سلام دوستان،آقا من يک سؤال فنی داشتم و اون اینکه ميخواستم ببينم،اگه bluetooth موبايل روشن باشه به صورت دایمی،باعث مصرف باتری ميشه؟چون من شنيدم روشن بودن blutooth خيلی از باتری استفاده ميکنه
سلام دوستان،آقا من يک سؤال فنی داشتم و اون اینکه ميخواستم ببينم،اگه bluetooth موبايل روشن باشه به صورت دایمی،باعث مصرف باتری ميشه؟چون من شنيدم روشن بودن blutooth خيلی از باتری استفاده ميکنه
خیلی که نه
ولی مصرف باتری رو تا حدودی بالا میبره.
درسته اگر از بلوتوس استفاده نکنی باتری زیاد مصرف نمیشه و اگر استفاده کنی مصرف میشه
در ضمن بیشترین استفاده باتری را مدار آنتن آن گوشی میبرد و در هنگام سرچ شبکه مخابرات هم بیشترین استفاده را دارد
موفق باشید
سلام
استفاده از bluetooth مصرف باتری رو بالا میبره
از اون مهمتر اینکه در هنگام استفاده از bluetooth امکان کپی کردن سیم کارت هم وجود داره
به غیر از این 2 ویروسهایی هستن که موقع روشن بودن blutooth بدون اجازه از شما و بدون اینکه متوجه بشی به داخل گوشی نفوذ میکنن
در واقع بهتره هر جایی از blutooth استفاده نکنی و از هر کسی هم نگیری چون گوشی ویروسی بشه 20 تومن خرج داره
سلام . .
اگه به بلوتوث نیاز نداری . . . حتما اون رو خاموش کن .. .
بلوتوث اگه روشن باشه . . باتری موبایل بیشتر مصرف میشه . . تجربه ی من اینگونه بوده . .
همانطور که محمد هم گفت . . بیشترین مصرف باتری . . از جستجوی شبکه موبایل هستش . .
مثلا اگه شما جایی باشی که آنتن دهی کم باشه . . خیلی باتری مصرف میشه . . مثلا توی یک پاساژ زیر زمینی . . یا در کوهستان . .
موفق باشید . .
بله دوستان به این نقاط که مدار آنتن گوشی همواره در جستجوی آنتن هستش را hand over یا نقطه کور میگویند
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)