این گوشیهای نوکیا که قبلا فنلاندیش بوده والان مجارش هست از لحاظ کارکردفرقی میکنه مثلا 7610
میگند فنلاندیش بهتره . یعنی مجارش واقعا خوب نیست .یکی یه توضیحی در مورد تولید در این دو کشور بده .
این گوشیهای نوکیا که قبلا فنلاندیش بوده والان مجارش هست از لحاظ کارکردفرقی میکنه مثلا 7610
میگند فنلاندیش بهتره . یعنی مجارش واقعا خوب نیست .یکی یه توضیحی در مورد تولید در این دو کشور بده .
سلام
ببین دوست عزیز فنلاند کارخانه اصلی نوکیا هستش که اومده تو چند کشور دیگه هم کارخانه زده و یکیش مجارستان هستش و دیگری هند و چین و البته چینی رو من خودم به شخصه قبول ندارم و آلمان و غیره... پس چون خود شرکت نوکیا کارخانه رو تاسیس کرده نمیشه گفت فرقی با هم میکنه هیچ فرقی نداره
موفق باشید
تمامی ربات ها و وسایل ساخت و قطعات رو همه از فتلاند میارن.
ولی چینی اون اصلا بدرد نمی خوره
تجربه ثابت کرده نوکیا فقط فندلاند
مجار اصلا کارایی نداره
بعد از 1 ماه ریست میشه خود به خود
نه اینطور نیست نوکیا که امتیازشو نفوروخته به مجارستان بلکه خودش یک کارخانه بزرگ دیگه تاسیس کرده
در ضمن چینی ها بابا بزرگ ایرانی ها هستند هر چقدر ما تقلب کار باشیم اونا یک قدم از ما جلو اند تمام وسایلو تقلوبیشو میزنند
موفق باشید
اصلا چینی وجود داره اگه وجود داره از کجا معلوم میشه
دوست من اگه میخوای بخری فندلاندی از همه مطمئن تره.
خوب پشت گوشی میزنه mede in china و میفهمی که چینی دیگه چین جرات تقلب مارکو نداره مثلا" بزنه فنلاند نمیتونه
موفق باشید
مال من باطريش چينيه و بقيش فنلاندي!
ولی به نظر من نمیشه به مارک توجه کرد شاید خود چینیا به قول شما جرات تقلب رو نداشته باشند ولی براداران(در دوبی) و هموطنای عزیزمون دارند![]()
Last edited by uPGA; 09-02-2007 at 20:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)