تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: سه سوال در مورد کافی نت

پروفشنال sokote mordab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض سه سوال در مورد کافی نت

معمولا در کافی نت ها از چه توپو لوژی استفاده می کنند و چه نوع کابلی ؟ مثلا خودم کافی نت بزنم با یک server و4 clint داشته باشددومین سوال.در کافی نت های که سرعتadsl دارند معمولا از چه سرعتی استفاده می کنند 3.من با 4 کلاینت باید 4 خط adsl بگیرم یا یکی بگیرم و به اشتراک بذارملطفا راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه mosisoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب دادا سولاتو با هم میگفتی چرا 2 تا پست

بگزریم من که تپولوژی حالیم نیست منظورت ip هستش ؟
    از سرعت 384 به بلا خوبه
    نه یکی بگیر شیر کن هزینه اضافی نکن اول کاری یدونه راه میندازه به چه خوبی

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نه منظورش از توپولوژي IP نيست .
    منظورش اينه كه چه device هايي بگيره و چطوري بهم وصلشون كنه !

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا من کند ذهنم واضح بگید جوابتونو بدم الان من نگرفتم device چیه منظورت کارت شیکه و کابلاست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه FX64 Dual Core's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام

* برای راه اندازی کافی نت بهترین توپولوژیStar بوده و هست!

* در مورد کابل هم Cat-5 پاسخگوی نیاز ( و البته پهنای باند قابل دسترس) شما می باشد. (اتصالات با سرعت 100Mbps را ساپورت می کند)

* شما با ADSL 256/128 قادر به راه اندازی یک کافی نت با 4 سیستم کاربری دارید.(در صورت امکان و ارائه خدمات بهتر از سرویسهای بالاتر از 256/128 استفاده کنید. مثلا 256/192 یا و یا 384/192 بالاتر)

* با یک خط و یک اشتراک ADSL ارتقاط شما برقرار می شود.

* در مورد Device هم شما نیاز به یک سوئیچ 8 پورت ( برای 4 کلاینت و یک سرور 5 پورت هم کفایت می کند ولی توصیه نمی شود ) و برای هر سیستم یک کارت شبکه ( کارت شبکه Onboard هم مورد قبول است ) و به مجموع متراژ فاصله سیستم ها از سوئیچ کابل Cat-5 نیاز دارید.
    Last edited by FX64 Dual Core; 01-02-2007 at 18:04. دليل: اشتباه تایپی ( صفر 100 جا افتاده بود)

6. این کاربر از FX64 Dual Core بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

salam shoma ye acces point bekhar ba 3 ta karte wirlese usb
    bad ye modeme adsl ba accounte 512 kb begir be rahati mitooni bahash kar koni
    moshkeliam dashti behem email kon
    bad ping begir bebin che sorate toopi dari

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بابا تپولوژی که میگه حالت لنو میگید ای بابا
    ببین دادا من بهت میگم شبکه وایرلس بنداز چرا چون بعد یه مدت از سیم میما خسته میشه و خرجهتم میکشه بالا
    اگه از کارتهای وایرلس استفاده کنی دگه محدودیت چیدن سیستمارو و کابل کشی نداری منم دارم شبکمو وایرلس میکنم

در آغاز فعالیت pinkpanther's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز شرکت CISCO میگه تا جایی که که راه داشته باشه ما از شبکه های معمولی استفاده می کنیم در صورتی که به هیج عنوان دسترسی نداشته باشیم از شبکه وایرلس استفاده می کنیم .

شما با توجه به این که 4 کلاینت دارین یک خط ADSL با پهنای باند 128KB برای کار شما کافی است در ضمن شما میتوانید از یک سویچ 8 پورت RJ45 و از کابل CAT5 که انتقال اطلاعات ان 100MB/S استفاده کنید .

Something For Nothing

10. این کاربر از pinkpanther بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه chista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام

* برای راه اندازی کافی نت بهترین توپولوژیStar بوده و هست!

* در مورد کابل هم Cat-5 پاسخگوی نیاز ( و البته پهنای باند قابل دسترس) شما می باشد. (اتصالات با سرعت 10Mbps را ساپورت می کند)

* شما با ADSL 256/128 قادر به راه اندازی یک کافی نت با 4 سیستم کاربری دارید.(در صورت امکان و ارائه خدمات بهتر از سرویسهای بالاتر از 256/128 استفاده کنید. مثلا 256/192 یا و یا 384/192 بالاتر)

* با یک خط و یک اشتراک ADSL ارتقاط شما برقرار می شود.

* در مورد Device هم شما نیاز به یک سوئیچ 8 پورت ( برای 4 کلاینت و یک سرور 5 پورت هم کفایت می کند ولی توصیه نمی شود ) و برای هر سیستم یک کارت شبکه ( کارت شبکه Onboard هم مورد قبول است ) و به مجموع متراژ فاصله سیستم ها از سوئیچ کابل Cat-5 نیاز دارید.
    این توضیحات که کامل هست شما چرا تو سر و کله هم میزنید و صد البته کابل واسه 5 تا سیستم و یه مکان محدود واسه 4 تا کلاینت خیلی بهتر از وایرلس سرعت کمتر و پر دردسر هست البته دوستمون Cat 5 رو سرعتش رو یه صفرش رو جا انداختن سرعت بین دیوایسها 100mbps رو ساپورت میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه FX64 Dual Core's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام
    این توضیحات که کامل هست شما چرا تو سر و کله هم میزنید و صد البته کابل واسه 5 تا سیستم و یه مکان محدود واسه 4 تا کلاینت خیلی بهتر از وایرلس سرعت کمتر و پر دردسر هست البته دوستمون Cat 5 رو سرعتش رو یه صفرش رو جا انداختن سرعت بین دیوایسها 100mbps رو ساپورت میکنه
    جناب chista از لطف شما سپاسگذارم بله در مورد سرعت هم حق با شماست و Cat- 5 قابلیت برقراری ارتباط 10/100 را دارد.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •