من میخوام گوشیمو که 6680 هست با گوشی دوستم که k750 هست عوض کنم اصلا می ارزه عوض کنم
من میخوام گوشیمو که 6680 هست با گوشی دوستم که k750 هست عوض کنم اصلا می ارزه عوض کنم
خوب دوست عزیز معلومه که نه
نمی ارزه بهتره اینکارو نکنی یا اگر میکنی ی چیزی سر بگیری
موفق باشید
K750 هم از نظر دوربین ... هم کیفیت صدا ... هم رزلوشن ال سی دی ... و هم سرعت از 6680 بهتره .. ولی خوب قیمت 6680 بالاتره !... بدون دریافت هزینه میخوای عوض کنی ؟ ( چون 6680 گرونتره 9)من میخوام گوشیمو که 6680 هست با گوشی دوستم که k750 هست عوض کنم اصلا می ارزه عوض کنم
درسته
اگه ك750 ميخاي بهتره بري 6680 ات رو بفروشي (حداقل اگه تميز باشه 240 بر ميدارن ) بعد برو يه ك750 نو بخر 205 تومن و يه مموري كارت 1 گيگ
سلام . .
دوست گرامی . . به نظر من عوض نکنی . . بهتره . .
شما گوشی K750 رو بگیر . . و باهاش کار کن . . ببین چه جوریه . .
گوشی K750 از نظر عکس برداری و صدا . . از 6680 خیلی بهتره . . اما از نظر نصب نرم افزار چون سیمباین نداره . . از 6680 ضعیفتره . .
موفق باشید . .
سلام
منظورتون همون برنامه هاییه که تنها کاری که می کنیم اینه که اونارو نصب می کنیم رو موبایل.
من نظرم اینه که بفروشه یه 750 نو بگیره.
اتفاقا من قبلا 6680 داشتم حالا هم k750 دارم. از نظر دوربین و صدا و کیفیت صفحه ی نمایش که 750 خیلی سرتره و اینکه با یه مموری 1 گیگ که من انداختم سرعتش هیچ تغییری نکرده(برعکس 6680). در ضمن خیلی از برنامه های کاربردی رو که باید رو 6680 نصب کنیم 750 واسه خودش داره و برنامه هایی رو هم که بدرد بخور هستن واسه 750 پیدا می شه. ولی واسه سیمباین کلی برنامه هست که خیلیهاش هیچ وقت بدرد ما نمی خورن.
ممنون
اگه برنامه واست مهمه ....به نظر من عوض نکنی بهتره.....
سلام . .سلام
منظورتون همون برنامه هاییه که تنها کاری که می کنیم اینه که اونارو نصب می کنیم رو موبایل.
من نظرم اینه که بفروشه یه 750 نو بگیره.
دوست گرامی . . منظورم اینه که . . خیلی ها هستند مثلا گوشی نوکیا میگیرند . . که سیمباین داره . . اما حوصله ی نصب برنامه و کار کرد با اون رو ندارند . . اینطور افراد . . اگه از گوشی های سونی اریکسون استفاده کنند . . 100% خیلی بهتره . .
مثلا همین K750 صداش خیلی توپه . .
موفق باشید . .
از نظر قیمت که نه!!! ولی از نظر کیفیت صدا و کوچک و خوش دست تر بودن k750 بهتره!!
اما حمید خان راست میگه برای برنامه یه خورده به مشکل بر میخوری!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)