سلام دوستان ....
شاید براتون غیر قابل باور باشه و یا فکر کنید که اشتباهی صورت گرفته و امیدوارم که این نتایجی رو که در پایین میبینید همه اشتباه باشند . اما قبل از اینکه هر کدومتون زود قضاوت کنید خودتون همین فایلها رو و یا بعضی ها رو اسکان کرده تا اطمینان بیشتری حاصل کنید.
در طول مدت این یکی دو روز من Kaspersky Personal Pro 5.0.372 رو بر روی سیستمم نصب کردم و قبل از اینکه این نسخه جدیدش رو نصب کنم من نسخه 5.0.20 رو داشتم و هیچ یک از یرنامه هایی که در پایین بهشون اشاره خواهم کرد به عنوان جاسوس شناخته نمیشدند. بعد از نصب نسخه جدید کاسپرسکای پــــرو و آپدیت کردنش شروع کردم به اسکان تمام سیستمم و با نهایت تعجب به این نتایج پایین رسیدم.
من که سیستمم رو با بهترین فایروال و آنتی ویروس و آنتی سپای ویرهای مختلف همیشه به صورت بروز شده و امنیت کامل قرار میدادم دیدم که 59 عدد ویروس و ریسک ویر در کامپیوتر من پیدا شد که خودمم کم مونده بود که شاخ به شاخ بشم :shock:
حالا اسم و برنامه هایی که کاسپرسکای پرو به عنوان جاسوس پیدا کرده از این قرار است...
System Mechanic 5.5
McAfee internet Security
Opera 8.01
Yahoo Messenger 5.6....6.0 ....7.0Beta
Agnitum Outpost Firewall Pro 2.7
اسم بقیه برنامه ها از این قرار است چونکه لازم نمیدونم عکس تک تکشون رو بزارم...
Zone Alarm Pro 5.5.0094
Ad-Aware 1.06 Professional
Jasc Paint Shop Pro 9
Graphics Converter Pro
Pinnacle Studio Plus v9.3
BootSkin 1.05
Icon Packager 2.50
Evidance Eliminator
Spyware Eliminator 4.0
Snagit 7.2.1
Yahoo Messenger 7.0 Beta
Yahoo Messenger 6.0
Yahoo Messenger 5.6
My Chat
Shockwave Installer Full.exe
DFX 7.2 For Windows Media Player
DFX 7.2 For Real Player
Opera 8.0
Flashget Settins For Opera.exe
FlashGet 1.65
Fast Send_2.exe
McAfee Personal Firewall Plus 6.0.6014
McAfee Personal Firewall Plus 6.1.6144
McAfee internet Security Suite 7.1.5
WherisIP.exe
Folder Access 2.0 Free Version
و خیلی دیگر از برنامه هایی که واقعا معروفند و بعیده که یک همچین اتفاقی برای اینها بیوفته.
الان شاید خیلی از شماها فکر کنید که سیستم من ویروسی شده و به این فایلها چسبیده ...یعنی دقیقا همون فکری که من اولش خودم کردم و فکر کردم که ویروسی مثلا مثل Jeefo اومده و همه فایلهای منو ویروسی کرده ولی بعدا فکری به نظرم رسید.
رفتم و تعدادی از همین برنامه ها رو از اول دانلود کردم و سریع توسط کاسپرسکای اسکان کردم ولی با نهایت تعجب دوباره به جواب زیر رسیدم.
Zone Alarm Pro بعد از دانلود دوباره و اسکان سریع
حالا تا نظر شما چی باشه :?: