مشاهده نسخه کامل
: اطلاع رساني , راهنما و ارايه قيمت براي خريد انواع قطعه
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
Shahryar_NEO
04-08-2006, 22:53
سلام دوستان و همكاران عزيزم اميدوارام خسته نباشيد ...
:biggrin:
عزيزان من يه حرفي داشتم با بچه ها كه ديدم بخوام تك تك و سر موضوع خاص بگم ناراحت ميشيد ...
راستش را بخوايند من اين هفته بيشتر توي بازار بودم و خيلي توي سخت افزار نبودم .... آيا شما فكر مي كنيد واقعا در واقعيت و بازار به اين صورت هست كه ما ميگيم ؟ دوستان من خودم خيلي خوب مي دونستم اين راهنمايي ها را و فكر مي كردم خيلي دقيق و روي روال هست ولي وقت يكم وارد بازار شيد و از نزديك ببينيد مي بينيد كه واقعا اين طور نيست؟ :blink:
واقعا اين طور نيست ما ميايم به صورت خيلي دقيق و ميلي متري با هم مقايسه مي كنيم و سر موضوعات خيلي كوچكش هم با هم بحث مي كنيم ولي وقتي ميري مي بيني ميبيني كه هيچ كدوم اين طور نيستند ؟؟؟؟ اين قدر كه ما سر يه سوزن گير ميديم روي يه قطعه اين قدر توي كار تاثير نداره ... ما كه توي جايي هستيم كه توي يه بازار 7 طبقه كه حداقل 100 مغازه فروش سخت افزاري هست 10 نفر هم نمي دونند شما چي ميگيد چه انتظاري هست كه بخوايم بچه ها مشكل پيدا نكنند ... ;) ما ميايم سر 1 ثانيه در مورد گرافيك و 1 امتياز ميايم يه محصول را رد مي كنيم ايا واقعا اين طور هست اين قدر يك ثانيه تاثير داره ؟؟؟؟؟ :happy: خير اين طور نيست واقعيت اين است كه براي اكثر كاربران يه گرافيك با 150 حداكثر و يه سي پي يو 2.8 و يا 3.0 هزار و يه مادربورد ساده 80-90 تومني و با يه رم 512 حله !!!!
من به اين نتيجه رسيدم كه اين قدر كه ما اطلاعات داريم اكثر فروشنده ها ندارند و واقعا نيازي به اين حساسي نيست كه خودم هم دارم ... به نظر من بيايم يه كم بازاري تر بحث كنيم نه تخصصي تر البته اين را نمي گم كه فردا بيايند به من بتوپيد فكر كنيد ...
خودم هم اين مشكل را دارم :puke:
شاد و پيروز باشيد
شهريار ;)
Shahryar_NEO
04-08-2006, 22:57
مثالش در همين الان و بحث ما سر اومدن و جايگزين و قيمت سري جديد به نظر من اين غلطه توي كشور ما بي رودرواسي بي در و پيكره يه وقت ديديد رفتيم در شهريور در تحريم و اصلا نياد يا گرون بياد پس الان بحث نداره ولي با توجه با حرف من با مسئول فروش الماس كه چرت و پرت كر ديو ها تا حداقل 1 سال ديگه توي بازار جا نميفته ...
البته من تحليل گر نيستم و ممكنه غلط باشه و اصلا ميشه گفت نظر دادن همش شايد ها هستند...
باتشكر شهريار...
Shahryar_NEO
04-08-2006, 23:09
در اين راستا مي خوام مادربورد هايي كه از مارك هاي خيلي معروفي نيستند و قيمت پايين تري دارند را معرفي كنم ...
لطفا m645 من را همراهي كنند :
اين ها اين طوري هستند كه بنچ مارك در كار نيست امكانات و قيمت را مورد بحث قرار مي ديم و خودمون ريتينگ مي ديم ايت كار هم با كمك شما به اين صورت كه چند نفري كه انتخاب ميشند را ميگذاريم ريتينگ بديم و بد ميانگين مي گيريم اوكي ؟
تيم داوري فعلا : gabana-m645-vampire_viper-mahdy2021 هستند و من خوبه پينهاد بدين يكم هم خودمون را تست كنيم اولين مادربورد كه مي خوام معرفي كنم مادربورد ASRock 775XFire-eSATA2 هست كه يكي از مادربورد هاي ازران قيمت و قوي هست معرفي:
خصوصيات:
به گفته ي سايت ازراك :
سي پي يو :LGA 775 for Intel® Dual Core Pentium® D / Pentium® 4 / Celeron® D, supporting Core™ 2 Duo Desktop (Conroe), Presler and Cedar Mill processors
Intel® 945P Chipset
Supports FSB 1066/800/533 MHz processor, EM64T CPU and H-T Technology
Supports Dual Channel DDRII667/533 x 4 DIMM slots, with max. capacity up to 4GB
Supports ATI CrossFire™
1 x PCI Express x 16 slot
Windows Vista™ Premium Logo Hardware Ready
اين هم خصوصيات اصليش كه واضحه اين مادربورد كه گفته شده كر ديو ها را ساپورت ميكنه كه من شك دارم با قيمت 80 تومن در دسترس هست و ماركش هم تست شده و كيفيتش بد نيست و جون سخته و سرعت خوبي و كارايي خوبي هم ميده ...
ريتينگ من :
از 10 : 7.4 هست ...
نتيجه در كل :
مادربورد خوب براي رنج ارزان قيمت ...
شاد باشيد
شهريار
mahdy2021
04-08-2006, 23:11
شهريار جان با 80% حرفات موافقم
در مورد بحث تخصصي 2 موضوع هست:
1-داشتن اطلاعات كامل و همه جانبه در مورد موضوع كه اينجا سخت افزاره
2-داشتن اطلاعات فقط براي اينكه در استفاده روزانه و جاري مشكلاتمون حل بشه
كه انتخاب هر يك به علاقه و امكاناتي همچون زمان و پووول و مكاني كه در آن تحصيل يا كار مي كنيم بر مي گرده
مثلا خود من به دلايل فراوان در قسمت دوم ماجرا هستم ولي من نمي تونم با افراد گروه 1 بگم شما كارتون درست نيست
در مورد مغازه دارها هم اتفاقا به نظر من هر چي كمتر بدونن بهتره(اميوارم فروشنده هاي اين حرفهاي منو نخونن) . در بعضي موارد با 4 تا اسم تكنولوژي چنان سر خريدار نا آشنا يا نيمه آشنارو كلاه ميزارن كه آدم گريش ميگيره
ولي من خودم ميگم هيچ وقت سر مسائل كوچيك بين قطعات فرق نزاشتم مثلا من اكثر اوقات رم كينگستون پيشنهاد مي كنم چون ما كه نمي خوايم آپولو هو كنيم كه تايمينگ 1-2 ثانيه براي ما فرق كنه.
در مورد پردازنده هاي جديد اگر مسوول فروش الماس منظورش اين بوده كه تا 2 ماهه ديگه همه سيستمها ديو نمي شن كه خيلي به مغزش فشار آورده
مگه اين دو هسته اي هاي الان توي بازار خريدشون خيلي بالاست
به هر حال به نظر من هر دو نوع بحث آموزنده و مفيده
--------------------------------------------------
راستي شهريار جان شما كه توي بازار بودي قيمتها چطور بود؟
مخصوصا سلرون دي كه ميخوام براي يكي ببندم!!!
Shahryar_NEO
04-08-2006, 23:15
منتظر نظر بقيه هستم ... بسيار خوشحال ميشم ...
-------------------------------------------------------------
خوب جواب دوستان :
علي جان عزيزم درست ميگي اي ام 2 بهتره با توجه به اينكه مادربورداش هم به گفته مدير فروش آواژنگ كه فعلا موجود نداشت حدود 10-20 تومن بيشتر از 939 است كه من بعيد مي دونم ولي عزيزم مهدي جون قبلا گفتم ولي يه بار گفتم كه شما بحث سوكت كردين كه درست هم بود به نظر من اي ام 2 با توجه به آينده نگري و ضمنا فكر كنم سي پي يو 3000 اي ام 2 را گير بيارين خوبه بايد حدوده 100 تومن باشه ...البته اصفهان بودين گير نمي اوردين چون تهرانين ميگم ...
سلروني كه شما ميگيد همين طوريش هم خوب نيست ...بابا يه چيزي پيشنهاد بدين كه باشه كر ديو ها كه نيست فعلا و تا جا بيفته و قيمتاش هم معلوم نيست و ضمنا شما چه مادربوردي مي خوايتسيد ببنديد ؟
علي جان شما كه ميگيد با سوكت 775 عزيزم ولي چيپ مهمه ...
قربانت شهريار
mahdy2021
04-08-2006, 23:19
مهدي جون قبلا گفتم ولي يه بار گفتم كه شما بحث سوكت كردين كه درست هم بود به نظر من اي ام 2 با توجه به آينده نگري و ضمنا فكر كنم سي پي يو 3000 اي ام 2 را گير بيارين خوبه بايد حدوده 100 تومن باشه ...البته اصفهان بودين گير نمي اوردين چون تهرانين ميگم ...
سلروني كه شما ميگيد همين طوريش هم خوب نيست ...بابا يه چيزي پيشنهاد بدين كه باشه كر ديو ها كه نيست فعلا و تا جا بيفته و قيمتاش هم معلوم نيست و ضمنا شما چه مادربوردي مي خوايتسيد ببنديد ؟
الان اين مهدي منم ديگه؟
شما بهترين وضعيت با 200 تومن و سه قطعه cpu , vga ,main بگو؟
دقيقا نظر شما سمپرونه!
راستي در مورد اون مادر بورده چيكار كنم؟ از 1 تا 10 راي بدم
Shahryar_NEO
04-08-2006, 23:20
شهريار جان با 80% حرفات موافقم
در مورد بحث تخصصي 2 موضوع هست:
1-داشتن اطلاعات كامل و همه جانبه در مورد موضوع كه اينجا سخت افزاره
2-داشتن اطلاعات فقط براي اينكه در استفاده روزانه و جاري مشكلاتمون حل بشه
كه انتخاب هر يك به علاقه و امكاناتي همچون زمان و پووول و مكاني كه در آن تحصيل يا كار مي كنيم بر مي گرده
مثلا خود من به دلايل فراوان در قسمت دوم ماجرا هستم ولي من نمي تونم با افراد گروه 1 بگم شما كارتون درست نيست
در مورد مغازه دارها هم اتفاقا به نظر من هر چي كمتر بدونن بهتره(اميوارم فروشنده هاي اين حرفهاي منو نخونن) . در بعضي موارد با 4 تا اسم تكنولوژي چنان سر خريدار نا آشنا يا نيمه آشنارو كلاه ميزارن كه آدم گريش ميگيره
ولي من خودم ميگم هيچ وقت سر مسائل كوچيك بين قطعات فرق نزاشتم مثلا من اكثر اوقات رم كينگستون پيشنهاد مي كنم چون ما كه نمي خوايم آپولو هو كنيم كه تايمينگ 1-2 ثانيه براي ما فرق كنه.
در مورد پردازنده هاي جديد اگر مسوول فروش الماس منظورش اين بوده كه تا 2 ماهه ديگه همه سيستمها ديو نمي شن كه خيلي به مغزش فشار آورده
مگه اين دو هسته اي هاي الان توي بازار خريدشون خيلي بالاست
به هر حال به نظر من هر دو نوع بحث آموزنده و مفيده
--------------------------------------------------
راستي شهريار جان شما كه توي بازار بودي قيمتها چطور بود؟
مخصوصا سلرون دي كه ميخوام براي يكي ببندم!!!
مهدي جون درست ميگيد ... ولي چي شد شما جزو داوران هستيد ... ;)
عزيزم كاملا درسته ما آپلو هوا نمي كنيم و اطلاعات خوبه ولي ما هم اينجا نيومديم توي اين تاپيك اطلاعات معرفي كينم فقط با بازار بازي دراريم :laughing: بد نبود بازار اكثر اينتل ها كه من مي ديدم كم بود محصول و قيمت ها پايين نيومده بود ... چون اكثرا نمي دونند ...
بله همين طوره عزيزم دو هسته اي هاي فعل م فروش خيلي بالايي ندارند...
قربانت شهريار :happy:
Shahryar_NEO
04-08-2006, 23:27
عزيزم راستش را بگم سمپرون پردازنده هاي قوي اي نيست ولي ميشه يه كاريش كرد با اي ام 2 با توجه به سايت خبري نه بازاريه رايان صبا :
مادربورد Gigabyte - M51gm-s2g كه يعني 100 تومنه كه من توي بازار نديدم...حتي نمايندگي هاي گيگا...
سي پي يوي سمپرون 2.8 كه به بايد حدود : 77 تومن و اين حدودا باشه
گرافيك هم يه 6500 اكس بايت كه 55 تومنه ميارزه با اين قيمت... كه ميشه 220 تومن حدودا...
ولي فكر كنم گيرت نياد و بايد يا يه هسته ايه اي ام دي كه من پيشنهاد مي كنم و يا سلرون برداري...
قربانت شهريار
Shahryar_NEO
04-08-2006, 23:29
بله ديگه از يك تا 10 راي بده ولي خواهشا طرف داري از ماركي در راي گيري هاا نكنيد تيم عزيز ...
باتشكر شهريار
mahdy2021
04-08-2006, 23:37
عزيزم راستش را بگم سمپرون پردازنده هاي قوي اي نيست ولي ميشه يه كاريش كرد با اي ام 2 با توجه به سايت خبري نه بازاريه رايان صبا :
مادربورد Gigabyte - M51gm-s2g كه يعني 100 تومنه كه من توي بازار نديدم...حتي نمايندگي هاي گيگا...
سي پي يوي سمپرون 2.8 كه به بايد حدود : 77 تومن و اين حدودا باشه
گرافيك هم يه 6500 اكس بايت كه 55 تومنه ميارزه با اين قيمت... كه ميشه 220 تومن حدودا...
ولي فكر كنم گيرت نياد و بايد يا يه هسته ايه اي ام دي كه من پيشنهاد مي كنم و يا سلرون برداري...
قربانت شهريار
من 3-4 صفحه پيش گفتم كه من بدون شك سمپرون بهتر از سلرون مي دونم
الان هم گفتم شما نظر خودتون بگيد كه با اين حساب سمپرون 2.6 يا 2.8
خيلي ممنون از راهنماييت
علي جان عزيزم درست ميگي اي ام 2 بهتره با توجه به اينكه مادربورداش هم به گفته مدير فروش آواژنگ كه فعلا موجود نداشت حدود 10-20 تومن بيشتر از 939 است كه من بعيد مي دونم ولي عزيزم مهدي جون قبلا گفتم ولي يه بار گفتم كه شما بحث سوكت كردين كه درست هم بود
شهريار با من هستي ؟
راستي شهريار يكم اين قواعد ادبيات فارسي را رعايت كن .
اصلا مشخص نيست چي داري مي گي !
الان شما چي رو بعيد مي دوني ؟
-----------------------------------------------------------------
سلام دوستان
من دیروز یه مادربورد ASUS - P5ND2-SLI خریدم 102 تومن
و یه کارت گرافیک MSI-PCI-Express - GeForce NX7600 GS (256MB DDRII-TV OUT+DVI) خریدم 138 تومن
البته انتخاب اولم توی مادر بورد MSI - 945P Neo (Intel 945P chipset-LGA775-Dual Channel DDR2-PCI Express-SOUND+Gigabit LAN+SATA) بود با قیمت 128 تومن
حالا می خوام بدونم که :
1. کدوم مادر بورد بهتره ؟ البته بگم که من با دیدن مشخصات P5ND2-SLI یه دقه تغییر عقیده دادم و خریدمش
یه جورایی از هر نظر (ار نظر مشخصات) از این MSI بهتره !!! و ارزونتر
البته من تا حالا با چیپ NVIDAI روی مادربورد کار نکردم
حال بگین عقل کردم یا خریت ؟؟؟!!!
2. با این پول که برای کارت گرافیک دادم می تونستم از این بهترشو بخرم ؟
نظرتون راجب این کارت گرافیک چیه
ممنون
سلام
آقا شهريار، ممنون دوست گرامي كه جواب دادي.
پس شما تأييد مي كني كه آينده نگرانه هست خريد cpu intel doual core ولي 3500 بهتره، راستي در مورد بازار و قيمتهاش نظرتون رو نگفتيد، من آخرين قيمت cpu intel doual 2.6 رو 148 قيمت دارم، البته امروز و يا فردا دوباره تو بازار مشهد اگه باشه قيمت مي گيرم، ولي شما هم خبري داري به من بده كه قرار بياد پائين يا نه همين قيمتي كه به من دادند هست و تا حداقل چند وقت آينده ثابته يا نه، من در اينترنت قيمتها رو خيلي پائين تر از قيمتي كه در مشهد به من دادند ديدم مثل سايت rayansaba.com
در مورد فن هاي اين نوع cpu هم اگه مي شه راهنمايي كنيد و در مورد مدل مادربورد، اگه اينتل هاي الان به درد مي خورند معرفي كنيد و غير از اين مدل Asus كه شما براي 3500 معرفي كرديد آيا Asus مدلي هم براي Inte doual core داره در حدود 100 تومن يا نه؟
راستي اين مدلهاي مادربورد گيگا چطورند، تو بازار مشهد من زياد شنيدم كه مي گفتند گيگا هاي الان بدرد نمي خورند (gia 8I915p - giga 8I945p-G - giga8I945pl-G)
آيا اين مادربوردها با cpuهاي جديد مچ هست و در آينده براي ارتقاء مي شه رو شون حساب كرد يا نه؟
ممنون مي شم شهريار جان شما و ساير دوستان كه مطلعند به سؤالم پاسخ بدهند.
با تشكر ويژه، موفق و مؤييد باشيد.
سلام
پس شما تأييد مي كني كه آينده نگرانه هست خريد cpu intel doual core ولي 3500 بهتره، راستي در مورد بازار و قيمتهاش نظرتون رو نگفتيد، من آخرين قيمت cpu intel doual 2.6 رو 148 قيمت دارم، البته امروز و يا فردا دوباره تو بازار مشهد اگه باشه قيمت مي گيرم، ولي شما هم خبري داري به من بده كه قرار بياد پائين يا نه همين قيمتي كه به من دادند هست و تا حداقل چند وقت آينده ثابته يا نه، من در اينترنت قيمتها رو خيلي پائين تر از قيمتي كه در مشهد به من دادند ديدم مثل سايت rayansaba.com
در مورد فن هاي اين نوع cpu هم اگه مي شه راهنمايي كنيد و در مورد مدل مادربورد، اگه اينتل هاي الان به درد مي خورند معرفي كنيد و غير از اين مدل Asus كه شما براي 3500 معرفي كرديد آيا Asus مدلي هم براي Inte doual core داره در حدود 100 تومن يا نه؟
راستي اين مدلهاي مادربورد گيگا چطورند، تو بازار مشهد من زياد شنيدم كه مي گفتند گيگا هاي الان بدرد نمي خورند (gia 8I915p - giga 8I945p-G - giga8I945pl-G)
آيا اين مادربوردها با cpuهاي جديد مچ هست و در آينده براي ارتقاء مي شه رو شون حساب كرد يا نه؟
G A B R I E L
05-08-2006, 18:02
دوست و همکار عزیز شهریار جان
بنده از همین حالا اعلام همکاری رسمی با جنابعالی و سایر دوستان مستقر در این تاپیک میکنم...
برای اطلاع رسانی بیشتر خدمت همه دوستان عزیز عرض میکنم که بنده حقیر در مورد Ram در خدمتتون هستم و منبعد شما
شما سروران عزیز میتونید سوالات و ابهامات خود در مورد رم را با بنده کمترین در میان بگذارید
شدیدا در خدمتم
سلام
از دوستان كسي نيست جواب منو بده.
خيلي خوب شب همتون خوش.
Devil Lord
05-08-2006, 20:16
سلام
1- پنتیوم دی های 2.6 که همون 805 باشه دیگه بدرد نمیخوره شما فقط باید صبر کنی تا بتونی یه 920 رو با همون قیمت و کمتر بگیری علت زیادی در مشهد هم جای کلی تعجب داره پس در نتیجه شما از همین سایت ها خرید کن به صرفه تره مادربورد هم با یه Asus P5LD2 Delux خیالت راحت که بعدا Conroe رو هم ساپورت میکنه کیفیت مادربورد های ایسوز هم که حرف نداره
Shahryar_NEO
05-08-2006, 22:20
سلام
عزيزم شما 148 قيمت داري ديگه خوب 10-20 تومن هم حداقل فن مي خواد كه ميشه 168 تومن خوب ارزش نداره اين سي پي يو ضمنا اگه براي اينده نگري باشه آدم بايد اي ام تو بخره با اني اوضاع چون از كر ديو خبري نيست و دوال كر هاي سري 900 هم كه تعريفي نداشنتد به نظر من يه سوكت اي ام تو آينده نگر تره تا يه 775 ضمنا 915 دو هسته اي هاي معمولي اينتل را هم درست ساپورت نميكنه...
باتشكر شهريار ;)
Shahryar_NEO
05-08-2006, 22:23
شهريار با من هستي ؟
راستي شهريار يكم اين قواعد ادبيات فارسي را رعايت كن .
اصلا مشخص نيست چي داري مي گي !
الان شما چي رو بعيد مي دوني ؟
-----------------------------------------------------------------
عزيزم اولا كه من اينكه 10-20 تومن مادربورد هاي اي ام 2 بيشتر از 939 هست را بعيد مي دونم و فكر كنم بيشتر باشه و ضمنا ببخشيد تند مي نويسم و خيلي نمي رسم...
----------------------------------
علي جون شما فقط عزيز مياي يه جا يه چيزي پيدا مي كني كه بياي بگي چرا ... مگه شما اون پست هاي ديگه ي منو نخوندي و اون پست ريتينگا ؟ اونا ارزش جواب نداشت ؟
---------------------------------
راستي اگه ميشه مشكلات من را در يه پست بگين كه بعد نياند بگند كه اومدند تاپيك را چت روم كردند...
باتشكر از همه بچه ها شهريار :happy:
عزيزم اولا كه من اينكه 10-20 تومن مادربورد هاي اي ام 2 بيشتر از 939 هست را بعيد مي دونم و فكر كنم بيشتر باشه و ضمنا ببخشيد تند مي نويسم و خيلي نمي رسم...
----------------------------------
علي جون شما فقط عزيز مياي يه جا يه چيزي پيدا مي كني كه بياي بگي چرا ... مگه شما اون پست هاي ديگه ي منو نخوندي و اون پست ريتينگا ؟ اونا ارزش جواب نداشت ؟
راستي اگه ميشه مشكلات من را در يه پست بگين كه بعد نياند بگند كه اومدند تاپيك را چت روم كردند...
باتشكر از همه بچه ها شهريار :happy:
آره شهریار.من یه مادر بورد ASUS سراغ دارم که تقریبا پایین ترین مدل از مادربوردهایی هست که AM2 ساپورت می کنه تقریبا 120000 تومان از A8N-E که خودش 120000 تومان هست گرونتره.20000 تومان ؟؟؟ :puke: :puke: :puke:
Shahryar_NEO
06-08-2006, 11:28
آره شهریار.من یه مادر بورد ASUS سراغ دارم که تقریبا پایین ترین مدل از مادربوردهایی هست که AM2 ساپورت می کنه تقریبا 120000 تومان از A8N-E که خودش 120000 تومان هست گرونتره.20000 تومان ؟؟؟ :puke: :puke: :puke:
عزيزم من منظورت را نفهميدم ؟
حسام جان يعني ميگي گرون تر نيست يا هست ؟
;)
قربانت شهريار
ضمنا برات 7600 جي تي را جور كردم...
قربانت شهريار
با سلام به همه دوستان
من در زمينه جمع كردن سيستم مهارت زيادي ندارم. مي خواهم به تازگي سيستمي با بودجه اي در حدود 500 هزار تومان جمع كنم. از دوستان مي خواهم سيستم ژيشنهادي خود را با ذكر قيمت قطعات به من لطف كنند تا تصميم گيري براي من راحتتر باشد. البته كمي بالا و پايين اشكال نداره. در ضمن براي خريد قطعات كجا را پيشنهاد مي كنيد. در مورد تشخيص قطعات قلابي از اصل نيز راهنمايي كنيد
Devil Lord
06-08-2006, 12:28
در این ضمینه بهتون پیشنهاد میکنم از گزینه جستجو در این تالار استفاده کنید تا خیلی سریع به نتیجه برسید چون چندین سیستم در این محدوده قیمت بسته شده و کاملا رو همشون بحث شده
G A B R I E L
06-08-2006, 12:59
با سلام به همه دوستان
من در زمينه جمع كردن سيستم مهارت زيادي ندارم. مي خواهم به تازگي سيستمي با بودجه اي در حدود 500 هزار تومان جمع كنم. از دوستان مي خواهم سيستم ژيشنهادي خود را با ذكر قيمت قطعات به من لطف كنند تا تصميم گيري براي من راحتتر باشد. البته كمي بالا و پايين اشكال نداره. در ضمن براي خريد قطعات كجا را پيشنهاد مي كنيد. در مورد تشخيص قطعات قلابي از اصل نيز راهنمايي كنيد
دوست عزیزم اولا عضویت تون رو در این سایت تبریک میگم و بعدش علاوه بر این که میتوانید یک جستجو کوچولو
انجام بدید من هم یک سیستم بهتون پیشنهاد میکنم امیدوارم کمکتون کنه :
CPU : CELERON LGA 775 2.8 GHZ : 58000 T
M.B : GIGABYTE : GA-8I915MD-GV : 85000 T
RAM : 512 MB KINGSTON DDR II 533 : 45000 T
HDD : 80 GB SATA - 8 MB BUFFER : 48000 T
ODD : COMBO SONY 52X32X52X16X : 36000 T
FDD : SONY FLOPPY DRIVE : 6000 T
KEYBOARD & MOUSE : FARASSOO / MEC : 35000 T
FAX MODEM : ZOLTRIX SMART SPIRIT (MEHREGAN WARRANTY) : 16000 T
SPEAKER : GENIUS SP-I350 BLACK ROHS : 32000 T
MONITOR : SAMSUNG 17960 MB 17" : 130000 T
CASE & POWER : FARASSOO FCH4010+POWER : 45000 T
T O T A L : 540.000 T (حدودا)
ضمنا نوع کاربردتون از کامپیوتر خیلی خیلی مهمه آبا سیستم رو برای GAMING می خواهید یا برای کارهای معمول
خانگی ...؟؟؟ به تناسب نوع کاربردتون باید برخی از قطعات تعویض بشه. ضمنا تمام قطعات بالا با همدیگر مچ
هستند... اگه هم گارانتی ها برات مهمه بگو تا گارانتی همه قطعات بالا رو بهت بگم
ممنون - GABRIEL
:)
G A B R I E L
06-08-2006, 17:36
دوست عزیزم
Armin_goooodboy جان :
والا با توضیحاتی که شما دوست عزیز در مورد ارتقاء سیستم خود داده بودید بنده با بودجه شما چنین سیستمی رو به شما
پیشنهاد میکنم (با کسب اجازه از تمامی استادانم) :
ضمنا برای هر قطعه پیشنهادی هم یه سری توضیحات دارم :
MAIN BOARD : MSI - K8N NEO4 PLATINUM : 130.000 T
CPU : AMD - ATHLON 64 Bit 3200+ : 100.000 T
VGA : GIGABYTE - NVIDIA GEFORCE PCI-E 7300 GT : 105.000
که جمعا میشه 335 هزار تومان که البته در شهر شما همون حدود 350 تومن میشه
===============================================
توضیحات در مورد مادربرد مذکور : این مادربرد از پردازنده های 64 بیتی AMD64/64FX پشتیبانی میکند (سوکت 939) همچنین این
مادربرد دارای چیپست NVIDIA NFORCE 4 ULTRA هست که در کارهای گرافیکی عملکرد خیلی خوبی داره.
از دیگر ویژگی های این مادربرد میتوان به موارد زیر اشاره کرد :
• Supports dual channel DDR 266/333/400, using four 184-pin DDR DIMMs.
• Supports the memory size up to 4GB
• Supports 2.5v DDR SDRAM DIMM
وضعیت اسلات ها در این مادربرد :
دارای یک عدد شکاف PCI-E X16
دارای PCI-E X4
دارای PCI-E X1
دارای چهار عدد شکاف PCI
دارای دو عدد پورت IEEE1394
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر که مختص این نوع مادر برد است مراجعه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با گارانتی شرکت فـــــــــــاره
===========================================
این سی پی یو هم که فکر میکنم برای همه شناخته شده باشه . از ویژگی های این CPU میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
HyperTransport technology
Socket 939
640K Cache
64 BIT
با گارانتی آواژنگ
============================================
میرسیم به سراغ کارت گرافیک ... این کارت گرافیک از نوع دی دی آر PCI-E هست و دارای 256 مگا بایت حافظه ، TV OUT ، DVI
با گارانتی آواژنگ
هست ... اگه دوستان با بودجه 350 هزار تومان میتوانند سیستمی بهتر پیشنهاد بدهند خوشحال میشم (البته این ارتقاء سیستم
برای آقا آرمین هست که با پیغام خصوصی با بنده تماس گرفته بودند ...)
Shahryar_NEO
06-08-2006, 17:44
ضمنا قبلا بنده یه در خواست کردم که انگار مورد توجه قرار نگرفت !!!!
عزیزان دوستان من اگه میشه شماره و سایت های گارانتی تمامی قطعات و مارک های ایران را به من بدین؟
یکم سخته ولی کاریش دارم...
باتشکر شهریار
Devil Lord
06-08-2006, 17:45
گابریل جان سیستمی که بستی خوبه ولی مشکل داره الان 939 داره از دور خارج میشه و مادربورد های Am2 هم همقیمت و یا در بعضی مدل ها قیمتشون کمتره برای همین لیستی که دادی رو لطفا با Am2 عوض کن که بهتر بشه
مرسی
Shahryar_NEO
06-08-2006, 17:46
یه در خواست دیگه از بچه های تهرانی و به خصوص فروشنده های تهرانی در پی سی می خوام که اگه بشه با من هماهنگ کنند و ازشون قطعه می خوام..
قربانت شهریار
Devil Lord
06-08-2006, 17:49
سلام دوستان لازم دونستم حتما این پست رو بدم
مدل های مادربورد های Asus با سوکت AM2 و گارانتیه آسمان رایانه:
M2V
M2N-E
M2NPV-MX
M2N32-SLI Deluxe / Wireless Edition
M2NPV-VM
M2N-SLI Deluxe
armin_goooodboy
06-08-2006, 18:08
G A B R I E L جان ممنون از شما
خیلی کامل و عالی توضیح دادی
یه مقایسه با قطعاتی که دوست خوب دیگه کردن هم اگه ممکنه بکنید و بهترین رو انتخاب کنید
قطعات پیشنهادی m654
VGA: PixelView 7600GS DDRIII 256mb-->155
MB: Jetway GT2(nforce4 Ultra)-->63-63
CPU: s939 3500+ -->105-110
Total Price: ~325
راستی
من وقتی امروز با یه شرکت تو شهرمون تماس گرفتم گفتم کارت گرافیک PixelView میخوام اصلا نمیدونست چی هست :ohno: :ohno: :ohno: :blink: :blink: :blink:
تا حالا اسمشم نشنیده بود
کلا
منظورم اینه که توی شهر کوچیک ما اطلاعاتی در مورد مارکهای مختلف ندارن و فقط گیر دادن به یه سری چیزایی که اسمشون بیشتر مطرح بوده
G A B R I E L
06-08-2006, 18:09
ضمنا قبلا بنده یه در خواست کردم که انگار مورد توجه قرار نگرفت !!!!
عزیزان دوستان من اگه میشه شماره و سایت های گارانتی تمامی قطعات و مارک های ایران را به من بدین؟
یکم سخته ولی کاریش دارم...
باتشکر شهریار
سلام شهریار جان ...
والا بنده سایت رو چندتایی دارم به همراه تلفن امیدوارم به دردت بخوره (ولی کامل نیست هااااااااا)
#######################################
آواژنگ :( گیگا و لیدتک و ای ام دی و....)
تلفن : 021-88888790
سایت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
########################################
فـــــــــــــــاره : (ام اس آی )
تلفن :88906001
فونیران :(سو یو)
تلفن : 88728727-9
سایت :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپیدار پردازش تهران (محصولات پریمیر)
تلفن : 88315966
######################################
تهران هیلا پویش گر : (محصولات PACIFIC)
تلفن : 88517447
سایت : ؟؟؟
#####################################
کامپیوتر ریز : (محصولات CANON)
تلفن : 88811385
###################################
تهران فن آور : (محصولات کونیکا مینولتا)
تلفن : 88734310
####################################
سریر : (محصولات سوزوکی)
تلفن : 88041042
تجارت الکترونیک :
تلفن :88787261
پارت آسیا :
تلفن : 88601850
G A B R I E L
06-08-2006, 18:21
آرمین جان
بنده در لیست پیشنهادی ، دسترسی شما به قطعات رو هم مدنظر قرار داده بودم مثلا الان بالاخره هر چی باشه Msi بهتر و
راحت تر از جت وی پیدا میشه...
در هر صورت به روی چشم سعی میکنم که یه مقایسه ای هم انجام بدیم (به کمک دوستان) البته بنده در حال تغییر قطعات
پیشنهادی خود هستم (با نظر Vampier جان)
armin_goooodboy
06-08-2006, 18:48
ممنون از شما
و همه دوستان
از Vampier عزیز
از m654
و شهریار
و دیگر دوستان
دوستان واقعا از همکاریهای شما ممنونم
ایشالا عروسی تک تکتون
چون دیگه باید بگیرم و نمیتونم منتظر کاهش احتمالی قیمتها باشم
اگه نجنبم همین 350 تومن هم میپره
راستی
یه سیستمی باشه که هر وقت خواستم بتونم یه چیزشو ارتقاع بدم و مشکل نداشته باشم ( مثل الانم که باید کل این سه قطعه رو عوض کنم )
احتمال اواخر امسال کارت گرافیکمو 512 میکنم و مانیتورم رو هم عوض میکنم (به خاطر کارت گرافیک)
مرسی
منتظرم
Shahryar_NEO
06-08-2006, 19:45
آرمين جان عزيزم خواهش مي كنم ...
آرمين جان با 350 تومن به نظر من ديگه نمي خواد منتظر باشي اي ام 2 توي شهرستانا نيست و دوال كر هاي سري 900 هم بدردت نمي خوره پس به نظر من اين را بردار:
giga k8nf-9:70t
cpu 3500 athlon 64 939:115t
graphic 7600gs xfx or asus or msi:140t
يادم نيست شما رم مي خواستيد يا نه ...
به نظر من ديگه نيازي به ارتقاع نيست 3500 تا 2 سال ديگه كاريتون نداره و اگه خواستين بعد مادربورد را اس ال آي و گرافيك را دوتا كنين كه تا 3 سال ديگه بايد خوب باشه حدودا ...
قربانت شهريار
Shahryar_NEO
06-08-2006, 19:48
سلام شهریار جان ...
والا بنده سایت رو چندتایی دارم به همراه تلفن امیدوارم به دردت بخوره (ولی کامل نیست هااااااااا)
آواژنگ :( گیگا و لیدتک و ای ام دی و....)
تلفن : 021-88888790
فـــــــــــــــاره : (ام اس آی )
تلفن :88906001
فونیران :(سو یو)
تلفن : 88728727-9
سپیدار پردازش تهران (محصولات پریمیر)
تلفن : 88315966
######################################
تهران هیلا پویش گر : (محصولات PACIFIC)
تلفن : 88517447
#####################################
کامپیوتر ریز : (محصولات CANON)
تلفن : 88811385
تهران فن آور : (محصولات کونیکا مینولتا)
تلفن : 88734310
####################################
سریر : (محصولات سوزوکی)
تلفن : 88041042
تجارت الکترونیک :
تلفن :88787261
پارت آسیا :
تلفن : 88601850
-------------------------------------------------------------------
خيلي ممنون گابريل عزيز دوست خوبم ديگه با هم همكار نيستيم بيشتر دوستيم :happy:
دستت درد نكنه زحمت كشيدي ولي بعضي از لينكا خرابه كه طوري نيست ...
خيلي ممنون ان شا ال ... جبران كنم ...
شاد و پيروز باشي
شهريار ;)
Devil Lord
06-08-2006, 20:03
آرمین جان نظر من یه چیز دیگست شما که میخوای در آینده سیستم رو ارتقا بدی الان رو با یک Celeron سر کن و پولتو برای خرید یک مادربورد خوب خرج کن که بعدا بتونی از سری Conroe هم استفاده کنی چون مادربوردی که شهریار جان گفتن 939 هست و در آینده مانور روی CPU رو ازت میگیره حالا نظر من:
Asus P5LD2 Deluxe
CPU Intel Celeron یه مدل با سرعت کافی مثلا یه 2.8 بگیری خوبه
گرافیکم همین که شهریار جان گفتن خوبه
Shahryar_NEO
06-08-2006, 20:13
شايان جان اين حرف درسته ولي يه حرفي asus p5ld2 براي ساپورن كر ديو ها بد نيست ولي خيلي خوب نيست و به نظر من حداقل يه چيپ 955 ...
و يه حرفه ديگه : حرف شما كاملا درسته ولي به نظر من اخه مي خواند چي كار كنند كه 3500 939 كمشونه ؟
به نظر من براي اكثر كارها زياد هم هست...
قربانت شهريار
Devil Lord
06-08-2006, 20:20
شايان جان اين حرف درسته ولي يه حرفي asus p5ld2 براي ساپورن كر ديو ها بد نيست ولي خيلي خوب نيست و به نظر من حداقل يه چيپ 955 ...
و يه حرفه ديگه : حرف شما كاملا درسته ولي به نظر من اخه مي خواند چي كار كنند كه 3500 939 كمشونه ؟
به نظر من براي اكثر كارها زياد هم هست...
قربانت شهريار
خوب درسته شهریار جان که کار خاصی ممکنه انجام نده ولی خوب کاربره دیگه اومدیم و خواست سیستمش توپ باشه یا اصلا خواست جلو دوستاش بعدا کلاس بزاره :tongue: خوب یه Conroe لازمش میشه دیگه
Shahryar_NEO
06-08-2006, 20:23
شايد بالاخره بحث همينه ديگه...
------------------------------------
حالا راي خودت را روي اون مادربورد با نظرت بده... در چند صفحه قبل...
قربانت شهريار
armin_goooodboy
06-08-2006, 21:03
سلام عزیزان
با تشکر از شهریار و شایان عزیزم
و با توجه به حرفهاتون
راستش من سی پی یو تا اون حد نمیخوام
یعنی شاید حداقل تا 3 سال دیگه همین سی پی یو 3500 واسم عالی باشه
من الان که حدود 3 سال 3 سال و نیم هست که AMD Mobile Duron 2200 دارم و هیچ مشکلی هم باهاش ندارم و اصلا هیچ ضرورتی واسه تعویضش حتی نمیدیدم
اما حالا میخوام عوضش کنم و فکر کنم 3500 خیلی سال کارمو راه بندازه
تازه کار خاصی هم ندارم
واسه ارتقاع هم حداکثر میخوام کارت گرافیکمو بکنم 512 که بعدش باید مانیتور رو هم عوض کنم
با توجه به حرفهای من
نظرتونو بگید که من که کار خاصی ندارم و فقط در حد خونگی و بازی میخوام با کامپیوترم کار کنم چی بگیرم
در ضمن
واسه گرافیک 256
graphic 7600gs xfx or asus or msi
یکی که بهتره بگین
چون من بهتون 100% اعتماد دارم و میخوام شما یکیو واسم انتخاب کنید
شهریار جان من رم نمیخوام
رم الانم 2 تا 256 هست
یکی A-DATA و یکی KINGSTONE
البته اینارو به گابریل عزیز گفتم
فکر میکنم باسش 400 باشه
شایان جون عزیزم از شما هم ممنون
اما من با همین سیستم الانم کلی تو شهر خودمون کلاس می ذارم
LOL
قربونت
بازم منتظر نظر نهایی همتون هستم
Devil Lord
06-08-2006, 21:37
بین بورد های گرافیک توی چیپ های nVIDIA فعلا XFX داره حرف اول رو میزنه و اگر هم که میخوای همون سیستمی که شهریار جان بسته خوبه ولی من یه چیزی میگم اون رم هارو اگر میتونی با قیمت خوب رد کن یکمم پول بزار دوتا 512 بگیر یعنی سیستمت توپ میشه و عالی واسه بازی کردن
armin_goooodboy
06-08-2006, 21:52
ممنون
واقعا ممنون
پس فردا میرم سفارششو میدم
واقعا از تک تکتون ممنونم دوستان که منو راهنمایی کردید
از شما آقا شایان
از شهریار گل
از گابریل با مرام
از m654
و از همه و همه
واقعا هیچ جا پی سی ورلد خودمون نیست
دوستون دارم
بای
Devil Lord
06-08-2006, 21:58
خواهش میکنم آرمین جان ولی حتما به کاری که گفتم فکر کن واقعا کارایی سیستمت رو بالا میبره
Shahryar_NEO
06-08-2006, 21:59
ممنون
واقعا ممنون
پس فردا میرم سفارششو میدم
واقعا از تک تکتون ممنونم دوستان که منو راهنمایی کردید
از شما آقا شایان
از شهریار گل
از گابریل با مرام
از m654
و از همه و همه
واقعا هیچ جا پی سی ورلد خودمون نیست
دوستون دارم
بای
خواهش مي كنم آرمين جان دوست خيلي عزيزم گلي از خودتونه كه شعور تشكر دارين...
عزيزم به نظر من با توجه به پول شما برد را ايكس اف ايكس يا ايسوس بردار ... كه ايسوس ارزون تره ...ضمنا شما كه رم نمي خوام و فقط اين 3 تاست:
cpu amd 3500athlon 64939:115t
main a8n-sli se :125t
or main a8n-e :105t
graphic xfx 7600gs 256 :140t
عزيزم ولي به نظر من گرافيك را هم ايسوس بردار كه با برد ست شه و پول هم كم نياري و اگه مي توني مين اولي را بردار كه اس ال آي باشه و بعد هم كه خواست 512 كني كه نيازي به تعوضي مانيتور نيست دو تا 7600 جي اس بندازي وگرنه اين مين دومي هم خوبه...
اين بود كلام آخر من... :cool:
شاد و موفق باشي در تمام دوران زندگيت
شهريار ;)
nayebaghaee
07-08-2006, 06:57
سلام
اگه میشه منو راهنمایی کنید
با بودجه 50000 تومان چه کارت گرافیکی بخرم که بازی های زیادی رو ساپورت کنه تایپیکهای زیادی رو سر زدم ولی بیشتر گیج شدم
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام بر اساتيد محترم اميدوارم هميشه موفق مؤيدباشيد.
يه راهنمايي فوري ميخواستم
يه سيستم مي خوام ببندم كه مادربورد- سي پي يـو - كيس وپاور خوب وقوي وآينده نگر داشته باشه
درصورت لزوم همه كار بشه باهاش كرد
مهمتراز همه تو چهار پنج سال آينده هم يك سيستم قابل قبولي باشه ونگن ديگه قديمي شده
به مرور ودر صورت نيازوهماهنگ با زمان بشه ارتقاش داد
قطعه اي كه معرفي ميكنيد .نوع- مدل- محل ساخت وقيمت روهم قيد بفرماييد
بقيه قطعات رو هم به سليقه خودتون معرفي كنيد البته مودم هم خيلي برام مهم هست
بي نهايت از كمكي كه ميكنيد متشكرم
Shahryar_NEO
07-08-2006, 10:28
سلام
با بودجه 50000 تومان چه کارت گرافیکی بخرم که بازی های زیادی رو ساپورت کنه تایپیکهای زیادی رو سر زدم ولی بیشتر گیج شدم
ممنون میشم راهنمایی کنید
خوبي ؟ چه طوري ؟
عزيزم شما اي جي پي مي خواي يا پي سي آي ؟
ولي من حالا از هر دو ميگم :
براي پي سي آي:
6500 اكس بايت كه 55تومنه...
براي اي جي پي :
راديئون 9550 بردار كه 60 تومنه...
عزيزم 256 هستند هر دو و براي بازي خيلي خوبند و ضمنا پايينيه اور خوب ميشه...
قربانت شهريار ;)
G A B R I E L
07-08-2006, 10:31
سلام
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز برای بازی کردن تنها کارت گرافیکی دخیل نیست ، بلکه عوامل مهم دیگری مثل رم و سی پی یو هم
موثرند. شما اگه لطف کنید مشخصات سایر قطعاتتون رو بگید فکر میکنم که بنده و سایر دوستانم بتونند بهتر و
بیشتر کمک کنند... اما با همه این اوصاف فکر میکنم که کارت Ex Byte 256 MB جوابگوی شما باشد با قیمتی حدود
پنجاه هزار تومان ... (کارت پیشنهادی ومپایر به بنده!!!)
Shahryar_NEO
07-08-2006, 10:34
يه سيستم مي خوام ببندم كه مادربورد- سي پي يـو - كيس وپاور خوب وقوي وآينده نگر داشته باشه
مهمتراز همه تو چهار پنج سال آينده هم يك سيستم قابل قبولي باشه ونگن ديگه قديمي شده
:laughing: :laughing: :laughing:
عزيزم پول مي خواي چه قدر بدي ؟؟؟؟
ولي من حالا يه سيستم خوب معرفي مي كنم كه بعدا هم كر ديو ساپورت هست ...
case green or porsche :45t ( with good power
combo asus :35t
modem us robotick ex:45t
cpu intel 920 : 220t
main asus p5ld2 rev.2 : 110t
graphic 7600gt 256 asus:230t
ram 4*512 dd2 kingstone:200t
عزيزم بقيه هم خيلي مهمه نيست قربانت شهريار ;)
G A B R I E L
07-08-2006, 10:41
دوست من اگه میخوای سیستمت تا 4-5 سال دیگه جواب بده ... باید رم رو هم یه فکری بکنی....
چون کامپیوتر بدون رم مثل آدم بدون قلب هستش ....!!!
حتی به نظر من رمهای 512 هم دیگه امروز و فردا باید برن جزء تاریخ بشن
nayebaghaee
07-08-2006, 10:51
دوست عزیز برای بازی کردن تنها کارت گرافیکی دخیل نیست ، بلکه عوامل مهم دیگری مثل رم و سی پی یو هم
موثرند. شما اگه لطف کنید مشخصات سایر قطعاتتون رو بگید فکر میکنم که بنده و سایر دوستانم بتونند بهتر و
بیشتر کمک کنند... اما با همه این اوصاف فکر میکنم که کارت Ex Byte 256 MB جوابگوی شما باشد با قیمتی حدود
پنجاه هزار تومان ... (کارت پیشنهادی ومپایر به بنده!!!)
شما درست میگید
cpu 2.4 full
ram 256mb
mb giga 8i848p
باز هم ممنونم
G A B R I E L
07-08-2006, 11:42
ضمنا نیما جان بودجه تون چقدره؟
یه سیستم برات مینویسیم با بودجه نسبتا مناسب ...!!!
Cpu : Intel 920 : 220 T
M.b : Asus P5ld2 Rev.2 : 110 T
Ram : 2 X 1 Gb Ddr Ii Kingston :170 T
Modem : Us Robitics (message) Ext : 60 T
Vga : Asus Geforce 7600 Gt 256 Mb (sli) : 235 T
Monitor : Samsung 17960 Mb 17" Crt : 130 T
Odd : Combo Sony 52x32x52x16x : 33 T
کیس هم مدلی که شهریار جان گفت خـــــوبه
اکثر قطعات با سیستم پیشنهادی دوست خوبم شهریار یکسان است...
قطعاتی مثل ماوس و کیبورد و اسپیکر هم خودت میتونی بگیری
ممنون G A B R I E L
Shahryar_NEO
07-08-2006, 12:24
عزيزم گابريل جان يه سري قيمت رم را بده ...
قربانت شهريار
lord-kianoosh
07-08-2006, 12:54
سلام دوستان
این سیستم منه:
ram:1gig
cpu:2.8celeron d
main:915pl
vga:6600
و حالا حدود 100 تومن پول دارم می خواستم cpu کامپیوترم رو به amd تبدیل کنم پیشنهاد شما چیه لطفن سریعتر...
lord-kianoosh
07-08-2006, 13:00
تو رو خدا زودتر جواب بدید و گرنه می پره ها!!!
Devil Lord
07-08-2006, 13:15
شما سیستمت رو به AMD تغییر نده چون با این پول نمیتونی کاری بکنی اگر به AMD تغییر بدی فقط سیستمت رو خراب کردی شما این پول رو بده یه مادربورد جدید برای Intel بگیر که در آینده از Conroe استفاده کنی
گابريل جان
p5LD2 Revision 2 رو شما از كجا پيدا كردي ؟
lord-kianoosh
07-08-2006, 14:26
البته شما پول قطعات خودمو حساب نکردید چون با اون شرکتی که کامپیوترمو ازش خریده بودم صحبت کردم گفت یه cpu 3000 amd +مینبورد گیگا برات میذارم شما هم 70 تومن به ما بده.
Devil Lord
07-08-2006, 15:05
البته شما پول قطعات خودمو حساب نکردید چون با اون شرکتی که کامپیوترمو ازش خریده بودم صحبت کردم گفت یه cpu 3000 amd +مینبورد گیگا برات میذارم شما هم 70 تومن به ما بده.
شما این کار برات به صرفه نیست به خصوص که این پول رو بدی بخوای 939 بگیری واقعا ضرر میکنی
G A B R I E L
07-08-2006, 15:31
گابريل جان
از همین دور و ورا ... از همون جایی که شهریار پیدا کرده ...!! :tongue:
G A B R I E L
07-08-2006, 15:45
عزيزم گابريل جان يه سري قيمت رم را بده ...
قربانت شهريار
به روی چشم ...
اول از رمهای کینگ استون شروع میکنم بالاخره یه کوچیکی گفتند بزرگی گفتند ...! :happy:
قیمت انواع رم های KINGSTON
256 MB DDR 400 : 27000
512 MB DDR 400 : 47000
1 GB DDR 400 : 94000
256 DDR2 533 : 24000
512 MB DDR 533 : 44000
1 GB DDR 2 533 : 83000
512 MB DDR ECC REG PC 3200 : 60000
1 GB DDR ECC REG PC 3200 : 120000
512 MB DDR2 ECC REG PC 3200 : 65000
1 GB DDR2 ECC REG PC 3200 : 144000
256 MB DDR DUAL CHANNEL : 26000
512 DDR DUAL CHANNEL : 52000
1 GB DDR DUAL CHANNEL : 91000
2 GB DDR DUAL CHANNEL : 179000
===========================
کلیه قیمتها به تومان است
رمهای کینگ استون با گارانتی شرکت ایمانتک
G A B R I E L
07-08-2006, 15:50
قیمت انواع رمهای Apacer
256 MB DDR 400 AM1 : 25000
512 MB DDR 400 AM1 : 45000
1 GB DDR PC 400 : 91000
1 GB DDR2 533 APACER : 90000
512 MB DDR2 667 APACER : 44000
256 MB DDR2 533 : 25000
512 MB DDR2 533 : 44000
512 MB DDR2 533 AM1 : 39000
1 GB DDR2 533 AM1 : 74000
512 MB DDR2 667 : 47000
==============================
قیمت رمهای SUZUKI
256 MB : 21000
512 MB : 40000
رمهای سوزوکی با گارانتی سریر
رمهای APACER با گارانتی سازگار ارقام
lord-kianoosh
07-08-2006, 15:59
دوست عزیز ممکنه بیشتر توضیح بدی که چرا ضرر می کنم؟
G A B R I E L
07-08-2006, 15:59
قیمت انواع رم ممونکس
Mt400x64c25/256 240.000
Mt400x64c25/512 440.000
Mt533d2n4/512 400.000
Mt533d2n4/1024 800.000
قیمت این رمها به ریـــــــــــــال است
G A B R I E L
07-08-2006, 16:01
قیمت انواع رمهای Ocz
Ocz 2-533-512v 540.000
Ocz 2-533-512vp 550.000
Ocz 2-533-1024vp 1.050.000
Ocz 2-533-1024v Pdc-k 1.150.000
Ocz 400-256ph 380.000
Ocz 400-512ph 610.000
Ocz 400-1024pdc-k 1.250.000
Ocz 266-512 Sser 860.000
Ocz 266-1024 Sser 1.600.000
Ocz 333-1024 Sser 1.500.000
Ocz 333-512 P 500.000
Ocz 400-512 P 500.000
Ocz 533-2048 Vpdck 2.150.000
Ocz 400-1024 Pf 1.150.000
G A B R I E L
07-08-2006, 16:02
قیمت انواع رم های GEIL :
256 MB DDR PC 3200 : 31/000
512 MB DDR PC 3200 : 60/000
512 MB (2x256MB) DDR PC : 62/000
1 GB DDR PC 3200 : 123/000
1 GB (2x512 MB) DDR PC 3200 : 123/000
256 MB DDR2 PC 4300 : 35/000
512 MB (2x256 MB) DDR2 PC 4300 : 63/000
1 GB DDR2 PC 4300 : 123/000
1 GB (2x512MB) DDR2 PC 4300 : 123/000
512 MB DDR2 PC 5300 : 72/000
1 GB (2X512MB) DDR2 PC 5300 : 143/000
2 GB DDR 2 PC 5300 : 275/000
تمامی قیمتها به تومان است
G A B R I E L
07-08-2006, 16:03
قیمت انواع رمهای Kingmax
1 Gb Ddr2 667 : 95/000
512 Mb Ddr2 667 : 49/000
1 Gb Ddr2 533 : 89/000
512 Mb Ddr2 533 : 45/000
256 Mb Ddr 2 533 : 26/000
2 Gb Ddr 400 Dual 2x1 1 Gb : 195/000
512 Mb Ddr 400 Dual 2x256 Mb : 55/000
1 Gb Ddr 400 2x512 Mb : 95/000
512 Mb Ddr 500 Hard Core : 65/000
512 Mb Ddr2 800 : 62/000
1 Gb Ddr 400 Super Ram : 99/000
512 Mb Sd 133 & 100 : 79/000
256 Mb Sd 133 & 100 : 46/000
128 Mb Sd 133 & 100 : 26/000
lord-kianoosh
07-08-2006, 16:08
یکی جواب منو بده بد نمیشه ها....
G A B R I E L
07-08-2006, 16:22
دوست عزیز ممکنه بیشتر توضیح بدی که چرا ضرر می کنم؟
فکر میکنم که منظور دوست خوبم VAMPIRE این بود که سوکت 939 کم کم داره از رده خارج میشه و جای خودشو به
AM2 میده ... شما فعلا نیا کل 100 تومان رو مشترکا ً بده به سی پی یو و مادربرد...
بلکه بیا با این 100تومن یه مادربرد تووووووووپ و جدیــــــــد برای اینتل بگیر و فعلا با همین سلرون بساز تا در آینده
نزدیک با اومدن پردازنده های CONROE بتونی از اونها استفاده کنی
فکر میکنم که منظور ومپایر جان همین بوده .... :)
Devil Lord
07-08-2006, 16:28
دقیقا منظورم همین بود.....
Shahryar_NEO
07-08-2006, 19:13
گابريل جان
عزيز شما كه گفتي من هم امروز رفتم پرسيدم اصفهان گفت نداريم ولي بخوايند ميتونيم براتون بياريم با اين قيمت كه گفتم ضمنا يكي ديگشون هم بود داشت ولي مي گفت : 140 تومن ...
قربانت شهريار :laughing:
از همین دور و ورا ... از همون جایی که شهریار پیدا کرده ...!! :tongue:
خوب عزیز من
این موردی که شما پیشنهاد می دی اصلا تو بازار نیست !!
چرا دقت نمی کنید .
--------
شهریار جان من که به شما گفتم تو بازار نیست ولی شما اصلا دقت نمی کنی .
خواهشا سیستم می خواید ببندید یکم دقت به خرج بدید
Shahryar_NEO
07-08-2006, 19:16
به روی چشم ...
اول از رمهای کینگ استون شروع میکنم بالاخره یه کوچیکی گفتند بزرگی گفتند ...! :happy:
قیمت انواع رم های KINGSTON
1 GB DDR 400 : 94000
256 DDR2 533 : 24000
512 MB DDR 533 : 44000
1 GB DDR 2 533 : 83000
512 MB DDR ECC REG PC 3200 : 60000
1 GB DDR ECC REG PC 3200 : 120000
512 MB DDR2 ECC REG PC 3200 : 65000
1 GB DDR2 ECC REG PC 3200 : 144000
256 MB DDR DUAL CHANNEL : 26000
512 DDR DUAL CHANNEL : 52000
1 GB DDR DUAL CHANNEL : 91000
2 GB DDR DUAL CHANNEL : 179000
===========================
کلیه قیمتها به تومان است
رمهای کینگ استون با گارانتی شرکت ایمانتک
اساسي داري كمك مي كنيا اسمت چيه من با نام كاربري عادت ندارم صدا بزنم ؟
قربانت شهريار
Shahryar_NEO
07-08-2006, 19:17
خوب عزیز من
این موردی که شما پیشنهاد می دی اصلا تو بازار نیست !!
چرا دقت نمی کنید .
--------
شهریار جان من که به شما گفتم تو بازار نیست ولی شما اصلا دقت نمی کنی .
خواهشا سیستم می خواید ببندید یکم دقت به خرج بدید
علي جان شما هم يكي بيشتر دقت كن ببين من چي ميگم من گفتم امروز ولي من با شما ديشب حرف زدم ؟!؟!؟!؟
بله گفتم چه جوري كه ؟
شاد و پيروز باشي شهريار :happy:
بابا جان شما که خودت بازاری ها رو می شناسی
برو ببین روش نوشته revision 2.0 بعد بگو پیدا کردم
ok ؟
Shahryar_NEO
07-08-2006, 19:19
ضمنا مگه تموم پيشنهاد هايي كه ما مي ديم توي بازار هست ؟
ما ميايم بهترين انتخاب ها را مي ديم ممكنه اون وقت نباشه و ممكنه هفته بعد باشه !!! البته طبق حرفايي كه خودم هم زدم طبق اينكه كه به بازار نگاه كنيم اين هم هست ...
قربانت شهريار
Shahryar_NEO
07-08-2006, 19:24
چشم علي جون فردا ميرم ببينم ولي اگه طرف اورد از توي انبار من مي بينم اگه منو بعدش به عنوان مردم آزاري يا رواني نگيره !!!
شوخي كردم ...باشه اگه فردا رسيدم ميرم ...
ضمنا شما نمي توني ريتينگ به مادربورد بدي ؟
قربانت شهريار
ضمنا مگه تموم پيشنهاد هايي كه ما مي ديم توي بازار هست ؟
ما ميايم بهترين انتخاب ها را مي ديم ممكنه اون وقت نباشه و ممكنه هفته بعد باشه !!! البته طبق حرفايي كه خودم هم زدم طبق اينكه كه به بازار نگاه كنيم اين هم هست ...
قربانت شهريار
واقعا که ...
یعنی شما فکر می کنی آدمی که می خواد سیستم ببنده واسه چی می گه به شما که سیستم پیشنهاد بدید ؟
واسه روز مبادا که نمی خواد !!!
واسه الان می خواد نه واسه هفته بعد ....
الانم که میگم شما با من بحث می کنی ..
خودت نبودی که می گفتی Core 2 تا 1 سال دیگه جا نمی افته ؟
خوب حالا برید Core 2 پیشنهاد بدید
Shahryar_NEO
07-08-2006, 19:29
اوكي !!!!!!!
علي جان چرا ... ميكني ...
عزيزم صبر داشته باش به ميز مذاكره بيا ...
علي جون شما كه اينقدر پستا را دقيق مي خوني نديدي كه آخرش چي گفتم :
1- طبق حرفاي خودم بايد بازاري نگاه كرد ...
2- ريتينگ مي دوني چه جوري مي دند ؟ بيا زا يك تا ده يه امتياز به اين مادربورد كه معرفي كردم بده...
موفق و پيروز باشي
شهريار
Shahryar_NEO
07-08-2006, 19:31
ضمنا كيانوش جان ...
عزيزم من شما را ميشناسم به نظر من همون 939 را بنداز با توجه به موقعيتي كه داري ...شما نيازي نه به اي ام 2 و نه به كر ديو داري و ضمنا شرايطت هم نمي خوره...
قربانت شهريار
عزیزم
Rating رو کسی میده که با مادربورد کار کرده باشه .
بد شانسی اینه که طبق حرفهای خودت هم عمل نمی کنی ...
خوش باشی .
خداحافظ .
Shahryar_NEO
07-08-2006, 19:38
عزيز خوب شد ويرايش كردي وگرنه من هم شايد جوش مي اوردم ...
آخه اين چه حرفيه من چي مي گم تو چي ميگي اصلا چه ربطي داره ؟
علي جان دوست خوبم نگاه كن ببين من چي ميگم بعد پست بده نه كسي نگفته ريتينگ را كسي ميدم كه با مادربورد كار كرده باشه پس پستا را درست بخون گفتم چي ؟ گفتم با توجه به قيمت و امكانات ...
قربانت شهريار
خواستم با خوشي با اين فروم خداحافظي كنم /
خلاصه اميدوارم همه موفق باشن .
شهريار جان شما هم از بچه ها ي با حال اين فرومي .
اميدوارم هميشه موفق باشي ....
يادت باشه تو اين فروم خيلي ها هستن كه واسه منافع شخصيشون پست مي دن !!
خودت مي دوني ...
منم نتونستم با اين ( بچه ها !! ) كنار بيام .
موفق باشید همه مرد هاي این فروم .
خدا حافظ
Shahryar_NEO
07-08-2006, 19:50
چشم علي جون مشكلي با سنم ندارم چون مي دونم شعور و عقل و درك و فهم و حتي اطلاعات به سن نيست ... من خيلي خوشحالم كه با اين سن مي تونم اين كار را بكنم ولي بعضيا البته اصلا شما را نميگم با سن بيشتر هم قادر به اين كار نيستند ..ضمنا حسن جان اين را حرف به من زد نگو بعضيا باشه ...
اين موضوع را هم تموم كن علي جون ...
قربانت شهريار
Shahryar_NEO
07-08-2006, 19:52
به قول یکی از بچه ها :
بعضی از این بچه ها مدرسشون تموم شده نشستن پای کامپیوتر پست می دن
تاپیک تولید می کنن !!
موفق باشید همه بچه های این فروم .
خدا حافظ
اصلا علي جون من كوتاه ميام من ببخشيد ...خوبه ؟
:biggrin:
Devil Lord
07-08-2006, 21:55
1- اینجارو با Chatroom اشتباه نگیرید
2- شهریار جان چرا بیچاره کیانوش رو میندازی تو چاه آخه؟؟؟ واسه چی بره 939 بگیره ؟؟؟ پولش حروم میشه خوب
با این پول اگر یک مادربورد خوب بخره خیلی براش بهتره برای آیندشم خوبه چون 939 دیگه هیچ جا دستی نداره اونوقت که این کاربر بخواد سیستمش رو ارتقا بده مارو نفرین میکنه....
الان آینده نگرانه اینه که یک کاربر سیستم اینتلی خودش رو فقط مادربوردشو ارتقا بده تا بتونه با Conroe هایی که میاد حسابی حال کنه
Shahryar_NEO
07-08-2006, 23:20
2- شهریار جان چرا بیچاره کیانوش رو میندازی تو چاه آخه؟؟؟ واسه چی بره 939 بگیره ؟؟؟ پولش حروم میشه خوب
با این پول اگر یک مادربورد خوب بخره خیلی براش بهتره برای آیندشم خوبه چون 939 دیگه هیچ جا دستی نداره اونوقت که این کاربر بخواد سیستمش رو ارتقا بده مارو نفرین میکنه....
الان آینده نگرانه اینه که یک کاربر سیستم اینتلی خودش رو فقط مادربوردشو ارتقا بده تا بتونه با Conroe هایی که میاد حسابی حال کنه
چشم عزيزم ...
كيانوش هم بابا من باهاش تلفي حرف ميزنم باهاش در ارتباطم گفتم كه با توجه به شرايط ايشون گفتم ... عزيز تو كه نمي دوني شرايطش را كه ... اون كيسش نو هست و نبايد درش را باز كنه و ... خيلي مشكل داريم...
قربانت شهريار ;)
Shahryar_NEO
07-08-2006, 23:24
خودت مي دوني ...
خدا حافظ
عزيز من با تو خيلي كنجار رفتم ولي انگار علي راضي نشدي ؟ چرا آخه ؟ البته مي دونم چه مشكلاتي داري...
درسته عزيز من هم مي دونم چه كسايي هستند ... يكي و دو تا هم نيستند ولي من سعي مي كنم هيچ وقت حرف حقي را كه بايد بزنم را پنهان نكنم....
ولي عزيز حالا اگه شد هفته اي يكبار بيا خوشحال ميشيم ببينيمت...
شاد و پيروز باشي شهريار ;)
با سلام
بسيار ممنونم از آقا شهريار بزرگوار وآقا گابريل عزيز در مورد راهنمايي بستن سيستم صفحه ي130
بي نهايت خوشحالم كردين اميدوارم هميشه موفق باشيدوروزگار به كامتان
Shahryar_NEO
07-08-2006, 23:30
در پي اينكه به دليل مشكلات كاري و شخصي زياد جنا گابانا علي عزيزم ديگر قادر به همراهي ما به صورت متداوم نيست و بايد برود بسيار ناراحتم ولي ايشون يكي از افرادي بودند كه نسل جديد سخت افزار اين بخش و پي سي ورد را ساختند و خيلي از كارها بدون علي امكان پذير نبود ...
در پي خدمت هاي ايشون به اين بخش و حل مشكل بسياري از بچه هاي و بالا بردن سطح سوادي بچه ها در اينجا مي خوام از ايشون به عنوان يكي از پايه گذار هاي اين بخش در نسل جديد كاربرها تشكر و قدر داني مي كنم...
شاد و پيروزباشي علي جان
شهريار :)
mahdy2021
07-08-2006, 23:42
خودت مي دوني ...
سلام علي جان
من كه از مشكلات شما خبر ندارم ولي خوب هر كسي كه بره ناراحت ميشم از m645 تا شما تا هر كس ديگه .
در ضمن اگر ميشه شما يا ديگر دوستان به من بگيد افرادي كه براي منافع شخصي پست ميدن چه كساني هستن و چه سودي براشون داره.ممنون
ضمنا هم از زحمات گابانا هم m645 كه مدتي در اينجا بودن تشكر ميكنم ((هر جا هستيد موفق باشيد))
armin_goooodboy
07-08-2006, 23:55
سلام مجدد خدمت همه دوستان عزیزم
من واقعا شرمنده ام که دوباره مزاحمتون میشم
و دیگه راستیتش روم نمیشد بیام و اینجا بازم ازتون خواهش کنم اما خدایی مجبور شدم
منو ببخشید
من امروز رفتم سیستمی که شایان عزیز گفت و به نظر خودم مناسب تر بود رو سفارش دادم
یارو گفت ما اینارو نداریم اما میتونیم بیاریم
بهشون گفتم شما قیمت بگیرید و بپرسید اونجایی که میخواد قطعات رو واستون بفرسته اینارو داره یا نه
من لیست قطعاتی که شایان گفته بود رو بهشون دادم و غروب رفتم سراغشون تا باهاشون صحبتهای پایانی رو بکنم و بگم که واسم بیارن
اما یه سری چیزایی شد که پایین میگم
اول قطعاتی که شایان فته بود رو میگم
حالا
بهم گفتن مادر بورد رو قیمت گرفتن 83 تومنه
ولی این یارو که باهاش صحبت میکردم میگفت نمیدونه این مادر بورد چجوریاست :blink:
گفت چه چیزایی رو ساپورت میکنه و چه امکانات و ویژگی هایی داره
میگفت این ultra یا یه همچین چیزایی نیست و از این حرفا
گفتم از رفقام میپرسم بهتون میگم
پس خواهش اول من اگه ممکنه در مورد مادربورد یکمی توضیح بدید :blush:
در مورد سی پی یو بهم گفت اونجایی که براشون جنس میفرسته بیشتر از 3200 نداره که قیمتش 99 تومن گفته
یارو بهم گفت اینو حتما واست 3500 گیر میارم و خیالی نیست این حله
در مورد کارت گرافیک گفت 7300 دارن و قیمتش 80 تومنه حدودا :blink:
بعد همینی که باهاش صحبت کردم گفت چیپ این گرافیک چیه؟
بعد گفت من بهت پیشنهاد میدم 6400 وین فست بگیر
منم گفتم باید با دوستام مشورت کنم
حالا اگه ممکنه راهنماییم کنید که من 4 شنبه برم پیششون
هم در مورد گرافیک و هم مادربورد
به خدا شرمنده همتون
آخه من اینجا هیچکیو غیر از شما ندارم که راهنماییم کنه و کلا سرم نره
دمتون گرم
تا فردا شب وقت دارم
4 شنبه میرم پیششون
:blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
G A B R I E L
08-08-2006, 00:38
اساسي داري كمك مي كنيا اسمت چيه من با نام كاربري عادت ندارم صدا بزنم ؟
قربانت شهريار
سلام شهریار جان ...
اسم بنده مـــهـــراد (Mahrad) هستش ...
ممنون :biggrin: :biggrin: :biggrin:
G A B R I E L
08-08-2006, 00:52
دوست عزیزم آرمــــــــین جان :
اگه منظور دوست خوبم شایان ، مدل K8NF-9-RH بوده که این لینک مستقیمش هست ...
کلیه ویژگی ها و مشخصات این مادربرد رو به خوبی توضیح داده ... اگه لازم دونستی بگو تا به فارسی بنویسم
G A B R I E L
08-08-2006, 00:55
ضمنا کارت گرافیکی 7300 Gs کارت خیلی بدی نیست ... عملکرد نسبتا قابل قبولی فکر میکنم داشته باشه (البته نظر سایر دوستانم هم شرطه)
البته قیمت این قطعات رو گرون گفته ... نمی تونی بری مرکز استان ؟ شاید اونجا ارزونتر باشه
G A B R I E L
08-08-2006, 00:56
راستی وین فست 6400 نگیری ... البته نظر منه
یادت نره فروشنده ها برای منافع مالی خودشون دست به هر پیشنهادی میزنند
فریبشون رو نخور
armin_goooodboy
08-08-2006, 00:58
فدات مهرداد جون
نظرتو در مورد چیزای دیگه که تو پست بالا گفتم بدی ممنون میشم
مرسی
G A B R I E L
08-08-2006, 01:02
فدات مهرداد جون
نظرتو در مورد چیزای دیگه که تو پست بالا گفتم بدی ممنون میشم
مرسی
آرمین عزیز
من مــَـــهـــــــراد MAHRAD هستم نه مهرداد
armin_goooodboy
08-08-2006, 01:09
آخ شرمنده مهراد جان
ببخشید
Devil Lord
08-08-2006, 01:15
سلام آرمین جان
1- کارت 7300GS از XFX 6600GT DDR2 خیلی ضعیف تره پس یعنی حتی 7300 هم ارزش خریدن نداره یعنی اگر 6600 جی تی بگیری کلی استفاده کردی تا 7300
2- آرمین جان ببین هر جور شده این Asus A8N-E رو میتونی گیر بیاری یا نه اگر نه که خوب همون خوبه
G A B R I E L
08-08-2006, 01:22
نمایی از مادر برد پیشنهادی شایان حان :
ضمن اینکه کارت XFX 6600 GT واقعا خوبه و با اینکه سری 6 هست اما از برخی کارتهای سری 7 هم عالی تره (مثل 7300 جی اس )
armin_goooodboy
08-08-2006, 01:27
سلام
ممنون
XFX 6600GT DDR2 چنده؟
اگه باز ندونه و ازم سوال کنه این چیه چی بگم ؟ ( چیپ )
نظرتون پس نصبت به اینا بهتره
Asus a8n-e
cpu 3500 athlon 64 939
graphic 6600GT DDR2 xfx
قیمت اینا چند درمیاد حدودا؟
Devil Lord
08-08-2006, 01:30
ببین آرمین جان وقتی که مثلا میگیم 6600GT یعنی کارتی با GPU (Graphic Processor Unit پس اسم چیپ 6600 هست یا 7300 یا 7600 همه اسم چیپ هستند و اینکه GS یا GT یا GTX میگن همون GPU هست با توان بالاتر وامکانات بیشتر
G A B R I E L
08-08-2006, 01:37
آرمین جان قیمت تک تک قطعات بالا رو برات پائین می نویسم :
M.b : Asus A8n-e : 122 T
Cpu : Athlon 3500 : 120T
Vga : Xfx 6600 Gt Ddr2 : ???
این آخری رو نمیدونم
باید شایان بگه چقدره ...
armin_goooodboy
08-08-2006, 01:44
دوستان ممنون
شایان عزیز متشکر
مهراد جان
از شما هم ممنون
اما اگه گرافیک 160 تومن باشه حدودا ( به نقل از خودت )
خوب این قیمتاش بالا میره
من 350 تومن میتونم بدم
پس الهی من فدای تک تکتون
لطف کنید همگی به من کمک کنید 350 بگید
:blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
به جون خودم میخوام تا 5 شنبه سیستمو بگیرما
Devil Lord
08-08-2006, 03:26
قیمت دقیق این کارت رو ندارم ولی حدود 130 تا 150 هست
ASUS-PCI-Express - Extreme N6600 GT با رم DDR3 هم 140 تا 160 قیمت داره
Devil Lord
08-08-2006, 03:28
راستی اون مادربورد هم ارزون تر شده فکر کنم حدود 5 تا 10 تومن اون کارت ایسوز هم که قیمت دادم فوق العالادست تازه با مادربورد هم که ایسوز بگیری مچ مچه و تازه اون 256 مگ هم هست با خروجی Tv و Dvi-i
Shahryar_NEO
08-08-2006, 09:59
با سلام
بسيار ممنونم از آقا شهريار بزرگوار وآقا گابريل عزيز در مورد راهنمايي بستن سيستم صفحه ي130
بي نهايت خوشحالم كردين اميدوارم هميشه موفق باشيدوروزگار به كامتان
خواهش مي كنم عزيزم اميدوارم شما هم در مراحل زندگيتون موفق باشيد...
قربانت شهريار :)
armin_goooodboy
08-08-2006, 10:22
سلام مجدد
شایان جان ممنون
اما اینا گرون در میاد
حالا با قیمتی که دارن و قیمتی که 7300 داره میخوام مادربورد رو توپ بگیرم
اینا رو شهریار جان گفته بود منتها با 7600 که من 7300 کردمش
graphic xfx 7300gs 256 :80t
اینا در میاد 320 تومن
بعدش یه چیز دیگه هم میشه گرفت
چطوره؟
Devil Lord
08-08-2006, 11:09
سلام
بله اینم سیستم بسیار خوبیه و مادربوردش هم Sli هست که توپه
یک چیز دیگه شما که 30 تومن اضافه میاری رم سیستمت چقدره که بدی اینو یک رم بگیری حالش رو ببری؟؟
Shahryar_NEO
08-08-2006, 11:40
سلام مجدد خدمت همه دوستان عزیزم
من واقعا شرمنده ام که دوباره مزاحمتون میشم
و دیگه راستیتش روم نمیشد بیام و اینجا بازم ازتون خواهش کنم اما خدایی مجبور شدم
منو ببخشید
من امروز رفتم سیستمی که شایان عزیز گفت و به نظر خودم مناسب تر بود رو سفارش دادم
یارو گفت ما اینارو نداریم اما میتونیم بیاریم
بهشون گفتم شما قیمت بگیرید و بپرسید اونجایی که میخواد قطعات رو واستون بفرسته اینارو داره یا نه
من لیست قطعاتی که شایان گفته بود رو بهشون دادم و غروب رفتم سراغشون تا باهاشون صحبتهای پایانی رو بکنم و بگم که واسم بیارن
اما یه سری چیزایی شد که پایین میگم
اول قطعاتی که شایان فته بود رو میگم
حالا
بهم گفتن مادر بورد رو قیمت گرفتن 83 تومنه
ولی این یارو که باهاش صحبت میکردم میگفت نمیدونه این مادر بورد چجوریاست :blink:
گفت چه چیزایی رو ساپورت میکنه و چه امکانات و ویژگی هایی داره
میگفت این ultra یا یه همچین چیزایی نیست و از این حرفا
گفتم از رفقام میپرسم بهتون میگم
پس خواهش اول من اگه ممکنه در مورد مادربورد یکمی توضیح بدید :blush:
در مورد سی پی یو بهم گفت اونجایی که براشون جنس میفرسته بیشتر از 3200 نداره که قیمتش 99 تومن گفته
یارو بهم گفت اینو حتما واست 3500 گیر میارم و خیالی نیست این حله
در مورد کارت گرافیک گفت 7300 دارن و قیمتش 80 تومنه حدودا :blink:
بعد همینی که باهاش صحبت کردم گفت چیپ این گرافیک چیه؟
بعد گفت من بهت پیشنهاد میدم 6400 وین فست بگیر
منم گفتم باید با دوستام مشورت کنم
حالا اگه ممکنه راهنماییم کنید که من 4 شنبه برم پیششون
هم در مورد گرافیک و هم مادربورد
به خدا شرمنده همتون
آخه من اینجا هیچکیو غیر از شما ندارم که راهنماییم کنه و کلا سرم نره
دمتون گرم
تا فردا شب وقت دارم
4 شنبه میرم پیششون
:blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
خوبي آرمين جان ؟
عزيزم اين قطعاتي را من بخصوص اين دفعه به شما گفتم تست شده است ...
من اين مادربورد را دارم خيلي راضيم و سي پي يوم هم 3000 آتلون 64 939 هست و يه گرافيك 6500 اكس بايت كه با اين سيستم من همه كاري مي كنم از بازي گرفته تا برنامه نويسي و رندر كردن ...
اين مادربورد را بگير خيالت راحت و اين گرافيك را 7600 جي اس را ميگم ساسان.ك توي همين انجمن هم هست داره و من باهاش بودم و حرف زدم گفت خيلي خوبه ... 7300 بدرد نمي خوره و توي اين رنج قيمت 90 تومن خوب آدم 10 تومن ميگذاره روش يه 6600 بر مي داره ...7600 جي اس گرافيك خيلي خوبيه و قيمتش هم 140 الي 130 و شايد بعضي وقتا توي شهرهايي مثل ما 150 هم بدند ... ;) ولي 7300 كلاست ...ببين اگه ندارند من حالا مي رم ببينم شماره اي پيدا مي كنم برات از مشهد ...
سي پي يو را به نظر من بگردي حتما دارند ...
قربانت شهريار
Shahryar_NEO
08-08-2006, 11:49
سلام
ممنون
XFX 6600GT DDR2 چنده؟
اگه باز ندونه و ازم سوال کنه این چیه چی بگم ؟ ( چیپ )
نظرتون پس نصبت به اینا بهتره
Asus a8n-e
cpu 3500 athlon 64 939
graphic 6600GT DDR2 xfx
قیمت اینا چند درمیاد حدودا؟
عزيزم 6600 جيتي نسبت به 7600 جي اس بدتره و ضمنا قيمتش هم 7600 جي اس :140 است... ;)
Shahryar_NEO
08-08-2006, 11:54
دوستان ممنون
شایان عزیز متشکر
مهراد جان
از شما هم ممنون
اما اگه گرافیک 160 تومن باشه حدودا ( به نقل از خودت )
خوب این قیمتاش بالا میره
من 350 تومن میتونم بدم
پس الهی من فدای تک تکتون
لطف کنید همگی به من کمک کنید 350 بگید
:blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
به جون خودم میخوام تا 5 شنبه سیستمو بگیرما
عزيزم 115 تومن سي پي يوته و 70 تومن مينت و 140 گرافيكت = 325 كه هر كدوم اين ور انور شد بشه...
قربانت شهريار ;)
Shahryar_NEO
08-08-2006, 12:05
اين هم شماره هاي نمايندگي هاي سازگار ارقام در مشهد :
رايانه قدس رضوي:8427775
كامپيران:8437864
سبز رايانه:8401906
قربانت شهريار
armin_goooodboy
08-08-2006, 12:42
سلام
ممنون از شما
خیلی لطف کردین
پس من رو همینا پافشاری میکنم
اگه اینجا پیدا نکردم میرم مرکز استان (گرگان)
اگه بازم 7600gs پیدا نکردم گرافیکو 6600gt بر میدارم مین رو a8n-sli se
ولی زیر سنگ هم شده همون چیزای بالایی رو میگیرم
شایان جان
من 2 تا رم 256 DDR دارم
به کسی که میخوام ازش قطعات رو بگیرم گفتم میخوام اینارو بدم گفت دونه ای 15 میگیرم ازت
که میشه 30 تومن
و از 350 تومن هم 30 تومن میمونه
میشه 60 تومن
و مین خودم رو هم 20 تومن بگیرن 100% 2 تا 512 میگیرم
فقط یه لطف کنی مدلهاشو هم بگید ممنون
G A B R I E L
08-08-2006, 12:50
سلام دوستان
شهریار جان و شایان عزیز ... والا با قیمت هایی که در بالا اشاره شد فکر می کنم که از بودجه 350 تومانی آرمین جان بالاتر رفته
و اگر هم بالا نرفته دوست خوبمون آقا آرمین دچار سردرگمی شده اند ...
بنابراین من یک سیستم دیگه پیشنهاد میدم ... روی این یکی خیلی فکر کردم من که این یکی رو ترجیح میدم باز نظر نهایی با آرمین آقاست...
این هم از سیستم جدید :
Main Board : GigaByte K8N - SLI : 120 T
CPU : AMD Athlon 64 3200+ : 105 T
VGA : Asus Geforce N6600 Extreme : 120 T
=============================
و حالا یک کمی توضیح برای هر کدام از قطعات بالا :
مادر برد :
دارای پورتهای SATA II
دارای پورتهای IEEE1394b
دارای چیپ ست nForce 4 SLI
دارای Audio 8 Channel
پشتیبانی از RAID
Socket 939
دارای PCI-E
+++++++++++++++++++
سی پی یو :
64 بیتی
دارای تکنولوژی Hyper Transfer
دارای 640 کیلو بایت Cache
++++++++++++++++++++
کارت گرافیکی :
256 مگا بایت حافظه از نوع دی دی آر
دارای TV Out
دارای DVI & D-Sub
دارای DDR 3
PCI-E 16X
در کل فکر میکنم سیستم خوبی باشه البته منتظر نظرات سایر دوستان هستم...
G A B R I E L
08-08-2006, 13:14
دوستان به یک نکته توجه کنن که مثلا سی پی یو Amd Athlon 3500+ دارای فرکانس 3.5 Ghz نیست ...!
بلکه مثلا یک 3500+ ، در اصل 2.42 گیگاهرتز هست ... این رو هم مدنظر داشته باشید
یا مثلا 3000+ دارای فرکانس 1.8 گیگاهرتز هست ...
نمی دونم که آیا این نکته رو میدونستید با نــــــه چون برام خیلی پیش اومده بود که افراد چنین اشتباهی کرده اند
Shahryar_NEO
08-08-2006, 13:56
عزيز اين كه خيلي مسئله ي پيش پا افتاده هست كه ...
عزيزم بايد كلاك واقعيه اينتل را در 6 و اي ام دي را در 9 ضرب كنيد تا اصلي بدست بياد...
قربانت شهريار
Shahryar_NEO
08-08-2006, 14:01
سلام دوستان
شهریار جان و شایان عزیز ... والا با قیمت هایی که در بالا اشاره شد فکر می کنم که از بودجه 350 تومانی آرمین جان بالاتر رفته
و اگر هم بالا نرفته دوست خوبمون آقا آرمین دچار سردرگمی شده اند ...
بنابراین من یک سیستم دیگه پیشنهاد میدم ... روی این یکی خیلی فکر کردم من که این یکی رو ترجیح میدم باز نظر نهایی با آرمین آقاست...
این هم از سیستم جدید :
Main Board : GigaByte K8N - SLI : 120 T
CPU : AMD Athlon 64 3200+ : 105 T
VGA : Asus Geforce N6600 Extreme : 120 T
=============================
و حالا یک کمی توضیح برای هر کدام از قطعات بالا :
مادر برد :
دارای پورتهای SATA II
دارای پورتهای IEEE1394b
دارای چیپ ست nForce 4 SLI
دارای Audio 8 Channel
پشتیبانی از RAID
Socket 939
دارای PCI-E
+++++++++++++++++++
سی پی یو :
64 بیتی
دارای تکنولوژی Hyper Transfer
دارای 640 کیلو بایت Cache
++++++++++++++++++++
کارت گرافیکی :
256 مگا بایت حافظه از نوع دی دی آر
دارای TV Out
دارای DVI & D-Sub
دارای DDR 3
PCI-E 16X
در کل فکر میکنم سیستم خوبی باشه البته منتظر نظرات سایر دوستان هستم...
عزيزم چرا؟
بيشتر نميشه بابا !!!!
120بگير سي پي يو 3500 !!!!
7600 جي اس 140 تومن كه شماره هاي ايكس اف ايكس را دادم...
مين كا ايت ان اف - 9 80 تومن هم كه باشه اوكيه ضمنا براي اينكه بفهمي كي داره برو به سايت آواژنگ...
قربانت شهريار ;)
armin_goooodboy
08-08-2006, 14:10
سلام
ممنون مهراد جان
راستش من بیشتر نظرم رو سی پی یو 3500 هست
راستی
3200 رو اینجا بهم گفتن 99 تومن
مرسی
armin_goooodboy
08-08-2006, 14:14
من نمایندگی آواژنگ رو تو گرگان پیدا کردم
حالا منتظرم فردا زنگ بزنم ببینم اونا چی میگن واسه قیمت و اینا
تا خدا چی بخواد
Shahryar_NEO
08-08-2006, 14:19
آرمين جان شما خوبي ؟
جدي ميگم ؟
آخه عزيزم شما دقيقا ميگي كجا زندگي ميكني ؟
قربانت شهريار
Shahryar_NEO
08-08-2006, 14:22
اوكي اگه نمايندگيش باشه حتما اين مدل را داره :
k8nf-9
cpu amd 3200 or 3000
عزيزم 3200 هم بد نيستا ...
قربانت شهريار
سلام عزیزان
با تشکر از شهریار و شایان عزیزم
و با توجه به حرفهاتون
راستش من سی پی یو تا اون حد نمیخوام
یعنی شاید حداقل تا 3 سال دیگه همین سی پی یو 3500 واسم عالی باشه
من الان که حدود 3 سال 3 سال و نیم هست که AMD Mobile Duron 2200 دارم و هیچ مشکلی هم باهاش ندارم و اصلا هیچ ضرورتی واسه تعویضش حتی نمیدیدم
اما حالا میخوام عوضش کنم و فکر کنم 3500 خیلی سال کارمو راه بندازه
تازه کار خاصی هم ندارم
واسه ارتقاع هم حداکثر میخوام کارت گرافیکمو بکنم 512 که بعدش باید مانیتور رو هم عوض کنم
با توجه به حرفهای من
نظرتونو بگید که من که کار خاصی ندارم و فقط در حد خونگی و بازی میخوام با کامپیوترم کار کنم چی بگیرم
در ضمن
واسه گرافیک 256
graphic 7600gs xfx or asus or msi
یکی که بهتره بگین
چون من بهتون 100% اعتماد دارم و میخوام شما یکیو واسم انتخاب کنید
شهریار جان من رم نمیخوام
رم الانم 2 تا 256 هست
یکی A-DATA و یکی KINGSTONE
البته اینارو به گابریل عزیز گفتم
فکر میکنم باسش 400 باشه
شایان جون عزیزم از شما هم ممنون
اما من با همین سیستم الانم کلی تو شهر خودمون کلاس می ذارم
LOL
قربونت
بازم منتظر نظر نهایی همتون هستم
ممكنه جوابتونو داده باشن اما لدتك هم قيمتش دور و بره 130 هس مناسبتره(تهرون)...البته اگه پرفورمنس واست مهمتره پيكسلويو ددر3 از همشون بهتره چون ددر2 نيس...
قيمتهاي روز قطعات:
CPU: S AM2 X2-4200 -->185
MB: MSI K9N SLI -->110
Ram: Patriot 2*512 DDRII-667-->82
Modem: AZTECH 56k EXTERNAL -->~31
VGA: PixelView 7600GS DDRIII 256mb -->155
Power:TT 430 v2.3 -->70~80
در مورد آخري موافقم در حال حاضر چند مدل كنرو ساپورته ازراك تو بازار هس...
سلام علي جان
من كه از مشكلات شما خبر ندارم ولي خوب هر كسي كه بره ناراحت ميشم از m645 تا شما تا هر كس ديگه .
در ضمن اگر ميشه شما يا ديگر دوستان به من بگيد افرادي كه براي منافع شخصي پست ميدن چه كساني هستن و چه سودي براشون داره.ممنون
ضمنا هم از زحمات گابانا هم m645 كه مدتي در اينجا بودن تشكر ميكنم ((هر جا هستيد موفق باشيد))
البته سعي ميكنم دوهفته اي ماهي سر بزنم...
ضمنا کارت گرافیکی 7300 Gs کارت خیلی بدی نیست ... عملکرد نسبتا قابل قبولی فکر میکنم داشته باشه (البته نظر سایر دوستانم هم شرطه)
البته قیمت این قطعات رو گرون گفته ... نمی تونی بری مرکز استان ؟ شاید اونجا ارزونتر باشه
البته 7600جيتي مناسبتره قيمت حدود 80 با بورد كلاب 3دي گارانتي اهتمام...البته اگه از برندهاي ديگه ميخواستي بگيري توجه كن كه 128 بيت هم باشه...
سلام آرمین جان
1- کارت 7300GS از XFX 6600GT DDR2 خیلی ضعیف تره پس یعنی حتی 7300 هم ارزش خریدن نداره یعنی اگر 6600 جی تی بگیری کلی استفاده کردی تا 7300
2- آرمین جان ببین هر جور شده این Asus A8N-E رو میتونی گیر بیاری یا نه اگر نه که خوب همون خوبه
شما خودتون ديدي؟ بورد 6600جيتي با رمه ددر2؟ قبلنا ددر2 بود؟
قیمت دقیق این کارت رو ندارم ولی حدود 130 تا 150 هست
ASUS-PCI-Express - Extreme N6600 GT با رم DDR3 هم 140 تا 160 قیمت داره
با اين قيمت چرا 6600با رمه 128مگ ؟! مگه بحث نشد ؟ تا وقتي كه 7600جي اس 256مگ ددر3 با قيمت 155 هس ...!
سلام مجدد
شایان جان ممنون
اما اینا گرون در میاد
حالا با قیمتی که دارن و قیمتی که 7300 داره میخوام مادربورد رو توپ بگیرم
اینا رو شهریار جان گفته بود منتها با 7600 که من 7300 کردمش
graphic xfx 7300gs 256 :80t
اینا در میاد 320 تومن
بعدش یه چیز دیگه هم میشه گرفت
چطوره؟
اگر الان اس ال آي نميبندي مطمئن باش در آينده هم نياز پيدا نخواهي كرد اما اگر حتما ميخواي ببندي بورد جتوي كه پرفورمنسش از مدل ديلاكس ايسوز هم بيشتره با قيمت 78 مناسبه ...ميتوني پولشو روي رم و كارت گرافيك بذاري...ضمنا اگر سيستم رو واسه گيم ميبندي بهتره 3000 رو بهمراه 7600 ددر3 بگيري تا سيپييوي بالاتر... حالا از اينكه مادربورد و سيپييوهاي اي ام 2 با قيمت مناسب هستن بگذيرم...
سلام
ممنون از شما
خیلی لطف کردین
پس من رو همینا پافشاری میکنم
اگه اینجا پیدا نکردم میرم مرکز استان (گرگان)
اگه بازم 7600gs پیدا نکردم گرافیکو 6600gt بر میدارم مین رو a8n-sli se
ولی زیر سنگ هم شده همون چیزای بالایی رو میگیرم
شایان جان
من 2 تا رم 256 DDR دارم
به کسی که میخوام ازش قطعات رو بگیرم گفتم میخوام اینارو بدم گفت دونه ای 15 میگیرم ازت
که میشه 30 تومن
و از 350 تومن هم 30 تومن میمونه
میشه 60 تومن
و مین خودم رو هم 20 تومن بگیرن 100% 2 تا 512 میگیرم
فقط یه لطف کنی مدلهاشو هم بگید ممنون
ميتوني از تحليل و نشر هم بگيري...احتمالا مناسبتره....
خودت مي دوني ...
خدا حافظ
ظاهرا شما هم ميخواي يه 4200 با قيمت استثنايي پياده شي مباركت باشه...!
Devil Lord
08-08-2006, 19:59
شما خودتون ديدي؟ بورد 6600جيتي با رمه ددر2؟ قبلنا ددر2 بود؟
به بخش مقایسه انواع کارت گرافیک رجوع شود
با اين قيمت چرا 6600با رمه 128مگ ؟! مگه بحث نشد ؟ تا وقتي كه 7600جي اس 256مگ ددر3 با قيمت 155 هس ...!
بحث رو کامل بخونید بعد یه همچین چیزی بگید این دوستمون نمیتونستن 7600 رو تهیه کنه میخواست 7300 بگیره که 6600 جی تی ازش بهتره
قيمتهاي روز قطعات:
CPU: S AM2 X2-4200 -->185
Power:TT 430 v2.3 -->70~80
واقعا قيمتش همينه؟
پس قيمت 4400 939 روهم بگو شايد ما هم دو هسته اي دار شديم.
به بخش مقایسه انواع کارت گرافیک رجوع شود
بحث رو کامل بخونید بعد یه همچین چیزی بگید این دوستمون نمیتونستن 7600 رو تهیه کنه میخواست 7300 بگیره که 6600 جی تی ازش بهتره
خون آشام عزیز ظاهرا شما بحث رو نخوندی ایشون میتونن روی قطعات دیگه صرفه جویی کنن و 7600 رو بگیرن در ضمن شما لینکی به من بده که 6600جیتی رو ددر2 زده باشن نه ددر3...
واقعا قيمتش همينه؟
پس قيمت 4400 939 روهم بگو شايد ما هم دو هسته اي دار شديم.
والا قیمت اونو ندارم آدرس دادم به جناب گابانا که ظاهرا میخواستن تهیه کنن...از ایشون میتونید بگیرید
mahdy2021
09-08-2006, 10:47
خون آشام عزیز ظاهرا شما بحث رو نخوندی ایشون میتونن روی قطعات دیگه صرفه جویی کنن و 7600 رو بگیرن در ضمن شما لینکی به من بده که 6600جیتی رو ددر2 زده باشن نه ددر3...
دوستان!!!
مگه شما قصدتون كمك نيست! پس چرا اينطوري با هم حرف ميزنيد
يكم دوستانه تر (حالا نقل قول از m654 منظور من فقط ايشون نيستا!!!)
شما كه كار خير مي كنيد با هم دوست باشيد بهتر نيست؟
لينك كارت گرافيك 6600 جي تي و ددر3: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------
ضمنا از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ديدن كنيد
دوستان!!!
مگه شما قصدتون كمك نيست! پس چرا اينطوري با هم حرف ميزنيد
يكم دوستانه تر (حالا نقل قول از m654 منظور من فقط ايشون نيستا!!!)
شما كه كار خير مي كنيد با هم دوست باشيد بهتر نيست؟
لينك كارت گرافيك 6600 جي تي و ددر3: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------
ضمنا از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ديدن كنيد
بنده خشن صحبت کردم؟ ؟؟؟؟ ما با هم دوستیم لطفا شما بد برداشت نکن...
G A B R I E L
09-08-2006, 13:13
دوستان و آقایان محترم و عزیز
خواهشا هر چی بوده و هست دیگه بسه تمومش کنید ...
اینجا برای راه انداختن کار مردم ایجاد شده نه برای کل کل و جنجال ...
از حالا به بعد دیگه هر چی بوده تــــــــــــــــــــــــ ـمـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــا م
lord-kianoosh
09-08-2006, 13:34
سلام دوستان
از بین دو سی پی یو intel -3.0- with 2mb cache و amd athlon 3200 کدومش بهتره راستی قیمت دقیق اون اینتلرو اگه بگید ممنون می شم.
با تشکر
lord-kianoosh
09-08-2006, 13:37
در ضمن در حدود قیمت 100-120 یک cpu خوب به من معرفی کنید...
لطفا سریعتر :biggrin:
lord-kianoosh
09-08-2006, 13:49
کسی نبود؟!؟
Devil Lord
09-08-2006, 13:52
سلام دوستان
از بین دو سی پی یو intel -3.0- with 2mb cache و amd athlon 3200 کدومش بهتره راستی قیمت دقیق اون اینتلرو اگه بگید ممنون می شم.
با تشکر
اگر منظورت Pentium D 830 باشه که قیمتش حدود 190 تا 230 تومنه
Devil Lord
09-08-2006, 13:53
در ضمن در حدود قیمت 100-120 یک cpu خوب به من معرفی کنید...
لطفا سریعتر :biggrin:
AMD Athlon 64 3500 پلاس هست که حدود 120 تومنه و البته این CPU بدون نگاه به آینده پیش نهاد میشه
G A B R I E L
10-08-2006, 12:03
سلام دوستان
دارم یه سیستم برای دوستم می بندم با سقف بودجه 500 هزار تومن ... گفتم یه نظری هم از شما دوستان گلم بگیرم ضررنداره
یادتون باشه اگه خواستی در قطعات ذیل تغییری ایجاد کنید فقط و فقط تا سقف 500 هزار تومن بشه (حتی یه قرون هم بیشتر نشه ، چون آخرین بودجه ایست که میتونه جور کنه)
Main Board : Giga -8I915MD-GV : 85 T
CPU : 2.6 GHz Intel P4 LGA 775 : 95 T
RAM : KingSton 512 MB DDR II 533 : 43 T
ODD : Combo Sony 52x32x52x16x : 34 T
FDD : Sony : 6
Key Board : Farassoo : 17
Mouse : MEC : 8
Speaker : TVM : 25
Fax Modem : Zoltrix Smart Cobra : 11
Case & Power : TVM : 35
Monitor : Samsung MB 1765 : 125
T O T A L : 495.000 T
ممنون - مـهـراد Mahrad
G A B R I E L
10-08-2006, 12:04
ضمنا دوستم نیازی به کارت گرافیک نداره
باز هم ممنون
سلام دوستان
دارم یه سیستم برای دوستم می بندم با سقف بودجه 500 هزار تومن ... گفتم یه نظری هم از شما دوستان گلم بگیرم ضررنداره
یادتون باشه اگه خواستی در قطعات ذیل تغییری ایجاد کنید فقط و فقط تا سقف 500 هزار تومن بشه (حتی یه قرون هم بیشتر نشه ، چون آخرین بودجه ایست که میتونه جور کنه)
Main Board : Giga -8I915MD-GV : 85 T
CPU : 2.6 GHz Intel P4 LGA 775 : 95 T
RAM : KingSton 512 MB DDR II 533 : 43 T
ODD : Combo Sony 52x32x52x16x : 34 T
FDD : Sony : 6
Key Board : Farassoo : 17
Mouse : MEC : 8
Speaker : TVM : 25
Fax Modem : Zoltrix Smart Cobra : 11
Case & Power : TVM : 35
Monitor : Samsung MB 1765 : 125
T O T A L : 495.000 T
ممنون - مـهـراد Mahrad
سلام اگه سیستمی در حد سیستم بالایی میخوای:
MB: Giga M51GM-S2G -->85~90
CPU Semron 2800 AM2--> 59
Ram: Patriot DDRII-667 2*512 -->80
DVDW: Pioneer D111-->43
Case+Power: Farassoo 4812+300Real -->~40
Modem: Aztech V92 Internal -->9
FDD : Sony-->6
Monitor: Sam 17870 MB-->~109
KeyBoard: FARASSOO FCR-8800 SILVER -->16
Speaker: Creative T2500 -->~25
Mouse: FARASSOO FOM-1380 -->~5.5
TP: 477
با اظافش اگر پیدا کردی سیپییو قویتر بگیر...ضمنا اگر مادربورد رو از برندها فاکسکان و ام اس آی با همین چیپست گییر اوردی البته با سوکت AM2 (چه سییپییو چه مادربورد) بر مادربورد پییشنهادی اولویت دارن...
راستی می بخشید شهریار جان که نبود واستون که گفتم واسه گرافیک هک ممنون هروقت که خواستم خبرتون میکنم
1000 بار ممنون 1000009560000 بار باز هم ممنون
G A B R I E L
10-08-2006, 14:14
m654 عزیز
ممنون سیستم خوبی بود ...
ولی فکر نمیکنی سی پی یو سمپرون نسبت به پنتیوم ضعیف تر باشه ؟
تا باشه نظر سایر دوستان ( من جمله آقا شهریار + شایان جان)
lord-kianoosh
10-08-2006, 15:19
سلام بچه ها
من اصلا وقت ندارم لطفا زودتر
بين دو سی پی یو 3800 و 3500 ای ام دی چه قدر اختلافه(تا 2 ساعت دیگه باید یکیشو انتخاب کنم((توجه داشته باشید که پولم خیلی محدوده(200))البته از نظر سرعت؟
از بین دو مین بورد msi neo 4 و gigabyte f-9 کدومشو انتخاب کنم؟(200 تومن دارم البته برای cpu و main با هم!)
تو رو خدا زودتر جواب بدید.
Shahryar_NEO
10-08-2006, 20:22
كيانوش چي شده حالت خوب نيستا ما همين الان با هم بيرون بوديم ...
عزيزم 3500 به كار شما بيشتر مياد...
قربانت شهريار
Shahryar_NEO
10-08-2006, 20:27
m654 عزیز
ممنون سیستم خوبی بود ...
عزيزم سمپرون در كل بله ضعيف تره ولي اگه اي ام تو باشه چون براي آينده خوبه بيشتر از پنتيوم توصيه ميشه البته از اون طرف هم كر ديو ها هستند كه كم كم دارم ميشنوم كه فروشنده ها دارند در موردش حرف مي زنن..البته براي سال آينده ان شا ال...
باتشكر شهريار ;)
Shahryar_NEO
10-08-2006, 20:30
ضمنا من هنوز نديدم گيگا ايسوس را خريده باشه ميشه لينك بدين نمي تونم برم ببينم اين را هم ببينين:
شاد و پيروز باشيد
شهريار
mahdy2021
10-08-2006, 20:34
بين دو سی پی یو 3800 و 3500 ای ام دی چه قدر اختلافه(تا 2 ساعت دیگه باید یکیشو انتخاب کنم((توجه داشته باشید که پولم خیلی محدوده(200))البته از نظر سرعت؟
از بین دو مین بورد msi neo 4 و gigabyte f-9 کدومشو انتخاب کنم؟(200 تومن دارم البته برای cpu و main با هم!)
شما به حرف شهريار جان گوش كن
فكر نكنم ايشون به ضرر شما كار كنن.اونقدرها هم اختلاف ندارن!!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mahdy2021
10-08-2006, 20:38
ضمنا من هنوز نديدم گيگا ايسوس را خريده باشه ميشه لينك بدين نمي تونم برم ببينم اين را هم ببينين:
شاد و پيروز باشيد
شهريار
مي بخشيد من كلي لينك در آدرس زير نوشتم ديگه نمي تونم دوباره بنويسم :biggrin: ;) (لينك از سايت ايسوس هم هست)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Devil Lord
10-08-2006, 20:51
مهدی جان لطفا چیزی که نوشتی رو Copy کن چون تا کسی در اون فروم ثبت نام نکنه نمیتونه اون صفحه رو ببینه
mahdy2021
10-08-2006, 21:29
مهدی جان لطفا چیزی که نوشتی رو Copy کن چون تا کسی در اون فروم ثبت نام نکنه نمیتونه اون صفحه رو ببینه
ببخشيد
----------------------
سایتهایی که این خبر را اعلام کردند:
و دیروزطی کنفرانسی خبری دو شرکت این موضوع تایید کردن:
این هم لینک خبر از سایت asus:
-----------------------------------------------------
منبع:cgm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
lord-kianoosh
10-08-2006, 21:31
شهریار من این پست رو قبل از بیرون رفتن زدم!
mahdy2021
10-08-2006, 21:32
پست تكراري!
اينجا مدير هم نداره پاك كنه!
Shahryar_NEO
10-08-2006, 21:42
نه عزيز نداره ...يعني داره ولي نمي رسه سر بزنه ...
مرسي مهدي جون من نميرسم اين چند روزه بيام ولي تامزهاردور را ديدم چيزي نزده بود يعني خيلي اونقدر بايد مي پيچيد صدا نكرد...
مرسي...
قربانت شهريار
Shahryar_NEO
10-08-2006, 21:44
بزودي اينجا هم درستش مي كنم ... ولي فعلا نه چون نه اطلاع كافي از بازار دارم و وقتشا ...
با عذر خواهي از بچه هاي اين بخش ...
شاد و پيروز باشيد شهريار
lord-kianoosh
10-08-2006, 22:23
سلام دوستان
از بین دو مین بوردGA-K8NF-9 و K8N Neo 4 کدومش بهتره؟
Devil Lord
10-08-2006, 22:28
سلام دوستان
هردوشون خوبن ولی کیفیت ساخت GIGA بالاتره و منم پیشنهاد میکنم گیگا بگیرین :happy:
m654 عزیز
ممنون سیستم خوبی بود ...
لینک پایینی رو نگاهی بنداز ای ام دی با اینکه قیمتش پایینتره کاملا برتره ... -->
سلام دوستان
البته بگواهیه بنچمارکها و دوستانی که خریدن JETWAY 939GT4-G-VC که قیمت 77-78 تومن داره از هر نظر بهتره...
سلام بچه ها
من اصلا وقت ندارم لطفا زودتر
تو رو خدا زودتر جواب بدید.
شما اگر اصفهان میبودید و بورد AM2 میگرفتین میتونستین AM2 X2 4200 رو از روم کامپیوتر بگیرین 187 چوق...
Devil Lord
10-08-2006, 22:54
و این هم بنچمارک:
حالا به نظر شما Pentium 4 یا Sempron ؟؟؟
G A B R I E L
11-08-2006, 00:48
لینک پایینی رو نگاهی بنداز ای ام دی با اینکه قیمتش پایینتره کاملا برتره ... -->
جالب بود ...
ضمنا از شایان گل هم تشکر میکنم
mohammadkoraee
11-08-2006, 12:26
سلام كي پي 5 مياد
Devil Lord
11-08-2006, 12:43
سلام كي پي 5 مياد
اگر منظورتون Pentium 5 هست که مثل اینکه دیگه سری پنتیوم تعطیل شد رفت و سری جدید با نام Core 2 Duo شناخته میشوند
lord-kianoosh
11-08-2006, 22:45
دوستان ممکنه برای من توضیح بدید که چرا gigabyte بهتره؟چون من با چند تا فروشنده حرف زدم همه می گفتن msi. البته این نکته رو هم در نظر داشته باشید که کسایی که من باهاشون صحبت کردم همه چی داشتن(چه giga چهmsi چه asus) :sad:
با تشکر
دوستان ممکنه برای من توضیح بدید که چرا gigabyte بهتره؟چون من با چند تا فروشنده حرف زدم همه می گفتن msi. البته این نکته رو هم در نظر داشته باشید که کسایی که من باهاشون صحبت کردم همه چی داشتن(چه giga چهmsi چه asus) :sad:
با تشکر
تفاوت پرفورمنس بین مادربوردهای با چیپست همسان در یک رنج کمه منتها مرجوعی های گیگا به نسبه بیشتره...
با سلام به همه دوستان
بعد از كلي مشورت تصميم گرفتم سيستم زير را خريداري كنم. لطفا نظرات خودتون رو به من بگيد.
CPU: intel 920
M.B: MSI 915P Combo 2 (Intel 915P - LGA775 - Dual DDR+DDR2 PCI Express- SOUND + Gigabit LAN+SATA)
VGA: MSI-PCI-Express GeForce NX6600 (256MB DDR-TV OUT+DVI
HDD: MAXTOR-SATA 2- 160 GB + 8mb buffer - 3.0GB/s
lord-kianoosh
12-08-2006, 09:40
عزیز جان اگر میخوای با کامپیوتر کارهای سنگین انجام بدیدی بهتره cpu روamd ببندی.
در مورد کارت گرافیک هم بهتره LEADTEK ببندی(PX6600TD)
البته شما کاربریت رو بگو تا دوستان بیشتر راهنماییت کنن.
موفق باشی
با سلام به همه دوستان
بعد از كلي مشورت تصميم گرفتم سيستم زير را خريداري كنم. لطفا نظرات خودتون رو به من بگيد.
M.B: MSI 915P Combo 2 (Intel 915P - LGA775 - Dual DDR+DDR2 PCI Express- SOUND + Gigabit LAN+SATA)
دوست عزیز اون سیپییو خوبه اما اولا اون مادربرد باهاش سازگاری نداره دوما انتخواب بهتری هم میتونید داشته باشید دوهسته ایهای AMD که به نسبت مصرف پایینی دارن افت بسیار خوبی کردن و شما با همین پولی که واسه این سیپییو میدین میتونید یه X2 4200+ سوکت AM2 بخرین ... قابل ذکر هس که در حالت استوک X2 3800+ اندکی بهتر از 930 عمل میکند ... شما بفرمایید بودجتون چقدره و کاربردتون چیه و اینکه سیستم قبلیتون چی بوده مجبورید بوردی که از ددر1 پشتیبانی میکند تهیه کنید یا محدودیتی ندارید؟
دوست عزیز اون سیپییو خوبه اما اولا اون مادربرد باهاش سازگاری نداره دوما انتخواب بهتری هم میتونید داشته باشید دوهسته ایهای AMD که به نسبت مصرف پایینی دارن افت بسیار خوبی کردن و شما با همین پولی که واسه این سیپییو میدین میتونید یه X2 4200+ سوکت AM2 بخرین ... قابل ذکر هس که در حالت استوک X2 3800+ اندکی بهتر از 930 عمل میکند ... شما بفرمایید بودجتون چقدره و کاربردتون چیه و اینکه سیستم قبلیتون چی بوده مجبورید بوردی که از ددر1 پشتیبانی میکند تهیه کنید یا محدودیتی ندارید؟
من قصد ارتقا سيستم ندارم بلكه مي خوام يك سيستم خوب از نو جمع كنم. بيشتر هدفم تهيه يك سيستم مناسب است كه تا چند سال ديگر مشكلاتي از قبيل نداشتن ساپورت. نداشتن درگاههاي مناسب و... را نداشته باشد و در ضمن قطعات افت قيمت خود را كرده باشند تا خداي ناكرده چندان هم ضرر نكرده باشيم. نوع كارهايم هم متنوع است. از كارهاي گرافيكي و تايپ و ......
alirafaat
12-08-2006, 13:48
سلام
می خواستم ببینم رم با این مشخصات الان تو بازار ایران گیر میاد
ddr2 doualchanel 667 or 800
البته مثل اینکه تک کانالش است منظورم بیشتر دو کاناله بودن است
با تشکر
Devil Lord
12-08-2006, 13:51
سلام
با تشکر
بله هست البته به صورت باکس دوتایی کمتره ولی اگر تک کاناله هم باشه شما میتونی ازش به عنوان دو کاناله استفاده کنی مشکلی هم پیش نمیاد فقط کاراییش یکم کمتره
lord-kianoosh
12-08-2006, 20:56
سلام دوستان
از راهنمايي هاي همه دوستان ممنونم...بالاخره رفتم يه cpu 3800 AMD(athlon گرفتم+mainboard K8N Neo4-F
حالا واقعا تفاوت AMDوintel رو متوجه می شم...
Devil Lord
13-08-2006, 15:53
سلام دوستان
از راهنمايي هاي همه دوستان ممنونم...بالاخره رفتم يه cpu 3800 AMD(athlon گرفتم+mainboard K8N Neo4-F
حالا واقعا تفاوت AMDوintel رو متوجه می شم...
مبارکت باشه کیانوش جان ولی امیدوارم بعدا از انتخابت پشیمون نشی.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به همه دوستان
لطفا نظر خود را درباره سيستم زير بيان كنيد. آيا به نظر شما اين قطعات با هم سازگاري دارند؟ و كارايي آنها در ارتباط با هم چگونه است؟ چه تغييراتي را براي كارآيي بهتر سيستم پيشنهاد مي كنيد؟
از همه دوستان مي خواهم در صورت امكان هر چه زودتر نظر بدهند.
CPU: INTEL - P4 - FULL - LGA - Pentium D , Dual Core 64 bit - 2.6 GHz (BOX 533 - 2MB Cache
M.B: ASUS - P5LD2-VM (Intel 945G chipset-LGA775-Dual Channel DDR2-PCI Express-SOUND+VGA 256+Gigabit LAN+SATA).
RAM: KINGSTON - DDR-512MB PC400
H.D.D: MAXTOR - 250 GB + 16mb buffer
lord-kianoosh
14-08-2006, 10:44
دوست عزیز رم 512 دیگه جوابگوی خیلی از کارها نیست در ضمن در مورد cpu به غیر از AMD به چیز دیگه ای فکر نکن...
Shahryar_NEO
14-08-2006, 10:54
با سلام به همه دوستان
لطفا نظر خود را درباره سيستم زير بيان كنيد. آيا به نظر شما اين قطعات با هم سازگاري دارند؟ و كارايي آنها در ارتباط با هم چگونه است؟ چه تغييراتي را براي كارآيي بهتر سيستم پيشنهاد مي كنيد؟
CPU: INTEL - P4 - FULL - LGA - Pentium D , Dual Core 64 bit - 2.6 GHz (BOX 533 - 2MB Cache
M.B: ASUS - P5LD2-VM (Intel 945G chipset-LGA775-Dual Channel DDR2-PCI Express-SOUND+VGA 256+Gigabit LAN+SATA).
عزيزم خوبه بد نيست ولي سي پي يوت براي الان خوب نيست با اين پول 3500 آتلون 64 939 بهتره يا 3800 كه 135 تومن هست ... ;) فقط اگه براي آينده بخواي بايد مين را ريويژن 2 را برداري كه روي جعبه مادربورد نوشته....
2.6 پنتيوم دي اصلا خوب نيست ... ;)
ضمنا بحثش را كردم دوستان جواب نداشتند...
قربانت شهريار ;)
Shahryar_NEO
14-08-2006, 10:56
دوست عزیز رم 512 دیگه جوابگوی خیلی از کارها نیست در ضمن در مورد cpu به غیر از AMD به چیز دیگه ای فکر نکن...
كيانوش 512 نه كم نيست ...عزيزم 512 در تكثر كار ها هم كم نيست...
قربانت شهريار ;)
Shahryar_NEO
14-08-2006, 10:58
مبارکت باشه کیانوش جان ولی امیدوارم بعدا از انتخابت پشیمون نشی.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شايان جان براي چي بايد پشيمون بشه ؟؟؟؟؟؟ بياد پنتيوم دي بندازه با اين پول 135 تومن ؟؟؟ توجه كن مي خواد همين الان بخره ... ضمنا كر ديوي با اين پول سراغ داري بگو....
قربانت شهريار :biggrin:
Shahryar_NEO
14-08-2006, 11:01
با سلام به همه دوستان
عزيزم در صفحه بد سي پي يو را حرف زدم ولي گرافيكت را خوب برداشتي من از ام اس آي بيشتر از ليدتك وينفست راضيم .... ;)
قربانت شهريار
Shahryar_NEO
14-08-2006, 11:04
سلام
با تشکر
عزيزم هست و ضمنا دوال چنل مشكلي نداره ... فقط مينت بايد ساپورت كنه...
قربانت شهريار :happy:
G A B R I E L
14-08-2006, 12:23
با سلام به همه دوستان
سلام
همه قطعات خوبه غير از سي پي يو كه تعريفي نداره ... بايد CPU رو عوض كني و بالطبع مين هم بايد تغيير بدي ...
پيشنهاد من درمورد سي پي يو و مادربرد (ساير قطعات خوبند)
CPU : AMD 3500+ - AM2 - 64 BIT WITH 512 KB CACHE
M.B : GIGABYTE = GA-M51GM-S2G
-------------------------------
لينك مستقيم مادر برد + توضيحات + عكس مادربرد
ضمنا اگه بودجه رو بگي بهتر راهنمايي مي كنيم
G A B R I E L
14-08-2006, 12:26
راستي رم كينگستوني كه گفتي Pc 400 نيست ..!! (يعني اصلا امكان نداره)
احتمالا Pc 4000 بوده اشتباه تايپ و شايد هم كپي كردي ...!!!!!
ممنون - مـــــــــــــهــــــــــ ـــــراد Mahrad
G A B R I E L
14-08-2006, 12:37
رم 512 حافظه كمي نيست ...
حداقل براي 2 سال ديگه ميتونه جوابگو باشه .... براي كارهاي عادي
البته بعد از اون مدت بايد به تاريخ بپيونده
با سلام به همه دوستان
از راهنمایی و نظرات کارشناسی دوستان تشکر می کنم. با توجه به این نظرات تصمیم به خرید سیستم زیر گرفتم. تنها در مورد سی پی یو مرددم. ولی با تکیه به نظر دوستان همان را می گیرم
CPU: AMD - AM2 - ATHLON 64 Bit 3800
M.B: GIGABYTE - M51GM-S2G (AMD - Socket AM2 - GeForce 6100 Chipset - DDR2 800 - PCI Express -SOUND+VGA+Gigabit LAN+SATA+1394)
RAM: KINGSTON-DDRII - Dual Channel 1GB PC533-(2x512MB)
HDD: MAXTOR - 250 GB + 16mb buffer
lord-kianoosh
14-08-2006, 13:50
دوست عزیز رم رو باید با باس 400 بگیری در ضمن سوکت cpu رو 939 هم می تونی بگیری در مورد سوکت 939 می تونی اطمینان داشته باشی که جوابگوی همه کارهات هست...
G A B R I E L
14-08-2006, 13:57
دوست عزیز رم رو باید با باس 400 بگیری در ضمن سوکت cpu رو 939 هم می تونی بگیری در مورد سوکت 939 می تونی اطمینان داشته باشی که جوابگوی همه کارهات هست...
دوست عزیز ببخشیدا اما متوجه هستید دارید چی میگید؟؟؟!!!
اولا که چرا رم رو با باس 400 بگیرند ؟؟؟ وقتی که 533 مگاهرتز وجود داره ؟؟؟
دوما در مورد سی پی یو واقعا تــــــعــــــــــجــــــ ــــــب کردم از نوع واقعیش ... آخه چرا سوکت 939 بهتره ؟
یه ادم عاقل همیشه اینده نگر هستش ... وقتی که 939 داره از رده خارج میشه و جاش رو به ای ام 2 میده چرا ادم
بره 939 بگیره ... تازه قتی که مادربرد مناسب ای ام 2 در دسترسه ....
میشه اون حرفهای بالا رو با ذکر دلیل بگید ؟؟؟
کوچیک شما - مهرادMahrad
G A B R I E L
14-08-2006, 14:00
با سلام به همه دوستان
از راهنمایی و نظرات کارشناسی دوستان تشکر می کنم. با توجه به این نظرات تصمیم به خرید سیستم زیر گرفتم. تنها در مورد سی پی یو مرددم. ولی با تکیه به نظر دوستان همان را می گیرم
CPU: AMD - AM2 - ATHLON 64 Bit 3800
M.B: GIGABYTE - M51GM-S2G (AMD - Socket AM2 - GeForce 6100 Chipset - DDR2 800 - PCI Express -SOUND+VGA+Gigabit LAN+SATA+1394)
RAM: KINGSTON-DDRII - Dual Channel 1GB PC533-(2x512MB)
HDD: MAXTOR - 250 GB + 16mb buffer
سلام دوست عزیز :
در مورد سی پی یو که به نظر من اصلا و به هیچ وجه شک نکن چون جزء بهترین هاست...
مادر برد هم که عالیه ...
رم که حرف نداره ...
هارد هم که دیگه وضعیتش مشخصه .... خوبه
lord-kianoosh
14-08-2006, 14:05
هر کار می کنی فقط main روGIGABYTE بر ندار چون فقط بخاطر تبلیغات و گارانتی(خوب!)طرفدار داره...یا msi بگیر یا asus...
lord-kianoosh
14-08-2006, 14:10
گابریل جان من نگفتم 939 بهتره گفتم اگر Am2 گیرت نیومد 939 هم خیلی خوبه وتا چند سال جواب همه کارهاتو میده.در ضمن کی گفته 939 داره از دور خارج میشه؟!؟هنوز 754 هم تو بازار ریخته چه برسه به939!!!
Shahryar_NEO
14-08-2006, 15:42
كيانوش چرا بي خود حرف مي زني بابا زاره يه چيزي گفت ديگه اينجا نيا بگو....
عزيزم 400 با 939 آخه چه ربطي داره به اي ام تو با باس 533 آخه اين كه اونو مي خوره تازه با همون قيمت فقط ايشون بايد بگرده تا پيدا كنه اگه هم گيرش نياد كه مياد بايد 1 هفته صبر كنه ...
قربانت شهريار
Shahryar_NEO
14-08-2006, 15:46
هر کار می کنی فقط main روGIGABYTE بر ندار چون فقط بخاطر تبلیغات و گارانتی(خوب!)طرفدار داره...یا msi بگیر یا asus...
ضمنا گيگا اين طور هم نيست بابا ام اس آي k8n-neo4-f با k8nf-9 ميشه گفت در سرعت هيچ فرقي با هم ندارند گيگا هم بسيار خوبه به خصوص در اينتل كه جزو بهترينا هست ولي ام اس آي براي اينتل اصلا به خوبي اون دوتا نيست ضمنا در كل گيگا خيلي بهتر از ام اس آي هست و ام اس آي در اور كم مياره... ;)
و دماي بالاتري هم داره نسبت به گيگا...
G A B R I E L
14-08-2006, 16:13
آخه چـــــــرا ... ؟؟؟؟؟ :blink: :blink: :blink:
گیگا که جزء بهترین تولید کنندگان مادربرد در دنیاست ....
G A B R I E L
14-08-2006, 16:16
ضمنا گيگا اين طور هم نيست بابا ام اس آي k8n-neo4-f با k8nf-9 ميشه گفت در سرعت هيچ فرقي با هم ندارند گيگا هم بسيار خوبه به خصوص در اينتل كه جزو بهترينا هست ولي ام اس آي براي اينتل اصلا به خوبي اون دوتا نيست ضمنا در كل گيگا خيلي بهتر از ام اس آي هست و ام اس آي در اور كم مياره... ;)
و دماي بالاتري هم داره نسبت به گيگا...
100% تائید میشه ;) :happy:
G A B R I E L
14-08-2006, 16:19
گابریل جان من نگفتم 939 بهتره گفتم اگر Am2 گیرت نیومد 939 هم خیلی خوبه وتا چند سال جواب همه کارهاتو میده.در ضمن کی گفته 939 داره از دور خارج میشه؟!؟هنوز 754 هم تو بازار ریخته چه برسه به939!!!
چرا گیرش نمیاد ؟؟؟ :blink:
ضمنا دوست عزیز شما نیا یکسال دیگه رو نگاه کن ...
یک کم گستره دیدت رو افزایش بده ... 3-4سال دیگه چـــی؟
اون موقع دیگه 939 هم گیر نمیاد چه برسه به 754 ...!!! ;)
Shahryar_NEO
14-08-2006, 17:16
مهراد جان مرسي ....
عزيزم البته اين را كه كيانوش ميگه از يه بعد هم نظر من هست ...
چون من هم نظرم اينه كه آدم به نظر من تا 4 سال ديگه هم 3500-3800 939 نه بسش نيست بلكه زيادش هم هست آخه مي خواد چي كار كنه ...؟؟؟
ولي خوب بله اونايي هم كه گفتم هست ...
قربانت شهريار
Shahryar_NEO
14-08-2006, 17:29
ضمنا يه معرفي خيلي كوچولو ...
معرفي سي پي يو 2.8 سمپرون اي ام 2 :
اين سي پي يو با قيمت 74 تومن در حال حاضر در تهران موجود است ...
اين سي پي يو با قدرتي معادل 3-3.2 سمپرون معمولي عمكل مي كنه ؟!؟!؟ چرا ؟ نميشه البته اينو گفت ولي ساده گفتم چون اي ام 2 كلا 30 در صد سرعت بيشتره ... و ضمنا اين سي پي يو به درد كساني مي خوره كه مي خواند آيندد نگر باشند و ضمنا واقع بين!!!! چون اي ام تو الان هست و مطمئنا ديگه نمي ره ... مين هاي با قيمت خوب هم داره مثلا با 90 تومن شما مي تونيد يه مين سادش را بخريد و اين 2.8 كارهاي شما را در حد معمولي بر طرف مي كنه ... با ميشه گفت براي ارزان قيمت هاي آينده نگر يه مين سي پي يوي ارزان بست :
سي پي يو 2.8 سمپرون اي ام 2 : 74 تومن
مين گيگا M51gm-s2g
باتشكر شهريار
Shahryar_NEO
14-08-2006, 17:36
اون دوستاني كه رفتند ....
آه ه ه ه ه ه ه....
خيلي جاشون خاليه : مهدي - علي - m645 - از نسل قبل : نويد - امير - ايمان و ....
اي كاش بودند و با ما بودند اي كاش ... خيلي جاشون خاليه تاپيك ها و بحث ها ديگه برام بي مزه شده...
شهريار
amin_25106
14-08-2006, 20:33
سلام
تاپيك بخش سخت افزار عاليه
سوال من:
يك سايت در مورد قیمت های قطعات رایانه که بروز باشه را معرفی کنید؟
با تشکر از شما. :biggrin: :goatee:
G A B R I E L
14-08-2006, 22:07
آره عزیز ... این ادرس هست :
Shahryar_NEO
14-08-2006, 22:31
عزيزم تحليل و نشر هست و رايان صبا :
و به زودي :
ولي عزيزم اولي و دومي خوبه ولي درست نيست يعني فروشگاه نيست ... من به جفتشون زنگ زدم... سومي را هم خدا ميدونه...
قربانت شهريار
مهراد جان مرسي ....
عزيزم البته اين را كه كيانوش ميگه از يه بعد هم نظر من هست ...
چون من هم نظرم اينه كه آدم به نظر من تا 4 سال ديگه هم 3500-3800 939 نه بسش نيست بلكه زيادش هم هست آخه مي خواد چي كار كنه ...؟؟؟
آخه فقط اين كه نيست. طرف دو سال ديگه اگه بخواد رم اضافه كنه ( يك كار محتمل)
بايد دوبرابر ddr2 يا احتمالا يه چيز جديدتر از اون پول بده مثل همينSDRAM ها كه انقدر
گرونه كه آدم ترجيح ميده كل سيستم رو عوض كنه. وقتي AM2 قيمتش پايين تر هست
چرا 939 ؟ كسي هم كه مادربرد حرفه اي مي خواد يكم بايد صبر كنه .
راستي GA-M55plus-S3G الان تو بازار هست و اگه هست قيمتش چقدره؟
G A B R I E L
15-08-2006, 10:59
Mezzo عزیز :
متشکر از صحبتهای عاقلانه ات ... با شما 100% موافقم
در مورد مادربردی که نام بردی باید بگم احتمالا بله وجود داره و لی قیمتش رو نمیدونم ....
ممنون - مهراد Mahrad
G A B R I E L
15-08-2006, 11:02
بچه ها راستی یه مادر برد که راحت گیر بیاد و دارای Cross Fire باشه چی پیشنهاد میدید ؟
Asus P5WDG2-WS خوبه دیگه ؟ من نظرم همین مادربرده
Shahryar_NEO
15-08-2006, 11:03
ميزو جان شبكه مورد علاقه من مگه من چي گفتم ؟
من هم همين را به كيانوش گفتم...
قربانت شهريار
Shahryar_NEO
15-08-2006, 11:06
بله خوبه و اين هم هست :
asus p5wd2 premium
asus p5wd2-e premium
قربانت شهريار
G A B R I E L
15-08-2006, 11:07
آره شهریار جان
شما هم همین نظر را داشتید ... ولی از طرفی موافق کیانوش هم بودی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
G A B R I E L
15-08-2006, 11:07
آره شهریار جان
شما هم همین نظر را داشتید ... ولی از طرفی موافق کیانوش هم بودی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من باز هم میگم بیایم دورتر را نگاه کنیم ... 6-7 سال دیگه چی؟
Shahryar_NEO
15-08-2006, 11:09
من از يه نظر بودم و اين اين بود كه به نظر من 939 3500 يا 3800 تا 4 سال ديگه كافيه بابا مگه مي خواد چي كار كنه ؟؟؟؟
ولي خودم پيشنهاد اي ام 2 را مي دم چون هم بهتره و با قيمت ارزان تر هست...
قربانت شهريار
Shahryar_NEO
15-08-2006, 11:10
ضمنا شما اگه عضو تيم سخت افزار پي سي بيدي توي امضات بگذار...
باتشكر شهريار
G A B R I E L
15-08-2006, 11:34
نه عزیز عضو نیستم
چه مزایایی داره و چی کار میکنه؟
اقا من يه سيستم دارم با مشخصات زير:
motherboard ga-8IR2003 AGP
CPU 1.7 CELERON
RAM 256
:blush: VGA GEFORCE 2 MX100/200 32mg
اين سيستمو 3 سال پيش گرفتم.
حالا مي خوام كارت گرافيك و مادر بوردمو عوض كنم .كارت گرافيكمو كه geforce 7600 gs انتخاب كردم و دنبال يه مادربورد pci e ميگردم.كل پولم براي اين دو 200 تومنه.حالا چندتا سوال دارم:
1-شما چه مادربوردي پيشنهاد ميديد همراه با قيمتش
2-من الان اين كارت گرافيك و مادربوردو بگيرم يا صبر كنم كه كارتاي dx10 بيان؟
3-اين كارتاي dx10 بالاخره كي مياد تو ايران؟و كي قيمتاش مياد پايين.
4-اينكارت تا كي ميتونه كار مارو راه بندازه
تو رو خدا كارت گرافيك مارو ميبيني.هيچ بازي نميشه باهاش انجام داد.خوش بحال شما كه الان بازياي cod2 doom3 hl2 nfsmw رو داريد بازي ميكنيد اما من چي فقط ميتونم قارچ خور بازي كنم.
لطفا اساتيد محترم مثل اقا شهريار جواب ما رو بدن.
با تشكر.
Devil Lord
15-08-2006, 13:53
دوست من شما اگر مادربورد رو بخوای Pci-e دار برداری مجبوری Cpu رو هم عوض کنی
لطفا در بودجتون تغییراتی رو ایجاد کنید بعد ما راهنمییتون میکنیم
عضویتتون هم مبارکتون باشه
Devil Lord
15-08-2006, 14:01
شهریار جان شما هم عزیز نظرت رو به طور کامل لطفا مشخص کن
دوتا نظر در یک زمان که نمیشه!!! یا 939 یا Am2
دوست عزیز ببخشیدا اما متوجه هستید دارید چی میگید؟؟؟!!!
اولا که چرا رم رو با باس 400 بگیرند ؟؟؟ وقتی که 533 مگاهرتز وجود داره ؟؟؟
دوما در مورد سی پی یو واقعا تــــــعــــــــــجــــــ ــــــب کردم از نوع واقعیش ... آخه چرا سوکت 939 بهتره ؟
یه ادم عاقل همیشه اینده نگر هستش ... وقتی که 939 داره از رده خارج میشه و جاش رو به ای ام 2 میده چرا ادم
بره 939 بگیره ... تازه قتی که مادربرد مناسب ای ام 2 در دسترسه ....
میشه اون حرفهای بالا رو با ذکر دلیل بگید ؟؟؟
کوچیک شما - مهرادMahrad
اولآ كه اصلآ جاي تعجب نداره...939 مسلمآ از AM2 بهتره...چون AM2 هنوز امتحانش رو پس نداده... و اصلآ نمي شه بهش اطمينان كرد...تازه كي گفته كه 939 از رده خارج مي شه؟اگر AMD اين كار رو بكنه 2 روزه ورشكست مي شه...
در ضمن اصلآ هم آينده نگرانه نيست كه AM2 خريد...بلكه خيلي ساده لوحانه هست...
موفق باشيد
G A B R I E L
15-08-2006, 15:24
بهنام عزیز ...
چرا امتحانش رو پس نداده ... من تا حالا مال چند نفر رو دیدم ای ام 2 داشتند و راضی هم بودند ... دوست عزیز با این اصل رو
به خاطر داشته باش که با اومدن یک تکنولوژی جدید تکنولوژی ماقبل آن به تدریج محو میشود ...
کوچیک شما - مهراد Mahrad
G A B R I E L
15-08-2006, 15:25
ضمنا چرا اینده نگرانه نیست که ای ام 2 بخریم ؟ چرا ساده لوحانه هست؟
اگه میشه با ذکر دلیل
بهنام عزیز ...
چرا امتحانش رو پس نداده ... من تا حالا مال چند نفر رو دیدم ای ام 2 داشتند و راضی هم بودند ... دوست عزیز با این اصل رو
به خاطر داشته باش که با اومدن یک تکنولوژی جدید تکنولوژی ماقبل آن به تدریج محو میشود ...
کوچیک شما - مهراد Mahrad
وقتي تكنولوژي قديم از تكنولوژي جديد بهتره،چرا بايد قبلي محو بشه؟ :blink:
در ضمن اينو بگم اين دو تكنولوژي تفاوت چنداني با هم ندارن...
شما كه با اون چند نفر صحبت كردين مي شه بگي كه برتري اي ام 2 نسبت به 939 چيه؟
ضمنا چرا اینده نگرانه نیست که ای ام 2 بخریم ؟ چرا ساده لوحانه هست؟
اگه میشه با ذکر دلیل
چون كه هنوز امتحانش رو به طور كامل پس نداده...هنوز مشكلات احتماليش مشخص نشده...شايد اصلآ به دليل يه سري از مشكلات توليدش متوقف بشه...ولي در عوض 939 چند سال هست كه داره توليد مي شه و همه عيوب و ايراداتش برطرف شده و همه ازش راضين...من كه هيچ كي رو نديدم از 939 ناراضي باشه...
فعلآ...
Devil Lord
15-08-2006, 15:43
کی گفته که 939 بر Am2 برتری داره؟؟؟
در ضمن Am2 تو ایران تازه اومده واگرنه در خارج اونم امتحانش رو پس داده
Devil Lord
15-08-2006, 15:48
دقیقا برعکس این حرف درسته
مثل این میمونه که بری مادربورد با socket 478 بگیری بعد خودتو از PCI-E و مزیت LGA775 محروم کنی (به غیر از مادربورد هایی که با چیپ های 915 برای سوکت 478 وجود داره که PCI-E دارن) و Ram DDR2 رو هم بیخیال شی بعد بگی بله هرچی باشه 478 مدت بیشتری تو بازار بوده امتحانش رو پس داده
در ضمن اگر مشکلی باشه درجا سوکت رو عوض نمیکنن چیپست رو ارتقاع میدن دوست عزیز
G A B R I E L
15-08-2006, 15:59
تمامی حرفهای که میخواستم بزنم رو شایان عزیز گفت
G A B R I E L
15-08-2006, 16:26
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بهنام -ن عزیز به این حرفهام توجه کن
1. من که نگفتم 939 بده گفتم ای ام 2 نسبت بهش بهتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلایلم که گفتم که مهم ترینش آینده است ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بذار یه مثال بزنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زمانیکه 939 اومد و جای 754 رو کم کم گرفت دقیقا حالا داره
برای خود 939 پیش میاد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی ای ام 2 میاد و به تدریج جای 939 رو میگیره...
حالا چه من بگم ای ام 2 خوبه چه شما بگی 939 بهتره در هر صورت این امر (جایگزینی ای ام 2 بجای 939 ) اتفاق میفته ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه هنوز روی حرف خودت ایستادی ... یک مثال دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به روند رو به جلوی رابط های هارد دیسک توجه کن :
1. IDE > 2. SATA > 3. SATA 2
حالا به نظر هر کدوم از رابط های بالا چند درصد رو به خودشون تعلق دادند؟
نظر من اینه :
IDE : 35%
SATA : 60%
SATA 2 : 5%
حالا کافیه بیایم جای موارد فوق رو عوض کنیم ... بجای آی دی ای بذاریم 754 ... بجای ساتا بذاریم 939 ... بجای ساتا2 بذاریم ای ام 2...
این امار مال اکنونه ... ولی به نظرت 5 سال دیگه چی میشه ؟؟؟ ساتا 2 (ای ام 2) بدلیل ویژگیهای خوبش میاد اول ... آی دی ای
(754) رو باید کم کم حذف شده حسابش کنیم ...و ساتا (939) رو باید جزء محذوفات بعدی مون بدونیم ...
یعنی در کل با کامپیوترهای 754 باید این کارو کنیم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کامپیوترهای 939 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( چون دیگ تقریبا دارن میرن به تاریخ)
و سر انجام ای ام 2 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (شرمنده عکس کامیوترش رو نداشت)
+++++++++++++++++++++++++++++
این هم وضعیت آینده کسانی که الان پول دارن ای ام 2 بگیرن اما میرن 939 میگیرن :
کسانی که ای ام 2 میگیرند : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما کسانی که 939 میگیرن : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون - مهراد MAHRAD
Shahryar_NEO
15-08-2006, 18:02
اين هم نظر من : اي ام 2 ...
قربانت شهريار
با سلام
من براي سي پي يو 3200
يه مين از Asus مي خوام كه SLI نباشه و ساتا2 رو هم ساپورت كنه
در ضمن تا فردا بيشتر وقت ندارم، ممنون مي شم اگه زودتر كمكم كنيد
ببخشيد
تا 100 تومن هم مي تونم بدم
ولي اصلا Sli نباشه
من هر چي بگم بازم شما مي گيد كه اي ام 2 بهتره...
2،3 سال ديگه بهتون مي گم كه كدوم بهتره...!
لطفآ دلايل كارشناسي بيارين...مقايسه هارد چه ربطي به سي پي يو داره؟!!!!!
کی گفته که 939 بر Am2 برتری داره؟؟؟
در ضمن Am2 تو ایران تازه اومده واگرنه در خارج اونم امتحانش رو پس داده
در خارج از كشور هم خيلي وقتي نيست كه اومده... :blush:
راستي لطفآ جواب سوال هاي من رو هم بديد آقا مهرداد...
با سلام
من براي سي پي يو 3200
دوباره سلام
يكي نيست به داد ما برسه؟
Devil Lord
15-08-2006, 22:01
دوباره سلام
يكي نيست به داد ما برسه؟
میشه بگین CPU 3200 چیه؟؟؟ AMD Athlon 3200 ؟؟ یا Intel Pentium4 3200 ؟؟ یا Intel Pentium D با کلاک 3200؟؟؟
Vampire Viper راست مي گه...كامل توضيح بده...
Shahryar_NEO
15-08-2006, 23:18
ها ها ها ...
عزيزم بهنام جان صبر كن من نميبودم اگه حال بحث داري هستم شما يه طرف تيم هم يه طرف حالا اگه مي خواي تا در عرض يك روز تمام مشكلاتت را حل كنم ...
عزيزم اي ام 2 خيلي وقته خارج اومده نسبت به بازار آي تي و ضمنا توي ايران هم كه نسبت به بقيه قطعات زود اومد و ميناش هم خيلي قبل ترش اومد ...
2-3 سال ديگه هم بله همديگه را مي بينيم كه شما دارين 939 تون را مي خوايند به يكي بفروشين و اي ام 2 بخرين...
قربانت شهريار
Shahryar_NEO
15-08-2006, 23:19
با سلام
من براي سي پي يو 3200
عزيزم بهت ميگم يكي از اين 775 و يكي از 939 اي ام دي :
اي ام دي :
asus a8n-e nforce 4 ultra:110t
intel:
asus p5ld2:105t
قربانت شهريار ;)
Shahryar_NEO
15-08-2006, 23:21
عزيزم براي اي ام دي 939 : asus a8n-e nforce 4 ultra : 110t
intel:
asus p5ld2 :105t
شاد و پيروز باشي
شهريار
Devil Lord
15-08-2006, 23:25
AM2 یعنی پایان 939 چون قابلیت های 939 در برابر AM2 واقعا سوسکه حالا من نمیدونم رو چه حسابی یه همچین چیزی میگین آخه جواباتونم منطقی به نظر نمیرسه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئن باشین اگر AM2 بدتر از 939 بود AMD زود تر از شما متوجه میشد و ایرادش رو برطرف میکرد
Shahryar_NEO
15-08-2006, 23:27
اولآ كه اصلآ جاي تعجب نداره...939 مسلمآ از AM2 بهتره...چون AM2 هنوز امتحانش رو پس نداده... و اصلآ نمي شه بهش اطمينان كرد...تازه كي گفته كه 939 از رده خارج مي شه؟اگر AMD اين كار رو بكنه 2 روزه ورشكست مي شه...
موفق باشيد
عزيزم بهنام جان چي 939 از اي ام 2 بهتره ؟!؟!؟!؟!!؟ :blink: :blink:
شما بنچ مارك ديدن در اين مورد ؟
اگه بنا به اين ميشه كر ديو ها را هم پس نبايد خريد و يا به عبارتي هميشه بايد تكنولوژي پايين تر وقديمي تر را استفاده كنين .... كي گفته اي ام 2 امتحانش را پس نداده ؟
:ohno: :ohno:
عزيزم من فقط در كل به يك چيز معتقد هستم و اين اينه كه آدم براي اخر كارهم به يه 3800 تك هسته اي در 95 در صد موارد كافيه 939 هم ولي خوب ولي اي ام 2 با همون قيمت هست ديگه چرا ؟
قربانت شهريار ;)
بازهم سلام.يه سوال پرسيدم ازدوستان.پاسم دادن توي اين تاپيك.اميدوارم اينجا به جواب برسم . يه كارت گرافيگ مناسب واسه رندر.. روي سيستمي كه 1 گيگ رم داره باCPU 3.4 Lga .با سپاس..
Shahryar_NEO
15-08-2006, 23:32
ضمنا من يك سوالي دارم بهنام عزيزم چه طوري ميشه دي دي آر 2 با 800 مگا هرتز كارايي كمتري نسبت به 400 مگاهرتز داشته باشه ؟
قربانت شهريار
- - - - - - - - - - - -
توجه : عزيزم ما مدتي بوده بحثي نكرديم و اين هم كه ميبيني اين شكلي برخورد مي كنيم يك فقط سو تفاهم پيش نياد ...
Shahryar_NEO
15-08-2006, 23:32
بقيه بنچ ها هم فردا...
ويرايش كردم كه پست الكي نشه اين هم يكي ديگه كه حاكي بر اين هست كه اي ام 2 قوي تره از 939 :blink:
ويرايش شد
شهريار :)
Shahryar_NEO
15-08-2006, 23:34
عزيزم چه قدر بودجه :
ولي در كل يه گرافيك خوب بخواي : 7600 جي تي هست كه 256 ايسوسش 230 تومنه و اگه هم نه 7600 جي اس هست كه 130 تومنه ...
قربانت شهريار
ضمنا من يك سوالي دارم بهنام عزيزم چه طوري ميشه دي دي آر 2 با 800 مگا هرتز كارايي كمتري نسبت به 400 مگاهرتز داشته باشه ؟
درسته ولي هر چه سرعت رم بيشتر باشه تاخير بيشتري داره و سرعت فوق العاده
AMD مربوط ميشه به مموري كنترولر معروف كه واسطه ها رو كم كرده تا تاخير ها كم بشه
و ممكنه اي مسئله روي سرعت تاثير بگذاره. البته كسي كه با اين مموري هاي پر سرعت
و AM2 كار كرده باشه بهتر مي تونه بگه.
در ضمن از اينكه متزو رو دوست داري خوشحالم. :tongue:
همه جوره امتحانش كردن و هيچ مشكلي نداره. در اينكه AM2 هيچ چيز جديدي بجز پشتيباني
از ddr2 در سوكت جديد ارائه نكرده حرفي نيست (شايد بخاطر همين تغيير ندادن معماري پردازنده
بشه بهتر بهش مطمئن بود) ولي بايد قبول كرد كه حتي قبل از اومدن AM2 با اومدن ماژول هاي ddr2
دوران 939 هم به پايان رسيد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.