با سلام ..
راستش ميخواستم يه ups بگيرم براي خونه البته دوست دارم كه درباره نحوه عملكرد اين ups ها و مدل هاي مختلف اون ها هم اشنا بشم تا يه خريد اگاهانه داشته باشم و چه بهتر كه بدونم چند تا شركت سازنده براي ups هستن چه خارجي چه داخلي ( كه البته محصولاتشون تو ايران و صد البته تو بندرعباس باشه و ضمانت و پشتيباني هم داشته باشن )
در هر صورت من ups رو بيشتر براي وارد نشدن شوك هاي الكتريكي يا تغيير ولتاژ برق ميخوام --- ( البته براي اين كار نوسان گير هست اما شنيدم كه نوسان گير ها به ولتاژ هاي بين190 تا 240 ولت كاري ندارن و عكس العمل نشون نميدن ) -- ( پاور كامپيوتر هم حساستازشم يه بار رفته بودم خدمات كامپيوتري يه هو برق يه شوك زد --- ( اخه برق بندر دست خودش كه نيست يه هو متشنج ميشه --- به قول ما ميگيرتش -- ) --- 2 تا سيستم پاور با مين بورد سوزوند طرف قاط زده بود هر چي فحش بد بد بود ميداد به اين نوسان گير هاي فانتزيش از سازنده اون بگير تا طراح تا ... و ... ) --- نه فقط براي استفاده باتري گونش . البته قيمتش هم طوري باشه كه من دانشجو توانايي خريد اون رو داشته باشم تا 60 يا 70 تومان هم ميتونم كنار بزارم
(اگه كمه نخندين ها :arrow: )
شرمنده متن بالا بيشتر خنده دار شده اما دست خودم نيست ساعت 6 صبح هست و من هم نخوابيدم :?
عجله ي هم ندارم راستي يه جستجو كردم هيچي درباره ups نبود يعني كسي ups دوست نداره :shock:
پيشاپيش تشكر .