مشاهده نسخه کامل
: اطلاع رساني , راهنما و ارايه قيمت براي خريد انواع قطعه
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
Shahryar_NEO
09-07-2006, 16:53
ضكنا گارانتي اينتل هم پيدا كردم خيلي خوب بود شركت winpax هست خوبه خدمات هم خوب ميده ولي فقط به درد تهران ميخوره .
بحث كنيم ؟
Shahryar_NEO
09-07-2006, 16:59
قيمتهاي امروز سي پي يو :
Cpu Intel 2.4 Celeron D :45t
Cpu Celeron 2.5 D : 47t
Cpu Celeron 2.6 D : 49t
Cpu Intel 2.8 Celeron D : 55t
Cpu Intel Celeron Lga 3.0 : 70t
Cpu Intel 3.0 P4 Full Lga : 102t
Cpu 3.2 P4 2 Meg Lga : 163t
البته هيچكدومشون پيشنهاد نمي شه چون توي اينتل ها فقط پنتيوم دي پيشنهاد ميشه اينها را هم به خاطر دوستم گذاشتم كه پيغام خصوصي داد.
Devil Lord
09-07-2006, 16:59
m654 جان شما خودت دیدی که من گفتم چون من پرو هستم حرف من قبوله؟؟!؟!؟! لطفا برداشت های غلط خودتو اینجا مطرح نکن
بله شهریار جان بهتره در همین مورد بحث کنیم تا تاپیک رو نبستن
ضكنا گارانتي اينتل هم پيدا كردم خيلي خوب بود شركت winpax هست خوبه خدمات هم خوب ميده ولي فقط به درد تهران ميخوره .
بحث كنيم ؟
فكر ميكنم بحثي كه اينجا شروع شده بهتره همينجا هم تموم بشه (بالاخره هر چي باشه فروم به پوروها بيشتر نياز داره)
Shahryar_NEO
09-07-2006, 17:03
كلا گارانتي هاي اينتل خيلي معتبر نيستند ولي دليلش بيشتر اينه كه اينتل ها خيلي كم خراب ميشند و به خاطر همين مشتري قبول مي كنه ولي اين يك اصله بالاخره بهترين مارك هم ممكنه خرابي داشته باشه پس نميشه گفت اين كار خوبيه . ولي اي ام دي ها 3 سال گارانتي تعويض داره .
m654 جان شما خودت دیدی که من گفتم چون من پرو هستم حرف من قبوله؟؟!؟!؟! لطفا برداشت های غلط خودتو اینجا مطرح نکن
بله شهریار جان بهتره در همین مورد بحث کنیم تا تاپیک رو نبستن
خوب لازم هم نبود بگي اين قدر روش مانور ميدادي كه نياز يه گفتن هم نبود
اعضاي ديگه بهتر ميتونن نظر بدن
حتی 865 اینتل هم کنرو ساپورت میکنه!!!!!!
ConRoe865PE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کونرو ساپورت بودن اونقدرها هم سخت نیس! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فقط بايوس و تغير ولتاژ
يه خبر ديگه: مادر بردهاي كنروساپورت ازراك
ConRoe945PL-GLAN DDR2-533 PCIe
ConRoe865PE DDR-400 AGP
ConRoeXFire-eSATA2 DDR2-667 PCIe Xfire
775Dual-VSTA DDR-400/DDR2-667 AGP/PCie
775Twins-HDTV R2.0 DDR-400/DDR2-667 PCie
775i65G R2.00 DRR-400 AGP
775XFire-eSATA2+ DDR2-533 PCIe xFire
775i945GZ DDR2-533 PCIe VGA
ConRoe865PE DDR-400 AGP
Devil Lord
09-07-2006, 20:51
m654 جان مثل اینکه آخر عقده برطرف شد نه؟؟؟!
فقط یک سوال این asrock کارای جادویی انجام میده؟؟؟ LGA775 رو با 865PE زده؟؟؟
كراسفاير در واقع رقيب اس ال آي انويدياست
775XFire-eSATA2
775i915PL-SATA2
775XFire-VSTA
ConRoeXFire-eSATA2
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Shahryar_NEO
09-07-2006, 20:53
دوست من گابانا جان دوست عزيزم هم بايد بگم تا جناب مديران تلكيف اين بخش را روشن نكنند نمي ياد به تون قول مي دم ولي من توي امضام هم گفتم ولي كو گوش شنوا.
Shahryar_NEO
09-07-2006, 20:58
به اين لينك برو :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مي بيني كه اين مادربورد گذرگاهش 800 مگاهرتز هست اون وقت چه طور ميتونه كونرو ايا كه گفتم كمترينش 1066 هست را ساپورت كنه تازه. تازه اين چيپ 865 جي حداكثر مي تونه پنتيوم دي را ساپورت كنه.
Shahryar_NEO
09-07-2006, 21:02
ConRoe865PE DDR-400 AGP
دوست من اينقدر ديگه به قول خودت آدم نبايد بدون تحقيق بگه عزيزم اين گونرو حداقل چيپي كه مي خواد 965 هست تازه سري جديدش اون وقت به نظر شما يكسري از اين مادربورد ها ساپورتش مي كنند لطف كن پستت را ويرايش كن اگه ميشه لطفا .
خيلي ممنون بازم به شما كه اطلاع رسني ميكني. :tongue:
Shahryar_NEO
09-07-2006, 21:03
رفتي چه بد شد مي خواستيم بحث كنيم تا صبح.
Devil Lord
09-07-2006, 21:17
اشکال نداره شهریار جان یک موضوع بگو بحث و تبادل نظر میکنیم هم به درد دیگران میخوره هم به درد خودمون
به اين لينك برو :
مي بيني كه اين مادربورد گذرگاهش 800 مگاهرتز هست اون وقت چه طور ميتونه كونرو ايا كه گفتم كمترينش 1066 هست را ساپورت كنه تازه. تازه اين چيپ 865 جي حداكثر مي تونه پنتيوم دي را ساپورت كنه.
خوب آره ديگه ازراكم باسشو برده بالا
البته یه نکته رو باس بگم:
مادربردهای موجود 975 کنرو ساپورت نمیکنن و باید منتظر ریورجنهای بعدی بود بنچمارکهایی هم که رو نت هس بعضی اورکلاکر ها با یه سری لحیم کاری ولتاج رو بالا میبرن
ببخشید این در حالت فوری Zh رو نمينويسه واسه همين مينويسم "ج"
Devil Lord
09-07-2006, 22:31
عزیز جان چرا چند کلمه چند کلمه پست جدید میدی آخه؟؟؟! تاپیک بیخودی شلوغ میشه
اخبار و اطلاعات هم در بخش اخبار و اطلاعات مادربورد!!!
عزیز جان چرا چند کلمه چند کلمه پست جدید میدی آخه؟؟؟! تاپیک بیخودی شلوغ میشه
اخبار و اطلاعات هم در بخش اخبار و اطلاعات مادربورد!!!
اين در راستاي معرفي مادربردهاي جديد بود كه جناب شهريار شروع كردن اطلاع هم يه توضيح جزمي در مورد همونا بود
Shahryar_NEO
09-07-2006, 22:47
دوست من من كه با شما مشكلي نداشتم ولي مثل اينكه شما خيلي دلت مي خواد .
آخه چرا مياي به قول خود شما كه مي گي كميت جاي كيفيت را گرفته مياد خيلي از پست تات را دوبار ميفرستي و مياي براي هر كلمه پست ميدي زشته بخدا فروم و انجمن جاي اينكارا نيست بابا من هم اصلا مي خوايند به ميثم جان بگم از ايول باباپروفشنال اگه بشه بردارتم كه شما هم اينقدر جوش نزني بابا تو هم مي توني هركسي 500 تا پست بده مي تونه . شما هم مي توني دوهفته ديگه اگه همين طور باشه بشي ديگه چرا تاپيك را خراب ميكني.
لطف كن اگه ميشه جبهه نگير من فقط دلم مي خواد شما درست بشيد چون خوشم مياد از شما و اصلا باشما مشكلي ندارم.
قربانت باتشكر شهريار ژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ ژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ ژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ ژژژژژژژژژژژژ
دوست من من كه با شما مشكلي نداشتم ولي مثل اينكه شما خيلي دلت مي خواد .
آخه چرا مياي به قول خود شما كه مي گي كميت جاي كيفيت را گرفته مياد خيلي از پست تات را دوبار ميفرستي و مياي براي هر كلمه پست ميدي زشته بخدا فروم و انجمن جاي اينكارا نيست بابا من هم اصلا مي خوايند به ميثم جان بگم از ايول باباپروفشنال اگه بشه بردارتم كه شما هم اينقدر جوش نزني بابا تو هم مي توني هركسي 500 تا پست بده مي تونه . شما هم مي توني دوهفته ديگه اگه همين طور باشه بشي ديگه چرا تاپيك را خراب ميكني.
لطف كن اگه ميشه جبهه نگير من فقط دلم مي خواد شما درست بشيد چون خوشم مياد از شما و اصلا باشما مشكلي ندارم.
قربانت باتشكر شهريار ژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ ژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ ژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ ژژژژژژژژژژژژ
اييي كه گفتي ربطش با سيپييو چي بيد؟!
سلام
چطوري m654 ؟
كسي از قيمت جدشد پردازنده ها خبري نداره ؟
Shahryar_NEO
10-07-2006, 11:05
چرا دارم اينتل مي خواي يا اي ام دي بگو ؟
قيمتPentium D 900 Series رو هر كي داره بگذاره ( البته به يورو يا دلار نه قيمت كف بازار رو مي خوام . )
Shahryar_NEO
10-07-2006, 15:33
باشه دارم علي جون راستي چه طوري خوبي ؟
Cpu 2.6 Pentium D : 115t
Cpu 2.8 Pentium D :177t
Cpu 3.0 Pentium D : 210t
Cpu 3.0 Pentium D 4 Meg Level 2 Cache : 235t
بقيه اين سري را هم توي اصفهان نيست و اين هم ضمنا قيمت اصفهان هست .
Shahryar_NEO
10-07-2006, 15:45
يكي از دوستانم به لرد كيانوش يك كيس 500 تومني مي خواست كه براشون مينويسم:
Case Porsche Or Green : 35t
Speaker : Edifier : 25
Keybord Focus : 10t
Mouse Genius :6t
F.d.d : Teach 6 T
H.d.d 80 Maxtor Sata "44t
Modem Gigabyte :10t
Ram 2*256 Specktek : 40t
Cd Rw Asus :25t
Monitor Samsung - 17" - Mb17940 :120t
Graphic 5500 : 52t
Cpu Intel 2.8 Pentium D 2meg Cache : 177t
Mainbord Gigabyte - 8i945plge-rh : 85t
كه ميشه كيانوش جان 530 تومن حدودا كه نميشه كمش كرد چون اگه بخواي از سي پي يوش كم كني بايد 2.6 برداري كه خوب نيست.
قربانت شهريار
يه سوال
فرق بين گرافيك آنبرد 6100 و غير آنبرد 6100 چيه؟
فرق بين مادربردي كه گرافيكش آنبرده و مادربرد كه گرافييكش آنبرد نيست چيه؟
Shahryar_NEO
10-07-2006, 16:06
يه سوال
فرق بين گرافيك آنبرد 6100 و غير آنبرد 6100 چيه؟
فرق بين مادربردي كه گرافيكش آنبرده و مادربرد كه گرافييكش آنبرد نيست چيه؟
دوست من هي چي نمي دوني يا يكم مي دوني ؟
حالا من خيلي خيلي مبتدي مي گم :
گرافيك آنبرد همين طور كه از اسمش معلومه onbord هستند و روي خود برد سوارند و حافظه رمشون را هم از رم مادربورد ميگيرند كه روش سواره و قابليت آپگريد هم ندارند . ;) و كلا خوب نيست . حالا بهتر از مي خواي اگه مبتدي بود بگو؟ ;)
قربانت شهريار
Devil Lord
10-07-2006, 18:25
در تکمیل جواب شهریار جان باید بگم که کارت گرافیک های آنبرد حتی بیشتر قدرت پردازشیشونم از Cpu میگیرن برای همینه که هیچ وقت یک چیپ آنبرد نمیتونه پا به پای یک کارت گرافیک که با پورت Agp یا Pci-e کارمیکنه برسه
amin_metal1370
10-07-2006, 23:41
دوستان ببخشيد كمتر در خدمت هستم اخه يك مسائلي پيش اومده نمي تونم زياد بيام انشا,الله بعد از يك مدتي دوباره خدمتتون مي رسم.
فقط يك سوال كوچيك دارم در مورد انتخاب كيس اگه مي شه تو رنج 75 تومن يك كيس خوب با توان واقعي400 معرفي كنيد ممنون مي شم.
شهريار جون من در حد مبتدي ميخواستم ولي شما زدي زير مبتدي رفتي تو فاز پيش دبستاني از لحاظ كاربردي خواستم يه گرافيك onboard رو با يه دونه غير آنبرد مقايسه كنيد كه 6100 رو مثال زدم
ضمنا از ديشب تا حالا سايت p30world باز نميشد وگرنه زودتر جواب ميدادم
Shahryar_NEO
11-07-2006, 11:21
درسته بازنميشد مشكل از سرورشون بوده و رفع شد .
باشه حالا اگه بازم مي خواي بدوني اصلا اگه بنچ مارك پيدا كردم مي گذارم و همين طور كه من و شايان گفتيم سرعت خوبي نداره و از رم و سي پي يو استفاده مي كنه .
Devil Lord
11-07-2006, 11:35
دوستان ببخشيد كمتر در خدمت هستم اخه يك مسائلي پيش اومده نمي تونم زياد بيام انشا,الله بعد از يك مدتي دوباره خدمتتون مي رسم.
فقط يك سوال كوچيك دارم در مورد انتخاب كيس اگه مي شه تو رنج 75 تومن يك كيس خوب با توان واقعي400 معرفي كنيد ممنون مي شم.
انشاالله بلا دوره امین جان!!! :happy:
کیس خوب به نظر من Green اینکه میگن توان واقعیش نمیدونم چه جوری زیاد بحث این حرفا نیست من یک 350 شو دارم داره مثل سگ یک رایتر و دوتا هارد و کارت گرافیک و(کارت گرافیک من مثل هارد و اینا به غیر از برق AGP نیاز به برق جدا گانه داره) و مادربوردم که همونی بود که خودت داشتی و راحت میکشه و الان با امروز شده 1 هفته و 5 روز که اصلا خاموش نشده!!! البته فکر کنم یک 450 یا 500 گرین بگیری کاملا کارت راه میفته قیمتش هم تو همین محدوده و یا کمتره گارانتیشم ماله کیس سبز 2 ساله هست (من یک تجربه بسیار بد با Next دارم که متوجه شدم Green یعنی چی شمام دوست داری امتحان کن!!! فقط ممکنه ضرر مالیش زیاد باشه!!!!!)
سلام
امين جان كيس كه زياد مهم نيست هر چي دوست داشتي بگير .
اما در مورد پاورت خيلي دقت كن :
توان Real و توان Nominal رو كه خودت حتما مي دوني .
پاور هاي Acbel توان Real رو روي محصولشون مي نويسن . Acbel 400 W رو مي توني 52 تومن بگيري .
--------------
اگر هم مي خواي Green بگيري حتما Version هاي جديدش رو بگير . ( اما معمولا براي سيتم هاي حرفه اي توصيه نميشه + اينكه اين نظر شخصي منه )
موفق باشي .
اگه من اشتباهي اينجا سوال كردم خيلي شرمنده، به من آدرس دادند منم اومدم اينجا.
من اينجا كاملاً توضيح دادم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و چند تا سوال هم كردم، ممنون مي شم پاسخم رو بدهيد.
فقط در آخر يك cpu اينتل 2.6 دو هسته اي به قيمت 130 تومن مد نظرم هست و يك مادربورد گيگا كه حدود 100 تومن هزينه كنم براش، چي باشه؟ (ترجيحاً شرايط يك مادربورد خوب از همه نظر رو داشته باشه). از همه دوستان سپاسگذارم.
Devil Lord
11-07-2006, 17:48
CPU : Pentium D 805
MotheBoard : GA-8I945PL-GE
Shahryar_NEO
11-07-2006, 18:27
اگه من اشتباهي اينجا سوال كردم خيلي شرمنده، به من آدرس دادند منم اومدم اينجا.
من اينجا كاملاً توضيح دادم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و چند تا سوال هم كردم، ممنون مي شم پاسخم رو بدهيد.
فقط در آخر يك cpu اينتل 2.6 دو هسته اي به قيمت 130 تومن مد نظرم هست و يك مادربورد گيگا كه حدود 100 تومن هزينه كنم براش، چي باشه؟ (ترجيحاً شرايط يك مادربورد خوب از همه نظر رو داشته باشه). از همه دوستان سپاسگذارم.
درسته من بودم آدرسش را دادم و ديديد كه ضرر نكردين چشم الان براتون چند تا مادربورد ميگم هر كدوم را كه خواستيد انتخاب كنيد. ;)
Shahryar_NEO
11-07-2006, 18:32
Gigabyte - 8i945pl-g : 92t
Gigabyte - 8i945plge-rh : 80t
حالا توصيه هاي من :
Gigabyte - 8i945p-g : 104t
Asus - P5ld2 Se : 109t
خوبه يا نه ؟ اگه بازم خواستي بگو يه چند تا ديگه هم هست ولي توي ايران نيست.
باتشكر شهريار
Devil Lord
11-07-2006, 18:34
شهریار جان اون مدلی که من از گیگا معرفی کرده بودم که بهتر بود تازه قیمتشم حدود 85 تا 88 تومنه
Shahryar_NEO
11-07-2006, 18:37
دوست من تهران زندگي مي كني ؟
اگه زندگي مي كني آدرس حميد فول را كه قبلا همكار بود را بگير اون فكر كنم داشته باشه. ;)
ولي كلا به نظر من با 400 وات 75 تومن زياده و در اصل هم به نظر من كه نه اين قانون مصرفي هست كه خيلي مصرف كنه براي كارهاي معمولي با قطعات عادي بيشتر از 350 نميشه . ميگي نه هم مي تونم برات آدرس كتاب را بگم ولي يك راه راحت تر برو دفترچه مادربوردت را نگاه كن ببين هر اسلاتي و سي پي يو و خود مادربورد چه قدر مصرف مي كنه به نظر من يك پرشه يا گيرين 450 يا 400 وات بگير كه كيسش هست 40 تومن بخواي قشنگ هم باشه . و برو حال كن من ديدم با تمامي قطعات بيشتر از 450 در هيچ جا تقريبا نمي خواد.
قربانت شهريار ;)
Shahryar_NEO
11-07-2006, 18:40
CPU : Pentium D 805
MotheBoard : GA-8I945PL-GE
ببين نميشه گفت اين قوي تره چون تقريبا اين ها در يك رده هستند و من اون هايي را كه توصيه كردم براي اين بود كه باهاشون كار كرده بودند و خوب بودند به خصوص ايسوسه. ;)
باتشكر شهريار
Devil Lord
11-07-2006, 18:43
آره اگه میشد که منم همون ایسوز زو میگفتم چون منم کیفیت ایسوز رو خیلی قبول دارم ولی این دوستمون فقط گیگا میخواد و منظورم از بهتر کارایی نبود چون همونطور که خودتم گفتی همشون 945pl هستند و کارایی در یک سطح ولی اون مدل از چیزای بیشتری ساپورت میکنه ( تو مشخصاتش دیدم اون مدلی که شمام گفتی هم دیدم واسه همین فقط اون مدل رو گفتم)
Shahryar_NEO
11-07-2006, 19:38
آره اگه میشد که منم همون ایسوز زو میگفتم چون منم کیفیت ایسوز رو خیلی قبول دارم ولی این دوستمون فقط گیگا میخواد و منظورم از بهتر کارایی نبود چون همونطور که خودتم گفتی همشون 945pl هستند و کارایی در یک سطح ولی اون مدل از چیزای بیشتری ساپورت میکنه ( تو مشخصاتش دیدم اون مدلی که شمام گفتی هم دیدم واسه همین فقط اون مدل رو گفتم)
آره تقريبا درسته حرفت ولي در خيلي از تست ها هم گيگا بهتره ها ولي كلا من برام فرقي نمي كنه جديدا اينتل اي اي ام دي يا ايسوس يا گيگا واي اگه يادت باشه چه قدر اولا تعصبي بودم. ;) :laughing: :laughing:
Shahryar_NEO
11-07-2006, 21:12
قيمت كونرو و پنتيوم دي ها كه البته مال 6 جون هست :
Intel Core 2 Extreme X6800 (2.93GHz/4M) $999
Intel Pentium Extreme Edition 965 (3.73GHz/2Mx2) $999
Intel Core 2 Duo E6700 (2.67GHz/4M) $530
Intel Core 2 Duo E6600 (2.40GHz/4M) $316
Intel Pentium D 960 (3.60GHz/2Mx2) $316
Intel Core 2 Duo E6400 (2.13GHz/2M) $224
Intel Pentium D 950 (3.40GHz/2Mx2) $224
Intel Core 2 Duo E6300 (1.86GHz/2M) $183
Intel Pentium D 940 (3.20GHz/2Mx2) $183
Intel Pentium D 930 (3.00GHz/2Mx2) $178
Intel Pentium D 920 (2.80GHz/2Mx2) $178
Intel Pentium D 820 (2.80GHz/1Mx2) $133
Intel Pentium D 805 (2.66GHz/1Mx2) $93
باتشكر شهريار
مجدداً سلام خيلي ممنون از كليه دوستان كه پاسخم رو بلافاصله دادند. اين سايت p30world هم ظاهراً در روز هميشه قابل دسترسي نيست وگرنه زودتر تشكر مي كردم. بازم ممنون
در ضمن من ساكن مشهد هستم و روي مادربورد گيگا هم بخاطر تجربه خوبي كه از گذشته دارم تاكيد مي كنم و هيچ تعصبي ندارم و اگر از نظر فني و تجربه ببينم كه مادربوردهاي جديد غير از گيگا بهترند خوب حتماً مي رم سراغ اونها.
بازم تشكر از تك تك دوستان، پيشنهادتون رو بررسي مي كنم و در صورتي كه سوالي داشتم مزاحم مي شم. هميشه سبز باشيد.
راستي دوستان، نزديك بود فراموش كنم، (الان مي گن اين پسره چه زيگيله)، تو لينكي كه در سوالم گذاشتم اگه فرصت داشتيد مطالعه كنيد، چند تا سوال هم پرسيدم مثل چيپست روي مادربورد و... اگه به اونهام پاسخ بدهيد ممنونم، اگر هم جاي ديگه بايد مطرح كنم ممنون مي شم بازم راهنمايي كنيد.
در ضمن آقاي شهريار عزيز اين مادربوردهايي كه معرفي كرديد با cpu intel 2.6 دو هسته اي مچ هست و مشكلي نداره و لزومي نداره كه رم و... سيستمم رو بخاطرشون عوض كنم. اگه مي شه مطلبي در مورد تفاوت cpu دو هسته اي و تك هسته اي معرفي كنيد تا بخوبي متوجه اين نسل جديد پردازندهها و تفاوت اونها با هم بشم.
يك سوال ديگه (بچه كنجكاو خوب، اشكال نداره بپرسه) ؟ اين بالا قضيه مثلاً 820 و يا 920 در جلوي cpu هايي كه معرفي كرديد چيست؟ ممنون
هميشه سبز باشيد.
شهريار جون ممنونم بي صبرانه منتظر بنچماركهات هستم
چه ميكنه اين شهريار
Mr شهریار جان کارت خیلی درسته ولی تنها مشکل در این تاپیک معرفی نکردن سخت افزار های جدید هست (منظورم این نیست
که اصلا انجام نمیدی ) ولی آخه خیلی کم این کار رو میکنی و یه چیزه دیگه اینکه برای معرفی فقط به cpu و mother بسنده نکن
این همه سخت افزار مختلف وجود داره امیدوارم
امیدوارم به نظر بنده ی حقیر توجه کنی
+++
شهریار جان بنده هفته دیگه میرم سیستم ببندم میخواستم بدونم به نظر تو AM2 3.2 بهتره یا Pentium D 3.2 کدومش؟؟؟
+++
انوقت با چه مادربردی کارایی cpu به حداکثر میرسه (در این دو مدل cpu رو که بالا گفتم)
Devil Lord
13-07-2006, 11:23
1- با اجازه شهریار جان جواب شما رو من میدم:
معرفی سخت افزار های جدید صورت میگیره ولی نه در اینجا در بخش اخبار جدید پردازنده ها و مادربورد ها و کارت گرافیک و اینکه روی بقیه مثل این چند قطعه وقت گذاشته نمیشه دلیلش اینکه از اهمیت کمی برخوردارند و بسته صلیقه داره مثلا برای گرفتن کیبورد خوب من لاجیتک رو میگم ولی وقتی قیمتش خیلی بالاست کسی با 500 یا 600 تومن بودجه برای خرید سیستم سعی میکنه تا یک CPU بهتر بگیره تا اینکه بره کیبورد بگیره!!! در مورد بقیه سخت افزار ها هم این مثال صدق میکنه
اما پاسخ دیگر سوالات:
1-در قسمت دوهسته ای ها Intel بهتر از AMD کار کرده و شما با خرید یک Pentium D 920 که فکر کنم همون 3.2 باشه مادربوردی که براش تهیه میکنی اول اینکه خیلی برات میمونه چون همین الانشم AMD خبر از اومدن سوکت AM3 داده و دوم اینکه ساپورت رم با سرعت های بالاتر و OverClock بهتر از ویژگی های این CPU هاست
2- به مادربورد خاصی بستگی نداره ولی اگر بتونین یک مادربورد ASUS با چیپ 975X تهیه کنی خوبه و امکانات زیادی در اختیارت میذاره البته GIGA هم خوبه ولی از نظر من امکاناتی که ASUS روی برد هاش قرار داده بیشتر از GIGA هست
Shahryar_NEO
13-07-2006, 20:22
چشم دوستان اين چند روزه نمي تونم بيام ولي فردا را شايد بتونم نمي دونم الان خيلي بهم ريختم ...
به هر حال شما همتون نظز لطف دارين نسبت به من ...
دوست من به نظ من اي ام دي بهتره ولي در هر وقتي يكي از اين دو تا بهتر هستند من توصيه مي كنم حتما 3.2 پنتيوم دي بردار خيلي بهتره . البته قيمتش بالاست مشكلي نداري بگو ؟
مين را هم بايد بگم كه چقدر مي خوايند پول بدين من اگه شما مشكل مالي از نظر خريد ندارين حتما asus p5wd2-e prenium كه 225تومن قيمت امروزش هست را بردارين ولي من هميشه حدود 100 تومن بيشتر مادربورد بستم پس اين هم 100 تومني :
ASUS - P5WD2 هست كه 170 تومن هست امروز و ASUS - P5PL2 هست كه قيمتش هم 99 تومنه .
دوست من شما هم چشم بنچ مارك را باشه اگه چند روز صبر كني به خدا نمي تونم الان مي دونيد بالاخره سخته ...
پس حتما بعد مي گذارم .
ان شا ا... اگه خداي متعال بخواد چند روز ديگه مطالبي در مورد معرفي انواع سخت افزار دارم.
باتشكر شهريار
hadi2345
14-07-2006, 00:00
سلام دوستان ...
من در حال خرید یک سیستم هستم ( فقط کیس ) .. حدود 550 تومن هم میتونم هزینه کنم ... برای من مادر بورد - سی پی یو و رم خیلی مهمه چون کارم برنامه نویسیه و باید کلی نرم افزار روش نصب کنم ... لطفا نظرتون رو بگید ک من حسابی گیج شدم با این همه تنوع مادر بورد و .....
قبلا از همه دوستان تشکر میکنم .
موفق باشید .
vampire و شهریار عزیز از کمکی که به من کردید مچکرم
راستشو بخای بیشتر از 150 هزار تومان نمیتونم مادربرد بندازم
راستی شهریار جان من دیروز به فامیلمون زنگ زدم گفتم گرافیک خوب و جدید چیه گفت 7300 با رم 256 با برد msi نظرت چیه؟؟؟؟
شهریار جان از فت پدر بزرگت واقعا تاسف خوردم و امیدوارم که غم آخرتون باشه و همچنین دعای اون مرحوم همیشه توشه ی
راه زندگی تو و خانواده ی محترمت باشه
Devil Lord
14-07-2006, 11:16
vampire و شهریار عزیز از کمکی که به من کردید مچکرم
راستشو بخای بیشتر از 150 هزار تومان نمیتونم مادربرد بندازم
راستی شهریار جان من دیروز به فامیلمون زنگ زدم گفتم گرافیک خوب و جدید چیه گفت 7300 با رم 256 با برد msi نظرت چیه؟؟؟؟
دوست عزیز به بخش مقایسه انواع کارت گرافیک برین خودتون متوجه کیفیت این کارت و قابلیت هاش میشین
در ضمن هادی جان در پست های چند صفحه قبل با بودجه 550 و 500 و 600 بچه ها چند کیس خوب بستن میتونین از اونها هم استفاده کنین
Shahryar_NEO
14-07-2006, 12:06
شهریار جان از فت پدر بزرگت واقعا تاسف خوردم و امیدوارم که غم آخرتون باشه و همچنین دعای اون مرحوم همیشه توشه ی
راه زندگی تو و خانواده ی محترمت باشه
مرسي خيلي ممنون خدا رفتگان شما را هم بيامرزه...
خيلي آقاييد ...
عزيزم پس براي مادربورد يا بايذ اون 160 را برداري يا يكي از اون 100 تومني ها كه گفتم ببخشيد بايد برم رستوران . من هم الان زوري اومد خونه . فعلا نمي رسم بيام ... ببخشيد ...
گرافيك هم قيمتش فكر كنم حدود 80 تومنه توي همين تاپيك معرفيش كردم ... كامل كامل ...
باتشكر از شما
hadi2345
15-07-2006, 07:14
با سلام مجدد ....
جناب Vampire عزیز ممنون از توجهت ... من با تحقیقاتی که تو انجمن سخت افزار انجام دادم فکر میکنم سیستم زیر مناسب باشه !!
در ضمن نظر شماها برام خیلی مهمه ...
Main Board : Asus P5ld2 - se
CPU : Pentium D 920
Hard : 160 GB Maxtor
Ram : 2 *512 Kingston
VGA : Giga EXPRESS 256
DVD RW : Sony
DVD R : Sony
Case : Green
Floppy : Teac
بچه ها سرانگشتی و با قیمت روز میتونین بگین چه قدر برام آب میخوره ؟؟؟ فکر میکنم دوروبر 600 بشه !!
و اصلا تاییدش میکنین یا نه ؟؟
قبلا از همه تشکر میکنم .
دوستان من ميخوام يك كيس تا 500 تومان جمع كنم ( فقط كيس) و بيشتر براي بازي ميخوام باشه .
شما چه سيستميو پيشنهاد ميكنيد ؟
مرسي
شرمنده مرورگرم مشكل پيدا كرد. دو تا پست اومد :sad:
دوستان من ميخوام يك كيس تا 500 تومان جمع كنم ( فقط كيس) و بيشتر براي بازي ميخوام باشه .
مرسي
سلام
خوب پول شما به اینتل نمیرسه اگر هم بخواین 805 رو بگیرین باز بایدفن پاور وبورد خوبی داشته باشین مشخصه سیستم زیر اینه که برای آپگرید کارت گرافیک این سیستم نیاز نیس کارت گرافیک گرانقیمتی بخرید تنها کافیست کارتی مشابه کارتی که تهیه کردید رو به سيستم اظافه كنيد(در واقع مادربرد دو کارت گرافیک رو بصورت همزمان پشتیبانی میکنه منوط باینکه دو کارت از هر نظر یکسان باشند)
بهتره از نمایشگاه ال کامپ که روز دوشنبه شروع به کار میکنه تهیه کنید
CPU: 939S Venice Cr 3200+ -->90
MB: Jetway 939GT4SLI_G_VC -->73
VGA: PixelV/Club 3D 7600GS 256mb +with Fan-->120-130
Ram: Patriot PDP PC3200 DDRI-400 2*512mb -->80
Modem: Aztech Internal V92 -->9
DVD-Rom: Pioneer -->27
HDD: Samsung SataII 250G -->75
Case+PSU: Farassoo FCH-4818 + 400Real-->~40
Total Price: ~515
دوستان ديگه نظري ندارن ؟ مخصوصا آقا شهريار
شهریار تورو خدا دارم میمیرم
cpu pentium d 3.2 330 هزار تومان چه خبره چه را انقدر گرون مگه نگفتی 200 تو خورده ای بیشتر نیست
بعدشم گرافیکی که رو که در پست قبلیم بهت گفت مدل GS است برای بازی خوبه یا نه
Devil Lord
15-07-2006, 12:18
عزیز جان شما چرا یک سوال رو چند دفعه تکرار میکنی؟؟ هم من و هم شهریار گفتیم که :
1- 7300GS در صفحات قبل (یعنی حدود 20 30 صفحه قبل کاملا معرفی شد
2- 7300Gs در بخش مقایسه انواع کارت گرافیک کامل تست شده ونتایجش مشخصه
:biggrin: :biggrin: :blink: :biggrin:
در مورد CPU هم قیمت ها چند هفته دیگه خیلی کم میشه یکم صبر کنید بهتر میشه
و اینکه شما هزینه مربوط به 3.2 رو میتونی بزاری واسه خریدن 2.8 با یک سیستم خنک کننده خوب که قیمتش هم کمتر در میاد در عوض اونو OverClock کنی تا بشه 3.4 یا 3.6 که کاراییشون هم البته یکم با هم تفاوت داره :happy:
nVidia جان پيشنهاد من اينه :
Pentium d 820 180 Toman
Board Asus P5WD2 170 Toman
RAM Geil 512 60 Toman
HDD WD 160G 60 Toman
Modem Gigabyte 10 Toman
Power 400W Acbel or higher 50 - 70 Toman
Case Aopen 30 Toman
سرجمع ميشه : 480 هزار تومن .
چيزي از قلم ننداختم ؟
------------------
VGA رو از قلم انداختم اونم دوستان ديگه بيشتر واردن ولي فكر كنم يه 70 تومن حداقل پياده بشي .
سرجمع سيستم ميشه 550 تومن .
عوضش چيز خوبي در مي آد .
Shahryar_NEO
15-07-2006, 13:04
شهریار تورو خدا دارم میمیرم
cpu pentium d 3.2 330 هزار تومان چه خبره چه را انقدر گرون مگه نگفتی 200 تو خورده ای بیشتر نیست
دوست من كي من گفتم 3.2 200 تومنه ؟؟؟؟ اگه گفتم ببخشيد يا ري پلي پست را بده !!!
چشم حتما ... جي اس را دوست من به خدا من و امين _ متال 1370 بحث كرديم من بنچ مارك گذاشتم و با قيمت . ديگه اگه مي خواي بگو دوباره بگذارم ..
قربانت شهريار
Shahryar_NEO
15-07-2006, 13:05
ضمن قيمت امروز هم 2.8 180 تومن هست پنتيوم دي و 3.0 اون 2 مگ كشش 210 تومن هست .
شهریار جان منظورم این بود که این کارت گرافیک برای بازی های جدید به درد میخوره یا نه
بعدشم من حوصله ندارم برم 50 تا پست رو بگردم تا ببینم در مورد این گرافیک چی نوشتین
Shahryar_NEO
15-07-2006, 13:17
مرسي
چشم :
دوست من 580 تومن ميشه اين كه مي خوام ببندم كه مي توني از رم يا گرافيك بزني . البته غم كالاك سي پي يو را نداشته باش كه مي دوني اوركلاك ميشه .
CPU 2.6 INTEL 805 PENTIUM D :120T
MAIN ASUS P5LD2 SE : 105T
HARD MAXTOR 80 SATA : 44T
COMBO ASUS :35T
CASE GREEN OR PORSCHE : 35T
10 MODEM GIGABYTE T
GRAPHIC 7600GT:240T
GRAPHIC ATI X800 : 230T
RAM 2*256 : 44T
البته نمي دونم يكم بيشتر 580 ميشه كه اين كارو بكن اگه نمي خواي پول بدي :
6600 جي تي كه 160 تومنه ام اس آي اون.
قربانت شهريار
Devil Lord
15-07-2006, 13:20
شهریار جان منظورم این بود که این کارت گرافیک برای بازی های جدید به درد میخوره یا نه
بعدشم من حوصله ندارم برم 50 تا پست رو بگردم تا ببینم در مورد این گرافیک چی نوشتین
1- دوست عزیز اگر حوصله ندارین به بخش مقایسه انواع کارت گرافیک رجوع کنین!! (شما اصلا پست هایی که من میدم رو میبینین؟؟؟؟ :blink: :blink: :laughing: )
2- این کارت یک کارت متعادل از نظر قیمت و کیفیت و بیشتر قیمت هست البته این که این کارت از 6600GT ضعیفتره
شهریار جان توروخدا منو ببخش فکر کنم دیگه از دست من خسته شدی با این سوال های چرت و پرت من
Shahryar_NEO
15-07-2006, 13:22
بابا سام گان جان جي اس نوعي هست كه ارزان هست و قيمت تقريبي معمولي را داره و ولي كاراييش زياد تره كلا بين جي تي و معمولي هست .
ومپیر جان دمت گرم دنبال همین بودم که بدونم این کارت گرافیک نسبت به چه کارتی ضعیف تره
Devil Lord
15-07-2006, 13:28
آخه فدات شم اگه از همون اول به بخش مقایسه انواع کارت گرافیک میرفتی خیلی زود تر از این حرف ها متوجه میشدی
Shahryar_NEO
15-07-2006, 13:39
ومپیر جان دمت گرم دنبال همین بودم که بدونم این کارت گرافیک نسبت به چه کارتی ضعیف تره
اين هم عزيزم لينكي كه مقايسه هست و صفحه قبليش حالا خوب شد .
ممنون
قربانت شهريار :happy:
شهریار جان این چیزایی رو که بهت میگم یکی به من قیمت داده 645 هزار تومان
مادربرد گیگا چیپ 945
گرافیک 7300gs 256 ddr2 pci -e
رم 1 گیگ ddr 2
هارد 200 sata
ببینم فکر نمیکنی یکم گرون میگه
hadi2345
15-07-2006, 15:15
با سلام مجدد ....
جناب Vampire عزیز ممنون از توجهت ... من با تحقیقاتی که تو انجمن سخت افزار انجام دادم فکر میکنم سیستم زیر مناسب باشه !!
در ضمن نظر شماها برام خیلی مهمه ...
Main Board : Asus P5ld2 - se
CPU : Pentium D 920
Hard : 160 GB Maxtor
Ram : 2 *512 Kingston
VGA : Giga EXPRESS 256
DVD RW : Sony
DVD R : Sony
Case : Green
Floppy : Teac
بچه ها سرانگشتی و با قیمت روز میتونین بگین چه قدر برام آب میخوره ؟؟؟ فکر میکنم دوروبر 600 بشه !!
و اصلا تاییدش میکنین یا نه ؟؟
قبلا از همه تشکر میکنم .
آقا ظاهرا منو فراموش کردین ! من منتظر جواب شما هستم ....
ممنون .
Devil Lord
15-07-2006, 15:27
Giga Express 256 یعنی چی ؟؟ مدلش رو هم میدونی؟؟
ومپیر جان شهریار فعلا دیسکانکت کرده حداقل تو به من بگو
hadi2345
15-07-2006, 15:36
نه متاسفانه فقط میدونم که قیمتش دور و بر 60 تومن هست ( چون من به فروشنده گفتم که کارت گرافیکی برام مهم نیست و اون هم این مدل رو پیشنهاد کرد ) ... نوشته : Giga Express 6200-256mb
ممنون از توجهت...
Devil Lord
15-07-2006, 15:36
چی بگم دوست عزیز؟؟؟ سوال بپرس بتونم حتما کمک میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Devil Lord
15-07-2006, 15:38
نه متاسفانه فقط میدونم که قیمتش دور و بر 60 تومن هست ( چون من به فروشنده گفتم که کارت گرافیکی برام مهم نیست و اون هم این مدل رو پیشنهاد کرد ) ... نوشته : Giga Express 6200-256mb
ممنون از توجهت...
البته این کارت کاراییش خیلی پایینه شما حداکثر قیمتی که میتونی برای گرافیک بدی چقدره کمکت کنم
hadi2345
15-07-2006, 15:40
همون 60 یا نهایت 70 تومن ... چون نمیخوام از بقیه قطعاتم بزنم و گرافیک رو بالا ببرم ...
Devil Lord
15-07-2006, 15:53
من به شما یک پیشنهاد میکنم:
شما Cpu رو به جای 920 یک 820 بردار و یک کم پول برای یک سیستم خنک کننده خوب براش بده که دیگه 50 تا 70 تومن بیشتر نمیشه قیمت این Cpu هم 150 تا 170 تومنه که نسبت به 920 حدود 100 تومن ارزونتر در میاد که میتونی در عوض یک کارت قوی بگیری تا بازی های و کار های گرافیکی قوی هم انجام بدی و سیستم آینده نگرانه ای داشته باشی
Devil Lord
15-07-2006, 15:56
اگر هم اون سیستم خنک کننده قوی رو بگیری میتونی اون 820 که کلاکش 2.8 گیگاهرتزه رو تا 3.4 یا 3.6 اورکلاک کنی راستی قیمت کلی سیستمی که داری میگیری حدودا 700 به بالاست نه حدود 600 اونم فقط به خاطر Pentium D 920
سلام سلام
از همه دوستاني كه اين چند وقت به سوالهام جواب دادند (هر چند ناقص) خيلي سپاسگذارم. شوخي كردم ناراحت نشيد.
آقا نظرتون رو خيلي فوري در مورد مادربوردهاي اينتل تا حدود 100- 120 و نوع مدل بگيد.
ديگه امروز بعد از كلي گرفتاري ميخوام برم و مادربورد و cpu رو بگيرم. يك cpu 2.6 دو هسته اي بقيمت 135 و يك مادربورد احتمال زياد اينتل و يا گيگا.
خيلي فوري نظرتون رو بگيد من يك ساعت ديگه سر مي زنم .ممنون
موفق باشيد.
خيلي فوريه ها.
Devil Lord
15-07-2006, 16:36
البته ماردبورد های اینتل سازگاری بسیار بالایی دارند ولی اون چیزی که ندارند کیفیت ساخت و امکانات هست
Shahryar_NEO
15-07-2006, 16:40
آقا ظاهرا منو فراموش کردین ! من منتظر جواب شما هستم ....
ممنون .
خوبي دوست من ؟
خوبه اين كيس فقط يك فقط همين طور بحث شد گرافيك نداره كه بايد بگم 6200 با اين قيمت توربو كش دار هست و يا به عبارتي خوب نيست . پس شما با اين پول اگه داري يك 6500 بردار كه 80 تومني داره و 59 تومني هم داره البته هر دو 256 هستند كه دومي ex-byte هست كه نمي دونم خوب گيرتون بياد يا نه و اگه هم نمي خوايند 6500 برداريد 5500 برداريد بهتره . رم را خوب برداشتيد و مادربورد را هم همين طور ولي سوني مارك خوبي نيست به نظر من ايسوس البته اگه اصلش گيرتون بياد از همه بهتره و ان اي سي هم بهترين دي وي دي رايتر جهان هست با قابليت آپگريد سرعت.
به نظر من از هارد بردارين به گرافيك بدين .
قربانت شهريار ;)
Shahryar_NEO
15-07-2006, 16:45
دوست من ديگه اينكه مادربورد ناراحتي نداره برو اگه از ايسوس خوشت مياد برو : Asus P5ld2 Se بردار كه 110 تومنه . حدودا و اگه از گيگا خوشت مياد : Gigabyte - 8i945pl-g اين را بردار كه قيمت پنچ شنبش كه هنوز كامل بودم 97 تومن بود . من نظرم اينه كه گرافيكت از هر كدوم مارك هست همون را بردار . خيلي تفاوت نمي كنند . ديگه اين يكي را بنچ مارك نمي خوام بزنم و برم دنبالش ....(شوخي كردم).
باتشكر شهريار
Shahryar_NEO
15-07-2006, 16:47
يك مطلب جالب ديروز رسيده اگه رسيدم مي گذارم توي پردازنده و مادربورد .
hadi2345
15-07-2006, 18:18
اگر هم اون سیستم خنک کننده قوی رو بگیری میتونی اون 820 که کلاکش 2.8 گیگاهرتزه رو تا 3.4 یا 3.6 اورکلاک کنی راستی قیمت کلی سیستمی که داری میگیری حدودا 700 به بالاست نه حدود 600 اونم فقط به خاطر Pentium D 920
ممنون از توجهتون ...
من قیمت Pentium D 920 رو 170 تومن میدونستم و به همین خاطر در فاکتوری که فروشنده داده جای CPU خالیه و 170 تومن در نظر گرفته شده تا من تصمیم بگیرم و بهش نوع CPU رو بگم !!!! ... پس با این حساب مجبورم 820 بردارم .
در ضمن از لحاظ کارایی آیا این نوع CPU ها داغ نمیکنن ؟؟ به خاطر اوور کلاکشون میگم ! ..
و آیا بهتر از Pentium 3.0 LGA 2M هستن ؟؟
ممنون ...
Shahryar_NEO
15-07-2006, 18:22
خجالت بكش...
شوخي كردم ...
اين سي پي يوي پيشنهادي شما جزو هيچي هم نيست.
يك كاري كن توي مطالبي كه امروز داشتم مي خوندم و ترجمه مي كردم 24 صفحه هست . كه بعدا مي زنم كه همه ببينند . 820 در 80 درصد مقايسات بهتر از 920 هست .
باتشكر شهريار
مادربرد گیگا چیپ 945
رم 1 گیگ ddr 2
هارد 200 sata
یکی نمیخواد جواب سوال منو بده
Shahryar_NEO
15-07-2006, 20:37
مادربرد گیگا چیپ 945
رم 1 گیگ ddr 2
هارد 200 sata
دوست من ببخشيد دير ميام به خدا ديگه نميشه بيشتر ...
آخه عزيزم اين ها كه مي گي كه معني نداره مثلا 100 تا نوع مادربورد هست با 945 هست .
رم مثلا چه ماركي ؟
هارد چه ماركي ولي كلا خيلي زياد گفته !!!!!!!!!!!!!!!!1 :angry:
قربانت شهريار :laughing:
hadi2345
15-07-2006, 22:03
ممنون از توجه دوستان عزیز ،
راستی من امروز شنیدم که دوباره قیمت Cpu و سایر قطعات بالا رفته ... تا کی روند صعودی داره ؟؟!!! ... آیا بعد از 24 جولای قیمت ها پایین می آد ؟؟؟
ممنون ...
Devil Lord
15-07-2006, 22:44
مادربرد گیگا چیپ 945
رم 1 گیگ ddr 2
هارد 200 sata
سر گردنه این قیمت هارو بهتون دادن؟؟؟ :blink:
مادربورد گیگا با چیپ 945P آخرین مدلاش غلط میکنن 130 تا 150 تومن بیشتر باشن
کارت گرافیک 7300GS هم هیچ مدلش 90 تومن بیشتر نیست
رم 1 گیگ هم که خیلی رم حسابی و سرعت بالایی داده باشه دیگه 100 تومن
هارد 200 همه مدل ها هم کمتر از 100 هستن
تازه خیلی خیلی دست بالا زدم!!! همورو 20 تا 30 تومن اگر بهترین گارانتی هم داشته باشن گرونتر زدم اونوقت چه جوری میشه 645 هزار تومن؟؟؟! :ohno: :ohno: :blink: :blink: :happy:
Devil Lord
15-07-2006, 22:48
يك كاري كن توي مطالبي كه امروز داشتم مي خوندم و ترجمه مي كردم 24 صفحه هست . كه بعدا مي زنم كه همه ببينند . 820 در 80 درصد مقايسات بهتر از 920 هست .
باتشكر شهريار
شهریار جان راست میگه
820 با 920 هیچ تفاوتی نداره به غیر از اینکه 920 دارای 2x2MB کش هست ولی 820 فقط 2x1MB کش داره همین!!!
البته درسته که اختلاف 2 مگ هست ولی باید با قیمتشون هم مقایسه کنی که تازه با این قیمت 820 که اور هم میشه کارایی خیلی خوبی داره
Shahryar_NEO
15-07-2006, 23:48
درسته امكان پذير نيست.
Devil Lord
15-07-2006, 23:50
عزیز چی امکان پذیر نیست؟؟
ومپیر جان دستت درد نکنه ولی نمیدونم که این فامیل ما چرا انقدر گرون گفته
آخه میدونی به من چی گفته
رم 1 گیگ DDR2 کینگستون : 110 هزار تومان
گرافیک 7300gs 256 pci-e DDR 2 :نزدیک 85 هزار تومان
مادربرد چیپ 945 : 120 هزار تومان
هارد مکستور هم: 90 تومان
ولی اصلا جور در نمیاد ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Devil Lord
16-07-2006, 12:15
خوب آخه چه جوری ممکنه که جمع اینا بشه 645 هزار تومن؟؟؟؟ :blink: :blink: :blink:
اخه اگه بخای حساب کنی نزدیک به 200 هزار تومان یا داره سود میگیره یا اجرت کار یا هردو
که من هیچ جایی اینطوری ندیدم
ولی خیلی به ضرر من شد وقتی به بابام گفتم فکر میخوام کل کیس رو عوض کنم ولی وقتی بهش گفتم فقط همین چهار قطعه هست نزدیک بود شاخ در بیاره و گفت که نمیخواد سیستمتو عوض کنی ما هم از اون وقت به کل قاتی کردیم
راستی میخواستم بدونم که اگه بخوام یه قطه ی کامپیتر رو بگیرم باید از کجا بگیرم که هم منسفانه باشه و هم جنس تغلبی نده
راستی بچه ها برای سال دیگه چه cpu هایی در راه است؟؟؟حالا کلا چه سیستمهایی قرار بیاد ؟؟؟؟!!!
از ناراحتی میخوام گریه کنم
Devil Lord
16-07-2006, 18:21
1- تغلبی نه تقلبی
2- یک قطعه گرفتن همینجوری نیست که بری تو یک مغازه و بگی آقا جان ماردت قطعه اصل بده گرون هم نده باید زرنگ باشی
3- CPU که اصل و تقلبی نداره فقط نگاه کن کار کرده نباشه که البته اونایی که جعبه نداره که سعی کن اونارو نخری
4- Conroe EE و از AMD خبر ندارم ولی انتهای سال 2006 یا وسط های 2007 اینتل CPU های 16 هسته ای رو تولید میکنه(الان هم تولید کرده ولی مشکل داره و قول داده اون موقع مشکلاشو کامل رفع کنه)
5- منتظر خریدن ATI توسط AMD هم باید باشیم چون این موضوع بد جوری شایع شده
6- منتظر کارت های جدید ATI برای مقابله با 7950X2 هم باید باشیم
و یک چیز دیگه تشخیص اصل بودن یا نبودن تنها با دیدن قطعات فراوون قابل تشخیص هست و یا فقط به دنبال گارنتی شرکتی خاص بودن که تقلبی نداشته باشه
ممنون از توجه دوستان عزیز ،
راستی من امروز شنیدم که دوباره قیمت Cpu و سایر قطعات بالا رفته ... تا کی روند صعودی داره ؟؟!!! ... آیا بعد از 24 جولای قیمت ها پایین می آد ؟؟؟
ممنون ...
سلام
من بعيد مي دونم پردازنده هاي در قيمت روند صعودي داشته باشن .
27 جولاي كه رسما انتشار conroe در بازار هست تازي شروع اصلي افت قيمت هاست .
قطعا يكسري از پردازنده هاي افت قيمت خواهند داشت .
خصوصا AMD كه پردازنده هاي 939 اش تا انتهاي همين سال توليدش تموم ميشه - به احتمال زياد افت قيمت پيدا مي كنه .
موفق باشي .
سلام.من عضو جديد هستم و مي خوام چيزهايي از دوستان بسيار وارد و استادم ياد بگيرم
1.سیستم من:
اسوس 5پ800 ا ج پ 8
اینتل 2.67سلرون ل ج ا 775
رم 256
کارت:جی فورس 5200 اف ایکس 128
2.مشخصات دیگهای لازم بود می فرستم.
3.میخوام با حداقل هزینه سیستم رو تا حدی عوض کنم که بتونه بازیهای جدید رو در حد قابل قبول و نه خیلی عالی اجرا کنه.یکی می گفت با این شرایط دست نگه دار و سال بعد این کارو بکن.حالا اگه بخوام فقط نارتو با رم عوض کنم تا کجا میتونم با این شرایط پول و سیستم پیش برم/
4.تاكيد مي كنم من گيمر حرفه اي نيستم.
4.بيش از 100 تومن خرج بر نداره.
5.بازم ممنون.
ali جان سلام چطوري ؟
اقا شما پردازنده ات رو اگه بخواي تغيير بدي حداقل 100 تومن بايد پياده شي .
يعني مطمئن باش براي يه تغيير خوب حداقل 150 پول مي خواد
اساتيد ديگه اينجا در مورد كارت گرافيك نظر مي دن
اما پردازنده ات رو تغيير بدي عالي ميشه .
رمت هم براي بازي ها خيلي كمه
حداقل بايد 512 بشه كه اونم اگه بخواي متوسط برداري بايد 50 تومن خرج كني .
موفق باشي .
Devil Lord
17-07-2006, 00:08
1- Ali جان شما یک کارت GainWard 6200 256DDR2 بردار که توربوکش هست و قیمتی حدود 70 تا 75 تومن داره و بقیه رو هم خرج یک رم 256 کن تا بتونه Dual Channel ازشون استفاده کنی
1- تغلبی نه تقلبی
2- یک قطعه گرفتن همینجوری نیست که بری تو یک مغازه و بگی آقا جان ماردت قطعه اصل بده گرون هم نده باید زرنگ باشی
3- CPU که اصل و تقلبی نداره فقط نگاه کن کار کرده نباشه که البته اونایی که جعبه نداره که سعی کن اونارو نخری
4- Conroe EE و از AMD خبر ندارم ولی انتهای سال 2006 یا وسط های 2007 اینتل CPU های 16 هسته ای رو تولید میکنه(الان هم تولید کرده ولی مشکل داره و قول داده اون موقع مشکلاشو کامل رفع کنه)
5- منتظر خریدن ATI توسط AMD هم باید باشیم چون این موضوع بد جوری شایع شده
6- منتظر کارت های جدید ATI برای مقابله با 7950X2 هم باید باشیم
و یک چیز دیگه تشخیص اصل بودن یا نبودن تنها با دیدن قطعات فراوون قابل تشخیص هست و یا فقط به دنبال گارنتی شرکتی خاص بودن که تقلبی نداشته باشه
دستت درد نکنه جیگر . حالا تو این بدبختی نمیشد ما رو ضایع نکنی
نگفتی از کجا بگیرم(حافظ. پایتخت. بازار رضا . پاساج تازه تاسیس شهرک غرب که مخصوص کامپیوتره)
بالاخره به نظر تو از کجا بهتره که بگیرم
Devil Lord
17-07-2006, 09:21
من به شخصه پایتخت رو خیلی قبول دارم چون راحت میتونی تخفیف بگیری با این روش:
میری مغازه اول: آقا این قطعه رو داری؟؟ بله . قیمتش چنده؟؟ فروشنده: شما تا چقدر قیمت داری؟؟ من هنوز قیمت نگرفتم!! فروشنده: امروز جنسا گرون شده!!! این قطعه هم شده 75 تومن . مرسی خداحافظ
مغازه دوم:سلام آقا این قطعه رو دارین اگر دارین چند؟؟؟ فروشنده: شما تا چقدر قیمت داری؟ به من 70 تومن قیمت دادن!!!! بله قیمتش 72 تومنه!!!! خداحافظ
مغازه سوم:آقا اینقطعه رو دارین و قیمتش چنده؟؟؟ شما چقدر قیمت داری؟؟؟ من تا 58 تومن قیمت دارم تو همین پاساژ!!! خوب نه قیمتش این نیست که قیمتش 64 تومنه!!! از کجا قیمت گرفتین؟؟هیچی فرمودین 64 تومن؟؟ مرسی لطفا بدین (در اینجا مشخصه که قیمت رو زیادی کشیدیم پایین) حالا سر تخفیف گرفتن هم 2 تا 3 تومن تخفیف میگیری میشه همون قیمت مناسب بماند که میتونی با همین روش زیر قیمت هم بخری
Shahryar_NEO
17-07-2006, 15:58
شرمنده من اين چند روزه مشكل داشت سرورم!!!!
الان در خدمتم.
Shahryar_NEO
17-07-2006, 16:01
مي خوام از اين بعد به جاي حرف هاي مفتي كه مي زنم . ( توجه) !!!! مي خوام به معرفي قطعات بپردازم.
اين هم معرفي و راهنماي خريد گرافيك تا 100 تومن.
در پست بد ميگم چون سرورم مشكل داره وقتي زنگ زدم به پشتيباني ميگه به ماچه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
amin_metal1370
17-07-2006, 23:24
سلام بر دوستان عزيز خودم(محصوصاَ شهريار و گابانا و وامپير).بايد براي غيبتم بگم كه يه مدتي Adsl ما بقول معروف در دسترس نبود برای همین کمتر می اومدم اما الان سعی می کنم که بیشتر بیام خدمتتون(البته هنوز هم دسترسی ندارم)در اول باید بگم که شهریار جان من هم تسلیت می گم(با اینکه دیره) و امیدوارم غم آخرت باشه.دوم اینکه از همه دوستان تشکر بابت راهنمایی دز مورد کیس . سوم اینکه این دوستان بازاری شورش رو در اوردن.آقا مگه قرار نبود که قیمت های اینتل پایین بیاد؟ پس چرا داره هی بالا می ره؟حدود یک ماه پیش پنتیوم دی 930 .220 تومن بود الان رفته بالا.
Shahryar_NEO
17-07-2006, 23:30
مرسي ممنون خوبي ؟
منم والا نمي دونم اي ام دي ارزون شد ولي 805 نشد ...!!!!!!!!!!!!!! من هم نبودم اين چند روز . و سرم خيلي شلوغه دوستان بعضياشون مي دونند . حالا هم مي خوام فقط ديگه محصول معرفي كنم فقط همين ...!!!!!!!!!!! البته كيس هم هست و راهنمايي . پس اگه فرصت كنم شروع مي كنم . از گرافيك 7600 جي اس .
قربانت شهريار
امين جان سلام
چطوري ؟ خوش حالم كه برگشتي .
راستي من دراين مورد قبلا يه پست زدم .
من فكر مي كنم افزايش قيمت تو ايران !! عادي باشه .
چون اينجا قيمت دست خود برو بچ بازاره ديگه ...!
ولي مطمئن باش ارزون ميشه .
من خودم به همين اميد واستادم !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي تا اونجايي كه اطلاع دارم 920 . 805 افت قيمت داشتن .
پردازنده هاي AMD هم كه اساسي افت داشتن .
3500+ كمتر از 1 ماه حدود 70 تومن افت داشته !!
اميدواريم باز هم افت داشته باشن خصوصا اينتل ها كه بد جوري رفتم تو نخ 920 !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Shahryar_NEO
17-07-2006, 23:54
من كلا در اين پست مي خوام بهترين كارتي را كه ميشه خريد توي رنج 160 و اينا را بگم . مقايسه بين 6600 جي تي هست و 7600 جي اس و ايكس 1600 كه ايكس تي اون و پورو . 7600 ها داراي 12 لوله پردازش پيكسلي و 6600 ها داراي 12 تا هستند كه اين براي بازي تا حدودي بده كه كم باشه . ;) 6800 هم 12 تا.
ضمنا ايكس 1600 ها هم 12 لوله پيكسلي دارند البته اين 6600 128 هست .
جالا ميريم سره سرعت هسته و ... اونها كه 7600 جي اس :
400 MHz
6800 جي تي :
425MHz
6600 جي تي 128 :
500MHz
ATI Radeon X1600 XT 256MB:
590MHz
ATI Radeon X1600 PRO 256MB:
500MHz
سرعت حافظه هسته يا مموري كلاك :
7600 جي اس :
400MHz (800MHz DDR2
6800 جي تي 256 :
500MHz (1000MHz DDR3
6600 جي تي :
500MHz (1000MHz DDR3
ATI Radeon X1600 XT 256MB:
690MHz (1380MHz DDR3
ATI Radeon X1600 PRO 256MB:
390MHz (780MHz DDR2
تا حدودي مشخص شد ولي بقيه چيز ها بعدا ضمنا به غير از 6800 بقيه باس 128 بيتي دارند.
ببخشيد نمي تونم بنويسم.
باتشكر و عذزخواهي شهريار ;)
masoud_alone2006
18-07-2006, 02:52
لطفاَ قيمت ها رو به روز كنيد
لطفاَ قيمت ها رو به روز كنيد
قيمت ها مشكلي نداره دوست من
شما بگو چه قطعه اي رو قيمت مي خواي بچه ها راهنمايي مي كنن .
موفق باشي .
گابانا مردم از خنده .جدی میشه این اینطوری تخفیف گرفت اگه بشه که خیلی باحاله
اونوقت یه زحمت برات داشتم جیگر
میتونی اسم معتبر ترین گارانتی های سخت افزار رو برام بنویسی(فقط برای قطعات کیس)
اگه این کار رو بکنی خیلی آقایی
بچه ها به نظر شما اگه یکی یه سیستم خدا ببنده ولی هاردش معمولی باشه مشکل ایجاد میکنه
Devil Lord
18-07-2006, 14:01
بچه ها به نظر شما اگه یکی یه سیستم خدا ببنده ولی هاردش معمولی باشه مشکل ایجاد میکنه
بله چون هارد ها سرعت های مختلف دارن مثلا 5400rpm یا 7200rpm یا 10000rpm که آخری رو فکر میکنم مدل های Western Digital دارن و صد البته که میزان بافر هم تاثیر داره 2MB بافر داریم و 8 مگ و 16 و جدیدا 32 مگابایتی ها هم اومده
Devil Lord
18-07-2006, 14:04
گارانتی های معتبر هم در بخش سایت شرکت ها و کمپانی ها هست با سایتشون
Devil Lord
18-07-2006, 14:37
در مورد تخفیف هم جدی گفتم من خودم واسه یکی از دوستام پرینتری که هیچ جا 110 به پایین قیمت نمیدادن 92 تومن خریدم!!!!
--------------
سلام امین جان چه طوری شما؟؟!؟ انشاالله مشکلت حل بشه بیشتر ببینیمت
ومپیر فدات بشم یه لطفی بکن لینک این چیزی رو که به من گفتی بزار
سلام
اين مادربورد P5W DH Delux رو امروز نمايشگاه ديدم .
خيلي خوش دسته ..!
قيمتش رو هم پرسيدم گفتن تو رنج 190 هزار تومن هست .
البته اينو فقط واسه Core 2 بايد بگيري كه اونم خيلي گرونه ..!
Devil Lord
18-07-2006, 16:53
amin_metal1370
19-07-2006, 13:56
سلا دوستان.گابانا جان راست مي گي؟كدوم نمايشگاه؟
در ضمن اين مادربورد فقط براي core2 نيست براي پنتيوم و سلرون هم استفاده مي شه (تو سايت ايسوز نوشته)
egoldfars
19-07-2006, 17:10
آیا این ماربورها تو ایران پیدا میشه
پردارندهamd
asus a8n32-sli deluxe
asus m2n32 ws professional
m2n32-sli deluxe/wireless edition
پردازند intel lga
asus p5w dh deluxe
asus p5v-vm dh
asus p5ld2 deluxe
asus p5w d2-e premium
asus p5b deluxe/wifi-ap
اگر هست قیمتش هم بزارید ومیشه از کجا خرید.
شماره تماسی از نمایندگیش اگر دارید بزارید
ممنون
قيمتهاي روز
محل فروش : نمايندگيهاي مجاز
asus a8n32-sli deluxe -->250~280
ASUS P5VDC-MX DDR2 -->58
ASUS P5WD2 DDR2 800 -->160
ASUS P5WD2 PREMIUM -->190
asus p5ld2 deluxe -->150-155
ASUS P5N32-SLI Delux -->230-240
سلا دوستان.گابانا جان راست مي گي؟كدوم نمايشگاه؟
در ضمن اين مادربورد فقط براي core2 نيست براي پنتيوم و سلرون هم استفاده مي شه (تو سايت ايسوز نوشته)
سلام
بله نمایشگاه Elecomp تهران .
ولی Core 2 خیلی گرون هست ...
قيمتهاي روز
محل فروش : نمايندگيهاي مجاز
asus a8n32-sli deluxe -->250~280
ASUS P5VDC-MX DDR2 -->58
ASUS P5WD2 DDR2 800 -->160
ASUS P5WD2 PREMIUM -->190
asus p5ld2 deluxe -->150-155
ASUS P5N32-SLI Delux -->230-240
ممنون خیلی به درد من خورد .
Shahryar_NEO
19-07-2006, 19:11
دوستان ببخشيد نمي تونم بيام دستم خيلي بنده ولي طوري نيست دوست عزيزم علي جان ( گابانا ) جان هستند و راحت مي تونند جواب بدند!!!!!!!!!!
Shahryar_NEO
19-07-2006, 19:12
معتبر ترين گارانتي هم به نظر من آواژنگ و آلبالو و الماس و اي ام دي ايران و سازگار هست .
سايتشون را هم تماما معرفي كردم به شخصه . توي تاپيك سايت شركت ها و سايت كمپاني ها .
Shahryar_NEO
19-07-2006, 19:23
يك نكته جالب در مورد سي پي يو به خصوص 805 مي دونستيد اوركلاك را چه طور ميگند حالا مي گند :
شركت اي بي ام 2 سال پيش توي سايتش راهي را معرفي كرد كه خيلي جالبه شايد براي شما هم جالب باشه . به اين صورت مقدار كلاك سي پي يو را در هنگام اوركلاك مي تونيد حساب كنيد . به اين صورت كه multiplier clock × گذرگاه اف اس بي (fsb) ميشه كلاك سي پي يو مثلا گذرگاه سي پي يو 805 133 هست و مالتي پلير كلاكش هم 20 x هست پس كلاكش در حالت معمول ميشه : 2.6 و به گفته تامس هاردور تا 200 اين گذرگاه با يك مادربورد خوب اور ميشه كه ميشه 4.0 ولي به نظر دروغه من خودم اينتل داشتم تا عيد و اين كار را امتحان كردم اينتل همين چيزي براش امكان ناپذير هست به نظر من حد اكثر تا 150 اور ميشه كه ميشه 3.0 كلاكش .
موفق باشيد شهريار
Shahryar_NEO
19-07-2006, 19:26
دوستان ميبينيد دو هسته اي هاي اينتل پنتيوم دي خيلي خوبه ولي اين چي براي بازي فكر نمي كنم.
باتشكر شهريار :laughing:
Shahryar_NEO
19-07-2006, 19:29
چون دوستان اعتراض مي كنند خواهش مي كنم به تاپيك مقالات پردازنده بريد و كاملش را ببينيد.
casper_cp
20-07-2006, 08:01
کارت گرافیگ َAGP با بودجه ای در حدود 90 تومن چی پیشنهاد می کنید :sad:
کارت گرافیگ َAGP با بودجه ای در حدود 90 تومن چی پیشنهاد می کنید :sad:
Albatron 6600TD 256MB GoldenFan 2Years Warranty 80,000 T خواستی PM بزن
egoldfars
20-07-2006, 15:37
آیا سری m2n مادربوردهای ایسوس تو ایران امده.
مثل این دو مدل: (AMD Socket AM2 پردازنده)
asus m2n32-sli deluxe/wireless edition
ما که تو تهران نیستیم که بتونیم بریم نمایشگاه اگر شما میرید این دو مدل رو هم یک سئوالی کنید , به ما هم بگین.
اینم لینک مربوط به نمایشگاه asus در Computex 2006 توسط سایت itworld.ir
یه سری بزنید بد نیست.
اینم لینک لیست تمام مادربوردهای ASUS
amin_metal1370
21-07-2006, 23:37
سلام دوستان عزيز.من چهارشنبه رفته بودم پایتخت.p5wd2-e premium تا 200 تومن هم قیمت پیدا کردم(از روش وامپیر استفاده کردم خیلی ردیف بود اما نزدیک بود یک بار ضایع بشم)در مورد سی پی یو هم پرسیدم همه فروشنده ها گفتن که واردات کم شده برای همین قیمت ها بالا رفته اما تو هفته آینده قیمت ها دوباره مناسب می شه.
Shahryar_NEO
22-07-2006, 11:37
ضمنا كونرو آمد ... در مورد اين مطلب بعد مي گم ديشب نمايشگاه بودم قراره 2 هفته ديگه كونرو با برد هاي ايسوس و اينتل وارد ايران بشه ...
سلام دوستان عزيز.من چهارشنبه رفته بودم پایتخت.p5wd2-e premium تا 200 تومن هم قیمت پیدا کردم(از روش وامپیر استفاده کردم خیلی ردیف بود اما نزدیک بود یک بار ضایع بشم)در مورد سی پی یو هم پرسیدم همه فروشنده ها گفتن که واردات کم شده برای همین قیمت ها بالا رفته اما تو هفته آینده قیمت ها دوباره مناسب می شه.
امين جان ممنون بابت قيمت .
تا جاييكه يادمه مي خواستي 920 بگيري درسته ؟
در موردش قيمت نگرفتي ؟
كلا CPU اگه قيمت گرفتي بي زحمت بنويس .
ممنون .
Shahryar_NEO
22-07-2006, 14:34
آیا سری m2n مادربوردهای ایسوس تو ایران امده.
مثل این دو مدل: (AMD Socket AM2 پردازنده)
asus m2n32-sli deluxe/wireless edition
ما که تو تهران نیستیم که بتونیم بریم نمایشگاه اگر شما میرید این دو مدل رو هم یک سئوالی کنید , به ما هم بگین.
اینم لینک مربوط به نمایشگاه asus در Computex 2006 توسط سایت itworld.ir
یه سری بزنید بد نیست.
اینم لینک لیست تمام مادربوردهای ASUS
دوست من بله بود من ديروز اونجا بودم بود البته توي بازار رضا ... توي نمايشگاه هم بود ايسوس داشت ولي گفت 2 هفته ديگه براي بازار مياد كه رضا داشت .... ;) ضمنا يك مطلب در همين تاپيك در مورد بهترين هاي كامپيوتكس 2006 دارم آماده مي كنم... :happy:
قربانت شهريار
Shahryar_NEO
22-07-2006, 14:37
كامپيوتكس قسمت اول :
رم : برگترين و بهترين شركت رم سازي دنيا يعني corsair يك رم ddr2 با باس 1250 مگاهرتز را به نمايش گذاشت و فركانس كاريه اين رم 625 مگاهرتز هست.
amin_metal1370
22-07-2006, 17:33
سلام دوستان.
شهريار جان مي توني ادرس اين نمايشگاه رو به من بدي؟در ضمن يك سوال آيا رو مادربور كونورو مي شه سري پنتيوم رو نصب كرد يا نه؟
گابانا جان سي پي يو هم قيمت كردم 930 رو تا 310 تومن هم قيمت پيدا كردم 920 رو هم تا 240 تومن قيمت بود.
Devil Lord
22-07-2006, 17:36
امین جان با استفاده از تکنیک این قیمت هارو گرفتی یا نه قیمت های واقعی که میگفتن ایناست؟؟
amin_metal1370
22-07-2006, 18:04
امین جان با استفاده از تکنیک این قیمت هارو گرفتی یا نه قیمت های واقعی که میگفتن ایناست؟؟
وامپير جان از تكنيك تو استفاده كردم واقعاَ جواب داد باور كن.مثلاَ قيمت p5wd2-e premium تو يه مغازه 220 تومن بود تو يه مغازه ديگه از روش تو استفاده كردم 200 قيمت گرفتم.اگه ادامه مي دادم تا 195 هم قيمت مي كرم :) اما چون قصد خريد نداشتم ادامه ندادم.
Devil Lord
22-07-2006, 18:21
خوب پس از این به بعد اسم این روش رو میذاریم روش VV مخفف خودم (اوف چه تبلیغی میکنم) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هرکی هم رفت پایتخت این روش یادتون نره (جاهای دیگه هم جواب میده) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sam_sami_2000
22-07-2006, 18:57
ایول بابا Vv
Shahryar_NEO
22-07-2006, 21:04
بابا امين جان ديگه 930 ولش كن ... آخه بابا 3800 قوي تره يا 930 ...؟
در حالت استوك تقريبا پرفورمنس يكساني دارن در حالت استوکا!
سلام
یه مادربورد خوب با قیمت حدود 60 هزار تومن میخواستم که تقریبا معادل مادربورد Giga Agp 8x P700 باشه چون قطعات من مال یه سال پیش هستن . با تشکر از راهنمایی شما
Devil Lord
23-07-2006, 00:04
سلام
یه مادربورد خوب با قیمت حدود 60 هزار تومن میخواستم که تقریبا معادل مادربورد Giga Agp 8x P700 باشه چون قطعات من مال یه سال پیش هستن . با تشکر از راهنمایی شما
Asus P4C800 Delux
Asus P4P800
تو محدوده بودجه شماست اولی با چیپه 875 , دومی هم 865PE
Morteza4SN
23-07-2006, 04:01
بهترین کارت گرافیک که به Agp 8x بخوره و 256 جی فرس باشه در حال حاضر چیه ؟ ( برا بازی)
بهترین کارت گرافیک که به Agp 8x بخوره و 256 جی فرس باشه در حال حاضر چیه ؟ ( برا بازی)
اگه منظورتون واقعا بهترين و گرونترين كارته Palit 7800GS 256mb با قیمتی حدود 260-270.
amin_metal1370
23-07-2006, 10:20
شهريار جان من تصميمم رو در مورد سي پي يو گرفتم.با اين حال ممنون.
دوستان در مورد خريد مادربورد يك كم به شك افتادم.من هنوز هم مي گم كه ايسوز برترينه از هر لحاظ.اما در مورد اصل يا تقلبي بودن مطمئن نيستم.اگه مي شه يه راهنمايي كنيد كه اين شك من هم بر طرف بشه.
zonealarm
23-07-2006, 10:36
سلام شهريار جان
بالاخره اين سيستم دوست ما رديف شد
قطعاتم همونارو گرفتم فقط گرافيكشو Msi 7300gs برداشتم به قيمت 71 تومن
رمشم بعلت كمبود بودجه همون 512 شد
به خاطر كمكهايي كه تو اين مدت كردي خيلي ممنونم
راستي اين مقايسه كارتهاي گرافيك خيلي بحث خوبيه استفاده مي كنم
با آرزوي موفقيت.
سلام شهريار جان
با آرزوي موفقيت.
چرا گرافيك رو جي اس برداشتي؟!7300GT خیلی بهتره!
Shahryar_NEO
23-07-2006, 16:14
سلام شهريار جان
با آرزوي موفقيت.
خواهش مي كنم ولي با اين قيمت گرافيكت را خيلي خوب برنداشتي ... ولي طوري نيست مباركتون باشه ...
Shahryar_NEO
23-07-2006, 16:20
;)
7600 جي اس هست ولي 7800 جي اس بهترين هست با رم 512 هست و 256 هم داره كه هر دو gddr3 هستند ... تازه 512 اون سايلنت هم هست .
قربانت شهريار
Shahryar_NEO
23-07-2006, 16:33
اين ادامه بحث سخت افزاري هاي انجمن در مورد خريد و راهنمايي سخت افزار فعلا در مورد رضا جان :
اين هم چند تا بنچ جالب:
باتشكر شهريار
Shahryar_NEO
23-07-2006, 16:36
در پست قبل مقايسه 805 و ... بود . اين هم مقايسه بزرگتر هاي 805 با يعني دو هسته اي هاي اينتل با دو هسته اي هاي اي ام دي در بازيي كه دوست عزيز گفت :
و ضمنا امين جون 930 را اين را هم جوابش:
باتشكر شهريار :biggrin:
Shahryar_NEO
23-07-2006, 16:39
دوستان چه طور بود ؟ تازه اين در اين بازي هست كه در باز يهاي ديگه هم بهتر هست .
اين هم مقايسه تك هسته اي ها در بازيه بزرگان !!!!!:
ضمنا اين را هم كامل دقت كنيد كخ براي بازي با توجه با اين ريتينگ كه به 3500 تك هسته اي 95.1 اگه درست بگم و در صورتي كه به 840 80 و خورده اي داده ... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
باتشكر شهريار :happy:
Shahryar_NEO
23-07-2006, 16:43
و با توجه به اين دو عكس هم متوجه ميشيد كه واقعا رم بيشتر از 1 گيگ در بازي فعلا تاثير به سزايي نداره :
شهريار
Shahryar_NEO
23-07-2006, 23:48
چي شده دوستان ديگه اين بحث تموم شد يا نمي خواين به اين بحث پاسخ بدين!!!
باتشكر شهريار
آخرين قيمت Athlon 64 :
3000 - 85 000 Toman
3200 - 95 000 Toman
3500 - 110 000 Toman
X2 3800 - 300 000 Toman
به نقل از عصر ارتباط .
در بخش اخبار پردازنده ها هم قيمت هاي رسمي پردازنده هاي AMD رو براي 24 جولاي اعلام كردم .
حالا ببينيم كي اين قيمت ها به بازار ايران تزريق ميشه و ما هم به يه نوايي برسيم !
yousofnejad
24-07-2006, 14:34
agha man ye cpu mikham ba holohoshe 100 toman boudge va yek mother board ke bahash khoob mATtch bashe 60-70 bishtar nasheh ye tarkibe match va monaseb ro moareffi konid very mamnoon
Devil Lord
24-07-2006, 14:43
agha man ye cpu mikham ba holohoshe 100 toman boudge va yek mother board ke bahash khoob mATtch bashe 60-70 bishtar nasheh ye tarkibe match va monaseb ro moareffi konid very mamnoon
طبق قوانین سایت شما باید فارسی تایپ کنید
با این بودجه دوست دارین اینتل داشته باشین یا AMD ؟؟
yousofnejad
24-07-2006, 15:15
amd
if you found a good intel its not bad
Shahryar_NEO
24-07-2006, 15:29
دوست من كاملا بنده هستم تا اين راهنمايي براي شما انجام بشه !!!!
چرت جيگر فارسي تايپ نمي كني ؟
اي ام دي !!! خيلي خوب كاري كردي اين هم سيستم البته گرافيكت مي خواي پي سي آي باشه يا اي جي پي ؟
قربانت شهريار
yousofnejad
24-07-2006, 16:34
im sorry but i cant type farsi ive forgotten my moyher tongue language
!!!!!!!!
baba gir nadin joone ma man khodam kheli moghararati hastam vali type farsi balad nistam laptopam ham faghat keyboardesh englishe
agp baba hala bazam mikhan cherto pert beporsin ya javabamo midid?
akh bebakhshid ghati kardam havasam nabood
jedi nagir
yousofnejad
24-07-2006, 16:36
agha ye chi digeh in atx uatx eatx ke migeh factore chie?
kheili ajale daram
yousofnejad
24-07-2006, 16:40
my laptop is as the below:
ram:256
cpu:800
but as cpu -ram-graphic-main are whole match together its working faster than my pc:
ram:512
cpu:2400celeron
you know i mean i want a cpu and motherboard and a ram that match the best
Shahryar_NEO
24-07-2006, 16:50
اوكي ولي مواضب باش بن و ... نشي كه اگه مديرا ببينند باهات برخورد ميكنند ....
اي جي پي !!!! باشه ولي پي س اي كه بهتره ...
بيا اين هم سي پي يو و مادربورد ولي مادربورد خوب هم بالاي 70 تومنه و هم پي س آي ...
مادربورد : gigabyte k8nsc-939 : 70t
سي پي يو : 3200-3500 آتلون 64 كه اولي 102تومن و دومي 112 تومن هست ... ولي به نظر من گرافيكت را عوض كن تا بردت را خوب ور داري
قربانت شهريار
Shahryar_NEO
24-07-2006, 23:44
دوستان و عزيزان بايد اين را بگم كه اين تاپيك به زودي شكل جديدي ميگيره و تخصصي تر ميشه و با يك كاربر تخصصي رم هم به جمعمون ميا د... اسم اين تاپيك هم شايد به همين اسم ولي بدون خصوصاش بياد... پس اين تاپيك داره آپديت ميشه و بزودي خيلي بهتر از قبل خواهد بود...
باتشكر شهريار
Shahryar_NEO
24-07-2006, 23:46
خوب دوست عزيزمون بهنام خان سايت شركتي كه گارانتي ايسوس را دارند مي خواستند كه گفتم در تاپيك مربوطه ولي ايجا هم ميگم :
گارانتيش ديجيتال هست و :
باتشكر شهريار
Shahryar_NEO
24-07-2006, 23:50
اين ها هم نوشته هاي دوست من بنده در مورد قيمت رم هست و ايشون گابريل جان هستند :
DATE : 31-04-1385
قیمت انواع رم های GEIL :
256 MB DDR PC 3200 : 31/000
512 MB DDR PC 3200 : 60/000
512 MB (2x256MB) DDR PC : 62/000
1 GB DDR PC 3200 : 123/000
1 GB (2x512 MB) DDR PC 3200 : 123/000
256 MB DDR2 PC 4300 : 35/000
512 MB (2x256 MB) DDR2 PC 4300 : 63/000
1 GB DDR2 PC 4300 : 123/000
1 GB (2x512MB) DDR2 PC 4300 : 123/000
512 MB DDR2 PC 5300 : 72/000
1 GB (2X512MB) DDR2 PC 5300 : 143/000
2 GB DDR 2 PC 5300 : 275/000
تمامی قیمتها به تومان است
اين پست را به اين دليل دادم كه تا ميثم بياد آنلاين بشه و اين كارو انجام بده طول ميكشه !!! پس منو ببخشيد...
باتشكر شهريار
Shahryar_NEO
24-07-2006, 23:52
اين هم ادامش پس دو تا پست طلبت دوست عزيز :
Date : 31-04-1385
قیمت انواع رمهای Kingmax
1 Gb Ddr2 667 : 95/000
512 Mb Ddr2 667 : 49/000
1 Gb Ddr2 533 : 89/000
512 Mb Ddr2 533 : 45/000
256 Mb Ddr 2 533 : 26/000
2 Gb Ddr 400 Dual 2x1 1 Gb : 195/000
512 Mb Ddr 400 Dual 2x256 Mb : 55/000
1 Gb Ddr 400 2x512 Mb : 95/000
512 Mb Ddr 500 Hard Core : 65/000
512 Mb Ddr2 800 : 62/000
1 Gb Ddr 400 Super Ram : 99/000
512 Mb Sd 133 & 100 : 79/000
256 Mb Sd 133 & 100 : 46/000
128 Mb Sd 133 & 100 : 26/000
باتشكر فراوان از گابريل عزيز...
habibi1374
25-07-2006, 14:19
براي يكي از دوستان كه احتمالا براي بازي كامپيوتر مي خواهد در صورت امكان يك ليست بدهيد كه حدود 700 تومان بشود
Shahryar_NEO
25-07-2006, 18:02
جناب بدون مانيتور مي خوايند يا نه من فعلا فقط كيس مي بندم اون وقت اگه چيز ديگه هم مي خوايند بگين:
cpu 3.5 athlon 64 3500 : 120t
main asus a8n- deluxe : 158t
graphic 7600gt xfx :200t
ram 2*512 kingstone : 90t
hard seagate 80 sata : or maxtor : 44t
case green or porsche : 35t
combo asus :35t
قربانت شهريار
Shahryar_NEO
25-07-2006, 21:32
اين هم جواب دوست عزيزم پلنت مركوري :
سي پي يوت حدودا 30-25 تومن.
مادربوردت خيلي بخرند : 12 تومن.
رمت را 24 تومن.
گرافيكت هم 15 تومن.
مودم هم 5 تومن.
درايو نوريت : 20 تومن...
هارد هم 25 تومن....
پس شد 135 تومن ...
قربانت شهريار
سلام
از راهنماییتون ممنونم اما بازم یه سوال من میخوام با 500تومن یه مین با سی پی یو یه عالی بگیرم لطفا منو راهنمایی کنید
من بین intel & amd هم گیر کردم
سیستمو واسه میکس ومونتاژ میخوام یعنی رندر و کارهایه سنگین گرافیکی مثل 3dmax
بیشتر هم بشه اشکال نداره فقط بالاترین کارایی رو میخوام
لطفا
اقا شهريار و ساير دوستان سلام
ميدونم اينجا جاي مطرح كردن اين مشكل نيست ولي چون جوابم را ندادند مزاحم شدم از همه عذرخواهي ميكنم
اشكال در نصب cd rom و dvd rw
cd rom كامپيوتر من خراب شد و يك نو دوباره خريدم ونصب كردم كه متاسفانه درايو دي وي دي حذف شد و خود cd نيز وقتي در ان يك سي دي قرار ميدهم اي پيغام مي آيد the requset could not be performed becuse of an I/O device erore ممنون از راهنمايي دوستان
hamed625
26-07-2006, 10:27
با سلام كمك
مي خواستم بدونم از cpuشركت intel كدام نوع را بخرم با 200000پول دو هسته اي يا LGA
با سلام كمك
مي خواستم بدونم از cpuشركت intel كدام نوع را بخرم با 200000پول دو هسته اي يا LGA
سلام دوست من .
بيان شما دز مورد دوهسته اي يا LGA اشتباه است .
LGA در واقع سوكت مورد استفاده براي پردازنده هاي اينتل است ( چه دوهسته اي و چه تك هسته اي )
اما در كل نظر من اينه :
اول اينكه فعلا صبر كن تا قيمت هاي كاهش پيدا كنه ( شايد حداكثر دو هفته )
دوم اينكه پيشنهاد من و اكثر دوستان دو هسته اي است . چرا كه با وجود افزايش قدرت Application ها و همينطور پشتيباني اكثر گيم ها از پردازنده هاي دو هسته اي ديگه تك هسته گرفتن به صرفه نيست .
استراتژي اينتل هم پيش رفتن بسوي پردازنده هاي چند هسته اي است .
موفق باشي .
Devil Lord
26-07-2006, 23:06
سلام
از راهنماییتون ممنونم اما بازم یه سوال من میخوام با 500تومن یه مین با سی پی یو یه عالی بگیرم لطفا منو راهنمایی کنید
من بین intel & amd هم گیر کردم
سیستمو واسه میکس ومونتاژ میخوام یعنی رندر و کارهایه سنگین گرافیکی مثل 3dmax
بیشتر هم بشه اشکال نداره فقط بالاترین کارایی رو میخوام
لطفا
CPU : Intel Pentium D 940
motherboard : Asus P5W DH Delux
Shahryar_NEO
27-07-2006, 15:37
دوستان اي ام تو توي ايران زياد شده قيمتاش را اگه ميشه بدين؟
باتشكر شهريار
Shahryar_NEO
27-07-2006, 15:38
اقا شهريار و ساير دوستان سلام
ميدونم اينجا جاي مطرح كردن اين مشكل نيست ولي چون جوابم را ندادند مزاحم شدم از همه عذرخواهي ميكنم
اشكال در نصب cd rom و dvd rw
cd rom كامپيوتر من خراب شد و يك نو دوباره خريدم ونصب كردم كه متاسفانه درايو دي وي دي حذف شد و خود cd نيز وقتي در ان يك سي دي قرار ميدهم اي پيغام مي آيد the requset could not be performed becuse of an I/O device erore ممنون از راهنمايي دوستان
طوري نيست عزيزم مشكلت اينه فكر كنم :
چون مي دونم خيلي اطلاعي ندارين اسم نمي گم خوبه يا نه ؟
ببين پشت سي دي رامتون يك فيش كوچيك هست كه ميگه اين دستگاه مستر هست يا اسليو يا به عبارتي اين دستگاه به صورت اصلي باشد يا فرعي كه معمولا رام اصلي و رايتر اسليو و مادر نيست... اين فيش را در بياريد و در بغليش بزنيد ... جامپرشه ديگه اوكي ؟
قربانت شهريار
Shahryar_NEO
27-07-2006, 15:43
با سلام كمك
دو هسته اي دوست من چون اينتل هاي يك هسته اي اصلا خوب نيست ...
البته دو هسته اي هاي پنتيوم ديش هم خيلي خوب نيست حالا چرا شما مي خواي اينتل بگيري ؟
ولي سي پي يو فكر كنم بتونيد 920 يا 820 بگيريد براي چه كاري مي خوايند ؟
كش بيشتر بدرد كسي مي خوره كه بخواد چند كار را با هم انجام بده ...
قربانت شهريار ;)
zonealarm
27-07-2006, 21:23
چرا گرافيك رو جي اس برداشتي؟!7300GT خیلی بهتره!
not enough money!!!!! :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
zonealarm
27-07-2006, 21:27
خواهش مي كنم ولي با اين قيمت گرافيكت را خيلي خوب برنداشتي ... ولي طوري نيست مباركتون باشه ...
والا اگه دستم باز بود خيلي كارا مي كردم
حداقلش به جاي سي دي رايتر كومبو مي گرفتم
ولي سقف بودجه محدود بود
باز هم ممنون
قربانت zonealarm
zonealarm
27-07-2006, 21:31
دوستان اي ام تو توي ايران زياد شده قيمتاش را اگه ميشه بدين؟
باتشكر شهريار
بازار اومده؟
تا حالا كه AM2 رو فقط تو اينترنت ديديم.
Devil Lord
27-07-2006, 21:34
با سلام كمك
شما یک Intel Pentium D 920 بگیر هم برای آیندت خوبه :biggrin: و هم ضرر نکردی :happy: و تو کار ها کم نمیاره :laughing:
Devil Lord
27-07-2006, 21:36
بازار اومده؟
تا حالا كه AM2 رو فقط تو اينترنت ديديم.
AM2 که اومد ولی خارج که خیلی زودتر اومد البته الان یکم گرونن باید یکم صبر کنین تا Conroe بازار رو فتح کنه بعد با قیمت مفت AM2 بخرین :laughing: :laughing: ;)
yousofnejad
27-07-2006, 22:38
motherboarde giga GMF ke pcixp onboard dare chetoreh? 80.000
yousofnejad
27-07-2006, 22:44
mishe nemoodare ravande gheimatha ro dar vhand mah ya sale gozashteh moshakhas konid
zonealarm
28-07-2006, 09:50
AM2 که اومد ولی خارج که خیلی زودتر اومد البته الان یکم گرونن باید یکم صبر کنین تا Conroe بازار رو فتح کنه بعد با قیمت مفت AM2 بخرین :laughing: :laughing: ;)
موافقم.
Am2 پردازنده خيلي خوبيه - درسته قيمت هاش بد جوري افت كرده ولي ديگه سوكت 939 جاي خودشو داد به Am2 .
Shahryar_NEO
28-07-2006, 11:00
Am2 پردازنده خيلي خوبيه - درسته قيمت هاش بد جوري افت كرده ولي ديگه سوكت 939 جاي خودشو داد به Am2 .
درسته و من خودم هم پرسيدم مادربورد هاي گيگا در هفته ي آينده مياد ولي قيمتاش را من هرچي از آواژنگ پرسيدم جواب درست نداد احتمالا قيمتاش خيلي بالاست .
دوما شايان جان كي گفته وقتي كونورو ها بياد اي ام تو كسي نمي خوره ... يا بازار را فتح كنه ... چه چيزا تا بياد بازار ايران را فتج كنه 4 ماه ديگست .
من توي همين تهران اصفهان را بي خيال رفتم گفتم پنتيوم دي فلان را دارين ؟ گفت آره يه سلرون دي گذاشت جلوم...
قربانت شهريار ;)
من توي همين تهران اصفهان را بي خيال رفتم گفتم پنتيوم دي فلان را دارين ؟ گفت آره يه سلرون دي گذاشت جلوم..
آره خدايي همينه !!
منم دنبال D 920 مي گشتم به يكي از بچه سپردم بازار رضا بپرسه مي گفت اينا اينجا اصلا نمي شناسن D 920 چيه ....!
همه پردازنده ها رو به Clock Speed مي شناسن ..
Shahryar_NEO
28-07-2006, 11:23
آره خدايي همينه !!
منم دنبال D 920 مي گشتم به يكي از بچه سپردم بازار رضا بپرسه مي گفت اينا اينجا اصلا نمي شناسن D 920 چيه ....!
همه پردازنده ها رو به Clock Speed مي شناسن ..
درسته... كلاك يكي تازه مي گند اينتل 2 مگ كش زده كه اي ام دي توي خوابم نمي بينه...
مسخرست ايران نه ؟
قربانت شهريار ;)
Devil Lord
28-07-2006, 11:45
درسته... كلاك يكي تازه مي گند اينتل 2 مگ كش زده كه اي ام دي توي خوابم نمي بينه...
مسخرست ايران نه ؟
قربانت شهريار ;)
مشکل اینه که خارج از تخصص شون حرف میزنن و دنبال مقالات و تحقیق و .... نیستن هنوز تو فکر Pentium 4 هستند!!! :whistle:
egoldfars
28-07-2006, 12:02
من موافقم .
بیشترشون فقط فروشنده هستند و اطلعات فنی در این زمینه ندارند.
Shahryar_NEO
28-07-2006, 12:14
من موافقم .
بیشترشون فقط فروشنده هستند و اطلعات فنی در این زمینه ندارند.
درسته اونا فقط به اين فكر مي كنند كه چه چيزي بفروشند كه كدوم سود بيشتر داره همين ... و سواد فروشنده را مشتري بالا ميبره به اين صورت كه طرف اومده در مغازه ميگه : يه كامپيوتر ال جي خوب بدين ... انگار سبزيه ...
:sad:
شهریار جان سلام.راستش من تقریبا مطالب کل بخشها رو مطالعه کردم ،راجع به هر قطعه هر کی نظری داره و آدم نمیتونه بفهمه که بالاخره کدوم شرکت و یا مدل ،مدل خوبیه.به هر صورت میخواستم بگم با توجه به نظرخواهیها در مورد قطعات و با توجه به آمار من خودم یه سری قطعه رو انتخاب کردم.آخه میخوام سیستمم رو بعد سالها آپدیت کنم.به هر صورت میخواستم نظر شما رو هم راجع به این قطعات بدونم:
Printer:canon Laser Jetالبته مدلش رو هنوز انتخاب نکردم در واقع نمیدونم برا کار طراحی میخوام.
Scaner:hpاینو هم انتخاب نکردم فقط میدونم اچ پی از همه بهتره البته طبق پرسوجو
Main Board:asus P5w Dh Delux
Graghic Card:xfx Geforce 7950 Gx2براي كاراي سنگین ،مثل میکس و رندر کردن
Cpu:intel Pentium D 940البته میخواستم صبر کنم تا پنتیوم 5 بیاد ولی انگار تلسم شده
Monitor:samsung Bf 1750 شنیدم برای چشم کمتر ظرر داره و خب ما هم که دیگه چش وچالمون در اومد
Hdd:king Ston البته مدلشو نمیدونم شما محبت کنید بگین
Ram: 1gb (2x512mb) Ddr2 Pc 5300 Geil حالا اگه شما بهترشو میدونی محبت کن بگو
خوب فکر میکنم اینا تمام قطعات مهم یه سیستم خوب بود که منم انتخاب کردم حالا اگه قطعه دیگه ای رو جا انداختم شما محبت بکن تکمیل کن.سیستمی که الان ازش استفاده میکنم یه 6-7 سالی داره کار میکنه و دیگه خیلی قدیمی شده ضمن اینگه اصلا به درد کارهای سنگین مثل میکس و کارای گرافیکی نمیخوره.اینایی که گفتم رو واسه این قوی انتخاب کردم که تا حداقل دو سه سال دیگه کم نیارهوبه هر صورت پولش چندان واصم مهم نیست چون میخوام یه بار هزینه کنم.ولی میخوام مطمین باشه.با تشکر.مهدی
آقا شهریار نیستی داداش.خوب اشکالی نداره.فردا صبح که پادگانم ظهر که اومدم دوباره سر میزنم.فعلا.
masoud khan
29-07-2006, 02:45
دوستان ببخشید
من وسط بحث حرفه ای شما یه سوال میکنم
من یه مادربورد ایسوز دارم p4pe2-xومیخوام اونو ارتقا بدم وسی پی یو هم 2.4سلرون دی هست
اگریه مورد خوب معرفی کنید میتونم سی پی یو رو هم عوضش کنم
فقط هزینه هر دو تا 150 الی 180 باشه
ممنون
یه سوال دیگه یه سری اطلاعات درباره این سری lga اینتل به من بدین وفرقش با اون سری سلرون
ممنون
Shahryar_NEO
29-07-2006, 09:54
شهریار جان سلام.راستش من تقریبا مطالب کل بخشها رو مطالعه کردم ،راجع به هر قطعه هر کی نظری داره و آدم نمیتونه بفهمه که بالاخره کدوم شرکت و یا مدل ،مدل خوبیه.به هر صورت میخواستم بگم با توجه به نظرخواهیها در مورد قطعات و با توجه به آمار من خودم یه سری قطعه رو انتخاب کردم.آخه میخوام سیستمم رو بعد سالها آپدیت کنم.به هر صورت میخواستم نظر شما رو هم راجع به این قطعات بدونم:
Printer:canon Laser Jetالبته مدلش رو هنوز انتخاب نکردم در واقع نمیدونم برا کار طراحی میخوام.
Cpu:intel Pentium D 940البته میخواستم صبر کنم تا پنتیوم 5 بیاد ولی انگار تلسم شده
Monitor:samsung Bf 1750 شنیدم برای چشم کمتر ظرر داره و خب ما هم که دیگه چش وچالمون در اومد
خوب فکر میکنم اینا تمام قطعات مهم یه سیستم خوب بود که منم انتخاب کردم حالا اگه قطعه دیگه ای رو جا انداختم شما محبت بکن تکمیل کن.سیستمی که الان ازش استفاده میکنم یه 6-7 سالی داره کار میکنه و دیگه خیلی قدیمی شده ضمن اینگه اصلا به درد کارهای سنگین مثل میکس و کارای گرافیکی نمیخوره.اینایی که گفتم رو واسه این قوی انتخاب کردم که تا حداقل دو سه سال دیگه کم نیارهوبه هر صورت پولش چندان واصم مهم نیست چون میخوام یه بار هزینه کنم.ولی میخوام مطمین باشه.با تشکر.مهدی
عزيزم خوبي مهدي جان ؟ شرمنده نبودم كه جوابتو بدم ...
عزيزم شما كه براي اين كار ها مي خواي نبايد سيستم هاي طرح اي بي اي را برداري و بايد سيستم هاي طرح اپل مكينتاش را برداري كه هر سيستمش كه خوب باشه 7-6-8 ميليون هست و تازه هزينه نگهداريش هم زياده مثلا ويندوز 80 هزار تومن و ... پس احتمالا نمي توني ... من از همين سيستم هاي طرح اي بي اي مي گم :
خوب از اول شروع مي كنم من راستش تازه وارد دنياي پريينتر شدم پس الكي نمي گم كه فقط گمراه ميشي .. اعبايي هم ندارم كه نمي دونم .... ولي در مورد دومي درسته اچ پي بهترينه و اگه خيلي كارت اساسيه بايد يكي بگيري كه CMYK اسكن كنه نه آر جي بي كه حدودا 1 ميليون هست ...
گرافيك هم خوب برداشتي فقط قيمتش را مي دوني يا نه ؟ 800 هزار تومنه .... ولي خيلي ماهه.
مانيتور هم كه در بارش مقاله دادم و خيلي خوبه .
هارد را بگم عزيزم كينگ استون نداره ... داشته باشه هم خوب نيست هارد را سي گيت بگير يا مكستور و براي وسترن پول الكي نده واقعا مكستور و سيگيت به خصوص كه اوله توي دنيا خيلي خوبه . كه به نظر من يه 250 گيگ برداري كافيته ...كه حدودا بايد 70 تومن باشه ...
رم را خيلي اشتباه كردي عزيزم بزرگترين توي دنيا كرسير هست كه ما نداريم توي ايران ولي كينگ استون بدش هست كه داريم پس از دستش نه . رم يك گيگ كمه برات و 2 گيگ بردار و اگه پول نداري از هارد بزن يا مانيتور .
حالا اصل كار :
عزيزم سي پي يو را به خصوص براي كاري كه شما مي خواي 940 خوب نيست ... به نظر من و با توجه كه شما مي گي خوندي پس حتما بنچ مارك ها را ديدي من هم توي اين چند صفحه همين تاپيك زدم 3800 x2 athlon 64 amd بردار كه خيلي خوبه و لذت مي بري ... و قوي تر هست و حتي ميشه گفت قوي تر از 960 هم هست . كه قيمتش 300 تومنه با 3 سال گارانتي .
به دليل ترس از سرورم در پست بعد ادامش... :happy:
Shahryar_NEO
29-07-2006, 09:59
خوب حالا بقيش پس سي پي يو 3800 شد كه خيلي به كارت مياد ولي حالا مادربورد :
شما كه مي خواي خيلي خوب باشي بايد صبر مي كردي سوكت جديد اي ام دي كه am2 نام داره بیاد و رایج بشه که مادربورد و سی پی یو را ای ام 2 برداری که 30% سرعتش بيشتره اگه بيشتر تر از اين نباشه ... و اين را هم بگم اينتل با پنتيوم خداحافظي كرد پس پنتيوم 5 وجود خارجي نداره ... مادربورد هم شما بايد يك چيزي برداري كه sli ساپورت كنه كه ميشه : asus a8n-sli deluxe or asus a8n-sli premium که قیمتش اولی 160 و دومی 200 تومن هست ...
اميد وارم كمك كرده باشم ...
قربانت شهريار
Shahryar_NEO
29-07-2006, 10:07
دوستان ببخشید
من یه مادربورد ایسوز دارم p4pe2-xومیخوام اونو ارتقا بدم وسی پی یو هم 2.4سلرون دی هست
ممنون
یه سوال دیگه یه سری اطلاعات درباره این سری lga اینتل به من بدین وفرقش با اون سری سلرون
ممنون
عزيزم بحث ما حرفه اي نيست تازه اشكالي نداره كه اگه شما هم بدونيد حرفه اي ميشيد... :laughing:
دوست خوبم با اين بودجه و با توجه به هسته ي پردازنده هاي اينتل كه پريسكات منظورم هست اي ام دي بايد بردارين كه به اين صورت هست :
سي پي يو 3200 اي ام دي 939 كه حدودا 95 100 تومنه و يك مادربورده گيگابايت k8nf-9 كه 80 تومنه . مي تونيد هم برد را msi k8n-neo4-f بردارين كه خوبه ولي اولي بهتره گارانتيش و اوركلاك شدنش هم بهتره ولي اگه پول بيشتر مي تونيد بدين مين را ايسوس a8n-e بردارين.
قربانت شهريار ;)
Devil Lord
29-07-2006, 16:51
به نظر من خرج کردن برای مادربورد اصلا احتیاجی به فکر نداره چون مادربورد یک چیزیه که اگر آینده نگرانه بخریش بعدا خیالت راحته و از کلی خرج های اضافی راحتی
دوستان ببخشید
ممنون
ممنون
كارت گرافيك رو چكار ميكني؟ آنبورد بوده ياا ايجيپي داشتي؟
مسخرست ايران نه ؟
قربانت شهريار ;)
عزيز جان اينتلهاي سري 9 چار مگ كش دارن!
motherboarde giga GMF ke pcixp onboard dare chetoreh? 80.000
اگه منظورتون پايينيه حدود 55 تومن:
GIGA GA-8I865GME
در ضمن قيمتها معمولا(نه بطور قطع) زمستون و تير ماه مناسبترن
سلام شهريار جان
ببخشيد كه با 550 تومن اين همه گير مي دم.
والا من تو بازار تهران گرافيكي به اسم Ex-Byte نديدم.(پاساژ ايران + علا الدين + پايتخت)
در ضمن چيپ 6500 هم نديدم
هر چي هست يا 6200 يا 6600 يا 6800
البته توي سايت هاي قيمت هم گرافيكي با چيپ 6500 نبود كه از اونا بخرم
غير از اين دو تا (5500 و 6200) 7300 چطوره؟ البته اونم توربو كش داره.
با آرزوي موفقيت.
نبود؟! برو اينجا : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينو3دي 50 چوق!
دوست عزيز شما بجاي اينكه 800 تومن پاي يه گرافيك داركت ايكس پول بدين بهتره از سري كوادرو انويديا بردارين كه مخصوص كاربردتون هستن آلبالو سري جديد پي ان وايشو وارد كرده...در ضمن اون مادربرد احتملا هنوز وارد نشده ...رم رو هم پاتريوت با باس 800 بگير كه ديگه آخرشه البته ترجيحا 2گيگ ...البته اگر يكي دو ماه صبر كني e6600 اینتل رو که حدود 300 چوق هس بگیری به بیش از دو برابر پرفورمنس X2 4200/4400 فعلی توی رندرینگ دست پیدا میکنی ...
masoud khan
29-07-2006, 18:29
عزيزم بحث ما حرفه اي نيست تازه اشكالي نداره كه اگه شما هم بدونيد حرفه اي ميشيد... :laughing:
دوست خوبم با اين بودجه و با توجه به هسته ي پردازنده هاي اينتل كه پريسكات منظورم هست اي ام دي بايد بردارين كه به اين صورت هست :
سي پي يو 3200 اي ام دي 939 كه حدودا 95 100 تومنه و يك مادربورده گيگابايت k8nf-9 كه 80 تومنه . مي تونيد هم برد را msi k8n-neo4-f بردارين كه خوبه ولي اولي بهتره گارانتيش و اوركلاك شدنش هم بهتره ولي اگه پول بيشتر مي تونيد بدين مين را ايسوس a8n-e بردارين.
قربانت شهريار ;)
شهریار جان وسایر دوستان که لطف کردین جواب دادین ممنون
1- کارت گرافیکم ati128 هستش
2- اگر مدل مین ایسوز رو کامل برام بگید ممنون تر میشم
3-من از amdهیچی نمیدونم تا حالا همش اینتلی بودم اگه یه سی پی یو از این سری برام بگید بهتره
4-دوباره هم خواهش میکنم یه مقاله راجه به فرق اینتل سلرون با الجی ش برام بزارید یا لینک بدین
از این همه زحمت خودم شرمنده شدم ببخشید
:blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
سلام ,
دوستان اگه ممكنه لطف كنيد يه راهنمايي بدهيد !
ميخوام يه سيستم تاپ بگيرم . اگه چند تا Config مختلف بديد كه بتونم يه سرچي توش بكنم و به يه نتيجه ايده آل برسم بسيار ممنون ميشم!
با اينكه تا حالا اينتل داشتم ولي ايندفعه AMD يا Intel فرقي نميكنه !
خلاصه THE MOST POWERFULL سيستمي كه ميشه در حال حاضر جمع و جورش كرد ديگه :cool: :biggrin:
( تو پرانتز : براي اين موضوع يه تاپيك هم زدم , ولي به راهنمايي Vampire_Viper عزيز , اينجا هم مطرح كردم , دوستان از اينكه 2 جا همين سوال هست خرده نگيرن !! ;) )
يا حق !!
شهریار جان وسایر دوستان که لطف کردین جواب دادین ممنون
3-من از amdهیچی نمیدونم تا حالا همش اینتلی بودم اگه یه سی پی یو از این سری برام بگید بهتره
4-دوباره هم خواهش میکنم یه مقاله راجه به فرق اینتل سلرون با الجی ش برام بزارید یا لینک بدین
:blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
دوست عزیز شما بهتره بجای Asus K8N-E مدل Jetway GT4-SLI-GVC رو بگیری که نتایج خارق العاده ای توی تست ها کسب کرده قیمت هم توی ایران از قیمت دلاریش هم کمتره!(در ضمن یکی از دوستان تهیه کردی و خیلی راضیه)در مقابل مدل ایسوز که یه ریویوی درس درمون انگلیش توی نت ازش پیدا نمیشه...
سلام ,
دوستان اگه ممكنه لطف كنيد يه راهنمايي بدهيد !
ميخوام يه سيستم تاپ بگيرم . اگه چند تا Config مختلف بديد كه بتونم يه سرچي توش بكنم و به يه نتيجه ايده آل برسم بسيار ممنون ميشم!
با اينكه تا حالا اينتل داشتم ولي ايندفعه AMD يا Intel فرقي نميكنه !
خلاصه THE MOST POWERFULL سيستمي كه ميشه در حال حاضر جمع و جورش كرد ديگه :cool: :biggrin:
( تو پرانتز : براي اين موضوع يه تاپيك هم زدم , ولي به راهنمايي Vampire_Viper عزيز , اينجا هم مطرح كردم , دوستان از اينكه 2 جا همين سوال هست خرده نگيرن !! ;) )
يا حق !!
همونطور که دوستمون گفت:
Money talks...
عرض كردم !
مسئله قيمت نيست ! ايندفعه مسئله قدرته !! :cool: ;)
The Most Powefull !!
يا حق !!
عرض كردم !
The Most Powefull !!
يا حق !!
نگفتين كاربردتون چيه؟ كدوم برنامه ها؟اگر بودجتون سقف نداره پيشنهاد ميكنم واسه مانيتور يه سام 40 اينچ با وضوح 1080پي بگيريد از دبي قيمتش حدود 3000 چوق!...بالاخره همونطور كه خودتون ميدونيد نسبي هستش ...
Devil Lord
29-07-2006, 19:29
عرض كردم !
The Most Powefull !!
يا حق !!
یه چند هفته وایستا اینو بگیر:
CPU : Intel Conroe EX6800
Mainboard : Asus P5W DH Delux
Ram : 4x1GB Crosair DDR2 1066MHz اگر بتونی پیدا کنی
Graphic :2x Asus EAX X1900XTX CrossFire Edition
H.D.D : 4x250GB Western Digital 10000rpm 16MB buffer
بهترین کیس رو جمع کردم واست
بابا الكي نيست اون زير اسمت نوشته ايول بابا پروفشنال !! :cool:
اونوقت اينا رو كجا ميتونم پيدا كنم ؟؟ :tongue: چند چوق و ... ؟؟ و اينكه كدوم يكي از اين قطعات نيست كه گفتي چند هفته صبر كن ؟؟
m654 عزيز ! يه جورايي همه چيز ! از گيم تا ..... !!
يا حق !!
البته از اونجايي كه اينتل نمايندگي درس درموني نداره چند هفته به چند ماه تبديل ميشه شايد پاييز...در ضمن بجاي اونهمه خرج واسه هارد بيتره از تكنولوژي جديد گيگا كه از رم بهنوان هارد استفاده ميشه استفاده بكنن...
Shahryar_NEO
29-07-2006, 21:39
دوست عزيز شما بجاي اينكه 800 تومن پاي يه گرافيك داركت ايكس پول بدين بهتره از سري كوادرو انويديا بردارين كه مخصوص كاربردتون هستن آلبالو سري جديد پي ان وايشو وارد كرده...در ضمن اون مادربرد احتملا هنوز وارد نشده ...رم رو هم پاتريوت با باس 800 بگير كه ديگه آخرشه البته ترجيحا 2گيگ ...البته اگر يكي دو ماه صبر كني e6600 اینتل رو که حدود 300 چوق هس بگیری به بیش از دو برابر پرفورمنس X2 4200/4400 فعلی توی رندرینگ دست پیدا میکنی ...
خودت هم ميدوني بياد بيشتر از اين حرفا آب ميخوره ... :biggrin:
Devil Lord
29-07-2006, 22:41
البته m654 درست میگه معلوم نیست کی بیاد ولی احتمال اینکه تو 2 تا 3 هفته دیگه تو بازار باشه خیلی زیاده
عزيزم خوبي مهدي جان ؟ شرمنده نبودم كه جوابتو بدم ...
عزيزم شما كه براي اين كار ها مي خواي نبايد سيستم هاي طرح اي بي اي را برداري و بايد سيستم هاي طرح اپل مكينتاش را برداري كه هر سيستمش كه خوب باشه 7-6-8 ميليون هست و تازه هزينه نگهداريش هم زياده مثلا ويندوز 80 هزار تومن و ... پس احتمالا نمي توني ... من از همين سيستم هاي طرح اي بي اي مي گم :
خوب از اول شروع مي كنم من راستش تازه وارد دنياي پريينتر شدم پس الكي نمي گم كه فقط گمراه ميشي .. اعبايي هم ندارم كه نمي دونم .... ولي در مورد دومي درسته اچ پي بهترينه و اگه خيلي كارت اساسيه بايد يكي بگيري كه CMYK اسكن كنه نه آر جي بي كه حدودا 1 ميليون هست ...
گرافيك هم خوب برداشتي فقط قيمتش را مي دوني يا نه ؟ 800 هزار تومنه .... ولي خيلي ماهه.
مانيتور هم كه در بارش مقاله دادم و خيلي خوبه .
هارد را بگم عزيزم كينگ استون نداره ... داشته باشه هم خوب نيست هارد را سي گيت بگير يا مكستور و براي وسترن پول الكي نده واقعا مكستور و سيگيت به خصوص كه اوله توي دنيا خيلي خوبه . كه به نظر من يه 250 گيگ برداري كافيته ...كه حدودا بايد 70 تومن باشه ...
رم را خيلي اشتباه كردي عزيزم بزرگترين توي دنيا كرسير هست كه ما نداريم توي ايران ولي كينگ استون بدش هست كه داريم پس از دستش نه . رم يك گيگ كمه برات و 2 گيگ بردار و اگه پول نداري از هارد بزن يا مانيتور .
حالا اصل كار :
عزيزم سي پي يو را به خصوص براي كاري كه شما مي خواي 940 خوب نيست ... به نظر من و با توجه كه شما مي گي خوندي پس حتما بنچ مارك ها را ديدي من هم توي اين چند صفحه همين تاپيك زدم 3800 x2 athlon 64 amd بردار كه خيلي خوبه و لذت مي بري ... و قوي تر هست و حتي ميشه گفت قوي تر از 960 هم هست . كه قيمتش 300 تومنه با 3 سال گارانتي .
به دليل ترس از سرورم در پست بعد ادامش... :happy:
سلام آقا شهریار. :biggrin: :biggrin: :biggrin:
اول اینکه امروز ظهر هر چی سعی کردم نتونستم بیام تو سایت نمیدونم ظاهرا سایت مشکل داشت...به هر صورت توصیه هاتونو خوندم.و باید بگم خوشحالم از اینکه با شما در این زمینه مشورت کردم. :happy: در مورد printer باید بگم اینکه شما در این مورد اطلاعات زیادی ندارید چیز عجیبی نیست،خود من هم الان خیلی وقته دارم کار میکس و منتاژ میکنم و باید بگم چیز زیادی در این زمینه نمیدونم :tongue: و در واقع در دنیای کامپوتر کسی نیست که بگه من همه چیز رو میدونم حتی یکی مثل (پیتر نورتن). :blink: ولی همین قدر که شما وقت و اینترنتت رو میزاری تا به ما کمک کنی یک دنیا برای ما ارزش داره. :) و اما در مورد قطعات باید بگم:
SCANER:داداش نگفتی این CMYK اصلا چه خصوصیاتی داره چون خیلی گرونه(1میلیون) :blink: فکر نکنم دیگه اینقدرم خفن نیاز داشته باشم.
GRAPHIC CARD:خوب باید بگم من اصلا فکر پولش رو نکرده بودم و این اصلا مقرون به صرفه نیست.لطفا یک مدل دیگه رو معرفی کن که مثل همین خوب و قوی باشه.در ضمن اینا همه REAL TIMEهستن دیگه.درسته یا نه؟
HDD:سیگیت میگیرم به توصیه شما
RAM:همون KINGSTON ولی به توصیه شما 2گیگ
CPU:X2 ATHLON 64 AMD 3800
MAIN BOARD:صبر میکنم البته اگه تا 3 4 ماه دیگه مدل AM2 بیاد ولی اگه نیومد همون ASUS A8N-SLI DELUXE
در انتها هم از راهنمایی کردی هم تشکر میکنم.مهدی
آقا این cpu جدید شرکت INTEL کی میاد بازار مدلe6300از این مدل x2 athlin 64 amd 3600 چقدر قویتره؟و قیمتش چند چوب آب میخوره؟
armin_goooodboy
30-07-2006, 01:54
2800 سلرون یا 3200 ای ام دی؟
قیمتاشونم بگید ممنون
masoud khan
30-07-2006, 02:39
شهریار جان وm654 وسایر دوستان
در ضمن من دارم امروز یا فردا مین خودمو رد میکنم پس خواهش دارم یه سری کامل برام از مین وسی پی یو وکارت گرافیک برام بده که بگیرم وجمعا از نظر قیمت مین وسی پی یو تا 150 الی180 باشه
گرافیک هم 30 الی 50 باشه
بازم ممنون
آقا این cpu جدید شرکت INTEL کی میاد بازار مدلe6300از این مدل x2 athlin 64 amd 3600 چقدر قویتره؟و قیمتش چند چوب آب میخوره؟
E6300 هنوز توي ايران نيومده ولي قيمت خوبي داره 183 دلار
X2 3600 هم هنوز توليد نشده .
X2 3800 هست فعلا كه پردازنده بسيار خوبيه .قيمتش هم بعد ار Cut Price شده 158 دلار .
--------
X2 3600 دقيقا مشابه 3800 هست منتها با Cache سطح 2 نصف .
AMD اين پردازنده رو براي كم كردن قيمتش داره مي ده بيرون .
با نصف شدن كش قيمتش هم كمتر ميشه .
-----
ولي در كل توي اين رنج قيمت E6300 بگيري خوبه .
البته اگه برسه ايران .
موفق باشي .
Devil Lord
30-07-2006, 12:31
قیمت کارت گرافیک های GainWard با گارانتی ژوپین رایانه:
Ultra 6600GT 128MB 128Bit 500MHz CoreClock 1000MHz Memory Speed N/A Video in 157T
Ultra 6600GT 256MB 128Bit 500MHz CoreClock 1000MHz Memory Speed N/A Video in 189T
BLISS 6800GS 512MB 256Bit 430MHz CoreClock 1200Mhz Memory Speed N/A Video in 232T
BLISS 6800GS GLH 512MB 256Bit 485MHz CoreClock 1300MHz Memory Speed N/A Video in 265T
BLISS 7800GT 512MB 256Bit 430Mhz CoreClock 1200MHz Memory Speed N/A Video in 338T
BLISS 7800GT GLH 512MB 256Bit 450MHz CoreClock 1300MHz Memory Speed N/A Video in 365T
7800GT VIVO 256MB 256Bit 400MHz CoreClock 1000MHz Memory Speed Yes Video in 370T
7800GTX VIVO 256MB 256Bit 430MHz CoreClock 1200MHz Memory Speed Yes Video in 540T
عجب مرتب نوشتم؟؟؟!!!
تحویل رایگان در سراسر کشور هم داره برای خرید باید با شماره 44000715 و 44065693 و 44070263 تماس بگیرین
دیدم تو مجله نوشته گفتم بهتره اینجا بگم یکم تو خط قیمت ها قرار بگیریم
اي 6300 تو مايه هاي ايكس 2 4400 هس ميدوني كه قيمتش چنده؟!
2800 سلرون یا 3200 ای ام دی؟
قیمتاشونم بگید ممنون
البته سري 3200اثلن با هسته ي ونيس بهتره قيمتش هم حدود 90 هس ارزونتر هم ميخواي سمپرون 2.8 كه حدود 65 هس هر دو هم 64 بيتين...
دوست عزیز شما بهتره بجای Asus K8N-E مدل Jetway GT4-SLI-GVC رو بگیری که نتایج خارق العاده ای توی تست ها کسب کرده قیمت هم توی ایران از قیمت دلاریش هم کمتره!(در ضمن یکی از دوستان تهیه کردی و خیلی راضیه)در مقابل مدل ایسوز که یه ریویوی درس درمون انگلیش توی نت ازش پیدا نمیشه...
دوست عزيز آقا مسعود جواب شما داده نشد؟!
در ضمن گفته بوديد سيستم رو واسه گيم ميخواين؟ اگه سه قطعه رو حدود 240 ميخواين پايينيا مناسبن گرافيك رو هم يكي از اعضا’ قيمت دادن...:
CPU: s939 3000+ -->75
MB: Jetway GT4-Ultra -->65
VGA: XFX 7600GS 256mb -->100-110
Total Price: 240
قیمت کارت گرافیک های GainWard با گارانتی ژوپین رایانه:
Ultra 6600GT 128MB 128Bit 500MHz CoreClock 1000MHz Memory Speed N/A Video in 157T
Ultra 6600GT 256MB 128Bit 500MHz CoreClock 1000MHz Memory Speed N/A Video in 189T
BLISS 6800GS 512MB 256Bit 430MHz CoreClock 1200Mhz Memory Speed N/A Video in 232T
BLISS 6800GS GLH 512MB 256Bit 485MHz CoreClock 1300MHz Memory Speed N/A Video in 265T
BLISS 7800GT 512MB 256Bit 430Mhz CoreClock 1200MHz Memory Speed N/A Video in 338T
BLISS 7800GT GLH 512MB 256Bit 450MHz CoreClock 1300MHz Memory Speed N/A Video in 365T
7800GT VIVO 256MB 256Bit 400MHz CoreClock 1000MHz Memory Speed Yes Video in 370T
7800GTX VIVO 256MB 256Bit 430MHz CoreClock 1200MHz Memory Speed Yes Video in 540T
عجب مرتب نوشتم؟؟؟!!!
تحویل رایگان در سراسر کشور هم داره برای خرید باید با شماره 44000715 و 44065693 و 44070263 تماس بگیرین
دیدم تو مجله نوشته گفتم بهتره اینجا بگم یکم تو خط قیمت ها قرار بگیریم
مثله اینکه اصلا به فکر فروششون نیستن الان پیکسل ویو 7600 جی اس ددر2 که کاملا از 6600 جیتی برتره 124تومن در میاد از اون بهتر پیکسل ویو 7600 جی اس ددر3 که میتونه تا 7800 هم اور بشه قیمت هم باور نکردنی 155 تومن!...
سلام آقا شهریار. :biggrin: :biggrin: :biggrin:
اول اینکه امروز ظهر هر چی سعی کردم نتونستم بیام تو سایت نمیدونم ظاهرا سایت مشکل داشت...به هر صورت توصیه هاتونو خوندم.و باید بگم خوشحالم از اینکه با شما در این زمینه مشورت کردم. :happy: در مورد printer باید بگم اینکه شما در این مورد اطلاعات زیادی ندارید چیز عجیبی نیست،خود من هم الان خیلی وقته دارم کار میکس و منتاژ میکنم و باید بگم چیز زیادی در این زمینه نمیدونم :tongue: و در واقع در دنیای کامپوتر کسی نیست که بگه من همه چیز رو میدونم حتی یکی مثل (پیتر نورتن). :blink: ولی همین قدر که شما وقت و اینترنتت رو میزاری تا به ما کمک کنی یک دنیا برای ما ارزش داره. :) و اما در مورد قطعات باید بگم:
SCANER:داداش نگفتی این CMYK اصلا چه خصوصیاتی داره چون خیلی گرونه(1میلیون) :blink: فکر نکنم دیگه اینقدرم خفن نیاز داشته باشم.
GRAPHIC CARD:خوب باید بگم من اصلا فکر پولش رو نکرده بودم و این اصلا مقرون به صرفه نیست.لطفا یک مدل دیگه رو معرفی کن که مثل همین خوب و قوی باشه.در ضمن اینا همه REAL TIMEهستن دیگه.درسته یا نه؟
HDD:سیگیت میگیرم به توصیه شما
RAM:همون KINGSTON ولی به توصیه شما 2گیگ
CPU:X2 ATHLON 64 AMD 3800
MAIN BOARD:صبر میکنم البته اگه تا 3 4 ماه دیگه مدل AM2 بیاد ولی اگه نیومد همون ASUS A8N-SLI DELUXE
در انتها هم از راهنمایی کردی هم تشکر میکنم.مهدی
شما كه ميخواي سه چار ماه صبر كني و تا 300 هم بودجشرو داري ديگه بهتره بري سمت اينتل با مادربردپی5بی دیلاکس ایسوز با رمهای پاتریوت باس 800 و کارت گرافیک هم یه گزینه ی خوب داری اگه واسه رندرینگ میخوای میتونی 6800 جیتی بگیری بعد مودش کنی باین ترتیب حدود 400 صرفه جویی کردی در عین اینکه یه کارت گرافیک صدمه نزدی میتونی چینتک رو بگیری حدود 160 چوق بهتره موس رو هم لیزری لاجیتک بگیری ام ایکس 1000 در حال حاضر حدود 90 تومنه ...
قيمتهاي كوردوهاي اينتل:
واقعا چیزی معلوم نیس از یه طرف نمایندگی درس حسابی نداره و اینتل هم تنها 20% تولیدشرو به این شاخه اختصاص داده از طرف دیگه این پردازنده ها با اقبال عمومی مواجه میشه اگه دو تا آدم با انصاف این وسط پیدا بشه احتمالا ماه اول با قیمت حقیقی و بعد از اون با افزایش مواجه خواهد شد...
armin_goooodboy
30-07-2006, 13:26
البته سري 3200اثلن با هسته ي ونيس بهتره قيمتش هم حدود 90 هس ارزونتر هم ميخواي سمپرون 2.8 كه حدود 65 هس هر دو هم 64 بيتين...
ممنون عزیزم
مرسی
armin_goooodboy
30-07-2006, 13:27
با 600 تومن
این سیستمو دوستم میخواد
با 600 تومن
همه چیزشو بگید (اگه تونستید قیمت تک تکشو بگید )
فقط اسپیکر نمیخواد
گرافیکش 256 باشه
رم 512
مانیتورشم ال جی فلت باشه 17 معمولی
بقیه چیزاشو بگید جوری که 600 تومن در بیاد
البته کلا با مانیتور و چیزایی که گفتم 600 در بیادا
ممنون
من منتظرم
خودت هم ميدوني بياد بيشتر از اين حرفا آب ميخوره ... :biggrin:
واقعا چیزی معلوم نیس از یه طرف نمایندگی درس حسابی نداره و اینتل هم تنها 20% تولیدشرو به این شاخه اختصاص داده از طرف دیگه این پردازنده ها با اقبال عمومی مواجه میشه اگه دو تا آدم با انصاف این وسط پیدا بشه احتمالا ماه اول با قیمت حقیقی و بعد از اون با افزایش مواجه خواهد شد.
با 600 تومن
این سیستمو دوستم میخواد
با 600 تومن
همه چیزشو بگید (اگه تونستید قیمت تک تکشو بگید )
فقط اسپیکر نمیخواد
گرافیکش 256 باشه
رم 512
مانیتورشم ال جی فلت باشه 17 معمولی
بقیه چیزاشو بگید جوری که 600 تومن در بیاد
البته کلا با مانیتور و چیزایی که گفتم 600 در بیادا
ممنون
من منتظرم
واسه گيم ميخواد ديگه؟ كاربردش همينه؟
تهرونه؟اسپيكر تو چه رنجي ميخواد ؟ سه تيكه واسه موسيقي يا ساراند كه فيلم و گيم هم بصورت سه بعدي گوش بده؟! خوب البته جا گير هم هستن...
Devil Lord
30-07-2006, 13:40
واسه گيم ميخواد ديگه؟ كاربردش همينه؟
تهرونه؟اسپيكر تو چه رنجي ميخواد ؟ سه تيكه واسه موسيقي يا ساراند كه فيلم و گيم هم بصورت سه بعدي گوش بده؟! خوب البته جا گير هم هستن...
عزیز آرمین جان میگه اسپیکر نمیخواد شما میگی اسپیکر برای چه کاری میخواد؟؟؟
عزیز آرمین جان میگه اسپیکر نمیخواد شما میگی اسپیکر برای چه کاری میخواد؟؟؟
البته اين يه جور ديگه هم معني ميشه : فقط(به معناي تنها) اسپيكر نيمخواد همه چیزشو بگید (!!!)
آقا آرمين بچه مثبت جواب پست 997 يادتون نره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.