ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Your Requirements

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6

seymour
26-01-2009, 20:19
دستت درد نکنه ... راستی اصطلاح به انگلیسی چی میشه ؟!

"idiom"
I think thats right .... but let masters answer to u
:41:

Yeah , he said it's true , and also he asked me not to continue asking these questions in his topic ( hese questions must be asked in translation topic ) , How About "Expression" ?! is it also true
both of them could be correct according to situation ... idiom is more ironic and cannot be understood from the individual meanings of its elements ... expression could be any particular phrase ... so :
all idioms are expressions , but not all expressions are idioms

and - yes ; there are better topics to continue these kinda subjects

C. Breezy
27-01-2009, 19:00
both of them could be correct according to situation ... idiom is more ironic and cannot be understood from the individual meanings of its elements ... expression could be any particular phrase ... so :
all idioms are expressions , but not all expressions are idioms

and - yes ; there are better topics to continue these kinda subjects Thanks for those information . So what's this topic exactly for ?what's requirements

seymour
28-01-2009, 14:08
check the first post... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

C. Breezy
28-01-2009, 14:33
check the first post... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Heeeeeeeeeeee!!:31:

مهرداد خورسند
01-02-2009, 09:30
سلام دوستان،
من يه كتاب تمرين برای Grammar Practice for Elementary ميخواستم كه در همين حد و اندازه باشه.
مرسی.

C. Breezy
01-02-2009, 13:18
سلام دوستان،
من يه كتاب تمرين برای grammar practice for elementary ميخواستم كه در همين حد و اندازه باشه.
مرسی.
منظورت اینه که گرامر های ابتدایی و خیلی متداول رو یاد بده ؟!

sepid12ir
01-02-2009, 13:50
دوست عزیز باید تو تاپیک مربطو به خودش درخواست میکردی:
اینجا چند تا کتاب برای دانلود براتون گزاشتم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

jedivssith
08-02-2009, 00:33
Hi

I need a lot of test about " Who subject and Who Object and Wh questions to do, because I weak at these questions,. and I also answers key to check it. do you know websites or ebook for download which has includes " wh questions" or no?

I,m waiting

Thank you very much

SCYTHE
08-02-2009, 00:52
Hi

I need a lot of test about " Who subject and Who Object and Wh questions to do, because I weak at these questions,. and I also answers key to check it. do you know websites or ebook for download which has includes " wh questions" or no?

I,m waiting

Thank you very much

Is this what you want?

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدIf so, search with the keywords of "who, whom, ..."
HTH

احمد ترابی
18-02-2009, 21:41
تو میتونی از pictiur dictionari .chater box.entertaintmentاستفاده کنی

C. Breezy
18-02-2009, 22:10
تو میتونی از pictiur dictionari .chater box.entertaintmentاستفاده کنی

Picture dictionary . Chatter box . Entertainment
i think it's better now :31:
are they books ?

Snowdrop
19-02-2009, 12:07
سلام دوستان

من می خوام برم برزیل و برای همین هم به یه معلم خصوصی زبان پرتغالی احتیاج دارم.
کسی می تونه من رو راهنمایی کنه؟ یا اینکه به من معرفی کنه؟

pro_translator
19-02-2009, 18:39
خصوصي رو من جايي سراغ ندارم ولي مگه موسسه هاي كيش مهر و آكادمي علوم ايران و علامه قطب راوندي زبان پرتغالي ندارن؟ سايت گريف لاين هم يه سري بزن...

Snowdrop
19-02-2009, 18:45
خصوصي رو من جايي سراغ ندارم ولي مگه موسسه هاي كيش مهر و آكادمي علوم ايران و علامه قطب راوندي زبان پرتغالي ندارن؟ سايت گريف لاين هم يه سري بزن...

من نمی دونم. چون من عجله دارم حتماًً باید معلم خصوصی دارم. ممنون

Reza82N
20-02-2009, 21:46
با سلام اين عكس كتابيه كه مي خوام
تافل هستش
شرمنده كيفيت عكس يه مقدار پايينه آخه با موبايل عكس گرفتم

كسي مي تونه راهنمايي كنه از كجا ميشه پيداش كرد؟
خود كتاب رو مي خوام نه اينكه به صورت الكترونيكي باشه.
ممنون.

seymour
21-02-2009, 20:47
روبروی دانشگاه تهران رو چک کردی ؟ ... بخصوص اون بازارچه کتاب روبروی سینما بهمن که دوتا مغازه کنار هم داره در زمینه زبان و اینا ... همین عکس رو ببر به اونا هم نشون بده !

Reza82N
24-02-2009, 01:05
از حسن توجه شما ممنونم ولي من تهران نيستم.متاسفانه. شهرستانم و نزديك ترين دسترسيم به مشهده.
گفتم اينجا مطرح كنم شايد كسي بتونه گير بياره و يه جوري بهم برسونه

Benygh
05-03-2009, 13:39
hello again ...
can anyone translate this one too ?!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

seymour
05-03-2009, 21:32
hello again ...
can anyone translate this one too ?!

چه سرگرم کننده بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... من رفتم از طریق symbol های برنامه word ، خط سیریلیک رو برداشتم و این کاراکترها رو توش تایپ کردم ، بعد از طریق یه مترجم روسی به انگلیسی (rustran.com) تبدیلش کردم ... شد این :

URGENTLY THE WORKER IS REQUIRED

اینم متن روسی اش بود که تایپ کردم :(نمی دونم توی browser شما درست نشون میده یا نه)

СРОЧНО
ТРЕБУЕТСЯ
РАБОТНИК

Benygh
06-03-2009, 12:08
ممنونم ...
دقیقا به داستان میخوره جمله ی بدست آمده ...

salsabil
07-03-2009, 15:08
با سلام خدمت دوستان
من دنبال کتابی برای آموزش به زبان لاتینم.
اگر دوستان کتابی در این مورد سراغ دارند که برای دانلود آزاد باشه لطفا معرفی کنند
ممنون میشم اگه زودتر جوابم رو بدید

seymour
07-03-2009, 23:00
یه سری کتاب : (26 مگ)

محمد88
08-03-2009, 17:11
are they books ?
.I know Picture dictionary
.and I think you can find it easily on the internet
.but it is used by children more than professionals

SCYTHE
09-03-2009, 01:32
Also, u can use this site to type in Russian

mr2najaf
17-03-2009, 15:25
آموزش خصوصی زبان ایتالیایی در اصفهان ونجف اباد09359698819

mr2najaf
17-03-2009, 15:27
باسلام خدمت دوستان ترک زبان ..بنده مسلط به انگلیسی وایتالیایی هستم و بشدت نیاز به آموزش زبان ترکی آذری دارم ودرحال حاضر هیچ منبعی دردسترس ندارم..دوستان آذری زبان کمکم کنند

Akbari694
06-04-2009, 16:44
سلام
من شنیده ام که listeningهای کانون درز کرده اند.
منظورم listeningهای پایان هر درسه. اتفاقا توی یک وبلاگ هم دیدم اما خریدنی بودند.

اگر کسی سراغ داره لطفا Listeningهای intermediate2 را برام این جا بذاره.
اگر ترم های بعدیش را هم بذاره دیگه چه بهتر.

متشکرم

seymour
06-04-2009, 19:17
منظور چیه ؟ ... من متوجه نشدم ، اما کنجکاو شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. یعنی مثلاً listening های مربوط به آزمون پایان ترم لو رفته ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Akbari694
07-04-2009, 14:01
M.S.P 12:
نه، اشتباه می کنید.
من باخبر شده بودم که یکی از دانش آموزان داره. البته دیگه ندیدمش ازش بگیرم.
باور نمیکنید این جا نگاهی بیندارید:

حالا چرا به درد نمی خوره؟! این جوری لیسنینگ ها رو خیلی راحت میتونه جواب بدی(البته برای بعضی معلم ها به درد می خوره که خیلی گیر میدن.)

seymour:
لیسنینگ های توی درس نه امتحان نهایی.

ph4r4m4r2
07-04-2009, 17:24
howdy
i have a book about (reading skiils) but
i don't know its name
on the top of its page written
(reading skiils for reading)ok
can anyone tell me its name?hoom
thx a lot

گیسو
07-04-2009, 19:00
ولی تا اونجا که من یادم میاد خود استاد میخوند. البته اول روی تخته دو تا صورت دختر و پسر میکشید بعد میخوند.
تازه مگه listening چند نمره داره؟ به دردسرش نمی ارزه

seymour
07-04-2009, 20:23
a little more info would be helpful ...

reading skills for reading ? ... that's the exact title ? .. doesn't make too much sense to me ...

I assume there's no cover .. name of the auther ... ?

Mitamo
08-04-2009, 04:18
چند تا مقاله و مطلب میخوام در مورد یادگیری idiom از روی عکس. یا بهتر بگم: تاثیر عکس و تصویر بر روی یادگیری idiom

کمی هم عجله دارم. کسی هست بتونه امروز کمکم کنه؟

Akbari694
08-04-2009, 13:38
ولی تا اونجا که من یادم میاد خود استاد میخوند. البته اول روی تخته دو تا صورت دختر و پسر میکشید بعد میخوند.
تازه مگه listening چند نمره داره؟ به دردسرش نمی ارزه

یا این که خیلی وقت پیش این جوری بوده یا این که شما تو حساب فاینال هستید. من که گفتم لیسنینگ های درس ها را می خوام.
از اون گذشته اگر Listening فاینال هم بود خوب بود. چون 20 نمره ی فاینال از این قسمته. پس اگر کسی لیسنینگ فاینال را هم بذاره خیلی خوب میشه.

چه دردسری؟ حداقل برای من دردسری نیست.

گیسو
08-04-2009, 15:14
یا این که خیلی وقت پیش این جوری بوده یا این که شما تو حساب فاینال هستید. من که گفتم لیسنینگ های درس ها را می خوام.
از اون گذشته اگر listening فاینال هم بود خوب بود. چون 20 نمره ی فاینال از این قسمته. پس اگر کسی لیسنینگ فاینال را هم بذاره خیلی خوب میشه.

چه دردسری؟ حداقل برای من دردسری نیست.

این هم حرفیه واسه خودش ولی جدا میری کانون که فقط نمره بگیری یا زبان یادبگیری؟ وقتو هزینه ای که میزاری ارزش داره به نظر من حقیر یادگیری مهمتر از نمره است شما اینطور فکر نمیکنی؟ :46:
ولی اگه پیدا کردم خوشحال میشم کمکی کنم. :20:

Untouchable
09-04-2009, 13:50
بحث نمره نیست

میتونی تو خونه گوش کنی تا تو کلاس بتونی بهتر جواب بدی

اگه کسی داره لطف کنه

Akbari694
09-04-2009, 15:54
این هم حرفیه واسه خودش ولی جدا میری کانون که فقط نمره بگیری یا زبان یادبگیری؟ وقتو هزینه ای که میزاری ارزش داره به نظر من حقیر یادگیری مهمتر از نمره است شما اینطور فکر نمیکنی؟ :46:
ولی اگه پیدا کردم خوشحال میشم کمکی کنم. :20:
مطمئن باشید دنبال یادگیریش هم هستم. وگرنه همه ی ترم ها به جز دوتا را تاپ نمیشدم. وبلاگ انگلیسی من هم حاکی از همین مساله(=علاقه به یادگیری) هست.

Top Notch
09-04-2009, 16:32
بحث نمره نیست

میتونی تو خونه گوش کنی تا تو کلاس بتونی بهتر جواب بدی

اگه کسی داره لطف کنه

خب وقتي بري يه مصاحبه يا يه فيلم نگاه كني يا يه كم بالاتر تافل يا ايلتس رو امتحان داري چي؟قبلا تو خونه گوش مي دي؟اگه قرار بود اين فايلها به شما كمك كنه حتما در اختيارتون قرار مي گرفت.بدن خودتون رو به اين روش عادت نديد.

گیسو
09-04-2009, 20:10
خب وقتي بري يه مصاحبه يا يه فيلم نگاه كني يا يه كم بالاتر تافل يا ايلتس رو امتحان داري چي؟قبلا تو خونه گوش مي دي؟اگه قرار بود اين فايلها به شما كمك كنه حتما در اختيارتون قرار مي گرفت.بدن خودتون رو به اين روش عادت نديد.

من هم کاملا با شما موافقم حرف کلی من هم همین بود. :46:

smallfrank
14-04-2009, 12:10
سلام
میشه خواهش کنم خلاصه داستان کوتاه sky Jack رو برام بزارید.
ممنون.:40::20:

Naser_helboy
18-04-2009, 13:58
can you help me for writing an essay? 3 line
i can not write anything

tnx

vahid0801
18-04-2009, 14:52
can you help me for writing an essay? 3 line
i can not write anything

Yo!I didnt get what you mean.please explain more.what essay are ya goin to write about??

vahid0801
18-04-2009, 15:01
Oh man I got you.

you can talk about the balances between'em.
for example,about the upwords.what would happen if we reduce the number of old cars and and how much does it cost for haveing nice and clear weather and even breakin bad habits.

احمد ترابی
19-04-2009, 21:17
I thing its TACTICS FOR LISTENIG
IS IT RIGHT?

bluesky_hk
20-04-2009, 14:51
:sad::41:سلام دوستان.من خیلی دنبال ترجمه این داستان گشتم(young goodman brown) ولی هیچ جا پیدا نکردم.فیلمشم نبود.اگه کسی آدرسی داره لطف کنه برام بذاره.خیلی لنگشم.فردا باید به استادم تحویل بدم.مرسی :41::42::41::41::41::41::41::41::41:

brain
20-04-2009, 23:35
سلام دوست عزیز !
اگه میتونی داستانش رو به صورت انگلیسی قرار بده تا با کمک دوستان برات ترجمه کنیم !
:11:

samdeath
21-04-2009, 23:04
سلام به همه دوستان
نمیدونم اینجا محل مناسبی برای مطرح کردن این سوال هست یا نه، چون جای بهتری در فروم پیدا نکردم.
من میخواهم که زبان اسپانیایی رو یاد بگیرم
دوستان چه پیشنهادی برای شروع دارند؟
اول از کتاب و سی دی های خودآموز استفاده کنم یا به کلاس بروم؟
لطفآ در هر صورت، کتاب و یا سی دی و یا آموزشگاه خوبی رو اگر میشناسید معرفی کنید.
ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید من رو هم راهنمایی کنید.

zoohal
24-04-2009, 12:18
سلام دوست عزیز شما می توانید از بسته نرم افزاری Learn to speak spanish استفاده کنید که به جرات می توان گفت یکی از قوی ترین ابزار برای آموزش زبان اسپانیایی می باشد.
این بسته شامل 4 سی دی و قابل اجرا در کامپیوتر می باشد.

SCYTHE
26-04-2009, 23:08

mardazad
27-04-2009, 10:52
سلام
اگر از کاربران عزيز کسي دسترسي به ترجمه کتاب an introduction to database systems دارد لطفاً يه حالي هم به ما بده خداييش خيلي گيرم مهم نيست چقدرش باشه مش يا قسمتي از کتاب راستي يادم رفت بگم نوشته c.j.date است
ممنون :11:

intellectual2009
28-04-2009, 07:55
با سلام

یک E-mail می خواستم که بین دو تا آدم مشهور یا دو تا شرکت مشهور رد و بدل شده باشه با محتوای جالب

البته تمام قواعد رو هم رعایت کرده باشه

با تشکر

hitchhike
03-05-2009, 14:43
hi
Please let me know your comments about speaking books for basic and intermediate leves

masoudtr
04-05-2009, 12:28
سلام من متن ورد این را Brain Diseases که مال voa special english development است میخوام

A r c h i
04-05-2009, 23:31
سلام من متن ورد این را Brain Diseases که مال voa special english development است میخوام

Hi

can you give us the link??l

hiva_59
04-05-2009, 23:44
با سلام
من دنبال کتابی میگردم که جنبه تمرینی برای کتاب 504 واژه داشته باشه
به این صورت که مثلا شامل تعدادی داستان و یا متن کوتاه باشه که در اونها از کلمات کتاب 504 واژ استفاده شده باشه و هم سطح این کتاب باشه
لطفاً اگه کسی همچین کتابی رو میشناسه اسم اونو برای من بنویسه
با تشکر

masoudtr
05-05-2009, 08:11
Hi

can you give us the link??l

tank you for your consideration
here you are
i uploaded it

1700
05-05-2009, 15:37
سلام من یک خبر حداقل 5 دقیقه ای که text و voice خبر با هم موجود باشند را می خواهم بهتر است درسال2009 باشد اگر ممکن است برای پیدا کردن این خبر کمکم کنید.

pershianix
05-05-2009, 16:32
بهترین و عالی ترین سایت واسه خبرهای روز که اتفاقا واسه آموزش زبان انگلیسی هم ایجاد شده بخش in the news از سایت voa.com و بخش specialEnglish هست که متاسفانه متاسفانه بیخود و بیجهت ----- شده. بهتره با یه --- بری به این سایت و خودت ببینی. من که واسه اخبار، بهتر از این سایت سراغ ندارم.

A r c h i
05-05-2009, 21:10
tank you for your consideration
here you are
i uploaded it

Hi,
I transcribed the audio file. Hope it's useful.

National committee of doctors says that the number of cases of brain diseases in developing countries is rising. The doctors were reporting the information for the United States national academy of sciences. They say that brain diseases affect at least 250 million people in the developing world. These diseases include strokes, epilepsy and mental sicknesses such as schizophrenia and depression. They also include abnormal development of the nervous system which cause mental slowness and cerebral palsy. Richard Johnson of John Hopkins University, in Baltimore Maryland, was one of the leaders of the committee. He says poor countries usually do not have the resources to deal with brain diseases. This is because most developing countries are already struggling with food problems the spread of infectious diseases and child health issues. Syrinaveta Merthi also served on the committee. She works for the national institute of mental health and neuro-sciences in India. She criticized the lack of international interest in Brain diseases. For example, Dr. Merthi says 50 percent of all countries have no policies about Brain diseases. In addition, she says health care centers in 40 percent of the world’s countries do not offer common drugs to treat Brain diseases. Dr, Merthi says there are 2 reasons for this. One is a lack of money. The other is a lack of human resources. For example, a recent study shows most developing countries do not have enough doctors who treat mental sicknesses. Another barrier to action against Brain diseases is the unfair way in which the public acts toward victims. Many victims of Brain diseases are treated poorly. The committee says there are effective and low cost medical treatments for these diseases. Yet, these treatments are not often provided in developing countries. The committee says more treatments should be offered to poor countries. It says health care systems in developing countries should provide mental health services for their people. The committee says effort should be made to increase public understanding of brain diseases. The committee says national research programs should be established to study brain diseases. This VOA special English developing report was written by Jill Moss and this is Bill White.

Master_of_Rock
07-05-2009, 02:54
با تشکر از تمامی دوستان عزیز
کسی هست که یه لینک دانلود از سری کتابهای Readers Storybook
داشته باشه ؟

من که خیلی گشتم ولی موفق نشدم چیزی پیدا کنم :41:

s.valentine
11-05-2009, 09:28
من یه مقاله در مورد زندگی یکی از شعرای بزرگ یا یه فیلم برای لکچر میخواستم
خودم یه چیزایی پیدا کردم ولی جالب نبود
ممنون میشم اگه کسی چیز جالبی داره معرفی کنه

jims band
12-05-2009, 13:50
سلام.کسی سؤالات final کانون زبان ایران رو داره ؟ ترمش فرق نمیکنه .
:31::31::31::31::31::31::10::10::10::10::10::10::1 0::19::19::19::19:

jamy_khoshtip
18-05-2009, 15:32
IN THE NAME OF GOD

سلام . من به دنبال یک متن انگلیسی به همراه ترجمه فارسی آن هستم .

موضوع این تحقیق من خبری است . هر خبری ( جدید ) باشد مناسب کار من است .

حدودا هم 1 صفحه A4 باشد .

من منتظر شما هستم . کمک کنید .

ممنونم. :40::40::40::40::40::40::40::40::40:

JEFF_HARDY
18-05-2009, 16:52
کاش شما خبری که لازم دارید رو اتتخاب کنید تو قسمت ترجمه بزارید تا اگه کسی رسید ترجمه کنه شما هم به هدفتون برسید]
ما که نمی دونیم چه چیزی مطلوب شما هست

SCYTHE
18-05-2009, 18:04
سلام . من به دنبال یک متن انگلیسی به همراه ترجمه فارسی آن هستم .

موضوع این تحقیق من خبری است . هر خبری ( جدید ) باشد مناسب کار من است .

حدودا هم 1 صفحه A4 باشد .

من منتظر شما هستم . کمک کنید .

ممنونم. :40::40::40::40::40::40::40::40::40:

jamy_khoshtip
20-05-2009, 08:02
سلام . من در هر موردی باشد . فقط اخبار برای 1 هفته پیش یا چند روز پیش باشد .

در وبلاگ بالا اخبارش برای 1 ماه پیش است .

ممنون می شوم به من کمک کنید .

گیسو
21-05-2009, 16:57
BBCNEWS

Minister… Ted…Gas exporting countries including; Russia, Iran, Libya and Venezuela…in Moscow discuss political...It understood be gathering could if technical and electrical…became lead to the creation of organization similar to OPEC….
Russia has baste reserve natural gas which is long with huge…to the Russia economy as the global size in a global predict…Russia hops to increase…in the energy market. The Russia government wants gas…working relationship in future…some observe of adapt to gas OPEC, but there is concern among number of vesting country that depend on natural gas but this…to control prices.
There are technical differences in the oil and gas market which would make creation of exact OPEC difficult for now at least. Russia has…to national community that the main idea of would be organization is to exchange use to talk about future cost and gas production on the affect of the oil prices, somehow so producing…head of gas companies and so Russia and other big gas plays would be making sure that interest of protected…BBCNEWS
…meeting in Moscow it is interesting this is coming now a head of gas supply they worry of gas supply in New Year.
Yes, absolute means, it is right the interest. It is the bigger than Moscow something more than 20 minuets...but neither to say January of this spot going to Russia price of gas and it is expected…happen again like to contract…Russia has to renew gas…which is the biggest gas supply in Russia has contract with you cream oil fighting the price, you cream all his…held…and rest June and we solve problem with a supply…rest of Europe and this is always…worries to the European reigns of…other source of energy and every things else so we keeping it really consider of today Moscow…in negotiation in January so…in 20 minutes but also we mentioned before I go but we looking at made of…as well revolution continue to…from scandal surrounding the US money manager investigators try to get a more accrued picture of how much money invested lost the degree on a play form which they can detail how much they lost…paid at least one big investor David…explicit...about a risk involved so we look at the detail also we are looking…getting…in the three month of the end of September the economy shrank by…in a row.
The economy has contrast in the gorgeous place as you can see that from the pictures but unfortunately it is facing very difficult economic times so…and a lot more involved this is report as very…in twenty minutes…
…many thanks for wait to see you.
Now Russia is to give…forces more weapons for next three years…nuclear officials in Moscow reported Russia was spent…forty billion dollars of military weapons in…combat…,helicopters, tanks, …missiles.
UN Security Council has paused to revolutions design to prevent foreign government companies are individuals seeking any compensation of damage caused by government of Saddam Hussein create with an occupied and…run the troops in 1990…expected to transform substantial liberations.
The France President Nicola Sarkozi says Brazil shouldn’t have… and international…UN Security Council…January between Brazil and European Union.

وزیر...تد...کشورهای صادر کننده نفت شامل: روسیه، ایران، لیبی و ونزوئلا...در مسکو...سیاسی بحث و گفتگو کردند. دریافتند که این گردهمایی درصورت...فنی و سیاسی به تشکیل سازمانی مشابه اوپک منجرشود...بی بی سی...گزارش میدهد.

روسیه اقدام به ذخیره گاز طبیعی کرده است که...طولانی و بزرگی برای اقتصاد روسیه بعنوان وسعتی جهانی درپیش بینی جهانی...روسیه امیدوار است...در بازارعرضه انرژی افزایش دهد.

دولت روسیه قصد دارد فعالیتهای در رابطه با...گاز را در آینده...برخی ملاحظات را درمورد گاز را با سازمان اوپک تنظیم کنند، ولی نگرانی هایی در میان تعدادی از کشورهای...وجود دارد که این به کنترل قیمت گاز طبیعی بستگی دارد.

تفاوتی اختصاصی در بازار فروش نفت و گاز وجود دارد که حداقل درحال حاضرسبب ایجاد اوپک برای همین تفاوت شده است. روسیه دارای کمیته ای ملی...که هدف اصلی آن صحبت در مورد تغییر قیمت آینده ی گاز و دیگر محصولات آن است که بر روی قیمت نفت تاثیر خواهد گذاشت.

هرجورهست تولیدات...رئیس کارخانجات گازو...روسیه و دیگر...بزرگ گاز اطمینان دارند که منفعت محافظت از...اخباربی بی سی

نشست انجام شده در مسکو...قابل توجه بود. رئیس ذخیره گاز، نگران وضیعت ذخیره گاز در سال جدید خواهد بود.

بله، کاملا همین طوراست. حق دارند زیرا این موضوعی مهم است. مسئله ای مهمترازمسکو است که چیزی حدود 20 دقیقه...ولی نمیتوانیم بگوئیم که این زمان مختصردرماه ژانویه این قیمت نفت روسیه ادامه داشته باشد... انتظار میرود...مجدد اتفاق بیافتد. روسیه بدنبال منابع جدید گازاست...که بزرگترین منبع تامین گازروسیه میباشد که با وجود جنگی که برسر بهای نفت است، قرارداد بسته است. شما تمام...هایش را جدا کرده اید...درباقیمانده از ماه جون ما مشکل ذخیره گاز را حل کردیم...دیگر اروپائیان و این همیشه هست...نگرانی اروپائیان از...دیگر منابع انرژی و هر چیز دیگری را تا به امروزمسکو مورد ملاحظه و توجه قرار داده ایم...درگفتگویی که ماه ژانويه...20 دقیقه... ولی همانطور که ما قبلا اشاره( ذکر) کردیم،دیدیم که...همانطور که این حرکت انقلابی خوب...از شایعاتی که حول مدیریت مالی ایالات متحده قرار دارد، ماموران بررسی سعی کردند تا بتوانند تصویری ازجزئیات مقدار پولی که در سرمایه گذاری از دست داده اند، تهیه کنند...یکی از ماموران بازرسی دیوید...درمورد ریسک (خطر) که ما جزئیات آن را مورد ملاحظه قرار دادیم،تصریح کرد....در سه ماه آخراز ماه سپتامبراقتصاد رکود یافته...در سطح...

همانطور که در تصویر مشاهده میکنید اقتصاد با مناظر زیبا در تضاد قرار گرفته است ولی متاسفانه با زمان اقتصادی سختی روبرو است، بنابراین...و درگیریهای بیشتری گزارش شده است...در20 دقیقه...

...با سپاس فراوان ازصبرشما برای با شما بودن ( دیدنتان).

روسیه اکنون...داده است...تجدید قوا و جنگ افزار برا ی سه سال آینده...مقامات هسته ای در مسکو گزارش دادند، روسیه...بیش از چهل میلیون دلاربرای سلاحهای نظامی هزینه کرده است،در...جنگ...هلیکوپتر، تانک، موشکهای....

شورای امنیت سازمان ملل،طرح انقلابی را برای مقابله با اتحادیه های دولتهای خارجی که به صورت فردی درجستجوی هیچ غرامتی ازآسیبی که توسط دولت صدام حسین وارد کرد و با اشغال بوجود آورده است، متوقف کرده است...با اعزام نیروهای نظامی در یال 1990...آزادی اساسی را انتظار داشت.

رئیس جمهور فرانسه، نیکولا سارکوزی اظهار داشت: برزیل نباید...و بین المللی...شورای امنیت سازمان ملل...در ماه ژانویه میان برزیل و اتحادیه اروپا...

گیسو
21-05-2009, 16:59
سلام امیدوارم براتون مفید باشه
البته چون خودم نوشتم و ترجمه کردم به صحتش اطمینان ندارم. خودت edith کن.

راستی جاهای نقطه چین رو نفهمیدم.

jamy_khoshtip
21-05-2009, 17:22
ممنونم . اگر بازهم بود ممنون میشوم .

payam
22-05-2009, 22:19
سلام . یکی از دوستانم یک متن انگلیسی ؛ با ترجمه ی فارسیش برای درس زبان عمومی لازم داره . 2 ؛ 3 صفحه باشه کافیه . اگه کسی داره ممنون میشم برام بزاره ؛ اگه هم نه که هیچی :31:

ممنون

در ضمن دوستان ؛ متن مثلا میتونه یه اخبار جالب و یا یه متن علمی یا چیزی توی این مایه ها باشه . اگه فارسیشو ندارین ؛ انگلیسیشو بدید خودم ترجمه میکنم دیگه . . . مرسی

seymour
23-05-2009, 16:05
مثلا این رو چک کن : متن ترجمه شده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])- متن اصلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یا این یکی : متن ترجمه شده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%20%D8%B9%DA%A9%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D9%86) - متن اصلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

payam
23-05-2009, 17:40
دستت درد نکنه ؛ متن اولی رو بررسی کردم خیلی خوب بود . واقعا ممنون :)

r0zeabi
24-05-2009, 08:38
dear freinds
i want requst your sugest about this magazine(teenager magazine) is it a good magazine for
a primary lerarner ? by

seymour
24-05-2009, 12:37
I bought it for my kid brother once or twice , IMO suitable for latter years of high school

r0zeabi
24-05-2009, 13:34
is it useful for adults? thanks for answer

seymour
25-05-2009, 12:15
is it useful for adults? thanks for answer
hmm ... I'd say it's a good read for 17-20 ... plus/minus 1-2 years

C. Breezy
25-05-2009, 13:57
hmm ... I'd say it's a good read for 17-20 ... plus/minus 1-2 years
ooH ! Great ! Where can we get it ??
l

seymour
26-05-2009, 11:32
ooH ! Great ! Where can we get it ??
l
as far as I know, most newsstands have it ... (Keshavarz Blvd. area) ... or maybe foreign language bookstores

danial_crazy
26-05-2009, 23:05
سلام دوستان. من یک مقاله کامل از بین این موضوعات میخواستم . فرقی نمیکنه هر کدوم رو که دارین خواهشا برام بزارین ...
موضوعات :
Teaching English
learning English
listening English
Applied Linguistics
Linguistics
Testing in Engish

بعد هم باید این چیزا رو داشته باشه . مثل نویسنده ، چکیده ، منابع ....

با تشکر :11::11::11::11::11:

seymour
27-05-2009, 20:01
این یه مقاله خوب و کم حجم با همه اونایی که گفتی (نویسنده و چکیده و منابع و ...) ، درباره "ظهور گرایش های جدید در آموزش زبان انگلیسی در مدارس ژاپن" : اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0in%20Japan%202nd%20version_NAKANISHI,SUZUKI_.pdf)

zohre googoooli
29-05-2009, 14:37
Hi,

I want to learn how to speak with american accent
any body got a book about it?

Thanks.

you already have it the books name is american accent
but it is some how collequal
from my poin of view british is not only more prestigioes but also easier
thats up to you

محمد88
30-05-2009, 15:54
Hi,

I want to learn how to speak with american accent
any body got a book about it?

Thanks.

یه کتابی هست به نام american accent training فکر میکنم اون بدردتون بخوره...
یه cd هم باهاشه در ضمن...

zohre googoooli
01-06-2009, 12:28
كسي ميدونه منابع ارشد زبان گرايش تدريس چيه؟
من هنوز هطنينان ندارم كودوم گرايش برم
ميگن بازار تدريس خرابه
كسي ميتونه كمك كنه؟

milad-p30world
02-06-2009, 10:14
با سلام
میخواستم بدونم چقدر میشه به برنامه های کامپیوتری آموزش زبان انگلیسی اعتماد کرد این برنامه ها چقدر ما رو کمک میکنه؟

اگه فایده داشته باشن:
بین این دو برنامه Roseta stone و tell me more کدومشون بهتره که بخرم .

C. Breezy
02-06-2009, 12:30
من جفتش به گوشم خورده ، ولی Tell me more رو خیلی اسمش رو شنیدم ، فکر کنم برنامه قابل اعتمادی باشه ، ولی من که استفاده نکردم ...

seymour
02-06-2009, 19:05
در مورد این قضیه و بخصوص همون دو برنامه ای که اشاره کردید (رزتا و tell me more) مکرر در این بخش بحث شده .. کافیه با همین کلمات توی صفحه اصلی تالار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه سرچ بزنی... اون بالا ، سمت چپ : بخش جستجو (گزینه "نتایج براساس پستها" رو انتخاب کن)

SCYTHE
04-06-2009, 21:16
منابع کنکور کارشناسی ارشد آموزش زبان انگلیسی
از بین چهار گرایش

۱) مترجمی‌زبان انگلیسی
۲) زبانشناسی همگانی
۳) ادبیات انگلیسی
۴) آموزش زبان انگلیسی

گرایش چهارم (آموزش زبان انگلیسی) بیشترین داوطلبان را به خود اختصاص داده است. شاید اشتغال زایی و فرصت‌های شغلی بیشتر داوطلبان را به تحصیل در این گرایش سوق می‌دهد. بسیاری از فارغ التحصیلان آموزش زبان انگلیسی به عنوان اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها، مترجم، مدرسین مرکز آموزش عالی و مؤسسات وابسته به آموزش و پرورش، مدیران روابط بازرگانی شرکت‌های تجاری مؤلفین کتب کمک آموزشی و . . . جذب می‌شوند. داوطلبان این گرایش باید از سطح علمی بالایی در دروس عمومی (گرامر، لغت و درک مطلب) و نیز دروس اختصاصی مربوط به این ریشه (روش تدریس، زبان‌شناسی، آزمون سازی) برخوردار باشند. علاوه بر توانایی علمی آنها در آزمون کتبی عمومی و اختصاصی، داوطلبان این گرایش باید از قدرت تکلّم و شنیداری عالی برخوردار باشند. به همین دلایل، اهمیت دوره‌های آمادگی این رشته، بیش از بیش آشکار می‌گردد.

(روش‌تدریس) Methodology:

1- Principles of Language Teaching and Learning (D. H. Brown).
2- Teaching Foreign language skills (M.Celce Murcia).
3- Developing Second Language Skills (K. Chastain).
4- Chomsky’s Universal Grammar (V.J.Cook).
5- Approaches and Methods in Language Teaching (J.C.Richards, T.S. Rodgers).
6- Teaching Foreign language skills (W.M. Rivers).
7- Techniques & Principles in language Teaching (D.L. Freeman)
8- Longman Dictionary of applied Linguistics (J.C.Richards et.at.)

(آزمون‌سازی) Testing:

1- Testing Language skills: (Farhady, Jafarpour, Birjandy).
2- Testing English as a Second language (Harries).
3- Writing English Language Tests (Heaton).
4- Testing for language Teachers (Hughes).
5- Techniques in language testing (Madsen).
6- Language Testing (Birjandi, Mosallahnezad, Bagheridoost)

(زبانشناسی) Linguistics:

1- Teach yourself linguistics (Jean Aitchison).
2- Linguistics and Language (J.S. Falk).
3- An Introduction to Language (Fromkin & Rodman).
4- Phonetics and phonology (Peter Roach).
5- The study of language (G. Yule).
6- Semantics: A course Book (J.lyon)
7- Language & Lingnistics (J.lyon

24305
04-06-2009, 21:59
سلام

لطفا اگر کسیpdf کتاب 504 وازه را داره برام بفرسته به ایمیلم.خیلی لازم دارم و نمی توانم دانلود کنم:41:
golak_gary2007@yahoo.com

zohre googoooli
05-06-2009, 00:51
are vali ostade ma migft tadris nakhoon
vaghean dare kharab mishe chon dast tush kheyli ziad shode gft adabiat baehtate vali sakht tare
bazi ostadaye adabiate ma foghe lisansan
vli tadris hataman bayad dokora dashte bashi
man sher doost daram vali az tarikhadabiat khosham nemiad alan nemidoonam chi bkhoonam

SCYTHE
05-06-2009, 10:03
من اطلاعی ندارم متاسفانه،
اگه اونجایی که درس می خونید دانشجویای ارشد هستند، اونها بهتر می تونند بهتون کمک کنند، به نظرم

*rozita*
05-06-2009, 14:55
man donbale tapescriptaye tactics for listening migardam , yeki az bacheha goft az site amazon begiram ke ooni naboud ke man mikhastam
migan ye versioni akharesh dare , age kasi dare khaheshan scan kone bezare

tapescripts aye tactics for listening (basic ,developing , expanding
, second edition

merccc

seymour
05-06-2009, 19:41
فکر کنم چندین بار توی تاپیک مربوطه مطرح شده .. بهرحال این هم یه لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

darklord_8
06-06-2009, 11:56
سلام دوستان خسته نباشید.
من یه فرهنگ اسلنگ میخواستم.اگه کتابی تو ایران میشناسید یا اینکه نرم افزار یا سایتی سراغ دارید لطف کنید.
ممنون

بازم سلام. اینارو پیدا کردم ولی نمیدونم کدوم خوبه اگه میشه یه راهنمایی بکنید
البته حتما ترجمه فارسی باشه

seymour
08-06-2009, 13:50
سلام دوستان خسته نباشید.
من یه فرهنگ اسلنگ میخواستم.اگه کتابی تو ایران میشناسید یا اینکه نرم افزار یا سایتی سراغ دارید لطف کنید.
ممنون

بازم سلام. اینارو پیدا کردم ولی نمیدونم کدوم خوبه اگه میشه یه راهنمایی بکنید
البته حتما ترجمه فارسی باشه

اینا خیلی هاشون اصطلاح به معنای idiom بود .. شاید اونقدرها هم slang به اون معنا که شما می خوای توش نباشه ... توی همون سایت کتاب جنگل اگه با کلمه slang بگردی چندتا جواب بهتر میاد که باید اکثرا خوب باشن ...

راستی یه نسخه نرم افزاری هم اومده بود که یکی از دوستان جای دیگه به من معرفی کرد ... توی این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])معرفی شده با ادرس خرید ... توی سوال و جوابهای پایین صفحه چندتا پیشنهاد خوب دیگه هم به چشم می خوره ..

4039
27-06-2009, 11:24
Hi dear guys
.I need to vocal pronunciation of words(American).Are you have any source for this

seymour
27-06-2009, 21:49
Hi dear guys
.I need to vocal pronunciation of words(American).Are you have any source for this
وبستر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])یه گزینه خیلی خوبه ... کنار کلمه ، یه شکلک کوچولوی بلندگوی قرمز میاد .. باید روی اون کلیک کنی تا در یه پنجره جدید تلفظش بیاد ...

ebinem173
27-06-2009, 23:32
میخوام بدونم همچین کتابی اصلا وجود داره یا نه؟

SCYTHE
28-06-2009, 00:05
فکر نمی کنم کتاب داشته باشه

shellman_te
29-06-2009, 01:34
سلام خدمت دوستان عزیز:11:
اگه امکان داره وبسایت یا اگر لینک دانلودی دارید برای دانلود مطالب مختلف علمی و فرهنگی ... واخبار با لهجه بریتیش همراه با متنش معرفی کنید.توی فروم که گشتم فقط کتاب داستان با متن پیدا کردم.سایت بی بی-سی هم که دسترسی ندارم و در ضمن اخبارش و متنش هم کوتاه هست.
:8:

seymour
29-06-2009, 16:24
سلام خدمت دوستان عزیز:11:
اگه امکان داره وبسایت یا اگر لینک دانلودی دارید برای دانلود مطالب مختلف علمی و فرهنگی ... واخبار با لهجه بریتیش همراه با متنش معرفی کنید.توی فروم که گشتم فقط کتاب داستان با متن پیدا کردم.سایت بی بی-سی هم که دسترسی ندارم و در ضمن اخبارش و متنش هم کوتاه هست.
:8:
این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])یه نمونه .. (علمی)

اینم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])یه نمونه (سیاسی)

یه نمونه ادبی ... اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

محمد نامدار
01-07-2009, 21:13
سلام
من دو هفته پیش سی دی power translator را خریدم که دیشب گذاشتم برای نصب که با این ارور روبرو شدم
Your computer is missing some important operating system file.

Please run "VBRun60" to install the neccessary files before installing this product)
البته VBRun60 که توی سی دی بود را نصب کردم ولی باز هم همین پیام اومد
علتش چیه ؟
ممنون

seymour
01-07-2009, 23:20
اول باید VBRun60 رو نصب می کردی و بعد اون برنامه رو ... همین کار رو کردی ؟ ...

من که چک کردم ، افراد دیگری هم بوده ان که مشکل مشابهی داشته ان ... شاید بد نباشه یه نسخه دیگه از این VBRun60 رو دانلود کنی و دوباره نصب کنی ...

محمد نامدار
02-07-2009, 20:27
اول باید VBRun60 رو نصب می کردی و بعد اون برنامه رو ... همین کار رو کردی ؟ ...

من که چک کردم ، افراد دیگری هم بوده ان که مشکل مشابهی داشته ان ... شاید بد نباشه یه نسخه دیگه از این VBRun60 رو دانلود کنی و دوباره نصب کنی ...

حالا باید چکار کرد چون دو سه بار VBRun60 را زدم برای نصب درست نصب شد و لی باز هم همون پیغام می اومد
البته هیچ راهنمایی توی سی دی نداشت که بگه اول VBRun60 نصب بشه
حالا از کجا باید دانلود کرد

Gam3r
02-07-2009, 21:50
حالا از کجا باید دانلود کرد

یه سر به بخش درخواست نرم افزار بزن هفتاد هشتاد تا ازین مترجما پیدا میشه !

intellectual2009
02-07-2009, 22:17
Pt is a very poor software

your mind is stronger
however

you can download vb run time from microsoft

or

search in goooooooooooooooooooogle

good luck

جنگل
04-07-2009, 10:10
سلام من عضو قبلی کانون بودم منم شنیده بودم که سوال ها تو سایت خود کانون (پایان ترم) او رفته و حتی خیلی از دوستام دیده بودن سوال هاشو
اما سایتی که میذارن مربوط به خود اساتید کانونه من نمیدونم چه جوری باید تو سایتش رفت
شرمنده
اما از listening خبری ندارم چیزی بدست اوردی به ما هم بگو
مرسی

zohre googoooli
09-07-2009, 10:18
who has any idea about hte style of writting a cv and its cover letter?

nightmare
09-07-2009, 10:45
Avoid the Top 10 Resume Mistakes

Most employers are deluged with résumés from eager job seekers. Some human resource managers have hundreds of them sitting on their desks on any given day. With competition this fierce, the key to effective résumé writing means being certain that yours is free of the common errors that many employers complain they see made over and over again.
A strongly written résumé can be the difference between landing an interview and landing in the “no” pile. Here are 10 common pitfalls to avoid when preparing your résumé:

1. No clear focus. Your résumé should show a clear match between your skills and experience and the job’s requirements. A general résumé with no sharp focus is not seen as competitive. Why are you the best person for this particular position?

2. Dutifully dull. A solid résumé is much more than a summary of your professional experience; it’s a tool to market yourself. Avoid phrases like “responsibilities included” or “duties included.” Your résumé should not be a laundry list of your duties but rather an announcement of your major accomplishments.

3. Poorly organized. Information on a résumé should be listed in order of importance to the reader. Don’t ask employers to wade through your hobbies first. Dates of employment are not as important as job titles. Education should be emphasized if you are freshly out of school and have little work experience; otherwise, put it at the end. If your résumé is difficult to read or key information is buried, it’s more likely to be cast aside.

4. Too much emphasis on old jobs. Résumés that go too far back into the job seeker’s work history can put that person at risk for possible age discrimination. Does anyone really need to read about your high school job bagging groceries, especially when that was 20 years ago? The rule of thumb for someone at a senior level is to list about the last 15 years worth of professional experience.

5. Important skills buried. Don’t forget to bullet the important skills that make you a standout in your field. Your objective is to play up the value that you will bring to a prospective employer. Emphasize how you will add worth to the company, not the reason you want the job. Employers are looking for someone to enhance the organization, not their own résumé.

6. Drab looking. Try to stay away from the cookie-cutter résumé templates that employers see constantly. Show a little imagination when writing and designing your résumé. But don’t overdo it. Overly artistic or tiny fonts are a no-no, since they’re hard to read and don’t scan or photocopy well.
7. Too personal. If your Web site includes photos of your cat or your personal blog about what you did over the weekend, don’t steer prospective employers there by including it on your résumé. Keep your personal and your professional life separate in order to be taken seriously.

8. One typo too many. Your résumé is your one chance to make a first impression. A typo or misspelled word can lead an employer to believe that you would not be a careful, detail-oriented employee. Spell-check software is not enough, since sentences like “Thank you for your patients” would get the thumbs up. Ask several people to proofread your résumé to be sure that it is free of typos and grammatical errors.

9. Stretches the truth. Everyone wants to present his or her work experience in the most attractive light, but information contained on your résumé must be true and accurate. Whether you’re simply inflating past accomplishments or coming up with complete fabrications, lying is simply a bad idea. Aside from any moral or ethical implications, chances are you’ll eventually get caught and lose all credibility.

10. Skips the extras. A common mistake is neglecting to mention any extra education, training, volunteer work, awards, or recognitions that might pertain to your particular job area or industry. Many employers view such "extracurricular activities" as testament to a well-rounded employee, so leverage such things as assets to distinguish your résumé from the hordes of others out there.

& Some Sample CV Templates - 852 KB

SCYTHE
09-07-2009, 10:50
Hey dear zohre googoooli :31:l

Have a crack at this site:l

Have fun with that

گاندول
11-07-2009, 07:42
سلام یه سر به
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بزن بیشتر روزنامه های جهان به طور آنلاین هستن.

G_M_Sarmad
11-07-2009, 14:08
من امسال برای آموزش خوندم و رتبه ام 200 شد.
مهمترین منابع برای درس Teaching:
1. Principles of Language Teaching and Learning -BY: H. Douglas Brown
2. Teaching by Principles By: Brown
3- Approaches and Methods in Language Teaching BY: J.C.Richards, T.S. Rodgers
البته باید این 3 کتاب رو مفهومی بخورید!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DaRiOuShJh
11-07-2009, 23:32

C. Breezy
11-07-2009, 23:38
oh ! Hi Dear Darioush !
I saw this HTML code in your post , I used it before , don't you know anyother coeds which are able here ?

shahab_f
12-07-2009, 00:29
Hi there , these link may be useful :

music6808
12-07-2009, 00:39
A little boy asked his mother, "Why are you crying?" "Because I'm a woman," she told him.
"I don't understand," he said. His Mom just hugged him and said, "And you never will."
Later the little boy asked his father, "Why does mother seem to cry for no reason?"
" All women cry for no reason," was all his dad could say.
The little boy grew up and became a man, still wondering why women cry.
Finally he put in a call to God. When God got on the phone
he asked, "God, why do women cry so easily?"
God said: " When I made the woman she had to be special.
I made her shoulders strong enough to carry the weight of the world,
yet gentle enough to give comfort.
I gave her an inner strength to endure childbirth and the rejection that many times comes from her children.
I gave her a hardness that allows her to keep going when everyone else gives up,
and take care of her family through sickness and fatigue without complaining.
I gave her the sensitivity to love her children under any and all circumstances,
even when her child has hurt her very badly.
I gave her strength to carry her husband through his faults
and fashioned her from his rib to protect his heart.
I gave her wisdom to know that a good husband never hurts his wife,
but sometimes tests her strengths and her resolve to stand beside him unfalteringly.
And finally, I gave her a tear to shed. This is hers exclusively to use whenever it is needed."
"You see my son," said God,
"the beauty of a woman is not in the clothes she wears, the figure that she carries,
or the way she combs her hair.
The beauty of a woman must be seen in her eyes,
because that is the doorway to her heart - the place where love resides

پسربچه ای از مادرش پرسید:چرا تو گریه می کنی؟
مادر جواب داد برای اینکه من زن هستم.
او گفت: من نمی فهمم!مادرش اورا بغل کرد و گفت: تو هرگز نمی فهمم
بعد پسربچه از پدرش پرسید:چرا به نظر می آـید که مادر بی دلیل گریه می کند.
همه زنها بی دلیل گریه می کنند!این تمام چیزی بود که پدر می توانست بگوید.
پسربچه کم کم بزرگ و مرد شد.اما هنوز درشگفت بود که چرا زنها گریه می کنند؟
سرانجام او مکالمه ای با خدا انجام داد و وقتی خدا پشت خط آمد،او پرسید:
خدایا چرا زنها به آسانی گریه می کنند؟
خدا پاسخ داد:وقتی من زن را آفریدم،گفتم او باید خاص باشد
من شانه هایش را آنقدر قوی آفریدم تا بتواند وزن جهان را تحمل کند
و در عین حال شانه هایش را مهربان آفریدم تا آرامش بدهد.
من به او یک قدرت درونی دادم
تا وضع حمل و بی توجهی که بسیاری اوقات از جانب بچه هایش به او می شود را تحمل کند.
من به او سختی را دادم که به او اجازه می دهد وقتی که همه تسلیم شدند او ادامه بدهد
و از خانواده اش به هنگام بیماری و خستگی و بدون گله و شکایت مراقبت کند.
من به او حساسیت عشق به بچه هایش را در هر شرایطی حتی وقتی بچه اش او را به شدت آزار داده است ارزانی داشتم.
من به او قدرت تحمل اشتباهات همسرش را دادم و او را از دنده همسرش آفریدم تا قلبش را حفظ کند.
من به او عقل دادم تا بداند که یک شوهر خوب هرگز به همسرش آسیب نمی رساند.
اما گاهی اوقات قدرتها و تصمیم گیری هایی را برای ماندن بدون تردید در کنار او امتحان می کند.
سرانجام اشک را برای ریختن به او دادم.
این مخصوص اوست تا هروقت که لازم شد از آن استفاده کند.
پسرم می بینی که زیبایی زن در لباسهایی که می پوشد
ودر شکلی که دارد یا به طریقی که موهایش را شانه می زند نیست.
زیبایی زن باید در چشمانش دیده شود.
چون درچه ای است به سوی قلبش، جائیکه عشق سکونت دارد.

DaRiOuShJh
12-07-2009, 02:07
oh ! Hi Dear Darioush !
I saw this HTML code in your post , I used it before , don't you know anyother coeds which are able here ?

hello there!~!

delbandam that is not the HTML code
its another BB code called Spoiler

and sorry i dont know any other codes that may be enabled here

thank you dear shahab

is it different from MS DIC --> oxford?

i want more more more................

by the way did anyone knows that did any ENCYCLOPEDIA or WIKI ever released for mobiles?~!

itmanager
12-07-2009, 12:45
دوست عزيزم عالي بود

p30worldtizhosh
12-07-2009, 21:40
درود

می خواستم نظرتون رو درباره بسته های آموزش زبان انگلیسی مثل :

1. قاصدک
2. XLC
و ....

بدونم ، دوستان کسی تهیه کرده ؟
راضی هستین ؟

یه توضیح مختصر به همراه قیمتش هم اعلام کنید

سپاس.

seymour
13-07-2009, 14:08
درود

می خواستم نظرتون رو درباره بسته های آموزش زبان انگلیسی مثل :

1. قاصدک
2. XLC
و ....

بدونم ، دوستان کسی تهیه کرده ؟
راضی هستین ؟

یه توضیح مختصر به همراه قیمتش هم اعلام کنید

سپاس.
قبلا بحث شده چندین بار ... یه نگاهی به این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 02)، اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 64) و اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بنداز

farman-h
15-07-2009, 19:48
سلام كسي ميتونه يه نرم افزار ديكشنري(اصلاحات كامپيوتر) قابل نصب روي كامپيوتر بهم معرفي كنه

ALt3rnA
15-07-2009, 20:52
دوست عزیز
بابیلون 8 از همین پی سی ورلد رو توصیه میکنم
هم دیکشنری های کامپیوتری زیادی داره
هم خود دیکشنری هایی که باش هستن بسیار کاملن و حتی لغات کامپیوتری رو هم پوشش میدم . حتی پسوند هایی مثل ام پی 3

ممنون

Ghaioom
16-07-2009, 06:52
سلام
من این گلاسوریها رو برای بابیلون پیشنهاد میکنم حتماً دانلود کن و استفاده کن.
Persian Computer Encyclopedia
Computer And IT Dictionary for Persian

crash guy
19-07-2009, 15:26
با سلام

من احتیاج به فایل صوتی کتاب listen here دارم همونطوری که میدونید کاست این کتاب تو بازار هستش ، اگه کسی از دوستان فایل صوتی این کتاب رو داره لطفا ما رو هم تو گوش دادنش شریک کنه ،

Thank you so much

منظورم از فایل صوتی mp3 شده اون کاسته......

seymour
20-07-2009, 12:59
can you give us more info on this book .. name of the author , complete name of the series ,

if you have no problem with buying it ... have you checked the shops for a CD version?

babak_beiknejat
20-07-2009, 17:29
hi everyone
i`m looking for a LongMan dictionary which i can Use it My Pc
Thank you so much!!

ksjvk
21-07-2009, 18:06
سلام
دوستان کسی کتابای آزمون ارشد زبان برای گرایشهای آموزش و ترجمه را به صورت E-book دارید؟
اگه کسی داره لطفا یه لینک دانلود به من بده. خیلی ضروریه:10:

seymour
21-07-2009, 20:15
hi everyone
i`m looking for a LongMan dictionary which i can Use it My Pc
Thank you so much!!

you mean like a PDF version or an application/software ... ?

check this one ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

extreme2006gh
01-08-2009, 11:25
hi buddies
I m looking for LONGMAN dictionary
Can somebody help me ?
Where can I find that?
Does it have different version?
Which version is the best ?

seymour
01-08-2009, 12:08
hi buddies
I m looking for LONGMAN dictionary
Can somebody help me ?
Where can I find that?
Does it have different version?
Which version is the best ?

has been talked about ... search the forum ...

check here ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])and here ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

yeah .. different versions exists ... like these two (above)

it's up to you which one is better ...

a similar A/Q is one post before yours here ... (#865)

amintnt
01-08-2009, 13:30
has been talked about ... search the forum ...

check here ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])and here ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

yeah .. different versions exists ... like these two (above)

it's up to you which one is better ...

a similar A/Q is one post before yours here ... (#865)

Thank you Seymour. But unfortunately links are dead.

LONGMAN Dictionary Of Contemporary English 5th Edition (LDOCE5)

The Longman Dictionary of Contemporary English (5th edition) is the most comprehensive dictionary ever.

* 230,000 words, phrases and meanings – more than any other advanced learner’s dictionary
* 165,000 examples based on real, natural English from the Longman Corpus Network.
* Clear definitions written using only 2,000 common words.
* Over 18,000 synonyms, antonyms and related words.
* Over 65,000 collocations.
* The top 3,000 most frequent words in spoken and written English are highlighted to show which are the most important to know.
* NEW Integrated Collocations Dictionary. Over 65,000 collocations will improve students’ fluency.
* NEW Integrated Thesaurus. Over 18,000 synonyms, antonyms and related words will improve vocabulary range.
* NEW Register Notes focus on the differences between spoken and written English.
* Academic Word List highlighted.
* Grammar and warning notes ensure that students avoid common errors.
* NEW text design ensures students can find information fast.

Installation:

1. Mount ISO-image with a tool like Daemon Tools
(DAEMON Tools Lite (current version 4.30.4)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)

2. Install the program fully

3. Replace execute file with this one:
ldoce5.exe

Links:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدYou could find mirrors on Rapidshare too, costs you a simple search :happy:l

extreme2006gh
02-08-2009, 11:53
Thank you Seymour. But unfortunately links are dead.

LONGMAN Dictionary Of Contemporary English 5th Edition (LDOCE5)

The Longman Dictionary of Contemporary English (5th edition) is the most comprehensive dictionary ever.

* 230,000 words, phrases and meanings – more than any other advanced learner’s dictionary
* 165,000 examples based on real, natural English from the Longman Corpus Network.
* Clear definitions written using only 2,000 common words.
* Over 18,000 synonyms, antonyms and related words.
* Over 65,000 collocations.
* The top 3,000 most frequent words in spoken and written English are highlighted to show which are the most important to know.
* NEW Integrated Collocations Dictionary. Over 65,000 collocations will improve students’ fluency.
* NEW Integrated Thesaurus. Over 18,000 synonyms, antonyms and related words will improve vocabulary range.
* NEW Register Notes focus on the differences between spoken and written English.
* Academic Word List highlighted.
* Grammar and warning notes ensure that students avoid common errors.
* NEW text design ensures students can find information fast.

Installation:

1. Mount ISO-image with a tool like Daemon Tools
(DAEMON Tools Lite (current version 4.30.4)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)

2. Install the program fully

3. Replace execute file with this one:
ldoce5.exe

Links:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدYou could find mirrors on Rapidshare too, costs you a simple search :happy:l

How much is totally the capacity of this Dictionary ?
These links aren t free to download .
How can i download them ?

finally what are differences between this one you offered and the ones dear saymour offered ?
I dont exactly know them.

thanks for helping

seymour
02-08-2009, 17:33
it's about ...... 4 gig !!

//

I don't think the difference is that much ... don't worry

alex-tabriz
15-08-2009, 22:43
سلام دوستان من تافل دارم میخواستم ببینم اگه بخوام کارشتاسی ارشد ادبیات انگلیسی بدم با توجه به این که لیسانس غیر زبان دارم چقدر شانس قبولی دارم؟

seymour
16-08-2009, 12:50
سلام دوستان من تافل دارم میخواستم ببینم اگه بخوام کارشتاسی ارشد ادبیات انگلیسی بدم با توجه به این که لیسانس غیر زبان دارم چقدر شانس قبولی دارم؟
من تجربه این قضیه رو داشتم ... موقع کنکور رتبه ی رشته زبان و ریاضی فیزیکم در حدی بود که هر دو رو قبول میشدم ... اما به اصرار والدین رشته مهندسی رفتم (الان می دونم که تصمیم بسیار درستی گرفتم) ... اما سال آخر دانشگاه ، بصورت آزمایشی توی کلاسهای آمادگی ارشد آموزشگاه ماهان و پارسه چند جلسه ای شرکت کردم ... بی اغراق میگم: رقابت با دانشجوهایی که همون رشته رو 3-4 سال خونده بودن خیلی کار سختی نبود .. (قصد جسارتی به اونایی که این رشته رو خوندن ندارم – شاید شرایط اونطور ایجاب کرده باشه - IMHO) ...

مخلص کلام اینکه به نظرم عملیه .. اما خیلی روی تافل ات تکیه نکن ... مطلب خوندنی جداگانه زیاد داره ...

sepid12ir
16-08-2009, 13:26
با Seymour کاملا موافقم... زبان رشته ای هست که شرط اولش علاقه است.. بخصوص ادبیات زبان... چهارسال دانشگاه برا دانشجویان کارشناسی یک آشنایی نسبتا ابتدایی است با ادبیات جهان که هر شخص علاقمند به ادبیات میتونه از پس بربیاد البته باید پشتکار زیاد داشته باشه و مطالعه ی زیادی هم داشته باشه...
البته تا انجا که من اطلاع دارم شاخه ی آموزش زبان راحتر هست برا قبولی تا شاخه ی ادبیات...

amanofnoname
17-08-2009, 07:16
ادیت شده است.

!@#$%^&*()
22-08-2009, 07:18
سلام بر دوستان.من یه انشا انگلیسی در مورد یکی از فصل ها میخوام.مهم نیست چه فصلی.
کوتاه باشه مثلا 10 خط. در ضمن کلمات سخت توش نباشه. درحد 3 راهنمایی....(از کلمه دشوار استفاده نشده باشه)
البته اگه میشه یکی دوتا هم ......توش باشه.
برای صبح (شنبه) امروز ساعت10 صبح میخوام....خیلی عجله دارم.
راستی ترجمه اش رو هم بنویسید....
زود.........

seymour
22-08-2009, 12:36
سلام بر دوستان.من یه انشا انگلیسی در مورد یکی از فصل ها میخوام.مهم نیست چه فصلی.
کوتاه باشه مثلا 10 خط. در ضمن کلمات سخت توش نباشه. درحد 3 راهنمایی....(از کلمه دشوار استفاده نشده باشه)
البته اگه میشه یکی دوتا هم ......توش باشه.
برای صبح (شنبه) امروز ساعت10 صبح میخوام....خیلی عجله دارم.
راستی ترجمه اش رو هم بنویسید....
زود.........
نمی دونم الان دیگه بدردت می خوره یا این مناسب یا نه ؛ ببین این مقدمه مدخل ویکی در مورد فصل تابستانه که یه ذره تغییرش دادم:

Summer is one of the four temperate seasons, marked by the warmest time of year with the longest days, and lies between spring and autumn. The season is considered to start on different dates in different cultures. When it is summer in the southern hemisphere it is winter in the northern hemisphere, and vice versa. In areas of the tropics and subtropics, the wet season occurs during the summer. Some people use ceiling fans and Air Conditioning in summer.

School has a designed summer break, so children can take advantage of the warmer weather and longer days. People tend to play sports more outdoors during the warmer weather, and indulge in other activities such as picnicking.

!@#$%^&*()
22-08-2009, 13:06
دستت درد نکنه.ممنون دوست خوبم...

farvehar_1989
22-08-2009, 17:48
من شدیدا دنبال 10 تا فیلمه انگلیسی با لهجه ی بیریتیشه غلیظ :17::17:هستم که خیلی جذاب باشه .......میشه بهم معرفی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5:

SCYTHE
22-08-2009, 18:34
You gotta love these Brits: l
A Clockwork Orange
A Man for All Seasons
Match point
28 days later

Sorry, those were the ones that came up with my mind for now

bahareh_bus
22-08-2009, 18:50
خوب بهتره اینطور سوالم رو مطرح کنم:

سایت یا وبلاگ یا کتابی وجود داره که مجموعه کاملی از جملات انگلیسی رو به همراه ترجمه فارسی داشته باشه !

گاهی اوقات در ترجمه برخی از متون زبان اصلی به ترکیبی از لغات برخورد می کنم که به سختی میشه به فارسی برگردوندش البته فکر می کنم در این ترجمه لاجرم بخشی از مفهوم رو از دست میدم.:41:

ولی فکر می کنم اگر قبلآ با چنین جملاتی اشنا بوده بوده باشم و البته ترجمه های سلیس شون رو مطالعه کرده باشم ، به راحتی میتونم معنی جمله رو برداشت کنم.

البته این نکته رو بگم که قبلآ چند کتاب اموزش گرامر به زبان فارسی گرفتم ولی خوب تعداد مثال هاش خیلی کم بود و کتاب اموزش گرامر جواب گوی نیازهای من نیست.

singleguy
22-08-2009, 20:52
خوب بهتره اینطور سوالم رو مطرح کنم:

سایت یا وبلاگ یا کتابی وجود داره که مجموعه کاملی از جملات انگلیسی رو به همراه ترجمه فارسی داشته باشه !

گاهی اوقات در ترجمه برخی از متون زبان اصلی به ترکیبی از لغات برخورد می کنم که به سختی میشه به فارسی برگردوندش البته فکر می کنم در این ترجمه لاجرم بخشی از مفهوم رو از دست میدم.:41:

ولی فکر می کنم اگر قبلآ با چنین جملاتی اشنا بوده بوده باشم و البته ترجمه های سلیس شون رو مطالعه کرده باشم ، به راحتی میتونم معنی جمله رو برداشت کنم.

البته این نکته رو بگم که قبلآ چند کتاب اموزش گرامر به زبان فارسی گرفتم ولی خوب تعداد مثال هاش خیلی کم بود و کتاب اموزش گرامر جواب گوی نیازهای من نیست.
بهتر بود این سوال را توی تاپیک سوالات به زبان فارسی بپرسید
احساس میکنم مشکل شما یا درمورد دانش لغوی هست که ضعیفه و یا اینکه با اصطلاحات ( idioms and expressions ) اشنایی کامل ندارید یا هردو. بهرته زبانتون تو این موارد را قوی کنید وقتی زبانتون قوی بشه و مفهوم جمله را بگیرید خودبه خود قدرت ترجمتون میره بالا
چنین گفت خفن ترین مترجم پی سی ورلد به من( seymour ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
ترجمه کتاب خاصی نداره و تاحالا شما کتابی را با نام اموزش ترجمه ندید. ایشون همچنین به من گفتن سعی نکن جملات را کلمه به کلمه ترجمه کنی سعی کن مفهمو کلی جمله را بگیری و همون را به فارسی بگی!
البته راهنمایی های من کامل و جامع نبود..بهتره دیگر دوستان راهنماییتون کنن!

farvehar_1989
23-08-2009, 03:40
thank u an ocean my dear friend ...... u always have answered my question tan u a million .....................gud luk

bahareh_bus
23-08-2009, 16:41
ز توضیح دوستان تشکر می کنم.

ولی من تنها یک سری جمله متداول و البته سطح بالا که به همراه ترجمه باشه میخوام ، فکر نمی کنم چیز نایابی باشه ! به هر حال اگر کسی چنین مطالبی رو در اختیار داشت خوشحال میشم که اینجا publish کنه !

pro_translator
23-08-2009, 17:09
دوستمون seymour درست می گن و کتابی برای آموزش ترجمه وجود نداره، ولی کتاب هایی مانند 30 سال تجربه، 30 سال ترجمه، ترجمه و مترجم، فن ترجمه و... وجود دارن که بیشتر راه و چاه رو به مترجم های تازه کار (مترجم های ادبی، خبری و...) نشون می دن...

seymour
24-08-2009, 13:31
از توضیح دوستان تشکر می کنم.

ولی من تنها یک سری جمله متداول و البته سطح بالا که به همراه ترجمه باشه میخوام ، فکر نمی کنم چیز نایابی باشه ! به هر حال اگر کسی چنین مطالبی رو در اختیار داشت خوشحال میشم که اینجا publish کنه !
بهاره جان، این چیزی که شما می خوای سخت و حتی غیرممکنه (یا همون واژه ای که خودت استفاده کردی: بشدت نایاب) ...

ما یه دیکشنری داریم که تک تک واژه ها توش هستن ، یه سطح بالاتر سایت ها یا منابعی داریم که روی ترکیب چندتایی واژگان متمرکز شدن (همون چیزی که مثلا بهش میگیم اصطلاح یا slang یا idiom) ، ولی دیگه بالاتر از این نداریم: چون نه عملیه و نه کارآیی داره ... بعد از اصطلاح دیگه ترکیب های ممکن انقدر زیاد میشه که انتخاب یه سری از اونا بعنوان ترکیب های متداول تر صرفاً برحسب موقعیت معنی پیدا می کنه (مثلا اگه بخوای بری مسافرت ، منابعی هست که جملات متداول رو لیست کرده - ولی این دیگه نهایتشه و اینطور نیست که برای هر موقعیتی چنین چیزی داشته باشیم)

Dragoman
25-08-2009, 08:53
سلام دوست عزیز

یه سر هم به این لینک بزن شاید کمکت کنه.

stam
25-08-2009, 13:02
سلام
دوستان میخواستم یه نرم افزار کامل و جامع آموزش زبان انگلیسی بخرم ولی نیاز به پیشنهاد شما دارم.
در ضمن نظرتونو نسبت به tell me more9 هم بگید ممنونم

seymour
26-08-2009, 14:04
سلام
دوستان میخواستم یه نرم افزار کامل و جامع آموزش زبان انگلیسی بخرم ولی نیاز به پیشنهاد شما دارم.
در ضمن نظرتونو نسبت به tell me more9 هم بگید ممنونم
در مورد یادگیری زبان به صورت خودآموز این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو هم ببین ... با همین عبارت " tell me more" هم اگه در تالار زبان جستجو کنی می تونی خیلی پست ها و بحث های قبلی در این مورد رو بخونی

hno
27-08-2009, 12:52
سلام
من میخواهم روی تقویت زبان و مکالمه کار کنم . دوستان چه مجموعه listening ها و برنامه هایی در این ضمینه دارند ؟

با تشکر

mbr666
14-09-2009, 14:11
سلام من دنبال سایتی می گردم که بتونم ، متن سخنرانی آنتونی رابینز را به زبان اصلی بگیرم.
و برای متن سخنرانی دنبال چه واژه ای بگردم

seymour
15-09-2009, 15:08
سلام من دنبال سایتی می گردم که بتونم ، متن سخنرانی آنتونی رابینز را به زبان اصلی بگیرم.
و برای متن سخنرانی دنبال چه واژه ای بگردم
از واژه کلیدی transcript استفاده کن .. ایشالا که پیدا بشه ..

jenaabady
20-09-2009, 00:25
به نظرشما بهترين كلاسها براي آموزش زبان چيست

من ميخوام به سايت هاي انگليسي سربزنم وهمچنين فيلم امريكايي را به زبان اصلي نگاه كنم

چه كلاسهايي بهتر است وچقدر طول مي كشد تا من بتوانم زبان انگليسي را ياد بگيرم

aron110
23-09-2009, 20:32
سلا من دنبال چند تا Audio book به زبان انگلیسی میگردم
مثلا یه داستانی رو به انگلیسی خونده باشن و فایل صوتیش کرده باشن
اگه ممکنه راهنمایی منید که از کجا میتونم دانلود کنم

moalla
23-09-2009, 22:33
يكي از چيزهايي كه براي پيشرفت زبان و ترجمه پيشنهاد ميشه مقابله دوتا متنه. كه يكي انگليسي باشه و يكي يكي بشه پاراگرافها رو شخصي ترجمه كرد و بعد به ترجمه نگاه كرد و اصلاحش كرد. (توضيح براي دوستاني كه با اصطلاح مقابله آشنايي ندارن):20:
شما سايتي سراغ داريد كه متن انگليسي و فارسي رو داشته باشه و بشه براي اين كار ازش استفاده كرد؟
اگه سايتي باشه كه مثلا ترجمه برخي خبرهاي رويتر رو به فارسي داشته باشه خيلي خوبه. انوقت ميشه خبرها رو از اونجا خوند و بعد اشكالات رو با ترجمه فارسي برطرف كرد.
اساتيد كتابهايي با ترجمه مناسب رو پيشنهاد ميكنن اما گفتم شايد دوستان آنلاين چيزي سراغ داشته باشن
حالا خبر به روز هم نبود لينك بدين

Dragoman
24-09-2009, 12:51
سلام دوست عزیز

سایت در این مورد کم پیدا میشه مضافا اینکه دقت و اعتبار کتاب های ترجمه شده بیشتر است.

من چند تا لینک معرفی می کنم، امیدوارم کمکت کنه.

Tom Clancy's
27-09-2009, 22:09
سلام دوستان
لطفا هرکدام از دوستان که CD یا کتاب برای قوی کردن مکالمه سراغ دارند معرفی کنند ممنون
کتاب یا cd های خوب و کاربردی:11:
ممنون

ebinem173
06-10-2009, 10:19
سلام بر دوستان.

من آموزش نصرت شماره 2 رو دارم کار میکنم. این C D که من دارم متاسفانه 2 تا از درسهاش یعنی شماره:63 و 64 مال نصرت قدیمیه هست یعنی نصرت 1.

تو اینترنت خیلی Search کردم ولی هرچی بود درسهای 63 و 64 همون قدیمیه بود.

من استدعا دارم از دوستانی که درسهای 63 و 64 نصرت 2 را دارند برای من و دیگران هم Upload کنند. من به درس 62 رسیدم ولی این دو درس 63 و 64 رو باید حتما بگذرونم چون درسهای آموزش نصرت بهم وابسته اند.

با سپاس از شما دوستان و همراهان عزیز

ebinem173
07-10-2009, 01:23
یعنی واقعا کسی اینجا اینو نداره؟

t.63
07-10-2009, 10:54
here you are

lesson 63
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدlesson 64

ebinem173
07-10-2009, 12:05
here you are

lesson 63
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدlesson 64

خیلی ممنونم ولی این 2 تا فایل هم مال همون نسخه قدیمی هست یعنی از روی نسخه 1 کپی شده
و با بقیه درسها اصلا همخونی نداره

M.R.2
08-10-2009, 21:43
سلام
دوستان میشه برای من 30 تا واژه تخصصی انگلیسی برای رشته مدیریت بزارید.
خیلی ضروریه پیشاپیش از دوستان تشکر میکنم.

کسی نیست به ما کمک کنه؟

seymour
10-10-2009, 16:40
سلام
دوستان میشه برای من 30 تا واژه تخصصی انگلیسی برای رشته مدیریت بزارید.
خیلی ضروریه پیشاپیش از دوستان تشکر میکنم.

کسی نیست به ما کمک کنه؟
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])انگار یه مقاله بدردبخور هست .. عضو شو ، ببین میشه دانلودش کرد ..

ضمناً نگفتی فارسی می خوای یا انگلیسی ؟ .. یعنی ترجمه اش رو می خوای یا اصلش رو ؟ .. بهرحال این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])خیلی خوب رو هم چک کن ..

M.R.2
11-10-2009, 15:55
انگلیسیشو میخام.

seymour
11-10-2009, 17:20
انگلیسیشو میخام.
خب همون دو لینک رو چک کردی؟... انگلیسی و فارسی رو داره ؛ شما فقط انگلیسی ها رو استفاده کن ..

M.R.2
12-10-2009, 12:16
ممنون داداش دستت درد نکنه

Soheil Linkin
12-10-2009, 21:46
شما می تونید با دیدن فیلم وسریال های انگلیسی مکالمه خودتون رو قوی کنید آهنگ هم لا متنش موثر هست:8:

attractive_girl
24-10-2009, 23:15
سلام.
من لینک دانلود اخبار انگلیسی رو میخواستم.یعنی صدای اخبار انگلیسی.اگه موضوعات اخبار جدا باشه هر کدوم دسته بندی شده باشن بهتره. مثلا اخبار ورزشی-فرهنگی و ....
فقط اگه میشه زودتر آماده اش کنین.
به نظرم بهترین تاپیک برای همچین درخواستی همین تاپیک بود .
ممنون

Kurosh
25-10-2009, 07:17
سلام...

تا اون جایی که به چشمم خورده ، VOA اخبارشو به صورت Mp3 هم می ذاره...تو این صفحه:

البته متاسفانه فیل تره...
برای گرفتن فایل صوتیش هم ، روی لینک خبر که کلیک کنی ، در صفحه ی باز شده ، اولین گزینه دست راست ، نوشته Mp3 ، از اونجا دانلود میشه...

باز پیدا کردم می ذارم برات...

attractive_girl
25-10-2009, 20:07
سلام...

تا اون جایی که به چشمم خورده ، VOA اخبارشو به صورت Mp3 هم می ذاره...تو این صفحه:

البته متاسفانه فیل تره...
برای گرفتن فایل صوتیش هم ، روی لینک خبر که کلیک کنی ، در صفحه ی باز شده ، اولین گزینه دست راست ، نوشته Mp3 ، از اونجا دانلود میشه...

باز پیدا کردم می ذارم برات...

اگه یه سایتی باشه فیلتر نباشه ممنون میشم.
مرسی

SCYTHE
25-10-2009, 20:38

attractive_girl
25-10-2009, 20:49

ممنون ولی باز نمیشه!

Kurosh
25-10-2009, 21:00
ممنون ولی باز نمیشه!
چرا بابا! باز میشه!:20:

اینم لینکاش: (البته اینا تا سال 2007 هستند ، لینکی که دادم رو بتونی باز کنی ، اخبار روزه...)

2001-2002

2003

2004

2005

2006

2007

Kurosh
26-10-2009, 00:29
فایل های این صفحه رو هم می تونی بگیری (سایت آموزش زبان هست و فایل ها مخصوص این کار)

B E H Z A D
27-10-2009, 19:08
سلام به همگی من یه مقاله کوتاه یک صفحه ای در مورد swine flue یا همون آنفولانزای خوکی میخوام .:11:

seymour
28-10-2009, 18:05
سلام به همگی من یه مقاله کوتاه یک صفحه ای در مورد swine flue یا همون آنفولانزای خوکی میخوام .:11:
این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])یه مقاله کوتاه .. اینم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])یکی دیگه

B E H Z A D
01-11-2009, 19:07
سلام . من دو تا مقاله یه صفحه ای در مورد Environment و Recycling میخواستم . :11:

seymour
02-11-2009, 18:47
سلام . من دو تا مقاله یه صفحه ای در مورد Environment و Recycling میخواستم . :11:
مدخل های مربوط به این دوتا در ویکی پدیا رو چک کن .. مطالب خوب و ساده ای دارن .. هرچقدر میخوای از اول هرکدوم بردار و استفاده کن ..

eskan
17-11-2009, 10:03
سلام.من حسین دانشجوی رشته مترجمی زبان هستم و برای درس ترجمه شفاهی نیاز به جدیدترین خبرهای فارسی و انگلیسی + متن خبر ها دارم.

خواهش میکنم کمکم کنید.بد جور گیر کردم.
اگه میشه لینک دانلود اخبار رو بهم بدید تا بتونم دانلود کنم.ممنونم

seymour
17-11-2009, 18:10
سلام.من حسین دانشجوی رشته مترجمی زبان هستم و برای درس ترجمه شفاهی نیاز به جدیدترین خبرهای فارسی و انگلیسی + متن خبر ها دارم.

خواهش میکنم کمکم کنید.بد جور گیر کردم.
اگه میشه لینک دانلود اخبار رو بهم بدید تا بتونم دانلود کنم.ممنونم
check these two link: one ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])- two ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hope it helps

DaRiOuShJh
27-11-2009, 17:36
hi there:31:

im searching for a website with huge collection of audio books in low bit-rate (such 16 or 32 kb/s bitrate) and also texts for using on mobile devices

we have some topics about these in this forum but unfortunately many of the links are broken/deleted and some of them are large in size for dl

what do you suggest?

Gallar2
01-01-2010, 20:40
من فایلهای صوتی کتاب Listen here intemediate listening activities clare west انشارات Georgian press رو با کیفیت خوب می خواستم اگه دوستان دارند لطف کنند ممنون

intellectual2009
26-01-2010, 17:57
با سلام ...مقاله ای در مورد زبان انگلیسی و کاربردش در تجارت به زبان انگلیسی می خواستم...ممنون

seymour
26-01-2010, 20:25
با سلام ...مقاله ای در مورد زبان انگلیسی و کاربردش در تجارت به زبان انگلیسی می خواستم...ممنون
I think these will probably help you:

first, this ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

then this ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

1. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

2. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

also check this PDF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kachale_mughashang
08-02-2010, 09:57
Hi everyone,
Lookin' forward to translation as a way to make money,I was wonderin' what steps one should take to translate a book.I mean,things such as contacting writers,dealin' with publishers or stuff like that I don't know anything about.
so far I've only translated essays and short stories,but I'm planning to get more serious.
I'd appreciate any help from the experienced.

Antonio Andolini
08-02-2010, 18:59
سلام!
نمیدونم درست هست این سوال رو اینجا میپرسم یا نه
برای یه آدم50ساله که زبان انگلیسی رو در حد حروف میدونه(مثلا وقتی مینویسم book می دونه چه جوری بخونه ولی معنا رو نمیدونه) برای بهتر شدن زبان انگلیسی چه روشی خوب هست ... البته هیچ انتظاری هم نیست که زبان رو در حد تیم ملی! استاد بشن ولی خب حالا در حدی که بتونند زبان رو بخونند و بفهمند و اینا چه روش یا کتابی رو پیشنهاد می کنید؟ ... کتاب های درسی(از راهنمایی) خوب هستند؟
ممنون

seymour
08-02-2010, 20:54
Hi everyone,
Lookin' forward to translation as a way to make money,I was wonderin' what steps one should take to translate a book.I mean,things such as contacting writers,dealin' with publishers or stuff like that I don't know anything about.
so far I've only translated essays and short stories,but I'm planning to get more serious.
I'd appreciate any help from the experienced.

check this ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])topic and this ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])topic ... I hope you find them useful

سلام!
برای یه آدم50ساله که زبان انگلیسی رو در حد حروف میدونه(مثلا وقتی مینویسم book می دونه چه جوری بخونه ولی معنا رو نمیدونه) برای بهتر شدن زبان انگلیسی چه روشی خوب هست ... البته هیچ انتظاری هم نیست که زبان رو در حد تیم ملی! استاد بشن ولی خب حالا در حدی که بتونند زبان رو بخونند و بفهمند و اینا چه روش یا کتابی رو پیشنهاد می کنید؟ ... کتاب های درسی(از راهنمایی) خوب هستند؟
ممنون
این رو خیلی وقت پیش هم نپرسیده بودی آنتونیو جان؟ ... من یه چیزهای مبهمی تو ذهنمه...

Antonio Andolini
08-02-2010, 21:56
این رو خیلی وقت پیش هم نپرسیده بودی آنتونیو جان؟ ... من یه چیزهای مبهمی تو ذهنمه...
نام کاربریم رو چندتا جا که احتمال میره که پرسیده باشم سرچ کردم و چیزی پیدا نکردم!:23:

seymour
09-02-2010, 20:44
نام کاربریم رو چندتا جا که احتمال میره که پرسیده باشم سرچ کردم و چیزی پیدا نکردم!:23:
الان که فکر می کنم شاید هم سپید بود.. از اون یه سوال بپرس بی ضرره.

sepid12ir
09-02-2010, 21:13
الان که فکر می کنم شاید هم سپید بود.. از اون یه سوال بپرس بی ضرره.
من که الزایمر دارم سیمور جان :دی....

سلام!
ممنون
من خودم بابام با نصرت شروع کرد و مدتها هم با نرم افزارهای مختلف از جمله رزتا و ... کار کرد... الان کمی پیشرفت کرده ... ولی تنها در خواندن و درک مطالب نسبتا ساده و در اسپیکینگ چندان موفق نبوده .... و البته به دلیل مشغله ی کاری نشد ادامه بده ولی هر از گاهی تو ماشین همچنان نصرت را گوش میکنه و راضیه ....

به نظرم اگه کسی بتونه شخصی (خصوصی) باهاش کار کنه موثر تر باشه .... کتابهای راهنمایی کمی زیاد ساده است.... خودم با مامانم با اینترچنج کار کردم و خوب هم پیش رفتیم ولی به دلایلی نشد ادامه بدیم :)

Gilopa
14-02-2010, 00:09
دوستان من تو ليسنينگ خیلی دوست دارم پیشرفت کنم ..
به لطف فیلم و موسیقی تا حدودی از اون وضع اسف بار سابق نجات پیدا کردم ولی همچنان خیلی مشکل دارم و به قولی تازه اول کارم .. چه کنم حال؟

m007007
14-02-2010, 06:55
دوستان من تو ليسنينگ خیلی دوست دارم پیشرفت کنم ..
به لطف فیلم و موسیقی تا حدودی از اون وضع اسف بار سابق نجات پیدا کردم ولی همچنان خیلی مشکل دارم و به قولی تازه اول کارم .. چه کنم حال؟

هیچی شما همجنان به دیدن فیلم وسریال های زیان اصلی ادامه دهید چون طول میکشه اما کم کم راه میفتید و خودتون متوجه میشید.فقط ادتون باشه زمان میبره عجله نکنید:46:

hidika
15-02-2010, 17:03
transcribe کنید.این کار منو خیلی کمک کرد!

pezhmantoop
16-02-2010, 15:57
سلام به همگی

لغات درس زبان پیش دانشگاهی 1 و2 را می خواستم ( با معنی خوب و جالب )

لطفا لغات را به صورت هر درس تفکیک کرده و در یک فایل برای دانلود بگذارید ( آماده پرینت )

اگر میشه قواعد کامل پیش دانشگاهی را نیز بگذارید (آماده پرینت )

لطفا فوری باشه - ممنون میشم:11:

با تشکر pezhman-

seymour
16-02-2010, 22:46
سلام به همگی

لغات درس زبان پیش دانشگاهی 1 و2 را می خواستم ( با معنی خوب و جالب )

لطفا لغات را به صورت هر درس تفکیک کرده و در یک فایل برای دانلود بگذارید ( آماده پرینت )

اگر میشه قواعد کامل پیش دانشگاهی را نیز بگذارید (آماده پرینت )

لطفا فوری باشه - ممنون میشم:11:

با تشکر pezhman-
حالا ایشالا که پیدا بشه، اما من شک دارم شما چنین مجموعه ای رو پیدا کنی بصورت آنلاین .. منظورم اینه که خب اگه بحث کنکور هستش، کتاب خوب که باید زیاد باشه ...

بهرحال چیزایی که من پیدا کردم:

این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sambkalah7379
24-02-2010, 10:40
سلام
بدجوری دنبال ebook کتاب 504 میگردم. کسی داره بهم بده. دمتون گرم :10:

rosenegarin13
24-02-2010, 12:19
سلام...

به این تاپیک سر بزنید:

ne71
04-03-2010, 18:32
Could you introduce me a good English (US) Dictionary?

ne71
04-03-2010, 18:37

seymour
04-03-2010, 19:16

you want an online dictionary?
you want a software dictionary or as a book?
you want to buy it or download it?

behii
05-03-2010, 21:09
Hello friends
A few days ago I found this website

It's about Online English Talking . I think it a great chance for speaking English and solving the problems.
For joining you should have a Yahoo ID then you should sign up in the website . There is a guide in the website you can use that.
There is a confrence tonight at 10 PM so be quick for signing up

Sorry for my English

pro_translator
05-03-2010, 22:49
There are too many online dictionaries... The best way to find a word's definintion is googling! Just type the word and search...
* Standard method:
Search the following:
define: Word
Then search it...
And here are some famous online dictionaries:

1. UrbanDictionary: Define your world

My Favorite and more likely to colloquial words...

2. Wikitionary

3. The Free Dictionary

4. Princeton's WordNet

ghahremanimehdi
06-03-2010, 05:55
Cambridge Advanced Learner's Dictionary - 3rd Edition

Longman Dictionary of Contemporary English 5th Edition

pro_translator
06-03-2010, 20:03
Here's a list of Major English dictionaries

* A Dictionary of the English Language by Samuel Johnson (prescriptive)
* The American Heritage Dictionary of the English Language
* Black's Law Dictionary, a law dictionary
* Brewer's Dictionary of Phrase and Fable
* Chambers Dictionary
* Canadian Oxford Dictionary
* The Century Dictionary
* Concise Oxford Dictionary
* HarperCollins
* Longman Dictionary of Contemporary English
* Macquarie Dictionary, a dictionary of Australian English

* New Oxford American Dictionary
* New Oxford Dictionary of English
* Oxford English Dictionary (descriptive)
* The Penguin English Dictionary
* Random House Dictionary of the English Language
* Merriam-Webster
* Noah Webster's An American Dictionary of the English Language (prescriptive)
* Webster's New World Dictionary
* Webster's Third New International Dictionary (descriptive)
* Webster's New Universal Unabridged Dictionary

Reference: Wikipedia

NaKhoda BiBaK
06-03-2010, 23:22
سلام دوستان !
من برای ارایه درس در کلاس به یک داستان انگلیسی نیاز دارم ! من زبانم خوب هست و مشکلی از این بابت ندارم که بخوام بنویسم خودم اما خب مطمئنا تو خیلی جاها اشکال صیغه و فعل و ... پیدا میکنه و همین از نمرم کم میکنه !
خواستم درخواست کنم که یک داستان کوتاه ( 1 صفحه یا 2 صفحه ) واسم بذارید که جالب باشه و همینطور زیاد سخت نباشه !

آسون نباشه ها ...
در حد سال اول دانشگاه میخوام

sepid12ir
06-03-2010, 23:59
سلام...تاپیک short story داریم که شما میتونی یه نگاهی بندازی ، و با خواندن دو سه خط اول از هر داستانی شاید به انچه که مد نظرت هست بتونی برسی:

البته این یک داستان هست که خودم چون خوانده بودم و با سحطش اشنا هستم... البته به نظر خودم کمی ساده است ولی خب داستانش جالبه:

یا این داستان که تازگی ها خواندم، البته چندان برام جذاب نبود....

یا یک داستان جنایی از Peo...به اسم ... tell tale heart

NaKhoda BiBaK
07-03-2010, 13:01
واقعا مرسی !!!
عالی بود !!!
خیلی خوب بود !!!

من نمیدونم این پی سی ورلد چیه که همه چیز توش پیدا میشه :31:

شما اومدی انجمن فتوشاپ من در خدمتت هستم هر کاری داشتی دوست عزیز

hfj
08-03-2010, 23:20
سلام.
من یک دیکشنری انگلیسی به انگلیسی (نرم افزار) می خوام که وقتی یک کلمه رو search کنم، بتونه تمام مشتقات اون کلمه رو برام بیاره، مثلا:

large - adj
enlarge - v
enlargement - n
و ...
البته خودم قبلاً از Babylon استفاده کردم، ولی متاسفانه سیستم رو خیلی کند می کنه. از نظر سبکی میخوام مثل pocket oxford dictionary باشه و قابلیت نمایش مشتقات کلمه رو هم داشته باشه. اگر چنین نرم افزاری وجود داره، لطفاً اسمش رو بگید یا لینک دانلودش رو بذارید.

حتی اگه کتابی می شناسید که چنین ویژگی ای داره، اسمش رو بگید ممنون میشم. با تشکر

seymour
12-03-2010, 21:43
سلام.
من یک دیکشنری انگلیسی به انگلیسی (نرم افزار) می خوام که وقتی یک کلمه رو search کنم، بتونه تمام مشتقات اون کلمه رو برام بیاره، مثلا:

large - adj
enlarge - v
enlargement - n
و ...
البته خودم قبلاً از Babylon استفاده کردم، ولی متاسفانه سیستم رو خیلی کند می کنه. از نظر سبکی میخوام مثل pocket oxford dictionary باشه و قابلیت نمایش مشتقات کلمه رو هم داشته باشه. اگر چنین نرم افزاری وجود داره، لطفاً اسمش رو بگید یا لینک دانلودش رو بذارید.

حتی اگه کتابی می شناسید که چنین ویژگی ای داره، اسمش رو بگید ممنون میشم. با تشکر
as an online dictionary, this ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])one is quite good and has what you need : derived terms

mk2294
13-03-2010, 22:50
Longman Advanced American Dictionary is another opportunity
If you don't want use the online dictionary.

baran_1000
14-03-2010, 19:32
Hi

I need an english paper in 4-5 pages about educational design.

i mean
طراحی آموزشی(تاریخچه طراحی اموزشی/رویکرد دیویی به طراحی اموزشی

)..don't known it is a right equivalent or not(طراحی آموزشی=educational design???!!)..

Would u plz help me to find such a paper or tell me the right equivalent of this phrase so that i search it in net?

Thanks in advance

c30tehran
15-03-2010, 18:53
I need the following book

Instructor's Manual to accompany Literature: Structure, Sound and Sense
isbn : 0-546-88058-4
by Laurence Perrine

MIG
15-03-2010, 22:34
با سلام،
ممکنه یکی از دوستان آموزش خط تحریری انگلیسی را آموزش بده.ممنون میشم

singleguy
15-03-2010, 23:38
با سلام،
ممکنه یکی از دوستان آموزش خط تحریری انگلیسی را آموزش بده.ممنون میشم

seymour
16-03-2010, 20:25
Hi

I need an english paper in 4-5 pages about educational design.

i mean
طراحی آموزشی(تاریخچه طراحی اموزشی/رویکرد دیویی به طراحی اموزشی

)..don't known it is a right equivalent or not(طراحی آموزشی=educational design???!!)..

Would u plz help me to find such a paper or tell me the right equivalent of this phrase so that i search it in net?

Thanks in advance

if you want us to find you a paper on a specific subject, the least you can do is giving us the exact keywords in English .. what do you mean by Tarrahi Amoozeshi؟
give us a few example or a definition

I need the following book

Instructor's Manual to accompany Literature: Structure, Sound and Sense
isbn : 0-546-88058-4
by Laurence Perrine

I looked for it ... but nothing came up .. sorry

seymour
17-03-2010, 20:41
[LEFT]

is there a problem with the link? .. I cant open it

pro_translator
01-04-2010, 22:09
is there a problem with the link? .. I cant open it

Perhaps this is the file... I'm downloading it at the moment...

seymour
02-04-2010, 20:08
Perhaps this is the file... I'm downloading it at the moment...

one problem solved, one to go!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 'cause we don't know if he still wants the answer

baran_1000
03-04-2010, 19:02
سلام

من به متن چند خبر به زبان انگليسي همرا با فايل صوتي نياز دارم.لطفاً سايتي در اين زمينه بهم معرفي کنيد

چند مورد پيدا کردم ولي در اونها امکان دانلود فايل صوتي وجود نداره

متشکر

seymour
04-04-2010, 21:23
سلام

من به متن چند خبر به زبان انگليسي همرا با فايل صوتي نياز دارم.لطفاً سايتي در اين زمينه بهم معرفي کنيد

چند مورد پيدا کردم ولي در اونها امکان دانلود فايل صوتي وجود نداره

متشکر
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو ببین...

ghahremanimehdi
04-04-2010, 21:44
Essential words for GRE لینک دانلودش رو کسی داره ؟

pro_translator
08-04-2010, 10:40
one problem solved, one to go!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 'cause we don't know if he still wants the answer

Can you transcribe it?:10: Cause I couldn't... :41:It was so hard...:13: Put it here if you could...:8:

pro_translator
08-04-2010, 11:06
Essential words for GRE لینک دانلودش رو کسی داره ؟

I couldn't find that one... But here are some related and similar results...

*** Barron s How to Prepare For the Gre (12th Edition) ***

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید*** Barron GRE (15.89 MBs)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدMirror:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدMirror:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید* Guru GRE Words (1022 Kbs):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید* GRE Big Book Word list (206 Kbs):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدHere's a word list sample (A letter):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید*** Here's the interesting point:
The first result in PDFGeni for Essential Words for the GRE is this one:

Haniiii
08-04-2010, 19:21
کل این بخش رو سرچ کردم ولی همچین چیزی پیدا نکردم ... کسی لینک دانلود ازش نداره ؟

The Oxford Dictionary of Synonyms and Antonyms Second Edition

ممنون

seymour
08-04-2010, 20:02
کل این بخش رو سرچ کردم ولی همچین چیزی پیدا نکردم ... کسی لینک دانلود ازش نداره ؟

The Oxford Dictionary of Synonyms and Antonyms Second Edition

ممنون

دقیقاً اونی نیست که شما مدنظرته، اما فکر می کنم این کارت رو راه بندازه:

A Dictionary of Discriminated Synonyms With Antonyms and Ana View next topic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

English Synonyms and Antonyms With Notes on the Correct Use ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Can you transcribe it?:10: Cause I couldn't... :41:It was so hard...:13: Put it here if you could...:8:
من یه تیکه اش رو دانلود کردم، کیفیت اش که جالب نبود .. بهرحال این همینیه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که دوستمون در تاپیک دیگه درباره اش سوال کرده...

Haniiii
09-04-2010, 19:58
دقیقاً اونی نیست که شما مدنظرته، اما فکر می کنم این کارت رو راه بندازه:

A Dictionary of Discriminated Synonyms With Antonyms and Ana View next topic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

English Synonyms and Antonyms With Notes on the Correct Use ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من یه تیکه اش رو دانلود کردم، کیفیت اش که جالب نبود .. بهرحال این همینیه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که دوستمون در تاپیک دیگه درباره اش سوال کرده...
خیلی ممنون ... ولی دقیقا دنبال اون مورد میگردم ! ...

seymour
09-04-2010, 20:15
خیلی ممنون ... ولی دقیقا دنبال اون مورد میگردم ! ...

couldn't find exactly that... then again I found this:

The Oxford Thesaurus - An A-Z Dictionary Of Synonyms ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
password: devilsdivine.info

it's been stated that:

Around 350,000 synonyms and antonyms,

I'm not sure if the number is true (I have to download it yet!)... hope it helps...

ugly_girl_a
15-04-2010, 13:36
سلام
من ترم 4 مترجمی فرانسه هستم و میخوام ارشدم رو انگلیسی بدم وقتی دبیرستان بودم تا آخر ترم intermediate کیش خوندم.الانم باز دارم کلاس میرم ولی نه کیش یه جا دیگه.
به نظرتون اگه از الان شروع کنم تا 2 سال دیگه که ارشد دارم میتونم قبول شم؟ از چی شروع کنم بهتره؟
ممنون میشم اگه کمکم کنین :20:

baran_1000
15-04-2010, 16:48
به مقاله ای در زمینه بازاریابی مکانهای ورزشی نیاز داشتم..اگر ممکنه راهنمایی کنید

seymour
15-04-2010, 20:02
سلام
من ترم 4 مترجمی فرانسه هستم و میخوام ارشدم رو انگلیسی بدم وقتی دبیرستان بودم تا آخر ترم intermediate کیش خوندم.الانم باز دارم کلاس میرم ولی نه کیش یه جا دیگه.
به نظرتون اگه از الان شروع کنم تا 2 سال دیگه که ارشد دارم میتونم قبول شم؟ از چی شروع کنم بهتره؟
ممنون میشم اگه کمکم کنین :20:
اگه زبان انگلیسی ات الان در حد متوسط باشه، به نظرم میتونی ظرف 2 سال ارشد قبول بشی... دوره های آمادگی ارشد رو برو یا کتابهاش رو تهیه کن .. دوره های آموزش زبان یا کتابهایی که بصورت عمومی زبان رو یاد میدن، خوب هستند، اما کارآیی شون برای شما پایینه .. یعنی الان شما فقط وقت داری که دقیقاً همون مواد امتحانی رو یاد بگیری و مسلط بشی ... من به نظرم برو کلاس های آمادگی ارشد..

*تجربه من در مورد ارشد رو میتونی اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بخونی..

** حالا من هم یه سوال بپرسم اگه فضولی نباشه: چطور بوده این مترجمی فرانسه؟ -- خوبه ؟ بده؟ .. یه دو خط توضیح بدی ممنون میشم .. کنجکاوم. مرسی.

به مقاله ای در زمینه بازاریابی مکانهای ورزشی نیاز داشتم..اگر ممکنه راهنمایی کنید
با کلیدواژه های sport facilities marketing سرچ کن .. مثلاً این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=onepage&q=sport%20facilities%20marketing&f=false)رو ببین.

ugly_girl_a
16-04-2010, 17:15
** حالا من هم یه سوال بپرسم اگه فضولی نباشه: چطور بوده این مترجمی فرانسه؟ -- خوبه ؟ بده؟ .. یه دو خط توضیح بدی ممنون میشم .. کنجکاوم. مرسی
رشته ی خوبیه به شرطی که علاقه داشته باشی.اولاش خیلی سخته آدم کلا نا امید میشه ولی یه مرور بهتر و آسون تر میشه
خیلی کار واسش نیست یعنی من تو روزنامه خیلی کم دیدم ولی خب به همون نسبت هم دست توش کمه.اگه سوال دیگه ای داشتی بپرس من چون نمیدونستم دقبقا منظورت چیه کلی یه چیزایی گفتم .مرسی از جوابت :20:

هشت بهشت
18-04-2010, 11:04
سلام .

کتاب Advanced Manufacturing Technology از موسسه ی SME که مولفش David.L.Goetch هست را میخوام .

ممنون .

radium
20-04-2010, 11:44
I recommend you American Accent Training
It really helps u to speak with an American accent
unfortunatly I dont have much time to listen to it, but some of my friends have listend to it and they are pleased

ghahremanimehdi
20-04-2010, 16:01
I recommend you American Accent Training
It really helps u to speak with an American accent
unfortunatly I dont have much time to listen to it, but some of my friends have listend to it and they are pleased

لینکهای دانلود American Accent رو داری ؟ چند سطح و چند ساعت آموزشه ؟

radium
20-04-2010, 20:55
لینکهای دانلود American Accent رو داری ؟ چند سطح و چند ساعت آموزشه ؟
من از تورنت دانلود کردم.
5تا cd هست و یه دونه هم ebook مجموعا 215 تا درس هست که اکثرا 2-3 دقیقه یا کمتر هستند.
یکی از درساش هم 50 دقیقه هست.
حجمش هم 450 مگابایت هست.
یه سرچ بکنید راحت پیدا میکنید لینک تورنتشو.

هشت بهشت
20-04-2010, 23:24
سلام .

کتاب Advanced Manufacturing Technology از موسسه ی SME که مولفش David.L.Goetch هست را میخوام .

ممنون .

Please Help Me:41:

ghahremanimehdi
20-04-2010, 23:40
من از تورنت دانلود کردم.
5تا cd هست و یه دونه هم ebook مجموعا 215 تا درس هست که اکثرا 2-3 دقیقه یا کمتر هستند.
یکی از درساش هم 50 دقیقه هست.
حجمش هم 450 مگابایت هست.
یه سرچ بکنید راحت پیدا میکنید لینک تورنتشو.

این لینکا رو پیدا کردم

معرق
21-04-2010, 16:59
سلام
لطفا کتابی رو معرفی کنین که ازش بتونم مکالمات روزمره انگلیسی رو یاد بگیرم
سپاس

sina1415
21-04-2010, 17:42
ماشالله تا دلت بخواد کتاب تو بازار هست ....کافی یه سری به کتاب فروشی بزنی

reza,n
21-04-2010, 19:28
با سلام:
دوستان منبعی در مورد نگارش نامه های اداری بهم معرفی کنید اگه مقاله و یا E-book باشه یه دنیا ممنونتون میشم.
مرسی
رضا

mmiladd
21-04-2010, 20:11

..........

reza,n
22-04-2010, 15:42
..........
دوست عزیزم یه دنیا ممنون منتها من منظورم در مورد نگارش و نامه نگاری به زبان انگلیسی هستش.اگه ممکنه راهنمایی کنید.
ممنونم

S!LENCE
22-04-2010, 16:55
Hi everybody
I hope my question is not a repetitive one
I just applied for a T.T.C Course Exam in an institute in Isfahan
I hope you know T.T.C (Teacher's Training Course)
My Problem is I dunno what to study for this exam and how to get ready for oral test
thank you very much for your help

seymour
22-04-2010, 22:27
دوست عزیزم یه دنیا ممنون منتها من منظورم در مورد نگارش و نامه نگاری به زبان انگلیسی هستش.اگه ممکنه راهنمایی کنید.
ممنونم

این کتاب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو پیدا کن:

نامه نگاری به زبان انگلیسی برای دانشجویان ایرانی

این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو هم بی ضرره، چک کن.

seymour
22-04-2010, 22:30
Hi everybody
I hope my question is not a repetitive one
I just applied for a T.T.C Course Exam in an institute in Isfahan
I hope you know T.T.C (Teacher's Training Course)
My Problem is I dunno what to study for this exam and how to get ready for oral test
thank you very much for your help

well... didn't they give you any sources... didn't they introduce any books?

I don't know about this course you mentioend, but basically in all of these official courses they're obligated to introduce sources

oral tests is another matter, and you should attend classes and gain experience, there's no book for that!! -- you should talk to learn!

sailor2007
22-04-2010, 23:02
دوست عزيز در اين مورد يك نرم افزار كوچك بنام Business Letters Pro وجود داره كه بيشتر از 1000 نامه نمونه به صورت آماده داره كه مي تونه خيلي كمكت كنه البته اين ورژن 2006 هستش كه آگه بدردت خورد مي توني ورژن هاي جديدش هم پيدا كني. اين هم لينك داونلود 4shared
حجم 1.5 مگابايت

S!LENCE
23-04-2010, 11:48
well... didn't they give you any sources... didn't they introduce any books?

I don't know about this course you mentioend, but basically in all of these official courses they're obligated to introduce sources

oral tests is another matter, and you should attend classes and gain experience, there's no book for that!! -- you should talk to learn!

Thank you very much for your help fella
Unfortunately there is no source for this exam. This a course which teaches whom want to be English teachers and makes them ready for teaching in institutes.
I thought may be there is someone here who has took that course and could tell me some sources cause actually this kind of exam has no source and it originally tests your ability in any part of English teaching.
After all thank you very much again for your help

yashgin128
23-04-2010, 15:43
سلام
دوستان من یه سه یا چهار سطر متن ساده انگلیسی درباره کورش می خوام که خیلی ضروریه.
تا ظهر همین شنبه هم بیشتر وقت ندارم
منتظرتونم
متشکر

Sha7ab
23-04-2010, 16:08
از ویکی پدیا کمک میگرفتی
anyway

Cyrus the Great , also known as Cyrus II or Cyrus of Persia was the first Zoroastrian Persian emperor. He was the founder of the Persian Empire under the Achaemenid dynasty.
It was under his own rule that the empire embraced all previous civilized states of the ancient Near East, expanded vastly and eventually conquered most of Southwest Asia and much of Central Asia, from Egypt and the Hellespont in the west to the Indus River in the east, to create the largest empire the world had yet seen.
The reign of Cyrus lasted 29 to 31 years. Cyrus built his empire by fighting and conquering first the Median Empire, then the Lydian Empire and the Neo-Babylonian Empire. Either before or after Babylon, he led an expedition into central Asia, which resulted in major campaigns that brought "into subjection every nation without exception." Cyrus did not venture into Egypt, as he himself died in battle, fighting the Massagetae along the Syr Darya in December 530 BC. He was succeeded by his son, Cambyses II, who managed to add to the empire by conquering Egypt, Nubia, and Cyrenaica during his short rule.
As a military leader, Cyrus left a legacy on the art of leadership and decision making, and he attributed his success to "Diversity in counsel, unity in command." Cyrus the Great respected the customs and religions of the lands he conquered. It is said that in universal history, the role of the Achaemenid empire founded by Cyrus lies in its very successful model for centralized administration and establishing a government working to the advantage and profit of its subjects. In fact, the administration of the empire through satraps and the vital principle of forming a government at Pasargadae were the work of Cyrus. Aside from his own nation, Iran, Cyrus also left a lasting legacy on Jewish religion (through his Edict of Restoration), human rights, politics, and military strategy, as well as on both Eastern and Western civilizations.