حدود یک ماه پیش یک و810 خریدم، با گارانتی ایرانفون به قیمت 276 تومان.
بعد از چند روز متوجه شدم که گارانتی ایرانفون، تقلبی هست و ایضاً شماره سریال گوشی هم اصلی نیست.
پس رفتم پس دادم، البته به یکی دیگه دست دوم فروختم.
اما حالا، چون به این نتیجه رسیدم که که سونی اریکسون در ایران، گارانتی پدر و مادر داری نداره، تصمیم گرفتم سراغ نوکیا برم. البته سونی اریکسون با گارنتی پارس سیتادل هست، که و810 رو باهاش 350 تومان میفروشن.
حالا من تصیمیم گرفتم با همین 350 یک گوشی نوکیا بخرم. کلی گشتم، هم در سایتهای خارجی و هم ایرونی.
ملت از N70 شاکی هستن که فقط کیفیت فیلمبرداریش خوبه، ولی خیله کند. کیپدش هم، مخصوصاً دکمه ناوبریش خیلی ناجوره.
رفتم سراغ N71، چون دلم میخواست Lcd کثیف نشه. ولی فهمیدم که وقتی این گوشی بسته میشه، کلیدهای روی Lcd خش میاندازند.
پولم به N73 و امثالهم هم نمیرسه.
چهار انتخاب بیشتر ندارم:
- 3250
- 6233
- 6300
- 5500
میگن 3250 خود به خود ریست میشه، یا لولای چرخانش هرز میشه بعد از یک مدت. خارجیها میگن در نور آفتاب، نمیشه تصویرها رو به خوبی دید. و بعضیها میگن که فیلم رو خوب نشون نمیده. قیمت با گارانتی طلایی نیا هست 315 تومان با کارت 512 مگابایتی.
در مورد 6233 هیچ کس نظری نداده در فرومهای ایرانی. ولی خارجیها ازش راضی هستن، مشکلش اینه که دوربین 2 مگاپیکلیش، کیفیت دلچسبی نداره. ولی گوشی، علیرغم قیافهی ضایعاش، گویا خیلی خوش دست و راحته. قیمتش با گارانتی طلایی نیا هست 280 تومان. کسی هست که این گوشی رو دیده باشه؟
با این اوصاف، شما کدام رو پیشنهاد میکنید؟