سلام هر چه قدر فکر کردم دیدم پول زوری بدم به n73 درسته کارایی بالا داره ولی حیف نیست 4700000 پول بدم بهش واقعا زورم میا د گوشی دیگه هست که همچین قابلیت هایی داشته باشه ولی ارزان تر بهشه؟ ممنون
سلام هر چه قدر فکر کردم دیدم پول زوری بدم به n73 درسته کارایی بالا داره ولی حیف نیست 4700000 پول بدم بهش واقعا زورم میا د گوشی دیگه هست که همچین قابلیت هایی داشته باشه ولی ارزان تر بهشه؟ ممنون
منظورت از کارایی چی هست؟
دنبال چی هستی؟
الان هیچ گ.شی ای نیست که کارایش به N73 برسه!
حالا شما بگو نیازت چیا هست، تا بهتر بشه راهنماییت کرد
ببین چون الان باهاش کار نکردی فکر میکنی پول زور دادنه ولی وقتی گرفتی و باهاش کار کردی و دوربینشو دیدی و پخش شو گوش کردی و سرعتشو دیدی پشیمون میشی که چرا اینقدر منتظر بودی..... از من میشنوی توی انتخابت شک نکن من که واقعا ازش راضیم ایشالاه خدا هم ازش راضی باشه...... فقط یه چیزی بهت میگم یه وقت اشتباه نکنی بری sonyericsson بگیریا خدا شاهد من تا حالا شاید بالای 20 تا گوشی عوض کردم از 1100 بگیر تا N90 همشم نوکیا بوده فقط یه بار W800 گرفتم که به یه هفته نرسید رفتم کوبیدم تو سر یارو...... خدا ایشالا این سونی اریکسونا رو به راه راست هدایت کنه ..... اممین
![]()
ویبره داره عزیزم![]()
شکی در عالی بودن n73 نیست
از هر نظر عالیه
ولی انصافا اون دوستمون که میگه w800 بده فکر کنم اشتباه میکنه چون هر کی داره راضیه درسته symbian نیست ولی از قبل همه جور برنامه روش نصبه و کیفیت صدا و ............. همه عالی
تازه الان تو فرومهای فارسی برنامه های جاوا خیلی زیادن و میتونی بریزی رو گوشی
w810 که از w800 هم بهتره و............................
شما به کلوپ نوکیا اعتقاد داری؟
منتقل شد نوکیا!!!
من واقعا نمیدونم چرا بعضی ها اینجوریه طرز فکرشون!
خز؟!!!!
بابا ول کنید این لوس بازیا رو
وقتی گوشی ای با این قیمت داره خز میشه، یعنی واقعا ارزشش رو داره که همه دارن میخرن. دیگه خودت حسابشو یکنم ببین چیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)