تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: بین این کارت گرافیک ها کدام نسبت به قیمتش از بقیه بهتره؟

آخر فروم باز Baltaza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

14 بین این کارت گرافیک ها کدام نسبت به قیمتش از بقیه بهتره؟

سلام دوستان
    از شما میخواستم برام توضیح بدهید که بین این کارت گرافیک ها کدامیک نسبت به قیمتش بهتره همچنین از
    هرکدوم اگر بنچ مارکی بگذارید خیلی خوب میشه که ببینم بین این ها کدامیک چه وضعیتی دارند .
    یک چند تا بنچ مارک هم در مورد گیم های معروف مثل NFS Carbon بگذارید
    از همگی همین ایتدای کار تشکر میکنم
    ATI- RADEON 9250
    XFX - GeForce FX 5200 256MB
    XFX - GeForce FX 6200 256MB
    XFX - GeForce FX 5200 128MB
    ATI- RADEON 9600

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

پيش فرض

Baltaza عزیز بنچی وجود نداره که این کارت ها رو با هم مقایسه کنه چون اینا از یه خانواده shader model نیستن

ولی بین اینا از نظر کیفیت و زیبایی ارائه افکت های جدید مخصوصا رو nfs کربن geforce 6200 به خاطر پشتیبانی

کامل از direct x 9.c و shader model 3 یه سر گردن بالا تره. البته بهتره که نوع 128bit باشه.

ولی از نظر performance رادئون 9600xt از بقیه بهتره. یادت باشه گفتم مدل xt .

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

Baltaza عزیز بنچی وجود نداره که این کارت ها رو با هم مقایسه کنه چون اینا از یه خانواده shader model نیستن

ولی بین اینا از نظر کیفیت و زیبایی ارائه افکت های جدید مخصوصا رو nfs کربن geforce 6200 به خاطر پشتیبانی

کامل از direct x 9.c و shader model 3 یه سر گردن بالا تره. البته بهتره که نوع 128bit باشه.

ولی از نظر performance رادئون 9600xt از بقیه بهتره. یادت باشه گفتم مدل xt .
    تایید میشه

آخر فروم باز Baltaza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون وتشکر از همگی
    ولی کلا برای بازی کدامیک بهتره

پروفشنال ASUS POWER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

ممنون وتشکر از همگی
    ولی کلا برای بازی کدامیک بهتره
    یه چیزی بهت می گم همیشه یادت باشه ! GPUهای ATI از نظر تکنولوژی و نحوه ی پردازش گرافیکی بسیار از Nvidia بهتره . خیلی بهتر !اگه هم دقت کنی می بینی که nvidia هی سریال جدید میده بیرون یعنی از اول تشکیل فک کنم از 4-5000 تا 8900 (اخیرا) داره اما ای تی آی 3-4 تا 9000 داره و چند تا هم از 1000 تا 1950 ! این نشون میده GPUهای ای تی آی اینقدر قوی هستن که برای ساخت یه جدیدش زمان زیادی باید بگذره ... ولی انویدیا فرت فرت جدید می ده !
    در ضمن یه چیز دیگه اگه بتونی امتحان کنی می فهمی که مثلا 9200 با 9250 خیلی فرق می کنن یعنی 9250 خیلی از 9200 بالا تره ولی 7900 و 7950 ان ویدیا تقریبا یکی هستن !

فقط ای تی آی رادوون

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

برای بازی

I ) رمت باید 1گیگ باشه به بالا

Ii ) گرافیک از بین اینا 9600 باشه بهتره ...

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

پيش فرض

برای شما دوست عزیز asuse power خیلی متاسفم چون اینقدر کوته نظری که حتی یه بچه 10 ساله هم پست

شما رو بخونه می فهمه که هیچ چیزی از gpu حالیت نمیشه . فقط داری افراط بی اندازه می کنی. من طرفدار هیچ

کمپانیی نیستم من فقط چیزی رو انتخاب می کنم که بهترینه برام هم فرقی نمی کنه که ati باشه یا nvidia و یا

intel باشه یا amd و .......................................... . شما هم بهتره که دوستانمون رو راهنمایی کنی نه

واسه اینکه یه پستی زده باشی تبلیغ یه سری کمپانی رو بکنی که هیچ سود وضرری به نفع من و شما ندارن.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

من خودم از همکار انجمن آقا مسعود گل عینا همین سوال رو کردم ایشون گفتند که 6200 به خاطر پشتیبانی از Shader 3 بهتره

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

برای شما دوست عزیز asuse power خیلی متاسفم چون اینقدر کوته نظری که حتی یه بچه 10 ساله هم پست

شما رو بخونه می فهمه که هیچ چیزی از gpu حالیت نمیشه . فقط داری افراط بی اندازه می کنی. من طرفدار هیچ

کمپانیی نیستم من فقط چیزی رو انتخاب می کنم که بهترینه برام هم فرقی نمی کنه که ati باشه یا nvidia و یا

intel باشه یا amd و .......................................... . شما هم بهتره که دوستانمون رو راهنمایی کنی نه

واسه اینکه یه پستی زده باشی تبلیغ یه سری کمپانی رو بکنی که هیچ سود وضرری به نفع من و شما ندارن.
    من نمی تونم قبول کنم که یه همچین توهینی بهم بشه .

یه چیزی می خواستم بگم : آقا مهدی شما از یه پست این همه چیز فهمیدی . فهمیدی که من هیچی از کارت گرافیک سرم نمیشه ؟ افراطیم ؟ کوته نظرم ؟
    این درسته ؟
    گیریم حرف شما درست ، من اگه هیچی از کارت گرافیک ندونم یه چیز میدونم و اون تجربه س . من تا حالا ده ها کارت گرافیکو رو چندین سیستم امتحان کردم و این تجربمو می تونم بگم یا نه ؟ با این توهیناتی که شما می کنی من نمی تونم .

ما اینجاییم که به هم کمک کنیم نه بهم بگیم اندازه یه بچه هم نمی فهمی !!

واقعا برای .... متاسفم .

تو جا خالی هر چی به نظرت اومد بذار . می تونی p30world بنویسی یا هر چی دیگه ولی دیگه به کسی توهین نکن ...

با تشکر من رفتم ...

در ضمن GPU = graphic processor unit
    Last edited by ASUS POWER; 25-01-2007 at 16:23.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

13

مهدی جان یک کم مهربون تر رفتار کن

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •