دوستام من يه مدت به ايميل سر نزده بودم كه امروز كه رفتم ديدم 2 تا ايميل مشكوك با attach اومده به نظر شما بازشون كنم?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفن عكسو ببينيد با تشكر
دوستام من يه مدت به ايميل سر نزده بودم كه امروز كه رفتم ديدم 2 تا ايميل مشكوك با attach اومده به نظر شما بازشون كنم?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفن عكسو ببينيد با تشكر
دوست عزيز ياهو در حين ثبت نام به كاربرنش هشتار ميده كه هرگز نامه هايي با اين محتويات براي كاربرانش نمي فرسته. در عين حال attachment نامه ديگه اوضاع رو كاملا تابلو كرده پس مطمين باشين بهترين كار حذف بي درنگ اين دو نامه هست.![]()
Roham, جان مرسي از راهنماييتون .پس اينجا كه نوشته آيديما ميبنده .الكيه ؟ درسته
Ali_k جان توجهی به این جور ایمیل ها نکن . با توجه به اینکه بسیاری از ویروس های جدید از طریق ایمیل منتقل می شوند الان اصلا صلاح نیست که ایمیل های اتچ دار باز بشه . در مورد ایمیل یاهو هم این نکته رو بگم که بهش اعتمادی نیست چون من خودم یه سایتی دیدم که برای شخصی که می خواستی ایمیل بزنی متن نامه ات رو می نوشتی و آدرس ایمیل هم می نوستی و برای طرف می فرستاد ( هر ایمیلی رو می تونستی بنویسی )
علي جان من كاملا حرفهاي نويد جان رو تاييد مي كنم. براي من هم از اينطور ميلها مي آد اما توجهي بهشون نمي كنم و فقط حذف!
قديم ها يه چند دستور بود تو داس مي نوشتيم از هر كي به هر كي با هر آدرس ميلي كه مي خواستيم مي فرستاديم
پس آدرس هم زياد اعتمادي نيست
نويد جان . آقا مهدي و مافياي عزيز از راهنمايي هر سه تون متشكرم اميدوارم بتونم جبران كنم.
سلام دوست عزیز به نظر من با Spam Defender Professional 5.0
داخل همرو بیار که خوبه اینطوریراحت میشه.
نستا جان ميشه بيشتر توضيح بديد و اگه ميشه لينك دانلودي . چيزي بگذاريد؟نوشته شده توسط Nesta
سلام والا یه جستجو کنی گیر میاری همه جا هست .نوشته شده توسط Nesta
ممکنه شما هم از اون دسته آدمهایی باشید که هر وقت که میخواهید میل باکستونو چک کنید به جای ایمیل های درست و حسابی ایمیل های تبلیغاتی میبینید و کلی حالتون گرفته میشه، خوب اگه میخواهید از شر این اسپم ها خلاص شوید؛ میتونید از این برنامه استفاده کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)