تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 38

نام تاپيک: 6630 يا k750؟

داره خودمونی میشه marmoolakesoorati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض 6630 يا k750؟

سلام آقا من نميدونم کدوم بگيرم 6630 330 هزار تومان 355k750 هزار تومان.
    حالا من موندم چيکار کنم؟کدومو بگيرم تورو خدا کمکم کنين

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

من خودم نوکیا رو ترجیح می دم
    البته بزار چند نکته رو برات بگم که بی طرفانه گفته باشم :
    وزن k750 سبکتر از 6630 هست و دوربینش کیفیت بسیار عالی داره البته 6630 هم دوربین خیلی خوبی داره ولی برای k750 کیفیتش بالاتره ( 2 مگاپیکسل ) باتری k750 خیلی بهتر از 6630 هست ولی در انتن دهی 6630 بهتر عمل می کنه . سایز هاشون فرق آنچنانی با هم نداره . 6630 دارای چشم الکترونیک برای تنظیم نور LCD هست
    k750 محصول 2005 هست و 6630 محصول 2004 . یسری محدودیت در k750 وجود داره که 6630 نداره . و بعضی امکانات مثل فلش رو k750 داره که 6630 نداره . در کل من اگه خودم می خواستم بخرم نوکیا6630 رو انتخاب می کردم . بخاطر آنتن دهی بهتر و شکل ظاهری بهتر ( نظر خودمه ) ولی با این اوصاف اگه برات طول عمر و آنتن دهی مهمه نوکیا بگیر و اگه امکانات و جدید بودن مهمه سونی اریکسون بگیر

تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط navid_kashani
    من خودم نوکیا رو ترجیح می دم
    البته بزار چند نکته رو برات بگم که بی طرفانه گفته باشم :
    وزن k750 سبکتر از 6630 هست و دوربینش کیفیت بسیار عالی داره البته 6630 هم دوربین خیلی خوبی داره ولی برای k750 کیفیتش بالاتره ( 2 مگاپیکسل ) باتری k750 خیلی بهتر از 6630 هست ولی در انتن دهی 6630 بهتر عمل می کنه . سایز هاشون فرق آنچنانی با هم نداره . 6630 دارای چشم الکترونیک برای تنظیم نور LCD هست
    k750 محصول 2005 هست و 6630 محصول 2004 . یسری محدودیت در k750 وجود داره که 6630 نداره . و بعضی امکانات مثل فلش رو k750 داره که 6630 نداره . در کل من اگه خودم می خواستم بخرم نوکیا6630 رو انتخاب می کردم . بخاطر آنتن دهی بهتر و شکل ظاهری بهتر ( نظر خودمه ) ولی با این اوصاف اگه برات طول عمر و آنتن دهی مهمه نوکیا بگیر و اگه امکانات و جدید بودن مهمه سونی اریکسون بگیر
    يعنی ميگی تفاوت آنتن دهی خيلی زياده؟آخه يچيز ديگه هم هست اينکه اين گوشی جديده و هنوز اون غيره اصليش فکر نکنم اومده باشه.
    ولی کلاً نوکيا اول فنلاند بعد المان بعد مجرستان و.... ميترسم گوشيه 6630 که بخوام بخوارم اصل نباشه!!!
    مثلاً اگه فنلانديش باشه که آدم بفهمه اصله که خوب خيلی خوبه

حـــــرفـه ای MaFia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Stockholm

پيش فرض

شما وقتي با گارانتي معتبر بخري ديگه مشكل اصل و .. نداري كه

آخر فروم باز Strasboorg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

يك مقايسه از اين دو گوشي

به نظر من k 750 سوني اريكسون ارجحيت داره به 6630 نوكيا
    1 به خاطر وضوح دوربين بالاتر
    2 به خطر ارتقاع mmc card به حجم بالاتر
    كه K750 تا 1 گيگ رو به راحتي ساپورت ميكنه
    ولي 6630 تا 512 (به زحمت )

براي خوده من همين قابليت دوم كافي براي ارجحيته .
    8)

تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

مافيا جان منظورم از تقلبی اين نيست که مثلاً ساخت ايران باشه ولی فکر کنم حداقل فنلاندی نباشه.
    و اينکه مموريش تا دوگيگ قابل ارتقا هست نه يک گيگ.
    آقا يکی به من بگه خيلی با نوکيا تفاوت داره تو آنتن دهی؟

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

ببین marmoolakesoorati جان هیچ موبایلی مثل نوکیا تو ایرات آنتن نمی ده و سونی اریکسون هم جز شرکت هایی هست که در ایران خوب آنتن نمی ده . و از نظر مدت زمان کارکرد هم نوکیا بهتره .

در مورد فنلاندی بودنش می تونی با فروشنده شرط کنی و از این راهی که در انجمن ما گفته شد که چه جوری می شه فهمید نوکیا برای کجاست استفاده کنی . به هر حال خودت دانی . سونی اریکسون هم مزایای خیلی خوبی داره

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

من k750 دارم و 2 هفته پیش برام از مالزی آوردند و قبل از آن هم 6630 داشتم که فروختم . به نظر من k750 بسیار بهتر از 6630 است . k750 دارای 38 مگابایت حافظه داخلی و دوربین 2 مگاپیکسل که کیفیت عکس های آن بسیار بهتر از 6630 است و همین طور mp3 استریو که با هندفری همراه گوشی با یک mp3player برابری میکنه و کیفیت آن از 6630 خیلی بهتر است. به نظر من k750 از نظر ظاهری بسیار زیباتر از 6630 است و ظاهر 6630 بسیار خسته کننده است . 6630 دارای سیمبیان 8 است و بسیاری از برنامه هایی که روی اون نصب میکردم مشکل داشتند در صورتی که همون برنامه ها بر روی 6600 بدون هیچ مشکلی نصب میشد . حافظه داخلی 6630 -10 مگابایت است . از نظر کیفیت صفحه نمایش k750 -- دارای 256 هزار رنگ است و 6630 -65 هزار رنگ . امکانات k750 مانند یک گوشی سیمبیان است مانند امکان نمایش عکس تماس گیرنده و ضبط مکالمه و اینکه چه تماس هایی بلوکه شوند و ... و فقط منشی نمیتوان نصب کرد که آن هم با vms مخابرات حل میشه . k750 مشکلات هنگ کردن گوشی سیمبیان را نداره و بسیار سریع است به طوریکه که در این مدتی که 6630 داشتم برخی اوقات با این هنگ کردن های بی مورد اعصابم را خورد میکرد . اما در مورد آنتن دهی باید بگم بسیار عالی است . با 6630 هیچ فرقی نداره و حتی در برخی اوقات از او بهتر بوده و خودم چون قبلا سونی اریکون داشتم این را تست کردم و مطمین باش به هیچ مشکلی از نظر بر نمیخوری و این را هم توجه داشته باش که سونی اریکسون بر روی صفحه 5 خط برای نشان دادن میزان آنتن دهی دارد در حالی که نوکیا 7 خط دارد . اما به طور کلی من موقعی 6630 را به k750 ترجیح میدم که بشه از امکانات نسل سوم آن در ایران استفاده کرد که این امکان تا 20 سال دیگه هم در مخابرات ما نخواهد بود . امیدوارم موفق باشی و درست انتخاب کنی . اگه سوالی بود من در خدمتم . :P

تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

مرسی آقا مسعود يعنی ک750 سيمبيان نيست؟ اصلاً سيمبيان چيکار ميکنه؟
    يعنی نميتونم روش برنامه نصب کنم؟اينجوری خيلی ضد حال ميشه.اگه 400 هزارتمن داشتم يه p900 ميگرفتم
    اصلاً ميگی با 300 تا 350 هزار تومان چی بگيرم؟

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

منم 2 هفته پیش 380 هزار تومن کا 750 رو خریدم و واقعا راضی هستم و این قضیه انتن دهی به مخابرات مربوطه تا گوشی وقتی شما با گوشی صحبت میکنی و یدفعه انتنش میپره دیگه کارخونه گوشی سازی چه گناهی کرده چه نوکیا و یا سونی اریکسون

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •