تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: يك كارشناس خواهان دريافت نشدن هزينه تلفن كاربران اينترنت شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Imantec's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

5 يك كارشناس خواهان دريافت نشدن هزينه تلفن كاربران اينترنت شد

مدير يكي از شركت‌هاي ارايه‌دهنده خدمات اينترنتي گفت: بهتر است براي كاهش هزينه‌هاي كاربران اينترنت در كشور، شركت مخابرات از هزينه اتصال آنها به تلفن و خطوط اي‌وان ( ‪ ( E1‬صرفنظر كند.

" عليرضا عبدالهي " روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: يكي از مواردي كه مي‌تواند به كاهش هزينه‌هاي سربار خانواده‌هاي كاربر اينترنت كمك كند ، حذف شدن هزينه اتصال آنها به خطوط تلفن شركت‌هاي ‪ ISP‬جهت اتصال به شبكه اينترنت است.

به گفته وي خانواده‌هاي ايراني ماهانه، هزينه زيادي را بابت اتصال تلفن شهري به خطوط "اي وان " شركت‌هاي خدمات اينترنتي براي استفاده از شبكه اينترنت مي‌پردازند كه بهتر است شركت مخابرات با ارايه تسهيلات خاصي از اين هزينه‌ها بكاهد.

وي تصريح كرد: هنوز بيشتر كاربران در ايران از سيستم شماره‌گيري ( ‪ ( Dial up‬براي اتصال به اينترنت استفاده مي‌كنند كه علاوه بر هزينه كارت اينترنتي ، هزينه اتصال تلفن نيز براي آنها محسوب مي‌شود.

اين كارشناس بيان داشت : شركت مخابرات اگر قصد حذف هزينه تلفن اتصال كاربران به خطوط "اي وان " را ندارد حداقل مي‌تواند براي اين مورد تخفيف قايل شود.

عبدالهي اظهار داشت: با وجود كاهش تعرفه‌هاي پهناي باند اينترنت براي شركت‌هاي‌ارايه‌دهنده خدمات اينترنتي ، قيمت كارت‌هاي اينترنت موجود در بازار كاهش چنداني نيافت.

وي افزود: با كاهش نيافتن قيمت كارت‌هاي اينترنتي در بازار ، هزينه‌هاي سربار خانواده‌هاي كاربر اينترنت نيز تغيير نكرده لذا بهتر است كه دولت با ارايه چنين تسهيلاتي به خانواده‌ها كمك كند.

وي با اشاره به اينكه اعمال تخفيف يا حذف هزينه تلفن اتصال به خطوط "اي وان " از طريق سيستم‌هاي مخابراتي كاملا انجام شدني است ، گفت: يكي از بهترين نتايج عملي شدن چنين برنامه‌اي، افزايش ضريب نفوذ اينترنت در ميان خانواده‌هاي ايراني است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

واي اگه ميشد چقدر عالي ميشد
    ديگه از غر زدن بقيه هم راحت ميشديم

داره خودمونی میشه uPGA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    universe/127.0.0.1/

پيش فرض

مشکل ما اینه که خیلی‌ها که دست‌اندر کارند اصلا از اینترنت و هر چی مربوط به اینترنت و جریان آزاد اطلاعات و..... خوششون نمیاد وگرنه وضعیت اینترنت الان اینجور نبود.

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

آفرین به این طرحش.
    خدا کنه عملی بشه
    .تنها مشکل ما همینه.سرعت بعد از هزینه اهمیت داره.

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

دلم برا هممون میسوزه که دلمون به اجرایی شدن همچین طرحی خوشه به جای اینکه به اینترنت پر سرعت بدون استفاده از خط تلفن خوش باشه چجوری محدودمون کردن واقعا جای تاسف داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه Imantec's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آقايون يعني شما فكر ميكنيد مخابرات مملكت ما يعني حاظر ميشه دست از مكيدن خون ملت برداره؟؟
    نه بخدا

اگه نباشه جاش خالی می مونه HitchcocK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

دلم برا هممون میسوزه که دلمون به اجرایی شدن همچین طرحی خوشه به جای اینکه به اینترنت پر سرعت بدون استفاده از خط تلفن خوش باشه چجوری محدودمون کردن واقعا جای تاسف داره
    آره واقعا.. منم شدیدا متاسفم..
    یه روزگاری من با اینترنت ماهواره ای کار میکردم قدرشو نداشتم....حالا که کاسه کوزشو جمع کردن می فهمم چی بوده....تازه در برابر سرعت اینترنت اروپا و امریکا و... هیچی نبود!!! ولی حداقل این بود که حدود 2 ساعت یه فیلم رو دانلود میکردم... حالا هم که انگار با این ADSL نوبرشو آوردند..(اونم با این همه فیلتر و سرعت کم)..

اگه نباشه جاش خالی می مونه javadbka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    درون دل يك آدم عاشق

10

آره واقعا.. منم شدیدا متاسفم..
    یه روزگاری من با اینترنت ماهواره ای کار میکردم قدرشو نداشتم....حالا که کاسه کوزشو جمع کردن می فهمم چی بوده....تازه در برابر سرعت اینترنت اروپا و امریکا و... هیچی نبود!!! ولی حداقل این بود که حدود 2 ساعت یه فیلم رو دانلود میکردم... حالا هم که انگار با این ADSL نوبرشو آوردند..(اونم با این همه فیلتر و سرعت کم)..
    بنده هم شديدا موافقم آخه دارم اين سيستم به اصطلاح پر سرعت ADSL رو تجربه ميكنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

خيلي باحاله
    ملت دارن از گشنگي ميميرن بي كاري ميميرن ما داريم حرص اينترنت سرعت بالا را ميزنيم
    اقا من ازماني كه 16 بوده كار كردم تا حالا كه 512 هست ولي بنظر من فرقي براي ما ايراني ها نداره چون اگر فيلم خواستيم ، فيلم روز دنيا را ميريم ميخريم 1000 تومان اگر مشتري باشي 700 تومان از همه مهمتر ما ايراني ها 70 درصدمون يا مثل خودمون تو انجمن ها جر بحث ميكنيم تو سر هم ميزنيم يا چت ميكنيم مخ ملت بكار ميگيريم
    اون 30 درصد هم كه يه خورده ميفهمن چه كارهاي ميشه با اينترنت كرد با گزينه ip كشور شما در ليست تحريم هاي بين المللي قرار دارد و شما مجاز بديدن و استفاده از اين .... نيستيد
    اره اينجاست كه ميفهميم ما چه قدر بدبخت هستيم
    موفق باشيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه HitchcocK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

خيلي باحاله
    ملت دارن از گشنگي ميميرن بي كاري ميميرن ما داريم حرص اينترنت سرعت بالا را ميزنيم
    اقا من ازماني كه 16 بوده كار كردم تا حالا كه 512 هست ولي بنظر من فرقي براي ما ايراني ها نداره چون اگر فيلم خواستيم ، فيلم روز دنيا را ميريم ميخريم 1000 تومان اگر مشتري باشي 700 تومان از همه مهمتر ما ايراني ها 70 درصدمون يا مثل خودمون تو انجمن ها جر بحث ميكنيم تو سر هم ميزنيم يا چت ميكنيم مخ ملت بكار ميگيريم
    اون 30 درصد هم كه يه خورده ميفهمن چه كارهاي ميشه با اينترنت كرد با گزينه ip كشور شما در ليست تحريم هاي بين المللي قرار دارد و شما مجاز بديدن و استفاده از اين .... نيستيد
    اره اينجاست كه ميفهميم ما چه قدر بدبخت هستيم
    موفق باشيد
    من نمیدونم چرا هر حرفی میشه پای ملتو پیش میکشین که دارن از گشنگی میمیرن..
    به نظر من آدم باید کلاه خودشو بگیره تا باد نبره ..پیشنهاد میکنم شما هم همین کارو بکن و گرنه مثل همون ملت میشی(البته خدای ناکرده)..

در ضمن اگه جزو اون 30% باشی میتونی گلیم خودتو تو اینترنت از آب بکشی بیرون..

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •