با درود
لطفن يه نرم افزاري كه صدا ديگران را دريافت كنه و بتونم با صداي آن حرف بزنم يعني تغيير صداي خودت به صداي ديگران
مثلن صداي رفقيت را ضبط كني و بعد با صداي آن حرف بزني![]()
با درود
لطفن يه نرم افزاري كه صدا ديگران را دريافت كنه و بتونم با صداي آن حرف بزنم يعني تغيير صداي خودت به صداي ديگران
عزیزدل برنامه تو این مایه ها هست اما نه اینجوری :
با درود دوست عزيز
لطفن نزديك ترين نرم افزاري كه به آنچه كه من ميخواهم معرفي كن
با سپاس Ke
سلام دوست عزيز
اين برنامه اي كه داديد اين كار رو نمي كنه چنين برنامه اي گيرت نمياد يا اگر بخواي گيرت بياد بايد بري آمريكا با قيمت خون بخري ولي بازم اونجا گيرت نمياد به هر حال منم يه برنامه مي خوام كه مثلا به صدا اكو بده كلا اكولايزر صدا باشه نه تغيير صدا
با تشكر
باي
با درود
آخه خير سرمون ميگن دنياي وب دنياي بدون مرزا اگر بخواي گيرت بياد بايد بري آمريكا با قيمت خون بخر
مگه ميشه به قيمت خون تمام بشه
قربان معرفتت تا چه حدي اوني كه ميخواهم نزديك است بعد هم سايتي يا لينكي را معرفي كن براي دانلودش.AV VCS Diamond برايه تغيير صدا
با سپاس
AV Voice Changer Software Diamond Edition 5.0.19
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11.9MB
![]()
wookman جان من با AV Voice Changer کار کردم البته ورژن قدیمیترش
مطمئنی همچین قابلیتی داره >>> صداي رفقيت را ضبط كني و بعد با صداي آن حرف بزني
نه عزیزدل فکر نکنم چنین قابلیتی داشته باشه ...مطمئنی همچین قابلیتی داره >>> صداي رفقيت را ضبط كني و بعد با صداي آن حرف بزني
واسه این گذاشتم ...قربان معرفتت تا چه حدي اوني كه ميخواهم نزديك است بعد هم سايتي يا لينكي را معرفي كن براي دانلودش.
با سپاس
عزیز نرم افزار هم برای اکو دادن به صدا هست هم برای شبیه سازی صدا ولی این شبیه سازی زیاد دقیق نیستنوشته شده توسط vast_vision_office [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)