مشاهده نسخه کامل
: كلوپ v3i,v3x
beckham7
16-09-2007, 01:54
قابلترو نداشت. دوستی حتی از طریقه خطوطه اینترنت هم که باشه برایه ما بیشتر از این زمانها ارزش داره.:46:
ما كوچيك شماييم
leonvh82
16-09-2007, 12:13
سلام عزيزان در يكي از تاپيك هاي موتورولا يكي گفته بود كه موتورولا v3i
1.deliver ندارد.
2.zoom مناسب تصوير ندارد.
3.كيفيت دوربينش واقعا افتضاحه.
4.محدوديت ذخيره sms دارد.
5.سرعت جاواي بسيار پاييني دارد.
6.نرم افزارهاي سازگار كمي دارد.
7.در مورد itune دار ها عرض كنم كه آهنگ هاش رو نميتوني بلوتوث كني و فقط با كامپيوتر ميتوني آهنگ هاش رو كم و زياد كني .
مورد هاي 1 ، 5 و 7 درسته؟؟؟!!!!! ميخوام v3i بخرم يعني deliver نداره ؟ مگه ميشه؟
همانطوری که دوستمون گفت برای deliver هر SMS باید فعال بشه. در مورد دوربینش باید بگم بدرد گرفتن عکس نمیخوره!محدودیت sms داره و سرعت جاواش به نظر من پایینه . با مورد 6 هم موافقم. اما مورد 7 در مورد آهنگ هایی که تو itune پخش میشه صادقه .
moto baz
16-09-2007, 15:06
چه جوري در v3i با درب بسته موسيقي پخش کنيم؟
اول یک لیست پخش تهیه کن بعد پخش کن هر وقط که پخش شد اهنگ میتونی درشو ببندی:8: . برای عوض کردن تراکها هم از کلید ولوم استفاده کن
یا حق
jamshidjap
16-09-2007, 22:48
خيلي ممنون.
davood6385
17-09-2007, 00:43
همانطوری که دوستمون گفت برای deliver هر SMS باید فعال بشه. در مورد دوربینش باید بگم بدرد گرفتن عکس نمیخوره!محدودیت sms داره و سرعت جاواش به نظر من پایینه . با مورد 6 هم موافقم. اما مورد 7 در مورد آهنگ هایی که تو itune پخش میشه صادقه .
يعني چي براي هر sms بايد فعالش كرد يعني يدونه sms ميخواي بزني بايد قبلش بري deliver رو فعال كني بعد بعدي رو خواستي بزني باز دوباره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
leonvh82
17-09-2007, 11:22
يعني چي براي هر sms بايد فعالش كرد يعني يدونه sms ميخواي بزني بايد قبلش بري deliver رو فعال كني بعد بعدي رو خواستي بزني باز دوباره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
برای هر sms که deliver لازم نیست اونهایی که مهم هست رو deliver کن.
davood6385
17-09-2007, 13:00
برای هر sms که deliver لازم نیست اونهایی که مهم هست رو deliver کن.
وااااا !!!!!!!!! اين مورد motorola ديگه خيلي مسخرست
Shadow of Destiny
17-09-2007, 23:27
سلام بر همگی... بچه ها تا صفحه ی 13 خوندم و بقیه شم سیو کردم تا در موقعیت مناسب مطالعه کنم. اول اگه به این سوالم جواب بدین ممنون می شم:
من رفتم کارت فلش micro sd 128 mb رو فرمت کنم به خاطر مشکلی که داشت و با خودم فکر کردم که بعدش خود گوشی به طور اتوماتیک فایل های قبلی رو می ندازه توش. همین کارو هم کرد به جز یه فایل mp3 player بود که دیگه قابل برگشت نیست و گوشی هم دیگه کارت حافظه مو نمی شناسه و قفل می کنه و مجبورم باطریشو بکنم تا دوباره ریست کنم. به هر حال می شه یکی اون فایل رو بهم بده ؟ اصلا مشکل از این فایل هستش یا نه. و تا یادم نرفته کارتو به fat32 فرمت کرم.:41:
در ضمن از جناب gsm به خاطر مطالب خیلی خیلی مفیدشون تشکر Special می کنم. :40:
Corvette
18-09-2007, 00:29
وااااا !!!!!!!!! اين مورد motorola ديگه خيلي مسخرست
چیزه مهمی نیست عزیز راحت بش عادت میکنی!
Corvette
18-09-2007, 00:35
سلام بر همگی... بچه ها تا صفحه ی 13 خوندم و بقیه شم سیو کردم تا در موقعیت مناسب مطالعه کنم. اول اگه به این سوالم جواب بدین ممنون می شم:
من رفتم کارت فلش micro sd 128 mb رو فرمت کنم به خاطر مشکلی که داشت و با خودم فکر کردم که بعدش خود گوشی به طور اتوماتیک فایل های قبلی رو می ندازه توش. همین کارو هم کرد به جز یه فایل mp3 player بود که دیگه قابل برگشت نیست و گوشی هم دیگه کارت حافظه مو نمی شناسه و قفل می کنه و مجبورم باطریشو بکنم تا دوباره ریست کنم. به هر حال می شه یکی اون فایل رو بهم بده ؟ اصلا مشکل از این فایل هستش یا نه. و تا یادم نرفته کارتو به fat32 فرمت کرم.:41:
در ضمن از جناب gsm به خاطر مطالب خیلی خیلی مفیدشون تشکر Special می کنم. :40:
سلام دوسته عزیز.خوش اومدی. اول لطف کن مدله گوشیت رو بگو.و اینکه مموریتون چه مشکلی داشته که
فرمتش کردین.؟؟ و آدرسه فایلی رو که میخاین دقیق بدین!!mp3 player !!
Shadow of Destiny
18-09-2007, 09:51
سلام دوسته عزیز.خوش اومدی. اول لطف کن مدله گوشیت رو بگو.و اینکه مموریتون چه مشکلی داشته که
فرمتش کردین.؟؟ و آدرسه فایلی رو که میخاین دقیق بدین!!mp3 player !!
مرسی عزیز....
گوشی v3i. می خواستم یه فایلی رو کپی کنم تو حافظه نگو که مموری چند مگ بیشتر نداشت بنابراین فایل رو نصف و نیمه کپی کرد اونم به صورت یه فایل عجیب و غریب. بعدش هر کاری کردم پاک نشد. دیدم بچه ها اینجا زیاد حرف فرمت رو می زنن منم فرمت کردم. اما یادمه که وقتی وارد کارتم می شدم، یه پوشه به نام mobile داشت و کنارش یه فایل بود، فرمتش یادم نیست (ولی مطمئنم اسمش mp3 player بود. گفتم شاید دلیلش این باشه که گوشی دیگه کارتمو نمی شناسه. می شه اون فایلو از یه جایی بدست آورد ؟) ولی رنگش سبز بود و یکی از فرمت های office شناخته بودتش.
حالا اینا مهم نیست. فرض کنید من کلا کارت حافظ مو فرمت کردم، چیکار کنم که بتونم ازش استفاده کنم ؟
راستی می خواستم عکسشو بذارم اما مثل اینکه از هارد نمی شه چیزی فرستاد... چرا ؟
Shadow of Destiny
18-09-2007, 11:37
راستی اون ورژنی که جناب متالیکا داده بودن رو باید تو کدوم قسمت وارد کنم ؟ گفته شده بود تو قسمت phone status اما هر چی گشتم پیدا نکردم. می شه یه خورده سریع تر جوابمو بدین ؟ اگه ورژنش قاچاقی باشه هنوزم می تونم پسش بدم. (v3i) مرسی..
Corvette
18-09-2007, 12:23
مرسی عزیز....
گوشی v3i. می خواستم یه فایلی رو کپی کنم تو حافظه نگو که مموری چند مگ بیشتر نداشت بنابراین فایل رو نصف و نیمه کپی کرد اونم به صورت یه فایل عجیب و غریب. بعدش هر کاری کردم پاک نشد. دیدم بچه ها اینجا زیاد حرف فرمت رو می زنن منم فرمت کردم. اما یادمه که وقتی وارد کارتم می شدم، یه پوشه به نام mobile داشت و کنارش یه فایل بود، فرمتش یادم نیست (ولی مطمئنم اسمش mp3 player بود. گفتم شاید دلیلش این باشه که گوشی دیگه کارتمو نمی شناسه. می شه اون فایلو از یه جایی بدست آورد ؟) ولی رنگش سبز بود و یکی از فرمت های office شناخته بودتش.
حالا اینا مهم نیست. فرض کنید من کلا کارت حافظ مو فرمت کردم، چیکار کنم که بتونم ازش استفاده کنم ؟
راستی می خواستم عکسشو بذارم اما مثل اینکه از هارد نمی شه چیزی فرستاد... چرا ؟
خاهش عزیز من v3i ندارم. ولی اگر این امکانرو داری یکبار با گوشیت مموریت رو فرمت کن.
setting>phone status>storage device
بعد میری رویه مموریت و option رو انتخاب میکنی و سپس فرمت.
anti_girl
18-09-2007, 13:00
خاهش عزیز من v3i ندارم. ولی اگر این امکانرو داری یکبار با گوشیت مموریت رو فرمت کن.
تایید میشه
این دوست عزیز راه درستی رو توضیح دادن
Shadow of Destiny
18-09-2007, 16:21
آره درسته... من فکر می کردم که باید با راست کلیک کردن روی مموری با کامپیوتر فرمت کنم ولی نمی دونستم که با خود گوشی باید فرمت کرد... مرسی عزیزم.
تو رو خدا می شه به این سوالا جواب بدین. نیست کل این فورام رو خوندم می خوام مشکلم رفع شه:
1. اون رمزی که مربوط به ورژن گوشی می شه رو کجا باید وارد کنم ؟ خیلی باهاش ور رفتم.
2. امکانات خود گوشی رو می شه دستکاری کرد ؟ مثلا من میخوام skins، ring tones و thems های پیش فرض گوشی رو پاک کنم و یا ویرایش کنم. (راستی راهی وجود داره که بشه key tone گوشی رو دست کاری کرد و صدا از speaker بیاد بیرون ؟ خیلی دوست دارم وقتی از یه پوشه ای وارد یا خارج می شم صدای مورد علاقه ی خودم رو بشنوم)
3. چرا اینقدر سرعت گوشی پایینه ؟ راهی برای افزایش سرعت وجود داره ؟
4. دفترچه راهنما رو می شه از جایی گیر آورد ؟ منظورم انگلیسیه... ؟
5. یه سوال مبتدیانه. headphone همون hands free هستش ؟ اگه آره. چرا اینقدر headphone ش ضعیفه ؟ و اگه صدا رو از 5 تا بالاتر ببرم شروع می کنه به خش خش کردن. شما هم همچین مشکلی رو دارین ؟ داداشم یه سامسونگsgh-e250 داره که صدای headphone ش معرکس... 200% شرط می بندم اشکال از هدفنش باشه... درسته ؟
6. بچه ها فایل های متنی هم می شه توش انداخت ؟ مثلا lyric های موزیک ها.
7. این اصطلاح فلش کردن چیه که همش بحثشه ؟ تا اونجاییکه من فهمیدم باید یه جور Reinstall کردن باشه. درسته ؟
8. وقتی می خوام رم گوشی رو عوض کنم، لازمه که گوشی رو خاموش کنم ؟
9. بچه ها کار این delivery تو SMS چیه که همه غمشو می خورن ؟
10. من یه نرم افزار دانلود کردم به نام Apex Video Converter Super 5.93 . می خواستم کلیپ هامو تبدیل به MP4 کنم، اما بازم گوشی نمی شناسه این فرمتو. نرم افزاری هست که حداقل بتونم فایل ها رو تبدیل به 3gb کنم ؟ (راستی به غیر از MP4 و 3gb فرمت های دیگه رو هم اجرا می کنه ؟)
11. گفته شده که فایل های با پسوند sis رو باید تو پوشه ی kjava انداخت. من می خواستم شبیه ساز میکرو رو توش امتحان کنم اما گوشی نمی شناختش. چیکار کنم ؟
به خدا شرمنده از اینکه تعداد سوالاتم خیلی زیاد شد. هر چی سعی کردم که سرچ کنم، هی می رفت تو advance search و می گفتش که you're not subscribed.
Shadow of Destiny
19-09-2007, 12:46
کسی نبود ؟:37:
Shadow of Destiny
19-09-2007, 14:20
به خدا دیگه دارم کلافه می شم. از دو روز پیش تا حالا دارم با این سایت سر و کله می رم و هر کاری می کنم می خورم به بمبست. این سرچ بار دیگه چرا اینطوری می کنه. می خوام v3i رو توش سرچ کنم هی می ره تو جستجوی پیشرفته و می گه "با عرض پوزش- نام يا پست جديدي پيدا نشد. لطفن به عقب بازگرديد ودوباره امتحان كنيد
واژه هاپشت سر هم خيلي عادي هستند ،خيلي طولاني ، خيلي کوتاه ، ما آنها را در جستجو قرار نمي دهيم"
می شه بگین که علتش چیه ؟
--------------------------
سوالامو خلاصه می کنم.
1. امکانات خود گوشی رو می شه دستکاری کرد ؟ مثلا من میخوام key tone گوشی رو عوض کنم و کاری کنم که صدا از speaker بیاد بیرون. خیلی دوست دارم وقتی از یه پوشه ای وارد یا خارج می شم صدای مورد علاقه ی خودم رو بشنوم.
2. تو یکی از سایت های خارجی برنامه motospeed رو برای افزایش سرعت پیشنهاد می کردن. می خواستم بدونم چطور می شه باهاش کار کرد. راهنمای زبان انگلیسی هم باشه فرقی نمی کنه.
3. دفترچه راهنما رو می شه از جایی گیر آورد ؟ فرقی نمی کنه انگلیسی باشه یا فارسی... ؟
4. چرا اینقدر صدای headset ضعیفه و همراه با خش خش ؟ شما هم همین مشکلو دارین ؟
5. از چند نوع فرمت های video پشتیبانی می کنه ؟ نرم افزار مربوطه رو از کجا می شه تهیه کرد ؟
6. شبیه ساز ها رو باید کجا انداخت و اجرا کرد.
-------------------
بچه ها گریم داره در نمی یاد بلکه خیلی وقته در اومده. سرعت پایین گوشی... ضعیف بودن headset... و نا آ گاهی از اینکه چطور با نرم افزارهاش کار کنم... داره منو به این فکر می ندازه که نگرفته ردش کنم ...
Corvette
19-09-2007, 15:45
به خدا دیگه دارم کلافه می شم. از دو روز پیش تا حالا دارم با این سایت سر و کله می رم و هر کاری می کنم می خورم به بمبست. این سرچ بار دیگه چرا اینطوری می کنه. می خوام v3i رو توش سرچ کنم هی می ره تو جستجوی پیشرفته و می گه "با عرض پوزش- نام يا پست جديدي پيدا نشد. لطفن به عقب بازگرديد ودوباره امتحان كنيد
واژه هاپشت سر هم خيلي عادي هستند ،خيلي طولاني ، خيلي کوتاه ، ما آنها را در جستجو قرار نمي دهيم"
می شه بگین که علتش چیه ؟
--------------------------
سوالامو خلاصه می کنم.
1. امکانات خود گوشی رو می شه دستکاری کرد ؟ مثلا من میخوام key tone گوشی رو عوض کنم و کاری کنم که صدا از speaker بیاد بیرون. خیلی دوست دارم وقتی از یه پوشه ای وارد یا خارج می شم صدای مورد علاقه ی خودم رو بشنوم.
2. تو یکی از سایت های خارجی برنامه motospeed رو برای افزایش سرعت پیشنهاد می کردن. می خواستم بدونم چطور می شه باهاش کار کرد. راهنمای زبان انگلیسی هم باشه فرقی نمی کنه.
3. دفترچه راهنما رو می شه از جایی گیر آورد ؟ فرقی نمی کنه انگلیسی باشه یا فارسی... ؟
4. چرا اینقدر صدای headset ضعیفه و همراه با خش خش ؟ شما هم همین مشکلو دارین ؟
5. از چند نوع فرمت های video پشتیبانی می کنه ؟ نرم افزار مربوطه رو از کجا می شه تهیه کرد ؟
6. شبیه ساز ها رو باید کجا انداخت و اجرا کرد.
-------------------
بچه ها گریم داره در نمی یاد بلکه خیلی وقته در اومده. سرعت پایین گوشی... ضعیف بودن headset... و نا آ گاهی از اینکه چطور با نرم افزارهاش کار کنم... داره منو به این فکر می ندازه که نگرفته ردش کنم ...
سلام دوسته عزيز يکم گرفتار بودم شرمنده دير شد.
شما هم صبور باش عزيز. بزار اول بگم تقوع هايه خيلي زيادي از يک گوشيه جاوا در اين رنجه قيمت داري عزيز.
اونم از V3i که يک گوشيه fashion هست تا يک گوشي چند منظوره و کارا.
1. بله ميشه عزيز. شايد بتوني key tone رو عوض کني اما فکر نکنم بشه صدارو از اسپيکر گرفت!
توجه داشته باش شما يک packet PC در اختيار نداري عزيز.
2.من اين از اين برنامه شنيدم ميدونم رويه V3x جواب ميده اما رويه v3i اطمينان ندارم.يه لينک برات پيدا ميکنم.
3.فکر ميکنم از سايته خوده موتو بتوني user manual رو دانلود کني.
4.بله متاسفانه در اين مورد خيلي ضعيفه مگر بشه يک هندزفريه خوب پيدا کرد.
5. mpage 4 ,3gp رو میدونم ایجا سر بزن user manual هم باید باشه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
6.بيشتر توضيح بدين!
Shadow of Destiny
19-09-2007, 21:08
سلام. ممنون که جواب دادی... راستش این همه عجله واسه اینه که دیگه وقتی ندارم. می خوام بدونم اگه این گوشی نتونه نیازامو برآورده کنه... خب..ب.. ب.. ب ... با اینکه دلم نمیاد و عاشق جمالش شدم ولی مجبورم که ردش کنم.
این حرفت یخورده آرومم کرد:
>>>>>>>>>>>بذار اول بگم تقوع هايه خيلي زيادي از يک گوشيه جاوا در اين رنجه قيمت داري عزيز.
اونم از V3i که يک گوشيه fashion هست تا يک گوشي چند منظوره و کارا.<<<<<<<
1. ایرادی نداره. چطور می شه key tone رو عوض کرد ؟
2. اگه اینکارو بکنی که شمارتو می گیرم و زبانن تشکر می کنم.. چون دو تا قضیه واسم خیلی مهمه که نظرمو عوض می کنه. یکی سرعته و اونیکی هم قدرت پخش headset.
3. هزاران دنیا ممنون. مطمئنم خیلی کارمو راه می ندازه داداش.
4. اول فرق بین handsfree و headset رو بدونم........... مگه handsfree اونی نیست که سیم نداره و فقط به یه طرف گوش وصل می شه. خب headset هم همون هدفنه دیگه... درسته ؟؟؟؟؟
اگه اینجوریه من منظورم headset هستش نه handsfree.
به هر حال عزیزم خیالمو راحت کن و بهم بگو اگه یه headset خوب بگیرم مشکلم حل می شه ؟ خیلی این موضوع برام مهمه. چون بیشنر دوست دارم با headset گوش کنم تا خود گوشی مبایل. به نظر خودم که هر گوشی از این لحاظ باید قوی باشه ...خب... چون صدا مستقیم می ره تو گوش دیگه. ولی اینی که من دارم صداش افتضاح ضعیفه با اینکه موزیکارو تقویت هم کردم. تو رو خدا کسی هست ک شماره حسابشو بده و بتونه یه headset توپ واسم جور کنه ؟
5. بازم مرسی.
6. راستش یه چند تا شبیه ساز نینتندو و سگا با پسوند sis دانلود کردم و نمی دونم باید کجا و تو کدوم پوشه بندازمش و اصلا چطوری اجراش کنم.
بازم ازت ممنونم چون خودت این گوشی رو نداری ولی با این حال سعی می کنی جوابمو بدی. خداییش شرمندتم.
Shadow of Destiny
19-09-2007, 21:11
Double Post
Corvette
20-09-2007, 00:06
سلام. ممنون که جواب دادی... راستش این همه عجله واسه اینه که دیگه وقتی ندارم. می خوام بدونم اگه این گوشی نتونه نیازامو برآورده کنه... خب..ب.. ب.. ب ... با اینکه دلم نمیاد و عاشق جمالش شدم ولی مجبورم که ردش کنم.
این حرفت یخورده آرومم کرد:
>>>>>>>>>>>بذار اول بگم تقوع هايه خيلي زيادي از يک گوشيه جاوا در اين رنجه قيمت داري عزيز.
اونم از V3i که يک گوشيه fashion هست تا يک گوشي چند منظوره و کارا.<<<<<<<
1. ایرادی نداره. چطور می شه key tone رو عوض کرد ؟
2. اگه اینکارو بکنی که شمارتو می گیرم و زبانن تشکر می کنم.. چون دو تا قضیه واسم خیلی مهمه که نظرمو عوض می کنه. یکی سرعته و اونیکی هم قدرت پخش headset.
3. هزاران دنیا ممنون. مطمئنم خیلی کارمو راه می ندازه داداش.
4. اول فرق بین handsfree و headset رو بدونم........... مگه handsfree اونی نیست که سیم نداره و فقط به یه طرف گوش وصل می شه. خب headset هم همون هدفنه دیگه... درسته ؟؟؟؟؟
اگه اینجوریه من منظورم headset هستش نه handsfree.
به هر حال عزیزم خیالمو راحت کن و بهم بگو اگه یه headset خوب بگیرم مشکلم حل می شه ؟ خیلی این موضوع برام مهمه. چون بیشنر دوست دارم با headset گوش کنم تا خود گوشی مبایل. به نظر خودم که هر گوشی از این لحاظ باید قوی باشه ...خب... چون صدا مستقیم می ره تو گوش دیگه. ولی اینی که من دارم صداش افتضاح ضعیفه با اینکه موزیکارو تقویت هم کردم. تو رو خدا کسی هست ک شماره حسابشو بده و بتونه یه headset توپ واسم جور کنه ؟
5. بازم مرسی.
6. راستش یه چند تا شبیه ساز نینتندو و سگا با پسوند sis دانلود کردم و نمی دونم باید کجا و تو کدوم پوشه بندازمش و اصلا چطوری اجراش کنم.
بازم ازت ممنونم چون خودت این گوشی رو نداری ولی با این حال سعی می کنی جوابمو بدی. خداییش شرمندتم.
سلام عزیز.خاهش میکنم.
1.باید دنباله فایلی بگردی که این صدا رو تولید میکنه(با یک برنامه ای که سیستم فایلت رو بخونه بعد صدایه
مورده نظرت رو بجاش جایگزین کنی.
2.این لینکه آموزشش توسط یکی از عزیزانه قدیمی البته بگم رویه v3x تستش کرده.باید ببینی رو v3i هم جواب
میده
4.شما درست گفتین.ببینید دوسته عزیز منم دنباله همچین هدستی میگردم.مطمئن نیستم جواب بده ولی
میدومنم از ماله خودش بهتر،حتما پیدا میشه.وقتشو نداشتم پیداش کنم!!
5.دوسته عزیز فایلی که پسوندش sis هست رویه گوشیه شما جواب نمیده.اون فایل مخصوصه گوشیهایه
سیمبیان هست.شما دنباله یه شبیه ساز با پسونده جار (jar) باش.
davood6385
20-09-2007, 06:34
آقايون كسي هست كه جديدا v3i گرفته باشه و boot loader گوشيش a30 باشه ؟ چون شنيدم كه موتورولا هاي جديد بوت لودرشون a52 هستش . كه يه جورايي restricted هست يعني نميشه هيچ تغييري درش داد و مونستر پك هايي كه الان وجود دارن رو اين بوت لودر كار نميكنن چون اين بوت لودر جديد رو نميشه RSA patching كرد كسي اطلاعي داره ؟
Shadow of Destiny
22-09-2007, 22:58
Corvette جان مرسی. دیدم اینجا زیاد نمی تونم کمک بگیرم، رفتم تو سایت motox.info رجیستر کردم و دیدم وای... چقدر اطلاعات مفید. به هر حال دارم سعی می کنم که خیلی چیزا رو یاد بگیرم. اگه چیزایی رو یاد گرفتم که اینجا توضیحی در موردش داده نشده بود رو حتما می گم. فعلا...:31:
Corvette
23-09-2007, 00:20
Corvette جان مرسی. دیدم اینجا زیاد نمی تونم کمک بگیرم، رفتم تو سایت motox.info رجیستر کردم و دیدم وای... چقدر اطلاعات مفید. به هر حال دارم سعی می کنم که خیلی چیزا رو یاد بگیرم. اگه چیزایی رو یاد گرفتم که اینجا توضیحی در موردش داده نشده بود رو حتما می گم. فعلا...:31:
قربانت عزیز. اونجا یه چیزه دیگست.من وقتشو ندارم. در ضمن یه جورایی اینجا تنهام.اگر با اطلاعاتی که میگیری
بیای کمکمون ممنون میشم رفیق.
beckham7
26-09-2007, 01:13
نوشته شده توسط moto baz [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فکر کنم دیر دیدم پست شما رو تجربه شخصی خودم چون جایی ندیدم میگم:
تو قسمت setting به گزینه ی Aeroplane mode وارد شو و گزینه اول رو on و بعد 3 4 ثانیه off کن به احتمال زیاد مشکل شما حل میشه . خبرشم بدید
راه حله پیشنهادیه این دوسته عزیزمون هم امتحان کنbeckham7 جان.
سلام
يه سلام ويژه هم خدمت دوست عزيزم corvette كه دلم واسشون تنگ شده:46:
چند روزي كه سوالي ندارم گفتم اين بحث قديميو تمومش كنم چون به corvette جان قول داده بودم نتيجه شو بگم
واسه بعضي دوستان كه احتمالا نمي دونن جريان چي بوده يه توضيح كوچولو ميدم كه اگه خدايي نكرده همچين مشكلي....
گوشي من مشكل آنتن دهي داشت وقتي no service ميشد ديگه همونجور مي موند تا resetنمي كردم درست نميشد
واما نتيجه از اونجايي كه از corvette عزيز ياد گرفتم كه ديگه حداقل تو مبحث موبايل كه تازه كارم ديگه عجله نكنم همه راهها رو تو اين مدت كه فكر كنم يه سه هفته اي شد از اون راه اولي سرچ شبكه تا اين آخري airplane چندين بار امتحان كردم
تو اكثر موارد تقريبا همه همين راه آخري مشكلو حل مي كنه ولي مشكل اصلي از آنتن دهي ضعيف دكلهاي مخابراته الان هم اون مشكل خيلي كم واسم پيش مي ياد كه اونهم طبيعيه
بازم از corvette جان بخاطر راهنمايهاشون تشكر مي كنم خيلي خيلي ممنون
Corvette
26-09-2007, 01:56
سلام
يه سلام ويژه هم خدمت دوست عزيزم corvette كه دلم واسشون تنگ شده:46:
چند روزي كه سوالي ندارم گفتم اين بحث قديميو تمومش كنم چون به corvette جان قول داده بودم نتيجه شو بگم
واسه بعضي دوستان كه احتمالا نمي دونن جريان چي بوده يه توضيح كوچولو ميدم كه اگه خدايي نكرده همچين مشكلي....
گوشي من مشكل آنتن دهي داشت وقتي no service ميشد ديگه همونجور مي موند تا resetنمي كردم درست نميشد
واما نتيجه از اونجايي كه از corvette عزيز ياد گرفتم كه ديگه حداقل تو مبحث موبايل كه تازه كارم ديگه عجله نكنم همه راهها رو تو اين مدت كه فكر كنم يه سه هفته اي شد از اون راه اولي سرچ شبكه تا اين آخري airplane چندين بار امتحان كردم
تو اكثر موارد تقريبا همه همين راه آخري مشكلو حل مي كنه ولي مشكل اصلي از آنتن دهي ضعيف دكلهاي مخابراته الان هم اون مشكل خيلي كم واسم پيش مي ياد كه اونهم طبيعيه
بازم از corvette جان بخاطر راهنمايهاشون تشكر مي كنم خيلي خيلي ممنون
باعث خوشحالیه رفیق.لطف داری.من که کاری از دستم بر نیومد. به هر حال امیدوارم با گوشیت حال کنی:46:.
ما در خدمتیم.
beckham7
27-09-2007, 00:05
من که کاری از دستم بر نیومد. به هر حال امیدوارم با گوشیت حال کنی:46:.
ما در خدمتیم.
corvette عزيز همش كمك شما بود اگه اون راه حلها رو بهم نمي گفتيد شايد گوشي پس مي دادم دستت درد نكنه
خداييش من كه با تيپش خيلي حال مي كنم به نظر من گوشيهاي هم قيمت و حتي گرانتر از v3x تو برندهاي ديگه حداقل تو ظاهر و تيپ اصلا با v3x قابل مقايسه نيستند
Corvette
27-09-2007, 00:25
corvette عزيز همش كمك شما بود اگه اون راه حلها رو بهم نمي گفتيد شايد گوشي پس مي دادم دستت درد نكنه
خداييش من كه با تيپش خيلي حال مي كنم به نظر من گوشيهاي هم قيمت و حتي گرانتر از v3x تو برندهاي ديگه حداقل تو ظاهر و تيپ اصلا با v3x قابل مقايسه نيستند
قربانه تو عزیز.قابلترو نداشت.
کاملا بات موافقم.طراحیش نقص نداره.
chekecheke
27-09-2007, 14:45
اقا یکی کمک کنه
میخوام ببینم v3x سی دی داره؟
من قبلا v3i داشتم سی دی داشت
مشکلی نبود الان نمیتونم به pc وصل شم
برنامه درایورش چیه
phone tols داره
یکی کمک کنه
من چطوری میتونم با v3x به وسیله کامپیوتر کانکت شم تو نت؟
snowboy-v3x
27-09-2007, 18:07
اقا یکی کمک کنه
برنامه درایورش چیه
phone tols داره
یکی کمک کنه
باید motorola phone tools رو بذاری تو سیدی رام گوشی هم با mini usb به کامپیوتر وصل کنی بعد phone tools رو نصب کن خودش مودم گوشی رو نصب می کنه بعد که عکس گوشی اومد internet connetion و انتخاب کن nextرو بزن یه کانکشن درست کن بعد finish رو بزن حالا دو تا نوشته میاد که سمت راستی میره تو کانکشنت و سمت چپی هم میره تو ساخت کانکشن
anti_girl
27-09-2007, 20:09
اقا یکی کمک کنه
برنامه درایورش چیه
phone tols داره
یکی کمک کنه
دوست عزیز اگه با phon tools نتونستی کاری از پیش ببری بگو تا درایورشو واست بزارم(منظورم لینکشه):40:
Corvette
27-09-2007, 22:13
اقا یکی کمک کنه
برنامه درایورش چیه
phone tols داره
یکی کمک کنه
خوش اومدی.
خوب اول بت بگم مگه میشه گوشی cd نداشته باشه؟؟؟ پس cd رو هم باید تو پک داشته باشه.
منظورتون از وصل کردن به pc چیه ؟؟
ببین دوسته عزیز اگر میخای به اطلاعاته کارت حافظت دسترسی داشته باشی نیازی به cd نداری.
کافیه این مسیر رو طی کنی
main menu>connection>usb setting
و سپس از بینه دو گزینه memory card رو انتخاب کنی. حالا اگر گوشیت رو با کابل به pc وصل کنی به عنوانه
یک flash memory بدونه نیاز به درایور شناخته میشه.
chekecheke
28-09-2007, 12:38
ممنون از خوش امد گوییتون
مشکلم همینه
من قبلا v3i داشتم 3 تا cd تو پکش بود
اما این v3x هیچی نداره
بلدم از گوشیم به عنوان فلش استفاده کنم
اما phon tools میخوام
درایور میخوام
میتونم cd بخرم؟
جایی هست که بفروشه؟
anti_girl
28-09-2007, 12:55
دوست عزیز فکر نکنم cd پیدا بشه اما بازم بپرس شاید پیدا کنی در ضمن شما phon tools واسه چی میخوای به چه عنوان میخوای ازش استفاده کنی اگه قصد شما از phon toolsجابه جایی اطلاعات هست خوب راههای ساده تری هم هست اما اگه قصد شما شنا سوندن گوشی به pc هست خوب درایورشو واسط بزاریم به هر حال خوشحال میشم کمک کنم:31::40:
chekecheke
28-09-2007, 13:07
خوب من با v3i کلی راحت بودم
این الان درایورش رو هم ندارم حد اقل یه درایور بده
من با اون قبلیه
sms رو هم تو کامپیوتر تایپ میکردم
حالا اینا جهنم الان درایور هم ندارم
Corvette
28-09-2007, 14:21
خوب من با v3i کلی راحت بودم
این الان درایورش رو هم ندارم حد اقل یه درایور بده
من با اون قبلیه
sms رو هم تو کامپیوتر تایپ میکردم
حالا اینا جهنم الان درایور هم ندارم
دوسته عزیز اگر تویه پک به شما cd ندادن.تقصیره فروشندس.وگرنه کار با v3x هم مثل v3i هستش.
خوب برایه کاری که شما میخاین انجام بدین. نیاز به برنامه ی Motorola Phone Tools دارید.
اگر بخاین دانلودش کنید فکر کنم حدوده 50mb باشه. پس بهتره برین رایتش کنید. اگر cd v3i در دسترستون
هست میتونید از اون هم استفاده کنید.
anti_girl
28-09-2007, 14:35
اینم لینکش دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه واسه دانلودش مشکل داشتی بگو خوشحال میشم کمک کنم
chekecheke
28-09-2007, 14:35
اقا ممنون
من از پک v3i استفاده کردم اما
فایلا رو تراسفر نمیکنه تو گوشی
بعدشم
من یه سوال داشتم
ببین من الان با گوشی کانکتم تو اینترنت
امااون برنامه برا تقویت صدا
هنوز no conecct میزنه
به نظر شما ایرادش چیه؟
یه خواهش دیگه
میشه یه لینک راحت برای دانلود P2kCommander بهم بدین
نمیتونم خیلی بگردم
ممنون از لطفت
anti_girl
28-09-2007, 14:42
دوست عزیز واسه استفاده از تقویت صدا باید از این درایور که لینکشو گذاشتم به همراه برنامه leadergl استفاده کنی البته یه دونه فایل مخصوصم هست که باید اونو تو گوشی copy کنی
chekecheke
28-09-2007, 14:45
ممنون امتحان میکنم
ببخشید که خیلی پر روام
میشه لینکه P2kCommander رو هم بذاری برام
لطفا
anti_girl
28-09-2007, 14:50
لینک اینو من ندارم شاید دوست عزیزمون corvette داشته باشه اگه لینک شو پیدا کردم باشه واسط میزارم
Corvette
28-09-2007, 14:56
بفرما p2k
chekecheke
28-09-2007, 16:58
بچه ها سلام
ممنون بابت تمام برنامه ها
فقط من یه مشکلی پیدا کردم
تا usb رو وصل میکنم به گوشی و pc خودش برام مودم نصب میکنه بدون درایور
بعد هر کدوم از این درایورهارو که میریزم قبول نمیکنه
به نظرتون ایراد از ویندوزه؟
تو تمام پورتا امتحان کردم همین وظعیته
وقتی هم با این درایورا که دانلود کردم update میکنم قبول نمیکنه
ممنون که کمک میکنید
Corvette
28-09-2007, 23:27
بچه ها سلام
ممنون که کمک میکنید
درسته عزیز. این مشکل طبیعی هستش.
شما یه سر به اینجا بزن.پسته 20 رو مطاله کن. دقیقا مراحلرو انجام بده. تا ببینیم.
beckham7
29-09-2007, 02:12
سلام به دوستان عزیز یه چند تا سوال مبتدیانه داشتم
ورژن Bootloader از کجا میشه فهمید ؟
بعد این Dtmf , Speeddial تو Setting \initialsetup چیه؟
واسه در اوردن Ram حتما باید گوشی خاموش کرد؟
تو تنظیمات شبکه سرعت شبکه Slow Medium Fast Continuous هر کدوم تو چه شبکه استفاده میشن؟
anti_girl
29-09-2007, 10:04
سلام به دوستان عزیز یه چند تا سوال مبتدیانه داشتم
ورژن Bootloader از کجا میشه فهمید ؟
بعد این Dtmf , Speeddial تو Setting \initialsetup چیه؟
واسه در اوردن Ram حتما باید گوشی خاموش کرد؟
تو تنظیمات شبکه سرعت شبکه Slow Medium Fast Continuous هر کدوم تو چه شبکه استفاده میشن؟
بوت لودر: اول گوشی رو خاموش کن بعد دکمه های #* رو نگاه دار میبینی که یه صفحه میاد که شبیه داس میمونه اون جا ورژن بوت لودر رو نوشته
speed dial در واقعه یه امکانی هست که من اگر شماره شما رو به دکمه 1 بدم و اون دکم رو نگاه دارم شماره شما گرفته میشه و دیگه نیازی به رفتن به phon book نیست برای تماس با شما dtmf خودمم نمیدونم
نه نیازی به خاموش کردن نیست شما با روشن بودن گوشی هم میتونی اونو در بیاری یا جا بزنی
اونا مر بوط به سرعت جستجوی شبکه میشه slow =ارام medium=متوسط fast =سریع continuous = مداوم:10:
anti_girl
29-09-2007, 10:14
بچه ها سلام
ممنون که کمک میکنید
با اجازه استاد عزیز corvette این عزیز از من بیشتر تجربه داره و خوب......
اما شما یک بار کلا همه برنامه ها رو از win پاک کن و بعد دوباره امتحان کن :11:
Corvette
29-09-2007, 14:55
سلام به دوستان. حرف هایه anti_girl عزیز تایید میشه.
اما DTMF .تا اونجایی که من میدونم.(البته اگر اشتباه نکنم) وقتی این گزینه روشن باشه. شما در حالت مکالمه
با فشردن هر یک از اعداده صفحه کلید توسط گوشی یک سری اصواته از پیش تعریف شده تولید میکنید.که برایه
سیستم هایه هوشمند مخابراتی مثل سیستمه بانک یا ... باید به کار بره.
Corvette
29-09-2007, 14:56
پست تکراری.sorry
beckham7
30-09-2007, 01:47
سلام
ممنون از دوستان عزیزمcorvette, antigirl
[/quote]
اونا مر بوط به سرعت جستجوی شبکه میشه slow =ارام medium=متوسط fast =سریع continuous = مداوم
[/quote]
دوستان همونطور که قبلا گفتم طرف ما آنتن دهی ضعیف رو کدوم باشه بهتره یا اینکه فرقی نمی کنه؟
یه چیز دیگه تو مشخصات v3x زده که موقع عکس فلاش داره نوره دوربین که اصلا فلاش نمی زنه ثابته
Corvette
30-09-2007, 02:53
تو مشخصات v3x زده که موقع عکس فلاش داره نوره دوربین که اصلا فلاش نمی زنه ثابته
خوب منظورت رو دقیق نفهمیدم مجتبی جان. ببین عزیز. نمیدونم کجا خوندی ولی اگر منظورت اینه که موقعه
عکس برداری همزمان فلش روشن بشه. نه اینطور نیست. جداگانه روشن میشه. تازه یه حسنه میتونی راحت
به جایه چراغ قوه ازش استفاده کنی. مثله 1100:38:.
rezasuzuki
30-09-2007, 09:06
سلام
v3x فایلهای pdf باز میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
anti_girl
30-09-2007, 11:24
سلام
ممنون از دوستان عزیزمcorvette, antigirl
اونا مر بوط به سرعت جستجوی شبکه میشه slow =ارام medium=متوسط fast =سریع continuous = مداوم
[/quote]
دوستان همونطور که قبلا گفتم طرف ما آنتن دهی ضعیف رو کدوم باشه بهتره یا اینکه فرقی نمی کنه؟
یه چیز دیگه تو مشخصات v3x زده که موقع عکس فلاش داره نوره دوربین که اصلا فلاش نمی زنه ثابته[/quote]
خواهش میکنم دوست عزیز من فقط به وظیفم عمل میکنم
فکر نکنم که ربطی داشته باشه ولی خوب دوست عزیز وقتی انتن میپره اون سرعت پیدا کردنشه میفهمی که منظورمو در موده فلاش باید بگم که دوست عزیز فلاش این گوشی یکسره روشن میمونه راستشو بخوای من از فلاش استفاده نمیکنم به نظره من v3x عیبش فلاششه تا چند وقطه دیگه میخوام یه اموزش واسه تقویت فیلم و عکس بزارم تا اون موقعه صبر کن میخوام رو گوشی خودم امتحان کنم:40::10:
Corvette
01-10-2007, 00:40
سلام
v3x فایلهای pdf باز میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.خوش اومدی.
به طوره پیش فرض خیر.
ولی یه نرم افزار هستش که این کارو میکنه عزیز.
beckham7
01-10-2007, 01:48
یه چیز دیگه تو مشخصات v3x زده که موقع عکس فلاش داره نوره دوربین که اصلا فلاش نمی زنه ثابته
خواهش میکنم دوست عزیز من فقط به وظیفم عمل میکنم
فکر نکنم که ربطی داشته باشه ولی خوب دوست عزیز وقتی انتن میپره اون سرعت پیدا کردنشه میفهمی که منظورمو در موده فلاش باید بگم که دوست عزیز فلاش این گوشی یکسره روشن میمونه راستشو بخوای من از فلاش استفاده نمیکنم به نظره من v3x عیبش فلاششه تا چند وقطه دیگه میخوام یه اموزش واسه تقویت فیلم و عکس بزارم تا اون موقعه صبر کن میخوام رو گوشی خودم امتحان کنم
خوب منظورت رو دقیق نفهمیدم مجتبی جان. ببین عزیز. نمیدونم کجا خوندی ولی اگر منظورت اینه که موقعه
عکس برداری همزمان فلش روشن بشه. نه اینطور نیست. جداگانه روشن میشه. تازه یه حسنه میتونی راحت
به جایه چراغ قوه ازش استفاده کنی.
ok گرفتم antigirl عزیز و آقا مسعود گل متشکرم:10:
مسعود جان راهی نیست بشه مستقیما فلاشو روشن کرد یعنی نیاز به فعال کردن دوربین نباشه
Corvette
02-10-2007, 02:31
بعید میدونم. بعد از اینکه دوربین رو روشن کنی دکمه ی * هم اینکارو میکنه. برایه چه کاری میخای عزیز؟؟
حتی با در بسته هم که میدونی روشن میمونه و میتونی جایه چراغ قون استفاده کنی.
davood6385
02-10-2007, 16:14
چند تا سوال داشتم در مورد v3i
اول اينكه وقتي داريم sms مينويسيم چجوري ميشه بياي سطر پايين ؟ منظورم مثل اينتر در كامپيوتره
همونطور كه ميدونين در nokia و sony ericson در قسمت symbol ها علامت اينتر هست كه بزني مياي سطر پايين
دوم اينكه چجوري ميشه وقتي در گوشي بستست آهنگ رو با كليد صدا عوض كني من يه جايي ديده بودم همچين چيزي به نام تغيير كليدها فكر كنم نياز به اديت seem هست نه كسي چيزي ميدونه ؟
omid_ezraeil
02-10-2007, 21:17
گوشی V3x من با اینکه تنظیمات Gprs را از ایرانسل دریافت کرده اصلا Connect نمیشودلطفا مرا راهنمایی کنید
ممنون
omid_ezraeil
02-10-2007, 21:22
اقای Bekham 7 مشخص که اطلاعات شما در باره V3x زیاده لطفا پاسخ سوال من را هم بدهید
davood6385
02-10-2007, 23:01
جواب شمارو تو تاپيك خودم دادم اينجام ميگم
وقتي sms رو دريافت كردي و اينستال كردي بايد بري به setting/web access/web session و اونجا بايد irancel-gprs رو ببيني برو روش و كليد منو رو بزن و set default رو بزن تا انتخاب بشه حالا بايد وصل بشه
rezasuzuki
02-10-2007, 23:07
سلام.خوش اومدی.
به طوره پیش فرض خیر.
ولی یه نرم افزار هستش که این کارو میکنه عزیز.
ممنون از جواب وتوجه شما:11:
omid_ezraeil
03-10-2007, 01:43
تنظیمات Gprs برام اومده اما نمی تونم کانکت بشم (v3x) کسی میتونه کمک بکنه
anti_girl
03-10-2007, 12:44
امید عزیز به این تاپیک یه سری بزن اخرین پست رو بخون شاید کمکت کته
aryaeeman
03-10-2007, 20:58
سلام .
دوست عزیز من هر کاری برای نصب درایور کردم . پیغام نصب گوشی به صورت مودم هم میاد اما نمی دونم چرا در وقتی میخوام با برنامه هایی مثل flex editor میخوام کار کنم پیغام not connect میده در ضمن در قسمت my computer درایور مربوط به گوشی نیست. تو رو خدا کمکم کنید دیوونه شدم هر کاری بگین کردم نشد که نشد
anti_girl
04-10-2007, 00:26
سلام .
دوست عزیز من هر کاری برای نصب درایور کردم . پیغام نصب گوشی به صورت مودم هم میاد اما نمی دونم چرا در وقتی میخوام با برنامه هایی مثل flex editor میخوام کار کنم پیغام not connect میده در ضمن در قسمت my computer درایور مربوط به گوشی نیست. تو رو خدا کمکم کنید دیوونه شدم هر کاری بگین کردم نشد که نشد
شما از کدوم درایور استفاده میکنی این درایوری که حرفش تو کلوپ هست رو باید دانلود کنی متاسفانه من لینکشو ندارم ولی سعی میکنم واسط بزارمش
beckham7
04-10-2007, 01:31
سلام
آقا من یه سوال مبتدیانه داشتم
این مونسترپک چیه؟ کارش چیه؟
سرچ کردم چیز خاصی نیومد
این مونسترپک شبیه همین پکهای ویندوز که پک جدید امکانان جدیدو اضافه میکنه
در ضمن با چه برنامه ای وچه جوری باید مونسترپکو رو گوشی نصب کرد
دوستان اگه لینکی هست که آموزش کامل داره بذارید میرم اونجا نگاه میکنکم دیگه زیاد باعث زحمتتون نشم
davood6385
04-10-2007, 03:52
اقا ميشه تو موتورولا sms ريخت من يه عالمه sms عكس دارم ميشه بريزم رو كوشي اصلا sms ها كجا ذخيره ميشن؟
anti_girl
04-10-2007, 11:32
اقا ميشه تو موتورولا sms ريخت من يه عالمه sms عكس دارم ميشه بريزم رو كوشي اصلا sms ها كجا ذخيره ميشن؟
دوست عزیز من میدونم که میشه با phon tools پیامک:31:sms رو فرستاد اما در مورد ریختنش اطلاعاتی ندارم فعلا sms ها تو phon memory ذخیره میشه اما دوستان دارن سعی میکنن که راهی وایه ذخیره رو memory card پیدا کنن
linuxboy
05-10-2007, 12:58
آخرین قیمت؟
به نظر تون کار درستی k750 بفروشم برم v3x بخرم
یه مقایسه بین k750 و v3x میشه انجام بدید
anti_girl
06-10-2007, 02:04
آخرین قیمت؟
دوست عزیز k750 هم خیلی زیاد شده و هم قیافه جالبی نداره به نظر من v3x نصبت به اون خیلی بهتره مشخصات v3x تو یه تاپیک هست که در مورد امکانات اونه خودت بخونی بهتره سعی میکنم واط بزارم لینکشو
linuxboy
06-10-2007, 10:54
من هم بخاطر قیافه اش می خواهم عوض کنم
ولی از لحاظ صدا و دوربین و سرعت می خواستم ببینم کدوم بهتره
وارزش عوض کردن داره
در این شکی نیست که v3x بسیار زیباست و من هم بخاطر همون می خواهم بگیرم
Corvette
06-10-2007, 12:27
چند تا سوال داشتم در مورد v3i
اول اينكه وقتي داريم sms مينويسيم چجوري ميشه بياي سطر پايين ؟ منظورم مثل اينتر در كامپيوتره
همونطور كه ميدونين در nokia و sony ericson در قسمت symbol ها علامت اينتر هست كه بزني مياي سطر پايين
دوم اينكه چجوري ميشه وقتي در گوشي بستست آهنگ رو با كليد صدا عوض كني من يه جايي ديده بودم همچين چيزي به نام تغيير كليدها فكر كنم نياز به اديت seem هست نه كسي چيزي ميدونه ؟
در مورده اولی کلیده * را که نگه داری این کارو برات میکنه عزیز.
بله . تا اونجایی که میدونم میشه با v3i در حالتی که درش بسته هست موزیک گوش داد. اما دقیقا اطلاع ندارم.
باز اگر خاستی اطلاعاته بیشتری در این زمینه برات میگیرم عزیز.
Corvette
06-10-2007, 12:34
سلام .
سلام دوسته عزیز.
ببین گوشیه شما برایه کار با این نرم افزارها اصلا نباید رو حالته مودم باشه. درایور رو اشتباه یا نادرست نصب
کردین. از درایوره نرم افزار p2k استفاده کنید. اینجارو بخونین. درایور هم همراه نرم افزاره p2k هست دانلود
کنید. (پست 20)
این RSD lite
اینم p2k
Corvette
06-10-2007, 12:54
سلام
آقا من یه سوال مبتدیانه داشتم
این مونسترپک چیه؟ کارش چیه؟
سرچ کردم چیز خاصی نیومد
این مونسترپک شبیه همین پکهای ویندوز که پک جدید امکانان جدیدو اضافه میکنه
در ضمن با چه برنامه ای وچه جوری باید مونسترپکو رو گوشی نصب کرد
دوستان اگه لینکی هست که آموزش کامل داره بذارید میرم اونجا نگاه میکنکم دیگه زیاد باعث زحمتتون نشم
سلام مجتبی جان.
مانستر پک در واقع همه چیزه.غیر از بوت لودر .
شامله. flash .drm .flex و..... دیگر کد گروپها.
برایه نصبش هم دقیقا مثله فلش کردنه.یعنی در واقع این دوتا رو به یک اسم میشناسیم.
چه لود کردنه مانشتر پک چه لود کردنه فلش. به هر دوش میگیم فلش کردنه گوشی.
این آموزشه فلش هم اولش رو مطالعه کن.
Corvette
06-10-2007, 12:58
به سادگی نباید بشه. مگر همون طور که anti_girl عزیز گفتن. با Motorola Phone Tools بفرستی به یه شماره
دیگه بعد.... اما کاره به صرفه ای نیست.
اگر راهی پیدا کردم همینجا مطرح میکنم.
Corvette
06-10-2007, 13:05
آخرین قیمت؟
من هم بخاطر قیافه اش می خواهم عوض کنم
ولی از لحاظ صدا و دوربین و سرعت می خواستم ببینم کدوم بهتره
وارزش عوض کردن داره
در این شکی نیست که v3x بسیار زیباست و من هم بخاطر همون می خواهم بگیرم
از همه لحاظ v3x سر تره. فقط ميتونم بگم قابه k750 مقاوم تره!
از لحاظه صدا که با يه تقويته ساده از k750 بهتر ميشه.
دوربينه k750 هم هيچ مزيتي نسبت به v3x نداره. اما در عوض v3x ، فيلمبرداريه بهتر(در صورت تقويت).
و داشتنه حالته ماکرو..
anti_girl
06-10-2007, 13:37
از همه لحاظ v3x سر تره. فقط ميتونم بگم قابه k750 مقاوم تره!
از لحاظه صدا که با يه تقويته ساده از k750 بهتر ميشه.
دوربينه k750 هم هيچ مزيتي نسبت به v3x نداره. اما در عوض v3x ، فيلمبرداريه بهتر(در صورت تقويت).
و داشتنه حالته ماکرو..
تایید میشه corvette عزیز استاد ما هست:31::40::10::11:
Corvette
06-10-2007, 14:07
تایید میشه corvette عزیز استاد ما هست:31::40::10::11:
لطف داری تورج جان.
beckham7
06-10-2007, 23:58
سلام مجتبی جان.
مانستر پک در واقع همه چیزه.غیر از بوت لودر .
شامله. flash .drm .flex و..... دیگر کد گروپها.
برایه نصبش هم دقیقا مثله فلش کردنه.یعنی در واقع این دوتا رو به یک اسم میشناسیم.
چه لود کردنه مانشتر پک چه لود کردنه فلش. به هر دوش میگیم فلش کردنه گوشی.
این آموزشه فلش هم اولش رو مطالعه کن.
مسعود جان دستت درد نکنه:11: حالا گرفتم چی به چیه:20:
چه جوری میتونم با V3x صدامو ضبط کنم ؟
کسی میدونه ؟
در ضمن نرم افزاری داریم که از پخش کننده خود گوشی بهتر کار کنه ؟
Corvette
07-10-2007, 23:11
چه جوری میتونم با V3x صدامو ضبط کنم ؟
کسی میدونه ؟
در ضمن نرم افزاری داریم که از پخش کننده خود گوشی بهتر کار کنه ؟
سلام عزیز .خوش اومدی.
با این میتونی صداتو ظبط کنی.
پخش کنندش کامله اما باز بستگی به کاری که ازش میخای داره.
rozysara
08-10-2007, 11:02
سلام و یه خواهش از هرکی که این تاپیک رو میبینه میخواست یه نگاه کوچیک به هندزفری گوشیتون بندازین بگید کدوم دو سیم با چه رنگی به میکروفن میره مرسی
anti_girl
08-10-2007, 15:32
سلام و یه خواهش از هرکی که این تاپیک رو میبینه میخواست یه نگاه کوچیک به هندزفری گوشیتون بندازین بگید کدوم دو سیم با چه رنگی به میکروفن میره مرسی
دوست عزیز این که کاری نداره قسمتی که داخلش میکروفن هست رو باز کن و نگاه کن ببین کدوم سیمها به میکروفن رفته در ضمن واسه باز کردنش دقت کن که کیت داخلش نشکنه و همین طور مواظب باش قابشو نشکنی:46:
rozysara
08-10-2007, 16:23
اینو میونم ولی من فقط فیشش رو دارم و اون قست رو گم کرم اگه میشه با گوشیت یه عکس توپ ازش بنداز یا خودت نگا کن و اینجا بگو
anti_girl
09-10-2007, 14:59
سیم مسی و قرمز به گوشی ها رفته ولی بقیه رو نمیدونم به کجا میرن احتمالا باید به میکروفن و......
beckham7
09-10-2007, 23:31
سلام
موقعی که گوشیم شارژش داره تموم میشه فقط بیپ میزنه در حالی که تو مشخصات v3x گفته شده موقع تموم شدن شارژ گوشی یه نور قرمز رنگ بسیار زیبا شروع به چشمک ....
آیا باید از جایی فعالش کنم یا؟
سلام
این مورد برای همه پیش میاد عزیز.فکر نمی کنم صدا رو بتونی قطع کنی. توv3i که اینجوری بود.
beckham7
10-10-2007, 00:12
سلام دوباره
ببخشید یه چیز دیگه
دوستانی که پک Heartles رو نصب کردن
این مونستر پک heartless خوندم که 3gp به mp4 تبدیل شده واقعا رو کیفتش هم به صورت محسوس تاثیر داره من تو هیچ گوشی 2 مگی ندیدم که mp4 ضبط کنه اصلا فکر نکنم باشه تو دوربینهای 3.2 و3.2 به بالا mp4 هستش این سیم تقویت هم که فقط مشکل پرش روحل میکنه ولی کیفیت تصویر خیلی بد نصبت به گوشی های 2 مگ دیگه میگم خدا کنه حداقل با نصب این پک حالا اگه پسوند mp4 الکیه منظورم اینکه با همون کیفیت 3gp ضبط میکنه فقط پسوند عوض میکنه حداقل با همون کیفیت واقعی 3gp باشه اگه هم واقعا mp4 ضبط میکنه که بعید به نظر میرسه واسه دوربین 2 مگ فبها اصلا خیلی فبها
یکی از دوستان که این پکو نصب کرده (heartless) الان 3 سالی هم میشه v3x داره و کارش همینه گفت که اصلا تغییرات قابل توجهی تو گوشی نمیده نه تو آنتن نه هیچ جای دیگه حالم حسابی گرفته شده:41:
خدا کنه که حرفاش درست نباشه آخر هفته میخام پکو نصبش کنم ای خدا یه کاری کن با نصب این پک گوشی من تبدیل بشه به ROKER E7 :20::20:
beckham7
10-10-2007, 00:14
سلام
این مورد برای همه پیش میاد عزیز.فکر نمی کنم صدا رو بتونی قطع کنی. توv3i که اینجوری بود.
gsm جان ممنون
صدا رو نمی خام قطع کنم نورو میخام فعال کنم
Corvette
10-10-2007, 01:46
سلام
موقعی که گوشیم شارژش داره تموم میشه فقط بیپ میزنه در حالی که تو مشخصات v3x گفته شده موقع تموم شدن شارژ گوشی یه نور قرمز رنگ بسیار زیبا شروع به چشمک ....
آیا باید از جایی فعالش کنم یا؟
سلام. این نور در هنگامه شارژ گوشی به صورته زیبایی چشمک میزنه. معمولا هم آبی هست. بسته به مدل.
در مورده اون بوق هم در بعضی از مانستر پکها مشکلش حل شده. یعنی صدا اونقدر ضعیفه که آزار دهنده
نیست.
سلام دوباره
ببخشید یه چیز دیگه
دوستانی که پک Heartles رو نصب کردن
این مونستر پک heartless خوندم که 3gp به mp4 تبدیل شده واقعا رو کیفتش هم به صورت محسوس تاثیر داره ...
بله در این پک فرمت mp4 هستش. کیفیت فرقه چندانی نکرده. اما به نظره من مجتبی جان با تقویت
فیلمبرداریش خوب میشه. و اصلا ضعیف نیست در حده مدلهایه معموله نوکیا.!
در ضمن دوربینه 2 پیکسلی زیاد داریم که mp4 میگیره مثله n91 .
و در آخر این پک حرف نداره:46:. اگر خاستی تغییراتش رو نام ببرم برات.
anti_girl
10-10-2007, 18:18
سلام. این نور در هنگامه شارژ گوشی به صورته زیبایی چشمک میزنه. معمولا هم آبی هست. بسته به مدل.
در مورده اون بوق هم در بعضی از مانستر پکها مشکلش حل شده. یعنی صدا اونقدر ضعیفه که آزار دهنده
نیست.
بله در این پک فرمت mp4 هستش. کیفیت فرقه چندانی نکرده. اما به نظره من مجتبی جان با تقویت
تایید میشه
beckham7
10-10-2007, 23:57
sorry post repeated
beckham7
11-10-2007, 00:05
نیست.
سلام
.فکر نمی کنم صدا رو بتونی قطع کنی. توv3i که اینجوری بود.
ممنون از پاسخ دوستان
مشکل بیپ نیست من نور و میخام
یعنی تو هیچ v3x نور قرمز موقع تموم شدن باتری کسی ندیده چشمک بزنه؟
درباره پک مسعود جان ممنون دست درد نکنه
همین که شما تاییدش میکنید کافیه :11:
Corvette
11-10-2007, 01:56
ممنون از پاسخ دوستان
مشکل بیپ نیست من نور و میخام
یعنی تو هیچ v3x نور قرمز موقع تموم شدن باتری کسی ندیده چشمک بزنه؟
درباره پک مسعود جان ممنون دست درد نکنه
همین که شما تاییدش میکنید کافیه :11:
خاهش آقا مجتبی در مورده نور هم خیالت تخت هر جا خوندی فکر میکنم اشتباه نوشته. مگر میشه آخه
گوشی ای که داره شارژ تموم میکنه و نیاز به save کردنه باطری داره ، چراغه چشمک زنش روشن شه تا زودتر
شارژش تموم شه!!!!:13: منطقی نیست!!
اما اون چراغ فقط یه رنگ داره یا قرمز یا آبی.
beckham7
12-10-2007, 00:51
سلام
مسعود جان ممنون
آره مسعود عزیر حق با شماست خودم همین فکر رو میکردم ولی تو 3 یا 4 سایت هر جایی که مطلب کلی درباره مشخصات v3x گذاشتن اینو نوشته بودن بغیر از نور آبی موقع شارژ نوشتن موقع تموم شدن شارژ یه نور قرمز بسیار زیبا شروع به چشمک زدن میکنه عکسشم گذاشته بودن گفتم شاید مدل گوشی من نداره زیاد هم مهم نیست ولی فکر تو یه مدلهایی باشه
hoka2006
12-10-2007, 13:05
با سلام خدمت همه اساتید
آقا نمیشه یه سیمی یا پچی نصب کرد تا گوشی (v3x) بدون سیم کارت بالا بیاد؟
ممنون
salehsoftwares
12-10-2007, 13:13
فارسی ساز v3xمیخام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
anti_girl
12-10-2007, 15:13
با سلام خدمت همه اساتید
آقا نمیشه یه سیمی یا پچی نصب کرد تا گوشی (v3x) بدون سیم کارت بالا بیاد؟
ممنون
دوست عزیز شما از اگه از گوشی به عنوان mp3 پلیر میخوای استفاده کنی خوب چرا یه مانستر پک هست که این کارو میکنه ولی در بقیه موارد نمیشه ازش استفاده کرد
اینم لینکش از بالا پست 4 از دوست عزیز corvette
البته نمیدونم دقیقا که این مربوط به نرمافزار itunes میشه یا مربوط به این پک سعی میکنم لینک نرم افزارشم بزارم
anti_girl
12-10-2007, 15:18
فارسی ساز v3xمیخام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینکش
به این تاپیک سر بزن
Corvette
13-10-2007, 17:47
shs2 @
خوب آقا حسین ایجوری نمیشه...
باید مرحله به مرحله پیش بریم تا بتونم درست راهنماییت کنم ..
اول بگو ببینم اون آموزشو خوندی؟؟
حالا با دانلوده لینکهایه آموزش مشکل داری عزیز؟؟
اگر اینطوره چون اینجا کده لینکها غیره فعاله باید آدرسه لینکرو تویه address باره explorer کپی کنی...
حالا نرم افزار ها رو دانلود کن اگر مشکلی داشتی دقیق بگو..
hoka2006
13-10-2007, 18:30
دوست عزیز شما از اگه از گوشی به عنوان mp3 پلیر میخوای استفاده کنی خوب چرا یه مانستر پک هست که این کارو میکنه ولی در بقیه موارد نمیشه ازش استفاده کرد
اینم لینکش از بالا پست 4 از دوست عزیز corvette
البته نمیدونم دقیقا که این مربوط به نرمافزار itunes میشه یا مربوط به این پک سعی میکنم لینک نرم افزارشم بزارم
ممنون از شما :11:
مشكلم حل شد .يعني تونستم بدون سيم كارت گوشي رو بالا بيارم :27::10:
ho_hotman
13-10-2007, 19:21
سلام من گوشیم رو فلش کردم ولی وقتی بالا میاد subsidy password میخواد حالا چیکارش کنم تورو خدا راهنمائی کنید اعصابم رو به هم ریخته.
anti_girl
15-10-2007, 21:52
سلام من گوشیم رو فلش کردم ولی وقتی بالا میاد subsidy password میخواد حالا چیکارش کنم تورو خدا راهنمائی کنید اعصابم رو به هم ریخته.
دوست عزیز شما از چه مانستر پکی استفاده کردی؟ و از کجا دانلود کردی توضیح بیشتری بدین
Mehdi_v3x
15-10-2007, 23:04
:41:سلام لطفا كمكم كنيد من تازه عضو شدم من يه گوشه v3x خريدم كاركرد داره اين گوشي هي هنگ ميكنه و مشكلش با فلشم حل نشد لطفا قبل از اينكه مجبور شم گوشو پس بدم كمكم كنيد
Corvette
16-10-2007, 01:38
:41:سلام لطفا كمكم كنيد من تازه عضو شدم من يه گوشه v3x خريدم كاركرد داره اين گوشي هي هنگ ميكنه و مشكلش با فلشم حل نشد لطفا قبل از اينكه مجبور شم گوشو پس بدم كمكم كنيد
سلام..خوش اومدی عزیز.
خب .کجاها هنگ میکنه؟؟ خیلی زیاد یا؟؟؟
و اینکه خودتون فلشش کردین و درست نشده؟؟ یا؟!
Mehdi_v3x
16-10-2007, 12:28
خيلي هنگ ميكنه ساعتي يه بار همي جا هنگ ميكنه وقتي اهنگ پلي ميكنم وقتي يكي ميزنگه و....... يكي از دوستام كه تعميرات تخصصي ميره واسم فلشش كرد با موتو فون .:41:
خيلي هنگ ميكنه ساعتي يه بار همي جا هنگ ميكنه وقتي اهنگ پلي ميكنم وقتي يكي ميزنگه و....... يكي از دوستام كه تعميرات تخصصي ميره واسم فلشش كرد با موتو فون .:41:
سلام.دوست عزیز با برنامه ی RDS Lite و داشتن یه فایل فلش خودت میتونی تو 5 دقیقه گوشیت رو فلش کنی.اگه خیلی
از لحاظ برنامه قاطی کرده با یه مانستر پک فلشش کن که هم فلش کرده باشی هم فلکس.
مطمئن باش هیچ کس بهتر از خودت وسواس و دقت روی فلش کردن گوشیت به خرج نمیده.
v3x یکم ممکنه اذیت کنه اوایل یا هر از گاهی فلش بخواد اما من تاحالا گوشی به خوش دستی این نداشتم.یادش بخیر.
Corvette
17-10-2007, 01:54
خب منم پیشنهاد میکنم اول خودت یه بار فلشش کنی.راهنمایی خاستی در این مور در خدمتیم..
با سلام
آیا موتورولا V3i قابلیت Email gateway رو داره ؟
محبت کنید اساتید ما رو راهنمایی کنین.
davood6385
18-10-2007, 08:58
سلام روشي هست که کلا ITAP رو از گوشي حذف کرد يعني هر جايي و تو هر نرم افزاري که بخواي چيزي بنويسي بطور پيشفرض Intery setup روي مثلا TAP english باشه. آخه مثلا توي مسيج وقتي entry setup رو ميذاري روي TAP english هميشه پيش فرض رو همين ميمونه ولي تو بعضي نرمافزارها مثلا notepad هر دفعه که ميخواي چيزي بنويسي همش پيش فرض روي ITAP ميره و بايد هر دفعه از entry setup گزينه TAP رو فعال کنم آقا ما اگه اصلا ITAP رو نخوايم بايد کي رو ببينيم !!!!!!!!
anti_girl
19-10-2007, 18:40
سلام روشي هست که کلا ITAP رو از گوشي حذف کرد يعني هر جايي و تو هر نرم افزاري که بخواي چيزي بنويسي بطور پيشفرض Intery setup روي مثلا TAP english باشه. آخه مثلا توي مسيج وقتي entry setup رو ميذاري روي TAP english هميشه پيش فرض رو همين ميمونه ولي تو بعضي نرمافزارها مثلا notepad هر دفعه که ميخواي چيزي بنويسي همش پيش فرض روي ITAP ميره و بايد هر دفعه از entry setup گزينه TAP رو فعال کنم آقا ما اگه اصلا ITAP رو نخوايم بايد کي رو ببينيم !!!!!!!!
دوست عزيز احتاجي نيست شما به Setup بري دكمه # همين كار رو ميكنه دوست عزيز در ضمن اگه گوشيه شما v3x هست اونو فارسي كن ديگه همه جا روي tap ميمونه بازم اگه مشكلي بود در خدمتم
motofarzad
20-10-2007, 10:51
سلام و خسته نباشيد خدمت حرفه ايهاي موتورولا.ذboot loader گوشي من خراب شده.گوشيمv3x.كسي ميتونه يه ايمج از بوت لودرش به من بده يا بگه كجا ميشه پيداش كرد؟
davood6385
20-10-2007, 15:35
دوست عزيز احتاجي نيست شما به Setup بري دكمه # همين كار رو ميكنه دوست عزيز در ضمن اگه گوشيه شما v3x هست اونو فارسي كن ديگه همه جا روي tap ميمونه بازم اگه مشكلي بود در خدمتم
نه عزيز اينو خودم ميدونم ولي اين كار ربطي به چيزي كه من گفتم نداره . من گفتم كه تو بعضي نرم افزار ها وقتي ميخواي بنويسي پيش فرض ميره روي ITAP english ولي من ميخوام هميشه پيش فرضم TAP english باشه يه چيزي رو هم پيدا كردم كه براي كلا حذف كردن ITAP بايد در seem 0032_0001 در offset 0A بيت 6 رو uncheck كني ولي اينكار هم فايده اي نداشت و نميشه ITAP رو از گوشي حذف كرد. اين كار واسه v3i هست نه v3x
SEEM 0032_0001, offset 0A, bit 6 (unchecked)
Corvette
20-10-2007, 23:39
سلام و خسته نباشيد خدمت حرفه ايهاي موتورولا.ذboot loader گوشي من خراب شده.گوشيمv3x.كسي ميتونه يه ايمج از بوت لودرش به من بده يا بگه كجا ميشه پيداش كرد؟
منظورت چیه خراب شده عزیز؟؟!!
anti_girl
20-10-2007, 23:59
نه عزيز اينو خودم ميدونم ولي اين كار ربطي به چيزي كه من گفتم نداره . من گفتم كه تو بعضي نرم افزار ها وقتي ميخواي بنويسي پيش فرض ميره روي ITAP english ولي من ميخوام هميشه پيش فرضم TAP english باشه يه چيزي رو هم پيدا كردم كه براي كلا حذف كردن ITAP بايد در seem 0032_0001 در offset 0A بيت 6 رو uncheck كني ولي اينكار هم فايده اي نداشت و نميشه ITAP رو از گوشي حذف كرد. اين كار واسه v3i هست نه v3x
دوست عزيز منم همچين مشكلي داشتم اما حالا ديگه درست شده البته از وقتي فارسيش كردم( گوشي v3x)
anti_girl
21-10-2007, 00:00
دوست عزيز منم همچين مشكلي داشتم اما حالا ديگه درست شده البته از وقتي فارسيش كردم( گوشي v3x) ولي دوست عزيز تا اون جايي كه من يادمه وقتي گوشي رو به اين حالت ميبردم همين جوري ميموند
motofarzad
22-10-2007, 15:11
اصلا بالا نمياد .با چه برنامه يي ميتونم كانكت بشم بدون اينكه گوشي بالا بياد.تو رو خدا بگيد چي كار كنم؟شده يه تيككه فلز بي مصرف.بوت لودرش هم كه خرابه .بال نمياد.
Corvette
22-10-2007, 23:00
اصلا بالا نمياد .با چه برنامه يي ميتونم كانكت بشم بدون اينكه گوشي بالا بياد.تو رو خدا بگيد چي كار كنم؟شده يه تيككه فلز بي مصرف.بوت لودرش هم كه خرابه .بال نمياد.
برو به اینجا دوسته عزیز پستهایه 2 و 10 رو دقیق مطالعه کن و با دقت بش عمل کن اگر موفق نشدی باید بری
واسه test point .
beckham7
23-10-2007, 00:52
سلام به همه
آقا این smartkey ( پایین دکمه های ولوم ) بعضی وقتا که در گوشی بسته است کار نمیکنه یا یا کند عکس العمل نشون میده صفحه خارجی رو یا دیر روشن میکنه یا اصلا روشن نمیکنه دریسته آهنگ گوش بدم دیر عکس العمل میده البته گفتم بعضی وقتا وقتی دربازه هیچ مشکلی نیست دکمه هم خراب نیست
البته 8 روز بعد فلش heartless
anti_girl
23-10-2007, 21:34
سلام به همه
آقا این smartkey ( پایین دکمه های ولوم ) بعضی وقتا که در گوشی بسته است کار نمیکنه یا یا کند عکس العمل نشون میده صفحه خارجی رو یا دیر روشن میکنه یا اصلا روشن نمیکنه دریسته آهنگ گوش بدم دیر عکس العمل میده البته گفتم بعضی وقتا وقتی دربازه هیچ مشکلی نیست دکمه هم خراب نیست
در مورده اين كه دير از خودش عكس العمل نشون ميده بايد بگم كه من تو چند مورد گوشي ديدم كه اين طوريه و يكم دير عمل ميكنه اين زياد جاي نگراني نداره اما در مورده اين كه عكس العمل نشون نميده : قبل از فلش هم اين طور بود؟ يا بعد از فلش اين جوري شده؟ شايد درست فلش نشده؟ البته با توجه به درز كنار دكمه ميشه گفت كه گرد زيرش رفته و اين مشكلو به وجود اورده؟
Esikhoob
23-10-2007, 22:00
باسلام
آقا من این سئوالات را در مورد گوشی MOTOROLA V3i دارم ، ممنون میشوم اگر راهنمایی کنید:
1- وقتی نرم افزار MOTOROLA PHONE TOOLS V3.28 رابر روی Wndows Vista ریختم، موبایل من را نشناخت ، بعد نرمافزار را از طریق برنامهupdate خودش به آخرین version تبدیل کردم (4.3.6) باز موبایل من را نمیسناسد ،موقع شناختن و نسب driver پیغام خطا میدهد.(چیزی به نام motorola modem میشناسد و بعد نمیتواند کامل نصبش کند) راه حل چیست؟
2 -موقع شناختن گوشی موبایل، چرا بحث modem میشود ، و واقعا modem روی کامپیوتر من را هم میشناسد و تست میکند ، چه ربطی بین برنامه موبایل با modem کامپیوتر وجود دارد؟
3-در خود سایت motorola ، برای نرم افزار روی خود گوش ، update وجود دارد ، من همیشه از این کار دوری کردم چون ترسیدم فارسی موبایل از بین برود ، آیا با update کردن موبایل به آخرین firmware (فکر کنم اصطلاحش همین باشد) پشتیبانی از فارسی موبایلم خراب نمی شود؟
با تشکر فراوان
Corvette
23-10-2007, 23:03
سلام به همه
حق با شماست مجتبی جان. یکمی این حالتو داره وقتی در بستست یکم بیشتر روش فشار بیار اینطوری بهتر
جواب میگیری عزیز.
Corvette
23-10-2007, 23:08
باسلام
آقا من این سئوالات را در مورد گوشی MOTOROLA V3i دارم ، ممنون میشوم اگر راهنمایی کنید:
1- وقتی نرم افزار MOTOROLA PHONE TOOLS V3.28 رابر روی Wndows Vista ریختم، موبایل من را نشناخت ، بعد نرمافزار را از طریق برنامهupdate خودش به آخرین version تبدیل کردم (4.3.6) باز موبایل من را نمیسناسد ،موقع شناختن و نسب driver پیغام خطا میدهد.(چیزی به نام motorola modem میشناسد و بعد نمیتواند کامل نصبش کند) راه حل چیست؟
2 -موقع شناختن گوشی موبایل، چرا بحث modem میشود ، و واقعا modem روی کامپیوتر من را هم میشناسد و تست میکند ، چه ربطی بین برنامه موبایل با modem کامپیوتر وجود دارد؟
3-در خود سایت motorola ، برای نرم افزار روی خود گوش ، update وجود دارد ، من همیشه از این کار دوری کردم چون ترسیدم فارسی موبایل از بین برود ، آیا با update کردن موبایل به آخرین firmware (فکر کنم اصطلاحش همین باشد) پشتیبانی از فارسی موبایلم خراب نمی شود؟
با تشکر فراوان
ببین دوسته من در مورده درایورهایه ویستا باید بگم حتما فرق میکنه شما باید بری سراغه درایورهایه
مخصوصش.. اما این که گوشیه شما رو به صورته modem میشناسه..MOTOROLA PHONE TOOLS همینطوره
و دلیلش هم اینه که از گوشیت بتونی به عنوانه اتصال به اینترنت استفاده کنی.. که نمیدومنم تو ایران عملی
و به صرفه هستش!!
اما در مورده update گوشی.. همچین اتفاقی خواهد افتاد ولی با نصبه یه pack فارسی بازم مشکل حل میشه.
در آخر دوسته عزیز بگو شما این داریور رو برایه چه منظوری میخای؟؟
beckham7
23-10-2007, 23:25
ممنون از پاسخ دوستان
اصلا بعد فلش heartless بعضی وقتا که درشو میبندم و باز می کنم کند عکس العمل نشون میده
beckham7
23-10-2007, 23:32
راجع به ویستا هم من به دوستمون توصیه میکنم از xp استفاده کنه فعلا
نه به خاطر درایورها ویستا الان زیاد بدرد بخور نیست تا ویستا بخاد جا بیفته حداقل یه سالی طول میکشه همه جای دنیا حتی خود امریکا هم فعلا xp وین اصلیشونه
Esikhoob
24-10-2007, 22:21
با تشکر از پاسختان Corvette
درایور را برای ویندوز vista میخوام دیگه .....
در مورد اینکه گفتید موبایل را به صورت modem میشناسد ، باید بگم اصلا من که توی ویندوز Vista هستم که موبایل من را نمیشناسد ، modem معمولی 56k که برای اینتر نت Dial-up استفاده میکنم و در کامپیوترم نصب است را میشناسد ، میخواستم ببینم چرا این کار را میکند ، نمیدانم کجا از modem استفاده میکند
اگر بخواهد به اینترنت وصل شود که من با ADSLهم وصل بوده ام، اگر میخواهد زنگ بزند که خود موبایل هست.
در مورد pack فارسی میتوانید بگویید از کدام سایت باید آن را بگیریم ، آیا مال خود Motorola است؟
با تشکر مجدد
Corvette
24-10-2007, 23:02
با تشکر از پاسختان Corvette
درایور را برای ویندوز vista میخوام دیگه .....
در مورد اینکه گفتید موبایل را به صورت modem میشناسد ، باید بگم اصلا من که توی ویندوز Vista هستم که موبایل من را نمیشناسد ، modem معمولی 56k که برای اینتر نت Dial-up استفاده میکنم و در کامپیوترم نصب است را میشناسد ، میخواستم ببینم چرا این کار را میکند ، نمیدانم کجا از modem استفاده میکند
اگر بخواهد به اینترنت وصل شود که من با ADSLهم وصل بوده ام، اگر میخواهد زنگ بزند که خود موبایل هست.
در مورد pack فارسی میتوانید بگویید از کدام سایت باید آن را بگیریم ، آیا مال خود Motorola است؟
با تشکر مجدد
خاهش عزیز..
همونطور گفتم اطلاعه کاملی از اینکه چرا گوشیرو به عنوانه مودم میشناسه ندارم!!
اما بقیه ی گوشیها هم همینطوره و مربوط به موتو نمیشه..
در مورده پکه فارسی خیر . باید بگم برایه خوده موتو نیست همینجا میریزن روش.. آدرسشرو پیدا میکنم و
میزارم..
اما منظورم رو بد رسوندم..منظورم این بود که بعد از نصبه این درایور ها قراره با گوشی چه کار کنید: فلش..
تغییراته سیستمی یا فقط دسترسی به حافظه؟؟
خب .فعلا این دوتا داشته باش . اولی برایه 32 بیت و دومی 64 بیت.
anti_girl
24-10-2007, 23:43
مخصوصش.. اما این که گوشیه شما رو به صورته modem میشناسه..MOTOROLA PHONE TOOLS همینطوره
و دلیلش هم اینه که از گوشیت بتونی به عنوانه اتصال به اینترنت استفاده کنی.. که نمیدومنم تو ایران عملی
و به صرفه هستش!!
corvette عزیز اقا مسعود گل باید بگم اره عملی هست و خوب صرف نمیکنه این کارو انجام بدی در ضمن تو این کار از موبایل به جای خط تلفن استفاده میشه و عمل خواص دیگه ای انجام نمیده سرعت اینترنتم زیاد فرق نمیکنه با تلفن ثابت پس همون اینتر نت با استفاده از خط ثابت بهتره
Corvette
25-10-2007, 00:02
corvette عزیز اقا مسعود گل باید بگم اره عملی هست و خوب صرف نمیکنه این کارو انجام بدی در ضمن تو این کار از موبایل به جای خط تلفن استفاده میشه و عمل خواص دیگه ای انجام نمیده سرعت اینترنتم زیاد فرق نمیکنه با تلفن ثابت پس همون اینتر نت با استفاده از خط ثابت بهتره
OOk .ممنون .آره درست میگی منم یه مطالبه پراکنده تو ذهنم بود.ممنون که کاملش کردی تورج جان..:12:
Esikhoob
25-10-2007, 17:36
می خواهم با برنامهMotorola Phone Tool کار کنم.
anti_girl
25-10-2007, 19:41
OOk .ممنون .آره درست میگی منم یه مطالبه پراکنده تو ذهنم بود.ممنون که کاملش کردی تورج جان..:12:
خواهش میکنم مسعود جان قابلت رو نداشت:31::40::11:
anti_girl
25-10-2007, 19:44
می خواهم با برنامهMotorola Phone Tool کار کنم.
دوست عزیز منم میدونم میخوای با نرم افزار کار کنی اما خوب بگو چیکار میخوای بکنی؟ اگه میخوای فایل ردو بدل کنی خوب بدون نصب درایور میشه این کارو کرد ولی خوب اگه قصد استفاده دیگه ای داری ( مثل ارسال sms,......) باید درایور رو گیر بیاری
Esikhoob
26-10-2007, 14:00
شاید لازم شود از SMS های روی موبایل backUpبگیرم ، دیگه میخواستم ببینم چه کار جالب دیگه ای میشود کرد ،
البته من Motorola Phone Tools 4.5 را دانلود کردم ، این ورژن مشکل من را حل کرد و در Vista موبایل را شناخت.
فقط موقع نصب یه 30 ، 40 بار ویندوز پیغام داد. (اختار برای نصب درایور ناشناخته)
خواستم با موبایل به اینترنت وصل شوم ، اول که میخواهی connection درست کنی ، 2 گزینه میدهد:
-GPRS
-GSM-data
سیم کارت من 0912 است بنابراین GPRS که ندارد ، دومین گزینه را انتخاب کردم و مثل وصل شدن با مودم معمولی شماره تلفن اینترنت هوشمند را بهش دادم پیش کد 021 و 09821 و 98+ را برای آن امتحان کردم هر دفعه که با این Connection که ساختم میخواهم وصل شوم این پیغام را میدهد:
The CSD Connection Could not be established,Make sure that you have subscribed to the data option
می گوید باید مشترک Data option باشیم.
tapesh_abi
27-10-2007, 16:31
من در موقع فلش کردم v3x شارژ باتری گوشیم تمام شد و گوشیم غیر قابل مصرف است لطفا راهنمایی کنید.
anti_girl
27-10-2007, 17:16
من در موقع فلش کردم v3x شارژ باتری گوشیم تمام شد و گوشیم غیر قابل مصرف است لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز چیز زیاد مهمی نیست منم همچین مشکلی داشتم باطری با خود گوشی شارژ نمیشه باید با یک گوشی دیگه شارژش کنی و بعد عمل فلش رو انجام بدی:46::10:
Corvette
27-10-2007, 23:35
2 را داری عزیز:
1. یه گوشیه دیگه گیر بیاری تا باطریتو باش شارژ کنی.
2. بدی تا برات با box فلش کنن.
سلام يه سوال داشتمactivation listدر tools به چه دردي ميخوره؟ اصلا كار ميكنه؟در ضمن كسي برنامه واسه زوم روي عكس سراغ داره
Corvette
01-11-2007, 00:21
سلام يه سوال داشتمactivation listدر tools به چه دردي ميخوره؟ اصلا كار ميكنه؟در ضمن كسي برنامه واسه زوم روي عكس سراغ داره
سلام
اول کاشکی مدله گوشیت رو میگفتی رفیق..
اما من در v3x همچین منویی ندیدم!!
اما در مورده سواله دومیت اگر سیستم عامله گوشیت unlock java permission رو داشته باشه با برنامه ی
XploreME تا حدی مشکله زون رویه تصاویر حل میشه.
v3x.سيتم عامل گوشي رو كجا نوشتند
anti_girl
01-11-2007, 12:03
دوست عزيز بايد بگم كه در هر پچ يك سري امكانات از طرفه نويسنده اون واسه كاربر گذاشته ميشه در پچي كه من و corvette عزيز استفاده كرديم activation list وجود ندارد و متاسفانه نميتونم جوابي بدم
anti_girl
01-11-2007, 12:09
v3x.سيتم عامل گوشي رو كجا نوشتند
دوست عزيز سيتم عامل v3x به صورت java هست ولي خوب اگه منظورتون اينه كه مشخصات پچ اونو بدست بيارين به اين ادرس برين:
settings>phone status>other information > s/w version
البته اگه اشتباه نكرده باشم بايد همين باشه:46:
سلام دوستان
من جدیدا گوشی K750 خودمو فروختم و فعلا دنبال گوشی تو همین رنج زیر 200 تومن دارم میگردم. چند تا سوال ازتون داشتم.
1. صداش هدفونش و کیفیت دوربینش به K750 میرسه یا نه؟
2. به نظرتون گوشی قدیمی نشده؟
3. کیفیت LCD چطوره؟ نسبت به N73 چطوره؟
4. نهایت مموری که میشه روش گذاشت و بدون کم شدن سرعت استفاده کرد چنده؟
5. اگه شما باشین بین V3x و K550 سونی اریکسون کدومو انتخاب می کنین؟
مرسی
roie mobile man kar nakard barname dige nist. xplorme
Corvette
03-11-2007, 13:49
سلام دوستان
من جدیدا گوشی K750 خودمو فروختم و فعلا دنبال گوشی تو همین رنج زیر 200 تومن دارم میگردم. چند تا سوال ازتون داشتم.
1. صداش هدفونش و کیفیت دوربینش به K750 میرسه یا نه؟
2. به نظرتون گوشی قدیمی نشده؟
3. کیفیت LCD چطوره؟ نسبت به N73 چطوره؟
4. نهایت مموری که میشه روش گذاشت و بدون کم شدن سرعت استفاده کرد چنده؟
5. اگه شما باشین بین V3x و K550 سونی اریکسون کدومو انتخاب می کنین؟
مرسی
سلام
1. در دوربین بهتر k750 هستش اما صدایه هدفون رو روش حساب نکن عزیز..
2.اینطوری بگم که تو رنج قیمت نه . هنوز حرفهایی برایه گفتن داره.
3. lcd نسبت به n73 فقط کوچکتر هستش . از نظره تفکیکه رنگ در یک سطح هستند و از نظره قدرته روشنایی
بهتر از n73 هستش.
4. اگر مموری مرغوب باشه 512 تا 1 هم هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه.
5. من v3x.:12:
Corvette
03-11-2007, 13:52
roie mobile man kar nakard barname dige nist. xplorme
دوسته عزیز همونطور که گفتم شما باید firmware گوشیتون رو عوض کنید تا این قبیل برنامه ها که
نیاز به دسترسی به حافظه رو دارند رویه گوشیتون نصب بشه. تنها راهش همینه.
omid_ezraeil
03-11-2007, 19:32
سلام اقایون یه اتفاق برای گوششیم افتاذه اونم اینه که تماسهای رسیده رو (تماسهای بی پاسخ ) فقط تعدادو میزنه ووقتی مشاهده رو میزنم صفحه اصلی رو نشون مبده از توی منو تو قسمت " تماسهای اخیر " وقتی میخوام تماسهامو چک کنم همین اتفاق میوفته ( گوشیم v3x orang ) ممنون
anti_girl
03-11-2007, 19:41
سلام اقایون یه اتفاق برای گوششیم افتاذه اونم اینه که تماسهای رسیده رو (تماسهای بی پاسخ ) فقط تعدادو میزنه ووقتی مشاهده رو میزنم صفحه اصلی رو نشون مبده از توی منو تو قسمت " تماسهای اخیر " وقتی میخوام تماسهامو چک کنم همین اتفاق میوفته ( گوشیم v3x orang ) ممنون
عزيز يك باي master reset كن شايد درست بشه؟
در ضمن ميشه بگي كه اونو به pc وصل كردي كه اين طوري شده يا نه؟
M.etallic.A
03-11-2007, 19:44
وقتی به اینترنت کانکت میشی. و فایلی رو دانلود میکنی. تو activation list ذخیره میشه و بعد میتونی بری از اونجا منتقلش کنی رو مموری کارت.
anti_girl
03-11-2007, 19:45
سلام
1. در دوربین بهتر k750 هستش اما صدایه هدفون رو روش حساب نکن عزیز..
2.اینطوری بگم که تو رنج قیمت نه . هنوز حرفهایی برایه گفتن داره.
3. lcd نسبت به n73 فقط کوچکتر هستش . از نظره تفکیکه رنگ در یک سطح هستند و از نظره قدرته روشنایی
بهتر از n73 هستش.
4. اگر مموری مرغوب باشه 512 تا 1 هم هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه.
5. من v3x.:12:
تاييد ميشه:8::10::27:
firmware دیگه چیه؟ میشه توضیح بدید
Corvette
04-11-2007, 12:55
firmware دیگه چیه؟ میشه توضیح بدید
منظور همون فلش هست دوسته عزیز..
شما باید گوشیتون رو با یه مانستر پکه حک شده فلش کنید تا بتونید از این نرم افزار ها استفاده کنید :12:
سهراب مموتی
05-11-2007, 04:19
فعال کردن دلیوری در v3x
وقتی میخوایید مسیجی رو بفرستید قبل از اینکه دکمه send to رو بزنید options رو بزنید و از منو sending options رو انتخاب کنید.اونجا گزینه delivery report رو on کنید. فقط مشکل اینجاست که این تنظیم برای همین یه دونه مسیج فعال میمونه و برای مسیج های بعدی دلیوری دوباره خاموش میشه. اگه کسی تونست همیشگیش کنه به ما هم بگه. فعلا بای بای
sigma_mx
05-11-2007, 11:42
سلام s/w منR252211LD_U_85.9B.COR است. ایا با R252211LD_U_85.9B.E5P فرق داره .
اپراتور گوشی tim است.و UMTS . لطفا سریعا به من کمک کنید.ضمنا ورژن بوت لودر من هم 0.6.8.3 است.
anti_girl
05-11-2007, 12:55
فعال کردن دلیوری در v3x
وقتی میخوایید مسیجی رو بفرستید قبل از اینکه دکمه send to رو بزنید options رو بزنید و از منو sending options رو انتخاب کنید.اونجا گزینه delivery report رو on کنید. فقط مشکل اینجاست که این تنظیم برای همین یه دونه مسیج فعال میمونه و برای مسیج های بعدی دلیوری دوباره خاموش میشه. اگه کسی تونست همیشگیش کنه به ما هم بگه. فعلا بای بای
مرسي سهراب جان از اموزش ممنون:40::11:
anti_girl
05-11-2007, 12:57
سلام s/w منR252211LD_U_85.9B.COR است. ایا با R252211LD_U_85.9B.E5P فرق داره .
اپراتور گوشی tim است.و UMTS . لطفا سریعا به من کمک کنید.ضمنا ورژن بوت لودر من هم 0.6.8.3 است.
از نظره فرق داشتن تا اونجا كه من اطلاع دارم فرق داره
ولي شما ميخواي چيكار كني كه كمك ميخواي؟
k1_rostamy
06-11-2007, 17:01
سلام.
جون مادرتون به من کمک کنید. من با نرم افزار ski man اسکین ریختم
ولی قبلش کل اسکین موجود در گوشی رو پاک کردم همین طور منوها رو.
[COLOR="red"]کمک...کمک...کمک...کمک...کمک...کم ...کمک...کمک...کنید[/COLOR
anti_girl
06-11-2007, 22:45
دوست عزيز به بقيه اپيك ها سر بزن اونجا يه چيزايي واست نوشتم
Corvette
07-11-2007, 02:28
سلام.
جون مادرتون به من کمک کنید. من با نرم افزار ski man اسکین ریختم
ولی قبلش کل اسکین موجود در گوشی رو پاک کردم همین طور منوها رو.
[color="red"]کمک...کمک...کمک...کمک...کمک...کم ...کمک...کمک...کنید[/COLOR
اول اینکه یکمی صبر داشته باش عزیز. دوم مدله گوشیت چیه؟
خب ظاهرا تو همه ی تاپیکها یه پست دادی!!
اگر اشتباه نکنم گوشیت v3x هستش..
شما یک راه داری. اسکینه اصلیه موتو رو رویه گوشیت بریزی.. و در ادامه دوتا فایله mma_ucp و mma_dcp رو در
مسیره a/mobile/system کپی کنی. که در این صورت ممکنه مشکلت بر طرف شده. اینم فایلهایه مورده نیازت
در ضمن نگران نباش دوسته عزیز مشکلت حل میشه.:12:
به غیراز برنامه explorer me دیگه برنامه ای نیست؟explorer me اجرا میشه اما قسمت picture نمیاد؟
somaye19
07-11-2007, 11:51
سلام دوستان ، من یه v3x دارم یه برنامه می خواستم که وقتی با بلوتوث متن فرستاده می شه هم گوشی قبول کنه و هم اونه به خونه.با تشکر
Corvette
07-11-2007, 15:21
به غیراز برنامه explorer me دیگه برنامه ای نیست؟explorer me اجرا میشه اما قسمت picture نمیاد؟
شما میخاید چه کاری انجام بدین.؟ برایه چه منظور نرم افزار میخاید؟
farhad1390
08-11-2007, 19:16
قیمت این گوشیها چنده
farhad1390
08-11-2007, 19:18
آیا از گوشتون در کل راضی هستید
Corvette
08-11-2007, 22:25
کدوم گوشی؟ مدل عزیز.
anti_girl
08-11-2007, 22:29
دوست عزيز اگه منظورتون v3x هست بايد بگم كه اره من ازش راضي هستم و گوشيه خوبي هست قيمتشم بايد دور ور 200 باشه دقيق نميدونم
pedram_sad
09-11-2007, 01:08
با سلام
در موردد گوشي v3x بايد بگم در كراضي هستم ازش ولي شايد براتون عجيب باشه ولي بزرگترين مشكل من با اين گوشي كثيف شدن صفحه lcd اونه . يعني هر وقت در گوشي رو ميبندي طرح كامل صفحه كليد روي lcd ميفته كه تو اين قسمت motorola ضعيف عمل كرده و اون 2 تا تيكه لاكي كه بالاي lcd و نزديك earphone براي جلوگيري از برخورد lcd با keypad ساخته شده عملا كارايي نداره و اين دو هر بار به هم ميخورن و بايد مرتب lcd رو پاك كني كه مخصوصا تو نور كامل پيدا ميشه .
از دوستاني كه اين گوشي رو دارن چه جوري با اين مورد كنار اومدن ؟
Corvette
09-11-2007, 02:44
با سلام
در موردد گوشي v3x بايد بگم در كراضي هستم ازش ولي شايد براتون عجيب باشه ولي بزرگترين مشكل من با اين گوشي كثيف شدن صفحه lcd اونه . يعني هر وقت در گوشي رو ميبندي طرح كامل صفحه كليد روي lcd ميفته كه تو اين قسمت motorola ضعيف عمل كرده و اون 2 تا تيكه لاكي كه بالاي lcd و نزديك earphone براي جلوگيري از برخورد lcd با keypad ساخته شده عملا كارايي نداره و اين دو هر بار به هم ميخورن و بايد مرتب lcd رو پاك كني كه مخصوصا تو نور كامل پيدا ميشه .
سلام . خوش اومدی عزیز.
بله کاملا درسته .این مشکل خیلی راحت حل میشه. با یه محافظه lcd جنسه مرغوبش 2 تومنه. اگر واسه
خودش گیر نیومد واسه n73 هم بش میخوره. اگر هنگامه نصبش دقت کنی هوا زیرش نره افته کیفیته تصویر
هم نداری. حتما امتحانش کن.:12:
anti_girl
09-11-2007, 18:04
سلام . خوش اومدی عزیز.
بله کاملا درسته .این مشکل خیلی راحت حل میشه. با یه محافظه lcd جنسه مرغوبش 2 تومنه. اگر واسه
خودش گیر نیومد واسه n73 هم بش میخوره. اگر هنگامه نصبش دقت کنی هوا زیرش نره افته کیفیته تصویر
تاييد ميشه:31:
k1_rostamy
09-11-2007, 19:07
سلام.
از اینکه جواب دادید واقعا ممنون ولی مشکل دیگه اینه که سیستم گوشی رو نمی شناسه هر کاری بگین کردم...
k1_rostamy
09-11-2007, 19:11
گوشی موترولا مدل a1200 چطور؟ من که دستم گرفتم گوشی خوشگلی بود...!!!
قیمتش هم 255.000 تومان بود(البته چینی بود).
k1_rostamy
09-11-2007, 19:14
از corvette عزیز ممنونم...
pedram_sad
09-11-2007, 19:28
سلام . خوش اومدی عزیز.
با سلام و تشكر
منظوزتون از محافظ LCD همون برچسب ضد خش LCD هست ؟
يعني به فروشنده بايد بگه محافظ LCD بده ؟
سهراب مموتی
10-11-2007, 01:26
با سلام
یه لنز پاک کنهایی هست که معمولا برای تمیز کردن لنز دوربین استفاده میشه. یه تیکه پارچه از جنس جیر. یه دونه من دارم که با یه بار کشیدن روی صفحه پاکش میکنه. و بر خلاف پارچه های معمولی و حتی دستمال کاغذی بعد از یه مدت شیشه رو مات نمیکنه. از جمهوری و یا ناصر خوسرو میتونی بخریش. بهترین نوعش اونیه که مارک یاشیکا داره و رنگش آبی تیره هست
سهراب مموتی
10-11-2007, 01:38
با سلام و تشكر
همونه. فقط یه پیشنهاد میکنم بهت. به هیچ وجه از جمهوری نخرشون. من یه دوربین h9 جمهوری قیمت کردم که کمترین قیمت برای رنگ مشکیش 490 تومن بود همونو تو ناصر خسرو 465 تومن خریدم. محافظ ال سی دی تو جمهوری بود 18 تومن تو ناصرخسرو خریدم 3 تومن. کیف برای دوربین اون مدلی که من خریدم 5 تومن تو جمهوری 25 تومن بود. جالبه نه؟
آدرسش هم : ناسر خوسرو ابتدای خیابون باب همایون
Corvette
10-11-2007, 03:56
از corvette عزیز ممنونم...
1200 گوشیه خیلی خوبیه عزیز.
خاهش پس مشکلتون حل نشد. ؟؟ اگر با فلش مشکلی ندارین یه فلش بزنین. اما اگر نمیخاید تا من ببینم راه
دیگه هست یا نه.
Corvette
10-11-2007, 03:58
با سلام و تشكر
بله عزیز. از علاعدینم میتونی بخری .میگی محافظه lcd .قیمتش هم 2500 هستش. بگو برا n73 میخام که به
v3x هم میخوره.:12:
شما میخاید چه کاری انجام بدین.؟ برایه چه منظور نرم افزار میخاید؟
سلام. یه برنامه واسه zoom کردن روی عکس.
یه سوال دیگه کسی میدونه گزارش تحویل sms درv3xچه طوری فعال میشه؟؟؟؟/
Corvette
10-11-2007, 16:21
سلام. یه برنامه واسه zoom کردن روی عکس.
یه سوال دیگه کسی میدونه گزارش تحویل sms درv3xچه طوری فعال میشه؟؟؟؟
سلام برایه zoom باید گوشیت ریفلش یا فلشه کامل بشه تا بتونی نرم افزاری نصب کنی که تا حدی کاره zoom
رویه تصاویر برات انجام بده.
وقتی sms رو نوشتی میری به options>message option و از اونجا Delivery report رو on میکنی. و done رو
میزنی. توجه کن که این پروسه برایه هر sms باید تکرار بشه.
pedram_sad
11-11-2007, 15:26
بله عزیز. از علاعدینم میتونی بخری .میگی محافظه lcd .قیمتش هم 2500 هستش. بگو برا n73 میخام که به
v3x هم میخوره.:12:
با سلام
محافظ رو خريدم و با وجود دقت فراوان موقع نصب بازم زيرش حباب يا همون bubbles نشت و خيلي سعي كردم از بين ببرمشون كه نشد و الان اون مشكل افتاده جاي keypad رو lcd رفع شده انا اين حبابا ها يه جورايي واقعا اذيت ميكنن .:44:
ميخواستم بدونم روش خاصي وجود داره كه زيرش هوا نره و حباب به وجود نياد ؟ :23:چون من دقيقا مثل دستور العمل خودش نصب كردم در ضمن ماله n73 nokia رو گرفتم 2000 تومان :12:
Corvette
11-11-2007, 16:24
با سلام
محافظ رو خريدم و با وجود دقت فراوان موقع نصب بازم زيرش حباب يا همون bubbles نشت و خيلي سعي كردم از بين ببرمشون كه نشد و الان اون مشكل افتاده جاي keypad رو lcd رفع شده انا اين حبابا ها يه جورايي واقعا اذيت ميكنن .:44:
ميخواستم بدونم روش خاصي وجود داره كه زيرش هوا نره و حباب به وجود نياد ؟ :23:چون من دقيقا مثل دستور العمل خودش نصب كردم در ضمن ماله n73 nokia رو گرفتم 2000 تومان :12:
سلام مبارکه:20: ببین فقط دقت و صبر .اول lcd رو کاملا تمیز کن. بزار خشک بشه. بعد با حوصله از پایین
بر چسبو بزن کم کم بزارش رو lcd و بیا بالا تا کار تموم شه. دقت کن زیرش هوا نره اگر رفت به عقب برگرد و دوباره
شروع کن من اینجوری چسبوندم حبابم نداره:46:
anti_girl
11-11-2007, 22:13
شما ها اگه lcd گوشيه منو ببينين چي ميگين بيخيال بابا من كه اصلا حوصله تميز كردنشو ندارم شما هم مثل من بيخيال بشين
Corvette
12-11-2007, 00:21
شما ها اگه lcd گوشيه منو ببينين چي ميگين بيخيال بابا من كه اصلا حوصله تميز كردنشو ندارم شما هم مثل من بيخيال بشين
تورج جان مایش یه مجافظه عزیز. راحت میشی من 4 ماه انداختم راحت شدم هیچیش هم نمیشه!
pedram_sad
12-11-2007, 13:28
تا سوال
1 - براي motorola برنامه اي هست براي ساختن skin ؟ يه چيزي شبيه به themes creator كه ماله sony ericsson هست . اخه بعضي skin ها بعضي جاهاشون مشكل داره مثلا بعضي ها شون فوق العاده ان اما رو صفحه اصلي فقط ساعت دارن و تاريخ و اسم operator ندارن . البته يه نرم افزاري به اسم moto skin هست كه ماله گوشي هاي 176 * 220 هست . من براي V3X ميخواستم
2 - كسي ميدونه تو 64 مگا بايت حافظه داخلي V3X چه جوري ميشه اطلاعات ريخت ؟ با نرم افزار P2K COMANDER فقط ميشه از 10 مگابايت اون استفاده كرد و موقع ريختن فايل هاي حجيم VOLUME SIZE FAILED ERROR ميده
pedram_sad
12-11-2007, 13:30
گوشي هاي Motorola بر خلاف Se و Nokia كه رو صفحه اصلي يا همون Desktop اسم انتن رو مينويسه در گوشي هاي Motorola هر انتن به وسيله يك Sms كه به ادم ارسال ميشه اعلام ميشه و وارد بخش Info Srvc Msg ميشه
اين خيلي عجيب و خنده داره براي Motorola
اون از قضيه Delivery كه هر دفعه بايد On كني
اينم از Cell Broadcasting و Info Service
anti_girl
12-11-2007, 21:50
تورج جان مایش یه مجافظه عزیز. راحت میشی من 4 ماه انداختم راحت شدم هیچیش هم نمیشه!
راحت شدن كه اره راحت ميشي واسه شما كه خيلي به lcd اهميت ميدي من كه اصلا بهش توجه نميكنم
anti_girl
12-11-2007, 21:55
گوشي هاي Motorola بر خلاف Se و Nokia كه رو صفحه اصلي يا همون Desktop اسم انتن رو مينويسه در گوشي هاي Motorola هر انتن به وسيله يك Sms كه به ادم ارسال ميشه اعلام ميشه و وارد بخش Info Srvc Msg ميشه
دوست عزيز هر برندي يه مشكلي داره موتو هم يكسري مشكلات داره البته به شما بگم كه v3x گوشي قديمي هست و گوشي هاي روز موتو نمياد به ايران اگه گوشي هاي روز موتو وارد ايران بشه اون موقع ميبينيد كه جايي واسه برند هاي ديگه نميمونه
pedram_sad
12-11-2007, 22:02
دوست عزيز هر برندي يه مشكلي داره موتو هم يكسري مشكلات داره البته به شما بگم كه v3x گوشي قديمي هست و گوشي هاي روز موتو نمياد به ايران اگه گوشي هاي روز موتو وارد ايران بشه اون موقع ميبينيد كه جايي واسه برند هاي ديگه نميمونه
حرف شما متين ولي من دارم چيزه ديگه اي رو ميگم
من دارم ميگم مشكل DELIVERY و اسم انتن داره كه تو تمام گوشي هاش هست و واقعا ضعف تابلويه و ربطي به قديمي بودن يا جديد بودن نداره تازه MOTO گوشي جديده خاصي نساخته . تمام گوشي هاي جديد اون گوشي هايي بسيار معمولي و ارزون در سطح MIDDLE و براي كاربران معمولي هست كه حول و حوش امكاناتي مثل همون L7 يا V3I ساخته ميشن به غير از يكي 2 مدل كه اونا هم چيزه جديدي ندارن مثل RAZR 2 كه بزرگترين تفاوتش اضافه شدن يك LCD با اندازه 2 اينچ رو EXTERNAL DISPLAY اونه :19:
pedram_sad
12-11-2007, 22:06
تا سوال
1 - براي motorola برنامه اي هست براي ساختن skin ؟ يه چيزي شبيه به themes creator كه ماله sony ericsson هست . اخه بعضي skin ها بعضي جاهاشون مشكل داره مثلا بعضي ها شون فوق العاده ان اما رو صفحه اصلي فقط ساعت دارن و تاريخ و اسم operator ندارن . البته يه نرم افزاري به اسم moto skin هست كه ماله گوشي هاي 176 * 220 هست . من براي V3X ميخواستم
2 - كسي ميدونه تو 64 مگا بايت حافظه داخلي V3X چه جوري ميشه اطلاعات ريخت ؟ با نرم افزار P2K COMANDER فقط ميشه از 10 مگابايت اون استفاده كرد و موقع ريختن فايل هاي حجيم VOLUME SIZE FAILED ERROR ميده
براي اين 2 تا سوالم كسي جوابي نداره ؟
Corvette
12-11-2007, 22:38
دوسته عزیز منظورتون رو متوجه نشدم؟؟ اسمه آنتن !؟ همون اپراتور رومیگین.؟
اما در مورده delivery باید بگم اصلا مسئله ی مهمی نیست. تو شبکه هایه ضعیفی مثله ایران شاید اهمیت
داشته باشه(البته اونم ساده است فعال کردنش) ولی در شبکه هایی با پوشش خوب اصلا نیازی نیست.
حتما sms به مقصد میرسه. البته اضافه میکنم که بهتر بود اینطور نباشه اما بش نمیشه گفت مشکل!
Corvette
12-11-2007, 22:59
تا سوال
1.بله هستش. اما اسکین ها مشکله خاصی نداره در بعضی هاشون هم که میبینی lcd خارجی تعریف نشده
: در محتویاته هر اسکین در تا فایل با پسوده ski میبینی که یکی مربوط به lcd خارجی و دیگری مربوط به داخلی
هست اگر میبینی در یک اسکین یکی از ایتها ناقصه یا وجود نداره میتونی فایله مورده نظر رو از یک اسکینه دیگه
که درش این فایلها تعریف شده برداری و در اسکینه مورده نظر استفاده کنی:12:
2.این حافظه مخصوصه سیستم فایلهاست. و همون طور که مشاهده میکنید پر از فایل هایه مربوط به سیستم
عامله گوشی هستش. در واقع v3x مجهز به128mb حافظه ی داخلی است که از میان 64mb در اختیاره کاربره +
اون 10 تا 12 مگ که برایه اضافه کردنه skin یا عکس.. خالی گذاشته شده.
pedram_sad
12-11-2007, 23:30
دوسته عزیز منظورتون رو متوجه نشدم؟؟ اسمه آنتن !؟ همون اپراتور رومیگین.؟
اما در مورده delivery باید بگم اصلا مسئله ی مهمی نیست. تو شبکه هایه ضعیفی مثله ایران شاید اهمیت
داشته باشه(البته اونم ساده است فعال کردنش) ولی در شبکه هایی با پوشش خوب اصلا نیازی نیست.
حتما sms به مقصد میرسه. البته اضافه میکنم که بهتر بود اینطور نباشه اما بش نمیشه گفت مشکل!
با سلام
منظوزم از اسم انتن همون BTS هست كه در سيم كارت هايي مثل IRANCELL با عوض شدن دكل انتن دهي هر منطقه اسم اون رو مينويسه نه اسم OPERATOR .
كه تو SE و NOKIA به طور خودكار زير اسم OPERATOR اسم اون BTS رو با عوض شدن مينويسه اما تو MOTOROLA با كلي تنظيمات تازه هر انتن رو با يك SMS اعلام ميكنه كه اين واقعا ....:41:
pedram_sad
12-11-2007, 23:40
1.بله هستش. اما اسکین ها مشکله خاصی نداره در بعضی هاشون هم که میبینی lcd خارجی تعریف نشده
: در محتویاته هر اسکین در تا فایل با پسوده ski میبینی که یکی مربوط به lcd خارجی و دیگری مربوط به داخلی
هست اگر میبینی در یک اسکین یکی از ایتها ناقصه یا وجود نداره میتونی فایله مورده نظر رو از یک اسکینه دیگه
که درش این فایلها تعریف شده برداری و در اسکینه مورده نظر استفاده کنی:12:
2.این حافظه مخصوصه سیستم فایلهاست. و همون طور که مشاهده میکنید پر از فایل هایه مربوط به سیستم
عامله گوشی هستش. در واقع v3x مجهز به128mb حافظه ی داخلی است که از میان 64mb در اختیاره کاربره +
اون 10 تا 12 مگ که برایه اضافه کردنه skin یا عکس.. خالی گذاشته شده.
1 - شما گفتين بله هست ولي نگفتين اسم اون نرم افزار چيه ؟
من اصلا با LCD خارجي كاري ندارم . منظور من از تدوين SKIN اينه كه تو بعضي از SKIN ها مثلا نام OPERATOR رو وسط صفحه گذاشتن كه مثلا با اون نرم افزار بشه اوردش گوشه سمت چپ كه بشه مثله مثلا SKIN TECHNO يا بتونيم با اون به SKIN هايي كه تو صفحه اصلي قط ساعت رو نشون ميدن چيز هايي مثل DATE و OPERATOR NAME رو اضافه كنيم مثلا اسكين X3M كه فقط ساعت رو داره . منظورم هم تو همون LCD داخلي هست
2- اين كه گفتين 64 مگا بايت براي استفاده كاربر قرار داده شده منم همينو دارم ميگم كه ميشه از 10 مگا بايت از اين 64 مگابايت استفاده كرد. چون غير از اون 10 مگا بايت كه گفتين براي عكس و اسكين هست از اون 64 تا هم فقط 10 تا شو ميشه استفاده كرد :41:يعني اگه چيزي مثلا با حجمه بالاي 2 مگ بريزي اون اررور رو ميده يعني تو سايت ها بايد براي V3X بنويسن
10 MB INTERNAL MEMORY
به جاي
64 MB INTERNAL MEMORY
:13:
anti_girl
13-11-2007, 13:45
دوست عزيز بايد به شما بگم كه هر برندي يكسري مشكلات داره شما هم خيلي مته به خشخاش نزار
منم اولش از اين كه اسم bts رو نميزاشت كلافه بودم اما حالا ديگه بيخيالش شدم
anti_girl
13-11-2007, 13:52
حرف شما متين ولي من دارم چيزه ديگه اي رو ميگم
من دارم ميگم مشكل DELIVERY و اسم انتن داره كه تو تمام گوشي هاش هست و واقعا ضعف تابلويه و ربطي به قديمي بودن يا جديد بودن نداره تازه MOTO گوشي جديده خاصي نساخته . تمام گوشي هاي جديد اون گوشي هايي بسيار معمولي و ارزون در سطح MIDDLE و براي كاربران معمولي هست كه حول و حوش امكاناتي مثل همون L7 يا V3I ساخته ميشن به غير از يكي 2 مدل كه اونا هم چيزه جديدي ندارن مثل RAZR 2 كه بزرگترين تفاوتش اضافه شدن يك LCD با اندازه 2 اينچ رو EXTERNAL DISPLAY اونه :19:
دوست عزيز من گفتم كه گوشي هاي روز موتو به ايران نمياد شما امكانات e8 roker يا z10 رو بخون ميبيني كه از برند هاي ديگه خيلي بهتره و از نظره امكانات هيچي كم نداره به هر حال v3x مر بوط به سال 2005 ميشه
اينو هم مد نظر بدون كهموتو اون موقع همچين lcd با اين كيفيت رو گوشي گذاشته و از مموري micro sd استفاده كرده كه ما ميبينيم كه برند هاي نوكيا و سوني.... حالا دارن از اين امكانات استفاده ميكنن
Corvette
13-11-2007, 15:50
با سلام
منظوزم از اسم انتن همون BTS هست كه در سيم كارت هايي مثل IRANCELL با عوض شدن دكل انتن دهي هر منطقه اسم اون رو مينويسه نه اسم OPERATOR .
كه تو SE و NOKIA به طور خودكار زير اسم OPERATOR اسم اون BTS رو با عوض شدن مينويسه اما تو MOTOROLA با كلي تنظيمات تازه هر انتن رو با يك SMS اعلام ميكنه كه اين واقعا ....:41:
ok. متوجه شدم عزیز. BTS . ببخشید من با ایران سل کار نکردم! بله درست میگین ..
Corvette
13-11-2007, 16:32
1 - شما گفتين بله هست ولي نگفتين اسم اون نرم افزار چيه ؟
من اصلا با LCD خارجي كاري ندارم . منظور من از تدوين SKIN اينه كه تو بعضي از SKIN ها مثلا نام OPERATOR رو وسط صفحه گذاشتن كه مثلا با اون نرم افزار بشه اوردش گوشه سمت چپ كه بشه مثله مثلا SKIN TECHNO يا بتونيم با اون به SKIN هايي كه تو صفحه اصلي قط ساعت رو نشون ميدن چيز هايي مثل DATE و OPERATOR NAME رو اضافه كنيم مثلا اسكين X3M كه فقط ساعت رو داره . منظورم هم تو همون LCD داخلي هست
2- اين كه گفتين 64 مگا بايت براي استفاده كاربر قرار داده شده منم همينو دارم ميگم كه ميشه از 10 مگا بايت از اين 64 مگابايت استفاده كرد. چون غير از اون 10 مگا بايت كه گفتين براي عكس و اسكين هست از اون 64 تا هم فقط 10 تا شو ميشه استفاده كرد :41:يعني اگه چيزي مثلا با حجمه بالاي 2 مگ بريزي اون اررور رو ميده يعني تو سايت ها بايد براي V3X بنويسن
10 MB INTERNAL MEMORY
به جاي
64 MB INTERNAL MEMORY
:13:
بله متوجه هستم. و اون راهی که من پیشنهاد کردم هم جواب میده عزیز.. هم داخلی هم خارجی برا هر دوش
یه فایله مجزاست که میتونی تو یه اسکینه دیگه ازش استفاده کنی. اما اینم یه نرم افزار که فکر میکنم کارتو را
بندازه و یه سایت که در بخشه اسکینش بازم میتونی نرم افزاره دیگه گیر بیاری..
اشتباه نکن دوسته عزیز اون 10mb جداست از 64mb .. شما خیلی راحت بدونه نیاز به نرم افزاری میتونی ازش
استفاده کنی. مثلا.. وقتی رو دوربین هستی میتونی بری option و swich storage device رو بزنی و phone
memory رو انتخاب کنی تا عکس ها ازین به بعد رویه 64mb حافظه ی داخلیت ذخیره شن. یا رویه فایله مورده
نظرت(مثله یه mp3 ) مسیره option>manage>move>phone رو طی کنی تا فایله مورده نظرت بره رو حافظه
داخلی و در نهایت مسیره main menu>settings>phone status>download locatoin بری و phone رو انتخاب
کنی تا ازین به بعد هر نرم افزاری نصب کنی یا هر فایلی دریافت کنی مثلا با بولوتوث بره به حافظه ی داخلیت:12:
anti_girl
13-11-2007, 21:50
مسعود جان مرسي از توضيحات كاملت واقعا بدون شما تو اين انجمن بايد چيكار كنيم
سلام دوستان
میخواستم بدونم motorola v3x چه جور گوشی ای هستش؟
و اگه مشکلی داره لطف کنید بگید .
آیا در حال حاضر ارزش خریدن داره ؟
اگه ارزش خریدن نداره تو این قیمت چه گوشی ای پیشنهاد میکنید؟
anti_girl
13-11-2007, 23:16
سلام دوستان
میخواستم بدونم motorola v3x چه جور گوشی ای هستش؟
و اگه مشکلی داره لطف کنید بگید .
آیا در حال حاضر ارزش خریدن داره ؟
اگه ارزش خریدن نداره تو این قیمت چه گوشی ای پیشنهاد میکنید؟
سلام
از نظره من موتورولا v3x گوشيه خوببي هست
يكسري مشكلات كوچكي داره كه با تقويت حل ميشه
ارزش خريدن كه داره ولي خوب شما بگيد كه از گوشي چه توقعاتي دارين ؟
از نظره من تو اين رنج قيمت v3x تكه
Corvette
13-11-2007, 23:54
مسعود جان مرسي از توضيحات كاملت واقعا بدون شما تو اين انجمن بايد چيكار كنيم
لطف داری تورج جان. اگر من نباشم میدونم که شما عزیز هستی:46:
Corvette
13-11-2007, 23:56
سلام
از نظره من موتورولا v3x گوشيه خوببي هست
يكسري مشكلات كوچكي داره كه با تقويت حل ميشه
ارزش خريدن كه داره ولي خوب شما بگيد كه از گوشي چه توقعاتي دارين ؟
از نظره من تو اين رنج قيمت v3x تكه
تایید میشه. شما بفرمایید چه انتظاری از گوشیتون دارید؟؟
motofarzad
14-11-2007, 13:41
سلام.گوشي من خرابه و اصلا بالا نمياد.بردم تبريز ..نه فلش و نه تست پوئينت جواب نداد.اگه ميشه يه جاي خوب كه متخصص موتورولا هستش تو تهران معرفي كنيد تا ببرم اونجا.اگه تو علا ئدين بگيد كدوم مغازه.ممنون از لطفتون
انتظارات من از گوشی ایناست:
1)دوربین خوبی داشته باشه(در حد w810)
2)صدای خوب و شفافی داشته باشه (بلندی صداش در حد معمول باشه)
3)تا رم 512 رو راحت ساپورت کنه (کند نشه)
4)کند نباشه و دائم هنگ نکنه
5)عمر باطریش کم نباشه(حداقل تا 3 روز برام کار کنه)
6) برنامه های java رو هم ساپورت کنه(محدودیتی برای اجراشون نداشته باشه)
7)از نظر آنتن دهی هم وضعیت خوبی داشته باشه
حالا v3x انتظارات منو برآورده میکنه یا به فکر گوشی دیگه ای باشم.
در ضمن اگه میشه این مشکلات کوچک رو هم برام بگید.
naser maldini
14-11-2007, 21:17
گوشي اورجينالي كه ميخريد انتظارات شما رو بر آورده نميكنه. مگر اينكه كلي بلا سر گوشيتون دربياريد كه واقعا در اين صورت همه انتظارات شما رو بر آورده خواهد كرد.
anti_girl
14-11-2007, 22:56
گوشي اورجينالي كه ميخريد انتظارات شما رو بر آورده نميكنه. مگر اينكه كلي بلا سر گوشيتون دربياريد كه واقعا در اين صورت همه انتظارات شما رو بر آورده خواهد كرد.
تاييد ميشه:11:
Corvette
14-11-2007, 23:06
انتظارات من از گوشی ایناست:
1)دوربین خوبی داشته باشه(در حد w810)
2)صدای خوب و شفافی داشته باشه (بلندی صداش در حد معمول باشه)
3)تا رم 512 رو راحت ساپورت کنه (کند نشه)
4)کند نباشه و دائم هنگ نکنه
5)عمر باطریش کم نباشه(حداقل تا 3 روز برام کار کنه)
6) برنامه های java رو هم ساپورت کنه(محدودیتی برای اجراشون نداشته باشه)
7)از نظر آنتن دهی هم وضعیت خوبی داشته باشه
حالا v3x انتظارات منو برآورده میکنه یا به فکر گوشی دیگه ای باشم.
در ضمن اگه میشه این مشکلات کوچک رو هم برام بگید.
1.ازین نظر مشکلی نیست.
2.صدا کاملا شفافه و در حد متوسط هم هست. البته خیلی خوب تقویت میشه!
3.ok
4. من همیچین مسئله ای ندارم باش!
5.حداقل 3 روز!!!!! خیلی توقعه زیادیه:18:. 2 روز بیشتر حساب نکن روش.
6.محدودیت داره. اما با کرک حل میشه.
7.هیچ مشکلی نداره.
در کل فکر نمیکنم. همونطور که دوستانه عزیز گفتند اگر کمی تغییر روش بدی میشه گفت .بله!
beckham7
15-11-2007, 01:02
سلام
مسعود جان اجازه میدید من مورد 7 رو یکمی مخالفت کنم نه اینجوری میگم اقا اگه خوزستان زندگی میکنی من مورد 7 رو مخالفم یعنی منظورم اینه اینجا ضعیفه
anti_girl
15-11-2007, 11:11
beckham 7 عزيز تو خوزستان دكل هاي انتن كمه يا اين كه فقط موتو مشكل داره اونجا ؟ در مورده ايرانسل هم اين موضوع صدق ميكنه؟
از اون جایی که عادت ندارم بلایی رو گوشی اورجینالی که میخرم بیارم. یه مقدار روی خرید این گوشی مردد شدم.
حالا به نظر دوستان گرامی تو رنج قیمتی بین 180تا 210 هزار تومن همین v3x رو بگیرم یا به فکر گوشی دیگه ای باشم؟ (با توجه به انتظاراتی که از گوشی گفتم)
ممنون میشم اگه نظراتتون رو بگید.
Corvette
15-11-2007, 17:56
سلام
مسعود جان اجازه میدید من مورد 7 رو یکمی مخالفت کنم نه اینجوری میگم اقا اگه خوزستان زندگی میکنی من مورد 7 رو مخالفم یعنی منظورم اینه اینجا ضعیفه
حرفه شما درسته آقا مجتبی!:20:
anti_girl
15-11-2007, 19:30
از اون جایی که عادت ندارم بلایی رو گوشی اورجینالی که میخرم بیارم. یه مقدار روی خرید این گوشی مردد شدم.
حالا به نظر دوستان گرامی تو رنج قیمتی بین 180تا 210 هزار تومن همین v3x رو بگیرم یا به فکر گوشی دیگه ای باشم؟ (با توجه به انتظاراتی که از گوشی گفتم)
به نظره من v3e ماهه ولي خوب حداقل صداش رو بايد تقويت كرد همين طور فيلم برداري همين بسه :46::27:
pedram_sad
16-11-2007, 01:19
با سلام
3 تا سوال در مورد v3x
1 -من تعداد زيادي بازي JAVA از نوع 3D رو گوشي ريختم كه تمام اونها نصب ميشن و وقتي مي پرسه RUN تاييد ميكنم ولي APLICATION ERROR ميده . انگار كه گوشي قابليت اجراي بازهاي سه بعدي جاوا رو نداره . بازيهايي كه روي W800 و W810 و K510 و حتي K310 از برند SONY ERICCSON تست كردم و اجرا شدن . نمونش بازي RESIDENT EVIL :9:
2-يكي از كاربران با اسم METALLICA تو يكي از فروم هاي همين سايت گفته بود يه باتري ديگه هست براي V3X كه قويتر از اين باتري ORIGINAL خودشه كه هم مدت شارژ بالاتر ميره هم از لق زدن درب پشت گوشي با پر كردن فضاي GAP بين در و باتري جلوگيري ميكنه . كسي شنيده چيزي ؟ چنده اين باتري ؟ اسمش و مدلش چيه ؟
:14:
beckham7
16-11-2007, 01:19
سلام
مایی که V3x گرفتیم به خاطر همین چیزاش دوسش داریم
وقتی خودم صداشو تقویت کنم فیلمبرداریشو و.... چه جوری بگم ادم یه جورایی احساس تعلق خاطر بهش پیدا میکنه
واقعا گوشیه متفاوتیه به نظر من یکی از راههای شناخت افراد نوع گوشی طرفه (ببخشید جای بحث زیاد داره............)
pedram_sad
16-11-2007, 01:28
سلام
مایی که V3x گرفتیم به خاطر همین چیزاش دوسش داریم
وقتی خودم صداشو تقویت کنم فیلمبرداریشو و.... چه جوری بگم ادم یه جورایی احساس تعلق خاطر بهش پیدا میکنه
واقعا گوشیه متفاوتیه به نظر من یکی از راههای شناخت افراد نوع گوشی طرفه (ببخشید جای بحث زیاد داره............)
با حرفات كامل موافقم
:10:
مخصوصا اونجايي كه گفتي جاي بحث زياد داره
من اگه بارها برگردم عقب و حتي اگه بودجه بيشتري داشته باشم بازم اين گوشي رو انتخاب ميكنم
من براي خريد گوشي بيشتر از 3 ماه مفصل روي بيشتر از 30 تا از محبوب ترين گوشيهاي بازار از هر چهار BRAND برتر دنيا يعني
NOKIA
MOTOROLA
SAMSUNG
SONY ERICSSON
تحقيق كردم و با خيليهاش كار كردم ولي بازم Motorola V3X با تمام كاستيهاي جزييش چيزه ديگه ايه !!!:5:
از نظر من بزرگترين مشكلش و كلا مشكل MOTOROLA باتري هاي ضعيفيه كه تو گوشيهاش به كار ميبره:41:
beckham7
16-11-2007, 01:39
خاهش عزیز
من همیشه گفتم هر کسی موتو نمیگیره
واسه باتری هم با اون کیفیت تصویر به نظر من طبیعیه
بازم خیلی بهتره K750 یا مدلهای دیگه سونی اریکسونه که نه کیفیت تصویر دارن نه یه چیز درست وحسابی شش تا Mp3 باهاشون پخش کنی نصف شارژشون میپره
beckham7
16-11-2007, 02:20
حرفه شما درسته آقا مجتبی!:20:
ما کوچیک شماییم:11:
مسعود جان میگم پلیرITUNES شما مشکلی پیدا نکرده فقط همون چند روز اول خوب کار کرد تو گوشی من الان فقط دو ولوم داره یک و هفت پلیرهای دیگه هیچ مشکلی ندارن
beckham7
16-11-2007, 02:24
ببخشششششید
pedram_sad
16-11-2007, 19:51
با سلام
3 تا سوال در مورد v3x
1 -من تعداد زيادي بازي JAVA از نوع 3D رو گوشي ريختم كه تمام اونها نصب ميشن و وقتي مي پرسه RUN تاييد ميكنم ولي APLICATION ERROR ميده . انگار كه گوشي قابليت اجراي بازهاي سه بعدي جاوا رو نداره . بازيهايي كه روي W800 و W810 و K510 و حتي K310 از برند SONY ERICCSON تست كردم و اجرا شدن . نمونش بازي RESIDENT EVIL :9:
2-يكي از كاربران با اسم METALLICA تو يكي از فروم هاي همين سايت گفته بود يه باتري ديگه هست براي V3X كه قويتر از اين باتري ORIGINAL خودشه كه هم مدت شارژ بالاتر ميره هم از لق زدن درب پشت گوشي با پر كردن فضاي GAP بين در و باتري جلوگيري ميكنه . كسي شنيده چيزي ؟ چنده اين باتري ؟ اسمش و مدلش چيه ؟
:14:
كسي جوابي نداره ؟:19:
beckham7
16-11-2007, 23:53
سلام
واسه سوال اول من هم سه بعدی ریختم اجرا نشد ولی فکر نکنم قابلیتشو نداشته باشه چون همون بازی های اورجینال گوشی فکر کنم یکی شون سه بعدی البته اگه اشتباه نکنم
2- اطلاعی ندارم صبر کن دوستان دیگه هم بیان نظر بدن زیاد عجله نکن
anti_girl
17-11-2007, 00:34
در مورد بازي تا اونجا كه من يادمه 3 بعدي نداره پك اورجينال
در مورده باتري هم من اطلاعاتي ندارم
شايد اقا ناصر يا مسعود و......... اطلاعاتي داشته باشن
Corvette
17-11-2007, 02:34
ما کوچیک شماییم:11:
مسعود جان میگم پلیرITUNES شما مشکلی پیدا نکرده فقط همون چند روز اول خوب کار کرد تو گوشی من الان فقط دو ولوم داره یک و هفت پلیرهای دیگه هیچ مشکلی ندارن
بله. مجتبی جان به گفته ی سازنده ی این مانستر پک هم این Itunes درست کار نمی کنه. منم اصلا نیازی بش
ندارم. اضافیه. وکاریم بم نداره...
Corvette
17-11-2007, 02:51
كسي جوابي نداره ؟:19:
ببین دوسته عزیز در مورده این که دقیقا چه بازیرو میگین سه بعدی نمی دونم. ولی این پیغام نشونش اینه که رو
این گوشی اجرا نمیشه... تا اونجایی که میدونم... بازیرم لینک کنی تست میکنم...
2. بله همچین باتری وجود داره. به شکله زیر که میبینی. ولی من تا حالا اورجینالشو ندیدم... با MOTOROKR E6
یکیه..
Corvette
17-11-2007, 02:53
نا مرتب میشد.شرمنده..MOTOROKR E6
anti_girl
17-11-2007, 11:31
مسعود جان ممنون
pedram_sad
17-11-2007, 12:26
ببین دوسته عزیز در مورده این که دقیقا چه بازیرو میگین سه بعدی نمی دونم. ولی این پیغام نشونش اینه که رو
این گوشی اجرا نمیشه... تا اونجایی که میدونم... بازیرم لینک کنی تست میکنم...
2. بله همچین باتری وجود داره. به شکله زیر که میبینی. ولی من تا حالا اورجینالشو ندیدم... با MOTOROKR E6
یکیه..
با سلام و تشكر
1 - منظورم اون دسته بازيهاي JAVA هستش كه حتي رو گوشي هاي تابلو و ضعيفي مثل W810 و K510 و حتي اون K310 اجرا ميشه . بازيه هاي سه بعدي مثل همين RESIDENT EVIL يا FIFA يا همون 3D RALLY كه تو گوشي هاي NOKIA 6280 هست كه JAVA هستن . اگه اين گوشي نتونه اينا رو اجرا كنه واقعا ديگه .....:27:
2 - مرسي . درسته همين باتريه . BC70 . قيمت اين باتري ---- ؟ به V3X ميخوره ؟ يعني مشكلي به وجود نمياد ؟ چون اگه قرار بود اينجوري باشه موتورولا V3X رو با اين باتري ميداد بازار . راستي اگه اين باتري رو بگيرم اين باتري خودش تكليفش چي ميشه ؟ ردش كنم يعني ؟ كسي از اين باتري رو V3X امتحان كرده ؟ :20:
Corvette
17-11-2007, 14:39
با سلام و تشكر
1 - منظورم اون دسته بازيهاي JAVA هستش كه حتي رو گوشي هاي تابلو و ضعيفي مثل W810 و K510 و حتي اون K310 اجرا ميشه . بازيه هاي سه بعدي مثل همين RESIDENT EVIL يا FIFA يا همون 3D RALLY كه تو گوشي هاي NOKIA 6280 هست كه JAVA هستن . اگه اين گوشي نتونه اينا رو اجرا كنه واقعا ديگه .....:27:
2 - مرسي . درسته همين باتريه . BC70 . قيمت اين باتري ---- ؟ به V3X ميخوره ؟ يعني مشكلي به وجود نمياد ؟ چون اگه قرار بود اينجوري باشه موتورولا V3X رو با اين باتري ميداد بازار . راستي اگه اين باتري رو بگيرم اين باتري خودش تكليفش چي ميشه ؟ ردش كنم يعني ؟ كسي از اين باتري رو V3X امتحان كرده ؟ :20:
خاهش عزیزان. خب همون طور گفتم بازی رو بزار تا تست کنم !!
2.بله به v3x میخوره.یه بار شنیدم یکی استفاده کرده.. به هر حال هر آپشنی رو گوشی میزاره شرکته تولید
کننده.. به خاطره یک سری از فاکتور ها مثله قیمتو.... همونطور که گفتم تا به حال ندیدم. امروزم دارم میرم
علاعدین.. بازم نگاه میکنم. اگر دیدم خبرشو میدم.:12:
arash269
17-11-2007, 21:05
مشکل با
info serve v3i
beckham7
17-11-2007, 23:11
بله. مجتبی جان به گفته ی سازنده ی این مانستر پک هم این Itunes درست کار نمی کنه. منم اصلا نیازی بش
ندارم. اضافیه. وکاریم بم نداره...
سلام
مرسی مسعود جان درسته زیاد لازم نیست
anti_girl
17-11-2007, 23:15
منم با اين itunes مشكل دارم هر كاري هم كردم كه از دستش خلاص بشم نشد
anti_girl
17-11-2007, 23:15
مشکل با
info serve v3i
دوست عزيز بيشتر توضيح بدين چه مشكلي دارين؟
golmohammadi
21-11-2007, 22:20
سلام دوستان
در گوشي موتورولا v3i وقتي آهنگ داره پخش ميشه موقع بسته شدن درب آهنگ قطع ميشه دليل چيه ؟
با كدوم ترفند ميشه اين مشكل را رفع كرد ؟
در ضمن برنامه هاي مناسب برا اين گوشي كجا هستند ؟
حداقل مديا پلير يا چيزهاي ديگه
anti_girl
22-11-2007, 14:09
اين كه هنگام بستن درب گوشي اهنگش قطع ميشه بايد از پلير باشه
golmohammadi
22-11-2007, 23:35
اين كه هنگام بستن درب گوشي اهنگش قطع ميشه بايد از پلير باشه
خوب چيكارش كنم ؟
anti_girl
23-11-2007, 00:06
باید یه پلیر روش نصب کنی متاسفانه الان لینکشو ندارم ولی واسط میزارم
k1_rostamy
23-11-2007, 13:50
سلام
آقا من گوشی رو گرفتم و آوردم خونه ولی صفحه کلیدش کار نمی کرد...در ضمن با فایل
orange درست کردند وقتی گوشی رو روشن می کردم تا منوی میانبرش(مثل منوی start )
کامپیوتر بیاد بالا گوشی کار می کرد ولی تا این منو بالا میممد قاتی می کرد...
دادم دوباره درستش کنن و طرف گفت که با فایل wodafon درستش می کنیم...می خواستم بدونم
که اگر تو علائدین جایی هست ممعرفی کنید.....کمک..کمک...کمک...کمک..ک ک
k1_rostamy
23-11-2007, 13:51
سلام
دادم دوباره درستش کنن و طرف گفت که با فایل wodafon درستش می کنیم...می خواستم بدونم
که اگر تو علائدین جایی هست ممعرفی کنید.....کمک..کمک...کمک...کمک..ک کخ
k1_rostamy
23-11-2007, 13:57
سلام
که اگر تو علائدین جایی هست ممعرفی کنید.....کمک..کمک...کمک...کمک..ک ک
:19::41::10::18:
somaye19
23-11-2007, 20:25
سلام دوستان ، من یه v3x دارم یه برنامه می خواستم که وقتی با بلوتوث متن فرستاده می شه هم گوشی قبول کنه و هم اونه به خونه.با تشکر
کسی اینجا نیست به ما یه کمک کنه:41::41::41::41::19::19:
anti_girl
23-11-2007, 23:12
somaye19 عزيز با اين نرم افزار ميشه وايه بقيه برند ها بفرستي و اونها ميتونن مشاهده كنن متن ارسال شده شما رو ولي در مورد دريافت من امتحان نكردم
[
اينم يكي ديگه
k1_rostamy
24-11-2007, 01:38
سلام
که اگر تو علائدین جایی هست ممعرفی کنید.....کمک..کمک...کمک...کمک..ک ?ک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
mastaneeh
24-11-2007, 22:03
سلام قول دادید یه مدیا پلیر بذارین من وقتی گوشیمو میبندم دیگه آهنگ پخش نمیکنه ضمنا روش نصب اونو هم بگین ممنون .
golmohammadi
24-11-2007, 23:58
سلام قول دادید یه مدیا پلیر بذارین من وقتی گوشیمو میبندم دیگه آهنگ پخش نمیکنه ضمنا روش نصب اونو هم بگین ممنون .
منم دنبال همون چيزي هستم كه مستانه هست
البته پليرهاي مختلفي دارم ولي v3i باز نميكنه و يا خيلي كند باز ميشه
ممنون منتظريم
k1_rostamy
25-11-2007, 12:06
:19:سلام
آقا ممنون که جواب می دین.....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
الان soft key right هم ندارم و فقط دکمه های قرمز و6وsoft key left [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
و دکمه انتخاب وسط و حالا اگر من بخوام باز کنم با چه پیچ گوشتیی؟
و آیا ممکنه که از سخت افزار یا نرم افزار؟
منتظرم....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
k1_rostamy
25-11-2007, 13:29
سلام...کمک کنید..یه منستر پک خوب برام بزارید.
R252211LD_U_85_9B_COR :firmware
flex: USRAZRV3XCZHUSKRTR25221007
k1_rostamy
25-11-2007, 13:31
imei: 35739000859285
منتظرم ها...
anti_girl
25-11-2007, 22:35
imei: 35739000859285
منتظرم ها...
ورژن بوت لودر رو بگو تا كمكت كنم
دكمه هاي #* رو نگاه دار و روشن كن ورژن بوت لودر رو بخون و بگو تا كمكت كنم
k1_rostamy
25-11-2007, 22:57
سلام:19:
من همین الان کانکت شدم....ورژن بوت لودر من 1و7و6و0
صفحه کلید گوشی من از کار افتاده الان soft key right هم ندارم و فقط دکمه های قرمز و6وsoft key left [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
و دکمه انتخاب وسط و حالا اگر من بخوام باز کنم با چه پیچ گوشتیی؟
و آیا ممکنه که از سخت افزار یا نرم افزار؟
تو بوت لودر هم نمی ره..!!!!؟؟؟:18::18::19:
somaye19
26-11-2007, 13:22
somaye19 عزيز با اين نرم افزار ميشه وايه بقيه برند ها بفرستي و اونها ميتونن مشاهده كنن متن ارسال شده شما رو ولي در مورد دريافت من امتحان نكردم
[
اينم يكي ديگه
دستتون درد نکنه ممنون که جواب دادید .:10::31::31::31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.