[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب حالا سم فیشر می خواد راجع به اسنیک حرف بزنه !!!!!!!!!
حتما میگید تو که عاشق اسپلینترسلی،الان کلی بد وبیراه بار این بازی میکنی ! ولی نه برعکس می خوام جوری ازش تعریف کنم که همین فردا برید یه PS3 بخرید !!!
آقای کوجیما بازم دست به کار شده. بعد ازساخت بازی MGS (نسخه شماره 1 از سری جدید) توسط Kojima که خیلی ها اون رو یک شاهکار میدونن و خیلی هم از طرف مردم جهان به خصوص ژاپنی ها تحویل گرفته شد کوجیما شهرتی جهانی پیدا کرد.شروع ساخت سری جدید این بازی کلاسیک یه ریسک محسوب میشد که کوجیما با موفقیت اون رو پشت سر گذاشت. یادمه توی تلویزیون خودمون هم خیلی سالها پیش یه برنامه ای درباره این بازی صحبت کرد، فکرش رو بکنید همین حالا هم در کشور به چشم بدی به بازی ها نگاه میشه چه برسه به اون موقع. می خوام اینو بگم که ببینید این بازی چقدر در زمانش(MGS1) صدا کرده بوده که تلویزیون ما هم نتونسته ازش بگذره. یادم نیست اسم برنا مه اش چی بود فقط یادمه که مال شبکه دو بود یه چیزی تو مایه های سینما حرفه ای و اینا ..... .این بازی همیشه در گرافیک یه قدم از بقیه رقیب هاش جلوتر بود منظورم از رقبا بازیهای هم سبک خودش یعنی اکشن مخفی کاری-ماجراجویی که البته میشه گفت رقیب آنچنانی هم تا چند سال پیش نداشت نترسید نمی خوام پای سم فیشر رو بکشم به این مطلب. هم از نظر گرافیک و جلوه های بصری و هم از لحاظ داستان و شخصیت پردازی با بقیه فرق داشت. خب وقتی یه بازی میگیره چه اتفاقی در انتظارش هست؟ معلومه ساخت قسمت های بعدی. قسمت دوم هم ساخته شد اما به دلایلی شکست تجاری بدی خورد، خیلی ها میگن دلیلش رایدن ،شخصیت اول بازی بوده که در این شماره به جای اسنیک حاضر شده بود به هر حال سازنده ها سرد نشدن و قسمت سوم رو ساختن.در قسمت سوم بر خلاف دو قسمت اول که فضای آبی رنگ داشتن در ای یکی فضای بازی سبز رنگ شده بود و در کل بازی موفقی از آب دراومد و تونست دنباله خوبی برای این سری باشه. این سری بازی ها همیشه به سختی زیاد مشهورن چون هوش مصنوعی دشمن ها همیشه وحشتناک بالاست البته من به شخصه زیاد متال گیر بازی نکردم و اون مقداری رو هم که بازی کردم برام جالب بود یه جورایی با بقیه بازیها فرق داره ،شاید چون من سلیقه ام غربیه (یعنی بیشتر از بازیهای آمریکایی و اروپایی خوشم میاد) و از حرکات و چیزای دیگش زیاد خوشم نیومد دیگه سراغش نرفتم. خب هر کسی با یه چیزی مشکل داره و نمی تونه باهاش کنار بیاد مثلا من با کارتهای ati سری رادیون و cpu های AMD هم مشکل دارم !!. بعد از MGS3 کوجیما تصمیم گرفت این بازی رو برای PC هم بیرون بده که ییهووو سر و کله PSP، کنسول قابل حمل سونی پیدا شد و کوجیما تصمیمش رو عوض کرد و یه نسخه برای PSP زد که تحولی در این بازی بوجود آورد و اون این بود که زاویه دوربین رو تغییر داد و از دوربین آزاد استفاده کرد(مثل اسپلینتر سل)خیلی ها هم از این بازی خوششون اومد و منتقدا هم امتیاز های خوبی به این بازی دادن وکوجیما یه حال حسابی به sony داد تا روابطشون از قبل هم بهتر بشه. و حالا پروژه Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots و ورود اسنیک به نسل جدید بازی های کامپیوتری : ادامه دارد .....
توضیح: پستهای صفحه اول این تاپیک مربوط به تاپیک اخبار هستند که به دلیل کامل بودن در یک تاپیک جداگانه قرار گرفته اند.