تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: درصد هنگ گوشی شما به نسبت استفاده روزمره شما به طور متو

راي دهنده
32. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بین 0 تا 25 درصد

20 62.50%
  • بین 25 تا 50 درصد

6 18.75%
  • بین 50 تا 75 درصد

0 0%
  • بین 75 الی 100 درصد !!!

6 18.75%
صفحه 1 از 8 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 80

نام تاپيک: هنگ کردن نوکیا N73 ، مشکلی غیر قابل انکار !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه saragol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

8 هنگ کردن نوکیا N73 ، مشکلی غیر قابل انکار !!!

با توجه به روند رو به رشد مشتاقان و خریداران گوشی نوکیا N73، نباید این امر مهم را نادیده گرفت که حقیقتاً و شاید

بزرگترین مسئله در این گوشی هنگ کردن آن است که ارتباط مستقیم به سیستم عامل Symbian آن دارد.

حال با توجه به این مشکل که کوچک هم نیست و کاربر مجبور است گاهی 3 الی 4 بار در طول روز با آن دست و پنجه

نرم کند، چگونه هر روز بر خیل طرفداران آن اضافه میشود؟

باید بررسی کرد و دید که چرا با وجود چنین مشکلی این گوشی باز هم محبوبیت خود را حفظ نموده است ؟!؟

در ادامه تقریباً تمامی احتمالهای مربوط به هنگ را متذکر میشم و از دوستانی که دارای تخصص در این زمینه هستند

و یا خودشون با این گوشی کار میکنند، به اینجا بیان و در این بررسی به من و بقیه دوستان کمک کنند و کاستی های

منو جبران کنن !!!

سوال اول این است که ممکن است این قضیه عمومیت نداشته باشد و فقط بر در برخی از گوشیها احتمال رخداد

اینچنینی ممکن باشد ؟

که جواب منفی است، چون گوشی پس از Test Ok از کارخانه بیرون میاد و این احتمال با توجه

به تعدد کسانی که این مشکل رو دارند، تقریباً بعید به نظر میرسه !!!

پس سوال دیگه ای رو مطرح میکنیم و اون اینکه آیا ظرفیت رم دستگاه تاثیری بر روند هنگ دارد یا خیر؟

یعنی اگر برای دستگاه رم 2G تهیه کنیم این احتمال چقدر کاهش پیدا میکنه ؟؟

سوال بعد ورژن سیستم عامل است که آخرین ورژن 064/3 اعلام شده و میتواند با اصلاحاتی که در خود دارد این

مشکل را مرتفع کند ؟؟

مسئله دیگه، حجم برنامه های کاربردی است که روی دستگاه ریخته میشه !!! و میتونه که قابل توجه باشه !!!

آیا گوشی در همان ابتدای خرید و بدون دستکاری توسط user هم با چنین مشکی مواجه خواهد شد؟

بهترین ظرفیت خالی برای اجرای راحت و بهنگام برنامه ها در این گوشی چقدر است ؟

آیا نرم افزاری برای مرتفع کردن این مشکل وجود داره ؟ و آیا میشه کلاً این مشکل رو از بین برد و یا حداقل به ماهی یا

دو ماه یکبار تقلیل داد ؟؟!!؟؟

منتظر نظرات شما عزیزان هستم ...

حتماً در نظر خواهی شرکت کنید ...
    Last edited by saragol; 03-02-2007 at 19:58.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست خوبم سوالات زیاده ولی به طور مختصر برای گوشی خودم جواب میدم گوشی من از زمانی که خریدم یه دفعه هنگ کرد اونم زمانی بود که تعداد برنامه های در حال اجرام زیاد بود این تازه در صورتی بود که ورزن گوشیم 2.06 در ثانی به نظرم نباید خودمونو به خاطر یه هنگ ناراحت کنیم که کامپیوتر با اون کامپیوتر بودنش هنگ میکنه چه برسه به این نگفته نمونه که رمم 512 استش کیبوردمم فارسیه به قول بچه ها که میگن دو شماره 7 و8 باید صفر باشه مال من نیست روشم نوشته فنلاند دیگه نمیدونم امید وارم واست مفید باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست عزیزم ساراگل سلام . دیگه اینجا فکر کنم باید بزنم به سیم آخر . داستان ازاین قرار بود که نوکیا اول آمد نوکیا n73 با ورژن یک داد بیرون که خیلی مشکل داشت مخصوصا مشکل هنگ . بعد آمد ورژن 2 زد .تاحدودی هنگش کمترشد. اما خوب نشد . تااینکه آمد یروزی ورژن 2.06 دادبیرون که خیلی بهتر از دو ورژن قبلی بود . وشکل هنگ را حل کرد . به همین صورت ورژن 3 وبالاتر که دیگه هیچ مشکلی نداره . اگر هم ماهی یکبار هنگ کرد که دیگه این مسئله باداشتن سیستم عامل دیگه نمیشه بگی مشکل . برای همینه که مردم روز به روز به طرفدارانشان اضافه میشه . نوکیا مثل شرکت سونی اریکسون نیست که مشق ننویسه و غلط هم نداشته باشه . این مطلب رو که متوجه شدی؟ من خودم درحدود 80 برنامه روی گوشیم نصب کردم . خداراشکر هنوز مشکلی براش بوجود نیامد.
    خلاصه این که ساراگل عزیز تاوقتی بااین گوشی کارنکنی سوالات زیادی برات پیش میاد. بهت حق میدم. خیالتم راحت باشه باورژن جدید کلی از مشکلات آن حل شده . دیگه مشکلی نداره . خودم بااین گوشی دارم کار میکنم.
    بقول خودت روند رو به رشد خیل خریداران این گوشی که روز به روز زیادتر میشه بخاطر اینه که حرف منو گوش دادند.
    حالا نوبت شماست . یه یاعلی بگو و کارراتمام کن . گوشی رو بگیر قول میدم تا یکسال برات همینجور توضیح بدم.
    بهترین ظرفیت خالی برای این گوشی اگه نصف رمت خالی باشه که عالیه.در ضمن اگر دقت کنی خودت درسوال بالا جوابهای خودت رادادی . خودت میدونی که اطلاعاتت کم نیست . حلا نمیدونم . چرا این سوالات راکردی ؟؟؟!!!

پروفشنال RedDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همه جا و هیچ جا

پيش فرض

به هر حال هنگ که میکنه!

داره خودمونی میشه SeAn PaUl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Sin City

پيش فرض

من 3 هفته ميشه كه N73 خريدم و رم 1گيگ روشه و تا حالا هنگ نكرده.(ورژنش 3.0638 هست)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست خوبم سوالات زیاده ولی به طور مختصر برای گوشی خودم جواب میدم گوشی من از زمانی که خریدم یه دفعه هنگ کرد اونم زمانی بود که تعداد برنامه های در حال اجرام زیاد بود این تازه در صورتی بود که ورزن گوشیم 2.06 در ثانی به نظرم نباید خودمونو به خاطر یه هنگ ناراحت کنیم که کامپیوتر با اون کامپیوتر بودنش هنگ میکنه چه برسه به این نگفته نمونه که رمم 512 استش کیبوردمم فارسیه به قول بچه ها که میگن دو شماره 7 و8 باید صفر باشه مال من نیست روشم نوشته فنلاند دیگه نمیدونم امید وارم واست مفید باشه
    میشه پیام خصوصی که فرستادم رو بخونین وجواب بدین حتما
    ممنون
    فرزانه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون
    فرزانه
    لطفا پیام های خصوصیتونو ببینید

اگه نباشه جاش خالی می مونه saragol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون
    فرزانه

دوست تازه وارد فرزانه خانوم

سایت امکان اطلاع رسانی به صورت پنجره ای کوچک در هنگام دریافت پیام خصوصی به همه کاربران میده .

لطفاً در تاپیک ها درخواست جواب نفرمائید.

چون باعث میشه تاپیک از بحث اصلی منحرف بشه

جای بحث خصوصی در پیغام خصوصی هست نه تاپیک عمومی ... !!!

ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سایت امکان اطلاع رسانی به صورت پنجره ای کوچک در هنگام دریافت پیام خصوصی به همه کاربران میده .

ممنونم
    شرمنده سارا خانوم
    راستش من برا امتحان برای یکی دیگه هم پیغام فرستادم که هنوز جواب نداده (بدون این که توی یکی از تاپیک ها به اون هم اطلاع بدم)
    من برای این می گم چون معمولا کسی اون گوشه سمت چپ بالا رو نمی بینه

حالا شما به من می گی که بین ان 73 و پی 990 کدومش بهتره یا نه؟؟

ممنون فرزانه

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

ممنونم
    تنها کسی که داره توی بیشتر تاپیک ها از بحث اصلی خارج میشه شمایی پس از بقیه ایراد نگیر شما الان خودت 2 ماهه داری با همه کلنجار میری که من میخوام N73 رو بخرم دوباره فرداش میای میگی نه میخوام K800 بخرم شما اول با خودت کنار بیا بعد ادم میشینه و راهنماییت میکنه ....

صفحه 1 از 8 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •