تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: مشگل با دانلد کردن rapid

آخر فروم باز Nesta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض مشگل با دانلد کردن rapid

سلام آقا من با این سایت rapid share مشگل دارم .
    من اگه یک بار تونستم دانلد کنم که تونستم اگه نتونستم .دیگه نمیتونم و فایل از دستم رفته .
    من با اپرا کار می‌کنم کسی‌ اگه لطف کنه دقیق بگه من چی‌ کار کنم .
    اگه تو کوکی‌ باید برم باید کش رو خالی‌ کنم دقیق بگه .که چطوری بتونم دوباره دانلد کنم یک فایل را.
    متشکر .

حـــــرفـه ای MaFia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Stockholm

پيش فرض

البته تاپيك داشتيم براي اين موضوع
    اما نستا جان يعني از دست رفته يعني چي ؟
    محدوديت در دانلود منظور شما هست ؟

حـــــرفـه ای mpsjavad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ¤¤ بندرعباس ¤¤ ، ديار گرما ، شرجي و عشق

پيش فرض

با سلام ..

من هم برخي مواقع مشكل پيدا ميكنم به اين صورت كه مثلا اگه يه نرم افزار رو چند نفر دانلود كنن لينك دانلود مجاني رو يه مدت زماني براي بقيه ميبنده :| و يا به يه نفر فقط اجازه يه بار دانلود رو ميده اما در بقيه موارد مثلا دانلود متوقف ميشه يا هر چيزه ديگه كه بالاخره خيلي دنگ و فنگ داره راستي شايد اينجا جاش نباشه ولي مگه persiangig چشه :!:

براي دانلود كردن اي پي رو چك ميكنه كه با يه بار ديسكانكت شدن و ديال مجدد دوباره ميزاره دانلود كنيم كه تا حالا من چندين بار اين طوري مشكلم حل شده :arrow:

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام استاد مافیا .
    من یک مثال براتون میزنم که متوجه بشین.
    مثلا من الان می‌خوام یک فایل دانلد کنم دارم دانلد می‌کنم 1- بدلیل تمام شدن اکانتم 2-دیسکانکت .
    دیگه نمی‌ تونم دانلد کنم اگه دوباره بیام بخوام دانلد کنم که نمی‌شه یعنی‌ قابلیت resume نداره .
    اگه بخوام مجدد هم دانلد کنم بازم میگه نمیشه میگه یک بر شما دانلد کردین همینش من باهاش مشگل دارم و به نظرم کمی‌ مسخره هست شاید یکی‌ بخواد دوبار دانلد کن .
    تکلیف چیست ؟

حـــــرفـه ای MaFia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Stockholm

پيش فرض

در مورد resume كه بايد از اكانت پولي استفاده كنيد تا ساپورت شه نستا جان
    در مورد دوباره دانلود كردن يك فايل هم من با پاك كردن كوكي و تمپ و عوض شدن آي پي دوباره مي تونم دانلود كنم + برداشتن محدوديت
    البته يوزر و پسورد براي اكانت پولي خيلي پابليك ميشه اما به 1دليل من قرار ندادم تا حالا تو سايت چون زود تموم ميشه به خاطر حجم يوزر هاي نت و بعد دوستان گله مد مي شن كه آي چرا ما رو سر كار گذاشتين

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام مجدد استاد جان پس به افرادی که در سایت برنامه میگذارند لطف کنین بگین که برنامه هرو از اینجا لینک نگذراند .
    مثل امروز که کلی‌ من مشگل داشتم با نسخه فول .اون برنامه صدا که تغیر میده صدا رو.
    متشکر از پاسخ سریع شما.
    :roll:

پروفشنال Roozedidar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

عزيز اين سايت روي ip عكس العمل نشون ميده و شما يك بار كه به سايت مراجعه كني براي دانلود فايل نه ميتوني در آنه واحد 2 فايل با هم دانلود كني و نه ميتوني بيش از يك حجم معين كه الآن يادم نيست در 1 ساعت دانلود كني و براي دانلود بعدي يك ساعت صبر كني. ابته در صورت عوض كردن ip ميتوني دوباره به دانلود يك فايل ديگه بپردازي. اما در خصوص مشكل نستاي عزيز بايد بگم اين كه مشخص هست كه شما resume نداري چون resume براي Premium-account هست و اين مشخصه. اما اين كه ميگي ديگه اصلا نميذاره فايل رو دانلود كني اينطور نيست و شما ميتوني دانلود كني بعد از يك ساعت يا پاك كردن كوكي ها و عوض كردن ip كه براي شما از راهي كه ما عمل مي كنيم امكانش نيست چون از Dialup استفاده مي كنيد. پس صبر كنيد و بعد از يك ساعت فايل رو از ابتدا دانلود كنيد. البته در مورد مشكل جواد جان هم بايد بگم ايشون هم درست ميگن و بعضي موارد با دانلود يك فايل توسط تعداد زيادي يوزر شما شاهده اين پيغام خواهيد بود كه بايد بعدا سعي كنيد براي دانلود از اين سايت. كلا اين سايت براي دانلود خيلي مشكل داره و حتي يوزرهاي خارج از كشور خيلي از اين سايت شاك هستند اما معلوم نيست چرا يك عده دست از سر اين سايت بر نميدارند و فايل هاي بسيار خوب و مورد نيازي رو در اين سايت آپ مي كنند. در آخر دوستاني كه از DSL , Cable استفاده ميكنند اگر به IP Changer نياز داشتن من يك فايل Bat دارم كه راحت اين كار رو انجام ميده و ميتونم براشون آپ كنم. دوستان Dialup هم كه يه بار DC كنند و با يه آي پي ديگه كانكت كنند مشكلشون حله. در ضمن نرم افزار Hide Ip Platinum اصلا نرم افزار خوبي نيست و پيشنهاد مكنم به هيچ عنوان استفاده نكنيد كه فقط كانكشن خودتون رو از دست ميديد.
    موفق باشيد...

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام با تشکر از شما .
    من یک مشگل دیگه هم با برنامه محبوب و عالی‌ emule داشتم .من یک کارت خریدم .که نمیتونه به این وصل بشه یعنی‌ connect ن می‌شه .من چه طوری می‌تونم .بفهمم که با یک پرت دیگه وصل بشم .فکر می‌کنم که پورت هم بسته هست .می‌خوام الان وصل شام نمیتونم .
    وقتی‌ تست میزنم که چرا میره تو این صفحه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این یعنی‌ چی‌ و چه کنم .آخه emule کار من هست .

پروفشنال Roozedidar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

عزيز اين مشكل رو روز اول استفاده از eMule داشتم و پس از حل كردن مشكل فايروالم مشكل حل شد. الآنم شما اگه به آخر همين لينك كه به من دادي نگاه كنيد ميبينيد كه نوشته اين مشكل شما 2 دليل عمده داره 1. فايروال 2. داشتن راتر هست كه در ايران به اونصورت استفاده نميشه. پس مشكل فايروالتون رو حل كنيد تا راحت كانكت كنيد...

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام آخه من که firewall off هست یعنی‌ چی‌ یعنی‌ باید on کنم .در ضمن مال من برای خود ویندوز media center هست به جز اون دیگه علاقه خاصی‌ به این جور چیز ها ندارم که کلا نصب کنم.یعنی‌ باید فایر وال رو روشن کنم .

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •