امیر جون البته شما از کاوه سوال کردی اما من جوابت را میدهم داداش!
ببین من تقریبا با تمام این آنتی ویروسها کار کردم!!
یکی یکی برات توضیح میدم:
مک آفی: همونطور که میدونی این آنتی ویروس محصول شرکت امریکایی هستش و چون رابطه آمریکا با ایران بسیار بسیار

دوستانه هستش! اجاز آپدیت کردن را بهت نمیده!! (مگه اینکه بهش کلک بزنی) در کل گزینه خوبیه اگه آپدیت بشه ولی اینو در نظر داشته باش که این آنتی ویروس با بعضی از نرم افزارها مشکل داره !
NOD32: این یکی از بهترین آنتی ویروسها هستش که علاوه بر اینکه سرعت بالایی داره و سرعت سیستم را نمیگیره قدرت شناسایی بالایی برای ویروسها داره!! آپدیت هاش معمولا کم حجم و مناسب هستش!! بنابراین اگه میخواهی از سیستمت با نهایت سرعت استفاده کنی این بهترین گزینه هستش!
BitDefender: اینم جز بهترین آنتی ویروسها هستش (چون باهاش کار نکردم هیچ توضیحی نمیتونم بهت بدم!)
نورتون: یکی از مزخرفترین آنتی ویروسها: سرعت کم!! آپدیتهای پر حجم!! نابود کردن سیستم! (خودم تاحالا 2 بار هاردم با این آنتی ویروس نابود شده) و در ضمن هوش بسیار پایین از جمله ویژگیهای این برنامه هستش
کاسپرسکی: آنتی ویروسی بسیار قدرتمند با سرعت و دقت بالا!! آپدیت های کم حجم!! هوش بسیار عالی!! (موقع نصب باید حالت Basic Protection را انتخاب کنی) سرعت سیستم را نمیگره!! بسیار به روز هستش!! (آپدیتهای 2 ساعت یکبار) به طور کلی بهت بگم که هیچ ویروسی نمیتونه جان سالم از این آنتی ویروس بدر ببره!!
خلاصه دیگه خودت انتخاب کن!! من خودم از کاسپرسکی استفاده میکنم!
موفق باشی عزیز