سلام دوستان.كسي برنامه قفل كولاك رو ميتونه اينجا اموزش بده؟
سلام دوستان.كسي برنامه قفل كولاك رو ميتونه اينجا اموزش بده؟
سلام دوست عزیز به زودی من آموزش این برنامه خوب رو میگذارم .
شما نسخه چند این برنامه رو دارید .من 3.80 فول رو دارم .ولی آخرین نسخه 3.86 هستش.
من 3.5 رو دارم.ولي بدم نمياد اخرين ورژنشو داشته باشم. :mrgreen:
لينكشو ميدي؟![]()
سلام لینک که همه جا هست ولی فول نیست یعنی کرکش نیست و گر نه که برنامه هست منتها فول نیست.من اون نسخه رو فول دارم ولی آخری نیست.
سلام اين كولاك براي چي هست
سلام دوست عزیز یکی از بهترین برنامه ها برای قفل گذاری روی نرم افزار های شما یا همون کرک کردن برنامه های خودتون .
یعنی شما یک برنامه مینویسین واسه شرکت واسه همه .قفل میگذارید روش .در دلفی و ویبی کد هاش هست و باید user id and user hardware بسازی که البته مثلا 200 تا user id میسازی و زمانی که طرف برنامه رو نصب می کنه userid منحصر به فرد رو میزنه میگه id hardware که همون شناسه سخت افزار اون فرد هست و شما 2 حالت داره یا باید avtivation form بسازی که طرف id hardware خودش رو میده در آنجا با id user بهش یک کد فعال ساز میدان یا میگیره .
یا این که تلفن میزنه user id and hardware id رو میده یا میگه و تلفنی بهش کد دائمی یا فعال ساز میدهند ،
این کد تا هر زمان کار میکنه یعنی فرمت هارد -fdisk -و پاک کردن هارد ...
ولی تا زمانی که شما دست به سخت افزار خود نازنین به محض این که سخت افزار شما یعنی cpu motherboard عوض بشه دیگه اون کد دائمی کار نمی کنه و شما باید یک کد id hardware جدید بدست بیاری زمانی که user id رو میزانی چون سخت افزار تغیر کرده دیگه کد hardware id تغیر میکنه و حالا از همون 2 حالت یا activation form یا تلفنی کد داعیم دوباره بگیری .
یعنی کد شما تا زمانی کار میکنه که دست به سخت افزار خودتون نازنین در غیر این صورت دیگه کد کار نمیکنه.
اگر کرکش رو نداشته باشی نمیشه باهاش قفل گذاشت؟؟؟؟
اخه ازاینترنت می تونی دانلودش کنی اما اگه بخوای بخریش
20000تومان برات تموم میشه.بلاخره باید یه فرقی بین این دوتا باشه!!!!!!!!!!!
nesta جان ميشه كرك ورژن 3.5 رو بدي يا لينك كركشو.
من يه سيدي قفل شده دارم كه تونستم بشكنمش و ازش ايميج بگيرم.حالا ميتونم همون ايميج رو روي سيدي رايت كنم و با كولاك قفل كنم؟اگه با اين برنامه نميشه يه برنامه معرفي ميكني كه دقيقا همون كاري رو كه بالا توضيح دادي رو انجام بده؟
ممنون ميشم.
:oops: :oops: :oops: :oops:
nesta جان ميشه لينك ورژن 3.86 فول رو بدي و لينك كركشو.
من يه سيدي قفل شده دارم كه تونستم بشكنمش و ازش ايميج بگيرم.حالا ميتونم همون ايميج رو روي سيدي رايت كنم و با كولاك قفل كنم؟اگه با اين برنامه نميشه يه برنامه معرفي ميكني كه دقيقا همون كاري رو كه بالا توضيح دادي رو انجام بده؟
ممنون ميشم.
:oops: :oops: :oops: :oops:
قفل نرم افزاری شتاب هم هست که همین کارو انجام میده...کاملا فارسیه(فکرکنم)
یه سری به این صفحه بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این صفحه هم اطلاعاتی درمورد قفل کولاک داره.اموزشش هم به صورتpdfهست ولی خدا وکیلی من هیچی ازش نفهمیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)