مشاهده نسخه کامل
: اطلاع رساني , راهنما و ارايه قيمت براي خريد انواع قطعه
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
Viper جان
شما بايد اينو بدوني كه Coroe تحت برند Pentium نيست دوست من ...
پس حرف شما كه مي گيد :
All the latest Pentium EE پس چی؟؟؟؟ یعنی ساپورت میکنه
درست نيست .
amin_metal1370
02-07-2006, 23:23
اگه تو Product Brief چیپست 975 نگاه کنید تو آخرین صفحه ببینی اون زیر با خط ریز نوشته:
he Intel® 975X Express Chipset supports the Intel® Pentium® processor Extreme Edition, Intel® Pentium® D processor, and all other Intel® Pentium® processors in the LGA775 socket,
with scalability for future processor innovations.
فکر کنم در نهایت به این نتیجه برسیم که این مادربورد Asus P5WD2-E Premium از conore پشتیبانی می کنه. درسته؟
آقا بحث در اين مورد رو متوقف كنيد .
تا يه تحقيق اساسي بكنيم و بعد اعلام نتيجه كنيم .
فعلا هيچ چيپستي از Conroe پشتيباني نمي كنه
در مورد 975 و 945 حرف و حديثي هست كه پشتيباني مي كنن
اما هنوز قطعي نيست .
Devil Lord
02-07-2006, 23:27
اصلا حرف من هیچی حرف خودتم قبول نداری؟؟ 975x که هم باس 1066 رو ساپورت میکنه و هم Viiva رو !!؟!!>؟>!
خوب امين جان من هم كه گفتم كه Revision هاي جديد 975 از Conroe پشتيباني مي كنن
اما نه اين هايي كه الان هست .
ok ?
اين هم در همون لينكي كه شما دادي مشخص هست .
Devil Lord
02-07-2006, 23:28
بابا 945 دیگه چیه!!! 975 رو ما و شما شک داریم اونوقت 945؟؟؟؟
اصلا حرف من هیچی حرف خودتم قبول نداری؟؟ 975x که هم باس 1066 رو ساپورت میکنه و هم Viiva رو !!؟!!>؟>!
حرف خودم رو قبول دارم
اما شما به پست من دوباره دقت كن
من گفتم VRM 11 نه Viiv...
Devil Lord
02-07-2006, 23:30
آقا بحث در اين مورد رو متوقف كنيد .
تا يه تحقيق اساسي بكنيم و بعد اعلام نتيجه كنيم .
فعلا هيچ چيپستي از Conroe پشتيباني نمي كنه
در مورد 975 حرف و حديثي هست كه پشتيباني مي كنن
اما هنوز قطعي نيست .
نظر من هم همینه
amin_metal1370
02-07-2006, 23:32
پس فعلاً بی خیال می شیم تا فردا
Devil Lord
02-07-2006, 23:32
پس فعلا به این موضوع جنجالی خاتمه بدیم بهتره!!!!
آقا اين لينك رو ببينيد - بخونيد دقيق بعد نظرتون رو بگيد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Viper جان يه مدل Asrock با چيپست 945p ديدم كه تو Specification نوشته بود با آپگريد بايوس Conroe رو هم ساپورت مي كنه .
حالا اون لينك رو بخون شما ....
دقيق دستت مي آد جريان چيه .
natanaiila
02-07-2006, 23:37
سلام
طبق مطلبي كه در سايت گيگا بود chipset p965 كه در اصل براي conroe هست . pentium d رو ساپورت ميكنه
ولي در مورد 975x كه صرفا براي pentium d بود فعلا در مورد conroe آزمايش نشده
اينم بگم chipset p965 رو اول واسه conroe دادن ولي pentium d رو هم ساپورت مي كنه
amin_metal1370
02-07-2006, 23:38
دوستان فقط یک سوال کوچیک دیگه:چرا کلاک این سی پی یو های جدید اینتل اینقدر پایینه(بیشترینش 2.93 هست)؟آیا از کارایی سی پی یو ها هم کم شده یا نه؟چون اینتل با توجه به سابقه اش روی سرعت بالا تاکید زیادی داره.
The only known current motherboard that supports conroe is the Intel 975x Badaxe board, with a certain revision. There will be 975x boards that support conroe, but most of the current boards won't.
منظور :
تنها مادربورد هاي حال حاضري كه از Conroe پشتيباني مي كنن برد هاي Badaxe 975x اينتل هستن با revision هاي مخصوص .
مادربورد هاي با چيپست 975x هستن كه Coroe رو پشتيباني مي كنن اما اكثر مدل هاي حاضر اين امكان رو ندارن .
ختم كلام ...
amin_metal1370
02-07-2006, 23:39
دوستان فقط یک سوال کوچیک دیگه:چرا کلاک این سی پی یو های جدید اینتل اینقدر پایینه(بیشترینش 2.93 هست)؟آیا از کارایی سی پی یو ها هم کم شده یا نه؟چون اینتل با توجه به سابقه اش روی سرعت بالا تاکید زیادی داره.
natanaiila
02-07-2006, 23:42
سلام
طبق مطلبي كه در سايت گيگا بود chipset p965 كه در اصل براي conroe هست . pentium d رو ساپورت ميكنه
ولي در مورد 975x كه صرفا براي pentium d بود فعلا در مورد conroe آزمايش نشده
اينم بگم chipset p965 رو اول واسه conroe دادن ولي pentium d رو هم ساپورت مي كنه مادربوردي هم كه اين روزا گيگا زياد تبليغ مي كنه ga-965p-dq6 طبق همين chipst هست كه براي ويندوز ويستا داده شده
آره اون p965 كه چيپست جديده و اصلا واسه Coroe هست .
بحث ما اينه كه چيپست 975x هم پشتيباني مي كنه يا نه .
حالا بچه ها مي خونن مطالب رو و نظراتشون رو مي گن /
zonealarm
02-07-2006, 23:45
كيس تنها يا يه سيستم كامل؟
سيستم كامل.
amin_metal1370
02-07-2006, 23:46
تو 965 كه شك نيست اما تو 975 چرا.بحث ما هم همينه
امين جان تو بحث Core Microarchitecture جريانات كلا با Pentium فرق كرده .
از PipeLine گرفته تا Cache
حالا اينكه فركانس اومده پايين نه تنها رو Performance تاثيري نگذاشته بلكه بر اساس ريز معماري جديد بوده .
در آينده احتمالا افزايش كلاك رو در پردازنده هاي جديد خواهيم ديد /
natanaiila
02-07-2006, 23:51
يه سوال :
PCI-E x1 به چه درد ميخوره (PCI-E X16 كه واسه كارت گرافيكه.)؟
نه از كاراييشون كم نميشه هيچ بيشتر هم ميشه اگر اطلاعات حرفه اي ميخواي به اين فروم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برو .
amin_metal1370
02-07-2006, 23:51
حالا در آينده خريد core 2 duo به صرفه تره یا پنتیوم؟(البته اولی با کلاک پایین تر و دومی با کلاک خیلی بالا)
امين جون تو رو خدا اذيت نكن !!!
خوب معلومه Core 2
amin_metal1370
02-07-2006, 23:56
گابانا جان این آخری رو گفتم دور هم باشیم :)
zonealarm
03-07-2006, 00:06
سيستم كامل.
عجب زياد شده سرعت پست دادن تو اين تاپيك.آدم پست خودشو هم گم مي كنه!
M654 جان گفتم شايد نتونين پست اصلي در خواست منو پيد اكنين
اينجاست :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.
Devil Lord
03-07-2006, 00:10
گابانا جان به اون لینکی که دادی رفتم اون اصلا در مورد 945P نبود در مورد 965 بود و گفته بودکه سازگاریه 975 ها هنوز آزمایش نشده
و مطلبی که در مورد 945 و 955 نوشته بود اصلا ربتی به اینکه آپدیت بشن Conroe رو ساپورت میکنن نداشت
Devil Lord
03-07-2006, 00:11
يه سوال :
PCI-E x1 به چه درد ميخوره (PCI-E X16 كه واسه كارت گرافيكه.)؟
برای کارت های افزودنی مانند مودم و ....
Devil Lord
03-07-2006, 00:20
ای بابا اصلا یادم رفته بود آقایون بزارین به این بحث 975X و Conroe پایان بدم!!!! یادتونه میخواستم مادربورد بخرم مدلش این بود:
P5W DH Deluxe
تو سایت Asus نوشته اون هم به طور صریح که چیپ این مین بورد 975X هست و از Pentium D و مدل های جدید و نسل های آینده Core2 ها که Conroe هم شاملش باشه پشتیبانی میکنه منبع از این مطمئن تر؟؟؟؟
amin_metal1370
03-07-2006, 00:28
حالا وامپیر جان این مادربورد تو ایران هست یا نه؟
Devil Lord
03-07-2006, 00:34
نمیدونم من که پیدا نکردم ولی یکی داشت که یک مشکل داشت یعنی گارانتی نداشت و یکی هم بیشتر نبود ولی فکر کنم دزدی بوده احتمالا!!!!! حالا از کجا کف رفته بودن خدا میدونست!!!! قیمت هم اصلا ندارم
عجب زياد شده سرعت پست دادن تو اين تاپيك.آدم پست خودشو هم گم مي كنه!
M654 جان گفتم شايد نتونين پست اصلي در خواست منو پيد اكنين
اينجاست :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.
خوب من تو پست 402 نظرمو راجع به سيستمي كه واسه دوستتون ميخواستين گفتم البته شما نگفتي سيستمي كه واسه خودتون ميخواستين چه ويژگيهائي بايد داشته باشه (اعم از قيمت و اينكه كيس خالي باشه يا سيستمي كامل واينكه كاربرد اصليتون گيمه با چيز ديگه؟)
واسه مادربرد و دیویدی رایتر و کارت گارافیک داری خرج اظافی میکنی
مدلهای رم و مدم و اسپیکر و کارت گرافیک اصلا توصیه نمیشن
اصلا میدونین کل این سیستم چقدر میشه
بودجتونو بگین تا یه سیستم بهتر بهتون معرفی بشه
من كه اون بالا نوشته بودم اين سيستم 750 تومان به من اعلام شده حالا چي توصيه مي كني
پست 433 صفحه 44
گابانا جان به اون لینکی که دادی رفتم اون اصلا در مورد 945P نبود در مورد 965 بود و گفته بودکه سازگاریه 975 ها هنوز آزمایش نشده
و مطلبی که در مورد 945 و 955 نوشته بود اصلا ربتی به اینکه آپدیت بشن Conroe رو ساپورت میکنن نداشت
مي خونم نظرمو مي گم - متاسفانه وقت نكردم كامل بخونم فقط يه نگاه سطحي كردم .
ای بابا اصلا یادم رفته بود آقایون بزارین به این بحث 975X و Conroe پایان بدم!!!! یادتونه میخواستم مادربورد بخرم مدلش این بود:
P5W DH Deluxe
تو سایت Asus نوشته اون هم به طور صریح که چیپ این مین بورد 975X هست و از Pentium D و مدل های جدید و نسل های آینده Core2 ها که Conroe هم شاملش باشه پشتیبانی میکنه منبع از این مطمئن تر؟؟؟؟
سلام
Viper جان من هم قبلا در پست هام اشاره كردم كه در خود سايت Asrock دو مدل مادربورد ديدم كه يكيش چيپست 945p بود و نوشته بود با آپگريد بايوس مي تونن Conroe رو هم ساپورت كنن .
خوب اين لينكي هم كه شما داده تقريبا همون مضمون رو داره .
اما باز هم من گفتم كه 975x هاي فعلي نمي تونن Conroe رو ساپورت كنن - مگر مدل هايي كه مخصوص Conroe طراحي شدن يا بعبارتي Revision هاي مخصوص Conroe .
فكر كنم ديگه بحثي در مورد 975x نباشه .
نتيجه : 975x هاي فعلي نمي تونن Conroe رو ساپورت كنن مگر مدل هاي جديدي كه قراره ارايه بشه .
حالا بحث سر آپديت مدل هاست خصوصا 945p .
اگر هم دقت كني چند روز پيش يه خبر در سايت DailyTech منتشر شد كه اشاره شده بود به چيپست هاي جديد اينتل به نام هاي 946ْGZ , 946PL ( آپديت شده خانواده 945 )
همانطور كه مي بيني اين دو تا هم از خانواده 945 هستن .
نتيجه نهايي :
خانواده 975 و 945 سازگاري خوبي براي پشتيباني از Conroe دارن.
اما همنوز در آپگريد آنها موضوع كاملا اثبات نشده .
سري هاي جديد اين دو خانواده براي پشتيباني از Conroe ارايه خواهند شد .
تمام /
Devil Lord
03-07-2006, 09:41
گابانا جان تو سایت Asus ننوشته که شما باید Bios آپدیت کنی تا ساپورت کنه به طور مستقیم نوشته ساپورت میکنه
zonealarm
03-07-2006, 09:54
خواهش مي كنم دوست عزيز اين هم 550 با اي ام دي :
CPU AMD 300 ATHLON 64 939 :102T
MAIN MSI K8N NEO4-F :80T
GRAPHIC EX-BYTE 6500 PCI-E :59T
RAM 2*256 KINGSTONE :48T
H.D.D 60 MAXTOR :35T
COMBO ASUS 35T
MODEM GIGABYTE :10T
CASE GREEN OR PORSCHE :35T
SPEAKER EDIFIER R 201 :24T
KEYBORD: FARASSOO - 2880 : 11T
F.D.D:TEACH :6T
120T MONITOR SAMSUNG - 17" - DFX17750
موس هم هرچي خواستي چه طوره خوبه نظرت را بگو ولي به نظر من اگه پول داري 3200 رابگير. كه 135تومنه. :happy:
قربانت شهريار ;)
ممنون شهريار جان
البته من جلوي اساتيد اظهار نظر نمي كنم فقط چند تا سوال:
اين 102 تومن سي پي يو قيمت امروز بازاره؟چون چند روز پيش يكي از بچه ها مي گفت تا 97-98 تومن پايين اومده
بعدشم اين گرافيك 256 هستش يا 128؟
در ضمن من 6200 TC مارك Leadtek رو تو سايت t-va-n قيمت زده بود 51 تومن(256).اينو بگيرم بهتره يا 6500؟راستش ميخوام اگه مي شه رمش حتما 1 گيگ باشه.به نظرتون از كجا ها بزنم كه رم 1 گيگ ببندم؟در ضمن اگه يه مارك يه كم ارزونتر هم باشه اشكالي نداره.
در مورد هاردشم Samsung 80G Sata 40 تومنه.مي ارزه 5 تومن بيشتر اونو ببندم؟
در مورد كومبو هم صاحبش مي گه من در حال حاظر فقط يه سي دي رايتر مي خوام نه بيشتر لذا يه 10 تومني اونجا مي شه كم كرد.
فكر مي كنم با توجه به پولي كه مي ديم سي پي يو و مادربردش خيلي خوب شده.
باز هم بخاطر زحماتي كه مي كشين تشكر مي كنم.
موفق باشيد.
zonealarm
03-07-2006, 09:59
خوب من تو پست 402 نظرمو راجع به سيستمي كه واسه دوستتون ميخواستين گفتم البته شما نگفتي سيستمي كه واسه خودتون ميخواستين چه ويژگيهائي بايد داشته باشه (اعم از قيمت و اينكه كيس خالي باشه يا سيستمي كامل واينكه كاربرد اصليتون گيمه با چيز ديگه؟)
دوست عزيز
سيستم همونيه كه مي خوام براي دوستم ببندم سيستم دو مي در كار نيست
فقط مي خواستم با همون بودجه و شرايط يه آلترناتيو AMD هم معرفي كنين.
با تشكر از شما
موفق باشيد.
Shahryar_NEO
03-07-2006, 10:03
دوست من گرافيك 256 هست و 6200 توربو كش داره و بدرد نمي خوره و 6500 قوي تره . در مورد رم هم بايد بگم كه نمي شه فقط از يك قطعه بزني و بايد از اسپيكر و كيس و هارد و اين جور چيزا بزني . پس حالا تكليف هاد مشخص شد البته به سامسونگ اعتقادي توي هاداش ندارم.
zonealarm
03-07-2006, 10:07
دوست من گرافيك 256 هست و 6200 توربو كش داره و بدرد نمي خوره و 6500 قوي تره . در مورد رم هم بايد بگم كه نمي شه فقط از يك قطعه بزني و بايد از اسپيكر و كيس و هارد و اين جور چيزا بزني . پس حالا تكليف هاد مشخص شد البته به سامسونگ اعتقادي توي هاداش ندارم.
به نظر تون رم 1 گيگ چي ببندم كه زياد گرون نباشه و بتونم از جاهاي ديگه جبران كنم؟
Shahryar_NEO
03-07-2006, 10:15
دوستان اين چند صفحه را مي تونستيد توي ياهو مسنجر كار كنيد آخه عزيزان چت مي كنيد اينجا فورم هست ودر مورد كنرو هم بايد بگم كه آقا دوست عزيز يك جا لينك دادم نمي دونم شما چه جوري مي گيد نه اصلا پس چه شكلي با اي ام 2 مقايسه كردند روي يك سيستم تستش كردند پس مينش هست. توي اون معرفي هاي مادربوردام هم بود نگاه كنيد مي بينيد كه ساپورت مي كنه . اين لينك اصلش :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به وسط صفحه بريد.
قربانتان شهريار ديگه هم هيچ حرف وحديثي نيست.
Devil Lord
03-07-2006, 10:29
1- شهریار جان منبع از اون سایت ایسوز مطمئن تر دیگه کجا میشه پیدا کرد؟؟؟؟!!!
2- در مورد هارد هم به ZoneAlarm جان باید بگم که فقط Western Digital بگیر چون مرگ نداره بورد هاشم در برابر 1 ولت برق اضافی مثل این Maxtor ها نمیسوزن کلا سگ کارن 5 تا 10 تومن اضافه دادن ارزششو داره که بعدا اطلاعات مهمت یکهو دود هوانشه
شهريار جان
يه سوزن به خودت بزن يه جوالدوز به ديگري ...
ما چت مي كنيم يا شما ؟
بهتره يه بار ديگه پست ها رو ببيني و دقت كني كه تو هر پست يه مطلب مهم و علمي هست ...
قرار نيست كه هر كي هر چي خواست بگه
اين رسمش نيست آقا شهريار ...
اين هم پست هاي شما :"
آقا ديگه كاري باري نيست سريع بگين چون تا 2 دقيقه ديگه مي خوام آفلاين شم.
اين تاپيك الان بيشترين بازيديد كننده را داشته از اولش تا حالا 9 نفر آنلاين هستند.
50 هموين صفحه اين تاپيك را به شما دوستان تبريك ميگم اين كار فقط فقط با كمك شما امكان پذير شد
باتشكر از همه شما دوستان بايد بگم فقط خيلي ممون نمي دونم چه شكلي تشكر كنم.
باتشكر شهريار
دوستان اين چند صفحه را مي تونستيد توي ياهو مسنجر كار كنيد آخه عزيزان چت مي كنيد اينجا فورم هست ودر مورد كنرو هم بايد بگم كه آقا دوست عزيز يك جا لينك دادم نمي دونم شما چه جوري مي گيد نه اصلا پس چه شكلي با اي ام 2 مقايسه كردند روي يك سيستم تستش كردند پس مينش هست. توي اون معرفي هاي مادربوردام هم بود نگاه كنيد مي بينيد كه ساپورت مي كنه . اين لينك اصلش :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به وسط صفحه بريد.
قربانتان شهريار ديگه هم هيچ حرف وحديثي نيست.
شهريار خان
اين لينكي كه شما داديد مربوط به مادربوردي با چيپست p965 هستش .
اين چيپست مختص Conroe هست .
بحث ما در مورد چيپست هاي ديگه هست .
به بحث دقت نكرديد - من در پست قبلي ام نتيجه رو اعلام كردم .
اون پست رو لطفا بخونيد .
ممنون .
من كه اون بالا نوشته بودم اين سيستم 750 تومان به من اعلام شده حالا چي توصيه مي كني
پست 433 صفحه 44
دوست عزيز شما كه شهرستانيد ميتونيد قطعات رو از سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تهيه كنيد
البته قطعاتي كه اسم برديد قيمتشئن به شرح زيره:
112 CPU INTEL P4 - FULL - LGA - Pentium D , Dual Core 64 bit - 2.6 GHz (BOX 533 - 2MB Cache - 805)(با گارانتي سوخت)
89 MAIN BOARD GIGABYTE 8I945P-G (Intel 945P chipset-LGA775-Dual Channel DDR 2-PCI Express-SOUND+Gigabit LAN+SATA)
48 RAM KINGSTON - DDRII Dual Channel 512MB PC533 (2x256MB) ()
112 VGA CARD XFX-PCI-Express GeForce 6600 (256MB DDR-TV OUT+DVI)
63 HDD MAXTOR-SATA 2 160 GB + 8mb buffer - 3.0GB/s (----------Model : 6V160E0)
6 FLOPPY SONY 1.44-3.5" (Silver)
21 CD DRIVE DVD ROM SONY
51 CD RW DVD WRITER SONY DRU-820A 16xDVD WRITER-Dual Format +/-
12 MODEM ZOLTRIX 56K - 3CHIP - V.92 Voice
121 MONITOR SAMSUNG 17" - MB17960 (1600X1200 DYNAFLAT SILVER-SAM SERVICE- High - جادوي سبز)
29 CASE GREEN (POWER 530W+FAN-Silver)
13 KEYBOARD FARASSOO 8700 (Multimedia) (white)
6.5 MOUSE FARASSOO OPTICAL 1920
19 SPEAKER MICROLAB 563E-2band+SUB (PROBIT Black)
كه قيمتشون روي هم 702.5 بر مبناي قيمتهاي اون سايت ميشه كه البته حدود 10 تومن هم بار ميخوره برفرضي كه شما ميخوايد واسه كل سيستم 850 تومن خرج كنيد من سيستم زير رو برمبناي قيمتهاي اون سايت بتون معرفي ميكنم البته اگر بتونين از تهران تهيه كنيد احتمالا مقداري ارزونتر هم ميتونيد تهيه كنيد:
يه چند ساعت ديگه مشخصات رو ميذارم...
اين سيستم پيشنهادي بنده هس , توجه كن كه قيمت قطعات سمت راستشون نوشته شده:
112 CPU INTEL P4 - FULL - LGA - Pentium D , Dual Core 64 bit - 2.6 GHz (BOX 533 - 2MB Cache - 805)(با گارانتي سوخت
46 CASE GREEN (POWER 680W+FAN-Silver)
132-135VGA PIXEL VIEW GF 7600 GS 256MB/128BIT DDR2 PCI EXP
78-80 HDD MAXTOR 250GB 16MB SATA Or 86-87 2*HITACHI 80GB SATA
100-102 MoBo ASUS P5ND2 SLI LGA775
52 DVD Writer PIONEER A11 XLA
82 Ram Patriot PDP DDR2 2*512 667 PC2-5300 Low Latency( PDC21G5300LLK )
12 Modem USROBOTICS 56k INTERNAL V92
127.5 MONITOR SAMSUNG 17" - MB17980 (1600X1200 DYNAFLAT SILVER-SAM SERVICE- High - جادوي سبز)
68.5 Surround Speaker Logitech X530
14.5 KEYBOARD FARASSOO 8700 (Multimedia) (ُSilver)
6.5 MOUSE FARASSOO OPTICAL 1920
6 FLOPPY SONY 1.44-3.5" (Silver)
قيمت كلش با هارد مكس ميشه 844 تومن البته من رو اين حساب گقتم كه شما بخواي آپگريد كني رو اين حساب قيمت كيس رو حساب نكردم البته رم و سيپييو تو اون سايت نيست رم رو ميتوني از نمانندگي ايمانتك بنام نوين به شماره تلفن 223335 تو اهواز تهيه كني و احتمالا ميتوني سيپييو رو از همونجا تهيه كني واسه اينكه قيمت پايين بيادDVD-Rom رو حساب نكردم چون ضروري نيست.
amin_metal1370
03-07-2006, 14:57
سلام بر دوستان عزيز.خسته نباشيد(ديشب كه همه حسابي خسته شديم)
حالا با اجازه براي تنوع يه سوال ديگه مي پرسم :استاندارد Btx کی وارد صحنه می شه و اگه میشه یک کم در مورد اون توضیح بدین .ممنون می شم.در ضمن تفاوتش با Atx چیه؟
Shahryar_NEO
03-07-2006, 18:25
قبول ببخشيد ولي علي از كه تا حالا من براي شما شدم خان و آقا لطف كن تو به من مثل من كه به تو مي گم علي تو هم به من بگو شهريار ضمنا هم ببخشيد.
خوب گير ميديها !!!!!
بعد هم بيا يك چت حسابي بايد بكنيم توي يك فرصت خوب
خوش باشي شهريار جون - يه تيكه اومدي ( چت كردن ) اساسي حالم رو گرفتي ....
آخه مشتي به پست هاي ما نگاه كن - بحث بوده ديگه اما بحثش واقعا عالي بود .. جات خالي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتيجه اين بحث رو + يك سري مطالب كامل تر در مورد چيپست هاي Conroe Support در بخش مقالات و اخبار پردازنده ها قرار مي دم .
------------
امين جان در مورد BTX هم يه لينك بهت مي دم ....
واستا پيدا كنم .
مقالات انگليسي در مورد BTX
اين هم مقاله اي از آقاي عليرضا حقدوست :
_
بچه ها یه سوالی ازتون داشتم یکی به من جواب بده
آقا شهریار گل به من گفت که برای بازی بهتره که cpu تک هسته ای باشه در صورتی که کنسولهای نسل آینده (xbox360.ps3 )
از cpu های دو هسته ای استفاده میکنند
یکی به من توضیح بده
samgun جان
شما دقت كن كه بازي ها از نوع Single Thread Application يا برنامه هاي تك رشته اي هستن .
يعني پردازش چند هسته اي يا بعبارتي چند رشته اي زياد Performance رو در بازي ها بالا نمي بره .
پس تك هسته اي بهتره ....
----------------------------------
اما دوستانمون بار ها اشاره كردن كه نسل جديد بازي ها از پردازنده هاي دو هسته اي پشتيباني مي كنن .
با توجه بي اينكه ديگه جريان تك هسته اي داره يواش يواش متوقف ميشه و دنيا ي پردازنده ها رو بسوي Multi Core ها مي ره .
پس شايد به صرفه باشه كه دو هسته اي بخريم .
----------------------------------
در نهايت اميدوارم متوجه شده باشي .
توصيه آخر اينكه به سايت تامز هاردور سر بزن و در بخش CPU Chart تفاوت پردازنده ها ي دو هسته اي و تك هسته اي رو در بازي ها بررسي كن و در نهايت تصميم بگير .
موفق باشي دوست من /....
amin_metal1370
03-07-2006, 22:25
مرسي گابانا جان
Shahryar_NEO
03-07-2006, 23:01
امشب شب نشيني ندارين ما هستيم .
قبلش اين را جدي مي گم علي جون كاريت دارم . براي همين مي گم بيا توي ياهو مسنجر.
جوابها :
1- دوست عزيز گابانا جان كاملا زدند توي هدف كاملا درسته ولي من هنوز براي حالا تك هسته اي ها را پيشنهاد مي كنم ولي چون بالاخره كسي كه مي خواي سي پي يو بخره براي دو سه سال ديگه هم مي خواي دو هسته اي بهتره زيرا كم كم چند هسته اي هم داره مياد.
Shahryar_NEO
03-07-2006, 23:03
اين هم درباره ي 975 x يك لينك ديگه كه اين هم جنبه ي معرفي داره چون فكر كنم حدود 4 هقته ي ديگه بياد توي ايران معمولا محصولات گيگا و ليسوس زود مياند. فردا هم اگه شد مي خوام همين را بنچ ماركاش و قيمت و بقيه معرفيش را مي زنم:
باتشكر شهريار
amin_metal1370
03-07-2006, 23:06
خيلي چيز توپيه البته بايد بگم كه تو سايت ايسوز در مورد این مادربورد هنوز چيزي براي دانلود نزاشته(مثل User's Manual )اگه قيمتش هم مناسب باشه كه ديگه عاليه(مي شه يك تير و دو نشون) .شهريار از حدود قيمت خبر نداري؟
amin_metal1370
03-07-2006, 23:19
خودم جواب خودم رو پیدا کردم:در حال حاضر قیمت این مادربورد 252.85 دلار هست این هم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amin_metal1370
03-07-2006, 23:24
دوستان امشب زیاد نمی تونم بمونم.تا فردا خداحافظ
Shahryar_NEO
03-07-2006, 23:29
معرفي سي پي يو هاي پنتيوم دي اينتل قسمت سوم :
معرفي سي پي يو 3.2 اين سري هست كه قابليت هاي خوبي داره و پيش قيمتش يكي از انتخاب هاي مي باشد . اين سي پي يو كه به روايت اين سايت يكي از بهترين هاي اين سري هست و يكي از بهترين هسته ها را دارا هست . اين سي پي يو تقريبا با سي پي يو ي 2.6 از زمين تا آسمون فرق داره چون حالا به خصوصياتش مي پردازيم تا متوجه شيد ! :
اين سي پي يو داراي سرعت فوق العاده اي در هر هسته دارد كه با اشتراك گذاشتن هسته ها اين كار كارهاي شما مثل برق انجام مي شود . حالا خصوصيات ريز تر :
اين سي پ يو داراي تنظيم سرعت سي پي يو در مراحل مختلف با دما ي سي پي يو هست كه اين را اينتل : Intel SpeedStep® Technology مي نامد . كه باعث بهتر كار كردن آن شده است . ديگر خصوصيت بارز اين سي پي يو 4MB L2 Cache (2MB per core كش بودنه كه خيلي توي سرعت تاثير داره و بعدي گذرگاه 800 مگاهرتزي اون هست .
حلا ريويوو:
1- 64 بيتي هست.
2- 2 هسته اي هست.
3- 4 مگ كش در ال تو داره كه هر هسته دو 2 مگ .
4- گذر گاه نسبتا خوبه 800 مگاهرتزي
5- 65 نانو متري بودن.
6- چيپ هايي كه ساپورت مي كنه :
945/955/975X
هستند. و حلا نتيجه :
باتوجه به 2 هسته اي بودن و كش مناسب و 65 نانو متري بودن اين سي پي يو كه باعث كاهش دما و حجم شده اين سي پي يو با قيمت 290 تومن در ايران كم كم داره رايج مي شه . به نظر من براي كارهاي سنگين خوبه و مي ارزه.
اين هم عكسش:
باتشكر شهريار ;)
Shahryar_NEO
03-07-2006, 23:31
قيمتش هم حدود 230 دلار تا 260 دلار هست كه گفتم در معرفي مي گم . براي ديدن اين قينت ها هم اگه خواستيد بگين سايت خارجي توپ سراغ دارم سراع اين سايت ها نريد.
natanaiila
04-07-2006, 08:44
اين سوال رو يه بار پرسيدم اين بار واسه آخرين بار (امروز ميخوام بخرم )
بين مادربورد هاي گيگا Ga-8n-sli , Ga-8i945p-g كدآم بهتره؟(واسه pentium D)
يا يه مادربورد تو همين رنج قيمت(100 تومن)
اين GA-8N- SLI دو نوع داره Quad Royal يا Royal ....
شما كدوم رو مي خوايد ؟
-------------------------------
البته من دقت كردم كه Royal ش Pentium D رو ساپورت نمي كنه .
و قيمت Quad Royal ش 156 دلار هستش ....
natanaiila
04-07-2006, 10:20
نه چيزي تهش نداره.فقط هموته: GA-8N-SLI rev1.1
قيمتشم ميگن 95 تومنه
به نظر من از نظر امكانات سخت افزاري تفاوت خاصي با هم ندارن و هر دو در يك رده هستن .
شايد بهتر باشه كسي كه اين مدل ها رو امتحان كرده بياد و نظر بده . و گر نه برتري چشمگير از لحاظ امكانات سخت افزاري ندارن .
Shahryar_NEO
04-07-2006, 10:48
شما اگه بگي كدوم پنتيوم دي را مي گي تا من براش مادروبرد بگم يعني 2.6 يا 2.8 يا ...
Devil Lord
04-07-2006, 10:51
1- شهریار جان من که این مادربورد رو 1000 بار معرفی کردم و دوباره شما میای لینک میذاری...
2- دوست عزیز شما هم از GA-8i945P-g بگیری بهتره چون فکر کنم اون یکی از چیپ nForce استفاده میکنی برای همین چون چیپ های اینتل با CPU هاش سازگاری بیشتری داره اونو بگیری بهتره
natanaiila
04-07-2006, 10:53
من يه مطلبي شنيدم اينكه:
مادربورداي chipst intel به خاطر داشتن raid در پورت ATA فقط از IDE 1,2 براي cd,dvd ميشه استفاده كرد وبقيه IDE ها فقط براي هارد هستش.بنابراين فقط 2 تا درايو نوري روشون ميشه نصب كرد
درسته؟
natanaiila
04-07-2006, 10:56
D 805 منظورمه.
ولي به سازگاري باشه اصلا مادربورهاي برند intel بگيريم كه بايد سازگاريش بيشتر باشه نه؟
Shahryar_NEO
04-07-2006, 11:00
براي اين سي پي يو اين ها هست :
Asus - P5ld2 Se : 110تومن
Gigabyte - 8i945pl-g:90تومن
Gigabyte - 8i945p-g : 105تومن
حالا كدومشون را مي خواي من نظرم اولي هست.
Shahryar_NEO
04-07-2006, 11:02
ضمنا مطمئن باش كه چيپ ينتل خيلي بهتره تا نفورس براي اينتل و سازگاري بيشتري داره و شناخته شده تره.
سلام
در بخش مقالات و اخبار پردازنده ها مطلبي در مورد چيپست هاي Conroe Support و نتيجه بحث دو شب پيشمون قرار دادم .
ممنون .
Shahryar_NEO
04-07-2006, 11:38
ولي خودمونيما اين بحث هام حال خيلي ميده ها . بعد هم علي جون عصرا اينا اگه شد بيا بازم خبرداريم.
سلام
دوستان من ميخوام يك كيس جمع كنم ( فقط كيس) حداكثر تا 500 تومان در ضمن ميخوام اين كيس بيشر براي بازي باشه.
Cpu شم Amd 64 بيتي باشه.
سيستم پيشنهادي شما چيه ؟
Devil Lord
04-07-2006, 11:57
تو این رنج چندتا سیستم بچه ها گفتن میتونین به عقب برگردین و بخونین
دوست عزيز M654
از راهنمايي و معرفي سيستم ممنون
براي اين سي پي يو اين ها هست :
Asus - P5ld2 Se : 110تومن
Gigabyte - 8i945pl-g:90تومن
Gigabyte - 8i945p-g : 105تومن
حالا كدومشون را مي خواي من نظرم اولي هست.
شهريار و ساير دوستان سلام
اگر بجاي سومي MSI 945P Platinum ياMSI 945P Neo را بگذاريم خوبه يا نه
اصلا محصولا MSI خوبه شامل بورد - گرافيك- دي وي دي رايتر - مودم چون من براي بستن سيسمي قبلا اعلام كرده بودم رفتم فروشنده گفت معادل همه موارد فوق را من MSI مي بندم با يكسال گارانتي تعويض
Devil Lord
04-07-2006, 12:17
فکر میکنم Platinium بهتر باشه
Devil Lord
04-07-2006, 12:17
MSI مارک بدی نیست ولی ازش بهتر خیلی هست
مثلا بورد ASUS و گرافیک XFX و ASUS و Giga و دی وی دی رایتر باز هم ASUS و Aopen و Plextor و مودم هم Zoltrix و US Robotic خوب شد مودم رو نگفتم ASUS!!!!!
من رفتم یه پرسه جویی در مورد cpu های pentium D بکنم دیدم رو جعبه اش نوشته celeron D یعنی چه؟
zonealarm
04-07-2006, 14:30
سلام شهريار جان
بازم مزاحم هميشگي!
مي خواستم اين سيستمي كه پيشنهاد دادين با يه تغييراتي براي تا ييد نهايي بگم :
CPU AMD 300 ATHLON 64 939 :94T
RAM 2*512 APACER :80T
H.D.D 40 SAMSUNG SATA :40T
CD -RW SONY:22T
CASE OPTIONAL:30T
MONITOR SAMSUNG - 17" - DFX17755:110T
MOUSE & KEYBOARD& SPEAKER :OPTIONAL(30)T
نظرتون چيه؟
قيمت قطعاتي كه عوض كردم از سايت t-va-n گرفتم.
در ضمن سي پي يو رو تو سايت ديدم 94 تومن.برم بازار ببينم چه خبره.
با آرزوي موفقيت.
دوستان نظرتان درمورد اين كارت گرافيك چيه
Nx6600le-td256e -msi
من رفتم یه پرسه جویی در مورد cpu های pentium D بکنم دیدم رو جعبه اش نوشته celeron D یعنی چه؟
Samgun جان
پردازنده هاي Celeron D پردازنده هاي Low-End شركت اينتل هستن
اين پردازنده ها بر اساس هسته Prescott از Pentium 4 طراحي شده و داراي قدرت كمتري نسبت به اين سري هستن .
در واقع به درد كساني مي خوره كه در بحث Performance/Price تنها قيمت براشون مهم باشه و زياد به كارآيي اهميت ندن .
البته تازگي مثل اينكه 65 نانومتري اينها هم بر اساس هسته Cedar Mill منتشر شده .
كلا پردازنده هاي خوبيه ( همرده پردازنده هاي Sempron هستش )
موفق باشي .
بچه ها چند وقت پيش كه امين خبر افت قيمت اينتل رو داده بود يادتونه ؟
مدت كمي گذشته ....
يه سر به رايان صبا بزنيد افت قيمت هاي Amd رو ببينيد ...
3500+ يه چيزي حدود 40 هزار تومن افت داشته ..!
Devil Lord
04-07-2006, 17:00
zonealarm جان عزیز چه گیری دادی هارد Samsung بابا به درد نمیخوره یا Western Digital یا از اون کمتر دیگه Maxtor بگیر فردا پس فردا گیر کردی 15 16 تومن واسه عوض کردن برد هارد پیاده میشیا از ما گفتن!!!
فلاپی هم هرچی بگیر غیر Teach چون تقلبی اینقدر زیاده که نگو بعد تازه مشکل تقلبی هاش چیه هم بذار بگم یک فلاپی میذاری تو بعد از کلی ناز و مسخره بازی محتویاتشو نشون میده بعد فلاپی رو در میاری یکی دیگه میذاری باز میکنی میبینی اطلاعات همون قبلی رو نمایش میده refresh کردن و اینا هم اصلا تاثیر نداره!!!!!!!
zonealarm جان عزیز چه گیری دادی هارد Samsung بابا به درد نمیخوره یا Western Digital یا از اون کمتر دیگه Maxtor بگیر فردا پس فردا گیر کردی 15 16 تومن واسه عوض کردن برد هارد پیاده میشیا از ما گفتن!!!
فلاپی هم هرچی بگیر غیر Teach چون تقلبی اینقدر زیاده که نگو بعد تازه مشکل تقلبی هاش چیه هم بذار بگم یک فلاپی میذاری تو بعد از کلی ناز و مسخره بازی محتویاتشو نشون میده بعد فلاپی رو در میاری یکی دیگه میذاری باز میکنی میبینی اطلاعات همون قبلی رو نمایش میده refresh کردن و اینا هم اصلا تاثیر نداره!!!!!!!
میشه بفرمائید شما چرا اینقدر با Samsung لجید ; و صد در صد بهتر از مکس هستن(البته من وسترن و هیتاچی رو فعلا ترجیح میدم تو مدلهای حجم بالای 200) و مدلهای NCQ علاوه بر کم صدا بودن اطلاعات رو با سرعت لابایی ترنسفر میکنن
این کاهش قیمت شامل حال pentium D میشه ؟ و آیا این pentium D در ایران به صورت انبوه هست یا یه چند تایی امده
چون تاحالا جایی این cpu ها رو ندیدم
راستی گابانا جان از کمکی که به من کردی مچکرم
و یه چیز دیگه که من شنیدم هارد sata زیاد خوب نیست درسته یا نه؟
Devil Lord
04-07-2006, 18:22
میشه بفرمائید شما چرا اینقدر با Samsung لجید ; و صد در صد بهتر از مکس هستن(البته من وسترن و هیتاچی رو فعلا ترجیح میدم تو مدلهای حجم بالای 200) و مدلهای NCQ علاوه بر کم صدا بودن اطلاعات رو با سرعت لابایی ترنسفر میکنن
چون قبلا واسه یکی samsung بستم اینقدر که اذیت کرد حالمو گرفت :sad:
zonealarm
04-07-2006, 19:20
والا vampire_viper جان خودمم نظرم رو وسترنه.
حالا ببينم كاري بكنم دوستم يه كم سر كيسه رو شل بكنه؟
ممنون از راهنمايي
راستي بقيه قطعات چطوره؟
البته تقريبا همش انتخاب شهريار جان است و قطعا خوبه.
Devil Lord
04-07-2006, 19:25
بقیه مشکلی نداره و حد و حدودش تو همون محدوده قیمت خوبه
این کاهش قیمت شامل حال pentium D میشه ؟ و آیا این pentium D در ایران به صورت انبوه هست یا یه چند تایی امده
چون تاحالا جایی این cpu ها رو ندیدم
راستی گابانا جان از کمکی که به من کردی مچکرم
و یه چیز دیگه که من شنیدم هارد sata زیاد خوب نیست درسته یا نه؟
سلام
بله كاهش قيمت شامل رده Pentium D ( مدل هاي دقيقش رو قبلا در پست هاي قبلي معرفي كردم )
البته اين كاهش قيمت تدريجي صورت مي گيره .
-----------
هارد ساتا هم بعيد مي دونم بد باشه !!
الان ديگه آدم 60 تومن نده يه 160 گيگ ساتا نگيره كه سرش كلاه مي ره ...!
zonealarm
04-07-2006, 19:47
بقیه مشکلی نداره و حد و حدودش تو همون محدوده قیمت خوبه
ممنون vampire_viper جان.
بابا جناب Gabana و Sharyar-neoجان در مورد اون تایپیک که گرمای اینتل و ای ام دی رو در سایت Toms Hardwareمقایسه کرده بودین وگفتین اگه فن رو از اینتل برداری فقط سیستم Crashمیشه وای ام دی دود میشه حالمو گرفتین ...چون میخواستم Amd بگیرم.و تو منطقه گرم خوزستان هم هستم....بابا یه کاری بکنین...
بابا جناب Gabana و Sharyar-neoجان در مورد اون تایپیک که گرمای اینتل و ای ام دی رو در سایت Toms Hardwareمقایسه کرده بودین وگفتین اگه فن رو از اینتل برداری فقط سیستم Crashمیشه وای ام دی دود میشه حالمو گرفتین ...چون میخواستم Amd بگیرم.و تو منطقه گرم خوزستان هم هستم....بابا یه کاری بکنین...
سلام خوبي ؟
آقا نگران نباش ...
اين جريان براي خيلي وقت پيشه - اين مسئله اصلا در مورد پردازنده هاي Athlon 64 اتفاق نمي افته .
AMD بگير خيالت راحت - مثل ساعت برات كار مي كنه .
موفق باشي .
amin_metal1370
04-07-2006, 20:54
دوستان يك سوال (ممكنه تكراري باشه) قيمت كنوني Pentium D.940 در حال حاضر چنده(البته در بازار)؟
Gabanaعزیزاصلا اتفاق نمی افته یعنی چه ؟ یعنی اگه فن رو از روی سی پیو Amdبرداشت سی پی یو نمیسوزه.....پس چرا اینا رو تایپیک میکنید که حال ما رو بگیرید ؟
سلام خوبي ؟
آقا نگران نباش ...
اين جريان براي خيلي وقت پيشه - اين مسئله اصلا در مورد پردازنده هاي Athlon 64 اتفاق نمي افته .
AMD بگير خيالت راحت - مثل ساعت برات كار مي كنه .
موفق باشي .
تقریبا 290 تومنه
اما اگر من جاتون بودم یه 930 میگرفتم با یه Blue Orb II که باش بتونم اورش کنم.
Gabanaعزیزاصلا اتفاق نمی افته یعنی چه ؟ یعنی اگه فن رو از روی سی پیو Amdبرداشت سی پی یو نمیسوزه.....پس چرا اینا رو تایپیک میکنید که حال ما رو بگیرید ؟
شما که اینقدر حساسیت داری و دما هم واستون مهمه خوب برین 920 رو بگیرین حدود 175 تومن قیمتشه
Devil Lord
04-07-2006, 22:12
920 چيه دوست عزيز
Intel Pentium D 920
Shahryar_NEO
04-07-2006, 22:29
عزيزم دوتس عزيز از بابت امضاي شما نظر لطفتونه .
و اصلا هم نگران نباش و اين مشكل مال آتلون هاي قديمي و سمپرون و ... بود و الان 64 آتلون ها هيچ مشكلي نداره من خودم يكيش را دارم ازش مثل ... كار مي كشم ولي از 35 بيش تر نمي شه. ولي اينتل هاي lga توي اين رنج به 70 درجه مي رسند حتي پنتيوم دي ها هم حدود 50 درجه هست . البته من يك مدلش را بيشتر نديدم و در مورد 920 هم به پست هاي قبلي من نگاه كن مي فهمي . و دليل سوختن اي ام دي يكيش اين بود كه قبلا سطحي كه فن براي خنك كردن داشت كم تر بود و اين مشكل در آتلون 64 رفع شد و حتي مي شه گفت سمپرون ها و آتلون ها اين مشكل را ندارند . حتي بارتن ها هم كم مي سوزند ولي اين كار بگم هميشه بايد حواست به فن باشه چون اگه سوخت = سي پي يو ت توي سطل ولي وقتي اين اتفاق بيفته كار نمي كنه ولي اون وقت نبايد بهش فشار بياري و گرنه ... ولي به نظر من در هر صورت اي ام دي را من بيش تر قبول دارم به خصوص دماش خيلي بهتره. چون اي ام دي قبلا يك بار اعتبارش را به خاطر اين كار از دست داد.
قربانت شهريار
Shahryar_NEO
04-07-2006, 22:30
خيلي كم الان آنلاين هستيد چون الان بازيه چون شما نيستيد من هم مي رم.
( چه پست بي خودي من چه قدر بي شعور و اخمقم نه !!!!!)
خداحافظ
دوستان عزيزم Gabanaو Shahryar_neoیعنی من دیگه با خیال راحت برم و AMD ببندم ؟ مطمنید پشیمون نمیشم ؟سیستم فعلیم اینه :CPU 2.8 1M L2 533FSB----GRAPHIC : XFXGEFORCE 6600 --RAM512DDR2---ASUSP5WD2-EPREMIUM
سیتم خوبیه ولی چون تعریف AMDرو زیاد میشنوم ازتون دوست دارم AMD ببندم..نظرتون چیه ؟و اگه ممکنه یه سیستم AMD با مین ASUS تو حول وحوش 850هزار برام بگید...ممنون میشم...
amin_metal1370
04-07-2006, 23:48
دوست عزيز يك بار گفتم باز هم می گم، ديگه هم بهت مي گم مادربوردت رو به هيچ وجه عوض نكن چون اين مادربورد هنوز از تاريخ توليدش يك سال نمي گذره از من به تو نصيحت اگه پول داري برو يك دونه
Intel pentium D 930,3.00 GHz,4 Mb Cache ,dual core بگیر مطمئن باش مشکل حرارتی نخواهی داشت(بعلت 65 نانومتری بودنش) و در ضمن دو هسته ای هست و هم برای آینده و هم برای کار های Multitask کاربرد فوق العاده داره.البته باید بگم که AMD هم دو هسته ای داره اما قیمتش بالاست.اگه یک سر به سایت تامز هاردوار بزنی کاملاً متوجه میشی. در مورد بازی هم بزودی تمامی بازی ها multi thread می شن و دیگه تک هسته ای جواب نمی ده.(مقاله در مورد multi thread شدن بازی های EA Games خوندم)
به هر حال این حرف های من بود دیگه تصمیم با خودت .
amin_metal1370
04-07-2006, 23:57
حتي پنتيوم دي ها هم حدود 50 درجه هست...
شهریار جان کم لطفی می کنی در مورد پنتیوم دی.این پردازنده به هیچ وجه مشکل حرارتی نداره(البته سری 9XX )
تنها سی پی یو اینتل که مشکل حرارتی داره پنتیوم 4 هست تازه اون هم با هسته پریسکات نه این جدید ها.و تا حدودي پنتيوم دي سری 8XX
---------------------------------------------------------------------------
نکته: این چند خط در مورد سلرون مصداق نداره!!
amin_metal1370
05-07-2006, 00:00
دوست عزیز مطمئن باش اگه فن رو برداری(همون طور که شهریار گفت) محل سی پی یو = سطل آشغال.(البته در مورد AMD)
Devil Lord
05-07-2006, 01:05
دوستان عزيزم Gabanaو Shahryar_neoیعنی من دیگه با خیال راحت برم و AMD ببندم ؟ مطمنید پشیمون نمیشم ؟سیستم فعلیم اینه :CPU 2.8 1M L2 533FSB----GRAPHIC : XFXGEFORCE 6600 --RAM512DDR2---ASUSP5WD2-EPREMIUM
سیتم خوبیه ولی چون تعریف AMDرو زیاد میشنوم ازتون دوست دارم AMD ببندم..نظرتون چیه ؟و اگه ممکنه یه سیستم AMD با مین ASUS تو حول وحوش 850هزار برام بگید...ممنون میشم...
شما حالت خوبه؟؟؟؟ :blink:
کدوم آدم سالمی این سیستم رو میده AMD میگیره؟؟؟
برو یک Pentium D 920 و یک رم 512 هم اضافه کن مطمئن باش سیستم عالی میشه!!! ;)
Shahryar_NEO
05-07-2006, 09:40
خواهش مي كنم دوست عزيز ولي به نظر من هم اين يك كرمه و حوس كه مي خواي عوض مگه چي كار داري به جاي اين كار اين كارو بكن :
Cpu Intel Pentium D 3.0 4 Meg Cache
Graphic 7600gt : 240t
Ram : 4* 512 Kingstone 533 Ddr2: 170t
سي پي يو هم حدود 230 بايد باشه اين كارو بكن اون وقت برو حال كن ديگه چي مي خواي كلاك سي پي يو نداري كه داري دو هسته اي نيست كه هست . 4 مگ كش داره نداره كه داره . 2 گيگ هم رم و 256 گرافيك اين كار را حتما بكن چون بازم اينتله با اين كه دماش شايد بالا باشه ولي باهاش سازگاره و اگه يك فن خوب حدود 10 تومن يا اون هايي كه بچه ها معرفي كردند بخري مي توني توي گرماي اهواز كه هيچ توي ليبي هم ببري.
قربانت شهريار
دوستان سلام
بين مانيتورLG 17" FLATRON-ez T730PU و SAMSUNG 17" - MB17960 كدام را انتخاب كنم ؟ به چه دليل ؟
ممنون از راهنمايي اساتيد عزيز
Shahryar_NEO
05-07-2006, 09:53
شهریار جان کم لطفی می کنی در مورد پنتیوم دی.این پردازنده به هیچ وجه مشکل حرارتی نداره(البته سری 9XX )
تنها سی پی یو اینتل که مشکل حرارتی داره پنتیوم 4 هست تازه اون هم با هسته پریسکات نه این جدید ها.و تا حدودي پنتيوم دي سری 8XX
---------------------------------------------------------------------------
نکته: این چند خط در مورد سلرون مصداق نداره!!
چرا عزيزم در مورد سلرون هم تا حدودي صدق مي كنه درسته مال شما اين شكلي نيست ولي براي سي پي يو 2.5 سلرون دماي 40 درجه زياده بايد حدود 25-30 درجه باشه. چون اون وقت 3.0 اون مي ره حدود 70 درجه ولي كلا سي پي يو شما قبلا هم بحث شد فرق مي كنه. در پنتيوم دي هم با توجه به 65 نانو متري بودن ولي بازم داغ مي كنه . ;)
Shahryar_NEO
05-07-2006, 09:56
دوستان سلام
بين مانيتورLG 17" FLATRON-ez T730PU و SAMSUNG 17" - MB17960 كدام را انتخاب كنم ؟ به چه دليل ؟
ممنون از راهنمايي اساتيد عزيز
دوست عزيز اين اوليه گرون تره حدود 20-30 تومن و خيلي هم فرق نمي كنند ولي در مورد سامسونگ نمي دونم كاملا آيا فلت هست يا نه ولي كلا ال جي گارانتي بهتري داره ولي سامسونگ لامپ تصوير بهتري من خودم 5 ساله كه ال جي دارم خيلي خوبه. :happy:
Shahryar_NEO
05-07-2006, 10:00
دوست عزیز مطمئن باش اگه فن رو برداری(همون طور که شهریار گفت) محل سی پی یو = سطل آشغال.(البته در مورد AMD)
ولي به نظر من هر كي اينتل پنتيوم 4 سري800 داره بياد من مي خرم آخه براي باغ زمستون بخاري نداريم دو تاش سونا درست مي كنه دو تا 70 درجه كه بايد بگذاري راندو كنه كه بشه 80 درجه اون وقت مي توني لباساتم حتي توي زمستون در بياريم و با آستين كوتاه كار كنيم . پس صرفه خريد با اينتله چون خود بخاري هم حداقل 130 تومن هست .
پس دو كاره هست . :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :biggrin: :biggrin: :happy: :happy: :happy: ;) ;) :tongue: :tongue: :tongue: :rolleye: :)
ديگه شكلي نبود.
باتشكر شهريار
شهريار جان
اون لينكي كه در مورد Pentium D 820 دادي مي دوني كه اووركلاك هست واسه همين دماش خيلي رفته بالا ....
مورد بعدي اينكه سري هسته با هسته Presler هستش و اين هسته در واقع دو هسته Prescott مي باشد . همه هم مي دونن كه Prescott در كل دماي بالايي داره .
ولي باز هم پردازنده هاي بسيار خوبي هستن /
Devil Lord
05-07-2006, 10:37
ولي به نظر من هر كي اينتل پنتيوم 4 سري800 داره بياد من مي خرم آخه براي باغ زمستون بخاري نداريم دو تاش سونا درست مي كنه دو تا 70 درجه كه بايد بگذاري راندو كنه كه بشه 80 درجه اون وقت مي توني لباساتم حتي توي زمستون در بياريم و با آستين كوتاه كار كنيم . پس صرفه خريد با اينتله چون خود بخاري هم حداقل 130 تومن هست .
پس دو كاره هست . :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :biggrin: :biggrin: :happy: :happy: :happy: ;) ;) :tongue: :tongue: :tongue: :rolleye: :)
ديگه شكلي نبود.
باتشكر شهريار
:blink: شما دیگه چرا؟؟؟ اون موقعی که AMD ها داشتن از داغی میترکیدن و تا سرت رو از رو کامپیوتر بر میگردوندی ازش دود بلند میشد Intel با 25 تا 30 درجه روشو کم کرده بود الان هم حالت طبیعی سری 800 حدودا 40 یا 45 و در صورت افزایش میزان استفاده تا 65 است و همونطور که گابانا جان گفته اون بیشتر مربوط به سری LGA 775 P4 با هسته Prescott بوده
دوست عزيز اين اوليه گرون تره حدود 20-30 تومن و خيلي هم فرق نمي كنند ولي در مورد سامسونگ نمي دونم كاملا آيا فلت هست يا نه ولي كلا ال جي گارانتي بهتري داره ولي سامسونگ لامپ تصوير بهتري من خودم 5 ساله كه ال جي دارم خيلي خوبه. :happy:
ممنون شهريار عزيز
حالا يك سئوال ديگه كارت گرافيك گيگابايت 6600 ، 256 كدام مدلش بهتره type
ممنون
Shahryar_NEO
05-07-2006, 10:42
:blink: شما دیگه چرا؟؟؟ اون موقعی که AMD ها داشتن از داغی میترکیدن و تا سرت رو از رو کامپیوتر بر میگردوندی ازش دود بلند میشد Intel با 25 تا 30 درجه روشو کم کرده بود الان هم حالت طبیعی سری 800 حدودا 40 یا 45 و در صورت افزایش میزان استفاده تا 65 است و همونطور که گابانا جان گفته اون بیشتر مربوط به سری LGA 775 P4 با هسته Prescott بوده
آقا اين يك شوخي بود شايان جان از شكلك ها بايد مي فهميدي قصدي نداشتم خودم هم مي دونم . ولي 45 درجه هم ديگه خيلي بايد فنه خوب باشه وگرنه حداقل 55 دئرجه هست . ولي كلا اين پست يك شوخي بود به دل نگير. ;)
wahid2003vj
05-07-2006, 10:43
با سلام 2 تا سوال داشتم
1- مشخصات و قیمت چند تا مادر برد که با سی پی یو های پینتیوم 4 2.4 و 2.8 اینتل( البته فول) سازگار هستند رو میخواستم
2- Ddr2 چی هست(توضیحات کامل لطفا) و در انتخاب مادر برد متناسب با رم های Ddr2 باید به چی توجه کرد
Shahryar_NEO
05-07-2006, 10:44
ممنون شهريار عزيز
حالا يك سئوال ديگه كارت گرافيك گيگابايت 6600 ، 256 كدام مدلش بهتره type
ممنون
به نظر من كه گيگا بد نيست ولي الان در حال حاضر xfx و msi و ليدتك بهتره ولي ميگم گيگا هم خيلي خوبه .
6600 به سايت آواژنگ برو و توي گرافيكاش نويديا ببين نوعاش را خيلي فرقي نمي كنه مثلا يكيش tv تيونر داره و ... اين طوريه از اصلش فرقي نمي كنه.
قربانت شهريار ;)
Devil Lord
05-07-2006, 10:45
با سلام 2 تا سوال داشتم
1- مشخصات و قیمت چند تا مادر برد که با سی پی یو های پینتیوم 4 2.4 و 2.8 اینتل( البته فول) سازگار هستند رو میخواستم
2- Ddr2 چی هست(توضیحات کامل لطفا) و در انتخاب مادر برد متناسب با رم های Ddr2 باید به چی توجه کرد
چه پنتیومی؟؟؟ 4 یا D یا EE ؟؟؟
تعداد مادربورد های سازگار با پردازنده ها اینقدر زیادی که فکر کنم به ته تاپیک برسیم تا تمام بشه!!!! :happy:
برای رم های DDR2 هم باید به سرعت رم های قابل پشتیبانی و اینکه چه حجمی رو ساپورت میکنه توجه کنی مثلا DDR2 533 یا DDR2 600 یا DDR2 800 و ماکزیموم حجمی که از هر رم داخ هر Slot رم قرار میگره : 1GB یا 2GB
Shahryar_NEO
05-07-2006, 10:47
با سلام 2 تا سوال داشتم
عزيزم اين سوال اوليت يكم مي لنگه ها ما مي گيم درجش بالاست اون وقت ميگين براش مادربورد بيدم اگه مي خواي اينتل برداري بايد پنتيوم دي برداري بقيه اش = اشتباه خيلي بزرگ. :happy: در مورد دي دي آر 2 هم بعد مي گم الان يك چند دقيقه نيستم. ;)
به نظر من كه گيگا بد نيست ولي الان در حال حاضر xfx و msi و ليدتك بهتره ولي ميگم گيگا هم خيلي خوبه .
6600 به سايت آواژنگ برو و توي گرافيكاش نويديا ببين نوعاش را خيلي فرقي نمي كنه مثلا يكيش tv تيونر داره و ... اين طوريه از اصلش فرقي نمي كنه.
قربانت شهريار ;)
دستت درد نكنه
ادرس سايت آواژنگ رو بدي ممنونتم
Shahryar_NEO
05-07-2006, 11:14
ديگه عزيزم كاري داشتي بگو ؟
قربانت شهريار
شهريار عزيز ممنون
ببخشيد كه خيلي سئوال ميكنم
ميگه دماي سي پي يو - گرافيك و .. چطور در حين كار كامپيوتر چك ميكنن ؟
به سئوالم نخندي ها
amin_metal1370
05-07-2006, 12:41
چرا عزيزم در مورد سلرون هم تا حدودي صدق مي كنه ...
شهريار جان منظور من اين بود كه سلرون دماش فضايي هست .من خودم در حال حاضر سلرون دارم ،موس رو كه تكون مي دم دماش مي شه 47 .براي همين منظورم اين بود كه ما در اينجا در مورد سلرون بحث نمي كنيم.
Devil Lord
05-07-2006, 12:41
همه اینا تو Cd درایورشون برنامه های مخصوصشون هست که این کار رو میکنه
amin_metal1370
05-07-2006, 12:48
شهريار عزيز ممنون
ببخشيد كه خيلي سئوال ميكنم
ميگه دماي سي پي يو - گرافيك و .. چطور در حين كار كامپيوتر چك ميكنن ؟
به سئوالم نخندي ها
با این برنامه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقايون اوضاع احوال قيمت ها داره بهتر ميشه ...
آدم وسوسه ميشه - ( مي خوام برم سمت اينتل ..! )
---------------
برد 955X مي گيرم با يه Dual Core 900 Series
يه دو سه تا برد بيارين وسط ببينيم چي ميشه !
Devil Lord
05-07-2006, 18:13
بابا امین جان دمت گرم برنامه جالبی بود نمیدونم خودت تست کرده بودی یا نه ولی یک قسمت داره به نام Benchmark اول سیستم رو تست میکنه بعد با چندتا از سیستم ها که خودش از قبل داره مقایسه میکنه!!!
اینم یک مادربورد توپ از ASus برای گابانا جان:
P5WD2 Premium
Devil Lord
05-07-2006, 18:18
اینم یک مدل خفن دیگه فقط با چیپ 945G هست که مثل اینکه شمام گفته بودی کار گرافیکی مثل بازی اینام نمیکنی خوبه کارت گرافیک انبردش دایرکس 9 رو هم ساپورت میکنه و کلی قابلیت دیگه:
P5LD2-VM DH
- LGA775 socket for Intel® 65nm Pentium D/Pentium 4/Celeron CPU
- Intel 945G +Intel ICH7 DH; Support Intel Viiv™ Technology
- 1066/800/ 533 MHz
- Dual-channel DDR2 667/ 533
- 1 x PCI-E x 16 / 1 x PCI-E x 1/ 2 x PCI
- Intel Graphics Media Accelerator 950
- Intel Matrix Storage technology
- Intel Gb LAN
- 8-Channel HD audio
- Intel Quick Resume
amin_metal1370
05-07-2006, 18:41
بابا امین جان دمت گرم برنامه جالبی بود نمیدونم خودت تست کرده بودی یا نه ولی یک قسمت داره به نام Benchmark اول سیستم رو تست میکنه بعد با چندتا از سیستم ها که خودش از قبل داره مقایسه میکنه!!!
اینم یک مادربورد توپ از ASus برای گابانا جان:
P5WD2 Premium
وامپير جان معلومه كه خودم تستش كردم.خيلي برنامه توپيه.
amin_metal1370
05-07-2006, 18:42
---------------
بهت تبريك مي گم گابانا جان تصميم خوبي گرفتي در مورد مادربورد هم همون كه وامپير جان گفت.
--------------------------------------------------------------------------------
سلام دوستان عزیز
میخواستم یک سیستم مناسب جهت مونتاژ و میکس فیلم (کار مجالس) که برای چاپ عکس های مجالس و گرافیک بالا و برنامه نویسی هم مناسب باشد . لطفاً راهنمائی کنید . ضمناً قیمت آن مهم نیست و مانیتور ال سی دی وارداتی .
--------------------------------------------------------------------------------
سلام دوستان عزیز
میخواستم یک سیستم مناسب جهت مونتاژ و میکس فیلم (کار مجالس) که برای چاپ عکس های مجالس و گرافیک بالا و برنامه نویسی هم مناسب باشد . لطفاً راهنمائی کنید . ضمناً قیمت آن مهم نیست .
مانیتور ال سی دی وارداتی .
Shahryar_NEO
05-07-2006, 20:56
دوست عزيز قيمت برات جدا مهم نيست اگر واقعا مهم نيست كه 7900 يا 1900 يا 7950 چند روز ديگه مياد را بخر ولي حتما پس برات قيمت مهمه. قيمت را بگو من كمكت مي كنم.
Shahryar_NEO
05-07-2006, 21:00
---------------
خجالت بكش مي خواي بري اينتل بخري :laughing: ...
شوخي كردم مگه الان سيستمت چيه اگه آتلون 64 اي ام دي هست و كلاك بالاي 2.8 داره نري عوض كني ها ...
ولي حالا مي گم برات سفارشي كار مي كنم با بنچ مارك !!!!! ميشه بگي كدوم سي پي يوش را مي خواي بخري تا برد خيلي خوب براش معرفي كنم ولي حالا همين طوري يك چند تا مي گم درسته آفرين بايد حداقل 955 باشه چيپش . ولي حالا چه قدر مي خواي پول بدي مي خواي كل رم و گرافيك و سي پي يو و مين را عوض كني يا فقط مين و سي پي يو بوجت را هم بگو من كتملا در خدمتم. ;) اگه مي خواي 200 پول بدي بگو من چند تا مي گم :
MSI - 955X Platinum : 190 تومنه ولي به تو توصيه نمي كنم به كارت نمي خوره روي كار ديدمش كلا ام اس اي بدرد اينتل نمي خوره.
ASUS - P5WD2 هست كه 185 تومنه رايان صبا قيمتاش خيلي بده!!! كه من همين را توضيه مي كنم خيلي ماهه عموم داره تازه رم با باس 677 را هم اين مين ساپورت ميكنه.
ديگه بازهم مي گم اگه فكرت اين ها را قبول نمي كنه بگو بنچ مارك بگذارم.
قربانت شهريار
موفق باشي
وا... من اگه خودم 5 دقيقه مي گشتم شونصد تا برد 955 پيدا مي كردم !!
بابا شما هر چي معرفي كرديد Asus P5WD2 بوده ....
بايد خودم دست به كار بشم ...!
Devil Lord
05-07-2006, 22:03
شما بگو چه مین بوردی میخوای DFI بگیم خوبه؟؟!؟!؟!؟! خوب بهترینشون همین Asus P5WD2 Perimum هست دیگه هرجا که تست کردن شما برو نگاه کن این مادر بورد اول شده
اون مادربورد با چیپ 945G رو هم که گفتم یادت نره خیلی مادربورد خوبیه P5LD2 - VM DH
سلام
اينو ببينيد :
يه مدل هم از گيگا پيدا كردم كه خيلي خوب عمل كرده :
در مقابل اون P5WD2 Premium اين دو تا بهتر هستن
Devil Lord
06-07-2006, 02:39
عزیز اون چیپ خود اینتل رو داره اون nForce داره چرا فرق داره ولی برای Intel حتما از چیپ های خود Intel استفاده کن واگر نه بعد از اون میمونه یک عمر پشیمونی!!!!
siavash_ahmadpour
06-07-2006, 10:44
تو بازار ایران asus و giga تقلبی نشدن ؟(چینی) msi بهتر نیست
Devil Lord
06-07-2006, 10:48
در تاپیک دیگری در بخش پردازنده و مادربورد به اندازه کافی در مورد Asus های چینی و جاهای دیگه بحث شد ونتیجه این بود که کیفیتشون با هم هیچ تفاوتی نداره
Shahryar_NEO
06-07-2006, 13:34
چرا علي گيج مي زني خوب معلومه ديگه با اين چيپ اين مين خوب خيلي خوبه من نفورس را پيشنهاد نمي كنم آخه خودت كه ديگه مي دوني من اين مين را پيشنهاد مي كنم .: asus p5wd2-e prenium را پيشنهاد مي كنم چون تست شده هست و خيلي هم توي كار خوب نشون داده و كراس فاير هست . وگرنه يك مدل گيگا بود كه قبلا معرفي كردم قراره هفته ديگه بياد اون را بگير.
دوستان عزيز من
شما يكم تحقيق كنيد - Bench Mark ببينيد
منبع هم Hothardware
تا ببينيد كه P5N32 SLI Delux بهتر عمل كرده ...
-------------
اينقدر هم به من گير نديد
تمام /
--------------------------
اين هم يه مين جديد براي Socket AM2 :
َAsus M2N32 SLI Delux
Devil Lord
06-07-2006, 13:48
عزیز جان مگه بیسیمه که میگی تمام؟؟؟!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن اون مادربورد خیلی بهتره حالا ازما گفتن بله درست میگی انتخاب آخر با خودته و به ما ربطی نداره
آخه شما راهنمايي هم مي خويد بكنيد درست راهنمايي نمي كنيد كه ... !
حرف خودتون ثابته تغيير هم نمي كنه .
تازه كلي حرف بي معني هم بار آدم مي كنيد.
خوش باشيد .
Shahryar_NEO
06-07-2006, 14:18
حالا جيگر چرا ناراحت ميشي من هم ميرم برات دنبال بنچ مارك من كه گفتم اگه مي خواي بگو.
حالا جيگر چرا ناراحت ميشي من هم ميرم برات دنبال بنچ مارك من كه گفتم اگه مي خواي بگو.
نه شهريار جان احتياجي نيست .
من اصلا اون پست رو براي اين دادم چون ديدم تاپيك خلوت شده . گفتم بحث 955X رو بكشم وسط تا باهم بحث كنيم .
وگر نه احتياجي به اين حرفها نبود - من خودم مي تونستم بگردم و پيدا كنم .
ممنون
---------------------------------------------
اما دوستاني كه تو امضاشون نوشتن عضو تيم سخت افزار P30Wolrd بايد حتما ظرفيت اين رو داشته باشن كه اگه يه كاربري 100 سوال مي پرسه شاكي نشن - يا حرف بي ربط تحويل ندن .
يا وقتي يه كاربري يه تاپيك را بصورت نا بجا ايجاد مي كنه درست برخورد كنن .
برخوردشون طوري نباشه كه كاربر بگه ( خداحافظ فروم P30World ) .... ( چنين موردي اتفاق افتاد درسته ؟ )
اين موارد رو رعايت كنيد بعد به خودتون بگيد تيم سخت افزار P30World .!!
حداقل شمايي كه تو فروم خارجي عضوي يه خورده دقت كن ببينModerator هاي اونجا چطوري برخورد مي كنن ..
باز هم من اگر برخورد نا بجايي كردم معذرت مي خوام اميدوارم اين حرفام رو قبول كنيد ( دوستانه )
موفق باشيد .
Shahryar_NEO
06-07-2006, 15:23
نه شهريار جان احتياجي نيست .
من اصلا اون پست رو براي اين دادم چون ديدم تاپيك خلوت شده . گفتم بحث 955X رو بكشم وسط تا باهم بحث كنيم .
وگر نه احتياجي به اين حرفها نبود - من خودم مي تونستم بگردم و پيدا كنم .
ممنون
---------------------------------------------
اما دوستاني كه تو امضاشون نوشتن عضو تيم سخت افزار P30Wolrd بايد حتما ظرفيت اين رو داشته باشن كه اگه يه كاربري 100 سوال مي پرسه شاكي نشن - يا حرف بي ربط تحويل ندن .
يا وقتي يه كاربري يه تاپيك را بصورت نا بجا ايجاد مي كنه درست برخورد كنن .
برخوردشون طوري نباشه كه كاربر بگه ( خداحافظ فروم P30World ) .... ( چنين موردي اتفاق افتاد درسته ؟ )
اين موارد رو رعايت كنيد بعد به خودتون بگيد تيم سخت افزار P30World .!!
حداقل شمايي كه تو فروم خارجي عضوي يه خورده دقت كن ببينModerator هاي اونجا چطوري برخورد مي كنن ..
باز هم من اگر برخورد نا بجايي كردم معذرت مي خوام اميدوارم اين حرفام رو قبول كنيد ( دوستانه )
موفق باشيد .
علي ... :angry:
منظورت صددرصد من بودم ديگه باشه دسستت درد نكنه درسته آقايون همه بدونين من آدمي هستم كه ادعا مي كنم دلم مي خواد اطلا عات بچه ها زياد شه ولي تا حالا 2 نفر را از فورم زده كردم .البته اين موضوع ماله خيلي وقت پيش هست نه جناب ؟ شما مي گي دوستانه بود ولي آخه دوستانه هم يك حدي داره چون من بودم كه قبلا گفتم توي فورم خارجي عضو بودم من فكر كنم در مورد من بود پست بالا نه ؟
در ضمن علي جون من كه فكركنم سوالات بچه ها را خوب جواب دادم ولي از دست اون كاربره كه دوباره ي يك تاپيك اينجوري بازكرده بود ناراحت بودم ولي مي دوني تقصير اون هم نبود و من اشتباه كردم من ديگه تحمل تموم شد آقا خيلي جالبه بخش سخت افزار مدير نداره البته من ساقي جون هيچ مشكلي ندارم ولي خب هر كي نتونه بياد بايد مثل اسپاي باشه نه اينكه بخش را خراب كنه . اصلا شما تا حالا قوانين را ديديد كه بقيه بخش ها دارند و مديران مي زنند كه تاپيك بي خودي بازنشه ولي ما نداريم هيچ كسي مي خواد نگيم چرا .در هر صورت علي جون بازهم مي گم اگه منظورت من بودم اين بود جوابش ولي اميدوارام كه من نباشم. در هر صورت روي جمله آخر من فكر كنيد . و اميدوارم كه علي عزيز اين حرف توي روابطمون تاثير منفي نگذاره.
باتشكر شهريار ;)
Shahryar_NEO
06-07-2006, 15:26
علي جون ضمنا خوب كاري كردي اين موضوع را پيش كشيدي بحث كنيم.
Shahryar_NEO
06-07-2006, 15:42
وحيد جون اين هم توضيح كامل درمورد دي دي آر 2 :
سلام دوستان
من یک سیستم خیلی قدیمی دارم و می خواهم ان را ارتقا بدهم اما محدودیت مالی دارم
اگر دوستان اینکاره بتوانند پیشنهادی برای رم و پروسسور و غیره درحد کلا 250000 تومان بدهند خیلی ممنون می شوم
Shahryar_NEO
06-07-2006, 19:01
چشم :
CPU AMD - Sempron - 3.0 (Socket 754-64 Bit-256K Cache : 75T
MAIN MSI - K8N Neo3-F : 75T
RAM 2*256 KINGSTONE DDR 400: 50T
GRAPHIC 256 5500 AGP 8* : 55T SPARKLE
قطعات ديگه هم اگه مي خواي بگو تا از اين ها بزنيم و به بقيه بديم.
قربانت شهريار
اين دوستمون جناب شهريار ظاهرا خودش هم تو بعضي سوالا ميمونه بعضي جاها ميگه برو اي ام دي ببند بعد مياد ميگه عوض كردن اينتل با اي ام دي يه نوع كرمه .دوباره مياد اينتلو پيشنهاد ميده .ما كه آخرش نفهميديم چيكار كنيم.
شهریار جان از شما و بقیه ی بچه ها یه خواهش داشتم اگه میشه تمام سخت افزار هایی رو که معرفی میکنید در ایران آمده باشه و یا بگویید اومده یا نه و اگر قیمتشو دارید ذکر کنید
با تشکر فراوان از شما عزیزان
Shahryar_NEO
06-07-2006, 20:22
اين دوستمون جناب شهريار ظاهرا خودش هم تو بعضي سوالا ميمونه بعضي جاها ميگه برو اي ام دي ببند بعد مياد ميگه عوض كردن اينتل با اي ام دي يه نوع كرمه .دوباره مياد اينتلو پيشنهاد ميده .ما كه آخرش نفهميديم چيكار كنيم.
من كه حالم خوب نيست :laughing: :laughing: روانيم :laughing: حالا دليلش را فهميدي ( شوخي كردم ).
دوست عزيز من كلا طرف دار اي ام دي هستم و اي ام دي بيشتر قبول دارم ولي ديگه تعصب كه ندارام وقتي طرف همچين كيسي داره كه مينش 230 هزار تومن و يكي از بهترين مين هاست و سي پي يوي بالا داره و با اون گرافيك و رم بيام فقط چون اي ام دي را بيش تر قبول دارم اشتباه راهنماييش كنم من هميشه سعي مي كنم بهترين راهنمايي را بكنم. ;) در مورد اون دوستمون هم سيستمش خيلي خوب بود براي همين من گفتم نگرش دار چون بخواي بفروشي خيلي كم مي كنند و ور مي دارند ولي براي شما چقدر مي خواي پول بدي من خودم الان 3000 آتلون 64 939 دارم دماش 35 درجه هست خيلي هم راضيم قيمتش هم خوبه حدود 100تومنه . توي اين رنج بايد بدي يك 2.6 پنتيوم دي بخري كه اون هم خيلي خوبه ولي بايد حتما اوركلاك بشه و گذرگاه پايين و كلاك پاييني داره ولي اين سي پي يو دماش وقتي تا حدود 3.0 اوركلاك كني مياد حدود 50 درجه يا 45 درجه . من كه ترجيح مي دم هميشه بدون اوركلاك سي پي يو را استفاده كنم پس براي همين اين را توصيه مي كنم ولي اون دو هسته اي هست و جديد تره . حالا شما بگو مي خواي چقدر پول نكنه شما هموني كه مي خواستي asus p5wd2-e prenium را عوض كني اگه شما هموني بايد بگم فقط سي پي يو و گرافيك و رم را بيار بالا مينت خيلي توپه. ;)
باتشكر شهريار
Shahryar_NEO
06-07-2006, 20:23
شهریار جان از شما و بقیه ی بچه ها یه خواهش داشتم اگه میشه تمام سخت افزار هایی رو که معرفی میکنید در ایران آمده باشه و یا بگویید اومده یا نه و اگر قیمتشو دارید ذکر کنید
با تشکر فراوان از شما عزیزان
چشم از اين به بعد سعي مي كنيم ولي آخه يكسريشون رابايد قبل از اينكه بياند معرفي كنيم كه وقتي مي رسه اطلاع كافي داشته باشيم. ;)
ممنون شهريار
شهریار جان تنها چیزی که از حرفات متوجه نمیشوم اورکلاک cpu هست میشه یه توضیح بدی
Shahryar_NEO
06-07-2006, 23:02
مرسی دم خودت گرم كه اين قدر آقايي .
راستي باشه در مورد اوركلاك هم مي گيم البته به صورت خلاصه توضيح كامل براي بعد اوركلاك كردن يا overclock كردن يعني بالابردن كلاك سي پي يو مثلا شما مي ياند سي پي يوي 805 كه كلاكش 2.6 هست را به 3.8 اوركلاك مي كنيد در موقع اوركلاك كردن كه معمولا به وسليه ي نرم افزار هاي خود مادربورد انجام ميشه باعث بيشتري كارايي و بالا رفتن دما و در نتيجه اگه زياد شد باعث خرابي سي پي يو شود .
قربانت شهريار
Shahryar_NEO
06-07-2006, 23:08
مرسی دم خودت گرم كه اين قدر آقايي .
راستي باشه در مورد اوركلاك هم مي گيم البته به صورت خلاصه توضيح كامل براي بعد اوركلاك كردن يا overclock كردن يعني بالابردن كلاك سي پي يو مثلا شما مي ياند سي پي يوي 805 كه كلاكش 2.6 هست را به 3.8 اوركلاك مي كنيد در موقع اوركلاك كردن كه معمولا به وسليه ي نرم افزار هاي خود مادربورد انجام ميشه باعث بيشتري كارايي و بالا رفتن دما و در نتيجه اگه زياد شد باعث خرابي سي پي يو شود .
قربانت شهريار
Shahryar_NEO
06-07-2006, 23:19
ببخشيد دوبار فرستاده شد.
اقا شهریار خیلی ممنون از راهنمایی
فقط اگر بخوام به جای ای ام دی از اینتل استفاده کنم چه پیشنهادی داری
بازم ممنون
[چشم :
قربانت شهريار]
در مورد Hard Diskهم نظر بده
در ضمن منظورت از اعداد 75 یا 50 درجلوی نام قطعات چیست؟ ایا قیمتن؟
بازم ممنون
zonealarm
07-07-2006, 11:52
سلام شهريار جان
بازم مزاحم هميشگي!
مي خواستم اين سيستمي كه پيشنهاد دادين با يه تغييراتي براي تا ييد نهايي بگم :
CPU AMD 300 ATHLON 64 939 :94T
RAM 2*512 APACER :80T
H.D.D 40 SAMSUNG SATA :40T
CD -RW SONY:22T
CASE OPTIONAL:30T
MONITOR SAMSUNG - 17" - DFX17755:110T
MOUSE & KEYBOARD& SPEAKER :OPTIONAL(30)T
نظرتون چيه؟
قيمت قطعاتي كه عوض كردم از سايت t-va-n گرفتم.
در ضمن سي پي يو رو تو سايت ديدم 94 تومن.برم بازار ببينم چه خبره.
با آرزوي موفقيت.
سلام شهريار جان
اين گرافيك تو بازار پيدا نمي شه.
چيكار كنم؟
سلام دوستان
من یک سیستم خیلی قدیمی دارم و می خواهم ان را ارتقا بدهم اما محدودیت مالی دارم
اگر دوستان اینکاره بتوانند پیشنهادی برای رم و پروسسور و غیره درحد کلا 250000 تومان بدهند خیلی ممنون می شوم
با توجه به بودجتون لابد واسه گیم هم نمیخواین که اگر هم بخواین 5500 رو بگیرین همون بهتر که یه آنبرد تهیه کنین خوب من 4 تا سیستم برمبنای اینتل و AMD معرفی میکنم که اگر اینتل رو بگیری علاوه براون که سیستم جدیدتر و قویتری تهیه کردی مدت زمان بیشتری سیستمت تو بورس میمونه و اگر AMD رو برداری همین یکی دو هفته ی دیگه با اومدن Socket AM2 از رده خارج میشن و تا پایان سال میلادی بیشتر تولید نمیشن.
اگر کارهای گرافیکی سنگین میکنی و نیاز به دیویدی رایتر نداری سیستم های 1گیگی رو بردار ضمنا کمتر از این هم بهتره نبندی , OK!
AMD System
CPU: AMD Athlon 939Socket 64bit 1.8GHz .64 mb Catch(3000+) --> 95
Motherboard: MSI K8NGM2-IL (PCIe 16X + 4DDRI-400 DIMMS + Onboard NVIDIA 6150 DVI Support ) --> 75
RAM: DDRI-400 PC3200 Patriot 1*512mb -->40
DVD Writer: Pioneer D111 -->42
Power Supply: GREEN GP430A-24PIN-PFC 580W --> 34
Total Price: 286000 T
Motherboard: MSI K8NGM2-IL (PCIe 16X + 4DDRI-400 DIMMS + Onboard NVIDIA 6150 DVI Support ) --> 75
RAM: DDRI-400 PC3200 Patriot 2*512mb -->79
Total Price: 283000 T
HDD: Hitachi 40GB SATAII -->42
---------------------
Intel System
CPU: Intel 775Socket Dual Core PentiumD 805 64bit 2mb Catch -->110
Motherboard: Asrock 775Twins-HD(PCIe 16X + AGP 8X + 2DDRI DIMMS + 2DDRII-667 DIMMS + Onboard ATI X300 HDMI Support + FireWire) -->60
RAM: DDRII-667 PC5400 Patriot 1*512mb -->42-3
Power Supply: GREEN GP530- 24PIN-2F 680W --> 45
Total Price: 295000 T
Motherboard: Asrock 775Twins-HD(PCIe 16X + AGP 8X + 2DDRI DIMMS + 2DDRII-667 DIMMS + Onboard ATI X300 HDMI Support + FireWire) -->60
RAM: DDRII-667 PC5400 Patriot 1*512mb -->82
Power Supply: GREEN GP530- 24PIN-2F 680W -->45
HDD: Hitachi 40GB SATAII -->42
Total Price: 297000 T
سلام
لطفا با مبلغ 2 ميليون تومن يا يكم بيشتر يه سيستم كامل با پرينتر و اسكنر بر اساس amd پيشنهاد بديد
مانيتورش عالي باشه اگه هر چي هم گرون بود عيبي نداره
خيلي فوريه همين امروز بايد ليستشو تحويل بدم بي زحمت جنگي جواب بديد من امروز مدام ميام سر ميزنم تا جواباتونو بخونم دمتون پرحرارت
ضمنا اينم بگم كه اين سيستم مال من نيست مرفه بي آخم خودتي، مال يه بدبخت بيچاره ديگست
بچه ها فقط وقت ذيقه هاااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا
كوچيك شمام هستيم اساسي
QUOTE=ommyd]m654 جان ممنون از توجهت
اون مانيتور يه مليونيه كه ديگه واقعا گرونه
همون اوليه قيمتش بهتره
اگه لينكي چيزي از جفتش داري بذار
بعدشم به نظر شما اون benq از سوني و سامسونگ و ال جي بهتره؟ چرا ؟
اگه اينطوره از كجا ميتونم بخرمش
پس تكليف مانيتور روشن شد
بي زحمت هم اي ام دي هم اينتلو معرفي كن
يه سوال ديگه اين كاهش قيمت تاريخش كيه ؟ همون 24 ژولاي كه بچه ها گفتن تو ايرانم اين افت قيمت رخ ميده ؟ يا بايد يكي دو ماه بگذره؟
بازم ازت ممنونم واسه اينكه بچه هاي سخت افزار گير ندن شما جوابتو تو همون تاپيك اطلاع رساني و راهنما براي خريد انواع سخت افزار بذار منم سوالمو يه بار ديگه اونجا مطرح ميكنم[/QUOTE]
خواهش میکنم; وظیفس!
از کیفیتش یگم که حرف نداره نشون باون نشون که گارانتی صفر پیکسل سوخته داره! البته من ریوییو های زیادی ازش خوندم واین ینظرم بهترین و تنها گزینس
فقط واسه اینکه بهتر نظر بدیم شما بفرمائید قراره چه کارهایی با این سیستم انجام بشه ؟ تی وی کارت توپ میخوای با یه هارد ملس؟!
اون بنكيو هم با گارانتي 25ماهه ايرانارا افزار هس
فقط واسه اینکه بهتر نظر بدیم شما بفرمائید قراره چه کارهایی با این سیستم انجام بشه ؟ تی
بازيهاي روز
انواع كاراي گرافيكي
مولتي مديا
اينترنت ووووو
با توجه به بودجتون لابد واسه گیم هم نمیخواین که اگر هم بخواین 5500 رو بگیرین همون بهتر که یه آنبرد تهیه کنین خوب من 4 تا سیستم برمبنای اینتل و AMD معرفی میکنم که اگر اینتل رو بگیری علاوه براون که سیستم جدیدتر و قویتری تهیه کردی مدت زمان بیشتری سیستمت تو بورس میمونه و اگر AMD رو برداری همین یکی دو هفته ی دیگه با اومدن Socket AM2 از رده خارج میشن و تا پایان سال میلادی بیشتر تولید نمیشن.
اگر کارهای گرافیکی سنگین میکنی و نیاز به دیویدی رایتر نداری سیستم های 1گیگی رو بردار ضمنا کمتر از این هم بهتره نبندی , OK!
AMD System
Motherboard: Foxconn nForce6150 (PCIe 16X + 4DDRI-400 DIMMS + Onboard NVIDIA 6150 DVI Support ) --> 75
RAM: DDRI-400 PC3200 Patriot 1*512mb -->40
Total Price: 286000 T
Motherboard: Foxconn nForce6150 (PCIe 16X + 4DDRI-400 DIMMS + Onboard NVIDIA 6150 DVI Support ) --> 75
RAM: DDRI-400 PC3200 Patriot 2*512mb -->79
Total Price: 283000 T
---------------------
Intel System
RAM: DDRII-667 PC5400 Patriot 1*512mb -->42-3
Power Supply: GREEN GP530- 24PIN-2F 680W --> 45
Total Price: 295000 T
RAM: DDRII-667 PC5400 Patriot 1*512mb -->82
Power Supply: GREEN GP530- 24PIN-2F 680W -->45
Total Price: 297000 T
آقااين مادربرد و كجا ميشه گير آورد؟ به من گفتن روم كامپيوتر داره رفتم نداشت جاي ديگه هم نديدم
بين اين مادربرد و
azuz 6150
كدومو توصيه ميكنين؟
آقااين مادربرد و كجا ميشه گير آورد؟ به من گفتن روم كامپيوتر داره رفتم نداشت جاي ديگه هم نديدم
بين اين مادربرد و
azuz 6150
كدومو توصيه ميكنين؟
دوست عزیز ایسوز توی ساخت این مادربرد نسبت به رقبا از شرکتهای Biostar و Foxconn موفق نبوده بطوری که قدرت پردازش گرافیکی Biostar 6100 هم از Asus 6150 بیشتر بوده (Anandtech.com)
بنظر من تنها گزينه شما FOXCONN 6150K8MA-8EKRS هست به قيمت 75 تومن
خوب همون فاكسكونو از كجا ميتونم گير بيارم؟
خوب همون فاكسكونو از كجا ميتونم گير بيارم؟
متاسفانه اون برد دیگه توزیع نمیشه مثل اینکه قراره جاش 6150K8MD-8EKRS2 بیاد تو بازار..تقریبا هیجا نداره.ولی تقریبا نزدیک همون برد 6100K8MS-RS هم خوبه..پرفورمنسشون تقریبا یکسانه..حدود 63 تومنم بیشتر نیست..فقط 2 تا ساتا2 داره..و فایر وایر نداره..
متاسفانه اون برد دیگه توزیع نمیشه مثل اینکه قراره جاش 6150K8MD-8EKRS2 بیاد تو بازار..تقریبا هیجا نداره.ولی تقریبا نزدیک همون برد 6100K8MS-RS هم خوبه..پرفورمنسشون تقریبا یکسانه..حدود 63 تومنم بیشتر نیست..فقط 2 تا ساتا2 داره..و فایر وایر نداره..
ضمنا ديوي آي هم نداره
دوست عزیز
اگه دوستتون بتونه تا نمایشگاه صبر کنه احتمالا کنرو ساپورتها با قیمت بهتری میان و ضمنا میتونه WD Raptor 1500 رو بگیره اما اگه خیلی عجله داره قطعات زیر پیشنهاد منه واسه کاربرد همزمان گرافیک و گیم ; ضمنا فن سیپییو هم واجبه واسه اور .
علاوه براون دو تا هارد هم لازمه همونطور که ذکر شده
CPU: PentiumD 920(2.8GHz) -->180
MB: Asus P5N32-SLI -->240
RAM: Patriot DDRII-667 2*1GB Ectreme Performance Series -->160
VGA: Leadtek 7900GT 256mb -->340
HDD: WD Raptor 74 + 250GB Sata II -->170+85
Speker: Logitech X530 -->65
DVDW: Pioneer All XLA -->50
DVDROM: Pioneer -->29
LCD: BenQ 202W -->420
Mouse: Logitech G5 -->42
میمونه حدود 260 تومن که باید قطعات زیر رو بگیره فن سیپسو رو بهتره Blue OrbII بگیری پاور هم بالای 500 واقعی همه از TT کیبورد هم که سلیقه ابه.
Case+Power+CPU Fan Thermaltake
KeyBoard Logitech
موفق باشید
ببخشيد.اين اعدادي كه در سايت تامز هاردوير است اگه كمتر باشه بهتره يا اگه بيشتر ......جناب شهريار لطف كن جواب بده.
دوست عزیز ایسوز توی ساخت این مادربرد نسبت به رقبا از شرکتهای Biostar و Foxconn موفق نبوده بطوری که قدرت پردازش گرافیکی Biostar 6100 هم از Asus 6150 بیشتر بوده (Anandtech.com)
بنظر من تنها گزينه شما FOXCONN 6150K8MA-8EKRS هست به قيمت 75 تومن
اين چه جورياست؟
soyo-k83 g6150 m dragon3 fire
آقا قضيه اين نمايشگاه چيه ؟
ميشه يكم در موردش توضيح بديد
اين چه جورياست؟
soyo-k83 g6150 m dragon3 fire
اونو ولش كن اينو بچسب-->MSI K8NGM2-IL
قیمتش حول 75 تومنه...البته این مدل فایر وایر نداره که معمولا نیاز نیست..
ببخشيد.اين اعدادي كه در سايت تامز هاردوير است اگه كمتر باشه بهتره يا اگه بيشتر ......جناب شهريار لطف كن جواب بده.
دوست عزیز معمولا یه جایی کنار نمودارها ذکر شده ایو مورد.
دوست عزیز معمولا یه جایی کنار نمودارها ذکر شده این مورد.
دوست عزیز معمولا یه جایی کنار نمودارها ذکر شده این مورد.
اغلب نمودارهایی که بر مبنای زمان هستند كمترين و مواردی که براساس فریم هستند بیشترین مورد بیشترین امتیاز رو خواهد داشت
ضمنا نمایشگاه الکامپ انشالا 27 همین ماه طبق آخزین اعلام برگزار خواهد شد
Shahryar_NEO
08-07-2006, 00:59
ببخشيد من فعلا نمي تونم خيلي بيام واقعا عذر مي خوام ان شا ال.. فردا و يا پس فردا دوباره شروع مي كنم.
Shahryar_NEO
08-07-2006, 01:07
سلام شهريار جان
اين گرافيك تو بازار پيدا نمي شه.
چيكار كنم؟
دوست عزيز كجا زندگي مي كني من توي اصفهانم هست ولي حالا مجبوري يا 6200 توربو كش ببندي يا 5500 . ;)
Shahryar_NEO
08-07-2006, 01:19
[چشم :
قربانت شهريار]
در مورد Hard Diskهم نظر بده
در ضمن منظورت از اعداد 75 یا 50 درجلوی نام قطعات چیست؟ ایا قیمتن؟
بازم ممنون
دوست من بله قيمت هست و بايد بگم كه با اين رنج اينتل نبند مدل هاش زياد گرم ميشه و اين كارايي را هم نداره .
پس اينتل منتفيه از نظر من و هارد هم با اين قيمت بايد 60 يا 40 مكستور بردي داري 60 اون ميشه 35 تومن و 40 اون حدود 25 تومنه .
قربانت شهريار ;)
Shahryar_NEO
08-07-2006, 01:22
در بنچ مارك ها كه مال مقايسه هاست بايد بگم كه هر كي بيشتر باشه بهتره يعني قوي تره.
قربانت شهريار ;)
Shahryar_NEO
08-07-2006, 01:38
دوست عزيز وقت ندارم سريع مي گم با دو ميليون تومن اين كيس را ببند ;) :
INTEL - P4 - FULL - LGA - Pentium D , Dual Core 64 bit - 3.4 : 350T
ASUS P5WD2-E PRENIUM : 230T
GRAPHIC X1900XT : 570T 512MEG
RAM 4*512 KINGSTONE : 160T
MONITOR SAMSUNG - 17" - MB17960 : 120T
DVD RW nec : 55t
COMBO ASUS : 35T
CASE PORSCHE OR GREEN : 35T
HARD MAXTOR-SATA 2 - 200 GB :75T
PRINTER HP - INKJET 9650 : 350T
CANON - CanoScan 4200F : 95T
MODEM GIGABYTE : 10T
...
ديگه اگه چيزي را يادم رفت بگو ولي اگه قيمت را نشمورد اگه كمه به نظر من سي پي يو دو هسته اي اي ام دي من با مين ASUS - A8N32-SLI Deluxe كه 300 تومنه يا سي پي يو 3500 دوهسته اي اگه هم ساپورت نمي كنه هم نمي دونم خوابم مياد. ;)
zonealarm
08-07-2006, 04:13
دوست عزيز كجا زندگي مي كني من توي اصفهانم هست ولي حالا مجبوري يا 6200 توربو كش ببندي يا 5500 . ;)
سلام شهريار جان
ببخشيد كه با 550 تومن اين همه گير مي دم.
والا من تو بازار تهران گرافيكي به اسم Ex-Byte نديدم.(پاساژ ايران + علا الدين + پايتخت)
در ضمن چيپ 6500 هم نديدم
هر چي هست يا 6200 يا 6600 يا 6800
البته توي سايت هاي قيمت هم گرافيكي با چيپ 6500 نبود كه از اونا بخرم
غير از اين دو تا (5500 و 6200) 7300 چطوره؟ البته اونم توربو كش داره.
با آرزوي موفقيت.
سلام شهريار جان
ببخشيد كه با 550 تومن اين همه گير مي دم.
والا من تو بازار تهران گرافيكي به اسم Ex-Byte نديدم.(پاساژ ايران + علا الدين + پايتخت)
در ضمن چيپ 6500 هم نديدم
هر چي هست يا 6200 يا 6600 يا 6800
البته توي سايت هاي قيمت هم گرافيكي با چيپ 6500 نبود كه از اونا بخرم
غير از اين دو تا (5500 و 6200) 7300 چطوره؟ البته اونم توربو كش داره.
با آرزوي موفقيت.
بجاي اين صحبتها بودجتو به حداقل 120 تومن افزايش بده برو يه 7600جی اس بگير كه از لحاظ كارايي به قيمت خيلي بهتره
در بنچ مارك ها كه مال مقايسه هاست بايد بگم كه هر كي بيشتر باشه بهتره يعني قوي تره.
قربانت شهريار ;)
خير وقتي برمبناي زمان باشه كمتر بالاتره.
zonealarm جان پسر خاله ی بابام تو کریم خان که اسمش هم سعید هست شرکت کامپیتری داره موقعی که آقا شهریار cpu pentium D رو به همه معرفی کرد بود من به این آقا سعید زنگ زدم گفت اینcpu رو 3 هفته پیش آوردیم بعدشم
قطعات رو با کیفیت میبنده میگم میخواین برین سیستم ببندین که مطمئن باشه برید پیش ایشون و بگید که من رو سعید فرستاده
آخه اسم من و اون سعید هست
اگه خواستید آدرسشو بهتون میدم
دوست من بله قيمت هست و بايد بگم كه با اين رنج اينتل نبند مدل هاش زياد گرم ميشه و اين كارايي را هم نداره .
پس اينتل منتفيه از نظر من و هارد هم با اين قيمت بايد 60 يا 40 مكستور بردي داري 60 اون ميشه 35 تومن و 40 اون حدود 25 تومنه .
قربانت شهريار ;)
شما پنتيوم دي رو با سمژرونهاي آشغال مقايسه ميكني :blink:
داغ كردنشون مال زمانيه كه اور ميشن والا اگه فن استوك سالم باشه دليل نداره بسوزه ضمنا هر سيپييو رنج دماي خاص خودشو داره كه تو اون دما صدمه اي نميبينه ضمنا من 6150 رو كاملا به 5500 ترجيح ميدم هم از نظر پرفرمنس هم تنوع پورتها ميدونيد كه حتی ديوي آي هم داره !اون مدل ام اس آي هم برد خيلي خوبيه تنها اشکالش اینه که این ورژنش فاير واير نداره که در موراد خاص کاربرد داره.
بهر حال فكر ميكنم اگر كارت گرافيكي خوبي ميخواي بهتره يكي از سيستمهاي اي ام دي رو ببري.
توي پست 663 صفحه 67 جواب دوستمون با اظافه شدن هارد ديسك پيشنهادي داده شده
zonealarm جان پسر خاله ی بابام تو کریم خان که اسمش هم سعید هست شرکت کامپیتری داره موقعی که آقا شهریار cpu pentium D رو به همه معرفی کرد بود ...
خيلي ممنون از ايشون كه به ما معرفي كردن :blink:
خوب حالا خيلي فرقي نميكنه!
دوست عزيز وقت ندارم سريع مي گم با دو ميليون تومن اين كيس را ببند ;) :
INTEL - P4 - FULL - LGA - Pentium D , Dual Core 64 bit - 3.4 : 350T
ASUS P5WD2-E PRENIUM : 230T
GRAPHIC X1900XT : 570T 512MEG
RAM 4*512 KINGSTONE : 160T
MONITOR SAMSUNG - 17" - MB17960 : 120T
DVD RW nec : 55t
COMBO ASUS : 35T
CASE PORSCHE OR GREEN : 35T
HARD MAXTOR-SATA 2 - 200 GB :75T
PRINTER HP - INKJET 9650 : 350T
CANON - CanoScan 4200F : 95T
MODEM GIGABYTE : 10T
...
ديگه اگه چيزي را يادم رفت بگو ولي اگه قيمت را نشمورد اگه كمه به نظر من سي پي يو دو هسته اي اي ام دي من با مين ASUS - A8N32-SLI Deluxe كه 300 تومنه يا سي پي يو 3500 دوهسته اي اگه هم ساپورت نمي كنه هم نمي دونم خوابم مياد. ;)
یه چند کاره جوهر افشان هم کفاف کارشونو میده ; نیاز به اینهمه خرج اظافی نیست (اگه چاپشون بالاست پیشنهاد من کننه)ضمنا 920 توی فرکانسهای بالای 4.3 هم کار میکنه نیاز به 180 تومن خرج اظافی نیست علاوه براون حتما پاور رو بالای 500 ریل TT که قیمتشم دور و بر 100 هس بگیرین کیس خالی هم اگه پسندیدین فراسو بگیرین که کیسای خوبین
Shahryar_NEO
08-07-2006, 13:16
شما پنتيوم دي رو با سمژرونهاي آشغال مقايسه ميكني :blink:
داغ كردنشون مال زمانيه كه اور ميشن والا اگه فن استوك سالم باشه دليل نداره بسوزه ضمنا هر سيپييو رنج دماي خاص خودشو داره كه تو اون دما صدمه اي نميبينه ضمنا من 6150 رو كاملا به 5500 ترجيح ميدم هم از نظر پرفرمنس هم تنوع پورتها ميدونيد كه حتی ديوي آي هم داره !اون مدل ام اس آي هم برد خيلي خوبيه تنها اشکالش اینه که این ورژنش فاير واير نداره که در موراد خاص کاربرد داره.
بهر حال فكر ميكنم اگر كارت گرافيكي خوبي ميخواي بهتره يكي از سيستمهاي اي ام دي رو ببري.
توي پست 663 صفحه 67 جواب دوستمون با اظافه شدن هارد ديسك پيشنهادي داده شده
دوست عزيز ميشه بگي توي رنج 80 تومن چه پنتيوم دي اي هست ؟ ;)
آخر پيغام رو بخون "پست 663"
Shahryar_NEO
08-07-2006, 13:45
دوست من خوندم ولي با اين بودجه به نظر من سمپرون بهتره چون اين طور كه شما گفتيد خوب معلومه 805 30 تومن قيمتش بيشتره تازه يك حرفي شما تا حالا از ازراك استفاده كردين از پايونير چي والا من نه از مادربورد ازراك دله خوشي دارم و نه خوب شنيدم نه از پاييونير البته پاييونير را من خودم دوست دارم.
اين پست را دادم كه بحث كنيم.!!
قربانت شهريار
Devil Lord
08-07-2006, 13:45
m654 جان 5500 هم پورت D-Sub داره و هم DVI -I و هم S-Video Out داره
Shahryar_NEO
08-07-2006, 13:46
خيلي ممنون از ايشون كه به ما معرفي كردن :blink:
خوب حالا خيلي فرقي نميكنه!
دوست عزيز ...
:sad:
Devil Lord
08-07-2006, 13:47
Asrock که آشغاله بابا به درد نمیخوره!!!
Shahryar_NEO
08-07-2006, 13:51
نگو لطفا آشغاله قرار شده نگيم ولي كلا خيلي خوب نيست .
Shahryar_NEO
08-07-2006, 13:52
ولي خوب كارايي ميده پيش قيمتش . ;)
Devil Lord
08-07-2006, 13:58
چه کارائی خاصی تو این محدوده Asrock ها دارن؟!؟!؟!؟!
Shahryar_NEO
08-07-2006, 14:05
توي مثلا قيمت 60 تومن اين مادربورد ها خيلي هاي اون دي دي آر 677 هست . و يا مثلا ازراك دراي بعضي از مادربورد هايي هست كه هم اي جي پي ساپورت ميكنند هم پي سي آي يا ...
Devil Lord
08-07-2006, 14:12
1- کارت هایی که هم Agp دارن هم Pci - E هیچ وقت توصیه نمیشه چون نه Agp اون کیفیت داره و نه Pci-e و همچنین ساپورت کردن رم بدون داشتن کارایی خوب آدم میخواد چیکار کنه؟؟؟
دوستان سلام.لطفا فرق سوکت Amdرا با Am2 بهم بگین و تا جایی که میدونم تنها فرقش در ساپورت Ddr2 است و یه سوال دیگه اینکه این مادر بورد سی پی یو دو هسته ای رو ساپورت میکنه یا نه ؟ Asus A8n32-sli Deluxe
Devil Lord
08-07-2006, 14:28
تو این لینک نگاه کن برای جواب هر دوتا سوالت:
Shahryar_NEO
08-07-2006, 14:29
اين لينك هم خيلي خوبه هم براي معرفي هم براي بحث :
خصوياتش هم اينه و با قيمت 90 هزار تومن كه نمي دونم توي ايران اومده يا نه ولي خيلي ميارزه اين را ببينيد :
ConRoeXFire-eSATA2 also supports Core™ 2 Duo Desktop (Conroe) CPU, which believed to be able to enforce the CPU performance. And of course, ConRoeXFire-eSATA2 is Windows Vista™ Premium Logo Hardware Ready for you to upgrade Operating system to new, fancy Windows Vista™ Premium version
پس كنرو هست . و كلا امكاناتش را هم مي گم :
ConRoeXFire-eSATA2 also supports Core™ 2 Duo Desktop (Conroe) CPU, which believed to be able to enforce the CPU performance. And of course, ConRoeXFire-eSATA2 is Windows Vista™ Premium Logo Hardware Ready for you to upgrade Operating system to new, fancy Windows Vista™ Premium version
اين هم يوزر منوآلش كه درباره ي اسلات ها و كلا مادربورد توضيح داده.:
Devil Lord
08-07-2006, 14:31
اگه قرار باشه ساپورت کنه حتما تو اون لینک باید پیداش کنی در غیر این صورت ساپورت نمیکنه در ضمن اینطور که من دیدم سری AM2 از Asus با M شروع میه نه A
Shahryar_NEO
08-07-2006, 14:33
دوست عزيز ست اس اس دبليو اگه مي خواي مي توني به لينك هاي تاپيك مقالات و اخبار پردازنده بري اونجا همه توضيح داده شده يا به يك تاپيك منفرده از گابانا بري كه بايد سرچ كني . راستي ببخشيد اگه گمراهتون مي كنم . واقعا عذر مي خوام.
قربانت شهريار
m654 جان 5500 هم پورت D-Sub داره و هم DVI -I و هم S-Video Out داره
خوب بنده گفتم نداره؟!
جناب پروفشنال کی حرفی از ازراک زد
حرف آخر این بود که اگر گرافیک بالا میخوای با این بودجه اتلن 3000 و برد 6150 MSI بگیرن
نه اینکه برد ازراک بد باشه اتفاقا و استثناء این برد هم خیلی پایداره و هم امکانات -تجهیزات و قیمت خوبی هم داره علاوه براون تعدادی از دوستان استفاده کردن وخیلی راضی بودن
دوباره شد همون حرفای صد تا یه غاز!!!!!!!!!!
شما مثلا پورووفیشینالید بااااااابااااااااا.
1- کارت هایی که هم Agp دارن هم Pci - E هیچ وقت توصیه نمیشه چون نه Agp اون کیفیت داره و نه Pci-e و همچنین ساپورت کردن رم بدون داشتن کارایی خوب آدم میخواد چیکار کنه؟؟؟
پرفسور جان خوب اين بورد واسه آپگريدر هاست ديگه و از همين جهته كه پورتهاي 20 پين رمهاي ددر1 و ايجيپي ساپورت ميكنه
اگه نمیدونستی بدون:این یه مزیته!!!!!!!!!
Devil Lord
08-07-2006, 14:41
عزیز آخه شما یک جوری گفتی تازه Dvi هم داره که گفتم شاید نمیدونی 5500 هم Dvi داره!!!!
Shahryar_NEO
08-07-2006, 14:43
دوست عزيز اين مادربورد اي ام تو را ساپورت نمي كنه.
Devil Lord
08-07-2006, 14:43
m654 جان شما مثل اینکه خیلی داغ کردی عزیز!!! یکم یواش تر دعوا که نداریم!!!
مرسی از تذکرت!!!
چطور ممکنه که pentium D 3.2 رو 220 هزار تومان بدن و 3.4 رو 350 هزار تومان؟؟؟؟؟؟؟
Shahryar_NEO
08-07-2006, 14:50
خوب بنده گفتم نداره؟!
جناب پروفشنال کی حرفی از ازراک زد
حرف آخر این بود که اگر گرافیک بالا میخوای با این بودجه اتلن 3000 و برد 6150 MSI بگیرن
نه اینکه برد ازراک بد باشه اتفاقا و استثناء این برد هم خیلی پایداره و هم امکانات -تجهیزات و قیمت خوبی هم داره علاوه براون تعدادی از دوستان استفاده کردن وخیلی راضی بودن
دوباره شد همون حرفای صد تا یه غاز!!!!!!!!!!
شما مثلا پورووفیشینالید بااااااابااااااااا.
دوست من چرا بحث را به جنگ مي كشي باشه نظر شما اينه نظر من هم اينه چرا حالا ديگه كنايه مي زني به ريتينگ ؟ ;) تازه پست هاي بعدي من را هم ببين و جوابي كه به شايان دادم. ;) :happy:
باتشكر شهريار
شهریار جان مگه am2 اومده که دنبال مادربردش میگردن؟؟
Devil Lord
08-07-2006, 14:53
شهریار جان مگه am2 اومده که دنبال مادربردش میگردن؟؟
بله مدتی هست که اومده مدل های فراوونی هم عرضه شده :happy:
m654 جان شما مثل اینکه خیلی داغ کردی عزیز!!! یکم یواش تر دعوا که نداریم!!!
مرسی از تذکرت!!!
يه راه حل داره:
شما قبل از اينكه در مورد سخت افزاري قاطعانه نظر بدي خوب جوانب امر رو بررسي كن وقتي تجربه كسب كردي اونوقت نظرت رو ابراز كن(يا اينكه شروع كن به تقطعه ي طرف!!!!)
Shahryar_NEO
08-07-2006, 14:57
فكر كنم توي ايران نه ولي اومده فكر كنم تا آخر تابستون بياد اگه بيرون اومده باشه.
Devil Lord
08-07-2006, 14:58
يه راه حل داره:
شما قبل از اينكه در مورد سخت افزاري قاطعانه نظر بدي خوب جوانب امر رو بررسي كن وقتي تجربه كسب كردي اونوقت نظرت رو ابزاز كن(يا اينكه شروع كن به تقطعه ي طرف!!!!)
شما میتونی برای این حرف ها از پیغام خصوص استفاده کنی عزیز :biggrin:
Shahryar_NEO
08-07-2006, 15:00
يه راه حل داره:
شما قبل از اينكه در مورد سخت افزاري قاطعانه نظر بدي خوب جوانب امر رو بررسي كن وقتي تجربه كسب كردي اونوقت نظرت رو ابزاز كن(يا اينكه شروع كن به تقطعه ي طرف!!!!)
عزيزم برگرد به ميز مذاكره. :sad:
حرف حساب جواب نداره :حرف بنده همون بود که گفتم نیاز به تفسیل هم نداره
Shahryar_NEO
08-07-2006, 15:03
اين هم قيمت انواع اي ام تو ها فقط به خاطر دوستم :
AMD - Athlon 64 3200+ Socket AM2:154يورو
AMD - Sempron 2800+ Socket AM2 : 74 يورو
AMD - Sempron 3000+ Socket AM2:85 يورو
AMD - Sempron 3200+ Socket AM2100يورو
AMD - Sempron 3600+ Socket AM2 : 137 يورو
قربانت شهريار
Shahryar_NEO
08-07-2006, 15:04
حرف حساب جواب نداره :حرف بنده همون بود که گفتم نیاز به تفسیل هم نداره
چشم شما درست ميگي حتما من اشتباه مي كنم.
قربانت شهريار :tongue:
Devil Lord
08-07-2006, 15:09
نظرمم همونه که هست این مادربوردها فقط در یک مورد کاربرد دارن اونهم علت داره که بعدا در بخش مقالات کارت گرافیک مینویسم شک داری آدرس بدم نگاه کنی؟؟؟ در ضمن آپگریدر دیگه کیه؟؟؟ سیستم رو یکدفعه آپگرید میکنی به Pci-e دیگه لزومی نداره برای آپگرید بعدی بری Agp بخری که؟؟
شمام لطف کن در مورد حرفت بیشتر توضیح بده
البته این از روی خصومت یا غرض نبود
شما خودتو بذار جای من که باید هر روز جواب 50 نفررو (حالا معلوم نیست هر کدوم چند بار...) تو 3-4 فروم بدم اونوقت یه پورو بلند میشه یه صحبتی خلاف واقع رو با قاطعیت میگه(دوست عزیز اگه شک دارید مجبور نیستید با قاطعیت بگید )
Shahryar_NEO
08-07-2006, 15:11
من ؟ يا دوست عزيزمون ؟
البته این از روی خصومت یا غرض نبود
شما خودتو بذار جای من که باید هر روز جواب 50 نفررو (حالا معلوم نیست هر کدوم چند بار...) تو 3-4 فروم بدم اونوقت یه پورو بلند میشه یه صحبتی خلاف واقع رو با قاطعیت میگه(دوست عزیز اگه شک دارید مجبور نیستید با قاطعیت بگید )
فکر میکنم بیش از این نباید تاپیکرو منحرف کنیم
Devil Lord
08-07-2006, 15:33
فکر کنم حرف من رو بد گرفتی عزیز
چون حتی متوجه نشدم منظورتون از پست بعدی که دادین و گفتین این نوع مادربورد ها مزیت دارن و ... چون چیز خاصی نگفتم گفتم هیچ وقت توصیه نمیشه اگر لازم هست بیشتر توضیح بدم؟؟!!! ;)
شمام اگر خسته هستین و اعصاب ندارین از مشغله خودتون کم کنین و یک استراحت و بعد بیاین تا اینقدر با خشانت با دیگران رفتار نکنی ( شما استاد مایی و خیلی میدونی و من هم هیچ ادعایی ندارم)
فکر کنم حرف من رو بد گرفتی عزیز
چون حتی متوجه نشدم منظورتون از پست بعدی که دادین و گفتین این نوع مادربورد ها مزیت دارن و ... چون چیز خاصی نگفتم گفتم هیچ وقت توصیه نمیشه اگر لازم هست بیشتر توضیح بدم؟؟!!! ;)
شمام اگر خسته هستین و اعصاب ندارین از مشغله خودتون کم کنین و یک استراحت و بعد بیاین تا اینقدر با خشانت با دیگران رفتار نکنی ( شما استاد مایی و خیلی میدونی و من هم هیچ ادعایی ندارم)
ای بابا ما که گفتیم شما پورویی اصلا نقل این حرفا نیس ما همه با هم رفیقیم
اونجایی که گفتین "Asrock که آشغاله بابا به درد نمیخوره!!!" ویا "کارت هایی که هم Agp دارن هم Pci - E هیچ وقت توصیه نمیشه چون نه Agp اون کیفیت داره و نه Pci-e و همچنین ساپورت کردن رم بدون داشتن کارایی خوب..." که در تقابل با پست بنده هست "...خوب اين بورد واسه آپگريدر هاست ديگه و از همين جهته كه پورتهاي 20 پين رمهاي ددر1 و ايجيپي ساپورت ميكنه..." و "...حرف آخر این بود که اگر گرافیک بالا میخوای با این بودجه اتلن 3000 و برد 6150 MSI بگیرن
نه اینکه برد ازراک بد باشه اتفاقا و استثناء این برد هم خیلی پایداره و هم امکانات -تجهیزات و قیمت خوبی هم داره علاوه براون تعدادی از دوستان استفاده کردن وخیلی راضی بودن..."
لطفا اول پستهارو با دقت بخونید
سلام ...
دوستان لطفا در آرامش و با رعایت احترام و ادب به تبادل نظرشون بپردازند !
ممـنــون :)
مـیـثــم
Shahryar_NEO
08-07-2006, 22:40
سلام ...
دوستان لطفا در آرامش و با رعایت احترام و ادب به تبادل نظرشون بپردازند !
ممـنــون :)
مـیـثــم
مرسي كه اومدي.
حالا واسه اينكه بحث عوض بشه دعوا معوا نكنيد
يكي بياد بگه اين msi 6150 رو از كجا ميتونم بخرم تو تهران امروز؟
بعدش بگيد تو تهران خريد از كدوم پاساژ رو توصيه ميكنيد؟
رضا؟ ايران؟ علاء الدين؟ جاي ديگه؟
البته تو علاء الدين تا حالا قطعات كامپيوتر نديدم همش موبايل ديدم ميشه بگيد كدوم قسمتشه؟
اگه خدا بخواد امروز دارم ميرم اين سيستمو بخرم نظرتون چيه؟
cpu:amd athlone64 socket939 89$
main:azuz a8n-vm csm/nbp فعلا قيمت ندارم حالا ميگيم هشتاد
vga:onboard
ram:2*crusial 256 50$
hard:samsung 250 sata2 80$
dvd rw:sony dru 820a 44$
modem:shuttel 9$ با ضمانتِ پشتيباني كالر آي دي و كالر ويتينگ
spaeker:creative sp380 25$
case: 450w 34$اسمش معروف نبود يادم نيست ولي فروشندش تو زير زمين پاساژ ايرانه به اسم تروندو الكترون دات كام
keyboard and mouse: a fortek wireless 30$
fdd:teak 4$
tv card: winfast delux 26$
monitor:samsung سري جادوي سبز
نميدونم كدوم مدلشو از سري جادوي سبز بگيرم اگه راهنماي كنيد كه خيلي خوبه
اينم حالا ميگيم 130 $
قيمت كلي: 604 تومن
تو چيزايي كه شك دارم يكي رمه كه موندم پي كيو آي بگيرم يا كروشيال اولي 22 تومن دومي 25 تومن
يكي ام هارده كه آيا انتخابم درسته يا نه البته هاردو شايد 80 بگيرم ولي تو ماركش شك دارم
تو مودمم خيلي شك دارم خيلي
هم اكنون منتظر ياري سبزتان هستيم
Devil Lord
09-07-2006, 11:03
عزیز سیستم بدی داری میخری با 600 تومن چیزای بهتری میتونی بخری
حالا واسه اينكه بحث عوض بشه دعوا معوا نكنيد
يكي بياد بگه اين msi 6150 رو از كجا ميتونم بخرم تو تهران امروز؟
بعدش بگيد تو تهران خريد از كدوم پاساژ رو توصيه ميكنيد؟
رضا؟ ايران؟ علاء الدين؟ جاي ديگه؟
البته تو علاء الدين تا حالا قطعات كامپيوتر نديدم همش موبايل ديدم ميشه بگيد كدوم قسمتشه؟
عضو انجمن بیماریهای خاص!
آدرس و توصیه واستون ارسال (PM)شد!
Shahryar_NEO
09-07-2006, 11:32
اميد جان دوست من اين كيسي كه مي خواي ببندي خيلي بده نسبت به قيمتت.
ضمنا چرا گرافيك را آنبورد بستي يا رم را خيلي بد بستي يا ... .
من نمي دونم شما براي كار شركتي مي خوايند يا نه ؟ براي بازي مي خوايند يا نه ؟ شما كه گفتيد دو ميليون ؟
ولي حالا من اين را توصيه مي كنم.
AMD - ATHLON 64 Bit 3000 939 : 100تومن
MOTHERBORD MSI K8N NEO 4 -F :78T
GRAPHIC 5500 :50T
RAM 2*256 KINGSTONE DDR 400: 48T
HARD MAXTOR 80 SATA2 :45T
F.D.D : TEACH : 6
DVD RW NEC :54T
GIGABYTE - 56K VOICE :10T
SAMSUNG - 17" - MB17940 : 120T
KEBORD FOCUS :10T
MOUSE GENIUS :6T
TV CARD : 45T LEADTEK
CASE GREEN OR PORSCHE :35T
SPEAKER EDIFIER :25T
قربانت شهريار
Shahryar_NEO
09-07-2006, 15:52
بابا امروز خيلي حال كردم ...
اين مادربوردي از ازراك بود كه ديروز معرفي كردم توي ايران هست و با قيمت 84 هزار تومن خيلي مي ارزه و من اين مادربورد را اگه بي خود هم باشه توصيه مي كنم چه ربطي داره به مادربوردهاي ايسوس كه 150 تومنه. ;)
دوست من خوشحال باش .
Devil Lord
09-07-2006, 16:08
حالا منم با 600 تومن یک سیستم پیشنهاد میکنم:
Intel Pentium D 805
MB Asus P5LD2
2 x 256 DDR 400 Kingstone
H.D.D : Western Digital 80
GeForce 6200 128
F.D.D Samsung
Modem Zoltrix Smart Spirt or Smart Cobra
DvD-Rw Asus
یاقی شو هرچی از پولت مونده دوست داری بگیر
Shahryar_NEO
09-07-2006, 16:14
امروز مي خوام يك مادربورد خوب معرفي كنم كه توي ايران هم هست . اين مادربورد كه سويو هست و مدل SY-975 DRAGON 7 MUSTANG هست .اين ماردبورد كه كه از سي پي يو هاي اينتل پنتيوم دي و EE ساپورت ميكنه و به كاربر استفاده از سي پي يو هاي چند هسته اي را مي دهد . اين مادربورد از جديدترين واسط external serial -ata2 به نرخ انتقال داده اي 3 گيگابايت بر پانيه خارج از بورد را امكانپذير مي كنداين مادربورد از دو گيگا بايت كارت شبكه پشتيباني ميكنه. خصوصيات اصلي اين مادربورد :
1- داراي چيپ 975 هست .
2- پشتيباني از پهناي باند 800/1066 مگا هرتز.
3- دو اسلات pci -e
4- داراي 4 اسلات رم dual ddr 2 667 تا 8 گيگ.
5- داراي 8 پورت يو اس بي 2.0
6- داراي كارت صداي 8 كاناله.
اين هم عكسش :
:tongue:
باتشكر شهريار
بابا امروز خيلي حال كردم ...
اين مادربوردي از ازراك بود كه ديروز معرفي كردم توي ايران هست و با قيمت 84 هزار تومن خيلي مي ارزه و من اين مادربورد را اگه بي خود هم باشه توصيه مي كنم چه ربطي داره به مادربوردهاي ايسوس كه 150 تومنه. ;)
دوست من خوشحال باش .
نه جونم قیمت 80 تومن مربوط به یه هفته پیش بود اونم با گارانتی Avajang وگنه باقی شرکتهای متفرقه ی گارانتی کننده اینو با همون 60 تومن میدادن حالا هم هموشون 60-5 تومن میدن
ضمنا اینکه گفتم صحبتهای ایشون با صحبتهای بنده در تقابله باین معنی نیس که به من برخورده بلکه باین معنیه که یه آدم عاقل در جواب چنین صحبتهایی عقلا نباید چنین استدلالهایی بکنه
با اجازه
Devil Lord
09-07-2006, 16:26
نه جونم قیمت 80 تومن مربوط به یه هفته پیش بود اونم با گارانتی Avajang وگنه باقی شرکتهای متفرقه ی گارانتی کننده اینو با همون 60 تومن میدادن حالا هم هموشون 60-5 تومن میدن
ضمنا اینکه گفتم صحبتهای ایشون با صحبتهای بنده در تقابله باین معنی نیس که به من برخورده بلکه باین معنیه که یه آدم عاقل در جواب چنین صحبتهایی عقلا نباید چنین استدلالهایی بکنه
با اجازه
عزیزان همه لطفا بدونا عقل کل این انجمن جناب m654 هست تا مشکلی پیش نیومده لازم دونستم بگم که ایشونم مجبور نشن هر دفعه تذکر بدن :laughing: :laughing:
Shahryar_NEO
09-07-2006, 16:28
اين هم يك معرفي از سري كنرو كه اگه درست اسپل كرده باشم:
Intel Core 2 DUO E6300 "LGA775 Conroe" 1.86GHz (1066FSB
هست كه همين طور كه معلومه از پهناي باند 1066 برخوردار هست و فكر كنم كوچيكترين عضو اين خانواده غول پيكر هست . اين سري كه سري E6xxx هست . همگي داراي دو هسته و حداقل 2 مگ ال وان كش هستند كه اين عضو هم 2 مگي هست . اين سي پي يو قرار در سال 2006 يا 2007 عرضه بشه .
اين سي پي يو كه قابليت اوركلاك بسيار خوبي داره و مي تونه تا 3.4 گيگا هرتز اوركلاك بشه.
حالا به خصوصيات اين پردازنده مي پردازم :
1- دو هسته اي .
2- 2 مگ كش هر هسته يك مگ.
3- 1.86GHz clock speed سرعت هسته .
4- داراي Intel Speedstep Technology هست .
5-داراي تكنولوژي EM64T 64-Bit Technology هست.
6- داراي Cooler running technology هست كه ديگه اينتل را از دما براي هميشه راحت خواهد كرد . يك چيزي هست شبيه كول اين كوآيت اي ام دي ولي خيلي بهتر.
7- و فقط از چيپ هاي جديد برد هاي 965 و 975x ساپورت ميكنه و كه از 775 هستند و از قديمي هاي اين سري خير.
قيمت هم به روايت سايت : 150 يورو .
در جولاي يا آگست مياد 2006 البته.
باتشكر شهريار :happy:
عزیزان همه لطفا بدونا عقل کل این انجمن جناب m654 هست تا مشکلی پیش نیومده لازم دونستم بگم که ایشونم مجبور نشن هر دفعه تذکر بدن :laughing: :laughing:
قرار نشد كشش بدين
اگه هر كسي از عقل بي بهره باشه پورو باشه خوب عاقلا هم ميشن مبتدي
كاملا طبيعيه!
Shahryar_NEO
09-07-2006, 16:32
شايان جان شما هم مثل اينكه دنبال شر مي گردي ميثم تذكر داد شما هم ديگه به خاطر من و انجمن جواب نده. :happy:
قربانت شهريار
Devil Lord
09-07-2006, 16:40
m654 جان شما دوست داری پرو شی باید فعالیتت رو بیشتر کنی این قدر حرس و جوش نداره که بخوای بخاطرش اینجوری عصبی باشی اگر دقت کنی من 9 روز قبل شما عضو شدم ولی تعداد پست های روزانم هست 13.28 که فکر نمیکنم اگر تو کل فروم بگردی یه همچین چیزی پیدا کنی ولی ماله شما 6 خوردی هست اینکه شما ستاره نمیگیری تقصیر مانیست برادر که لطف کن این داستان رو هم تموم کن
m654 جان شما دوست داری پرو شی باید فعالیتت رو بیشتر کنی این قدر حرس و جوش نداره که بخوای بخاطرش اینجوری عصبی باشی اگر دقت کنی من 9 روز قبل شما عضو شدم ولی تعداد پست های روزانم هست 13.28 که فکر نمیکنم اگر تو کل فروم بگردی یه همچین چیزی پیدا کنی ولی ماله شما 6 خوردی هست اینکه شما ستاره نمیگیری تقصیر مانیست برادر که لطف کن این داستان رو هم تموم کن
خوب البته كميت داره جاي كيفيت رو ميگيره!(واقعا ملاك درستيه؟!)
اما من هم كه گفتم كه ادعايي ندارم شمايي كه مرتب تو چند تا پست متوالي ميخواي پورو بودنتو به رخ اعضا بكشي
Shahryar_NEO
09-07-2006, 16:50
دوست من m645 جان دوست خوبم چه طوري مرسي كه آگاهم كردي از قيمتش والا درست بود حرفت ولي اصلا فكر نكم آواژنگ ازراك را گارانتي كنه توي سايتش هم هست و گارانتي asrock سازگار ارقام هست دوست من .
ضمن اگه لطف كني من از شما و شايان هم مي خوام تاپيك را از هدفش دور نكنيد . اگه اين كارو هردو تون بكنيد خيلي ممنون ميشم.
قربانت شهريار
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.