سلام دوستان
میخواستم بدونم تا حالا کسی با کارت های vga شرکت club 3d کار کرده؟
میخوام یه 7300gt بگیریم.
اینم سایتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
سلام دوستان
میخواستم بدونم تا حالا کسی با کارت های vga شرکت club 3d کار کرده؟
میخوام یه 7300gt بگیریم.
اینم سایتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
به نظر من sparkleبگبري بهتره
LedTek و XFX و MSI و ASUS و Bioster اينها بردهاي خوبي هستند
CLub در نوع خودش آشغال هست
منظورتون احتمالا Leadtek و Biostar هستش دیگه؟؟؟
Club3D حدود 20-30 درصد بازار امریکا رو در اخیتار داره و بقول شما احتمالا تو بازار امریکا پارتی دارن و جنس اشغالو میندازن به حرفه ای ترین کاربرای دنیا..![]()
شما آمريكا زندگي مي كنيد؟
آره عزيز Kingston هم بيشتر بازار را گرفته در جهان چرا؟ رمهاي جالبي هم نيستند در حد متوسط هستند
فروش محصولات ال جي چرا زياد هست؟ البته يك چندوقتي هست جنسهاش بهتر شده ولي كلا مي گم
ولي اينها بيشتر بخاطر قيمت ارزان هست
من کی گفتم جزو بهترینهاست؟ گفتم فروشش اونجا خوبه..معمولا جایی که درامد و سطح زندگی بالاست محصول معمولی درپیت نمیخرن..
نگرفتین حرف منو...شما آمريكا زندگي مي كنيد؟
آره عزيز Kingston هم بيشتر بازار را گرفته در جهان چرا؟ رمهاي جالبي هم نيستند در حد متوسط هستند
فروش محصولات ال جي چرا زياد هست؟ البته يك چندوقتي هست جنسهاش بهتر شده ولي كلا مي گم
ولي اينها بيشتر بخاطر قيمت ارزان هست
یه سری شرکت هستن مثه leadtek که ارزونترین محصولشون رو هم خودشون و توسط متخصصای حرفه ای تولید میکنن..چک کاملی دارن و مطمئن هستن..طبعا محصولات رده پایین اونها هم گرونه به نسبت بقیه..
کلاب جزو شرکتهای های اند سازه..همش 4-5 تا شرکت هستن که هم هایاند از انودیا و هم های اند ATI تولید میکنن..تو این شرکتا فقط 1 شرکت تایوانی نیست اونم کلاب هستش که امریکاییه..
بیشتر وقتا به عنوان یه ATI ساز قوی میشناسنش ولی محصولات انودیارو هم با همون کیفیت تولید میکنه..
نقطه ضعفش اینکه محصولات ارزون قیمتش رو خودش تولید نمیکنه..بلکه میده سازنده های ضعیفتر میزنن واسه پر شدن رنج محصولات..این یعنی اینکه اصلا فکر خرید محصول ارزون قیمت ازش نکنید..ولی تو کارتهای هیولا مثه CF Master یا سری XTX و یا کلا کارتای رده بالا سری 8 تو بازار امریکا که رقابت هم شدیده خیلی حرفا واسه گفتن داره..
اشتباه ما اینکه تو هر رنج قیمتی که میخوایم بخریم بازم 1 برند خاص رو همش گیر میدیم..ممکنه اسپارکل ( شرکتی دقیقا شبیه کلاب) کارتای رده پایینش اشغال باشه یا گینوارد...برعکس اینا پلیت تو رنج زیر 200 تومن از همه محصولاتش بهتره..
در کل موافق خرید درست و عقلانیم..
اون تیکه اولم حق باش شماست..من قاطی کردم باز امروز.![]()
بهترین برد به نظرمن ASUS هست
میتونی 7300GT رو بابرد گیگا برداری
مگه بهترينهاش مي آيد توي ايران كه شما مي گويد اين برد خوبيه توي ايران؟
در ضمن MSI هم بردهاي ارزاني مي زند و كارايي بالا من داشتم تست هم كردم
بعدشم چندتا بنچ بگذاريد تا مطمئن بشويم
و توي سايت Toms Hardware از گرافيكهاي ASUS و MSI ديدم استفاده مي شود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)