اين عكسها كه توسط خودم گرفته شدن يه مقايسه اي هست بين كيفيت دوربين دبليو 700 2 مگاپيكسل با نيكان 4 مگاپيكسل .
دبليو 700 بدون فلاش
نيكان بدون فلاش
دبليو 700 با فلاش
نيكان با فلاش
![]()
اين عكسها كه توسط خودم گرفته شدن يه مقايسه اي هست بين كيفيت دوربين دبليو 700 2 مگاپيكسل با نيكان 4 مگاپيكسل .
دبليو 700 بدون فلاش
نيكان بدون فلاش
دبليو 700 با فلاش
نيكان با فلاش
![]()
آقا معلومه که کدوم بهتر میشه.
شما یا باید دو تا دوربین 2 مگاپیکسل رو با هم مقایسه میکردید یا دو تا 4 مگا پیکسلو
راه صحیح مقایسه کردن اینه.
ولی بازم خیلی دمت گرم رفیق امیدوارم فعالیتت ادامه داشته باشه.
سلام
به این تاپیک برین و کارایی رو که گفته شده رو عکستون انجام بدین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونوقت ببینین چی میشه
آقا من نمیدونم دوربین نیکونتون چیه! ولی لنزش شدیداً دیستورشن داره
عکسایه نیکون به زردی میزنه ! رنگ دیوارا رو تو دوتا عکس مقایسه کنید !!! به نظر رنگایه w700 طبیعی تر میاد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينجا هم مطرح كنيد
من اين تاپيك براي همين كارا درست كردم ديگه!!
چند روز ديگه يه مقايسه هم بين دوربين دبليو 700 با كا 800 ميزارم .
منتظر باشين .
Last edited by downloadcenter; 24-01-2007 at 20:55.
به نظر من ی مقایسه بین و800 و و700 مخصوصا در حالتهایی ماکرو ( عکاسی از نزدیک و به فکوس اتوماتیک خیلی ربط داره) بزار اگه میتونی .
دوست عزيز ايشون گفتند مقايسه با كا 800 نه دبليو 800 كه باز هم مثل اين تاپيك بي منطقه.دوربين 4 مگا با 2 مگا مقايسه شده.هرچند كه خدائيش دبليو 700 در مقايسه با اون بهتر و طبيعيتر عكس گرفته.اخه كدوم ديواري زرده ؟ انگار گزاشتنش بر افتاب .دادشم دبليو 700 داره و چيزي كه ديدم و مهمه كه اينه كه لرزش دست خيلي تاثير داره روي كيفيتش.يعني اگر شما لرزش دست نداشته باشيد با دبليو 800 كه اتو فكوس داره فرقي نميكنه.اينو عينا امتحان كرديم.خودم هم كه كا 800 دارم و نميشه باهاش مقايسه كرد.
Last edited by Dr.Afzali; 25-01-2007 at 05:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)