PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سریال ساختمان پزشکان

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6

moslem47
24-07-2011, 23:45
دوستان اون قسمت پایانی گردنبند که قاسمی هم بود. قسمت چندم بود؟

legolas 224
25-07-2011, 00:03
شما اسم اینو میذارید معنویت در طنز؟!

من نگفتم که این میشه معنویت گفتم ! بالاخره این کار باعث میشه تا به سریال گیر ندن که چرا فلان لباس تنش بود چرا فلان لباس تنش نبود ؟!

وای خاک تو سرم
ینی میگی میخاسته چادر سرش نکنه
من کی گفتم چادر سرش نکنه و یا بکنه؟
گفتم تو اون سریال ( چهار چرخ ) وقتی نامحرم میومد خونشون چادر سرشون میکردن ( فک کنم زیاد یادم نیست) .

malkemid
25-07-2011, 00:05
امشب اونجا که داشت بیانیه! رو می خوند عفو رو خوند عفوووووو مردم از خنده! :دی

*IN*
25-07-2011, 00:56
ببینم اینا که میخواستن این دوتا قسمت رو اینهمه سانسور کنن چرا اجازه پخش دادن؟؟؟

dimah2005
25-07-2011, 01:23
نوشته شده توسط mm92
راستی من امشبو که دیدم فکر میکنم دوستان در مورد دیشب اشتباه میکردند
شاید دیشب اشلی از حکومت قبلی بود و بعد از ریاست نیما میشه حکومت فعلی.
مخصوصا که نامه استعفای سهرابی هم کپی نامه محمدرضا شاه بود!

منم این فکر به نظر خطور کرد باس دید که قسمت بعد چی میشه یا نیما یکی گندتر از دکتر سهرابی میشه،
یا با درست کاریاش کفر همرو در میاره، (که به احتمال زیاد این باشه ، بیشتر هم داره اینو میگه که مردم با اینکه شاکین ولی دوست دارن که توی کثافت زندگی کنن ، اصلا براشون نمی گنجه تو تمیزی زندگی کردن )

*M!L4D*
25-07-2011, 01:34
بیشتر هم داره اینو میگه که مردم با اینکه شاکین ولی دوست دارن که توی کثافت زندگی کنن ، اصلا براشون نمی گنجه تو تمیزی زندگی کردن
مثل همون قضیه اخراج کردن شیرزاد و آوردن منشی مقرراتی که آخرش باز همون شیرزاد اومد ور ــه دلشون :دي

milad_takjoo
25-07-2011, 10:19
حیف شد ناصر دیگه نیست....فک کنم دیگه تا اخر هم نیاد

tariran0
25-07-2011, 10:28
سلام
خیلی این دوقسمت جالب بود و ادامه هم که داره
واقعا طنز قشنگیه
مخصوصا اون سکانس که فیروز اومده بود پیش سهرابی و داشت راپرت می داد.
سهرابی هم ماجرای بچگیش رو گفت و گفت که باباش فلفل و...
" ما هم الان باید فلفلش رو زیاد کنیم که دیگه اعتراض نکنن"
خیلی جالب بود.خیلی پیام داشت

Danitondar
25-07-2011, 14:05
عجب تیکه ای به صدا سیما انداخت!
شیرزاد:ایران استرالیا 20 بار بازی کردن
افشار:خانم یه بازیه 20 بار پخش کردن!

Dexter 2009
25-07-2011, 14:26
عجب تیکه ای به صدا سیما انداخت!
شیرزاد:ایران استرالیا 20 بار بازی کردن
افشار:خانم یه بازیه 20 بار پخش کردن!
دوتا تیکه بود هم به صدا سیما و هم به فوتبال مملکت
در کل نظر من در مورد این سریال اینه
:2:

Danitondar
25-07-2011, 15:05
چرا حداقل اگه خوب نباشه از خیلی سریال هایی که خواستند طنز بسازن بهتر بود!

befermatooo
25-07-2011, 17:33
مخصوصا که نامه استعفای سهرابی هم کپی نامه محمدرضا شاه بود!
آره واقعا ،انگار که از متن محمد رضا پهلوی کپی کرده بودن .

خیلی زیبا کنار هم قرار دادن :31:

+ اینکه سهرابی هم مثل احمدی نژاد میخواد بره سفر تا یه مدت پیداش نشه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

*M!L4D*
25-07-2011, 19:04

نکنه انتظار داری با این محدودیت ها و سخت گیری ها یه چیز در حد Dexter که یوزر نیمته بسازن ؟

jeremy28
25-07-2011, 21:07
دوستان اون قسمت پایانی گردنبند که قاسمی هم بود. قسمت چندم بود؟
قسمت 47 بود

legolas 224
25-07-2011, 21:22
جایی که خواست با شریفی حرف بزنه :دی با اینکه شریفی اورولوژیست هست : دی دستکش دستش خورد به گردن نیما :دی ولی اون یکی رو اول در آورد .
:دی یه جا نیما ( یادم نیست کجا بود )یه تیکه ای انداخت و گفت که نمیشه با این وضع یه مدیریت چی چی ( اینم یادم نیست) و عدالتخواه درست کرد !! :دی

MoH_@_MaD
25-07-2011, 21:34
:31: یه جا نیما ( یادم نیست کجا بود )یه تیکه ای انداخت و گفت که نمیشه با این وضع یه مدیریت چی چی ( اینم یادم نیست) و عدالتخواه درست کرد !! :31:

خداییش خودت فهمیدی چی گفتی ؟؟!! :31:

AKBAR132
25-07-2011, 21:35
اونجا بود كه مادرش گفت به كتي بگو نميخواد شارژ‍ بدي .......

روش تنبيه نازنين هم جالبه شبها نيما رو از اتاق ميندازه بيرون :21: فكر كنم اينكار براي نيما تنبيه خيلي زجر آوريه :27:

legolas 224
25-07-2011, 21:39
خداییش خودت فهمیدی چی گفتی ؟؟!! :31:
نگا منظورم این بود :دی
نیما گفت با این وضع نمیشه یه مدیریت عدالتخواه درست کرد !!!
اینکه نیما کجا اینو گفت و چه صفت دیگه ای هم به کار برد رو یادم نمیاد .

shah abas
26-07-2011, 12:10
چرا تیکه آخر روی فیروز تصویر زوم بود همش !؟
تو پشت صحنه نشون میداد هی دکتر ملکی تو اون قسمت می خندید٬ احتمالا چون نتوسنتند بدون خنده بگیرند زووم کردند تا خنده معلوم نشه.

Kurosh
26-07-2011, 12:17
تو پشت صحنه نشون میداد هی دکتر ملکی تو اون قسمت می خندید٬ احتمالا چون نتوسنتند بدون خنده بگیرند زووم کردند تا خنده معلوم نشه.
کدوم پشت صحنه ؟! کجا ؟!
شما و سیما ؟!

taghi_ramzi
26-07-2011, 12:21
اسم اون دکتره "نازآفرین" رو از روی ترانه ی عباس قادری برداشتن فکر کنم
اونجایی که می گه
"... اگر که خوبیاتو قسمت کنم - سهم دلم عشق و محبت کنم
بین همه نازآفرینای شهر - نمی تونم جز به تو عادت کنم ..." !

legolas 224
26-07-2011, 12:32
کدوم پشت صحنه ؟! کجا ؟!
شما و سیما ؟!
نه بابا
تو گلخانه که بازیگرا رو اورده بود یه چن تیکه ( خیلی کم ) پشت صحنه رو نشون داد :31:

worldm
26-07-2011, 12:33
میگم این نیماهه چرا پیش نازنین هیچ وقت نمی خوابه و همش به بهانه های مختلف میندازنش بیرون؟:19:
راستی مدیریت نیما هم خیلی خوبه ها نه؟:31:

Dexter 2009
26-07-2011, 13:35
نکنه انتظار داری با این محدودیت ها و سخت گیری ها یه چیز در حد Dexter که یوزر نیمته بسازن ؟
دوست عزیز
1- دکستری که در یوزر نیم من مشاهده می کنید اون دکستر سریال تلویزیونی که شما فکر می کنید نیست ( انیمیشن دکستر )
2- انکار نمی کنم که محدودیت وجود داره...برای همه در هر کار و مقامی محدودیت وجود داره .ولی وقتی کاری رو قبول کردی باید سعی کنی اون رو به نحو احسن و با خلاقیت انجام بدی.
به نظر من ضعف این سریال و سریال های مشابهش اینه که از دل بر نیومده که بر دل بشینه...یعنی خود بازیگرا و نویسنده و غیره اش دوست دارند یه چیزی بسازند بره پی کارش.

ahriman323
26-07-2011, 13:44
اسم اون دکتره "نازآفرین" رو از روی ترانه ی عباس قادری برداشتن فکر کنم
اونجایی که می گه
"... اگر که خوبیاتو قسمت کنم - سهم دلم عشق و محبت کنم
بین همه نازآفرینای شهر - نمی تونم جز به تو عادت کنم ..." !

چه ربطی داره؟!
این همه آدم با این اسم هستن

mhv_kntu
26-07-2011, 18:11
به نظر من ضعف این سریال و سریال های مشابهش اینه که از دل بر نیومده که بر دل بشینه...یعنی خود بازیگرا و نویسنده و غیره اش دوست دارند یه چیزی بسازند بره پی کارش.
شبیه کدوم سریال مشابه ؟
مثل این سریال کم ساخته شده . بقیه کارهای کمدی بغیر چند بغیر چند تا کار مدیری رو قبول دارم آبکی بودن ولی این سریال نه. (نظر شخصی)

AKBAR132
26-07-2011, 18:38
الان كه بيشتر دقت كردم متوجه شدم مديريت نيما شباهتهايي با دولت فعلي داره .......

عدالتخواهي ، تلاش براي رفاه ، برداشت از صندوق ذخيره ساختمان ، تلاش براي بهتر شدن در منطقه و كشور ، نگاه به افق

( شايد 20 ساله ) ، رفتن به طبقه هاي ساختمان براي ديدن مشكلات از نزديك ، متكي بودن به خود براي رفع نياز از سودجويان

( قضيه كافي شاپ) ، دريافت نامه ها انتقادات و پيشنهادات و ... بازم بگم ؟

بايد بشينيم ببينيم چي ميشه آخرش .

توي صحنه اي كه جمع دكترا رو نشون داد .... ميشه گفت نشون داد كه براي اكثر مردم ، مسائل اقتصادي براي تاييد يه مديريت مهمترينه
همه ي اينا نظراتم بود

nar nia
26-07-2011, 19:17
به دنبال حيا و غيرت در ساختمان پزشكان

علیرضا فرقانی در سایت الف نوشت:

امام صادق (ع) می فرماید: «لَا إِیمَانَ لِمَنْ لَا حَیَاءَ لَه‏» کسی که حیا ندارد ایمان ندارد(کلینی: کافی، ج ۲) .از آنجایی که ایمان در حوزه فردی، شرط لازم برای تشکیل حکومت دینی می باشد و حیا با ایمان نسبتی مستقیم دارد، شرط تثبیت و بقای حکومت دینی به حیای تک تک آحاد جامعه بستگی دارد.

از این جهت است که محور تمام برنامه ریزی های دشمنان بر علیه نظام جمهوری اسلامی و منقلب کردن انقلاب اسلامی "حیازدایی" بوده و به هر قیمتی فراگیر کردن بی حیایی را در دستور کار خود قرار داده اند.

هر چند "حیا" امری است فطری که خداوند آن را در انسان به ودیعه گذاشته اما همچون دیگر ظرفیتهای پنهان بشری نیاز به تربیت و رشد برای رسیدن به کمال مطلوب را دارد. در این راستا به هر میزان که حیا در فرد منکوب شود به همان میزان نیز ایمان فرد دچار خدشه شده تا جایی که از بین رفتن حیا به انحطاط ایمان در افراد جامعه و در نهایت به اضمحلال حکومت دینی منتج می شود.

حیا؛ در مردان غیرت و در زنان عفت را رقم میزند. حیا با شرم متفاوت است. هر بشر بی‌دینی نیز می‌تواند شرم داشته باشد، اما حیاء، مقوله‌ای ایمانی است و مختص انسان دین‌دار و مؤمن است. حضرت علی(ع) در میزان نسبت حیا و ایمان می فرمایند : "ایمان درختی است که ریشه‌ آن یقین، شاخه آن تقوا، و شکوفه و میوه‌ آن «حیاء» است".

پس دشمنان اسلام، غیرت در مردان و عفت در زنان را مورد هدف حملات خود برای تضعیف انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی بواسطه از بین بردن حیا در حوزه فردی و در نهایت جامعه تعریف کرده اند.

اما متاسفانه در سالهای اخیر، نهادهای آموزشی و رسانه های ابواب جمعی و در راس آنها صدا وسیما، نه تنها در راستای آموزش حیاورزی و تقویت آن تلاشی محسوس و قابل ذکری نکرده اند که بعضا آب در آسیاب دشمن ریخته و ناخواسته اما خالصانه قسمتی از بار ایشان را به دوش مبارک متحمل شده اند.

دراصطلاح ادبیات سینمای دینی؛ "طنز زشت" به برنامه هایی اطلاق می شود که در قالب طنز به ارزشها هجوم آورده و ضد ارزش را در فرهنگ سازی به جای ارزش قبلی توجیه میکند که به صورت القای غیر مستقیم و با نفوذ در ضمیر ناخودآگاه مخاطبین، این جابجایی انجام می گیرد.

وقتی در "طنز زشت" ساختمان پزشکان، مردی همواره نظاره گر همسر خود بهنگام مسخره شدن به دست دیگران است و غیرت نداشته خود را قی می کند؛ باید برای نسل بعدی متاثر از رسانه ملی تاسف خورد.

وقتی در سریال هایی مانند ساختمان پزشکان، هرگز فردی برای ورود به منزل دیگری خبر نمی کند و یا اصطلاحا "یا الله" نمی گوید و مرد خانواده به سادگی با این قضیه کنار می آید و آقای ضرغامی هم مانند دیگر عوام جامعه به این "طنز زشت" می خندد، باید برای بی غیرتی نسل بعدی نگران شد.

وقتی مردی برای همسر خود جشن تولدی با حضور مردان نامحرم می گیرد و از کادوی شال قرمز یک نامحرم به همسر خود تنها گلایه مند می شود که این کم است، باید برای آقای ضرغامی برای القای این بی غیرتی ها طلب مغفرت کرد.

دشمنان اسلام باید از بهنام ها بابت این القائات بی غیرتی تشکر کنند ولی جامعه مسلمان باید هوشیار باشد و در صورت خواب بودن مسئولین در چنین مواقعی، متوجه این شیطنت های حتی ناخواسته افراد شده و از مسئول دستگاه برخورد مناسب را طلب کنند.

ساختمان پزشکان تنها نمونه ای از به نمایش گذاشتن بی غیرتی ها و بی عفتی ها در صدا و سیما و سینما در نظام جمهوری اسلامی است.

شایسته است افردا زبونی که عاجزند از تئوریزه کردن مفاهیم قرآنی و نمایش آن در قالب هنر و القای غیر مستقیم آن به جامعه، از پذیرفتن مسئولیتهای خطیر حذر کنند.

G.D.ragon.Ir
26-07-2011, 19:53
وقتی در "طنز زشت" ساختمان پزشکان، مردی همواره نظاره گر همسر خود بهنگام مسخره شدن به دست دیگران است و غیرت نداشته خود را قی می کند؛ باید برای نسل بعدی متاثر از رسانه ملی تاسف خورد.خوب راست میگه دیگه!!! باید یکبار که پدر و مادرش دارن زنش رو دیوونه خطاب میکنن, جلوشون در بیاد (که اگه به مودبانه ترین شکل ممکن هم اینکار رو بکنه) فردا اینها بیان بگن "اینم از رسانه ی ملی که داره به ملت یاد میده تو روی پدر و مادراشون بایستند. چی شده اون ارزش های والای اخلاقی"

اینایی که کار طنز میکنن حق دارن که میگن: ما هرکاری بکنیم یک عده ناراحت میشن :13:

Nocturne
26-07-2011, 20:02
شایسته است افردا زبونی که عاجزند از تئوریزه کردن مفاهیم قرآنی و نمایش آن در قالب هنر و القای غیر مستقیم آن به جامعه، از پذیرفتن مسئولیتهای خطیر حذر کنند.
گیرم که صحیح اما اگر جامعه هنر ما از نظر دینی ضعیفه تقصیر خود جانبداران دین هم هست.
اونها اغلب از سینما و موسیقی و هنر دوری میکنن و این چیزها رو بد میدونن.
ما الان چند تا کارگردان طنز داریم که اعتقاد قوی به دین داشته باشه؟
خب خود جانبدارای دین نیومدن تو این کار. میگفتن این چیزها بده و باید دوری کرد!
حالا میگن چرا سینما این طوریه چرا سریال اونطوریه... خب اگه شما بلدید بیاید بسازید.

Inter
26-07-2011, 20:06
بابا بیخیال سریال طنزه دیگه ملت دیگه اونقدرا عقب مونده نیستن بیان یه سریال طنز رو الگو قرار بدن که وقتی به زنشون توهین بشه ساکت باشن

ولی با اون جاش که همه اومده بودن جشن تولد زن نیما که هیچ نسبتی نه با زنه و نه با نیما نداشتن و با هم اختلاط و مختلط و تخلیط و مخلوط و مخالطه و تخلط شدن رو موافقم که ایده جالبی نیست

آقا این نازنین همسر واقعی ناصر هست؟؟؟

h-blade
26-07-2011, 20:12
ببين اينا كارو به كجا كشوندن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اين پست اگه حذف نشه خوبه!!!

بابا غيرت.:21:

يعني هيچ سريالي نيست كه از اينا داشته باشه (بي غيرتي) فقط همين سريال داره!!!!:18:

من آخر نفهميدم اين آقا چي گفته اولش اومده حديث گفته بعدش ربطش داده به حيا بعد بي غيرتي.
موندم حيا به بي غرتي چه ربطي داره.:41:

به اين آقا اگه اينجوري سريالو ميساختن خوب يه طوري كه شما اصلن عمرا (:31:) شما ازش ايراد بگيري:
مثلا ناصر به نازنين توهين كرد نيما با كله بره تو صورت ناصر!!!!

تازه اينم بگم همه مردم بايد تنها تنها خودشون دوتايي تولد بگيرن و اگر كسي اونجا باشه معنيش اينه مرده بي غيرته.:39:

راستي دوستان يادتون باشه به هيچ كس شال قرمز هديه ندينچون شال قرمز هديه بدي يعني شوهرش طرف بي غيرته يا بي حيا كه مهمونارو تو تولد نميبره زير مشت و لگد :39:

راستي اينو يادتون باشه كلمه طنز زشت از زمان پخش سريال ساختمان پزشكان به وجود آمد.

Kurosh
26-07-2011, 20:16
هومن - خانم شیرزاد شما گوش میدید من چی میگم؟!
شیرزاد - گوش که میدم، متوجه نمیشم !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Saeed System
26-07-2011, 20:28
ولی به نظر من اون قسمت تولد نازنین نباید اونجوری نامحرم ها هدیه میدادند به نازنین...

مثلا تولد مادر من میشه شوهر خاله هام به همراه پدرم یه گوشه که نشستن و خاله هام فقط هدیه میدند به مادرم..

شوهر خالم بلند نمیشه شال بده به مادرم مطمئنم پدرم خیلی ناراحت میشه و من خودم همینطور...

دوست ندارم شالی که مادرم سر میکنه رو شوهر خالم خریده باشه :11:

Nocturne
26-07-2011, 20:51
چرا بدگویی های اون دو تا شاکی از نیما رو ما خودمون ندیدیم؟ حذف شده بود؟

---
این چند قسمت از نقد در باره حکومت شروع کرد اما به نقد در باره مردم رسید. انگار نیما که بیشتر به فکر کار کردن بود دکترا بیشتر ازش طلبکار شدن اما در مقابل سهرابی که آشکارا زور میگفت هیچکی صداش در نمیومد. (صحنه آخر)

shahedi
26-07-2011, 20:51
ابرو برداشتن و همراه داشتن موچین با فیروز خان از هنجار شکنی های موجود بود امری که داریم تو جامعه می بینیم و حتی در سریال های صدا و سیما آقایان کامل ابروهایشان را بر می دارند...حالا حتی راحت به این قضیه اشاره هم می کنند...
به عبارت عملی بود به گفتار هم کشیده شد.

far2009
26-07-2011, 20:57
این قسمت خیلی مبهم بود.

عوض شدن کاملا ناگهانی نیما که سر کوچکترین مسئله ای می خواست طرف حق را بگیره

یک نکته هم خیلی عجیبه ! مگه دکتر سهرابی نگفت من یک راهی بلد هستم که نیما از مدیریت بیفته ولی ما که تو فیلم هیچ راهی از او ندیدیم.

shahedi
26-07-2011, 20:59
این قسمت خیلی مبهم بود.

عوض شدن کاملا ناگهانی نیما که سر کوچکترین مسئله ای می خواست طرف حق را بگیره

یک نکته هم خیلی عجیبه ! مگه دکتر سهرابی نگفت من یک راهی بلد هستم که نیما از مدیریت بیفته ولی ما که تو فیلم هیچ راهی از او ندیدیم.

آسانسور و هزینه ی 3 میلیونی و تعمییر کار قلابی ایده سهرابی بود.

jeremy28
26-07-2011, 21:18
فقط قاسمی:8:

- قربان، استخر بودم گوشام گرفته!

اون تیکه چغاله بادوم برداشتن شیرزاد هم خیلی باحال بود، واقعاً به بعضی ها نمی شه چیزی تعارف کرد:19:

MOHAMMAD2010
26-07-2011, 21:47
ولی با اون جاش که همه اومده بودن جشن تولد زن نیما که هیچ نسبتی نه با زنه و نه با نیما نداشتن و با هم اختلاط و مختلط و تخلیط و مخلوط و مخالطه و تخلط شدن رو موافقم که ایده جالبی نیست

ولی به نظر من اون قسمت تولد نازنین نباید اونجوری نامحرم ها هدیه میدادند به نازنین...

فقط همین اسمایل کافیه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mhv_kntu
26-07-2011, 22:04
چهار قسمت اخیر فقط یک شرایط بد مدیریتی و رفتار متقابل در مقابل مدیران رو نشون دادن ولی هیچ راهکاری هر چقدر هم ضعیف و کوچیک نشون ندادن .

تحول نیما از یک مدیر اصولی به اون وضعیت آخر سریال که 10 برابر از سهرابی هم بدتر بود رو اصلا خوب نشون ندادن . فقط یک جمله گفتن مدیریت بهش مزه کرد !!

آخرش هم تنها چیزی که به بیننده القا میشه اینه که همینی که هست باید بین بد و بدتر انتخاب کنین و مدیریت پایدار خوب تو شرایط ما رویاست !

کلا موضوع های خوبی انتخاب می کنن ولی آخرش اکثرا جالب تموم نمیشه .

Dj_aghamajid
26-07-2011, 22:10
بی مزه شده!
اولا بهتر بود! اکثر صحبت ها تکراری هست وموضوعات هم به نوعی تازگی اولیه خود رو نداره! بنظرم الان مردم بخاطر سر گرمی نگاش میکنن و گرنه طنز قدرتمندی نیست!

Behsood
27-07-2011, 00:09
سلام
دوستان برید سریال "Friends" رو ببینید.
و به خصوص روی حرکات از روی عادت و فرم صورت و میمیک های صورت شخصیت Roth Geler تمرکز کنید.
تبریک! شما دکتر نیمای واقعی را شناختید!
نسخه ی ایرانی شده ی Roth ...

masoudtr
27-07-2011, 00:20
سلام
و به خصوص روی حرکات از روی عادت و فرم صورت و میمیک های صورت شخصیت Roth Geler تمرکز کنید.
منظورت
Ross است دیگه؟
اره کپ همون در اوردن کپی در حد تیم ملی

Golbarg01
27-07-2011, 00:23
سلام

یعنی اینقدر از خودشون خلاقیت ندارن که شخصیت طنز درست کنن؟
باید کاملا از خارجی ها تقلید کنن؟!

Behsood
27-07-2011, 01:07
باید مینوشتم "راس" که خیال مسعودم راحت بشه! :27:

در مورد خلاقیت!
چی بگم؟!
ولی شما به ری اکشن هایی مثل ترسیدن، به فکر فرو رفتن حین حرف زدن، درخواست های عاجزانه که همراه میشه با پایین آوردن صدا و ...
دقت کنید متوجه شباهت های غیر قابل انکار میشید.
به خصوص این اواخر.

mhv_kntu
27-07-2011, 11:04
به اینها تقلید نمیگن یکجور الهام گرفتن میگن . ( به گفته مصاحبه پیمان قاسم خانی )
مثلا شخصیت ویسکا آسایش تو ورود آقایان ممنوع رو هم قاسم خانی از یه شخصیت تو یکی از فیلم های هالیوودی گرفته و شبهاتشون از راس و نیما هم بیشتره !
کلا این چیزا رو بیخیال شین اگه همه چیز یک مجموعه هم کپی باشه از جاهای مختلف ولی حرف جدید و جالب بزنه ارزش خاص خودش رو داره.

VAHID
27-07-2011, 12:16
بابا ما ایرانیا از خودمون خلاقیتی نداریم همه چی مون کپی هست چه از فیلم ها
تا پوستر فیلم ها برنامه های تلویزیون و.......درسته میگن قانون کی رایت تو ایران وجود نداره:27::31:

AKBAR132
27-07-2011, 13:34
مديريت نيما رو خيلي مسخره خراب كردن ...... مگه ميشه نيما يه دفعه همه ارزشهاشو زير پا بزاره .... اصلا نيما جرات اين كارو نداره

به نظر من ديگه نميخواستن كشش بدن براي همين خيلي كشكي نيما رو خراب كردن .

يه جورايي ميخواست بگه مردم با مديريت عادلانه كنار نميان و بايد زور توي كار باشه ....... مثلا توي كشور ميبينيم كه با اينكه نسبت به قبل پيشرفتهايي حاصل شده اما فرياد اعتراض مردم هم بيشتر به گوش ميرسه .... حتي توي تلويزيون هم برنامه هاي انتقادي پخش ميشه

آقا محمد خان قاجار وقتي فتحعلي شاه رو نصيحت ميكرد ، بهش گفت اگه ميخواي بر اين مردم حكومت كني بايد اونا رو گرسنه نگه داري ..... چيزي كه دائما توي سريال گفته شد .

sepideh khanom
27-07-2011, 13:39
یه ضعفی که من تو این سریال می بینم اینه که از بازیگر های دیگه خیلی کم استفاده شده
مثلا آقای بنفشه خواه خودش به مهره خوب تو طنزه، اما اینجا فقط باسه پرکردن سکانس و خالی نبودن فضای دوربین ازش استفاده شده
یا این خانومی که نقش کتی رو بازی میکنه تو بیشتر قسمت ها حتی دیالوگ هم نداره

squall12
27-07-2011, 13:59
منظورت
Ross است دیگه؟
اره کپ همون در اوردن کپی در حد تیم ملی

دقیقاً منم می خواستم همین موضوع رو چند هفته پیش بگم.به نظر من هم حرکات نیما رو خیلی از راس کپی کردند . حتی نقش نازنین رو هم شبیه مونیکا کردن از لحاظ تمیزی و وسواسی . بعد هم احتمالا با خودشون گفتن که جای یه نفر خل و پل تو سریال خالیه مثل فرندز که توش فیبی یه خورده خل و چل بود اینا هم خانم شیرزاد رو تو سریال قراردادند و ...
البته اینها نظر شخصی بود خواهشا به کسی برنخوره

taghi_ramzi
27-07-2011, 14:33
برای خانم شیرزاد به نظرم نیم نگاهی به شخصیت منشی "سیری" توی 30 rock داشتن

یادمه تو یه قسمت ، این منشی ، "لاتز" که یکی از نویسنده هاست و یه بار هم قبلاً تو پوکر یه ماشین برد و به سیری داد رو نمیشناخت !

Sayam
27-07-2011, 14:53
میتونست از یه زاویه ی دیگه هم دنبال بشه
نیما درخواست کتی رو رد میکرد ، کتی از مخالفان مدیریت نیما میشد...
کم کم 1-2 نفر دیگه هم پیدا میشدند که مخالفت کنند با نیما و بعد به این نتیجه برسیم که حتی اگه افراد لایقی هم به حکومت برسند ، هستند کسایی که عدالت همگانی رو فدای منفعت شخصیشون میکنند...

راستی من با قیافه ی این سهرابی خیلی حال میکنم... دیکتاتوری خیلی بهش میاد با اون محاسن صورتش :31:

MoH_@_MaD
27-07-2011, 16:06

mhv_kntu
27-07-2011, 20:35
امشب دیگه وحشتناک شورش رو در آوردن .

بالاخره انتقاد ها کار خودش رو کرد . کلا سریال شده سانسور و Cut

من بعد 20 دقیقه پاشدم . اصلا ارزش پخش نداشت. سر و ته جمله ها بهم نمیخوره اینقدر ناشیانه و عجولانه سانسور شده.

قسمت های مربوط به مثلا توهین به نازنین مثل کوتاهی قد و دیوانگی و ... رو ناشیانه از وسط جمله ها حذف کردن .

امیدوارم کمرنگ شدن (تقریبا حذف شدن) نقش پدر و تا حدودی ناصر و مادر در هفته ای اخیر بخاطر اون انتقاد های قبلی نباشه.

کلی خیلی از صدا و سیمای ایران ناامید شدم که اصلا چیزی به عنوان استقلال نداره و سریال ok شده خودش رو از سریال های آمریکایی بیشتر سانسور می کنه !

shahab_f
27-07-2011, 20:59
فکر کنم یه 60 شبی عقبم، اما یادتون اولا توی آهنگ تیتراژ اخر میگفت «من عاشقت شدم، دست خودم نبود» اما بعد از چند شب تبدیل شد به «احساس من به تو، دست خودم نبود». واقعا یعنی کلمه ی عشق رو نمیتونن توی شعر به کار ببرند؟

legolas 224
27-07-2011, 21:06
واقـــــــــــــــــا؟ :دی
به به چه قسمت باهالی بود :دی
ارسطو ؟ سقراط؟ بقراط؟ افلاطون؟ نفتالون؟ نفتالین؟:دی
یعنی فردا قسمت آخره؟ یا پس فردا ؟ مگه امروز قسمت 55 نبود؟
قسمت بعد باید قشنگ باشه :دی
پ ن : نویسنده پیمان و مهراب باشن خوب میشه ;)

Nocturne
27-07-2011, 21:08
قشنگ بود. نقش جوان خیلی خوب شده بود.

Davood_titan
27-07-2011, 21:12
واقعا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه تموم شد :37:
خدا به دادمون برسه از پس فردا باید کلید اسرار نگاه کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MoH_@_MaD
27-07-2011, 21:51
جدا فقط یه قسمت دیگه مونده ؟؟

حیفه که :41:

تا گفت همه ی اتفاق ها در قسمت پایانی یهویی یه بغضی وجودمو گرفت :45:

کلی به سریال و شخصیت هاش عادت کرده بودیم

خانوم شیرزاد ، نیما ، ناصر ، نازنین ، پدر مادر نیما ، دکترا و ...

امیدوارم یه پایان خیلی خوب داشته باشه

پیمان هم که دمش گرم خودش نویسندگی این دو قسمت پایانی رو قبول کرده و قطعا بهترین پایان ممکن رو به نمایش میزاره

+
ای کاش اینقدر زیر تیغ سانسور نمیرفت
واقعا به جز تاسف خوردن به حال این مملکت کار دیگه ای نمیشه کرد

pcforlife
27-07-2011, 21:58
پیمان هم که دمش گرم خودش نویسندگی این دو قسمت پایانی رو قبول کرده و قطعا بهترین پایان ممکن رو به نمایش میزاره

+
ای کاش اینقدر زیر تیغ سانسور نمیرفت
واقعا به جز تاسف خوردن به حال این مملکت کار دیگه ای نمیشه کرد
شاید احساسم اشتباهه ولی مدت هاست حس می کنم که آقایون قیچی به دست، بیشتر رو نام پیمان قاسم خانی حساسند تا به چیزای دیگه...:13:
+
واقعا حیفه که ساختمان پزشکان تموم بشه...:41: به نظرم بعد ماه رمضون هم تی وی طنز شبانه ای نداشته باشه برای پخش... چون نزدیک میشه به ماه محرم... فقط قهوه تلخ مهران می مونه...:20:

MoH_@_MaD
27-07-2011, 22:02

Hamid Hamid
27-07-2011, 22:12
سلام ...

اين قسمتش واقعا خوب بودش ...

بازي با كلمات و عمل و عكس العمل هايي كه بين ارسطو ( رامبد جوان ) و شيرزاد بودش خيلي خوب كار شده بود ... جمله ها ادامه دار و كاملا بي ربط بودن كه در جواب همديگه استفاده ميشد.

+

سكانس توي كافي شاپ هم جالب بود ...

كسري :

احساس نميكني داري يخورده زياده روي ميكني؟! : دي

آدم رو ياد فيلم فارسي هاي قديم ميندازه اين ديالوگ : دي

jeremy28
27-07-2011, 23:12
اون تیکه که رامبد جوان (نفتالون:31:) داشت فکر می کرد که اسم ماشینش چیه، حرکات استاد بیژن بنفشه خواه بی نظیر بود:

- نگو ماشین! شاید پیاده اومده، شاید با موتور اومده، شاید با اتوبوس اومده....

+

موقعی که شیرزاد داشت فن CPU رو تعمیر می کرد، چه بادی می زد.....:26:

================================================== =

دوستان کجا رو سانسور کرده بودن؟
اگه ممکنه به سکانس های مربوطه اشاره کنید، ممنونم.

legolas 224
27-07-2011, 23:14

:دی اره مثلا اونجایی که هومن گفت یه چیز دیگه بده ( یادم نیست اسمش چی بود ) مثل این خارجی هایی شده بود که تو فیلم ها اعصابشون خورده و هی نوشیدنی ( آب معدنی غیر مجاز :دی) میخورن :دی
ناصر هم همینطور :دی
ولی جدا هومن هم رفت تو فکر شیرزاد؟ :18: یه جورای بد شد ! انگار چش ه.یز شد :دی
راستی این شغل ارسطو هم خیلی خالی بندی بود :دی
ولی لامبورگینیش باهال بود :دی

یه جا بود که نیما از مطب میرفت بیرون و هومن و شیرزاد داشتن با هم حرف میزدن و بحث به جایی کشید که شیرزاد گفت که نازنین اخلاق گندی داره :دی بعد یه چند حرف بعد صحنه کات شد !
چند جائه دیگه هم بود انگار نمیدونم .

jeremy28
27-07-2011, 23:16
ولی............ حیف شد قاسمی:19:

jeremy28
27-07-2011, 23:22
اره مثلا اونجایی که هومن گفت یه چیز دیگه بده ( یادم نیست اسمش چی بود )

میلک شیک (MilkShake) بود.

به فیلم (سریال) دقت کن جانم:46:

MoH_@_MaD
27-07-2011, 23:25
اگه ممکنه به سکانس های مربوطه اشاره کنید، ممنونم.

این قسمت کلا خیلی سانسور داشت
به خاطر اینکه نویسندش پیمان قاسم خانی بود و حساسیت هایی که روی ایشون هست کلی از قسمت هاش رو سانسور کرده بودن
نمونش اونجا که ناصر میخواست از نازنین قرص بگیره یه لحظه تصویر کات شد
یا اونجا که پدر مادر نیما اومده بودن خونه نیما اینا و قرار بود از نازنین تعریف کنن که دیگه اوج سانسورشون بود
لحظه به لحظه ش رو سانسور کرده بودن اصلا دیالوگ ها هیچ معنی و مفهومی نداشت
تا میومدن دیالوگ بگن یهو کات میشد و فقط یه کتی شنیده میشد
کلا سکانس هایی که نازنین توش حضور داشت رو فوق العاده زیاد سانسور کرده بودن

امیدوارم این سانسور کردن ها به پایان سریال لطمه نزنه :13:

Nocturne
27-07-2011, 23:31

دقیقا صحنه و دیالوگها جوری بود که انگار دارن در مورد مشروبات الکلی حرف میزنن.

- یه میلک شیک دیگه
کسری: داری زیاده روی میکنی...

چند لحظه بعدشم ناصر گفت

- کاپوچینو (اگه اشتباه نکنم) با کودئین اضافه
کسری: سنگین میشه ها...

تو کاپوچینو کودئین میریزن؟! مگه کودئین تو استامینوفن و این جور چیزا نبود؟!

sourena
27-07-2011, 23:33
این قسمت کلا خیلی سانسور داشت
به خاطر اینکه نویسندش پیمان قاسم خانی بود و حساسیت هایی که روی ایشون هست کلی از قسمت هاش رو سانسور کرده بودن
نمونش اونجا که ناصر میخواست از نازنین قرص بگیره یه لحظه تصویر کات شد
یا اونجا که پدر مادر نیما اومده بودن خونه نیما اینا و قرار بود از نازنین تعریف کنن که دیگه اوج سانسورشون بود
لحظه به لحظه ش رو سانسور کرده بودن اصلا دیالوگ ها هیچ معنی و مفهومی نداشت
تا میومدن دیالوگ بگن یهو کات میشد و فقط یه کتی شنیده میشد
کلا سکانس هایی که نازنین توش حضور داشت رو فوق العاده زیاد سانسور کرده بودن

امیدوارم این سانسور کردن ها به پایان سریال لطمه نزنه :13:

احتمالا هدف اصلیشون تموم کردن سریال بوده! میخواستن کوتاهش کنن که از شنبه برن پیشواز سریالهای آبکی ماه رمضان!

*M!L4D*
27-07-2011, 23:57
چه زود گذشت
دو ماه زندگی کردیم با این سریال
واقعا طنز قابل قبولی بود !
میخوام امیدوارم باشم که مشابه این طنز رو باز هم از صدا و سیما ببینم اما نشدنیه :(

Majid-6120
28-07-2011, 00:14
چه زود گذشت
دو ماه زندگی کردیم با این سریال
واقعا طنز قابل قبولی بود !
میخوام امیدوارم باشم که مشابه این طنز رو باز هم از صدا و سیما ببینم اما نشدنیه :(

بله میلاد جان ...

دیگه فکر نکنم هیچ وقت همچین چیزی ببینیم ...

کاری کردند که نه دیگه سیروان خسروی واسه صدا و سیما بخونه ؛

نه پیمان و مهراب دیگه هوس نویسندگی سریال به سرشون بزنه ؛

نه فرناز رهنما دیگه بدون چادر تویه سریال ها ظاهر بشه ؛

.
.
.

باز هم حمید لولایی ... باز هم داستان های همیشگی ... باز هم خنده های الکی !

mhv_kntu
28-07-2011, 00:57
من برام جای سوال پیش اومده و به تناقض خوردم .

توی این چند روز زیاد تلویزیون دیدم برای اولین با می دیدم که در مورد مسائلی مثل خودارضایی و جنابت و دختربازی و جلوگیری از بارداری و ... تو صداسیما اینقدر راحت صحبت می کنن منتها فقط حجت الاسلام ها !
تو هیچ فیلم و سریالی به این جور مسائل نمی تونن حتی نزدیک بشن !
تو این سریال یک سکانس یک موچین نشون دادن فریاد وامصیبتا سر دادن !
یعنی تو سریال ها و فیلم ها که تاثیرشون بیشتر هست مردم نباید آگاه بشن و صورت مسئله همچنان باید پاک بمونه ؟!

نویسنده تو قسمت های اول کلی شخصیت پردازی واسه نازنین کرد و اون رو تو تیمارستان با دست های بسته نشون داد تا اون دلیل اینکه بعضی مواقع بهش دیوونه میگن رو نشون بده بعد بعضی منتقد ها گیر دادن چرا هی فحش میدن !!!
خوب اگه نمی خواست کسی نازنین رو مسخره کنه که قسمت های اول اون دیوونه بازی های نازنین رو نشون نمیداد.

سریال های بعدی هم احتمالا از این سریال های شعارزده سفارشی باشه که بعضی مواقع رسما بازیگرا به دوربین نگاه می کنن و شعارشون رو میگن !

milad_takjoo
28-07-2011, 09:16
نه فرناز رهنما دیگه بدون چادر تویه سریال ها ظاهر بشه

این قسمت یعنی چی؟یه خورده توضیح میدی.......

saeed_cpu_full
28-07-2011, 09:25
از نظر من صدا و سیما توی این مواردی که گفتید مقصر نیست .. به نوعی مجبوره قیچی به دست باشه و دست به این همه سانسور بزنه . مجبوره مدت زمان فیلم های سینمایی خارجی رو از 2 ساعت بکنه 30 دقیقه !
کانال ماهواره ای Persian TV ( که برای جمهوری اسلامی هست ) ، کنسرت یانی ( Yanni ) رو پخش میکنه ، خوانندگی بازیگران زنمون رو میزاره و با کمترین میزان سانسور فیلم خارجی پخش میکنه چون خیالش راحته که کسی از مردم اعتراض نمیکنه .

اگه یه خورده به اطرافمون دقت کنیم میبینیم فرهنگمون مقصره . اینکه توی مـمـلکت ما مردم جنبه و ظرفیت دیدن خیلی چیز هــارو ندارن چیز عجیبی نـیـسـت.
این روز ها هـم که خــدا رو شـکـر هـمـه یــاد گـرفـتـن سـریـع یه مـقـاله بـیـرون مـیدن و بـرای کامـل شـدن عـرایـضشون پسوند « دیــن » رو بهش میـچسبونن .

هر وقت فرهنگمون اونقدر بالا رفت که انتقاد هارو قبول کردیم و ظرفیت دیدن خیلی چیز ها و شنیدن خیلی از موضوع ها رو داشتیم اونوقت میتونیم صدا و سیما رو مقصر بدونیم .

Ghaioom
28-07-2011, 09:58
اساسا به آستانه پایان یافتن سریال ساختمان پزشکان نزدیک می شویم! :31: (:13:) ناراحت می شویم D:

هی اگه مجموعه دومش هم بود اوکی میشد

شـیـفــو
28-07-2011, 10:15
تازه اولین قسمتی که کامل تونستم ببینم دیشب بود :25: که یهو گفت فرداشب آخرین قسمت :39:
بقیه قسمتها رو از 5-10 دقیقه آخر میدیدم .

Ghaioom
28-07-2011, 11:03
سریال خوبیه من که هر چی کار و وقت غذا خورن داشتم اول زود میرفتم پای سریال گاهی وقتا با اینکه تو خونم یه چند دقیقه نمیرسم دیرتر نگا میکنم بعد کارا و غذا خوردن رو شروع میکنم چون سریال خیلی خوبیــــــــــه :31:تو خونه میگن معتاد چون دیرتر غذا میخوردم زود میرفتم پای تی وی وقت غذا :31: ولی هیچی بهتر از این سریال نمیشه.

---------- Post added at 12:03 PM ---------- Previous post was at 12:00 PM ----------

تازه اولین قسمتی که کامل تونستم ببینم دیشب بود :25: که یهو گفت فرداشب آخرین قسمت :39:
بقیه قسمتها رو از 5-10 دقیقه آخر میدیدم .
شما اشتباه کردی که اینکارو کردی برو از اول نگا کن D: :31::27:

Majid-6120
28-07-2011, 11:40
این قسمت یعنی چی؟یه خورده توضیح میدی.......

توضیح نمیخواد ...مشخصه ...

حالا یه بازیگر خوش چهره و زیبا تو سریالی بدون چادر و با لباس های رنگارنگ ظاهر شد ! دیدین چقدر اعتراض و انتقاد ؟

... نازنین فلانه ، نازنین نامحرمه ، نازنین چرا باید لباس های اینجوری پیش یه نامحرم بپوشه ، نازنین ...

حالا اگه بر و رویه درستی نداشت هیکشی هیچی نمیگفت : |

اینا خودشون شکارچین که هدف گرفتن رو نازنین بین این همه بازیگر زن تو سریال !

moucker_boy
28-07-2011, 11:46
بر و بکس
باید امروز اشهد تلویزیونو بخونیم.
خیلی خبر بدیه. مگه نه؟
.
.
.

Havbb
28-07-2011, 11:57
من برام جای سوال پیش اومده و به تناقض خوردم ...
شما بگو کی به این تناقض نخورده : دی؟ یه بنده خدایی هست در باره ی امام دوازدهم و آخرالزمان و .... حرف میزنه بهش گیر دادن که چرا اینقدر از کلمات ... استفاده میکنی و یه جوری زیر پرده باید حرف بزنی در این مورد..... میگفت شما اگه این رساله ها رو باز کنید سر تا ته از این مسائل صحبت شده....

هی اگه مجموعه دومش هم بود اوکی میشد
تجربه نشون داده هیچ فیلمی مجموعه دومش مثل مجموعه اولش نشده و همیشه رو به افتضاحی پیش رفته

---------
من پیشنهاد میکنم به همه که بریم اینجا و توی نظرسنجی صدا و سیما نظر واقعی خودمون رو بدیم تا هم یه جوری تشکر کرده باشیم از اونایی که توی چنین فضایی این سریال خوب و متفاوت رو ساختند ، و هم از فشار انتقادات بیجا که به این سریال شده کم کنیم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Ghaioom
28-07-2011, 12:18
من که چند وقت پیش نظرات خوبی بهش دادم تو اون لینک :31: شما هم با نظرات خوبتون همه رو یاری کنید D:

AKBAR132
28-07-2011, 12:37
فكر نميكنم كسي به شخصيت نازنين اعتراض كرده باشه مگر توي همين تاپيك .... الكي بزرگش نكنيد كسي چيزي نگفته .

بيشتر اعتراضات به دكتر نيما بود كه چرا در مقابل احترام به زنش يه كمي بي توجه است كه به نظر من كاملا بجاست .

Havbb
28-07-2011, 14:46
بيشتر اعتراضات به دكتر نيما بود كه چرا در مقابل احترام به زنش يه كمي بي توجه است
کی چنین انتقادی کرده؟ یعنی نیما برای احترام گذاشتن به زنش احترام به پدر مادرش رو بشکنه؟!

nafe-bandar
28-07-2011, 15:24
نظرات چند صفحه ی قبل رو خوندم
نظرات مختلفی بود اما:
به نظر من سریال که تموم بشه بهتره، تا مجال بدن سریال جدیدتر و بروزتری ساخته بشه
چون دیگه بازم به بهانه ی ساختمان پزشکان بخوان طنز اجتماعی بسازن مطمئنا دلگزا میشه
نمونه ی بارزشم قهوه ی تلخ که هم لوکیشن هم بعضی دیالوگ ها هم ... تکراری شده بود که عوامل فهمیدند و ... خودتون می دونید.
البته با این اوضاع سخت میشه سریالی ساخته بشه که همچین انتقادهای تندی درش وجود داشته باشه اما بعید نیست
اونا میتونن در قالب های مختلف بازم یه شخصیت سالم با ظاهر ساده و مظلوم بسازن و ما ها رو شاد کنن!
ولی اونقدرها هم سخت نیست
خوب هر وقت در پوشش پزشکان تونسته خوب حتما در پوشش افراد کارمند یه تعاونی هم می تونه انتقاد کنه!
و اینم قبول دارن از خود پیمان قاسم خانی می ترسند نه از این سریال! عجیب این حرفو قبول دارم!!
بعد از فیلم مارمولک فقط 2-3 تا مورد دیدم که اینقدر راحت بتونه با بقیه ارتباط برقرار کنه و مشکلات غیر قابل لمس رو ملموس بسازه (البته ساختمان پزشکان سریاله ولی هدف مهمه :31:!)
جالب اینه که همین الان فهمیدم مارمولکو پیمان نوشته پس ثابت شد برام که هیچ کس نه جرات اونو داره نه شهامتش و نه ابتکارش!
اگه نره اون طرف اینجا خیلی می تونه بالاتر بیاد، جمعیت کلی فیلم سازان و سریال سازان نوآوری هارو دوست دارن
ما هم همینطور فقط می مونه بعضی ها که دلشون با پیمان ها نیست که اونا هم بزوودی دمشون رو میزارن رو کولشون و ...!
:40:

VAHID
28-07-2011, 16:48
سریال خوبی بود خیلی بهتر از طنز های تکراری این چند سال اخیر بود
یه کاره نو بود برای خودش حیف که تموم میشه تا کی میخوان بگن
ما تو همه جا ازادی بیان داریم ولی یه فیلم رو اینقدر سانسور میکنن
ادم به شعور اینا شک میکنه خودشونم گیج میزنن.:13:

*M!L4D*
28-07-2011, 16:55
اساسا" سریال منحصر به زوجی بود :دي

Nocturne
28-07-2011, 17:34
اینقدر به وجود نامحرم تو تولد نازنین گیردادن چرا به این رابطه نامحرمها در فیلمهای این سینمای در پیت یه نگاهی نمیندازن؟

poonel
28-07-2011, 17:43
نابرده رنج که تموم شد. ساختمان پزشکان هم که نموم بشه، دیگه دلمون رو به چی خوش کنیم.:37:
موندم از فردا با چی سرم رو گرم کنم:23:

moucker_boy
28-07-2011, 19:32
من بعضی جاها فک می کردم فیلمو سانسور کردن. شمام فهمیدین؟ یا من اشتباه می کردم؟
.
.
.

Nocturne
28-07-2011, 20:33
امشب کی میده؟؟

mohammadirani
28-07-2011, 20:42
ساعت 22:30
فکر کنم اخرین قسمته دیگه

baren
28-07-2011, 22:04
فیلم جالبیه.
ولی ای کاش کمی حرمت ها حفظ میشد

MrGee
28-07-2011, 22:22
شما فهمیدید چه اتفاقی افتاد؟؟؟؟؟:13:

mhv_kntu
28-07-2011, 22:31
تیکه ای که هومن خانم های دیگه رو با خانم شیرزاد مقایسه کرد جالب بود .

این همه ادعای باهوشی می کنن ولی نصف وقتشون رو جلوی آینه تلف می کنن ولی خانم شیرزاد اهل اینچیزا نیست !

یجورایی خانم شیرزاد که اینقد خنگ بازی در میاره رو از اونا زرنگتر میدونه .

آخرای خیلی از سکانس های امشب هم cut میشد و بدونه معنی تموم میشد !!

milad_takjoo
28-07-2011, 22:43
آخرای خیلی از سکانس های امشب هم cut میشد و بدونه معنی تموم میشد !!
دیگه شورش رو درآوردن.....

به هرحال خیلی باحال بود..

shah abas
28-07-2011, 22:52
آخرین قسمت هم موند برای شنبه.

Haj_Amoo
28-07-2011, 22:53
توهمِ واقعی ِ ناظرِ بیرونیِ کسرا هم جالب بود! نمی‎دونم منظور خاصی داشت یا خیر ... !

Havbb
28-07-2011, 23:58
موندم از فردا با چی سرم رو گرم کنم
با همون چیزی که صبح تا شروع شدن این سریال سرت رو گرم میکردی...

من بعضی جاها فک می کردم فیلمو سانسور کردن. شمام فهمیدین؟ یا من اشتباه می کردم؟
بعضی جاها ممکنه دیالوگی گفته بشه که بعدا توی تدوین به این نتیجه میرسن که این دیالوگ نباشه بهتره شاید مثلا خیلی تند بوده اون دیالوگ.... بعضی جاها هم ممکنه بازیگرا سوتی بدن

توهمِ واقعی ِ ناظرِ بیرونیِ کسرا هم جالب بود! نمی‎دونم منظور خاصی داشت یا خیر ... !
مثلا چه منظوری میتونست داشته باشه؟!! نکنه میخوای بگی اینم گ.ی بود : دی؟

shah abas
29-07-2011, 00:01
بعضی جاها ممکنه دیالوگی گفته بشه که بعدا توی تدوین به این نتیجه میرسن که این دیالوگ نباشه بهتره شاید مثلا خیلی تند بوده اون دیالوگ.... بعضی جاها هم ممکنه بازیگرا سوتی بدن
به نظر من که تاثیر واکنشهای چند وقت اخیر بوده. چون رو شیرزاد و نازنین سانسور می شد.

tariran0
29-07-2011, 06:43
هی روزگار
ساختمان پزشکان هم داره تموم میشه
به نظر من تاحالا سریالی رو دستش نیومده
البته مرد هزار چهره که بحثش جداست چون اون 13 قسمتی بود و این 50 یا 60 قسمتی
واقعا خوب کار کرده بودن. کشش ندادن.یه ویژگی مثبتی که داشت این بود که همه قسمتاش قبلا ساخته شده بوده.مثلا بقیه سریال صبح نمی ساختن شب پخش کنن.

Nocturne
29-07-2011, 07:39
یکی از صحنه های شیرزاد که خیلی دوس داشتم اونجا بود که دکتر فرزانه اومده بود دنبال مریضش!

نیما پشت تلفن: یه جوری که متوجه نشه ببینید فهمیده من پشت خطم یا نه
شیرزاد (به طرز کاملا تابلو): اگه گفتید دارم با کی حرف میزنم؟!!
دکتر فرزانه: نمیدونم !!
شیرازد میره عقب (آهسته): نمیدونه! نمیدونه!
نیما: خیلی خب به بهانه چایی آوردن خیلی معمولی بیاید توی اتاق
شیرزاد کمی از لیوانی که جلوش بود چایی میخوره بعد همونو میذاره رو کلاسور و برش میداره.
شیرزاد: خب من برم برای آقای دکتر یه چایی ببرم، خیلی معمولی...!
و در حال سوت زدن میره به سمت اتاق نیما!

Haj_Amoo
29-07-2011, 08:55
مثلا چه منظوری میتونست داشته باشه؟!! نکنه میخوای بگی اینم گ.ی بود : دی؟
مثلن منظور فلسفی ...

این گ.ی چیه؟ مخفف هست؟!

tirazhe
29-07-2011, 11:22
مثلن منظور فلسفی ...

این گ.ی چیه؟ مخفف هست؟!

گی=هم.جنس.باز مرد

پ.ن:پس کی تموم میشه دیشب قرار بود قسمت آخر باشه

Leon-117
29-07-2011, 12:36
پ.ن:پس کی تموم میشه دیشب قرار بود قسمت آخر باشه
فردا آخرین قسمته...................

milad_takjoo
29-07-2011, 12:47
بابا کسری اومد پیش نیما واسه مشاوره
گفت من همه چی رو دوبار تکرار میکنم
نیما گفت پس فک کن جلوی دوربین هستی و تو هم بازیگری.....بازیگری که یه چیز رو دوبار بگه هیچ کی دوسش نداره....
از اون موقع فک میکنه که دوربین و این جور چیزا هستش

MoH_@_MaD
29-07-2011, 12:47
به برخی انتقادهایی که به سریال میشه (البته اگه بشه اسمش رو انتقاد گذاشت) ایشون خیلی خوب و منطقی جواب دادن

فکر می کنم اولین انتقاد از این مجموعه، انتقادی بود که یک روانشناس مطرح کرد که چرا سریال ساختمان پزشکان شأن روانشناسان را مراعات نمی نماید و پس از آن انتقادات یکی یکی شروع شد و حالا اینقدر زیاد شده است که روزی نیست که سایتی یا چندین وبلاگ به این مسئله نپردازند. مفهوم کلی انتقادات به این است که چرا روابط زنان و مردان در این سریال نامشروع است و چرا ناصر برخی وقت ها به خانه ی برادرش نیما می آید و یا چرا نیما این قدر بی غیرت است و در برابر برادرش سکوت می کند و یا چرا پدر نیما یا ناصر این قدر چشم چران هستند و ... اما هیچ کسی در کنار این انتقادات حتی به یک نکته ی مثبت از این سریال اشاره نمی کند و این مسئله کاملاً در حال اپیدمی شدن است.

در جواب این انتقادات مسائلی را ذکر می کنم که البته مربوط به تا اینجای سریال می باشد و در مورد بعدش هیچ اطلاعی ندارم:

1- یکی از انتقادات جدی به این سریال این است که چرا نیما این قدر بی غیرت است و حال این که نیما انسان نسبتا محترمی بوده و بیشتر از خیلی ها، به پدرو مادر و برادر بزرگترش احترام می گذارد، در حالی که انتقادات و ایراداتی را که از آنها می بیند به آنها با زبان خوش و مودبانه تذکر می دهد و اگر هم مثلاً یکبار خودش را از ترس برادرش جمع می کند بی انصافی است که به بی غیرتی معنی گردد.

2- ناصر و پدرش انسانهای منفی در این سریال هستند که دارای صفت هایی چون دروغگویی، طماعی، مکار بودن، چشم ناپاکی و ... هستند و این سریال در جهت زشت نشان دادن این صفت ها سعی داشته نه زیبا نشان دادن آنها و اگر هم موارد کوچکی در نقض این گفته وجود دارد نباید به کل تسری داده شود چرا که اصولاً خصوصیت برنامه های طنز این است که ممکن است مردم را به چیز زشتی بخنداند نه این که بخواهد آن چیز زشت را زیبا جلوه دهد.

3- ناصر مجرد بوده و تا کنون در خصوص هر دختری اظهار علاقه ای کرده فوراً حرف خواستگاری را به میان آورده است، پس نباید هر اظهار علاقه ای از سوی وی را به معنی فراتر از این برداشت کرد.

4- نازنین یک عروس محترم و منطقی است که غیر از بیماری کمرنگ روحی اش (وسواس قرینگی) بسیار به خانواده ی شوهرش احترام می گذارد و حتی در برابر انتقادات و دخالتهای نابجای آنها به خوبی از خود صبر نشان می دهد و اگر برخی از صبوری های وی شایسته ی تقدیر نباشد شایسته ی حمله نیز نیست.

5- صحبت های کارشناسی که خارج از قالب طنز ارائه می شود اکثراً مفید و مورد استفاده ی افراد زیادی هستند که با توجه به قالب طنز برنامه، وجود این اراده ستودنی است.

6- این سریال ماهیتاً موجب تشویق مردم به حل مشکلاتشان از طریق مشاوره و بدون جنگ و دعوا می گردد و این ویژگی در سایر سریال ها به خصوص طنز، بی نظیر بوده است.

7- اگر منشی دکتر، حرکات غیر متعارفی نشان می دهد، نباید فراموش کرد که شخصیت وی نیز شخصیتی کندذهن و کم هوش می باشد که به دنبال فساد نیست و ایشان نیز به دنبال ازدواج می باشد و نباید این چنین با صفات زشت و زننده از او یاد شود، ضمنا این شخصیت با بازی عالی خانم شقایق دهقان، آدات برخی منشی ها را به چالش می کشاند نه این که تقدیس نماید.

8- این سریال مثل هر اثر انسانی، مسلماً دارای نواقص و ایراداتی است که نقد غیر منصفانه آن تنها پاک کردن صورت مسئله است نه حل کردن آن.

9- این سریال طنز بوده و مثل سایر سریال های طنز، هیچ یک از شخصیت های آن به عنوان الگو معرفی نمی شوند تا این چنین از اشتباهات آنها جوش بیاوریم و فکر کنیم اکنون همه ی مردم از این ها الگو برداری می کنند.

10-ما مردم به برنامه های طنز نیاز داریم و طی چند ساله ی اخیر هر برنامه ی طنزی در این کشور ساخته شده است بی رحمانه به آن تاخته اند تا حدی که حتی اخراجی ها نیز از این انتقادات مصئون نبوده است و این مسئله موجب می گردد تا عرصه ی طنز، که بهترین عرصه برای انتقاد نیز هست تعطیل و متروک بماند و شاید این مسئله خواست کسانی باشند که انتقادات زیادی به آن ها وارد است که ما نیز ناخواسته و سهواً وارد بازی آنها می شویم.

11- برخی سریال هایی که قدیماً در تلویزیون پخش می شده مثل کاکتوس، بسیار بیشتر از ساختمان پزشکان مشمول انتقادات اخیر به نظر می رسیدند اما متاسفانه اپیدمی شدن حرکتهای بی هدف رسانه ها به سمتی که همه می روند، مشکلی است که نه فقط در این مورد، که در سایر موارد اجتماعی و سیاسی نیز همواره به چشم می خورد.

سیاوش آقاجانی

Havbb
29-07-2011, 13:44
به برخی انتقادهایی که به سریال میشه (البته اگه بشه اسمش رو انتقاد گذاشت) ایشون خیلی خوب و منطقی جواب دادن
ایشون کیه؟

مثلن منظور فلسفی ...
واضح تر بگو
=========
پ.ن: میگم چطوره حالا که داره تموم میشه هر کسی اون تیکه از این سریال که فکر میکنه باحالترین بوده رو تعریف کنه اینجا....

moucker_boy
29-07-2011, 14:03
این شیکر بازیا چیه؟ پریروز که گفتن دیروز آخرین قسمته ... ینی چی؟ برای نابرده رنجم این جوری کردن بس نبود؟
تا کی می خوان مردمو گول بزنن تا تبلیغاشونو به خوردم مردم بدن بعدم یه عالمه از اینو اون پول بگیرن برای تبلیغ؟
اگه امروز آخرین قسمته خوب بگین امروز آخرین قسمته. چرا این جوری می کنین؟ دیگه دارن شورشو در میارن.
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

jeremy28
29-07-2011, 14:12
من می گم ای کاش شیرزاد بین هومن و ارسطو...............قاسمی رو انتخاب می کرد:31:
خیلی پسر خوبی بود!

دیروز هم اون تیکه که نیما توی مطب شکلک درآورد:34: تا اون دختره (نامزد هومن) بترسه، خیلی باحال بود! داشتم زهره ترک می شدم!!!!!!

Havbb
29-07-2011, 16:12
من می گم ای کاش شیرزاد بین هومن و ارسطو...............قاسمی رو انتخاب می کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
خیلی پسر خوبی بود!

آهان راستی خوب شد گفتی.... مگه این قاسمی قرار نبود بیاد خواستگاری شیرزاد پس چی شد؟

Behsood
29-07-2011, 16:23
به اینها تقلید نمیگن یکجور الهام گرفتن میگن . ( به گفته مصاحبه پیمان قاسم خانی )
مثلا شخصیت ویسکا آسایش تو ورود آقایان ممنوع رو هم قاسم خانی از یه شخصیت تو یکی از فیلم های هالیوودی گرفته و شبهاتشون از راس و نیما هم بیشتره !
کلا این چیزا رو بیخیال شین اگه همه چیز یک مجموعه هم کپی باشه از جاهای مختلف ولی حرف جدید و جالب بزنه ارزش خاص خودش رو داره.

سلام
شمرنده من یه مدت نبودم جواب بدم.
عزیزم شخصیت رو قاسم خانی الهام گرفته؟
خیر! ایشون تو مصاحبه اش اعلام کرده که تم اصلی داستان کمی از Friends الهام گرفته.
نه شخصیت ها ...

ضمنا من کاری به نویسنده ندارم.
اکت ها و میمیک های مخصوص Ross رو کاملا تو رفتار نمیما میشه دید.
قاسم خانی دیگه بازی گردان که نیست که بگه فلانی میخوام شبیه فلانی باشی!!

MoH_@_MaD
29-07-2011, 16:28
ایشون کیه؟

واضح تر بگو
=========
پ.ن: میگم چطوره حالا که داره تموم میشه هر کسی اون تیکه از این سریال که فکر میکنه باحالترین بوده رو تعریف کنه اینجا....

آخر پست رو میخوندی نوشته بودم
سیاوش آقاجانی

milad_takjoo
29-07-2011, 18:14
ن شیکر بازیا چیه؟ پریروز که گفتن دیروز آخرین قسمته ... ینی چی؟ برای نابرده رنجم این جوری کردن بس نبود؟
تا کی می خوان مردمو گول بزنن تا تبلیغاشونو به خوردم مردم بدن بعدم یه عالمه از اینو اون پول بگیرن برای تبلیغ؟
اگه امروز آخرین قسمته خوب بگین امروز آخرین قسمته. چرا این جوری می کنین؟ دیگه دارن شورشو در میارن.
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

من که شخصا خیلی خوشحال شدم.....ای کاش 90 قسمتی بود...
یه قسمت هم یه قسمته....: دی

MrGee
29-07-2011, 18:23
فكر نكنم مشكل از شبكه باشه آخه نيما خودش تو سريال گفت كه قسمت بعد آخرشه

Ghaioom
29-07-2011, 18:30
من که میدونستم آخرین قسمتش قبلی نیست. خودش یه جورایی گفت تو قسمت پایانی سریال همه چی معلوم میشه. فکر کنم بیشتر شماها فکر میکردین قسمت پایانی همین قسمتی که پخش شد هست ولی من فهمیدم که آخرش نیست باید یکی دیگه هم باشه. :31::27:
فکر کردین شماها آخرین قسمت سریال این قبلیه باشه نه آقا شما اشتباه میکنید. (شبیه به کلمات شیرزاد لطفا شیرزادی خونده شود) D:

لطفا دقیق تر به سریال نگاه کنید! D:

MoH_@_MaD
29-07-2011, 18:30
دقیقا یادم نیست ولی انگار یه بار تو ویکیپدیا خوندم 70 قسمتیه !!!
وی الان زده 56 قسمت

Ghaioom
29-07-2011, 18:35
دقیقا یادم نیست ولی انگار یه بار تو ویکیپدیا خوندم 70 قسمتیه !!!
وی الان زده 56 قسمت
یه جا هم 50 یه جا هم 60 ! :31:

شـیـفــو
29-07-2011, 19:36
این سریال از کی شروع شد ، یعنب اولین قسمتشو کی ت.و نشون داد ؟

baren
29-07-2011, 20:35
یعنی چی آخرش همه چیز معلوم میشه؟؟؟؟؟؟

Saeed System
29-07-2011, 20:41
خیلی سریال خوبی بود..واقعا حیف شد داره تموم میشه ...

من دیگه یادم رفته بود سریال قهوه تلخ رو ...اینقدر که ساختمان پزشکان قشنگ بود.. مخصوصا موسیقی تیتراژ که سیروان

خسروی ساخته یه آدمی که چندین سال زیر نظر بزرگان تدریس دیده ..

من هر دو آهنگ تیتراژ رو دانلود کردم گوش میدم..

دلمون واسه نیما افشار تنگ میشه .... نازنین هم خیلی گوگولی بود ... ناصر ..شیرزاد.....واقعا حیف شد :41:

baren
29-07-2011, 21:02
قهوه تلخ که جای خود دارد !
دوتا سبک متفاوت طنزه

shah abas
29-07-2011, 21:17
من که میدونستم آخرین قسمتش قبلی نیست. خودش یه جورایی گفت تو قسمت پایانی سریال همه چی معلوم میشه. فکر کنم بیشتر شماها فکر میکردین قسمت پایانی همین قسمتی که پخش شد هست ولی من فهمیدم که آخرش نیست باید یکی دیگه هم باشه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبکه ۳ تو زیرنویس نوشته بود پنجشنبه آخرین قسمت.
تو مقاله همشهری جوان نوشته شده بود احتمالا قسمت های بعدش بعد رمضان ساخته بشه. فقط احتمال داده بودند!:)

poonel
29-07-2011, 21:23
قهوه تلخ که جای خود دارد !
دوتا سبک متفاوت طنزه

به نظر من مهران مدیری چند سالیه افتاده رو تکرار.
همش داره درجا میزنه.
باید یه نوآوری تو کارهاش داشته باشه. چیزی که ساختمان پزشکان رو موفق تر کرده همین نوآوریه.

baren
29-07-2011, 22:17
همین تکرارش قشنگه
اگه نو آوری کنه ببین چی میشه

far2009
29-07-2011, 22:35
کاش این سریال تو ماه رمضان پخش می شد. الان چند سالی هست که ماه رمضان سریال طنز خوب نداره.

*M!L4D*
29-07-2011, 23:34
کاش این سریال تو ماه رمضان پخش می شد. الان چند سالی هست که ماه رمضان سریال طنز خوب نداره.

تو ماه عادی داشت پخش میشد عالم و آدم اعتراض می کردن به سریال دیگه تو ماه رمضون پخش میشد که عوامل سریال رو اعدام میکردن :31:

jeremy28
29-07-2011, 23:47
آهان راستی خوب شد گفتی.... مگه این قاسمی قرار نبود بیاد خواستگاری شیرزاد پس چی شد؟
احتمالاً دیدن بدآموزی داره!
قاسمی (یا هر سرباز دیگه ای) باید اول سربازیشو تموم کنه، بعد بیافته تو خط ازدواج و این حرفا.....

Mr.Pooya
29-07-2011, 23:58
دلمون واسه نیما افشار تنگ میشه

سلام

دکتر نیما افشار :27:

Havbb
30-07-2011, 00:21
آخر پست رو میخوندی نوشته بودم
سیاوش آقاجانی
چرا آخرش رو خوندم گفتم همین سیاوش آقاجانی کیه

MoH_@_MaD
30-07-2011, 00:30
چرا آخرش رو خوندم گفتم همین سیاوش آقاجانی کیه

گیر دادیا :31:
تو اینترنت میچرخیدم دیدم یه مطلبی در این باره زده گفتم اینجا هم بزارم
اینم وبلاگشه :

شـیـفــو
30-07-2011, 01:27
نگفتید اولین قسمتـشـو کـی داد ؟

jeremy28
30-07-2011, 10:59
نگفتید اولین قسمتـشـو کـی داد ؟
فکر کنم 30 اردیبهشت بود!

حالا تو همه رو دانلود کن ببین دیگه، چی کار داری اولشو کی داد؟:31:

nar nia
30-07-2011, 18:33
روانشناس ساختمان پزشکان در برنامه "دوستان"

بهنام تشکر که در مجموعه تلویزیونی "ساختمان پزشکان" نقش روانشناس را ایفا کرده، میهمان برنامه "دوستان" است.

به گزارش خبرگزاری مهر، برنامه "دوستان " روزهای شنبه و یکشنبه هر هفته از شبکه جام جم به روی آنتن می‌رود. این برنامه به صورت زنده ساعت 15:55 از شبکه یک جام جم، ساعت 23:30 از جام جم دو و ساعت 9:15 از جام جم سه پخش می‌شود.

دیگرمیهمانان این هفته "دوستان" مازیار رنجبر عروسک‌ساز و مجسمه‌ساز و طوبی احمدزاده برنده مدال طلا از جشنواره مخترعان آلمان و مخترع خط کش هوشمند نابینایان است.
تهیه‌کننده این برنامه مسعود ساکت اف است و اجرای برنامه "دوستان" بر عهده کیوان ساکت اف، نوید محمدزاده و سارا رسول‌زاده است.

mhv_kntu
30-07-2011, 20:47
این قسمت آخر دو تا تیکه ترکیدم از خنده
یکیش اون صحنه ای که هلو لولو با کله رفت تو کله خانم شیرزاد بعد خودش غش کرد
یکی دیگه هم صحنه ی ناصر بود که از دهنش همین جوری خون میچکید و صداش رو عوض کرده داشت قرار بعدی میزاشت.

صحنه مادرشوهر رو دقیقا نگفتن . یعنی فقط بخاطر اینکه خودش مادرشوهر بد داشت با عروساش بد رفتار می کرد ! پس چرا پدرشوهر با عروس همونطوری رفتار میکرد ؟!

M . Sayid
30-07-2011, 20:49
كلهه كه شيرزاد خورد جالب بود !!!!
تموم شد
اينم ازين...

شـیـفــو
30-07-2011, 20:54
مخزن آب چه قشنگ كوبيده شد تو سر رامبد :27:

BIKHIAL_ALL_75
30-07-2011, 20:55
به نظرم سریال خیلی خوبی بود.من که شخصا ازش لذت میبردم.
جزء معدود کارایی هست که بعد از تموم شدنش دلم واسش تنگ میشه....

Nocturne
30-07-2011, 21:07
اونجا که به کسری میگفتن برید فردا 8 بیاید ایراد داشت. 8 بیان چی کار کنن وقتی سریال تموم شده؟

---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------

فکر کنم این قسمت قشنگترین جاش همون دعوائه بود!

MoH_@_MaD
30-07-2011, 21:14
خب ساختمان پزشکان هم تموم شد

با این همه قیچی و سانسوری که شده بدو باز هم یکی از بهترین سریال های طنز ساخته شده بود

من که به شخصه خیلی از دیدن این سریال لذت میبردم

بازی بازیگرا عالی بود
به خصوص نیما و نازنین :40: که فوق العاده بودن
خانم شیرزاد هم که جای خودش رو داره :27:

+
خداییش 56 قسمت واسه این سریال خیلی کم بود
خیلی راحت میتونست 90 قسمتی باشه

Nocturne
30-07-2011, 21:18
خداییش 56 قسمت واسه این سریال خیلی کم بود
خیلی راحت میتونست 90 قسمتی باشه

اتفاقا یکی از محاسن این سریال و از دلایل با کیفیت بودنش همین 90 تایی نبودنشه بنظر من!!
خود سریال که به روایتی 70 قسمت بوده که گویا با قسمتهایی که حذف شده ، شده 56 تا.
و بنظر من این کمتر بودن قسمتهاش از دلایل خوب بودن و افت نداشتنشه. تقریبا همه سریال های 90 تایی
که تا الان دیدیم یه جاهایی افت داشتن. بسیاریشون هم برای این که جون تازه ای به کار بدن بازیگر جدید میارن.
نمونه ش همین سریال قبلی صحت - چارخونه.

LAMBO ML
30-07-2011, 21:38
این عکسی که آخرش گرفتن خیلی قشنگ و غم انگیز بود...

کاش تموم نمیشد خیلی خوب :44:

ببینم بعد از ماه رمضون چی پخش میشه...

امیدوارم حداقل در حدی باشه که جای ساختمان پزشکان رو پر کنه...

pcforlife
30-07-2011, 22:09
سریال پایان خوبی داشت... واقعا تشکر از مجموعه عوامل این سریال تونستند جواب اعتماد مردم به این سریال رو بدهند. به شخصه که خیلی از این سریال راضی بودم... بعد از مسافران فکر نمی کردم بتونم طنز شایسته ای (با قسمت های زیاد) از تی وی ببینم... اما ساختمان پزشکان خیلی خوب بود... :20:
+
سوای سریال، من که از جو دوستانه و صمیمی این تاپیک خیلی لذت بردم و از پست های دوستان واقعا استفاده کردم...:11: امیدوارم که تلویزیون با طنز های خوبش (هر چند کم که اونم بعیده!!) باز این فرصت رو بده که این شرایط در پی سی ایجاد بشه.
در کل:
ساختمان پزشکان تموم شد؟.... واقـــــعــــا؟!:sad:
قربون همتون:40:
یاعلی:11:

BEHZAD2007
30-07-2011, 22:29
پایان خوبی داشت
ولی دوستان به نظر شما ساختمان پزشکان طنز قویتری داشت یا مسافران

Behsood
30-07-2011, 22:31
سلام
این مشکل کافه دار ساختمان پزشکان با دوربین و توهمات اش به نظرم یه کنایه ای بود به بعضی ها.
که آقایون و خانمها! این یه سریاله و آدم هایی که توش مببینید دارند نقش بازی میکنند،
نه نقد مستقیم اجتماعی هست و نه سیاه نمایی فلسفی و نه ربطی به فروید و نیچه و امثالهم داره!!

جالب بود در کل!

neon_91
30-07-2011, 23:01
واقعا خیلی حیف شد.نمی دونم چرا بعد ماه رمضون قرار نیست پخش بشه.ولی اگه می خوان یه طنز جدید درست کنند سعی کنند یه چیز تو همین مایه ها باشه چون اصلا حوصله اون طنزای سبک عطارانو ندارم با بازی های بازیگران کلیشه ای.
حضور رامبد جوان هم به نظر من به جالب شدن قسمت آخر سریال کمک کرد.امیدوارم یه طنزی خلق بشه با کارگردانی رامبد جوان و همکاری پیمان قاسمخانی و حضور این بازیگرا که فکر کنم چیز خوبی از آب دربیاد :46:.
دیگه چه میشه کرد هر شروعی یه پایانی داره این سریال هم به آخر خودش رسید.:37:واقعا دلم براشیرزاد و نیما و مخضوضا نازنین و اون حرص و جوشاش تنگ میشه:37:حالا باید این سریالای جن و برزخی ماه رمضونو یه جوری تحمل کنیم :2:تا بیان دوباره سریال طنز بسازن البته اگه بزارن که بسازن:13:

dimah2005
30-07-2011, 23:34
سلام
این مشکل کافه دار ساختمان پزشکان با دوربین و توهمات اش به نظرم یه کنایه ای بود به بعضی ها.
که آقایون و خانمها! این یه سریاله و آدم هایی که توش مببینید دارند نقش بازی میکنند،
نه نقد مستقیم اجتماعی هست و نه سیاه نمایی فلسفی و نه ربطی به فروید و نیچه و امثالهم داره!!

جالب بود در کل!
ولی من بیشتر یاد کتاب دنیای سوفی افتادم :11:
مخصوصا اونجاش که می گفت ما یه سناریو از پیش تعیین شده اییم

Nocturne
30-07-2011, 23:48
ولی دوستان به نظر شما ساختمان پزشکان طنز قویتری داشت یا مسافران

خب معلومه. ساختمان پزشکان.
من مسافران رو اوایلش سریال مورد علاقه م شده بود چون کار جدیدی بود در بین کارهای طنز.
اما یه مدت که گذشت افتادن به همون موضوعهای کلیشه ای سریالهای قبلی. موضوعهای تکراری مثل دعواهای زن و شوهری.
چون نویسنده ها فکر کنم همونا بودن دیگه...

---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:46 AM ----------

حالا باید این سریالای جن و برزخی ماه رمضونو یه جوری تحمل کنیم :2:تا بیان دوباره سریال طنز بسازن البته اگه بزارن که بسازن:13:

من یکی که اصلا حال این سریالهایی که میخوان بیانو ندارم!
میخوام بیشتر به دعا و مناجات بپردازم :5:
+ فیلمهایی که دانلود میکنم ببینم :31:

meha
30-07-2011, 23:50
پایان بد و خیلی غم انگیزی نداشت ولی آدم خیلی دلش تنگ میشه براشون....

نامردا همه چیز رو هم گذاشتند آخرش.....:دی

مدرک نیما

ازدواج هومن و شیرزاد

رفتن دکتر سهرابی

.....

esool
31-07-2011, 00:59
عالی بود
واقعاً بعد از چند وقت یه سریال طنز جون دار دیدیم
ولی موفقیت این سریال یه چیزی رو نشون میده که نقش نویسنده خیلی بیشتر از کارگردانه بخصوص اگه نویسنده پیمان قاسم خانی باشه
اگه دقت کنیم اون زمانی که مهران مدیری با قاسم خانی کار میکرد خیلی کاراش بهتر از الان بود و همین موفقیت نسبی هم که الان داره به خاطر اینه که داره از کارای قبلیش به نوعی کمک میگیره
یا مثلاً رامبد جوان تو مسافران یا ورود آقایان ممنوع کارش خوب بود ولی تو این سریال اخیر توطئه فامیلی که شبکه یک گذاشته بود گند زده بود و همین سروش صحت با چارخونه خیلی خراب کرد ولی حالا ساختمان پزشکان رو به این خوبی ساخت
یه روز این مهران مدیری یه کاری کرد که من واقعاً دلم برای این سروش صحت سوخت
یادم میاد اون سالی که مهران مدیری اومده بود تو مثلث شیشه ای وقتی رشید پور ازش پرسید نظرت راجع به چارخونه چیه مهران مدیری با یه حالتی که بخواد نشون بده که آره من بزرگ طنز ایرانم و اینا گفت من رفتم سر لوکیشن به سروش صحت گفتم من چی کار کنم که کارت بهتر بشه... خوبه که این مهران مدیری با این همه ادعاش حواسش باشه که اگه گنده شده همش به خاطر خودش نیست خیلیش به خاطر نویسنده هاشه.
مدیری بعد از مرد هزار چهره 1 که با پیمان قاسم خانی کار کرد دیگه با اون کار نکرده و تو مرد هزار چهره 2 و قهوه تلخ با این که از مرد هزار چهره 1 و شب های برره کمک میگیره ولی نتونسته مثله قبل خوب کار کنه
حالا این موفقیت ساختمان پزشکان یه ...( نمیدونم اینجا چی میشه گفت) به مهران مدیری که داداش یادت باشه اونی که گندست پیمان قاسم خانی نه مهران مدیری...

Golbarg01
31-07-2011, 01:24
اینکه ناصر آخرش گفت منو می بینی با این هیکل؟
من 61 سالمه! :31:

منظورش چی بود از این حرف؟

Nocturne
31-07-2011, 01:32
اینکه ناصر آخرش گفت منو می بینی با این هیکل؟
من 61 سالمه! :31:

منظورش چی بود از این حرف؟

من فکر کنم اینطوری بود که
صدای نیما توضیح میداد که ناصر تصمیم گرفت به کار بچسبه و کارش رو درست انجام بده. واسه همین کارش رونق گرفت.
بعد نشون داد ناضر داره با دروغ گفتن برای باشگاه مشتری میاره. یعنی ضد اونچه نیما گفت (درست کار کردن)

sepideh khanom
31-07-2011, 07:19
آقای محتررررررم من از اون منشی هایی نیستم که بزارم کسی اینطوری با هام صمیمی بشه....:10:
خیلی خوب بود.................
با تیکه آخرش که عکس انداختن.... حالا ژست تون رو عوض کنید...:15:

befermatooo
31-07-2011, 07:44
بزودی اینجا قفل میشه و میره تو خاطره ها .

دم همه دست اندرکاران این سریال گرم و خسته نباشید . بعد از مدتی کی سریال جاندار دیدیم .

البته نقص داشت اما خوب ، تو این شرایط تونست یه جرفایی رو بزنه .

خداحافظ ساختمان پزشکان و خداحافظ نیما افشار :11:

Lady parisa
31-07-2011, 07:45
ولی واقعا چرا دکتر هومن ملک زاده ملقب به ملکی با شیرزاد ازدواج کرد آخه!!

اون یا خودشم باید دیونه شه! یا اینکه تاآخر عمر از توی عذاب بمونه:31:
+
توی عکس دسته جمعی به گمانم هومن ملکی نبودداااااا به زنش بگه دست از اداها بردار:21:

offlineinternet
31-07-2011, 08:25
بله تموم شدو رفت تو خاطره ها
ولی خداییش دست همشون درد نکنه خیلی عالی بود
یه ۲ ماهی شب میشستیم میخندیدیم بعد از ۳ سال که مدیری رفته بود از تلوزیون

فکر نکنم چیزی خوبی داشته باشند بعد از مارمضون

ولی خوب شبکه یک یدونه فیلم مثل در چشم باد ساخته و ترکونده{بازیگرانش بازیگرهای سینما هستند }
کلا خیلی بازیگر توش بازی کزدند

که این فیلم جایگزین مختار میشه
ولی خوب مطمعنا خنددار نیست که؟:41:

Lady parisa
31-07-2011, 08:41
دوست دارم نقش ‌های مختلف را تجربه كنم
رضا كریمی سال‌هاست فعالیت هنری دارد، اما او را بیشتر به واسطه حضورش در سریال‌های چارخونه، مسافران و جایزه بزرگ به خاطر داریم. كریمی در رشته بازیگری تحصیل كرده است و این كار را بسیار دوست دارد.
او در حال حاضر سریال‌های ساختمان پزشكان و نابرده رنج را روی آنتن سیما دارد. به این بهانه سراغش رفتیم تا از چند و چون كارش بیشتر بدانیم.

چه شد كه در سریال ساختمان پزشكان به ایفای نقش پرداختید؟
سال‌هاست با گروه آقای چگینی (تهیه‌كننده) كار می‌كنم و پیش از این در سریال‌های چارخونه و مسافران به عنوان بازیگر حضور داشتم و این بار هم برای بازی در این سریال دعوت به همكاری شدم.

بازی در كارهای طنز چقدر سخت یا آسان است؟
طبیعتا دشوارتر از كارهای جدی است. چون هم انرژی بیشتری را می‌طلبد و هم باید خنده را به لب تماشاگران بیاوری. البته نه به هر قیمتی. بنابراین بازی طنز به مراتب دشوارتر از بازی جدی است.

چطور نقش تان را درونی می كنید؟
سعی می‌كنم خودم را در موقعیت قرار بدهم و آن لحظه را پیدا كنم. البته تجربه‌های گذشته‌ام هم در این زمینه بسیار موثر بوده است.

اهل بداهه‌پردازی هم هستید یا تنها به متن تكیه می‌كنید؟
در كاری مثل ساختمان پزشكان، به هیچ وجه بداهه‌پردازی وجود نداشت و همه چیز در تمرین گفته می‌شد، ولی اگر كارگردانی اجازه بداهه بدهد حتی از آن استفاده خواهم كرد و اگر چیزی به ذهنم برسد كه به موقعیت موجود بیاید، حتما استفاده خواهم كرد.

چه شد كه در نابرده رنج بازی كردید؟
پیش تر در سریال چارخونه با علیرضا بذرافشان همكاری داشتم و بعدها یك تله فیلم هم با هم كار كردیم و او بسیار اصرار داشت كه من تنها كار كمدی نكنم و در كارهای جدی هم بازی كنم.
بنابر این از من دعوت كرد كه در این سریال بازی كنم و من هم پس از خواندن فیلمنامه، نقش فریبرز را قبول كردم.

از نقش فریبرز بیشتر برایمان بگویید؟
فریبرز یك نقش كاملا جدی است. حتی می‌توانم بگویم متفاوت‌ترین نقشی است كه به حال بازی كرده‌ام. فریبرز یك گماشته است و اختیاری از خود ندارد و از طرفی برایش عجیب است كه این خانواده چرا اینقدر دنبال مال دنیا هستند و دائم حرص پول دارند.

به نظر خودتان جذابیت این نقش در چیست؟
در عبوس بودنش. خیلی سعی كردم كه فریبرز كمی بانمك به نظر برسد اما فضای قصه این اجازه را نمی‌داد.

با نقش‌های كمدی راحت‌تر ارتباط برقرار می‌كنید یا نقش‌های جدی؟
مسلما نقش‌های كمدی را بیشتر دوست دارم چون تبسمی بر لب مخاطبان می‌آورد و فضا را برایشان عوض می‌كند. ضمن این كه احساس می‌كنم مخاطبانمان هم حالا من را در آثار طنز بیشتر می‌پذیرند تا كارهای غیرطنز و جدی.

شما به عنوان مدیرتولید هم در پشت صحنه فعالیت می‌كنید. از این فعالیت تان بگویید؟
این كار به مراتب از بازی كردن دشوارتر است. چون به نوعی باید تمام امور را با هم هماهنگ كنیم. از گروه گرفته تا پخش سیما.

از گریمی كه در سریال ساختمان پزشكان داشتید راضی هستید؟
من گریمم را در این كار بسیار دوست داشتم و با آن بخوبی كنار آمدم اتفاقا این نوع گریم باعث شد راحت‌تر به نقشم نزدیك شوم.

فكر می‌كنید ساختمان پزشكان چه فرق عمده‌ای با چارخونه و مسافران دارد؟
در این كار ما اصلا بداهه نداشتیم و اگر نظری هم بود هنگام تمرین آن را بیان می‌كردیم و همچنین به هیچ‌وجه سعی نكرده‌ایم به هر قیمتی مخاطب را بخندانیم.

ساختمان پزشكان...
تصویر تازه‌ای از طنز در سیما

فكر می‌كنید آثار طنز ما در مواردی بیشترین ضعف را دارد؟
در فیلمنامه، البته فیلمنامه مشكلی است كه هم در آثار طنز و هم در آثار جدی وجود دارد و اگر قصه‌ها چفت و بست درستی داشته باشند دیگر با آثار ضعیف روبه‌رو نمی‌شویم.

چرا بازیگری را دوست دارید؟
چون می‌توانم به واسطه این كار موقعیت‌ها و آدم‌های متفاوت را تجربه كنم البته اگر این فرصت این طور كه باید برایم فراهم شود.

راستی شما صدای خوبی هم دارید. آیا در این زمینه آموزش هم دیده‌اید؟
بله. البته خیلی كم و به پیشنهاد آقای چگینی قرار شد بخوانم و ایشان قبلا در جایی صدای مرا شنیده بودند و برای همین خواستند در یكی از قسمت‌های ساختمان پزشكان بخوانم.

چه مدت سراین كار بودید؟
حدود 8 ماه در گیر بازی در این سریال بودم كه در این مدت زندگی شیرینی را تجربه كردم.

از كدام كارگردان بیشتر آموختید؟
به هر حال هر كارگردانی تاثیر خودش را روی بازیگر می‌گذارد، اما سروش صحت آرامش عجیبی را به بازیگرش می‌بخشد كه بسیار ستودنی است و بسیار راحت با مسائل برخورد می‌كند.

كدام كاراكتر را در این سریال بیشتر دوست داشتید؟
به نظر من همه خوب بودند و بخوبی از عهده نقش‌هایشان برآمده‌اند، اما نقش آقای حریرچیان را بسیار دوست داشتم و به دلم نشست.

در آینده چه كاری از شما خواهیم دید؟
قرار است در یك سریال 13 قسمتی در ژانر دفاع مقدس بازی كنم.

پس این بار با یك نقش جدی از شما روبه‌رو خواهیم بود؟
بله. دوست دارم نقش‌های جدی و طنز را در كنار هم تجربه كنم.

و كلام آخر شما...
از این كه مخاطبان، ساختمان پزشكان را پسندیدند، خوشحالیم و تمام خستگی‌‌مان از تن‌مان بیرون رفت.

Ghaioom
31-07-2011, 09:35
بزودی اینجا قفل میشه و میره تو خاطره ها .

دم همه دست اندرکاران این سریال گرم و خسته نباشید . بعد از مدتی کی سریال جاندار دیدیم .

البته نقص داشت اما خوب ، تو این شرایط تونست یه جرفایی رو بزنه .

خداحافظ ساختمان پزشکان و خداحافظ نیما افشار :11:
دکتر نیما افشار :31:

اون یا خودشم باید دیونه شه! یا اینکه تاآخر عمر از توی عذاب بمونه:31:
+
توی عکس دسته جمعی به گمانم هومن ملکی نبودداااااا به زنش بگه دست از اداها بردار:21:
آره منم همینو میخواستم بگم که چرا تو عکس دسته جمعی دکتر هومن نبود؟!! :31: همه پزشکان فکر کنم بودن یا نصفشون!

هی ساختمان پزشکان و بازیگرانش...

mhv_kntu
31-07-2011, 11:08

اون یا خودشم باید دیونه شه! یا اینکه تاآخر عمر از توی عذاب بمونه
این رو که هومن جواب داد 2 قسمت پیش

بخاطر اینکه زن ها دیگه دور برش فقط ادعای زرنگی میکنن و در واقع از خانم شیرزاد هم خنگ ترن فقط خنگیشون از یک نوع های دیگست مثلا نصف عمرشون رو جلوی آینه تلف می کنن و ...

Golbarg01
31-07-2011, 11:33
من فکر کنم اینطوری بود که
صدای نیما توضیح میداد که ناصر تصمیم گرفت به کار بچسبه و کارش رو درست انجام بده. واسه همین کارش رونق گرفت.
بعد نشون داد ناضر داره با دروغ گفتن برای باشگاه مشتری میاره. یعنی ضد اونچه نیما گفت (درست کار کردن)

آره ولی غیر از این من فکر کردم داره به مختار نامه هم تیکه میندازه.
چون در 61 سالگی مختار عرب نیای 35 سالرو می دیدیم با موهای مشکی و کاملا جوان و هیکلی.

البته شایدم اشتباه کنم ولی از بس تو این سریال تیکه های ریز و ظریف انداختن من اینجوری حس کردم.

3Dmajid
31-07-2011, 11:59
من قسمت آخرشو ندیدم کسی لینک دانلود داره ؟

M3HRD@D
31-07-2011, 12:21
یکی از موفق ترین سریال های طنز ایرانی رو بعد از مدت ها شاهد بودیم که تمام شد....

عادت کرده بودیم به واقعااااااااااااها و فرستادن اشتباه مریضان و خنگ بازی های خانم شیرزاد
عادت کرده بودیم به اساسا ها و صدای بلند و بدون خش و تو سری خوری های نیما
عادت کرده بودیم به چارتا استخون ناصر
عادت کرده بودیم به لهجه و گویش و بازی دوست داشتنی فرید
عادت کرده بودیم به کرکتر خاص نازنین که خیلی ها چشم نداشتند ببیننش
عادت کرده بودیم به هومن که یکی از بهترین های این مجموعه بود
عادت کرده بودیم به فیروز ابرو قشنگ و سر به سر گذاشتن هاش با نیما
عادت کرده بودیم به اون تابلو زرد نیما در کنار تابلو های سفید دیگر دکتران
.
و در آخر عجیب عادت کرده بودیم به ساختمان پزشکان....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](36).gif

tirazhe
31-07-2011, 12:24
خو بشین امروز ببین:mellow:

Ghaioom
31-07-2011, 12:31
بیا

خو بشین امروز ببین:mellow:
راست میگه دیگه :31: ( عجب شکلکی هم داده! D: )
تو خود تی وی دیدن صفا داره. :31::27:

3Dmajid
31-07-2011, 12:34
عه ! من نمیدونستم امروز تکرارشو میزاره ! :31:

Ghaioom
31-07-2011, 12:53
عه ! من نمیدونستم امروز تکرارشو میزاره ! :31:
عه دِ به :31:

مرد نیست اون کسی که نمیدونه تکرار این فیلم هست یا نه! :31: (نمیدونم کجا بود که این کلمه ی مرد نیست اون ... رو میشنیدم) :31: آره قهوه تلخ بود :31: گفتما هی یادم میخواد بیاد ولی نمیاد آخرش یادم اومد D:

legolas 224
31-07-2011, 13:07
هی اینم تموم شد :37:
آخرش خیلی قشنگ بود .
همه چیرو تموم کرد و سوال هایی که بود رو جواب داد.
شیرزاد با ملکی ازدواج کرد.
ناصر با نازافرین ازدواج کرد .
نازنین با نیما کنار اومد و فهمید که محبوبه هم با کتی همین کار رو میکرده.
محبوبه یه عروسی گیرش اومد که حقش بود .
نیکا دکتراشو گرفت.
سهرابی با اون اخلاقش از ساختمون رفت .
و کسری که ......
هی ساختمون پزشکان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ghaioom
31-07-2011, 13:13
هی اینم تموم شد :37:
آخرش خیلی قشنگ بود .
همه چیرو تموم کرد و سوال هایی که بود رو جواب داد.
شیرزاد با ملکی ازدواج کرد.
ناصر با نازافرین ازدواج کرد .
نازنین با نیما کنار اومد و فهمید که محبوبه هم با کتی همین کار رو میکرده.
محبوبه یه عروسی گیرش اومد که حقش بود .
نیکا دکتراشو گرفت.
سهرابی با اون اخلاقش از ساختمون رفت .
و کسری که ......
هی ساختمون پزشکان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سهرابی کلا رفت یا رفت سفر؟ فکر کنم داشت میگفت داره میره سفر.

*M!L4D*
31-07-2011, 13:17
راستی یه نکته تو ذهنم بود همش میخواستم بگم یادم میرفت : دی
روی سر در ورودی ساختمون که تابلوی دکترا نصب هست یه تابلو هست به اسم دکتر " بقراط پزشک " . شما هم دیدین ؟

legolas 224
31-07-2011, 13:19
سهرابی کلا رفت یا رفت سفر؟ فکر کنم داشت میگفت داره میره سفر.
خوب بالاخره رفت دیگه :دی ولی فک کنم همون جا میموند چون واسه چی عکس گرفتن و یا جزینی اینقدر گریه میکرد؟

Ghaioom
31-07-2011, 13:24
روی سر در ورودی ساختمون که تابلوی دکترا نصب هست یه تابلو هست به اسم دکتر " بقراط پزشک " . شما هم دیدین ؟
چطوری دیدی؟ همش رو که نشون نمیده! :31: حالا این کی هست؟

خوب بالاخره رفت دیگه :دی ولی فک کنم همون جا میموند چون واسه چی عکس گرفتن و یا جزینی اینقدر گریه میکرد؟
باید دوباره اونجاشو نگاه کنم ببینم کلا رفت یا فقط رفت سفر ! :31:

jeremy28
31-07-2011, 13:29
ولی به جای درخواست ازدواج، یه عبارت دیگه رو پیشنهاد کرد....

افتخار می دین با من ازدواج کنین == افتخار می دین با هم بریم آزمایش:31:

jeremy28
31-07-2011, 14:29
اون تیکه نمونه آزمایش (ارسطو رفته بود دستشویی:27:) و بله مامان گفتن فیروز هم جالب بود!

در ضمن بجه ها توی کل این 57 قسمت، من با بینی نیما خیلی حال می کردم، شما چه طور؟؟؟؟

به نظرم خیلی بینی قشنگ و رو فرمی داشت!

لباس فارغ التحصیلش هم باحال بود، اون کلاهه رو که گذاشته بود، موهای فرفریش بامزه زده بود بیرون:8:

Havbb
31-07-2011, 14:42
من نفهمیدم چه لزومی داشت سهرابی بره سفر؟! مثلا اگه آخر فیلم نمیرفت سفر چه تفاوتی داشت؟

taghi_ramzi
31-07-2011, 14:54
من نفهمیدم چه لزومی داشت سهرابی بره سفر؟! مثلا اگه آخر فیلم نمیرفت سفر چه تفاوتی داشت؟
شما حساب کن فصل جدیدی در کار باشه که فیروز بشه مدیر ساختمان ! چه شود !

Hamid Hamid
31-07-2011, 15:12

شايد منظورش اين بوده كه اين پست و مقام ها همه بر باد ميره و شايد حتي يه سري ها مجبور شن برن سفر و ديگه نيان :46:

آخرين تيكشون رو هم باحال انداختن : نه بابا وضعيت مملكت اوتقدر ها هم بد نيست كه ميگن : دي ( از زبان شيرزاد در حال خوندن روزنامه به صورت برعكس : دي )

+

ولي خودمونيم ... سريال خيلي محبوبي بودش ... مصداقش هم آمار بالاي بازديد تاپيك سريال هست در مقايسه با سريال هايي كه خيلي قبل تر تاپيك براشون زده شد ...

Ssarshar
31-07-2011, 15:13
خب پرونده ی این سریال هم تموم شد ... این سریال رو تو یه بند این طوری توصیف میکنم ( نظر شخصی ) :

بازی های عالی و بی نقص بازیگران محوری ...

باز شدن آیکون های ویژه شخصیتی در مجموعه های طنز و پرداخت خوب

کلیشه زدگی در برخی از قسمتها ...

و در نهایت نبود بالانس و یکدستگی در تمامی قسمتهای داستان ( افت و خیز فراوان )

با تشکر از دست اندرکاران این سریال

Mr.Crow
31-07-2011, 15:30
حیف شد یه سریالی که بعد از مدت ها کیفیتش بهتر از بقیه کارهای تلویزیونی بود توی 50 و خورده ای قسمت تموم شد. امیدوارم یه سری جدید ازش بسازن چون سری قبلی بدون اینکه نظر ملت رو بدونن انقدر خوب از آب در اومد و سری بعد با شنیدن نظرات میتونه خیلی بهتر هم بشه.

nar nia
31-07-2011, 18:18
گفت‌وگوي ايسنا با اهالي «ساختمان پزشكان»
نظراتي از سروش‌ صحت، مهراب قاسم‌خاني، هومن برق‌نورد، بهنام تشكر و ...

طنز «ساختمان پزشكان» دومين سريال سروش صحت در مقام كارگردان است. صحت كه پيشتر اغلب به عنوان بازيگر و نويسنده‌ي سريال‌هاي طنز شناخته مي‌شد، با ساخت اين سريال توانست تعدادي بازيگر جديد را هم به عرصه‌ي طنز تلويزيون معرفي كند. اتفاقي كه سال‌هاست از سوي مديران تلويزيون و حتي فعالان اين عرصه، مورد تاكيد قرار گرفته است.
سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در طول پخش سريال «ساختمان پزشكان» گفت‌وگوهايي را با عوامل اين سريال به تهيه‌كنندگي محسن چگيني انجام داد و حال به مناسبت پخش آخرين قسمت از اين سريال كه هشتم مرداد ماه به روي آنتن شبكه سه رفت، مروري خواهيم داشت بر آنچه عوامل «ساختمان پزشكان» در اين مدت به ايسنا گفتند.
سروش صحت ـ كارگردان ساختمان پزشكان ـ در گفت‌وگويي كه با ايسنا داشت، ‌درباره‌ي شوخي‌هاي سريالش با روانشناسان گفت: جامعه پزشكي با سعه‌ي صدر برخورد كرد و متوجه شدند كه اين كار يك اثر نمايشي است و اگر هم شوخي شده، فقط شوخي بوده است.
همچنين وي توضيح كوتاهي درباره‌ي بازيگران اين مجموعه ارائه داد و اظهار كرد: بازيگران ما تركيبي از چهره‌هاي قديمي و شناخته شده هستند. در اين سريال از بازيگران تئاتري كه كمتر كار كرده‌اند، استفاده كرده‌ايم.
سروش صحت در ادامه تصريح كرد: بخش‌هاي كمي از سريال نيز كمي تعديل شد تا بتوانيم حريم‌ها را بيشتر حفظ كنيم.
كارگردان سريال «ساختمان پزشكان» همچنين اظهار اميدواري كرد كه مردم اين سريال را دوست داشته باشند.

بهنام تشكر ـ بازيگر نقش دكتر نيما افشار ـ هم در گفت‌وگويي كه با ايسنا داشت، با تاييد اين كه اولين كار طنز روتين شبانه‌اش را تجربه مي‌كند، گفت: اين براي من مثل يك ماراتون بازيگري است كه خيلي سخت است؛ وقتي وارد اين مسؤوليت مي‌شوي بايد ادامه دهي و راه ديگري نداري. به نظر من يك كلاس بازيگري جديد است كه فقط مي‌توان در كارهاي نود شبي تجربه كرد، البته نه در هر كار 90 شبي.
بهنام تشكر درباره‌ي «ساختمان پزشكان» خاطرنشان كرد: ما در اين كار نبايد به سمت لودگي مي‌رفتيم. در اين كار به هيچ وجه نمي‌توان ديد كه كار به سمت لودگي رفته باشد. بازي در اين كارها‌ نوعي ماراتون است.
بازيگر نقش «نيما» با اشاره به اين كه خيلي از مواقع «طنز» بازي نكرده است، گفت: ممكن است اين حرف تكراري باشد ولي من در خيلي از موقعيت‌هاي طنز، بازي نكردم بلكه به اندازه كافي در خود نوشته طنز وجود داشت و لازم نيست ما چيزي به آن اضافه كنيم و مردم را به زور بخندانيم.
وي افزود: موقعيت طنز است اما جنس بازي من خيلي كمدي نيست؛ ارتباط بين آدم‌ها كمدي است منتهي اين دليل نمي‌شود كه همه‌ي آدم‌ها بخواهند كمدي باشند. اين مساله براي خود من هم عجيب بود كه آيا مي‌توانم با چهره جدي‌ام طنز بازي كنم؟ و اين كه آيا جواب مي‌دهد يا نه؛ من در 20 تئاتري كه كار كرده‌ام، 19 نقش كاملا جدي و تنها يك نقش طنز بازي كرده‌ام.
بهنام تشكر كه بازيگري را از تئاتر آغاز كرده در پاسخ به اين پرسش كه آيا حاضر است بازي در سريال‌هاي روتين را بار ديگر تجربه كند؟ گفت: اين مساله بستگي به اين دارد كه آيا تيم توليد، كارگرداني و نويسندگي همين باشد كه الان هست يا نه؛ بخش ديگري از اين مساله نيز به خود من برمي‌گردد كه آيا دوباره بخواهم در يك سريال نود شبي كه طنز در آن غالب است بازي كنم يا مايل باشم كارهاي جدي انجام دهم. با اين وجود من هيچ گاه تئاتر را رها نخواهم كرد.

همچنين هومن برق نورد ـ بازيگر نقش ناصر در اين سريال ـ در گفت‌وگويي با ايسنا داشت، درباره‌ي حضور در يك كار روتين طنز، يادآور شد: در دو مجموعه با آقاي رحمانيان كار روتين انجام داديم كه طنز مطلق نبود، اما رگه‌هايي از طنز داشت. «توي گوش سالمم زمزمه كن» و «مسافرخانه سعادت»، اين دو كار بودند. در «باغ شيشه‌اي» مهدي مظلومي هم حضور داشتم كه فكر مي‌كنم اين كار يك شب درميان پخش مي‌شد.
برق‌نورد گفت: حضور در كارهاي روتين خيلي سخت است. ما خوشبختانه فشار آنتن را هم نداريم. ولي به هرحال كار سختي است كه فكر نمي‌كنم دوباره بتوانيم آن را انجام دهم. چون برايم خيلي سخت گذشت. اما تيم ما تيم خيلي‌خوب و منسجمي بود كه همه به هم احترام مي‌گذاشتند و هواي هم را داشتند؛ همه با هم دوست بوديم.
اين بازيگر كه به هنگام تصويربرداري سريال «ساختمان پزشكان» با خبرنگار ايسنا گفت‌وگو مي‌كرد، بار ديگر تأكيد كرد: كار سختي بود و فكر نمي‌كنم، بتوانم دوباره تجربه طنز روتين شبانه را در آينده داشته باشم. شايد به دليل اين‌كه درحال حاضر فشار زيادي را تحمل مي‌كنم؛ شايد اگر چند روز ديگر اين سوال را جواب دهم نظرم عوض شود ولي امسال ترجيح مي‌دهم به سينما نزديك شوم؛ مگر اين‌كه يك كار خوب و وسوسه‌برانگيز در تلويزيون به من پيشنهاد شود كه نتوانم نه بگويم.
برق‌نورد در ادامه در پاسخ به پرسشي درباره حضور بازيگران تكراري در طنزهاي روتين شبانه، عنوان كرد: متأسفانه اين مسأله، بيماري توليدات سيماي ماست كه وقتي يك گزينه جواب مي‌دهد ديگر دست از سرش بر نمي‌دارند؛ در صورتي ‌كه اگر كمي ريسك‌پذير باشند اتفاقات خوبي مي‌افتد. ما درحال حاضر، بازيگران خيلي‌خوبي داريم كه كار نمي‌كنند يا كسي دنبالشان نمي‌رود.
اين بازيگر با بيان اينكه در «ساختمان پزشكان» بازيگران جديد خوبي ظاهر شده‌اند، افزود: مديران از اتفاق تازه نترسند؛ تا زماني‌كه نبازي نمي‌تواني برنده شوي. چه اشكالي دارد اگر در مواقعي هم بازنده باشيم و فروش فيلم يا تعداد بيننده كم باشد؟ اين يك تجربه است كه به دست مي‌آيد.

مونا فرجاد كه نقش «كتي» را در سريال «ساختمان پزشكان» ايفا مي‌كرد، در گفت‌وگويي كه هنگام پخش سريال با ايسنا داشت، گفت: خودم را بازيگر طنز نمي‌دانم چرا كه داراي ويژگي و شرايطي است كه در خودم آنها را كشف نكرده‌ام، ‌در اين سريال در همه پلان‌ها و سكانس‌هايي كه حضور داشتم كاملا جدي بوده ولي موقعيت كار يك موقعيت طنز است.
وي افزود: ساختمان پزشكان جزو كارهايي است كه طنز به معناي واقعي در آن به چشم مي‌خورد، در اين سريال لودگي نمي‌بينيم و همه آد‌م‌ها جدي بازي مي‌كنند. به عقيده من «ساختمان پزشكان» به عنوان يك كار طنز كار خيلي مقبولي است و خيلي شسته و رفته و بدون لودگي مسائل را بيان مي‌كند.
مونا فرجاد همچنين گفت: من ساختمان پزشكان را با هيچ سريال ديگري مقايسه نمي‌كنم؛ چون هر كاري در جايگاه خودش سنجيده مي‌شود و من خودم را كارشناس نمي‌بينم.

مهراب قاسم‌خاني ـ يكي از نويسندگان سريال «ساختمان پزشكان» ـ در گفت‌و‌گو با خبرنگار ايسنا درباره‌ي اصلاحات صورت گرفته در اين سريال گفت: صحبت‌هايي كه بود بيشتر به شكل سوء تفاهم بود ولي تغييري به شكل عمده نداشتيم يعني شخصيت‌ها تغيير نكرد بلكه همه چيز با اضافه كردن همان يك شخصيت حل شد.
او درباره شوخي با جامعه پزشكان اظهار كرد: به هر حال به سراغ هر جامعه‌اي كه برويم يك سري نگراني‌ها وجود دارد، جامعه وكلا يا هر صنف ديگري هم بود به همين صورت بود و به همين دليل نگراني‌هاي اوليه وجود داشت. ما هر بار تلاش كرديم تا بگوييم مشكلي با اين صنف نداريم.
وي افزود: مساله توهين از جانب ما كاملا منتفي است؛ منتهي بايد اين نگراني‌ها را داشته باشيم چون هميشه شكايت‌هايي هست و هميشه در اين اصناف افرادي وجود دارند كه به آنها بر مي‌خورد يا احساس مي‌كنند در اقليت قرار گرفته اند.

تهيه‌كننده سريال «ساختمان پزشكان» هم درباره‌ي انتقاداتي كه برخي روانشناسان درباره‌ي اين سريال مطرح كردند، گفت: طبيعي است كه آنها اعتراض كنند.
محسن چگيني به ايسنا گفت: «ساختمان پزشكان» هم شخصيت منفي و هم شخصيت مثبت داشت؛ روانشناس مثبت هم در اين سريال به نمايش گذاشته شد.
چگيني خاطرنشان كرد: كساني كه به سريال اعتراض مي‌كنند، يك يا دو قسمت از «ساختمان پزشكان» را ديده‌اند و بر مبناي آن قضاوت مي‌كنند. اگر بنا بر اعتراض باشد هر كسي مي‌تواند اعتراض كند؛ حتي تهيه‌كننده‌اي در اين سريال نشان داده شد كه به واسطه‌ي روابط، افراد را به تلويزيون ‌مي‌برد.

ليدا نوبخت طراح لباس ساختمان پزشكان هم به ايسنا گفت: در اين سريال لباس‌ها به گونه‌اي طراحي شده بود كه قابل استفاده بود و بازيگران لباس‌ها را براي استفاده با خودشان بردند؛ در صورتي كه معمولا در سريال‌ها اين اتفاق نمي‌افتد.
نوبخت در ادامه گفت: در ايران طراحان لباس و صحنه عموما يكسان هستند و چون طراحان عموما مرد هستند و ذوق و سليقه زيادي به خرج نمي‌دهند، نتيجه‌اش اين مي شود كه لباس‌ها قابل استفاده نيستند. بهتر است طراح لباس و صحنه از هم جدا باشند و هركس جداگانه كار كند تا دقت بيشتري صرف ‌شود.
وي تاكيد كرد:‌ ذوق و سليقه بايد در طراحي لباس وجود داشته باشد؛ يك طراح لباس بايد توجه باشد كه براي سريال طنز يا درام لباس طراحي مي‌كند. در سريال‌هاي طنز رنگ لباس‌ها بايد شاد باشد؛ بايد به اين مسائل توجه كرد.

nar nia
31-07-2011, 18:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 332_n.jpg

MoH_@_MaD
31-07-2011, 19:38

Davood_titan
31-07-2011, 20:13
این قضیه ی خانم شیرزاد و هومن مثل فیلم Just Go With It بود

Nocturne
31-07-2011, 21:53
شايد منظورش اين بوده كه اين پست و مقام ها همه بر باد ميره و شايد حتي يه سري ها مجبور شن برن سفر و ديگه نيان :46:

نکته جالبش هم این بود که فیروزو مدیر ساختمون کرد (سیستم پادشاهی:27:)

taghi_ramzi
31-07-2011, 22:02
زندگی بدون این سریال خیلی سخته واقعاً
البته گذاشتم برای دانلود ، امروز قسمت اولشو دیدم. خانم شیرزاد یه کم فرق داره ، سرسنگینتره. فریم عینکشم یه جور دیگه س!

M3HRD@D
31-07-2011, 22:43
دوستان قضیه این فیروز که پسر سهرابی بود و اونو بابا خطاب میکرد چی بود؟

Kurosh
31-07-2011, 23:08
تو یه قسمتی بالاخره راز کولی دادن‌های سهرابی به فیروز مشخص شد ... این پسر سهرابی بوده !! : دی

همه دونه دونه می‌فهمیدن و واسه اینکه به کسی نگن، از سهرابی باج می‌گرفتن، آخر از همه که نیما فهمید، سهرابی زد به سیم آخر گفت به تو یکی باج نمیدم! اصلاً به همه میگم :دی اومد علناً موضوع رو گفت که فیروز اومده پیشش و معلوم شده پسرشه ... : دی

ندیدی این یه قسمتو مهرداد :دی

M3HRD@D
31-07-2011, 23:14
ندیدی این یه قسمتو مهرداد
اون قسمت باج گیری فکر کنم دو قسمت بود که من اولاش رو فقط دیده ام بخاطر همین متوجه نشده ام
فیروز بیشتر میخورد برادر سهرابی باشه تا پسرش.دی:31:

در کل دمت گرم کوروشی بابت جوابت:11:

Aryana_b
01-08-2011, 00:26

سروش صحت چه جدیه...ترسیدم:31::31:

3Dmajid
01-08-2011, 00:48
من آخرین قسمتشو دانلود کردمو دیدم :20:
خیلی جالب بود و قشنگ تموم شد :31:

اون که تیکه که رامبد جوان موقع آزمایش رفت دستشویی بعدش گفت حالا من نمونه از کجا بیارم خیلی خنده دار بود :38:
اونجام که نازبانو دندونای ناصر رو عمل کرده بود و لباس و دستاش خونی بود خیلی باحال بود :38:
آخرشم موقع عکس گرفتن خانم شیرزاد خنده دار بود :16:
ولی زیاد با اینکه کسری رو انداختن وسط و زندگی رو مثل یه دوربین میدید حال نکردم.
نفهمیدم آخرش میخواست چه مفهومی رو برسونه.
یاد فیلمای مهران مدیری افتادم عاشق این تابلو بازیاش بودم :31: یه دفعه وسط فیلم به دوربین نگاه میکرد :31: یا بعضی جاها تو فیلم پاورچینش خیلی باحال بود یه دفعه عوامل پشت صحنه رو نشون میداد :38:

حیف که من دو هفته ای نتونستم این سریال رو ببینم :41:

در کل سریال خیلی خوب و به یاد موندنی ای بود :40:
دلم برای این سریال مخصوصا نازنین تنگ میشه :31:

Kurosh
01-08-2011, 01:08
نمی‌دونم این مصاحبه‌ی سیروان گذاشته شد یا نه ...
جالبه ...

سیروان خسروی: این سریال بهترین فرصت برای شروع بود

موسیقی ما - بهمن بابازاده: موج تیراژ خوانی در تلویزیون از مجید اخشابی و محمد اصفهانی اوج گرفت. هرچند قبل از این خوانندههای پاپ، افرادی مثل «افتخاری» تلویزیون را در قرق خود داشتند و محمدرضا عیوضی و امیر تاجیک پدیدههای نوظهوری بودند که به نوعی راه را برای نسل بعدیشان که امثال لهراسبی و خواجه امیری بودند، باز کردند.

شیوع تیتراژخوانی و «هیت» شدن بسیاری از این تک قطعات میان مردم، تلویزیون را وارد فاز جدیدی از تاثیر گذاری بر بازار موسیقی کشور کرد. بعضا گل کردن یک تک قطعه «تیتراژ» تلویزیونی، باعث می‌شد که آلبوم‌‌ همان خواننده پرفروش‌ترین کار بازار شود. اتفاقی که برای علی لهراسبی در «آلبوم ۱۴» (بواسطه گل کردن سریال فاصله‌ها و ترانه تیتراژ‌اش) و احسان خواجه امیری در آلبوم «سلام آخر» (بواسطه همه گیر شدن سریال میوه ممنوعه و ترانه تیتراژ‌اش) افتاد.

حالا دور جدیدی از حضور خواننده‌های پاپ را در تلویزیون شاهد‌ایم و این بازی با تلویزیونی شدن امثال محسن یگانه، فرزاد فرزین و سیروان خسروی وارد فصل جدیدی شده است.

با سیروان خسروی که به نوعی آخرین نمونه حضور خواننده‌های ستاره، در تلویزین است در همین حول و حوش گپ زدیم.

حضور شما به عنوان خواننده تیتراژ سریال «ساختمان پزشکان» جدید‌ترین فعالیتی ست که انجام داده‌اید. برای اولین بار صدایتان از تلویزیون پخش می‌شود. ماجرای این حضور از کجا شروع شد؟

محراب قاسم خانی دوست خیلی خوب من است. ما چند سالی هست که ارتباط دوستانه‌ای با هم داریم. ایشان این پیشنهاد را به من دادند. صحبت کردیم و وقتی دیدم تیم سازنده سریال، تیم قوی و حرفه‌ای است، به این نتیجه رسیدم که کار را قبول کنم.

قبل از این و تا به حال پیشنهاد تلویزیونی دیگری نداشتید؟

همین آقای قاسم خانی برای یکی دیگر از کار‌هایشان هم به من پیشنهاد همکاری داده بودند که چون این پیشنهاد در دقیقه ۹۰ بود، نمی‌توانستم آن طور که باید و شاید کار خوبی را تولید کنم و به همین دلیل عذر خواهی کردم. ولی در مورد این کار چون هم زمان خوب و کافی در اختیار ما بود و هم به نظر می‌رسید که کار موفق و قابل توجه خواهد شد، آنرا پذیرفتم.

پس تیم سازنده سریال در قبول این پیشنهاد خیلی موثر بوده؟

حتما. وقتی تیم قوی باشد، حتما خروجی کار هم قوی و قابل توجه خواهد بود. البته بسیاری از بازیگران و عوامل این سریال دوستان من بودند و حس خوبی بابت این همکاری به من دست داد. گذشته از همه این‌ها، به این نتیجه رسیده بودم که دیگر زمان یک کار خوب تلویزیونی رسیده. این سریال به قولی بهترین فرصت برای شروع بود.

برای ساخته شدن این دو قطعه (تیتراژ ابتدا و انتهای سریال) چقدر وقت صرف شده؟

نمی‌توانم بگویم که مثلا یک یا دو ماه. چون کلا به صورت پاره وقت روی آن‌ها کار کرده‌ام و این طور نبوده که بصورت فشرده و پشت سر هم برای وقت بگذارم. ولی این اتفاق در یک پروسه سه ماهه نهایی شد. شاید به طور متوسط هفتهای دو یا سه روز. ساعات منظمی را برای نهایی شدن آن صرف نکردم. البته چون قبل از آغاز مراحل پیش تولید این پیشن‌ها به من شده بود وقت کافی داشتم و بدون عجله آنرا تکمیل کردم.

پخش شدن صدای شما از تلویزیون قطعا در ارتباط گرفتن شما با مخاطب موسیقی خیلی تاثیر گذار خواهد بود. با تاثیر رسانه‌ای مثل تلویزیون در بهتر شنیده شدن آثار خواننده موافقید؟

به هر حال مخاطبان تلویزیون بیشتر از همه رسانه‌های ما هستند و همین می‌تواند برگ برندهای باشد. امیدورام همین طور که شما می‌گویید باشد. البته با گذشت دو سال از آلبومام شاید این اتفاق باعث می‌شود که ریزش مخاطب نداشته باشم و مردم بیشتر با سبک و لحن و صدای من آشنا شوند. بسیاری از دور و بری‌هایم با این تصمیم من موافق نبودند ولی هدف من از این کار، همینی بود که گفتم.

فکر نمی‌کنید اگر همه خواننده‌ها بتوانند از رسانه‌ای مثل تلویزیون بعنوان وی‌ترین کار‌هایشان استفاده کنند، کلیت موسیقی حرکت رو به رشد قابل توجهی را داشته باشد؟

قطعا همین طوری است که شما می‌گویید. ولی نکته‌ای که هست و خود من به وضوح به آن رسیدم و به عینه دیدم، برخلاف تصور قبلیام شورای موسیقی تلویزیون دید باز و همکاری دو جانبه مشهود و مثبتی داشت. به هیچ وجه انتظار یک چنین برخورد مثبتی نداشتم. کلیت این همکاری بیشتر حالت مشاوره‌ای و مشورتی بود. برخلاف چیزی که من فکر می‌کردم «دستوری» باشد.

بعضی‌ها اعتقاد دارند که حضور در رسانه‌ای مثل تلویزیون و خواندن تیراژهای تلویزیونی، مختص عده‌ای خاص است و نه همه خواننده‌ها. نگاه شما به این موضوع که در این بحث مافیایی وجود دارد، چیست؟

خود من هم قبلا همین طور فکر می‌کردم. ولی تا جایی که من دیدم در حال حاضر ظاهرا تلویزیون مافیا ندارد. حداقل در مورد من که دید بسیار باز و حرفه‌ای داشتند. شورای موسیقی تلویزیون هم برخورد خوبی داشتند.

فکر نمی‌کنید جای یک برنامه مختص موسیقی در تلویزیون به طرز ملموسی خالی است؟

صد در صد. اگر چنین برنامه‌ای باشد که ما دیگر مشکلی برای تبلیغات نداریم.

به نظر می‌رسد کمی رنگ صدا و لحن خواندن شما در این کار تغییر کرده. این تغییر تعمدی بوده یا صرفا به خاطر فضای کار این اتفاق افتاده؟

بعد از انتشار قطعه «بارون پائیزی» هم این بحث‌ها شد و خیلی‌ها اعتقاد داشتند که صدای من عوض شده. این اتفاق به دلیل افزایش سن است. صدایم کمی بم‌تر شده. این تفاوت در این کارهای اخیر به این خاطر است که از آلبوم اول و دوم تا به حال من سن‌ام بالا‌تر رفته و این طبیعی است که صدایم تغییر کند.

این روز‌ها کلا کمتر در فضای خبری ورسانه‌ای حضور دارید. کم پیدائید کلا؟

این روز‌ها بیشتر سعی می‌کنم که کار خودم را بکنم و بیشتر به قرارهای کاری‌ام برسم. چند پروژه جدید در دست دارم و ترجیح دادم که آن‌ها را عملی کنم که همین باعث شده کمتر مصاحبه کنم. البته تا کار جدیدی هم ارائه ندهم، بهتر است کمتر مصاحبه کنم. چون چیز جدیدی نیست که در مورد‌اش حرف بزنم.

حدود یک ماه پیش قطعه‌ای به نام «بارون پائیزی» از شما در این‌تر نت منتشر شد. چند وقتی ست که انتشار اینگونه تک تراک‌ها در فضای اینترنت به شدت مورد توجه قرار گرفته است و بسیاری از خواننده‌ها به انتشار آثارشان در اینترنت علاقمند شده‌اند. دلیل این اقدام و این قبیل آثار تکی چیست؟

من فقط از طرف خودم می‌توانم صحبت کنم و در مورد بقیه نمی‌توانم اظهار نظر کنم. چون دوسال از انتشار آلبوم قبلی من گذشته، به این نتیجه رسیدم که بد نیست بعد از دو سال دوستداران و مخاطبان‌ام، کار جدیدی را از من بشنوند.

این قطعه در آلبوم بعدی شما هم گنجاندهد خواهد شد؟

بله.

یک قطعه عربی – ایرانی را هم برای آلبوم «مهدی یراحی» تنظیم کرده‌اید که این روز‌ها کلی طرفدار پیدا کرده. قطعه‌ای که تا به حال به این شکل در موسیقی ایران کمتر وجود داشته و فضا و ملودی خاصی دارد. بابت این همکاری نترسیدید که مورد انتقاد قرار بگیرید؟

این کار از جمله آثاریست که خودم خیلی به آن علاقه دارم. خیلی‌ها گفتند که این کار را تنظیم نکن. مردم انتقاد می‌کنند. خوب نیست. ولی از آنجایی که من کاری را اگر دوست داشته باشم و به دلم بنشیند حتما انجام‌اش می‌دهم، این کار را قبول کردم و اعتقاد دارم که جزء آثار خوب من هم هست. این قطعه بازخوانی یک قطعه قدیمی است که هیچ شباهتی به قطعه اصلی ندارد. کار خاص و جذابی از آب در آمده است. البته خود مهدی یراحی هم در اینکه من این کار را قبول کنم خیلی موثر بود. او جزء بهترین انتخاب‌های من است و کارش را قبول دارم و از همه مهم‌تر، دوست من است.

یعنی به کل نگران صحبت‌های منتقدان و بدخواهانت نبودی؟

آن‌ها که همیشه کار خودشان را می‌کنند. مثلا بار‌ها در موارد مختلف شنیده‌ام که بعضی‌ها معتقند بخاطر پول کاری را قبول کرده‌ام. یا بعضی کار‌ها را بخاطر خصومت شخصی، قبول کرده‌ام. ولی واقعیت این است که من اگراز کاری خوشم بیاید آنرا قبول می‌کنم و همه سعی‌ام را هم برای عالی شدن آن انجام می‌دهم. هیچ کدام از کارهایی که من به نوعی در آن‌ها حضور داشته‌ام، کم کاری‌ای از سوی من را در خود ندیده‌اند. واقعیت را خیلی‌ها فدای سود جویی‌های خود می‌بینند. پیش آمده که کسی اعتقاد داشته یکی از کار‌هایم معمولی ست، در حالی که آن قطعه به نظر خودم عالی بوده. چون دیدگاه من با آن‌ها متفاوت است. من هم برای کار‌هایم دلایلی دارم. هیچوقت اتفاقی کاری را قبول نمی‌کنم. این ماجرا برای من مهم است. چون برای مخاطبان‌ام احترام ویژه‌ای قائل‌ام
.

کار و پروژه جدیدی در دست نداری؟

فعلا نه در حال حاضر درگیر کارهای دیگری به جز موسیقی‌ام.

این چند وقته، آلبوم یا قطعه جدیدی بوده که نظرتان را جلب کرده باشد؟

آلبوم مهدی یراحی واقعا خوب بود. به خصوص آن قطعه که می‌گوید: «من از زندگی تو هوات خستم...»

منبع : روزنامه تماشا و سایت موسیقی ما

Aryana_b
01-08-2011, 01:09
حیف تموم شد باید دعا کنیم ابر و باد و مه و خورشید و فلک دست به دست هم بدن تا نویسنده و بازیگر و موضوع و ....خوب دوباره دورهم جمع بشن تا باشد بازم سریال خوب ببینیم راستی چرا پشت صحنه ندادن؟؟؟؟

شـیـفــو
01-08-2011, 04:04
راستی چرا پشت صحنه ندادن؟؟؟؟
خــز شـده دیـگـه ، از این لوس بازیا خوبـه درنیاوردن .

VAHID
01-08-2011, 09:23
بالاخره یه فیلم دیدیم که پایانش خوب تموم شد و بی سرو ته نبود...

jeremy28
01-08-2011, 12:10
یه بار هم که سهرابی و زنش (طبق معمول!) داشتن دعوا می کردن، گفت: بابا، مامان، جلو من دعوا نکنین! رو من اثر بد میذاره :39:

jeremy28
01-08-2011, 12:16
زندگی بدون این سریال خیلی سخته واقعاً
البته گذاشتم برای دانلود ، امروز قسمت اولشو دیدم.

من هم نسبت به کلاه قرمزی 88 و 90 اینجوری شده بودم، معتااااااد....بد جور!

شاید بتونم بگم هر قسمتشو حداقل 4-7 بار دیدم، هنوزم که هنوزه نگاه می کنم، باز سیر نمی شم (یعنی یه جورایی مشتاق تر می شم که دوباره تکرارشو ببینم)،

خلاصه...... بساطی داریم:5:

befermatooo
01-08-2011, 12:26
من هم نسبت به کلاه قرمزی 88 و 90 اینجوری شده بودم، معتااااااد....بد جور!اثراتش رو تو آواتارت میشه دید :31:

حالا این کسراء بیچاره رو چرا قیچیش کردن ؟ عجب سرگذشت تلخی واسش رقم زدن .

LAMBO ML
01-08-2011, 12:49

اره منم دیدم ولی زیاد بهش اهمیت ندادم. حالا کی هست؟؟ تو این سریال کی بود؟؟

jeremy28
01-08-2011, 13:29

احتمالاً یکی از همون 2 تا دکتری بودن که اخیراً به سریال اضافه شدن و نقش دیوار از اونا بیشتر بود!

یکیشون سیبیلو بود، اون یکی بی سیبیل و دماغ عملی (بی سیبیله عین دخترا می موند :2:)

wwwatiw
01-08-2011, 13:48
اون صحنه اي كه كتي و نازنين حرف ميزدن خيلي غم انگيز بود . مونا فرجاد خيلي طبيعي بازي كرد . دلم براش سوخت:37:

LAMBO ML
01-08-2011, 14:12
احتمالاً یکی از همون 2 تا دکتری بودن که اخیراً به سریال اضافه شدن و نقش دیوار از اونا بیشتر بود!

یکیشون سیبیلو بود، اون یکی بی سیبیل و دماغ عملی (بی سیبیله عین دخترا می موند :2:)

واقعـــــــــــــــــــــ ـــــــــــاا.بله . یه لحظه اجازه بدید
.
.
.
إ اها إاها إ اره . :31:

-------------------------

فهمیدم کدوما رو میگی. اه اه اه اصلا معلوم نبود اون دوتا اونجا چی میکردن :13:

*M!L4D*
01-08-2011, 14:36

همونی بود که اون قسمت که وقتی نیما کارتشو به بیمار دکتر فرزانه داد اومده بود میخواست مدرکشو باطل کنه !

در اصل هم نام یک حکیم یونانی هست که چند بار توی فیلم از سوگند نامه ـی اون یاد شده !

اسمشم زیر اسم دکتر نیما (:دی) هستش :

entezar1
01-08-2011, 14:53
این سریال که خدا رو شکر تمام شد.

اما این مجموعه لکه ننگی بود در تاریخ صدا و سیما و پرونده آقای ضرغامی.

امیدوارم دیگه شاهد ساختمان پزشکان های بعدی در صدا و سیما نباشیم.
صدا و سیما به فرموده امام دانشگاه است و نه مرکز آموزش بی بند و باری و انحرافات اخلاقی.

Kurosh
01-08-2011, 14:55
وای! اون یکی اصل خنده است!! دکتر کاپور دامپزشک از پونا(ی هند) :دی
راج کاپور :دی

پونا نوشته دیگه ؟! عکسش خیلی واضح نیست : دی

vroom
01-08-2011, 15:11

صدا و سیما به فرموده امام دانشگاه است و نه مرکز آموزش بی بند و باری و انحرافات اخلاقی.

بله تائید میشه:دی

Havbb
01-08-2011, 15:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](15).jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](13).jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](10).jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](9).jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](7).jpg

jeremy28
01-08-2011, 15:57
همونی بود که اون قسمت که وقتی نیما کارتشو به بیمار دکتر فرزانه داد اومده بود میخواست مدرکشو باطل کنه !

اونی که شما می گی، بقراط اوریجینال بود، یعنی نیما توی خواب می دید که خود بقراط از زمان قدیم اومده تو این زمان و به خاطر کار نادرست نیما، می خواد مدرکشو باطل کنه.

یه جورایی.... ندای وجدان نیما بود!

اما این اسمی که روی سر در ساختمان پزشکان زدن، یه دکتر معمولیه.
طوری که اسم کوچیکش رو بقراط و اسم فامیلیشو پزشک انتخاب کردن (با دید طنز این نام رو انتخاب کردن) و پزشک عمومی بودنش هم تعمدی هست!

مثل همون دکتر (راج) کاپور که از پونای هند مدرکشو گرفته و کوروش هم بهش اشاره کرد:20:

dimah2005
01-08-2011, 16:03

بلی
به امید انروز که نسل هرچی هنرمندِ دل مردم شاد کنه ورچیده بشه

M3HRD@D
01-08-2011, 16:08

باید به نظر من ضرغامی رو دادگاهیش کنید +180 شلاقم از طرف من بهش بزنید.دی:31:
تمامی بازیگران و عوامل سریال رو هم بجرم محاربه اعدام کنید نه تیرباران کنید.دی:27:
اون ساختمونی رو هم که این مجموعه توش بازی شده به توپ ببندید.دی:31:
باید درس عبرتی بشود برای آیندگان که دیگر هیچ کس سراغ سریال خوب ساختن نرود...:27:

3Dmajid
01-08-2011, 16:10

تکبیر .... :31:

taghi_ramzi
01-08-2011, 17:15
نخندین بابا ! ناراحت میشه ! (تیریپ لولایی تو قطار ابدی )

AKBAR132
01-08-2011, 17:25
بابا ، بنده خدا نظرش رو گفت ... احترام بگزاريد به نظرش

به نظر من هم تا حدودي حق داره ......... اين سريال با اينكه قشنگ بود اما هيچ فرهنگ مثبتي توي اجتماع برجاي نگزاشت اكثر مردم ايران مسلمانند

بيشتر نكات منفي داشت بدترينشم 1- دروغ گفتن به سادگي آب خوردن 2- مسخره كردن 3- غيبت و تهمت 4- بد اخلاقي 5- ديوانه خطاب كردن بيماران رواني و ...

كه مورد آخر از همه بدتره

حالا خوبه مردم توي سريال بيشتر از قشر تحصيل كرده و مرفه بودن .... اگه مردم عادي بودن كه اعتراضات خيلي بيشتر بود

پيشنهاد ميكنم بسته بشه

خدا حافظ ... كمي غمگين

taghi_ramzi
01-08-2011, 17:45
آخه سوال اینجاست که آیا سریالهای دیگه همگی مثبت و اسلامی هستن ؟

اون سریاله که دو نفر رفته بودن جبهه
هر بار من دیدم ، دو نفر داشتن با هم مشاجره می کردن - پژمان بازغی و دوستش که اسمش عماد بود
حساب کن این همه بچه تو کل ایران اون سریال رو دیدن
یا سریال ستایش که از نظر رژه رفتن رو اعصاب فکر نکنم بحثی درش باشه.

کدوم پیر و مرشد و امام و مرجع تقلید ، اسلام رو اینطوری تعریف کرده ؟
اگه اینها اسلامیه ، باید عرض کنم ، فرمایش پیامبر که فرمود یه زمانی میاد که از دین من چیزی به جز اسم باقی نمی مونه
کم کم داره درست درمیاد.

vroom
01-08-2011, 17:50
سلام:20:

خب بالاخره تموم شد ولی خب هر شب ساعت 9 من احساس میکنم 1 چیزی کمه:دی
سریال خوبی بود
من فکر میکنم یکی از عواملی که موجب شد سریال با کیفیتی تماشا کنیم علاوه بر کارگردانی و بازیگران خوب و البته برادران قاسم خانی ، آقای محسن چگینی بوده (تهیه کننده ی سریال)
1 قسمت از برنامه ی زنده رود (که از شبکه ی اصفهان پخش میشه) سروش صحت و شقایق دهقان و بیژن بنفشه خواه رو دعوت کرده بودن....... به شدت از تهیه کننده تعریف میکردن و میگفتن که کاملاً در خدمت گروه بوده و در همه حال باهاشون همکاری میکرده
و اصلاً دنبال این نبوده که کار سریع تمام بشه و خیلی راحت به همه مرخصی میداده که 100% تو کیفیت سریال تاثیر مثبت داشته

امیدوارم بازم از این دست سریال ها ببینیم:)

به نظر من هم تا حدودي حق داره ......... اين سريال با اينكه قشنگ بود اما هيچ فرهنگ مثبتي توي اجتماع برجاي نگزاشت اكثر مردم ايران مسلمانند

برادر سریالها و برنامه های ارزشی یا هدف نهادینه کردن فرهنگ !! تو صدا و سیمای میلی از در و دیوار میباره:2:

jeremy28
01-08-2011, 19:42

بيشتر نكات منفي داشت بدترينشم 1- دروغ گفتن به سادگي آب خوردن 2- مسخره كردن 3- غيبت و تهمت 4- بد اخلاقي 5- ديوانه خطاب كردن بيماران رواني و ...

كه مورد آخر از همه بدتره

حالا خوبه مردم توي سريال بيشتر از قشر تحصيل كرده و مرفه بودن .... اگه مردم عادي بودن كه اعتراضات خيلي بيشتر بود

پيشنهاد ميكنم بسته بشه

خدا حافظ ... كمي غمگين

در این مورد می تونم سخن لقمان حکیم رو بیان کنم:
لقمان را گفتند: ادب از که آموختی؟ گفت: از بی ادبان!

اصلاً هدف طنز هم همینه که رذایل اخلاقی را به سخره بگیره تا مردم با دیدن این رفتارها، خنده ی تلخی بکنند و دست از اون رفتارها بردارند!

اگر قرار بود همه چی خوش و خرم باشه و هیچ رفتار بدی در قالب شوخی بیان نشه که اصلاً فلسفه طنز زیر سوال می رفت!

با احترام به نظر شما، این جمله رو که می گن شنونده باید عاقل باشه، می شه تبدیل کرد به اینکه ببینده باید عاقل باشه. یعنی مردم باید خودشون تشخیص بدن که آیا این رفتارهای نادرست: دروغ، تبعیض، دزدی، خرد کردن شخصیت دیگران و ... که بارها و بارها در این سریال نشان داده شد، پایان خوشی داشتن یا نه؟!

یادمه در مورد سریال "خواب و بیدار" ساخته مهدی فخیم زاده هم برخی اعتراض کرده بودند که "اون چیزایی هم که خلافکارا بلد نیستن، این سریالا یادشون میدن":18:

M3HRD@D
01-08-2011, 19:57
آخه سوال اینجاست که آیا سریالهای دیگه همگی مثبت و اسلامی هستن ؟

مگه قراره همه سریال ها اسلامی باشن تلویزیونه مسجد که نیست

در حالی که الان میبینیم برنامه های صدا و سیما به کل اسلامی و به قول خودشون ارزشی:2:
ولی بازم دوستان اعتراض میکنن چرا کمتر به مسائل اسلامی پرداخت میشه دیگه چی میخواید
حالا یه سریال خوب مثل ساختمان پزشگان هم که متفاوت با دیگر سریال ها ساخته میشه میگن حتی همین یدونه هم نباشه:13:

SA.JJ.AD
01-08-2011, 19:59

درسته !! مرگ بر منافق !!

:18::18::18: :16::16::16::16::16::16::18::18::18:

tirazhe
01-08-2011, 20:34

متاسفانه این سریال هیچ تناسبی با آرمانهای ما نداشت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده سخنان گهربار جناب رحیم چور ازغدی رو به این دیدن خزعبلات ترجیح میدم :27:

3Dmajid
01-08-2011, 20:37

كه مورد آخر از همه بدتره

پيشنهاد ميكنم بسته بشه

خدا حافظ ... كمي غمگين اینم شد نظر آخه ! همه میان میگن فلان قسمت فیلم خوب بوده ولی خب نکات منفیشم این بوده.
ایشون اومده میگه این فیلم لکه ی ننگه صدا و سیماعه و بی بند و باری و فساد اخلافی داشته !
خیلی خنده داره ...
متاسفم واسه اون شخصی که همچین نظری رو میده در مورد این فیلم که هر قسمتش پر از نکته های مثبت بود.
من نمیدونم فیلم طنزی که نکته های منفی زندگی آدما رو نگه دیگه میشه اسمشو گذاشت طنز ؟
اون دروغ گفتن و مسخره کردن و این چیزایی که شما میگی هیچ وقت توی این فیلم تبلیغ نشد بلکه جنبه ی طنز فیلم بود و همین رفتارای واقعی آدمای امروزیه ... چرا باید از حقیقت بگذریم ؟

فیلم طنز وسیله ش خنده س ولی هدفش تفکره.
کسی که میاد میگه این فیلم فساد اخلاقی و بی بند باری داشته و لکه ی ننگ تاریخ صدا و سیما بوده از اون دسته آدمایی که روی فیلم طنز هیچ تفکری نمیکنه و فقط تیکه های خنده دارشو میبینه !
از اونایی که اگه یه زن توی یه فیلم با مرد رو به رو بشه و بگن با هم بخندن میشه حرام خدا !

به این آدم پیشنهاد میدم اگه خواست بازم از این نظرا بده خیلی نرم تر و مهربون تر بیان کنه و به نظر افرادی که میان توی این تاپیک و هواداران این فیلم هستن احترام بزاره ! :44:

Havbb
02-08-2011, 00:24
باید عرض کنم ، فرمایش پیامبر که فرمود یه زمانی میاد که از دین من چیزی به جز اسم باقی نمی مونه
کم کم داره درست درمیاد.
دوره آخرالزمون شده : دی

حالا یه سریال خوب مثل ساختمان پزشگان هم که متفاوت با دیگر سریال ها ساخته میشه میگن حتی همین یدونه هم نباشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
د برای همین من اصرار داشتم برید توی سایت صدا و سیما و رای مثبت بدید به این سریال!
====
پ.ن: یه سری چیزهایی من میخواستم بگم ، پستها رو که خوندم دیدم ماشاالله دوستان همه رو گفتن حتی بهتر و کاملتر.... ممنون از همگی

hopee
02-08-2011, 00:57
شما زیاد خودتو ناراحت نکن :دی
مثل همیشه حق با شماست!!!
دیگه تکرار نمیشه :دی

باید به نظر من ضرغامی رو دادگاهیش کنید +180 شلاقم از طرف من بهش بزنید.دی
تمامی بازیگران و عوامل سریال رو هم بجرم محاربه اعدام کنید نه تیرباران کنید.دی
اون ساختمونی رو هم که این مجموعه توش بازی شده به توپ ببندید.دی
باید درس عبرتی بشود برای آیندگان که دیگر هیچ کس سراغ سریال خوب ساختن نرود...
حالا گذشته از شوخی ایشون تقریبا همین مجازاتا رو در نظر گرفتن :18: :

نوشته شده توسط entezar1 :
اگه واقعا اینجوری بوده باید به حال صدا و سیما و آقای ضرغامی تاسف خورد
کمترین کاری که باید کرد اینه که
پخش سریال رو متوقف کنن و عواملش رو هم توقیف و ممنوع الفعالیت کنن بی خود نبود که طلاب اینقدر شاکی بودند.

masoudtr
02-08-2011, 01:16
تا باشه از این لکه های ننگ تو دامن ضرغام:31:

befermatooo
02-08-2011, 07:55
من کشته مامان گفتن فیروز هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+

بحث تفکر عــــــــــرزشی در باب اثرات فاخر سیما ، امریست متداول .

باید گفت فاجعه ! وقتی عده ای مدعی در تمامی علوم و فنون میان و میگن این سریال تــیشه بر ریــشه اسلام زد و بعد از 30 سال آب پاکی رو ریخت ، دیگه نباید انتظاری از دوستان عزیز در این انجمن داشت .

بقول دوستی :

خـــاموش بی خـــرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

meha
02-08-2011, 09:49
راسته میگن میخوان ادامش بدن؟

من یک سری چیزای ناقص از یکی شنیدم که میگفت بهنام تشکر چند روز پیش اومده بود توی تلویزیون گفته که احتمالا میخوان ادامش بدن

Ghaioom
02-08-2011, 11:26
یکی تو تهران بره ساختمان پزشکان عکس از بیرون ساختمان بگیره. ولی فک کنم کسی آدرسشو ندونه! :31::27:

---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------

راسته میگن میخوان ادامش بدن؟

من یک سری چیزای ناقص از یکی شنیدم که میگفت بهنام تشکر چند روز پیش اومده بود توی تلویزیون گفته که احتمالا میخوان ادامش بدن
خیلی خوبه که :31:

Havbb
02-08-2011, 13:28
خیلی خوبه که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
مطمئن باش افتضاح تر میشه سری دومش....

Ssarshar
02-08-2011, 14:32

به یمن وجود و تبرک مقام شامخ انقلابی و نایب برحق امام زمان که همانا امام مکان نامیده میشود! ...

سخنی چند دارم با شما دوست فدایی :

این سریال با بازیگران جهانخوار و با هزینه ای که از جانب غرب به حساب های نجس شخص چگینی صادر شد .

روح ولایی و آرمانهای امام مکانمان را مورد خنده قرار داده و ما را از آرمانهای خویش عقب میراند ...

باشد که دیگر شاهد تجاوز گروهی ( دست اندرکاران سریال ) به مخ های معنوی و ولایی مردم همیشه در صحنه نباشیم .

اجرتون با امام اماکن :27:

nar nia
02-08-2011, 16:52
خواننده تیتراژ ساختمان پزشکان: دیگر با صداو سیما کار نمی کنم!

شفاف: اگر اهل دیدن سریال «ساختمان پزشکان» هستید، پس حتما صدای سیروان خسروی را هم شنیده‌اید. خواننده جوانی که باخواندن آهنگ تیتراژ این سریال طنز، توانسته به چنان شهرتی برسد که حالاعلاقه مندانش، حاضرند برای دیدن اجرای زنده‌اش دربرج میلاد، بلیط ۶۰ هزار تومانی تهیه کنند.

سیروان خسروی حالا به مرز ۲۹ سالگی‌اش نزدیک می‌شود و تاکنون دو آلبوم به نام‌های «توخیال کردی بری» و «ساعت ۹» را هم منتشرکرده است که در آخرین آلبوم خود توانست سبک نوینی به نام «هاوس» را به دنیای موسیقی پاپ ایران وارد کند. او علاوه برخوانندگی، تنظیم وآهنگسازی نیز انجام می‌دهد و اغلب با برادرش زانیار همکاری می‌کند.

وقتی از سیروان درباره میزان استقبال مردم از اجراهای زنده‌اش می‌پرسم، با لبخندی حاکی از رضایت می‌گوید: «حدس می‌زدم که حجم زیادی از علاقه مندان به سالن بیایند اما راستش اصلا انتظار این همه هیجان و انرژی را از سوی تماشاچیان نداشتم. آخر می‌دانید که در اجراهای زنده، معمولا تماشاچیان سانس اول، کم حوصله‌تر و کم انرژی‌تر از تماشاچیان سانس‌های بعدی هستند. اما برایم بسیار جالب بود که در سانس‌های اول اجرایم نیز مردم با حرارت و اشتیاق، کنسرت را پیگیری کردند وکاملا برعکس آن چیزی که فکر می‌کردم اتفاق افتاد. من واقعا از انرژی مضاعف تماشاچیان در سانس‌های اول، انرژی گرفتم.»

سیروان خسروی با وجود آنکه بخش عمده‌ای از شهرت‌اش، به واسطه حضور در صداوسیما به دست آمده است، اما از نحوه کارکردن با صداوسیما گله‌مند است. او از تصمیم‌اش برای قطع همکاری مشترک با مسئولان تلویزیون خبرمی دهد و با لحنی ناراضی می‌گوید: «دوست نداشتم شعر و ترانه آهنگ‌هایم در سریال ساختمان پزشکان عوض شود اما متاسفانه، بخشی از قسمت‌های عاشقانه در ترانه این آهنگ دستکاری شد. مگر اتفاق خیلی عجیب و غریبی بیفتد ولی واقعا فکرنمی کنم دیگر شرایطی ایجاد شود که بخواهم دوباره با صداوسیما همکاری کنم.»

منظورت از اتفاقات عجیب و غریب چیست؟ یعنی هنوز هم برای همکاری با صداوسیما دودل هستی؟ با قاطعیت می‌گوید: «نه، اصلا دو دل نیستم. در حال حاضر اصلا به همکاری مجدد با صداو سیما فکر نمی‌کنم. تلویزیون برایم حاشیه‌های زیادی درست کرد و می‌خواهم در ادامه مسیر هنری‌ام، بر روی آلبوم‌های آینده خودم و همچنین تنظیم آهنگ برای دیگر خوانندگان تمرکز کنم»

سیروان از امکانات اجراهای زنده موسیقی درایران هم ناراضی است و به قول خودش هیچ چیزمان در اجراهای زنده، مطابق استانداردهای جهانی موسیقی نیست: «امکاناتی که برای اجراهای زنده در اختیارخوانندگان ایرانی قرار می‌دهند، بسیار ضعیف و تاسف بار است. سالن نامناسب، صدابرداری ضعیف، پارکینگ کوچک، پشت صحنه نامتوازن و خلاصه همه چیزمان در اجراهای زنده موسیقی با استانداردهای دنیا فاصله دارد. فقط انصافا طرفداران پرانرژی اجراهای زنده در ایران، از سطح جهانی بالا‌تر هستند و به غیراز تماشاچیان زنده و خونگرم، دیگر هیچ چیزمان دراجراهای زنده با آنچه که در سالن‌های موسیقی جهان اجرا می‌شود، همخوانی ندارد!»

3Dmajid
02-08-2011, 18:16
شفاف: اگر اهل دیدن سریال «ساختمان پزشکان» هستید، پس حتما صدای سیروان خسروی را هم شنیده‌اید. خواننده جوانی که باخواندن آهنگ تیتراژ این سریال طنز، توانسته به چنان شهرتی برسد که حالاعلاقه مندانش، حاضرند برای دیدن اجرای زنده‌اش دربرج میلاد، بلیط ۶۰ هزار تومانی تهیه کنند.

سیروان خسروی با وجود آنکه بخش عمده‌ای از شهرت‌اش، به واسطه حضور در صداوسیما به دست آمده است، اما از نحوه کارکردن با صداوسیما گله‌مند است.

کسی که اینو نوشته یا آدم احمقی بوده یا نمیدونه سیروان کی هست ! :31:
سیروان خسروی بابت سبک شاهکار و تنظیم های فوق العاده ش معروف شده نه به خاطر خوندن تیتراژ سریال ساختمان پزشکان !!
همچین میگه با همکاری صدا و سیما به جایی رسیده انگار چند بار واسه صدا و سیما کار کرده !!
کلا یه بار اونم خوندن تیتراژ این سریال بود.
چه حرف هایی در میارن از خودشون :13:

Ice Pain
02-08-2011, 18:22
سبک شاهکار؟:2:
نمردیم و شاهکار هم شنیدیم:27:
سیروان هم شد خواننده؟!!!:2:

3Dmajid
02-08-2011, 19:09
سبک شاهکار؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمردیم و شاهکار هم شنیدیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیروان هم شد خواننده؟!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میدونستم سر همین شاهکار گفتنم الان چند نفر میخوان تیکه بندازن :38:
منظور من استایل خاص خوندنشه ... البته قبول دارم شاهکار گفتنم یه کم اغراق آمیز شد.
شما اصل مطلبو بچسب به جا تیکه انداختنت :31:

Ice Pain
03-08-2011, 02:23
منظور من استایل خاص خوندنشه
ولی من میگم سیروان به خاطر خوشگلی ظاهرش همین اندک محبوبیتشرو داره

یه کم
نه عزیز دل برادر!
خیلی بیشتر از یک کم:27:

به جا تیکه انداختنت
کلا تیکه زیاد میندازم:31:
شمام فعلا تحمل د کنید:31:

jeremy28
03-08-2011, 09:02
به خاطر خوشگلی ظاهرش

:18::18::18:.....

poonel
03-08-2011, 09:35
:18::18::18:.....

اینو خوب اومدی:31:

آخه کجای سیروان خوشگله. چشاش ، لباش...

nar nia
03-08-2011, 17:01
با بيژن بنفشه‌خواه، بازيگر سريال «ساختمان پزشكان»/خوشحالم که در ژانر طنز باقی ماندم

بيژن بنفشه‌خواه، از بازيگران ژانر طنز است كه توانسته طي سال‌هاي فعاليتش جايگاه خودش را پيدا كند و خاطرات خوشي را براي مخاطبانش بر جاي بگذارد. او پسر رضا بنفشه‌خواه، بازيگر پيشكسوت سينما و تلويزيون است. اگر چه هيچ وقت از اين موضوع به نفع خودش استفاده نكرده و به قول خودش، براي اولين كارش تست داده و با پارتي‌بازي وارد اين عرصه نشده است. او اين روزها سريال ساختمان پزشكان را روي آنتن سيما دارد. به اين بهانه سراغش رفتيم تا از نقش دكتر هومن ملكي بيشتر برايمان بگويد.

از اولين انگيزه‌تان براي پذيرش نقش دكتر ملكي بگوييد.

سروش صحت، مهم‌ترين انگيزه‌ام براي پذيرش اين نقش بود. حميد ميهن‌دوست (مديرتوليد)‌ با من تماس گرفت و گفت قرار است چنين كاري با اين عوامل و گروه ساخته شود. من هم پس از بررسي‌هاي لازم قبول كردم كه عهده‌دار اين نقش باشم.

خود نقش تا چه حد برايتان جذاب بود؟

خيلي. دكتر ملكي به نوعي مثبت‌ترين و نزديك‌ترين دوست دكتر نيما افشار است و سعي مي‌كند در تمام امور به دكتر افشار كمك كند. از طرفي خودش مجرد است و اعتقادي هم به ازدواج ندارد. تمامي اين نكات برايم جذاب بودند و مرا ترغيب كرد كه عهده‌دار اين نقش باشم.

همان‌طور كه مي‌دانيم، دكتر ملكي بسيار مثبت و آرام است و خيلي درگير ماجراهاي عجيب و غريب نمي‌شود. اين مساله از ابتدا در فيلمنامه وجود داشت يا كم‌كم و در حين كار به آن رسيديد؟

ببينيد تقريبا تمامي بار كمدي اين سريال روي دوش خانم شقايق دهقان به عنوان بازيگر نقش پرستو شيرزاد است و بقيه كمي نقش‌هايشان جدي‌تر است. من مي‌توانم بگويم دكتر هومن ملكي در واقع يك جور تيپ و كاراكتر است براي همين يك فرد معمولي، جدي و رئال است و از اين جهت خيلي مابه‌ازاي بيروني دارد. به هر حال نقش دكتر ملكي را دوست دارم و بسيار با او همذات‌پنداري كردم.

دكتر ملكي چقدر به خود بيژن بنفشه‌خواه شباهت دارد؟

خيلي به او نزديك است. خيلي از خصوصيات او در من هم وجود دارد برعكس نقشي كه در قهوه‌تلخ داشتم بسيار از من دور بود و نياز به تمرينات بيشتري داشت.

ظاهرا ساختمان پزشكان از ديد مخاطبانشان نمره قبولي گرفته؟ اين مساله چقدر به كارگردان، بازيگران يا متن نويسندگان آن برمي‌گردد؟

به نظرم هر سه اين موارد روي موفقيت اين كار اثر گذاشته‌اند و طبيعي است كه يك كار گروهي كه حرفي هم براي گفتن دارد، موفق خواهد شد. ضمن اين كه خوشبختانه در مورد اين سريال مسوولان تلويزيون دست تهيه‌كننده و ساير عوامل را تا حد زيادي باز گذاشته‌اند و به همين خاطر خلاقيت‌هايي كه بايد در كار ايجاد مي‌شد، شكوفا شده است.

مهم‌ترين ويژ‌گي كارگرداني سروش صحت؟

آرامشي كه به گروه مي‌بخشد، بزرگ‌ترين حسن اين كارگردان محسوب مي‌شود. ما روزي 10 دقيقه ضبط تصوير مفيد داشتيم كه همين مساله روي كيفيت كار بسيار اثر داشت و همه چيز بخوبي برنامه‌ريزي شده بود.

از اين كه مخاطبانتان شما را به عنوان يك بازيگر طنز مي‌شناسند چقدر برايتان خوشايند است؟

خيلي زياد. جالب است بدانيد من براي اولين بار به خاطر ماديات به اين سمت سوق پيدا كردم. در ابتداي ورودم به دانشگاه به خاطر هزينه‌هاي دانشگاه و تامين آنها در يك كار كمدي تست دادم و قبول شدم و از آن سال‌ها به بعد ديگر در اين ژانر (طنز)‌ باقي ماندم كه از اين جهت نه‌تنها ناراضي نيستم بلكه خوشحال هم هستم.

فكر مي‌كنيد چرا كارهاي طنز دهه‌هاي 70 و اوايل 80 ديگر ساخته نشدند؟ كارهايي مثل ساعت خوش، جنگ 77 و...

به نظر من مهم‌ترين دليلش پراكندگي بازيگران آن دوره است. آن زمان ما يك گروه بزرگ بوديم و بازيگراني مثل كيهان ملكي، علي سليماني، مهران غفوريان، رحمان سيفي‌آزاد و... در اين گروه فعاليت داشتند ولي الان هر كدام از ما داريم جداگانه كار مي‌كنيم و خيلي از اين افراد هم كه ديگر اصلا كار طنز نمي‌كنند و به سمت كارهاي جدي‌تر رفته‌اند، بنابراين با وجود اين شرايط خيلي نمي‌توان منتظر يك اتفاق و جريان تازه بود.

از بين كارهايي كه تا به حال انجام داده‌ايد، كدام يك بيشتر به دل خودتان نشسته و برايتان قابل دفاع است؟

ساختمان پزشكان و بدون شرح را از بين كارهايم بيشتر دوست دارم و از آنها خاطره بهتري دارم.

چرا اصلا نقش منفي بازي نمي‌كنيد يا كمتر بازي مي‌كنيد؟ خودتان مايل نيستيد؟ آيا پيشنهادي در اين زمينه نداريد؟

خير. كمتر به من پيشنهاد مي‌شود. در يكي از اپيزودهاي سريال سلام نقش يك دزد را بازي مي‌كردم اما معمولا در ايران تهيه‌كنندگان و كارگردانان سعي مي‌كنند نقشي را كه بيشتر در آن ديده شده‌اي به عنوان يك بازيگر به تو پيشنهاد بدهند چون برايشان راحت‌تر است. براي همين هم بازيگران ما دسته‌بندي شده‌اند.

چقدر از پدرتان (رضا بنفشه‌خواه) براي خود استفاده كرده‌ايد؟

خيلي كم، چون من براي اولين كارم هم تست دادم و حضور پدرم فقط به نوعي مرا يادآوري مي‌كند و برعكس. به هر حال به اين مساله خيلي كاري ندارم و به آن وابسته نيستم. ضمن اين كه بازيگري شغلي نيست كه آدم بتواند به واسطه پارتي و پول در آن باقي بماند و استعداد خود بازيگر بسيار مهم است و حرف اول را مي‌‌زند.

خيلي از بازيگران هم‌نسل شما، حالا علاوه بر بازيگري، كارگرداني هم مي‌كنند؛ مثل سعيد آقاخاني، سروش صحت، مجيد صالحي و... . آيا شما هم دغدغه كارگرداني داريد؟

به اين مساله فكر كرده‌ام اما جزو دغدغه‌ام نيست. بايد ببينم آيا از عهده اين كار برمي‌آيم يا خير. وگرنه به نظرم خوب و درست بازي‌كردن بهتر از يك كارگرداني ضعيف و غيراصولي است.

از گريمي كه در سريال ساختمان پزشكان داريد راضي هستيد؟

بله، خيلي زياد. براي اولين بار است كه در يك سريال ريش دارم و اين گريم هم برايم جذاب است و هم در رسيدن به نقش دكتر ملكي بسيار كمكم كرد ه است.

به عنوان يك مخاطب، كدام‌يك از كاراكترهاي ساختمان پزشكان را دوست داريد و با آن همذات‌پنداري بيشتري كرده‌ايد؟

به نظرم در اين سريال همه بازيگران خوب هستند و همه خيلي خوب توانسته‌اند نقش‌هايشان را ايفا كنند. بخصوص پدر و مادر دكتر نيما يعني آقاي حريرچيان و خانم قائم‌مقامي.

اگر بخواهيد انتقادي از اين سريال داشته باشيد چه خواهيد گفت؟

به نظرم مهم‌ترين ضعف اين سريال، حضور بايگران مهمان است. حتي بازي آنها روي بازي بازيگران اصلي هم اثر گذاشته است و در بعضي قسمت‌ها بازيگران اصلي آن طور كه بايد ديده نمي‌شوند. اي كاش حضور بازيگران مهمان در اين كار كمرنگ‌تر بود.

چرا در اين كار زندگي شخصي دكتر ملكي را كمتر شاهد هستيم و بيشتر او را در مطب مي‌بينيم؟

اتفاقا خودم هم به اين مساله فكر كرده‌ام. البته اين موضوع، هم به دكتر ملكي و هم به دكترهاي ديگر اين ساختمان برمي‌گردد. شايد حضور بازيگران مهمان يكي از دلايل اين موضوع باشد.

ساختمان پزشكان...

يك كار آبرومندانه كه به شعور مردم احترام گذاشته است.

در حال حاضر مشغول چه كاري هستيد؟

در سريال راه طولاني خانه به كارگرداني رضا كريمي در نقش يك دلارفروش بازي مي‌كنم.

پس در آينده يك نقش جدي از شما خواهيم ديد؟

بله، يك نقش جدي و معمولي.

و سوال آخر، برخي تصور مي‌كنند شما آدم بداخلاقي هستيد، آيا درست است؟

خير، به هيچ‌وجه. بيشتر آرام هستم تا بداخلاق.

محبوبه رياستي
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

NirvanaH
04-08-2011, 20:17
خدایا با نام تو
سلام
فقط اینو بگم: خدا رو شکر که ماه رمضون اومد و این سریال جفنگ رو تموم کرد.

حامد:11:

*M!L4D*
04-08-2011, 21:00
خدایا با نام تو
سلام

که شما با خیال راحت سریال های آبکی ماه رمضون رو ببینی ......

MoH_@_MaD
04-08-2011, 21:06
خدایا با نام تو
سلام

جفنگ ؟؟؟؟
یه سکانس بازی خانم شیرزاد شرف داشت به کل سریال های ماه رمضون امسال

یکی از بهترین طنزهای ساخته شده بود

چقدر تیکه بارشون میکرد :8:

واقعا حیف شد تموم شد :41:

کاش ادامه ش میدادن
به قول دوستان ساعت 9 که میشه انگار یه چیزی کمه :19:

دلم واسه نازنین تنگ شده :37:

LAMBO ML
04-08-2011, 21:22
سلام دوستان

دیشب شبکه آموزش با شقایق دهقان مصاحبه داشت. دید ؟؟

برنامه رادیو 7 بود .

خیلی با حال بود. میگفت: "من اصلا رانندگی نمیکنم. میترسم. شوهرم عاشق فوتبال. از مردایی که فوتبال نمیبینن یا دوس ندارن خیلی بدم میاد و ...."

دلم واسش یه ذره شده :41:

شـیـفــو
04-08-2011, 21:26
چقدر تیکه بارشون میکرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بار کی ؟ بار دکترا یا سریال های ماه رمضون ؟

MoH_@_MaD
04-08-2011, 21:50
بار کی ؟ بار دکترا یا سریال های ماه رمضون ؟

اوضاع مملکت
از تست دوپینگ ورزشکارا بگیر تا رئیس دفتر رئیس جمهور و ...
هیشکی از زیر تیغش جون سالم به در نمیبرد :31:
البته کلیش هم سانسور میشد

این سریال قبل از ماه رمضون پخش میشد :11:

er.mohammad77
05-08-2011, 16:43
میشه این ساختمان پزشکان رو ول کنید درباره سریال های دیگه بنویسید...........

الان چند وقت تموم شده ؟ ؟؟؟؟:5:

baren
05-08-2011, 21:30
گل گفتید ! همش باید توی بروز شده ها ببینم و غصه بخورم که چرا تموم شد !
در مورد سه دونگ سه دونگ بنویسید !
انصافا چندتا دیوونه خوردن به پست هم !

er.mohammad77
06-08-2011, 06:13
گل گفتید ! همش باید توی بروز شده ها ببینم و غصه بخورم که چرا تموم شد !
در مورد سه دونگ سه دونگ بنویسید !
انصافا چندتا دیوونه خوردن به پست هم !

گل گفتم ولی تشکر نکردی که چه فایده ....:11:

Lady parisa
06-08-2011, 09:30
به خاطر پسرم نویسندگی را کنار گذاشتم!

شقایق دهقان که همسر دوم محراب قاسم خانی محسوب می‌شود از رابطه عاطفی خود با نیروانا- دختر محراب قاسم خانی از ازدواج اول- این طور می‌گوید:نیوانا با مادرش زندگی می‌کند. رابطه ما رابطه دوستانه است. وقتی من باردار بودم، این قدر که من او را دوست دارم به او گفتم برای بچه اسمی می‌گذارم که ...
شفاف:شقایق دهقان، بازیگر نقش خانم شیرزاد در سریال ساختمان پزشکان، پس از بازی موفق خود در ساختمان پزشکان، خاطره به یاد ماندنی در ذهن مخاطبان تلویزیون برجای گذاشت. مجله «شهرزاد» در شماره اخیر ۳۳ خود، مصاحبه اختصاصی با این بازیگر داشته است.

شقایق دهقان همسر محراب قاسم خانی یکی از نویسندگان این سریال در مصاحبه خود از مشکلات مادر شدن و شرایطی که منجر به ترک نویسندگی او شده است سخن به میان آورده و عنوان کرده «قبل از اینکه نویان بدنیا بیاید، من کارهای نویسندگی هم می‌کردم، ولی الان واقعا نمی‌توانم. بخصوص اینکه نوشتن احتیاج به تمرکز دارد و خودم باید برای آن برنامه ریزی کنم».

دهقان همچنین عنوان کرده که تلاش می‌کند بیشتر وقت خود را در کنار فرزندش سپری کند اگر چه گاهی اوقات «اگر کاری را خیلی دوست داشته باشم انجامش می‌دهم. مثلا سال گذشته برای بازی در سریال «گمشده راما» قویدل یک هفته به شمال رفتم».

خانم شیرزاد ساختمان پزشکان در خصوص زنان عنوان کرده «اصولا زنهایی ار می‌پسندم که خودشان زندگی اشان را می‌چرخانند، به کسی تکیه نمی‌کنند و روی پای خودشان هستند».

شقایق دهقان که همسر دوم محراب قاسم خانی محسوب می‌شود از رابطه عاطفی خود با نیروانا- دختر محراب قاسم خانی از ازدواج اول- این طور می‌گوید «نیوانا با مادرش زندگی می‌کند. رابطه ما رابطه دوستانه است. وقتی من باردار بودم، این قدر که من او را دوست دارم به او گفتم برای بچه اسمی می‌گذارم که مثل اسم تو با «ن» شروع شود. من برایش مادر نیستم چون خودش یک مادر خیلی خوب دارد که همه زندگی‌اش را برای دخترش می‌گذارد، ولی من و نیروانا رابطه دوستانه همراه با احترام برای هم داریم.

گفتگوی شقایق دهقان با این مجله حاوی مطالب دیگری چون اصول تربیتی فرزندش، حضور او به همراه همسرش بر سر کار و... می‌شود. دهقان در حال حاضر با حضور در کنار پیمان قاسم خانی و بهاره رهنما در خانواده ای هنری زندگی می کند و در آینده بایستی منتظر کارهای جدید او بود.

legolas 224
06-08-2011, 16:55
حذف شود.
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد

er.mohammad77
06-08-2011, 23:47
اخه سه دنگ سه دنگ هم نوشته میخواد؟!:27::دی ( خودم هم ای نیگاش میکنم !)

اینو درست میگی
اولش بد نبود ---------- ولی یواش یواش داره خیلی به مزه میشه. :5:

AKBAR132
07-08-2011, 11:21
امان از تعصب

خدا رو شكر كه بالاخره بعد از 3000 سال توي ايران يه سريال فاخر به نام ساختمان پزشكان ساخته شد كه كوچكترين عيب و نقصي نداشت كه پس از اتمام پخش آن 3 روز عذاي عمومي اعلام شد اما دستهاي پشت پرده اجازه اعلام آن را به مردم و رسانه ها نداد.
اما مردم ايران(!!؟؟) در حركتي خود جوش تا مدتها تاپيك سريال را بالا نگه داشتند . و كوچكترين نظر مخالفي را سركوب كردند .

و اساسا كساني كه با اين سريال مخالفند ، يا بي عقلند يا بي خرد يا ديوانه زنجيري .... كه بهتره خودشون رو به ساختمان پزشكان ، مطب دكتر نيما افشار معرفي كنند .

مثال :

مخالف : حالا همچين بي عيبم نبود :13:
مردم ايران (!!؟؟) : ساكت ..... بي عقل ... خودتي ...... بي خرد ........ عقب افتاده ....... ديوانه ...... بزنم اين چارتا استخونا تو صورتت خورد كنم ؟ ...... ديگه نبينما ..... ديگه نشنوما ....... بوق ... ... بوق ..... بوووووووووووووقق ............:2:
مخالف : :18:

NirvanaH
07-08-2011, 12:14
سلام
لعن خدا بر این رسانه ملی!!!

3Dmajid
07-08-2011, 12:29
سلام
لعن خدا بر این رسانه ملی!!!

حامد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

علیک سلام !