من هر جا که از K750 عکسی دیدم یا دست کسی دیدم در قسمت پایین گوشی نوشته Quickshare. حالا یکی از دوستام یه K750 گرفته پایین گوشی به جای Quickshare نوشته Vodaphone می خواستم ببینم چه فرقی باهم میکنند؟ یا اگه فرق کی کنند کدومشون بهتره
من هر جا که از K750 عکسی دیدم یا دست کسی دیدم در قسمت پایین گوشی نوشته Quickshare. حالا یکی از دوستام یه K750 گرفته پایین گوشی به جای Quickshare نوشته Vodaphone می خواستم ببینم چه فرقی باهم میکنند؟ یا اگه فرق کی کنند کدومشون بهتره
هر گوشی ای که روش نوشته باشه vodaphone یا t- mobile یاغیره یعنی اینکه این گوشی مال اون شرکت هست و روی نرم افزارش قفل گذاشته تا فقط با سیم کارتهای خودش کار کنه
یعنی اگه بدون اینکه گوشیو دستکاری کنی هرسیم کارت دیگه ای بجز سیم کارت خودش رو بذاری توش اصلا کار نمیکنه
در واقع تو ایران اول میان قفل نرم افزاری گذاشته شده توسط vodaphone رو باز میکنن و سپس گوشی flash میشه و بعد دوباره روش firmware ( همون نرم افزار اصلی گوشی) ریخته میشه تا بتونه با سیم کارت ایرانی هم کار کنه
vodaphone یا t-mobile یه چیزی مثل همون تالیا یا ایرانسل یا ir-tci هستن که به همراه سیم کارت به مردم گوشی با قیمت کمتر هم میدن که فقط با همون سیم کارت خودشون کار میکنه
در واقع این جور گوشیها خوب نیستن چون تو ایران دستکاری شدن و هیچ وقت مثل اول نمیشن و معمولا مشکل پیدا میکنن البته قیمتشون هم کمتره.
ali_power جان دستت درد نکنه.
فقط یه سوال دیگه اینکه اگه بخاهیم این گوشیهارو آپدیت کنیم به حالت اولیه برنمیگرده؟
مثلا گوشیهایی که رجیستر دستی شدند رو اگه بخواهیم روش Frimware جدید بریزیم IMEI اون به حالت اولیه برمیگرده و چون در شبکه رجیستر نیستند کار نمی کنند. حالا اگه این گوشیهارو آپدیت کنیم مثل اولش قفل نمیشه؟
سلام
دوست عزیز گوشیهای رجیستر دستی بعد از update به سریال اصلی خودشون بر میگردن و دیگه کار نمیکنن
اما میتونی ببری بیرون که اخرین firmware اپدیت شده رو برات بریزن و بعدش هم دوباره با یه سریال تقلبی برات رجیستر کنن هزینش هم از 8 تا 20 تومن میگیرن
اینو هم بگم که گوشیهای vodaphone و ...... چون توسط دولت وارد نشدن و قاچاقی وارد شدن حتما رجیستر دستی هستن که همونطور که گفتم بعد از update دیگه کار نمیکنن ولی اینکه دوباره اون قفل نرم افزاری برگرده رو نمیدونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)