق می افتد گوشی هایی را پیش من برای تعمیر بیاورند که در آب افتاده باشند و مرخص شده باشند و واقعیت دردناک هم اینه که این گوشی ها معمولا خاموش شده اند و زمانی این واقعیت دردناک تر می شود که گوشی گرانقیمتی دچار این مصیبت شده باشد، امروز به دو نکته جالب در همین رابطه برخورد کردم.
اول اینکه ظاهرا یک خبرنگار واشنگتن پست بعد از یک دوچرخه سواری طولانی به خانه می آید و شروع میکند به شستن دست و رویش ولی از آنجایی که کیف وسایل همراهش را بدجایی گذاشته بوده است ناگهان کیف بر میگردد و گوشی BlackBerry نازنین 450 دلاریش در درون توالت می افتد وی سعی میکند سریع گوشی را از آب خارج کند باطری اش را در می آورد وسپس به خشک کردن گوشی با سشوار می پردازد.
وقتی می بیند این روش چندان موثر نیست و گوشی هم وارد حالت کما شده است زنگ می زند به یکی از دوستانش که در این زمینه تخصص داشته و از او کمک می خواهد دوستش هم در پاسخ به او میگوید گوشی را در یک ظرف پر از برنج نپخته بگذار! بله برنج نپخته :) همه ی ما دیده ایم برنج خاصیت جذب رطوبت را دارد و با اصول خیس کردن برنج هم آشنا هستیم ولی این نکته دیگر بسیار ظریف است. خلاصه اینکه گوشی بعد از یک روز ماندن در ظرف برنج کاملا سالم می شود و بدون هیچ مشکلی قابل استفاده می گردد. این جناب خبرنگار هم عین تجربه اش را در واشنگتن پست برای عموم نوشته است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) البته آن دوستی که این روش را برای او گفته است نامش فاش نشده چون ظاهرا وی برای یکی از شرکتهای گارانتی یا مشابه آن کار می کند و فاش شدن نامش برایش دردسر ساز خواهد بود.
یکی دیگر از روشهایی هم که در مورد گوشی های آب خورده کارایی دارد و ظاهرا بسیاری از کسانی که آن را امتحان کرده اند، نتیجه گرفته اند این است که گوشی که یک حمام اجباری کرده است را بهتر است اول خاموش کرده سپس باطری آن را خارج نموده تا جایی که امکانش هست گوشی را با کاغذها و دستمالهایی که آب جمع می کنند خشک کرده و بعد در الکل برای مدت کوتاهی بخیسانیدش و بعد هم بگذارید خشک شود الکل برای خشک کردن قطعات داخلی گوشی بسیار موثر خواهد بود. :-)
amir2011
28-06-2007, 02:15
خواهش ميكنم جواب بدبد اگه نياز به نرم افزار يا درايور ديگري هست بگوييد لطفا تمام درايور هاي مورد نياز و همچنين روش نصبشان هم بگوييد
اینم درایورش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول از device manager درایورت رو با استفاده از اینها آپدیت کن بعد گوشیت رو به حالت مموری کارت هم وصل کن و بزار درایورها آپدیت شن.
anti_girl
28-06-2007, 11:14
یکی به من بگه نرم افزاری که با چه نرم افزاری فلش کنی بهتره؟ لینکشم بزارین لطفا
amir2011
29-06-2007, 01:47
یکی به من بگه نرم افزاری که با چه نرم افزاری فلش کنی بهتره؟ لینکشم بزارین لطفا
RSD Lite 2.0.3
متاسفانه لینکشو ندارم ولی اگه سرچ کنی گیر میاری تو همین کلوپ
salam bebakhshid dorbin V3i chand mega pixele?
amir2011
30-06-2007, 00:49
سلام اقا میلاد.
کجایی من که خیلی دلم برات تنگ شده بود.
این کلوپ بدون شما سوت و کوره.
anti_girl
30-06-2007, 11:02
RSD Lite 2.0.3
متاسفانه لینکشو ندارم ولی اگه سرچ کنی گیر میاری تو همین کلوپ
سرچ کردم اما پیدا نکردم نمیدونم عیب از منه یا.........:13: :41:
anti_girl
30-06-2007, 15:14
خراب کاری شد اومدم زمان فیلم برداریرو زیاد کنم زیاد شد اما وقتی میخوای sms بزنی میری تو masege هیچی نیست webهم وقتی باز میکنی erorمیده
rozysara
30-06-2007, 15:57
دوست عزیز اگه گوشی شما رجیستر اصلی باشه اخرین فایل فلش رو بزن تمام مشکلا حل شده زمان فیلمبرداری کیفیتش فرمت فیلمبرداری صدای گوشی و .............
rozysara
30-06-2007, 15:58
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
soltanmahdi
02-07-2007, 06:51
با سلام خدمت دوستان.
چند تا سوال:
1- سیستم عامل این گوشی چیه؟
2- نسخه بلوتوثش چنده؟
3- منظور از تماس تصویری که در قبلیت های این گوشی آمده چیه؟
4- یکی از دوستام تازگی این رو گرفته و روش حافظه 256 بوده در حالی که در مشخصات گوشی اصلا می گه حافظه نداره.
5- آیا ماشین حساب و برنامه File Manager دارد؟
6- منظور از GPRS چیه؟
7- آیا این گوشی گارانتی داره؟ اگه داره چیه؟
8- در بازار نسخه رجیستر شده اون هست یا نه؟
9- من در حال حاضر k750i دارم. ولی از ظاهر این گوشی خیلی خوشم اومده. در مقایسه با قابلیت ها گوشی خودم بهتره. حالا به عنوان مشورت با کسانی که شاید هم با K750 آشنا باشند هم حتما با موتورولا، آیا من گوشی خودم رو عوض کنم و موتورولا بگیرم؟
amir2011
03-07-2007, 00:12
با سلام خدمت دوستان.
چند تا سوال:
1- سیستم عامل این گوشی چیه؟
2- نسخه بلوتوثش چنده؟
3- منظور از تماس تصویری که در قبلیت های این گوشی آمده چیه؟
4- یکی از دوستام تازگی این رو گرفته و روش حافظه 256 بوده در حالی که در مشخصات گوشی اصلا می گه حافظه نداره.
5- آیا ماشین حساب و برنامه File Manager دارد؟
6- منظور از GPRS چیه؟
7- آیا این گوشی گارانتی داره؟ اگه داره چیه؟
8- در بازار نسخه رجیستر شده اون هست یا نه؟
9- من در حال حاضر k750i دارم. ولی از ظاهر این گوشی خیلی خوشم اومده. در مقایسه با قابلیت ها گوشی خودم بهتره. حالا به عنوان مشورت با کسانی که شاید هم با K750 آشنا باشند هم حتما با موتورولا، آیا من گوشی خودم رو عوض کنم و موتورولا بگیرم؟
منظور شما از این گوشی چیه v3x or v3i؟
soltanmahdi
03-07-2007, 11:39
منظور شما از این گوشی چیه v3x or v3i؟
عزیزم منظورم v3x بود. بعد وقتی می نویسم که
v3i که حافظه نمی خوره خوشگله من...
باز هم ممنون که پیگیری می کنی
amir2011
03-07-2007, 17:21
عزیزم منظورم v3x بود. بعد وقتی می نویسم که
v3i که حافظه نمی خوره خوشگله من...
باز هم ممنون که پیگیری می کنی
خواهشا دیگه گوشیهای موتو رو زیر سوال نبر اون که مموری نمیخوری v3 است نه v3i .
و چون چند پست قبلی تایپیک هم در مورد v3i بود شک کردم.
1.جاوا
2.2است ولی از بقیه گوشیها سرعتش پایینتره.
3.این قابلیت در ایران فعال نیست و خیلی گوشیها هم اون رو دارند.
4.این بستگی به شرکت ارائه دهنده داره ولی معمولا روش مموری 128 داره
5.ماشین حساب چرا ولی فایل ممنجر نه.
6.مربوط به اتصال به اینترنتهکه فقط ایرانسل این سرویس رو داره.
7. بستگی به جایی که گوشی رو میگیری داره ولی معمولا نداره(معتبر)
8.تا بخوای
9.چیز خاصی از گوشیت اضافه نداره ولی دیگه این انتخابها سلیقه ای است.
anti_girl
03-07-2007, 18:27
وقتی میخوام فلش کنم ارور filedمیده انقد فلش کردنو تکرار کردم که شارژه گوشیم تموم شد حالا رو حالت بوت مونده وقتی میزنم به شارژ هیچ نشونی نمیاد که داره شارژ میشه یا نه؟ بعضی وقتا که ارور نمیده رو فلش گرواپ 1 گیر میکنه؟
soltanmahdi
03-07-2007, 19:35
خواهشا دیگه گوشیهای موتو رو زیر سوال نبر اون که مموری نمیخوری v3 است نه v3i .
و چون چند پست قبلی تایپیک هم در مورد v3i بود شک کردم.
1.جاوا
2.2است ولی از بقیه گوشیها سرعتش پایینتره.
3.این قابلیت در ایران فعال نیست و خیلی گوشیها هم اون رو دارند.
4.این بستگی به شرکت ارائه دهنده داره ولی معمولا روش مموری 128 داره
5.ماشین حساب چرا ولی فایل ممنجر نه.
6.مربوط به اتصال به اینترنتهکه فقط ایرانسل این سرویس رو داره.
7. بستگی به جایی که گوشی رو میگیری داره ولی معمولا نداره(معتبر)
8.تا بخوای
9.چیز خاصی از گوشیت اضافه نداره ولی دیگه این انتخابها سلیقه ای است.
سلام amir2011 عزیز.
واقعا از راهنماییت ممنوم و متشکر.
خیلی راهنماییم کردی.
amir2011
04-07-2007, 11:53
وقتی میخوام فلش کنم ارور filedمیده انقد فلش کردنو تکرار کردم که شارژه گوشیم تموم شد حالا رو حالت بوت مونده وقتی میزنم به شارژ هیچ نشونی نمیاد که داره شارژ میشه یا نه؟ بعضی وقتا که ارور نمیده رو فلش گرواپ 1 گیر میکنه؟
همه درایورها رو درست نصب کردی.
وقتی وارد برنامه LeaderGL FlexEditor میشی نرمال میشه؟
anti_girl
04-07-2007, 23:35
اره درست نصب کردم
در ضمن من از روی اموزش که از همیجا گرفتم
اقدام به فلش کردم با نرم افزاره rsd lite2.7 و rsd lite 3.0 امتحان کردم
naser maldini
05-07-2007, 01:07
دوست عزيز اگه ديگه دستگاه باتريتون رو نميشناسه بايد به كمك گوشي يكي ديگه كه وي تري ايكس داره باتريتون رو شارژ بكنيد (چون اين تنها راهشه) بعد به كمك يه كامپيوتر ديگه و با نصب دقيق درايورها دوباره عمل فلش رو انجام بديد. به احتمال خيلي زياد مشكل از ويندوزتون ميتونه باشه پس يا ويندوزتون رو عوض كنيد( بنده xp sp2 رو بهتون پيشنهاد ميكنم) و يا از كامپيوتر يه دوست و آشنايي كمك بگيرد . ان شا الله اگه اين كار رو بكنيد مشكلهاتون حل بشه.
anti_girl
05-07-2007, 10:08
سلام عزیزان من win sp2 دارم یک بارم عوضش کردم اما بازم ارور میده حالا میرم تو یک سیستم دیگه امتحانش میکنم ممنون از راهنماییتون
rozysara
05-07-2007, 12:00
دوست عزیز شما بعد از اینکه باتریتون رو شارژ کردید بصورت بوت گوشی رو بالا بیارید با دکمه های #* و پاور بعد اونو به کام÷یوتر وصل کنید حالا کامپیوتر یه سخت افزار جدید میشناسه اون رو با سیدی گوشیتون نصب کنید حالا اگه rsd رو اجرا کنید در حالی که گوشی تو حالت بوت هستش rsd گوشی شما رو میشناسه حالا میتونید با برنامه که مطعلق به گوشی شماست اونو فلش کنید
امیدوارم مفید باشه
anti_girl
05-07-2007, 14:30
عزیز rsd گوشی رو میشناسه وقتی شرو به فلش میکنه ارور میده الانم همش رو 46% ram گیر میکنه دیگه خستم کرده
amir2011
05-07-2007, 17:42
عزیز rsd گوشی رو میشناسه وقتی شرو به فلش میکنه ارور میده الانم همش رو 46% ram گیر میکنه دیگه خستم کرده
به احتمال زیاد مشکل از مونستر پکیه که داریداگه ممکنه یکی دیگه رو امتحان کن.
anti_girl
05-07-2007, 23:09
باشه ممنون از راهنمایی حتما امتحان میکنم
zzzzesht
06-07-2007, 14:37
سلام .
کسی راجع به Monster Pach های سری Madness V2
اطلاعات داره؟؟؟
من شدیدا احتیاج به مانستر پک واسه V3x به فریم ور زیر دارم:
R252211LD_U_85.98.D0R MadnessV2
تورو خدا اگه یه مانستر پک جدید و مطمعن واسه این فریم ور دارین بذارین.
اگه لینک فلش اصلی این فرم ور رو هم دارین ممنون میشم.آخه بک آپ نگرفتم.
ممنون میشم ازتون
yoyo2000
06-07-2007, 15:48
سلام من 1 ساعت پیش گوشی v3x را بامشخصات ( sw/r252211d-u-85.9b.cor با flex usrazrv3xbnlrtr2522100f )با منستر پک R252211LD_U_85.9B.E5P_MadnessV2_by_pro.---- با نرم افزار rsd-3.2 فلش کردم ام ارور داد. دو بار دیگه هم فلش کردم باز هم ارور داد.فایل خروجی اون sfb f,ni.
گفتم بی خیال از بک آپ که گرفته بودم همونو دوباره می ریزم. باز هم ارور داد. فایل خروجی اون shx .
بیچاره شده. گوشی مال همسرمه و نمی دونم چه جوابی بایستی بدم.
منتظرم.
anti_girl
06-07-2007, 20:40
کسی میدونه که v3x المان بهتره یا سنگاپور ؟ چرا از نظر ظاهری و از نظر handsferiباهم فرق دارن (المان 1گوشی .سنگاپور 2 گوشی)
yoyo2000
06-07-2007, 20:50
دوستان
پورت usb عوض کردم ok شد. فقط در پایان فلش میگه گوشیتو روشن کن به صورت manually اما مشکل اینجاست که من سیم کارت داخلش نذاشتم و بایستی سیم کارت بذارم تا طبق برنامه پیش برم. این کار رو کردم اما در پایان برنامه pass یا finish نیومد.
مشکل بزرگ دیگه اینه که memory گوشی رو pc میشناسه و من فایل در داخلش لود می کنم اما خود گوشی اینو نمی شناسه گفتم با فلش کردن درست میشه اما نشد؟
خواهشا" راهنمایی کنید . اگر memory فلش کنم درست میشه ؟
mehdi1983
07-07-2007, 23:35
با سلام خدمت دوستان.می خواستم بدونم v3x مسیجهای تصویری را ساپورت می کنه یا نه؟منظورم مسیج با پسوند ota هست.
yoyo2000
08-07-2007, 07:57
گفته بودم که با تعویض پورت usb مشکلم حل شد و madness 2 به خوبی نصبشد. همه چیز خوب بود ولی بعد از نیمساعت متوجه شدم که دوربین عکاسی اون از کار افتاده و اگر عکس هم بگیره فقط از دوربین داخلی vga میگیره و اکثرا" می پره و یابا انتخاب camera ارور busy.try again میاد ؟ 5 بار دیگر هم فلش کردم باز هم همین نتیجه را داد. مستر ریست کردم باز هم همینطور بود. منستر پک عوض کردم اونها هم همین مشکلو داشتند..گفتم بی خیال از بک آپ که گرفته بودم همونو دوباره می ریزم. که متاسفانه بک آپ من اصلا" نصب نمیشه .
مموری کارتو عوض کردم مشکل حل نشد.مستر کلین جواب می ده ؟
خواهش می کنم مدیران عزیز کمکم کنید.
منتظرم.
Tornado2800
08-07-2007, 09:12
با سلام خدمت دوستان.می خواستم بدونم v3x مسیجهای تصویری را ساپورت می کنه یا نه؟منظورم مسیج با پسوند ota هست.
برای من که یه بار از همین گوشی موتو فرستادند !
Tornado2800
08-07-2007, 09:14
کسی میدونه که v3x المان بهتره یا سنگاپور ؟ چرا از نظر ظاهری و از نظر handsferiباهم فرق دارن
راستش طبق چیزی که دیدم میگم
دختر خاله ی من نزدیک به 2 ساله که سنگاپور داره و رفیقای من همه !!
کلا راضی هستش ! بهتره میگه
دوبی وقتی که پرسیده بودم خودشونم میگفتند سنگاپور بهتره !
یادمه توی همین انجمن گفته بودند گوشی المانی نخرید !!! مثل قضیه نوکیا 3230 که ناراضی بودند .....
به هر حال منم سنگاپور گرفتم ! و به نظرم خوبه !
اخه یا بار تجربه المانی رو داشتم کافی بود دیگه این همه ضرر
M.etallic.A
08-07-2007, 13:23
سلام .
کسی راجع به Monster Pach های سری Madness V2
اطلاعات داره؟؟؟
من شدیدا احتیاج به مانستر پک واسه V3x به فریم ور زیر دارم:
R252211LD_U_85.98.D0R MadnessV2
تورو خدا اگه یه مانستر پک جدید و مطمعن واسه این فریم ور دارین بذارین.
اگه لینک فلش اصلی این فرم ور رو هم دارین ممنون میشم.آخه بک آپ نگرفتم.
ممنون میشم ازتون
من نصب کردم. واقعا عالیه .... مخصوصا اینکه موقع فیلمبرداری حالت ایست داره. و امکانات اضافه دیگه هم داره.
anti_girl
09-07-2007, 02:10
راستش طبق چیزی که دیدم میگم
دختر خاله ی من نزدیک به 2 ساله که سنگاپور داره و رفیقای من همه !!
کلا راضی هستش ! بهتره میگه
دوبی وقتی که پرسیده بودم خودشونم میگفتند سنگاپور بهتره !
یادمه توی همین انجمن گفته بودند گوشی المانی نخرید !!! مثل قضیه نوکیا 3230 که ناراضی بودند .....
به هر حال منم سنگاپور گرفتم ! و به نظرم خوبه !
اخه یا بار تجربه المانی رو داشتم کافی بود دیگه این همه ضرر
خیلی ممنون از استاد عزیز که راهنمایی کردین:10: :40: :11:
anti_girl
10-07-2007, 11:06
ممنون از همه اساتید بزرگوار از اخر رو یک کامپیوتر دیگه امتحانش کردم فلش شد
yoyo2000
10-07-2007, 16:08
نمی دونم چران مدیران جواب منو نمی دهند؟؟؟؟؟
دیروز گوشی v3x را بامشخصات ( sw/r252211d-u-85.9b.cor با flex usrazrv3xbnlrtr2522100f )با منستر پک R252211LD_U_85.9B.E5P_MadnessV2_by_pro.---- با نرم افزار rsd-2.7 فلش کردم چند مرتبه fail شد و ارور داد و در نهایت با تعویض پورت usb مشکلم حل شد و madness 2 به خوبی نصبشد. همه چیز خوب بود ولی بعد از نیمساعت متوجه شدم که دوربین عکاسی اون از کار افتاده و اگر عکس هم بگیره فقط از دوربین داخلی vga میگیره و اکثرا" می پره . 5 بار دیگر هم فلش کردم باز هم همین نتیجه را داد. مستر ریست کردم باز هم همینطور بود. منستر پک عوض کردم اونها هم همین مشکلو داشتند..گفتم بی خیال از بک آپ که گرفته بودم همونو دوباره می ریزم. که متاسفانه بک آپ من اصلا" نصب نمیشه .
یک بار مموری رو با خود گوشی فرمت کردم، دیدم مشکل حل شد و فلاش light دوربین هم که کار نمی کرد, به کار افتاد. اما پس از 10 دقیقه باز همون آش و همون کاسه.
آخه عجیب اینجاست که به راحتی میشه از pc به مموری فایل انتقال داد و فایلهای صوتی را شنید . اما به محض ورود به قسمت camera دوباره برمیگرده به شرایط بالا
ما که مشکلاتمون حل نشدیه مشکل دیگه دیشب اضافه شد. شارژ موبایل خوب بود و لی آخر شب متوجه شدم low battry میزنه . من هم گذاشتم شارژ بشه ولی وقتی صبح نگاهش کردم یه خط هم شارژ نشد و لید آبی رنگش هنوز در حال خاموش و روشن شدن بود.
سریع از برق کشیدم و باتری اونو در آوردم.بعد از نیم ساعت دوباره باتری گذاشتم و روشنش کردم . دیدم شارژ فول می زنه اما بعد از 2 دقیقه دوباره low battery میزنه و بایستی شارژ کنم. ولی شارژ نمیشه .
خیلی اذیت شدم نمی دونم شاید امشب حرکت کنم و صبح بیام تهران ببرم پاساژ علا...
خدا کنه درست بشه 25 روز نیست خریدم.نمی دونم پیش کدوم تعمیرکار هم برم.
در برزخ بزرگی افتادم.
در ضمن من دیشب مستر کلین هم کردم(مشکل حل نشد) اما فکر نکنم از اینموضوع باشه.
محل ذخیره تصویر را مموری داخلی گوشی هم قرار دادم،مموری برداشتم. اما حل نشد که نشد؟
yoyo2000
10-07-2007, 16:11
گوشی v3x را بامشخصات ( sw/r252211d-u-85.9b.cor با flex usrazrv3xbnlrtr2522100f )با منستر پک R252211LD_U_85.9B.E5P_MadnessV2_by_pro.---- با نرم افزار rsd-2.7 فلش کردم چند مرتبه fail شد و ارور داد و در نهایت با تعویض پورت usb مشکلم حل شد و madness 2 به خوبی نصبشد. همه چیز خوب بود ولی بعد از نیمساعت متوجه شدم که دوربین عکاسی اون از کار افتاده و اگر عکس هم بگیره فقط از دوربین داخلی vga میگیره و اکثرا" می پره . 5 بار دیگر هم فلش کردم باز هم همین نتیجه را داد. مستر ریست کردم باز هم همینطور بود. منستر پک عوض کردم اونها هم همین مشکلو داشتند..گفتم بی خیال از بک آپ که گرفته بودم همونو دوباره می ریزم. که متاسفانه بک آپ من اصلا" نصب نمیشه .
راستی به این موضوع هم اشاره کنم که در پایان فلش با نرم افرار rsd-2.7 میگه گوشیتو روشن کن به صورت manually اما مشکل اینجاست که من سیم کارت داخلش نذاشتم و بایستی سیم کارت بذارم تا طبق برنامه پیش برم. این کار رو کردم اما در پایان برنامه pass یا finish نیومد.
مموری کارتو عوض کردم مشکل حل نشد.
خواهش می کنم مدیر عزیز کمکم کنید.
منتظرم.
راستی یادم رفت به این موضوع هم اشاره کنم با انتخاب camera در حال حاضر ارور busy.try again میاد.
ما که مشکلاتمون حل نشدیه مشکل دیگه دیشب اضافه شد. شارژ موبایل خوب بود و لی آخر شب متوجه شدم low battry میزنه . من هم گذاشتم شارژ بشه ولی وقتی صبح نگاهش کردم یه خط هم شارژ نشد و لید آبی رنگش هنوز در حال خاموش و روشن شدن بود.
سریع از برق کشیدم و باتری اونو در آوردم.بعد از نیم ساعت دوباره باتری گذاشتم و روشنش کردم . دیدم شارژ فول می زنه اما بعد از 2 دقیقه دوباره low battery میزنه و بایستی شارژ کنم. ولی شارژ نمیشه .
خیلی اذیت شدم نمی دونم شاید امشب حرکت کنم و صبح بیام تهران ببرم پاساژ علا...
خدا کنه درست بشه 25 روز نیست خریدم.نمی دونم پیش کدوم تعمیرکار هم برم.
در برزخ بزرگی افتادم.
در ضمن من دیشب مستر کلین هم کردم(مشکل حل نشد) اما فکر نکنم از اینموضوع باشه.
محل ذخیره تصویر را مموری داخلی گوشی هم قرار دادم،مموری برداشتم. اما حل نشد که نشد؟
yoyo2000
10-07-2007, 16:11
مدیر عزیز پس کی به تاپیکهای کلوپ جواب میدی؟؟؟؟
anti_girl
10-07-2007, 23:07
yoyo جان منستر پک رو عوض کن حل میشه انشالا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] NERIC_03_USRAZRV3XRURXXR2522100A_1FF.rar
من با این پک فلش کردم نتیجه داد البته این لینکشه امید وارم موفق بشی منتظر خبرش هستم
Monster Pack
S/W Version: R252211LD_U_85.98.D0R.shx
Flex Version: USRAZRV3XT677EDR25221008
Bootloader: BOOT0682
Language Pack: 0039
Stock/Unlocked
[22.8 MB]
[Uploaded.Apr.04.06]
مشخصات پک رو هم گذاشتم
naser maldini
11-07-2007, 23:01
ممنون از همه اساتید بزرگوار از اخر رو یک کامپیوتر دیگه امتحانش کردم فلش شد
خدا رو شكر كه مشكلت حل شد. ان شا الله كه مشكل yoyo جون هم هر چه زودتر حل بشه.
Corvette
11-07-2007, 23:24
سلام خدمت دوستان.من v3x دارم لطفا راهنمایی کنید.
1.قاب گوشی داره یه حالت خوردگی میگیره.گوشیم مشکی هستش. یعنی اون حالت مخملی قاب داره خورده
میشه. میخاستم ببینم واسه همه این طوری میشه؟؟ آیا راه حلی داره؟؟؟ آخه یکی از دلایلی که من v3x
گرفتم ظاهره زیباش بود.و بد از گذشت 1 ماه این اتفاق خیلی آزار دهندس:41:
لطفا راهنمایی کنید ممنون
naser maldini
11-07-2007, 23:43
آره اين مشكل مخصوصا دور و بر باند خيلي زياد ديده ميشه. بهترين راهش هم اينه كه از قاب هاي كريستالي استفاده بكنيد.
Corvette
12-07-2007, 01:54
ممنون از راههنماییت naser maldini .
فقط این قاب هاي كريستالي که گفتین،مخصوص v3x هم گیر میاد؟؟ و کاملا رو گوشی جفت میشه؟
مشکلیم ایجاد میکنه؟؟ کجا میتونم گیرش بیارم؟
چرمی شو چی؟ پیشنهاد نمیکنین؟؟
ممنون ؟
naser maldini
12-07-2007, 02:04
آره مخصوص v3x هم وجود داره. ولي خوب مثلا كريستال هاي ايراني به هيچ وجه مناسب نيستند! براي باند پشتي جا نگذاشته، خيلي ساده، بي دوام، غير شفاف، شكننده، داراي لبه هاي تيز، عدم چفت شدن مناسب، گرون،....!!!! هستند. ولي اگه تونستيد مثلا كريستال ساخت كره پيدا كنيد مطمئن باشيد مشكلتون حل ميشه. هيچ مشكلي هم ايجاد نميكنه. چرميش هم نديدم. حتما سعي كنيد يكي گير بياريد.
Corvette
12-07-2007, 03:11
آره مخصوص v3x هم وجود داره. ولي خوب مثلا كريستال هاي ايراني به هيچ وجه مناسب نيستند! براي باند پشتي جا نگذاشته، خيلي ساده، بي دوام، غير شفاف، شكننده، داراي لبه هاي تيز، عدم چفت شدن مناسب، گرون،....!!!! هستند. ولي اگه تونستيد مثلا كريستال ساخت كره پيدا كنيد مطمئن باشيد مشكلتون حل ميشه. هيچ مشكلي هم ايجاد نميكنه. چرميش هم نديدم. حتما سعي كنيد يكي گير بياريد.
خیلی ممنون. نگفتی کجا؟
یک سوال دیگه
قاب v3x چی،متفرقش گیر میاد؟ فابریکش چی؟ چه قیمته؟
اصلا قابش قابل تعویض هست یا نه؟
بازم ممنون:20:
anti_girl
12-07-2007, 23:30
خیلی ممنون. نگفتی کجا؟
یک سوال دیگه
قاب v3x چی،متفرقش گیر میاد؟ فابریکش چی؟ چه قیمته؟
اصلا قابش قابل تعویض هست یا نه؟
بازم ممنون:20:
اره قاب v3x عوض میشه تو بازار هم هست
اینم اموزش تعویضش
برو تو این لینک ماله همین کلوپ:31: :10:
Corvette
14-07-2007, 14:40
مرسی anti_girl ممنونم.
اگر از قیمتشم اطلاع داری بگی ممنون میشم.
راستی اون آموزشم که گذاشتی دیده بودم ولی واقعا جرات ندارم همچین کاری با گوشیم بکنم!!!
آخه همین یکی رو دارم:31:
با عرض سلام و ادب حضور شما عزیزان...
من یک مشکلی دارم اون هم اینه که پسورد گوشی را از یاد بردم و حالا موندم معطل گوشی هست Motorola L6
یادم میاد اون روز اول یک شماره 4 رقمی اون شخصی که به من فروخت توش گذاشت حالا نمی دانم چطور آن را باز کنم؟؟؟؟؟
خدا خیرتان بدهد و قربان همه تان...:11:
سلام گوشی من وی 3ایکسه وفقط 3دقیقه روی رم فیلمبرداری میکنه چکارکنم
naser maldini
14-07-2007, 23:49
با عرض سلام و ادب حضور شما عزیزان...
من یک مشکلی دارم اون هم اینه که پسورد گوشی را از یاد بردم و حالا موندم معطل گوشی هست Motorola L6
یادم میاد اون روز اول یک شماره 4 رقمی اون شخصی که به من فروخت توش گذاشت حالا نمی دانم چطور آن را باز کنم؟؟؟؟؟
خدا خیرتان بدهد و قربان همه تان...:11:
مطلبي كه در زير مييارم توسط آقا بهمن در يك سايت ديگه توضيح داده شده كه عينا براتون گذاشتم.
اين كار رو با نرم افزار معروف P2k Advanced Editor انجام ميديم ...
روي V3 ، V3i ، V3x ، L7 تست شده...
برنامه رو بعد از دانلود آنزيپ و نصبش كنيد ... برنامه رو باز كنيد و روي دكمه Connect in p2k mode
كليك كنيد .. صبر كنيد تا چراغ قرمز سبز بشه .....حالا به منوي phone services بريد و گزينه
Passwords رو انتخاب كنيد ... در پنجره باز شده روي كليد Read From Phone كليك كنيد .... حالا
ميتونيد پسورد هايي كه رو گوشي قرار داده شده رو ببينيد...
ضمنا ميتونيد پسوردها رو تغيير بديد و روي گوشيتون Save كنيد ....
موفق باشيد.....
Corvette
15-07-2007, 09:15
سلام به همه ی v3x دارها،
می خوام در مورد قاب های v3x اطلاعاتی واستون بذارم شاید بدردتون خورد.
من دیروز کل پاساژ علاعدین رو زیرو کردم اینم نتایجش
خوشبختانه قابش گیر اومد (البته به سختی) اما قیمت ها
قابهای فابریک 22،25و35 هزار
قابهای متفرقه 13،8،3.5 هزار
اینم بگم که این قیمتها بدون هزینه ی تعویض هستش و تو کل پاساژ فقط یک مغازه بود که تعویض میکرد و 10
هزارم دست مزد می گرفت.
با عرض سلام و ادب حضور سروران عزیز....:11:
استاد گرامی جناب naser maldini عزیز
گرامی دستورالعمل تان انجام دادم ولی هر چقدر نشستم تا اون نقطه قرمز سبز شود خبری نشد بزرگی بفرمایید و راهنمایی دیگری که ما را به موبایل مان برساند کمک بفرمایید....:11:
M.etallic.A
15-07-2007, 22:32
گرامی دستورالعمل تان انجام دادم ولی هر چقدر نشستم تا اون نقطه قرمز سبز شود خبری نشد بزرگی بفرمایید و راهنمایی دیگری که ما را به موبایل مان برساند کمک بفرمایید....:11:
شما اصلا درایورهای مربوطه رو نصب کردید ؟
anti_girl
15-07-2007, 22:55
سلام به همه ی v3x دارها،
می خوام در مورد قاب های v3x اطلاعاتی واستون بذارم شاید بدردتون خورد.
من دیروز کل پاساژ علاعدین رو زیرو کردم اینم نتایجش
خوشبختانه قابش گیر اومد (البته به سختی) اما قیمت ها
قابهای فابریک 22،25و35 هزار
قابهای متفرقه 13،8،3.5 هزار
اینم بگم که این قیمتها بدون هزینه ی تعویض هستش و تو کل پاساژ فقط یک مغازه بود که تعویض میکرد و 10
هزارم دست مزد می گرفت.
:41: چرا انقد زیاد:41:
naser maldini
16-07-2007, 15:06
دوست عزيز همون طور كه متاليكا جون هم اشاره كردن بايد درايورهاي مربوطه رو نصب كنيد. سرچ كنيد و درايورهاي مربوط به گوشيتون رو پيدا كنيد. بنده لينكي از درايورها ندارم لطفا هر كدوم از دوستان ميتونن به اين دوست خوبمون كمك كنن تا بلكه مشكلشون حل بشه. من خودم هر ميرم سرچ بكنم اگه پيدا كردم حتما ميزارم.
amir2011
18-07-2007, 01:59
اینم لینک درایورها
kamelkon
23-07-2007, 17:49
من يه v3x دارم كه وقتي ميخوام اهنگ يا هر چيزي روي مموري كارت ان بريزم اين پيغام رو ميده data error(cyclic redundancy check و همچنين وقتي ميخوام عكس بگيرم اين پيغام رو ميده picture capture failed و تو بلوتوث هم ديسكانكت ميشه ولي وقتي تنظيمات را روي مموري گوشي ميزارم درست ميشه در حالي كه مموري كارتم هنوز حدود 60 مگ فضاي خالي دارد و چند بار هم مموريم رو فرمت كردم درست نشد ميخواستم بپرسم اين مشكل از مموري كارت ميتونه باشه يا گوشي و مانستر پك لطفا كمكم كنيد.
anti_girl
23-07-2007, 23:05
سلام من با موتو جونم مشکل پیدا کردم انتنش از امروز همش میپره ؟ نه ضربه خورده نه هیچ کاره دیگه ای شده کمک کنین لطفا
.shahyad.
26-07-2007, 15:06
.
اقا من تو اون یکی تاپیکم مشکلمو گفتم...گفتم اینجا هم بگم شاید تردد بروبچ به این تاپیک بیشتر باشه..!!! d: :(
...
یه مشکل همین نیم ساعت پیش برام پیش اومد..!!
چیز شد..
یه مسیج برام اومد...رفتم که بخونمش..تا زدم رو مسیج اینباکس...یهو پرید بیرون و صفحه دسکتاپ ظاهر شد..!
چند بار این کارو کردم...گوشیو خاموش روشن کردم...باطری رو در اوردم...مستر ریست و....کردم..ولی همچنان همین مشکلو داره...!
نمیدونم مسیجه چی بود که اینجوری باکسمو ترکونده..!!
البته تو قسمتای دیگه مسیج مثه اوتباکس ، دراف و...میتونم برم و حتی میتونم مسیج بفرسم...
فقط نمیتونم تو اینباکس برمو مسیجامو بخونم...
چنین مشکلی تا حالا برا شما پیش اومده و چجوری میشه درستش کرد..!؟!؟!
مرسی...
....
اقا امروز فهمیدم صدای گوشیمم مشکل پیدا کرده...
یعنی وقتی کسی تماس میگیره نه صدام میره و نه صداش میاد...!!
البته برای گوش کردن به موزیک اینا مشکلی ندارم...
میگید چی کار کنممممم...؟؟
باید فلش بشه گوشیم..!؟
...
.shahyad.
26-07-2007, 19:26
.
کمککککککک...این گوشیه پاک حالش بد شده...نمیدونم چی کار کنم...
.
rozysara
26-07-2007, 20:44
این گوشی موتو v3x واقعا عالیه من بعد این همه مدت تازه تازه دارم امکاناتشو کشف میکنم همیشه از اینکه وقتی بلوتوث میکردم صدای اهنگ قطم میشد شاکی بودم تا اینکه دیروز به صورت اتفاقی فهمیدم اگه درب گوشی رو ببندی به پخش موزیکم ادامه میده جالبه نه
rozysara
26-07-2007, 20:45
.
اقا من تو اون یکی تاپیکم مشکلمو گفتم...گفتم اینجا هم بگم شاید تردد بروبچ به این تاپیک بیشتر باشه..!!! d: :(
...
یه مشکل همین نیم ساعت پیش برام پیش اومد..!!
چیز شد..
یه مسیج برام اومد...رفتم که بخونمش..تا زدم رو مسیج اینباکس...یهو پرید بیرون و صفحه دسکتاپ ظاهر شد..!
چند بار این کارو کردم...گوشیو خاموش روشن کردم...باطری رو در اوردم...مستر ریست و....کردم..ولی همچنان همین مشکلو داره...!
نمیدونم مسیجه چی بود که اینجوری باکسمو ترکونده..!!
البته تو قسمتای دیگه مسیج مثه اوتباکس ، دراف و...میتونم برم و حتی میتونم مسیج بفرسم...
فقط نمیتونم تو اینباکس برمو مسیجامو بخونم...
چنین مشکلی تا حالا برا شما پیش اومده و چجوری میشه درستش کرد..!؟!؟!
مرسی...
....
اقا امروز فهمیدم صدای گوشیمم مشکل پیدا کرده...
یعنی وقتی کسی تماس میگیره نه صدام میره و نه صداش میاد...!!
البته برای گوش کردن به موزیک اینا مشکلی ندارم...
میگید چی کار کنممممم...؟؟
باید فلش بشه گوشیم..!؟
...
دوست عزیز اختمالا شما master clear کردی برای حل مشکل باید فلش بکنی
.shahyad.
26-07-2007, 21:26
.
اره خب..وقتی دیدم هرکاری میکنم اس ام اسش درست نمیشه مستر کلر هم کردم دیگه...!
یعنی قبل از کلر کردن اون مشکلو داشتم و با این کارم گوشی مورد دار نشد...
حالا این فلش چی هست..؟
اموزش قد به قدمش تو کدوم تاپیکه..!؟
با همین برنامه LeaderGL FlexEditor باید انجام بشه دیگه...!؟
من خیلی وقت بود به اینجا سر نزده بودم...خیلی تغییر کرده...بخاطر همین یه نمه گنگم..!
ممنون میشم کمکم کنید..واقعا از دیشب تا حالا حسمو گرفته...! :(
.
.shahyad.
26-07-2007, 22:52
.
الان یکی دوساعته دارم با LeaderGL FlexEditor ور میرم ولی اینم داره بازی در میاره...
نرمال مدش سبزپر رنگ هست و کانکت شده ولی رو هر چی میرم بهم اخطار میده...
مثلا وقتی میخوام گوشی رو ریستارت کنم..این پیغام رو میده ...
Mode Error
---------------------------
The Mobile Phone is not in right mode!
..
باید چی کار کنم..!؟
برای فلش کردن هم هرچی تو تاپیکاو پستا گشتم چیزی پیدا نکردم...
یه این بود که اینم ادامه اموزش اصلی بود --->
این یکیم که متالیکا گذاشته..خالی شده... :(
راستی یه بکاپ از چند ماه پیش دارم ( قبل اینکه صدا و فیلمبرداریشو درس کنم...!)
میشه به جای فلش کردن از اون استفاده کرد..!؟
اگه میشه..اصلا این بکاپ رو باید چجوری لوئد کنم و با محتویات فعلی عوضش کنم..!؟
لطفا یکی بیاااااااااااااااااااااد کمکککککککککک کنه...اعصابمو به کلی بهم ریخته...
کلی اس ام اس دارم که نمیتونم بخونم...صداشم که قطع شده...!! :((((((((
.
naser maldini
27-07-2007, 00:07
فلش رو بايد با برنامه RSD Lite انجام بديد. سراغ يه منستر پك خوب بريد و دانلود كنيد بعد هم با اين برنامه فلشش كنيد. سرچ كني ميتوني پيدا كني.
Corvette
27-07-2007, 00:07
.
الان یکی دوساعته دارم با LeaderGL FlexEditor ور میرم ولی اینم داره بازی در میاره...
نرمال مدش سبزپر رنگ هست و کانکت شده ولی رو هر چی میرم بهم اخطار میده...
مثلا وقتی میخوام گوشی رو ریستارت کنم..این پیغام رو میده ...
Mode Error
---------------------------
The Mobile Phone is not in right mode!
..
باید چی کار کنم..!؟
برای فلش کردن هم هرچی تو تاپیکاو پستا گشتم چیزی پیدا نکردم...
یه این بود که اینم ادامه اموزش اصلی بود --->
راستی یه بکاپ از چند ماه پیش دارم ( قبل اینکه صدا و فیلمبرداریشو درس کنم...!)
میشه به جای فلش کردن از اون استفاده کرد..!؟
اگه میشه..اصلا این بکاپ رو باید چجوری لوئد کنم و با محتویات فعلی عوضش کنم..!؟
لطفا یکی بیاااااااااااااااااااااد کمکککککککککک کنه...اعصابمو به کلی بهم ریخته...
کلی اس ام اس دارم که نمیتونم بخونم...صداشم که قطع شده...!! :((((((((
.
اشتباه نکن.برنامه یLeaderGL_FlexEditor اصلا بری فلش کردن نیست عزیز. باید از RSD_LITE استفاده کنی.
.shahyad.
27-07-2007, 00:38
.
برنامه رو پیدا کردم و دارم dl میکنم...
خب چیزه...حالا واقعا باید فلشش کنم..!؟
یعنی مشکلم جوری که باید فلش بشه..؟
بعدشم..کار با این برنامه که میگین چجوریه..!؟
تو همین تاپیکا اموزش و لینک دانلودش نیست...!؟
امیدوارم نرفته باشید برا لالا...!!!! D: ;) :((
.
Corvette
27-07-2007, 00:42
سلام جناب naser maldini یک جا از شما مطلبی خونده بودم درباره ی مشکل lcd های موتو که جای دکمه ها و انگشت میمونه روش.
خاطرم هست یک راه حل پیشنهاد کرده بودین برای V3i .
اگه لطف کنید در مورد V3x هم منو راهنمایی کنید ممنون میشم.
در ضمن من اون محافظ پلاستیکی رو ندارم .یعنی اصلا همچین چیزی نداشتم.
حالا چه پیشنهادی میدین؟؟
naser maldini
27-07-2007, 00:46
سلام شهياد جون:
نه نيازي به فلش كردن نيست! من تازه مشكلتون رو خوندم. آخه فكر كردم ديگه حتما بايد فلش بكنيد! اگه مسيج ها براتون مهم نيست يه بار كه همشون رو ديلت كنيد مشكلتون حل ميشه. اگه اون مسيج هم خيلي براتون مهم هست بريد رو پيامك! و اونو فوروارد كنيد و بخونيد بعد از اون ديلتش كنيد. همين. در مورد صدا هم شما با يه شماره تماس بگيريد و بعد با كليدهاي كناري صدا رو زياد كنيد.
naser maldini
27-07-2007, 00:50
سلام جناب naser maldini یک جا از شما مطلبی خونده بودم درباره ی مشکل lcd های موتو که جای دکمه ها و انگشت میمونه روش.
خاطرم هست یک راه حل پیشنهاد کرده بودین برای V3i .
اگه لطف کنید در مورد V3x هم منو راهنمایی کنید ممنون میشم.
در ضمن من اون محافظ پلاستیکی رو ندارم .یعنی اصلا همچین چیزی نداشتم.
حالا چه پیشنهادی میدین؟؟
corvette عزيز هيچ فرقي نميكنه. براي وي تري ايكس هم از اين محافظ هاي پلاستيكي مخصوص هست. قيمتش هم فكر كنم يه چيزي تو مايه هاي 2000 تومن هست.
Corvette
27-07-2007, 00:59
خیلی ممنون.راستی کجا پیدا میشه؟؟ شما از استفادش راضی هستین؟؟
naser maldini
27-07-2007, 01:03
خوب بايد از موبايل فروشي ها دنبالش بگرديد مخصوصا از اون هايي كه لوازم جانبي ميفروشن!! شوخي كردم! راستش من اهل تهران نيستم كه آدرس بدم ولي فكر كنم تو علائدين معروفتون باشه. از استفادش هم خيلي راضي هستم.
.shahyad.
27-07-2007, 01:03
.
ناصر جان از دیروز تا حالا هر راهیو بگی انجام دادم...
امروز عصر یه چندتا مسیج دیگه برام اومد که باعث شد از اون مسیجی که دیشب اومدو گوشیمو به این روز انداخت فاصله بگیره...
(مثلا شماره اون مسیجم که دیشب اومد و اخری میشد 478 بود و امروز به 485 رسیده بود...و از بخته خوشم یهو رفت تو اینباکس و تونستم مسیجای جدید رو بخونم ولی وقتی دونه دونه پایین اومدم و به مسیج دیشب رسیدم دوباره از اینباکس پرید بیرون..)
همین عصر هم در اقدامی انتحاری و ...کل مسیجامو که 500 تایی میشد پاک کردم تا بتونم برم تو اینباکس..ولی بازم نشد...و همون مشکل داخل پرانتز پیش اومد...یعنی باز مسیج اومد و باز داخل اینباکس نشد...
در مورد صدا هم الان تست میکنم ببینم درس شده یا نه...
از وقتی که میذاری ممنونم...! *-: X:
.
.shahyad.
27-07-2007, 01:08
.
مشکل صدا حل نشد...ولوم تا 7 پره...ولی نه صدای هوایی نه خش خشی..هیچی..!!
اصلا انگار نه انگار که یه گوشی دمه گوشته..!! :((
.
naser maldini
27-07-2007, 01:12
500 تا مسيج! خوب گوشي ميتركه! ببين اگه اينباكستون كلا خالي و چيزي هم توش نيست ولي باز همون مشكل رو داريد يه بار باتريتون رو دربياريد و دوباره سر جاش بندازيد اگه نشد بذاريد شارژش كامل بشه و دوباره اقدام به اين كار بكنيد(باتري رو ميگم). اگه ديديد باز هم درست نشد يعني اينكه بايد فلش بكنيد. ولي اگه ديدي درست شد به احتمال زياد باتريتون مشكل داره! شايد هيچ ربطي نداشته باشه ولي علنا من اين موضوع رو تجربه كردم. در مورد صدا هم كه نشد يعني اينكه بايد فلش كنيد. همون برنامه رو كه دانلود ميگنيد(rsd Lite) خوبه. يه منستر پك خوب هم دانلود كنيد بعد بريد سراغ فلش كردن.
Corvette
27-07-2007, 01:18
خوب بايد از موبايل فروشي ها دنبالش بگرديد مخصوصا از اون هايي كه لوازم جانبي ميفروشن!! شوخي كردم! راستش من اهل تهران نيستم كه آدرس بدم ولي فكر كنم تو علائدين معروفتون باشه. از استفادش هم خيلي راضي هستم.
بازم ممنونم دوست عزیز:20:
.shahyad.
27-07-2007, 01:18
.
تو پست قبلی گفته بودین برو رو اس ام اس و فوروارد کن ...باید بگم که اصلا وارد اینباکس نمیشه که ببینم اس ام اس از کی رسیده...فقط داخل قسمت مسیج میشه...!
و اینکه...تمام این کارایی که گفتین رو از دیروز تا حالا انجام دادم...ولی بازم مشکلم حل نشد..
البته اینم بگم که باطری مشکل داره و خیلی زود خالی میکنه...ولی خب این مشکل رو دو سه ماهی هست دارم و چیزی نیست که یهو با یه اس ام اس اومدن برام به وجود اومده باشه...
..
صدای گوشی هم که همچنان ایراد داره...! :(
.
.shahyad.
27-07-2007, 01:20
.
حالا مسیج هیچی..صداشو چیکار کنم ..!؟!؟ :( وقتی جایی زنگ میزنم اصلا بوق نمیخوره...البته اونور زنگ میخوره...ولی صدای بوق رو من نمیشنوم...وقتیم که گوشی رو برمیداره..به تبعش صدای فرد رو نمیشنوم و اونم صدای منو نمیشنوه...!!
خیلی پیچیده شده...!! :(
.
Corvette
27-07-2007, 01:22
خوب shahyad جان این کد یک آموزش مفیده از فلش هستش البته امیدوارم کارت به فلش نکشه! ولی به هر حال به دردت میخوره.
naser maldini
27-07-2007, 01:26
شهياد جون شما پيغام خصوصيتون رو چك كنيد.
.shahyad.
27-07-2007, 01:31
.
Corvette جان ازت ممنونم ولی من رو این لینکه که کلیک میکردم هیچی نداشت و یه صفحه سفید بود...گوششم یه مربع کوچیک...!..خدا کنه به فلش نکشه که ظاهرا پدر در بیاره..! S-:
..
ناصر جان از تو هم ممنونم...برم ببینم چی میشه..!..مثکه امشب تا صبح بیدارم..!! :(
.
Corvette
27-07-2007, 01:39
.
Corvette جان ازت ممنونم ولی من رو این لینکه که کلیک میکردم هیچی نداشت و یه صفحه سفید بود...گوششم یه مربع کوچیک...!..خدا کنه به فلش نکشه که ظاهرا پدر در بیاره..! S-:
..
ناصر جان از تو هم ممنونم...برم ببینم چی میشه..!..مثکه امشب تا صبح بیدارم..!! :(
.
من الان تست کردم درست . اها فهمیدم مشکلت کجاست ببین عزیز این لینک یک صفحه ی pdf هستش برای گرفتنش باید نرم افزار Adobe Reader رو سیستمت نصب باشه.
بعد میتونی ببنیش و save کنیش.
در ضمن از فلش هم نترس عزیز.
leonvh82
27-07-2007, 16:19
سلام دوستان ، یه سوال داشتم و اون اینکه چه جوری sms های ریخته شده در کامپیوتر را میشه به گوشی انتقال داد.sms ها رو با motorola phone tools تو کامپیوتر ریختم.
.shahyad.
27-07-2007, 22:34
اقا من که خیلی گیج شدم..اصلا نمیفهمم چی به چیه..!
کارایی که کردم... :
برنامه RSD_LITE_3_2 دانلود کردم و بعد ستاپش کردم...
این مونسترپک رو R252211LD_U_85.98.D0R_LP0039_DRM0001_VSTU_206_0C_J PIN_R25221GENERIC_03_USRAZRV3XT677EDR25221008_1FF. shx دانلود کردم و از حالت زیپ خارجش کردم...
بعد برنامه رو باز کردم...گوشی هم کانکت بود...بعد از سه نقطه ادرس این مونسترپک رو دادم...
حالا از کجا بفهمیم برنامه شروع به فلش کردن کرده..!؟؟
تو جدول پایین کنار مدل گوشی وتی استارت رو میزنم یه مداد زرد رنگ میاد ولی بعد چند ثانیه قرمز میشه و ظاهرا دیسکانکت میشم...
و اون پیغامی میاد که برا کانکت کردن ابتدایی میادش...
یعنی این...
..حالا باید چکار کنم..!؟
معمولا چند دقیقه برای فلش لازمه و از کجا بفهمم کارم تموم شده یا نشده..!؟!؟
.
..
اقا الان یه ساعته که این برنامهه همینجوریه...
داره درست پیش میره یا..!؟
.
Corvette
28-07-2007, 02:46
ببین عزیز
1 .زمان فلش یه چیزی حدود 10 تا 15 دقیقه بیشتر نمیشه.
2. گوشی شما هنوز به طور صحیح روی سیستم نصب نشده.
از چه درایوری استفاده کردین؟؟
راستی موفق شدی اون آموزشو دانلود کنی؟
khorzooghkhan
28-07-2007, 16:12
با عرض سلام من يك موتورولا V3 دارم جديدا هر فايلي رو كه از طريق بلوتوث دريافت مي كنه زماني كه به 100 % ميرسه و اتوماتيك مي خواد فايل رو بخونه مينويسه فايل خراب شده است در ضمن حافظش هم خالي مي باشد لطف كنيد راهنمايي كنيد....
باbluetooth هیچ عکس یا اهنگی رو نمیتونم از گوشی دیگه ای بگیرم فقط میتونم بفرستم.چند روزه اینطوری شده.master reset هم کردم درست نشد.ممنون میشم راهنمایی کنید v3x
سلام بر همه دوستان
من گوشی v3x دارم و چند وقته خراب شده می خاستم بدونم کسی از دوستان میتونه به من بگه چطور میتونم گوشیم رو فلش کنم. البته من سر رشته از v3x ندارم اگه امکان داره برای من از ابتدا بگه که من چیکار کنم.
plz tell me what can do to flash my phone plzzzzzzzzz
Corvette
12-08-2007, 01:49
سلام خوش اودی.
اگر بخوای خوب یاد بگیری میتونی تو همین تاپیک موتورلا مطالب کاملی پیدا کنی.
پست 415 همینجا هم یک آموزش فلش هست دانلود کن و بخون.مفیده
spice life
27-08-2007, 13:20
سلام
من الان چند ماهه كه V3x خريدم خيلي هم باهاش كار كردم و با pc هم خيلي تبادل فايل داشتم و خدا رو شكر هيچ كدوم از مشكلاتي كه دوستان ميگم برام پيش نيومده مموريم هم 512 هستش تنها مشكلي كه دارم اينه كه بازي خوب روي گوشي ندارم و از هيچ جا هم نتونستم پيدا كنم اگه كسي لينك بازيهاي موتورولا رو داره ممنون مي شم بزاره
anti_girl
27-08-2007, 22:40
ببین عزیز
1 .زمان فلش یه چیزی حدود 10 تا 15 دقیقه بیشتر نمیشه.
2. گوشی شما هنوز به طور صحیح روی سیستم نصب نشده.
از چه درایوری استفاده کردین؟؟
راستی موفق شدی اون آموزشو دانلود کنی؟
من فلش کردم گوشیمو چرا 10 دقیقه نشد؟:41:
Corvette
28-08-2007, 00:44
من فلش کردم گوشیمو چرا 10 دقیقه نشد؟:41:
اولا من گفتم حدود 10 15 دقیقه! دوما دوست عزیز مگه برای شما چند دقیقه شد؟
سوما من این مدت رو توی چندتا از آموزش های دوستان خوندم اگر اشتباه هستش معذزت میخام.
و در آخر، این زمان مسلما به عواملی بستگی داره پس میتونه متغییر باشه!
kian_joooon
28-08-2007, 09:42
من نرم افزار ضبط صدای v3iرو می خوام کسی داره؟
anti_girl
28-08-2007, 21:56
اولا من گفتم حدود 10 15 دقیقه! دوما دوست عزیز مگه برای شما چند دقیقه شد؟
سوما من این مدت رو توی چندتا از آموزش های دوستان خوندم اگر اشتباه هستش معذزت میخام.
و در آخر، این زمان مسلما به عواملی بستگی داره پس میتونه متغییر باشه!
مرسی عزیزم ممنون از این که جواب دادی:46::31:
Corvette
29-08-2007, 00:47
من نرم افزار ضبط صدای v3iرو می خوام کسی داره؟
اگر منظورتون ضبط صدای مکالمه هستش،فقط یک راه داره و اونم اگر اشتباه نکنم فشردن کلید smart در بغل
گوشی v3i در زمانه مکالمه هستش.
اما اگر برای ضبط صدای محیط نرم افزاری میخاهید بگین تا لینکشو بزارم(البته من روی
v3x تست کردم ولی احتمالا این نرم افزار روی v3i هم جواب بده.)
Corvette
29-08-2007, 00:48
مرسی عزیزم ممنون از این که جواب دادی:46::31:
خاهش عزیز :20: ولی نگفتین فلش کردنه شما چقدر طول کشید؟:46:
HITLER_fashist
29-08-2007, 17:12
in rooza har chi megardam ta az post hay khooob milad jon ro bebenam kamtar mibinam elatesh chieh?
anti_girl
29-08-2007, 22:07
خاهش عزیز :20: ولی نگفتین فلش کردنه شما چقدر طول کشید؟:46:
اگه اشتباه نکنم حدود 6 تا 8 دقیقه طول کشید:31:
Corvette
29-08-2007, 23:55
اگه اشتباه نکنم حدود 6 تا 8 دقیقه طول کشید:31:
مرسی از جوابت دوست عزیز
خواستم v3x بگیرم . پشیمونم کردیت. همه که با این گوشی مشکل دارن. تازه اکثر جوابا هم به فلش ختم شد. که با فلش کردن هم سریال می پره . یعنی باید بریم 50 60 تا بیشتر بدیم یه رجیستر شده بخریم تا در مواقع ضروری بشه فلش کرد.:41:
تازه تو سایت gsmarena دو نفر کامنت دادن که مثل اینکه کارایی این گوشی از لحاظ نرم افزاری حداکثر 8 ماهه.:13:
in rooza har chi megardam ta az post hay khooob milad jon ro bebenam kamtar mibinam elatesh chieh?
به به.. داداش حمید گل....:11:
حمید جون... بابا تو کم پیدایی... ما که زیر دست و پا میپلکیم...:21:
میدونی من کی میام... ؟ وقتی تو این اواترت رو عوض کردی..:27:
نوکرتم داداش...
خواستم v3x بگیرم . پشیمونم کردیت. همه که با این گوشی مشکل دارن. تازه اکثر جوابا هم به فلش ختم شد. که با فلش کردن هم سریال می پره . یعنی باید بریم 50 60 تا بیشتر بدیم یه رجیستر شده بخریم تا در مواقع ضروری بشه فلش کرد.
تازه تو سایت gsmarena دو نفر کامنت دادن که مثل اینکه کارایی این گوشی از لحاظ نرم افزاری حداکثر 8 ماهه
اتفاقا گوشی بسیار عالی است...
اگه دستکاری نشه گوشی..مشکلی براش پیش نمی یاد....
رفتم بازار بگيرم ولي كسي اونو پيشنهاد نمي داد. من هم به جاش يه دونه nokia 6300 گرفتم. به هر حال ممنون
anti_girl
31-08-2007, 23:35
رفتم بازار بگيرم ولي كسي اونو پيشنهاد نمي داد. من هم به جاش يه دونه nokia 6300 گرفتم. به هر حال ممنون
6630 هم گوشی خوبی هست به هر حال مبارکت باشه ولی من از موتو راضی هستم:31:
capitan black
04-09-2007, 02:37
سلام.ميشه بگيد براي گوشي موتورولا v3i ميشه يك گيگ مموري انداخت؟
Corvette
04-09-2007, 02:59
سلام.ميشه بگيد براي گوشي موتورولا v3i ميشه يك گيگ مموري انداخت؟
در کل 512 حداکثرش ذکر شده ولی اگر سیستم عاملتون از مموریه 1 گیگ ایراد نگیره شدنی هستش.
به طوره مثال من رویه V3x و حتی v360 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که از نظره قابلیت از v3i پایین تر هست مموریه1 گیگ انداختم و
کوچکترین مشکلی پیش نیامد.
jamshidjap
04-09-2007, 22:08
سلام.v3i دست دوومش چنده؟
anti_girl
04-09-2007, 22:19
باید حدود 120 تا 140 باشه البته اگه اشتباه نکنم
MOSHAVER AMIN
04-09-2007, 22:37
تائيد پست بالا
beckham7
04-09-2007, 23:52
بچه هاي محترم انجمن من يه مشكل كوچولو با (شايد هم بزرگ) با گوشيم دارم جايي كه ما زندگي مي كنيم انتن دهي گوشي ها (همه نوعها) با توجه به ضعيف بودن دكل بسته به جا متغيير است بصورت كلي انتن دهي ضعيف است حالا اين به جهنم مشكل من اين است كه بعضي مواقع اگر جايي باشم كه انتن دهي براي مدتي مثلا 2 دقيقه صفر باشد (no service )انتن دهي گوشي ديگر همانطور no services با قي مي ماند (اعصابم خرد ميشه)بنده تا گوشي را خاموش و روشن نكنم (حالا اين هم به جهنم) بدبختي اين است كه بايد جايي گوشي را reset كنم كه انتن دهي انجا حداقل 3 تا از نشانگرهاي انتن دهي پر باشد در ضمن register كردن ir-tci هم در تنظيمات شبكه فايده ندارد فقط reset كردن ان هم جايي كه انتن دهي متوسط است لطفا يكي به داد من برسه
beckham7
05-09-2007, 12:39
لطفا يكي جوابه منو بده در ضمن من تو جستجوي شبكه فقط ir-tci رو مي ياره ولي تو يه گوشي sony ericsson كه جستجو شبكه رو زدم اون ir-mci رو اورد اون گوشي تو ir-mci ريجيستر مي شه ولي گوشي من وقتي با ir-tci ريجستر مي كنم تو لوگوي شبكه مي زنه ir-mci در حالي كه من همچين شبكه اي تو جستجو شبكه ها وتو ليست شبكه هام ندارم لطفا يكي به من كمممممممممممممممممممممممم ممك كنه
M.etallic.A
05-09-2007, 13:34
ir-tci و ir-mci هر دو رو یه فرکانس هستن و فرقی با هم ندارن. شما بگو محل زندگیت کجاست ؟
anti_girl
05-09-2007, 22:58
منم با انتن گوشی v3xمشکل پیدا کردم پرش پیدا کرده البته بگم که بعد از این که من گوشی رو فلش کردم این جوری شده
beckham7
05-09-2007, 23:57
گوشي رو براي زبان عربي فلش كردم ولي موقع فلش سيم كارتو در نيوردم مي تونه از اون باشه؟
Corvette
06-09-2007, 00:21
گوشي رو براي زبان عربي فلش كردم ولي موقع فلش سيم كارتو در نيوردم مي تونه از اون باشه؟
پس فلش هم زدی! فکر نمی کنم مربوط بشه به این قضیه. یعنی قبل از فلش همچین مشکلی نداشتی؟؟
Corvette
06-09-2007, 00:24
منم با انتن گوشی v3xمشکل پیدا کردم پرش پیدا کرده البته بگم که بعد از این که من گوشی رو فلش کردم این جوری شده
میشه یکم بیشتر توضیح بدی ؟؟ ! منظورت از پرشه آنتن چیه؟ و آیا آنتن دهیت ضعیف شده؟؟ آخه من تا حالا
ندیده بودم که بعد از فلش کسی با آنتن مشکلی پیدا کنه،ولی حالا دو مورد هم زمان!:18:
beckham7
06-09-2007, 16:18
من گوشي 1 روز از گرفتنش نگذشته بود كه فلش زدم قبلش..
يه چيز ديگه وا ويلا!!!!!!!!!!!! كسي برام sms بفرسته اگه همون موقع گوشي انتن بده اگه 10 صفحه هم باشه مي گيرم ولي اگه انتن نده مثلا بعد از 7 دقيقه انتن بده يا اصلا sms نميياد يا اكه بياد ناقص
Corvette
06-09-2007, 21:04
يه چيز ديگه وا ويلا!!!!!!!!!!!! كسي برام sms بفرسته اگه همون موقع گوشي انتن بده اگه 10 صفحه هم باشه مي گيرم ولي اگه انتن نده مثلا بعد از 7 دقيقه انتن بده يا اصلا sms نميياد يا اكه بياد ناقص
که اینطور. آخه نگرفته چرا فلش کردی!!؟ به نظرم یه باره دیگه و با یک مانستر پکه دیگه باید فلشش کنی.
باید دوستانی که در زمینه ی فلش تجربه دارند راهنماییت کنن.
beckham7
06-09-2007, 22:23
که اینطور. آخه نگرفته چرا فلش کردی!!؟ به نظرم یه باره دیگه و با یک مانستر پکه دیگه باید فلشش کنی.
باید دوستانی که در زمینه ی فلش تجربه دارند راهنماییت کنن.
sms حل شد با تشكر از راهنماييتون حتما همين كارو مي كنم باز هم ممنون
Corvette
06-09-2007, 23:38
sms حل شد با تشكر از راهنماييتون حتما همين كارو مي كنم باز هم ممنون
خاهش عزیز من که کاری نتونستم برات بکنم.شرمنده. راستی چه جوری حلش کردی؟!
anti_girl
07-09-2007, 00:01
میشه یکم بیشتر توضیح بدی ؟؟ ! منظورت از پرشه آنتن چیه؟ و آیا آنتن دهیت ضعیف شده؟؟ آخه من تا حالا
ندیده بودم که بعد از فلش کسی با آنتن مشکلی پیدا کنه،ولی حالا دو مورد هم زمان!:18:
خودمم نمیدونم چه مرگشه؟ میدونی من تو یه جایی کار میکنم در حال حاضر که موبایل زیاده تو مغازه یه دفه انتن میخوابه ولی همین که از در مغازه میام بیرون دوباره میاد بالا در ضمن تو همه مغازه ها این جوری نیست تو مغازه بقلی انتن میخواد سر ریز بشه:31: یکی بگه از چیه؟
Corvette
07-09-2007, 00:11
خودمم نمیدونم چه مرگشه؟ میدونی من تو یه جایی کار میکنم در حال حاضر که موبایل زیاده تو مغازه یه دفه انتن میخوابه ولی همین که از در مغازه میام بیرون دوباره میاد بالا در ضمن تو همه مغازه ها این جوری نیست تو مغازه بقلی انتن میخواد سر ریز بشه:31: یکی بگه از چیه؟
میشه کاملتر توضیح بدین. یعنی گوشیه شما اینطوریه یا همه ی گوشی ها؟.و اینکه قبل از فلش اینطوری
بوده یا نه؟؟ ممکنه از پوششه اون محل باشه. اما اینکه آنتنه بعضی از گوشیا یک دفعه میاد و میره مربوط به
سرعته بالایه refresh rate آنتن هستش.یعنی مزیته نه اشکال.
سلام :20:
هیچ مشکلی از گوشی نیست...
مشکل از شبکه و سقف مغازه است...برای منم این اتفاق زیاد پیش میومد
سلام.v3i دست دوومش چنده؟
90 تا 100 تومان
beckham7 عزیز
بعد از فلش هیچ تغییری نکرد؟
anti_girl
07-09-2007, 21:42
سلام :20:
هیچ مشکلی از گوشی نیست...
مشکل از شبکه و سقف مغازه است...برای منم این اتفاق زیاد پیش میومد
میشه یکم بیشتر توضیع بدین من کیج شدم البته باید بگم که تو مغازه ترانس زیاده همین طور خازن و از اون جایی که من رشتم برقه تا حدودی میدونم این امواج مغناطیسی چه بلایی میتونه سر امواج رادیویی بیاره فقط یکم نگران شدم ممنون
beckham7
07-09-2007, 23:31
beckham7 عزیز
الان فقط با ريست كردن مشكل حل ميشه البته بعضي وقتها با register & search كردن شبكه تو تنظيمات مشكل حل ميشه اين مشكل وقتي پيش مي ياد كه آنتن دهي صفر ميشه در ضمن اگه روزي ده بار آنتن دهي صفر بشه يك بارش اين اتفاق مي افته (روزي يكبار) اگر آنتن دهي صفر نشه مشكلي پيش نمي ياد قبلا هم گفتم يكي ديگه از دوستام هم كه v3x داره اين مشكل براش پيش مي ياد اون v3x فارسي كرده نمي دونم جايي كه فارسيش كردن سيم كارتو در اوردن يا نه.
چون الان سه روزي ميشه كه مشكلو تو سايت وبا ديگر دوستان مطرح كردم به اين نتيجه رسيدم كه چون گوشي تازه گرفتم وسواس زياد به خرج مي دم وهمون طور كه corvette عزيز گفته از پوشش شبكه است فقط اينجا سوالي كه برام پيش ميياد اينه چرا اين مشكل براي گوشي هاي ديگه مثل sony ericsson يا nokia پيش نمي ياد؟ حالا با توجه به اين مسايل اگه راه حلي مدنظر دارين ممنون ميشم راهنمايم كنيد
beckham7
07-09-2007, 23:32
beckham7 عزیز
الان فقط با ريست كردن مشكل حل ميشه البته بعضي وقتها با register & search كردن شبكه تو تنظيمات مشكل حل ميشه اين مشكل وقتي پيش مي ياد كه آنتن دهي صفر ميشه در ضمن اگه روزي ده بار آنتن دهي صفر بشه يك بارش اين اتفاق مي افته (روزي يكبار) اگر آنتن دهي صفر نشه مشكلي پيش نمي ياد قبلا هم گفتم يكي ديگه از دوستام هم كه v3x داره اين مشكل براش پيش مي ياد اون v3x فارسي كرده نمي دونم جايي كه فارسيش كردن سيم كارتو در اوردن يا نه.
چون الان سه روزي ميشه كه مشكلو تو سايت وبا ديگر دوستان مطرح كردم به اين نتيجه رسيدم كه چون گوشي تازه گرفتم وسواس زياد به خرج مي دم وهمون طور كه corvette عزيز گفته از پوشش شبكه است فقط اينجا سوالي كه برام پيش ميياد اينه چرا اين مشكل براي گوشي هاي ديگه مثل sony ericsson يا nokia پيش نمي ياد؟ حالا با توجه به اين مسايل اگه راه حلي مدنظر دارين ممنون ميشم راهنمايم كنيد
Corvette
08-09-2007, 01:11
فکر کنم دیر دیدم پست شما رو تجربه شخصی خودم چون جایی ندیدم میگم:
تو قسمت setting به گزینه ی Aeroplane mode وارد شو و گزینه اول رو on و بعد 3 4 ثانیه off کن به احتمال زیاد مشکل شما حل میشه . خبرشم بدید
راه حله پیشنهادیه این دوسته عزیزمون هم امتحان کنbeckham7 جان.
mory_m33
08-09-2007, 08:57
سلام به همه دوستان
یه ایراد اصلی که v3xداره و خیلی اذیت میکنه اینه که کارکرد دوکلید بالای صفحه کلید قابل تغییر نیستند سمت راستی وارد منوی plant 3 میشه و چپی quick menu جالب اینجاست که quick menu نیز هر منویی رو قبول نمیکنه و اكثرا" به اينترنت وصل ميشه
اگه کسی این مشکلو تونسته حلش کنه به ما هم بگه ممنونش میشیم....
anti_girl
08-09-2007, 11:15
سلام به همه دوستان
یه ایراد اصلی که v3xداره و خیلی اذیت میکنه اینه که کارکرد دوکلید بالای صفحه کلید قابل تغییر نیستند سمت راستی وارد منوی plant 3 میشه و چپی quick menu جالب اینجاست که quick menu نیز هر منویی رو قبول نمیکنه و اكثرا" به اينترنت وصل ميشه
اگه منظورت اون دوتا کلیدی هست که در طرفین دکمه گرده هست فکر نکنم عوض بشه
Corvette
08-09-2007, 15:11
سلام به همه دوستان
سلام عزیز.
اینی که شما میگی شدنی هستش،فکر میکنم راه حلش هم تغییرات در سیم باشه.
باید یکمی وقت بزاری تا اونی که میخای پیدا کنی،حالا یه سر به اینجا بزن تا بعد...
beckham7
08-09-2007, 15:32
راه حله پیشنهادیه این دوسته عزیزمون هم امتحان کنbeckham7 جان.
باشه هر وقت اون مشكل پيش اومد حتما امتحان مي كنم نتيجه شو مي گم
Corvette جان دستت درد نكنه ممنون
jamshidjap
08-09-2007, 22:14
سلام
v3i دست دوم بدون جعبه 45 تومن مي ارزه؟ هيچي لوازم جانبي هم نداره حتي شارژر
anti_girl
08-09-2007, 22:41
سلام
به نظره من گوشی بدون جعبه اصلا ارزش نداره مفتش گرونه:41:به درد سرش نمی ارزه
Corvette
08-09-2007, 23:39
سلام
دوسته عزیز اگر گوشی سالم باشه ارزش داره. ولی برایه فروش روش حساب نکن. به هر حال مراقبه
سلامته گوشی باش.
jamshidjap
09-09-2007, 01:35
خيلي ممنون از راهنماييتون در ضمن گوشي دزدي نيست بلکه لوازمش به سرقت رفته.
beckham7
09-09-2007, 11:15
سلام .
شايد اين سوال قديمي باشه اما من چون تازه عضو شدم اطلاعي دربارش ندارم
فرق v3x H3G ,V3X vodafone چيه از كجا ميشه فهميد v3x كدوم مدلشه؟ قيمتشون با هم فرق ميكنه؟ مزيتي نسبت به هم دارن؟ اصلا دليل اين اسم گذاري چيه چون تا اونجايي كه من مي دونم vodafone يه شركت مخابراتيه آيا واسه تبليغات يا ...؟
Corvette
09-09-2007, 14:25
سلام .
شايد اين سوال قديمي باشه اما من چون تازه عضو شدم اطلاعي دربارش ندارم
فرق v3x H3G ,V3X vodafone چيه از كجا ميشه فهميد v3x كدوم مدلشه؟ قيمتشون با هم فرق ميكنه؟ مزيتي نسبت به هم دارن؟ اصلا دليل اين اسم گذاري چيه چون تا اونجايي كه من مي دونم vodafone يه شركت مخابراتيه آيا واسه تبليغات يا ...؟
سلام.همونطور که شما گفتین vodafone یک شرکته مخابراتی هستش.
تا اونجایی که میدونم این شرکت یک سری از گوشیهارو سفارشه خودش میگیره وبه user هاش میده.
که از نظره سخت افزاری تفاوتی در میان نیست. ولی یک سری امکاناته نرم افزاری که مربوط به
سیستم مخابراته خودش هست رو به سیستم عامله گوشی اضافه کرده.
برایه شناسایی هم آرمه vodafone رو میتونی واضح رویه محصولاته سفارشه این شرکت ببینی.
اگر اطلاعات ناقص بود ببخشید.چون من با اتکا به یک سری مطالبه پراکنده اینهارو برداشت کردم.
M.etallic.A
09-09-2007, 17:21
پست بالا 100% تایید میشه. دقیقا همینطوره...
در ضمن من v3x vodafone ندیدم تو ایران ولی h3g دیدم.
Corvette
09-09-2007, 17:39
پست بالا 100% تایید میشه. دقیقا همینطوره...
در ضمن من v3x vodafone ندیدم تو ایران ولی h3g دیدم.
مرسی M.etallic.A عزیز.بیشتر به کلوپه خودت سر بزن.اینجا به تجربیاتت نیاز داریم رفیق:20:
anti_girl
09-09-2007, 22:44
سلام.همونطور که شما گفتین vodafone یک شرکته مخابراتی هستش.
تا اونجایی که میدونم این شرکت یک سری از گوشیهارو سفارشه خودش میگیره وبه user هاش میده.
که از نظره سخت افزاری تفاوتی در میان نیست. ولی یک سری امکاناته نرم افزاری که مربوط به
سیستم مخابراته خودش هست رو به سیستم عامله گوشی اضافه کرده.
برایه شناسایی هم آرمه vodafone رو میتونی واضح رویه محصولاته سفارشه این شرکت ببینی.
اگر اطلاعات ناقص بود ببخشید.چون من با اتکا به یک سری مطالبه پراکنده اینهارو برداشت کردم.
فقط میتونم بگم ممنون دوست عزیز توضیحاتت در این مورد خیلی اموزنده بود:31:
Corvette
09-09-2007, 22:47
فقط میتونم بگم ممنون دوست عزیز توضیحاتت در این مورد خیلی اموزنده بود:31:
نظره لطفه شماست anti_girl جان.
beckham7
10-09-2007, 00:55
با تشكر از تمام دوستان بخصوص corvette عزيز كه هميشه باعث زحمتش مي شم
من v3x vodafone ديدم بغير از اون لوگو vodafone تو نرم افزارش تا اونجايي كه من ديدم تفاوتي با v3x خودم كه بر اساس گفته corvette عزيز فكر كنم به سفارش swiss com كه اونهم يه شركت مخابراتيه به كاربراش داده (پايين صفحه نمايشش نوشته swiss com) هيچ تفاوتي نداشت حتي براي افزايش صدا من مدل هر دو گوشي را vodafone انتخاب كردم هيچ مشكلي پيش نيومد البته امكان داره اين تفاوتهاي نرم افزاري تو قسمت دسترسي به شبكه يا gprs باشه كه تو اروپا كاريردش زياده . ولي با توجه به اينكه من حداقل هر سه مدل v3x كه تو ايران هست رو ديدم علاوه بر اون تغييرات نرم افزاري كه زياد هم محسوس نيست فكر كنم هدف اصلي تبليغات باشه كه اين موضوع مي تونه نشون دهنده قدرت motorola باشه كه شركتهاي مخابراتي بزرگ تو اروپا موتو رو براي تبليغات انتخاب مي كنن
مطلبي كه نوشتم بر اساس مشاهداته خودم بوده اگر مشكل يا كم وكسري يا اطلاعات غلطي داره لطفا بگيد
حالا با توجه به اينكه هر دو مدل v3x از لحاظ سخت افزاري تفاوتي با هم ندارن اگه مثلا آموزش ريختن skin كه تو تاپيك ديگه اي نوشته مخصوص h3g رو روي گوشي vodafone انجام بدم نبايد مشكلي پيش بياد
راستي گوشي من جز كدوم دسته است گفتم رو اسكرينش توشته swiss com آيا اينهم مدل جديدي از v3x هستش؟ يا اينكه swiss com همون h3g ؟
beckham7
10-09-2007, 01:47
ببخشيد يه چيزي يادم رفت
واسه انجام چه كارهايي رو v3x بايد سيم كارتو در اورد؟
Corvette
10-09-2007, 01:58
با تشكر از تمام دوستان بخصوص corvette عزيز كه هميشه باعث زحمتش مي شم
من v3x vodafone ديدم بغير از اون لوگو vodafone تو نرم افزارش تا اونجايي كه من ديدم تفاوتي با v3x خودم كه بر اساس گفته corvette عزيز فكر كنم به سفارش swiss com كه اونهم يه شركت مخابراتيه به كاربراش داده (پايين صفحه نمايشش نوشته swiss com) هيچ تفاوتي نداشت حتي براي افزايش صدا من مدل هر دو گوشي را vodafone انتخاب كردم هيچ مشكلي پيش نيومد البته امكان داره اين تفاوتهاي نرم افزاري تو قسمت دسترسي به شبكه يا gprs باشه كه تو اروپا كاريردش زياده . ولي با توجه به اينكه من حداقل هر سه مدل v3x كه تو ايران هست رو ديدم علاوه بر اون تغييرات نرم افزاري كه زياد هم محسوس نيست فكر كنم هدف اصلي تبليغات باشه كه اين موضوع مي تونه نشون دهنده قدرت motorola باشه كه شركتهاي مخابراتي بزرگ تو اروپا موتو رو براي تبليغات انتخاب مي كنن
مطلبي كه نوشتم بر اساس مشاهداته خودم بوده اگر مشكل يا كم وكسري يا اطلاعات غلطي داره لطفا بگيد
حالا با توجه به اينكه هر دو مدل v3x از لحاظ سخت افزاري تفاوتي با هم ندارن اگه مثلا آموزش ريختن skin كه تو تاپيك ديگه اي نوشته مخصوص h3g رو روي گوشي vodafone انجام بدم نبايد مشكلي پيش بياد
راستي گوشي من جز كدوم دسته است گفتم رو اسكرينش توشته swiss com آيا اينهم مدل جديدي از v3x هستش؟ يا اينكه swiss com همون h3g ؟
شما لطف داری عزیز.
beckham7 جان تا اونجایی که من فهمیدم swiss com هم دقیقا یک شرکته مخابراتی هستش که در کشوره
سوییس سرویسه مخابراتی ارایه میکنه.( حالا اینکه این گوشی چطوری رسیده دسته شما عزیز بماند:18:).
من vodafone رو دیدم و همونطور که شما فرمودین فرقه محسوسی نداشت با بقیه.و باز هم در تصدیقه
حرفتون بنده هم فکر میکنم این کار جنبه ی تبلیقاتی داره تا موارده دیگه.
اما در مورده اینکه میتونی اسکین ها رو روش نصب کنی یا نه. باید بگم من تو سایتهایی که اسکینهایی مخصوصه
v3x میزارند دسته بندیه جدا برایه vodafone یا h3g ندیدم.بنابر این حدس میزنم که مشکلی از این لحاظ نباشه.
اما صبر کن تا دوستانه دیگه هم نظر بدن مخصوصا اونهایی که تجربشرو دارند. البته اگر خودم هم اطمینان پیدا
کردم به شما همین جا خبر میدم.
M.etallic.A
10-09-2007, 12:38
دقیقا از نظر سخت افزاری هیچ تفاوتی ندارن و نصب اسکین و فلش کردن و ... هم تفاوتی نداره. راستی فکر کنم مدل vodafone یه اسکین مخصوص هم داشته باشه که خیلی قشنگه...
M.etallic.A
10-09-2007, 13:17
پست تکراری......
Corvette
10-09-2007, 15:36
دقیقا از نظر سخت افزاری هیچ تفاوتی ندارن و نصب اسکین و فلش کردن و ... هم تفاوتی نداره. راستی فکر کنم مدل vodafone یه اسکین مخصوص هم داشته باشه که خیلی قشنگه...
پس مشکلی برای این دوستمون پیش نمیاد.
بله vodafone اسکینه مخصوص هم داره. اما خیلیم قشنگ نبود :46:!! (به نظره من)
beckham7
10-09-2007, 15:57
با تشكر از دوستان بويژه corvette عزيز كه هميشه اولين كسي هست كه به سوالات من جواب مي ده خيلي خيلي ممنون
فقط اگه لطف كنيد سوال دوم جواب بديد ممنون ميشم
ببخشيد يه چيزي يادم رفت
واسه انجام چه كارهايي رو v3x بايد سيم كارتو در اورد؟
با تشكر از دوستان بويژه corvette عزيز كه هميشه اولين كسي هست كه به سوالات من جواب مي ده خيلي خيلي ممنون
فقط اگه لطف كنيد سوال دوم جواب بديد ممنون ميشم
ممنون از مسعود عزیز از اینکه زحمت جواب سوال های شما رو داد.
بیشتر سعی کن وقت فلش کردن در بیاری ( یا هک گوشی) بقیه جاها زیاد نیاز نیست...!!
Corvette
10-09-2007, 17:39
لطف داری میلاد جان من شاگرده شما هستم:43:
سلام.
من برای یه نفر یه v3i گرفتم.
شارژش تموم شد...وقتی گذاشتمش تو شارژ lcd همینطوری هر 3 4 ثانیه روشن خاموش میشه و وقتی هم میخوام گوشی رو روشن کنم هیچ اتفاقی نمیفته! مشکل از چیه؟ باتری؟!!
anti_girl
10-09-2007, 22:36
سلام.
شارژش تموم شد...وقتی گذاشتمش تو شارژ lcd همینطوری هر 3 4 ثانیه روشن خاموش میشه و وقتی هم میخوام گوشی رو روشن کنم هیچ اتفاقی نمیفته! مشکل از چیه؟ باتری؟!!
نه نباید به باتری ربطی داشته باشه ولی خوب برای اطمینان باتری یه نفرو بگیر روش امتحان کن به نظره من برو به همونی که ازش گرفتی گوشی رو نشون بده
beckham7
11-09-2007, 00:07
با تشكر از دوستان عزيز
Corvette
11-09-2007, 00:50
سلام.
دوسته عزیز اگر گوشیرو نو خریدی مرجوعش کن. اگر نه فعلا باتری رو چک کن تا بعد.
beckham7
12-09-2007, 23:42
سلام
من بازم سوال دارم:46:
من رشته ام كامپيوتر مي دونم ويروس كامپيوتري چيه و ......
مي خوام بدونم وقتي يه ويروس كامپيوتري وارد كارت حافظه يا سيستم گوشي مي شه اونجا چه كاري مي تونه بكنه چون سيستم عامل pc و سيستم عامل گوشي ها با هم متفاوته مثلا كامپيوتر من الان ويروسي داره كه folder option از بين برده و يه auto به درايوها اضافه كرده يه همچين ويروسي رو موبايل جه كاري مي تونه بكنه اگه تاپيكي يا سايتي هست كه توضيحات جامعي در اين باره داره لينكشو بديد ممنون ميشم
اگه لطف كنيد لينك يه ويروسياب واسه v3x همچنين تاپيك آموزش نصبش بديد ما رو شرمنده مي كنيد
بازم ببخشيد
خودم هم از بس سوال كردم خسته شدم چه برسد به دوستاني كه پاسخ سوالات من رو دادن بخصوصcorvette عزيز دستتون درد نكنه خسته هم نباشيد
Corvette
13-09-2007, 01:17
سلام
من بازم سوال دارم:46:
من رشته ام كامپيوتر مي دونم ويروس كامپيوتري چيه و ......
مي خوام بدونم وقتي يه ويروس كامپيوتري وارد كارت حافظه يا سيستم گوشي مي شه اونجا چه كاري مي تونه بكنه چون سيستم عامل pc و سيستم عامل گوشي ها با هم متفاوته مثلا كامپيوتر من الان ويروسي داره كه folder option از بين برده و يه auto به درايوها اضافه كرده يه همچين ويروسي رو موبايل جه كاري مي تونه بكنه اگه تاپيكي يا سايتي هست كه توضيحات جامعي در اين باره داره لينكشو بديد ممنون ميشم
اگه لطف كنيد لينك يه ويروسياب واسه v3x همچنين تاپيك آموزش نصبش بديد ما رو شرمنده مي كنيد
بازم ببخشيد
خودم هم از بس سوال كردم خسته شدم چه برسد به دوستاني كه پاسخ سوالات من رو دادن بخصوصcorvette عزيز دستتون درد نكنه خسته هم نباشيد
سلام پس هم رشته هستیم. به این زودی خسته شدی عزیز :46:.اینجا جایه این بحثهاست.
اول بزار خیالترو راحت کنم V3x ویروس نمی گیره.
اما دلیلش. ببین دوسته من اگر سیستم عامله گوشیها رو فعلا به سه دسته تقسیم کنیم.
1.windows mobile
2. symbian
3.java
گوشیه من وشما (V3x) جزوه دسته ی سوم هستش که تا به امروز ویروسی براش نوشته نشده.
دلیلش هم اینه که برنامه نویسی در این محیط (java) خیلی محدودیت داره که این محدودیت حسنش اینه که
مثلا ویروس درش نمیشه نوشت(تا حالا نشده) یا اینکه هسته ی سیستم عامل آسیب پذیر نیست مثلا افته
سرعت یا هنگ خیلی کمه. اما در ازایه این به اصطلاح امنیت و محدودیت بهایه سنگینی این سیستم عاملها
(java) پرداخت میکنند که شامله این میشه که شما نرم افزارهای جانبیه کاملی نمیتونی برایه این محیطها
(java) بنویسی.مثلا یک منشی تلفنی.و.....
اما در دوسته دیگر
1.windows mobile
2. symbian
شما برایه برنامه نویسی یک محیطه بسیار ساده تر با محدودیتهایه خیلی کمتر داری و خوب دستت خیلی
باز تره نسبت به جاوا.که در نتیجه برنامه هایه فراوان و بسیار قدرتمندی میتونی براشون پیدا کنی که در این میان
ویروس هایه مخرب و گوناگونی هم براشون می نویسند. به طور مثال یه ویروس می تونه cpu رو
بی جهت مشغول کنه و در نتیجه افته سرعت یا هنگ.و یا inbox گوشیترو format کنه و....... پس اینجا به
آنتی ویروس نیاز پیدا میکنی.
چون رشتت کامپیوتره برای مثال میتونم فرقه لینوکس و ویندوز رو برات بگم. که ویندوز یک محیطه روان، کارا و
نا امن با نرم افزارهایه بیشماره جانبی و البته ویروسهایه بیشمار! وهسته ی ضعیف که همراه است با افته
سرعت و کارایی...... رو داره
اما لینوکس یک محیطه کاملا امن ولی محدود
که تا امروز هم ویروسی
در این محیط قادر به فعالیت نشده ولی نرم افزارهایه جانبیه محدودی داره.
beckham7
13-09-2007, 15:37
سلام
من از فكر اينكه شما رو خسته كنم خسته ميشم
آخه وقتي خودم جاي شما وديگر دوستان كه اطلاعات كافي در مورد مثلا همين v3x داريد به سوالات ديگران مثل خودم كه تازه اول راه هستيم پاسخ مي ديداونهم بدون هيچ چشم داشتي وقت ميزاريد مثلا همين پاسخ كامل شما به سوال من حداقل با فرض اينكه تايپ سريع كنيد فكر كنيد چي بنويسيد و... بيست دقيقه اي وقتتونو گرفته واقعا نمي دونم چي بگم اينجا بجز تشكر چيزي ازم بر نمي ياد و يا اينكه اگه جايي ديدم كسي سوالي كرد و من پاسخشو مي دونستم دريغ نكنم مثل خود شما دستت شما وديگر دوستان درد نكنه نمي دونم شايد الان كسي اينو بخونه بگي يارو احساساتي شده ولي يه كم فكرشو بكنيد ما تو ايران زندگي مي كنيم... (سه نقطه كمه هزار نقطه)
من اول مي خواستم اينو به پيام خصوصيتون بفرستم ولي بعد پشيمون شدم اينجا فرستادم تا همه بخونن و از هم ديگه ياد بگيريم البته مي دونم كه همتون اين موضوعو خوب مي دونيد (منظورم همين به اشتراك گذاري اطلاعات يا ساده تر بگم كمك به همديگه بدون هيچ توقعي) ولي فكر كنم واسه ياداوري بد نباشه
Corvette
14-09-2007, 23:57
سلام
من از فكر اينكه شما رو خسته كنم خسته ميشم
آخه وقتي خودم جاي شما وديگر دوستان كه اطلاعات كافي در مورد مثلا همين v3x داريد به سوالات ديگران مثل خودم كه تازه اول راه هستيم پاسخ مي ديداونهم بدون هيچ چشم داشتي وقت ميزاريد مثلا همين پاسخ كامل شما به سوال من حداقل با فرض اينكه تايپ سريع كنيد فكر كنيد چي بنويسيد و... بيست دقيقه اي وقتتونو گرفته واقعا نمي دونم چي بگم اينجا بجز تشكر چيزي ازم بر نمي ياد و يا اينكه اگه جايي ديدم كسي سوالي كرد و من پاسخشو مي دونستم دريغ نكنم مثل خود شما دستت شما وديگر دوستان درد نكنه نمي دونم شايد الان كسي اينو بخونه بگي يارو احساساتي شده ولي يه كم فكرشو بكنيد ما تو ايران زندگي مي كنيم... (سه نقطه كمه هزار نقطه)
من اول مي خواستم اينو به پيام خصوصيتون بفرستم ولي بعد پشيمون شدم اينجا فرستادم تا همه بخونن و از هم ديگه ياد بگيريم البته مي دونم كه همتون اين موضوعو خوب مي دونيد (منظورم همين به اشتراك گذاري اطلاعات يا ساده تر بگم كمك به همديگه بدون هيچ توقعي) ولي فكر كنم واسه ياداوري بد نباشه
قابلترو نداشت. دوستی حتی از طریقه خطوطه اینترنت هم که باشه برایه ما بیشتر از این زمانها ارزش داره.:46:
davood6385
15-09-2007, 02:47
سلام عزيزان در يكي از تاپيك هاي موتورولا يكي گفته بود كه موتورولا v3i
1.deliver ندارد.
2.zoom مناسب تصوير ندارد.
3.كيفيت دوربينش واقعا افتضاحه.
4.محدوديت ذخيره sms دارد.
5.سرعت جاواي بسيار پاييني دارد.
6.نرم افزارهاي سازگار كمي دارد.
7.در مورد itune دار ها عرض كنم كه آهنگ هاش رو نميتوني بلوتوث كني و فقط با كامپيوتر ميتوني آهنگ هاش رو كم و زياد كني .
مورد هاي 1 ، 5 و 7 درسته؟؟؟!!!!! ميخوام v3i بخرم يعني deliver نداره ؟ مگه ميشه؟
anti_girl
15-09-2007, 11:05
1.deliver ندارد.
7.در مورد itune دار ها عرض كنم كه آهنگ هاش رو نميتوني بلوتوث كني و فقط با كامپيوتر ميتوني آهنگ هاش رو كم و زياد كني .
کدم تاپیک بوده که همچین چیزایی گفته گزینه 5 , 7 رو باید خط بزنه از این گزینه ها و لی در مورده 1 من به اون صورت اطلاعات ندارم
jamshidjap
15-09-2007, 15:17
چه جوري در v3i با درب بسته موسيقي پخش کنيم؟
Corvette
16-09-2007, 01:13
1.deliver ندارد.
1.داره عزیز!! باید برایه هر sms روشنش کنید
2.درسته رویه عکسها نمیتونی یک zoom دلخاه داشته باشی
3.خیر.اصلا
4.بله البته 200 تا 250 رو نمیشه اسمشرو محدودیت گذاشت!!
5.نخیر تویه رنجه خودش قابله قبوله
6.خیر فقط باید ازش انتظاره سیمبیان نداشته باشی!!
7.اطلاعه کافی ندارم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.