از چه راهی میتوان فهمید که یک گوشی چه مدت کار کرده؟(برای خرید گوشی دست دوم لازمه که بدونم)
از چه راهی میتوان فهمید که یک گوشی چه مدت کار کرده؟(برای خرید گوشی دست دوم لازمه که بدونم)
تو قسمت Log هست. ولی میتونه پاکش کنه.
در گوشیهای nokia این کد رو در صفحه اصلی بزن:
#92702689#* که با زدن این کد life time گوشی رو میتونی چک کنی
در گوشیهای sony ericsson این کد رو در صفحه اصلی بزن:
*>*>>*<
> یعنی چپ
< یعنی راست
در سونی بعد از زدن کد به service test برو و total call time رو چک کن که نشون میده چقدر از گوشی استفاده شده
real time clock رو هم چک کن و باید پیغام ok بده
سلام دوست عزیز من کدو زدم برام اینجوری نوشت
000017:11
من متوجه نشدم این مدت زمان چجورییه یعنی از وقتی که گوشی رو خریدم یا از وقتی که تایمر رو صفر کردم ؟ و این زمان چه زمانی رو نشون میده منظورم 17 ساعته یا 17 دقیقه یا .............. ؟
بازم ممنون
دوست من مشخصه که قبل علامت : دقیقه رو نشون میده و بعدش ثانیه رو .یادت باشه به صورت ساعت نشون نمیده مثلا مینوسه000245:50 یعنی دویست و چهل پنج دقیقه و پنجاه ثانیه که میشه 4 ساعت و پنج دقیقه و پنجاه ثانیه .امیدوارم متوجه شده باشی.تو سونی اریکسون ساعت هم نشون داده میشه مثل این 218
سلام
ببخشید راهی هست که این کد رو صفر کرد؟
یعنی میخوام بدنم امکان کلک زدن و قالب کردن گوشی وجود داره؟
ممنون
سلام دوست عزیز
این مدت زمان از وقتیکه شما گوشیو خریدی و به هیچ عنوان قابل صفر کردن نیست و الا بدرد نمیخورد که
اگه در گوشیهای nokia کد رو زدی یعنی 17 ساعتو 11 دقیقه
اگه در سونی اریکسون زدی یعنی 17 دقیقه و 11 ثانیه
با توجه به فرمی که نوشتی فکر کنم گوشیت nokia باشه درسته؟؟ 000017:11
چون در sony ericsson به این صورته:00:00:00 یعنی وسطش هم نقطه داره و دقیقتر نشون میده یعنی ثانیه رو هم نشون میده
دوست عزيز منظور از چپ و راست كدام كليد است ؟
سلام
همون کلیدی که 4 جهت داره یعنی بالا و پایین و چپ و راست( یا در بعضی از گوشیها joystick )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)