تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل بزرگ در easyphp, php

داره خودمونی میشه amie hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

14 مشکل بزرگ در easyphp, php

سلام .
    خوب سريع مي رم سر اصل مطلب!
    من بايد يه web application پويا يا همون ديناميک براي پروژه درسيم مينوشتم
    خوب من اين کار رو با استفاده از نرم افزار macromedia dreamweaver و زبان برنامه نويسي php همراه با بانک اطلاعاتي Mysql انجام دادم و از نرم افزار easypHp ,ورژن 1.7 براي راه اندازي وب سرور آپاچي که داخل خودش بانک اطلاعاتي mysql رو هم دارد استفاده کردم.
    خوب بانک اطلاعاتي رو با استفاده از مرورگرم و وصل شدن به mysql درست کردم و بعد هم با استفاده از کد هاي php در داخل برنامم اون رو به برنامه خودم ربط دادم اما مشکل من اينجاست :::که برنامه طبيعتا رو سيستم خودم کار ميکنه چون بانک اطلاعاتي هم رو سيستم خودم هست ولي حالا اگه من بخوام برم برنامه رو به استادم بدم خوب رو کامپيوتر اون که کار نمي کنه چون بانک اطلاعاتي نداره و خودش هم که نمي تونه بانک اطلاعاتي رو درست کنه چون اسم فيلد هاي بانکم رو نمي دونه .اصلا اگر هم بدونه و من خودم بخوام برم اونجا برنامه رو براش توضيح بدم بايد 2 ساعت فقط از دوباره بانک رو دست کنم!!!!
    مي خوام بدونم روشي وجود نداره که بشه برنامه و بانک رو به صورت setup در آورد و فقط من اونجا easyphp رو نصب کنم و بعدشم برنامه و بانکم رو؟؟؟؟يکي از دوستام گفت بايد با خود php براش يه پروسه نصب بسازي ولي من بلد نيستم چون خيلي آماتورم آيا راهي وجود دارد ؟؟؟؟ به زبان خيلي ساده بگين
    تازه علاوه بر اين ها در اين نسخه easyphp اي که من دارم بايد براي اينکه ي برنامم کار کنه چتد تا چيز رو عوض کنم 1- C:\EasyPHP1-7\apache\php.ini در اين فايل بايد متغير register_globals=off رو من on کنم و 2-C:\EasyPHP1-7\phpmyadmin\config.inc.php بايد جايي که نوشته : $cfg['Servers'][$i]['auth_type'] = 'config'; // Authentication method (config, http or cookie based)? من بايد config رو http کنم تا برنامم درست کار کنه !! ولي استادم که اينا رو نميدونه؟
    پس خواهش مي کنم يه لينک از نسخه جديد دانلود easyphp که کار کردنش مثل اين ورژن راحت باشه و مخصوصا اين که اين اشکالات رو نداشته ياشه برام بذارين.
    در ضمن من 1 تا 2 روز بيشتر وقت ندارم پس خواهش ميکنم کمکم کنيد.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

يه لينک از نسخه جديد دانلود easyphp که کار کردنش مثل اين ورژن راحت باشه و مخصوصا اين که اين اشکالات رو نداشته ياشه برام بذارين.

داره خودمونی میشه behi_joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

با سلام
    اولا توصیه می کنم برای نوشتن برنامه های تحت وب از برنامه wamp استفاده کنید بجای easyphp. خودش همه چیزای لازم رو داره: php, mysql, apache و نیاز به تنظیمات نداره و راحت وسریع نصب می شه
    دوما استادی که گفته برنامه تحت وب بنویسید حتما باید خودش این چیزا رو نصب داشته باشه.
    حالا بریم سره اصل مطلب، دوستتون درست گفته باید یک فایل setup بنویسید. به این صورت که فایل ابتدا user و pass دیتا بیس نصب شده رو کامپیوتر مورد نظر رو بپرسه بعد به کمک دستورات php دیتابیس مورد نظر و table های لازم رو ایجاد کنید. مثلا:
    $sql="create database test";
    mysql_query($sql, $link);

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اقا دستتون درد نکنه ولی خواهشا اگه می شه یه کم بیشتر وکاملتر توضیح بدین .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •