به نام خدا
اين اتفاق كاملا واقعي هست.همين عاشورا يعني 10 بهمن 1385 اتفاق افتاد.جالبه و تامل بر انگيز!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نام خدا
اين اتفاق كاملا واقعي هست.همين عاشورا يعني 10 بهمن 1385 اتفاق افتاد.جالبه و تامل بر انگيز!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که اتفاقی نیدیمبیشتر توضیح بده
دوست عزيز اين در اصطلاح نخل داره و نمادي از تشييع پيكر امام حسين و حضرت ابالفضل هست.اين نخل چوبي خيلي سنگين و بزرگه بطوري كه در بقيه ايام سال در بيرون گذاشته ميشه.اين روز عاشورا باد نسبتا شديدي وزيدن داشت و خوب طبيعتا بايد با برخورد به اين نخل به اين بزرگي روي اون تاثير ميداشت.اين نخل رو نزديك به 40 يا 60 مرد قوي برميدارن و هر چند صد متري اونو براي استراخت زمين ميذارن.البته باد نتونسته بود به اين نخا آسيبي بزنه ولي تصورش رو بكنيد با اين تفسير از سنگيني نخل اگه افتاده بود حد اقل 3 كشته داشت.در همين تصوير با اين كه اتفاق زياد معلود نميشه ولي چند نفر زخمي شدن.ميگن حالشون خوب نيست.قسمت تامل بر انگيزش اينه كه با اون سنگيني كه با يكطرفه شدن اون فشار خيلي بيشتري وارد ميكنه اينه كه در زمان فوق العاده كوتهي به سر جاش برميگدونن!!!
از این اتفاقات زیاد افتاده
چرا.اتفاقا خيلي راحت اين كار انجام ميشه
يعني اين الان خيلي عجيبه ؟ ميخواي بگي مثلا معجزه اي رخ داده .. بيخيال بابا
دارم دانلود میکنم خودم الان بررسیش میکنم !!!!!!!!
آقا دانلود نمیشه .چرا لینکش را درست کنید.آییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییی هوار هوار همسایه ها
آقا دانلود نمیشه .چرا لینکش را درست کنید.آی هوار هوار همسایه ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)